maanantai 14. tammikuuta 2013

Kaikki hyvä loppuu aikanaan.. :'(

Blogin hiljaiselolle on ollut hyvä syy. Kaikki on palasina, ihan kaikki. Olishan tää pitäny arvata, että valheilla on aina lyhyet jäljet ja petoksen verkko tulee repeämään ennemmin tai myöhemmin. Meidän salasuhde ei ole enää salainen. Ei ole enää meitä, tai suhdetta. Ihan oksettaa kirjottaa tästä, koko ajatus siitä, että kaikki on mennyttä ja hajalla, saa voimaan mut äärimmäisen pahoin.

Jos mulla olis supervoima, haluaisin voiman, jolla voi palata ajassa taaksepäin ja muuttaa tekemänsä virheet. Joo, kaikki tekee virheitä ja niistä oppii, mutta jotkut asiat jättäis mielummin oppimatta ja kokematta.

Kaikki vihaa mua, en kehtaa näyttää naamaani kodin ulkopuolella.


Kolmas pyörä pyöri pois
Et hän viel vain mun oma ois
Ja me juostaisiin paljain jaloin
pelloilla sua kissankelloilla kutittaisin
jos vain saisin, paikkas ottaisin


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No höpöhöpö, tämmösen lopetuksenhan suurinosa teistä olis tarinalle ja moraalittomalle, hölmöön ja vaikeaan rakkauteen huumaantuneelle teinitytölle toivonut, eikö?

On vihdoin aika paljastaa, että koko blogi on ollut alusta loppuun mielikuvitukseni tuotosta. Ei, kyse ei ole ollut salaisista fantasioistani tai toiveista, ainoastaan hauskasta ajanviettotavasta ja itsensä viihdyttämisestä. Mielikuvituksen valloilleen päästämisestä. :)

En olis reilu vuosi sitten tän blogin alottaessani uskonut, että suht lyhyessä ajassa pieni tarinablogini tavoittaa satoja ja tuhansia ihmisiä. Ette voi varmaan uskoa, miten vaikeaa oli pitää pokka kun kaverini, jotka eivät tienneet minun olleen blogin takana, tulivat puhumaan tästä mulle ja vaahtoamaan Candyn tyhmyydestä ja muista blogin tapahtumista.
Miten hauskaa oli nähdä hölmistyneet ilmeet, kun kerroin, että olet saanut kunnian tavata Candyn, sillä tässä olen. Eräskin tuttu, jolle paljastin olevani blogin pitäjä, kertoi että he ovat joukkuekavereidensa kanssa jauhaneet blogistani pelimatkoilla. :D

Kuten moni on varmasti huomannut, kiinnostukseni blogia kohtaan on tyrehtynyt ja päätin nyt vihdoinkin lopettaa tän satutäteilyn (kyllä, kaiken takana on nainen!) ja paljastaa teille hyväuskoisimmille lukijoille, että blogia ei ole oikeasti kirjoittanut teini-ikäinen tyttö, jolla on salasuhde vanhempaan perheelliseen mieheen.

Pakko todeta, että hauskaa blogin parissa on ollut. Kiitos miljoonasti viihdyttävistä kommenteista, te lukijat ja kommentoijat olitte iso osa tätä blogia, sen kirjoittamisen jatkamista ja varmasti monelle myös ainoa syy lukea tätä.
Ja anteeksipyyntö omien kokemuksien jakaneille ihmisille, niistä avautumiskommenteista tuli kyllä ajoittain pahamieli, koska tunsin pettäväni lukijoita. Pienoiset morkkikset on raivokkaimmat kommentit saaneet aikaan myös, olen pelännyt paristi joidenkin mielenterveyttä ja blogin aiheuttamaa raivon määrää. (Eikai kenelläkään ole poksahtaneet suonet päästä, eihän?)

Aivan yksin en "kunniaa" tästä blogista aio ottaa, kiitokset ystävilleni, joilta olen saanut hyviä ideoita ja tapahtumia blogiin. Osa kertomistani ajanviettotavoista -ilman sitä että kukaan on ollut salarakas tai pettäjä- on olleet ihan totta, mm. pulkan lainaamiset (en minä mutta muut..), risteily, jääradalla ajelu -ilman kolarointia tosin-, Hoplop reissu, retkipaikoilla pyörimiset yms..
Parhaimmat naurut saatiin risteilykuvia ottaessamme -poikaystäväni sanoi mua hulluksi kun otin sen bokserit tyttöjenreissuun mukaan, jotta sain ne kuviin mukaan-, samoin Mikon ja Candyn "huippuravintolan" annoskuvat aiheuttivat hilpeyttä, sillä oikeasti kuvat olivat lähikiinalaisesta lafkasta, jossa annokset maksavat kympin pintaan ja niistä tulee satunnaisesti maha kipeäks. Siellä käyn silti vetämässä usein krapulamättöä. :D Viimeksi tänään..

Toivottavasti teillä on ollut antoisia lukuhetkiä. :) Pari lehtijuttua blogini sai aikaiseksi, josta olen edelleen hieman hämmentynyt, ja tulipahan poliisisetäkin ottamaan yhteyttä huolestuneena..

Mietin pitkään, miten lopettaa blogin. Shokeeraanko ja keksinkö traagisen juonenkäänteen, johon lopettaa. Rakastavaiset saisivat toisensa ja niillä, jotka olivat varmoja ettei Mikko olisi koskaan jättänyt vaimoaan ja ottanut teinityttöä, olis mennyt pasmat sekaisin.
Vaiko jättäiskö Mikko Candyn nuolemaan tylysti näppejään, ruikuttamaan rannalle yksin, jolloin katkera ja petetyksi tullut draamaqueen olis hautonut kamalaa kostoa..

Päätin olla rehellinen ja kertoa totuuden. Mikkoa ja Candya ei siis ole olemassa. Samanlaisia tapauksia tosielämässä kuitenkin on, ja sen me kaikki tiedämme, vaikkei sitä haluaisi uskoa ja hyväksyä. Elämä on sellaista, jotkut ihmiset ovat sellaisia.

Näihin tunnelmiin, näkemisiin. Saa nähdä, jääkö tämä blogi ensimmäiseksi ja viimeiseksi tarinablogikseni, vai palaanko joskus mielikuvituksen tykyttäessä raastavasti purkamaan sitä blogin muodossa.

Hyvästi rakkaat lukijat, varsinkin te ihanat vakikommentoijat ja sympaattiset tsemppaajat! <3 
T: Satutäti (en nyt ihan täti-iässä kuitenkaan vielä muutamiin vuosiin ole :D)


PS: 8. joulukuuta 2011 tietokonepöydälläni nököttävällä Candykingin karkkipussilla on ollut iso osa salarakkaani nimen päättämisessä :D



367 kommenttia:

  1. Aika mahtavaa... :-D Ainakin itse oon saanut monet hyvät "mitä vittua" reaktiot aijemmin, en henkilökohtaisesti ollut edes yhtään pettynyt tällaiseen päätökseen, mutta oli mukavaa että tulit kertomaan että kaikki oli täyttä puppua! Oot aika hyvä satuilemaan ;D Saakos sitä kysyä, että oliko se sun oikea omakuva joka liikkui netissä sun kuvana? Minkäs ikäinen olet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hehehh, hyvähyvä.

      Juu mulla on tosi vilkas mielikuvitus ja tää oli hyvä tapa purkaa sitä. Oikeasti oon kyllä rehellinen ihminen joka ei keksi satuja, muutakuin tässä blogissa.

      Saa kysyä, netissähän liikkui parikin "Candyn" kuvaa, joiden kuvien tytöt eivät liittyneet tähän tietenkään mitenkään, mutta ne pari huulikuvaa olivat oikeastikin mun omat huulet. :)

      Reilu parikymppinen olen. No okei, tasan kaksikymmentävuotias :D

      Poista
    2. Tiesin tämän heti alussa ja kysynkin, et etkö jo väsy, väsyithän sä.

      Poista
  2. Muhahaha tää oli kyllä ihan hauskaa luettavaa joskus, vaikken nyt pitkään aikaan ookaan enää selaillu. Kiitos viihdyttävistä hetkistä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos tästä blogista, tämä oli ihan käsittämättömän huikeaa viihdettä! :D

    Olet vuosisadan trolli-palkintosi ansainnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vain, kiva kuulla että tän parissa on viihdytty :D

      Ja kiitoksia, kai..? En nyt tiedä että onko tuo vuosisadan trolli-titteli hyvä vai huono asia :D

      Poista
  4. Paras loppu ikinä! Arvasin kyllä, että tää ei oo totta, mut eihän sitä ikinä voi olla varma.
    Huippu tarina, hyvää viihdettä ja viihdyttäviä kommentteja myös. Olisi ollut mukavaa seurata pidempäänkin. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vedin välillä ihan tahalleen överiks tapahtumien kanssa ihan vain huvikseni, mutta kommenteista päätellen osa vielä uskoi tarinan todenmukaisuuteen, vaikka moni arvasikin tän olleen höpöhöpöä :D

      Ole hyvä ja kiitos itsellesi seuraamisesta.

      Poista
  5. Miten vanha olet ja oletko joku kirjallisuuden tai vastaava opiskelija? :D Kannattais kirjaksi kokeilla tätä tarinaa, niin hyvin täälläki lukijoita riittäny ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen 20v ja ei, en ole :D Teknisen alan opiskelija olen.
      Hahahh, no eikai nyt sentään..

      Poista
  6. Haha, eihelvetti oikeesti :D Tää blogi oli ihan paras! Jotkut jutut jopa uskoin (niitten 'ei tää oo totta' kommenttien kohalla mietin, että miksei ois?) ja jotkut sitte puoliks ja lopuille vaa nauroin huvittuneesti :D Musta tää päätös oli hyvä! Kiva ku et huijannu tätä lopetustaki, vaan kerroit totuuden! :) Ja saako udella, että kuinka vanha oikeesti olet? :) Pakko vielä myöntää, että luin tota alkua silleen 'eiii, tää ei oo totta! :( ei tässä näin pitäny käydä.. :(' kunnes sitte totuus selvis! :D Mut hyvää jatkoa sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hehehh, kiitokiitos!

      Aattelin olla reilu ja kertoa totuuden kun lopettamispäätöksen jo ajat sitten tein, ei olis ollu oikein lukijoita kohtaan jättää kaikki epätietoisuuteen. Vaikken nyt kuvittele että kenellekään tää blogi olis henki ja elämä ollut, mutta olis se musta itestäni ainakin lukijana ollut vittumaista jäädä ilman loppuratkaisua.

      Olen vielä muutaman kuukauden 20-vuotias. :)

      Kiitos samoin, hyvää jatkoa myös sulle!!:)

      Poista
  7. Täytyy sanoa, että useasti mietin, että kirjoitat paljon kypsemmin kuin 17-vuotias. Raskausjutun jälkeen mieleeni juolahti, että tämä kuulostaa jo keksityltä, mutta halusin uskoa sinuun, koska samaistuin sinuun. :( Osan "tunteistasi" kirjoitit niin osuvasti, ja monet tilanteet tuntuivat aidoilta ja tutuilta.

    Harmi. :(

    Toisaalta onni Mikon vaimon mielenterveyden takia, ettei häntä ollut olemassakaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei apua, nyt mulle tuli paha mieli :( anteeksi!

      Mä tosiaan yritin mahdollisimman hyvin eläytyä ja miettiä, mitä salarakkaana toimivan teinitytön päässä voisi liikkua, välillä siinä taisin ihan hyvin onnistua, välillä huonosti ja välillä tahallisesti överiksi vedetystikin.

      Mutta joo, Mikon vaimon onni on, ettei häntä tai muitakaan tarinan hahmoja ole olemassa muutakuin tässä blogissa. :D

      Poista
  8. Pakko myöntää et vuoden ajan mitä oon tätä seurannu, on tullut aika ajoin tutkittua onko uusia käänteitä tapahtunut ! Hyvää viihdettä on ollut kiitos tästä ! :DDDDD

    VastaaPoista
  9. IHAN HUIPPUA OIKEESTI! ihan mahtavaa, ei mulla muuta :D innolla seurasin koko tarinan alusta loppuun. ikinä miettinyt kirjan kirjoittamista?
    tää oli oikeesti makein blogi tähän asti! alussa meni täydestä, jossain vaiheessa epäilys hiipi sydämeen, ja loppuvaiheessa olin jo suht varma että tää on feikki. ideat ja into tais loppua kesken, mutta niinhän siinä yleensä käy!
    mutta siis ihan mahti, hienoa työtä ja kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoskiitos :3

      En oo miettiny, en mää mitään kirjoja osais kirjottaa.

      Poista
  10. http://demi.fi/keskustelut/1528958/koko-kolmas-pyora-blogi-on-ollut-kusetusta

    :D:D

    VastaaPoista
  11. No voi perse :D Olisit nyt vielä vähän aikaa jatkanut niin olisi ollut viihdettä kerrakseen. Kyllä siellä alkaa nyt kaksplussan foorumeilla semmonen kuohunta!!

    Kiitos blogista. Toivottavasti et poista tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Njääh, kaikki aikansa, tää alkoi tuntumaan jo niin pakkopullalta ja kiinnostus lopahti tyystin..Johan mä tätä hyvän tovin pidin, vaikka kaveritkin painostivat vielä jatkamaan. :)

      Joo voin vain kuvitella, mut luultavasti tituulerataan elämättömäksi skitsoksi tai jotain, mutta paskaakos siitä. :D

      Ole hyvä vain, ja en aio poistaa. :)

      Poista
    2. AiheVapaalla alkaa varmasti myös kuohua :D

      Poista
  12. Hieno päätös blogille! Aika hurjaa, että se johti jopa poliisin oven taakse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)

      Ei tullut poliisit oven taakse vaan pistivät nykyajan mukaisesti sähköpostia. :D

      Poista
  13. http://2.bp.blogspot.com/-hIXRWmy29Qo/ULGHZc7sYFI/AAAAAAAAAqA/DtUoqFfn3to/s1600/tumblr_mbr083Ze1o1r1vdfao1_500.jpg

    :DDDDDD vedätit niin täydestä! mut hei, kiitos mielenkiintosista lukuhetkistä! varsinki viihdyttäviä on olleet nää jotka on tullu poraamaan sun moraalittomuutta ynnä muuta :D mutta onneksi kerroit totuuden! ehkä en jatkossa ole niin sinisilmäinen!

    VastaaPoista
  14. Törmäsin tähän blogiin joskus kesällä ja luin kokonaan. Täysin sattumalta tulin tänään katsomaan, miten homma on edennyt. Hyvä ajoitus näemmä. Epäilin kyllä feikiksi koko ajan, mutta varma en sentään ollut. Hyvin vedit kyllä tyhjäpäisen teinin roolia.

    Pisteet projektista ja totuuden kertomisesta lopuksi. :)

    VastaaPoista
  15. Haha.. Arvasin :P Huvittavinta tässä ovat ne, jotka olivat niin tietävinään kuka olet irl :'D Mahtaa nolottaa nyt!

    VastaaPoista
  16. aaaahhhahhaahhaaaaaa :D totaalirepeäminen, ihan huikeeta! Mua on kyllä veetty nyt pahasti höplästä :D

    Kiitos tästä!

    VastaaPoista
  17. ja tosiaan, propsit totuudenkertomisesta !

    VastaaPoista
  18. Mitä poliisi oikein tuli kyseleen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysyi että onko blogini totta ja että onko kaikki ok, vanhemmat tietoisia yms.. Vaihdoimme vaan pari viestiä, ei sen kummempaa.

      Poista
  19. Mikä Mikolla ja sen vaimolla sitten oli syynä se, että eivät voineet erota? Olitko tätä miettinyt? Koska ehkä se mua tässä eniten kiinnosti :D

    Ja ajattelitko missään vaiheessa jatkaa tarinaa niin pitkälle, että Mikko ja Candy olisi päätyneet yhteen ja miten tämän olisi tapahtunut? Tai vaihtoehtoisesti että nämä olisi jääneet kiinni?

    Olisit nyt vaan jatkanut! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, totta! Muakin kiinnostais tietää mikä Mikon ja vaimon eron esteenä oli? :D Jos olit sitä ajatellut? Musta tuntui, että et ollut miettinyt asiaa, koska sitä asiaa kiersit ja kaarsit Candynä. ;D

      Poista
    2. En tiedä, en ajatellut niin pitkälle, kunhan vaan loruilin mitä mieleen milloinkin tuli. :D

      Eli en ole mitenkään etukäteen käsikirjoittanut blogia ja sen tapahtumia.

      Poista
    3. Tämä se olikin blogin kompastuskivi, josta porukka huomasi valheen. Siis kun ei ollut käsikirjoitusta ja kirjoittaja ajautui vähän väliä pattitilanteisiin tekstin kanssa. :)

      Poista
  20. Loistavaa viihdettä tää on ollu, kiitos! :) Viihdettä on ollu myös esim. kaksplussan spekuloinnit millon mistäkin tutusta tai jopa omasta miehestä, joka ihan satavarmasti on "Mikko" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :)

      Hahahh joo alussa seurasin niitä keskusteluja, mutten oo enää pitkiin aikoihin jaksanut/muistanut niitä lueskella.

      Poista
  21. Oon ehkä vähän shokissa:Dd mitä tähän voi enää sanoa?

    VastaaPoista
  22. Mahtavaa!! :D oot ylihyvä kirjoittaja !

    VastaaPoista
  23. Määkin kiitän viihdyttävistä hetkistä.
    Arvasin tän jo alussa, mutta oli mielenkiintoista seurata loppuun asti!

    VastaaPoista
  24. sähä voisit tehä tästä vaikka kirjan :D

    VastaaPoista
  25. Jos tää todella on ollut huijausta niin kai voit sit paljastaa kuka oikeesti olet? Siis vaikka kuvan kera pieni postaus susta a sun kavereista, jotka ootte tän blogin takana.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en voi :D En halua minkäänlaista "julkisuutta" omana itsenäni.

      Poista
  26. Aaah :D Mulle on oikeastaan alusta lähtien ollut ihan sama, onko blogi totta vai ei, koska viihdyttävä se on ollut joka tapauksessa. Mutta olisit nyt malttanut jättää paljastamatta!

    Kiitokset kirjoituksistasi, ne pitivät koukussa loppuun asti.

    VastaaPoista
  27. ouuuu mahtavaa!! oot kyllä sairaan mielikuvituksellinen tyyppi, kirjahan sun pitäs kirjottaa (8 mulle meni kyllä täydestä, luin tätä jopa salaa ettei muut tiiä että seuraan tämmöstä blogia x) mut hyvä että kerroit totuuden lopuksi, mahtava lopetus niinku joku sanoki, "vuosisadan trollille"!

    VastaaPoista
  28. Ahhaa :D Mä oon seurannu tätä koko ajan, enkä oo ollu varma ootko tosissas vai et. Tän jatkuessa uskoin tän kyllä olevan totta, koska et vaikuttanu sen typerämmältä kuin osa tuntemistani 17-18-vuotiaista teinitytöistä. Suurin syy siihen että uskoin että tää on totta on se, että jaksoit päivitellä tätä niin pitkään :D En ois uskonu et kukaan oikeesti viitsii pitää feikkiblogia huvin päiten, mutta kai sitten sellaisiakin ihmisiä löytyy :D

    VastaaPoista
  29. Vuosi sitte aloin lukea blogiasi koska olin tutustunut reippaasti mua vanhempaan perheelliseen mieheen. Meillä oli miehen kanssa aina kivaa ja jännää, ja pystyin samaistumaan Candyyn. Halusin uskoa tämän todeksi. Mun salasuhde loppui parissa kuukaudessa (hyvä niin, löysinkin pian nykyisen avomieheni) ja nyt on jotenki haikee fiilis kun tämäkin loppui.

    VastaaPoista
  30. Tekee pahaa niiden puolesta, joilla on oikeasti ollut vastaavanlainen tilanne ja ovat avautuneet sinulle, mutta nyt he ovat avautuneetkin jollekin tytölle joka on vain pitänyt satutuokion, jolla ei oikeasti ole mitään tilannetta.

    VastaaPoista
  31. HAHA pahemman luokan vedätys kyllä ollu :D !
    Välillä kyllä tuntu että voi stna miten moraalitonta touhua ja olis ihan hirveetä jos omalle kohdalle kävis näin! :D
    "olla siis Mikon vaimon asemassa" .
    Mutta kyllä tää oli parasta viihdettä lukea ja sulle varmasti kommentit mitä sait "moraalisaarnaajilta" :D
    Kerroitko poliisisedälle että kyseessä on ihan tarinablogi josta ei ole mainittu lukijoille?
    - Nainen 22v

    VastaaPoista
  32. Hahaa huippua!!:D tuli mieleen tässä kommentteja lukiessa että miks pistit tän blogin aina välillä "piiloon", tai silleen ettei päässy lukemaan? ku luulin ihan tosissaan että sua pelotti tunnistelut mut eihän se voikaan olla syy kun et ollu oikee candy:---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin kiinnostaa tää!?

      Poista
    2. Huvikseni kun en välillä jaksanut käydä vastailemassa/hyväksymässä kommentteihin ja joskus ihan vain hämätäkseni ja sitten saatoin unohtaa tän kiinni :D

      Poista
  33. Olitha tooooooosi uskottava, eihän yksikään lukija ilmoittanut että kirjoitat pelkkää puppua ja että olet pelkkä satutäti!

    Sääliksi käy tosiaan niitä lukijoita jotka ovat älyllisesti niin vajaita, että eivät huomanneet kaikkia aukkoja tarinassasi.

    Ei mikän muuta sitä tosiasiaa että säälittävä pelle olet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enkai missään vaiheessa ole väittänyt, ettei kukaan tajunnut tätä keksityksi? Päinvastoin. :)

      Ehkä kaikki lukijani eivät olleet kaltaisiasi salapoliiseja eivätkä pakonomaisesti etsimällä etsineet aukkoja tarinassani vaan lukivat ihan huvin vuoksi vaan.

      Ei pellet ole säälittäviä, vaan helkkarin viihdyttäviä hahmoja! Puhun kokemuksesta, sillä olen käynyt sirkuksessa :) Joten otan tuon kohteliaisuutena.

      Poista
    2. Ensinnäkin sääli, että lopetat blogin pitämisen. Tai siis tarinan keksimisen. :D Tää on ollu aivan mahtavaa viihdettä lueskella ja naureskella. Mutta niinhän se menee tosielämässäkin, että kaikki kiva loppuu aikanaan.

      Toisekseen pellet on ihan pirun pelottavia!!! Mua ei o pentuna saatu yhden kerran jälkee sirkukseen enää koskaan eikä todellakaan saada. Ja kiitos siitä kuuluu yksinomaa Stephen Kingille. xD

      Siltikin, iso kiitos viihdyttävästä blogistasi!! :)
      Ja oikein hyvää jatkoa sinulle!

      Poista
    3. Ärsyttää, että ajatellaan joidenkin - nyt vaikka minun -ööh- "anon" olevan esim. älyllisesti vajaa, kun kirjoitin omia kokemuksiani ja etenkin uskoin Candyn olevan oikea ihminen. En minä ehtinyt alkaa katsomaan blogia psykologisena trillerinä, vaan samaistuin Candyyn omien elämäni tapahtumien pohjalta. Siksi minua surettaa kommenttini aiemmissa päivityksissa, vaikkei niistä toivottavasti kukaan tuttuni minua tunnistakaan, jotka tätä ovat lukeneet. On tästä keskusteluja käyty, mutten kehdannut kertoa että kommentoin tänne, sillä avautumiseni ovat edelleen elämäni salaisia asioita ja tuntoja.

      Kyllähän se tavallan siis nyt kismittää.. Onneksi en sentään lähettänyt sinulle jotain meilia; eikös sellainekin mahdollisuus ollut taannoin tässä?
      Mitä ylipäätään mietit niistä saamistasi meileista, saitko paljonkin niitä, vastasitko niihin?

      Annan sinulle kuitenkin pointsit kertomuksesta, jonka yksinkertaisesti otin totena.
      Ja vielä.. ei mulla ollut aikaa ryhtyä katsomaan jotain aukkoja stoorissa. Ehkä sinisilmäinen teinityttönä, joka halusikin uskoa et jollakin ois tämmönen juttu, et vois sit jakaa tuntoja jne, mutta en nytkään, tänäpäivänäkään, tämän paljastuttua katsoisi olevani älyllisesti vajaa. Siitä kommentista otin niinku pultit.

      Poista
  34. Vähän sul on varmaan ollu hauskaa tätä kirjottaessa! :'D Oot tosi taitava kirjottamaan ja eläytymään rooliis.

    Kauhistutti välillä toi sun "Ja höpöhöpö" -asenne huolestuneisiin kommentteihin ja se, että eikö sun vanhempia oikeesti yhtään kiinnosta että kenen kanssa sä juokset spontaanisti lyhyellä varotusajalla aina ulkona ja missä sattuu.

    Mikon vaimosta taas ihmettelin sitä miten se ihan kummaksumatta hyväksyy sen et Mikko nukkuu työpaikan sohvalla koska oli jääny ylitöihin. Sit se kans oli vähän "Häh?" -fiilistä aiheuttava juttu kun kävitte Mikon kanssa kylpylässä, et mitä jos sen joku työkaveri ois sattunu perheineen olemaan siellä just sillon.

    Missään vaiheessa en kuitenkaan tosissani ajatellut että voisit olla vain trolli, vaikutit vaan vielä hieman tavallista aivottomalta teinilissulta.

    Mutta kiitos blogista, oli hyvä tarina! :]

    VastaaPoista
  35. Mulla on nyt jotenki haikee olo ku tää blogi loppuu! :D Ei oo enää sitä tunnetta ku tulee tänne ja kattoo ootko kirjottanu uutta postausta :D Mut ei siinä mitään, hyvät jatkot sulle! :)

    VastaaPoista
  36. Ahahaha.. Loistavaa :D Tätä blogia on ollut kiva seurata. Säännöllisesti kävin katsomassa uusia päivityksiä.

    VastaaPoista
  37. Mua kiinnostaa vähän eri asia kun montaa muuta. Kun kirjotit aina, että siihen on syynsä miksei Candy ja Mikko voi olla vielä yhdessä. Olitko ajatellut valmiiksi, että mikä se syy olisi ollut? :D

    VastaaPoista
  38. Siis kuinka tylsä elämä pitää ihmisellä olla että jaksaa alkaa tarinoimaan tällästä shittiä tänne :DD no ei siinä, eikai siinä mitään jos ei oo parempaakaan tekemistä :D hyvin sä vedit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä on ollut tylsää, kenelläpä olis joka hetki jotain parempaa tekemistä kun kynsien syöminen, sohvalla makaaminen, pelien pelaaminen tai höpöhöpö-blogin kirjoittaminen? :)

      Mutta hyvä jos sulla ei ole koskaan tylsää, onnea siitä! :D

      Poista
  39. Mä ihmettelen sitä, millasen reaktion tää sai ihmisissä aikaiseksi. Teinitytöllä salasuhde vanhempaan naimisissa olevaan mieheen ja kaikki puhuu ja kuhisee keitä te olisitte ja oisko se sen ja sen mies ja ai kamala. Kun miettii niin pettäminen on nykyään valitettavasti arkipäivää, ja voin pistää pääni pantiksi että varmaan aika monella naimisissa olevalla miehellä on jotain salattavaa...

    VastaaPoista
  40. minkä takia kaikkien on pakko ilmottaa että tiesi tän olevan feikki? oletko kovakin sälli kun juuri sinä et uskonut tähän ? jos kaikki olisivat tienneet niin, täällä ei olisi ollut lukijoita. itse ainakin uskoin koko homman, olenko tyhmä ? en usko, itselleni tämä oli oikein kunnon viihdettä, olisi ollut tympeää jos koko ajan olisi epäillyt tämän aitoutta. kiitos siis tästä blogista ! lukeminen pelasti parit tylsät päivät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastakysymyksenä voisi kysyä, että miksi kaikki tulevat kertomaan uskovansa ko tarinan? Oletteko koviakin sällejä uskomaan kaiken? :)

      Ja kyllä, itsekin uskoin ihan aluksi, mutta lopulta en jaksanut enää uskoa.. Olenko viisas kun en yhtä tarinaa uskonut? En usko että se tekee minua viisaammaksi kuin jotakuta, joka kaiken uskoi.

      Ja minusta kyllä monet kommentoikin, että eivät uskoneet todeksi..

      Poista
  41. Voi harmi, että tämä loppuu nyt. Tätä on ollut aivan mahtava seurata :) Parasta viihdettä ikinä! Todella taitavasti luotu hahmo. Toit Candyyn juuri sopivasti iän mukaista itsekeskeisyyttä. Jään innolla odottamaan uusia trolliblogeja. Ehkä voisit joskus kirjoittaa kirjan? Tuolla mielikuvituksella onnistuisit takuuvarmasti. Nyt kun olet paljastanut blogin trolliksi, niin ehkä voisit luoda näiden keksittyjen hahmojen ja tarinoiden kautta kirjan Candyn salasuhteesta. Minä ainakin ostaisin sen! Siitä tulisi Suomen bestseller blogikuuluisuuden ansiosta :)

    Kysyttävääkin löytyy:

    1) otitko vaikutteita Candyyn itsestäsi tai jostakin tutustasi? Oletko itse yhtä vetävä kuin hahmosi?

    2) mistä sait idean blogiisi?

    3) miksi suljit blogin välillä?

    4) ethän poista blohia, vaikka tarina tähän loppuukin?

    Kiitos paljon elämäni viihdyttämisestä ;) Kaikki hyvä loppuu aikanaan.

    terkuin, innokas blogin seuraaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, kiitoksia :)

      1) Enpä oikeastaan ottanut, en ainakaan tietoisesti. Ja kun ajattelen asiaa kunnolla, niin ei Candy kyllä muistuta oikeastaan ketään kavereistani. Eikä minua :D Candyn mielipiteet eivät siis olleet omiani.

      2)Mulla oli just sillä hetkellä todella tylsää kun aloin miettimään et tekis mieli jekkuilla vähän, (tarkoituksena ei alunperin ollut kirjoittaa tätä näin pitkään) ja pohdin että mikä saisi ihmiset mahdollisesti suuttumaan tai kuohahduttaisi.
      No, siitä lähti idea blogin perustamiselle, jossa teinityttö muka kertoo salasuhteestaan perheelliseen varattuun vanhempaan mieheen.

      Muistan kuinka olin ihan ällistynyt kun parissa päivässä blogissani kävi muutamatuhat ihmistä vierailemassa ja kommenttejakin tuli.

      3) Ihan huvikseni kun alkoi tuntumaan siltä, etten jaksa ylläpitää tätä. Joskus hämätäkseni ja joskus unohdin sen kiinni.. :D

      4) En poista, jääköön tämä tänne muistoks. :)


      Ole erittäin hyvä vain! Hyvää jatkoa sinulle <3

      Poista
  42. Tää oli kyllä ihan mahtava blogi. :-D Oot ihan huippu!
    Totuuden kertominen lopuksi oli kyllä hyvä juttu.

    VastaaPoista
  43. Ei vitsi oon innoissani tästä lopetuksesta! Olin yksi niitä joille meni ihan täydestä, ajattelin että ei kukaan jaksa näin pitkää stooria keksiä, mutta olin ilmeisesti väärässä:D Ihan uskomatonta miten suuria tunteita herättänyt ja monia ihmisiä koukuttanut tarina olikin fiktiota. Säälittää vaan ne kaikki vaimot joiden epäilykset omaa miestä kohtaan on tän blogin takia herännyt, mutta toisaalta jos antaa tällasen tarinan omaan parisuhteeseen ja luottamukseen vaikuttaa niin ehkä ne ei oo ollu ihan kohillaan alun perinkään...

    Täytyy sanoo että oot tosi hyvä kirjottaja ja osasit tosi hyvin omaksua teini ikäiselle sopiva kirjoitustyylin, huomaa nimittän eron ton viimesen postauksen ja kaikkien muiden välillä. Tästä sais muotoiltua aika hyvän kirjan!

    VastaaPoista
  44. Kiitos viihdyttäneestä blogista ja erityisesti siitä että kerroit lopuksi totuuden, olisi ollut kurjaa jäädä arvuuttelemaan ikuisiksi ajoiksi. Hienoa että jollain on nykypäivänä näin paljon pokkaa, go girl! :)

    VastaaPoista
  45. Voi niitä kukkahattutätejä, yh-mammoja, elämäänsä kyllästyneitä, sulle apua tarjonneita, no-life-teinejä, samassa tilanteessa olleita/olevia, ja kaikki muutkin nipottajat tulee pettymään ku tää on ollu pelkää kusetusta :D! Maailman parhain kusetus, sulla on kyllä kirjailijan lahjoja!

    VastaaPoista
  46. Niin unohdin listasta ne salapoliisit jotka on koko ajan tiennyt sun etunimen, sukunimen, iän, Mikon ja Mikon vaimon ja kaiken sun ja Mikon elämästä :DD

    VastaaPoista
  47. Hittolainen :D:D Miten jollaki riittää näin paljon mielikuvitusta? Ei siinä, nostan hattua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin et miten esim. Taru Sormusten Herrasta ja Harry Potterin luojilla on riittänyt mielikuvitus.. :D

      Thanks!

      Poista
  48. Täydellinen lopetus! :D Hahhha, surullista että tää on nyt ohi mut täytyy kyllä kehua että oot tosi hyvä kirjottamaan! T. toinen kaksosista

    VastaaPoista
  49. Aivan mahtavaa! Mä oikeesti uskoin että tää on totta :D ihan tajutonta miten pitkään oot jaksanu tän tarinan parissa.
    PROPSIT SULLE "Candy" :DDD

    VastaaPoista
  50. Jee! Hienoa! Tää on ollut kyllä hieno suoritus, kun oot näin pitkään ja "intohimoisesti" jaksanut kirjoittaa tätä :) Ite oon ollu 90% varma että blogisi on satuilua, mutta se ei ole vähentänyt mielenkiintoani ja lukuhetkiä :D (Itse en välttämäti olisi niin varmasti tätä feikiksi väittänyt, mutta osa anokommentoijista oli niin tarkkasilmäisiä haukkoja, jos olit ennen sanonut toista, ja nyt muuta. Tms.) Anyways, tsemppiä sulle opintoihin! Ja jos satutäti-fiilis iskee uudestaan, niin perusta ihmeessä uusi blogi! Sä osaat kirjoittaa :)

    VastaaPoista
  51. Heh, kiitokset lopusta! :D Olen tyytyväinen, että tämä loppui, sillä on todella raskasta seurata jotain minkä tietää huijaukseksi. Ei vaan pysty lopettamaan, kun haluaa nähdä miten tarina päättyy. :D

    Tsemppiä jatkoon! Älä liikaa paljasta itsestä, sillä täällä on selkeästi täysin seinähullujakin liikkeellä.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehehh, kiitoskiitos :)

      Juu onhan se tullut huomattua, enkä aio paljastaa todellisesta itsestäni enää mitään. Kiitos kuitenkin huolenpidosta ja hyvää jatkoa! :)

      Poista
  52. Olihan se arvattavissa, että ei ollut totta :D

    Mutta hei! Tää oli oikeasti viihdyttävä blogi! :)

    Alussa olin vähän että ööh, voiko tosiaan olla totta, mutta kun jutut alkoivat olla vähän mitä sattuu, niin uskottavuus meni :)

    Kirjailijan uraa saat miettiä tosissasi :)

    VastaaPoista
  53. Hahah, alusta asti arvasin et on keksittyä, mut oletin kyllä että kirjottaja on kuitenkin teinityttö. :D Suurimmat kiitokset juurikin niistä övereiksi vedetyistä kirjoituksista, esim. huippuravintolatekstistä!! :'DD

    VastaaPoista
  54. Hahaha vitsi tää oli hyvä:D tuntuu kyllä vähän hömöltä kun oon niin innokkaasti seurannu tätä ja uskonu oikeesti tyyliin kaiken...:D mut emmä tiiä, oishan tää hyvin voinu olla totta, ihan oikeesti tässä maailmassa on niin paljon pettämistä ja niin paljon erilaisia ihmisiä et mä uskon kyl et kaikki on mahdollista. Onneks tää tarina ei ollu yks niistä epäonneen ja suruun tuomituista salasuhteista:)

    VastaaPoista
  55. Voi mite monesti oon saanu hyvät naurut sulta. :D oon arvellu koko ajan ettei tää oo totta ja siks ennoo ottanu tosissaa näitä ja siks oon saanu nii hyvät naurut :D harmi ku lopetat. :s

    VastaaPoista
  56. Ei hyvää päivää, vedätit kyllä ihan kympillä! Haluatko nyt kertoa miksi "Mikko" oli sairaalassa ja muita Mikon perheeseen liittyviä arkoja juttuja vai ootko jättäny ne kertomatta siksi koska et itekkään oo tienny? :D mutta hei jatkot sulle, tätä blogia on ollu ilo (ja välillä raivo) seurata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mua kiinnostais kans! Ja se et minkä kuvittelit Candyn oikeaksi nimeksi, millane Candy oli ulkonäöltään jne. :D

      Poista
    2. Haluaisin kertoa jos osaisin, mutten osaa koska en tiennyt itsekkään (en ajatellut niin pitkälle) joten en voi kertoa :D Sen voi jokainen itse päättää.

      En myöskään kuvitellut Candyn "oikeaksi nimeksi" mitään, tai kuvitellut sitä minkään näköiseksi. :D

      Poista
  57. Ensimmäistä kertaa kommentoin, mutta nyt on pakko! KIITOS loistavista lukuhetkistä, en halunnut missään vaiheessa pohtia, että onko blogisi totta vai ei, tavallinen elämä on usein tarua hohdokkaampaa.

    Kirjoita kirja tms, minä ostan sen heti :D KIITOS vielä kerran! Äläkä jätä satuilua, sopii sulle :D

    VastaaPoista
  58. Onko sulla muuten toinenkin blogi, olen melkein ollut tunnistavinani sut siitä :D

    VastaaPoista
  59. Apua, mä olin ihan koukussa tähän blogiin! Aina ku tuli uus postaus niin mulla oli niinku karkkipäivä. Candypäivä! Nyt mun maailma romahti kyllä tyystin.
    Ootko muuten paljo lueskellu noita nettikeskusteluja itestäs, tai siis Candystä? Varmaan ollu viihdyttävää luettavaa kun jotku spekuloi ihan tosissaan kukakohan mahdat olla :D
    Mut siis entä tää Niina Tikkanen(?) tyyppi facebookissa jota joskus epäiltiin olevan sä, niin oliko se sun oma kuva? Tai se joka joskus alkuaikoina pyöri netissä, siin oli semmonen vaalee pitkähiuksinen tyttö ja tasi olla mustavalkokuva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, no mutta ehkä sä toivut tästä romahduksesta, hehe :)

      Alussa lueskelin jonkinverran kun se oli niin uutta ja jännää, mut se meni aika nopeesti ohi etten enää jaksanut ja viitsinyt lueskella.
      Mutta olihan ne kyllä viihdyttäviä, vaikka myös pelottaviakin, koska ihmisten yliuteliaisuus ja vihamielisyys paistoi viesteistä..

      Hahahahh, juu Niina Tikkanen.. En ollut tai ole hän, eikä sen profiilin kuva ollut omani, vaan jonkun random ulkomaalaisen (tuhma minä, tiedän)
      En viitsi koko tarinaa tästä asiasta -tai siis ihan totuutta- kertoa, mutta se oli mun ja kaverini feikkiaccount erästä pientä projektia varten ja tyrkkäsin vaan "Candyn" s.postin siihen kun ei jaksettu vartavasten luoda uutta tai käyttää omiamme. En ajatellut, että kukaan äkkäisi sen s.postin facebookista.

      Juu tän toisenkin kuvan muistan, mutten tiedä kuka kuvan tyttö on. Edelleen täysi mysteeri, toivottavasti joku ulkomaalainen random..

      Poista
  60. Hahhah tää oli ihan yks mun lemppariblogeista! En oikeestaan uskonu että paljastaisit koskaan totuutta. Ennemmin aattelin että annat tän homman vaan sillain haihtua pikku hiljaa, mutta oon tosi positiivisesti yllättyny tästä :D Kiitos kuitenkin kaikesta tästä viihdykkeestä! En tiiä oliko sun teksit, vai ihmisten kommentit parempaa viihdettä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kävi sekin mielessä et yksinkertaisesti vaan lopettaisin postailun ja antaisin ihmisten unohtaa koko blogin, mutta reilummalta tuntui kertoa vaan totuus. :)

      Ole hyvä vaan ja kiitos seuraamisesta! Tänne tulleet kommentit ovat kyllä olleet suurenmoista viihdettä, kiitos ihmiset niistä :D

      Poista
  61. Olenko ainoa joka on uskonut ja niellyt joka sanan? Kaikki on täällä ja Demissä huutelemassa kuinka koko ajan tiesi koko jutun valheeksi, eikö muka kukaan uskonut sua loppuun asti :D Itse myönnän menneeni lankaan pahan kerran, loppuun asti. Vähän olen pettynyt että tarina sai tällaisen lopun, olisin ollut tyytyväisempi että olisit vain keksinyt jonkun syyn (esim Candyn+Mikon eron) lopettaa kirjoittaminen ja "antanut tarinan jatkua". Nyt joudun vaan julistautumaan hyväuskoiseksi draamahaukaksi :D Kiitos kuitenkin viihdyttävistä hetkistä, Candyn tarinat sai mut välillä tuntemaan itseni paremmaksi ihmiseksi :D Hyvät jatkot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmasti ole ainoa, nou hätä :) Jotkut vaan ovat herkempiä uskomaan kaiken mitä näkevät tai kuulevat.

      Ääähh, oli mun pakko kertoa totuus..

      Heh, kiitoksia ja hyvää jatkoa myös sulle. :)

      Poista
    2. Mä kans uskoin ihan kympillä!

      Poista
    3. Et ole ainut! Uskoin itsekkin koska joskus aikoinaan oon itse ollut salasuhteessa ja löytyin pieniä kohtia mitä olivat kun omasta elämästäni :D raskauskin meni täydestä, itse tein samalla viikolla abortin kun 'Candy' joten vahinko raskaus ei ollu niin uskomaton juttu eikö se olisi voinut olla totta! Nyt kyllä naurattaa! :D mutta paras blogi IKINÄ!

      Poista
  62. Itekki joskus mietin onko tää totta vai keksittyä, mutta hyvin oot saanu vedätettyä :D Tämän blogin lukemisessa on ollut omat jännityksensä, mitä Mikon ja Candyn elämässä seuraavana tapahtuu. Jättääkö Mikko vaimonsa? Pitääkö Candy lapsen? :D Saippuasarja blogin muodossa! Huippua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan kauhee mestarihuijaajaolo, vaikken sellanen oo oikeasti.. :D

      Mutta kiitoksia!

      Poista
  63. Multa lens vedet näytölle..MÄ OIKEESTI JÄRKYTYIN. Tuntuu et mua ois petetty tai jotain, mut mulle tuli oikeesti paha mieli et oon puolustellu sua ja ''mikkoa'' kaikilta paskoilta anoilta jotka on tullu haukkuun sua..ja kun ne on ollu vie oikees sun trollailusta.
    Ja ite siis uskoin kaiken, ihan kaiken. Olin ihan varma et oot oikee ja nyt suunnilleen itken tää ): Mut onneks silti kerroit että tää on satua, etkä vaan poistanu blogia tai jotain, koska uskon et mä olisin pitkääään yrittäny saada jotenki selville et miten sun ja ''mikon'' kävi lopulta. Mut loppujenlopuks tätä oli silti tosi kiva lukea ja tää oli kyl yks lempiblogeista, oli satua tai ei :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiii, älä itke :( Onneksi sun kaltaisia tsemppajia ja puolustajia on olemassa, vaikka nyt puolustelitkin satuhahmoa, mutta ei se ole mikään häpeä, päinvastoin. :)

      Mutta kiva että tykkäsit lukea, hyvää jatkoa <3

      Poista
  64. HAHAH!!:D
    Olen kyllä iloinen että päätit tämän näin.
    Uskoin oikeestaan tähän kyllä, mutta siinä raskausjutussa meni sitte yli, se kuulosti niiin tarinan uudelleensytyttämiseltä pitkän hiljaisuuden jälkeen.
    Myöskin ajattelin, että teiniksi kirjoitat todella hyvin, mutta aattelin että ehkä jotkut teinit vaan osaa :D
    Anyways, olet todella hyvä kirjoittaja ja tarinoitsija, suosittelen jatkamaan, ehkä vaan jollain toisella kanavalla.. :)

    VastaaPoista
  65. Ei oo kyllä parempaa fiilistä kun ties alusta asti että tää on feikki ja aina tultiin mulle rageemaan teiniydestä kun niin uskoin ! Sweet victory, ps. Vitun hyvã huijaus

    VastaaPoista
  66. no oho :DDD oon ite viettäny hauskoi iltoi lukien tätä, onha sen arvannu et vähä feikki homma mut kiitos kuitenki:D

    VastaaPoista
  67. Hahaha muhun ainakin meni täydestä tämä :D Miltä nyt tuntuu, onko helpottunut fiilis kun paljastit asioiden oikean laidan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaww, voi ei :D

      Eipä tunnu oikeastaan miltään..Taino ehkä hieman helpottunut fiilis tosiaan et sai homman vietyä loppuun. :D

      Poista
  68. Ai että oli kyllä hyvää viihdettä, eniten huvittaa kuitenkin ne ihmiset ketkä oli paniikissa oman parisuhteen kanssa et onkohan se mun mies ja ne ketkä yritti pakon omaisesti ottaa selvää mikon ja candyn paikkakunnan yms. :D

    VastaaPoista
  69. Olen seurannut blogiasi todella kauan ja välillä lukenut epäuskoisesti kirjoutuksiasi mutta tämä tuli täysin puun takaa :D mutta ainakin tällä paljastuksella annat hyvää materiaalia juuri kaksplus,vauva ja demi foorumien angstaajille :D (pitää varmaan sinne siirtyä viihdettä lukemaan :D) olen pettynyt että tarina ei jatku, voin myöntää että kävin kyllä aina säännöllisesti tarkistamssa että oletko jotain uutta tänne kirjoitellut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh joo välillä itsekin kirjoituksen julkaisun jälkeen olen epäuskoisena ihmetellyt että kirjoitinko tosissaan just tälläistä shittiä, mut menkööt :D

      Ja siinäpähän angstaavat, ei haittaa meikäläistä :D

      No, elämä jatkuu, mutta kiva kuulla että vakilukijoita on ollut näin paljon. :) Hyvää jatkoa!

      Poista
  70. Hahah ei oo totta! :D Vaikka sitä niin koko ajan ''ties'' että tää ei oo totta mutta nyt kun sen oikeen sun suustas kuulee niin höh :D Luin ihan alusta asti ja hauskaa on ollut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nyt viimeistään kaikki jotka ovat epäilleet blogia satuiluksi, saivat tunnustuksen ja vahvistuksen epäilyilleen. :D

      Kiva että on ollut hauskaa, se olikin yksi blogin tarkoituksista. :)

      Poista
  71. Oon yks vakikommentoijista ja täytyy sanoa et oon helpottunut että tuota helvetin tyhmää ja ylimielistä teiniä ei ole oikeasti olemassa! :D

    VastaaPoista
  72. Itse olin ihan hämilläni uskoakko vai ei !:DNyt kun ajattelen oli blogi hauskaa viihdettä ja mukavaa luettavaa, vaikka ei ollutkaan totta :P Minä myös päivittelin miten tyhmä Candy onkaan... :D

    VastaaPoista
  73. Hei mites ne sun päiväkirjan tekstit? Oliks ne aitoja vai kirjotitko ne tätä varten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli ihan aitoja mun kirjoittamia päiväkirjavuodatuksia vuosilta nakki ja kirves :D

      Poista
    2. Hui, ne oli aika pahasti kirjoitettu ne tekstit. :O Etkai oikeesti oo niin julma ihminen? Kai sulla on empatiaa muita kohtaan? :D

      Poista
    3. Voisko joku linkata ne päiväkirjajutut? En muista D:

      Poista
    4. Niissä oli aika rajua haukkumista muita ihmisiä kohtaan jne. Tekstiä jota ei ikinä toivois kuulevansa lapselta!

      Poista
    5. Olen mä niin julmasti ajatellut ja purkanut ajatuksiani päiväkirjaan, mutta sinne ne jäikin, joten ketään vihankohdettani en ole loukannut tai puhunut muualle kuin päiväkirjaan tuntemuksiani.

      Eikä sellasta varmaan koskaan toivois keneltäkään kuulevan - eikä kukaan koskaan multa kuullutkaan. Ihan normaali ja empaattinen ihminen kai (kuulemma:D) olen, mutta silti en ole kyennyt (enkä kykene vieläkään) tykkäämään kaikista kanssaeläjistä ja väkisinkin joistakin ajattelee negatiivisesti.

      Päiväkirja oli loistava tapa purkaa angstiaan ja kiukkuaan. Mielummin niin, kuin että olis suoraan inhon kohteelleen mennyt avautumaan ja pahoittamaan hänen mielen (joka ei johda ainakaan mihinkään hyvään tai järkevään)

      Poista
  74. eii oon järkyttynyt!! eii olin iha mukana:(( tää on ollu meijän kaveripiirissä ykkös juoruilyn aihe nyyh:-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii :D Nyt teidän on keksittävä uusia juoruilun aiheita.

      Poista
  75. Hömm, minä kyllä uskoin että homma oli totta.
    Eipä tullut mieleen että kukaan OIKEASTI jaksaisi tai viitsisi käyttää noin paljon aikaa ja vaivaa ihmisten viihdyttämiseen/puijaamiseen.

    Tavallaan siis ihan hauska juttu, mutta vähän kauhistuttaa tämä kirjoittajan viitseliäisyys :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen viitseliäs ihminen sille päälle sattuessani. :)

      Ja onneksi on monet muutkin, esim leffantekijät ;) vaikken nyt tätä samaksi asiaksi sanokaan, mutta pointtini ehkä avautuu kaikille.

      Poista
  76. HAHAHAHA! XD vähän hyvä lopetus, mahtaa niitä ämmiä nyt hävettää ketkä epäili omia miehiään "mikoksi" !! :-D tää oli kyllä mahtavaa viihdettä!

    VastaaPoista
  77. uskoin joka sanan! Oot huippu! Harmittaa kun tää loppu, tää oli mun lempi blogi jota oon seurannu alusta asti :D Melki itku tulee kun aattelee että et enää postaile candyna :(

    VastaaPoista
  78. Mukavaa ja mielenkiintoista tätä oli lukea, mutta tässä sen näkee, miten ihmisiin ei voi luottaa. Kuka tahansa saattaa esittää ihan mitä vaan. Naurattaa näin jälkikäteen, mutta myös raivosuttaa, miten joku kehtaa oikeasti satuilla tämmöstä. Onkohan jo päässä vähän jotain vikaa? Mun mielestä tää on ihmisten huijjaamista ja nöyryytystä. En voi käsittää, miten joku saa mielihyvää sellaisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa kyllä aika tosissaan ottaa yhden blogin jos tuntee tulleensa nöyryytetyksi kun tää ei ollutkaan totta.. Mutta jokainen tavallaan, en tuomitse!

      Ketään en kuitenkaan ole halunnut nöyryyttää tai saa sellaisesta mielihyvää, ikävä kuulla että koet tulleesi pahasti huijatuksi ja nöyryytetyksi :( Pahoittelut.

      Poista
  79. Ahahahahh xD mieletöntä

    VastaaPoista
  80. Tän blogin kommenttiboksi on kyllä ollut ehkä yksi hauskimmista viihteistä!:D Monesti oon nauranut vedet silmissä kotiäitien hysteriaa ja niiden jotka on koittanut ns avata Candyn silmiä.:D Kiitti tästä!

    VastaaPoista
  81. Yes! Olen NIIN onnellinen että blogi oli bullshittiä. Itsekin tietysti epäilin blogin todenperäisyyttä, varsinkin sen vuoksi että kirjoitukset olivat niin provosoivia ja kommentteihin vastaaminen yli-itsevarmaa teinille jolla muka oli tunteet pelissä. Raskausjuttu lopussa oli liikkaa, sen jäljeen olin melko varma. Mutta silti myönnän että välillä provoisoidun itsekin ja teki mieli antaa "äidin kädestä" :) onneksi ei ollut totta! Kaikkea hyvää "Candy" :)

    VastaaPoista
  82. Täytyy myöntää, että olen hieman pettynyt, ettei blogi ollutkaan totta. Ja tietenkin siitä, että ei tule enää uutta luettavaa.

    Hävettää että näin miehenä jäin koukkuun tähän blogiin. Ei perskeles.

    VastaaPoista
  83. MITÄ VITTUA? :----D Olin varma että tää on totta, kunnes tuli se kaunis päivä kun julkaisit ne raskausjutut, niin sillon en enää uskonu :--D Mutta hyvin oot onnistunu koukuttamaan ihmiset tähän, monta iltaa mäki oon viettäny tän blogin parissa ja demissä tähän liittyviä kessoja seuraten. :D

    VastaaPoista
  84. Mäkin tunnen itseni tosi petetyksi, vaikkei mua blogi millään tavalla henkilökohtaisesti koskettanutkaan.

    Pidin Candysta, susta mä en pidä. Harmi todeta näin. Luulin oikeasti, että kerrankin joku uskaltautuisi avautua tällasista asioista - JOITA OIKEASTI TAPAHTUU - mutta sitten oltkin vaan yhtä valhetta. Tämän jälkeen tuskin kukaan enää tulee ottamaan sellaisia ihmisiä tosissaan, joiden elämää tällaiset jutut oikeasti koskettaa. Oon todella pettynyt.

    VastaaPoista
  85. Täydellistä. Kiitos vuoden mittaisesta jatkokertomuksesta. Toki eniten nautin tosissaan näistä kommenteista. Kyllä äikän maikat olis tyytyväisiä jos näkis millasia novellianalyytikkoja olet kasvattanu

    VastaaPoista
  86. SIIS MITÄ, mua vietiin kyl ihan 100-0. :DDDDDD Se raskaus-juttukin uppos ku veitsi voihin! Kuin tyhmä mä oon oikeesti :D

    Ihanaa, että päätit tän blogin näin, mun hermot olis ollu entiset jos oisit vaan lakannu kirjottamisen yhtäkkiä.

    VastaaPoista
  87. Mahtavaa viihdettä!Kiitos!!!!!

    VastaaPoista
  88. Oon seurannut tätä blogia melkein alusta asti ja koko ajan oon aatellut, että tää voi olla totta tai sitten ei. Alkuvaiheessa tuntui enemmän todelta mutta loppuvaiheessa alkoi tuntumaan satuilulta. Hyvä kun kerroit totuuden, mutta sitäkin enemmän olisin toivonut sun jatkavan blogia jonkin aikaa vielä ja kertovan, että Mikko erosi vaimostaan ja nyt ootte julkisesti yhdessä, kaikki ei sitä hyväksy muttet välitä koska oot niin onnellinen, kerroit Mikolle abortista ja se järkyttyi mutta antoi lopulta anteeksi, muutitte yhteen, ja nyt lopetat blogin koska et oo enää kolmas pyörä, ja uusi sivu elämässä voi alkaa. Tällainen romanttinen lopetus ois ollut ihana ja oisin voinut tyytyväisenä huokaista ja poistaa blogin kirjanmerkeistä. Mutta käyhän tää näinkin :)

    VastaaPoista
  89. MÄHÄN SANOIN MUHAHA!!! Kuka oli oikeessa :DDDD Monta kertaa tulin tänne kertomaan kuinka feikki tää on :D

    VastaaPoista
  90. Paras ja varmasti parhaiten mieleen jäänyt postaus oli tämä kun mikko vei candyn hienoon ravintolaan! Voin kuvitella kuinka hupaisaa on ollu lukea kommentteja kun porukka on haukkunu ruokaa aivan perus mätöksi ja olet saanut sitten puolustella, että oli se hieno ravintola oikeesti, uskokaa tai älkää!:D

    VastaaPoista
  91. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  92. epäilinkin koko ajan et tää on vaan satua, joten petyin vaan ku lopetit tän näin tyhmästi.. oisit ny kertonu et mikon akka sai tietää ja miten kävi.. ja sit oisit lopettanu! ootan jo sun seuraavaa satuilun kohdetta :D

    VastaaPoista
  93. On niiin outo olo nyt ku oon kuitenki lukenu sua melkein ihan alusta asti. Ja sit ku ajattelee kaikkii niitä tuntei käytetty tän blogin lukemiseen ja muutenki sen ajattelemiseen eikääääääääääää D:D:D:

    Ois kiva kuulla oikee kantas tähän meidän Candyyn. Oon ihan varma et tollasii suhteita on oikeesti olemas, mut mitä ite ajattelet niistä? Tai tuomitsisitko just miehen vai tytön jne? :D

    VastaaPoista
  94. Tää blogi oli hyvä opetus myös siitä, että netissä kuka tahansa voi oikeesti esittää ja olla mitä vaan... Mutta joka tapauksessa, kiitos kovasti lukuhetkistä! :DD

    VastaaPoista
  95. Loppuun asti olin kahden vaiheilla, uskoako vai eikö uskoa. Uskomattoman koukuttava blogi! Mutta mikä parasta, tämä ei ole totta! Näin nelikymppisenä sitä on nähnyt oikeassa elämässä useamman pettämistarinan, jossa petetyn, lasten ja läheisten elämä on muuttunut täydeksi helvetiksi. Eli tämänkin tarinan voisi varmasti joku oikea henkilö kirjoittaa.

    Mutta jos joskus kiinnostut kirjoitushommista uudelleen niin hanki jalansijaa kotimaisista tv-sarjoista. Nimittäin, minkä virtuoosin Salatut elämät sinussa menettääkään. Että ei muuta kuin jalkaa ovenrakoon ja kirjoittamaan kotimaiseen tv-sarjaan lisää draamaa ;)

    Kiitoksia, että pidit hulluja jännityksessä. -Fani-

    VastaaPoista
  96. Miks ihmeessä ne poliisit otti yhteyttä? :D Eihän tuossa mitään rikosta tapahtunut vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. ootko ikinä ollu laivalla? ootko ikinä pannu laivalla? ootko ikinä saanu miesvieraita hyttiis laivalla?

      Poista
    3. Ottivat yhteyttä kun fanaattisimmat lukijat olivat tehneet ilmoituksia. Rikosta ei kyllä tosiaan ollut tapahtunut. :D

      Ne eivät olleet oikeasti miesten kengät vaan naisten :D Aseteltiin ne vaan niin, että ne näyttivät mahdollisimman paljon miesten kengiltä, mutta tarkkasilmäisimmät tajusivatkin että ne olivat oikeasti naisten skeittikengät vai mitä ne nyt ovatkaan (eivät ole mun, joten en tiedä) :D

      Ja kyllä olen ollut laivalla :D En ole, koska olen ollut seurusteleva, enkä ole koskaan ollut poikaystäväni kanssa kahdestaan laivalla, eli kanssamme on ollut samassa hytissä muitakin. Vieraita miehiä en, vaan tuttuja kaverimiehiä kyllä kun asuivat samassa hytissä. :)

      Poista
  97. Mahtavaa. :) Harvon on näin taitavasti tehty trolli. Samaistuin, tsemppasin ja toivoin, että Candylle kävisi parhain päin - mikä vois olla parempaa viihdettä netissä. Kiitos! Toisaalta kyllä pikkasen halju fiilis, että nyt ei voi tietää miten Candylle _oikeasti_ kävi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos ja ole hyvä!

      No, jokainen saakoon itse päättää, miten tarina päättyi ;)

      Poista
  98. Jos se laivareissu oli likkojen kesken ja lainasit poikaystäväsi boksereita sinne mukaan, niin kenenkäs ne miesten kengät siellä hytissä oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta, mahtava salaliittoteoria! en usko että tää oli mitään kusetusta, Candy on jääny kii ja mikko on jättäny sen ja se ei vaa haluu paljastaa olleensa tän bloginki takana!

      Poista
    2. :D Voihan sitä niinkin ajatella jos haluaa, tarinan lopun voi jokainen määritellä itse.

      Mutta tuohon kenkäjuttuun vastasinkin jo ylempänä.

      Poista
  99. Kiinnostais tietää et mitä sä todellisuudessa ajattelet salasuhteista? Hyväksytkö?

    VastaaPoista
  100. Ai saakeli, niin loistavaa kusetusta! :DDDD

    VastaaPoista
  101. Uskoin tähän alussa ihan totaalisesti, mutta sitten alko tulla postauksia joissa ei vaan ollu enää mitään uskottavaa, silti kävin monta kertaa päivän aikana kattomassa onko tullu uutta postausta :D eniten on naurattanu ne salapoliisit jotka ovat yrittäneet saaha sun henkilöllisyyttä selville ja paasannu miten vastuuntunnoton ihminen oot! Loistava blogi, ala kirjailijaks :D

    VastaaPoista
  102. Oon aina sillon tällöin seuraillu tätä ja ollaa kyl useesti keskusteltu kavereiden kesken sun blogista ja Candyn seikkailuista ja pohdittu tän todenmukaisuutta että kiitos paljon mahtavista keskustelu inspiraatioista! Ja täytyy kyllä nostaa hattua sun mielikuvitukselle! Sun täytyy ehottomast kirjottaa joskus joku suhdedraama kirja :D
    Ja ethän poista tätä blogiii tää on niin loistava et täytyy lukee viel jossain vaihees kaikki postaukset tarkkaan läpi haha :D

    VastaaPoista
  103. Huh ihanaa että tää oli satua! :)
    En voinut uskoa että kukaan voi olla niin moraaliton ja itsekäs kuin Candy (vaikka joku varmasti onkin).
    Kiitokset mukavista lukuhetkistä! Loppu oli kyl hyvä. Laitoin itsekin sinulle kommenttia kuinka kauheaa nää Candyn teot on.:p
    Olitko muuten Candyn kannalla vai mitä mieltä olit hänen teoistaan? Tekisitkö itse niin?

    T. Neiti 22 v.

    VastaaPoista
  104. Ei oo totta, oot vähän paras !! :D:DD mä en ois ikinä pystyny vuoden ajan sepittämään tällästä tarinaa pokalla:D
    Oon niin hyvät naurut saanu tästä niin monesti, että kiitos vain sinulle tästä hienosti blogista :D

    VastaaPoista
  105. hitto, tää oli sosiaalipornoa parhaimmillaan :( jäin koukkuun kommentteihin, aina piristi iltaa lukea kun huomasi uuden tekstin täynnä järjettömiä haukkukommentteja ihmisiltä, jotka luuli itseään "mikon" vaimoksi! (okei ehkä vähän huolestuttavaakin, että niinkin moni tunnisti itsensä kuvauksesta raivoavasta kolmekymppisestä naishenkilöstä... en tiedä oliko niitä oikeesti niin paljon kun nyt muistelen, jäivät ainakin mieleen :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule. Sitten ku sul on pari pientä lasta, jotka jatkuvasti kokeilee sun hermoja, et saa koskaan nukkua, kroppa huutaa kipua kiitos raskauden,synnytyksen ja imetyksen niin voin kertoa, että voi olla et säkin oot hetkellisesti hieman ärtyneempi kuin yleensä. Tähän soppaa jos vielä lisätään mies, joka ravaa töissä, harrastamassa ja juoksee jonku toisen akan luona antamassa itsestään ne parhaat palat ja kotona makaa kattomassa telkkaria ja syömässä ja kieltää jatkuvasti kaikki epäilyt ja leimaa sut hulluksi, mä luulen että siinä tilanteessa jokaisesta naisesta tulisi raivoava, lapsellinen ja ahdistunut.

      Poista
  106. Sanoisin että alappas kirjailiaks ja keksi tälläsiä draama juttuja vaikka lisää! :D Kyllä susta ois aineksia!

    VastaaPoista
  107. Tässähän on valmis kirja kasaan vaan.. :D
    Ite joskus eksyin ja välillä eksyin uudestaan blogia seuraamaan että onko uutta ilmaantunnut... Nyt se siis loppu mut kun kasaa kaikki yhteen niin siinähän on kirja joka varmasti kiehtoisi toisiakin jotka ei tätä Blogia kerennyt seuraamaan. Mielessä jo luen alku tekstiä "Tämä Kirja kertoo kirjoittajan päähänpistosta tehdä kuviteellinen Blogi Teini tytöstä ja suhteestaan aikuiseen naimisissa olevaan miheneen ja elämään."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis mitä mielenkiintoista olis lukea tästä kirjaa, minkä tietäis saduksi? :o Sehän tässä blogissa on ollut ideana, että jää lukijan arveltavaksi, onko totta vai ei. Hyvin candy kyllä veti jos tosiaan on omasta mielikuvituksestaan suoltanu tätä stooria näin kauan ja vielä niin naiiviin ja hyökkäävään, teinityttömäiseen tapaan vastannut kriittisille kommentoijille! :) Todellinen lahjakkuus suomalaiselle draamakirjallisuudelle ja miksei jopa näyttelijäksikin kykyjä tommosella samaistumistaidolla...

      Poista
  108. Kiitos tästä blogista on ollut ihan mahtavaa seurata! :DDD

    VastaaPoista
  109. Seurasin tätä blogia alusta asti ja vähän haikeaahan tää on, tätä tuli aina seurattua ja kommentit tosiaan piristi montaa masentuneen iltaa :D Jostain jutuista mitä candy ja "mikko" puuhas sai inspistä omaakin parisuhteeseen (laavureissut jne.)

    En oikein aluksi aatellut onko tää totta vai, kunhan luin. Kuten muutkin niin viimeistään siitä raskaudesta tajus feikiks.

    Kiitos iltojen piristyksestä :D Oon myös huojentunut ettei candya ole oikeasti olemassa.

    Peace o/

    VastaaPoista
  110. Oh noes! Nyt oon kyllä vähän pettynyt, että paljastit blogin feikiksi. Olisin odottanut jotain dramaattista lopetusta ja sitten olisit vaan jättänyt tähän uskoneet kihisemään kommenttilaatikkoon :D
    Mutta siis mainio blogi noin muuten. Kommenttiboksi etenkin oli parasta viihdettä ja hyvin pysyit roolissa kommentteihin vastatessasi. Uskottavuutta lisäsi se, että poistit lisäämiäsi kuvia "pelosta paljastua".
    Itse kuulin blogistasi vasta hetki sitten ja luin kerralla kokonaan. Siten epäkohdat osuivat silmään helpommin ja uskottavuus lähti, mutta varmasti oikein toimiva huijaus jos seurasi "reaaliajassa". Aplodit kyllä ansaitset :)

    VastaaPoista
  111. KIITOS"!""" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

    VastaaPoista
  112. :DDDDDDD

    mahtavaa!:DDDDDDDDDD

    VastaaPoista
  113. Äääää voi ei kaikista paras blogi ikinä, miks sun pitää lopettaa?.. nyt tulee tylsä vuosi.. :l Mut kiitos näistä juonikäänteistä, parasta viihdettä! Kannattaa harkita kirjojen pariin ammattia :-)

    VastaaPoista
  114. Kiitokset tästä hienosta stoorista!

    VastaaPoista
  115. Mutta toivottavasti joku nuori tyttö, joka oikeasti on tässä tilanteessa on saanut vähän mietittävää ja parhaassa tapauksessa apua näiden naureskeltujen tätien jutuista.

    Ei heistäkään kaikki ilkeillessään lie kirjoitelleet, vaan monet vilpittömästi (tai siltä ainakin vaikutti) halusivat kertoa kokemuksiaan ja jakaa elämänkokemusta, joka ei aina niin helppoakaan tietä ole tullut hankittua.

    VastaaPoista
  116. Nyt on kyllä pakko kiittää sua! :D Ihan mahtavaa! Uskoin ihan täysillä tähän ja tarinan lopetus oli tosi hyvä. Kaikkea hyvää sinulle :)

    VastaaPoista
  117. No mitäs helvettiä salee oot mun yks kaveri jolle oon kertonu ku harrastin seksiä leikkimökissä "miesystävän" kanssa jolla siis oli salaa tyttöystävä ja pulkankin varastin yhen kaverin kanssa! :D

    Mietin vaa tätä blogia lukiessa et saamari ku mun elämä ei ookkaa nii kauheen speshul ku muut on kokoenu identtisiä juttuja salasuhteissa :D

    VastaaPoista
  118. Hetken päässäni liikkui ajatus siitä että Candylla meni kaikki niin vituiksi, että piti tulla tänne feikkaamaan ettei mikään ollut totta, vaikka todellisuudessa olikin! :D

    Harmi vaan kuulun niihin jotka lopettivat uskomasta tämän todellisuuteen raskausjutun jälkeen. Sitä ennen ei ollut mitään syytä epäillä, sillä oma elämäni on ollu ajoittain vielä jännittävämpää. :D Osasin samaistua keksittyihin juttuihis siis... :')

    VastaaPoista
  119. Tuliki ihan suurena yllärinä tänä uutinen ;) en ois iiiiikinä arvannu!

    VastaaPoista
  120. Hmm, mites tämmönen vaihtoehto. Koko blogi onkin totta. Tai siis melkein. Raskaus oli tarkoituksella ammuttu yli. Näin lukijat saatiin viimeistään epäilemään aitoutta ja kommentoimaan: "Tähän asti uskoin jne". Helpompi lopettaa blogin pitäminen myöntämällä "totuus". Käänteistä psykologiaa. Ties vaikka Mikko ja Candy saivatkin toisensa ja elävät onnellisina. Ja lukijat lopettavat valtavan spekuloinnin. Think about that.

    VastaaPoista
  121. Hahaa, kiitos paljon!
    Tää oli tylsien työpäivien parasta viihdettä, vaikkakin epäilyksiä tämän todenperäisyydestä olikin ;) myös kommenttiboksikirjoitukset olivat todellisia helmiä.

    Yksi kysymys: onko se blogin nimeä kantavaa yritystä luotsaava heppu joku blogin fani, vai miksi yritystiedoissa on blogi kotisivuna?

    VastaaPoista
  122. Ikävää että et kirjota enää :( Onks pakko lopettaa ? Mä niin mielelläni lukisin tätä blogia :D Aluks olin aivan varma että tää koko blogi on totta. Mut jossain vaiheessa aina nousi epäilys :)
    Kiitos aivan älyttömän hyvistä lukuhetkistä! :)

    VastaaPoista
  123. Hehee, aivan mahtava! :D En oo kaikkia postauksia seurannu mut pirun hyviä juttuja oot keksiny :D kuolin äsken nauruun kun luin että tää on mielikuvituksen tuotetta ja oon itsekkin miettinyt että mikä candyä vaivaa yms :DDDDD kiitos tästä !

    VastaaPoista
  124. ahhahaha :DDDDD aivan mahtavaa kyllä miten niin moni on mennyt lankaan! mutta oot kyllä onnistunut kirjottaja, suosittelen lämpimästi kirjottamaan kirjan :'DDDDDD oli kyllä hieno lopetus :DD

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3