sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Minä ja hän

Eilisen jäljiltä mun pää on vieläkin vähän sekasin. Tapahtu asioita, joita ei olis toivonu tapahtuvan ees pahimmalle viholliselleen. Edes vaimolle. Se toivominen ei aina auta. Pahoja asioita tapahtuu silti, vaikka kuinka toivois.

Nyt oon puun ja kuoren välissä. Moraali ja järki sanoo, peräänny, tää on jo liikaa.
Mikko ja tunteet sanoo, jää, oo tukena - sitä se rakkaus on.

Syytän itteeni asioista, joihin oikeesti en oo voinu vaikuttaa mitenkään. Silti mä tunnen olevani osavastuussa. "Se on synnynnäinen vika".
Pakko alkaa miettimään, olenko mä jo liikaa. Liikaa kestettävää Mikon perheelle pienen ajan sisällä. Mitä jos..?
Entä jos vaimolla oikeesti pimahtais? Se olis munkin vika. Vai voiko toinen olla vastuussa toisen mielenterveydestä? Pitäiskö mun ajatella sitä vai omaa onneani?
Voinko mä olla onnellinen, nauttia siitä, jos samaan aikaan joku on menettänyt omansa ja kärsii.

Mutta kun mä rakastan! Rakastan. Miks joudun aina vaikeisiin tilanteisiin? Tykkään haasteista, mut onko tää haaste sen ottamisen arvoinen? Miks edes ajattelen tälläsiä! Mikko on ainoa, joka on saanu mut tuntemaan itteni niin rakastetuks ja olon turvalliseks.

On hauska elää jännittävää elämää. Salattua elämää. Samaan aikaan ihanaa ja raastavaa olla kertomatta muille, mitä elämässä oikeesti tapahtuu.
Sitä on aina tavallaan suojattu, kun kukaan ei tiiä, mitä oikeesti on tehnyt ja ajatellut.
(Jania ei voi laskea enää mukaan, en oo ollu sen kanssa tekemisissä. En oo halunnu vaivata sitä mun löpinöillä, kun tiedän et sitä vaivaa mun ja Mikon suhde.)
Mulla on ihan outo luottamuksen jakaminen. Luotan ihmisiin, joihin oletusarvoisesti ei kannattais luottaa. Ne, jotka täyttää epäluotettavan ihmisen kriteerit, on niitä, joille uskoudun, joihin uskon ja luotan.

Kuuntelen Jenni Vartiaista ja puran ajatuksia pois päästä tähän. Minä ja hän. Miksei voi olla vain pelkästään me? Ajoittain kyllästyttää se, ettei nyt oo jo vaan minä ja hän, me. Mukana on vieläkin ne. Muut. :(

Ehkä aika vaan näyttää, miten kaikki menee. Ei pitäis ajatella ja spekuloida liikaa. Pitäis elää vaan päivä kerrallaan, olla tekemättä mitään suunnitelmia, oletuksia. Elää vaan fiiliksen mukaan, kattoa mitä elämällä on tarjota ja liikkua hyväntuntusen virran mukana.

Mikko on sairaalassa. En tiiä millon nähdään. Toivottavasti ei hetkeen. Sen perhe tarvii sitä nyt paljon enemmän kun mä.

263 kommenttia:

 1. Sopiiko yhtään kysyä, mikä Mikolla on, kun se sairaalassa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Mikolla oo mitään. Se on ihan kunnossa.

   Poista
 2. Vaimo tai lapset ovat olleet jossain onnettomuudessa? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaimo on satuttanu itteään ? tekstistäs vois päätellä sellasta.

   Poista
 3. Onko jollekkin Mikon perheessä sitten tapahtunut jotain? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Mikon lapsista joku kuollut/kuolemaisillaan? Oman lapsen menettäminen on suruista suurin, pahinta mitä ihmiselle voi tapahtua. Jos lapselle on tapahtunut jotain kamalaa, minä en ainakaan vaimon sijassa kestäisi enää miehenkin menetystä. Vaikka ei varmasti sustakaan kivalta tunnu :( Vaikea tilanne varmasti! Tsemppiä!

   Poista
  2. Perheenlisäystä?

   Poista
  3. Niin, olisiko vaimo synnyttämässä kenties?

   Eihän se mikään iloinen tapahtuma Candylle olisi, joten sen voisi vääntää surulliseksi tragediaksi.

   Poista
 4. Onko mikon jollekkin perheenjäsenelle tms käynyt jotain ? Voi ei jos on ! Saanko kysyä, että onko suhde vielä pysynyt salassa ? Toivon teille parasta, toivottavasti kaikki on hyvin :).

  VastaaPoista
 5. En halua arvailla mitä on tapahtunut - toivottavasti olet itse kunnossa.

  Muuten asiaan puuttumatta, sun pitää tuntea olosi turvalliseksi ja hyväksi ihan yksin. Sen jälkeen tiedät mitä suhteelta haluat, ja tiedät vastauksen myös noihin muihin kysymyksiin.

  VastaaPoista
 6. "Ne on vieläkin mukana, ne muut" Lapsi pieni, ne MUUT tulee olemaan mikon mukana lopun elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä muilla candy luultavasti tarkoittaa mikon nykyistä vaimoa.. lapset tottakai pysyy mukana elämässä, eiköhän candykin sen itse tiedosta.

   Poista
  2. Miksi hän puhuu vaimosta monikossa?

   Poista
 7. Onko mikon vanhemmille/perheelle tapahtunu jotain vakavaa? :oo

  VastaaPoista
 8. Pärjäile vaikkei se helppoo oo ja tuntuu just nyt tosi vaikeelta! :)

  VastaaPoista
 9. Olen tässä aikani kuluksi lueskellut tekstejäsi. Olen ymmälläni ajatusmaailmastasi. En ole vieläkään vakuuttunut tekstisi totuudenmukaisuudesta, enkä normaalisti kommentoi mitään minnekään. Nyt kuitenkin on pakko avautua.

  Minusta on käsittämätöntä, kuinka itsekäs olet. Olet toki vielä lapsi (tulet huomaamaan sen itsekin myöhemmin), siksikin sinulle suodaan paljon anteeksi. Kuinka voit parjata tätä miehen vaimoa noin avoimesti? Kuitenkin sinä olet se, joka saa lipittää kermat päältä ja saat ihmisestä parhaat puolet, kuten hassuttelun ja keskustelun (normaalissa parisuhteessa nämä asiat jäävät valitettavan usein taka-alalle arkisten asioiden vuoksi).
  Sinun ei tarvitse kantaa huolta perheen hyvinvoinnista, asumisesta, elämisestä, raha-asioista ylipäätään, ei käydä läpi eriäviä mielipiteitä lasten kasvatuksesta jne, sinä et elä perheen arkea ja kohtaa arjen haasteita.
  Sinä tyttö elät juuri ne rentouttavat hetket, jotka tämän miehen tulisi viettää vaimonsa kanssa, parisuhteen hyvinvointia edistääkseen. Parisuhde vaatii töitä voidakseen hyvin, ei teinityttöä tyydyttämään itsekkään, petollisen miehen tarpeita.

  Itse uskon karmaan, uskon että tulet löytämään edestäsi samaiset asiat, joita käyt läpi elämässäsi juuri nyt.

  Jos rakastaa ja kunnioittaa toista, luulisi voivan odottaa, että toinen saa asiansa kuntoon (tässä tapauksessa esimerkiksi ero). Samaa odottaisi tältä mieheltä. Te yhdessä pilkkaatte ja halveksitte hänen parisuhdettaan, vaimoaan ja perhettä ylipäätään vehtaamalla toistenne kanssa. Kunnioittaisitte edes itseänne niin, että hoitaisitte vanhan suhteen pois ennen uuden aloittamista. Hirveämpää tästä tekee se, että pelissä on vielä lapsia.

  Tässä vaiheessa tämä mikään ei varmasti tunnu sinulla missään, mutta uskon että muutamien vuosien jälkeen ymmärrät enemmän.

  Kaikesta huolimatta toivotan sinulle mukavaa kesää ja jatka ihmessä kirjoittelua edelleen!

  -Velmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin komppaan Velmua!

   Poista
  2. Aamen Velmu. Ja alleviivaus sulkulauseeseesi "tulet huomaamaan sen itsekin myöhemmin".

   Ikä tuo viisautta, ainakin useimmille. Kokemusta ainakin.

   Poista
  3. tää oli fiksuin kommentti varmaa ikinä

   Poista
  4. Hmmm. Mielestäni Candy ei tässä petä vaan Mikko, lisäksi Candy on oikeastikkin vielä nuori tyttö ja silloinhan niitä "tyhmyyksiä" tehdään. Ihan kun kukaan ei ois virheitä elämässään tehnyt. Ja nyt en tarkoita virheellä sitä että on rakastunut (koska sitä sattuu kelle vaan!) Mutta toki on väärin aloittaa suhde varatun miehen kanssa. Mutta vanha sanonta kuuluu: sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua. Ja kun vanhoja postauksia lukiessa käy selväksi että kumpikaan ei hakeutumalla hakeutunut tähän tilanteeseen. Niin vain tapahtu. Mikko tekee väärin pompotellen Candya ja vaimoa. Ja turha candya on arvostella jos rakastuu johonkuhun ja se rakastaa takasin ja lupaa ummet ja lammet, niin kuinka moni silloin sanoo "heihei!" veikaampa ettei kukaan....

   Poista
  5. Tollanen selitys että "nuorena tehdään tyhmyyksiä, so what?" on kyllä osotus siitä että ei oo kaikki kiekot narrien maalissa. Kyllä candy on jos siinä iässä jumalauta että itestään ja omista teoista otetaan vastuu. Jos halutaan hypätä aikuisten maailmaan, otetaan sitten kaikki tai ei mitään.

   Poista
 10. Olet ollut kuulemassa, jopa nauramassa, tilanteissa, joissa Mikko iloisesti valehtelee vaimolleen. Valehteleva ihminen valehtee useimmiten kenelle tahansa, kun se on oman edun mukaista.

  Oletko varma että Mikko ei nyt valehdellut sinulle sairastapauksesta? Heinäkuun on perheellisten yleisin loma-aika, koska päivähoitolat ovat kiinni, sehän alkoi juuri. Jospa Mikko lähti perheensä kanssa lomalle, mutta valehtee sinulle vuorostaaan, koska ei halua sinun tietävän, että nauttii elämästään vaihteeksi perheensä ja vaimonsa kanssa, eikä halua nyt nähdä sinua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 11. Tuli ekana mieleen et mikon lapselle on sattunut jotain? :/

  VastaaPoista
 12. oon nyt eilisillasta asti lukenu tätä sun blogia, alusta asti. en voi muuta sanoo kun että tosi koukuttavaa tekstiä, tähän jää kiinni niin kun johonki jännitysdekkariin.. :D toivon oikeesti ihan jo sun omanki mielenterveyden kannalta, että tähän tilanteeseen tulis mahdollisimman nopeesti joku ratkasu. ennen kun tää koko pommi räjähtää ja se ei tuu oleen kaunis näky. tsemppiä sulle ja koittakaa oikeesti tehdä joku ratkasu ja piste tälle touhulle. toivon että kaikki menis sun kannalta parhain päin!

  VastaaPoista
 13. Mikon vaimo on saanut vihiä ja se veti ranteet auki ja on sairaalassa tsajajajaja

  VastaaPoista
 14. voimia sinulle candy !
  Asioilla on tapana järjestyä ennemmin tai myöhemmin...

  VastaaPoista
 15. Mulle ystävä sanoi joskus, että jos teidät on luotu toisillenne, niin teidän tiet vielä kohtaavat uudestaan jossain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaha joku kattonu vähän liikaa prinsessaelokuvia. no joo, onhan se söpöä että joku noin uskoo

   Poista
 16. (Jania ei voi laskea enää mukaan, en oo ollu sen kanssa tekemisissä. En oo halunnu vaivata sitä mun löpinöillä, kun tiedän et sitä vaivaa mun ja Mikon suhde.)

  siis häh kuka jani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmista postauksista selviää :)

   Poista
 17. Voi Karkki, kuuntelisit edes mistä se Vartiainen laulaa kyseisessä biisissä...

  VastaaPoista
 18. Ei kai vain mikon lapsille ole sattunut mitään :(( ?

  VastaaPoista
 19. Eihän mikon vaimo ole satuttanut ketään?

  VastaaPoista
 20. Onko sattunut vaimolle vai lapsille?

  ps. tietääkö mikko et kirjotat tätä blogia?

  VastaaPoista
 21. Surullista! :( mutta mä mietin sitä, että oletko nyt muuttanu taas tätä juttua, että "mikko on sairaalassa jne.." vai oletko nyt kertonut kaiken niinkuin se on, koska täähän nyt saattaakin olla esim se ratkaseva tekijä kun kyseinen vaimo ymmärtää kenestä on kyse, jos paljastat että heidän perhe viettää tällä hetkellä aikaa sairaalassa...?

  VastaaPoista
 22. Onko sun ja Mikon suhde siis vaarassa/ huonossa tilanteessa/ aikeissa loppua? Jaksamisia, mitä ikinä sit ootkaan menossa läpi! Toivottavasti Mikon perheessä on kaikki kans kunnossa :/ !

  VastaaPoista
 23. Ja huomiohuorraaaus jatkuu...
  Luen blogiasi, en siksi että saisin siitä jotain raivokiksejä tai että asuisin pimeässä kopperossa, vaan siksi että minua kiinnostaa tämä sun ja Mikon suhde. Minua ei siis kiinnosta tälläinen perus huomiohuoraus jolla yrität nostattaa jotain kohua ja juoruja keskustelupalstoilla.
  T: no life, yhyy :D

  VastaaPoista
 24. Onko Mikon äiti tms. vakavasti sairas? Odotatteko, että joku potkasee tyhjää ja sitten vasta voitte julkistaa suhteenne? Olisiko jonkun muunkin kuin Mikon vaimon terveys vaarassa huonontua, mikäli Mikko nyt eroaisi?

  VastaaPoista
 25. Vaimolla on joku synnynnäinen vika, joka vaikeuttaa sen elämää niin että pärjäisi huonosti yksin lasten kans?

  VastaaPoista
 26. Onhan se ikävää että jollekin ulkopuoliselle on nyt käynyt huonosti, mutta nautin suunnattomasti siitä että sinä ja varsinkin Mikko nyt kärsitte.

  Toivon vain että tulevaisuudessa jokainen mies jota tapailet ja johon luotat kohtelee sinua samoin kuin Mikko kohtelee vaimoaan, ja että Mikko vanhenee yksin eikälapsetkaan halua sitä nähdä kun heille vanhempana selviää mikä säälittävä gubbe isänsä on.
  Puss <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuh eli jos tekee virheen siitä pitää kärsiä koko loppuelämänsä. Ihme natsi ihan kaikki tekee virheitä!

   Poista
  2. "No huhhuh eli jos tekee virheen siitä pitää kärsiä koko loppuelämänsä. Ihme natsi ihan kaikki tekee virheitä!"

   Minusta tämä että petkuttaa ja valehtelee ja nauttii siitä että on vieressä ja nauraa kun mies valehtelee vaimolleen jne on vähän enemmän kuin "virhe".
   Virhe olisi ollut hypätä sänkyyn kerran varatun miehen kanssa.
   Kahden vuoden suhde on vähän enemmän kuin virhe.

   Poista
  3. Aika ilkeä kommentti ensimmäiseltä anonyymilta. Onko sinua petetty kun kommenttisi on tuollainen? Joka 8. suomalainen pettää, ei tarvii noin pahaa toisille kuitenkaan toivoa :)

   Poista
 27. Ne "muut" tulee seuraamaan aina mukana.

  VastaaPoista
 28. Ainoo mikä tuli mieleen on et vaimo pimahti jotenki ja sille sattu jotai.. No, ei oo mun tehtävä arvailla eikä se mulle kuulukkaan niin kun ei muillekkaan anoille täälä. Tsemppiä, toivottavasti asiat selviää, niinku niillä yleensä on tapana, suuntaan tai toiseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähtee järki näitä kommentteja lukiessa! Postauksessa lukee selvällä suomen kielellä että Mikon lapsella on todettu joku synnynnäinen sairaus! Ettekö tajua rivien välejä tuon vertaa?!

   Poista
  2. Voitko laittaa tähän sen kohdan, missä selvällä suomekielellä niin lukee? Itse olen mielestäni ihan hyvä lukemisessa, mutten löytänyt kohtaa, missä lukee, että "lapsella on synnynnäinen sairau" :) Kiitos jo etukäteen!

   Poista
  3. Tarviiko näitä sitte lukee jos järki lähtee?:D tsemppiä sullekki, oot varmaa ylpee ny ittestäs.

   Poista
 29. Moikka, olen jonkin aikaa lukenut blogiasi ja rupesin miettimään, että mitä sitten, kun Mikko on eronnut vaimostaan ja te olette yhdessä. Onko se yhä näin jännittävää ja ihanaa ? Oletteko te sitten onnellisia ? Kun olette yhdessä julkisesti. Ei tarvitse enää piileskellä. Aito parisuhde. Ei pelkoa kiinnijäämisestä. Arkisia asioita. Kaikki jännitys ohitse.

  Olen suunnilleen sun ikäinen ja vasta muuttanut yhteen 20 vuotta vanhemman miehen kanssa. Kun me tutustuttiin ja nähtiin ensimmäisen kerran, oli se jotain ihmeellistä ja mä tosiaan kaipaan niitä tunteita ja sitä huumaa. Se oli silloinen kielletty hedelmä. Nykyään meillä ei ole jäljellä muuta kuin tämä arki ja turhanpäiväiset riidat. Eikä tosiaan olla tunnettu kuin reilu kaksi vuotta. Mä silti rakasta sitä enemmän kuin mitään.

  Äläkä nyt käsitä väärin, mä tuen sua sataprosenttisesti ja toivon todella, että sun ja Mikon suhde päättyy hyvin. Tai, päättyy ja päättyy, eihän sen tarvitse koskaan päättyä. Miten sen nyt kukin ottaa :) Voin hyvin kuvitella miltä Mikon vaimosta tuntuu, kun Mikko joskus hänelle teistä kertoo, tai minkä ikinä eron syyksi kertookaan, mutta päättyi tämä miten tahansa, joku kärsii. Joko sinä ja Mikko, tai Mikon vaimo (ja lapset).

  Jos/kun Mikko on sun kanssa aidosti onnellisempi kuin vaimonsa, toivon todella, että te onnistutte.

  Ja toivottavasti Mikko, Mikon perhe ja sinä ootte kunnossa ! Jaksamisia, kyllä kaikki järjestyy :) <3

  VastaaPoista
 30. Vaimoko on hullujenhuoneella? Hermoromahdus? Itsemurhayritys? Mitäs muuten sitten teet, jos tekstisi tosiaan pitää paikkansa ja vaimolla on mielenterveysongelmia, kun teidän vehtailu on iskenyt viimesen naulan arkkuun ja vaimo todetaan kyvyttömäksi huoltaa lapsia sitten kun se ero tulee? Nimittäin ''ne muut'', eli lapset, muuttaa isin luo asumaan. Mahtaa olla hieno fiilis kun koko perhe ootte yhessä kauppareissulla, ja ihmiset luulee sua niiden isosiskoksi, eli Mikkoa sun isäksi. Kai olet valmistautunut äitipuolen rooliin huolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh huh mitä spekulointia.

   Poista
  2. No sitä spekulointiahan sä tällä päivityksellä tunnut haluavan herättää?

   Poista
  3. ano, niimpä xd

   Poista
 31. Mun on pakko myöntää, että mua ihan oikeesti hämmentää tää blogi todella paljon. Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmennys on niin muodikasta nykyään :)

   Kaikki on ihan hämmennyksessä...

   Poista
  2. tartteeko sun candy olla oikeesti noin vittumainen ja ihan tahallaan. saatanan oikeesti mikä pikkuteini

   Poista
 32. Eikö sua yhtää ahdista et miten paljon kävijöitä tällä sun blogillas on? Kuitenki ku yli tuhat lukijaa yms yms. Ja paljastat aika paljon asioita, ja joo tiedän et muuttelet tosi paljon näitä juttuja, mut veikkaisin et jos tää Mikko kävis tätä lukemassa jossain vaiheessa, nii eiköhän se tajuis et siitä kirjotetaan täällä, ja yli 2 miljoonaa sivun näyttö kertaa??vai paljon se nyt olikaan. huhhuh, ihme jos se ei oo tästä aiemmin jo kuullu :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin lapsellinen Candy. Kuvittelet saavasi kaiken mitä haluat vaikka joutuisit oman onnesi vuoksi uhraamaan toisten onnen ja ehkä jopa elämän. Aloitin lukemaan blogiasi eilen ja luin sen kokonaan. Olet joko aivan sekaisin, floppi tai joku huomiota hakeva pissis, kuten Parviaiset. Haluat rikkaan miehen, joka voi ostella sulle hajuvesiä laivalta ja paapoa sua. Onko sulla huonot välit isääsi? Yleensä nuoret naiset haluavat vanhempia miehiä, jos heillä on jotain jäänyt isältä saamatta. Hellyyttä, tuliaisia, mitä sä haluat? Jättäisit toisten perheen rauhaan, antaisit heidän erota rauhassa ja hoitaa ongelmansa ennen kun hypit pilaamaan muutenkin vaikeaa perhe-elämää.

   Jos oma kaverini kertoisi tällaisesta tilanteesta, en voisi häntä arvostaa. En itse usko noin suuren ikäeron suhteisiin. Ystäväni on ikäisesi ja tapailee 26-vuotiasta miestä. Mies on nuorempi kun sinun "Mikkosesi" mutta näen siinä jo heti ettei se tule kestämään. Kysyin kerran tältä mieheltä että mitä hän haluaa kaveristani. He pitävät toisistaan, mutta mies ei tiedä mitä haluaa. Hänellä on ollut kuulemma kolmekin suhdetta samaan aikaan. En tajua, mitä aikuinen mies voi haluta nuoresta tytöstä, muuta kun seksiä. Tai sitten Mikko kaipaa vain takaisin nuoruuden kesiin ja pääsee sinne sinun avullasi. Kunhan kriisi on ohi, huomaa Mikkokin missä mennään ja kuinka väärän valinnan hän teki. Samoin sinä tulet sen huomaamaan. Ihan sua ajatellen ja Mikon perhettä ajatellen; lopeta hyvän sään aikana.

   Poista
  2. Sit kun tätä blogia aletaan ryöpyttää futis- tai mottoripyöräfoorumeilla tahi pakkiksella, alkaisin jo vähänhuolestua. Mutta niin kauan kun kiinnostus on lähinnä vauva-, kaksplus-, hevostalli- ja demin foorumeilla voi olla huoletta! N. 1000 lukijaa näiltä = ei juuri ketään. Ei mulla muuta. Sori typot, mut iPad on hanurista, enkä jaksa korjata noita.

   Poista
  3. Joo no lukijakunta tuntuu olevan just kyseisien (vauvat ja demit) foorumien käyttäjiä, joten en usko että tässä mitään hätää on.. Eikä varmaan ihan kauheeta olis sillonkaan, vaikka jossain miestensivuillakin alettais jauhaa. Tosin miehet tuskin on niin kauheita juoru"ämmiä" kun akat, et näkisivät tarpeelliseks jauhaa jostain blogista netin palstoilla.. :)

   Poista
  4. Voi kuule, miehet jauhavat ihan samallalailla kuin naiset ;)
   On se tässä vuosien varrella tullut huomattua :)

   He eivät vain jauha kaikkien edessä kuten naiset :)

   Poista
  5. Mä en tosiaankaan ole löytänyt sun blogias mistään vauva-, kaksplus-, hevostalli- tai demin foorumeilta, tää löytyy kyllä todella helposti ihan muualtakin. :D

   Poista
  6. Mä oon nyt tässä hetken aikaa lueskellut candyn blogia ja mun mielestä (vastaus anonyymin 22:08 viestiin) candy on vaan aidostunut rakastunut mieheen, joka nyt tässä pahimmassa tapauksessa sattuu olemaan varattu.
   En ymmärrä minkä vuoksi sun tai ylipäätään täällä kaikkien ihmisten pitää vetää aina kauheat päätelmät ja tehä oma arviointi tapauksesta? Kun alaikäinen tyttö on rakastunut vähän vanhempaan mieheen, siinä on jotain suurempaa taustalla? isä-tytär suhde perseestä? anteeksi mitä ja mikä ihmeen kotipsykologi luulet olevas?
   Mun mielestä voisitte kaikki syytää mikkoa jos tässä jotain syntipukkia pitää etsiä? mutta ainahan se loppupeleissä menee niin että se kolmaspyörä on kaikista pahin ja vietteli kullannuppusi hommaan mukaan.

   Poista
  7. Nyt oli asia teksti. Peukut sille:)

   Poista
  8. Kuule Candy, kuulisitpa, kun miehet jauhaa paskaa: se vasta paskanjauhantaa onkin!

   Poista
 33. Ja nytkö sinua pitäisi sääliä koska sinulla on rankkaa?
  Vaikka joku toinen on sairaalassa?
  Voi kultapieni sentään, onhan se todella törkeää että kehtaa sairastua ja aiheuttaa sinulle ja Mikolle murheita =(
  Eihän tämäkään varmaan sopinut teidän suunnitelmiinne =(
  Voi sentään.....

  On sinulla niin rankkaa, niin rankkaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missäköhän kohtaa oon kerjännyt sääliä? Tai sanonut että tää olis mulle erityisen rankkaa?

   Mitäpä jos lakkaisitte vääntämästä noita ihmeellisiä omia tulkintojanne mun kirjotuksista ja yrittäisitte ymmärtää ne just niinku ne on kirjotettu. Ärsyttää tollanen tahalleen väärinymmärtäminen ja paskanjauhaminen.

   Poista
  2. No kun koko tämä postaus oikein huokuu itsesääliä =D

   Miksi minä, ja miksi minulle käy näin, ja mä ku ihan viattomasti vain rakastuin perheelliseen mieheen ku se on niin komee ja rikas ja khuul ja ihku, niin miks pitää nyt olla niin vaikeaa ja ja ja voi nyyyyyyh!
   Miksei vois asiat sujua niinku Strömsössä niin että elämäni olisi ruusuilla tanssimista vaan ku MÄ HALUUN!!!!!

   Poista
 34. Rakastaminen ei poissulje sitä, että voisi olla pettämättä. Vaikka rakastamista ei voi hallita, sitä kenen kanssa rupeaa suhteeseen, voi. Moraalisesti paras ratkaisu tuollaisessa tilanteessa olisi odottaa, ei se aito rakkaus sieltä mihinkään häviä. Ehkä nyt on aika miettiä, mikä olisi kaikille oikeasti parasta, järjellä, ja luottaa oikeasti siihen rakkauteen niin kuin sanot luottavasi. Voitko olla tukena vaikket olisi suhteessa?

  Toisen ihmisen mielenterveys? Ei siitä kukaan muu kuin henkilö itse voi täysin olla vastuussa, mutta yksi vierivä kivi voi aiheuttaa maanvyöryn oikeanlaisissa olosuhteissa. Loppupeleissä sosiaalisina eläiminä meidän jokaisen tulisi tiedostaa vastuumme toisistamme joka päiväisessä elämässä, mutta harva sitä ajattelee juuri koskaan.

  Kunhan mietin. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 35. Hmmmm. Enpä usko että kukaan postais tämmösestä asiasta blogiinsa. Liian riskaabelia touhua, kuka tahansa heidät tunteva tajuaisi kenestä on kyse (Itse en kirjottaisi näin selkeästi asioista....) Piirit on pienet ja sun blogi aaaaaikasta suosittu. Mut hyvää viihdettä tää sun blogis jokatapauksessa on, ihan vaikka satukirjan kannalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä kukaan tajuais mitään, kun en oo kertonut et kenen takia se siellä sairaalassa oli? Eri asia jos olisin kertonut ja et mistä syystä.

   Pienet on piirit joo, mutta silti oon turvannu tän blogin selustan aika hyvin. Saa olla oikeasti helvetinmoinen Sherlock, jos jonkun meistä asianosaisista näistä teksteistä tunnistais. Paitsi no Mikko saattais tietty tunnistaa ittensä, mut muilla ei pitäis olla kyllä mitään tsäänssejä sen suhteen, sori vaan.

   Poista
 36. Miksi mikko on sairaalassa ??? :ooo
  Onko sille sattunu jotain vai sen läheisille ?!!
  Apua ! :oo Jaksamisia sulle ! (: <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sille oo sattunu mitään. En viitsi paljastaa et kenelle on.

   Poista
  2. Siis miksi te Candylle toivottelette jaksamisia o.O
   Siksi kun ei Mikko pääse perheensä luota hetijustnyt käymään?

   Ei siellä ketään Candyn tuttua ole potilasvuoteella makaamassa.

   Poista
 37. Mitä hemmettiä sä märiset siellä? Etkö ole koko blogin ajan toitottanut, et VAAN sinun onnellasi on merkitystä? Ja nyt, kun olet saamassa mitä haluat, rupeat ajattelemaan muita? Olisit onnellinen kun tavoitteesi lähenee :D

  PS: Ja edelleen voidaan muistella sitä, kuinka toivoit vaimon ja lasten kuolemaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs itse märiset? Tota vaimon ja lasten kuolemisjuttua en jaksa tän jälkeen kommentoida enää ja kaikki siihen viittaavat kommentit poistan.

   Mä en oikeasti toivonut kenenkään kuolemaa. Piste. Koittakaa jo sisäistää se fakta, juntit.

   Poista
  2. Eli joku on kuolemassa, koska et oikeasti toivonut kenenkään kuolemaa? ;)

   Poista
  3. Ano, äläpä! :D Blogin alkuajoista lähtien vain Candyn tunteilla on väliä ja täällä eletään vain kerran ja minä minä minä... Ja sitten kun maaliviiva lähenee, alkaa omatunto kolkuttaa. :D Trololol

   Poista
  4. Joo tottakai on, esim. me kaikki ollaan kuolemassa joskus.

   Poista
  5. No minäpä koitan sisäistää sen, oih sinä ihana ja filmaattinen maailmankansalainen!

   T:Juntti

   Poista
 38. "Mikko on sairaalassa. En tiiä millon nähdään. Toivottavasti ei hetkeen. Sen perhe tarvii sitä nyt paljon enemmän kun mä. "

  Aaaaaw, Karkkiliini on marttyyri...
  Oi ku söpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vilpittömästi mä tota kyllä tarkotan, sori vaan.

   Poista
  2. Juu mutta tottakai, onhan sinulla nyt varaa suurieleisesti antaa Mikon perheelle aikaa Mikon kanssa!
   Voi onpa harmillista että eivät tiedä että heidän pitäisi sinua kiittää kun annat heidän nyt olla Mikon kanssa, kun he tarvitsevat Mikkoa enemmän kuin sinä.
   No, sitten kun eroavat, ja vaimo ja lapset kiukkuaa voit aina sanoa että !Nohnoh, muistakaa että annoin teidän viettää silloin aikaa Mikon kanssa".
   Olet sinä niin ihana ihminen Candy, puss <3

   Poista
  3. lievästi sanottuna tekopyhää, ei sua oo ennenkään mikon perheen jaksamiset kiinnostanu:)

   Poista
  4. Tuo tosiaan on tekopyhää kun vertaa aikaisempiin kirjoituksiin :)
   Nyt Mikolla pitäisi olla aikaa perheelleen, mutta kun kuuli lomareissusta, se oli eieieieieieieieei. No joo, onhan ne kaksi eriasiaa, mutta se lomareissukin on perhettä varten. Niitä lapsia varten. Miksi et silloin Candy kirjoittanut, että tottakai sinne kannattaa mennä, lapset tarvitsevat isäänsä? :) Silloinkin vain minäminäminä :) Minä haluan ettei se sinne mene :)
   Ihan samallalailla se perhe tarvitsee Mikkoa muinakin aikoina :)

   Poista
  5. No mä ymmärsin, että "..toivottavasti ei hetkeen..",niin jos joku olisi vaikka sairastunut, niin tuskinpa noin kirjoittaisit, sillä eihän se sairaalaan joutuminen ja tai siellä olon viivästyminen ainakaan kenellekään hyvä asia taida olla, tai en ainakaan keksi sellaista heti, joten ovat tainneet olla ottamassa matkarokotukset tms. pientä, ja näette sitten parin lomavkon päästä.. tai viimeistään tarkotin, että sen matkan jälkeen. Nyt Mikolle on mietinnän paikka, kun hänen on jaksettava satsata perheeseensä ilman sun tapaamista, ainakin jonkin aikaa.

   Poista
  6. Ei paljoo taas naurata ku saa lukee näitä kommentteja.. Candyhan siis ei oo todellakaan ihminen ja jos sen rakkaan läheisille jotai tapahtuu nii sitähän ei liikuta ollenkaan. Vittu kuinka ihmiset osaa olla idiootteja :D

   Jaksamisia Candylle ja Mikon perheelle, mitä nyt onkaan tapahtunut.

   Poista
  7. Ai Candyko olisi surullinen vaikka vaimon sairaalassa olosta? ;) Vahingon iloinen korkeintaan :D
   Miettii vain Mikkoa vaimonsa kanssa :D

   Poista
 39. Ihme huomiohuorausta kändilta taas. Pitkät, pitkät rimpsut hempeilevää liirumlaarumia mistä ei kuitenkaan selviä yhtään mitään oikeasta asiasta- Vasta lopussa annat tiedon, "Mikko on sairaalassa". AHAA. Et viitsisi sitten avata tätä asiaa ja kertoa mitä nyt oikein tapahtuu, missä kohdassa suhdetta olette, ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä lue jos ei kiinnosta tai miellytä.
   Ja ei, en viitsi.

   Poista
  2. Anonyymi, miksi Candyn pitäisi täällä kertoa mitä nyt tapahtuu ja missä kohdassa suhde on yms? Omaan blogiinsa saa tietääkseni kirjoittaa vaikka nauristen kasvatuksesta jos haluaa. Ja eikö Candy maininnut blogin aloittaessaan, että kirjoittaa tänne tuntemuksiaan vähän niinkuin päiväkirjaan kirjoittaisi. Eli ei tosiaan ole mitään velvollisuuksia pitää anonyymejä ajantasalla suhteesta :D Eikä mun mielestä täällä voi kukaan vaatia Candya kirjoittamaan jostain tietystä asiasta. Ja tosiaan, ei ole pakko luka varmaan jos ei miellytä?

   Poista
 40. Huomasitko Candy muuten että toi koko sun äskeinen blogijulkaisu käsittelee aihetta "minä"? Eli mitä "minä teen", mitä "minä tunnen", minä minä minä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, aikamoisen terävä havainto. Seuraavaks olis hauska kuulla, mitä sun mielestä mun pitäis blogissaNI jossa kerron elämästäNI kirjoittaa, jos ei mun tekemisistä ja tuntemuksistani?

   Naapurin Penastako? Säästä? Vai sustako? :)

   Poista
  2. Ehkäpä vaikka sun analyysi esimerkiksi siitä, minkä takia Mikko päätti avioliittonsa olevan niin huonon että iski/rakastui toiseen naiseen, ja sinuna miettisin myös sitä, mikä estää Mikkoa tekemistä samaa temppua sinun kanssasi sitten myöhemmin, jos teidän suhde kokee karikkoja. Jos vastaat että "eihän Mikko nyt tuollaista tekisin minulle, kun hän rakastaa *minua* ja on *minun* kanssani suhteessa", niin siihen kysyn että "miksi ei? Vannoihan Mikko rakkautta jo vaimolleen, sille naiselle jonka hän vei jo vihille ja jolle hän siitti lapsia ja jonka kanssa hän on elänyt yhdessa vuosia."

   Ja lyhyesti vielä: et blogissasi näe vaivaa miettiä asioita muiden asiaan liittyneiden ihmisten näkökulmasta. Et kysy itseltäsi miten toimintasi vaikuttaa heihin. Ei pelkästään Mikkoon, hänen vaimoonsa, lapsiin...van myös äitiisi ja isääsi, joille olet valehdellut asiasta jatkuvasti ja pimittänyt heiltä tietoa koko suhteesi ajan.

   Et uhraa ajatustakaan heihin. Sinulle nähtävästi on tärkeintä sinun omat hyvät fiiliksesi mitä suhde Mikkoon tuo. Häpeäisit.

   Poista
 41. Vastaukset
  1. Tollanen perheenlisäys tulisikin varmaan tällee puskista. Vitun nerot.

   "Entä jos vaimolla oikeesti pimahtais? Se olis munkin vika. Vai voiko toinen olla vastuussa toisen mielenterveydestä? Pitäiskö mun ajatella sitä vai omaa onneani?
   Voinko mä olla onnellinen, nauttia siitä, jos samaan aikaan joku on menettänyt omansa ja kärsii."

   Ei vaimon sekoaminen ole millään tavalla sun vika. Kyllä sillä on asiat jo valmiiksi aika heikolla mallilla, jos jotain kävis. Se ei ole sun vastuulla. Elä huoli siitä.

   Tottakai voit olla onnellinen. Ja saat olla. Aina jollakin menee paskasti ja toisella hyvin. Ihmisiä kuolee ja muiden täytyy silti jatkaa elämää. Ei se oikeesti ole sen monimutkasempaa. Raakaa tosin.

   Poista
  2. Ehkä vaimon pimahtaminen ei ole täysin 100% Candyn vika, mutta aivan taatusti on todennäköistä, että Candy vaikuttaa siihen yli 50%, en menis todellakaan sanoon,että ei, ei ole sun vika millään tasolla, elä huoletta vaan. Jos on hitusenkaan älyä päässä, niin tajuaa, että luonnollisestikin se on Candyn syytä pitkälti, jos vaimo pimahtaa Candyn ja Mikon suhteesta. Kyllä silloin toisen mielenterveydestä voi osittain olla vastuussa, ei voi olettaa, että voi elää salasuhteessa ilman mitään seurauksia, kun se tulee julki.

   Poista
  3. Ano 0.47: joo elämä on raakaa, mutta tarviiko sitten ihmisten tehdä siitä toisille vielä raaempaa, ihan vaan että itsellä olis parempi olla...? Kuvottava mielipide suorastaan. "Kohtele toisia niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan" saattaa olla vanha ja kulunut ohje, mutta itse olen todennut sen omassa elämässäni harvinaisen toimivaksi.

   Mua oikeasti pelottaa se, kuinka paljon Candy saa näitä "huolehdi vai omasta onnestasi, muulla ei ole väliä" -kommentteja. Onko ihmiset ihan oikeasti noin julmia, välinpitämättömiä ja omaan napaan tuijottajia o.O

   Poista
  4. Pahoittelut, edellinen kommentti oli siis tarkoitettu Elinalle. Vahingossa katsoin että kommentin kirjoittajan kohdalla luki Anonyymi.

   Poista
  5. Elina, mieti nyt vähän: jos minä nuorena, nättinä naisena iskisin sinun miehesi...ja panisin häntä kiihkoissani useiden vuosien ajan ja naureskelen vieressä kun miehesi soittaa seksin jälkeisessä väsymyksessä sinulle kuinka ei jaksa tulla kotiin jonkun tekosyyn varjolla, samalla kun odotat häntä kotiin ja lapsesi kyselevät miksei isi tule kotiin tai heidän kanssaan aikaa....ja lopulta saisit tietää kuinka miehesi on pettänyt sinua useiden vuosien ajan...siis, miehesi, jota rakastat ja joka vannoi sinulle vihkivalan, jonka kanssa olet ollut vuosia naimisissa ja jonka kanssa sinun piti elää elämäsi loppuun asti...ja joka on isä pienille lapsillesi....

   Jos tästä kaikesta sekoat ja kärsit kovasti, se ei siis ole minun vikani? Hyvä tietää.

   Poista
  6. Ihan tosi nyt hei. Ei ihmiset sekoa tuosta noin vaan poks.

   Ja ei. En voisi koskaan kuvitellakkaan itteäni tuollaseen asemaan. Musta ei tule miehestä riippuvaista kotiäitivaimoa.

   Poista
 42. Hieman kakspiipppusesti tulee tääkin kommentointi omalta taholta, kun hieman ärsyttää tuo anojen "piikittely" kun asiat ei tällä hetkellä osaltasi mene niinkuin toivoisit menevän, mutta samalla taas tuo pieni martyrointi osaltasi kans saa pudistamaan päätään.
  Kun kuitenkin on ollut suurinosa aikaisimmista teksteistäsi sellaista vaaleanpunaisilla laseilla läpi katsomista. Ja nyt sitten sattuukin jotain, jossa ei sitten olekaan pelkästään kyse siitä, mitä olet yrittänyt tavoitella jo pitkän aikaa.

  Mutta yleensähän ne asiat alkaa mietityttää enemmän kun niitä alkaa tapahtua hieman isommassa mittakaavassa, eikä siinä voi oikein enää ajatella pelkästään "minua ja häntä". Kun "ne muut" tulee aina olemaan siinä taustalla tällaisessa tilanteessa missä olet. Ikävä fakta, joka pitää hyväksyä.

  Kuitenkin, olet päättänyt tehdä tämän blogin joskus, että saisit ajatuksiasi jotenkin ilmoille päästäs ja sitä myöten jokaisella on omat mielipiteensä siitä. Pointti nyt on se, että teet tätä itseäsi varten, oli seuraukset sitten hyvät tai huonot. Onhan tämäkin jonkinlainen tapa kanavoida tuntemuksiaan. Sinänsä en näe siltä kantilta katsottuna tätä niin huonona asiana, että kirjoitat sitä miltä tuntuu hetkellä a ja b. Kirjoitustensa takana pitää kuitenkin pysyä. Niistä(kin) se lopputulos alkaa muodostua.

  Ehkä on hyväkin nyt antaa sitä tilaa sekä aikaa jokaiselle sekä itselle ja miettiä todella mitä haluat ja onko kaikki tämä sen arvoista. Niitä lukuja tulee olemaan monenlaisia vielä elämässäs, joiden myötä kasvaa ja oppii enemmän. Ikääsi nähden olet kyl kovaa vauhtia yrittämässä juosta aikuisten saappaisiin, kun oot oikeesti vasta pikkuhiljalleen astumassa kynnykselle sitä kohti.

  Pientä anonyymin keittiöpsykologiaa (ja normimoralisointia)nyt tässä harrastan, mutta en voi kieltää, etteikö blogisi lukeminen ole ollut kiinnostavaa :P

  VastaaPoista
 43. Eikö kannattaisi oottaa..? Kun mikko on vapaa mies niin jatkaa sitten suhdetta.. Ite en todellakaan pystyis toiselle ihmiselle ja saatikka viattomille lapsille tekemään tuota samaa mitä sinä!

  En yhtään ihmettele jos seuraavana uutisissa että äiti tappoi itsensä ja lapsensa..ja kuvittele tilanne jos jotain kautta käy ilmi että candy kaiken takana..siinäpä sitten olla koko maan vihaama :I

  VastaaPoista
 44. Tsemppiä nyt Candy, toivon että mietit hartaasti miten toimit ja että valintasi tulee olemaan oikea. :) Kaikkea hyvää sulle.

  Pakko kyllä sanoa, että saat todella naurettavia kommentteja. Sulla on oikeus ajatella itseäsi ja omaa onnellisuuttasi. Muistahan se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miten sä kehtaat kommentoida omalla nikilläs tollasta, sä siis avoimesti kannatat pettämistä ja tommosta käytöstä mitä tää kirjottaja harjoittaa.. siis ihmisten elämien pilaamista. sua vois sanoo moraalittomaks paskaks ton kommentin takia...huhhuh

   Poista
  2. Muista sinäkin, että jos joku haluaa jotain mitä tekee sinut onnelliseksi, niin se on ihan ookoo että toinen vie sen sinulta, jos se tekee hänet onnelliseksi, eihän sinun onella ole siinä kohtaa enää väliä =D

   Poista
 45. Hmmm.. jos mikolle itselleen ei ole tapahtunut mitään mutta kuitenkin hänen perheenjäsenelleen on eli joko vaimo tai jompi kumpi lapsista on sairaalassa.. olisikohan vaimo kun niin paljon painotit ettei hän menetä kokonaan mielenterveyttään, TAI jommalle kummalle lapselle on sattunut jotain tai sairastunut tms. ja siis mikon vaimolla on mielenterveyden kanssa muutenkin ollut ongelmia ni siks sanoit että toivottavasti vaimo ei menetä järkeensä kokonaan tämän sairaala jutun ansiosta kun jompi kumpi lapsi siel on ja TÄMÄN vaimon mielenterveydelliset ongelmat ovat ollu myöskin este sille ettei mikko oo vaimoonsa uskaltanu jättää ku aina oot painottanu sitä että on jokin asia miksi mikko ei oo vaimoonsa viel jättäny.

  VastaaPoista
 46. Tuliko yllätyksenä, että jotain ikävää tulee tapahtumaan?
  Tuskin.

  Teillä on Mikon kanssa vielä monta kiveä tiellänne.

  VastaaPoista
 47. Tuskin mitään oikeesti vakavaa. Jos miehen perheelle tapahtuu jotain oikeasti järkyttävää, kukaan normaali mies ei informoi samantien salarakastaan. Ei tuu ees mieleen mokoma pikkupillu. PAITSI jos tää pimu liittyy jotenkin tapahtumiin, esim. vaimo saanut rysän päältä kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi luoja :DD se että Mikko informoi Candylle taitaa just kertoo siitä ett se merkittee sille jotai? Hohhoijaa tehkää kaikille palvelus ja hankkikaa elämä.

   Poista
  2. Valehdellu se on :) Kätevä tapa pitää väliä Candyyn ;)

   Poista
  3. Usko toki kaikki mitä kuka tahansa sulle kertoo, meneehän se elämä niinkin :D

   Poista
 48. Blogisi koukuttaa, kiitos että kirjoitat, luen vaikka olen 20 vuotta sinua vanhempi.

  Tunnen monia Mikon ikäisiä sivusuhteita ylläpitäviä miehiä, olen miesvaltaisella alalla ainoa nainen noin 20 vuotta, minua pidetään 'ýhtenä pojista' ja kuulen miestenjutut.

  Työporukoissani nuoria naisia isketään ja pidetään sivusuhteissa, naimisissa olevan miehen tavoite suhteessa on seksi. Nuoria rakastajattaria kohdellaan kyllä upeasti, mutta todellisuudessa heitä ei arvosteta, vaan panojutut jaetaan naurunremakoin miesporukassa. Joskus rakastajatar kutsutaan mukaan (kyllä, olen tavannut heitä) yliyön työtilaisuuksiin, kuten messumatkoille. Silloin näen, että miten mies kohtelee tyttöä kuin kukkaa kämmenellä, eikä tyttö ymmärrä yhtään mitä sama mies puhuu hänestä selän takana.

  Nämä miehet saalistavat jatkuvasti uusia tyttöjä. Vanhoja roikotetaan mukana jopa vuosia, sillä aina pitää olla joku, jolta saa helposti. Tyhmimmät tytöt kierrätetään, oikein tyhmä voi aloittaa uuden suhteen exänsä mieskaverin kanssa, olen ollut todistamassa. Kauhean montaa tyttöä naimisissa oleva ei voi ylläpitää, joten jos löytyy uusi joka antaa, ja uudesttaa sivusuhteesta tulee riittävän vakaa, vanha voi tippua kelkasta. Mies ei tietenkään pistä suhdetta rumasti poikki, jätettävälle syötetään pajunköyttä, milloin lasten sairauksista milloin muista pakottavista elämäntilanteista, jonka vuoksi suhdetta ei voi jatkaa.

  En voi varoitttaa tyttöjä, se johtuu siitä että minun pitää tulla toimeen työkavereideni kanssa töissäni, en voi puuttua heidän yksityiselämäänsä. Siksi olen puolueeton, säälin sinisilmäisiä nuoria naisia, jotka luulevat että heitä rakastetaan, mutta joille todellisuudessa valehdellaan silmät kirkkaina.

  Ihmetttelen aina miksi nuori rakastajatar ei koskaan jättäydy pois suhteesta, suhde loppuu yleensä siihen että naimisissa oleva mies ei vain ehdi pyörittämään kahta tyttöä enempää. Työkaverini ovat erittäin charmaattisia, joten luulen että useimmat tytöt ajattelevat kuten sinä, että rakaastavat vilpittömästi.

  Surullisin näkemäni on yli 10 vuotta yhä jatkuva sivusuhde, joissa nainen on jättänyt omat lapset tekemättä ja elää sinkkuna odottaen naimisissa olevan työkaverini (jolla on muitakin panonaisia) yhteydenottoja. Luonteeltaan hän on hiljainen, nöyristelevä, eikä mikään einstein, suoraan sanoen aika yksinkertainen.

  Se mitä olet kirjoittanut Mikosta, osuu miestyökavereideni tapaan käsitellä tyttöjään, tuo miten hän sinua kohtelee muka rakastaen ja toisaalta sumeilematta valehtelee (vaimolleen, siis varmaaan muillekin).

  En usko sairastapaukseen, Mikko on syöttänyt sinulle valheen jostain syystä. Ehkä hänellä on uusi tyttö kierroksessa, mutta hän haluaa pitää sinut varmuuden vuoksi varalla, tai ehkä vaimo pakottaa viettämään loman perheen kanssa, kun mies on ollut koko talven "jatkuvasti töissä".

  Elämä on raaempaa vanhan silmin, kuin miltä se teistä nuorista näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Elämä on raaempää vanhan silmin"
   Aamen.
   Ja mä olen Candya vain 9 v. vanhempi. Kuinkahan raa'aksi elämä menee...

   Ei mitään, se on hienoa kohdata joskus elämän reaaliteetit ja ymmärtää ne. Toisaalta oli/on mukava olla sinisilmäinen ja naiivi, inhottavaa vaan kun tottus kolahtaa vasten kasvoja. Aiheessa kuin aiheessa.

   Olen myös miesvaltaisella alalla ja tiedän jo entuudestaan monen asian olevan varsin eri miesten kun mitä naisten silmin ja miten ollaan ja eletään kotona vs muualla.

   Poista
  2. Oi, tämä miesvaltaisen alan musta puoli on niin totta! Olen itsekin seurannut vierestä ja tuhonnut erään työsuhteen sillä, että menin ja käräytin tällaisen "nuori rakastajatar vaimolta piilossa" -kuvion. Tosin itse asun julkisesti yhdessä minua yli parikymmentä vuotta vanhemman miehen kanssa, mutta voinpahan puolustuksekseni sanoa, että suhde ei alkanut avioliiton aikana eikä missään vaiheessa ole ollut salainen. En tosin tiedä, millaista kuviota selkäni takana pyöritetään (tietääkseni ei minkäänlaista, mutta eihän sitä ikinä tiedä), mutta muiden salasuhteita seuranneena voin allekirjoittaa tuon, että salapanot jaetaan aina miesten kanssa. :p

   Poista
  3. Tuo oli hienosti kirjoitettu. Luulen tosiaan itsekin että juuri näin asiat menee - olen itsekin vasta 24v, mutta tajuan kyllä miten miehet oikeasti pyöritävät nuoria naisia. En usko hetkeäkään että Mikko oikeasti rakastaisi Kändiä.

   Hyi olkoon miten minulla tulee paha olo ja paha mieli siitä kuinka raadollisia miehet osaavat olla, ja kuinka vähän he arvostavat naisia.

   Poista
 49. Voi että kun ihmisillä on huono tekstinymmärrys! Ihan ärsyttää! Puhe oli perinnöllisestä sairaudesta ja mikko on sairaalassa vaimonsa tukena. Mitä helvetin itsemurha juttuja? Ja synnyttämässä? Luulis että siitä kasvavasta masusta ois ollu täällä aikasemmin jo juttua?

  On kyllä tyhmiä ihmisiä täällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luuletko sinä tosissasi, että Candy kertoo totuuden? Sillähän on hän on turvannut selustansa kun vääristelee asioita.
   Voi olla, ettei mitään perinnöllistä sairautta edes ole vaan on ihan muusta syystä joku sairaalassa.
   Voi olla, että hän on vain johtanut kaikki harhaan selittämällä vaimon ongelmista ja muusta!

   Ihanko tosissasi hän olisi kertonut totuuden? Pyh ja pah, ihan hyvin voisi olla sairaalassa tulevan lapsen takia, kuka sitä osaisi arvata kun kätevästi Candy on johtanut väärille urille ihmiset ;)
   Sekin voisi vaikuttaa siihen miksi eivät vielä eroa. Voisiko "Mikko" olla niin munaton mies, että jättäisi vaimon ja vastasyntyneen yksin?

   Poista
  2. "Entä jos vaimolla oikeesti pimahtais?" Tämä varmaan taustalla, kun vaimon mielenterveyttä kommenteissa epäillään ja se, että Candy sanoo tuntevansa syyllisyyttä jostain.

   "Luulis että siitä kasvavasta masusta ois ollu täällä aikasemmin jo juttua?"
   Meille on myös täällä sanottu, että totuuksia muunnellaan eikä kaikkea kerrota yksityisyyden suojaamiseksi, joten kaikki on mahdollista, vaikka kuinka ymmärtäisi tekstiä. Tyhmiä ihmisiä täällä on tosiaan...

   Poista
  3. Haha... Mutta vaikka raskaana oliskin, niin ei se nyt ainoa syy vois olla tai muuten ihan helvetin pitkä raskaus, kun tää jättämättömyys on kestänyt jo pari vuottaXD

   Poista
 50. Ärsyttäviä nämä jotkut kommentoijat! Hirveätä spekulaatiota. :D Vaimo synnyttää, vaimolla mielenterveysongelmia, jollekin lapselle käynyt jotain jne. No hei, turhaan spekuloitte kun ette saa selville kuitenkaan mitä on oikeasti tapahtunut. Se riittää, että tietää jollekin Mikon läheiselle sattuneen jotain.

  Mahtaa joillain olla köydä elämä kun ollaan niin salapoliisia ja spekuloidaan kaikkea.

  Mutta Candy, sinulle toivon paljon voimia ja tsemppiä! Kyllä tämä ratkeaa vielä. Asioilla on tapana järjestyä. :) Yritä nauttia kesästä, äläkä vaivu synkkyyteen! Vaikka Mikon kanssa tilanne on mitä on, älä jätä kauniita kesäpäiviä käyttämättä. Jaksat itsekin paremmin, kun nautit auringosta ja kesästä ylipäätään. :) Jotkut sinun tilanteessani lukittuvat 24/7 sisälle, älä sinä tee niin.

  VastaaPoista
 51. Toisena naisena on vastuussa tekemästään valinnasta ja siitä, että se valinta vaikuttaa myös muiden ihmisten elämään. Petettynä on vastuussa siitä, miten elämäänsä jatkaa, hakeeko itselleen apua, jääkö uhrin asemaan.

  Se kannattaa pitää mielessä, että kaikilla ei ole samanlaiset lähtökohdat. Jonkun ihmisen kyky, valmiudet tai rohkeus käsitellä asioita, on vahva ja toisella olematon.

  Mikon täytyy tehdä omat valintansa joka tapauksessa yksin ja itse, itsenäisesti ja vaimonsa kanssa. Sinä voit olla tukena, mutta hinta tukena olemisesta voi olla todella korkea sekä vaimolle, lapsille, että sulle itsellesi. Oletko sä valmis siihen?

  Sen mitä sun pitäisi tai mitä haluat tehdä, voit valita ainoastaan sinä itse. Musta kuulosti viisaalta sinun postauksen viimeiset sanat.

  VastaaPoista
 52. Ihanaa miten sanot ettet ole mikään sätkynukke ja kirjoitat tätä vaan itellesi ja ei sun tartte totella lukijoita, ja kas kummaa kun on tullut kommentteja siitä miten blogisi on ollut liian teinipissismäinendiipadaapalallallaaa niin tulee melkein kuin tilauksesta tällainen dramaattinen, syvällisempää pohdintaa sisältävä, kypsä kirjoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis et oo tosissas... Tilauksesta?!! :DD Mä en oikeesti kestä näitä outoja foliohattupäitä ihme teorioineen. Mitäs sitten seuraavaks?

   Poista
  2. Kuule kultapieni, vain sinä tiedät mihin suuntaan aiot seuraavaksi viedä tämän tarinan.

   Juu, tiedän kyllä että perheellisillä miehillä on nuoria salarakkaita jne, mutta tämä blogisi on niin keksityn oloinen, ettei ole tosikaan, ja minua hämmästyttää vain se että ihmiset ottavat tämän todesta.
   itse luen tätä vain koska odotan että mokaat.

   Hahmosi "Candy" on kyllä yksi rasittavimmistä hahmoista mitä on ikinä keksitty, lellitty pieni kermaperse huomiohuora joka esittää olevansa jotain ah niin ainutlaatuista ja aikuista ja kypsää =D

   Poista
  3. Sanot että et oo sätkynukke, mutta Mikon oot kyllä antanut ittees riepotella jo 2 vuotta sätkynukkena, mitään tapahtumatta. Öö...?

   Poista
  4. Anonyymi 11.50. Mitä jos tämä onkin ihan totta, kun et ole vielä mitään "mokaa" huomannut? ;)

   Poista
  5. 126 lukijaa muuten jo...

   Pitäisiköhän rekisteröityä Demiinkin että sais sinnekin jakaa nämä tosiasiat?

   Poista
 53. Ei ole totta.. Mitä sitten, jos Candy puhuu tässä blogissaan paljon itsestään, tuntemuksistaan jne..? Tämähän on Candyn blogi. Sitä vartenhan Candy tämän blogin on perustanut, että saa OMIA tuntemuksiaan tänne purkaa. Candyn on varmaan vähän vaikea kertoa "Mikon" tai "Mikon" vaimon tai lasten tuntemuksista, koska eihän hän niitä tiedä. Ja jos olette yhtään lukenut muitakin blogeja, niin 98% niissä, blogin kirjoittaja kertoo nimenomaan itsestään. Joten lopettakaa turha uliseminen siitä kuinka Candyn blogit kertoo vaan Candystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä mistä mun pitäis näiden kitisijöiden mielestä kirjoittaa, jos ei itestäni, mut oon kyllä ihan hyvillä mielin sit niiden mielestä itsekäs sillä perusteella, et kirjoitan itestäni ja omista fiiliksistäni blogiini :D

   Poista
  2. Ja kuka muutenkaan perustaa blogia jossa ei kerro itsestään? :D En kyllä ihan ymmärrä et mistä sitten pitäis kertoa? No varmaan nää ihmiset täällä osaa vastata tohon :D

   Poista
  3. Ongelma ei ole se, että kirjotat omasta elämästäs ja tunteistas. Vaan se, että et ajattele (tai ainakaan myönnä ajattelevasi - miksi?) muiden tunteita. Urpot.

   Poista
 54. Anonyymien kommenteista tulee mieleen, että olet Kändi monille muodostunut jonkinlaiseksi syntipukiksi, johon ihmisten on helppo projisoida mitä tahansa omia negatiivisia tuntemuksiaan - olethan internetin virallinen Väärintekijä. Itse luen blogiasi paitsi siksi että olen juorunkipeä ämmä, myös siksi että tämä on tosi kiinnostavaa ihmissielun luotausta.

  Pakko vielä vähän neuvoa tähän lopuksi. Jos Mikon alkuperäinen "aikataulu" teidän suhteenne päivänvaloon tuomisesta ei toteudu, niin sitten viimeistään pane pillit pussiin, Kändi. Koska kyllä, yli kahden vuoden pettäminen on kova juttu, erityisesti sille jota petetään. Ihmiset sekoavat vähemmästäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa taas tykkäys-nappi!

   Poista
  2. Ja miten musta tuntuu, et Mikko aina siirtää sitä "eroamispäivämäärää" salakavalasti pikkuhiljaa tuonnemmas, eikä jysäytä kerralla että en voikkaan, kuukauden päästä sitten.

   Poista
 55. Candy, kirjoitit itse aiemmin

  "Hah...No ei kai ne nyt mihinkään varsinaiseen pillujahtiin houkutelleet kun varattuja suurinosa ovat itekin, kunhan vaan houkuttelivat mukaan pitämään hauskaa ja siinä sivussa _katselemaan_ nuoria ja kauniita naisia - mikä ei haittaa mua yhtään, ihan normaalia toimintaa mieheltä ku mieheltä :D" -Candy
  ------

  Olen se täti, joka aiemmin kirjoitti naimisissa miehistä, jotka iskevät nuoria sivusuhteikseen.

  Älä oleta, että varatut eivät olisi pillujahdissa, vaikka kukaan heistä ei sinulle tule sitä myöntämään.

  Työkavereideni ukkomiespiireissä ronski huumori on yleistä. Jos rakastajattaret tai "viattomat" ovat kuulemassa, hekin nauravat. Sillä tyttöjen annetaan ymmärtää että ronski huumori ei ole totta ja vain tyhmät eivät naura. Harvat (pillunetsijät ja minä sisäpiiristä) tietävät että huumori perustuu tosiasioihin. Usein se, joka kertoo nuoriin naisiin ja seksiin liittyviä vitsejä on pillunetsijä.

  Om mahdollista, että pilluja etsittiin vakavasti Mikon kaveri-illassa, vaikka sinun (no tietenkin) annettiin ymmärtää kyseessä olevan pelkän äijähuumorin. Luulen, että olit oikeassa, kun tunsit, että olit "esine", jota esiteltiin toiselle äijälle. Onnistujat ylpeilevät, jos saavat nuorelta naiselta.

  Oikeasti haluan auttaa. Jos itse yhtään epäilet (kuten minä) Mikon kuuluvan kertomaani äijäjoukkoon, vastaan mielelläni jos on kysyttävää. Tai toivottavasti ainakin,osaisin avata sinulle uutta näkökulmaa ongelmiisi. Kertomani asioiden olemassaolon kieltäminen, tai että "Mikko ei voi olla" olisi ehkä kokemattoman sinisilmäistä, ainakin minusta.

  tv:Melkein täti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sillä tyttöjen annetaan ymmärtää että ronski huumori ei ole totta ja vain tyhmät eivät naura. Harvat (pillunetsijät ja minä sisäpiiristä) tietävät että huumori perustuu tosiasioihin. Usein se, joka kertoo nuoriin naisiin ja seksiin liittyviä vitsejä on pillunetsijä."

   Tällaisille rehvasteleville jutunkertojillehan nuoret naiset itse usein nauravat. Mutta hyviä kommentteja siellä "tädillä".

   Poista
 56. mä oon lukenu tätä sun blogia jo jonkun aikaa ja mua ärsyttää tollaset ihmiset jotka haukkuu sua,koska seurustelet vanhemman perheellisen miehen kanssa entä sitte ? sä elät sun omaa elämää etkä voi sun tunteille mitään.sitä paitsi ei me kukaan oikeesti tiedetä mitä sun elämäsä tapahtuu.Voimia sulle ja jään innolla odottamaan tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "mä oon lukenu tätä sun blogia jo jonkun aikaa ja mua ärsyttää tollaset ihmiset jotka haukkuu sua,koska seurustelet vanhemman perheellisen miehen kanssa entä sitte ? " Entä sitte!? Hah, et oo tosissas :D Kun kyseessä on viiden ihmisen elämät (Mikon, vaimon, Candyn ja kahden lapsen), niin on ehkäpä säälittävintä ikinä suhtautua asiaan sanomalla entä sitte. Sulta ei varmaan ikää löydy 13 vuotta enempää? Koska kaikki yli ton iän tajuaa jo, miten isoista asioista tässä on kyse.

   Poista
  2. Anonyymi 22.15, kyl se vaan nykyään on aika lailla "entä sitte" :D Tollasta tapahtuu niin paljon ja jotenkin avioliiton merkitys on tuntunut katoavan kokonaan. Miks just tää Candyn suhde on niin kauheeta? Varmaan puolet naimisissa olevista pettää ja on salasuhteessa

   Poista
  3. Oon aika paljo vanhempi.Sä ite oot ihan sairaan lapsellinen ku sun piti yhteen kommenttiin käyä käsiksi! ja tiiän ett tää on tosi iso asia nuille kaikille mutta edelleenkin Candy ei voi tunteilleen mitään ja vaikka joskus ois parempi jatkaa elämää nii ei välttämättä pysty.Candy on varmasti miettiny tätä tilannetta!! ite oon käyny täs viimesen puolen vuoden aikana aika pohjalla elämässäni.

   Poista
  4. Tunteilleen ei voi mitään, mutta teoille voi. Ja jos tekee ja valitsee oikein, niin kyllä ne tunteet haihtuu siinä mukana, kokemusta on.

   Poista
  5. Oon samaa mieltä.Miten voin saada unohettua pojan joka pilas mun elämän tietosesti ?

   Poista
 57. Aikas paljon on ollut kommentteja siitä että miehet haluaa nuorilta naisilta vain seksiä. Itse olen muutamiakin nuoria naisia suosivia miehiä tuntevana todennut että kyse on enemmänkin siitä että nuorella naisella on enemmän aikaa ja vähemmän omia vaatimuksia.

  Jos äijä ei itsekään tiedä mitä haluaa tai ei tunne olevansa valmis vakiintumaan niin 'turvallisin' seurustelukumppani on juurikin vielä peruskoulussa tai lukiossa/amiksessa oleva nuori. Elämä edessä ja lapsi-asuntovelka-vakiintumispaineet kaukana. Voihan niistäkin toki haaveilla sen 16 kesäisen kanssa mutta hyvin harva 16-vuotias vielä ihan oikeestioikeesti miettii noita asioita ja sitä onko vastapuoli nyt juuri se jonka kanssa lähdetään sitä tulevaisuutta rakentamaan.

  Omat kaverini eivät vielä ihan mikon ikäisiä ole eikä perhettäkään (ilmeisistä syistä) ole, mutta pointti oli se että ei niiltä teineiltä nyt niin hyvää seksiä saa että vaan sen takia jaksais kuunnella ne samat uutena löytyvät jutut aina uudelta daamilta ja leikkiä muka-aikuisia ja retostella palkkarahoilla ja autolla jotka opiskelijan silmiin tarjovat mahtavaa vapautta.

  Siitä miksi sitten perheellinen mies vehtaa ylipäänsä kenenkään kanssa? No aina ei se avioliitto ole sitä mistä haaveiltiin ja jotkut ovat niin tossuja että ei ole sitä pokkaa pistää peliä rehellisesti poikki kun ei enää jaksa kiinnostaa. Mielestäni sivusuhde on hyväksyttävissä vain silloin jos kaikki osapuolet tietävät oikeesti missä mennään, eli jos avioero on mielessä siitä kerrotaan myös vaimolle eikä vaan fiilistellä sen rakastajattaren kanssa. Ja jos taas ei ole niin rakastajattarellekin on selvää että tästä ei sitten mitään sen suurempaa ole tulossa.

  Ihan oikeasti hyviä syitä vedättää YHTÄKÄÄN toista ihmistä vuosi tolkulla ei ole, se on vaan tuskan siirtämistä eteenpäin ja kumpikohan tuntuisi pahemmalta, se että sinut yllättäen jätetään vai että sinut yllättäen jätetään ja saat tietää että sua on kusetettu pitkän aikaa?

  Jossain aikaisemmassa postauksessa laitoit että joskus pitää manipuloida että saa haluamansa. Itse en koe että ihminen jolta voi manipuloimalla ja kiristämällä saada jotain on kovinkaan luotettava seurustelukumppani, mistä sitä tietää kuka muu sitä samaa miestä nyt tai tulevaisuudessa kierittää pikkurillinsä ympäri jos se siihen on helposti kierrettävissä? Ja onko sillä oikeasti yhtään mitään merkitystä kumpaa mikko sanoo pitävänsä varalla? Eikö se vaan tarkota että mikko haluaa pelata varman päälle siltä osin että hän ei ainakaan jää yksin? Mikon sanomiset kuulostaa siltä että sun kovistellessa se kääntää asiat niin päin että yhtäkkiä huomaat itse olevasi vakuuttelemassa vilpittömyyttäsi ja hyviä aikeitas vaikka Mikon siinä piti kertoa mitä helvettiä se on säätämässä? Seuraavan kerran kun teillä on suhdekeskustelua niin päätä etukäteen pari asiaa joihin haluat yksiselitteiset vastaukset ilman mitään ah-kun-sua-rakastan-mutta...-sontaa, jotkut miehet osaa väistellä vastaamista ihan helvetin hyvin mutta etenkin sun tilanteessa ja asemassa sä mun mielestä ansaitset ihan oikeasti muutamia vastauksiakin.

  Tuli kohtalainen paasaus, mutta kaikesta huolimatta toivon kaikille osapuolille ihan vilpittömästi hyvää, vaikka en kaikkia ratkaisuja kovin hyvinä pidäkään. Jaksamista tähänkin kriisiin, mikä se sitten oikeasti onkaan ja aurinkoista kesää!

  VastaaPoista
 58. Teille jotka sanotte ettei voi olla raskaana, ja olisihan se näkynyt.

  Miksi ei voisi olla? Oletteko tulleet ajatelleeksi ettei kaikki vauvat synny täysiaikaisina? On myös tosi tosi pieniä keskosia. En nyt sano että tässä tapauksessa asia olisi näin mutta ei sitä maailmaa kannata katsella aina vaaleanpunaisien lasien läpi?

  VastaaPoista
 59. Mitäs jos Mikko onkin perheineen lomamatkalla nyt :) Saa vain sinut tuntemaan syyllisyyttä ja jättämään heidät hetkeksi nauttimaan perhelomasta tuntematta huonoa omaatuntoa. Et uskokaan mitä uskomattomampia asioita jotkut kykenevät tekemään rakkaidensa silmien alla. Jopa sinulle.

  VastaaPoista
 60. Mutta entäs jos Mikko ei kestäkään ilman sua? :(

  VastaaPoista
 61. pliis candy, älä enää julkase noita paskakommentteja. mä en jaksa enää lukee niitä.

  VastaaPoista
 62. No kai sä nyt sen verran voit sanoa, että oliko Mikon vaimo siellä sairaalassa..niinku annat olettaa? Ja oliko kyseessä psykiatrinen sairaala?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin melkein vastata Candyn puolesta tähän et ei kuulu sulle :D

   Poista
 63. Lähetin lähinnä sinua kannustavan kommentin, mutta et julkaissut. Nähtävästi et pidä siitä mitä sinulle sanotaan etkä löydä siitä kannustusta mitä tarjosin.

  VastaaPoista
 64. En kyllä jaksa ymmärtää teitä jotka haukutte kirjoittajaa öbaut jokaikisestä kirjoituksesta tai sanavalinnasta. Candyn elämä, Candyn blogi - jos ei miellytä niin ei tarvitse lukea! Ei kaikesta tartte olla samaa mieltä, mutta en voi käsittää, miksi toiselle pitää olla inhottava?! Tekisittekö saman päin naamaakin? (toivon todella että ette...)

  Tiedän, turhaan tässä valitan, jatkatte kuitenkin. Mutta halusin vain sanoa, että käsitykseni teistä on melko vastenmielinen.. Aikuistukaa!

  -Toinen "Täti"

  VastaaPoista
 65. Kysymyksiä! :)

  Jos Mikon vaimo olisikin raskaana, kertoisitko siitä täällä?
  Jos Mikko tahtoisi erota sinusta, kertoisitko siitä?
  Jos jäisitte kiinni, kertoisitko siitä?

  Jos sinä tahdot erota, kertoisitko?

  Jos tapahtumat saisivat surullisen käänteen, kertoisitko?

  Ilouutiset kertoisit varmaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on hyvä kysymys! Vastaa tähän jooko Candy (: ?

   Poista
 66. Oi voi voi... Candy hyvä. Yritän kertoa mahdollisimman lyhyesti ja selkeästi, kuinka itselleni kävi, kun olin se toinen nainen:

  Kaikki alkoi, kun tapasin ensimmäisen kerran isäpuoleni ystävän. olin tuolloin juuri 18 täyttänyt elämää ja jännitystä etsivä nuorinaisenalku, mies 32, kihloissa ja yhden lapsen isä.

  En tiennyt kylläkään näitä kahta asiaa miehestä, vaan päädyin tämän kanssa sänkyyn, miehen aloitteesta. Ihastuin tähän ihmiseen, ja tunsin itseni tärkeäksi jollekkin. Tapailimme salaa, ei aina edes niin kauhean salaa, koska isäpuoleni tiesi tapahtumista, mutta ei puuttunut tekemisiini.

  NOH: Jatkoimme tapailua, vielä kun lähdin takaisin opiskelemaan, sillä mies sattui olemaan viikot töissä, melkein naapurissani. Ajattelin silloin, olevani tärkeä, ja haluttu yms. Meillä oli hauskaa ja koska molemmat olivat vieraalla paikkakunnalla, ei meillä ollut hätää, että ketään tunnistaisi + että mies kertoi heillä menevän huonosti, ja ero oli välttämätön yms.

  Kuitenkin tätä meidän tapailua ja petipuuhia jatkui vuoden verran ja minä kiinnyin mieheen yhä enemmän. Rakastin, vaikka tiesin etten tule tätä saamaan ikinä itselleni. En vain halunnut uskoa, en halunnut menettää tätä ihanuutta.

  Sitten tuli se päivä, kun vaimo sai tietää meistä.
  Sain sitten miehen kotipaikkakunnalla, koko kylän huoran leiman. Ja ymmärrettävää kyllä vaimon vihat päälleeni. Tosin vaimolle ei ollut tullut tietoon kuin yks pettämiskerta se yksi ja ensimmäinen kaikista kerroista. Tämänkin saatiin pistettyä humalan piikkiin...

  Tieto vaimolle oli tullut toisen paikkakunnalla asuneen naisen ansiosta, joka paljastui myöhemmin tämän miehen kolmanneksi naiseksi.
  En silti kadu tapahtunutta, koska tehtyä ei saa tekemättömäksi. Ja mies loppupeleissä valitsi vaimokkeensa ja lapsen (mitä en ihmettele yhtään)

  Siitä lähtien, olen miettinyt, tutkinut ja harkinnut tarkkaan, että kenen kanssa sänkyyn hyppään.

  Kaikella hyvällä Candy, tee asialle jotain, ENNEN kuin sattuu mitään.
  Oletko esim valmis siihen kaikkeen sotaan ja kiistaan, mitä esimerkiksi lapsien takia tulee. Vaimo saattaa tehdä oikeusjutun lapsien huoltajuuksista, vaatia lapset pelkästään itselleen tms. Ja siinä vaiheessa, se tulee Mikollekkin olemaan vaikeaa.
  Oletko valmis ottamaan sen riskin että rakastamasi mies voi menettää lapsensa, siksi että petti vaimoaan sinun kanssasi, ja näin ollen kärsii siitä koska rakastaa lapsiaan eikä voi nähdä heitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tunne, että candy taitaisi olla vain iloinen, jos Vaimo saa yksinhuoltajuuden. Silloin lapset eivät ole candyn tiellä ja Mikkokin joutuu antamaan kaiken huomion vain ja ainoastaan candylle. Ei tarvitse jakaa huomiota kenenkään kanssa. Ja mitä niillä lapsilla tekee, kun uusiakin voi saada? Ei kait kukaan vanhoja lapsia kaipaa kun voi tehdä uusia lapsia uuden naisen kanssa..

   Poista
 67. Moikka !

  Joo mäkin olen lukenut tätä blogia jo jonkun aikaa : ) Vaikka en ole ikinä itse ollut samassa tilanteessa missä sinä olet, niin toisaalta voin myös hyvin kuvitella miltä sinusta tuntuu. Minusta on todella naurettavaa ihmisiltä tulla haukkumaan sinut tai mikon. Ihmiset jotka ei edes tunne teitä haukkuvat teidät ihan pystyyn. Haluaisin vain kysyä näiltä ihmisiltä että mitä jos itse olisitte samassa tilanteessa ? Kyllä teilläkin varmasti olisi ahdistunut olo jos olisitte salasuhteessa jonkun miehen kanssa ja hänen vaimonsa käyttäytyisi samalla tavalla kuin mikon vaimo ? Olen todella utelias ja haluaisin tietää että kuka on sairaalassa ja miksi ? Toivon sinulle ja mikolle kaikkea hyvää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä naurettavin kommentti pitkään aikaan :D Vai oliko tää sarkasmia jota en vaan tunnista? Siis kysehän on siitä että ne, jotka suhtautuvat negatiivisesti ja paheksuen Candyn ja Mikon toimiin, EIVÄT ikinä löytäisi itseään samasta tilanteesta. Herraisä sentään, "Kyllä teilläkin varmasti olisi ahdistunut olo jos olisitte salasuhteessa jonkun miehen kanssa ja hänen vaimonsa käyttäytyisi samalla tavalla kuin mikon vaimo" :D :D :D

   Mikon vaimon käytöksestä kukaan lukija ei tiedä mitään varmaa, eikä sitä tiedä varmasti edes Candy. Candy tietää mitä Mikko on väittänyt. Jotta Candy voisi sanoa tietävänsä, olisi hänen oltava paikalla todistamssa vaimon käytöstä. Epäilen vahvasti että ei ole ollut. Jos Mikon vaimolta kysyttäisiin, niin tarina voisi kuulostaa hyvinkin erilaiselta.

   Toisekseen, useimmilla (toivottavasti) on takaraivossa sellainen pieni juttu kuin omatunto, ja käsitys moraalista ja oikeasta ja väärästä sekä siitä, että muita ei saa huijata ja satuttaa. Siispä kaikki eivät todellakaan aloittaisi mitään salasuhteita.

   Poista
  2. Ööh, kun me ei oltaisi salasuhteessa yhdenkään miehen kanssa? Katsos kun toiset kunnioittaa toisia ihmisiä - ja ennen kaikkea itseään.

   Poista
  3. no mitenpä mikon vaimo sit on käyttäytyny sehän heitti mikonki kerran jo pihalle.? ja lähtee aina ilman mikkoo reissuun. Pahahan se ois jos se ois mustis ja kyylä. sillon mikko ja candy ois jo jäänyt kiinni

   Poista
  4. Miksi olla salasuhteessa naimisissa olevan perheenisän kanssa? Itse kerjää verta nenästään eli aivan omaa syytään ahdistaa! Ei ole vaimon syy ja vaimon käyttäytymisestä ei ole kuin valehtevan miehen selitykset salapanolle. Sekö on faktaa? Tuskin! Edes sinä et tiedä mikä on todellisuus!!

   Sitäpaitsi en yhtään ihmettele vaimon käytöstä (mikäli olisi totta neitosen jutut). Mies panee alaikäistä teiniä, yms... Mitä jos itse olisit samassa tilanteessa?! Neitonen voisi jättää perheenisukin rauhaan niin vointikin kohenisi.

   Kenelläkään ei ole oikeutta toimia noin kuin mikko toimii eikä olla osallisena valehtelussa, salaamisessa ja selän takana touhuamisessa kuten neitonen on osallisena.

   Tuollainen toiminta on niin kuvottavaa ja monia ihmisiä loukkaavaa,että voi vain toivoa karman toimivan.

   Poista
  5. Harva katos löytäísi itteään tosta tilnteesta, siinä se ero on. Mä otan ainakin sata kertaa mieluumin oman ikäiseni tai pari vuotta vanhemman, ihanan miehen, joka rakastaa ja on suhteessa vaan mun kanssa (eikä pidä samaan aikaan vaimoa, hyväne aika!)ja jonkan kanssa voi pussailla ja halailla julkisesti, nähdä ja tehdä yhteisiä lomia millon huvittaa ja missä huvittaa ja viettää yhdessä iltoja muiden kaveripariskuntien kanssa. Plus että, mulla on omatunto ja moraalikäsitys siitä, että salasuhde on niin helvetin väärin, pelkkä ajatuskin siitä saa ärtymään.

   Poista
 68. Voisitko ajatella yhtään moraaliselta kannalta tätä teidän kuviota. Mikon lapset toivon mukaan osaavat siltä kannata tätä katsoa.

  VastaaPoista
 69. Kaikille anoille: miksi te tulette tänne parjaamaan kirjoittajaa? Meidän tehtävä ei ole moralisoida tai tuomita tätä tyttöä touhuistaan. Jokainen valitsee itse lukeeko tätä blogia vai ei. Mielestäni jo tämän blogin lukeminen edellyttää, että on jollain tapaa kiinnostunut aiheesta ja täten se myös kertoo jotain lukijasta itsestään...

  Mikä siis saa ihmiset lukemaan tätä tarinaa? Tirkistely, samaistuminen vai pelko siitä, että kyseessä olisikin oma mies? Entäpä mikä saa ihmisen hyökkäämään tuntematonta kohtaan kasvottomana? Onko kyseessä kateus vai _tarve_ moralisoimiseen.. Ja mistä tämä tarve nousee?? Eihän Candy loukkaa ketään meistä lukijoista henkilökohtaisesti?

  Minulle tämä blogi on puhdasta viihdettä oli se sitten totta tai ei. Tämän maailman avioerot sekä pettämiset eivät lopu vaikka Candyn rakkaustarina päättyisikin kiinni jäämiseen. Antakaa tytön kirjoittaa ja elää kuten haluaa. Jatka kirjoittamista Candy!

  SHOW MUST GO ON!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mitäs siitäkin tulisi jos yhteiskunnassa kaikkien annettaisiin vain elää kuten haluaa, yhtään piittaamatta muista?

   Poista
 70. aaa joo eli vaimo synnytti ja siks ne ei voinu erota, ettei vaimo joutuis kärsii raskaana ja ne eroo sit ku uus vauva on tarpeeks iso ja vaimol ei oo rankkaa daahh

  VastaaPoista
 71. Candy on kyllä jo nyt maksanut tästä rakkaudesta aika kovan hinnan. Hän on joutunut sellaisten asioiden äärelle, joita 17-vuotiaan ei tosiaankaan tarvitsisi tai pitäisi vielä joutua miettimään. Aikuisena ehtii olla ja murehtia saa ihan riittämiin. Onneksi olin itse tuon ikäisenä viaton neitsyt, ihan kakara.

  30-vuotiaana tulinkin sitten jätetyksi kolmatta lasta odottaessani, ex-mieheni ihastuttua 10 vuotta nuorempaan alaiseensa, ja jäin yksin kolmen alle 5-vuotiaan kanssa. Nykyisin sitä huoletonta nuoruutta osaa todella arvostaa :-) Candylle voimia jaksaa tämän kaiken keskellä. En todellakaan pidä tätä moraalisesti oikeana, päinvastoin, mutta aika rankkaan paikkaan Mikko on Candyn laittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehehe jooh just ongelma on se et candy ei ole kokenut yhtn mitään vaan pitää meidän iloksi viihdyttävää blogia fantasiastaan

   Poista
 72. mun tekis mieli vähän ravistella sua.... oot niin itsekäs. kyllä, varmasti on hankala tilanne kun on rakastunut varattuun mieheen, mut sit vielä et ollenkaan tunne sääliä 'mikon' perheeseen... paitsi nyt kun jotain kamalaa on sattunut nii sun pikku omatunto vähän hätkähtää "mitä jos tässä nyt kärsiikin joku muukin kun minä?"

  VastaaPoista
 73. Mun mielipide tähänkin on et MINKÄ HELEVETIN TAKIA tarvii alkaa haukkua candya. Minkä vitun takii tuutte tänne jauhamaan paskaa. En sano että Candy tekis oikein mutta rakastuminen ei ole väärinkään.. Mikko se tässä on se joka tekee väärin. Mutta ei Candya tarvii alkaa sen takia haukkumaan. Itehän tiensä valitsee ja tehköönkin niin, mutta tommoset kommentit missä vaan toista haukutaan niissä ei oo mitään järkee. Ei tarvii lukee kyseistä blogia vaan jotta pääsee vittuileen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älkää yleistäkö, kaikki anot eivät hauku. Suurin osa palautteista on tietenkin negatiivisia, mutta haukkuminen ja negatiivisyys (moralisointi, kritisointi yms.) ovat eriasia. Ja loppuun vielä, että kukaan ei voi kuvitella seurustelevansa perheenisän kanssa salassa ja tehdä blogin, jossa kertoo siitä, ilman että sitä haukkumista ja kritisointia tulee niskaan todella paljon, niin väärin toi kumminkin on ja sillä on seurauksia.

   Poista
  2. Mekin valitaan itse tiemme ja kerrotaan Candylle et ei kannata alkaa varatun kanssa suhteeseen. Ja opettele sä kirjottaan! :D

   Poista
 74. No mä luin näitä rakkaudenkaipuu kirjoitelmia..ja joo..
  Siis kolmekymppinen äijä ois oikeesti kiinnostunut ala-ikäisestä pikku pimusta. Mä veikkaan että Mikolla on muitakin naisia. Mikon vaimo saa varmasti kestää Mikolta kaikenlaista. Sääli vaimoa ja lapsia :(

  VastaaPoista
 75. Vastaus kysymykseesi: Peräänny.

  VastaaPoista
 76. Hommaa parempi mies, jolta saat rakkautta ja hyväksyntää aidosti! Niitä on maailmassa todella paljon, Mikko vaikuttaa olevan nimenomaan sitä pohjasakkia, sä löytäisit varmaan paremmankin.

  VastaaPoista
 77. Minua sitten naurattaa nämä Candyn komppaajat "yhden-elämän"-asialla. Veikkaisin, että ääni kuuluisassa kellossa muuttuu, jos saakin itse havaita olevansa rakastamansa ihmisen ainut este "oman ainoan elämän onnen" tiellä.

  VastaaPoista
 78. Sääli toki vaimoa ja lapsia, mutta mistäs voitte olla varmoja ettei vaimo itse pettäis Mikkoa.
  Ja varmaan joo ootte itse niin puhtoisia.
  Antaa Candyn kirjoittaa mitä tahtoo, se on hänen elämä ja hänen päätökset.
  Eikä todellakaan kaikki maailman pettäminen loppuis siihe jos Candy jäis kiinni.
  Antakaa siis Candyn elää omaa elämää ja eläkää te kans omaanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luuletko sä että kaikki on eläessään pettäneet? Oikeasti? Tai edes kaikki petetyt? Noinkohan mun ex-mies ja rakastajattarensa asiaa itselleen perusteli? Että: "saattaahan se X:kin pettää" No, en pettänyt, ikävä tuottaa sullekin pettymys, aina metsä EI vastaa kuin sinne huudetaan:(

   Poista
  2. Mitä tänne sitten pitäisi kirjoittaa, jos ei omia mielipiteitään? Koska tämä on avoin blogi kommenteille, niin eikö silloin voida olettaa, että ihmiset esittävät omia käsityksiään tämäntyyppisisestä aiheesta? Blogin pitäjällä on täysi oikeus poistaa tekstit, jotka eivät häntä miellytä. Tottakai jokainen esittää arvionsa juuri sen perusteella, miten blogin kirjoittaja asiat on esittänyt. Jollei blogin sisältö pidäkään paikkaansa, niin sehän ei ole kommentoijien vika.

   Poista
 79. Et ole sitten tullut ajatelleeksi, että bloggerin ylläpidossa on töissä ihan oikeita suomalaisia ihmisiä? :D Sinun paljastumisesi on vain ajan kysymys, koska ihmiset ovat uteliaita. Mutta ei hätää, ei se totuus kauan jaksa ihmisiä kiinnostaa. Pian tulee jo uusi Kändi.

  VastaaPoista
 80. Lähetin sulle pari päivää sitten TÄYSIN asiallisen kommentin (kyllä huomasin tekstin alapuolella eikä ole sellaista nappia että ''Lataa lisää'') joten, ehkä ymmärsit kommenttini jotenkin ilkeänä tai asiattomana mutta sitä en todellakaan tarkoittanut.. Joten en älyä miksi julkaiset kaikki nämä törkykommentit mutta et niitä joitakin asiallisia.. Omituista;o
  ps. älä julkaise tätä kommenttia koskä tämä on ns.turha, tämä kommentti on ainoastaan sinulle tarkoitettu, jossa halusin vain ilmaista mielipiteeni. :/

  VastaaPoista
 81. "Kaikille anoille: miksi te tulette tänne parjaamaan kirjoittajaa? Meidän tehtävä ei ole moralisoida tai tuomita tätä tyttöä touhuistaan. Jokainen valitsee itse lukeeko tätä blogia vai ei. Mielestäni jo tämän blogin lukeminen edellyttää, että on jollain tapaa kiinnostunut aiheesta ja täten se myös kertoo jotain lukijasta itsestään...

  Mikä siis saa ihmiset lukemaan tätä tarinaa? Tirkistely, samaistuminen vai pelko siitä, että kyseessä olisikin oma mies? Entäpä mikä saa ihmisen hyökkäämään tuntematonta kohtaan kasvottomana? Onko kyseessä kateus vai _tarve_ moralisoimiseen.. Ja mistä tämä tarve nousee?? Eihän Candy loukkaa ketään meistä lukijoista henkilökohtaisesti?

  SHOW MUST GO ON!!! <3"

  Itse taas en voi ymmärtää sellaista ajattelun passiivisuutta, että millään ei ole mitään väliä, kunhan se ei minua henk.koht. kosketa. Vaikka sitähän nykymeno on: mitä välii luonnon saastumisella, en mä täällä oo 100 vuoden pääst kärsimässä; mitä välii kehitysmaista, kunhan mä saan shoppaa ja kuluttaa. Kukaan ei saa olla mun onnen tiellä, show must go on!

  Kai sitä ihminen on kiinnostunut yhteiskuntansa arvoista. On kivempi elää sellaisessa yhteisössä, jossa omat arvot edes jollakin tasolla kohtaa kanssaihmisten arvojen kanssa. Mun mielestä paljon hulestuttavampaa olis, jos kommentoijien jutut olis tasoa "hei jee ihkuu, mullaki on salasuhde perheelliseen mieheen". Ja kaipa sitä tuntee jonkunlaista myötätuntoa ihmistä kohtaan, jota vastaan tehdään väärin ja toivoo että tarina päättyy kaikkien osalta onnellisesti (vai voiko sellaista loppua ollakaan?).

  En toki ite oo mikään puhas pulmunen... Mut en lähtis silti mukaan sellaseen toimintaan, jossa vuosikaudet toimitaan toisen selän takana väärin.

  Vaikka oikeessa oot, eihän tää mikään maailmaa mullistava keissi todellakaan ole ja eiköhän karkki itekki tiedä tekevänsä väärin.

  VastaaPoista
 82. Hui. Oli ensimmäinen ajatus kun lueskelin blogiasi. Ei siksi, että paheksuisin. Vaan siksi, että ymmärrän, miten kuluttavaa rakkautesi voi olla. Itse en ole vastaavaa kokenut, mutta lähellä käyn. Rohkea olet. Ehkä vähän tyhmäkin - ei pahalla! - mutta pidäthän varasi.

  VastaaPoista
 83. Ois tosi mielenkiintosta, jos tekisit joskus sellasen postauksen missä kerrot ihan normaaleista asioista ittestäs ja mielenkiinnon kohteistasi, esim. leffat (:

  VastaaPoista
 84. edelleen toivon helvetisti että tää on pelkkä trolli jota pitää elämäänsä jännitystä kaipaava pissis jostain kempeleeltä

  VastaaPoista
 85. Luin aikaisempia kirjoituksiasi ( 2011 ) ja siellä oli sitten surullinen tarina siitä kuinka vaimo pahoinpitelee Mikkoa. Tiedän monia miehiä, jotka kertovat näitä nyyhkytarinoita.
  Tosiasiassa nämä miehet haluavat sääliä ja huomiota. Voipi tosiaan olla ettei vaimo tiedä heidän parisuhteensa tilasta yhtään mitään. Mikä on Mikon osuus pahoinpitelyyn ? Seurasin läheltä yhtä pariskuntaa aikoinaan. Mies syyllisti aina kaikesta vaimoaan. Hän loi ihmisille mielikuvan, että hänen vaimonsa on hullu. Nykyään tämä vaimo on narsistien uhrien jäsen.

  VastaaPoista
 86. Edelleen odottelen lupaamaasi kunnon vastausta edellisen postauksen kommenttiini! Toivottavasti sen saan! :)

  -posliinikissa

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3