maanantai 20. helmikuuta 2012

Murtumia

Viime kirjoituksesta on vierähtäny melkein viikko. En oo halunnut tai jaksanut nopeaa kommenttien julkaisua enempää uhrata aikaani tähän blogiin. Enkä mä nytkään uskalla kertoa tänne oikeastaan mitään kovin tarkasti. Tilanne on muuttunut turhan painostavaks ja arvaamattomaks.

Mikko on edelleen ihana, mutta vaimo on alkanut käyttäytymään todella...omituisesti. Se oli järjestänyt lasten edessä kauhean riidan ja ajanut Mikon pois niiden kotoa. En uskalla kertoa enempää yksityiskohtia, mutta Mikko ei ole nyt pariin päivään ollut kotonaan, ainoastaan yks päivä kävi hakemassa lapsensa viettämään sen kanssa aikaa.

Toisaaltahan tää olis meille aivan ihanteellinen hetki, Mikko vois ilmoittaa tuon(kin) perusteella vaimolleen haluavansa erota. Mut ei vielä! Eron ei kuulu eikä pidä tapahtua vielä. Kaikki meidän suunnitelmat menee ihan päin persettä jos ne nyt menee eroamaan.

Miettikää kuinka sairasta, kun mä toivon, ettei mun rakastamani mies eroa vielä vaimostaan...

Mun tekis vaan mieli huutaa koko maailmalle ja purkaa nää mun sisällä vellovat ahdistuksen, pelon ja tietämättömyyden tunteet, mut sen sijaan mä joudun esittämään normaalia ja hymyillä niin saatanan iloisesti, samalla kun mun ja Mikon tulevaisuus on vaakalaudalla, kun meidän yhteiset suunnitelmat on vaarassa murentua.

Pitäis vaan yrittää jotenkin saada työnnettyä nää tunteet ja ajatukset syrjään, kun kaikkeen muuhun keskittyminen alkaa olemaan ihan helvetin vaikeeta. Ootan vaan kokoajan Mikolta lisätietoja, onko tilanne muuttunut, mitä vaimo on sanonut plaaplaa. Meen tänään sen luokse, sekin on ihan sekasin ja hädissään niiden lasten takia. :/

Vittu miten äkkiä asiat voikin mennä ihan perseelleen. Pahoittelen mun rumaa kielenkäyttöä, mut mä olen ihan hermona. Tää tilanne on niiin eniten perseestä, oikeesti.

235 kommenttia:

 1. Missä Mikko on ollut sit tuon pari päivää? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En viitsi/uskalla kertoa.. Sanotaanko vaikka vaan näin, ettei ainakaan hotellissa, eikä tietenkään mun luonakaan.

   Poista
  2. Oisko lähes naapurissa.

   Poista
  3. Onko tää muuttaminen pois tapahtunut jo aiemmin kuin viime viikolla?

   Poista
  4. Mikko on varmaan mennyt äitinsä luokse :D

   Poista
 2. Ihmeellinen kuvio tuo kyllä. Mikä estää teitä olemasta yhdessä, jos Mikko nyt sitten eroaakin? Talon voi aina myydä myöhemmin, jos on jostain veroista kiinni tms. Vai onko sinun alaikäisyytesi ongelma?

  Itse en kyllä keksi kovinkaan montaa syytä, miksi kaksi (aikuista) ihmistä ei voisi olla yhdessä, jos kummatkin tahtovat ja ovat tahoillaan sinkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On asioita, joita ette tiedä, eikä teidän tarvitsekaan.
   Kenenkään ei tarvitse ymmärtää tai tajuta tätä kuviota, riittää että me Mikon kanssa itse tiedämme.

   Vaikka kovin ihmeellinen ja sekava tää just nyt onkin, sitä en kiellä..

   Poista
  2. Täs on siis vaan jotain että niillä ei oo avioehtoa tai jotain muuta että pitää taktikoida eron aika. Tai sitten liittyy lapsiin. Tai odottaa että täytät 18.

   Naurettavaa että teillä on suunniteltu aika milloin mikko eroaa vaimostaan. en oo koskaan kuullu näin naurettavaa ja surullista tarinaa.

   Poista
  3. Eihän teidän tarvi suhdettanne julkistaa, vaikka Mikko ja vaimonsa eroaisivatkin. Jatkatte salassa niin kauan kunnes aika paljastukselle on otollinen.

   Ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Paitsi tietenkin just nuo ihme kikkailut ja taktikoinnit rahan kanssa, mitä monet on jo epäillyt..

   Poista
  4. ^Komppaan täysin ylempää kommenttia

   Poista
  5. Eikös saakin oikein ihanan kuvan siitä, miten he ottavat huomioon muutkin kuin itsensä? ;)

   Poista
  6. Toivoisin, että sulla olisi joku luotettava henkilö, jonka kanssa sä voisit arvioida tätä tilannetta neutraalisti. Siis joku muu kuin mikko. Että voisit olla varma, että ne syyt jotka sinulle on kerrottu, ovat oikeita syitä eivätkä vain liirumlaarumia jolla kouluttamattoman pikkutyttöystävän pää on saatu sekaisin ja suu hiljaiseksi.

   Poista
 3. Minusta kuvio on tosiaan kovin outo...
  Mikkosi yrittää kaikkensa että vaimo ei epäilisi mitään, vaan haluaa täyden nautinnon siitä että voi pamauttaa erouutisen täysin yllätyksenä?
  Onpa kamalaa jos vaimo epäilee että onkin naimisissa kakkapökäleen kanssa?
  Onpa ihmeellistä että nainen on muuttunut kun Mikkonen on jatkanut omaa elämää ja vaimo on ruvennut äidiksi?
  Et ole ikinä vastannut siihen että onko vaimolla ollut samat mahdollisuudet kuin Mikolla harrastaa omia juttuja, vai onko hän vastuussa lapsista aina, ja Mikolla vain on vapaudet tehdä mitä tahansa?
  Taitaa omaisuus ja varallisuus olla vaimon, ja jos eroavat ennekuin 5v on kulunut Mikko ei saa mitään..
  Aika törkeää käytöstä kylläkin.
  Todella toivon että Mikon vaimo romuttaa teidän suunnitelmat.
  Rakastatko Mikkoa yhtä paljon kun hän asuu pienessä homeisessa yksiössä eikä olekaan varaa viedä sinut hotellimatkoille, risteilyille ja ostella sinulle koko ajan pieniä lahjoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Ei oo tainnut Mikko antaa vaimolleen omaa aikaa.
   Ja nyt se räjähtää käsiin. Tottakai vaimo alkaa epäilemään pettämistä ja muuta, jos asiat on kuten Candy kertoo.

   Nyt se lähtölaskenta alkoi :) Eipäs taida Mikko ja Candy saada suunnitelmiaa valmiiksi ;)

   Poista
  2. *reps* "naimisissa kakkapökäleen kanssa" Btw, en nyt jaksa alkaa selaamaan aijempia postauksia, mutta mun muistaakseni Candy on kertonut, että heillä MOLEMMILLA on omia menoja/harrastuksia (siis mikolla ja sen vaimolla) Ja on myös kertonut Mikon olevan hyvin toimeentuleva, eli antanut ymmärtää mikon olevan hyvin palkattu.

   Tosin, voihan koko omaisuus silti olla vaimon nimissä jos kakkapökäle on esim hoitanut huonosti raha-asiansa ja on ulosottovelkoja tms.

   Oletteko miettineet, että ehkä sillä vaimollakin on joku salarakas? :)

   Poista
  3. Ai missä välissä vaimo ehtii harrastaa? :) Jos Mikkoliini käy 1-2h päivässä jossakin, reissaa ja viettää aikaa Candyn kanssa :)

   Toivottavasti on salarakas ja viskaa Mikon pihalle :)

   Sittenhän se on +-0 tilanne :)

   Poista
 4. Voimia Candy, ei voi muuta sanoa kuin että koita kestää ja olla Mikolle tukena.

  VastaaPoista
 5. Joo ei toi seurustelu oo niin helppoo aina ja varsinkaan kun siihen liittyy nii paljon muutakin... on se harmi että sulla ei oo ketää kelle voisit purkaa noita sun tuntemuksia vaan joudut pitää ne sisälläs.. vaikkei itellä oo pahemmin mitää kokemuksia seurustelusta mutta tiiän että jokaisella pitäs olla ainakin se yks ihminen (seurustelukumppanin lisäks) jolle voi kertoo huolensa ja jolta saa myös tukee eikä tuomitse sua sun valintojen takia... toivon että toi asia selviää ja parempia päivänjatkoja sulle :)

  VastaaPoista
 6. Avioliitossa on kaksi osapuolta ja ihan kumpi tahansa voi käynnistää avioeroprosessin.

  Vaikka kuinka mietin, en keksi mitään syytä, mitä haittaa siitä voisi olla, että vaimo jättäisikin Mikon nyt tai käynnistäisi avioeron.

  Siis mitä muuta tappiota siitä voi, paitsi taloudellista? Ja raha on rahaa, sitä tehdään aina lisää.

  VastaaPoista
 7. Ooksä Candy nyt ihan varma että sä ymmärrät ton koko kuvion kunnolla?

  Rahastako on kyse?

  VastaaPoista
 8. Vaimolla on oikeus erota pettävästä Mikosta ihan silloin, kun hän haluaa, ei vaimon tarvitse teidän kalenteriaikojanne odotella.

  Toivon vaimon takia, että hän jaksaa pitää pokkansa ja ottaa eron ihan omalla aikataululla.

  VastaaPoista
 9. Googlatkaapa huviksenne isän oikeuksia huoltajuuskiistoissa, takaan, että yllätytte. Jos nyt on hädissään, kuinkahan suu pannaan siinä kohtaa, kun niitä lapsia ei nähdä lainkaan, tai vain valvonnan alla. Nimim. kokemusta on. Oma mieheni ei näe lapsiaan koskaan siitä yksinkertaisesta syystä, että äiti tahtoo tehdä kiusaa. Oikeuden päätöksillä ei näissä asioissa, Suomessa, ole mitään merkitystä.

  VastaaPoista
 10. Olen ollut todella paljon tekemisissä ihmisten kanssa, joilla on salasuhteita ja eroja ja pettämistä. Ikinä ei kenelläkään ole ollut mitään järjellistä ja riittävää syytä sille, miksei voisi rehellisyyttä, eroa, asioiden julkistamista vauhdittaa. Aina vain tekosyitä ja asioiden vakavuuden liioittelua. Väärin perusteltuja pelkoja.
  Toivottavasti ette ole Mikon kanssa kehkeyttäneet turhaa draamaa ja asioiden vaikeutta tyhjästä. Käytännön asiat järjestyy aina. Valitettavasti ei ole olemassa niin vakavia asioita etteikö aina olisi parempi ratkaisu olla rehellinen itselleen ja muille. Ongelmia on vain jos niitä itse ylläpitää. Saattaisitte yllättyä siitä miten hyvin kaikki alkushokin jälkeen sujuukaan, jos ero pääsisikin vireille.

  VastaaPoista
 11. Kyllä se vaimo sen pettämisen arvaa ja aavistaa vaikka miten yrittäisitte peitellä jälkiänne. Se on nyt varmaan saanut tarpeekseen Mikon perseilyistä, en ihmettelis vaikka hakis itse eroa.

  VastaaPoista
 12. Säälittävää, että mies jo laskee päiviä koska pääsee vaimostaan eroon. Näin asia tietysti on jos on oikein suunniteltu koska ero tulee. Sääliksi käy vaimoa, toisaalta oon iloinen hänen puolestaan että pääsee tuollaisesta paskasta eroon. :)

  VastaaPoista
 13. Aika karmivan ja ahdistavan tuntuinen kolmiodraama, puistattaa ihan sinun puolestasi. :S Voi kun pystyisittein toimimaan ja järjestämään asiat niin, ettei verivihaa syntyisi ihmisten välille. Etenkin lasten, viattomien sivullisten, jotka pällistelevät kaikkea sammakkopespektiivistä, eivätkä ymmärrä rahtuakaan siitä mitä on meneillään. Voimia ja mielenlujuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikista pahinta on se, että lapset oikeasti ymmärtävät liiankin paljon siitä mitä tapahtuu... Ei siinä mitäänn sammakkoperspektiiviä ole. Ikuiset jäljet kyllä

   t.entinen avioerolapsi

   Poista
  2. Kun lapset tajuavat että miten kuvio on mennyt (ja uskokaa pois, he tulevat tajuamaan sen), niin pahimmillaan "Mikon" petturuus voi aiheuttaa heille sen että heille tulee sitoutumiskammo ja he lopettavat ihmisiin luottamisen.

   Ja voi sitä vihan määrää minkä "Candy" saa silloin niskoilleen. Sinä päivänä kun lapset tosiaan tajuavat sen kuka rikkoi perheen ja minkä takia, vyöryy kaikki se viha ja katkeruus "Candyn" päälle.

   Anteeksi, mutta kaikki viha mitä "Candyn" ja "Mikon" niskaan tulee, on täysin ansaittua.

   Poista
 14. Olen todella surullinen että elämä heittelee näin, teidän aivan kaikkien puolesta (sinä, Mikko, lapset ja Mikon vaimo). Itsekin juuri eronneena tiedän että toisella on oltava valtavan paha olo jos lasten edessä saa kohtauksen tai ajaa toisen pois yhteisestä kämpästä. Näin kävi meilläkin :( Tosin, kun asiasta viimein puhuimme kuten kaksi aikuista (ylipäätänsä puhuttin rakentavasti ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen...) niin selvisi että kummatkin olivat tahoillaan miettineet eroa jo kauan, muttei vaan ollut uskantalut tai osannut tuoda asiaoita esille toiselle. Melkeinpä toivon, ja Mikon perheen takia, että Mikko ja Mikon vaimo saisivat viimein puhutta ja setvittyä asianta. Tämä olisi tietty erinomainen asia myös sinun suhteen jos sitä myöten voisitte julkistaa oman suhteenne. Kaikille loppujen lopuksi paras ratkaisu, vaikka ehkä sillä hetkellä pahalta tuntuisikin :)

  VastaaPoista
 15. Voi hyvänen aika... taidatte vetää sitä naisparkaa kunnolla kölin alta suunnitelminenne. Hävetkää.

  VastaaPoista
 16. Jos lykkäätte eroa rahan takia, niin huh-huh. Eiks ne ole Mikon rahoja, ei sun? Vai rahan puutteeseenko se tulevaisuus nyt sitten kaatuu?? Eikö rakkaus voitakaan kaikkea, vaan lompakon paksuus määrittää onnellisuusasteen? Sinuna olisin enemmän huolissani siitä, miten saavat lasten huoltajuusasiat sovittua koska sinusta tulee - TADAA - äitipuoli 17-18-vuotiaana. Ei ole herkkua.

  VastaaPoista
 17. hei halooo ONKO EDES MIKOLLA JA HÄNEN VAIMOLLAAN säälittävä avioliitto jos ei voi edes erota silloin kuin haluaa????? mitä helvettiä :D EI KUULOSTA NORMAALILTA. Ihan sama vaikka sua ei olisikaan koko kuviossa mukana niin miksi kaksi aikuista ihmistä ei voisi erota? onkohan kannattanut edes mennä naimisiin jos mikko ja vaimonsa ovat niin riippuvaisia toisistaan etteivät voi erota :D:D:D: hajoan!
  Ok lapset mutta lapsien takia ei olla yhdessä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et selvästi tunne avioliiton realiteettejä. Tosielämä ei ole disneyn satukirjasta. Avioerossa on esim. useita eri rahallisia vaikeuksia ja myös usein erilaisia oikeustaisteluita. Avioeroa ei voi ottaa koska vaan. Sen pitää olla tarkkaan suunniteltu ja ajoitettu.

   Sairaampaa olisi hylätä vuosien liitto hetken mielijohteesta.

   Poista
  2. Raha asiat ja muut voi hoitaa vallan mainiosti eri osoitteistakin.

   Avioeron pystyy ottamaan noin vain. Siinä kun laittaa eropaperit menemään.

   Ja ps. olen naimisissa.
   En kyllä ole tuo jolle vastasit, mutta onhan noita avioeroja tehty kuukaudenkin harkinnalla. Puoltoista vuotta on jo todella pitkä aika tehdä suunnitelmia.

   Poista
  3. anteeksi ylempi tekstini oli tunnekuohussa kirjoitettu.Olen näin läheltä seurannut itsekkin omien vanhempieni eroa, ja mielestäni raha-asiatkaan eivät ole peruste pitämään avioliittoa kasassa. Tässä tilanteessa Mikolla on "elämänsä rakkaus" joka ei ole hänen vaimonsa. Avioero on suhteellisen helppo toteuttaa Suomessa, ja Mikko ainakin vaikuttaa
   hyvätuloiselta "business-mieheltä", koska työhön liittyy paljon matkustelua, joten rahassa Mikolla ei ainakaan pitäisi olla isompia ongelmia. En itse keksi mitään ylitsepääsemätöntä syytä miksi ei voisi erota. Kaikki raha-asiat(kin) saadaan hoidettua. Ja ENNEN AVIOEROA mikko voisi olla ASUMUSEROSSA vaimostaan, eli ei vielä virallisesti eronnut. En siksi ymmärrä miksi mikkoliinin on niin aivan pakko olla samassa huushollissa "pikkuvaimon" kanssa.

   Poista
 18. onkohan vaimo alkanut epäillä jotain? : o tai lukenut tätä blogia ja miettinyt heidän asioitaan. Näkeeköhän vaimo tästä blogista heidän elämäänsä liittyviä asioita? :o

  VastaaPoista
 19. Tässä on kyllä taustalla jotain niin pimeetä, ettei mitään rajaa. Sä et ole valmis vielä äitipuoleksi..ja nyt kun mahdollinen tilaisuus saada tämä ihana yli 30 papparaine itselleen..alkaakin sua hermostuttaa?

  Ettet oikeasti nyt vaan olis niin pahasti koukussa jännitykseen? Se on se mikä teidän suhdettanne ylläpitää.

  Ei tällä teidän jutullanne taida rakkauden kanssa olla mitään tekemistä, se nimittäin menee kaiken ja kaikkien ohi.. aina.

  VastaaPoista
 20. TE KAKSHAN OOTTE IHAN SAIRAITA?

  VastaaPoista
 21. Ei kai bloginkirjottaja ole vaan alle sakkoliharajan? Oikein mitään muuta en keksi miksette voisi olla yhdessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai toinen vaihtoehto on, että ne yrittää vähän rahallisesti voittaa erossa.

   Poista
 22. Onko lapsilla siis jotain hätää..?
  Voi että, voimia sulle, toi on varmaan tosi ahdistava tilanne! (Vaikka oon sitä mieltä että teet väärin, mut voin kuvitella silti miten hirvee olo sulla nyt on..:S)
  Sit mulla ois vielä sellanen kysymys, että millä perusteilla julkaiset/et julkaise kommentteja?

  VastaaPoista
 23. On tainnut Mikko jäädä pettämisestä kiinni,toivottavasti ainakin! Minäkään en kyllä oikein ymmärrä tuota,että olette olleet suhteessa jo puoltoista vuotta ja silti pitää oikein sumplia oikea aika Mikon erolle... Ihan vaan vinkiksi,että ei ihan hetkeen (lue todella pitkään aikaan) kannata ilmottautua Mikon uudeksi naiseksi sitten kun heillä se ero tulee,siis noin julkisesti. Varmaan Mikko antaa itsestään työkavereilleen,ystävilleen ja lapsillee oikein malliesimerkin miehestä hajottamalla perheensä teini-ikäisen tytön takia....

  VastaaPoista
 24. Päivittäisit useemmin! Tulee ikävä :D

  VastaaPoista
 25. Vaimo on siis saanut selville, että Mikko pettää. No, se olikin ihan vaan ajan kysymys. Kelaa olisitko itse enkelivaimo kahden pienen lapsen kanssa, kun mies on etäinen, epäilet sitä ja se juoksee ties missä ja jättää sut yksin. Mä en ois, saattaisin olla juurikin aika hemmetin kiukkuinen. Ja muutenkin, tosi törkeetä että Mikko laskelmoi erolla niin, että koska HÄNELLE on paras aika erota!

  VastaaPoista
 26. Kurjaa kuulla että asiat menee huonommin mutta toivon mukaan kaikki kuitenkin kääntyy parhain päin. Kyllä tosiaan kuullostaa hieman oudolta että miksi teidän tulevaisuus olisi muka vaakalaudalla jos ne nytten eroaisikin..? Ja olisi kyllä mielenkiintoista tietää miksi te ootte suunnitellut eron ajankohtaa, mutta ymmärrän ettet varmaan uskalla kirjottaa siitä täällä blogissa. Ei kait vaan Mikon vaimo oo löytänyt tätä blogia, ja on vihdoin älynnyt että hänen aviomiehensä pettää häntä, koska siitä tuskin mitään hyvää seuraa, toivottavasti ei. Kaikkea hyvää teille! Ja tsemppiä! :-)

  VastaaPoista
 27. Koita purkaa niitä tunteita tänne ilman "yksityiskohtia", sitähän varten tää blogi on. Tsempit <3

  VastaaPoista
 28. Paras ois kun se vaimo ilmottais nyt halauvansa eron. mitäköhän mIkko silloin tekisi, anelisi toista jatkamaan kun menee rakastajattaren kanssa suunnitelmat mönkään=)

  Teidän suunnitelmat kuulsotaa harvinaisen julmilta ja sairailta, siis taktikoitte jotain rahajuttuja. Ei voi erota vielä kun menee omaisuus sivu suun?

  VastaaPoista
 29. Mikko on varmasti maahanmuuttaja ja jos eroaa nyt niin ei saa Suomen kansalaisuutta ja saa lähteä takas kotimaahansa. Se kyllä ois aika hankala tilanne :( tsemppiä Candy!!! ps. Olito vanhojen tansseissa :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candy on todennut, että Mikko ei ole maahanmuuttaja, mutta rahakyselyihin ei ole tullut minkäänlaista vastausta. Tästä voinee päätellä, että tarkoituksena on todellakin vain saada Mikolle mahdollisimman paljon omaisuutta eron koittaessa :)

   Poista
  2. ^ Jos asia on todellakin noin, niin kuulostaapa kyllä todelliselta rakkaudelta :D

   Poista
 30. Sinänsä vähän ristiriitaista, että koko alkublogin olet valittanut, että kumpa Mikko eroaisi vaimostaan pian ja saisitte elää ah, niin täydellistä elämäänne ikuisesti onnellisena yhdessä, ja nytten kun ilmeisesti olisi hyvä eron paikka, niin apua, ei nyt millään voi erota.. Mutta hei tosi hienoa, että teillä on ihan suunnitelma kaikesta ja, että Mikko on niin raukkamainen, että ei voi edes erota ilman kamalia suunnitelmia ja selän takana juonittelua. Hyvin taidatte yhteen sopia, kaksi epärehellistä ihmistä. Onnea teille :)

  VastaaPoista
 31. Voi sua pikkuraukkaa.

  "En uskalla kertoa enempää yksityiskohtia, mutta Mikko ei ole nyt pariin päivään ollut kotonaan, ainoastaan yks päivä kävi hakemassa lapsensa viettämään sen kanssa aikaa."

  Nytkö sitä halutaan arvostusta kommentoijilta tällä, että oih kuinka mikko onkin niin huolehtivainen ja rakastava lapsiaan kohtaan. Heti täyty laittaa tollanen tohon, kun tosta on sulle sanottu.

  Lol sua. Ja tähän vastaat "no ei sinun tarvi uskoa" joo ei tarvikkaa, mutta tää on niin naurettava koko puppublogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta ainakin paljastu, että niitä lapsia on vaan yksi. Tällaista yksityiskohtaahan ei aiemmin ollut tullut esille.

   Poista
  2. Siinä lukee lapsensa. Esim. molemmat lapsensa tai kaikki lapsensa, tai yhden ainoan lapsensa. Eipä paljasta siis mitään.

   Poista
  3. Anonyymi 09:53 : Mitenniin vaan 1 lapsi? "lapsensa" voi tarkottaa yhtä lasta tai monta lasta. vai miten sanoisit sen eri tavallaa monikosta? ääliö... luulit olevas nokkela mut osotitki ittses vaa idiootiks xD

   Poista
  4. En mä todellakaan kaipaa tippaakaan arvostusta keneltäkään täällä blogin puolella, vähiten anonyymeiltä kommentoijilta.

   Mietin aina näitä jotka tulee kommentoimaan, että mun blogi on satua, puppua, you name it, että miks te sitten luette tätä edelleen jos tää on teidän mielestä täyttä paskaa?

   Anonyymi 09:53,
   Mitenniin paljastu? Kun kirjoitin "lapsensa"? Miten taivutat sen monikkoon muuten kuin noin? :D

   Poista
  5. "Lapsensa" -> "Lastensa"

   Poista
  6. Anonyymi 12:18

   Kirjoitan tuon lauseen, josta tuli väittely, uudestaan sun oppies mukaan.

   "En uskalla kertoa enempää yksityiskohtia, mutta Mikko ei ole nyt pariin päivään ollut kotonaan, ainoastaan yks päivä kävi hakemassa LASTENSA viettämään sen kanssa aikaa."

   Kuulostaako ja näyttääkö tuo nyt oikeammin kirjoitetulta? :)
   Niin, no ei musta ainakaan.

   Miks tälläsesta asiasta jaksetaan edes vääntää? :D

   Poista
  7. Sä et kirjoittanut oikein tuota lausetta uudestaan.

   Poista
  8. Kyllä tuosta viestistä paljastu, että lapsia on yksi. Jos kirjoittaa, että lapsensa, niin siitä ei voi tietty päätellä, että onko niitä lapsia yksi vai useampi, mutta jos lause jatkuu SEN, niin siitä tietää, että lapsia on vain yksi. Jos lapsia olisi useampi, niin kirjoittaisi NIIDEN.

   Poista
  9. Anonyymi 12:29
   No en niin, kirjoitin sen uudestaan niinkun joku väitti että se tulis niin kirjoittaa, että toi lapsi sana ois taivutettu oikein.

   Tuossahan uudestaan kirjoitetussahan se tulee selkeästi ilmi, ettei sitä todellakaan niin kuulu kirjoittaa.

   Anonyymi 12:31
   Sä nyt taidat yrittää saada mua paljastamaan, onko lapsia yksi, kaksi vaiko enemmän tuolla sun vänkäykselläs, mutta enpä sano tähän enää mitään. :)

   Poista
  10. Lapsensa ei kylläkään ole monikko.

   Sinun olisi pitänyt pikkaisen muuttaa tuota koko kirjoitusta, että olisit saanut sen oikein, kun lisäät siihen lastensa.

   Poista
  11. Siis kuinka kielitaidottomia ihmisiä täällä on? Nyt skarpatkaa :D

   Poista
  12. Anonyymi, oletko joku idiootti?!!

   Miksi takerrut noin typerään pikkuasiaan, etenkin kun alun alkaenkin Candyn lause oli puhekielellä ihan oikein kirjoitettu, kaikki muut sen tajusi paitsi sinä.
   Ensimmäinen kerta kun täällä kommentoin vaikka alusta asti oon lukenut ja nyt sit tollaselle ääliölle pitää..

   Ja BTW, niitä lapsia on kaksi, Candy on sen joskus maininnut.

   Poista
  13. No voi hyvää päivää taas. Eikös tuossa ihan selvästi tarkoiteta, että Mikko kävi hakemassa lapsensa viettämään aikaa hänen kanssaan, eli isänsä. Oli lapsia sitten yksi, kaksi tai vaikka viisitoista, mutta aikaa vietettiin yhdessä isän kanssa.

   Muuten kommenttina haluaisin sanoa, että olisi lukijalle mukavampaa, jos keskittyisit enemmän näiden asioiden purkamiseen, kuin muiden kanssa väittelyyn, tai asioiden todiesteluun tai todistelematta jättämiseen, koska ei sillä ole oikeasti mitään merkitystä.

   Olisi myös hieno, jos pystyisit joskus peilaamaan ajatuksiasi asettuen sivustakatsojan rooliin tässä asiassa, tai ainakin yrittäisit, koska sitä en ole näistä kirjoituksista vielä löytänyt. Olkoon vaimo millainen tahansa, tunteet hänelläkin on, pystytkö hetkeksi asettumaan hänen rooliinsa ja miettimään asiaa hänen kantiltaan?

   Poista
  14. Siinähän lukee, että SEN, eikä SEN ole mitenkään missään tapauksessa monikko!

   Poista
  15. Niin, koska se "sen" viittaa Mikkoon, ei lapsiin... Huoh.

   Poista
 32. Ja oikeasti. Jos Mikkoliini pystyy kulkemaan ja reissaamaan ilman huolen häivää lapsista, niin miksi se nyt itkee ja pelkää niiden puolesta? ;)

  Tekosyitä ja vielä lisää tekosyitä. Lapsilla ei tasan varmasti ole mitään hätää oman äidin luona. Johan tuo vaikuttaa hoitavan ja ottavan vastuun suurimmaksi osaksi yksin niistä.
  Mikkoliini reissaa sillä välin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ettei vaan "mikon" vaimon nimi olisi outi?

   Poista
 33. Täällä on mainittu usein se kuuluisa "karman laki". Mitä mieltä olet siitä nyt? Teidät kaksi voisi laittaa kyllä sanakirjaan synonyymeiksi sanoille "itsekkyys ja manipulointi". Muut ovat vain pelinappuloita sairaassa pelissänne, saatpahan kuitenkin kicksisi pelin jännityksestä. Toivottavasti en koskaan kohtaa kaltaistasi ihmistä.

  VastaaPoista
 34. Uskon kyllä sinua, että tilanne on todella ahdistava ja inhottava. Olen itsekin ollut melkein samanlaisessa tilanteessa. Olette kuitenkin itse päättäneet ryhtyä tähän ja siitä saatte kärsiä myös seuraukset. Toivon vaimon puolesta, että hän tajuaa erota mikosta ja päästää irti. Kukaan ei ansaitse tuollaista. Toivotan kuitenkin voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm, tiedän kyllä että sanonta "ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön" sopii tähän tilanteeseen aika hyvin, vaikkei tässä nyt mistään leikistä olekaan kyse.
   Eli tiedettiin molemmat, ettei tää tule olemaan helppoa, kun yhdessä päätettiin olla.

   Kiitos voimien toivotuksesta, niitä todella tarvitaan.

   Poista
 35. Kyllä tässä on pakko olla kyse siitä, että nainen on rikas ja/tai perimässä juuri vanhempansa. Nyt sitten odotetaan, että tulee se 5v avoliitossa täyteen tai että ollaan oltu naimisissa yli 2 vuotta tai että se Mikon appiukko kupsahtaa ja rahat Mikolle kopsahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tässä aivan varmasti on juuri siitä kyse, kun arvon anonyymi niin sanoo.

   Poista
  2. Noh, mitkäpä muutkaan syyt teillä on jos kerran oikein tulevaisuus on vaakalaudalla jos vaimo haluaakin eron :D :D

   Säälittävää.

   Poista
 36. Ei kai tämä syy voi olla niin lapsellinen, kuin kostonhalu?

  "Vaimo on ollut Mikolle niin p****kamainen, että ansaitsee koston. Minä ja Mikko ollaan suunniteltu, että kun täytän 18, Mikko on se, joka vaimonsa jättää. Sitten julkistetaan suhde, ja ilkeä vaimo saa näpeilleen, kun Mikolla onkin nuori hehkeä tyttöystävä..."

  VastaaPoista
 37. Anot hei, olisko teistä mukavaa saada paskaa niskaan jo muutenkin stressaavassa tilanteessa? No, ei ole varmaan Candystäkään.
  Joten LOPETTAKAA KIITOS.
  Candy, sulle toivotan tsemppiä ja voimia kaiken keskellä, toivotaan että kaikki kääntyy parhain päin ja teidän suunnitelmat ei murene!
  En tiedä mitä on tapahtunut eikä se minulle kuulukkaan, mutta silti haluaisin uskoa vaimolla olleen paha päivä tjtn, jotta sinä voisit paremmin. Kuullostaa todella sekavalta, mutta pääpointtini oli kumminkin, että olet hieno ihminen ja ansaitset vain hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä muutakaan tuollaiset ansaitsevat?
   Johan Candy on myöntänyt, että he suunnittelevat VAIMON pään menoksi jotakin! Jos nyt ero tulee, niin näiden pöljien tulevaisuus on muka vaakalaudalla.

   Todellista rakkautta eikö vain?

   Poista
  2. Kiitos ihanasta mieltälämmittävästä kommentistas. <3 :)

   Poista
  3. Ano: no voi voi että suunnittelevat. Mitäpä jos se vaimo onkin ihan oikeesti ansainnu sen? Ja jos se on sulle niin suuri ongelma, että se vaimo ei saa mielestäsi kunnon kohtelua niin mikset vaan lopeta lukemista?

   Candy: kiitos mukavasta blogista :) <3

   Poista
  4. Kuka ansaitsee joutuvansa pettämisen uhriksi?
   Nainen, jonka mies viettää aikansa muualla? Jos luet noita Candyn kommentteja, saat selville, ettei se mies paljoa kotona aikaa vietä, vaikka Candy jankkaa, että Mikko hoitaa TASAPUOLISESTI lapsia.

   Ja miksi lopettaisin lukemisen?
   Pitäähän se saada tietää, miten Mikko ja Candy saavat asian päätökseen ;)

   Varmaan olisi mukava kokea omalle kohdalle tuollainen petturimies vai mitä? :)

   Poista
 38. Sairasta, erittäin sairasta. Nyt Mikko siis kinuaa vaimoaan että ei jättäisi tätä kun itse suunnittelee eroa selän takana lähitulevaisuudessa. Siis huhhuh..

  VastaaPoista
 39. Miksi helkkarissa teidän yhteinen elämänne on nyt muka vaakalaudalla tulevan eron takia. Siis oikeasti, jos vaimo on jo nyt viskannut Mikon pellolle, tuskin kovin helposti se saasta pääsee sinne takaisin.

  Eipä ennen vain ole ollut vaakalaudalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks helkkarissa sä luulet, että alkaisin niitä syitä tänne erittelemään?

   Poista
  2. En odotakaan! Mutta johan tuo nyt on kumma jos teidän rakkautenne on suurinpiirtein siitä kiinni, ottaako vaimo eron jo nyt vai ei :D

   Eikö saanut Mikkoliini itse hakea eroa ;) Nyyh ja niisk.

   Toivottavasti vaimo ei ota tuollaista munatonta miestä takaisin :)
   10+ ja papukaija merkki vaimolle :)

   Poista
 40. Teidän suunnitelmanne kuulostavat aika oudoilta, ei muuta voi sanoa. Mutta tsemppiä teille kaikille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne varmaan kuulostaakin, mut ei ne niin outoja oikeasti ole.

   Mutta kiitos tsempeistä. :)

   Poista
 41. Sairasta miten suhtaudut Mikon vaimoon... Pidät sitä jonain pelinappulana teidän välillä, jolla ei ole oikeutta päättää edes omasta avioliitostaan? Oikeesti, tuo on jo sairasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä kohtaa olen siitä pelinappulana puhunut? Voitko osoittaa sen kohdan?

   Poista
  2. Lue uudestaan tuo sun postaus.

   Poista
 42. Te ootte molemmat ihan sairaita. Oikeesti, kummatkin tarvis jotain hoitoa. Tajuatko sä idiootti, millasilla korteilla pelaat? Tässä ei oo kysymys vaan susta ja sun täydellisestä omasta pikku navastas ja sun täydellisestä pikku elämästäs ja sun täydellisestä ihkusta mikostas (huom. en haluu ees kirjottaa sen nimeä isolla, niin sika se on), vaan tässä on kyse pienten lasten elämästä.

  Sun ja mikon suhteessa ei oo mitään rakkautta. Jos se mies rakastais sua, se ois eronnu jo ajat sitten. Mun mies seuras mua Etelä-Amerikasta Suomeen, jätti kaiken ihan vaan mun takia; se on rakkautta. Teidän suhdetta ylläpitää vaan jännitys ja mikolle oot loppujen lopuks tasan kaks asiaa: eskapismi ja tiukka pikkup*llu. Se ei oo eronnut, koska se kokee olonsa turvalliseks koska sillä on talo, perhe ja rahaa. Sä oot vaan kiva pieni lisä.

  Toivon sydämmestäni, että teidän suunnitelmat menis paskaks, mikko häviäis huoltajuuskiistan eikä sais koskaan enää nähdä lapsiaan, menettäis omaisuutensa ja te päätyisitte asumaan pieneen homeiseen kämppään jossain helvetin Kontulan perukoilla. Mitäs sit kävis teidän voittamattomalle rakkaudelle?<3<3<33

  Kaikkea hyvää (lue: paskaa) teille, jos päädytte yhteen niin onnittelut: kaks yhteiskunnan pohjasakkaa sopii mainiosti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD:D: Aaaahhh, illan piristys <3

   Olisko vielä jotain sanottavaa? Annoit kyllä itsestäs todella fiksun ja kypsän ihmisen kuvan tällä kommentillas, onnea siitä!

   Mä en vaivaudu tähän sun naurettavaan pikku avautumisees vastaamaan muutakuin että hienoa kun sä tiedät mua ja Mikkoa paremmin miten asiat oikeasti on. :D Kiva kun sä tiedät (lue: et tiedä paskaakaan) noin paljon sulle täysin tuntemattomien ihmisten asioista ja mitä niiden päässä liikkuu yms.

   Mä voisin yhtälailla suositella sulle hoitoon menemistä, kun kuvittelet tietäväs asioita, joita et tiedä ja taitaa näköjään vihanhallinta ongelmiakin sulla olevan.
   Ihan perus käytöstapakurssikin olis varmaan ihan jees, näyttää tollaset perusasiat sulla olevan vielä vähän hakusessa. :)

   Kaikkea hyvää sulle, toivottavasti saat edellämainitut asiat hoidettua kuntoon! :)

   xoxo Candysi <3

   Poista
  2. Rosita xD Kiitos päivän nauruista :D

   Poista
  3. Pakko sanoa, että hyvät ihmiset ettekö ymmärrä ettei teille kuulu kenenkään suhteen arvioiminen. Toisen ihmisen tunteita ei voi määritellä, eikä väheksyä. Candy oot varmaan kuullu et ilkeät ihmiset on vaan kateellisia useimmiten ;) enkä nyt tarkoita, että tämä teidän tilanne ois mun mielestä OK. tsemppiä näiden kommenttien käsittelyyn :D

   Poista
  4. Täysin samaa mieltä Rositan kanssa, en muista millon olisin kuullut niin säälittävistä ihmisitä kuin Candy ja Mikko :D

   Poista
 43. Jos kerta Mikon vaimo on kauhee pirttihirmu, väkivaltanen ja Mikkokin pelkää lasten puolesta, niin eikö se tarkota sitä että Mikko sais lasten huoltajuuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsethan he ovat jättämässä äidilleen muutenkin :)
   Joten, hittoako sitä nyt selitellään Mikon olevan muka huolestunut. Tottuupahan siihen, ettei näe lapsia joka päivä :)

   Poista
  2. No ei tietenkään tarkoita. Miten tuon kaiken todistat? Eikä se vaimo nyt huono äiti ole, eikä Mikko täyttä huoltajuutta haluakaan, haluaa tasapainoisen elämän lapsilleen ja sen, että lapsien elämässä on molemmat vanhemmat tasapuolisesti.

   Poista
  3. Ja teidän toimillako se onnistuu?

   Älä helkkari viitsi.

   Poista
  4. Kaiken kertomasi perusteella ero olisi todellakin tarpeen ja nopeasti. Kaikki odottelu on lasten kiusaamista. Miksi Mikko siis odottaa. Nyt jos olisi hyvä isä, niin tajuaisi, että näin tulehtuneessa tilanteessa ei ole vaihtoehtoja. Vaimo tietää varmasti jo mitä Mikko puuhaa.

   Poista
  5. Noku ei voi ku Mikkoliini ajattelee kaikkia osapuolia (lue:omaa persettään).

   Ei varmaan Mikko edes olisi halunnut erota vaimostaan alunperinkään kun noin paniikkiin meni :)
   Mutta nyt vain vaimo sai tietää ja se oli hei hei.

   Poista
 44. Hei siis mä tiedän: Mikko onkin joulupukki ja sen vaimo joulumuori eikä ne voi erota, koska silloin koko satumaailma menisi sekaisin.

  Ja Candy on yksi isoista tontuista eli joulupukin lapsi. Ja ne Mikon lapset pikkutonttuja.

  Sitten tulis hirrrrrveen kova lumisade ja peittäis Mikon kodin eli Korvatunturin alleen ja joulumuori jäis niiden pikkutonttujen kanssa sinne vangeiks ja sitten Candy ja Mikko sais elää elämänsä yhdessä loppuun asti.

  Sen pituinen se. Tämän sadun voi nyt lopettaa. "Candy" :D

  VastaaPoista
 45. taidat vieläkin uskoa näihin omiin juttuihisi? voi lapsiparka. kunpa sinulle löytyisi yksikin ymmärtävä ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksen mä uskois? Pitäiskö mun kuvitella eläväni jossain mielikuvitus maailmassa ja epäillä kokoajan asioita ja tapahtumia, mitä mulle käy tai mitä teen?

   Ja kyllä mulla ymmärtäväisiä ystäviä on, kiitos vaan huolenpidosta. :)

   Poista
  2. Oooonko? Miksi et ole heille kertonut?

   Poista
  3. Jos sulla on tosi ymmärtäväisiä ystäviä, niin miksi et oo tosiaan heille kertonut tästä sinun parisuhdesotkustasi? Voin kyllä veikata että jos he saisivat tästä tietää, he tulisivat tuomitsemaan tämän ihan suoralta kädeltä. On tämä Mikolta ja myös sinulta niin vakava synti ettet kyllä kovin helposti sieluntovereita tästä saa.

   Olen itse myös nuori, hieman päälle kaksikymppinen ja olen ollut vakavasssa parisuhteessa avomieheni kanssa jo melkein viisi vuotta. Sydäntäni vääntää jo pelkkä ajatus siitä että mieheni tekisi samoin kuin tämä Mikko. Ajatus siitä, että se mies, johon sinä joskus rakastuit....joka vannoi rakkautta sinuun, ja saattoi sinut vihille....antoi sinulle omat rakkaat lapsesi....on pettänyt sinua jo puolitoista vuotta alkujaan 15-tytön kanssa, keksii jatkuvasti valheita peittääkseen jälkensä, on joka päivä omissa harrastuksissaan, ym. eikä ole kotona viettämässä aikaa perheensä kanssa, ja joka on kiero kuin korkkiruuvi ja ajattelee loppujen lopuksi vain omaa itseään....hyytävää. Ei sitä muuta tässä osaa sanoa. Sinun Mikkosi on ihan oikeasti luonnehäiriöinen. En muuten pystyisi kuvittelemaan normaalia, rehellistä ja kunniakasta miestä tekemään tuollaista. Hyi yök.

   Poista
  4. Jos sulla on tosi ymmärtäväisiä ystäviä, niin miksi et oo tosiaan heille kertonut tästä sinun parisuhdesotkustasi? Voin kyllä veikata että jos he saisivat tästä tietää, he tulisivat tuomitsemaan tämän ihan suoralta kädeltä. On tämä Mikolta ja myös sinulta niin vakava synti ettet kyllä kovin helposti sieluntovereita tästä saa.

   Olen itse myös nuori, hieman päälle kaksikymppinen ja olen ollut vakavasssa parisuhteessa avomieheni kanssa jo melkein viisi vuotta. Sydäntäni vääntää jo pelkkä ajatus siitä että mieheni tekisi samoin kuin tämä Mikko. Ajatus siitä, että se mies, johon sinä joskus rakastuit....joka vannoi rakkautta sinuun, ja saattoi sinut vihille....antoi sinulle omat rakkaat lapsesi....on pettänyt sinua jo puolitoista vuotta alkujaan 15-tytön kanssa, keksii jatkuvasti valheita peittääkseen jälkensä, on joka päivä omissa harrastuksissaan, ym. eikä ole kotona viettämässä aikaa perheensä kanssa, ja joka on kiero kuin korkkiruuvi ja ajattelee loppujen lopuksi vain omaa itseään....hyytävää. Ei sitä muuta tässä osaa sanoa. Sinun Mikkosi on ihan oikeasti luonnehäiriöinen. En muuten pystyisi kuvittelemaan normaalia, rehellistä ja kunniakasta miestä tekemään tuollaista. Hyi yök.

   Poista
  5. Sä tosiaan häpeet tätä sun tilannetta niin paljon, että sä et voi kertoo ees parhaille kavereilles, hyi.

   Poista
 46. "Meen tänään sen luokse, sekin on ihan sekasin ja hädissään niiden lasten takia. :/"

  Mikähän hätä niillä lapsilla on äitinsä kanssa, jos äiti on kerran se, joka heitä oikeasti kasvattaa ja pitää heistä huolen. Mikko leikkii ja on hassu iskä silloin kuin sattuu harrastuksilta, töiltä ja sun paneskelulta ehtimään. Todellinen vanhemmuus on paljon, paljon muuta.
  Jos äiti on isälle vihainen ja isä on lähtenyt pois, on se lasten kannalta paljon parempi, kuin jatkuva riitely. Ja ne lapset vaistoaa kyllä jos äidillä on hätä/häntä vaivaa joku, esim. se että mies pettää ja hän on yksin vastuussa perheestä.
  Komppaan muita, jotka ovat kyselleet että onko Mikon vaimolla ollut tasapuolinen mahdollisuus tehdä omia juttuja säännöllisesti? Onpa kumma jos ihminen on vähän vihainen, eikä täydellinen puoliso jos elämä on työtä kellon ympäri ja on ainut vastuullinen aikuinen koko perheessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko kysyä, että mistä te kaikki ootte saanu sellaisen käsityksen, ettei Mikko hoida lapsiaan ja kotiaan yhtälailla kun sen vaimo? Tai sen, että se olis 23/7 jossain menossa?

   Ei me nähdä läheskään joka päivä, eikä se mun olemisen lisäks ja päivittäisen urheilun (1-2 h päivässä) ole kokoajan jossain huitelemassa.

   Tää on niin naurettavaa, kun ihmiset, jotka ei tiedä meistä kaikista oikeastaan yhtään mitään OIKEASTI tulevat tuomitsemaan ja mussuttamaan.

   Ja Mikko on nimenomaan hädissään ja huolissaan lapsistaan, kun ovat joutuneet näkemään äitinsä riehuvan ihan hulluna ja heittävän oman isän pihalle. Kai jokainen vastuullinen vanhempi siinä vaiheessa olis lapsistaan ja niiden mielenterveydestä huolissaan, kun joutuu tuollaista näkemään.

   Poista
  2. No riippuu toki lapsen/lasten iästä, mutta 1-2 tuntia PÄIVÄSSÄ omaa urheiluaikaa on lapsiperheessä paljon, varsinkin jos molemmat vanhemmat käyvät töissä.

   Jos Mikko on huolissaan lapsistaan, niin eikö paras vaihtoehto olisi muuttaa erilleen mahdollisimman pian, hakea lasten yksinhuoltajuutta ja järjestää vaimolle mielenterveysapua.

   Parisuhteessa on aina kaksi. Mikon käytös on osasyy siihen, miksi heidän avioliittonsa voi niin huonosti, kaikkea ei voi vierittää vaimon niskaan.

   Poista
  3. No voi helvetti. Mikko ei ansaitse mitään hiton kruunua päähänsä.

   Se pettää! Vaimo on saanut sen aika satavarmasti selville. Joten, eiköhän sillä ole ollut perhanan hyvä syy suuttumiselle.
   Lapset eivät siihen kuole, jos näkevät myös negatiivisia tunteita.

   Sano sille Mikolle, että lopettaa sen kyrvän hinkkaamisen sinuun ja ottaisi vastuun omista teoistaan.

   Poista
  4. Mitä se Mikko teki ennen tuota riitaa? Ihanko se vaimo vaan tyhjästä sekosi? Vai olisiko mies jäänyt kiinni petoksesta? Kuule ei se ole mikään ihme, jos sekoaa. Valehteleminen usein vaan haisee kilometrien päähän ja jos toinen kirkkain silmin yrittäää kieltää kaiken, niin kyllä siinä raivostuisi aika moni muukin kuin Mikon vaimo. Hulluhan se Mikkokin on. Ei normaalit ihmiset pelaa tuolla tavalla toisen ihmisen mielenterveydellä, eikä varsinkaan lastensa mielenterveydellä.

   Poista
  5. Ja Candy, ei se niin mene, että se isälle raivoava äiti lapsille olisi ilkeä. Jos olisit yhtään järkevä, niin tajuaisit itsekin, että lapsille parasta olisi nimen omaan se, että Mikko lähtee matkoihinsa heti. Koska ihan selvästi heidän parisuhteensa ei toimi ja voi jo vahingoittaa lapsiakin.

   Jos nyt Mikko odottelee jotain omaisuusjärjestelyjä kuntoon, niin se ei kyllä ole kenellekään parasta. Varsinkaan lapsille, jos joutuvat kärsimään Mikon valehtelusta. Kyllä lapsetkin tajuaa, jos heiltä salataan jotain tärkeää, joka vaikuttaa läheisten mielialoihin.

   Poista
  6. Vai viettää paljon aikaa kotona...

   1-2 kertaa päivässä harrastaa töidensä lisäksi. + siihen päälle sun kanssa reissut ja muut kulutetut tunnit.

   Vai viettää hän oikein KAUAN aikaa lastensa kanssa?

   Taitaa vaimo olla se pääasiallinen huoltaja kun miettii miten paljon Mikko viettää aikaa lasten kanssa.

   Onko Candy sinulle opetettu, että nainen on se joka on lasten kanssa? Mies saa mennä ja viilettää?
   Sittenhän se on normaalia, jos sä niin kuvittelet.

   Poista
  7. Ai Mikko on huolissaan kun lapset näkevät, miten pahan olon Mikko on toimillaan saanut äidilleen aikaan? Voi voi, sehän ei lapsia toki vahingoita yhtään, että Mikko on valehdellut perhelleen 1,5 vuotta ja ollut salasuhteessa lapsen kanssa.
   Riitelyn näkeminen on ihan normaali (tosin ikävä) osa lapsenkin elämää, joskus. Ja aika hassua, että Mikko niin pelkää lasten mielenterveyden puolesta, kun he näkevät riitelyä ja ei silti ole valmis eroamaan ja antamaan lapsille tasapainoista lapsuutta kun vanhempien välit kerta on niin kylmät ja perheen arki yhtä helvettiä...
   Tottakai lasten edelle menee omaisuuden kasaaminen tulevalle elämälle yhdessä tyttöystävän kanssa.

   Ja onko sinusta ihanne isä sellainen, joka aloittaa suhteen 15-vuotiaan (=LAPSEN) kanssa. Mikolle on sitten varmaan ok, jos hänenkin lapsiaan hoitelee joku puolta vanhempi elämäänsä kyllästynyt pappa.

   -Minna

   Poista
  8. Heh heh, vaimoaan pikkupimun kanssa pettävä mies pelkää lastensa puolesta kun vaimo epäilee jotain ja suuttuu :D

   Jos olisin Mikko, niin itsehän olisin huolissani lapsista ihan itseni vuoksi! Jätkä ei voisi enempää hallaa lapsilleen tehdä. Äidin yksi raivokohtaus ei pilaa elämää, mutta kun isä jähtee teinin matkaan, ni se todellakin jättää jälkensä.

   Poista
 47. mielestäni ei ole MITÄÄN estettä kahden ihmisen eroamiselle.
  lapset =huono tekosyy, lapset kyllä kestävät eron ja huoltajuudet saadaan sovittua.
  raha = sossu kyllä elättää tarpeen mukaan, sekä kaksi 30v työssäkäyvää ihmistä kyllä pystyy elättämään itsensä. Jos vaimo on kotiäti niin saa kyllä varmasti tukia.
  JA niinkuin candy on täällä sanonutkin, mikko on suomalainen mies joten häätöuhkaa hänellä ei ainakaan ole. JA jos vaimo on ulkomaalainen niin hänelläkin pitäisi luultavasti olla oleskelulupa suomessa koska oleskeluluvan voi saada mm.työn tai naimisiinmenon kautta. Kun parilla on lapsiakin, ei vaimoakaan voida enää Suomesta häätää ainakaan mielestäni.
  EN NÄÄ MITÄÄN SYYTÄ MIKSEI MIKKO JA HÄNEN VAIMONSA VOISI EROTA, PISTE. ihan sama mitä candy sanoo tähän. Mikko on vain säälittävä mies kun ei uskalla kertoa totuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on ihan sama mitä te sanotte, kun ootte täysin ulkopuolisia tässä asiassa ja tiedätte niiin vähän koko totuudesta ja tilanteestamme.

   Eli voit olla mitä mieltä meistä tahansa ja olla ymmärtämättä/näkemättä mitään syitä, kun et sä kaikkea tiedäkään.

   Poista
  2. Seli seli. On tainneet vain ihmiset osua sua arkaan paikkaan.

   Poista
  3. No sovitaan sitten niin, jos se sun oloas jotenkin helpottaa. :)

   Poista
  4. Sori, ei sun elämä mun persettä sen enempää kutita :D

   Poista
  5. Juu eipä näytä yhtään kutittavan ;)

   Poista
  6. Sä oot hauskaa viihdettä näin tylsinä iltoina :)

   Kiukkuat ja raivoat anoille yms. :D
   Ja sitten kun vähän heittää lisää pökköä pesään, niin vielä enemmän raivostut :D :D

   Mulla on hauskaa nääs nääs ;)

   Poista
  7. Missä sä näät nyt kiukkuamista ja raivoamista? :O Ihan rauhalliseen ja asialliseen sävyyn oon näihin kommentteihin vastaillut.

   Että ikävä tuottaa pettymys, mutta ihan hyvällä fiiliksellä just nyt olen ja näihin vastailen. Mikon kanssa näkeminen teki hyvää. :)

   Poista
  8. Kun et pysty kertomaan mikä se este erolle on, niin vaikeahan tässä mitään sanoa, spekulointia kaikki tyynni.
   (Tosin osa argumenteist tietenkin perustuu ihan lakeihin ja muihin faktoihin, mutta eivät välttämättä päde tässä tilanteessa)
   Tuli vaan mieleen,kun olet kuitenkin kovin nuori etkä välttämättä ole niin perillä avioliiton asioista, että mitä jos kysyisit vanhemmiltasi jotenkin hienosti kiertäen ja kaartaen, että onko Mikon sulle kertoma tilanne mahdollinen?
   Sikäli että haluat siihen varmistuksen, mielestäni kannattaisi. Vähän niinkuin hakisi lääkärin diagnoosiin toisen mielipiteen ;)

   Poista
  9. Et olisi Candy niin ylimielinen. Sinä kerrot täällä asioita ja sellaisella tavalla, että niitä ei voi tulkita muuten kuin itsekkään ihmisen sanoiksi ja teoiksi. Ja todellakin kuulostaa siltä, että vaimo on vaan pelinappula teidän pelissä. Ja kaiken lisäksi ette katso hänen olevan edes täysijärkinen. Tai katsotte, että teillä on oikeus holhota häntä ja toteuttaa asiat, miten hänelle olisi parasta. Jos vaan nyt tajuaisit, että Mikon ja vaimonsa avioliiton tila on hyvinkin voinut murtaa vaimon mielen. Ei siihen tarvitse suhtautua noin holhoten. Parasta olisi, että hoitaisitte tasan omat asianne. Jos vaimo haluaa eron nyt, siihen hänellä on oikeus. Ja jos siitä seuraa teille jotenkin hallaa (mitä on vaikea kuvitella, korkeintaan taloudellista menekkiä), niin siinäpähän seuraa. Hän ei tätä soppaa kuitenkaan keittänyt. Vaimo ei ole syypää miehensä pettämiseenö oli sitten tehnyt mitä tahansa. Aina voi ottaa eron ja hoitaa asiansa kuntoon ja sitten vasta ryhtyä muihin suhteisiin. Jos taas vaimo itse kärsii erosta, esimerkiksi jotenkin taloudellisesti, se on hänen asiansa. Sinä et oikeastaan mitenkään kuulu edes Mikon ja vaimon välille. Odota vaan rauhassa ja anna heidän hoitaa liittonsa loppuun ja mene sitten vasta odottamaan mitä sinulle jäi. Totta on sekin, että sinun ei tarvitse ajatella vaimon parasta muuten kuin olemalla rehellinen. Et ole vastuussa vaimon onnesta, eikä se edes kuulu sinulle pätkääkään.

   Poista
  10. Heh, kyllähän noista osassta kommenteista huomaa, että sua kiukuttaa niin kuin lasta :)

   Poista
  11. Komppaan anoa 12:35.

   Poista
  12. Aika jännä että kommentoijat nyt sen lisäks, että tietävät mua ja Mikkoa paremmin meidän asiat, tietävät nyt jo mun mielentilanikin. :D

   Poista
  13. Ano 12:35
   En mä ole ylimielinen. Mä olen itsevarma, enkä aio ottaa liikaa itseeni ihmisten ilkeistä sanoista ja anna niiden lytistää mua.
   Ja kaikkihan te tosiaan tulkitsette eri tavalla mun sanomiset ja tekemiset. Uskon, että tulkintoihin ja asioiden näkemisperspektiiveihin vaikuttaa niin moni eri asia sen tulkitsijan omassa elämässä..koska ne, jotka ovat kovia tuomitsemaan ja olettamaan asioita, näkevät kaiken tässä meidän jutussa vain negatiivisena, kamalana, epäinhimillisenä ja sairaana, mutta ne joilla on itsellään kokemuksia näistä asioista tai todellisuudentajua siihen, ettei kaikessa aina ole vain järkeä ja joskus tunteet vaan vievät järkeä sata nolla, ymmärtävät ja toivottavat kaikkea hyvää, sen sijaan että tulevat lyttäämään ja mollaamaan.
   Eikä ne kaikki välttämättä aina tule pelkästään taputtamaan selkään, mutta niistä silti huomaa, että ne tajuaa, ettei elämä ole aina niin yksinkertaista ja että kaikkien asioiden tulisi olla ja mennä niinkuin yhteiskunta olettaa ja toivoo niiden menevän.

   Loppukommenttiisi en valitettavasti jaksa vastata, nuo asiat eivät teille kuulu, enkä mä ole tilivelvollinen kenellekään niistä. Edelleenkin riittää, että mä ja Mikko itse tiedetään miten asiat on, ja miten kannattaa toimia, että tilanne olis kaikille mahdollisimman ihanteellinen.

   Poista
  14. "Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan"

   Poista
  15. Sano mulle, miten voit tietää mikä tilanne on vaimolle ihanteellisin?! Sitä et tiedä sinä, eikä sitä tiedä Mikkokaan. Jos Mikko sen tietäisi, ei hän olisi tässä kuvaamassasi tilanteessa juuri nyt.

   Poista
  16. Mikko ja minä sitä ja tätä.

   Paha vain, ettette te pääse vaimon ja lasten pään sisälle.

   Poista
  17. Voi lapsi rakas...Kuulostat ihan fiksulta ja kypsältä ikäiseksesi,mutta itselleni tulee väistämättä mieleen, ettet ole miettinyt asioita riittävän monelta kantilta. Ymmärrän,että "Mikko" on mielestäsi ihana ihminen, mutta kuka ihana ihminen

   1 avioliittolupauksen annettuaan ja hankittuaan lapsia pettää vaimoaan 1,5 vuotta?

   2 ryhtyy suhteeseen 15 vuotiaan tytön kanssa?

   Millainen ihminen kykenee tällaiseen toimintaan, ja miten hän voikaan kohdella sinua, jos voi tehdä näin omalle vaimolleen? Se, että saa tietää puolisolla olleen 1,5 vuoden yhtäjaksoisen suhteen avioliiton aikana, on yksi pahimmista asioista, miten toista voi loukata.

   En voi tietenkään tietää mitään vieraiden ihmisten elämästä tai avioliitosta, mutta jos "Mikko" harrastaa joka päivä 1-2h, niin kyllä se pikkulapsiperheen arki on voinut olla vaimolle aika raskasta. Sinun on ehkä vaikea ymmärtää näitä lapsen saamiseen ja pikkulapsiaikaan liittyviä juttuja, koska asia ei varmaan ole kovin tapetilla omassa ystäväpiirissäsi. Voin kuitenkin näin tiivistelmänä kertoa, että elämä pienten lasten kanssa on usein hyvin raskasta. Jo synnytyksistä/imetyksestä toipuminenkin voi kestää kauan ja myös vanhemmaksi tulon aiheuttama positiivinenkin kriisi voi vaikuttaa ainakin hetkellisesti avioliittoon ja parisuhteeseen. Vastuullinen aikuinen osaa ja haluaa odottaa ja yrittää vaikeimpien aikojen yli. Tai jos ei halua/pysty niin sitten voi ja pitää kertoa rehellisesti totuus puolisolle, ei ryhtyä suhteeseen tämän selän takana.

   En tarkoita loukata, enkä arvostele sinua ihmisenä muutenkaan. Toivoisin vain, että tajuaisit, ennen kuin satutat itsesi, että tuo mies on aivan totaalinen m....u. Miehen toiminnalle ei ole mitään oikeuttavia tekijöitä. Kukaan ei ansaitse omalta puolisoltaan ja lastensa isältä tuollaista köytöstä, vaikka olisi miten hirveä akka.

   Poista
  18. Mistähän Candy sinä tiedät kommentoijiesi taustoja? Et tiedä näistä kommentoijista yhtään sen enempää kuin mitä he tietävät sinusta. Jos tarkkoja ollaan, sinähän se tätä blogia kirjoitat ja kerrot elämästäsi, joten suhteessa siihen nämä sadat anonyymit tietävät elämästäsi enemmän kuin mitä sinä heistä.

   Sinä itse miellät itsellesi mukavat ja kannustavat kommentit heiksi, jotka ovat eläneet saman kuin sinä.
   Voin kertoa, että ei se ihan noinkaan mustavalkoista ole.

   Itse olen joskus vuosia sitten tahtomattani ollut toinen nainen (mies valehteli ettei hänellä ole ketään), ja tämä mies veti minua kuin pässiä narussa vuoden verran, ennen kuin hänen kaksoiselämänsä paljastui. Tosin epäilinhän tätä jo pitkään, mutta kun konkreettista näyttöä asiasta ei ollut, minkäs teit. Joten tiedän miltä tuntuu olla toinen nainen. Ja kyllä, olin häneen korviani myöten rakastunut.

   Tiedän myös miltä tuntuu olla petettynä osapuolena.
   Exälläni oli puoli vuotta suhde toiseen naiseen, ja voin kertoa että se jätti pysyvät arvet elämääni. Koskaan en ole tuntenut samanlaista itsetunnon romahtamista, häpeää, inhoa ja typeryyttä kuin silloin. Koko elämä romahti kertaheitolla, ostamamme asunto meni myyntiin ja kihlasormus roskiin. Että älä sinä Candy, jolla ei sitä elämänkokemusta asiasta vielä ole, tule sanomaan, että "kyllä siitä yli pääsee" ja oikeuta tekojasi sillä. Noh, kyllä pääsee, mutta nykyisen kihlattuni kanssa en uskonut hänen menemisiin, sanomisiin enkä tekemisiin vuosiin. Exäni jatkuvat pettäminen ja valehtelu jätti pysyvät seuraukset tuleviin parisuhteisiini, niin myös nykyiseeni. Onneksi nykyinen kihlattuni omistaa hyvin pitkän pinnan ja rakastaa pyyteettömästi ja ihmeen kaupalla ymmärsi syyni jatkuvalle epävarmuudelleni. Ja minähän pääsin helpolla eteenpäin verrattuna ystävääni, joka on exänsä pettämisestä lähtien sairastanut enemmän tai vähemmän vakavaa masennusta. Joten ei Candy, kaikki eivät pääse niin helpolla eteenpäin pettämisestä kuin sinä kuvittelet.

   Joten kyllä Candy, on niitäkin ihmisiä jotka tietävät tasan millä maalla seisot, mutta eivät silti hyväksy tekemisiäsi millään tavalla.
   Kuten sanottu, olen ollut se toinen nainen ja olen ollut myös petetty osapuoli.

   Sinun ja minun ero on vain selkeästi käsitys oikeasta ja väärästä. Varsinkin kun tiesit jo etukäteen Mikon olevan naimisissa. Ja kaiken tämän nähneenä ja itse kokeneena, en edelleenkään toivo kenellekään samaa, enkä edelleenkään hyväksy missään muodossa pettämistä mistään syystä.

   Ja tämän viestin tarkoitus ei ollut sinänsä ottaa kantaa omaan tilanteeseesi, mutta särähtää vaan pahasti tuo, että itsellesi mieluisat kommentit on mielestäsi niitä, jotka ovat eläneet saman kuin sinä, vaikka tosiasiassa tilanne on todennäköisesti ihan päinvastoin.

   Poista
 48. alkanu sulla tuo verho rakoileen, pikkuhiljaa paljastuu asioita.

  esimerkiksi kerroit että kävit kattoon sen yhen leffan, jota esitetään vaan pääkaupunkiseudulla, jyväskylässä, kuopiossa, porissa, rovaniemellä, oulussa, lahdessa, turussa ja tampereella

  ja kun olitte menossa kerta risteilemään, ja risteilyjä lähtee pääosin turusta ja pääkaupunkiseudulta. tai ainakin rajaa oulun, rovaniemen, kuopion ja jyväskylän pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, mitä sitten vaikka kerroinkin käyneen leffassa? En mä ole missään vaiheessa maininnut asuvani missään noista kaupungeista, ihan kun jostain kauempaa ei vois kaupunkiin lähteä leffaa katsomaan.. :)

   Tosin en mä välttämättä mistään kauempaakaan ole, saatanpa jostain noista kaupungeissa asua. Tai sitten en. Eli, ihan turhaa salapoliiseilua taas, en mä mitään kriittistä ole paljastanut.

   Ja sama pätee risteilyihin. Eli vaanko turkulaiset ja pääkaupunkiseutulaiset käy risteilyillä, mutta oululaiset, rovaniemeläiset, kuopiolaiset ja jyväskyläiset ei käy? :D

   Poista
  2. huhhuh kun on tyhmää porukkaa :D juu siis vain pk-seutulaiset ja turkulaiset saa käydä laivalla...... XDD fiksuja nää jotkut sun kommentoijat

   Poista
  3. Joo ei kaikki oo ihan penaalin terävimpiä kyniä.. :) Toisaalta just tollaset kommentit on hirrrrween piristäviä ja hassuja, kun toiset ihan tosissaan kuvittelevat tajuavansa jotain mullistavaa, mutta sitten tosiasiassa eivät tajunneetkaan ja todistavat kommentillaan olevansa vain ihan höpöjä<3

   Poista
  4. oon samaa mieltä candyn kans, naurettavaa yrittää leikkiä salapoliisia, ihan kun esim. ihmiset jotka asuu mikkelissä ei voi käydä leffassa jos se esitetään vaan n. yli 5 eri leffateatterissa ? tai he eivät voi mennä minnekään risteilylle ? ei varmaan myöskään voi lentää minnekkään ellei ole lentokenttä omassa kaupungissa ? mistähän oot saanu päähäs jotai noi idiootti maista :D

   tsemppiä sulle candy :)

   Poista
  5. Katsoppa Candy peiliin ;)

   "noku ne pallit on aina täydet!"

   Poista
  6. Anonyymi 12:07
   Niinpä! :D Ja kiitos tsempeistä.

   Anonyymi 12:09
   Aaaww, ei oo totta<3 Täällä on näköjään edelleen ihmisiä, jotka muistaa ton heiton ja vielä hassumpaa tästä tekee sen, ettei ne tajunneet sitä vitsiksi :D En tiedä miten sen ois voinu enään selkeämmin ilmaista, niin että kaikki olis sen sarkastisesti heitetyks vitsiks tajunnut, mutta on tää ihmisten huumorintajuttomuuden puuttumisen huomaaminen hassua :D

   Poista
  7. Ainahan se sinun tyhmät kommentit on vain vitsejä tai et oo tarkoittanut niitä :D :D

   Poista
  8. Ei ne aina ole olleet ja oon tietääkseni myöntänytkin päästelleeni sammakoita suustani, mutta toi heitto kyllä oli alusta loppuun asti heti jo sen kirjoittamishetkellä vitsiä, jota en tosissani ole tarkoittanut, enkä uskonut, että kukaan muukaan olisi suoraan sanottuna niin tyhmä ja huumorintajuton, ettei olis tajunnut, että se on vitsiä.

   Mutta näköjään on, ja sitten pitää tulla ulisemaan, kuinka kaikki mun tyhmät kommentit on muka vitsiä. Miksette voi vaan myöntää, että okei, en tajunnut sitä vitsiksi, meidän huumorintajumme ovat siis täysin erilaiset, vaan kivenkovaa väittämään, että mä en sitä vitsillä heittänyt? :D Tai eihän sitä ole pakko tulla edes myöntämään, mutta ihmettelen miks pitää tulla vänkäämään tuosta asiasta, kun kaikki vähän fiksummat ja/tai samankaltaisen huumorintajun omaavat ovat jo sen vitsiksi tajunneet?

   Ja ketä toi heitto ylipäätään enää edes kiinnostaa? :DD

   Poista
  9. Enhän mä vänkää :D Nauran vain xD

   Miksi sanelet, ketä kiinnostaa ja ketä ei :)

   Poista
  10. No on sulla aika halvat huvit. :D Tosin huvinsa kullakin!

   Enhän mä mitään sanele, ihmettelen vain. On tullut tässä lyhyen bloginkirjoittajan historiani aikana huomattua, että ihmisiä tosiaan kiinnostaa oudon paljon jotkut ihan hassutkin pikkujutut, joihin takerrutaan pitkäksi aikaa vänkäämään.. :)

   Mutta kuten sanoin, huvinsa kullakin! ;)

   Poista
  11. Niinpä :)

   Onhan tätä hauska lukea :) Monet laittavat hyviä kommentteja, mitkä sä kierrät ja vastaat vain sellaisiin, mihin saat nokitella takas :)

   Poista
  12. Ja ps. Mulla on vielä tylsää. Ja hyvä huumorintaju, joten tällaisestakin blogista saa huvinsa ;)

   Kyllä se mun mies kohta tuolta pihalta tulee, joten pääsen sen kanssa vähän viettämään aikaa ja tylsyys loppuu :)

   Poista
  13. No hyvä että sulle tulee välillä muutakin tekemistä, eihän se jatkuva blogin kyttääminen ja sinne kommentoiminen enää ihan tervettä touhua ole. :)

   Poista
  14. Jatkuva? :O

   Heh, sori, käyn lukemassa aika harvoin sinun juttujasi :)

   Poista
  15. Ja nyt mä lähden rakkaani kanssa pötköttelemään :)

   Ei taida sulla ihan heti onnistua sellainen tilanne :)

   Poista
  16. Aika ristiriitaista tuo sun kommenttis verrattuna noihin sun lukuisiin eri kommentteihis ja siihen, että oot selvästi moneen eri otteeseen tuosta samasta asiasta jankuttanut, joka todistaa ainakin sen, että sä olet mun kirjotusteni lisäksi lueskellut myös postauksien kommentteja aika silmä kovana.. :)

   Mutta hauskaa iltaa vaan teille, ja totta, ei mulla joka ilta tuollainen tilanne onnistu, mutta onneksi silloin tällöin onnistuu ja myöhemmin se tulee onnistumaan joka ilta. :)

   Poista
  17. "Ja nyt mä lähden rakkaani kanssa pötköttelemään :)

   Ei taida sulla ihan heti onnistua sellainen tilanne :)"

   Touche! Vai mitä Candy? ;)

   Poista
  18. Silmä kovana? ;)

   Kuulehan, nämä sinun postauksesi lukee vaikka tunnissa jos joku haluaa. Ei tämä nyt niin suosittu blogi ole, että kommentteja on miljoonia :)

   Poista
  19. Niin, sillon kun olette Mikon kanssa naimisissa ja se käy kiksimässä jotain lukiolaispimatsua?

   Poista
 49. Ku on tätä tässä lueskellu, ni välillä tuntuu, et oot keksiny koko jutun päästäs. Kirjotat tätä blogia vaan saadakses huomiota ? ja lukijoita ? Mut jos totta ni kumma, ikävä tilanne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis musta on tullu niinku niin feimi ja tunnettu<3 Ihmiset kaupungilla pysäyttelee ja pyytää nimmareita<3

   ...or not.

   Poista
  2. Mitä väliä onko totta vai ei, kaikki ei varmasti oo ihan 100% totta mutta MITÄ SITTEN? :D mielenkiintonen silti lukee! tsemppiä candy

   Poista
 50. öö... sunhan pitäis olla iloinen että asiat etenee, vois mikon vaimokin jatkaa elämässä eteenpäin ja vaikka vielä löytää uuden onnen?

  VastaaPoista
 51. Karma karma karma, aina kyllä kaikki saa ansionsa mukaan. Sori vaan Candy, mutta se on julma tosia asia, että vaikka se elämä joskus on ihanaa ja parisuhde "täydellistä", niin aina siis AINA saa ansionsa mukaan jos tekee väärin. Elämä on vaan semmosta !

  Turha alkaa puolustelee, että "mikon vaimo on semmonen ja tollanen", koska te ootte yhtä paskoja sen vaimoa kohtaan. Vaikka se Vaimo oliskin hirvee lehmä ja kunnon ämmä, ei se tarkoita sitä, että ite pitää olla yhtä paska ellei jopa paskempi. Vois yrittää ite nousta ylemmälle tasolle. Tähän sitten on turha puolustautua, että mutku me rakastuttiin vaan toisiimme.. JOOJOO...

  Vaikka suhde olis kuinka kamala ja hirvee, ei se oikeuta ketään pettämään. Silloin pitäis olla sen verran munaa, että on pokkaa lähtee suhteesta lätkimään.. ja kyllä ne lapset ymmärtää tosi paljon. Esim sen, että Äitillä ja Isillä ei oo hyvä olla, varsinkin jos se Vaimo on häätäny Mikon pihalle.

  Ja tässäkin jutussa on 2 puolta. ja sä kerrot vaan sen puolen mikä susta on ns. oikein ja väärin. Riitelyyn yleensä tarvitaan kaksi, tuskin se Vaimo yhtäkkiä saa pultit jos Mikko on ihan normaali? Kyllä siinä Mikossakin on varmasti paljon vikaa..

  Herää Candy siitä sun kuplasta ja ala kattomaan tota kuvioo muidenkin silmin kun sun ja Mikon.

  - P

  VastaaPoista
 52. Eli niillä kaiketi tulee olemaan edessään joku järjetön huoltajuusriita ruljanssi? Vaimo ei tule suostumaan yhteishuoltajuuteen saati siihen, että Mikko ottaisi lapset. Mikko taas haluaa lapset, koska vaimo on epävakaa hullu. Mikko tietää, että jos laittaa eropaperit vaimo kilahtaa kunnolla?

  Lapsethan jäävät monesti äidilleen, perheen yhteiseen kotiin. Harvemmin isä ottaa lapset ja häipyy, enkä usko että lastensuojelukaan sitä puoltaisi. Äiti menee aina edelle näissä päätöksissä. Ja on toki lastenkin etu, ettei heidän tarvitse muuttaa omasta kodistaan ja mahdollisesti vielä tarha/koulupaikkojaan. heille varmasti on sulatettavaa vanhempien erossakin.

  Sitä en kyllä ymmärrä, että mitä asioiden pitkittäminen voisi asialle tehdä? Edessä se on ennemmin tai myöhemmin. Pölyn laskeutumista on joskus ihan turha jäädä odottelemaan, huoltajuus kuviot ovat varmasti samat oli välit erotilanteessa mitkä hyvänsä.

  VastaaPoista
 53. Tuskinpa lapsia uskalletaan antaa isälle, jolla on mieltymyksiä pikkutyttöihin.
  Niin makaa kuin petaa. Tuossa on kylvetty niin paljon paskaa toisen ihmisen niskaa ja monen ihmisen selän takana, että kyllä taitaa tämä pari niittää sieltä oman osansa vielä takaisin. Ja siinäpä se "rakkaus" sitten mitataan, kestääkö aikuinen iso mies niin isoa paskalastia pienen hutsun takia johon erehtyi hetkellisesti hairahtumaan. Eikun anteeksi, ovathan he olleet jo peräti mitä.. ..vuoden / puolitoista vuotta yhdessä? Jep, true love.

  VastaaPoista
 54. Mä voisin kehottaa sua olla vastaamatta näihin asiattomiin kommentteihin, tai olla hyväksymättä niitä. Asiallissiin voisit tietenkin vastailla. Toinen vaihtoehto oisi että estäisit kommentit kokonaan, tai anonyymeiltä :) Oon tästä samasta asiasta joskus ennenkin tullut kommentoimaan, mutta tulimpa taas kehottamaan tätä kun tekee niin pahaa lukea näitä juttuja :( En tiedä miten itse kestäisin jos mulle tultaisi tälläisiä juttuja kirjottelemaan.. Voimia Candy :)

  VastaaPoista
 55. Mikä myötähäpeä miulle täällä iskee, kun luen näiden KOMMENTOIJIEN juttuja. Ihme ininää ja jankkaamista, huomaa kyllä että nämä henkilöt ovat a) keskenkasvuisia, b) katkeria tai c) muuten vain typeriä. Toki täällä näkyy asiallistakin juttua ja keskustelua, mutta valitettavasti suurinosa vaikuttaa olevan tätä myötähäpeän aiheuttavaa väestöä.

  Ite haluaisin kuitenkin toivottaa siulle, Candy, tsemppiä :) Tilanne on toki erikoinen ja täällä ihmiset väittää teitä sairaiksi ja muuta, mutta eiväthän täällä ihmiset tiedä ollenkaan teidän tilannetta. Kyllä minä pystyn mielessäni kehittämään useammankin järkeenkäypän skenaarion, minkä vuoksi se ero nyt vain ei yksinkertaisesti käy juuri nyt laatuun, niin kurjaa kuin se onkin. Ja totta kai ihmiset havittelevat tällaisissa tilanteissa omaa etuaan, huolimatta siitä, mitä nämä tekopyhät lehmät täällä jaarittelevat. Toki kehotan teitä kuitenkin ajattelemaan myös vaimon tunteita, ettei tässä nyt sitten kuitenkaan ole kyseessä vain mikään lapsellinen kosto tms.

  Paljon tsemppiä, rakkaus ylittää kyllä ylitsepääsemättömätkin esteet :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä on kyllä sitä Jeesustelua parhaimmillaan. Ensin lyttäät muiden mielipiteet ja kuitenkin lopussa epäilet, että Candy kostaisi lapsellisesti.

   Kuules kuules, voin rehellisesti sanoa, että en pidä siitä mitä Candy tekee. Enkä varsinkaan siitä mitä Mikko tekee. Mutta suurinta osaa täällä kyllä ahdistaa tapa, jolla suhde on lähtenyt liikkeelle ja se, että selän takana tehdään ja päätetään omistaa vaimonkin elämä ja määrätä sen käänteet. En tunne myötähäpeää, korkeintaan myötäylpeyttä kaikkien niiden kanssa, jotka ovat onnistuneet juuri tällaisen tilanteen välttämään. Mutta en minäkään Candya vihaa, tai pidä tyhmänä tai edes täysin kokemattomana. On vaan asioita, jotka on väärin. Nyt voi tosiaan olla, että Candyn paljastuminen saattaisi viedä Mikon lapsilta isän. Enkä tippaakaan ihmettele, jos niin kävisi, mutta pidemmällä tähtäimellä tämä suhde on oikeasti melkoista ihmisten elämillä leikkimistä.

   Poista
 56. Tajua jo, tyttönen.
  Ei se Mikko ole vaimoaan jättämässä.
  Haluaa vain saada nuorta lihaa.

  VastaaPoista
 57. Miten ihmeessä tää koko juttu on aina Candyn syytä ? Eiköhän se koko avioliitto ole ollut jo aika rikki jos Mikko päätyi pettämään eikä se vaimo ole varmaankaan niin syytön ja uhri mitä monet täällä sanoo. Sitäpaitsi avioliiton rikkomiseen tarvitaan kuitenkin aina kaksi. En sano että Candy olisi jotenki täysin viaton, mutta eiköhän se kuitenkin ole se viattomin osapuoli tässä koko sotkussa. Ja vaikka Candy kirjoittakin blogia, tarkoittaako se että kaikki pitää tuoda julki? Ei. Se ei oo muitten asia miksi eroa lykätään vaikka siitä kirjoitetaankin. Candy ei ole syypää eroon vaan rakastunut ja joutunut sillätavoin keskelle aikamoista ruljanssia. Ja eiköhän jokainen ole joskus rakastunut ja silloin on aikaerilaiset päätöksen tekotavat kuin muulloin.

  Candy, sulle taas toivotan tseppiä ja, että saisit jollain tavalla nuo tunteet purattua ja koko tämän sotkun selvitettyä. Toivottavasti sulla ja Mikolla tulee hyvä elämä, sillä eihän oo hyvä vaan elä huonossa avioliitossa jos on mahdollisuus olla onnellinen. Ja kiitos hyvästä blogista jota on mukava seurata. (=

  VastaaPoista
 58. En oo lukenut tätä blogia enää aikoihin mut tulinpa taas vilkaseen ja sain illan naurut. Candy tosiaan on yhtä typerä kuin blogin alkaessa kävi ilmi. Outoa että hän mieltää itsensä ikäisiään vanhemmaksi, kun itse miellän hänet nuoremmaksi kuin keskiverto 17vuotiaat.

  - E

  VastaaPoista
 59. Oon kysyny tätä joskus ennenkin mutta et vastannu silloin! Eli siis, tiiät vissiin ihan varmaks että joku sun tuttus lukee tätä (jos kerran koulussakin näit että tätä luettiin), niin miltä se susta tuntuu?

  Muotoilin kysymyksen viimeks vähän paremmin mutta en nyt jaksa kaivaa sitä tuolta kommenteista kun en muista mihin postaukseen sen kirjotin. :)

  VastaaPoista
 60. Voi lapsi hyvä. Sua viedään ihan 100-0. Ei se vaimo ihan tuosta vaan voi kilahtaa, eiköhän nää mikon pedofiilikokeilut ole tullut sen tietoon. Kuka tahansa suuttuisi kun saisi selville että oma kumppani on pettänyt luottamuksen.

  VastaaPoista
 61. Olen itse tälläisen kakkapökäleen lapsi, tosin hän aikoinaan petti äitiäni ihan itsensä ikäisen naisen kanssa. Voin sanoa että vaikka äitini ei koskaan puhunut isästäni pahaa meille lapsille, niin en ole voinut tähän päivään mennessä hyväksyä tai antaa anteeksi hänen tekoaan. Eli voipi olla ettei Mikon lapset edes itse halua nähdä isäänsä kunhan saavat selville miksi äiti ja isä erosivat.

  VastaaPoista
 62. Valitettava totuus on myös se , että jos Mikko haluaa jossain määrin eron jälkeen tavata lapsiaan,huoltajuutta.Varaudu siihen , että myös sosiaalityöntekijät tonkivat myös tämän teidän suhteen esille,erityisesti kun suhde on alkanut kun olet ollut alaikäinen.Vaimo pitää tasan huolen siitä, että koko pakka recitään auki.Pahimmassa tapauksessa sun vanhemmat sotketaan myös siihen kuvioon.
  puhut että mikko haluaa tasapainoisen vanhemmuuden.sosiaalityönnäkökulmasta tuo ei näytä siltä.Etävanhemmuudessakin on lain puitteissa tiettyjä vaatimuksia.Mietippä nyt tarkkaan kun huoltajuudesta riidellään ja tasan teidän tapauksessa Vaimo riitauttaa asian:
  Jos sosiaalityöntekijän eteen tulee paperit joissa äiti hakee yksin huoltajuutta, isä hakee yhteishuoltajuutta.Äidin perusteluissa yksinhuoltajuudesta on:isällä ollut suhde alaikäiseen alle 18v tyttöön avioliiton aikana.Miltä se näyttää..Äiti heittää lisää pökköä pesään, voisin väittää että Mikolla on hyvin asiat jos saa edes valvotut tapaamiset.Onko siihen valmis?
  Muistutan myös sen, että äiti voi myös estää sua tapaamasta lapsia jos saa laissa vakuutetuksia että sinä, että ole hyväksi lasten kehitykselle.Lasten tapaamiset järjestetään jossain muualla ja vaikka sanotkin nyt, että asiat tulee sujumaan varaudu siihen, että aina koet itsesi jollain tasolla ulkopuoliseksi.Lapset sitovat vanhempia 18v yhteen ja myös se vaimo kuuluu eron myötä sun elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästähän tässä varmaan on kyse. Mikon pettäminen ei saa paljastua, koska vaimo voisi käyttää tätä alaikäiseen sekaantumista hyödyksi huoltajuuskiistassa. En kyllä toisaalta yhtään ihmettele, jos äidin tekisi mieli suojella lapsiaan tällaiselta isältä. En kyllä tosiaan tiedä, mitä sosiaalityöntekijät mahtaisi ajatella asiasta, mutta kyllä varmasti tätä seikkaa katsottaisiin aika karsaasti. Candy, tämähän on se syy, eikö? Ette voi paljastua tai sitten sinä yhdessä Mikon kanssa aiheuttaisit Mikolle sen, että hän menettäisi oikeuden huoltaa lapsiaan. Mutta siinäpä näet kuinka tärkeä Mikolle olet. On se varmaan kiva tajuta, että Mies rakastaa niin paljon, että on valmis hylkäämään lapsensa. Sen riskin hän on jo ottanut. Eli onko tällainen mies tosiaan oma miesihanteesi? Mieti sitä.

   Jos ikinä voisin kuvitella olevani tilanteessasi, niin nyt viimeistään kyllä ottaisin jalat alleni ja jättäisin Mikon perheen rauhaan.

   Poista
 63. Vaimo on viisas nainen kun osasi heittää pettäjäpaskan ulos..
  Mikko on pullamössöluuseri joka ei näköjään tajua että asioiden pitkittäminen vaan pahentaa tilannetta. Luuseri ei vaan uskalla/halua erota ja tekee sekä sinun että vaimonsa ja lastensa elämästä helvettiä typerillä haluillaan.

  VastaaPoista
 64. Itse luulen, että Candy pelkää nyt tosissaan, että Mikon vaimo laittaa Mikon tekemään päätöksen, joka ei todellakaan ole Candylle edullinen, eli päättämään, tuleeko kerralla kotiin vai jääkö oven ulkopuolelle.

  Ja valitettavan usein näissä tilanteissa se päätös on kotiin meneminen.

  VastaaPoista
 65. Jos lähdetään siitä että tämä tarina on tosi, niin minä en jaksa uskoa mihinkään suureen salaliittoon.

  Tämä Mikko ja sen Vaimo ovat luultavasti hyvin pitkälti tavallisia ihmisiä. Arki vaan on astunut kuvioihin lapsen / lasten syntymisen, lainojen etc. juttujen myötä.

  Mikko huomasi jossain kohtaa että "kas, tänne tuli noin 4kg
  painava sinappikone, ja minä en olekkaan enää tämän näytelmän keskipiste". Jos spekuloidaan vähän lisää, tähän pikku koliikki ja
  vaikka korvatulehduskierre, niin Mikko on alkanut tsekkaamaan paikallisen ala-asteen tyttöystävä tarjontaa. Suuren rakkautensa nyt löytäneenä purkaa ulos omaa oloaan, ja toinen uskoo kaiken.

  Vaimosta on vaikea kommentoida oikein mitään, aika normaalilta tuo minusta kuulostaa, lyömistä lukuunottamatta.

  Avioerot on aikamoisia draamoja ja pelejä. Se näistä blogin kommenteista paistaa läpi että hyvin harvalla on omakohtaista kokemusta avioerosta. Näillä tässä blogissa kerrotuilla eväillä Mikolla on mahdollisuuksia kuin lumipallolla helvetissä kun huoltajuutta aletaan ratkomaan. Tosin Mikon suunnitelmiin ei kuulu lähivanhempi kuvio, kaikkein kovin paikka tälle kaverille olisi jos lapset todella tulisivat hänelle.

  Sääli että tämän blogin ihmisistä se ainoa mielenkiintoinen, eli Mikko, on tavoittamattomissa. Hänelle olisi 1001 kysymystä.

  Ja sitten, Candy valitse näistä:

  1. ei selvästikään ole omakohtaisia kokemuksia

  2. on paljon asioita, joista en ole tänne kirjoittanut, ja joita te ette tiedä - ettekä varmaan saa koskaan tietääkään.

  3. Sinä sen sijaan kommenttisi kirjoitusasun ja sisällön perusteella olet vähintäänkin maailman kypsin aikuinen :)

  4. Tuo sun kuvitelma on niin perinteinen käsitys ja yleistys
  asioista, ei mitään muuta :)

  5. Jotain muuta, mitä? kirjoita alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Vähän suloista. Tässä taitaa olla mun blogin yks suurimmista ihailijoista, kun noin tarkasti oot ulkoa opetellut noita mun perusvastauksia.

   Mutta vastaan 5. Höpönlöpön.
   Olisko tosta yhdeks uudeks perusvastaukseks? :)

   Poista
 66. kommentit ovat parasta ja ILMAISTA viihdettä. ja p*****aa hyvin moni ihminen ostaa roskalehtien muodossa. ei tämän blogin sisältö ja vielä vähemmän sen juoni minua kiinnosta, vaan tämä kiehuminen mitä tästä syntyy. täällä on aivan rautaisia kommenttipläjäyksiä, todella huumorin ykkösluokkaa. ne tuovat naurua ja hyvää mieltä. onko siinä nyt mitään pahaa, että hakee hyvää mieltä? no, siinä mielessä on, että hyvää mieltä haetaan toisten kärsimyksellä (=nauretaan jollekin perhedraamalle). mutta lohduttaudun sillä, että tämä on fiktiota, tuon Candyn postauksen luettuani vakuutuin siitä täysin. miten siinä oli jotain....."M on sekaisin ja vaimo järjesti kohtauksen in front of children ja M ajettiin pois kotoa ja C meni lohduttamaan..." Ehkä olen itse niin tasapaionoisesta perheestä, etten vaan usko että tuollaista tapahtuu tai sitten C ei vaan osaa kirjoittaa tapahtuneesta. se siitä. ihan kiva lukuhetki.

  VastaaPoista
 67. Toimintanne on suoraansanottuna kuvottavaa ja surullista.

  Ajattele, jos kaikki maailman ihmiset toimisivat noin, huijaamalla, valehtelemalla, omaa etuaan tavoittelemalla - vanhempasi, sisaruksesi, ystäväsi, kaikki. Ajattele, että isäsi ilmoittaisi joku kaunis päivä viettäneensä toista vuotta salasuhdessa ja aikovansa perustaa tämän kanssa perheen, mutta äidille on valehdeltava vielä koska ero ei sopisi tällä hetkellä hänen ja uuden naisen suunnitelmiin. Eikö sinustakin äidilläsi olisi oikeus ja kohtuus tietää, onhan kyse hänen elämästään?

  Kuvittelet, että sinulla on joku yksinoikeus toimia moraalin ulkopuolella, koska "kerranhan täällä vain eletään" ja "miksen saisi tavoitella omaa onneani". Omaa onneani toisista välittämättä. Kuvittelet, että sinulla on oikeus päättää toisten ihmisten elämästä, kuvittelet sinun tietävän paremmin sinulle täysin anonyymin ihmisen onnesta, mutta et itse hyväksy yhtäkään vastaväitettä, neuvoa tai ohjetta lukijoilta, koska he ovat vain anonyymejä. Etkö itse näe harrastamaasi kaksinaismoralismia, holhousta ja itsekeskeisyyttä vai onko se vain sinulle yksinomaan tässä elämässä suotu etuoikeus, sinulle, joka et tahdo elää yhteiskunnan säännöillä vaan mahdollistaa oman onnellisuutesi muiden onnellisuuden ja elämän uhalla.

  Tahdot, että sinua kohdellaan aikuisen tavoin eikä menojasi kytätä ja että saat itse oikeuden päättää omasta elämästäsi. Silti ette anna tätä samaa oikeutta vaimolle. Sinä tahtoisit purkaa sisälläsi vellovat ahdistukset, pelot ja tietämättömyydet, mutta tätäkään oikeutta ette vaimolle suo. Sinun ja Mikon suunnitelmat ovat vaarassa murentua, mutta vaimon ette edes anna tehdä omia suunnitelmiaan omasta elämästään. Te luulette, että teillä on oikeus leikkiä jumalaa ja päättää toisten elämästä. Teillä on oikeus sanoa mikä toiselle on oikein ja miten hänen kuuluisi toimia, mutta sinulle ei niin saa sanoa. Sinä olet kaiken moraalin yläpuolella, sillä vain sinulla on tämä yksi elämä ja siksi sinulla on oikeus tavoitella onnellisuutta toisten elämän kustannuksella.

  Kuvottavaa, että kukaan voi toimia näin minä, minä, minä-keskeisesti. Surullista, että tällaisia ihmisiä on olemassa. Sairasta, kuten itsekin totesit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan loistava kommentti! Pukee sanoiksi kaiken sen mitä itsekin asiasta ajattelen. Me KAIKKI elämme täällä vain kerran, eikä Candylla ja Mikolla ole oikeutta tuhlata vaimon elämää tällaiseen. En usko hetkeäkään että hän olisi se hirviö miksi Candy häntä väittää. Mikko se hirviö on, ja jos vaimo käyttäytyy hyökkäävästi, johtuu se todennäköisesti siitä että hän aavistaa Mikon olevan petollinen. Minä ainakin huomaan pienenkin huonon omatunnon poikaystäväni kasvoilta ja käytöksestä, eikä hän ole edes koskaan tehnyt mitään pettämiseen verrattavaa. Mikon vaimo ansaitsee hyvän miehen, joka ei valehtele eikä petä. Peittelemällä asiaa vuosikausia vaimon mahdollisuus löytää uusi onni vain pienenee. Eron ottaminen huonosta suhteesta ei ole väärin, sen sijaan Mikon käytös on.

   Toisaalta, harkitsen vakavasti sitäkin vaihtoehtoa että Candyn tarina ei yksinkertaisesti ole totta. Haluaisin nimittäin säilyttää uskoni ihmiskuntaan.

   Poista
 68. Minä harkitsin jopa käyttäväni sosiologian kandini aineistona näitä tämän blogin kommentteja. Hyvin olisi saanut esimerkiksi parisuhteen normeja koskevaa aineistoa täältä. Noh, päätinkin sitten tehdä kandini vähän toisesta aiheesta. Minulle on oikeastaan ihan sama onko tämä blogi totta vai ei, mutta kommentit ovat mielenkiintoisia sekä a)sosiaalipornoaspektin vuoksi (kyllä, minäkin tykkään joskus lukea kaikkea roskaa) b)sen vuoksi mitä ne nimenomaan paljastavat ihmisten erilaisista parisuhde- ja avioliittokäsityksistä ja normeista. Yleensä luen tätä kyllä ihan vaan tuolla sossupornoasenteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä itse käyttäisi tätä materiaalia yhtään mihinkään. Eikä kaikki kirjoita nettiin välttämättä edes sillä tavalla, kuten itse oikeasti ajattelee. Mutta jos käytät tätä materiaalia, niin kysy nyt edes Candylta kommentit niputettuna lähettäjittäin, että voit edes jotenkin arvioida kirjoittajien aitoutta kommenteissaan. Ja toisaalta, jos karsit kirjoittajia pois oman mielesi mukaan, se jo vääristää aineiston.

   T. itsekin vastannut eri tavoin, kun mielipidekin hieman vaihtuu riippuen siitä, mitä asiasta saa kuulla.

   P.S. Ja voiko tästä asian ytimestä oikeasti olla montaa mieltä? Eli siitä, että Mikko ei toimi, kuten isähenkilön kuuluisi. Sehän hän on ensisijaisesti, sitten aviomies, rakastaja, työntekijä.

   Poista
  2. No en ole tekemässä sitä kandia tosiaan nyt tästä aineistosta, koska sopivan tutkimuskysymyksen keksiminen olisi liian vaikeaa ja juurikin lopulta tämän aineiston käsittely olisi ehkä turhan hankalaa. Mutta ajatus tosiaan käväisi mielessäni. Niin ja en olisi ottanut työssäni (enkä ota muutenkaan) kantaa siihen tekeekö Mikko tai Candy tai kukaan tässä moraalisesti oikein vai väärin, vaan ihan yleisesti tutkia yhteiskunnan parisuhderoolien/normien näkymistä kommenteissa ja kuinka tässä tapauksessa näiden roolien/normien rikkomista kritisoidaan tai hyväksytään se.

   Mutta tosiaan, en ole nyt tekemässä mitään tästä blogista.

   Poista
 69. Olisko niin, että Mikon vaimo on rikas, avioehtoa ei ole ja pitää olla 5 vuotta naimisissa, ennenkuin Mikko saa osuutensa eli puolet kaikesta. Millään muulla perusteella en voi ymmärtää, miksi avioliittoa pitäisi pitkittää "suunnitelmien romuttumisen uhalla".

  VastaaPoista
 70. Minkä ihmeen takia et voi kertoa eron ajankohtaa? Sehän ei paljasta edes mitään kun et syytäkään kerro!

  VastaaPoista
 71. tsemppiä sulle candy! :) kiitos aivan mahtavasta blogista. toivottavasti saatte asiat kuntoon, ja itse saisit jonkun luotettavan ihmisen kelle purkaa omia tuntemuksia, ilman että ihmiset tuomitsevat sinua! toivottavasti tulee jatkossakin lisää.

  VastaaPoista
 72. Mitä mahtaa tämä "Mikko" ajatella, kun levittelet suhdettanne netissä??

  VastaaPoista
 73. AnonyymiFeb 20, 2012 06:22 PM
  En oo lukenut tätä blogia enää aikoihin mut tulinpa taas vilkaseen ja sain illan naurut. Candy tosiaan on yhtä typerä kuin blogin alkaessa kävi ilmi. Outoa että hän mieltää itsensä ikäisiään vanhemmaksi, kun itse miellän hänet nuoremmaksi kuin keskiverto 17vuotiaat.

  - E

  VastaaPoista
 74. Veikkaan, että vaimo tietää, mutta Mikko ei halua, että Candy tietää vaimon tietävän. Koska Mikko haluis mieluiten sekä Candyn että vaimon.

  VastaaPoista
 75. Mä niiiiiin ootan et tää kutkuttavan jännä kuvio ratkeaa jotenki ja et pystytte julkistaa suhteenne! KOSKA sittehä sä voit kertoa meille koko tarinan alusta loppuun ja erityisesti myös ne kohdat, jotka oot joutunu salaamaan ettei tein juttu vaan paljastu :) TÄÄ ON NIIIIIN JÄNNÄÄÄÄ!

  VastaaPoista
 76. lol, lyhesti ja ytimekkäästi: Se ei ikinä tuu jättää vaimoaan.

  VastaaPoista
 77. Jos sen vaimo on kerta niin hirviö niin minkä takia se sit on sen kanssa? :)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3