perjantai 16. maaliskuuta 2012

Huhhuh :D

Tulin kotiin ja mua odotti yli 130 kommenttia. Voin kertoa, että niissä oli pikku homma lukea ne jotenkuten läpi ja hyväksyä.

En jaksa tuon edellisen postauksen kommentteihin vastata, koska niitä on nyt jo yli 300 kpl ja se kommenttiosio ainakin mulla lagaa, joten vastaan tähän yleisesti kaikille teille, jotka ymmärsitte mun rupsahtamismielipiteeni joko tahattomasti tai tahallaan väärin.Te jotka tulitte vinkumaan mun mielipiteestäni, ymmärsitte sen väärin. Ei, en puhunut lapsia saaneista, sairauden takia lihoneista tai iän myötä rupsahtaneista ihmisistä, vaan niistä, jotka ilman noita edellämainittuja syitä päästävät itsensä kamalaan kuntoon löydettyään kumppanin - siinä on vissi ero.

Se ei mun asia ole, eikä se mua ahdista tai erityisemmin vaivaa, vaan mä ihmettelin sitä. Enkä ollut näköjään ainoa, sillä 99% mielipiteeni OIKEIN ymmärtäneistä oli kanssani samaa mieltä. Ne jotka eivät, niin..mites se sanonta menikään, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa? ;O

Mä en usko tätä, et joudun näin erikseen vielä selventämään mielestäni ihan selkeästi aikaisemmin ilmaisemaani mielipidettä, että kaikki sen ymmärtäisivät oikein, eivätkä lähtisi skitsoilemaan mun väärinymmärretyn mielipiteen takia.

No anyway, shoppailureissulta löyty kaikkea kivaa, ja löysimpä varmaan maailman seksikkäimmän alusasu-setin ;) Tekis mieli pistää siitä tänne kuvaa, mutta se taitais olla aivan liian kuumaa kamaa tänne ja ämmät sais siitäkin aihetta valittamiseen, joten säästän herkkiä ja vaurioituneita mieliänne ja jätän kuvan julkaisematta - sen sijaan saatte tyytyä katsomaan kuvaa, jossa on varsin hemaisevan näköisiä naaraita. ;) "IHAN NORMAALIA LAPSEN SAANNIN JÄLKEEN VÄHÄN LIHOA JA RUPSAHTAA"

Yea right ;)

Vitsi vitsi murut <3 Teitä on vaan välillä hirveen hauska vähän härnätä. Hyvää viikonloppua kaikille!


PS: Saako alaikäinen mennä seksikauppaan shoppailemaan? :D Tarvitseeko siellä asioidakseen olla täysi-ikäinen? Kertokaa tietämättömälle! Ette tiedäkkään mitä ajattelin ostaa meidän reissuun Mikolle ylläriks mukaan. ;) (strap-onin)  No ei vaineskaan, oon tänään hirveen vitsikkäällä ja villillä tuulella, pahoittelen!

279 kommenttia:

 1. ei tarvitse olla täysi-ikäinen:D

  VastaaPoista
 2. Että olet säälittävä ja yksinkertainen pieni surkimus, joka on sairastunut narsismiin. Tiedän hyvän hoitopaikan kaltaisillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunge sä noi narsismijuttus syvälle persuuksiis ja mene ite hoitoon. :D Kaikella rakkaudella <3

   Poista
  2. Miksi kaikkia haukutaan nykyään narsistiksi? Luen monia suosittuja blogeja, joiden kirjoittajat uskaltavat olla oma itsensä ja tekevät muiden ihmisten mielestä vääriä asioita jotka kuitenkin ovat ihan normaalia elämää (tässä tapauksessa salasuhde) ja haluavat niistä kirjoittaa blogiinsa. Heti ollaan leimattuna narsistiksi? Minä tiedän oikeasti narsismia sairastavia ihmisiä, ja tämän blogin perusteella en näe että Candy olisi sellainen! Hyvät ihmiset, älkää arvostelko ketään jos ette tunne häntä kunnolla! Meistä kukaan ei tiedä millainen Candy on, tai millainen tämä hänen ja Mikon kuvio on IHAN oikeasti.

   -U

   Poista
  3. En tiedä, hyvä kysymys. Oon miettinyt samaa, tuo narsismi taitaa nykyään olla joku muotijuttu jota viljellään joka puolelle.
   Jokainen vähänkin "väärin" tai erilailla tekevä on automaattisesti narsisti.

   Vielä naurettavampaa tosta kotipsykologien analysoinneista ja diagnooseista tekee sen, ettei mun kirjotusten perusteella voi oikeasti sanoa mun todellisesta luonteesta oikeastaan yhtään mitään.
   Mä kirjotan tänne hyvin vähän mun elämästä, oikeastaan vaan mun ja Mikon suhteesta, enkä usko että näiden juttujen perusteella voi oikeasti tehdä minkäänlaisia paikkaansa pitäviä diagnooseja.

   Kun lisää tähän vielä sen, että osan teksteistä oon kirjottanu vähän kieli poskella - se on mua ja mun tyyliä oikeastikin. En läheskään kaikkia, mutta osan. :D Ihmisiä on niin helppo provosoida, välillä se onnistuu, vaikkei tarkoituskaan olis.

   Poista
  4. Kotipsygologien??Tuolla on muutama hoitoalan ihminen kommentoinut sinua,tossa laiva postauksessa..ihan esimerkkinä.Ja minä ainakin ymmärrän,ettet varmaankaan halua edellisen postauksen kommentteihin vastata:ihan syystä,ettet pystyisi niihin vastaamalla olla itseäsipuhumatta pussiin kokojan,ja toiseksi se,että sinun pitäisi myöntää tosiasioita,ja kolmanneksi,et pyty kohdata niitä tosiasioita,joita ihmiset on sinusta kirjoittanut hemmetin asiallisesti.Narsistin alku olet,halusit tai et.Piste.

   Poista
  5. Voi hyvänen aika! :D Mä en tiedä miten päin tässä pitäis olla, itkeäkö vai nauraakko tälle kommentille.

   Hienoa että joku näköjään uskoi näiden "hoitoalanihmisten" diagnooseihin. :D

   T: Kuningatar, presidentti ja ylilääkäri. (hei näiden "hoitoalanihmisten" kommenttien lopussa oli näitä "t. hoitoalanihminen", joten kai toi mun t. kuningatar yms, saa sut vakuuttuneeks noista mun ammateista ja nimikkeistä? :D Pakkohan munkin on olla kuningatar, presidentti ja ylilääkäri, kun mun kommentin perässä niin lukee!)

   Poista
  6. Mä laitan sulle Candi heti oman ammattiliitoni puh.nron ja kysyä löydynkö rekisteristä.Samoin valvirasta.Tarvitko?Oilin yksi näistä saikkareista.Haluatko.että laitan sähköpostiin?

   Poista
  7. "Candy täällä hei. Oisko teillä tietoa, että onko Anonyymi 01:41 teidän rekisterissä?"

   :D:D:D:D:D:D:

   Bitch, please!

   Miks sä luulet, että mua kiinnostais? PS: Tietääkseni sairaanhoitajalla ei ole minkäänlaista pätevyyttä tai osaamista diagnisoida persoonallisuushäiriöisiä ihmisiä, eiköhän ne ole ihan jonkun asiaan enemmän perehtyneen ja kouluttautuneen heiniä. Siitä puhumattakaan, että yrittää analysoida ja tehdä muka varmoja dignoosejaan BLOGITEKSTIEN PERUSTEELLA.

   HERÄTYS! Toivottavasti en koskaan joudu sun hoitoos, et kovin ammattitaitoiselta vaikuta.

   Poista
  8. Hyvä tekstinymmärtämis taito sullakin kändi kun tuo ano nimenomaan sano että voi tiedot sulle sähjöpostiisa antaa? Olet idiootti.

   Poista
  9. No jos nyt ihan tarkkoja ollaan ja aletaan nussimaan pilkkua, niin se sanoi laittavansa mulle ammattiliittonsa PUHELINNUMERON, ei muuta.

   Tosin en ymmärrä miks kukaan oikea hoitsu tulis tyrkyttämään mulle tietojaan ja luulis, et mua kiinnostais alkaa niitä tarkistelemaan.
   Noi muka hoitsujen diagnoosit on mulle yks paskanhailee. :D

   Poista
  10. Candy,minulla ei ole lupaa tehdä virallista diagnoosia,se on totta.Mutta,olen valmistunut vuonna 1991 psykiariseksi sairaanhoitajaksi,ja olen työskennellyt siis kauemmin,kuin sinä olet edes vanha.Koulutukseemme kuuluu juuri nämä diagnoosit,jotta osaamme hoitaa näitä hoidettavana olevia ihmisiä.Olen töissä osastolla,ja teemme toki työtö lääkäreiden kanssa rintarinnan.Korjaan,eli voin antaa sinulle jäsennumeroni Tehyyn(liitto john kuulun)+sen puhelinron sinne sähköpostiin,jotta voit tarkistaa tämän"mukahoitajuuteni".Niin,ja sinun ikäisiä tyttöjä on myös ollut osastolla,kuka sitten mistäkin syystä.Ja sinun kirjoituksista,blogeista+kommenttiosion vastauksistasi,on erittäin helppo päätellä ja laskea asioita yhteen,se ei tarvi edes minun ammattitaitoani.Vaan ihan yleissivityksen omaava aikuinenkin sen täällä huomaa,ettei sinun toimiminen ja ajattelutapa ole terveellä pohjalla.Sinun puolustukseksi lasken vain kaksi tekijää,sinun ikäsi ja vanhemman miehen järjestelmällinen toimiminen+patologinen valehtelu kaikille draaman osapuolille.Niin,ja koskaan ei tiedä,milloin sinä ja minä työni puolesta joudumme kohtaamaan.Lainaten sinua;älä arvostele, kun et tiedä minusta mitään,mutta minä tulkitsen sinua näiden kymmenien postausten perusteella.Ja jos en olisi työssäni hyvä,en olisi työskennellyt vuodesta 1991.Ja en tyrkytä mitään,minä voin esitellä itseni sinulle,elämässäni ei ole mitään sellaista,mitä häpeäisin,tai joutuisin valehtelemaan niin kuin eräät :)

   Poista
  11. Candy, et tietenkään halua uskoa, että sinua aika moni pitää narsistina, oli se muotisana tai ei. Se on vaan teema ja diagnoosi, joka on tuotu mediaan ja ihmisten huulille, sitä ei enää salailla. Aivan sama, kun aikoinaan tuli Aids mediaan. Sanoisitko silloin hiv-potilaallekin, että vitut bitch urpo doin doig sä mikää hivipotilas oo, se on vaan niin muotisana. Mutta kuule, älä yritä rakas lapsi ymmärtää tätä asianyhteyttä, sinulla ei kyvyt riitä.

   Olet näiden kirjoitustesi perusteella narsisi tai rajatilahäiriöinen, tosin kaikki saattaa johtua siitä, että olet vielä niin lapsi emootionaalisesti, että vaikutat siltä ja saatttaisit kehittyä ihan normaaliaikuiseksi. Kuitenkin noilla valinnoilla ja tuolla uppoutumisella valheiden verkkoihin, elämällä omaa salattua elämääsi Mikko-fantasioinesi (fantasiaa ne sinun villit tulevaisuudensuunnitelmat on niin kauan kuin Mikko on naimisissa ja sinä täällä purat säälittävää yksinäisyyttäsi) sinun ennusteesi ei ole kovin hyvä.

   Ja koska sinua ei kinnosta, en laita ammattinimikettä. En myöskään, koska et uskoisi vaikka laittaisin. Sanonpahan vaan, että sinun asiasi eivät ole hyvin. Työtäni teen erittäin sairaiden nuorten kanssa ja sinun jutuissasi näen valtavasti samaa kuin heissä.

   Poista
  12. Lisään vielä,siis olen tuo ylempi ano.Ei sairaanhoitajien tai muidenkaan hoitajien,terveydenhuollon ammattilaisten tarkoituksena ole henkisesti vielä enempi sairastuttaa sairasta henkilöä.Vaan herätellä sinua tajuamaan oma tilasi/tilanteesi.Sinä et usko,kuinka heiveröinen loppujen lopuksi ihmisen psyyke on.Kaikki kokemasi vuodet ihan varhailapsuudesta asti,tekevät sinusta semmoisen kuin olet.Ne vuodet on äärimmäisen tärkeitä tulevalle terveelle aikuisuudelle.Se,että rakennat suhdetta erittäin erittäin hataraan pohjaan,joka valitettavasti on jo alkanut aivan vääristä asetelmista ja lähtökohdista.En lähde erittelemään näitä epäkohtia,jokainen varmasti hyvin tietää ne lukemalla näitä sivuja.Sinua ei pysty kukaan muu pysäyttämään satuttamasta itseäsi,kuin sinä itse.Muista edes tämä;suuret kivuliaat tapahtumat tulee yleensä myöhemmin postraumaattisena,ja ne oireilevat mm.paniikkikohtauksina,ahdistusena,sosiaalisten tilanteiden pelkona,masennuksena jne.Hoitaja vm1991

   Poista
  13. tälle ei voi kun nauraa.. candystä ei näe muuta kun sen että hän on nuori, unohda nuo heitot sairudsta.. sun tehyn jäsen numerolla candy tuskin tekee mitään.. sinne voi littyä melkeimpä kuka vaa

   Poista
  14. Mä en ainakaan luottais sellaisen ihmisen ammattitaitoon, joka ei osaa laittaa pilkun tai pisteen jälkeen välilä. "Hoitaja vm1991", sun tekstiä on vaikea lukea. Ja jätä se diagnoosien tekeminen lääkäreille ja psykologeille!

   Poista
  15. Näin narsistin lapsena, en pitäisi Candya narsistina.
   Blogin perusteella voisin vain sanoa, että tyypillinen teini.
   Tuossa iässä kaikesta tiedetään kaikki yms.

   Poista
 3. 0n vamaan joo tosi hehkeetä siellä pienessä hytissä kovalla pienellä sängyllä sitten touhuilla, turhaa sä sen takia mitää asuja ostelet, ei oo muutenkaan kiihottavaa mielestäni ainakaan se hyttitunnelma :D Ja jos kysyit tosissasi niin seksikauppa on k-18.

  Sori pikkutyttö, ei oo lastenleikkejä ne, odota että oot AIKUINEN :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, sä et selvästikään osaa käyttää mielikuvitusta. Sen avulla taikoja voi tehdä missä vaan. ;) Mut sä et oo Mikko, joten mua ei kauheasti haittaa se, ettei se sun mielestä oo kiihottava.

   Hmmm, joku tuossa jo sanoi, ettei tarvitse olla täysi-ikäinen päästäkseen shoppailemaan seksikauppaan. Mitenköhän se asia sitten on oikeasti? Mut jos tosiaan on k-18, niin eihän mun hirveen kauaa tarvii odotella sitä AIKUISUUTTA ja pääsyä sinne.

   Poista
  2. no mikollehan se nyt luultavasti tärkeintä onkin matkassa että saa kireetä, sit voi palata taas vaimonsa viereen ;)

   mun mielestä seksikaupasta ei saa ostaa alle 18vuotiaat mutta voihan se olla sit liikkeestä riippuen.

   puhuin äsken joo vähän ohi suuni, ethän sä aikuinen sillonkaan vielä ole ku vaan iällisesti :) päänsisäisesti saattaa jonkun aikaa vielä mennä :D

   Poista
  3. ;O Mistäs sä tiiät vaikka se oliskin löysä?!?! Herranjumala joko ihmiset pelkkien mun tekstien perusteella tietää tälläsetkin asiat!

   Poista
  4. Anonyymin viestin perusteella hänellä menee vielä ikuisuus aikuisuuteen :)

   Poista
  5. Joo, en mäkään usko tuon anon olevan aikuinen, ainakaan ihan täysijärkinen sellainen.. :D

   Poista
  6. "0n vamaan joo tosi hehkeetä siellä pienessä hytissä kovalla pienellä sängyllä sitten touhuilla, turhaa sä sen takia mitää asuja ostelet, ei oo muutenkaan kiihottavaa mielestäni ainakaan se hyttitunnelma :D Ja jos kysyit tosissasi niin seksikauppa on k-18."

   Pakko sanoa että se pikkusviitti on oikeasti todella mukava..
   Minbaarissa pari pientä skumppapulloa odottamassa, puhumattakaan erikoisaamiaisesta mikä kuuluu pakettiin...
   PIentä luksusta elämään kun aamiaisella saa skumppalasin käteen, oma kahvikannu/teekannu pöytään, tarjolaa kaloja, tuoreita hedelmiä jnejnejne...
   Laivalla on muutakin kun ne pienet hytit=)

   Poista
  7. Sinä naurat ja ihmettelet täällä sitä että sua haukutaan narsistiksi, sekopääksi ja vaikka miksi mutta sitten sulla on oikeus haukkua toisia vähä-älyisiksi? Ihan yhtä ano olet sinäkin.

   Poista
  8. Ei Mikko kattelis tollasta kakaraa päivääkään ellei sillä olis kiree tavara, buuaahhhahhhhaahahahaha! Sinä ja sinun TAIKASI, natisevalla, puhki pannulla hytin patjalla saakin tehdä aika taikoja. Ja siihen vielä sun känniulinat päälle,,,voi olla että Mikko vaihtaakin lennossa nuorempaan siellä ;) Tui tui pikku-cändiliini.

   Poista
 4. Heheh hauska postaus:D En ymmärrä miten tyhmiä ihmiset on ku ei tajunnu tota sun mielipidettäs!
  Mitäs muuta ostit kaupungilta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään. :D

   Pari paitaa, housut, koruja ja itseruskettavaa, plus kävin varaamassa ajan solkkuun. :)

   Poista
  2. Ei jumaliste,meinasin joutua lähtee likkojen kanssa päivystykseen,kun ei saanu kunnolla hengitettyä naurun aikana.Luetaan tässä,siis aikuisten naisten kanssa,kaveriporukalla(ikähaitari 30-41)näitä sun juttuja.Sitten tässä pikku nousuhumalassa nähdään sut silmissämme läikikkäässä rusketuksessa ,päällä pitsihepeneet, hytin pienessä panosängyssä halpamarketin korut kaulassa.Ei mut heeiii..me kerrottaan sulle "aiukisten"salaisuus ;)kiihkeässä seksissä ukko ei kerkiä sun hepeneitä tuijottamaan,ne yleensä lentää viuhkana sänkyjen alle ruttuun.Ja huomio keskittyy ihan johonkin muuhun..Mut joo,me lähetään aikuisten rientoihin,meeppä sinä dandi nukkuu.

   Poista
  3. Mitä tähänkään kommenttiin pitäis sanoa.. :D Älkää juoko enää, ette vaikuta kovin aikuismaisilta, nolaatte vaan ittenne.

   Just tollaset "mä oon paras" keski-ikäset ämmänkävyt on kuulemma oksettavimpia yöelämässä. :D Toivottavasti meette johonki humppabaariin, siellä on teidän tasosta seuraa (lue: kännisiä vanhoja ukkoja) jotka innoissaan tanssittaa tollasia vanhoja kalkkunoita. <3

   Sori, en mä oikeesti ees provosoitunut tästä kommentista kun se on alusta loppuun surkuhupaisa ja naurettava, mut alennuin vastaamaan siihen samaan tyyliin. :D Pitäkää hauska ilta. <3 PUSS!

   Poista
  4. Jep,me ollaan Mikon ikäisiä kalkkunoita.Ja älä pelkää,kyllä me juodaan :)ikääkin kun on ostaa ne "paaaaljot viinat"Ei mennä humppabaariin,lähetään iskee sun Mikkos,ja jos juodaan vielä enemmän,ehkä mekin unohdetaan,että meil on miehet ja lapset,ja isketäänkin jotkut amislaiset salarakkaaksi:)Mees nukkuu,Mikkokin varmaan jo köllii vaimokullan viekussa tuhisten.Ja ps:Eipä tarvi mitään sanoa,aivan tarpeeksi olet meitä naurattanut näillä hullunkurisilla jutuilla,kuten kanssa sisaresi Saana Parviainen :D

   Poista
  5. Onneks viinan juomiseen ei tarvitse ikää. :) Sopii yrittää, yritykseks se tosin jäiskin. Vaikkei Mikko kyllä tänään ole liikenteessä, et sori vain.

   Ja kyllä mä jossain vaiheessa meenkin, mutta en kenenkään tuntemattoman pyynnöstä. :D

   On teillä melkoinen ilta, istua netissä kyttäämässä ja arvostelemassa blogeja ja kirjoittelemassa ilkeitä kommentteja niiden kirjoittajille. Mä voisin olla jonkun teistä tyttären ikäinen ja te tulette mollaamaan mua. Kuulostaa todella... Noh, ei ainakaan aikuismaiselta ja kypsältä toiminnalta. Enemmänkin vanhojen ilkeiden ja katkerien akkojen piikittelyltä ja oman nuoruuden menettämisen vihan purkamista onnellisiin ja nuoriin ihmisiin.

   No, en mä kyllä oikeasti jaksa uskoa, että puhut totta, sä olet oikeasti joku yksinäinen ihminen joka tulee purkamaan pahaa oloaan "joukolla", vaikka ei sulla siellä kavereita oikeasti ole.
   Jos on, niin säälin teitä, koska ei kukaan täysilläkäyvä aikuinen ihminen toimi teidän tavalla.

   Mutta veikkaan ensimmäisen arvaukseni olevan se totuus.

   PS: Kaikkea hyvää sulle elämääsi, tsemppiä! Nouse ylös penkiltä ja tee välillä jotain muuta kun istut koneella netissä arvostelemassa muita. :)

   Poista
  6. On se kumma kun aikuiset naiset jaksaa olla noin naurettavia ja kuittailla nuoremmalle tytolle. :-----D -A

   Poista
  7. Keroo sun elämästä aika paljon, kun koko ajan epäilet kaikkea ja kaikkia. Joku ei voi olla hoitsu ja jos onkin niin sua ei vittuakaan kiinnosta se ja sen daignoosit. Joku lukee sun blogia porukalla, nin tuskin lukee, yksinäinen on! Kaikki yli 18v muijat on kalkkunoita ja mikon ikäiset miehet on papparaisia. Kaikki naiset käy humpalla. Voi voi voi, sulla menee viel aikaa muutama vuosi ennenkuin pääset parhaisiin menomestoihin ja huomaat ettei siel humppa soi. Sulla menee jonkin verran aikaa ennenkuin saat edes viinaa itse. menee reippaat 3v ennku pääset ees laivalla reppana yksin. Ja että saisit ostettua omilla rahoilla ne kaks hajuvettä, siihenki menee aikaa.

   Tulee joo mieleen Saana Parviainen vähä, paitsi että musta Saana on sympaattisempi ja onhan se oikee ihminen eikä anonyymi vittuilupaketti joka kuolaa jotain perheenisää epätoivoisena.

   Poista
  8. "Onneks viinan juomiseen ei tarvitse ikää. :) "

   Anteeksi nyt vain, mutta Suomen laki sanoo, että kyllä siihen vain ikää tarvitaan. Ja jos Mikko olisi vastuullinen aikuinen, hän ei sinulle niitä paaaaljoja viinoja ostaisi, joihin tarvitsee 20 vuoden ikää, jota sinulla ei vielä tule olemaan pitkään aikaan.

   Poista
  9. Musta kans eniten naurettavaa on kun aikuiset 30-40-vuotiaat jaksaa vielä perjantai-iltana tulla kommentoimaan jotain noin lapsellista. Luulis että olis parempaakin tekemistä, kun kerran ollaan "aikuisia" ja saadaan esimerkiksi ostaa viinaa niin paljon ku huvittaa. Ei taida olla elämää näillä aikuisilla... Musta kuulostaa kanssa vaan katkerien naisten ulinalta.

   Poista
 5. Voi tyttö pieni! Sinä et tule selviämään henkisesti tästä kaikesta. Usko pois, tiedän mistä puhun. Nyt tuntuu hienolta, mutta voi tulla aika ettet pysty itseäsi peiliin katsomaan.

  Säälin sinua :(

  Kun joku voima pelastaisi sinut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaa säälit. :) Im fine ja tuun kyllä selviämään kun tähänkin asti oon selvinnyt, vaikka se onkin ollu aika vaihtelevaa.

   Pysyn silti vahvana.

   Poista
  2. Sä oot niin fine. Ei sun persettä kutita. Et sä skitsoo. Soot ihan fine. Ok :) Puss puss.

   (Luuseri mikä luuseri, et tule Mikkoasi saamaan. Se varmaan lipsuttelee vaimon korvaa justiinsa nytkin kun sinä, mitä sinä pikkudolly teet..? Luet kommetteja vittuilublogistasi! Blogi, jossa sä muka avaudut ku et voi pitää sisällä...Niin mitä et voi pitää sisällä? Sitä että olet ikävä harppu jo tuon ikäisenä! Sun sisus on PAHAA, olet mätä. )

   Poista
  3. Ja varmaan lipsuttelee sitä vähän muuallekin kuin korvaan veikkaisin ;)ja sitten samalla suulla suutelee candii suulle huomena;D

   Poista
 6. sinä et voi olla kuin 17 vee. ei vanhempi voisi olla noin...valaistumaton. ja aikalailla olet päästänyt itsesi rupahtamaan kun sun täytyy ostella "villeja" ja "kuumia" alusasusettejä ym. olen aina luullut, että niitä tarvitsevat vain "ne pikkuvaimot" sytykkeeksi miehelleen kun naisen kroppa on jo alemmas valahtanut. Hmh, mutta sinulla on näköjään maan vetovoima ja teini-iän jenkkakahvat jo noin nuorena tehneet vartalostasi ei-haluttavan. ei tuon ikäisen muuten tarvitsisi mitää extremeä ostella. mut hei, kuntoile ja vähennä pullan mussutusta, ni voit vielä saada kroppas takasin. (ja vähänkö oot daiju ku vielä jatkat tätä höpötyst.....kaikki tietää et oot anofeikki) mut siks sää ootki nii helppo kohde:) tajuutsä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohhoi, näin just :D Jos ostaa seksikkäitä alusvaatteita, eikä jotain ällöttäviä mummopikkareita, tarkoittaa että on varmasti rupsahtanut ja ei-haluttava. :D Kiitos tästä tiedosta, pitääkin varmaan tästäedes turvautua vaan niin mummoalusasuihin.

   Poista
  2. Jaa ettei muka hyvässä kunnossa oleva nuori nainen voi ostaa seksikkäitä alusasuja? Kuis vajaa sää oikeen olet? :D Miksei voi olla seksikkäitä alusasuja jos on muutenki kuuma? Pitääkö muka olla rupsahtanut pikkuvaimo, jotta saa käyttää niitä? Niidenhän päällä ne vasta kamalia ovatkin!

   Poista
  3. No älä... :D Olis tosi hauska nähdä minkälainen ihminen tollasia kommentteja kirjoittaa, vai onks toi vaan jotain läppää. Siltä se kyllä vähän vaikuttaa, eikai kukaan tosissaan voi ajatella noin, eihän? :D

   Poista
  4. Aika monella on just se mitä sulla ei ole. Mullakin ihana mies, just mentiin naimisiin, on lapset ja talo ja hyvä elämä. Meheni meni just nukkumaan, menen sinne pian saunapuhtaana kainaloon. Ei tartte hillua ruusu hampaissa seksisetti yllä, munaa saa aina kun haluu. Ei puhettakaan että mentäis laivalle, kuppaseen panolavitsaan nusasen´maan, hyi hemmetti!

   Poista
  5. Mulla on niin vaikea ottaa tosissani näitä "fiksuja, tasapainoisia" aikuisia, jotka eivät osaa edes kunnolla kielioppia. Candy sentään kirjoittaa todella hyvin ja suht oikeaoppisesti, toisin kuin moni tuohtuntunut ano.

   Poista
 7. Hei Candy, mites se lehtijuttu? Onko sulla mitään tietoa millon se ilmesyy? Jos... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kuussa sen pitäis ilmestyä, en oo ollu siihen toimittajaan nyt hetkeen yhteyksissä. Eiköhän se sit ilmottele mulle. :)

   Ja mitä jos...? :D

   Poista
  2. No jos, enhän minä voi tietää että onko mitään juttua tulossa ennen kuin sen näen :)

   Ilmoittelehan sinä sitten täällä, niin ei mene ohi suun...

   Poista
  3. Juu saatanpa ilmoitellakin. :)

   Poista
 8. Kyllä siellä shoppaillakseen täytyy olla 18, mutta ei ne kysy pahveja koskaan! Haha säälittävää, kun joidenkin mielestä seksiä voi harrastaa vain makuuhuoneen sängyllä, tylsää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! :D Mä kyllä meen ihan täysi-ikäisestä, ainakin tosi moni on ekalla tapaamisella luullut mua pituuteni ja pukeutumistyylin perusteella muutaman vuoden vanhemmaks.

   Eikai ne mitään kysele, jossei turhia kikattele ja pidä älämölöä siellä shoppaillessa.

   Poista
  2. itsehän oon ollu seksikaupassa ekan kerran 16v ja juniorin näkönen vielä kaiken lisäks, ei niitä oikeesti kiinnosta eikä ne tuu kysyyn papereita.

   Poista
 9. feedereitä on aina. ikävä kyllä. olen pahoillani, mutta et tuunu tyytyväiseltä omaan vartaloosi, ei kai sinulla vain ole anoreksia/orotreksia/bulimia/bed tms.? Vähän tuntuis siltä kirjoitustesi perusteella. Voi sua. Otan osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä helvettiä oikeesti? :D Missä vaiheessa oon sanonu etten oo tyytyväinen kroppaani, tai et olisin jotenkin syömishäiriöinen?

   Ikävä tuottaa pettymys, mut oon tyytyväinen itteeni, enkä oo sairastunut yhteenkään syömishäiriöön.

   Jos se, että haluaa ostaa seksikkäitä ja nättejä alusvaatteita tarkottaa sun mielestä sitä, että on tyytymätön itseensä ja kroppaansa, niin kerron sulle yhden faktan: se ei ole niin. Joillakin ehkä voi ollakin, mutta ei kaikilla.
   Eiköhän minkä kokoinen ja näköinen tahansa, vartaloaan jumaloiva tai vähän inhoava voi ostaa seksikkäitä alusvaatteita sen kummempaa syytä.

   Ei niiden ostelu oo mihinkään tollaseen sidoksissa, senkin urpo. :D

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Ollaan puhuttu, eikä niillä sitä todellakaan paljoa ole, jos ollenkaan.

   Kyllä mä sen kuitenkin tiedän, että vaimollakin on tarpeet ja Mikon on ne pakko tyydyttää, ettei se ala epäilemään mitään, mutta ei se mikään seksipeto onneksi ole.

   Eihän se kovin mukava ajatus ole, -lähinnä vaan ällöttävä-, mutta mun on vaan diilattava sen kanssa.

   Onneks niillä on viime aikoina ollut kauheasti riitaa ja ne on etääntyneet toisistaan, niin ei oo ollu mulle pelkoa siitä, että se nainen sais nauttia mun miehestä. :D

   Poista
  4. kiitos rehellisestä vastauksesta, rehelliseen kysymykseen. :)

   Poista
  5. perjantai kun osaan käyttää tätä kauniisti. juu. eli sähläilin omiani. alkuperäinen kysymys siis oli, jonka taitavasti poistin :

   kysymys: millä tavalla teillä on järjestetty se että Mikko kuitenkin asuu vaimonsa kanssa, niin tiedätkö sinä/oletteko puhuneet siitä onko Mikolla ja vaimollaan seksiä keskenään? ja jos on niin mitä ajattelet asiasta? ja jos Mikko sanoo ettei ole, niin uskotko siihen 100% ? anteeks, en vaan jaksanu lukea kaikkea läpi jos jostakin olisi selvinnyt.

   tämä asia kiinnosti, vaikka en tpuhuanne hyväksykkään oikein missään määrin.

   Poista
  6. Sorry vaan Candy, Mikko ei ole sun mies. Mikko on vaimonsa mies, ihan lainkin edessä.

   Sä olet niin pentu että tullee purjot kurkkuun, ei näitä sun tekstejä enää pysty lukemaan. Viime postaustesi perusteella tunnut vaan taantuvasi koko ajan, ihan kuin lukisi 13-vuotiaan kirjoittamaa päiväkirjashittiä... "Sitku moon iso niin meen seksikauppaan ja romanttiselle risteilylle Tallinkilla!!1"

   Tulet saamaan ennen pitkää takkiisi niiiin pahasti. Toivottavasti edes viisastut tästä kokemuksesta sitten tulevaisuudessa. Olet niin nuori ettet voi käsittääkään, millaisia psyykkisiä ongelmia tästä voi sulle vielä hamassa tulevaisuudessa poikia...

   Ainiin (ovelasti yritit ohittaa meidän tivaamisen viime postauksen kommenteissa): Mitenkäs ne ristelyn lupa-asiat onnistuu kun olet ala-ikäinen?

   Poista
  7. Sun miehestä????????Wooooot?Nyt tipuin kärryiltä ihan totaalisesti.Miehen vaimo ei saa nauttia sun miehestä.Selittäpä tuo nyt järkevästi.

   Poista
  8. Anonyymi 01:31,
   Lopeta lukeminen. Tee palvelus itelles ja mulle ja lopeta lukeminen. Niin helppoa se on. Tollanen vihaaminen ja negailu on varmasti tosi raskasta ja uuvuttavaa, eikä mullekaan kovin mieltäylentävää lukemista.
   Tulee pahamieli sunkin puolesta, miten tuntemattoman ihmisen sanomiset ja tekemiset vaikuttaa noin paljon sun elämään.

   Äläkä sä huolehdi mun risteilystä, lähetän tänne laivakuvia sulle ihasteltavaks.

   Poista
 10. Ahaha :D Hyvä Candy!!

  VastaaPoista
 11. Voi jestas mitä anonyymejä täällä mesoaa?! Ei voi kun ihmetellä! Lyönpä vetoa, että he ovat semmoisia tympeitä keski-iän kriisistä kärsiviä, kaljottelevan sohvaperunan vaimoja, ehkä löytyy vähän vyötärömakkaraa, sauvakävelytkin on aloitettu ja jokaisesta asiasta keksitään valitettavaa, kun ei muutakaan tekemistä selvästikään ole.
  Älä välitä niistä, he ovat vaan kateellisia meille nuorille ja viehättäville neitosille, joilla on elämä edessään. Jep, juuri niille neitosille joita heidän omat miehensäkin salaa katselevat. (Huom! Tätä kateutta he tosin eivät ikimaailmassa myöntäisi...Hmm). Mitä se näitä paasaajia haittaa, jos toiset on onnellisia? Mitä se on heiltä pois? Antakaa hemmetti vieköön kaikkien elää omaa elämäänsä, varsinkin sellaisten, joiden elämästä TE ette tiedä MITÄÄN. Blogin perusteella näytätte tietävät Candysta kaiken!
  Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossahan oiotaan oikein urakalla mutkia suoriksi:)

   Säästyy ihmeesti katsomasta itseään peiliin, kun toteaa ykskantaan kaiken kritiikin kumpuavan vain kateudesta. Missään ei oikeasti ole mitään vikaa, mikään ei ole oikeasti väärin tässä maailmassa, se vaan lähtee sun omasta kateudesta, jos et jostakin pidä! :D Oletko ajatellut, että tämä blogi perustuu jossakin määrin myös kolmansien osapuolien loukkaamiselle (vaikkei se itseistarkoitus tietenkään olekaan) ja tällä teolla repostelemiselle?

   En yhtään ihmettele ettei maailman hyvinvointi kehity tämän nopeammin, jos tuollainen "mikään mikä ei minua henk.koht kosketa, ei ole väärin"-asenne jyllää. Minua haittaa lapsiprostituoidut, minua haittaa nälänhätä ja moni muukin asia joka ei todellisuudessa minua henkilökohtaisesti kosketa. Yksi tyttö ja varattu mies on pisara meressä (ja tällainen tekokin on vielä aika pientä), mutta sadat tsemppaukset tällaiseen blogiin kertovat hiukka surullista tarinaa arvoista.

   Ei pidä tuomita Candyä kokonaisuudessaan maanrakoon tämän perusteella. Mutta vaikka Candy vaikuttaisi miten ihqlta söpskältä tyttöseltä, niin sen ei pitäisi antaa kompensoida tekoa. Väärä teko on väärä teko, olkoon tekijä sitten raaka-Arska 56-v. tai sitten se "nuori ja viehättävä tympeiden vyötärömakkarallisten tätien kahdetima neitonen". Tosin ensimmäinen tuskin syyttäisi kritisoijia kateudesta.

   Mun unelmamaailmassa ihmiset kunnioittaisivat toisiaan. Ja jokainen tosiaan saisi elää sitä omaa elämäänsä, _muita_loukkaamatta_!

   Poista
  2. Itseasiassa en tahtoisi koskaan palata nuoruuteen, nyt aikuisena saa paljon parempia miehiä. Nuoruus päättyy jokaiselta, mutta aikuisuus ja elämänkokemus vaan lisääntyy.

   Poista
 12. Voi luoja näitä anonyymeja!! Arvostan Candy sua hirveesti, että jaksat oikeesti näitä kateellisia tätejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi Candylle pitäisi olla kateellinen? Minusta Candyn elämä vaikuttaa pahalta painajaiselta ja minua ihan oikeasti surettaa Candyn kohtalo. Itse olen jo ehkä tarpeeksi elämänkokemusta kerännyt, enkä enää sortuisi tuollaiseen hölmöilyyn, enkä missään nimessä toivoisi tällaista kohtaloa kasvaville tyttärilleni.

   Poista
  2. Samaa mieltä tämän edellisen anonyymin kanssa! Lakatkaa vetelemästä sitä kateuskorttia esiin. Kyllä, olen kirjoittanut tänne kritiikkiä, mutten todellakaan siksi, että olisin kateellinen. Olen onnellisesti parisuhteessa ja saan näyttää kaikille, että mieheni on vain minun. Kritisoin siksi, että olin joskus samassa tilanteessa ja minun kävi huonosti, ja nyt yritän varoittaa. Eli toistan, EI, en IKIMAAILMASSA tahtoisi samaan tilanteeseen. Hyi kamala.

   Poista
 13. hmm. sä tunnut edelleenkin niin lapselta ettei mitään rajaa. lapselta joka ei tiedä omia rajojaan. säälittävää tälläinen selittely jälkikäteen. mikset voi samantien selittää asioita?

  kaikkien osallisten vuoksi toivoisin, että tämä typerä leikki loppuisi. se tulee satuttamaan suakin loppupeleisssä ellet ole täysi narsisti miltä vaikutat.

  pyydän anteeksi kommenttini ilkeämielistäsävyä, mutta aiheutat niin paljon negatiivisia tuntemuksia, ettei siltä voi välttyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten mä tunnun, sille ei voi mitään. Onneks mä ja mun läheiset tietää, mitä mä oikeasti olen, ei teidän anonyymien tarvitsekaan tietää - voitte ihan vapaasti olla musta ihan mitä mieltä tahansa.

   Eikä tässä kukaan mitään leiki, ei todellakaan. Tässä on leikki kaukana.

   Ja saat anteeksi, mutta luulisi kirjoitustaitoisen ihmisen osaavan pitää mölyt mahassaan. Tuntemuksilleen ei mitään voi, mutta sille, tuleeko niitä muhun purkamaan, voi.

   Mene vaikka iltalenkille päästämään pahimmat höyryt pihalle, äläkä tule niitä muhun purkamaan, kiitos.

   Poista
  2. Ja luulis ajattelutaitoisen, kypsän ja lähes aikuisen naisen alun osaavan pitää näppinsä erossa varatusta miehestä.

   Poista
  3. "Onneks mä ja mun läheiset tietää, mitä mä oikeasti olen"

   Ai sen että sä olet perheellisen miehen seksilelu?

   Poista
  4. Nousen taas tällästen kommenttien yläpuolelle. :)

   Poista
  5. "Nousen taas tällästen kommenttien yläpuolelle. :)"

   Joka itsensä ylentää, se alennetaan.

   Poista
  6. En mä nouse MUIDEN yläpuolelle, vaan haukkumiskommenttien. Siinä on käsittääkseni eroa. :)

   Poista
 14. Heippa Candy! En ole ennen sulle mitään tänne kommentoinutkaan, mutta nyt ajattelin sanoa muutaman sanan. Mä muistan ku eksyin tähän blogiin aikoinaan ja mietin ensin, että miten joku voi olla toinen nainen ja kirjottaa siitä vielä blogia. No, luin blogin alusta loppuun ja nytkin siis jo pidemmän aikaa mukana roikkuneena haluan sanoa, että sä oot ihan hirveen vahva! Tää on mun mielestä oikeasti järkyttävää, miten kamalia juttuja ihmiset on sulle sanonu ja haukkuu järkyttävästi kommenttien kautta (ja varmasti saat s-postiakin asiasta jne). Mä en sano, että pitäisin tota sun ja Mikon tilannetta hyväksyttävänä tai en itse ainakaan pystyisi valehtelemaan niin monille läheisille jne. mutta tavallaan oon kuitenkin sun "puolella" - jos näin voi sanoa. Kyllä munkin on välillä vaikea ymmärtää, miksei se Mikko vaan voi jättää sitä sen vaimoa eikä teidän tarvitsisi elää tollaista kaksoiselämää, mutta itsehän te syyn siihen tiedätte ja toivottavasti tilanne ratkeaa jompaankumpaan suuntaan pian, koska eihän se voi näinkään ikuisesti jatkua. Mä oon välillä jopa vähän huolissani siitä, että sä jotenkin paljastut ja saat vielä kaikki nämä kiukkuiset kommentoijat kotiovellesi tai aiheuttamaan muuta haittaa, jos ne sun henkilöllisyyden selvittää! Sen takia mä jopa toivon välillä ettet sä kirjoittais tätä blogia ihan vaan sun itsesi vuoksi, koska saat sellaset määrät kaikkea paskaa niskaan jne! Mutta kyllä mä tätä blogia seurailen niin kauan kuin tänne kirjottelet ja toivon sulle kaikkea hyvää :)

  - Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistas. :)

   Paskaa tulee niskaan, mutta mun s.postiin on tullut vaan yks haukkumiskommentti, josta kyllä huomas heti, että sen kirjoittajalla itsellään oli todella paha olla, joten mulle ei tullut itseni puolesta paha mieli, vaan sen kirjoittajan. :(

   Mutta älä huoli, mä oon aika hyvin suojannut selustani. En usko, että kukaan niin mielenvikainen vois olla että JOS kävis niin, että mun henkilöllisyys tulis selville, et kukaan tulis mun oven taakse tms.

   Kaikkea hyvää myös sulle. :)

   Poista
  2. Ole hyvä vaan! Hyvä ettei sun sähköpostiin sen enempää mitään haukkumista tuu - varmaan siksi, kun ihmiset ei uskalla omalla nimellään sanoa asioita (ja joo, kirjotan itekkin nyt anonyymina kun en omista blogger-tiliä).

   En mäkään usko, että kukaan oikeasti sun oven taakse tulis koputtelemaan, mutta tuntuu vaan välillä niin älyttömältä noi joidenkin salapoliisileikit että huhhuh :o

   Poista
  3. Mä en kyllä sanoisi että toisena naisena oleminen ja miehessä roikkuminen on mitenkään vahvan ihmisen ominaisuuksia.

   Kertoo kyllä ihan jostain muusta...

   Ja hei oikeasti, ei kai Candy nyt kenenkään elämässä niin merkittävä hahmo ole, että ihmiset lähtisivät häntä varta vasten etsimään ja pahoinpitelemään :D :D

   Poista
  4. No en mä nyt tolla vahvuudella tota tarkottanutkaan, vaan lähinnä sitä että joutuu kuuntelemaan tyyliin päivittäin niin paljon haukkumista ja saa järkyttävät määrät paskaa niskaan ja sit vielä ku ei pystyy irl kertomaan asiasta kenellekään. Ja joidenki kommenttien perusteella kyllä näköjään on sen verran merkittävä, että päivät kuluu siinä ku kehittelee kaikenmaailman teorioita ja koittaa keksiä kuka Candy oikeasti on ja missähän Hoplopissa se olikaan käynyt jne :D:D hah

   - Emilia

   Poista
  5. Jep jep.

   Spekulointi on täysin eri asia kuin teot.

   Mutta joo, jos se lohduttaa niin sovitaan sitten, että nukumme kaikki yömme haaveillen Candyn elämästä :)

   Poista
  6. Eiks oo! <3 <3 <3 Vielä vähän solkkuu ja itseruskettavaa, ni ei hitto, kaikilla hajoo silmät miten ihanaa!! Ja kirsikaksi kakun päälle: varattu mies <3 <3 <3

   Poista
  7. Jos noin kauheesti puristaa, ni mee itekin ostaa ja varaamassa ajan ni ei tarvii olla kalkkilaivan kapteeni ja tulla mulle itkee omaa valkosuuttaan.

   Itku nyyhky angst </3

   Poista
  8. Ei mun tarvii, mua ei hittoakaan kiinnosta mitkään feikkibrunat <3

   Mä lähden ulkomaille, jos haluun ruskettua talvella :) :) Mut hei, voihan se laivakin mennä vähän etelämmäksi!

   Poista
  9. Muakin häiritsee todella paljon tuo Candya kohtaan suunnattu suoranainen raivo ja lynkkausmentaliteetti. Se on aika pelottavaa jopa! Mistä moinen raivo voi oikeasti kummuta tuntematonta nuorta tyttöä kohtaan?

   Kuten eräs anonyymi osuvasti mainitsi Candyn jutun olevan vain pisara meressä kun vertaa maailman muita "vääryyksiä" ja ongelmia. Joten,mistä moinen viha..?
   Candy taitaa nyt saada kaikkien petettyjen ja muidenkin vihan päälleen bloginsa takia, vielä kun kyseessä on nuori naisenalku, on helppo lähteä vähättelevälle kasva-aikiseksi-linjalle.

   Vaikka itse tietäisin keitä Candy ja Mikko ovat, en todellakaan tulisi tietoa levittämään missään.

   Poista
  10. *reps*Toi oli niin hyvä ano 02:06,meinas kahvit lentää nenästä ja suusta :)

   Poista
  11. Mahtavaa, heti halpaa itseruskettavaa Lorealii tai muuta markettikamaa, parit Onlyn tai Vilan topit ja mustat hepeneet ja dildo käteen. Jumalauta mun mies naurais mut pihalle makkarista! Ja hei, enneku Känni alat taas vittuilee, kerron että meillä on oikein viriili ja hyvä seksielämä, mieheni on mua 10v nuorempi ja itsekin olen oikein hyvin säilynyt paketti. Mun mies oli kyllä 24v kun tavattiin ja molemmat olimme vapaita. Jotenki säälitt'vä toi sun kuvio.

   Poista
  12. Mistäs sä tiiät mistä oon itseruskettavani ostanut? :) Tiedoksi vaan, että en mistään marketista, eikä merkkinä ole Loreal.

   Pitäiskö mun käydä mummorättikaupassa, et olisin parempi ihminen? :D Vilasta varsinkin voi löytää tosi kauniita vaatteita. Kannattaa käydä joskus kurkkaamassa, jos mummomarketeiltas kerkeet.

   Jotenkin säälittävä toi sun tarve tulla vähättelemään ja haukkumaan mua. Pääsi ei oo tainnut kovin hyvänä ja terävänä pysyä.

   Poista
  13. Kulta-pieni, ei se sinua huononna että olet käynytkin ostamassa vilan topin ja markettiruskettavaa, ehkä sittenkin Ambre Solairea tms. Olet sen verran nuori, ei rahasi (jotka vanhemmiltasi saat) muuhun riitä eiä sinulla voi olla tietoa ja ymmärrystä laadukkaista vaatteista. Laadukas, ajaton vaate ei ole mummomaista nähnytkään.
   En käy mummorättikaupassa, vaan ostan aina Espritiä, Burberryä ym. laadukasta yleensä Stockalta. Pääni on oikein terävä, olen testin perusteellakin aika paljon älykkäämpi kuin sinä ja lisäksi teen vaativaa työtä peruskoulun tai lukion sijaan. Tosin koulunsa kannattaa ehdottomasti alusta asti käydä ja suosittelenkin sinua menemään lukemaan vaikka läksyjä sen sijaan että angstaat täällä. Ymmärrän, että ottaa kipeää, kun Mikolla on koti-iltaa vaimon kanssa, mutta selviät siitä kyllä. Onhan sinulla tiedossa seksikaupan keikka ja itseruskettavan levittelyä ym. meidän aikuisten mielestä lapsellista, mutta sinun ikäisellsi sopivaa pikkupuuhaa.

   Poista
  14. Miksi et pysty käsittelemään vaikeitakin kommentteja?Totta,aina vastaat rumasti tai vittuillen.Ja vedät heti jotain mummojuttua vastineeksi.Ei kaikki aikuisiässä olevat ole mummoja.Onko äitisi mummo??

   Poista
  15. Mä en pidä teidä pettämiskuviosta, mutta ymmärrän Candya. Tsemppiä elämään ja noin haukkumiskommentit kannattaisi jättää vaan lukematta. Vitsi mitä paskaa ihmiset jaksaa kirjoittaa. Ja hei, tää postaus oli hauska :)

   Poista
  16. No voihan lol, ano 03.51, kommenttisi suorastaan huokuu kypsyyttä ja älykkyyttä.

   Joo, voisihan se Cändi vähän noita sammakoiden pulautuksia tarkkailla, mutta ei se mun pyllyy niin hirveesti kutita, että tulisin tänne korostamaan omaa erinomaisuuttani verrattuna Candyyn, 17-vuotiaaseen tyttöön. Mitä tuollainen älykäs, tyylikäs, aikuinen nainen ylipäätänsä tekee täällä pätemässä? Eikö sun pitäis olla lukemassa jotain Coelhoa ja väitellä älykkäästi post-modernin taiteen olemuksesta ja merkityksestä nyky-yhteiskunnassa?

   Ja siis Stockahan on taattua laatua.

   Vielä sen verran, että kyllä mä ihan mielelläni käytän "markettikrääsää", vaikkapa juuri niitä itseruskettavia,juurikin siitä syystä, että en niitä yleensä käytä, eikä ole intressejä tai rahaa hussattavaksi johonkin h*lvetin kalliseen tököttiin, jota todennäköisesti en edes käytä. Mut hei, jos tykkää olla keino-oranssi, niin ei se mun pebaa kutkuta.

   Poista
 15. Kysyn tätä nyt uudestaan.
  Hei Candy,
  Ehkä tätä on jo kysytty, en vaan jaksa selata ihan kaikkia viestejä. Mietin vaan semmosta, sitten ku ootte yhessä Mikon kanssa ja se on eronnut sen vaimosta, miten osaat luottaa semmoseen, joka on pettänyt parisuhteessa. Mikkohan teidän suhteessa pettää vaimoaan. Mietitkö tätä ikinä?

  Tykkään lukee sun blogii. Voimia. <3
  Teresa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin.
   Tästäkin oon kirjottanu oman postauksen joskus, siellä on sun kysymykseen pitkä vastaus.

   Kiitos. :)

   Poista
 16. Kysyinkin jo tätä tossa edellisessä postauksessa muttet ymmärrettävästi jaksanut selata kaikkia läpi..kysyin siis että kauanko Mikko ja vaimo on olleet yhdessä? Tai siis puhutaanko tässä nyt jostain yli 10 vuodesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli liikaa kommentteja, en jaksanut selailla niitä enää..

   En halua kommentoida niiden välisiä asioita enää. :) En aio enää kertoa yhtäkään pienintäkään yksityiskohtaa tästä kuviosta. Valitan.

   Poista
 17. Postaus sai hymyn huulille, oli hauska lukea kun sulla selkeästi hyvä fiilis :)
  Hauskaa laivamatkaa ja pysy jatkossakin yhtä vahvana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mulla on kyl tosi hyvä fiilis! Kiitos <3

   Poista
 18. "Seksikauppoihin" ikäraja tosiaan on 18 vuotta, mutta koskaan en ole kuullut että henkkareita oltaisiin kyselty, ellei nyt selkeästi ole 15-vuotias. Itse olin puolisen vuotta kyseisen alan liikkeessä töissä, ja ainuttakaan selkeästi alaikäistä asiakasta en tavannut. Kyllä se on paljon omasta käyttäytymisestä kiinni satutaanko henkkareita kysymään, jos ei muuten alaikäiseltä näytä. Ei muuta kun ostoksille vaan, ja kysy reippaasti neuvoa jos tulee valinnan vaikeus! Myyjät tykkää auttaa, se on niiden työtä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos tästä kommentista. :) Nyt viimeistään rohkaistun menemään sinne ostoksille!

   Poista
  2. Mene,ja osta dildo ja jätä se perheellinen mies vaimoineen rauhaan.

   Poista
  3. Luulenpa, että seksikaupassa kaikki on kiinni omasta asenteesta ja käyttäytymisestä. Ainoa ns. oikeasti k-18 tavara ovat aikuisviihde-elokuvat. Itse en ainakaan kokenut muita "tavaroita" samalle tasolle, eikä mielestäni oman mielihyvän tuottamiseen tarkoitetuissa välineissä ole k-18 merkintää. :)

   Terv, parikmppinen :D

   Poista
 19. tää on jotenki hassua miten mielipide susta vaihtelee laidasta laitaan aina eri kirjotuksien perusteella koska en tunne sinua tosielämässä! välillä toivoisin sinun ja mikkosi painuvan kaivoon, välillä toivon teille onnea, välillä pidän sinua yläasteikäisenä teininä ja välillä todella aikuisena.

  tämä teksti sai minut todella nauramaan=D joskus mulla menee hermot kärkkäsiin kommentteihisi mutta tässä jotenki susta huokui se onnellisuus ja se ettet vittuakaan jaksa välittää ulkopuolisista vinkujista! hauskaa, sarkastista ja vittuilevaa, tästä mie tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hassua. :D

   Kiitos kommentistas! :)

   Poista
  2. Juu voi voi ku hassua,ei v*ttu..

   Poista
 20. http://tieku.fi/aeotesti < paljoko pisteitä saat tosta? 80?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein! Pisteitä tuli 126. Ihan ok tulos, vaikka itse sanonkin. :D
   Tosin eipä toi älykkyystesti testaa kun vaan tietyntyyppistä älyä, ei se anna kokonaismääräistä kuvaa ihmisen älykkyydestä.

   Ei siis sillä että itteeni ja tulostani puolustelisin.. :D

   Poista
  2. Ihan just sama kuin se että luulit 4000e euroo olevan hyvä palkka, luulet tuon 126 olevan joku hyvä tulos. Mulla on tulos 142, ai niin mut sehän mittaa vaan tietyn tyyppistä älykkyyttä ;)

   Poista
  3. Eiku mulla menikin noi numerot vääräs järjestyksessä, sainkin oikeesti 162 ;) HEHEHE!

   Poista
 21. Kirjotin tonne yhteen aiempaan postaukseen vastauksen fenii-nimimerkille, mutta kommenttiboksi ei jostain syystä toiminu...Laitan sen nyt sit tähän.

  ”Tiivistettynä: Se, että on mahdollisuus tuoda oma mielipiteensä julki ei oikeuta toisen ihmisen lyttäämistä tai oman ylivertaisuutensa korostamista.”

  ”Vaikka harva näistä kommentoijista varmaankaan tosi elämässä on yhtä kärkäs jakelemaan ohjeita, minusta on silti (kuten sanottua) lähes pelottavaa, että niin moni ihminen kokee itsensä jotenkin muita ihmisiä paremmaksi ja viisaammaksi.”

  Minusta on mielenkiintoista, että sekoitat neuvomisen ja kritiikin antamisen ylimielisyyteen. Niitä voi antaa moneen sävyyn, myös ylimieliseen, mutta asiallisen neuvomisen ja kritiikin kulmakivenä on _kohdistaa_ se oikeaan paikkaan.

  Neuvominen _tietyssä_asiassa ei tarkoita itsensä asettamista _kokonaisuudessaan_ toista viisaammaksi.

  Samoin kritisoiminen _tiettyä_ asiaa tai toimintaa kohtaan ei tarkoita itsensä pitämistä kaikinpuolin toista parempana.

  Kuten näyt kirjoittavan omassakin blogissasi, ei väärä teko määrittele ihmistä kokonaisuutena. Tarkoituksenmukainen kritiikki tulisikin kohdistaa tiettyyn toimintaan, ei ihmiseen kokonaisuudessaan. Mutta kaikkea kritiikkiä ei pidäkään nähdä kokonaisvaltaisena lyttäämisenä (ehkäpä huono itse-/omatunto kasvattaa kärpäsestä härkäsen?). Samoin hyvien piirteiden, karismaattisuuden ja fiksun tekstin ei mielestäni pitäisi antaa häivyttää tosiseikkoja väärästä toiminnasta (näin tuntuu käyvän juuri niiden tsemppaus-kommenttien kohdalla). Väärä toiminta on väärää toimintaa, oli tekijä sitten muista piittaamaton psykopaatti tai vaikka se söpönen hairahtunut tyttönen.

  Käsityksiä oikeasta ja väärästä lienee toki yhtä paljon kuin maailmassa on ihmisiä. Itse pidän kuitenkin vääränä toimintana sellaista, jossa loukataan jotakuta toista. Ja jos kommentteja vielä nimenomaa toivotaan, niin voidaanko olettaa niiden olevan vain sitä kannustamista? Oman väärän toiminnan tiedostaminen ja itsensä kehittäminen on eri asia kuin väärän toiminnan itselleen oikeuttaminen ja sillä repostelu. Menneisyyttään katuva, parempaa elämää tavoitteleva itsensä velkasaneeraukseen shoppaillut ex-shoppailuholisti on eri asia kuin shoppailuhullu, joka bloggaa siitä, kuinka taas pölli poikaystävän lompsasta rahaa ostaakseen tuhannennen kenkäparinsa.

  Jaktuu...

  VastaaPoista
 22. ...Jatkuu

  "itselleni ja kymmenelle kaverilleni olisi Candyn tilannetta vastaavassa suhteessa käynyt huonosti, ei se tarkoita, että niin tulee käymään myös Candylle ja Mikolle. Sitä, miten heidän suhteensa tulee päättymään ei tiedä kukaan"

  Tiettyjä syy-seuraus-suhteita ja todennäköisyyksiä on kuitenkin olemassa. Kukaan ei voi satavarmasti sanoa miten tarinassa käy. Voihan Mikko olla mies, joka ihan oikeasti on löytänyt teinitytöstä sielunkumppanin, jonka kanssa viettää loppuelämänsä. Teinityttöjä metsästävät perheelliset miehet + heidän motiivinsa ovat kuitenkin niin moneen kertaan nähty. Koko ajan kasvaa lisää teinityttöjä kuvittelemaan että ”miten ihq onkaan tuo pertsa 36-v. kun nyt pyys käymään sen kämpillä ja lupas auttaa mallinurallakin eteenpäin”. Mutta siis kuten sanottu, poikkeuksiakin on eikä jokainen yli 30-v. perheellinen salasuhteessa teinityttöön oleva mies ole mikään paha pervo :)

  Candy vaikuttaa hyvinkin kypsältä ikäisekseen ja tuskin kukaan häntä pitääkään pahimpana latvakakkosena mitä maa päällään kantaa. Jokaiselta meiltä löytyy kuitenkin myös tunteista, kokemattomuudesta jne. johtuvia sokeita pisteitä, jolloin arvostelukyky on koetuksella ja objektiivinen arviointi vähintäänkin hankalaa.

  Kyllä minä ainakin voisin ikäni ja kokemukseni puolesta kuvitella osaavani neuvoa vaikka yläasteikäisiä joissakin elämän kolhuissa. En siksi, että olisin jotenkin heidän yläpuolellaan ja älykkäämpi, vaan nimenomaa elämänkokemuksen (esmes rikkinäisessä perheessä kasvaminen) vuoksi. Ja en pidä ollenkaan ylimielisenä sitä, jos vaikka noihin shoppailuhullujen blogeihin joku samanlaisesta toiminnasta kuiville päässyt antaisi neuvoja.

  Huhhuh, en ole mikään miss moraalinen vaikka moraalijorinaa on tullut vuodatettua ihan tarpeeksi. Koitan jatkossa välttää näitä hehtaarikommentteja :D

  VastaaPoista
 23. Minkä ikäsiä noi mikon lapset on ja mikä mikon oma ikä mahtaa olla? Entä kaukans sillä ja sen vaimolla on ollu onkgelmia/riitoi ja milloin luulet et ne eroaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten ikiä en kerro, Mikko on 34.
   Enkä ala nyt niiden riitahistoriaa tässä setvimään, ja mä tiedän millon ne eroaa, en luule.

   Poista
  2. Joko se Mikko ehti takaisin vaimonsa helmoihin?

   Haluaisitko Candy itse olla vaimon asemassa?

   Poista
 24. Eiks tän pitänyt olla sun "oma purkautumiskeino" tää blogi? Mitäköhän purkautumista tuokin postaus taas oli? Pelkkää vittuilua (eiku vitsi vitsi vitsailua) ja itsensä ylentämistä.

  Olet ihan saatanan kamala narsistikakara, voi kun mä olen niin vitsikkäällä tuulella hihi, en toki hlaua että otat kommettini väärin! En suinkaan halua, että ajattelet mun pitävän sua kamalana narsistikakarana, vaikka kirjoitinkin niin, käsitit kaiken vaan niin väärin! En tosiaankaan halua että sun persettä kutittaa yhtään tai että skitsoot mitään, joten muista että mä oon vaan vitsikkäällä tuulella, Namiskukkeli.

  VastaaPoista
 25. Valitettavasti pitää olla täysikänen, mut eihän sulla enään pitkä aika siihe oo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo kyl mä uskon, et kyllä sinne sisälle pääsee, eikä ne ala mitään papereita kyselee. :)

   Poista
 26. Ei oo todellista :DD. Candy, mun mielestä sun on vaa pakko hyväksyy se tosiasia,että oot narsisti, syömishäiriöinen, lapsellinen ja muuten vaa mielisairas. Se on näissä blogin kommenteissa niin hyvin todettu, että ei voi kyllä enää kiistää. Kannattaa myös testata toi älykkyysosamäärä ku sieltäki varmaa tulee tulokseks nolla!!!

  Jep. Mun mielestä on idioottia ihmisiltä olettaa, että 17-vuotias käyttäytyis kuin aikuinen, koska EI 17 V OLE AIKUINEN. Totta, Candy on myös mun mielestä tän blogin perusteella välillä aika hukassa ja joo lapsellinen, mutta se on kuulkaas lapselta ihan normaalia.

  Lisäksi mua ihmetyttää, että miten ihmiset vielä jaksaa. Kaikkihan on jo huomannu, että neuvoja ei kuunnella joten mitä järkeä tulla enää märisemään. Candy selvästi jollain tavalla nauttii tosta vihakommentteihin vastaamisesta, koska miks se sitä muuten tekis. Niin sairaita juttuja välillä, että en ite ainakaa enää jaksais. Onhan se varmaa kiva provosoida ihmisiä, jotka provosoituu jokasesta pikkuseikasta. Kyllä kaikki tajus, mitä Candy tolla rupsahtamiskommentilla meinasit, porukka vaan tahallaan ymmärtää väärin, että sais aihetta haukkua. Onhan se nyt ilmiselvää, että lasten saannin jälkeen kroppa muuttuu, mutta on ihan eri asia kun teinit lakkaavat pitämästä huolta itsestään kun alkavat seurustella. Aivan yleinen ilmiö ja minustakin outoa.

  Ei muuta tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luin vaan ekan kappaleen kommentistas ja nauroin sille. Loppua en jaksanut, ei siellä mitään tärkeetä varmaan ollu. :D

   Jumalan siunausta sinullekin! <3 Koita pärjäillä, et selvästikään voi kovin hyvin.

   Poista
  2. Ei helvetti Candy. :D Olisko kannattanut lukea kuitenkin, toi on noita sun ylistyskommentteja. Saat taas kasvattaa vähän tota egoas. ;)

   Poista
  3. Ois varmaan kannattanu lukea se loppukin, koska toi eka kappale oli sarkasmia x).

   Poista
  4. Tää kertoo jo Candysta aika paljon. Haukut muita sekopäiksi ja latvasta lahoiksia mielenvikaisiksi skitsoiksi. Eli toisin sanoen: Päässä on vikaa. Yleensä tällaset henkilöt on itse niitä joilla ei oo kaikki matot vintillä ja suuttuu jos haukutaan mielenvikaseks. Sit pamautetaan samalla mitalla takas, koska ei haluta kuulla olevansa sekopäitä. Kaikenlisäks et osaa ottaa kritiikkiä paskan vertaa vastaan, vaan tulistut saman tien ja alat etsiä heti vikoja muista. Ihanku sussa ei olis vikaa? Koitat myös pistää takaisin muka nokkelilla vastauksilla, mut oikeesti ne vaan saa mut ainakin tunteen sua kohtaan myötähäpeää.

   Poista
  5. Ups, ois tosiaan kannattanu lukee loppuun heti ekalla kerralla. :D Eihän se ollutkaan vihapostia! Mun moka, anna tuon kirjoittaja anonyymi anteeksi huolimattomuuteni.

   Poista
 27. candy nyt vähän ryhdistäydy! en tiedä, mitä sulle on tapahtunut, onko cityn juttu kolahtanut päähän, mutta kirjotat nykyään tosi koppavasti, yleistäen ja miettien vain lukijoita. tykkään lukea sun blogia ja mun on tyhmää täällä sua kommentoida, kun luen vaan anonyymina toisen elämää, mutta jotain sussa on nyt tapahtunut.. vähän skarppia ja nöyryyttä takas postauksiin nimimerkillä ei pahalla, vaan palauttamalla sut takas tähän maailmaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, no ei todellakaan :D Miks olis ja minkä takia??

   Poista
 28. Toivoisin Candy että vastaat tähän. Tunnistatko itseäsi seuraavista väitteistä?

  1. Suuret käsitykset itsestään eli liioittelee saavutuksiaan
  2. Keskittyy mielikuviin rajattomasta menestyksestä, voimasta, kauneudesta tai suuresta rakkaudesta
  3. Uskoo olevansa niin ainutlaatuinen, että häntä voivat ymmärtää vain muut huomattavat henkilöt tai instituutiot
  4. Vaatii korostunutta ihailua
  5. Oikeus erityiskohteluun
  6. Muiden hyväksikäyttö
  7. Empatian puute
  8. Kateus (tai uskoo muiden kadehtivan häntä)
  9. Ylimielisyys ja röyhkeys

  Ja tiesitkö että tekstistä voi lukea ihmistä hyvin paljon, sun kirjoitustyyli kertoo jo tosi paljon. Ja eihän mielenvikainen itse pidä itseään mielenvikaisena.. En tarkoita tätä mitenkään vittuiluna, itse kärsin erilaisista mielialahäiriöstä ja ovat minulle arkipäivää.

  Ja ainakin täälläpäin seksikaupoissa ei kysellä mitään papereita, pikkusiskoni on ikäisesi ja käynyt shoppailemassa vaikka minkälaista härveliä itselleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta listasta! Kuka tahansa blogia lukenut näkee kaikki nuo piirteet joka ikisessä postauksessa!
   Candy haluuamalliksi ja Mikko "tuntee vaikutusvaltaisia ihmsiiä" joten hän pääsee malliksi.
   Candy on niin vitun hyvännäköinen ja muut kadehtii häntä hulluna.
   Candy ihan ehdottomasti uskoo saavnsa Mikon.
   Candy käyttää kaikkia ystäviään ja perhettään hyväksi valehtelemalla heille, salaamalla heiltä asioita ja olemalla epäluotettava, elämällä omaa salaista elämää.
   Candy on mielettömän ylimielinen ja röyhkeä. Ei tunne empatiia todellakaan. Haluaa iana ja kaikkialla erityiskohtelua ja uskoo sitä myös saavansa, Ihailuahan hän haluaa ihan ylitse muiden hinnalla millä hyvänsä. Ja erityisen ainutlaatuinen hän on, hänet ymmärretään siksi niin usein väärin.

   Tämän blogin perusteella olet ehdottomasti narsisti, Candy. Uskon että myös liven. Olet kuitenkin itsestäsi antanut tännejonkin verran, kaikki ei ole feikkiä.

   Sinä et voi myöntää narsismia itsellesi, kukaan narsisti ei kykene siihen, kuuluu taudin kuvaan.

   Poista
  2. Haloo, olitko joskus itse teini? Lapset ja teinit ovat itsekeskeisiä, enkä tarkoita tällä mitään pahaa.

   Poista
 29. Sanoin "Wihii"postaukseen että asenne on niin kuvottava etten lukisi tätä enää.. Luin kuitenkin tänään, ja hymyilin.
  Sitten iski taas kuvotus.
  Ei Candya eikä Mikkoa kohtaantällä kertaa, vaan niitä kohtaan jotka väkisin nyt keksivät aihetta haukkumaan.
  Onko minusta tämä toiminta oikein?
  Ei.
  Onkominusta inhottavaa miten suunnitellusti pettävät Mikon vaimoa?
  On.
  Kihisen itsekin inhosta ja vihasta kun luen miten ero ei nyt sovi suunnitelmiin, ja Mikon vaimon pitäisi nyt tajuta että Mikko ja Candy tietävät mikä on hänelle parasta, ja lapsille.
  Inhottaa kyllä lukea kun Candy hehkuttaa ihanaa suhdetta varattuun mieheen, ja kaikkimulleheti-mentaliteetti, mutta oikeasti...
  Onko pakko joka asiasta keksiä vihapostia?
  Eikö se nyt ole jo vanhaa ja nähtyä...?

  VastaaPoista
 30. Tää on tosi kummallista miten mä jotenkin hyväksyn tän sun ja Mikon jutun. :D Omassa lähipiirissäni oli samanlainen tapaus, tosin tunsin kaikki osapuolet ja heillä oli ikää kymmenisen vuotta enempi kaikilla, mutta joka tapauksessa, sitä "kolmen kimppaa" en hyväksynyt. Tosin siihen vaikutti että mies ja toinen nainen olivat avoimesti suhteessa, tai no, kaikki tiesivät asiasta joka tapauksessa vaikka salailivatkin. Ja mies esitti vaimolleen kaiken olevan hyvin ja elätteli toiveita loppuelämästä yhdessä.
  Tässä tapauksessa säälin vaimoa todella paljon, koska hän todella halusi suhteen toimivan ja teki itse kaikkensa sen eteen. Lopulta oma vaimo voitti ja kakkonen lempattiin.
  Mutta en siis toivo enkä usko teidän kohdalla käyvän niin. Oli vaan pakko tulla sanomaan. Tykkään blogistasi kauheasti ja toivon teille kaikkea hyvää! (:
  Ja vielä pakko sanoa että oma äitini on narsisti, ja tiedän millaisia ihmisiä he ovat. Sinusta en saa millään narsistista kuvaa! Tsemppiä ja jaksamista kaikkien näiden rankkojen kommenttien keskelle!
  -Hansu

  VastaaPoista
 31. Aina välillä eksyn lukemaan sun blogia ja nuo sun saamat kommentit on kyllä aivan naurettavia. Aikuisilta ihmisiltä tulee aivan järjetöntä tekstiä, aivan kuin olisivat itse täydellisiä... Noh, itse aikuisena voin sanoa, että moraalinvartijat jätettäköön omaan arvoonsa ja nauti sä vain sun nuoruudesta ja rakkaudesta :)kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 32. Mun käy sua sääliksi kaikkien näiden kommenttien takia. Ihmiset on melkoisia kakaroita joskus... :s Netistä onnistuu tilaamaan leluja periaatteessa ilman ikärajaa, kunhan sulla on nettipankkitunnukset. Esim. itse hankin huippukiva.fi:stä. :)

  VastaaPoista
 33. Kuulostat ihan mun kaverilta ja multa, eli hyvältä:) tsemppii! antaa rupsahtaneiden roikkotissien jauhaa.

  VastaaPoista
 34. Voi hyvää päivää ihmiset! Miten voi blogitekstien perusteella sanoa ketään narsistiksi?! Sitähän ei välttämättä huomaa heti edes itselle läheisistä, miten sen huomaisi täysin vieraasta ihmisestä? Lähipiirissäni on narsisti, pahemman laatuinen, joten uskon tietäväni mistä puhun. Ihmetyttää nämä "hoitoalan ihmiset", miksi Candya kiinnostaisi mitä mieltä olette tai mihin liittoon kuulutte, haloo! Muutenkin nämä yli-aggressiiviset kommentit.. huhhuh. En sano hyväksyväni Candyn touhuja tai katsovani niitä hyvällä, mutta en silti ymmärrä. Mitä kukaan voi saada siitä, että haukkuu/arvostelee tuntematonta ihmistä?

  VastaaPoista
 35. huh huh mitä lihavia tosikoita lukijat täynnä :o Läskit on läskejä eikä muuksi muutu puolustelittepa sen miten päin tahansa.

  Ja candy ei oo niistä puhunutkaan vaan OMISTA mielipiteistään -.-' Tiedoks anoille joille tuli yllätyksenä. _Kaikilla_ on omat mielipiteet. Ne ei oo oikeita tai vääriä vaan ihan puhtaasti omia mielipiteitä, opetelkaa elään asian kanssa.

  Mua rupee aina hävettään ja säälittään kun luen näitä candyn saamia kommentteja... Näiden kommenttien takia ihmiset varmaan tätä blogia lukee, teistä saa hyvät naurut! vaikka välillä tekiskin mieli ennemmin itkee... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta mielipiteihän ne on nuo anojenkin kommentit :)
   Miksi siis hävettää ja säälittää se, että he kertovat oman mielipiteensä?

   Poista
 36. HEI. En ehtinyt lukea tätä postausta edes loppuun enkä todellakaan edes aloittanut lukemaan edellisen kommentteja, kun kävi ärsyttämään. Arvasin että siellä on taas jotkut suomi-urpot verkkaneineen ja rasvasine hiuksineen vastannut että "NO KUULE kun saat lapsia ja valvot yöt niin ei oo eka ajatus aamulla että olisipa kiva näyttää nätiltä tänään!". BULLSHIT!!
  Olen 25vuotias äiti ja näytän samalle nyt kuin ennen lasta. Aion näyttää samalle myös kolmen lapsen jälkeen, niinkuin oma äitinikin on aina näyttänyt. Liikunta ja omat harrastukset ei jää, kotiin ei tarvitse linnoittautua 24/7 vaikka olisikin pieni vauva (muistakaa; lapset tulee vanhempien ehdoilla eikä aikuiset mene lasten ehdoilla!!), tyylitietoisuus ja muodin rakastaminen ei unohdu edes hormonihuuruissa, aina on sen verran aikaa että ehtii käydä suihkussa ja joka päivä ehtii myös meikata. Ei ne lapset roiku sinussa 24/7, ne myös mm. nukkuu päviäunia tai jos on siinä iässä että ei nuku, niin lapsi kykenee kyllä jo leikkimään hetken yksinkin tai sisarusten kanssa.
  Edes kauppaan ei lähdetä katsomatta peiliin. Ok, saatan joskus käydä lähikaupassa laittamatta hiuksia, pipo päässä ja collegehousut jalassa, mutta a) aina katson peiliin ja peitän edes tummat silmänaluset jos en muuten jaksa meikata ja b) nekin vaatteet voi näyttää ihan hyvältä, jos ulkotakki ja pipo on nätit ;) ja collegehousujakin saa nättejä, ei tarvitse käyttää haisevia vuoden -96 nappiverkkareita.
  Liikunta ei unohdu (tee edes vaunulenkkejä jos olet lapsessasi niin kiinni, ettet voi käydä salilla/jumpassa ilman häntä) ja raskauskiloihin ei tarvitse jäädä kiinni.
  Että rupes vähän sapettamaan!

  P.S. Tämä teksti oli tarkoitettu normaaliarjessa eläville lapsiperheille (ei kehitysvammaisten tai muuten vakavasti sairaiden lasten äideille) ja sen oli tarkoituskin hieman provosoida.

  Peace!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, minä olen samanikäinen kuin sinä ja minulla on 3 lasta.
   Kyllä nuo sinun bullshitit saa heittää mäkeen :)
   Minä sentään onneksi ymmärrän, että ihmiset ovat pikkaisen erilaisia, eikä kannata itseään verrata keneenkään ;)

   Tästä tulikin mieleen hauska ketju vauva palstalla, oletko ollut myös siellä huutelemassa? :)
   Siinä selitetään, miten naisen kuuluisi näyttää naiselta. Korkkarit, hame yms.
   Se oli hauska ketju, kilpaa huudetaan, miten naiset antaa itsensä rupsahtaa yms. mutta ei yhtään ajatella sitä, että joku voisi olla tyytyväinen tavallisiin lenkkareihin ja verkkareihin :) Ja voi olla tyytyväinen pieniin makkaroihin mahalla :)

   Karseaa, jos vaatteet ja ulkonäkö vasta tekee naisesta naisen :)

   Poista
  2. Kertoohan se kovan luokan itsetunnosta jos pystyy pokkana vetelemään kylillä nappivermereissä ja vatsamakkaroissa, ei oo todellakaan mun juttu mutta whatever floats your boat I quess..

   Poista
  3. Quesspä hyvinkin :D

   Ehkäpä onkin juurikin sitä hyvää itsetuntoa käyttää juuri niitä vaatteita, joissa tuntee olonsa hyväksi? ;) On se ihme, että ulkonäön pitää olla kaikille se ykkösjuttu, että voi kutsua itseään naiseksi.

   (Itse tykkään pitää huolta ulkonäöstäni ja itsestäni, mutta ymmärrän silti, että IHMISIÄ ON ERILAISIA)

   Poista
 37. Itse en ymmärrä tekosyyksi edes tuota lastensaantia.. Olen itse synnyttänyt toisen lapseni 5 kk sitten eikä raskauskiloja näy enää missään. Ja vaikka lapsia olisi useampia, niin sekö on tekosyynne? "Minulla on lapsia, siksi vyötäröni on tämännäköinen." Sairaudet ja liikuntarajoitteiset ihmiset toki ymmärrän minäkin. Iän myötäkin on tietysti vaikeampaa pitää kroppa kunnossa, mutta en ymmärrä ihmisiä jotka itkevät kilojaan ja silti mutustavat sipsejä sohvannurkassa. Ihan oma syy se on.
  Terveellinen syöminen ja lasten kanssa päivittäinen touhuilu pitää ainakin minut oikein hyvässä kunnossa. Herkutellakin osaan, melkein joka päivä, mutta sen edestä teen sitten vaikka parikin vatsalihasliikettä. Itsensä kunnossapitäminen ei todellakaan ole mikään supervaikea juttu!
  Ja on erittäin ihanaa kun oma mies katsoo rakastaen ja sanoo että ei tarvitse edes vilkaista toiseen naiseen, kun kotona on jotain paljon parempaa :)
  Joten ne jotka _TÄSTÄKIN_ asisasta tulevat Candylle ulisemaan niin miettikää nyt ihan oikeasti! Tässä menee jo blogin tarkoitus hukkaan kun tartutte ja viilaatte joka ikistä pientä sanaa mitä Candy kirjoittaa! Todellakin, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Pullukat menkööt itseensä tai hyväksyköön sen mitä peilistä näkyy, Candyllä on täysi oikeus pitää mielipiteensä, kuten myös esimerkiksi minulla ;)

  VastaaPoista
 38. Hei haloo ihmiset!! Te jotka väitätte olevanne aikuisia niin ei kauheesti vaikuta siltä..ikävä kyllä!
  En todellakaan pidä siitä mitä Candy tekee, tai mitä Mikko tekee, mutta ei se minun verenpainetta nosta niin että tarvii tulla blogiin kirjoittamaan törkeyksiä.
  Mikä ihmeen tarve ihmisillä on saada mielihyvää siitä että _haukkuu_ toista anonyyminä? Veikkaan että tuskin Candyä ihan kauheasti kiinnostaa teidän mielipiteet, sen verran lapsellisia kuitenkin suurinosa(tai itseäni ei kiinnostaisi mutta huvittaisi suuresti).
  Ja ihan samaa mieltä olen tuosta rupsahtamis asiasta. Itsellekin käynyt niin kun kumppanin kanssa ollaan oltu vuosia yhdessä, mutta otinpa itseäni niskasta kiinni ja tällä hetkellä olen enemmän kuin tyytyväinen itseeni:)
  Terv: Jenni

  VastaaPoista
 39. Olen itse ollut aikoinani jollakin tapaa samanlaisessa tilanteessa. Olin nuori (täysi-ikäinen tosin, mutta nippa nappa) ja rakastuin itseäni 15 vuotta vanhempaan mieheen, jolla oli pieni lapsi ja juuri eroprosessi käynnissä. Se rakkaus oli jotain uskomatonta, päätöntä, älytöntä, kaiken täyttävää... meillä oli lyhyt, kiihkeä suhde jonka mies katkaisi, koska hän koki että ero täytyi hoitaa ensin kunnialla loppuun ja että lapsi tarvitsi häntä kaikkein eniten... Olin aivan musertunut. Mutta tällä tarinalla oli onnellinen loppu. Mies erosi, sai sovittua asiat ex-vaimonsa kanssa liittyen lapseen ja muuhun, järjesti elämänsä... ja minä sillä välin elin omaa nuoruuttani, opiskelin ja itsenäistyin. Koko tämän ajan syvillä sydämissämme rakastimme toisiamme. Muutaman vuoden jälkeen löysimme toisemme uudestaan, siitä tulee tänä kesänä kuluneeksi kymmenen vuotta. Olemme nyt naimisissa ja meillä on kaksi yhteistä lasta. Mieheni esikoinen on jo nuori aikuinen ja olen hänen kanssaan hyvin, hyvin läheinen. Ja mikä hauskinta, mieheni ex ja hänen nykyinen puolisonsa kuuluvat myös läheisiin perheystäviimme tällä hetkellä.

  Oman tarinani haluan kertoa osoituksena, että ikä ei merkitse mitään ja tosirakkaus ihan oikeasti joskus voittaa kaikki esteet, siis ihan oikeassa elämässäkin eikä vain saduissa. Usein näistä asioista annetaan kauhean yksipuolinen kuva, jos et ole se ensimmäinen vaimo niin olet ikuisesti väärä. Meille kävi hyvin, mutta se vaati malttia ja vähän etäisyyden ottamista. En tiedä mitä se teidän kohdalla vaatii, mutta toivon teille KAIKILLE, sinulle, Mikolle, vaimolle ja lapsille yhtä onnellista loppua, mitä se sitten tarkoittaakin:)

  Ja vielä, luulen että moni on ymmärtänyt ehkä tahallaan väärin tuon rupsahtamis-jutun. Mulla itselläni on pienet lapset ja raskas, vastuullinen työ. Käyn salilla ja ostan kauniita vaatteita, koska haluan huolehtia itsestäni, itseni takia, jotta jaksaisin paremmin. Siitä tulee hyvä olo MINULLE. Toki tuo hyvä olo onneksi myös heijastuu parisuhteeseen:)

  Kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana tarina sulla, kiitos tän jakamisesta muillekin <3
   Kaikkea hyvää myös sulle ja perheelles :)

   Poista
 40. älä välitä. naurattaa nää muiden kommentit ja varsinki se, et jotkut otti henkilökohtasesti itteensä sun mielipiteestä :DDDD oon itekki meinaa täysin samaa mieltä sun kaa. oot just helmi tyyppi, tsemii ja jaksamisii ja onnee sulle ja mikolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en välitä. :D Joitakin skitsokommentteja on ihan viihdyttävä lukea.

   Kiitos. :)

   Poista
 41. Minusta on surullista että 17-vuotiaan lapsen (kyllä olet lapsi sekä laillisesti että henkisesti) täytyy ostella alusasuja pitääkseen keski-ikäisen miehen luonaan. Ihan itseäsi lainaten näyttää tälle että minun kanssa kannattaa lähteä reissuun. Olen parempi kuin vaimosi.

  Lupaan maksaa sinulle 100 euroa jos olette Mikon kanss ayhdessä 5 vuoden päästä, siis oikeasti yhdessä asutte saman katon alla ja elätte arkea yhdessä. Valitettaavsti en vaan jaksa uskoa tähän. Eihän se tietenkään ole minun uskomisesta kiinni, mutta kaikki merkit viittaa siihen. Jos haluaisitte olla ja elää yhdessä olisi teillä siihen jo nyt mahdollisuus. Mikko kai asuu jonkun kaverin asunnossa, miksi sinä et ole siellä?

  Minä todella toivon että omat lapseni pystyvät säilyttämään itsekunnioituksensa eivätkä ole koskaan noin surullisessa tilanteessa. Olet se kolmas pyörä, jolal ei ole mitään valtaa mieheen joka pyörittää sinua oamn aikataulunsa mukaan. Toivon todella että ei täysin riko sydäntäsi aj luottamusta mieheen.

  Kannattaa lukea Helsingin sanomien NYT-liitteen tarina Saana Parviaisesta, yhtymäkohtia teidän välillä oli yllättävän paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohhoi.. Aluisasuilla sitä mies itellään pidetäänkin, just niin. Kiitos tästä tiedosta.

   Enkä mä tarvii sun säälittäviä roposias, anteeksi vain. :D Pidä ne vain itselläs.

   Ja mulla on itsekunnioitus tallella, kiitos vaan kysymästä. Toivottavasti opetat lapsesi itseäsi suvaitsevammaks, sillä jos sun oppias ottavat, niistä tulee koulukiusaajia. Sekös se vasta on hienoa, kunhan eivät vaan mene rakastumaan varattuun ihmiseen!!!1

   Poista
 42. Voi hyvänen aika sentään teitä, aikuiset naiset XD ! Melkosen koomista seurata miten omanikäiset, aikuiset naiset provosoituu teinitytön kirjoituksista, aivan hulvattoman hauskaa viihdettä. Nyt vielä jaellaan diagnooseja muutaman hassun tekstinpätkän perusteella, kamaaaaaaan te hoitohenkilökuntaan kuuluvat. Tiedättekös, 17-vuotiaasta ei voi vielä edes narsisti-diagnooseja tehdä, sen ikäisellä on vielä kehitys täysin kesken.

  Ettekö todella itse muista millaista oli olla 17v? Nuoruuden huumaava rakastuminen vailla mitään järjenhiventäkään, maailmanvalloittajaolo, omasta mielestä mielen kypsyys ja asioissa oikeassa oleminen, ihmetteleminen siitä miten kaikki ne _vanhat_ on niin rupsahtaneita...Haloo, tässähän on kyseessä aivan normaali 17v-teinityttö jota nyt viedään kovaa! Olisi aika rankkaa olettaa että 17v:llä on samanlainen moraalikäsitys sekä työkalut nähdä asiat isommassa mittakaavassa, ei sen ikäisellä ole yksinkertaisesti tarpeeksi elämänkokemusta sellaisen hallitsemiseen. Eihän sen ikäisenä voi ymmärtää mitä se perhe-elämä on, mitä on olla vastuussa _kaikesta_, sitä että intressit muuttuu rajusti ja tietynlainen itsekkyys häviää (toivottavasti).

  Toisaalta kändi on tietyllälailla oikeassa. Miksi me äidit uhraudumme niin kovasti kun lopulta emme kiitosta siitä uhrautumisesta saada? Miksi emme järjestä elämää niin että ehdimme ja jaksamme hoitaa myös itseämme, niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointiamme. Ruumiimme on temppelimme, sanoi eräs viisas...

  Minua nämä kändin tekstit hymyilyttää, ajattelen omaa villiä nuoruuttani kun ihan kaikki tunteet ja elämä yleensäkkin elettiin niin täysillä. Elä, tyttöhyvä, elä! Muista kuitenkin että elämä ei ole mustavalkoista, ja todennäköisesti tulet ennemmin tai myöhemmin tippumaan korkealta ja kovaa myös tämän Mikon suhteen. Faktaa on nimittäin se että aikuinen mies käyttää tässä sinua hyväksesi paetakseen omaa, todellista elämäänsä. Mies joka ei kestä ottaa vastuuta omasta perheestään ja asioiden hoitamisesta niin kuin aikuisten ne pitäisi hoitaa. Todennäköisesti hänkin on toki sinuun teinimäisesti ihastunut, kokee kauttasi sitä unohtunutta nuoruuden huumaa. Tällainen mies ei vain näin aikuisen naisen näkökulmasta ole mikään mies, vaan todellinen luuseri.

  Sinä, kändi, olet kuitenkin tavallaan vielä niin viaton nuori tyttö. Olet tiesi valinnut, nauti siitä täysillä niin kauan kun voit. Muista kuitenkin että tulet jossain vaiheessa putoamaan kovaa ja korkealta, mutta ota se elämänkokemuksena. Tämä tulee opettamaan sinulle hyvin paljon aikuisten maailmasta, miehistä ja moraalin kasvattamisesta.

  Dancing queen, young and sweet, only seventeen...

  T: Kahden pienen lapsen ylipainoinen kolmekymppinen äiti sekä maailman ihanimman miehen vaimo (joka joskus on elänyt villin nuoruuden ja ottanut siitä opikseen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistas. :) Se sai mut joiltain osin hymyilemään.

   Poista
 43. Oletko sinä joku noista kuvan tytöistä tässä postauksessa,ystäviesi kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon toi noissa seksikkäissä neonvihreissä uikkareissa oleva daami.

   Poista
 44. annas mä pikku tyttö nyt valasen sua, ja kyllä olen 19v mutta sua niin henkisesti korkeammalla että huhuuh! mä sentäs en asu enää porukoillani :) mutta tosiaan mä vihaan lapsia ylikaiken, mutta puhuit että lasten saannin jälkee ei ole normaalia rupsahtaa. kerronpa tässä ystäväni tarinan, noh hänelle tehtiin keisarinleikkaus, alapää thank god pysyi yhtä hyvässä kunnossak uin ennen MUTTA leikkauksessa leikattiin lihaksia, joten hänen vatsansa jää aina ns. nahkamaiseksi ja pussimaiseksi ja kiloja tulee siihen päälle. mitäpä jos sä ottaisit asioista selvää paremmin? sä oot vasta 17, oikeesti. murrosikäs ei oo ees loppunu vielä ja kehtaat puhua tollasia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, et ainakaan luetunymmärtämisen kanssa oo mua korkeemmalla tasolla, jos nyt siitä lähdetään liikkeelle. :)

   Mitäpä jos lukisit ensin kunnolla ajatuksen kanssa ton mun tekstin ja katotaan sitten uudestaan? :D

   Poista
 45. Joten niin outoa, että tuommoisesta pikku asiasta heti kaikki rupeaa esittämään omaa mielipidettään ja valittamaan.. itsekin olen huomannut että kun aloittaa seurustelun, ei pidä ulkonäköä enää niin tärkeänä, koska tietää että kumppani rakastaa siitä huolimatta miltä näyttää. Vaikka ulkonäkö on toki tärkeä.

  VastaaPoista
 46. Kaikille kommentoijille ja kirjoittajalle itselleen:

  - täällä käydään heittämässä päivän väsymykset pois. Vähän niin kuin työpäivän päätteeksi käydään kaljalla tai uppoudutaan johonkin roskalehteen. Nollataan pää.
  - jos sinä olisit laittanut itsestäi kuvan (älä laita mitään kuvaa, ei kiinnosta, en halua edes mitään feikkikuvia), niin sinulle olisi huomattavasti vaikeampaa laitella dissauskommentteja. Kasvottomalle on helppo heittää mitä vain.
  - rusketus on ollut todella kauan out. Lumikki-iho on se, mitä tavoitellaan.
  - se, että julkaiset v****ukommentteja, on vain sitä, että tiedät niiden ruokkivan tätä blogia. Tunkio ruokkii tunkiota.
  - yövuoronkin jälkeen tämä on hyvä nollauspaikka, kun uni ei heti tule silmään.
  - haluatko todella olla ihmisten tunkio, roskis, jätekasa? Vaikka sinua ei tunneta, niin sinä näet mitä sinusta kirjoitetaan, ne kirjoitukset vaikuttavat sinuun (kuten on nähty)
  - VAARALLISINTA kaikesta: sinulla on tunneside lukijoiden kanssa. ymmärrätkö? sinä toivottelet iltoja, kerrot kuinka "teitä" on niin kiva härnätä jne. Tunneside - sitä sinun on hyvin vaikea katkaista.
  - ja vielä: alusasut ym. --jos ihmisellä on nuori kroppa, sitä ei tarvitse verhota. sitä tarvitaan vain sillon, kun oma kroppa ei enää "riitä." Toki nuorena ja epävarmana käytetään "kuumia" alusasuja (joista jätkät ovat AIVAN ällistyneitä).
  - mutta nuoruus ja hulluus kuuluvat yhteen. niin se vain on, sinullakin, nuori kirjoittaja.
  - p.s vanhemnpana kadut katkerasti sitä, että kuulut niihin, joita luullaan vanhemman näköisiksi. olet nimittäin ikääsi vanhemman näköinen myös kolmekymppisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua kun sä puhut oikeasti vain omasta puolestasi, mutta yleistät oman toimintas kaikkien muidenkin toiminnaks. :)

   Että äläpä yleistä.

   Kaikki loput on vaan sun omia mielipiteitä ja olettamuksia, ei faktaa. Valitan.

   Poista
 47. No olipas taas kirjoitus... Myötähäpeää herätti sinua kohtaan roimasti. No, jospas Mikko on tarpeeksi teinin tasolla tuota katsellakseen.. :/

  Itse olen ainakin törmännyt vain k-18 seksikauppoihin. Tiedä sitten, että onko niitä ikärajattomiakin.

  Mutta et edes julkaissut viime postaukseen kysymystäni, vaikka se ei kyllä mitenkään ollut loukkaava, herjaava tai mitään negatiivisuutta huokuva. Kirjoitan sen tähä sitten uudelleen: Miltä sinusta tuntuisi, jos joku näistä huorittelijoista ja "paskaa" päällesi laukovista kommentoijista olisi joku ystäväsi/kaverisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks tunnet myötähäpeää mua kohtaan? Ihan mielenkiinnosta kyselen ja haluaisin että osoitat sen kohdan mun tekstissä joka sai sut tuntemaan niin. :D

   Ja kyllä julkaisin, tuolla edellisessä postauksessa on vaan niin paljon kommentteja, ettei ne kaikki näy kerrallaan, vaan niitä pitää ladata pari kertaa sieltä alhaalta että ne kaikki näkyy.
   Joten siellä se on, en oo sitä jättänyt julkaisematta.

   Vähän hassu kysymys, mitäköhän luulet? Hyvältä?? No ei tosiaan, kauhealtahan se tuntuisi. Onneks kaikki haukkujat tähän asti on ollut anonyymeja, eikä kukaan tuttu ole ainakaan omalla naamallaan tullut haukkumaan, niin oon saanut olla sen osalta rauhassa, ettei oo tarvinnut törmätä tuttujen haukkuihin.

   Poista
  2. Koska tuo kirjoituksesi oli sen verran ylimielinen, teinimäinen ja naurettava. Kuvassa olevat naiset ovat aivan järkyttävän lihavia, eikä tuollaisia ole itseäni ainakaan vastaan tullut kadulla. Joten eivät myöskään taida olla niitä, jotka yhtäkkiä seurustelun vuoksi jättävät ulkonäkönsä huomiotta ja lihovat. Nuo ovat sairaanloisen lihavia, ja se vaatii kyllä aika paljon saavuttaa tuollainen kunto... Tuo on trollaamista, ja se aiheuttaa aika suurta myötähäpeää. Itseäni kiinnostaa lukea blogiasi, jotta kuulen sinusta ja Mikosta, eikä lukea sinun yritystäsi pilkata blogisi lukijoita ja esittää mahdollisimman ylimielistä. Koitan välillä uskoa, että sinussa olisi jotain kypsyyttä, mutta sitten sinulta tulee tällaisia kirjoituksia, jotka lähinnä tekevät surulliseksi. Jos kerta olet niin fiksu ja kypsä, niin jätä typerät kommentoijat huomiotta, anna niiden olla omassa arvossaan, älä itse alennu sille tasolle. Tai olet jo alentunut, monta kertaa, mutta sieltä voi aina nousta. Eikä minulle tullut oloa, että sinulla olisi hyvä fiilis, tai että olisit "vitsikkäällä ja villillä" tuulella. Tuli olo, että olet vittumaisella, ilkeällä ja inhottavalla päällä, ja olet satuttanut itsesi kommentteja lukiessasi. Mikä on ymmärrettävää, mutta kun ne satuttuvata, niin anna niiden olla. Älä tee tällaisia naurettavia postauksia, jotka ovat lähinnä kärjistyksiä. Ja tämä ei ole kateellisen puhetta, itse olen suhteessa ja edelleen yhtä hyvässä kunnossa kuin ennenkin. Ei siis edes kalikka kalahtanut.

   Hassu kysymys? Minusta ei. Sitten, kun teidän suhteenne tulee julki, ja mahdollisesti tämän blogin kirjoittajan (sinun) henkilöllisyys paljastuu, voi olla, että ne ystävät kertovat ajatteleensa sinusta juurikin noin. Narsistina, idioottina, huorana, perheenrikkojana, tyhmänä teininä... Valehtelijana. Kestääkö ystävyys tällaisen valehtelun? Osaavatko he arvostaa tekojasi? Mitä sinulle sitten jää? Entäs Mikko? Onko tämä teksti sellaista, jota haluaisit hänen näkevän? Tai Mikon vaimon? Jos joskus tänne eksyy, ja vaikkapa lapsille mainitsee, että se heidän uusi äitipuolensa on blogissaan toivonut, että lapset kuolisivat äitinsä kanssa autokolarissa?

   Mutta jaa, enpä itse löytänyt sitä kommenttiani edellisestä postauksesta, mutta anteeksi, että luulin sinun ignoranneen sen.

   Poista
 48. Noh, ei ne seksikaupoissa aina ikää kysele. Itse kävin ekan kerran juuri 17v, eikä minulta kysytty ikää. Riippunee varmasti paikasta ja siitä kuinka kypsän näköinen on ja siitä mitä sieltä ostat.

  VastaaPoista
 49. Mietitkö koskaan kun näitä kirjoitat et Mikon vaimo lukis näitä tekstejä? Vai ehkä toivotko sitä kumminkin jossain mielesi sopukoissa vähäsen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin toki, että tunnistaisko se miehensä näistä teksteistä, mut en mä todellakaan toivo sen tätä lukevan.

   Poista
 50. haluaisin tuohon lihomisjuttuun sanoa, että huomaa kyllä ettet oo ollu normaalissa parisuhteessa. normaalissa parisuhteessa yleensä alkuhuuman aikana lihotaan, koska on niin mukavaa vaan kattoa elokuvia ja syödä karkkia, käydä ravintoloissa ym. en tietenkään sano, että kaikille kävis näin, mutta monille. ja jotkut tietenkin pääsee tästä ohi, rupeavat taas treenaamaan kuten ennen. mutta toiset jää sinne sohvanpohjalle ja ravintoloihin. enkä usko että kukaan tahallaan lihottaa.
  en nyt millään pahalla sano ettei sinulla ole normaalia parisuhdetta ollut, faktahan se vain on.

  VastaaPoista
 51. Hei Candy!
  Mua pelottaa ihan kamalasti ettet kerro miten tää tarina tulee päättyyn sitten jos/kun joskus ootte Mikon kanssa ihan avoin pari.
  Et kai jätä meitä tuhansia lukijoita pimentoon??
  Ymmärrän että et varmasti koskaan paljasta oikeita nimiänne, ihan vain vaimoakin ajatellen, hänellehän se olisi todella noloa kuulla kuinka tuhannet suomalaiset ovat säälineet.
  Uskon että JOS sattuisikin niin että tarinanne saisi surullisen lopun, haluaisit purkaa tunteitasi samalla tavoin kuin tähänkin asti, tosin ärsyttää jo valmiiksi puolestasi ne kaikki "Mitäs minä sanoin"-kommentit. Mutta mitä nyt olen käsittänyt niin olet suht fiksu likka ja osaisit nekin ottaa aikuisesti ja todeta, elämä on, paskasti kävi mutta eteenpäin mennään,kaikkien on turha tulla toitottamaan sitä samaa lausetta.
  Mutta ole kiltti älä "hylkää" meitä?:D
  Kaikkea hyvää kevääseesi!

  Terveisin n. sata kertaa päivässä blogiasi kyttäävä kotiäiti:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä kehohottaisin sinua hankkimaan elämän.

   Eihän tässä oikeasti ole kyse mistään muusta, kun teini-ikäisen tytöt ja varatun miehen suhteesta. Ei ole ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen.

   Minun elämäni ainakin jatkuu ihan entiseen tapaan, jos tämä blogi häviää savuna ilmaan.

   Poista
  2. Jos käväsen useita kertoja päivässä kattomassa onko tullut uutta blogia niin olenko elämätön? Vietän aika paljon aikaa koneella muutenkin.
   Myönnetään että olen koukussa, samallalailla kuin esim tv-sarjaan!
   Että älä huoli, en minä kuole jos Candy häviää johonkin, mutta utelias olen luonteeltani tämänkin suhteen:)

   Poista
 52. Hei, kysyin tätä jo aiemmassa postauksessa, muttet vastannut:

  Mietin kanssa tota, kun olet moneen otteeseenkin sanonut, että "lupaukset täytyy pitää". Eli kun Mikko on sulle luvannut sen risteilyn, niin sinne pitää päästä, oli tilanne sitten mikä tahansa (tekstiesi perusteella vaikuttaa siltä, että Mikko jättää pienet lapsensa epätasapainoisen ja väkivaltaisen vaimonsa hoiviin).

  Onko Mikko luvannut vaimollensa mitään?

  Naimisiin mennessä sanotaan "tahdon". Se on yksi lupaus. Ja kyllä minusta parisuhde tarkoittaa myös lupausta, että suhde on niiden kahden välinen, eikä "pari suhdetta". Jostain syystä Mikon ei sitten tarvitse pitää näitä lupauksia, jotka hän on vaimolleen tehnyt?

  Toinen asia: minusta 17-vuotiaasta ei tosiaan mitään narsistin tai muunkaan persoonallisuuhäiriön diagnoosia voi vielä tehdä, ainakaan blogitekstien perusteella. Ihan tavallista nuoruutta se on rakastua hurjasti ja sokeasti. Toiset kommentoijat varmaan vaan ahdistuvat niin tuosta pettämisestä, että unohtavat kirjoittajan iän ja alkavat heittää lokaa.

  Ja vielä tuohon liittyen. Candy; opiskele, hanki ammatti, itsenäisty. Muuta asumaan omillesi ennen kuin muutat Mikon tai kenenkään muun kanssa yhteen. Opi pitämään huolta itsestäsi, älä aseta toista ihmistä onnesi ehdoksi. Kaikkea tätä kutsutaan aikuistumiseksi.

  VastaaPoista
 53. Ei kannata yleistää tossa lihomisjutussa. Sillä jotkut jotka ovat vakituisessa parisuhteessa, ne jotka sinun mielestä lihovat parisuhteen myötä, ne varmaan/luultavasti haluavat näyttää OMALTA ITSELTÄÄN eivätkä välitä siitä, mitä oma kumppani ajattelee! Periaatteessa väität, että joka ikinen jotka löydettyään kumppanin, päästävät itsensä sellaiseen kuntoon.
  Entä sitten? Jotkut päästävät, jotkut eivät. Ne jotka OIKEASTI ovat vakavassa parisuhteessa, eivät välitä siitä miltä näyttää OMAN KUMPPANIN seurassa, ja se oikea, vakava kumppani (oli sitten mies tai nainen)ei välitä siitä miltä oma kumppani näyttää, vaan HYVÄKSYY SELLAISENAAN mitä oma kumppani on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalta itseltään näyttäminen = lihominen.
   Ooookei... Mä en sit kyllä koskaan halua näyttää omalta itseltäni, jos se tarkottaa lihomista.

   Mut tääkin on makuasia. Mä en halua, että mun kumppanin tarvis koskaan vaan hyväksyä sitä, että muuttuisin siitä ihmisestä, johon se on tutustunut ja rakastunut, aivan toiseksi. Ei kukaan varmaan rakastu pelkkään ulkomuotoon, mutta en mä silti lähtis vaan pistämään toista hyväksymään sitä, että lopettaa itsestään huolehtimisen parisuhteen myötä.


   Kuten oon sanonut, ei muiden suhteet, rupsahtamiset ja tekemiset mulle kuulu tai mua haittaa, mä vain ihmettelin tota asiaa, enkä edelleenkään ole ainoa. Tässä asiassa porukka taitaa jakautua kahtia mielipiteineen ja se on ok.

   Joidenkin mielestä se on ihan normaalia, ok ja ehkä jopa väistämätöntäkin, joidenkin mielestä outoa.

   Enkä siis edelleenkään puhu rupsahtamisesta lapsen saannin (vaikka edelleen äiti-ihmisenä voi pitää itsestään huolta lapsen saatuaa, lapsi on vain tekosyy läskeille ja paskasille hiuksille), sairauden tai ikääntymisen takia, vaan muuten vaan.

   Poista
  2. Jos lihoo sen verran, että on lihava, eikö näytä silloin omalta itseltään, periaatteessa? Sitäpaitsi, jotkut saattavat ajatella asian vakavassa parisuhteessa niin, että "tottakai voin näyttää miltä halua en halua/jaksa aina laittautua kumppanini vuoksi, kumppaninini rakastaa minua sellaisena kuin olen, vaikka lihoisinkin muutaman kilon" esimerkiksi? Joskus sille ei vain voi mitään? Ei aina tarvitse olla täydellinen. Ei se luonne siitä muutu, vaan ulkonäkö. Oo vaan sellasen kumppanin kanssa, joka on sun kanssa pelkän ulkonäön takia. Varmasti miehellekkin tulee jossain vaiheessa parisuhteen aikana jonkinnäköinen kaljamaha (joillekkin), kyllä minä vaan pystyisin jatkamaan parisuhdetta LUONTEEN vuoksi, en ulkonäön.

   Poista
  3. Anon mukaan omalta itseltään näyttäminen meinaa siis lihomista, häh?! Erikoinen näkökulma...

   Poista
 54. On se vaan niin säälittävää kun nää vanhemmat aikuiset tulee syyttelemään ja nussimaan pilkkua :/ todella surullista että tää koskettaa heitä niin paljon

  VastaaPoista
 55. Oon kommentoinut ennenkin, mutta pakko vielä. Mua järkyttää nämä akkojen kommentit. Ainahan se toki on tiedetty, että vanhoja emäntiä vituttaa kaikki. Mutta silti. Tosin tuntuu olevan näitä "terveydenhuollon ammattilaisia", joita en muutenkaan arvosta pätkän vertaa.

  Hyvää reissua! :)

  VastaaPoista
 56. Jos blogisi olisi nimellinen ja kuvallinen, ei sillä olisi näin paljon lukijoita.

  VastaaPoista
 57. Eikö sua yhtään sureta Mikon lasten kohtalo, jos rikot heidän perheensä? Luuletko, että lapset tulevat pitämään sinusta tulevaisuudessa jos olet rikkonut heidän perheensä? En sano tätä millään pahalla. Kun sanot, että nouset ilkeiden kommenttien yläpuolelle, niin miksi silti vastaat suurinpaan osaan kommenteista töykeästi ja arvostellen kommentin kirjoittajaa? On ristiriitaista, että nouset vain osan kommenteista yläpuolelle. Eikö kannattaisi vain vastata jokaiseen kommenttiin asiallisesti, eikä provosoivaan sävyyn. Tietenkin jos sitä haluat mikäs siinä.. Se vain saattaisi auttaa ilkeiden kommenttien määrään.

  VastaaPoista
 58. Sä oot hassu ku provosoit noin kovasti! Hauskaa viihdettä nämä kommentit.
  Mutta yhtä hauskaa on myös se, ku sua provosoidaan ja sit sä kilahtelet täällä :D

  Viihdyttävä blogi, kyllä!

  VastaaPoista
 59. Olen Candyn kanssa samaa mieltä, että se jos ei ole saanut lasta tai mitään muutakaan Candyn mainitsemista asioista ja mies on sitten alkanut seurustelemaan ja sitte ku ne muuttaa yhteen nii nainen rupsahtaa ja lihoo +20 kg.. Ja kaikenlisäksi jos nainen on ollut sporttinen lenkkeilijä ja lenkkeilivät usein yhdessä ja sitten nainen ei enää jaksa kävellä taloa pidemmälle ..Joka tapauksessa kaikkea hyvää teille jatkossa (=

  VastaaPoista
 60. Hyvähän se on itkee, että paskaa sataa niskaan, kun tahalles provoot menemään. Piät ittees niin vahvana, kun seleviät kaikesta tästä..ja todellisen elämän koettelemuksista ei oo mitään hajua.
  Käytökses ja puhees heittelee laidasta toiseen, mikä ei kerro mitään muuta ku sen, että oot tosiaan se teini vielä.

  Toisekseen miks piät julkista blogia, jota kaikki nämä "ämmät" voi lukea ja kommentoida niin paljon kun sielu sietää? Jos sua ei oikeesti kiinnostas pätkääkään ihmisten mielipiteet, niin et pitäis tätä julkisena. Tää kaikki saa vaan epäilemään tämän koko jutun tarkoitusperiä ja sen todellisuutta.

  Ja joo, varmaan nää asiat on sanottu sulle sen miljoona kertaa, mutta se ei minua kiinnosta. Turha on sinunkaa siitä valittaa, ite oot valintas tehny tämän suhteen.
  Toivon, että elämä opettaa sua vähän nöyremmäksi.

  VastaaPoista
 61. Mikään ei ole niin rasittavaa, kuin sairaanhoitajat jotka luulevat olevansa lähes lääkäreitä. Pellet. Olisitte hakeneet ja päässeet sinne lääkikseen jos olette niin erinomaisia, että diagnoositkin tehdään nettikirjoittelun perusteella.

  Tai mites olisi noi ennustajan hommat, rupesi mietityttämään mihin kristallipalloon te siellä oikein katsotte, kun esim "mikon" olette jo todenneet patologiseksi valehtelijaksi, blogin kirjoittajan 17-vuotiaaksi naiseksi ja tulevat paniikkihäiriöt ja masennukset näyttäs olevan jo tiedossa näin vuosia etukäteen ;)

  VINKKINÄ HOITSUT: se että joku tekee asioita, jotka eivät istu teidän moraalikäsitykseenne, se ei tarkoita että ihminen on sairas millään tapaa. Onneksi tosiaan lääkärit tekevät ne diagnoosit ja te niin kuin lääkäri sanoo.

  Moiset hoitsut ovat häpeäksi koko ammattikunnalla, please älkää kommentoiko enää, pätemisenne on niin myötähäpeää herättävää ettei mitään rajaa.

  terv. lääkäriopiskelija, ennen näitä opiskeluja sairaanhoitaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä. Pelottaa jos joskus joutuu noiden "sairaanhoitajien" hoidettavaksi, kun potilasta näköjään voi lukea vaikka tähtien asennon tai tuulen suunnan perusteella.. huhhuh!

   Poista
  2. Ja sinulle,pelle,paistaa,ettet ole edes minkään sortin hoitoalan ammattilainen.Veikkaanpa työtön bissen kiskoja.Menikö lähelle.Noiden hoitsujen tekstitkin aikuismaisempia ja asiallisempia.Eikä syyttäviä kuten sinä,se erottaa sinut vääräksi.

   Poista
 62. Ahahhahaha miten noi jotkut anot voikaan naurattaa mua.... :D:DDD Kuolen vielä nauruu näitä kommentteja lukiessa.
  Pidähän hauskaa siellä laivalla munkin puolesta kunhan sinne pääsette! (:

  VastaaPoista
 63. Täällä taas yksi joka kertoo kokemuksistaa. Kommentoin ekaa kertaa sun blogiisi ja toivon että luet tämän ja vastaatkin vielä.

  Isäni oli myös löytänyt jonkun nuoremman heilan juuri sinun ikäisesi, tosin jo monta vuotta sitten. Pari sisarustani olivat vielä alle kymmenen vuotiaita. Isäni oli myös salaillut heidän suhdettaan siihen asti että tyttö oli kahdeksantoista. Muistan kun isä pamautti tiedon ilmoille että "olen erittäin pahoillani mutta olen löytänyt uuden naisen itselleni" tai jotenkin näin hän sanoi.
  Äitini oli vuoden suljetulla, hän sekosi totaallisest. Hän yritti monta kertaa itsemurhaa ja sanoi ettei hänen elämällään ole enää mitään merkitystä koska hän menetti sen ketä hän eniten rakasti. Nykyään äitini voi hyvin ja hänellä on uusi ihana mies, mutta hän on todella mustasukkainen ja nalkuttava vaimo. Onneksi 'isä' ymmärtää häntä. Minä olin jo silloin yli 18-vuotta vanha joten sisarukseni eivät joutuneet lastenkotiin tai minnekkään muualle.

  Pikkusisarukseni eivät osaa/uskalla/pysty luottamaan seurustelukumppaneihinsa. Nykyään he kyllä ovat sinkkuja, juuri luottamuspulan takia. He eivät uskalla sanoa kellekkään "rakastan sinua" koska he olivat sitä isällemme sanoneet ja isä petti heidät. Isä kuitenkin piti meihin yhteyttä äidin ja isän eron jälkeen vielä vuoden. Siitä nartusta meistä ei kukaan pitänyt, vihasimme häntä vaikka hän yrittikin saada meitä pitämään hänestä. Lopulta tuo narttu päätti että he muuttavat ulkomaille, isäni oli heti samaa mieltä että niin on parempi, hän ei välittänyt meistä koska minä en esimerkiksi pitänyt siitä että isälläni oli minua kaksi vuotta vanhempi narttu ja pikkusisarukseni pelkäsivät tätä naista.

  Itse selvisin suuremmilta ongelmilta. Kävin hetken psykologilla, mutta selvisin kuitenkin. Haluatko tosiaan että 'Mikon' lapsille ja nykyiselle vaimolle voisi käydä näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä yritys, mutta Candy ei todellakaan vastaa näihin järkeviin kommentteihin :)

   Ja tämä ei kosketa häntä millään tavalla. Hän on Rakastunut ja Hänellä on Oikeus saada mitä Hän haluaa ja millä hinnalla hyvänsä.

   Ei sillä, ettenkö todellakin olisi 100% mikon vaimon ja lapsien puolella, tai ettenkö pitäisi sinun perheen kohtaloa kamalana. Mutta Candy on vaan niin eri tasolla kun tämä sinun säälittävä tarinasi. Ei kuulu hänelle, ei kiinnosta, mikko on hänen. Piste. Muut voi (mitä Candy nyt ihmisille yleensä "high horsensa" selästä huutelee...).

   (Jos Candy ei tämän tarinan kohdalla pysähdy edes _hetkeksi_ miettimään, mitä tekee niin huh huh, on muijalla pokkaa.)

   Poista
 64. Mistäköhän sun pitäisi kirjottaa, että kaikki olisivat samaa mieltä sun kanssa eikä tulisi lyttäys-kommentteja? Tää tuntuu olevan aikamoista huutelua puolin ja toisin... Vaikea käsittää miten ihmiset provosoituvat tuntemattoman ihmisen sanomisista ja ottavat kaiken henkilökohtaisesti. Hyvä, että vittuilet takaisin :D

  VastaaPoista
 65. Tsemppiä Candy kaikkien noiden vihakommenttien kanssa! En ymmärrä miten noi jotkut anot väittävät itse olevansa niin aikuisia (iän puolesta ja muutenkin), mutta silti kommentoivat niin lapselliseen sävyyn.

  Älä anna niiden masentaa. Ei se kuulu kenellekään muulle, että päätätkö ostaa seksikkäitä alusasuja vai et. Pysy lujana. :)

  -Marilyn

  VastaaPoista
 66. Voi vaan miettii miten aikuista porukkaa tänne sulle kommentoi jos vuoden päässä täysi-ikäisyydestä ja _laillisesta_aikuisuudesta_ oleva tyttö on lapsellinen ja syömishäiriöinen sekä narsistinen paska. Ja ainiin, pannut ennen naimisiinmenoa! Mitä mormoneja täällä oikeen käy kommentoimassa :DDD

  VastaaPoista
 67. Huhhuh. Aikuiset ihmiset (kuten moni ano väittää olevansa) tulee tänne disauttamaan vielä 17-vuotiasta tyttöä.. Ymmärrän nämä neuvokkaat ja asialliset kommentit, mutta joistakin kommenteista vaan paistaa läpi puhdas katkeruus ja viha. Kukaan kypsä ja tasapainoinen aikuinen ei kiusaa lapsia. Antaa Candyn viettää villiä nuoruuttaan, pitää mielipiteet jotka siihen ikään kuuluukin (se ei tarkoita että olisi narsisti, lapset ja nuoret kun vaan ovat itsekkäitä). Jos tämä suhde Mikon kanssa osoittautuu virheeksi, niin virheistä oppii. Niin minäkin tein. Ei nuorempana paljoa aikuisen neuvot painaneet, se piti itse kokeilla.
  "Aikuiset" ihmiset; miettikää kaksi kertaa kenen niskaan te sen vihanne puratte.

  VastaaPoista
 68. Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa ja nyt on aivan pakko kommentoida. Kyllä rupeaa jo väkisinkin naurattamaan nämä ihmisten diagnoosit erilaisista sairauksista. En ymmärrä miten kukaan voi blogitekstien perusteella analysoida sinut syömishäiriöiseksi narsistiksi. Mielestäni teksteistä tulee kuva aivan normaalista teini-ikäisestä tytöstä, eikä suinkaan mistään narsistista. :)

  Haluaisin myös tavata ihmisen, joka voi varmasti sanoa, kuinka teidän suhteenne ei tule kestämään. Miten kukaan voi sellaista tietää? Olisihan se elämä helppoa, jos aina tietäisi, mitä tulee tapahtumaan, mutta yhtäkään ihmistä en ole tavannut, joka tähän pystyisi. Et sinä eikä Mikkokaan varmuudella voi sanoa, mitä tulee tapahtumaan. Voi olla, että pääsette jatkamaan elämää jossain vaiheessa julkisesti yhdessä, voi olla, että siitä huolimatta eroatte ennemmin tai myöhemmin, mutta voi olla että olette vielä 10 vuoden jälkeenkin yhdessä. Mistä sitä kukaan voi tietää, mitä tapahtuu? Sellaista elämä on, ettei koskaan tiedä mitä tapahtuu tai ei tapahdu, mutta toivon kaikkea hyvää sinulle ja jaksamista tämän salailun kanssa, se varmasti vie henkisesti voimia enemmän kuin moni uskookaan.

  VastaaPoista
 69. huvittavaa miten jotkut jaksaa kirjoitella kakkaa niskaan anonyymina :DD

  joo, minäkään en käsitä muodottomia aikuisia, hyh. eniten säälittää LAPSET joiden on annettu lihoa muodottomaksi jo alakouluiässä, voi raukkoja.

  Nimim kolme lasta ja ihan samaa kokoa olen kun ennen raskauksia, ei ole vaikeaa pitää itestää huolta :)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3