perjantai 9. maaliskuuta 2012

I will love you till the end of time

Moi ja hyvää perjantaita kaikille.
Mulle sateli sähköpostiin kymmeniä viestejä huolestuneilta lukijoilta ja uteliailta ihmisiltä, jotka pyysivät pääsyä lukemaan blogiani.

Niin, miks mä taas suljin tän. Alko ahdistamaan. Tuntu, että seinät oli kaatumassa mun päälle, jäin puristuksiin ja happi meinas loppua. Mut ajettiin isolla porukalla uhkaavasti yksin nurkkaan aseettomana.

Aloin tuntemaan oloni pelleksi, viihdyttäjäksi. Millainen ihminen haluaa avata suurelle ihmisjoukolle elämänsä arkaluontoisimpia asioita, salaisuuksia ja antaa sitten joukon tuntemattomien ihmisten sylkeä päällensä?
Miks mä antaisin ilkeiden ihmisten saada jopa outoa ja sadistista mielihyvää ja viihdettä mun elämästä? Mässäillä röyhkeästi mun valinnoilla ja elämäntilanteella?

Onneks vetäytyminen tilanteesta pois on vain parin klikkauksen päässä. Ette usko sitä helpotuksen tunnetta, kun tiesin, ettei kukaan voi enää tulla kirjoittamaan moralisointi,-tai lynkkauskommentteja. Että näiden kirjoittajien kasvojen eteen pongahtaa ilmoitus siitä, etteivät he pääse blogiini lukemaan kirjoituksiani tai kommentoimaan niitä mitenkään.

Mä sain taas pienen loman tästä blogista ja selviteltyä päätäni. Kerättyä taas voimiani. Koska ainoa syy tän blogin jatkamiselle ja julkisena pitämiselle on näiden ilkeämielisten moralisointikommentoijien joukossa olevat ymmärtäväiset ihmiset ja tarinat. Jopa jonkinlaiset "sielunsiskot", jotka tulevat kertomaan omista kokemuksistaan toisena naisena olemisena.
Ne tuo mulle niin suurta voimaa ja hyväämieltä, etten aio yhdenkään negatiivisen kommentoijan viedä mun bloggausintoa pois.

Ja niille jotka nimittelevät mua huomiohuoraksi, joka pitää blogia saadakseen vain huomiota; mä en kaipaa huomiota. Mä kaipaan keskustelua. Yrittäkää hetki kuvitella, että teillä on joku iso salaisuus, jota olette pitäneet kauan vain itsellänne. Ette voi puhua siitä KENELLEKÄÄN riskien takia.
Vihdoin keksit keinon päästä purkamaan salaisuuden aiheuttamia tuntemuksia ja kertomaan sen ympärillä tapahtuvista asioista ja sulle vastataan! Sä et enää joudu vaan iltaisin kotona miettimään asioita yksin mielessäsi. Sulla on paikka mihin kertoa ja missä keskustella rehellisesti omana itsenäs vaikeista asioista, mutta silti anonyymina.

Että vaikka mä olen saanut tuplasti enemmän paskaa niskaani tän blogin kautta, niin olen mä silti paljon saanut tsemppauksia ja asiallista keskustelua mun ajatuksista ja asioista, mitä Mikon kanssa oon tehnyt. Eritoten se, että oon saanu huomata, etten mä oo enää yksin tän tilanteeni kanssa.

Tää on ollut mun elämäni vaikeinta aikaa, eikä se, että mä kirjoitan itselleni päiväkirjaan mielessä pyörivistä asioista, auta mitään. Siellä ne on, vain ja ainoastaan itselleni kirjoitettuna. Puran ne päästä paperille, mutta silti ne jäävät leijumaan purkamattomina ilmaan.

Tsemppausten, haukkujen ja ihmisten omien tarinoiden lisäks oon saanut paljon hyviä neuvoja. Mä olen tän blogin pitämiseen asti ollut tän tilanteen kanssa täysin yksin. En mä ole aina tiennyt, miten kannattais missäkin tilanteessa menetellä. Keneltä mä olisin voinut kysyä? Niin, en keneltäkään.
Mä olen joutunut itse miettimään ratkaisut ja menettelytavat. Joo, tottakai jokainen vastaa itse omasta elämästään ja tekemistään ratkaisuistaan, mutta aika moni tarvitsee apua ja neuvoja niiden tekemiseen.

Tähän asti mä en saanut mitään.

Vaikka mä olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, ettei kukaan ulkopuolinen voi tietää mitä mun ja Mikon välillä on, mitä tulee olemaan ja miten meidän tilanne tulee menemään.
Silti mä olen saanut paljon kullanarvoisia neuvoja ihmisiltä, jotka ovat tienneet mistä puhuvat. Ei, ei niiltä jotka tulevat kertomaan, kuinka hänen serkun naapurin miehen veli petti vaimoansa, mutta dumppasi kuitenkin sen toisen naisen ja jatkoi onnellista perhe-elämää vaimonsa kanssa.

Että tälläistä taas tällä kertaa. Mulla olis parin päivän tapahtumista purkautumista, mutten jaksa nyt kirjoittaa juuri nyt niistä. Ehkä mä uskon monia asiasta neuvojaan antaneita ja pidän matalampaa profiilia ja kirjoitan niistä vaikka siihen päiväkirjaani.
Kuten moni varmaankin jo tietää, mun blogista on tehty citylehden nettiversioon pieni juttu. Siihen ei oltu kysytty mun lupaa, eikä se siis todellakaan ole se juttu, josta olen aikasemmin puhunut.

203 kommenttia:

 1. Hyvä että jatkat! :) en just ymmärrä ihmisiä jotka tulee tänne vaan anonyyminä haukkumaan, jos ärsyttää tää sun blogi nii painuis sit muualle, ei tätä kukaan pakota lukemaan :O mut juu hienoa et jatkat tätä! :)

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti blogeista yms saa tehdä artikkeleita ihan miten huvittaa kun blogin pitäjä on anonyymi. Ja mitä vaan saa käytännössä lainata kunhan antaa kunnian kirjoittajalle eli ilmoittaa selvästi mistä lainaukset on.

  Mutta älä sure, onneks kirjoittaja antaa samalla vähän takaisin myös näille kotietsiville. :)

  Ja tälläinen kysymys tähän: Onko mikon ja vaimon "tilanne" jo rauhoittunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tiedän kyllä. Halusin vain selventää, etten mä ole ollut vaikuttamassa mitenkään tuon jutun tekemiseen tai tiennyt sen tulemisesta etukäteen.

   No, sanotaanko vaikka näin että parempaan päin ovat menossa. :)

   Poista
  2. "No, sanotaanko vaikka näin että parempaan päin ovat menossa. :)"

   Ja nytkö tää asia on sun mielestä hymyilyttävä ? Aijaa, no johan. Mä olisin ajatellu, että toi olis ollu sulle huono asia, että heidän välit paranee.

   Poista
  3. Se on mulle ja kaikille muillekin asianosaisille vielä hyvä asia.

   Poista
  4. MITEN se on vaimolle ja lapsille hyvä asia?
   MITEn vaimon kuuluu suhtautua siihen että on ensin ollut valmis eroon, Mikko puhuu itsensätakain kotiin, ja sitten Mikko jättää sen kun vaimo on jo päässyt siihen tulokseen että ei ero olisikaan hyvä asia?
   MITEN se on lapsille hyvä asia että isi muuttaa vielä vähäksi aikaa kotiin?

   Tämä on se oksettavin aisa tällä hetkellä miten leikitte Mikon perheen asioilla!
   Ja sinähän tiedät vain mitä Mikko sinulle kertoo, ja uskot sokeana.

   Mikko on oksettava törkykasa jonka pitäisi jo ottaa vastuuta teoistaan, ja jäädä pois häiritsemästä vaimon elämään.
   Voitte jatkaa sitten salassa suhdettanne kunnes voitte sen julkistaa.

   Mikko on inhottava limanuljaska, sinä voisit ajatella muuta kuin mitä sinä haluat.

   Poista
  5. ^ ja sinäkin luulet tietäväsi mikä on parhaaksi Mikolle ja hänen perheelleen?

   Poista
  6. Erolapsena tiedän että ei ole hyväksi lapsille jos isä tulee ja menee. Lapsetkin haluaa tietää mikä on homman nimi. Uskoakseni olisi ainakin suurimman osan (vaimo+lapset)hyvä jos se olisi ero ilman ON-OFF suhdetta.

   Poista
  7. No miten voi olla Mikon vaimolle hyväksi se, että se kerran pääsi Mikosta eroon, sitten se puhuu itsensä takaisin ja jättää itse.
   Miten se voisi olla hyvä?

   Poista
 3. Musta tuo sun päätöksesi sulkea blogi oli järkevin pitkään aikaan (tai koskaan). Tajuat kai että kaikki vanhat postaukset löytyy googlen välimuistista. Et siis todella pysty koskaan täysin pyyhkimään tätä pois. Osa porukasta voi vielä talletella tekstejä koneelleen... Ihan typerää ottaa riskejä. Avaudu jollekin "oikealle" ihmiselle ettei tarvi netissä avautua. Jotenkin aika surullista, ettei sulla ole ketään jolle uskoutua. Nyt käytännössä heität itsesi hyeenoille, ja sitten valitat kun saat epäasiallisia kommentteja. No, mitä sä oikeesti tältä odotit? Taitaa 17-vuotiaan lapsukaisen sielunelämä olla melko viatonta, kun kuvittelet että täältä heruu jotain suurtakin sympatiaa sun elämäntilanteeseen. Samalla tavalla olet sokea "Mikon" suhteenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajuan kyllä, mutta voin aina estää kommentoinnin tai uusien tekstieni katselun jos tämän suljen. Käsittääkseni google ei tallenna uusia tekstejä, jotka on kirjoitettu blogin ollessa suljettuna?

   Avautuisin, jos uskaltaisin. En halua ottaa riskejä tai mahdollisia moraalisaarnoja läheiseltäKIN vielä tässä vaiheessa.
   Mulla on kyllä paljon ihmisiä, joille uskoutua kaikesta muusta, mutta surullistahan se on, ettei sitä yhtä, jonka tietäisin 100% ymmärtävän ja tukevan.

   En mä valita epäasiallisista kommenteista, tiedän kyllä että niitä saan ja tulen niin kauan saamaan kun tätä julkisena pidän.

   Aika paljon sympatiaa ja tukea olen kyllä myöskin saanut, joten en sen suhteen ole sokea.

   Poista
  2. 'Avautuisin, jos uskaltaisin. En halua ottaa riskejä tai mahdollisia moraalisaarnoja läheiseltäKIN vielä tässä vaiheessa.
   Mulla on kyllä paljon ihmisiä, joille uskoutua kaikesta muusta, mutta surullistahan se on, ettei sitä yhtä, jonka tietäisin 100% ymmärtävän ja tukevan.'
   Mites olis jollekkin ammattilaiselle puhuminen? Voi kuulostaa typerältä ja sekin tuntua typerältä puhua tuntemattomalle, mutta täälläkin olet tekemisissä tuntemattomien kanssa. Välillä ja juuri sinunkin tapauksessa se tuntematon voisi olla iso apu.

   'En mä valita epäasiallisista kommenteista, tiedän kyllä että niitä saan ja tulen niin kauan saamaan kun tätä julkisena pidän.'

   Mutta justhan tässä postauksessa kerroit, että suljit blogin negatiivisten kommenttien takia.
   Mäkin olen samaa mieltä anonyymin kanssa.
   Totta kyllä vaikka suljet blogin, nämä kirjoitukset ovat joillain stalkkereilla tallennettuina jossain. Huomattu ainakin yhdellä forumilla miten sulkemisiltana alkoivat heti linkit sauhuamaan...
   Et pääse enää koskaan eroon näistä, vaikka miten sulkisit. Kannattaa jatkossakin tarkasti miettiä mitä kirjoittaa.

   Poista
 4. Et ole halunnut huomiota mutta kirjoitat julkista blogia? Kuulostaa hieman oudolle mun korviini.

  Tiedäthän, että on olemassa esim. terapeutteja joilla on vaitiolovelvollisuus? Saat purkaa pientä sydäntäsi ihan rauhassa, toinen kuuntelee, koittaa mahdollisesti auttaa, ottaa rahat ja that's it. Problem solved? Ei sulla tarvitse tänne tilittää jos et kestä negatiivistä kommentointia. Olet käsittääkseni koululainen, joten luultavasti sulla on käytössä myös kouluterveydenhoitajan palvelut, jolle voit myös puhua. Vaihtoehtoja kyllä on, mutta siltikin valitset julkisen blogin pitämisen jota et nähtävästikään kestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kouluterveydenhoitajalle kannattaakin mennä puhumaan tämmösestä asiasta XD Tai tuskin terapeuttikaan on se ensimmäinen, jolle tämmösiä asioita mennään purkamaan? Voi hemmetti noita teidän ideoita :D

   Poista
  2. No kenelle sitten? Vanhemmille ei voi, kavereille ei voi? Päiväkirjaan tietenkin voisi mutta eihän se riitä koska eihän siitä saa kaipaamaansa huomiota jos sen kirjoittaa siihen vaaleanpunaiseen söpöön lukolliseen kirjaan jota säilyttää jossain sukkalaatikossa.

   Nuo nyt on luotettavia aikuisia, jotka ei saa asiaa kertoa eteenpäin. Saarnaahan siitä saattaa tulla ja voihan siinä antaa itsestään tietynlaisen kuvan, mutta mitä sitten? Se on kuitenkin vaan yksi ihminen, ei sadat tai tuhannet niinku täällä.

   Poista
  3. Ammattiopiskelleella terapeutilla EI ole oikeutta puhua, saati pitää myöskään moraalisaarnoja, vaan nimenomaan auttaa asiakastaan etenemään elämässään oikeaan suuntaan. Ja auttaa pulmien/ ongelmien ratkaisuun liittyvissä ongelmissa sekä kuunnella. He ovat yleensäkin pitkään olleet alalla ja kokeneet suurin piirtein kaiken, ennen terapeutiksi valmistumistaan, joten he eivät tuomitse tahi saata asiakastaan tuntemaan itseään huonoksi.

   Poista
 5. Onneksi mä en poistanut tätä sivua mistään kun näin ettei tätä voi enää lukea! Kiitos kun jatkoit, tästä on ollu mulle itelle hirveesti apua vaikkei ihan samassa tilanteessa ollakkaan..! Voimia sulle! <3

  VastaaPoista
 6. Oikeesti lopeta nyt oikeesti tommosen pitäminen ettet tosissas sitä huomioo hae. Täällä bloggerissakin on monta vaihtoehtoa, että voit ottaa joko kommentoinnin kokonaan pois tai laittaa sen päälle. Jos et hakis huomiota niin tottakai laittaisit kommentoinnin vaikkapa pois ja antaisit niiden ihmisten lähettää sulle vaikka sähköpostia jotka on samassa tilanteenssa ja kirjoittaa järkevästi. Ihan oikeasti, et voi todellakaan väittää ettet hae huomiota, piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailman kauhein asia, jos hakee huomiota? Mitä vitun väliä sillä on ja mihin tämän kuuluisi liittyä?

   Poista
  2. keskustelua se haki, eikös se laittanut silleen? :O ja mun mielestä hyvin on onnistunu, mut ei negatiivisilta vaa voi välttyäkään.

   Poista
  3. Samaa mieltä. Miksi ei voi sitten ottaa kommentointia pois ja jatkaa näiden "sielunsiskojen" kanssa sähköpostin välityksellä. Vielä se että ei poista edes anonyymeja.

   Poista
  4. Eihän huomion hakemisessa ole mitään väärää? Tehän (jotka siitä valitatte) tässä hölmöjä olette, kun sitä huomiotanne annatte :D :D :D "Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka antaa" Oon miettiny samaa kuviota esim Tuksun tapauksessa, niin kauan kun ihmiset käy sen keikoilla ja ostaa roskalehtiä, niin kauan saavat syyttää itseään että Tuksu on julkisuudessa :)

   Poista
  5. Oikeesti todella todella säälittävä valehtelija olet. Namiskukkeli. Olet huomionkipeä j a yrität valehdella meille, ette ole, mutta emme ole yhtä urpoja kuin läheisesi, joille valehtelet kaiken aikaa.

   Tiedät eläväsi elämääsi niin ettei kukaan lähipiirissäsi sitä voi hyväksyä, joten notkut täällä kerjäämässä tsempityksiä ja vittuilemassa niille, jotka eivät vain kailota koko 16-vuotiaan kurkkuputkellaan. "Go girl, me ymmärretään sua, voi kun sul on vaikeeta."

   Minäkin kerroin tarinaani sinulle. Siinä ei käynyt hyvin. Se ei sua kiinnostanut. Sua kiinnostaa ne, joissa se salarakas saa petturimiehen itselleen ja ne menee naimisiin jne.

   Btw, en todellakaan huomannu että sun blogi oli menny jonnekin, huomasin sen vasta nyt kun taas avauduit täällä. Mulla tulee sun blogi syötteeseen ja kun et kirjoita, se ei vaan tule. En kaipaa sitä tai ajattele vapaa-aikanani, kuten ei varmaan suurin osa muistakaan lukijoita. Sulla on mielettömät luulot ittestäs.

   Mites videopostaus ;)
   Tai mallihommat, voi nauru!

   Olet läpinäkyvä, umikiero manselaispimu, jolla kusta päässä.

   Ja tiedän yhden tyypin, jollaon ihan kaikki sun kirjoitukset ja kommentit koneella, en tiedä miksi. Tunteeko se sut tai mikä sillä on mielessä, mitä luulet?

   Ps. Sun tapauksessa kouluterveydenhoitaja ei todella ole oikea hlö, ei meinaan riitä. Tarvitsisit vuosien terapiaa, mutta et luultavasti silti ymmärtäis mikä sua vaivaa. Koska sun mielestä ei vaivaa mikään. Googlaa se narsismi ihan huvikseen ;)

   Poista
  6. ^säällittävä.

   Poista
  7. Ano 12:35, se kirjoitetaan säälittävä, yhdellä l-kirjaimella. ;)

   Ja ei ole säälittävä, totta on kaikki mitä kirjoitti.

   Poista
  8. Loistava kirjoitus!

   Poista
  9. Tämän anon kirjoitus taisi olla aika osuva...

   Poista
 7. Hei Candy!

  Halusin vaan tulla kertomaan, että olen iloinen kun palasit :) Olen nimittäin juuri perustanut oman blogin sinun innoittamanasi. Olen sinua vähän vanhempi, eikä tilanteissamme ole oikeastaan muuta samaa kuin salasuhde, mutta en olisi saanut koko ideaa blogin pitämisestä ellen olisi lukenut sinun blogiasi :)

  -Scarlett

  VastaaPoista
 8. Olipa oikeastaan yllättävän kypsä kirjoitus tällä kertaa. Sun ja Mikon suhteeseen en ota kantaa, mutta ymmärrän varsin hyvin kuin paljon apua vertaistuesta voi olla. Ja onhan tätä ilman muuta myös viihdyttävää lukea vaikka kaukana omasta tilanteestani onkin. Koitahan jaksella turhanpäiväisistä vittuiluista huolimatta!

  VastaaPoista
 9. http://www.city.fi/artikkeli/17-vuotias+suomalaistytt%F6+blogaa+salasuhteestaan+perheelliseen+mieheen/4529/

  VastaaPoista
 10. Päädyin sun blogiis ton kyseisen CITY-lehden artikkelin kautta, koska halusin nähdä, mistä blogista artikkelin kirjottaja on pystyny keksimään kaikkea pahaa. Jos rehellisiä ollaan, en arvosta sitä, että jollakin perheenisällä on salasuhde teini-ikäiseen tyttöön - se vaan ei oo mun mieltämien arvojen mukasta. Lohdutukseksi voin sanoa sen, että sinähän tässä et varsinaisesti ole tehnyt sitä väärää tekoa, vaan mikko, joka pettää vaimoaan. Joka tapauksessa oon ilonen sun puolesta siitä, että sulla on joku ihminen, joka aidosti pitää susta. :)

  Mutta suosittelen jollekki luotettavalle kaverille kertomista - tää on vähän turhan iso salaisuus itellä pidettäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Päädyin sun blogiis ton kyseisen CITY-lehden artikkelin kautta, koska halusin nähdä, mistä blogista artikkelin kirjottaja on pystyny keksimään kaikkea pahaa."
   Pahaa?? mitä mulla meni ohi?
   Minusta oli neutraali eikä paha! vai oliko siellä toinenkin kirjoitus?

   Poista
  2. Kirjoitus Cityssä oli oikein hyvä, ei asenteellinen edes. Hiukan siinä vinoiltiin yhdessä kohtaa, mutta todella kesyhän se teksti oli.

   Poista
 11. Hei Candy

  Eksyin blogiisi juurikin tämän Cityn artikkelin kautta. Luin blogisi alusta loppuun saman tien ja jäin koukkuun. Vaikka osa minusta moralisoi sinua, samalla haluan lukea sinusta ja Mikosta lisää. Jännitän jo nyt puolestasi enkä osaa päättää kuinka haluaisin tämän tarinan loppuvan.. ehkä olen enemmän kuitenkin sinun "puolellasi". ;)

  Jatka kirjoittamista ja jätä kukkahattutätien asiattomat kommentit omaan arvoonsa. Liekö niiden takana elämiinsä tai omiin miehiinsä kyllästyneet naiset? ;)

  /E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Mikko olisi REHELLINEN ja jättäisi vaimon asia olisi suht ookoo, mut tuo et pakko päästä vielä kotiin ku ero ei nyt sopii Mikolle ja Candylle...
   Sinäkö haluaisit olla vastaavan petoksen kohteena?
   Jos mies rakastuu toiseen , hyvä niin, kunhan ei varasta vaimoltaan vuosia elämästään..
   Jo puolitoista vuotta!
   Vaimo voisi olla onnellinen jo jonkun toisen kanssa, mutta hänellä ei ole oikeus siihen?

   Poista
  2. En tietenkään toivo Mikon vaimon kohtaloa kenellekkään ja se suhde on moraalisesti väärin kuten yllä kirjoitinkin. Et varmaan kuitenkaan voi kieltää blogin viihdyttävyyttä, vai mitä sitten teet täällä blogin kommenttiosiossa? ;)

   /E

   Poista
  3. Höpö höpö puolitositavuotta, tyypit ovat tapailleet paljon vähemmän aikaa. Candy puhuu pitemmästä ajasta, koska se lohduttaa häntä itseään.

   Poista
  4. Samaa mieltä että sitten voisi vaimosta erota. Varsinkin kun niillä on riitoja jotka olisi ehkä vältetty jos he olisivat eronneet.

   Poista
 12. Hei Candy!

  Ihanaa että jatkat tätä blogin pitämistä. Olen lukenut blogiasi jo hyvin pitkään, mutta en ole koskaan lähettänyt kommenttia, syystä tai toisesta. Haluaisin vain kertoa, että jollain tavoin ymmärrän sinua. Välillä oikeasti mietin, että poikkeanko jotenkin muista ihmisistä, kun oikeasti toivon sinulle ja Mikolle pitkää tulevaisuutta ja onnea. Olen sinua pari vuotta nuorempi, joten meidän tilanteemme eivät ole millään lailla samanlaiset. Haluaisin vain kertoa, että olet taitava kirjoittaja ja blogisi on kiva :)
  Ihanaa kevään alkua! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vittu,aiku "ihquu"..no äkkiä säki saat tilantees samax kun menet vikittelee jotain perheen isää.

   Poista
 13. Oot ihan hirveen vahva, ku jaksoit palata tänne. Tai edes ku jaksat piilotella noinki isoa asiaa, tollanen periksiantamattomuus on kyllä luonteenpiirre jota kannattaa vaalia. Nää kaikki ilkeet anonyymit on vaan kateellisia ku niillä ei oo sitä mitä sulla on! Onhan se karu fakta että blogit on yleensä ihan vaan viihdettä ihmisille ja aina sattuu lukijakuntaan niiitä jotka ei osaa käyttäytyä mut se on hetki millon ite pitää näyttää että on aikuinen ja ei lähde tollasiin mukaan, just niinku oot tehnykki.


  Monet ei vaan tunnu tajuavan että ihminen ei ite päätä sitä, kehen rakastuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kateellinen koska Candy on salarakas?
   juuei..
   Ihailtavaa todellakin miten pystyy valehtelemaan ja petkuttamaan!
   Sitten aikuisena kun saat tietää että miehesi, ja lapsesi isä, on jo pari vuotta seurustellut toisen kanssa selkäsi takaa, kai sinä muistat että et ajattele toista naista pahalla, vaan ihailet hänen periksiantamattomuutta?
   Siissus näitä juttuja...

   Poista
  2. Joo mä oon niin hemmetin kateellinen, buaaahhhaahhahhaa! Mulla on mies jonka kanssa voin joka ilta nukkua vierekkäin, joka rakastaa mua ja jota mä rakastan. Täällä ei löyhkää valheiden kitkerät löyhyt, voidaan katsoa toisiamme silmiin. Oi mä olen NIIN kateellinen :D

   Poista
  3. Ootteko te oikeesti noin yksinkertasia.....:D en mä tarkota sitä, että ihminen on sen takia kateellinen Candylle että se on SALARAKAS, vaan sen takia että se on löytänyt sellasen miehen joka rakastaa sitä pyyteettömästi ja on valmis mihin vaan sen puolesta ja sen takia, että Candy saa itse rakastaa yhtä kovaa takaisin! Sen takia sun, alempi anonyymi, ei tarvikkaan olla yhtään kateellinen koska sulla on jo se mitä Candyllaki, se rakkaus :)

   Poista
  4. "Monet ei vaan tunnu tajuavan että ihminen ei ite päätä sitä, kehen rakastuu"

   Ei tunteilleen mitään mahda, mutta sille antaako niiden viedä, voi. Sitä ei tunnu moni alle 20-vuotias tajuavan.
   Elämässä ja parisuhteessa tulee tilanteita kun huomaa olevansa ihastunut toiseen. On itsestä kiinni antaako tuon tunteen viedä vai ei.

   Poista
  5. Jos Mikko olis valmis mihin vaan se olis ottanu eron jo aikapäiviä sitten. Ja ei, en ole kateellinen! Mulla on jo ihan mahtava ja ihana mies jota rakastan yli kaiken ja joka rakastaa minua.

   Muutenkaan en ikinä alkais salasuhteeseen, en vaikka kuinka rakastaisin jotain varattua miestä, koska mulla on moraali! Asia joka Candyltä puuttuu ja ilmeisesti näiltä muiltakin jeesustelijoilta jotka komppaa Candyä, että hän tekis muka ihan oikein.

   Poista
  6. Niin, mulla on se rakkaus, joka alkoi niin, että kumpikin oli vapaa sen solmimaan ja se perustuukin rehellisyyteen ja avoimuuteen joka suuntaan. Silti mulla on kokemuksia nuoremmalta iältä siitä, että olen ollut salarakas tai mulla on ollut salarakas. Olen satuttanut itseäni jamuita niissä suhteissa eikä luottamuus rakennu niihin koskaan. Candyä ei kiinnosta kuitenkaan nämä tarinat, joissa salarakkaus ei ole päättynyt hyvin. On niin pakkomielle uskoa, että saa lopulta tuon miehen omakseen, vaikka tosiasiat olisivatkin selekästi sitä vastaan. Tuossa tilassa on niin sokea, että uskoo mustaakin valkoiseksi, jos se palvelee suhteen etuja.

   Poista
 14. Piti sitte pilata toi otsikonkin biisi? Kiitoksia vaan idiootti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^On ne sullaki ongelmat!!!

   Poista
  2. miten se pilaa ton biisin et se on jonkun postauksen otsikkona? kukakohan täs on se idiootti..
   - I

   Poista
  3. Eiks se oo vaan hyvä et ongelmat on tota luokkaa? ;)

   Poista
 15. Ihanaa kun oot täällä taas!! :) <3

  VastaaPoista
 16. Moi,
  Olen vähän negatiivisesti aiemmin ajatellut sinua. En kyllä hyväksy salasuhteita vieläkään, mutta haluan sanoa, että se on niin totta mitä sanoit blogaamisen helpottamisesta. Itselläni on täysin erilainen salaisuus, mitä en voi vapaasti kelle tahansa mennä itkeskelemään, joten psykiatrilla(tai mikä lie) sain ajatuksen ruveta kirjoittamaan blogia, ja se OIKEASTI helpottaa. Oli hyvä, että laitoit noin, sillä muuten en välttämättä olisi sitä ymmärtänyt kuinka samassa tilanteessa, vaikkakin täysin eriasian takia, me olemme ja julkaisemme tunteitamme nettiin blogaamalla! :) hyvää perjantain jatkoa itsellesi!

  http://www.arvaamatonmaailma.blogspot.com

  VastaaPoista
 17. Hmm, kyllä sun kannattaisi yrittää uskoutua jollekin läheisellesi tästä suhteesta, esim. äiti tai paras kaveri. Sillä voin ihan omasta kokemuksesta sanoa, että tämän mittakaavan salaisuuden jakaminen huojentaa ja helpottaa oloa todella paljon. :) Tsemppiä! Tiedän, että asiasta on varmasti vaikea puhua, mutta voisitko kirjoittaa esim. kirjeen jossa selität kaiken niinkuin olet täälläkin selittänyt ja annat sen sitten äitillesi/ystävällesi? Tai pyydä lukemaan tämä blogi ja sano, että kyseessä olet sinä. Näin asian kertominen olisi paljon helpompaa ja siitä puhuminen olisi jatkossakin vaivattomampaa. :)

  VastaaPoista
 18. Kommentoin taas pitkästä aikaa blogiisi.

  "Oot ihan hirveen vahva, ku jaksoit palata tänne. Tai edes ku jaksat piilotella noinki isoa asiaa, tollanen periksiantamattomuus on kyllä luonteenpiirre jota kannattaa vaalia. Nää kaikki ilkeet anonyymit on vaan kateellisia ku niillä ei oo sitä mitä sulla on! Onhan se karu fakta että blogit on yleensä ihan vaan viihdettä ihmisille ja aina sattuu lukijakuntaan niiitä jotka ei osaa käyttäytyä mut se on hetki millon ite pitää näyttää että on aikuinen ja ei lähde tollasiin mukaan, just niinku oot tehnykki.


  Monet ei vaan tunnu tajuavan että ihminen ei ite päätä sitä, kehen rakastuu."

  Tämä anonyymi kertoikin juuri sen, mitä minun piti tulla sanomaan :). Tuollaiset anonyymit jotka täällä huutelee sulle haukkumisia ja kaikenlaista paskaa niskaan, ei todellakaan tulisi varmasti sitä sulle päin naamaa sanomaan, jos sut tuntisi. Hyvä se on täällä netissä nimettömänä huudella, ihan tiedoksi kaikille onnettomille perheenäideille ja muillekin onnettomille ihmisille jotka täällä haukkuvat surutta Candya! Kukakohan tässä onkaan se surkea, kun rupeaa toisia haukkumaan nimettömänä ja vielä Candya tuntematta netissä? Niinpä, anonyymit ihan itse.

  "Piti sitte pilata toi otsikonkin biisi? Kiitoksia vaan idiootti!"
  Tässäpä oikein hyvä esimerkki. Osataan taas käyttäytyä netissä ja osataan olla asiallisia. Niinpä niin. Sitten kehtaatte vielä haukkua Candya lapselliseksi? Katsokaa herranjumala peiliin! Kuka tässä on lapsellinen ja idiootti, kun haukkuu tuntemattomia ihmisiä netissä? Olisi todellakin syytä miettiä!

  Candylle haluan sanoa, että olet mielettömän rohkea ja vahva ihminen kun jaksoit palata, kaikesta paskasta huolimatta mitä nuo nimettömänä huutelevat ihmiset täällä tekevät. Tsemppiä teille, sulle ja Mikolle oikein paljon ja toivottavasti saatte pian olla yhdessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä voin tälle Candylle sanoa päin näköä.Laittapa Candy osoite mihin voin tulla kertomaan mitä olen sinusta ja siitä petturista mieltä.Otappa se luimukin mukaan(mikko)niin voin hänellekin vähän oikaista miten vaimoa ja perhettä kohdellaa.

   Poista
  2. En ymmärrä, miksi pitää toisia sanoa onnettomiksi ja surkeiksi, jos eivät hyväksy Candyn ja sen Mikon toimia :)

   Tai oikeastaan Mikon. Sehän se paskapää on.

   Ja muutenkin, minkälainen ihminen toivottaa Mikolle onnea, varsinkin kun se yrittää kaivautua takaisin vaimonsa helmoihin jättääkseen sen sitten myöhemmin. Idioottihan se on.
   Tai sitten ei edes halua erota vaimostaan. Nythän olisi täydellinen hetki alkaa Candyn kanssa seurustelemaan. Ei ehkä julkisesti, mutta edes salassa. Ilman että pettää.

   Poista
  3. ...
   ""Monet ei vaan tunnu tajuavan että ihminen ei ite päätä sitä, kehen rakastuu"

   Ei tunteilleen mitään mahda, mutta sille antaako niiden viedä, voi. Sitä ei tunnu moni alle 20-vuotias tajuavan.
   Elämässä ja parisuhteessa tulee tilanteita kun huomaa olevansa ihastunut toiseen. On itsestä kiinni antaako tuon tunteen viedä vai ei."

   Poista
 19. Voisithan sä estää kommentoinnit, mutta kirjottaa silti normaalisti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI ELÄMÄ, mikset sitten tee niin :::::D?

   Poista
  2. Luitko sä tätä postausta ollenkaan vai tulitko suoraan pätemään? Candyhan kirjoitti, että kommentoinneissa voi KESKUSTELLA kokemuksia omaavien kanssa!

   Poista
 20. "Piti sitte pilata toi otsikonkin biisi? Kiitoksia vaan idiootti!"

  Niin, sinähän sen nyt pilasit ja kys. ano ei voi sitä enää kuunnella! :D Häpeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häpeä itse Annmari.

   Poista
  2. Candy pilaa kaiken kyllä oikeastikkin. Pilaa toisen avioliiton, Mikon lapsien mielenterveyden, pilaa jopa itsensä ja maineensa.

   Poista
  3. Jeee vähän kivaa, onks toi otsikon biisi nyt vaan mun kuunneltavissa kun pilasin sen muilta? Vähän siistiä!

   Hävetään Annmari yhdessä! :D

   Poista
  4. Hah, ei mun tarvi hävetä kun kehtaan sentään kirjoittaa omalla nimellä ja naamalla;)

   Aika positiivista porukkaa.

   Poista
  5. Tarkoitin siis kommentointia, anot kun ei kehtaa ilmaista mielipiteitään muuten kuin nimettömästi:-D

   Poista
  6. Miks pitäis kehdata kun Candykin on anonyymi? :D

   Poista
  7. Minä kirjoittelin omalla nimimerkillä. Jostain syystä Karkki ein niitä veistejä julkaissut, joten nyt sitten näin.

   Poista
  8. Annmari onkin pissis,siksi hän uskaltaa ja ymmärtää ;)ei jessu,päiväkotilaisten kokoontumisajot...

   Poista
  9. Annmari on pissaliisa blondi, niin hutsun näköinen että salasuhde on lähin oikeaa suhdetta muistuttava jonka voi saada. Siksi on samaa mieltä kun Kändykkäinen!

   Poista
  10. Candyllä on ehkä syynsä, anoilla ei :)

   Poista
 21. Kiva, kun jatkat kirjoittelua. Ilkeimmät kommentit tosian kannattaa jättää julkaisematta. Itse saat päättää mitä julkaiset :)

  VastaaPoista
 22. Joskus ajatus siitä mitä voisi olla on enemmän kuin mitä oikeasti tapahtuisi. Ja se ei ole keneltäkään pois :) Kiitos blogistasi, C.

  VastaaPoista
 23. Musta on aivan mahtavaa, että palasit takaisin. Se osoittaa tietynlaista vahvuutta, ettei lannistu jostain anonyymien dissauksista :). Suurin osa niistä on vieläpä niin väkisin keskitty, että aiheuttavat myötähäpeää.

  Onkohan nämä haukkujat joko a) niin vanhoja, etteivät enää muista, että ovat varmaan itsekin olleet rakastuneita ja tehneet elämässään virheitä
  tai b) kersoja, joiden suurin asia elämässä on kokeilla, montako hernettä saa nenään

  Voimia sulle ihan kauheasti, vaikka ajatukset on varmaan välillä tosi ristiriitaisia ja tuntuu raastavalta. Vielä kun rohkaistuisit kertomaan vaikka äidillesi tai jollekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me haukkujat sellaisia olla unohdettu,en vaan saa millään mieleeni,että olisin hengaillut perheellisen miehen kanssa,tai rikkonut jonkun perheen.Taisin hengailla aina oman ikäisten ja vapaiden miesten kanssa,joo,niin se tais olla.T:Neljäkymppinen, ei herneitä nenään työntänyt,melkein mikon ikäinen täti ;)

   Poista
  2. ankkuri, kiitos ihanasta kommentistas. :)

   Anonyymi "me haukkujat" 11:46,
   En voi sanoa tähän mitään muutakun, että nauroin "me haukkujat"-termille. :'D Samaanaikaan niin söpöä ja kieroutunutta olla neljäkymppinen "aikuinen?!?" haukkuja.
   What is wrong with you?

   Poista
  3. Anonyymi, en tarkoittanutkaan että olisitte seurustelleet varatun kanssa. Vaikka varmaan joku on niin tehnytkin, ehkä oman ikäisensä kanssa, mutta kuitenkin.

   Enemmänkin tarkoitin, että luulisi aikuisilla ihmisillä olevan empatiakykyä, ymmärrystä siitä, millaista on olla teini (viittaan epäkypsiin kommentteihin Candyn lapsellisuudesta, valitusta siitä kuinka ilkeää on lainata toisen pulkkaa, pikkuasioihin tarttumista yms.)...

   Poista
  4. Sinuna minä miettisin tota What is wrong whit you ihan itse :)pian se tulee Mikostakin neljäkymppinen kierotunut aikuinen ;)tosin Mikkohan on ollut sitä jo heti kolmenkympin jälkeen,kun tapasi sinut ;) ;)T:35v täti.

   Poista
 24. Hei,

  Mä toivoisin, että vaihtaisit ton "Mikko"-nimen joksikin muuksi. Luulisi, että tuo sun Mikkosi jo itsekin toivoisi, että keksisit sille jonkun oman, kivan kutsumanimen, jota koko Ihmelandia Finlandian kansa voi kaikkien mikkojen perikuvasta käyttää. Onhan siellä yhdessä ketjussa pitkä lista nimiä, jotka eivät ole white-trash-nimiä vaan jotain ihan muuta.

  Jos mä olen ihan rehellinen, niin mua on jotenkin alkanut ahdistaa tämä mikkonimen kummittelu kaikilla palstoilla päivästä toiseen ja kun on vielä kyse jostain kolmannesta pyörästä ja vielä sen lisäksi pikkutytöstä... olet 17-vuotias... ja vaimokin on jossain...

  Mä kirjoitin jo eilen yhdelle palstalle, että haluan kohta nähdä lööpeissä, että tämä "Kolmas pyörä" blogi on suljettu ja joutunut poliisitutkintaan. Miltä luulet, että mikoista tuntuu - varsinkin jos eivät ole ihan terveitä bollesta - kun kuulevat nimensä tällaisen jutun yhteydessä palstoilla päivästä toiseen?

  En todellakaan halua olla mikään ilonpilaaja... kirjoita vaan sun salarakasblogia - kansa haluaa lukea. Mutta voihan olla joku riski, että jotkut jopa ihan oikeatkin Mikot ahdistuu... Vai oletko sä kysynyt niiltä jo, että mitä mieltä itse ovat - naurattaako niitäkin? Kyllä koko Ihmelandia Finlandia jo tietää tän Kolmas pyörä ja salarakasblogisi ja Mikkosetäsi! Mikot ovat satusetiä ja Repolaisia... varo vaan sellaisia... ne voivat juoda viinaa ja antaa turpaan... ja mennä oikeuteen j n e, j n e... ihan "vaaraton" tämä sun leikkisi ei ole... Sorry vaan kovasti, että mä tunnen näin... vaikka en itse ketään Mikkoa pelkääkään, vaikka kuinka uhkailisi...

  Etukäteen kiittäen ja ystävällisin terveisin

  Aborttibloggari / Irmeli Grunau
  Blogit:
  abortti.blogspot.com
  irmeli-grunau.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, etkai taas sä täällä riehumassa.. :D Sinä ja sun Mikkosedät ja Repolaiset.

   Anteeksi vain, mutta mitä avohoitopotilaita tänne oikein tulee kommentoimaan?

   Poista
  2. Sähköjänis Irmeli10. maaliskuuta 2012 klo 9.24

   Irmelillä ei kyllä ole nyt kaikki muumit laaksossa.

   Miettiiköhän Irmeli koskaan, miltä kaikista Irmeleistä tuntuu kun se käy tällä lailla sekoilemassa julkisesti Internetissä?

   Kyllä minäkin Irmelinä loukkaantuisin tuollaisesta.

   Ja kirjallisuudesta jossa kyseistä etunimeä on käytetty. Kaikki fiktio on kiellettävä!

   Poista
  3. Hei Cindy-Girl,
   Hei Candy-Girl,

   Näyttää siltä, että sulla on jotenkin joku sekaisin päässä, sillä et kait sä tule tänne nimellään esiintyvälle Aborttibloggarille hutaan jotain, että taasko olet täällä riehumassa. Ethän ole aikaisemmin edes mitään kommentteja tältä taholta saanut. Eilen kyllä lähti kommentti toiseenkin paikkaan (11.12.2012, Voi teitä höpönassuja-otsikkoon). JA ETTÄ OIKEIN AVOHOITOPOTILAS!

   Eikös se ollut oikein mukava ehdotus, että keksisit Mikollesi jonkun kivan kutsumanimen - tai hellimänimen - ja laittaisit, vaikka koko kansan keksiin sitä nimeä. Laita vaikka kilpailu pystyyn! Siis tuolle sun ihan omalle Mikkosellesi, josta et kuitenkaan puhu minään nallekarhuna! Ikävää, että ei ole mikään Björn! Sellaisista Nalleksi kutsutuista vois aikaansaada pari stooria. Mutta mikot on suomalaisia ja nallet ruotsalaisia! Ja jotenkin niissä on kyllä eroa jostain omituisesta syystä!

   Vaikea ymmärtää miksi sun tarttee vastata noin kurjasti Aborttibloggarille, joka ei ole edes oikeastaan kirjoittanut sulle mitään kurjaa. Vai mitä se tossa sen tekstissä oikein olisi ollut?

   Jospa vuodattaisit ton sun Aborttibloggaria kohtaan tuntemasi vihan ihan sille suoraan vaikka sen blogiin ja omalla nimelläsi?

   Oletko muuten jo niin "kypsä" nainen, että olet jo jopa kokenut abortin, kun kerran noin tunteella reagoit? Teiniraskausko? Mikkoko oli lapsen isä ja olette kokeneet jo tämänkin yhdessä? Miten Mikko otti sen - pyytäisitkö miesperspektiiviä? Niistähän saattaa muuttua nunnaksi tai huoraksi! Vai vastaatko sinä 17-vuotias, omenankukkatuoksuinen tyttönen jo kaikkien abortin kokeneiden naisten puolesta?

   Siis jos mä olen ihan rehellinen, niin mä en halua enää ollenkaan nähdä puhuttavan yhtään mistään mikosta. Painukoot niin pitkälle kuin pippuri kasvaa ihan kaikki Mikot!

   Ystävällisin terveisin

   Irmeli Grunau / Aborttibloggari
   Blogit:
   http://abortti.blogspot.com
   http://irmeli-grunau.blogspot.com
   Pähkähullu, kylähullu, Kallion pappilan pikkutyttö (1950-1970), Eiran ja Kallion friidu
   Moottorisahalla kuolleen asianajajan tytär

   Poista
  4. Ihan hullu nainen :D On näköjään korostanut itseään ja blogannut tuon Candylle lähettämänsä kommentin vielä omaankin blogiinsa. Joku tuntematon taitaa tehdä omista mielipiteistään vähän turhantärkeitä, ilmeisesi lääkitys ei ole kohillaan...

   Poista
  5. Ei jumankauta :D tämän blogin kommenttiboksi on kyllä parasta viihdettä ikinä.

   Ja Candy, jos tämä on keksittyä tarinaa niin please laita tälle sitten kunnon lopetus! ja jos tämä on totta niin siinäkin tapauksessa olisi mahtia josset vain katoaisi yhtäkkiä, vaan laittaisit jonkun viimeisen postauksen, jossa ilmoitat blogin lopettavan, vielä sitten aikoinaan.

   En hyväksy, enkä arvosta sitä mitä Mikon vaimolle teette, enkä ymmärrä miksi haluatte olla ilkeitä ihmiselle, joka on ollut joskus Mikon elämän suurin rakkaus (ennen lapsia tietty, kukaan tai mikään ei tietenkään mene lasten ohi :)).
   Vaikka Mikon rakkaus vaimoa kohtaan onkin selvästi loppunut jo aikoja sitten, siitä ei ole epäilystäkään, niin silti ei ole oikein, ettei vaimo saa tietää. Vaikka sanot ettei satuta jossei tiedä - se ei mene ihan niinkään. Kyllä se jokapäiväinen arki on yhtä piinaa jo tuossa tilanteessa.

   Tosin ei ole sinun tehtäväsi kertoa vaimolle, etkä sinä se tässä ole se perheen rikkoja tai syyllinen. Sinä et kuulu perheeseen, joten et sitä voi hajottaa. Mikko tai mikon vaimo on ainoa joka voi perheensä hajottaa. Mielestäni on inhottavaa, että ihmiset (jopa aikuiset?) haukkuvat sinua törkeästikin. Vastuu asiasta on Mikolla, joka on aikuinen, parisuhteessa, isä ja aviomies. Kaikilla normaaleilla miehillä meinaan on aivot ja he kykenevät itse vastaamaan teoistaan. Älä siis ikinä syytä itseäsi hankalasta tilanteestanne. Sinä tosiaan et ole luvannut kellekään uskollisuutta ja ikuista rakkautta, sinä et ole kenenkään aviomiehen moraalin vartija ja sinä olet ollut sinkku kun tämä alkoi. Ja vaikka vaimosta ja lapsista tiedätkin, niin siltikin ei ole sinun syysi, että Mikko on rakastunut tällä hetkellä sinuun.

   Oli tämä tilanne sitten aito tai ei, toivon todella että jatkat blogia ja julkaiset myös kommentteja.

   Poista
 25. Candy, uskotko nyt mua siinä asiassa (kirjoitin sulle asista jo aikoja sitten) että voit oikeasti päätyä blogis kanssa vielä iltalehden sivuille.... Väitit että et voisi päätyä. MIELESTÄNI SE ON IHAN MAHDOLLISTA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candy tulee olemaan niin pulassa tän blogin kanssa joskus. Oon varma siitä. Vaikka lukijat ei oikeaa nimeä tiedäkkään niin ylemmät tahot saa sen kyllä tarvittaessa selville, ja vaikka Candy kuinka poistais blogin niin poliisit saa silti kaivettua ihan kaiken esiin.

   Poista
  2. Miks poliisit kaivais mitään esille? Onko toisena naisena oleminen rikos?

   Poista
  3. Vaikkapa kunnianloukkaussyyte vaimolta jos saa selville mitä oot täällä siitä puhunut. Varsinkin sitten jos tulee yleiseen tietoon teidän nimet.

   Poista
  4. "Tätä blogia kirjoittamalla olet itse hyvin lähellä noiden kyseisten viittaamiesi pykälien rikkomista. Rikosnimike on yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen. Kyllä, tällä hetkellä et ole maininnut mitään nimiä, mutta jos sinun ja "Mikon" suhteesta tulee suunnittelemallanne tavalla julkinen, on näillä seurausmäärillä hyvin todennäköistä, että tämä blogi yhdistetään oikeisiin henkilöihin. Se, että olet käsitellyt vaimon yksityiselämän piiriin kuuluvia arkaluonteisia asioita, kuten perheväkivaltaa, kymmenientuhansien silmäparien edessä, täyttää julkisen levittämisen, ja tapaa, jolla olet sen tehnyt (pitkän ajan kuluessa lukijoista tietoisena, ison paljastumisen riskin ottaen siinä vaiheessa, kun suhde on julkinen) on aika vaikea tulkita enää tässä vaiheessa tuottamukselliseksi. Se, että itse sanot halunneesi olla anonyymi, ei välttämättä auta oikeudessa, kun otat näin ison riskin tietoisesti toisen kustannuksella. Rikoksesta tuomitaan sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta."

   Edellisestä postauksesta, jäi vissiin lukematta. ;)

   Poista
  5. Hei Cindy-Girl,

   Cindyn vastaus Aborttibloggarille:

   Voi ei, etkai taas sä täällä riehumassa.. :D Sinä ja sun Mikkosedät ja Repolaiset.

   Anteeksi vain, mutta mitä avohoitopotilaita tänne oikein tulee kommentoimaan?

   _____

   Hei Cindy,

   Näyttää siltä, että sulla on jotenkin joku sekaisin päässä, sillä et kait sä tule tänne nimellään esiintyvälle Aborttibloggarille hutaan jotain, että taasko olet täällä riehumassa. Ethän ole aikaisemmin edes mitään kommentteja tältä taholta saanut. Eilen kyllä lähti kommentti toiseenkin paikkaan (11.12.2012, Voi teitä höpönassuja-otsikkoon). JA ETTÄ OIKEIN AVOHOITOPOTILAS!

   Eikös se ollut oikein mukava ehdotus, että keksisit Mikollesi jonkun kivan kutsumanimen - tai hellimänimen - ja laittaisit, vaikka koko kansan keksiin sitä nimeä. Laita vaikka kilpailu pystyyn! Siis tuolle sun ihan omalle Mikkosellesi, josta et kuitenkaan puhu minään nallekarhuna! Ikävää, että ei ole mikään Björn! Sellaisista Nalleksi kutsutuista vois aikaansaada pari stooria. Mutta mikot on suomalaisia ja nallet ruotsalaisia! Ja jotenkin niissä on kyllä eroa jostain omituisesta syystä!

   Vaikea ymmärtää miksi sun tarttee vastata noin kurjasti Aborttibloggarille, joka ei ole edes oikeastaan kirjoittanut sulle mitään kurjaa. Vai mitä se tossa sen tekstissä oikein olisi ollut?

   Jospa vuodattaisit ton sun Aborttibloggaria kohtaan tuntemasi vihan ihan sille suoraan vaikka sen blogiin ja omalla nimelläsi?

   Oletko muuten jo niin "kypsä" nainen, että olet jo jopa kokenut abortin, kun kerran noin tunteella reagoit? Teiniraskausko? Mikkoko oli lapsen isä ja olette kokeneet jo tämänkin yhdessä? Miten Mikko otti sen - pyytäisitkö miesperspektiiviä? Niistähän saattaa muuttua nunnaksi tai huoraksi! Vai vastaatko sinä 17-vuotias, omenankukkatuoksuinen tyttönen jo kaikkien abortin kokeneiden naisten puolesta?

   Siis jos mä olen ihan rehellinen, niin mä en halua enää ollenkaan nähdä puhuttavan yhtään mistään mikosta. Painukoot niin pitkälle kuin pippuri kasvaa ihan kaikki Mikot!

   Ystävällisin terveisin

   Irmeli Grunau / Aborttibloggari
   Blogit:
   http://abortti.blogspot.com
   http://irmeli-grunau.blogspot.com
   Pähkähullu, kylähullu, Kallion pappilan pikkutyttö (1950-1970), Eiran ja Kallion friidu
   Moottorisahalla kuolleen asianajajan tytär

   Poista
  6. Alaikäiseen sekaantuminen :)
   Vaikka sä sanot, ettei teillä ole mitään seksuaalista ollut kun olit 15v. Niin luuletko että poliisit sitä uskoisi?
   Ne laskee, että olet ollut alle 16v suhteen alettua ja sillä siisti.

   Poista
  7. Hyvät ihmiset, miten helvetissä te muka selvitätte mun kautta Mikon ja sen vaimon henkilöllisyydet? Tajuatteko, ettei kukaan tiedä Mikosta? Mikään ei johda mun kautta Mikon jäljille, vain mä tiedän kuka se on.
   Luuletteko, että mä antaisin sen poliiseille ilmi?

   Ja joo, mä varmasti joudunkin linnaan tai saan sakkoja yhtään mistään kun alaikäisenä _anonyymina_, kun mitään nimiä tai tunnistettavia yksityiskohtia en ole edes maininnut.

   En mä ole tyhmä, en todellakaan.

   Poista
  8. Reilu kolmikymppistä pariskuntaa, jolla on ollut sen verran riitaista, että mies on välillä asunut poissa kotoaan, jolla on pari lasta, joka asuu samalla paikkakunnalla kuin sinä tai niin lähellä, että Mikko pystyy tapaamaan sinua viikoittain, ja jonka olet tavannut häissä pari vuotta sitten... juu, eihän tuosta voi MITENKÄÄN tunnistaa, ethän sinä TYHMÄ ole. Vaikka tuosta todennäköisesti pari yksityiskohtaa onkin muutettu, niin se on vain hidaste. Puolessatoista vuodessa teidät on myös todennäköisesti jonkun kerran nähty, esimerkiksi siellä HopLopissa. Kun sinun henkilöllisyytesi paljastuu, näkijöiden muisti virkistyy kummasti.

   RIkosoikeudellinen vastuu alkaa 15-vuotiaana.

   Poista
  9. Aiotko nyt sitten pitää suhteenne ikuisesti salaisena, kun Mikkoa ei voida ikinä yhdistää mihinkään? Nimittäin mikäli alatte olla julkisesti yhdessä, on vain ajan kysymys koska teidät yhdistetään tähän blogiin.

   Poista
  10. Hei haloo ihmiset !!! kyllä candy sen verran fiksulta likalta vaikuttaa ,että ymmärtää "peitellä" asioitaan niin,että häntä ei tunnisteta. ei tullut mieleen että häät ovat voineet olla rippijuhlat ,syntymäpäivät tai vaikka hautajaiset ? ja hoploppi on voinut olla esim. akvaario tai muu lasten leikkipaikka??

   Poista
  11. Missä sä sitä fiksuutta oot nähnyt? Koko juttuhan paljastuu kuitenkin siinä vaiheessa, kun suhteesta tehdään julkinen, niin moni lukee tätä ja ikäero on niin epätavallinen. Joku blogia lukenut tuttu laskee yhteen yksi plus yksi ja alkaa tehdä blogin tietojen pohjalta vertailuja... kaiken ei tarvitse täsmätä, valtaosa riittää.

   Poista
  12. Ja ei ne ihmiset ole niin tyhmiä, etteivät tajuaisi muuttelua :)

   + sitten miten Candy kertoo vaimon hakkaavan Mikkoa yms.

   Joten joten.

   Poista
  13. Mutta entäs se Mikko? Kai se lehtiä lukee, mitähän tykkää kun saa tietää? Candy tää sun blogisi alkaa saamaan niin paljon huomiota, että jos joku Mikko oikeasti on olemassa, vaikka eri nimellä, niin tunnistaahan se teidät tästä tarinasta, herranen aika! Kannattaisko kertoa sille itse eikä antaa lukea lehdestä? Oikeasti, en siis yritä vittuilla tms. Pakko selventää, kun usein kaiken vittuiluna otat:)

   Poista
  14. Luulis, että jos Mikko näkee lehdessä salasuhteeseen viittaavan tekstin niin varmasti lukee. Ihmisiä tuppaa kiinnostamaan itseensä edes etäisesti liittyvät lehtijutut. Ja kun Mikkonen bongaa muutaman faktan tästä candy blogistista niin taitaapi kurkata blogiakin samalla. Siinä paljastuu sitten kaikki!

   Poista
 26. oo vahva candy sul on vaan tää yks elämä ja jos tää on sun valinta nii tsemppiä <3 there are somebody who loves u !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan tää nyt ihan tosissaan kirjoitettu kommentti.. :D Hope not!

   Poista
 27. Mä oon edelleen sitä mieltä että kannattais laittaa niin että vaan rekisteröityneet voi kommentoida. Se vähentäis ihan helvetisti sitä paskaryöppyä mikä anonyymeiltä sulle satelee (ja koska oot ite sanonu ettet kirjota tätä kommenttien toivossa niin mitä väliä vaikka kommentteja tulis sitten vähemmän?). Oon lukenu sun blogia alusta asti ja lukenu kaikki kommentitkin läpi (ja paras viihde löytyy aina kommenteista). Kaikki kun ei uskalla tulla päin naamaa sanomaan mitä mieltä on susta. Mä voin tässä kertoa että en hyväksy tota "säätöä" mikä teillä on ja juonitte "Mikon" vaimon selän takana, mutta en tuu sitä silti tänne joka postaukseen kommentoimaan. :D Mä en ees oo varma että "kumman puolella" oisin. Luen tätä siis toisaalta anonyymisti ja täysin viihdemielessä.

  PS. Mä sain kauheen hepulin kun huomasin et sun blogi on suljettu, ää! :D Onneks avasit tän uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se vois olla kyllä ihan fiksua.. Täytyy nyt katsoa.
   Oon miettinyt myös tän koko blogin sulkemista ja lopettamista ja uuden aloittamista, joka ei sitten toivon mukaan paisuisi näin isoksi numeroksi. :/

   Mut ei tässä tarvii kenenkään puolella olla. Ei sillä ole mitään merkitystä, kenen puolella ulkopuoliset on. Mielipiteensä tietenkin kullakin, muttei kenenkään mielipiteet vaikuta meidän tilanteeseen mitenkään.

   No, et ole ollut ainoa. :D Ihan outoa ja vähän pelottavaakin, että niin moni tuntematon lukee tätä ja seuraa mun elämää niin mielenkiinnolla. En olis koskaan tätä perustaessa uskonut.

   Poista
  2. Löysin blogisi noin viikko sitten ja jäin siihen ja näihin kommentteihin hetkellisen "koukutuksen" valtaamana, lukemaan. Laitoin yhen kommentinkin, johon et vastannut.. Sen, että miksi ei se Mikko anna vaimonsa ottaa vaikka nyt heti eroa, ja sitten kun täytät 18, voitte alkaa olla yhessä eikä kukaan syyttäisi sinua tai Mikkoa? Kun sain käsityksen, että vaimonsa haluaisi erota.. Minulla oli samankaltainen tilanne, mutta.. Voisin joskus ehkä kirjoittaa sinulle sen yksityisesti, jos haluat? En näiden blogien kautta saa tilanteestasi oikeaa kuvaa.. ehkä enemmän negatiivisen, kuin se onkaan.. mutta silti. Minäkin rakastuin saman ikäisenä. (Toivottavasti tämä sinun Mikko ei ole Hämeenkyröstä. Tosin hänellä olisi vanhemmat lapset jo.. eli ei siis ole sama mies. Ja nimikin on eri.) Ps. voit poistaa suluissa olevan osion tästä kommentista, mikäli julkaiset tän. T. Ada

   Poista
 28. hyvä,että palasit takasin! :) tätä on ollut tosi mielenkiintosta lukea, koska oon seurannu tämmöstä juttua aiemminkin ihan oman elämän(läheisellä oli tämmmönen) kautta ja helppoo se ei ollu sille ´toiselle naiselle´ toivon sinulle pelkkää hyvää ja jospa saat joskus olla sen "mikon" kanssa ihan julkisesti yhessä!:)

  VastaaPoista
 29. Anonyymin kanssa samaa mieltä että hyvin mahdollista päätyä iltalehden sivuille.Voisin vaikka itse vinkittää sinne. En ihmettelisi. Toiseksi että blogin sulkeminen ei anna kovin. hmm... kypsää vaikutelmaa. Negatiiviset kommentit voi jättää huomiotta mutta ei kannata niiden takia sivuja sulkea siksi aikaa. Antaa vain huonon kuvan sinusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edelleenkään jaksa uskoa iltalehteen päätymistä. Se on sen verran isompi lehti verrattuna pikkuiseen citylehteen, että en osaa kuvitella iltalehden tekevän mun blogista juttua..

   Ja mua ei oikeastaan haittaa tai kiinnosta se, että jonkun mielestä annan epäkypsän vaikutelman sulkemalla blogini. Mikä siitä edes epäkypsää tekee? Sekö, ettei uteliaat päässeet lukemaan sitä ja se oli ärsyttävää? Se sit varmaan tekeekin musta epäkypsän ja antaa huonon kuvan.

   Mutta ihan sama, minkälaisen kuvan tuntemattoman nobodyt musta saa.

   Poista
  2. En sanoisi verkkosivustoa, jolla on viikoittain satojatuhansia kävijöitä, pikkuiseksi.

   Poista
  3. ^^MIKSI vinkkaisit iltalehdelle? saisitko siitä jotain mielihyvää itsellesi? ihmettelen vain...

   Liisi

   Poista
  4. Candy laita ihmeessä blogi suljetuks heti kun susta ei enää tunnu hyvältä pitää tätä!! ei sun tartte tälläst paskaa kestää jota tänne satelee niin paljon:) tsemppiä!!

   Poista
 30. Hei mulla olis tähän blogin ulkoasuun kommentoitavaa. Voisitko vaikka tummentaa tekstiä yhellä "asteella" koska hukkuu niin hyvin jo vaaleaan taustaan niin helpottais lukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tekstiä on nyt tummennettu. Toivottavasti näkyy paremmin ja lukeminen on miellyttävämpää. :)

   Poista
 31. Sanoit tehneesi haastettalun lehteen? Ei vain satu olemaan tästä lehtiartikkelista kyse? = http://www.city.fi/artikkeli/17-vuotias+suomalaistytt%F6+blogaa+salasuhteestaan+perheelliseen+mieheen/4529/

  Teksi oli hyvin ikäväsävyinen, sitä tuskin halusit antaa? Olen lukenut koko blogisi ja kiinnostavaa luettavaahan tämän on ollut niin hyvällä kuin pahalla.. Mutta ihan tosissaan sinun kyllä melkeinpä kannattaisi sulkea tämä blogi tai ainakin lopullisesti vain kutsuttujen luettavaksi. Tuntuu niin paisuvan tämä koko blogi joka internetin kolkkaan ja saat suurimmalti osin vain paskaa niskaasi ja se on sinun ikäisellesi liikaa kestettäväksi. Kaikki nämä vihapuheet jne, en yhtään ihmettelisi, että kohta jotkut alkavat latomaan tappouhkauksia jos saavat henkilöllisyytenne esille. Itsekin olen vasta 23 vuotias ja en voisi kestää tätä kaikkea, etenkään kaikkea tuota vihaa mitä saat tästä osaksesi. Mieti tilannetta, että sinun ja Mikon suhde päättyy, sinulta murtuu sydän ja lisäksi kaikki tämä nettiviha ja mihin tämä blogi on siinä vaiheessa paisunut kun ja jos suhteenne päättyy. Siinä vaiheessa luulisi jos erossa olevan tarpeeksi kestettävää.

  Kommentti city-lehden artikkelista: "Jos joku ottaisi poliisiin yhteyttä, selvästä hyväksikäytöstä on kyse ja saatava loppumaan. 15 suhteen alkaessa on alaikäinen ja mies syytteeseen! Poliisille tietoa pikimmiten, henkilöllisyys selviää paikantamalla tietokone. Lähimmäisistään(vaikkei heitä tuntisi) ON pidettävä huolta!"

  Poliisitutkintaanhan tämä juttu todellakin saattaa lopulta päättyä.. Toisaalta hyvä, koska se vaan on pyhä tosiasia, että Mikko on sekaantunut alaikäiseen ja se on rikos. Sillä ei ole Suomen laissa mitään merkitystä vaikka oletkin ollut tässä hommassa vapaaehtoisesti ja olette rakastuneita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos luit tämän kirjoitukseni kokonaan, niin tietäisit, ettei tuo cityn juttu ole se, johon annoin haastattelun. Eli ei, en ole ollut mitenkään mukana tuon cityn jutun tekemisessä. Se tuli mulle itsellenikin aivan yllätyksenä.

   Mutta älä ole huolissasi, kyllä mä kestän. Jos en enää oikeasti tätä kestä, ei mun tarvitse kun vaan poistaa koko blogi ja se on siinä.
   Kukaan ei voi enää ottaa muhun yhteyttä tai selvittää musta yhtään mitään.

   Ihan oikeasti ihmiset, mitäköhän luulette poliisien tekevän jos menette niille sanomaan "hei tuolla netissä yks tyttö kirjoittaa salasuhteestaan aikuiseen mieheen, se tyttö on vielä alaikäinen. joo no emmä tunne sitä tyttöä tai tiedä edes kuka se on ja mistä, mut tota voisittekohan te selvittää?"

   Ei poliisit mitään tee. Ei kukaan ulkopuolinen voi mitään. Eikä tarvii voidakaan, en mä ole enää sakkolihaa.

   Ja JOS kävis niin, että tästä joku poliisijuttu tulis, niin mikä estäis mua sanomasta, että tää kaikki on ollu vaan satua? :) Mitäs ne sitten tekis? Miten ne muka sais Mikon henkilöllisyyden mun kautta selville, kun KUKAAN mun tuttu tai läheinen ei edes tiedä siitä?
   Mäkö sen ilmiantaisin? Niin varmaan.. :)

   Mutta kiitos huolenpidosta, mä pärjään kyllä.

   Poista
  2. Ja pakko vielä lisätä tähän sen verran, että kaikkihan te oletatte, että me ollaan Mikon kanssa oltu intiimisti sillon kuin olin vielä 15v.

   Mistäs te tiedätte, että oltais odotettu siihen asti, että täytän 16, ennenkun tehtiin mitään seksuaalista? 16-vuotta on suojaikäraja, eikä silloin mitään hyväksikäyttöä ole koskaan tapahtunut.. :)

   Eli ihan turhaan skitsoatte. Mulla on kaikki hyvin. Mua ei ole käytetty koskaan hyväksi, eikä tulla käyttämäänkään.

   Poista
  3. "että tää kaikki on ollu vaan satua? :) "

   niin onkin

   Poista
  4. Miten ihmeessä olisit voinut edes odottaa puolivuotta niin hanan ja komean miehen kanssa kun olet niin seksuaalisesti aktiivinen ollut jo kauan ennenku tapasit Mikon?
   Hohhoijaa =D

   Poista
  5. Kai luit tuon Citylehden jutun loppuun asti, Candy, Se, että poistat blogin, ei tarkoita, että se katoaisi internetistä. Ja varmaan aika moni yksityishenkilökin on tallentanut juttujasi, varmuuden vuoksi :)

   Poista
 32. Piti vaan tulla sanomaan, että tsemppiä. Ei varmasti oo helppo tilanne sulle eikä kellekään, yhtään sen enempää moralisoimatta - harva meistä mikään puhdas pulmunen (allekirjoittanut mukaan lukien) on ja tunteet ne näitä hommia säätelee. Ei oo mun homma kertoa mikä on oikein ja mikä väärin.

  Saat aivan hirveän määrän lokaa niskaan, mistä suurin osa on vaan puhasta ilkeilyä. Ymmärrän täysin tarpeen saaha kertoa asioista ees jollekkin, kun ei edes ystäville voi puhua, vaikka julkista blogia pitämällä vähän tulella leikitkin ja tiiät sen varmasti itekkin. Pysy varovaisena :)

  VastaaPoista
 33. Voi tyttörukkaa kun luulet, että negatiivisten kommenttien laittajilla on vaan "kummin serkun kaima" kokemuksia. Just niillä on niitä omakohtaisimpia kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen.

   Ei ne suurimmat moralisoijat ja halventavien kommenttien kirjoittajat tiedä mistä puhuvat. Ne joilla omia kokemuksia on, eivät tule heittämään sellaista settiä. Ne tietää mistä mä puhun ja mitä mä kestän, en usko että kukaan samaa kokenut tulis vittuilemaan.

   Joo, saattaa sanoa omia kokemuksiaan jotka päätty huonosti, mutten usko kenenkään toisena naisena olevan ihmisen tulevan kirjoittamaan tosi törkeää ja negatiivista kommenttia.

   Poista
  2. Sä epäilet, koska sä olet teini etkä ymmärrä asioiden syys-seuraussuhteita. Sä et tajua, vaikka haluaisit kauheesti tajuta. Sä et tajua, vaikka intät tajuavasi.

   Poista
  3. Anonyymit: onko teillä ollut salasuhde? Ei? Niin vähän epäilinkin. Hankkikaa siis kenttäkokemusta ja tulkaa kertomaan omista kokemuksistanne tai jättäkää asia sikseen. Kiitos.

   Poista
  4. No, ihan puhtaat vittuilukommentit tietenkin erikseen, mutta niitä on täällä harvassa, tai sitten et vaan julkaise niitä.

   Itsekin olen ollut toinen nainen ja kyllä, moralisoin toimintaasi. Koska tajusin itsekin myöhemmin, miten halveksuttavaa oma toimintani oli ollut.

   Poista
  5. "Joo, saattaa sanoa omia kokemuksiaan jotka päätty huonosti, mutten usko kenenkään toisena naisena olevan ihmisen tulevan kirjoittamaan tosi törkeää ja negatiivista kommenttia."

   Koska toisena naisena oleminen on niin yleisesti hyväksytty ja ihailtu ilmiö?

   Kyllä sellaiset toiset naiset, jotka todella tiedostavat tehneensä väärin ja katuvansa saattavatkin tulla kommentoimaan negatiivisesti, ihan siitäkin syystä, että tuossa sinun ja Mikon käytännössä ei oikeastaan ole mitään positiivista kommentoitavaa.

   Poista
 34. anteeksi oon laiska enkä jaksa tonkia aiempia tekstejä, mutta kauanko tämä teidän salasuhde on siis kestäny nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kestänyt, mutta et uskalla Canddy-paskahousu myöntää, että juttu on paljon nuorempi. Etkä sitä missä ootte tavannu. Mä tunnen sut, sä tunnet mut. Kato ympärillesi ja mieti kuka mä oon ;)

   Poista
  2. Anonyymi... Ensinnäkin Candy kirjoitetaan yhdellä d-kirjaimella. Lisäksi, ole hyvä ja esitä todistusaineistoa että Candyn housut sisältäisivät ulostetta tai jätä 'paskahousu'-tyylisten ala-arvoisten haukkumasanojen käyttö. Kolmanneksi, pelotteluyrityksesi "tiedän kuka olet" on säälittävintä mitä olen tämän blogin kommenteista koskaan lukenut.

   Poista
 35. Hohhoijaa.. Tiiätkö Candy mitä mä en jaksa. JUST tota anonyymien pelleilyä, kun tulevat haukkumaan sua vaikka miksi.. Ja kun keskustelupalstoilla haukutaan huoraksi jne. Siis mitä helvettiä. Musta on vaan jees, että joku toinen nainen julkaisee omia tuntemuksiaan.
  Ainakin mun kuvaa toisista naisista oot muuttanut. Ennen ajattelin, että minua pettäneen miehen toinen nainen oli täysi hirviö. Nyt uskon häntä. Hän silloin kertoi, ettei tiennyt minusta ollenkaan, nyt uskon sen. Opin kääntämään sen pettämis episodin syyn exääni, johon se kuuluukin.

  Olen lukenut blogisi alusta loppuun, kun löysin tämän jostain keskustelusta. Olen tässä asiassa sinun puolellasi, mutta jännästi käy sääliksi Mikon vaimoa. En ymmärrä Mikon ja hänen vaimonsa erokuviota. Loogisesti ajateltuna Mikko jättäisi vaimonsa ja olisi kanssasi. Mikkoa en taas tajua ollenkaan. Haluaisin tietää asioista enemmän, mutta ymmärrän etten voi sitä edes toivoa ettet paljastuisi.
  Mietin kans tilannetta omalle kohdalleni ja tuli mieleen, että miten voit sitten itse tulevaisuudessa luottaa Mikkoon? Itse en pystyisi.. :/

  Ei tässä muuta, oikein mukavaa viikonloppua sinulle! :)

  -joku jossain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti tulla vielä lisäämään, että meillä tosiaan ero meni tosi paskaiseksi, kun ex jäi kiinni.
   Tottakai se valehteli päin naamaa mulle tapahtumien kulusta. Kyllä mä tiesin jo pelkästään sen ilmeistä ja olemuksesta, että millon se mulle valehteli. Oltiin oltu yhdessä kaksi vuotta vain, joten oletan että Mikon vaimo lukee Mikkoa kuin avointa kirjaa valheiden suhteen :/

   Toivottavasti teidän ei enää kauaa tarvitse elää valheessa.

   -Joku jossain

   Poista
 36. Kyllä täältä tsemppareitakin löytyy, tulee vaan harvemmin kommentoitua. Sun blogi on tosi hyvää ja kiinnostavaa luettavaa. Toivon teille kaikkea hyvää!:)

  VastaaPoista
 37. Miten ihmiset oikeesti jaksaa laittaa aina noita negatiivisia kommentteja...Miten ne voi oikeasti haukkua toisen elämää kun ne ei oikeasti elä sitä itse...Ei ne voi tietää millaista se elämä oikeasti on...Varmasti sulla on vaikeaa ja välillä voi tuntua siltä että mitä hel****iä mä teen...Mut jos oikeesti rakastaa toista ihmistä niin sen eteen tekee kaikkensa...Ja jokaisessa suhteessa on varmasti ylä- sekä alamäkiä...Kyllä mäkin rakastan mun miestäni yli kaiken ja ollaan oltu kihloissa jo jonkin aikaa mutta silti meille tulee joskus riitaa...Kerran meillekki tuli joskus niin iso riita että mies lähti kaverille muutamaks päiväks ja me saatiin molemmat miettii asioita...Sitten me saatiin asia sovittua ja eletään taas onnellisesti...Vaikka en asiasta tiedä niin eikö näin voisi olla jopa Mikon ja sen vaimon kohdalla...Heille tuli riitaa ja Mikko katsoi parhaaksi että poistuu tilanteesta, että molemmat saavat miettiä asioita...Ja nyt kun tilanne on rauhoittunut niin Mikko palaa kotiin ja he yrittävät taas...:) En tiedä mutta eikö asia voisi olla näinkin...:)
  Kaikkea hyvää sinulle ja Mikolle!<3
  -Onnellinen-

  VastaaPoista
 38. Ohhoh, olipa p*ska tuo Cityn "juttu". Ei kyllä tehnyt yhtään oikeutta tälle mielenkiintoiselle blogillesi. Toivottavasti se tuleva lehtijuttu on hieman laadukkaampi.

  VastaaPoista
 39. Olen tätä blogiasi pari kuukautta seurannut ja kaikki merkinnät läpi lukenut, ja täytyy sanoa että en ymmärrä miten kestät tuon kaiken paskan mitä porukka sulle heittää. Monilla näistä kommentoijista tuntuu olevan jonkinlainen pakkomielle dissata jokaista tekemääsi asiaa ja takertua joka helvetin asiaan jos vain suinkin mahdollista.

  Jos näitä kommentoijia niin pahasti ketuttaa juttujasi lukea niin en käsitä miksi he tätä blogia edes seuraavat, päästäkseen haukkumaan täysin tuntematonta ihmistä mitä mielukuvituksellisimmilla tavoilla? Kannattaisi ehkä harkita jotain muuta ajankulua. Itselläni olisi sinun kengissäsi palanut hihat jo ajat sitten, voin vain kuvitella millaisia viestejä ne ovat jotka jäävät julkaisematta, huh..

  Mutta minä puolestani toivotan Sinulle ja "Mikolle" kaikkea hyvää, ja toivon että tämä tarina saa onnellisen lopun =)

  VastaaPoista
 40. Joo en tajua, kun tuntuu että suuri osa kommentoijista oikein haluaa nähdä kaiken sanomasi väärin, ja vääntää ne väkisin negatiiviseksi. Se on ehkä vain todella vaikea kuvitella itseään sinun tilanteessasi, "Minä en tekisi IKINÄ niin!"

  Itsehän Pidin ennen pettäjiä ja niihin sekaantujia alimpana kastina, kunnes yhtäkkiä löysinkin itseni varatun miehen sylistä. Meidänkin piti elää loppuelämämme yhdessä, mutta en loppujen lopuksi enää kestänyt sitä riepottelua ja kakkosena olemista. Olisi pitänyt odottaa aivan liian kauan.

  VastaaPoista
 41. Moi!

  Luin pari näitä kommentteja ja mikäli oon oikein ymmärtäny täällä pitäis olla ihan aikuisiltakin osa kommenteista, huhhuh! Että voi jotkut alentua lapselliselle tasolle, ton säälittävän haukkumisen voi jättää ihan sinne ala- ja ylä-asteelle.

  Voimia sulle Candy! Sulla on nyt raskasta mut koita jaksaa ja olla välittämättä negatiivisista kommenteista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin, että Candy mieltää negatiiviseksi ja haukkumiseksi osan ihan fiksuistakin kommenteista. Riittää että sanotaan yksikin poikkipuolinen sana salasuhteita kohtaan.

   Poista
  2. Juuri näin... Vain samaa mieltä olevat kommentit hyväksytään...

   Poista
 42. Hei Candy, mietin tässä yhtä juttua ja toivottavasti vastaat. Kerroit tossa aiemmin niistä koulus tytöistä, jotka lueskeli sun blogia ja arvosteli sua. Entä sitten kun sun ja Mikon suhde tulee julki, perhe ja ystävät saa tietää? Ei varmaankaan jää huomiotta koulussas ym. se että alotat suhteet reippaasti vanhemman, perheellisen miehen kanssa. Jutut kyllä leviää, ja vaikka just nää kyseiset koulus tytöt (ja ties ketkä sun tuttavat jotka tätä blogia lukee) yhdistää kyllä sut tähän blogiin jotakin kautta. Miten luulet ihmisten sitten suhtautuvan suhun, kun tietää sun puhuneen blogissas yhtä sun toista, mm. sitä että oot toivonu Mikon vaimon ja lasten kuolemaa? Vakuuttelet koko ajan tunnistamises olevan mahdotonta - mikä on tällä hetkellä totta, sillä teidän suhdehan on vielä salassa - mutta ootko miettiny et sut yhdistetään Candyksi sitten kun teidän suhteesta tulee julkinen? Oot ite sanonut ja tekstistäkin sen huomaa, ettet oikeasti muuttele asioita täälä blogissa kovin paljon.

  VastaaPoista
 43. "Candy-nimimerkin takana lymyävä neito ei ole aivan tavallinen suomalainen teinityttö. Vaikka blogin pitämisestä on tullut jonkinlainen trendi, Candyn blogi ei pyöri nuorten naisten näennäisen lempiaiheen, muodin, ympärillä. Candy kirjoittaa salasuhteestaan yli kolmikymppiseen "Mikkoon", jolla on vaimo ja kaksi lasta.

  "Mikko on vaan niin uskomaton, se järjesti tänään niin paljon ihanaa yhteistä aikaa että saan siitä kohta yliannostuksen. <3 Mikko meni käymään tänään kotonaan ja keksi ihan extempore viedä lapsensa Hoploppiin viettämään laatuaikaa. Meidän piti nähdä sillon Mikon kanssa, joten se keksi ensin todella pelottavalta kuulostavan idean. Se pyys mua niiden mukaan sinne!"

  Blogimerkintöjen sisältö vaihtelee hehkutusten, epävarmuuden ja vihantunteiden välillä. Candya kiukuttaa yleensä Mikon "inhottava" vaimo, jota Candy ei henkilökohtaisesti tunne. "Helvetti, miten kylmä ja hankala ihminen voikaan olla." Mikko on Candyn mukaan luvannut jättää vaimonsa, kunhan aika on sopiva. En kirjoita tähän kohtaan yeah right, jotta tämä artikkeli pysyisi mahdollisimman neutraalina.

  Kaikista mielenkiintoisinta ja usein myös huvittavinta sisältöä ovat blogimerkintöjen kommentit. Kommenteissa anonyymeina esiintyvät sherlockit yrittävät suorastaan pakkomielteisesti saada selville Candyn ja Mikon henkilöllisyydet. Toinen suosittu aihe on blogin todenmukaisuus. Osa kommentoijista on leimannut Candyn niin sanotuksi trolliksi, joka on keksinyt koko salasuhteen päästään. "Tämä kirjoitus oikeasti paljasti tämän feikiksi... Ensin taas pieni lipsuminen kirjoittamisessa."

  Toisinaan kommentoijat laskeutuvat jalustaltaan jakamaan säälipisteitä: "Voi tätä myötähäpeän määrää. Olen todella pahoillani sinun puolesta, annat itsestäsi ihan tavanomaisen, naiivin, teinimäisen kuvan, mutta teinihän vielä oletkin." Niin, tai Pera 57 v."

  Imartelevaa...

  VastaaPoista
 44. Olen samaa mieltä aiemmin kommentoineiden kanssa siitä, että kannattaisi ehkä estää kommentointi anonyymeiltä. Jotkut tulevat tylsyyksissään huvittamaan itseään ala-arvoisilla kommenteilla.

  Kukaan muu kuin Candy ei voi tietää tätä tilannetta täysin. On niin paljon asioita, jotka vaikuttavat. Niitä ei voi tietää tuntematta kyseisiä henkilöitä.

  En hyväksy pettämistä, se on ainoa asia mikä mättää tässä kuviossa. Uskon silti, että Mikko ja Candy tietävät mikä on parasta tässä tilanteessa. Tosiaan, se mitä ei tiedä, ei satuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan kirjoitustasi sen verran että Candy tietää vain sen mitä taitava valehtelija Mikko hänelle kertoo,

   Poista
 45. Voi helvetti soikoon jos sulle negatiiviset kommentit on niin suuri asia niin estä se kokonaan. Ongelma ratkaistu.

  VastaaPoista
 46. Osoita rohkeutesi vastata vaikeisiinkin kysymyksiin,se osoittaisi myös kypsyyttä.Elämässä se on aivan normaalia,vaikeatkin asiat.Ihan meillä kaikilla.Minä en tuomitse sinua,mutta en puolustakaan.Olet minulle yhdentekevä tuntematon teini,sen takia en reagoi sinuun kummemmin.Mutta olen nyt viikko sitten aloittanut lukea tätä blogia.Ja haluaisin kysyä ihan suoraan,ja toivoisin myös sinulta,koska Candy olet myös anonyymi,vastausta.Uskotko todella,ihan vilpittömästi sydämmestäsi,ettei Mikko ole harrastanut vaimonsa kanssa seksiä 1,5vuoteen??Perustelen 20vuoden avioliitollani mielipidettä..Kaikilla miehillä ja naisilla on ala-ja ylämäkiä avioliitossa,mutta ikinä seksi ei ole suhteesta hävinnyt.Joskus on enemmän ja joskus vähemmän,mutta AINA sitä on.Ja jos mieheni ei koskisi minuun 1,5v aikana,se ei olisi mikään pikkujuttu,kyllähän sen huomaisi :) :)toivon todella,että kykenisit vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiahan ei mulle kuulu, mutta missä välissä Candy on sanonut että 'Mikko' ei vaimonsa kanssa olisi seksiä 1,5 vuoteen harrastanut? Sikäli mikäli itse oikein muistan ja olen tekstit oikein ymmärtänyt, niin Candyltä on kysytty häiritseekö häntä että Mikko harrastaa seksiä myös vaimonsa kanssa, ja tähän Candy on vastannut että ei häiritse.
   Selväähän se on että aviopari harrastaa seksiä puolentoista vuoden aikana, vaikka suhde ei välttämättä mikään aivan toimivin olisikaan, ja tuskin Candykään niin naiivi on että muuta luulisi?
   Ihmetyttää kun monet kommentoijat tuntuvat joko vahingossa tai tahallaan käsittävän näitä tekstejä vähän miten sattuu.

   Poista
  2. Kiva kun täällä on Candyn apurit vastailemassa.Olisi kyllä kuitenkin kiva kuulla Candyn oma mielipde;)ja jos muistan,niin joku kysyi ajatteletko että Mikko on vaimonsa kanssa sängyssä,hän vastasin en.Ja jossain vastaili,ettei Mikko ja vaimo nuku edes samassa huoneessa,Mikko vieras huoneessa..eli uskoo Mikkoa.Vastaisitko Candy itse kuitenkin yllä olevaan?

   Poista
  3. Candy on sanonut, ettei peitto heilu kotona ;)

   Poista
  4. Kyllä peitot heiluu JOKAISEN pariskunnan kotona enemmän tai vähemmän,mutta kyllä heiluu.Ei kukaan,ei edes Mikon vaimo ole ihminen,joka ei kaipaa läheisyyttä.Kaikki me tarvimme kosketusta.Olisi kiva saada Mikon vaimo myös kirjoittamaan blogia :)Niin,jossain Candy sanoi,että Mikko soitti "kuiskuttelu"puhelun vierashuoneesta,että se todistaa nukkumisen yksin.Minäkin jos pitäisin mieheltäni salasuhdetta,ja hän nukkuisi,voisin hyvin käydä äkkiä saunassa tai parvekkeella supattamassa että moi hani,nukun täällä vierashuoneessa:)Voisin myös mennä ulos tupakalle ja suputella siellä lämpimikseni,että juu,täällä vier.huoneessa sitä yksin koisataan ja iku on kova sinua.Ja sitten kömpisin taas ukkoni viereen kunnon yöunille.

   Poista
 47. Candy, kiitos että laitoit blogin takaisin näkyville :)
  Paljon tsemppiä ja kaikkea hyvää, Mikko kuuluu sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks se niin menny ettei ihminen ole kenenkään omistama esine? Muistan Candyn itse sanoneen näin. ;)

   Poista
  2. Jeps, minäkin olen samaa mieltä blogin uudelleen näkyville laitosta, eli, että KIITOKSIA Candy! Minua ei niin järisytä blogin sisältö, mutta tätä on todella mielenkiintoista seurata!
   Uutta päivitystä ootellessa.. <3

   Poista
  3. Ano1: En tietääkseni missään vaiheessa sanonut Mikon olevan esine? Jos sua kumminkin häiritsee noin kovin sanavalintani, niin salli korjata: Mikon kuuluu olla sinun kanssasi Candy!

   Poista
  4. Jeps kyllä C on sanonut ettei mikko ole vaimon omaisuutta, koska toista ei voi omistaa tms. Tosin samassa postauksessa julisti että kuinka mikko on HÄNEN, joten tuolta omistuksen mahdottomuudelta putosi pohja täysin...

   Poista
 48. Kuten monet on jo ehdottanu, että kannattaisi estää kommentointi anonyymeiltä. Saisit varmasti vähemmän paskaa niskaas, kun tekisit sen. En tajua miksi et vois estää sitä? Ja varmaa sit joku laittaa sulle sähköpostilla niitä omia kokemuksiansa mistä saat voimaa or what ever, niin mitä se haittaa jos nuo anonyymit ei oo täällä kommentoimassa. Suurin osa siis noista vittuilijoista on anonyymejä!

  VastaaPoista
 49. mua niin kiukuttaa sun puolesta, se minkä paskaryöpytyksen oot niskaas saanu tämän blogin takia, ei oo sua kohtaan oikein! mielestäni kellään ei oo oikeutta tulla tänne moralisoimaan sun (tai mikon) tekemisiä! ei silti(kään) vaikka mikolla nyt sattuu olemaan perhe ja papeissa lukee, että hän on naimisissa, mitä sitte?! ihminen tekee itse omat valintansa ja tässä tapauksessa mikko on päättänyt ruveta sun kanssa salasuhteeseen, en sano, etteikö se olis vaimoa kohtaan väärin, mutta silti, sä et ole tätä paskaa ansainnu! menkää anot itteenne ja kattokaa peiliin, jos teidän kohdalle sattuis sama tilanne mikä candylla nyt on, niin tuskin tekään kokisitte tekevänne väärin, rakastuneita kun olisitte. ja mua ärsyttää suunnattomasti myös se, että miten täällä kommentoidaan Mikon tekemisiä, eikö aikuinen ihminen saa pitää hauskaa? tarkoittaako se, että olet isä tai äiti sitä, että sun elämä on ohitse ja et koskaan saa tehdä mitään kivaa, että pitää istua kotona lukemas lehtee ja käyttäytyä niinkuin "aikuisen" kuuluu, kuka loppupeleissä määrää, mikä on aikuisen käytöstä ja mikä ei. mä lyön vaikka vetoa, että puolellakaan täällä näistä haukkujista ei todellisuudessa ole mitään hajua siitä, mitä perheellisen elämä on, kuinka raskasta on käydä töissä ja hoitaa lapsia! ja nyt joku fiksu kaikkitietävä tulee tähän kommentoimaan, että eihän mikko hoida lapsiaan, mutta mistä helvetistä te sen tiedätte?! MYÖS ÄITI JA ISÄ TARVITSEVAT OMAA AIKAA ja ovat siihen oikeutettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja ikää oli 15 vee?

   Poista
  2. Siis voi vittu näitä teinejä! Mistään ei mitään oikeasti ymmärretä mutta tiukat on mielipiteet. Sä oot candyliini saanut opetuslapsia! Narsisti, eiku sori ihku oman elämänsä eläjä...

   Poista
  3. No laskeppa siitä, saako vaimo omaa aikaa ja hoitaako Mikko kuinka paljon lapsiaan :)

   Hän tapailee Candya, reissaa, käy töissä ja harrastaa joka päivä 1-2h. Varmaan aika paljon hoitaa lapsiaan?
   Nyt vielä vähemmän, kun asuu erikaton alla.

   Eli oliko niin, että myös se isä tarvitsee omaa aikaa, mutta ei äiti?!

   Poista
  4. sori, pahasti meni pieleen sun veikkaus, mä oon 21v ja perheellinen, että silleen.
   edelleen kysyn, että mistä te tiedätte kuinka paljon vaimo saa omaa aikaa. mahdollisuuksia kun on vaikka kuinka paljon, esim jos hän on työtön ja lapset on silti hoidossa, vaimo istuu kotona päivät yksinään, niin eikö se ole omaa aikaa? epäilen suuresti, että tässä on tälläinen juttu taustalla, vaimo on työtön, mikko käy töissä ja maksaa taloa, erota ei voi, koska sillon jouduttais luultavasti myymään myös talo. avatkaa silmänne ja ajatelkaa asioita vähän erilailla, niin saatatte jopa huomata, ettei kaikki oo niin mustavalkoista mitä te luulette.

   Poista
  5. No jaa, kuusi vuotta ei minusta ole niin suuri heitto, varsinkin kun ajattelusi on vielä aika nuoren oloista.

   Voihan pettämisen suojaksi sepitellä vaikka mitä.

   Poista
 50. Mä en halua moralisoida tai paheksua, kellään ihmisellä ei oo mun mielestä siihen oikeutta. Kaikki me toimitaan väärin jossain asiassa. Toivon, että jos Mikko eroaa niin sen eron jälkeen teidän rakkaus pysyy samana ja suhde toimii. Olen aina ollut sitoutumiskammoinen, enkä ole pystynyt edes ajattelemaan suhdetta kenenkään kanssa. Sitten tutustuin varattuun poikaan, kenen kanssa olo tuntui ihanalta ja aikaa tuli vietettyä paljon. Samalla tavalla kuin sinä, en halunnut, että hän eroaisi pitkäaikaisesta tyttöystävästään. No, ero tulikin sitten yllättäen ja suhteemme jatkui syvällisempänä. Ei kuitenkaan kulunut kauaa kunnes arjen ongelmat, joita alkuhuumassa ja suhteen erilaisen luonteen takia (salamyhkäisyyttä ilman velvollisuuksia), tulivat esille ja ero. Koska alku oli ollut erilainen ja tuntui kuin olisimme tarkoitettu toisillemme, ero tuntui hirveältä. Haluaisin, että miettisit sitä, mitä oikeasti haluat ja odotat häneltä jos (ja kun) teillä on "normaali" suhde ja pystyykö hän antamaan sen kaiken sinulle ja vastaavasti, mitä sinä oikeasti voit antaa hänelle. Äläkä pliis ajattele, että samaa kuin nyt, mutta julkisesti. Ihminen alkaa haluamaan ja odottamaan enemmän ja enemmän. Tsemppiä mitä ikinä tapahtuukin!

  VastaaPoista
 51. Päädyin tänne kun googletin jotain ihan muuta. En ole rukoilevaa sorttia, mutta johonkin aivan ihmepaikkaan Googlessa oli tämä blogi ilmestynyt ja siitä joutui suomi24 rukoilut palstalle.

  Siellä oli lyhyt teksti, jossa pyydettiin kaikkia rukoilemaan tämän hyväksikäytetyn nuoren naisen puolesta, Mikon ja Mikon perheen puolesta. En muista oliko lapset ja vaimo mainittu erikseen.

  Täällä on siis ihmisiä, jotka ovat ottaneet tämän sinun tarinasi niin tosissaan, että kohta rukoilee itse piispakin. Hupsista! Jos se on Hesassa niin sitten se taitaa olla se Irja Askola ja paikka Tuomiokirkko. Niin, pääsevät lesbotkin rukoilemaan sinun ja Mikkosi salasuhteen puolesta. Ihan oikealla asialla ollaan. Kyllä tästä vielä oikein hyvä tulee kun aikaa kuluu ja katsotaan.

  Mutta mitään hääkirkkoa et vielä ole lähtenyt teille varaamaan? Olen kuullut kyllä, että jotkut naiset sekä kosivat että hoitavat kaikki asiat ihan itse ja miestä viedään kuin jotain pässiä! Kait ne sun satuhäät vähitellen tulee ja filmataan tonne Suomen televiisioon ja viimeistään silloin teidän suhteenne tulee sitten julkiseksi.

  Mutta sitä ennen sun tarttee varmaan jotenkin järjestää se sen muija pois kuvioista. Miten olisi jos saisit sen kärpäseksi kattoon jollakin tavalla? Sulla on niin paljon mielikuvitusta, että kyllä sää jonkun keinon keksit! Pyydät vaikka Mikkoo laittaan vähän jotain myrkkyä sen maitokahviin next morning ja sillä homma hoidettu. Ja sää nait sitten lesken etkä ollut ollenkaan mikään avioliitonrikkoja eikä se muija ole koskaan enää muistuttamassa itsestään teidän unelmamaailmassa. Eikä Mikko tuu ikinä suremaan sitä ensirakkauttaan, jolta se vei neitsyydenkin. Sulta se ei sentään vienyt neitsyyttä vai olenko ymmärtänyt ihan väärin jotenkin? Ja se nyt on tietty, että sä olet parempi äiti Mikon lapsille kuin se sen muija ikinä olisi ollut. Sä olet niin hyvä mimmi, että kun Sale ja Jenni eivät enää jaksa olla pressaparina niin teidän kuuluisuudella ei ole mikään keino päästä seuraavaksi pressapariksi. Aika tekee tehtäväänsä ja sä olet vasta 17 v.

  Mutta mun tekisi mieli kysyä sulta kun sä olet jo 17 v, että tieräksää mikä vittu on? Sulla varmaan oli sellainen jo 16 v ennen kun olit lehminyt yhtäkään lehmää. Siinä voi näes olla ero tyttöjen ja naisten välillä, vaikka siitä asiasta ei koskaan kukaan puhu sanaakaan. Taitaa olla joku tabu. Ehkäpä siitä ei ole mitään tieteellistä tutkimustakaan koskaan tehty. Mut kait se joku palkinto siitä tarttee saada, että on ollut raskaana ja synnyttänyt miehelle(en) ne lapset! Olisi se jotenkin kummaa jos taivaanisä ei olisi tätä asiaa ollenkaan ajatellut ja hoitanut. Joten kyllä sillä muijalla ja Mikolla on jotain enemmän yhteistä kun teillä, mutta kun se Mikko on niin huono sängyssä, että se ei noita seksileikkejä ymmärrä. Se on vaan sitä sisäänulosmeininkiä kuten monilla miehillä ja sellaiseen fiksu nainen pian kyllästyy ja on mielummin sit vaikka kokonaan ilman. Mutta pikkutyttöä on kiva panna eikä se osaa vaatia mitään mitä joku kiva pikku vaimo, seksipakkaus mieheltään haluaa.

  Menestystä vaan teidän suhteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ Hahhaa, älä Candy missään nimessä poista anonyymeiltä kommentointioikeutta, juuri tuollaiset ylläolevan kaltaiset kieli poskessa kirjoitetut vuodatukset ovat hyvinkin viihdyttäviä =)
   Näitä nettisalapoliiseja ja muita egoaan pönkittäviä tapauksia varten tosin saisi olla jonkinlainen filtteri, niitä jorinoita ei oikein tahdo jaksaa lukea.

   Poista
  2. Huhhuhh!!! kirjottaako näitä ihan terveet ihmiset??

   Poista
 52. Ja tää pyöri tuolla jossain nettipalstalla. Mä muutin sen siihen muotoon, että kirjoitus sopii sulle, ja nappasin sen tänne:

  Mä kuulin, että se Mikko kutsuukin vaimoaa Cindyksi! Ja oikeasti sen tavoitteena on saada sut niille piikomaan - siis ihan kotiapulaiseksi tai fiinisti kotimaiseksi au pairiksi. Se on se vanhan ajan malli. Ja ei se sit enää aio panna sua kakkoseen jossain sun nurkissa, vaan se haluu sänkyynsä sekä sut Candyn että ikioman vaimosensa Cindyn. Nam!

  Siis mä kuulin tän siltä Mikon vaimolta. Tää olikin ihan yllättävä käänne! En olisi uskonut, että sen vaimo fantisoi pikkutytöistä ja onkin bi. Se tuli varmaan tosta jostain uutisesta, että Jackie Kennedykin oli. Vaimo tulikin vähän rohkeammaksi ja alkoi sanella missä se niiden kaappi todella seisoo. Tää ajatus olis syntynyt sen päässä ihan vähitellen kun se rupes ihmetteleen, että mitä ihmettä nää kaikki palstat oikein heistä kirjoittelee. Kyllä sekin osaa jotain ottaa itselleen. Niin se kunnon vaimo tekee! Ei sellaista mitenkään kohdella kuin jotain kynnysmattoa ja laiteta lyttyyn!

  VastaaPoista
 53. Ihanaa, että jatkat! Todella kiva lukea blogiasi edelleen. Paljon tsemppiä ja voimia vaikeanakin aikana

  VastaaPoista
 54. Mikä vittu teitä ihmisiä nykyään vaivaa, toiset kirjoittaa blogia huoraamisesta ja toiset salasuhteesta ??

  Ihmispaskaa kaikki

  VastaaPoista
 55. olen tässä nyt seurannut blogiasi ja blogin kommentteja ja minusta se on kauheaaa mitenkä ihmiset voi edes tulla aukomaaan päätä sulle jos sä juuri olet kirjoittanut postauksen missä kerrot kuinka vaikeata on pitää tunteet pelkästään itsellä, en tajua miten ihmisillä ei sen verran ole järkeä että jättää sen aukomisen sikseen ja on vaan ihan hiljaa . joten TOIVON, että ne jotka tänne tulee aukomaan niin jos teidän mielestä blogi on huono valinta tai jotain niin LÄHTEKÄÄ TÄSTÄ SIVULTA POIS ÄLKÄKÄÄ AINAKAAN TULKO AUKOMAAAN PÄÄTÄ! KIITOS.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄLÄKÄ SÄÄ TUU AUKOMAAN PÄÄTÄ MEILLE SAATANAN TENU!! Candy on päättänyt pitää julkista blogia, kestäköön seuraukset.

   Poista
 56. Jotkut kommentoijat näyttävät olevan sitä mieltä, että hyväksyvä hyrinä on ainoaa oikeaa keskustelua, jota asiasta saa käydä ja että vähänkään kriittiset kommentit ovat vain "kateellisten, katkerien akkojen epäreilua ja asiaankuulumatonta turhaa tuomitsemista".

  Maailma ei ole mustavalkoinen, eikä tällainen toiminta ketään kokonaisuudessaan leimaa "pahaksi" ihmiseksi. Jokainen tekee virheitä. Ja voihan sen sielunkumppanin löytää muustakin kuin vapaasta ihmisestä. Liittoja hajoaa ja uusia syntyy, se on elämää.

  Mutta mun mielestä tällainen pitkäkestoinen salasuhteilu perheellisen miehen kanssa on väärin. On eri asia sortua pettämään ja katua sitä, kuin että ihan tarkoituksella heittäytyy suhteeseen varatun miehen kanssa. Itsellänikin on ollut siihen tilaisuus, mutta en ole halunnut alkaa sellaiseen.

  En ole uskonnollinen ihminen, mutta "tee toisille niin kuin haluaisit itsellesikin tehtävän" on oikeastaan aika hyvä ohje. Mun mielestä jokainen saa tehdä mitä lystää, kunhan ei loukkaa muita. Pelottavissa määrin yleinen asenne on vaihtumassa siihen, että jokainen saa tehdä mikä sattuu huvittamaan vaikka sitten muiden kustannuksella. Sitten muitakin tsempataan samaan "oma onni rakennetaan vaikka muiden kustannuksella, joka muuta väittää, se on vaan katkera ja kade moralisti-niuhu" -toimintaan. Ovatkohan nuo ihmiset samaa mieltä ,jos heitä itseään joku päivä petetään?

  Blogissa ollaan maalailtu kuvaa, jossa hirviövaimoonsa kyllästynyt mies ja suloisen rakastettava tyttö haluavat rakastaa toisiaan rauhassa. Reality check. Kolmekymppinen mies vehtaa teinitytön kanssa luvaten tälle yhteistä ihanaa tulevaisuutta. Vaimokin on tarkoitus jättää "ihan kohta".

  No, siperia opettaa. Toivottavasti Candy ei särje pahasti sydäntään (jos tämä tarina nyt edes on totta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puit ajatukseni sanoiksi!

   Poista
  2. Tähän ei voi muuta sanoa kuin "Amen".

   Poista
  3. "En ole uskonnollinen ihminen, mutta "tee toisille niin kuin haluaisit itsellesikin tehtävän" on oikeastaan aika hyvä ohje. Mun mielestä jokainen saa tehdä mitä lystää, kunhan ei loukkaa muita. Pelottavissa määrin yleinen asenne on vaihtumassa siihen, että jokainen saa tehdä mikä sattuu huvittamaan vaikka sitten muiden kustannuksella. "

   Todellakin samaa mieltä kanssasi (Olen itsekin kirjoittanut tästä aiemmin).

   Tätä ohjenuoraa saisi myös käyttää muutamat nuorta naisenalkua huorittelevat aikuiset.

   Poista
 57. Millonkas se Mikko on jättämässä vaimoaan? Tänä vuonna vielä? Puolitoista vuotta on aika pitkä aika, kun niin pitkään oot ollu jo toinen nainen...

  VastaaPoista
 58. Minäkin löysin blogin
  ja paremman tekemisen puuttessa aloin lukemaan.
  En tiedä mikä hämmästyttää eniten:
  A) Nuoren tytön sokea uskoa mieheen
  B) Usko siihen että on oikein toimia noin
  C) Kommentoijien tsemppaukset, ja onnentoivotukset petokseen
  D) Kommentoijien huorittelut

  Toivon tosiaan että on feikkiä, koska tarina (ja kaikki mikä siihen liittyy) on niin inhottava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A, B ja C kertoo mielstäni Candyn (ja stemppikommentoijien) nuoruudesta ja ymmärtämättömyydestä. Itse hän tosin on täysin kypsä ja elämästä kaiken tietävä...

   Poista
  2. Ja D kertoo sitten kommentoijien kypsyydestä? Ahahaha..

   Poista
 59. Oletko sä kirjoittanut tämän? Jos et, niin onko tässä ehkä tapahtunut joku rikos? Pitäisikö sun mennä tekemään joku rikosilmoitus? Kaikenlaista pähkähullua porukkaahan sitä löytyy näiden blogien lukijoidenkin keskuudesta:

  _____

  Riitaseksiäkö tulee kohta?

  http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1580349/riitaseksiako_tulee_kohta_olis_ihanaa_ma_kaipaan_j

  http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1580342/odotan_vain_suurta_rakkaussuhdetta_radyn_ja_ahteen

  Hauskaa kevätpäivää teille kaikille vaan! Kyllä se aurinko aina paistaa ihan kaikille kuitenkin, vaikka ei se aurinko aina näy... Hei, hei vaan, mä meen ny...

  terveisin

  Teirän ikioma maskotti,
  Candy

  Ja se mun blogin osoite oli sit Kolmas pyörä: salatturakkaus.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI jumalauta kuka sekopää tollasta on menny kirjottelemaan? Mä en edes jaksanut lukea noita sen romaaneja, mutta ei, mä en todellakaan ole noita kirjoittanut.

   Miksi olisin? :D

   Poista
  2. Rikosilmoitus? Joopa joo, ihmeen pienistä jengi kuvittelee saavansa miljoonakorvauksia... Täällä voi raiskata ja hakata naisen saamatta muuta kuin sakkoja, luuletko että tuosta irtoaisi hyvät rahat ja oikeus toteutuisi? :D Ja muutenkin, tämä blogi on anonyymi, kuka tahansa voi mennä poliisin luo Candynä esiintymään.

   Mutta mitä tulee noihin teksteihin, niin jollain on ollut liikaa vapaa-aikaa :D Olisi koittanut edes jäljitellä Candyn kirjoitustyyliä.

   Poista
 60. Täällä yksi jonkinlainen ope - hei vaan kaikille!

  Suomalaisilla taitaa olla jotain ongelmaa noiden yhdyssanojen kanssa, mutta eihän niiden kanssa niin kovasti ongelmaa pitäisi oikeasti olla. Joissakin tapauksissa sanat voi kirjoittaa yhteen tai erikseen ihan niin kuin itseä huvittaa.

  Mutta mulle tuli mieleen tuo "Kolmas pyörä". Tässä se on käsite "kolmaspyörä" ja minun mielestäni tässä tapauksessa sanasta kuuluisi tehdä yhdyssana ja se olisi oikeampi tai sitten tämä on niitä tapauksia että voi kirjoittaa niin kuin itseä huvittaa.

  Mitä sanotte? Kumpi olisi teidän mielestänne oikein? Olisi kiva, jos voisit yrittää selittää valintaasi jollakin tavalla.

  Jään mielenkiinnolla odottamaan varsinkin koululaisten mielipiteitä.

  VastaaPoista
 61. tää alkaa jo mennä joidenki kohalla piiiikkusen överiksi :D relatkaa vähän, tää on vaan yks blogi muiden joukossa!

  VastaaPoista
 62. Heippa! Luin koko blogin ja yksi asia jäi vaivaamaan.. Miksi ero tulee shokkina ja yllätyksenä vaimolle? Jos heillä todella on noin hurjia riitoja sekä väkivaltaa, seksielämä kuollut, mies nukkuu eri sängyssä ja on usein poissa, niin miten ihmeessä voi ero tulla yllätyksenä? Toivottavasti vastaat tähän jotain!

  VastaaPoista
 63. Anteeks nyt vaan te jotka kirjottelette tänne blogiin kaikkee paskaa, miks vitussa teitä kiinnostaa kaivaa toisen elämä esille jos toinen haluaa pysyä anonyyminä. Mikä vittu teitä kaikkia vaivaa, tää candyn päiväkirja, tää on sen elämää joka ei meille kuulu sitten yhtään.. Olen puhunut terve! JA en sano että Candya pitäisi palvoa ja niin, mutta ei häntä pidä myöskään haukkua.

  VastaaPoista
 64. Oot varmana vastannu näihinkin kysymyksiin monta kertaa, mutta en jaksa selata näitä miljoonaa kommenttia läpi joten kysyn :D

  Ootko ikinä sanonut "Mikkoa" oikeastikin vahingossa Mikoksi? Kun jotenkin tuo Mikko kuulostaa niin luontaiselta.
  Oli kyllä jokin toinenkin pätevän kätevä kysymys mutten nyt muista mikä...

  Sun blogia on kiva lukea, koska itse olen lähinnä seksisuhteessa myöskin naimisissa olevan 38-vuotiaan miehen kanssa ja tän blogin lukeminen saa ymmärtämään, että se mitä teen ei ole väärin sinänsä, toisaalta omalla kohdalla pelkkä seksisuhde on...

  Tsemppiä siulle ja Mikolle! <3

  VastaaPoista
 65. Paljon mielenkiintoisempaa kuin se, miksi joku viitsii kommentoida "kaikkee paskaa", on se, miksi Candy kirjoittaa näistä asioista julkisesti ja vielä julkaisee "paska"kommentteja. Hyvin nopeasti taitaisi loppua negakommentit, jos niitä ei vaikka pariin viikkoon julkaisisi ainuttakaan.

  VastaaPoista
 66. Hei opettaja,

  kielenhuollon ammattilaisena: "kolmas pyörä" on sanaliitto. Kaikkea ei kirjoiteta yhteen, vaikka kyse olisikin yhdestä käsitteestä.

  VastaaPoista
 67. Pidä Candy mielessä, että negatiivisen palautteen antamisen kynnys on positiivista paljon matalampi. :) On hassua, että suomessa saa kirjoittaa blogia vain yleisesti hyväksyttävistä aiheista, (vrt. kaunis pieni elämä tai kalastajan vaimo) ihanteista poikkeavia kirjoittajia suorastaan vainotaan. Historia toistaa itsenään.
  Vaikka oma elämäntilanteeni ei ole läheskään samankaltainen, pystyn hyvin samaistumaan sun tilanteeseen ja mielessä pyöriviin ajatuksiin. Lisäksi kirjoitustyylisi on hauska. Olen todella iloinen, että olet ottanut riskin ja purkanut tunteitasi tänne blogiin. Varmasti sekin aika ison vaivan takana. Tätä blogia ja teidän tarinaa on oikeesti mielenkiintoista lukea.
  Toivon, että suhteenne kestää ja päättyy onnellisesti. :)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3