torstai 21. kesäkuuta 2012

Juhannuksia kaikille :)Mitä mä eilen tein
no mä näin sen maailman ihanimman miehen

Jos mä en sitä saa
sun täytyy lähtee mua lohduttaa


Taas samoilla raiteilla 
tuhat kertaa no niin
no mennään vaan
Kävin eilen illalla Mikon kanssa ajelemassa. Näkeminen oli sen idea, se halus nähdä ennenkun se lähtee Juhannus-reissuun sen vaimon ja lasten kanssa jollekin mökille, minne kerääntyy vaimon puolen sukulaisia viettämään jussia. Se joutuu astumaan kuulemma maanpäälliseen helvettiin :D Uskon joka sanan.

Eilen illalla oli ihana ilma. Mikko osti mulle pari ihanan makusta siideriä matkalle nautittavaks. En tiiä aistiko se mussa jotain kireyttä ja yritti saada mut rentoutumaan siiderien avulla.

Mua on viime päivinä ottanu aika urakalla Mikon tekemiset päähän ja niiden johdosta sit avasin taas eilen sanaisen arkkuni sille. En voi oikein itekään uskoa sitä todeks, liekö ne pari siideriä pitkän alkoholitauon aiheuttamana nous päähän, vai mitä, mut mä ehdotin Mikolle taukoa.
Olisitte nähny sen ilmeen, hyvä ettei se ajanu ojaan.

Mulle tuli niin hyvä olo sen avuttomasta ja hätäsestä ilmeestä, tunsin olevani tilanteen herra viimeistään siinä vaiheessa kun se alko matelee ja mairittelee. "En kestä ilman sua", "Miten saan sut muuttamaan mieles?", "Oonko tehny jotain pahaa?", "Enkö riitä sulle?", "Onks sulla joku toinen?", "Teen mitä vaan et muutat mieles.." Lässytilässynlääää...

Miehiä on ihana manipuloida. En yleensä tykkää pelata mitään pelejä ihmissuhteissa, mut joskus on pakko pelata, että saa haluamansa.
Kauhee sanoa näin, mut oon tyytyväinen - pienellä johdattelulla ja kiristämisellä sain asiat nytkähtämään siihen suuntaan, mihin halusinkin. Kiristin sen tiukasti mun pikkurillin ympärille ja tunsin olevani sille maailman tärkein ja rakkain ihminen, jonka eteen se tekis kaiken, mitä ikinä keksisinkään pyytää. :)

En tietenkään halua, et meidän suhde perustuu pelailulle, manipuloimiselle tai valheille, mut joskus on tehtävä ikäviä asioita, että pääsee päämääräänsä, hyvien asioiden äärelle.

Nyt toivotan hyviä Juhannuksia kaikille ja muistutan juhlimaan kohtuudella ja järjen kanssa - jussin jälkeen on kauheaa, kuinka lööpit pursuaa hukkumiskertomuksista pahoinpitelytapahtumiin. :(
Nautitaan kesästä, auringosta, grilliruoista, juomista, musiikista ja hyvästä seurasta, heippahei!Kaikki kuvat googlesta

136 kommenttia:

 1. Millaisia myönnytyksiä sait? Yhteisen jussin? Yhteisen matkan? Vihdoin päivämäärän teidän yhteiselolle? Vai saitko vain kauniita sanoja. Voin sanoa 37-vuoden kokemuksella, että teot ratkaisee.... Puhetta maailmaan piisaa ja vakuuttelua. Faktaa on se, mikä tapahtuu.

  VastaaPoista
 2. voi vittu oot pelle :D " ihana manipuloida miehii<33 "just.... onnee vaan teille

  VastaaPoista
 3. jos pitää kiristää manipuloida ja johdatella, on ihan väärän ihmisen kanssa parisuteessa.

  VastaaPoista
 4. Ettet vaan yrittäisi todistella jotain täällä blogissas... Toikin kohta "Mulle tuli niin hyvä olo sen avuttomasta ja hätäsestä ilmeestä, tunsin olevani tilanteen herra viimeistään siinä vaiheessa kun se alko matelee ja mairittelee" pomppas ilkeesti silmille.

  VastaaPoista
 5. Kuule, ei aikuisen miehen ole mikään pakko mennä vaimon sukulaisten luo juhannusta viettämään. Ellei sitten hän itse halua. Ja miksi haluaisi? Öh, koska se kuuluu asiaan, koska haluaa pitää kulissit, koska ei halua rikkoa välejä. Mutta jos hän oikeasti suunnittelisi sun kanssa yhteistä elämää, hän ei menisi sinne, vaan valitsisi sut.

  Kaikki täällä sanoo sulle tätä samaa. Mutta sä olet rakastunut, etkä pysty etkä halua nähdä mikossa mitään puutteita. Toivottavasti oikeasti mikko olis sun rakkauden arvoinen. Ehkä joudut pettymään, ja teidän juttu päättyy. Ota silloin opiksesi, älä jää murehtimaan hukkaan menneitä vuosia, ainakaan liian pitkäksi aikaa.

  Millaista tulevaisuutta te sitten olette suunnitelleet yhdessä? Sulla on vissiin opinnot edessä, ennen työelämään siirtymistä. Aiotteko muuttaa yhteen? Mennä naimisiin? Miten teidän talous, kun sulla on paljon pienemmät tulot? Miten jaatte kulut?

  VastaaPoista
 6. No tuolla pelailulla varmasti saat Mikon sanomaan mitä haluat, ehkä jopa tekemäänkin jotain, mutta sanominen on aina niin helppoa. On vaivatonta luvata, että toinen on maailman tärkein ja ilman toista ei kestä ja ihan vain siksi, että saa sen toisen pysymään vielä luonaan ja taukoa ei tulisi. Mutta saako se Mikon tekemään ison askeleen ja lähtemään avioliitostaan? Tuskinpa vaan kovin äkkiä. Sanoilla, lahjoilla ja tapaamisilla (jotka sopivat miehen aikatauluun) hän aika varmaan saa SINUT pidettyä pikkurillinsä ympärillä ja jälleen kerran annat homman jatkua pääasiassa Mikon säännöillä :) Väittäisin, että (toki vaan tämän blogin) perusteella se on Mikko, jolla on ohjat ja valta myös silloin, kun luulet niiden olevan itselläsi.

  Ja ihan mielenkiinnosta voisit kokeilla, että alkaako Mikko tehdä jotain KONKREETTISTA jos oikeasti pitäisit taukoa. Vaikkapa heinäkuun, että hän tajuaa, ettet ole mikään itsestäänselvyys ja että sinä haluat myös tekoja etkä pelkkiä sanoja.

  Mutta hyviä juhannuksia! Toivottavasti hommaanne tulee kesän aikana jokin selkeys ja reiluus :)

  VastaaPoista
 7. Olisit vastannut tuohon: "Onko sulla joku toinen?", että "ei, mutta sulla on ja siksi adjöös..."

  VastaaPoista
 8. Hyvä, laita koville se äijä! Niin saat selville sen oikeat motiivit.

  VastaaPoista
 9. "eikai sulla oo joku toinen yhyy" haloo mitä vittua sitte jos olisi? itsekin hyysää vaimoansa ja kakaroitansa

  VastaaPoista
 10. Voi jeessssssus miten terve suhde teillä on......

  Onnea vaan teille, tämä oli kyllä niin oksettavaa piekkiteiniprinsessan kaikkimullehetikeinollamillätahansa-avautumista että apua....

  Kolmenkympinkriisistä kärsivä mies ja hemmoteltu pikkulikka...

  Ei siissus sentään =D

  VastaaPoista
 11. tajuatko ollenkaan ettei tämä ole mikolle mitään hauskaa peliä? Sillä on pikkasen enemmän pelissä kun sulla likka! Sä et aikuisten oikeasti edes etsi mitään pysyvää parisuhdetta vaan kaipaat oman itses pönkittäjää ja ittes ihailua! Sääliksi käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän nimenomaan on tarinan Mikolle hauskaa peliä. Mikko on koukussa jännitykseen ja nuoreen tikkariin jota saa silloin kun sattuu huvittamaan.
   Ja tikkari luulee jotenkin hallitsevansa tilanteen :D.

   Laatikon ulkopuolelle katsominen on yllättävän vaikeaa, mutta siellä jo olevat näkevät touhuilun laajemmassa valossa, eikä se ole kaunista katsottavaa.

   Lopulta jälki on rumaa, mutta hei, kerranhan sitä vain eletään, ja hyvistä hetkistä pitää nauttia. Voi niitä sitten jälkeenpäin katkerana muistella. Siidereitä ja sensellaisia.

   Poista
 12. "Mulle tuli niin hyvä olo sen avuttomasta ja hätäsestä ilmeestä" En pysty ymmärtämään kuinka joku voi edes sanoa noin!? Ihan helvetin sairasta tekstiä! Ei ole normaalia saada jotain mielihyvää siitä, että rakas ihminen tuntee itsensä avuttomaksi tai kärsii millään muullakaan tavalla. En tiedä ketä tässä pitäis sääliä, Mikkoako, koska se on niin tyhmä, vai sua, koska oot ihan helvetin sairas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Mulle tuli niin hyvä olo sen avuttomasta ja hätäsestä ilmeestä, tunsin olevani tilanteen herra viimeistään siinä vaiheessa kun se alko matelee ja mairittelee."

   Älä katko lauseita.
   Candylle tuli hyvä olo kun tunsi hallitsevansa tilanteen.

   Poista
  2. Höpö löpö. Ei ole tervettä sekään, että pitää tuntea hallitsevansa tilannetta toisen hädän avulla. Samahan motivoi mm. raiskaajia.

   Poista
 13. sä oot pentu säälittävä!
  lopettaisit tuon leikin ennenkuin sattuu pahasti. ei normaalissa suhteessa toista osapuolta koskaan tarvitse manipuloida, hänelle valehdella saati hänellä ja tunteillaan pelata vain "hyvän eteen". et näytä ymmärtävän suhteista tuon taivaallista, kun tuollaisen kuvittelet olevan se ainoa tapa toimia.

  ja muutenkin, sanot ettet halua suhteenne perustuva valheille, pelaamiselle saati manipuloinnille. sitähän se teidän nytkin pelkästään on! olet mikon pelinappula, et sinä ole mikkoasi kietonut sormesi ympärille, vaan tilanne on toisin päin. et vain näe sitä.

  ja herää vain kysymys näin loppuun. jos kerran tuleva juhannus on mikolle "maanpäällinen helvetti" niin miksei hän tekeydy olevansa "töissä" niin voisitte viettää "täydellisen" juhannuksen mikkosi rahoilla...?

  toivottavasti toi suhde tulee vielä kariutumaan ennen joulua. olen pahoillani kändi, mutta toiveella ajattelen sinun parastasi.

  VastaaPoista
 14. No huh huh. Te kaksi todella ansaitsette toisenne <3

  VastaaPoista
 15. Mielestäni sun olisi aikoja sitten pitänyt pistää mies valitsemaan. Aivan sama mikä tilanne on ollut perheessä. Tuntuu, että Mikko mielellään pitää kahta naista. Tuskin Mikko sinulle kertoo vaimon ja itsensä välisistä hyvistä hetkistä, joita varmasti on edelleen. Valinta perheen ja sinun välillä on vaikea, mutta Mikolta olisi reilua kaikkia kohtaan tehdä ratkaisu heti.
  Mukavaa juhannusta sinulle! Toivottavasti pidät hauskaa jonkun toisen miekkosen kanssa. Se aivan yhtä reilua kuin se, että Mikolla on sun lisäksi toinen nainen.

  Tatja

  VastaaPoista
 16. lolled oisit sit vaa sanonu et jätä vaimos ja lapses, jos se kerran aiko tehdä mitävaa. mikse lähtee jonnekki mökille, jos se vihaa vaimoa ja sen sukulaisia? miks uskot sitä?

  ihme pelleilyä.

  VastaaPoista
 17. "Kauhee sanoa näin, mut oon tyytyväinen - pienellä johdattelulla ja kiristämisellä sain asiat nytkähtämään siihen suuntaan, mihin halusinkin. Kiristin sen tiukasti mun pikkurillin ympärille ja tunsin olevani sille maailman tärkein ja rakkain ihminen, jonka eteen se tekis kaiken, mitä ikinä keksisinkään pyytää. :)"


  Mmmmmmh, i feel you...or not. Itselleni ei ainakaan tulisi mikään häävi olo "tärkeydestäni", jos joudun sen saamiseksi kiristämään ja manipuloimaan toista. Mutta jokainen toki tyytyköön siihen mitä saa.

  VastaaPoista
 18. En ole kommenteissani aiemmin arvostellut sinua tai teidän suhdettanne, koska olen ollut sitä mieltä, että saat kohtuuttoman paljon paskaa niskaasi muutenkin, mutta viimeistään tämä teksti sai kyllä minun hälytyskellot soimaan.

  En haluaisi vaikuttaa miltään keittiöpsykologilta, mutta vaikutat aikamoiselta kontrollifriikiltä. Miksi haluat tuottaa rakkaallesi pahaa mieltä ja kärsimystä ja vieläpä nautit siitä?!
  Sanoit, että hyvien asioiden eteen on joskus käytettävä ikäviä keinoja. Mietin vain kenenköhän onnea tässä tavoitellaan? Kiristämisellä ja juonittelulla ei voi saavuttaa yhteistä onnea. Kuinka Mikko voisi olla onnellinen teidän suhteessanne, jos sinä uhkailet ja kiristät häntä? Voisit miettiä asiaa myös hänen kannaltaan. Minusta vaikuttakin, että tavoittelet tässä vain ja ainoastaan omaa etuasi.
  Kirjoitit näin: "tunsin olevani sille maailman tärkein ja rakkain ihminen, jonka eteen se tekis kaiken, mitä ikinä keksisinkään pyytää." Olisitko kuitenkaan itse valmis samaan? Muista, että parisuhde perustuu vastavuoroisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tämähän ei ole parisuhde, vaan kolmiodraama jota tämä mies pyörittää. Ilmeisesti kaikki keinot on sallittuja "sodassa ja rakkaudessa", iästä johtuva kokemuksen puute tästä paistaa. Missä kunnioitus, koska tuollainen manipulointi ei sitä ole. Ja ihmeellisen epävarma vässykkä tämä Mikko "enkö riitä, onko toinen" ja nämä "miehen" suusta joka "pitää vaimoa varalla". Ymmärrän että esim. totuuden kertominen vaimolle ei olisi todellakaan helppoa, tai eroaminen ylipäätään, mutta joku roti munattomuudessakin.

   Poista
 19. puhuitpa ilkeesti :/
  tuli jotenki inhottava olo susta vaikka oikeesti pidän sua viisaana nuorena naisena..

  VastaaPoista
 20. ihii minkähän näkönen paskamyrsky tääl kommenteist tulee ku myönsit avoimesti nauttivas manipuloinnista aaaaaa

  VastaaPoista
 21. Et oo juonu alkoholii pitkään aikaan? Alle kuukauteen. Ihan niinkun haluat.

  VastaaPoista
 22. Hyvä tyttö! Pysy kovana (mutta ei liikaa.. ;) ) Jos tässã olisi tykkää-painike, tykkäisin ehdottomasti tästä. Hyvvee juhannusta! :) t. Lumina

  VastaaPoista
 23. et halua että teiän parisuhe perustuu valheelle:D hyvä läppä.

  VastaaPoista
 24. tuliko sitä taukoa sitten, vai peruitko heti puheesi kun mies näyttää epätoivoiselta ja lässyttää muutaman kauniin sanan?

  VastaaPoista
 25. Candy, pyydän, älä lähde mukaan pelilinjalle ihmissuhteessa. Se voi jäädä päälle, etkä enää osaakaan käsitellä asioita rehellisesti. Ja rehellisyys + avoimuus ovat niitä kulmakiviä luottamuksen lisäksi, joihin aidosti ja oikeasti perustuu hyvä ja onnistunut rakkaus. Miksi et voinut avautua kertomalla ihan oikeista, omista tunteistasi Mikolle? Miksi lähdit kaartelemaan totuuden suhteen? Etkö uskalla sanoa Mikolle ilman pelailua, mitä sinä itse tunnet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan
   "älä lähde mukaan pelilinjalle ihmissuhteessa. Se voi jäädä päälle, etkä enää osaakaan käsitellä asioita rehellisesti. Ja rehellisyys + avoimuus ovat niitä kulmakiviä luottamuksen lisäksi, joihin aidosti ja oikeasti perustuu hyvä ja onnistunut rakkaus"
   Manipulointi-linja oman edun hyväksi (ja sitä kautta itselleen selittää että se on "suhteen parhaaksi") saa vain suhteen voimaan huonommin. Jos itse on ryhtynyt manipuloimaan, saattaa peikko nostaa päätään ja rupeat miettimään mitä se toinen onkaan tehnyt, kun minäkin tein näin.. ja siinähän sitten pyöritään.

   Poista
 26. Enkö riitä sulle,kysyy Mikko.

  No,miksi pitäisi riittää? Mies on varattu ja käy vain syömässä mansikoita kermakakun päältä.

  Teen mitävaan,että muutat mielesi,sanoo Mikko.

  Tekeekö?
  Jätti viettämättä juhannusta perheensä kanssa,alkoi vapaaksi mieheksi,jolla on tarjota kaikki se mistä haaveilet. Tuskin.

  Yksikään aikuinen mies,ei lähtisi naisen sukulaisiin,jos elämä olisi aivan raiteltaan ja tilanne tuntuisi maanpäälliseltä helvetiltä.

  Toisaalta,olet itse osasi valinnut ja se on vain kestettävä.

  Tuntuu ikävän harhaiselta sellainen ajatus,että ihminen luulee olevansa toiselle maailman tärkein,vain olemalla arjen piriste,jolla varattu jaksaa jatkaa omaa harmaaksi käynyttä arkeaan.

  Hänellä on kaikki,arki ja juhla. Ja siksi mitään muutoksia ei ole tarpeen tehdä.

  Sinua ajatellen,se on surullista.

  VastaaPoista
 27. Google on hakukone etkä siis voi merkitä kuvan alkuperäiseksi lähteeksi googlea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin tehä ihan mitä mä vaan haluun :D Mieti sitä!

   Poista
  2. aww Candy oot söpö<3

   Poista
  3. mieti ite sitä jos joku haluaakin haastaa sut oikeuteen tekijänoikeuksien loukkaamisesta :) siinä ei paljon auta että voit tehä ihan mitä vaan haluut :)

   Poista
 28. Teidän suhde on pelkkää pelailua, manipulointia ja valhetta. Etkä se ole sinä joka pelaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun suhtees on pelkkää kotona mätänemistä, pizzan mättämistä ja keskustelupalstoilla roikkumista. Ja se olet sinä, joka tätä kaikkea edellämainittua harrastaa.

   Poista
  2. Kolahtaako tällaiset kommentit noin paljon? Totuus sattuu?

   Poista
 29. Eiks susta oo oikeesti surullista olla suhteessa, jossa sä joudut useinkin manipuloimaan toista osapuolta saadaksesi haluamasi? (joka tässä tapauksessa ei oo edes kohtuutonta, jos Mikko haluaa sun kanssa oikeesti jatkaa) :(
  Kaikkee hyvää vaan, ja onnee sulle toivotaan et sulle kä hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, voitko kertoo et miten usein mä Mikkoa sit manipuloin? :)

   Poista
 30. Varmaan "Mikosta" onkin ihan _HIRVEEN_ kamalaa mennä viettämään juhannusta vaimonsa ja sen sukulaisten kanssa, sekä OMIEN LAPSIEN KANSSA...... HUOH! Musta tuntuu että se "Mikkos" kaipaa vaan irtiottoa arjesta ja välillä pelleilee sun kanssa, tietäen että rakas vaimo ja lapset on aina kotona odottamassa... Sun kanssa se pelleilee vaan kun kiireiltään joutaa. Toivottavasti toi sen peli paljastus sen vaimolle ja se sais selville kuka se teinipillu on... Ei toi nyt oo ihan oikein sitä vaimoakaan kohtaa, luulen että "Mikolla" oo ihan kaikki kotona kun tollasta peliä pelaa, panoksena on kummiskin perhe jonka se on VAPAAEHTOISESTI vaimonsa kanssa hankkinu, ja tuskinpa se sen vaimo sitä pakottaa kotona pysymään siinä "kurjassa" avioliitossa......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania nää "musta tuntuu"-kommentit :D <3

   Entäs jos mä sanon, et musta tuntuu et sulla on karvaset jalat ja paskanhajunen hengitys ja mä oon oikeessa. Katoku musta tuntuu siltä et asia on näin, joten sillonhan se tosiaan on!

   Poista
  2. Haha :D Ihania nää sun katkerat vastaukset : "sulla on karvaset jalat ja paskanhajunen hengitys ja mä oon oikeessa" ja "Sun suhtees on pelkkää kotona mätänemistä, pizzan mättämistä ja keskustelupalstoilla roikkumista" Candy, candy, jos et muuta enää keksinyt, niin kannattaisko sulkee tää blogi ;)?

   Poista
 31. Karoliina, eiköhän ois jo aika lopettaa tämmönen touhu.

  VastaaPoista
 32. Olisi kiva tietää, mitä sitten jos Mikko eroaisi nyt vaimostaan?
  Millaisena näkisit suhteenne?
  Itsestäni tosin tuntuu kyllä siltä, että olet edelleen etääntynyt Mikosta henkisesti (tämänkin kirjoituksen perusteella), että säilyisikö suhteenne kun Mikko olisi vapaasti tavoitettavissa 24/7 tosin lapsien hoitoa välillä johon tod näk sinäkin osallistuisit..?
  Olisitko tällä hetkellä valmis täysivaltaiseen seurusteluun miehen kanssa, jolla on lapsia?
  Toki lapset ovat olleet koko ajan hänen, mutta tilannehan olisi täysin eri, kun Mikko olisi erossa perheestään ja vapaa seurustelemaan kanssasi avoimesti ja teillä olisi oikeasti yhteinen elämä.

  Mietin tätä vain, kun on kesä ja olet nuori, jonka kuuluisi olla huoleton ja viettää elämänsä kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se siitä vielä eroa, ei oo vielä sen aika :)

   Mutta jos se sen menis nyt tekemään, en tiiä miten näkisin meidän suhteen. Pelkäisin meidän yhteisen tulevaisuuden puolesta, koska asiat ei ole järjestyneet vielä ihanteelliseks eron kannalta.

   Enkä mä ole siitä etääntynyt, se on vaan viime aikoina käyny aika paljon mun hermoille, mut seurusteluun kuuluu sekä ylä, että alamäkiä - aina ei voi olla pelkkää ruusuilla tanssimista ja pilvilinnoissa leijumista.

   Ja mä sekä olisin, että en olis valmis täysvaltaiseen seurusteluun Mikon kanssa sen lasten takia. Riippuis ihan järjestelyistä.

   Poista
  2. Tässä olet todella oikeassa: "seurusteluun kuuluu sekä ylä, että alamäkiä - aina ei voi olla pelkkää ruusuilla tanssimista ja pilvilinnoissa leijumista"

   Poista
  3. Kannattaisikohan nyt miettiä tosissaan, että millainen elämä teille tulee lasten kanssa?

   Jos et olekaan välttämättä valmis ryhtymään äitipuoleksi, miksi edes roikut Mikossa?

   Mikkohan tulee täytenä pakettina lastensa kanssa, ei ole jokotai-tilanne.

   Poista
  4. Siis voi hitto et oot säälittävä =D

   Ei oo vielä eron aika, ei ole ihanteellinen hetki...

   Voi LOL!!!

   Olet niin kypsä kun olet huomannut että seurustelu (jota et edes harrasta vielä kun olet pelkkä varapano) ei ole aina ruusuilla tanssimista.

   Minä niin toivon, toivon toivon kaikesta sydämestäni että saat maistaa omaa lääkettä, ensin tajuat miten Mikko on sinua käyttänyt hyväkseen, jätät sen ja tapaat elämäsi miehen, ja kun teillä on lpaisa ja kuvittelet olevasi onnellisessa suhteessa saat tietää että miehen mielestä oletkin ihan täysin kamala haaska ja hän haluaakin olla mieluummin pikkupimujen kanssa =DDDD

   Tai no, oikeasti toivon ettet lapsia edes ikinä saa, olet kyllä niin kieroitunut että niitä varmaan mielelläsi manipuloisit että pysyt tilanteen herrana, lapset saa madella ja rukoilla anteeksiantamista jos tekevät mielestäsi väärin eikä kaikki mene suunnitelmiesi mukaan.

   Hyi stana miten ällö pikku***** olet.

   Poista
  5. Sinä: "koska asiat ei ole järjestyneet vielä ihanteellisiks eron kannalta."

   Miten asiat sitte voi järjestyä ihanteellisiksi? Salamurhaat vaimon ja lapset niin saat mikkoliinin ihan vain sinun omanasi pidettyä siinä pikkurillis ympärillä? Eikä tarttis kuunnella hirviötä ex-akkaa ja pyyhkiä jonkun toisten kersojen perseitä... Voisit vaan juoda mikon ostamaa sidukkaa kaiket päivät <3

   Poista
 33. Ootko jotenkin sairas, kun nautit itsellesi mukamas tärkeän ihmisen manipuloimisesta? On todella kieroutunutta nauttia toisen hädästä ja avuttomuudesta, kuten tuolla kerroit tehneesi. Olkoonkin, että mies ei ehkä ole kanssasi täysin tosissaan. Sairasta, narsistista toimintaa sinulta. Kasvaisit edes ikäisesi tasolle, tyttö hyvä. Vaihtoehtoisesti myös mielenterveystoimisto voisi auttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en ole, kiitos vaan kysymästä. Mitenkäs itse, ootsä sairas?

   Poista
 34. Hahhahaahha.. Hyvä että oot sille mikkomiehelle nyt kireänä, todella säälittävältä tyypiltä kuulostaa jos tauko sanasta saa tollasen paniikin.. itehän se sulle taukoja laittelee kun menee vaimonsa kanssa matkoille ja viettämään juhannuksia.. niillä on selkeesti taas kaikki ok. toivon vaa todella et löydät jonkun toisen ja jätät ton matelijan joka matelee vaimonsa ja sun luokse kokoajan hahahahahhahahahahahah.. jos se puhuu vaimostaan ja vielä sen sukulaisistaan noin paljon pahaa nii mitäköhän se mahtaa susta sen vaimolle kertoa jos teidän suhde paljastuu ''yhyyy se teini oli vaan varalla jos meidän avioliitto tuhoutuu''

  VastaaPoista
 35. Mua tosiaan harmittaa sun puolesta - ja tää ei oo sarkasmia eikä vittuilua. Oot rakastunut etkä halua ymmärtää tilannetta ja myöntää surullista 'ei niin onnellista'-loppua sun kannaltas, joka väistämättä tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin. Ihmettelen vain suuresti miten sinua on saatu huijattua jo kaksi vuotta, mutta arvatenkin syynä on tuo suuri ja ihmeellinen rakkaus. Valitettavasti suhteenne on peliä, jossa sinä kylläkin pelaat - tosin vaihtopenkillä. Eikö olisi jo aika siirtyä kentälle ja tehdä loppu tästä, mitä pidemmäs peli etenee, sitä enemmän olet häviöllä ja sua tulee sattuun. Toivon silti kaikkea hyvää sulle, ja jaksamista! :/

  VastaaPoista
 36. Mietippä candy itsekkin tätä koko teidän touhua...

  VastaaPoista
 37. Tää teksti pisti mut oikeastaan arvostamaan omaa miestä. Niin kuin moni muukin Candyn jutuista. En tarvise manipulointia. Saatan olla kotona puolikuntoisena, meikittömänä verkkareissa ja mies halaa sanoen, että tekee mitä vain, jotta mulla olisi parempi vointi ja jää kotiin kokkaamaan, kattomaan kanssani leffaa, hieromaan tmv.. Ja alunperin luulin myös omasta miehestä, että täysin tavoittelematon, enkä saisi häntä pidettyä. Kai se persoona loppujenlopuksi ratkaisee. Ei pelaamalla mitään ole voitettu.

  Sen sijaan tuli mieleen, että ehkä Mikon vaimo on samankaltainen vahva nainen, joka manipuloi ja pelaa miehillä kuin kuningatar shakkinappuloilla. Jos Candy muistuttaa Mikon vaimoa ajat sitten, kun vaimo oli viehättävä, energinen ja nuori? Tai sitten Mikolla on vain taipumusta tämänkaltaisiin naisiin ja kontrollia hakee lähinnä salasuhteella, jossa toinen osapuoli joutuu olemaankin varpaillaan.

  Joskus on tehtävä ikäviä asioita, yhteisen hyvän vuoksi. Toivottavasi Mikkokin pian likaa kätensä touhussa, eikä jää vain sivustakatsojaksi tähän peliin.

  VastaaPoista
 38. Hei Candy, MUSTA TUNTUU että täällä ihmisen ovat vaan kateellisia sinulle kun sinulla on jännä elämä ja niillä ei. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D <3 Ei voi tietää mikä niide ongelma on. Mummokalsarit varmaa vähän liian kireellä.

   Poista
  2. Ei jösses :D Todellako muiden ihmisten elämä on täysin turhaa ja tylsää ja ongelmallista, jos ei ole suhteessa varattuun, itseään reilusti vanhempaan mieheen :D :D

   Oonki miettinyt, että mistä sais omaan elämään jännitystä, mut nyt tiedän. Lähdenkin tästä heti etsimään isäni ikäistä, perheellistä miestä manipuloitavaksi!

   Kiitos Candy, sä pelastit mun elämän ikuiselta säälittävyydeltä <3 Toinen nainen sitä pitää olla, että on elämässä jotain sisältöä!

   Poista
  3. Siis mistä on ihmiset kateellisia? o.O

   Poista
  4. Eiku ihan oikeasti, siis miksi ihmiset olisivat kateellisia teidän tilanteestanne?

   Ennenkin tässä blogissa olen tähän väittämään törmännyt, mutta koskaan ei ole kerrottu, että miksi ihmiset olisivat kateellisia.

   Poista
 39. Candy, tuo on ainakin huijausta, että sukulaisten kanssa olisi hirveätä viettää Juhannusta. Jos näin olisi, niin Mikko olisi vuokramnut perheen kanssa kesämökin ja he olisivat viettäneet perheen kesken laatuaikaa. Tai lähteneet kylpylään tai jääneet vaikka kotiin viettämään juhannusta. Todennäköisesti Mikko haluaa nähdä jonkun mukavan sukulaismiehen, saunoa, grillata ja katsoa fudista kera oluen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kenenkään muun tulla kertoo Mikon puolesta, et mitä sen päässä liikkuu :D Pakko kysyy, et kuinkas paljon sä tiedät Mikon ja sen vaimon sukulaisten väleistä, tai niistä syistä, miksei Mikko voinu jättäytyä pois sieltä?

   Niijoo, kappas perkele - et yhtään mitään. Joten noi todennäköisesti ja musta tuntuu lässytykset voi taas vaikka tunkee jonkun karvaseen rectumiin, koska niillä ei oo mitään tekemistä tai merkitystä tässä meidän jutussa.

   Poista
  2. Vautsivau, sähän osaat jopa sanan latinaa:O Olisko arvailut lähihoitajaopiskelijasta osunu oikeaan, hoitoalan koulussahan minäkin näitä pänttäsin:)

   Poista
  3. Älä Candy sinäkään esitä tietäväsi Mikon ja sukulaisten väleistä.
   Et sinäkään tosiasiassa tiedä mitään, vain sen mitä Mikko on kertonut ja se voi olla täyttä paskaa.

   Poista
  4. Anonyymi 11.56,
   Niin siis vaan lähihoitajaopiskelijathan voivat tietää sanan rectum :D Ei jeesus oikeesti, ahahahah!!

   Anonyymi 12.38,
   En mä mitään esitäkään, vaan mä tiedän.

   Poista
  5. Milloinkahan rectum on ollut karvainen? :D :D :D Huhhuhh,.,.

   Poista
  6. Anonyymi25. kesäkuuta 2012 13.46

   Ootko vähän idiootti?? :DDDD

   Poista
  7. Ano 13.46 samaa mietin:) Enpä oo tähänmennessä vielä sellasesta kuullu:D

   Poista
  8. Candy, tarkoitus ei ollut mitenkään ärsyttää. Mutta itse sinä kyllä väität meille tietäväsi mitä Mikko todella ajattelee. Toki sinulle hän antaa edes niitä vihjeitä, mutta todellisuudessa sinäkään et tiedä Mikon rehellisistä ajatuksista yhtään mitään. Kukaan ei voi tietää kuin omat ajatuksensa. Ja todellakin vain olen sitä mieltä, että vaikka hän sanoisi sinulle mitä tahansa, niin saattaapa siellä mökillä olla joku mukava sukulainen, jota on ihan kiva nähdäkin ;) Ja valehtelu tästä asiastahan ei tarkoita sitä, että kaikkein mieluiten Mikko viettäisi juhannusta juuri sinun kanssasi, vai mitä.

   Toisin kuin sinä, minä en pyydä tunkemaan ajatuksiasi rectumiin tai mihinkään muuhun koloseen, vaikka ne eivät aina kuulostakaan kovin hyviltä näihin korviin.

   Poista
  9. Karvainen rectum! :D Lapsiraukat ei oikeasti tiedä mitä se rectum tarkoittaa, aika söpöä, awwww :) Puss <3

   Poista
 40. Jaahas, mitä jeesuksii itsessään nää kommentoijat on? Varmaan nää ei oo ikinä manipuloinut ketään tai sanoneet miehillen yms pahasti. Ei helvetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on olevinaan pyhiä Marioita (Maria, ei Mario:DD). Nettiin on näköjään hyvä tulla pönkittää omaa itsetuntoaan ja luomaan jonkun "olen täydellinen ja tiedän kaikesta kaiken"-imagon itelleen.

   Poista
  2. Jos lukisitte osan tarkasti, huomaisitte kyllä, ettei kaikki vain pönkitä itsetuntoaan tms :)

   Jotkut kyllä kirjoittavat asiattomasti, mutta sitten on näitä asiallisia viestejä mitkä oikeasti kannattaa lukea.
   Mikon kaltaisia miehiä nyt vain sattuu olemaan ihan perkeleen paljon.

   Poista
  3. "Olen täydellinen ja tiedän kaikesta kaiken" - Kappas Kändi löysit itsesi. Tämmöisen kuvan annat itestäsi lukijoillesi, et vain itse tajua sitä.

   Poista
  4. Anteeksi sitten Candy, mikäli olen loukannut sinua. Minä vain pelkään, että Mikko on joku J., tai M., joihin törmäsin aikoinaan. Miehiä, joilla oli salaiset elämät perheen ulkopuolella, ja minä olin tyhmä ja naivi.. Hetken. En todellakaan tiedä, millainen Mikko on. Mutta kirjoituksistasi päätellen, toivoisin, että nojaisit suhdettanne manipuloinnin sijaan luottamukseen, avoimuuteen ja rehellisyyteen.
   Toivottavasti saat elämän mikon kanssa.

   Poista
 41. Jotenkin todella epäuskottavaa, että perheellinen, avioliitossa oleva mies itkisi teini-ikäisen tyttöystävänsä takia, mut uskoo ken tahtoo.

  Jos näin on tapahtunut, niin eiköhän syyt ole jossain muualla kun siinä, että mikko pelkäisi menettävänsä sinut. Syyt syiden takana voi olla aika vahvoja vaikuttimia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei oikeesti kiinnosta nää "tosi epäuskottavaa syystä X ja Y"-kommentit.

   Poista
 42. Mulla tulee tieks aina sä mieleen Heli Kajon Barcelona biisistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai :D Pitääpä sit varmaan ihan huvikseen kuunnella se, vaikken sen musasta kyl oikein diggaa.

   Poista
 43. Kyllä tottakai ollaan kateellisia... Oma mies, lapsi ja oma elämä, olisinko kateellinen pikkutytölle salasuhteessa. Tietysti!! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset on toisilleen kateellisia mitä ihmeellisimmästä syistä, vaikka itellä oliskin ns. "kaikki". :)

   Poista
  2. Blogiasi lukiessa on taas saanut hyvän muistutuksen siitä, miten onnellisessa asemassa olen. Minulla on mieheeni rehellinen ja luottamukseen perustuva suhde. Minä en valehtele miehelleni, eikä hän minulle. Meidän ei tarvitse manipuloida eikä kiristää, vaan suhteessamme on kunnioitus kunnossa.

   Ja koska sanot, ettei kukaan tiedä teidän suhteesta mitään, niin et voi tulla sanomaan tietäväsi meidän suhteesta yhtään mitään.

   Jos joskus pääset samaan nykyisesi tai tulevasi kanssa, saatat ymmärtää, mitä olet ollut vailla :)

   Poista
  3. Hyväksytkö sä Candy kaiken mitä muut tekee? Etkö pidä mitään tässä maailmassa vääränä? Kaikki tuomitseminen/arvostelu ei ole kateutta:) Olisi lapsellista kuvitella, että aina jos muut ei hyväksy mun toimintaa, he on vaan kateellisia. Kaikilla ihmisillä ei ole sama arvomaailma, tiesitkös?

   Poista
  4. Hyvää päivää... :D En todellakaan usko että kukaan näistä lukijoista on sulle millään tasolla kateellinen. Tai no ehkä 1/100, korkeintaan. Annappa vähän perusteluja minkä takia kukaan olisi kateellinen toisena naisena olemisesta? Vieläpä kun sun "miehes" vaikuttaa ERITTÄIN epämiellyttävältä ja epämiehekkäältä manipuloijalta, jolla ei oo mitään vastinetta sanoilleen tekoina.

   Poista
  5. Mmmmmmh, i feel you...or not. Itselleni ei ainakaan tulisi mikään häävi olo "tärkeydestäni", jos joudun sen saamiseksi kiristämään ja manipuloimaan toista. Mutta jokainen toki tyytyköön siihen mitä saa. <---- Osuvasti sanottu :D ! Onse ihme jos tuntee ittensä tärkeeks vaan sillon kun on pitänyt hommata se olo väkisin ajamalla toinen nurkaan manipuloimalla ja kiristämällä :D lol. Eiks jo pelkästään toi kerro aika paljon teidän suhteen "aitoudesta, rakkaudesta ja kestävyydestä" (; Ei tollaseen normaaleissa onnellisissa terveissä suhteissa tarvitse turvautua kun sitä hyväksyntää päitäis saada muutenkin. Säälin sua!

   Poista
  6. Perustuuko teidän suhde sun mielestä rakkaudelle ja onnelle? Jos perustuu, niin ois kiva kuulla mikä saa sut ajattelemaan niin. Jos ei, niin mille se sun mielestä perustuu? (: Ja tsemppiä, ei mahda olla sulla kovin kiva asema tällä hetkellä kaiken pyörityksen keskellä!

   Poista
  7. No salasuhde vanhempaan varattuun mieheen ei kyllä ainakaan henkkoht minussa aiheuta mitään kateellisuutta. Ihmettelen kyllä miksi edes jossakin aiheuttaisi??

   Poista
 44. Manipulaatio ja pelaaminen ei kuulu parisuhteeseen, se on kyllä totta.
  Mutta haluaisin sen tekopyhän naisen nähdä, joka ei ole kertaakaan krokotiilinkyyneliä vuodattanut miehelleen saadakseen tahtonsa läpi. Tai kalastellut kehuja, rakkaudentunnustuksia, jekuttanut tiskaamaan, imuroimaan, vimeään roskat tai murjottanut että mies ei menisi poikien(/miesten)iltaan vaan jäisi kotosalle vaimokkeen kanssa. Listahan vain jatkuu koska ihmiset eivät lue toistensa ajatuksia, niin miehen on mahdotonta sanoa joka jessuksen kerta ne sanat mitkä nainen haluaa kuulla, ja vieläpä oikein. Sama pätee toiste päin, mahdottomuus.
  Sometimes you have to be a bitch to get things done.

  Candy ei nauttinut manipuloinnista vaan siitä, että ohjat oli käsissä, joko oikeasti tai kuvitteellisesti. Ja jokaikinenhän siitä nauttii kun osaa ennakoida/saa vaikuttaa siihen mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 45. Niin minä uskon, että suurelle osalle meistä perhejuhannukset ja muut stanasta olevat pakkopyhät, joita nyt on vaan pakko joustaa viettämään joskus sukulaisten kanssa (omien tai puolison) kanssa hyvin usein ovat täydellistä maanpäällistä helvettiä. Kirkuvat kakarat, känniset ihmiset, joille puolisot rätkättää, se, ettei omaa viinilasia kehtaa siinä rätkätyksessä täyttää, jne.

  Sen vuoksi ehdotankin Candy, onko sinulla vielä kiire noita pakkopyhiä viettämään. Jokainen ymmärtää, että alle parikymppinen pimu ei poitsuineen tule perhejuhliin, mutta kukaan ei ymmärrä sitä, että neljääkymppiä lähestyvä mies ei tuo lapsiaan tai halua lastensa sukulaisten kanssa viettää aikaa.

  Ja lapsia ajatellen: he näkevät usein näissä juhlissa vain hyviä puolia, serkuksia, muita lapsia, aikuisten vähän erilaista olemista..sen vuoksi muistot niistä ovat heille kalliita, ja olisi aika törkeää niitä heiltä kieltää sen vuoksi, että iskällä on uusi.

  Niin että jos yhdessä jatkatte, tulet varmaan tietämään, mitä se helvetti on. Tosin sillä erotuksella, että sinä et ole lasten äiti, joten sinulla ei niissä ole sitä statusta, mikä hänellä olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ole mikään kiire niitä viettämään, enkä mä usko -tuskin tuun pitkään aikaan edes haluamaankaan-, että vietän juhlapyhiä Mikon perheen kanssa - sen vaimon sukulaisista puhumattakaan. :D

   Ja lasten takiahan Mikko sinne lähtikin, muuten se ei olis sinne menny. Niitä se rakastaa yli kaiken ja tekee niiden vuoksi mitä vaan, joten siitä teidän ei tarvitse huolehtia.

   Mikon lasten äidin paikkaa en oo ottamassa, enkä usko, että kukaan meistä aikoo tehdä mitään sellasta, joka radikaalisti hankaloittais lasten elämää - Mikon vaimon puolesta en tietenkään voi kovin varmana vielä tässä vaiheessa puhua, mutta luulen että sillä on sen verran järkeä päässä, että eron tullessa se tajuaa mahdollisissa katkeruuksissaan kuitenkin ajatella lastensa etua ja parasta.

   Poista
 46. Pakko kyllä nyt kuukausien lukemisen jälkeen avata omakin sanainen arkkuni. Tekstejäsi lukiessa kuvastuu hyvin suhteenne sinussa heränneiden tunteiden kaari. Alun vahva ja jopa sokea usko rakkauteen on vaihtunut jonkin tasoisiin epäilyksiin ja jopa epätoivoisiin kokeiluihin tauolla "uhkailuun" tai vakavien keskustelujen ehdotteluun. Olet sulkenut silmäsi täysin myös rakentavilta ja avuksesi tarkoitetuilta kommenteilta. Monet kommentit tuntuvat varmasti hyökkääviltä, sillä eiväthän muut voi tietää asian todellisia puolia. Luulen että monet lukijat huomaavat myös läpikäymäsi prosessin vaiheet ja kokevat turhautumista, kun eivät saa taottua järkeä päähäsi. Itse en välitä mitä sinulle tai suhteellenne tapahtuu, mutta kommentoin siksi, että tunnistan monia julkituomiasi ajatuksia myös omista aiemmista käyttäytymismalleistani. Epätoivoisuuden kasvaessa ihminen on valmis hyvinkin äärimmäisiin tekoihin ja tunteet sumentavat järjen. Niinpä toivoisin sinun todella pohtivan- mikä herättää sinussa niin voimakkaan reaktion muiden opastavia kommentteja kohtaan ja mikä sai sinut todella ehdottamaan taukoa Mikolle. Vastaukseksi tuskin saan vain kommentin karvaisesta rectumista tai huonosta itsetunnosta, mutta voin jo valmiiksi todeta että asiani ovat oikein hyvin-varsinkin kun ymmärsin katsoa toimintatapojani uudesta vinkkelistä ja tajusin sekä myönsin omat heikkouteni.
  Syvällistä itsepohdiskelua positiivisesti toivoen -posliinikissa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta kommentistas. Tuun vastaamaan tähän joskus myöhemmin ajatuksen kanssa, koska mulla on tosiaan näihin asioihin sanottavaa, mut nyt just en kerkee kun Mikko on tulossa kohta mun luokse.

   Poista
 47. Uskon yhä vahvemmin, että tämä on jonkun sosiaalipsykologian opiskelijan gradu-projekti.

  Vois iteki laittaa samanlaisen pystyyn.

  VastaaPoista
 48. "Tunsin olevani tilanteen herra viimeistään siinä vaiheessa kun se alko matelee ja mairittelee" MATELEEN JA MAIRITTELEEN ?! (Onko toi sun mielestä tosiaankin tilanteen hallitsemista, tai jotain räjäyttävän isoa kun se alkaa mairitteleen...?)Totta hitossa se alko mateleen ja mairitteleen, mitäs muutakaan? Mutta tekikö se jotain konkreettista (ja en nyt ihan tarkoita ruusupuskan ostoa)? Rohkenen epäillä todella vahvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä mitää rehuja siltä saanu tai ees halunnukkaa, mut kyl mä jotain muuta ;)

   Poista
  2. Toi sun vastaus on justu se mitä tarkotin! Puhuit ittes pussiin kiertämällä mun kysymyksen tollasella vastauksella.

   Poista
 49. Candy, oletko sä todellakin ONNELLINEN noin kierossa, epämääräisessä ja epävarmassa suhteessa, jossa Mikko vieläpä kaiken lisäksi hallitsee sua ja sun elämääsi? Koska jos vastaat, että olet ja väität, että tollanen ei riko sisältäpäin ja aiheuta huonoa oloa, niin huhhuh. Mut voitko kumminkin vastata kysymykseeni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tää suhde mua riko, päinvastoin vaan vahvistaa ja varmasti myös jollain tasolla kasvattaa mua ihmisenä. Ei tää helppoa oo, mut oon sellanen ihminen, joka ei viihtyiskään liian helpossa ja tasasessa elämäntilanteessa.
   Elämässä pitää olla haasteita.

   Mut vastaan kysymyksees kyllä - olen onnellinen. Eikö oo hassua, miten eri ihmiset on onnellisia erilaisissa suhteissa? Ei oo yhtä tiettyä toimintatapaa tai suhdekaavaa, jossa kaikki on onnellisia ja tyytyväisiä.

   Poista
  2. Kasvattaa sua ihmisenä ? Sä kasvat siis tyttö hyvä pelkässä valheessa ? Oon monta kk lukenu tätä blogia ja kerta kerralta varmistun siitä että sua sattuu joskus vielä ja pahasti :) mieti rakas tätä : juhannus-yö saunassa , Mikko panee sen omaa vaimoa siellä pikku kännissä , tuskin ajattelee ihan ensimmäisenä sua :) se kusettaa sua yhtä hyvin kun kusettaa omaa vaimoaan . En jaksa kirjoittaa ja avautua sun anteeksiantamattomasta typeryydestä , tekis mieli läppästä sua naamaan :) koukuttavaa paskaa :)

   Poista
  3. Salasuhde kasvattaa sua ihmisenä? Jokaisen hyvänsuhteen perustahan on valehtelu ja ihmisen pettäminen...

   Poista
 50. Candy tää sun blogi on mainio!!! Ja painukaa te tekopyhät paskiaiset sinne mistä ootte tullukki, ei tarvi kommentoida tai lukea jos ottaa niin päähän. Candy ne päätökset tekee ettekä te. Miten lapsellistakaa on yrittää löytää candyn henkilöllisyys?! :D Oikeesti mitä sitte maailmassa on monia toisia naisia ja miehiä aijotteko neki paljastaa? Kukaan vaan ei oo vielä ruvennu blogia kirjottaa, mut candy onki rohkee ja ihana persoona! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaww, ihana kommentti, tää lämmitti mun mieltä :) Kiitos<3

   Poista
  2. Mitä rohkeaa siinä on että nimettömänä kirjoittaa?

   Aika pelle mun mielest, ano avautuu anoille, ja haukkuu anoja jotka anoina haukkuvat häntä =D

   Joo, löytyy niitä toisia naisia, mutta harvemmin kukaan on siitä niin hiton ylpee kun meidän pikku siideripissis Candy, joka "tietää" että Mikko ei voisi hänelle ikinä valhedella, vaikkei tunne Mikkoa läheskään niiin hyvin kuin Mikon vaimo.

   On se niin ihku ja ihana se Mikko kun valehtelee lapsilleen ja kiemurtelee takaisin kotiin koska vielä ei ole eron aika, puss ja muiskis sentään mikä ihana mies!

   Kun on komea ja rahaa löytyy niin on kyllä niin ihanaa olla ja voi sentään kun kaikki on niin kateellisii kun mikolla on rahaa ja se on hyvännäköinen ja se tykkää niin paljon nuorista tytöistä!

   Ihanko oikeasti olisit sitten äitinä tyytyväinen jos yli kolmekymppinen mies iskee silmänsä sun 15v tyttäreen?
   Juupajuu, ja on se niin ihana taas ja Candy on vaan niin kypsä......

   Poista
 51. Jes!! Ihana Candy, noin sitä pitää :D Tiukkana vaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos :D Tottakai, aina pitää olla vähän tiukkis!

   Poista
 52. Moi!
  Tekstailetteko tai ootteko Mikkosen kanssa yhteydessä joka päivä?Siis tyyliin et jutteletteko naamakirjassa tai mitä näitä nyt on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyl me joo melkeimpä päivittäin ollaan yhteyksissä, Mikko yleensä alottaa tekstailun ku en ite voi oikeestaan koskaan muutamaan poikkeusaikaa lukuunottamatta tietää, millon on hyvä laittaa viestiä. :)

   Poista
 53. Mä kyllä ihmettelen, että miks ees jaksat tänne kirjoitella, ku 99% palautteesta on negatiivista ja tunnut viel ottavan sen kauheen ittees ja hermostuvan. Pääsisit vissiin ittes kannalta helpommalla, jos vaan lopettaisit kirjoittamisen. Etpä sä tunnu muiden neuvoista ja varoituksista ottavan mitään oppiakaan, joten miksi jaksat vaivautua, mitä sä tästä kirjoittamisesta saat?

  Musta tätä on kyllä ihan mielenkiintoista lukea, ja sun kirjoitukset on yleensä jopa ihan fiksuja ja mielenkiintoisia, mutta aina kun tänne kommenttiosioon eksyy niin alkaa kyllä vituttaa. Alkuun vielä myönsit, että teidän tilanne on hankala ja joskus jopa olit hieman epävarma siitä, että valitseekohan se Mikko sut ja miten tää tilanne oikeen tulee eteneen. Mutta nykyään oot vaan "lässynlässynlää"- ja "kyl mä tiiän että se mua rakastaa"-teini. Mikä muuttui? Menikö hermo ihmisten negatiivisuuteen etkä vaan jaksa enää vastata, vai häviskö sun epävarmuus ja sen mukana aitous jonnekin tässä teidän "suhteenne" edetessä...? Ennen perustelit tän blogin pitoa sillä, että haluat saada kommentteja ja avautua tästä tilanteesta ja "puhua jollekin", mutta nykyään tuntuu että tää on enemmänkin sun joku "minäpäs olenkin oikeassa"-itsebookkausblogi. Joskus olisi kiva kuulla niistäkin hetkistä, jolloin epäröit ja olet vaikkapa mustasukkainen. Jotain edes, joka tekisi susta vähän aidomman ihmisen. Oot kovettanut tässä blogin edetessä itselles kauheen kovan kuoren, ootkos huomannut :D? Minusta ainakin tuntuu siltä ;DD!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täysin samaa mieltä

   Poista
  2. Tässä kommentissa pisti silmään vain tuo "mitä sä tästä kirjoittamisesta saat?" - veikkaan että tuollaisessa tilanteessa olis helpottavaa purkaa asioita jollekin, ja kun oikein kenellekään ei voi puhua niin tänne kirjoittaminen varmaan auttaa siinä suhteessa ainakin vähän?

   Poista
 54. Kuinka kauan te siis olette olleet Mikon kanssa yhdessä ? jos olette olleet jo lähes kaksi vuotta (?) :-D ? en osaa sanoa, mutta kyllä mä sitten osaan kuvitella että ei se Mikko voi susta vaan mitäään jännitystä hakea, ei ketään voi olla niin julma että hakisi nuoresta tytöstä vain jännitystä KAKSI VUOTTA. Mutta toisaalta sekin vähän on kiikunkaakun jos Mikko ei ole tämän vuoden-kahden?? :D:D aikana jättänyt tätä vaimoaan.. en ymmärrä syytä.. En pidä sinua tyhmänä enkä Mikkoa julmana koska en ole siitä mihinkään sanomaan ksoka en kumpaakaan osapuolta tunne mutta kyllä toi tntuuu silti vähän oudolta että noin kauan ootte suhdettanne salaillut ja Mikko ei perhettänsä pysty jättämään.. :( en halua olla niinkuin muut täällä ja haukkuvat sinua tyhhmäksi ja odottavat sinun jäävän yksin, minä oikeastaan pelkään puolestasi, oletko ajatellut, edes IKINÄ ajatellut että Mikko voisi joskus jättää sinut, mitä sitten tekisit ? En haluu et sun sydän särkyy, tiedän et sä rakastat Mikkoa ja Mikkokin varmasti sinua mutta mielestäni sun pitäs silti olla se kohtalo jossain että joskus Mikko voi oikeasti jättää sinut perheensä vuoksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä niinkun julmia ihmisiä on olemassa.
   Nimim. Kokemusta on..

   Poista
 55. Manipulointi ja kiristäminen, sen paremmin kuin mateleminen ja aneleminen, eivät oikein kuulu todellisen, terveen rakkaussuhteen aineksiin. Ihminen, joka haluaa pitää toista suhdetta "varalla", kuulostaa varman päälle pelaajalta, ei sellaiselta, joka tosissaan tietää, mitä haluaa. Naiset, sorry to say, ovat joskus niiin naiveja, haluavat uskoa omiin mielikuviinsa, mutta oppia ikä kaikki.

  VastaaPoista
 56. yleensä tsemppaan sinua mutta nyt pisti miettimään.
  minä en ymmärrä miksi "odotat" että mikko jättäisi vaimonsa. en usko niin käyvän.
  aikuisen miehen ei tarvitse reissata vaimon ja lasten kanssa, vaan laittaisi eron vireille ja olisi kanssasi... jos haluaisi sitä oikeasti.
  Olet odottanut kuukausitolkulla, eikö olisi aika sanoa adjööö ja siirtyä paremmille metsästysmaille?
  jos tämä blogi on totta,tulet ottamaan siipeesi ja pahasti.

  VastaaPoista
 57. Musta tuntuu että sä et edes halua mitään muuta teidän suhteelta kuin olla ikuisesti kakkonen. Kun et omasta mielestäskään ole vielä valmis mihkään perhe-elämään. Mikko tosiaan tulee koko pakettina, lasten kera, vaikket aina oliskaan paikalla kun ne on Mikolla niin et sä sitä elämää pakoonkaan pääse :D

  No mutta kukin tyylillään... tsemppiä vaan eloon jalkavaimona.

  VastaaPoista
 58. karkki on äkäinen, kun se on paljastunut
  poliisit kolkuttelee ovella pyytämään karkkia kuulusteluihin, kun on mennyt miekkosen vaimoa julkisesti täällä haukkumaan, kunnianloukkausyyte karkille tulossa
  ja avierossa haukuttu pikku vaimo kynii miekkosen puille paljaille
  ei saa karkki enään laivalta hajuvesiä eikä kossuakaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, mut oot aika säälittävä :DD

   Poista
 59. Hei candy älä lopeta tätä blogia eihän noilla katkerilla kirjottelijoillakaa ois enää mitään tekemistä ;) ja hei cmoon kuka ei ois koskaan "uhkaillut" miestään tollatavalla? Varmasti kaikki ennemmin tai myöhemmin. Tsemppiä sulle ja älä kuuntele noita nolife tyyppejä :D

  VastaaPoista
 60. Eiköhän se ole Mikko, joka sua manipuloi... Kuulostat Candy ihan samalta kuin minä 15-vuotiaana.

  VastaaPoista
 61. "Onks sulla joku toinen?" Taisi möläyttää sammakon :)

  VastaaPoista
 62. Missä vaiheessa aiotte kertoa Mikon vaimolle suhteesta? :o

  VastaaPoista
 63. Te kunnianloukkaussyytteellä mesoavat - ottaisitte edes sanojenne taakse vähän faktaa. Kunnianloukkaussyytteen rikoslain mukainen tunnusmerkistö edellyttää, että teko aiheuttaa tai on omiaan aiheuttamaan toiselle vahinkoa tai kärsimystä tai halveksuntaa häntä kohtaan (ks. RL 24:9). Anonyymistä tekstistä tällaisen yhteyden syntyminen on hyvin, hyvin HYVIN korkea. Yhteys Candyn sanomisten ja ko. henkilön välillä pitää olla todella selvä. Tätä blogia seuranneena täytyy sanoa, että syytekynnys ei tässä ole lähimaillakaan, ei edes sinne päin. Poliisilla, palokunnalla ja presidentillä voi toki aina uhkailla, mutta jos meinaa, että niillä sanoilla on jotain vaikutusta vastaanottajaan, kannattaisi ensin varmistaa se oma selusta.

  VastaaPoista
 64. Mä vaan ootan, että käytät mun ottamaa kuvaa. Sittenpähän saan selville sun henkilöllisyytes, kun joudut vastaamaan :D

  VastaaPoista
 65. Joko sulla on hemmetin hyvä itsetunto tai kova kuori, koska kestät nää kommentit. Kirjoitat tälläisiä asioita ja annat satojen ihmisen kaataa päällesi sontaa, ite en kestäisi (:

  VastaaPoista
 66. Huh huh mitä kommentointia... Tämä on Candyn oma elämä, turha siihen on muitten tulla puuttumaan. Candy tietää varmasti itsekin, missä jamassa on, hyvässä ja pahassa. Vaikka itse olen parisuhteessa enkä ole kateellinen tämmöiselle toinen nainen -viritelmälle, niin osittain olen kateellinen, kuinka jänittävää teillä on :) Enkä tarkoita pelkästään sitä, että teidän täytyy pitää suhde salassa, vaan kaikki pienet teot, mitä yhdessä teette.

  Candy, ymmärrät varmasti itsekin, että tilanteesi on hieman tukala. Kuitenkin nostan hattua, kuinka rohkea olet ja kerrot asiasta avoimena, olet valmis ottamaan kaiken tän paskan niskaan täältä. Moni ei siihen pystyis.

  En ala kertoa sulle, mitä sun pitäisi tehdä tai miten toimia missäkin. Mutta kannattaa miettiä, mitä elämältä haluat, onko Mikko sun rakkauden arvoinen ja entä sitten jos on/ei?

  Löysin tän blogin vasta tänään, ja aion varmasti seuratakin, miten tilanne etenee. Tsemppiä tulevaisuuteen! Ole oma itses, kyllä kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3