tiistai 4. syyskuuta 2012

Im yours

Iltaa lukija-ystäväni. :)

Viime postauksesta on taas kulunu aikaa, ei oo oikein ollu aikaa ja innostusta kirjotella mun kiistellyn ja mielipiteitä jakavan elämän tapahtumista.

Oikeestaan mitään kovin kummosia asioita mun rakkauselämässä ei oo sattunut. Ollaan Mikon kanssa oltu molemmat enemmän ja vähemmän kiireisiä ja aikataulujen yhteensovittaminen on ollu hankalaa. Kumpikaan ei voi (eikä taatusti haluakaan) olla 24/7 toisen käytettävissä, kuin omistajaansa uskollisesti odottavana lemmikkinä.

Yks päivä Mikko sai mut jollain ihmeellä suostuteltua mukaansa metsälle. En tajua, miten suostuin lähtemään mukaan kattomaan sitä hullua tappomeininkiä :/ (onneks Mikko ei saanu mitään, hahah!)
Pidin suht mittavat saarnat tolle miehelle siitä touhusta, se on musta vaan niiin oksettavaa.

Tuntuu et varsinkin vähän vanhemmilla miehillä metsästysharrastuksen aloittaminen on joku egon kohotus tai ikäkriisin helpottamiskeino.
Mikko siis on vasta aloitteleva ton harrastuksen parissa, jotkut sen kaverit sai "metsästyskärpäsen puremaan" ja sen hommaamaan itelleen kortit ja pelit ja vehkeet.. Pakko myöntää et olihan Mikko aika sulonen niissä sen uusissa metsämies-kamppeissaan, ei sille voinu olla nauramatta, mut oli muuten ensimmäinen ja viimenen kerta ku lähen sen kanssa tarpomaan keskelle ei mitään pyssyn ja makkarapaketin kera.

Tajusin just, et aika on menny ku siivillä ja mulla on kohta synttärit!!
Yhessä vaiheessa täysi-ikääntymistä odotti ku kuuta nousevaa, kun suurinosa kavereista on täysi-ikäisiä. Jossain vaiheessa sen odottaminen jäi taka-alalle, kun käytännössä tietyistä syistä pystyn tekemään ihan samoja asioita, kuin täysi-ikäisenäkin.

Nyt ootan ilon ja kauhunsekaisin tuntein marraskuuta ja synttäripäivän koittamista. Se täysi-ikäisyyden saavuttaminen on kuitenkin jonkinlainen virstanpylväs ja välietappi ihmisen elämässä..meille, mulle ja Mikolle siis, se tarkottaa sitä, että meidän suhteen tuomitseminen mun iän takia helpottuu sinä päivänä.

Eihän se tietenkään, et täytän 18, kavenna meidän ikäeroa tai häivytä sitä mihinkään, mutta se muuttaa silti kaiken. En oo enää alaikäinen. Kukaan ei voi tuomita meitä aiheellisesti kun tullaan päivänvaloon.
Meidän suhteessa ei ole enää mun alaikäisyyden aiheuttamaa mustaa pilveä.

Mikon erottua vaimostaan, me voidaan olla normaali pariskunta. Kaksi aikuista ihmistä voi olla rauhassa yhdessä, kenelläkään ei pitäis olla siihen mitään nokankoputtamista.

Meidän onneks oon ollut lähes aina ikäistäni vanhemman olonen. Jo ala-asteella vanhemmat ihmiset on kehunu mua ikäisiäni fiksummaks käyttäytymiseltäni ja nimittäny mua neiti-pikkuvanhaks.
Mun pituuden lisäks vuosia mun oikeaan ikään lisää on tuonu kypsempi ja aikuismaisempi pukeutumistyyli, aina tyylikkäistä asukokonaisuuksista korkkareihin, meikkaamistapaan ja hiustenlaittoon. :)

Nojoo, toi alko nyt kuulostaa jonkun tusina "muoti"bloggaajalta kuvaamassa tyyliään, mut jospa toi kuitenkin suht ympäripyöreesti ja leväperäisesti kerrottu "salaisuus" itsestäni avaa vähän -turvallisesti- lisää meidän tilannetta..sitä, miksei olla herätetty huomiota yhdessäollessa.

Ihme ajatustenryöpytys-postaus taas vaihteeks, mut kirjotin suoraan tähän, mitä mielessä ja elämässä on liikkunu. :) Hyvää viikonjatkoa hanipööt! ;)

204 kommenttia:

 1. Mä itseasiassa arvostan enemmän ihmistä, joka on itse metsästänyt lounaansa, esimerkiksi elämänsä vapaana lentäneen sorsan. Toisin kuin se ihminen, joka on ostanu kaupasta sen broilerin, joka eli elämänsä ahtaassa kanahäkissä. Mutta toisaalta en osaa kuvitella itteäni metsästämässä. Nykymaailma muovaa meistä tällaisia. Toisaalta ymmärrän sua, mutta toisaalta nostan hattua Mikolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta kai tuokin, mut yököttää sellanen turhaan tappaminen :/ Ettei edes syö saalistaan, vaan heittää sen sit vaan johonkin jorpakkoon. Metsästäminen tappamisenilosta on sairasta.

   Tosin Mikko uhitteli kyllä syövänsä saaliinsa, mut onneks jäi tyhjinkäsin.

   Poista
  2. Ei ne metsästäjät heitä saalistaan jorpakkoon :D :D

   Poista
  3. Tunnetko kaikki metsästäjät ja tiedät, mitä ne kaikille saalilleen tekevät?

   Poista
  4. Mä tunnen PALJON metsästäjiä :D Ja kyllä ne kuule syö saaliinsa :D
   Mikkohan vasta on harrastuksensa kuulemma aloittanut, niin älä sen puheita tosissasi ota :D

   Poista
  5. Monet metsästäjät myyvät saaliinsa, eivät välttämättä syö sitä itse. Ajatus "johonkin jorpakkoon heittämisestä" kuulostaa kyllä todella utopistiselta, tuskin kukaan täyspäinen saalistaan menemään heittää, kun siitä voi saada rahaa tai herkullisen aterian. Varsinkin kun siihen harrastukseen pistetään niin paljon rahaa (ihminen on hyvin rahanahne olento). Mutta komppaan RayGrouta siitä, että jos lihaa haluaa syödä, on paljon parempi metsästää se itse kuin ostaa kaupasta, ainakin tietää mistä liha on peräisin. Ja ei kaikkea kaupassa myytävää lihaakaan syödä, myymätöntä lihaa menee monta tonnia roskiin päiväyksen umpeuduttua.

   Poista
  6. "Niin, totta kai tuokin, mut yököttää sellanen turhaan tappaminen :/ Ettei edes syö saalistaan, vaan heittää sen sit vaan johonkin jorpakkoon"
   En ole ennen vaivautunut kommentoimaan tätä blogia, mutta Candyn puheista saa ihan väärän kuvan metsästyksestä harrastuksena, poikaystäväni perhe on aktiivisesti mukana metsästysseurassa ja muussa toiminnassa ja olen saanut kyllä kattavan kuvan sitä kautta metsästyksestä.
   Tarkoitus ei MISSÄÄN NIMESSÄ ole tappaa turhaan. Riistan oikea käsittely ja sen ruoaksi laittaminen on olennainen osa metsästystä. Metsästys ei ole ilmaista, siitä pitää maksaa, joten kaikki riistan osat hyödynnetään takuuvarmasti. Kukaan metsästysseuran jäsen ei taatusti ole mukana 'tappamisen ilosta', jos Mikkosi siitä sinulle vitsailee niin jätä omaan arvoonsa, kuten edellinen anonyymi sanoi.

   Ja Candylle vielä vinkiksi, että jos Mikko meinaa jatkaa harrastustaan niin kannattaa ruveta opettelemaan riistan ruoanlaitto-ohjeita, ettei se saalis mene juuri sinne hukkaan..

   Poista
  7. Ei Candyn kannata opetella turhaan, vaimo ne ruoat tekee jatkossakin, Candyhan on vain huvike :)

   Poista
  8. itsellekkin särähti candyn näkemys metsästyksestä korvaan ja pahasti. itse olen viimeiset seitsemän vuotta raahannut (candyn mieliksi läskin) perseeni metsään koiran ja aseen kanssa. ja voin kertoa, että mitään, ei siis mitään heitetä saaliista menemään.

   moni ajattelee saalista pelkkänä lihana. siihen kuuluu myös oleellisena osana nahka/sulat, suolet, luut yms.. kaikille löytyy oma käyttötarkoitus, jos hieman viitsii ajatella järjellä, esimerkiksi "teurasjäteromppeet" voi laittaa supiloukkuun syötiksi, lihat, jotka ei ole niin laadukasta että itse söisi voi antaa koiralle jne. siksi tuo "jorpakkoon heittäminen" kuulostaa aika sinisilmäisen, mistään mitään tietämättömän henkilön puheelta.

   ja kyllä, on niitäkin eläimiä (supi, minkki, kettu, mäyrä...) joita ei syödä, mutta niistä voi hyödyntää nahan talteen ja jatkaa lopun ruhon syötiksi loukkuihin.

   ugh, suuri valkoinen metsästäjä on puhunut.

   Poista
  9. Ootko Candy näin lapsi ...? et tiedä edes metsästämisestä perusjuttuja jotka on opetettu muille ala-asteella sanomalla: "eläimiä metsästetään ja sit ne syödään Candypikkuinen, että jaksaa". huomaa missä sun vanhemmat on olleet sun nuoruuden (muualla huitelemassa) ja miksi susta on tullut tuollainen

   Poista
  10. Isäni kuuluu metsästysseuraan eikä meidän perheessä usein syödä hänen tuomisiaan. Sinne ne jäävät pakastimeen unohduksiin. Itse en kannata metsästystä enkä ylipäätään lihansyöntiä.

   Poista
  11. "Anonyymi 17.00" No kannattiskohan vaikka lahjoittaa ne lihat jollekin? Tuohan on aivan järjetöntä!

   Poista
  12. Onpas täällä kaunis kuva metsästäjistä. Tuttu metsästäjä tappaa kettuja kyllä ihan huvikseen. Jättää raadotkin lojumaan milloin minnekkin. Mitä niillä seulaksi ammutuilla ketuilla nyt oikein voisi tehdäkkään. Täytetyt eläimet ei ole nykyään kovin kysyttyjä sisustuselementtejäkään.

   Hirvet, jänikset ja linnut kyllä syödään, mutta on tuota hupitappamistakin.

   Poista
  13. anonyymille 10.00: ketut tuhoavat luonnossa etenkin kanalinnun kantoja, samoin kuin muutkin pienpedot. metsään lojumaan jättäminen tarkoittaa varmaan haaskapyyntiä, joka on aivan luvallinen ja tehokas tapa poistaa näitä kyseisiä eläimiä. sitä kutsutaan riistanhoitamiseksi, ei hupitappamiseksi.

   Poista
  14. olet säälittävä

   Poista
 2. Meidän onneks oon ollut lähes aina ikäistäni vanhemman olonen. Jo ala-asteella vanhemmat ihmiset on kehunu mua ikäisiäni fiksummaks käyttäytymiseltäni ja nimittäny mua neiti-pikkuvanhaks.
  Mun pituuden lisäks vuosia mun oikeaan ikään lisää on tuonu kypsempi ja aikuismaisempi pukeutumistyyli, aina tyylikkäistä asukokonaisuuksista korkkareihin, meikkaamistapaan ja hiustenlaittoon. :)


  XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden tekstien perusteella täällä tunnut ikäistäsi huomattavasti nuoremmalle ;D

   Poista
  2. joo toi oli paras toi: "aina tyylikkäistä asukokonaisuuksista korkkareihin jne..."
   :DDDD:D::D::D:::DDDD okeiiii

   itseasiassa aika harva tälläinen "muoti"bloggari kuvailee omaa tyyliään noin.... :'DDDD

   Poista
  3. Jos nyt jo näytät huomattavasti ikäistäsi vanhemmalta, niin erittäin todennäköisesti tulet aina näyttämään ikäistäsi vanhemmalta. Eli kun pääset siihen kolmenkymmenen "kurppaiseen" ikään, niin sinä näytät jo nelikymppiseltä. HAHA!!

   Poista
  4. No ei ikäistään nuoremmaltakaan näyttäminen varmaan kovin vaikea juttu ole, jos on oikeanlaista silmää pukeutumselle, meikkaamiselle ja muihin ulkonäköseikkoihin. :)

   Mutta saathan sä tietenkin ajatella niin, jos se sun oloas helpottaa jotenkin. :) Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä!

   Poista
  5. Niin no, onhan se hienoa että voi "huijata" meikeillä ja vaatteilla ja kengillä, mutta ionko se ihan oikeasti kivaa kun se meikitön naama mikä tuijottaa takaisin peilistä aamuisin näytääkkin 10v vanhemmalta?

   Miten saunaillat sun muut, milloin Mikko kyllästyy kattomaan rupsahtanutta, ryppyistä Karkkiliinia?
   Kun Karkin tissit eivät ole enää kiinteät vaan roikkuu jo vähän, kun selluliittia kertyy reisiin ja pakaroihin, teki mitä vaan...

   Kun synnytyksen jälkeen maha on täynnä raskausarpia..

   Kauanko kestää ennenkuin Mikkoliini vaihtaa taas nuoreen, kiinetään, hauskaan ja spontaaniin teiniin?

   Poista
 3. Hienoa provosointia taas neiti pikkuvanha. Ja tuosta metsästyksestä, asenteesi on just ku jollain pissiksellä joka ei osaa sanoa asiasta sen enempää kuin että "hyi ällöö, ei eläimii saa tappaa". Ota asioista selvää, tai oikeestaan, älä ota. Jätä metsästäjät rauhaan työnsä/harrastuksensa kanssa, kiitos.

  Menen kokoajan trolliin tämän blogin kanssa mutta minkäs teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ottaa kaikki omista mielipiteistä eriävät mielipiteet provosointina, niin ei hyvin mee.

   Poista
  2. Provosoinnilla viittasin pikkuvanhaan, ja siihen liittyvään osuuteen tässä postauksessa, en metsästykseen. Henkisestä iästäsi on meinaan väännetty kättä täällä kommenteissa aika paljon, niin tuli vaan mieleen teetkö tuota tahallasi.

   Poista
  3. Mä vähän luulen, että ongelma on siinä, ettet argumentoi mielipiteitäsi ja esität kummia väitteitä asioista. Kuten tuo metsästys ja saaliin 'jorpakkoon' heitto.

   Poista
  4. Samaa mieltä Candyn kanssa, nimittäin jotkut (aika monet) saattavat vastustaa eläinten tappamista.

   Poista
  5. Ihan mitä vaan sanot, kaikesta joku keksii jotain kritisoitavaa :D jos olisit ihannoinut mikon harrastusta nii yhtä paljon olis satanu näitä ihania kommentteja...

   Poista
  6. Ei vissiin pidä enää kirjottaa tänne mitään mielipiteitäni kun pitäis aina olla väittelemässä ja vääntämässä kättä niistä teidän kanssa.

   Mulla on parempaakin tekemistä kun jatkaa lapsellisia ja loppumattomia väittelemisiä. :)

   Poista
  7. Hmm, koska Candy ei kuitenkaan kasvissyöjä ole, niin ei se nyt eläinten tappamista vastusta? Ja ihan menee sitä lihaa haaskuun (=turha tappaminen) sieltä kaupan lihatiskistäkin. Se vain, että riistaeläimet on saaneet elää laadukkaamman elämän siihen kuolemaan saakka kuin lihatuotantoeläimet. Ja, vegetaristina voinen kertoa, että se hirvenmetsästys nyt esimerkiksi on ihan hyvä juttu; hirvellä ei Suomessa juuri luontaisia vihollisia ole, ja jos kantaa ei pidetä kurissa se liikalaiduntaa itsensä niin että määrä lopulta romahtaa, eli metsästys on itseasiassa palvelus hirvikannalle;)

   Poista
 4. Onko siis enää parista kuukaudesta kyse? Siihen että Mikko jättää vaimonsa ja lapsensa?
  Millaiseksi äitipuoleksi haluat? Miltä tuntuu ottaa niin suuri vastuu lapsista? Oletko ajatellut sitä, että jos se vaimo on niin epätasapainoinen yms. että ne lapset voivat teillekin tulla?
  Kykenetkö luopumaan siinä vaiheessa omasta elämästäsi osin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan reiluks ja luotettavaks äitipuoleks. En halua tai yritä alkaa Mikon lapsille äidiks, se niillä jo on.

   Luulen, et ikäni ja asenteeni ansiosta musta voi muodostua lapsille enemmän sellanen kaveri-äitipuoli-rooli. Sellanen, joka ymmärtää ja sallii enemmän kun niiden vanhemmat. :)

   Pelottavaltahan se tuntuu, mutten mä ole ketään adoptoimassa tai ottamassa yksin kenestäkään vastuuta. Niillä edelleen on isä ja äiti jo olemassa.

   Tottakai ne meillekin tulee. Sitä, että kuinka paljon, en tiiä vielä.

   Kykenen, niin paljon kuin tuntuu oikealta ja aiheelliselta.

   Poista
  2. No tuskinpa tulee "teille" yhtään, kun teitä ei näytä ikinä tulevan :D Sä olet Miksun salapano etkä mitään muuta.

   Poista
  3. Sellanen, joka ymmärtää ja sallii enemmän kun niiden vanhemmat. :) < sun ei tarvitse onneks sallia mitään, ei ne lapset tuu tekemisiinsä sun lupaa kysymään tai tarvitsemaan :) mikään ei velvoita niitä siihen, eikä sulla myöskään ole oikeutta sallia niille mitään mitä niiden oikeat vanhemmat ei salli.

   Poista
  4. Olin tulossa kirjoittamaan saman kuin ano 22.20.

   Eli tuon ainakin voit unohtaa siinä äitipuolena ollessasi :p
   Sä menet Mikon ja vaimon ehdoilla kun leikit kotia.

   Poista
  5. Mä taas ymmärsin (tai ainakin uskon ymmärtäneeni) mitä candy tarkotti tolla ymmärtäväisellä ja sallivalla äitipuolella. ei välttämättä sitä että kun mikko sanoo kotiintuloajaks klo21, niin candy kivana äiskäpuolena antaakin luvan olla 23 asti pihalla, tai kun äiti kieltää lävistykset ennen täysikäsyyttä, niin kiva candy antaa luvan 12v lapselle käydä rei'ittämässä naamansa. ei tietenkään.
   mä uskoisin että tässä haettiin sitä, että candy koittaa ymmärtää paremmin asioissa jotka on oikeille vanhemmille vaikeita sulattaa.
   esim jos koulu maistuu puulta,
   tai jos oma lapsi paljastuu homoks/lesboks/muuten "poikkeevaks", se saattaa monelle vanhemmalle olla hankala paikka.
   en toki voi candyn pään sisään päästä ajatuksia lukemaan, mutta näin minä tuon ymmärsin.

   Poista
  6. Kyllä ne lapset joutuvat Candylta lupia tekemisiinsä kyselemään jos mahdollisesti tulevat viettämään aikaa esim. Candyn ja Mikon mahdollisessa yhteisessä kodissa. Ei Candylla varmaan lasten kasvattamisessa ole sananvaltaa, mutta kyllä Candy tulevaisuudessa saa vetää rajat ja säännöt miten hänen omassa kodissaan toimitaan. Vaikka olisikin "vain" äitipuoli. ;)

   Poista
  7. Ottamatta kantaa juuri tähän Candyn ja Mikon mahdollisesti tulevaan suhteeseen, en voi muuta kuin ihmetellä aikuisten naisten(?) näkemyksiä lasten kasvatuksesta, aikuisen kunnioituksesta sekä tasapainoisesta, turvallisesta kasvuympäristöstä. Meidän perheemme on ns. uusioperhe ja kyllä, lasten on syytä käyttäytyä niiden sääntöjen ja käyttäytymismallien mukaan, jotka olemme yhdessä sopineet meidän perheen kesken, eksämme eivät sanele meidän perheen "sääntöjä". Jokaisella on oikeus omassa kodissaan sallia tai jättää sallimatta asioita. Aikuiset keskenään laativat toimintamallit ja meillä ainakin molemmat perheen aikuiset valvovat, että näin myös toimitaan. Mielestäni todella erikoista (vaikkakaan ei todellakaan mahdotonta), mikäli joku eronnut äiti yllyttää lastaan sen kaltaiseen käytökseen, ettei isän uutta kumppania tarvitse totella, kunnioittaa tai ylipäänsä ottaa lainkaan huomioon. Ei ole ihme, että lapsien huonovointisuus lisääntyy lisääntymistään...

   Poista
  8. En mä meinaa mitään älytöntä hirmuvalta-kuria pitää, mutta aivan varmasti ollaan Mikon kanssa siinä samoilla linjoilla, että lasten isän kumppanina mulla on oikeus määrätä tarpeen mukaan Mikon lapsia. :)

   Poista
  9. Ja VAIMON! Älä häntä unohda ;)

   Tottakai omassa kodissasi sinullakin on päätösvaltaa, tietenkin. Mutta suurimpiin päätöksiin sinulla taas ei ole sanomista vaikka haluaisitkin.
   Koska niihin päätöksiin osallistuu lasten äiti.

   Poista
  10. Ano joka kirjoitit uusperheestä. Se onkin totta, jos molemmilla on lapsia, ja kummallakin kokemusta lapsista ja vanhemmuudesta. Silloin kumpikin ymmärtää, aikuisista, että yhteiset pelisäännöt on oltava. Mutta ota huomioon, että kyseessä on nyt alaikäinen tyttö, jolla kokemusta ehkä naapurin lapsista ja kotona asumisesta. Ei hänellä ole käsitystä vanhemmuudesta tai kasvatuksesta. Miten tälläinen raakile, joka suoraan vanhempien täyshoidosta muuttaa miehen kanssa, jolla muksuja, voisi kyetä näinkin vaativaan rooliin..??

   Poista
  11. Muutamaakin uusperhekuviota seuranneena voin sanoa että on aivan totaalisen turhaa miettiä millainen äitipuoli sitten tulee olemaan. Kyllä siihen rooliinsa kasvaa tekemisen myötä eikä siten että ennakkoon päättää olla pullantuoksuinen, tiukka tai paras kaveri. Lasten iästä riippuu millaisen tilan he sinulle antavat tai haluavatko ylipäänsä olla pakollista enempää tekemisissä kanssasi. Ennakkoon voi yrittää päättä miten itse lapsiin suhtautuu, mutta valmiin käsikirjoituksen teidän yhteisestä elostanne voi käyttää takkasytykkeiksi...mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmuus kun on lasten kanssa tekemisissä.

   Poista
  12. En todellakaan usko, että Candy tulee pärjäämään äitipuolena.
   Jo ydinperheessäkin on omat haasteensa, uusperheessä on vielä enemmän haasteita.

   Candy varmaan kuvittelee, että kaikki on ihanan helppoa ja iisiä kun lapset käy joka toinen viikonloppu yms.

   Poista
  13. Ja muutenkin, miten tuon ikäinen kykenisi edes kasvattamaan jonkun muun lasta? Hyvä kun itsestään kykenee pitämään huolta.

   Poista
  14. Anonyymi5. syyskuuta 2012 21.23

   Eli sinun mielestäsi voi olla hyvä vanhempi vaan jos on jo aikaisemmin ollut lapsia? Itse ainakin olisin varmasti monia parempi äiti, vaikka alaikäinen olenkin, eikä niitä lapsiakaan ole. Ihan vaan kun on tullut siskojen lapsia hoidettua ja kehityspsykologiaa luettua, niin kyllä melko paljon löytyy tietoa lasten kasvatuksesta..

   Ja niin, kotonahan sitä tosiaan useimmat ihmiset asuu.. (:

   Poista
 5. Onneksi metsästetään. Huomattavasti ympäristö- ja eläinystävällisempää syödä itseammuttu sorsa kuin pakastebroileri. Plus saatettais hieman hukkua esim. hirviin, pedoista puhumattakaan :) Hieno ja luonnonläheinen harrastus. Toki se vaatii harrastajaltaan osaamista ja sääntöjen noudattamista. Itsestäni ei siihen olisi, mutta taivaan kiitos harrastajia löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAU, HIENOA JENNY !! Candy kuuntele viisaampaa ja ota hänestä oppia :)

   Poista
  2. Susirajan jenny se tietää mistä puhuu :D Tolla logiikalla ihmisiäkin saisi metsästää, koska muuten hukutaan niihin. Tosin, taietaan hukkua ihmisiin jo nyt.. Eli kiväärejä lataamaan vaan, ihmismetsästys jos mikä on luonnonläheinen harrastus!

   P.s. en ole vihreä, enkä asu kehäkolmosen sisällä vaan ihan täällä susirajalla

   Poista
  3. Jenny varmaan itse onkin oikein ympäristö- ja eläinystävällinen.

   Poista
  4. Ikävä kyllä ihmisiin ei käytetä samaa logiikkaa kuin eläimiin :) Jos näin olisi, niin kituvan ihmisen saisi lopettaa ja eutanasiaa ei kauhisteltaisi.

   Napapiirin paremmalla puolella asuvana (kirjat edelleen Sodankylässä ;)) tiedän kuitenkin metsästystä harrastavia niin paljon, että uskallan väittää, ettei näitä turhantakiatappajia ja raatojajorpakkoonnakkojia ole kuin marginaalinen osa kaikista metsästäjistä.

   Metsästäjiksi en sitten luokittele näitä petojen salakaatajia, jotka mielestäni ovat pohjasakkaa. Ymmärrän, että vituttaahan se, jos susi murhaa porot ja pelottelee lapsia koulumatkalla, mutta rääkkäystä en kannata koskaan.

   Ympäristö- ja eläinystävällinen pyrin olemaan parhaani mukaan :) Kissat on hyvin hoidettuja, suosin luomua ja katson mitä lihaa ostan ja mistä, minimoin oman auton käytön ja kierrätän. Täydellinen en tietenkään ole, mutta sen verta viksu eräjorma, että tiedän sorsan olevan eettisempää ravintoa kuin Kariniemen kananpojan koipireiden.

   Poista
  5. "Ymmärrän, että vituttaahan se, jos susi murhaa porot ja pelottelee lapsia koulumatkalla, mutta rääkkäystä en kannata koskaan."
   Kukaan ei pakota asumaan siellä susirajalla. Muuttais ihmiset pois, jos niin paljon pelottaa.

   Poista
  6. Haha, loistavaa tekstiä Jenny ja oon täysin samaa mieltä sun kanssa! Kirjoitit just sen, mitä itsekin halusin sanoa. Kiitos!

   Poista
  7. Hei sinä susiraja-ano. Metsästystä harjoitetaan ihan vaan siitäkin syystä, että mm. hirvikolarit lisääntyy koko ajan sitä mukaa kuin hirvikannatkin. Siinä tilanteessa on ihmishenget vaarassa, ja lopputuloksena on kuitenkin kituva (= kuoleva) eläin ja pahimmassa tapauksessa myös kuolleita ihmisiä. Että metsästys ei ole vaan sitä että lähdetään huvikseen sutimaan mettään. Kaikessa on aina faktat takana, jos viitsii pysähtyä niitä miettimään, eikä tahallaan ymmärtää väärin. :I

   Poista
 6. Eikös Mikon ja sun suhde ole kestänyt jo yli kaksi vuotta? Eli sä olit 15 kun teidän suhde alkoi. Miten tahansa asiaa siis kääntelee, niin Mikko teki silloin oikean rikoksen, ja käytti sua lain mukaan seksuaalisesti hyväkseen. Jos selviäisi, että mun mies olisi tehnyt tuollaista, niin mä varmaan tappaisin itseni. Siinäpähän mies sitten loppuelämänsä miettisi mitä fiksuja tuli tehtyä. Ja siitä _tytöstäkin_ varmasti tuntuisi mukavalta, kun olisi osasyyllinen siihen, että rakastamansa miehen lapset olisivat puoliorpoja. Puhumattakaan siitä, miten se vaikuttaisi näiden kahden suhteeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Olen sanaton*
   Voisit tappaa itsesi KOSTOKSI ja jättää lapsesi, ajatuksella että "hah! Siitäs saivat!!"
   TOIVON todella, ettei sulla ole oikeasti lapsia, etkä koskaan tule niitä saamaan.

   Poista
  2. Alkuperäinen anonyymi.. Huh huh mitä tekstiä, todellakin toivon ettet tuu saamaan koskaan lapsia, jos sun asenne on noin kieroutuneen marttyyrimainen.

   Poista
  3. Voisitko todella tappaa itsesi jonkun pikkunartun takia, ja jättää lapsesi niiden kahden, petturin ja pennun huomaan?? Apua??? Itse ottaisin muksut, ja nauraen jättäisin miehen leikkimään keskenkasvuisen pikkulikan kanssa, ja muuttaisin helvetin kauas niistä!!

   Poista
  4. Entäs lapses jotka jäis miettii "miks äiti hylkäs ja tappo ittensä?"

   Poista
  5. No, tässäpä taas ekan postauksen lähettänyt anonyymi. Mulla on kolme lasta, ja en kyllä _ikinä_ oikeasti tappaisi itseäni, tapahtui sitten mitä tahansa (ja on muuten tapahtunut jo kaikenlaista elämän varrella). Pointti meni vähän ohi, kun provosoivasti käytin minä-muotoa esimerkkinä. Oli tarkoitus esittää ja herätellä Candyä, että mitä jos näin kävisi, minkälaiset tunteet ja ajatukset heräisi jäljelle jääneissä osapuolissa, koska tuollaistakin oikeasti tapahtuu, ja miten se pitkällä aikavälillä voisi vaikuttaa suhteeseen... Mutta Candy, et myöskään vastannut siihen asiaan, että Mikko sinun kanssasi on tehnyt rikoksen, kun olet ollut 15 v. ja yli kolmekymppisen miehen kanssa?

   Poista
  6. kyl mua ainaki hävettäis jos mun mies ois paneskellu alle 16-vuotiasta mut epäilen et kukaan miettis ittensä tappamista siin tilanteessa :DD hahhah ottasin vaa lapset ja lähtisin.

   Poista
  7. Mäkin luultavasti tekisin just niin, että ottaisin lapset ja muuttaisin tosi kauas. Mitenköhän Mikko suhtautuu, jos sen vaimo tekee näin? Koska vaikeahan siinä on perustella, että miksi (Mikon) pitäisi saada yhteishuoltajuus, kun on vuosia pettänyt vaimoaan, ja vielä lapsen kanssa! Mikko varmaan ymmärtää tämän (kun niin fiksu mies kaikin puolin on ;), ja se on pääsyy miksi hän ei ero vaimostaan nyt, eikä tulevaisuudessa. Ehkä se on mahdollista sitten, kun lapset ovat muutaneet kotoa, eli n. 15-20 vuoden päästä. Siinä tuleekin vedätykselle mittaa ;)

   Poista
  8. No Candihan on niin in love, että kai hän nyt jaksaa 15-20vuotta vielä odetella..ja iän puolesta se olisi suotavaakin ;)sitten Kändi olisi jo lähemmäs 40v ja OIKEA aikuinen..

   Poista
  9. Kukaan tuskin voi todistaa suuntaan tai toiseen että onko M&C:n suhde ollut seksuaalinen ensitapaamisesta alkaen. Ja vaikka olisi ollutkin niin M ei vaikuta kovinkaan kypsältä ja näiden vanhempien teinien ollessa kyseessa on joskus hieman ikäerollisiakin suhteita katsottu olevan tasapuolisia koska henkinen tasoero ei oo ollu merkittävä

   Poista
  10. Jos vaimo saa tietää, että Mikko on ollut Candyn kanssa siitä asti, kun tyttö on ollut 15v, mies ei tule koskaan saamaan yhteishuoltajuutta.

   Oikeuskaan tuskin katsoo hyvällä tuollaista suhdetta. Jos siis huoltajuusriita menee oikeuteen.

   Poista
  11. No tässä tapauksessa varmaan toi on juuri tota..henkinen tasoero ei ole merkittävä :D

   Poista
 7. mä en kans tykkää yhtään siittä että metsästetään tai teurastetaan eläimiä.. esim hevosten teurastaminen, mun mielestä hevoset on ihmisen lemmikkejä eikä niitä kuulu syödä! totta kai se metsästäminen on siinä mielessä hyvä että esim hirvikanta ei pääse kasvamaan liian suureksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hevonen on ongelma jäte.. sen hävittäminen on kallista ja siks niiit hevosii jemmailla tallin perukoille ja latoihin ja unohetaan sinne. Eli enemmän hevosia vastaan ottavia teurastamoita KIITOS !
   - Hevosen omistaja

   Poista
  2. pokemonjenni on varmaan kasvissyöjä? Samoin kuin Candy ja muut jotka huutelee täällä kuinka kamalaa eläinten tappaminen on. Söittehän te niitä makkaroitakin siellä eräretkellä. Ja joo-o, hevosetkin kuolee joskus, en tiedä pystyisinkö itse syömään hevosta mutta järkeväähän se liha on käyttää hyödyksi.

   Poista
  3. Hevosiahan ei teurasteta ruokatarkoitukseen, vaan siksi, jos ne ovat sairaita, jalkapoikki ym... eli eivät pysty enää elämään... Sivutuotteena tulee ravintoa ihmiselle.

   Poista
  4. Sairaita eläimiä ihmisravinnoksi? Ahhahhahhaa, ihania lapsukaisia :´D

   Poista
  5. Parempi vaihtoehto se teurastus on sairaalle eläimelle kuin kitumaan jättäminen :D kukaan suomessa ei kasvata hevosia teuraaksi, ja se korvaus siitä teuraslihasta on niin minimaalinen ettei sillä ole mitään merkitystä.. itse opiskelen hevosalaa ja omistan pari hevosta, eikä tee lainkaan vaikeaa syödä hevosenlihaa.

   Poista
  6. HAHHAHAA. tietääkö pokemonkouluttaja mikälie, mitä sille hevoselle maan alla tapahtuu? ensiksi se levittää kaikenmaailman paskan maahan, mahdollisiin vesistöihin jos idiootti-ihminen vasten lakia hautaakin rakkaan murulinsa väärään paikkaan. sitten. ötökät ja madot syövät sen! kyllä, pikku lemmikkisi päätyy loppujenlopuksi jonkun suuhun, mielestäni parempi että ihminen hyötyisi siitä eikä itikat. :)

   Poista
 8. "Meidän onneks oon ollut lähes aina ikäistäni vanhemman olonen. Jo ala-asteella vanhemmat ihmiset on kehunu mua ikäisiäni fiksummaks käyttäytymiseltäni ja nimittäny mua neiti-pikkuvanhaks."

  Joo, oot ihan vitun fiksu kyllä :DDD Ainaki kirjotustesi perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kenenkään todellista luonnetta tai fiksuutta en menis kokonaisvaltaisesti määrittelemään pelkkien kirjoitusten perusteella.

   Mutta jokainen toki tavallaan. :)

   Poista
  2. Mutta ilmeisesti toisesta ihmisestä pystyy määrittelemään millainen hän on, ihan vain toisten puheiden perusteella? :)

   Poista
  3. Paha kenenkään mennä arvosteleen yhden BLOGIN perusteella.. ainakin mitä aikaisemmin luin Candyn mietteitä äitipuoleudesta niin fiksulta se minusta vaikutti. eikä Candy minusta olekkaan väittänyt että olisi kuin 40 vuotias vaan OMAA IKÄLUOKKAANSA FIKSUMMAN OLOINEN. Tietenkin lapsi paistaa osaksi ulospäin, mutta hei kellä meistä ei ?

   Poista
  4. Miksi ei voisi arvostella? :)
   Ihmiset tekee samaa kuin Candy :D Hän sanoo, että vaimo ei ole tasapainoinen ihminen ja sekin toisen käden tietoa!! :D

   Poista
  5. Toi on niin totta ano 17.18.

   Poista
 9. Sä oot ihan helvetin rasittavan olonen ihminen, ja kaukana kypsästä. Oikeesti henkisesti kypsä (se et sulla on alkanu menkat ei tarkota et oot aikuinen!) ei tuo tätä kypsyyttään esille jokatoisessa lauseessa niinkuin sinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuus sattuu vai? Kun pitää tollasten hymiöiden alle naamioida. Menepäs kändi leikkimään barbeilla!

   Poista
  2. :DD ihanaa raivo -avautumista.. Tais jollaa just alkaa ne menkat, ainaki tekstin perusteella..

   Poista
  3. Oliks joku meteoriittisade tai jotain kun kaikki näyttää yhtäkkiä menettäneen järkensä. Jestas mitä tekstiä...

   Poista
  4. Öh, oliko tuossa ekassa jotain raivoamista? Jotain perspektiiviä nyt, ihmiset...

   Poista
 10. Aikuisuus ja täysi-ikäisyys ei valitettavasti ole sama asia. Et sinä varmaan sitä itse huomaa, kuinka lapsellisia nämä sinun jutut onkaan, eikä sitä sinulta tietenkään odotakaan. Kuinka voisit tietää mitä on olla aikuinen, kun olet vielä suhteellisen lapsenkengissä elämässä.

  VastaaPoista
 11. Joittenki ihmisten kommentit täälä on nii naurettavia, oivoioi :D joo ei mulla muuta, soronooo

  VastaaPoista
 12. Mun täytyy kyllä kans sanoa, että ne, joilla on tarve korostaa "aina vaikuttaneensa ikäistään vanhemmalta" on usein ne kaikista lapsellisimmat babyface-typyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa. Kai mä vaan korostin sitä faktaa tässä siksi, koska ette ole nähnyt musta kuvia ja tiedä, minkä näköinen oon.

   Poista
  2. Haluatko oikeasti olla ikäistäsi vanhemman näköinen??? Mietippä tuota vaikka sitten uudestaan 50kymppisenä..

   Poista
  3. Ei se aikuisen näköine aina ole = rupsahtanut. Ite olin jostain 15v alkaen suunnilleen parikymppisen näköinen ja edelleena alkossa ja baareihin mennessä välillä kysytään paperit vaikka oon jo +30. Jotkut ei muutu niin paljon ja saatteko jotain kiksejä cändyn polkemisesta alas joka hemmetin asiassa???

   Poista
  4. Joo, juuri niitä, kiksejä :) ei jessu...

   Poista
 13. sä et ole aikuinen vaikka täytät 18v, sä olet ihan täys pikkupissis huomiohuora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sä tiedät tän siitä, että..?
   Niin, et mistään kun et mua tiedä tai tunne oikeasti. Ah, ihanaa tietää teidän olevan väärässä. :D

   Poista
  2. Sun blogin kirjoitus tyylistä ja ajattelu tavasta. Siitä tunnistaa aidon oikean ehdan pissiksen :)

   Poista
  3. toi kommentti Ano vast kypsä olikin !

   Poista
  4. IHANA TIETÄÄ SUT JA SUN TYHMÄ UKKOS
   KERROTAANKOS LISÄÄ TEISTÄ MARKKU JAK ATARIINA TAMPEREELTA
   ASUTTE LEINOLASSA JA KAUKAJÄRVELLÄ

   Poista
  5. Candy eikös sun pitäny jättää muiden ihmisten tietojen julkaiseminen, ikävää sotkea viattomia ihmisiä tähän sun ja mikon sekoiluun

   Poista
 14. Oon lukenu blogiasi jo useamman kuukauden ja pakko tulla sanomaan et tykkään kirjotustyylistäsi ja blogistasi muutenkin :) mielenkiintoinen ja mukava blogi! ja onnea sinulle ja mikolle :)

  VastaaPoista
 15. Ihmeellistä kuinka sun pitää meille vakuutella ja uskotella kuinka aikuinen mielestäs oot. " kyllä mä oon jo ihan oikea aikuinen ja varsinkin sitten samana päivänä kun täytän 18 niin ainaskin oon". Kyllä porukka sillonkin kattoo että mikäs pikku nassikka toi on.

  Ja nyt candyliini tulee kehottamaan olemaan lukematta tätä ja kertomaan kuinka hän voi kyllä kirjoittaa ihan mitä huvittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai mä nyt sen kerron, kun ei ole kuvia todistamassa väitteitäni todeksi? Vaikken kyllä oikeasti paljoa välitä mitä lukijat musta ajattelee, mutta ajattelin ihan vain sen takia kertoa, että meidän tilanne aukeaa näiltä osin teille vähän.

   Poista
  2. Ja miltähän osin aukes, heh. Tota samaa settiä tämä tulee olemaan, kunnes Mikko kyllästyy ja dumppaa sut. Vaimon luo jää, usko pois.

   Poista
  3. Hui! Varo ettet kerro liikaa ettette paljastu. Okei, eli siis tässä oli nyt meitä lukijoita ajateltu, että ymmärrettäis miks teitä ei katota kadulla ja miks sovitte hyvin yhteen? Onnistuit nyt taas kuitenkin kuulostamaan eritttäin typerältä pikku likalta....
   Ihme jos et itsekin tälleen jälkeen päin luettuas tekstis tajua kuinka tyhmältä se kuulostaa

   Poista
 16. Se, että täytät 18v ei tee susta aikuista. :D

  VastaaPoista
 17. Voi nappula reppana, voi voi voi..tulet tippumaan erittäin korkealta ja erittäin lujaa vielä jonain päivänä, kunnes tajuat, että oletkin ollut pelkkä viihdyke, arjen piriste. Kunnes Mikko sinut jättää jollain verukkeella.

  VastaaPoista
 18. Candylle tiedoksi,
  metsästys pitää huolen siitä, että riistakanta pysyy hyvänä ja hallinnassa. Jos vuosittain metsästetään n. 80 000 hirveä, niin minkäkokoisen luulet riistakannan olevan, jos joka vuosi niitä olisi se 80 000 hirveä enemmän kun niitä ei saisi ampua?
  Ssuurinta osaa riistaeläimistä saa metsästää vain tietyn ajan vuodesta, ei ympäri vuoden.

  Toisekseen, lähes kaikki sukulaiseni metsästävät, myös oma mieheni. Ja kyllä se vaan niin on, että jokaikinen metsästetty eläin syödään, tai myydään syötäväksi.
  Mikolla on täysin väärä harrastus jo kehtaa heittää pyydystämänsä eläimen sinne jorpakkoon.

  Tämän tekstin perusteella et todellakaan kuulosta ikäistäsi vanhemmalta, vaan nimenomaan juuri siltä 17-vuotiaalta teiniltä.
  Ja vaikka täytät 18, yhteiskunnassa silti katsotaan vinoon teitä, kun keski-ikäinen 35-vuotias mies on suhteessa 18-vuotiaaseen.
  Se arvostelu loppuu teillä ehkä siinä kohtaa kun sinä olet 25-vuotias, jos silloinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän luonto osaa hoitaa hirvikannan ihan ilman ihmistä. edellyttää, että ei "hoideta" karhu- ja susikantojakaan ihmisen toimesta. Voi kun ihmiset keskittyisivät oikeasti pitämään luonnosta huolta.

   Että tässä kohdin komppaan täysin Candya

   Poista
  2. Luonto kun ei hoida. Ihminen on asettautunut liian leväälle, jotta olisi riittävästi tilaa susilla ja karhuilla, jotta ne pitäisivät hirvikannan kurissa. Lisäksi terveen aikuisen hirven tappamiseen tarvitsee kokonaisen susilauman, karhukin useimmin jää nuolemaan kynsiään hirveä tavoitellessa.

   että tässä kohdin olen taas aivan eri mieltä kuin pikku C.

   Poista
  3. Voi juma :D Ottakaa asioista selvää :D

   Poista
  4. Taidatte olla vielä liian nuoria muistamaan viime vuosikymmenien hirvikolareita. Kiitän Luojaa hirvikantojen harventamisesta. Karhuja ja susia kaadetaan verrattain vähän.

   T: Serkkunsa lapsineen hirvikolarissa menettänyt

   Poista
  5. "Eiköhän luonto osaa hoitaa hirvikannan ihan ilman ihmistä. edellyttää, että ei "hoideta" karhu- ja susikantojakaan ihmisen toimesta. Voi kun ihmiset keskittyisivät oikeasti pitämään luonnosta huolta."

   Niin että mielestäsi sitten on ihan ok, että jo tänä päivänä on suuria ongelmia siitä kun sudet sekä karhut levittäytyvät yhä laajemmalle ihmisen asuinalueelle ja täten aiheuttavat suurta vaaraa? Tai oletko miettinyt sitä, että esim. muutamalla sukulaisellani on omaisuus ja elanto kiinni poron lihan tuotannossa, ja heillä on ollut suuria ongelmia susien kanssa, kun käytännössä syövät heidän elantonsa? Poronkasvattajat tekevät tärkeää työtä myös poron kannan kasvattamisessa ja ylläpitämisessä, ilman heitä porokanta olisi hälyttävän alhainen?

   Minustakin olisi ihanaa elämää pumpulissa, maailmassa jossa mitään pahaa ei tapahdu ja kaikki ruoka olisi luomua, mutta kylmä fakta on se, että ihminen valitettavasti on tämän ravintoketjun huipulla ja myös käyttäytyy sen mukaisesti.

   Poista
 19. No onks Mikko ja vaimo eronnu jo?Tai vaikuttaako sun täysi-ikäiseksi tuleminen siihen jotenkin?Nopeuttaako se eroa vai roikkuuko tilanne ennallaan kunnes jollain muulla lailla on "Sopiva Hetki"?Se vois olla ihan just nyt, niin pääsisitte kaikki elämään omaa elämää.

  VastaaPoista
 20. "Eihän se tietenkään, et täytän 18, kavenna meidän ikäeroa tai häivytä sitä mihinkään, mutta se muuttaa silti kaiken. En oo enää alaikäinen. Kukaan ei voi tuomita meitä aiheellisesti kun tullaan päivänvaloon.
  Meidän suhteessa ei ole enää mun alaikäisyyden aiheuttamaa mustaa pilveä.

  Mikon erottua vaimostaan, me voidaan olla normaali pariskunta. Kaksi aikuista ihmistä voi olla rauhassa yhdessä, kenelläkään ei pitäis olla siihen mitään nokankoputtamista."

  Meinaatko että heti kun täytät 18 susta tulee aikuinen? 18v ei munmielestäni ole automaattisesti aikuinen. Ihan varmasti jokanen meistä tuntee jonkun todella lapsellisen yli 18 vuotiaan ihmisen. Voi olla että sunkin pitäisi vähän aikuistua vaikka oletkin "ollut lähes aina ikäistäni vanhemman olonen" En mä tätä pahalla sano niinkun aika moni ylemmistä. Ja onhan se törkeetä että sun joka sanaa pidetään provosoivana ja ykskään postaus ei jää kommentoinnin kannalta positiiviseks. Munmielestä nämä sun "provosoivat" jutut on vaan ettei oo ajateltu ihan loppuun mitä kirjotetaan. Ja se että jaksetaan jankuttaa kuinka Mikko ei ikinä jätä vaimoaan yms. niin mitä se näiden ihmisten perseitä jaksaa kutittaa? Itseppähän oot tiesi valinnut. Toivottavasti kaikki päättyy hyvin :

  VastaaPoista
 21. Juu, on tässä sanottava, että ainakin meilläpäin on rauhoitettuja alueita sorsille jne. metsästettäville eläimille, mutta olen sitä mieltä, että kyllä riistakantaa täytyy hoitaa, ja se tuo monelle ihmiselle pakastimen täyteen ruokaa koko muuksi vuodeksi - kun otetaan huomioon myös se, että monet metsämiehet marjastavat, tai sienestävätkin, samalla, kun ovat vaikka passissa tms. Itse olen ollut mukana lintumetsällä, ja minusta oli mukavaa liikkua metsässä kauniissa syysilmassa.. itse metsästän kylläkin kameralla. Mutta ymmärrän toki, että kaikille se ei ole sellainen kiva juttu.
  Otin passissa olon rennosti, mieshän ei voinut juoda, kun oli aseen kera reissussa, mutta itse litkin punaviiniä ja söin eväitä, sekä liikuin kuvaamassa ympäristöä. Se oli minulle elämys.
  Minulla oli kova kiire saada ikää lisää.. Nyt se tuntuu tyhmältä.. Kun sitä ikää on kertynyt ja paluuta ei ole. Halusin ikää juuri myös vanhemman miehen takia. No, sulla on kohta synttärit, mutta kyyllä se aikuistuminen ainakin minulta vei monta vuotta, vaikka kuinka pikkuvanha (huom.itse) kuvittelin olevani. Heti kun täytin 18, muutin toiselle puolen Suomea, mutta olin kaikkea muuta kuin aikuinen. Ehkä joiltakin osin vaati ainakin muutaman vuoden tuohon päälle, kypsyä.
  Olet ajatelllut hyvin pitkälle Mikon lasten kanssa oloa, ja sitä, miten ja millaista suhdetta heihin tulet rakentamaan. Muistathan kuitenkin tuon aiemman postauksen, jossa jouduit kokemaan tuttavasi takia eron ja petoksen toisen puolen? Oletko todella päässyt siitä noin yli? Vaikkei se ollut sinun asiasi, sinä näit ja siten koit, miltä petetystä tuntuu, ja aloit epäröimään ehkä? Miten pääsit epäröinnistäsi yli? Puhuitko Mikon kanssa?
  - Aada

  VastaaPoista
 22. Kun julkistatte seurustelunne, meinaatteko kertoa olleenne yhdessä jo pari vuotta vai vasta tavanneenne? Mikäli jälkimmäinen, miten aiotte selittää nopean yhteenmuuton mitä varmaan sun vanhempas tulevat ihmettelemään?
  Jos nimittäin kerrotte seurustelleenne kaks vuotta jo salaa Mikon ollessa naimisissa, joudutte varmasti tuomituksi muitten silmissä vaikka kuinka oisit täysi-ikäinen.

  Paljon tsemppiä teille!!! :)

  VastaaPoista
 23. Otappas Candy selvää tuosta metsästyksestä vielä kerran. Sen tarkoitus on pitää eläinkannat kurissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoh hoo.
   Milläs saatais pidettyä ihmiskanta kurissa, se kai se todellinen ongelma on...

   Poista
  2. No voidaan alottaa vaikka siitä, ettei edellinen ano (22.37) tee ikinä lapsia. Ite annan mielelläni luvan ampua niitä hirviä, etteivät hirvikolarit ja taimituhot lisäänny. Sori, oon varmaan ihan kamala monien mielestä, mutta oon kyllä ennemmin ihmisten ku hirvien puolella.

   Poista
  3. Niin kauan kun Suomen susikanta on laskettavissa muutamassa sadassa jos siinäkään on jonkun muun hoidettava hirvien harvennus. Kun yleinen suhtauminen suurpetoja kohtaan on lynkkaava niin ihmisen pitää hoitaa niiden hommat. Ei ketut tai minkit pahemmin hirviä kaada.

   Poista
 24. Voi kun täällä itketään miten metsästys on kauheaa tappomeininkiä ja sitten käydään kaupan lihatiskiltä paketti sitä tehotuotettua possua, jota voi hyvillä mielin vetää naamariin.
  Hyvähän se olisi miettiä mistä se liha on peräisin; koko ikänsä minimirajoitukset täyttävässä häkissä viettäneestä tuotantoeläimestä, vai vapaana eläneestä riistasta?

  Ja jos hirvikantaa ei pidettäisi kurissa, mm. liikennekuolemat moninkertaistuisi.

  Että sellaista hullua tappomeininkiä..

  VastaaPoista
 25. se ei kyllä aikuista tee vaikka 18vuotias oiskin, mutta onneks oot pienestä asti ollu niin kypsä että varmasti muutut nyt heti aikuiseks! <3

  VastaaPoista
 26. (Aika älytöntä, että ihmiset oikein kaivamalla kaivaa aina sun postauksista jotain negatiivista!! Ihan mitä tahansa, mutta johonkin on ihan _pakko_ puuttua ja alkaa nälviä siitä.
  Uskomatonta!)

  Kiva kuulla että kaikki on hyvin. Onnea vaan taas sulle ja Mikkosellesi ja hauskaa synttärienodotusta! :)

  Nainen T:ku +30v.

  VastaaPoista
 27. Harmi,että täysi-ikäisyys ei vielä tee ihmisestä aikuista. Tai melkeinpä voi sanoa,että suurin osa 18-vuotiaista ei todellakaan ole aikuisia! Itsekin sitä täysi-ikäiseksi tultuaan ajatteli olevansa niin aikuinen ja iso,mutta näin 10 vuotta myöhemmin ajateltuna olin silloin vielä aivan kakara. En tiennyt elämästä mitään,siis oikeasta elämästä. Kyllä monet myöhemmin koetut elämäntilanteet minusta vasta aikuisen tekivät. Tosin en vieläkään koe olevani läheskään niin "aikuinen" mitä monet ikäiseni ovat,mutta en ole myöskään enää mikään pentu.
  Sulla tulee Candy olemaan kovat ajat kun astut yhtäkkiä äitipuolen saappaisiin. Kirjoituksistasi saa sellaisen kuvan,ettei sulla ole hajuakaan siitä mitä se tulee olemaan,lasten kasvatus meinaan. Mutta tsemppiä vaan...kyllä ne sinunkin silmäsi vielä avautuvat :)

  VastaaPoista
 28. "Meidän onneks oon ollut lähes aina ikäistäni vanhemman olonen."

  Salli mun nauraa. Päivän hajoamiset. Sinäkö "ikäistäsi" vanhemman oloinen. Se tapa millä sä vastaat vittuuntuneena ja haistattelet muille, ku saat muilta paskaa kommenttia on kyllä kaukana vanhemman oloisesta käyttäytymisestä. Sä olet lapsellinen ja naivi pikkusielunen pentu jolla ei oo yhtään aikuismaista käyttäytymistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeh... Eli siis Candyn pitää ottaa kaikki "paskat kommentit" vaan vastaan ilman, ettei saa vittuuntua ja haistatella?

   Kyllä musta ne (esim. näköjään sinä, joka tuntematta ja näkemättä voit jumalanomaisesti kertoa että Candy on pikkusieluinen jne.) ovat lapsellisia, jotka viitsivät tänne tätä paskaa suoltaa, ei Candy.
   Totta hemmetissä minäkin itseäni puolustaisin.

   Poista
  2. Ano 8:26, puolustaisit itseäsi keneltä? Jos joku random ano tulee blogiin laittamaan että oot vitun apina ja haiset pahalle niin itse en jaksaisi kyllä todellakaan ruveta siihen mitään 'puolustautumaan', jos joku tuntematon saa kiksejä toisen tuntemattoman haukkumisesta niin olkoon onnellinen, mutta itse en ala aikaani tuhlaamaan siihen että vastaan jokaiseen kommentiin että ite oot ja äitiski haisi!!11

   Jotenkin tuollaisiin vastaamisista ei tuu mitenkään semmonen olo että nytpä laitoin sille jauhot suuhun ja oon tosi voittaja...ei tuon tasoinen keskustelu johda mihinkään.

   Mutta voihan ajatella että onhan se toisaalta kiva että sitten on kaksi onnellista eri puolin ruutua, alkuperäinen räkyttäjä joka sai aikaan reaktion ja räkytyksen kohde joka on 'puolustautunut' nerokkaasti.

   Poista
 29. Itse asiassa mikään ikä maailmassa ei tee ihmisestä viisasta tai älykästä. Itse olen aina kadehtinut erilaisia neroja, mutta todellisuudessa suuri osa heistä eivät ole kovin viisaita loppujen lopuksi..
  Ihmisen käytökseen taas vaikuttavat ympäristön tekijät, etenkin kasvatus, kokemukset ja geenit. Harvemmin älykkyys.
  Itseään vanhemmalta näyttäminen (varsinkin kun se on jonkin sortin trendi ja ehkä jopa normi) ei ole kovin vaikeaa. Itse olen meikannut ala-asteesta asti ja jo tuolloin minulta tultiin kysymään monettako luokkaa lukiota tai ammattikoulua käyn.

  Aina pitää keksiä joku lause, johon tarttua, kritiikki kehittää ihmisiä myös! :)

  Mietin oikeastaan tässä kanssa, voiko Candy olla osa Mikon ns. ikäkriisiä? Kun vaimo ei välttämättä ole enää niin tärkeä, rakkaus rakoilee, kiinnostus toiseen lopahtaa, elämää on jo nähty yhdessä ja lapset on saatu.. Ihmiset saattavat haluta tässä vaiheessa repäistä ja etsiä jotain uutta. Sinällään, eihän koskaan ole liian myöhäistä etsiä suurta rakkautta, mutta tässä tarinassa, millä hinnalla!

  Omaan korvaani välillä särähtää Mikon käytös. Oletko varma, että olet se kypsä osapuoli, vai onko Mikko vain henkisesti yhä poika. (millaiseksi moni mies jääkin) Pahoittelen provosoivaa tekstiä, mutta uskon, että monella lukijalla käy mielessä ihan samanlaisia kysymyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tulee mieleen, että Mikko on joko henkisesti poika tai teinipissiksistä kiinnostunut pedofiili.

   Kyllä näkee Candy että sä olet keskenkasvuinen kakara, et ymmärrä uusperheen ongelmista mitään

   Poista
  2. Mun miehen veljellä (34v) on juuri 19v täyttänyt "tyttöystävä" ... Ja täytyy sanoa, etten itse ymmärrä tätä parisuhdetta lainkaan =/. Meillä ei ole tämän "tyttöystävän" kanssa mitään puhuttavaa (itse olen reilun 30, eli voisin olla iältäni tämän tytön äiti), ja kaikki tapaamiset ovat vaivaannuttavia - toinen kun on niiiin lapsellinen ja naiivi, meillä ei ole yhteisiä puheenaiheita. Miehen veli näyttää elävän jotain vaihetta elämässään, "tekeytyy nuoremmaksi", pukeutuu nuorekkaammin, tykkäilee samoista asioista mistä tämä tyttönen.

   Odotamme jännityksellä, että koska tuo suhde ottaa ja nuupahtaa. Onneksi en ole ainoa, joka kummeksuen katsoo tuota suhdetta. Miten voi aikuinen mies lähteä (anteeksi, 19v ON nuori aikuisen perspektiivistä) vokottelemaan 19 vuotiasta, vielä "lasta"??! Vastaus: ikäkriisi. Ei mikään muu =/ ...

   Poista
 30. Kai sä sit jatkat tän blogin kirjottamista kun saat mikon kokonaa tai et saa ollenkaa? :D

  VastaaPoista
 31. Kiitos tästä blogista! Musta ainakin on tosi mukavaa lukea tätä ja pohtia samalla omaa elämää ym.. Mutta melkein hauskempaa on lukea toisten ihmisten jättämiä kommentteja :D itse olen myös sitä mieltä, ettei se 18vuotta tee aikuista, mutta hauska nähdä miten moni ensimmäisen (anon, joka sen tänne kirjoitti) huomautuksen jälkeen siitä jaksaa vielä ruikuttaa. Eivät vissiin keksi muuta "fiksua" sanottavaa, jolla saisivat "loukattua" tai "pilattua" päiväsi/fiiliksesi.

  Itse käyn päivittäin katsomassa, jospa olisit tänne uuden merkinnän rustannut. Taidan olla koukussa tähän sun blogiisi :p Alkuun, kun tätä rupesin lukemaan, niin sait mut tosi vihaseks kirjotuksillas. Nyt kun näitä vertaa aiempiin kirjoituksiisi, niin huomaa kuinka oot kasvanu :) Harva varmastikaan kestäis kaikkea paskaa, mitä sulle tulee.. ja sitä varmasti tulee paljon enemmän, kun mitä julkaiset.

  Kaikkea hyvää sinulle Candy, pidä lippu korkealla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei kakkamaisia kommia CANDYLLE. Mutta moni haluaa sanoa mielipiteensä myös. <3 Ihanaa kun jaat sun mielipiteet ja suhteen siihen Mikkoon muillekin!

   Poista
 32. Aina oudommaksi käy tämä Mikko Mielikuvituskaveri. Jos mies on niin kaveripiirinsä vietävissä, että ostelee metsästysvermeet, vaikka ei edes riistaa syö saatika osaa valmistaa, kertoo se miehestä aika paljon. Mutta onhan Mikolla moottoripyöräkin ja kylille mennään oikein kaveriporukalla pimatsuja tsiikaileen.

  En usko, että Mikolla tuolla mahiksiakaan muihin kuin todella nuoriin naisiin. Pelkään, että Candy on kohta hänelle jo liian vanha, nytkin kun uusista leluista kritiikkiä antoi, eikä hihhiii kikattanut onnessaan, kun Mikolla on oikein pyssy!

  Yhä enemmän tulee kuva totaalisen kakarana pysyneestä, huomionkipeästä ja miellyttämisen haluisesta miehestä. Kaveripiirissäänhän nämä ovat naurunaiheita, vaikka miten tunkisivat porukoihin aina uudet harrastusvehkeet mukanaan, mutta pikkutyttöihin joskus uppoaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä aloittaneen kanssa!

   Poista
 33. Mitä outoa metsästyksessä on? Oma ukkoni odottaa että osaan edes linnun napata lapsilleni ruuaksi.;)

  Metsästäjät eivät ole (no ainakaan suurin osa) vanhoja ukkoja joilla on egon näyttö. Veljeni ja hänen vaimonsa ovat lapukka-koirien yhdistyksessä ja menevät kavereidensa kanssa metsälle. Se on kärsivällistä hommaa kun odotat 4 tuntia että saa mahdollisuuden saada yhtään mitään. He myös tekevät ilmaista työtä valtiolle kun ovat hälytysvalmiudessa jos on hirvikolari ja hirvi on karannut metsään vaikeasti haavoittuneena.

  VastaaPoista
 34. Jotkut voi ollakin kypsiä 18-vuotiaana. Harva on, mutta jotkut kyllä.
  Itse en todellakaan ollut, vaikka kuvittelin niin. Enkä ollut aikuinen vielä 25-vuotiaanakaan, kun esikoinen syntyi. Epäilen, etten ole vieläkään...no, ainakin tuntuu, etten todellakaan tiedä tästä maailmasta ja elämästä vielä yhtään mitään. Vaikka kolmekymppiä kolkuttaa ovella, tai oikeastaan jalka oven välissä.
  Toivottavasti tilanteenne ratkeaisi pian, etenisi tai jotain. Ihan kaikkien takia, sinun, Mikon, vaimon ja lasten.

  VastaaPoista
 35. Vaikka se täysi-ikäisyyden saavuttaminen ei susta tuntuiskaan nyt kovin ihmeelliseltä, niin voin kertoa että tällä puolella ruutua sitä odotetaan. Jos tämä teidän parisuhde nyt vaikka etenisi vaihteeksi johonkin suuntaan. Vaikka sinne Mikon ja vaimonsa eroon? Olisiko jo hyvä aika vai vieläkö on tähdet väärässä asennossa?

  VastaaPoista
 36. hyvät saa,kun lukee näitä anonyymien kommentteja:D Itse olen 18,mutta en silti koe itseäni vielä aikuiseksi.

  Onnea sinulle ja Mikolle:)

  VastaaPoista
 37. Laitappa kuva jostain sun asukokonaisuudesta? Ei kukaan voi arvata sua siitä mitenkään kun vain vaatteet näkyvät (sellaset mitä ei usein käytä).. Vaikea uskoa että puhut totta, sillä aika itsekehulta haisee ja luulen että yrität olla kuin joku muotibloggaaja, taidat olla jonkun fani ja kuvailet itseäsi häneksi ;)

  VastaaPoista
 38. Ihanaa kun oot selkeästi paremmilla fiiliksillä taas :)

  VastaaPoista
 39. Voitko tehdä lupauksen? Kun sinä ja mikko julkistatte suhteenne (siis ilmesemmin heti sen jälkeen kun olet täysi-ikäinen?) Niin laitat itsestäsi kuvan, ja jatkat blogin pitämistä siitä miten teidän elämä jatkuu.. selviääkö teidän suhde tästä julkistamisesta,koska helppoa se ei varmasti tule olemaan.

  Minkä ikäisiä Mikon lapset ovat?

  VastaaPoista
 40. En voi lakata miettimästä näiden kommenttien määrää ja sitä että suurin osa niistä on negatiivisia.. Tai lähinnä sitä, miksi te ihmiset seuraatte tätä blogia jos Candy on teidän mielestänne tyhmä teini, joka ei osaa mitään tai tiedä mistään mitään. Ja toisaalta kenen oloa se parantaa jos tänne kirjoitetaan kommentteja jotka ovat hyvinkin Candyä ivaavia? En itsekään tänne välttämättä mitään kannustavaa ja "oi, miten ihanaa!" kommentteja laittaisi, mutta miksei voi vaan kysellä tai keskustella asioista ilman sen suurempaa mustamaalaamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne on kirjoiteltu paljonkin fiksuja, pohtivia, syyllistämättömiä, asialliseen keskusteluun haastavia kommentteja, mutta Candy mielummin julkaisee anojen räksytyksiä ja omia vastaräksytyksiään. Eiköhän se jo kerro tarpeeksi, siitä aikuisuuden tasostakin.

   Poista
  2. Varmaankin sen takia, että aihe herättää ihan ansaittua keskustelua. Tässä blogissa on käsitelty jo niin monia aiheita pettämisestä. Toinen nainen ja vaimo samaan aikaan kuvioissa, mukana myös lapset, ikäero, miehen ikäkriisi jne jne. Koskettaa hyvin montaa ihmistä, kun on niin monta asiaakin. Muutenkin ihminen on utelias eläin ja on oikeasti ihan mielenkiintoista, että Candyn tilanteessa oleva kirjoittaa blogia itsensä lisäksi erilaisesta suhteesta, miehestä ja omista tunteistaan.
   En ole nähnyt paljoa mustamaalaavia kommentteja, muutama ärsyttävän mukafiksu provosoiva lotkautus, mutta muuten suuri osa teksteistä on hyvin asiallisia.

   Kyllä myös heidän, jotka suvaitsevat tuollaisen suhteen on suvaittava me, jotka emme tällaista purematta niele.
   Kun annetaan mahdollisuus kommentoida, jokainen mielipide on hyvä ottaa analysoitavaksi puolueettomasti.

   Poista
 41. En hyväksy tota sun tai mikon touhua, siis pettämistä. Mutta silti vähän ärsyttää sun puolesta ku tuntuu et nää kommentoijat yrittää ihan väkisin pikkusistakin jutuista saada jotain valitettavaa! Esim. "oot todella penikka kun et tiedä metsästämisestä mitään" tai "sulla on hyvä itsetunto eli oot oikeesti vitun läski". Oon ite 26v nainen/äiti, eikä ole mullakaan mitään hajua metsästyksestä,ja ihan aikuismainen olen silti. Mää toivon että pystyisitte mikon kanssa pian seurustelemaan ihan rehellisesti eikä tarvitsisi pelata likaista peliä. :) ps. mäki toivoisin että laittaisit sun asukokonaisuudesta kuvaa :) en usko että sun kropasta sua kukaa tunnistaa. Tai no, onhan täällä näitäkin jotka on ottanu ihan elämän tehtäväkseen selvittää et kuka oot :D

  VastaaPoista
 42. Miten te ihmiset JAKSATTE yrittää selvittää C:n henkilöllisyyttä?? Onko teillä oikeesti niin tylsä elämä?? Ei luoja.... Kävin kattoo niitä keskustelupalstoja niin ei vittu mitä touhua,jotkut on ottanu oikein kunnon tehtäväksi tämän. MIKSI? :D

  VastaaPoista
 43. Ihana kuulla että nyt voitte olla yhdessä! Te todellakin ansaitsette sen. Eniten minua vaan huolettaa juuri tää perhekuvio. Tai ei oikeastaan huoleta ja tiedän jo nytkin että tiedät jo, mutta sehän menee sitten niin että lapset tulee aina menemään monien asioiden edelle.

  Ja vaikka oletkin ykkönen Mikolle, niin lapset menee kuitenkin edelle. Niitä ei voi missään elämänvaiheessa hylätä tai jättää, mutta jompi kumpi teistä voi tehdä sen. Vaikka ei tekisikään, eikä varmaankaan tee.

  Onnea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinko kysyä että mikä tän kommentin pointti oikeen on?? "lapsia ei voi missään elämänvaiheessa hylätä tai jättää mutta jompi kumpi teistä voi tehdä sen"

   ??? :DDD

   Poista
  2. Eli siinä vaiheessa Candy EI OLE ykkönen, vaan ikuinen kakkonen. :) Lapset ovat etusijalla, eli ykkösiä.

   Poista
 44. Voi Candy Candy, miten sä kuvittelit sen broilein lentävän sun lautaslle? Kuvittelitko, että se saa ensin arvokkaan elämän, sitä kohdellaan kuin kukkaa kämmenellä ja sitten eläimelle annetaan arvokas kuolema? Kyllä se nyt vaan on niin, että metsästys on kaikista ekologisin ja eettisin keino hankkia lihaa: Eläin saa elää vapaan ja arvokkaan elämän ilman, että se sullotaan häkkiin ja siihen tungetaan jotain rehuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni ihan pätevä kommentti. Candy nyt vaan vasta tutustuu harrastukseen Miksunsa kanssa, ja heille se todella on harrastus.. en yhtään ihmettelisi, vaikka Miksu antaisi saaliinsa kaverilleen, jos sellaisen vielä saa. Vaatii ammattitaitoa valmistaa itse hankittu liha pöytään asti asetteille. Ja luulenpa, että helposti tuleekin se yök- reaktio asiaan perehtymättömälle, jos saalista tulee.. Ja kai sitä sit miettii, et joo hyi, ei tota voi syödä. Kun joutuisi näkemään koko matkan siitä eläimestä sinne pöytään, kuten jo aiemmin sanoin. Jorpakkoon heitto ja kauhea pommitushan ovat kiellettyjä. Anteeksi saarna, mut Candyseni, vaatii olla melkoinen asshole, että heittää jorpakkoon luultavasti seulaksi ampumansa eläimen.
   ---------------------
   Minä kanssa tahtoisin nähdä sinun tyylisi vaikka takaapäin kuvattuna. Jos vaikka aiot värjätä hiuksesi jossain vaiheessa, tee postaus ennen värjäystä? Sitten kukaan ei taas tunnista sinua. Mua harmittaa, että niin moni tahtoo sinut löytää, josta syystä kai olet kuvia vastaan.. Olisi ihana nähdä sinun vartalosi - siis, kun joskus mainitsit mallin hommien mahdollisuudesta. Tai kerro esim.sun pituus ja paino ja laita ne vaatteet esim lattialle ja laita kuva? Plliiiide <3

   Poista
 45. Tsih :) KAIKKI teinit kuvittelee vaikuttavansa ikäistään vanhemmalta :D varsinkin kun on korkokengät ja kaikki, vau.

  VastaaPoista
 46. pakko kommentoida tuohon uusperhe kuvioon..ihan aikuisen uusperheen toisena osapuolena. siinä pitää todella pystyä hyväksymään se, että molemmat lasten vanhemmat ovat aktiivisesti keskenään tekemisissä-alkaen vanhempainillat ,koulujen tapaamiset ets ets.Se, että jos pienenkiin mieleen tulee mustasukkaisuutta se tulee kaatumaan oma parisuhde siihen.Erityisesti jos lapset ovat pieniä eronosapuolet ovat tekemissä siihen 18v saakka melko tiuhaankin tahtiin lasten elämän ajan.
  Se on aikuisellekin raskasta puhumattakaan juuri täyttäneelle 18v nuorelle.
  Oletko miettinyt, entä kun vanhemmat eroavat-lähes aina lapset ovat se mitkä reagoivat vanhempien eroon jossain määrin-pienenä asiat ovat vielä helpommin ainakin hetken sulateltavissa ja jossain määrin lapsia on vielä helppo naruttaa.Mutta mitä vanhemmiksi lapset tulevat sen tietoisemmiksi tapahtuneista.Teini ikäisen piikittely, vittuilu ja asioiden kaivelu on tasan sellainen missä mitataan se rakkauden määrä-varsinkin kun miehen lapset ovat aina etusijalla isälle ja sun puolisolle.
  Lapsenomaisuutta on esittää ajatus, ymmärtävämmästä aikuisesta.Vanhemmat ovat vanhempia ja tekevät ne päätökset siitä miten suhtautuvat esim.koko naaman lävistykseen.Se ei ole pelkästään mikon päätettävävissä vaan myös lasten äidin.
  Alkuhuuma vie mukanaan,kotileikki voi tuntua mukavalta ja sitä varmasti onkin, aikaa kuluu, se arki onkin sitä, että teet ruokaa,aikaa jää vähemmän sille parisuhteelle ja sen hoitamiselle.Se arki on pyykinpesua, lasten vahtimista,ruuanlaittoa-illalla kun lapset saadaan nukkumaan ja olisi aikaa hetki toisille-sitä ei vaan jaksa.
  Kun päätätte hankkia tuohon suhteeseen lapsia,mitä tapahtuu.Pakka menee sekaisin jo lasten osalta ja olet entistä enemmän kiinni kotona vaikka sun paikka on vielä nauttia nuoruudesta,opiskeluista-elämästä.Elämää on kotona totta, mutta mietippä miksi aikuistuneiden lasten vanhemmat alkavat elää usein uudelleen elämää toisilleen vasta lasten aikuistuttua. Minusta hyppäät latvasta puuhun ja jos tuo on elämän kestävä rakkaustarina, se on hyvä mutta jos ei ole-pahimmillaan tulet vain katkeraksi siitä, että heitit elämän hukkaan ja turhaan hukkasit kallista nuoruutta.
  voin kertoa aikuisen ja petetyn naisen näkökulmasta sen, että ei se mies toimintamellejaan muuta-ei kenenkään takia.itse pysyn kaukana miehistä jotka tiedän pettäneen vaimojaan/tyttöystäviään.Sellaiseen ihmiseen ei voi kertakaikkiaan luottaa, ei koskaan. Tilaisuus tekee varkaan, kaikki rallattavat suurta rakkautta-mutta myös muille.
  Hyvä jos olet todella miettinyt asioita kaikista suunnista, tietyllä tavalla koen suurta surua siitä, ettet näe asiaa suurena kokonaisuutena,arjen ja romantiikan eroa.suhteen muuttumista...sinulta jää nyt vaan paljon kaikkea kokematta-siirryt suoraan aikuisen maailmaan kellekkään en sitä toivoisi...jos päätät kuitenkin että haluat kokeilla ihan muutama ohje:
  älä jää kotiin miestä vartoovaksi palvelijaksi, älä suostu ottamaan vastuuta lapsista(vastuu on isällä-helposti menee siihen, että mies tekee töitä hulluna ja sä olet sidottu kotiin lapsenvahdiksi(liukuu siihen).Pidä omat menosi ja ystäväsi-tapaa heitä. Luultavasti suhteesi loukkaa läheisiäsi-mm.vanhempiasi-koeta säilyttää yhteys heihin,tulet tarvitsemaan vielä heitä.Ja jos alkaa hetkenkään mietityttää/arveluttaa suhe.Lähde-älä ole ylipuhuttavissa.
  Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 47. Hetkonen...millä tavalla on eettisempää syödä tehotuotettua lihaa, joka elää koko lyhyen elämänsä ahtaissa oloissa vailla mitään kunnon virikkeitä? Oletteko te rakkaat teinit edes tutustuneet tehotuotannon ongelmiin/kuulletkaan siitä kohusta, mitä viimevuonnakin käytiin sikatuotannosta? Ihan oikeasti...ymmärrän miten tärkeää on esittää omia, fiksuja mielipiteitä, mutta jospa selvitettäisi faktoja edes ensin. Toteamalla, että metsästys on vain niin ällöä samalla pistäen kaupan broileria hyvällä omalla tunnolla naamaan, on vain jotain niin totaalisen naurettavaa, tekopyhää ja idioottimaista.

  Eettisempää lihansyöntiä, kuin metsästys, ei olekaan. Riista saa elää vapaana, omilla ehdoillaan. Toteuttaa luontaisia tarpeitaan, lisääntyä luonnollisesti, elää eläimen arvoista elämää. Tätä mahdollisuutta tuotantoeläimillä ei ole.

  Joten jos ette halua nolata itseänne aivan totaalisesti, kannattaa jättää jeesustelut metsästyksen kauheuksista JOS samaan aikaan kiskoo rypsipossua, kanaa, nautaa yms. Jos Candy Mikko on sellainen imbesilli idiootti, että metsästää huvikseen, koska "tappaminen on kivaa, heh heh" ja heittää saaliinsa jorpakkoon, niin se ei jumankeuta tarkoita sitä, että kaikki metsästäjät olisivat yhtä aivottomia idiootteja. Monilla metsästäjillä on arvot kohdillaan, he kunnioittavat luontoa ja sen antimia. Mikkosi kaltaisia idiootteja toki on, kuten kaikissa muissakin harrastus/ihmisryhmissä. Mikään tekeminen ei vedä puoleensa vain fiksuja ihmisiä, valitettavasti.

  Minkä tason daiju se Mikko ihan oikeasti on? En voi kuin ihmetellä, kun lukee näitä kirjoituksia. Kuka aikuinen ihminen alkaa harrastamaan metsästystä, kun kaikki kaveritkin tekee niin? Onko se Mikko jotenki vajaa? Peter-Pan syndrooma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dorka, osa veti herneet nenään siitä, että metsästystä harrastetaan huvin vuoksi ja kannan vähentämisen takia..

   Poista
  2. Jos edellinen ano osaa lukea (liekkö peruskoulu vielä käymättä?), tajuaa hän, että käsittelin myöskin aihetta "metsästetään huvin vuoksi"?

   Ja mitä tulee kannan vähentämiseen...Siinä vaiheessa jos sinun läheisesi kuolisi hirvikolarissa, olisit varmasti edelleen sitä mieltä, ettei kantoja saa rajoittaa millään tavalla? Ihan googlettamalla voit tutustua (osaathan pikkuinen käyttää hakukonetta ja lukea tilastoja) tilastoihin, mitkä todistavat hirvionnettomuuksien korreloivan (tiedätkö sanaa?) hirvikannan kanssa. Siitä vain tutustumaan reaalielämän ihmeellisiin faktoihin!

   Poista
 48. Mieheni on aloittanut metsästysharrastuksensa ollessaan 16-vuotias ja on harrastanut sitä näihin päiviin saakka eli n. 34-vuotiaaksi. Meidän perheeseemme metsästys on tuonut ruokaa pöytään ja pakkaseen mm. hirven lihaa moneksi kuukaudeksi. Se on ollut pelastus varsinkin silloin kun mieheni on ollut työtön ja minä itse huonolla äitiyspäivärahalla.

  Olen ollut itsekin välillä kaverina metsässä. Itse en pidä siitä, että aseilla ammutaan, mutta olen ottanut saaliin kiitollisena vastaan. Hieman harmittaa että en ole päässyt enää lasten tulon jälkeen metsälle yhdessä hänen kanssaan, nauttimaan luonnon hiljaisuudesta ja rauhasta. Hieman mielenkiinnolla tosin odotan hurahtaako Mikkosi täysin metsästyksen pariin, ainakin oma mies viihtyy välillä liiankin hyvin eli hirven mettälle mennään melkein jokaisena viikonloppuna tai vapaana kunhan vain sinne pääsee. Myönnän että joskus se minua puolisona ärsyttää suunnattomasti, mutta onneksi sitä aikaa ei kestä kuin syyskuusta joulukuuhun...

  Voi Candy, muistutat minua suuresti yhdessä asiassa. Luulin olleeni sinun iässäsi paljon vanhempi ja minua kehuttiin monesti vanhemman oloiseksi. Annoin mennä sen päähän ja lopulta käyttäydyin lapsellisemmin monessa asiassa... Vasta nyt yli 30-vuotiaana ymmärrän millaista on ollut oikea kasvaminen aikuiseksi ihmiseksi - itseni kohdalla se tuli oikeasti vasta 25 vuoden iässä: silloin ymmärsin todella mitä haluan.

  VastaaPoista
 49. Itseään ikäistään vanhemmaksi kuvaavat ihmiset harvemmin ovat sitä.

  VastaaPoista
 50. sitteku ootte julkistanu teijän suhteen, nii jatkatko sää tänne krjottamista?:)

  VastaaPoista
 51. Ilmeisesti munkin on pakko tänne jotakin laittaa. Kaikki on nyt paasannu hirveesti tästä et ei Candysta aikuista tuu ja että onko Mikko oikeesti se lapsi heidän suhteessa. Candy tais tarkottaa sillä täysikäsyydellä vaan sitä että sillon se on, henkisesti tai ei, jokatapauksessa aikuinen ja seurustelun pitäs olla helpompaa. Ja siitä että Mikko on lapsellinen, kysyn että mikä helvetin juttu ihmisillä on siihen että aikuisen perheenisän pitäisi käyttäytyä vakavasti ja muutta "tylsäksi". Itte toivon että osais suhtautua asioihin vielä vanhanakin vähän lapsenmielisesti ja spontaanisti. Mun mielestä pettäminen ei ole oiken, vaikkei kaikki niin mustavalkosta aina ehkä oo, joten Candy sulle sanon että mun mielestä se ei kauheesti kelleen kuulu jos rakastat miestä joka on vanhempi, koska sunhan elämä se on ja voit tehä sillä mitä haluat. Toivottavasti onnistutte saamaan suhteen rehelliselle polulle, onnea siihen!
  Ja en täs päde kenellekkään, oma mielipide vaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Itte toivon että osais suhtautua asioihin vielä vanhanakin vähän lapsenmielisesti ja spontaanisti."
   --Pettämälläkö ajattelit tämän kaiken toteuttaa? Ihan kuten kändin miksuki tekee.

   Poista
  2. Voin myöntää, mulla on semmonen helvetin juttu, etten hyväksyis mieheni spontaania yöhyppelyä teinitytön kanssa ja tiedän, että samaa vakavuutta toivoo myös mieheni minulta. Muttei meillä silti mitään tylsää ole, ei todellakaan.

   Poista
  3. Ei aikuisuus tarkoita sitä, että muuttuu pystyynkuolleeksi ryppyotsaiseksi tosikoksi. Spontaanius ja hulluttelu on varsin suotavaa, ihan sinne saattohoito-osastolle saakka. Mutta, aikuisena olemiseen ja aikuiseksi kasvamiseen liittyy olennaisesti vastuu: elämään tulee asioita joihin on sitouduttava ja niistä on kannettava vastuu. Työt on hoidettava, laskut maksettava, lapsista huolehdittava, puolisoa kunnioitettava jne. Valitettavasti kaikki eivät kykene kantamaan näitä vastuitaan, ja aivan turhan monelle spontaanius ja hassuttelu tarkoittaa nimenomaan näistä arjen ahdistavista vastuista pakenemista. Nykysukupolven helpon elämä halutaan jatkuvan ikuisesti, eikä ymmärretä että joidenkin asioiden eteen vain kerta kaikkiaan täytyy nähdä vaivaa, tehdä työtä ja kohdata välillä omia kipukohtiaan ja pelkojaan. Aivan liian usein pyritään menemään yli siitä mistä aita on matalin, ja mielummin vaikka vaihdetaan lennosta uuteen kumppaniin ja aloitetaan alusta, kuin nähtäisiin vaiva selvittää parisuhteen kriisi (joita tulee joka suhteessa). Ikuinen 24/7-happiness ei valitettavasti ole mahdollista, ja hyvä niin: nuo kriisipaikat ovat useinmiten kallisarvoisia kasvun paikkoja, ymmärryksen, oivallusten ja syvemmän viisauden alkulähteitä.

   Poista
 52. Ensinnäkin, ONNEA etukäteen synttäripäivästä! :)
  Toisekseen, onnea paljon teidän suhteeseen. Antaa ihmisten katsoa kieroon tuon ikäeron takia, se ei kuitenkaan kuulu kenellekkään muille kun sulle ja Mikolle, eikä se paskanjauhanta teidän tunteita muuta - vaikkakin jotkut täällä niin tuntuu kuvittelevan.

  Itselläkin on 8vuotta ikäeroa mieheeni (ei tietenkään verrattavissa toisaalta, mutta varmaan ymmärrät mitä tarkoitan :) ), ja olin 16v kun suhde alkoi. 7vuotta ollaan yhdessä oltu, saatu lapsi ja menty naimisiin, eikä tuo ikäero ole _kertaakaan_ ollut MEILLE ongelma, ei tosin ihme kyllä lähipiirillekkään. Ainoastaan se on jostain syystä vituttanut tuntemattomia, aivan kuten sinun tilanteessasi.
  Se nyt on selvää ettei 12v ja 40v voi olla mitenkään saman arvoisia suhteessa, mutta kyllä 15vuotiaalla kuitenkin aivot on, ja jos tuo suhde ei onnistukkaan jostai syystä, niin tuskin se ikäeron takia kaatuu, kun noin kauan on toiminut! Nyt kaikki tulee vinettämään kuinka Candya vaan pannaan halvalla jne, mutta ihmisten tulisi ymmärtää ETTEI KAIKKI ITSEÄÄN VANHEMMAT MIEHET OLE PILUN PERÄSSÄ. Tai sitten esim. oma mieheni on ollut nämä vuodet mun kanssa ainoastaan nuoremman pillun takia... :D
  ~Tatata~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka moni 34 vuotias ottaa 17 vuotiaasta itselleen ihan kunnon avovaimon? :)
   Tai oikeastaan, kuinka moni 32 vuotias haluaa paneskella 15 vuotiasta? Aika harva ja sanottaisko näin, että taitaa ukolla viirata päässä.

   Poista
  2. Täällä ilmoittautuu 18-vuotias, 32-vuotiaan "ihan kunnon" avovaimo. Eikä taida ukollani viirata päästä, minulla ehkä enemmän.

   Turvat kiinni niiden ikäerojen kanssa, kun ei kuitenkaan ole kokemusta.

   Poista
 53. Aah nauran aina kun joku kertoo olevansa ikäistään vanhemman olonen :D Kyllä, voin kertoa että mäki sillon 15 kesäsenä ajattelin, että "huhhuh mitä penikoita, onneks oon ite jo ainaki parikymppisen tasolla" ja näin jäljestäpäin kun katsoo... Ihan yhtä penikka olin mitä kukaan muukaan :) Eiköhän aikalailla kaikki kuvittele olevansa ikäistään kypsempiä, ainakin jossakin vaiheessa nuoruuttaa.

  VastaaPoista
 54. Kyllä luonto hoitaa asukkaidensa harventamisen, mikäli siihen on tarvetta, ei ihmisen siihen tarvitse puuttua. Hoitaahan luonto ihmisenkin harventamisen maanjäristyksillä, tulvilla, tulivuorten purkauksilla jne. Kyllä se on ihminen, joka on pilannut luonnon, vienyt eläimiltä kodit, levittäytynyt eläinten alueelle. Se, että on hirvikolareita, johtuu ihan vain siitä, että ihminen on tuhonnut luonnon rakentamalla teitä. Maapallo on ylikansoittunut, sen tietää ihan jokainen. Maapallon luonnonvarat ovat loppuneet jo tässä vaiheessa vuotta. Ihminen tarvitsee 1,5 maapalloa tarpeensa tyydyttääkseen, joten kumpia tässä nyt on liikaa - ihmisiä vai eläimiä?

  En hyväksy metsästämistä muuta kuin oman ravinnon hankkimista varten. Eli "liikakannan" vähentäminen ei ole syy tappamiseen. Mutta tässä vaiheessa on myös tarpeen korostaa, että en myöskään hae tiskiltä sitä possua, broileria tai mitään muutakaan eläintä. Helpoimmalla pääsee, kun ei käytä lihaa ollenkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun mielestä sitten ameriikasta roudattu maissi, tai joku muu kasvis/vihannes, jota sinä syöt on ekologista? koska suomalaisilla vihanneksilla ja kasviksilla et elä koko vuotta mitenkään.

   Poista
  2. Huhhuh, melko lapsellista.

   Poista
 55. Tää nyt ei liity pelkästään tähän postaukseen, mut en jaksa muuallekkaan tätä kirjotella! Siis luuletko et toi Mikko on tosissaan eroomassa vaimostaan? Sen on siitä pitäny joku 2 vuotta erota eikä vieläkään oo mitään muutosta tapahtunut? Mietippä niitä hetkiä ku Mikko on vaimonsa ja lastensa kanssa ja viettävät "ihanaa" perhe-elämää. Mitäs jos te Mikon kans muutatte yhteen, etkö epäilisi että hän tekisi myös sulle näin? Leikkis jonku 15- vuotiaan teinin kanssa jossain ja illalla tulis kotiin "moi kulta! Oltiin Pertsan ja Paulin kans keilaamassa! Anteeks että meni myöhään!" ja jatkais tällästä peliä? Et oo tainnu ajatella ihan kaikkia asioita loppuun asti. Ja jos oot joskus sanonu et Mikon vaimo ansaitsee tän. Siinä taas yks asia mistä niinku huomaa et ajattele yhtään. Mikolla on lapsia, jotka ovat täysin viattomia tilanteeseen. Luuletko että JOS mikko ja vaimo eroavat joskus että lapset tulevat avosylin sun luo? Tytön luo joka rikko perheen ja erotti isän ja äidin. Ei kaikki mee sillein niinku kuvittelet.. Ja tossa just huomaa et tää juttu ei oo totta (tai sit oot oikeesti noin hölmö) koska kaikki on muka niin ihanaa, suunniteltu valmiiks ja Mikon lapset tulee heti ekana viikonloppuna teijän luo yöks ja ootte onnellinen perhe? Vaimo tuo lapset innoissaan ja esittelee itsensä kädestä päivää sulle tyytyväisenä... Joo ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, ei se nyt Candylle niin tekisi, sehän rakastaa sitä sydämensä pohjasta. Mieti nyt.

   Poista
 56. Olitteko sorsastamassa sorsastuksen alettua? Ja onko Mikollasi 1 poika?

  VastaaPoista
 57. Moi.
  En oo lukenu kaikkia postauksia, alusta vaan jonkun verran, ja nyt ihan viimesimmät.. Särähti korvaan (no silmään sitte) tuo maininta jossai tekstissä: että ihmiset pettää ja jättää ja eroaa joka päivä, se on normaalia ja arkipäiväistä. Ja myöskin maininta normaalista parisuhteesta ja "uskovaishihhuleista".

  On tietysti totta, että näin tapahtuu, mutta onko se sinusta hyvä asia? Ja normaalia? Tai varsinkaan hyväksyttävää? Hyvä ihminen, ei ole mikään ihme, että "nykynuoriso" on masentunutta ja heistä valitetaan varmaan enemmän kuin koskaan ennen. Itselläni ei ole omakohtaista kokemusta pettämisestä/jättämisestä/vanhempien eroamisesta, mutta saatan kuvitella, mitkä traumat niistä jää. Olen nähnyt sitä vierestä, en tosin pettämistä, ja toivon, etten näekään.

  Ymmärrän toki nuo vaaleanpunaiset lasit, jotka himmentää kaiken paitsi sen yhden, mutta järki pitäisi päässä pitää silti. Myös tappamista, kiusaamista ym. tapahtuu kaiken aikaa, joka päivä, ja ihmiset voivat pahoin. Onko tämä sinusta hyvä asia, jonka kanssa pitää vain oppia elämään? Normaalia, arkipäiväistä? Hyväksyttävää? Ei todellakaan.

  Olen sinua nuorempi, pari vuotta, mutta järkyttynyt, että joku oikeasti ajattelee noin. Olen myös "uskovaishihhuli", niinkuin ystävällisesti asian ilmaisit.

  Lähipiirissäni on todella pitkiä parisuhteita, monia elämän loppuun saakka jatkuneita, elämäni on suunnilleen samantapaista kuin muillakin nuorilla -ei, anteeksi, nyt sanoin väärin. Elämästäni puuttuu alkoholi, "ystävät", joihin ei voi luottaa, itkut pettämisen/jättämisen/eroamisen vuoksi jne.

  Mutta minulla on ihania ystäviä, osaan pitää hauskaa ilman alkoholia, minulla on sekä kavereissani sekä tyttöjä että poikia, minulla tuskin on oikeasti vihamiehiä, elämäni on turvallista (vaikka joku saattaisi sanoa, että olen tynnyrissä kasvanut enkä tiedä oikeasta elämästä mitään), en ole koukussa mihinkään, minulla ei ole isoja ongelmia ollut ikinä, ja rakastan elämääni.

  En vaihtaisi elämääni uskottomien elämään mistään hinnasta.
  Omasta mielestäni kirjoitin asiallisesti, mielestäni sinulla ei siis ole syytä jättää tätä julkaisematta. Haluan sitäpaitsi nähdä, mitä vastaat tähän, vai vastaatko mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä uskoisi, että tämän kirjoittaja on Candya nuorempi. Ei meinaan vaikuta siltä yhtään, päinvastoin.

   Poista
 58. "Mul on korkkarit ja tyylikkäät vaatteet ja käny niinku baareis ja panen 30vee miestä ja oon koht jo täysikäne vähänkö oon kypsä!!!" Bitch please, oot oikeesti säälittävä. Ei pahalla :)

  VastaaPoista
 59. hei karkki! Vastaa mulle pliis, en ole vihamielinen :) mua kiinnostaa miks oot kiinnostunut miehestä, joka voi tehdä jotain noin katalaa omalle perheelleen. Ilmeisesti Mikko on tässä parisuhteessa se pahoinvoiva osapuoli, joka ei ole löytänyt muuta pakoreittiä tilanteestaan kuin sinut, mutta selkärankaa ukolla ei nimeksikään ole. Olen oikeasti iloinen, että olette löytäneet onnen yhdessä. Mikkon touhut ymmärrän, hän on, pahoittelen kielekäyttöäni, pettäjäpaska, mutta onko rakkaus sokaissut sinut vai haluatko oikeasti rinnallesi kumppanin, jonka käsitys moraalista ja oikeudenmukaisuudesta on noin mitätön? T. Tyttö

  VastaaPoista
 60. reps^^ oikeesti toi usko on jo kulunu läppä. Ja KYLLÄ olet luultavasti tynnyrissä kasvanut

  VastaaPoista
 61. Täysi-ikäisyys ei ole sama asia kuin aikuisuus. Toisaalta tekee näitä samoja mokia ns. aikuisetkin, mutta kaksi väärää taas ei tee yhtä oikeaa.

  VastaaPoista
 62. "Uskomatta parempi", nojoo, saatto mennä yli, mut tosiaan tota on nähny niin monessa paikassa. Voi olla, että oot oikeessa, mutta onneks se ei haittaa mua, kyllä masentais olla yhtä hölmö ku jotkut tuntemani ihmiset ;) Ja totta tossa ainaki oli joka sana, ehkä yleistin aika paljo mut iha vähä vaan meinasin hermostua:D

  VastaaPoista
 63. JA lisäänpä vielä, että jos oisin muuten kirjottanu ihan samat asiat, mutta jättäny ton uskosta puhumisen pois, ni ois voinu reaktiot olla ihan erilaiset..

  VastaaPoista
 64. tulis nyt jo jotain äksöniä tähän sun tarinaas!

  VastaaPoista
 65. olet ihana <3 kuha ootte saanu teijän suhteen julkiseksi, nii jatakatko tänne kirjottelua?

  VastaaPoista
 66. Mä oon lukenu sun blogias jo jonkin aikaa, mut kommentoin vasta nyt. Sä oot vielä nuori, älä sitoudu nyt johonkin vanhaan mieheen, vaan nauti elämästä ja tapaile ikäisiäs poikia. En mä sitä sano, ettetkö sä sais tavata sitä Mikkoas ja pitää sen kanssa hauskaa, saat tottakai, mutta pidä se ihan vaan hauskanpitona.
  Itsekin 17-vuotiaana tapailin yhtä 10 vuotta mua vanhempaa miestä, mutten kuvitellu siitä mitään sen enenpää. Vaikka se yritti aina kehua mua ja puhu kaikkee pehmosia "muutetaan yhteen lässynlää..", niin mä pidin suhteen ihan pelkkänä seksinä. Ja nyt mä oon ihan tosi onnellinen, etten "kahlinnu" itteeni siihen mieheen. Suosittelen sullekin samaa.
  Jos tosiaan oot niin paljon ikäistäs kypsempi/vanhemman näköinen, niin mikset ota vaikka jotain 20-22 vuotiasta miestä? Eiköhän siinäkin oo jo ihan riittävästi ikäeroa. Niitä keski-ikäisiä ukkoja kyllä riittää sullekin sitten kun oot 30+.
  Onnee sulle tulevaisuuteen ja toivottavasti ajattelet myös muita vaihtoehtoja, mä kun en ihan usko, että se Mikko ei ikinä harrastele mitään oikean vaimonsa (tai jonkun tollasen toisen nuoren likan) kanssa.

  VastaaPoista
 67. Lukija-ystäväni........ :D eipä taida sulla oikeen toi oikeinkirjotus olla kondiksessa.

  VastaaPoista
 68. Im yours...
  Ei sitten jaksanu nähä sen verran vaivaa että olisi lisännyt tohon sen pienen heittomekrin...
  Älä käytä englantia jos et osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDD FAIL, ihan oikein tuo on. Kommenttisi perusteella kaipaisit itse äidinkielesi kertauskurssia...

   Poista
  2. Jos nyt pilkkua aletaan nussimaan nii ei se kyllä oikein ole :D Se on joko I'm tai I am.

   Poista
 69. Let me tell you something...
  Aloitin itse suhteen varatun, perheellisen mua yli 10v vanhemman miehen kanssa. Olin tosin sua noin 10v vanhempi ja mies oli "Mikkoa" 10v vanhempi. Mutta anyway, täysi-ikäisyyttä lukuunottamatta tilanne oli juurikin sama. Alle 2kk:ssa mies otti avioeron, nyt meillä on omakotitalo, yhteinen lapsi & uusperhe. Elämä uusperheenä ei ole aina kovin yksinkertaista vaikka mulla sentään oli ja on ikää huomattavasti enemmän kuin sulla. Tällaiset lähtökohdat eivät ainakaan helpota sitä. Toivottavasti et elä liian ruusuisissa kuvitelmissa tulevaisuutenne suhteen, loukatun vaimon viha kantanee kauas... Ja toisaalta, jos "Mikko" ei ole vieläkään jättänyt vaimoaan, aikooko hän todella jättääkään..? Odotatteko vain sun täysi-ikäisyyttä vai miksi tilanne on jatkunut samanlaisena ikuisuuden? Itse en olisi suostunut tuohon... mutta ehkä vanhempana myös tuntee itsensä paremmin ja arvostaa itseään enemmän, jotenkin sun tekstejä lukiessa tulee sama huoli kuin monelle muullekin; oletteko te tasa-arvoisessa suhteessa, oikeasti?

  VastaaPoista
 70. Ja vielä: haepas Googlella "naisten maantiede". Juu, se on vitsi, mutta jotain osuvaa siinä on. Kun minä tapasin mieheni, olin "Amerikka", hänen vaimonsa oli "Ranska". Nyt olen jo "Intia", eikä mene kauaa, kun minäkin olen "Ranska". Mies on ja pysyy "Irakina":D Sinäkään et ole "Afrikka" loputtomiin, vaan vanhenet siinä missä kaikki muutkin. Mieheni onkin sanonut "nuoresta vaimosta" kuittaileville kavereilleen (ja niihin tulet sinäkin törmäämään jos joskus julkistatte suhteenne) että "tulee sekin joku päivä nelikymppiseksi ja viisikymppiseksi jne". Eivät "nuoret vaimotkaan" ole loputtomiin nuoria.

  VastaaPoista
 71. Tukiainenkin voisi hyvin kuvailla itseään tyylikkääksi, vaikka siitä asiasta on varmasti muutamia eriäviä mielipiteitä.... Olis hauska nähdä joku postaus sun tyylistä, kera kuvien, vaikkakin sitte vain google-kuvien, mutta jotain mikä oikeesti näyttäis millanen sun " tyyli" oikeesti on..

  VastaaPoista
 72. Candypieni. Sinusta ehkä metsästys on ällöä ja kaikkea muuta, koska olet aika nuori vielä etkä ymmärrä kyllä paljonkaan elämästä. Sinustako ei ole ällöä syödä kaupanlihaa, vai oletko kasvissyöjä? Tiedätkö missä oloissa ne kaupan tipulit ja häränlihat ovat eläneet. :D Niille syötetään ensinnäkin semmoista geenimanipuloitua rehua, jotta ne kasvaisivat nopeammin täysikasvuisiksi ja saataisiin paremmat lihat. Ne eivät elä luonnonhelmassa vaan pienissä häkeissä ja paskoissa olosuhteissa. Tuo eläimelle syötetty rehu ei voi olla kovin terveellistä ihmisen kropalle, mutta sen vaikutusta tuskin näkyy pitkiin aikoihin. Terveellisempää varmasti olisi syödä itse metsästettyä safkaa. ;)

  VastaaPoista
 73. Taitaa tämä "mikko" olla se entinen bb-asukas
  -H

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3