tiistai 14. helmikuuta 2012

Hyvää Ystävänpäivää kaikille! :)

Kaikki kuvat osoitteesta weheartit.com

Ihanaa ystävänpäivää siis kaikille! Mä olisin kovasti halunnut viettää tänään aikaa Mikon kanssa, mutta se on lupautunut tekemään lastensa kanssa tän päivän kunniaks jotain kivaa, joten annan niiden kanssa ajanviettämisen mennä mun kanssa olemisen edelle, tottakai. :)

Kyllä me keretään Mikon kanssa olemaan myöhemminkin yhdessä ja viettämään jälkikäteen omaa ystävänpäivää. Ja jos joku sitä ihmettelee, niin kyllä, Mikko on sekä mun miesystävä, että myös ystävä. Tässä ajassa siitä on kehittyny mulle yks maailman tärkeimmistä ihmisistä, jonka kanssa ajanviettäminen on aina hauskaa ja ihanaa, ja jolle avautua.

Lähen kohta viettämään tyttöystävieni kanssa laatuaikaa. Suunnitelmissa olis mennä ensin erääseen ihanaan kahvilaan notkumaan ja sit mennä kattomaan elokuvaa yhden meistä luokse, jossa tullaan luultavasti tapojemme mukaisesti vetämään herkkujen syömisen yliannostukset :D.
Muistakaa kertoa ystävillenne, kuinka tärkeitä ne teille on ja pitäkää niistä kiinni. Ne on yks elämän kantavimmista voimista <3

Ainiin, Mikko paljasti mulle eilen, että se on suunnitellut vievänsä mut enskuussa laivalle! En malta odottaa, risteilyissä on aina oma hohtonsa ja fiiliksensä <3

292 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää sinne päin. Vietä kiva ilta ja toivotaa, että laivareissu onnistuu.

  VastaaPoista
 2. ystäväs varmaan toivois et luottaisit niihi sen vertaa et kertoisit susta ja mikosta. ihmettelen millasina pidät ystäviis ku et ees parhaalle ystävälles voi kertoo. oot niin kylmä ihminen oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka mulla onkin maailman parhaimmat ystävät joita rakastan ja arvostan yli kaiken, niin tosiasia nyt vaan on se, ettei kenenkään muuhun kun itteensä voi luottaa 100%:sesti.

   Nyt ei todellakaan ole oikea aika riskeerata mun ja Mikon yhteistä sujuvaa tulevaisuutta kertomalla kenellekään mitään, joten oon sitten vaikka mainitsemas kylmä ihminen, kun suojelen itteeni, Mikkoa, ja sen koko perhettä pitämällä tän meidän suhteen salaisuutena.

   Ja kun tälläsen asian kertominen ei ole mikään sellanen "luottaisin niihin ees sen vertaa"-laajunen. Voin kertoo niille kaikki noloimmat jutut ja joitakin muita salaisuuksia, vaikka nyt et "joo, mul on peräpukamia" (ei oikeasti ole), ja tietäisin ettei ne kerro siitä eteenpäin, mutta "hei, mulla on ollu jo yli vuoden salasuhde naimisissa olevaan mieheen"- ei oo sitä luokkaa, jonka vois tosta noin vaan kertoa - vaikka kuinka paljon luottaiskin.

   Jotkut asiat on hyvä pitää vaan omana tietonaan - ja joskus parempikin niin.

   Poista
  2. Kaikkea ei minunkaan mielestä tarvitse kertoa vaikka luottaisikin ystäviin. Tuskin minäkään aivan heti kertoisi. Tosin vuosi rupee olemaan pitkä aika. Olen usein miettinyt mitä tekisin jos nyt olisin raskaana niin en tietäisi miten voisin siitä kertoa kaverille. Onneksi sitä ei pariin vuoteen tapahdu.

   Poista
  3. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD hienoa Sara

   Poista
 3. Hyvää ystävänpäivää jokaiselle.Gandylle ja kaikille kirjoittelijoille ja tätä blogia seuraaville.Kevättä ja valoa kohti mennään.Gandy.Mikä on valoisinta elämässäsi tänään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gandy, aaww kuinka suloista! :D

   No, tänään valoisinta mun elämässä on tietenkin ihanat läheiseni. Ystävät ja perhe siis :) Mikkoa unohtamatta. Valoa mun päivään tuo myös tieto tuosta risteilystä ja sen suunnittelemisesta - mitä aion ottaa sinne mukaan, mitä ostaa sieltä yms..

   Poista
 4. Härlig alla hjärtans dag! :) ps. omnom mitä kuvia.

  VastaaPoista
 5. Ja samalla taitaa viettää ihanaa ystävänpäivää vaimonsa kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, no pitäähän senkin joskus jotain erikoisempaa ajanvietettä Mikon kanssa saada, ettei sen epäilykset heräilis liikaa. :)

   Tosin ne kyllä tekee aikalailla koko päivän lasten tahdon mukaan, joten mitään superromanttista ystävänpäivä leffailtaa suklaiden ja ruusujen parissa ei ole niiden kahden välillä tiedossa.

   Poista
  2. Lapsethan menee nukkumaankin illalla :)
   Helposti on aikaa tuollaisellekin.
   Lapset nukkumaan, esim. viinipullo auki, sohvalle vieritysten yms.

   Jos ei halua, että epäilykset heräävät, niin aika varmasti tapahtuukin :)

   Poista
  3. Totta, niin meneekin, mutta siinä vaiheessa Mikko lähtee vetää juoksulenkin (ja tulee ehkä sittenkin illasta moikkaa mua!<3) ja vaimoke painuu nukkuu et jaksaa herätä aamulla aikaisin töihin.

   Näin niillä ne illat yleensä menee..

   Tosin eipä mua kyllä haittais jos ne kattois jonkun kliseisen romanttisen komedian, kun tiedän että Mikko inhoo sellasia. :D

   Poista
  4. Ja ei yhtään muka vaimo ihmettele miksi ukolla ei enää seiso ;) Aika varmasti epäilee, jos Mikko noin toimisi vähän väliä :) Ja sillä saa välteltyä yhteisiä petipuuhia.

   Poista
  5. Mikon mukaan illat siis menee noin, mutta mistäs tiedät, ettei ne harrasta villiä seksiä sen hömppäkomedian jälkeen? Kyllä naisella on tarpeet ja olen ihan varma, että hän kyllä pyytäessään saa omalta aviomieheltään. Ja pitääkin saada, koska ovat naimisissa. Siihen sinun vaan on tyydyttävä.

   Poista
 6. Minä en muuten yhtään ihmettele, että vaimo on inhottava. Tai ehkä on inhottava. Mistäs sitä tietää.
  Onko Mikko antanut vaimolleen tuollaista aikaa? Laivalle tai hotelliin tms? Jos ei, vaan juoksee itse ainoastaan tuollaisissa ajanviete paikoissa, en ihmettele, että vaimoa ottaa päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se nyt hyvänen aika sentään niistä tiedä :) Mikko on "työmatkoilla" ja "jätkien kanssa reissussa", ei hotelleissa ja risteilyillä.

   Poista
  2. Sama asia. Antaako hänkin aikaa vaimolleen? :)
   Ihan sama minkä tekosyyn varjolla reissaa ja menee, hänhän menee.

   Poista
  3. Ja tämä taisi olla sellainen kysymys, mihin sinulla joko ei ole vastausta? Tai vastaus on, että ei, Mikko ei anna vaimolleen aikaa mennä vaikka kylpylään viikonlopuksi?

   Toisaalta, tuskinpa sinä alkaisit ainakaan myöntämään, ettei Mikko anna aikaa vaimolleen :) Sehän toisi vain miinuspisteitä taas lukijoille Mikkoliinista :)

   Poista
 7. eiks toi laivareissu oo jo pikkusen riski :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ja ei. Plussana siellä on suurimmaks osaks känninen väki, joten pieni matalan profiilin pitäminen riittää. Ei me nyt kuitenkaan kuolaa vaihdeta just kaikista ihmisvilkkaimmissa kohdissa.

   Poista
 8. Pakko kysyä mitä hohdokasta on risteilyssä verrattuna esimerkiksi suunilleen samanhintaiseen kylpylähotelliviikonloppuun? Ei ole tarkoitus ottaa kantaa teidän reissuunne, kunhan ihmettelen mitä kivaa kukaan näkee ahtaissa hyteissä ja muutenkin ahtaassa laivassa, jossa joka paikka on täynnä orveltäviä ihmisiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se hohdokasta, jos ei oikein ole kokemusta laivaristeilyistä.

   Poista
  2. No ei se kyllä mitään varsinaista luksusta olekaan, mutta kyllä siinä silti mulle itelleni on oma hohtonsa. Se tunnelma risteilyillä on vaan niin kiva, mä tykkään. :)

   Se jos joku on kunnon irtiotto arjesta, kylpylähotelleissa on lähinnä vaan tylsää. (ei me nyt kokoaikaa jakseta vaan nyhjätä toistemme kainaloissa jotkut kylpytakit päällä tai lillua pikkulasten kusemissa altaissa, näin kärjistetysti sanottuna:D)

   Poista
 9. Alaikäinen tarvitsee vanhemmiltaan kirjallisen lupalapun risteilylle, jos ei ole laivalla omien huoltajiensa seurassa. Joten miten ajattelit tämän asian hoitaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpostikin, onks tossa muka joku ongelma? :D Mikko on jo sen ikäinen, että se voi olla mun "valvojana", jos joku sitä tulee kysymään.

   Poista
  2. Ai niin muuten :)
   Varmaan pitää Mikon väärentää lupalaput Candylle tms. :)

   Poista
  3. No jos sinä olet alaikäinen, ja Mikko ei ole sinun huoltajasi. Teillä on ongelma.

   Poista
  4. http://www.tallinksilja.com/fi/mainMenu/usefulInformation/ageregulations.htm

   0-17 –vuotias saa matkustaa:
   · Huoltajan* seurassa
   · Huoltajan* valtuuttaman perheenjäsenen** tai huoltajan valtuuttaman yli 30-vuotiaan valvojan*** seurassa, jolloin huoltajan allekirjoittama matkustuslupa on oltava mukana matkalla

   Ellet sitten ehdi täyttämään 18v :) Taitaa tulla aika kertoa vanhemmillesi?

   Poista
  5. Ei tuo ole mikään ongelma. Sitten vaikka pyydän äitiä kirjoittamaan mulle lupalapun, sanon lähteväni jonkun kaverin ja sen porukoiden kanssa risteilee.

   Ei ne enää multa kysele tai varmistele mun menoja. :) Joten tässä ei nyt edelleenkään ole mitään ongelmaa, tuo saadaan helposti hoidettua tavalla tai toisella.

   Poista
  6. Lisää valheita :)

   Poista
  7. Valheita? Onko muka jonkun mielestä ehdottomasti valehtelua sanoa, että minä, 17-vuotias (huom. kohta täysi-ikäinen!!) nainen voin lähteä risteilemään ilman suurta huolta siitä, että päästäiskö vanhemmat ja kirjoittaisko ne lupalapun. Siitä puhumattakaan että ne alkais sen enempiä kyselemään.

   Ei mun tarvitse kysellä tälläsiin enään mitään lupia jos itse suurimman osan maksan. Mä lähinnä vaan ilmoitan lähteväni.

   Poista
  8. Niin siis kyllä siinä lupalapussa pitää lukea henkilötunnusta myöten, KENEN seurassa huoltaja lapsena sinne laivalle päästää.

   Ihmeelliset vanhemmat kyllä sulla, jos ei kiinnitä sun touhuihin mitään huomiota.

   Entä sun isoveljesi, tietääkö hän mitään?

   Poista
  9. Miten niin ei ole valheita, jos valehtelet lähteväsi kaverin ja hänen vanhempiensa kanssa? :)

   Ei taida vanhemmat kauheasti välittää sinun menoistasi?

   Poista
  10. Niin, no mitä sitten? :D

   Mitä ihmeellistä siinä muka on, jos ne ei yritä kontrolloida mun menemisiä ja tekemisiäni? Eriasia, jos olisin ihan hulttio, ongelmanuori jossain ongelmissa, mutta kun en ole. Ne luottaa muhun, ja antaa mun mennä miten haluan.

   Kyllä ne nyt sillon puuttu mun tekemisiin, kun olin nuorempi, mutta nykyään antaa jo mun tehdä itse omat päätökseni menemisieni suhteen, kun muuten mun elämä on niin hallussa.

   Sillon varmaan kattois enemmän perään jos olisin kussut tärkeitä juttuja, mut kun en ole, niin miks niiden sit pitäiskään?

   Ja ei tiedä isoveli mitään.

   Poista
  11. Siis eivät katso kenen henkilö tunnukset ja muut laitat lappuun? Vai kirjoitatko ne jälkikäteen?

   Poista
  12. Ootko sä oikeasti nyt miettinyt tätä asiaa kunnolla? Sä oot alle 18-vuotias. Ei sinne laivalle niin vaan lähetä alaikäisenä jonkun tuntemattoman äijän valvomana! Itte ku oon alaikäsenä ollu laivalla piti olla KAKSI valvojaa, SAMASSA hytissä. Miten sä aattelit sitten ns. "väärentää" ne tiedot sinne? Ja meinaat, että vanhempas ei kysy sun kaveris vanhemmilta, että onko ne OIKEASTI menossa sinne? Että näin vain päästää 17-vuotiaan pikkulikan huviristeilylle. Salli mun nauraa.

   Poista
  13. Voih, nyt taisi paljastua "Candyn" pikku salaisuus...

   Eli mitään "Candya" tai "Mikkoa" ei olekaan, vaan "Candyn" takaa paljastuu mieshenkilö, joka yrittää tökerösti nuorten kielellä.

   Olisi kannattanut ensin miettiä tarkemmin tuota risteilyteemaa. Koska blogin kirjoittaja on itse täysi-ikäinen, ei tuo lupalappu vanhemmilta tullut edes mieleen.

   Joskus sitä vaan puhuu itsensä pussiin :D

   Poista
  14. Olen samaa mieltä Candyn kanssa. Kyllä minä saan huidella missä haluan eikä tarvitse kertoa minne menen mutta kun vanhemmat tietää että en juo ja kaveripiirini on muutenkin rauhallinen. Mutta kyllä vanhempani minusta välittää esimerkiksi haluaisin kovasti muuttaa omilleni mutta minulla ei ole töitä ja vaikka kuinka yrittäisin keksiä keinon muuttaa mutta äidin järkevät puheet kääntää aina pääni. Ja samaa minäkin mietin että eikö tarvita vanhempien allekirjoitus? inakin kun minä olen ollut niin on tarvinnut.

   Poista
  15. Aijoo ja eikä ole niin että alle 21w tarvitsee huoltajan? vai onko se muuttunut? (sanokaa että on muuttunu pliiss)

   Poista
  16. Lisää valheita tulee just siinä että et ole vielä täysi-ikäinen ja kehtaat pyytää vanhemmiltasi kusetuslappuun nimen. Onneks mikko jättää sut sit ku sun hedelmällisin ikä on ohi nii ei tuu samanlaisia lapsia enää maailmaan.

   Poista
  17. ihan uskomatonta että jollain on aikaa ja halua mennä siljalinen sivuille kopioimaan noita lupahommia, ja muutenkin ihmettelen usein näitä anoja kuinka heitä "ei kiinnosta" mutta silti näkevät paljon vaivaa ja viitsivät edes kommentoida. en itse ala kommentoimaan sun ja mikon suhdetta sen kummemmin, sillä tilanne on niin sekava ja vaikea nähdä ulkopuolisen silmillä. onhan tällainen tilanne aika vieras, outo ja en ymmärrä kaikkia valintojanne, mutta onnea elämään kumminkin:)

   Poista
  18. Me kyllä alaikäisinä valehdeltiin syntymäajat jo risteilyä varatessa. Ja se ainut täysi-ikäinen kävi sitten hakee liput tiskiltä.

   Poista
  19. Ei laivalla mitään lupalappuja kysellä.

   Poista
 10. Ootteko Mikon kaa rakastelleet koskaan? Ja onko tämä Mikko hänen oikea nimensä vai "peitenimi". Ei se musta oo riskialtista mennä risteilylle ku voisit olla sen tytär... ootteko menossa ruotsi risteilylle vai? Onko sulla sisaruksia? ootko koskaan käyny Mikolla tai nähny sen lapsii? Tällänen pikku romaani tuli ;DD HYvää ystävänpäivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan. Ei ole oikea nimi, vaan peitenimi. Munkaan nimi ei oikeasti ole Candy. :D Ja en tiedä vielä mille risteilylle, mutta luultavasti kyllä. On, isoveli. Olen käynyt niiden luona ja vilaukselta joskus sata vuotta sitten nähnyt sen lapset.

   Hyvää ystävänpäivää myös sulle! :)

   Poista
 11. CandyKing(vai pitäisikö sanoa Queen),
  Nythän haluat että kaikki kansa alkaa kilvan supisemaan ja tekemään salapoliisityötä eetä näkisivät teidät laivalla or what ever. Et jaksais TAAS. Sinä et tunne käsitettä "ystävyys", olet yhtä kaukana siitä kuin kuu maasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahahah, no niin just. Onnea vaan kaikille salapoliisityön parissa, eihän ensikuussa tosiaan olekaan kun 31 eri päivää, jolloin voitais olla siellä, eri laivoista puhumattakaan.

   Enköhän mä kertois tarkempia päivämääriä tai laivan jolle ollaan menossa, jos oikeasti haluaisin jotain huomiota tai sitä, että kukaan alkais mitään supisemaan.

   Ja sinä et tunne mua tai tiedä minkälainen ystävä olen, joten sä et ole kukaan tai mikään asiasta mulle sanomaan.

   Poista
 12. et oo tainnut seurustella muiden kaa? ja kauan oot mikon kaa? ootko saanu siltä ensisuudelman ja se on tainnu viedä sun neitsyyden? Millanen sen vaimo on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä jos lukisit blogiani vähän tarkemmin niin tietäisit kaikkiin kysymyksiis vastaukset? :)

   Varsinkin niihin, kauanko Mikon kanssa oon ollut, siihen etten oo sen kanssa neitsyyttäni menettänyt tai sen kanssa ekaa kertaa suudellut yms.

   Ei millään pahalla, mutta alkaa turhauttaa samojen kysymyksien toistelu, kun pienellä selailulla niihin kaikkiin löytäisi vastauksen.

   Poista
 13. Joko vanhempasi ovat suoraan sanottuna surkeita tai sitten eivät vain välitä, mikäli eivät katso yhtään, että kenen nimi siinä huoltaja-kohdassa on risteilylle mentäessä. Ja entistä enemmän pitäisi herättää ihmetystä jos tyhjään paperiin pyydät nimmarin. Säälittävää oikeasti.

  Tässä taas näkee miten tyhmänä pidät vanhempiasi (ok, ehkä heitä ei kiinnosta, mutta luultavasti pyytää ainakin valvojasi puhelinnumeron yms..) mutta myös Mikon vaimo. Eikä omakaan äo:si vaikuta kovin korkealta. Ihan niinkuin se vaimo ei ihmettele mitään, jos mies juoksee ja reissaa ja viettää kotonaan tasan arkiyöt. Hmm.. Ja ei seiso, ei halua seksiä, ei hellyyttä eikä myöskään vaikuta auttavan paljoa kodin ja lasten kanssa kun koko ajan on jossain...

  Kyllä vaimo on jo jäljillänne tai sitten Mikko vain kusettaa sua, mikä ei näemmä edes paljon vaadi.. Noh, ehkä huomaat vielä itsekkin, miten naurettavalta ja lapselliselta nämä teidän "tulevaisuuden suunnitelmat" kuulostavat. Minulla on elämänkokemusta lähes 3 kertaa niin paljon kuin sinulla ja tiedän kyllä mistä puhun. Hieman nyt oikeesti järken käyttöä ja kriittisyyttä. Olet antanut Mikon jatkaa tätä "kohta erotaan" juttua jo kohta varmaan 2 vuotta, ainakin (kyllä, en ole kärryillä kauanko olette tapailleet). Olisiko jo aika vain laittaa stoppi moiselle vedätykselle?

  Mikollahan on kaikki täydellisesti tällä hetkellä: kuvailemasi hyvä työ ja ura, ihanat lapset, kotiorja-vaimo, oma talo ja nuori TYTTÖystävä, jonka kanssa pitää hauskaa... Hän saa harrastaa, luoda uraa ja tulla kotiin suoraan pöytään nauttimaan vaimon tekemää ruokaa. Vaimo hoitaa kodin ja lapset. Hän vain nauttii siististä talosta, ruuasta ja lapsiensa seurasta silloin kun jaksaa/ehtii.. Saamaton paska moinen mies. Mutta myös tietyllä tavalla fiksu, ottaa edun kaikesta ja nauttii elämästä. Arjesta vaimonsa kanssa ja sinusta saa hyvää viihdettä...

  Onnea matkaan, putoat vielä korkealta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kerrankin tuli aivan täydellinen kirjotus, kiitos sulle joka tän kirjotti! Toivottavasti candy lukee tän ja tarkasti ;)

   Poista
  2. Hohhoi taas..

   Suosittelisin kaikille enemmän ikää ja elämänkokemusta saaneille laskeutumaan sieltä ylhäisyydestään ja keskustelemaan samantasoisena asettamatta itseään iän ja "elämänkokemuksen" perusteella millekään jalustalle.

   Sä et tunne mua, Mikkoa tai sen vaimoa, joten millä perusteella sä kuvittelet tietäväs meidän asioista yhtään mitään?

   "Mä tiedän kyllä mistä puhun" on naurettavin argumentti koskaan, varsinkin tälläisissä tilanteissa, kun yrittää vakuuttaa kivenkovana tietävänsä itse asianosaisia paremmin, miten asiat oikeasti on, tai miten ne tulee menemään.

   Ihan oikeasti suosittelisin kattomaan peiliin, tän kummempaa vastausta en edes vaivaudu sulle antamaan, kun asentees on tota luokka = junttimaista vähättelyä, irvailua ja olettamista.

   Poista
  3. Hyvä pointtihan tuossa oli. Sä et tiedä, mitä siellä kotona aivan oikeasti tapahtuu. Mikkohan pystyy kusettamaan sinua ihan täysillä, koska sinulla ei ole mahdollisuutta todistaa hänen väitteitään valheiksi.

   Tuo on monelle miehelle ihannetilanne.

   Poista
  4. Sun ainoa argumenttisi se "mä tiedän mistä puhun" on. vain ja ainoastaan sinun, candy-lapsonen. Lisäksi sinä tässä olet juntti etkä kunnioita vanhempia ihmisiä: et vanhempia kommentoijia, et Mikon vaimoa, et edes omia vanhempia.

   Poista
  5. Candy, tuo viesti oli oikeasti asiallinen ja osuva. Kirjoittaja ei vaan ota nyt huomioon tosiaan sitä seikkaa, että sinä et välttämättä kerro meille kaikkea oleellista.

   Jos olet aivan täysin vakuuttunut, että Mikko eroaa, niin minä luulen, että se mitä sinä et kerro on se, että Mikko on jo jäänyt kiinni. Mikko ei vaan ehkä vielä ole valmis eroamaan, koska yrittää järjestellä omaisuusasioita. Näin hän ainakin sinulle asiat kertoo ja osittain on varmasti tottakin. Mikko asuu jo omassa asunnossakin varmasti. Sinä tiedät, että ero tulee varmasti. Mutta ei se välttämättä mene niin, vaikka asiat näyttäisivät lähes varmalle. Ehkä Mikko on herännyt vihdoin unesta ja haluaisi jatkaa vaimonsa kanssa, mutta on jo liian myöhäistä. Toisaalta ehkä vaimo on päättänyt ottaa eron. Ja sinulle on ihan sama miten ero tapahtuu, kunhan se tapahtuu.

   Älä silti usko, että Mikko valitsee sinut elämänkumppanikseen. Ainakin jos faktat ovat tasan ne mitä olet täällä kertonut. Jos sinulla on vielä jotain ratkaisevaa, joka puhuu yhteisen tulevaisuutenne puolesta, niin kannattaisi valaista hieman. Koska se mitä nyt olet kertonut ei todellakaan riitä läheskään tulkoon vakuuttamaan yleisöä. Sillä halusitpa tai et, niin fakta on se, että näitä pelureita riittää. Usko tai älä, niin maailmassa on ihmisiä, jotka kusettaa ihan tarkoituksella ja vieläpä niin, että eivät itsekään tajua miten syvällä ovat omassa valesopassaan. Ja he osaavat sen niin hyvin, että yleisö ei todellakaan tajua yhtään, miten pitkään ja paksusti heitä on pissitetty silmään. On todellakin huolestuttavaa, että Mikon vakuuttelut perustuvat puheisiin ja että hän salaa asioita perheeltä ja sinä joudut salaamaan asioita perheeltä. Usko tai älä, niin tuo on juuri se loukku, mihin monet erehtyvät. Uskotaan näitä höpinöitä, että jotain pitää vielä selvittää ja sitten vasta valitsen sinut kokonaan. Jos Mikko on tällainen peluri, sinä olet huumetta, mutta niin on myös perhe. Ei sitä niin vaan luovuta siitä kaikesta hyvästä, mitä tuo kuvio antaa. Rakkaus on ihana, mutta vaarallinen asia. Se sokaisee pahemman kerran. Eikä sitä silti kannata vältellä ja ruveta täysin kyyniseksi.

   Vilpittömästi toivon sinun kannaltasi, että et olisi mukana kuvaamassasi liemessä. Mutta oli asiat miten tahansa, niin sinun kannalta asiat ovat todella vaikeassa jamassa. Vaikka Mikko olisi sinuun vilpittömästi rakastunut ja aikeissa erota, on todella itsekästä ja epäkypsää häneltä tuoda sinua keskellä näin vaikeita ihmissuhdekuvioita, missä elämää enemmänkin nähnyt voi romahtaa täysin. Lisäksi hän olisi suoranaisen tyhmä. Jokainen hieman elämää nähnyt ja kokenut tietää, että 17v on hyvin mobiilissa elämänvaiheessa ja tätä vapautta etsiä ja löytää pitäisi tukea, eikä sinun ikäistäsi kannata kahlita vielä mitenkään. On ihan käsittämättömän iso riski hylätä perhe ja laskea kaikki ikäisesi rakkauden varaan. 17-vuotinen itsekin luulee, että voi sitoutua loppuelämäkseen, mutta moni vaan muuttuu muutaman vuoden sisällä niin paljon, että sanat on syötävä.

   Toivon kaikesta huolimatta, että kaikki päättyy hyvin kaikkien teidän osalta, jos tämä on todellinen tarina ylipäätään.

   Poista
 14. Niin ja muuten? Luuletko, ettei ihmiset varsinkin tässä vaiheessa sinut tunnista? Vaikka eivät näekään. Olet kertonut avoimesti lähteväsi laivalle. Kun se tulee, valehteletko kavereillesi ja muille, että olet jossakin muualla? Vai kerrotko lähteväsi laivalle?

  Ja tuli mieleen, että kun kerrat muuntelet totuutta, ette välttämättä edes lähde laivalle ja siksi ei tuota mitään ongelmia lähteä Mikon kanssa. Koska eihän muualle tarvitsekaan mitään lupalappuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ne mut ihan oikeesti tunnistais? Moni ei tunnu tajuavan sitä faktaa, ettei niillä ole hajuakaan kuka olen, minkä näköinen tai edes sitä, ettei mun nimi ole oikeasti Candy, tai Mikon Mikko.

   Teillä ei ole mitään, millä todistaa nuoremman naisen ja vanhemman miehen jossain nähdessänne, että ne ihmiset olis just minä ja Mikko.

   Ja mitä sanomisiini tulee, niin en tiedä vielä mitä meinaan kavereilleni kertoa. Voi olla, että sanon lähteväni vanhempieni tai jonkun toisen kaverin (jota ne ei itse tunne) risteilemään, tai sitten sanon lähteväni jonnekin muualle, vaikka sukuloimaan tai jotain.

   Mmmm, voi olla joo, mut kyl me ihan oikeasti laivalle ollaan menossa. Ei tullut vaan ekaks toi lupalappujuttu mieleen, kun ei mulla oo ennenkään ollut ongelmia mihinkään päästä.

   Poista
  2. Tarkoitin ihan kyllä sitä, että jos/kun lähdet Mikon kanssa laivalle, kerrotko myös kavereillesi mihin menet? Vaikka et kerrokaan kenen kanssa.
   Jos he lukevat tätä, niin entä jos he osaavat yhdistää sinut Candyyn? Ihan siis pienikin asia voi saada epäilykset heräämään.

   Ihan siis sitä tarkoitin.

   Poista
  3. Hmmm, edelleenkään en voi vielä kovin tarkasti sanomisiani miettinyt. Voi olla että sanon lähteväni laivalle, tai sitten jonnekin ihan muualle, niin ei mua vois yhdistää yhtään mihinkään.

   Poista
 15. muuten kun luin sun aikasempii merkintöi ja pyysit kertoo sukupuolen, iän ja mistä löysit tän... oon 15-v tyttö ja mun kaverit kerto tästä ja oli pakko kattoo....
  mitä mikko tekee työkseen (ei tartte kertoo sillei tosi tarkasti) entä oootko lukiossa ja mitä sen jälkeen? mitä tekisit jos mikko jättäis sut? aiotteko mennä naimisiin/hankkia lapsia? täytyyhän sun kertoo kaikille sukulaisille ja ystäville viimeistään hää suunnitteluissa? miten ajattelit sit kertoo? :DD heheh

  VastaaPoista
 16. Onks mikolla sixpack ;DD tai lihaksii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on luuviulu :)) ja ei en ole kateellinen, vaikka tämä meidän candykarkkimme niin taas voi väitellä, hih ;)

   Poista
  2. No ei se nyt mikään mieletön muskeliäijä oo, mut kyl se on fyysisesti hyvässä kunnossa :) Lihaksia sillä on sopivasti ja häilyvä sixpäkkikin ;P

   Poista
  3. XDDDDDDDDDDDDDDDD häilyvä siccckksssspäkkkGi on laaja käsite (pömppömaha)

   Poista
 17. miten tapasitte mikon kaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten oot voinut olla huomaamatta ne miljoonat kohdat missä oon sen jo kertonut? Tai edes ihan tän blogin alkupostauksia, joissa sen oon pitkästi kertonut?

   Poista
  2. Candy sun paskas piilotti ne vastaukset alleen

   Poista
 18. Tää on aina niin hauskaa, et sä minnekään ole menossa. Mut ihan kiva taas "kuulla" mitä keksit kertomista reissusta. Muista nyt, ettet julkaise samalla aikaa kommentteja kun "olet reissussa." Wanhojen risteilystä saa kuitenkin ihan kunnolliset ainekset uskottavien risteilykulissien keksimiseen. Siis hyvää wanhojen risteilyä tai jos sä et lähde sinne, niin ihan kivaa aikaa silti!
  P.S jos tää juttu ois totta (mitä siis tää ei ole, edelleenkään), niin kyllähän sä myöntäisit fiksuna tyttönä että puolisot rakastelee toisiaan myös ystävänpäivänä. Ja muulloinkin. Se, mitä kahden suhteesta kolmannelle kerrotaan, on sitten jo eri juttu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tainnu tasan kerran olla tän blogin olemassaolon aikaan Mikon kanssa jossain reissussa ja sillon meillä ei ollut edes tietokonetta mukana. Joten toi "julkaisit sillon kommentteja!!!1"-läpinä on edelleenkin jonkun elämäänsä kyllästyneen keksimiä juttuja - taas vaihteeks.

   Edelleenkin ihmettelen, miks kukaan joka pitää mua ja mun juttuja täysin keksittyinä, jaksaa ja viitsii täällä silti päivästä toiseen pyöriä ja jopa kommentoida?

   PS: Miks mun pitäis myöntää yhtään mitään kenellekään? Varsinkaan joukolle anonyymeja? Miks mun edes pitäis miettiä ja ajatella kokoajan Mikon ja sen vaimon kuihtunutta ja kuivaa seksielämää?
   Miettikää te mun puolesta, kun noin paljon se näyttää kiinnostavan.

   Poista
  2. Mistä sä tiedät että se on kuihtunut ja kuiva? Asutko siellä katossa kyttäämässä mitä ne tekee :D

   Ei kait nyt KUKAAN kerro salasuhteelle, miten harrastaa seksiään puolisonsa kanssa. :D

   Poista
  3. Ööö, no vaikka siitä, ettei kukaan normaali seksielämän omaava pystyis enää tyydyttää toista naista niin usein ja tarmolla. Ja siitä, et sen pussit on aina niin täydet, hei daa?

   Ei hitto oikeesti, miten ketään kiinnostaa toisten ihmisten seksielämä (se olematon siis) noin paljon?! Siitä puhe mistä puute, vai? :D

   Poista
  4. No tuo jo todisti ettet tiedä mitään seksielämästä :D :D

   Hei, ihmisillä on erilaiset tarpeet ;) Kyllä minunkin mies hoitelee minut joinakin päivinä useamman kerran :)

   Joten, miksi ei Mikko niin viriilinä miehenä kykenisi hoitamaan kahta naista? :)
   Ja ettehän te edes ilmeisesti näe joka päivä? Ja ette edes joka kerta edes harrasta seksiä :) Sinun omien sanojesi mukaan :)

   En muuten ole puutteessa :D Tänään jo kerran saanut :) Mutta mietin vain, miten voit noin sinisilmäisesti uskoa, ettei Mikko harrasta seksiä vaimonsa kanssa :)

   Hei, mutta siitähän jo saakin taas uuden syyn vaimon kiukuttelulle, mies pihtaa :)

   Poista
  5. Ja täydet pussitko ne kertovat totuuden -.-'

   Poista
  6. Ilmeisesti Candy kyllä tietää seksielämästä ;)

   Mutta ei taida kunnolla tietää miten miehillä toimii nuo kassit :)

   Poista
  7. hahahahahahahaha joko puhuit ittes nyt candy nii vitu pahasti pussiin tai oikeesti mikko on aika vitun kaukana viriilistä. :D

   mies pystyy kyllä laukeamaan enemmän kuin kerran päivässä että....

   Poista
  8. Candy, miehet voi kyllä aivan hyvin tyydyttää kaksikin naista päivässä, jos on sitä tarmoa ja halut korkeat. Ja oletko koskaan kuullut seksiaddikteista? Ikävä kertoa, mutta he juuri ovat niitä kavereita, joiden pitää pitää salasuhteita, että saavat riittävän usein eli vähintään joka päivä. Ja usein sivusuhteet parantavat oman parisuhteen seksielämää. Eli tämäkin toimii usein aivan päinvastoin kuin ihmiset luulevat.

   Poista
  9. Yksi kysymys.
   Miten vanhana sinä pidät Mikkoa? Ei siis iältään, vaan kunnoltaan?

   Poista
  10. Voi hyvänen hevonen! Täydet kassit....

   En tiedä mihin perustat käsityksesi normaalista seksielämästä! Kyllä seksiä voi harrastaa vuositolkulla päivittäin! Olen ollut yli 10 vuotta naimisissa mieheni kanssa, rakastelemme melkein päivittäin. Miehellä alkaa seisoa melkein heti, kun näkee minut rinnat paljaina. Ei se viriiliys käyttämällä häviä, päin vastoin.

   Usein sivusuhde itse asiassa tuo lisää vipinää avioliittoon, kun pettävä osapuoli innostuu seksistä ihan uudella tasolla.

   Mikon ikäiset miehet on yleensä hyviä rakastajia. Osaavat pitää huolen, että nainen saa orgasmin joka kerta. Miten itse vertaisit Mikkoa muihin seksikumppaneihisi?

   Poista
 19. Niin joo, et siis edes tiennyt tuosta lupahommasta mitään, kun tän risteilyjutun keksit. Ny on hauska nähdä miten tästä selvität itsesi ulos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun tarvii selvittää itteeni ulos mistään :D Jos joku ei usko mua ton risteilyjutun takia, niin ei vois vähempää enää kiinnostaa, siinäpähän on uskomatta. Kuinka se, että joku random ei usko mun olemassaoloon tai juttuihin, vaikuttaa mitenkään mun elämään?

   Niin, ei mitenkään. :D

   Poista
  2. mitä ihmettä sä pyörit täällä koko ajan vastailemassa? mäe sentään teen välilä täs koneel töitäkin. ja pyörin blogeissa. ja teen ruokaa. ja leikin koiran kans. ja höpöttelen murulle söpöilyjä. hanki candy elämä.

   Poista
 20. Tsiisus teidän kommentteja. Pakko taas väkisin vääntää ongelma siitäkin, että Candy ei muka pääsisi laivalle jne. On sitä alaikäiset ennenkin risteilleet ilman vanhempiaan.

  Kivaltahan toi teidän reissu kuulostaa, sitäpaitsi seura on tärkeämpää kuin paikka. Kyllä mäkin avopuolisoni kanssa mielelläni lähtisin laivalle, vaikken muuten risteilyistä kauheasti tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, elämäänsä kyllästyneiden vänkäämistä taas vaihteeks.. Oon jo niin tottunut tohon, joka asiasta pitää saada ongelma tai väännettyä muuten vaan ihme juttuja :D

   Ja aivan totta, melkein ihan samahan se on missä on, kunhan seura vaan on hyvää. Ja oma kultahan se on parasta seuraa! :)

   Poista
  2. ahahahahahahhaaaaa "oma kulta" unohditko jo jakavasi sitä Mikon vaimon kanssa? ps. älä pian kutsu minua alaikäiseksi, demi-tyypiksi?, katkeraksi tai halveksuvaksi mutta vähän järkee peliin. :) kaikkea hyvää ja ikimuistoista risteilyä ;)

   Poista
 21. luin sun blogii ja vaikka tää on ehkä vähän myöhästä... suosittelen kirjoittaj anna godbersen kirjoja ne on hyvii <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kiitos vinkistä :) Pitääpä joskus tutustua tän Annan kirjoihin.

   Poista
 22. Hyvää ystävänpäivää Candy ja hauskaa risteilyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) Risteilyyn on nyt vielä tosin jonkin aikaa, vaikka olisin ihan valmis lähtee jo samantien!

   Poista
 23. Älä sitten anna kuvata itseäsi laivan sisääntulon yhteydessä miehen kanssa. Eräs mies jäi kyseisen kuvan takia kiinni sivusuhteestaan, kun vaimon tuttava oli samalla laivalla ja näki kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, aika paha :O Kiitos vinkistä, pitääpä muistaa tuo.

   Poista
  2. Hahahahha, Candy mene päiväkotiin kuvattavaksi sielunsiskojesi kanssa, ootte yhtä viisaita :D

   Poista
  3. Mitä jos sä menisit takas demiin? :D

   Poista
 24. Miten selität vanhemmillesi että lähdet laivalle?
  Kun alaikäisiä tosiaan ei noin vain päästetä sinne, ja huoltajan pitää olla yli 30v.

  Ainiin, kun et kerro että lähdet laivalle....
  Menet vain yöksi tai kahdesi kaverin luo?

  Ja jotta matkasta ei tulisi liian pitkä, sinun pitää asua jossain suht lähellä satamakaupunkeja, eli Turkua tai Helsinkiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanomalla "Hei äiti, mä lähen kaverini ja sen porukoiden kanssa risteilee sinä ja sinä päivänä. Onko tuliaistoiveita? :)". Niin helppoa se on.

   Mikko on yli 30v, ja aion kyllä kertoa lähteväni laivalle, ei mun siitä tarvii valehdella.

   Poista
  2. Aivopieruja Candy, aivopieruja...
   Varovasti nyt...
   Et voi asua kovin kaukana satamakaupungeista, taas rajasit vähän alueita pois, ja nippelitietoa itsestäsi jaat koko ajan lisää... ;)

   Poista
  3. Mitä nippelitietoa mä oon muka nyt kertonut? Se, että joku anonyymi pohtii ja ilmoittaa mielestään mun olevan se, asuvan siellä, tuolla tai täällä, ei tarkoita sitä, että MÄ olisin jotain itsestäni paljastanut.

   Ei mua tietenkään haittaa, jos joku anojen pohdintoja ottaa tosissaan, mutta olis kuitenkin kiva, jos muistaisitte, ettei ne ihmiset oikeasti tunne mua tai tiedä musta mitään. :D

   Poista
  4. Vai kiukkuatko siksi ihmisille takaisin, koska heillä on osunut ja uponnut jotkut asiat?

   Poista
  5. Mitä mä nyt kiukkuun? Ja jos kiukkuun ni kiukkuun ihan tasan siks, koska ottaa hermoon ihmisten tyhmyys ja mun mollaaminen. Ja vielä enemmän se, kun ne luulee tietävänsä mua paremmin miten asiat menee ja tulee ihan tosissaan niin väittämään.

   Eikö ittees alkais jossain vaiheessa sellanen kiukuttamaan?

   Poista
  6. Ei. Koska mun ei tarvitse sellaisista välittää :)

   Poista
  7. No hyvähän se on ilman kokemusta mitään sanoa. Niinhän sitä luulis, mut totuus on toista. :)

   Poista
  8. Voi kuule, on minulla kokemusta vaikka millä mitalla :D
   Ei samasta aiheesta, mutta paskaa niskaani olen saanut :) Mutta en välitä siitä. Helppoa kuin heinänteko :)

   Poista
  9. Suomi on niin pieni maa että satamakaupunkeihin ei ole kovin pitkälti monestakaan paikasta. Ehkä tästä nyt voi päätellä että Candy ei ole käsivarren lapista eikä välttämättä Oulun yläpuolelta, mutta suuri osa ihmisistä nyt asuu joka tapauksessa sen alla ja pelkästään pääkaupunkiseudulla jo yli miljoona ihmistä. Aikamoista hakuammuntaa siis ;)

   Poista
 25. Candy, älä välitä näistä jeesustelijoista. Aivan varmasti jokaisella joskus tullut tilanne, että parempi pitää pää kiinni eikä kaikesta puhua. Ei sillä mitata mitään 'ystävyystasoa'.
  Jengillä taitaa olla vaan hieman tylsää ja kiva päästä syyttelemään toisia, se on tää anonyymiys kovin moni vieläkään ymmärrä, että linjojen päässä aito ja tunteva ihminen, vaikkei toimisikaan kirjoittajan OMIEN ARVOJEN mukaan. Voit olla varma, että jokainen kyllä tietää kaiken paremmin kuin sinä. ;)
  Jokasella omat periaatteet ja joistain välillä joutuu luistamaankin, ei mee aina mustavalkoisesti asiat.

  Tsemppiä jatkoon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, ja pidän itteni kovana - en anna jeesustelijoiden kommenttien ottaa liian koville :)

   Kiva, et on näitäkin lukijoita, joilla on jalat maassa ja tajuaa pikkusen syvemmältä näistä asioista, eikä kato niin mustavalkosesti, niinkun 97% kommentoijista (=jeesustelija juntit:D sori vaan!)

   Kaikkee hyvää myös sulle :)

   Poista
  2. Ei kaikki täällä suinkaan jeesustele tai Candya vihaa, vaikka kertovatkin huonoja uutisia tai sinulle epämieluista tietoa. Suurin osa tarkoittaa varmasti hyvää, vaikka se tapa millä niitä asioita kerrotaan onkin vähän turhan ilkeä. Niinhän sitä sanotaan, että "Huonon viestin tuoja ammutaan aina." Eli ei ole kovin palkitsevaa yrittääkään neuvoa Candya, koska kaikki oikeasti järkevät neuvot on valitettavasti Candyn kannalta vähintään hieman epäsuotuisia kuulijan korvalle.

   Mutta täytyy sanoa, että turhaahan tuo neuvominen on. Candy on vakuuttunut asiastaan ja toimii kuten toimii.

   Poista
  3. Komppaan edellistä. Candy vain on vähän herkkä ja ottaa kaiken vittuiluna.

   Poista
 26. Mä "säälin" sua, kun joudut lukemaan kaikki nuo yltiönegatiiviset ja syyttävät anokommentit. Okei, itekin kommentoin anona, mutta en olekaan täällä heittelemässä haukkuja ja loukkauksia kenenkään niskaan, en vain omista blogger-tiliä. :)

  Oon lueskellu muutaman viikon aikana vähän sieltä ja täältä kun olen ehtinyt. Mua ärsyttää suunnattomasti, kun kaikki automaattisesti olettaa sen toisen naisen olevan se pahan alku ja juuri. Tangoon tarvitaan aina kaksi, mut mun mielestä "suurin syy" (jos nyt syyllisiä halutaan välttämättä osoitella sormella) on sillä, joka pyörittää kahta naista (Mikkoa mitenkään halventamatta, varmasti on just sitä kaikkea mitä olet sanonut ja hyvä ihminen:)). Se on jokaisen ihmisen oma päätös, pysyykö uskollisena vai ei.

  Mikolla on aivan varmasti omat syynsä vaimoonsa ja sinuun ja mä toivon, että teidän tarina päättyy onnellisesti. Kenelläkään ei ole oikeutta tulla tänne mesoamaan ja haukkumaan ja huorittelemaan sua ja arvostelemaan sun, tuikituntemattoman elämää, et sä kiusallasi ole toinen nainen.

  Itse olen joskus ollut se vaimo, jonka mies juoksi toisen naisen luona, mutta vahvat naiset selviävät niistä miehistä ajan kanssa lähes kolhuitta. Omasta kokemuksestani huolimatta en koe toisia naisia kodinrikkojiksi, kyllä se mies sen ihan itse tekee, ei se toinen nainen.

  Mä toivon, että teillä tulee olemaan paljon ihania yhteisiä hetkiä ja elä anna ikävien kommenttien latistaa mieltäs, vaikka se ehkä hankalaa on. Sä et ole ansainnut ainuttakaan rumaa sanaa, kenelläkään tuntemattomalla ei ole oikeutta niin sanoa, vakka niin tekevätkin. Kaikkea hyvää teille kahdelle ja hyvää ystävänpäivää! Voimia! :)

  -Gemma♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Gemma ihanasta kommentistas <3 Tää todella piristi mun iltaa vielä entisestään. Ihanan lämmin ja ystävällinen ihminen oot.

   Kaikkea hyvää sulle :)

   Poista
  2. GEMMA JA GANDY<3 voitte adoptoidA yhesä ku mikko hylkää:)

   Poista
  3. Onks täällä taas jotkut 14vee demiläiset riehumassa?

   Poista
  4. Mulle on aivan se ja sama miten nämä kuviot menevät, ainut syy miksi halveksin Cnadya on hänen naurettavan ylimielinen ja provosoiva tapansa kirjoittaa. Ei mulla muuta.

   Poista
 27. Eikös laivalle tarvitse vanhempien lupalapun? Eikö vanhempasi halua tietää kenenkanssa lähdet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tarvii ja tarvii.. Kattoo nyt :) Ne luottaa kyllä mun sanaan, ei niiden tarvii alkaa tarkastelemaan puhunko totta.

   Poista
  2. no tarvii ja tarvii, olen candy vedän vaikka rajan yli huomaamatta ;))));))))) mikon käsi pyllyllä nii kaikki hyvin

   Poista
  3. Onneks on olemassa karma. Sä putoot vielä korkeelta. Suhun luotetaan ja sä petät luottamuksen, älä huoli, kun sä luotat, luottamus petetään kyllä. ;)

   Poista
 28. Luultavasti menette laivalle kuitenkin viikonloppuna. Sinun koulusi ja Mikon työn vuoksi. Joten mahdolliset matkustuspäivät vähenevät aika suuresti.

  Ei laivalle mitään huoltajalappuja tarvi XD Ei kukaa kato niitä koskaa. Ja aina voi antaa väärät henkilötiedot varausta tehdessä. ;)

  Ja tuski teitä laivalla kukaan tunnustaa kun siellä on ihan perus että noi vanhat papat jolla on ikäkriisi nussii ensimmäistä yli promillen humalassa olevaa tiukkapillua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, ei se päivän, parin poissaolo töistä/koulusta oo mikään vaikee järjestää, joten kenenkään on turha laskee sen varaan, että 100% varmuudella ollaan just viikonloppuna laivalla. :)

   Mut totta, ei toi huoltajalupalappuhässäkkä ole niin justiinsa. Oon aikasemminkin ollut laivalla oikeasti kaverin ja sen porukoiden mukana, enkä mä tarvinnut sillon mitään lupalappuja.

   Vanhat papat nussii tiukkapilluja? Hyi, kuka nyt vanhalle papalle antais? Ellei se olis joku komea näyttelijä tai jotain :D Viitsi, vitsi, en antais ite kyllä sillonkaan!

   Poista
  2. mikko ON vanha pappa, yli kolmekymppinen! YÖKÖYÖKÖYÖK...lerpsahtanu maha ja roikkutissit ja ...:(

   Poista
 29. Maaliskuussa onkin suomenmaa pullollaan epäileviä vaimoja joiden miehet ovat lähdössä työmatkalle tai kaveriporukalla risteilemään..hahahaa! Ihan mahtavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläs muuta sano.. tai kaikki ens kuussa tätä blogia risteilevät fanaatikko tädit (ja miksei tietenkin sedätkin, mistäs mä anojen sukupuolia tiedän, mutta 99% varmuudella suurinosa on kyllä ämmiä) kyttää silmä kovana, näkyiskö mua ja Mikkoa samalla laivalla :D

   En kestä oikeesti, voi luoja sentään tätä meininkiä :D

   Poista
  2. ..pakko sanoa, että olen Mikon ikäinen ja olen melko varmasti ainoa kaveriporukastani joka tätä blogia lukee, suurin osa porukasta perheellisiä ja kotiäitejä myös löytyy. Että ei tämä ihan niin suurta suosiota ole saanut miltä ehkä näyttää, ainakaan tämän ikäisten parissa.

   Mutta joo.. vaikken nyt itsekään niin peukuta salarakas-touhun perään, niin hippasen kyllä naurattaa ajatus siitä, että muutama fanaatikko saattaa saada härtslaagin risteilysi lähestyessä ;D

   Poista
  3. Hah, no hyvä tietää. :D Tosin kommenttien tasoa katsoen ei uskoiskaan, että täällä aikuiset ihmiset mulle kirjottelis (paitsi ne oikeasti fiksut kommentit, jotka ei oo niitä negatiivisia lällättelyjä tai halveksuvia), vaan keskenkasvuset/häiriintyneet/elämäänsä kyllästyneet/fanaattiset nuorehkot tyypit.

   Poista
  4. Usko pois, kyllä noita löytyy ihan joka ikäryhmästä.. uskomattoman epäkypsää touhua. Ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu..
   + joukossa niitä joilla ei taida olla ihan hyvin asiat itsensä kanssa ja kun löytävät mm sinun blogisi, niin saavat nostaa itsensä jalustalle ja ylenkatsoa pahaa nuorta naisenalkua.
   ja joo.. keittiöpsykologiaa tämäkin, mukana kuitenkin hieman jo elämänkokemusta ;)

   Kuten olen sanonut, en kauhean hyvällä itsekään katso näitä kolmas pyörä -touhuja, mutta mitäpäs mä vieraiden ihmisten touhuja arvostelemaan ja tuomitsemaan. Omille ystäville olen kyllä tällaisissa tilanteissa kertonut todella suoraan mitä mieltä olen asiasta, mutta en ole silti hylännyt tai tuominnut. Virhe tai ei, jokainen tekee omat päätöksensä.. niihin päätöksiin olen vain yrittänyt vaikuttaa silloin tällöin ;)

   Hyvää ystävänpäivää kuitenkin :)

   Poista
  5. "kommenttien tasoa katsoen ei uskoiskaan, että täällä aikuiset ihmiset mulle kirjottelis (paitsi ne oikeasti fiksut kommentit, jotka ei oo niitä negatiivisia lällättelyjä tai halveksuvia), vaan keskenkasvuset/häiriintyneet/elämäänsä kyllästyneet/fanaattiset nuorehkot tyypit."

   Uskoisin lähinnä, että just nuoret on kyllin vapaamielisiä tämmösen hyväksymiseen, ja ne katkeroituneet vanhemmat naiset tuomitsee. Ei niiden nuoruudessa tämmönen kysymykseenkään tullut. Toki täällä voi nuoretkin lällätellä.
   Jos vilkaset esim. Iltalehden keskustelupalstaa niin siellä ne keski-ikäset purkaa paineitaan haistattelemalla toisilleen, kaikenlaista paskaa lentelee ympäriinsä. Ei ne voi muuten sitä purkaa. :D

   Poista
  6. Katkerat? :D :D

   Sorry, mutta minä en ole edes mikään vanha (minkäikäinen teidän mielestänne on vanha?) Sanokaahan nyt edes että yli 50v ku Mikkoliini on "vasta" 34v ;)

   Miksi pidetään kateellisena ja katkerana sitä ihmistä, joka tuomitsee tuollaisen pelleilyn?

   Ja btw, pettäjiä on ollut AINA. Siis ihan aina. Ei se ole mikään tämän päivän juttu ;)

   Poista
 30. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 31. Hyvää ystispäivää!! :)

  VastaaPoista
 32. Hyvää Ystävänpäivää sinnekin!! :) ite kävin just pari viikkoo sitte kaverien kans laivalla ja oli tosi kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Uskon! En malta oottaa ite tota reissua :)

   Poista
 33. Hyi, että miten voitkaan valehdella noin paljon, oikeastaan aivan kokoajan. Vanhemmilles, kavereilles, koko lähipiirille, itelles. Etkö yhtään tajua, että hei täähän vois olla väärin ? Hyvä, että tää maailma ei oo kuitenkaan pullollaan sun kaltasia ihmisiä, vaikka kyllä niitäkin paljon löytyy. huhhuh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että maailma on pullollaan sun kaltaisia jeesustelevia, tuomitsevia, arvostelevia ja toisia halveksivia ihmisiä.

   Poista
  2. Samanlainen kuin sinä.

   Poista
  3. Öööh, väitätkö tosissasi, ettei nuo tuntomerkit sovi myös sinuun? :)
   Sinä arvostelet ihmisiä, jeesustelet, tuomitset ja halveksit.
   Eli te molemmat olette samanlaisia.

   Poista
  4. Joopajoo.. :) Itsensä puolustaminen onkin halveksimista ja tuomitsemista.

   Poista
  5. En tarkoittanut anoja.

   Poista
  6. Jos jeesus ja jeesustelu on kauheeta ....Palatko sitten Helvetissä Mikon kanssa?

   Poista
  7. Eiku makaan taivaassa tosi pehmeellä sohvalla ja Mikko syöttää mulle viinirypäleitä pelkissä valkoisissa tangoissa.

   Poista
  8. Itsehän sä Candy tuomitset ja halveksit Mikon vaimoa? Kuten myöskin arvostelet tätä aviovaimona JA jeestustelet täällä kuinka et tee väärin olessasi salasuhteessa?

   Kasva.

   Poista
  9. Niinpä. Eli ihan samanlainen kuin väittää muiden olevan :)

   Poista
 34. Kai te ihan oikeasti ymmärrätte että candy kusettaa tässä blogissa niiiiin paljon asioita. Älkää nyt herranjestas uskoko noin sokeasti kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne oikeesti ymmärrä :D Ja ehkä ihan hyvä niinkin. Tosin toi risteily ei tuu olemaan kusetusta, ja sen voin ihan hyvin paljastaakin, ei kukaan mua sen perusteella tuu tunnistamaan.

   Poista
  2. Muista sitten, ettet kerro kenellekään lähteväsi laivalle :)

   Poista
  3. Joo, pitää muistaa etten kirjota facebookkiin lähteväni risteileen :D

   Poista
 35. Laivalle meno hohdokasta.... :---------DDD Aaa tipuin ehkä eniten.

  Suosittelen panostamaan ja lentää esim. Lontooseen halvalla! :)

  - Samantha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ku jotkut ottaa mun kirjotukset noin tosissaan ja kirjaimellisesti. :D

   Risteilyssä on oma hohtonsa, en sanonut et se olis luksusta tai hohdokasta.

   Turhaa sinne Lontooseen on pelkästään lentää muuten vain pällistelemään, siellä olemiseen tarvii jo aikamoisen budjetin jos tosissaan haluaa nauttia täysillä matkastaan.
   Enkä oo oikein koskaan ymmärtänyt sellasia viikonloppureissuja ulkomaille. Kyllä mä haluan sit olla pidemmän aikaa maassa kun sinne kerran menen.

   Ei sillä siis etteikö Lontooseen meno olis hyvä idea, olis toki, mut ei mun juttu ainakaan just nyt. Risteily kuulostaa kaikessa junttimaisuudessaan kivemmalta :D

   Poista
 36. Mulla on vähän samanlainen tilanne kuin sulla Candy! Löysin sun blogin vahingossa eilen. Oon sua vähän vanhempi mutta tuntuu että omasta elämästäni luen. Rakkaus ei katso ikää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, kiva kuulla :) Onnea sulle rakkauden löytymisestä!

   Poista
 37. Jännä ku sun teksteihin kommentoi aina yli 100 tyyppiä! Hyvää ystävänpäivää ja pitäkää myöhemmi Mikon kans ihana ystävänpäivä! (:

  VastaaPoista
 38. Helposti laivalle pääsee, väittää vaan että Mikko on eno tai setä tms. Niin mää olen mun miehen kanssa mennyt ;) t: 17v & 31v Tosin epäilivät viimeksi, mutta mitäs kertovat sivuillaan enon/sedän tms käyvän huoltajaksi, eikä siellä ole tarjolla mitään lappuja täytettäväksi.

  VastaaPoista
 39. Jotenkin ottaa päähän nuo anot jotka sanoo sun vanhempia surkeiks kun ne ei välitä sun menemisistä.
  Ei munkaan vanhemmat kysele mun menemisii. Mä saan mennä ja tulla miten tykkään, ja varsinkin viikonloppusin. Ja oon samaa ikäluokkaa kun Candy.
  Siis mitä outoo siin on jos vanhemmat ei oo koko ajan kyselees et mihin meet mitä teet ja kenen kanssa. Mulle tulis ainakin itelleni sellanen olo et ne ei oikeesti luota muhun yhtään. Tietty mä ilmotan aina isälle et jos oikeesti menee tosi myöhään yöhön, ettei se sit huolestu ihan turhaan. Mut äidillä kun olen niin sanon vaan et mä häippäsen nyt ja tuun sit joskus niin ei se sen enempää ala kyselee et mihin oon menossa. Ja silti mun vanhemmat välittä ja auttaa mua ainakun tarvii. Kyllä ne vastuunsa kantaa ja on aina valmiit hakeen mut kotiin jos soitan.
  Ja jokasen vanhemmat on erilaisia. On mullakin muutama kaveri joitten vanhemmat soittaa niille mont kertaa et mis ne on ja kenen kanssa ja et koska ne tulee ja se ihan oikeesti ärsyttää mun kavereita ja joskus ne keksii pienii valkosiivalheit et niitten porukat jättäis ne ees vähäks aikaa rauhaan.
  Mä oon oikeesti ylpee siit et mun vanhemmat ei koko ajan oo hönkiis mun niskaan ja kyttääs mun tekemisii, menemisii ja tulemisii. Ja ihan oikeesti mä oon ilonen et saan itte mennä ja tulla miten haluan. Se on vapauttavaa oikeesti. Ja eiköhän nyt 17v tyttö/naisenalku osaa itte pitää huolen itestään.
  Tietty se on helppo sanoo kun on itte kans 17v mut kuitenkin.
  Miettikää nyt ihmiset ees vähän ennen kun alatte mussuttaa.
  Onnea vain Candy ja toivottavasti se laivareissu onnistuu ja et siit tulee kiva.:D
  -Muumi-

  VastaaPoista
 40. Niin hiihtolomahan on koululaisilla pian, joten eiköhän tuolloin ole helppo lähteä reissuun koulun kärsimättä. Aikamoinen riski kuitenkn tuo risteilylle lähtö. Yllättäin siellä saattaa olla tuttuja samaan aikaan.

  VastaaPoista
 41. En tiedä, onko joku jo kysynyt tätä, mutta en ole ainakaan nähnyt joten toivon, että vastaat. Miten luulisit reagoivasi, jos joku tulisi sinulta suoraan kysymään, oletko tämän blogin omistaja Candy? Osaisitko näytellä tietämätöntä ja kiistää kaiken silmää räpäyttämättä, vai paljastaisitko itsesi hermoilullasi tai tahallisesti?

  VastaaPoista
 42. En oo kertaakaan vielä kommentoinut sun blogia ja mulla ei oo mitään tota teiän juttua vastaan koska en tunne en tuomitse mutta tää jäi häiritsemään:

  "Ööö, no vaikka siitä, ettei kukaan normaali seksielämän omaava pystyis enää tyydyttää toista naista niin usein ja tarmolla. Ja siitä, et sen pussit on aina niin täydet, hei daa?"

  normaali seksielämä voi olla myös kerran pari viikossa, kun on lapsia ei joka ilta ehdi puuhastelemaan.. Ja ne pussit kyllä täyttyy aika nopsakkaan, kun itse on tullut saatua melkein täpötäydet lastit 3 kertaa päivässä.. Ja jos tämä mikko on niin hyvässä kunnossa kun olet kertonut, ööh kyllä hän jaksaa tyydyttää "usein" ja "tarmolla".. jos kirjoitustesi mukaan harrastatte seksiä ehkä kerran kaksi viikossa.. :)

  Jos sinulla ei ole ns. normaalia seksielämää vielä, kun ette mikon kanssa oikeasti ehdi "Normaalisti" sitä harrastamaan, älä puhu asioista joista et tiedä kuten juuri se normaali seksielämä ja miten "pussit voi olla täydet"... khyllä ne voi.. :)

  ei pahalla mutta oli pakko kommentoida.

  VastaaPoista
 43. Ymmärtäisin vielä ihan hitusen jos pitäisit nämä kaikki asiat omassa päässäsi, tai tämän blogin nälkisit vain sinä itse, mutta kirjoitat sinun ja n. 40 vuotiaan miehen suhteesta netissä koko maailmalle? Oletko yhtään ajatellut että Mikko tuskin haluaa, että hänen vaimoaan ja kotiaan haukutaan netissä, että ihmiset tietävät enemmän teidän asioista kun Mikko itse? Jos joku veisi tämän blogin poliisille, saisit tästä aikamoiset kunnianloukkaus yms. syytteet, ja jos Mikon henkilöllisyys paljastuisi, hän voisi pahimmassa tapauksessa saada jopa vankilatuomion alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Joten olehan varuillasi, tässä voi käydä vielä huonosti. Terveisin Huolestunut poliisin avovaimo

  VastaaPoista
 44. Kumma juttu ku kaikille tuntuu olevan nii suuri asia toi lupalappu homma laivalle.. Vaikka kuinka lupalappuja tarviiski ni ei kaikkien vanhemmat soittele het kaverin porukoide perää et 'ootteko ny oikeesti menossa'
  Candyn kans samanikäsenä voin kyllä sanoo et luultavasti samassa tilanteessa ei olis itelläkää ongelmaa, porukat tuntee kaverin kenen kanssa menossa, kaverin vanhempia ei tunne, eli ei saa selville onko just se perhe ollu laivalla sillon ku oma kersa?
  Kaikkien porukat ei välttämättä oo silti huonoja vanhempia tai ei välitä jos vaan luottaa?
  huhhuh mitä tekstiä taas sulle Candy syöttävät, ku joka asiasta on pakko paskaa keksiä.
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 45. Oon sitä mieltä että rakkaus ei katso ikäää. Olen sinua hieman vanhempi ja seurustelen suurinpiirtein Mikon ikäisen miehen kanssa.

  Vaikka rakastan miestäni, olen ihan täysin rakastunut, mutta ihan oikeasti en alkaisi katsomaan, kun joutuisin olemaan salasuhteessa, vaikka molemmat rakastaa toisiaan. Minä saan kiksejä kyllä muustakin, mies vie minulta jalat alta ja saa perhoset lentämään vatsassani, vaikka olemme julkisesti yhdessä.
  Vaikka kulunut fraasi on, tiedän mistä puhun, minunkin miehelläni on lapsi, joka tietysti liittyy kaikeen ja pitää ottaa huomioon, ei se aina helppoa ole, mutta keinot löytää aina, mutta en mistään hinnasta alkaisi salasuhteeseen tämän rakastamani miehen kanssa, jso hänellä olisi kotona vaimo.

  -Blins

  VastaaPoista
 46. Lueskelin tässä aikani kuluksi sun blogia.

  Pitihän sitä sitten väsätä kysymyskin :D

  Alkoin vain miettimään, sinun pettämisten ja muiden jälkeen, rakastatko oikeasti ja aidosti Mikkoa?
  Kirjoitit edelliseen postaukseen "Jos oikeasti kumppaniaan rakastaa, ei lähde kenenkään pokailijan mukaan."

  Vähän ristiriitaista, sanot, ettei kukaan aidosti rakastava lähde kenenkään mukaan, mutta silti itse teit niin.
  Miksei myös siis Mikkokin voisi tehdä niin? Vaikka rakastaisi vaimoaan, silti paneskelis muualla.

  VastaaPoista
 47. Ihan mielenkiinnosta; jos sulle laittaa sähköpostia, vastaatko? Ja pysyykö sun saamat viestit vain ja ainoastaan sun tietona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan kyllä. :) Ja tietenkin pysyy, kenelle mä niistä muka kertoisin?

   Poista
 48. Candy said "ettei kukaan normaali seksielämän omaava pystyis enää tyydyttää toista naista niin usein ja tarmolla. Ja siitä, et sen pussit on aina niin täydet, hei daa?"

  Ei helvetti?! Et voi olla tosissasi? Tämä tosiaan kertoo siitä miten tietämätön seksielämästä olet. Voi voi. Lapsiparka, sinua käytetään hyväksi ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en mä ollutkaan tosissani. Se oli vitsi. :D

   Poista
 49. En todellakaan kommentoi pahalla ja pidän tätä blogia ihan viihdyttävänä, mutta... Älä vajoa noiden kommentoijien tasolle. Ämmittelyt, pikkuvaimoilut sun muut ajaa sut yhtä alas kuin nekin on. Tuolle ylemmässä kommentissa kun sanoit että 99% on ämmiä. Pisti pahasti silmään. Miksi ei voi neutraalisti todeta naisia?

  Varmasti on vaikea säilyttää malttinsa kun lukee niitä paska-kommenteja päivästä toiseen. Jos alkaa ärsyttää niin älä vastaa heti. Odota heti. Tee jotain muuta ja sitten vasta vastaa kun olet rauhoittunut. Jos haluat että sinua pidetään aikuisena niin käyttäydy sen mukaisesti. :)

  Tiinu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tarkoittanut ämmällä mitään pahaa, vaan pelkästään sitä että ne tosiaan on naisia. :D

   Mutta välillä menee hermot ja käyttäydyn sen mukaan. Yritän kyllä pitää malttini ja kirjoittaa mahdollisimman asiallisesti, mutta se on usein aika vaikeaa, kun sataa niin paljon paskaa niskaan.

   Normaalisti olen kyllä hyvinkäyttäytyvä ja asiallinen ihminen, ellei joku tosissaan anna tarvetta olla vittumainen akka.

   Poista
 50. Voi ei... Tää on niin perinteistä. Mikko yli kolmekymppisenä sinua enemmän elämän kokemusta omaavana osaa jo taitavasti puhua niin että saa leperreltyä tuollaisen hyväuskoisen pikkutytön sänkyyn. Ja koska olet niin lapsellinen, uskot kaiken ja olet Mikolle helppo nakki. Luulet sitä tunnetta rakkaudeksi, mutta olet niin väärässä :-D

  Jahka kasvat aikuiseksi (huom. täysi-ikäisyys ei tarkoita aikuisuutta), niin naureskelet tälle elämäntilanteellesi jälkeenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah. :D Hienoa sanoa mua lapselliseksi ja tyhmäksi pikkutytöksi kun sulla ei ole mitään hajua siitä, millainen ihminen oikeasti olen.

   Mutta joo, ole sä vain siinä uskossa ihan rauhassa. Kaikki mut tuntevat ihmiset naurais sun analyysilles ja pitäis sun mielipidettäs täysin vääränä - koska sitä se onkin.

   Poista
  2. Sanoisivatko enää jos tietäisivät totuuden?

   Poista
 51. Itse en ainakaan huolisi tuollaista miestä itselleni. Mikkohan on täysin itsekäs paska. Toivottavasti vaimo tajuaa parhaansa ja heittää tuollaisen luuserin pellolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sun tarvii huoliakaan. Vaikka uskoisin, että 99% naiskommentoijista jotka väittää ettei Mikkoa huolis, niin ulkonäön puolesta sitä suorastaan kuolais. ;)

   Tosin joojoo, ei pelkkä ulkonäkö ole tärkeintä. Mutta sanoinpahan vaan, että Mikon nähdessänne vois aika monella ääni kellossa muuttua, kun se ei näytäkään täydeltä luuseripaskalta. :) Eikä se sitä kyllä edes ole.

   Poista
  2. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::D LOL, toi ulkonäkö juttu on ainanki niin keksitty juttu että huhhu

   Poista
  3. Veikkaan että 99% sun lukijoista ei vittuakaa kiinnosta Mikon "komea" ulkomoto siinä vaiheessa kun se palajstuu säälittäväks, vain omaa etuaan ajavaksi petturiksi.

   Poista
  4. Mitenniin keksitty? Mikko on erityisen hyvännäköinen, ei mun tarvii sellasta keksiä. Voi kumpa vaan tietäisitte.. :)

   Eikä se ole säälittävä omaa etuaan ajava. Se ajaa tässä kokoajan sen lasten ja vaimon etua. Se olis nostanut kytkintä jo ajat sitten jos ajattelis vaan itteensä.

   Poista
  5. Älä Candy enää jaksa. Miten sinä voit väittää, että on vaimon ja lasten edun ajamista, jos selän takana vehtaa toisen naisen kanssa.
   Jos se ajattelisi vaimoaankin, se kertoisi sille totuuden. Jos ei sinusta, niin ainakin siitä, ettei ole tyytyväinen parisuhteeseen.

   Mutta ei, ihan oikeasti tuossa tilanteessa, Mikko ei aja ainakaan vaimon etua vaikka miten sinä sitä selität. Se on pettäjä ja loukkaa vaimoaan koko ajan.

   Poista
 52. Toivottavasti näit Mikko Reposen eilen ystävänpäivänä. Muuten voisi alkaa jo kuvitella, että mukana on neljäs pyörä.
  Tosi rakkaus kyllä nimittäin sen verran polttaa ystävänpäivänä ja aika harva sitä päivää lapsilleen pyhittää. Lapsilla kun on ne omat kaverit.

  VastaaPoista
 53. Ja nyt Candy pääset todistamaan että sä oikeesti oot lähössä risteilylle. Ota risteilyllä ulkona kannelta kuva jossa pidät Candy-lappua kädessä, kasvoja ei tartte näkyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ehkä.. :) Tai sitten hytissä poseeraan lapun ja Mikon boksereiden kanssa. Okei, no toi olis jo todella vaikea toteuttaa, ottaen huomioon sen, ettei Mikko tiedä tästä mun blogista.

   Poista
 54. Mua edelleen häiritsee se, ettei Mikko rehellisesti kerro vaimolleen ettei ole tyytyväinen avioliittoon ja eroa tai sitten pistä liittoaan kuntoon. Mun mies on jäänyt kiinni sivusuhteesta jolloin sanoin että voit valita. Joko suhde loppuu ja yritetään jatkaa avioliitossa tai sitten on myös ihan vapaa lähtemään jos ei halua jatkaa. Mies ei halunnut missään nimessä erota ja työstimme asian ja nyt meillä on jo toinen lapsi ja avioliitto voi paremmin kuin koskaan. Tietysti asian eteen pitää molempien olla valmiita tekemään töitä.

  Ehkä Mikon vaimokin ansaitsisi kuulla totuuden ja Mikko voisi valita. Vapaus tai avioliitto. Kumpiko sitten tuntuu mukavammalta. Ja kun on vapaa niin voi sitten alkaa uuteen suhteeseen. Näin se mielestäni pitäisi hoitaa. Riippumatta siitä mikä syy on siihen ettei vaimo vielä tiedä. Kuitenkin äiti+lapset pärjäävät hyvin ilmankin isää jos isää ei kiinnosta avioliitto. Vaimokin voisi löytää itselleen uuden, rakastavan miehen. Ja mies hoitaa lapsia, oli sitten avioliitossa tai eronnut. Oikeastaan vaimohan saisi vapaaviikonloppuja vähän väliä kun Mikko hoitaisi lapsia. Se voisi olla tosi upeaa vaimosta jos tähän saakka vaimo on vastannut lastenhoidosta suurelta osin.

  Luen tätä blogia mielenkiinnosta, mutta odotan kovasti sitä käännettä. Että vaimolle kerrottaisiin totuus ja sitten teidän suhteesta ja sen arkipäivästä Mikon mahdollisen avioeron jälkeen. Toivottavasti jaksat pitää blogia niin kauan!

  VastaaPoista
 55. HEI CANDY JA KAIKKI KOMMENTOIJAT!
  Venyttäkää vähän mielikuvitustanne ja miettikää reaktiotanne, jos 17v poika kirjoittaisi salasuhdetta 35-vuotiaaseen perheelliseen naiseen. Olisiko pojan blogi täynnä paskaa perheellisiltä miehiltä tai naisilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, hyvä kysymys. Paha mennä sanomaan, se joko saisi paljon paskaa niskaan, tai sitten ei ollenkaan.

   Jotenkin tuntuu, että näissä tilanteissa aina se nainen on syypää kaikkeen ulkopuolisten mielestä. Tietenkin perheellisen ihmisen oma syyhän se on lähteä salasuhteeseen, mutta suurin osa ihmisistä täällä syyttelee mua, naispuolista huoraksi ja perheenrikkojaksi, kun taas jos olisin poika, jolla on suhde naimisissa olevaan naiseen, niin en välttämättä sais niin paljoa paskapalautetta, vaan se nainen tuomittaisi armottomasti.

   Poista
  2. Mä tänään mietin just että voisin tulla kirjottaa tänne, että mitä ihmiset silloin sanois jos joku 30-40 puumanainen ois iskeny jonkun 17vee pojan ja se poika kirjottas tänne niiden elämästä? Siinä syytettäs ihan varmasti sitä naista!

   Poista
  3. No nainenhan siinä on syyllinen! Kuten tässäkin tapauksessa Mikko.
   Candy vain on niin pirun sinisilmäinen tapaus, ettei ole toista. Aika varmasti 17v poikakin saattaisi olla hyvin sinisilmäinen ja ihkudaa onnessaan :)

   Poista
 56. Kyllähän näistä kommenteista huomaa, miten lapsi Candy on. Vai pussit täynnä..mitä enemmän seksiä harrastaa, sitä enemmän se maittaa.

  Ja onhan sitten näitä iltoja, jolloin Mikko vain pussailee ja vähän sohvalle hipsuttelee, niin että siinä varmaan sitten on säästetty pussien sisältöä vaimolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi luojaaaa :'D Se heitto oli VITSI!! Täysin vitsillä kirjoitettu, ajattelin että sen kaikki tajuaisi, mutta ei näköjään :D

   Poista
  2. Hah, niin varmaan. Nolottaa vaan kun et tuommoista tiennyt miehistä ;) arvasin että peität ton nolon virheesi "vitsillä" :D kyllä sä vielä miehistä opit kunhan kasvat <3 tsemppiä!

   Poista
  3. Mä ihan oikeasti luulin, että se "daa" perässä olis viimeistään kaikille osoittanut, että heitin sen kommentin vitsillä ja sarkastisesti, mutta eipä näköjään :'D

   Enempää mä en jaksa tästäKÄÄN asiasta vääntää, luulkaa mitä luulette. Aamen. :)

   Poista
  4. Taitaa vähän nolottaa :D Ei mennyt läpi tuokaan selitys mistä tiedät 100% varmasti, millaista se perhe elämä siellä oikeasti on :)

   Poista
 57. ihmiset ei selkeesti tajua, että parisuhde voi olla olemassa ilman sitä seksiäkin. omaa kokemusta ei tosin ole, mutta tuttavapariskuntani harrastaa seksiä ehkä kerran kuussa tai harvemmin. eli ei tarvi Candyä kiusata sillä että "mieti kun Mikko ja sen vaimo rakastelee koko ajan". voihan Mikon ja sen vaimon parisuhde oikeasti olla tosi heikko seksin osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm, näinpä. No, tuo "mieti ku ne harrastaa sexii!!!"-heitto on vaan monen yritys saada mut ärsyyntymään.

   Mikko on mulle todella avoimesti alusta asti puhunut niiden seksielämästäkin. Mä tiedän kyllä aikalailla kaiken siitä, tai oikeastaan sen puuttumattomuudesta, mutten mä ala sitä asiaa tän enempää enää täällä ruotimaan.

   Eiköhän jokaisen olis jo aika keskittyä omaan seksielämäänsä, tai yrittää saada sellaista aikaiseksi, niin ei tarvitse pohtia enää toisten? :)

   Poista
 58. "Mä tiedän kyllä aikalailla kaiken siitä, tai oikeastaan sen puuttumattomuudesta"

  joten mikko käyttää sua

  VastaaPoista
 59. Avioeroa ei voida toteuttaa syystä x. Itse mielummin kasvattaisin vaikeamman lapsen sitten yksin kuin ihmisen kanssa jonka kanssa en tulisi toimeen.

  Liekö Mikko onkin joku tummempi-ihoinen luvaton kaveri..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyllä liene, ihan suomalainen luvallinen kaveri on.

   Poista
 60. Mutta jos parisuhteessa ei ole seksiäKÄÄN, niin edelleen ihmettelen miksi vaimo jaksaa? Miksei vaimo eroa miehestä joka on illat pois kotoa eikä ole kiinnostunut vaimoastaan? Joka aiheuttaa lähinnä vaimolle kiukunpuuskia eikä lähde edes perheen yhteiselle reissulle mukaan. Miksi ihmeessä vaimo ei ole se joka haluaisi erota noin huonosta suhteesta ja levittää siipensä? ...ellei sitten todellisuudessa heidän elämänsä Mikon kanssa ole kuitenkin jotain muuta kuin mitä Mikko Candylle kertoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen on syynsä, riittää että Mikko on ne mulle kertonut. Ne ei kuulu tänne, menee liian henk.kohtaseks.

   Poista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3