tiistai 27. maaliskuuta 2012

You said you felt so happy you could die

Iltoja. :)

Mulla on ollu ihan kauhee kiire ja kauheasti tekemistä viime aikoina, etten oo kerennyt/jaksanut nopeaa kommenttien julkaisua enempää viettää aikaa tän blogin parissa. Tuntuu et mulle ja mun ympärillä on tapahtunut nyt ihan kauheasti kaikkea.. En jaksa kertoa nyt muista, niistä negatiivisista asioista.

Olin yks päivä tuttavapariskunnan luona hoitamassa niiden lapsia kun lapset oli kipeänä (oksennustaudissa, namm) ja tää yrittäjäpariskunta jossain työjutussa josta en ymmärtänyt mitään. :D Lapset oli sinä päivänä jo vähän parempivointisia kun parina edellisenä päivänä, joten uskaltauduin lähtemään niiden kanssa läheiseen puistoon vähän tuulettumaan.
Mä uskon, et kun on ollut kipeenä monta päivää tunkkaisen neljän seinän sisällä homehtumassa, raikas ulkoilma tekee ihmeitä ja pöpöt saa kyytiä!

Tekstailin Mikon kanssa sinä päivänä ja kerroin miten oon kahden pienen lapsenlikkana vangittuna niiden seuraan koko päiväks ja se oli niin sulonen kun se sano et voi tulla sinne puistoon mun ja lasten seuraks jos haluan.
Niinhän se tuli ja ne lapset rakastu siihen! :D Noi lapset on aina ollut tosi sosiaalisia ja reippaita, mut en oo koskaan nähnyt kenenkään lasten suhtautuvan vieraaseen ihmiseen niin tuttavallisesti - ne suorastaan repi Mikkoa hihasta leikkimään niiden kanssa. (no onhan Mikko kyllä hurmaava ja ihastuttava tyyppi, en yhtään ihmettele;D) Joku toinen olis voinu vaivaantua ja ahdistua tollasesta huomiosta vierailta lapsilta, mut  tää yks vaan meni kykkimään niiden leikkeihin mukaan melkein yhtä innoissaan kun ne lapset. Mikossa on joku uskomattoman upee luontainen kyky lähtee tollaseen mukaan ja just noista sen isällisistä ja lapsirakkaista piirteistä mä niin tykkään :') <3

Mikko sit heitti meidät takas, ettei tarvinnu loskakelissä kävellä ja kyseli monelta lasten vanhemmat tulee kotiin. En arvannu mitään siinä vaiheessa sen aikeista, kun parikyt minsaa myöhemmin se ilmesty oven taakse mokkapalojen leivontatarvikkeiden kanssa!
En tiiä halusko se nähdä mua, vai kiintykö se vaan niin paljon niihin muksuihin, kun se tuli leipomaan meidän kanssa silläkin uhalla että se saa kohta oksennustaudin näiltä. :'D

No anyway, meillä oli mielettömän ihanaa yhdessä. Välillä seurasin vaan sivusta ja annoin Mikon hoitaa leipomisen lasten kanssa. Ne oli niiiiiin sulonen näky yhdessä, vaikka ne oli vasta muutama tunti aikasemmin tavannu ekaa kertaa.
Mua nauratti kun toinen lapsista luuli Mikkoa mun kanssa samanikäiseks ja Mikko oli siitä kommentista hirveen otettu :D Mä sain taikinaa äkämys mieheneni toimesta nenääni, kun heitin, et voihan lapset luulla mua vaikka neljäkymppiseks :D
Mikon ja lasten tekemät mokkapalat oli...Noh, erikoisia sekä ulkonäöltään että hieman maultaankin. Mikko anto lapsille vapaat kädet koristelun suhteen ja voitte vaan kuvitella minkälaisia strösselimonstereita niistä mokkapaloista tuli... Ihme että säästyin oksennustaudilta, olisin voinu saada sen jo pelkästään noista leivoksista. :D Okei, koputin just puuta.
Hitto miten ärsyttää kun en tajunnu ottaa kuvaa näistä mestarikokkien leipomisen taidonnäytteistä.

Leipomisen jälkeen kerettiin pelata vielä erä Kimblee ennenkun Mikon oli parasta lähteä. Toinen lapsista _pissas_housuun_ kun Mikko nauratti sitä niin kauheesti. Kiva kiitos, ei herra hauskuuttaja sit kuitenkaan voinu auttaa mua vaihtamaan tän lapsen kusisia pöksyjä :D

Oli hauska kun lasten vanhemmat tuli kotiin ja mä sit ekana mainitsin, et yks mun miespuolinen "koulu"kaveri oli täällä mun seurana vahtimassa lapsia, niin molemmat muksut oikein syöksy kertomaan vanhemmilleen mitä hauskaa "Candyn" kaveri oli tehny ja sanonu. Mikko näköjään osas tehdä lähtemättömän vaikutuksen pikkuihmisiin. :')

Nyt jammailen tän uuden biisilöydön parissa ja odotan viikonloppuaaa!


PS: Sinä joka jatkuvasti tulet kommentoimaan mulle ja linkittämään jonkun nuoren tytön blogia, jota kuulemma pitäis ennemmin kauhistella kun tätä mun ja ihmettelet, että pelkäänkö menettäväni lukijat kun en julkaise näitä kommenttejas: Ei, en pelkää. 
Mun blogin kautta vaan ei kukaan mene kenenkään viattoman blogeihin kauhistelemaan ja moralisoimaan, eiköhän sen kyseisen blogin pitäjä ole sitä jo ihan tarpeeksi saanut.

262 kommenttia:

 1. itse olin just oksennustaudissa ja sillon ei kyllä lähdetä yhtään mihinkään ulos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ettet sä jaksanut/pystynyt/halunnut lähteä oksennustaudissa ulos, ei tarkoita etteikö muut vois lähteä. Aivan hyvin ne muksut jakso siellä touhuta, vaikka vielä edellisyönä olivat oksentaneet.

   Poista
  2. joo ja sit ne vielä jaksais syödä raskaita mokkapaloja päälle.. oksennustaudissa ei mun tietääkseni maistu kyllä yhtään mikään. tosi uskottavaa candy taas :)

   Poista
  3. Toinen ano, pitääkö kaikesta vääntää :D Ite ainakin oksennustaudin jälkee syön heti vaan ku maistuu ni mitä vaa et saa vähän energiaa! Jos sulle ei maistu, ni ei tarkota etteikö muille maistuis :)

   Poista
  4. Kyllähän se kieltämättä aika uskomatonta oli, mutta hyvin nekin maistu. Jos luit tän mun tekstin ajatuksen kanssa ja ymmärtäisit mitä siinä luki, niin olisit huomannut, että ne olivat sillon hyvinvoivia edellispäiviin verrattuna jolloin ne oli oksennelleet = ne oli parantumassa.

   En mä niiden kanssa olis ulos lähtenyt eikä varmasti oltais leivottu jos ne olis maanneet sängyssä ja oksennelleet.

   Tosin mulle on ihan sama taas kuinka uskottavana joku mun kertomaa pitää, ainahan mä muka valehtelen ja kaikki mun kertomat jutut on hirveen epäuskottavia ja muka mahdottomia.

   Poista
  5. * kieltämättä uskomatonta siis lähinnä jos itseäni ja omaa tilannetta ajatellen - en ikinä vois oksennustaudin jälkeen syödä mitään muuta makeaa tai imelää kun mehukeittoa.

   Poista
  6. Kyllä minä ainaki penskana olin oksennustaudissa ulkona. Äiti vaan laitto ämpärin mukaan ettei pihalle oksenneta. Ja kyllä on aina ruoka maistunu-varsinkin kaikki makea! Että joku taas jaksaa...

   Poista
 2. oon oikeesti aivan rakastunu jostain syystä tähän sun blogiin :) mä oikeesti melki hypin onnesta ku oot kirjottanu, sä kirjotat niin hyvin ja sun elämä on oikeesti kiinnostavaa (: ja en ymmärrä miten jotkut voi tuomita sut tän asian takia..ite mä vaan samaistun suhun vaikka ite olen kolme vuotta nuorempi ja itellä on ollut vaan samanikästen kans suhteita! mutta jatka samaan malliin ja mä niiiiiin toivon et täs tulee käymään sulla ja 'mikolla' hyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele kändi miten nuoret lapset tätä lukee, 14vuotiaat....Ja heistä tämä kaikki petos on "ihquu".T:Aikuinen 37v

   Poista
  2. oon 14 eikä oo kuvin ''ihquu'' tää........

   Poista
 3. Aww <3 Tää on vaan niin ihana blogi!

  Tollasia lapset on, ajattelee kaikkien aikuisten olevan samanikäisiä :) Muistan itekki joskus (5-10v) ajatelleeni 20-vuotiaiden olevan jo tosi vanhoja ja samalla viivalla vanhempien kanssa.

  Oksennustautituomitsijoista voisin sanoa sen verran, että parin päivän sairastamisen jälkeen alkaa jo raitin ilma ja ruokakin maistua :)

  Älä missään nimessä anna noiden kommentoijien vaikuttaa suhun millään tavalla. Ne ei oo sen arvosia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :3 Kiitos.

   Joo, lapset on kyllä hauskoja. Joskus toivois, että niiden viattomuus ja lapsenmielisyys olis säilynyt itessäänkin, elämä olis paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa lapsen ajatusmaailmalla mietittynä.

   En anna, vaikka kuinka tulevat ulisemaan ja väittämään että kaikki mun kertoma on valhetta.. Ei ole mun päänvaiva jos joku pitää tällästäkin asiaa mahdottomana. :D

   Poista
  2. Anteeks ano mut mistä sä ton 20-vuotiaan tähän reveit? Candy on 17, ihan eri asia kuule verrattuna parikymppiseen. :D

   Poista
  3. Anteeks ano mut mistä sä repäsit ton, että edellinen ano viittas muhun tai mun ikään kertomalla oman kokemuksen? :D

   Enkä mä nyt tiedä onks pari vuotta nyt niiiin paljon eri asia.. Toki jos vertaa vaikka viistoistavuotiasta ja kakskymmpistä mut melkein 18v ja 20v ei nyt ihan kauheesti eroa toisistaan - ainakin oman lähipiirini ihmisiä seurattua voisin näin väittää. :)

   Poista
  4. Voi kuule kyllä se pari vuotta on paljon tässäkin tapauksessa, tai tässä tapauksessa 3 vuotta.

   Poista
  5. Ja helvetti, kehen muuhun se viittais kun suhun! Tää blogi kertoo susta valopää.

   Poista
  6. ^^Ano varmaan tietääkin mitä joku muun on tarkoittanut =)

   Poista
  7. Viittasin itseeni. Kuten ehkä kommentin lukemalla voi huomata :)

   t. Ensimmäinen Ano :)

   Poista
 4. Jatkuu

  Mahtuuhan väliin toki teinitytön kiukunpurkauksiakin:

  ”Oikeesti mä hymyilen ja myhäilen tyytyväisenä, kun tiedän että TE elätte pinkissä mielikuvitus-maailmassa kuvitellen, että teidän parisuhteiden onni tulee kestämään ikuisesti. Herätys tähän maailmaan, älkää nyt tosissanne luottako siihen, että teidän miehet jaksaisivat teitä rakastaa koko loppuelämän. Katsokaas kun arvon kotirouvat, ruoho on aidan puolella niiiiin paljon vihreämpää ;)

  Se nyt vaan sattuu olemaan raaka fakta ja mä olen todellakin oikea ihminen sen asian myös toteamaan. Puolisoihin kyllästytään, rakkaus kuihtuu.”

  Paitsi että Mikkohan ei ole Candyn kanssa kyllästyttään vaimoonsa tai salasuhteen jännityksen vuoksi vaan ihan puhtaasta rakkaudesta.
  .......................

  ”Emme ole koskaan uskaltautuneet käydä yhdessä kaupassa, elokuvissa tai oikeastaan ylipäätään missään, kiinnijäämisen pelon takia."

  Vaan ollaanhan sitä sit kuitenki käyty luistelemassa, puistoissa, kahvilla, pikaruokalassa, risteilyllä.
  .......................


  ”Ei me joka näkemiskerralla olla jyystämässä, todella usein vain ollaan ja nautitaan toistemme seurasta ja keskusteluistamme. Tehdään ruokaa ja käperrytään sohvalle vierekkäin. Pusutellaan ja ollaan.”

  ”Mikon ollessa aika paljon poissa "omien juttujensa" parissa (eli mun;D) ei vaimo ole osannut epäillä lenkkien ja kuntosalillakäymisen vaihtuneen mun kanssa hengailuun.”

  Jos ruoan laittaminen ja sohvalla makoilu on suhteen arkipäivää, niin olisi mukava tietää että miten se on mahdettu järjestää, kun Candy on kuitenkin kirjoittanut että ovat harvoin kummankaan luona ja tuskin näitä lapsenhoitokeikkoja niin hirveän usein on. Tai sitten Mikon perheellä on jonkinlainen mökki/kakkosasunto jossain lähistöllä, mut kyllä sielläkin riski kiinnijäämiseen on suuri.
  ........................

  Candy on kirjoittanut, miten vaimo on väkivaltainen Mikkoa kohtaan, miten heillä ei ole ollut kunnolla seksiä kuukausiin ja tappelevatkin usein. Kuitenkin:

  ”Koska jo pelkkä ero tulee yllätyksenä ja shokkina vaimolle, ei siihen kannata heti lisätä, että Mikolla onkin jo pidemmän aikaa ollut suhde toiseen naiseen”

  ..............................

  ”Tuntuu, että oon lukenu ton kirjaston kaikki vähänkään mielenkiinnoltaan potentiaaliset kirjat läpikotasin, ja kirjat loppuu kesken.”

  Niin ja siks päätit sit alkaa kirjoittaa ihan omaa tarinaa ;)

  Tää ei ollu mikään kettuilu-kommentti, vaan ihan rehellisesti ja vilpittömästi voin sanoa, että oot kirjallisesti todella lahjakas, tääkin tarina on oikeen koukuttava ja lisäksi osaat kirjoittaa todentuntuisesti. Muutamalla hiotulla yksityiskohdalla tääkin tarina olis jo hyvinkin uskottava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin vahingossa tän sun kommenttis alkuosan kun poistin sen yläpuolelta törkykommentin ja hiiren kosketushäikän takia meni kommenttis alkuosakin vahingossa mukana.

   Tarvitseeko kaikkea oikeasti ottaa niin kirjaimellisesti?

   ”Emme ole koskaan uskaltautuneet käydä yhdessä kaupassa, elokuvissa tai oikeastaan ylipäätään missään, kiinnijäämisen pelon takia."

   Vaan ollaanhan sitä sit kuitenki käyty luistelemassa, puistoissa, kahvilla, pikaruokalassa, risteilyllä.

   - Ei olla voitu käydä yhdessä just vaikkapa elokuvissa, koska siellä istutaan vierekkäin, eikä tutun tullessa paikalle oikein voi paeta paikalta ja esittää, ettei tunne toista.
   Puistoissa ja muissa julkisissa, muttei ns. intiimeissä paikoissa on helppo näyttää siltä, ettei edes tunneta toisiamme.
   Kaikissa paikoissa missä ollaan yhdessä käyty, ollaan oltu kaukana kotipaikkakunnaltamme tai jossain todella syrjäisessä paikassa, että tuttuihin törmäämisen mahdollisuus on ollut todella PIENI.

   Muista myös se, että tunnistamisen vaikeuttamiseksi muuntelen aikoja ja paikkoja, joten siks täällä voi ja onkin paljon ns. epäloogisuuksia ja ristiinpuhumisia.
   Luuletko että voin kaikesta kertoa juuri niinkun asiat on oikeastikin mennyt?
   Ei, en voi.

   Kai kommenttis loppuosan voi ottaa kohteliaisuutena, mutta todentuntuisesti mä kai osaankin kirjottaa, kun aika,-ja paikkamuunteluita lukuunottamatta kaikki onkin totta. :D

   Poista
  2. Joo, oon säälittävä ja leikin neiti-etsivää (saikkepäivän pieniä iloja:))

   9.12 Candy kirjoittaa:
   ”tekisi vain mieli pakottaa Mikkoa valitsemaan minun ja perheensä välillä. Pelkään vain, että hän valitsisi perheensä, jolloin minä jäisin yksin ja menettäisin hänet.”

   10.12:
   ”Kun niin monia teistä huolettaa meidän yhteinen tulevaisuus, voin kertoa, että se on jo suunniteltu, pitkälle eteenpäin. Tarkoituksena on kertoa Mikon vaimolle, Mikko ottaa eron ja muutamme yhteen.
   ...
   Olemme päässeet Mikon kanssa jo niin pitkälle, rakkautemme on todella lujaa tekoa.”

   11.12:
   ”Mutta mä oon myös todella tyytyväinen tähän tilanteeseen; mä seurustelen onnellisesti ihanan miehen kanssa, voimme muutaman vuoden päästä muuttaa yhteen ja tulevaisuutta yhdessä jo suunnitellaan kovasti koko ajan :)”

   Suhdehan on edennyt jo aivan eri tasolle parissa päivässä, vikkelää toimintaa:)
   .....................

   ”Seuraavan kerran nähdään taas huomenna. Tarkotus olis mennä pitkästä aikaa meille, kun siellä ei pitäis illalla olla ketään kotona :) Tiedossa siis yhdessä ruoan laittamista ja muuta kivaa.”
   Seuraavana iltana:
   ”Meillä oli ihana ilta Mikon kanssa. Ostin sille sen lempiruoan (jota en paljasta!) ainekset ja kokkailtiin yhdessä. Sit maattiin vaan mun sängyssä mahat turvoksissa herkkuruoasta ja kikateltiin ku vastarakastuneet teinit. :D”

   Reilu kolmekymppinen naimisissa oleva mies menee ihan pokkana teinitytön kotiin kokkaileen ja lekotteleen tytön huoneeseen kun tytön vanhemmat on muualla. Onpa muuten harvinaisen röyhkeä ja kylmähermoinen äijä. Pitäs melkeen nostaa hattua moiselle uhkarohkeudelle :D Mutta luulisi olevan varaa hotelliinkin?
   Jatkuu...

   Tässä oli siis kommenttini eka osa uudelleen:) Vaikka kokonaisuus olisi hiottu kuntoon, niin juuri ne pienet yksityiskohdat voivat olla paljastavia. Joo, muutat toki aikoja ja paikkoja, mutta muutatko itse tapahtumiakin? Jos esmes yhdessä kokkailu on perusrutiini, ja on sanomattakin selvää ettei aikaa voi viettää kummankaan perheen luona, niin jään vain ihmettelemään noita järjestelyjä.

   No mut, en edelleenkään tarkoita tekstiäni millään pahalla, blogihan on viihdyttävä, ja se lieneekin suurimmalle osalle lukijoista olevan se pointti:)

   Poista
  3. Edelleenkään kaikkea ei tarvitse ottaa niin tosissaan ja kirjaimellisesti. :)

   Kuten oon sanonut, mä "joudun" muuntelemaan asioita tänne. Mä olen myös joskus liioitellut tai vähätellyt juttuja varotoimenpiteiksi.

   Mä olisin tyhmä ja uhkarohkea (no kai mä niitä jollain tapaa olen kuitenkin kun tätä blogia julkisena pidän..) jos kertoisin KAIKEN täsmällisesti ja juuri niin tarkalleen kun ne ovat.
   On mahdollista että Mikko löytää tän ja tajuaa, että mä kirjotan tätä. Senkin takia oon joutunut sekottamaan pakkaa aikalailla.

   Nuo tulevaisuuden suunnitelmat on tehty jo aikoja sitten, mutta niitä on hiottu myöhemmin ja ne on muuttuneet varmemmiksi. Joskus ne on olleet pelkkää haaveilua, enkä oo itekään ollut satavarma erinäisistä syistä tai tapahtumista, et tuleeko ne varmasti toteutumaan - kuten oon sanonut, mä olen ollut ajoittain epävarma kaikesta.

   Joten, leiki vain salapoliisia ja pidä blogiani keksittynä, mutta koita muistaa, etten mä tänne kaikkea kerro ja saatan jotain pakan sekottamiseks kertoa, mikä ei ihan 100% totta, enkä mä todellakaan pidä mitään mitään erillistä kirjaa mun kertomisista (ettei tulis iik apua epäloogisuuksia tai salapoliiseille aihetta tulla lällättämään ettei tää oo totta!!1)
   Mä oon myös kirjottanut tätä ihan fiilispohjalta ja mun fiilikset heittelee.

   Poista
  4. Pakko vain sanoa että pakan sekoittaminen sen takia että pelkäät että Mikko tunnistaa itseään jos tän löytää on aika turhaa sen jälkeen kun olen maininnut että vaimo lyö, ja selittänyt siitä miten Mikko asuu muualla.
   En usko että on kuitenkaan kovin arkista että miestä pahoinpidellään, ja hänellä on alaikäinen salarakas jota vie baariin, laivalle, ja jääradalle.

   Kyllä minusta tämäkin postaus tuntuu todella feikiltä.
   En jaksa nyt perustella, mutta joo...

   Poista
  5. Miks "Petra" olettaa, että tää lyöminen on just totta? Kaikkia muita juttuja voidaan muokata vai mutta ei tätä?

   Poista
  6. Mun silmiin pistää myös tämä:tosi useassa kommentti osiossa vänkäät ja jankkaat, että mä TIEDÄN JA MIKKO ON SANONUT vastauksia.Mikon, tai kenen tahansa ihmisen sanomiset ei ole mikään varmuus.Elämässä, niin sinulla, kun meillä kaikilla muillakin, on mahdollista, että asiat ja elämäntilanteet vain yksinkertaisesti muuttuu.Joko itsestä riippuvista tai itsestä riippumattomista syistä.Ja ihan sekin mahdollisuus on, että lupaukset on vain sanojen helinää.Elämä nyt vaan on sellaista.Minäkin olen avioliitossa ollut 16vuotta, toki toivon että avioliittoni jatkuu maailman tappiin asti, mutta en ikinä voi sanoa tai luvata, että näin todella tulee tapahtumaan.Mikko on ihminen jolla on vaimo ja lapset, eli kyse useasta ihmisestä teidän kuviossa.Eli paljon mahdollisuuksia asioidenja suunnitelmien muuttumisiin.Juttele vaikka äitisi kanssa näistä asioista, hänellä varmaan jo ikää sen verran, että osaa omalla elämän kokemuksella sinua evästää kohti aikuisten maailmaa.

   Poista
  7. Siksi että tämä pahoinpitely on olennainen osa siitä miksi Mikolla on niin pahaa olla ja miksi Candy vihaa sitä vaimoa.
   Ja jos se ei ole totta, niin kaikkihan voi olla valetta.
   Ehkä Mikko on viiskymppinen?
   Ehkä Candy onkin poika?
   Ehkä kaikki on keksittyä?

   Poista
 5. Mäkin oon ihan koukussa tähän sun blogiin. Ainka kun teen omaa postausta katon aina eka et onks kolmanteen pyörään tullu uutta postausta.
  Niin ja kun sanoit tossa et jollain toisella on kai samallainen blogi ku tää tään niin jos het haluu linkata tähän sitä niin voitko kertoo mistä sen löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Ei se blogi ollut samanlainen omani kanssa. Sitä kirjoittaa tosi nuori tyttö raskaana olemisesta.

   Poista
 6. Olit tuttavapariskunnan luona ja Mikko tuli sinne? :OO
  Miten tää tuttavapariskunta suhtautuu siihen et heidän talos on joku tuntematon mies? :D Siis kun saattaahan ne lapset kertoa Mikosta, varsinkin kun olivat noin ihastuneita Mikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luitko oikeasti tän koko kirjoituksen ajatuksen kanssa? Miten musta tuntuu, että et? :D

   Ei suhtautunut mitenkään ihmeellisesti, niille se oli ihan ok - luottavat muhun niin kai ne sit luottaa siihenkin etten tois niiden kotiin ketään sellasta, joka vois olla jotenkin haitallinen lapsille. Eikä tää mun "koulu"kaveri ollu pyytämässä mun seurana olemisesta palkkaa, joten mitä sitten?

   Plus ne ei tiennyt Mikon oikeaa ikää, sanoin että mun yks miespuolinen koulukaveri oli täällä mun seurana ja ne vaan alko heittää muka hauskaa poikaystävä läppää siitä.. :D

   Ja tosiaan, mä itse kerroin tästä mun miespuolisesta seuralaisesta ja lapset säesti mun kertomusta vanhemmilleen siinä vieressä. Eipä tossa mitään ongelmaa ollut.

   Poista
 7. Lasten kusisia housuja...joopa joo.Ja uhkarohkeaa viedä vieras ihminen toisten huusholleihin.Kerropa rehellisesti mitä luulet näiden lasten vanhempien olevan mieltä, jos kertoisit ,että kun lähditte, niin soitin itseäni puolet vahemman salarakkaani tänne.Niin juu, ja hän on perheellinen ja vaimo ei tiedä.Meillä ei ole mahdollisuuksia kunnolla tavata, niin soitin hepun tänne vielä leipomaankin.Ja luuletko oikeasti, että moni ihminen "ahdistuu"kun vieraat lapset lähestyy heitä :)Heh, täytyy olla kovastikin joko nuori tai ei-lapsiystävällinen ihminen, jos ahdistumaan kerkeää.Kyllähän muksut on viattomia ja hassuja, että kyllä heidän kanssaan aina juttua riittää, jos muksut on itse sosiaalisuuteen taipuvaisia. Olet vain niin nuori, että et ole kerenny kaikkea vielä näkemään ja kokemaan, siis ihan normaaleita asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsen kusisia housuja.

   Ja enpä kerro, koska mua ei oikeastaan kiinnosta niiden mielipiteet mun henkilökohtaisiin asioihin. Ei me tehty mitään pahaa heidän kodissaan, eri asia jos oltais nussittu niiden patja puhki, mut hui - me leivottiin ja pelattiin lasten kanssa ja ne tykkäs ihan älyttömästi.

   Kyllä mä aika montakin ihmistä tunnen, jotka on kertoneet inhoavansa lapsia eivätkä osaa olla niiden seurassa luontevasti.
   Sä taidat sitten vaan tuntea perheellisiä ja lapsirakkaita ihmisiä, jos se, että kaikki eivät tunne oloaan mukavaks tai osaa olla lasten kanssa, kuulostaa jotenkin tosi oudolta.

   Poista
  2. Rehellisesti Candy. Kyllä sua pitäisi kiinnostaa heidän mielipiteensä siitä keitä HEIDÄN kotiinsa tulee. Asia ei ole enää henkilökohtainen vain sulle, kun sotket kuvioon myös muita ihmisiä, vaikka mitään pahaa ei olisi tapahtunutkaan. Muista, että on vanhempien asia päättää, keiden kanssa heidän pienet lapsensa ovat tekemisissä:)

   Poista
  3. No voi hyvänen aika. En tuonut heidän kotiin murhaajaa, raiskaajaa, pedofiiliä tai väkivaltaista hullua vaan ihan tavallisen lapsista tykkäävän miehen - josta ne lapsetkin muuten tykkäs kun hullu puurosta.

   Mä en ole tähän kuvioon sotkenut ketään muita ihmisiä - ne on autuaattoman tietämättömiä mun henkilökohtaisista asioista, joten ne eivät ole sotkeentuneet tähän mitenkään.

   Vanhempia ei haitannut se, että toin "kaverin" seurakseni. He luottavat muhun ja mun harkintakykyyn ja olivat varmasti mielissään siitä, että lapset viihtyivät mun ja mun seuralaisen kanssa.
   Toki heillä on se päätösvalta lastensa tekemisiin ja siihen, minkälaisten ihmisten kanssa lapsensa ovat tekemisissä, mutta enpä näe tossa nyt mitään pahaa, eivätkä hekään onneksi nähneet vaikkei ne nyt koko totuutta tienneetkään.

   Poista
  4. Hmm.. En tarkoittanut sillä sotkemisella tuota:) En että uskouduit jollekin, vaan että toit tämän ihmisen heidän elämäänsä. Heillä tarkoitan siis lapsia. Ja niin. Meidän kotiin, meidän lasten elämään ei ole muilla kuin meillä vanhemmilla oikeutta tuoda edes niitä kivoja ihmisiä kertomatta meille:) Vanhempia ei haitannut että sun koulukaveri kävi. Kiva. Kiva valhehan se oli. Mutta ne ei tiedä kuka oikeasti niiden kotona niiden lapsia leikitti. Voi olla, ettei olisi haitannut, mutta ymmärrä nyt, luoja sentään, ei sulla ole oikeutta valehdella lasten vanhemmille niiden lapsiin liittyvistä asioista. Se oli mun pointti, alunperinkin. Unohdin vain, että sä tarvit rautalankaa;)

   Poista
  5. "No voi hyvänen aika. En tuonut heidän kotiin murhaajaa, raiskaajaa, pedofiiliä.."

   hahah, sori oli pakko kun oli niin ironista...
   Mietippä uudestaan toi pedofiili, googleta vaikka mitä siitä löytyy.

   "tavallisen lapsista tykkäävän miehen"

   Joo tiedän, että tarkotat mikon pitävän lapsista ihan normaalissa mielessä, mutta musta mikon tavassa tykätä lapsista sun tapauksessa ei oo mitään tavallista.. kuka normaali, itseään kunnioittava kolmevitonen on kiinnostunut lapsesta?

   Poista
  6. Mitä jos vanhemmat olisivat tulleet kotiin kun Mikko oli siellä? Mitä olisitte tehneet/sanoneet?

   Poista
  7. Vanhemmat luottaa sinuun??Miten voi, kun et nytkään puhunut heille totta.Kirjoitat tuossa yhdessä postauksessa, että päivittäin valehtelet, ja olet oppinut taitavaksi valhetelijaksi, ja sitten itsekkin toteat olevasi paskanpuhuja siinä samassa lauseessa.Kyllä minä henk.koht.haluaisi, että lapsenvahti soitta meille jonkun kakruihin sekaantujan(34v seurustelee 17v kanssa),ja valehtee miehen olevan samanikäinen poika.Ei hyvää päivää..ja kun en edes olisi itse tavannut henk.kohtasesti koko henkilöä.Ja päättelen, että lapset todella pieniäkin vielä jos ei erota aikuista ja teiniä eri ikäiseksi.Aikuinen on aikuinen ja sinä olet tyttö.Mitä olisit sitten selittänyt, jos jotain olisi OIKEASTI tapahtunut???????

   Poista
  8. Nyt joku raja tohon paskaan. 1) Mitään ei tapahtunut, miksi siis jossitella? Voisit käyttää tuota samaa omassa elämässäsi: en tänään kuollut kotimatkalla, mitä JOS OIKEASTI OLISINKIN??!?! 2) Ihminen voi olla luotettava lastenvahti, vaikka muuten valehtelisikin. 3) Oma poikaystäväni on ollut monesti mukana, kun olen ollut hoitamassa lapsia, eikä vanhempia haittaa, päinvastoin, ovat iloisia!!

   t. Joskus pettänyt kavala epäluotettava valehtelija, joka ei missään nimessä sovi lapsenvahdiksi.

   Poista
  9. Mitä jos "Mikko" on esim. kaupassa ja vastaan tulee tämä kyseinen perhe ja lapset tunnistaa Mikon? Kertovat vanhemmilleen että "Tuo on se Candyn koulukaveri joka oli meillä leikkimässä!"? Kyllä siinä vähän vanhempien naama venähtää. Tuntuu, että pidät lapsia typerämpinä kuin ne oikeasti ovatkaan.

   Poista
  10. Juu ja lapsethan eivät erehdy. Eköhän mikko osaa sen verran valehdella ja sanoa, että ei kyllä tunne lapsia. Miten jaksat jossitella? Ihan oikeasti tuo on jo naurettavaa. Mitä jos mitä jos NO VITTU SITTEN KU TILANNE TULEE NIIN MIETTII SITTEN. Ei varmaan oo sun ongelmas jos ne lapset jonkun tunnistaa?

   t. XD kui tyhmiä ihmiset voi olla (epäluotettava pettäjä)

   Poista
 8. Ei helvetti oikeesti, miten nä anot jaksaa joka vitun ikisestä merkinnästä repiä jonkun pienenpienen yksityiskohdan josta ne sit vaikeimmain kautta vääntää sen jotenkin niin, etteikö se vois pitää paikkaansa. Huhhuh, jos ette usko, että tää on totta niin miks te ees vaivaudutte lukee tätä? :D Ja nyt varmaan tulee 'koska mä haluun nauraa tälle' - no naurakaa pois vaan, mut ei teijän varmaan tarvii tulla tänne julkasee teijän jokaista säälittävää huijaushavaintoa..

  No mutta joo. Oon tätä seuraillu alusta alkaen mitään vielä kertaakaan kommentoimatta, mut nyt alko ärsyttää.
  Toivon kaikkee hyvää teille kahelle ja et asiat selviäis mahollisimman pian ja saisitte elää onnellisina yhdessä, ilman mitään esteitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys, en tiedä itekään :DD Tulkaa toki kyseiset anot vastaamaan, muakin kiinnostaa tietää!

   Kiitoksia. :)

   Poista
 9. Mahtava blogi, miten vasta nyt löysin tänne! Itsekkin tapailen varattua vanhempaa miestä, jolla myös lapsia. Uskon siis ymmärtäväni tilanteesi, älä välitä saamistasi haukuista. Tsemppiä sulle ja "Mikolle"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit. :) Toivottavasti saat jonkintapaista tukea ja terapiaa lukemalla samassa tilanteessa olevan ajatuksia ja sen elämästä.

   Tsemppiä myös sulle! :)

   Poista
  2. Täältä tukea ja terapiaa, salli mun nauraa.Tukea saa korkeintaan kommenteista, joissa vastuulliset aikuiset yrittää takoa järkeä päähän perheen rikkojille, ainakin siinä osallisena oleville.

   Poista
  3. Jaa a... Itse olen ollut -tavallaan nytkin- kahdesti samassa tilanteessa. En identtisessä, mutta... Tukea en silti tarjoa. Mun omatuntoni on puhdas, ainakin lähelle:) Kerran olin suhteessa varattuun rakkaudesta, toisen kerran himosta. Silloin, kun ihastuin (rakastuinkin) varattuun, me jo alusta asti tehtiin päätös; ei mitään fyysistä. Minäkin, sillä tiesin miten se rikkoisi miestä sisältä, ja perhettään emme halunneet tuhota, kumpikaan. Kun se alkoi käymään ylivoimaiseksi, lopetimme kaiken yhteydenpidon. Ja kyllä, molemmista niin oli parempi, ainakin tietääkseni. Sittemmin tapasin (niin luulin) ihanan, VAPAAN, miehen, aloitimme yhteisen elämän, saimme lapsen. Ja miten kävikään? Hän lähti toisen matkaan. Nykyään hän käy luonani, salaa, silloin tällöin, enkä tunne omantunnon pistoksia. Miksi? Koska vaikka tämä rikkoo exääni sisältä, vaikka se antaa hänelle turhaa toivoa takaisin pääsystä, en välitä: hänkin rikkoi minut. Entä uusi naisensa? Ehkä olisi kannattanut miettiä aiemmin, sillä kannattaa muistaa kun lähtee iskemään perheellistä miestä, perhe saattaa iskeä takaisin. Ja mikä tarkoitus tekstilläni oli? Jos antaa halujensa viedä sinne minne ei saisi, se tuskin on rakkautta...

   Poista
 10. Vastavalon kuvat on maksullisia, ihan vaan tiedoksi. Se on firma, joka myy valokuviaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...niin? Tietääkseni käytin kuvaa ihan luvallisesti, kun en sitä ole väittänyt omakseni, siinä on copyright-merkintä ja pistin vielä erikseen osoitteen mistä sen löysin.

   Joten ongelma on se, että..?

   Poista
  2. Vastasitko vitsillä?

   Kun kuvat ovat maksullisia, niitä ei saa käyttää ilmaiseksi - ei, vaikka kuvan yhteydessä mainitsisikin asianmukaisesti lähteen. Maksullinen kuva ostetaan käyttöön.

   Poista
  3. Voi Candy... "- Kuvien tahallinen käyttö, lainaaminen tai julkaiseminen ilman lupaa aiheuttaa aina kolminkertaisen laskutuksen." Kun tutkit asiaa vähän enemmän, niin varmaan huomaat käyttöehdot käyttämäsi kuvan alla.

   Eipä ole kovinkaan monella aivosolulla sinua siunattu lapsukainen. Kannattaisi lukea kuvien käyttöoikeutta koskevat säännöt kuvan omistajalta.

   Poista
  4. En vastannut, ihan tosissani luulin että tein ihan luvallisesti. :D En tajunnut että tuota "laatu"luokkaa oleva kuva olis maksullinen. Siis oikeasti, maksullinen? Kuka tuontasoisista kuvista maksaa, kun tuo näytti perus digikameralla otetulta kuvalta, jonka ihan kuka tahansa vähääkään kameroihin tai kuvaamisen perehtymätönkin olisi voinut tuon ottaa?

   Ei siis millään pahalla kyseisen firman kuvaajia kohtaan näin muuten.. :D
   Eli en siis lukenut kyseisen firman tekstejä tai ehtoja mistään, googletin, löysin tuon kuvan ja ajattelin että on ok laittaa se tänne blogiin ja kirjoittaa mukaan kuvan löytämislähde.

   Huono peruste joo, mutta näinhän aika moni muukin tekee, mut tietenkin kun mä teen vähänkin jotain mistä vois vinkua ni sittenhän muuten vingutaan ja kovaa vingutaankin. :D Yhyy yhyyy, uliuliuli. Miten vinkumisäänen vois ilmaista? Vinkuvinku? :D

   Poista
  5. Ongelma on se, että ne on maksullisia! Ja se copyright merkintä on siinä kuvan päällä tasan siks ettei sitä maksamatta käytetä.

   Poista
  6. Mmm, Candy, joku olisi voinut olla niinkin ilkeä, että sulle mitään sanomatta olisi ottanut suoraan yhteyttä Vastavalon tiimiin, jolloin tuo kolminkertainen lasku olisi saattanut rapsahtaa.

   Näiden asioiden kanssa kannattaa ihan oikeasti olla tarkkana. Lähdetiedoiksi ei riitä myöskään linkitys kuvaan Googlen kautta, vaan linkki sille nimenomaiselle sivulle, josta kuva on peräisin. Tällöinkin hyvien tapojen mukaista on ilmoittaa kuvaajan nimi kuvan yhteydessä, jos se löytyy. Randomkuvien käyttäminen on lopulta tosi kinkkinen juttu!

   Poista
  7. härregyyd anna jo olla jumankavita. Järkkyykö maailmasi kun kuvasta ei ole maksettu häh? hui kamalaa. jokainen käyttää googlesta löytämiään kuvia, niin myös sinäkin, ja kuule se on fakta jos mikä!

   Poista
  8. Voihan Vastavalo, jos haluavat, lähettää laskujaan anonyymin ihmisen postiin vaikka perintätoimistonkin kautta :D

   Tuskin heitäkään niin paljon kiinnostaa uhrata tähän aikaa.

   Poista
  9. Voi herranjumala tosiaan, ketä kiinnostaa!! Mä en oo ikinä sivusilmälläkään vilkassu mitään ehtoja jos oon jonkun kuvan jonnekki laittanu! :D apuaaa...
   Cindy, ihan sika mielenkiintonen blogi, ymmärrän sua, minkä sil mahtaa kehen rakastuu :) Vaik vähän nuori ja naivi oletkin :) Mitä sitte, toivon sul kaikkea hyvää :)

   Poista
  10. Minä "harrastan" valokuvausta ja olen erikoistunut kuvaamaan urheilutapahtumissa. Työkeikoilla minulla on ollut toimeksiantaja, joka on ostanut kuvat minulta. Hän on voinut käyttää niitä niissä yhteyksissä missä on ilmoittanut, esim. tapahtuman/järjestän nettisivuilla tai lehdessä. Ne kuvat eivät ole ilmaisia. Jos muut tahot kopioisivat näitä kuvia omaan käyttöön ilmaiseksi (esim. sieltä nettisivulta), niin kyse olisi tekijänoikeusrikoksesta. Lievimmillään tekijänoikeuksien rikkoja selviää sakoilla.

   Kuvamateriaali on aina kuvaajansa omaisuutta, jonka käytön ehdot kuvaaja määrittelee. Niiden rikkominen on oikeasti lainsäädännössä asetettu rikos ja sitä voi verrata kavallukseen. Kuitenkaan itse en kovin tarkka tässä ole. Pyydän yksinkertaisesti poistamaan kuvat, joita on lisätty luvatta. Koskaan ei ole ollut asian kanssa ongelmia. Lisään omille nettisivuilleni sellaisiakin kuvia, jonka ehtoihin asetan käyttöoikeuden esim. omassa blogissaan minun nimelläni varustettuna.

   Kaikki ei tosin ole yhtä suopeita. Joten suosittelen aina perehtymään kuvan käyttöehtoihin, jotta ei tule sitten ikäviä yhteydenottoja.

   Onnea blogisi visuaalisella puolella, oot valinnut kivoja kuvia.

   KU

   Poista
  11. Heh Karuliina,kuka on Cindy..ja tolla aivotoiminnolla kaikenkaikkiaan, en yhtää ihmettele, ettet mistään mitään tajua katsoakkaan ;)

   Poista
  12. Eiiiih mikä daiju, oikeasti :D :D Lue nyt uusiksi, ja jos et ymmärrä, niin soita jollekin kaverille, tai kysy äidiltäsi mitä tuo ano sulle tarkoitti.

   Poista
 11. Blogisi on todella koukuttava, joka päivä pitää katsoa onko tullut postaus... Mun elämäntilanteeseenhan kuuluu myös salasuhde, joten ymmärrän tilannettasi, mutta en usko että olisin itse henkisesti sitä kestänyt tuossa iässä. Ei ole helppoa näin 25-vuotiaanakaan :)

  VastaaPoista
 12. Taisi tämä tapahtuma olla muutamia päiviä sitten. :) Naapurin oksennustautiset lapsukaiset oli saaneet tutun tytön hoitamaan ja olipas sitten ollut "poikaystäväkin" mukana. Leipomisesta täytyy varmaan kysästä naapurista viel..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en puhunut näille tyypeille Mikosta poikaystävänä.. :) Ihan vaan kaverina.

   Poista
  2. Ainahan ne sukulaiset on uteliaita miesasioiden suhteen, tais tällä kertaa kuiteski osuu oikeeseen :D kyllä ne arvaa katos...

   Poista
  3. Onhan ne voinut leikillään kutsua "Mikkoa" poikaystäväksi. Etkös itsekin sanonut että näin he sinua kiusoittelivat?

   Poista
  4. Ei ne ole mulle mitään sukua, eivätkä liiemmin kiinnostuneita tai uteliaita mun miesasioista. :D Vitsillä heittivät, että joojoo kaveri vai, ettei vaan olis ollu poikaystävä yms peruspaskaa, mut tuskin ovat tuon enempää koko asiaa ajatelleet.

   Eli kyllä, leikillään kutsuivat, muttei asiasta ollut ton enempää puhetta.

   Poista
  5. Lol, nämä anot voisi hankkia elämän. ihan oikeasti.

   Poista
  6. Alkuperäisenä "anonyyminä" (Taisi tämä tapahtuma olla muutamia päiviä sitten. :) Naapurin oksennustautiset lapsukaiset oli saaneet tutun tytön hoitamaan ja olipas sitten ollut "poikaystäväkin" mukana. Leipomisesta täytyy varmaan kysästä naapurista viel..) kommentoisin, että saatoit olla sinä kyseessä tai sitten ei.. Ei minua liiemmin kiinnosta, mutta satuin olemaan näiden tuntemieni ihmisten kanssa tekemisissä ja sitten muutaman päivän päästä luin kirjoituksesi. :) Toivottavasti säästyt oksutaudilta.

   Poista
  7. Ei hyvä Luoja! Suomi on kuitenkin yllättävän iso maa. Lapsilla varmaan on oksennustautia ja todennäköisesti perhetuttujen jälkikasvua lainataan vahtimaan näitä sairastapauksia, jos vanhemmat haluaa elää omaakin elämää.

   Poista
  8. Siis niin tarkoitinkin, että kyseessä saattoi olla Candy.. tai sitten ei... Hänhän voi olla vaikka kenen naapuri tai perhetuttu... Itseäni vain nauratti, että vastaava tilanne oli juuri kerrottu minulle ihan livenä ja sitten luen, että Cadylle oli tapahtunut vastaavanlainen tilanne. :) Ei siis ollut tarkoituskaan väittää, että "NYT TIEDÄN KUKA ON CANDY!" Että voi hyvä luoja vaan. ;)

   Poista
 13. luin vähän tätä sun blogia ja jäi häiritsee että miten ootte tavannu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaan lukee ihan tuolta ekoista postauksista.

   Poista
  2. Mua häiritsee miksei nämä kyselijät tajua itse vähääkään katsella täällä blogissa "ympärilleen", koska tämä kysytty asia on mun mielestä aika selkeästi täällä ilmaistu.. :)

   Poista
  3. Kannattaisko sun tehä postaus usein kysytyistä kysymyksistä ja linkittää se kissan kokosilla kirjamilla tonne sivupalkkiin? TAI JOTAIN. Uus sivu/välilehti mikälie minkä voi myös luoda blogiin niin sinne jonkun candywikin rustaat. :D Meinaa muaki häirittee nää kommentit, koska oon niin truu-lukija et kahlaan kaikki kommentitkin läpi, grau ;)

   Poista
  4. Sua se tuntuu Nappo häiritsevän niin moni asia, että kannatskohan ihan ottaa raitista ilmaa ja vaikka joku vitamiini kuuri..TAI JOTAIN..Se saa ajtukset varmasti positiivisemmaksi kevättä kohti ;)

   Poista
  5. Itseasiassa syön vitamiinejä! Ja ulkoilen. Ei tunnu silti auttavan. Muita ideoita? :/

   Poista
  6. Miksi ihmeessä Candyn täytys tehä erillinen sivu vastauksille usein kysyttyihin kysymyksiin, jos jotain kiinnostaa niin paljon niin voi lukea tästä blogista.

   Poista
  7. Nuppo whatever, kannattasko vain lukea sellaisia blogeja, jossa ei niin hermot mene.Tekee huonoa nuorille aivoille jatkuva stressitila.

   Poista
  8. jaanapee,siinähän sulle mietittävää täx päiväx;miks miks..

   Poista
 14. Etkö pelkää että tämä tuttavapariskunta eksyisi lukemaan blogiasi, ja tunnistaisi sinut tämän kirjoituksen perusteella? Ja ehkä jopa kertoisi vanhemmillesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En. Olen turvannut selustani ja muunnellut yksityiskohtia niin, ettei tästä varsinaisesti mua voi tunnistaa. Ja jos tunnistaisikin, voisin aina kieltää kaiken. :)

   Poista
  2. Sehän nyt on selvä, muuntelet kaikkea.Siitähän oletkin tunnettu, toisin sanoen valehtelusta.Se onkin varmaan suuri ja mahtava saavutus, ykkösluokan mestari valehtelija ja asioiden muuntelija.

   Poista
  3. Pakko kommentoida näin ensimmäistä kertaa, mutta mikset voi vain myöntää, että totta, olisin aika pulassa, jos he sinut tästä tunnistaisivat? Tuo muuntelukortti on kärsinyt vähän inflaatiota, kun heittelet sitä joka väliin - ja aina jälkeen päin. Tässäkään ei ihan hirveästi ollut mitään, mitä voisi muunnella. Lasten lukumäärä ja sairaus? Itse en jaksa uskoa, että loppupeleissä tajuat kovinkaan paljoa muunnella näitä, mutta kun joku huomauttaa jostakin tunnistettavasta kohdasta, vedät heti kehiin muuntelukortin. Sama kävi blogin alkuvaiheessa, vaikka tuskin olit tosissasi osannut edes arvata, millaisen lukijakunnan tämä saa ja että sun pitäisi ihan todenteolla muunnella kertomiasi asioita _kaiken varalta_.

   En tarkoita tätä ilkeyttäni, mutta jos oot tosissas tän blogin suhteen, niin antaisit itsestäsi edes inhimillisen kuvan. Tällainen "supernerokkuus" joka asian suhteen ei vaan ole missään määrin realistista, kun kuitenkin kerrot kirjoittavasi pääasiassa fiiliksen pohjalta. :)

   Poista
  4. Anonyymi 01:23,
   joo mä olen hirveen ylpee siitä, et joudun valehtelemaan rakkaimmilleni päivittäin.

   Anonyymi 01:42,
   tottakai mä olisin pulassa jos joku mut tunnistais, kai se on kaikille sanomattakin selvää? Mä en vaan halua alkaa myöntelemään joka käänteessä erikseen, kuinka helvetillistä mun elämästä tulis jos joku väärä tai asiaa ymmärtämätön ihminen sais mun henkilöllisyyden ja suhteen Mikkoon selville.
   Silti mä voisin yrittää kieltää kaiken ja vedota niihin asioihin, millä oon yrittänyt turvata selustaani, eli niihin muunneltuihin, jotka vois pahassa tilanteessa pelastaa mun nahkani.
   Esimerkiksi just päivämäärien kanssa, joku sanoo lukeneensa että oon ollut ajankohtana X tekemässä tän blogin mukaan asiaa Y, mutta ihan oikeasti olenkin voinut olla jossain ihan muualla, ihan toisten ihmisten kanssa ja voin vedota siihen, että mun on mahdotonta olla tän blogin kirjoittaja sen perusteella.

   Poista
  5. Miksi olisit pulassa?Eikö teillä ole Mikon kanssa jo satavarmat suunnitelmat??Näihän olet kertonut.Suhde muuttuu vapaaksi,rehelliseksi.Ja sittenhän vaimo lähtee ja sinä menet vaimon tilalle, eikö se pitänyt olla niin simppeliä.Vai kuinka se nyt nii kamalaa olisi paljastuminen, Mikkohan on luvannut ja rakastaa sua oikeasti.Oliko se näin ;)

   Poista
 15. Vaikken voi sanoa, että todellakaanbymmärtäisin tälläistä suhdetta, on pakko sanoa että kirjoitat todella hyvin ja saat postaukset vaikuttamaan mielenkiintoisilta. Välillä postauksia lukiessa silmiin pistää juttuja, jotka saa oikeasti miettimään asioita. Mutta niin, ne ovatkin vain mun mielipiteitä, joten asiaan.

  Asiaan perehtymättömänä mietin, että voiko bloggerissa kirjoittaa blogia ns. yksityisesti, siis siten että vain salasanalla pääsee lukemaan blogia? Meinaan vain, että jos ja ilmeisesti kun tämä blogi toimii sulle jonkinlaisena päiväkirjana, niin ootko koskaan aatellut että voisit valita lukijasi, ettei tämä olisi niin julkinen? Kun kuitenkin monien kommenttiesi perusteella tuntuu että sulla on aika iso pelko anonyymiuden menettämisestä, tunnistumisesta jne. Toisaalta yksityisessä blogissa olisi varmaan myös se hyvä puoli, että voit hyväksyä lukijoita mielesi mukaan, mutta myös poistaa jos siltä tuntuu. Ei mulla muuta, tuli vain näin mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Voi, mutta siinä salasanapelleilyssä on käsittääkseni kamala homma ja vaiva. Miten mä valitsisin lukijani? Millä perusteella? Yhtälailla nämä fanaattisimmat anonyymit törkykommenttien kirjoittajat voivat helposti luoda blogger-tilin ja ujuttautua lukijaksi ja edelleen tietyllätapaa anonyymina (eihän siihen tiliin oikeita tietoja, kuvia yms tarvitse laittaa) tulla taas kommentoimaan törkeyksiään.

   Tietenkin se poistelu onnistuisi, mutta niiden lisäämisessä olis kauhea homma. Helpompi vaan pitää näin auki ja olla kummemmin lukematta tai julkaisematta pahimpia paskakommentteja.

   Tänne kuitenkin eksyy todella paljon samassa tilanteessa olevia kertomaan omia kokemuksiaan, eikä tuossa tilanteessa jos blogini salasanan taakse sulkisin, se olisi enää mahdollista. :(

   Poista
 16. "Mikko näköjään osas tehdä lähtemättömän vaikutuksen pikkuihmisiin. :')"

  Puhuitko itsestäs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kovin pieni enää valitettavasti oo :( Lapsuus takanapäin ja pituuttakin on tullut aika lailla, ettei pienuudesta voida enää puhua.

   Poista
  2. Toi oli hyvä :D

   Poista
  3. Candy, en puhunutkaan koosta ;D

   Poista
  4. Candy ei oikein hiffaa... ;)

   Poista
 17. Mä vaan toivoisin että kerrot sitten tosiaan miten tämä koko juttu päättyy. Joku päivä sä vaan katoat täältä ilman mitään selitystä. Et sä tuu kertomaan että teillä meni poikki ja Mikko pysyy vaimonsa luona (ellei vaimo sitten itse tajua hankkiutua siitä eroon). Onhan tätä mielenkiintosta seurata, mutta kun ymmärtää miten epätodennäköistä on että teidän jutusta tulis oikeasti jotain, ja miten varma sä itte siitä kumminki tunnut olevan, niin en usko että sulla on pokkaa paljastaa sitä lässähdystä mikä tästä hyvin todennäköisesti kuitenkin seuraa. Se on tosi harmi. Lukijana tätä kuitenkin seuraa kuin jotain kuvitteellista jatkokertomusta, joten harmittaa jo etukäteen että tästä jää loppu uupumaan.

  Mitä tulee tähän tämän päivän postaukseen, niin joo tosi kiva että viihtyy vieraiden muksujen kanssa. Harmi vaan että kusettaa omiaan ja tekee heidän elämästään täyttä valhetta. Hyvä isä on sellainen johon voi luottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän tasosten kommenttien takia voikin tosiaan käydä niin, että joku kaunis päivä mä vaan lopetan kirjoittamisen ja te kaikki jäätte suureen epätietouteen. :) Mulle riittää se, että mä ja Mikko tiedetään miten homma tuli menemään.

   Poista
  2. Niin no ei tarvi olla kummonen selvännäkijä että tietää miten tässä käy, mitään epätietoisuutta tuskin syntyy, lähinnä kiinnostais tietää sun tunnelmista kun huomaat tullees kusetetuksi niin kuin kaikki muutkin tässä kuviossa.

   Poista
  3. Ei Candy kykenisi sellaista tunnustamaan, että hänet olisi jätetty.Hänen luonteelleen se olisi kasvojen menetys.Koska niin varmana hän on täällä julistanut puhujan pöntössään, että Mikko on luvannut ja mä vain tiedän..Candy ei kestäis tätä lausetta; Niin, eikös sulle yritetty selittää ja varoitella".

   Poista
  4. Ihmetyttää vähän, että ilmeisesti haukut tuota kommenttia huonotasoiseksi, kun "tuontasoisten kommenttien takia voikin tosiaan käydä niin". Tuossahan pysyttiin täysin asiallisuuden rajoissa.

   Poista
  5. Mutta kärtsy tarkoittaakin, että jos et ole selkään taputtaja, ja hyväksy hänen tekojaan, tai muulla tavalla kannusta häntä, niin ne on törkyviestejä.

   Poista
 18. Joo... Ihmeen paljon sillä Mikkolaisella tuntuu olevan vapaa-aikaa tehdä tollasia extempore juttuja. Tosi uskottavaa joo.

  Mä en ymmärrä teitä, jotka sanotte kommentoitte C:n kirjoittavan hyvin. Mun mielestä tää on ihan perus teinitytön päiväkirjan haaveilutekstiä. Et kyllä tällä kuulkaa tulee olemaan happy end... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos kerran, pari viikossa sellasta aikaa on "ihmeen paljon", niin sääliksi käy teitä muita, joiden elämä on niin kiireistä, ettei koskaan ole aikaa muuhun kuin... Niin, mihin? Töihin? Kotona möllöttämiseen?

   Poista
  2. Voi kun oiskin joskus kunnolla aikaa vaan möllöttää kotona - sillonhan sitä just ois aikaa tehdä kaikenlaisia ex tempore juttuja, kuten leipoa (omien!) lasten kanssa :) Mut kun ite on vuorotyössä, mies yrittäjä, perheessä 3 muksua, 3 hevosta, 2 koiraa ja kaikilla viidellä aikaavieviä harrastuksia, niin kiireistä on! Ei kyllä sääliä tarvii, meidän elämä on oikeen mukavaa ja tyydyttävää.

   Poista
 19. Tää on kyllä ensimmäinen postaus joka vaikuttaa ihan keksityltä. Miten "mikko" heitti teidät kotiin puistosta? Sillä sattu olee sit just sopivat turvaistuimet takapenkillä muksuille? Ja miten ihmeessä uskaltaa kyydittää vieraiden lapsia autossaan?! Mitä jos olisi käynyt kolari?
  Ja sitten se,että Mikko, 35-vuotias perheellinen mies olisi mennyt vieraan perheen kotiin, teini-ikäisen rakastajansa vahtiessa heidän lapsia? ja vielä leipomaan, niin että jos lasten vanhemmat tulee kotiin niin nopea ulos livahtaminen ei todella onnistuisi.. mitä ihmettä olisitte selittäneet, jos vanhemmat olisi paukahtaneet paikalle esim.hakemaan unohtunutta kansiota.. ? Jos te kiinnijäämistä koitatte välttää viimeiseen asti niin tää postaus on todellakin keksitty, tai sitten todella muunneltu. Tyyliin: lapset ovat olleet Mikon omat ja olette olleet heillä leipomassa, tmv..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööö, koska se tuli sinne puistoon autollaan? :D Ja ei, autossa ei ollu turvaistuimia ollenkaan - voitte kivittää mut nyt -, mut ei se matka ollut onneks kovin pitkä kun mehän ensin käveltiin niiden muksujen kanssa sinne puistoon.

   Ei se muuten sinne olisikaan tullut jos olis ollut riskinä, et lasten vanhemmat olis pöllähtänyt yhtäkkiä paikalle, mut kun tilanne oli se, että ne oli kaukana toisella paikkakunnalla asioillaan, ja ollut siinä vaiheessa jo pitkän aikaa, et ei ne olis sieltä lähteny hakee kotoaan yhtään mitään. :P

   Ne kerto mulle suht tarkan arvioidun kotiinpalaamisajan ja Mikko lähti hyvissä ajoin ennen sitä.

   Okei, tää postaus on siis keksitty kun sä kerran niin sanot. :D Kiva tietää!

   Poista
  2. Luuletko, että lasten vanhemmat olisivat kiljuneet riemusta, jos olisivat saaneet tietää tuntemattoman yli 30-vuotiaan miehen olleen heidän lapsiaan viihdyttämässä? Entä siitä, että heidän muksunsa lisäksi ovat olleet tämän äijän kyydissä ilman turvaistuimia -vaikkakin vaan lyhyen matkan. Joo, varmaan pyytelisivät sinua toiste lastenvahdiksi. Mikä oikeus sinulla on päättää muiden lasten altistamisesta ko. asioille?

   Tiesitkö, että ihmisen aivot ovat kehittyneet lopullisesti vasta 24-25- vuotiaana? Nimenomaan riskien hallintaan ja seurausten tajuamiseen liittyvät aivojen osat ovat ikäisilläsi vielä kehittymättömät (tottakai yksilöllisiä eroja on, mutta tekstiesi perusteella sinulla tuota kehitystä ei vielä ole tapahtunut...)

   Entäpä, jos itse olet kymmenen vuoden kuluttua naimisissa ja muutaman lapsen äiti? Huomaat, että se todellisuus ei todellakaan lapsiperheissä ole ruusuista, ja molempien osapuolien riski syrjähyppyihin on kasvanut. Helppohan siihen väliin on tulla hääräämään ulkopuolisen. Varmasti moni "Mikon" vaimon asemassa haluaisi tietää, mitä mies vapaa-ajalla puuhastelee. Eikö ole reilu peli, että myös vaimolla on tilaisuus tehdä omat ratkaisunsa siitä, haluaako jatkaa petollisen miehen kanssa? Itse ainakin haluaisin tietää, ja heivata miehen pellolle muiden harmiksi. Et todellakaan tule ymmärtämään, mitä lasten kasvatus ja perhe-elämä pienten lasten kanssa on, ennenkuin olet itse siinä tilanteessa (JOS tulet joskus olemaan). Sitä en yksi lastenvahtikeikka vielä kerro- ei lähimainkaan!

   Kuten itse olet todennut, ei ikuista rakkautta olekaan. Miksi kuvittelet, että Mikko olisi siis kanssasi vielä kahden, kolmen, tai kymmenen vuoden kuluttua?

   Poista
  3. Kommentin alkuperäinen ano:
   No lapsille tää automatka oli luultavasti elämys! Varsinki ilman turvaistuimia! Vaikea kuvitella lapsia jotka ei sellaisesta hihkuisi vanhemmille... Ja varmaan kyselee,että "candyn" koulukaverilla on auto? Ja tuskin on mikään amisauto-murju, niin eikö vanhemmat ihmettele tätäkin..? 17-vuotias koulupoika kyydittää lapsia upouudella autolla pitkin kyliä ja vielä ilman turvaistuimia..:D (naurattaa vaikka ei sais)..

   Ja entäs jos "mikko" perheineen törmää näihin hoitolapsiin jossain?esim.kaupassa,hoplopissa,huvipuistossa.. Lapset tunnistavat mikon ja selittävät vanhemmilleen että tämä on se candyn koulukaveri, joka leipoi meill mokkapaloja.. Mitäs sitte selitetään vieressä tuijottavalle vaimolle ja hoitolasten vanhemmille.. ?

   En vaan käsitä ettette halua paljastua, mutta sitten teette jotain tällästä? Lapset, jos jotkut ei todella osaa pitää suutaan kiinni..

   Poista
  4. Muakin huvitti, kun näin tämän näyn mielessäni.Nuori likan hupakko kihertää etupenkillä, ja Mikko esittää kaiken hallitsevaa teinien idolia.Penskat touhuaa ilman vöitä takapenkillä.Ja vielä loppuhuipennus salarakkaiden kanssa leipomaan..ei helvata, kyllä saa silmiä kuivata ja naurusta ei loppua meinaa tulla :D Onneksi on näitä seiska lehteen verrattavia juttuja, joita lukiessa saa nollata aivot hetkeksi.

   Poista
 20. Tonki ajan mikko ois voinu olla lastensa kanssa. Kauhea mies kun vieraira viihdyttää mutta omia kusee silmäån.
  Raukat, ne pienet on täysin viattomia isänsä sekoiluihin

  VastaaPoista
 21. Olisi tuonkin ajan Mikko voinut viettää OMIEN lastensa kanssa eikä täysin tuntemattomien...Varmaan olisi omatkin lapset tykänneet jos olisivat saaneet isän kanssa leipoa ja olla puistossa. Mikko vaikuttaa kyllä todella itsekkäältä. Varsinainen unelmien mies...(ja isä varsinkin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sähän tiedät paljonko Mikko viettää aikaa omien lastensa kanssa? :)

   Poista
  2. No ei näemmä kauhean paljoa... Sä oot sitten niin naiivi!

   Poista
 22. Eikö sua pelota, että ne lapset kailottaa vanhemmilleen, että päästit jonkun vieraan miehen niille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanoin niille ihan itse siitä, eli ei pelota.

   Poista
  2. Joo, mutta annoit ymmärtää että kyseessä oli poika eikä aikuinen MIES (joka "tykkää" lapsista)

   Pistää niin vihaksi tuollainen mies, joka olisi mieluummin saanut viettää tuonkin ajan OMIEN lastensa kanssa. Hyi helvetti mikä mies!

   Poista
 23. "olipa kerran salarakas joka tapaili muutaman vuoden vanhempaa mieshenkilöä. onnenhuumassaan hän aloitti blogin kirjoittamisen josta ei kuitenkaan kertonut poikaystävälleen. syynä tähän oli se,että salarakas lihavoitti tekstijä saadakseen lukiat kiinostumaan ja jatkamaan lukemista(joka on ihan normaalia).jotta tarinasta tulisi täydellinen, hän keksi "vanhentaa" poikaystäväänsä kymmenellä vuodella ja keksi olemattoman perheen tälle miehelle,jonka lomaan salarakas sovitti tapaamiset ns.varatun miehen kanssa. blogin tekstit herättivät kovasti keskustelua mutta siittäpä salarakas vain innostui."

  tuotanuinki, sillee iha kiva blogi, mulla on just loppunu kaikki ihan lällyrakkauskirjat ko lukenu niitä nii palio, mut tää on ihan hyvä korvike. ei mitenkään uskottava,koska niin moni asia menee ristiin teksteissä, mutta niinhän se menee kirjoissakin. ainut vaan, et miks et kirjottais välillä tapaamisia ja kohtaamisia miehen vaimon kanssa?ei voi olla niin täydellistä salarakkaussuhdetta, jossa ei KOSKAAN jää kiinni mitenkään millonkaan.ois iha mielenkiintosta kuulla semmonenki tarina miten te olisitte(huomaa konditionaali muoto)jääneet kiinni joko tositoimissa tai tekstailuista/soitoista hänen vaimolleen.
  joo eipä siinä,jatka samaan malliin vain tätä mielikuvituksellista elämääsi niin minunkaan ei tarvitse raahautua kirjakauppaan ostamaan muutama rakkausromaani.
  PS.uskottavuuden lisäämiseksi,koita välttää ristiin puhumista!!perusteluksi en usko riittävän "olenhan sanonut että kiinni jäämisen vuoksi joudun muokkaamaan tapahtuneita." niinhän sinä kokoajan teet, mutta ei ristiin puheita!harvoin kerrotaan menevän kauppaan kultansa kanssa ja seuraavassa tekstissä kertookin olleensa kotona kokkailemassa ja muunnos tehty VAIN kiinni jäämisen riskin takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi söpöö...<3 or NOT.

   Mikset itse aloita satuilublogia? Suunnittelet käsikirjoituksen ja sitten vaikka kirjotat johonki vihkoon ylös tapahtumia ja asioita, joista aiot kirjottaa/oot kirjottanut, ettei vahingossakaan tulis yhtäkään epäloogisuutta tai ristiinpuhumista. ;)

   Itse en edellämainittuja juttuja harrasta, koska mä en keksi mun elämääni, mutta jos ottaisin asiakseni lähteä kirjottamaan täysin keksittyä blogia niin toimisin varmaan just niin et suunnittelisin kaiken tarkasti alusta loppuun ja pitäisi kirjaa sanomisistani, ettei menis epäuskottavaks.

   Sen "virheen" oon tehnyt, etten oo näin toiminut (ja jotkut väittää epäloogisuuksien takia tätä keksityks tarinaks), mutta miks mun tarvis toimiakaan? Mä puran tänne tunteitani, tapahtumia ja fiiliksiä, ei niitä voi etukäteen kirjottaa tai suunnitella.
   Ei elämäänsä voi käsikirjoittaa, vai voiko? Tarinan voi, mut sitä tää ei ole, ja mielestäni oon kertonut miks täällä on epäloogisuuksia ja ristiinpuhumisia.

   Kenenkään ei tarvitse uskoa mun kirjottavan oikeasti mun elämästäni, mutta en ymmärrä miks siitä pitää tulla tänne ilmottamaan? Ja noi "juonenkäänteet"... Oikeesti huoh. Mun elämässä tapahtuu muutenkin ihan tarpeeks, ei siihen tarvii keksiä mitään käänteitä tai tapahtumia.

   Poista
 24. Ootko muuten miettinyt kommentoinnin rajoittamista? Esim jo pelkästään bloggeriin kirjautumista vaatimalla törkeät anot häviää lähes kokonaan. Aina on tietenkin feikkitilejä ja muuta, mutta mun mielestä sulla ei oo mitään syytä joutua lukemaan tollasia haukkuja!

  Tiedän, että itsekin nyt oon anona, mutta tunnus löytyy kuitenkin. Näin lukijan kannalta blogista tulisi heti positiivisempi ja verenpaine ei kiehu yli kamalien kommenttien takia.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ja jos meno menee ihan yli niin ei mua mikään estä rajoittamasta kommentoitimahdollisuuksia. :D

   Poista
  2. Et sä anoja ota pois, oisit muuten tehnyt sen aikoja sitten. Säälittävää että joku voi saada jotain kiksejä siitä että mahdollisimman moni tulee vaan kommentoimaan sun blogiin. Ihan sama onko se hyvää vai huonoa kommentointia.

   Vaikka seurailenkin blogiasi niin tämä on eka ja vika kommentti minkä sulle laitan juuri ton takia.

   Poista
  3. xD Näkisitpä miten kikseissäni mä täällä oon tästä sunkin kommentista, silmät pullistuu päästä ja kuola valuu suusta, joudun oikeesti hillitsee itseeni etten rynni seinästä läpi kikseissäni....

   Anonyymikommentointimahdollisuuden poistaminen houkuttelee kyllä, enkä mä ole sitä jättänyt tänne siksi, että mahdollisimman moni mulle kommentoisi ja saisin mahdollisimman paljon aahh-huomiota!
   Syy on edelleenkin niin yksinkertainen, että kaikkien satojen törkyanojen joukossa on niitä, joilta kommenttia toivonkin saavani - ne eivät varmasti jaksaisi nähdä vaivaa luodakseen tilin kommentointia varten, joten mun on pakko pitää anonyymikommentointimahdollisuus, jos haluan saada samankaltaisessa tilanteessa olevilta kommenttia.

   Poista
  4. Voithan aina pyytää lukijaksi niitä, kenen haluat olevan lukijoitasi. Monissa salaisissa blogeissa lukijoina on myös anoja, jotka kommentoivat kirjoituksen loppuun omalla nimimerkillään. Eli muut eivät näe käyttäjän profiilia, vain sinä (hänen Google-tms. tilinsä käyttäjänimen). Luulen kyllä että jos tämä blogi tarpeeksi kiinnostaa,niin siihen jaksaa tilinkin luoda :)

   Juuri näiden törkykommenttien määrästä johtuen en tajua, mikset tosiaan laita blogiasi salasanan taakse. Suurin osa kommenteistahan täällä on näitä asiattomia jossa jauhetaan samaa asiaa. Ellei sitten tämän blogin funktio ole joku ihan muu? Saada vain aikaan keskustelua? Tutkia jotakin? ;)

   Poista
  5. 'Syy on edelleenkin niin yksinkertainen, että kaikkien satojen törkyanojen joukossa on niitä, joilta kommenttia toivonkin saavani - ne eivät varmasti jaksaisi nähdä vaivaa luodakseen tilin kommentointia varten, joten mun on pakko pitää anonyymikommentointimahdollisuus, jos haluan saada samankaltaisessa tilanteessa olevilta kommenttia.'

   Mutta silti sä vastaat suurimmaksosaks sun haukkumis/valituskommentteihin, ne ketkä kertoo täällä pitkällä omia kokemuksia ja tsemppaa sua niin et yleensä vastaa niille yhtään mitään?

   Poista
 25. Olen myös "sopimattomasssa" suhteessa ja seuraamukset oli rajut kun juttu tuli päivän valoon. Mutta suhde kesti sen ja olen tosi onnellinen. Toivottavasti sinulla ja Mikollasi on myös onnellinen tulevaisuus. :)

  VastaaPoista
 26. Kai kerroit lasten vanhemmille myös sen, että kuskailitte muksuja autossa ilman asianmukaisia turvaistuimia ym?
  Ei se ole mikään perustelu että matka oli lyhyt, aina voi sattua se pahin, yleensä vielä silloin kun sitä vähiten odottaa (rattijuoppo ajaa päälle, auto lähtee lapasesta tmv.)
  Jos lasten vanhemmat tietäisivät että teillä on ollut yli kolmekymppinen mies kutittelemassa lapsilta pissit housuun ja kuskailemassa ilman istuimia, niin tuskin suhtautuisivat kovin leppoisasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kai auto lapasesta Mikolta lähde, Mikko nääs osaa ja tietää kaiken.Mikko on rikas, fiksu, ihana isä, hyvä aviomies, hyvä salarakas, hyvä ruoanlaittaja, leipuri, rakastaa kaikkien lapsia ,ostaa ja maksaa kaiken jne..Niin eihän Mikon autoon sentään voi rattijuoppo osua, saatikka lapasesta lähteä auto, never.Mikko tietää, on sanonut ja luvannut.

   Poista
 27. Voieii olisin kovasti halunnut lähetellä sulle sähköpostia, mutta en löytänyt sitä enää siltä tavanomaisesta paikasta :( Itse olen nimittäin melkeinpä samanlaisessa tilanteessa ja kaipaisin ns. vertaistukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soita miehen vaimolle, ja kysy,e josko se osais neuvoa miten hänen miehensä kanssa kannattaisi toimia,okei ;)

   Poista
 28. Tietääks "Mikko" et sä kirjotat siit blogii? Tuli vaa mielee et eks se oo tai ois huolissaa jos sen vaimo löytäis tai eks sitä ärsytä et kirjotat siit?

  Onnee muuten, toivon oikeesti et päädytte yhteen joskus! :) <3

  VastaaPoista
 29. Olen Mikon ikäinen perheellinen nainen ja olen jokseenkin koukussa blogiisi. Tämä on saanut paljon miettimään taas sitä, miksi vanhemman miehen ihastuminen noinkin paljon nuorempaan tyttöön tuntuu kuitenkin paljon tyypillisemmältä ja hyväksyttävämmältä kuin jos sukupuoliroolit olisivat toisinpäin.

  Olen opettaja ja sinun ikäistesi poikien parissa töissä. Tässä jokin aika sitten oli tilanne, jossa yksi opiskelija alkoi muka iskeä minua ja kun sitten panin sille typeryydelle stopin, pojat kertoivat, että yhden heidän kaverinsa minun ikäiseni äiti kuulemma vehtaa ihan surutta poikansa kaverin kanssa... Suoraan sanoenhan se on aika ällöttävä ajatus. Tietysti minun tilanteessani asiaan vaikuttaa myös opettaja-oppilas-suhde, koska itselleni suhde opiskelijaan olisi ehdottoman tuomittava juttu ja vaikka olen opettanut aikuisiakin, en ole ikinä nähnyt opiskelijoita potentiaalisina seurustelukumppaneina.

  Kun sanoin pojille, etten pystyisi kuvittelemaankaan heidän tai heidän ikätoveriensa tapailua, tuli seuraavaksi mieleen tämä sinun blogisi ja ajattelin, että kumma kyllä näin päin se on enemmän okei, koska monien mielestähän teidänkin suhteessa on kuitenkin pahinta se, että se on salasuhde. Jännä ilmiö. Jokin juttuhan siinä sitten on, mutta olisi kiva saada kiinni että mikä. Kukaan ei ihmettele, että keski-ikäinen mies voi himoita nuorta kaunista naista, mutta se on jotenkin täysin epänormaalia, että nuori mies voisi himoita keski-ikäistä naista, niin paljon kuin puumista nyt puhutaankin. Silti niissä puheissakin tulee rivien välistä ilmi se, ettei sitä mitenkään ihan hyväksyttävänä pidetä.

  Kyllä minuakin harmittaa Mikon vaimon puolesta. Mikään ei ole niin kamalaa kuin kaksinaamaisuus ja kyllähän Mikkokin ylläpitää illuusiota, että hänen vaimonsa on hänelle ykkönen, kun ei kerran reilusti sieltä lähde. Mutta tiedän kyllä, että maailma ei ole mustavalkoinen. Itse en kyllä haluaisi olla Mikon vaimon tilanteessa (enkä sinunkaan).

  Toivottavasti kaikki järjestyy parhain päin ja mahdollisimman vähin vaurioin.

  VastaaPoista
 30. Heii, sun ei oo pakko vastata tähän kysymykseen, mutta oletko hiusten väriltäsi brune, blondi vai punatukkainen? En mitenkään yritä jäljittää sinua, mutta kun vaan haluaisin tietää. En ymmärrä näitä haukkujia, jotka koko ajan yrittävät jäljittää sua, he voisivat hankkia elämän... Hyviä jatkoja sinulle ja Mikolle! :D

  VastaaPoista
 31. Rakastan blogiasi ! On ihana seurata miten elät omaa elämääs häpeilemättä mimmonen se on. Sulle tulee päivittäin anonyymeja jakamaan kommenttia kuinka sä teet väärin. Tuo on väärin, tiedän että tiedät, joten en tuu paapomaan. Kunhan oot itte onnellinen. Oisimpa ite noin rakastunu että voisin tehä mitä vaan sen jonkun eteen..

  ~monica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vittu näitä pentuja...

   Poista
  2. Oletko Monika 11v vai 12?Näytät ihan piskuiselta pennulta.

   Poista
  3. ihana prinsessa satu <3333333333 aah

   Poista
  4. hhahaha nonni monica tästä sitte oppia sunki elämää ku nii ihannoit :-D ainii,hups tähän oliki pelkkä feikkiblogi tytöltä jolla ei tod.näk ole mitään tässä elämässä,ainoastaan tä 'ahniin-ihana-fantasiamaailma'.

   Poista
 32. Oon lukenu tätä blogia jo jonkin aikaa ja alussa olin täysin sitä mieltä, että voi luoja mikä sinisilmäinen teini sä Candy oletkaan ja Mikko aivan täysin hyväksikäyttäjä ja vain yhden asian perässä. Olen moneen kertaan meinannut lähettää sulle "herää nyt jo idiootti"- tyylistä viestiä, mutta en kuitenkaan ole, olen pyöritellyt vain silmiäni.
  MUTTA nykyään ja etenkin kaiken tän negatiivisen kommentoinnin nähtyäni oon sitä mieltä, että Candy sä olet tosi vahva ihminen, rakastunut ja haluat vaan olla sen elämäsi tärkeimmän ihmisen kanssa. Ymmärrän myös, miltä noi negatiiviset kommentit täysin tuntemattomilta ihmisiltä tuntuu, miten se sattuu ja voi jäädä vaivaamaa pidemmäksikin aikaa. Ja ymmärrän sun kaikki kiukustumiset niihin, ei kukaan pysty ottamaan haukkuja tyynesti vastaan.
  Tosin Mikolle multa ei tule minkäänlaista ymmärrystä, ehkä johtuen siitä, että tiedän miltä petetyksi tuleminen tuntuu...
  Sulle, Candy, hirmuisesti tsemppiä ja jaksamista, jatka kirjoittamista!

  - 17v. tyttö, myös joskus joutunut salailemaan suhdettaan ja nykyään onnellisessa parisuhteessa ja täysin rakastunut.

  VastaaPoista
 33. Missä ihmeessä on toisten ihmisten kunnioitus?

  Jos sinusta joskus tulee äiti, niin toivon että silloin mietit, miten suhtautuisit kaltaiseesi lapsenlikkaan. On todellakin edesvastuutonta ja välinpitämättömyyttä
  a) laittaa vahdittavat lapset autokyytiin ilman turvaistuimia kysymättä lupaa vanhemmilta
  b) tuoda vahdittavien lasten kotiin ilman etukäteen kysyttyä lupaa täysin tuntematon mies, jonka henkilöllisyydestä vielä valehdellaan
  c) antaa vieraan miehen leipoa vahdittavilla lapsille

  Yleensä on tapana kysyä näitä asioita etukäteen eikä vain yrittää olla jäämättä niistä kiinni. Se, että mitään ei tapahtunut, ei tarkoita sitä, että olet toiminut oikein.

  En paheksu rakkauttanne, mutta kyllä hieman sitä, että tuntuu kuin kaikki normaalit käytöstavat olisivat teiltä molemmilta kadonneet.

  Olisiko Mikko esim. todella aidosti sitä mieltä, että hän ei korvaansa lotkauttaisi, jos hänen omien lasten lapsenvahti olisi toiminut täsmälleen samoin.

  Ai niin, ja luuletko että et enää koskaan kohtaa näitä tuttavapariskunnan lapsia. He taatusti muistavat hauskan sedän, jonka kanssa pelattiin kimbleä ja leivottiin mokkapaloja....ja se ei ollutkaan mikään sinun ikäisesi poju.

  Onnea vaan valitsemallanne tiellä.

  VastaaPoista
 34. Mua harmittaa sun puolesta, kun sulle tulee niin paljon ikäviä kommentteja. Aina valitetaan kuinka väärin teet, mutta kaikki ihmiset ei ehkä tajua kuinka rakkaus EI katso ikää. Suoraan sanottuna en ymmärrä miten jaksat lukea kaikki ikävät kommentit, sun täytyy olla huomattavasti vahvempi ihminen kuin useammat muut. Myös ne jotka tänne anonyymisti kommentoi, ajattelematta sun tunteita.
  Toivon sulle ja Mikolle kaikkea hyvää :) Ja salakavalasti toivon Mikon eroavan pian vaimostaan, jotta saisitte olla julkisesti yhdessä. Onhan se lapsillekin helpompaa, kun ei tarvi kuunnella vanhempien riitelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten osaat kertoa, että Mikon taloudessa OIKEASTI riidellään??Tämä Candyhan ei asu käsittääkseni heidän kanssaan, vaan on nimenomaan JALKAVAIMO.Ja jalkavaimolle vain KERROTAAN asioita. joita hän haluaa kuulla.Se, mitä siellä kotona OIKEASTI tapahtuu, ei tiedä kukaan, ei edes Candy.Perheen isä pitää vain irtiottoa omasta arjestaan, ja pitää hauskaa nuoren tytön kanssa, niin kauan kuin sitä hauskaa kestää.Ja toki Candyn oltava vahva, harva jaksaisi antaa nöyryyttää itseään noin.

   Poista
  2. Rakas anonyymi, juuri SINUN halusinkin sanovan noin. Ole kiltti ja pilaa jonkun muun kuin Candyn päivä.

   Poista
 35. Heti alkuun haluan sanoa, että en ole haukkumassa blogiasi, päin vastoin kerron oman mielipiteeni siitä.

  Minua ärsyttää vaan tasan yksi asia, sun blogissasi. Se on se, kun aloitat jonkun jutun esim. Nyt lähden Mikon kanssa... Enpäs kerrokkaan minne. Jos olet todellakin noin vainoharhainen ja luulet, että jos paljastat jonkun paikan minne olette menossa, niin älä edes aloita sitä juttua. Se nimittäin on todella ärsyttävää lukea blogistasi tuommoisia kohtia. Tiedän, tiedän, sun pitää salailla tätä asiaa lähimmäisiltäsi ja et halua että teidän juttu paljastuu, mutta pliis, älä kummiskaan kirjoita blogiisi tuommoisia juttuja, joita et aio kertoa loppuun. Muuten kyllä blogisi on hyvää ja mukavaa luettavaa. Ja ymmärrän sinun tilanteesi täysin, sillä itsekkkin olen ollut tuomoisessa tilanteessa. Se suhde kummiskin meni poikki, kun ei meillä kummallakaan ollut enään tunteita toisia kohtaan. Mutta joka tapauksessa, en ole sinulle katkera tai mustasukkainen, sen takia että omani tuommoinen suhde olisi päättynyt, enkä siis ole muutenkaan. Minkä ihminen sille voi jos rakastuu toiseen. Voin sanoa sen, että jos kerrot jotain sinun ja Mikon välisiä tekemisiä blogissasi ns. kunnolla, niin ei kukaan osaa epäillä, että Mikko on juuri hänen miehensä, sillä ne tekemiset ovat sinun ja Mikon välillä käytyjä asioita. Ei niistä tiedä Mikon vaimo. Joten voit ihan vapaasti kertoa mitä teitte Mikon kanssa tai minne menette Mikon kanssa. Ei kukaan osaa yhdistää niitä asioita omaan parisuhteeseensa.

  Joo ei mulla oikein muuta ollut, mutta jos sait semmoisen käsityksen tästä viestistä, että haukun sua tai muuten vain pidän sinua pahana ihmisenä, niin olet sitten aivan väärässä. Etkä sitten näköjään kestä kunnolla kritiikkiä. Tuo oli vaan semmoinen ns. Parannus keino, sun blogiasi kohtaan : D

  Mut joo kaikkea hyvää sulle ja Mikolle (;

  VastaaPoista
 36. eipä kyllä ainakaan etelä suomessa mitään loskapaskaa enää ole ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääkaupunkiseudulla löytyy loskapaskaa vielä :)

   Poista
  2. joo ja jyväskylästä

   Poista
 37. Mielestäni koukuttavinta tässä blogissa on sen asian seuraaminen, että milloin Candy vihdoin tajuaa olevansa tyhmä. Kommenteista päätellen kaikki aikuisuuden tasolle päässeet sen jo Candyn puolesta ymmärtävät mutta Karkki ei vaan tajuu...

  Toivottavasti jäätte oikein nololla tavalla kiinni ja vaimo heittäisi mahdollisimman pian tuollaisen luuseri-miehen pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas tän kirjottamisessa ja pitämisessä hirveen mielenkiintoista on se, miten tuntemattomat ihmiset tulee arvostelemaan, moralisoimaan ja analysoimaan mua.

   Sultakin tulee just tollasta settiä, mä olen sun mielestä tyhmä. Montako kertaa sä olet jutellut mun kanssa kasvotusten? Mitä sä edes tiedät musta? Tai Mikosta, jos sen kanssa oleminen tekee musta tyhmän?
   Niin, sä et tiedä meistä henkilökohtaisesti _MITÄÄN_, eikä niin kauan kun ei henkilökohtaisesti tunne tai tiedä, voi mennä arvostelemaan ja analysoimaan.
   Mussa ja Mikossa on niiiin paljon muitakin asioita kun meidän välinen suhde. Hyvä teidän on tuomita pelkästään sen takia. Se ei kerro meistä ihmisinä mitään tai määritä meitä mitenkään, varsinkaan kun te ette tiedä koko tilannetta, joten teidän arvostelut ja haukkumiset on yhtä tyhjän kanssa.

   Eli teistä ei ole kukaan mun puolesta ymmärtänyt mitään. Mä ymmärrän oman tilanteeni ja elämäni ehkä hieman paremmin kun te kaikki yhteensä.

   Poista
  2. Herranjumala likka, kyllähän sun kirjoitustavasta ja vastaamisista saa suht hyvän kokonaiskuvan.Et ainakaan ole empaattinen, et sympaattinen, et vastuuntuntoinen, et huumorintajuinen, et kestä rakentavaa kritiikkiä, et ole rehellinen.Olet omahyväinen Kaikki minulle-tyyppi.Olet laskelmoiva, valehteleva, itsekeskeinen,ja naiivi.Näin minä henkilökohtasesti näen sinut tekstien perusteella.

   Poista
  3. Juu selvä. Tuo on onneks vaan sun mielikuva, joka ei vastaa oikeasti todellisuutta.

   Poista
  4. Kyllä minun parisuhde ainakin kertoo minusta paljonkin ihmisenä sekä määrittää minua. Kenties salasuhteet eivät tätä sitten tee.

   Poista
  5. Kuinkakohan tarkan kuvan susta sais ihmisenä jos alkaisit kirjoittamaan blogia anonyymina suhteestasi? Epäilen, että ei todellakaan tarkkaa.

   Tosin mua ei edelleenkään parisuhde määrittelee muutenkuin siten, että olen varattu. Mihinkään muuhun se ei vaikuta, ei siihen minkälainen muuten ihmisenä olen. Samanlainen mä olisin ilman suhdettakin - tosin silloin muuttuisin määritelmästä varattu, sinkuksi. Nojoo, sen verran suhde mua määrittäis ja musta kertois.

   Poista
 38. Jos haluat candy pitää juttusi uskottavana lopeta nyt ainaki tämmösten prinsessasatujen keksiminen, meillä jopa mies nauraa röhötti ääneen kun luin sille postauksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsessasatuja? Missä? Mäkin haluun lukee prinsessasatuja, Prinsessa Ruusunen oli mun ihan ykköslemppari.

   Poista
 39. Apua, jos mun lasta hoitava teini toisi meille jonkun mun ikäisen vieraan miehen ja kuljettaisi mun (turvaistuinikäistä) lasta ilman sopivaa turvaistuinta, niin ei kyllä hyvä heiluis.

  Opettele kunnioittamaan toisten ihmisten koteja ja perheitä. Sä ymmärrät noin viidentoista vuoden päästä, miten typerä oot just nyt. Sulle on ihan turha puhua järkeä nyt, sä tajuat tän koko tilanteen klassisuuden vasta sitten joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi apua. Mä en sentään tonkinut toisten kodissa kaappeja, näpistellyt sieltä mitään tai kohdellut lapsia huonosti.
   Näitäkin tapauksia tiedän käyneen, itse en ole koskaan näin toiminut.

   Tosin niin pahasti tein, että päästin lapsien "ihastuksen" leipomaan niiden kanssa ja ne joutu olemaan alle parin kilsan matkan ilman turvaistuinta. Iiiiik.

   Poista
  2. Candy,suomenlaki sanoo, että lapset on oltava asianmukaisissa turvaistuimissa oli matka 100metriä tai 10000000km.Ajatteletko oikeasti, että vain pitkillä kesälomareissuilla on mahdollisuus sattua kolari tms?Se voi tapahtua jo auton ollessa paikalla toisen ajaessa kylkeen, tai jo ekassa risteyksessä.Että iiik vaan sulle.Ja lueppa vaikka tän päivän Iltalehdestä määritelmä mikä on ns.heitteille jättö.Siellä määritellään se erittäin hyvin, tapauksessa missä vanhemmat oli jättäneet murkkuikäisen pakkasella pihalle.Siinä kerrottiin yleisesti, sen ihmisen asemasta, kuka on vastuussa.Tapaus tosin eri, mutta vastuu asia sama siellä.Jos asetat lapsen vaaraan tarkoituksellisesti jne.Käyppä vilasee.

   Poista
  3. "Lain mukaan alle 135 cm pitkien lasten on autolla matkustettaessa käytettävä heidän painonsa mukaan määräytyvää turvalaitetta."

   Poista
  4. Hyvä kun kävit katsomassa, ja kerro Mikollekin seuraavan kerran, että ottaa turvaistuimet mukaan ;)Nyt kyssäri, kerropa minkä ikäinen noin suurin piirtein on alle 135cm lapsi..?Toki pituuksissa on eroja, mutta katotaan miten valehtelet nyt lasten suurinpiirteiset iät ja istuimen tarpeen.

   Poista
  5. En mä aio antaa teille enää mitään tuntomerkkejä kenestäkään. Kieriskelkää epätietoudessa.

   Poista
 40. Hei Candy. Mielenkiintoinen ja hyvä blogi, kiitos kun jaksat kirjoittaa tätä.

  Yksi kysymys vain, miten voit olla varma, ettei "Mikolla" ole sinun lisäksi jotain toista tyttöä jonka kanssa tapailee vaimonsa selän takana? Ethän sinä voi tietää mitä se mies salaa, koska se mies pystyy salaamaan vaimoltaakin aika paljon asioita.

  Ja ihan vaan sillä sanon, että kun kehenkään ei voi luottaa 100%. Olemalla vähän varuillaan ei tule pettymään niin pahasti. Tietenkään aina ei pety, mutta valmistautuminen johonkin takaiskuun helpottaa siitä selviämistä.

  Nimimerkillä, syvästi rakastunut mieheen, joka jätti sitten minut _tekstiviestillä_ ja kertoi ettei enää rakasta minua..Oli siis ostellut kukkia ja sanonut rakastavansa plaa plaa. Nykyään vaikea luottaa kehenkään. :/

  Toivon kuitenkin, että tässä kaikki käy vielä parhain päin. Kaikkien teidän kannalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska se ei oo mikään Mister Salasuhteilija.. -__-

   Se ei ole ennen mua pettänyt vaimoaan, enkä mä ole sille mikään pelkkä salasuhde. Meillä on tässä oikeat, voimakaat tunteet mukana, ei pelkkä jännitys.
   Eli Mikko ei ole sellanen, joka _haluaisi_ pyörittää naisia, ei se ole ihminen joka harrastaa jotain salasuhteita.

   Mutta tottahan tuo on, ettei kenenkään voi luottaa 100%. Ainoastaan itseensä. Silti mä luotan Mikkoon sen verran paljon, että tiedän olevani sen "ainoa". Ei sillä ole vaimonsa lisäksi ketään muuta tässä kuviossa mukana ja mä vaan tiedän sen.
   Se on mulle rehellinen ja avoin, ihan eri tavalla kun vaimolleen. Ja mistä mä sen tiedän, - näkemällä. Se olis onnellisesti vaimonsa kanssa jos vois olla sen kanssa yhtä rento ja avoin kun mun kanssa.

   Mutta voimia sulle, toivottavasti tuut löytämään paremman miehen kun säälittävän reppapöksyn joka dumppaa tekstarilla!

   Poista
  2. Mikko ei ole MR.Salasuhteilija..siis jos hän pettää nimenomaan salaa vaimoaan sinun kanssa, niin voisitko kertoa omin sanoin mikä Mikon erottaa salasuhteilijasta???????Miksi Mikkoa tässä tapauksessa sitten voisi kutsua?Olen niin satavarma, että täthänkään et vastaa.Et ole ikinä vastannut mihinkään vaikeisiin kysymyksii, siis toisinsanoen sellaisiin, jossa joutuisit myöntämään jotakin.Aina vänkäät jotakin vastaan, sinulta puuttuu täysin kyky kritiikin vastaan ottoon ja inhimillisyyteen.

   Poista
  3. Salasuhteilijaks mä lasken ihmisen joka _toistuvasti_ on salasuhteessa jonkun kanssa, hakeutumalla hakeutuu etsimään aina uuden ihmisen salasuhteeseen kanssaan. Siitä salasuhteilusta on muodostunut joku harrastus.

   En sellaista, jolla on yksi salasuhde, joka tulee muuttumaan ajan ollessa oikea normaaliksi ja julkiseksi suhteeksi ja siinä se. Salasuhteilut on salasuhteiltu.

   Poista
  4. Hoh hoijaa, siis vain yksi salasuhde ei ole salasuhde, ja voi vitsi..tämä ei vaan johda mihinkään..ihan kuin vain.Sun kanssahan se on toistuvasti salaa suhteessa.

   Poista
  5. No jankkaa vaan. Mä en enää jaksa. Sä voit olla mitä mieltä haluat, mutta se ei faktaa ja meidän tilannetta mitenkään muuta.

   Poista
 41. Silläkin uhalla että olen niuhottaja ja vanha kurppa joidenkin mielestä...

  Itse olisin erittäin suutuksissa, jos mun lapsia kuljetettaisi ilman turvaistuimia. Tykkäisin kyttyrää, jos lapsenvahti toisi kotiini vieraan miehen ja esittelisi sen lapsilleni ilman lupaani. Haluaisin ainakin tietää etukäteen, jos poikaystävä tuodaan käymään mun kotiini ja mun lasteni läheisyyteen.

  No, sitten. Kuka mies himmailee keskellä arkipäivää (?) jossain lähiössä ja kuskaa mokkapala-aineksia vieraaseen taloon? Hmm. Erittäin epäuskottavaa, että ukko alkais ex-tempore leipomaan. Oliko sillä oikein resepti omassa päässä vai? Uskomatonta. Jopa niin uskomatonta, ettei varmaan tottakaan. Ja kiinnijäämisen riski jälleen valtava. Puistoissa on päivisin yleensä kotiäitejä lapsineen ym.

  Liibalaaba.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne lapset mitään ihan pikkutaaperoita ole enää, eiköhän jokainen niiden ikäinen voi joskus pienen matkan istua ilman sitä istuinta perseen alla. :)

   Ja valitettavasti mun on kerrottava, ettet sä voi ikuisuuksiin päättää, ketä ihmisiä sun lapset tapaa. Sä et voi loputtomiin kontrolloida kaikkia lastes tekemisiä ja liikkeitä ja sitä, keihin ne törmää ja tutustuu. :(

   Mä en kuitenkaan esitellyt mitään huumediileriä tai parittajaa näille lapsille.. Eri asia jos olisin esitellyt ihmisen, jonka kautta voisivat joutua pahoille teille, mut tässä ei nyt todellakaan ollut kyse siitä. :D

   Ja mistäs sä tiedät oliko arkipäivä vai ei? :) Niin, et mistään. Asiaa täytynee kysyä Mikolta itseltään, vaikka ei se sen "yllätyshyökkäys" mua yhtään haitannut. Omien sanojensa mukaan se halus tulla pitämään mulle seuraa, kun ties että mulla oli pitkä päivä jo takana ja jonkinverran vielä edessä lastenhoidon parissa.
   Voihan se jonkun mielestä kuulostaa tosi epäuskottavalta että mies keksii ja toteuttaa tälläsiä juttuja, mut musta se on vaan ihanaa. Harmi teille, joilla on sellasia miehiä, jotka ei ikinä kykenis järjestämään jotain noinkin yksinkertasta kun leipomista extempore. :(

   Ja hei oikeesti, kenellä ei olis mokkapalojen reseptiä päässä? Tai edes älyä ja tietoa sen verran, et tietää mitä tarvikkeita niiden tekemiseen tarvii? :D Siis minkälaisia palikoita teillä on miehinä?
   Ja ihankun ohjeita ei vois katsoa tietokoneelta? Ootko tietoinen, että lähes joka taloudessa on nykyisin (aivan vanhuksia lukuunottamatta) tietokone ja nettiyhteys? Vai onko sekin epäuskottavaa? :D
   Ootko kuullut koskaan, että miehetkin voi olla hyviä kokkaamaan ja leipomaan? ;) Että nekin saattaa kouluttautua ihan jopa koulussakin asti tullaakseen hyviks ruoanlaittajiks ja ihan extempore voisivat alkaa tekemään ruokaa tai leipomaan.

   Mutta onhan sekin tietenkin tosi epäuskottavaa...

   Kiinnijäämisen riski olis ollut tietenkin ihan mahdollinen, tosin oltiin vähän vieraammalla seudulla, eikä puistossa ollut sillon ketään. :P Olishan sinne tietenkin joku voinut tulla, mutta onneks ei tullut. Puistoissa on helppo näytellä, ettei tunne toista, joten eipä siinä olis ollut mitään kauheeta jos sinne joku oliskin tullut.

   Poista
  2. Hoh hoijaa...ei ole todellista..en oikein tiedä edes jaksaisko tuolle kändille edes alkaa vääntämään muutamaa totuutta.Loputtomiin ei voi päättää ketä lapset tapaa..voi tyttönen, niin kauan kun lapset on vähänkin hoidettavan ikäisiä, kyllä, kyllä vanhemmat voi näin tehdä.Ja mies, joka ei vie pahoille teille..salarakas aikuinen, jonka tekemisistä et tiedä oikeasti mitään, paitsi ne hetket, kun sinun kanssa, ja sekin on jo pahoille teille viemistä.Ja noihin loppuihin en edes hemmetti jaksa kommentoida yhtään mitään.Olet just sen ikäinen teinipimu, että sulle on ihan turha selostaa mitään, sulla on asenne jo se,että tiedät kaikesta kaiken.Ja aika rankaks tulee Mikon lasten kanssa sulla arki, kun jo yksikin päivä käy hankalaksi ilman viihdyttäjää muksujen parissa...

   Poista
  3. Eli koska lapset oli Mikon seurassa, -jolla on salarakas- niin lapset vietiin nyt pahoille teille? Okei.... :D Millähän tavalla ne on nyt viety pahoille teille?

   Ja kai mä nyt omasta elämästäni kaiken tiedän. Jopa näiden lastenkin elämästä kun sinä.

   Poista
  4. Omastasi joo varmaan, mutta Mikon,hänen lasten ja VAIMON perheensisäisistä asioista et voi 100%varmuudella tietää.Se on elämä, johon sinä et oikeasti kuulu.Oikeasti.Sinä et asu siellä, sinä et elä siellä, sinä et kuule heidän keskusteluja.On vain armopaloja,hetkiä, joihon sinä mahdut.Se, mitä Mikkosi kertoo, on VAIN hänen kertomaa, ei todistettavaa faktaa.

   Poista
  5. Mikko ei osannut korjata itse kolarivaurioita autostaan, mikä palikka se oikein on?

   Poista
  6. :D Ei se mikään supermies sentään ole. Kai se perusjutut osaa, mut jotkut vauriot voi olla sellaisia, ettei muilla kun korjaajilla ole välineitä ja resursseja korjata niitä.

   Poista
  7. No älä sinä sitten hauku muita miehiä palikoiksi, jos eivät muista ulkoa mokkapalojen ohjetta. Palikka se Mikkokin toisissa asioissa on.

   Poista
  8. En mä ketään ole palikaksi haukkunut, ihmettelin vain sitä, minkälaisina palikkoina joku kaikkia miehiä pitää jos se, että joku osaa ulkoa ostaa mokkapalojen tarvikkeet on hirveen epäuskottavaa. :)

   Poista
 42. Hei Candy tää sun blogis kaipais jo jotain uutta. En jaksa enää lukea näitä toinen toistaan samanlaisia pikku hetkiä Mikon kanssa... etkö sä itse huomaa että teidän suhde ei etene yhtään mihinkään? Oletsä ollut salarakas siis jo kaksi vuotta?? Kuinka monta vuotta sä vielä jaksat tota? Etkö sä ole ihan rikki jo?

  Sinä päivänä kun täällä lukee, että Mikko esitteli sut lapsilleen tyttöystävänään ja olette avoimesti yhdessä, niin sinä päivänä mä uskon, että Mikko rakastaa sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et jaksa lukea, niin painu sit muualle. Tää on mun elämää, ja mulla on hyvä näin.

   Ei meidän suhteen tarvii edetä vielä mihinkään ja jos sä kaipaat jännitystä ja draamaa niin oikeasti, mene muualle - mä en todellakaan ala pistämään ranttaliks lukijoiden takia, että saisitte jotain draamantäyteistä luettavaa.

   Meidän suhde etenee ihan tarpeeks, hiljaa hyvä tulee. Tässä ei tulis mitään muuta ku kärsimystä, jos alkaisin nopeuttamaan etenemistä.
   Joten kolmannen kerran: jos mun elämä ja siitä kertominen on käynyt sun mielestä tylsäks, niin go away. Tää ei oo mikään saippuasarja Kauniit ja Rohkeat tai Salatut elämät, tää on mun ELÄMÄÄ.

   Poista
 43. Miksi Candy otat aina noin aggressiivisesti kaiken? Ylempi anonyymi vain kyseli asioita, huomaa kyllä että olet alaikäinen kun tuollaisesta alat heti huutelemaan "PAINU MUUALLE".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän joku täysi-ikäinenkin vois hermostua siitä, että tullaan vaatimaan jotain etenemistä, ihankun mun elämä olis jotain saippuasarjaa.. -__-

   Mullakin voi ja menee hermot kun ihmiset tulee arvostelemaan mua ja mun elämää. Sä voit ihan vapaasti ihmetellä sitä, kun sulla ei näköjään ole yhtään kokemusta itelläs siitä, että sua arvostellaan, kun päivittelet noin kovin sitä että siitä voi hermostua.

   Poista
  2. Tais vaan osua arkaan paikkaan :D

   Poista
  3. Tuollahan joku juuri kuvaili tätä Candya,hermo ei kestä eikä kritiikkiä pysty vastaan ottamaan.Pitäisi vain kehua ja hehkuttaa.

   Poista
  4. Ei tarvii kehua tai hehkuttaa, mutta jossain se raja kritiikin kestämiselläkin menee. Kuinka paljon itse kestät ottaa sadoilta ihmisiltä kritiikkiä elämästäsi vastaan? :) Onko sulla siitä kokemuksia?

   Enkä mä nyt itke sitä, ihan turha tulla sanomaan "mitäs pidät julkisena, deal with it!!!1", mutta ihan mielenkiinnosta kysyn kuinka paljon te mun hermostumisia kauhistelevat olette ottaneet kritiikkiä, paljon TODELLA EPÄASIALLISTA sellaista elämästänne vastaan, kun teitä noin ihmetyttää se, että sellaisesta voi mennä hermot?

   Mä olen oikeasti tosi rento ihminen joka hyvin harvoin välittää mitä muut on musta ja mun tekemisistä mieltä, mutta kyllä mulla silti palaa joskus näiden kommenttien kanssa kiinni.
   Voinhan mä toki vain jättää kaikki poikkipuoliset, vähääkään kritisoivat kommentit julkaisematta tai niihin vastaamatta. :)

   Toinen mikä saa pinnan kiristymään, on salapoliisit "tosi uskottavaa", "joo ei voi olla mahdollista", "mitenkäs selität sen ja sen", "et voi olla tosissas tota mieltä" plaaplaa kommentit, vaikka suurinosa niistä on vain viihdyttäviä. :D

   Poista
 44. Candyllä kylläkin on joku housuun-pissaamis-fiksaatio, sillä tämä on nyt kolmas kerta, kun Mikko on onnistunut pissat housuun naurattamaan. Pari kertaa melkein Candylta ja nyt tuli sitten oikein kunnon pisut pienemmältä. Uskotaan, että Mikko on hauska mies!

  Oikeasti, nämä jutut käyvät kyllä tosi törkeiksi. Minä en voi kuvitella, että ilman lupaa veisin edes oman aviomieheni kenenkään kotiin, minne häntä ei ole kutsuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahaha voi luoja mä nauroin, housuun-pissaamis-fiksaatio! XD Melkein pissasin housuun kun luin ton!

   No en nyt oikeesti ;)

   Kiva et sä oot laskenut, kuinka monta kertaa mä oon tuota ilmaisua käyttänyt. Hassua, miten se häiritsee sua. En mä sitä tietääkseni ole joka kirjoituksessa hehkuttanut, vaikka aihetta siihen kyllä olis.
   Mikko on kyllä ihan helvetin hauska mies, hienoa että se fakta on tavoittanut sut. Mä voisin kyllä melkein lyödä vetoa, että Mikko sais sutkin nauramaan melkein pissat housuissa ;)

   Eikä mulla oikeasti mitään pissihousu-fiksaatiota ole, se on vain sanonta sille, että on nauranut ihan älyttömästi. Pitäiskö tästä lähtien alkaa käyttämään sanontaa nauroin vedet silmissä? Sekin kyllä pitää paikkaansa, yhtälailla kuin lähes housuihin pissaaminen kun oikein naurattaa.

   Toi lapsen housuihin pissaaminen oli niin hassu juttu, et oli pakko mainita siitä, en uskonut että joku voi vetää siitä tälläsen jutun. :D

   Mulla on hauska mies joka naurattaa mua joskus niin, että meinaan kusta pöksyihini. Mitä sitten? :D Onko se sulle joku ongelma?

   Poista
  2. Ups, teit sen taas, unohdit ;)Siis Mikon vaimon.Se on hänen mies, ei sinun.Tai siis oletko löytänyt vapaan miehen tällä välin.

   Poista
  3. Ei Mikko ole vaimonsa omaisuutta, ei ketään voi omistaa. En mäkään sitä omista, mut on se silti mun mies kun mä sen kanssa olen. :)

   Poista
  4. niinkuin vaimonsa mies :) eli jaettu yhteinen mies? :D ei kuullosta houkuttelevalta.

   Poista
  5. Mikko on avioliitossa.Pappi sanoo:julistan teidät mieheksi ja vaimoksi.Eli suomennettuna sinulle;Mikko on aviovaimonsa virallinen aviomies, ja Mikon vaimo on hänen virallinen vaimo, ykkösnainen.Sinun asema;salarakas,jalkavaimo.Mikko sinulle:toisen naisen aviomies.Tämä on nyt vain niitä tosi asioita Candy, mille sinäkään et vänkäämiselläsi mahda mitään.

   Poista
 45. Miks edelleenkin vastaat vaan viesteihin missä sua arvostellaan/haukutaan tai sulle vittuillaan? Toi sun "Arvostan asiallisuutta - törkeät kommentit jätän julkaisematta, ja niihin on turha odottaa vastausta. Kiitos! :)" ei kyllä ihan pidä paikkansa koska et vastaa melkein mihinkään kivoihin viesteihin yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olen huomannut että muutamaan mukavaan viestiin oot vastannut tyyliin "kiitos :)" mutta sitten niihin jossa sun tekemisiä haukutaan tai pidetään epäuskottavina kirjoitat ihan hirveen pitkiä vastauksia. Ei siis vaan mee yksiin mielestäni ton sun kirjoituksen kanssa mikä tuossa ylempänä lukeekin.

   Poista
  2. Saman itse olen huomannut.

   Älä Candy viitsi nähdä niin paljon vaivaa yrittääksesi paikata puheitasi tai puolustaessasi esim kirjoituksiasi/tekemisiäsi. Tiedän, että raivostuttaa kun kaikkea sanomaa epäillään ja etsitään epäjohdonmukaisuuksia, mutta niihin vastaamisella ja puolustelulla vain pelaat suoraan heidän pussiin.

   Poista
  3. No mitäs mun pitäis vastata niihin joissa mua tsempataan tai joku kertoo omia kokemuksiaan? :D

   Tottakai mä vastaan sellasiin viestin sisälllöstä ja kommentointimahdollisuuksista riippuen, mutta joihinkin nyt ei kovin kummoisesti vaan voi vastata.

   Poista
 46. Hei!
  Olen nyt ensimmäistä kertaa blogissasi, tosin kaveriporukkani on lukenut tätä jo aikoja ja kertoneet minulle. Yksi asia pyörii mielessäni: aika hassua että olet aivan kauhuissasi negatiivisista ja ilkeistä kommenteista - kai fiksuna tyttönä tajusit julkista, kaikille avointa blogia perustaessasi, että kaikki eivät jaa tätä maailmankatsomustasi? Tässä maassa sana on vapaa. En puolusta vihapuhetta tai nettikiusaamista, mutta puolustan sananvapautta ja asiallista kritiikkiä. Vaikutat melko hyökkäävältä ihan asiallisiakin kommenteja kohtaan. Tämä ei ole sinun lukollinen päiväkirjasi, vaan World Wide Web.
  Kiitos jos jaksat vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en mä ole enää niistä kauhuissani. Oon aika hyvin kovettanut itteni niille.. :)

   Poista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3