lauantai 25. elokuuta 2012

Rakkaalleni

Suljen monta ikkunaa
Aukinaista,kutsuvaa
Viikkoja vai vuosia
Kerro, niin jaksan sulkea
Sulle annan kaiken kaiken
maallisen ja maanalaisen

Hämmentää mua muuttuen maailma
Mä muutu en
Jäin siihen missä näin mä sut
En tälläiseen oo uskonut

Sulle annan kaiken kaiken
Maallisen ja maanalaisen

Dam di dam dam lauluni
Dam di dam rakkalleni
Dam di dam dam lauluni
Dam di dam rakkalleni
Dam di dam dam lauluni
Dam di dam rakkalleni
Dam di dam dam lauluni
Dam di dam rakkalleni

Kuuntelen ja kuuntelen
yksinäinen ihminen
Et vois vielä lähteä
On lapset liian pieniä

Sulle annan kaiken kaiken
Maallisen ja maanalaisen

Jää sillalle en seisomaan
Reuna rauhassa olla saa
Jos kuitenkin sä hylkäät
Niin hirtän itseni patteriin

Sulle annan kaiken kaiken
Maallisen ja maanalaisen

Dam di dam dam lauluni
Dam di dam rakkalleni
Dam di dam dam lauluni
Dam di dam rakkalleni
Dam di dam dam lauluni
Dam di dam rakkalleni
Dam di dam dam lauluni
Dam di dam rakkalleni



Pmmp - Rakkaalleni

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ootte idioottei

Sekava fiilis.
Lähipiirissä on käyny käry. Yhtälönä rakas tuttu nainen, tuttu mies ja vieras nainen. Tuloksena vitun kitkerä, lähestulkoon verestä ja kyynelistä keitetty soppa, jonka seassa lilluu murtuneita ihmisraunioita.

Sain vissiin uutta perspektiiviä mun ja Mikon touhuihin, ja se sattuu. Tapahtumat pakotti mut ajattelemaan uudella tavalla, näkemään kaiken uudestaan, erilailla. Ei vaan enää omasta näkökulmasta ja omien haaveiden ja toiveiden ympärille rakennettuna.
Yritä nyt olla siinä pokkana pahimmalla tavalla loukatun läheisen tukena manaamassa ihmisiä helvettiin, kun itse olet toiminut manattujen lailla salassa jo kuinka pitkään.

Miten voikaan yksi asia olla samaan aikaan niin helvetin vaikea, sekava ja kaksipiippuinen? Miksei se vois vaan olla yksinkertainen ja selvä? Miks ihmisen pitää hakeutua ongelmiin, miksei terve järki oo kolkuttanut päässä ja käskenyt olla menemättä mukaan johonkin sellaiseen, josta on aina alitajunnassaan tiennyt seuraavan vaikeuksia? Niitä, joista on urheesti vaan kuvitellut pääsevänsä yli, muista viis.
Miksei tunteissa vois olla on/off-nappulaa, jota painaa ja päästä helpolla?

Ahdistaaa taas niiin paljon, ettei sanat riitä kuvaamaan tätä tunnetta. Miks jonkun liian tärkeeksi muodostuneen ihmisen pitää olla niin saatavilla, mutta kuitenkin omalla tavallaan..saavuttamattomissa? Ja se hinta, jonka joutuu maksamaan siitä saatavuudesta.. Onks se liian kallis?

Onko elämä liian lyhyt tälläseen? Pitäiskö vaan yrittää toimia niin, ettei kenenkään tulis koskaan sattumaan? Mutta jos toimii niin, joutuu väkisin satuttamaan itseään.

Keskiviikko-ilta, joka on täynnä paskanmakusia ajatuksia. Mikään ei tunnu hyvältä. Vittu. :(

Sun miehes soitti mulle taas perjantaina
Se tahtoo tulla tänne kun sä siivoot sen asuntoo
T-paidat sitä tympäsee, mut mä en vaihda
Sohvalta mua tuijottaa ja se nauraa kuinka söpö oon.

Ooh ooh, ooh ooh
Ja nyt se piirtää,
ooh ooh, ooh ooh
sydämmen selkään

Hei, ootte idioottei kaikki te naiset, luottavaiset
He-e-ei niin idioottei, liikaa paapotte niitä
siltikään ette riitä

E-e-ei..

Aaa-aaa

Voisin sun päivän pilata
mut en mä jaksa
Sä ootat saunavuoroa ja leivot sämpylöitä varastoon

Hei, ootte idioottei kaikki te naiset, luottavaiset
He-e-ei niin idioottei, liikaa paapotte niitä
siltikään ette riitä
E-e-ei..

Ooh ooh, sun pitäis tietää..

Hei, ootte idioottei kaikki te naiset luottavaiset
He-e-ei niin idioottei liikaa paapotte niitä
siltikään ette riitä
E-e-ei..


Erin - Ootte idioottei

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Polskis!

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille. :) Se olis taas yks viikonloppu lusittu ja huomenna paluu arkeen. 
Onneks oon rentoutunu niin hyvin tän viikonlopun, et arkeenpaluu ei oo niin raskasta ja ylitsepääsemätöntä.

Mulla oli siis taas aika mahtava viikonloppu. Taisin viimeks mainita siitä, et Mikko sano antavansa mulle jonkun yllärin. 
Sen ylläri oli päiväreissu kylpylään! Sain viettää aikaani yhden lempijutun -uimisen-, parissa, yhden lempi-ihmiseni seurassa <3
Oli kyllä niin huikeeta, kylpylä oli mielettömän hieno ja rentouduttiin oikein kunnolla, yhtä pientä sykettä nostattavaa välikohtausta lukuunottamatta. 
Villiinnyttiin kun jäätiin kaksin sellaseen ns. luolastoon ja sit vähän sutinoitiin siellä. Oli hiukan jännää, kun piti olla varuillaan, ettei kukaan sattuis tulee paikalle, vaikkei me nyt mitään järjettömän tuhmia juttuja harrastetukaan :D. Me ollaan kyllä niin hulluja!

Mikko sit heittäyty David Hasselhoffiks ja pelasti jonkun muksun, joka meinas varmaan hukkua. Se tais vetää vettä henkeensä ja räpiköi hätääntyneenä, mut onneks Mikko kerkes hätiin.
Vähän katottiin ihmetellen, kun lapsen äiti riens paikalle, et mitä niin pieni lapsi teki ilman valvontaa niin syvällä.. En tiedä et oliks se muija joku alkkis yh (älkää repikö persuuksianne..), siltä se vähän näytti lähtiessään paikalta kolmen lapsen kanssa yksin suihkutiloihin. Olemuskin oli vähän sellanen, joka tuki meidän mietteitä. :/
Sääliks kävi, aina ei onnenlahjat mee tasan.

Huomasin, et jotkut muijat tsekkaili aika flirtin näkösenä Mikkoa kun se pelleili yhessä altaassa ja olin vähän matkan päässä siitä. Niiden ilme oli näkemisen arvonen, kun polskin kiinni Mikkoon ja hyppäsin sen reppuselkään ja pusutin pari kertaa sitä niskaan ja katoin niitä naisia oikein voitokkaana. :D 

Ainiin, ton kylpyläreissun lisäks Mikolla oli mulle toinenkin, pitkäkestoisempi yllätys :3 Se höpö oli menny teetättämään mulle omien sanojensa mukaan ns. "lupaussormuksen".
Kuvaa siitä en aio laittaa, ettei kukaan tunnistais, sen verran uniikki se on et en halua ottaa pienintäkään riskiä ja koska haluan päästä esittelemään sitä kavereille, niin nätti se on. 
Ajatusta sulosempaa oli vielä se, et siihen on kaiverrettu meidän yks insideläppä.
Mikko sano, et toi sormus on merkkinä sen rakkaudesta mua kohtaan. Oon mä vaan niin onnekas tyttö, kun mulla on mies joka hemmottelee ja rakastaa mua ja näyttää sen niin avoimesti ja ihanasti. <3 Huh, miten lässytuulella mä oon. :D Oon vaan niin onnellinen just nyt!

Vähän taas jänskättää ton ihanan kylpyläreissun jälkeen, et miten meidän yhteinen arki tulee sit rullaamaan ja miten viihdytään toistemme seurassa kun nähdäänkin joka päivä. Mut kyl mä ton ukkoseni kanssa niin hyvin viihdyn, et tylsää ei varmaan tuu olemaan. 
Kai se on joka suhteen jännityksen aihe, kun muutetaan yhteen ja jaetaan arki, eikä enää tapaillakaan ja vietetä aikaa yhdessä kaikkien ihanien ja erikoisten juttujen parissa.
Tosin oon sitä mieltä, että arkisista asioistakin saa oikealla asenteella muutettua ihania ja hienoja hetkiä oman rakkaan kanssa. :)

Hempeä Candy lopettaa tällä erää, kiittää, kuittaa ja kehottaa teitä rakastamaan toisianne! <3

lauantai 4. elokuuta 2012

Close your eyes and I'll kiss you cause with the birds I'll share

Heissan kaikille. :)

Mulla on takana ihan mielettömän superihana viikko, eikä tää oo vielä edes ohi! En muista, oonko täällä blogin puolella kertonut, et meillä oli Mikon kanssa liput Red Hot Chili Pepperssin keikalle..? No anyway, siellähän me oltiin ja oli aivan mieletöntä! En voi kyllikseni ees hehkuttaaa ja niin mun tekis mieli tehdäkin kaikille kavereille, mut en voi, koska olin siellä Mikon kanssa, enkä jaksa alkaa keksimään valheita, joten parempi vaan pitää koko asia omana tietonani. (ja teidän lukijoiden..:D)
Oltiin Mikon  kanssa niin fiilareissa, laulettiin ja tanssittiin ihan hulluna, huh! Paikallaolleet tietää, kuinka upeen keikan jätkät veti!


Keikan jälkeen lähettiin käymään yhellä terdellä yhillä (yritin vaan kuumeisesti bongailla, josko Paprika-jätkät olis ollu jossain :D) ja sen jälkeen käytiin ajelulla. Mikko oli yllärinä varannu matkalle skumppaa, joka ei tosin kovin hyvää lämpimänä ollu, mut ajatushan se on tärkein tietenkin.. :D

Pysähyttiin yhteen tosi kauniiseen paikkaan vaan istuskelemaan ja nauttimaan. En tiiä mikä tohon mieheen on menny, kun se oli suoraan kun joku ällö-romanttisen leffan päätähti ja lateli mulle kaikenmaailman imelyyksiään suoraan silmiin katsoen ja kädestä kiinni pitäen. :DD
Olin toki imarreltu, mutta se tilanne oli vaan niin koominen, joten purskahdin nauruun. Mikko näytti niin söpöltä, kun se tajus itekin mille nauran ja siinä sit yön pimeydessä räkätettiin yhdessä Mister SuperRomanctikin lateiluille.
Aikuinen mies, jolle joskus puskee esiin teinipojan mieli. Joskus hyvä piirre, joskus noloihin tilanteisiin vievä.

Käytiimpä siinä samalla sit alastonuinnilla ja molemmat oltiin jo pulikoimassa, ennenku tajuttiin, ettei meillä oo pyyhkeitä mukana. Eipä siinä, autoon istumaan ja lämmöt täysille, kyllä siellä aika nopeesti tuli lämmin tunnelma ;)

Mikko sano, et se aikoo antaa mulle jonkun speciaalin yllätyksen. Ton miehen tuntien, mulla ei oo mitään hajua, mitä se mulle antaa. Sillä on niin kieroutunu mieli, et herran hommaama lahja voi olla mikä vaan.. Ja mä rakastan sitä piirrettä siinä.

Mitäs lukijoille kuuluu? PS: Ruokapostauksen oikea vastaus oli; wrapit oli Mikon ja currykana mun!