keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Nuhadedän höbinöidä

Oon ihan psykedeelisessä mielentilassa kun istun keskellä yötä tietokoneella väsymyksen ja yli-energisyyden rajamailla kiikkuen :D Lisätään siihen tilaan vielä pieni sairaana oleminen, ja avot!

Tällä hetkellä en oo yhtään kateellinen niille, jotka asuu yksin kotona. On ihana olla äiteen passattavana, kun se hoivaa mua kun pientä lasta. Oon yleensä hyvin omatoiminen ja itsenäinen, mutta sillon harvoin kun sairastun, kipeenä ollessa musta tulee oikeesti täysin voimaton ja saamaton elävä-kuollut.

No, joskus on kiva olla kipeenä ja passattavana. Kaiken huippu oli se, kun äiti peitteli mut sänkyyn ja pisti mulle Muodon vuoksi-tuottiksen pyörimään. Se myös toi mulle teetä ja kiisseliä, joilla se uskoo olevan parantava vaikutus. Lisää edellämainittuun lähes jos-särkylääkkeillä-voisi-saada-yliannostuksen kaltainen määrä särkylääkkeitä ja purnukka nenäsumutetta, ja siinä on oikeasti melkein jo parantava setti kasassa.

On se kyllä vaan rakas, kuumehouruissani jo mietin äidille vihdoin kertomista musta ja Mikosta, mutta pieni järjenääni syvällä päässä kiels tekemästä sitä ja pitämästä turvan kiinni.

Muodon vuoksi sarjan katselun, koneella pyörimisen ja tän postauksen tekemisen lisäks tein äsken jotain muutakin, ja kaikenlisäks aika jännääkin. Nimittäin haastattelun, joka tulee lehteen! :D Isosta ja paljolti luetusta lehdestä ei ole kyse, enkä itse hyödy haastattelusta itse mitenkään, mutta mua silti jännittää.
Mä en ole vielä ihan varma uskallanko kertoa haastattelun ilmestymisen ajankohtaa, itse lehteä tai sen sisältöä, koska taisin vastauksia kirjoitellessa luottaa liikaa siihen, ettei se lehti ole lähelläkään samalla viivalla iltalehden tai vaikka seiskan kanssa luettavuudessa = lörpöttelin/paljastin liikaa, ehkä jopa sellaista mitä en ole täällä blogin puolella kertonut.

No mutta, aika näyttää paljastanko lisää tuosta haastattelusta vai jääkö se ikuiseksi mysteeriksi joka teidän pitää vain itse yrittää selvittää :D

Mikonkin kanssa pisteltiin viestiä ja se soittikin mulle kun kerroin, että oon kipeenä. Se olis kovin mielellään tullut mua hoivaamaan kuulemma hellästi ja vaikka lääkärin tai hoitsun asuun pukeutuneena :D, mutta porukat on kotona ja mä en puolikuolleena lähde mihinkään hiihtelemään etten kipeenny vielä pahemmin, joten Mikon hoivaaminen ei tule onnistumaan :(

Toivottavasti en nyt tuu olemaan kipeenä enää kovin kauaa, vaikka Mikon mielestä mun ääni on hirveen vastustamaton, söpö ja suloinen hieman käheänä ja nenän tukkoisuuden takia ...mikä se sana on? No tiedätte varmaan kuitenkin mitä tarkoitan.

Loppuun kuvia yhdestä maailman komeimmasta miehestä, eli Dylan Walshista aka Sean McNamarasta.

Kuvien etsinnän tiimellyksessä päädyin homopornosivustolle ja otsikon alle jossa luki, että alastonkuvia Dylanista. Innoistuin niin paljon, että petyin helvetisti kun luvattuja nakukuvia märkien päiväunieni miehestä ei ollutkaan :(
Aloin tossa kipeyden aiheuttamissa hihitys ja sekoilu-buugeissa muokkaamaan oman naamani kuvaa ton ekan kuvan akan naaman tilalle ja ajattelin hetken ihan tosissani että laitan sen tänne ja kirjottaisin siihen jonkun tosi hauskan ja nasevan kuvatekstin. Eiii helvetti, nyt mä menen nukkumaan enkä enää ikinä kirjoita tänne tai ylipäätään minnekään a) kipenä tai b) kännissä.

Onneks mitään peruuttamatonta ei tapahtunut :D Olisin kyllä lyönyt itteeni vähintäänkin tosi kovaa päähän jos olisin tyhmyyksissäni mennyt ite laittamaan tänne oman naaman kuvan. Huh huh.

Hyvää yötä, mä yritän parantua yön aikana!

139 kommenttia:

 1. Onko sulla käynyt mielessä edes muuttaa näin aluksi pois kotoa että voisit kokeilla kuinka aikuinen tosiaan oot? Esim. lukion ohelle ilta- ja viikonlopputöitä että tietäisit mitä aikuisuus tosiaan on? Ootko mittinyt sitä, että kun vihdoin ja viimein (juu juu) Mikko eroaa ja talo kuulemma jäisi hänelle, niin sinunkin pitäisi olla edes jotain muuta kuin teinitytön löpinöitä tuottava yksilö, että saatte pidettyä talon maksussa? Kerrot että M tienaa hyvin -varmasti sinun näkövinkkelistäsi joka ei muuta kuin elä äitinsä ja isänsä rahoilla. Omakotitalot ovat sen verran kalliita kapistuksia, että lainan maksuun tosiaan tarvitaan se kaksi, vaikka mitä kuvittelisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä huolehdi, kyllä mä tuun pärjäämään. Kyllä Mikko on tietoinen siitä, etten oo koskaan asunut omillani, mutta eiköhän me tulla pärjäämään.

   Mulla on koko loppuelämä aikaa oppia elämään aikuisten maailmassa ja kohtahan mä jo ihan muutenkin sinne kuulun, ikänikin puolesta.

   Enkä mä ihan hemmoteltu kakara ole, jolle isi ja äiti maksaa kaiken. Maksan ite puhelinlaskuni ja ostan itse itelleni uudet vaatteet, kengät ja meikit.
   Rahat ansaitsen töillä, en mene vanhempien lompakolle.

   Eihän tuo tietenkään sama asia ole, kuin maksaa itse kaiken elämisen ja laskut, mutta kyllä mulla jotain käsitystä rahan arvosta ja talouden ylläpitämisessä. Luuletko, ettei mun porukat oo aiheesta mun kanssa keskustellut? :)

   Poista
  2. Koita nyt Candy päättää, viimeeksi Mikon piti muuttaa muuallekoska hän on niin hyvä isä ettei vie lapsilta kodin, ja nyt olet kuitenkin sinne taloon muuttamassa?

   Poista
  3. Toivottavasti Candy nyt ei tuota tarkoittanut!!

   Poista
  4. Koita nyt Candy päättää, viimeeksi Mikon piti muuttaa muuallekoska hän on niin hyvä isä ettei vie lapsilta kodin, ja nyt olet kuitenkin sinne taloon muuttamassa?

   - Niinhän se muuttaakin. Mistä oot tuollaisen saanut päähäs, ettei se muka muuttais? Mä en ole niin sanonut, koska se todellakin aikoo muuttaa, siinä ei oo ollut mitään epäselvyyksiä..
   Älä vaan sano, että jonkun anonyymin kommentoijan kommentista tai jotain? :D

   Poista
 2. Millä tavoin sinä eroat näistä ihmisistä joita täällä haukut? Siis " Mikon " vaimosta ja vastaajista, jotka on erimieltä kuin sä? Kaikki vastaajat oli kateelisia ja säälittäviä ja " Mikon " vaimo muuten vaan korppikotka.

  Meinaat vaan, että sinäkin arvostelet ja haukut, joten sinun logiikalla sinäkin olet siis kateellinen, säälittävä, ahdasmielinen jne.

  Kannattaa aina muistaa, että kun yksi sormi syyttävästi osoittaa toista, niin kolme sormea osoittaa aina itseesi päin.

  Pieni itsetutkiskelu voisi olla paikallaan. Luulen, että olet epävarma ja sen takia sähiset muille. En väitä, että tilanteesi on helppo ja ei tämä kaikki ole vain sinun syytäsi. Ihmisten olisi helpompi samaistua ja tuntea sympatiaa jos et oli noin ylimielinen ja ilkeäkin.

  En tiedä sun elämästä muuta kun kirjoitat. Sen tiedän itse, että elämä ei ole aina helppoa. Itse olen 3 lapsen äiti jolla takana myös avioero. Meidän jutussa ei ollut 3 osapuolta ja silti ero oli todella vaikea juurikin lapsille. Vanhin lapseni tarvitsi jopa psykiatrin apua mm itsesyytöksien vuoksi. Ja sen voin äitinä sanoa, että se sattui kovasti, tuo lapsen hätä.

  Mulla on myös kokemusta ikäerosta. Itse 16.v seurustelin ja asuin yhdessä liki 30.v miehen kanssa. Kaikki oli suhdetta vastaan ja minä rakastin paljon. No loppuihan tuo suhde sitten aikoinaan, en tiedä oliko syy ikäero vai joku muu. Kun ihminen itse on nuori, hän ei aina tiedä omaa parastaan ja muiden mielipiteet tuntuu ihan vääriltä. Niin tai näin kuitenkin ihmisiä joilla on enemmän elämänkokemusta kannattaa välillä kuunnella :)

  Rakkautta vastaan minulla ei ole mitään, mutta salakähmäisyys on kurjaa ja se loukkaa. Minusta avoimin kortin peluu olisi reilua teille kaikille. Sinä saisit " Mikkosi" ja vaimo saisi mahdollisuuden onnellisempaan elämään. Ja lapsillekin totuus olisi parempi. Sillä jos " Mikon " ja vaimon välit on niin kireät kuin sanoit niin lapset vaistoo se, heillä on ns tuntosarvet pinnassa.

  Toivottavasti saatte tilanteeseen selvyyden , sillä salailu kuluttaa ja satuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta kommentistasi :)

   Kuuntelin neuvoas ja harrastin hetken syvällistä itsetutkiskelua.
   Luulen, että mun tapa vastata joihinkin kommentteihin, on jonkinlainen itsepuolustusmekanismi.

   Mä olen paljastanut isoimman salaisuuteni nettiin, laskenut suojakuoret ja kulissit alas, joita pidän silti joka päivä oikeassa elämässä visusti pystyssä. Kun mä jatkuvalla syötöllä saan syyllistäviä ja tuomitsevia herjauskommentteja, mä vajoan niiden tasolle ja pistän samalla mitalla takaisin.

   Se on aina ollut mun keino selvitytyä elämästä. Mua ei esimerkiksi koskaan oo koulukiusattu, koska mä en oo alistunut siihen. Yks koulun idioottikovis aikoinaan kokeili, tulisko musta sen uus uhri, mutta eipä tullu. Annoin sille samalla mitalla takasin, ja vielä pahemminkin ja se omaks onnekseen tajus perääntyä ja antaa olla.

   Osasyy mun kärkkäisiin vastauksiin on varmaan myös mun kipakka ja tempperamenttinen luonne. Mä en oo koskaan niellyt herjaavia puheita koskien itseäni, perhettäni tai läheisiäni. Ja miks mun oikeasti edes pitäiskään?

   Asiallinen kritiikki on eri asia, kuin asiaton herjaus ja tuomitseminen. Asialliseen kommenttiin annan asiallisen vastauksen, täysin epäasialliseen pistän samankaltaisen vastauaksen takaisin - jos ylipäätään edes vastaan.

   Lapsellista ehkä, mutta se on vaan mun perusluonne. Muuten oon kiltti, mukava ja hauskakin tyyppi, mut arvostelu ja tuomitseminen on aina ollut niitä juttuja, joita en oo sietänyt naama peruslukemilla, vaan ärähtänyt takaisin. Antanu samalla mitalla takas, vaikka sekin on toisaalta väärin.

   Ja mitä Mikon vaimon mollaamiseeni tulee.. Mä inhoan sitä, ja sitä, että se on Mikon vaimo. Jos joku tulee taas kysymään, mitä se on mulle tehnyt, niin ei mitään, mutta mulle rakkaalle ihmiselle on.

   Poista
  2. Itse haukut samalla tavalla Mikon vaimoa kuin jotkut sinua. Sinulla ei le muuta kuin Mikon selostus asiasta, ei mitään faktaa. Haukut myös ikäistesi tyttösien poikakavereita jne. Olisit sellaisen yläpuolella, niin saisit varmaan rakentavampia ja sympaattisempia kommentteja.

   Poista
  3. Mitähän Mikko on tehnyt vaimolleen, että siitä on tullut tuollainen...

   Tarinassa on aina kaksi puolta. Ja sinä oot kuullut vain yhden version.

   Poista
  4. Miksi et vastaa kysymyksiin, mitä Mikko on tehnyt vaimolleen, että hän on hirviö häntä kohtaan? Oletko koskaan kysynyt Mikolta, miksi vaimo käyttäytyy niin kuin käyttäytyy. Toisaalta, en usko hetkeäkään, että Mikko suostuisi myöntämään, että hänessäkin on vikaa. Ei sen puoleen.

   Poista
  5. "Mua ei esimerkiksi koskaan oo koulukiusattu, koska mä en oo alistunut siihen."

   Hitto sentään, miten yhdessä lauseessa mitätöit kaiken koulukiusaamisen, oksettavaa.
   Kaikki kiusatut saavat siis syyttää itseään kun ovat siihen alistuneet?
   Jumaliste mitä shaissee.......

   Poista
  6. Eihän tässä missään vaiheessa sanota, että kaikki kiusatut on alistunu siihen.

   Itselläni on täysin sama tilanne, olin riittävän vahva ja omasin riittvän vahvan itsetunnon, jotta pystyin sanomaan riittävästi takaisin kiusaajille. Kaikissa tilanteissa ja kaikilla tämä ei onnistu tai auta, mutta joissain tilanteissa asia on näin.

   Poista
  7. "Miksi et vastaa kysymyksiin, mitä Mikko on tehnyt vaimolleen, että hän on hirviö häntä kohtaan? Oletko koskaan kysynyt Mikolta, miksi vaimo käyttäytyy niin kuin käyttäytyy. Toisaalta, en usko hetkeäkään, että Mikko suostuisi myöntämään, että hänessäkin on vikaa. Ei sen puoleen."

   - Miksi mun pitäisi vastata? Ei kaikki meidän asiat tänne kuulu.
   Ja kyllä olen kysynyt ja myös tiedän miksi, mutta ne asiat eivät valitettavasti tänne kuulu, menee liian henkilökohtaiseksi.   ""Mua ei esimerkiksi koskaan oo koulukiusattu, koska mä en oo alistunut siihen."

   Hitto sentään, miten yhdessä lauseessa mitätöit kaiken koulukiusaamisen, oksettavaa.
   Kaikki kiusatut saavat siis syyttää itseään kun ovat siihen alistuneet?
   Jumaliste mitä shaissee......."

   - Jepjep, olishan mun pitänyt arvata että tuostakin lauseesta joku saa revittyä "Candy on kamala ihminen"-perusteet.

   Mä en todellakaan mitätöi tai vähättele koulukiusaamista, se on yks kauheimmista asioista joita tiedän. Kiusaamisen takia uhrin koko loppuelämä voi monin eri tavoin olla pilalla, sen verran syvät haavat ja traumat järjestelmällinen kiusaaminen jättää jälkeensä. Eikä välttämättä tarvitse olla edes järjestelmällistä kiusaamista, vähempikin riittää.

   Kiusaaminen kun kiusaaminen, minkälaisissa mittakaavoissa tahanasa on aina väärin, oksettavaa ja sairasta toimintaa.

   Mä en todellakaan tuolla lauseella tarkoittanut mitään pahaa kiusattuja kohtaan, vaan tarkoitin sillä yksinkertaisesti sitä, että oon aina ollut niin kipakka luonteeltani, ettei se yks pikku kusipää uskaltanutkaan kiustata mua, vaikka ensin kyllä yritti.

   En väitä, etteikö myös kipakkaluonteiset joutuisi kiusatuksi, olisi kuinka tulinen ja itseään puolustava tahansa, tiedän että siitä huolimatta pikkunilkit jaksaa kiusata.

   Mulla kävi onni ja mun "epä-alistuminen" pelasti mut kiusaamiselta, kaikki ei vaan oo yhtä onnekkaita..

   Mun mielestä kiusaamistapauksissa saa syyttää vain kiusaajia, mikään syy ei oikeuta kiusaamaan ketään.

   En tiedä ilmaisinko nyt itseäni tarpeeksi hyvin, mutta tosiaan ymmärsit ton mun kirjoittaman lauseen aivan väärin.

   Poista
  8. Candyn vastaukseen sen verran, että just sen takia sä muistutatkin paljon Tiuskia. Se ärähtää yhtä herkästi ja vastaa saamiinsa kommentteihin hyvin samalla kärkkäällä tyylillä.

   Poista
 3. Kaikkee sitä Kuumehoureen kesekellä keksiiki :DD vaikka ite oon tosi harvoin kipee niin tiiän ettei se ole kivaa..

  Pikasia Paranemisia sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! :D Onneks tulee ite kans harvoin oltua kipeenä, kaikki sympatiani usein sairasteleville ihmisille - tää ei oo mukavaaa.

   Ja kiitoksia :)

   Poista
 4. Ootko kertonu Mikolle tosta haastattelusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään, eihän se tiiä ees tästä mun blogista..

   Poista
  2. Liittyykö haastattelu siis jotenkin tähän blogiin ja sinun ja Mikon suhteeseen?

   -L

   Poista
  3. Kyllä, pelkästään tähän blogiin sekä mun ja Mikon suhteeseen, ei mihinkään muuhun.

   Poista
  4. Etkö muuten joskus vannonut, ettei varmasti kukaan toimittaja kiinnostu sinun blogistasi? :)

   Poista
  5. Vannoin.. :D Yllätyin kyllä tuosta ja myönnänkin olevani hieman väärässä, mutta silloin lähinnä ajattelin, ettei minkään ison, tunnetun ja paljon luetun lehden toimittaja musta ja mun bloginpahaisesta kiinnostuisi, ja siinä edelleenkin oon ollut oikeessa.

   Poista
  6. Eikö sua pelota, että tän haastattelun kautta paljastuis jotenkin sun henkilöllisyys vai miten sua haastateltiin? Anonyyminä netissä vai..? :o

   Poista
  7. Ei mun henkilöllisyyden paljastuminen vaarantunut tuossa haastattelun teon yhteydessä, kun se käytiin sähköpostitse :) Ja nimenomaan siis tuon mun tätä blogia varten luodun s.postin kautta.

   Poista
  8. Niin, onko se nyt aloitteleva lehti, vai iso ja tunnettu? :)
   Vähän ristiriitaisia kirjoittelet :)

   Poista
  9. Mitenniin kirjoittelen ristiriitaisia? :O Kokoajan olen sanonut, että kyseessä on pieni ja suht tuntematon lehti, mutta ei se käsittääkseni täysin aloitteleva ole, vaan jo ihan olemassaoleva jonkin aikaa ollut entuudestaankin.

   Poista
  10. Eiku sori, luin väärin. Jotenkin luin tuon niin, että sinuun on ottanut yhteyttä ison lehden toimittaja xD

   Poista
  11. Aijaa, okei. :D Näitä sattuu!

   Poista
  12. Joutaahan tässä jo nukkumaan kun väärinkin alkaa lukemaan :)

   Poista
 5. oisko metropolin lehti??

  VastaaPoista
 6. Liittyykö tuo haastattelu sun blogiin vai mihin? Meni vähän ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis kyllä liittyy :) Pelkästään tähän blogiin.

   Poista
 7. Tuli heti mieleen eräs lehti, ja katson näkyykö haastatteluas siinä. ;) Toki en luota siihen että kertoisit ihan faktapohjalta noita haastatteluihin liittyviä juttuja, mutta njoo will see.
  Tai no liekö totta koko haastattelu, mutta aion pitää silmäni auki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso vain :D Vannon kautta kiven ja kannon että puhun totta, miks valehtelisin tuollaisesta asiasta?

   Se lehti ei oo siis mikään iso valtakunnallinen lehti, vaan ihan pieni, lapsenkengissä vielä verrattuna Iltalehtiin, Seiskoihin, Hymyihin yms..

   Ei millään pahalla siis, jos haastatteluni tehnyt ihminen tämän luet! :D

   Poista
 8. Onko kyseessä siis nettilehti vai pelkästään paperisena versiona ilmestyvä? :) Aika hauskaa olisi nähdä millaisen kuvan jutun kirjoittaja sun blogista saa tehtyä. Nimim. kriittistä medialukua harrastava. :D

  Luuletko, että Mikko suuttuisi, jos saisi tietää siitä?

  Eikö ole muuten aika hauskaa että me kaikki puhutaan yleisesti Mikosta, jopa sinä, vaikka sen nimi ei edes ole Mikko! Nyt olisi ihan kummallista alkaa puhumaan vaikka Antista. Vielä pahempi, jos miehen nimi olisikin joku vähän epätavallisempi. Hahaha. Joku päivä vielä vahingossa kutsut sitä Mikoksi päin naamaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasiassa paperiversiona, mutta siitä on kuulemma ilmestymässä sitten jutun julkaisun aikoihin myös nettiversio :)

   Itse odotan kans innolla ja jännityksellä minkälainen juttu siitä sit tulee! Tämä toimittaja vaikutti kyllä tosi mukavalta ja se vähän jo pohjustelikin minkälaisen ja tyylisen jutun meinaa kirjoittaa, ja se vaikutti todella lupaavalta.

   Ja joo, kyllä mä luulen että Mikko ainakin loukkaantuisi jos saisi tietää, mitä oon periaatteessa sen selän takana tehnyt.. Vaikka eihän kukaan tiedä kuka Mikko oikeasti on, mutta siitä mä oon täällä kirjotellut.

   Haha, ja kyllä on hassua :D Mulla taas menee niin, että joskus oon vahingossa kirjottanut tänne Mikon oikeen nimen, mut onneks aina huomannut ennen julkaisua muuttaa sen Mikoksi.

   Poista
 9. Christian on paljo hotimpi ku Sean D:::: !!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On Christiankin komea, en sitä kiellä, mut Sean on silti enemmän mun makuun ;D

   Poista
 10. Mun mielestä sä heität nuoruutesi hukkaan jos alat pian keski-ikäisen miehen avovaimoksi ja lasten äitipuoleksi tossa iässä. Sä olet vielä niin uori ja parhaat vuodet vasta edessä päin ja tulet ihan varmasti katumaan, jos et elä niitä täysillä. Kuitenkin toivottavasti olet menossa vielä opiskelemaan ja siihen liittyy paljon juhlimista ja esim. vaihtoon lähteminenkin (suosittelen!), niin miten se kuvio sopii sun silloin melkein nelikymppisen miehen täysin toisenlaiseen arkeen?

  Mä tiedän että ajattelet, että suhde Mikkoon on tärkeämpi ja että kyllä sä voit mennä ihan samanlailla vaikka olisit Mikon kanssa. Mutta mä lähes Mikon ikäisenä ja myös lapsen vanhempana voin kertoa, että vaikka se elämä oli hauskaa silloin niin en enää jaksaisi sellaista katsella enkä varsinkaan ottaa osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm, no se on sun mielipitees :) Ei mun elämä kuitenkaan pääty Mikon kanssa olemisen myötä.

   Mä olen jo tähän ikään mennessä saanut rellestää ihan tarpeeks, en mä usko että mulle myöhemminkään tulee mitää kauheeta tarvetta sellaselle.

   Poista
  2. Mitä tarkoitat rellestämisellä? Juopottelua ja kavereiden kanssa juoksemista?

   Poista
  3. tarkoittaa että paneskellut tarpeeksi muita jo...
   nuorena aloittanut, olisi vanhemmat ylpeitä pikkutytöstä...
   Mikon tavannut enneku on täyttänyt 16n ja voi silti sanoa että
   "Seksisuhteita on taas ollut enemmänkin, koska ne toimi mun kohdalla aina niin kauan kun molemmat osapuolet tiedostivat, ettei kyseessä ollut tai tulisi olemaan mikään vuosisadan rakkaustarina, vaan puhtaasti kahden ihmisen luonnollisista tarpeista ja niiden täyttämisestä."
   (Aikaisemmatsa postauksesta kopsattua)

   Poista
  4. Totta tosiaan. Tarpeeksi kyrpää kun on aiemmin saanut niin on rellestänyt tarpeeksi :D

   Poista
  5. "Mitä tarkoitat rellestämisellä? Juopottelua ja kavereiden kanssa juoksemista?"

   - Nimenomaan sitä. Sellasta huoletonta elämää, kun voi tehdä mitä vaan, mennä minne vaan. Rappiolla olemista! :D

   Noi edellämainitut on tullu jo koettua, joten en ainakaan just nyt tuntis jääväni mistään hirveen oleellisesta paitsi jos Mikon kanssa jo yhdessä asuisin.

   Kahden seuraavan anon kommentteihin en viitsi vastata mitään.

   Poista
  6. Oletko ajatellut, että se nuoren rellestäminen voi tarkoittaa jotakin muuta? Esim. nähdä maailmaa kunnolla?

   Ei nyt kaikki sitä halua yms. Mutta vähän veikkaan tuolla "elä täysillä" lauseella tarkoitettiin ihan muuta asiaa kuin rappiolla olemista ja tinttaamista.

   Matkustelu muutenkin kuin viikko Thaimaassa yms. Esim. au pair?

   Kyllähän nyt nuoren elämään kuuluu muutakin kuin rappiolla olemista? :)

   Poista
  7. Niin, en mä täysillä elämisellä tarkoittanut vaan ryyppäämistä, vaan niitä aitoja nuoruusvuosia, joiden aikana kokee vaikka mitä ja tutustuu siihen, millainen ihminen oikeasti on ja mitä elämältään haluaa. Olin mäkin jo ennen 17 vuoden ikää ehtinyt rellestää jo paljon, mutta mä en nyt puhu mistään teinikänneistä vaan oikeesti upeista kokemuksista.

   No joo, ihan sama, et sä mu kuuntele kuitenkaan. Mutta kato nuorena perheen perustaneita, kolme-nelikymppisinä ne alkaa etsimään kadotettua nuoruuttaan (kuten Mikko ehkä nyt tekee)... Se on vaan sitten myöhästä, sivustakatsojista noloa.

   Poista
  8. Kyl silti et tähänkin 17v ikävuoteen voi mahtuu jo paljon kaikkea...Oon meinaan itte kokenu jos jonkinlaista...Enkä tarkoita nyt pelkästään ryyppäämistä ja kavereitten kans sekoilua...En oo kyl ollu missään ulkomaillakaan mut siis oon kiertäny porukoiden kaa ympäri Suomea ja saanu ihania ja kivoja kokemuksia...Sit ne on justiin sellasia et tietää et toista samanlaista ei voi koskaan saada kun ne on niit ihania ja ainutlaatusia kokemuksia...Et kyl tähän ikävuoteen kerkee kokee vaikka ja mitä jos vaan oikeesti haluu eikä niinku jää vaan siihen seurusteluun ja miehen kanssa olemiseen...Seurustella ja rakastaa kerkee myöhemminkin...Okei...En voi myöntää ettenkö rakasta yhtä miestä yli kaiken...mut en mä silti halua vielä mitään enempää koska haluan kokea vielä paljon ja reissata ja kokeilla omia rajoja...Enkä tarkoita et kuinka paljon pää kestää viinaa tai mitään sellasta...Vaan et haluun oikeesti vaik kohdata pelkoni...Tai jotain muuta jännää ja kivaa...Tässä iässä on kaikki vielä edessä...
   En silti sano et mitään ei voi tehä kun seurustelee...Mut tässä iässä kaikki on helpompaa kun on villi ja vapaa eikä siinä ole sitä miestä välissä...:) Mut silti et Candyhän sen päättää et mitä elämällään tekee...:) _JJ_

   Poista
 11. http://vadelmasuklaata.blogspot.com/2012/01/hyvia-ja-huonoja-uutisia.html

  Käykö kateeks ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin ton postauksia ja täytyy sanoa, että toi muija vaikuttaa paljon epämiellyttävämmälle kuin Candy. Siis sehän vastasi tuolla jollekin, että on PYYTÄNYT Markusta pysymään vaimonsa kanssa yhdessä, koska HÄNELLE ei ole vielä oikea aika olla julkisessa suhteessa Markuksen kanssa! Mitä helv... Todella, todella itsekästä ja julmaa niin tolta naiselta kuin Markukseltakin. Silloin, kun ei enää haluta olla jonkun kanssa, niin silloin erotaan.

   Candy on sanonut, että Mikolla on joku oikea syy miksei voi erota, joten uskotaan nyt sitten sitä. Mutta toi Iida-Wilhelmiina mikälie on ihan kamala... Helvetti että tulikin paha mieli tosta blogista.

   Poista
  2. Sama tilanne siis kuin Candylla ja Mikolla, syyt vain erit siihen ettei heti erota.

   Poista
  3. Alkuperäinen ano;
   Nojaa, eipä oikeastaan käy kateeks. Mitä mun pitäis tuossa kadehtia? En harrasta kadehtimista.

   Poista
  4. Et itse harrasta kadehtimista, mutta silti luulet, että kaikki ovat kateellisia sinulle? Ja asetellaan toisin päin: et kadehdi samaa tilannetta mitä kuvittelet kaikkien muiden sinun elämässä kadehtivan?

   Tokaisen sinun elämästäsi: "Nojaa, eipä oikeastaan käy kateeks. Mitä mun pitäis tuossa kadehtia?"

   Poista
  5. En mä luule, vaan tiedän. ;)

   Nonii, toi oli nyt vaan tollanen väsynyt heitto :D En mä nyt oikeasti luule kaikkien olevan kateellisia.

   Poista
 12. Teillä on Mikon kanssa ollut suhde jo puolitoista vuotta. Mikolla on siis ollut jo tuon verran aikaa ottaa avioero vaimostaan ja olla vain sinun kanssasi,hänhän on korviaan myöten sinuun rakastanut. Mutta MIKSI IHMEESSÄ hän siis edelleen on naimisissa? Lasten takia? Ehkä,mutta hän on tyhmä jos luulee,että lapset eivät huomaa jonkin olevan huonosti äidin ja isän välillä. Mikä on Mikon vastaus kun kysyt miksi hän ei ota eroa? Mua ainakin sinuna tuo vaivais todella paljon,olette kuitenkin olleet jo niin kauan yhdessä. Itsellänikin oli sun ikäisenä suhde vanhempaan varattuun perheelliseen mieheen. Onneksi tajusin lopettaa jutun. Vaikka hän vannoi rakastavansa,ei hän oisi koskaan uskaltanut avokistaan erota. Mikolla on aika paljon menetettävää jos hän ottaa eron vaimostaan. Sinun jättäminen tarpeen vaatiessa sen sijaan on varmasti hänelle paljon helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset eivät ole ikinä syy kenenkään kanssa yhdessä pysymiseen. Ei koskaan. Itsekin olen eronnut ja näin ensin luulin, muttei tosiaankaan pidä paikkaansa. Tekosyy korkeintaan... Kun eroaa ja kertoo totuuden:kerran se vain kirpaisee, mutta jos oikeasti rakkaus odottaa niin se on sen arvoista.

   Poista
 13. Men kyllä ymmärrä tuota, miten ihmiset selittelevät, miten pitäis ensin muuttaa omaan kotiin ja "katsoa oletko oikeasti aikuinen" ennen muuttamista yhteen poika/tyttöystävän kanssa. Kyllä itse muutin ensimmäistä kertaa kotoa pois nimenomaan yhteiseen asuntoon kihlattuni kanssa, eikä ollut ongelmia. Luulen, että jopa paljon parempi vaihtoehto kuin muuttaa ensimmäistä kertaa täysin yksin. Jos kumppanin kanssa tilanne ei ole vielä sillä tasolla, että yhteenmuutto tulisi kysymykseen, niin itse suosittelisin tällöin muuttamaan jonkun kaverin/tutun kanssa samaan kämppään. Tällöin ei jää yksin mahdollisten ongelmien kanssa. Ei aikuisuus ole sitä, että pärjää yksin, vaan sitä, että tietää mistä apua saa, ja tuntee omat voimavaransa ja kykynsä.

  Ei nuoren, joka muuttaa ensimmäistä kertaa omilleen, täydy olla valmis aikuinen. Eikä voikaan olla. Silloin vasta sitä aikuisuutta aletaan harjoittelemaan ja tunnustelemaan, ja turvallisinta se on itselleen läheisen ihmisen luona, ei yksin.

  Mutta muuten en kyllä puolusta Candyä, hänen suhdettaan tai häntä ylipäätään blogissa kirjoitetuissa asioissa. Kuhan vain hämää tuo jatkuva "sun pitää olla aikuinen ennenkun muutat miehen kanssa yhteen ja tietää kaikki omillaan elämisestä" sönkötys.

  Mut Candy, voisitko opetella käyttämään pistettä? Hymiö ei ole lopetusmerkki. Tekee pahaa lukea tekstiä, jossa ei osata edes välimerkkejä käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä sun kanssas olen, en itekään ihan sisäistä niitä neuvoja, joissa sanotaan että mun pitäis asua ensin kokonaan yksin, ennenkun voin ja on kannattavaa muuttaa Mikon kanssa yhteen.

   Mutta siinä en ole sun kanssas samaa mieltä, että tekstin luettavuus ihan hirveästi kärsisi noin pienestä jutusta :D

   Poista
  2. Exäni ei ollut asunut koskaan yksin, kun yhteen muutettiin parikymppisinä. Meni joku 5 vuotta niin kyllä hän puhui siitä, että hieman kaivelee se, ettei ole ikinä asunut yksin ja ollut itse ns talonsa herra. Pääsi sitten kesätöihin niin että pääsi asumaan kesän yksin ja oli tyytyväinen.

   p.s. exästä tuli ex ihan muista syistä kuin tästä.

   Poista
  3. Niin Candy, tilanne toki olisi eri, jos Mikolla ei olisi lapsia. Mutta koska hänellä on, sinun muuttaminen hänen kanssaan saman katon alle ei ole vaan korrektia lapsia kohtaan. Siis ainakin Mikon tulisi ensin muuttaa lasten kanssa (vaikka se tarkoittaisi vain viikonloppuvierailuja) ja sitten vasta pitkän ajan päästä siitä sinä voisit muuttaa Mikon luokse ja siitäkin on hyvä kertoa hyvissä ajoin lapsille, varsinkin jos ovat sen ikäisiä, että ymmärtävät jotain asiasta.

   Poista
  4. Totta. Pitäisi lapset ottaa siinä huomioon, ettei eron jälkeen Candy tutustu lapsiin liian nopeasti.
   Pitää aina ottaa huomioon, että lapset tarvitsevat ajan sopeutua.

   Jos te siis ajattelette myös lapsia, te ette tutustuta lapsia liian nopeasti sinuun.

   Poista
 14. Parane pian Candy :)

  VastaaPoista
 15. Miksi nuori tyttö haluaa 34 vuotiaan miehen? Haluatko joskus lapsia? Ajatteleppa asioita sen 10v eteenpäin. Olet silloin 27v ja mikko 44. Oletko varma, että Mikko haluaa enää silloin lapsia?
  Nythän hän voi sanoa vaikka mitä ja lupailla. Mutta kun on jo ennestään lapsia, on jo elänyt sen vauva ajan. (Usko pois, se on helkkarin rankkaa aikaa parisuhteelle) Hän voikin sanoa ei.

  Jos et haluakaan vielä 27v iässä lapsia, vaan 30+, Mikko on aina vain vanhempi. Ja sitä suuremmalla todennäköisyydellä hän sanoo ei lapsille. Hän kun on jo sen kokenut, hän on jo päässyt nauttimaan lapsista kun he ovat isompia. Ei enää sitä vaippa rumpaa, ei enää valvottuja öitä. Ei enää riitoja vaimon kanssa. Sinisilmäiset unelmat ihanasta vauva arjesta suurin osa saa unohtaa. Vauva onkin itkuinen, heräilee öisin, valvottaa vanhempia, kiukkuaa ja raivoaa kun saa hampaita yms. Tai sitten vauva on helppo kuin mikä. Ei sitä voi tietää.

  Eikö sinunkin kannattaisi miettiä pidemmälle tätä asiaa? Jos et ole valmis kohtaamaan sitä mahdollista ei-sanaa, kannattaako edes olla mukana Mikon eroprosessissa?

  Joo rakkaus sitä ja rakkaus tätä. Mutta, oletko valmis katumaan tulevaisuudessa sitä, että olet ollut mukana hajottamassa Mikon nykyisen perheen? Jos nimittäin kaikki meneekin perseelleen, tulevaisuuden ajatukset voikin olla, että miksi helvetissä edes tapasi koko ukon ja juoksi sen perässä? Mies retuutti mukana, lupaili ja vannoi. Mutta ei sitten pitänytkään lupauksiaan?

  Tiedän tiedän, tämä on vain joku päätelmä. Ja niin onkin, kuka nyt tulevaisuudesta voikaan tietää. Mutta tämä oli tällainen ajatus.
  Aina kun ei voi elää nykyhetkessä, vaan kannattaa ajatella myös tulevaisuutta ja omia haaveita. Haluaako opiskella niin kauan kuin päätä siihen riittää? Haluaako joskus oman talon, auton ja lapsia? Haluaako mies juuri sitä samaa?

  Jos ei halua, onko järkeä rikkoa nykyistä perhettä siksi, että saa itse vain hetken huuman?

  Mä nyt viskasin tämän tekstin tänne, jos vaikka erehtyisit vastaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luuletko, ettei me olla puhuttu noista asioista moneen kertaan, kun ollaan tultu siihen tulokseen ettei voida olla toisistamme erosta, vaan halutaan päätyä yhteen?

   Me molemmat tiedetään mitä halutaan tulevaisuudesta ja ne halut on meillä aikalailla samanlaiset. Halutaan yhteinen koti, yhteinen lapsi, yhteinen elämä.

   Miks mun pitäis jäädä katumaan ja vellomaan asioita, jos kaikki ei meniskään niinkuin suunniteltiin? Ei ne asiat siitä katumalla ja märehtimällä mihinkään muutu, se on sit tehty mikä tehty.
   Noi tunteet voi varmaan siinä tilanteessa tulla, jos Mikko jostain syystä yhtäkkiä perääntyiskin ja lopettais meidän koko jutun, mutta en usko niin käyvän.

   Joo, koskaan ei voi 100% tietää mitä elämä tuo tullessaan, mutta uskon meidän suunnitelmien toteutuvan :) Ja sen joko mulle suotte tai ette, mutta mä en aio enää tämän enempää selitellä valintojani muille.

   Poista
  2. Ai että asiallisiin viesteihin vastaat asiallisesti ;)

   Miksi sinulle on vaikeaa ajatella asioita muiltakin kannoilta? Entä jos Mikko ei haluakaan lapsia, entä jos Mikko puhuu nyt vain lämpimikseen yms.

   Ja sitten se. Tiedätkö miksi Mikon vaimo on vittumainen? Jos siis edes on. Oletko ottanut huomioon sitä mahdollisuutta, että Mikko ei taida niin ihana siellä kotona olla kuin hän antaa ymmärtää? Usko tai älä, mutta yleensä naisilla on hyvä syy nalkuttaa miehelle. Ja koska Mikon vaimo nalkuttaa juuri Mikolle, Mikko ei puhtoinen ole. Jos paineet tulisivat muualta, hän ei kohdistaisi vitutustaan suoraan Mikkoon.

   Ja en muuten tarkoittanut tuolla tekstillä, että Mikko välttämättä jättäisi sinut, vaikka ei haluaisikaan lapsia. Tarkoitin sitä, että miltä sinusta tuntuisi jos yhtäkkiä Mikko sanoisi että ei, hän ei enää halua vauva rumbaa, sen kun on jo kokenut. Ja hän yhtäkkiä haluaisikin viettää rauhallista elämää tyttöystävän ja lastensa kanssa. Isompien lastensa. Ei muuten olisi Mikko ensimmäinen eikä viimeinenkään mies, joka yhtäkkiä päättää sanoa ei. Naiselle kyllä luvannut suhteen alkuaikoina että lapsia tulee.

   Et oikeastaan vastannut millään tavalla tuohon tekstiin. Heittelit vain vastakysymyksiä yms.

   Kysyin asiallisia kysymyksiä, joihin et vastannut. Käskinkö perustella nykyisiä valintojasi minulle?

   Poista
  3. Ja hei, vaikka lähtisit mukaan tähän ajatusleikkiin, ei tarkoita sitä, että teille näin kävisi tms.

   Onko kovin vaativaa vastata ihan asiallisesti?

   Poista
  4. Vastasinko mä nyt jonkun mielestä tohon alkuperäiseen tekstiin epäasiallisesti? :O
   Mun mielestä vastasin ihan normaalisti. Saisko "onko kovin vaativaa vastata ihan asiallisesti?"-kysymykselle jotain perusteluita? Ihan mielenkiinnosta vaan kysyn, että jos edellinen vastaukseni ei ollut tarpeeksi asiallinen, niin minkäslainen se sitten oli?

   Voitko osoittaa mulle ne kohdat, joissa on epäasiallisuuksia?

   En jotenkaan nyt ymmärrä miks ihmiset tulee multa noin kärkkäästi tivaamaan asioita, ja kuvittelee, että olen tilivelvollinen vastaamaan kaikkiin. Mä alan olemaan väsynyt tuohon vähättelyyn ja lukemattomiin "mitä jos"-kysymyksiin.

   Ja miksi te luulette, että mä kaiken tänne kertoisin? Jos en kaikkia yksityiskohtia ole erikseen maininnut, niin kai niiden maininnatta jättämiselle on hyvät syyt.
   Tottakai mä Mikon kanssa olen lähes kaikki kommentoijien esille tuomat asiat käynyt läpi ja tiedän kaikkiin teidän kysymyksiin vastauksen, mutta mä en ole velvollinen niihin kiltisti vastaamaan, ja nyt jätänkin niihin vastaamatta sillä perustein, ettei ne kuulu teille.

   Poista
  5. Sai hyvin ylimielisen kuvan taas ;)

   Ja toinenkin ylimielinen vastaus :) Ihmettelen suuresti, miten kykenet vastaamaan toimittajalle kysymyksiin, kun et kykene edes tällaiseen ajatusleikkiin :)

   Juo mitä kirjoitin, ei tainnut kuitenkaan vastata todellisuutta? Joten, miksi ei kuvitellusti voisi miettiä noita asioita? Mutta toisaalta, mitenpä sinä osaisitkaan ajatella, miltä tuntuisi, jos mies sanoisikin ei. Haluaisi sinut, mutta ei enää esim. sitä vauvaa. En usko, että sinulla vielä niin suuria haaveita perhe-elämästä on.

   Varmaan kannattaisi poistaa koko kommentointi mahdollisuus, jos haluat vain ylistystä ja onnittelua :)
   Koska, ei tällaiset kysymykset lopu. Tai jätä julkaisematta kysymykset! Eikö olisikin helppoa?

   Jätä julkaisematta vaikka tämäkin :)

   Poista
  6. Hohhoi... Musta taas tuntuu siltä, että sä ihan tahalteen ymmärrät kaiken mun kirjoittaman väärin tai negatiivisesti. Oikein vääntämällä väännät kaiken joko ylimieliseks tai epäasialliseksi.

   Ja ei huolta, mä vastasin oikein ajatuksen kanssa ja parhaani mukaan toimittajan laatimiin kysymyksiin, koska se kohteli mua kun ihmistä, vähättelemättä tai tuomitsematta.

   Silloin vastaan oikein mielelläni kysymyksiin, vaikkei niiden kysyjä muuten mun kanssa samaa mieltä olis tai mua ylistäis tai onnittelis.

   Sen sijaan en aio vastata yhteenkään sun kysymään kysymykseen, kun sun asenne on tuota luokkaa. Ei mua tarvii ylistää tai ihannoida, mutta kyllä mä asiallista kohtelua vaadin, että aion käyttää aikaani kysymysten vastaamisiin.

   Poista
  7. Miksi et voinut ryhtyä tuohon ajatusleikkiin?

   Poista
  8. Koska oon ihan totaalisen sick and tired niihin, oon leikkiny niitä aivan liikaa viime aikoina.
   Ajatusleikin keksijän asenne mua kohtaan oli myös sitä luokkaa, ettei tehnyt yhtään mieli tehdä sen mieliksi mitään, joten se sinetöi viimeistään mun haluttomuuden ajatusleikkien leikkimiseen.

   Poista
  9. pakko itsekin kysyä, että missä kohdassa Candy oli ylimielinen?
   Onhan niitäkin vastauksia ollut, mutta näistä vastauksista ei kyllä löydy ylimielisyyttä.

   Poista
  10. Myönnän että joskus oon pienellä kiusalla provosoinut ja kirjoittanut hieman ylimielisiä vastauksia kun oon itse ärsyyntynyt joihinkin kommentteihin, mutta nyt en kyllä ihan aidosti yrittänyt ärsyttää noilla vastauksillani.

   Mutta kuten sanoin, jotkut ihan väkisillä ja tahalteen ymmärtää kaikki mun kirjoitukset väärin ja negatiivisiksi.

   Poista
  11. Vastauksena tuohon kommenttiin, jossa ano sanoi, että Mikko tuskin tahtoo lapsia ollessaan 44 tai enemmän, niin oma isäni oli 24-vuotias kun sai ensimmäisen lapsensa - ja sai nuorimmaisensa 9 kk sitten, ollessaan 47. Isälläni on viisi lasta kahdesta avioliitosta, eikä isän ikä ollut este sille että halusi uuden vaimonsa kanssa lapsia.

   Pointtina vain, ettet sä voi, ano hyvä, tietää haluaako Mikko Candyn kanssa lapsia ja missä iässä. Se riippuu täysin henkilöstä. :)

   Poista
  12. Mä kyllä sain sen käsityksen, että siinä mietittiin vain sitä puolta tms. En minä ainakaan saanut sitä käsitystä, että hän sanoo niin käyvän :)

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Tämä paljasti ettet asu pääkaupunkiseudulla

   Poista
  2. ^ Vartti ilmestyy myös mm. Kouvolassa :D

   Poista
 17. No kyllähän se on selvä asia, että Mikon on pakko odottaa, että Candylle tulee vähän ikää.

  Jos vaimolle olisi sanottu, että heippa nyt, minä lähden tästä 15-vuotiaan matkaan, se olisi selkeä ero lapsista. Vaimo takuulla vaatisi, ja saisi, yksinhuoltajuuden.

  En tiedä, auttaako asiaa se maaginen 18-vuottakaan, mutta onhan siinä nyt herranjesta eroa, lähteekö mies alaikäisen vaiko täysi-ikäisen matkaan.

  Lisäksi Candyn vanhemmat voivat vielä ennen sitä 18 vuoden rajapyykkiä kieltää kerta kaikkiaan tälläiset leikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja yhdestä Candyn kommentista saa selville, että Mikko vähän puuhailee vaimonsa selän takana ja hoitaa asioitaan kuntoon ennen eroaan.

   Poista
 18. Tyhmä kysymys ehkä, mutta koska en aivan saanut selville niin oletko antanut haastattelun ihan kasvotusten jollekkin vaiko netin välityksellä ? ''Tämä toimittaja vaikutti kyllä tosi mukavalta ja se vähän jo pohjustelikin minkälaisen ja tyylisen jutun meinaa kirjoittaa, ja se vaikutti todella lupaavalta'' <-- tämä kommentti tuolla ylempänä sai minut ajatuksissani sekaisin aika täydellisesti ! :D

  Ja mitä sinun ja mikon juttuun tulee, lopeta se heti kun siltä tuntuu, olet vielä nuori ja veikkaisin että kauniskin kun olet 34 vuotiaan miehen vietellyt. Tossa iässä ei ole mitään menetettävää joten anna palaa (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, mä oon tainnut ilmaista itteäni huonosti/epäselvästi tuon haastattelujutun tiimoilta :D

   Eräs toimittaja siis otti muhun sähköpostitse yhteyttä ja kysyi, suostuisinko tekemään erääseen lehteen haastattelun sähköpostin välityksellä. Kertoi, minkälaista juttua on suunnitellut ja kun suostuin siihen, lähetti mulle kysymyksiä, joihin vastailin.
   Siitä jutusta ei kuitenkaan tule pelkästään kysymys-vastaus-tyylinen.

   Ja se haastattelu siis koski pelkästään tätä mun blogia ja mun ja Mikon suhdetta :)

   Ja kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 19. Kirjotan nyt tähän postaukseen edellisen postauksen kommentteihin liittyvää.

  "Mikon naamassa oli vaimokullan vihanpurkauksen jäljiltä ruhjeita"
  Miltä se Mikon vaimon naama näytti?"

  - Varmasti siltä miltä aina ennenkin, norsunvitulta. Ei Mikko siihen oo koskaan koskenut rauhoittelumielessä kiinnipitämistä kummemmin, vaikka mun mielestä tässä tilanteessa se nainen sais jo vähän maistaa omaa lääkettään.
  Nojoo, en nyt oikeesti yllytä ketään käyttämään väkivaltaa, mutta silti alan olla väsynyt pikkuvaimon "pikku" tunteenpurkauksiin ja siihen, miten paskasti se ne oikeesti purkaa. Aikuinen ÄITI-ihminen kuitenkin kyseessä, helvetti soikoon.

  Joo, en tunne Mikkoa. Mutta tiedän kyllä että esimerkiksi väkivaltaiset miehet ei IKINÄ, IKINÄ myöntäisi tehneensä väkivaltaa vaimoaan kohtaan.
  "Ei Mikko siihen oo koskaan koskenut rauhoittelumielessä kiinnipitämistä kummemmin, vaikka mun mielestä tässä tilanteessa se nainen sais jo vähän maistaa omaa lääkettään." <- Et ole ollut paikalla, miten puhut noin varmasti siitä, miten Mikko on toiminut tilanteessa?
  On hyyyvin helppoa uskotella jonkun toisen tehneen itselleen jotain pahaa saadakseen kuulijat kääntymään jotain ihmistä vastaan. Tarinassa on _AINA_ kaksi puolta, eikä ketään pitäisi tuomita sen perusteella mitä on kuullut (oli sitten kertoja kuinka "luotettava lähde" tahansa) hänestä puhuttavan.

  Kaikesta, mitä olet sanonut, on tullut kuva että Mikko on viaton uhri ilkeän vaimon jyrän alla - mutta vain hänen omien puheidensa perusteella. Plus tämä viaton uhri joka paljonkin sinulle vaimostaan kantelee on se, joka elää salasuhteessa.
  Eli:
  -Mikon vaimon tekemä paska: kaikki mitä Mikkon on sinulle kertonut
  -Mikon tekemä paska: kaikki mitä itse näet ja olet mukana kokemassa, ymmärtääkseni nimittäin et pidä pettämistä täysin oikeutettuna.

  VastaaPoista
 20. Miten luulet Mikon reagoivan, jos hän saa tietää tästä blogista ja siitä haastattelusta? Ei varmaan kilju riemusta. Etkö ymmärrä, että tää blogi rikkoo Mikon yksityisyyttä? Et varmaan itsekkään pitäisi siitä, että joku tietämättäsi kirjoittaisi elämäsi salaisimmista asioista nettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei varmastikaan kusisi hunajaa jos saisi jostain ihmeen kautta selville.

   Mutta sitten taas: miten se sais selville, tai todistais että kyse on just siitä? - Ei mitenkään.

   En mäkään tietenkään hyppis onnesta jos saisin tietää, että Mikko kirjoittais musta tunnistettavasti blogia ja levittelis mun yksityisasioita pitkin nettiä, mutta tässä onkin se erona, etten mä kirjoita Mikosta tunnistettavasti, eikä kukaan tiedä sen oikeeta henkilöllisyyttä, ni enhän mä sen yksityisyydensuojaa millään lailla riko.

   Poista
  2. Niin, että ei se Mikko tästä kärsi, vaan elää onnellisena, kun eihän se tiedä...huomaa, että ainakin olet looginen filosofiasi suhteen.

   Tuosta Mikon asioiden järjestelystä: mies vaikuttaa aina vaan mukavammalta. Paitsi että pettää vaimoaan, tuo tämän naisen kotiinsa, niin hän myös aikoo pimittää omaisuutta erossa.

   Kyllä olisi minun naama norsunvitulla tuollaisen kaverin kanssa, ja mikseipä vaimo miestään tuntisi. Se, mitä vaimo ei ehkä vielä tajua, on, mikä helvetinmoinen helpotus se on, kun tuosta paskasta pääsee.

   Toivottavasti ymmärtää ajatella, että mitäs minä paskalla, kun ei ole tuota peltoakaan...

   Hieno mies..

   Poista
  3. Candy, oletko varma, että se sun Mikkos ei ole jo keksinyt tätä blogia ja epäile, että sinä tätä kirjoitat. Jos edes teidän iät on suurin piirtein oikein. Asutteko te ulkomailla vai miten on mahdollista, että uskallat kertoa näin paljon?

   Poista
  4. Anonyymi 08:08,
   Eipäs taas pidetä olettamuksia faktoina :) Mä en ole missään vaiheessa sanonut Mikon pimittävän omaisuutta, te lukijat olette itse sen päästänne keksineet ja nyt ilmeisesti uskotte asian varmasti näin menevän.

   Anonyymi 08:29,
   No, oon ainakin 98% varma ettei se oo tätä keksinyt. Kyllä se olis mulle siitä sanonut, sen verran suorasanainen se on ja varmasti kehittäis pienen kriisin tästä samantien jos epäilis jotain :D

   Ei asuta ulkomailla, enkä mä edes loppujenlopuksi paljoa kerro. Aika ympäripyöreästi kerron, jätän paljon kertomatta ja muuntelen hieman paikkoja ja aikoja.
   Lisäksi pidän todella epätodennäköisenä että Mikko yhtäkään blogia lukisi saatika niistä edes kiinnostuisi, joten sen varjolla jonkin verran uskallan pieniä pätkiä meidän keskusteluista ja tekemisistä kertoa.

   Poista
 21. oisko metropoli -lehti?

  VastaaPoista
 22. et viimeksi vastannut kysymykseeni joten laitan sen uudestaan


  mua vähä mietyttää,että miks aloit mikon kanssa suhteeseen vaikka tiesit että sillä on vaimo ja lapsia? silloinkun mikko alko sulle tekstaileen niin eikö tullu mieleen että nyt stop,mikkohan on varattu mies. ymmärtäisin tätä tilannetta paremmin jos et ois teiän suhteen alussa tiennyt mikon olevan naimisissa ja tällä olevan lapsia,olit jo rakastunut mikkoon ja suhteen lopettaminen mahdotonta.mutta sä tiesit että hän on naimisissa ja hänellä on lapsia,mutta silti vain tekstailit hänen kanssaan jne. eikö missäään vaiheessa tullut mieleen lopettaa,kun se vielä olisi ollut helppoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tällaisiin vastaa. Mitä hän siihen osaisi sanoa? Halusi hullutella varatun miehen kanssa? Ehkäpä halunnut ensin osoittaa ihmisille, että aikuinenkin mies haluaa olla teinin kanssa tms?
   Niita kavereidensa poikaystäviä haukkunut siihen malliin, että tuo olisi hyvä syy miksi tarttui syöttiin.

   Mutta sitten onkin teinin ihastus roihahtanut. Ja itsekkyys kasvanut ja ottanut vakavammin vallan. Mieskin osannut lirkutella ja voivotella tarpeeksi paljon, sen verran, että on saanut houkuteltua nuoren tytön sänkyynsä.

   Poista
  2. mua vähä mietyttää,että miks aloit mikon kanssa suhteeseen vaikka tiesit että sillä on vaimo ja lapsia?

   - Kyllä muakin se aina välillä mietityttää. Mut kai mä sit vaan olin niin ihastunut ja siitä ihastuksesta sokeutunut ja huumaantunut, että alun sulattelun jälkeen vaan hyväksyin sen tosiasian, että Mikolla on perhe ja mä joko en hyväksy sitä ja en ole enää ihmisen kanssa joka tekee mut onnelliseks tai sitten hyväksyn ja voin olla sen kanssa.
   Kaikki tietääkin kumman vaihtoehdon valitsin.


   silloinkun mikko alko sulle tekstaileen niin eikö tullu mieleen että nyt stop,mikkohan on varattu mies.

   - Välillä tuli sellasia fiiliksiä, mutta se ihastumisen hyvänolon tunteen, jonka Mikko mulle sai aikaan, meni noiden jaurruttelufiiliksien edelle.


   ymmärtäisin tätä tilannetta paremmin jos et ois teiän suhteen alussa tiennyt mikon olevan naimisissa ja tällä olevan lapsia,olit jo rakastunut mikkoon ja suhteen lopettaminen mahdotonta.mutta sä tiesit että hän on naimisissa ja hänellä on lapsia,mutta silti vain tekstailit hänen kanssaan jne. eikö missäään vaiheessa tullut mieleen lopettaa,kun se vielä olisi ollut helppoa?

   - Tiedän... Ajattelisin ulkopuolisena luultavasti juuri noin itsekin.
   Ja kyllä tuli sekin mieleen, mutta edelleenkin se ihastuminen ja rakastuminen meni edelle. Enkä mä oikeesti edes kadu, Mikko tekee mut edelleen onnelliseks, enkä vaihtais päivääkään pois.

   Poista
  3. Jatkokysymys tuon anon kysymyksiin.

   Ajattelitko missään vaiheessa sanoa, että eroa ensin ja tule sitten takaisin?

   Poista
  4. Ajattelitko missään vaiheessa sanoa, että eroa ensin ja tule sitten takaisin?

   - Ajattelin kyllä, mutten koskaan sanonut. En alkuaikoina olisi edes uskaltanut, koska halusin niin paljon olla Mikon kanssa, enkä olis halunnut ottaa riskiä, että se olis jättänyt mut.

   Poista
  5. Voisitko jo nyt sanoa noin, jos ei olisi tietoa erosta?

   Poista
  6. Voisitko jo nyt sanoa noin, jos ei olisi tietoa erosta?

   - Todellakin. Nyt tunnen Mikon jo niin hyvin ja tiedän, että haluan 100% varmasti olla kunnolla sen kanssa tulevaisuudessa yhdessä.

   Jos ei oltais puhuttu sen ja pikkuvaimon erosta, meidän tulevaisuudesta ja muista järjestelyistä, niin todellakin olisin jo sanonut että antaa sitten olla, en olis enää jääny ilman mitään turvaa ja suunnitelmia tulevasta vaan roikkumaan Mikkoon, vaikka mä sitä kuinka paljon rakastankin.

   Poista
  7. No niin. :) Kiitos vastauksista.

   Ehkä (huom. ehkä) tässä saattaa ymmärtää sinua. Sitä Mikkoa en kyllä vieläkään ymmärrä.

   Poista
  8. Oleppa hyvä, ja kiitos itsellesi asiallisista kysymyksistä, niihin vastaan mielelläni :)

   Poista
 23. Sulla on huono miesmaku, huomaa tosta Seanista _DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mikkokin varmaan oikea alfauros kun ei sa muita kun teinejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasioista ei voi kiistellä, sanoi koira ku persettään nuolas :)

   Poista
  2. Aika lapsellinen kommentti että sulla on huono miesmaku.. kaikilla on eri maku niin ruuan, miesten, naisten kun vaatteidenkin suhteen. Jokaisella on oma tyylinsä eikä niistä voi kiistellä ja ei millään pahalla mutta tuo sean on varmasti aika monen muunkin naisen mieleen.. :)

   Poista
  3. Niinhän se on, mutta jotkut ilmeisesti vaan yrittää keksiä ihan hölmöistä jutuista sanottavaa, joiden tarkoitus olis loukata mua.

   Poista
 24. Jokainen pääkaupunkiseutulainen vaimo voi huokaista helpotuksestaan, ettei kyse ole ainakaan omasta miehestä. Tulee ilmi eräästä postauksesta ;)

  VastaaPoista
 25. Sano nyt vielä et mikon ulkonäössä on myös ripaus dylania nii tulis hyvät naurut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olispa.. tai vaikka kaksoisolento Dylanista, niiin huh! :D
   Mut en mä valita, komea se on nyttenkin, vaikkei se oo kyllä tippaakaan Dylanin näköinen.

   Poista
 26. Ei Candy pääkaupunkiseudulta ole. Lahti-Kouvola-Kotka on se akseli missä tää likka asuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä niin päättelet? Ihan mielenkiinnosta siis kysyn vain.

   Poista
  2. Stadilaiset eivät sano äitejään "äitee, äippä" vaan se on lähinnä mutsi, mude. Äitee, äippä ja monet muutkin sun nimitykset tulee juuri tuolta suunnalta ja koska itse siellä asunut, vähän väliä huomaan blogissasi sanontoja joita juuri sielläpäin käytettiin ja joihin taas en muualla ole törmännyt. Se on myös sen verran lähellä pääkaupunkiseutua että myös stadin slangisanoja käytetään.

   Sitten jo tietysti se on tullut hyvin selväksi, että joko asut hyvin lähellä suurempaa cityä tai peräti cityssä..niin kaikkein todennäköisin vaihtoehto on tämä akseli.

   Poista
  3. hmmm tässä postauksessa kuitenkin äiti oli 'äitee'
   pohjanmaaa pohjanmaaaa? : )

   Poista
  4. Hah ei tuo äitee ja äippä kyllä tarkota tosiaankaa et Candy ois Lahti-Kouvola-Kotka -alueelta. Kyllä täällä minun kotiseuvulla jokku saattaa sanoa että äitee tai äippä ja oon siis Lapista. Ja joo, jotkut käyttää jopa stadin slangisanoja. Ei se tarkota et pitää siel stadin lähel asuu osatakseen joitain slangisanoi.

   Poista
  5. Ite oon Satakunnast ja sanon itte kans joskus äitii äiteeks tai äipäks...Ja joskus se on mami tai mutsi...Et äitiään voi kutsuu ihan miks vaan ilman mitään et olis jostain tietyltä suunnalta...Mä oon tavannu muutaman hesalaisen joka puhuu samalla tavalla äidistään...Ja muutenkin vaikka mä asun satakunnas niin silti mä puhun melkeen kun pohjanmaalla...Syy siihen et mä käyn siellä usein ja se tarttuu...:D

   Poista
  6. Keski-Suomesta myös löytyy äiteitä ja äippiä. Alkaa jo ärsyttää tämä piilovihjeiden etsintä Candyn teksteistä. Mitä nämä neitietsivät sillä paikkakunnan tietämisellä edes tekisivät, paljastaisivat Candyn henkilöllisyyden? Wuhuu, mitäs sitten?

   Poista
  7. Se olikin vaan yks esimerkki :) Huom vaan yksi! Candy asuu Lahdessa sanokaa mitä sanotte.

   Poista
  8. myös Pohjanmaalla ja Seinäjoella sanotaan äitee...

   Poista
 27. hei pystyykö sulle laittaa spostia tmv silleen "privaatisti"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pystyy :) Lisäsinkin tuon osoitteen tuohon profiiliin, mutta kerronpa sen vielä tässä, eli candy94@hotmail.FI

   Fi isolla, ettei joku pistäis sitä vahingossa comiksi, koska se todellakin on fi :D

   Poista
  2. Onko muuten vähentynyt blogiin kommentointi, kun laitoit sähköpostin esille?

   Heh, voit pitää minua kauhean "vanhana" :D Mutta tuo -94 kuulostaa vain tosi nuorelta vuosilukuna :D JA siihen kun ajattelee, että minähän vuonna onkaan syntynyt 34v mies. Huh.

   Poista
 28. pakko kysyä että onko kuukaan täällä ikinä arvannut asumispaikkakuntaasi tai edes siinä lähellä olevaa paikkaa? näitä on arvailtu niin paljon että voit kai sen paljastaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, kai mä voin sen verran paljastaa että on kyllä - sitä että kumpaan vastasin kyllä, siihen onko kukaan arvannut oikeata asuinpaikkakuntaani vai siinä lähellä olevan paikan, en paljasta.

   Oon mysteerinen :)

   Poista
 29. Mikko vaikuttaa lukemani perusteella siltä että hänellä on narsistinen persoonallisuushäiriö. Luepa lapsi hyvä aiheesta enemmän.

  VastaaPoista
 30. On taas kypsää porukkaa kommentoimassa, pistää vihaksi. Jos kommentoijat itse ovat jo aikuisia ja teini-ikänsä eläneet, luulisi heidän tietävän, miltä nuorena rakastuminen tuntuu, miltä 17-vuotiaan elämä tuntuu jne. ja ymmärtäisivät sua paremmin. Vaikka tekisit heidän mielestään tässä elämäsi suurinta virhettä niin hitto, eikö nuoruus ole vähän sitä että oppii kantapään kautta?

  Ymmärrän hyvin myös sen, että vihaat M:n vaimoa, vaikkei hän sulle mitään periaatteessa olisikaan tehnyt. Ei tunteita osaa selittää järjellä, asiat vaan ovat kuten ovat.

  Parasta on nämä väkisin parista sanasta väännettävät kommentit. Lukijat yrittävät saada sut lytättyä jokaisesta sanasta. Ihanan mustavalkoista ajattelua ja kertoo kyllä enemmän lukijasta kuin susta. :)

  VastaaPoista
 31. "Mulla on koko loppuelämä aikaa oppia elämään aikuisten maailmassa ja kohtahan mä jo ihan muutenkin sinne kuulun, ikänikin puolesta."

  Valitan Candy, sinulla ei ole loppuelämää aikaa, lapsuus on nyt loppu ja nyt pitäisi uida ns. syvissä vesissä.

  Toinen vähän vakavampi juttu, uhraa muutama hetki sen miettimiseen mihin kategoriaan tuo lausuntosi määrittelee tämän Mikon? Aikuisten maailma - ikänikin puolesta?


  "Hieno mies.."

  Niimpä...

  En odota saavani mitään kovin kummoista kommentia tähän, mutta jos jonkun ajatuksen olen saanut heräämään niin hyvä.

  --T

  VastaaPoista
 32. Oisko vaikka Oho ;)

  VastaaPoista
 33. No ei ole kyllä kummonen mies o:

  VastaaPoista
 34. Mitä annat Mikolle ystävänpäivälahjaks? Levitäkkö toosas sille? Koristele glitterillä oikein!

  VastaaPoista
 35. Kohta Suomen parista miljoonasta naisesta on 500 jälellä, sitten 400, 300, 100, ja pian Anonyymeytesi on tiessään. Voi tyttö pieni kun paljastat aivan liikaa infoa täällä. No, en valita

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3