torstai 2. helmikuuta 2012

You tell me not to worry

Tänään oli paska aamupäivä. Myöhästyin, ja hukkasin tunnearvoltaan tärkeän tavaran. Jäin melkein auton alle. -__- Kuulokkeet korvissa on meinannu päättää mun päivät liian monta kertaa. Musta tulee liikenteelle kuuron lisäks jostain syystä musiikista hurmioituneena myös lähes liikenteelle sokeakin.

Osaatteko sanoa, miks aina kaikki huonot asiat ja tapahtumat osuu samalla päivälle? Tottakai kivempi niin, ettei joka päivä satu jotain paskamaista, mutta miksi niiden kaikkien on satuttava samalle päivälle pilaamaan koko päivä paskamaisuudellaan?

Mikko soitti mulle ja pyys käymään sen luona. Vaimo lähti lasten kanssa pienelle reissulle päivän etuajassa. Mikko ei voinut lähteä töiden takia mukaan. Reissusta en sen enempää kerro yksityiskohtia, teidän ei tarvitse tietää tai vastaavasti edes uskoa. :)

Menin siis Mikon luokse. Sinne meneminen on aina yhtä pelottavaa joka kerta. En mä siellä kovin usein oo tietyistä syistä käynyt, mutta ei tää eka kerta ollut - eikä varmasti viimeinenkään.
Pelkään, että naapurit kyttää ja tajuaa.Yritän aina mahdollisimman huolettomasti ja epä-huomiota herättävästi kävellä Mikon taloa kohti ja suoraan sen edessä puikahtaa huomaamattomasti pihaan. Mulla on aina joku tyhmä tekosyy valmiina jos sattuis käymään niin, että joku naapuri pamahtais paikalle.

Onhan se nyt ihan helvetin epätodennäköistä, ja siinä vaiheessa jo outoa, jos naapuri multa alkaisi jotain vierailustani kyselemään, mutta koskaan ei voi olla liian varma.

"Haluatteko ostaa keksejä partioni hyväksi? Olin tässä juuri tähän taloon menossa näitä kauppaamaan :)"-selitys olis naurettava ja epäuskottava, ja sitäpaitsi kategoriassa Only in USA. Niin, ja missäs ne myytävät keksit olikaan, hups...

Myönnetään, kävelymatkalla (kenenkään ei varmaan tarvitse kysyä miksen mene Mikon kyydillä) Mikon luokse on parit kerrat tullut mielikuvituksen laukatessa ja vainoharhaisuuden vallitessa mietittyä päänsisällä uskottavia pelastuskortteja mun läsnäololle Mikon talon pihassa, jos utelias naapuri sattuu paikalle samaan aikaan. Mun huonoksi onneksi ainakin toinen naapureista on vaimon kanssa jonkinlaisissa väleissä (vissiin litkivät hienostuneesti viiniä sillon tällön yhdessä ja jauhavat muista naapureista paskaa - no ei varmaan, mutta jollain tasolla ne kuulemma kavereita/tuttuja ovat), joten koskaan ei voi olla liian huoleton paljastumisen kanssa.

No, kyllä noiden huonojen selitysten rinnalle oon keksiny pari ihan uskottavaakin. Jos joudun niitä joskus käyttämään, en niitä täällä kerro etten paljastuisi ;)
Okei, pakko taas myöntää että oon t-o-d-e-l-l-a vainoharhaisella päällä tänään.

Meillä oli kiva ilta. Rauhallista yhdessäoloa ja toisen seurasta nauttimista.
Meidän tapauksessa sitä toisen seuraa todella osaa kunnolla arvostaa, kun se ei ole niin itsestäänselvyys tai mikään kovin helppo ja huoleton juttu järjestää. Ja kun se on aina nimenomaan sitä järjestelyä.

Oltiin taas melkein kun normaali pariskunta siinä sohvalla sylikkäin loikoillessa ja telkkaria kattellessa.
Mun hiukset tuoksuu kuulemma ihan mäntysuovalta, WTF? :D
Nauroin niin paljon, että pissin melkein housuun, kun se kömpelö töhelö onnistu kaatamaan juotavaa päällensä ja vähän sohvallekin.
Paitsi että koko sohva on mun mielestä ruma ja koko talon muukin sisustus liian yksinkertainen ja jopa mauton "jee täydellinen kokonaan valkoinen sisustuslehdestä kopioitu perfect-home-sisustus!!"-sisustus.

Nojoo. :D Me erotaan The Pikkuvaimon kanssa toisistamme aika paljon muutenkin kun tyylitajuiltamme. En halua kuulostaa ilkeältä pikkuämmältä, koska mä en sitä ihan oikeasti ole, mutta.. Kai mä en vaan näe siinä naisessa mitään hyvää, vaikka kuinka yrittäisin. En tajua, miten se on koskaan voinut saada Mikon kaltaisen miehen itelleen.
Okei, kai mä oon tänään vainoharhailun lisäks vähän myös ilkee pikkuämmä-tuulella. >:)


Loppuun hyvän biisin sanat, joissa on hyvin kuvaavasti mun fiiliksiä mukana.

Feet don't fail me now
Take me to the finish line
All my heart, it breaks every step that I take
But I'm hoping that the gates,
They'll tell me that you're mine

Walking through the city streets
Is it by mistake or design?
I feel so alone on a Friday night
Can you make it feel like home, if I tell you you're mine
It's like I told you honey


Don't make me sad, don't make me cry

Sometimes love is not enough and the road gets tough
I don't know why
Keep making me laugh,
Let's go get high

The road is long, we carry on
Try to have fun in the meantime


Come and take a walk on the wild side

Let me kiss you hard in the pouring rain
You like your girls insane

Choose your last words
This is the last time
Cause you and I, we were born to die

Lost but now I am found

I can see but once I was blind
I was so confused as a little child
Tried to take what I could get
Scared that I couldn't find
All the answers, honey

258 kommenttia:

 1. Mikä tuo biisi on? Vaikuttaa tosi tutulta. :o

  VastaaPoista
 2. Aika klassista...

  Siis että et ymmärrä miten Mikko on voinut muka olla ikinä vaimoonsa rakastunut.

  Minkäikäisinä he ovat tutustuneet?
  Onko Mikon vaimo kenties nuorempana ollut (järkytys!) kuten sinä nyt?
  He ovat yhdessä harrastaneet kaikkea, juoneet kaakaota laavulla, nuolleet kerman toisten huulilta, juossut metsässä, kaatuneet polun viereen ja jääneet sinne sylikkäin haaveilemaan tulevaisuudesta, jne jne jne...
  Todennut jossain kohtaa että siinä nyt on se ihminen jonka kanssa tahtoo olla loppuelämän, luvanneet toisilleen rakastaa ja kunnioittaa toisiaan, suunnitellut perheenlisäystä, maailma on ollut heidän, kaikkeen he pystyvät yhdessä...

  Ja sitten vaimo on raskaana, ei jaksa lähteä mihinkään, mies lähtee yksin lenkille.
  Vaimo kitisee kun mikään ei ole hyvin, mies ei ymmärrä mikä on muka vialla.
  Lapsi syntyy, ei huoli tuttia, ei pulloa, on täysin riippuvainen äidistä.
  Isä lähtee edelleen lenkille yksin, salille jne.
  Äiti turhautuu, katkeroituu kun mies ei osallistu vaan pakenee töihin ja muualle.
  Äiti huomaa olevansa taas raskaana.
  Isä on iloinen, rakastaa edelleen vaimoaan, juttelevat, lupaavat toisilleen vaika mitä, skovat taas tulevaisuuteen.
  Toinen lapsi syntyy, ei mennyt niinkuin piti..
  Keskonen, vaatii jopa enemmän huomiota kuin esikoinen.
  Isä turhautuu, pakenee taas omiin menoihin, äiti turhautuu, nalkuttaa, suuttuu, ja oravanpyörä on syntynyt....
  Ja kuvaan astuu nuori tyttö joka jumaloi komeaa ihanaa isää, joka nyt saa loistavan kuuntelijan kun selittää miten vaikeaa hänellä on ja miten väärinyymärretty hän on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miten sä jaksat edes miettiä tällästä?

   Poista
  2. Näinpä. Ja yllätys yllätys. Jos perheen isä ottaisi osaa myös lasten hoitoon, tätä oravanpyörää ei syntyisi.
   Mutta minkäs teet jos mies on idiootti.

   Poista
  3. Todella on klassista, sikälikin, että toinen nainen (no, tässä tapauksessa teini) joutuu aina tyytymään niihin murusiin, mitä se "sankari" jakelee. Perheasiat menevät aina edelle, ja voi, voi, kun joutuu taas perumaan tapaamisen, mitä kakkosnainen on ehkä jo huolella ja innolla valmistellut, odottanut. Sitten, kun itselle sopii (=vaimo lasten kanssa matkoilla), niin kutsutaan rakastajatar, ja hänellehän tapaamisen tietysti tulee sopia, koska hän on vain kokoajan odotuslinjalla, lähtee liikkeelle, kun miehelle sopii. Se, mikä tässä postauksessa pistää silmään (joskaan en kyllä ole ihan vakuuttunut tarinan todenperäisyydestä) on, että mies muka kutsuu kotiinsa, huolimatta siitä, että naapurusto voisi kiinnittää huomiota. Luulisi tällaisessa tapauksessa, että huolen pitäisi enemmänkin olla miehen taholla, eikä tyttösen. Ikävä ihminen on mies, jos asia on noin, kuten neito kertoo, eli että mies jättää "piilottelun" kokonaan tytön kontolle. Minun mielestäni tuo ei ole oikein loogista.

   Poista
  4. Komppaan edellistä. Tunnut jotenkin olevan kateellinen "pikkuvaimolle" (on kuule paljon työtä olla se "täydellinen" vaimo ja sitä ei tee itsensä vuoksi vaan lastensa ja miehensä onnellisuuden eteen)ja koet oikeudeksesi arvostella hänen sisutustaan kun loikoilet hänen miehensä kainalossa?

   T: toinen pikkuvaimo

   Poista
  5. Parhain kommentti koko blogissa. Sana sanaltaan täysin totta, vaikka tämän blogin pitäjä väittäisi muuta.

   Poista
  6. AVOT! Ei vois paremmin sanoa! Candy ei ilmeisesti tiedä että jokainen suhde on alussa fantastista jne.. sitten tulee se arki ;)

   Poista
  7. Täydellinen kuvaus. Noinhan se useimmiten menee.

   Poista
  8. Mä kysyn samaa kun eka anonyymi vastauksena tähän: miten kukaan jaksaa edes miettiä tälläisiä?

   Tuo sun kuvitelma on niin perinteinen käsitys ja yleistys asioista, ei mitään muuta :) Mutta en mä siitä sua syytä, tottakai ilman omakohtaisia kokemuksia asiat näkee tasan yhdellä tietyllä tapaa.

   Poista
  9. Tai sitten et halua myöntää enää että Mikko ei paljoa ole kotona :)
   Kuten olet itsekin sanonut useaan otteeseen, Mikko käy töissä, harrastaa ja viettää aikaa sinun kanssasi. Milloin hän on lasten kanssa aivan kunnolla? Niinpä niin, ja ei ainakaan tarvitse ihmetellä miksi siellä on hirviö kotona odottamassa. Mikko ei ota vastuuta! Vastuun pakoilija.

   Poista
 3. Hohoijjaa.. ei tuu hyvin päättymään tämäkään, joku osapuolista tulee varmasti kärsimään tästä ennenpitkää eikä järkevää ratkaisua tule olemaan. No rakkaus onkin sokea, mut eniten mietityttää nää lapsetkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä asianosaisena taas uskon/tiedän meidän jutun "päättyvän" hyvin :) Pikemminkin kyllä menemään hyvin, eikä päättymään.

   Lapsilla on kaikki hyvin, ja tulee olemaankin, eli ei tarvitse huolehtia heistä.

   Poista
 4. Lopeta se Mikon vaimon pilkkaaminen. Se vain osoittaa miten lapsellinen sinä olet. Eiköhän sinun "aikuisen" pitäisi tietää, että ihmiset ovat erilaisia ja pitävät eriasioista.
  Btw, sinähän se ThePikkuVaimo olet ;)

  Jos olisit oikeasti aikuinen, sinä lopettaisit Mikon vaimon teilaamisen. Se ihminen ei ole sinulle tehnyt yhtään mitään. Hän vain sattuu olemaan naimisissa miehensä kanssa. Eikä hän voi sille mitään, että hänen miehensä on lähtenyt vieraisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopetan jos siltä tuntuu, tai sitten en. Mulle on ihan sama mitä se musta osoittaa, jos en pidä siitä ihmisestä.

   Se ihminen ei oo tehny mulle mitään, mutta mulle maailman tärkeimmälle ja rakkaimmalle ihmiselle on. Se on se syy, miks mä sitä inhoan.

   Poista
  2. Lopeta se lapsellinen toiminta ja ota itseäsi niskasta kiinni. Se vaimo ei ole edes Mikolle tehnyt mitään. Mikkohan se on se petturi.

   Sinulla ei ole oikeaa syytä inhota Mikon vaimoa, koska sinä ET TIEDÄ millaista heidän perhe elämänsä on. Vai oletko edelleenkin kärpäsenä katossa?

   Poista
  3. "Se ihminen ei oo tehny mulle mitään, mutta mulle maailman tärkeimmälle ja rakkaimmalle ihmiselle on. Se on se syy, miks mä sitä inhoan."

   Tämä jo osoittaa ettet ole aikuinen. Aikuiset ihmiset pystyvät itsekin muodostamaan mielipiteensä jostakin henkilöstä, ilman välikäsiä. Jos sinä et henk.kohtaisesti tunne Mikon vaimoa, et myöskään voi hänestä paskaa jauhaa. Sinun paskanjauhanta on vain toisen käden tietoa, eli edes sinä, et voi sanoa että se olisi 100% totta. Ja johan sen kaikki tietää, että juttua kertoessa, niillä on tapana paisua. Ja luuletko ettei Mikko muka paisuttelisi jonkin verran että saisi sinulta säälipisteitää ;) Ei tarvitse sen pelätä että sinä tuomitsisit sen teot. Voisihan se olla, että sinäkin patistaisit sen kotiin lasten luokse, jos tietäisit totuuden?

   Poista
  4. Eihän candy ole sitä vaimoa haukkunut? :DD Sanoo vain, ettei pidä kyseisestä ihmisestä, ei siinä mitään väärää ole :)

   Poista
  5. Candy sanoi vaimoa btw kotkannaamaksi ja taisi joitan muitakin haukkumasanoja käyttää. Löytyy aikaisemmista postauksista. Että eikö muka oo haukkunut?

   Poista
  6. Eikö ole? ;) Aika moneen kertaan haukkunut. Ilman että edes tuntee koko ihmistä :)

   Poista
 5. miks jauhat aina paskaa "mä kirjoitan täällä mun tuntemuksia, teidän mielipiteillä ei ole mitään väliä" mut sit kuitenkin vaikka kuinka monen lauseen lopussa (en kerro teille sitä, en kerro tätä teille). Eli kirjoitat sittenkin meille etkä itsellesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi ettei jostain asiasta tule sataan eri kertaan samoja kysymyksiä. Ne on helppo ehkäistä etukäteen ilmoittamalla, ettei ne kuulu lukijoille.

   Kirjoitan tätä edelleenkin loppujenlopuks vain itselleni, mutta jonkinverran myös lukijoille.
   En kuitenkaan niin paljoa, että alkaisin tanssimaan lukijoiden pillin mukaan ja tekisin kaiken just niinkun ne toivoisivat.

   Tämä on mun blogi, mun elämä ja mun tunteet ja kirjotan tänne just sitä mitä haluan. Mä oon tehny niin alusta asti ja teen niin loppuunkin asti, eikä kukaan tule sanelemaan mulle mitä mun pitäis kirjoittaa.

   Ehdotuksia saa heittää, mutta en ala muuttamaan mitään kenenkään takia. Jos ei miellytä, voi lopettaa seuraamisen. Kenenkään persettä en ala pussailemaan, ei ne lukijat niin tärkeitä mulle ole. Itelleni tätä kuitenkin kirjoitan.

   Poista
  2. no et näytä kirjottavan kun lukijat on sulle niin tärkeitä et pitää teksteihinki ottaa aina mukaa :D

   Poista
 6. oon lukenu sun blogia lähes alusta asti ja aina ajatellut susta hyvää, että sä et ole mikään paskaihminen, vaikka moni muu niin ajattelee, mut nyt jotenkin mulle tuli sellanen typerä olo, ei niinkään omasta puolestani, vaan sun.
  Sä olet tosiaan vielä nuori ja mikon vaimo on, noh, ei ehkä paljon vanhempi, mutta vanhempi kuitenkin, joten et voi olettakaan,että teillä olis samanlainen maku esim. kodin sisustamisen suhteen.
  Jokaisella on oma makunsa ja tyylinsä, toinen tykkää persikoista ja toinen päärynöistä, mutta mun mielestä jokainen tekee kodistaan sellaisen kun itse haluaa ja omalle mielelleen mukavan, kodin on tarkoitus olla ihmiselle pyhä paikka ja siellä on tarkoitus tuntea itsensä turvalliseksi, joten mun mielestä on väärin, että sä menet mikon (ja sen vaimon!!) kotiin ja alat haukkumaan täälä, että sen sisustus on mauton! ja mistä sä tiedät,etteikö mikko olis yhtä lailla ollu mukana kodin sisustamisessa, joten onko mikolla myös huono maku?! tuskin mikko on hiljaa tuppisuuna istunu ku vaimo on valinnu huonekaluja, vai onko vaimo pakottanut mikon olemaan hiljaa ja sanonut, että mikäli sohva ei miellytä niin voi muuttaa muualle ja ostaa sellaisen sohvan minkä itse haluaa?
  ja toisekseen, eikö sua yhtään ällötä miettiä, että mikko istuu/on istunut siinä ko. sohvalla vaimonsa kanssa samalla lailla kun sun kanssa ja tehny siinä ties mitä?? mun tarkoitus ei oo millään lailla haukkua tai mollata sua, mut jotenkin vaan pisti silmään tämä sun "avautuminen" vaimon sisustuksesta.
  mitä olisitte tehneet siinä vaiheessa kun vaimo oliskin yht äkkiä kurvannu pihaan ja tullu ovesta sisään teidän huomaamattanne, epäilen, ettei olis menny keksiselitykset yms läpi, otatte todellakin tosi suuren riskin tehdessänne tälläistä, kun kerran ette missään nimessä halua paljastua ja jäädä kiinni. mua vähän huolettaa, miten sun käy siinä vaiheessa jos ja kun tämä teidän suhteenne tulee ilmi. ja nyt kommentoit tähän, että ei se tule, mutta koskaan ei voi olla varma. ja ennen kaikkea, koskaan ei voi olla liian varovainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän että toi avautuminen sisustuksesta oli aika lapsellinen ja ehkä aiheetonkin, mutta siltä musta kirjottamisen hetkellä tuntu ja kuten oon sanonu, puran tänne tunteitani.

   Ne ei aina välttämättä oo kovin asiallisia ja järkeviä, mutta kuka niitä on oikea henkilö loppujenlopuks arvostelemaan? Kukapa meistä ei joskus ajattelis jotain pahaa?

   Joo, mä kirjotin ajatuksistani tänne, mutta en loukkaa tässä henkilökohtaisesti ketään. Taino, loukkaan toki, mutta kukaan teistä ei tiedä kenestä puhun, joten se ei mun mielestä ole kovin paha. Eriasia sitten jos ihan oikeilla nimillä puhuisin ja kirjoittaisin törkeästi.

   Ja fakta on kuitenkin se, ettei mun ajatukset tai ylipäätään koko elämä oo jatkuvasti happyhappyjoyjoy-meininkiä.

   Ja ei, ei mua ällötä makoilla Mikon kanssa sohvalla. Mielessä kävi korkeintaan ajatus siitä, että onko siinä lapsi hinkannut paskaista persettään tai jotain :D

   Aivan totta, ei koskaan voi olla liian varovainen, tiedän sen varsin hyvin. Tällä kertaa kuitenkin uskallettiin olla Mikon luona, koska vaimo oli siinä vaiheessa jo kaukana, eikä sen paikalletulemiseen pitäny olla pienintäkään mahdollisuutta.
   Me tietenkin arvioidaan kiinnijäämisen riski aina, ennenkun tavataan.
   Jos vaimo olis lähteny pariks tunniks jumppaan, en todellakaan olis mennyt niille. Muttakun se oli lasten kanssa kaukana, eikä sillä ollut aikomustakaan tulla pariin päivään takaisiin kotiin, niin pystyin menemään sinne aika huoletta.

   Poista
  2. Oon tässä huomannut, että sulla toistuu aina samantyylinen perustelu jos joku osoittaa tekos vääräksi. Tässä tapauksessa:

   "Kukapa meistä ei joskus ajattelis jotain pahaa?"

   Aina kukapa ei sitä, kukapa ei tätä. Ehkäpä maailman lapsellisin perustelu asioille, tätä kuulee usein tarhaikäisten suusta. "Noku muutki!" Candy oma ajattelu sallittua.

   Poista
 7. Niin, "Born to Die"... ei se että poimii pari hyvää kohtaa biisistä muuta koko kappaleen sanomaa. Niinkuin suhteissakaan. Pitää nähdä kokonaisuus.

  VastaaPoista
 8. Mielestäni on väärin sinun puhua paskaa Mikon vaimosta. Varmasti vaimokin on hyvä äiti ja vaimo. Kyllä sinäkin tulet vielä tajuamaan että ei se parisuhde ole pelkkää "onnen kukkuloilla" - olemista. Pitkässä parisuhteessa varmasti tulee paljon ristiriitoja mutta myös onnen hetkiä. Ja sen eteen täytyy tehdä töitä, jotta se toimisi. Mikko on näköjään luovuttanut sen suhteen että heidän parisuhde parantuisi. Eikö kuitenkin kannattaisi ajatella vähän lapsia? En ymmärrä miksei Mikko heti voi ottaa eroa, koska hänhän voi hypätä suoraan uuteen suhteeseen, mutta vaimo jää tyhjänpäälle. Mielestäni te kaksi pidättelette vaimoa turhassa suhteessa, kun nyt hän olisi voinut alkaa rakentamaan jo omaa elämäänsä uusiksi, sensijaan että tuhlaa elämäänsä hukkaan. Vaimokin on vain ihminen, samanlailla kuin sinä tai sinun ystäväsi. Mieti siis vähän miten puhut. toki tuon ikäisenä vielä tulee paljon mielialamuutoksia, eli seuraavassa päivityksessä varmaan pahoittelet sitä mitä olet viimeksi sanonutkaan..

  "En tajua, miten se on koskaan voinut saada Mikon kaltaisen miehen itelleen." Ansaitsetko sinä sitten Mikon kaltaisen miehen? Mielestäni et.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se on sun mielipide. Mulla on kuitenkin sananvapaus ja oikeus olla siitä ihmisestä mitä mieltä tahansa.

   Enkä kiellä etteikö se olis hyvä äiti, sitä se kyllä on.

   Lapsiahan me tässä ollaan koko ajan ajateltukin. Eikä sun tarvitse ymmärtääkään, riittää että me asianosaiset ymmärretään.

   Poista
  2. Sellaista se on uusperheessä. Parempi tulla toimeen.

   Tuskinpa se Mikon vaimo tietää asiasta edelleenkään ;) Joten, ei kaikki asianosaiset tiedä :)

   Jos kerran Mikon vaimo on hyvä äiti, miksi ei ero jo tapahdu? Hyvinhän hyvä äiti pärjää ilman kieroa ukkoakin :)

   Poista
  3. Unohdat et tässä tapauksessa asianosaisia on myös vaimo ja lapset. Ymmärtääkö ne?

   Ainiin ku ei ne edes tiedä!!

   Poista
  4. Ei oo paskan puhumista, jos ei vaan tykkää jostain henkilöstä.. Ei mun näkmeän mukaan näis kirjotuksissa oo ikinä ollu mitään haukkumasanoja tai muuten henkilökohtasuuksiin menevii loukkauksii. Candy on ainoastaan sanonu että ei pidä tästä naikkosesta, ei se väärin ole!

   Poista
  5. Ai ajattelette lapsia? Sinäkin se lapsi tässä vielä olet (:

   Poista
  6. Et ole sitten lukenut tarpeeksi tarkkaan Candyn kirjoituksia.

   Poista
  7. Eivät ne voi vielä muuttaa yhteen, kun Mikko ja vaimonsa ostivat alle kaksi vuotta sitten talonsa ja joutuisivat maksamaan uudestaan varainsiirtoveron.

   Poista
 9. ". En tajua, miten se on koskaan voinut saada Mikon kaltaisen miehen itelleen." Samaa mäkin mietin isäni naisystävästä. Itsekäs ämmä ja jo toinen loma eikä sujunu ihan ongelmitta. En ymmärrä miten joku voi olla ihmisen kanssa joka ei hymyile naura tai ole mitään huumorintajua. Ainakun sanoo vitsin niin aina vakavalla äänellä. Isä ja kyseinen nainen vieläpä erosi jossain vaiheessa mutta on takaisin yhdessä enkä ymmärrä sitä ollenkaan. Onneksi on Sisko ja Äiti minun puolellani. Tuskimpa ketään kiinnostaa mikä ämmä se on ja mitwen itsekäs joten annan asian olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveen kiva että tulit kertomaan tän tänne. Todella oleellista.

   Poista
  2. Höh, aika ankee akka kyllä kieltämättä jos on tosiaan tollanen kiree tosikko :D En yhtään ihmettele miks ihmettelet mitä se tekee isäs kanssa, jos isäs on iloinen ja huumorintajuinen tyyppi.

   Poista
 10. Miksihän ihmisten (kuten Anon yllä) on niin vaikea uskoa, että petetty vaimo voisi olla kamala tai jopa ansaita pettämisensä? Mikäs helvetti siinä aviopaperilipukkeessa on niin pyhää, että ihmisyys katoaa? Kaikki on aina miehen vika. Äiti kun vain jäi yksin taloon, yksin lasten kanssa. Voi raukkaa äitiä. :( Kamala mies kun ei jaksanut nalkutusta, sehän on normaalia!

  Joo, ihan sama. Mutta kai kaikkien naisten tulee tuomita Toinen Nainen, teini tai ei, koska ne pelkää niin perkeleesti että oma täydellinen mies touhuaa salaa samalla tavalla oman selän takana.

  Ja ei, en itse ole tullut petetyksi (tietääkseni), enkä ole koskaan pettänyt tai ollut varatun miehen/naisen kanssa. Silti tuollainen tekopyhyys ärsyttää näissä Candyn kommenteissa jopa enemmän kuin Candyn oma sinisilmäisyys.

  Pää pois perseestä, ihmiset ovat luonteeltaan itsekkäitä aina elämänä loppuun asti. Ei parisuhteessa ole pahiksia tai hyviksiä. Kaikkihan tässäkin kolmiodraamassa käyttäytyvät epäoikeudenmukaisesti. Siitä voisi vetää monta tuntia filosofiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Miksihän ihmisten (kuten Anon yllä) on niin vaikea uskoa, että petetty vaimo voisi olla kamala tai jopa ansaita pettämisensä?"

   Jos se vaimo on NIIn kamala, Mikko olisi jo lähtenyt.
   Puolitoista vuotta jo tapaillut toista, valehdellut vaimolleen jne...
   OLi se vaimokuinka kamala tahansa, hänkin ansaistee parempaa.
   Ehkä hän on kamala juuri sen takia että hänkin on onneton!

   Poista
  2. Ei kukaan ansaitse pettämistä. Jos puoliso on kamala yms. ei siinä sitten mitkään pettämiset auta vaan ihan rehellinen ero. Ja Candyn tekstistä on kyllä saanut sen käsityksen, että se vaimo on se joka hoitaa yksin pääasiassa lapset. Mies käy töissä, harrastaa ja pitää siihen päälle vielä salasuhdetta. Kyllä minuakin ottaisi pattiin jos ukko ei sen vertaa pystyisi ottamaan vastuuta, että olisi lastenkin kanssa kunnolla.
   Toisaalta, minä olisin jo viskannut sellaisen ukon kartanolle, joka ei edes pysty ottamaan vastuuta.

   Poista
  3. "Kaikkihan tässäkin kolmiodraamassa käyttäytyvät epäoikeudenmukaisesti."

   Tästähän meillä on vain toisen käden versio siitä, miten pettäjä perustelee pettämistään salarakkaalleen. Sinua taitaa ihan oikeasti yllättää ihmisten skeptisyys Candyn kertomuksien suhteen. Miksi? Oletko kenties kuullut myös tätä suhteen kolmatta osapuolta tai nähnyt tilanteen? Minä en ole.

   Muista, että tarinalla on aina kertoja, jonka näkökulmasta asiat ovat. Varsinkin tällaisissa tarinoissa. On fiksua olettaa, ettei kertoja tiedä kaikkea maailmasta, saattaa jopa tarkoituksella muunnella totuutta omanlaisekseen ja kertoa sen, mikä saa hänet näyttämään parhaalta. Perusjuttuja lukion äidinkielen tunneilta, myös sovellettavissa IRL ;)

   En väitä tietäväni mitään Mikon ja hänen perheensä tilanteesta, mutta epäilen silti hyvin vahvasti Candyn kautta kuulemaamme Mikon versiota hänen avioliitostaan. Ei se tarkoita, että pelkään oman mieheni puuhailevan samanlaisia asioita, sillä niin ei todellakaan ole. :D

   Sinä, Anonyymi, olet tässä se, jolla on pää perseessä.

   Poista
 11. "Reissusta en sen enempää kerro yksityiskohtia, teidän ei tarvitse tietää tai vastaavasti edes uskoa. :)"

  "No, kyllä noiden huonojen selitysten rinnalle oon keksiny pari ihan uskottavaakin. Jos joudun niitä joskus käyttämään, en niitä täällä kerro etten paljastuisi ;)"

  Nuo kohdat pisti jotenki aivan hirveenä silmään. Ennen oon tykänny sun tavasta kirjottaa ja kertoo asioita, mutta nyt tekstistä on tullu mun mielestä tosi vittumaista, koko ajan toistelet kuin et kerro asioita tai vääristelet niitä tms. KYLLÄ ME SE TAJUTAAN VAIKKET SITÄ JOKA LAUSEEN PERÄÄN KIRJOTAKKAAN. Joo, mullaki on näköjää vähä huono päivä, mut toivottavasti tajusit mitä tarkotan ja vähentäisit noita juttuja tuolta. Tekstistä tulis paljo kivempaa lukea ja ei tarvis lopettaa koko blogin lukemista, koska on tää silti mielenkiintosta ajanvietettä. :)

  VastaaPoista
 12. Toi on niin totta. Ja surullista.

  VastaaPoista
 13. Se, että Mikko vie sinut kotiinsa ja sinä menet, on todella ala-arvoista.

  Jos mies on mies, hänellä on aina varaa hotellihuoneeseen, minne mennä. Ei tarvitse tuota kotona tehdä. Itselleni ei missään rakkauden huumassakaan koskaan käynyt mielessä käydä köyrimässä toisen kotona saati raahata rakastajaa meidän lakanoihin pyörimimään.

  Paras juttu, mitä olen tällä saralla kuullut: yksi mies osti paperisia kertakäyttölakanoita, joihin rakastajatar tuotiin. Kuulemma vaimo huomaa, että lakanat on vaihdettu, mieshän ei sitä normaalisti muuten tee. Itketti naisen puolesta, miten itsensä alentaa.

  Sori, mutta tämä itselleni viimeistään kertoi sen, mihin teidän suhde perustuu. Jos Mikko kunnoittaisi vähänkään vaimoaan, sinua tai edes itseään, hän ei käyttäytyisi noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tainnut Candy löytää miehen joka elää vaimonsa rahoilla jos ei ole rahaa hotelliin ;)

   Poista
 14. Mua oikeesti ärsyttää lukea näitä sun blogiin tulleita kommentteja, kun kaikki yrittää niin tarkkaan analysoida ja on muka tietävinään kaiken sun elämästä.. :--D Aivan ihana toi biisi muuten!

  VastaaPoista
 15. Siinä nähdään, miten ihana ja kunnollinen mies Mikko oikein onkaan. Jos ihmisellä olis edes jonkinlaista empatiakykyä ja omatuntoa, ei se veisi syrjähyppyään vaimonsa kotiin. Paras ennustus tulevalle käytökselle on nykyinen käytös.

  VastaaPoista
 16. Oletko ajatellut sitä, että vaikka se kovasti inhoamasi "pikkuvaimo" olisikin miten sekopää tahansa, niin hän on kuitenkin elävä tunteva ihminen?

  Jos teidän jutustanne tulee aikanaan ihan oikea parisuhde ja yhteinen elämä niin muistathan, että tuo "pikkuvaimo" tulee seuraamaan elämässäsi loppuun asti näiden lasten kautta. Hänestä et pääse eroon niin kauan kuin lapsilla on tämä äiti olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaisi alkaa pitämään tästä pikkuvaimosta ;)
   Te tulette näkemään häntä toooodella paljon :) Ihan Mikon ja lasten kannalta, kannattaa heittää romukoppaan aika nopsasti nuo ajatukset Mikon vaimosta. :)
   Rattoisa loppuelämä tiedossa :D

   Aattele, Mikkohan saattaa käydä lapsiaan tapaamassa myös tämän pikku vaimon kodissa :) Vai meinaatko estää ne tapaamiset? Tai sitten Mikkoa ottaa lapset vain ja ainoastaan sen joka toinen viikonloppu, yhtään enempää ei aio heihin pitää yhteyttä?
   Ja edelleen, Candy on sanonut, että lapset asuvat pääasiassa vaimon luona. Mikon työn ja Candyn koulun takia. Joten oletan, että lapset käyvät vain joka toinen viikonloppu, ei joka toinen viikko.

   Poista
  2. Entäs jos tämä järjestely ei sovikaan vaimolle? Entä jos vaimo haluaakin viikko- viikko systeemin? Silloin Candyn on vain kestettävä se, että lasten asioista ollaan paljon ja usein tekemisissä vaimon kanssa. Ja lapset ainakin tulevat puhumaan äidistään, eikä Candy voi heille äitiä tai hänen huonoa makuaan haukkua.

   Poista
  3. Niinpä. Ei auta kuin ottaa lapset :) Candy varmaan luulee, että he saavat yksinään päättää näistä asioista :) Ilman että vaimoa tarvitsee ottaa huomioon. Ainakin siihen tyyliin hän kirjoittaa useaan otteeseen.

   Joten, niin siihen he kuitenkin päätyvät. Karsean noita-akan kanssa pitää olla tekemisissä, halusi tai ei.

   Jos Mikko on Mies, ei se anna Candyn solvata lastensa äitiä. Varsinkaan lasten kuullen. Mutta johan näistä Candyn postauksista ja viesteistä saa sen kuvan, ettei ymmärrystä riitä lapsille asti.

   Saas nähdä tuleeko Candysta katkera nyxä joka kiukkuaa kun joutuu kohtaamaan exän hyvin usein ja vieläpä hoitamaan exän lapsia :)

   Poista
 17. "Miksihän ihmisten (kuten Anon yllä) on niin vaikea uskoa, että petetty vaimo voisi olla kamala tai jopa ansaita pettämisensä?"

  Mitä ihmettä?! :o Toivoa jollekin ihmiselle jotain pahaa ajatuksella että se kyllä ansaitsee sen. Mikä voi olla ihmisessä niin kamalaa että koetaan että se kyllä ansaitsee sen?! :o Ihmeellisiä ajattelutapoja ihmisillä kyllä.

  Mutta eipä sillä, turhaan te anot riehutte täällä kun ei tämä edes mitään totta ole. Pettämistä tapahtuu kokoajan mutta en hetkeäkään usko että 30+ ikäinen, perheellinen mies rakastaisi oikeasti 17-vuotiasta teinityttöä. Eiköhän kaikki tiedä mitä ne vanhemmat miehet hakee nuorista naisista...

  VastaaPoista
 18. Ei pahalla, mutta se, että Mikko ehdottaa ja sinä suostut menemään HEIDÄN perustamaansa kotiin, jonka pitäisi olla turvallisin ja pyhin paikka maassa, on aika oksettavan ylimielistä.
  Vaikka et vaimosta pidäkään, hän ei ole tässä se osapuoli joka tekee väärin, vaan te kaksi. Jotain kunnioitusta vaimoa ja heidän perhettään kohtaan. Se on heidän kotinsa jonne sinulla ei ole mitään oikeutta eikä asiaa. Tuntuuko kivalta katsoa heidän kotiaan ja kuviaan, johon sinä et koskaan tule kuulumaan etkä mahtumaan?

  Toiseksi, muistuttaisin että on olemassa ihmisiä, jotka näkevät pienenkin muutoksen kodissaan. Itse omistan ns. visuaalisen muistin, ja huomaan heti, jos kodissamme on tuolikin liikkunut sentin johonkin suuntaan, tai tehty jotain muuta.
  Muistan tasan miten sänky on laitettu aamulla kun lähden töihin, tai miten viinilasit on kaapissa.
  Kyse ei ole stalkkauksesta, vaan ihan siitä, että olen sisustuksen suhteen todella tarkka (kuten Mikonkin vaimo selkeästi), haluan että kotimme on siisti ja tavarat on paikoillaan.
  Riittää että siitä sohvasta löytyy erivärinen hius kuin Mikon vaimon.
  Mikon vaimokin voi olla hyvin tarkka, joten sinuna miettisin kaksi kertaa.

  Ymmärrän, aina on syyt ja seuraukset ja mielestäsi Mikon vaimo on jollain tasolla ansainnut tämän.
  Mutta se, mikä tekee Mikosta säälittävän raukkamaisen, on se, että hän ei edes yritä korjata heidän avioliittoaan.
  Ja sinä käytökselläsi ja toisena naisena ruokit sitä.
  Faktahan on se, että sinun pitäisi antaa heidän selvittää välinsä, mikäli korjattavaa on. Jos ei, niin iske sitten kiinni.
  Avioliitto on lupaus sitoutua loppuiäksi niin myötä- kuin VASTOINkäymisissä, ja sinä edistät sitä, että Mikko ei aio edes yrittää, mikä on todella raukkamaista.
  Riitoihin tarvitaan aina kaksi, ja vaikka vaimo tekisikin osaltaan väärin, tekee Mikko vielä enemmän väärin. Hänen vaimonsa sentään yrittää korjata avioliiton samalla kun mies juoksee vieraan pillun perässä. Todella kunnioitettavaa.

  Kyllä, olet oikeassa, joskus se rakkaus voi kuolla. Mutta jälleen edistät sitä, että se varmasti tulee kuolemaan.
  Jokainen aviolupauksen tehnyt ansaitsee mahdollisuuden korjata liittonsa, myös he, huolimatta syistä. Tulet toivomaan itse samaa mahdollisuutta tulevaisuudessa.

  Mitä sitten tapahtuu, kun vaimo on heivattu pihalle, ja teidän ennen niin ihana parisuhde alkaa rosoilla. Miehesi tulee tekemään kanssasi ihan samoin jokaisen riitanne yhteydessä kuin nytkin nykyiselleen, kääntää selkänsä ja lähtee ovesta ulos puhumatta ja asioita selvittämättä, toisen naisen luokse.
  Olet tyhmä, jos kuvittelet, että jokainen parisuhde ja avioliitto on yhtä ruusuilla tanssimista. Voi kuule, se on kaikkea muuta.

  Tarkoitukseni ei ole haukkua, mutta voisit astua hänen vaimonsa saappaisiin, koska ihminenhän ei muutu, ja muutaman vuoden päästä saat lunta tupaan ihan samalla mitalla.
  Historia toistaa itseään, valitettavasti.

  Olet vain niin kovin nuori ja naiivi, et asu edes omillasi vielä. Et tiedä vielä oikeasti mitään talouden pyörittämisestä ja aidosta parisuhteesta, jossa elät toisen kanssa 24/7 saman katon alla jakaen elämässäsi kaiken. Suhteenne ei ole mitään verrattuna oikeaan parisuhteeseen oikeine ongelmineen ja iloineen.
  Eläisit normaalin nuoren ja teinin elämän ensin ja miettisit noita äitipuolikuvioita 10 vuoden päästä.

  VastaaPoista
 19. Oot ällöttävä. Se, että kerrot, ettet näe mitään hyvää vaimon missään asiassa.... ei sun pitäisi kirjoittaa mitään tollaista. Sä et tajua omaa parastas. Ja se ei todellakaan ole siis Mikon kulli.

  VastaaPoista
 20. Hei Candy,

  Mä olin myös "toinen nainen". Kun mä tapasin tän miehen, mä olin 16-vuotias kokematon tyttö. Mies oli päälle kaksikymppinen, naimisissa, mutta lapseton. Mä en aluksi tiennyt, hän väitti olevansa sinkku. Meni useampi kuukausi, kunnes mies tunnusti olevansa varattu.
  No, se vuosi oli elämäni hirveintä aikaa. Olihan se välillä ihanaa ja jännittävää eikä syyllisyyskään painanut jatkuvasti, kun sain hänhän siis kuulemma oli naimisissa vain käytännön syistä enää ja suunnitteli eroa.
  No, sittenhän selvisi, että vaimolla ei ollut aavistustakaan miehen touhuista eikä mies aikonutkaan vielä erota. Lopultahan paljastui, että tää mies, johon olin rakastunut, oli pettänyt vaimoaan muidenkin kanssa ja vain halunnut musta hupia. Siinä vaiheessa aloin masentua toden teolla, en enää haaveillut yhteisestä tulevaisuudesta, mutta jäin suhteeseen, joka vain satutti ja jonka tiesin olevan väärin. Seuraavat kuukaudet olin todella hukassa ja masentunut, halveksuin ja inhosin itseäni koska en osannut päästää miehestä irti.
  Ei hän tähän suhteeseen lähtiessään ja valheita sepitellessään tarkoittanut mua satuttaa, eikä vaimoaankaan, kunhan ajatteli vaan omaa haaroväliään ja mielihyväänsä ja innostui, kun pääsi "valloittamaan" nuoren ja täysin kokemattoman tytön.
  Lopulta mies lopetti suhteen, se onkin parasta mitä hän mun takia ikinä teki. Hän ymmärsi paremmin kuin minä itse, että suhde oli vain haitaksi mulle.
  Mä ymmärsin vasta monta kuukautta suhteen päättymisen jälkeen, miten vakavasti masentunut olin ollut ja niin pitkään... Meni varmaan puoli vuotta, ennen kuin pystyin ajatella tapahtumia ilman, että puhkesin hysteeriseen itkuun tai aloin voida fyysisesti pahoin. Tärisin ja olisin halunnut vain oksentaa pahan olon pois.

  Mies on edelleen yhdessä vaimonsa ja jatkaa samaa rataa, muiden naisten kanssa. Yritti se muakin uudelleen lähestyä.

  Tää mitä tapahtui mulle, eroaa tietysti sun kokemuksista eikä pahemmin liity tähän, kunhan halusin vaan kertoa mitä mulle tapahtui.
  Kertomasi perusteella olet onnellinen. Mutta olethan onnellinen myös silloin, kun en näe miestä? Mäkin luulin olevani aina onnellinen, kun näin miestä, mutta en ollut...

  Ja kuulemma Mikko on myös avoin ja rehellinen sulle. Mä toivon, että Mikko on vilpitön sun kanssasi. Omasta ja muiden kokemuksesta tiedän, että pettäjämiehet on todella taitavia valehtelemaan, keksimään syitä ja selityksiä. Toivottavasti Mikko ei ole tällainen, sinä kun et voi sitä varmuudella tietää. Voit vaan luottaa ja toivoa parasta.

  Ja totta kai omasta vaimosta kerrotaan vaan ne huonot asiat rakastajattarelle ja liioitellaankin vielä päälle.
  Älä ikinä ajattele olevas parempi kuin tää "pikkuvaimo". Vaikka olisit nyt ehkä parempi kumppani Mikolle, sopisitte paremmin yhteen yms, sulla ei ole mitään syytä halveksua ja haukkua ko. naista. Sä et tunne häntä, et ole ikinä tavannutkaan. Sä et tiedä millaista heidän elämänsä on ollut. Mikko on joskus rakastanut tätä naista ja sen takia mennyt naimisiin - mutta suhde ei toimi enää, ehkä he ovat kasvaneet erilleen, ehkä he eivät panostaneet suhteeseen tarpeeksi. Sama voi käydä tulevaisuudessa sulle ja Mikollekin, jos päädytte yhteen. Ei sitä kannata alkaa pelkäämään, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta turha ylpistyä ja kuvitella olevansa niin paljon toista parempi, kun itsekin saatat muuttua samanlaiseksi "hirviöksi" kun nykyinen vaimo on nyt. Sanoitkin joskus, että jos joskus tulevaisuudessa Mikko pettäisi sua, hän kertoisi siitä, sillä olette niin avoimia toisillenne. Mistä sä tiedät, millainen Mikko on 10 vuoden päästä? Ehkä Mikko oli avoin ja rehellinen omalle vaimolleenkin aikoinaan. Ehkä 10 vuoden päästä huomaat olevasi ihan samassa tilanteessa, kuin "The Pikkuvaimo" on nyt.

  Joka tapauksessa, nauti suhteesta ja sen tuomasta onnesta, mutta ole varovainen. Pilvilinnat saattaa sortua ennemmin tai myöhemmin. Toivottavasti niin ei käy.

  VastaaPoista
 21. Mä aloin täs miettii kans sitä, et mitä jos se Mikon vaimo olis oikeesti kurvannu siihen pihaan lasten kanssa...Jos niitten retki ei olis menny suunnitelmien mukaan ja ne olis tullu kotii tai jos ne olis unohtanu jotain hyvin hyvin tärkeetä ja sit ne olis tullu hakee sitä...Mitä olisitte selittäny Mikon vaimolle kun se tulee ovest sisää ja näkee teijät istumas sylikkäi sohval kattoos telkkarii...Pelottaako sua koskaan mennä Mikon tykö??
  Olis kiva jos vastaisit.:D

  VastaaPoista
 22. onko tässä sun blogissa kyse sun ja mikon suhteesta, VAI mikon vaimosta (ja sinun eroavaisuuksista?) tuntuu että tykkäät jauhaa siitä "hirviöstä" ( /milloin mistäkin) aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candy varmaan kirjottaa kuule tänne ihan siitä mistä itse häntä huvittaa! "onko tässä sun blogissa kyse siitä ja siitä" Sä et sitä päätä mistä tässä on kyse. Sori, alko ärsyttää :D

   Poista
  2. :D:D::D:D:D::DD: Muaki alkaisi ärsyttää olla sinä.

   Poista
 23. miks oot alleviivannu ton kappaleen sanoista let's go get high? vai käytättekö huumeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-----D Kyseinen lause voi tarkoittaa myös sitä, kun kaksi ihmistä ovat rakastuneet/ihastuneet, he ovat aivan täysin pää pilvissä toistensa seurassa. Vaikka eletäänkin nykyaikaa, eivät kaikki käytä huumeita :) viisas ajattelutapa sinulla kaveri! Mutta eihän se ajattelu tapa! Käytänköhän huumeita :)

   Poista
  2. :DDDDDD voin sanoo että jos Mikko ja Candy käyttää huumeita tähän kaiken päälle niin aaaaaaaaaaahahahhahahaahaah

   Poista
 24. mistä tiedät, ettei Mikko oo valinnu niitten kodin sisustusta ja haluaa sellasen sisustuksen sitte teiänki kotiin?

  VastaaPoista
 25. Nimenomaan, sillä PIKKUVAIMOLLA O-N Mikko, sulla ei ;D

  VastaaPoista
 26. Sulla oli paska päivä, kun myöhästyit.

  On tietysti ihan tavallinen suojautumsireaktio, että näkee vaimossa vain pahaa ja huonoa.

  Suomessa saa ihan vapaasti valita, kenen kanssa menee naimisiin. Yleensä mennään rakastuneina, ei pystytä pitämään näppejä erossa toisista, tuntee fyysistä kipua kun toinen on poissa, ollaan symbioosissa, hengitetään samaa ilmaa, ollaan koko ajan kiinni toisen ihmisen ihossa, ne tuoksut ja maut ja se intohimo, kiima. Pikkuhiljaa aletaan rakentaa pesää, yhteistä elämää ja tulevaisuutta, tulee lapsia. Se on aivan mahtavaa.

  Mikko ja hänen vaimonsa ovat eläneet tämän vaiheen, vaikka sinun on ehkä kovin vaikea uskoa sitä. He ovat rakastaneet, rakastelleet, olleet toistensa läheisimmät ihmiset.

  Mikon vaimo ei tee sinulle mitään pahaa - vielä. Odotahan kun hän pääsee selville teidän puuhistanne, hell breaks loose. Ja sen jälkeen vaimon sisustusmaun haukkuminen on aivan toisarvoista lätinää.

  Mikon vaimo ansaitsisi paremman miehen kuin Mikon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikon vaimo ansaitsisi miehen, eikä tuollaista pettäjä-hiirtä, mikä Mikko on.

   Poista
  2. Mikon vaimo ansaitsisi puhtaan kullin ja luotettavan isän lapsilleen. Toiv. pikkuvaimo alkaa pitää blogia, kun Candyn teot selviää, 90% varmaan olisi vaimon puolella.....

   Poista
 27. kun kävelet mikon kotiovelle päin, teeskentele puhuvas kännykään ja selitä jotain "en tiiä kerkeenkö. oon just menossa siivouskeikalle enkä tiiä miten kauan menee. kämppä on kuulemma aika karseessa kunnossa." :D tai jotain muuta vastaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman siivousvälineitä? :D

   Poista
  2. Aika useessa kodissa on omatki siivousvälineet ;D

   Poista
  3. No enpä ole, luojan kiitos, ikinä joutunut siivousduunia tekemään ;D

   Poista
  4. HIENO IDEA HERMANNI............................

   Poista
  5. Joo, kiitos hyvästä ideasta :D Tuo ei ollutkaan käyny mielessä! Aika nokkelaa ;)

   Poista
 28. Aika ikävä ajatus, käydä toisen tietämättä toisen kodissa ja arvostella sitä. Mietipä jos joku kävisi sinun kodissasi ja arvostelisi kun olet sisustanut kotisi itseäsi varten jotta sinä viihtyisit siinä. Ai niin mutta eihän sinulla vielä olekaan omaa kotiakaan, vanhempiesi luona asustat...Et ehkä voi ymmärtää.

  Tietysti aika ikävä ajatus myös että mies tuo omaan ja vaimonsa kotiin jonkun toisen naisen. Asunnosta ja omaisuudesta puolet on vaimon. Ja lisäksi tämä asia, että jokaisen koti on koti. Sellainen rauhoittumiseen tarkoitettu paikka joka on melko yksityinen, johon kutsutaan vaan hyvät ystävät kylään. Sinä olet suorastaan "vihollinen", kas kun et käy vaimon hammasharjaa uittamassa vessanpöntössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candy, mitä mieltä olisit siitä, että jos Mikko oliskin sun isä ja sun isä tois jotakin tyttöä himaan kun sinä lähtisit isoveljesi ja äitisi kanssa mummolaan? Naurattaisko enää?

   Poista
 29. Miksi ihmeessä sinulla on tuo tyyli, että puhut Mikon vaimosta tuolla lailla alentavasti tyyliin the pikkuvaimo? Aivan kun tämä ei olisi mitään, vaikka todellisuudessa hänhän on se Mikon vaimo, sinä vain se salarakas.

  Ja miksi ihmeeessä purat mustasukkaisuutesi tms. juuri tähän vaimoon, tuo ihana Mikkohan se on, joka kahden naisen kanssa vehtaa, vaimo on siihen asiaan täysin syytön. Ja tuollainen esim. sisustuksesta nokkiminen...huoh, jokainen perhe sisustakoon omien makujensa ja mieltymyksiensä mukaan. Pakko ei ole tykätä, mutta lapsellista haukkuakaan.

  Ja tuo kaikki "ihme että on saanut Mikon kaltaisen hienon miehen itselleen". Onkin joo tosi hieno mies, pettää vaimoaan mennen tullen ja vie rakastajatkin kotiinsa, kun vaimo on poissa. Ja ilmeisesti siinä syvästi halveksumassasi pikkuvaimossakin on sitä jotain, koska Mikon kanssa on naimisiin mennyt...ja on edelleen naimisissa. Joojoo, tiedetään, siihen löytyy hyvä syy, miksi ei vielä voi erota, mutta ainahan niitä hyviä syitä löytyy maailmanloppuun asti, jos oikeaa halua erota ei löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ja tuo kaikki "ihme että on saanut Mikon kaltaisen hienon miehen itselleen". Onkin joo tosi hieno mies, pettää vaimoaan mennen tullen"

   Naurattaa ku tää on niin totta :DDDDDDDDDDDD

   Poista
 30. Mitä helvettiä, sinä pilkkaat ja haukut "Pikkuvaimoa" niin paljon kuin lähtee, vaikka itse olet törkeästi tuhoamassa toisten suhdetta?

  Kyllä minä sinua ja Mikkoa arvostan parina, mutta lapsellisuutesi alkaa paistaa päivä päivältä enemmän kirjoituksista läpi. Mieti nyt vähän, että oletko Mikon kanssa sen hienon tunteen takia, että aikuinen tykkää, vai jännittävyyden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno arvostus sinulla ja arvot kohdillaan Tiia

   Poista
 31. Ai et ole ilkeä pikkuämmä? Hahahahahaha :D Päivän paras vitsi.

  VastaaPoista
 32. mä uskon rakkauteen!
  mutta en osaa kommentoida sun kohtalosta mitään:(
  toivon että rakkaus voittaa. en tiedä mitä se vaatii, mutta toivottavasti mikko osaisi nyt päättä!

  VastaaPoista
 33. Sulla ei näytä olevan juuri minkäänlaista kykyä asettua toisen ihmisen asemaan. Olet 17-vuotias, ja vaikka miten kirjoittaisit fiksun ja aikuismaisen oloisesti, olet ihan eri tilanteessa kuin 34-vuotias, naimisissa oleva aikuinen mies. 17-vuotias on vielä lapsi. Asut vanhempiesi kanssa, vailla kokemusta itsenäisestä elämisestä, ja kokemuksesi elämästä muutenkin ovat vasta vähäisiä, 17 vuoteen ei paljoa mahdu.
  Jos todella olisit niin fiksu ja aikuismainen kuin väität, niin tajuaisit tämän koko jutun. Ei kukaan 34-vuotias oikeasti riskeeraa koko perhettään siksi että olisi OIKEASTI rakastunut johonkin 17-vuotiaaseen koulutyttöseen. Mies hakee vain sisältöä tylsään elämäänsä. Ja kun ei oman ikäisilleen kelpaa niin sitten nuorelta tytöltähän sitä huomiota saa, ja helposti.

  Haukut tuon miehen vaimoa, vaikket ole ikinä häntä tavannut. Mies on kyllästynyt omaan elämäänsä, se on selvää, ja asioilla on aina kaksi puolta, et voi tietää mitä vaimo ajattelee asioista ja mikä on hänen kantansa kaikkeen. Mitenkö hän on saanut Mikon kaltaisen miehen, tuskin ainakaan keinottelemalla häntä itselleen kierosti?

  Kerran sitä vaan eletään, mutta kerran vain elävät myös ne muut ihmiset ja tämä on sellainen asia joka voi oikeasti vaikuttaa tosi pahasti jonkun koko loppuelämään. Ja entä jos sitten päätyisitkin yhteen Mikon kanssa jne, ottaisiko hän uuden teinipimpsan itselleen kun sinusta tulisi yli kolmekymppinen, tylsä ja vanha nalkuttaja?

  Jos olisit niiiiin kypsä ja aikuinen, tajuaisit, että kyllä tällainen asia pitää paljastaa. Vaikka olisi "tilanne nyt sellainen ettei tästä voi kertoa kenellekään". Totuus tulee aina ilmi.. Ennemmin tai myöhemmin. Ja mitä pikemmin homma selviää, sitä paremmin siitä voisi vielä kaikki päästä kuiville, niin "pikkuvaimo", lapset, Mikko kuin sinäkin.

  VastaaPoista
 34. Olen kuullut ikäviä tarinoita siitä, kuinka lapset ja vaimo tulivat kotiin "liian aikaisin" ja teinityttö suljettiin komeroon (!!!?????) hätäpäissään. Tyttö siellä kuunteli pussailua ja perheenisän idylliä, kunnes pääsi komerosta pois. Koska perheenisä vihdoinkin keksi "menkää te tonne lekarille ensin, mä tuun ihan heti ku oon vaa siivonnu mun sotkut".
  Ja tyttöhän jatkoi suhdetta, kertoi kyllä meille kavereilleen, kuinka häntä oli hävettänyt /tunsi itsensä todella likaiseksi, mutta vielä mies sai jatkaa teinitytön kanssa. Kunnes tyttö tuli raskaaksi. Siihen loppui se. Ja tämä on valitettavan tosi tarina. Tyttö meni sitten naimisiin yhden ikäisensä pojan kanssa ja väittää varmaan vielä tänä päivänä, että esikoinen on isänsä lapsi. Niin rumaa ja rujoa vai maailma olla. Kiitos enkeleille, että itse olen tuollaiselta säästynyt. Vaikka onhan siinä ollut omaa viisauttakin mukana.

  VastaaPoista
 35. Onko Mikon vaimossa ollenkaan mitään, mistä pidät hänessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miten ihmeessä voisi olla, kun Candy ei tunne koko ihmistä? Ainut, mitä hän tietää "pikkuvaimosta" on Mikon sanomiset, jotka tuskin ovat positiivisia...

   Mutta vaimossa taas on oikeasti aika paljon sellaista, mistä Mikko tykkää, kun on valinnut vaimokseen ja lastensa äidiksi ;)

   Poista
  2. onhan sillä mikko!;)

   Poista
 36. Harmittaa, ettei blogeissa ole tykkää-nappia. Edellä olevista kommenteista aika moni olisi nimittäin tykkäämisen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä sun kanssas tosta tykkäämis-napista!

   Poista
 37. Itsehän rupesin 18 vuotiaana salasuhteeseen 40 perheellisen ja vaimollisen miehen kanssa. 5 vuotta eteenpäin, mies on jo eronnut, hänen lapsia näemme ja meillä on myös yhteinen lapsi ja elämä hymyilee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on pieni ero kuitenkin siinä että aloittaako suhteen kun on 18, vai aloittaako suhteen kun on 15v...
   Ekassa postauksessahan Candy sanoo et on marraskuus täyttäny 17v, ja et puoltoista vuotta sitten oli elmä muuttunut.
   Ja siitä oli viel aikaa runsaatsi taaksepäin kun oli Mikon nähny ekan kerran...
   Jotenkin tää koko juttu olisi vähän edes uskottavampi Candyn kannalta jos hän olisi ollut edes vähän vanhempi kun suhde on alkanut.

   Poista
  2. Mukavaa kuulla myös toinen skenaario. Harmillista, että tällainen on melko harvinaista tässä maailmassa. :/

   Poista
  3. Ensimmäinen ano,
   Ihana kuulla näistä hyvin päättyneistä salasuhteesta alkaneista suhteista :) Onnea ja kaikkea hyvää teille! Ihanaa että ootte löytäneet toisenne :)

   Toinen ano,
   Mikä meidän jutussa olis erilaista, jos olisin ollut vuoden, pari vanhempi sen alkaessa? Mikä siinä sun mielestä olis todella paljon uskottavampaa tai koko kuvion muuttavampaa?
   Se pari vuotta lisää ikäänkö tois tähän sit varmemmin sen onnellisen lopun?

   Ärsyttää, kun ihmiset ei osaa nähdä ikää sellaisenaan kun se on - pelkkinä numeroina.

   Poista
 38. herranjumala tää tilanne on mun mielestä sairas. mun käy sääliksi sua, koska jos mikkonen sua oikeesti rakastais, eiköhän hän olisi jo vaimonsa jättänyt. oot sairas kun haaskaat sun ihanan nuoruudeen lähemmäks 40 vuotiaaseen mieheen, joka kaikkea muuta kun rakastaa sua. Yritä nuori neiti avata jo silmät, saisit varmasti paljon parempii. Toi käy sulle itselles jossain vaiheessa tosi raskaaksi, kun joudut salailla kaikilta tuota asiaa. Terkuin Todella Huolestunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Todella Huolestunut, voit lakata olemasta todella huolestunut.
   Jos et kykene olemaan täysin huolestumaton, niin ole sitten vaikka Hieman Huolestunut.

   Ja voihan tämä tilanne sun mielestä olla sairas, eihän se sun mielipide kuitenkaan tähän mitenkään vaikuta.

   Sääliä mua ei edelleenkään kannata, tiedän kyllä mitä oon tekemässä ja miksi. Mikko mua ihan oikeesti rakastaa, enkä mä oo sairas, enkä haaskaa mun nuoruutta olemalla ihmisen kanssa jonka kanssa mun on hyvä olla.

   Eikä mun tarvitse saada paljon parempia, kun oon jo parhaimman löytänyt :)

   Ja kyllä, raskastahan tää on, mutta ei tää tilanne tällänen tule loputtomiin olemaan.

   Poista
 39. Niin tietenkin nainen on akka, kauhea horo, pikkumainen ämmä koska Mikko niin sanoo. Helppo se on uskoa miehen sanoja, koska saat ittes tuntemaan vaimoa paremmaksi naikkoseksi, seksikkääksi, ihanaksi ja haluttavaksi. Kylmä fakta on se, että sä et tiedä vittuakaan niiden perhe-elämästä, koska et ole kärpäsenä katossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai mä jotain niiden perhe-elämästä ja siitä, miten niillä vaimon kanssa menee tiedän, kun Mikko mun kanssa on :)

   Poista
 40. Tunnetko Mikon vaimoa henkilökohtaisest? siis ootko puhunu sen kanssa tai tavannut sitä enemmän kuin pari kertaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se näihin vastaa. Kunhan lämpimikseen kirjoittelee ja sitten naureskelee taustalla kun ihmiset menevät vipuun :)

   Poista
  2. Alkuperäinen ano, en tunne, mutta tiedän ja oon tavannut sen.
   En tosin kunnolla puhunut sen kanssa, mutta nähnyt kyllä olen.

   Poista
 41. nyt kaikki vaimot katsokaa onko kotona soffalle kaatunut jotain poissaollessanne kun miehenne on ollut yksin kotona. jos on, alkakaa huolestua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin just :D Vapiskaa perfect-home-sisustajavaimokkeet!

   Poista
 42. Löysin tän blogin pari päivää sitten ja luin samalta istumalta alusta loppuun :) En tuomitse sun käytöstä, koska henk.koht oon sitä mieltä, että jos suhde on niin paska että siihen pääsee joku kolmas väliin, niin antaa mennä vaan- silloin ei oo mitään kiinni pidettävääkään.

  Ainut mikä tosissaan pistää silmään, on toi sun tapa kirjoittaa "Mikon" vaimosta. Mitä pahaa se nainen on sulle tehnyt? Ja käänteisesti, miks turhautat itseäs kantamalla vihaa sisälläs? Jos oot hyväksyny sen tosiasian, et miehelläs on vaimo ja lapset, eikä hän oo heitä jättämässä, niin miks vaimoa täytyy mollata kokoajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nainen ei oo pahaa mulle tehnyt, mutta mulle rakkaalle ja tärkeälle ihmiselle on. Siksi mä sitä inhoan.

   En mä kyllä mitään vihaa sisälläni kanna, en mä ketään loppujenlopuks vihaa. Viha on liian voimakas tunne, mä lähinnä vaan inhoan tai en vaan tykkää.

   Ja kyllä Mikko on vaimonsa jättämässä, tosin erinäisten syiden takia ei ihan vielä.

   Kiitos kommentistas :)

   Poista
 43. Mä olen jo jonkun aikaa tätä sun blogia lueskellut, mutta nyt vasta tulin omia ajatuksiani kertomaan. :) Tottakai olen itsekkin sitä mieltä, että pettäminen on väärin, mutta itse olen sellaisesta perheestä, jossa isä lähti toisen naisen matkaan. Olin kyllä todella, todella vihainen ja loukkaantunut äidin ja myös meidän lasten puolesta, mutta nyt kun tapahtumasta on jo muutamia vuosia, niin kyllä itsekkin sen ymmärrän, että itse äitini isän toisen naisen syliin ajoi.

  Mielestäni vaikutat todella fiksulta ikäiseksesi ainakin näiden tekstien perusteella, ja ei niille tunteille aina vaan mitään voi. Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä Candy tosiaan on fiksu ikäisekseen, nythän mä vasta tajusin.

   Mutta silti vaikka kuinka olisi fiksu ikäisekseen 17-vuotias, niin silti on kyllä aika kaukana aikuisen ihmisen/naisen ajattelusta. Niin se vaan on.

   Naiivi, säälipillu.

   Poista
  2. Candy ei ole fiksu ikäisekseen.

   Poista
  3. Alkuperäinen ano (11:46)

   Kiitos kommentistas :) Saanko kysyä minkälaiset välit sulla on nykyään isäs uuden naisen kanssa? Entäs isäs kanssa?
   Miten äitis nykyään jakselee, onko päässyt elämässä eteenpäin?

   Ihan mielenkiinnosta kyselen, ymmärtänet varmaan miksi.. :)
   Ei ole tietenkään pakko vastata jos et halua.

   Anonyymi 03:45
   Säälipillu? Woot? :D Kuka tässä on säälipillu ja millähän perusteella? Ai että mä annan Mikolle säälistä?
   Ahahahahah! :D Ihanaa kommentointia taas kerrassaan.

   Poista
 44. Mikon vaimo ei ole pikkuvaimo VAAN MIKON OIKEA VAIMO :) säälittävää haukkua mikon vaimoa jolla ei ole hajuakaan tästä kuviosta.. ymmärrän että mikon vaimo voi olla kamala, mutta Mikko tekee tässä väärin, ei hänen vaimonsa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös ihmettelen tätä Candyn suoranaista vihaa Mikon vaimoa kohtaan. Vaimo ei edes tiedä tästä koko pikku salasuhteesta. Tajua jo Candy, että haukut nyt väärää puuta! Mikon vaimo ja lapset ovat täysin syyttömiä tähän. Toinen jutun pahiksista löytyy kun kurkkaat peiliin, toinen on sen imeskelemäs kyrvän omistaja.

   Poista
  2. ....... :D Tää on ihan uskomatonta.

   Miten mä jaksan vielä hämmästyä kommentoijien elämän tasosta?

   Poista
 45. itsehän sä tässä olet nimenomaan se saastainen pikkuvaimo.

  VastaaPoista
 46. Et haluu kuulostaa ilkeeltä pikkuämmältä? Siltä kyllä kuulostat..

  Käsittämättömän törkeää ängetä Mikon ja Mikon vaimon kotiin! Ja vielä päälle haukkua koko sisustus. Jotain kertoo sun kypsymättömyydestäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, no sitten kuulostan.

   En mä mihinkään oo ängennyt, ihan kutsuttuna ja haluttuna sinne menin :)

   Poista
 47. The pikkuvaimo??? WTF? Oletko kenties kateellinen... teillä kun on se ero, että sä olet vaan pikkunen, et edes vaimo.

  Ihme bitch olet, haukut jatkuvasti täällä Mikon vaimoa. Käyt sen vaimon kodissa itsees nussituttamassa ja muuta ... häpeä itseäsi!

  Millainen ihminen on toisen oman kanssa ja sitten kehtaa vielä solvata. Ilmeisesti Mikon lapsetkin on susta melkoista saastaa, sillä osa heistä on kuitenkin peräisin tästä vaimosta jota jaksat toistuvasti halveksia.

  Ihan vaan tiedoksi tyttö rukka, että eipä sun osakkeetkaan kovin korkeella ole. Ja vaikka et uskoisi mihinkään... edes avioliiton pyhyyteen niin muista, että elämässä tekemänsä sekä hyvän ja huonon saa monin kerroin takaisin.

  Todella säälittävää, että 17.v teini tulee arvostelemaan toisen ihmisen kotia. Sisusta sitten oma kotisi aikoinasi, sulla kun ei taida tällä hetkellä olla muuta sisustettavaa kun oma huoneesi. Kodin ja perheen pyörittäminen on pikkuisen muutakin oman huoneen siivoaminen. Kasva aikuiseksi. Jos haluat, että sua kohdellaan aikuisena, kannattaa käyttyä sen mukaan. Kun käyttäytyy tyhmästi ja on täynnä lapsellista teiniangstia, saa aika halveksivan kohtelun- syystä.

  Ja mitä tulee Mikkosi isyyteen niin onpa tosi ihana isä. Tuo oman hoitonsa lastensa kotiin ja tuntuu aina olevan aikaa hoidella sua, mutta lapsiensa kanssa ei ole vaan loistaa ihanasti poissaolollaan.

  Jätät varmaan tämänkin kommentin julkaisematta... totuus yleensä tekee kipeetä.

  Nimimerkillä. Sitä saa mitä tilaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohhoi.. Taas yks ihminen, joka uppoutuu liikaa tuntemattomien ihmisten elämään ja vauhkoontuu tuntemattomien ihmisten asioista. RAUHOITU VÄHÄN.

   En ole Mikon vaimolle kateellinen, kun tiedän ettei mulla oo mitään syytä.
   Nojoo, Mikon vaimon tittelistä ehkä vähän, mutta eihän se sitä enää kauaa ole. Eikä edes oikeasti rakastettava vaimo, joten miks olla sellaisesta kovin kateellinen?

   Jatkuvasti en sitä naista tietääkseni kylläkään hauku ja nyt oot taas itse vetänyt johtopäätökses tossa nussimisjutussa. Ihankun meidän suhde pelkkää panemista olis. Niinno, elokuvissahan salasuhteet just sellasia varmaan on, ja siks kaikki kuvitteleekin että niin on sitten varmasti meidänkin.

   Ja mulla ei oo mitään syytä hävetä itseäni :)

   Ja taas olettamista ja päättelyä, huoh. Mikon lapset on ihania, enkä ole niitä todellakaan saastaks sanonu. Lapset ja vaimo on täysin eri ihmisiä. Että äläpä pistä sanoja mun suuhun.

   Kommenttis loppuosaan en vastaa muutakun: BLAABLAABLAA.
   Sitä se on kyllä koko kommentti alusta loppuun.

   Mut pakko kysyä, että mitähän sä mahdat Mikon isyydestä ja sen lapsien kanssa olemisesta oikeasti tietää? :) Niin, et yhtään mitään, joten..

   ...sun totuudet in my ass!

   Poista
 48. Oho aika nopsaan poistit sen kommentin jossa linkitettiin se vauva.fi keskustelu "kuka on candy?" Oliko liikaa tietoa vai? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti julkasta se, että pystyin kopsaamaan sen osoitteen ja vilkaisemaan sen keskustelun - joka oli muuten todella naurettava. Missä oma elämä, ihmiset?

   Oon ottanu sen linjan, etten julkaise täällä mitään mua koskevia nettikeskusteluita :)

   Poista
 49. toivottavasti saatte mikon kans toisenne, ootte kyllä täydellinen pari. kaks urpoa. ansaitsette toisenne ihan täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Selvästi match made in heaven!

   Poista
  2. I couldn´t agree more! Siin on kyllä kaks oikeen kusipäätä, Candy ja Mikko.

   Poista
  3. Mikon vaimo luultavasti löytää komean miljonäärin, joka vie lapset ja vaimon kauas paskakasa-Mikosta :) Mikko tajuaa mitä menetti ja vetää Candya turpaan ja selviää, ettei vaimo suhteessa ollutkaan se väkivaltainen osapuoli :)

   Poista
  4. ...ja sitten tulee komea loppuräjähdys, jonka jälkeen selviää, että vaimo olikin oikeasti mies ja lapset olivat alieneita.
   Ja miljonääri koditon pulsu.

   :D

   Poista
 50. Oon tässä selaillut vanhoja tekstejäsi, mutta en ole löytänyt... Eli onko Mikon lapset jo kouluikäisiä? Pikkuisista olet kirjoittanut, mutta onko tarhaikäisiä vielä?

  VastaaPoista
 51. MILLOIN mikko jättää vaimonsa ja alottaa elämän sun kanssa?:0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan että... ööö.. Never?

   Poista
  2. No tässä vuoden sisään hei ;) se vuoden kulumisen laskenta alkoi marraskuussa, eikun tammikuussa, eikun...

   Poista
 52. Mä luulen, että Mikko haluaakin et te jäätte kiinni.

  Kukaan täysjärkinen mies ei tuo omaan kotiinsa tyttöystäväänsä. AINA joku näke, jos naapurit on alle 50 m päässä. Usein naapurustossa ollaan hyvin kärryilä siitä, ketä lähistöllä liikkuu. Varsinkin jos alueella on lapsiperheitä, niin heidän myötä moni vanhempi oppii tarkkailemaan ympäristöään lähes automaattisesti. Ventovieras, nuori tyttö erottuu kyllä. Ja sitten jossain kahvipöytäkeskustelussa naapuri kysäisee, et teillä oli joku nuori tyttö kylässä, kukas se oli?

  Voi että, siellä sä itse leikit pikkuvaimoa. Makaat toisen naisen kodissa, toisen naisen sohvalla ja leikit kotia siellä sen hetken verran. Miltä susta tuntuu katsella niitä sen perheen tavaroita? Taatusti siellä on lasten leluja ja tavaroita, puhelinlaskuja, kauppakuitteja, vaatteita, pyykkejä...merkkejä siitä, että siinä talossa eletään ihan perhe-elämää silloin kun sinä et ole siellä. Joko olet käynyt kurkkimassa vaimon vaatekaappiin? Tai vessan peilikaappiin, että mitä meikkejä se käyttää? Hajuvesiä tuoksutellut.

  Mut sä taidat olla vielä sellaisella akselilla, joka saa kiksit siitä että voi panna miestä tämän vaimon kodissa. Mut ennen kuin ehtii hullaantua siitä ajatuksesta, että tää mies nai sua eikä vaimoaan, kannattaa muistaa et tää mies jakaa taloutensa ja elämänsä kuitenkin vaimonsa ja lastensa kanssa. Sanoi mitä sanoi, kunnes hän lähtee avioliitosta, muuttaa pois ja alkaa elää omaa elämäänsä, sinä olet vain karkkipussi, jonka ahmimista hän ei voi lopettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No shit, Sherlock!

   Tottakai Mikko haluaa, että me voidaan elää normaalia elämää sen kanssa. Ei tietenkään halua että jäätäis kiinni, se vaikeuttais kaikkea liikaa, mutta eron sen vaimostaan ottaa ja haluaa mun kanssa olla.

   Hmmm, no aika vaikea uskoa, että nuori nainen kävelemässä ohi kiinnittäis niin paljon huomiota :D Eriasia joku hiippari, mutta mä en usko kuitenkaan niin huomiota herättävä oleva, varsinkin kun en niiden luona kovin usein ramppaa.

   Ei se koti ole pelkästään toisen naisen. Se on Mikonkin koti. Mä oon siellä Mikon kanssa, Mikon vieraana, enkä sen naisen. Ei se nainen sitä taloa omista.

   Ja ei, noi sun "kurkit vaatekaappiin, nuuskit hajuvettä"-jutut on niin elokuvajuttuja. Ei mua kiinnosta sen hajuvedet tai vaatteet, mulla on kyllä omiakin. Mua kiinnostaa tasan Mikko, ei mikään muu.

   Poista
  2. Koti ei ole vain Mikon vaimon oma koti tai vain Mikon koti. Tai "myös Mikon koti". Koti on heidän YHTEINEN kotinsa, heidän perheensä koti. He ovat naimisissa, ja heidän perheensä on yhdessä luonut tuon kodin itselleen. Toivottavasti todella sisäistäisit tuon, niin voisit ymmärtää mitä olet tekemässä.

   Poista
  3. Jos nainen ei omista taloa, se on siis Mikon nimissä, etkö tajua että naisen olisi voinut heittää ulos ajat sitten jos olisi oikeasti sinuun rakastunut............

   Poista
  4. "Mua kiinnostaa tasan Mikko, ei mikään muu."
   Tossa lauseessa tulee ilmi kaikki tarvittava. Olet itsekäs ja sekaisin ja sokea rakkaudesta :) Simmut auki, pikkuinen! Äitisi voi laulaa sinulle myöhemmin varmasti vielä tuutulaulun kun menet taas nukkumaan

   Poista
  5. No, olipa aika laiha lohtu. Itsehän kerroit siitä piilotttelusta, ja sitten ei se muka enää ollutkaan mitään. Muuttelet juttujasi saamasi palautteen mukaan :-D.

   Poista
  6. "Mua kiinnostaa tasan Mikko, ei mikään muu."
   Tossa lauseessa tulee ilmi kaikki tarvittava. Olet itsekäs ja sekaisin ja sokea rakkaudesta :) Simmut auki, pikkuinen! Äitisi voi laulaa sinulle myöhemmin varmasti vielä tuutulaulun kun menet taas nukkumaan

   - Tarkotin, että Mikon luona ollessa mua kiinnostaa vain Mikko, ei sen akan rytkyt tai hajuvedet.

   Hauskaa kun kommentoijat tulee pikkutytöttelemään mua, ja sitten niiden kommenteista kuitenkin huokuu se, että ne on hyvällä lykyllä itse mua nuorempia :D

   Poista
 53. Voi pikkunen herää nyt jo todellisuuteen, jooko ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missäs mä sitten elän, jos en todellisuudessa?

   Poista
  2. Sun mielestä on todellisuutta että kuvittelet että Mikkomiiksulainen jättää vaimonsa ja rupee leikkii LAPSEN kanssa kotia? xD

   Poista
  3. Joo näyttää vahvasti siltä, että toi mitä sanoit on Candylle todellisuutta hahha! hei muuten, onko tuolla sun tiedoissa väärin toi 17 vai onko sinne lipsahtanu vahingossa toi ykkönen eteen, kannattaa vaihtaa se 7v sinne!

   Poista
  4. Elät sokaistuneessa todellisuudessa, oot sokaistunu rakkaudesta ja niistä huumeista

   Poista
  5. Ahaaaaa, nyt mä oon siis jo narkkari.. :D On se jännää, erittäin jännää.

   No, minkäs teet. Kyllähän te tietenkin paremmin mun huumeidenkäyttöhistorian tiedätte ja kaikki sanomanne ja päätelmänne on varmasti totta :DD

   Poista
 54. Joo lopeta haukkuminen jos kerran oot vahvoilla. Säälittävää ja sun epävarmuus paistaa läpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei mun tekemisiä sanele :) Että mä lopetan sit kun itestä siltä tuntuu, en sillonkun joku mua tulee käskemään.

   Eikä mulla oo mitään syytä olla epävarma. Mähän siellä Mikon kanssa olin sohvalla pötköttelemässä, eikä sen vaimo. :) Saan mä silti olla sen sisustuksesta ja koko ihmisestä mitä mieltä tahansa, eikä se tee musta säälittävää tai epävarmaa.

   Poista
 55. Mulla on vaa yksi kysymys ja toivoisin et vastaat tähän ees lyhyesti. Ennenkun sanot että mun pitäis etsiä vastaus tuolta jostain muista kommenttibokseista, niin kerron vaa ettei kukaa ihminen jaksa käydä niitä kaikkia tuhansia kommentteja läpi.

  Eli: Mistä tiedät että Mikko oikeesti aikoo jättää vaimonsa?
  "Se on luvannu mulle niin ja tiiän kyllä että se pitää lupauksensa"- vastaus ei sitten kelpaa. (Eipä kuulosta kovin vakuuttavalta, meinaan kun ite en luottais sellaseen ukkoon joka säätää VAIMONSA selän takana jonkun teinin kaa.) Odotan vastausta, tahon nimittäin todella paljon kuulla mitä mieltä oot (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikko on luvannu. Hänen varaansa voi laskea elämän/mielenterveyden. Mikko on 100% luotettava. Omakotitalo ja uusperhe-elämä venaa, Mikko sanoi niin, Mikkoon luottakaamme kaikki!

   o_O

   Poista
  2. Vaikkei sulle tällänen vastaus muka kelpaa, niin nyt saa luvan kelvata koska niin vastaan, vaikka enhän mä ylipäätään oo tilivelvollinen vastaamaan täällä yhteenkään esitettyyn kysymykseen.

   Mutta kysymyksees vastaan; Tiedän vaan. Mä tunnen Mikon ja mä tiedän 99,9%:sesti että se haluaa olla ja elää mun kanssa.

   Voin kysyä samaa teiltä; Mistä tiedätte onko tyttö/poikaystävänne kanssanne tosissaan?
   Mitä tohon voi vastata, muuta kun että tiedän vaan? Kyllä tälläset jutut tietää ja tuntee aika hyvin :)

   Poista
 56. Oksettavaa miten sun ikäiselläs teinillä on jo varmat nartun otteet, avioliiton ja perheen rikkominen, itsensä naittaminen ukkomiehellä ja vaimon halveeraaminen onnistuu tuosta noin vaan, ilman sen suurempia sympatioita.
  Oli se vaimo kuinka kamala tahansa, sä olet silti itse pahempi. Se vaimo hoitaa Mikon lapsia, kasvattaa ja rakastaa niitä ja on niille äiti, toisin kuin sinä, joka toivot Mikon lapsien kuolemaa, haukut heidän äitiään hirviöksi ja kaiken muun lisäksi vielä panet lasten varattua isää.
  Mikko on täyspaska, läpimätä ihminen ja se ei siitä muuksi muutu vaikka puolusteletkin häntä minkä kerkeät. Ei Mikko ole se joka ansaitsee parempaa, etkä sä todellakaan ole parempi kuin Mikon vaimo, ehei. Toivon todella, että teidän salasuhde tule julki ja Mikon vaimo tajuaa lapsiensa kanssa etsiä jotain parempaa (mikä ei varmasti tule olemaan vaikeaa, sellainen kusipäämies kuitenkin kyseessä) kuin pettävän ja poissaolevan "aviomiehen" ja tämän pikkupanon.

  Muista että karmanlaki saa kaikki kiinni joskus, myös sut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh :)

   Kauheen surullista miten ihmiset suuttuu ja raivostuu näin pahasti tuntemattomien ihmisten elämästä.

   Sua on joskus ilmeisesti petetty, kun suhtaudut muhun noin raivokkaasti? Ehkä sun kannattais puhua asiasta jollekin läheiselle ihmiselle tai ammattiauttajalle, ettei sun tarvitse purkaa patoutumias mulle.

   Poista
 57. Miten ilkeät mennä toisen naisen kotiin? Harrastaa seksiä hänen hänen sängyssään, jne? En muuten tuomitse tuota teidän kuviota mitenkään, mutta silti... Vähän kunnioitusta kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä. Ei mikään voi olla niin likaista ja halveksittavaa kuin mennä panemaan toisen AVIOVUOTEESEEN...ja ylipäänsä toisen kotiin. Kyllä jos mä saisin tietää, että ukko olis raahannu meidän yhteiseen kotiin ja vielä yhteiseen sänkyyn jonkun hempukan niin kyllä lähtis niin sänky kuin ukko vaihtoon saman tien! Siihen te vissiin alitajuntaisesti pyrittekin, että jäisitte kiinni vai?? Muuten en jaksa teidän touhuja moralisoida.

   Poista
  2. Kuka täs on sanonu et ne on sinne aviovuoteeseen mennykkää? Saati pannu koko talossa? hah

   Poista
  3. Ei Candy kunnioita yhtään sitä vaimoa. Sehän kun on niiiiin kamala hirviö joka kiusaa Mikkoa -.- Voi nyt helkkari, kukahan se tässä hirviö on? Olisiko kenties se pieni Mikkoliini joka pettää vaimoaan ja raahaa vielä pikkuteinin kotiin. Pitäisi ehkäpä Candynkin tajuta, että se ei ole pelkästään Mikon koti, eli pitäisi kunnioittaa myös sitä toista osapuolta jonka koti se on. Mutta ei.

   Poista
  4. Mutta sitähän Candy haluaa. Candy suostuu menemään aviovuoteeeseen, koska haluaa että ukko lähtee vaimolta vaihtoon. Sääli, ettei vaihto Mikon osalta tapahdu Candyn luo kuitenkaan.

   Poista
  5. Mua kans kiinnostais tietää et missä vaiheessa oon kertonu et pantiin Mikon kanssa sen luona, häh?

   TE TAAS OLETATTE asioita TIETÄMÄTTÄ MITÄ OIKEESTI ON TAPAHTUNU! :D ÄÄLIÖT, tässä sen taas näkee.

   Ihan tiedoksenne, me ei pantu. Pussailtiin ja hipsuteltiin kyllä sohvalla, mut ei irstaasti nussittu niiden sängyssä, niinkun te heti oletatte ja kuvittelette tapahtuneen.

   Miks kaikki kuvittelee että meidän suhde olis pelkkää seksiä?

   Poista
  6. Oliko eka kerta kun siellä kävit? ;) Etkö ole KOSKAAN harrastanut seksiä siinä talossa kun vaimo ei ole ollut kotona? ;)
   Niin, nyt ette ole tehneet mitään, mutta entäs menneisyys?

   Poista
  7. Ei ollut eka kerta, mutta ei me kyllä itseasiassa olla paneskeltu siellä koskaan.

   Poista
  8. Niinhän sinä selität ;)

   Poista
 58. Vaikutat sairaan lapselliselta kakaralta joka ei tajua mistään mitään=) Säälin sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onneks en oikeesti sellainen ole vaikka sun mielestä siltä vaikutan.

   Ja miks säälit? :D Ei mua tarvii, säälis menee ihan hukkaan. Käyttäisit sääliäs vaikka kehitysmaiden lapsiin ja auttaisit niitä, etkä säälittelis mua, jolla on asiat hyvin.

   Poista
 59. http://www.youtube.com/watch?v=gNsacjwX3Ic
  kertoo kolmantena pyöränä olemisesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, jaksoin katsoa 40 sekkaa, ei oikein sytyttäny.
   Eikä mua muutenkaan kiinnosta kattoa kliseisiä näkemyksiä salasuhteista, kun mä itse tiedän mitä se oikeesti on.

   Kiitos kuitenkin linkistä :)

   Poista
 60. Kylläpä on sinun mies suurenmoinen hiiri. Ei jätä naista vaikka rakastaaki (rakastaajarakastaa) sua. Nössö mikä nössö, ja sinä suostut sellasta katsomaan vierestä :D älytöntä mikä tosari oot XD ja miehes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmh, ei tässä oo nössöydestä kiinni, ei todellakaan. Vähän isommista asioista kyse kun vaan siitä etteikö se uskaltais tai viittis jättää vaimoaan :)

   Poista
  2. Seli seli :) Rakastunut mies kyllä eroaa vaimostaan oli tilanne mikä tahansa ;)

   Taitaa vielä rakkaus vaimoon kukoistaa :)

   Poista
  3. Et tiedä tilannetta niin hyvähän sun on puhua. Mitä sä siitä oikeesti tiiät? - Et mitään.

   Ja ei se kukoista. Kai se nyt jotain kertoo, että olin Mikon kanssa niiden kodissa viettämässä laatuaikaa :)

   Poista
  4. Niin, olit siellä koska Mikon vaimo ei ollut kotona :D Vaan reissussa heidän yhteisten lastensa kanssa :)
   Ei se kerro vielä mitään millaista perhe elämä on :)

   Poista
 61. Miten sä kehtaat olla noin perseestä?

  VastaaPoista
 62. Kehtaatkin mennä mikon kotiin, joka kuitenkin on myös lasten ja vaimon koti... En usko, että Mikko enää kauaa katselee sua, kun alat puhua vaimon jättämisesä ja yhteisestä arjesta. Yleensä siinä vaiheessa on salarakkaan aika mennä, ja ei muuta kuin uutta matoa koukkuun. Että imehän nyt oikein sydämesi kyllyydestä Mikkoa... Äläkä unohda, että se on voinut vaikka tunti sitten olla Mikon vaimossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No usko ihan rauhassa mitä haluat, onneks mä itse TIEDÄN miten asiat oikeasti on.

   Et ilmeisesti oo vähääkään meidän asioista perillä, sillä ME ollaan Mikon kanssa YHDESSÄ puhuttu niiden erosta ja meidän tulevasta yhteisestä elämästä.

   Poista
  2. Toivottavasti sitten Mikko on sen verran järkevä, että se on HÄN joka muuttaa yhteisestä kodista, ei Mikon vaimo.

   Poista
  3. Oho, ehkäpä Mikolla löytyy yksi aivosolu päästään :O

   Poista
 63. Ottakaa huomioon se, että Candy on 17v, kotona asuva teini. Hänellä ei ole ollut omaa kotia. Hän ei tiedä, miten tärkeä paikka se joillekin on. Candylla ei ole kokemusta, miltä tuntuu tulla petetyksi. Candy ei tiedä, millaista on saada kuulla, että mies on tuonut jonkun toisen naisen heidän kotiinsa, harrastanut jopa seksiä pariskunnan yhteisessä sängyssä.

  Hän ei osaa kuvitella itseään Mikon vaimon tilanteeseen. Millaista on, kun miestä ei kotona pahemmin näy. Ja jos vielä Mikon vaimo saa tietää tästä kaikesta, Candy ei osaa samaistua tilanteeseen. Hän ei voi tietää, millaiselta koti tuntuu kun saa tietää kaiken tuon.

  Candy ps. sinunkin makusi sisustamisen ja muun suhteen muuttuu vielä monta kertaa. Ensin pidät räikeästä, sitten se saattaa muuttua hillitymmäksi. Sinä olet 17v, ehdit muuttamaan mieltäsi sisustuksen ja kaiken muun suhteen monen monta kertaa. Mikon vaimollakin on voinut sinun iässäsi olla täysin erilainen maku, mutta se on sitten muuttunut sitä mukaa kun ikääkin on tullut lisää. Ja elämänkokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa taas kun joku puhuu mun puolesta tietäen itseäni paremmin miten asiat on menny.. :D

   Millä perusteella en vois tietää miten tärkeä paikka koti on? Onhan mulla itsellänikin koti, en mä ole kadulla asunut. Joten jos tarkoitat tuolla "candylla ei ole ollut omaa kotia, joten hän ei voi arvostella mikon vaimon sisustusmakua", niin miksen voisi?
   Pitääkö nykyään olla jotkut säännöt siihen, milloin on oikeutettu olemaan jotain negatiivista mieltä jostain?

   Poista
  2. Sä asut vanhempiesi luona. Sinulla ei ole ollut aivan OMAA kotia. Kotia mitä olet maksellut, sisustanut, ehkäpä rempannut yms. Kuulehan, suurinosa ihmisistä pitää kotiaan suurinpiirtein pyhänä paikkana, se on paikka minne pääsee töiden jälkeen, paikka missä saa rentoutua ja viettää aikaa perheen kanssa yms. On eriasia asua vanhempiensa luona, jonka on vanhemmat sisustaneet ja rakkaudella tehneet. Sinä et aio asua siellä loppuikääsi. Mikon vaimo on rakentanut heidän perheelleen sinne kodin, johon sinä menit. Toisen naisen kotiin, toisen naisen miehen luokse.

   No miten sinä tuntisit jos mies toisi tiedän kotiinne toisen naisen, harrastaisi jopa seksiä hänen kanssaan yhteisessä sängyssänne? En sano, että te olisitte naineet kuin mielipuolet toisen ihmisen sängyssä, mutta hei, se ei ole pelkästään Mikon koti.

   Ei sinulla ole varaa Mikon vaimon sisustusta parjata. Hitto vie, sinähän se pahempi olet! Parjaa itseäsi, sinähän se likaat Mikon kanssa vaimon ja lasten kodin.

   Mutta turhaanpa sinulle edes kirjoitan. Et sinä vielä ymmärrä, miten todella tärkeä jollekin voi oma koti olla. Ja et ymmärrä sitä, miten tärkeää jollekin ihmiselle on se, ettei mies vie yhtään ketään toista naista ns. likaamaan sitä.

   Poista
  3. Joo, mutta miten tuokaan liittyy mitenkään siihen, voinko mä arvostella jonkun sisustusmakua?
   Vaikka mä asuisin kadulla ja menisin jonkun luokse kylään, voin mä silti olla sen talon sisustuksesta mitä mieltä tahansa.

   Enkä mä ääneen mitään siitä sisustuksesta sanonut, ei se vaimo tai Mikkokaan tiedä mitä mieltä mä niiden kodista olin.
   Ei se ihan kamala ollut, mutta aika paljon kuitenkin mun omasta mausta ja mun mielestä kauniista sisustuksesta eriävä.

   Miks te ihmiset noin kauheesti suututte tästä asiasta? Voisin epäillä, että te kaikki olette joskus miettineet jossain ollessanne, että onpa kauhea sisustus. Karmivat verhot, tai naurettavan näköinen mukahieno-koriste-esine.

   Poista
  4. Ei ole tapana arvostella toisten ihmisten sisustusmakua :) He sisustavat miten sisustavat, minä sisustan miten sisustan. Jos menen jossakin vieraassa paikassa käymään, en mene sinne sisustuksen takia.

   Lueppa uudestaan tuo sinun kirjoituksesi, siinä on syy miksi ihmiset kohahtivat.

   Ei sinulla ole varaa mennä Mikon vaimon sisustusta arvostelemaan. Eikä ylipäätänsä ole oikeutta mennä toisen naisen kotiin. SIKSI kirjoitinkin tuon tekstin. Tosiasiahan se on, ettei se koti ole pelkästään Mikon koti, vaan heidän yhteinen kotinsa! Sinä loukkaat Mikon vaimoa, menemällä sinne ja vielä kaiken sen päälle, kehtaat sisustuksen haukkua, haukkua sen naisen muutenkin. Miksi ette voisi kunnioittaa sitä vaimoa? Vaikka hän ei ikävä kyllä asioista tiedäkään, tarvitsee hän pientä kunnioitusta, yksin hoitaa kodin ja lapset sillä välin kun Mikko liehuaa töissä, harrastuksissa ja sinun kanssasi.

   Eikö sinulle riitä, että Mikko ehkäpä eroaa vaimostaan jossakin välissä, muista kuitenkin kuka hoitaa Mikon lapset. Ja kuka tässä on se petettävä osapuoli. Älä tee Mikosta sitä uhria kun se ei sitä ole.

   Poista
  5. Ei tarvitse alkaa jeesustelemaan, aivan varmasti uuteen paikkaan sisään astuessa katsot sisustusta ja muodostat niistä mielipiteen - joko positiivisen tai negatiivisen.

   Siinä ei ole mitään ihmeellistä tai outoa ja sitä aivan jokainen varmasti tekee, vaikkei sitä myöntäisikään.

   Ja tottakai jokainen sisustaa miten itse haluaa, ei se multa ole pois tietenkään. Enkä kenenkään luokse sisustuksen takia mene, mutta silti mä voin olla jokaisen kodista mitä mieltä haluan, eikä se oo niiltä asukkailtakaan pois, mitä pääni sisällä ajattelen.

   Kerrotko miten mä loukkaan vaimoa, kun sillä ei ole hajuakaan mun vierailuista tai mun mielipiteestä sen sisustusmausta?

   Äläkä puhu asioista joista et tiedä, niinkun ne tietäisit. Tuo vaimo hoitaa yksin kaiken-puhe on paskaa, ei se niin mene. Mikko ei ole 24/7 töissä, harrastuksissa tai mun kanssa.

   Poista
  6. Ai miten loukkaat :D :D Sinä menet sinne vaimon ja Mikon yhteiseen kotiin, Mikon kanssa, vaimon aviomiehen kanssa. Vaikka hän ei sitä tiedäkään, te pidätte häntä pilkkananne :D

   Ja ei, en muodosta sisustuksesta mielipidettä :) Sitten otan kantaa, jos esim. ystäväni esittelee jotakin :) En nyt vain sattumoisin ole niin sisustusfriikki, että pitäisi muodostaa toisen ihmisen sisustuksesta mielipide samalla kun sisälle kävelee ;)

   Noh, Mikko käy töissä, montako kertaa viikossa käy harrastuksessa? Antaako Mikko vaimon käydä yksin jossakin? Useammin kuin kerran viikossa? Kyllähän tuo vähän kuulostaa ettei viettele kunnolla aikaa perheensä kanssa kun reissuunkin lähtee vuorokauden jäljessä :)
   No ei tuossa viikkoa kohden kovin hirveästi jää aikaa. Kun ottaa huomioon pienet lapset, tuskin valvovat kovin myöhään yms.

   Miksi muuten Mikko lähtee edes reissuun vaimon perässä? Jos suhteessa menee huonosti, on vain hyväkin pitää välimatkaa.

   Poista
 64. Älä välitä muiden kommentoinnista. :) minusta on mukava lukea blogiasi ja sinun ja Mikon suhde on minusta ihanan romanttinen! Aivan kuin suoraan jostakin ihanasta rakkausromaanista tai elokuvasta. Aaw, tapahtuisipa minulle itsellenikin joskus jotain noin suloista. Tsemppiä, Candy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka ei tää meidän elo aina mitään ruusuilla tanssimista ookkaan.. :)

   Poista
 65. Candy, jos voisit kysyä Mikon vaimolta ihan mitä tahansa ja saada asiallisen ja rehellisen vastauksen, mitä kysyisit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, aika paha. Mitäköhän mä kysyisin..

   Mietin tätä monta minuuttia, eikä mulle tullu oikein mitään mieleen. Mitä mä haluaisin siltä kysyä? Mikä olis sellanen asia, jota en jo tietäisi ja haluaisin tietää?

   Kysyisin varmaan, voisko se koskaan hyväksyä mun ja Mikon suhdetta. Yrittäisin selittää asian mahdollisimman kauniisti ja asiallisesti ja sitten tietää, onko se nainen sellainen, joka osais katsoa asioita kaikkien kannalta, eikä vaan omastaan -> kaikkien paras olis, jos ei tulis ylimääräistä draamaa, riitelyä tai paskanpuhumisia.

   Poista
  2. Öööh. Katsotko sinä muka asiaa kaikkien kannalta :O No et, et sinäkään katso asioita vaimon kannalta, niin miksi hänen pitäisi sinua ajatella?

   Keksi parempi kysymys.

   Poista
  3. Katsonhan.

   Ja enhän keksi, toi oli just hyvä kysymys.

   Poista
  4. Ajatteletko asiaa VAIMON kannalta?

   Poista
  5. Ajatellaan kyllä.

   Mutta mitä se asia teille ylipäätään kuuluu? Miksi se teitä liikuttaa? Miks te tuutte tivaamaan asioita, ihankun mä olisin teille tilivelvollinen? :D

   Poista
  6. Ihanko oikeasti ajattelette? ;)
   Miksi sitten menit hänen kotiinsa pilkkaamaan sisustusta? :)

   Miksi pidät julkista blogia jos sinulta ei saa kysyä mitään tai sinulle ei saa kirjoittaa? Itsehän sinä päätät mihin vastaat, mitä julkaiset yms. :)

   Poista
  7. Ja hänhän varmasti murtuu ihan kauheasti, siitä että olin arvon pikkuvaimon kotona ja mietin mielessäni, että sen sisustusmaku on persoonaton.

   Eikun ainiin, eihän se tiedä! Joten, kyllä, ajattelemme.

   Saa multa kysyä ja saa kirjoittaa, mutta ihmettelen, miks jotkut tulee tänne tivaamaan raivoissaan asioista, ihankun ne oikeasti heille kuuluisi ja olisin heille vastuussa niistä kertomaan.

   Poista
  8. Entä jos hän saa tietää siitä? Miksi loukata petettyä vielä lisää tiedolla, että hänen miehensä on tuonut kotiin toisen naisen.
   Et sinä voi sanoa, ettei hän koskaan tule tietämään. Entä jos joku naapuri kertoo?

   Jos te ajattelisitte vaimoa, te kertoisitte hänelle ja antaisitte hänen jatkaa elämäänsä miten haluaa. Eikä antaa roikkua huonossa suhteessa, mistä ehkäpä elättelee vielä toivoa paremmasta.

   Hei, sä olet toinen nainen :) Teidän ajatusmaailmanne on jotenkin niin ihmeellinen, ettei sitä ota uskoakseen :) Miettinyt monesti että ootteko oikeasti niin sinisilmäisiä kaiken suhteen, kysymykset auttavat vähän ymmärtämään sinunkin pääkoppaasi :)

   Älä julkaise ja vastaa jos ottaa päähän. Yksinkertaista.

   Poista
 66. Melkein meinasi netti kaatua kun klikkasin tänne kommenttisivulle, ei pystynyt romuinen koneeni käsittelemään kommenttiketjun viestien määrää :D Mutta olen seurannut blogiasi ja joskus lukenut kommenttejakin ja minusta on kauheaa miten ihmiset haukkuvat sinua lutkaksi ja pikkunartuksi, ihan kuin olisit tarkoituksella iskenyt Mikon itsellesi ja tyyliin käyttäisit häntä jotenkin hyväksesi jne. En ymmärrä miten kestät lukea näitä kommentteja mutta hyvä vaan jos et ota liian vakavasti ja tunnut suhtautuvan niihin ihan hyvin. Voimia!

  Joo ja sitten vielä: minkä takia sinulla ei muka saisi olla mielipidettä jonkun sisustuksesta? :D Ihan oikeasti, varmaan jokaisen talosta löytyy jotakin josta joku muu ei pidä mutta ei sitä ääneen huudella. Itsekään en tykkää "jee valkoinen supersisustus"-sisustuksista. Menee vähän yli tämä joidenkin kommentoijien viha sinua kohtaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisipas olla ennemminkin se, että Candy kehtaa mennä toisen naisen kotiin. Ja vielä kaiken sen päälle arvostella petetyn osapuolen sisustusta. Ei ainakaan sympatia pisteitä saa tuollaisesta toiminnasta...

   Poista
  2. Hahahh, voi ei :D Onhan täällä kyllä näitä kommentteja, joten en yhtään ihmettele vaikka tulis pieniä tilttauksia!

   No, älä huoli, kestän kyllä noi kommentit. Ne kertoo kirjoittajistaan enemmän kuin tuhat sanaa.
   Ihmisiä, jotka on joko jostain syystä katkeria, näkee asiat harmittavan mustavalkoisesti, koulu/työpaikkakiusaajia, itse kiusattuja tai syrjäytyneitä yms.. Lista on loputon, mutta ei ne haukkumakommentit mitään positiivista kerro kirjoittajastaan tai anna kovin fiksua kuvaa niistä.

   Ja sanos muuta! :D Siis tuohon sisustusasiaan. Joidenkin mielestä mä olen niin kamala ihminen, ettei mulla ole oikeutta mielipiteisiin - varsinkaan negatiivisiin Mikon vaimoa kohtaan.

   Poista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3