sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Krapulapäivän turinoita

Hieman huonovointiset tervehdykset.

Olin eilen vietävissä kun pässi narussa kaverien painostaessa mua mukaan nauttimaan alkoholia. Miks mä suostuin, varsinkin kun oon niin herkkä krapulalle, ja vihaan sitä yli kaiken?
No ei siinä, ihan kiva ja hauska ilta oli, vaikkei draamalta taaskaan vältytty, huoh.. Onneks toi ei kuitenkaan mua koskettanut millään lailla, mut onhan se silti ikävää, kun en mikään draamaa ja tappeluita kieli pitkälläni oottava tyyppi ole.
Me sovittiin aikasemmin Mikon kanssa, et nähdään vasta risteilylle lähdettäessä seuraavan kerran. En mä kuitenkaan voinut vastustaa (taaskaan, missä mun itsekuri?) kiusausta, kun tekstailin aamupäivästä Mikon kanssa ja kerroin mun krapulasta ja järjettömästä roskaruoan himosta ja se ehdotti, et käy hakemassa meille pizzat.

Niin se sit kävi hakemassa meille kunnon mätöt pizzasta limppariin, jotka nautittiin yhdessä eräällä ns. laavulla. :) Pizza, jaffa, luonnonhelma ja Mikon seura helpotti kummasti oloa, vaikka nyt pelkän pizzan ajattelu oksettaa.
Mitä mä tekisin ilman tota miestä? <3 Oon taas ihan pilvissä; se kun istuttiin vierekkäin, revittiin käsin pizzaa ja röyhtäiltiin limsan takia, mä vielä varmaan ihan vanhalle viinalle haisten ja pusuteltiin, oli niin ihanaa ja romanttista, vaikka se näky oli varmaan myös aika koominenkin.
Miten noinkin pieni ele voikaan saada toiselle niin hyvän mielen aikaan? Ei tarvitse isoja hankintoja, matkoja tai mitään kallista, kun pienilläkin eleillä ja asioilla voi saada toiselle olon siitä, että on tärkeä ja että siitä välitetään. :)Sitten vielä sen verran haluan sanoa joillekin turhan fanaattisesti ja tosissaan tän blogin ottaville.. Pyydän, lopettakaa noi teidän "ammattimaisten" (lue: kaukana ammattimaisista, oletan) diagnoosien kirjoittelu. Tuhlaatte vain aikaanne, en aio enää yhtäkään sellaista lukea tai julkaista.

Myös sille (tai niille) jotka ovat ottaneet poliisiin yhteyttä mun takia, sanon vaan, että jotain rajaa. Kyllä, poliisi on ottanut muhun yhteyttä, mutta ei siitä sen enempää. Sanonpa vaan, ettei kannata ottaa kaikkea niin tosissaan, että sotkee virkavaltaa mukaan kuvoihin.

298 kommenttia:

 1. Minusta on noloa, että kähmitte ja pusuttelette laavulla. sellasta se on, kun ei halua että muut näkee. Uskon että tulet pysymäänkin piilossa pusuteltavana niin kauan kuin itse siihen suostut. Romahtaakohan sulla psyyke, kun tajuat jossain vaiheessa, että kaikki suuret suunnitelmat olikin kusetusta!

  Laivalla tulette jäämään kiinni. Olen työni takia matkustellut paljon laivalla ja siellä on aina USEITA tuttuja. En usko, että Miksukalla voi olla mitään vedenpitävää selitystä miksi hilluu siellä vaimonsa sijaan alaikäisen mizukan kanssa.

  Taidan alkaa kääntyä siiuhen kuin moni muukin, että tämä blogi on vain lennokasta mielikuvitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, se on sitten susta noloa. Onneks se oli musta vaan ihanaa. :)

   Ja sä voit myös ihan rauhassa uskoa mitä haluat. Ei ole multa pois sun kuvitelmat.

   Tuskimpa tullaan. Ei me sielläkään voida julkisesti olla toistemme kimpussa, mutta varaselitykset tullaan kyllä aina kehittelemään tuttujen varalle, älä siitä huoli.
   Kyllä me pelataan korttimme oikein ja ollaan varovaisia.

   Poista
  2. Aikusille ihmisille ei oikein noi varaselitykset mee läpi, sori vaan ;) Vaimo tulee kuulemaan reissusta, mutta taitaa vana sopia sun suunnitelmiin.

   Poista
  3. Eikö hävetä ollenkaan olla salaisuus?Kun Mikko menee vaimonsa kanssa esim.kaupaan, niin ne voi pusutella ihan huoletta, eikä kukaan sano mitään.

   Poista
  4. Kun siinä laavulla pusuttelitte, niin ajattelitko, että Mikko on saattanu harrastaa vaimonsa kanssa viimeyönä suuseksiä ja unohtanu pestä hampaansa ;)

   Poista
  5. ^^ niin, ja tuskinpa ne ihan selibaatissa muutenkaan elää.

   Poista
 2. Olet Tampereelta. Sun feed paljasti sen viimeistään ;) Et ole niin fiksu kuin kuvittelet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vai niin. :D Ole sä sit siinä uskossa, mitä sitten?

   Poista
  2. En tiedä mitä tästä blogista miettiä, enkä usko että minulla on varaakaan ketään arvostella, mutta pakko sanoa tähän että tuo salapoliisihomma käy silti hermoille,koneeni takia jostain syystä kaikki ohjelmat kuten facebook yms. paikantavat paikkakunnakseni tampereen tai vielä useammin espoon. valitettavasti asun 500 km päässä espoosta, vaasan lähellä.

   Poista
  3. Ahahhaha, urpo Anonyymi joka luulet että on tampereelta, ja siis vaikka olisikin, niin tuo feedji näyttää esim mulle mun paikkakunnan ja lähellä olevia juttuja.. Välillä se näyttää jotain oulun suuntasta joka ei oo lähelläkään mua.. voivoi, tyhmä ano! :D

   Poista
  4. Ahahhaha urpo Veera Eliisa kun jeesustelee tollasella asialla mitä toi ano ei välttämättä edes tiennyt. Muilla ei välttämättä oo niin tylsää kuin sulla, että tarvii noin tarkkaan tota feedjiä syynätä. :D

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta! Kaikki muu siis paitsi tuo krapula (; kaikkea hyvää teille,toivottavasti saatte toisenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo kaikki olis muuten ollu aika täydellistä jos tota krapulaa ei olis ollu mukana kuvioissa.. :D Kiitos!

   Poista
 4. En ole lukenut tätä blogia aiemmin mutta siskoni nyt linkkasi tämän. Mullaei ole muuta kirjoitettavaa, kuin että oon ite ollut monesti laivalla ja jokaisella risteilyllä oon nähnyt aina useita tuttuja, vaikka jotkut ovat jopa kaukaakin menneisyydestä. Laivalle meno tulee olemaan aikamoinen riski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai tulee, mutta en silti oo kovin huolissani.

   Poista
  2. Siis jos ette asu perähikiän pienimmässä sukurutsaripitäjässä ja Mikko olisikin oikeest sun setä, kannattais olle todellakin huolissaan. Huomaa ette ole paljoakaan laivala käynyt.

   Poista
  3. Olisikohan niin, että tämän suhteen viehätys (puolin tai toisin) perustuu tuolle riskille ja sen mukanaan tuomalle jännitykselle?

   Siinä voi moni asia muuttua kun kaikki tämä paljastuu ja arki tulee mukaan kuvioon. Noinkohan nuorta naista enää sitten kiinnostaa perheellinen mies, kun jännitysmomentti otetaan pois, ja tilalle vaihtuu kiukuttelevat lapset, äkäinen ex-vaimo ja elatusmaksut. Onnea vaan :)

   Poista
 5. Nyt on kyllä pakko kysyä, että mitä ihmettä toi poliisi-juttu on :o Millä perusteella joku on susta poliisille ilmoittanut? Ja mitä ne poliisit sulle sit sano? - toisilla ei taida olla omaa elämää...

  Hauskaa reissua teille, millon ikinä menettekään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska jotkut on kuulemma olleet musta huolissaan. -.-
   Muuta en tuosta asiasta halua kertoa, en anna sitä iloa niille tyypeille jotka on musta ilmoitelleet, että saisivat tietää mitä poliisi on mulle sanonut ja mä sille. :)

   Mutta kiitos. :)

   Poista
 6. Minkälainen ihminen ottaa yhteyttä poliisin jonkun blogin takia?? Voi hyvä jumala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvä kysymys, mustakin olis ihan hauska tietää.

   Poista
  2. Huolestunut aikuinen.

   Poista
  3. Oon miettinyt samaa! Minunkin blogini on nettivinkattu poliiseille muutamia kertoja, enkä oikeasti jaksa välittää koska mulla ei oo mitään hätää :D Ihan ihmeellistä touhua kun aikuiset ihmiset tulee vinkkailemaan poliiseille... Säälittävää kun ei sitä omaa elämää ole :/

   Poista
 7. laita tää blogi jäihin, ihan oman turvallisuutes kannalta.. kyllä tää maailma on hulluja täys, ei helvetti sentää. mua kans ärsyttää noi muiden moraalisaarnat ja diagnosoinnit. ja ottaa ny vielä poliisii yhteyttä??? ei herranjumala. tää blogi on sun tapas kertoo ja purkaa ne asiat, joita koet mikon kaa, ku et niitä muille voi kertoo. oon itte huomannu ettei rakkaus todellakaa katso ikää. sanon vaa, että kateellisten p*skapuhetta.
  todellaki jaksamisii näitten ihmisten kans jos päätät jatkaa, mut mun tuki on sun puolella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja katos, kateellisuuskortti vedetty taas! Miks kukaan olis jostain salasuhteesta kateellinen? Siis ei helvetti oikeesti :D

   Poista
  2. ano 11:14,veikkaan että ikäsi on noin 16 ,ja olet juuri epäkypsä mieleltäsi kuin tämä Candy."Mut mun tuki on sun puolella"*reps*

   Poista
  3. No kukapa ei ois kateellinen ;D Huhhei

   Poista
  4. Mä ainakin olen niiiiiiiiin kateellinen! Miksi mulla ei voisi olla salasuhdetta perheellisen miehen kanssa :( :D

   Poista
  5. Voi luoja. Ehkä ette ole joo katellisia siitä, että Candy on perheeellisen miehen kanssa salasuhteessa, MUTTA olette kateellisia siitä, että Candy on onnellinen ja rakastunut. Monet pettymykset elämässä ja sen myötä tullut katkeruus yleensähän teettää sitä, että ollaan onnellisille ihmisille jumalattoman kateellisia. Myöskin maalaillaan niitä piruja seinille, vaikka voi ihan oikeasti olla mahdollista, että joku toinen onnistuu elämässään eikä kaikki mene päin jotain, vaikka tilanne vaikuttaisikin kummalliselta/vaaralliselta.

   Poista
 8. Tsemppii neiti :) niiku monet muutki on kehoittaneet, ni jätä noi elämäänsä kyllästyneet paskanpuhujat omaa arvoonsa.. Ei hitto että on varmaa poliisisetiä naurattanu ku jotku soittelee sun blogin pitämisestä :DD Ihan uskomatonta miten ihmiset jaksaa kiukutella ja demonisoida sua sadoilla kommenteilla. Myös toi sun henkilöllisyyden arvuutteleminen on huvittavaa. Kiitän sinua mielenkiintoisesta blogista ja siitä, että järjestät Suomen omille neiti etsiville jotain tekemistä! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ne poliisit on Candyyn jo yhteyttäkin ottaneet niin tuskin on naureskellu.

   Poista
 9. tuota niin.. luulis nyt poliiseilla olevan parempaakin tekemistä ku jonkun ei-enää-sakkolihaa-olevan teinin miesasioita setviä, varsinkaan kun mä en näe tossa kuviossa mitään laitonta (vaikka se nyt voikin olla moraalisesti tuomittavaa). Poliisien resurssit on muutenki tiukilla, olipa taas fiksu veto joltaki vaivata virkavaltaa tämmösellä. Niitä tuskin kiinnostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihmeen paljon kuule poliiseja kiinnostaa, jos on rikos tapahtunut mahdollisesti :)
   Candy on kuitenkin myöntänyt olleensa alle 16v suhteen alettua.

   Poista
 10. Tsemppiä Candy. Kävi miten kävi - haluan tietää miten tässä käy! Älä missään tapauksessa lopeta bloggaamista ennen kun suhteenne voi olla julkinen tai juttu muuten päättyy.

  Oo varovainen, ettei mitään paljastu.

  VastaaPoista
 11. Jos sen Mikkos naisen nimi on teija jätä se NYT NYT NYT rauhaaaaaaaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös tähän voisi luetella KAIKKI almanakasta löytyvät naisten nimet? Ja nekin, mitkä ei löydy o.O Koko väestörekisteri.

   Poista
  2. hahahaha saatana että nauroin tolle kommentille
   ei mulla muuta, tsemppiä teille ja nää kommentit on tosi naurettavia:D älä ahistu mutta pistä tää heti jäihin jos siltä rupeaa tuntumaan :-) mutta oot rohkea, candy, onnea teille!

   Poista
 12. Mutta siis... Jos poliisi kerran on suhun ottanut yhteyttä, niin sehän tarkottaa sitä että joku sun lukija tietää kuka oot? :D Vai mitä häh täh? Tuskin virkavalta lähtee sun henkilöllisyyttäs selvittään tän blogin kautta. En jummarra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olin tulossa juuri samaa kirjoittamaan! Olisi siis ihan kiva saada tietää, että miten poliisit sai selville kehen ottaa yhteyttä? Vai laittoivatko he jotain sähköpostia? Ei kuulosta uskottavalta :D

   Poista
  2. Hyvinkin voi lähteä, jos saa lukijoilta tarpeeksi vinkkejä.

   Miten, Candy, poliisin kanssa asioiminen hoitui, kun olet alaikäinen? Välittyikö viesti vanhemmillesi?

   Poista
  3. Pisti sähköpostia. Ymmärtääkseni tämä muhun yhteyttä ottanut on joku nettipoliisi/virtuaalipoliisi yms. Vanhempiin ei olla otettu yhteyttä, asia saatiin hoidettua ilman niitä.

   Poista
  4. Varmasti hoitui, yhtään en epäile.Kokeneena valehtelijana varmaan heitit, ettei tämä ole totta, vaan tarua(toivottavasti olisi tarua).

   Poista
  5. Luin tätä blogia viikon, ensin tuntui että tähän jää koukkuun, mutta niin on äklöä luettavaa, kuinka joku teini miisu tekee kaikkensa jallittaakseen perheenisän istellee keinoja kaihtamatta.Kiitos ja näkemiin, moraalitonta touhua,joka ei ole minun juttu, niin vaihdan jollekin terveemmälle blogille.Sydämmestäni toivon, että te kaksi päädytte yhteen, ja Mikon vaimo löytää jonkun tervepäisen miehen.Ei noi sairasta äijää kukaan halua nurkkiinsa,jossa on vielä lapsiakin..

   Poista
  6. Oliko kyseinen poliisi kenties tämä Fobba?

   Poista
 13. Nappo/ Olisikohan poliisi ottanut yhteyttä tähän blogiin, vaikka tuohon sähköpostiin..

  VastaaPoista
 14. "Minä olen aikuinen nainen, en ikimaailmassa osta kuin laatutavaraa ja elämäni on luxusta! Mieheni nauraisi minut sängyn alle jos pukeutuisin hepeniin tai yrittäisinkään visuaalisesti miellyttää häntä, minähän olen aikuinen, itsevarma ja tyytyväinen itseeni, sairas on sen miehen mieli joka ihailee nuorta, sileätä, kiinteätä naisvartaloa kun on olemassa meitä aikuisiakin elämän merkkeinemme! Lisäksi me olemme maailmaa nähneitä, älykkäitä ja avarakatseisia emmekä mitään joukossa kikattelevia, noloja teinejä!"

  Hmmmm... Olenko ainoa joka näkee ristiriidan?

  Miksi kukaan täysijärkinen, aikunen ja elämäänsä tyytyväinen ihminen kokisi näin tärkeäksi kommentoida nuoren tytön naiivia suhdesoppaa (tai mahdollisesti päiväunelmaa)? Kertokaa ihmeessä motiivejanne, te joilla on ollut kova tarve olla "fiksu", "itsevarma", "paremmin perillä näistä asioista", "kokenut" tai muuta vastaavaa. Näillä kommenteillanne nimenomaan kierrätte ympyrää, koetatte luoda itsellenne jalustaa jonka oma itseriittoisuus samassa lauseessa romahduttaa.

  Joku kertoi nauravansa ystäväporukassaan tämän blogin jutuille - ja kyllä; en epäile etteikö aikuinen ystäväporukka voisi naureskella tämän bloggaajan naiiviudelle mutta hämmennyn siitä että joku kokee tarpeelliseksi kertoa sen julkisesti anonyymina. Itsestäänhän tuollainen porukka tekee kommentillaan naurettavan, ja vielä samassa kommentissaan kehtaa ylistää aikuisuuttaan, fiksuuttaan ja kaikessa suhteessa paremmuuttaan verrattuna tähän nuoreen tyttöön.

  Luulisi jokaisen aikuisen myös ymmärtävän että nuoren mieli on herkkä, ja sarkastiset, ivalliset ja ylimaallisen onnellisen oloiset vastaukset ovat tietynlaista dissosiaatiota. Oletteko ylpeitä mahdollisesti vaikuttaessanne nuoren tytön tulevaisuuteen tällä joukkohyökkäyksellänne? Jokainen voi nyt sano "itsehän bloginda julkaisi", kyllä - mutta onko hän tarpeeksi kehittynyt ymmärtääkseen tekojensa seurauksia? Te aikuiset olette, käyttäytykää sen mukaan.

  On pakko heittää perään oma veikkaukseni monien vanhempien naisten mielenkiinnon motiiveista: ettei olisi pelko siitä onko kyseessä sittenkin oma mies?

  Vielä yksi pieni seikka aiheutttaa kummastusta: miksi te aikuiset naiset saatte kauniit alusvaatteet kuulostamaan lasten leikeiltä? Miehet tunnetusti kiihottuvat visuaalisesta materiaalista, miksi tällaista materiaalia ei voisi olla tarjolla siinä omassakin makuuhuoneessa eikä ainoastaan pornotuotannossa? Vaikka omaan kehoon olisi tyytyväinen, miksei sitä saisi koristella?

  Ja sille naisella joka ostaa vaatteensa stockalta eikä ikimaailmassa käyttäisi marketin kosmetiikkaa: hyvin näyttää kaupaksi käyvän supermarkettien kosmetiikka, vaatetarjonta ja kaikki muukin, mutta kai he kaikki ovat heikompiosaista väkeä ja yhdellä sanalla sanottuna trash?;)

  Terveisin Netta 27v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyesti.Anna sinä kaikkien olla omaa mieltä.Kaikki mitä täällä on, suurin osa neuvovaa, järjen mukaista.Ja ei,ei ole tarpeeksi kehittynyt ymmärtääkseen, siksihän noin arviolta 90%ihmisistä yrittää varoitella ennen kuin pahin on jo takana.

   Poista
  2. Netta 27 v,
   tottakai on väärin että aikuiset ja lapset leikkivät samalla hiekkalaatikolla leikki-iän jälkeen. Jättäkäämme siis lapsi rauhaan.
   Visuaalisuus/vaatteet ym. Tårta på tårta, tiedättehän. Ei jo valmiiksi kaunista tarvitse koristella, ainakaan liikaa. Rumaa taas ei saa kauniiksi koristeillakaan. Mutta mikä on rumaa? Mielestäni ei mikään. Rumuus on pitkälle vietynä äärimmäistä kauneutta. Senhän näemme esim. mallimaailmasta. Kuinka moni ns.huippumalli on kaunis? Väitän, ettei yksikään.
   Anonyymina kommentoiminen: Pitäisikö minun tehdä jonkinlainen profiili tai kirjautua bloggeriin (mitä se sitten tarkoittaakaan) vain sen vuoksi,että kirjoittaisin tänne silloin ja tällöin? En viitsi todellakaan nähdä vaivaa tuon takia.
   Ja niin kuin täällä on sanottu moneen kertaan: ihmiselle, jolla ei ole nimeä eikä kasvoja, on valitettavan helppo kirjoittaa mitä tahansa. Itse todellakin toivon, että kirjoittaja osaisi lopettaa itse. Sillä kaikki, mitä täällä kirjoitetaan, vaikuttaa hänen kehittyvään persoonallisuuteensa. Persoonallisuus saavuttaa n. 30-vuotiaaana suhteellisen pysyvyyden eli vakiintuu sellaiseksi kuin ihminen oikeasti on. (älkää pelätkö, en leiki asiantuntijaa) Ja vielä haluan muistuttaa, että myös ns. tsemppaajat vaikuttavat kirjoittajaan ja hänen kykyynsä tehdä moraalisesti oikeita/vääriä valintoja. Siitä, mitä moraalin kehitys on, en todellakaan ala tässä kirjoittaa. Varmasti kaikki ovat siitä onnellisia.
   Mutta todellakin, annetaan nuorten tyttöjen jauhaa omia juttujaan. Niin mekin teimme aikanamme. Ja tiesimme kaikesta kaiken. Ja pidimme yli 25-vuotiaita elämänsä jo eläneinä. :)

   Poista
  3. täydellinen kommentti! Tykkään seurata tätä blogia erityisesti näiden kommenttien takia, musta näissä on jotain hienoa. Uskon monen lukion äikämaikan olevan ylpeä, että analyysin taso menee monilla hyvinkin syvälle. Tää sun kommenttis oli vielä hienompi, nyt puhun ihan tosissani enkä post-ironisesti kuten voisin.

   Miira 19v

   Poista
 15. Maury, I am out of control. Yeah, I use drugs. I can do what I waunt, biatch! Yeah, I have sex, and I don't use protection! It's my hot body; I'll do what I waunt! I don't go to school and I kill people! What-evah! I'll do what I waunt!
  -Eric Cartman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visuaalisesti nainen on kauniimpi laadukkaissa, parin sadan euron Vogueissa, hillityssä lookissa, kuin suttuisissa huoratamineissa, ostettu ylihintaan pornokaupasta (niitä saa parilla aukalla Thaikuista). (Joo ja saa feikki-Voguietakin, muttei oikeita).

   Jos mies on ihastunut tuollaiseen kikatikikati-Kändiin, hän on ihastunut nuoreen vitaaliseen, puhtaaseen teini-ihoon, hiukan nuppusellaan olevaan naisenalkuun eikä siihen sovi mitään klitorisperhoset ja kirkkaanpunaiset halpatuotantosukkanauhat.

   Poista
 16. Oon kyl ollut useammin laivalla ja IKINÄ en oo törmännyt kehenkään tuttuun. Se on ihan omasta tuurista ja ajankohdasta kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla ei varmaan sitten paljon tuttuja ole.

   Poista
 17. Jos poliisi olis ottanut suhun yhteyttä niin eikö sillon sun vanhemmat saanut tietää sun blogistas. Alaikäisten asioistahan kerrotaan vanhemmille vai olenko ihan väärässä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostiin pisti viestiä, eikä mun vanhempiin ole otettu yhteyttä, eikä tuskin tulla ottamaankaan.

   Poista
  2. POLIISI PISTÄÄ SÄHKÖPOSTII VIESTIÄ XDDDDDDDDDDDDDDDDDD hei nyt oikeesti alkaa menee... Isäni on poliisi ja tämmösissä tapauksissa poliisi olisi selvittänyt blogin pitäjän henkilöllisyyden, jos olisi tarvetta yhteydenottoon.

   Poista
  3. Kyllä, ja tän bundyn vanhempiikin, koska tyttö on ALAIKÄINEN.

   Poista
  4. Änönyymit on nyt vähän ajastaan jäljessä, nykyään on olemassa nettipoliisit. Että xD xD xD vaan itselles ;D

   Poista
 18. Jos poliisi seuraa alaikäisen asioita, niin kannattaako kertoa, että alaikäisenä on krapulaisena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja viedä putkaan? :D

   Poista
  2. Joo, koska jokainen alaikäisenä alkoholia nauttiva joutuu valtaviin ongelmiin poliisien kanssa, kyllä. Eihän kukaan voi edes tietää, vaikka Candy olisi oikeasti jo täyttänyt sen maagisen 18-vuotta, vaikka hän olisi juuri nyt krapulaisena sitä juhlittuaan tms.

   Poista
 19. Anteeks nyt vaan, mutta kuka helvetin ihminen ottaa poliisiin yhteyttä blogin takia.... voi luoja.

  Kestin vielä kaikki"tiedän-kaiken-sinusta-ja-elämästäsi-ja-tulevaisuudestasi-ja-olet-selvä-narsisti" kommentoijat täällä, mutta hei oikeesti nyt menee jo vähän yli :D Jollakin on selvästi jonkun asteinen pakkomielle sinusta ja sun blogista.

  VastaaPoista
 20. Tää likkahan on pentu, että on sillä vielä aikaa ton tulevan rysähdyksen jälkeen ettiä oman ikästä seuraa.Tosin kun Mikko heittää ton seksilelunsa pihalle, niin tyttö on taas yhtä kokemusta viisaampi, ja ehkä sitten tajuaa, ettei lähde uudemman kerran tulella leikkimäään.

  VastaaPoista
 21. Mää kans täällä mietin, että mitä niin väärää olet muka tehnyt, että poliisille pitää ilmoittaa? Ajanut autoa ilman korttia? Missä todisteet? En keksi muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jopa poliisin mielestä tässä teijän kuviossa on jotain pielessä. Etkä sä vieläkään tajua että Mikko vaan käyttää sua.

   Poista
  2. Yhyy, kun olet suhteessa yli 30-vuotiaan miehen kanssa? :D Voi luoja, anot, hankkikaa elämä t: ano

   Poista
  3. Ikäjuttuja juu, ei ole epänormaalia ollenkaan, että kytätkin kiinnostuu jonkun pentuihin sekaantujan juttuihin.Olet alaikäinen.Ja hyvä,että suomessa tartutaan näihin, viimeaikoina ollut paljon näitä lapsii sekaantujia.Ihan opettajaihmisiäkin koulussa.Uhrien iät 15-17v.

   Poista
  4. Ainut vaan että 16v. tytön kanssa saa olla laillisesti sukupuoliyhteydessä, ja kun Candy on sitä omasta halustaam tehnyt, niin mitähän poliisit sille sit tekisi?

   Poista
  5. Jos Candylle olis seurannut siitä poliisien yhteydenotosta jotain, niin en jaksa uskoa, että hän edelleenkin pitäisi tätä blogia. Näin ollen väittäisin, anot 01:23 ja 01:37, että nimenomaan poliisit eivät nähneet kuviossa mitään ongelmaa ja antoivat asian olla pikaisen keskustelun jälkeen. Jospa tekin pikkuhiljaa kirurgisin toimenpitein poistaisitte ne herneet nenästänne?

   Poista
  6. Ano 11:28, en halua osallistua tähän spekulaatioon mutta alaikäisen (seksi)suhde merkittävästi vanhempaan mieheen on useimmiten, ei aina, mutta useimmiten hyväksikäyttöä. Ja vaikka tämä yli 16-18-vuotias ollut suhteessa omasta tahdostaan pitää muistaa, että kokenut 30v mies osaa kyllä sanoa ne sanat mitkä pitää sanoa että saa teinit kellistettyä sängylle, se on hyväksikäyttöä. Ja hyväksikäyttö (tai sen epäilys) kuuluu poliisille.

   Poista
  7. Mä vähän veikkaan, ettei siksi asiasta tullut mitään, koska tämä ei edes ole totta :)

   Poista
  8. Ei vaan asiasta ei tullut mitään, koska poliiseilla ei ole mitään asiaa, mihin puuttua. Saatiin Foban kanssa asia selvitettyä. :)

   Poista
  9. Eli koska rikosta ei ole tapahtunut, sinä olet vanhempi kuin olet väittänyt :)

   Luuletko kuitenkaan tosissasi, että ne noin vain uskoo ettei mitään ole tapahtunut jos suhde on alkanut sinun ollessasi 15v.

   Poista
 22. Candy:
  Juristin neuvo: Noista muutamista anonyymien kommenteista voisit nostaa jo kunnianloukkaussyytteen. Ei sinunkaan tarvitse kaikkea niellä, ota ip osoitteet ylös ja toimita poliisille jos koet kommentit uhkaavina/loukkaavina.Ennakkotapauksia näistä on, anonyymius ei suojaa mitenkään ja aina voidaan selvittää kommenttien lähde ja asettaa syytteeseen. Pidä kiinni oikeuksistasi!

  Niin, olen itse 30-v ja ihan hullun rakastunut mieheeni, ja hyvinkin voisin lähteä hänen kanssaan laavulla pussailemaan. Sehän olisi oikein romanttista ja kivaa. :)

  Tsemppiä!
  t.
  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja siihenhän voi tämä anonyymi sanoa et koton oli bileet ja kone oli jääny auki ja et ei tiedä kuka kommentin on kirjoittanut

   Poista
  2. Kuten varmaan mahdollinen vaimokin voisi nostaa syytteet :)
   Paha vain, ettei se tiedä siitä, miten häntä solvataan.

   Poista
  3. niin tai mitä jos candy vain ottaisi asetuksista pois käyttäjänä/profiilina vastaamisen "anonyymi/nimetön" pois.

   Poista
  4. Anonyymiä ei voi solvata tai herjata, tai siis tietysti voi, mutta niin kauan kuin Candy ei ole paljastanut henkilöllisyyttään tai se ei ole muitten toimesta paljastunut, niin lakia ei ole rikottu. Voi hyvänen aika teidän kanssa. Huonoa käytöstä se tietysti on.

   Poista
  5. Syytteillä uhkailussa kannattaa muistaa että Candy itsekin esiintyy anonyymisti. Eli eihän nämä kunnianloukkaajat tiedä edes ketä loukkaavat.

   Ja toiseksi, jos hommaa aletaan viemään pidemmälle niin myös Candyn henkilöllisyys paljastuisi... Kannattaako ottaa riskiä? ;)

   Poista
  6. Ei voi. Candy esiintyy nimimerkillä ja nimimerkillä ei ole kunniaa jota voi loukata.
   Mene takaisin kouluun.

   Poista
  7. Minkähälaisen koulutuksen tämäkin alansa ammattilainen on käynyt?

   Alkaa pikku hiljaa ottaa päähän nää sairaanhoitajat, psykiatrit ja nyt JURISTI. Juristi joka ei ole edes perillä kunnianloukkauksesta ja sen täyttymiseen vaativista perusteista. Voivoi.

   Poista
 23. hei, mennään varmaan sit samalle risteilylle! :) taidampa olla sitten silmät ja korvat auki siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onnea kuule vaan! Varmasti mahtava risteily sulla tulossa, hanki elämä!

   Poista
 24. Mietityttää kauanko sä jaksat hyväksyä sen, että tuut "kakkosena". Ansaitset sen, että joku rakastaa sua ihan julkisesti ja vain sua. Niinkun me kaikki ansaitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tyytyväinen itseeni ja siihen, mitä oon. :) Mä tiedän mitä ansaitsen ja tiedän myös sen ansainneeni ja tulevan ansaitsemaankin. :D

   Poista
  2. Hyvä kun tajusit viimeinkin lempata sen huijari ukon Mikon elämästäsi pois, ja annat tilaa uudelle rakkaudelle ;)

   Poista
 25. Ei taida jollain olla oikeesti omaa elämää tai parempaa tekemistä jos pitää poliiseihinkin jo ottaa yhteyttä :DD Mutta toisaalta, hienoa huomata että suomestakin löytyy hitusen verran "lähimmäisen rakkautta" ja tämmösiin asioihin kiinnitetään noinkin paljon huomiota. Raiskaajien päitä lähestulkoon paijataan ja sä oot varmaan olevinas Suomen syntisin ihminen?! Kärjistetty esimerkki on tuossa kuvaamassa sitä, että tuonkaltaista intohimoa puuttua sun asioihin voisi kanavoida hieman huolestuttavampiinkin asioihin ;) Hienoa että sulla on vielä pää pystyssä etkä oo antanu ihmisten lannistaa sun elämäniloa!

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä tuolla tyttöreppanallakaan elämää ole.Päivät koulussa, illat tuhertaa näitä blogeja,.istuu yöhön asti vastailemassa kommenteihin..ja niin, odottelee Mikolta armopaloja pieneen varastettuun hetkeen.Omista kavereistaanhan ei välitä, kun ne on niin...lapsellisia.

   Poista
  2. Voi luoja... :D No, hyvä että sä tiedät mun elämästä, eikun ainiin siis siitä, etten kuulemma omista sellaista.

   Poista
 26. Huh huh ei voi muuta kyl sanoa ku et tän blogin parasta antia on ehdottomasti näiden "kypsien itsevarmojen aikuisten naisten" kommentit ja Candyn olettamus,että kaikki kritiikki kumpuaa vaan kateudesta :D Luulis aikuisten ihmisten tajuavan ettei anona netissä toisen solvaaminen oo yhtään moraalisesti hyväksyttävämpää kuin teinitytön seurustelu varatun perheenisän kanssa. Ja kaikki ne kommentit et "kyl se pian suhun kyllästyy ja palaa vaimonsa luokse jne." - entä sitten? Jos joku on niin varma siitä, niin lakkais jankuttamasta asiasta ja antais Candyn tulla oikeen kunnolla petetyks.
  Mä luen tätä blogia koska se on yksinkertasesti loistavaa viihdettä, ei mua kiinnosta onko Candya ja Mikkoa oikeesti olemassa tai kuka huijaa ja ketä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aikuinen ihminen ja oon sitä mieltä, että netissä pelleily ei oo mitenkään verrattavissa perheen rikkomiseen ja valehteluun. Että tungeppa moraalikäsityksesi rööriisi.

   Poista
  2. Hävettää joiodenkin ihmisten puolesta, jotka ovat nettikäyttäytymisen säännöt unohtaneet. Ei se, että kirjoittaa omasta olohuoneesta, ruudun takaa, oikeuta toisen ihmisen haukkumiseen tai muutenkaan epäsopivaan käytökseen. Ihan näin sinua aikuista ihmistä muistuttelen.

   - terveisin parikymppinen

   Poista
  3. Ei minustakaan ole nettipelleily millään lailla sama asia, kuin perheen rikkominen. En usko, että pilaan kenenkään elämää kommenteillani, Kändi sen sijaan pilaa monen ihmisen elämän välittämättä mistään muusta kuin itsestään, ja oikeuttaa sen toteamalla, että "elämme vain kerran" ja "kaikki tavoittelevat omaa etuaan".

   Poista
 27. Mutta eikö Mikkoa voida syyttää alkoholin välittämisestä alaikäiselle?? En nyt muista ite tarkalleen, et onko Candy sanonut, et Mikkoa on hänelle sitä alkoa ostanut vai vain tarjonnut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hanki elämä ihan tosi :D voi jestas

   Poista
  2. Mikko onkin varmasti ainoa aikuinen joka näin tekee...

   Poista
  3. "Mikko onkin varmasti ainoa aikuinen joka näin tekee..."

   Joka ei siltikään oikeuta ostamaan/tarjoamaan alaikäiselle alkoholia, koska se on laitonta. Vai voiko susta tappaa jonkun perusteella, ettei oo ainoa ihminen kun on niin tehnyt?

   Poista
 28. Joo mitä hittoo, kuka ottaa yhteyttä poliiseihin :o ? en ymmärrä, ja muaki alkaa ärsyttää nää jotkut kommentoijat täällä :) Mutta hyvältä kuullostaa, ja pizza oli varmasti hyvää;)

  VastaaPoista
 29. Candy,
  Tämä on nyt kolmas kerta kun laitan sinulle kommenttia.kumpaakaan aikaisempaan kommenttiin et ole vielä vastannut jotka olen laittanut asiallisesti sinulle.kysynpä siis tällä kertaa sinulta hyvin lyhyesti samaa mitä edelliskerroilla:miksi teidän vieläkin pitää salata mikon kanssa vaimolta tämä rakkaussuhde,kun kerran olette aidosti rakastuneita ja avioliitto ei kerran toimi mikon ja mikon vaimon välillä? Miksi jo vuoden yhdessäolon jälkeen on _hyvä pitää suhdetta salassa?

  Ja entä lapset.onko tämä tosiaa oikein lapsia kohtaan että isän kanssa ei saa viettää nii paljon aikaa kun voisi esim.jos suhteenne olisi jjulkinen ja mikolla ja vaimolla olisi yhteishuoltajuus? Vastaisitko minulle näihin kysymyksiin koska en tosiaan ymmärrä miten tämä salailu on kenellekkään osapuolelle hyväksi? Selitä minulle,miksi tämä on hyväksi,riistää vaimolta ja lapselta totuus ja vapaus etenkin vaimolta.ja sinultakin on riistetty oikeus julkiseen parisuhteeseen.etkö sinäkin ole muka jo valehteluun kyllästynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisu noihinkin kysymyksiin on tullu jo monta kertaa vastaus... Pidät itseäsi niin erityisenä, että sulle täytyy vastata vielä erikseen?

   Poista
  2. Kannattanee lukea vastaukset aiemmista postauksista. Aika monesti näitä juttujakin on vatvottu. ;)

   Poista
  3. Joo oon ihan samaa mieltä että mikä siinä on ettei vielä Mikon kannata erota vaimostaan?! Mikä juttu siinä on? Olisi aika paljon helompi ymmärtää jos kertoisit edes jotain muuta kuin vain että ''Mikon ei ole vielä järkeä erota''...

   Poista
  4. No mun mielestä ei oo tullu KERTAAKAA kunnon vastausta siihen, että miksi ihmeessä pitää edelleen salailla ja leikkiä vaimon ja lasten kustannuksella. mun mielestä "meiän mielestä aika erota ei ole oikea" on maailman naurettavin syy, ei candy ja mikko sentää Jumalia ole. että anonyymi, kerro vaa mulle rohkeesti että MISSÄ postauksessa tämä OIKEA syy on kerrottu, että voin lukea sen? (:

   ja jos kerran candy erikseen vastaa muillekki ni oonko sitten jotenki vähempiarvoisempi saamaan vastauksen? vai olenko jotenkin huonompi koska uskallan kommentoida omalla naamallani enkä anona (;

   lisäksi, mielestäni kommenttini oli asiallinen ja voihan candy linkata minulle postauksen jossa tähän on sitten annettu kunnon vastaus.

   kiitos.

   Poista
  5. "kerro vaa mulle rohkeesti että MISSÄ postauksessa tämä OIKEA syy on kerrottu, että voin lukea sen? (:"

   - Kisu, ei missään, koska se ei kuulu sulle, tai kenellekään muullekaan. Kunnollista vastausta tuskin koskaan saatte asiaan saamaankaan. Ja jos joku sitä ihmettelee, niin vois kaksi kertaa miettiä, miksi mun todellakaan pitäis näitä asioita tuhansille ihmisille kertoa.

   Poista
  6. Nii juu, ku tää Salattu rakkaus on niin hemmetin salaista, ettei voi kertoa kun kaikki pusu ja pizzan syönnit, ettei kukaan arvaa kuka on kenen salainen salarakas.Jos halauat vielä erittäin salaiseksi, niin sulje salaa tää salainen blogi.

   Poista
  7. Joo, pitäis varmaan alkaa ottaa meistä kuvia ja läntätä ne tänne meidän nimien kera ja kertoa IHAN kaikki, että kaikki varmasti arvais.

   Jos ottaa noin koville, niin sulje sä tää blogi. Se onnistuu tuolta oikeesta yläkulmasta, sellasta raksia painamalla.

   Poista
  8. Sen teen :)elämä jatkuu..Ja miks et vois kertoa kaikille Mikkohan on nimenomaan SUN MIES ;D Näinhän sä täällä julistat, niin miksi pidät noi hottia miestä turhaan piilossa ;)

   Poista
  9. Ei oo ainakaan mulla tuolla oikeella yläkulmassa mitään ruksia. Tiedätkö Candy miks? XD

   Poista
 30. Poliisi sähköpostin kautta? Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hehheh, kyllä esim. nettipoliisi Marko "fobba" Forss voi ottaa yhteyttä ihan vaikka IRC-Galleriassa ja Facebookissakin :D Varsinkin kun tässäkään tuskin on niiiiiin vakavista asioista kyse.

   Poista
  2. Fobbahan se nimenomaan oli. :) Voisin helposti todistaakin sanomani todeksi ja ottaa kuvan siitä viestistä, millä poliisi mua ensin lähestyi, mutta se olisi kirjesalaisuuden rikkomista.

   Eli voisin sen todistaa, mutten viitsi. Uskokoon kukin mitä haluaa, ja kyllähän sitäkin sitten varmaan väitettäis väärennetyksi tms. :D

   Poista
 31. Risteilyllä kaikki on niin saatanan kännissä ja/tai kiimassa että ketä vittua edes kiinnostaa?! Kuka vahtii jonkun toisen vehtaamista, ihan oikeesti, hullut ihmiset!
  Candy, hauskaa ristelyä sulle ja ota siitä kaikki irti!

  VastaaPoista
 32. hei, ihan huolestuneena ajattelen, ettet vain ole joutunut nettipedofiilin kynsiin. Niillä nettipedoilla on etelä-Suomessa rinki. ne kehuu pikkutyttöjen ulkonäköä ja sitten nämä kehuista innostuneena menee pedofiilin matkaan. Tästä oli lehdissä. Mieleeni tuli heti sinä. Poliisi pyytää ilmoittautumaan ja kertomaan. Tämmöinen suhde vaurioittaa sinua etkä pysty enää kunnolliseen seksielämään aikuisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos luit aiempia päivityksiä, on Candy kertonut nähneensä Mikon ensin ihan face to face ja näin tutustunut :)

   Poista
  2. Joo, ei ole nettipedofiilin (tavattiin ihan oikeassa elämässä kasvotusten, ei netissä) tai ylipäätään edes pedofiilin kynsiin joutumisesta kyse. Mikko on itseasiassa itse joutunut mun kynsiin >:)

   Poista
 33. Mistä tollaisia Mikkoja oikein löytää? Ai niin, sieltä jostain urheilukisoista :D Ja muuten, sun blogi tosiaan on aika suosittu, siitähän on keskusteltu jopa vauva.fi sivustolla ja jotkut epäilee tunnistavansa sinut.

  VastaaPoista
 34. Rakkaus on toisen hyvinvoinnin asettamista oman hyvinvoinnin edelle. Samalla tavalla vielä 20 aviovuoden jälkeenkin voivat mies ja nainen pitää huolta toisistaan, hemmotella, yllättää, antaa rakkautta.

  Ehkä kukaan ei ole rakastanut sinua, Candy, aiemmin. Siksi Mikon sinuun kohdistama huomio on varmasti huumaavaa!

  Mutta jos on niin varma rakkaudesta, niin miksi se pitää salata? Valossa se rakkauskin puhkeaa kukkaan, ei pimeässä.

  P.S. Toivottavasti sun ylioppilaskirjoitukset ei oo menny ihan persiilleen tän takia!

  VastaaPoista
 35. Olisi kiinnostavaa tietää minkä näköinen itse olet, niin voisitko tehdä samanlaisen "suuntaan antavan" postauksen, kun teit Mikon ulkonäöstä. Tiedän ettet halua tulla tunnistetuksi, niin laitat vaikka kuvia missä on erivärisiä hiuksia yms. niinkuin sanoin suuntaan anatva ja tiettyjä piirteitä.

  VastaaPoista
 36. Candyllä ja mikolla on joku suuri suunnitelma, minkä takia mikko ei voi vielä erota vaimostaan. Aika ei siis nyt ole oikea. Mikä tämä syy on, sitä voi vaan arvuuttella. Minä en ainakaan terveellä järjellä keksi mitään (no ehkä avioehto), mutta ilmeisesti syy on sellainen, että emme sitä voi millään keksiäkään. Liittyyköhän se joteinkin tähän mikon väitettyyn julkisuuteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri suunnitelma on se, ettei Mikko ikinä eroa, ja tekevät vaimon kanssa kolmannen lapsen.Heillähän on kaksi kun noissa alkuajan teksteissä kändi kirjoittaa, että molemmat lapset pieniä.

   Poista
 37. Siis mitä ihmettä? Miten jotkut ihmiset on niin kovin tyhmiä? Poliisille ilmoitus blogista.. Ei voi kun ihmetellä, että minkä ihmeen takia?! Miten ihmiset voi puuttua jonkun tuntemattoman elämään pelkkien kirjoitusten takia? Ei vaan voi käsittää.

  Olen seurannut blogiasi alusta asti ja kirjoitat aiheesta hyvin. Vaikka en kaikkea hyväksyisikään, on mielestäni sinun asiasi miten asiat hoidat. Ei olisi todellakaan minun tehtäväni puuttua asiaan.
  Toivottavasti jatkat blogin kirjoittamista vastakin, etkä unohda meitä uskollisia lukioita! :)
  Hyviä vointeja ja toivottavasti häiriköt joskus jättäisivät sinut rauhaan!

  VastaaPoista
 38. Mä en ymmärrä sitä, että heität asiallisille kommentoijille jotka sua yrittää neuvoa kamalat vastaväitteet, että ''eieiei näin ei tule koskaan käymään koska mikko on erilainen ja täysin eri tapaus kuin nämä teidän tuhatkuussataaviiskytyhdeksän muuta esimerkkiä!1''. Ymmärrän kyllä jos tuollainen neuvominen ärsyttää, mutta jotkut ihan hyvää hyvyyttään yrittävät sinua auttaa/varotella asioista. Et sinä voi oikeasti koskaan tietää mitä Mikon, sen vaimon tai lasten päässä liikkuu vaikka kovasti väität kuinka Mikko sua rakastaa, sen vaimo ei tiedä mistään mitään ja lapset eivät varmasti muista sinua myöhemmin ollenkaan. Ainoat 'todisteet' asioista tulevat Mikon suusta, joka voi keksiä mitä ikinä haluaa. Mistä sinä koskaan oikeasti voit tietää mitä heidän kotonaan tapahtuu? Mieti tilannetta, jos Mikko oikeasti valehteleekin sinulle, edes joistakin asioista niinkuin sinä teet hänelle (esim. blogin pitäminen ja sen salaaminen). Olette varmasti molemmat mestareita valehtelemaan. Jos tämä suhde joskus tulee julki, ongelmat varmasti ovat suuria niin teidän, kuin läheistenkin osalta. Olet valehdellut vanhemmillesi sun muille sukulaisille sekä kavereille päin naamaa. Varmasti ihanaa muisteltavaa koko loppuelämäksi ♥ Puhdas omatunto ja sillee.

  VastaaPoista
 39. Herra isä oikeesti !! kuka täysjärkinen ihminen ilmoittaa tästä poliisille ?? ei taida tällä/näillä ihmisillä kovin paljon järkeä päässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jumala, mäkin mietin tätä :D. KUN KUKAAN EI VOI TIETÄÄ ONKO KÄNDI SEKSTAILLU MIKON KANSSA ALLE 16-VUOTIAANA. Ei sitä tiedä kukaan muu kun mikko tai Candy, eikä se muille edes kuulu :D. Ja luuletteko oikeesti, että candy olis mikon kanssa jos mikko olis tehny jotain pahaa hänelle?? Mitä hittoa ootte huolissanne, oikeesti :--D.

   Tää salasuhdeko teitä painaa jotka täällä vinkuu koko ajan? Joo, se on väärin, ei, en hyväksy itsekään. Mutta salee Candy ja Mikko ovat ainoita joilla sellainen on, ja mikko ainut mies joka petätä vaimoaan. Herätkää jo pahvit, oikeesti.. Pettäminen on paljon yleisempää kuin luullaan. Ja minkäs teette jos kaksi ihmistä toista rakastaa, paha sitä niiltä on mennä kieltämään. Mitä väliä missä candy asuu ja kuka se on?? Mulla on useampikin kaveri, jotka ovat heilastelleet jopa 20v vanhempia miehiä, siis ihan muussa kun pelkässä panotarkoituksessa. He eivät olleet alaikäisiä, vaan 20+, mutta eipä tolla iällä tässä tapauksessa ole väliä kun candy on yli 16.

   Poista
  2. Eli kun pettäminen on jo yleistymässä, toisin sanoen muotia, niin kenellä on eri morralinen käsitys, niin heillä ei ole kommentointi oikeutta, tääkö oli sun pointti???Ja luuletko nyhverö, että joku aikuinen mies vain popsii shipsejä tämän 15vuotiaan kanssa sillä aikaa, kun odotellaan Candin täyttävän 16vuotta.Hei haloo, tottakai se haluaa panna, aikuinen mies.Ei se mihinkään kädestä pitoon tyydy.

   Poista
  3. Kyllä mun aikuinen mies odotti, että täytän 16-vuotta. Problem?

   Poista
  4. Eikun kyllähän kaikilla aikuisilla miehillä on _vain_ seksi mielessä.

   Ainakin siinä tapauksessa, jos ihastuksen kohde on alle 16. Täysi-ikäisen ihmisen kanssa miehellä ei pelkkä seksi olekaan enää mielessä, sellastahan se voi oikeastikin rakastaa, eikä ajatella sitä vain panopuuna.

   Missä maailmassa ihmiset oikein elää? Perustuuko teidän suhteet ja yhdessäolo VAIN seksiin? Mitään muutako ei tapailevat/seurustelevat ihmiset tee, kun harrasta seksiä? Mikään muu yhdessäolo tai ajanvietto ei kiinnosta, kun seksin harrastaminen?
   Pelkkää seksiäkö ihmiset toisistaan nykyään haluavat ja näkevät toisessa vaan mahdollisuuden seksiin?

   Siis mitä, oikeesti? Onneks mulla ei sellasta miestä ole, sitä kiinnostaa muukin kun seksi.

   Poista
  5. Eihän sulla olekaan miestä, ellet siis puhu jostain muusta kuin Mikosta.Hups, vai unohtuiko Miksun naimisissa olo again :)

   Poista
 40. Moi Candy, en keksiny mitää sanottavaa erikoista muutaku että sun blogia luen tosi ahkerasti! :D Hyvää vointia sulle ja Mikolle!

  - Lulu

  VastaaPoista
 41. Rakkaat kanssavaeltajat, ei ihan taida riittää epäily parin lonkeron ostamisesta siihen että saadaan murtaa yksityisyydensuoja ja hakea operaattorilta Candyn henkilötietoja.

  Muuten kyllä viimeaikaset päivitykset on ollu aika jäätävää teiniperseilyä. Sitä en silti ymmärrä kuinka täällä jotkut tuntuu esiintyvän ikään kuin ei ikinä olis olleet nuoria. Se ois hyvä hankkia elämä.

  Ja Gucci-Vogue -vouhottajille: Muotikaman käyttäminen on todella junttia. Samalla hinnalla kun saa sen ruman ja epäkäytännöllisen merkkitavaran, voi samanlaisen käydä teetättämässä haluamiinsa mittoihin. Itsekin olen Bossin pukuihin sonnustautuneet kokkarinuoret peitonnut eräässä tilaisuudessa mittoihin tehdyllä kesäpuvullani. Katseet keräävä nainen teettää tai tekee itte omat omat vaatteensa.

  VastaaPoista
 42. Vähänkö söpöä :))

  Elä välitä asiattomista kommenteista. Oikeesti, jos joku edes viitsisi kirjoittaa negatiivisen kommentin mutta sillain asiallisesti.

  Itselläni ei oo vielä mitään huonoa sanottavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kirjoittanut mielestäni negatiivisen kommentin asiallisesti. Oikeesti, joku siis viitsii.

   Poista
 43. Moni on ihmetellyt, miksi ihmiset ovat ilmoittaneet poliisille. Ymmärrän tälläisiä ihmisiä, sillä yhteiskuntamoraalin mukaan Mikon käyttäytyminen on sairasta alaikäisiin sekaantumista (vaikka candi onkin jo yli 16 v. suhde on kuitenkin alkanut, kun Candi on ollut sukupuoliturvalain, tai mikä lie, mukaan alaikäinen.) ja koko suhde täysin moraalitonta. CANDY, en moittinut sinua, kerroin vain yleisen mielipiteen suomen maassa tälläisistä asioista.

  Niin siis asiaan. Varmaan yli puolet lukijoista on aikuisia ja vanhempia, onko mikään ihme,jos he ovat huolissaan. Vanhempien on pakko ilmeisesti huolehtia muidenkin lapsista, tai ainakin oma kokemus sen kertoo... Kuitenkin, poliiseille ilmoittaminen menee ehkä jo hieman yli.

  Moni on myös kyselllyt, miksi poliisit vaivautuvat.
  Ihan tiedoksi, että nettipoliisin tehtäviin kuuluu tarkistaa tälläiset asiat. Kyseessä on mahdollisesti ollut alaikäiseen sekaantumisen epäily tai vastaava ja se pakko tarkastaa, sillä se on vakava rikos.
  Esim tapaus, joka oli jo pari vuotta sitten : joku typerä pikkuteini-ihminen oli mennyt vitsillä uhoamaan irc-galleriassa jotain kouluampumisesta. Poliisi tarkasti asian ja se paljastui vain hölmöilyksi. Nuori sai kovat sakot ja varoituksen tai jotain.
  Tiedän, että kyseessä on nyt eri asia,mutta nettipoliisin työ on tarkistaa tälläiset asiat ja minusta se on vain hyvä asia.

  Candi, minusta te alatte olla Mikon kanssa jo aika varomattomia. Tiedän, ettet todellakaan jätä risteilyä väliin, mutta eikö olisi turvallisempaa pitää matalampaa profiilia, kun tästä keskustellaan jo nettilehdissä, kaikissa mammojen keskustelupalstoissa ja nyt nettipoliisien keskuudessa. ei kestä kauan ennen kuin tämä päätyy jonnekkin iltapäivä lehtiin. Tai kertoisit edes Mikolle, että pidät tälläisetä blogia.

  -Vega

  VastaaPoista
 44. Millon siis ootte menossa risteilulle? Vai tahotko pitää sen salassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin tahdon. En yhtään ihmettelis, et jos kertoisin risteilyn ajankohdan ja laivan, niin jotkut fanaattiset lukijat ilmeistyis sinne kyttäämään.

   Poista
  2. No älä nyt likka itestä liikoja luulee :D Kai nyt ihmisillä on sen verran omaa elämää, ettei tuhlaa aikaa ja rahaa, vain nähdäkseen jonkun teinin rusketusrasvoinee perheellisen miehen kera.Jotain rajaa nyt sentään.Et kuitenkaan ole mikään maailman tähti, tai tähti ylipäätänsä :)Mut täytyy sanoa, että tää on verrattavis vähän Seiska lehteen tää blogi, ei tarvi lukiessa mitään kovin vaativaa aivotyöskentelyä,ja voi nollata tälläsella puutaheinää lukemisella työasiat ;D

   Poista
  3. No en luulekaan. :) Sä et tiedäkään, kuinka paljon uteluita ja kyselyitä mulle satelee sekä tänne, että s.postiin. Ei, en ole siitä kovin innoissani tai ylpeä, mutta kyllä ihmisiä vaan kiinnostaa.

   Kai sekin jo jotain kertoo, että jotkut ovat vaivautuneet ilmoittamaan virkavallalle musta. Se jos jokin on turhaa ajantuhlaamista ja kertoo, ettei kaikilla ole välttämättä sitä omaa elämää.

   Tähdeksi en tietääkseni itseäni ole tituuleerannutkaan, vaan ihmiseksi, jonka tekemisistä ja sanomisista ollaan turhankin kiinnostuneita.

   Eli kyllä, en yhtään ihmettelis, jos kertoisin ajankohdan ja laivan mille ollaan menossa, että sinne joku todella utelias eksyisi kyttäämään. Eihän se laivalle meneminen edes ole kallista, eri asia jos kertoisin lähteväni Mikon kanssa päivänä X Pariisiin ja kuvittelisin jonkun lähtevän sinne meitä kytätäkseen.

   Poista
  4. Mun on pakko sanoa, koska mun käy oikesti niin sääliksi sinua, siis en millään tavalla morkkaa,vähettele sinua.Olen vain saman ikäisen tytön, kuin sinä, äiti ja todella toivon, että selviät tuosta kaikesta terveenä kaikenpuolin.Olet vielä niin nuori, ja uskon, ettet todella ymmärrä ja tiedä, ettei tämä leikki pääty sinun kannaltasi hyvin.En ala tässä sinulle saarnaa pitämään, olet sitä jo paljonkin saannnut.Ja tietäen tuon iän, omasta nuoruudesta ja nyt tyttäreni, niin ajattelutaito ei vaan ole vielä niin kypsä, että ymmärtäisi asian vakavuuden ihan oikeasti.Eikä myös 17 tyttö ole vielä niin empatia kykyinen, että pystyisi syvällisesti ajattelemaan toisen tunteita,tai asettumaan toisen ihmisen paikalle.Se on vielä niin itsekeskeinen, ja kaikki tietävä ikä.Sinulle toivon rysähdyksen jälkeeen pikaista elämänreunaan pääsyä.Mikolle toivon..jääköön sanomatta.

   Poista
  5. No nyt on kyllä tytöllä noussut hieman nesteet päähän :D :D Voisin veikata, että jos ihmiset näkisivät sinusta jotain muuta kun tämän blogin (tai siis jos et tätä blogia pitäisi), niin et varmaan olisi sen kummempi kun kukaan muukaan 17vuotiaana.

   Mutta tuo kyllä avasi aika paljon sitä, miksi pidät kommentteja kaikille avoimena. "Kai sekin jo jotain kertoo...". Jos et haluaisi tällä blogilla huomitota tai julkisuutta, ei tuollainen lause edes kävisi mielessäsi!

   Poista
 45. "Olisi kiinnostavaa tietää minkä näköinen itse olet, niin voisitko tehdä samanlaisen "suuntaan antavan" postauksen, kun teit Mikon ulkonäöstä. Tiedän ettet halua tulla tunnistetuksi, niin laitat vaikka kuvia missä on erivärisiä hiuksia yms. niinkuin sanoin suuntaan anatva ja tiettyjä piirteitä."
  Oon samaa mieltä, tää olisi todella mielenkiintoista!

  VastaaPoista
 46. Nyt tämä alkaa mennä jo ihan yli. Kuka täysjärkinen ihminen ilmoittaa blogista poliisille? Toivottavasti blogi jatkuu moneen kertaan jo luettu kokonaan läpi (:

  VastaaPoista
 47. Ei oikeasti?! Mitä sitten jos joku seurustelee vanhemman kanssa tai mitä väliä sillä on jos miehellä olisikin vaimo ja lapsia? Entä jos tämä Miko onkin jo kauan miettinyt eroa vaimostaan mutta on vaimonsa kanssaan vain lasten takia? me emme sitä tiedä joten ja muutenkaan meillä ei ole oikeutta tuomita Candyä, monet miljoonat ihmiset ovat varmasti joskus ollut samassa tilanteessa tai ihastunut sellaiseen ihmiseen joka on varattu tai muuta vastaavaa! Ja jos on suhteessa 34vuotiaasee mieheen niin ei se tarkoita että Miko käyttäisi Candyä hyväkseen! Minä uskon että he ovat niin rakastuneita kuin jokaiset ihmiset/rakastuneet voivat olla! Joten antakaa heidän nauttia yhteisistä ajoistaan ja onnellisuudesta toistensa kanssa sillä asia ei kuulu teille, poliisille eikä kellekkään muulle!

  Onnea teille Candy! Äläkä anna ihmisten puuttua sinun ja Mikon onneen tai mihinkään muuhun! (: Viettäkää ihania hetkiä ja rakastakaa toisianne loppuun asti päivä päivältä enemmän! teillä on sama oikeus olla yhdessä kuin kaikilla muillakin ihmisillä ja sama asia onnellisuuden kanssa! (: <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekeekö se mielestäsi jostain asiasta moraalisesti hyväksyttävämpää, että miljoonat ihmiset ovat varmasti joskus olleet samassa tilanteessa? Miljoonat ihmiset ovat joskus myös tappaneet, mutta ei se tee siitä yhtään oikeutetumpaa.

   Mitä jos joku seurustelee vanhemman kanssa? Ei mitään. Käyttääkö Mikko Candyä hyväkseen? Ei välttämättä. Voivatko Mikko ja Candy olla rakastuneita? Voivat. Saisivatko he nauttia yhteisestä ajastaan ja onnellisuudestaan? Kyllä, mutta mitä väliä vaikka miehellä on vaimo ja lapsia? Sillä on kaikki maailman merkitys. Onko Mikolla ja Candylla oikeus olla yhdessä? Kyllä, kunhan ero edellisestä suhteesta olisi selvä, sillä myös vaimolla on sama oikeus onnellisuuteen.

   Poista
  2. Näin on näreet.

   Poista
  3. Huoh, tappaminen ja seurustelusuhde ovatkin kaksi TÄYSIN samaa asiaa...

   Poista
  4. Tappaminen ja seurustelusuhde kyllä, mutta moraali ei.

   Poista
  5. Edellinen kommentti käänteisesti ajateltuna siis, oma pää käänsi anon 11:30 kommentin väärin päin.

   Poista
  6. Siis ymmärsinkö mä nyt ihan oikein, että jonkun mielestä tappaminen ja pettäminen on moraalisesti ihan sama asia, samalla viivalla keskenään?

   Pettäminen on kyllä väärin, mutta ei sitä nyt sentään tappamiseen voi verrata.

   Pettämisestä yleensä päästään yli ja jatketaan elämää, tappamisen jälkeen.. No, se on mahdotonta, koska silloin oot kuollut.

   Poista
  7. Juurihan korjasin tuossa toisessa kommentissani kirjoittaneeni ne alunperin väärin päin. Tarkoitin sen siis näin: "tappaminen ja pettäminen eivät ole sama asia, mutta moraali kyllä." Molemmat ovat moraalin vastaisia tekoja.

   Ja tappamisen jälkeen et ole kuollut, ellet ole tappanut itseäsi.

   Poista
  8. Ovat, mutta ei niitä siltikään voi moraalisesti verrata keskenään. Tappaminen ja pettäminen on molemmat joo moralin vastaisia tekoja, mutta kumman haluaisit käyvän läheisellesi, jos olisi pakko valita?

   Se, että sitä petettäis, vai että se tapettais? Näetkö näissä kahdessa eroa? Ilmaisen mun kannan nyt tosi epäselvästi, mut eiköhän jokainen kuitenkin suunnilleen tajua mitä tarkoitan ja ajan takaa.

   Ja ei, tappamisen jälkeen en ole kuollut ellen itseäni ole tappanut, vaan se ihminen/eläin/olento on, jonka olen tappanut.
   Kenelläkään ei ole oikeutta viedä toisen elämää tappamalla.

   Pettäminenkään ei useimmiten ole oikeutettua, mutta ei se siltikään ole mitenkään kamaluudessa verrattavissa tappamiseen.

   Poista
  9. Pointtini alunperin oli se, ettei mistään asiasta tee hyväksyttävämpää se, että miljoonat ihmiset ovat olleet samassa tilanteessa, kuten alkuperäinen kommentoija kirjoitti. Se ei tee mielestäni pettämisestä eikä tappamisesta yhtään sen hyväksyttävämpää.

   En väittänyt missään kohden, että noita kahta asiaa voi moraalisesti verrata keskenään, vai mistä sellaista luit? Totesin vain molempien olevan moraalin vastaisia tekoja.

   Ja tiedoksesi, pettäminen ei ole koskaan oikeutettua.

   Poista
  10. Niinpä, sen takiahan sä toivoitkin Mikon vaimolle "vain puhdasta autokolaria", niin sitten sekin olis ollut vahinko.

   Poista
  11. Tappamiseen on vaikea verrata, sillä tappavat ihmiset ovat yleensä jollain lailla vinksahtaneita päästään. Pettäminen taas voi tappaa henkisesti..

   Poista
  12. Candy; "kenelläkään ei ole oikeutta viedä toiselta elämää"

   ^noh mutta ei taida sekään olla oikein että tte pitkitätte vaimon haaveita yhteisolosta mikon kanssa? te kyllä varmasti ansaitsette mikon kanssa toisenne olemalla tuollaisia säälittäviä, itsekeskeisiä pelkureita.

   Antakaa nyt jumalauta sen tään sun mikkosen vaimon jatkaa elämäänsä ilman moista teineihin sekaantuvaa luuseria!

   Poista
  13. Ensinnäkään en kirjoittanut tuossa missään kohassa tappamisesta? :D (: Ja pointti oli siinä että miljoonat ihmiset ovat voineet tehdä samoin, joten heti kun Candy alkoi kirjoittamaan blogiaan te hyökkäsitte hänin kimppuunsa syyttelemään vaikka ihan hyvin kadulla teitä vastaan tullut ihminen on voinut tehdä samoin, mutta te ette tiedä ettekä siksi hyökkää sen ihmisen kimppuun, mutta heti kun joku kertoo siitä niin te hyökkäätte ajattelematta sen enempää :D Joten kysyn vain mitä järkeä siinä oikein on? Te tuomitsette ihmisen vaikka ette edes tiedä koko kertomusta, enkä kyllä tuolla tarkoita että minä muka tietäisin kaiken tästä asiasta :D Asia ei meille kuulu eikä tule kuulumaankaan niin miksi joidenkin täytyy silti koko ajan tulla kommentoimaan jotain paskaa? (:

   Poista
 48. Miks et voi kertoa Mikon ja sen vaimon eroamis ajankohtaa? En tajua mitä se muka vois paljastaa, joku päivämäärä :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jos mikko tai sen vaimo lukis tätä niin kylhän se tulis niiden tietoon. mahdollisesti myös tuttujenki jolle asiasta on kerrottu.

   Poista
  2. No mitä sä sillä tiedolla oikeasti teet? :D Miks se noin kauheasti edes kiinnostaa?

   Poista
 49. Miks poliist on ottanu suhun yhteyttä? O_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska jotkut mun ihanat lukijat on ottanut poliiseihin yhteyttä, koska ovat olleet musta kuulemma huolissaan. :))) Oli siinä muutakin, mutta en viitsi rikkoa kirjesalaisuutta kertomalla, mitä muuta poliisi mulle kirjoitti.

   Poista
  2. Mitä hiton kirjesalaisuutta,saathan sinä omat sähköpostisi näyttää, ei muuta kuin linkitä tänne vain:)kyllähän poliisi tietää lähettäessään, että mitä lähettää.Höpsis sinun kanssa ipana.

   Poista
  3. Joillaki ei näytä selvästikään olevan elämää ku tommost viittii.. Etkai silti joutunu mihinkää hankaluuksii tms? Oon ilonen sun puolest :) -tytskä 93 xD

   Poista
 50. Hei Candy!
  Miksi et ota laivalle mukaan sitä alusasusettiä minkä sait Mikolta joululahjaksi? Varmaan tykkäis kun näkis hänen ostamansa sun päällä. Vaikka oisit sitä pitänytkin jo. Ja muista se hajuvesi jonka hän myös silloin antoi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja hei, miks ette ota vaimoakin mukaan.Sekin varmaan haluaisi vähä arkeensa juhlaa.Siellähän te sitten voisitte keskustella noi kuviot selväks ;)sanotte vaan mikä sille ja lapsille on teijän mielestä parasta ja thats it.Ja mikä parasta, kukaanhan ei voi paeta paikalta kesken keskustelun ;D

   Poista
 51. Noo mulla on jo toiset suunnitelmat tuolle reissulle ja on se sen mun päällä nähnyt jo parikin kertaa ;P

  Ja hajuvesikin on ollut käytössä jo pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ottakaa Mikon vaimo meseen sinne,ni se vois sitte vaikka pitää tätä vanhempaa pitsihörhelöä,jota sä et täl kertaa pue.Vippaa se parfyymi myös hänelle,jos sä kerran ostat uuden sieltä.Ei kato yhtään tiiä miten Mikkoska villiintyis kimppakivasta.Vink vink.

   Poista
 52. Ihan mielekiinnosta, siis oletteko tavanneet häissä vai jossain urheilukisoissa? Kummatkin versiot olen täällä nähnyt. Jotenkin luulisi että se tapaaminen voisi tapahtua vain kerran... o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ekan kerran yhdessä tapahtumassa, mutta kunnolla sitten näissä juhlissa.. :)

   Poista
  2. Kun näit Mikon toisen kerran niissä juhlissa, niin rakastuitko silloin heti? Olitko kiinnittänyt Mikkoon silloin ekalla kerralla huomiota, osasitko odottaa et hän oli näissä juhlissa? Ehkä hän osasi ainakin odottaa sua. :-)

   Poista
  3. No joo, kyllä minä ainaskin laskin kans tavallaan eri tapaamiseksi sen "kunnon tapaamisen", kun lopulta muutaman kerran toisiamme ohimennen tavattuamme mieheni kanssa ihan varta vasten tavattiin. Hih. Kyllä tää sun blogi, Candy, sitten jaksaa kommentteineen kaikkineen ihmetyttää suosiollaan. <3

   En tuossa oikein ymmärtänyt, kun seurasin näitä kommentteja.. Sieltä pomppasi silmille sellainen joku Irmeli Grunau. Kävin, uteliaisuuttani lukemassa hänen blogiaan, ja en tiedä oliks se jokin mielikuvitusleikki vai mikä, mutta hän oli kirjoittanut jotain outoa, kait siis tosiaankin leikkien olevansa sinä.. Öh. Olit tainnut tehdä siis suuremmankin vaikutuksen.

   Candy, älä huoli, on niitä isompiakin ikäeroja pariskuntien osapuolten välillä, kuin sun ja Mikon välinen, ja sitten vielä, että kaiken kaikkiaan on vaikea mennä eron jälkeen rikkinäiseen perheeseen - sen dynamiikkaaan sisälle. Vaikkei olisi "syyllinen" mitenkään itse eroon -
   Kyllä minä ainakin sain kuulla kunniani.. tai lähinnä sen puutteen, kun miehen exä päättikin alkaa katua eroaan ja soitteli kännissä jatkuvasti, myös lapsille, ja yritti aiheuttaa mahdollisimman paljon kauhua ja terrori- iskuja. Lapsethan niistä eniten kärsi. Äitinsä soitteli heille kännissä ja pyysi/käski ajamaan "sen pimatsun" ulos HÄNEN kotoaan, vaikka mies ja lapset asuivat jo uudessa kodissa.
   Exältä unohtui, kuinka hän oli ympäriinsä kuuluttanut että mies hakkaa häntä ja lähentelee heidän lapsiaan (kuinka skitsofreeniseksi sitä voikaan ihminen muuttua, ellei nyt todella sairastu, mutta kärsiessään ainakin alkoholismista, jonka takia itse ei kyennyt lapsiaan luokseen ottamaan).
   Yhtä äkkiä mies olikin täyttä kultaa.
   Hassua, että jotkut tuon naisen ystävät menivät samaan tahtiin aaltoillen, kuin tuo exä. Eli siis mielipiteet vaihtuivat samaa tahtia. Ekaks ukko oli siis aivan kauhea, ja sitten kun sitä ei enää saanutkaan takaisin, niin minut leimattiin perheen rikkojaksi, vaikken ollut mailla halmeilla, kun ero tuli vireille, vaan vasta työpaikan vaihdoksen jälkeen tapasin mieheni, silloin tulevan aviomieheni.

   Tulipas litanja kirjoitettua, jaksoitko Candy lukee?

   Poista
 53. Luin näitä sinun fiiliksiä suht läpi kaikki sun tekstit.Mun silmiin pisti oikeastaan eniten se, miten ailahtelevainen olet.Ajatuksissa tuolla teksteissäsi, ja sitten täällä kommentoinnessa.Täällä kun kysytään, miten voit luottaa Mikkoon, mistä voit tietää, ettei hän petä, tai valehtele sinulle.Vastaat aina tähän tyyliin, mä vaan tiedän!Otin muutamia poimintoja kirjoituksistasi, osaatko itse selittää näitä;"Blogi Valehtelija valehtelija->Yleisimmät ja päivittäiset valheeni liittyvät mun tekemisiin ja menemisiin...jne.Toteat itse olevasi siinä samassa tekstissä valehtelija ja paskanjauhaja.Haluatko ihan oikeasti elää maailmassasi, joka perustuu kaikella tavalla valheisiin?Seuraavassa blogissa Someday we gonna..->elämä on kuitenkin aika arvaamatonta,ei voi koskaan tietää 100%mitä tapahtuu.Mutta täällä vastaat todella useasti tietäväsi, ja koska Mikko on sanonut niin,tai että teillä on hyvä ja vahva suhde.Sitten blogi Mulle riitti->Te lukijat elätte pinkissä mielikuvitus maailmassanne,kuvittelette,että teidän parisuhteidenne tulee kestää ikuisesti.Ja toteat Herätkää, ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella.Miksi Mikko olisi suomen ainut mies, joka vie teidän lovestoryn loppuun asti?Huomaatko itse,miten huojuvaa ajatuksesi on.Kumoat yhdellä lauseella juuri aina edellisen.Anyway, ei onneksi ole mun päänvaiva.Olisin vain ollut oikeasti halukas kuulemaan jonkun selityksen näihin.

  VastaaPoista
 54. Ihan tälleen "hieman" aiheesta kaukana, mut haluisin tietää, että mitä mieltä olet Michael Jacksonista, musiikista ja ihmisenä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, kieltämättä hieman aiheesta poiketen, mut ei se mitään. :D

   Mä kyl tykkään Michaelin musiikista, vaikken sitä sillein ole koskaan kauheasti kuunnellut. Mut oon sitä mieltä, et se on yks popin kiistattomimmista kuninkaista!

   Ihmisenä en koskaan oo paljoa Michaeliin ja sen elämään perehtynyt, pedofiilisyyttelyt sun muut tietenkin tiedän, enkä osaa sanoa uskoako niihin vai ei.

   Eli en ole siitä oikein mitään kummallista mieltä. Jacksonilla on tosi monta hyvää biisiä, pakko linkittää tää yks, jota oon joskus kuunnellut aika paljon.

   Se tosin on remix, enkä yleensä tykkää mistään remixeistä, mut tästä tykkään. :)

   http://www.youtube.com/watch?v=XGmhamK8n_Q

   Poista
 55. Jaa okei, sittenhän se kuulostaa ihan loogiselta.

  VastaaPoista
 56. Mä oon yrittäny saada itteni pitämään Candya pahana ja moraalittomana, mutta en vaan pysty. En tajua, mitä te täällä Candya sätitte, ainoa joka mielestäni väärin tekee on Mikko. Pettäminen on AINA pettäjän vika, tuskin Candy Mikkoa pakotti pettämään vaimoaan?

  VastaaPoista
 57. No huh huh. Itse olen 32-vuotias mies, ja mua ei kyllä kiinnostaisi hittoakaan peuhata 17-vuotiaan kanssa salaa vaimoltani. Mieluummin vietän aikaa hänen kanssaan, ja hän on monta kertaa fiksumpi, upeampi ja kauniimpi kuin kukaan "teinilutka".
  Itseeni on petetty nuorempana edellisessä suhteessani, enkä voisi ikinä tehdä samaa kenellekään ihmiselle. Toivottavasti nukutte yönne hyvin..

  VastaaPoista
 58. Että poliisille sitten.. Voi elämä!!
  Rupeaa touhu menemään jo vittu liian sairaaks.

  VastaaPoista
 59. "Pettäminenkään ei useimmiten ole oikeutettua, mutta ei se siltikään ole mitenkään kamaluudessa verrattavissa tappamiseen."

  Noita asioita on vaikea jos mahdoton verrata mutta jos on tullut useita kertoja tai edes kerran kunnolla petetyksi koko elämä romahtaa käsiin ja tunteet kuolee, joiltain ehkä kokonaan kun mikään ei tunnu enää miltään. Toinen joka esittää rakastavaa antaakin itsensä ja vartalonsa ihan yllättäen jollekin ihan toiselle, ei sitä pysty ymmärtämään. Vaikka teidän tapaus vaikuttaakin olevan erilainen jos miehen vaimo on kerta ihan kamala, ellei kaikki sitten ole vain keksittyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tottakai pettäminenkin on hirveä asia ja voi jättää jälkensä petettyyn, mutta silloin ihmisellä on sentään mahdollisuus jatkaa elämää, tappamisen jälkeen se oli sit siinä.

   Poista
 60. "mahdollisesti ollut alaikäiseen sekaantumisen epäily tai vastaava ja se pakko tarkastaa, sillä se on vakava rikos. "

  Löytyy tätä blogia paheempaakin!

  Tiedän ulkomaalaisen 25v miehen joka asuu 16v tytön kanssa asunut jo pari vuotta, silti kaikki saa jatkua ennallaan koska asunto ei ole kummankaan nimissä, pitäisi varmaan kirjoittaa tästä kohublogia! mutta en taida viitsiä

  VastaaPoista
 61. Hei Candy! Eikö ole vähän riskialtista käyttää hajuvettä Mikon seurassa, aika helposti tarttuu tuoksu Mikon vaatteisiin ja vaimo haistaa Mikosta toisen naisen hajuveden? Hajuveden kyllä haistaa toisesta, vaikkei ihan ihossa kiinni oliskaan.. Ja etenkin siinä vaiheessa kun vaimo pesee Mikon vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän mä sitä hajuvettä nyt niin paljoa suihkuttele, että kaikki mun ympärillä olevat alkaisivat haisemaan mun hajuvedeltä.

   Enkä mä usko että mun iholta tarttuu ne tuoksut Mikon iholle.. ;D

   PS: Se pesee omat vaatteensa ihan itse.

   Poista
 62. Pakko huomauttaa, että itselleen kirjoitetun/lähetetyn viestin tai kirjeen saa tietysti jakaa kenen kanssa haluaa, ei se mitään kirjesalaisuutta riko. Olkoon viestin lähettänyt vaikka poliisi.

  Vain toisille lähetettyjä viestejä ei saa mennä urkkimaan tai jakamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mä olen sitten ymmärtänyt tämän kirjesalaisuus-asian ilmeisesti vähän väärin. :D Mä oon kuvitellut, että se koskee myös itselleen toisten lähettämiä viestejä.

   Poista
 63. Päästääkö sun vanhemmat sut noin vaan lähtemään laivalle?
  Alaikäisenä tarvitset sinne kuitenkin huoltajan/yli 30-vuotiaan valvojan. Muistaakseni jos valvoja on joku muu kun oma huoltaja niin pitää olla huoltajan allekirjoittama todistus että joku muu saa toimia matkan ajan alaikäisen valvojana.... Ainakin meillä oli joskus näin kun oltiin luokkaretkellä laivalla ja kun täytin 20 v. niin silloinkin vielä 30 v. kaverini toimi "valvojanani" koska kyseiselle laivalle oli 21 v. ikäraja.

  Tosin helppohan tuo on toteuttaa jos Mikko on 30 v. ja väärennätte parit nimet paperiin, mutta silti.. jos ajattelit sanoa vanhemmillesi että menet esim. kaverisi ja hänen vanhempiensa kanssa niin eivätkö vanhempasi halua soittaa tämän "kaverin" vanhemmille kysyäkseen reissusta jne...?

  Jotenkin tuntuu oudolta että vanhempasi päästäisivät alaikäisen tyttönsä noin vaan rilluttelemaan laivalle ilman että kysyisivät tarkemmin reissusta ja sen sisällöstä ja siitä kuka täysi-ikäinen lähtee mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päästävät.

   Miks te huolehditte noin kauheasti? Asia on hoidossa. :D
   Enkä mä näe tässä mitään outoa, eri asia jos olisin ihan pentu, joku 13-15 v, mutta johan tässä kohta ollaan jo täysi-ikäisiä, joten musta on vaan hyvä, ettei mun vanhemmat oo liian tiukkiksina valvomassa ja rajoittamassa mun tekemisiä ja menemisiä.

   Poista
  2. Eli myönnät olleesi vielä pentu kun Mikko suhun ihastui?

   Poista
 64. Moi Candy!

  Kommentoin ensimmäistä kertaa blogiisi, olen tätä välillä lueskellut ja pääpiirteittäin tarina on tuttu. (Tämä kommentti ei ole negatiivinen missään tapauksessa, mutta tätä ei tarvitse julkaista eikä tähän tarvitse vastata, toivon vain että ehdit lukea tämän.)

  Ensimmäiseksi haluan kehaista sinua hyvästä blogista. Kirjoitat sujuvasti ja tekstisi ovat aina mielenkiintoisia. Saat kohtuuttoman paljon p****a niskaasi täällä, onneksi vaikutat ottavan ne juuri niin kuin pitääkin. :D

  Toiseksi haluaisin kommentoida hieman tuota tulevaa rooliasi Mikon lasten elämässä. Olen itse avioeroperheestä, jossa ero hoidettiin siististi ja kaikki asianosaiset ovat hyvissä väleissä edelleen yli kahden vuosikymmenen jälkeenkin. Kun ajattelen asiaa jälkeenpäin, olen hyvin kiitollinen vanhemmilleni jotka hoitivat asian kypsästi, eikä meidän lasten tarvinnut kärsiä. Molemmilla vanhemmillani oli ennen eroa alkanut salasuhde ja molemmat menivät uusien kumppaniensa kanssa naimisiin avioeronsa jälkeen. Joskus elämässä käy toisin kuin on suunniteltu, sellaista se on. Älä anna katkerien ihmisten vaikuttaa itseesi.

  Etenkin isäni vaimo on minusta toiminut esimerkillisen viisaasti ja epäitsekkäästi, vaikka olikin kovin nuori tuolloin. Arvostan häntä ihan mielettömästi siitä, että hänkin ymmärsi että lapsiperheessä toimitaan lasten ehdoilla toisinaan, eikä hän silti tyrkyttäytynyt äitipuoleksemme väkisin. Minusta tuntuu, että sinä olet oivaltanut saman, ja sinusta tulee vielä rakas perheenjäsen myös Mikon lapsille.

  Kaikkea hyvää teille, ihanat nuo laavutreffit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos tästä. :) Halusin julkaista tämän, että kaikki "lapset tulee niin vihaamaan sua, kaikissa tälläsissä jutuissa lapset tulee vihaamaan nuorta äitipuoltaan!!1"-huutelijat voi lukea tälläisen lapsen omista kokemuksista. :)

   Ihana kuulla, että teillä asiat saatiin hoidettua siististi ja kaikkien välit ovat ok, ja että otitte isänne uuden puolison niin hyvin vastaan. Se antaa mulle paljon uutta puhtia ja toivoa omaankin tilanteeseen.

   Kiitos siis kommentistas, todellakin jaksoin lukea sen. :)Kaikkea hyvää sulle elämääs!

   Poista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3