tiistai 13. maaliskuuta 2012

All my dreams and all the lights mean nothing if I can't have you

Ääääääää.

Mulla on niiiin sekavat fiilikset. Sain Mikolta vähän aikaa sitten viestiä, järjestelyt on muuttunu. Mä en osaa päättää, oonks mä nyt iloinen vai ärsyyntynyt siitä?!
Sen takia meidän laivareissu saattaa jäädä väliin, ainakin nyt lähiaikoina. :( No se mahdollisuus ainakin ärsyttää ihan vitusti. Miks kaiken pitää olla niin hankalaa?
Mä joudun tosissani käyttämään kaikki keinoni, et me lähetään sinne reissuun. Oon oottanu sitä niin paljon, enkä anna minkään mennä sen edelle.

Ahistaa tää mun takertuminen. En mä oo koskaan ennen ollut tällänen, en todellakaan. Raivostuttaa, miten mä huomaan itteni muuttuvan kokoajan enemmän takertuvaks takijaistyttöystäväks, joka ei osaa elää ilman miestä. Ja se, miten henkinen kipu voi muuttua fyysiseks.

Mulla ei oo nyt mitään muuta sanottavaa ku...

Hello? Hello?
C-can you hear me?
I can be your china doll
If you want to see me fall.
Boy you're so dope,
Your love is deadly.
Tell me life is beautiful,
They all think I have it all.
I've nothing without you.
All my dreams and all the lights mean
Nothing without you Mä kuuntelen tätä ja angstaan. 

247 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen... Repii, raastaa, turhauttaa ja nyppii. Mitään ei itse tilanteelle voi, haluaisi kaiken, mutta saa vain osan. Elää siinä toivossa, että kaikki muuttuu avoimeksi ja saa rakastaa vapaasti. Todellakin, tiedän tunteen.

  VastaaPoista
 2. Joskus tulee olo, että oonko mä ite luonu tän blogin ja kirjottanut nämä tekstit vai mitä hä.. syy siihen on varmaankin se, että samanlainen elämäntilanne ja ihastuminen (ketä kusetan, rakastuminen) Lanaa kohtaan.

  ps. lauloin without you'n viime viikolla kouluni aamunavajaisissa.. oli hieno fiilis. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni meni :) jännitti tietenkin vähän ja ite luulin etten laulanu hyvin, ennen ku huomasin yleisön jättiaplodit :D

   Parasta oli kenties se, että mielitiettyni oli joukossa ja katsoi mua kimaltelevin rakastunein silmin.

   Poista
 3. Et todellakaan ole ainoa. :)Itse yritän muistaa seuraavan lauseen: "Rakkaus, joka ei kasva teoiksi, ei ole rakkautta". Tällaiseen elämään ei pitäisi jäädä roikkumaan, mutta tunteitaan on melko mahdoton kahlita. Sinä olet nuori, älä unohda elää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan järkeenkäypä lause.. Mutta ei tää tälläseks jää, en mä tähän muuten jäis.

   Mutta kiitos kommentistas ja muistan kyllä elää. :)

   Poista
 4. Et sä oo takertuva takiaistyttöystävä, ihan normaalia odottaa parisuhteelta muutakin kuin "nähdään silloin kun mulle ja perheelle käy". Tosin se, että suostut elämään salasuhteessa näinkin kauan - ja toisinaan kärsit siitä paljonkin - kertonee siitä, että annat "Mikon" olla suhteessa niskan päällä. Etkä siis pysty takaamaan omaa hyvinvointiasi tässä kuviossa.

  Kysyt: "Miksi kaiken pitää olla niin hankalaa?". Siksi, että olet toinen nainen.

  Kai kuitenkin tiedät, ettei toisena naisena muunlaista kuviota voi olla? Ei siinä auta (sinänsä ymmärrettäväkin) toive, että "suhteen esteet" katoaisi taivaan tuuliin, simsalabim.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm.. Mutta ei se nyt ihan noinkaan yksiselitteisesti mene. Kyllä ne esteet katoaa, tosin sitten en enää ole toinen nainen, vaan se ainoa.

   Poista
  2. Aivan, mutta olen saanut sen käsityksen, ettei vaihdos ainoaksi ole tapahtumassa ihan lähiaikoina ... eli aikas raskaaseen ja moniselitteiseen tilanteeseen olet päättänyt asettua.

   Poista
  3. Vaikka,jos ja kun Mikko eroaisi,et tule ikinä olemaan ainut nainen hänen elämässään.Mikon vaimo,on ja pysyy teidän elämässä tavalla tai toisella koko elämän.Ja syy on ihan se klassinen;heillä on yhteiset lapset.Ja tässä tapauksessa kun lapset ovat näin pieniäkin,yhtyden pito tärkeää ja pakollista.Ja sittenhän teille tulee näitä ihania koko porukan perhejuhlia,jossa koko rakas suku ja perhe ovat paikanpäällä ;)rippijuhlia,ylioppilasjuhlia,lasten häitä ja sen sellaista,missä pääsette oikein porukalla kahvipöydänviereen turisemaan mukavia ;D.Vaimo on osa sinun elämää,halusit tai et.Ainiin,oletko ajatellut asemaasi näissä perhejuhlissa.Tarkotan näitä kun lasten vanhempia tullaan onnittelemaan ja otetaan perhepotretteja.siis Mikosta,vaimosta ja lapsista.Mihin kohtaan kuvassa olet ajatellut mennä?Mikon ja vaimon keskelle?Lasten viereen?Niinpä,kaikkea tällaista ihanaa tulossa.Kaikkea hyvää näihin tilanteisiin!

   Poista
  4. Ylemmälle anonyymille vastaisin, että eronneiden vanhempien lapsena ei tuosta mitään ongelmaa ikinä tullut. Sukujuhlia eivät kaikki edes harrasta mitä nyt riparit sun muut väkipakolla hoidetut :D eikä mitään yhteiskuvia ole otettu, monet vissiin harrastavat sitäkin? Ja siinähän kuvat napsitaan jos napsitaan oli potretti mikä hyvänsä.
   Meistäkään ei eron jälkeen otettu 'kiva pikkuperhe' kuvia, ei todellakaan. 'Yksittäisiä' kylläkin.
   Tarviiko kaikesta yrittää tehdä ongelma Candylle...

   Poista
  5. No tuo voi olla oikeastikin ongelma.
   Jotkut haluavat tuollaisia kuvia lapsilleen vaikka ovatkin eronneet.
   Joillakin on ns. sukujuhlissa paikatkin. Vaikka vanhemmat olisivat eronneet, voi olla että sukujuhlissa ei niitä uusia puolisoita hirveästi oteta samaan sakkiin.
   Lasten juhlissa vain vanhemmat onnitellaan ja se lapsi, muut saa jäädä huomiotta.

   Kaikki ovat erilaisia.

   Poista
  6. No mutta hei,ethän sinäkään ano 3:06 voi tietää minkälainen perheidylli tai kuvio heillä on.Ehkä lapset itse haluaa vanhempansa kuviin.Muistoja heille.Sinulla noin,toisilla ehkä toisella tavalla.Kyllähän se on satavarma,että ei Candy tule välttymään näiltä tunnekuohuiltaan,se on osa tuota eroa ja uusioperhettä.

   Poista
 5. Ai vaimo voitti tämän erän ;) Se tulee voittamaan vielä koko homman, et tuu saamaan Mikkoa koskaan itsellesi :)

  Ala vaan takertujaksi pikkulikaksi, yli 30vuotiaat miehet tykkää niistä eniten! (pah)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tässä oo mitään eriä tai voittajia. :) Mut voin mä tähän silti sanoa, että jos näin aletaan ajattelemaan, niin kyllä se oon kuitenkin minä joka tän tuun viemään. ;)

   Poista
  2. Et sä Candy mitään tuu viemään. :D Kyllä se Mikko olis jo eron vaimosta ottanut jos haluais, syyt on vaan tekosyitä. ;)

   Poista
  3. "Mut voin mä tähän silti sanoa, että jos näin aletaan ajattelemaan, niin kyllä se oon kuitenkin minä joka tän tuun viemään. ;)"
   uskotoko todella noin sokeasti mikkos lupauksiin? kai ymmärrät tyttö hyvä ettei mikkosi lupauksiaan pidä, kun hän saa vaimonsa kanssa asiat toimimaan paremmin ja suhteen kukoistamaan niin sut jätetään. raakaa peliä, mut sitä elämä on aina välillä.
   jotenkin sun ajatusmaailma on todella naiivi. kovin yrität antaa itestäs aikuista kuvaa mut ikävä kyllä olet vain lapsi haaveittesi kanssa. et juurikaan muuta.
   tottakai rakastuneena uskot mikon jokaisen sanan ja luotat siihen että niin tulee käymään miten mikko sanoo, mutta muista että mikolla on kuitenkin lapsia ja vaimo, jotka menevät sinun edellesi.

   mutta toisaalta. tulet vielä oppimaan elämästä paljon asioita ja toivottavasti et pahoin itseäsi puottele pilvilinnoista alas.
   toivotan oikein mukavaa kevättä sinulle! :)

   Poista
  4. Ja kuinkakohan moni salarakas on myös asian ajatellut näin ja kuinkas onkaan käynyt :D

   Poista
  5. Oiskos sulla jotain tutkimustulosta näyttää tän väittees tueks? :) Ainiin, eihän sulla oo. Perustat nää väittämät vaan omiin mielikuviin ja yleistyksiin, luuloihis, etkä oikeaan faktaan.

   Tätähän tää on. :)

   Poista
  6. Semmoinen tutkimustulos on ainakin olemassa, että jos parisuhde (myöhemmin avioliitto)on alkanut pettämisellä, niin se päättyy yli 70 % todennäköisyydellä eroon tulevaisuudessa. Eli vaikka selviäisitte sinne asti jollain ihmeen kaupalla, niin suhteen onnistumismahdollisuudet on aika pienet. Etenkin kun teillä niin suuri ikäero, toisella pienet lapset jne.

   Poista
 6. Voimia sulle ja toivottavasti kaikki kääntyy vielä parhain päin! :)

  VastaaPoista
 7. Voimia odotukseen Candy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D (ihanku toivottaisit raskaanaolevalle voimia odotusaikaan..nojoo:D)

   Poista
  2. Huh tulipa tästä mieleen, että mitä jos sinä pamahtaisitkin paksuksi! Mitäs sitten? Ootko ajatellut yhtään tota mahdollisuutta? :)

   Poista
 8. On valitettavaa, että joudun sanomaan näin, mutta tosiaan susta on tulossa sellainen takertuva takiaistyttöystävä. Kuten itekin huomaat, sua itseäs ahdistaa se, mikä on selvä merkki siitä, ettei asia oo ihan ok. Mä en itse henkilökohtaisesti pidä tästä sun elämäntilanteesta laisinkaan, enkä ikinä tekis mitään vastaavaa itse, mutta eiköhän kaikki muut oo jo kurmuttaneet sua ihan terpeeks, joten koitan vaan suhteutua mahdollisimman neutraalisti ja asiallisesti.

  Kannattaa miettiä useampaan kertaan mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Jos ahdistaa ajatus takertuvasta tyttöystävästä, sitä kannattaa pohtia, voisiko asiaa muuttaa jotenkin. Sullahan on kuitenkin valta itsees. Ja mitä enemmän sä takerrut mieheen, sitä varmemmin sä menetät ystäväs. Tää on nyt jossittelua, mutta JOS sattuu käymään jotain sun ja Mikon välillä, jotain negatiivista, sulla pitäis olla ystäviä tukemassa sua. On inhottavaa, että sä valehtelet niille, mutta en soimaa sua siitä, teen sitä itsekin. Neuvon vaan miettimään mikä on sulle parhaaks, ilman ystäviä sulla ei oo mitään.

  VastaaPoista
 9. Candy miksi et lopeta tänne kirjoittamista jos ahdistaa? Päiväkirja on ja psykologi murunen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mua tänne kirjoittaminen ahdista just nyt.

   Poista
 10. "Ja se, miten henkinen kipu voi muuttua fyysiseks."

  Tarkoitatko tällä nyt viiltelemistä/itsensä satuttamista, vai aikeita ryhtyä sanoista tekoihin ja eliminoida Mikon perhe teidän elämästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kumpaakaan, herranjumala nyt sentää :D

   Poista
  2. No mitäs tällä lauseella sitten ajoit takaa?

   Poista
  3. No en ainakaan mitään teiniangstaus viiltelyä, enkä varsinkaan mitään Mikoon perheen eliminointia.

   Muuten vain fyysistä kipua, sattuu rintaan ja ahdistaa.

   Poista
  4. Kannattaa varmaan käydä lääkärissä ja pyytää lääkkeitä.Veikkaan,että tuota ahdistusta ja rintaan sattumista on lisää tulossa,kunhan vaan vaimo saa tietää tosta teijän vehkeilystä ;)niin,ja kun väitetty ero rytäkkä alkaa.Saatatte tarvita Nitroja molemmat.

   Poista
  5. Ja kannattaa suhteen julkistamisen jälkeen kadota hetkeksi, että pölyt ehtii laskeutua. Eihän sitä tiedä, jos tämä korppikotkavaimo käy päälle vaikka puukon kanssa, hullu kun on? Silloin sitten sattuu oikeasti rintaan ja lujaa.

   Poista
  6. Se on psykosomaattista kipua, hei. Ei siihen nitroja tartte. Varmaan jokainen ihminen on elämässään joutunut tilanteeseen, jossa jännitys aiheuttaa vatsahermokipua, ja rintakehää puristaa. Esim. vaikka työpaikkahaastattelut, tai väitöskirjan työstäminen ja valmistuminen yliopistosta.. tai juuri ihan tavallinen parisuhdeongelma tms., kun rakastaa toista paljon, ja pelkää, että tälle sattuu jotain, kun hän lähtee pitkälle työmatkalle..

   Poista
  7. Ja sinä 12:32 et sitten ymmärtänyt sarkasmia ja rivien välistä kuittailua ;)

   Poista
 11. Tää on ihana: "en ole koskaan ennen ollut tällainen takertuja" olet siis 17-v ei kai sulla kovin montaa "vakavaa" suhdetta olekaan takana. Tuo vaan kuulostaa siltä kun olisit keski-ikäinen=)

  Tää tilanne on niin klassinen ja kaikille muille täysin selvä. Mikko käyttää sua hyväkseen, laatii aikataulut, tapaatte kun hän haluaa jne. Näin tämä toimii. Rakastunut ei vaan itse näe näitä varoitusmerkkejä.

  Aika kuluu enää 8kk aikaa siihen kun muutatte yhteen, niinhän se meni. Joulukuussa vakuutit teidän asuvan yhdessä alle vuoden sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ookkaan, mä oon aina ennen ollut se, jota on ahdistanut kaikki seurustelukuviot ja nyt oonkin yhtäkkiä se, joka takertuu.

   Noniin just, vai että klassinen tilanne. Just joo sanon mä. Enköhän mä itse paremmin tän tilanteen tiedä ja määrittele.

   Poista
  2. Vielä kyllä voi sanoa klassiseksi. Hän sanoo, sinä meet ja vikiset.
   Ja ei oikein positiiviselta teidän kannalta kuulosta se, että Mikko on ryömimässä takaisin vaimonsa luokse.

   Joko muuten on onnistunut siinä?

   Poista
  3. Olet ollut 15 tai 16 "Mikon" tavatessasi. Sitä ennen sinua on siis ahdistanut kaikki seurustelukuviot? Aika luonnollista tuon ikäiseltä lapselta, sen ikäisen pitäisi vielä viettää huoletonta lapsuutta, eikä miettiä mitään vakavia seurustelukuvioita.... Vieläkin olet liian nuori seurustelemaan vakavasti.

   Tai sitten olen vain tällainen "vanha akka", joka ei ymmärrä teinien elämästä mitään...

   Terv. Nainen 28v

   Poista
  4. Eipä ollut suuri yllätys tuollainen vastaus :)
   Muutenkin sen jo arvaa miten kävi. Mikko on palannut vaimonsa luokse. Teidän reissunne peruuntumisesta vain päättelin.

   Poista
  5. Itse aloitin vakavan seurustelun 17-vuotiaana, enkä koe olleeni yhtään liian nuori... Riippuu vähän henkilöstä, mihin on valmis ja mitä haluaa.

   Poista
  6. no olihan kändillä vertailukohtaa seksistäkin, ei kuulemma yksikään nuorempi ole osannut hommiaan niinkuin mikko, aika jännä että tuon ikäisellä on jo niin monta seksikumppania että osaa tuon asian jo tässä vaiheessa päättää ettei nuoremmista ole mihinkään. varsinkin jos on jo mikonkin kanssa vuoden vehdannut niin ajoissa on pitäny sekstailut aloitta...

   Poista
  7. 17-vuotias ei taida olla mitenkään erityisen nuori aloittamaan seurustelua. Itse aloitin seurustelun 17-vuotiaana ja olemme olleet yhdessä 10 vuotta. ;)

   Poista
 12. No älä nyt niin takertuvaksi ala, että tekisit kaikkesi reissun onnistumiseen. Jos kyseessä on Mikon nyk. perhe, miksi ei voikaan lähteä, niin anna olla, jos kerran teillä on koko loppuelämä aikaa, niin ehditte hyvin reissata myöhemminkin.

  Tuollaisia tilanteita tulee ihan joka suhteessa, ettei kaikki onnistukaan ja sille ei voi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tiedän kyllä, mut oon oottanu sitä reissua vaan niin paljon. :/ En halua et se peruuntuu.

   Poista
  2. Mutta täytyyhän sun nyt joustaa teidän kaikkien osallisten hyvinvoinnin hyväksi - sähän kerroit, että tiedätte "Mikon" kanssa tarkalleen, mikä on teille kaikille parhaaksi. Ei siinä omat halut voi olla pääosassa ... vai etko luota "Mikon" selitykseen siitä, miksei risteily nyt onnistu?

   Poista
  3. Se nyt vain on niin, että kun sinusta tulee äitipuoli, sä et voi laittaa itseäsi muiden edelle. Kuten Mikonkin kuuluu laittaa lapset sinun edelle.

   Poista
  4. Eikös se ollut niin, että sun pitit ajatella muitakin kun itseäs tässä...? Lapsia ja silleen?

   Poista
  5. Kai sitä saa joskus itseäänkin ajatella ja pitää sovituista asioista kiinni?

   Poista
  6. Eih, silloin kun on lapsia mukana asiassa, sitä ei ajatella itseään eikä voi automaattisesti ajatella, että sovitusta pidetään kiinni.
   Mikko on isä, sinä tulet vasta lasten jälkeen.

   Tietenkin vanhempienkin pitää ajatella myös itseään, mutta jos tulee jotakin lasten kanssa, ne omat menot heitetään mäkeen.

   Ajattelitko edes niitä lapsia? Vai vain itseäsi tätä kirjoitusta tehdessäsi?
   Ikävä olla ilkeä, mutta tästä lähtien, sinun pitää heivata osa omista haluistasi mäkeen ja tottua siihen, että kaikki sovittu ei välttämättä toteudu.
   Se vain on vanhempien elämässä läsnä koko ajan, kaikki voi peruuntua ihan vain lasten takia ja siihen pitää sopeutua.

   Vaikka kuinka polkisi jalkaa ja halusisi asioiden toteutuvan, se ei auta.

   Tervetuloa vanhemmuuteen. Sitä se on myös sitten, jos sinusta tulee äitipuoli. Pitää vain joustaa ja joustaa. Etkä voi asioille mitäänn.

   Poista
  7. Ja tosiaan se, että sinun pitää oppia tekemään kompromisseja, sinä et voi enää sanoa, että no ku minä haluan, vaan sinun pitää mennä tilanteen mukaan.
   En sano tätä pahalla tms.

   Poista
  8. Jalan polkeminen ja "mutku mä haluuuuun!" ei ehkä riitä perusteluksi muuttaa jo sovittuja asioita jos vaakakupissa painaa perheen etu. Ymmärrät kun olet aikuinen :)

   Poista
  9. Jos on lapsia kuvioissa, niin harmi vaan, suunnitelmat menee monesti uusiksi. Argumentiksi ei riitä "Kai sitä saa joskus itseäänkin ajatella ja pitää sovituista asioista kiinni". (Ja hei, sä olet salarakas, sinun tahtosi merkkaa vielä vähemmän.)

   Se on kyllä oikeasti aika yllättävää, kun yhtäkkiä äitinä joutuukin laittamaan lapsen oman itsensä edelle. Mutta jos sinusta mikon lasten äitipuoli piakkoin tulee, niin on tämäkin oppi edessä :)

   Poista
  10. Ethän sä ajattele ketään muuta kuin itteäs! :D milloin viimeksi oot ajatellu muita?

   Poista
 13. mitäs aiot sanoo vanhemmilles et kenenkanssa lähet laivalle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, kyl mä jotain keksin, ei siinä oo mitään ongelmaa. :)

   Poista
  2. Ei varmaan niin ole ongelmaa,olethan jo kokenut tuossa salailussa.Ja jos et keksi hyvää selitystä,niin kilauta ihmeessä Mikolle.Sillä on varmaan joku hyvä pesunkestävä heitto.Sitähän se tekee ihan työkseen vaimolleen,keksii,varsinainen keksijä pelle :)

   Poista
 14. Kuules Candy,mulle tuli näitä juttujasi lukiessani sellanen ajatus siitä,jos sinun ja Mikon juttu nyt kehittyisi siihen pisteeseen,että olet lähdössä hänen mukaan anoppilaasi ensivierailulle..ja olet noin hurjan kärkäs tökseyttelemään näsäviisauksiasi.Nään silmissä tilanteen kun anoppi keittelee sumppia ja laittaa kahvipullat eteen,niin sinä varmaan tokaiset että"makunsa kullakin sano koira kun persettään nuolas".Keskustelun edetessä anoppi tulee varmaan uteliaaksi teidän tapaamisestanne,ja ehkäpä nuhtelee perheen rikkomisesta..Siihenhän sinulla on varmaan tämä"mistä vitusta näitä mielenterveyspotilaita tänne tulee,muistakaa lääkkeet"-kortti käytettävänä.Siinä vaiheessa kun anoppi alkaa puhumaan lapsenlapsistaan,Mikon jo olemassa olevista lapsista,niin ehkä tähän väliin olis hyvä heittää tämä"voiku nekin vaan häviäis autokolarissa"juttu.Sitten kun anoppi kertoo musiikki mieltymyksistään,niin tokaiset taas ronskiin tyyliisi"vittu mä en jaksa tollasta kuraa ku minuutin".Ja kun puhe kääntyy Mikon eroon,selität vaan että"vittu ei oo onnex sun murhe,pääasia et mä ja Mikko tiedetään missä mennään,ja vaimohan oli sellanen Pikkuvaimo ja vielä korppikotkakin"..Ei mut hei,kaikkea hyvään kypsän 17v nuoren ja Perheenisä Mikon elämään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohhoi.. :D Onkohan sulla vähän liikaa vapaa-aikaa?

   Luuletko et mä normaalissa elämässäni noita heittoja käytän? Jos luulet, niin ei, en käytä. Ei ole tarvetta.

   Poista
  2. Ja tää oli hyvä, mun tarttee se nyt sanoa!

   T. Aborttibloggari
   Blogit:
   abortti.blogspot.com
   irmeli-grunau.blogspot.com

   Poista
  3. Ei ole liikaa vapaa aikaa :)mulla on hurjasti kaikkea elämässä,kuten mukava aviomies ja lapset,joiden kanssa käytän laatuaikaa.Tällasta perus settiä mitä Mikollakin :)lasten kanssa puuhaillaan päivällä,ja nyt miehen kanssa iltasella :)Sinulla sen sijaan varmaankin on sitä vapaa aikaa.Lapsena minullakin oli aikaa uneksia ja haaveilla,ja rustailla päiväkirjaa koulun jälkeen.Kuten sinulla nyt,sähköisessä muodossa.Sitten vielä tämä ilta sinulla näyttää olevan juuri hurjan vapaata,kun olet täällä koneella suhteellisen paljon.

   Poista
  4. Hei, onnea <3

   Tosin meissä erona on se, että mä en ole enää lapsi, enkä mä uneksi tai haaveile mihinkään. En tiedä kuinka moni sellaista nykyaikana enää tekee, mut mulla on ollut tapana pohtia omaa ja kavereiden elämää, ei mitään haaveunia.

   Nykyaikana ihmisten elämässä yleensä tapahtuu niin paljon kaikkea jännittävää ja mullistavia asioita, ettei tarvitse tyytyä haaveiluun.
   Tai tietenkin joidenkin tarvitsee, jos elämä on tylsää ja vauhditonta.

   Ja tää ilta oli mulla tosiaan vapaata koneella surffailua ja telkkarin kattomista, kun en jaksanut kavereiden kanssa hengailla tai voinut nähdä Mikonkaan kanssa. :)

   Poista
  5. Itseasiassa ihmisen psyykkeen kannalta on äärimmäisen tärkeää harrastaa haaveilua. Se ei siis ole mitään käsityksesi mukaista "teinihöttöä".

   Ja itseasiassa sinäkin haaveilet tällä hetkellä esimerkiksi yhteisestä tulevaisuudesta Mikon kanssa, laivareissusta ja vastikään haaveilit ulkomaanmatkasta. Jossain vaiheessa olet myös kirjoittanut haaveilevasi lapsista. Joten kyllä se sinäkin vaan haaveilet, vaikka kuvittelet pohdiskelun olevankin aikuismaisempaa :D

   Poista
  6. Eikä tuo pentu edes tajua rivienvälistä wattuilua,ei hoh hoijaa.

   Poista
  7. Miten musta tuntuu, ettet sä anonyymi 03:18 itse tajua. :D

   Poista
 15. aion nyt kertoa oman analyysini sinusta ja suhteesta:
  Kerroit jossain aikaisemmasta seurusteluhistoriastasi, eli 14-15veenä et ole juurikaan seurustellut, vaan mieluummin vain harrastanut seksiä koska pelkäät sitoutumista.
  Analyysi: Helpompi sanoa ettei haluakaan suhdetta, kuin myöntää että haluaa, mutta pelkää ettei kelpaa. Huonon itsetunnon voi peittää olemalla kovis, kovempi kuin muut.

  Nyt olet rakastunut ja haluat enemmän:
  Itsetuntosi koheni huomattavasti kun VARATTU aikuinen mies olisi mieluummin sinun kanssasi kuin vaimonsa!
  Joka kerta kun hän valehtelee vaimolle, ja tulee luoksesi hän todistaa sinulle että sinä olet tärkeämpi.
  Nyt takerrut kiinni, koska nyt näyttää siltä että vaimo/perhe onkin hänelle tärkeämpää kuin sinä.
  Olet hänelle jo myöntänyt heikkoutesi, myöntänyt että haluat suhteen, et voi enää pelastaa itseäsi sanomalla että haluatkin vain seksiä..

  Tällainen analyysi tänään=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm, okei.. :D En kyllä tunnistanut itteeni tästä analyysistä, mutta kiitos kuitenkin. Nää on ihan hauskoja ja viihdyttäviä omalla tavallaan, varsinkin jos ne on asiallisesti kirjoitettu, niinkun tämä sun. :) Hassua kuulla, miten ihmiset pelkkien tekstien perusteella kokee, tulkitsee ja ns. "näkee" ittensä.

   Poista
  2. Tämä kiteyttää kaikki munkin ajatukseni.

   Poista
 16. Ja ihana Mikkosi tottakai on tarjoutunut maksamaan sinunkin osasi laivareissusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toki, mutta ei se ole niin kallista, ettenkö itse vois sen maksaa. :) Tosin uuden hajuveden sallin sen mulle maksaa, jos se välttämättä haluaa.

   Poista
 17. Mä en nyt oikeen ymmärtänyt, mitä tuo bloggaus tarkotti? Eli sait Mikolta viestiä ja on tapahtunut jotain, mikä vois peruuttaa teidän laivareissun? Mitä on tapahtunut ja miten sinun pitää tehdä kaikkesi, että se toteutuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin..? Sain Mikolta viestiä ja tulin purkamaan sen aiheuttamia tunteita tänne. Minnekäs muuallekaan?

   En halua vielä kertoa.

   Poista
 18. Toimintanne on suoraansanottuna kuvottavaa ja surullista.

  Ajattele, jos kaikki maailman ihmiset toimisivat noin, huijaamalla, valehtelemalla, omaa etuaan tavoittelemalla - vanhempasi, sisaruksesi, ystäväsi, kaikki. Ajattele, että isäsi ilmoittaisi joku kaunis päivä viettäneensä toista vuotta salasuhdessa ja aikovansa perustaa tämän kanssa perheen, mutta äidille on valehdeltava vielä koska ero ei sopisi tällä hetkellä hänen ja uuden naisen suunnitelmiin. Eikö sinustakin äidilläsi olisi oikeus ja kohtuus tietää, onhan kyse hänen elämästään?

  Kuvittelet, että sinulla on joku yksinoikeus toimia moraalin ulkopuolella, koska "kerranhan täällä vain eletään" ja "miksen saisi tavoitella omaa onneani". Omaa onneani toisista välittämättä. Kuvittelet, että sinulla on oikeus päättää toisten ihmisten elämästä, kuvittelet sinun tietävän paremmin sinulle täysin anonyymin ihmisen onnesta, mutta et itse hyväksy yhtäkään vastaväitettä, neuvoa tai ohjetta lukijoilta, koska he ovat vain anonyymejä. Etkö itse näe harrastamaasi kaksinaismoralismia, holhousta ja itsekeskeisyyttä vai onko se vain sinulle yksinomaan tässä elämässä suotu etuoikeus, sinulle, joka et tahdo elää yhteiskunnan säännöillä vaan mahdollistaa oman onnellisuutesi muiden onnellisuuden ja elämän uhalla.

  Tahdot, että sinua kohdellaan aikuisen tavoin eikä menojasi kytätä ja että saat itse oikeuden päättää omasta elämästäsi. Silti ette anna tätä samaa oikeutta vaimolle. Sinä tahtoisit purkaa sisälläsi vellovat ahdistukset, pelot ja tietämättömyydet, mutta tätäkään oikeutta ette vaimolle suo. Sinun ja Mikon suunnitelmat ovat vaarassa murentua, mutta vaimon ette edes anna tehdä omia suunnitelmiaan omasta elämästään. Te luulette, että teillä on oikeus leikkiä jumalaa ja päättää toisten elämästä. Teillä on oikeus sanoa mikä toiselle on oikein ja miten hänen kuuluisi toimia, mutta sinulle ei niin saa sanoa. Sinä olet kaiken moraalin yläpuolella, sillä vain sinulla on tämä yksi elämä ja siksi sinulla on oikeus tavoitella onnellisuutta toisten elämän kustannuksella.

  Kuvottavaa, että kukaan voi toimia näin minä, minä, minä-keskeisesti. Surullista, että tällaisia ihmisiä on olemassa. Sairasta, kuten itsekin totesit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että oot saanut musta ja tästä koko tilanteesta ja meidän suhteesta tälläisen kuvan. Mä niin toivoisin, että voisin kertoa tänne kaiken, niin monen kanta tähän asiaan luultavasti muuttuis ja silmät aukeis.

   Mutta mä en halua, uskalla tai voi kertoa, joten otan tälläiset sättimiset vastaan, koska tiedän, että tämänkin kirjoittaja on täysin tietämätön salasuhteista ja näkee ne vain sillä perus yleistetyllä tasolla, tietämättä tapauksen yksityiskohdista.. Ja ei, ei ne ole kaikissa tapauksissa samanlaiset, ei todellakaan.

   Jos olisit joskus rakastunut palavasti sielunkumppaniisi, et antaisi sen estää, että hän on varattu. Ja miksi antaisit estääkään, ei se naimisissa oleminen tarkoita sitä, etteikö voisi erota ja elää jonkun toisen kanssa onnellisesti.

   Mutta mitä tulee tuohon kysymykseen äitini ja isäni kanssa, niin jos niiden tilanne olis yhtään meidän tilanteen kaltainen, niin ei, musta äidin ei kuuluis saada siinä tilassa tietää vielä.
   Olosuhteiden kuuluis olla sellaiselle tiedolle oikeat, ja siinä nimenomaan juuri ajateltaiskin äitini hyvinvointia ja siitä olisin isälleni kiitollinen, että hän jaksais odottaa omaa onneaan uuden rakkauden kanssa ja uhrautuisi odottamaan oikeaa ajankohtaa ja hetkeä äidille kertomisessa.

   Kyllähän se vaikeaa ja inhottavaakin o(n)lisi, mutta kyllä mä silti väittäisin, että sen arvoista.

   Poista
  2. Siis niin hyvä kirjoitus.Todella asiallisesti selostettu.Eli täytyy olla Aikuisen tekstiä.Niin kändi,tässä sinulle luettavaa,ajattele kun luet,ei vain läpi lukua.Ja leikittele ajatuksella kun luet,että sinä olet se vaimo,ja joku on Mikolla salarakkaana.

   Poista
  3. Tämän kirjoittaja ei valitettavasti ole tietämätön salasuhteista, vaikka toivoisi olevansa. Olen saanut niistä tähän ikään mennessä oman osuuteni ja itsekin olen suhteen aikana ihastunut toiseen, mutta koskaan en ole menettänyt moraaliani tai poikennut siitä kuinka toisia ihmisiä tulisi kohdella - olen tutkinut omia tunteitani ja tehnyt edellisen suhteen selväksi ennen uuden suhteen aloittamista. En ole itsekään mikään hyveellisyyden pyhättö, mutta en ole koskaan tarkoituksenmukaisesti vedättänyt toista - muuta kanssani takaisin yhteen, jotta voin jättää sinut myöhemmin.

   Rakkautta ei pidäkään ohittaa ja erota voi aina, mutta se ero pitäisi todellakin siis toteuttaa. Tällaisia salasuhteita nyt on ollut maailman sivu, eivätkä ne oikeastaan enää nykypäivänä hätkäytä, mutta tuo Mikon vaimon kohteleminen tuntuu kohtuuttomalta. Jo vaikka edes se, että hän saattaa vielä ajatella haluavansa elämässään lisää lapsia - hän saattaa kuvitella, että Mikkokin tahtoo niitä hänen kanssaan ja jos ei, naisilla tikittää vääjäämättä sellainen biologinen kello, jonka aikaa te Mikon kanssa koko ajan lyhennätte. Käsitykseni mukaan Mikon vaimo on hänen kanssaan samoja ikiä ja uuden miehen etsiminenkin voi viedä aikansa - se voi olla sinusta vaikeaa käsittää, kun sinulla tuota mahdollisesti hedelmällistä aikaa on yli kaksikymmentä vuotta.

   Poista
  4. Ja minä en olisi kovin kiitollinen miehelleni, jos hän "jaksaisi odottaa omaa onneaan uuden rakkauden kanssa ja uhrautuisi odottamaan oikeaa ajankohtaa ilmoittaa haluistaan erota minusta", jos tämä kaikki tarkoittaisi sitä, että hän on koko tämän urhean odottamisajan pettänyt minun luottamukseni ja harrastanut sivusuhdetta tämän uuden rakkauden kanssa - ei siis ole laittanut onneaan syrjään, on vaan laittanut sen onnesta kertomisen syrjään. Siinä ei ole mitään, mistä voisi olla kiitollinen.

   Poista
  5. Candy, jos sinä olisit oikeasti palavasti rakastunut Mikkoosi, sinä pystyisit odottamaan, että hän on vapaa mies.
   Sinä KYKENISIT siihen. Sinun ei tarvitsisi pelätä, että Mikko valitsisi vaimonsa tilanteessa, jossa sinä sanot joko tai.
   Jos teidän suhde olisi oikea, te saisitte toisenne myös eron jälkeen, eikä ennen eroa.
   Mikko olisi jo laittanut eron vireille, hän olisi jo antanut kaikkensa sinun eteesi, mutta edelleen sinä olet toinen nainen. Ja edelleen hän on menossa vaimonsa suuntaan.

   Poista
  6. Kaikesta tästä tulee väkisinkin mieleen,että vaimo olisi raskaana. Ymmärrät kai, että ero ennen lapsen syntymää on huomattavasti helpompaa ja inhimillisempää sekä vaimolle,että tulevalle lapselle kuin se, että ero tapahtuisi lapsen syntymän jälkeen. Silloin tilanteessa joutuu hyljätyksi myös pieni lapsi, joka joutuu katsomaan vierestä myös äitinsä "romahdusta". Lapsi ei tulisi kokemaan hylkäystä jos syntyisi tilanteeseen, jossa isä asuu muualla. Ja äidillä olisi hetki aikaa koota itsensä ennen lapsen tuloa ja sen jälkeen aloittaa uusi elämä vauvan kanssa.. Mutta mikä on "mikolle" tärkeämpää se,että lapsi/lapset ja vaimo selviää kaikkein helpoiten tilanteesta vai se, että hän näyttää eron tullessa mahdollisimman puhtoiselta ja viattomalta...

   Poista
  7. Mä luulen, et oli syy mikä tahansa "mikko" haluaa vain näyttää hyvältä muiden silmissä eron tulessa. Kamalaahan se olis jos ihmiset tietäis, että se pettää vaimoaan, joka kiltisti hoitaa kotona heidän pieniä lapsiaan ja on muutenkin uhrannut paljon, jotta Mikko saa harrastaa,jne..Ihmiset vois vaikka tuomita moisen..

   Poista
  8. Kiitos! Tässä on kiteytettynä kaikki oleellinen. Teinitytöllä ja pettäjäukolla ei ole oikeutta päättää vaimon elämästä toimimalla tuolla tavoin. Suhde poikki, mies hoitaa asiansa vaimonsa kanssa ja pimu odottelee. Jos ukko todella haluaa tämän lapsen naisekseen,eron jälkeen se on mahdollista. Aikuisten oikeasti!

   Poista
  9. Ehkä voi olla myös niin päin, että Mikko odottaa sopivaa hetkeä jolloin voi jättää sinut tyylikkäästi ja pitää sinut nyt siinä käsityksessä, että teidät on tarkoitettu toisillenne?

   Poista
  10. "Jos olisit joskus rakastunut palavasti sielunkumppaniisi, et antaisi sen estää, että hän on varattu."

   Minä tapasin sielunkumppanini vuosia sitten. Tapasimme ja rakastuimme _ensisilmäyksellä_ aivan mielettömästi (eli ei C, et ole ainoa). Olimme kumpikin eronneet tahoillamme joitakin kuukausia ennen tapaamista. Joskus harmittelin miehelle, että miksi emme tavanneet aiemmin (olisi periaatteessa ollut mahdollista) niin hän sanoi, etteihän sillä olisi ollut merkitystä, sillä hän (ja minä) olimme toisissa suhteissa silloin. Hieman kyllä itsekin hämmennyn ("ai mitä, sä et ois vaihtanut sitä kamalaa exääsi minuun?!") mutta kun asiaa mietin, niin totesin että kyllä itsekin olen mieluummin rehellisen miehen kanssa suhteessa, joka ei ole alkanut valheesta.

   Eli kyllä, minä olisin antanut estää. Mutta se onkin sitten oma valinta, että mille haluaa suhteen perustaa. Valheelle vai rehellisyydelle. Jos olisin tavannut tämän mieheni ollessamme tahoillamme suhteessa, olisin odottanut niin kauan, että kumpikin saa tahollaan omat suhteet loppumaan, jos niikseen olisi tullut.

   Poista
  11. Kerrankin joku on kiteyttänyt mun tuntemukset tästä Candyn ja Mikon suhteesta. Olen täysin samaa mieltä aivan kaikesta Putouksen kanssa.

   Candy on hyvin itsekäs ja tästä syystä ei mitään muuta näekkään kuin sen oman parhaansa.

   Kyllä Candy, Putous on täysin oikeassa kuvaillessaan sinua. Näin sinä käytökselläsi aiheutat kuvan itsestäsi.

   Ja minä en ikinä arvostaisi tuollaista käytöstä jota vaimolle nyt teette. En misssään muodossa enkä mistään syystä. Haluaisin tietää ja haluaisin jatkaa elämääni ilman tätä miestä.

   Poista
  12. "siitä olisin isälleni kiitollinen, että hän jaksais odottaa omaa onneaan uuden rakkauden kanssa ja uhrautuisi odottamaan oikeaa ajankohtaa ja hetkeä äidille kertomisessa."

   Näin, paitsi että nythän ette jaksa odottaa omaa onneanne Mikon kanssa. Ei se ole uhrautumista, että elätte onneanne vaimon selän takana.

   Poista
  13. Loistava kirjoitus, Putous. Respektit. Tosin hukkaanhan se meni; kuten huomaatte, Kändi ei osaa ajatella asioita muiden, kuin itsensä ja ihkuraksumiksun kannalta.

   Poista
  14. Tiesin jo lähtötekijöissään tekstin menevän hukkaan, mutta ajattelin silti kokeilla kepillä jäätä - jääpenkkaan törmäsi kuitenkin tämäkin auto ;)

   Poista
 19. Olen lukenut blogiasi, ja miettinyt että mitä tuollainen 17v. likka oikeasti näkee yli 30v. perheellisessä ja varatussa miehessä? Kyllä varmaan maailmasta löytyisi sinullekkin ihan vapaa mies ettei tarvitse varattuja miehiä pokailla ja olla toinen nainen jota käytetään surutta hyväksi.. Mutta kukin näköjään tyylillään, joku tykkää varmaan olla kynnysmattona jota mies saa polkee kun siltä tuntuu ja palata sitten aina takiaisin oman vaimon ja lasten luokse. Miettisit nyt itsekkin, että tuossa ole mitään järkeä. Kyllä hän olisi jo eronnut vaimostaan, ja ollut vain sinun omasi jos sitä todella haluaisi. Onhan tuota jo niin kauan kestänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan tiedokses, etten mä ole lähtenyt vartavasten yhtäkään varattua pokaamaan. Se ei kuulu mun harrastuksiin. Me vaan päädyttiin löytämään sattuman kautta Mikon kans toisemme, ei tässä kukaan lähtenyt pokaamalla pokaamaan ketään.

   Eikä tässä ketään käytetä hyväksi. Moni tuntuu niin kuvittelevan, mut en mä ole mikään idiootti. Jos Mikko ei todella mun kanssa haluais olla, en mä sen kynnysmatoks jäis.

   Onneks on asioita, joita te ette tiedä, mutta mä tiedän ja ne tekee tästä järkevää.

   Poista
  2. No koko aikahan sinua käytetään hyväksesi, vaikka et sitä itsellesi halua myöntääkkää. Ei elämä.. :D Eihän Mikko sinun kanssa halua todella ollakkaa täysin kokonaan, jos haluaisi niin kyllähän Mikko olisi jo ottanut eron ja muuttanut erilleen vaimonsa kanssa. Noin olisi tehnyt mies joka todella haluaisi olla pelkästään sinun kanssasi ja joka vain rakastaisi sinua niin eikö hän silloin tekisi kaikkensa että niin tapahtuisi? Eikä päinvaistoin, palaa vielä takaisin vaimonsa luokse vaikka sieltä on mukamas jo lähtenyt kertaalleen.

   Poista
  3. Mä kerron sulle jotakin,en ylpeänä.Olen nimittäin kokenut saman kuin Mikon vaimo.Asuin 8vuotta avoliitossa,suht saman ikäisen miehen kanssa.Se mies oli minulle kaikki kaikessa,ja erittäin rakas.Vaihdoin silloin asuinpaikkakuntaa hänen takiaan,ja aika kauaskin vielä.Opiskeli,etsin uudet ystävät,työpaikan jne siellä.Asetuin asumaan ja nauttimaan elämästä.Se oli pieni paikkakunta,jota rakastin myös valtavasti ja sen asukkaita.Meillä ei ollut lapsia,ei vain ollut vielä niiden aika.Kumpikin tehtiin kolmivuorotyötä.Ne vuodet oli mahtavia..kunnes.Mieheni lähti kurssille,löysi sieltä itseään 8vuotta nuoremman tytön.Meille tuli viikossa ero.Voitko kuvitella.Viikossa!!Mies rakastui niin päätäpahkaan.Minä muutin paikkakunnalta pois,itkien,petettynä,selkään puukotettuna.Taakse jäi ihana työpaikkani,ystävät jne.Vuoteen en pystynyt edes koskemaan toiseen mieheen.Itkin itseni uneen joka Jumalan ilta.Tänä päivänäkin he ovat vielä yhdessä,ja heillä lapsia.Se mistä olen iloinen,on se,ettei mies jättänyt minua jonkun yhden illan naisen takia,vaan oikeasti suhde kestänyt nyt 15vuotta.Mutta!Mies pettänyt tätä nykyistäkin.Ja se,että jos oikeasti haluaa jonkun,kyllä hän se ottaa vaikka mikä olisi.Näin kävi minulle.Mutta nyt minulla ihana mies ja lapset.

   Poista
 20. nyt kuule mä oon ihan sitä mieltä et sun pitää kestää se et sillä mikolla on ne lapset ja vaimo siellä, kun oot tohon homaan ryhtynyt. mutta kuinka ihanaa on saatte viettää yhteistä aikaa.. nyt vaan tsemppiä ja kaikki kääntyy vielä hyvin!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyl mä kestänkin, vaikka se vaikeeta onkin.
   Kiitoksia. :)

   Poista
 21. Mä en oikein voi uskoo, että joku 17-vee olisi niin kiimainen, että haluaisi ainoastaan seksiä jonkun vanhemman miehen kanssa, jolla olisi edes vähän taipumusta seksihurjasteluun. Joku tuossa näes puhui, että Candy haluu vaan seksiä.

  Mä uskoisin enemmänkin, että normaali 17-vuotias rakastuu ihan mieluiten ja ihan yllättäen. Ja se on se totaalinen toisen persoonan lumoihin joutuminen, mikä on se juttu eikä ollenkaan joku hirveä seksin himo. Jos olisivat normaaleja 17-vee eli ei mitään sellaisia, jotka aloittanut maksullisen seksihurjastelun jo kun olivat 12-vee ja olisivat täysiä huoria 17-vuotiaina, niin tuskin ovat niin seksuaalisesti "kehittyneitä" että tietävät kaikki rakastelun salat ja 1000 asentoa ja tapaa millä tyydyttää toista - tässä varsinkin miestä (kuten luulisin ja voisin kuvitella). Uskoisin, että nuo tuon teinitytön ikäiset "pikkujäbät" olisivat aika "vähään" erittäin tyytyväisiä eivätkä kamalasti osaisi mitään seksijuttuja todellakaan vaatia, jos eivät ole joutuneet jonkun vanha huoraharpun käsittelyyn ja hyväksikäyttämiksi. Jos Mikko on seksihurjastelija, niin Candy varmaan oppii häneltä kaikenlaista ja sepä onkin sitten Candyn mielestä mielenkiintoista. Siinä on se tämän suhteen juuri. Candy on kuitenkin oikeastaan tyhmä kun ei ajattele, että voisi oppia jotakin muullakin tavalla - mutta eipä nyt tässä kerrota Candylle mitään, vaan jatkakoot vaan yksinkertaisena olemistaan.

  VastaaPoista
 22. Sinuna pistäsin nyt Mikkoa nyt vähän kahden seinän väliin. Valitsemaan, että joko sinä tai vaimo, nyt heti tai lähdet litomaan. Näin selviäis onko Mikko tosissaan sun kanssa, etkä pilais mielenterveyttäs tolla, et oot sen pompoteltavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin mäkin tekisin.. Puoltoistavuotta, oikeasti? Olisin tehnyt ton varmaan jo aikoja sitten. Ei olis kiva että täs vaiheessa Mikko valitsiskin vaimonsa...
   Ja jos niin käy, niin aikoisitko kertoa vaimolle? Mä ainakin kertoisin. Ihan vaan vaimonkin takia, ei Mikko ansaitsis siin vaiheessa enää ketään. Ei se mun mielestä oikeastaan ansaitsis nytkään ketään.. Niin törkeeltä kuulostaa toi touhu. Enkä mä syytä sua Candy, sä oot vielä nuori. Ja rakastunut. Kyllähän ton vielä ymmärtää, mut ei sitä kuinka aikuinen mies voi käyttäytyä noin..

   Poista
 23. Se siinä onkin kun toinen on aivan sokeasti rakastunut ja takertuja niin Mikon on helppo sepittää erinäisiä tarinoita. Ja kaikki uppoaa Candyyn ilman minkäänlaisia epäilyjä. Todellakin se klassinen salasuhde on tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpä juuri + Candyn ikä mahdollistaa sen, että mitkä tahansa selitykset menee läpi. Mikko kertoo jalustalta tytölle millainen maailma on.

   Poista
  2. Jaaha, ok. Hyvä että tiedätte mua paremmin meidän suhteen väliset asiat.

   Poista
  3. Sinä se jaksat aina jankuttaa tuosta miten kaikki muka kuvittelee tietävänsä teidän väliset suhteet. Kukaan ole ei ole niin sanonu. vaan sitä että noin se YLEENSÄ menee. Sinä sinä sinä sinä sinä ja vielä kerran sinä. Kaikkee ei ehkä tarvii ottaa niin ihan kirjaimellisesti?

   Poista
 24. Hei Candy.

  Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi, pystyn niin hyvin samaistumaan tekstiisi ja siihen mitä koet juuri nyt. Toivon sinulle ja "Mikolle" kaikkea hyvää.

  Olen itse ollut suhteessa vanhemman miehen kanssa, jolla oli perhe. Silloinen elämä ei todellakaan ollut helppoa. Vaikeinta minullakin oli pitää kaikki visusti salassa, kukaan ei olisi saanut tietää meistä. Kirjoittaminen oli paras ystäväni silloin, sain asiat paperille, runoiksi. Ei se silti ollut sama kuin kertoa oikealle ystävälle, hehkuttaa rakkauttaan ja elää niinkuin nuoren kuuluukin elää. Nyt tuntuu kun olisin menettänyt osan nuoruuttani silloin, mutta en kadu päivääkään. Kiitos Candy blogistasi, on varmasti mukava huomata ettet ole yksin. Itse olin silloin aivan yksin. Hukassa.

  VastaaPoista
 25. Hmmm onpahan blogi :) Vetää melkee sanattomaks. Mielipide tästä blogista ja Candysta on vaihdellu monta kertaa enkä oikein vieläkään tiedä mitä ajatella koko jutusta. Ku tänne ekan kerryin eksyin cityn sivujen kautta, tuli juuri sellainen mielikuva mitä varmasti suurimmalle osalle lukujoista että perus salarakas juttuhan tämä missä vanhempi perheellinen mies käyttää nuorta rakastunutta teinityttöä hyväkseen ja Candy ei vain tajua sitä koska mies on niin taitava valehtelemaan ja manipuloimaan. Mutta luettuani postauksia enemmän tuli sellainen tunne että tässä saattaa olla kyse jostain muustakin..

  On mahdollista että koko blogi on fiktiota, Candy nimittäin taitaa draaman kaaren selkeästi ja osaa pitää lukijat juuri oikealla tavalla jännityksessä ja koukuttaa tähän blogiin :D Tai sitten toinen vaihtoehto on että näillä kahdella on joku juoni mikä liittyy todennäkösesti rahaan. Jos oikein ymmärsin Mikko muutti jo kerran vaimonsa luota pois mutta nimenomaan Candy suostutteli hänet takaisin vaimon helmoihin koska vielä ei ollut oikea aika erota. Veikkaanpa että nämä kaksi aikovat nyhtää vaimon rahat kenties sieltä on perintöä tai jotain muuta tulossa eikä voi erota ennen kun rahat on saatu ja sitten nämä kaksi karkaavat yhdessä ja elävät onnellisina yhdessä loppuelämänsä :D Tai sitten tämä Mikko on osannut uskotella Candyn päähän kauniita satutarinoita. Olkoon miten vaan ihan hemmetin hyvää viihdettä tämä blogi ainakin on! Kiitos Candy tästä innolla jään odottamaan tarinan jatkoa :)

  Ja kannattaa ihan muutenkin harkita tulevaisuudessa kirjailijan uraa :) Olet nyt jo onnistunut koukuttamaan puoli Suomea tähän blogiin tai no ainakin puolet Suomen elämäänsä kyllästyneistä katkeroituneista kotirouvista, jotka pelkäävät jatkuvasti että joku nuorempi ja kauniimpi tulee ja vie sen oman miehen eikä se monella varmaan kaukana olekaan kun noita kommentteja lukee :D Mutta hieno saavutus, muutaman kuukauden vanha blogi ja lukijoita varmaan kohta jo yhtä paljon tai enemmänkin kuin noilla suosituimmilla muotiblogeilla puhumattakaa kommenttien määrästä :) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä "suosio" nyt ei kerro niinkään blogin koukuttavudesta yleensä, vaan siitä, että tätä blogia lukevat alaikäiset ja nuoret (=ne, jotka väestöstä eniten muutenkin netissä roikkuvat)ja toinen seikka on sitten se, että ainahan seksi, salasuhde ja ihastuminen on nuorilla mielessä. Ei siinä sen kummempaa. Vähän ajattelua peliin, please!

   Poista
  2. Ja tämä suosiohan johtuu siitä että on niin hauskaa tulla tänne haukkumaan...
   Jos Mikko ei olisi naimisissa, ja Candy ei kirjoittaisi siitä vaimosta noin tylysti, ja selittäisi miten tietävät kyllä mikä on parasta vaimolle ja lapsille, ja tämä suunniteltu petos kun Mikon on pakko päästä kotiin vielä, niin ei tää keräis yhtä paljon lukijoita.

   Jos olisi vain tarinoita tänään tehtiin sitä ja tätä ja olisi ihan avoin suhde missä ainut erikoisuus olisi ikäero.

   Poista
 26. Käsi sydämelle: jos kävisikin niin, että Mikko valitsee vaimonsa ja jättää sinut (tiedän, et usko sitä tapahtuvaksi, mutta JOS niin kävisi), olisiko sinulla pokkaa/jaksamista/rohkeutta/nöyryyttä/selkärankaa/halua kirjoittaa siitä ratkaisusta tänne blogiisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä. En mä kyllä ole siinä vaiheessa tilivelvollinen kenellekään, kaikista vähinten tuntemattomille ihmisille.

   Poista
  2. En usko että Candy kertoisi.Siihen hänellä ei rohkeus riittäisi.Se miten hän 110%vannoo Mikon ja suhteen kestävyyden nimeen,niin se olisi julkinen häpeä hänelle.Candyn persoonaa tässä kertoo niin paljon.

   Poista
  3. En välttämättä aio kertoa, miten meidän juttu tulee menemään. Mä voin lopettaa tän blogin pitämisen ihan millon vaan, enkä todellakaan ole velvollinen tulemaan tänne ilmoittelemaan mun henkilökohtaisista asioista tuhansille tuntemattomille ihmisille.

   Ne on mun yksityisasioita ja kerron niistä vaan just sillon kun siltä tuntuu.

   Poista
 27. Mieti miksi täysi-ikäisyyden raja on 18-v?

  Vaikka kuinka vakuutat muuta niin olet lapsi. Olen itsekin rakastunut palavasti 16-vuotiaana, mennyt tämän saman (minua 5-vuotta vanhemman vapaan) miehen kanssa naimisiin, saanut lapsia, rakentanut talon aj elän nyt tasaista arkea. Löysin juuri varaston perukoilta kirjeita toisillemme rakkaani ollessa armeijassa. Ja kyllä naurattaa nuo tekstit, niin kuin pitääkin. Ihminen kehittyy, aikuistuu ja nyt kymmenen vuotta myöhemmin nuo vaikuttaavt hyvinkin lapsellisisltä. Niin käy sinullekin.Kun luet näitä tekstejä 10 vuoden kuluttua tunnet luultavasti aikamoista myötähäpeää, niin lapsellisia ne ovat. Ja joskus kun oma lapsesi on 17-v pidät häntä vielä ihan kakarana=) Näin elämä menee, jokainen sukupolvi on aina mielestään jotain uutta ja ihmeellistä ja omat vanhemmat on kalkkiksia.

  Mikolla on selvästi jokin ikäkriisi. Elämä on muuttunut liian tavalliseksi lapsineen, vaimoineen ja jännitystä elämään on helppo hakea tuollaisen nuoren naiivin tytön avulla. Mutta kun hän oikeasti ensihuuamsta toivuttuaan tajuaa mitä on menettämässä niin luulen että se tylsä arki onkin aika tavoittelemisen arvoista. Et ole ensimmäinen etkä varmasti viimeinen jolle on näin käynyt. Ja voin vannoa että sinusta tulisi aivan samanlainen nalkuttava vaimo kahden kymmenen vuoden kuluttua kun hoitaisit yksin lapset miehen harrastaessa salasuhteita.

  ota hyvä tyttö nyt ensin edes hetkeksi vastuu omasta elämästäsi, mene töihin, elätä itsesi, hanki ammatti. Pyöritä edes viikko taloutta ilman äidin apua=)Asut vanhempiensi luona, isä maksaa, äiti hoitaa. Ja siinä ollaan niin aikuista=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurettava kirjoitus anteeks vaan.
   En käsitä tollaista dissaamista ja samaan hengen vetoon kuitenkin toteat itsekin olleesi palavasti rakastunut 16-vuotiaana, ja teille ilmeisesti siunaantui lapsellisesta iästäsi huolimatta ihan hyvä yhteinen tulevaisuus? Eli mikä sun pointti on??
   Se että sua nolottaa sun teinirakkauskirjeet niin mitä sitten? Pitäisikö kaikkien 16-17 vuotiaiden lakata hetkeksi elämästä koska sitä aikaa saattaa nolostella sitten vanhana kalkkiksena?

   Candy ei saa sun mielestä vaikuttaa tai yrittää vaikuttaa ikäistään nuoremmalta, ikäistään vanhemmalta eikä itse asiassa edes ikäiseltään. Anteeksi vaan mutta kuulostat itse juuri vanhalta kalkkikselta joka elää tasaista tylsää arkea ja kaikki merkit viittaavat siihen ettet ole itse kovin kaukana siitä nalkuttavasta vaimosta josta nyt Candyä varoittelet.

   Katkeroituminen höystettynä kalkkeutumisella tekee kauniistakin ruman:)

   t. Nainen 37 v.

   Poista
  2. Kiitos Nainen 37v. Oikeasti, oot ihana. <3

   Poista
 28. Candy kirjoittaa blogiinsa vain 2 kertaa viikossa. Aina samat päivät :DDD hahahahahah jotenkin niin läpinäkyvää tää on niiin trolli.
  Tiedän että meillä kaikilla on muukin elämä kuin blogit tms, mutta aluksi candy kirjoitti usein ja heti kun joku huomautti että missä välissä ehdit sitten nähdä mikkoa ja kavereitas kun koko ajan koneella päivittelemässä ja kirjoittelemassa, niin sen jälkeen tulee kirjoitus aina sunnuntaisin ja sitten joko tiistai tai keskiviikko :DD ja kuitenkin joka päivä vastailet kysymyksiin ja julkaiset niitä :DD hahahah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei.... :DD Sovitaan sitten niin. Hitto että ihmiset osaakin olla vainoharhasia.

   Poista
 29. Hankkiudu raskaaksi Mikolle, jooko? :D Niin sitten se eroaa ainakin heti siitä vaimosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en todellakaan. :D En mä halua vielä omia lapsia.

   Poista
  2. Niin ja jos totta puhutaan,niin et Mikonkaan,eikö?

   Poista
  3. Mitä, ai halua sen lapsia? Toki haluan, en mä muuten Mikon kanssa haluais olla. Ne tulee pakettitarjouksena, tavallaan kaupanpäällisiks, halusin tai en. :D

   Nojoo, läppä läppä.

   Eli jos mä en niitä missään nimessä haluais, ni en mä Mikon kanssa yhteistä tulevaisuutta suunnittelis.
   Jos rehellisiä ollaan, niin en mä niitä meille kokoajaks haluais, mutta ei niin tule käymäänkään. Joten ei mulla ole mitään lapsia vastaankaan. :)

   Poista
 30. CandyMar 13, 2012 11:50 AM

  Heh, aijaa. :)
  Meniks hyvin?

  ^^Eks oo koulus ku tohon aikaan vastailet viesteihin.. :O siis ihmettelen vaan. tuskin koulussa mene yleiselle koneelle tätä päivitteleen,ja ehtisit muutenkaan omalla tabilla/puhelimella/koneella koulus vastailee näihin... siis ku kaverit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kommenteissa menee ajat väärin, kirjotin ton oikeasti illalla.

   Poista
  2. AIJAA IHANKO TOTTA!!!

   Poista
 31. Heippa Candy!
  Olen lukenut blogiasi alusta asti mielenkiinnolla, mutten aiemmin kommentoinut.
  Ajattelin kommentoida tuota takertuja kohtaa. Olen itse aloittanut ensimmäisen suhteeni vasta 20-vuotiaana ja voin kertoa että koin ihan samaa ahdistusta alussa siitä miten takertuva olin. Nyt näin useamman vuoden jälkeen kun katson niitä aikoja taakseppäin ymmärrän että se oli vain sitä normaalia ihastumisesta suurempiin tunteisiin siirtymistä jolloin myöskin halu sen toisen kanssa olla kasvaa. Itse taistelin tätä ajatusta vastaan pitkään, koska koin olevani outo "takertuja" - mutta se on ihan normaalia uudessa suhteessa jossa tunteet syvenee.
  Toivottavasti saatte asianne selviksi! Muista kuitenkin että vaikka olette suhteessa Mikon kanssa yhdessä, pidä huolta myös itsestäsi. Muista että sinullakin on oikeus vaatia asioita vaikka suhteenne onkin "salattu". Tsemppiä!

  VastaaPoista
 32. Kun mä olin teini-ikäinen, niin viljeltiin sellaista lausahdusta:

  "if you love somebody, set them free"

  Kyllä se Mikkonen sun luoksesi tulee, jos rakastaa. Takertuminen on lopun alkua, ole vahva, nainen!

  VastaaPoista
 33. Kertoisitko vähän omista tulevaisuuden haaveistasi? Sinulla tulee eteen valinnat jatko-opinnoista. Mitkä alat sinua kiinnostavat ja onko sinulla aikomusta opiskella? Sitten kiinnostaa, että onko sinulla elämässä harrastusta, mikä vie paljon aikaasi? Pohdiskelen vaan, että kuinka ehdit elämässäsi kaikki, vai meneekö ajankäyttö miehen sanelemien aikataulujen mukaan, koulu, harrastukset, suhde, kaverit, oma perhe..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua tänne kertoa mitään muuta mun yksityiselämästä, niistä asioista joku mun tuttu voi mut hyvin äkkiä tunnistaa.

   Poista
 34. Aina naamat noessa Musklella tätä luemme.


  ÖNN ÖNN


  http://www.muskleforum.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamat noessa. :DD Okei, mut miks tulit mainostamaan pikku foorumianne tänne?

   Poista
  2. Taitaa paremminki olla nenänpäät musteessa...

   Poista
 35. Aika turhaa on mielestäni täällä haukkua Candya, mutta tällaistahan tämä nettikommentointi aina tuppaa olemaan. Mun mielestä Mikko on tässä syyllinen, Candy nuori ja rakastunut tyttö jonka vastuulle ei tätä suhdetta voi laittaa.

  Uskon, että Mikko on ihastunut Candyyn sekä seksiin teinin kanssa ja ehkä hetkittäin uskookin eroavansa, mutta sen toteuttaminen on oikeasti onkin sitten eri juttu. En usko, että eroa tulee Mikon ja vaimon välille ja jos tuleekin, se tulee koska vaimo saa suhteen selville ja ottaa itse eron. Tässäkään tilanteessa Mikon ja Candy suhteesta ei välttämättä tule julkista, koska yhteiskunnan normit saavat Mikon näyttämään namusedältä muiden läheisten silmissä. Onko hänellä riittävän hyvä itsetunto siihen?

  Tämäkin kommentti on turha, koska ei rakastunut kuuntele järjen sanoja. Kehotan Candya kuitenkin nauttimaan tästä suhteesta ja nuoruudestaan täysillä (myös olemalla niiden kavereiden kanssa), jos myöhemmin tuleekin sydänsuruja niin oppiipahan niistäkin elämää.

  VastaaPoista
 36. Mä niin tiedän sun "Mikkos"!! voi perse!!en kyllä haluais olla oikeessa,mutta taidan olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin varmaan. Mistäs sä sen muka tuntisit?

   Poista
  2. Siis miksi sä höpsö tyttö kuvittelet,että kukaan ei sun Mikkoas voi tuntea??!! Ellei se sit elä erakkona neljän seinän sisällä? Jos näin on,niin totta,en tunne häntä. Mutta ihan vinkkinä, Mikolla on työpaikka... Mutta ihan yks lysti mulle.

   Poista
  3. Tottakai aika monikin sen tuntee, mutta sitä ihmettelin, mistä joku yhtäkkiä sen tunnistaisi mun "Mikoks", kun meidän suhde on katsos salainen; kukaan ei oikeassa elämässä siitä tiedä mitään.

   Enkä mä ole kertonut Mikosta tuntomerkkejä, eikä sen nimikään ole oikeasti Mikko.

   Joten herää kysymys, että mistä joku yhtäkkiä muka sen tunnistaisi tuntemakseen ihmiseksi? Minkä perusteella? :) Niin, ei minkään, kun ette tiedä minkä näköisestä ja nimisestä tyypistä on kyse, ettekä sitä, että sillä on salasuhde.

   Poista
  4. Sun kohdalta salanen,mutta ei tämän "Mikon"..juteltiin kuules tänään tossa pitkä tovi töissä,ja tämä sun sulho alkoi kertomaan että yksityiselämässä kaikki vähän päin v*ttuja.Kertoipa lopuks,että on ajanu itsensä aikamoiseen liemeen nais sotkujensa kanssa.Totes vaa lopuks että pahinta on se kun on tullu huijattuu vaimoa,tätä nuorta tyttöä ja itseään.Lupas soitella,ja sovittii että puhutaa paremmal ajal nää halki,et löytys joku ratkasu.On aika rikki lastesa takia.Haluatko asian vakuudeks,että kerron tähän sulle oikean etunimen("Mikon"),tai auton merkin ja värin?Tai paikkakunnan?

   Poista
  5. Hahahaahah :DD Miks helvetissä sä kuvittelet mun uskovan tällästä paskaa?!

   Mikko ei ole KOSKAAN puhunut meistä kenellekään, miks se ikinä menis jollekin työkaverilleen (joista se suurintaosaa btw inhoaa;D) vuodattamaan näin arkaluontoisia ja riskialttiita asioita?

   Mä en tarvitse edes mitään vakuuksia, kun tää oli jo niin huono yritys. :D Mutta ihan pakko kysyä, että mitä luulet että tarvisinko mä vakuuksia jos joku tulis muka mun Mikosta puhumaan mulle? Uskoisin ihan tosta noin vaa, et joo kyllä toi varmasti puhuu just mun Mikosta, vaikkei sanokaan sen oikeaa nimeä tai asuinpaikkaa.
   Totta helvetis, miks mä uskoisin liipalaadaa ilman mitään vakuuksia?

   Poista
  6. Ok,naura vain.Laitan vastauksen sitten Iltalehden keskustelufoorumille,koska et julkaise sitä toden näköisesti täällä,toinen missä nuo naiset näköjään keskustelee susta,ton goolen mukaan ,on Vauva-lehti.Eli laitan sinne paikkakunnan,auton väri ja oikean etunimen.Joten siellä nähdään.

   Poista
  7. No hui kamala :D Mitäänhän sä et valitettavasti kuitenkaan voi todistaa - ihan tiedokses, ettet oo ensimmäinen etkä varmastikaan viimeinen joka on muka tietävinään Mikon. Ei teitä kukaan ota tosissaan, ei sellainen oikeasti alkais missään netin paskanjauhamisfoorumeilla tota asiaa levittelemään.

   Mikset vaan tuu suoraan mulle kertomaan Mikon oikeita tietoja? :) Ainiin, kun sä et tiedä niitä, vaan yrität pelotella mua.

   Sori, mut ei onnistunut. Mikko ei todellakaan ole puhunut meidän suhteesta kenellekään, ja ihan viimeisenä se alkais jollekin työkaverilleen puhumaan.

   Poista
  8. Teen sulle yhtä paskakällit,kun sinä teit Mikon perheelle.Julkiset paskakällit.Enkä mä mitään pelottele.Saat vain totuuden eteen,ei mitään sen rumempaa,eihän tämä mielestäsi ole ollut rumaa,vaan "kaikille parasta".

   Poista
  9. Mikä sun ongelma on? Sä et liity tähän juttuun mitenkään, joten miks tää kutittaa sun persettäs niin, että sun pitää nähdä noin paljon vaivaa puuttuakses tähän?

   Mä en edelleenkään ole vastuussa Mikon perheen asioista. Mikko on itse halunnut olla mun kanssa, kukaan ei oo sitä pakottanut ja se on itse päättänyt erota vaimostaan ja tehdä "paskakällit", jota se ei itseasiassa edes tee, vaan palveluksen lapsilleen.

   Joten mitä jos koittaisit rauhottua ja keskittyä omaan elämääs? Joudut pian vaikeuksiin, jos alat nettiin ihmisten nimiä ja valheellisia tietoja levittelemään.. :)

   Mä meen nyt nukkumaan, huomenna on pitkä ja jännittävä päivä. Öitä!

   Poista
  10. Palveluksen lapsilleen :D :D Näin kertoo täällä lastenpsykiatri ja perheterapeutti KÄNDI :D Ja huomaatteko,hän on myös tuomari.Osaa neuvoa ja antaa tuomioita "väärintoimiville".Hänhän itse on hyväntahdon lähettiläs,joka toivoo vaan sydämestään oikutta Mikon lapsille ja vaimolle.Ei kuule tyttö,kannattaskohan varata äidin kanssa aika sinne terapiaan,ja miettiä yhdessä siellä sen hoitaja tätin kanssa,että mikähän siellä lapsuudessa ja kasvatuksessa on mennyt pieleen,kun ongelmasi on roikkua jonkun ihmisten perheessä.Ei jumpe,kaikkea sitä elämässä näkee ja kuulee :) ;)

   Poista
  11. Jaahas, joku tuli tähän väliin esittämään hauskoja kommentteja teistä :D

   Candy, Mikko ei puhu susta eikä oo millään tavalla paljastanu teidän suhdetta. Mutta kyllä Mikko puhuu perheestään.
   Ja ei, yhtäkkiä en ole tätä keksinyt, vaan oon seurannu sun blogia ihan alusta saakka ja valitettavasti moni asia(kun hieman muuttelee), niin sopii.
   Juu, tiedän ettei salarakkaasi nimi oo Mikko.
   Mmm, en yhtään ihmettele ettei niin pidä työkavereistaan, onhan niistä suurin osa aika paljo vanhempia ku Mikko.
   Mutta kuten sanoin, asia ei mulle kuulu eikä mulla oo mitään intressejä alkaa levittämään Mikon oikeeta nimee yhtään missään. Toivon, että kaikki päättyy hyvin!

   -Se ekan ja tokan kommentin kirjoittanut anonyymi

   Poista
  12. "Mikko ei todellakaan ole puhunut meidän suhteesta kenellekään, ja ihan viimeisenä se alkais jollekin työkaverilleen puhumaan."

   Mistä sä voit tietää? Ainiin, Mikkohan on itse kertonut. No mutta mistä sä voit tietää, ettei se valehtele? Ainiin, eihän toinen voi valehdella rakastamalleen ihmiselle. No miksi sä sitten sanot Mikolle, ettet oo kertonut teidän suhteesta kellekään, kun täällä paasaat siitä koko suomen kansalle?

   Ei ala teidän suhde hyvin, jos jo nyt teidän suhteessa on valehtelua...

   Poista
  13. Anonyymiii, kuka se on, mihin oot vastaukset laittanut :DD sano!

   Poista
 37. Sillon ku juttelitte Mikon kaa siellä häissä tunnin nii eikö sen vaimo ihmetelly mitää ku sen mies juttelee kahestaa nii kauan jonku random tytön kans?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei me ihan yhtäputkeen juteltu, eli ei. Ihan normaalia jutella ihmisten kanssa tollasissa tapahtumissa?

   Poista
  2. No itse asiassa ei isommissakaan perhejuhlissa liene ihan tavanomaista jutella pitkiä aikoja putkeen tuntemattomien kanssa. Ja meinaat, "Candy", ettei "Mikon" vaimo muista sua juhlista, sitten jos/kun nassusi hälle esitellään? Hienosti juu suunniteltu nää salassapidot...

   Poista
  3. NII MITKÄ HÄÄÄT

   Poista
  4. JAA NO EN KYLLÄ TIEDÄ YHTÄÄN

   Poista
  5. No ne helvetin häät missä aloit jallittaa tuota varattua nahjusta,etkö enää muista mitä kirjoittelet,eiiih mikä dami!!

   Poista
 38. Moi!

  Haluaisin ihan uteliaisuudesta kysyä, että oletko miettinyt millaisissa väleissä aiot olla Mikon vaimon kanssa jos te joskus päädytte virallisesti yhteen? Vaimohan ei katoa kuvioista, koska Mikolla ja hänellä on yhteiset lapset. Olet täällä blogissa aika usein puhunut vaimosta negatiiviseen sävyyn, joten aiotko sitten "tosielämässä" ajatella samalla lailla, vai yrittäisitkö tulla hyvin toimeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai sitten yritän olla mahdollisimman hyvissä väleissä lasten takia, ei me mitään ylimääräistä draamaa haluta.

   Vaikeaahan se luultavasti tulee olemaan, mutta aion pitää mölyni mahassa, enkä kertoa mielipidettäni vaimosta sille itselleen. Se on kaikkien edun parasta.

   Ja jos vaimo ei halua olla missään tekemisissä mun kanssa, niin käy sekin mulle, ei meidän tarvitse. Mikkohan se tulee hoitamaan lastensa hakemiset/tuomiset kuitenkin pääasiassa kun ne sen lapsia ovat, en mä ole niistä päävastuussa.

   Poista
  2. "Mikkohan se tulee hoitamaan lastensa hakemiset/tuomiset kuitenkin pääasiassa kun ne sen lapsia ovat, en mä ole niistä päävastuussa."

   Musta jotenki tuntuu ettet sä välittäis tai muutenkaan haluais olla edes missään vastuussa mikon lapsien suhteen, ku et todellakaan halua omia lapsia VIELÄ just sun ikäs takia. En usko että sua kauheesti kiinnostaa ottaa vastuuta Mikonkaan lapsista koska lapsethan ei kuitenkaan ole sulle vielä ihan ajankohtasia. Sä varmaan oot miettinykki kumpa mikolla ei olis lapsia? eikö totta.. :D sillonhan olis ollu helpompaa varmaan kaikki tai siis toi teijän suhde esim. Mikon kanssa ja vaimosta eroaminen.

   Poista
  3. Kändi,ei se yhteydenpito ole vain hakemista ja tuomista.KYllä siinä joudutaan keskustelemaan paljon muistakin lapsiin koskevista asioista suht pitkään,koska lapsetkin ovat vielä noin pieniä.Mutta älä sinä stressaa sellaisilla asioilla pientä päätäsi.Sellaistahan tässä suhteessa ei tule käymään,että tilanne menisi niin pitkälle.Kyllä tuo ydinperhe tulee jatkamaan hamaan tulevaisuuteen,ja sinä putoat jossain vaiheessa kuvioista,kunhan se Mikolle sopii.

   Poista
  4. Et toki tule olemaan PÄÄVASTUUSSA lapsista,mutta jos Mikko todella haluaa olla kanssasi vakavissaan loppuelämänsä ajan niin kyllä sulla aikamoinen vastuukin niistä lapsista tulee olemaan,olethan heille sitten äitipuoli. Ja joskus (varmaan aika montakin kertaa vuosien saatossa) tulee tilanne jolloin sinä yksin huolehdit lapsista,kun sekä Mikolla että lasten äidillä on jotain menoa ja sinä olet ainoa joka lasten kanssa voi olla. Silloin ei voi ajatella,että "ei oo mun lapsia". Minusta tuntuu,että et ole yhtään ajatellut millainen elämäsi tulee olemaan sitten kun Mikko on vain sinun kanssa. Sen jälkeen ei koskaan tule olemaan vain sinä ja Mikko vaan mukana on aina jollain tavalla myös ne lapset. Ei se elämä sitten pelkkää autolla ajelua ja risteilyä ole...valitettavasti. Musta ois ihan kivaa jos löytäisit onnen Mikon kanssa,mutta pahoin pelkään että todellisuus tulee jossain vaiheessa iskemään sua kasvoihin tosi lujaa. Ei varmaan ole helppoa olla äitipuoli noin nuorena...

   Poista
 39. alkoi oikein suututtamaan kun kavereiden vinkistä tulin vilkasemaan et mikäs blogi tääki nyt sit on.... saat varmasti näitä kommentteja joka päivä, mutta pakko sanoa, että suoraansanottuna sinä ja sun miesystäväs ootte kyllä ihan saatanan tyhmiä ihmisiä.. niin ala arvosta touhua että huhhuh. todellakin sydämmestäni toivon että jäätte mahdollisimman pian kiinni. jos selviäis, että mun poikaystävä olis mun selän takana tapaillu jotain pikkulikkaa, niin olisin kyllä niin vihanen, kun umpirakastuneena elänyt normaalia elämää tän kanssa ja sit selviäis jotakin tollasta... ihan helvetin säälittävää että pitää tolleen ihmisten selän takana seurustella. ja varsinkin niiden lasten

  VastaaPoista
 40. Blogisi on todella paljon ajatuksia ja tunteita herättävä. En ihmettele, että siitä on noussut kuhina. Oikeastaan sillä ei ole merkitystä, onko juuri tämä tarina totta, koska en hetkeäkään epäile, eikö se voisi olla sitä. Ja ainakin lukijoissa ja kommentoijissa näyttää olevan paljon samankaltaisista kokemuksista kertovia.

  Olen itse ”Mikon” ikäinen ja siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että minua ei ole koskaan (tietääkseni) petetty parisuhteessa, enkä ole itse koskaan pettänyt. Suhde aviomieheen on avoin ja läheinen, mutta se, että se pysyisi sellaisena ihan vaan itsestään myös jatkossa, ei ole mikään itsestäänselvyys.

  Tiesitkö, että uskottomuudesta ja siihen ajavista tekijöistä on tehty paljon tutkimusta? Niiden mukaan uskottomuudelle on _aina_ ns. primäärisuhteesta juontuva tilaus. Se tarkoittaa sitä, että vaikka rinnakkaissuhteen syntyessä uskotaan ja väitetään, että ”se vain tapahtui” tai että rakastuminen oli puhdasta sattumaa, niin ei ole oikeasti. Rinnakkaissuhteella täytetään tietoisesti tai tiedostamatta parisuhteessa olevaa tyhjiötä, mikä voi olla vaikkapa tarvetta saada huomiota, läheisyyttä, ymmärrystä, seksiä, romantiikkaa, hyväksyntää, ihailua, miksei rakkauttakin. Siinä ole kyse ”vain” kohtalokkaasta rakkaudesta tai silkasta seksistä, vaan aina myös taustalla olevasta parisuhteen ongelmasta. Mikon ja hänen vaimonsa parisuhteen ongelma on teidänkin taustallanne koko ajan. Rinnakkaissuhde ei ratkaise ongelmaa, vaan pettämisen avulla on mahdollista vältellä sitä. Mikä pahinta, sama vältteleminen voi siirtyä myös uusiin suhteisiin.

  Voin hyvin uskoa, että olette molemmat tosissanne, sovitte yhteen ja tulisitte onnelliseksi keskenänne, jos saisitte siihen mahdollisuuden. Täällä on jo useaan kertaan kommentoitu, että valheelle ei voi perustaa parisuhdetta. Se ei ole vain fraasi. Jotta teillä olisi mahdollisuus tulla onnelliseksi ja välttää vastaava episodi, on teidän kyettävä olemaan oikeasti rehellisiä sekä itsellenne että toisillenne.

  Pahinta minusta tässä sinun kuviossasi on se, että Mikko on opettanut sinut valehtelemaan rakkaille ihmisillesi. Valehtelet jo varsin sujuvasti vanhemmillesi, ystävillesi ja jopa Mikolle itselleen (hänhän ei tiedä tästä blogista?). Mikä estää sinua jatkossa valehtelemasta ja pettämästä puolestasi Mikkoa tai mahdollista muuta poikaystävääsi, jos suhteeseenne tulee vaikeita aikoja ja alatte etääntyä toisistanne? Koen, että suhteenne ainoa mahdollisuus piilee siinä, että Mikko kohtaa kriisinsä vaimonsa kanssa ilman kolmatta pyörää, mahdollisesti eroaa ja vasta sen jälkeen palaa kanssasi suunnittelemaan uutta elämää. Jos sen aika ei ole vielä, niin älkää myöskään jatkako petosta keskenänne. Se on noin miljoona kertaa reilumpaa Mikon vaimolle, lapsille, Mikolle ja ennen kaikkea sinulle itsellesi. Jos olette kärsivällisiä ja oikeasti rakastatte toisianne, olette tämän itsellenne velkaa. Mikon tämä pitäisi vanhempana osapuolena tajuta, mutta onhan se nähty, ettei vaikeiden asioiden kohtaaminen ole vanhempanakaan sen helpompaa.

  Parisuhdepsykologit ovat sanoneet, että petetyksi tuleminen on yksi elämän pahimpia kriisejä. Siis pahimpia! Lisäksi järkytys on sitä pahempi, mitä pidempään salaisuutta on tahallaan pidetty petetyltä pimennossa. Oletko oikeasti valmis elämään valtavien syyllisyyden tunteiden kanssa, jos ja kun totuus selviää vaimolle? Tai vielä pahempaa, oletko valmis pitämään tätä salaisuutta taakkanasi koko omasi ja vaimon elämän ajan? Elät vain kerran, mutta se elämä voi tuntua näissä fiiliksissä ihan pirun pitkältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä yksi, joka elänyt koko elämänsä taakan kanssa. En todellakaan suosittelisi kenellekään, vaan kaikin keinoin sen välttämistä. Joskus se vain ei ole mahdollista, koska se taakka saattaa tulla sitenkin, että itse on ollut täysin rehellin - mutta joku muu harrastanut suunnatonta kusetusta. Todella kurjaa ja paskamaista. Kannattaa todellakin olla rehellinen partnerilleen. Se on toisen kunniottamistakin.

   Poista
  2. Todella fiksu kommentti!

   Ja mitä tekee Candy? Ei kommentoi mitenkään.

   Poista
  3. Kiitos tästä kommentista, vaikkei se minulle ollutkaan tarkoitettu. Fiksua tekstiä. Toivottavasti Candy olet lukenut tämän, vaikka itsestäni tiedän ettei tämä kommentti ole ihan sitä mitä haluat kuulla / uskoa. En minäkään silloin olisi halunnut.

   Poista
  4. Tämä oli perusteellinen ja perusteltu ja ennen kaikkea asiallinen kommentti.

   Mitä ajatuksia tämä kommentti herätti sinussa, Candy?

   Toivoisin, että voisit todella keskustella tästä asiasta etkä käyttäisi energiaa kaiken maailman nillittäjien urpoviestien kommentointiin.

   Poista
 41. mariska &pahat sudet - painu helvettiin

  VastaaPoista
 42. en tiedä luetko enää ees tätä kommenttia kun näitä on taas tähänki postaukseen tullut ihan hirveesti, mutta mulle tuli kyllä sun puolesta tosi paha mieli. siis kun luin kommentteja, en ymmärrä mikä ihmisiä vaivaa kun on noin iso tarve loukata toista. täällä keksitään sulle ongelmaa jostain juhlissa otettavista ''perhekuvista'', vaikka tosiasiassa toi ei edes oo tän ajan murhe. mun lähipiirissä on monia uusioperheitä eikä kyllä yhdessäkään oteta mitään perhepotretteja eron jälkeen vaikka vanhemmat tulisivat hyvinkin toimeen, että en oikein ymmärrä.. ja toi että kokoajan tulee kommenttia ''mikon vaimo voittaa tän taiston ;)'', ei tässä mistään pelistä oo kyse. lisäks ärsyttää että ihmiset leikkii tietävänsä kaiken teidän suhteesta, vaikka eihän koko totuutta tiedä muut kun te kaksi.

  joo, eipä mulla sen kummempaa, oon vaan aika ihmeissäni kuinka lapsellista, ja luultavasti itse koetusta petetyks tulemisesta katkeroitunutta porukkaa täällä pyörii.

  mä ''tuomitsin'' itekkin teidän suhteen blogin alkuaikoina, mutta mun käsitys on kyllä muuttunut paljon kun oon tätä seuraillut. toivottavasti ajan kanssa saatte kaikki perhekuviot järjestykseen ja teidän tarina loppuu hyvin :) koita jaksella ja kaikkee hyvää sulle ja mikolle ! :)

  Aada, 17

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä jotkut luen, kuten tän sun kommentin. :) Kiitos tsempeistä ja kaikkea hyvää myös sulle. Tollasella asenteella ja elämänkatsomuksella pääsee pitkälle. :)

   Poista
  2. Voi teitä pieniä raasuja, barbit just jätetty syrjään...
   Et tiedä edes mikä paskan heitto tulee pienelle salapanolle, kun tämä tulee julki...Sen verran vaarallista leikkiä. Teillä on niin vaaleanpunaiset lasit silmillä tämän suhteen...Voi, miten kusetetuksi lapsiparka tulee. Niin, tietäähän Karkki "totuuden" suhteestaan, sen mitä valehtelevan miehen suusta kuulee.

   Mitään hän ei TIEDÄ avioparin suhteesta, sen tietää vain "Mikko" ja hänen vaimonsa.Yksi asia mikä on varma. Kun mies valehtelee vaimolleen niin satavarmasti valehtelee salapanolleekin. Jokainen aikuinen tajuaa senverran.Se vaan, että tässä tapauksessa kysymyksessä on lapsonen ja namusetä.

   Poista
  3. Ja voin vannoa,että tolla"asenteella"ei tässä maassa kuule pitkälle pääse,ei hitto noita pentuja..kyllähän siis joo kakskymppiset nulikat elämästä tietää paaaljon enemmän kuin aikuiset.Mehän ei olla ikinä oltu nuoria.Synnyttiin suoraan äitiemme alapäästä katkeroituneina n.170cm pitkinä älykääpiö aikuisina.

   Poista
  4. Musta on niin söpöä, miten ihmiset suuttuu siitä, ettei kaikki ole sitä mieltä, että oon pelkkä pikkupano joka ansaitsee loanheittoa ja arvostelua tuntemattomilta ihmisiltä, jotka "tietävät" (lue: eivät oikeasti, vaan kuvittelevat tietävänsä) paremmin mun, eli tän pikku salapanon asiat ja suhteen tilan.

   Relatkaa. Löysätkää pipoa. Älkää toivoko toisille pahaa. Älkää yrittäkö leikkiä Jumalaa, se oikea voi joskus suuttua siitä pahasti.
   Keskittykää omaan elämään ja koittakaa tehdä siitä mahdollisimman mieluinen, sen sijaan että puuttutte toisten elämään ja valintoihin.

   Kerran me vaan täällä eletään. Ja mitä te teette? Tuhlaatte aikaanne tuntemattoman elämän moralisointiin netissä, sen sijaan että eläisitte omaanne. Nauttikaa elämästä.

   Poista
  5. Voi kuule kyllä me nautitaan,Sinä pikku iita kun et vain ymmärrä sitä;)me perheelliset tiedetään,mitä nämä Mikot kotona tekee;köllivät lasten nukkumaan menon ja kotitöiden jälkeen yhdessä sohvalla telkkaria katsellen nauttien läheisyydestä,toisistansa.Sinullehan Mikko tietysti selittää osapilleen näin;vaimo tekee jotain omia juttujaan,minä katson teeveetä tai olen koneella,ei puhuta toisillemme juuri mitään.Sitten kaiken tämmän jälkeen Mikko lähtee vierashuoneeseen nukkumaan,ja vaimo aviovuoteeseen,ja näinhän ne illat ja yöt on mennyt 1,5vuotta,vain säästääkseen itseään sinulle.Bullshittiä kuule pimu.Miehet on niin seksuaalisia olentoja,että ne kuule panee vaikka vessapaperirullan hylsyä,jos ei muuta ole saatavilla.Niillä kun ei ole muuta mielessä.Ne harrastaa seksiä siinä missä kuka tahansa aviopari,ja vaikka olisi kuinka paska avioliitto.Ne kyllä,miehet siis,keksivät vaikka minkä selityksen, että saavat edes pussinsa tyhjennettyä,olipa se vaimo rakastettu tai ei.Tähän Mikko varmaankin sinulle vastaisi:ei pidä paikkaansa,sä olet mulle spesial,en vois "pettää" ikinä sua,mietin vain sinua,seksi ei toimi jos ei rakasta,eikö?Kyllä toimii,se on sale.

   Poista
  6. "Relatkaa. Löysätkää pipoa. Älkää toivoko toisille pahaa. Älkää yrittäkö leikkiä Jumalaa, se oikea voi joskus suuttua siitä pahasti.
   Keskittykää omaan elämään ja koittakaa tehdä siitä mahdollisimman mieluinen, sen sijaan että puuttutte toisten elämään ja valintoihin.

   Kerran me vaan täällä eletään. Ja mitä te teette? Tuhlaatte aikaanne tuntemattoman elämän moralisointiin netissä, sen sijaan että eläisitte omaanne. Nauttikaa elämästä."

   Ja sinähän et tee näistä asioista mitään? Et toivo lapsille ja vaimolle pahaa? Et yritä leikkiä jumalaa ja päättää toisten elämästä? Et puutu vaimon elämään ja valintoihin? Et tuhlaa aikaasi netissä moralisoiden vaimon tekemisiä?

   Tosin, se mikä erottaa aikuiset ja 17-vuotiaat on se, että aikuiset osaavat katsoa myös sinne peiliin ja nähdä myös siinä kuvajaisessa virheitä.

   Poista
  7. Oikeastaan en.

   En toivo tosissani lapsille ja vaimolle mitään pahaa. Enkä mä yksin päätä kenenkään elämästä, mä olen tukemassa Mikon päätöstä, ja se tietää kyllä mitä tekee.
   En mä ole siinä se päättävä osapuoli, en mä ole vaimon kanssa missään tekemisissä tai päätä sen puolesta mitään.

   Eikä se Mikonkaan päättäminen ole oikeasti huono juttu, päin vastoin.. Tietäisittepä vaan.

   Miten mä vaimon elämään ja valintoihin puutun? Mä olen puuttunut Mikon elämään, mutta Mikon elämä ei ole = myös vaimon elämä. Jokaisella on omansa, eikä naimisissaoleminen tarkoita, että yhtäkkiä kahden ihmisen elämä muuttuu vain yhdeksi.

   Ja ei, miten mä olen vaimon tekemisiä nyt muka moralisoinut? Ja jos olenkin, niin siinä on se pienoinen ero, että mä tiedän tästä vaimosta ja sen tekemisistä miljoona kertaa enemmän kuin te mun moralisoijat tuutte musta koskaan edes tietämäänkään.

   Mä voin katsoa peiliin ja näkeä siellä ihmisen, joka on tehnyt virheitä, mutta mä näen siellä onnellisen ja rakastuneen ihmisen, joka on valmis kulkemaan pitkän ja raskaan taipaleen rakastettunsa takia.
   Avatkaa silmänne ja koittakaa tajuta, ettei salasuhteessa oleminen määritä mua kokonaan ihmisenä.

   Te ette oikeasti tunne mua yhtään.

   Poista
  8. Hei, ei täälläkään kukaan TOSISSAAN toivo sinulle pahaa, ne on vaan heittoja kuule. Ja ne jotka täällä "päättää" sun asioista, se ei oo oikeesti huono juttu, tietäisitpä vaan.

   Käsittääkseni avioliitosta käytetään nimitystä "two becomes one". Vaikka henkilöt itsessään ovat erillisinä olemassa, heidän elämänsä muuttuu yhteiseksi, yhteksi.

   Olet moneen otteeseen kertonut, ettet tunne vaimoa henkilökohtaisesti. Tiedät hänestä siis vain toisen käden kautta tullutta kuulopuhetta, aivan kuten mekin sinusta.

   Minä näen myös peiliin katsoessani rakastuneen ihmisen ja kuljen mieheni kanssa pitkän ja raskaan taipaleen - sitä kutsutaan avioliitoksi ja se on kahden ihmisen välinen. Ja se perustuu keskinäiselle kunnioitukselle, rakkaudelle, rehellisyydelle ja luottamukselle.

   Poista
  9. Kuuleppa tytsy,kun nainen ja mies menee naimisiin=avioliitto,niin kyllä kahden ihmisen elämä muuttuu jokseenkin yhdeksi,yhteiseksi!Ja kyllä sinä satutäti niin paljon olet Mikon vaimoa parjannut,että sietäisit hävetä!Sinä tiedät ja sinä tiedät,oletko puhunut Mikon vaimon kanssa???Kokeileppa mennä kysymään MIKÄ HEILLE ON PARASTA,sinähän sen tiedät,jos vaimo ei tiedä niin kerro sinä se hänelle.Kerro,että pidät täällä oikein suomen kansalle blogia hänen aviomiehestään,koska sinä olet niin tietäväinen.Sitähän täällä suupielet vaahdoten jankutat blogista toiseen,että KYLLÄ SINÄ tiedät mikä sille perheelle,naiselle ja lapsille on parasta=SINÄ ITSE.Wake up pentu.Sinä et omien sanojen mukaan päätä mistään,tuet vain mikkoa=näet asemasi,sinulla ei ole päätäntä valtaa,koska olet vain Mikon pieni salaisuus,josta hän ei halua kertoa kenellekään,vain hiippailla piilosilla sinun kanssa.

   Poista
 43. Olen katsonut aiheelliseksi vähän kurkistaa tähän blogiin ja sen kommentteihin. Nyt olen vetänyt johtopäätökseni. Ja se on, että blogisi on täysin tyhjänpäiväinen.

  Kirjoita kaikki postauksesi pitkässä pötkössä ilman mitään kommentteja ja julkaise se. Jotkut voivat olla kiinnostuneita juuri ja ainoastaan noista sinun postauksistasi. Tee niistä pötkönä vaikka oma blogi ja anna ihmisten vetää niiden perusteella johtopäätöksensä.

  Moni pitäisi tätä blogia aika tyhjänpäiväisenä. Sen voi lukaista läpi, mutta siinä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nyt ihan tosissani tajunnut kommenttisi pointtia, vaikka täm pari kertaa luinkin....

   Poista
 44. Hei. Ottamatta osaa mitenkään tähän moraaliseen puoleen tässä asetelmassa, haluaisin kysyä yhden asian. Luultavasti tätä on kysytty aiemminkin, mutta ihan kaikkea en ole jaksanut kahlata läpi.
  Oletko mustasukkainen vaimosta? Yritän miettiä tätä juttua jotenkin omalle kohdalle. Jo pelkkä normaali elo perheen kesken, mahdolliset kivat aamukahvit, kaupassa käynnit, fyysinen koskettelu jne. ajatuksen tasolla saisi minut tosi loukkaantuneeksi ja surulliseksi. Tietysti itse parisuhteessa olevana tätä on hiukan vaikea suoraan yrittää ajatella vastaavaksi tilanteeksi. Mutta rakkauden kohde kuitenkin. Sekavaa tekstiä, sori! Kärsitkö siis mustasukkaisuudesta? Kaikkea hyvää elämääsi, miten ikinä tämä juttu päättyykään! Elämä kuljettaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajoittain, mutta harvemmin nykyään kun meidän tilanne Mikon kanssa on tasoittunut niin vahvaks ja tiedän, missä me mennään, joten periaatteessa mun ei tarvitsis olla, mutta minkäs tunteilleen mahtaa.. :)

   En nyt tosiaan kuitenkaan ihan älyttömän mustis ole viime aikoina ollut. Vittuuntunut ehkä viime päivinä vaimon takia, mutta en kauhean mustis.

   Poista
 45. Ei vitsii kelaa kuinka hauska idea!

  Tee johonkin Demii tai johki keskustelu: "näin jonkun nuoren teinin, 30v miehen kaa mäkissä" ja hirveet sepitykset, et tuli vähä "Candy ja Mikko" mieleen kun ne pusutteli siinä ja mies syötti ranskiksii tytölle. Ja hirveetä läppää, että mitä jos sois Mikko ja Candy håhåhååh.

  Ja sitten myöhemmin teet tänne postauksen. "Hihi Mikko sai hassun idean viedä mut johki perkylän mäkkiin (en kerro minne) ja se siel syötti mulle nugetteja (ku ethän sä voi sanoo ranskiksii, ku ne arvaa) ja uskal vähä antaa pusuu ja pitää kädest"

  Sit kelaa se, miten internet maailma vaan repeis ihan kybällä 8D Kaikki luulee et sut ois saatu kiinni. Kaikki pitää tätä "demi -paljastajaa" sankarina, kun se ennen jo sun postausta kerto tästä.

  Mut sit oikeesti sä oot tehny sen keskustelun, sekä postauksen.

  En tiiä tajusitko, mutta mä leikittelin tällä ajatuksella ihan kikseissä. Todellakin toteuttaisin ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi kelaa, miten hyvä ku oisit tajunnu laittaa tän vaikst mailitse etkä tänne julkisesti.

   Poista
  2. Ei vitsi, kelatkaa miten hauska juttu!

   Joo mut ihan oikeesti, whats the point? :D Mitä järkeä? En mä jaksa lähtee keksii tollasia juttuja, varsinkaa mihinkää demiin.... Noloa. :D

   Poista
  3. Sulleko demi noloa???Eiiih :DVoi kakru pieni,susta on ihan jees yrittää muljuttaa jonkun perhe rikki,ei yhtään nolota.Mutta demiin kirjottelu noloa.Kuule,annan sulle vinkin,sun kannattas vielä etsiä tuolta youtubesta noita Disneyn piirrettyjä,se olis vielä sun juttu ;D.Ja nyt jään innolla odottamaan,että mitähän roisia vastaat tähän tyylisi mukaan.Oisko että; vittu nauttikaa katkerat akat elämästä tai jotain sinnepäin.Sehän on sun stämppi,toi pentumainen puhetyyli.Joku tuolla olikin kirjoittanut hyvän kuvauksen sinun kielenkäytöstä anoppilassa.

   Poista
  4. Hei vähän hyvä idea, Disneyn piirretythän on just ihan parhaita! :)

   Poista
  5. Hei kuule Candy, Demi on suunnattu just sun ikäsille tenuille, 13-19 vuotiaille. Saat lukee sitä viel kaks vuotta enne ku o noloo. Vähänx ihQuuuu!!1!!11!!!!!

   Poista
  6. Mitä sä sitä Demiä haukut kun itekki siellä pyörit jossainvaiheessa aika tiiviisti :)

   Poista
  7. "sun kannattas vielä etsiä tuolta youtubesta noita Disneyn piirrettyjä,se olis vielä sun juttu ;D"

   Pakko vain sano että ite oon jo 29v ja mä tykkään Disneyn piirretyistä, Timon ja Pumba esim ihan ykköset ja lempielokuviin kuuluu vieläkin kaunotar ja Hirviö =D

   Poista
 46. ärsyttää eniten näissä anonyymeissä se, että he sanovat että candy on liian nuori. siis jos olisi sama tilanne mutta candy olisi 30 ja mikko 47 niin tilanne olisi ihan okei vai? silloin candy ei olisi vain tyhmä nuori joka vain elää omassa pilvilinnassaan ja uskoo sinisilmäisesti kaiken mitä mikko sanoo? silloin hän olisi kypsä ja saisi viedä miehen toiselta naiselta? herätkää, kyllä 17-vuotias voi olla ihan tarpeeksi kypsä tietämään suhteista yhtä sun toista!

  VastaaPoista
 47. Hoet hokemasta päästyäskin että jos kaikki tietäisivät sen mitä sinäkin niin mekin uskoisimme Mikon jättävän vaimonsa.. Minä väitän että ei. Vaikka vaimolla/lapsilla/mikolla/kummin kaiman pojalla ois mikä tappava tauti/masennus/raskaus/nälänhätä tms joka on syynä siihen ettei vaimoa "voi" vielä jättää niin paskapuhettahan se on. Jos ihminen oikeasti rakastaa toista mutta on vielä vanhassa rakkaudettomassa suhteessa lasten (tai minkä tahansa ) takia niin kyllähän se on enemmän kuin selvää että edellisen kanssa keskustellaan ero selväksi ja jatketaan matkaa uuden rakkauden kanssa. Tässä tapauksessa tuskin on rakkaudesta kyse, mutta pääasia että tyttö uskoo, sehän riittää. Todennäköisempi syy on oman elämän piristys, silläkin riskillä että vaimo saa tietää koska riski on kuitenkin pieni kun on tarpeeksi nuori tyttö jolla ei tuttavia samoista piireistä ole. Mikon kannalta hyödyllistä iän tuoman sinisilmäisyyden ansiosta on tietysti myös nämä SYYT joita voi tytölle totena kertoa miksi ero ei onnistu, on masennusta, väkivaltaa ja varmaan vielä niin miljoona eri juttua jotka kyynel silmässä kerrotaan saaden nuoren tytön antamaan vielä vähän aikaa jatkaa näin. Tosiasiassahan Mikko viihdyttää itseänsä, testaa markkina-arvoaan ja illalla onnellisena lahjoittaa vaimolleen kokvartalohieronnan ja... Sitten kun kupla särkyy, nuori tyttö ei enää tyydykkään odottamaan laitetaan homma seis ja jatketaan vaimo kullan kanssa. Tietysti jos tyttö innostuu vaimolle tarinoimaan hänen ja Mikon lemmenhetkistä on niitäkin varten Mikolla nyyhkis valmiina; tuntui että olemme henkisesti niin kaukana toisistamme, kaipasin lohtua jne mutta pääasia että vaimoon uppoo ja tarinalla on Mikolle hyvä loppu. Hauskaa oli, kiinni jäätiin mutta vaimokulta antoi anteeksi ja no teinithän löytää heti uuden. Loppulauseena on pakko vielä tokaista että kannattaa karkin tosiaan pohtia omaa "rakkauttaan" kyseiseen henkilöön kun on kerennyt jo niihin niin kamaliin teinipoikiiniin haksahtaa ja pettänyt mikkoa, ohhoh. Oisko kuitenkin vaan ihanaa kun aikuinen mies on kiinnostunut ja ostaa kaikkee niiiiiiin ihanaa ;-)

  VastaaPoista
 48. Onko Mikko koskaan kysynyt sinulta suoraan, oletko kertonut teidän suhteestanne kenellekään? Mitä olet vastannut?

  Jos olet sanonut, että et ole kertonut teistä kenellekään, olet valehdellut hänelle sujuvasti päin naamaa. Siitä huolimatta että rakastat häntä, luotat häneen ja uskot teihin yhdessä, olet valehdellut hänelle.

  Luuletko, että Mikko voisi samalla tavalla salata sinulta jotain, jota sinun "ei tarvitse tietää"?

  VastaaPoista
 49. Mun mielestä noloa on se, ettei ihminen osaa perus kirjoitussääntöjä. Pisteen ja pilkun jälkeen tulee aina poikkeuksetta _välilyönti_. Yrittäisit edes.

  VastaaPoista
 50. Päästääkö sun vanhemmat sut noin vaan lähtemään laivalle?
  Alaikäisenä tarvitset sinne kuitenkin huoltajan/yli 30-vuotiaan valvojan. Muistaakseni jos valvoja on joku muu kun oma huoltaja niin pitää olla huoltajan allekirjoittama todistus että joku muu saa toimia matkan ajan alaikäisen valvojana.... Ainakin meillä oli joskus näin kun oltiin luokkaretkellä laivalla ja kun täytin 20 v. niin silloinkin vielä 30 v. kaverini toimi "valvojanani" koska kyseiselle laivalle oli 21 v. ikäraja.

  Tosin helppohan tuo on toteuttaa jos Mikko on 30 v. ja väärennätte parit nimet paperiin, mutta silti.. jos ajattelit sanoa vanhemmillesi että menet esim. kaverisi ja hänen vanhempiensa kanssa niin eivätkö vanhempasi halua soittaa tämän "kaverin" vanhemmille kysyäkseen reissusta jne...?

  Jotenkin tuntuu oudolta että vanhempasi päästäisivät alaikäisen tyttönsä noin vaan rilluttelemaan laivalle ilman että kysyisivät tarkemmin reissusta ja sen sisällöstä ja siitä kuka täysi-ikäinen lähtee mukaan...

  VastaaPoista
 51. kysymys: millä tavalla teillä on järjestetty se että Mikko kuitenkin asuu vaimonsa kanssa, niin tiedätkö sinä/oletteko puhuneet siitä onko Mikolla ja vaimollaan seksiä keskenään? ja jos on niin mitä ajattelet asiasta? ja jos Mikko sanoo ettei ole, niin uskotko siihen 100% ? anteeks, en vaan jaksanu lukea kaikkea läpi jos jostakin olisi selvinnyt.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3