keskiviikko 22. helmikuuta 2012

:)

"Ennen kuin tuomitset minut, pue kenkäni jalkoihisi. Kävele ne kadut, jotka minä olen kulkenut. Käsittele menetys ihmisistä, jotka olen menettänyt. Kestä kaikki tunteet ja tapahtumat, mitä olen kokenut. Kompastu jokaiseen kiveen johon törmäsin. Nouse aina uudestaan ylös ja kulje täsmälleen sama elämä, kuten minä tein. Vasta sitten voit tuomita minut ja elämäni."

- Tuntematon kirjoittaja


Happy now?  xD

178 kommenttia:

 1. Kaunis ajatus tuo ettei ketään saisi tuomita - mutta sinuun ja Mikkoon se ei vain päde, olen pahoillani mutta näin on :/ Kukaan kommentoijista ei tunne teitä henkilökohtaisesti, se on totta. Mutta pettäminen ja valehtelu on lähtökohtaisesti väärin, ja mikään ei voi tuollaista toimintaa oikeuttaa. Ei voi olla olemassa mitään syytä, mikä saisi kaikki lukijasi hyväksymään sinun ja Mikon teot. Normaali, rakastava ja yleisesti ottaen hyvä ihminen ei petä, oli tilanne sitten mikä hyvänsä.

  Minä en henkilökohtaisesti tuomitse sinua niin rankasti koska tiedän millaista on olla nuori, rakkauteen uskova ihminen (itsekin olen vasta parikymppinen). Nuorilla on myös usein taipumusta olla hiukan itsekeskeinen, kun se oma elämä tuntuu niin erityislaatuiselta ja tärkeältä. Sen sijaan Mikko on ikävä kyllä läpimätä ja paha ihminen. Voi olla että hän ei ole suunnitellut ajautuvansa tähän tilanteeseen, mutta aikuisena ihmisenä hänellä olisi vastuu toimia oikein, ja hän ei siihen kykene. Hänellä ei ole moraalia eikä oikeudentuntoa. Ja sanon edelleen, että ei ole mitään syytä mikä muuttaisi hänen tekonsa hyviksi, eli tähän ei riitä vastaukseksi "ne olosuhteet, joista ei voi lukijoille kertoa".

  En usko että Mikko tulee valitsemaan sinua. Todennäköisyydet puhuvat sinua vastaan. Tunnen ihmisiä jotka ovat olleet samassa tilanteessa kanssasi, ja huonosti kävi kaikille. Sanot, että voit luottaa Mikkoon, mutta nämä kaverini luottivat myös omiin salarakkaisiinsa sokeasti. Et eroa heistä mitenkään.

  Jos ja kun sinun ja Mikon juttu loppuu, olen onnellinen puolestasi. Kerran pettäjä, aina pettäjä. En luottaisi mieheen jonka tiedän hyväksi valehtelijaksi. En kyllä toivo sitäkään että Mikon vaimo pysyy tuossa suhteessa - Mikko ansaitsee jäädä YKSIN. Hän ei ole luottamuksen eikä rakkauden arvoinen. Jos rakastuu suhteessa ollessaan toiseen, silloin erotaan, mielellään heti. Se, että Mikko ei ole tätä tehnyt, kertoo vain siitä että hän haluaa saada sekä perheensä ja vaimonsa että nuoren, nätin ja naiivin tyttöystävänsä.

  Tiivistettynä: Mikko on tämän tarinan pahis, ja olisi hänelle oikein menettää sekä vaimonsa että sinut. Toivon että sekä sinä kasvat vastuuntuntoiseksi aikuiseksi, ja että Mikon vaimo löytää luottamuksen arvoisen miehen.

  -Eevi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukan lipsahti kirjoitusvirheitä tuonne, mutta arvostaisin sitä jos vastaisit asiallisesti viestiini, Candy. Mutta jos vastaus on luokkaa "vain minä olen oikeassa ja tiedän mikä on Mikon perheelle parasta", niin älä vastaa ollenkaan.

   -Eevi

   Poista
  2. Just näin eikä melkein. Mahtavaa tekstiä!

   Poista
  3. Oon niin samaa mieltä tästä.

   Poista
  4. Minun mielestä se pitäisi mennä niin, että vaikka ei hyväksyisikään, ei tarvi tulla haukkumaan ja ihmettelemään päin naamaa. Vaikka ei tunnekkaan ihmistä ja lukee vaikka tarinaa blogista, niin ei tarvi tulla ilmottamaa sitä, että en mitenkään päin ymmärrä sinun ja tuon toisen valintoja.

   Jos vaikka puolituttu tekee jotain sellasta, jota et hyväksy. Tuskin meet hänelle sanomaa, että oot kyllä aika luuseri, kp, ajattelematon, kun teet tuolla tavalla.

   Minun mielestä tuo on aika säälittävää käytöstä.

   Poista
  5. Kardemummalle: Itse asiassa... Ainakin minä kyllä kerroin salasuhteeseen ryhtyneelle parhaalle ystävälleni että en hyväksy hänen käytöstään. Ja hän oli samaa mieltä kanssani. Hän oli vaan sillä hetkellä niin rakastunut ettei välittänyt yhteiskunnan normeista ja yleisestä oikeudentajusta. Siksi ne ystävät ovat olemassa - vetämässä ihmisen takaisin maan pinnalle tilanteesta, joka ei tule johtamaan muuhun kuin sydänsuruun. Kaikkein pahinta on se, että sitä surua aiheuttaa myös muille. Kuten tässä tapauksessa Mikon vaimolle ja lapsille.

   Monet Candyn saamista kommenteista ovat kyllä säälittäviä, olet oikeassa. Esimerkiksi huoraksi haukkuminen saa Candyn vain puolustuskannalle, eikä saa aikaan rakentavaa keskustelua. Sen sijaan rakentavat kommentit ovat asiallisia, vaikka kommentoija ei olisikaan Candyn tekosia hyväksymässä ja kehumassa.

   -Eevi

   Poista
  6. Mutta niihin rakentaviin, asiallisiin, mutta Candyn ja Mikon suhdetta kritisoiviin viesteihin Candy ei vastaa... Ehkäpä koska niistä ei selviäisi millään näppärällä vastaheitolla kun sitten asiattomien viestien kanssa selviää kyllä, eikä tarvitse oikesti vastata mitään tai olla itsekään kovin fiksu.

   Poista
  7. "pettäminen ja valehtelu on lähtökohtaisesti väärin,."

   Silti jokainen parisuhteissa menestynyt nainen on jossain vaiheessa valehdellut! Parikymppinen kiltti ei kelpaa naisille ja sitten kun vanhempana kelpaa, ei saisi nauttia?

   "Ei voi olla olemassa mitään syytä, mikä saisi kaikki lukijasi hyväksymään sinun ja Mikon teot."

   Järki on se syy. Naisen kukoistusaika on nimenomaan nuoruus kuten Candyllä ja jokainen nainen, joka voi nauttia ulkonäön tai muun tuomista eduista Mikkojen muodossa kuten Candy, nauttii niistä! Moni nuori 20v mies kärsii Candyn kaltaisten naisten takia, koska Candyt eivät heitä huoli, sillä heiltä puuttuu elämänkokemus ja menestys. Mutta he saavat Candyä sitten vanhempana! Joten oikeus toteutuu! Sinun kaltaisesi ihmiset haluavat, että oikeus EI TOTEUDU! Kun he lopulta sen saavat, pitäisikö heiltä jättää tämä etuus pois ja heidän pitäisi tyytyä niihin 30v happamiin naisiin jotka ovat kuitenkin nauttineet nuoruudessaan eduista kuten Candy on nauttinut? Sekö on oikein?

   "Normaali, rakastava ja yleisesti ottaen hyvä ihminen ei petä, oli tilanne sitten mikä hyvänsä."

   Normaalia on, että nuori nainen saa menestyneen miehen ja menestynyt mies saa nuoria naisia. Nainen haluaa luonnostaan turvaa ja menestystä ja mies haluaa luonnostaan nuorta naista ja seksiä. Mikä tässä on vaikeaa ymmärtää?

   "Sen sijaan Mikko on ikävä kyllä läpimätä ja paha ihminen. "

   Mikko on paha, koska hän on rakentanut itselleen uran, käynyt läpi nuoruudessaan niiden 17-25v naisten torjunnat, keskittynyt luomaan itselleen elämän, jota nyt sitten väkivaltainen hullu vaimo käyttää hyväkseen. Nyt mikko on pahoilla teillä, kun hän saisi viimein maistaa työnsä hedelmää. Just niin!

   "Hänellä ei ole moraalia eikä oikeudentuntoa. "

   Ei ole niillä naisillakaan, jotka kääntävät mukaville ja selväpäisille, akateemisesti koulutetuille miehille selkänsä sanomatta sanaakaan, kun nämä tulevat juttelemaan ja etsivät vaimoa (en puhu itsestäni, olen jo naimisissa, mutta ystävistäni).

   "ei ole mitään syytä mikä muuttaisi hänen tekonsa hyviksi"

   Kuten ei ole mitään syytä mikä muuttaisi nuorten naisten hauskanpidon pahaksi. Kaikki on neutraalia. Toiset nostelevat perunat keväällä, toiset syksyllä. Tasan menee!

   Poista
 2. Tää on muuten tosi hyvin kirjotettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi, että tuo sama teksti kiersi myös facebookissa. Olen sen siellä nähnyt. Eikä hajuakaan kenen tekstistä mahtaa olla kyse.

   Poista
 3. Koetan olla tuomitsematta, eikä se kovin vaikeaa olekaan, sillä sääli on päällimmäinen tunteeni blogiasi lukiessani. Sääli sinua, niin kovin nuorta ja sinisilmäistä tyttöä kohtaan, jota pedofiilimies säälittä pyörittää. Sääli myös Mikon vaimoa kohtaan, sillä hän ei voi tehdä omaa elämäänsä koskevia ratkaisuja kaikkia tosiasioita tietäen. Ja tietysti säälien myös niitä lapsia, jotka tästä kuviosta kärsivät ja tulevat entistä kovemmin kärsimään.

  Sinä uskot, että tilanne on hallussasi, ja että sinulla on siitä oikea kuva. Jonain päivänä, kenties piankin, ehkä vasta paljon myöhemmin, tajuat asioiden todellisen luonteen. Et halua kuunnella kokeneempien neuvoja, väität etteivät ne päde juuri sinun tilanteeseesi. Toivottavasti sinussa jonain päivänä on naista myöntämään, että aika moni neuvoja puhui järjen sanoja....

  Elä miten elät, kunhan et satuta toista. Nyt et niin tee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä jos ottaisit kirjoittamistasi asioista ensin selvää, ennenkun tulet pätemään ja omaa egoasi muka-nokkelilla kirjoituksillasi pönkittämään?

   En voinut ottaa koko kommenttiasi tosissaan, kun näin ton pedofiili-sanan. Ja sitten olet olevinas kokeneempi, jonka neuvoja pitäisi kuunnella..? Yea right.

   Poista
  2. No seksuaalisuudeltaan täysin normaali aikuinen mies pitää 15-vuotiasta lapsena, eikä millään tavalla potentiaalisena tyttöystäväehdokkaana. Jonain päivänä sinä ymmärrät sen. Ehkä vasta sitten, kun sinulla on oma viisitoistavuotias tytär, jota yli puolet vanhempi mies vikittelee.

   Poista
  3. No kieltämättä yli kolmikymppinen mies ei käy ihan täysillä kun iskee silmänsä 15-vuotiaaseen lapseen ja alkaa hänen kanssaan suhteeseen. Niin,15-vuotias on vielä lapsi(vaikka olisi kuinka fyysisesti kehittynyt) ja täten täysi-ikäinen mies häneen sekaantuessaan pedofiili. Tuskin Candy itsekään 15-vuotiaan lapsen vanhempana hihkuiset innosta jos tietäisit hänellä olevan tuplasti vanhempi "miesystävä". Sairastahan tuollainen suhde on.

   Poista
  4. Yea right on ainoaa mitä osaat tyttöraasu, tämän lauseen lisäksi. "Mitä se sun persettä kutittaa?"
   Olet Viivi Pumpanen tai sen salattu pikkusisko, sen verran idiootti. Et mihinkään syvälliseen analyysiin kykene lainkaan! Tuokin mitä oli tämän päivän postauksena, on pöllitty toisten suusta. Säälin sua.

   Poista
  5. Aikuinen mies, joka iskee 15-vuotiaan LAPSEN, on pedofiili. Sorry. Ey tajua, koska lapset ei tajua tämmösiä juttuja.

   Poista
  6. Oon kyllä ihan samaa mieltä Candyn kanssa, että aina kun näen jonkun käyttävän tota pedofiili -ilmausta, ni uskottavuus häviää sen siliän tien. Ottakaa ihmiset oikeasti selvää termeistä. Pedofiili hyväksikäyttää pääsääntöisesti alle 13-vuotiaita lapsia ja efebofiili/hebefiili sitä vanhempia murrosikäisiä lapsia. Sen sijaan täysi-ikää lähestyvä tyttö tuskin kiinnostaa hebefiiliakaan, joten Mikon olisi pitänyt jo lynkata Candy, jos tilanne olisi tämä. Sääli sinua, niin kokenutta ja fiksua anonyymia.

   Poista
 4. Hienosti kopsattu kiertoviesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös. Vähänkö mä olen taitava.

   Poista
  2. Vähänkö olet kakara. Mielikuvitukseton ja aivoton. Mikko saa nuorta pilboa ilman aivoja, jokaisen stressaantuneen miehen unelma.

   Poista
 5. Keneltäs tämä kirjoitus on lainattu; Googlen perusteella suosittu lainaus, mutta ihan heti ei silmään satu kuka on alkuperäinen kirjoittaja?
  Lähdeviite on vähintään kohteliasta mainita lainauksissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha mennä sanomaan kenen kirjoittama tämä alunperin on, mutta en tietääkseni ole tätä itsekeksimäksi väittänytkään.

   Uskoisin, että jokainen tajuaa tämän olevan jonkun toisen kirjoittama, kun on niin suosittu kiertoviesti.

   Poista
  2. Laittaisitko tähän esim HIMin Join Me-biisin sanoja, ilmoittamatta että on HIMin biisi, koska on niin suosittu biisi?

   Poista
  3. Eiku hetkinen, teethän sinä niin, olet sinä ennenkin laittanut suoria lainauksia biiseistä, kertomatta kenen ne on!
   Sehän on periaatteessa rikos, eikö?
   O-ou......

   Poista
  4. Ei hyvää päivää anot!! Jättäkääpäs candy rauhaan ja pitäkää mölyt mahassa jos ei ole mitään tärkeetä sanottavaa! Mun mielestä teijän ei tartte tulla mollaan ketään jos ette ihmistä henk.koht. tunne

   Poista
  5. "Laittaisitko tähän esim HIMin Join Me-biisin sanoja, ilmoittamatta että on HIMin biisi, koska on niin suosittu biisi?"

   - Laittaisin kyllä, ja biisin sanoja tänne oon laittanutkin, ilman että olisin erikseen maininnut kenen kirjoittamat ne on.
   En näe siinä mitään väärää niin kauan, jos niitä ei ala väittämään omikseen.

   "Eiku hetkinen, teethän sinä niin, olet sinä ennenkin laittanut suoria lainauksia biiseistä, kertomatta kenen ne on!
   Sehän on periaatteessa rikos, eikö?
   O-ou......"

   - Niin, mitä sitten? Eikö parempaa vänkäämisen aihetta tällä kertaa löytynyt?
   Niin olen tehnyt ja jatkossakin tulen tekemään, enkä varmasti ole ainoa näin toimiva.

   Rikos se on varmaan siinä vaiheessa jos mainitsisin ja väittäisin jonkun toisen kirjoittamia tekstejä tai toisen ottamia kuvia omakseni.

   Mutta mitäs sä asialle mahdat? Ainiin, et mitään. :)

   Poista
  6. Rikos on aviorikoskin periaatteessa, samoin lapsiin sekaantuminen (Mikko), samoin moraalinen rikos on haukkua tuntematonta ihmistä selän takana ja blogissa (viittaan Mikon vaimoon). Sun elämä on yhtä suurta väärin tekemistä. Minkäs me sille mahdetaan? Ei mitään. Mut ai niin, elämässä kyl saa mitä tilaa, että ei oo kivaa sulle tulossa, kun asiat alkaa kääntymään. Minkäs sä sille sit voit? Ai niin, et mitään.

   Poista
  7. Voin laittaa sähköpostia JSN:lle ja tätä blogia esimerkkinä käyttäen kysyä onko täysin hyväksyttävää toimintaa.

   Poista
  8. Eikö muuta sanomista oikeasti keksitä kuin jostain (ihan saatanan kliseisenkin viel..) tekstin kopioimisesta? Kyllä on pientä elämää. Mistä tollanen raivo oikein kumpuaa?

   Toivottavasti olette moisella apinanraivolla maininneet mahdollisesta rikoksesta myös niille lukuisille fb-tutuille joilla tuo teksti on statuksena ollut.

   Poista
  9. Edelleenkin kehottaisin tutustumaan paremmin asioihin, joista tulette mussuttamaan. :)

   Ja Anonyymi ihan vapaasti voi laittaa JSN:lle, -kuka tai mikä se ikinä onkaan- sähköpostia ja kysyä mitä vain, jos ei parempaakaan tekemistä ja sisältöä omassa elämässään ole.

   Kerro sitten toki mitä se vastas. :)

   Poista
  10. Melees,
   Joo, ei tästä postauksesta nyt tainnut muuta aihetta räksytykseen löytyä kun tuo kopioimisjuttu. :D Kyllä pienistä ja jopa olemattomista asioista ihmiset saa isoja juttuja pienten päidensä sisällä kehitettyä, mutta se ilo heille suotakoon.
   Ei ole multa pois, itse voin vaan huokaista helpotuksesta, ettei oma elämä ole noin tylsäks ja sisällöttömäks muuttunut.. :)

   Poista
  11. Myönnän toki, mun moka, JSN koskee journalisteja.
   Tekijänoikeuslaki koskee kuitenkin blogistejäkin, aina kun lainaa jonkun tekstejä pitää mainita kenen teksti.
   Ei tarvitse erikseen väittää että olisi oma teksti, alkuperäisen kirjoittaja mainitsematta jättäminen ajaa saman asia.
   Toki teille nyt lukiossa tätä kerrotaan?

   Poista
  12. "Ei ole multa pois, itse voin vaan huokaista helpotuksesta, ettei oma elämä ole noin tylsäks ja sisällöttömäks muuttunut.. :)"

   Mullahan riittää draamaa ja rakkautta ja sen tkia räksytän täälä anoille sen sijaan että lohduttaisin Mikkoa..
   Eiku nyt se on työmatkalla.. eiku se meni kotiin vaimon luo ku se rauhottui.. eiku naapuri näki.. eiku nyt se meniki hotelliin ja tuttu on siel töis.. eiku jooku eiku mutku...
   =DDDDDDDDDDDDDDDDDd

   Poista
  13. Ja itse asiassa Candy, ei ole mikään pikkujuttu esittää toisen tekstiä omanaan. Mutta ehkä tämä on niitä asioita, joita ei sitten kerrota vielä yläasteella.

   Toki tämän asian olisi voinut Candylle esittää hieman hienotunteisemmin. Hän ei enää taida ottaa mitään kovin hyvällä. Mutta jatkossa kannattaa kyllä pistää aina hipsuihin ja sitten kertoa mistä lähteestä teksti on otettu. On tosiaan niin, että jos lainaat toisen tekstiä ja vaikka et erikseen kerro sen olevan omaa tekstiäsi, se on sama kuin esittäisit tekstin omanasi.

   Poista
  14. Ei taida Julkisen sanan neuvostoa blogi kiinnostaa tämä tekijänoikeusrikkomus. Sen tehtävä on laittaa JOURNALISTIT ruotuun, ei blogia kirjoittavia teinejä (ja ne journalistitkin saavat mennä aika pitkälle ilman JSN:n puuttumista asiaan).

   Mutta blagiointiahan tuo on. Ja Candyn asenne siihen ties mistä. Oppimaton tyttö, ei voi muuta sanoa. Lainauksiin AINA tekijänoikeuden haltijan nimi perään, niin ei tule väärinymmärryksiä. Tai sitten voi vaikka kirjoittaa omin sanoin uusiksi.

   Terkuin Yhteiskuntatieteilijä

   Poista
  15. Hei ihan oikeesti ihmiset. Olen alusta asti seurannut tätä blogia ja kyllä: tämä on välillä hyvää hupia, mutta välillä myös ymmärrän candya. Mutta vaikka seuraan tätä, en pakkomielteisesti kirjoittele ja auo päätäni tänne koko ajan. Ja tuo meni ihan yli että aletaan jupisemaan siitä, että candy on kopioinut tekstejä/kuvia netistä. Esimerkiksi facebook on aika yleinen paikka näiden ketjuviestien/tekstejen kanssa ja jos ei siinä erikseen lue että älä kopioi, niin se ei ole laitonta. Joten lopettakaa tuommonen turha paskanjauhanta ja kiusaaminen, koska te jotka sitä tekstiä kirjotatte, ette ainakaan ole aikuisia. Ps. Lukutaidottomat idiootit, kirjoituksen lopussa lukee, tuntematon kirjoittaja :) Kaikki sympatia candy sinua kohtaan millaista turhuutta joudut kuuntelemaan.

   Poista
 6. Ajattelepa, Candy, myös samoin sitten Mikon vaimosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etpäs yritä. Jos yrittäisit, lakkaisit tekopyhäilemästä. :)

   Poista
  2. Ei, et Candy yritä. Jos yrittäisit, et haukkuisi vaimoa niin säälimättömästi kuin täällä teet. Väität että vaimon aggressiivisen käytöksen taustalla on hänen oma hankala asenteensa, minä uskon edelleen että taustalla on Mikon etääntyminen ja hänen kertomansa valheet, jotka vaimo kyllä vaistoaa.

   Sinuna olisin todella huolissani siitä miten Mikko puhuu vaimostaan. Se on meinaan niin kliseinen pettäjämiehen tapa, väittää että vaimo on kireä, äkkipikainen, hankala jne. JOKAINEN pettäjämies sanoo salarakkaalleen noin.

   -Eevi

   Poista
  3. hmm, yhdyn anoon, jos osaisit asettua ''mikon vaimon kenkiin'' et haukkuisi häntä täällä koko ajan :/

   Poista
 7. Tosi hyvä teksti anolla! Siinä olikin kaikki mitä itsekkin ajattelen, mutta en ole vaivautunut kirjoittamaan.

  VastaaPoista
 8. Vitut valehtelusta! Tää on vaan elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt menis sanomaan että vitut, mutta elämää tää vaan kyllä on, ja uskon että jokainen täällä vaan kerran lyhyen aikaa elää.

   Poista
  2. Sulla voikin olla tosi lyhyt, jos mielenvikainen vaimo lahtaa sut ja me luetaan sitä sitte lehdistä. Eikä kutita persettä kellään.

   Poista
  3. Saa olla aika mielenvikainen ihminen, että tälläisiä juttuja miettii saati että niistä haaveilee.

   Tosin siinä vaiheessa jos mä olisin kuollut, ei mun persettä enää kutittais se, ettei mulle tuntemattomien ihmisten persettä mun kuolema kutittais. :)

   Poista
  4. Daaa, Candy! Hienosti päätelty! Vai ei muka Candy kykene vaativaan päättelyyn! Juurihan hän ratkaisi miksei kellään kutittaisi perettä, jos häneltä henki lähtis kuljeksimaan poikken ruumiista!

   Poista
 9. Olet 17 vuotias tenu ja kirjoitat niinkuin olisit jo koko elämäsi elänyt ja niin kovia kokenut. "-- kulje täsmälleen sama elämä, kuten minä tein." Olet elänyt vasta 17 vuotta, ellet sitten ole itseltäsi elämää riistämässä niin on sulla vielä sitä elämää jäljellä. Ja vastahan olet niihin kiviin kompastellut kun olet tuon ukkomiehen kanssa yhteen ruvennut, ja ei en tiedä aijemmasta elämästäsi mtn mutta ei se kovin vaikealta ole kuulostanut. Niin ja ethän sinä ole kaikkea kertonutkaan, mutta oikeesti..

  Etkä voi ihmisten menettämisestä puhua ennenkuin oikeasti olet menettättänyt jonkun todella tärkeän, onko salarakkaasi kuollut tai kenties joku (ydin)perheen jäsen..? Ei, ei ole. Kuoleman kautta menettäminen on aivan eri asia kuin se miten sinä voisit miehesi menettää. Ruikutat pienistä asioista etkä voi aavistaakkaan millaista on oikeasti elää rankka elämä. En sinua tuomitse, enkä tekemiäsi. Get over yourself. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää menee oikeasti jo NIIIIN yli. Mistä helvetistä sä tiedät mun elämästä yhtään mitään, jos en ole siitä täällä kertonut?!

   Ihan tiedokseks, että olen kertonut yks tuhannesosan mun elämästä ja sen tapahtumista, joten älä sä tule mulle sanomaan, etten voi puhua menettämisestä tai että ruikutan pienistä asioista, kun sulla ei ole hajuakaan mitä ja ketä olen menettänyt ja elämässäni kokenut.

   Idiotismin riemua taas vaihteeks, voi luoja sentään miten typeriä ihmiset voikaan olla. En tiedä pitäiskö mun itkeä vaiko nauraa tän tasosille kommenteille.

   Poista
  2. Ei tiedäkään, mutta asetu itse petetyn kenkiin esim?
   Tää lainaus on niin huttua kun olla ja voi, ja et väittäny omaks, mut et myöskään maininnu et kopsattu jostain.

   Poista
  3. Hei, olen Candy, tekopyhyyden multihuipentuma.<3

   Poista
  4. Enhän minä missään väittänytkään että mtn tietäisinkään :) Ja kaikkiin kopsattuihin teksteihinhän pitäisi laittaa kenen sanoma/mistä kopsattu jos ei kirjottajaa tiedä. :)

   Poista
  5. Tuli tässä vaan mieleen, että on helvetin lapsellista tulla sanomaan toiselle, että "oot seittemäntoista etkä tiiä mitää elämän vaikeudesta ja läheisen kuolema on pahinta mitä voi olla ja plaaplaa".. Koska ihan tosi, jokasella ihmisellä on omat ongelmat, eikä niitä todellakaan voi verrata. Joku voi kuolla jos kynsi katkee ja toista ei hetkauta vaikka menis välit jonkun kaverin kanssa. Ei todellakaan oo järkee tulla sanoon että ei tiedä mistään mitään. Ja voin sanoo että oon 16 vuotias, oon menettäny mun ystäviä koska ne on hylänny mut, mun kummitäti on tällähetkellä tekemässä kuolemaa sairaalassa ja voin kertoo, että se, että joku päättää lähtee sun elämästä ja hylätä sut, on vitusti pahempaa, kun se että läheinen kuolee koska tiiät että se on rakastanu sua loppuun asti ja sä oot rakastanu sitä.

   Ei mulla muuta..

   Poista
  6. Anonyymi 11:56
   Puhut asiaa.
   Lähetän sulle miljoona voimahalia, koita jaksaa<3

   Poista
  7. Jaksuja Candy sulleki, kun sun persettä kutittaa niin kovasti.

   Poista
  8. Ei kutita. Hoidin satiaiset ja peräpukamat sieltä pois jo ajat sitten.
   Pitäisköhän sunkin tehä sama homma? :D

   Poista
  9. Kutittaa kuitenkin, Candy. Raavi rauhassa.

   Poista
  10. Voimahali Candy, sulle on käymässä nyt huonosti. Jaksuja jaksuja jaksuja. Voimahali. Mikko ei aio jättää vaimoaan, vana sut. Jaksuja. Kyynel.

   Poista
  11. Ei vaan vaimo jättää Mikon ja siksi se on nyt niin maassa :)

   Poista
  12. Candy, sun persettä kutittaa ja rankasti, sun on niin paha olla. Soot niin yksin. Voi raavi rauhassa.

   Poista
  13. Olen itsekin vielä nuori nainen, mutta olen kokenut ikäisekseni paljon. Sitä on sanonut monet, opettajat, lääkärit, läheiset.. ja ei kukaan tuntematon voi tulla sanomaan kenellekään että et tiedä elämästä mitään tai olet vasta sen ja sen ikäinen, joten et ole voinut kokea mitään? Ihminen voi ihan esimerkiksi kokea YHDEN VUODEN aikana satoja negatiivisia asioita. Jos tämä blogi on tänne aloitettu salarakkaana olemisesta, ei kerro meille mitään mitä candy kokee muuten elämässään! Joten te jotka kirjoitatte noin lapsellisesti, ette ole tainneet kokea mitään.

   Poista
 10. Candy, mä uskon, että oot kokenu kovempiakin, kyllä sen huomaa. :) Mutta oon aika varma, että kunnon rajua, elämää horjuttavaa tietä et oo kulkenu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jokainen voi luulla mitä haluaa, riittää että itse tiedän kuka olen, mitä oon kokenut ja minkälaista tietä kulkenut.

   Muiden mielipiteillä ja luuloilla ei ole oikeastaan mitään merkitystä.

   Poista
  2. en kyllä tajua, miksi sä yhä pidät tätä blogia? täähän on yhtä valitusta anolta anolle , ja niin kuin on sanottu, sä olet ano myös. mitä järkee sun on täällä räksyttää anoille (niin kuin mulle) - en tajua. tajuisin, jos ottaisit kommentit iisisti, mut tuntuu todella kuin tää oisi sun ainoo elämä. joo, miks mä olen täällä? siks, että selaan netistä vanhojentanssipukuja ja samalla kaikkee muutakin. mutta lopeta, jos tää menee sulla noin hevisti yli.

   Poista
 11. Muistellaanpas kuka se sanoikaan,joka teistä on synnitön niin heittäköön ensimmäisen kiven.Niinpä niin.Tämä pappa kutenskin toivottaa sulle Candy isosti valoisia päiviä ja tsemppiä elämäsi tielle.Voi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lämpimistä sanoistasi.

   Poista
  2. Mikkoko se täällä kirjoittelee. ;)

   Poista
  3. Pappa kyllä kutittelee Candyn pimpsukkaa, jos Mikko ei jonain iltana ehdi ;)

   Poista
  4. Tuskimpa, Mikko ei ole 56-vuotias, jos tuo Mies 56 ikää meinaa. Eikä kirjoitustapakaan täsmää.
   Eikä se tulis mulle tänne kommentoimaan, jos saisi tästä blogista kuulla, tulis mulle henkilökohtaisesti asiansa sanomaan, eikä jättäis kommenttia blogiin.

   Poista
  5. 56 merkkaa aivosolujen määrää, jotka sulla ja Miksukalla on yhteensä, buaahhaaa!

   Poista
  6. Tää oli oikeesti aika hauska :D Tai sit oon vaan liian väsynyt ja kaikki tosi paskakin läppä naurattaa.

   Poista
  7. Tää sun plogi on paska läppä, tosin ei juurikaan naurata, on sen verra paska.

   Poista
  8. Kyllä sulle Viivi-Candy riittää isäkompleksiisi paaparaisia jatkossakin, älä huoli, vaikka Mikko lähtiskin takas kotiin kokonaan :)

   Poista
  9. Tosikko-Ano
   No miks sä täällä sit pyörit? :( Tosin ei tää mikää huumoriblogi olekaan, mut kun paskahuumorista tunnut tykkäävän, niin suosittelen kurkkaamaan yhtä paskablogia..

   Anonyymi,
   Viivi-Candy? :D Ahahahah mitäs sit seuraavaks?
   Mutta tähän sun kommenttiis taitaa päteä vanha sanonta "siitä puhe mistä puute"
   Itse en henk.koht kärsi isäkomplekseista tai halua mitenkään erikoisemmin papparaisia (btw, kun Mikkoon papparaisella viittaat, niin mistä lähtien reilu 30-kymppinen on ollut pappa?:D) mutta jos sulla on noin voimakkaasti edellämainitut asiat mielessä, niin go for it! Ei muutaku kokeileen. ;)

   Poista
  10. 30v on tollaseen ritsapilluun verrattuna papparainen, mutta eihän sulla voi olla tuollaista nyanssitajua, olet lapsonen vasta.

   Poista
 12. "Ennen kuin tuomitset minut, pue kenkäni jalkoihisi. Kävele ne kadut, jotka minä olen kulkenut. Käsittele menetys ihmisistä, jotka olen menettänyt. Kestä kaikki tunteet ja tapahtumat, mitä olen kokenut. Kompastu jokaiseen kiveen johon törmäsin. Nouse aina uudestaan ylös ja kulje täsmälleen sama elämä, kuten minä tein. Vasta sitten voit tuomita minut ja elämäni. "

  Jos aloitetaan siitä että olen itse ollut 17v.
  Nähnyt paljon komeita miehiä.
  Saanut huomitoa osakseni komeilta miehiltä.
  Ollut imarreltu huomiosta.
  Mutta keskenyt miehen kotiin kun on selvinnyt että miehellä on vaimo, koska ei ole pystynyt siihen, koska on ajatellut miltä tuntuisi olla vaimon kengissä.

  Olen menettänyt paljon, rakkaita läheisiä ja niin naurettavalta kun ehkä kuulostaa, rakkaita lemmikkejä jotka ovat olleet ainoa lohtu silloin kun koulu"kaverit" ovat yrittäneet viedä minulta kaiken omanarvontunnon.
  Niin, silloinkin kun oma veli päätti että siskot on olemassa sitä varten että voidaan harjoitella mitä tytöille tehdään.

  Kyllä ihmiset on kokenut niin paljon paskaa, mutta silti pystyy ajattelemaan miltä tuntuisi jos/kun petetään täysin.
  Pystyy kokemaan sitä mitä kutsutaan empatiaksi, myötätunnoksi, sen sijaan että ajattelee vain sitä mitä nyt haluaa itse.

  Kai olet todella ymmärtäväinen ja ilomielin luovut miehestäsi kun joskus tulevaisuudessa miehesi kylläsyy suhun ja iskee silmänsä toiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia sulle ja kaikkea hyvää elämääsi, olet kokenut kamalia asioita.

   JOS Mikko muhun kyllästyy ja iskee silmänsä toiseen, niin minkäs mä sille sitten mahdan? En voi siinä vaiheessa muutakun jatkaa elämää eteenpäin. Ei märehtiminen tai sen takaisin vinkuminen enään mitään auttaisi.
   Ja miksi ylipäätään alkaisin vinkua takaisin tai epäilomielin luopuisin miehestä, joka ei enää halua olla kanssani, kun on iskenyt silmänsä johonkin toiseen?
   Kai se, että löytää toisen, kertoo jotain suhteen tilasta, enkä mäkään sellaiseen haluaisi enää jäädä.

   Poista
  2. Miksi Mikon vaimon nyt pitäisi sit sellaiseen suhteeseen jäädä?

   Poista
  3. No koska ne maahanmuuttoluvat on kesken!

   Poista
  4. Nii just! Ja Mikon vaimo on raskaana! Ja sen vaimolle on tulossa lotossa jättipotti!

   Poista
  5. Kuules nyt Tamperelaispentu, kyllä ne sun ja "Mikon" kuviot osaa arvata. Ja joku voi jopa tietä. Onhan teidät nähty Linkosuolla kahvillakin. Ette ole niin näkymättömiä kuin luulette.

   Poista
  6. Misä o Linkosuo? En tie sitä paikkaa.

   Poista
  7. Turun murretta et ainakaa osaa, miten manselainen voisikaan! Aliarvioit lukijoitas, kakara.

   Mitäköhön Mikko tekee just nyt? Silittelee vaimon tukkaa...

   Poista
 13. Olen samanikäinen kuin sinä Candy,mutta tunnen olevani henkisesti paljon vanhempi:D Koita jo tajuta,että Mikko ei IKINÄ tule valitsemaan sinua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no mä voin sitten samalla logiikalla sanoa sulle: koita jo tajuta, että sä et IKINÄ tule olemaan henkisesti yhtä kypsä kun mä!

   :)

   Poista
  2. Puhuit Candy itsesi pussiin :DD kypsä ihminen ei ikinä vastaisi noin :DD

   Poista
  3. Mikko on joku yhtä urpo ja tollo kuin salamisunsa ja tällöin on ihan kohtuullista, että he saavat toisensa, koska ei kukaan normaaliälyinen tollaisia halua. Ainut riski on, että alkavat lisääntymään, eikä yhteiskunta enempää tollasia yksinkertaisuuksia, joilla kaks aivosolua seilaa pääkopassa epätoivoisesti etsiskellen toisiaan, kestäis. Jos siis päätyvät yhteen, maksettakoon yhteiskunnan varoista lopun ikää candylle paras mahdollinen ehkäisy, etteivät vaan sikiä. Tällä hetkellähän hän luojan kiitos alaikäisenä saa vanhemmiltaan pillerirahat, huh.

   Tai sitten Mikko kusettaa tolvanaa karkkiaan, joka on niin plondi että luulee ettei ihana mikkonen nyt häntä ainakaan kuseta ku se kusettaa muita! Noo, se ei oo Karkille oikein, mut koska hän haluaa kokemuksia, niin siinä sit on taas yksi!

   Eikä se meidän perseitä kutita, kun Candtn persettä alkaa kutittaa, buahhahhaahhaaa!

   Poista
  4. Juujuu, sovitaan sitten niin. :) Mitä jos kuitenkin hieman hengähtäisit ja keskittyisit tekemään omasta elämästäs mahdollisimman hyvän, ettei tarvitsis toisten elämään ja valintoihin puuttua ja niitä spekuloida ja arvioida?

   Tää oli ihan tällänen ystävällinen vinkki ja kehotus vain.. :)

   Poista
  5. Voi luoja Candy, mieti vähän kuinka naiivilta kuulostat. Lue kommenttisi ääneen niin tiedät mitä tarkoitan...

   Poista
  6. Luin, enkä tiedä. Mitä naiivia ystävällismielisessä kehotuksessa oli?

   Poista
  7. sisältö, huoh! mutta ei se haittaa,vaikket kaikkea ymmärräkään.

   Poista
  8. Jengil sossupornonitkut ja Candy tykkää olla huomion keskipisteenä.

   Poista
 14. uskotko ihan tosissas,että Mikko luopuisi perheestään jonkun teinipillun takia?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että se sun kaltaisten takia luopuiskaan, mutta mä en olekaan sille kuka tahansa teinipillu :)

   Poista
  2. tässä taas se vanha kunnon ylimielinen kilahdus :D

   Poista
  3. Kyllä sä lapsi rakas olet. Vain ja ainoastaan teinipillu, ja muuta et tule koskaan olemaan koko surkean loppuelämäsi aikana.

   Poista
  4. Miltä Candy tuntuisi tällainen vaihtoehto:
   Sanoisit Mikolle, että pidätte hengähdystauon, kunnes hän saa asiat sellaiseen järjestykseen kuin kuuluu eli otettua avioeron asiallisesti. Sitten palaisitte asiaan. Se olisi minusta reilua Sinua, nuorta ihmistä kohtaan sekä Mikon perhettä. Avioero ensin ja sitten teidän suhde voisi jatkua ja kukoistaa.
   Nythän te olette jo tunteneet pitkään, joten tauko tapailussa ei keskeyttäisi tutustumista vaan selkeyttäisi tilanteen.

   Poista
  5. Mmmm, kuulostaa ihan järkevältä, mutta avioero ei ole ihan vielä hetkeen ajankohtainen, joten en mä haluaisi olla Mikosta niin kauan erossa.

   Poista
  6. Mieti Candy ihan tosissasi ja omaksi parhaaksesi tuota erossa oloa.
   Olet nyt niin syvällä tuossa kahden aikuisen ihmisen välisessä suhdetragediassa että tekisi varmaan hyvää sinunkin saada hieman hengähtää ja ottaa etäisyyttä asiaan, joka ei loppujen lopuksi sinulle kuulu ja kuluttaa vain sinua.

   Poista
  7. "En usko että se sun kaltaisten takia luopuiskaan, mutta mä en olekaan sille kuka tahansa teinipillu :)" - Candy

   Et sinä tiedä kommentoijasta mitään, joten millainen kommentoija nyt oli? Niinpä, et tiedä. Tuo vaan todistaa sinun lapsellista kiukkuasi, jota purat täällä kommentoijiin. No, ihan normaalia käytöstä tuo ikäiseltäsi onkin, sikäli ei muuta kai odottaa voikaan.

   Joko olet "Mikolle" teinipillu, tai sitten kyseessä on erittäin jälkeenjäänyt mies. Itse kolmikymppisenä miehenä en tekstiesi perusteella voisi kuvitella edes kaveruutta noin lapsellisen ja kypsymättömän teinin kanssa. Vaikea kuvitella, että kukaan muukaan.

   Poista
  8. Teinipilluksi haukkuminen: Minkä ikäisiä te kirjoittajat itse olette, koska kuulostatte ihan teineiltä kun tuommoseksi haukutte. Ei pahalla, mutta me kaikki naispuoliset oleme olleet joskus "näitä teinipilluja" ja tiedän paljon pareja joilla on ikäeroa enemmän eikä heitäkään haukuta "teinipilluiksi", "pedofiileiksi" ja mitähän vielä. Teistäkin varmasti moni on teininä rikkonut rajoja ja lakia, koska suomen lakihan on monessa suhteessa liian tiukka ja naurettava. Kaikilla meillä on joskus ollut alkoholinhakijat, seksisuhteita, särkyneitä sydämiä.. Mikä siis oikeuttaa teidät haukkumaan tuntematonta ? Se ei tee tästä " mikosta" pedofiilia jos hän ei hyväksikäytä candya tämän tahtomatta, joten ottakaa hyvät ihmiset selvää, ennenkun käytätetty noin karkeaa kieltä.

   Poista
 15. Tää alkaa jo kuulostaa pelottavalta. Toivottavasti tää kolmiodraama ei päädy iltapäivälehtien lööppeihin, kun mielenterveys horjuu ja mustasukkaisuus kalvaa.

  Suojaa itsesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riskialtistahan tämä on, mutta suojaan kyllä. Tiedän mitä olen tekemässä.

   Poista
  2. Ja varmastikkin henkisen kypsyyden ja pitkän elämänkokemuksen avuilla.

   Poista
 16. Vaikka sulla olis minkämoinen elämä ollut niin ei se pettämistä oikeuta. Pettäminen on jokaisessa mahdollisessa tilanteessa täysin väärin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikeuta ei, mutta oikeuttaako mun ja Mikon toiminta teitä, täysin tuntemattomia ihmisiä tuomitsemaan ja suoltamaan älytöntä paskaa mun niskaan?

   Kuinkakohan moni näistä kommentoijista todella tajuaa, että on jo aika pahasti syyllistynyt kunnianloukkaukseen kommenteillaan?

   Poista
  2. Miten? Katsos, kukaan ei hauku täällä ketään olemassa olevaa henkilöä. Vaan periaatteessa fiktiivistä hahmoa:) Ja itsekin korostat että KUKAAN ei voi tietää että kuka olet. Joten kenen kunniaa tässä on loukattu? Oikeasti?

   Poista
  3. Olethan sinäkin syyllistynyt kunnianloukkaukseen kun lukee noita sinun kommentteja Mikon vaimosta.

   +-0

   Poista
  4. Anteeksi, mutta nimimerkin kunniaa ei voi loukata....
   Yhtä paljon itsekin syyllistyt siihen kun kirjoittelet Mikon vaimosta kaikkea kakkaa.

   Poista
  5. Anonyymin nettihenkilön kunniaa ei voi loukata...

   Poista
  6. Anonyyneiltä anonyymeille. Ihan näin vaan, että itsekin täällä huutelet ja pidät muita ihmisiä alempi arvoisina ja muutenkin ihan koirina. Et usko että kukaan vois tietää mitä tunnet/mitä käyt läpi.
   Pää pois perseestä ja putsaa ne rillis

   Poista
  7. "Ei oikeuta ei, mutta oikeuttaako mun ja Mikon toiminta teitä, täysin tuntemattomia ihmisiä tuomitsemaan ja suoltamaan älytöntä paskaa mun niskaan?"

   Ensin myönnät että ei oikeuta ja seuraavaks ihmettelet et miks ihmiset syytää paskaa sun niskaan. No oisko vaikka siks koska pettäminen on väärin! Niinkuin itse sanoit, ei oikeuta mikään pettämiseen.

   Poista
  8. Niin, että se, että tiedän itsekin pettämisen olevan väärin, tarkoittaa sitä, että mun ei tulis ihmetellä sitä, miks tuntemattomat ihmiset tulee siitä mulle jatkuvalla syötöllä ulisemaan?

   Ja se, että Mikko pettää vaimoaan, oikeuttaa teitä syynäämään paskaa mun niskaan?

   Mielenkiintoinen logiikka.

   Poista
  9. No on se nyt selvä, että jos joku on räikeästi väärin niin siitä sanotaan. Älä oo pettäjän heitukka jos et halua sitä paskaa niskaan.

   Poista
  10. Kultarakas, sinä olet anonymi henkilö, pelkkä hahmo tässä blogissasi. Sinusta voi tuntua pahalta lukea näitä viestejä, mutta sinä itse olet päättänyt pitää avointa blogia. Mitä tuohon kunnianloukkaukseen tulee, niin kai ymmärrät, ettei anonyymin hahmon kunniaa voi loukata?
   Olen lukenut näitä kommentteja paljon ja, vaikka tilanne olisi se, että esiintyisit täällä omana itsenäsi, niin ei nämä kommentit silti täytä kunnianloukkauksen kriteereitä. Sinä puhut Mikon vaimosta joskus jopa pahemmin.

   Olisiko aika laskea ne vaaleanpunaiset lasit silmiltä ja mennä hetkeksi peilin eteen?

   Poista
  11. Ota vaan se paska suosiolla vastaan, ku ei sitä voi hevoseenkaan takas lapioida

   Poista
 17. samaa mieltä oon sun kans! tyhmää ku aina pitää tulla haukkumaan toisia vaikka ei edes tunne.. niinku sullaki vähä ehkä erikoinen rakkaus ja tilanne, niin mitä sitte? pakko tulla heti haukkumaan ku ei kukaan tiedä millainen elämä sulla on, eikä oikeestaan mitään susta!

  sulla on ihan sairaan mielenkiintonen blogi! liityin heti lukijaksi :--)

  http://life-of-eve.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sinun pitänyt julkaista kommentteja missä on blogi? eli taitaa sitten pitää paikkansa se väittämä että kirjoitat sitä toistakin feikkiblogia.

   Poista
 18. Miksi poistit edellisen postauksen???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä edellisen postauksen? En mä mitään ole poistanut.

   Poista
 19. Olen lukenut tämän koko blogin läpi, ja joskus minusta tuntuu siltä että olet todella lapsellinen kun pyörit pilvilinnoissasi ja sanot ettet välitä mitä muut teistä ajattelevat. Otetaan nyt esimerkki;

  Jos "Mikko" ei olisi naimisissa ja lapseton, teillä olisi "suhde" jos sitä siksikään voi nyt kutsua, etkö tosissasi muka ajattelisi mitä muut teistä ajattelisivat?

  Ei millään pahalla, olen todella kyyninen ja minusta JOKAISEN, myös sinun, pitäisi suhtautua varauksella uusiin suhteisiin.

  Ps. Voisit myös todellakin ruveta ajattelemaan mitä vastaat kommentteihin joissa "Mikon" tunteita kyseenalaistetaan;

  >>> AnonyymiFeb 22, 2012 11:00 AM
  uskotko ihan tosissas,että Mikko luopuisi perheestään jonkun teinipillun takia?:D

  CandyFeb 22, 2012 11:01 AM
  En usko että se sun kaltaisten takia luopuiskaan, mutta mä en olekaan sille kuka tahansa teinipillu :) <<<

  Minusta tuo oli todella törkeästi vastattu, vaikka kysymyskin oli törkeä, mutta mitä sinä tiedät kysyjästä? Et _mitään_! Kysyjä tätä blogia lukiessaan tietää sinusta paljon... Minusta on myös todella, TODELLA lapsellista laittaa hymiöitä piikittelevien kommenttien loppuun. Se antaa sinusta nuoremman kuvan kuin mitä olet, sillä 13-vuotias pikkusiskoni kirjoittaa samalla tyylillä kuin sinä..

  Nainen 20v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, sehän musta hirveen lapsellisen pilvilinnassa elävän tekeekin, jos en anna muiden, varsinkaan ihmisten jotka ei mua tai Mikkoa tunne, vaikuttaa mun elämään ja suhteeseeni. Tai määritellä sitä mun puolesta. Tai määritellä minkälainen mä olen. Mieti, pelkkien kirjoitusten perusteella.

   Ja jos nyt lähdetään taas tohon helvetin ajatusleikkiin, niin en mä välittäis siinäkään vaiheessa paskaakaan, mitä mulle tuntemattomat ihmiset mun elämästä ja mun suhteesta ajattelee.
   Läheisten mielipiteet ehkä vois vaikuttaa jollain tapaa, mutta ei nekään mitään mun puolesta päättäis. Olis kamala elää kokoajan ajatellen ja toimien toisten ajatusten pelossa.

   "Apua, voinkohan mä nyt tehdä näin, mitäköhän se ja se tästä nyt ajattelis?"
   "En mä voi seurustella rakastamani ihmisen kanssa, kun se ei olis naapurin penan mielestä syystä X oikein."

   Ja miks mun pitäis alkaa ajattelemaan mun vastauksia tuonkin kaltaisiin kommentteihin, joissa mua halvennetaan ja nimitellään? Mitäpä itse vastaisit kommenttiin, jossa sulle rakkaan ihmisen rakkautta suhun vähätellään ja sua sen jälkeen vielä nimitellään ala-arvoisesti?

   Mä vastasin sille ihan samalla mallilla takaisin; se ei tiedä musta mitään, vaan olettaa, samoin mä tein tuon kommentoijan kohdalla. Se vaikuttaa naurettavalta teinipillulta itse mua nimitellessään, eikä Mikko niin kypsymättömien ja suorastaan tunnevammaisten ihmisten kanssa haluaisi ollakkaan.

   Jos hymiö lopussa antaa minusta nuoremman kuvan kuin olen, niiin.. Mitä sitten? :)

   Kaikesta ne ihmiset ongelmia saakin kehitettyä.

   Poista
  2. ja plaaplaaplaaplaa Candy..

   Poista
  3. Kypsymättömän ja tunnevammaisen? Tämän analyysin teet ko henkilöstä YHDEN viestin perusteella, vaikka me ei sinun mukaasi tiedetä sinusta "paskaakaan" vaikka tutustumismahdollisuutta on kokonaisen blogin verran;) En ole tuo äskeinen kommentoija, mutta tiedätkös Candy, kannattaa alkaa harjoittelemaan vastaamista eri sävyyn kuin sinulle on puhuttu, lasten kanssa et voi noin toimia, ja aika rumaa tekstiä voit heidän taholtaan saada jos teidän suunnitelmanne Mikon kanssa toteutuvat. Ja vielä, on aivan eri asia ettei välitä siitä mitä joku yksittäinen henkilö teidän suhteestanne ajattelee, mutta tuossa voi kyllä oikeasti käydä niin että suurin osa teidän molempien lähipiireistä sen tuomitsee, ja usko hyvä lapsi, se on raskas tie. Joo joo, olet valmis tekemään Mikon eteen mitä tahansa ja päin vastoin, mutta kun se ei ole niin helppoa kuitenkaan. Mikko ei varmaan hylkäisi kaikkia läheisiään sinun vuoksesi, ja todennäköisesti, vaikka Mikko itse ajattelisi mitä, hänen ystävänsä tulevat pitämään sinua aika pitkälle vain pentuna. Koska heihin verrattuna olet. Vaikka olisit kuinka kypsä ikäiseksesi. Mikä ei tämän blogin kautta ole kyllä laisinkaan välittynyt: joko olet ihan tavallinen teini, missä ei ole mitään pahaa toki (vaikka en omille lapsilleni äitipuoleksi toivoisikaan), tai sitten harvinaisen lapsellinen aikuinen ja tämä on ihan höpöä koko tarina.

   Poista
  4. vastaatko äidillesi tulevaisuudessa, kun hän ihmettelee valintaasi, että "Mitä se vanha käppänä sun persettä kutittaa?" Tai vastaatko isälles:" Mua ei tippaakaan kiinnosta mitä sä kelaat, ryydy siihen!" Ystäviesi poikaystäviähän täällä jo olet arvostellutkin kakaroiksi. Ou jee, sä oot tosi ihana lähimmäinen.

   Poista
  5. En tiedä teistä muista, mutta en mä ole täysin sama ihminen oikeassa elämässä, kuin täällä netissä kirjoitellessani.

   Voisin melkein lyödä vetoa, ettei nämä täällä räksyttävät anonyymit oikeasti kenellekään päin naamaa tulis samoja, netissä anonyymina kirjoittamiaan asioita sanomaan.

   Äitiäni ja isääni sen verran paljon rakastan ja kunnioitan, etten heille pahasti sanoisi. Olen aina kyllä puolustanut itseäni ja lähimmäisiäni, joten tilanteen tarvittaessa vastaan sanoisin, mutta en harrasta nimittelemistä tai turhaan vittuilemista oikeassa elämässä.

   Iskän kanssa on kyllä tapana heittää aika rajua läppää, joka ulkopuolisen korviin kuulostais varmaan kauhealta, mutta riittää, että me molemmat tajutaan heittomme lämminhenkisiksi vitseiksi. Joten tuon vanha käppänä jutun voisin isälleni ihan helposti sanoa, se ei siitä suuttuisi. :)

   Ja kukapa nyt ei purkaisi jotenkin tunteitaan ja paineitaan. En ole mennyt ystävilleni heidän poikaystäviään arvostelemaan, enkä ole heitä välillä negatiivisilla ajatuksillani loukannut.
   Mielummin kirjoitan anonyymina netissä tuntemuksistani niin, ettei kukaan tiedä keistä puhun, kun että puhuisin heidän selän takanaan paskaa toisille ihmisille. :)

   Poista
  6. valivali ja seliseli.. Pää pois perseestä jo!

   Poista
  7. Kerro kuka olet, niin tulen sanomaan samat asiat päin naamaa :) Ei tuota vaikeuksia :)

   Poista
  8. "Mielummin kirjoitan anonyymina netissä tuntemuksistani niin, ettei kukaan tiedä keistä puhun, kun että puhuisin heidän selän takanaan paskaa toisille ihmisille. :)"

   Tajuatko sä, että tämä on juuri sitä, mitä et muka halua tehdä? Erona on se, että puhut suurelle joukolle kasvottomia ihmisiä.

   Toivon hartaasti, ettei kukaan koskaan osaa yhdistää sinua blogiisi. Voisi mennä loppuelämä pilalle nuoruuden typeryyden takia.

   Poista
  9. Candy vedä jo se vittu päähän ja pakene Siperiaan oikeesti. Nää sun kommentit kertoo taas siitä miten pentu olet.

   Turha vastata "ootpa tosi kypsä ku noin sanot! ite oot lapsellinen" mitä vittua sä alat tuomitsemaan ihmisiä yhen kommentin perusteella, varsinkaan kun et tiedä MITÄÄN ko. kommentoijasta paitsi kirjotustyylin, kun suakaan ei saa arvostella, vaikka lukijat tietävät susta enemmän. Olet mm.16-vuotias, mutta yhdenkaan lukijan ikää et tiedä varmaksi. Huohhhh... kasva.

   Poista
  10. PS. niin juu kerro sun nimi niin tuun sanomaan edellisen kommenttini päin naamaa sulle. :)

   Poista
  11. kyl sii vaiheessa ku tulee esille salasuhde perheellisee miehee, jengi sanoo päi naamaa. jokaine kypsä aikuine tajuaa sen :) "mut iii, enhä möö ookaa aikuinnee"

   Poista
  12. "En tiedä teistä muista, mutta en mä ole täysin sama ihminen oikeassa elämässä, kuin täällä netissä kirjoitellessani."

   Eli todellisuudessa esität täällä henkisesti kypsempää kuin todellisesti olet? Siis, mitä tästä voi sanoa? Viet toisen AVIOmiehen, valehtelet KAIKILLE, mustamaalaat vaimoa täällä, olet kaksinaamainen...

   Nainen 20v.

   Poista
 20. Niitä tekoja, jotka olemme tehneet, emme voi enää muuttaa, mutta tulevaisuuden tekoihin on mahdollisuus vaikuttaa. Eikö puhdas rehellisyys voisi astua kuvioihin? Ihminen usein kuvittelee, että on järkevämpää valehdella, mutta jälkikäteen rehellisyys ja suoruus olisivat olleet kuitenkin helpompi tie. Voisitko harkita, että aloittaisitte suoruuden ja totuuden tien jo nyt? Koska sen aloittaminen on aina vaikeaa valheen jälkeen, mutta kun on alkuun päässyt, sitä tietä on keveämpää kulkea.

  VastaaPoista
 21. Toivon hartaasti, että sinä ja mikko saatte toisenne vielä tulevaisuudessa ja te pääsette oikeasti elämään yhteistä arkea:) Sinun tulee muistaa tulevaisuuden varalta omat sanasi: "...Tässä tapauksessa kuvioon tuli mukaan kolmas osapuoli, mutta onko sekään loppujenlopuksi kovin eriskummallista?..."
  Aina ei pitkä parisuhde voi olla yltiö onnnellinen ja omaa suhdetta epäillään aina jossain kohtaa liittoa. Muista että sinulle ei ole mitenkään kummallista, jos sinun ja mikon suhteeseen tulee kolmas osapuoli. Sinun tulee muistaa että olet itse ollut aikanaa se "toinen nainen". Mutta nyt parasta onnea teille:)

  VastaaPoista
 22. On sinäänsä ihan mielenkiintoista lukea tätä blogia iha vain sen takia et voi omalla tavalla palata teinivuosiin ja muistella kuinka sinisilmäinen sitä tulikaan oltua.

  Ensirakkaus on kaunis asia ja vähän tuntuu siltä että tämä on juuri sitä sinulle. Usko siihen että rakkaus on ikuista ja kaikki menee varmasti hyvin kun vielä saat vastakaikua tunteillesi. Onko ne sitten aitoja vai ei jää nähtäväksi.

  Luultavasti kaikki, jotka sinua täällä haukkuu ärhäkkään sävyyn on tullut petetyksi elämässä. Tästä syystä en voi hyväksyä sinun ja Mikon säätöä, koska olen itsekin tullut elämässä petetyksi ja se kokemus ei helposti unohdu. Varsinkin jos olet kumppanisi kanssa asunut yhdessä. Ero prosessi ei ole niin simppeli et kävelet vaan kaljalle lähimpään pubiin vaan joudut venailee uutta asuntoa ja kahtomaan pettäjän naamaa silloin kuin tiet saattavat kohdata kämpillä. Asiasta oppineena taidan suosiolla ostaa kämpän seuraavalla kerralla omiin nimiin ni voi potkia pettäjän suoraan pihalle ja thats that.

  Pettäminen, oli tilanne mikä tahansa ei ole oikea ratkaisu. Jos on selkärankaa, kertoo kumppanille että on löytänyt toisen ja rakkaus välillämme on kadonnut. Vaikka pettäminen ei koskaan tunnu hyvältä, se on huomattavasti parempi vaihtoehto kertoa kun pettämistä on tapahtunut viikko kuin vuosia. Se jättää huomattavasti syvemmät arvet kun pitkittää asiaa.

  Valitettavasti, en ole tavannut pettäjää joka olisi lopettanut pettämisen seuraavassa suhteessa. What comes around, goes around. Valitettavaa että olet joutunut tuhlaamaan ensirakkautesi tälläiseen säätöön, sitä tunnetta ei tule toista kertaa ja luultavasti sinulle jää aika paska maku suuhun kun Mikko ei olekkaan se täydellinen mies, vaikka se siltä tällä hetkellä saattaa tuntua.

  Siitä puhumattakaan että olet alaikäinen ja Mikko on kolmekymppinen. Kyllä tuon ikäisen miehen pitäisi tietää että vaikka Suomen laki sallii seksuaalisen kanssakäymisen 16-vuotiaan kanssa, ei se tee silti hyväksyttävää. Tosin manipuloijilla (vaikka saattaa kuulostaa pahalta sinulle Candy) on tapana valita "uhrinsa" sen perusteella kuinka helppoja manipuloitavia he ovat. Ja mikäs sen parempi kuin teini-ikäinen tyttö.

  Valehtelisin jos toivottaisin teille hyvää jatkoa, joten sanon että toivottavasti Mikko tulee järkiinsä ja jää vaimon ja lasten kanssa, valinnan ei pitäisi olla vaikea. Parisuhte terapiaan, lasten takia edes. Jos ei onnistu ni sitten ero, salasuhteet ei ole ratkaisu.

  VastaaPoista
 23. Hmm....Me emme siis saa tuomita sinua, mutta sinä saat tuomita meidät ja sen lisäksi Mikon vaimon? Loogista.

  Suosittelen aikuiseksi kasvamista...Noh, onhan sinulla vielä joitakin kuukausia aikaa. :)

  VastaaPoista
 24. Tiedättekö miksi tää tuntuu niin epäuskottavalta? Kyllähän tällaista tapahtuu, joo, mutta että 17v tyttö alkaisi pitämään salasuhteestaan blogia, ja vielä jatkaisi sitä vaikka lähes kaikki lukijat (tai ainakin kommentoijat) tuomitsevat heidän touhunsa ja jopa haukkuvat tätä tyttöä. Ei kuulosta kovin terapeuttiselta, joten miksi Candy jatkaa..?

  VastaaPoista
 25. Vähän naurattaa, että täällä osa haluaa niin kovasti syyttää sua ja tehdä syntiseksi, että pitää keksiä väkisin jotain tän salasuhteen rinnalle. Ei helvetti ku törkee muija sillä on salasuhde varattuun mieheen ja se ei oo kirjottanu lähdeluetteloo kaikista värssyistä ja biiseistä mitä se on blogiinsa lainannu!!11;OoO Varmaan lataa musansakkin laittomasti! Joo.. uskon, että porukka täällä vikisee nimenomaan sen takia, että ei tiedä kaikkea susta/teistä/vaimosta tai yhtään mistään. Ymmärrä siis toki, että ei nuo raukat muuta voi kun haukkua, kun ne kihisee pelkästään siitä, että teidän suhde on vastoin kaikkea ja eettisesti väärin. Oon itse kans sillä kannalla, että teidän kannattaisi pitää niin kauan taukoa, kunnes perheen asiat on kunnossa ja ero vireillä. Niin kun huomaat niin Mikkoakin alkaa stressaamaan ja sen takia se tekis sillekkin hyvää hoitaa yksi asia kuntoon, ennen kuin kasvattaa toista. Ja kyllä, muakin on petetty, mutta ymmärrän, että rakkaus ei aina ole ikuista ja lapsia on kuitenkin ajateltava. En tiedä mitä Mikon vaimo tuntee. Toivottavasti ei ainakaan enää vahvaa seksuaalista rakkautta Mikkoon. Siinä tapauksessa myötätuntomittari värähtää hänen kohdalleen. En tiedä myöskään onko tää feikki, mutta mielenkiintosta jokatapauksessa joten fuck it:D

  VastaaPoista
 26. Mua sattuu lukee näitä kommentteja. Oot oikeessa, ne ei tunne sua. Toivon että huolimatta siitä mitä tahansa nyt onkin meneillään teille tulisi onnellinen loppu :) Oon lukenu sun blogia ihan alusta asti enkä osaa hirveesti paremmin rohkasta kuin mitä jotkut on rohkaisseet jo, mut oikeesti toivon sulle ja Mikolle kaikkee hyvää :)

  Uskon et tän blogin pitäminenki on opettanu sulle jotain. Toivottavasti et lannistu joidenki anonyymien kommenteista. Se on sun elämä, ei niiden.

  VastaaPoista
 27. Huih. Nyt kun luen Candyn vastauksia ihmisille täällä, niin mietin oikeasti, että miten hän nyt voi. Ei tälläisia vastauksia voi tulla ihmiseltä, jolla ei ole itsellään tosi paha olla.

  Jaksamisia!

  Kysyin muuten jo aikaisemmassa postauksessa, että mitä koet sen Mikon lähettämän biisin tarkoittaneen? Jos ei kerran kerro vaimosta vaan susta, niin meinaako hän, että teidänkin suhde loppuu nyt, jos suhde vaimoonkin loppuu? Vai mihin se biisi viittaa?

  VastaaPoista
 28. Mä en älyy Candy miten sä jaksat. Nää monet kommentit on pelkkää huoritteluu ja haukkumista. Jotkut on asiallisia ja missä mielipiteet on perusteltu, mut monet on vaa sitä et " oot nii tekopyhä ämmä..."jne tyyppisiä. Kukaan ei voi tietää miltä susta tuntuu, tai mitä sä joudut ton suhteen kanssa. Ymmärrän myös Candyn puolustus kannan, sillä jos mua arvosteltaisiin samalla tavalla ja kaikki olisivat niin kaikkitietäviä, saattaisin sanoa vielä pahemminkin takaisin.

  Candy, älä anna muiden puheitten lannistaa, vaan elä elämääsi ja jos Mikon kanssa ei onnistu elämä jatkuu. Tsemppii !

  xoxo J

  VastaaPoista
 29. Mä en sitä kohtaa tajua että miksi sä olet edes lähtenyt suhteeseen varatun miehen kanssa. Tiesit varsin hyvin että Mikolla on perhe ja vaimo. Sä olet osasyyllinen siihen aviorikokseen joka on tapahtunut. Mikkohan se tietenkin se naimisissa on se on pettäjä. Minkälainen moraali teillä oikein? Tiiätkö yhtään miltä petetystä naisesta tuntuu? Se miten sä toisinsanoen haukut mikon vaimoa täällä. sanot että sillä on mielenterveysongelmia ja muuta. Sehän on kiusaamista. Luulen että et tajua näistä asioista tuon taivaallista. Se millaisen kuvan olen sinusta saanut näiden kirjoitusten perusteella ei todellaan ole mikään henkisesti kypsän ihmisen. Olet 17 vuotias mikä on kyllä ihan ymmärrettävää ettet ihan kaikkea tästä maailmasta tajua. ei sitä tajua monet vanhemmatkaan.se suotakoon sinulle anteeksi. Kaikki nämä ihmiset jotka kritisoivat toimintatapojasi, ehkä he tekevät sen aiheesta. et näytä itse tajuavan kuinka väärin sinä teet! pettäminen on aina väärin! Mikko tekee väärin kun pettää vaimoaa. Sinä teet väärin kun olet tietoisesti lähtenyt siihen mukaan.
  Jokaisella aikuisella on oikeus päättää omista asioistaa. Miksette anna Mikon vaimolle sitä mahdollisuutta. Sen sijaan salaatte häneltä asioita. "ei ne voi vielä erota, kun aika ei ole oikea"
  milloin se aika on oikea? se ei ole myöhemmin sitten kun tilanne rauhoittuu. vaan se aika on NYT!
  Kukaan ei ansaitse sellaista elämää kuin valheessa eläminen.
  katsotaan vastaatko tähän viestiin" jotain tyyliin et tiedä elämästäni tuon taivaallista anonyymi kirjoittaja"(mikset kerro sitten lisää. me tiedetään vain se mitä olet tänne kirjoittanut) Lähdet aina hyökkäävällä asenteella puolustuskannalle. et hyväksy kritisoivia sanoja. Rakkaudessa ei ole mitään väärää. Ihminen saa rakastua ja vihata. Ne olkoon oikeuksiamme. Velvollisuutemme on kuitenkin rakastaa ja vihata toisiamme niin etteivät muut loukkaannu.
  itsekin olen rakastunut itseäni vanhempaan mieheen. Annan kuitenkin asian olla sillä hän sattuu olemaan varattu. Rakastan häntä siis salaa ja olen hänelle mahdollisimman hyvä ystävä!

  Kaikkea hyvää sinulle kuitenkin Candy! Minusta olet lahjakas kirjoittaja! t:iina

  VastaaPoista
 30. Jos mikko eroaa, se joutuu maksamaan elatusapua paljon. Jos vaimoo jää asuun kotio, mikko joutuu hankkimaan uuden kämpän. kun karkilla ei ole mitään koulutusta, se joutuis alepam kassaksi tai siivoon, on rankkaa.

  VastaaPoista
 31. Siis niinko se siis on: Mikon vaimon elamassa on jotakin joka tekee hanesta arvaamattoman ja sen takia eron kanssa viivytellaan. Varsinkin pettaminen ja sen myota ero olisi liikaa Mikon vaimolle ja tuollainen raivoaminen pitempaan tietysti vahingoittaisi lapsia. Nyt Mikon vaimolla on vahvat epailykset pettamisesta, siita riidat ja tuo aarimmainen kaytos.

  No miksei Candy tuota voi tanne blogiin myontaa?
  Ja miksi Mikko odottaa? Ei tuo tilanne paremmaksi odottamalla muutu. Rankkaa nayttaa olevan kaikilla. Ja niin kauan kun kukaan ei lyo korttejaan reilusti poytaan, tilanne pahenee.

  VastaaPoista
 32. Odotan kyllä innolla sitä päivää, kun tajuat että Mikko ei ole sun kanssa tosissaan:D

  VastaaPoista
 33. Ennen kuin tuomitset minut, pue kenkäni jalkoihisi. Kävele ne kadut, jotka minä olen kulkenut. Käsittele menetys ihmisistä, jotka olen menettänyt. Kestä kaikki tunteet ja tapahtumat, mitä olen kokenut. Kompastu jokaiseen kiveen johon törmäsin. Nouse aina uudestaan ylös ja kulje täsmälleen sama elämä, kuten minä tein. Vasta sitten voit tuomita minut ja elämäni.

  Olisiko sinun aika pukea vaimon kengät jalkaan. Mietitäänpä hetken Mikon ja hänen vaimonsa elämää.

  Mikko ja vaimo tapaavat, ihastuvat. He ovat nuoria, elämäniloisia ja tapailu on ihanaa, seksi on ihanaa. Mies on haltioissaan, nainen on ihastuksissaan. Tunteet syvenevät ja aika menee eteenpäin. He rakastuvat, kuiskivat toistensa korvaan; rakastan sinua. On aika muuttaa yhteen. Etsitään ensimmäinen yhteinen koti, ostetaan ensimmäinen yhteinen sänky. Illan hämäärään puretaan muuttokuormaa, rakastellaan ensi kerran uuden ensimmäisen yhteisen kodin lämmössä. He ovat onnelliisia, valvovat yöt läpi miettien tulevaisuutta toisiaan rakastaen. Mies ymmärtää, että tämä nainen on upea, tämän naisen kanssa minä haluan viettää loppuelämän. Mies kosii, naisen kiljaisee "tahdon".
  Bridal Choruksen soidessa nainen lipuu pitkin kirkon käytävää alttaria kohden upeana ja hehkuvana. Mies seisoo alttarilla ja miettii "vau". Nainen ojentaa kätensä ja mies ottaa siitä kiinni; tahdon, tahdon, aamen. SUUDELMA, mies ja vaimo.
  Avioseksi on ihanan kiihkeää, rouva on haltioissaa miehen antamista timanteista ja uudesta ihanasta nimestä ja tittelistä. On aika perheen. Rakastellaan koko ajan, vihdoin tulee se päivä kun nainen tekee positiivisen raskaustestin. Mies nostaa vaimon syliinsä, rakkauslapsi, JES! Yhdeksän seuraavaa kuukautta mies elää vaimolleen, hieroo jalkoja, käy kaupassa, siivoaa. Vaimo ajattelee, kuinka hyvä ja omistavainen isä miehestä tulee. Keskellä yötä nainen herää hikisenä kipuihinsa, on aika. Mies auttaa vaimon auton ja he ajavat sairalaan. Ihana kaunis esikoinen syntyy. Mies suutelee vaimoaan ja ihailee lastaan. Heillä on nyt ihana käärö, heidän rakautensa hedelmä. Ensimmäisen kerran nainen joutuu jäämään lapsen kanssa yksin jo sairaalaan. Väsyneenä synnytyksestä hän hoitaa lasta, joka herää kolmen tunnin välein rinnalle. Mies nukkuu kotona. Mies jää isyyslomalle ja hakee rakkaansa kotiin. Vauva on suloinen, mutta mies ei uskalla vaihtaa vaippaa, pelkää, että rikkoo lapsen. Vaimo ei pysty kunnolla istumaan, ei kävelemään, rinnatkin on kipeät. Häntä harmittaa tehdä kaikki yksin. Onneksi mies saa edes pizzat haettua.
  Parin kuukauden päästä on jo helpottanut, seksikin on astunut kuvioihin. Mies lupaa auttaa enemmän kun vaimo itkee väsymystään. Hetken mies jaksaakin, mutta kun äitiysloma loppuu ja vaimo jää edelleen kotiin ei miestäkään enää kiinnosta. Vaimo on väsynyt, hän hoitaa yksin, kodin, lapsen, ruoat, pyykit, silittää miehensä paidat. Vaimo ei ole vuoteen nukkunut kokonaista yötä. Mies juoksee työmatkoilla, harrastuksissa. Vaimo on luopunut elämästään lapsen vuoksi, eikä mies ymmärrä ollenkaan, että kyllä hänkin haluaa harrastaa. Mies ei ymmärrä, vaimollahan on kaikki päivät aikaa tehdä mitä haluaa. Vaimo ostaa kuntoilu DVD:n. Hän laittaa pienen päiväunille ja ryhtyy jumppaamaan. Tässä se nyt on: kauan odotettu oma aika: jumppaa olohuoneen lattialla. Mies tulee kotiin töistä. Vaimo haluaa nähdä ystäviään ilman lasta, no eihän se onnistu, miehellä on jo sovittu meno. Ruokapöydässä on vaivaantunut tunnelma. Vaimon sappi kiehuu, hän on luopunut kaikesta, miksei mieskin ymmärrä luopua jostain?

  Näin tämä yleensä menee ja sitten sinä tulet kuvioihin...

  VastaaPoista
 34. Olen lukenut sun blogin nyt alusta asti ja nää tän postauksen kommentit. Yritän kovasti ymmärtää sua mutta se ei vaan onnistu.

  Seurustelin itse 16-17 -vuotiaana 25-vuotiaan miehen kanssa. Tiedän ettei se ole sama asia ja mikkohan on paljon vanhempikin. Olin rakastunut ja ikäiseni pojat tuntuivat tosi lapsellisilta. Meillä tuntui tämän "Jarnon" kanssa olevan oma pieni maailmamme. Tulin hänelle vahingossa raskaaksi, ja sen jälkeen Jarno halusi erota. Raskaus päättyi keskenmenoon. Nykyään kun ajattelen, olen erittäin onnellinen siitä, että loppujen lopuksi näin kävi. Jatkoin silti Jarnon kanssa seurustelua ja annoin hänelle kaikki anteeksi. Kaverini ja muut yrittivät puhua minulle järkeä mutta minä olin sokeasti rakastunut. Pääsin hänestä loppujen lopuksi eroon ja se oli parhainta mitä minulle on tapahtunut.

  Ymmärrän, että sinun kohdallasi tämä on ensirakkaus ja nyt kun olet mikon kanssa ollut, hän tuntuu todella paljon kypsemmältä kuin muut. En haluaisi olla jankuttaja, mutta muut anonyymit ym. ovat oikeassa kun haukkuvat Mikkoa pedofiiliksi. Minulla on kaksi teoriaa:

  1) Joko Mikko on todella 'jälkeenjäänyt' (anteeksi, en keksinyt parempaa sanaa) ja naiivi, ja haluaa uskoa, että teidän suhteestanne todella tulee jotain. Jos näin olisi, miksei hän samantien ota eroa vaimostaan? Tiedän, että vastaat taas että lapset kärsivät ja ei se ole niin helppoa.. Mutta jos hän oikeasti rakastaa sinua eikä vaimoaan, hänen ei silloin pitäisi ajatella vaimonsa parasta. Jos ero tulee, vaimo tuskin vaatii mitään lasten yksinhuoltajuutta. Ja jos hän ajattelee, että lapset kärsivät, niin mielipiteeni on se, että lapset tulevat kärsimään joka tapauksessa. Se on ihan sama koska tämän jutun vie eteenpäin.

  2) Mikko on suoraan sanottuna sairas paska, joka käyttää sinua hyväkseen. Tuo hyväksikäyttö on nyt mielestäsi varmaan radikaali sana, koska sinä olet itse siinä yhtä paljon mukana. Mutta mieti järjellä: Mikko ostelee sinulle hajuvesiä ja muita lahjoja (pitääkseen sinut varmasti tyytyväisenä), ei suostu tapaamaan missään julkisilla paikoilla, ei vonkaa seksiä joka kerta kun näätte, ettei vaikuttaisi liian läpinäkyvältä, haukkuu vaimoaan sinulle ymsyms.

  Tämän viestin ei ole tarkoitus loukata sinua tai olla mitenkään provosoiva. Toivon vaan, että vaikka nämä kirjoitukset menee nyt sinulta ihan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos niin sitten kun mikon kanssa eroaisit, tulisit lukemaan nämä uudestaan ja miettimään kuinka oikeassa kaikki ovat olleet.

  Toivotan sinulle erittäin hyvää kesän odotusta kaikesta huolimatta:)

  -Janni

  VastaaPoista
 35. rupee pikkasen tuntuu siltä tai oikeestaan vähän enemmänkin, että tää koko blogi ei oo totta, ehk ei oikeesti ookkaan ketään mikkoa, ja siellä ruudun takana oikeesti kirjottelee vaan mielikuvitusrikas tylsistynyt nainen. mä en jaksa sen kummemmin rupee perustelemaan tai ottaa mitään esimerkkejä tähän miks mä näin aattelen , jokanen voi tehä omat mielipiteensä tästä blogista mutta mulla se sattuu olemaan tällanen. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruudun toisella puolen ei oo nainen vaan pikkutyttö

   Poista
 36. tottakai mies murtuu jos rakas ihminen vie mennessään kaksi rakasta lastakin mennessään pois.. "mikkokin" on tunne herkkä ihminen ainakin kirjotuksien perusteella,kummakos jos tuollainen että rakas vaimo lähtee kotoa pois vetää miehen maahan..

  VastaaPoista
 37. Jokainen elää elämänsä miten haluu. Kuka meistä sitä on tuomitsemaan. Jokainen tekee omat valintansa. On mun mielestä hienoa Candy kun kirjotat tänne sun tunteita & ajatuksia, koska mä kirjotin vähän aikaa mut sitten ihmiset tuli tuomitsemaan. Jos on jotain pahaa sanottavaa niin pitää sen omana tietona.

  <3: Friend

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurimmalla osalla ei ole mitään pahaa sanottavaa, ainoastaan kerrottavaa asioista, joita he ovat itse, omakohtaisesti kokeneet.

   Se, että Candy haluaa monen ihmisen kokemukset mitätöidä lauseilla "te ette tiedä, te ette ymmärrä, te ette ole kokeneet" kertoo mielestäni siitä, että hän ei vielä tiedä, miten yleisiä tälläiset tapaukset kuin hänen ovat.

   Eikä sitäkään, miten moni meistä on särkenyt sydämensä, ollut rakastanut siihen ainoaan oikeaan, menettänyt monella tavalla, surrut sydämensä pohjansa.

   Lukuunottamatta muutamia alatyylisiä viestejä itse olen kyllä nähnyt, että hyvin monet ovat näitä kokemuksiaan Candylle yrittäneet välittää, mutta ne joko ohitetaan sanaa sanomatta tai sitten takerrutaan yhteen sanaan, jonka perusteella "ei voi ottaa koko kommenttia tosissaan".

   Poista
  2. Muita ihmisiä ajattelemalla pääset elämässä huomattavasti pitemmälle kuin vain omaa napaa tuijjottaen. MYÖTÄTUNTO toista ihmistä kohtaan tuntuu olevan nykynuorisolla mahdotonta. Suurinosa (HUOM. Asiallisista) kommenteista on vain herätystä Candylle, Mikko ei voi mitenkään olla tosissaan tämän asian suhteen. Laastari on aina laastari, ja laastarilla on tapana lentää roskiin kun sitä on tarpeeksi käytetty.

   Poista
 38. Oootan niin sitä päivää kun jos vaingossa käy niin että Mikon kanssa alatte elämään onnellista perhe-elämää ja sitten se pettää sua.<3 AH SITÄ ILON TUNNETTA SIINÄ VAIHEESSA. Ja kun tämä tieto tulee ilmi, menen Mikon ex-vaimon luo skumppapullon kanssa nauramaan sinulle.

  VastaaPoista
 39. Minä kanssa vahvasti epäilen tämän blogin aitoutta.
  Mutta, jos tämä on totta, niin haluan sanoa sinulle Candy: Ei sinua tuomita tai elämääsi. Jokainen ihminen on arvokas ja ansainnut elää ja kaikki ihmiset tekevät virheitä. Mutta teot toki voi tuomita, jos ne vaan on kerta kaikkiaan väärin. Ei pettämistä ole pakko hyväksyä missään tapauksessa. Vaikka ne kuuluvatkin elämääsi, ei ne ole koko elämäsi ja siksi sinua ei voikaan ihmisenä tuomita.

  Sitäpaitsi kaikki täällä tietävät, että Mikko on se, joka tekee oikeasti todella väärin. Kyllä yli kolmekymppisen miehen ei pitäisi sekaantua 17-vuotiaan nuoren elämään tuolla tasolla, kun Mikko on tehnyt. Puhumattakaan, jos suhteenne todella on alkanut, ennen kuin olet ollut 16. Sehän on rikos hyväihme.

  Ei tämä ole Candy sinun tuomitsemista. Mikko tässä on se, joka täällä näissä kommenteissa tuomitaan. Kyllä on vain asioita, joista terveet aikuiset ovat yhtä mieltä. Olen varma, että isäsi olisi todella surullinen ja hädissään, jos tietäisi tästä teidän suhteesta. Ja syystä. Minä ainakin vanhempana kokosin hylänneeni sinut. Kokisin, että en ole ollut tukenasi ja järjestänyt sinulle aikaa ja tekemistä niin, että olet joutunut ripustautumaan vieraaseen aikuiseen hyväksikäyttävään mieheen ja hakemaan sisältöä hänen valheellisesta "rakkaudestaan".

  Vaikka tuo kirjoittamasi päivitys on kopio, se todella osuu asian ytimeen siinä mielessä, että sinä olet vielä kulkenut niin lyhyen matkaa, että et voi tietää kaikkia karhunloukkuja. Ei sinua oikein voi mitenkään tuomita, vaikka sinun jalanjälkesi koluaisikin.

  Minä hartaasti toivon, että löydät elämääsi uutta sisältöä, mikä veisi sinun huomiosi oikeaan suuntaan. Pois tästä nukketeatterista, missä lähes keski-ikäinen mies vetelee teitä muita osallisia naruista.

  Ja älä ainakaan sen takia jätä asiasta puhumatta läheisillesi, koska häpeät tapahtumia. Ei sinun vielä tarvitse osatakaan parisuhteita hoitaa hyvin, kun sinun ei vielä oikeastaan tarvitsisi ollenkaan osata olla vakavissa parisuhteissa.

  Ja kiitos Candy siitä, että olet tuonut myös lohdutusta minulle tulevaisuutta varten. Olet opettanut minulle yhden asian. Vaikka miten vanhempana yrittäisi suojella lapsiaan pahalta maailmalta, niin he itse tekevät sen tehtävän joskus aivan mahdottomaksi.

  Olen nyt jonkun verran tämänkin blogin kautta eksynyt muihin blogeihin ja en voi kun ihmetellä tätä elämänmenoa tänä päivänä. Kuvia levitetään, osoitetiedot on esillä. Nuorilla ei ole mitään pelkoa siitä, että joku saattaisi käyttää näitä tietoja väärin tarkoituksiin. Kyllä tämä on herätyksen paikka vanhemmille. Vanhempien pitäisi oikeasti ottaa puheeksi nämä yksityisyydensuoja-asiat (Ja näköjään plagiointiasiatkin ;). Nuoruuden vimma, hyväksytyksitulemisen tarve ja rakkauden kaipuu yhdistettynä internetin makeisiin ominaisuuksiin ja tiedon leviämisen nopeuteen on vaarallinen yhdistelmä. Vanhempien todellakin pitäisi hieman seurata nuortensa elämää. Ja tästäkin näkee, että edes 17 vuotias ei pysty näkemään asioita kovinkaan objektiivisesti. Tässä lähinnä viittaan mm. blogien pitämiseen. Enkä edes tähän Candyn, vaan yleensäkin nuorten pitämiin blogeihin.

  Minulle tuli sellainen tunne, että en voi auttaa. Ne ihmiset, jotka voisivat, ovat Candyn omassa kodissa.
  Pakko lopettaa siis kommentoiminen.

  Muutaman asian haluaisin sinun kuitenkin vielä muistavan: Pidä läheisesi ja ystäväsi lähellä. Pidä kiinni elämäsi oikeasti tärkeistä asioista. Yritä olla rehellinen aina kuin voit ja muista tukeutua niihin ihmisiin, joiden varmasti tiedät seisovan rinnallasi vielä kymmenenkin vuoden päästä. Muista, että nämä ihmiset ovat ne, jotka ansaitsevat rehellisyytesi ja avoimuutesi, siitä saat palkkioksi läheisyyttä, rehellisyyttä, avoimuutta ja aitoa rakkautta.

  Hyvää jatkoa Candy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti olet pukenut sanoiksi mitä itsekin olen miettinyt.

   Toivottavasti tämän lukevat ajatuksella Candyn lisäksi myös muut teini-ikäiset.

   Poista
 40. Hurjasti onkin 17-vuotiaalla elämänkokemusta..

  VastaaPoista
 41. Moikka. Oon lukenut jokaisen sun kirjotuksen ja monista kommenttejakin. En tieda pitaisko mun itkea vai nauraa kun ihmiset on niin kamalan tyhmia :DD mietin aina etta kirjottaako naa kaikki ihmiset tosissaan noita juttujaan ja miks helvetissa pitaa tulla lukemaan jos sun tekemiset ottaa niita niin paljon paahan ja pitaa tulla sua neuvomaan ja haukkumaan vaikka et kerro teijan elamasta laheskaan kaikkea taalla. hohhoijjaa. naista saa hyvat naurut mutta paalimmaisena pyorii mielessa etta ihmiset on ihan naurettavia :---) voimia sulle ja tsemppia mikon kanssa miten ikina teille kaykin :) vaikutat fiksulta nuorelta !

  VastaaPoista
 42. Voisko joku tehdä tästä hesarin yleisönosastoon kirjoituksen niin saadaan homma päätökseen? ;)

  VastaaPoista
 43. "Ennen kuin tuomitset minut, pue kenkäni jalkoihisi. Kävele ne kadut, jotka minä olen kulkenut. Käsittele menetys ihmisistä, jotka olen menettänyt. Kestä kaikki tunteet ja tapahtumat, mitä olen kokenut. Kompastu jokaiseen kiveen johon törmäsin. Nouse aina uudestaan ylös ja kulje täsmälleen sama elämä, kuten minä tein. Vasta sitten voit tuomita minut ja elämäni. "

  Niin mika sun Candyn elamassa sitten on ollut niin rankkaa??? Kuullostaa silta etta elat oikein mukavasti ja onnelista elamaa. On rikkoutumaton perhe, sisaruksia, sukua, koulu sujuu. Mihin siis tuolla paivityksella viittaat? Ongelmiin Mikon kanssako? Pah, ne "ongelmat" on itsehankittuja ja itsevalittuja. Niista paaset eroon yhdella tekstarilla tai puhelinsoitolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihmisillä vaikeeta olla vaikka ne ei täällä blogissa niistä avatuskaan ja kun ihmiset ottaa eri asioita eri tavalla vastaan, toiset rankemmin ja toiset kevyemmin.

   Poista
 44. Voin sanoa että nyt tämä postaus osui naulan kantaan!
  Itse olen myös 17-vuotias, ja voin sanoa että olen kokenut niiin paljon kaikkea pahaa että harva sitä voi edes kuvitella. Usein ne vahvat ihmiset ovat sisältä rikki, niiinkuin sinä olen Candy, haluaisit huutaa maailmanta apua mutta et voi. Pidät kaiken salassa. Itse olen ollut samassa tilanteessa eri syistä mutta lipulta kolmen vuoden jälkeen hajosin, joten toivon että löydät jonkun jolle kertoa. Itse löysin ja nyt on paljon helpompaa.

  Paljon tsemmpejä ja iso halaus, kun oikeasti rakastaa jotakin niiin siitä pitää pitää kiinni!!

  Emily

  VastaaPoista
 45. Candy Candy, kasvaisit nyt oikeasti ihmeessä aikuiseksi. Jos koet olevasi kykenevä tälle mikolle salarakkaaksi ja tulevaisuudessa puolisoksi ja lasten äidiksi sekä hänen lastensa äitpuoleksi, niin etkö sitten olisi myös kykenevä vastaamaan ihmisten kommentteihin aikuiseen tapaan?

  "Mitäseteillekuuluumitämäteen" mölinä saa sinut vain näyttämään keskenkasvuiselta penikalta. Ilmeisesti kaipaat ihmisten hyväksyntää, mutta itse et ole valmis hyväksymään epämieliuisia kommentteja. Aikuinen ihminen ei kitise kuin pentu. Itse en sortunut kertaakaan teini-ikäisenä "oon kohta 18v ja et voi sanoa mulle mitään" kitinän taakse, mutta sinun kommenttivastauksista se oikeen huokuu. Tai sitten jätät vastaamatta, mikä sekin on osoitus ylimielisestä ajattelemattomasta teinistä.

  Nyt järki käteen ja käyttäytymään kuin aikuinen, jos aikuisena kaipaat sinua kohdeltavan :)

  VastaaPoista
 46. Olen lukenut tätä blogia jo pitkään ja jossain mielessä ymmärrän ajatuksiasi ja tuntemuksiasi, vaikken olekaan ollut salasuhteessa perheellisen miehen kanssa. Nuori ja ihastunut kyllä olen ollut (enkä vanha ole vieläkään).

  Vanhempana kuin sinä, mutta teini-ikäisenä yhä, tapasin erään varatun selvästi itseäni vanhemman miehen. Tutustuimme, viihdyimme toistemme seurassa, ihastuimme. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, sillä mies ei tehnyt varsinaista aloitetta. Jos olisi tehnyt, olisin ollut täysillä mukana. Reiluna parikymppisenä tapasin erään toisen yhtä lailla vanhemman ja varatun miehen. Tutustuminen noudatti vastaavaa kaavaa kuin muutama vuosi aiemmin toisen miehen kanssa. Olimme ihastuneita, mutta tälläkään kertaa mitään ei tapahtunut, yksimielisesti päädyime siihen. Kummassakaan tapauksessa kyse ei ollut mistään päähänpistosta, vaan molemmat miehet ehdin hyvän tovin tuntea.

  Miksi kerron sinulle tapahtumista, joista ei seurannut suurta rakkaustarinaa? Kahdestakin syystä. Arvostan näitä molempia miehiä edelleen, koska he olivat suoraselkäisiä ja uskollisia. Heillä oli tilaisuutensa, mutta he eivät tehneet väärin itseään, puolisoaan, lapsiaan, eivätkä minua kohtaan. He ovat hyviä miehiä, mistä erinomainen esimerkki on juuri se, että he eivät pettäneet. Toiseksi minä itse kasvoin niiden vuosien aikana, jotka näitä kahta ihastusta erottivat. Teini-ikäisenä en ainakaan laajasti ajatellut tekojeni seurauksia, vaan olisin ollut valmis vaikka salasuhteeseen. Vanhempana ymmärsin, että kyse ei ole vain minusta ja vaikka en itse pettäisi ketään ja siinä mielessä toimisi väärin, toisten selän takana vehtailu ei olisi itsellenikään hyväksi. Pidin itseäni teini-ikäisenä kypsänä ja varmaan olinkin niin kypsä, kuin siinä iässä pystyi olemaan. Kummasti muutamakin vuosi ikää ja kokemuksia lisää sai kuitenkin näkemään asiat uudessa valossa.

  Olen iloinen siitä, ettei minun tarvitse katua tai hävetä mitään, kuten ei miestenkään. Uskoisin, että pitkässä suhteessa on normaalia ihastua johonkuhun muuhun, mutta ihastunut voi toimia fiksumminkin kuin alkaa pettää. Toki ihastus voi olla uusi elämän rakkaus, mutta silloinkaan ei saisi loukata nykyistä puolisoa, ihastusta ja muita läheisiä aloittamalla salailu- ja valehtelukierrettä, vaan vanha parisuhde pitäisi asiallisesti päättää ja uuden suhteen antaa odottaa vanhan loppumista. Ero satuttaa aina ja loppujen lopuksi syyt pitää suhde salassa ovat pelkkiä tekosyitä.

  Sinulle Candy toivon hyvää, toivottavasti et satuta itseäsi pahasti. Virheistä onneksi oppii. Kuten niin moneen kertaan on todettu, Mikko olisi aikuisempana voinut toimia toisin. Vanhempana näet nykyisen tilanteesi ja omat tekosi varmasti eri tavalla kuin nyt. En epäile, ettet jollain tasolla miettisi seurauksia nyt, mutta esimerkiksi jonkun kanssa keskustelu voisi avata sinulle uusia näkökulmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kymmenen pistettä ja papukaijan merkki. Olet todella fiksu!

   Poista
 47. Voi herranjumala. Nämä anonyymit jotka NIIN mielellään olisivat tulossa candylle asioita suoraan sanomaan koska "ei tuota mitään vaikeuksia" ja samalla kehottavat häntä paljastamaan henkilöllisyytensä kommentoivat itsekin anonyymisti. Kun he kerran ovat niin aikuisia ja rohkeita että voivat mennä teini-ikäistä tyttöä haukkumaan päin naamaa (koska sitähän suurin osa näistä kommenteista on) niin kyllä se ensimmäinen siirto kuuluu tapahtua heidän puoleltaan ja näin ollen heidän kirjautua sisään omalla nimellä ja naamalla tai tarvittaessa luoda profiili samoin periaattein. Hehän tässä olivat sanomassa suoria sanoja, heidän kannaltaan valitettavasti siihen ei candyn naamaa ja nimeä tarvita. Riittää vain näiden kommentoijien henkilöllisyys.

  Tämä myötähäpeän tunne mikä tulee näitä kommentteja lukiessa on niin hirveä että teinä ryömisin takaisin sinne kiven alle mistä olette tulleetkin, opettelemaan ensin vähän käytöstapoja ja sitten vasta kaivautumaan ihmisten ilmoille takaisin. Kirjoitusten perusteella vaikuttaa olevan aika nuorta porukkaa ja niille nyt on normaalia nillittää joka asiasta ja oikein rypeä toisten ihmisten asioissa kun ei rahkeet riitä muuhunkaan mutta jos joukossa on yhtään yli 20-vuotiasta jotka kommentoivat samalla tavalla niin jumalauta hävetkää aikuiset ihmiset. Pikkupennuilta ei nyt voi odottaakaan että osaisivat käyttäytyä kunnolla mutta aikuisilta sitä edellytetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä, ensimmäinen ano joka kehoitti kertomaan minne saan tulla, en aikoisi mennä haukkumaan huoraksi yms. :)
   Mutta voisin mennä muuten sanomaan ihan suoraan miten vitun väärin Candy tekee. Suurin väärin tekijä on edelleen Mikko, mutta Candy on jo niin aikuinen, että saa ottaa vastuun myös teoistaan :)

   Ja miksi ihmeessä minun pitäisi itseni paljastaa, jos ei kerran Candykaan paljasta? Voi myötähäpeä sinua kohtaan -.-'

   Ano vastaa anolle, jos Candy kirjoittaisi oikealla nimellään, kirjoittaisin minäkin oikealla nimelläni.

   Poista
 48. Tuntuu että et oikeasti ole 17 v vaan joku vanhempi nainen feikkaa. Kirjoitustyyli ei tunnu kotona äidinhelmoissa olevan teinin kirjoitukselta.

  VastaaPoista
 49. Kannattaa kuunnella Kristiina Wheelerin Ensimmäinen nainen!
  Ihan mahtava kappale vaikka ei ihan sanatarkasti sun tilannetta kuvaiskaa nii varmasti pystyt samastumaan :)

  VastaaPoista
 50. CANDY! Miksi et vastaa "Eevin" viesteihin? Kerrankin sait ei törkeästi kirjoitettua kritiikkä. Hienosti kirjoitettu eevi! Puit ajatukseni tekstiksi mitä en olisi itse osannut kirjoittamalla ilmaista. :)


  Ja minun täytyy antaa tähän juttuun, on totta tai ei, näkökulma omasta elämästäni. Vaikka en ole hyvä ilmaisemaan itseäni kirjoittamalla, yritetään. :D

  Minä olin tuo Mikon vaimo.. järjestin järkyttäviä riitoja, haukuin, syyllistin.. sekosin. Ja tiedätkö mistä tämä johtui? Masennuksesta!

  Masennus alkoi kyteä minussa kun muutimme uudelle paikkakunnalle mieheni työn perässä, esikoisemme syntyi, jäin kotiin hoitamaan vauvaa, vauva valvotti.. Olin hyvin yksinäinen uudella paikakunnalla ja mies teki pitkää päivää uudessa työssä.

  Aloin jo tässä vaiheessa jäpistä miehelle, parisuhde ei voinut hyvin. Sitten alkoi näyttää siltä, että jäämme kahden asunnon loukkuun. ISOJA taloudellisia huolia..

  Aloin tosissaan väsymään ihan kaikkeen.. Lapseen, mieheen. Ei ollut ketään kelle puhua, en ole koskaan ollut hyvä avautumaan. Pidin kaiken pitkään sisälläni. Masennuin, ja se kaikki alkoi purkautumaan tosi huonolla tavalla ulos.. haukkumalla, syyllistämällä, ihan sekopäisenä kiukkuamisena.

  Mutta voi kiitos luoja, että olen saanut puolisokseni hyvän, empaattisen, vastuuntuntoisen miehen! Hän suostutteli hakemaan apua ja koko vyyhti alkoi purkaantua. Helppo se tie ei ollut ja miehelläni on myös ollut aikoja kun hän on vain halunnut lähteä.. mutta ei luovutettu. :)

  Kun lukee tätä blogia, oli se totta tai ei, niin arvostan miestäni vain enemmän jos se on mahdollista. Eli kuka oletkaan, olet tehnyt edes vähän hyvää.. ;) Hän ei lähteny tuolla tavalla karkuun hirveän vaikeaa elämäntilannetta.. vaan toimi kuin aikuinen mies. Että rakastan miestäni! :)

  Toivottavasti tämä saa sinut ehkä ajattelemaan, tämän sotkun minkä olette siellä luoneet, kaikkia osapuolia!

  Onnea elämään! Tuosta "elämän kokemuksesta" voisin kirjoittaa toisen tarinan.. mutta en halua provosoida sinua, ja ihan oikeasti toivon vain kaikkea hyvää. Onnea elämään!

  VastaaPoista
 51. Löysin tänään blogisi ja luin yhdeltä istumalta kaikki kirjoituksesi. Ymmärsin, että olet lukiossa.
  Tulet varmaan onnistumaan ainakin aineen kirjoituksessa, tekstisi on melko kypsää 17-vuotiaan kirjoittamaksi.
  Toivottavasti osallistuit myös wanhojen tansseihin, ettet jättänyt kokematta prinsessapäivää vain tämän elämäntilanteesi takia. Ota nuoruuden iloista kaikki irti huolimatta siitä, että rakkauselämäsi poikkeaa samanikäisten totutuista kuvioista. Jos sinulla nyt vasta on hiihtoloma alussa, niinkuin jossainnpäin Suomea on, ota etäisyyttä kotipaikkakuntaasi ja suhteeseesi. Lähde vaikka kauempana asuvan kaverin luokse ja vietä viikko normaalia teinielämää. Suhteesi myötä olet joutunut liikaa pohtimaan asioita, jotka luontaisesti eivät ikäisellesi kuulu. Kyllä Mikkosi varmasti odottaa ja viikon kestää ilman sinua ja järjestellä asioitansa rauhassa.

  VastaaPoista
 52. http://www.iltalehti.fi/sydan/2012030115274425_sd.shtml


  Ähähäh onnea vaan kun pettäjä Mikko kalmankalpeana kellahtaa kuolleena päälles kesken seksin!! XD

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3