sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tuhannet mun kasvot

Iltoja. :)
Mulla oli kiva viikonloppu. Vietin sekä perheeni, ystävien että Mikonkin kanssa aikaa.

Meillä oli äidin kanssa pienimuotoinen tyttöjenilta, johon äippä oli ostanut meille molemmille muutamat saunasiiderit. Mulla olis ollut todella hyvä hetki avautua lauteilla Mikosta, kun puhe kääntyi miehiin. Äiti ihmetteli, miksen ole pitkiin aikoihin tuonut ketään poikaa meille kylään. Mulla oli ennen Mikkoa tapana tuoda jätkäkavereita, joiden kanssa hengailin, meillekin viettämään aikaa.

Kun alotin Mikon kanssa pyörimisen, ei jätkien kotiin tuominen tuntunut enää niin luontevalta ja jotenkaan..soveliaalta. Vaikka kaikki nää tyypit on ollu vaan kavereita ja edelleenkin mulla on miespuolisia kavereita joiden kanssa vietän aikaa, mutta ei se ole enää sama asia.
Ei Mikko ole mua todellakaan kieltänyt näin toimimasta, mutta mulle itelleni on tullut sellanen fiilis, että toisten jätkien kotiin tuominen menis liian intiimiks ja oudoks, varsinkin kun mulla on jo se yks, jota en voi tuoda vielä kotiin porukoiden ollessa täällä.

Kun äite otti asian puheeks ja yritti udella mun mahdollisista seurustelukuvioista, paljastuksen ensimmäiset lauseet oli jo mun kielenpäällä tulossa. Ne oli melkein ryöppymässä mun suusta äidin tietouteen.
Mä olin niiiin valmis kertomaan.
Viime ajat on olleet niin raskaita henkisesti ja fyysisesti, että mä todella tunnen suurta tarvetta päästä avautumaan ihan omassa oikeassa elämässäni tästä kaikesta.
Pienen hetken tuntu, etten mä olis välittänyt äidin reaktiosta ja kannasta asiaan, kunhan olisin vaan saanut puhua. Kertoa maailman luotettavimmalle ja turvallisimmalle ihmiselle mun touhuistani.

Se on helvetti soikoon mun oma äiti! Kaks eri minää taisteli mussa. Toinen valmiina ottamaan riskin ja altistamaan ittensä tutun ja rakkaan ihmisen mahdolliseen moraaliryöppyyn ja kohtaamaan sen järkytyksen ihan oikeasti.
Anonyymien moralisointikommentit ei varmasti olis mitään verrattuna siihen.
Toinen minä taas vastusteli ja järkeili, ettei äidin tarvitse tietää. Turha tieto satuttaa. En mä halua, että se joutuu huolehtimaan musta turhia. Ei se vois olla ajattelematta tai kuvittelematta, että mä satutan itseäni ja että Mikosta olis mulle vaan harmia.

Joten.. mä en kertonut. Huoleton hymy ja valkoinen valhe "mä oon jätkien luona, en mä niitä tänne viitti enää tuoda", "ei oo löytynyt ketään sopivaa, kaikki kunnolliset on varattuja ja loput on vammasille, eheheheh" ... :/


Eilen illalla, tai oikeastaan yöllä nähtiin Mikon kanssa. Tilanteet sen ja vaimon välillä on vähän muuttuneet. En osaa sanoa, onko ne musta parempaan vai huonompaan päin. Vaikeeta, monimutkaista ja sekavaa, taas vaihteeks.

Käytiin Mikon kanssa keskellä yötä pienellä happihyppelyllä. Mikko otti mua kädestä kiinni, se oli jotain niin ihanaa. Käveltiin pitkin katuja käsikädessä. Kuvittelin tilanteeseen vielä päivänvalon ja ihmiset ympärille. Se oli samaan aikaan helvetin pelottavaa, mutta niin ihanaa. Sitä, mitä mä ootan sekaisin fiiliksin.

Mikko sai ihan idiootti-idean ja varasti jonkun pihasta pulkan. :D Se kuulemma välttämättä halus vetää mua pulkassa ja niinhän me sit tehtiin. En tiedä mistä se noita ideoitaan vetää, mutta se oli ihan mielettömän hauskaa!
Mä huusin täyttä huutonaurua kun istuin pulkan kyydissä ja se veti mua perässään, juosten nopeesti pois rikospaikalta. :D

Käytiin siis pienellä pulkkalenkillä, laskettiin pari mäkeä yön pimeydessä ja mä yritin vetää sitäkin pulkassa.
Lopuks palautettiin pulkka takas oikeille omistajilleen, hitto sitä hiippailua. :D Miks aina sillonkun pitäis olla turpa kiinni, alkaa naurattamaan hysteerisesti? :D

Oon myös puhunu Mikolle yhdestä mun pienestä unelmasta, eli kokeilla siipiä mallimaailmassa. Tiedän, että se on vaikee ja vaativa ala, ja siellä menestyminen suomalaisena on todella vaikeata ja epätodennäköistä.
Enpä tienny ennen eilistä, että Mikolla on suhteita aika vaikutusvaltaisiin ihmisiin ja se yrittää auttaa mua pääsemään oikeiden ihmisten puheille.. :) Tekis mieli kertoa tästä niiiin paljon lisää, mutta enpä voi.. Edes kavereilleni en ole vielä viitsinyt mitään tästä sanoa, kun mikään ei ole vielä varmaa, ja joku uskottava selitys pitäis keksiä, miten pääsin oikeiden ihmisten kanssa tekemisiin, kun Mikon osuutta en tietenkään voi paljastaa..

Nojoo, tässä oli sekava selostus viime päivien kuulumisista.Ainiin, joku on pommittanut mua kommenteillaan, jossa arvuuttelee asuinpaikkaani ja sanoo tietävänsä mut ja kun en ole niitä kommentteja julkaissut (mulla on se linja, etten enää julkaise YHTÄKÄÄN asuinpaikka arvuuttelukommenttia) on tämä henkilö nyt saanut sen käsityksen, että on arvailullaan osunut oikeaan.


Ei, et ole. En ole tämä tuntemasi henkilö, paikkakunta ei täsmää. Tämän halusin vain sanoa, ettei taas joku täysin ulkopuolinen joudu kärsimään tai saamaan huonoa mainetta syyttömänä tämän blogin takia.


Tästä edes kenenkään ei tarvitse kuvitella päässeensä mun jäljille, kun en julkaise asuinpaikka arvuutus kommentteja. Kiitos. :)

232 kommenttia:

 1. en nyt halua olla inhottava ja ilkee, mutta annat taas liian hyviä vinkkejä ittestäs jos joku kaveris tätä sattuis lukemaan. jos haluat malliks, oot ainaskin sen 170+ pitkä ja hoikka, ja sitten jos mallinhommat tärppää niin tulee kauheita spekulointeja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en usko, että oon ainoa suomalainen tyttö joka haaveilee mallinurasta ja omaa noi tärkeimmät kriteerit.. :)

   Poista
  2. Niin ja toisaalta tää voi olla taas ihan bullshittiä. Tunnistamisen vaikeuttamiseksi Candy on voinut keksiä tän "malli-jutun" todellisuudessahan hän voi olla pieni ja pyöreä palleroinen :) Koska kukaan hänen läheisistä ei tiedä eikä tule koskaan tietämäänkään tästä blogista, niin sitähän voi keksiä vaikka minkälaisia höpöjä.

   Poista
  3. Niinpä :) Ehkäpä haluaakin oikeasti vaikka valokuvaajaksi johonkin pikkulehteen pönöttämään tuolille :)

   Poista
  4. No sitähän sä oot Candy jauhanut :) Muuttelet totuutta yms.
   Oletko yhtäkkiä lopettanut totuuden muuttelua? :)

   Poista
  5. Missä kohtaa mä niin sanoin? :)

   Poista
  6. Niinpä :) Eli et välttämättä edes halua malliksi vaan jotakin ihan muuta :)

   Poista
 2. Nythän on uuden huippumalli haussa-kauden haku meneillään. Ei muuta kuin mukaan vaan D;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan siihen kisaan ihan mielenkiintoista osallistua, mutta en mä tiedä, ei se olis ehkä se mun juttu..

   Enkä nyt varmastikaan tän mallihaave paljastuksen jälkeen uskalla siihen osallistua. :D

   Poista
  2. hei, siihen kilpailuun osallistuu satoja tyttöjä ympäri suomea. voisit ainaki yrittää jos pääsisit (: ei sua kukaan siitä tunnistaisi. Tsemppiä!

   p.s millon aattelit tehä sen video postauksen?

   Poista
 3. Eli sua siis pelottaa se ryöpytys ja moraalisaarnat jotka saat kun tää suhde paljastuu muille (vaikkapa sun äidille)? Jos näin kävisi niin pystyisitkö jatkamaan vielä teidän "suhdetta" vai etkö kestäisi mitä sun elämän tärkeimmät ihmiset asiasta ajattelee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai se mua pelottaa, vaikken mä antais niiden vaikuttaa meidän suhteeseen ja omaan ajattelutapaani.

   Ja jatkaisin silti suhdetta, kyllä mä uskon että ajankanssa läheiset tajuais, että Mikko tekee mut onnelliseks ja ymmärtäis tän kuvion.

   Tosin en mä varmaan koskaan aio kertoa niille koko totuutta ja tätä vaihetta meidän suhteesta..

   Poista
  2. Aijaa.. Kun mä oon sun aikaisemmista jutuista ymmärtänyt, että sulle on sama vaikka sut lytättäis maan rakoon tosta asiasta, et sä et välitä eikä sua pelota. :O

   Poista
 4. Hups, alku postauksissa joku ano epäili tietävänsä sut ja kysyi ootko mallina... Tais osua oikeaan.

  VastaaPoista
 5. Niin joko se Mikko on muuttanut vaimon luo takaisin?
  Jos ei ole, niin eikö nyt olisi oikeasti oikea hetki laittaa se ero vireille ja muuttaa omaan kämppään siksi aikaa, että avioero tulee voimaan.
  Ei ainakaan enää ole lapset kyseessä, koska ilmiselvästi vaimo pärjää ihan yksin niiden kanssa. Vai olenko väärässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei näköjään enää oo lapsista kiinni tää juttu. Koska Mikko asu jossain tiesmissä eikä tarvinu olla kotona hoitamassa lapsia sen aikaa. Joten syyn täytyy olla joku muu, lapsia tässä ei voi enää ees aatellakaan siihen syyks.

   Poista
  2. Ja koska vaimokin on viskannut pihalle, niin ei pitäisi olla enää yhtään syytä.

   Kun kerran tuntee jopa vaikutusvaltaisia ihmisiä, niin ei tartte myöskään rahan perään itkeä. Joten ero vireille vain jos tosissaan Mikko on :)

   Poista
  3. Anonyymi 12:24,
   Ei ole muuttanut.

   Ja niinhän sitä luulis, että nyt olis oikea hetki avioerolle, mutta ei ole.

   Sanon kysymyksees vaan että..olet ja et ole väärässä. Monimutkaista. :)

   Anonyymi 12:28,
   On se lastensa kanssa nähnyt tänä aikana.

   Poista
  4. Ei tiiä vaikka oliskin, koska jos Mikon vaimo on niin epävakaa kuin Candy väittää ja lisäks Mikko on sekaantunut alaikäseen niin jos ne yrittää estää sen, ettei lapsia huostaanoteta?

   Poista
  5. Joo on nähnyt, mutta ei tarvi näköjään kokoajan hoitaa, joten ei oo lapsista kiinni.

   Poista
  6. No mutta ei hoida heitä pääsääntöisesti asuessaan muualla. Ei laita lapsia nukkumaan, ei syötä niitä yms.

   Joten ilmeisesti vaimo pärjää yksinään vallan mainiosti. Jos ei pärjäisi, pitäisi Mikon hommata oma asunto ja vaatiä lapset itselleen. Mutta eihän se olisi sitä tekemässä edes kun ero astuu voimaan.

   Poista
  7. No selvä sitten, sovitaan sitten niin että ei ole lapsista kiinni kun te asian tunnutte noin hyvin tietävän. :)

   Poista
  8. Miten se voisi olla lapsista kiinni, jos kerran vaimokin pärjää hyvin ilman Mikkoa?

   Ihan aikuisten oikeasti, jos vaimo ei pärjäisi, olisi Mikko idiootti, jos ei hommaisi asuntoa itselleen ja lapsilleen. Hakisi huoltajuutta sitten jos kerran vaimo ei pärjää lastensa kanssa.

   Poista
  9. No, miksi ei Mikko hae lasten huoltajuutta? Koska kerran ei vaimo lastensa kanssa pärjää ilman Mikkoa?

   Poista
  10. Taisi tosissaan olla vain kehno tekosyy :)

   Nythän teillä on aikaa toteuttaa ihana tulevaisuutenne :) Ellei nyt vain suunnitelmat kaatuneet kun vaimokkeen perhana heitti Mikon liian aikaisin pihalle :( :D

   Poista
 6. Kuunteleppa. Jotenkin tuli tämä sun tilanne mieleen.

  http://www.youtube.com/watch?v=Tiy9f8mCe-8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntelin kans tätä yks päivä, natsaa niin hyvin tähän blogiin!

   Poista
  2. Aika... kliseinen biisi. Mutta kuuntelen kokoajan. :)

   Poista
  3. Niin kliseinen kuten tää sun koko blogikin

   Poista
  4. :D No se on vaan sun mielipide.

   Poista
 7. Hei candy! olen löytänyt blogisi hetki sitten ja nyt jo todella.. lumoissani olisi kenties oikein sana ! .. tekstejäsi on mielenkiintoista lukea ja tämä salanen tarina kiehtoo ja tahdon vain lukea lisää kuulumisiasi! elämäntilanteesu on varmasti tällä hetkel
  lä uuvuttava ja vaatii nuorelta naiselta. Toivon sydämeni pohjasta sinulle hyvää tulevaisuuteen ja vaikka haluankin toivoa hyvää,olen vain realistinen toisinaan..siihenkin on syynsä. tapailin 18v myös isää,eronnutta tosin. puoli vuotta ja hän oli takaisin omassa perhehelvetissään.. siitä puoli vuotta itke,ettämässä oveni takana mitä on mennyt tekemään,mutta se oli silloin myöhäistä... anteekai pala omasta historiasta. Toivottavasti tuo miehen/vaimon tilanne josta maintsit ei vaikuttaisi sinun jmiehenvälehin niin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lämpimästä kommentistasi.

   Todella uuvuttava ja raskashan tämä tilanne on, mutta mitäpä sitä ei rakkauden takia kestäisi..

   Poista
 8. Että sinä maksat kovimman hinnan. mutta parasta elämäntielle <3 otsikon biisi on täydellisyyttä. (katri ylander-kaikkialla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Otsikon biisi on itseasiassa Jenni Vartiaista.

   Poista
 9. ^^ tuohon ,juu niin onkin:) suluissa olevasta biisistä uskoisin sinun vain pitävän!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, ymmärsin kommenttisi vähän väärin näköjään. :D
   Mutta pitääpä kuunnella tuo Katrin biisi, kiitos vinkistä. :)

   Poista
 10. Mallimaailmasta: sille alalle on oltava helkkarinmoinen palo ja halu kehittää itseään, että pärjää. Kokeilemallakin voi päästä pitkälle, jos on super, mutta harva kai sitä aloitellessaan on. Näin sivusta seuranneena, kaverini on ollut Huippiksen finaalikaksikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset! :) Kukas kaverisi sitten on? Ei ole pakko vastata jos et halua, mutta mielenkiinnosta olis kiva tietää. Ilmeisesti ei ollut voittaja, vai..?

   Poista
 11. Kaijakoo -ex-nainen biisistä saisit esim.lenkille agressioo :D oon aika varma! heh :D mielestäni vaikutit taas tämän postauksen perusteella oikein ikäiseltäsi =)

  VastaaPoista
 12. Ja taas huomaa miten vastuuntuntoinen aikuinen Mikko on, tottakai teini_Candy ihastuneena hihittää "miehen" päähänpistoille.
  Tuostakin huomaa miten hyvin Mikko miettii päähänpistojensa seurauksia.
  Mitä jos pulkka olisi mennyt rikki?
  jne...

  Mutta joo, yhä edelleen minusta on ylipaskamaista että Mikko haluaa vielä hetken aikaa uskotella vaimolleen että kaikki on hyvin, kun tarkoitus on erota vuoden sisällä.
  Jos vaimo nyt on epävakaa, miettikää hiukan mitä sitten tapahtu...
  Mutta joo, en ole yllättynyt että ei jakseta miettiä loppuun asti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua ottaa kantaa muuten "Mikon" kypsyyteen tms..

   mutta onhan tuollaisia päähänpistoja nyt itse kullakin, välillä saa vähän lapsettaa näin vanhempaakin eli 34-vuotiasta (itsekin olen tänä vuonna miesystäväni kanssa lainannut pihalta pulkan).
   Jos me olisimme sen pulkan hajottaneet niin kyllä olisi uusi ilmestynyt tilalle.

   Poista
  2. Anonyymi 01:00,

   No voi herranjumala. :D Olipa nyt kamalaa, ja tuo pulkkaepisodi tekeekin Mikosta kauhean vastuuntunnottoman rikollisen.
   Joskus on ihan hyvä vähän hupsutella ja se onkin yks piirre Mikossa mitä rakastan. Se ei ole lapsellinen, vaan hauska ja huumorintajuinen tyyppi, joka keksii aina jotain hullua.

   Ja jos pulkka olis mennyt rikki, niin aivan varmasti Mikko olis ostanut tilalle kaks uutta pulkkaa.

   Poista
  3. tai sitten ei :D:D::D:D::D

   Poista
  4. Tai sittenosoittaa että te ette kunnioita mitään, ja olette niin täydellisiä toisillenne kun teidän ei tarvitse välittää mistään muusta kuin toisistanne.
   Mikkokin nyt jaksanut parta ajaa eikä enää ottaakaan niin koville kun lapsia ei saa nähdä niin usein?
   Nopeasti siihen tottuu ja kerran se vain kirpaisee?

   Poista
  5. "Mä en aio vastata enää yhteenkään herjaavaan tai loukkaavaan kommenttiin"

   LOL =D

   Poista
  6. Joo no jos se, että vähän lainataan hyväntahtoiseen hassutteluun muutaman euron pulkkaa ja palautetaan se ehjänä takaisin siihen mistä se otettiinkin osoittaa ettei kunnioiteta mitään, niin selvä sitten niin. Uskokaa sitten asian olevan niin. :D

   Ehkä vähääkään huumorintajuisen ja spontaanit ihmiset ymmärtää, ettei toi asia nyt ihan noin mene ja ns. "paremmissakin piireissä" tälläistä vois tapahtua. :D

   Ja Mikon ja sen lasten asioihin en aio kommentoida mitään, ei kuulu teille.

   Poista
  7. Et aio kommentoida mitään ja silti olet jo kertonut että vaimo hakkaa sitä ja on ihan hirviö ja järjestää kohtauksen lasten edessä ja Mikko on tutun asunnossa kun vaimo heitti ulos jne jne.. .
   hyvää ettet kommentoi mitään Mikon juttuja tänne =DDDDD

   Ja tosiaan, olen sitä mieltä että aikuinen ihminen joka osaa ajatella hiukankin pidemmälle ei lähde varastamaan toisten lasten pulkkia kotipihalta, tämä ei kerro mitään mun huumorintajusta, se kertoo vain sen että on ero siinä mitä 17v tekee ja mitä aikuinen ihminen tekee.
   Minusta pulkkailu on kivaa, on aina ollut, mutta ei tulis mieleen lähteä lainaamaan toisten kysymättä lupaa.
   Ei enää, vielä 10v sitten olisi varmaan ollut tosi hauskaa.

   Poista
  8. Tarkotin, etten aio juuri nyt kommentoida niitä koskeviin kysymyksiin.
   Aika tarkoin mä kuitenkin mietin, mitä tänne uskallan ja viitsin kirjoittaa..

   No, ole mitä mieltä tahansa tuosta pulkkajutusta. :D Olet varmaan aika kalkkis kukkahattutäti kun näet tuon noin isona ja kauheana asiana.
   Eri asia jos oltais rikottu se pulkka tai jätetty palauttamatta.

   Eikä me suunniteltu tuota pulkan lainaamista etukäteen, se tuli Mikon mieleen ihan yhtäkkiä ja onneks tuli, koska meillä oli todella hauskaa, olitte mitä mieltä siitä tahansa! :)

   Poista
  9. Pulkkajuttu on hauska - jos sen tekevät teini-ikäiset niinku sä. Tässä jo huomaa Mikon henkisen iän ja miksi se sun kanssa on. Jälkeenjääneitä ootte molemmat.

   - Mira

   Poista
  10. Sulla mahtaa olla todella tylsä ja kuiva elämä, jos pidät rentoa ja spontaania hassuttelua jälkeenjääneeltä toiminnalta.

   Suosittelen kokeilemaan tekemään joskus jotain repäisevää ja hauskaa, niin elämäs alkais varmaan hymyilemään ihan eri tavalla.

   Poista
  11. Mulla on spontaani ja rento elämä, älä siitä huolehdi :) Sanoinpa vaan että ei kuullosta Mikko hirveän kypsältä aikuiselta. Ei todellakaan ihme ettei vaimo jaksa kotona katsoa tuommoista tohvelisankaria.

   Oon miettinyt mitä Mikko näkee alaikäisessä tytössä mutta nythän se tuli selväksi viimeistään. Hyvää jatkoa, sovitte älyllisesti todella hyvin yhteen!

   Nyt häivyn blogistasi, alkaa niin naurattaa toi sun pilvilinnoissa eläminen :)

   - Mira

   Poista
  12. Joo, todella rento ja spontaani elämä, nää sun negatiivisuutta pursuavat kommentit oikein hehkuvat rentoa ja spontaania elämääs. :)

   ..or NOOOT.

   En tiedä minkälaisia aikuisia sä tunnet, jos pulkan lainaaminen ja sen ehjänä takaisin palauttaminen on vain ja ainoastaan jälkeenjäänyttä ja epäkypsää toimintaa. Kuulostaa hirveen mielenkiintoisilta ja elämäniloisilta tyypeiltä. :D

   Mutta hei vain sulle, kiva kun kävit. Puss. <3

   Poista
  13. Pulkkäinttäjä tässä samaa mieltä Miran kanssa, ja sitähän olen yrittänyt sanoa.
   Siitä pystyy päättelemään sen Mikon henkisen iän aik ahyvin, miksi 17veellä menee hyvin 34veen kanssa, puhumattakaan siitä että 32v on kiinnostunut 15veestä.

   Olen 29v, ja kaikkea muuta kuin kukkahattutätikalkkis.
   Hyvin onnistuu sinultakin anojen arvosteleminen ja johtopäätöksien tekeminen yhden mielipiteen takia =D

   Mutta sinusta ei tietty voi vetää mitään johtopäätöksiä kaikkien kirjoitustesi pohjalta?

   Sääliksi käy äitiäsi, mieti miltä hänestä tuntuisi jos/kun saa kuulla esim työpaikan kahvihuoneessa nuoren tytön blogista, jossa kertoo suhteestaan varattuun mieheen ja uteliaisuuttaan päättää itse katsoa, ja tajuaa että se nuori nainen on hänen tyttönsä.

   Tajuaa että hänen talossaan asuu nuori nainen joka on puolentoista vuoden ajan valehdellut koko perheelle, tuonut kotiin toisen naisen aviomiestä, nuori nainen jolle oma nautinto on kaikki kaikessa, eikä tarvitse muista välittää kunhan saa haluamansa.

   IHmetyttää kyllä totuuspohja tässä blogissa tosiaan, luuletko todellakin että kukaan ei yhdistäisi sinut tähän blogiin kun julkistat suhteesi Mikkoon?
   Esim ne tytöt silloin koulussasi?
   Tuskin kovin moni teidänikäinen seurustelee reilusti vanhempien miesten kanssa?
   Jne jne...
   Monesta asiasta tulee kyllä mieleen että joko tää on feikki, tai olet ihan ***on tyhmä..... Jopa teiniksi.

   Poista
  14. Huoh.En ymmärrä miten Candy jaksaa vastailla näinkin paljon näin idioottimaisiin kommentteihin. Pitää erikseen selitellä miksi tekee tollasia "hupsuja" juttuja hetken mielijohteesta. Kyllä varmaan kaikki ihmiset joilla on huumorintajua ja elämäniloa, tekee spontaaneja juttuja. Ihan omaksi iloksi. Herranjumala tämäkö nyt on syy haukkua jälkeenjääneeksi??

   Varmaankin Candy nuorena tyttönä herättää mikossa elämänilon ja nuoruuden villien vuosien tuntemukset, jotka on saatanut olla hautautuneena arjen murheiden alle jos liitto vaimon kanssa on onneton.. Selkärankaa ei kyllä voi sanoa miehellä olevan sillä nythän Mikko tavallaan istuu kahdella tuolilla. Keinoina on valehtelu ja pettäminen. Jotta elämä sujuisi helpommin ja muka kivuttomimmin kohti eroa vaimosta niinkuin hän varmasti väittää.. Mielestäni turha väittää että tämä on ainoa keino sillä niin ei ole. Keinoa on useita, helppoa vaan mennä sieltä mistä aita on matalin. Lapset varmasti oikein nauttivat lapsuuden päivistään kun vanhemmat saavat raivareita ja riitelevät, isä heiteään ulos yms. Hirveää.

   Luulen että jos keskustelisit jonkun kanssa ja saisit jonkun muun näkökulman suhteeseen, vaikka mikon puheisiin ja lupauksiin se auttaisi sinua! Joko varmistumaan suhteestanne tai herätä ajattelemaan jotain mitä et aiemmin tullut ajatelleeksi. Kai sinulla joku ystävä on jolle kertoa syvällisistä asioista joka ei tuomistse? Helppo ny kuitata kaikki "sä et tiedä musta mitään" kommenteilla.

   Ihme tyyppejä käy haukkumassa mikkoa alaikäisiin sekaantujaksi yms. Kyllä tätä tapahtuu, että miehet rakastuu nuoriin naisiin, vaikka kuinka! Jotkut vaan oikeasti toteuttaa sen että hankkiutuu suhteeseen. Toivon candylle onnea sillä tässä on sinun elämä kyseessä eli älä ota liikaa paineita hartoillesi. Tarkoitus ei todellakaan ole haukkua vaan kertoa mielipide :) Kaksi ihmistä on tehnyt valinnan ja toimii nyt näin, toivotan onnea sinulle ja samalla niille lapsille!

   Poista
  15. Alaikäisiin sekaantujahan se on :) Jos kerran Candy on 17v ja suhdetta on kestänyt jo yli vuoden :)
   No rakkaus sitä ja tätä, mutta alaikäiseenhän Mikko on sekaantunut, ei se oikein muuta sitä tosiasiaa :)

   Poista
  16. anne-maria:
   Hupsut jutut hetken mielijohteesta on minusta ihan ookoo ja hienoja, esim naku-uinti keskellä yötä, joulukuusen ympärillä tanssiminen ostoskeskuksessa, jne...
   Mutta aikuisen ihmisen pitäisi tajuta että ei ole ookoo hiippailla toisten pihalle "lainaamaan" toisten pulkkaa.

   Ehkä näen punaista sen takia että minusta ajatus siitä että joku hiippailisi meidän takapihalla luvatta on äärettömän inhottava.

   Kysyppä Candy vanhemmiltasi mitä mieltä ovat jos joku kävisi öisin "lainaamassa" tavaraa teidän pihalta?

   Ja se alaikäisyys...
   Olisi edelleen inhottava tilanne jos tämä suhde olisi uusi, eli 34v ihastunut 17v tyttöön, mutta vielä inhottavampaa tämä on sen takia että Mikko ollut 32 ja Candy 15 kun kaikki on alkanut....

   Poista
  17. Hmm, no jos mä kertoisin tänne käyneeni Mikon kanssa keskellä yötä naku-uinnilla, oltais sairaita pervoja. :)
   Joulukuusen ympärillä ostoskeskuksella tanssiessa oltais mielenvikaisia hulluja, aineidenkäyttäjiä tai jonkun sairaan uskonlahkon jäseniä, jonka rituaali tuo kuusen ympärillä tanssiminen on.

   Että se on nyt ihan sama mitä tänne kerron tehneemme, kun ne tuomitaan kuitenkin.
   Ehkä jätän jatkossa kertomatta yhtään mitään meidän tekemisistä, niin ei tarvitse ihmispoloisten vaivata päitänsä meidän kauhistuttavilla teoillamme, kuten sillä että sen pulkkatalon pihalla niinkin paljon "hiippailtiin", että Mikko nappas sen pulkan suoraan autotallin edestä, joka oli muutaman metrin päässä tiestä jolla käveltiin. Eli ei olla kenenkään ikkunoiden alla hiippailtu.

   Eikä se ollut edes takapiha, vaan etupiha. :D

   Poista
  18. Huokaus..
   tästä vain huomaa nuorutesi, ja sitä miten et todellakaan vaan tajua...
   Kyse nyt onkin siitä että on ihan ymmäreettävää että SINÄ et tajua mikä tässä mättää, ymmärtäisin hyvin jos sinä ja noin samanikäinen kaveri keksisi tuollaista, mutta aikuisen miehen pitäisi tietää paremmin.
   Kysehän nyt ei ole siitä että sinä olet niin kypsä, vaan siitä että Mikkosi on niin kypsymätön.
   Tottakai perhe-elämä on pyllystä kun tuollaista ei voi tehdä enää kun niitä lapsia on tehnyt.
   On se vaimo varmaan juu korppikotka ja hirviö ja vaikka mitä, kun Mikko haluaa jatkaa lapsettoman elämää vaikka lapsia on hankkinut, saa nauttia parhaista paloista kun vaimo hoitaa muun.

   Poista
 13. Mielestäni sun kannattaisi yrittää uskoutua äidillesi, ainakin osittain. En pidä tekojasi missään nimessä oikeina, ja vielä vähemmän Mikon tekosia, mutta jos asia joskus tulee lähipiirillesi ilmi, niin sinulle olisi huomattavasti helpompaa jos äitisi tai joku muu uskottu tietäisi asiasta. Muuten saattaa käydä niin että tunnet olevasi täysin yksin, kun joudut selittämään kaikille kaiken alusta saakka ja kestämään mahdollisen tuomitsemisen jokaiselta läheiseltäsi samaan aikaan. Jos olisin sä, niin juuri tuo pelottaisi minua suunnattomasti. Olet kuitenkin nuori ja herkkä, joten edes yhden läheisen tuki tulisi varmasti tarpeeseen. Samoin tuo tuki olisi sulle tärkeää jos sun ja Mikon suhteessa käykin huonosti. Jos teille sattuisi tulemaan ero, niin voisitko tosiaan kestää asian kertomatta siitä kenellekään?

  -Eevi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ihan hyviä pointteja, mutta.. En tiedä. :/

   Poista
 14. Voi kun olisit äidilles kertonut, olisi varmasti sullakin hieman kevyempi olo! Vaikka äitisi olisi todennäköisesti ollut suu auki aika kauan, eikä ihan hetkeen olisi pystynyt sanojasi sulattaamaan, niin eiköhän äiti siitä olisi jossain vaiheessa toennut ja sulla olisi edes yksi ihminen jolle voisit tätä tarinaa elää ja hehkuttaa. Ei tämä blogi varmaan face to face -keskusteluja kuitenkaan täysin korvaa?
  Komppaan tässä kohtaa kyllä muutenkin Eeviä (ano 01:02).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm, oot varmaan oikeassa. :/ Ei tää vaan ole helppoa. Sillon oli hetken sellanen fiilis, että ehkä mä voin kertoa, että kyllä se siitä, mutta nyt taas on sellainen, ettei kertomisesta seurais kuitenkaan mitään hyvää just tässä tilanteessa.

   Ja ei, ei tämä korvaa, mutta parempi näin kun ei mitään.

   Poista
  2. Voi että, olisi voinut helpottaa jo jos olisit kertonut joitain pääkohtia äidillesi mutta jättänyt kokonaan avautumatta. Vaikka ihan sen että seurustelet mutta teillä on vaikeita asioita siinä jotka painavat mieltä ja että et ihan kaikesta halua puhua... Mikon iän ja lapset voi esim. jättää pois niistä jutuista ainakin siinä vaiheessa. Saisit kuitenkin jonkinlaisen purkautumiskanavan auki ja äitisi olisi helpompi ymmärtää miksi olet jonain päivänä esimerkiksi selkeästi murheellisempi tai että saatat tarvita tukea. Ja mikäli kaikki loppuisikin huonosti niin olisi se olkapää kuitenkin johon nojata. Mikäli äitisi on hienotunteinen niin hän ei nyhtäisi kaikkea irti vaan kunnioittaisi jo sitä mitä olet valmis kertomaan...

   Poista
 15. Hei, tää uus väeimaailma on ihan hyi yök, tulee mieleen tapetit jostain 120v vanhasta talosta....

  Tai saattohoitohuoneesta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kaikkia ei voi miellyttää. :) Kyllästyin siihen vaaleenpunaiseen höttöön, tää on musta neutraalimpi ja kivempi.

   Se oli hirveen lapsellinen se edellinen ulkoasu, vieläku tää mun keksimä nimikin on ihan kauhee. :D Ei tullu yhtään parempaa nimeä sillon mieleen ku Candy.... Pitäisköhän sekin muuttaa.

   Poista
  2. Ei Candy-nimeä voi muuttaa. :D Kaikki tietää heti mistä puhutaan jos puhutaan Candysta ja sen blogista.

   Poista
  3. Hah, eipä kai. :D Mutta mieli kyllä tekis, tää on niin... nolo! :D Ei kuvasta milläänlailla oikeata mua.

   Poista
  4. Mut eikös se ole vaan hyvä ettei se kuvasta?;)

   Poista
 16. Pettäminen on mielestäni yksi hirveimmistä asioista mitä ihminen voi toiselle tehdä, ja mikään ei sitä oikeuta. Nostan kuitenkin sulle Candy hattua siitä, miten rohkea ja vahva olet kun kestät kaiken paskan mitä porukka niskaasi syytää täällä. :) Tsemppiä sen suhteen.

  Välillä on hyvä ajatella itseään ja olla itsekäs, ja se ei ole väärin. Elämme täällä kuitenkin lähinnä itseämme varten, emme muita. Totta kai meidän pitää elää yhteiskuntamme laeilla ja moraalisestikin oikein olisi hyvä elää, mutta välillä on vain niitä tilanteita että oma hyvinvointi on pistettävä muiden edelle. Ymmärrän täysin, miltä tuntuu olla syvästi rakastunut.

  En hyväksy lainkaan Mikon toimintaa, mutta minun tehtäväni ei ole muita tuomita. Toivon, että tiedätte kumpikin mitä teette ja teette sen satuttamatta ketään jos vain suinkin pystytte. Kaikkea hyvää teille kaikille, niin sinulle, Mikolle, hänen vaimolleen ja lapsilleen. :) Kuten sanonta kuuluu, asioilla on tapana järjestyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistas, kaikkea hyvää myös sulle elämääsi. :) Tuollaisella asenteella pääsee varmasti pitkälle ja saavuttaa paljon hyviä asioita!

   Poista
  2. Hei!
   Haluan kommentoida Katamoi:n kommentteja. Minä ihmisenä kyllä saan suurimmat kiksit muista ihmisistä ja elän heitä varten, koska silloin saan myös itse eniten. Hyvä kiertää, u know. Parhaiten se kiertää, kun unohtaa hetkeksi itsensä ja tekee muille hyvää, niin johan sitä hyvää sitten itsellekin kuuluu.
   Lasten myötä olen myös oppinut, ketä varten elän, en itseäni.
   Katamoi:n ajatuksella eävät ne naiset, jotka aina löytävät uuden rakkauden, joka on "juuri se oikea" ja omat lapset kulkevat siinä sivussa. Kotona asuvat miehet vaihtuvat.
   Tämä on kärjistettyä, mutta KUN teillä on lapsia, ajatelkaa heitä aina ensin. Tällöin huolehditte myös omasta hyvinvoinnistanne ja asiat tapahtuvat oikeassa järjestyksessä.
   Mikon toimintahan on tosi itsekästä ja epäkypsää kaikkien alaikäisten kannalta, joita hänen kuviossaan pyörii.

   Poista
  3. Anonyymi,

   En tietenkään tarkoittanut että muilla ihmisillä ei olisi väliä, lähinnä yritin sanoa, ettei ole aina pahaksi olla itsekäs. Muita ihmisiä tulee ajatella, ja on hienoa jos osaa pistää muut oman etunsa edelle. En minäkään ajattele itseäni heti ensimmäisenä, vaan lähimmäisiäni ja sitä, että heidän on hyvä olla.

   Pointtini oli kuitenkin se, että välillä ihmisen on hyvä olla itsekäs. Itseäänkin pitää ajatella ja arvostaa. En usko, että kenenkään mielenterveydelle ja hyvinvoinnille on hyväksi jättää kokonaan itsensä huomiotta ja ajatella vain muita.

   Kirjoitin lapsettoman näkökulmasta, vanhempana olo muuttaa varmasti asioita. :)

   Poista
  4. Hei vaan!
   Sama anonyymi lisäisi vielä sen, että valitettvasti lasten kohdalla on niin, että "asioilla ei ole tapana järjestyä" vaan usein ne menevät päin helvettiä, kun vahhemmat sähläävät nk. muna edellä. Niinkuin nyt tässäkin jutussa.

   Poista
 17. Aina kun kuuntelen Annika Eklundin Valonarkaa biisin ni tulee ihan tää blogi mieleen! En tiedä yhtään mimmosesta musiikista tykkäät mut no laitoimpahan nyt kuitenkin..
  Toivon ihan vilpittömästi kaikkea hyvää sulle ja Mikolle. :-)

  VastaaPoista
 18. Ootko miettinyt, että mitäs sitten kun joskus olette mahdollisesti "julkisesti yhdessä". Kun teidän seurustelusuhde on julkinen ja kävelette käsi kädessä julkisilla paikoilla ynnämuutasellaista. Sen jälkeen varmasti joku/jotkut yhdistävät teidät ja blogin. Yhtäkkiä olettekin Mikko&Candy&Blogi. Kaikki tietävät mitä ootte puuhailleet, kokeneet, sun tunteet on julkisia kaikille. Mikon vaimo saa tietää teidän puuhat jotakin kautta ja lasten kasvaessa varmasti heillekin kerrotaan tästä koko sopasta.

  Itse en uskaltaisi kirjoittaa tunteistani noin avoimesti, jos joskus meinaisin olla julkisesti yhdessä "Mikon kanssa". Jos jotain kirjoittaa nettiin, se tulee aina löytymään jostain netin syövereistä...

  Jokatapauksessa, tsemppiä teille ihan vilpittömästi! Ja kannatan, että kerrot sun äidille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ole tätä asiaa tuolta kantilta kyllä koskaan ajatellut. Tuskin koskaan aion kertoa kenellekään koko totuutta meidän suhteesta ja tästä koko sekavasta kuviosta, joten meidän yhdistäminen tähän blogiin on aika mahdotonta. Näin ainakin uskoisin.

   Ja JOS jollekin aion joskus kertoa, että olin salasuhteessa Mikon kanssa, niin valitsen sen/ne ihmiset hyvin tarkoin, kelle kerron ja joihin voin luottaa, ettei heidän kauttaan kukaan muu tule siitä kuulemaan.

   Poista
  2. Aika helposti myös muut saattavat yhdistää sinut tähän blogiin, kun tieto leviää siitä, että olet ihan julkisesti yhdessä paljon vanhemman miehen kanssa. Vaikka iät ja muut eivät täsmääkään, niin ei ne ihmiset ole tyhmiä :) Jos sen varaan lasket :)

   Poista
  3. No enpä usko, että siinä vaiheessa kun Mikon kanssa julkisesti yhdessä ollaan, että kaikki heti alkais epäilemään mua tän blogin pitäjäks. :D

   Eihän ne sitten edes tiedä, että meillä on ollut salasuhde.

   Poista
 19. Aika uskaliasta Mikolta lähteä esittelemään Candya jonnekin vaikutusvaltaisille tuttavilleen. Onko hyvä peitetarina keksitty?

  Kun ei oikeasti tarvita kuin yksi utelias ja ehkä vähän pahansuopa ihminen, niin juorut lähtevät kulkemaan. Itse olen tämän kantapään kautta oppinut, kun kerran tällaista kuviota kokeilin - yhtäkkiä asioistani puhuivat sellaiset ihmiset, joita itse en edes tuntenut. On edelleen suuri mysteeri, kuka juoruja lähti levittämään ja ennen kaikkea se minne ne sitten loppujen lopuksi levisivät.

  Noh, onneksi pöly laskeutui nopeasti ja selvisin vain pienillä naarmuilla koko sopasta. Miehelle ei sitten käynytkään niin hyvin eli vaimo alkoi uhkailla juurikin näillä huoltajuusasioilla ja mies palasi kilttinä poikana kotiin, jossa asiat eivät tänä päivänäkään taida olla kovin hyvin. Näin jälkeenpäin ajateltuna olen tyytyväinen lopputulokseen. Existä ei oikein eroon pääse, kun lapset ovat mukana kuvioissa ja itse olisin tuskin kestänyt ko. ihmisen pyörityksessä kovin pitkään. Mies taitaa haikailla edelleen perääni. Itse aloin seurustella, kun kaksi vapaata kohtasivat toisensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä vaiheessa jos/kun Mikko lähtee mua kenellekään esittelemään, hyvä ja uskottava peitetarina meidän kahden väliselle suhteelle keksitään.

   Juurikin tuon juttujen levimisen takia. Ei haluta ottaa turhia riskejä, joten hyvä peitetarina pitää keksiä.

   Ikävä tilanne on sulla ilmeisesti ollut. :/

   Poista
  2. Ikävä tilanne joka on kuitenkin itse aiheutettu, aivan kuten Candy sun ikävä tilantees.

   Poista
  3. Kieltämättä, mutta joskus pitää kestää ikäviä juttuja, että se muuttuu hyväks ja kauniiks tilanteeks.

   Poista
  4. Tuskinpa muuttuu.. Taidat olla masokisti! Tai sitten vaan tyhmä ja naiivi. :D

   Poista
  5. Aika useitakin yhteydenottoja oon ihmisiltä saanut, joissa on kerrottu kuinka on muuttunut. :)

   Enkä ole mitään noista kolmesta, kiitos vain arvuuttelusta. :D

   Poista
  6. Mutta mahdollisuus on myös että ei muutu. Mikset voi vaan myöntää että voi käydä miten päin tahansa? Ihan oman itses vuoksi ei kannata tuudittautua liikaa ajatukseen, että Mikko jättää vaimonsa.

   Poista
  7. Joo tottakai, elämä on arvaamatonta ja myönnän, etten 100% varma voi tuostakaan olla, niinkun en mistään muustakaan mitä pitäis tulla tapahtumaan.

   99% varma kuitenkin olen ja se riittää mulle.

   Poista
  8. Alkuperäinen anonyymi kommentoi vielä.

   Joo, ikävä tilanne se silloin oli, mutta itse siitä varmaankin selvisin kaikkein helpoimmalla. Siellä miehen kotona tilanteet kehittyivät jopa vähän pelottaviksi ja hänen oma elämänsä taisi mennä vielä pahemmin solmuun. Näin jälkeenpäin koen, että se mitä tein, oli väärin (kun ei kyse ollut minun puolelta edes mistään rakkaudesta), mutta opinpahn läksyni. Mitä kylvää, sitä niittää.

   Kenellekään ei ole kuitenkaan kristallipalloa, joka kertoisi, miten kukin yksilöllinen tilanne päättyy. Eiköhän siihen rakkauteen kuulu se, että uskoo siihen, että yhdessä pysytään. Rakastunut ei kuuntele järjen ääntä tai katso tilastoista kuinka hyvät tilastolliset mahdollisuudet on suhteen onnistumiseen. :D

   Poista
 20. Sinä herätät kirjoituksillasi ristiriitaisia tuntemuksia.

  1. Ajattelen, että se mitä teet on todella itsekästä, väärin ja sinä ja Mikko tuhoatte touhuillane myös muiden ihmisten elämää. Se, ettet voinut kertoa äidillesi vaikka jo meinasit, osoittaa että tiedät itsekin tekosi olevan niin kauhistuttava, että se saisi oman äidinkin kääntämään katseensa pois, häpeämään sinua, tytärtään.

  2. Ajattelen, että olet kuitenkin pohjimmiltasi eksynyt tyttönen, joka kaipaa vielä äidin syliä, johon painaa pään. Se, ettet voinut kertoa äidillesi, osoittaa, että et muista, että äidin rakkaus voittaa kaiken. Ei äitisi sinua hylkää, rakkaintaan, vaikka tekosi onkin kauhea. Rohkaisen sinua, kerro äidillesi edes osatotuus. Se varmasti helpottaisi sinua paljon, eikä sinulla olisi enää niin suuri tarve avautua täällä ja taistella anonyymejä, sinua satuttavia ja rikkovia kommentteja vastaan.

  En missään nimessä hyväksy tekoanne tai suhdettanne, mutta toivon silti sinulle hyvää elämää, voimia ja tasapainoista tulevaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet osittain oikeassa, mutta osittain väärässä.
   Kiitos kommentistas ja kaikkea hyvää myös sulle.

   Poista
  2. Mitä jos Mikko paineen alla sekoaakin ja päättää nirhata sinut..ja KUKAAN ei tiedä. Aina pitäis sen verran pelata varman päälle, että jos jotain sattuu.

   Poista
 21. Onko sinulla mitään talvilomasuunnitelmia?
  Lasketteleminen, luisteleminen, tai kavereiden kanssa pulkkailu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan tää vaan ovela yritys saada mua paljastamaan millon mulla oli/on talviloma ja näin ollen rajaamaan mun asuinpaikkaa.. :D

   Poista
  2. hitsi kun täällä ei voi painaa "tykkää" nappia :DD hyvän vastauksen pistit :D

   Poista
 22. asutteko muuten mikon kanssa lähekkäin? tai että törmäätkö esim vaimoon kaupassa tms :D tää ei oo mikään yritys udella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei asuta ihan naapurissa, mutta sanotaanko että ihan käveltävän matkan päässä.. :)

   Ja en oo törmänny sen vaimoon kaupassa.

   Poista
  2. Ootko nähny sen vaimoo muuten jotenkin ohimennen? Tai muistaako se sua? :D Jos kerta niissä samoissa pippaloissa ootte sillon joskus ollu.

   Poista
 23. "Arvostan asiallisuutta - törkeät kommentit jätän julkaisematta, ja niihin on turha odottaa vastausta. Kiitos! :)"

  Luulekko, että tää toimii? Joo kuule ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä mitään luule, vaan tiedän. :D Törkeitä kommentteja en julkaise tai niihin vastaa, joten kyllähän se toimii.

   Poista
  2. Mutta silti jokatapauksessa joudut ne lukemaan, että tiedät mitä julkaista. Kyllä ne jostain varmasti kirpaisee vaikka et niin myönnäkkään. Yks hailea julkaistaanko niitä kun sulle ne on tarkoitettu joka ne luetkin. XD

   Poista
 24. Candyn blogipostien sävy on ainakin "aikuistunut" viime aikoina, propsit siitä. En rupea moralisoimaan missään nimessä, itsekin sangen monimutkaisia ihmissuhteita eläneenä toivotan vilpittömästi onnea.

  Antaa kukkahattujen mussuttaa jatka sä vaan täysillä niinkuin sydän sanoo. Peace!

  VastaaPoista
 25. Kerro äidillesi, luottamuksella. Se ryöpytys / reaktio mikä sieltä tulee, on murto-osa siitä miten ihmiset jotka eivät rakasta sua niin paljon kuin äitisi, tulevat reagoimaan (Mikon suku ym). Tarvitset vielä äitisi tukea.

  KERRO. Vannota vaikka, ettei kerro eteenpäin. Itse äitinä haluaisin tietää, vaikka sattuisi ja huolettaisi. Usko pois, äidin rakkaus on rajaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm, tiedän kyllä että äiti mua rakastaa, tein mitä tein.. Pelottaa ja ahdistaa silti.

   Poista
 26. Sanot hyvin usein, ettei kukaan voi tietää sun ja Mikon asioita, sitä millaista kaikki on tai millaisia te oikeasti olette. Olet kuitenkin kertonut tästä tilanteestasi kokonaisen blogin verran, ja siitä voisi tosiaan jo päätellä jotain. Sitten kuitenkin arvostelet ja tuomitset lukijoitasi tietynlaisiksi ihmisiksi yhden kommentin perusteella. Jos tuota pulkkajuttuakin joku kritisoi, niin hänellä ei automaattisesti ole huumorintajua, eikä osaa itse viettää rentoa ja spontaania elämää. Kuinka reilua tämä nyt sitten on?

  VastaaPoista
 27. Luulen tietäväni, missä vaiheessa nyt ollaan. Mikon vaimo vaatii avioeropapereita ja tilanteen selkiyttämistä tosissaan, ja Mikon on nyt aika päättää.

  Samalla kun sitä toinen nainen toivoo, että ne perhanan paperit vaan vedettäisiin esiin ja hommasta tulisi jotain selkoa, samalla tilanne pelottaa aivan sairaasti. Kun jostain syystä sitä tosiaankin toivoo, että eron saisi tehdä omalla ajallaan, itselleen sopivasti.

  Muistan erittäin hyvin omat sekasortoiset ajatukseni. En halunnut myöntää sitä silloin, mutta itselleni se syy, miksi en olisi halunnut eron tapahtuvan silloin kuin se oli todennäköisin, oli juuri ympäristön pelko. En halua minäkään paljastaa sen enempää yksityiskohtia, mutta oli monta syytä (jälkeenpäin ajatellen kaikki aiheellisia), miksi ympäristöni oli vaikea suhdettani ymmärtää. Oman tilanteeni perusteella voin myös kuvitella, mikä voisi olla se varsinainen syy, mikä estäisi Candya ja Mikkoa vielä mitenkään julkistamasta suhdettaan.

  Tässä tilanteessa, kun kaikki on vielä auki, äidille ja muille kertominen lienee turhaa. Itse ehkä jälkeenpäin kadun myös avomielisyyttäni kertoa turhan monelle suhteesta, kun se kuitenkin loppui. Mutta kertomisen paine oli niin valtava, ja tietysti lisäksi uskoin jollakin tasolla ja tavalla meidän olevan aina yhdessä. Enkä halunnut valehdella ja kierrellä ystävilleni. Äidille tosin ei tullut mieleen kertoa ikinä:-) mutta minulla lienee erilainen suhde äitiini kuin Candyllä ja iälläkin on vaikutusta. On eri asia tehdä näitä asioita eri kaupungissa omasta kodista käsin kuin kotona asuen.

  Minäkin toivon voimia tuohon tilanteeseen, olipa se sellainen, miksi sen luulen tai toisenlainen. Muistan sen helvetillisen toivon ja epätoivon, uskon ja epäuskon, rakkauden ja pelon välillä häiläämisen. Miten joskus vaan käpertyi sänkyyn ja toivoi, että kaikki olisi ohi, ihan sama, millä tavalla.

  VastaaPoista
 28. Tää blogi on herättänyt mut ajattelemaan mun omaa parisuhdettani :D Tai ainakin sitä, että pidänkö mä mun miestäni liian itsestäänselvyytenä, nalkutanko liikaa ja turhasta, yritänkö itse tehdä tästä parisuhteesta parempaa... Tämmöstä oon herännyt oikeesti miettimään, ja jopa alkanut toimia, että meillä olis vieläkin kivempaa olla yhdessä :) Pieniä päivittäisiä tekoja jotka unohtuu helposti kun suhde vakiintuu.
  Joten kiitos siitä - ja näpit irti mun miehestä, eikös? ;)

  Mutta tää sun tilanne näyttää mun silmiin todella raskaalta ja oon pahoillani sen puolesta.
  Ehkä sun pitäisi kertoa äidillesi edes se osatotuus tästä kaikesta, sitä että Mikko on paljon vanhempi? Äidinrakkaus todellakin voittaa ihan oikeesti kaiken. Ja vaikka sieltä tulis tuomiotakin, niin siitä voit olla varma, että se ei sua jättäis yksin. Se todennäkösesti myös tietää et sä valehtelet sille nyt, äidit kun tuntee tyttärensä läpikotaisin.

  Toivon sulle kaikkee hyvää ja paljon voimia. Ja etenkin sitä, että saatte lopetettua tän pettämis-kolmasnainen -kuvion mahdollisimman pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oon ehkä saanut kirjoituksillani jollain tapaa autettua ihmisten parisuhteiden kohentumiseen. :) Tai ainakin tuo, että olet alkanut ajattelemaan ja toimimaan, niin että teillä olis miehes kanssa kivempaa yhdessä, tän mun blogini takia, tekee mut iloiseks. :)

   En kyllä tiedä miksi luulet, että mulla olis tapana varta vasten pokailla varattuja miehiä.. Mikko on tasan ainoa sellainen, enkä sitäkään mitenkään etukäteen suunnitellut.
   Että ei, mua ei kiinnosta muiden miehet, vaan tasan oma mieheni.

   Mutta kiitos kommentistas ja voimien toivottelusta. Kaikkea hyvää myös sulle ja miehelles. :)

   Poista
  2. En mä sitä sillä tarkoittanutkaan, että sulla olis se tapa :D Lähinnä vitsinä tarkoitin, aiheeseen kun sopi. Lähinnä tyyliä "mä pidän kiinni omastani, pidä sä kiinni sun omasta" :)
   Ei ollut tarkotus heittää huonoa läppää ;)

   Poista
 29. 'ei oo löytynyt ketään sopivaa, kaikki kunnolliset on varattuja ja loput on vammasille, eheheheh" ... :/'

  Jännä ettei kukaan kommentoinu tätä vielä. Tai ehkä oon vaan liian herkkä ja vedän herneen nenään ihan turhasta, mutta kuitenkin. Näin kyllä niin punaista kun luin tuon lauseen lopun. Mitä hittoa toi muka tarkottaa?!? Eli jos joku ihminen ei kategorioidu sun aivoissa kunnolliseksi sen pitää automaattisesti alkaa seukkaamaan vammaisten kanssa? Ei hyvä luoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, jännä tosiaan ettei kukaan tuohon ollut takertunut, mutta onneksi nyt sinä sen sitten teit.

   Ehkäpä kukaan muu ei siihen ollut takertunut siksi, koska muut sen tajusivat harmittomaksi heitoksi, jonka ei todellakaan ole tarkoitus loukata tai pilkata ketään?
   Eikä toi sanonta ole mun oma keksimä, se on _vain_ sanonta, eikä siis todellakaan kuvaa oikeasti mun ajatusmaailmaa millään tavalla.

   Mä en aio alkaa edes pahoittelemaan tätä, kun toi mun sanomisten vainoaminen ja niihin puuttuminen, plus niiden vääntäminen ihme jutuiksi menee jo näin pitkälle.

   Mulla ei näköjään ole joidenkin mielestä samoja oikeuksia kuin muilla kirjoittaa harmittomia juttuja, ilman että niistä tullaan vääntämään draamaa.

   Poista
 30. kai te palautitte sen pulkan?????????????????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos luit ton kohdan, missä kerroin meidän pulkkailusta, mikset lukenut sitä kunnolla loppuun?

   Poista
  2. Candy, mikset tälläiseen täysin harmittomaan ja suht asialliseen kysymykseenkään voinut vastata asiallisesti ja normaalisti, tyylillä : " Kyllä, me palautimme sen pulkan."

   Poista
 31. Kannattaisko hankkia oma, ettei tarvi lainata toisen? Koskee sekä pulkkaa että miestä;) Mutta vakavasti ottaen... Ei kai se pulkan lainaaminen sinänsä niin kauhea rikos ole, mutta olisiko susta ok että sun tavaroita lainailtaisi kysymättä lupaa? Kunhan käytön jälkeen palauttaa, niin so? Niinkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulkkaa mä/me lainattiin, mutta Mikkoa en lainaa. En ole sitä palauttamassa. :)

   No, riippuu vähän tavarasta ja ihmisestä. Ei mua haittais jos mulla olis pulkka pihassa ja joku sitä pieneen hassutteluun lainais ja palauttais sen ehjänä takaisin.

   Poista
  2. No mutta... Mistäs tiedät että sen pulkan omistajalle se lainaaminen olis ollu ok? Esim mun lapset ei tasan tykkäis että vieraat aikuiset lainailee yöllä niiden leluja. Ja ne ei varmaan ainakaan kuulu kategoriaan kukkahattutädit? Lapsillakin on oikeus päättää lainataanko niiden kamoja ja että kuka lainaa.

   Poista
  3. Oikeesti nyt, hyvät ihmiset! Miten tuo asia voi noin paljon vaivata?

   Pulkka lainattiin salaa, hauskaa oli, palautettiin. Ei ehkä hienoin teko maailmassa, mutta ketään ei loukattu eikä se pulkka tainnut mennä rikkikään.

   Poista
  4. No enpä tiedä. Kyllä se vaivaa, koska musta olis tosiaanki ikävää jos mun lasten leluja lainailisi aikuiset-salaa-yöllä. Jotenkin se on vaan inhottavaa. Ei suurin rikos maailmassa, mutta...

   Poista
  5. Mistä sinä anonyymi tiedät, kuinka moni ketale on niitä sinunkin armaiden lastesi leluja käynyt lainaamassa? Et mistään, jos tavarat on aina palautettu ehjinä omille paikoilleen.
   En tajua, miksi tämä on olevinaan tällainen ongelma. Mielestäni tää kertoo Candyn ja Mikon kypsyydestä positiivisessa mielessä; ollaan vielä spontaaneita ja elämäniloa riittää, mutta kannetaan kuitenkin vastuu -> tavaroita ei rikota ja ne palaavat takaisin omille paikoilleen. Onhan tämä rikos nyt sitä tasoa, että ylittäisi varmasti Iltalehden uutiskynnyksen, mutta ei, itse en näe mitään ongelmaa.

   Poista
  6. En tiedäkään, mutta veikkaan ettei monikaan, kun nykyisin esim ne pulkat säilytetään sisällä, yksi kun jo katosi. Eikä pointti ole se tiedänkö, vaan että toivon ettei kukaan koskisi meidänkään perheen omistamiin tavaroihin ilman lupaa. Onko se tosiaan jotenkin epänormaali toive, vai? Enkä mä siis pidä Candya minään nuorisorikollisena, yritin vain valaista miksi tuo ei kaikkien mielestä ole vain hauska ja harmiton pila tms. Harmiton ehkä, mutta luvaton, jotkut kunnioittaa toisten omaisuutta, vaikka ei elämäänsä olisikaan kyllästyneitä;)

   Poista
 32. Mielenkiintoinen blogi, kerroit sitten totta tai et. Tekstisi on jakanut mielipiteitä suuntaas jos toiseen. Olen todella hämmästynyt, että olet jaksanut varjella salaisuuttasi noin kauan, vain blogiin turvautumalla. Mikäli puhut totta, osoitat hyvää esimerkkiä siitä, miten suurta osaa media ihmisten elämässä nykyään täyttää.
  Minä tarvitsen elävät kasvot sille, jolle avaudun murheista. Siksi olenkin huolissani tilanteestasi: onko tervettä avautua vain nettiin? Se voi vaikeuttaa jatkossa kaverien kanssa oloa, elät kaksoiselämää olemalla kolmas pyörä sekä vuodattamallasi tuntojasi blogiin.

  En kannata pettämistä: se satuttaa niin monia, varsinkin sinun tilanteessasi. Jos paljastut, moni kärsii:

  1. Mikon lapset - jos suhde paljastuu, heille muodostuu huono kuva ihmissuhteista ja ehjä perhe-elämä särkyy. He menettävät luottamuksensa isäänsä.
  2. Mikon vaimo - suhteet perustuvat luottamukseen.
  3. Äitisi - hän tulee miettimään, mitä teki sinun kasvatuksessasi väärin. Hän miettii, käyttikö Mikko sinua hyväkseen. Jos hänen kaverinsa saavat tietää, häntä hävettää. Sama koskee isääsi.
  4. Kaverisi - et kertonut heille mitään. He eivät välttämättä luota sinuun täysin tämän paljastumisen jälkeen.
  5. Sinua itseäsi - voitko jatkaa Mikon kanssa suhteen paljastumisen jälkeen? Olet salaillut hänet kaikilta lähipiirisi ihmisiltä, ja yhtäkkiä sinun pitäisi saada Mikko siihen mukaan. Itselleni on tärkeää, että perheeni ja ystäväni pitävät puolisostani. Siksi en voi samaistua yhtään tunteisiisi. Jos eroatte Mikon kanssa, miten suhtaudut seuraavaan suhteeseesi?

  Voimia.

  VastaaPoista
 33. Ei rikkomalla ehjää saa.

  VastaaPoista
 34. "mulla on se linja, etten enää julkaise YHTÄKÄÄN asuinpaikka arvuuttelukommenttia" Mut oothan sä julkassu niitä melko paljonkin. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen toki, mutta jatkossa en aio enää julkaista.

   Poista
 35. Jos Mikko on kerran muuttanut pois kotoaan, miksi teidän pitää tavata keskellä yötä?
  Koska mikko ei ole oikeasti muuttanut mihinkään tai edes riidellyt vaimonsa kanssa vaan on viettänyt perheensä kanssa oikeasti hiihtolomaa jossain muualla, millä aikaa Candylla on ollut aikaa kehitellä näitä stooreja ja vastailla ihmisille.
  Ja nyt mikko on palannut reissusta ja järjesti tapaamisen keskellä yötä jonkun hyvän tekosyyn varjolla ja kotona leikkii oikeasti ihannepuolisoa. Eikö?

  VastaaPoista
 36. Look into my eyes, you will see
  What you mean to me
  Search your heart, search your soul
  And when you find me there you'll search no more

  Don't tell me it's not worth tryin' for
  You can't tell me it's not worth dyin' for
  You know it's true
  Everything I do, I do it for you

  Look into your heart, you will find
  There's nothin' there to hide
  Take me as I am, take my life
  I would give it all, I would sacrifice

  Don't tell me it's not worth fightin' for
  I can't help it, there's nothin' I want more
  You know it's true
  Everything I do, I do it for you
  Oh yeah

  There's no love, like your love
  And no other, could give more love
  There's nowhere, unless you're there
  All the time, all the way, yeah

  Look into your heart, baby

  Oh, you can't tell me it's not worth tryin' for
  I can't help it, there's nothin' I want more
  Yeah, I would fight for you, I'd lie for you
  Walk the wire for you, yeah I'd die for you

  You know it's true
  Everything I do, oh, I do it for you

  Everything I do, darling
  And we'll see it through
  Oh we'll see it through
  Oh yeah

  Yeah!

  Look into your heart
  You can't tell me it ain't worth dying for
  Oh yeah

  I'll be there, yeah
  I'll walk the wire
  Oh, yeah

  I'm going all the way, all they way, yeah

  Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You

  VastaaPoista
 37. Pakko jakaa myös aiheeseen liittyvää huonoa huumoria. Kun omassa rinnakkaissuhteessa (vielä parempi nimi kuin salasuhde...) mies kertoi järkyttävistä riidoista vaimon uhkaillessa itsemurhalla ja mitä lienee läiskinyt miehen kasvoja ja heitellyt tavaroita, minäkin ihmettelin, että miksi te jatkatte tuota avioliittoa, kun homma meni aina hullummaksi ja hullummaksi. Kun mies vastasi:"lasten vuoksi", minä purskahdin spontaaniin nauruun.

  Tottakai hän loukkaantui kamalasti, mutta minä en voinut muuta kuin sanoa, että etkö tajua, miten älyttömältä tuo kuulostaa: te siellä riehutte, tappelette ja vihaatte toisianne lasten vuoksi?? Lapset saavat kystä kyllä ja kiittämistä, toisiaan vihaavat vanhemmat...

  Siinä vaiheessahan oli tietysti sitä omaa osaakin mietittävä ja tehtävä johtopäätöksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmh, ikävä tilanne ollut siis sielläkin.. Tosin, en mä ole missään vaiheessa tänne todellista syytä eroamisen estymiselle juuri tällä hetkellä kertonut, että tuo lasten takia-syy on lukijoiden omaa spekulaatiota. En myönnä tai kiellä sitä, mutta todellisia syitä en tänne aio kertoa, menee liian henkilökohtaiseksi. :)

   Poista
 38. olen lukenut pitkään blogiasi ja kommentteja. pakko sanoa että jotkut ihmiset ovat todella tyhmiä.. Candyn eli sun suhde perheelliseen mieheen ei oo saanut mun kannatusta, mutta toisaalta sen on sun päätös mitä teet elämässäs. ei sen pitäis kauheasti muiden perseitä kutittaa. Tosin koska kirjoitat blogia niin ainahan niitä on jotka tulee mussuttaa kaikesta, kuten tällä kertaa PULKASTA. ihan oikeesti, miks te teette noin ison asian pulkan lainaamisesta. mä en vaa tajuu sitä. :D
  Anyway tsemppiä sulle lukijoiden viesteihin vastailuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei saisi kirjoittaa avoimeen blogiin mitä kysymyksiä ja mässytyksiä haluaa? :) Candyhan voi jättää ne julkaisematta jos häiritsee liikaa :)

   Poista
  2. No äläs muuta viserrä! Mut on otettu silmätikuks, eikä näistä asioista mistä mulle tullaan ulisemaan, ulistais kenellekään muulle.

   Mutta koska mä olen salasuhteessa, mä olen niin kauhea ihminen, että kaikkiin mun muihin tekemisiin ja sanomisiin pitää puuttua ja vääntää niistä kauheita juttuja ja tehdä iso numero.

   Mutta kiitos tsempeistä! :)

   Poista
  3. No jaa. Kauheasta en tiedä.

   Vähän sinisilmäinen kyllä olet. :)

   Poista
 39. miten pitkään oot seurustellut mikon kanssa?

  VastaaPoista
 40. "Mä en aio vastata enää yhteenkään herjaavaan tai loukkaavaan kommenttiin"

  hihihihihi, montakohan kertaa tänki oot jo sanonu XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ole tuon sanomisen jälkeen enää yhteenkään vastannut. :)

   Poista
  2. Oliko herjaavaa kysyä, miksi Mikko ei ole hakenut lasten huoltajuutta, jos kerran on niin huolissaan lapsistaan?

   Poista
  3. Ei, mutta hassua kuvitella, että mä olen velvollinen kaikkiin lukijoiden kysymyksiin vastailemaan.

   Poista
  4. Velvollinen? Olisi vain mielenkiintoista tietää, miksi Mikko ei hae lasten huoltajuutta, jos äidistä ei ole huolehtimaan lapsistaan.

   Poista
  5. Niin, moni tuntuu kuvittelevan että heillä on oikeus kysellä (joo tottakai kysellä saa, en sitä voi kieltää) ja vielä saada kaikkiin kysymyksiinsä vastauksetkin. Että olisin velvollinen vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, kun blogia kirjoitan.

   Ei, en ole.

   Tässä on kuitenkin oikeiden ihmisten elämät kyseessä, ja vaikka kuinka olis mielenkiintoista tietää sitä ja tätä, niin valitettavasti en ole vastaamassa kaikkiin kysymyksiin ihan vain siksi, koska ne eivät teille ulkopuolisille kuulu.

   Poista
  6. Jos äidistä ei ole huolehtimaan lapsistaan (oikeasti), on vain kaksi syytä miksi isä ei hae lasten lähivanhemmuutta, huoltajuushan heillä varmaan molemmilla onkin. Ne syyt siis ovat A)isäkään ei kykene huolehtimaan lapsista B)isä ei viitsi/halua ottaa lapsista pääasiallista vastuuta. Muita syitä EI ole, jos äiti vaaraksi lapsille. Kaikki muut ovat tekosyitä, joilla halutaan peittää jompikumpi edeltävistä..

   Poista
  7. Toivottavasti joku ulkopuolinen tekee siitä äidistä lastensuojelu ilmoituksen kun ei pysty huolehtimaan lapsista! Ja ukkokin riekkuu ties missä.

   Poista
 41. Kehtaatkin pilkata vammaisia. Ainakin he ovat aina sinua tuhannesti vilpittömämpiä ja puhdassydämisempiä.

  Itse asiassa en ymmärrä, kuinka kaltaisesi kehtaa pilkata ja nauraa ylipäätään kellekään. Esim. Mikon vaimon haukkuminen on todella rumaa huomioon ottaen oman alhaisen toimintasi. Mutta sinähän et näe toimintatavoissasi koskaan mitään vikaa, koska kaiken voi selittää rakkaudella ja sillä, että "sitä tapahtuu paljon". Myös esim. eläinrääkkäystä tapahtuu paljon. Sekö oikeuttaa kenen tahansa eläinrääkkäyksen / valehtelun ja petturuuden?

  Tuskin tajusit tässäkään pointtiani, vaan sanot, että olen tylsä nelikymppinen kukkahattutäti. Todellisuudessa olen kanssasi samanikäinen, joten tuo argumentti ei oikein toimi. Naurettavaa on sekin, että sanot kommentoijille, että he eivät tiedä sinusta mitään eivätkä näin voi sinua tuomita. Kuitenkin sinä voit haukkua meitä ja tehdä johtopäätöksiä vain yhdestä kommentista. Olemme kaikki tylsiä tylsine eläminemme ja haukumme sinua, koska meillä ei ole muuta tekemistä. Jos kyseenalaistamme toimintasi, olemme itse tulleet joskus petetyiksi ja siksi epävarmoja itsestämme. Niin, niinhän se menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kaltaisilles pitäis vääntää tuo asia ilmeisesti rautalangasta, etkä silloinkaan luultavasti tajuais asiaa, mutta miten vain.

   Jos kaverisi heittäisi tuon saman sata vuotta vanhan heiton, pitäisitkö sillekin samanlaisen moraalisaarnan?

   Jos olisin käyttänyt toista samantyylistä humoristista ilmaisua, jolla ei ole tarkoitus loukata ketään, vaikkapa että miehet ovat kuin vessoja, aina varattuja tai täynnä paskaa, väittäisitkö että pilkkaan vessoja?

   Tämä sun kommenttisi on ihan turhaa vauhkoamista, jossa puhut ihan ristiin. Se on naurettavaa että sanon kommentoijille takaisin ja haukun (en kuitenkaan huorittele tai pahasti nimittele niinkuin itse saan sitä niskaani), mutta kommentoijien haukkuminen mua kohtaan ei ole naurettavaa?

   Että sä voit tulla väittämään mua vammaisten pilkkaajaksi ja sanoa, etten ole vilpitön ja puhdassydäminen, mutta sun harrastamana haukkuminen ei ole naurettavaa kun se kohdistuu muhun, niinkö?

   Poista
  2. NYT on pakko kommentoida tätä vammaisasiaa. Vertaatko tosiaan vessoja ja vammaisia? Toi sun alkuperäinen heitto nyt oli sellainen minkä kuka vain murkku olisi voinut sanoa, siis tyhmä, mutta lähinnä ajattelematon, ei ilkeä, mutta tämä oli kieltämättä jo hiukan pahempi, ellet näe eroa ihmisten ja huoneiden välillä, saati että vertaat vammaisia paikkaan jossa käydään paskalla. Nounou...

   Poista
  3. Voi apua, olis pitäny arvata että kohta tulee joku sanomaan että vertaan vessoja ja vammaisia toisiinsa ja että pidän niitä samanarvoisina tai jotain. :D

   Ei, vertasin vain sanontoja/heittoja toisiinsa.

   Poista
  4. Ei, vaan vertasit reaktioita niihin heittoihin. Vessojen puolustaminen onkin naurettavaa, mutta ihmisten ei. Eli sun ei tarvi miettiä pilkkaatko elottomia esineitä, mutta ihmisiä kyllä. Siksi toi vertaus särähti ikävästi, ymmärrätkö?

   Poista
  5. no nyt on kunnon lynkkaus-mentaliteettia ilmassa.

   Oletteko ikinä kuulleet ko vitsiä ennen? Jos olette niin onko sama moraalisaarna pidetty myös vitsinkertojalle?

   Ehkei Candyn esimerkki ollut parhaimmasta päästä, mutta antakaa nyt tyttöparalle jo armoa!

   Poista
  6. Itseasiassa veikkaan että monikin jonka lähipiiriin kuuluu vammainen ihminen takertuu tuohon, myös kasvokkain.

   Poista
  7. Kyllä mulle jos kaveri tulis noin heittämään niin sais kyllä kuulla. todella mauton "vitsi"

   Poista
  8. Olen alkuperäinen anonyymi. En kyllä osaa ajatella vilpittömänä ja puhdassydämisenä henkilöä, joka kusettaa ystäviään ja perhettään minkä kerkeää, eikä selkeästi välitä kenenkään muun kuin korkeintaan itsensä ja toisen naisen aviomiehen tunteista.

   En koe kommenttiani haukkumiseksi, koska kaikki mielipiteeni voin perustella, enkä itse asiassa käyttänyt mielestä edes yhtäkään loukkaavaa adjektiivia.

   Ja kyllä, jos kaverini sanoisi noin tyhmästi, katsoisin vähän oudosti tai saattaisin jopa pitää lyhyehkön moraalisaarnan. Heille minun ei kuitenkaan tarvitsisi sanoa asiaa noin, koska he eivät tietääkseni harrasta prostituutiota ja petturuutta.

   Poista
  9. Ihanko tosissasi tuut väittämään, että mä harrastan prostituutiota? Ei helvetti jotain rajaa näihin kommentteihin.

   Poista
  10. En ole alkuperäinen anonyymi, mutta tavallaan ymmärrän mitä hän hakee tuolla prostituutiolla.
   Mikko tuo sinulle lahjoja, vie sinut matkoille jne jne...
   Ja vastineeksi saa haleja suukkoja suihinottoja ja tiukkaa reikää.

   Tottakai suhteissa mies hemmottelee naistaan/nainen miestään/mies miestään/nainen naistaan mutta on vähän turhaan silmiinpistävää miten paljon lahjoja Mikko tuo.

   Poista
  11. Ah, unohdin lisätä että totakai olen vain todella kateellinen kun mieheni ei vie mua jatkuvasti jonnkein ja ostaa koruja ja kalliita hajuvesiä ja alusasuja.Puss <3

   Poista
  12. No sittenhän kaikki naiset, joita omat miehet hemmottelee lahjoilla ja matkoilla, on prostituutioita harrastavia huoria. :)

   Ei hitto mikä ajattelutapa, oikeesti. Harmi teille, jotka ette ole tottuneet saamaan miehiltänne (jos teillä sellaisia edes on) piristäviä lahjoja ja yhteisiä reissuja, joiden tarkoitus on ilahduttaa rakastaan ja viettää yhteistä laatuaikaa ja te pidätte niitä vastineita seksille.

   En mä tarvii mitään lahjoja Mikolta, eikä se seksin tai suukkojen toivossa mulle niitä annakaan. Eikä se vaan saa multa seksiä, yhtälailla mä saan siltä ja yhtälailla molemmat nautitaan siitä kun sitä yhdessä harrastetaan.

   Mä harrastaisin seksiä yhtä paljon Mikon kanssa, vaikken lahjoja ja reissuja siltä saisikaan. Harrastan sitä sen kanssa rakkaudesta, en lahjojen toivossa.

   Ihan outoja ajatusmaailmoja joillakin, huh.

   Poista
  13. Nii sähän oot varmaan ainoa jolla on mies..

   Poista
  14. Ei Candyllä oo edes miestä. Se on joku pölynen toinen nainen vaan. :D Se on sen vaimon mies se Mikko. Suhteeseen kuuluu vaan kaksi osapuolta, tässä tapauksessa Mikko ja vaimo!

   Poista
 42. Tää sun blogis on aivan mahtava :)) Vaikkakin aluksi olin hieman ennakkoluuloinen mutta se muuttu mielenkiinnoks ja nyt toivon todella paljon ettet joudu ikimaailmassa pettyy! :))

  Äläkä välitä niistä ilkeistä kommenteista. Niiden kirjottajat ovat ennakkoluuloisia eivätkä ne osaa olla avarakatseisia. :D Tsemppiä sinne!

  (p.s. http://shh-it-is-a-secret.blogspot.com/ <-- miun oma blogi hieman/ paljonkin eriasiasta)

  VastaaPoista
 43. Siis huhhuh ku ihmiset jaksaa spekuloida ja ettiä joka ikisestä asiasta jotain valitettavaa :--D mä ainaki toivon sulle ja mikolle kaikkee hyvää ja tosissani toivon, et jonain päivänä saatte toisenne ja elää normaalia arkea :) hope so, tää kaikki tapahtuu vaan sillä tavalla, ettei vaimon ja lasten tarttis nii törkeesti kärsiä.. Mutta mielenkiinnolla jatkan tän blogin lueskelua! :)

  VastaaPoista
 44. Tien, että sulla on loma nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huoh miks joku jaksaa kirjotella tällasia ihan vaan että sais candyn paniikkiin. hanki elämä

   Poista
  2. Vittu hienoo hei :D tyylii neljäsosalla tai puolella koululaisista on nyt loma... XD

   Poista
 45. Musta tässä kaikessa on kamalinta se että te viette useita vuosia Mikon vaimon elämästä. Hän voisi olla jo vapaa, toipunut erosta, ehkä jopa löytänyt uuden rakkauden. Te viette monta vuotta ihmisen elämästä. Ja elämä on jo muutenkin niin lyhyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ninpä, ja vielä ovat nyt kauhuissaan että ei se vaimo vielä saa haluta eroa, pakko sen on nyt saada uskomaan että kaikki järjestyy vielä, jotta Mikko ja Candy ja saa päättää milloin on oikea aika erota!

   Poista
  2. Samaa mieltä, ja Candy toistelee täällä "kerranhan täällä vaan eletään". Vaimonko ainutlaatuinen elämä on yhtä tyhjän kanssa teidän silmissänne, kun ette halua hänen saavan mahdollisuutta uuteen elämään ilman paskamaista miestä?

   Poista
  3. Kamalinta onkin juuri se, että Candy ei voi odottaa, että Mikko eroaisi ensin ja jatkaisivat suhdettaan vasta sitten, mutta vaimo pannaan odottamaan ilman minkäänlaisia tunnontuskia. Omaa toimintaansa Candy puolustelee sillä, että kerranhan täällä vain eletään, mutta sama logiikka ei toimi kuitenkaan vaimon suuntaan.

   Poista
  4. Niin, minä luulen, että Mikko on sellaisessa auktoriteettiasemassa, opettaja, tms. että hänelle ei todellakaan ole hyväksi saada mainetta 15-vuotiaan poikaystävänä.

   Sen vuoksi Candyn on päästävä koulusta pois ennen eroa.

   Poista
 46. Nuori 17-vuotias tyttö. Tiedätkö että kun kasvat ikää, ja rupeat aikuistumaan ja ehkä itse olet naimisissa ja sinulla on lapsia, tulet vihaamaan itseäsi siitä mitä olet tehnyt.
  Kuulostaa siltä, että tässä todella on kyseessä joku sairas mies - ja vaikka pystyisitkin rikkomaan Mikon ja tämän vaimon yhteisen kodin, luuletko todella että mies ei tee samaa sinulle? Jos ihminen on sairas, niin ei sitä 17-vuotias pikkutyttö voi muuttaa.

  Mielenkiinnolla jään seuraamaan blogiasi, puhut yhteen muuttamisesta yms. Mutta itse naimisissa olevana henkilönä, todellakin toivon että tajuat mitä olet tekemässä ja vetäydyt pois tästä suhteesta.
  Tuntui se miten pahalta tahansa.

  Jos todella vaadit "mikkoa" valitsemaan sinun tai hänen vaimonsa väliltä, uskotko todella että hän valitsee sinut kotiintuloaikoineen päivineen?? Jos näin on että sinut valitsisi, niin luulisi sinulla olevan sen verran pääsi sisällä järkeä, että laitat suhteen jäähylle kunnes he todella ovat eronneet.

  Itsekuria lapsi hyvä... Naimisissa olevat miehet ovat varattuja, ja heillä on elämä jonkun toisen kanssa. Ymmärrät tämän ehkä joskus aikuisena.

  VastaaPoista
 47. heippa!

  oon lukenu sun blogia vähän aikaa vasta. en hemmetti mitkä idiootit on tänne tiensä löytäny huhhuh. pitääkö nyt ihmisen erikseen selittää miksi tekee jotain spontaania ja "hupsua"? eiköhän kaikki ihmiset kenellä on huumorintajua ja elämäniloa edes hippu, tee sellasia asioita! Sitte haukutaan jälkeenjääneeksi, ei herranjumala kyllä jotkut saavuttaa ihan uuden ulottuvuuden idiotismissa kun pääsee vähä nimettömänä huutelemaan :D

  itse en millään tavalla tuomitsisi jos ystäväni kertoisi olevansa sellaisessa suhteessa kuin sinä. nyt, kun en tiedä asioiden oikeaa laitaa vaan tulkinnut vain sinun kirjoituksiasi, mielestäni tämä Mikko vaikuttaa aikamoisen selkärangattomalta.. Ainahan pettäminen on väärin ja vaatii aika kovettunut ihminen että siihen pystyy :( sehän sua alunperin lähesty ja otti yhteyttä, eipä taida olla vaikeeta sille tehdä alotteita ja flirttailla kun kaunis nainen sattuu kohdalle. pettämiseen ei auta mikään selitys. Mutta näin olette valinneet ja mikäs siinä. Kunhan ne lapset ei kärsisi. Siis jos mikon rakkaus vaimoa kohtaan on niin lopussa niin kyllähän se ilmapiiri on varmaan aika kylmä kotona ja lapset sen huomaa? Jos isä heitetään ulos lasten edessä, aika pahoja tilanteita. Miten isä voi luulla että lapsille olisi tällainen vaihtoehto paras että odotellaan ja salaillaan? Niin tässä taas tullaan siihen ettet voi kertoa niitä yksityiskohtia :)

  Kerro jollekin kaverille keneen voit luottaa ja joka ei tuomitse sinua. kenelle voit kertoa ne piirteet mitä ei voi julkaista täällä. Siten saat myös uutta näkökulmaa, voit huomata jotain mitä et aiemmin tullut ajatelleeksi. Joko varmistua suhteenne lujuudesta tai sitten huomata jotain epäkohtia.

  huh ite ken kyllä kestäis jos mun pitäis jakaa mun mies :D onnea siis sulle ja niille lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tajua, miten ihmiset ei tajua että tosiaan hupsu ja spontaani voi olla, mutta pitäisi hiukan kunnioittaa toisten omaisuutta, vaikka olisikin kyse vain pienestä pulkasta.
   Hupsu ja spontaani voi olla/saa olla/pitää olla, mutta ei niin että ei välitä kenemstäkään tai mistään muusta!

   Jos autossa on avaimet virtalukssa, niin oho kun onkin niin hupsua ja spontaania lainata sitä ihan vähäksi aikaa vaan!

   Joo, pulkka ja auto, ihan eri asioita, mutta periaate on sama.

   Mutta joo, eihän Candy ja Mikko muutenkaan kunnioita mitään.

   Poista
  2. pah siinähän se jutun juju onkin että joku pulkka joka on jätetty talon nurkalle, mitä pahaa siitä kenellekään on jos sitä lainaa :D tuskin omistajat olis poliisille ilmoittanu vaikka sitä ei oliskaan palautettu. Niinkuin itse sanoitkin, auton varastaminen on aivan omaa luokkaansa.

   Poista
  3. Jep, sellaista tavaraa saa varastaa tai "lainata" jonka rahallinen arvo on niin vähäinen ettei poliisille ilmoiteta. Kiva periaate;)

   Poista
 48. Tosta mallihommasta vielä, että ei tarvitse olla 170+cm jotta voi tehä mainoskuvia yms. lavoille 172+cm. Joten Candy voisi olla allekkin 170cm ja hakea silti malliksi. Mulla on tuttuja malleina ja osa heistä on alle 170cm

  VastaaPoista
 49. Candy, miten tyhminä sinä pidät ihmisiä?
  Jokainen jo täällä tietää, että et kerro kaikkea.

  Miten tyhminä sinä pidät kavereitasi? Jos he siis ovat tätä blogia lukeneet.

  Jos/kun sinä ja Mikko julkistatte suhteenne. Todellakin voi osa ihmisistä arvata sinun olevan tämän blogin pitäjä.

  Vaikka et olekaan mitään faktaa tänne laittanutkaan. Yhtäkkiä vain sinulle ilmestyy vanhempi miesystävä. Simsalabim tuosta vain.

  Kyllähän sinä selität sitten että olette juuri tavanneet yms. Mutta ei ne ihmiset oikeasti tyhmiä ole.

  Tai no toisaalta, en tunne sinun ystäviäsi tai sinua. Jospa niillä ei hoksottimet pelaakaan kunnolla? :)

  Tai mitään kiinni jäämisen pelkoa ei edes ole, koska Mikkokaan ei ole olemassa :)

  VastaaPoista
 50. Pakko myöntää, että mielenkiinnolla odotan seuraavaa kirjoitustasi.
  Millään tavalla teidän touhunne ei mielestäni ole hyväksyttävää, mutta mikä minä olen siitä tuntemattomalle moralisoimaan, eikä se tilannetta miksikään muuttaisi.
  Toivon kuitenkin että lapset eivät joutuisi teidän takianne kärsimään yhtään enempää.

  VastaaPoista
 51. Itellä on kokemusta tosta ikäerosta ( siitä voi lukee mun blogista jos sattuu tällasen surkeen narkkarin elämä kiinnostaan :D )ja hyvin on jo kuus vuotta suhde toiminu :)

  Mä diggaan tästä sun blogista vaikka eihän toi tilanne kenenkään kannalta hyvä oo..mut elämä on!

  Kunhan tulin mainostaan, no ei kai :D

  VastaaPoista
 52. Olen kovasti sitä mieltä että sinua vedetään kuin pässiä narussa. Uskon ettei "Mikon" vaimo voi olla niin paha tapaus mitä kerrot tai MITÄ SINULLE ON KERROTTU. Luultavasti "Mikko" on patologinen valehtelija, joka buustaa omaa itsetuntoaan "hengailemalla" kanssasi tai sitten kaipaa vaan piristystä ja jännistystä tylsään arkeensa. Loppu peleissä olen sitä mieltä että "Mikko" ei tule jättämään vaimoaan ja perhettään teinitytön takia.

  Vaikka en pidä teoistasi tai tämän "Mikon" teoista, toivotan Sinulle syvästi onnea! Sitä tulet tarvitsemaan!

  VastaaPoista
 53. Mitäköhän tapahtuisi, jos joku hyvää tahtova ihminen on huolissaan sinusta, ja epäilee että tämä Mikko käyttää sinua hyväkseen, ja lähettää vaikkapa nettipoliisille kyselyn että voiko poliisi tehdä asialle jotain?
  Kun tästä blogista käy ilmi, tai herää ainakin vahva epäilys, että suhteenne on alkanut kun olet ollut alle 16v.
  Mikkohan on silloin syyllistynyt rikokseen, ja joku ehkä haluaisi tietää että voiko sinua suojella tästä tyypistä, että pitäisikö blogin pitäjää selvittää, jotta saataisiin tämä lapsiin sekaantuja kiinni...

  Tämähän tapahtuisi vain koska sinusta olisi huolissaan.

  VastaaPoista
 54. Hihhii, tuli tuosta spontaaniudesta mieleen, kun joku tuossa yllä kertoi, että "Jos autossa on avaimet virtalukssa, niin oho kun onkin niin hupsua ja spontaania lainata sitä ihan vähäksi aikaa vaan"!
  Mulle on käynyt näin!Oltiin itse jossain poissa ja palatessa huomattiin, että autoa oli vähän lainattu, 97 km sillä oli joku ajellut! Kiva kun palautti! :D

  VastaaPoista
 55. Minulla oli aikoinaan samankaltainen tilanne, olin 16, mies oli 50 + naimisissa... Avauduin äidilleni kun olin pakahtua kun en saanut kenellekkään puhuttua, päivä kaks siinä meni että äitini hyväksyi miesmakuni, mutta ei sitä että mies oli naimisissa. Hän varoitti minua naimisissa olevista miehistä, ja että niistä tulisi vaan ongelmia, ja kuinka kävikään... Sen vaimo sai tietää ja se oli aika helvettiä silloin, mutta kantapään kautta oppii!

  Noh, petyin kyllä pahasti ja sain vakavat sydän surut mutta yli pääsin. Nyt olen 22 ja naimisissa aivan ihanan, miehen(50)v (erimies kuin tuo edellinen!) kanssa, ja olen niin onnellinen. :)

  Eli tsemppiä sinulle, ja ole varovainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Jos käyt tässä blogissa vielä niin kerro ihmeessä, miten kerroit asiasta äidillesi? Noin niin kuin suunnilleen sanasta sanaan mitä tapahtui. Pitikö äitisi salaisuuden vai miten kävi?
   Kiitos paljon ja toivotaan, että näet tämän!

   -N

   Poista
 56. Anteeksi nyt kovasti mutta... Kun aloit mikon kanssa pyöriä ei ollu enää soveliasta tuota poikia kotiin. Onko sinusta sitten soveliasta olla naimisissa olevan miehen kanssa?

  VastaaPoista
 57. Mun mielestä on aika hassua lukea näitä kommentteja mitä saat - onko oikeasti kaikki tänne kommentoijat niin puhtaita pulmusia että voivat kirkkain silmin tulla arvostelemaan toisen, tuntemattoman henkilön tekemisiä. Onhan se ymmärrettävää, että kun pitää näin suosittua ja yleistä blogia että arvostelijoita löytyy mutta kuitenkin.

  Halusin vaan tulla toivottamaan sulle tsemppiä että jaksat pysyä kasassa kommenttien kanssa - itsekin pidän blogia joka saa monien tunteet kiehumaan, kommenttien ei pidä lannistaa! :)

  Kaikkea hyvää ja jään seurailemaan!

  Ps. Sori jos tää kommentti tuli sulle kaks kertaa, sekoilin täällä vähän.

  Love, Kaisa

  VastaaPoista
 58. Heippa Candy!
  Olen lueskellut blogiasi jonkun aikaa.. en tuomitse teitä. Tunteille ei voi mitään, jos rakastuu.

  Mutta miksi ihmeessä te pitkitätte tätä kertomista? Kertokaa ja alkakaa elää omaa elämäänne!! Mitä kaemmin se vie, sitä vaikeempi ero on ja sitä enemmän satutatte lähellänne olevia ihmisiä..

  VastaaPoista
 59. Kun luin tän tekstin niin olin aivan satavarma, että saat kuulla ihan vitusti tosta pulkkajutusta ja tosta vammaisjutusta ja noh, oikeessa olin. Sen sijaan vähän ihmettelen, ettei sua oo tosta mallijutusta enempää dissattu... Tai ehkä et oo vaa julkassu niitä kommentteja.

  Mut joo WAY TO GO IHMISET :__________________D hankkikaa elämä

  VastaaPoista
 60. Candy mikset hommaa mainostajia tähän blogiin, vetäisit ihan hyvät fyrkat..

  VastaaPoista
 61. Candysta huomaa ainakin ettei se ole pk-seudulta. Kukaa ole noin lapsellinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja pääkaupunkiseudulla asuvistahan ei kukaan ikinä ole lapsellinen ;)

   Poista
 62. Kyllä Candy mun mielestä tekee ihan oikein! Jokaisella on oikeus saada mitä haluu, mitä siinä nyt yksi vaimo muka merkkaa?? Elämässä pitää vaan ottaa jos tahtoo olla onnellinen. Ja sitäpaitsi se vaimo on jo saanut oman mahdollisuutensa nyt on Candyn vuoro.

  Tsemppiii Candy! Toivottavasti Mikko on kohta sun ihan kokonaan ja se kamala vaimo pelkästään menneisyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei helevetti....

   Poista
  2. Et sä voi olla tosissas? Joku tenu täällä taas huutelee ilmeisesti. :D

   Eli muilla ei oo minkäänlaista väliä kunhan itsellä kaikki hyvin? Niinkö? Ja sen oman onnellisuuden saa ottaa vaikka muiden kustannuksella, vaikka niillä olisi paha olla sen takia? Mieti vähän mitä puhelet!

   Poista
 63. Kun sulla on tuo kuva "itsestäsi", oletko oikeasti kuvassa, koska se todistaisi, ettet ole se tyttö jonka kuvaa lähetellään "sinun" kuvanasi. kun siitä katsoo, tytön nenä on suurehkompi kuin tuossa sinun profiili kuvassasi (: en siis halua loukata tuolla "suurehkolla" en vain keksi kuvaavampaa sanaa... :/

  Hauska yhteen sattuma muuten -meiltä varastettiin pulkka pihasta, mutta sitä ei palautettu :P älä nyt käsitä väärin, en usko että te veitte pulkkamme, yhteen sattumia on vain hauska huomata. :D


  Toivon sinun kannaltasi, ettei "Mikko" ole vain sairas hyväksi käyttäjä, mutta sinähän sen parhaiten tiedät. On todella lapsellista kun ihmiset tulevat sanomaan että olet "Mikolle" vain tiukka pillu, he eivät tunne "Mikkoa" niinkuin sinä.

  Toivottavasti et saa loppuen lopuksi sydänsuruja (: Pärjäile! (toivottavasti ei myöskään tullut vaikutelmaa että haukun/kritisoin ketään/mitään)

  -Ritva

  VastaaPoista
 64. Tuli vahingossa toisten blogien kautta tänne..ja ei helvetti,oikeasti,ei helvetti että olet sairas pentu.Pentu ihan sanan varsinaisessa merkityksessä.Vittu toivoit varatun kusettaja ukkosi perheen kuolevan autokolarissa!!!!!Ei voi olla sairaampaa pikkulikkaa.HÄPEÄ!!!!!!!!Ja olen sata varma,ettet kehtaa tätä julkaista kakara.Toivon todella,että narahdat,ja tämä luuseri ukkosi vaimo antaa sulle sellasta asiakaspalautetta,että toivoisit olevasi muurahaisen kokoinen ja pääsisit luikkimaan pakoon.Ei vittu mikä daiju.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3