lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Krapulaton ja suht pirteä Candy täällä moi :)

Vaan suht pirteä siks, et olin eilen kaveriporukalla istumas iltaa ja sehän taas venähti yön pikkutunneille asti. Krapulaton siks, että alkoa en enää käytä - ainakaan vähään aikaan... :D

Se mun hyvä ystävä, jolle oon kertonu musta ja Mikosta oli eilen mun kanssa myös. En oo mitenkään erityisen usein jauhanu sille musta ja Mikosta, koska a) en halua et tää kaveri kyllästyy mun jauhamiseen, b) tiedän ettei sitä niin paljoa kiinnosta, joten säästän sen hermoja, c) sen kanssa on suht huono puhua asiasta - kohdan b seikan takia -, koska se ei osaa sanoa oikein mitään järkevää tähän tilanteeseen.

Koska siis mun ainoa oikeassa elämässä oleva asiastajauhamiskaveri on ollu aika surkea jauhamiskaveri, olin eilen aika yllättynyt kun (sanotaanko sitä sit vaikka Janiks) Jani alko pikkupäissään avautumaan mulle Mikosta.

Oltiin siis kahdestaan vähän syrjemmällä muista alunperin siitä syystä, koska Jani halus puhua mulle sen asioista, mutta juttu sit ajautukin ruotimaan mua ja Mikkoa.
"Olis ihan hauska nähdä kaveri joka on saanu sut", jotenkin noin se asian muotoili, mut sen äänensävy oli tosi ikävä. Vähän kiukkunen, ehkä hieman ivallinen ja jos en ihan väärin sitä meidän koko keskustelua ja tilannetta tulkinnut, niin jopa katkerakin.
En muista oonko täällä kertonut siitä, kuinka Jani on joskus back in the days paljastanu mulle et se on ihastunu muhun. Meillä viileni välit hetkeks, kun sanoin sille ettei tunne oo valitettavasti molemminpuolinen ja tykkään siitä vain hyvänä kaverina.

Onneks saatiin välit myöhemmin selvitettyä ja jotenkin ihmeen kaupalla jatkettua meidän hyvää ystävyyttä suht normaalisti siitä sen paljastuksesta ja välirikosta huolimatta.

Mut nyt mä pelkään et Jani on saattanu taas kehitellä mua kohtaan turhan lämpimiä tunteita kun se puhu niin inhottavasti mun ja Mikon suhteesta eilen.
"Vittu se jätkä on kyl aika kingi ku pystyy pyörittelee kahta muijaa samaan aikaan", ei joo kuulosta kirjotettuna pahalta, mutta hyvän ystävän suusta kuultuna, sarkastiseen sävyyn sanottuna se on sitä. :/

Toisaalta oon jotenkin hyvilläni Janin eilen antamista neuvoista, mut toisaalta oon myös ärsyyntynyt siitä koko keskustelusta. Mä osaan kyllä ottaa kritiikkiä ja arvosteluja tiettyyn rajaan asti vastaan, mut mä olin kyl eilen samaan aikaan loukkaantunut ja vähän suuttunutkin Janille, kun se puhu Mikosta niin ikävään sävyyn ja anto mulle ohjeita ihanku se olis muka tienny mua paremmin meidän tilanteen.

Kyllä se ainakin yhen ihan hyvän neuvon anto kun porasin sille sitä etten oo ihan täysin tyytyväinen meidän tilanteeseen nyt -mulla on kyllä hyvä olla, mut asiat Mikon puolelta ei oo kuitenkaan sujunu niinkun oon odottanut ja olettanut sujuvan.
Jani sit sano et mun pitäis nähdä Mikon kanssa mahdollisimman pian ja "kerro nyt saatana mikä meininki täs nyt oikein on! Etkö sä saa aikaseks tehä niinku ollaan sovittu?!" .... :D

Pistin sit tossa aikasemmin päivällä Mikolle viestii ja kysyin et nähtäiskö tänään jossain vaiheessa ja puhuttais. Se pisti heti takas viestin et onks jotain sattunu blaablaa.
Sovittiin et nähdään iltapäivemmällä, otan viltin ja eväitä mukaan ja mennään yhen järven rannalle, sellaselle kalliokolle piknikille ja puhumaan.

En oo nyt ihan varma vielä et mitä aion sanoo Mikolle ja mitä en. En nyt ihan noin karkeesti ku miten Jani ehdotti sanomaan, mut aika suoraan aion kyllä mielipiteeni erinäisiin asioihin ja tapahtumiin ilmaista.


88 kommenttia:

 1. Hyvä Candy! Kaveris on kyl ihan oikeessa, kannattaa nyt selvittää kunnolla noi asiat Mikon kans. Lupausten sijaan pitäis pikkuhiljaa alkaa näkymään niitä tekojakin Mikon puolelta mikäli on tosissaan teidän suhteen niinkuin sanoo! Tsemii<3

  VastaaPoista
 2. Hyvä, rohkeutta! Ansaitset päästä johonkin lopputulokseen asiassa. Niin ahdistavalta kuin se menettämisen pelossa tuntuukin. Nostan hattua sulle jos sen uskallat tehdä (vaikkei hatunheilutteluni sulle mitään merkitsekään :D)

  T. Anonyymi tilanteiden seurailija

  VastaaPoista
 3. Joo..tollanen ikuisuuden kestävä vatvominen on tosi tylsää. Kuka jaksaa enää toista ikuisuutta odottaa että jätkä tekis peliliikkeitä.

  Mikolle ei kannata olla liian "tossu", koska muuten mitään ei tapahdu ikinä. Tietty jos liikaa kuumotat niin äijä lähtee kävelemään.

  Miehet vihaavat me-keskusteluita, mutta aikuisen ihmisen joka leikkii monen ihmisen tunteilla, olisi otettava viimein vastuu tekemisistään.
  Veikkaan että Mikko on mukavuudenhaluinen, ja haluaa varmistaa selustansa hyvin ja niin että oma olo on mahdollisimman mukava. Mikko ei halua pudota tyhjän päälle.
  Tuntuu, että Candy näkee Mikon tällähetkellä jonain supermiehenä. Sitten kun vaimo on vihdoin saatu ajettua kauemmas suhteesta, niin tuskin häntäheikki lapamato enää kovin kauaa kiinnostaakaan. Siinävaiheessa kannattaakin sitten jo alkaa jonkun varakkaan lätkänpelaajan salarakkaaksi :)

  Varmaan jos oisin ite Candy, niin ajaisin ensin mikon eroon ja sit jättäisin koko paskan. Äijä ryömisi exänsä luokse samantien.

  VastaaPoista
 4. no olipas hyvä neuvo janilta. eihän me kaikki yhtään olla täällä tota samaa jauhettu sulle, ei.

  VastaaPoista
 5. Musta tuntuu, että jos jo noista kännikommenteista loukkaannuit ja sun ja Mikon suhde tulee joskus yleisempään tietoon, niin sulla tulee olemaan kovat paikat. Tää blogi kuvastaa aika hyvin ihmisten ajatuksia ylipäätään sun tilanteestas - sensuroimattomana, vaikka miten lukijat ei muka tietäis kaikkea jne. Kai sä ymmärrät, että ihmiset oikeestaan välittää vaan itsestään ja kaikkia muita on tosi helppo arvostella, se tulee luonnostaan:) Kuitenkin onnea elämään ja koveta itses ottamaan paskaa niskaan, jos aiot jatkaa tuolla tiellä :)

  VastaaPoista
 6. Tota Janin neuvoahan sulle on täällä hoettu jo joulukuusta asti..

  VastaaPoista
 7. Turhaan otit itsees siitä Janin kommenteista. Olisit tyytyväinen, että sulla on ystävä jolle voit puhua koko vitun Mikosta. Ja sano Mikolle, että nyt rupee pikkuhiljaa jättää vaimonsa, ja on sun kanssa. Koska teillä on ollut jo niiin pitkään sellasta ihmesäätöä. Kaikille parhaaks olisi se että Mikko nyt päättäisi lopullisesti. :) Toivon kaikkea hyvää sinulle. :) Ja voimia paljon :) Jos Jani jatkaa tuota katkeraa/vittuuntunutta puhetta, sano suoraan.

  VastaaPoista
 8. Heiii, onko sulla kommenttia noihin viimisimpiin henkilöllisyyshuhuihin/kuviin? Sorry jos oot jo kommannut aikasemmin, en jaksanut kaikkia satoja kommentteja kahlata läpi XD

  VastaaPoista
 9. Luulin, että olit lopettanut blogisi kirjoittamisen - tsemppiä noiden tuntemusten kanssa! :)

  VastaaPoista
 10. Oon seurannu sun blogia alusta asti, mutta nyt kommentoin ensimmäistä kertaa.

  Toivottavasti saatte Mikon kanssa puhuttua asioista, tilanteeseen tulee jotain selvyyttä (ja edistystä). Ja toivon että vielä jonain päivänä saatte olla ihan rauhassa ja avoimesti onnellisia yhdessä. Kaikkea hyvää teille molemmille ja kivaa kesää!

  VastaaPoista
 11. Ihme juttuja kyllä liikkuu taas netissä.. En oo kommentoinu tänne ennen, koska en halua ottaa mitään kantaa mihinkään, tätä on vain mielenkiintoista seurata :-) MUTTA SIIS asia joka sai mut kommentoimaan tänne oli tämä:


  http://abortti.blogspot.fi/2012/03/hei-candy-girl-onkos-tama-sun.html


  Siis ihan totta?!? Eikö ihmisillä ole enää mitään järkeä päässä? Miksi jotkut ihmiset haluaa ottaa tän sun blogin ja kirjoitukset ja sen sanoman niin helvetin tosissaan ja vakavasti. Miksi jaksaa vaivata päätään toisten asioilla, eikö omissakin ole jo ihan tarpeeksi? Vai onko ihmisten elämä vain niin tylsää, että on pakko aiheuttaa pahaa mieltä kaikille? En ymmärrä miten ihmiset voi olla niin uteliaita ja säälittäviä, että alkaa sun "nimellä" kirjoittelemaan jotain tekstiä, sekä "mun blogi löytyi sitten osoitteesta salatturakkaus.blogspot.fi"...

  Eikö kuitenkin loppujen lopuksi ole kaikkien oma asia, mitä kirjoittaa OMASTA elämästään omaan blogiinsa??

  Sori tämmönen sekava ja outo avautuminen, mutta alko ärsyttää oikein toden teolla millaisia ihmiset oikein osaa ollakin.

  Ja sano sille Mikolle, että tekee sen päätöksen; valitseeko se sut vai sen perheen! Eihän kukaan voi jaksaa elää noin vuosia... :/ se on väärin kaikkia kohtaan.

  Mut voimia sulle! Uskon siihen, että kaikki asiat järjestyy aikanaan. :-)

  Ja everything happens for a reason.

  VastaaPoista
 12. Ei ne Janin tunteet mihinkään oo laantunu. Ymmärrän täysin että sitä satuttaa se että Mikko "käyttää sua".

  VastaaPoista
 13. Hienoa! Äläkä anna sen leperrellä ja kierellä vastauksia. Mikäli yrittää niin vaadi rehellisyyttä. T. Kokemusta on

  VastaaPoista
 14. Tsemppiä, toivottavasti aiot sanoa, ettet aio odottaa loppuelämääs, vaan jotain pitää tapahtua nyt! :)

  VastaaPoista
 15. Hei, Candy (:

  Pistin sulle aikasempaa postaukseen kommenttia ihan silleen ajatuksella, koska oon siis koko sun blogin lukenu nyt läpi, mut et sitten kommentoinutkaan. Olin vähän pettynyt, koska se oli kuitenkin ihan asiallinen kommentti.

  Anyway, pistän sitte samat asiat tähän (:

  Mua siis jotenki vähän mietityttää, että ootko ikinä tavannu Mikon vaimoa? Koska jossain päivityksissä puhut siitä aika pahasti, ja periaattees tiiät siitä vaan sen, minkä Mikko sulle on kertonu ja jos Mikko kerran on eroomassa siitä, niin eiköhän sen mielipiteet olis aika puoluueellisia. Että oikeasti vaimo voikin olla ihan hyvä ihminen.

  Sitten kanssa mä oikeesti toivon, että te kertoisitte pian sille vaimolle, koska toi on ihan epäreilua, mitä nyt teette. Ei aikuiset oikeesti toimi noin, vaan jos Mikolla jotain omatuntoo on, se kertoo vaimolle, koska toi on väärin ihan kaikkia osapuolia, niin sinua, vaimoa kuin lapsiakin kohtaan.

  Pitää kanssa tunnustaa, että vieläkin hieman epäilen tän blogin todenperäisyyttä, koska vähän tuntuu, että ne sun päivitykset, missä kirjotit aina miltä susta tuntuu on hävinny ihan kokonaan ja tästä blogista on tullu vähän niinku joku sun "kattokaa miten cool mä oon, koska kaikki jätkät kuolaa mun perään ja dokaan koko ajan!!"

  En siis missään nimessä väitä että nuorena juominen olisi epätavallista, vaan sanon vaan, että ei sun ihan oikeesti tarvii todistella meille mitään. Olisi siis kivempi, että kertoisit enemmän siitä mitä sun pään sisällä tapahtuu, etkä siitä kuka mies on viimeks sua yrittäny, tai kuinka krapulainen oot nyt.

  Älä ota ittees jooko, yritin vaan vähän rakentavaa palautetta suoltaa tänne. Kaikkea hyvää sulle!

  Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka.

   Oon nähnyt Mikon vaimon livenä ja sillon se tuntu olevan ihan ok. En mä oo ihan tyhmä ja mulla on myös omakin harkintakyky, eli en mä usko sokeesti kenenkään juttuihin -edes Mikon- jos ne vaikuttaa mun mielestä aivan liian uskomattomilta.

   No eipä sillä et Mikon jutut sellasia olis, mut pointti olikin vaan se, että mä osaan kyllä muodostaa mielipiteeni oman järkeni ja harkintakyvyn avulla.

   Mikon vaimo voi olla kyllä ihan hyvä tyyppi ja se on sitä varmasti ainakin joskus ollut kun on Mikon itelleen saanut, mutta ihmiset voi muuttua. Mun mielipiteeni sen vaimosta on aika negatiivinen, kun oon kuunnellut Mikon avautumisia sen tekosista - ja ne avautumiset on ollu kyl aivan vilpittömiä.

   Ja syy siihen, miksen haluu enää kirjottaa niin paljoa mun tuntemuksista, heikoista hetkistä, raottaa mun suojamuuria.. Koska täällä on niin paljon pahansuopia ihmisiä jotka oikein odottaa ja toivoo, että pääsis mun päänsisään ja riepottelemaan mua.
   Tuntuu siltä, ettei täällä oo enää hyvä ja turvallinen avautua oikeista tuntemuksista ja parempi vaan kertoa niitä pinnallisia liibalaabajuttuja -niiden avulla kukaan ei voi mua satuttaa.

   Kiitos palautteestas, toivottavasti tää mun vastaus selventi tilannetta.

   Poista
  2. Ensin sanot, että osaat tehdä itse päätelmät Mikon vaimosta mutta heti perään kerrot tehneesi päätelmät Mikon puheiden perusteella o.O

   Eli olet vieläkin kuulopuheiden perusteella negan kannalla.

   Poista
  3. Mä uskon, että suurin osa meistä lukijoista on vaan huolissaan susta ja me toivotaan ettet satuttaisi itseäsi tuossa suhteessa. Meistä vain kourallinen on ehkä tyhmiä ja toivovat sulle pahaa ja näin, mutta anna niiden olla omassa arvossaan. Taatusti niillä on itsellään jotain ongelmia elämässään, jos toiselle, täysin tuntemattomalle ihmiselle, toivoo pahaa.

   Tiedän, että rakastunut näkee kaiken vähän vaaleanpunaisten lasien läpi eikä kukaan haluaisi uskoa rakkaastaan mitään pahaa. Mutta me yritetään vaan antaa ulkopuolista näkökulmaa sun tilanteeseen niissä puitteissa kuin se on mahdollista. On totta ettei me tiedetä teidän suhteesta kaikkea, lähes mitään itseasiassa, mutta sen perusteella mitä olet tänne kirjoittanut niin... noh, ei kuulosta kovin hyvältä. :/

   Kaikkea hyvää sulle. Elämä opettaa.

   Poista
  4. Täytyy sanoa, että kyllä tekstit vielä tunnistaa nuoren naisen kirjoittamiksi. Liian itsevarma ajatus on siinä, ettei mitään pahaa voisi tapahtua (tai erilainen käsitys pahasta), ja, että Candy osaa itse huolehtia itsestään ja tehdä päätelmänsä. Mutta kuitenkin elämässänsä on päätynyt tällaiseen tilanteeseen, joka tulee satuttamaan jokaista osapuolta jollain tavalla.
   Tällä hetkellä Candya, myöhemmin vaimoa, ehkä lapsia (koulukiusaaminen vanhempien takia, eron käsittely ja ymmärtäminen jne jne, joka tapauksessa jommasta kummasta vanhemmasta erkaantuminen) ja myös Mikkoa.

   Se hauska juttu elämässä on, että vaikka onkin harkintakykyä, toisen ihmisen pään sisälle ei pääse. Hulluimmat jutut voi ollakin tosia ja toisia on helppo huijata. Itse olen sen verran tyhmä, että haluan vielä uskoa ihmisiin, vaikka luottamus on karissut ajan ja kokemuksen myötä. Mutta riski pitää aina tietää, kun on kyse ihmissuhteesta.

   Lisäksi tuo on totta, että ihmiset voi muuttua. Luultavimmin Candykin muuttuu ajan kanssa. Se on nimenomaan se riski nuorten seurustelussa. Ns. kasvetaan erilleen. Mikko on jo aikuinen mies ja Candy kehitysvaiheessa.

   Poista
 16. Arvelen, että mikko puhuu sut taas pyörryksiin. Selittää, kuin se perhe-elämä on vain kulissia, vaimon kanssa puhutaan vain käytännön asioista, mutta että blaablaa sen ja sen takia nyt ei vaan vielä voi erota. Ja että lapsille on tärkeätä päästä matkalle, jota ovat odottaneet (varmasti toki näin onkin), mutta että vaimon kanssa ovat sitten eri huoneissa jne... Ja miten sinä olet ihmeellinen ja hänen elämänsä ainoa oikea rakkaus. Seksikään ei ole kenenkään muun kanssa ollut noin mahtavaa.

  Muista, että teot kertovat enemmän kuin sanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hieman pyörryksissä mä kyl oonkin.. En tiiä mitä tehdä tai sanoa, mihin uskoa.

   Poista
  2. Mitä jos uskoisit säälittäviä anoja, ja sanot sille ukolle että se munas koko homman, voi oyyaa yhteyttä eron jälkeen jos vielä oot vapaa.

   Poista
  3. Mitä se Mikko sinulle siis sanoi?

   Itse olen huomannut yli 30-vuotiaana, että viimekädessä kannattaa uskoa tekoihin. Sanoa voi aina mitä vaan, mutta teot on ne mitkä ratkaisee. Jos joku väittää rakastavansa, mutta ei toimi sen mukaisesti, niin kyseessä on selvä valhe. Jos taas toimii rakastavan ihmisen tavoin, mutta ei osaa tuoda ajatuksiaan verbaalisesti ulos, niin hän taatusti rakastaa kuitenkin.

   taavi

   Poista
  4. Se on niin pitkä juttu, etten jaksa just nyt sitä alkaa selostaan..

   Mmm, ihan oikeassa varmaan oot.

   Poista
 17. No, jokos Mikko kosi sua? :)

  VastaaPoista
 18. Kannattaa ottaa tosissaan edes sun kaveris puheet.
  Sä oot sille kertonut asiasta, hän kyllä ulkopuolisena näkee asioiden eripuolia paremmin kuin sinä.
  Rakkaus kuitenkin on sokeaa.

  VastaaPoista
 19. Toivottavasti asiat tulis päätökseen tavalla tai toisella, mahdollisimman pian. Sulla nimittäin uhkaa tuhoutua elämäs parhaat nuoruusvuodet... Noh, toivottavasti kaikki selviää.

  Pelkäätkö muuten miten Mikko reagoi jos ja kun saa tietää tästä blogista? Mitä luulet että hän sanoisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm..

   Kai mä vähän pelkään, muutenhan mä olisin kertonu tästä sille. En tiiä kyl yhtään. :s

   Poista
 20. Miehen kanssa ei voi olla ystävä jos sillä on joskus ollu tunteita sua kohtaan. Ne tulee AINA elämään toivossa ja kiristelemään hampaita kun kerrot muista. Minusta aika vaarallinen tilanne jopa kiusata miestä niin vaikka se väittäisikin että "ollaan vaan kavereita".

  muutama surkuhupaisa esimerkki termistä "friendzoned":
  http://www.oddee.com/item_98184.aspx
  http://knowyourmeme.com/memes/friend-zoned-phil

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihankun ne tunteet ei voisi kuolla tai saada uuden kohteen? :D Eikai kaikki miehet jää odottelemaan että ihastuksen kohde antaiskin jotain toivoa, kyllä varmaan aika moni menee eteenpäin ja löytää uuden ihastuksen. :)

   Poista
 21. Ihan mielenkiinnon vuoksi kysyn, oliko "Jani" lukenut/kuullut tästä blogista?

  Tsemppiä, toivottavasti asiat järjestyy parhain päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko. :) Ei se oo ainakaan sanonu mitään.
   Kiitos!

   Poista
 22. Se on kyllä pikkasen eri asia ku luet jtn kommenttei randomilt ihmisilt ja se kun sun hyvä ystävä antaa neuvon > ''eihän me kaikki yhtään olla täällä tota samaa jauhettu sulle, ei.''. Mutta toivottavasti pystyt sanoo Mikolle asiat suoraa, sillä tiedän miltä tuntuu kun ihminen ei osaa oikein päättää asioita. Ite jättäisin Mikon jo aikoja sitten, mutta uskon kuitenki siihen, että rakkaus on valmis mihi vaan, joten toivotan sulle onnee ja kaikkee hyvää !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks Candy uskois suakaan kun se on pikkasen eri asia saada neuvoja anoilta kuin hyvältä ystävältä? Ite näin sanoit. :D

   Poista
  2. en mun mielestä antanu mtn neuvoi ?:DDD

   Poista
 23. Olen eri mieltä anon kanssa siitä ettei miehen kanssa voi olla vain kavereita jos sillä on joskus ollut tunteita sua kohtaan. Ylipäätään vihaan lauseita joissa esiintyy "ei koskaan" tai "kaikki miehet sitä" yms yms. Itselläni on yksi hyvä ystävä, joka kertoi minulle aikoja sitten olevansa ihastunut. Sanoin etten minä ole, ja välit olivat jonkin aikaa vähän vaivaantuneet. Sitten ystävyys jatkui niin kuin aina ennenkin, eikä mitään ongelmia sen suhteen ole koskaan ollut. Molemmille kun on itsestään selvää että ollaan vain ystäviä, eikä tulla koskaan muuta olemaankaan. :) Välttäkää yleistyksiä, kiitos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Olen eri mieltä anon kanssa siitä ettei miehen kanssa voi olla vain kavereita jos sillä on joskus ollut tunteita sua kohtaan. Ylipäätään vihaan lauseita joissa esiintyy "ei koskaan" tai "kaikki miehet sitä" yms yms. Itselläni on yksi hyvä ystävä, joka kertoi minulle aikoja sitten olevansa ihastunut. Sanoin etten minä ole, ja välit olivat jonkin aikaa vähän vaivaantuneet. Sitten ystävyys jatkui niin kuin aina ennenkin, eikä mitään ongelmia sen suhteen ole koskaan ollut. Molemmille kun on itsestään selvää että ollaan vain ystäviä, eikä tulla koskaan muuta olemaankaan. :) Välttäkää yleistyksiä, kiitos. :)"   Juurihan tuossa tekstisi alussa sanoit että vihaat lauseita, joissa esiintyy sana "ei koskaaan" ja samaan syssyyn sanot ettette -tule koskaan- muuta kuin ystäviä olemaankaan tämän "ystäväsi" kanssa. Kyllä tämä ystäväsi (eritoten mikäli kyseessä on Mies) olisi varmasti valmis muuhunkin mikäli vain näyttäisit hänelle vihreää valoa jossakin elämäsi vaiheessa. Ja mitä itse olen havainnut monissa naisten ja miesten välisissä kaveruussuhteissa, niin lähes aina jompikumpi osapuoli jossakin vaiheessa kehittää kaveruutta vahvempia tunteita toista kohtaan. Ja tämä ei ole yleistys vaan pikemminkin totuus. Vaikka kaveruutenne olisikin itsestäänselvyys molemmille, et valitettavasti voi väittää tietäväsi mitä tämä ystäväsi sinusta pohjimmiltaan ajattelee ja haluaa koska et hänen päänsä sisään pääse. Voihan olla että hän onkin kaverisi juuri siksi että elättelee toiveita teistä parina joskus tulevaisuudessa...

   Poista
  2. No joo, ainahan on se "poikkeus joka vahvistaa säännön" ja itsellänikin on sanontoja jotka käyvät hermoihini, joten symppaan. Mutta tarkoitin kyllä että täyspäinen ihminen kyllä osaa lukea nämä asiat rivien välistä ettei tarvitse kaikkea pistää korrektiin muotoon ja nillittää jokaisesta sanasta.
   Mutta itse kuvittelin olevani lempeä kun katkaisin suhteen tai kiinnostuksen olemalla pojalle kaverina. Oli aika shokki kun tajusin että olinkin oikeasti julma tahtomattani. Rakastuin siihen oikeaan ja "hyvä kaverini" lähetti epätoivoisen tekstarin jossa kosi minua.....

   Poista
 24. Hassua miten täällä kirjoitetaan sinulle neuvoja mitä sinun pitää Mikolle sanoa, kun olette kuitenkin jo tavanneet.

  Ei tainnut mennä ihan niinkuin Strömsössä kun ei ole hehkutuspostausta onnestanne kuulunut.

  Eikö se Mikko nyt kovin vakuuttavasti osaakaan enää selittää miksi lähtee lomalle vaimon kanssa, eikä pysty eroamaan?
  Puolen vuoden sisällähän sen piti tapahtua, ja päivämääräkin teillä oli valmiina...
  joko taas siirtyi ensi vuodelle?
  Vaikka kovasti jo väitit että isot pyörät lähtenyt jo pyörimään.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten mulla on muutakin tekemistä ja elämää kun kirjoitella blogiini ja siks tänne ei oo kuulunut postausta? Kävikö se vaihtoehto mielessäs? :D

   Poista
  2. Noh, luulisi että kun Mikko on sinulle niin tärkeä niin jaksaisit vartin uhrata siihen että hehkuttaisit miten hyvin meni ;)

   Vai kestääkö sinulla aina yli tunnin kun kirjoittelet uutta postausta?

   Poista
 25. Hei käyks sä Candy muuten töissä missään? Vai eleletkö vaan vanhempien siivellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vakituisesti, mut sillontällön käyn tekee lastenhoitokeikkoja.
   Yhtälailla elelen vanhempieni siivellä, kuten olet varmasti itsekin elellyt. :) Tai mistäs voin elämäntilanteistas tietää, mutta jokatapauksessa jokainen meistä elelee elämänsä alkuvaiheet jonkun siivellä. Joko vanhempien, sukulaisten tai valtion.

   Poista
  2. No kylläpäs nyt otit nokkiis tosta vaikka ei olis tarvinnu. :D

   Poista
 26. mikset juo enään alkoholia? ainii, oot alaikänen XDD vai onko antibiootit päällä? vai saatteko kenties mikon kanssa lapsen? hahahahaaaa :DDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alaikänen oon joo mut se ei nyt liity mun juomiseen millään tavalla :) Eikä kyllä noi sun kaks muutakaan ehdotusta.

   Kai sitä nyt voi ihminen päättää tekevänsä jotain ilman sen kummempia syitä tai syy voi olla ihan vaan niinkin yksinkertainen kuin "en halua tehdä enää näin" tai "haluan tehdä näin".

   Poista
 27. Musta ois tosi jees jos ottaisit mun neuvosta mallia. Vaikka olet sen verran jääräpäinen että tuskin otat tätä kuuleviin korviisi :). Mulla oli 'salarakkaus' vähän toisenlaisissa merkeissä noin puoltoista vuotta sitten. Se kesti reilun puolisen vuotta ja en enää jaksanut. Olin tuolloin siis 17 vuotta ja parisuhteessa (toisenkanssa.) oleva jätkä kaverini oli pari vuotta vanhempi. Suhde toimi muttei tarpeeksi hyvin, en halunnut enää kaiken olevan salassa. Sain neuvoja hyviltä ystäviltäni ja he kehottivat minua sanomaan jätkälle että minä tai se toinen nainen, että jättäisin jätkän siihen asti että hän saisi erottua toisen kanssa. Se toimi. Mies koki hirveää ikävää minua kohtaan eikä voinut olla mun vihan alaisena, jätti naisensa ja palasi mun luo. hetken päästä tästä kaikesta tuli virallista. Emme ollut enää salasuhteessa. Jos oisin tajunnut jätkän laittaa heti valitsemaan meidän välillä mun ei ois tarttenu jaksaa tollasta paskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottaisin joo sun neuvosta mallia jos tilanne sen sallis, mut meillä on ihan erilainen tilanne ja se pitää hoitaa toisella lailla.

   Poista
  2. Ei se tuo teidän tilanteenne niin monimutkaiselta vaikuta.
   Ethän nyt tietenkään ole kaikkea kertonut, mutta tosissaan oleva mies nyt oikeasti tekisikin asioiden eteen jotakin.

   Poista
 28. http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194747217674/artikkeli/is+seksia+tupakasta+jo+12-vuotiaille+nuorille+ehdotellaan+vaihtokauppoja.html

  Sä sait parempaa! Sentään hajuvettä ja viinaa.

  VastaaPoista
 29. Ymmärän sua että rakastuneena on sokea ja tekee vaikka mitä tyhmää toisen puolesta,mutta sun pitää saada se Mikko ruotuun ja toimimaan,että mitä tässä on tapahtumassa muutoin kaikki voi jatkua pitkään samaan malliin ja sinä menet onnesi ohi.Jokaisella on oikeus onneen eli sinulla myös! :) Nyt teet asialle jotain niin joko mies alkaa toimimaan tai joko kadut jälkeenpäin kaikkea tapahtunutta! Tsemppiä! miehet ovat vaikeita :)

  VastaaPoista
 30. Kyllä miehen kanssa voin olla ystävä, ilman sitä romantista vivahdetta. Mutta sepä onkin minun kokemukseni ja en voi sitä yleistää. Minusta on hienoa, että minulla on mies ystävänä. Se on suuri onni. Voimme puhua ihan mistä vain.

  Juu, mutta Candy.

  Kuuntele tunteitasi, mutta muista myös järki, Candy. Miksei Mikko voi antaa vaimonsa erota? Jossain postauksistasi luki, että Mikko oli jo muualla, mutta hänen piti päästä takaisin vaimonsa+ perheensä luo, ja silloin kun hän oli perheestään erossa, hän ei ollut tyytyväinen, vaan miltei epåätoivoinen ja "masentunutkin".. jotenkin siten ymmärsin asian.

  Kai ymmärrät, että sinua tullaan pitämään sen perheen rikkojana?
  No, mutta silti. Mikollakin varmaan elää vanhemmat, ja toivon todella, että he eivät tuomitse sinua esim. ikäsi takia. Minusta ikä ei ole este, joskus ihmiset vain kohtaavat ja se tuntuu niin voimakkaalta sidokselta, (että on kuin olisi ollut entinen elämä, jossa olisimme olleet yhdessä.) Sitä on vaikea ehkä toisten ymmärtää.

  Hyvää kesää Candy, ja uskalla olla oma itsesi, myös tiukoissa paikoissa.

  VastaaPoista
 31. heeei tuus päivittelee miten meni:)! t:yks malttamaton

  VastaaPoista
 32. Turha kenenkään on toisille mitään neuvoja antaa, jokainen tekee kuitenkin oman tilanteensa mukaan, minkä parhaaksi kokee. Ainahan tuo ei ole viisasta, jokainenhan on tehnyt virheitä. Joskus niistä virheistä oppii, toisinaan ei. Omana mielipiteenäni sanon vain, että 17 -vuotiaan elämään minusta ei kuuluisi niin isot asiat, kuin lähitulevaisuus uusperheen kiemuroissa, vaikeat eroasiat, joissa on kysymys todella isoista ja hankalista kysymyksistä. Teini-iässä soisi ihmisen olevan vapaa ja iloinen ja utelias, vailla isoja elämäntaakkoja. Nuoruus koetaan vain kerran elämässä, ja se on lopulta lyhyt aika, jota ei saa takaisin. Heittäytyminen suoraan aikuisten monimutkaiseen maailmaan joutaisi odottaa. Mutta, kaikki elämät ovat uniikkeja, ja kukin tekee omat valintansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut ihan asiaa.. Minä ymmärrän sen nyt kun olen "jo" kolmekymppinen. Ehkäpä Candy on vain sellainen persoona, että nuo asiat, joita luettelit, eivät niin suuresti vaivaa häntä. Onhan Candy sanonut, ettei hän ole eroamassa, vaan Mikko. Eli hän erottelee asiat irti itsestään. Kun olin itse 17, luulin olevani tosiaankin ikäistäni vanhempi ja kehittyneempi. Ehkäpä juuri siksi, että minulla oli muutamia vuosia vanhempia kavereita. Minulla oli myös rakkaus ikäistäni vanhempaan parisuhteessa olevaan mieheen, joka kylläkään ei pettänyt kanssani vaimoaan. Mutta tottakai mietin heidän parisuhdekiemuroitaan ja olin huolissani paljastumisesta jne., vaikkei meillä seksiä ollutkaan miehen moraalin takia. Se ei ollut helppoa aikaa. Vasta kun lähdin kauas opiskelemaan, ja löysin vapaan miehen, opiskelukaverin, elämä alkoi tuntua siltä, miltä kaiketi nuoruuden pitää tuntuakin. Niistä ajoista minulla on oikeasti hyviä muistoja, mutta pari vuotta meni kai jossain usvassa ennen sitä... Kun kuvittelin, että kun täytän 18 se mies eroaa ja ottaa mut itselleen. Näinhän ei tietenkään käynyt.

   Poista
 33. Henkkoht kokemukset miehen kanssa ystävyydestä. ainakin itse olen eksäni kanssa parhaimpia ystävyksiä ollut jo vuosia. muutenkin suurin osa ystävistäni on miehiä.. miehille on helppo puhua, ja eivät ole niin hanakoita seläntakana juoruiluun kuin naiset.

  VastaaPoista
 34. Voi että ihana blogi! Mäkin oon kolmaspyörä mutta sun tilanne on paljon vaikeempi ku mun. Tossa on vielä lapset tiellä... Saanko kysyä et mikä oot horoskoopiltas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovela yritys, anonyymi.

   Poista
  2. "Lapset tiellä"???

   Mihin tää maailma on menossa?

   Poista
 35. Noh,ympärilleen kun katsoo, niin tuntuu siltä, että monella nelikymppisellä se nuoruus vasta alkaakin, kohelletaan kuin viimeistä päivää mistään tai kenestäkään piittamatta.

  Että sen puoleen kai ihan sama, missä järjestyksessä nämä asiat tekee...

  VastaaPoista
 36. Kommentteja satelee huh huh. Mutta toivottavasti lukisit tämän kommentin Candy. Oon ollut vuoden rakastunut varattuun mieheen ja hän on sanonut että kyllä meistä vielä jotain tulee, että meidät on luotu toisillemme. Niimpä niin. Sanat ovat sanoja ja niitä on helppo sanoa tarkoittamatta niitä. Teothan ne loppupeleissä todistaa. Mutta ymmärrän että sitä ihmistä odottaa vaikka loppuun asti, sanonpahan vaan ettei se kannata.. Elämä menee hukkaan. Tiedän myös kuinka helvetin vaikeaa on katsella muita sillä silmällä koska hän on se parhain. Aina. Mutta tsemppiä ja toivottavasti teillä onnistuisi! :)

  VastaaPoista
 37. Onko sinulla mahdollisesti olemassa sähköpostia johon sinulle voisi laittaa meiliä, olisi kysyttävää :)

  VastaaPoista
 38. No miten tapaaminen meni?

  VastaaPoista
 39. hienosti alko sellanen "elämä kuntoon" kuuri

  VastaaPoista
 40. sanot että ero pitää hoitaa eri tavalla ym.onko mahdollista että olette muslimeja(puheessa).Täällä on eksyksiin menneitä "ahmedeja" ketkä pyrkii käännyttämään Islamiin suomalaisia naisia,jotta saisivat oikealta vaimoltaan salassa puuhata,kun se halpa nainen ei sitten kerro mitään ja tuntee tekevänsä jopa hyvän teon salailemalla.oikea muslimimies kuitenkaan ei saa valehdella koskaan kenellekään ja pysyvä vaimo on etusijalla,avioero voi sanoa mahdoton.ja vaikka mitä nämä ahmedit kusettaisivat,asioista pitää ottaa selvää,eikä uskoa esim.vaimo antoi luvan ym.paskaa....ja sitten menevät aktin jälken kusettamaan vaimoaan,että olin kaupassa tms.Islam on oikeasti hyvä ja kunnioittaa naista,mutta eksyksissä olevat ahmedit (peitenimi jotta vosut ei saa tietää tyypistä mitään tai puhuvat aina eri tyypistä tietämättään) ovat tulleet suomeen usein huorien ilmaisten ja maksullisten takia mutta eivät silti ihan kehtaa kulttuurin takia julkisesti puhua etteivät oikeasti ole uskovia ja ovat täysin kyrpänsä vietävissä.halusin vain varoittaa sellaistenkin olemassa olosta,liittyi se suhun tai ei,sitähän emme tule tietämään ikinä,mikä on vähän tylsääkin,kun ei oikeasti tiedä yhtään mitään mistään.jos ahmed tulee pokaamaan,niin luu kurkkuun vaan ja kysymyksiä vaimosta ja todisteita vaimon puheista livenä,jotta tajuaisivat miehen sikamaisuuden!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miten islam liittyy tähän?täällä suomessa porukka se vasta onkin tosi hienon ja upean moraalin omaavia..ei voi muuta sanoa ku että kiitollinen olen ihanasta miehestäni,joka ei viikonloppuja ravaa yökerhoissa ja tule kotiin kännissä makkaraperunat pitkin rinnuksia Terveisin muslimin vaimo ja ei taatusti petetty sellainen:)

   Poista
 41. Voi Karkkiliini, ei sit kirjoittanut tarpeeks provosoivasti niin ei tulekaan kauheesti kommentteja, vaikka uskollisesti julkaiset kommentteja sitä mukaa kun niitä kirjoitetaan...

  Keksi nyt äkkiä jotain repäisevää teidän tapaamisestanne =D

  VastaaPoista
 42. Noh, ihan tässä aattelin hyvän hengen mielessä kysyä, että oletko Kati Vantaalta?

  VastaaPoista
 43. Löysin nimittäin tällaisen "pienen lahjakortin" hänen yöpöydältään sinisen sellaisen.. näitä "lahjakorttejahan" sä väsäilit joululahjaksi vai mikä se nyt oli? No kumminkin mies on 35v ja eikös se sun "mikkoskin" ollut sen ikäinen, lapsi myös löytyy..
  Olisi hyvinkin mielenkiintoista tietää, osuinko edes lähelle? Ja jos sattuu, ettet tätä kommenttia julkaisekkaan, syy lieneekin sitten... :D

  VastaaPoista
 44. Mä tiedän, että sulle on tullut paljon negatiivista palautetta sun suhteestä tähän "mikkoon", mutta mun oli pakko tulla jakamaan mun ajatukset.

  En oo lukenu tarkkaan sun aiempia postauksia, joten voi hyvin olla, että sä oot joskus aiemmin kirjottanut tästä aiheesta, mistä mä tulen kirjottamaan, mutta kirjotan kuitenkin.

  Ootko sä ikinä miettinyt asiaa "mikon" lasten kannalta? sitä, että joskus tulevaisuudessa niille selviäisi, että niitten isällä on ollut suhde toisen naisen kanssa, se on viettänyt sen kanssa aikaa, ja niille lapsile on jäänyt vähemmän aikaa sen "mikon" kanssa.

  mä meinaa ite olen kokenut isän pettämisen ja toisen naisen, ja sen seurauksena avioeron, ja mua rupes säälittämään niiden "mikon" lasten puolesta. mä en tiedä minkä ikäsiä ne on, tai miten läheisiä ne on "mikon" kanssa, mutta sen mä tiedän, että avioero tulee niihin sattumaan. oli niiden vanhemmat miten huonoissa väleissä tai ei, kolmas osapuoli avioerossa satuttaa lasta.

  anteeksi negatiivisuus, johtuu osin tuosta mistä kerroin, osin siitä, että olet samanikäinen kuin isosiskoni, enkä haluaisi, että hän seurustelee noin paljon vanhemman miehen kanssa. Isäni uusi kihalattu on 30, ja heillä on 17-vuotta ikäeroa, joten en sinäänsä näe estettä, miksei sun ja "mikon" suhde voisi onnistua, mutta pyydän sua uhraamaan edes yhden ajatuksen "mikon" lasten puolesta, sillä musta mun isän kihlattu ei ikinä oo koittanu miettiä tilannetta mun tai mun siskon näkökulmasta.

  ja olen pahoillani siitä, etten vaivautunut selaamaan kaikkia vanhoja postauksiasi ja etsimään, oletko tästä aiheesta kirjoittanut. oli vain pakko päästä kysymään.

  -jansku

  VastaaPoista
 45. Voi Candy kun sä pidät meitä jännityksessä! Joko ootte saanu puhuttua Mikon kanssa? :)
  Ite en nyt sano sun ja Mikon toimintaan juuta enkä jaata, mutta musta on silti hienoa, että uskallat kirjottaa avoimesti tämmösestä aiheesta, vielä just "kolmannen pyörän" näkökulmasta. Oon seurannu sun blogia ihan alusta asti, mutta vasta viime aikoina vilkasin näitä kommentteja mitä ihmiset tänne laittaa ja huhhuh mitä juttua! Tuntuu että jotku oikeesti menettää yöunensa tän blogin takia, tai muuten vaan on ottanu elämäntehtäväkseen sun mollaamisen. Nimettömänä on niin helppo kirjotella ties mitä, ei tollasille voi oikeesti muuta kun nauraa!

  VastaaPoista
 46. JOKO SAIT POSTIA POLIISILTA HAUKKUMAS PIKKU VAIMON NOSTAMASTA KUNNIANLOUKKAUS SYYTTEESEEN VIITATEN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PAINU SÄ NYT JO OIKEESTI KOMMENTTEINES SINNE MINNE AURINGONVALO EI PAISTA!! TÄÄ ON NYT VIIMENEN KOMMENTTIS JONKA JULKAISEN, JA TEEN SEN VAAN SIKS ET PÄÄSEN VASTAAMAAN SULLE:

   SE OLET KOHTA SINÄ JOKA SAA JONKUN SYYTTEEN ELLET LOPETA MUN HÄIRITSEMISTÄ! SE, ETTÄ TUUT SPÄMMÄÄMÄÄN SAMANLAISIA KOMMENTTEJAS PÄIVÄSTÄ TOISEEN, EI OO ENÄÄ NORMAALIA. MENE HOITOON.

   Poista
  2. Kändi.. Oletkohan nyt ihan varma siitä, että saisit anon kyselijän syytteisiin pelkästään yhden kysymyksen esittämisestä? Jos vastapainoksi otetaan sinun puheesi mikon vaimon ja heidän lasten kuoleman toivomisesta, vaimon haukkumisesta pikkuvaimoksi ja kamalaksi hirviöksi joka pieksee miestään. Mitäpä luulet?

   Poista
  3. Onkohan Anonyymi 6:20 ihan varma, että itseään "Mikon" vaimoksi EPÄILEVÄ nainen saisi anonyymin Candyn syytteisiin anonyymisti kirjoitetun blogin perusteella? Miten, kun nimiä ei ole mainittu missään vaiheessa?

   Ihan vain mielenkiinnosta kyselen, kun Anonyymin mukaan spämmi-Anoa ei voisi häirinnästä syyttää.
   Tilanne olisi kyllä mielenkiintoinen, vainoharhaisen oloinen nainen rähjäämässä syyttäjälle blogin www-osote lapulla. Mahtaisikohan syyte nousta... Pettäminenkään kun ei ole laissa rikollista.
   Samallahan täällä olisi kasapäiten anoja kusi puntissa :D

   Poista
 47. Nosta vaan syytettä sen jälkeen sä olet jokaisen lehden lööpissä blogistas ja täällä haukkumisesta Anna tulla vaan Sä olet niin kuses kun homma menee eteenpäin Voin kyllä vihjata vaikka Hymylle tai seiskalle kuka tätä blogia pitää Sut on niin nähty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuulla kuinka kiinnostuksen kivivyöry rymisee candyn yli :o

   Poista
 48. Oon lukenu tätä sun blogia aika alusta asti. En nyt ala setvimään, onko salasuhde varatun kanssa oikein vai väärin, mutta tähän postaukseen liittyen olen samaa mieltä kuin moni muukin, että hyvä jos jo puhuitte asioista ja toivottavasti sait sua painavat asiat kerrottua Mikolle ja myös vastaukset niihin. En tiedä, mitä teille kuuluu nyt. Toivottavasti tuut kertoo pian ja uutiset olisi hyviä. Tää blogi on hyvää iltalukemista sängyssä ennen nukkumaanmenoa ja saa omatkin aivot liikkeelle pohtimaan asioita ja omia mielipiteitä.

  Osaat ikäiseksesi kirjoittaa järkevästi ja aikuismaisesti, mutta ne jotkut vaimon kuoleman toivomiset ym. niin ehkä ymmärrän miten ajattelet niitä. Et oikeasti toivo sellaista, mutta niin olisi sinulle helpompaa. Itsekästä ajattelua, mutta luulen kuitenkin ymmärtäväni ajattelutapaasi ellei se sitten oikeasti ole julma, jota en usko. Saat kirjoittaa niin kuin haluat, lapsellisesti tai aikuismaisesti. Ei nuori voi osata kirjoittaa tai ajatella niun kuin kolmekymppinen.

  Toivon sulle ja Mikolle kaikkea hyvää, mutta vähän myös pelkään puolestasi. Toivottavasti turhaan.

  VastaaPoista
 49. Vaimon kuoleman toivominen nyt on lapsellista, puhumattakaan siitä, että erittäin asiatonta ja epäreilua. Olkoonsa tämä vaimo sitten aivan minkälainen nainen tahansa, Mikkohan se on tässä aloittanut salasuhteen, jolloin Mikko on se, joka on ajanut Candyn vaikeaan tilanteeseen. Mikko on toimillaan aiheuttanut Candylle pahaa oloa, ei se vaimo. Mistä vetoa, vaimo ei olisi halunnut miehensä ryhtyvän salasuhteeseen, vai? Ainut mitä vaimo tässä tekee, on, että hän elää avioliitossa, jossa on kolmaskin osapuoli hänen tietämättään. Miten hän voisi ottaa sen kolmannen osapuolen tarpeet huomioon? Hänhän tietääkseen elää avioliitossa vain Mikon kanssa ja vaikka hän vaikeuttaisikin Mikon elämää, se on Mikon ja hänen välinen asia.

  Musta tässä on tilanne, jossa kukaan ei voita mitään. Kaikkein vähiten Candy, vaimo ja lapset. Mikolle tilanne voi olla hankala, mutta tilanteen herrahan hän on. Ihan oikeasti, Mikko on ainut, joka on tehnyt lupauksia suuntaan ja toiseen eikä niitä minnekään pitänyt. Eikö oikeasti olisi aika laittaa se mies kuriin?

  Candy, sä luovut niin paljosta, että sulla todellakin on oikeus vaatia!

  VastaaPoista
 50. Miten niin moni kommentoikin jotain sellaista, kuin "kirjoitat tosi hyvin ja fiksusti ikäiseks". Ei Candy minusta nyt mainittavan hyvin kirjoita.

  Eniten hämmentää kuitenkin tuo "fiksu ikäiseksesi" -kommentti. Itse olen suunnilleen samanikäinen ja toki näin tunnen aika laajankin skaalan nuoria samasta ikäluokasta - ja pakko on sanoa, että näiden tekstien perusteella Candy on pikemminkin sieltä ei-niin-fiksusta päästä. Joko itse liikun tosi älykkäässä seurassa tai sitten näiden täällä kommentoivien aikuisten kannattaisi tarkistaa käsitystään Candyn ikäisistä nuorista. Ei ne kaikki ole mitään lahopäitä, itse asiassa suurin osa ihan perusjärjellä varustettuja ihmisiä oman, tietenkin hyvin suppean yhden naisen kenttätutkimuksen pohjalta ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Candy osaa kirjoittaa todella hyvin, kertoa tapahtumista ymmärrettävästi sekä kuvantaa tunteitansa valtavan hyvin!

   En muutenkaan tajua, et miten niiiiiiiiin moni voi haukkua täällä koko ajan hänen tekemisiään tai ajatuksia ja tarttua tyyliin yhteen sanaan jos sen muoto ei satu miellyttämään. Argh!

   Tsemppiä Candy!!Toivon et kaikki päättyy hyvin! :)

   Poista
 51. Candysein, sä se tässä kusessa olet. Sut on tunnistettu ja maailmas romahahtaa samalla sekunnilla, kun poliisisetä ottaa suhun yhteyden ja pyytää kuulusteluihin kunnianloukkausyytteeseen blogis perusteella. Sä ja miekkoses olette niin paljastuneet, mut pommi tulee just sillon teille , kun vähiten odotatte. Ja haukkumas vaimo kynii miekkoses puille paljaille aviorikokseen perustuen. Et hyvää elämää aviorikkoja!!!

  VastaaPoista
 52. No haloo eihän tällaisen blogin perusteella voi mitään syyteitä nostaa:D Mikä teitä ihmiset vaivaa raihoittukaa nyt ihan oikeasti, ainahan on mahdollisuus että tämä kaikki on keksittyä. Candy on halunnut tehdä elämästään julkista mutta siihen puuttuminen ei silti kuulu kellekään! Minun mielestäni olemme etuoikeutettuja saadessamme lukea tällaistakin blogia mikä oikeasti herättää tunteita eikä ole vaan jotakin oman statuksen nostatusta uusien vaatteiden ja vartaloiden kuvaamisella.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3