tiistai 11. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Tiedättekö sen tunteen, kun katsot itseäs peilistä, ja näet siellä surkean näköisen kuvajaisen, joka on epäonnistunut elämässään kaikin mahdollisin tavoin? Kun et keksi mitään hyvää itsestäs ja elämässäs tapahtuvista asioista.

Mä tiedän sen, liiankin hyvin.

Synttärit oli ja meni, mökki-idean pistin jäihin ja juhlin parin läheisimmän kaverin kanssa baarissa. Mikon olemassaolo on edelleen kaikille täysin pimennossa...kerroin kolmelle parhaalle ystävälleni raskaudestani ja yks oli mukana henkisenä tukena tekemässä aborttia. Kaverit on siinä uskossa, että oon pamahtanu paksuks jollekin randompanolle, josta en oo ees kertonu niille.
En saanu moraalisaarnaa "panosta" ja abortista, vaan siitä, etten ollut kertonut niille siitä, kaverien kuulemma pitää jakaa seksielämänsä salat toisilleen.. -_-

Kaikista pahinta tässä on se, etten oo pystynyt kertomaan Mikolle mun raskaudesta ja abortista, vaikka sillä on tietenkin ollut täysi oikeus saada tietää.. En oo vaan kyennyt, pelkään sen reaktiota niin paljon. Miten lapsirakkaalle ihmiselle voi kertoa, että odotin sulle kolmatta lasta, mutta tapoin sen?
Se ei oo ees tajunnut epäillä mitään...oon tosin vältellyt sitä tän abortin tekemisen ajan, koska mulla on ollu ihan kauheet kivut ja vuotoa, eikä seksiä sais harrastaa neljään viikkoon.

Mun verkkokalvoille on syöpyny kuva lääkärin ilmeestä, joka oli samaan aikaan säälivä ja tuomitseva..

Mua ahdistaa, koska kukaan ei oikeasti tunne mua. Kukaan ei tiedä edes puoliakaan siitä, mitä mun elämässä oikeasti on tapahtunut ja tulee tapahtumaan. Kukaan ei tunne todellista mua. Tää roolin vetäminen ja salailun naamion pitäminen alkaa käydä ihan ylivoimaisen vaikeaks ja raskaaks.

En oo kehdannu puhua ees vanhemmilleni raskaudesta ja abortista mitään, ja joutunu piilottelee lääkkeitä mun laukussa. :/

Mikon kotona on tällei kivasti just joulun alla kauhee perhehelvetti, sen vaimolla taas pyryttää pahasti päässä... Pelottaa tuleva ja se, mikä puolenvuosisadan sota pian tulee syttymään, ihan kaikella saralla kun on aika paljastaa pinnanalaisia asioita, jotka ei oo kestäny päivänvaloa.

Help.