sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Mon amour, je sais que tu m'aimes aussi

Huh huh mikä viikonloppu takana! Voin kertoo et huomenna alkaa sellanen elämä kuntoon-kuuri ettei oo tosikaan :D Lopetan alkoholilla läträämisen ja krapulamättöjen syömisen ja pyhitän enemmän aikaa terveellisille elämäntavoille.
Tää päässä jyskyttävä särky ja suussa maistuva rasvapizza niittas viimesen niitin mun super terveellisen elämän alkamisen arkkuun.

Eilen oli ihan paska sää mut se ei haitannu silti meidän menoa. Mikkokin oli eilen kavereidensa kanssa juhlimassa, pari sen frendiä kuulemma vaati sitä lähtee juhlii niiden kanssa ja bongailemaan kuumia (plus etenkin kännisiä) ylioppineita ja valmistuneita mimmejä :D

Mikko oli niin känninen yhdessä vaiheessa iltaa/yötä, et se soitteli aika estottomasti mulle. Eikai ne sen kaverit nyt ihan sen vieressä kuulemassa ollu, mut tollanen riskien ottaminen ja noin uhkarohkeesti soittelu ei oo kyl kummankaan meidän tapasta.
Yön pikkutunneilla sit sovittiin et nähdään kun molemmat oltiin irtaantumassa kavereista ja lähössä himaan makaamaan sängylle oksennusvati vieressä ja maailman heiluessa silmissä niin paljon et pelkästään jo siitä tuli huono-olo! Okei, no taidan puhuu nyt vaan omasta puolestani.. :D

Mulle tuli pikku yllärinä se, et Mikko hoiperteli paikalle jonkun miehen kanssa. Kun oltiin kunnon näköetäisyydellä, katoin Mikkoon sellasella mitähelvettiämies-ilmeellä ja aattelin jo lähtee menee siitä.
Se känniääliö (Herra M-_-) alko sit huutelee mun nimee ja luotin sit siihen, et voidaan tavata vaikka siinä olikin sen random äijä mukana.

Sit selvis, et Mikko ja se tyyppi ei ees tuntenu toisiaan, vaan et ne oli tavannu jossain baarin edustalla ja sopinu et ne lähtee yhtä matkaa kotiin. WTF?! :DD

Mulla oli siinä vaiheessa kieltämättä aika sekavat fiilikset kun Mikko nappas mut kainaloonsa ja ihan ylpeenä esitteli mut tyttöystävänään sille tyypille. Se yritti pistää mua tekee sellasia idioottimaisia itsensä esittelypyörähdyksiä ja katto mua niin ylpeen ja ihailevan näkösenä ja hokikin sille miehelle jotain et kato kuinka kauniin naisen oon itelleni saanu yms.. Samaan aikaan olin tosi imarreltu ja otettu, mut toisaalta se oli myös aika ahdistavaa ja jopa ällöttävääkin. Vaikka ei Mikko mua todellakaan ällötä, vaan se tilanne...olin kun joku kallis näyttelyesine tai uus auto, jota esitellä ihan ylpeenä.

Mulle tuli ensimmäistä kertaa sellanen kuvotus itteeni kohtaan, vaikkei Mikko mua todellakaan salarakkaana tai halpana sille tyypille esitelly. Se oli oikeesti tosi sulosta ja imartelevaa kun Mikko ensimmäistä kertaa esitteli mut jollekin tyttöystävänä, mut kuitenki niin ahistavaa. Siinä se tuntematon mies vaan katto tosi oksettavalla ilmeellä ja jotain sössötti ja kyseli et oisko mulla siskoa. Hyi.

Käytiin sit kolmestaan grillillä vetää pienet mätöt ja nauroin niin kovaa Mikolle kun se känniapina sotki iteensä ruoalla. Ei voi muuta sanoo ku et kyllä suomalainen mies on erittäin viehättävä näky kännissä ku käki, naama ja paita ruoassa ja tyhmä virne kasvoilla :DD

Mentiin sit kaikki samalla taksilla, mä jäin ekana kotiin ja Mikko jatko tän uuden bestiksensä kanssa matkaa.  Pistettiin tänään viestiä ja toinen on ihan ressukka, maannu kuulemma koko päivän sohvalla ja laatta on meinannu lentää pariinkin otteeseen.
Ei sit tänää nähty Mikon krapulasta johtuvan kyvyttömyyden takia.. Ei sillä, ei itelläkään oo koko päivänä ollu kovin kehuttava olotila. :S

Tekis mieli mennä sohvalle makaa ja käskee iskää tai äippää tuomaan jotain krapulaan helpottavaa ja kattomaan Tyttö sinä olet perseenreikä :D

Toivottavasti muillakin oli hauska viikonloppu ja onnea kaikille valmistuneille ja ylioppilaille!:)
Loppuun hyvän biisin sanat, jotka on aika-ajoin jotenkin aika omaa elämää läheltä liippaavia..

Darling, darling, doesn't have a problem
Lying to herself 'cause her liqueur's top shelf
It's alarming honestly how charming she can be
Fooling everyone, telling them she's having fun

She says you don't want to be like me
Don't wanna see all the things I've seen
I'm dying, I'm dying
She says you don't want to get this way
Famous and dumb at an early age
Lying, I’m lying

The boys, the girls, they all like carmen
She gives them butterflies, bats her cartoon eyes
She laughs like god, her mind's like a diamond
Buy her tonight, she's still shining
Like lightning, ohh, like lightning

Carmen, carmen, staying up til morning
Only seventeen, but she walks the streets so mean
It's alarming truly how disarming you can be
Eating soft ice cream
Coney Island Queen

She says you don't want to be like me
Looking for fun, getting high for free
I'm dying, I'm dying
She says you don't want to get this way
Street walk at night, and a star by day
It's tiring, tiring

The boys, the girls, they all like carmen
She gives them butterflies, bats her cartoon eyes
She laughs like god, her mind's like a diamond
Buy her tonight, she's still shining
Like lightning, ohh, like lightning

Baby's all dressed up with nowhere to go
That's the little story of the girl you know
Relying on the kindness of strangers
Tying cherry knots, smiling, doing party favors
Put your red dress on, put your lipstick on
Sing your song, song, now the camera's on
And you're alive again

Mon amour, je sais que tu m'aimes aussi
Tu as besoin de moi
Tu as besoin de moi dans ta vie
Tu ne peux plus vivre sans moi
Et je mourrais sans toi
Je tuerais pour toi

The boys, the girls, they all like carmen
She gives them butterflies, bats her cartoon eyes
She laughs like god, her mind's like a diamond
Buy her tonight, she's still shining
Like lightning, ohh, like lightning

Like lightning, ohh, like lightning

Lying to herself 'cause her liqueur's top shelf
Darling, darling, doesn't have a problem

218 kommenttia:

 1. Todellako ensimmäiselle vasta esitteli sinut? Ja kyseessä vielä joku random, josta ei tiedä mistä se tuli ja minne se meni..Selvä peli! Mikolla ei ole aikomustakaan ottaa vaimosta eroa sinun takiasi. Jos ero joskus tulee se tulee joko siitä jotta teidän suhteenne paljastuu vaimolle tai muusta syystä mutta en usko jotta merkitset mikolle niin paljoa jotta olisi sinua kenellekkän esitellyt. Pahoittelut :( Koeta pärjätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi lol mikä kommentti :D Ihania nää jotka tulee analysoimaan kaiken mahdollisen ja sit tulee kertomaan omia pikku päätelmiään FAKTOINA.

   Salli mun nauraa. Heheheheheh!

   Poista
  2. Lol itelles! Tää vaan on niin selvä peli nytten :( Jos olisin tiennyt tän jottei sua oo kellekkään edes esitelty niin en olis edes tätä blogia viittiny seurata alusta alkaen. Mut oikeen hyvät jatkot sulle! Toivotaan jotta löydät joskus sellaisen miehen vielä joka palauttaa mikon jälkeen sun luottamuksen miehiin. Pidä ittes naisena kumminkin :)

   Poista
  3. Vai että selvä peli :D Selvä! Sitä samaa sulle.

   Poista
  4. Tää nyt on vaan aika perus kuvio. Mä oikeesti jopa pienen hetken ajattelin jotta tää juttu olis voinut ratketa sun eduksi mut mies joka ei esittele "elämänsä rakkautta" edes muutamalle kaverille jos on tämän upean naisen takia jättämässä perheensäkkin, niin ei todellakaan ole jättämässä perhettään. Vaikka tältä istumalta köpöttelisit vaimon juttusille niin mikko-sika kieltäisi edes tuntemasta sinua. Olisit vain joku ihastunut teini-wannabee joka on saanut pakkomielteen vanhemmasta miehestä. Nehän naurais yhdessä vaimonsa kanssa sulle, vaimo ei uskoisi sua koska oot niin nuori. Sun ikäs toimii sua itteäs vastaan tässä jutussa. Jos olisit vanhempi vaimo saattaisi jopa hetken epäilläkkin miestään. Mut pidä silmät auki, jos mahdollista kuvaa teitä yhdessä jotta voit mikon paskamaisuuden ennen pitkään myös vaimolle todistaa. Tää on vaan turha riepotus sulle tyhjästä. Tosin ehkä tää opettaa sulle jotain kumminkin vielä.

   Poista
 2. aika suuren riskin Mikko otti kun tuli sun ja Tän vieraan miehen kanssa grillille, kuka tahansa tuttu olis voinu jostain kulman takaa pöllähtää paikalle ja varsinkin nyt kun kaikki valmistuneet ja muutkin juhlijat oli liikenteessä. että siitä jo voi päätellä, että ehkä Mikko ei enää niin paljon pelkää sun kanssa kiinnijäämistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Voihan se olla tai sit se oli vaan niin kännissä ja sen takia ei oikein tajunnu tota tilannetta kunnolla.

   Poista
 3. Oikein suloista katseltavaa varmasti räkäkännissä oleva mies joka ei edes kyennyt syömään ruokaansa ilman sotkua xD

  On minun mies ollut muutaman kerran tuollaisessa kunnossa, eikä se kyllä mitään suloista katseltavaa ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö ymmärrä sarkasmia? :D

   Poista
  2. Mitäs pahaa nyt tässä kommentissa oli? :)

   Poista
  3. sarkasmi taitos vaatii kyllä hiomista

   Poista
  4. Olen samaa mieltä :)

   Poista
 4. Mikko ei kuulosta kyllä hyvältä isältä näiden tarinoiden perusteella, oma isäni ei minun ollessa pieni mennyt juomaan päättäripäivänä ja ollut seuraavana päivänä kamalassa darrassa. Nykyään käy tietenkin ulkona ja välillä darrassakin, kun me lapset ollaan ikäluokkaa 93-96 eli vain yksi meistä on enää alaikäinen. Ok, vanhemmat saavat tietenkin juhlia mutta en haluaisi että kukaan lapsi joutuu katsomaan isäänsä darrassa/päihtyneenä/oksentelemassa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, totta kyllä tuo!
   Ei lasten tarvitse nähdä sellaista örveltämistä.

   Poista
  2. Voi luoja mitä kukkahattutäteilyä taas.

   Jos sun oma isä ei oo tehnyt jotain ja joku toinen isä tekeekin, se ei tee kenestäkään huonoa isää. Mikko ei koskaan oo lastensa edessä kännissä sekoillut, eikä niin tuu tekemäänkään.

   Toisekseen, mistä edes tiedät et onko lapset ollu tänään kotona näkemässä Mikon krapulaisena? Ja mitä pahaa siinä nyt oliskaan jos lapsi näkee vanhempansa huono-vointisena?

   Ihme lässytystä taas, missä pumpulimaailmassa lapset pitäis kasvattaa ettei vaan vahingossakaan leimaudu huonoks isäks?

   Joo, jatkuvasti kännissä örveltäminen lasten edessä ei oo ok, mut ei ne lapset nyt kaikesta järkyty, eikä lastensaaminen tarkota sitä et pitäis lopettaa oman elämänsä eläminen kokonaan.

   Poista
  3. Ai, taasko vaimo ja lapset ovat olleet omilla teillään? ;)

   Poista
  4. Sanoinko mä niin? :) Ja mitä sitten vaikka oliskin olleet? Pitää taas muistuttaa, ettet sä tiedä Mikon vaimon elämästä ja tekemisistä oikeastaan yhtään mitään. :)

   Poista
  5. No mutta Candy, etpä taida tietää sinäkään.

   Poista
  6. Enköhän kuitenkin sata kertaa enemmän kuin te kaikki lukijat yhteensä. Mut en jaksa tälläsestäkään jankata ja vääntää.

   Poista
  7. Mutta annoit myös ymmärtää, ettei lasten tarvitse katsoa krapulassa makaavaa isää joka oksentelee :)

   Malli iskä oikein xD

   Poista
  8. Kyllä sä tiedät enemmän kuin me :)

   Mutta veikkaisin, ettet tiedä vaimosta yhtään mitään :)
   Ainoastaan Mikon version vain.

   Poista
  9. En julkaise enää yhtäkään kommenttia jossa Mikkoa haukutaan huonoks isäks. Älkää siis tuhlatko omaanne tai mun aikaa niiden kirjottelulla, ne ei tuu näkemään päivänvaloa enkä mä aio lukea niitä ajatuksen kanssa, ne lentää suoraan poistoon.

   Kiitos. :)

   Poista
  10. sanoin kylläkin, mikko ei kuulosta hyvältä isältä. En sanonut että olisi huono isä :)
   Anteeksi jos loukkaannuit, mutta en ole kukkahattutäti, vaan sinua vuoden vanhempi, jos oletettavasti olet siis -94 :)
   "Ei sit tänää nähty Mikon krapulasta johtuvan kyvyttömyyden takia.. " toi vaan kuulostaa pahalta mun korvaan ,anteeks.
   mietin tässä paria vaihtoehtoa: jos Mikko ei ollut kotona niin, perjaatteessa hyvä, koska sitten lapsien ei tarvitsisi nähdä isäänsä krapulaisena ja oksentelemassa.
   Toinen vaihtoehto: Mikko tullut yöllä kotiin, ja makaa päivän dagen efterissä lasten silmien alla. En ole keittiöpsykologi mutta voisin olettaa että pienistä lapsista tuntuu aika turvattomalta kun isä ei olekkaan yötä kotona, vaan tulee aamuyöllä kolistellen kotiin, ja sitten aamulla ei olekkaan "tavallinen isi" vaan huonovointinen, kalpea ja sängyssä makaava? mutta tosiaan en tiedä minkä ikäisiä lapsia joten paha mennä sanomaan.
   Mutta toisaalta, ei tämä niin paha juttu ole, jotenkin vain kun yhdistelee kaikkia näitä tapahtumia ( olen lukenut blogiasi alusta asti) niin en saa Mikosta hyvää vaikutelmaa käytöksensä puolesta :( valitettavaa kylläkin.

   Poista
 5. Toivottavasti Mikko valitsee sinut :)

  Eihän tuollaisella miehellä vaimo edes tekisi mitään enää :)
  Reissaa minkä ehtii, vaimo käy yksin lasten kanssa reissuilla, ukko juopottelee niin ettei taida kovin kohtuuden rajoissa pysyä yms. :)

  Parempikin lähteä kiertoon, olisi vaimolla mahdollisuus saada kunnon mies ja miehen malli lapsilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla enää totta... :DD

   Poista
  2. Noh, vastaa nyt :)
   Eikö olisikin vain parempi, että vaimo huomaisi ettei tee Mikolla enää yhtään mitään :)

   Poista
 6. Ajattelin minäkin, pitkään blogiasi seurannut, korteni kantaa kekoon viestien osalta. Mitään haukkumislitaniaa en tänne paukuta, se on turhaa. Teksteistä myös huomaa kuinka analysoit kypsemmin tapahtumia vaikka välillä lipsahdatkin ikäistesi "tasolle". :)

  Toivon kaiken päättyvän hyvin osaltasi. Itsensä kasaaminen voi kestää kauan mikäli kaikki ei menekään kuten olit ajatellut.

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 7. Kuule, nuo elämä kuntoon kuurit on niin naurettavia. Nimim. 300 kertaa yrittänyt. :D Tsemppiä vain. :)

  VastaaPoista
 8. Ai että kavereineen nuoria misuja kattelemaan =D
  Ja kun toiset tytöt ei tarttunu syöttiin iski kamala ikävä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla on mies, niin se tekee aika varmasti ihan samaa - ellet ole niitä eukkoja jotka ei päästä miestänsä mihinkään ja ne alistuneena näköttää kotona kun akka istuu koneella ja kyttää blogeja ja keskustelupalstoja joille kirjottaa kaikkea paskaa ja loukkaavaa anonyymina :D

   Poista
  2. Eikö olekin todella outoa ajatella että mies ei haluakaan lähteä ulkoilemaanilman vaimoaan, vaikka olenkin monta kertaa sanonut sille että mene nyt jo kavereitten kanssa?
   Ainiin, mutta eihän tällaista voi missään tapahtua =D

   Poista
  3. En ole kuullutkaan, että kukaan, ainakaan yli 25v mies varta vasten harrastais koulujen päättäjäispäivänä lähtis tyttösiä katsomaan, enkä ole kuullut, että kenenkään tutun mieskään lähtis miesporukassa "kylille" ko asiaa toimittamaan. Aina oppii uutta :)

   Poista
  4. Voi Candy Candy, kannattaisi varmaan vähän katsella muitakin miehiä, voisit iloisesti yllättyä. Eivät olekaan samanlaisia kuin Mikkoliini :)

   Poista
  5. Tämä on taas sarjassamme niitä juttuja mitä miehet ei ehkä hehkuta tyttökavereilleen tai kihlatuilleen tai aviopuolisoilleen. Mies on mies eikä se karvoistaan mihkään pääse, ne tulee aina, AINA katsastamaan naisen päästä varpaisiin, enkä nyt meinaa, että sen tarttis meinata mitään. Se on vaan miehen luonne. Iästä riippumatta. Jos luulette, että oma kultimurusenne kulkee jossain ihmisten ilmoilla ikään kuin silmälaput silmillä ettei vain vahingossakaan vilkuile, olen pahoillani kun puhkaisen kuplanne jos onnellisesti killutte. Embrace it. :)

   Poista
  6. Ihan satavarmasti minun mieheni tiirailee välillä naisia :)
   Mutta hei, että ihan sen takia lähtisi ryyppäämään, että saisi kytätä xD
   Kyttään minäkin komeita miehiä, persettäkin saatan vilkaista :)
   Mutta ei, parisuhteessa olemme, emme lähde vartavasten kyttäämään kylille :)

   Poista
  7. En kyllä tunne yhtään yli kolmekymppistä (!) miestä, jota kiinnostaisi lähteä vartavasten teinejä bongaamaan... Voin kuvitella millaisia on miehet jotka tuota tekee :O (mielikuva ei ole imarteleva)

   Poista
  8. Vähän ny kuitenkin veikkaan, et "mikkosella" on ollu tiedossa et candy on liikentees just tuona vloppuna ja sen takia oli myös itse ihan sen tapaamisen toivossa! :) Tuskin kukaan ny muuten lähtis varta vasten teinejä kytikselle...

   Poista
  9. Hei ano 23.29
   Johan Candy on itse täällä huudellut, että kukapa mies EI katselisi teinejä ;)

   Poista
 9. Kivat kaverit kyllä, kun houkuttelevat naimisissa olevaa miestä pillujahtiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet on miehiä aina.. saa nyt läppää heittää, vaikka kännissä jotkut toki erehtyvät ihan pettämiseen asti -.-

   Poista
  2. Haha :D No ei kai ne nyt mihinkään varsinaiseen pillujahtiin houkutelleet kun varattuja suurinosa ovat itekin, kunhan vaan houkuttelivat mukaan pitämään hauskaa ja siinä sivussa _katselemaan_ nuoria ja kauniita naisia - mikä ei haittaa mua yhtään, ihan normaalia toimintaa mieheltä ku mieheltä :D

   Ja oli ne kuulemma katselun lisäks saaneet nauraakin nuorille kännisille pimuille ja niiden toilailuille.

   Poista
  3. http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2012053115655098_lz.shtml tossa olis sulle Candy juttu, johon voisit kirjottaa oman tarinan:) jos haluat. Samalla saisit pohtia asioita syvemmin.

   Poista
  4. Noo en mä oikein syttyny tolle ajatukselle.. Mulle riittää tää blogin kirjottelu oikein hyvin. :) Mutta kiitos kuitenkin, joku muu voi ton bongata täältä ja käydä kirjottelee.

   Poista
  5. sehän tässä hauskaa on että itse kuulut myös noihin nuoriin kännisiin pimuihin jotka toilailee :)

   t. toinen nuori känninen pimu jonka krapulan määrä oli hirvittävä

   Poista
 10. Alko itteäkin ahditamaan noi esittelyt... tuntuu sun puolesta siltä, et hyi:D mut tossa iässä (itsekin vasta kohta 21) ihastuksia tulee ja menee, ensirakkaus saattaa tuntua tosi suurelta eikä siitä halua millään luopua... mut haluan kysyä, et ootko miettiny (unohdetaan ne kaikki kritisoijat ja haukkujat tähän väliin) et tapaisit joskus ehkä itteäs vaan muutaman vuoden vanhemman, kuitenki kypsän pojan, johon ihastuisit samalla tavalla? :) mun kaveri (21v) on menossa naimisiin ensvuonna 37v miehen kanssa, ja sitä ei kukaan kato oikein hyvällä... sulla on tunteita, "Mikollakin" on tunteita, mut onko ne ohimeneviä vai tarkotettu pysymään..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai oon miettiny ja miksen vois vaikka tavatakkin. :) En oo mikään ikärasisti, vaikka oon huomannu et vanhemmat miehet on kyllä yleisesti ottaen enemmän mun mieleen kun suunnilleen samanikäiset, lapselliset jätkät.

   Mut jokainen on oma yksilönsä, enkä pistäis pahaks jos Mikon kanssa eroisin ja löytäisin miehen, joka olis mun kanssa suunnilleen samoja ikiä - pääasia et kemiat kohtaa ja synkkaa hyvin, iästä viis. (paitsi en kyl pystyis olee itseäni nuoremman kanssa:D)

   Ikävää kuulla kaveris tilanteesta. Tossa sen taas huomaa miten ahdasmielisiä ja töykeitä ihmiset on. Ikäerot nähdään niin mustavalkoisesti ja kehdataan kauhistella ja (ilmeisesti?) puhua pahaa rakastuneesta parista, -miettikää- IKÄERON TAKIA?!?! Oikeesti ei huh huh.

   Kaks aikuista ja rakastunutta ihmistä saa tehdä mitä haluaa, pahanilmanlinnut vois mun puolesta painuu perseeseen arvostelemasta muita ja keskittyä vaikka vaihteeks omaan elämäänsä ja sen elämämiseen ja lopettaa muiden elämään ja tekemisiin puuttumisen ja ilkeän kommentoinnin.

   Ei meidän tunteet oo mitään ohimeneviä, ne on pysyny jo pitkään ja luulen että ne on tarkoitettukin pysymään.. :)

   Poista
  2. " Ei meidän tunteet oo mitään ohimeneviä, ne on pysyny jo pitkään ja luulen että ne on tarkoitettukin pysymään.. :)"

   Näin Mikko ja Mikon vaimokin joskus kuvitteli ;)

   Poista
  3. "Ei meidän tunteet oo mitään ohimeneviä, ne on pysyny jo pitkään ja luulen että ne on tarkoitettukin pysymään.. :)"
   - Oot kyl ihana naiivi ajatustes kanssa!! :D

   Voin kertoa sulle ihan tositarinan toisena naisena olemisesta. Tapasin itseäni muutaman vuoden vanhemman miehen vuosia sitten. Treffattiin kuukauden päivät ja tutustuttiin paremmin toisiimme. Mies oli tahollaan naimisissa ja kahden suloisen lapsen isä.
   Kuukausi tapailustamme mies tuli luokseni ja kertoi että oli jättänyt erohakemuksen vaimonsa kanssa. Siitä alkoi meidän taival.
   Suhde ei kauaa kestänyt ja voin sanoa että ehkä oli parempikin niin, mutta siinä oli yksi harvinainen mies joka todellakin piti lupauksensa jättää vaimonsa. En ole todellakaan ylpeä siitä mitä mies teki ja sanoinkin miehelle moneen kertaan ettei ottaisi eroa lastensa takia.

   Mutta niin vain kävi että minä "voitin". Mikko on vehdannut kanssasi jo kaksi pitkää vuotta, eikä vieläkään ole eroa ottanut. Miksi kuvittelet sen tapahtuvan nyt? Miten jaksat edes odottaa enää?

   Et halua kuunnella neuvoja tilanteeseesi, mutta kannattaisi todellakin sinunkin alkaa miettimään teidän "suhdettanne" toisesta näkymästä. Jos mikkosi olisi sinuun täysin rakastunut ja haluaisi erota vaimostaan niin se olisi jo tapahtunut aikoja sitten. Mutta joko mikkosi on munaton ja saamaton idiootti tai sitten yksinkertaisesti ei halua erota, koska rakastaa vaimoaan edelleen.

   Ja toinen asia josta haluaisin sinulle sanoa on rakkaus. Kai ymmärrät että rakkautta on myöskin päästää toinen elämään elämäänsä onnellisena vaikket sinä siihen kuuluisikaan? Ikää minulla on sen verran paljon että olen myöskin tuollaisen joutunut kokemaan, eli annoin miehen mennä siihen suhteeseen joka hänet teki onnelliseksi vaikka rakastin tätä miestä ylikaiken enkä olisi halunnut niin tapahtuvan, mutta miksi estäisin miehen onnen omalla itsekkyydelläni?

   Nykyisin olen hyvässä suhteessa jossa kumpikin osapuoli on onnellisia ja rakastuneita. Mieheni ei lähde kavereidensa kanssa ulos pillujahtiin, vaan ottaa kavereidensa kanssa saunabisset tms. Toki käy myöskin baareissa, mutta sanonut ettei halua ilman minua mennä baariin. Miksi? Sen takia, ettei halua minulle pahaa fiilistä. En häneltä ole evännyt yhtäkään menoa vaan hän on itse kieltäytynyt lähtemästä jos en mä lähde mukaan.

   Toivottavasti tekstini saisi sinut tajuamaan tilanteesi eri valossa (tiedän, turha toivo!!) ja tajuaisit että tuhlaat elämäsi parhaimmat vuodet vain haaveilemalla yhteisestä tulevaisuudesta naimisissa olevan miehen kanssa joka ei edes ole eroa halukas ottamaan. Sinä olet vain arjen pakokeino, et mitään muuta.

   Poista
  4. Niin kaksi AIKUISTA ja VAPAATA ihmistä saa tehdä mitä haluaa.. On totta jotta toinen teistä (mikko) on aikuinen, iällisesti vaikkei muuten sitä olekkaan. Sinä sen sijaan olet se "vapaa" osapuoli, jollei nyt mietitä tätä teidän ihmeellistä kuviota jossa sinä olet lapsi ja mikko naimisissa. Ei unohdeta realiteetteja vaikka ne prinsenssa-ikäisillä pakkaa välillä pilvilinnoissa unohtumaan. Toivon sinulle kaikkea hyvää, avaa rakas lapsi se sateenvarjosi kohta pian tulee sade.

   Poista
  5. Candy, yleensä ikäerosuhteita katsotaan pahalla, koska ne tuppaavat alkamaan toisen osapuolen ollessa alaikäinen (kuten myös sinä ja sun "Mikkos", sie olit alaikäinen, "Mikko" ei.) Toisinaan suhteet kuitenkin kestävät yllämainitulle tasolle, että he päättävät mennä naimisiin. Silloin ihmisillä saattaa olla vanhat asenteet, jotka ovat olleet seurustelun alusta lähtien (toisen ollessa alaikäinen), eivätkä he tajua katsoa asiaa uudelta kantilta.

   Nyt ennen kuin sanot, ettei alaikäisen ja reippaasti täysi-ikäisen (+25) suhteessa ole mitään väärää, no, normaalin moraalikäsityksen mukaan on. Ja vielä ennen kuin väität etten tiedä asiasta mitään, niin rupesin 16-vuotiaana seurustelemaan itseäni 9-vuotta vanhemman miehen kanssa, joten tiedän mistä puhun. Vieläkin onnellisesti yhdessä näiden muutamien vuosien jälkeen. Meillä erona vaan se, että isäni tunsi miehen aikaisemmin samasta harrastuksesta, ja tiesi hänen olevan "kunnollinen poika", kuten hän asian äidilleni ilmaisi.

   Poista
 11. mä ymmärrän täysin että joku kirjoittais tällästä blogia, ei tästä varmaan voi ihan jokaselle avautua. oon lukenut tätä jonkun kuukauden ja tää on ihan viihdyttävää. En oo kumminkaan niin paljon koskaan välittänyt että kommentoisin, erehdyin nyt sitten kumminkin lukemaan näitä kommentteja muista kun tästä... Miten ylipäätään ketään voi kiinnostaa yksityiskohdat tai yhtään mikään tässä. mulle on ihan pillun hailee onko tää totta vai ei. Miksi aikuiset ihmiset tulee ruikuttaan kirjoittajalle jostain yksityiskohdista, mitä se muuttaa tai tekee teistä anonyymiestä parempia ihmisiä että ne kertoo toiselle anonyymille mikä on niiden mielestä oikein tai väärin. Onhan se totta että tää on julkinen blogi johon joku avaa pienen osan elämäänsä ja kaikilla on oikeus tulkita jokainen sana miten tykkää ja viilata sitä pillkua mihin suuntaan haluaa mutta MIKSI. Herätkää todellisuuteen ja tehkää jotain mutua.

  VastaaPoista
 12. Öööööh... tota... Kuka yli 30v lähtee päättäjäispäivänä bongaileen pimuja??? Kuka perheellinen mies tai kuka muutenkaan järkevä tuon ikänen AIKUINEN?! :D Salli mun nauraa. Älä edes vaivaudu kommentoimaan mitään, ei tarvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä täysin samaa tässä mietin :---D täytyy sanoa että en ole ennen kuullut kyllä moista!! ERIKSEEN TIETYSTI miestenillat sun muut mutta päättäjäispäivänä bongailemaan kännisiä misuja... :D huh

   Poista
  2. Tää oli todella hyvin sanottu :D !

   Poista
  3. komppaan täysin!

   Poista
  4. No huhhu mitä sontaa. todellakin miehet on aina miehiä ja voin kuvitella monta yli 30v pitämässä hauskaa, vaikka katselemassa vain nuoria (kännisiä) naisia. mitä te oikein luulette?

   Poista
  5. Ja miks ees pitäis päästä pongailemaan muita kun kerta löytyy jo se yks ja oikea ja niin ihana teini, johon on sydänjuuriaan myöten rakastunut, että vaimonsakin jättää?? Aika huonoa läppää "Mikolta". Mä olisin suuttunut. :/

   Poista
  6. Toivottavasti oli vitsi, että bongailee ylioppilastypsyjä. Oma mieheni on 35v ja kahden vuoden päästä oma lapsemme viettää lakkiaisiaan.....aika pervo ajatus, että alkais katella tyttärensä kavereita sillä silmällä.

   Poista
 13. Hahah, joo, kyllä nyt ymmärrän miksi meidän lukijoiden pitäisi olla niin kauhean kateellisia Mikosta xD Kuulostaa ihan oikeesti kuvottavalta mieheltä. Etkä voi sanoa että ei tiedetä mitään, sellasen kuvan oot itse antanu teksteissäsi. Kaikki tykkää tietty eri asioista, ja jos Mikon tapainen "mies" vetoaa suhun niin se on ihan jees, mutta älä vaan kuvittele että kaikki muutkin haluais sellasen miekkosen :D

  Ja ihan vaan tiedoksi, on olemassa miehiä jotka ei suhtaudu Mikon ja sen kavereiden tavoin vieraisiin naisiin, jotka on käytännössä melkein lapsia. Niitähän noi nyt valmistuneet on, sen näen jopa minä vaikka en ole edes 30-vuotias vielä.

  Voit toki vastata tähän että "eläkää vaan kuplassanne, kaikki miehet puhuu ja käyttäytyy noin ettekä te sille mitään voi", mut voin kertoa että kaikki EI puhu eikä käyttäydy noin :) Etkä voi sitä kiistää koska et tunne jokaista miestä maan pinnalla. Mun miehen mielestä tollanen käytös mitä Mikko ja sen kaverit toteutti, on ällöttävää. Kyllä munkin mies saa katsella kauniita naisia, katsonhan itsekin komeita miehiä, mutta asiasta ei tarvitse puhua noin kuvottavaan sävyyn. Eikä kaikki miehet todellakaan katsele tyttöjä jotka vois ikänsä puolesta melkein olla omia lapsiaan. Naisissa ja tyttölapsissa on suuri ero, jota sä et itse vielä tyttönä pysty näkemään. Että kukas tässä elää kuplassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin ja sitten ku hyväksytään se tosiasia että miehet katselee muitaki naisia niin sitten ruvetaan ettimään jotain muuta mistä nillittää. hohhoijjjaaa.....

   Poista
  2. Niin ihanan kuuloinen mies, että totta munassa olen kateellinen ♥

   Vaihtaisin oman mieheni tuollaiseen heti!!!
   Miten tuollaisia miehiä löytää?

   Eiku anna mä yritän keksiä! Minari päälle ja keikistelemään? :D

   Poista
 14. Kannattaa tottua tohon näyttelyesineenä toimimiseen, sitähän se tulee sit täyspäiväsesti enempi tai vähempi olemaan..

  VastaaPoista
 15. http://www.youtube.com/watch?v=oxIHG0-ndYM

  VastaaPoista
 16. Olen tätä blogia lueskellut ihan tyynenä ja tietenkin uteliaana, sen suuremmin kantaa ottamatta suuntaan tahi toiseen. Mutta no niin, mulle sitten jostain syystä juuri tämä postaus katkaisi kamelin selän. Ja tarkkaan ottaen tuo tuntemattomalle kännikaverille näyttelyesineenä esittely, että katso kuinka nätin olen saanut. Olen pahoillani, nyt liityin minäkin dumaajien kuoroon. Tyttö rakas, kuuntele itseäsi, jos sinusta jokin tilanne tuntuu inhottavalta, silloin se tilanne todella on inhottava. Se tuntuu minustakin inhottavalta, kun luen siitä. Ei kyllä kuulosta siltä, että "Mikko" olisi rakentamassa kanssasi mitään oikeaa suhdetta, vaan tasan siltä, että hän elää itselleen ja vain itselleen, hetki kerrallaan. Mansikat kakuista ja rusinat pullista ja sitä rataa. Kaikkea hyvää silti, kyllä sä pärjäät tässä elämässä, sä vaikutat niin uteliaalta ja reippaalta tyypiltä. Helpolla et tule kyllä pääsemään, mutta se nyt ei ole mikään kovin kiinnostava tavoite muutenkaan. Mutta mieti nyt seuraavalla kerralla miten pitää toimia tilanteessa jossa susta tuntuu että sua kohdellaan näyttelyesineenä.

  VastaaPoista
 17. Oon lukenu tätä iiiihan sikakauan ja toivon oikeesti että kävi miten kävi, jatkat tätä blogia ! Mun fiilikset tän asian suhteen on vaihdelleet, siis onhan toi moraalisesti niin väärin kun olla ja voi mutta kun kaikki asiat ei oo ihan niin mustavalkosia, ihmiset ei voi tunteilleen mitään. Kurjalta ajatukselta tuntuu et Mikko elää kaksoiselämää mut ehkä tolle kaikelle IHAN OIKEASTI on hyvä selitys :) Ja sit mitä tulee tohon juomiseen...hiton idarit! Mulla on itsellä pieni poika ja toinen tulossa, ja en itte pahemmin käytä alkoholia mut mies kyllä käyttää JA ei juo kotona kun ehkä pari saunaolutta ja sit suuntaa muualle kännäämään jos sen tarve on! Parempi se nyt jumaliste on muualla ryypätä kun kotona missä lapset on!!! Meillä on ihan sovittu et muualla kännätään, yöllä hiljaa kotiin ja suoraan petiin. Ja vaikka ois huonovointinenkin niin eihän tuo sitä meinaa et se lapsiin suuremmin vaikuttaa, vanhemmilla kun on taito organisoida vaikka herkuttelu-leffailupäivä tms vastaavaa. Lakatkaa nyt itkemästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunteilleen ei, mutta teoilleen kyllä voi! Ihan oikeasti mikään syy ei oikeuta pettämään eikä valehtelemaan, IHAN OIKEASTI, EI OLE sellaista syytä mikä oikeuttaisi noin kusipäisen toiminnan. Pelkkiä tekosyitä sekä vastuun pakoilua!!

   Eipä silleen, inhotusta herättää koko juttu ja ennen kaikkea ällötys mieheksi koko mikkonen.

   Poista
 18. ei tsiisus vuoden paras :DDDDD
  Huoh ressukka candy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ite joka toista haukkuu!

   Poista
  2. Voi ei... Candy ootko varma että oot 17, etkä vaa 7? Hohhoh toi sun huumori menee kyllä multa välillä vähän ohi, etkä kuulosta kun vaan tosi lapselliselta. Mutta kaikkea hyvää vaan ja kai lopulta sitte paljastat että tää oli läppä? Siis sen toivossa luen, että joskus jossai päviityksessä oiskin tää paljastus :D
   Joo ja et sitte osannut parempaa jätkää itelles kuvitella, meinaan tää "Mikko" on aivan todella hurmaava hahmo, sen ja sen lasten suhde on varmaan loistava, yms. :DD
   Ja ootkohan hei miettiny, että sulla ja "Mikolla" synkkais tän sun tarinan mukaa ei siks, että sä oot niin kypsä ja syötävänhyvän näkönen, vaan siksi, että "Mikko" on ikäistään lapsellisempi, nimittäin siltä kuulostaa tän blogin perusteella. :D
   Elä ota ittees näit, koska nää on tarkotettu vaa rakentavaks kommentiks, jos joskus haluut vaikka romaania alkaa kirjottaa, sun mielikuvitus on ainaki paikallaan.
   Joo, ja kaikkee hyvää vaan, ja onnee elämälle :DD

   Poista
 19. En minäkään voi kuvitella, että viime lauantain ylioppilasjuhlissa olleet aikuiset miehet olisivat voineet millään muulla tavalla kuin isällistä hellyyttä ja haikeutta tuntien katsella nuoria, valmistuineita naisia.

  Ajatus, että olisivat edes vitsailleet mistään bongailemisesta kyllä on aika mahdoton. Tiedän toki porukoita, missä tälläistä vitsikästä vitsiä (jossa aina on vähintään puolet totta) heitetään, mutta itse en sellaista kaveria katselisi, jonka on kakaroiden kemuihin päästävä remuamaan.

  Tuosta esittelystä vielä: inhotus varmaan onkin oikea tunne, sillä minua ällöttäisi, jos oma mieheni yrittäisi minua pyörähdelyttää jonkun känniääliön tuijottaessa, yök helevetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa joo tosi mahdotonta et normaalit aikuiset heteromiehet ei kattelis pikku minihameissa ja korkkareissa keikkaroivia, kauneimmilleen laittautuneita, täysi-ikäisiä nuoria naisia muutenkuin isällisestä hellyyttä hehkuen.

   :DDDDD

   Poista
  2. Sun pitäisi ihan tosissaan katsella vähän muitakin miehiä, niin saisit normaalin kuvan heistä...

   Poista
  3. No kyllä se aika mahdotonta on, kun omat tyttäret ovat vain muutamaa vuotta nuorempia. Lisäksi samaiset miehet muistavat, miten toivottoman nuori ja naivi itse oli samanikäisenä.

   Sama juttu toisin päin: kyllä minä, normaali aikuinen heteronainen katselin pelkkää äidillistä hellyyttä hehkuen niitä komeimmilleen laittautuneita, täysi-ikäisiä nuoria miehiä. Eipä tullut mieleen bongailla tai vonkailla, tsiisus meyry sentään.

   Poista
  4. Samaa mieltä anon 0.26 kanssa. Candy, usko jo että normaalit aikuiset heteromiehet (siis ne reilusti yli kolmekymppiset) ei katso sillä silmällä niitä vielä lapsen näköisiä "minihameissa ja korkkareissa keikkaroivia nuoria naisia". Mikäs sä olet sanomaan että kaikki miehet katsoo? Tunnet Mikon. Me muut ehkä tunnetaan muita, aikuisempia, miehiä, jotka tietää mikä on sopivaa ja asiallista käytöstä ja puhetta ja mikä ei.

   Poista
  5. Juu, näin on. Ja toisekseen, ei mun ystäväpiirissä olevat 30 + perheelliset miehet todellakaan lähde koulujen päättäjäisiltana kaupungille katselemaan teinityttöjä. Sori vaan, se ei ole ihan tavallista tai normaalia.

   Ja toi esittely... Se sun Mikkosi kuulostaa kyllä ihan ehdalta juntilta :)

   Poista
  6. "Onpa joo tosi mahdotonta et normaalit aikuiset heteromiehet ei kattelis pikku minihameissa ja korkkareissa keikkaroivia, kauneimmilleen laittautuneita, täysi-ikäisiä nuoria naisia "

   Sitten kun Candy saat vähän lisää ikää, ymmärrät että roiskeläppä on kaukana seksikkyydestä ja lähentelee enemmänkin huorahtavaa.
   Kyllä sitä osaa aikuiset naiset (yli 25-vuotiaat) vaan pukeutua huomattavasti paremmin kuin 18-vuotiaat teinit.
   Aikuiset naiset näyttävät aina tyylikkäiltä, itsevarmoilta ja itseään ylpeinä kantavilta, se on sitä oikeaa seksikkyyttä. Kysy keneltä tahansa mieheltä.

   Seksikkyyttä ei ole ylimeikattu naama, tupeerattu tukka, horokengät ja roiskeläppä. Tuo sinun yllämainitsemasi look kyllä ainakin meidän ystäväporukkaa naurattaa poikkeuksetta aina, kyllä se myötähäpeä vaan tuo parhaat naurut. Ja niin teki myös viime viikonloppuna, jolloin meidän seurueessa suurin osa oli vielä miehiä ja aika avoimesti kommentoivat teidän nykyteinien huonoa pukeutumista. Kaunis näky kun perse vilkkuu ja tytöillä meikit naamalla, ah!

   En yhtään ihmettele että kouluissakin jo puututaan sinun ikäistesi pukeutumiseen, teillä on kyllä niin vääristynyt käsitys siitä minkänäköinen nainen on kaunis ja tyylikäs. Anteeksi nyt vain.

   Ja sinun mustavalkoisella ajatusmaailmallasi ymmärrät taas asian niin että pitäisi sitten vastakohdaksi pukeutua jätesäkkiin.

   Ei tarvitse vastata, olenhan niin vanha kukkahattutäti 26-vuotiaaksi!

   Poista
  7. Kyllähän hyvä takamus on hyvä takamus, oli se sitten 17-vuotiaalla tai 37-vuotiaalla..
   Mieheni kanssa olemme tästä keskustelleet, että miten hirveä olo tulee, kun katsoo jotain ns hyvää kroppaa; kireetä paitaa jne ja sitten katsoo ko kropan omistajan kasvoja :O ja tajuaa että heRRajjumala, onko tuo edes 18?!! Että pukeutuminen ja sitä kautta vartalo on aikuisen, mutta se lapsenpyöreys kasvoissa.. se säpsäyttää ja saa katseen kääntymään välittömästi pois.

   Poista
 20. Oon lukenu sun blogia pitkään mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa.. Miten voit oikeesti olla semmosen miehen kanssa joka pettää omaa vaimoansa ja lapsiansa? Eikö sulla jo hälytyskellot soi että minkälainen Mikko on? Se KUSETTAA ja PETTÄÄ vaimoansa, elää vitunmoista kaksoiselämää. Se mies on ihan päästäsä sekasin, ymmärrän että oot tosi rakastunut ja se sokaisee sua sen verran että et ehkä välitä miten paskamaisesti Mikko oikeesti tekee. HERÄÄ NAINEN! Ja mistä edes voit tietää rakastaako Mikko sua oikeesti vaikka se niin sulle sanoo ja osottaakin? Niin, et voi tietää mistään. Yhtähyvin se voi kusettaa sua niinkun omaa perhettään, mutta eihän sitä kukaan voi tietää mitä se Mikko susta haluaa, mutta sanompahan vaan että voi tyttö-rukka ei sinullakaan kovin paljon järkeä ole päässä kun tuommoseen leikkiin lähit mukaan. Miten voit elää ihmisen kanssa joka on pettänyt omaa perhettään, ihan hyvin Mikko vois tulevaisuudessa pettää sinuakin, ja niin varmaan tulee tekemäänkin. Eikö sekään susta jo kerro jotain että miks Mikko ei oo jättänyt vaimoansa, mitäs luulet että miksi ei ole?

  En voi vaan YMMÄRTÄÄ. Mikko on sekaisin ku seinäkello, en koskis tuollaiseen mieheen en sitten milläään. Pettäjä, kusettaja, ääliö, oksettava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KOSKA MÄ RAKASTAN SITÄ!!

   Mä kyllä tiedän minkälainen se on, ei tää oo sille mikään sairas harrastus enkä mä sille mikään sulka hatussa.
   On paljon asioita, joita te lukijat ette tiedä ja jotka on kuitenkin tosi isoja juttuja ja syitä sille, miks meidän tilanne on tällänen ja joudutaan toimimaan näin.

   Ei tää tietenkään ole mikään käypä selitys teille, mut ei mun kyllä tarvii suhdettani ja meidän kaikkia yksityisasioita tuntemattomille ihmisille selitellä.

   Pakko kysyy et mistäs te kaikki muut sitten tiedätte, että teidän kumppaninne teitä oikeasti rakastaa, vaikka ne teille niin sanoiskin ja osoittaiskin sen?

   Mikä tekee kenestäkään oikean ihmisen arvioimaan toisten suhdetta ja rakkautta? Kaikilla on omansa ja omanlaisensa, eikä oo mitään yhteisiä kaavoja tietyille käytöksille ja tekemisille.

   Kenenkään ei tarvii ymmärtää. Riittää että mä tiedän mitä on meneillään.

   Poista
  2. Sen tietää siitä, ettei se tee mitään tuollaista mitä Mikko tekee sinulle.

   Jos Mikko oikeasti rakastaisi ainoastaan vain sinua, hän ei olisi enää vaimonsa kanssa, mikään syy ei pitäisi häntä siellä.
   Hän ei enää kulkisi perheensä kanssa lomareissuilla, mutta siltikin hän on menossa ulkomaille perheen kanssa. ymsymsyms.

   Oikeasti Candy, mitä kauemmin aikaa kuluu, sitä epätodennäköisempää on, että Mikko eroaa vaimostaan.

   Voi joo erotakin näin parinkin vuoden jälkeen, mutta epätodennäköisempää koko ajan.

   Poista
  3. Candy, ihan oikeasti.
   Miksi kuvittelet että tunnet Mikon paremmin kuin Mikon oma vaimo, joka on sentään tuntenut Mikon vuosia?
   Jos Mikko pystyy ihmiselle, jota on kerran rakastanut niin paljon että vienyt vihille, valehtelemaan niin hyvin ettei epäile mitään, niin miksi luulet ettei hän voisi sinulle samoin tehdä?
   On hän varmaan vaimolleenkin luvannut ettei valehtelisi?

   Ja mies, joka on valmis valehtelemaan lapsilleen, ja tulee olemaan valmis kuittaamaan lasten puheet hölynpölynä (viimeistään siinä vaiheessa kun kertovat että näkivät sinut HopLopissa, kouluikäinen jo muistaa tuollaisia juttuja aika hyvin), niin onko hän todella sinun mielestäsi luotettava?

   Puhumattakaan siitä että kun ne sinun tuttavapariskunnan laspet tapaavat Mikon, ja ovat onnellsisia koska hän on se kiva leipurimies, mitä sitten?
   Mikko valehtelee taas?

   Koska ettehän te koskaan jää kiinni, ei mitenkään.

   Ja Mikko valehtelee surutta muille, mutta ei Candylle, koska kukaan muu ei tunne Mikkoa niin hyvin kuin Candy....

   Poista
  4. Mielestäni Mikon ja vaimon suhteeseen vertaaminen tietämättä asianosaisista mitään on suoraan sanoen tyhmää. Ihmiset menevät naimisiin muistakin syistä kuin suuresta rakkaudesta ja joskus avioliitto voi olla jopa epätoivoinen yritys 'pelastaa' jo kuolemassa oleva suhde. Blogin perusteella Mikko ei käyttäydy vaimoaan kohtaan reilusti, mutta turha silti on ruveta maalailmaan kovin ruusuisia kuvia siitä miten asiat olisivat ilman Candya ja etenkään tekemään johtopäätöksiä siitä että jos Mikko puuhaisi vaimonsa kanssa enemmän suhden jotenkin elpyisi. Jos Blogin läpi suodattunut kuva Mikosta on edes pääsosiltaan todellinen ei Mikon vaimokaan välttämättä ole pelastamassa kariutuvaa suhdetta hirveällä innolla. Mikko vaikuttaa mieheltä jolle naisen ulkonäkö on tärkeä asia, samoin mahdollisuus omiin menoihin ja jonkin sortin vapauteen = ei välttämättä ihan parasta seuraa täysipainoiseen lastenkasvatusprojektiin. Vaikka mies kuinka rakastaisi lapsiaan ja viettäisi heidän kanssaan laatuaikaa joitakin kertoja viikossa ei se paljoa lohduta silloin kun itse on vastuussa arjen sujumisesta, eräässä nelilapsisessa tuttavaperheessäni ero tuli juurikin siksi ettei rouva jaksanut turhaan toivoa apua normaaliin arkeen koko ajan. Nyt ovat kaikki paljon tyytyväisempiä ja välitkin paremmat kun lapset ovat isällään tietyt ajat ja äidillään toiset. Kaikilta ei vastuun jako yhteisessä kodissa onnistu ja silloin on oikeasti parempi erota kuin katkeroitua.

   Ja Candy, jos ihmisille tulee pahat vibat Mikon käytöksestä sinua kohtaan niin etkö voisi edes jotenkin yrittää ymmärtää että eivät kaikki tuomitse Mikkoa vaan siksi että heistä on periaatteen vuoksi väärin että aikuinen (ja ah-ja-voih) perheellinen mies on rakastunut nuorempaan naiseen? Osa tuomitsee siksi että monet Mikon teot vahvasti viittaavat siihen että hän olisi manipuloiva, epäluotettava ja pinnallinen. Sitä taustaa vasten puheet yhteisestä tulevaisuudesta tuntuvat tuhoon tuomituilta jo valmiiksi ja ihmisiä vituttaa kun et itse huomaa sitä. Tietty voi olla että blogin kuva Mikosta on ihan päin helvettiä mutta miksi kuva on muodostunut sellaiseksi on sitten 10 pisteen kysymys? Etenkin kun olet kuitenkin pääosin positiiviseen sävyyn kertonut yhteisistä tekemisistänne.

   Ja vastauksesi suhdekriittisiin kommentteihin todella ovat välillä agressiivisesti puolustuskannalla. Ikään kuin olisit ostanut talon jota esittelet kavereillesi ja he huomauttavat että ”haisee tunkkaiselle ja tapetit kupruaa, voisko olla kosteusvaurio?” ja vastauksesi olisi että haistakaa kaikki paska mulla on kuntotodistus ja ei täällä mitään kosteusvaurioita voi olla kun tää on mun talo. Kaikki ne paskanheittäjät ovat ihan oikeasti pihalla kuin lumiukot siitä mitä teidän välillänne oikeasti on joten miksi suhtautua niin vauhkosti?

   Ja vastauksena kysymykseesi siitä mistä oikean rakkauden tietää...se on monimutkainen juttu. Rakastuminen ei oikeastaan ole kuin rankempaa ihastumista ja se voidaan todeta aivokemioistakin että nyt rytisee. Rakastumisvaiheessa se oma kulta on parasta ja tärkeintä ja ihmeellisintä maailmassa ja hänen eteensä tekee mitä vain eikä kukaan ikinäkoskaan voi olla niin ihmeellisen ihana. Kun ”pää selviää” ja kiihkein rakastumisvaihe on ohi voi vasta todeta onko suhteella tuleivaisuutta, kypsyykö rakastuminen rakkaudeksi. Kun on kestävämmin rakastunut toiseen hän on tärkeä hänen kanssaan haluaa viettää aikaa ja hänelle toivoo hyvää siitä huolimatta että maailmassa on paljon muitakin kiinnostavia, kauniita ja ajoittain jopa mielenkiintoisempiakin ihmisiä joihin voi tutustua ja jopa ihastua ilman että se tarkoittaisi tunteiden kuolemaa sitä rakastettua kohtaan.

   -Cincin

   Poista
 21. Eiköhän olisi jonkin ratkaisun paikka Candy.Mielestäni koko juttu ja hieno blogi on kertakaikkiaan pysähtynyt.Teidän suhde myös jäänyt paikalleen tai mennyt myöskin taakse päin.Ei kyllä nuoren naisen kannattaisi elämäänsä ja nuoruuttansa näin elää.Vastuuta Mikko joka elämän alueelle.Candy tee valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on hyvä olla näin.

   Poista
  2. "mulla on hyvä olla näin" en kyllä usko.. kun lukee noita sun edellisiä postauksia..

   Poista
 22. Olit imarreltu ja otettu, kun KÄNNINEN Mikko, jonka ajatukset olivat vain känniajatuksia, esitteli sut tyttöystävänään jollekkin toiselle känniääliölle? Sun elämäs ei tosiaan taida olla ihan raiteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pakko kysyy et mistä sä tiedät et ne ajatukset oli vaan känniajatuksia? :)

   Poista
  2. Onko Mikko ennen tehnyt noin? Käskenyt sua pyörähtelemään ja esittelemään itseäsi?

   Olet myös itsekin ollut kännissä, muistaakseni olet saanut tyhmiä ajatuksia, myös täällä olet kertonut yhdestä ainakin, ei nyt mainita sitä.
   Oliko se samanlainen yhtäkkinen ajatus?
   Kännissä kun olet ollut, tiedät että tulee tuollaisia.

   Poista
  3. Koska kännissä ajatukset ja teot ei ole selkeitä, ja harvoin niitä selvinpäin tekisi. Vai voitko väittää, että tekisit nyt selvinpäin jotain samaa, mitä olet kännissä sekoillut?

   Poista
  4. Kännissä ei tee mitään mitä ei selvinpäinkin tekis. Känni vaan madaltaa kynnystä tehdä se asia.

   Poista
  5. Noup. Moni ihminen tekee humalassa asioita, mitä ei olisi koskaan pitänyt tehdä. Ihan vain hetken mielijohteesta.

   Minä olen kokenut sen. Tein asian, mitä EN KOSKAAN olisi tehnyt selvinpäin. Enkä tule tulevaisuudessakaan tekemään.

   Poista
 23. Mikko on kahden lapsen isä, mutta tekee silti tollasta? Okei, toi vei pohjan kaikilta niiltä kehuilta, joita oot täällä Mikosta sanonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, millasta? Kahden lapsen isälläkö ei sais olla muuta elämää ku kyhjöttää kotona lasten kanssa? :D

   Poista
  2. Kuka noin sanoi? :D

   Anteeksi nyt vain, mutta yleensä kahden lapsen isä, naimisissa oleva mies ei juokse kyttäämässä teinejä :)
   Kertoo itseasiassa jo aika hemmetin paljon miehen luonteesta.

   Poista
  3. Yleensä? Tunnetko kaikki naimisissa olevat kahden lapsen isät ja tiedätkö niiden jokaisesta liikkeestä? :D

   Ja ihanku yks teinien kyttäämis"keikka" tarkottaa sitä et on aina juoksemassa ja kyttäämässä. Kyllä ne sillä reissulla teki aika paljon muutakin kun kyttäs teinejä, ei kaikkea tarvii ottaa niin tosissaan ja kirjaimellisesti :D

   Poista
  4. Joo joo seli ja seli :)

   Sun pitäisi aikuisten oikeasti ottaa vähän enemmän selvää miehistä, jos pidät Mikon toimintaa normaalina :)

   Poista
  5. Kai ne Mikon kaveritikin on sit kauheen epänormaaleja :D

   Poista
  6. Seura tekee kaltaisekseen......

   Kyllä vaan löytyy niitä känniääliölaumoja, ja sitten löytyy vähän erilaisia ;)

   Poista
  7. Tollanen kertoo ihmisen perusluonteesta todella paljon, ja Mikon luonne ei taida olla mitenkään edustava. Lopeta jo se Mikon puolustelu, ei auta yhtään mitään.

   Poista
 24. Onkohan Mikko jonkin sortin entinen uskovainen, eikä siksi eroa vaimostaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäköhän se ah niin autuas, koko kelkan suunnan muuttava ja Mikon kaikista entisistä pelailuistaan hänet vapauttava suuri syy? Mikään syy ei oo enää noin iso, ja henkilökohtaisesti uskollan vahvasti epäillä että edes sä Candy et tiedä sitä "syytä" koska oot Mikolle vaan välipala.

   Poista
 25. Ootko oikeesti noin reppana, kun et kestä muiden normaaleita parisuhteita? Sä et kestä mitään, sun on pakko vääntää muista ihmisistä jotain ihan vitun kieroa. Esimerkiksi se, että jos joku mies ei katsele muita niin istuu neljän seinän sisällä pahan noita-akan telkien takana, tai se, että ne katkerat ämmät jotka tänne kommentoi negatiivista palautetta leimaat ne heti säälittäviks nolife keittiöpsykologi mammoiks. Kertooko tää jo jotain sun ajattelumaailmasta? Minä, minä, minä ja minä oon vaan oikeessa.
  Sä et tosiaan osaa myöntää välillä olevas väärässä, aina sinä, sinä, sinä, sinä ja sinä olet "oikeassa".
  Voin ihan hyvillä mielin kertoa sulle, että ei, mun poikaystävä ei (paino sanalla ei) katsele muita baarireissuillaan. Sua se taitaa vituttaa, kun sä et olekkaan se ykkös ämmä M:n elämässä.

  Aika vituillaan ja kierossa saa sun aivot olla jos ajattelet oikeesti noin muista naisista. Tai siis pidät selvästi muita naisia uhkana. Älä ulise vastaan kyllä sen saatana rivien välistä lukee.

  Terveisin toinen smart ass :) "what goes around, comes around"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä reppana kun te, jotka ette kestä mun parisuhdetta ja tuutte vääntää siitä jotain vitun kieroa.

   Sun kaksinaismoralismis on niin hassua, et en tiiä pitäiskö itkee vaiko nauraa. :)

   Poista
  2. Voi teini. Kyllä kaikki pyörii sun ihanan persees ympärillä. Känninen säälittävä yli 30-kybänen äijä kyylää jotain pikkulikkoja kaupungilla :D Ei soita sun päässä näköjään mitään kelloja, että mitä vittua tommone vanha luuska ees kattoo mitään nuoria SIINÄ MIELESSÄ?

   En kyllä ymmärrä että mikset sä koskaan osaa vastata siihen, että MIKSI sä kuvittelet että KAIKKI miehet kattoo toisia naisia ja käy baareissa nuohoamassa toisten naisten kanssa, jos kerran on PARISUHTEESSA? Juu me ollaan kaikki keittiöpsykologeja ja ei päästetä miestä nyrkin ja hellan välistä yhtään mihinkään.

   Herää jo äpärä, kyllä sä jonaki päivänä heräät prinsessan uniltas ja huomaat että ihkumikko onkin vain vanha kämänen äijä ja sä tuhlaat siihen aikaa ku voisit kierrellä ITSE kattomassa vaikka niitä "valmistuvia" miehiä ja mennä vaikka hässimään niiden kanssa :DDD

   Poista
  3. Voi tsiisus sentään :D Kaiva nyt ne kivenmurikat sun hämähäkinseittien ympäröimästä roilostas ja relaa.

   Eiks oo aika uuvuttavaa ottaa noin tosissaan toisen ihmisen elämä ja tekemiset? :D

   Poista
  4. Joo-o, mun kaveripiiri koostuu lähinnä about 30-vuotiaista miehistä. Voin sanoo, ettei YKSIKÄÄN niistä ikinä katsoisi sillä silmällä 15-17v teiniä, pokais sellasta tai saatika sitten aloittaisi "parisuhdetta" jonkun teinin kanssa. Varsinkaan ne perheelliset yksilöt. Eli melkein vois kyllä sanoa, et jos aikuinen mies katsoo sillä silmällä teiniä/lasta, tai jopa sekaantuu sellaiseen, niin ei ole kyllä ihan kaikki kohdallaan...

   Poista
  5. Ai ootko sä Candy muka parisuhteessa? :DDDDD hgahahahahahhaa

   PARITTELUsuhteessa pikemminkin. .Mikkohan on naimisissa ja parisuhteessa sen vaimosa kanssa.

   Poista
  6. No Mikolla ei ainakaan ole käytöstapoja, ohan tuo nyt nähty herrajumala. Ei oo äiti muistanu opettaa.

   Poista
  7. Ei oo kyllä käytöstapoja candylläkään. :D Tai sit sillä on niitä kivenmurikoita siellä hämähäkinseittien ympäröimässä roilossaan. :D

   Poista
  8. Kultapieni kun ei se ole mikään parisuhde jos siinä on kolme :D

   Poista
  9. kerro mulle mikä vitun kaksinaismoraalisuus, kun oot uuden sanan taas oppinut? Älä yhtäämn käännä tota meidän syyksi, että "keksitään" täällä susta ja mikosta jotain vitun kieroa. Sähän täällä hyökkäät muiden päälle haukkuen kaikki, kun tulee vähänkin negsu kommenttia teistä ;) aijai. Herää jo lunttu

   Poista
  10. No hei, entä jos Candy on aina vain ollut kolmantena pyöränä?
   Entistenkin panojen suhteen?
   Siksi ei osaa kuvitellakaan millainen on oikea parisuhde?

   Poista
 26. Kännitarinat ei koskaan menetä hohtoaan ;D

  Voi helvetin helvetti! Arvaa ärsyttääkö, että taas jäi ylioppilaiden tiirailut tältäkin vuodelta väliin. Huokaus. No ehkä ensivuonna. Ja onhan ne samat tytöt tuolla bilettämässä koko kesän, mutta ne on vaan niin perkuleen söpöjä ne lätsät päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai niissä on nyt ihan oma hohtonsa ne lakit päässä! :D Ei se oo sama asia ilman sitä lakkia ja tuoreen valmistumisen/ylioppilaisuuden tuomaa itsevarmuutta, hyvää fiilistä ja hehkeää olemusta.

   Poista
  2. ???

   Jee, valkoinen lakki....

   OIkea NAINEN on ihan tavallisessa lippalakissa täynnä itsevarmuutta, hyvää fiilistä ja hehkeää olemusta ;)

   Poista
 27. Hei Candy!

  Mua ärsyttää sun puolesta, kun täällä olevat puhuvat oikeestaan pelkästään paskaa susta :( Tai ainakin suurin osa. Itse olen mielenkiinnolla seurannut tilannettasi ja elämääsi tämän blogin kautta. Haluaisin kovasti tietää, miten oikein suhtauduit aluksi tähän "Mikkoon" :) Minulle eräs mies, sanotaanko vaikka "Late" on alkanut juttelemaan, on 30-vuotias ja parheellinen. Itse olen alaikäinen, enkä liiemmin ole ainakaan vielä sulatellut tämän aikuisen puheita, joten miten sinä oikein suhtauduit Mikon puheisiin? :)
  Hyvää kesää ja hei, tsemppiä!! :)

  Oneshot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikkamoi. :)

   Höh, älä turhaa ärsyynny mun puolesta, en mäkään enää jaksa. Antaa räksyttäjien räksyttää jos ei oo kerran parempaakaan tekemistä :D

   No olinhan mä ihan puulla päähän lyöty ku Mikko otti muhun ekaa kertaa yhteyttä. Imarreltu kans, en olis ikinä uskonu et noin paljon mua vanhempi, perheellinen ja komea mies näkis mussa, nuoressa tytössä jotain mielenkiintosta.

   Eikä se siis sanonu mitään ällöttävää tai ahistavaa niin tutustuttiin ekaks toisiimme ja aloin tykkäämään siitä niin ei siinä ollu sit mitään mitä en olis sulattanut.

   Mut jos tää "Late" on jotenkin ahdistava tai liian vihjaileva yms, ja jos sua ei kiinnosta sen jutut tai seura pätkääkään niin kannattaa heti sanoa suoraan ettei sua kiinnosta tai voit saada siitä itselles riesan. :P

   Hyvää kesää myös itselles ja sitä samaa! :)

   Poista
  2. Jep, Late on kyllä aika riesa :D ei mitään niin kilttejä ehdotuksia...Ygh.. Mutta mielenkiinnolla jään odottelemaan lisää kirjoituksiasi! :)

   Oneshot

   Poista
  3. NO haloo, Mikkohan oli niin hothot jo kun Candy 15veenä näki sen jossain lastantapahtumassa ja sit Candy oli ihan OMG ku Mikko tunnisti sen niissää häissä ja sit se oli niin kypsä ja ihku ja sit se piti pientä Karkkiliinia niin kypsänäkin ja sitku se tekstaili niin se oli vaan jotenkin niin ylisöpö ja sit se vaan niinku meni silleen että tavattiin ja pussailtiin ja kaikki meni ihan niinku elokuvissa ja onneksi Candy oli silloin 15veenä jo ehtinyt monen kaa harjoitella niin sai esitellä kypsyyttään eikä tarvinnu ees pelätä vaikka Mikko on tosi kookas!

   Poista
 28. Hamsterit on muuten kivoja, eikö? =)
  paitsi se kun juoksevat yöllä siinä pyörässään ja kolistelevat, taitaa olla sinullekin tuttua =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö no ei itseasiassa :D En ole hamsteri enkä oo koskaan juossu missään pyörässä.

   Poista
  2. Well played ;)

   Poista
  3. Hei mäki tiiän tän jutun :DDD Lolled. :DD hahahahah busted hahahaha
   Nii ja oletkos ajellut paljon viime aikoina?? :ooooo

   Poista
 29. http://www.youtube.com/watch?v=vE-HeC4jH2E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks tätä tullaan linkittämään about jokaiseen mun kirjotukseen?

   Poista
  2. haha no mitäpä luulet:D

   Poista
  3. En tosiaan tiedä miten biisi, joka on samanniminen kun mun blogi, liittyy muuten muhun mitenkään?

   Kertokaa toki te viisaammat muu syy miks tätä pitää spämmätä kokoajan?

   Poista
  4. Toi biisihän kertoo sairaudesta, eikä varsinaisesta salasuhteesta o_o Musta toi lyriikkakin on sellanen, että toi biisi ei kuulosta siltä, että siinä oikeasti laulettaisin tän blogin kaltaisesta "kolmannesta pyörästä" 8D

   Poista
 30. Heippa!

  Älä nyt hermostu tästä kommentista. Oon lukenu tän sun blogin alusta loppuun ailahtelevaisin fiiliksin. Välillä oon saanu sun postauksista sellasen kuvan, että oot ihan fiksu ja ehkä tämä onki totta ja suhteen salassapitoon löytyykin oikeita syitä. Sitten siirryn lukemaan kommentteja ja se kuva susta muuttuu täysin.

  Vastaat ihmisten kertomiin omiin kokemuksiin ja asiallisiin, neuvoja antaviin kommentteihin erittäin töykeästi ja isket vastaan kuin pikkulapsi, vajoamalla sille tasolle, että haukut ja naurat ja sanot säälittäväksi? Cmoon. Tiedä sitä sitten, onko syynä se, että et tahdo ajatella niitä neuvoja ja kokemuksia, joita sinulle kerrotaan. Ja ei, en ole keittiöpsykologi, enkä mikään muukaan, mutta pelkäätkö ajatella niitä asioita ja sitä,että suhde ei ehkä toimikaan. Tai sitä, että olisitkin (huom! ei syytöksiä eikä olettamuksia) Mikolle keino paeta arkea?

  Teillä voi olla hyvät syyt, miksi Mikko ei eroa vaimostaan, mutta ihan oikeasti. Ei tarvi vastata tähän, eikä nostaa karvojaan pystyyn ja alkaa kertomaan minulle, kuinka olen taas yksi kateellinen, säälittävä keittiöpsykologi, joka ei tiedä mistään mitään. Ajattele vaan ihan itse. Ajattele hyvänen aika! Oletko varma, että tahdot tätä? Tahdotko salata suhdetta vielä monta vuotta ja huomata sen päättyneen siihen, että et sinä mikään tuleva vaimo ollutkaan. Toisaalta taas, se voi päättyä hyvin. Mutta lyö vähän kapuloita rattaisiin. Pidä taukoa Mikon kanssa. Vaikka siltä tuntuisikin nyt, niin IKINÄ et voi luottaa kehenkään ihan niin sataprosenttisesti, että voisit tulevaisuutta ennustaa. Keskity omaan elämääs ja siihen mitä tahdot. Vaikka sanot tahtovasi vain Mikon, niin keskity niihin muihin asioihin, ilman Mikkoa.

  Sun kannattaa myös vähän miettiä omaa asennettasi. Tiedän, on varmasti erittäin raskasta ottaa vastaan näin paljon negatiivista palautetta ja enemmänkin mitä me näemme. Mutta kuitenkin, et voi puhua postauksissasi siitä, kuinka olet örveltänyt ja vetänyt överit ja sen jälkee kertoa Mikon nauraneen nuorten pikkulikkojen toilailuille! Jonka jälkeen taas vastaat jonkun kommenttiin, että ne nuoret toilailevat pikkulikat ovat nuoria kauniita naisia, joita jokainen mies katselee.

  Negatiivisten kommenttien jälkeen hyökkäät kimppuun, alat itse mollaamaan kommentoijia ja analysoimaan heidän elämäänsä tyyliin keittiöpsykologi, esimerkiksi ne kommenttisi "ai ootko joku jätetty ja petetty yh-mamma, joka on katkera ja kateellinen? hahaha, vittu ootko puutteessa"

  Salasuhteessa AIKUISEN miehen kanssa elävän täytyy alkaa pikkuhiljaa miettimään asiaa myöskin eriltä kantilta ja aikuistumaan.

  Ja ei, en tarkottanut mitään pahalla. Usko pois vaan.
  Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja jännää ettei candy TAASKAAN vastaa asialliseen, pitkään kommenttiin...

   Poista
  2. Minusta on alkanut tuntua, että Candykin on jo niin tottunut tähän tilanteeseen, että se ei haittaa häntä.. Ehkä pikemminkin toisin päin. On parempi, kun Mikko on vähän vaikea saavuttaa, naimisissa kun on, niin siinä on oma jännityksensä, ja se on myös turvallista. Mikko ei ainakaan tule takertumaan Candyyn, kun hänellä on vaimokin. Ja perhe.

   Poista
  3. Tuossa ylimmässä kommentissa on kaikki se, mitä ajatuksia mullakin on, kun luen tätä blogia. Ihmettelen, miksi Candy ajattelee, että kaikki negatiivisten kommentin heittäjät olisivat hänelle kateellisia hänen tilanteestaan. Ainakaan minä en ole hänelle lainkaan kateellinen tai katkera, koska itse olen hyvässä parisuhteessa. Lähinnä surettaa ja tunnen sääliä hänen tilanteestaan, koska hän joutuu elämään noinkin ison asian kanssa ja salailemaan tilannetta. Jotenkin tuntuu, että "Mikko" ei ole aikeissakaan erota vaimostaan, olisihan hän jo tehnyt sen, jos hänen tunteensa Candya kohtaan olisivat vahvoja. Tosin, en tiedä koko totuutta eikä asia sinällään kuulukaan mulle, toin vaan esille ajatuksia, joita tunnen, kun olen lukenut blogia alusta loppuun.

   Kaikesta huolimatta Candylle voimia ja hyvää kesänjatkoa! :)

   Poista
  4. Ei Candy pysty tällaisiin vastaamaan.
   Koska mikään sen nykyinen vakio vastaus ei yksinkertaisesti sovi tähän kirjoitukseen.

   Olisikohan liikaa totuutta tällaisissa?

   Poista
 31. Oi voi, jo pelkkä 21-v poikaystäväni pitää Mikkoa säälittävänä ja paskana miehenä/isänä/ihmisenä...

  Ja ei me mitään juntteja olla, vaan komeita/kauniita nuoria opiskelijoita, jotka myöskin nauttivat sillointällöin Helsingin yöelämästä. Kuitenkin yhdessä,eikä ventovieraita känniääliöitä tiiraillen....

  Ja ollaan myös ihan rehellisiä toisillemme, kyse ei siis ole siitä, etteikö poikaystäväni vaan kehtaisi myöntää jotain...

  Aika lakata puolustelemasta Mikkoa...

  VastaaPoista
 32. Olet Candy usein sanonut, että eri ikäiset miehet katselevat ja himoitsevat (erityisesti) nuoria ja kauniita naisia. Olet vedonnut siihen, että sellaisia miehet ovat, olivatpa ne isiä tai nuoria jätkiä. Todellisuudessa ne himoitsevat miehet ovat lähinnä niitä nuoria 18-25-vuotiaita perheettömiä miehiä. Tuon ikäisille miehillä(/pojille) voidaan vielä jotenkuten sallia välillä tahditon käytös, mutta ihminen ei oikeasti ole pelkkä himokas eläin. Jos on vähänkään älliä päässä niin tuosta vaiheesta kasvaa kyllä yli. Ja suurinosa todella olettaa että 30-vuotiaat ja eritoten ISÄT ovat kasvaneet sellaisen yli.

  Kun saadaan lapsia ja kasvetaan, aletaan nähdä elämää eri tavalla. Elämässä saattaa menettää tärkeitä asioita, tapahtuu vaikeita asioita, opitaan arvostamaan rakkautta. Seksi ja päätön paneminen ei olekaan se tärkein juttu, vaan henkisesti osataan jo hillitä itseä ja kasvaa sellaisen yläpuolelle.
  Toki on niitä jotka vielä vanhempanakaan eivät osaa hillitä seksuaalisia himojaan ollenkaan vaan läpsivät julkisestikin tuntemattomia naisihmisiä perseelle, mutta se nyt ei ole onneksi kovinkaan yleistä. Mietin vain, etttä mistä ihmeestä olet saanut noin vääristyneen kuvan miehistä, kun sanot että suurin osa kuitenkin tuijottaa muna pystyssä niitä naisia kadulla? Katsomisessa ei ole mitään pahaa, mutta älä nyt viitsi enää väittää, että miehet eivät ajattele mitään muuta kuin seksiä.

  Todellisuudessa miehilläkin on tunteet eivätkä kaikki miehetkään halua ainakaan varattuna panna jokaista kadulla vastaa tulevaa kaunista naista. Joillekin se oma nainen on oikeasti se kaikista kaunein ja seksikkäin, sillä rakkaus tekee siitä omasta kumppanista täysin ainutlaatuisen. Aikuinen ja miksei nuorempikin osaa siinä tilassa jättää kaikenmaailman mauttomat kuolaamiset pois, ja mihin sellaista muiden kuolaamista enää tarvitaan kun on oikeasti se oma rakas olemassa? Ja usko pois, tällaisia miehiä todellakin on. Harmittaa vain, että sinun vääristyneen mieskuvasi takia et huomaa, että voisit asettaa omaa rimaasi paljon korkeammalle miesten suhteen.

  Jokainen nainen ja tyttö ansaitsee paremman miehen kuin tämän Mikon (ainakin kirjoitustesi perusteella mikään, mitä et ole lukijoille kertonut, ei voi korvata sitä, miten olet häntä täällä blogissa kuvaillut).

  Toivon sinulle kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 33. Voi hyvä isä taas naiset!
  Me Puhutaan miehestä joka PANEE 17-vuotiaan tytön kanssa, ja te jaksatte yllättyä/paheksua sitä että hän myös KATSELEE nuoria tyttöjä... Ömn, ömn..? Eikö tässä ole jo tullut ilmi että viehättyy nuorista tytöistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ollappa se tykkää-nappi

   Poista
  2. "Mietin vain, etttä mistä ihmeestä olet saanut noin vääristyneen kuvan miehistä, kun sanot että suurin osa kuitenkin tuijottaa muna pystyssä niitä naisia kadulla? Katsomisessa ei ole mitään pahaa, mutta älä nyt viitsi enää väittää, että miehet eivät ajattele mitään muuta kuin seksiä."
   Siis ihan oikeesti. Missä nää miesten ajatuksia lukevat ja miehiä työkseen puolustelevat naiset ovat oikeen kasvaneet? En voisi olla tästä asiasta enempää samaa mieltä Candyn kanssa! Itse kauniina naisena olen joutunut nuoresta tytöstä asti todistamaan kuinka sekä vanhemmat että nuoremmat miehet, varatut ja ei varatut käyttäytyvät nähdessään jotain mielenkiintoista. Itse olen aina ollut ja tulen olemaan sitä mieltä että mitä miehiin tulee niin 99 prosenttia heistä on valmiita pettämään. Suurin osa naisista on vain niin sinisilmäisiä miehiä kohtaan että mua oikeesti oksettaa. Ja kyllä, on myös olemassa mukavia ja ihania miehiä mutta he yleensä ovat juurikin niitä jotka ovat sinkkuja. Pahimpia ovat nämä varatut miehet. Olen itse saanut kokea kuinka maailman ihanimmasta miesystävästäni paljastuikin pahimman luokan idiootti, joka olisi halunnut samaan aikaan seurustella kanssani mutta myös sinkkuilla. Kun kyseenalaistin tämän hänen toiveensa hän tokaisi minulle vain näin "Luulisi että osaisit arvostaa rehellisyyttäni, sillä jokatapauksessa miehet naistaan jossakin vaiheessa pettävät. Minä sentään olen sinulle rehellinen asiasta." Jos en olisi pitänyt silmiäni auki suhteemme aikana niin olisin varmaan vieläkin tämän miehen kanssa "onnellisesti" parisuhteessa. Todellisuudessa hän kun oli ehtinyt pettää minua useampaan otteeseen jo kunnes sain hänet kerran kiinni valheesta, jolloin hän sitten paljasti tuon halunsa sinkkuilla. Siitäkin huolimatta että olin hänen unelmiensa nainen. Että tälläistä.

   Jollakin tapaa halveksin tuota "Mikon" vaimoa sillä en ymmärrä miten hän ei muka aavista mitään. Ja Candylle sellaisia terveisiä että vaikka kuinka "Mikkoa" nyt rakastaisit niin muistathan sen kuinka ailahtelevaisia tunteet voivat olla. Siitä hyvä esimerkki kun jo on Mikon ja hänen vaimonsa suunnassa. Tälläisissä tilanteissa ne tunteet pitäisi mielestäni laittaa syrjään ja miettiä asioita järjellä. Sinuna lopettaisin tuon salasuhteen ihan oman mielenterveden ja tulevaisuuden takia. Olen tässä asiassa täysin vilpitön sillä en halua että joudut läpikäymään samaa kuin minä aikanaan...

   Poista
  3. Miten voi sanoa, ettei hän aavista mitään?
   Eikös hän Candyn mukaan ole jo kerran heittänyt Mikon pihalle ja ottanut sitten takaisin?

   Ja pakko sanoa, itsekin olen teini ajoilta asti ollut kaunis nainen (tiedän, itserakasta sanoa noin!!) ja olen saanut huomiota TODELLA paljona.

   Mutta en kyllä voi allekirjoittaa sinun kirjoitustasi ano 18.23 :)
   Ja voin sanoa, että 100% varmasti sinäkään et ole saanut kaikkien miesten huomiota puoleesi :) Eli on myös niitä normaaleja perheen isiä, jotka eivät harrasta teinien pokaamista :)

   Sinunkin ex on ollut yhdenlainen törkyläjä, samanlainen kuin Mikko :)

   Poista
 34. Pakko sanoa, että Candyn blogista voi seurata myös jotain hyvää :) Oon huomannut (erityisesti tän viimeisimmän postauksen jälkeen) arvostavani omaa miestäni taas ihan uudella tavalla! Aina pitäisi muistaa varoa, ettei ota itsestäänselvyytenä omia rakkaitaan.

  Muistan hyvin ajan, kun olin itse teini ja yhtä epävarma ja "pihalla" miehistä ja niiden käytöksestä kuin Candy. Nyt olen 24, joten noista ajoista ei kovin kauan ole. Kuvittelin silloin, ettei minussa voi olla mitään, mikä saisi jonkun rakastumaan minuun ihan oikeasti. Luulin, että pitää olla mallin mitoissa, maksimissaan 18-vuotias ja jumalaisen kaunis, että ihmisellä on vastakkaisen sukupuolen silmissä arvoa.

  Sitten kasvoin aikuiseksi, ymmärsin oman ainutlaatuisuuteni ja tulin sinuiksi itseni kanssa. Ei mennyt kauaakaan kun tapasin mieheni. Rakastuimme, ja nykyään olemme kihloissa. Välillä sitä tuntee kyllästyvänsä tasaiseen ja onnelliseen elämäänsä, mutta tätä blogia luettuani ymmärrän taas erittäin selvästi kuinka hyvin minulla on asiat :) Mieheni on kiltti ja suloinen, ja ajattelee aina ensin minua ja hyvinvointiani. En tiedä mitä olen tehnyt ansaitakseni hänet. Ja vaikka päästänkin hänet viihteelle kavereiden kanssa silloin kun hän haluaa mennä, niin tiedän, että hän ystävineen ei "bongaile" nipin napin täysi-ikäisiä tytteleitä. Luotan häneen täysin, ja hän minuun. Aikuisia naisia hän saa ihailla kohteliaan etäisyyden päästä, eikä lapset häntä kiinnostaisikaan :)

  Candy, toivon, että aikuistuessasi ymmärrät miten hölmö olet ollut uhratessasi vuosia Mikon kaltaiselle miehelle. Ansaitset parempaa, ja toivon että löydät oikeasti hyvän miehen rinnallesi.

  VastaaPoista
 35. Mitäs meinaat kommentoida uusimpiin paljastuksiin sinusta? Onko aika taas puhdistaa viattoman maine vai alkaako liippaamaan turhan läheltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin ihmeen paljastuksiin? Kuka on oikeasti niin tyhmä et uskoo porukan keksimiin "paljastuksiin", joita kuka vaan voi kirjottaa pitkin nettiä?

   Ja sinä/te, jotka tulette kirjoittelemaan jonkun tytön kokonimeä; mä en julkaise kenekään kokonimiä täällä, ettei sivulliset joudu turhaan kärsimään mun blogin takia.

   Poista
  2. Sitä mä tarkoitinkin,että tämän tytön, jonka naamaa ja nimeä on jo levitelty netissä, maine olisi hyvä puhdistaa jos se et ole edes sinä.

   Poista
  3. Miten muuten mä voin puhdistaa sen maineen tai todistaa, ettei se ole minä, muuten kun sanomalla, ettei se tyyppi ole minä?

   Poista
 36. Tää postaus taas on yks hyvä esimerkki, että on feikkiä vaan koko blogi. Ei kändiih oo vaivautunu sen vertaa ajatteleen kirjottaessan, ettei to-del-la-kaan ton ikäset miehet harrasta tollasta. Tää on niin nauretta juttu ja sit candy vielä täysillä puolustelee ah niin ihanaa Mikkoa. Ja joo, mä vittuilen sulle, kun säkin aina vittuilet muille. Paras ja viihteellisin blogi ever.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä tuottaa pettymys, mut To-del-lakin harrastaa. Usko tai älä, mut sä et tunne kaikkia ton ikäsiä miehiä ja niiden tekemisiä. :(

   Poista
  2. Kaikki aikuiset naiset tietää että miehet harrastaa tuota :DDD
   Teinit luulee ettei ne sitä tee.

   Poista
  3. Jep Candy, montako Miestä sinä tunnet? Niiden teinien lisäksi? :) Vai eikö Mikko olekaan ainoa vanhempi mies ;)

   No OKEI! Pakko kait se on myöntää, että omakin mies juoksee teinien perässä :D :D

   Poista
  4. "Ikävä tuottaa pettymys, mut To-del-lakin harrastaa. Usko tai älä, mut sä et tunne kaikkia ton ikäsiä miehiä ja niiden tekemisiä. :("

   Väitätkö Candy aidon oikeasti, että 17-vuotiaana teininä itse tunnet KAIKKI yli 30-vuotiaat miehet?!
   Tunnet tasan YHDEN yli 30-vuotiaan miehen, ja omien sanojesi mukaan nyt pystyt puhumaan kaikkien puolesta?!
   Eli mielestäsi n. 30-vuotiaat naiset eivät tunne samanikäisiä miehiä ollenkaan ja sinä teininä tunnet kaikki, jonka ikäisten touhuja katsot vain sivusilmällä silloin kun pikku Mikkosesi sinulle sitä aikaa suo?

   Voi tsiisus, miten voikaan olla noin mustavalkoinen ajattelumaailma.
   Ei ärsytä tässä sun blogissa itseasiassa enää edes mikään muu kuin sinun harvinaisen lapsellisen naiivi ajattelutapasi KAIKKEEN.
   Itse yleistät ja rajusti, sitten haukut täällä anonyymeja jotka yleistää ja väität että sinun kohdallasi mikään yleistys ei pidä paikkaansa. Katso lapsi peiliin itseäsi.

   Poista
  5. Ihan pakko sanoa, vaikka mikään Candy-fani en olekaan, niin en mä kyllä saanut kuvaa että Candyn mielestä KAIKKI miehet tekee tuota, vaan että monet tekee. Varmaan tietyn tyyppiset tekeekin, jotkut tykkää katsella, toiset, kuten Mikko, myös koskea. Lisäksi huomauttaisin, että Candy voi hyvinkin tuntea useammankin 30-vuotiaan miehen, sukulaisen, naapurin, kaverin isoveljen jne jne...

   Poista
  6. Minä taas olen saanut sellaisen kuvan, että Candy kuvittelee KAIKKIEN miesten harrastavan tuollaista :)

   Aika vääristynyt mieskuva on :)

   Poista
 37. Kyllä minua oikeasti inhotti kanssa Candy tuo mitä Mikko teki. Jotkut miehet ovat epäkypsiä ja humalassa se oikein sitten korostuu. Sinulle varmaan myös sopii tällainen tilanne, kuten olet myöntänyt, että asiat on hyvä näin. On turvallista, kun Mikko on naimisissa, ja jännitystä on elämässä.. Mieti Candy, rakkauden pitäisi olla rauhaa sydämessä - love is peace. Peace is love.
  Oletko ehkä rakastunut ulkokuoreen, kauniisiin riveihin tekstareitta, ihaniin opittuihin iskulauseisiin?
  Olen samaa mieltä ton yhden Anon kanssa, tämä blogi saa minut arvostamaan, stä mitä minulla on. Eli kiitos, Candy. ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei voi määritellä rakkautta muuta kuin omalle kohdalleen. Kenenkään toisen tunteita ja toimintapapoja ei tulisi vähätellä tai tulla sanomaan, ettei se ole oikein tai normaali tapa toimia tai olla.

   Jokainen voisi keskittyä omaan elämäänsä, omaan tapaansa rakastaa ja tulla rakastetuksi ja kaikki voisi olla onnellisia. :)

   Poista
  2. Ja tässä kohdassa sinun kannattaa todella miettiä, onko Mikko tehnyt OIKEASTI jotakin teidän eteenne.

   Sinun ei tarvitse kertoa mitä ne jutut ovat.
   Mutta mieti kunnolla.

   Blogisi perusteella aika heikolta vaikuttaa. Vaikka et tosiaan kaikkea kerrokaan.

   Mutta, oliko Mikko todellakin "masentunut" kun vaimo heitti hänet pihalle? Miksi hän oli masentunut? Tiedätkö oikean syyn?
   Sanoit ettei Mikko tarpeeksi ota välimatkaa vaimoonsa, miksi ei ota?

   Kysymyksiä olisi vaikka millä mitalla, vain sinä voit vastata osaan, osaan taas pelkästään Mikko ja vaimo. Asioita joista ei sinulla takuullakaan ole oikeata tietoa.

   Sinun nyt vain kannattaisi miettiä mitä sellaista Mikko on tehnyt, että tiedät varmaksi hänen saamisensa.
   Pelkät puheet kannattaa jättää huomiotta nyt, mieti vain niitä tekoja.

   Poista
  3. Paitsi ne (mikon vaimo, lapset) jotka joutuu kärsimään itsekäitten ihmisten hedonismista.

   Poista
  4. Ei se nyt ihan niinkään ole, että jokainen tapa rakastaa on oikea. Pedofiilit esim... Vanhempana huomaat, että maailma ei ole niin mustavalkoinen. Moni tekee itselleen pahaa noudattamalla jotain syvälle opittua mallia, jonka oikeellisuudesta pitää kynsin hampain kiinni, koska se opittu on ainoa tapa jolla osaa toimia ja siksi on niin vaikeaa/ pelottavaa toimia toisin tai päästää irti haitallisista ajatuskuvioista.

   Poista
 38. Nyt olis Jasmi korkea aika lopettaa tämä blogi. Aika hienon sopan olet keittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Jasmi enkä tee mitään kenenkään käskystä - varsinkaan blogiin kommentoivan anonyymin. :)

   Jasmi, jos luet tätä - vie asia eteenpäin. En tiedä millä sivuilla susta puhutaan ja mitä, mutta ota selvää, äläkä anna paskanjauhajien päästä kun koira veräjästä.

   Poista
 39. No ei ole kyllä normaalia +30v. miehiltä tiirailla teinejä :D Omassa ystäväpiirissäni paljon 25-35v. miehiä, perheettömiä ja sinkkuja useimmat, mutta silti eivät harrasta tuollaista. Kuitenkin kertovat mulle ronskeimmatkin jutut kun kavereita ollaan, joten tietäisin kyllä. Ne muutamat joiden tiedetään olevan teinipissisten perään (alle 20v.) on kyllä ihan yleinen naurunaihe, vaikka nääkin on itse vielä parikymppisiä poikia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tietäisin kyllä" :DD

   Ahahahah!!

   Poista
  2. En tajua miten ei mene naisille kaaliin että KAIKKI miehet tuijottaa muita naisia, ei siinä pitäis olla mitään väärää :DD Se nyt ei tarkoita sitä etteikö mies rakastais omaa puolisoaan :DDD Hahah ja keneltä tuo bongailu nyt on oikeesti pois? :DDD

   Mutta itse asiaan, mikko on aika oksettava.

   Poista
  3. Voi jumantsuikka kun täällä taas pädetään :D Mahtanee olla hyviäkin ystäviä.. Eipä ne miehet naispuolisille ihmisille sitä huutele, että niille valitettavasti vaan sopii tytöt/naiset vähän suuremmaltakin ikähaitarilta. (Lue: myös itseään vanhemmat!) En nyt puhu mistään ihan pikkuteineistä vaan pääsääntöisesti täysi-ikäisistä ihmisistä, ylioppilaistahan tässäkin oli kyse.

   Ei niistä mitään vakavaa parisuhdetta etsitä, mutta näin se vaan on! Karu totuus, lupaan sulle että tuut vielä itsekin huomaamaan.

   Poista
 40. Miksi porukka täällä hokee, etteivät päälle kolmekymppiset miehet nyt vaan voi käyttäytyä niin, kuin Mikko käyttäytyy? Omassa ystäväpiirissäni ainakin ne Mikon ikäiset perheelliset miehet lähtevät ryyppäämään juuri silloin kun se perhe- ja kaverielämään sattuu sopimaan. Jos se päivä nyt samalla sattuu olemaan valmistumispäivä, niin aivan varmasti lentää läppä tytskyjen bongauksesta ja kavereille lesotaan, että siksi sinne kulkuun juuri lähdetään. Lukekaa nyt hei edes vähän tota Candyn tekstiä rivienvälistä, vaikka Candy tämän Mikon sanomisen ehdottomana totuutena esittäisikin, niin ei se sitä nyt varmasti ollut.

  Candylle: minäkin olin joskus vanhemman miehen huvina, kylläkin vain puolisen vuotta. Juttu päättyi siihen, kun löysin omanikäistä seuraa. Mies ei koskaan luvannut minulle mitään, mutta mustasukkaili kyllä minun tekemisistäni. En puolustele itseäni tai sinua, mutta en minä ainakaan kadu tuota "suhdetta". Se oli hauskaa ja jännää. Sai tuntea itsensä halutuksi ja olla silti vapaa etsimään "sitä oikeaa". Luulen, että ilman tuota juttua en olisi nykyisessä suhteessani neljättä vuotta. Olisin myös luultavasti edennyt pidemmälle (tätä nykyä ajateltuna) täysin vääränlaisten miekkosten kanssa.

  Ainut, mikä harmittaa nykyään on se, että mies vie muilta naisilta hyviä vuosia täysin hukkaan :( ilman aikomustakaan erota. Ja rakastuneet naiset odottavat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska jos niiden kaverit ei tee jotain, tai käyttäydy jotenkin, niin ei muutkaan voi niin tehdä ja jos tekee niin se on iik epänormaalia!!1

   Ihankun kukaan voi täysin kenenkään muun kun omasta puolestaan tulla sanomaan täydellä varmuudella tekemisistä ja ajatuksista.

   Mut eipä mua tollanen haittaa, siinäpähän luulevat tietävänsä ja olevansa jotenkin muita parempia louskuttaessaan mulle jotain turhaa paskaa :D

   Harmi kuulla tuosta miehestä, jos tollasta inhottavaa pelaamista harrastaa, mutta ihana kuulla että oot nyt paremman miehen kanssa. :)

   Poista
  2. Itsehän myös Candy harrastit tätä muiden puolesta puhumista, sanoit, että JOKAINEN mies katselee nuoria tyttösiä baareissa. Kummasti säkin luulet tietäväs ja louskutat turhaa paskaa. :)

   Poista
  3. No mutku Candy tietää aina kaiken kaikesta ja muut vain luulee tietävänsä ;)

   Poista
  4. Anonyymeiläkin on oikeus mielipiteeseen eli että ainakaan heidän tuntemat normaalit, fiksut sivistyneet miehet ei harrasta tuollaista. Eipä se ole mitään yleistystä, kyllä moni tuntee myös niitä jotka harrastaa mutta ne on sitten niitä vähemmän fiksuja...

   Poista
 41. Jos tää tarina teistä kahdesta on totta, mutta muuntelet jotain niin sun isäsuhteesi ei taida olla ihan kunnossa vaikka niin väitätkin? Tai jotain perheessä on oltava vialla, kun tyttärestä on noin väärinkasvanut tullut jo niin nuorena kun teidän suhde alkoi. Ei normaali teini-ikäinen tai kukaan muukaan ala rikkomaan kenenkään perhettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaks voisit määritellä normaalin? :)

   Poista
  2. Candy, normaalilla tarkoitetaan puhekielessä usein keskivertoa (ilman tunnelatausta, ei siis tylsää, kuten mielelläsi tunnut ajattelevan) ihan ettei tarvi enää kysellä;)

   Poista
 42. Tuosta kännisestä "Mikosta" ja kännisestä tuntemattomasta tuli niin mieleen jokaisessa baarissa pyörivät keski-ikäiset miehet, jotka tulevat juttelemaan ja lähentelemään... En ymmärrä miten pystyit olemaan tuossa tilanteessa, mulla tuli todella huono mieli jo lukiessa! Känniset aikuiset miehet ovat vain jotain ihan todella oksettavaa ja säälittävää. Ne vaan kiskovat keskikaljaa, keikuttavat itseään tanssilattialla nuorien likkojen kyljissä, kusevat pihalla farkunlahkeille ja sammuvat grillin viereen taksia odotellessa. Ja niin monilla heistä on lapsia. En nyt väitä, että "Mikko" on sellainen, mutta tuli mielikuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä kännisiä ällöttäviä aikuisia miehiä yhtälailla kun kännisiä aikuisia naisia tai kännisiä ala-ikäisiä poikia ja tyttöjä. :)

   Että aika turhaa yleistämistä mun mielestä, kun iästä ja sukupuolesta riippumatta tuota samaa voi tehdä ihan tahansa kuka muukin.

   Poista
  2. Tosta huomaa ettei ikäs viel baareihin riitä :-D Toki kännisiä naisia poikia ja tyttöjä löytyy, mutta baareissa säälittävin näky on keski-ikää lähestyvät, ympäripäissään olevat miehet, jotka lähentelevät "vastavalmistuneita pimuja".

   Mutta rakkaus on sokea..

   Poista
  3. Tottahan niitä on kännisiä naisia, tyttöjä ja poikiakin, mutta suurinosa heistä ei ole ällöttäviä tai säälittäviä. No keski-ikää lähestyvät känniset naiset, jotka yrittävät esittää teini-ikäisiä, ovat kyllä melko säälittäviä myös. Mutta se, että "iästä ja sukupuolesta riippumatta tuota samaa voi tehdä ihan tahansa kuka muukin" ei tee asiasta yhtään sen hyväksyttävämpää. Tuskin sellainen käytös on hyväksyttävää yhtään keneltäkään.

   Poista
 43. älä sitten julkaise koko nimeä ihan sama sillä se pyörii jo pitkin nettiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ainahan niitä idiootteja on, jotka vittumaisuuttaan huutelee toisten kokonimiä ja yksityistietoja pitkin nettiä.

   Harmi vain tälle tytölle jos se liitetään tähän blogiin, mutta mä en voi asialle mitään muuta kun sanoa, etten ole kyseinen tyyppi tai edes tunne sen nimistä henkilöä.

   Jos se tyttö saa paskaa niskaansa, toivottavasti vie asian eteenpäin ja sen nimen levittelijät vastuuseen.

   Ihmisillä ei tunnu olevan minkäänlaisia käytöstapoja tai järkeä päässä, edes netissä kirjoitellessaan. Kai te nimen levittelijät tiedätte, että tarvittaessa teidät pystyy kyllä jäljittämään vaikka kuinka anonyymeina tai nimimerkin takaa jauhatte paskaa?

   Poista
  2. Ja koska sinä muuttelet asioita yms. emme koskaan saa tietää, onko se totta :)

   Edes sinä et voi olla niin tyhmä, että paljastaisit olevasi kys. henkilö :D

   Poista
  3. Oot Candy katsonut liikaa CSI:tä :D

   Poista
 44. "Mikon oli lähdettävä tuossa kahdeksan aikaan ajelemaan kohti anoppilaansa, joten hän heitti minut sitten kotiin. Kun hän pysäytti auton vähän matkan päähän kotoani, hän silitti poskeani ja suuteli minua pitkään.
  <--tämä katkelma sun toisiks vanhimmasta kirjoituksesta täällä blogissa

  Eilen oli ihan paska sää mut se ei haitannu silti meidän menoa. Mikkokin oli eilen kavereidensa kanssa juhlimassa, pari sen frendiä kuulemma vaati sitä lähtee juhlii niiden kanssa ja bongailemaan kuumia (plus etenkin kännisiä) ylioppineita ja valmistuneita mimmejä :D
  <--tää taas sun uusimmasta

  Miten ihmeessä sun kirjottaminen on muuttunut noin paljon ? Aluks tää on ihan kun tarinan muodossa kirjotettua ja nyt tää on tollasta teininsontakieltä. Mitä ihmettä :-D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietty siks ku tää on niin vtun feikki tää blogi ja tän blogin kirjoittaja on nyt päässyt syvälle sisälle tarinaansa ja alkanut elään sitä todesta. Anyways, mukava lukee silti :DDD

   Poista
  2. mitä jos tätä kirjoittaakin kaksi? Kirjoitustyyli kun muuttuu aina välillä...

   Poista
  3. Nimenomaan!! Ihastunut/rakastunut pakkomielteisesti johonkin perheenisään, ja nyt hän on alkanut elään todesta tätä heidän muka-suhdettaan... :D

   Poista
 45. Älä nyt suutu mut täs ois pari faktaa...

  Ensinnäkin Mikko voi olla kahdenlainen ihminen tän mukaan: pelkuri tai petturi.

  Pelkuri sillä perusteella että hän ei uskalla sua esitellä kenellekkään tietämällensä ihmiselle. Randomillekkin pitää esitellä kännissä... Eikä pelkurina tietenkään uskalla tehdä yhtään enempää teidän suhteenne eteen.

  Petturi taas etsii sitä tietynlaista jännitystä tai nuoruudentunnetta... Tässä tapauksessa ennemmin tai myöhemmin Mikko tulee vaihtamaan sut nuorempaan.

  Eli kummassakaan tapauksessa teidän suhde ei johda mihinkään. Jos oon väärässä ja sulla on vielä kolmas vaihtoehto niin sano ihmeessä, mutta tällä tavalla sun tulevaisuutes rakkauden kanssa näyttää aika pimeeltä...

  Toiseksi, oot varmaan jo kuullut tän useasti, mut sun asenteessa neuvoihin ois parannettavaa. Ihmiset ovat paljon suorempia netissä kun ei tarvi sanoa kuka on. Rehellisiä mieli piteitä annetaan harvoin face-to-face tilanteissa. Luulis että sä tietäisit sen paremmin kuin eräät. (Meinaan, miks edes alottaa tämmöstä blogia jos oisit voinu purkaa sen oikees elämäs?)
  Täytyy kyllä myöntää että useat kommentit ovat asiattomia, lapsellisia, eikä sulla ole mitään syytä niihin vastata. Mutta sitten on myös ihmisiä jotka tosissaan haluavat auttaa, ettei sun koko maailma kaadu sitten kun huomaat että Mikko ei olekaan enää osana sun elämää.
  Ja vielä, jos vastaat niihin neuvoihin asiallisesti omalla mielipiteelläsi, suuttumatta tai hermostumatta ihan turhaan, veikkanpa että niiden asiattomien kommenttien määrä laskis huomattavasti...

  Odotan asiallista vastausta. Ja sori nyt vielä, mutta jotkut asiat on vain pakko sanoa...

  VastaaPoista
 46. Olisiko se ok, että jos päädytty viralliseen suhteeseen(jos mikko nyt joskus päättää erota) että mikko lähtee tiirailemaan sua nuorempia neitosia kadulle kännissä?

  Mun täytyy sanoa, että valitettavasti jos mies olisi pyörittänyt kaksoiselämää -en voisi luottaa siihen täysin.Mikä estää sitä tekemästä samoin uudelleeen.Varsinkin kun se arki alkaa pyöriä ja jännitys hiipuu,Mutta jokainen valitsee tietänsä, mutta toivon että istut ja mietit todella että oletko ansainnut tälläisen odottamisen?Onko se sen väärttiä.Nauti nuoruudesta ja elämästä, aivan turha tuhlata sitä loputtomaan odottamiseen.

  VastaaPoista
 47. Vaikka on elänyt sangen "täyden nuoruuden" mitä se sitten onkaan, sitä haikailee silti. Nuotioiltoja viinin ja musan kera, sillä sitä huolettomuutta vaan ei voi enää sen jälkeen niin totaalisesti saavuttaa, kun on kotoa kerran lähtenyt ja itsestään alkaa vastaamaan. Maanantai tulee viimeistään neljän viikon päästä, noin normisti. Pääseehän sitä jos jonkunlaisiin flow-tiloihin ja vapauden harhoihin, mutta IKINÄ se ole sitä samaa.

  Sen vuoksi kannattaisi todella miettiä, kannattaako sitä nuoruuttaan puolella sydämellä elää. Toinen puoli sydämestä ja sielusta aina jossakin muualla, kaipaamassa aina jotakin muuta.

  VastaaPoista
 48. Hihi, ihana kahtoo kun ihmiset kärvistelee kun eivät tiedä kuka sinä olet, tai luulevat tietävänsä ja ovat väärässä. Hahaha...

  Mutta kaikkee hyvvää sinulle ja Mikolle, toivottavasti teillä olisi ihana tulevaisuus edessä ja toivottavasti se jättäisi sen vaimonsa pian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika koomistahan se on, tosin harmittaa niiden puolesta, jotka jotkut älykääpiöt on sotkeneet tähän juttuun mukaan. Toivottavasti kukaan niistä täysin viattomista/asiaan kuulumattomista tyypeistä ei ole joutunut kärsimään.

   Kiitoksia :)

   Poista
 49. Candy on nyt vain vetänyt pakkomielteen jostain perheenisästä ja keksii tarinoita heidän muka-suhteestaan. Kirjoitathan aina, että muutat faktoja ja että tuskin Mikko itseään tunnistaa. Näin ollen, koko suhde voi yhtä hyvin olla vain mielikuvituksesi tuotetta ;) Sattuuhan sitä. Mutta samapa se, hyvää viihdykettä tästä ainakin saa :D Ei mulla muuta. Kiitos ja hyvää kesää Candylle ;)

  VastaaPoista
 50. Mä en henk.kohtasesti usko että tää väitetty tyttö olis Candy, kuulemma esim joulun ja uudenvuoden välisen ajan oli reissussa mutta Cnady tämän blogin mukaan ainakin oli ihan kotikonnuilla ellei sitten silloin ole valehdellut :)

  VastaaPoista
 51. On kyllä sun kirjotustyyli muuttunut todella radikaalisti tässä matkan varrella. Se kertoo omaa kieltään kaikesta, mutta en nyt jaksa sen enempää jauhaa, kun ei siitä oo mitään hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se näköjään on. En tiiä mitä se muka kertoo, eikä mua oikeastaan edes kiinnosta.

   Kai mä sitten oon rentoutunut tän kirjoittamisen suhteen alkuajoista. Yritin alussa kirjoittaa tosi asiallisesti ja aikuismaisesti, mutta nyt sillä ei oo enään mitään väliä et miten kirjotan.

   Poista
 52. Mielenkiintonen blogi. Tässäpä aihe, joka pistää ihmisten mielet sekaisin :) Pettäminen on siihen asti ookoo, kun itse tulee petetyks.nim.merkillä kokemusta on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä oot kyllä ihan oikeessa, et tää blogi pistää ihmiset ihan sekasin.

   Poista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3