maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kuuma, kuumempi, kuumin

Moikka!

Mä en oo jaksanu kauheesti istua konella, koska nyt on kesä! Ulkona on ollu niin hyvät ilmat ja kauheesti kaikkea menoa ja tekemistä, ettei oo paljoo käyny mielessä homehtua sisällä tietokoneella :)

Mä tosiaan treffasin Mikon kanssa, ku mun tarkotuksena oli avautua sille mun tuntemuksista tän hetkistä tilannetta kohtaan.
Sanotaanko nyt sitten vaikka niin, ettei meidän tilanne ollut/ole ihan just sellanen kun sen meidän _yhteisten_ suunnitelmien mukaan pitäis olla.

Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan mua jännitti mennä tapaamaan Mikkoa, ku tuntu et siinä tapaamisessa olis ollu meidän suhde pelissä. Tai et meidän suhteen jatko päätettäis sillä näkemiskerralla..

Yritin sen verran panostaa meidän tapaamiseen, et paistoin lettuja ja pakkasin evääks viinirypäleitä ja kermavaahtoa :P Ensin aattelin pullaa, mut Mikko on kerran meinannu tukehtua pullaan, niin aattelin jättää pullat pois laskuista, ettei paha karma olis liittyny meidän seuraan pullan muodossa :D

No, sit me nähtiin ja tunnelma oli aluks tosi jännittyny ja odottava, kun tiesin ja Mikkokin tais aavistaa/aistia sen fiiliksen, että meillä olis paljon vakavaa puhuttavaa.
Yrittihän se aluks heittää jotain aika kulunutta läppää, ilmeisesti tunnelmankevennykseks, mut ne sen jutut sai mut vaan lähinnä ärsyyntymään.

Aloin sit avautuu sille mun tunteista ja siitä, etten oo tyytyväinen meidän tilanteeseen ja et se on musta toiminut väärin mua kohtaan antamalla vaimolleen viimeaikoina syitä luulla, et niiden perheonni on korkeimmillaan.

Aattelin, et Mikko olis vetäny kauheet pultit tai yrittäny kieltää kaiken, mut se kuuntelikin mun koko vuodatuksen alusta loppuun hirveen vakavan näkösenä. Mikko on aina niin ilonen ja vekkuli, et en oo tottunu näkee sitä useinkaan vakavana. Se sen vakava ilme on kamala, se vanhentaa sitä ainakin kymmenen vuotta :D

Siinä Mikko alko sit itku silmässä selittelemään, kuinka se on pahoillaan ja tietää et on tehny väärin. Juttuhan meni vielä kummallisemmaks siinä vaiheessa, kun se kerto et pelkää menettävänsä mut helposti, koska oon nuori ja kaunis ja että se pitää sen vaimoa ns. VARALLA?
Eli kaikki ne ajat, kun mä oon kriiseilly ja kieriny epävarmuudessa ja epätietoudessa, luullu et jään kakkoseks, niin tilanne oikeesti onkin se, että Mikko tässä on ollu se epävarma ja pelokas itsestään?!

Se ei kuulemma uskalla päästää vielä tarpeeks paljon irti vaimostaan, koska se pelkää että mä jätän sen, ettei se riitäkkään mulle kun voisin saada paljon parempiakin miehiä?

Että sellasta tällä kertaa. Toi meidän tapaaminen oli kyllä niin outo, menin niin lukkoon tossa tilanteessa, etten edes enää muista mitä siihen sanoin. :D
Ollaan kyllä nähty tuonkin jälkeen ja kaikki on ollu taas ok - en tiiä et onko meillä joku sanaton sopimus siitä, ettei ton tapaamisen aihepiiristä tarvii vähään aikaan puhua, sen verran hämmentävä juttutuokio se tais olla meille molemmille.
Tarvitaan varmaan molemmat nyt aikaa noiden asioiden käsittelyyn ja puhutaan niistä sitten uudestaan, kun siltä tuntuu.

Mut mitä mieltä mun nyt tosta Mikon kriiseilystä muka pitäis sit olla? En tiiä mitkä nää mun fiilikset siitä oikein on, toisaalta oon edelleenkin ihan WTF-meiningillä, toisaalta oli ihan kiva et se avautu ja kerto mikä tässä on ollu meneillään ja olihan se toisaalta aika imartelevaa ja söpöäkin, kun aikuinen, hyvintoimeentuleva, komea ja karismaattinen mies onkin yhtäkkiä epävarma omasta riittävyydestään.. :)

131 kommenttia:

 1. Hei Candy,

  Tämä kirjoitus herätti minussa kyllä ajatuksia siitä, että olikohan tuo Mikon purkaus nyt ihan totisinta totta. Varmasti totta se, että hän tajuaa sinun löytävän nuorta ja komeaa seuraa helposti. Ja muistapa se itsekin! Toisaalta, tuo vaimon pitäminen "varalla" kuulostaa vähän valkoiselle valheelle. Etköhän se ole valitettavasti sinä, joka olet varalla jos perhe-elämä ei satukaan maistumaan. Ainakin käytännön järjestelynne on sen mukainen, että olet kakkosnainen. Sinuna en tyytyisi tuohon vastaukseen. Jos tilanne jatkuu edelleen samana kuin ennen, vetäisin johtopäätöksen ettei se tule ihan lähivuosina muuttumaan mihinkään. Mikollahan on nyt sekä perheensä että sut. Miksi se alkaisi muuttamaan mitään: saa kakkua ja säästää sitä. Sulla on hei koko elämä edessä. Älä jää odottelemaan tuollaista miestä. Nauti kesästä ja nuoruudestasi. Usko mua, nuoruus menee aika nopeesti ohi. Jo 10v kuluttua sulla on kaikenlaisia vastuita, ehkä lapsiakin,työ, laskuja, lainaa... NAUTI TYTTÖ HYVÄ NYT. Sä luulet, että tuo mies tuo sulle onnen ja määrittää sut ihmisenä, naisena. Se on valetta. Sulla on avaimet käsissäsi omaan tulevaisuuteesi. Nyt sä vaan odotat jotain, jota ei ehkä ole olemassa.

  Mukavaa kesää.

  t. Nainen 33v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otitko edes tosissasi tätä kommenttia?

   Sinä jätät vastaamatta tällaisiin kommentteihin mitkä oikeasti voivat olla totta.

   Hänellä on perhe. Lapset jotka ovat aina etusijalla. Ja ilmeisesti ei ne tunteet vaimoa kohtaan niin laimeita olekaan kuten olet antanut ymmärtää.

   Ihannetilanne. On vaimo jonka kanssa viettää arkea, nainen joka kokkaa, pyykkää ja hoitaa lapset.
   Ja sitten olet sinä. Nainen joka tarjoaa jännitystä elämään.

   Miksi tuo tilanne sinusta olisi ihan huuhaata?
   Varsinkin kun tiedät itsekin, että Mikko on kykeneväinen valehtelemaan. Miksi ei myös valehtelisi sinulle tietyistä asioista?

   Poista
  2. Vai kolahtaako tällaiset kommentit niin paljon, ettet saa kirjoitettua järkevää vastausta? :)

   Olen huomannut, että jos joku asia kolahtaa niin sitä yrittää torjua ne asiat hinnalla millä hyvänsä.

   Juuri keskustelin eräästä asiasta tuttavani kanssa. Hän kohtelee ihmisiä törkeästi. Kun hänelle mainitsee, että tottahan se on, hän alkaa mollaamaan, muuntelee totuutta yms.

   Poista
  3. Jos luet tän loppuun, niin esitän siellä sellaisen kysymyksen, mitä täällä ilmeisesti kukaan ei ole vielä kysynyt, tai pyytänyt tekemään.
   Kerro mulle sitten, että voitko kokeilla tehdä niin. Silloin ehkä ymmärrät miksi ihmiset kommentoi sulle, miten kommentoivat..

   Minä toivoisin, ettei sinulle käy, kuten minulle aikoinaan. ihan oikeasti komea, älykäs, hyvin menestyvä mies iski minuun silmänsä - tai siis kumpikin ihastuttiin, (ja rakastuin häneen, tietysti,) palavasti toisiimme. Olin silloin alaikäinen. Hänellä vain oli perhe. Kuten sinun Mikollaksikin.

   Minä huomasin rakastavani häntä, vaikka hän ei pettänytkään minun kanssani vaimoaan. Ja ehkä kivuista huolimatta myös lopulta päästin irti, koska ajattelin, että jos rakastaa tarpeeksi, on osattava päästää irti.

   Arvaa kauanko meni, että vihdoin sain hänet lopulta itselleni? Yli kymmenen vuotta. Minä tyhmä olin kun luulin, että hän tulisi luokseni, kun täytän 18.

   Niin kuin siellä kirjoitin.. Pari vuotta meni sumussa silloin 17- 18 vuotiaana. Sitten aloin vihdoin elää ihan omaa elämää, ja 19 vuotiaana irtauduin toivottomana pitämästäni.. tai toivottomana ja toivottomana.. hän vain ei voinut erota.. miehestä. Vaikka hän oli kuinka upea kaikintavoin ulkoisesti sekä henkisesti.

   Kaukana toisella paikkakunnalla aloin elää nuoruuttani senkin edestä, kuin mitä olin parisen vuotta nuoruuttani jättänyt sumuun odottaen turhaan.

   Tämä oli se toisinto edellisestä kommentiosuudesta.

   Mutta lukisitko tän:

   Älä sinä ainakaan jää odottamaan turhaan, mikäli menee vielä pari vuotta, tai vaikka menisi vuosikin, ja aina on jokin syy, miksi Mikko ei eroa.. Niin, että jos hän sanoo pelkäävänsä menettävänsä sinut, muttei silti eroaa.

   Nythän olisi oikea aika erota, sillä ennenpitkää hän oikeasti menettää sinut, Candy. Olen siitä varma, sillä tuskin sinäkään aiot roikkua samoilla paikolla vuosi tolkulla odottaen Mikkoa.

   Tosin; nyt on kirjoitettava, etten tiedä teidän jutuista muuta kuin sen minkä kerrot, ja jos minä luen liikaa rivien välistä, ja ihan riveiltäkin, Mikon juttuja, niin anna anteeksi. Tämä ei ole hakkumakirjoitus vain vaan ainoastaan kommentti ilman ilkeitä sivujuonteita. Ehkä pidät minua hölmönä, mutta yritäpä joskus jos huvittaa, unohtaa, että olet itse tuon päivityksen kirjoittanut (jee. Inhoat varmaan tämmösii..) ja lue se ihan avoimin mielin, kuten voisit lukea jonkun muun blogia. Mitä neuvoja silloin itse antaisit Candylle?

   Kerropa oliko ideani ihan daa? Toivoisin että sulla olis mielikuvistusta tehdä tämmöinen testi. Vaikka se vissiin vaikuttaa ihan terapiakamalta.
   Indie

   Poista
  4. Niin, tuohon äskeiseen vielä.. Mitä neuvoja antaisit ihmiselle joka on samassa tilanteessa kuin sinä kirjoitustesi perusteella, jos voit kuvitella, että se ei pienen hetken olisikaan sinun kirjoituksesi?
   Ystävällisesti
   Indie

   Poista
 2. Oletko miettinyt jos hän haluaakin säilyttää tilanteen näin: rakastava vaimo ja lapset kotona, kaunis nuori neito silloin kun tahtoo jännitystä elämään? En epäile etteikö hän rakastaisi Sinua mutta voihan olla että hän haluaisi "pitää" teidät molemmat. Vaimo tarjoaa vakautta ja turvallisuutta, Sinä tarjoat spontaaniutta, jännitystä ja vastarakastuneisuuden tunnetta. Eli pitää oikeastaan teitä molempia varalla. :) Mikolle ihannetilanne, teille muille ahdistavaa epätietoisuutta.

  Ja toisaalta hän on pitänyt sinut ulalla ihan samalla tavalla kuin vaimoaan. Eikö alun perin ollut tarkoitus erota kun se sopii suunnitelmiin ja ettei hänellä juuri ole tunteita vaimoaan kohtaan? Tämä teksti osoittaa että olet omalla tavallasi ollut ihan samassa asemassa vaimon kanssa.

  En tiedä puoliakaan, tuskin haluankaan tietää, mutta varo ettet joudu pelinappulaksi. :) Tuskin Mikko pahuuttaan toimii niin kuin toimii, enkä epäile hänen rakkauttaan, mutta voi olla ettet tule koskaan saamaan sitä mitä tältä suhteelta toivot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, paha mennä sanomaan mitään varmasti kun en voi tietää mitä muiden päässä tosiaan liikkuu, muutakuin omassani.

   En kuitenkaan usko et tilanne on ihan tollanenkaan, vaikka se varmasti muiden silmiin sellaiselta saattaa vaikuttaakin.

   Meillä on kyllä ollu pitkään jo puhe, että yhdessä tullaan olemaan ja Mikko jättää vaimonsa, sillä on ilmeisesti nyt vaan joku kriisi meneillään itsensä kanssa.

   Se esitti asian kyllä niin vilpittömästi, et uskon kyllä et se puhu totta ja pelkää menettävänsä mut, joten pitää jollain tapaa vaimoaan vielä varalla.. Minkä kyllä ymmärrän, en mäkään haluais olla tilanteessa, jossa voisin menettää ihan kaiken.

   Ei se vaimoaan enää rakasta, mutta sano just jotenki sillein, et jos se menettäis mut, se ei haluais menettää perhettäänKIN.

   Poista
  2. "Meillä on kyllä ollu pitkään jo puhe, että yhdessä tullaan olemaan ja Mikko jättää vaimonsa, SILLÄ ON ILMEISESTI NYT VAAN JOKU KRIISI MENEILLÄÄN ITSENSÄ KANSSA." Etkö tosiaan tajua, kuinka heikolta ja huteralta "perustelulta"/selittelyltä toi kuulostaa... Ilmeisesti nyt vaan joku kriisi... Huhhuh, epämääräistä... Ja turha tulla sanomaan että en tiedä mistään mitään, oot sen verran monta melko avoilta kirjotusta kirjoittanut että paljon pystyy jo päättelemään, huomaamaan ja tajuamaan. Kerro rehellisesti, uskotko enää itsekään, että Mikko ihan oikeasti on jättämässä vaimonsa? Aika pitkälle se on jo vitkutellut. Ja anteeks tää viesti, varmaan ärsyttävää kun lukijasi tulevat kommentoimaan tällaista, mutta toivon todella sulle parempaa, sillä toi tilanne on varmaan raskas ja epäilyttävä. Tsemppii!

   Poista
  3. Candy, SÄ OLET KOKO AJAN SIINÄ TILANTEESSA! Sulla vaan on vähemmän menetettävää. Ei Mikkokaan menettäis kaikkia läheisiään, vaimonsa joo, ja sut. Ei lapsiaan, ei ystäviään, ei sukulaisiaan. Sulla ei vaan ole mitään varasuunnitelmaa. Mutta tavallaan uskon että toi on totta. Mikko ei jätä vaimoaan koska sitten helposti jäisi tyhjän päälle. Mikko on aikuinen, se tietää miten vittumaiseen tilanteeseen sä päätyisit jos olisitte yhdessä, ja varmasti myös sen, että harva teini jaksaa uusperhehelvettiä. Koska sitä se alkuun olisi. Joten siksi ei halua muuttaa tilannetta, vaimo kun tuskin huolisi takaisin teinitytön jämiä;) Ja sitten hän olis turhaan luopunut perheestään. Mutta se mitä en usko on, ettei rakastaisi vaimoaan. Rakastaa varmasti eri tavalla kuin sua, mutta kahtakin voi rakastaa ja haluta. Trust me, I know...

   Poista
 3. Voi ei. Fiksu siirto Mikolta taas, sai jymäytettyä jälleen kerran sua ja imarreltua ovelasti kiertoteitse, jottet heräisi kuplasta ja lähtisi. Tunnen surua puolestasi. Vilpittömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se mua muka jymäytti? Se otti riskin ja kerto mitä oikeesti kelailee, olisinhan mä voinut tosta suuttua ja jättää sen.

   Poista
  2. Kerto mitä "oikeesti" kelailee, samalla tavalla kun on kertonut vaimolleen jo kahden vuoden ajan mitä "oikeesti" kelailee ja esittää perheonnea. Se esittää vaimolleen, niin miksi ei esittäisi sulle, kun näytätte vielä kaikien lisäks olevan samalla viivalla sen vaimon kaa Mikon edessä. Tai et sä ainakaan vaimoa korkeemmalla vaikuta olevan kaiken kertomasi perusteella.

   Poista
 4. Oon samaa mieltä kahden ekan anon kanssa. Sinuna en tyytyis tuohon vastaukseen.. :/

  VastaaPoista
 5. Ja sä uskoit ja söit ton tosta vaan... Pistäisit Mikon kerranki vähän kovemmille! Kyllähän moni (moraaliton) mies alkaa tollasta/tollasella ihmisellä leikkimään, jos päästät todellakin noin helpolla nojn isosta ja vakavastiotettavasta asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän mä sen koville pistinkin. Te kaikki ootte kauheen kyynisiä, mitään ei pitäis uskoo ja kaikkea pitäis epäillä ihan kauheesti.

   Se, että Mikko joutuu valehtelemaan kaikkien edun mukaan vaimolleen, ei tarkoita sitä, että se on maailman kauhein patologinen valehtelija joka valehtelee kaikille muillekin kaikesta mahdollisesta.

   Myös Mikko on inhimillinen tunteva ihminen, eikä mikään kauhee tunteeton, jatkuvasti paskaa puhuva hirviö.

   Poista
  2. Uskotko ihan oikeasti enää itsekään tuohon "joutuu kaikkien edun vuoksi valehtelemaan" -höttöön? IHAN OIKEASTI? Ikinä ei oo pakko valehdella, vaan se on aina oma valinta. Aina. Se on eri juttu, miten mukavaa tai epämukavaa se totuuden kertominen on, ei aina mukavaa. Mut siinä se ihmisen henkinen vahvuus mitataan.

   Poista
 6. Kahdella ensimmäisellä hyvät kommentit.

  Minua myös pisti silmään "antanut vaimon ymmärtää, että perheonni on korkeimmillaan".
  Siis mitä, etkö kommentoinut tähän mitään? Suora tunnustus siitä, että kotona menee asiat hienosti, vaimo ja Mikko on tyytyväisiä ja erilaiset asiat johtaa siihen, että vaimolle tulee se tunne, että kaikki on hyvin. Silloin on yhteisiä hetkiä, ilman lapsia, on puhuttu asioista, huomioitu ja pidetty hyvänä toista.

  Eikö tämä jäänyt sinua mietityttämään. Ja kyllä, mies on aina silloin tyytyväinen kun vaimokin on sitä. Silloin on kaikki helpompaa ja nähtävästi Mikko tietää, millä tempuilla naiset tyytyväisenä pidetään!

  VastaaPoista
 7. Kauanko sä olisit valmis odottmaan Mikkoa? Kysyn mielenkiinnosta. Vuoden? Viisi vuotta? Jopa kymmenen vuotta? Et kai sentään koko elämääsi? Voitko antaa edes jotain suuntaa antavaa vastausta? (:

  VastaaPoista
 8. Täysin samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa.

  VastaaPoista
 9. siis mä en nyt oikeasti voi ymmärtää et miks meet niin pahasti mikon lankaan? etkö sinä hyvä tyttö nää että se vedättää sua ihan satanolla. aina on selitykset kaikkeen ja jos sulla alkaa vähänkää epäilyttää nii heti ollaa tippa linssissä selittämässä epävarmuudesta ja siitä ettei se halua sua menettää ku oot niin kaunis ja kaikkea. ymmärrätkö että jos kaikki tämä on totta niin mikko on narsisti? ja sanon tämän ihan omakohtaisella kokemuksella kun itse olen narsistin kanssa ollut ja tiedän mistä puhun.

  älä hyvä tyttö pilaa nuoruuttasi ja hyvää sydäntäsi rakastamalla ihmistä jolta et saa ikinä sitä takaisin mitä annat.

  V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. komppaan, been there done that, sairas mieli tuolla miehellä!

   Poista
 10. Hei :)
  Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa. Ja jonkun aikaa olen myös sitä Mikon ratkaisevaa liikettä (ero nykyisestä vaimosta) innolla odottanut. Olet puhunut jo kauan siitä, eikä mitään näytä tapahtuvan.. :( En halua olla se ärsyttävä kusipää joka tulee tänne arvostelemaan sinun ja Mikon juttua, mutta minusta on jo pitkään tuntunut siltä, että sitä ratkaisevaa liikettä ei ole tulossakaan. :/ Jos Mikko oikeasti haluaisi erota vaimostaan, hän olisi tehnyt jo sen ihan itsensäkin takia, jos liitto ei ole onnellinen.. Mikko saa tietysti tavata lapsiaan erosta huolimatta, joten se ei voi olla syy siihen miksi ei halua vielä erota.. Mutta mutta.. Vain sinä ja Mikko tiedätte parhaiten omat asiat, joten toimitte niinkuin hyvälle tuntuu :) Minulle vain tuli valitettavasti samanlainen tunne Mikon jutusta kuin muillakin kommentoijilla.. :/ Mutta uskon todella, että välitätte paljon toisistanne. Toivottavasti et säre itseäsi ja joudu pettymään :) Hyvää kesää! :)

  VastaaPoista
 11. Hienoa että Mikko avautui sinulle tunteistaan. Itse miettisin tuossa tilanteessa, että onko Mikon perheonni kuitenkin siis vielä sillä tolalla että hän haluaisi jatkaa sitä vaikka menettäisi sinut? Mikäli teistä ei tule mitään enempää, hän ilmeisesti vain jatkaa elämäänsä perheenisänä? Eikö tuo kuulosta jo siltä että asiat eivät kuitenkaan ole aivan NIIIN huonosti, ettäkö hänellä olisi valtavaa tarvetta erota vaimostaan. Jos kerta voi saada molemmat - sinut ja perheen. Minusta tuo kuulostaa läheisriippuvuudelta. Hän ei halua olla yksin, vaan jonkun kanssa. Pahimmassa tapauksessa sitten vaimonsa kanssa. Muussa tapauksessa hän jättäisi nyt vaimonsa ja kokeilisi siipiä sinun kanssasi. Ja kun kysyit tuosta Mikon kriiseilystä, niin minun mielipiteeni on että kuulostaa huolestuttavalta läheisriippuvuudelta. Hän haluaa jonkun ihmisen, jotta pääsee eroon vaimostaan. Eikä hän halua olla hetkeäkään yksin. Kun he ovat joskus (ehkä?) eronneet, mitä jos hän jättääkin sinut? Kun hän on saanut omat haavansa avioeron jälkeen nuoltua ja elämä tuntuu taas maistuvan. Hänen selityksensä ei nyt kuulosta oikein hyvältä.

  Mutta kaikkea hyvää sinulle Candy kuitenkin! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä mikko kertoi mielipiteensä hyvin selvästi siihen perheensä jättämiseen. Ei tule tapahtumaan vuosiin koska tietää, et candy on nuori ja saa mahdollisesti paremmankin miehen. Jos jättää perheensä niin sit ei jää ku luu käteen. Suosittelisin candyä nyt miettimään jotain radikaaleja tekoja jos mikon oikeasti haluat. Kenties lupaus heti kihlautumisesta/lapsen yrittämisestä jos vaimonsa uskaltautuu jättämään. Toisi mikolle varmuutta.
   TAI sitten mikko huijaa niin sua kuin vaimoaankin. Vaimon kannalta tilanne vielä paskamaisempi. Toivottavasti täs kävis jotenkin päin hyvin! :D (Absurdi toive)Joku ratkasuhan tähän kuitenkin on pakko tulla. Tuskin candykään haluaa kakkosena (vaikka mikon mukaan ykkösenä) vuosikausia elää?

   Poista
 12. Harrastaakohan se Mikko vielä vaimonsa kanssa petijuttuja? Se kertoo aika paljon...

  VastaaPoista
 13. Mikolle on taitanut tulla alkuhuuman jälkeen jo arki eteen teidänkin suhteenne suhteen ja alkanut ajatella että se arki sen oman vaimon ja lasten kanssa on kuitenkin arvokkaampi asia, kuin tehdä suuria muutoksia elämässään. Tällainen mielikuva minulle tuli. Onhan se selitys muiden joukossa tuokin, että sinä löytäisit paremman. Juuri samat sanat olen kuullut itsekin ja huomannut myöhemmin, että se olinkin juuri minä joka oli se varalla olija. Kannattaa sinun oikeasti miettiä tuon miehen motiiveja. Jos oikeasti rakastaa ja teillä on ollut suunnitelmia yhteiselämästä, niin kyllä se rakkaus vaan saa tekemään asioita. Tiedän useita pareja joilla kuvaamasi ikäero. Ei se ikä rakkautta katso, mutta rakkaus vaatii myös niitä tekoja. Toivottavasti sinäkin saat ne luvatut asiat elämääsi tuon miehen kanssa.

  VastaaPoista
 14. Mikko valehtelee ennen kaikkea itselleen. Valehtelee, että "näin on kaikille paras" ja että "se, mitä ei tiedä, ei satuta" ja ennen kaikkea hän valehtelee itselleen, että "ei mahda mitään sille, että tilanne nyt on tälläinen".

  Valitettavasti juuri noin asia toimii. Ongelmaksi siinä jää, että se vakituinen, pitkä suhde, jonka menettämisen myötä voi menettää niin paljon muutakin, on turvallisin. Ja sen vuoksi paras.

  Kyllä Mikko varmasti aivan totta puhui tunteistaan. Mutta miksi hänen tunteensa olisivat esimerkiksi vuoden kuluttua jotakin muuta? Eikö hän edelleen vertaa Candya, nuorta ja ja vapaata, turvalliseen ja tuttuun? Muistaen, että Mikko ei varsinaisesti nuorene, vaan menettää "markkina-arvoaan" koko ajan. Aivan varmasti myös sinun silmissäsi, Candy.

  Toivon, että tarina olisi ollut jotain muuta. Oikeasti. Tuo on niin tavallisen tuttua - tämän tiedän sen vuoksi, että olen itse joutunut valitsemaan tutun ja turvallisen ja huumaavan rakkauden väliltä.

  VastaaPoista
 15. Hei yks asia, voisitko kirjottaa tätä blogiasi hieman useammin kun viikon välein? Alkuun kirjoitit lähes joka toinen päivä ja aina riitti asiaa - mihin nyt kaikki asia on kadonnut?

  Nykyään kirjoitat parissa kappaleessa viikon tapahtumat. Vaikka nyt on kesä, niin antaisin sinulle pienen vinkin: kirjoita useammin, niin lukijat pysyvät mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiat ei oo kadonnu mihinkään, mutta kiinnostus niiden tänne kirjoittamiseen on - varsinkin näin kesäaikaan kun olis niin paljon muutakin tekemistä kun koneella istuminen ja blogiin kirjoittaminen.

   Poista
 16. Mun mielestä toi on perjaatteessa mahtavaa että saitte noi hyvin ees puhuttua asiasta. Ja onhan se ymmärrettävää Mikolta että ensin on rakastanut naista kamalasti ja pyöräyttänyt pari lasta ja onnea on riittänyt, ja sitten rakastuukin toiseen ja ei oikeen tiedä mikä on oikein ja mikä väärin ja sit just tulee se ajatus et jos menettääkin kaiken; uuden rakkauden ja oman perheensä. Mikkokin on vaan ihminen vaikka kaikki sitä niin kamalasti haukkuukin. Tsemppiä kamalasti teille!
  Rupesin muuten miettiin että kauan teidän suhde on kestänyt, siis noin vuosi vai kaks?:) Ei sillä että jotain väliä olisi mutta rupesin miettiin ja nyt jäi häiritteen kun en tiiä!

  VastaaPoista
 17. Juu, ei sellainen vastaus jonka itse haluaisin kuulla.
  Mikko ei ole siis tehnyt elettäkään siitä sovitusta - eli eroamisesta. Mikäli hänen ja vaimon välit olisivat niin huonot kuin Mikko antaa ymmärtää niin heidän kannattaisi erota joka tapauksessa oli siinä sitten mukana kolmas pyörä tai ei. Vaikuttaisi siis siltä että Mikolla on niinsanotusti kotiasiat kunnossa omalla tahollaan ja se mihin oltiin menossa vielä muutama kuukausi sitten (eli kohti avioeroa) on muuttanut suuntaa.

  Tottakai Mikon on keksittävä jotain sanottavaa jolla saada sinut tyytyväiseksi. Pistit hänet selkä seinää vasten mikä on hyvä juttu, mutta se vastaus mikä jäi saamatta selittelyjen vuoksi on se että KOSKA VOITTE OLLA JULKISESTI PARI? Mikko on kaiketi sen luvannut sinulle jo aikaa sitten...

  Sitten se spekulaatio jota et halua kuulla, mutta olisiko Mikko jonkinaikaa kotoa pois oltuaan tajunnut myös miltä tuntuu menettää vaimo ja perhe? Olisiko se osa tuota kriiseilyä josta sait kuulle ehkä vain osan totuudesta? Mikko tietää ettetn olisi halunnut kuulla sitä kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä siitä eroamisesta ja meidän julkiseksi pariskunnaksi tulemista valittanut.. Siihen on vielä jonkin aikaa, mikä on musta vielä tässä vaiheessa hyvä juttu.

   Valitin sille ihan toisista jutuista, jotka ei vaan oo edenny niinku on ollu puhetta ja jotkut sen tekemiset on saanu mut näkee punasta ni avauduin niistä yms.

   Ja voihan se olla, että jos me Mikon kanssa erottais, ettei se eroaiskaan vaimonsa kanssa. Ei se tuu sille helppoa olemaan, varsinkaan lastensa takia ja niiden takia se luultavasti voiskin jäädä vaimonsa kanssa suhteeseen, jos meidän kuviot menis uusiks.
   Ei se sitä enää kunnolla rakasta -ainakaan oikealla tavalla-, mutta aika moni elää rakkaudettomassa liitossa, syystä tai toisesta.

   En mä usko että se pelkän vaimon takia kriiseilee, lähinnä varmasti lastensa takia. Pelkää, että jos/kun eroaa vaimostaan ja jos mä löydänkin uuden miehen ja jätän Mikon, se menettää kaiken..

   Poista
  2. Mua kyllä pelottaa sun puolesta. Aika karua on tää sun teksti kun selvästi tajuat miten asiat on, mutta et silti hyväksy niitä. Sä tässä oot se, jolle käy lopulta huonosti. Ei Mikolle tai vaimolle tai niille lapsille. Sulle vaan.

   Poista
 18. Candy, pysy lujana ton Mikon kanssa! oon samaa mieltä edellisten kanssa. pistä mikko vielä kovemmille ja oo vaativa, sulla on lupa olla tossa tilanteessa. Voimia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun en mä haluu! Ei sen vielä kuulukaan erota sen vaimosta, siihen on vielä jonkin verran aikaa, mut en vaa ollu tyytyväinen muuten vaan yhtiin meidän suhteen juttuihin ja sen tekemisiin ja niistä halusin valittaa.

   Poista
  2. Siis sä et uskalla pistää äijää kovemmalle. Sä pelkäät, että Mikko hylkää sut, kun käyt jotain vaatimaan, eikös niin? Milloin sen kuuluu erota vaimostaan? Odottaako se, että vaimo tekee ratkaisun ja haluaa erota? Niin mä luulen. Silloinhan tuo taitava pettäjä saa kertoa kaikille, että nyys, nyys, vaimo jätti...

   Poista
  3. Pysy silti lujana! Jos kerran Mikko on varma sinusta, hän ei myöskään tuota sulle mitään pettymyksiä muidenkaan asioiden kannalta!

   Ne teot ratkaisee, ei sanat. Jokainen pystyy puhumaan ihan mitä vain sylki suuhun tuo.

   Kannattaa muistaa se.

   Poista
  4. Vähän selittelyn makua nyt Candy - juurihan alussa kirjoitit että sua häiritsee Mikon perheonni. Voi kun sun silmät saisi avautumaan edes itsesi suhteen jollain. Surettaa todella sun puolesta.

   t. Täti 29 v.

   Poista
 19. Mä en enää kestä lukea tätä blogia. Tää on pelkkää shittiä kaikkien teidän osalta jotka olette tässä mukana. Kiitos moi.

  VastaaPoista
 20. Koska Mikko pelkää menettävänsä sinut, hän jatkaa vieläkin vaimonsa kanssa. Eikö kuulosta sekavasta ja ristiriitaiselta? Mikäli teistä ei tule mitään enempää, hän ilmeisesti vain jatkaa elämäänsä perheenisänä. Eikö toi kuulosta siltä, ettet ehkä sittenkään ole se ykkönen Mikolle? Olisi tosi mielenkiintoista kuulla vastausta Candy, että kauanko olisit vilä valmis odottamaan, jos Mikko ei vieläkään ottaisi eroa vaimostaan? Vuoden, kaksi vuotta, kolme vuotta, neljä vai viisi vuotta? Vai vielä siitäkin pidemmälle? Vastaa jooko (: ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta kuullostaa siltä, ettei Mikko luota tarpeeksi suhteeseen Candyn kanssa ja siihen että se kestäisi, eikä siksi uskallakaan erota vaimostaan. Aikamoinen lähtökohta parisuhteelle, ettei luota toisen rakkauteen ja tunteisiin... Eikö hän tunne sinua ollenkaan, kahden vuoden jälkeen? Hurja tämä teidän tarina. En halua arvostella tai moralisoida, mutta musta tuntuu kyllä jotenkin pahalta sun puolesta. Vaikutat tytöltä, joka ansaitsisi enemmän, jotain kokonaista puolikkaan sijaan.

   Poista
 21. Mä näen niin itseni ja menneisyyteni sun tilanteessa. Itse jaksoin odottaa viisi vuotta. Niistä vuosista toipuminen kesti.. kauan.

  "Järkipuhe" toisilta kuultuna ei hyödytä mitään, joten en edes yritä. Kunhan avauduin. :)

  VastaaPoista
 22. Tuo Mikon selitys toisen varalla pitämisestä kuulostaa vähän arveluttavalta: tarkoittaako se nyt sitä, että jos sua Candy ei olisi, hän jatkaisi kyseistä suhdetta vaimonsa kanssa?

  Mun mielestä olisi tärkeää, että Mikko päätyisi samaan ratkaisuun -avioeroon- riippumatta siitä, oletko sä mukana kuvioissa vaiko et. Ei kellekkään voi luvata mitään 100% varmaa tulevaisuudesta, joten on tärkeää tehdä päätökset ensisijaisesti itsensä takia, ei siksi, että sattuu ihastumaan johonkin toiseen. Jos on niin onneton suhteessaan, että on valmis eroamaan kumppanistaan löydettyään jonkun toisen, niin eikö samaan ratkaisuun pitäisi päätyä myös ilman ulkopuolisia tekijöitä? Ei se onnettomuus mihinkään siitä katoa, vai?

  Ottamatta sen enempää kantaa, mikä on oikein ja mikä ei, minusta Mikon pitäisi nyt pohtia peruskysymystä, kannattaako suhteeseen ylipäätänsä jäädä, jos on onneton. Eikö ole parempi olla yksin, vapaa ja onnellinen, kuin onnettomana jonkun kanssa?

  Tsemppiä joka tapauksessa ja kivaa kesää!
  -idml

  VastaaPoista
 23. Ei se Mikko mitään epävarma omasta riittävyydestään ole, vaan siitä, että peti on varmasti joka tavoin pedattu - ei vaan itse halua tippua nollille. Aikuinen, rehti ihminen pystyisi tekemään pelit selväksi ja lähteä uuteen suhteeseen SILLÄKIN UHALLA, että menettäisi kaiken - jos siis olisi tarpeeksi munaa.

  VastaaPoista
 24. "Mikko" pelasi taas lisäaikaa itselleen, älä jää noin huonoon selitykseen. Olen myös vilpittömästi pahoillasi puolestasi, muista ettei sussa ole koskaan mitään pahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, perus pelaus :D tosi läpinäkyvää. Samat jutut olen kyllä itsekin sanonut kun olen halunnut pitää kaksi miestä ja saada lisäaikaa :D

   Poista
 25. Ei Mikko kaikkea menetä, vaikka sinusta ja vaimostaan eroaisi. Vanhemmuus on aina asia, jota ei voi kukaan viedä pois ja kunnollisella miehellä on kunnollinen vaimo -uskoakseni-, että kylläpä se Mikko lapsiaan saisi tavata varmasti riittämiin.

  VastaaPoista
 26. ei mutta oikeassahan tuo mikko on...näin minäkin luulen että siinä tulee jossain vaiheessa käymään kun harvat nuoret tytöt alkavat koko elämän kestävään parisuhteeseen ja sitähän se mikkokin pelkää että jää vanhana ja ruttusena sitten yksin kun sinä olet vielä vetävä pakkaus ja saat jonkun oman ikäisen miehen :)

  VastaaPoista
 27. Vastaako tämä tilaane jollakin tapaa sinun unelmaasi? Oletko yksinäinen, masentunut vai tyhmä, kun sinulla ei ole parempaa tekemistä kuin satuilla netissä? Mikkoa, Mikon vaimoa ja lapsia eikä edes sinua ole olemassa. Vain yksi säälittävä ihminen joka "avautuu elämästään nettiin". Niin varmaan, satua kaikki.

  Ai niin. Et julkaise tätä. Ei se mitään, me kaikki, myös sinä, tiedetään totuus.

  VastaaPoista
 28. Hei taas Candy...
  tuli mieleen, että eikö lopulta suurimpana syynä Mikon ja vaimon eroon pitäisi olla se, ettei Mikko rakasta vaimoaan? Tai siis että hän ei halua olla enää vaimon kanssa?
  Koskaan ei voi tietää, onko tietyn tyypin kanssa lopunelämäänsä, onko hän todella se suuri rakkaus ym. ym... Ainakin melko moni on varmasti kokenut elämässään suuren rakkauden - joka ei kestänytkään ikuisesti vaikka "pitikin".
  Vaikka Mikko haluaisikin olla kanssasi, olisi todella rakastunut sinuun korviaan myöten, niin eikö silti sen suurimman syyn eroon pitäisi olla, ettei hän halua olla enää vaimonsa kanssa naimisissa? Oli sinua sitten kuvioissa tai ei?
  Vaikea selittää, mutta toivottavasti ymmärsit mitä ajoin takaa.

  VastaaPoista
 29. Ihan idiootti vastaus Mikolta o.O

  Eikö tuo jo kerro aika pitkälle sitä, ettei se nyt niin kamalan vakavissaan sinun kanssasi ole?
  Ei tee minkäänlaista eroa vaimostaan, vaan tosiaan elää siellä niinkuin kaikki olisi täydellisesti.

  VastaaPoista
 30. Mikset julkassu mun kommenttia? :D Vituttaako, ku se oli totta? ;)

  VastaaPoista
 31. Voi voi...
  Kun vähän aikaa sitten jo hehkutit että nyt on lähtenyt isot pyörät pyörimään, niin ei sitten tapahtunutkaan mitään.
  Minkä perustteella silloin luulit että jotain on tapahtumassa?
  Ja ihan oikeasti, sinustako Mikko on todella ihana ja mukava symppis kun on niin sinun lumoissasi että "pitää vaimoa varalla"?
  Montako vuotta luulet että hän näin aikoo tehdä?
  Kunnes olet itse ryppyinen, eikä hänen tartte pelätä että saisit ketään muuta?
  Ja tosiaan, tuo että uskottelee vaimolleen minkä kerkeää että kaikki on kunnossa, ja mateli takaisin kun vaimo oli jo heittänyt hänet ulos...
  Ja vaimo hakkaa ja on ihan hullu..
  Eikä mitään maininta lapsista?

  Tottakai juu asia on totaalisen täydellisesti juuri niin että millään muulla ei ole väliä, hän ei vaan halua olla yksin, jos joskus jättäisitkin hänet.

  Suomennos:
  Et ole riskin arvoinen.
  Tätähän se tarkoittaa.
  Jos oikeasti pelkäisi menettävnsä sinut, eroaisi vaimostaan ja tekisi sinulle selväksi että haluaa olla kanssasi nyt ja aina.

  VastaaPoista
 32. Mitä ihmettä pari vuotta kestäny?:O mie kuvitteln että pari kk.. huhhuh!!! :O

  VastaaPoista
 33. Hei candy oon lukenu tätä sun blogia alusta asti ja tää on ainut blogi joka on saanu mut tuntemaan vihaa ja ymmärrystä samaan aikaan musta mikko vaikuttaa kusipäältä anteeksi nyt vain jos sanoin pahasti mutta ajattele tavallaan mikko pettää suakin sen vaimon kanssa jos ne on lähdössä yhteiselle perhelomalle yms..... Sun pitäis vaan sanoo mikolle et joko mä tai Sun vaimos kuten postauksessasi kerroit mikon sanoneen et se pelkää menettävänsä sut nuoremalle jätkälle ja oot nätti ni varmasti löytäsit itelles paremman kundin jos alkasit kattelee(:
  <3llä: irma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä kans sitä mieltä, että candyn ois aika heittää ilmaan tasan kaks vaihtoehtoa: joko riskin arvoinen suhde nuoren candyn kanssa tai se vakaa, tuttu ja turvallinen suhde vaimoon ja lapsiin. Mikon ois aika päättää. Ei ketään voi vaatia odottamaan lopun elämäänsä. :/

   Poista
 34. Herää Candy.Kaksi vuotta yhdessä salaisesti.On todella ihme jos tuosta selviät ehjänä.Mikko on aikuinen perheellinen mies ja pitää sua nuorta tyttöä salasuhteessa.Varmaan jännittävää.Milloin Mikko aikuisena ottaa kaikesta vastuun.Valehtelee vaimolleen lapsilleen ym.Sinä salaat kaiken läheisiltä ja rakkailta ihmisiltä.Perheeltäsi,kavereilta.Ja sama peli jatkuu,jatkuu.Tiedän ettei ole helppo irrottautua mutta nyt on sen aika.Herää ja usko ennenkuin todella kipeydyt ja heität ihanaa nuoruuttasi hukkaan miehen takia,joka ei pysyty olemaan mies.Siihen nimittäin kuuluu vastuu ja rehellisyys tekemisistään.Ja ratkaisut.Tämän palautteen jälkeen Candy.Nautihan kesästä ikäistesi tavoin.

  VastaaPoista
 35. Moro. Sä kirjoitat, että "ei sen vielä kuulukaan erota vaimostaan" ? Jaa, miten niin ei kuulu? Onko teillä jonkinmoinen aikataulu-suunnitelma, koska sen sitten "kuuluu" erota? Mä luulen, että loppujen lopuksi sä oot Candy ihan yhtä epävarma kuin Mikkokin tosta teidän suhteesta. Mä en usko, että sä edes haluaisit Mikon ihan todella eroavan, koska sitten on teidän ns. "leikit leikitty". Sitten sä oot sen tosipaikan edessä, että Mikko on todella jättänyt perheensä sun vuoksi ja odottaa saavansa sun kanssa sen yhteisen ihanan elämän. Oo siinä sitten. Sulla on koko elämä elettävänä ja sä huomaat joutuneesi kusiseen paikkaan, missä sulla on käsissäsi eronnut yli kolmekymppinen perheenisä ja sen pari kersaa ja hirveät paineet. Paineet esitellä tämä Mikko aikuisten oikeasti vanhemmillesi, kavereillesi jne. Mieti miltä sä sitten vaikutat, JOS se tekee tän ratkaisevan liikkeen ja jättää sen perheensä ja sitten sä toteatkin, että SÄ ET OLE VALMIS tohon suhteeseen etkä ees tiedä haluatko olla koko Mikon kanssa. Sä oot sitten se kusipää pikkulikka , joka leikki kokonaisen perheen elämällä. Ja ei, en sano, että sä olisit vastuussa Mikon vaimolle tai lapsille , Mikko se on joka niitä pettää. Mutta kyllä sä oot vastuussa sinäkin- Mikolle ja itsellesi ennenkaikkea. Mieti tosi tarkkaan ja pakene vielä kuin voit. Ei oo oikeasti mitään sen karmeampaa kuin olla ns. "syyllisyydestä ja velvollisuudesta" jonkun kanssa.

  VastaaPoista
 36. Ja kuten tuossa jo yritettiin sanoa aiemmin: Ihmisen ei pitäisi koskaan erota toisen naisen/miehen takia, vaan itsensä takia. Siksi että ei näe enää mitään mahdollisuutta, missään olosuhteissa, olla onnellinen vallitsevassa tilanteessa.

  VastaaPoista
 37. Ehkä rakastuneena todella on sokea, mutta tänne päähän tuo vaimon "varalla" pitäminen kuulostaa ihan helvetin itsekkäältä ja ällöttävältä. Vaikka se miten paljon haluaa olla sun kanssa, silti se pitää sitä "kamalaa vaimoa" siinä varalla, jos sä nyt sen jättäisitkin? Siis mitä? Ei mahda vaimo niin hirveä ihminen ollakaan, jos Mikko on valmis palaamaan sen luokse jos teidän kanssa juttu menee puihin. Enemmän mä olisin teidän (ja Mikon ja sen vaimon) suhteesta huolissaan tuollaisen vastauksen jälkeen. Ei siinä mitään hellyyttävää ollut. Se on vaan itsekäs. Ja näköjään pelkuri. Ei uskalla ottaa riskiä rakastamansa ihmisen vuoksi. En käsitä miten niin monet naiset ja tytöt jaksaa katsella tuollaisia miehiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko peräti niin että Mikon näkökulmasta molemmat naiset ovat "varalla" ja niille jaetaan aikaa aina kun parhaalta tuntuu. Candy luulee olevansa ykkönen, vaimo luulee olevansa ainoa. Molemmat ovat näennäisen tyytyväisiä asemaanas ja Mikolla voita leivän molemmin puolin. Mikko on ainakin toistaiseksi osannut valita sanansa diplomaattisesti ja onnistunut pitämään molemmat naiset.

   Poista
 38. Samaa mieltä ekan kommentoijan kanssa.

  VastaaPoista
 39. Olen itse alle parikymppinen ja voisin väittää nähneeni miljoona kertaa enemmän kuin sinä. Aiemmin, ennen kuin olin löytänyt vakaan parisuhteen, oli vaihe, jolloin tapasin jos jonkinlaisia miehiä. Ollessani milloin missäkin ravintolassa, tulivat useat _naimisissa olevat_ miehet juttusille sormukset vasemmissa nimettömissään. Tällaiset miehet alkoivat suoraan sanottuna oksettamaan minua.

  Tiedän, että (kuten varmasti monet muutkin ovat sanoneet) tällä hetkellä koet olevasi jotain erityistä, alitajunnassasi tunnet itsesi erikoiseksi, sillä vanhempi (mahdollisesti komea) mies on kiinnostunut sinusta. Voi olla kiinnostunut kyllä, mutta miten käy pidemmän päälle? Olen itse ollut yhtä typerä kuin sinä, tosin sillä erotuksella, että "kauhein" asia, jonka olen naimisissa olevan miehen kanssa tehnyt, on ollut suuteleminen porttikongissa ennen kuin olen mennyt yksin kotiin.

  Luulet olevasi erikoinen tapaus, etkä ota todesta ihmisiä, jotka täällä kirjoittavat samaistuneensa sinuun. Siitä huolimatta haluan kertoa sinulle, että kannattaa kasvaa vielä, viettää villiä ja vapaata nuoruutta, jotta tietää mitä haluaa. Et ole mitenkään poikkeus. Vaikka lopulta esimerkiksi parin vuoden sisään päätyisit yhteen "Mikon" kanssa, saatat yhtäkkiä huomata, ettei se "unelmamies" olekaan enää unelma muuta kuin ulkopuolisille lausutuissa sanoissa. Itselläni meni pari vuotta, ennen kuin edellisen "vakavan" suhteeni jälkeen löysin melkein valmiin miehen, joka rakastaa minua ehdoitta. Kuinka ihana on tulla yliopistolta kotiin ja saada eteensä valmis ateria, kuinka toinen soittaa, haluanko nukkua päiväunet, koska en edellisenä yönä saanut unta hyvin, kuinka toinen haluaa viettää terveissä määrin vapaa-aikaa kanssani.

  Tiedän, että tämä (kuten muutkaan tekstit) ei saa ajatusmaailmaasi muuttumaan mitenkään, mutta silti halusin yrittää. Vielä puolisen vuotta sitten olisin ollut yhtä sinisilmäinen kuin sinä. Nyt olen löytänyt täydellisen ihmisen, joka haluaa olla ainoastaan minun kanssani, ilman muita osapuolia, ja joka haluaa minut sellaisena kuin olen. Sellaisena, että hän vieläkin jaksaa muistuttaa, kuinka rakastaa aitouttani.

  Yritä päästä ulos tuosta tilanteesta, kuka tahansa ansaitsee parempaa.

  VastaaPoista
 40. En voisi koskaan luottaa sellaiseen mieheen 100%:sti, jonka kanssa minulla on alkanut suhde hänen pettäessä jotakuta. Miksi kierre ei jatkuisi, minun ollessa seuraava uhri?

  VastaaPoista
 41. Itse en kyllä voi olla ihmettelemättä, miten Candy koet, että Mikko tekee sinua kohtaan väärin antaessaan vaimolleen syitä ymmärtää, että perheonni on korkeimmmillaan - eikö hän mielestäsi tee väärin ennen kaikkea vaimoa kohtaan? Haluaisitko itse olla asemassa, jossa annetaan ymmärtää, että sinua rakastetaan ja kanssasi halutaan jatkaa, mutta totuus olisikin ihan toista? Tai no joo, todennäköisesti taidat ollakin siinä asemassa.

  Valitettavasti näyttää siltä, että Mikkoa kiinnostaa eniten Mikko. Ei se, mitä vaimo tulee kokemaan tai minkälaisia sydänsuruja tästä seuraa - kunhan Mikolla on joku, kuka ihailee, rakastaa ja antaa seksiä. Sori, mutta tämä on vaan pakko sanoa.

  VastaaPoista
 42. Aika klassinen selitys klassiseen tilanteeseen. Monet meistä ovat olleet samassa tilanteessa nuorena (ja vähän vanhempanakin). Sä tajuat noin 15 vuoden kuluttua, kuinka klassinen pettäjä Mikko on ja kuinka klassinen toinen nainen sinä olitkaan. Voimia, tiedän, että tilanne on raskas. Toivon, että riuhtaiset itsesi irtija elät arvoistasi elämää :)

  VastaaPoista
 43. Kuulostaa siltä, että mikko on näitä "sarjaseukkaajia". Uusi suhde pitää pedata valmiiksi, ennen kuin edellinen lopetetaan. Mikollehan epäedullisin tilanne olisi, että hän jättäisi takiasi vaimoinsa (tai vaimo saisi tietää ja jättäisi hänet) ja sitten sinäkin päättäisit, että et halua olla hänen kanssaan. Ei kyllä kuulosta alfaurokselta, vaan lähinnä luuserilta ja vässykältä, joten liekkö kannattaisi unohtaa koko mikko ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees tuo sarjaseukkaaja voisi päteäkin tässä tilanteessa. Koska vaimokan ei saanut ottaa eroa, tai edes asumuseroa, kun "ei ollut oikea aika".. Jaa, kenenköhän mielestä ei ollut oikea aika? Candyn? Noup.. Mikon? Luultavasti koko juttu hyvine selityksineen on mikolta. Candylle olisi edeullisempaa, jos vaimo jättäisi mikon, kun silloin Candy ei joutuisi kärsimään niin kovaa hintaa perheenrikkojan roolissa, vaikka Candy sanoiskin täällä, ettei se ero ole hänen juttunsa vaan Mikon, nii kyllä Candy tullaan siihen varmaankin liittämään.. Kun sit kun mikko eroaa, ja ottaa Candyn heti luokseen, niin kyllä joku lähipiiriläinen voi silti, vaikka kaikki nää vuodet oiskin oltu salaa ja hissukseen, että "mistä ihmeestä mikko bongas nuoren naisen näin äkkiä"?

   Poista
 44. voi luoja mitä paskaa.

  Nyt ainakin viimeistään selvis et Mikko on valehteleva munaton paska. Kiitos Candy mukavista lukuhetkistä , mut nyt meni maku, en tajua miten oot noin epätoivonen ja tiedät itsekin että Mikko hylkäis sut heti, jos laittaisit sen liian koville.. Mutta tuhlaa sinä elämäsi, itse en tuhlaa enää aikaani tähän blogiin. Kiitos :)

  VastaaPoista
 45. Voitko väittää, että toi suhde ei riko sua edes yhtään?

  VastaaPoista
 46. Oon jo kauan miettiny ku oon lueskellu näitä postauksia, et aattelet aina positiivisesti mikosta. Toki se on hienoo ettet pelkää sitä et se ei oliskaa tosissaan. Mut ite varmaan miettisin tossa vaiheessa et yrittääkö se saada taas pauloihinsa. Eikä oliskaan vakavissaan. En väitä etteikö olis, mut sun ois hyvä myös kasvattaa ajatuksias siihen et jos se ei olekkaan tosissaan. Koska jos se sit joku kaunis päivä ilmottaaki et ei aijo jättää vaimoaan ja jättää sut, olisit edes varautunut ajatuksin tms. Toivon kyl sun kannalta ettei niin kävisi, mut aina ei kannata ajatella niin hirveen positiivisesti toisista ihmisistä.

  VastaaPoista
 47. Hei Candy!
  Minulla ei ole aikomustakaan moralisoida sinua tai antaa jotain hienoja neuvoja, koska en sinua tai Mikkoa tunne.

  Haluaisin esittää vain muutaman kysymyksen:

  Mikä saa sinut jaksamaan elämää toisena naisena? Muut parisuhteet on kahdessa vuodessa edennyt jo vakaviksi, saa yhdessä tehdä asioita mitä parisuhteessa tehdään. Saa julkisesti olla rakastunut, tarvitsettamatta peitellä mitään. Te taas ette voi mennä ns. eteenpäin, niin kauan kuin olette salasuhteessa.

  Mikä on se asia joka juuri Mikosta tekee niin ihmeellisen, että olet valmis hajoamaan päivittäin sisältä ja valmis käymään kaiken tuskan (mustasukkaisuuden, epätoivon jne.) uudestaan ja uudestaan läpi?

  Miksi sinä olet se joka joutuu joustamaan kaikessa?

  Suunnittelettoko yhteistä tulevaisuuttanne käytännön tasolla? Siis missä tulette asumaan, mitä sinä tulet tekemään (opiskelut, työt), miten lapset istuvat tähän kaikkeen? Kuitenkin nuo ovat oleellisia, vaikkakin vielä ehkä kaukaisia asioita.

  En sii todellakaan edelleenkään arvostele. Haluaisin vilpittömästi tietää. Ja suuret tsempit sinulle tulevaisuuteen, oli se millainen hyvänsä. Kunhan vain aina muistat, että älä koskaan hukkaa itseäsi kaiken tämän keskellä.

  VastaaPoista
 48. Voi Candy. Toi suhde ei tule tosta koskaan etenemään, jos et Mikkoa koville pistä. Sun pitää ruveta jo omanki mielenterveytes kannalta miettimään, että onko tossa järkeä. Mikko valehtelee vaimolleen, miksei myös sulle. Naurettavaa tuo on, ettet halua laittaa häntä koville. Jos hän sua oikeesti rakastaa niin ei hylkää sua, vaikka vaatisitkin jotain etenemistä. En halua olla ilkeä tai mollata sinua, mutta muiden kommentoijien tavoin, älä heitä nuoruuttasi hukkaan jonkun keski-ikäisen ukon takia, joka pettää vaimoaan. Hän voi olla ihana, mutta oota vaan jos suhteenne tulee julki ja arki koittaa teidänkin suhteessa. Koita nyt päättää. Toivottavasti Mikkokin osaisi päättää. Kaikesta huolimatta, lapset ovat Mikolle _AINA_ etusijalla. Muista Candy että lapset menevät jopa sinunkin edelle. Voi kultapieni kun kavaisit aikuiseksi ja tajuaisit.
  Toivon sinulle kaikkea hyvää. :) Nauti kesästäsi!

  VastaaPoista
 49. Hanki nyt tyttö hyvä uusi mies, joka rakastaa vain sua ja jonka kanssa voit olla milloin vaan miten vaan jne. Kyllä löydät vielä sellaisen. Missä sun itsekunnioitus on? Annat Mikkoliinin pitää sua pilkkanaan. Seli seli joo joo oli tuo Miksun vastaus. Ite sanoisin sinuna että soronoo, palataan kun olet eronnut vaimostasi. Eikö se tajua, että tolla vedättämisellä se sut menettää, jos jollain? Eikö hän luotakaan sinuun ja rakkauteesi tarpeeksi? Elä ja nauti elämästäsi, se menee yllättävän äkkiä ohi. Miehiä kyllä riittää! Kaikkea hyvää sulle <3

  T: Lumina

  VastaaPoista
 50. Ihan sivuhuomiona, mulle olisi ainakin ihan älytön turn off että heilani myöntäisi pitävänsä varaheilaa, jos ei mun kanssa sattuisi natsaamaan syystä tai toisesta. Yhtä hyvin Mikko olisi voinut sanoa: "Olet paras, ja vaimonikin on yhtä paras." Ja molempi parempi tietenkin. Candy, vaadi enemmän, paljon enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kuvottaa pelkkä ajatus siitä, että tietäisin kumppanini olevan toisen naisen kanssa. Järkyttävää, en pystyisi olemaan ajattelematta tekevätkö he samoja asioita, kuinka he koskevat toisiaan tai nauravat yhdessä... En kertakaikkiaan kestäisi, kuinka sinä kestät? Väitätkö ettei tämä koske sinuun mitenkään?

   Poista
 51. Mullekin tulee Mikosta lukemani perusteella fiilis, että hän niin itsekäs ja selkärangaton, tietyllä tavalla kunnianhimoton, että aina tarpeeksi lujille joutuessaan hänen on pakko löytää itselleen jostain nainen, jonka kanssa pääsee helpommalla. Nainen jolle voi rauhassa olla sankari, joka ihailee vaikka eläisi miten pellossa. Mikä hänessä loppujen lopuksi on niin kiinnostavaa, Candy? Onko hän todella sellainen ihminen, jonka seuraa kaipaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospas se mikko onkin semmonen sopiva renttumainen mies, jonka seuraa Candy haluaa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Candy on itse sanonut, että näin on hyvä.

   Poista
 52. Ihan yleistietona vain, että yleisn ja helpoin tapa selvitä hankalista tilanteista on saada toinen ssälimään itseään rivien väöistä. Tehdä itsestään uhri ja toisesta ainutlaatuinen ymmärtäjä ja avunantaja. Tuo kaava pätee moniin tilanteisiin.
  "Mikko", ts. kuka tahansa vastaavassa tilanteessa oleva, pelaa hienosti itselleen lisäaikaa saamalla sinut myhäilemään sitä, kuinka Mikko tarvitsee juuri sinua, ja Mikko-parka on epävarma ja vaikeassa tilanteessa. Eikä Mikko-parka edes itse välttämättä tarkoituksellisesti suorita tätä kaavaa, se vain tulee ihan luonnostaan.

  Todella kliseistä :) Mutta minäkin sen osaan! "Kyllähän minä muuten, mutta olin niin masentunut kun en ollut saanut olla sun kanssasi niin pitkään aikaan...", "Se on täysin mun vikani, olen niin hölmö tällaisissa asioissa, en vain oo ennen tuntenut näin", "En tiedä mitä mä tekisin ilman sua, oon niin uudessa tilanteessa, että on pakko ottaa hitaammin että pysyy oma pää kasassa"... "Pliis odota mua, en kestä jos sä lähde, mutta mulla kestää hoitaa nää asiat, koska ne täytyy tehdä oikein, jotta voidaan sitten tosissaan nauttia toisistamme.." :D

  Pääpointti on se, että sinä saat kaiken mitä haluat kuin ymmärrän sen, että ihminen haluaa olla erityinen, spesiaali, ainutlaainen, seksuaalisesti loistava... Näitä kun toiselle latelet niin lisäaikaa heruu!

  VastaaPoista
 53. Tää on niin läppä koko blogi :-D No onneks jotkut ihmiset on järkeviä eikä usko tällästä shittiä :-D

  VastaaPoista
 54. Mä uskon että siellä kirjottelee vanhmepi ihminen kun 17 ja en usko tätä koko sun blogiasi tippaakaan. Jotain perää saattaa olla joissain teksteissä, muttei todellakaan paljoa. Luulisi että säkin kyllästys jossain vaiheessa tähän feikkaamiseen :)

  Ja tää postaus on ihan kun jostain 15 vuotiaiden teinilöve tarinasta jossa toinen on varattu. Kukaan aikuinen mies ei oo noin tyhmä! Toi kuulostaa mun ex poikakaverilta joka oli 16 vee ja siitä siis on aikaa vuosia XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voi olla aikuinenkin mies noin tyhmä :D
   Tai oikeastaan, salakavala ainakin :)

   Poista
 55. Mikko veti itkut siksi että ei kestä yksinoloa.
  Se haluaa 120% varmuuden siitä että jos se jättää vaimonsa, niin edes joku huolii, ettei jää tyhjänpäälle.

  Yleensä varatut miehet väittävät etteivät voi jättää vaimoaan "koska vaimo ei pärjää". Todellisuudessa se on itse se mies joka ei pärjää ilman naista. Miehet on niin heikkoja. Tiedän kun itsekin tapaillut naimisissa olevaa 2 lapsen isää, joka halusi varmistaa että mä odotan koko eroprosessin. Lisäksi mies oli mun tekemisistä aika mustasukkainen. :D
  Lopetin suhteen naimissa olevaan mieheen, koska en halunnut itselleni pettävää valehtelevaa miestä. En halunnut itseäni petettävän vaimon asemaan joskus tulevaisuudessa kyseisen miehen toimesta. Lisäksi näin miehen vaimoa ja lapsiakin usein ja tuli vähän kehno fiilis nähdä vaimon naamalta paistava epätoivo. Tottakai se oli aavistanut että jotain oli meneillään.

  Candy mä veikkaan että sä voit pyöritellä Mikkoa ihan miten päin haluat. Ja vaikka sulla olis sutinaa jonkun muunkin kanssa, niin Mikko antais sulle anteeksi kunhan olisit myös sen kanssa.
  Hukassa oleva päälle kolmekymppinen mies ei ainakaan itseäni lämmitä, mutta sen ikäisenähän sitä alkaa miettimään vähän vakavammin että mitä on tullut tehtyä ja mitä on vielä saavuttamattomissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candyllahan on ollut jo sutinaa muun kanssa ja saanut anteeksi :)

   Poista
 56. Heippa! Ihan offtopicina mua kiinnostais tietää, miten sun kesä on alkanu ja onko sulla kesätöitä? :) Tai onko jotain reissailua luvassa?

  VastaaPoista
 57. Olin 17-vuotiaana suhteessa 34-vuotiaaseen mieheen, joka ei ollut varattu, asuimme jopa yhdessä. Ongelmaksi muodostui ikäero. Lisäksi aloin hävetä hänen ikäänsä ja kaverit karsastivat. En ollut muutenkaan valmis tuollaiseen keski-ikäisten elämään.

  VastaaPoista
 58. Candy, vastaa rehellisesti. 1. Uskotko itse 100 prosenttisesti, että Mikko tulee jättämään vaimonsa? Jos tollasten parin vuoden jälkeen vielä jaksat uskoa, niin ei sulta ainakaan uskoa puutu. Luottamuksesta tuskin enää voidaan puhua millään tasolla. 2. Voitko väittää, että toi suhde ei ole rikkonut sua sisltäpäin yhtään? Ja loppuun vielä, tajuutko että Mikkohan juuri sanoi, ettet ole riskin ottamisen arvoinen? Hänellä on puntarissa vaimo ja lapset vs. sä, ja hän ei ole ainakaan vielä valinnut sua, sillä pelkää menettävänsä puntarin toisen puolen jos asiat eivät sujukaan. Eikö toi tosiaan kerro sulle mitään?

  VastaaPoista
 59. Mietin vaan, että kuinka paljon Mikko voi TODELLA rakastaa sua, jos on kuitenkin valmis olemaan samaan aikaan toisenkin naisen kanssa.. Tollanen ei mun korviin kuulosta aidolta, puhtaalta, vilpittömältä rakkaudelta ollenkaan. Ehkä jotenkin vielä ymmärtäisin, jos kyse olisi parista kuukaudesta jonkun todellisen vakavan syyn takia, mutta kaksi vuotta. Pelkkä ajatuskin on tosi surullinen.

  VastaaPoista
 60. Susta tulee vielä ittestäkin kyyninen, kunhan tämä kaikki on ohi, milloin lieneekään se tapahtuu. Pistäppä tähän blogiis kuule semmonen galluppi pystyyn, että moniko lukijoista uskoo että Mikko jättää vaimonsa sinun takia ja moniko uskoo että niin ei tule tapahtumaan. Oothan tuota muunkinlaisia galluppeja keränny.

  Sun lapsenuskos on ihan herttasta ja liikuttavaa, mutta harmittaa että sun pitää oppia näin. Sä kuvittelet että aikuisen ihmisen elämä on jotenkin niin monimutkaista, että täytyy suunnitella ja pedata asioita ja niin päin pois. Todellisuudessa rakkauden suhteen ihminen ei kyllä yleensä kovin paljon muutu. Ihan yhtä typeränä sitä heittäytyy siihen aikuisenakin, jos on oikeasti rakastunut. Mikko ei heittäydy.

  VastaaPoista
 61. En minä ihmettele ollenkaan Mikon reaktiota. Kyllä hän tietää varsin hyvin, että tänä päivänä erittäin harva aloittaa loppuelämän mittaisen parisuhteen 17-vuotiaana: varsinkaan uusperheen äitipuolena. Aikuinen mies tietää hyvin senkin, että teini-iässä asiat ovat kovin mustavalkoisia, tunteet suuria ja ihastumiseen syöksytään päätä pahkaa täysin varmana siitä, että tämä on sitä täyttä ja oikeaa rakkautta joka kestää ikuisesti. Minäkin tiesin varmaksi monen monta asiaa, mutta elämä opetti lastaan kuten se opettaa sinuakin. Ihminen on siitä hauska eläin, että se ei opi toisten virheistä: meidän on kaikkien tehtävä ihan itse omat mokamme ja virheemme.

  Sinulla on edessäsi vielä paljon asioita joilla valmistaudut aloittamaan oman, itsenäisen elämäsi. Mutta miten luulet Mikon suhtautuvan esim. siihen, että lähdet opiskelemaan toiselle paikkakunnalle?

  Mitä tulee kriisiin, Mikko on oppikirjaesimerkki kolmenkympin kriisistä. Ikävä sanoa, mutta myös sinä olet oppikirjaesimerkki suosituimmasta lääkkeestä, jolla miehet ikäkriisiään hoitavat. Mikon puheesta olet saanut myös oppia erään asian: pidemmässä suhteessa olleille miehille on tyypillistä erota vasta, kun uusi suhde on jo petattu ja varmistettu. Sinä olet Mikon silmissä kaikkea muuta kuin varma uusi suhde, sinuun liittyy valtava määrä epävarmuustekijöitä jotka voivat Mikon mielestä olla aivan liian suuri riski otettavaksi. Ja toisaalta, tilanne tällaisena on hänelle varmasti optimaalinen: ehjä ydinperhe ja kulissit kunnossa, sekä arjesta pakotien tarjoava rakastajatar.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ano 19.6 klo 22.12. Kirjoitat erittäin viisaasti. Aiemmin rivien välit ja nyt itse rivitkin kirkuvat, kuinka Candy tai Mikko eivät kumpikaan edes halua tietää, kuinka heidän tulevaisuudessa käy. Molemmat pelkäävät arkea yhdessä. Enkä voi syyttää, riskit molemmin puolin ovat melkoiset. Kukaan -ei edes Candy- voi tietää, onko perheellinen mies tosissaan jättämässä vaimoaan. Surullisinta on se, että Candy jossain aiemmassa postauksessa kirjoitti, kuinka nauttii saamastaan vallan tunteesta; siitä, että yhden perheen elämä on hänen käsissään kuin langat, jotka polttavat hänen käsiään. Aika sairasta, jos tämä blogi perustuu tosielämään.

   Poista
 62. No nyt kyllä piti revetä jo ihan ääneen! Kylläpä on kändi helposti vietävissä! Tuo nyt on vanhin selitys ikinä. Jopa meillä mies sanoi että ompa tyhmä tyttö!

  VastaaPoista
 63. Vaikka olisin kuinka rakastunut toiseen ihmiseen en kyllä hetkeäkään sietäisi ihmistä joka sanoo pitävänsä toista ihmistä varalla??? Hyi olkoon! Jos olisin candy se olisi ollut tuon lauseen jälkein Heihei ja hyvää loppuelämää. Melkein vois sanoo että todella säälittävää!

  VastaaPoista
 64. Mies pelkää siis jäävänsä yksin. Ei rakasta vaimoaan, mutta pitää tätä "varalla". Mitä se sun mielestä kertoo Mikosta? Mun mielestä tuo on pelkuruutta, elää vaimonsa kanssa valheessa. Ei pysty eroamaan, koska onhan ainakin vaimo aina "varalla", jos sinä et haluakaan jatkaa. Ja tuo on ylipäätään niin kuultu ja kulutettu juttu muutenkin maailmanhistoriassa. Ainahan se menee niin, että puolisoa petetään ja väitetään rakastajattarelle/rakastajalle, ettei tunteita ole puolisoa kohtaan, mutta sitten kuitenkin annetaan puolison ymmärtää ihan muuta, jottei itse joudu pettymään ja jäämään yksin.

  Kerran kirjoitit tietäväsi, ettei Mikko koskaan sua pettäisi, koska tunnette toisenne jo niin hyvin. Väitän, ettei toista voi tuntea niin hyvin vielä vuosikymmenienkään jälkeen, välttämättä koskaan. Ja jos kerran ihastuu itseään puolta nuorempaan ja alkaa puolisoaan pettämään tämän kanssa, niin mikä estää niin tapahtumasta toisen kerran..?

  VastaaPoista
 65. Jotenkin tosi häiriintynyt toi teidän suhde... Mikon toiminnasta en edes sano mitään, sen on jo muut kommentoijat tehneet selväksi. Mutta että susta on söpöä, kun sulle rakas ihminen itkee ja kärsii? Mä luulen, että teistä kumpikaan ei rakasta toista, vaan haette molemmat tolta suhteelta ennen kaikkea oman itsetunnon pönkitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja aamen, Ano 12.13. Itsetunnon pönkitystä, rajuja tunnekuohuja, primitiivistä vaaran tunnetta. Kukapa ei haluaisi tuntea olevansa elossa? Joillekin se vaan vaatii turhan äärimmäisiä keinoja muiden kustannuksella.

   Candy, sanoit että teidän "ei ole vielä määrä erota". Ainoa järkevä syy, joka mieleeni tulee: Nuorin lapsi on vielä niin pieni, ettei M halua jättää lapsia vaimon harteille. Kenties vaimo ei olekaan töissä ja jäisi näin ollen taloudellisesti tyhjän päälle kotiäitinä, joutuisi kenties viemään lapsen vastoin periaatteitaan hoitoon todella pienenä? Tai ehkä M odottaa sopivaa hetkeä, jolloin saisi vaimon yhteisymmärryksessä allekirjoittamaan avioehdon. Muutenhan vaimo saisi avioerotilanteessa puolet M:n omaisuudesta.

   Se, että M odottaa hetkeä, jolloin vaimo on "paremmin tasapainossa", on todella huono selitys. Vaimohan heitti ukon jo kerran ulos. Miksei silloin olisi ollut hyvä erota? En keksi mitään syytä maailmassa, paitsi nuo edellä mainitsemani. Tai ainakin aiemmin olisin voinut niin uskoa, mutta tuo Mikon selitys on niin uskomaton, että oikeastaan mitätöi uskon siihen, että mitään järkevää syytä viivyttelyyn edes on.

   Eikö todellakaan kelloja soita se, kuinka yksimielisiä kommentoijat ovat Mikon munattomuudesta ja naurettavasta selityksestä? "Pitää vaimoa varalla"?!? Onko typerämpää, itsekkäämpää ja kusipäisempää kuultu. Todellakin kuulostaa joltain 15-vee teinix-Nicon selitykseltä, joka pyörittelee Jennicaa, Janicaa ja kolmea muuta samaan aikaan. Huhhuh ihminen, ota jo hatkat!!

   Olipa tuo selitys totta tai ei, todella surkuhupaisaa kuultavaa aikuisen miehen suusta. Pelimies on erimies, muista se.

   Poista
 66. Täällä ois paljon hyviä kommnetteja, voisitko sä vastailla pariin (: ?

  VastaaPoista
 67. Ole rohkeampi, vastuullisempi ja ennen kaikkea aikuisempi kuin Mikko ja puhalla peli poikki. Mikosta ei ole arvoiseksesi mieheksi.

  Jos/kun suru, viha, syyllisyys ja häpeä tästä kaikesta iskee, muista, että sinä olit se alaikäinen teidän tavatessa.

  VastaaPoista
 68. Mikko ei vaimoaan jätä. Siinnä on liikaa pelissä mutta ei uskalla myöskään sitä Sinulle sanoa. Pelimies, pelimies...vetää sinua 100 - 0. Pitää sinua täysin lelunaan.

  VastaaPoista
 69. Oon seuraillu tätä sun blogia jo pitempään, ja pakko myöntää että alkuun mietin että ei **ttu mitä hommaa... Mutta nyt musta tuntuu et taidattr olla ihan tosissanne toisten kanssa ja vaikutatte aidosti rakastuneilta! :) Toivotaan että Mikko sais pian asiansa järjestettyä, pidä kuitenkin varas ettei Mikko pääse tekemään sulle paskasti, sekin mahdollisuus on olemassa. :| Toivon teille kuitenkin kaikkea hyvää! :P

  http://teiniaidin-elamaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 70. kerran mun elämässäni yksi mies sanoi, että rakastaa mua enemmän kuin ketään. Hän kuitenkin samalla seurusteli yhden naisen kanssa, jo toista vuotta. Mutta tämä mies selitti, että voisi koska vain jättää tuon naisen, jos suostuisin alkamaan hänen kanssaan. Että hän piti tuota naista vain varalla, koska ei halunnut olla yksin. Ja mies iältään lähemmäs 40v...
  Ja se oli heihei. Mua vaan ällötti ihminen, joka pitää toista varalla. Varsinkin kun tiesin tämän naisen olevan hyvin rakastunut tähän tyyppiin ja suunnittelevan yhteistä tulevaisuutta. Musta se kertoi piittaamattomuudesta, empatiakyvyttömyydestä, no, kusipäisyydestä.
  Yhdistettynä tohon mikon aiempaan sun "esittelyyn" känniselle kaverille kuin esineenä, niin suoraan sanoen YÖKS. Mutta toki sä tiedät mikosta varmasti muitakin puolia.

  VastaaPoista
 71. Mistä tiedät ettei Mikolla ole useampiakin jalkavaimoja sinun lisäksesi?

  VastaaPoista
 72. Hei Candy!
  Löysin blogisi tänään, luin sen kerralla läpi.

  Kaikki tarinasi, ajatuksesi, toiveesi ja tuntemuksesi saivat minut tuntemaan iloa, surua, katkeruutta, kaihoa, välinpitämättömyyttä mutta ennen kaikkea ikävää.

  Tutustuin monta vuotta sitten, itseäni kymmenen vuotta vanhempaan mieheen. Puolen vuoden päästä olin täysin eri ihminen, olin korviani myöten rakastunut, ajatusmaailmani pyörtyi, kasvoi ja muuttui. Ensimmäinen vuosi kasvatti minua ihmisenä, tunsin häntä kohtaan niin paljon, sitä tunnetta ei voi kuvailla.. tiedät miltä se tuntuu. Melkein vuoden tuntemisen jälkeen mies joutui lähtemään kauemmaksi pois. Jatkoimme yhteydenpitoa netin välityksellä. Tänä aikana mies löysi itselleen naisen, jonka kanssa jakaa saman asunnon tänäkin päivänä.. Mutta minä, ikävöin vieläkin. Niinkin lyhyessä ajassa, kuin vuodessa, jolloin olimme miehen kanssa läheisissä väleissä, oppii rakastamaan toista niin paljon ja käymään läpi koko tunteiden kirjon. Tunne ei ole monessakaan vuodessa hellittänyt.

  Kaikki, joka silloin alkoi, tuntui jäävän kesken. Kuin osa minusta olisi kuollut.

  Hurjasti voimia sulle, tiedän miltä tuntuu pahimpina päivinä. Kiitos sinulle, kun sait minut tuntemaan iloa ja myöskin sitä surua.
  Pysy vahvana, rakasta ehdoitta, nauti elämästä. Itke jos itkettää.

  VastaaPoista
 73. CANDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyyy <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 rakastan sua ja sun blogii!! mun mielest sä oot tosi aikuisen ja kypsän olonen, ja tosi rohkee!! oo avoin Mikon kans ja ajjajjaajajajajjajajajajajajajjajajajajajajajajjajajajajajajajajajajajajajjajaajajjaajajajja OOT IHANA <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ......painu siltiki sinne missä pippuri kasvaa, mutta ota tietsikka mukkaan että saa jatkossaki lukea näitä sun ihania postauksia.

  VastaaPoista
 74. Nähtävästi Mikko oli alunperin eroamassa vaimostaan VAIN sun takia, koska muutenhan hän jäisi ''huonoon'' avioliittoonsa. Ja että oisko ero helppoa, kun Mikko ei näköjään luota suhun koska oot nuori lukiolainen kellä ei oo oikeen selkeetä suuntaa elämässä (ainakin niiden aikaisempien kirjoitusten perusteella)sellaiseen suhteeseen on varmasti todella epävarmaa ja pelottavaa hypätä. Luulenpa että olet tuossa tilanteessa vielä piiiiiitkäääääään Candy. Se sun aikaisempi pettäminen uutenavuonna vai millon olikaan saatto kans horjuuttaa mikon luottamusta et lähdetkö sä muiden miesten perää vielä koska olet vielä todella nuori. Mikko on todellakin epävarma teistä eikä halua laittaa avioliittoaan epävakaaksi teidän takia ja siksi menee ulkomaille perheensä kanssa jne.. Että onnea nyt sun pitkälle tielles mikä ei varmasti tule olemaan helppo, kannattaa vaan pitää mahdollisuudet avoinna myös muille miehille eikä sitoutua niin tiukasti naimisissa olevaan mieheen.

  VastaaPoista
 75. MÄ EN VOISI EDES AIKUISENA HARKITA PETTÄMISTÄ ! KOLMASPYÖRÄ PYÖRI POIS. SÄ VAAN PILAAT NIIDEN SUHTEEN, LAPSET TUSKIN TYKKÄÄ SUN TOUHUISTAS ! Entä jos teiän suhde ei toimi, oot erottanu sen ja sen vaimon toisistaan !

  KOLMASPYÖRÄ PYÖRI POIS, KAIKKI PAREMMIN OIS.

  VastaaPoista
 76. Mikko ei susta niin paljoa välitä kun se kysy et haluutko sitä toyboyta itelles, sillon jos oikeasti haluaa toisen niin sillon on sen kanssa eikä että molemmat sietää toistensa ''petikumppaneita'' ja nähtävästi mikolla on edes jonkin verran seksiä avioliitossaan kun hyväksyy ja antaa anteeks sun möhlinnät noin helposti..SÄ OOT SE VARASIJALLA OLEVA!. se haluu et pysyt tyytyväisenä tässä tilanteessa vielä pitkään. Sitäpaitsi kuka vaimo hakkais miestänsä ilman oikeaa syytä tai kuka mies ylipäätänsä menis sellasen naisen kanssa naimisiin!??! eli mitähän mikko sit oikeasti on tehny että on saanu vaimonsa noin ylivihaseks.. se vaikuttaa olevansa nii uhri kokoajan, sullekkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks nyt vaan, mutta hakkaapa ne miehetkin vaimojaan, että ne naisetko sen on aiheuttaneet myös? Tyypillistä uhrin syyllistämistä... Ottamatta nyt siis kantaa siihen onko se nainen niin kauhea mitä Mikko kertoo; pahapa lähteä sanomaan.

   Poista
 77. Mä oon kommentoinut tänne ennenkin, ja kertonut omasta samantapaisesta elämästäni. Tää kuulostaa niin tutulta! Tää mun salarakas sano mulle aivan samalla tavalla..

  VastaaPoista
 78. Onko sulle muuten tullut mieleen, että et ole maailman ainoa kaunis, ihana ja haluttava nainen? Mikkohan iski suhun silmänsä heti ja varmasti oli tarkoitushakuisesti liikkeellä siellä häissä kun numeroitakin vaihdoitte. Mistä tiedät, että tämä on ensimmäinen kerta? Tai edes ainoa sivusuhde? Jos Mikko olisi noin epävarma teidän suhteen, miksi hän ei voisi sivusilmällä katsella muita, kun yhteiselonne sitten joskus alkaisi, ettei vaan jäisi tyhjän päälle? Miten voisit elää tuon epävarmuuden kanssa? Epävarmahan Mikko on itsestään, jos nuo hänen pelkonsa ovat totta. Mitäpä jos Mikosta tuleekin se kyttäävä, vainoharhainen osapuoli, joka odottaa jatkuvasti sitä hetkeä, kun nuorempi, karismaattisempi kolli tulee ja kerää potin ja hän jää yksin. Hommaisi sitä ennen varmuuden vuoksi jonkun "varalle". Oletko tullut ajatelleeksi sitä?

  Kauniita ihmisiä, joiden kanssa synkkaa todella hyvin, tulee avioliiton aikana vastaan moooo-niiii-a. Ainoastaan ihminen, joka on halukas syrjähyppyyn, tekee aloitteen viedäkseen tuttavuuden pidemmälle. Se ei tapahdu sattumalta. Sanoit jossain, että M oli niin suloisen kömpelö alkuvaiheessa, että tiedät sen perusteella, ettei harrasta enemmälti pettämistä. Sanonpahan vaan, että on miehiä, jotka todellakin osaavat tuon pelaamisen, tietävät mistä narusta vetää. Näyttelevät viatonta, jotta saisivat kolmannen pyörän tuntemaan itsensä ainutlaatuiseksi. Olen näitä charmantteja adoniksia tavannut, ja onneks haistanut heti, missä mennään. Ja myöhemmin huomannut, että kas, olinpa oikeassa, "viattomalla" onkin jo kymmenes nainen kierrossa. Ja vaimo toki kotona. Kaikki, mitä Mikosta kerrot, sopii juuri tuohon omahyväisten, narsististen miesten luonnekuvaukseen kuin nenä päähän. Sori vaan, mutta suosittelen korjaamaan kusipäätutkan, pikaisesti!

  VastaaPoista
 79. pakko vaan sanoa että voi tyttörukka, ei tässä auta mitään neuvoja ladella. Kyllä se varoitettu sitten tulee kun tulee ja tajuaa lopulta sen itsekin.

  VastaaPoista
 80. Candy, jos jollakin on pokkaa pitää toista ihmistä varalla niin silloin tämä ihminen ei ole sun ajan arvoinen. Ihan oikeesti, mikko varmaan selittää sen vaimolle samoja asioita kuin sulle. Jätä Mikko. Pari kuukautta voi olla maailman paskin olo mut sit löydät jonkun paremman ja kaikki on taas hyvin. Ajattele...ei tarvis piilotella suhdetta mitenkään.
  Jos mikko aikois oikeesti jättää vaimonsa niin se olis tehny sen jo ajat sitten.
  Luin tätä blogia aikasemmin sillä asenteella että sä oot jotenki kauhee ihminen kun oot varatun miehen perään mut nyt...mä oon tajunnu että sä oot rakastunu. Sä oot ihan sokee kaikesta siitä mitä mikko sulle tekee. pitää sua viihteenä kun oma vaimo ei JOSKUS kiinnosta.
  Hyvä mun on nimettömänä arvostella mut jos sä kerran kirjotat tällästä niin totta helvetissä mä haluun sanoo oman mielipiteeni koska en halua että sua kusetetaan.

  VastaaPoista
 81. Mua kans harmittaa sun puolesta että tuhlaat nuoruutesi parhaat ja ne kauneimmat vuodet tuollaisen 34 vee -äijän takia, joka nähtävästi tosi vakuuttavasti syöttää sulle ihan mitä tahansa puppua. Se tietää, että kun sä olet nuori ja kokematon, niin sä uskot. Mulle ei toisena naisena enää menis läpi :) Olisin vaatinut paljon enemmän kuin sanoja ja salaisia tapaamisia jo aika päiviä sit!

  t. aikuinen, hyvintoimeentuleva, kaunis ja karismaattinen nainen

  VastaaPoista
 82. Sulla on varmaan myös kova kiire sen matkasi kanssa.

  VastaaPoista
 83. Mikonkaltaisia miehiä maailmassa valitettavasti on. Ei kukaan aikuinen, kauan parisuhteessa ollut ja isä halua tosissaan ja syvällisesti parisuhdetta teini-ikäisen tyttösen kanssa. Kyseessä on silkka jännitys, hauskanpito ja helppo seksi/ihailuntarve/pako arjesta. Olen itse aikuinen nainen, ja tunnen kyllä mikonkaltaisia miehiä tuttavapiiristä. He eivät ole tavoittelemisen arvoisia miehiä.

  Kaikkea hyvää Candy, avaa oikeasti silmäsi äläkä enää suostu tuollaiseen vedätykseen. Nauti kesästä ja tee se ikäistesi parissa :)

  VastaaPoista
 84. Täällä kanssa ollaan luettu tätä blogia ja pidetään peukkuja Mikon eron puolesta, me niin toivotaan että sä saisit sen eroomaan ja SEN VAIMO saisi itselleen kunnon miehen.
  Sori, mut tätä on nähty. Ihan heittona yks esimerkki, erään äijä lähti toisen muijan matkaan ja sen exä joutu nuoleen näppejään n. vuoden verran jonka aikana mukavasti muuttui edukseen - löys mahtavan miehen ja menivät naimisiin, on siis niin hyvässä vedossa nykyään se mimmi. Kun taas sen exä eros uudestaan kun äijän todellinen luonne kaivautu esiin :D Sori, mut me niiiiin paljon toivotaan, että tää juttu menis näin!
  Ainiin, siis teidän tarinahan ei tietenkään mee näin, se jatkuu forever ... ;)

  VastaaPoista
 85. Tämä on ensimmäinen kommenttini tähän blogiin.

  Voi Candy, etkö huomaa laskea yhteen yksi plus yksi? Miksi vaimo nakkasi Mikon ulos, otti takaisin ja nyt he käyvät lomamatkoilla ja sukujuhlissa?
  Vaimo sai tietää sinusta jotain kautta, Mikko luikersi takaisin vaimon elämään koska...

  En tiedä kuka olet Candy ja millainen, blogikirjoituksista ei saa kuin yhden väläyksen elämästäsi ja persoonallisuudestasi. Mutta mieti hetki ihan realistisesti: kuinka moni päälle kolmikymppinen esittelisi sinut perheelleen, ystävilleen, työkavereilleen jne?
  Mieti hetki ihan realistisesti. Ajattele, Mikko eroaisi vaimostaan ja esittelisi sinut, siitähän tulisi skandaali.

  Mikko menettäisi statuksensa työelämässä, kyllä aika moni mies kattoisi vinoon työkaveriaan joka on pettänyt vaimoaan teinitytön kanssa.

  Mikko pelaa taitavaa peliä kanssasi. Ole varovainen.

  VastaaPoista
 86. Miltähän "Mikosta" tuntus jos alkasit seurustelemaan jokun pojan kanssa, ja pitäsit "Mikkoa" kakkosvaihtoehtona varalla? Mieti mitä se "Mikko" tekee vaimonsa kanssa? Eiköhän ne halaile, pussaile, vitsaile, harrasta seksiä, koskettele toisiaan, sano että rakastaavat, nukkuvat yhdessä, syövät yhdessä, katsovat TV:tä yhdessä, käyvät kaupassa yhdessä..... JNEJNE. HE TEKEVÄT NOITA ASIOITA JOKA PÄIVÄ, vaikka "Mikosta" ne olisivatkin niin oksettavia ja ällöttäviä ja vaimo olisi minkälainen ruma idiootti noita-akka... kaikkea ei kannata uskoa..

  VastaaPoista
 87. Candy. Pysähdy hetkeksi miettimään: Ootko onnellinen? En edes kaipaa vastausta, kaipaan sitä että alat pikkuhiljaa ymmärtämään tämän suhteenne tilanteen, joka valitettavasti ei ole kääntymässä paremmaksi sun osaltasi, päinvaistoin. Kunpa olisit tajunnut aikaisemmin, kun se tiput, sä tiput korkeelta ja se sattuu saatanasti.

  VastaaPoista
 88. Candyn äiti on aiheestakin huolissaan alaikäisestä lapsestaan. Kyllä, 17-vuotias on vielä lapsi, ehkä aikuisuuden ja lapsuuden rajalla, enemmän kuitenkin lapsi. Kykenee tekemään aikuisten asioita, mutta ei osaa vielä käsitellä niitä kuin aikuinen. Tähän pulmaan ei auta muu kuin aika. Candyn kasvuun kuuluu nyt tämä Mikko. En osaa sanoa, päättyykö tarina niin kuin Candy toivoo, todennäköisesti ei. Candyn onneksi hänellä on koko elämä vielä edessä ja suuretkin ongelmat pystytään vielä ratkomaan. Mikosta ei voi sanoa samaa.

  VastaaPoista
 89. Mä olen tiennyt alusta asti, että Mikko ei ole tosissaan. (En kyllä ole blogia seurannut, silmäillyt vain, kun näen sen harvakseltaan linkitettynä jonnekin). Eikö kukaan ole vielä muka maininnut, kuinka pettäjä lähes aina mustamaalaa ensisijaista kumppaniaan? Tässäkin tapauksessa vaimo on Mikon mukaan ties mikä hullu kommenteista päätellen. Tuskinpa vain. Saa hyvät säälipisteet ja valettua uskoa sinuun teidän "suhteenne" jatkuvuudesta.

  VastaaPoista
 90. Minun mielestäni Mikon purkaus ei tosiaankaan ole uskottava. Toivon ettei Candy joudu liriin Mikon takia. Jos mä oisin Candy mä seurailisin Mikon tekemisiä. Etenkin silloin kun ne on perheen kesken liikenteessä. Näyttääkö vaimo "hulllulta" onko Mikko onnettoman näköinen. Oikeesti kannattas tehdä toi, se vois avata oven Mikon oikeeseen elämään.

  VastaaPoista
 91. Siis ymmärsinkö oikein: candy on17v. Mikko on 30 ja jotain. Suhde alkanut pari vuottasitten eli 30-vuotias iski 15-vuotiaan? Hyi saatana! Ei terve mies katsele noin nuoria, saati tuo sitä ilmi. Puistattaa.. Tuskin tarii sanoa mielipidettäni tähän viimeisimpään postaukseen.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3