tiistai 26. kesäkuuta 2012

Good morning, sunshine!

Oi huomenta rakkaat ja ihanat lukijani :) Jopa te mua vihaavat ja haukkuvat anonyymit! Musta on vaan niin hassua, että vaikka te kuinka mua inhoatte, nimittelette ja tuomitsette, silti jaksatte edelleen lukea mun kirjotuksia, ahmia itseenne kuola valuaen ne pienet kakunpalat, joita elämästäni tänne siivutan. Mä silti merkitsen teille jotain, kun viitsitte pysyä tän blogin messissä.

No, toi oli nyt vaan tollanen merkityksetön alkuläpinä, mä vaan oon just nyt niiiin hyvällä tuulella, ettei mitään rajaa :3 Mikko lähti just himaansa, se oli meillä yötä ku porukat on pari päivää poissa, joten käytettiin tilaisuus heti hyväksemme.
Mikko sano sen vaimolle ku se lähti kotoo illalla, et se menee sen työpaikalle tekee viel loput duunit loppuun ja pistää paikat kuntoon (se jää lomalle), mut se tuliki oikeesti mun luokse. Joskus yömyöhää se sit pisti vaimokkeelleen viestiä, et sillä kestää viel töiden parissa, et se jää duunipaikan sohvalle yöks ettei tuu kolistelee yöllä himaan. :D

Meillä oli eilen kyl niiiin hauskaa (ja tänää aamullakin;)), tuntuu et jotenkin oudolla tavalla ihastuin ja rakastuin Mikkoon palavasti uudelleen.
Ehkä se oli se sen alkava loma tai se, et se pääs pitkästä aikaa nukkumaan mun viereen, kun se oli koko illan niin erityisen ihana ja hauska :)<3

Katottiin yhdessä Teen Mom 2:sta, mulle tuli ihan älytön vauvakuume! Mikko oli niin ihana ku se alko ehdottelemaan, minkä nimen annetaan sit meidän vauvalle :D Jotkut ehdotukset oli kyl niiin älyttömiä, kuten Muna ja Lada. Sit se väitti ihan tosissaan, et ne on hyväksyttyjä lastennimiä.. -_-
Sit kaivettiin varastosta vanhoja lautapelejä, saunottiin, juostiin alasti saunasta yhelle rannalle pienen metsän läpi, ehkä about joku 500 metriä? Pelättiin kokoajan et joku näkee meidän alastomien perseiden vilkkuvan pimeydessä ja soittaa kytille, et tossa metsässä on jotain hulluja itsensäpaljastelijoita/lastenahdistelijoita yms.. :D

Oli vaan niin ihana pitkästä aikaa käydä Mikon viereen nukkumaan (vaikka se nukkumaanmeno kyl venähti aamuyön tunneille) ja herätä aamulla siitä. Saatiin vaa makoilla ihan rauhassa ja tuijotella tyhmän näkösinä toisiemme uniturpeisia kasvoja.
Mikko oli herrasmies ja tarjoutu tekemään aamupalaa. Se oli niiiin hyvännäkönen hiukset vähän pystyssä ja sekasin, pelkät bokserit jalassa (tuijotin sen hyvää pyllyä kokoajan:D) sen ruskettunu ja sopivasti lihaksikas kroppa mun edessä heiluessa, kun se touhus siinä keittiössä aamupalan parissa <3

Pakko myöntää etten oo ihan varma mikä muhun on iskeny! Oon ku vastarakastunut hölmö teini :D En tiiä mikä eilisessä ja Mikossa oli nyt niin ihmeellistä, mut mä en vaan voi olla ajattelematta sitä, naurettava virne naamalla, about all the time.. Vastahan se lähti, mut..
Ja olisitte nähny sen tekemän aamupalan :D Se taiteili mm. kananmunista ja nakista mulle erittäin houkuttelevan näkösen annoksen = miehen sukupuolielimet. -_-


Loppuun vielä pari juttua tästä blogista. Osaatteko sanoa, miks toi mun hallintapaneeli on näyttänyt viimeiset pari viikkoa, et mulla on vaan 85 kirjoitusta? Vaikka kirjoitan uuden, luku pysyy samana. 
Onks toi joku maksimikirjotusmäärä ja alkaaks kirjotuksia vanhemmasta päästä poistumaan automaattisesti uusien tilalta?
Ainii, huomasin myös et bloggerin kautta mulla on jo yli tuhat liittynyttä lukijaa :O Vau, kiitos, kai?
Joku on myös joskus kyselly noista mun kävijämääristä, ni voin kai niistäkin tässä samalla antaa vähän valotusta.


En nyt joka päivä noita kävijälaskureita kyttää, mut yleensä aina kun käyn kattomassa, mittari näyttää et päivän mittaaan kävijöitä on käyny täällä kyylää +- 10 tuhatta ihmistä.
Suurin kävijäryntäys oli 26 tuhatta ihmistä päivässä, sillon joku(jotkut?) idiootti linkitteli mun blogia ympäri nettiä.

Tajusin tossa kans, et tätä mun blogia on katottu kohta kaks miljoonaa kertaa. En tiiä miten tohon pitäis reagoida, vai pitäiskö mitenkään. Oon kirjottanu tätä about puol vuotta, joten noi määrät tuntuu musta ainakin aika ... hulluilta! :D 

245 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ai Muna ja Lada? :D What the hell is going on here?! Kuka hullu on hyväksynyt tollaset nimet ja kuka on niin totaalisen hullu et ees haluaa nimetä lapsensa Munaks? :D:D:

   Poista
  2. väestöliiton sivuilta voi ettiä. sieltä näkkyy montako lasta minäki vuonna on nimetty esim. munaksi =)

   Poista
  3. Ne saattaa olla myös maahanmuuttajien nimiä, eiväkä nimet tällöin tarkoita ihan samaa kotimaassaan, ku mitä täällä Suomessa.

   Poista
 2. Muna on yleinen nimi afrikkalaisten keskuudessa ja tunnenkin muutaman Munan, tyttöjä ovat :)

  VastaaPoista
 3. http://verkkopalvelu.vrk.fi/Nimipalvelu/default.asp?L=1

  Kirjotappa tonne Muna tai Lada.

  VastaaPoista
 4. Just poistin itteni sun lukijoista, senkin ylimielinen kakara. Onnea vaan valitsemallasi tiellä. Mikko ei tuu ikinä valitsemaan sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis voi ei! Miksi teit sen, en kestä oikeesti!! :((

   Poista
 5. toi sun tekstejen kaa, ei se 85 oo mikään raja eikä sulta pitäis mitään poistua sieltä, ehkä se hallintapaneeli vaan lagaa jotenkin koska voi monet sadat tekstit kyllä kirjottaa ilman ongelmia ainakin mä oon pystyny :) toivottavasti saat sen toimimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut toi sama ongelma ja se hallintapaneeli tosiaan vaa lagaa, menee kyllä itsestään pois! :)

   Poista
 6. Ladahan tarkoittaa hei nuorta naista tai jotain sellaista, en muista tarkkaan :) Ja kyllä, on ihmisiä, joiden nimi on Lada. Maailman paras auto, nimenä en sitten tiedä..

  Mutta en alkais suunnittelemaan vauvoja edes läpällä naimisissa olevan miehen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä en taas tiedä tosta maailman parhaana autona olemisesta.. :D

   Miksen vois suunnitella mun _seurustelukumppanin_ kanssa vauvajuttuja?

   Poista
  2. hei oon seurustellu vuoden mun poikkiksen kaa ja kyllä mekin suunnitellaan enemmän ja vähemmän läpällä vauva juttuja :)

   Poista
  3. Mihin se toinen seurustelukumppani jäi? Huhhui kutsu ittees millä haluat, mutta et sä kyllä mikään tyttöystävä sille ole. Korkeintaan panopupu/vaimonkorvike

   Poista
  4. Candy ei Mikko oo sun seurustelukumppani. Se on naimisissa, muistatko? PARIsuhde, eli siihen kuuluu 2 ihmistä, Mikko ja sen vaimo.

   Poista
 7. Siis waat miksei se sun _seurustelukumppani_ jätä vaimoaan jos kerran rakastaa oikeesti sua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka monta kertaa tätä tullaan kysymään? Tiiätkö kuinka monta kertaa oon tähän jo vastannu? En tiiätkö jaksa enää vastailla.

   Poista
  2. Taisi olla retorinen kysymys.

   Poista
 8. Lada taas on hyvin yleinen nimi esim. Tsekeissä. Itsekin tunnen yhden Suomessa asuvan Ladan. Kaikkea oppii kun ikää tulee :-)

  VastaaPoista
 9. Minkä ikäinen sä oikein oot ? Mä en todellakaan halua tulla tuomitsemaa sua, koska ethän sä rakkaudelle voi mitään, mutta mua otti harvinaisen paljon päähän ku luin sun vanhoja tekstejä ja puhuit niistä Mikon lapsista semmoseen sävyyn että huhu ! Esim se ulkomaanmatka homma, sun pitäs ymmärtää että vaikka sua kuinka äsyttäs että sinne matkalle lähtee myös Mikon vaimo niin sinne lähtee myös Mikon lapset ! Ja ne on Mikolle varmaan elämää ja kuolemaa tärkempiä kuin kukaan muu ! Ainakin mulle olis jos olisin äiti, ja vaikka mulla olis salarakas.. Älä loukkaannu tästä koska oon ylpee susta koska haluut seurustella vartun miehen kanssa vaikka musta se on väärin... Toivottavasti te voitte joskus vielä mikon kanssa seurustella julkisesti ja saada omia ihanii lapsosia tai jotai (--: Onnea teille !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon 17.

   No mä oon kirjottanu tänne aika rajujakin tuntemuksia ja ajatuksia, mut porukan pitäis ymmärtää, ettei niitä kaikkia oo kirjotettu aivan täysin tosissaan.
   Ihmiset nyt vaan tuntee kaikenlaista, olis varmaan suht järkyttävää jos jokaikinen kirjoittais rehellisesti fiiliksistään - millon kukakin manais parhaan frendinsä alimpaan helvettiin, toivois jonkun kuolemaa ymsyms.. Ja vaikka ihminen ajattelee ja ns. "toivoo" jotain, ei ne välttämättä tarkoita sitä kirjaimellisesti.

   Vai kuinka moni voi väittää, ettei olis koskaan ajatellut jostain ihmisestä ärsyyntyessään pahaa, muttei oikeasti toivois, että se paha tapahtuu tälle ihmiselle?

   Eli porukan pitäis oppia tajuamaan, että tänne mä voin aika sensuroimattomasti kirjottaa mun ajatuksista, muttei kenenkään tarvis ottaa niitä liian kirjaimellisesti ja tosissaan..

   Mut kiitos kommentistas ja onnentoivotuksista :)

   Poista
  2. "porukan pitäis ymmärtää, ettei niitä kaikkia oo kirjotettu aivan täysin tosissaan."

   Me ei kuulla sun äänensävyä sun pään sisällä joten on vaikeaa arvuutella mikä on "läpällä" ja mikä ei. Kehotan jättämään sitte ne "ei tosissaan" olevat rajut tekstit sivuun ellet halua mitään suurempaa äksöniä.

   Huoh vajukki

   Poista
  3. Siis juujuu.. enmä nyt sua ns. haluu tulla syyllistään mistään... Mä vaan toivon et ymmärrät niitä lapsiakin. Että jos vaikka Mikko eroais sen vaimosta ja alkais seurustelemaan sun kanssa julkisesti nii se on varmasti kovapala niille lapsille ! Ja niistä tulis ehkä osa myös sun elämää esim. käy joka toinen viikoloppu Mikon luona yms. Minkä ikäinen mikko muuten on ?

   Poista
 10. Mikko kuulostaa lapselliselta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se vähän onkin ja hyvä et on, mä rakastan sitä piirrettä siinä, meillä on aina hauskaa yhdessä <3 Olis niin boring jos se olis sellanen liian asiallinen ja aikuismainen kalkkis!

   Poista
  2. Ja sen takia sopiikin niin hyvin yhtwwn 17v likan kaa, puhumattakaan siitä että sopi yhteen 15veen kanssa.
   Kohta sinäkin olet liian vanha hänelle.

   Poista
  3. Nyt on pakko kommentoida, kun aihe liippaa jo niin läheltä omaa teinihistoriaani!

   Ollessani ehkä 15, yläasteella olin ja mopokin muinulla oli, eli 12 vuotta sitten parhaan ystäväni eräs sukulainen ihastui minuun palavasti. Tämä sukulaismies oli tuolloin ehkä 27 (ja sinkku), en muista meidän ikäeroamme tarkkaan. Ihastuinpa minäkin häneen ja hänen jatkuvaan piiritykseensä ja tekstailimme kiihkeästi. Tämä mies asui tuolloin etäällä, toisessa maassa. Tapasimme hänen ollessaan useamman viikon lomalla Suomessa ja "suhteemme" jatkui muut ajat tekstaillen ja soitellen, joten suhteemme jäi kovin mielikuvitukselliseksi. Onneksi, näin jälkeenpäin ajateltuna!

   Sain häneltä kirjeen tai useamman, en muista, sain satoja tekstiviestejä, jne. jne. Ja ah, MINÄ, se koulun ei suosittu, vähän kiusattu, mutta vahva poikamainen tyttö, MINÄ olin vanhemman miehen kiikarissa. Parhaan ystäväni kanssa naureskeltiin tämän miehen ihastukselle, mutta samalla olin niin otettu, ihastunut ja pelailin, sitenhän sitä pitää kutsua, takaisin päin.

   Lopulta kasvoin, aikuistuin edes muutaman vuoden ja niin jäi tämä mies. Taisi toki välimatka tehdä suhteen kehittymisestä mahdotontakin ja touhu kävi tylsäksi.
   Näimme kyllä muutaman kerran ennen ihastumis-tunteen kuolemaa, mutta se oli niin jännittynyttä, ettei siinä mihinkään edetty. Ja olinhan sakkolihaa.

   Kyllä se mies joskus ja jouluna minua lähestyi, välillä sähköpostitse, välillä tekstiviesteillä. Vastasin, mutta leikkiin en enää mukaan lähtenyt.

   Mies muutti taas Suomeen ja jossain välissä meni naimisiin noin suunnilleen ikäisensä naisen kanssa, heille syntyi 3 lasta. Myöhemmin heille tuli ero. Ja yhteyttä minuun taas otettiin. En ehtinyt koskaan näkemään.

   Tänä päivänä, ehkä 3 vuotta eron jälkeen, on tämä (nyt noin 37-39-vuotias) mies jälleen mennyt naimisiin ja lapsi tulossa. Vastavihitty rouva on tänä keväänä valmistunut lähihoitaja(?), 19 tai 20 vuotias, hyvin lapsenomainen tyttö. Sinisilmäinen ja naiivi.

   Mies ei ole edelleenkään mitenkään sika, eikä paha ihminen ja oikeastaan ihan mukava. Mielestäni hän on kuitenkin lähinnä taantunut, tavallaan aikuistumaton. En tiedä, miksi häntä viehättää nuoret naiset. Itse kasvoin hänen tasostaan ohi jo aivan viimeistään 18 vuotiaana, ehkä jo aiemmin. Mutta tuolloin 15 vuotiaana, oman ikäiset olivat NIIN lapsellisia ja tuo mies tarjosi aikuisempaa seuraa. Enkä ollut tuolloin edes mielestäni ikäistäni kypsempi ja jos olinkin sitä mieltä, en todella enää sellaista allekirjoittaisi!

   Jälkeenpäin on mielenkiintoista miettiä, mitä nuoren naisen päässä tuossa teini-iässä oikein tapahtuu. Ehkä ihastuminen aikuiseen ja jo aikuisen elämää elävään tuntuu paremmalta, kun oman ikäiset ovat, luvalla sanoen, todella lapsellisia ja aikuinen on vanhempi ja viisaampi. Kiva se on kuitenkin huomata, että oma elämä vie eteenpäin ja näistä ikuisesti teineihin ihastuvista aikuisista voi kasvaa ja aikuistua valovuoden verran edelle vain muutamassa vuodessa.


   Tsemppiä Candy, elämä rullaa ja saatat aikuistua ohi Mikosta, toivottavasti muistelet tätäkin elämänvaihetta lämmöllä myöhemmin.

   Hyvää kesää!

   ps. aikuisen elämä on oikeastaan kohtalaisen ahterista...

   Poista
 11. Ei me kaikki anonyymit olla tyhmiä .___.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka niin on väittänytkään? :O

   Poista
  2. Ensimmäiset lauseet. On meissä ihan kivojakin tapauksia.

   Poista
 12. Tiätkö,et oo seurustelukumppani,olet TOINEN NAINEN..ja ikävä kyllä,sellaiseksi tulet jäämään..Niin kauan tää Mikko on vitkutellut eronsa kans..Nyt lapsi tiput korkeelta,ja kovaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou mai :( Hei kiitti sulle ennustajaeukko ku tulit määrittelee meidän suhteen ja kertoo, miten meille tulee käymään.

   Poista
  2. Mä aloin miettii, että etkös Candy oo sanonu, että on teijän yhteinen päätös toi ero homma. Ja must tuntuu, että jos sä haluaisit, että Mikko erois vaimostaan, ni oisit sen tänneki varmaa aika monesti kirjottanut..
   Musta itestä on aina ihana lukee näit sun juttuja, ku oot niin onnellinen Mikon kanssa (: Onnee teille (:

   Poista
  3. Candy, anonyymi kertoi ihan totta tuossa että "olet toinen nainen, et seurustelukumppani" ja tämä pitää paikkansa, niin kauan kun Mikko on vaimonsa kanssa naimisissa.

   Mutta en nyt alkaisi anonyymin lailla latelemaan miten teille käy. :D Toivottavasti käy hyvin, ei kukaan voi täälä alkaa sanomaan että jäät toiseksi naiseksi kun voi käydä hyvinkin.

   Tsemppiä!

   Poista
 13. Muna ja Lada on nimiä :D Yks minun kaveri on nimeltään Lada, ekan kerran ku kuuli nii kyllä siinä vähä suunpielet nyki :)

  VastaaPoista
 14. Niin tuollaisia taitaa useatkin Mikon vaimon aamut olla. Ja varmasti illatkin.

  VastaaPoista
 15. NIIIN läpinäkyvää !! Siis se, että Mikko lähtee yöllä töihin laittamaan paikkoja kuntoon ja hups, sinne pitääkin jäädä koko yöksi. Eikö se vaimoke OIKEESTI tajua mitään?! Toihan on ku suora klisee jostakin leffasta, jos mun mieheni lähtis yhdenkin kerran yhtäkkiä töihin joskus illalla/yöllä niin mulle tulis heti mieleen että NYT se pettää mua jonkun toisen naisen kanssa. Vaikka sitten ihan läpällä, mutta tulis silti mieleen. Eikö Mikon vaimo oikeesti epäile mitään, eikä ole kysynyt Mikolta koskaan että missäs luurailet...? Ja hän sinisilmäisenä vaan uskoo että Mikko on töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAMAA MIELTÄ!!!! Tää koko tarina alkaa olemaan tosi feikkiä, jatkuvasti Mikko ramppaa jossain ja vaimo on tyytyväisenä kotona lasten kanssa 24/7 ja sitten kun Mikko saapuu kotiin niin lapset ja vaimo häipyy "sukulaisiin" tms. :DDD

   Tää postaus kuulosti erittäin naurettavalta ja kliseeltä, taitaa olla karrkityttö katsonut liikaa romanttisia elokuvia ;D tai toisaalta toi Mikko on enempi varmaan noita American Pie-miehiä, juttujensa perusteella ainakin (15 vee kollit tekee samaa)..... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
  2. Niin, siis tekstasi vaimolleen? Kyllä aikuiset ihan soittelee, olisi pyytänyt sua olemaan hiljaa puhelun ajan ja sitten soittanut vaimolleen. Ei tavall. tommosia ainaskaan meillä hoideta tekstaritse. Mutta mikko taitaa olla hyvä tekstaamaan. Taitaa tehdä sitä paljon puhelimellaan, et vaimokin luulisi, että vain facea tms. työmeilejä tsekkailee koko ajan.. vaikka viestii candylle.

   Toivottavasti mikko ei ole liian lapsellinen.. vai olisitko candy mieluummin sitä mieltä, että olet ihastunut hänen spontaaniuteensa, et lapsellisuuteen?

   Poista
 16. Siskon miehen serkun lapseks tuli Hartti että joo o :D

  VastaaPoista
 17. Sähän kirjotit yhessä postauksessa, että mikko oli itkua tuhertaen selittäny miten pitää vaimoaan ns varalla, koska pelkää menettävänsä sut? Monissa postauksissa taas oot kertonu miten vaimo on hirvee ja väkivaltanen yms. Joten, oonko mä ainoa kuka ihmettelee et miks hitossa se haluu pitää väkivaltasta ja sitä huonosti kohtelevaa ihmistä varalla?? Luulis, että sellasesta haluu eroon mahd nopeesti, oli sitten yhteistä historiaa tai ei. En oikein usko että vaimo on sellanen kun sulle (ja sä lukijoille) on sepitetty ja luulen et toi itkun tuhertaminenkin on ollu vaan esitystä, jolla saa sut pidettyä itsellään.

  Ja joo tiedän, tää on vaan mitä mä luulen ja mä en tiedä mistään mitään yms. mutta pitäisitkö itse väkivaltaista, kaltoin kohtelevaa miestä varalla, jos sulla olis joku toinen, ketä pitäisit itse parempana ja kenestä välittäisit enemmän? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et, mutta Candy saattaa olla ainut joka EI ihmettele asiaa:P ("Joten, oonko mä ainoa kuka ihmettelee et miks hitossa se haluu pitää väkivaltasta ja sitä huonosti kohtelevaa ihmistä varalla??")

   Poista
  2. Joojoo, siis mulla ainakin on hakkaava ja henkisesti lyttäävä avokki varalla, vaikka oon toisaalla suheessa maailman ihanimman ja komeimman (mikä sattuma, näyttää muuten ihan adam levineltä!) miehen kanssa.

   Kaikki ei tätä tajua, mut tässä nyt on vaan niin paljon sellasia asioita, mitä kukaan muu ei voi tajuta tai ymmärtää, tää tilanne on ihan täysin uniikki, ainutlaatuinen suorastaan.

   Poista
  3. :D tämä oli hyvä, nauroim

   Poista
  4. ja jotenkin kummasti candy ei oo vastannu tähän mtn ;)

   Poista
 18. Siellä metsässähän vilkkuikin yhden lastenahdistelijan valkoinen takapuoli :( Aika surullista.

  VastaaPoista
 19. Ota anonyymien kommentointimahdollisuus pois jos et jaksa niitä, vähenee huomattavasti negatiiviset kommentit.. :) t. eräs anonyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutku välil tulee niin hyviä ja viihdyttäviäkin anonyymikommentteja, etten millään raaskis :D

   Poista
  2. Miksi Candy poistaisi kommentointimahdollisuuden anoilta, kun se selvästsi on se, mitä hän kaipaa ;)

   Poista
  3. No juu hei, eihän tänne tulis enää lainkaan kommentteja sen jälkeen. :D

   Poista
 20. Hymyilytti nuo sun ja Mikon hassuttelut, hyvä että ''vanhempikin'' ihminen osaa pitää hauskaa :) Demissä oli Mikosta keskustelu, missä kauhisteltiin sitä, miten kamalan lapsellinen hän on 30 vuotiaaksi, mut mun mielestä on edelleen hyvä, että on vähän lapsellinen. Ei liian lapsellinen saa olla, mutta kun on vähän niin hauskaahan se on :D Kun antaa vaan olla, ei stressaa eikä yritä olla niin kovasti ''aikuinen'', muka niin asiallinen ja sivistynyt, on ihminen paljon onnellisempi. Kaikkea hyvää sulle ja Mikolle :)

  Ihmettelen silti, että miksei se Mikkonen jätä jo vaimoaan. En tiedä, mikä siinä on enää tiellä. En näe syytä, miksi Mikon pitäisi yhä jäädä suhteeseen vaimonsa kanssa, ellei tämä vaimo ihan aseella uhkaa, että ''jos jätät mut niin ammun kaikki''. Mut tuskinpa sellaista. Mieti, kun saatte vihdoinkin olla julkisesti yhdessä. Ei tarvitsis pelätä, että nyt jäätte kiinni jollekin, ei tarvitse varoa sanomisiaan tms. Ja voisit sitten todella olla se Mikon ainokainen, seurustelukumppani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikko todellakin osaa pitää hauskaa ja se on yks sen parhaista puolista, sen kanssa ei oo koskaan tylsää :D

   Siinäpähän demin kantturat jauhaa mitä haluaa, on siinäkin aihe räksyttää, huh!

   On muutamia syitä miksei niiden nyt kannata vielä erota, mutten halua kertoa niitä ainakaan vielä täällä, vaikka jatkuvat "miksei Mikko eroa", "en näe syytä miksei se vois jo erota" plaaplaa-kommentit vähän joskus ärsyttääkin. :P

   Mutta kiitos kommentistas ja tsempeistäs :)

   Poista
  2. Oot toistellut tota täällä jo vissiin yli puoli vuotta ja jos oot kerta ollut suhteessa jo pari vuotta, niin oot joutunut koko sen ajankin ajattelemaan että On muutamia syitä miksei niiden nyt kannata vielä erota. Eikö sua tosiaan yhtään epäilytä? Olisipa mielenkiintoista kuulla, mitä ne suuret, ylitsepääsemättömät syyt sitten loppupeleissä on. Mikä syy maailmassa voi olla niin iso, että estää olemasta ihmisen kanssa jota rakastaa? Ja että se syy on jatkunut jo kaksi vuotta?

   Poista
 21. Luin justiinsa Hesarin nettisivuilta (kyllä, vaikka oletkin erittäin tärkeä ja keskeinen henkilö elämässäni, ja tämä blogi on kaikki mitä minun elämässäni on, niin toisinaan eksyn myös tuollaisten täysin turhien ja mitättömien julkaisujen sivuille, annanthan anteeksi candy, annathan) jutun narsisteista. Keskeiseksi asiaksi artikkelissa nousi manipulointi, ja kuinka ollakkaan, edellisen postauksen manipulointihehksesi tuli mieleeni. Mutta eihän meidän ah niin ihana Candy ole narsisti, vaan täydellisen tasapainoinen, uskomattoman kaunis ja filmaattinen, uskomattoman kypsä nainen, jolle koko loppusuomi on kateellinen :) Right?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jännä juttu kuinka paljon tuota "narsisti" sanaa nykyään viljellään niin mediassa, kuin matti meikäläisen nettikommenteissa. Kukaan ihminenhän ei toivo itselleen parasta, saatika omaa hyvää itsetuntoa ilman, että on NARSISTI. ;) Pitäisiköhän tutustua hieman tarkemminkin itse sanan varsinaiseen merkitykseen, ennenkuin kuvaillaan sillä itselleen luultavamminkin tuntematonta ihmistä netin välityksellä.. :D

   Poista
  2. Äh nyt kyllä mullakin vähän särähti korvaan tommonen suora viittaus että ois narsisti.. Narsismiin kuuluu vähän muutaki kun manipulointi, ja ainakaan mä en näitä Candyn juttuja lukeneena oo huomannu kyllä mitään merkkejä narsistisuudesta. Ja sitä paitsi, narsismin manipulointi on vähän erityyppistä kun tommonen mitä Candy kertoi käyttäneensä. Ja oon aika paljon narsismista lukenu.

   Poista
 22. Olipa todellakin taas ihanaa, kun mieheni ilmoitti jäävänsä vielä illaksi töihin, tiesin heti sen säälittävän ketkun menevän tyttikselleen yöksi. Laitoin lapset nukkumaan kahdeksalta ja soitin omalle vakipanolleni, sain mahtavaa seksiä läpi yön ja monen monta orgasmia <3 Eikä mun todellakaan tarvinnut tyytyä mihinkään teinipanoon, if you know what I mean ;) Maailma on täynnä näitä "mikkosia", mutta onneksi me pikkuvaimokkeet ei olla tyhmiä, niinkuin sinä tunnut kuvittelevan, ja osataan myös pitää hauskaa! Ja mikä parasta, aikuiselle miehelle tarvi edes satuilla mistään yhteisestä tulevaisuudesta, kun kummallakin on vain seksi mielessä, siitä on kuule, Candy, romantiikka kaukana, eikä haittaa ollenkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, voihan sen, Candy, noinkin nähdä. Onpa vaan ihanaa olla nalkissa lapsi-miehen kanssa. Onhan meillä noita "eräitä syitä" miksi ei kannata erota, kuten ne taloudelliset syyt ja lapset, tottakai, mutta toivon niin, etten olisi koskaan Mikkoon törmännytkään. Mutta mutta, tyhmyydestä sakotetaan. Ja Candy, en sanoisi Mikkoani hyväksi isäksi, lapset kärsii, kun isä on "vastuullisessa asemassa" ja "aina töissä". Ei mee nallekarkit todellakaan tasan ja kaikille ei tunnu riittävän rehtejä puolisoita. Harmi. Korkea moraali ei tunnu tänä päivänä olevan muodissa. Näkeehän sen jo näistä sinun ihailijoistasi, jotka hehkuttavat sinun rohkeuttasi. Rohkeaa olla salasuhteessa vanhemman miehen kanssa ja kirjoittaa siitä anonyymisti netissä, öh..?

   Poista
 23. "Olisitte nähny Mikon tekemän aamupalan :D Se taiteili mm. kananmunista ja nakista mulle erittäin houkuttelevan näkösen annoksen = miehen sukupuolielimet. -_-"

  TOST HUOMAA KUINKA LAPSELLINEN MIKAEL ON! =D ja huomaa et se pitää suaki ihan kakarana, kohtelee sua ku omii lapsiinsa, ihanko se olis sulle vaa joku LAPSENhoitaja, ei luoja oikeesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahh joo kuka tekee lapsilleen kyrpäaamupalan? :D Ei luoja oikeesti!

   Poista
 24. Ei hyvää päivää. Miten kukaan IKINÄ voisi uskoa tällaista paskaa?

  Uskomatonta, miten älyttömiä juttuja ihminen keksiikään. Tuulesta temmattua huuhaata.

  Sorry.

  VastaaPoista
 25. joo sun blogia on katsottu 2 miljoonaa kertaa....mitä se kertoo susta...sä olet jo valtakunnan bimbo.

  Ei kukaan voi olla noin TYHMÄ....(huutonaurua)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ehkä koet asian olevan noin.

   (räkätysnaurua)

   Poista
  2. No kyllä sua voi jo Tuksuun tai Nykäs-Mattiin verrata.

   (ei naurata ollenkaan)

   Poista
  3. (naurattaa ihan helvetisti)

   :D:D:D:D:

   Poista
 26. Enpä minä ainakaan, eikä varmaan moni muukaan tähän teidän juttuun vähän kyynisesti suhtautuva mitenkään erityisesti sua vihaa tai inhoa. Itsessäni ei herätä sillä tavalla puolesta tai vastaan tunteita tämä blogi, vain ääretöntä halua jotenkin ravistella sinua hereille, koska tämä vaikuttaa vain niin selkeästi siltä että ukkeli vedättää sinua ihan 10-0.

  Tavallaan ymmärrän. Esimerkiksi tuo tämän päivän kirjoituksesi. Onhan tuo ihanaa. Itselläni on tuollaista kyllä suunnilleen joka päivä. Eikä sinunkaan tarvitsisi tyytyä noihin pöydältä tippuviin pullanmuruihin. Voisit saada paljon enemmän. En vain usko että tämän miehen kanssa.

  Itselläni tämän blogin mielenkiinto on muuten siinä, että odotan jotain käännettä, Mikon ja vaimon eroa tai sinun ja Mikon eroa. Päivitysten mielenkiinto on lähinnä siinä, että näkee onko mikään muuttunut. Aika paikallaan tuntuu kyllä junnaavan tilanne.

  VastaaPoista
 27. Hassua, Mikko kuulostaa jotenkin ihan yhdeltä työkaveriltani:D Sillä on myös vaimo ja kaks lasta, ikä vaan heittää muutamalla vuodella. Enkä nyt muutenkaan oleta edes että kyseessä olisi sama henkilö, tuli vaan mieleen:D

  VastaaPoista
 28. "Joskus yömyöhää se sit pisti vaimokkeelleen viestiä, et sillä kestää viel töiden parissa, et se jää duunipaikan sohvalle yöks ettei tuu kolistelee yöllä himaan. :D" EI LUOJA!! :DD Idioottikin ihminen tajuaa viimeistään tuossa vaiheessa, että ei tosiaan ole missään työpaikalla nukkumassa :D Tolla viestillä nyt jos viimeistään on vaimolle alkanut selvetä, että ole enää miehensä ainoa nainen. On saattanut varmasti jotain aavistella jo aiemminkin, mutta viimeistään tuosta! Oikeesti, niin huono ja mielikuvitukseton selitys, todella kliseinen vieläpä :D Jos heidän avioliittonsa kerta on jo ollut pitemmän aikaa huonolla mallilla, niin takuulla tyhmempikin vaimo aavistaa jo tuosta, että mies hakee huvinsa muualta. Millähän tuulella vaimo ollut kotona kun Mikko tullut kotia.. Onko kysellyt mitään Mikolta? Voi olla, että ei ole edes kysellyt mitään.. Tiennyt jo että Mikolla on toinen, muttei ole puhunut siitä? Ollut hiljaa asiasta vain lasten takia? Mene ja tiedä... Mutta todella huono selitys tuo oli oikeasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se oikeesti oo huono selitys, kun Mikko oikeestikin painaa duunia ihan hulluna. Se on sellasessa asemassa, että työajat saattaa heitellä miten sattuu.

   Perusduunarilta toi vois ollakin huono selitys.

   Poista
  2. Hahah, Mikko on joku rekkakuski, jolla työajat heittelee miten sattuu. Korkeemmassa asemassa voisi asioita jo delegoida alaspäin.

   Poista
  3. Ei oo mikää rekkakuski.
   Niinhän se toki voi, muttei se halua. Se hoitaa mielummin omat duuninsa itte, eikä sysää niitä alaisten niskaan :)

   Poista
  4. Keltä tahansa ihan tajuttoman huono ja läpinäkyvä selitys, et kai oikeasti usko menneen vaimolleen läpi? Uskoisin suurimman osan vieraissa laukkovien puolisoista tietävän tai ainakin aavistavan tällaiset touhut...

   Poista
  5. Ei rekkakuski, mutta huono johtaja siis.

   Poista
  6. Siis joo olen lukenut aiemmista postauksistasi, että Mikko tosiaan painaa duunia toisinaan myöhään. Ja tuo selitys vaimolle olikin uskottava siihen asti kunnes tuli loppu "jää duunipaikan sohvalle yöks ettei tuu kolistelee yöllä himaan." Ei oikeesti kukaa _normaalissa_ suhteessa oleva jää minnekkään duunipaikan SOHVALLE nukkumaan jos kotona on vaimo ja lapset odottamassa :D Kukaan oikeasti jää sinne duunipaikan sohvalle nukkumaan vaikka kotona ei olisi ketään odottamassa :D Sillä meinasin huonoa selitystä, kukaan kun vaan ei jää minnekkään duunipaikan sohvalle nukkumaan jos menee töissä myöhään juuri ennne loman alkua "ettei vaan tuu kotiin kolisteleen ja herätteleen muita" :D Siks se varmaan sustakin tykkää, sulle on nähtävästi niin helppo valehdella, uskot ja uskoisit itsekin tuon selityksen.

   Poista
 29. Toisaalta kiva et sulla on kivaa mut toisaalta tuli myötähäpeä, tää teksti kuulostaa tasan siltä mitä kirjotin ite joskus 15-vuotiaana päiväkirjaani. IIH SE ON NIIN IHANA! Kaikkee ei tarvii kertoo ja ihkuttaa, oksennus tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä voin kyllä kirjottaa omaan blogiini tasan sitä, mitä ite haluan. Kukaan ei varmaan sua pakota tätä lukemaan jos noin kauheesti oksettaa. :)

   Kaikesta ihmiset saakin aikaseks ongelman, ei voi kun nauraa.

   Poista
 30. Eipä sillä että pettämistä hyväksyisin, asiat voi hoitaa ehkä toisinkin, en sitten tiiä, ei oo tullu kohdalle :D Kuitenkin ulisijoiden on hyvä muistaa mitä haukkumista sisältävä teksti kertoo heistä... Blogejahan ei ole pakko lukea jos ärsyttää =)

  VastaaPoista
 31. Onhan näitä, meikäläisenkin lähipiirissä. Hauskoja, hassuttelevia yli kolmikymppisiä. Lapset tykkää ja tutut tykkää, kun on niin hauskaa ja saa nauraa (ihan pissat housussa). Sitten on se kolikon kääntöpuoli. Äärettömän raskasta vetää (yleensä äidin) perässään oikeiden lasten lisäksi tätä lapsi-isää, joka ei ota vastuuta, ei ennakoi, ei huolehdi niinkuin aikuisen tulisi. Näitä on nähty. Ei käy kateeksi, kun teille sitten vuosien päästä se vauva syntyy. Isänä ikuinen teinipoika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika raju yleistys väittää, että huumorintajuinen, hassutteleva aikuinen mies on aina huono, teinipoikamainen isä.

   Onko huumorintajuiset hassuttelijaäidit sitten ikuisia teinityttöjä?

   Poista
  2. Tavallaan, mutta teinitytöt on useinkin parempia vanhempia kuin teinipojat;) Ja on eri asia hassutella joskus kuin lähes aina. Aikuisilla ei oo varaa olla aina hauskoja. Ikävä juttu, mut niitä lapsia ei pelkällä pelleilyllä kasvateta...

   Poista
 32. joo kyllä on niin kusetuksen maku suussa kuin olla ja voi tätä lukiessa...nuo aikuisemmat jutut tuolla välissä niinkuin tuossa alussa tuo ahmitte kakkua-juttu kuulostaa pikkasen vanhemman kuin 17-vuotiaan suusta...ja ei oo ainoa kerta kun samaa mietin

  VastaaPoista
 33. Sä olet parasta viihdettä sitten salkkareitten. Siksi tätä blogia luetaan, sillä meitä kiinnostaa miten 17-vuotiasta viilataan linssiin. Oletko harkinnut kirjoittavasi salkkareihin jakson? Sun omassa elämässä on niiin paljon ainesta, että ikärajakin nousisi salkkareissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin justiinsa :D Mitähän sitten seuraavaks? Tuliskohan musta hyvä elokuvakäsikirjoittja?

   Poista
 34. Mä taidan olla tämän blogin vanhin lukija, joten kommentoin jotain pientä tähän tädin näkökulmasta. (Olen naimisissa oleva, 32-vuotias kolmen lapsen äiti.)

  Ensinnäkin moni teistä haluaa tietää, miksi Mikko ei jätä vaimoansa. No luulenpa, että silkasta rahasta. Heillä on yhteisesti hankittua omaisuutta ja jos avioehto ei ole kunnossa, Mikko ja vaimo joutuisivat aikamoiseen köyhyysloukkuun eron myötä. Miettikää vaikka: kahdet asumiskustannukset, kaksi autoa, uudet kodinkoneet ja huonekalut. Ero on kallis paukku!

  Luulen myös, että lapset ovat monelle painava syy jatkaa huonoakin suhdetta. Kaikille on helpompaa, jos lasten ei tarvitse ravata kahden kodin väliä ainakaan kovin pieninä. Kuka piru nyt sellaista hakemista ja tuomista ja viikonloppusotaa kestää huoltajuuskiistoista puhumattakaan! Parempi, että lapsilla on yksi selkeä koti. Ei heitä kiinnosta, jos isi käy vähän vieraissa, jos isi on sen jälkeen paremmalla tuulella.

  En ole ennustaja, enkä osaa varmasti sanoa, kuinka Mikon ja Candyn käy. Luulen, että homma voi päättyä rumasti kiinnijäämiseen tai sitten siihen, että Mikon lasten kasvettua hänen on helpompi lähteä vetämään suhteesta ja Candy saa lopulta prinssinsä. Tai yksi vaihtoehto on se, että Candy löytää jonkun uuden tai sitten Mikko ilmoittaa, että tämä suhde oli tässä. (Miten Candy ajattelit toimia tuossa tilanteessa?)

  Ja kyllä se on mummot niin, että Mikko on tässä nyt vastuussa avioliittonsa tärvelemisestä eikä Candy. Joka on tehnyt avioliittopäätöksen ja sanonut "tahdon", vastaa loppupeleissä avioliitosta ja siinä käyttäytymisestä. Candy ei ole luvannut Mikon vaimolle koskaan mitään.

  Jos oma mieheni jäisi rysän päältä kiinni 17-vuotiaan kanssa, niin syyttäisin miestäni tyhmyydestä. Ja varmaan olisi peiliin katsomisen paikka itsellänikin. Täytynee muuten jättää iltasiideri väliin, ettei maha kasva. Kolmen lapsen jälkeenkin voi olla tosi hot ja pitää mies kotona. Yksi hyvä tapa on olla pahoinpitelemättä miestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan sinua!!

   Candyhan saa naida kenen kanssa tahansa, Mikko taas on se valehteleva petturi.

   Mies joka saa pyöritettyä kahta naista pikkusormiensa ympärillä. Vaatii jo oikeasti taitoa kusettaa :)

   Poista
  2. Olenkohan minä sitten toiseksi vanhin, täytin tänä vuonna 30. Kyllä, jos minun mieheni jäisi kiinni 17- vuotiaan kanssa, niin tottahan on, että toimisin todellisessa tilanteessa juuri kuten ylin anonyymi kirjoitti. Pelkäisin ehkä jopa, että minutkin leimataan, kun mieheni olisi "sellainen" ollut jo vuosia.

   Poista
 35. Mullekin tuli tästä kyllä olo et onkohan tää koko juttu nyt vaan sun keksimää tarinaa. Samapa se sikäli, viihdyttävä satutäti,tuhansien mielestä selkeesti, oli jutut tarinaa tai ei. :)

  VastaaPoista
 36. Ihanaa et säki oot välillä ilonen :) <3

  VastaaPoista
 37. Mä kyllä ymmärrän Mikkoa siinä että varmasti nauttii siitä ajasta sun kanssa kun voi heittää täysillä vapaalle ja vaan olla lapsenmielinen. pitää hauskaa. ei se TODELLAKAAN tarkoita sitä että olisi huono isä tai lapsellinen. lapsenmielisyyden ja leikkisyyden säilyminen aikuisessa ihmisessä on ihana asia. lapsellisuus on sitten ihan eri asia. ja minä olen 35 vuotias nainen. me mun miehen kanssa ollaan ainakin ihan idiootteja välillä ja saatetaan tehdä kaikkea tyhmää yhdessä. se on ihanaa!

  tämä perheellisyys onkin sitten toinen juttu enkä valitettavasti usko että hän tulee koskaan perhettään jättämään vuoksesi vaikka varmasti sinusta välittääkin. juuri siitä syystä mitä on itsekin sanonut, hän ymmärtää suhteenne realiteetit ja ikäeron tuomat riskit. hän nauttii täysillä hetkestä ja kanssasi viettämästä ajasta. miehet ovat sellaisia. toivottavasti et särje sydäntäsi kovin pahasti.

  mutta nämä kommentit että huono isä koska juoksi munasillaan uimaan..siis c´moon ihmiset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin mieheni olisi huono isä tuon perusteella :D

   Ennemmin tuon ajan takia voisin vähän arvostella Mikkoa isänä. Plussaa että on lähdössä reissuun perheen kanssa ja saa viettää kunnolla aikaa lastensa kanssa.

   Poista
  2. Ei perse paljaana juoksentelu tee miehestä huonoa isää, mutta toistuva yhteisistä menoista valehtelulla raksua tapaamaan livahtaminen jo vähän tekee.

   Komppaan tyystin tuolla aiemmin kommentoinutta: on niin hih hih hauskoja monet veikot, mutta kun vaimo yksin nukuttaa kipeää lasta univelkaisena, siinä on hymy hyytynyt. Varsin jos järki sanoo, että siellä se toista panee.

   Kai sitä pitäisi olla niin iso ihminen, että osaa ajatella, että onpa hienoa, kun jollakin on kivaa ja saa nauttia täysillä hetkistään.

   Poista
 38. Pakko kysyä, että kauanko aiot "Mikkoa" odottaa? Montako vuotta olet valmis olemaan salarakas, se toinen nainen? Isäni toinen nainen odotti 10 vuotta. Melko pitkä aika, ainakin minun mielestäni, odotella miestä, varsinkin kun sen saaminen on niin huteralla pohjalla. Minäkin kerkesin syntyä tuon salasuhteen aikana, miltä sinusta tuntuisi, jos "Mikko" ja hänen vaimonsa pyöräyttäisivät vielä uuden lapsen? Vahinkojahan sattuu, jos oletetaan heidän harrastavan seksiä keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen asti ku ollaan sovittu, en pidemmälle ellei tulis joku sellanen radikaali tilanne, joka vaatii suunnitelmien muutoksia.

   Ohhoh.. No ei tuntuis hyvältä, sellasta en kattelis.

   Poista
  2. Eli Mikko saa panna vaimoaan, kunhan ei pane sitä paksuksi? :O
   Jos näin kävisi, vaatisitko että Mikko käskee vaimonsa aborttiin?
   Ja tekee seuraavan lapsensa sitten sinun kanssasi?

   Voin vain kuvitella miten pikkuinen kiukkuinen Candy polkee jalkaa ja kihisee kiukusta ja komentelee
   "Ei! Mä sanon ei!!! Teille ei tuu enää lapsia! TE eroatte ja sä oot MUN!! Kuuletko!? MUN!!!!!"

   Poista
 39. Merkitset lukijoille yhtä paljon kuin 7päivää-lehti: huvittavaa aivot narikkaan-sosiaalipornoa, jolla on hyvä nollata päivä töiden jälkeen ennen kuin alkaa miettiä oikeaa elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa merkitä teille täysin randomeille yhtä paljon ku seiska! Te sosiaalipornonnälkäisethän MAKSATTE siitä, että pääsette lukemaan sitä roskaa.
   En sano et mun blogi olis roskaa, mut olis kyl siistii jos tänki sais maksulliseks! ;)

   HAHAH!

   Poista
  2. Niin me maksamme tästäkin ilosta, kuten myös vanhempasikin siitä että pääset blogiasi kirjoittamaan - netti ei ole ilmainen nääs.

   Poista
  3. Mä en osta seiskaa, ja sillä on ihan typerät nettisivutkin. Joskus käyn tsiigaamassa seiskan tähtitytön, et millainen on kaikilta muodoiltaan ja kasvoiltaan tälläkertaa jne. miehistä kevyenlaatuista vilkuilua, sosiaalipornoudesta en sitten tiedä..

   Poista
 40. Oi söpöä, sä luulet että joku ihan inhoaa sua tän blogin perusteella :D Voi hellanlettas.

  VastaaPoista
 41. Lada on oikeesti hyväksytty nimi muute, koska äidin päikärissä on sen niminen tyttö : DDD

  VastaaPoista
 42. Mun ainoot negatiiviset fiilikset tätä blogii kohtaan on noi joidenkin anojen kommentit, jotka on niiiin olevinaan aikuismaisia ja niin tietäväisiä kaikesta. Tosiasia on että noi vittumaiset kommentit tekee niistä ittestään vaan helvetin kakaramaisia tärkeilijöitä, joiden tarvii nussia pilkkua joka vitun väliin.

  En tajuu mikä ihmisiä vaivaa.. Onko se vaa tätä suomalaisuutta vai mikä ihme kusikärpäne ihmisii on pistäny? Mä toki ymmärrän, et tä sun blogis herättää varmasti negatiivisia ajatuksia muissa, mut hei oikeesti.. Onko tää niiden elämältä pois? Meneeks niide elämä pilalle siitä, et sä oot onnelline ja tunnet olos hyväks? Mua ärsyttää !

  Onha tä tietty väärin, mut mitä helvettiä sitte? Kerra me vaa eletää ja onpaha jotain mitä muistella vanhana.

  Ja tiiän et porukka tulee varmaa mulle huutelee vihasia kommentteja siitä, et mä oon kumminki joku 13 v joka ei tiiä maailman menosta vielä yhtää mitää. No joo enhä mä tiedäkkää vaikka 13 v en olekkaa. Mut tä nyt oli vaa tällane haloo mielipide, et iha näi heti alkuu mua ei kiinnosta teiän idioottimaiset kommentit, koska tiedän, etten tosiaa oo niiden arvonen.

  Mut Candy ! Tsemppiä sulle oikeesti. Älä välitä näistä kusipäistä vaa anna mennä. Oli tää blogi totta tai ei ni mä pysyn lukijana (:
  Tosi mielenkiintosta luettavaa, vaikka nyt mallia susta en ottaiskaa (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Jos jollakin on jotain mussutettavaa sun kommentistas tai susta, se kommentti ei tuu näkemään päivänvaloa.

   Ah, ihanaa voida rajottaa sananvapautta! :D

   Poista
  2. Onko siis kaikki nekin, jotka kirjoittaa asiallisia, joskin negatiivisia kommentteja, automaattisesti kusipäitä...? Itse en pysty ymmärtämään ihmisiä jotka myöntää että joku asia on moraalisesti väärin, mutta samaan hengenvetoon sanoo että "mitä helvettiä sitte, kerran vaan eletään". Yhteiskunta ei toimisi jos kukaan ei noudattaisi ns. yleisesti hyväksyttyjä moraalisia sääntöjä, kuten että ei petetä, ei kohdella toisia huonosti, ei pidetä vaimoa varalla samalla estäen hänen elämänsä eteenpäin menon jne.

   Luuletko sitä paitsi oikeasti, että Candy tulee vanhana muistelemaan ylpeydellä ja mielihyvää tuntien sitä, että on osallistunut Mikon vaimon elämän pilaamiseen..? Jos muistelee, niin kieroutunut ihminenhän se sitten on, mutta toivottavasti aikuistuessaan tuo nykyinen asenne ja ylpeys vaihtuu johonkin ihan muuhun.

   Silläkään ei mielestäni pitäisi olla väliä onko ihminen 13-, 16- vai 30-vuotias. Kyllä ihan kaiken ikäisillä pitäisi olla käsitys oikeasta ja väärästä, ja tietoisuus siitä, että kaikki ihmiset ansaitsevat onnen, ei vain "minä itte". Mä olen ainakin onnellinen siitä, että tiedostan pettämisen, valehtelun ja sillä ylpeilyn olevan väärin. Kuvittelin ennen, että minun asenteeni olisi sama kuin kaikilla muillakin, mutta sinä, SaanaEmilia, sekä Candy, olette todistaneet toisin. Huh, onpas mukava tuntea itsensä hyväksi ihmiseksi :)

   Ja ei, en ole katkera tai kateellinen. Olen päälle 20-vuotias onnellinen nainen, menossa naimisiin vuoden päästä maailman ihanimman miehen kanssa, joka on rehellinen, kiltti ja minun laillani tietää oikean ja väärän eron :) Mutta kai se sitten niin on, että vakka kantensa valitsee. Hyvät ja kiltit ihmiset päätyy yhteen, ja sitten ne itsekkäät ja ylimieliset löytää kaltaisensa, ja tulee lopulta (toivottavasti) pahasti loukatuiksi. Karmaa vastaan ei kannata taistella ;D

   Poista
  3. HEi!
   Huudat kai
   "Anne mennä vaan"
   kun olet löytänyt elämäsi miehen, saanut sen kanssa lapsia, ja se iskee silmänsä 15v tyttöseen?
   Kun 17vuotiaana tyttönen innoissaan odottelee että mies jättää sut ja lapset, annat ilomielein miehesi hänelle, etkä murehdi sekuntiakaan sitä että sinulle on valehdeltu, sinua on petetty, koska TOTTAKAI tämä nuori nianen ansaitsee onnen ja sinä et!
   Puss <3

   Poista
  4. Nii ja taas tuli viilattua tota pilkkua oikeen urakalla. Mä sanoin, et _joidenkin_ anjone negatiiviset kommentit. Tääl on oikeesti todella rakentaviakin kommentteja siitä, et mitä asian kanssa kannattais tehä. Mä en nyt kumminkaa ihan kirjaimellisesti tarkottanu, että tä on jumalauta oikein ja et kaikkien pitäis tehä näi ! Ihan vaan että jos siltä tuntuu, että jutusta oikeesti vois jotain tulla nii miksei jatkaa, kon kerta "Mikkokin" näyttäis olevan sinnikäs suhteen säilymiseksi.

   Enkä nyt usko, et Mikon vaimon elämä menee pilalle siitä, ettei Mikko ole onnellinen tämän vaimokkeensa kanssa. Onha tuo toki tyhmää pettää ja valehdella, eikä mulla oo niistä kokemusta. Tokihan se tuntuis kamalalta, ko sattuis omalle kohallee, mut se vaa tarkottaa, et on etittvä parempaa. En mä ainakaa jäis miettimään asiaa sen enempää vaikka kismittäiski. Täs on viel monta vuotta aikaa nähä elämää ni mä en antais sellasen asian tuhota mun loppuelämää.

   Ja en mä nyt nii sanonukkaa, et Candy nyt vanhana muistelis _ylpeänä_ sitä mikä sillä nyt on alla. Mut voi käydä niinki, et loppupeleissä kaikki käy hyvin. Negatiivisetkin muistot voi silti hymyilyttää vanhana.

   En ymmärrä, et miks täytyy jokane asia kääntää nii negatiiviseks ja ikäväks? Vaatii paljon rohkeutta tulla kertomaan tämmöstä ja sit se haukutaa lyttyy ja mitä se tekee itsetunnolle? Ajattelette varmaa: "Ha ! No ei tuo tyttö mitää hyvää ess ansatsiskaa !" Miettikää, et Candy on vielä nuori ja elämä on täynnä valintoja.

   En usko, et Candy oikeesti haluaa mitää pahaa Mikon vaimolle. Tä nyt vaa menee näi ja iha mitä loppupeleis tulee tapahtumaankaa ni antaa tapahta. Se ei edelleenkään vaikuta teidän elämäänne. Must on inhottavaa tulla mussuttaa asiasta.

   Mul ois niin paljon sanottavaa teistä suurimmasta osasta pälleistä, mut taidampa jättää puolustukset siksee.

   Jos nyt jollain sattuu olee vielä jotain viilattavaa nii antaa tulla.

   Poista
 43. Hihii, paraskin puhuja =D

  Ite saat orkut siitä miten "kateelliset pirttihirmut" haukkuu sua kun pelkäävät että veisit heidän miehensä ;)

  Pahempi huomiohuora kuin julkiset salarakkaat...
  Suurin murheesi ei taida edes olla Mikon avioliitto, vaan se ettet voi kenellekään kertoa olevasi ah niin suosittu Candy =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. She says you don't want to be like me
   Don't wanna see all the things I've seen
   I'm dying, I'm dying
   She says you don't want to get this way
   Famous, and dumb, and no age
   My, I'm dying

   The boys, the girls, they all like CANDY
   She gives them butterflies, but too coconize
   She laughs like god, her mind's like a diamond
   Buy her tonight, she's still shining
   Like lightning, light, like lightning

   CANDY, CANDY, staying up til morning
   Only seventeen, but she walks the streets so mean
   It's alarming truly how disarming you can be
   Eating soft ice cream, coney island queen

   She says you don't want to be like me
   Looking for fun, get me high for free
   I'm dying, I'm dying
   She says you don't want to get this way
   Street walking at night, and a star by day

   It's tiring, tiring

   The boys, the girls, they all like CANDY
   She gives them butterflies, but too coconize
   She laughs like god, her mind's like a diamond
   Buy her tonight, she's still shining
   Like lightning, light, like lightning


   <3<3<3<3<3<3

   Poista
  2. Uuuh, how original, kopioida biisin tähän, vau, hämmästytät aina vaan lisää kun olet niin ainutlaatuinen ja erikoinen <3

   Kuuntelet tota biisia ja kuvittelet että se on tehty juuri sua varten, ah Candy, tytöt haluavat olla kuin sinä, ja pojat haluavat sinut, oh, ihanaa olla sinä ja kaikki ovat kateellisia kun olet niin kaunis, niin älykäs, ja sinulla on niin ihana mies!

   Ihana huomiohuoramme <3 puss

   Poista
  3. Oih ihanaa, Karkkiliini leikkii ajm sou kuul ja sanon vaan aj lav juu, kuin mikäkin 15vee =)

   Pumpuliprinsessa Kermaperse aka Huomiohuora.

   Valtakunnassa kaikki hyvin, prinssi on komea ja rahaa riitää, ja onkin vielä ihan teinin tasolla.
   Täydellin rakkaustarina <3

   Vaikka ilkeä kunigatar ja pari pientä kääpiötä aiheuttavatkin rinsessa Kermaperselle ja rinssi Kakkapyllylle ongelmia, kamalaa.

   Toivon että tässä tarinassa kuningatar ja kääpiöt voittavat, rinssi Kakkapylly elää loppuelämänsä hyvittäen tekoaan heille, ja rinsessa Kermaperse aka Huomiohuora jää yksin.

   Poista
  4. :D:D:D Voi jumalauta, ahahah!

   Nyt ne lääkkeet oikeesti naamariin ja ÄKKIÄ!

   Poista
  5. Keksi nyt jotain uutta pliis, toi "ota lääkkees" on niinku sou lääst siisön tiesitkös?

   Mutta tottahan se on, sä oot hemmoteltu pissis, Mikko on ällöpylly efebofiili, ja pidät Mikon vaimoa ja sen lapsia esteenä täydelliseen elämääsi.

   Poista
  6. hahaah :DD kääpiöt lienee lapsia? :D paras tarina ikinä

   Poista
  7. Nii ano mikä se sun ikäs sitte mahto olla???

   Poista
 44. Joskus ne tunteet vaan eivät ole tarpeeksi vahvoja, jotta jaksaisi/haluaisi lähteä perustamaan uutta perhettä ja ottaa vastaan ne kaikki vastoinkäymiset. Ei vaan ole rakkautta (tarpeeksi)!

  Nimimerkki "Kokemusta on"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi että sulle on käynyt niin, mutta meidän tilanteessa siitä ei ole kyse.

   Poista
  2. Ei se ollut lainkaan harmi, koska minä olin se jolla ei tunteita tarpeeksi ollut :-)

   Vaihtaminen lennosta uuteen kumppaniin vaan vaatii ihan HELVETISTI voimia ja rakkautta. Sitä ei moni uskokaan, joka ei siinä tilanteessa ole ollut.

   Ei kiitos minulle enää yhtäkään tälläistä tilannetta.

   Mutta hyvä, jos teillä rakkautta riittää kohdata kaikki tulevat vastoinkäymiset! Vilpittömästi.

   Poista
 45. Mua henkilökohtaisesti ärsyttää lukea joitakin kommentteja täällä, kun ihmiset puhuu suoraan sanoen aivan PASKAA :D
  Lukeekohan Candyn sivujen esittelyssä että tätä blogia on _PAKKO_ lukea jos eksyy tälle sivustolle? Jos joitain ärsyttää hyväntuulisuus ja hassuttelu hetket niin älkää lukeko tätä niin ette saa mitään elimiä otsaan niinkun nyt näkyy olevan osalla!
  Itse tykkään lukea tätä blogia ja viis siitä onko tarinassa kaikki totta ja ei varmasti kaikki olekaan tapahtunut niinkuin Candy kirjoittaa juuri siksi ettei paljastaisi liikaa ja joku arvaisi.
  Mutta silti, ihanaa kuulla Candy että teillä on Mikon kanssa kivaa ja yhteisiä hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhmät lukee tätä ihan raivoissaan, muttei reppanat tajua, ettei tätä oo todellakaan pakko lukea :D

   Kiitos :)

   Poista
  2. Ei, kun me luetaan siksi, jotta nähtäis milloin Candy kasvaa ulos harhastaan ja miten se tapahtuu :)

   Poista
  3. Taitaa harhat olla ihan jollain muulla kuin Candylla. :D

   Poista
  4. Jep, harhainen Mikko parka :(

   Poista
 46. Pakko kommentoida. Tää Mikko kuulostaa ihan mun yheltä tutulta, mutta noista kuvista päätellen mitä oot laittan ketä hää muistuttaa ni ei kyl voi olla :D

  Sun blogia on hauska lukea :)

  VastaaPoista
 47. Hei Candy, oon kysynyt tätä monesti, mut en oo saanut vastausta. Olet nyt odottanut Mikkoa kaksi vuotta, kauanko sä oisit vielä valmis odottamaan? Vuoden, kaksi, kolme vai neljä vuotta? Vai jopa vielä siitäkin pitemmälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen asti ku ollaan sovittu, ellei jotain tosi radikaalia tapahtuis ja suunnitelmat menis uusiks.

   Mut mulla on muutakin elämää ku Mikko ja "odottaminen", nää kyselyt antaa sellasen kuvan et ihanku vaan istuisin himassa peukaloita pyöritellen ja itsesäälissä pyörien et millon Mikko eroaa sen vaimosta. :D

   Poista
  2. Eli sillon kun aloitte seurustelemaan, niin sovitteks te jo sillon (kaks vuotta sitten!) sillei, että (tai no tarkemmin sanottuna Mikko sopi, sä myönnyit, eihän sulla varmaan mitään esteitä olis..) joo, ainakin kaksi vuotta oon vielä mun vaimon kaa. Mikä kumma voi olla syy, joka menee rakkauden edelle jopa PARIN vuoden ajan? Mun henkilökohtainen veikkaus on, ettei mitään kunnon syytä olekaan, Mikko vaan tarinoi ja voittaa ittelleen lisäaikaa kun pikku Candy uskoo ja odottaa tunnollisesti vierellä, niinkuin on jo kaksi vuotta, 730 päivää tehnyt.

   Poista
 48. Voi sinä olet vieläkin raivostuttavan ihana... :D Ja mikko myös... :) Kaikkee ihanata teille !!!

  Toevoopi savolaene...

  VastaaPoista
 49. mä oon koko ajan uskonu teijä suhteeseen ja et mikko jättää sen vaimon mut ootko oottanu jo 2 vuotta mite kauan jaksat viel oottaa:OOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä koko meidän seurusteluaikaa oo oottanu, ei me nyt heti alusta asti tiedetty et rakastutaan toisiimme niin kovaa et Mikko aikoo jättää vaimonsa.

   Poista
  2. Niin kauan kuin tarve vaatii :D
   Eli kun se Mikolle sopii ;)

   Poista
  3. Ei vaan sit ku asiat on järjestetty siten, että meidän yhteinen tulevaisuus on turvattu ;)

   Hiljaa hyvä tulee..

   Poista
  4. Tuohan kuulostaa todella hyvältä.
   Kaikki pois vaimolta? Vedätte maton alta? Ja lastenkin alta vedätte maton.

   Kuinkas muutenkaan teidän tulevaisuutenne turvataan? Vaimo pihalle nätisti ja siististi pennittömänä? Ettei varmastikaan saa lasten kanssa hyvää alkua?

   Poista
  5. Lapsia on ihan turha vetää tähän mukaan.

   Poista
  6. He ovat siinä mukana, halusit tai et.
   Jos te vedätte maton vaimon jalkojen alta, te vedätte myös lasten alta. Sä tiedät itsekin että se on totta.

   Poista
  7. Mielenkiintoinen lausahdus... Miksi lapsia on turha vetää mukaan? Tiedät varmasti, että Mikko on viime kädessä juuri lapsistaan vastuussa, enemmän kuin edes vaimosta, saati sinusta, ja varmasti lasten hyvinvointi menee hänellä kaiken muun edelle. Eli kyllä ne lapset tähän kuuluu ja erittäin vahvasti kuuluukin... Olet sanonut että Mikko on loistava isä. Jos näin on, niin hän ei silloin ainakaan pyri jättämään vaimoa pennittömäksi, sillä se ei tosiaankaan olisi lasten kannalta hyvä, vai mitä :P Jos Mikko olisi hyvä isä, niin hän tekisi kaikkensa vaimonkin elämänlaadun säilyttämiseksi, ihan vaan lasten hyvinvoinnin takia. Olenko oikeassa vai väärässä?

   Poista
  8. Eli Mikko ottaa lapset siis luokseen asumaan? Ellei kerran liity lapsiin se että vaimolle ei jää mitään, vai? Varmaan parempi onkin, jos sen vaimo kerran on ihan tasapainoton! Hyvä Mikko!

   Poista
  9. Anonyymi 13.53,
   En oo tietääkseni sanonut, etteikö vaimolle tulisi jäämään mitään, mutta kaikki asiat hoidetaan niin, että lapsilla tulee olemaan hyvä olla. :)

   Poista
  10. Miten lapsia voi olla vetämättä tähän mukaan, koska ei ole mitään Mikkoa, on vain Mikko+lapset. Itsehän olet täällä toitottanut Mikon olevan hyvä isä, niin tottahan hyvä isä ajattelee elämänsä joka käänteessä myös lapsiaan ja lastensa toista kasvattajaa eli vaimoaan. Tulet jonain päivänä, kun olet itsekin äiti, tajuamaan tämän tilanteen vakavuuden ja oman kusipäisyytesi.

   Poista
  11. Mä tarkoitin, että älkää te mistään mitään tietämättömät lukijat vetäkö Mikon lapsia tähän jauhantaanne nyt mukaan kun ette tosiaan edelleenkään tiedä tästä läheskään kaikkea.

   Poista
  12. Ystäväni isä ja hänen salarakkaansa olivat joskus täysin samassa tilanteessa kuin te, sinä ja Mikkosi nyt. Candyn sanojen mukaan he "järjestivät asiat siten, että heidän yhteinen tulevaisuutensa olisi turvattu". Nyt ystäväni ja hänen äitinsä asuvat pienessä kämpässä, rahaa on juuri ja juuri laskujen maksamiseen, heillä ei rahan vähäisyydestä johtuen ole onnellista arkea, vaan jokapäivänen elämä on vaikeaa. Että kyllä ne lapset liittyvät aika oleellisesti siihen, millaiseen taloudelliseen tilanteeseen te Mikon vaimon jätätte. Ellette sitten meinaa viedä häneltä myös lapsia, mikä kyllä olisi teidän lähtökohdistanne näin ulkopuolisen silmin aika vaikeaa. Älkää olko itsekkäitä ja tuhotko vaimon elämän lisäksi myös lasten elämää.

   Poista
  13. Mutta siis eikö se "että lapsilla tulee olemaan hyvä olla" edellytä että Mikko ottaa heidät luokseen asumaan?:O Ei kai kukaan haluaisi asua hullun, kiukkuisen ja hankalan äidin luona, jos on olemassa kiva, hauska ja ihana isäkin?

   Poista
  14. Nämä teidän "järjestelyt" eivät takuuvarmasti ole mitään muuta kuin omaisuuden turvaamista yms.

   Toivottavasti Mikon vaimo hankkii kunnon elarit Mikolta, ettei lasten tarvitse muuttaa elämän tapaansa :)

   Huomaa, ettei Candy ajattele asioita pidemmälle.
   He eivät ole ottamassa lapsia luokseen asumaan, eli lapset jää äidilleen. Se tarkoittaa sitä, että kaikki mitä vaimolle tehdään, vaikuttaa väistämättä lapsiin.

   Eli kyllä, he ovat tässä jutussa mukana.

   Poista
  15. Hetkonen, eikö tuossa nyt ole melkoinen ristiriita, Candy? Sanoit, ettet ole tuota kahta vuotta odottanut, että Mikko jättää vaimonsa. Siis ette tienneet rakastuvanne niin lujaa, että Mikko jättää vaimonsa? Tajuat kai, että sinun lisäksesi myös mies oli siis alusta lähtien aika kevytmielisesti liikenteessä, eikä niinkään tositarkoituksella etsimässä pakotietä huonosta suhteesta. Vai oliko se vaan sellasta perus-settiä, mitä nyt kaikki harrastaa avioliiton ulkopuolella, et tekstaillaan, tapaillaan ja sekstaillaan. Ja kas, tällä kertaa sitte ihan rakastuttiinkin!

   Herra Miguelhan on varmasti tavannut melkoisen määrän viehättäviä naisia avioliittonsa aikana, miten voit luottaa, ettei ole aiemmin hyppinyt kaunottarien sängyissä? Äläkä nyt jauha mistään kohtalosta, joka toi teidät yhteen, ellet sitten tarkoita sitä välinettä Mikon jalkojen välissä. Mies iski sinuun silmänsä ja lähestyi kohdetta määrätietoisesti ja sai haluamansa. Miksei niin ole voinut käydä ennenkin? Koska "se on sanonu niin"? Give me a break, girl. Ihan oikeasti, mihin perustat tuon olettamuksen Mikon viattomuudesta?

   Oon muuten satavarma, että lapset on vielä pieniä, ja odotatte heidän kasvavan. Jotta vaimo pääsee taas raskaan pikkulapsiajan jälkeen omaan elämään kiinni. Sinänsä ihan nätisti ajateltu, jos näin on. Tai näin Mikko ainakin antaa sun ymmärtää.

   Poista
 50. Pelimies eroaa vaimostaan, kakkosesta tulee ykkönen. He elävät onnellisina avioliitossa kunnes kuolema heidät erottaa, tai sitten ei. Kuinka todennäköistä on että pettämään tottunut mies tekee parannuksen? Kun ensihuuma ja kiihko haihtuu, kuvaan astuu ankea arki, ehkä vielä lapsi kakkavaippoineen voi miehen veri vetää vieraisiin.

  Eikö tälläinen paatunut pettäjä petä juuri siksi ettei kestä arkea, se on hänelle liian tylsää ja tavallista? Uutuudenviehätys, sitäkään ei voita mikään ja vaikka kakkonen aikoinaan on ollut kuinka kaunis ja seksikäs karisee uutuudenviehätys pois. Silloin katse alkaa harhailemaan. Etkä sinäkään, Candy, säily lopunikääsi kesäkireänä liki 18-vuotiaana teininä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun tarvii säilyäkään, ei Mikko oo mussa rakastunut mun ikään tai nuoruuteen, vaan MUHUN ITSEENI.

   Enkä sanois Mikkoa paatuneeks pettäjäkskään kun oon ensimmäinen ihminen jonka kanssa se on koskaan pettänyt. Ettehän te tietenkään usko, mutta ihan sama.

   Edelleen riittää vallan hyvin, et mä itse tiedän missä me mennään ja miten asiat OIKEASTI on. :)

   Poista
  2. Jos ihminen oikeasti ymmärtää sitoutumisen merkityksen, se ei ryhdy pettämään fyysisesti vaikka olisi miten rakastunut ja vaikka nykyinen puoliso olisi miten kamala. Tosi rakkaus ei häviä vaikka entisen suhteen lopettaisi siististi ja reilusti ennen uutta. Tiedät itsekin että tämä on totta.

   Poista
  3. Kaksi vuotta jatkunut pettäminen on kyllä nimenomaan paatunutta..

   Poista
  4. Et kai oikeasti usko että olet ainoa jonka kanssa Mikko on pettänyt vaimoaan? Etkö huomaa että Mikko jollain eräällä tapaa pettää myös Sinua vaimonsa kanssa?

   No, meni teillä miten meni niin toivon että Candy saat joskus tasapainoisen ja ihanan ihmissuhteen jossa saat juuri niin paljon rakkautta ja huomiota kuin ansaitset, eikä sinun tarvitse jakaa sitä kenenkään kanssa :)

   Poista
  5. Mistä luulet tietäväsi että olet Mikon ihka ensimmäinen syrjähyppy? Ai Mikko sanoi niin? Aa okei, no sitten.

   Haha haha HAHAH!
   Miten voit ikinä uskoa mihinkään, mitä se nuljaska sinulle kirkkain silmin väittää...

   Poista
  6. Kätevää, Candy voi aina vaikean paikan tullessa vedota tohon, että me ei tiedetä kaikkea=mitään ja että Candy kyllä itse tietää missä mennään. Millonkas noille sanoille alkaa tulla näyttöä, tyttö hyvä?

   Poista
 51. Candy, minä uskon, että Mikko on hullaantunut sinuun. Hän on ihastunut/rakastunut. Valitettavasti vastapuolella on isompi paketti kuin ikinä uskoisit ja kaupan päälle Mikko vaikuttaa "munattomalta" tyypiltä. Uskotko oikeasti, että hänellä on voimaa tapella vaimonsa kanssa, rikkoa lastensa perhe, ottaa sukunsa ja ystäviensä vihat niskoille sinun takiasi? Valitettavasti useimmilla miehillä ei voimat ja halu riitä, vaikka sinänsä sitä kakkosta rakastaisivat. Miehet on mukavuudenhaluisia ja käytännöllisiä pohjimmiltaan. Ne haluaa elämän sujuvan helposti ja mukavasti.

  Candy, elä sinä omaa elämääsi siinä rinnalla ja pidä silmät auki myös muiden miesten suhteen. Älä laske mitään Mikon varaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä välillä kelaan, et olis parempi ettei Mikon tarvis mun takia lähtee käymään kaikkee tota läpi, mut se on sen oma tahto ja tietenki se tuntuu mustaki hyvältä tietää, et Mikko on tosi isoihin muutoksiin ja henkisiin kärsimyksiin yms MUN takia valmis.

   Poista
 52. Vedätte maton vaimon jalkojen alta. Toivottavasti nukutte yönne hyvin. Mitäs jos vaimo sekoaa täysin ja vie teiltä kaikilta hengen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs nyt taas aleta keksimään omasta pienestä päästä ihme salaliittoteorioita kun ette edes tiedä mitä tarkoitan. :) Voitte vaan arvailla mitkä ne meidän suunnitelmat ja järjestelyt on, mut pliis jättäkää ne arvailut vaan sinne päänne sisään, älkääkä tulko kirjoittelemaan tänne niitä faktoina, kiitos. :)

   Poista
  2. Candy pieni, näin avioliiton satamassa monen monta vuotta asuneena, voin sanoa, ettei ole kovin montaa syytä tuollaisille järjestelyille ;)

   Poista
 53. Candy27. kesäkuuta 2012 14.23
  Anonyymi 13.53,
  En oo tietääkseni sanonut, etteikö vaimolle tulisi jäämään mitään, mutta kaikki asiat hoidetaan niin, että lapsilla tulee olemaan hyvä olla. :)


  Hyh kun kuulosti siltä kuin, mikko oli päättämässä lasten päivät! :D

  VastaaPoista
 54. Kävijämäärästä varmaan voit itsekin päätellä, että kun (tai pikemminkin jos) joskus julkistatte suhteene, on ihan todennäköistä, että moni vetää johtopäätökset ja yhdistää sinut/teidät blogiisi. Tiedän, että olet muutellut asioita, mutta kyllä varmasti monet asiat pitävät sen verran paikkansa, että teidät pariskuntana on hyvin mahdollista tunnistaa... erityisesti jos lukee kaikki postaukset alusta saakka. Oletko ajatellut, että silloin vaimonkin henkilöllisyys paljastuu ja ikävät asiat, joita olet avokätisesti tänne mikon vaimosta ja perhe-elämästä tänne kirjoitellut ei olekaan enää millään tavalla anonyymeja? Voisin veikata, että vaimo vie asian eteenpäin. Oikeastaan toivon niin. Muutenkin tuntuu oudolta, että miten kehtaatte ylipäätään tunnustaa seurustelunne kaveripiirille, sukulaisille, mikon työkavereille jne. kun a) niin moni tietää blogistasi ja b) ikäeronne on niin iso, että mikko vaikuttaa kyllä pikkuisen surulliselta tapaukselta, ikiteiniltä toisin sanoen? Etkö pelkää, että vähintäänkin kaverisi, koulututut jne. keksivät henkilöllisyytesi siinä kohtaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kukapa voi mitenkään todistaa, että kyseessä ollaan me? Miten joku sen todistaa? Ainahan voi spekuloida, mutta kukaan ei voi mitenkään varmaks sanoa missään vaiheessa, että mä olisin tän kirjoittaja.

   Poliisiakaan tuskin kiinnostais, jos Mikon vaimo jostain kautta sais kuulla tästä blogista ja päättelis, et oon puhunu siitä täällä, jos se menis kyttikselle itkemään et siitä on kirjotettu pahasti netissä ni.. Anonyyminahan mä tätä kirjotan, eikä kukaan voi tunnistaa Mikon vaimoa mun kirjotteluista, joten mitään kunnianloukkausta ei oo tapahtunut.

   Tiedän, että nää tekstit on varmaan tallennettu jonnekin netin syövereihin, mut pahan paikan tullessa voin aina sulkee tai poistaa tän blogin ja siinä se. Siltikään kukaan ei voi mitenkään konkreettisesti todistaa, et just mä oon tän blogin takana.

   Poista
  2. Olen inhorealisti mutta, eiköhän suomen lintukodossa ole useampi tapaus tämmösiä. yksi niistä sadoista tai tuhansista kolmannista-pyöristä kirjottaa nyt vaan nettiin. ja vielä muunnellen asioita, joten emme voi tietää henkilöiden todellista ikää tms.(toki voimme arvailla lähelle) ehkä lähipiiri tunnistaa mutta kaikesta päätellen iso paikkakunta, ja siis isompia piirejä en usko kiinnostavan koko asian. ellei lopulta päädy iltalehteen tms.
   eikä tämä ole puolustuspuhe vaan neutraaliin pyrin. en itse hyväksy tämmöstä säätöä mutta se joka koskaan ei oo mitään pahaa elämässään tehny voi alottaa kivityksen.

   ja olen raukka kuten muutkin ja olen anonyymina. jeij.

   Poista
  3. Jos vaimo tekee susta rikosilmoituksen ja jotenkin osais yhdistää sut tähän blogiin, ja jos susta tehtäs epäily ni kyl poliisi sais selvitettyy ootko tän blogin takana vai et. Sun kone takavarikoitas, ei oo vaikee löytää johtolankoja koneelta vaik poistaisit blogin, sivuhistoriat jne.

   Poista
  4. Ehkä poliiseilla on parempaakin tekemistä ku alkaa selvittelemään et kuka anonyymi on sanonut mitäkin kenestäkin anonyymistä. Edelleenkin koittakaa muistaa, ettei tässä täyty kunnianloukkaus-syytteet kriteerit millään.

   Poista
  5. Sä et kirjoita henkilöiden nimiä tähän, joten tuskin tulee koskaan kriteerit täyttymään.

   Tällaisia vaimoja on paljon. Miehet pettävät ja selittävät toisille naisilleen mitä sattuu ja ne toiset naiset selittävät sitä samaa sontaa eteenpäin. Tietämättä onko ne syytökset edes totta.

   Poista
 55. Kuule Candy. Teidän pikku seikkaluanne kuukausia sivusta seuranneena, minun on nyt pakko kertoa pari juttua. Istuin eilen paskalla ja kekkasin täydellisen vertauksen teidän tilanteeseen (ja oikeastaan kaikkiin vastaavanlaisiin). (Kyllä, ajattelin sinua siellä <3)

  Ihmiset tykkää käydä ulkomailla. Ottaa vähän etäisyyttä arkeen, rentoutua, pitää hauskaa, tutustua uusiin paikkoihin. Matkustelu on jännittävää ja ihanaa ja lähes joka talvi mieli halajaa jonnekin auringon lämpöön, pois täältä kylmästä Pohjolasta.

  Sitten on Suomi. Kotimaa. Lukemattomat järvet, ihana talvi ja sitäkin ihanampi kesä. Sitten on loskakelit ja räntäsateet, lumituiskut ja kaatosateet. Hyttyset ja tuppukylät, kova ruisleipä ja piimä. Plääh. Piirit on pienet ja tuntuu että kaikkialla muualla on aina enemmän menoa kuin täällä. Mutta kotimaa on kuitenkin tuttu ja turvallinen. Tiedät miten junalla kuljetaan, miten verotus toimii ja miten käytät terveyspalveluja jos niitä tarvitset.

  Muuttaisitko ulkomaille? Jättäisit kaiken tutun ja turvallisen taaksesi ja hyppäisit tuntemattomaan. Mitä jos arki ei uudessa kotimaassasi toimikaan? Mitä jos tarvitset terveydenhuoltoa tai poliisin apua - saatko sitä? Ruoka on kummallista ja uuden valuutan käyttäminen on tahmeaa. Politiikasta et ymmärrä mitään ja kielen opettelu on hankalaa.

  Harva uskaltaa. Harva ikinä vaihtaisi ihanan kamalaa Suomea mihinkään muuhun. Täällä on hyvä ja turvallista olla, vaikka joskus tuntuu että tämä ihan hirveä peräkylä onkin ja piiskasade hakkaa kasvoja. Meillä on paljon perintöä täällä, historiaa. Kaikki sukulaiset ja ystävät, miten ikinä voisit hylätä heidät.

  Niin. Parempi kai tyytyä käymään ulkomailla aina silloin, kun arki tökkii. :)

  ... Ja kun vakiomatkailukohde on nurkkia myöten koluttu ja sielläkin piirit pienenee, on aika vaihtaa uuteen kohteeseen. Vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et joku on ajatellu mua paskalla istuessaan.. :D Oon niin otettu tästä!

   Mut itse kysymyksees; voisin muuttaa ulkomaille, helpostikin. Alku vois olla vaikeaa, mut vaikeudet on tehty selätettäväks ja elämä olis mielettömän tylsää ilman vastoinkäymisiä ja haasteita.

   Ei siinä oo mitään pahaa tyytyä normaaliin tasaiseen perusarkeen, mut erilaisen elämän ja elämäntapojen havittelussakaan ei oo mitään väärää :)

   Jokainen on vastuussa omasta elämästään ja valinnoistaan ja tekee omasta elämisestään, sellaisen kuin haluaa/pystyy.

   ..vaikka tajusin kyllä, et tän sun tekstin pointti tais olla verrata mua matkakohteeseen ja Mikkoa matkailijaks, en anna sen häiritä vaan voin todeta, et joskus ihmiset menee rakastumaan ikihyviks matkakohteeseen ja jääkin sinne asumaan. ;)

   Poista
 56. Haha kuulosti ihanalt toi ilta jne..:D Aluks kelasin et oot joku lissuhuora, mut nykyää itseasias toivon (tiedän) et Mikko valitsee sut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti valitsee Candyn :)

   Vaimo todellakin ansaitsee paljon paremman miehen itselleen :)

   Poista
 57. Jatkaisitko Mikon kanssa 'seurustelemista', jos hän sanoisi, ettei luultavasti tule koskaan jättämään vaimoaan mutta rakastaa sinua silti hirveästi ja haluaisi pitää sinutkin elämässään 'tyttöystävänään'?

  VastaaPoista
 58. Candy, luulen että aika monia lukijoita provosoi tapasi vastata kaikkiin epäilyihin että sinä "yksinkertaisesti tiedät" miten asiat on. Olet sanonut että TIEDÄT millaista Mikon kotielämä on, TIEDÄT millaiset välit Mikolla on vaimon sukulaisiin, TIEDÄT että Mikko aikoo jättää vaimonsa sinun vuoksesi, TIEDÄT ettei hänellä ole ollut salasuhteita sinua ennen jne jne jne...

  Ymmärrän että on helppo vastata automaattisesti kyselijöille että "mä vaan tiedän, case closed", mutta kai nyt itsekin ymmärrät että moisen väittäminen on älytöntä. Kenenkään tekoja tai ajatuksia ei voi 100% varmasti TIETÄÄ, on vain luotettava siihen mitä toinen sanoo. Eikö niin?

  Minäkin voisin sanoa että TIEDÄN, ettei mieheni ole koskaan pettänyt minua viiden vuoden mittaisen suhteemme aikana eikä tule pettämäänkään. Mutta kun ajattelen asiaa enemmän, niin enhän mä voi päätäni pantiksi siitä laittaa. Luotan mieheeni täysin, siis aivan täysin, mutta varmaksi ei voi kukaan tietää koskaan mitään. Luuletko että maailmassa olisi ainuttakaan salasuhdetta, jos kaikki kumppanit aina TIETÄISI kaikesta kaiken? Voihan olla, että Mikon vaimo parastaikaa kertoo ystävilleen kuinka hän TIETÄÄ, ettei hänen miehensä vaan ikinä pettäisi.

  Olisi mielenkiintoista kuulla mielipiteesi tähän kommenttiin, koska niin usein lopetat orastavan keskustelun kommenttipalstalla sanomalla, että sinä TIEDÄT ja muut ei.

  VastaaPoista
 59. Oletko muuten seurannut Mikkosten elämää? :)

  Kerran sanoit, että saat istua Mikon kanssa yhtäaikaa vanhainkodilla, mutta entä jos? Heillä on ikäeroa 18v muistaakseni, eli aikalailla saman verran kuin teillä.
  Kuvitteleppa teidät tuohon tilanteeseen :) Nina hoitelee halvaantunutta, itselleen vaarallista miestä kotona 47v iässä. Tuo sama omaishoitajan toimi saattaa sinuakin odottaa ;)
  Ihanaa :D

  VastaaPoista
 60. Tiedätkö minkälainen Mikkon on muita ihmisiä kohtaan? Huomioiva, miellyttävä, välinpitämätön, kiinnostunut, ujo, rohkea vai millainen?

  terv. kiinnostunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä mä oon sen seurassa ollut esim syömässä tai jotain, niin se on kyl tosi kohtelias ja iloinen, hyväntuulinen tyyppi jonka hyväntuulisuus tarttuu muihin :) Se katsoo suoraan silmiin ja hymyilee ja toivottaa hyvät päivänjatkot ja heittää pientä small talkkia, on aina hirveen hauska nähdä ihmisten hämmästyneet ja ilahtuneet ilmeet ku Mikko on kaikille niin kohtelias.

   Eli todella epäperus-suomalainen juntti, joka ei uskalla kattoo silmiin ja mumisee jotain epämäärästä - jos ees sitäkään.

   Työnsä puolesta se on varmaan kasvanu tollaseks sosiaaliseks ja puheliaaks, helposti lähestyttäväks ihmiseks. Kusipäille kyllä sanoo napakasti takas, et ei oo mikään nössö, muttei mikään kauhee riidanhaastajapellekään joka on nyrkit pystyssä pienemmästäkin jutusta.

   Eli mies joka puhuu ja pussaa :)

   Poista
  2. Missä sä oikeen asut kun ihmiset oikeen hämmästyy jos joku on kohtelias :D huh huh. Mun tuttavapiirissä ei ole ketään joka ei hymyilisi, katsoisi silmiin ja toivottaisi hyvää päivänjatkoa. Sulla on tyttö rima oikeesti todella alhaalla.

   Poista
  3. Haha, luuletko tosiaan et paljastan asuinpaikkani? :D No hienoa et sun tuttavapiiris on sellanen, onneksi olkoon vaan.

   Poista
 61. Anteeksi jo etukäteen turha kommentti :) : Luin aluksi et ihailit Mikon hyllyvää pyllyä :D Tuli vähän sellainen wtf-olo, kunnes tajusin lukee uudestaan :D Mut päivän naurut sain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAhaha :D No hyllyvää se sen timmi pylly ei oo kyllä nähnykään <3

   Poista
  2. mistäs sä sen tiedät millanen sen perse on ollu esim. nuorena? on voinutkin hyllyä joskus elämässään.

   ainii, sä VAAN TIEDÄT.

   Poista
  3. En tiedäkään ja mitä sitten? Mitä väliä sillä on et millanen perse sillä on ollu nuorempana? :D Hyllyvää se sen perse ei nykyään oo nähny, eikä mua kauheesti liikuta jos vaikka se oliski ollu läskiperse back in the days.

   Poista
 62. Mikko jää siis heinäkuun alusta kesälomille! Hyviä lomia siis!

  VastaaPoista
 63. SAATANA ET JULKASE KOMMENTTEJA!!!! OSUKO ARKAAN PAIKKAAN? ;) turha vastata tähän että "ai mikä kommentti O_O" kun meinaan mun edellistä kommenttia ei julkassu jossa kerroin vähän kaikenlaista...

  saas nähä julkasetko tätäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, mutta mä en valitettavasti tiedä kuka sä oot ja mikä sun kommenttis on ollut, koska mä poistan ihan surutta sen kummemmin edes lukematta haukkumiskommentit :)

   Ei, eikä ne ole osuneet arkaan paikkaan, vaan mä en halua että likaisten ihmisten törkyset kommentit tulee pilaamaan mun blogin kommenttiosion :)

   Poista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3