tiistai 21. helmikuuta 2012

Kun mies murtuu...?

Mä tulin vähän aikaa sitten Mikon luota. Vietettiin masentava, mutta silti ihana ilta yhdessä.
Rakkaan ihmisen kärsimystä ja tuskaa on ihan kamala katsoa vierestä, se on raastavinta mitä tiedän.

Maattiin vierekkäin pienellä kovalla sängyllä käsikädessä. Mikon katse oli ihan lasittunut, eikä se ollut jaksanut edes ajaa sen partaa. :/
Tilanne Mikon ja sen vaimon välillä ei ole juurikaan rauhoittunut. Sillä on ihan kauhea ikävä lapsia, muttei se uskalla mennä tapaamaan niitä ilman vaimon lupaa, ettei niillä synny taas helvetinmoinen tappelu. Eikä vaimo suostu vastaamaan sen puheluihin ja viesteihin.

Helvetti, miten kylmä ja hankala ihminen voikaan olla. No, tollanen se kuulemma on. Heittäytyy niin vaikeeks ja vittuimaiseks kun osaa ollakaan. Se ei koskaan myönnä tekevänsä mitään väärin, eikä koskaan omatoimisesti halua sopia mitään.
Se odottaa tyyliin polviltaan anteeksianeluja ja maanittelua, vaikka siinä olis ollut yhtälailla vikaa.

Mikko soitti mulle päivällä ja pyys mua sen luokse. Kävin samalla kaupassa kun olin menossa sen luokse ja ostin meille ruokatarpeita. Tein meille lämpimiä lihapullaleipiä ja Mikko oli ihan höpö ja joi niiden kanssa punkkua.
Me käytiin saunassa ja mä sain Mikolta luvan ajaa sen parran. Se oli todella vaikeeta ja onnistuin vahingossa viiltämään sen poskeen pienen haavan. :D :(

Mulla on nyt todella sekavat fiilikset. Olin jo aloittanut kirjoittamaan tätä postausta, kun Mikko pisti mulle viestiä, jossa se kehotti mua kuuntelemaan tän biisin. Sanat on kuulemma niin osuvat kun voi vaan olla.
Se tuntuu olevan nyt ihan luovuttamisfiiliksillä... Mitä mun pitäis tästä ajatella?! On niin paljon asioita joita tekis mieli tänne kirjoittaa, että ymmärtäisitte meitä ja tätä koko tilannetta paremmin, mut mä en voi.
On ihan voimaton ja avuton olo, kun en voi tehdä mitään. Miks mä en voi? Mitä mä muka edes voisin?!

Haluaisin mennä sen luokse ja ravistella tota miestä oikein kunnolla. Sen pitää ryhdistäytyä ja yrittää saada asiat sen vaimon kanssa sovittua. Ajatella meidän kaikkien parasta.

Se pyys mua jäämään yöks, eikä meinannu päästää mua sen kainalosta pois. Voi miksen mä jääny...

164 kommenttia:

 1. Voimia teille, ei varmasti ole kiva tilanne=( Ihmettelen kuitenkin, miksi kirjoitat, että ajattelette kaikkien parasta? Jos vaimo voi noin huonosti, että heittää miehensä ulos ja riehuu, hän ei ole onnellinen suhteessa. Hänelle parasta olisi siis ero, heti. Veikkaanpa, ettei lapsistakaan ole kovin kiva tilanne, kun äiti on hajoamispisteessä ja isää ei pysty näkemään=( Kokemuksesta voin kertoa, että pienella lapsella on tuollaisessa tilanteessa kova hätä eikä kumpaakaan vanhempaa halua nähdä onnettomana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :(

   Koska meidän kaikkien edunmukaista ei olis se, että ne eroais nyt. En voi kertoa niitä syitä, jotka kylläkin auttais ehkä joitakin ymmärtämään enemmän...

   Mutta uskokaa pois, ei Mikon vaimolle olis parasta nyt erota. Enkä sano tätä pelkästään itsenäni ja mun näkökulmastani, vaan Mikonkin. Esim. sen naisen mielenterveys ei kestäis eroa just nyt.. :/

   Ja lapsien tila tässä Mikkoa huolestuttaakin ihan helvetisti, ei se muuten olis masis.

   Poista
  2. Voin kyllä uskoa, että Mikko luulee, että vaimon mielenterveys ei eroa kestä, mutta ei se välttämättä ole todellinen tilanne. Kyllähän vaimolla varmaan on joitain läheisiä, jotka tukevat erossa, jos vaimo oli matkustanut lastensa kanssa jonnekin tässä lähiaikoina tuttujaankin tapaamaan. Se, että vaimo ja Mikko riitelevät rajusti ei tarkoita, että vaimo ei voisi olla erittäinkin stabiili lastensa kanssa. Voi hyvinkin olla, että vaimo voi aivan loistavasti Mikon ollessa poissa.

   Erolle oikea hetki on nyt. Jos vaimon mielenterveys ei kestä yhdessäoloa, niin sitten on erottava. Tukea saa myös viralliselta taholta. Pyydä Mikkoa ottamaan vaikka yhteyttä perheneuvolaan, jos vaimo ei sitä halua tehdä. Aina löytyy apua. Lapset kärsivät taatusti enemmän, jos Mikko jää nyt kuvioihin mukaan. Sikäli jos he riitelevät rajusti aina Mikon ollessa paikalla. Lastenvalvojan luonakin kannattaisi heti pikimmiten piipahtaa ja sopia huoltajuusasioista. Kunhan pääsevät eroamaan ja sopimaan käytännönasioista, niin tilanne voi hyvinkin tasaantua.

   Poista
  3. Kuules tyttöseni:) Sellainen huono ja eripurainen liitto syö kyllä mielenterveyttä enemmän kuin ero. Ja jos vaimo itse haluaa erota nyt, niin eiköhän hän sen kestäisi? Sen sijaan se, että mies kerjää itsensä takaisin ja sitten kuitenkin jättää vaikkapa vuoden sisään olisikin toinen juttu... Ei Mikolla tai sulla ole oikeutta arvioida saako vaimo haluta eron nyt vai ei;) Ja vielä. Minä olen ollut suhteessa, jossa sain raivareita, heitin miehen toisinaan ulos (hänen mukaansa varmasti ilman syytä) ja jos exääni uskoi, olin hullu jne. Hänkin harrasti töiden lisäksi sen 1-2h päivässä, eli tuli kotiin töistä, söi, lähti menoihinsa, tuli kotiin seitsemän maissa, lapset kuitenkin menivät yöunille viimeistään puoli yhdeksän, joten eipä siinä niin hirmuisesti aikaa heille jäänyt. Lopulta kyllästyin ja heitin ukon pihalle. Sain tietää että oli pettänyt minua ja muuttikin uuden rakkaansa luo. Ja on pettänyt tätäkin. Sama meno jatkuu siellä myös lastenhoidon osalta nyt kun heillä yhteisiäkin lapsia... Ja niin oli tälle salasuhteelleen kertonut miten kauhea minä olin jne. Arvaas millainen tämä nykyinen on nyt?;) Ei se aina tietty noin mene, mutta usein kyllä, ei tiikeri juovistaan pääse, ja SIINÄ syy, miksi useimmat kommentoijat eivät teidän suhdettanne arvosta. Ei kateudesta tai koska eivät ole samaa kokeneet, vaan säälistä ja koska ovat...

   Poista
  4. Vaimon joku läheinen sukulainen tai ystävä on kuolemassa, se on ainoa, miksi hänen mielenterveytensä ei kestäisi eroa nyt, mutta puolisen vuoden kuluttua kestäisi.

   Poista
 2. Ootko kuullu Suvi Teräsniskan Palaset kohdallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kuullut. Täytyypä kuunnella..

   Poista
 3. No miks et jäänyt yöksi? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitsinyt kun mulla oli kotona tärkeitä hommia hoidettavana, mut nyt kaduttaa kun jätin sen yksin sinne murehtimaan. :(

   Poista
  2. = Lasten kotiintulo aika on ennen pikkukakkosta ;D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mulla oli asioita kotona hoidettavana.. Olis vaan pitänyt jäädä.

   Poista
  2. jos rakastat, niin jäät. tärkeämpiä asioita ei ole. mutta pointti olikin JOS rakastat...

   Poista
  3. ano 06.17 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
 5. Missähän se Mikkosi oikein majailee evakossa kerta saunakin on...

  Ja jos hänellä on vaimon kanssa yhteishuoltajuus niin kyllä saa mennä tapaamaan lapsiaan ihan vapaasti ilman että vaimo voi sitä mitenkään estää.

  Ja miksi MIKKO on potkittu pihalle? Omistaako vaimo talon vai onko Mikko muuten vaan noin tossun alla että nainen heittää pihalle "vaikkei mies olekaan mitään tehnyt"?

  Tämä tarina oli jo vähän liian kliseinen ollakseen totta... Miksei Mikko muka voi nyt samantien kertoa vaimolle teidän suhteesta, kerta on pihallekin heitetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan hotellissa, eikä sen porukoiden luona. Sanotaanko, että sen yks kaveri jelppas sitä tuossa majoituspuolessa. Yksin se siellä kämpillä kuitenkin on, en mä sinne muuten vois käydä.

   Eikä se vaimo lasten tapaamista varsinaisesti voi estää, mutta Mikko ei halua aiheuttaa mitään kohtausta jos menis ilman yhteisymmärrystä takas kotiin.
   Ei Mikko ole tossun alla, vaan se ajattelee lastensa parasta tässä kokoajan.
   Onko tossun alla olemista lähteä kotoaan kauhean riidan syttyessä vapaaehtoisesti, että tilanne voisi rauhoittua vai olisko sen pitänyt jäädä jatkamaan sitä hullua riitaa lastensa edessä?

   Eikä se voi vielä kertoa. En mä edes halua, että se kertois nyt. Nyt ei oo sille oikee aika, ei kenenkään kannalta.

   Poista
  2. Aika avokätisiä kavereita kun tarjoaa saunallista kämppää kaverilleen hätäasunnoksi. Ilmeisesti tämä kaveri omistaa useammankin asunnon kun kaverillekin liikenee yksi ja vieläpä saunallinen...
   Ja mitä jos olisit jäänyt sinne yöksi? Mikon kaverihan olisi voinut tulla käymään kämpillään milloin vain... Tai ylipäätään: mitä jos se kaveri olisi tullut sinne silloin kun olit siellä tänään käymässä?

   Poista
  3. No en mä tiedä onko siinä mitään avokätistä, jos Mikko maksaa suht paljon rahaa siitä, että saa majottua siellä jonkin aikaa.

   Ja itseasiassa tämä kaveri omistaa muutamia asuntoja, ja tämä sattui olemaan vapaana. Tosin kuten sanoin, Mikko joutuu aika paljon maksamaan, että voi siellä olla, ettei tämä kaveri "jää niin vitusti tappiolle".. -_-

   Noniin, periaatteessa olishan se sinne voinut tullakin. Se kyllä kuulemma itse asuu aika kaukana tästä asunnosta, että en usko että se ilmoittamatta olis sinne yhtäkkiä pamahtanut, mutta kai sekin ihan mahdollista olis voinut olla.

   Poista
  4. Ei tuollaisissa kriiseissä majoituta "vitusti maksaen" "muutamia asuntoja omistavien" kaverien luona.
   Yleensä ihmisillä on ystäviä joiden luokse mennä.
   Tässä fantasia nyt hitusen repeilee. Detailien kanssa tekee jälleen tiukkaa.
   Draaman kaarta tähän tarinaan on hienosti alkanut kehittyä, mutta tarkempaa ennakkosuunnittelua olisi syytä näiden kysymysten osalta tehdä.

   Realistisia vastauksia varten.

   Jos kyseessä on sijoitusasunto, ei omistaja noin vain "pamahda paikalle", ja jos henkilö omistaa "muutamia asuntoja", ne ovat sijoitusasuntoja.
   Eikä kukaan jää "vitusti tappiolle" siitä että joku majoittuu tyhjässä asunnossa jokusen yön.
   Sijoitusasunnot pidetään vuokralla.

   Tämä sivujuonne ei nyt oikein kanna. Jospa laittaisit kuitenkin Mikon hotelliin, tai vaikka kaverinsa luokse, ja teidän näkemiset tapahtuisi hotellissa?

   Poista
  5. Kaveri siis omistaa tämän asunnon jossa Mikko yöpyy, mutta "jää niin vitusti tappiolle" jos ei saisi Mikon yöpymisestä kunnon korvausta. Mitähän tuloja tämä omistusasunto tälle kaverille sitten normaalisti tuottaa? Joku tässä nyt haiskahtaa aika pahasti. Vuokralaisetko se sieltä heitti siksi aikaa pihalle, että Mikko voi siellä punkata... En oikein keksi mitään muitakaan tuloja joita omistusasunnosta niin säännöllisesti saisi että siinä jäisi muutamassa päivässä "niin vitusti tappiolle".

   Poista
  6. Hohhoi... Tuosta kyseisestä asunnosta oli just muuttanut vuokralaiset pois ja Mikko joutuu maksamaan siitä mun mielestä aika paljon rahaa, koska tän asunnon omistaja ei voi vielä alkaa ettimään siihen uusia vuokralaisia, kun Mikko ei tiedä, kauanko aikoo vielä tuossa kämpässä majailla. Se voi olla siellä vielä päiviä tai jopa viikkoja, ei se tiedä vielä itsekään.

   Ja tämä tyyppi ON Mikon hyvä kaveri kuulemma jo vuosien takaa, eikai kukaan hyvänpäiväntuttu tosta noin vaan majoittais ketään omistamaansa asuntoon.

   Näin mä Mikon puheista tän asian ymmärsin, voi olla että tajusin jotain väärin, kun aiheeseen en ole pahemmin perehtynyt, mutta arvon salapoliisit voi alkaa tätä asiaa pienissä päissään ihan vapaasti selvittelemään. :D Tai vaikka sitten järkeilemään, ettei mun kirjottamiset voi olla sen ja tän takia totta, koska.. Plaaplaa.


   PS: Kuka aikuinen mies haluaisi aikuisten kavereidensa kotiin punkkaamaan päiväkausiksi? Nuorempana se ehkä onnistuu ja voisin itse kuvitella tekeväni niin (ja oon itseasias tehnytkin), mutta kun puhutaan yli kolmikymppisistä, niin ei se vaan niin mene et Mikko vois tosta noin vaan pamahtaa jonkun perheellisen kaverinsa luokse punkkaamaan moneks päiväks.

   Poista
  7. PS: Kuka aikuinen mies haluaisi aikuisten kavereidensa kotiin punkkaamaan päiväkausiksi? Nuorempana se ehkä onnistuu ja voisin itse kuvitella tekeväni niin (ja oon itseasias tehnytkin), mutta kun puhutaan yli kolmikymppisistä, niin ei se vaan niin mene et Mikko vois tosta noin vaan pamahtaa jonkun perheellisen kaverinsa luokse punkkaamaan moneks päiväks.

   ---

   Ystävyydessä on se hieno puoli, ettei se kysy ikää.
   Kaikki yli kolmekymppiset eivät ole perheellisiä. Ja perheellinenkin majoittaa ystävänsä mieluusti hädän hetkellä.

   Tosielämässä se menee juuri niin :)(:.

   Poista
  8. Ja tarkennettakoon vielä näitä sijoitusasuntojen lainalaisuuksia sen verran, että vuokralaiset eivät yhtäkkiä muuta pois; irtisanomisaika on vähintään kalenterikuukausi. Tänä aikana asunnon omistaja alkaa jo etsiä uutta vuokralaista asuntoonsa, ja pääsääntöisesti sellainen on jo muuttamassa sisään heti edellisen pois muutettua.
   Ellei näin ole, on kyseessä huono sijoitus, asunto joka ei ole mennyt vuokramarkkinoilla kaupaksi. Tällöin taas väliaikainen majoittuminen ei tosiaankaan "maksa vitusti" asunnon omistajalle; hänen sijoituskohteensa on luonteeltaan huono.

   Eli joko tarinassa on nyt kupla tai Mikkosi on vain typerys maksaessaan "aika paljon" asunnosta josta kukaan muu ei ole halukas maksamaan euroakaan.

   Poista
  9. Kyllä minun yli 30-vuotiaan mieheni yli 30-vuotias kaveri on meidän sohvaa majoittanut, kun kotona ollut vaikeaa aikaa. Sitä kutsutaan mielestäni ystävyydeksi ja minä ainakin majoittaisin ystäväni vielä eläkkeelläkin.

   Tuohon riitelemisasiaan, minun mielestäni lasten olisi parempi nähdä että vanhemmat riitelevät riitansa loppuun kuin se, että opetetaan lapsesta lähtien, että kun paha paikka tulee niin häivytään maisemista.

   Poista
  10. Ja Mikko kävi ostamassa ankea kapean sängyn... eiku se on vakiokalusteena siellä.. eiku edelliset vu9kralaiset jätti sen sinne... eiku... =D

   Poista
  11. No, ei Mikko mikään ylijumala ole joka tietää kaikesta kaiken, enkä yhtään ihmettelis vaikka toi tyyppi olis sitä jotenkin kusettanutkin. Mikon puheista oon sellaisen käsityksen joskus saanut, että se osaa joskus olla raha-asioissa kusettavaa tyyppiä.

   Jos jonkun anonyymin mies on majoittanut sohvaansa kaverilleen, eikai se tarkoita sitä, että niin kaikki muutkin tekee?

   Suurinosa täällä lähiseudulla asuvista Mikon kavereista käsittääkseni on perheellisiä, kauempana sitten vissiin asuu sinkkukavereita. Eikä kukaan sen kaveri varmaan ollut sitä kieltänyt tulemasta nukkumaan niiden sohvalle, Mikko itse on sitä mieltä, ettei halua mennä häiritsemään kenenkään elämää norkoilemalla toisten kodissa päiväkausia..

   Olishan se tietenkin voinut pakata kamansa ja jättää mm. työnsä, että pääsee punkkaamaan sinkkukaverinsa sohvalle.

   Poista
  12. "Ja Mikko kävi ostamassa ankea kapean sängyn... eiku se on vakiokalusteena siellä.. eiku edelliset vu9kralaiset jätti sen sinne... eiku... =D"

   Voin kysyy siltä huomenna tuosta sängystä kun se sua noin paljon häiritsee :D En älynnyt tänään asiaan kiinnittää huomiota ja siitä kysellä, joten en osaa sanoa yhtään mitään sen sängyn alkuperästä. Valitan. :(

   Poista
  13. Pointti olikin siinä, että kyselit kuka aikuinen ihminen toista aikuista sohvalleen majoittaisi, tällainen kun olisi soveliasta käsityksesi mukaan vain nuorena.

   Sitä kysyisin, kuka aikuinen ihminen pakkaa kamansa ja jättää työnsä?

   Poista
  14. Et älynnyt... etpä=)
   Tiedätkö että hyvää valetta ei kannata värittää liiaksi yksityiskohtilla?
   "Joojoo, uskokaa vaan että on feikkii, tekee kaiken helpommaksi sitku ne eroo"

   Mut nythän ne voi eroo.. eiku ei voi ku se ei sovi nyt teille... draamaa draamaa ja eiku emmä voi kertoo ku en oo ite keksiny viel et mikä se syy vois olla =D

   Poista
  15. Mulle on ihan yhdentekevää mitä joku anonyymi mun blogista ajattelee. Kuten oon sanonut, parempihan se vaan mulle on jos mahdollisimman moni alkais kyseenalaistamaan tän todellisuutta ja lopettais ihme salapoliisityön, nuuskimisen ja meidän henkilöllisyyksien selvittämisen.

   Poista
  16. Yllättävän paljon tavaraa tuolla kämpässä, jos siellä kerran on huonekaluja (ainakin sänky), ruuanlaittovälineitä (olit tehnyt lämpimiä leipiä) sekä sähköt (kävitte saunassa). Onko se siis valmiiksi kalustettu vuokrahuoneisto, jossa on jatkuvasti sähkösopimus voimassa?

   Poista
  17. Et olisi ehdottanut tuota selitystä, oisin halunnu nähä mitä kändiini koittaa keksiä selitykseks

   Poista
 6. aloin itkeä kun kuuntelin tuon biisin...tsemppiä teille ja toivottavasti kaikki järjestyy teille hyväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Niin aloin mäkin..

   Poista
  2. "Aika avokätisiä kavereita kun tarjoaa saunallista kämppää kaverilleen hätäasunnoksi. Ilmeisesti tämä kaveri omistaa useammankin asunnon kun kaverillekin liikenee yksi ja vieläpä saunallinen..."

   Aika avokätinen kaveri taitaa olla myös mun poikaystävällä. Tällä kaverilla on omistusasuntona rivitalo kaksio, ja kyllä vielä saunallinen. Itse hän ei siinä asu ja on antanut poikaystäväni lisäksi asunnon toiselle henkilölle käyttöön ihan muuten vain, kunnes nämä löytävät omat asuntonsa. Joten mitään outoa ei mun mielestä tollasessa kuviossa ole.

   Poista
 7. Toivottavasti tilanne ei kestä pitkään=( Kaikkien kannalta tosi paskamaista, mut ta eniten huolettaa lapset. Aikuisilla on (yleensä) keinoja käsitellä omaa tuskaansa, mutta pienet lapset usein unohtuvat yksin suremaan, jos aikuisilla on liiaksi omiakin murheita.
  Ymmärrän, ettet voi kertoa syitä miksi ero ei saisi tapahtua vielä. Ihmettelen kuitenkin Mikon vaimon reaktioa. Jos olisin itse siinä tilanteessa, että (joutuisin?) heittämään mieheni yhteisestä kodista, hakisin eron varmasti heti. En ylipäätään olisi jäänyt huonoon suhteeseen, jossa ei ilmeisesti ole läheisyyttä eikä ystävyyttä jäljellä. Ymmärrän, ettei Mikko uskalla erota, jos pelkää ettei näkisi lapsiaan, mutta on outoa, että vaimo haluaa jäädä (itselleenkin) epämielyttävään tilanteeseen. Kai hänenkin tulisi ajatella lapsia, eikä antaa heidän joutua kestämään moista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti tää tilanne ei kauaa tälläisenä kestä.. :/

   Poista
 8. Onko Mikon vaimo raskaana ja siksi mikko ei voi erota?

  VastaaPoista
 9. Helvetti, miten kylmä ja hankala ihminen voikaan olla. No, tollanen se kuulemma on. Heittäytyy niin vaikeeks ja vittuimaiseks kun osaa ollakaan. Se ei koskaan myönnä tekevänsä mitään väärin, eikä koskaan omatoimisesti halua sopia mitään.
  Se odottaa tyyliin polviltaan anteeksianeluja ja maanittelua, vaikka siinä olis ollut yhtälailla vikaa.  Sivullisen silmään tuo koskee Mikkoa, eikö totta?
  Mikkohan ei myönnä tekevänsä mitään väärin. Eikä halua omatoimisesti sopia mitään; teillä on teidän Suunnitelma(™).
  Niin, kylmä ja hankala. Sitähän Mikko ei ole, eihän, vaimoansa kohtaan? Manipuloi teini-ikäistä tyttöystäväänsä ja vaimoansa minkä ehtii, välttelee vaimoansa, valehtelee kaikille. Kyllä tuollainen toiminta kysyy aikamoista luonteenlujuutta.


  Kyynel. Kun jää kiinni rysän päältä, on ymmärrettävää että siitä seuraa ujo paniikki. Menettää sen tutun ja turvallisen kuvion jota in pitkään rakennellut. Kun huomaa ettei enää hallitsekaan maailmaa ympärillään, on virran vietävänä.
  Joutuu kenties kohtaamaan tekojensa seurauksia.

  Kyllä se käy kovemmankin pelimiehen psyyken päälle.
  Kestää rakennella siitä uutta elämää.

  Kiva että olet siinä tukena. Olet kuitenkin samalla tavalla osana tilanteen syntyä kuin Mikkosikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Mikko myöntää tekevänsä väärin, tottakai se sen itekin tajuaa ja tiedostaa. Se on silti ihan erilainen ihminen vaimonsa kanssa, ei se kiukkua, kiristä ja uhkaile melkein joka päivä jotenkin.

   On eri asia tehdä asioita salassa, kuin olla suoranaisesti vittumainen ja hankala ihminen.

   Eikä se nainen ole tuollainen aina ollut, mutta viime aikoina siitä on muuttunut ihan hullu.

   Ja ei tässä kukaan ketään manipuloi, ei huolta. Mikko ei manipuloi vaimoaan (salailee kyllä asioita, tietenkin) ja vielä vähemmän se manipuloi mua.

   Kuka tässä on jäänyt rysän päältä ja mistä? Ei Mikko ainakaan. Sen vaimo kiukkuaa ihan toisista asioista.

   Poista
  2. Onko sinusta hyväksyttävämpää se, että on vittumainen salassa kuin julkisesti?

   Poista
  3. No älä viitsi. Mikko on syyllinen. Ja sillä selvä.

   Jos tosissanne ajattelisitte vaimon ja lasten hyvinvointia, Mikko ottaisi sen eron NYT!

   Poista
  4. No minkä tyyppisistä asioista se vaimo riehuu? Kai sä kauttarantaen voit jotain sanoa? Liittyykö se rahaan tai lapsiin?

   Poista
  5. "Se on silti ihan erilainen ihminen vaimonsa kanssa, ei se kiukkua, kiristä ja uhkaile melkein joka päivä jotenkin."
   -sä et ole paikalla, sä et voi millään tietää.

   "Eikä se nainen ole tuollainen aina ollut, mutta viime aikoina siitä on muuttunut ihan hullu."
   -sama kun ylempään

   "Ja ei tässä kukaan ketään manipuloi, ei huolta. Mikko ei manipuloi vaimoaan (salailee kyllä asioita, tietenkin) ja vielä vähemmän se manipuloi mua."
   -manipuloijien kohteeksi joutuneet eivät ymmärrä että heitä manipuloidaan.

   Poista
 10. Sori, vaikuttaa siltä että jäät nuoleen näppejäs. Niin nää jutut menee yleensä. Mikkonen palaa pahan vaimonsa kanssa. Heidän lapsensa syntyy ja kaikki hyvin. Oli vaan kriisi, mutta siitä mentiin yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, "yleensä" ehkä, muttei aina.

   PS: Mikä lapsi syntyy? Ei tässä kukaan ole raskaana.

   Poista
 11. sun ei kannattais paljon puhella kylmist ihmisistä, sä oot ite niin perkeleen kylmä ihminen! tunteeton paska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Sun ja mikkos touhuilu on kylmien ihmisten, pettureiden puuhaa...

   Poista
  2. Aijaa, tunnetaanko me toisemme? :)

   Poista
  3. eiko sinusta ole kylmää toivoa toiselle pahaa, satuttaa häntä tietoisesti? herätyyyys maa kutsuuuuuu, sun pilvilinnas sortuu pian ja se sattuu kun sieltä putoaa.

   Poista
  4. Kaikista kylmin on tässä tarinassa Candy. Oot tunteettoman oloinen, sen huomaa sun vastauksista ja siitä etet YHTÄÄn kykene menemään sen naisen asemaan. Haluat itsekkäistä syistä rikkoa perheen ja selittelet sitä parhain päin. Kuittailen ilkeään sävyyn ihmisille blogissasi. Oksettavaa. Mutta minua lohduttaa, että tässä juurikin taitaa käydä niin että sulle jää luu käteen. Vaikka eihä'n se sun menoa haittaa. Itket ehkä pikkusen, sitten seuraavaa ukkomiestä pokaamaan. Tollaset ei pysty sitoutuun ja siksi ottavat varattuja, mahdottomia.

   Poista
  5. Eikö verbaalinen satuttaminen ole julmaa? Haukkua täällä nyt Candya tunteettomaksi paskaksi ja kylmäksi ihmiseksi... ;)

   Poista
 12. Siis ei ooo todellista toi teksti kuulostaa ihan mun veljen huonolta tilanteelta nyt vaikka siis ei tavallaan oo yhtää samanlainen juttu menossa, mut siis ei juma oikeesti jollain tavalla osuit tolla sun teksilläs niin naulan kantaan.. mua harmittaa niiin paljon mun veljen puolesta ja en yhtää tiiä miten saisin helpotettuu sen oloo ku sen tyttöystävä nyt on sellane ääliö, että ei voi vastata sen soittoihin tai viesteihin.... Toivottavasti näää asiat sulla/mikolla ja mun veljelläki menis nopeesti ohi ja muuttuis paremmaks ei oo todellakaan kiva kattooo vierestä ku toinen on ihan pohjilla :((

  Toivotan parempaa huomista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, veljes tilanne kuulostaa paskamaiselta. :(

   Kiitos tsempeistä ja kaikkea hyvää myös sinne. Toivottavasti asiat tulee sielläkin suunnalla järjestymään. :)

   Poista
 13. Toivottavasti asiat on pian taas paremmin. Voimia teille!<3

  VastaaPoista
 14. Mää en nyt yhtään tajua, että miks mää ees kommentoin, en oo kommentoija tyyppiä. Oon kuitenki käyny säännöllisesti lukeen blogia, kun jostain tänne ekaa kertaa eksyin...
  Toi teidän tilanne vaikuttaa siltä, että siinä ei oo voittajia, pelkästään häviäjiä. Oikeastaan tasapainoisen psyyken kannalta on tärkeintä, että pystyy kunnioittaan itseä ja omia ratkaisujaan. Sitä kautta nimittäin pystyy kunnioittaan myös toisia ja arvostamaan niitä omana itsenään, vikoineen ja virheineen. Pystytkö sää tekeen sen? Pystyykö Mikko tekeen sen? Entä sen vaimo? Pettäminen on tosi tuhoisaa itsekunnioitukselle. Luulisin, että jokaiselle osapuolelle.
  Mun mielestä paras tie ulos olis se, että ois aivan rehellinen kaikille, ja kattois mitä sen jälkeen tapahtuu. Se tekee kipeää. Voi tehdä tosi kipeää, niin että tuntuu ettei sitä kestä. Mutta sen jälkeen ku kaikki ois purettu rehellisesti auki, ois myrskynny ja salamoinu, ois paljon helpompi jatkaa eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä.
   Ihminen on siitä hieno otus, että paitsi että ihminen on hyvä adaptoitumaan, osaa se myös ottaa opiksi virheistään.
   Voisin kuvitella että on yleistettävissä ajatus siitä, että syvän valehtelun kierteen jälkeen kun pöydän putsaa, jättää valheiden taakan taakseen, huomaa kuinka helppoa on elää rehellisesti.
   Ja kuinka paljon se tuo arvostusta. Osaa arvostaa itseään. Ja toisia.
   Nämä on niitä elämän opetuksia.
   Ehkä tämä blogi on jonkun humanistin kokeilu saattaa suurta seuraajajoukkoa kohti moisia havaintoja? :D.

   Poista
  2. Ois mukavaa, jos vastaisit mieluummin näihin asiallisiin kommenteihin, kun noihin räkytyksiin.

   Poista
  3. Hyvää pohdintaa. Näihin yleensä Candy sulla on vaan jotain leuan louskutusta heiteltävänä. Kyllä sää vittuilla osaat, mutta osaatko pohtia elämää yhtään syvällisemmin?

   Salailun verkossa elävälle on mahdoton edes ajatella kuinka helppoa ja rentoa on elää ilman mustia verkkoja, vapaasti, totuudessa, itseä ja muita arvostaen. Kellua kuin kesäpäivänä järvellä...Vapaassa tilassa, puhtaasti hengittäen.

   Lillut siellä tahmeassa valheiden mönjässä noin nuoresta. Kurjaa. Toivottavasti Mikko jättää sut tai vaimonsa, niin näkisit mitä oikea elämä on. Tosin jos "saat" Mikon, tulet myöhemmin niittämään sen mitä olet kylvänyt. Mies, joka ei suostu selvittämään parisuhteensa solmuja, vaan pakenee sivusuhteeseen, tuo koko saman paskarepun uuteen suhteeseensa ja samat ongelmat alkavat heti kalvaa siellä. Lisäksi suhde, joka alkaa valehtelun ja valheen kiemuroissa, usein tukehtuu epärehellisyyteensä. Kumpikaan tai jompi kumpi ei voi luottaa toiseen, epäillään, ollaan mustasukkaisia, riidellään...Sitten kun tarpeesi on tätä takana, muistuu mieleen vanha keino paeta: sivusuhde! Jee, ja kaikki alkaa alusta.Kuka silloin on se tunteeton kamala akka tai ukko? Sen näkee sitten!

   Poista
 15. Voi ei!
  The Suunnitelma kusee!
  Ja voi Mikkoa kun nyt on lapsia ikävä kun vaimo on hankala, mutta ei oliso eron jälkeen ikävä jos itse saa päättää eron ajankohdasta.
  Ei ole lapsia ikävä kun vie Karkkinsa hotellille ja laivalle.
  Haisee haisee kakka =D

  VastaaPoista
 16. Musta tuntuu, että mikko viittaa biisillä vaimoonsa ei suhun..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No susta se voi siltä tuntua, mutta niin se ei mennyt.
   Muhun se tuolla viittasi, eikä vaimoonsa.

   Ihan sama kun mä pyytäisin jotain kuuntelemaan jonkun biisin ja sit viittaisinkin sillä ihan johonkin toiseen.

   Poista
  2. no hehehe...kuuntelin vähän tota biisiä. hei, ei kukaan M:n ikäinen mies kuuntele tollaisia biisejä ja sit niinku hei tekstaa et kuutele tää biisi. sun ikäiset tekee noin, sulta puuttuu kyky eläytyä vanhemman ihmisen elämisen tasoon ja mielen maailmaan - vaikka tää on ihan hauskaa luettavaa, niin suruissani totean, ettet pysty keksimään uskottavaa tarinaa. mutta jatka silti, eihän mitkään novellit/romaanit yms. joita luetaan, eihän nekään perustu tosiasioihin. oikeestaan ihan kiva lukee tätä sillä silmälä, että kattoo miten 17 vee kuvittelee aikuisten maailmassa olevan, ihan jännä näkökanta sinällään. jatka kirjoittamista vaan, eihän siinä mitään.

   Poista
 17. "On eri asia tehdä asioita salassa, kuin olla suoranaisesti vittumainen ja hankala ihminen."

  Tiäks, että olemalla SUORA JA VITTUMAINEN on paljon helpompi päästä asioista eteenpäin kuin VALEHTELEMALLA. Onks sulla harmainta aavistustakaan, että kuinka paljon se syö ihmistä, ku saa kuulla että on vuositolkulla VALEHDELTU asioista sun selän takana, kun ei ole ollut munaa SANOA SUORAAN?!

  Sitähän te kumpikin teette, valehtelette minkä kerkeätte; sinä vanhemmillesi, kavereillesi, puhumattakaan siitä, että valehtelet mikolle kokoajan, kun et kerro pitäväsi tätä blogia ja ihkumikkosesi vaimolleen, lapsilleen jne. Mihin helvetin järkevään yhtälöön tämä teidän "ihkusuhteenne" voi päättyä?! Sä katot sun mikkoas niin vaaleanpunaisten lasien läpi, etkä tajua, että pettäminen on AINA väärin. Kukaan ei ansaitse pettämistä, EI KUKAAN.

  Ja se on sitte ihan satavarma, että mikkoses vaimo tietää asioista, luuleksä että tää Suomi on niin pieni maa, ettei näitä juttuja tiedetä joka paikassa..?

  Mitä varten sä ylipäätänsä aloit kirjottamaan tätä blogias, ku sitte korjailet kokoajan sanomisias ja oot että "emmä niin sanonu, sehä oli vitsi.." Etkä kuuntele yhtään järjen hiventäkään, koska "ette te tiedä, ette te tajua", ei vissiin sitten tajuta joo?

  Millä oikeudella SINÄ päätät, että mikä on mikon VAIMOLLE parasta? Ja millä oikeudella SINÄ päätät, että koska on aika erota?

  En voi toivottaa muuta kuin sitä, että heräät tosta typerästä pilvilinnastas joskus ja tajuat miten idiootti ja sinisilmäinen pissaliisa sä oot.

  PS. Sähän olit sakkolihaa kun panit menemään mikkoses kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luuletkohan sä että me ihan huvikseen ja meidän läheisten kiusaks salaillaan asioita ja valehdellaan niille?

   Onko sulla harmainta aavistustakaan siitä, kuinka paljon se syö ihmistä ja kuinka helvetin vaikeata ja tuskaista se on?

   Eihän tää Mikon vaimolle ole vaikeata, kun sillä ei mitään hajuakaan tästä meidän suhteesta ole. Se, mitä ei tiedä, ei satuta.

   Ei se koskaan tule saamaan tietoonsa meidän salasuhdetta. Ja miks sen pitäis saadakaan? Eron se jokatapauksessa tulee saamaan, mutta miks lähteä hankaloittamaan asioita ja loukkaamaan sitä kertomalla tästä?

   Olenko mä sanonut, että pettäminen on oikein ja että joku ansaitsee tulla petetyksi? En tietääkseni.

   Tää on niin helvetin sekavaa ja kauheaa, mutta silti niin ihanaa ja oikealta tuntuvaa, ettette te voi tajuta ennenku ite sen koette.
   Ennen sitä voitte vaan ladella viisauksianne ja totuuksianne, mutta ne ei muuta tätä mihinkään. Te ette oikeasti voi sanoa mitään, ennenkun näette asiat mun silmillä ja kävelette tätä tietä mun kengissä.

   Enkä MINÄ ole päättänyt Mikon vaimon parasta. MIKKO sen on päätellyt, eiköhän se sen verran vaimoaan tunne ja tiedä, milloin sille on oikea aika kertoa erosta ja milloin ei. Sen verran se vielä vaimostaan välittää, ettei aio jättää sitä tässä vaiheessa, ettei se mene tekemään mitään tyhmää itselleen tai lapsilleen.

   Te ette tunne tai tiedä tän jutun ihmisiä, joten teidän on todella vaikea mennä tuomitsemaan noin rankasti meidän päätöksiä tässä.

   PS: Kuka on sanonut, että me ollaan Mikon kanssa pantu mun ollessa sakkolihaa? Niin, ei kukaan. Te asiasta mitään tietämättömät olette niin menneet taas olettamaan.

   Poista
  2. Ompas ambivalentti tilanne: tällä hetkellä Mikko on kamalan huolissaan lapsistaan, kun muutaman päivän heistä ollut erossa. Avioeron yhteydessä on kuitenkin hyvillä mielin jättämässä lapset vaimolle, vaikka on pelko, että vaimo saattaisi jossain tilanteessa tehdä jotain tyhmää itselleen tai lapsilleen?!

   Poista
  3. Tällä hetkellä Mikko on huolissaan lapsistaan niiden riidan (riitelyjen) takia.
   Ei sen vaimo kuulemma ennen ole noin aggressiivinen ja arvaamaton ollut, siinä on yksi syy miksei eroa nyt kannata ottaa.

   Niiden on saatava asiat kuntoon ja vaimon pää selväks, ennenkuin ne voi erota, ettei eron lisäks tapahdu jotain muuta järkyttävää.. :/

   Eikä Mikko lapsia ole vaimolleen jättämässä kokonaan, muttei aio vaatia itselleen täyttä huoltajuutta. En usko, etteikö sitä ottais jos vaimo niin toivoisi, mutta ei se sitä aio vaatimalla vaatia.

   Poista
  4. Kyllä minä vaatimalla vaatisin, jos olisi pienikään riski, että mieheni tekisi meidän lapsillemme jotain - missään mielentilassa.

   Poista
  5. Mutta jos vaimo on agressiivinen ja riitelee jatkuvaan niin eikö hänelle olisi nimenomaan hyvä saada ero? Hän taitaa sit selvästi haluta itsekin, joten miten se häntä vahingoittaisi enempää kuin se, että on huonossa suhteessa?
   Ja kuinka voit olla varma, ettei vaimolla ole yhtään herännyt epäilyksiä? Ei se tarkoita, että hän tietäisi kuka olet jne. mutta pelkkä aavistus jostakin epämääräisestä voi saada mielen sekaisin. Esim. jos Mikko on ollut tavallista enemmän reissussa, jos pikkuserkut yms. eivät olekaan olleet mukana niin kenen kanssa Mikko on ollut, tiliotteessa käyntejä kaupoissa, jotka on outoja ja joiden tavaroita ei ole kotona näkynyt, vaatteet tuoksuu toiselle jnejne.

   Poista
  6. "Niiden on saatava asiat kuntoon ja vaimon pää selväks, ennenkuin ne voi erota, ettei eron lisäks tapahdu jotain muuta järkyttävää.. :/"

   Eli uskotella vaimolle ensin että kaikki on hyvin, ja sitten vasta vetää amtto jalkojen alta, koska sehän vaikuttaa todella suotuisasti kenen tahansa mielenterveyteen? =D

   Ei hitto mitä ajattelua...
   Ja syy vaimon käyttäytymiselle ei voi mitenkään olla se että on kyllästynyt Mikon valheisiin?
   Usko pois, kyllä ihminen tietää milloin toinen valehtelee..
   Siis niinku samalla tavalla kun säkin tiedät että Mikko ei valehtele sulle?
   Niin tajuuks et Mikon vaimo voi olla 100% varma siitä että hänelle valehdellaan ja jatkuva kiistäminen saa raivon partaalle?
   Mut mitäpä teini nyt tollasii tajuais =D

   Poista
  7. Kylläpä on Mikko niiiiiin "ihana".

   Voi kuule, lapset eivät kuole siihen, että näkevät myös negatiivisia tunteita.

   Ja en usko, että Mikko on sinulle edelleenkään kaikkea kertonut.
   Koitappa kuvitella itsesi vaimon asemaan.

   Mies käy töissä. Harrastaa 1-2 tuntia/päivä, reissaa yms.
   Sinä yksin hoidat lapset. Luuletko tosissasi, ettei hän epäile miehellä suhdetta? Hemmetin hyvä syy heittää ukko pihalle ilman epäilyksiäkin.

   Poista
  8. Monet ihmiset näissä ketjuissa on olleet vastaavassa tilanteessa, mutta heitähän et hakua kuunnella. Jankutat että tää on ihan eri juttu ja tämä on ainutlaatuista ja kukaan ei voi tajuta. Mutta se on Candy potaskaa se! Sun suhde ukkomieheen ei oo mikään maailmanhistorian originelli tilanne! Ihmiset on yrittäneet kertoa, kuinka heille on noissa tilanteissa käynyt, mutta kiinnostaako se sua paskan vertaa? Ei. Olet erittäin epäkypsä ja niin on ilmeisesti Mikkokin. Olette toisenne ansainneet. Toivon, että vaimo pääsee tollasesta kakarasta nopeesti eroon, että hän sa atietää kaiken salailun ja saa kertoo sulle muutaman valitun sanan. Siihen hänellä on oikeus, kun panet hänen omaa, vihittyä miestään ja haukut tuhansille ihmiseille häntä. Tuo sun näkökulma perustuu täysin Mikon keromaan. En voi uskoa, miten voit olla niin helvetin sinisilmäinen,e ttet voi ajatellakaan, että mikko saattaa valehdella sullekin! Se nimittäin saattaa! Se voi puhua joka suuntaan sitä mikä sitä hyödyttää, mikä sen tilannetta parantaa.

   Mutta Candu, sä oot liian lapsi ymmärtääksesi mitään. Tää blogi olisi kiinnostava ja rkentava, jos pohtisit ihmisten kanssa eri vaihtoehtoja ja tarttuisit niihin kommentteihin, joissa on erilaisia ajatuksi sekä jättäisit nuo haista vittu oot luuseri-kommentit ihan omaan arvoonsa. Mutta mitä sä teet? Vittuilet ja kiukuttelet täällä ja kommetoit just noihin vääriin kommeteihin! Et mitään halua pohtia ja analysoida. Ehkä et uskalla? Ehkä et kykene? Tää blogi on tosi teinimäinen. Olet osoittanut mikä olet, pissaliisa joka panee vanhempaa ukkoa eikä oikein muuta osaa. So sad.

   Poista
  9. Jos on pienintäkään syytä epäillä, että äiti tekisi lapsilleen jotain pahaa niin miksei joku (esim. Mikko itse) tee asiasta lastensuojeluilmoitusta? Sossut ovat varmasti kiinnostuneet tästä tapauksesta muutenkin, ottaen huomioon ettei Mikko aikuisena miehenä USKALLA mennä tapaamaan lapsiaan siinä pelossa, että vaimo tekee jotain typerää.

   Aika iso riita on ollut jos vaimo on heittänyt miehen pihalle ja mies aikoo olla evakossa EHKÄ VIIKKOJA? Mitähän vaimo on saanut tietää... On tainnut pikku kullannuppusi jäädä kiinni pikku touhuistaan vaimonsa selän takana. Miksi muuten vaimo olisi niin oikeutettu heittämään juuri miehen pihalle.

   Niin joo ja sori vaan, tosi vastuutonta isän lähteä riitaa pakoon. Ei se mene niin. Ei tosiaan näytä hyvää esimerkkiä lapsilleen. Riita käsitellään loppuun (edes jotenkin) eikä lähdetä pakoon kun vähän tulee suru puseroon. Loput riidasta voi selvitellä kahdenkesken kun lapset ovat nukkumassa.

   Poista
  10. "Niiden on saatava asiat kuntoon ja vaimon pää selväks, ennenkuin ne voi erota, ettei eron lisäks tapahdu jotain muuta järkyttävää.. :/"

   En yleensä kommentoi. Tämä vain hyppäsi silmille.

   Jos kerta on olemassa vaara, että vaimo tekee itselleen tai lapsille tai kenelle tahansa jotain peruuttamatonta, on kyseessä vakava ongelma, jota ei noin vain voi sivuuttaa. Tälläinen ei ole normaalia. Vaimo ilmeisesti on hajoamispisteessä, eikä välttämättä ole kykenevä hakemaan itselleen apua. On "Mikon" velvollisuus _aviopuolisona ja isänä_ hankkia puolisolleen ja lastensa äidille apua, jos tämä ei siihen itse pysty. Harva ihminen toimii ilman mitään syytä, vaan useimmiten kaiken taustalta löytyy jotain. Pelkkä perhepalaveri ei enää välttämättä riitä tällaisessa tilanteessa, vaan mukaan on tuotava alan ammattilaiset. Jos apua ei saada ongelmiin nyt ja tilanne näyttää jokseenkin rauhoittuvan ja tasoittuvan, mitä luulet, että käy, kun "Mikko" ilmoittaa haluavansa eron? Hyvin todennäköisesti koko perhe ajautuu kriisiin ja vaimon ongelmat nousevat uudelleen esiin. Mitä sitten tapahtuu, jos on olemassa pelko, että vaimo tekee jotain radikaalia? Pahimmassa tapauksessa lapset voivat jäädä ilman äitiä. Perhesurmatilastojen valossa naiset harvemmin tekevät mitään niin radikaalia, mutta sekään ei ole mahdottomuus. "Mikon" on nyt ryhdistäydyttävä ja oltava mies. Peiton alle ei voi jäädä piilottelemaan maailmalta, vaikka se kuinka potkisi päähän. Elämään kuuluu myös huonoja hetkiä. Se, että vanhemmat kärsivät, heijastuu myös lapsiin. Lasten hyvinvoinnin kuuluisi mennä kaiken muun edelle.


   Vaikka ero ei teidän kuvioihinne juuri nyt sovi, niin se voi sopia vaimon kuvioihin juuri tässä ja nyt. Hänestä ero voi olla ratkaisu onnettomaan liittoon ja miksi kenenkään pitäisi kituuttaa itseään huonossa suhteessa. Tuskin sinäkään Candy haluaisit jäädä huonoon suhteeseen? Miksi siis hänenkään pitäisi jäädä odottamaan, että ero sopii teille? Vaimo voi hakea eroa yksin ja saada sen.
   Aina ei voi ajatella, että asiat pitää järjestää niin, että aikuisilla on kivaa. Tässä tilanteessa on myös mukana lapsia, joiden tulisi mennä kaikkien edelle. Heidänkin kannaltaan ero juuri nyt voisi olla paras ratkaisu.
   Ero satuttaa aina jotakuta ja se harvemmin kuuluu kenenkään suunnitelmiin. Mutta joskus se on välttämätöntä, jotta elämää voidaan jatkaa eteenpäin. Elämässä asiat harvemmin menevät juuri niin kuin on suunniteltu.

   Poista
  11. Miksi Mikko ei vaadi lapsien koko huoltajuutta? Teksteistäsi päätellen vaimoa ei nyt voi jättää koska hän on jotenkin "mielenvikainen" ja voisi tehdä jotain järkyttävää esim lapsilleen tai itselleen. Mikon vaimo kuulostaa siis erittäin epätasapainoiselta ihmiseltä. Myös epäterveen avioliiton ylläpitäminen ei auta tähän yhtään. Vaimosta ei varmastikaan tunnu yhtään paremmalta jos mikko jättää hänet kuitenkin myöhemmin. Miksi ihmeessä Mikko edes haluaa jättää lapset osaksi vaimolleen (yhteishuoltajuus) joka teksteistäsi päätellen on raivohullu ja aloittaa kaikki riidat sekä voisi eron takia tehdä jotain itselleen/lapsille? Ymmärrän, ettei Mikko välttämättä halua erota vielä jos nainen on päästään sekaisin mutta tuo lapsi-asia tässä ihmetyttää ja kauhistuttaa =(

   Poista
  12. Vaimo tietää mitä on meneillään. Kyllä naiset vaan tietävät. Ja Mikko valehtelee päin naamaa ja se sattuu aika helvetisti. Ja sen takia se nainen nyt sekoilee. Kukapa ei olisi edes hieman sekaisin, jos läheisin ihminen väittäisi kirkkain silmin, että musta onkin valkoista.

   Jos vaikka äitisi olisi lähdössä isän kanssa etelään reissuun veljesi kanssa ja sinä olisit nähnyt jonkun pienen todisteen tästä, sellaisen mikä ei kuitenkaan yksistään riitä todistamaan, mutta he vaan kaikki sinulle kirkkain silmin kertoisi, että ovat menossa sukulaisille kylään. Sinun oma perhe inhoaisi sinua niin paljon, että eivät haluaisi sinua mukaan, mutta koska eivät halua sinua satuttaa, niin päättävät valehdella. Ja kuvittele, että kaikki mitä he eivät sinun haluaisi tietävän, he salaisivat sinulta ja keksisivät erilaisia peittelytarinoita ja pieniä kivoja valkoisia valheita. Outo käytös näkyisi naamasta, oudoista pikkujutuista ja he välttelisivät sinua. Mutta vaikka kysyisit mikä on, he vaan kiistäisivät kaiken ja väittäisivät vieläpä sinua vainoharhaiseksi. Kuvittele, että tämä käytös jatkuu yli vuoden, ehkä kaksi, ehkä viisi.

   Poista
  13. Ja sen eron voi kertoa vaikka lastensuojeluporukoiden nähden. Jos pelkää vaimon sekoamista.

   Eikö sulla nyt hälytyskellot soi. Mikko häpeää jotain, koska ei uskalla toimia. Jos kyse olisi vain siitä, että ei uskalla eroa ottaa, kun vaimo sekoaa, niin ei sitä hetkeä sitten välttämättä tulekaan. Tuo niiden elämän hirveys päättyy, kun Mikko lähtee kiusaamasta vaimoaan. Todennäköisesti se jo sekoaa ihan siitä Mikon valehtelusta, minkä vaimo tasan tarkkaan aavistaa.

   Sinä kuvittelet, että Mikko tuntee vaimonsa niin hyvin, että tietää millon sille sopii kertoa erosta. Mistä se voi sen tietää? Onko se vaimoltaan kysynyt suoraan, että milloin sille voi erosta kertoa. Ja miten se vaimo ei sitten muka voisi tuntea Mikkoaan niin hyvin, että ei aavistaisi Mikon valehtelevan. Todennäköisempää se on, koska Mikko varmaan käyttäytyy tilanteeseen nähden oudon onnellisesti. Tai on muuten vaan höpö (sori, lainasin sun käyttämää termiä).

   Poista
 18. Toimintanne on suoraansanottuna kuvottavaa ja surullista.

  Ajattele, jos kaikki maailman ihmiset toimisivat noin, huijaamalla, valehtelemalla, omaa etuaan tavoittelemalla - vanhempasi, sisaruksesi, ystäväsi, kaikki. Ajattele, että isäsi ilmoittaisi joku kaunis päivä viettäneensä toista vuotta salasuhdessa ja aikovansa perustaa tämän kanssa perheen, mutta äidille on valehdeltava vielä koska ero ei sopisi tällä hetkellä hänen ja uuden naisen suunnitelmiin. Eikö sinustakin äidilläsi olisi oikeus ja kohtuus tietää, onhan kyse hänen elämästään?

  Kuvittelet, että sinulla on joku yksinoikeus toimia moraalin ulkopuolella, koska "kerranhan täällä vain eletään" ja "miksen saisi tavoitella omaa onneani". Omaa onneani toisista välittämättä. Kuvittelet, että sinulla on oikeus päättää toisten ihmisten elämästä, kuvittelet sinun tietävän paremmin sinulle täysin anonyymin ihmisen onnesta, mutta et itse hyväksy yhtäkään vastaväitettä, neuvoa tai ohjetta lukijoilta, koska he ovat vain anonyymejä. Etkö itse näe harrastamaasi kaksinaismoralismia, holhousta ja itsekeskeisyyttä vai onko se vain sinulle yksinomaan tässä elämässä suotu etuoikeus, sinulle, joka et tahdo elää yhteiskunnan säännöillä vaan mahdollistaa oman onnellisuutesi muiden onnellisuuden ja elämän uhalla.

  Tahdot, että sinua kohdellaan aikuisen tavoin eikä menojasi kytätä ja että saat itse oikeuden päättää omasta elämästäsi. Silti ette anna tätä samaa oikeutta vaimolle. Sinä tahtoisit purkaa sisälläsi vellovat ahdistukset, pelot ja tietämättömyydet, mutta tätäkään oikeutta ette vaimolle suo. Sinun ja Mikon suunnitelmat ovat vaarassa murentua, mutta vaimon ette edes anna tehdä omia suunnitelmiaan omasta elämästään. Te luulette, että teillä on oikeus leikkiä jumalaa ja päättää toisten elämästä. Teillä on oikeus sanoa mikä toiselle on oikein ja miten hänen kuuluisi toimia, mutta sinulle ei niin saa sanoa. Sinä olet kaiken moraalin yläpuolella, sillä vain sinulla on tämä yksi elämä ja siksi sinulla on oikeus tavoitella onnellisuutta toisten elämän kustannuksella.

  Kuvottavaa, että kukaan voi toimia näin minä, minä, minä-keskeisesti. Surullista, että tällaisia ihmisiä on olemassa. Sairasta, kuten itsekin totesit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen se anonyymi joka edellisessä postauksessa vastasi Putouksen kommenttiin ensimmäisenä. Haluaisin Candy kysyä, että MIKSI et voi vastata näihin oikeasti fiksuihin ja pohdiskeleviin kommentteihin? Antaisit itsestäsi huomattavasti aikuisemman kuvan jos edes yrittäisit pohtia näitä asioita kommentoijien kanssa rakentavasti. Sun vakiovastaus on "te ette tiedä mitään" tai "me nyt vaan rakastetaan toisiamme", mutta pakko sun on opetella syvällisemminkin tarkastelemaan omaa moraaliasi ja käsitystä siitä mikä on oikein ja mikä väärin.

   -Eevi

   Poista
  2. Luulen että jokainen, jolla älykkyysosamäärä lähentelee edes jollain tavalla normaalia, on tämän kirjoittajan kanssa samaa mieltä. Normaaliälyisen ihmisen näkökulmasta tämä tarina ei voi olla totta tai sitten Mikko on älylliseltä kehitykseltään jäänyt tämän nuoren tytön tasolle. Jos tämä on totta, toivon tosiaan että Mikko päästäisi selvästi älykkäämmän puolisonsa jatkamaan elämää jonkun normaalin ihmisen kanssa. Varmasti on helpotus vaimolle päästä tällaisesta miehestä eroon. Vaimoa odottaa jossakin mies, joka kunnioittaa, rakastaa ja haluaa vain häntä. Tässä tarinassa on monta voittajaa; vaimo ja lapset. Toivon heille kaikkea hyvää ja elämä ilman Mikkoa on varmasti heille parempaa. Älkää te kaksi ottako pois häneltä ja lapsilta oikeutta OIKEAAN elämään. Jatkakaa te kaksi leikkiänne niin lapsista voi vielä kasvaa normaaleja, itsetunnoltaan hyviä lapsia. Älkää sotkeko leikkeihinne vaimoa ja lapsia.

   Poista
  3. Tämä on täysin totta ja asiaa, Candy voisi vastata tähän!

   Poista
 19. Tän tarinan takana voi olla vaikka mitä, mitä me ulkopuoliset ei tiedetä ja niin varmasti onkin. On tyhmää olettaa asioiden menevän tietyn kaavan mukaan niin kuin ne yleensä menevät, nimenomaan YLEENSÄ, eli ei aina. En ymmärrä miksi ihmiset suhtautuu tähän asiaan niin negatiivisesti. Haittaako Candyn ja Mikon suhde teitä niin paljon? Miksei ihmiset saa seurustella ja nauttia toisistaan ilman hirveetä haukkumista ja tuomitsemista? Mitä jos keskittyisitte omiin suhteisiinne (jos teillä sellaisia on) ja jättäisitte nuo kommenttinne oman päänne sisään. Tällaisessa sekavassa tilanteessa asiat ovat monimutkaisia ja kun me ei tiedetä kaikesta kaikkea, meistä saattaa tuntua, että Candy muuttelee ja vääristelee asioita. Mitä väliä silläkään teille on, missä Mikko on yötä ja kuka sen asunnon omistaa ja mitä kautta se on sen saanu? Ette te sillä tiedolla mitään tee, eikä se ole tässä olennaista. Tsemppiä Candy sinulle! Toivon, että kaikki menee parhain päin niin kuin olette suunnitelleet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin, Mikon suhde on ollut huono jo puolitoista vuotta sitten, tai enemmänkin, kun hän iski silmänsä silloin 15v olevaan tyttöön.
   Vaihtoi numeroa tytön kanssa, tilaisuudessa missä vaimo oli mukana.
   Aika sikamaista, eikö?
   Vaimon selän takana pitänyt suhdetta nuoreen tyttöön, ja tekee kaikkensa että vaimo ei epäilisi mitään.
   Syy miksei epäilisi, on se että mies muutenkin paljon poissa.
   Ja sitten ihmetellään miksi vaimo kiukkuaa...
   Minua haittaa jokainen suhde jossa joku kärsii, minua haittasi todella paljon oman isäni suhde kun näki mitä se teki äidille, kun äiti sai tietää että häntä oli petetty.
   Luulen että monia haittaa koska oma moraalisanoo että tällainen on niin väärin, oli syy mikä tahansa.
   Mikon vaimo tarvitsee apua jos hänellä on ongelmia, Mikon vaimoa ei auta että Mikko seurustelee nuoren likan kanssa.
   Toivon että Mikon vaimo selviää tästä voittajana.

   Poista
  2. Jospa täällä vaikka joku ajattelee, että ne lapset kärsivät tästä kuviosta. Oletko itse sitä mieltä, että todella on joitain oikeita syitä, miksi aikuisen yli 30 vuotiaan miehen pitäisi käyttää kaikki vapaa aikansa nuoren neidin viihdyttämiseen. Eikä esimerkiksi vie lapsiaan ulos ja pulkkamäkeen. Kun herra kuitenkin harjoittaa myös liikuntaa joka päivä vähintään tunnin.

   Entä onko todellakaan olemassa mitään oikeata syytä, miksi vaimoa pitäisi holhota. Jos hän todella on niin epästabiili, kuin Candy väittää ja Mikko todella rakastaisi lapsiaan enemmän kuin muita, niin hän ottaisi välittömästi yhteyttä perheneuvolaan, kertoisi tilanteen ja pyytäisi saada apua. Tarvittaessa lapset jäisi isälleen ja äiti sairaalaan lepäämään. Normaalit aikuiset ihmiset toimivat oikeassa elämässä näin, jos tilanne todella olisi niin hirvittävän paha, että vaimo ei kestäisi eroa juuri nyt. Seitsemäntoistavuotinen lapsi ei ole oikea osoite hakea apua, vaikka tämä olisi miten kypsä ikäisekseen.

   Jospa ensin itse hankit edes sen yhden lapsen ja sitten otat kantaa siihen kuinka oikein tämä Candyn, Mikon ja vaimonsa kuvio menee. Saattaa sinullakin perspektiivi muuttua, kun todella kykenet asettumaan kaikkien muidenkin kuin nuoren naisen asemaan.

   Sitä paitsi täällä aika monet yrittävät neuvoa Candya ihan hyvällä. Ja suosittelen itsekin Candylle, että juttelisi asiasta vanhemmilleen. Jos tuntuu, että asiasta ei voi puhua omille vanhemmilleen, niin sitten on kyllä tekemässä jotain sellaista, jonka itsekin tietää olevan väärin itseä tai muita kohtaan. Kyllä seurustelun pitäisi olla sellaista, että asiaa ei tarvitse salata. Tuntuu kohtuuttomalta, että noin nuoren pitää kantaa näin suurta taakkaa harteillaan ja jos Mikko yhtään osaisi asettua Candyn asemaan ja verrata Candyn elämää muiden nuorten normaaliin elämään, hän ei olisi Candya vetänyt mukaan tähän soppaan.

   Mitä tuohon asuntouteluihin tulee. Niin ei sillä tiedolla mitään kukaan teekään. Entä tekeekö tällä blogilla kukaan yhtään mitään? EI. Korkeintaan Candy itse. Kukaan muu ei varsinaisesti tarvitse tätä blogia. Elää voi ilmankin tätä blogia. Mutta kun tämä nyt on julkinen ja tänne on vielä kommentointi sallittu, niin minkä teet. Ei kysymistä oikein voi estääkään. Sitäpaitsi Candy itse julkistaa kaikki kommentit. Ehkäpä ne ei sitten häntä haittaa tai ne haittaa niin paljon, että ei voi pitää vaan omana tietonaan. Mutta jos ne haittaavat, niin Candyn kyllä kannattaisi vaan estää koko kommentointi tai estää anojen kirjoitukset.

   Poista
 20. Mitä Candy sinun mielestäsi tuon Mikon linkkaaman biisin sanat tarkoittivat? Jos hän ei tarkoittanut niillä vaimoaan vaan sinua, niin onko Mikko sitä mieltä, että myös teidän suhteenne on tuhoontuomittu, jos vaimo haluaa nyt erota?

  VastaaPoista
 21. Nyt tuli kyllä aika rankkaa kommenttia. Jännä, että ihmiset voi ajatella näin eri tavalla. Millähän tapaa Candy on muka itsekeskeinen ja muiden yläpuolella? Eiköhän aika monikin ajattele samalla tavalla, että on vain tämä yksi elämä. Mitenniin Candy ja Mikko estävät vaimon suunnitelmia? Niistä ei ole ollut edes puhetta. Menit kyllä liian pitkälle ja vääristelet asioita. Ajatteleppas itse omaa napaasi ennen kuin tulet arvostelemaan muiden elämää. Ja kaikenlisäksi, et edes tiedä millaisista ihmisistä on kyse, etkä tiedä puoliakaan heidän oikeasta elämästään ja parempi niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesitkö, että voit kommentoida suoraan sitä viestiä, mille olet halunnutkin?

   Ja hei, ps, johan Candy on moneen otteeseen toitottanut, ettei se ero saisi vielä tulla, ettei heidän ihanat suunnitelmansa vain murentuisi ja ajatella, heidän tulevaisuutensa olisi VAAKALAUDALLA eron takia ;)

   Poista
  2. Kasva vähän, niin tajuat.

   Olen 40v ja olen jo nähnyt aika paljon. Olen elänyt tuollaankin nuorena, pää omassa perseessä ja sekaantunut ukkomiehiin. Silloin en muuta osannut, en tajunnut, en ymmärtänyt. Siksi en oleta sinun tai Candynkään ymmärtävän.

   En koe että suurin rikollinen tässä tarinassa on Candy, joka on vaan niin lapsi, ettei tajua asiosita oikeesti mitään, vaan Mikko, jolla on tuo perhe ja ikää enemmän. Hänen tulisi joko olla uskollinen tai sitten reilusti erota eikä hillua muna pystyssä alaikäisen tyttösen perässä. Mikko valehtelee ja salailee ja satuttaa kaikkia osapuolia. Hän jättää pelkkää paskaa peräänsä. Surkee jätkä.Toivon että sekä Candy että vaimo tajuavat millanen mätäpaise hän on. Jos Candy ja vaimo tapaisivat ja juttelisivat, tuskin Mikko enää saisi heistä kumpaakaan, sillä totuudet selviäisisivät. Nyt Mikkosaa manipuloida joka suuntaan.

   Poista
  3. Olisit aukomatta päätäs kun et edes kommentteja osaa oikeeseen paikkaan laittaa! Kenellehän tääkin oli suunnattu edes?

   Poista
  4. jokainen saa olla suhteessa keneen tahansa ja nauttia onnestaan ja elämästään. Se mahdollisuus tulisi antaa myös muille, kuten tässä tapauksessa vaimolle jolla ei ole ilmeisesti hajuakaan tilanteestä eikä mahdollisuutta jatkaa eteenpäin koska mies pelleilee selän takana. Itse sain tietää että olen elänyt 3 vuotta erittäin pahassa valhekierteessä ja voin kertoa että ei tuntunut hyvältä. Mielummin olisin kuullut totuuten, se olisi hetken satuttanut pahasti mutta lopulta olisin päässyt yli. Enemmän ja pidempään satutti se että minulle oli valehdeltu niin pitkään.

   Tässä tapauksessa suhteessa ei ole mitään väärää. Mutta erittäin vittumaista ja paskamaista ja säälittävää ja raukkamaista on se että totuutta ei kerrota vaan salaillaan. Mikään syy ei ole niin hyvä että juttua ei voisi julkistaa.

   Poista
 22. Minä:
  Tarinan takana voi olla vaikka mitä, kommentoin niitä kuvottavia asioita, joita Candy on kertonut tarinasta. En ole missään vaiheessa kirjoitustani kertonut yhtäkään olettamusta siitä, miten asiat menisivät tietyn kaavan mukaan. Pettämiseen ja juonitteluun suhtaudun aina negatiivisesti ja niin pitäisi kaikkien muidenkin. Kyllä minua haittaa heidän suhteensa, koska minua haittaa ylipäänsä asia, että maailmassa on salasuhteita. Ihmiset saavat seurustella ja nauttia toisistaan silloin kun siihen suhteeseen kuuluvat vain he kaksi. Keskityn myös omaan suhteeseeni, olen naimisissa. Jos kommentointi on mahdollista, ei ole blogin kirjoittajankaan tarkoitus, että kommentteja jätettäisiin lukijoiden pään sisään. Minulle Mikon yöpaikalla ei ole mitään merkitystä, enkä siitä kirjoituksessani puhunutkaan. Minä en toivota Candylle tsemppiä, sillä mielestäni on oksettavaa tuolla tavalla "suunnitella" toisen ihmisen elämää ko. ihmisen tietämättä.

  Minän toinen kommentti:
  Candy on sillä tapaa itsekeskeinen, ettei ajattele ollessaan salasuhteessa Mikon vaimoa piirun vertaa. Jos ajattelisi, voisi odottaa niin kauan että he eroaisivat. Sillä hän asettaa itsensä toisten yläpuolelle, että tahtoo itse elää ainokaisen elämänsä onnellisena välittämättä ihmisistä, joiden elämät hän rikkoo saavuttaessaan oman onnensa. Lisäksi hän kuvittelee voivansa Mikon kanssa säädellä tämän vaimon elämää ja sitä, missä järjestyksessä mikäkin asia hänen elämässään tapahtuu. Kyllä, minäkin ajattelen, että on vain tämä yksi elämä, mutta ajattelen myös, että se elämä sisältää muitakin ihmisiä, eikä kenenkään ole lupa polkea toista jalkoihinsa saadakseen itse korkeimman kruunun. Estävät vaimon suunnitelmia, koska eivät kerro tälle, että Mikko aikoo erota vajaan vuoden sisällä - vaimolla olisi vajaa vuosi jo aikaa etsiä itselleen uutta miestä/rakentaa omaa elämää, JOS se hänelle suotaisiin. Eihän niistä voi olla ollutkaan puhetta, kun Candy ja Mikko eivät pidä niitä asioita tarpeeksi tärkeänä pohtia. Mielestäni en mennyt liian pitkälle, enkä vääristellyt asioita, CAndyn ja Mikon toiminta on minusta edelleen täysin moraalitonta ja kuvottavaa. Ajattelen myös omaa napaani. Luojan kiitos en tiedä millaisista ihmisistä on kyse, enkä koskaan tahtoisi tutustuakaan. Teot kertovat ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu miten tämä blogi silti kiinnostaa niin paljon, jos heidän suhteensa ja nämä ihmiset eivät muka kiinnosta. Miksi sitten luet tätä jos käyt vaan haukkumassa täällä? Tottakai jokainen saa mielipiteensä kertoa, mutta asiallisesti.

   Poista
  2. Missä vaiheessa kirjoitustani kerroin, etten ole kiinnostunut heidän suhteestaan? Tämä on hyvää mediapornoa ja siksi kiinnostavaa. Ihmisinä itsenään en tahtoisi heihin koskaan tutustua.

   Mielestäni kirjoitin myös kommenttini täysin asiallisesti. En huoritellut ketään, kuten monet ovat täällä tehneet, enkä kommentoinut kuin asioita jotka Candy itse on tuonut teksteissään julki. Jos näin ei saisi toimia, olisi kommentointi estetty.

   Poista
 23. Nuo sanat biisin tuntuu melko oudolta... :o mitä ne sinua kohtaan tarkoittavat..? Mitä Mikko niillä meinaa? :o

  VastaaPoista
 24. Onko pelkoa, että se vaimo vois olla itsetuhoinen? Onks sillä mitään diagnoosia?

  VastaaPoista
 25. Eiks sua pelota että tää juttu paljastuu kun porukka linkkailee tätä facebookissaki jo toisilleen?

  VastaaPoista
 26. Oletteko miettineet, että vaimon pahentuvat "sekoilut" johtuvat nimenomaan siitä, että aavistaa jotain. Salasuhde muuttaa AINA puolison käyttäytymistä ja apinakin alkaisi epäillä, vaikka kuinka hyvin peittelisi...
  Eikö olisi parempi päästää vaimo kärsimyksistään ja epäilyksistään, ennen kuin oikeasti se sekoaa kokonaan?

  VastaaPoista
 27. Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa, mutta nyt vasta oli pakko kirjoittaa, että voimia paljon! Ei ole helppoa nähdä rakasta ihmistä ihan hajalla, olla tukena kun varmasti sua itseäkin ahdistaa ja harmittaa. Olen itse samankaltaisessa tilanteessa, tosin iät ovat 24 ja 45. :) Ylämäkiä ja alamäkiä, mutta rakkaus syvenee päivä päivältä..

  VastaaPoista
 28. Huokaus.

  Eikö teitä pelota, että jos ero nyt lykätään valehtelemalla ja kinuamalla takaisin kotiin, sopimalla. Niin sitten kun Mikko ilmoittaakin haluavansa eron, tuntee vaimo itsensä tuplahuijatuksi? Jos vaimon mielenterveys on niin hataralla pohjalla, että pelkäätte hänen vahingoittavan lapsiaan, on Mikon isänä aika järjestää vaimolle apua ja lapsille turvaa. Asiaa ei tietenkään auta se, että isukilla on salasuhde alaikäiseen tyttöön. Ja kuten on moneen kertaan todettu, salasuhteen VAISTOAA. Trust me. Vaikkei tietäisi siitä, niin miehen käytös on takuulla muuttunut kotona. Avioliitto rakoilee entisestään. Ja vaimon mielenterveys on kovilla.

  Antakaa naisen ottaa ero. Jatkaa elämäänsä. Järjestäkää (tai Mikko järjestää, sinä et kuulu tuohon kuvioon) lapsille apua esim perheneuvolasta. Onhan niillä kai isovanhempiakin ja sukulaisia? KAmmottavinta tässä kuviossa on, että 17-vuotias lapsi kuvittelee tietävänsä, mikä ventovieraalle ihmiselle on "parasta". Älä viitsi olla noin holhoava ja ylimielinen.

  Tulipa mieleen, että voihan olla että Mikko on syöttänyt sulle tarinan siitä, miten hullu vaimo on ja miksei muka voi vielä erota jne. Ja nyt kun vaimo oikeasti haluaakin eron, on Mikko kusessa. Ehkei se halua oikeasti erota vaimostaan ollenkaan. Nyt jääkin luu, eli salarakas käteen. Menee homma viikonloppuhuoltajuuteen. Riidat vaimon kanssa, lasten tapaamiset niin ja näin. Suomessa isien oikeudet on melko hatarat, jos äiti haluaa vaikeuttaa tapaamisoikeuksia. Ja jos kuviossa on teinirakkaus mukana, niin voisin epäillä ettei se nainen halua lapsiaan teidän rakkauspesäänne.


  ... ei käy hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edesvastuutonta. Muka tosiaan ensin saada välit kuntoon ja sitten erotaankin. Tämä jos mikä on sairasta. Ja jos tämä ei ole manipulointia, niin mitä sitten?

   Poista
  2. Niin samaa mieltä! Jos kerta ihan "aikuisten oikeesti" pitää olla huolissaan vaimon mielenterveydestä niin silloin lapsiaan rakastava mies hakee apua lastensa äidille. Eikä todellakaan kusettaisi ja manipuloisi toista tuolla lailla. Veikkaan kyllä, että Mikko tosiaan on paniikissa nyt kun pelkää, että menettää vaimonsa ja perheensä. Leikit on leikitty ja pian koittaa aika heivata suhteen kolmas pyörä. Toivottavasti oon väärässä, enhän mä kaikkia faktoja tosiaan tiedä. Pahalta vain kuulostaa. :/

   Poista
  3. Koko jutussa on niin järkyttävän tragedian ainekset mitä pidemmälle nämä kaksi vievät sairasta leikkiään :(

   Poista
 29. Jos oikeasti on huoli niistä lapsista, niin ota yhteyttä lastensuojeluun! Sen voi tehdä nimettömänä! Älkää jättäkö lapsia kärsimään!!!

  Ja ihan totta, jos vaimo (pian ex-sellainen) on epätasapainoinen, masentunut (?) ja väkivaltainen niin saatte ne luoksenne asumaan! Aivan varmasti! Lapset saa tavata äitiään (luultavasti) valvotusti, mutta saavat kyllä.

  Nyt puhelin käteen!!! Blogissa itkeminen ei auta asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eihän nämä halunnu niitä lapsia luoksensa pysyvästi asumaan..? Että jonkin sortin ihmettä kai odotetaan, että vaimo saa pääkoppansa kuntoon (eikä sekoa sen OIKEAN eroamisen jälkeen) ja kykenee huolehtimaan lapsista....Huhhuh.

   Poista
 30. Musta tuntuu, että Mikko sureemyös sitä, että vaimo aikoo jättää hänet ja avioliitto loppuu. Jos mies pelkäåä noin kovin vaimonsa mielenterveyden vuoksi, kävisi hän välillä tsekkaamassa tilanteen kotona. Ei taida huoli olla aitoa.

  VastaaPoista
 31. Voi, voi.. Mikään syy olla eroamatta ei ole syy.
  Tässä taitaa olla juttu näin, että Mikko tahtoo kaiken. Tulee ihan omat jutut mieleen, kun mieheni minua petti ja jäi siitä kiinni ja minä sain raivarin ja heitin hänet pihalle. Ajatuksin menkööt sen toisen luo.. Niin, minähän se hirviö olin.
  Mies mateli takaisin. Sitä sattui ja lujaa kun ei saanutkaan kaikkea minkä tahtoi: minua, omaa tuttua ja turvallista, luotettavaa kumppania sekä sitä hetkittäisten ilojen antajaa.
  Niin jäi "tyttöystävä" rannalle ruikuttamaan ja säälikirjeitään kirjoittelemaan.
  Mikon kohdalla taitaa Mikkoa v*tuttaa kun vaimo tahtoo eron.

  Mikseivät he voisi erota NYT? Ei mikään määrää että teidän kahden täytyisi olla virallisesti yhdessä heti sen eron jälkeen.

  Voi Candy sua! Kunnet pahasti siipiäsi rikkoisi..

  VastaaPoista
 32. Voi tää postaus sai mut itkemään </3 Voimia teille!

  VastaaPoista
 33. Millanen isä se Mikko oikeen on jos se pelkää, että vaimo voi tehdä lapsille jotain muttei ole pelastanut niitä sieltä epävakaasta kodista? Ei vaikuta kovin kummoiselta. Toivottavasti blogi on pelkkää tarinaa, jos ei ole, niin toivottavasti joku hyvä ihminen nyt laittaa lastensuojelun pyörät pyörimään.

  VastaaPoista
 34. "Tällä hetkellä Mikko on huolissaan lapsistaan niiden riidan (riitelyjen) takia.
  Ei sen vaimo kuulemma ennen ole noin aggressiivinen ja arvaamaton ollut, siinä on yksi syy miksei eroa nyt kannata ottaa.

  Niiden on saatava asiat kuntoon ja vaimon pää selväks, ennenkuin ne voi erota, ettei eron lisäks tapahdu jotain muuta järkyttävää.. :/ "

  Jos Mikko olisi ihan oikeasti huolissaan lapsistaan, niin se varmasti tekisi asialle jotain muuta kun kuhertelisi teini-ikäsen tyttöystävänsä kanssa? Jos vaimo olisi oikeasti noin epävakaa, niin Mikko tuskin antaisi lasten olla vaimon kanssa? Mikko myös varmasti tulevaisuudessa ottaisi lapset kokonaan itselleen, jos vaimo todella olisi epävakaa. Silkkaa sontaa koko juttu. Mikkosi on luultavasti jäänyt nyt vaan pettämisestä kiinni ja vaimo on kiukkuinen, mikä on hyvin ymmärrettävää.


  "Ihan pakko kysyä, että mistä te kaikki ootte saanu sellaisen käsityksen, ettei Mikko hoida lapsiaan ja kotiaan yhtälailla kun sen vaimo? Tai sen, että se olis 23/7 jossain menossa?

  Ei me nähdä läheskään joka päivä, eikä se mun olemisen lisäks ja päivittäisen urheilun (1-2 h päivässä) ole kokoajan jossain huitelemassa."

  Sä et tajua lapsiperheen arjesta yhtään mitään! Jos molemmat vanhemmat on päivät töissä ja jos toinen on joka päivä tai vaikka kolmekin kertaa viikossa illalla pari tuntia pois, niin se on todella paljon. Tulet töistä, käyt kaupassa, teet ruuan, syöminen ja siinä on jo muutama tunti mennyt. Siinä ei pitkää aikaa ehdi lasten kanssa viettämään, kun seuraavaksi pitää alkaa iltapalalle ja pesulle. Ja sä kuvittelet että Mikko on hyvä isä, kun on vaan noin "vähän" pois kotoota? Kerro nyt hyvä ihminen, että missä kohtaa Mikko hoitaa lapsiaan yhtäpaljon kun vaimo (Huom! vuorokaudessa on vain rajoitettu määrä tunteja)? Niinpä, eihän se edes hoida!

  VastaaPoista
 35. ei mikon vaimo todellakaan ansaitse tällästä et te kusetatte sitä näin kamalasti. se mikko on munaton paska kun ei pysty sanomaan asioita suoraan eikä jättämään vaimoaan että vaimo saisi paremman elämän ja miehen joka oikeasti arvostaa häntä. ja älä väitä vastaan tästä asiasta. mikon vaimo ansaitsee parempaa. toivottavast täs käy huonosti ja jäät nuolemaan näppejäs ja itkemään ja että sulla on niin helvetin paha mieli! sen sä oot ansainnu tästä pettämisestä!

  VastaaPoista
 36. Hei =)

  Oon seurannu sun blogia nyt vähän aikaa ja ajattelin että ehkäpä kommentoin yhtä asiaa. Monet asiat joita sanot tuntuvat todella tutulta. Kun olin 20 vuotias minulla oli suhde mieheen, joka oli eroamassa vaimostaa. Paperit olivat siis jo vetämässä.

  Se mitä haluan sulle sanoa: älä hauku ihmistä, jota et tunne. Tarkotan tällä Mikon vaimoa. Ota huomioon, ettet ole koskaan tavannut häntä ja ihan kaikki mitä hänestä 'tiedät' on Mikolta peräisin. Heillä on kaksi lasta, plus ne on mennyt joskus naimisiin. Se tarkottaa sitä, että Mikko on joskus rakastanu sitä naista. Niinkin kovasti, että ne on hankkinu ei yhtä lasta - vaan kaksi.

  Sanon tämän siksi, että eksäni haukkui aina kovasti vaimoaan. Todella rankalla kädellä, mä pidin vaimoa täysin hulluna ja kamalana noita-akkana. Tapasin hänet jopa pari kertaa ohimennen. Haukuin vaimoa mun kavereille. Mun eksä oli aina todella rakastava ja ihana mua kohtaan, koin että vaimo on kohdellu häntä ihan hirveällä tavalla väärin.

  Sitten kävikin niin, että eksäni varasti minulta paljon rahaa. Takasin hänelle yhden luoton ja nyt olen vielä seuraavat 6vuotta kusessa. Olen 26vuotias. Se päivä jona tajusin, että eksäni on huijannu mua oli kamala. Tapasin hänen entisen vaimonsa ja puhuin hänen kanssaan. Musta tuntu ihan hirveältä että olen tuominut ihmisen ihan vain sen perusteella, mitä yksi ihminen on mulle kertonu. Nyt nimittäin eksäni haukkuu minua täysin samalla tavalla uudelle naiselle, ja huijaa tätä. Uusi nainen pitää mua kamalana ihmisenä, on kirjoittanut mulle että olen hullu, sekopää, egoisti ja narsisti kun pyysin eksältäni rahaa takaisin. Hän uskoo eksääni täysin. Kuten minä uskoin, kuten entinen vaimokin uskoi.

  Ainoa mitä siis haluan sanoa; olet nuori, olet rakastunu. Se on täysin okei eikä kukaan voi tietää mikä on oikein sulle/teille paitsi sä/te. Mutta älä tuomitse KETÄÄN sen perusteella, mitä joku toinen sinulle kertoo. Vaikka se toinen olisi elämäsi tärkein ihminen tällä hetkellä.
  Muista myös, että Mikko on mennyt tämän naisen kanssa naimisiin. On hankkinut hänen kanssaan lapsia. Ei ole myöskään tervettä haukkua omien lastensa äitiä. Se on lasten psyykelle hyvin, hyvin haitallista.

  Toivon ettei sinua tule sattumaan niin kovasti kun minua.

  VastaaPoista
 37. Olen itse kokenut saman. Miehen vaimo oli aivan tolaltaan, lähti ajelemaan öisiä katuja ja kertoili, kuinka melkein ajoi tiiliseinään tahallaan, viilteli itseään ja sai kohtauksia milloin mistäkin syystä. Kamalaahan se oli lapsille.

  Itse en kylläkään nähnyt keinona tilanteen pitkittämistä. Ei hulluuteen mustasukkaisuudella ajettua ihmistä auta se, että tilanne pitkittyy. Jos todella Mikko aikoo rauhoitella ensin vaimon ja ottaa sitten eron, sehän aivan varmasti ajaa naisen tekemään vaikka mitä.

  VastaaPoista
 38. Karmivaa säälinkerjäämistä Mikko-pololle, joka ei ole koskaan mitään väärää tehnyt eikä ainakaan vehtaa vaimonsa seläntakana jonkun teinin kanssa.

  Nojaa, karma se siellä kolkuttaa, jokanen tulee vielä jossain vaiheessa saamaan ansionsa mukaan =)

  VastaaPoista
 39. Tekstiä lukiessa tuli etäisesti mieleen oma entinen elämä ja aloin pohtimaan voisiko kyse olla siitä, että "Mikko" ei olekaan suomalainen mies vaan maahanmuuttaja, jolloin eroaminen saattaisi vaikuttaa oleskelulupa-asioihin. Kavereiden kämpillä majailu sopisi myös kuvioon.

  Tästä blogista on alkanut tulla vähän tällainen salapoliisitehtävä, jossa yritetään arvuutella minkälainen tilanne tosiasiassa on ja onko koko juttu keksitty. Samapa tuo, ainakin ihmiset saavat viihdettä ja ajankulua omaan tylsään arkeensa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KYLLÄ! Ainut järkevä syy etteivät he voi vielä erota, on juurikin joku tuollainen. Mokkanekkua uitetaan hattaran lovessa :D

   Poista
 40. Toivottavasti vaimolla ei oikeasti mielenterveys horju, koska jos jotain tapahtuu hänelle tai lapsille, ei siitä syyllisyydestä koskaan pääse kukaan teistä eroon.

  Muutenhan tämä blogi nyt alkaa noudattelemaan perinteisen pettämiselokuvan juonta, joka oli odotettavissa, koska oli käynyt jo aika tylsäksi.

  VastaaPoista
 41. "Se ei koskaan myönnä tekevänsä mitään vääri" ÄLÄ HUOLI CANDY, ET SINÄKÄÄN!! Nautin niin paljon tästä että te molemmat saastaiset paskat kärsitte nytten! AH GO MIKON VAIMO GO!

  VastaaPoista
 42. Mutta hei pikkuinen, etkö ole ajatellut että olet nut vieraillut Mikon salarakkaan luona?? etkö pieni tajua.... "yks tuttu kuka omistaa..." haha! Mikko on majoittunut toisen karkkinsa luo:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AHAHAHAHAHA! Naulan kantaan!

   Poista
 43. Hassua miten jaksat kerta toisensa jälkeen uskotella ettei sua vois vähempää kiinnostaa, mitä anonyymit susta ja sun blogista ajattelee. Silti annat kommentoinnin olla päällä ja oot kokoajan hyväksymässä kommentteja ja tarviiko edes mainita, että vastaat kaikkiin negatiivisiin kommentteihin, kun taas suurimman osan asiallisista kommenteista jätät huomioimatta. Jos sua ei oikeesti kiinnostais ja tää ois oikeesti vaan sun päiväkirja eikä mikään keksitty tarina, sä laittaisit kommentoinnin pois päältä ja blogin salaiseks. Toisaalta toivon ettet tee sitä, onhan tää tarina (varsinkin kommentit ja niiden vastaukset) varsin hyvää viihdettä. Voisit harkita vaikkapa kirjailijan tai käsikirjoittajan uraa, sen verran tuntuu olevan mielikuvitusta siunaantunut.

  VastaaPoista
 44. Sellaista se on- miehet tuppaa murtumaan siinä vaiheessa kun omatunto kolkuttaa syystä että on kohdellut huonosti vaimoaa jota on (ainakin joskus) rakastanut ja samalla aiheuttaa myös omille laosilleen ikäviä asioita.

  VastaaPoista
 45. Everything can't have. Ehkä Mikko on tainnut tajuta,että kiiltokuvaperhe on murenemassa nyt käsiin. Helppo se on nyt vaa'alla punnita kumpi on toisaalta tärkeämpi, yks alaikänen teini vai "oikea" perhe.
  Ja kyllä, mikään suhde ei ole pelkästään ruusuilla tanssimista as you know. Don't you? Ainiin, eihän sulla ole edes kunnon kokemusta parisuhteista niin kuin sä oot tänne kirjottanu.
  Sä kirjotat tänne Mikon vaimosta, ihan kun sä tietäisit siitä kaiken. Haukut minkä kerkiät kerrot minkälainen hän on, mutta sä et tiedä paskan vertaa hänestä:D Koita nyt tajuta se.
  Miksi ei Mikko valehtelisi sullekkin yhtä sujuvasti kun vaimolleen? En ymmärrä, ootko oikeasti noin typerä vai esitätkö vaan?
  Sä et toisaalta välitä paskan vertaa muista, kunhan oma napa ja "oma" (huomaa "oma") kultsipupu on fine niin muille voi tehdä mitä haluaa. Valehdella kylmästi, kieroilla, ja vielä haukkua sulle tuntematonta naista. Äläkä sano, "etten voi kertoa kellekkään syystä X" on paskapuhetta. Noinko paljon sä luotat esim sun vanhempiin?
  Eihän mielestäsi kukaan osaa täällä ajatella/kuvitella minkälaista olis olla sun pöksyissä. Kaikki täällä sun mielestä jeesustelee ja kukaan ei oo avarakatseinen. Nyt on sun aika avaa silmät ja tutkia sitä omaa kuvaa peilistä. Et voi olla noin naiivi ja typerä.

  Sä täällä jeesustelet ja vakuuttelet suhdettas muille. Miksi?

  VastaaPoista
 46. Ainiin ja toivon teille kamalaa tulevaisuutta :)!

  VastaaPoista
 47. avioliitto on naisen ja miehen välinen asia, mikä elämässä tehdään kerran (tai ainakin siihen asti kun toinen kuolee) ja ne, jotka ovat solmineet pyhän avioliiton, ovat luvanneet kestää ja rakastaa toisiaan sekä myötä että vastoinkäymisissä. tilanne on nyt vastoinkäyminen. toivottavasti mikko vielä muistaisi sen liiton, minkä vaimonsa kanssa teki sillon ja miksi sanoi Tahdon. en tuomitse sinua, vaan Mikkoa. vaikka mikon avioliitto olisi kuinka murskalla, on hän luvannut rakastaa vaimoaan ikuisesti

  VastaaPoista
 48. Ja taas kuulostaa niin tutulta tämä tarina, aivan kuin minun "mikkoni" olisi tämän takana. Tämä on pyörinyt mielessä jo kauan ja koko ajan vain vaikuttaa tutummalta nämä tarinat. Koettuna on myös kaverin monet kämpät, missä voi punkata silloin tällöin.. Hohhoijaa, toivon todella ettet ole lähtenyt minun "mikkoni" mukaan.

  VastaaPoista
 49. kiva ku raiskaat ylppöö koko aja. lopeta se urpo:/

  VastaaPoista
 50. Kuulostaa niin tutulta.
  http://www.youtube.com/watch?v=hWXlKc_0pNs

  Tästä todennäköisesti alkaa rytinä. Jos Mikko ei saa tehtyä mitään, alkaa alamäki, ja huomaat että ihanuus ja romanssi on jo takana päin. :( Toivottavasti Mikossa on enemmän miestä...

  VastaaPoista
 51. "MIKSI et voi vastata näihin oikeasti fiksuihin ja pohdiskeleviin kommentteihin?"

  Siks, koska se ei osaa vastata niihin mitään järkevää. Candylla menee jauhot suuhun, koska ei keksi mitään sanottavaa muuhun kuin paskakommentteihin.


  P.S. En tajua miks Mikon vaimo ei ITSE ota jo eroa Mikosta jos niillä kerta niin paskasti menee. Hakkaa sitä ja potkii ulos ---> Miksei saman tien jätä Mikkoa, jos kohtelee sitä sun mukaan paskasti. Miks kukaan haluaa olla miehen kans, jos sen naamataulu pistää vituttamaan?

  VastaaPoista
 52. http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1466413/viivi_pumpanen_iski_varatun_perheenisan CATCH YA ;D huijasit ikäsi viivi minä arvasin tämän1"#¤%&/()

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Viivi erosi edellisestä miesystävästään kesän alussa."

   Jos olet lukenut, niin Candyhan on sanonut, ettei hänellä ole ollut aikasempia suhteita, vaan ainoastan jotain säätöjä.

   Poista
  2. Jos olet lukenut, niin Candyhan on sanonut, että hän vääristelee yksityiskohtia.

   Poista
 53. Valitettavasti Hoella oli tuossa kyllä pointtia, ainakin alkutekstissä, vaikka aivan tarpeettoman rumasti kirjoittikin. En vain jaksa uskoa että Mikko riskeeraisi avioliittonsa ja perheensä takiasi, vaikka niin väittäisikin. Ja kuka sanoo, ettei hän tulevaisuudessa pettäisi sinuakin`?

  VastaaPoista
 54. Mitä sä Candy KOKOAJAN vaahtoot siitä kuinka "sun ei tartte vastailla kenenkää idioottien ANONYYMIEN kommentteihin!! Olethan ITSEKIN anonyyminä blogissasi. Mielestäni saat alkaa vasta sitten vaatimaan nimiä ku itekki kerrot täällä oman nimes

  VastaaPoista
 55. No oivoi, ei oo partaansakkaan jaksanut ajaa. Voi huoh mä sanon. Se nyt varmaankin on kasvanut parissa päivässä tosi paljon muutenki.

  Mikko on nössö tohvelisankari ja sä oot säälittävä koska sulla ei oo minkäänlaista omanarvontunnetta.

  VastaaPoista
 56. Pakko tähän väliin laittaa kommenttia myös Mikosta ja vaimosta keillä ei ole mitään hajua että kirjotat heistä täällä netissä miten halutat. En tarkoitta sitä ettetkö saisi sitä tehdä, mutta mieti kuitenkin edes nopeasti että jos vaikka sinä olisit vaimon kengissä, ja susta kirjotettaisiin kaikenlaista paskaa täällä netissä muttet itse välttämättä tiedä sitä. Noh, eihän se sitten vissiin haittaa koska olet asiasta tietämätön, mutta sinä päivänä kun saat tietää (jos saat) että NÄIN moni ihminen juoruu ja puhuu paskaa susta ilman että he ovat koskaan tavanneet sua. Millä ihmeen oikeudella sulla on oikeus mennä kirjoittelemaan noin vaimosta? Ymmärrän että et pidä hänestä, mutta ei sun tarvitse kuitenkaan kirjottaa tollasia hänestä. Jos hän oikeasti olisi (siis ihan oikeasti) epävakaa niin eiköhän asialle oltaisi jo tehty ainakin jotain? Miksi Mikko haluaisi/joutuisi odottamaan päivän päivääkään sitä että voi laittaa eropaperit pöytään ja viemään lapset turvaan.. jos asia oikeasti olisi niin että hän on epävakaa?
  Musta tuntuu että annat nyt melko vääränlaisen kuvan tästä vaimosta. Ja mieti vielä sitä, sun ei tarvitse uskoa sinisilmäisesti ihan kaikkea mitä Mikko sulle sanoo vaimosta. Tiedän itse monta samankaltaista tapausta jolloin miehet ovat puhuneet vaikka kuinka paljon paskaa tyttöystävistään/vaimoistaan, asioita mitkä eivät edes ole olleet totta. Jotkut miehet osaa joskus olla jopa pahempia juorukelloja kuin jotkut naiset, eivät tietenkään kaikki. Enkä minä tällä väitä että Mikko sellainen olisi, tarkoitan vain sitä että ensi kerralla mieti hieman ennen kuin menet kirjottelemaan jotain vaimosta (tai miksei Mikostakin?) tänne, kerta näin moni kuitenkin tätä blogia lukee.

  Kuitenkin en ole täällä tuomitsemassa suhdettanne. Joskus käy niin että löytää jonkun uuden ja jotenkuten voin jopa ymmärtää sen että jossain tilanteissa ehkä ei heti siitä voi kertoakkaan. Mutta te olette kuitenkin jo 'seurustelleet', mitä? puolitoista vuottako? Eiköhän siinä ajassa ole jo ollut montaa hyvää tilaisuutta kertoa suhteestanne.. Mielestäni on väärin salailla ja valehdella pidempään otteeseen. Toivon että Mikko tajuaa kertoa kohta vaimolleen teidän suhteestanne, ihan vaan sen takia koska kukaan ei ansaitse sitä miten Mikko valehtelee vaimolleen joka päivä, ja noinkin pitkän ajan.

  Kuitenkin toivon teille kaikkea parasta, ja että te molemmat avaatte silmänne, ja ymmärrätte myös ajatella vaimon tunteita, vaikka hän käyttäytyisi kuinka törkeästi.
  Sillä se tekisi teistä ei ehkä parempia ihmisiä, mutta suurempia.
  Noh, tsemppiä nyt kummiskin ja olisi kyllä kiva saada jonkinlaista vastausta, mutta moni muu jo on huomannut että vastailet yleensä samanlaisiin ja usein negatiivisiin kommentteihin, ja etkä edes kauheen useasti, niin kait sen saa vaan unohtaa..
  Jepjep, pärjäilkää ja mieti näitä sanoja edes hetken. :-)

  VastaaPoista
 57. miksi et julkaissut kommenttiani blogista mistä kysyin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska en enää julkaise blogissani muiden blogeja, irc-galleria kuvia tai mitään muuta vastaavaa.

   Kysymykseesi voin vastata, että ei, en ole kyseisen blogin kirjoittaja. Jos olet yhtään tätä mun blogia lukenut ja mun elämästä jotenkuten perillä, et luultavasti edes kysyisi tuollaisia.

   Poista
  2. HAHHAHAHA, en tiedä mistä blogista tässä puhutaan mutta yllättävää ettei Candy julkaise. Pelkää että kävijämäärä vähenee HAHAA. No ei tästä blogista ole muutenkaan enää niin kiinnostuneita kun ei tästä enää edes puhuta. Kaikki on jo ymmärtänyt Candyn olevan feikki. Ps. Candy, lueskelin sun kommentteja joku aika sitten ja tajusin että miten niin Mikko ei voisi sua tunnistaa tästä blogista. Se että sä oot pettänyt Mikkoa uutenavuotena, se on heitetty ulos kotoota sanoo jo ihan tarpeeksi. Ellei Mikko sitten ole täysi idiootti mikä on kyllä aika hyvä vaihtoehto.

   Poista
  3. Ei mun tarvitse pelätä kävijämäärien vähenemistä ja miten jonkun blogin osoitteen julkaiseminen niitä edes vähentäisi?

   Mä en vaan enää aio julkaista MITÄÄN tänne liittymätöntä. Kenenkään blogit tai irc-galleria nickit ei kuulu tänne, en halua sotkea ulkopuolisia tähän mitenkään.

   Aika hienosti toi sun koko kommenttis on ristiriitainen; ei tästä blogista ole kiinnostuttu, silti itse kyttäät kommentteja ja kommentoit itsekin. Sitten väität mua feikiksi, mutta silti spekuloit kuinka Mikon on oltava täysi idiootti.

   Jos olen mielestäs feikki, eihän Mikkoa pitäisi silloin olla olemassakaan, joten miks sä sitä sitten mietit? :)

   Poista
  4. Vaikka pitäisinkin blogia feikkinä, ei siinä mun mielestä ole mitään ihmeellistä että silti lukee ja miettii asioita eri näkökulmista? En usko satuiluusi mutta kyllä mä silti mielenkiinnolla luen näitä "mullistavia" juonenkäänteitä jotka on aina arvattavissa. :)

   Tolla viittauksella että kävijämäärät vähenee, tarkoitin että ethän sinä nyt halua että jostain toisesta blogista kiinnostuttaisiin enemmän kuin tästä. Mutta se siitä, en jaksa sun kanssa vängätä koska sä aina puolustat itseäsi uudella kysymyksellä. Et koskaan vastaa mitä sulta kysytään.

   Poista
  5. "Jos olet yhtään tätä mun blogia lukenut ja mun elämästä jotenkuten perillä"

   Ja siis sun mielestähän kukaan ei voi tietää susta ja sun elämästä mitään tän blogin perusteella?

   Poista
 58. Pakko kyllä sanoa, Suomen äidinkielen opetus on kohdillaan kun tätä analyysiä seuraa: Tekstiä luetaan suorastaan hermeneuttisen tarkasti, rivienvälit on aukaistu ja päätelmiä tehdään pitkälle. Uskomatonta! Joukossa on aivan loistavia kirjoittajia (et sinä Candy, novellisi ei ole yhtään niin hyvä kuin siitä tehdyt tulkinnat) ja uskomattoman hyviä analyysejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä olisikaan parempi tapa kuin petrata tekstintulkintataitoja samalla, kun narkkaa päivittäisen annoksensa sosiaalipornoa ;D

   Poista
 59. Nyt oikeesti, tää alkaa mennä ihan toden teolla säälittäväks! Eikö teillä, melkolailla aikuiset ihmiset, ole muuta tekemistä kuin haukkua seitsentoistavuotiasta täällä?
  En tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa.
  Tehkää muille niinkuin haluaisitte itsellenne tehtävän (ja ihan turha tulla tähän nyt sitten pätemään Candyn tekosista, sillä tää on tarkoitettu ihan vain että se vihaaminen loppuis!)

  KIITOS.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minua saa heti tulla haukkumaan, jos rupean pokailemaan noin törkeällä tavalla varattua miestä!

   Poista
  2. Itse en kyllä Candya vihaa, kun en tunne. Mutta hänen tekojaan kyllä.

   Jos itse julkaisee itsestään tämmöisiä asioita julkisessa blogissa, niin täytyy olla valmis kohtaamaan reaktiot. Kaikki reaktiot. Ei voi olettaa, että tämmöisistä asioista kertoa blogi saisi vain ihailuja - ja hyvä niin.

   Poista
  3. Voi lapset kun luulette että aikuiset ihmiset VIHAA jotain anonyymiä nettikirjoittelijaa :D voi teitä... Maailma pyörii aika lailla sillä tavalla, että jos teet halveksuttavia tekoja, sinua saatetaan halveksua. Vihaaminen on jotain ihan muuta.

   Poista
 60. "Tulin hetki sitten kotiin"
  "Olisin jääny mut oli tärkeää tekemistä"
  Takaisinhan et voinut mennä?
  Tärkeämpää oli tämä blogi?
  Jestas sentään että naurattaa =)

  Olis Mikkonen tyytyväinen ku on tärkeämpää juoruaa Mikosta blogiin, kuin olla Mikon kanssa =D

  VastaaPoista
 61. Kirjoitit joskus aiemmin,että olit Mikon kanssa laavulla,sanoit myös että mikko sanoi vaimolleensa olleensa töissä. Noilla lauseilla todistit että tämä blogi on pelkkää satua:D Nimittäinsavunhaju tarttuu aika hyvin vaatteisin ja kyllähän vaimo haistasisi savun mikon vaatteista

  VastaaPoista
 62. Miten helvetissä tuo biisi nyt tähän liittyy.

  VastaaPoista
 63. OLEN SELVITTÄNYT KAIKEN. Mikolla ja sen vaimolla on selvästi avioehto ja sen vaimo petti Mikkoa ja nyt koitatte saada todisteita jotta avioehto ei toteutuisi, ja Mikko saisi pitää rahansa.
  HAHAH. PELLET.


  .... Ei kai. toivottavasti kaikki menee teillä hyvin.

  VastaaPoista
 64. "Tuohon riitelemisasiaan, minun mielestäni lasten olisi parempi nähdä että vanhemmat riitelevät riitansa loppuun kuin se, että opetetaan lapsesta lähtien, että kun paha paikka tulee niin häivytään maisemista."
  HEI NYT JUMALAUTA. jotain vitun järkeä tohon ajattelemiseen. lasten onkin hyvä kattoo ku ihmiset tappelee, sehän kasvattaa ihmisistä todella loistavia tyyppejä, kun luullaan ettei paikalta saa poistua vaan esim. hakataan toinen, koska ENHÄN MÄ TÄÄLTÄ OSAA POISTUA NÄIN NE VANHEMMATKI MULLE OPETTI. Mikäs vittu sua vaivaa ja toivottavasti et opeta omille lapsillesi samoja paskoja periaatteita jos olet noita joutunut itse noudattamaan vitun psykopaatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän kirjoittaja ollut tarkoittanut ihan sitä, että lapset näkevät miten riitelyn ei aina tarvitse olla iso, paha mörkö vaan että riitelyyn saadaan myös sopu. Oppivat tätä kautta, että negatiivisetkin tunteet ja asiat ovat ihan ok ja kuuluvat välillä elämään,ja niistä pääsee yli rakentavalla välienselvittelyllä.

   Sanoja "riitelevät riitansa loppuun" en ainakaan tulkinnut niin, että laitetaan läski tummumaan vaan, että näytetään miten riidat sovitaan.

   Poista
  2. Anonyymi kirjoitti: "HEI NYT JUMALAUTA. jotain vitun järkeä tohon ajattelemiseen. lasten onkin hyvä kattoo ku ihmiset tappelee, sehän kasvattaa ihmisistä todella loistavia tyyppejä, kun luullaan ettei paikalta saa poistua vaan esim. hakataan toinen, koska ENHÄN MÄ TÄÄLTÄ OSAA POISTUA NÄIN NE VANHEMMATKI MULLE OPETTI"

   Hohhoijaa vaan kuule sulle itelles. Vaikutatkin tekstisikin perusteella kyllä erittäin aggressiiviselta ihmiseltä, mutta tiedoksi vain että riiteleminen ei todellakaan tarkoita hakkaamista. Huh huh, mitä idiotismia sinulta anonyymi.

   Poista
  3. Olen se, joka on tuon "riiteleminen pitäisi riidellä loppuun asti"-tekstin kirjoittanut. Ensinnäkin minulla on lapsia ja aion todellakin opettaa heille tuon saman asian. Toisekseen pidän jonkinlaisena oletusarvona sitä, että jos ihminen kokee olevansa tarpeeksi aikuinen hankkiakseen lapsia, pitäisi hänen olla myös tarpeeksi aikuinen riitelemään riidat ilman, että ketään tarvitsee hakata.

   Melees kirjoitti auki aika tyhjentävästi sen, mitä tarkoitin.

   Poista
 65. Tähän asti olen voinut kuvitella että tämä tarina on totta mutta tämä kirjoitus sai jo tajuamaan että tämä blogi on täyttä satua!

  VastaaPoista
 66. Julkasetko kaikki kommentit, vai onko tässä vain murto-osa tästä paskasta? Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin! :)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3