tiistai 31. tammikuuta 2012

Pockets full of stones

Oho, viime kirjottamisesta on ihan huomaamatta vierähtäny aikaa - en kirjautunu koko bloggeriin muutamiin päiviin. Hermolomaa vai ihan vaan ajanpuutetta, päättäkää itse :D Tässä on ollut nyt kaikenlaista tärkeämpää tekemistä kun kirjotella uteliaille ihmisille mun sekavasta elämästä, ja heittäytyä riepoteltavaks ja vainottavaks mun päätöksien takia. Niiden päätöksien, jotka tekee mut onnelliseks.

Mulle on tullu s.postiin huolestuneita kommentteja ja niihin vastaan vaan että mulla ja Mikolla on kaikki hyvin, ei hätää :)

Viikonloppuna olin kavereiden kanssa, jouduin keskelle naurettavaa draamaa ja vietin aikaa myös Mikon kanssa. Jännää, miten ihmisestä voi paljastua täysin uusia puolia pitkänkin tuntemisen jälkeen. Tuli kyllä ihan yllärinä ja shokkina....

Mulla ei oo nyt aikaa tän yksityiskohtaisemmin kirjoitella, enkä mä edes haluakaan. Vähän on sekavat ja painostavat fiilikset ja nyt mun pitäis kuitenkin jaksaa keskittyä ihan toisiin juttuihin.

Pakko kuunnella vielä tää biisi kerran tai pari, aivan mahtava <3

168 kommenttia:

 1. heeeeei! sun elämästä on oikeesti mielenkiintoista lukea koska kerrot jotenkin niin.. emmä osaa selittää, jotenkin niin mun omalla kielellä et mä ymmärrän heti mitä tarkotat! :))
  t.tiia

  VastaaPoista
 2. Etkö voisi vähän avata mitä puolia löytyi? Ei se sua paljasta kumminkaan :) Tsemppiä kuitenkin ja kaikkea hyvää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä jaksa puida tän enempää sitä asiaa just nyt.. :/
   Kiitos tsempeistä :)

   Poista
  2. no, ehkä sit myöhemmin :) mut sun ei ole pakko tietenkään! Kunhan sulla olis kaikki okei :)

   Poista
 3. Hei! Olen lukenut sun blogia jonkin aikaa. On varmaan aika rankkaa joutua tällä tavalla ihmisten hampaisiin. Et varmaan odottanut, että tämä blogi "leviää" niin paljon. Ihmisten pitäisi ennen kenenkään lyttäämistä ja haukkumista miettiä sitä, kuka on oikeasti kelvollinen heittämään sen ensimmäisen kiven. Voimia ja jaksamista sinulle! Olet rohkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistas.

   Ja ei, en todellakaan voinut kuvitellakaan kuinka iso haloo tästä mun blogista tulis nousemaan. En odottanut pelkkiä päähäntaputteluja, mutta en osannut kyllä odottaa että tämä näin paljon menis leviämään.

   Poista
 4. mua kiinostais tietää et tietääko mikko että pidät blogia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkei se vielä tiiäkkään, ni entäs sitten kun/jos se saa tietää? mietin vaan et jos itelle selviäis, et oma kumppani on levitelly nettiin juttua suhteesta (ja varsinkin tommosesta "salaisesta" suhteesta)ni en tykkäis kauheen hyvällä.
   Luuletko et se vielä senkin jälkeen haluais olla sun kanssa tai vois luottaa suhun? .

   Poista
 5. Mie oon vähän ihmetellyt että miksi et mikolle kerro tästä blogista ihan rehellisesti, välttäisit sillä sen ikävän tilanteen että hän löytää sen jotain muuta kautta ja mahdollisesti loukkaantuukin? Mukavaa vuoden alkua :) Luen jatkossakin kiintoisaa blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tottahan tuo tavallaan on. En vaan halua tai edes uskalla kertoa, haluan olla KAIKILLE anonyymi ja voida kirjoittaa rehellisesti kaiken mitä päässäni liikkuu ja purkaa kaikki tuntemukseni tänne sellaisina kun ne on.

   Jos Mikko tietäisi, joutuisin jollain tapaa enemmän miettimään kirjoituksiani, ettei hän loukkaantuisi "sanomisistani".

   Tää blogi on mun oma pikku salaisuus, josta en halua kenellekään läheiselleni kertoa ainakaan ihan lähitulevaisuudessa. Tää on mun "piilopaikka" ja päiväkirja.

   Hyvää vuodenalkua myös sinulle :)

   Poista
  2. Melkonen piilopaikka ja päiväkirja, julkisesti netissä ja vielä suosittu. En ymmärrä miten voit olla niin epärehellinen et retostelet julkisesti teidän "suhteella" netissä ja jätät vielä kertomatta Mikolle. Saattaa suuttua sulle melkoisesti tästä sit joskus.. Mut no, teidän suhde nyt perustuu muutenkin epärehellisyydelle kaikin tavoin!

   Poista
 6. Oletko ajatellut koskaan kertoa Mikolle, että kirjoitat blogia suhteestanne yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan ihan lähiaikoina. Joskus tyyliin vuosien päästä sitten ehkä, kun tää salasuhde on kokonaan ohi ja tilanne on rauhouttunut ja normaalisoitunut.

   Poista
  2. No sitten, entä jos mikko saiskin tietää tästä jotenkin? Löytäis tän ja yhdistäis heti itsensä tähän blogiin. Olisko semmonen edes mahdollista? Ja mitä tekisit?

   Poista
 7. Jos kävisikin niin, että Mikko laittaisi suhteenne jäihin tai ilmottaisi, ettei koskaan aijo erota vaimostaan, kertoisitko siitä täällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko kertoisin tai sitten vaan poistaisin koko blogin mitään selittelemättä.

   En tiedä, kyllä mä kuitenkin varmaan kertoisin.

   Poista
  2. Nyt tuli kyllä Candylta harvinaisen aikuismainen vastaus. Oletin, että hän jatkaisi samoilla linjoilla, kuin aina ennenkin, tyyliin "Niin ei tule käymään, koska Mikko rakastaa minua ja vaimo on rumavanhadiktaattoriämmä." :::::D

   Poista
 8. Tää sun blogis on aivan mahtava! Käyn tääl joka päivä kattoo et ootkohan tehny uuden postauksen :D Mahtavaa et näin rohkeita ihmisiä löytyy ja toivotaan että rakkaus lopulta voittaa!

  VastaaPoista
 9. Itselleni tuli ongelmia juuri siitä, että suhteesta tuli puolijulkinen = muutkin alkoivat kommentoida sitä. Aluksi kommentit ohitti sanomalla, että te ette ymmärrä, jne, mutta vähitellen ne vaan oli pakko ottaa huomioon, sillä niissä oli pointtia ja aihetta.

  Sitten alkoi riidat rakastajan kanssa, kun häneltä alkoi tiukkaamaan asioita, joita minulta tiukattiin (rakastaako todella, onko tämä vain leikki, mitä me aiomme tehdä, miten me aiomme tehdä, jne). Ei osannut enää elää omassa kuplassa, siinä yhdessä hetkessä.

  Säälihän se tavallaan oli, mutta toisaalta väistämätöntä ja terveellistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salsuhteen edellytyshan on nimenomaan etta pari pysyy omassa yksityisessa kuplassaan ja voi rauhassa kehitella illuusioitaan rakkautensa ainutlaatuisuudesta, ulkopuolisten ymmartamattomyydesta, tekojensa oikeutuksesta, jne. ilman etta ulkopuoliset saavat jarkikommenteillaan jaita hattuun.

   Ympariston ihmiset ja heidan mielipiteensa, yhteiskunnan yleiset pelisaannot ja sosiaaliset tavat vaikuttavat yllattavan paljon kayttaytymiseen ja valintoihimme. Jos niiden aani vaiennetaan ja kielletaan, kuten salasuhteessa elavat kaikin voimin yrittavat tehda, valinnat menevat aika rankasti pieleen. Tama blogi on siita erinomainen esimerkki.

   Poista
 10. Hah, onpas sielä draamaa. Onko sullakin muuten kenties koeviikko menossa kun ajanpuutteesta mutisit

  VastaaPoista
 11. no eikö sit kannata lopettaa koko blogi jos sen pitäminen ei enää kiinnosta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän osaa itse tehdä omaa blogiani koskevat päätökset.

   Poista
 12. Kannattaa kyllä sitten poistaa se postaus, jossa toivoit vaimon kuolemaa, jos meinaat missään vaiheessa näyttää tätä Mikolle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, en ole tuollaista lukenutkaan.. Ihanko tosissasi toivoisit Candy Mikon vaimon, hänen lastensa äidin, kuolevan? Kuvottavaa. Huomaa niin selvästi, että sinua ei voisi vähempää kiinnostaa esim. Mikon lapset loppupeleissä vaikka kuinka täällä hehkutat, miten sinusta tulee mukava äitipuoli..

   Poista
  2. Siis Candyhän toivoi vaimon JA lasten kuolemaa.

   Poista
  3. Herranjumala. En ala sen enempää miettimään mitä siellä Candyn päässä on mahtanut/mahtaa liikkua tän asian tiimoilta, mutta jos olisin Mikko ja kuulisin rakastajani (tms mikä hän nyt sitten ikinä onkaan) toivovan _lasteni_ kuolemaa, en miettisi sekuntiakaan, että otanko vai jätänkö.

   Poista
  4. Höpöhöpö, missä on taas ihmisten luetunymmärtämisen taito?

   Mä _en_oo_tosissani_ toivonut YHTÄÄN kenenkään kuolemaa. Älkää laittako sanoja mun suuhun, mitä en todellisuudessa oo "sanonut"=kirjoittanut=tarkoittanut.

   Poista
  5. Älä viitsi. Selvin sanoin kirjoitit että toivoisit heidän katoavan tai kuolevan. Älä peru sanojasi.

   Tuollainen kuoleman toivominen on kauheaa! Onneksi ette ole ottamassa lapsia teidän luoksenne asumaan täyspäiväisesti. Kamalat oltavat tulisivat olemaan. Kumpikaan teistä ei välitä lapsista tarpeeksi. Sinusta nyt ymmärtää, ettet pidä muiden lapsista, mutta Mikko.

   Poista
  6. "Mikon vaimo ja lapset vaan katoais. Pois, kauas pois. Ihanteellisin olisi tietenkin, että kokonaan ja lopullisesti. Vaikka autokolarissa...?"

   Poista
  7. Ei voi olla totta :D

   Mene lukemaan se mun koko kirjoitus kunnolla ajatuksen kanssa ja sano sitten.

   Poista
  8. "Tälläisinä päivinä vaan ajattelee ihan kauheita ja toivoo, että Mikon vaimo ja lapset vaan katoais. Pois, kauas pois. Ihanteellisin olisi tietenkin, että kokonaan ja lopullisesti. Vaikka autokolarissa...?
   Kaikki olisi niin helpompaa. Voisimme lopettaa salailun ja jatkuvan vainoharhailun.

   Mutta kuka sanoo että elämän tulisi olla helppoa? Kyllähän tälläinen tilanne tuo ainaista jännitystä elämään. Enkä todellakaan haluaisi, että Mikon lapsille kävisi mitään pahaa, he ovat Mikolle todella rakkaita."

   - Tuossa kokonaisuudessaan tuo koko juttu. Ei ollutkaan niin paha kuin mitä täällä retostellaan "TOIVON LASTEN KUOLEMAA!! VOI KUMPA VERI JA SUOLENPÄTKÄT LENTÄISIVÄT!!!"-versioilla.

   Mä _EN TOSISSANI_ toivonut kenellekään mitään pahaa. Se oli vaan harmitonta sanahälinää, ei todellista "voi kumpa näin kävisi"-hekumointia.

   Kuinka paljon tätä asiaa pitää vielä rautalangasta vääntää?

   Poista
  9. "ja toivoo, että Mikon vaimo ja lapset vaan katoais, pois, kauas pois. Ihanteellisin olisi tietenkin, että kokonaan ja lopullisesti. Vaikka autokolarissa?"

   Väitätkö ettet niin toivonutkaan silloin? Onhan se hyvä jälkikäteen sanoa, ettei sitä tarkoittanut :)

   Kuulehan, jos et jotakin tarkoita, älä kirjoita sitä. Tai sitten kirjoita heti perään, vitsi vitsi, en oikeasti toivonut kuolemaan -.-

   Tällaisina päivinä...

   Poista
  10. Joo, väitän. En toivo kenellekään tosissani kuolemaa, kun me kaikki loppujenlopuks kuitenkin joskus kuollaan.

   Mä en jaksa tästä asiasta enää jankata, jos tän jutun todellinen laita ei mene joillekin perille, niin sitten ei mene.
   Voitte ihan rauhassa pohtia, väännellä, käännellä ja kauhistella tuota juttua, mä kuitenkin voin hyvällä omallatunnolla jatkaa eteenpäin kun tiedän, miten oikeasti ajattelin tuosta jutusta.

   Poista
  11. Alkuperäinen pointtihan oli: Mitäköhän tapahtuisi jos Mikko löytäisi blogisi ja lukisi tuon postauksen, jossa olet vaimon ja lasten kuolemaa toivonut?

   Poista
  12. Vitsi tai ei mutta kenenkään kuolemalla ei vitsailla IKINÄ!

   Poista
 13. Ehkä sä olet itsekin huomannut kuinka itseään toistavaa paskaa tämä blogi on. Mä seurasin tätä ennen päivittäin, mutta sittemmin huomasin ettei tänne tulee enää mitään "uutta". Perusasiat sun ja Mikon suhteesta on käsitelty. Nyt tänne voi tulla vaan juttuja siitä mitä Mikon kanssa olette tehneet ja nekin on totuutta muunnellen kirjoitettuja, eli täyttä paskaa. Useimmilla tuppaa olemaan omakin elämä eikä silloin jaksa lukea "Mikko kävi tänään parturissa.. vai oliko se sittenkin manikyyrissä.. enpäs paljasta ;P ja oikeasti voi olla ettei se ollut tänään vaan se saattoi olla viikko sitten tai ehkä se meneekin huomenna ;)". Vaikka jutut olis tottakin, niin mua ei kiinnosta toisten luistelut tai ravintolaillat ellei niissä ole tapahtunut jotain hyvin poikkeuksellista ja mielenkiintoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää kuitenkin kiinnostavan kun kerran vaivauduit lukemaan ja kirjoittamaankin. Ihan uskomattomia tälläiset postaukset :D Itse ainakin pystyn suodattamaan netistä sellaiset asiat jotka eivät kiinnosta ja klikkaan itseni pikimiten toiselle sivulle. Candyn blogi on ollut mielenkiintoista luettavaa vaikka en olekkaan kaikessa yhtä mieltä hänen kanssaan. Siinä kuitenkin komppaan että eihän se kuulu kenellekkään muulle mitä joku OMAAN blogiinsa kirjoittaa! Te ette varmaan maksa tämän lukemisesta?

   Poista
  2. Mulla ei oo mitään lisättävää tän kommentin vastaamiseen, yläpuolella oleva anonyymi vastas aika tyhjentävästi mun puolesta tähän :D

   Poista
 14. Ei tää oo sulle mikään tunteiden päiväkirja. Kirjoittelet vaan lukijoistasi etkä kerro oikeesti mitään susta ja mikosta tai mistään muustakaan. Että älä viitsi mainostaa tätä omana tunteidensetvimispaikkanasi kun tämä ei sitä ole:) tai sit tää on mutta sun elämällä ei oo muuta sisältöä ku tää blogi ja sen lukijat ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ihan samanlainen vaikutelma tästä blogista. Tuntuu, kuin pääasia olisi "ampua alas" kaikki sellainen, mikä ei sovi bloginpitäjän omiin kuvitelmiin. No, suoraansanottuna, luulen, ettei tää koko juttu ole ihan tosi.

   Poista
  2. Ihanko totta? Siis oonko huomaamattani kirjottanu melkein 50 tekstiä pelkästään lukijoista?

   Miks sitten niin moni tätä lukee, jos jauhan vain ja ainoastaan lukijoista, enkä mitään musta ja Mikosta?

   Poista
  3. Koska me lukijat olemme kiinnostuneita itsestämme. Emme sinusta. On kiva lukea muiden kommentteja itsestä. Sinäkin olet kiinnostunut siitä, mitä me sanomme sinusta. So simple!

   Poista
 15. Sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taaksepäin jätetty on takana päin ja siellä pysyy.

   - Viisas suomalainen sananlasku ála Candy, 2012.

   Poista
  2. Sananlaskusi ei valitettavasti ole totta ja nayttaa selvasti kuinka lapsellinen ja kokematon olet.

   Poista
  3. Huh mitä tosikkoja tää maa päällänsä kantaa :D Tuo mun heittoni oli VITSI. Ymmärrätkö, ei siis tosissaan kirjoitettu?

   Poista
 16. Jos/kun kerrot Mikolle tästä blogista, miten luulet että hän suhtautuu?
  Entä miten itse suhtautuisit, jos Mikolla (tuskimpa, mutta jos) ois samankaltanen blogi, jossa se kertoo teidän suhteesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Mikko nyt saisi tietää mun blogista, se järkyttyisi ja varmaan loukkaantuisi ja hätääntyisi.

   Jos/(kun) vuosien päästä kertoisin tästä, se lukis varmasti mielenkiinnolla mun fiiliksistä ja ajatuksista. Se on muutenkin niistä niin kiinnostunut ja aina "lypsää" mua kertomaan mitä mun päässä liikkuu.

   Hmmm, miten suhtautuisin. No, ensinnäkin nauraisin perseeni irti jo pelkästään siitä, että se pitäis blogia :D Sitten lukisin tekstejä ja ihmettelisin.
   En oikeesti tiedä, en osaa kuvitella sitä kirjoittamaan blogia :D

   Poista
 17. aww tuo kuuluu munkin lempikappaleisiin :) Ja totta, että kukin löytää onnensa omalla tavallaan, eikä se oikeastaan kuulu kenellekään muulle. Oot rohkea, kun kirjoitat näin suosittua blogia näin henkilökohtaisesta asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan huippubiisi, en varmaan kyllästy siihen koskaan :D

   Ja näinhän se on. Kumpa kaikki vaan tajuaisivat tuon faktan edes jollain tasolla.

   Rohkeutta ja voimaa tässä kyllä tarvitaan enemmän kun joskus edes todellisuudessa olisi olemassakaan..

   Poista
 18. Kysyin tätä jo aiemmin, mutta et julkaissut mielestäni asiallista kommenttia.

  Missä vaiheessa Mikon vaimosta tuli hirviö?

  Eli näin kirjoitit aluksi:

  "Olen rakastunut 34-vuotiaaseen, maailman komeimpaan ja ihanimpaan mieheen. <3 Muutenhan se olis varmaan ihan normaalia, mutta tämä miespä sattuu olemaan naimisissa toisen naisen kanssa ja heillä on "onnellinen" perhe."

  "Tilannetta helpottaa varmaan se, etten ole kuitenkaan lopullisesti vienyt Mikkoa perheeltään. Hänen vaimonsa on onnellisesti tietämätön miehensä kaksoiselämästä. Lapset saavat leikkiä joka päivä isänsä kanssaan."

  "Joskus mietin, pitäisikö minun vaatia Mikkoa kertomaan vaimolleen minusta. Se ehkä johtaisi eroon ja saisi monen ihmisen elämän täysin sekaisin. Sitten tulen järkiini, ja tajuan, että kaikkien kannalta on parempi, että ainakin toistaiseksi jään Mikon "pikku salaisuudeksi", ja heidän onnellinen pieni perhe saa jatkaa eloaan normaalisti.
  Huonoina päivinä olen helvetin mustasukkainen Mikosta hänen _vaimolleen_, ja tekisi vain mieli pakottaa Mikkoa valitsemaan minun ja perheensä välillä. Pelkään vain, että hän valitsisi perheensä, jolloin minä jäisin yksin ja menettäisin hänet.
  Sitä en missään nimessä halua, joten toistaiseksi olen täysin tyytyväinen tähän tilanteeseen."

  Eli alussa (2 kuukautta sitten) kirjoituksissa annettiin ymmärtää, että suhteessa on kyse vain salarakkaana olosta ja pikku piristyksestä, nyt tekstit ovat muuttuneet siihen suuntaan, että Mikko on jättämässä "hirviö-vaimonsa/-avovaimonsa" ja suunnittelette yhteistä onnellista tulevaisuutta.

  Viittauksesi vaimon "väkivaltaisuuteen" vaikutti ainakin täysin keksityltä, pikemminkin puolustuspuheelta saada lukijoiden sympatiat puolelleen. Kuulostaa epäuskottavalta jo ensinnäkin siitä syystä, että tuskimpa "urheilullinen" Mikko olisi kykenemätön puolustautumaan itseään todennäköisesti pienikokoisemman vaimon iskuilta, ellei ole ihan täysi nörtti.

  Olenkin kiinnostunut lähinnä siitä, että johtuiko tämä teidän yhteisen tulevaisuuden suunnittelu ja tuleva "yhteenmuutto", eli käytännössä kirjoitusten luonteen muuttuminen parissa kuukaudessa toisenlaiseen suuntaan ainoastaan siitä, että kommentaattorien suunnattoman hyökkäystulvan aikaansaannoksena Candy tuntee tarvetta puolustella asemaansa etenkin niille, ketkä muistuttavat että "vaimo" on kuitenkin se ykkönen?

  Eipä taida kolmen henkilön suhteessa olla loppujen lopuksi ykkösiä tai kakkosia, ainoastaan häviäjiä, paitsi tietysti Mikko jonkinlaisena narsistina kuvittelee olevansa ovela kusettamalla kahta tai kenties useampaakin naista samaan aikaan.

  Tämäkin on surullinen tarina niin jokapäiväisten tarinoiden joukossa, ihmisten "periaatteena" kun on nykyään vain oman edun tavoittelu ja oman mielihyvän saavuttaminen, sekä suurin osa ihmisistä valehtelee vaikka vain huvikseenkin joka asiasta, kun oikeasti itsellä ei ole millään mitään väliä tai ei ole minkäänlaista oikean ja väärän käsitystä.

  Luen tätä blogia, mielestäni tämä on elävä todiste sille mikä on nykyihmisten ajattelumaailma, tämä tarina kuvastaa tyypillisesti nykyihmisten mentaliteettia.

  Eli maailmassa on kaikki hyvin, kunhan se vain pyörii oman navan ympärillä.

  (Candya pidän silti edelleen uhrina tarinassa, hän on kuitenkin vasta kokematon nuori jossain lapsuuden ja aikuisuuden välimaastossa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä kaikki asiallisesti kirjoitetut kommentit julkaissut, joissakin kirjoituksissa kommentteja on vain niin paljon, etteivät ne näy "automaattisesti" kommentteja selaillessa, vaan ne pitää erikseen avata, että loputkin näkyisivät.

   Mikon vaimo on aina ollut omalla tavallaan hirviö. Se on fakta joka ei muuksi muutu vaikka voissa paistais.

   "Olenkin kiinnostunut lähinnä siitä, että johtuiko tämä teidän yhteisen tulevaisuuden suunnittelu ja tuleva "yhteenmuutto", eli käytännössä kirjoitusten luonteen muuttuminen parissa kuukaudessa toisenlaiseen suuntaan ainoastaan siitä, että kommentaattorien suunnattoman hyökkäystulvan aikaansaannoksena Candy tuntee tarvetta puolustella asemaansa etenkin niille, ketkä muistuttavat että "vaimo" on kuitenkin se ykkönen?"

   - Ei, vaan me ihan oikeasti puhuttiin vakavimmin Mikon kanssa tuosta asiasta. Kun aloitin blogini, fiilikseni oli sitä mitä kirjoitin, - epävarmuutta, pelkoa, mustasukkaisuutta -, mutta nyt oon ihan eri mielellä asioiden suhteen, kun niihin ollaan Mikon kanssa pureuduttu ja saatu selviyttä paremmin.

   Ja mitä kommenttisi loppuosan väitteisiin tulee; ei pidä paikkaansa. Jos meidän tilanteessa asioita täysin noin ajateltaisiin ja vain omaa etua ajatellen toimittaisiin, meidän tilanne olis aivan täysin erilainen.

   Poista
 19. joko on trollilta tarinat loppu, kun ei tekstiä enää tule niin paljon kuin ennen :D GAME OVER!! jos et julkaise tätä niin taitaa tosiaa olla pelit pelattu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh... :D Eli se tekee musta trollin kun mulla ei oo ollut aikaa ja/tai kiinnostusta tulla kirjoittelemaan tänne kilometrin pituisia tekstejä?

   Ja mikä ihmeen peli?

   Poista
 20. Niin makaa kuin petaa.

  VastaaPoista
 21. Hei. Ajattelin kysyä sellasta että sitten jos te joskus nyt pääsette aloittamaan oikean parisuhteen, niin miten nuo kaikki mikon harratukset. Nythän se käy sua tapaamassa kun sen pitäis olla esim, salilla. Ajattele jos se tekee sulle sitä samaa mitä vaimolleen nyt sun kanssa. Siis eihän se välttämättä tee, mutta uskotko että et tule epäileväiseksi missään vaiheessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, no en usko tulevani. Ja me ollaan molemmat niin meneväisiä ja aktiivisia ihmisiä, että voidaan sitten jatkossa käydä yhdessä harrastamassa urheilua. Niin me ollaan tähänkin asti mahdollisuuksien mukaan tehty :)

   Poista
 22. Voi cancan ...

  Hyvä biisi kyllä, mutta muuten tää sun blogi on aika hmmm...

  Ymmärrän ton inlööv osaston, mutta asioiden selittelyn en. Siis Mikkohan on ihan yhtä kyvykäs pettämään suakin jatkossa kuten nyt vaimoaan ja aika suuri todennäköisyys on, että näin käykin. Totta kai suhde pysyy ihanana kun ei eletä arkea, mutta arki tulee jokaisen yhdessä asuvan elämään aina ja silloin se rakkaus joutuu koetukselle. Mikolla ei ole munaa lopettaa liittoaan vaimonsa kanssa vaan hakee itselleen virtaa sinusta. Ja oikeesti, itse elän aikuisena uusperheessä ja voin todellakin sanoa, että tilanne ei todellakaan ole helppo vaikka kuinka on rakkautta ja muuta.

  Ja silti itse + 30.v en todellakaan ymmärrä mitä yhteistä voi olla mikolla ja sinulla. Siis noin henkisellä puolella ja elämänkokemus rintamalla. Jos + 30.v mies löytää täyttymyksen 17.v tytön kanssa kertoo se aika paljon henkisestä epäkypsyydestä. Seksi voi ollakin ihanaa, mutta kun suhde on niin paljon muutakin. Pienet varastetut hetket salassa ei vielä tee teistä pariskuntaa..

  Ja mitä tulee alapään timmiyteen, olen itse lapsia saanut ja treenaan lantiopohjaa. Ja timmi on eli ei se 17.v sinusta tai kenestä muustakaan nuoresta tytöstä tee niin ihmeellisistä. ALapään kireyteen vaikuttaa muutkin asiat kuin ikä *wink*

  Keskustelin mieheni kanssa myös teidän ikäerosta ja hänestä se oli naurettava. Ja ei, mieheni ei haikaile nuorten misujen perään vaikka tietysti heti näin väitätkin. Hänen van totesi, että ei hänellä olisi mitään yhteistä noin nuoren kanssa, ja hänestä 17 on melkien vielä ns sakkolihaa. Ja sinun glorioimasi Mikko ei kyllä todellakaan laita lapsiaan etusijalle joten sen hyvä isä- tittelin voit kyllä skipata....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihmeen cancan? :D

   Mä tiedän ettet ymmärrä mun selittelyjä, kuten et meidän koko suhdettakaan. Se, ettei joku ymmärrä jotain asiaa, ei tee siitä pahaa tai epähyväksyttävää.

   On paljon asioita joita mäkään en ymmärrä, mutta ei mun tarvitsekaan. Niin kauan kun ihmiset ite tietää mihin on lähteneet mukaan, mitä tekevät ja miten voi käydä, niin ei mun tarvii ymmärtääkään. Pääasia, että itse asianomaiset ymmärtää ja tietää mitä tekevät, ja ovat onnellisia, vaikkei muut ymmärtäisikään.

   Ja siis miten voit ottaa sen mun alapää kommentin noin tosissas että tuut siitäKIN tänne kirjoittamaan, ihan oikeesti? :D Nojoo, tää on sarjassamme "en voi ymmärtää" -en siis ymmärrä tätä-, mutta ei mun tarvitsekaan kun itse näit asian tärkeäksi ja kirjoittamisen arvoiseksi, joten sen sulle suon mielelläni.

   Hmmmm, nojoo kyllä mä voin kaikkien bloginlukijoiden miesten kommentit kuvitella kun akka tästä vaahtoaa.. :)
   Sanonpa vaan, että tässä on ihan joku toinen naurettava, jos tosiaan uskoo ettei ihmisillä - ikäerosta huolimatta - voisi olla mitään yhteistä.
   Toisaalta, varmasti on ihmisiä jotka jostain syystä kuvittelevat itsensä niin ihmeelliseksi, että suostuvat puhumaan vaikka vain tietyn ikäisten ihmisten kanssa ja lokeroivat automaattisesti tietyn ikäiset kaikki samanlaisiksi.
   Ja että olisivat olevinaan niin ihmeellisiä ja arvokkaita tyyppejä, ettei 17-vuotiaan kanssa voisi olla MITÄÄN yhteistä.

   Vaikka toisaalta, miks aina pitäiskään olla mitään yhteistä? Ootko kuullut, että joskus vastakohdat houkuttavat toisiaan? ;)

   Poista
  2. "Se, ettei joku ymmärrä jotain asiaa, ei tee siitä pahaa tai epähyväksyttävää."

   Eli jos joku vaikkapa tappaa jonkun ja joku ei sitä ymmärrä niin se ei tee siitä pahaa tai epähyväksyttävää? Sun logiikalla menee näin.

   "Pääasia, että itse asianomaiset ymmärtää ja tietää mitä tekevät, ja ovat onnellisia, vaikkei muut ymmärtäisikään."

   Ja taas kiinnostaa vaan oma napa! Kunhan sulla on kaikki hyvin niin sama vaikka muilla olis sun tekojen takia paha olla. Pää pois sieltä perseestä Candy ja ajattele vähän!

   Poista
  3. Hitto, olis sittenkin pitäny kirjoittaa vielä selvennyksenä nää tappamisjutut, arvasin että joku ottaa (jopa tahallaan) mun kirjoitukset liian kirjaimellisesti ja ymmärtää ne (edelleenkin tahallaankin) aivan väärin. Melkein jo odotin tän kommentin tulemista :D Meikä on ennustaja!

   Nojoo, mutta vakavasti otettuna tarkoitin kylläkin ihmissuhteita ja niihin liittyviä "en ymmärrä miten toi voi olla ton kanssa yhdessä"-juttuja.
   Ikäeroja, erilaisia tilanteita ja kuvioita - niitä erilaisia ja yleisestä "normaalista" parisuhteesta poikkeavia suhteita, joita muut ei syystä tai toisesta ymmärrä tai hyväksy.

   En todellakaan tarkoittanut sitä, että ihminen voi tappaa toisen tai muuten tehdä jotain peruuttamattoman kamalaa sen turvin, että itse ymmärtää tekosensa ja tietää mitä tekee ja se tekee onnelliseksi yms. EI, en sitä tarkoittanut.

   Edelleenkin tarkoitin ihmissuhteita ja niiden sisällä olevia asioita.

   Poista
  4. Oli miten oli niin kamalan itsekäs ihminen sä olet kuitenkin. Sen huomaa tästä suhtautumisesta salasuhteesees, sama miten muut voi (Mikon vaimo ja lapset) kunhan sulla on vaan hyvä ja mukava olla. No Siperia opettaa ja ikä!

   Poista
  5. Hmm, no kukapa meistä ei joskus itsekäs olisi. Se heittäköön ekan kiven joka ei ole itsekäs koskaan, missään tilanteessa ollut :)

   Mutta totuus nyt kuitenkin on se, että lapsia me tässä koko "kuviossa" eniten ajatellaan.

   Jos itsekkäästi olisin toiminut, Mikko olis jo kokonaan mun.

   Poista
  6. Älä jeesustele siellä!

   Poista
  7. Kukakohan täällä oikeasti jeesustelee?

   Mä oon myöntäny että teen väärin, mutta en oo muita, TUNTEMATTOMIA ihmisiä tuominnut ja syytellyt mistään, mitä itsekin varmasti teen.

   Sä sen sijaan olet, ja se tekee susta jeesustelijan.

   Poista
  8. Tuomitsethan :D Ja vieläpä tosi usein! Usein sun puolustelut on sitä et ylistät itses ja tekos maasta taivaaseen ja samalla lyttäät kommentoijat maan rakoon (yrität) ja tuomitset ne ja niiden teot ja elämän. On se kumma kun et osaa fiksuakaan kritiikkiä ottaa vastaan, mut ehkä se on ku oot tollanen juniori ja keskenkasvuinen. ;)

   Poista
  9. :D Jaaha, no se on sun tulkintas asiasta.

   Onneks toi sun kommenttis todisti just, ettet sä oo yhtään juniori ja keskenkasvuinen ... ;)

   Poista
  10. Ei kun sua on vaan niin kauheen helppo provosoida. ;)

   Poista
  11. En mä edes provosoitunut :D Hymähtelin vain huvittuneena ihmisten mielenkiintoisia näkemyksiä ja kaksinaismoralismia.

   Poista
  12. Kukahan tassa harrastaa kaksinaismoralismia??? Candy ja Mikko pettaa ja vahingoittaa Mikon vaimoa ja lapsia, ja se selitetaan parhain pain: "lapsia me tässä koko "kuviossa" eniten ajatellaan".
   Salli mun nauraa!

   Poista
  13. Onko toisten kaksinaismoralismi hauskempaa kuin oma?

   Poista
 23. Tosiaan, mistään muusta mulla ei ole "valitettavaa" vieläkään, mutta mutta... Älä kirjoita 89% pelkästään noista valittavien haukkujien kommenteista. Siis mie haluaisin lukea mielummin "Käytiin Mikon kanssa kylpylässä rentoutumassa ja juteltiin tästä meidän jutusta jne" KUIN "Ei hitto tää on meidän elämä, ette tiedä mitään, älkää haukkuko Mikkoa". Eli siis jos tollaset kirjoittaisit vaikkapa tänne kommentteihin, ja kirjoituksissa keskittyisit muuhun. :) Alusta alkaen oon lukenu ja muutaman kerran kommentoinu, toivottavasti saatte vielä toisenne. :)
  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääähh, tiedän, tiedän..

   En yleensä oo ihminen joka selittelee tekosiaan ja päätöksiään, mutta varmaan aika ymmärrettävistä syistä tähän suhtaudun todella kärkkäästi ja oon puolustuskannalla.

   Ehkä siks, koska suurin osa ei itse oo salasuhdetta kokenut, eikä ymmärrä, ettei asiat oikeasti ole niin yksinkertaisia ja mustavalkoisia kun yleisissä käsityksissä, olettamuksissa ja tyyliin elokuvissa ja kirjoissa.

   Mutta NYT mä lopetan niiden kommenttien ruotimisen, ja annan kaikkien ihan rauhassa olla mitä mieltä tahansa. Mä TIEDÄN että ne on väärässä ja TIEDÄN itse miten asia mun ja Mikon kohdalla on ja annan ihmisten elää väärien käsitystensä ja olettamustensa kanssa.

   Kiitos kommentistas! :)

   Poista
 24. Ihanaa, kun jotkut kirjoittavat tänne, että ei kyllä yhtään kiinnosta sun elämä, että en todellakaan jaksa lukea sun juttuja, sun elämässä ei kyllä ole mitään sisältöä,...huomaako kukaan muu ristiriitaa näissä kommenteissa.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, näinpä :D Ei kiinnosta yhtään, mut silti selailee mun blogia ja jopa vaivautuu kommentoimaan.

   Erittäin jännä juttu kyllä :D

   Poista
 25. Voiko tuntemattomaan ihmiseen olla näin paljon erilaisia tunteita? Aluksi halveksin, sen jälkeen säälin ja vihasin. Jonkin ajan päästä tajusin, että mitä vittua mä sääliä alan tarjoamaan. Sä sanoit, että oot onnellinen, joten miks mä säälisin jos oot onnellinen tuolla tavalla? En hyväksy sun toimias, mutta eihän se mulle kuulu. Nyt mä en tiedä miten suhtautua suhun, samanikäiseen tyttöön joka vois melkein seurustella mun isän kanssa. Loppupeleissä taidan kuitenkin arvostaa sua. Jaksat valehdella muille vain onnesi takia ja oot valmis riskeeraamaan kaiken rakkautes tähden. Vihaan valehtelua, mutta rakkaus on välillä niin sokeaa, että sen puolesta tekee mitä vain, -niinkuin sinäkin. Toivon et kaikki menee ok, eikä lapset, kusipäinen vaimo, Mikko tai sinä joudu kärsimään turhia, vaikka suhteen paljastuessa kuitenkin ongelmia on luvassa, -väistämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ainoa joka on tullut kertomaan noista fiiliksistä, joten vastaus kysymyksees; ilmeisesti voi :D

   Kiitos kommentistas, mä kans toivon että kaikki tulis menemään niinku Mikon kanssa ollaan suunniteltu.

   Poista
 26. Mukavahan tätä on lukea, kerrot todella omalaatuisella tavallasi kaikki. Ajattelin tässä esittää kutsun samalla, tule käymään kahvilla joskus tässä naapurissa, tai eihän tämä ihan naapuri ole kun 3 ovea on välissä, mutta kuitenkin, ihan aikasi kuluksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Kiitos kutsusta, mutta joisin mielummin kyllä teetä tai kaakaota.

   Poista
  2. Niin ja en minä sillä että kertoisin tästä blogista kenellekään, tai ainakaan myöntäisi ikipäivänä kenellekään kuka tätä pitää, vaikka arvaukseni oikeaan osuisikin :)

   Kiva kuulla että olet onnellinen Mikkosi kanssa, ja pidän peukkuja että teillä menee kaikki suunnitelmien mukaan..

   Poista
  3. Niin, ja vaikka arvauksesi oikeaan osuisikin, se edelleen olisi pelkkä arvaus, jota et pystyisi mitenkään todeksi todistamaan.

   Ja kiitos peukuista! :) Kaikkea hyvää sullekin elämään, paljon onnea ja rakkautta :)

   Poista
  4. Mutta takaisin asiaan sen verran että olisi tuota teetä ja kaakaotakin tarjolla, ja tämä tarjous ei häviä mihinkään.. Ei mua kiinnosta alkaa utelemaan sen kummemmin teidän asioistanne (yksityisiä asioita kun kuitenkin ovat), kunhan muuten vaan juttuseuraksi yritän houkutella, poikkea joskus jos siltä tuntuu, mutta jos ei tunnu nii sitten ei tarvi :)

   Poista
  5. Tää on jollain tapaa vähän pelottavaa.. :D Et sä mua kyllä oikeasti tiedä, tuo ovikommentti sen jo paljasti (jos tulkitsin sen oikein), enkä mäkään hyvin suurella todennäköisyydellä sua.

   Joten, luonasi poikkeaminen on mahdotonta :D

   Poista
  6. Näinhän se taitaa olla, lisäksi suomen kokoiseen maahan mahtuu jo sen verran monta naapuria, ovea ja taloa että tuskinpa juuri minun naapurini olisit.. Mutta kiitokset blogista ja jatkanpa lukemista vielä tulevaisuudessakin :)

   Eikä sitä pelätä tarvitse, kunhan vaan mietiskelen naapurin tyttöä tässä :)

   Poista
  7. Heh, näinhän se on.

   Mene pyytämään naapurin tyttöä kahveelle :) Jos yhtä kohteliaasti pyydät kun mua, niin ei voi olla tyttö suostumatta!

   Poista
 27. Tulit tänne kertomaan, että on tärkeämpää tekemistä kuin tänne kirjoittelu uteliaille ihmisille? Etkö kirjoitakaan tätä itsellesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttien vastaaminen on eri asia kun kokonaisen kirjoituksen kirjoittaminen.

   Ja kyllä, loppujenlopuksi kirjoitan tätä vain ja ainoastaan itselleni.

   Poista
 28. Kenestä ne uudet puolet tuli esiin, Mikostako? Vai kavereista? Vai paljastuiko susta uusia puolia jollekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikosta ja yhdestä kaveristani.
   Paha sanoa onko itsestäni paljastunu uusia puolia joillekin, ite en ainakaan ole huomannut.

   Poista
 29. Eipä tarvitse selitellä päätöksiään, mutta jos keskustelua haluaa käydä, asiallisesti toki voi vastata. Tai sitten sulkea kommenttiosion. Tai sitten päästää vaan läpi niitä viestejä, joista saa tukea.

  Oikeasti törkeää kuitenkin on sanoa näin:
  Pääasia, että itse asianomaiset ymmärtää ja tietää mitä tekevät, ja ovat onnellisia, vaikkei muut ymmärtäisikään.

  Kun ei tiedä. Vaimo ei tiedä. Ja jos tietäisi, ei taatusti olisi onnellinen.

  Sano noin sitten, kun vaimo tietää, on päässyt erosta yli ja asia on selvitetty.

  Siihen saakka myönnä, että sinulle riittää, että sinä ja Mikko tiedätte ja olette onnellisia.

  Usko minua, se helpottaa sinua itseäsikin myöntää, että olet täysin itsekkäästi liikkeellä ja olet tietoisesti asettanut oman onnesi Mikon vaimon ja lasten edelle. Kokemuksesta tiedän tämän. Näitä suhteita kun on paljon, paljon, paljon enemmän kuin voit kuvitellakaan.

  Itseäni oikeasti helpotti kun lakkasin jauhamasta paskaa itselleni ja muille ja totesin, että näillä mennään, karma kostaa kun on sen aika. No,niin teki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiallisesti oon yrittänyt vastata, joidenkin kommenttien kohdalla se on vain vaikeaa ja joidenkin jopa mahdotonta - niitä oonkin jonkin verran jättänyt julkaisematta.

   Ja ei mulla ole tarvetta pelkästään tsemppauskommentteja julkaista, kaikki asialliset kommentit on tervetulleita, kuten jokainen kommenttiosiota lukeva varmasti huomaakin. Tosin seassa on myös niitä ihan paskakommenttejakin, mutta mutta..

   Myönnän vain, että tähän saakka tilanne on se, että kaikki asianosaiset ovat onnellisia, vaikkeivat kaikkea tiedäkään. Ja se saa riittää toistaiseksi. Näin on vaan parempi, se on fakta.

   Ja mä en edelleenkään usko karmaan. Mä uskon siihen, että kaikella mitä tapahtuu, on joku syy.

   Poista
  2. Fakta? Mistä voit tietää että näin on parempi? Kun ette ota huomioon kuin sinut ja Mikot.

   Poista
  3. Koska mä vain tiedän. Miten voisin perustella sen paremmin? Ja miksi mun edes pitäiskään?

   Poista
  4. Mistä sinä voit tietää mikä on parasta Mikon vaimolle? Ette te voi päättää noin vain toisten ihmisten elämästä.
   Kysykää siltä vaimolta, onko näin hyvä? Haluaako hän jakaa miehensä toisen naisen kanssa? Vai haluaako mieluummin erota heti.

   Poista
  5. Vain teille parempi. Älä sano että on kaikille noin parempi.

   Poista
  6. Niin, sitä kuvittelee, että vaimo on onnellinen eikä tiedä, ja onnellinen siksi, että ei tiedä.

   Siinä ajatuskuviossa on vain yksi mutta: jos näin todellakin on, se tarkoittaa, että Mikon ja vaimon välit eivät ole muuttuneet miksikään sinun kuvioihin tulemisen myötä. Itseni tämän ajatuksen tajuaminen teki lähes hulluksi mustasukkaisuudesta ja tuskasta. Ihan sama, menikö niillä päin persiitä ennen mua, ihan sama, oliko akka hirviö, ihan sama, ihan sama - niiden tilanne ei ole muuttunut mun myötä, mikä tarkoittaa, että se ei tule muuttumaan mun myötä.

   Iski kuin lekalla päähän, että voi olla totta, että nukutaan eri huoneissa (tällä hetkellä) yms, mitä nyt normaalissa, pitkässä avioliitossa sattuu aina joskus ja on huonoja aikoja - mutta MINÄ en ole syy enkä seuraus vaan välivaihe.

   Muuten, jos uskot siihen, että kaikella mitä tapahtuu, on syy, uskot karmaan. Sitähän se just tarkoittaa: kaikella, mitä tapahtuu on syy ja siten selitys.

   Poista
  7. Me Mikon kanssa tiedetään, mikä on parasta niiden perheelle juuri tällä hetkellä.

   Poista
  8. Älä puhu paskaa kun tiedät vallan mainiosti itsekin että te ETTE voi sanoa mikä on PARASTA Mikon vaimolle ja hänen lapsilleen.

   Se ei aja kuin teidän perseidenne parasta, ei muiden.

   Eikö olisi jo parempi myöntää, että te ette tiedä mikä on parasta Mikon vaimolle. Kun ette te voi sitä tietää. Te vain kuvittelette tietävänne. Teillä ei vain ole pokkaa myöntää tilannetta hänelle ja kysyä mitä hän haluaa.

   Poista
  9. Se on kyllä Mikon vaimon ja Mikon asia keskustella siitä, mikä on parasta heidän perheelleen, ei sinun. Ei, vaikka Mikko niin vakuuttaakin.

   Et varmaan usko, mutta ymmärrän sinua täysin. Olen ollut itse täsmälleen samassa asemassa. Olen vieläkin sitä mieltä, että sikäli "tiesimme paremmin", että jos olisimme kertoneet rakastajani vaimolle, siitä olisi tullut todella ikävä, sotkuinen, kamala, ruma ero. Kun mies vaan kielsi ja kielsi ja kielsi, oli vaimon helpompi säilyttää kasvonsa ja jatkaa avioliittoa sen jälkeen, kun meidän suhteemme oli ohi.

   Paljon helpompaa tavallaan kuin minun mieheni, joka tiesi, mutta toisaalta vaikeampaa, sillä eihän se epäilys siitä, että jotain tapahtui ja voi tapahtua koska tahansa uudelleen, häneltä varmaan koskaan häviä.

   Mutta vastuu näistä kertomisen ja onnellisuuden päätöksistä oli minulla miehelleni ja rakastajallani vaimolleen. En usko, että rakastajani ilahtui siitä, että mieheni tietää (pieni kylä), mutta en olisi ikinä antanut hänen sössöttää avioliitossani päättämässä siitä, mitä miehelleni kerron.

   TÄMÄ on se varsinainen petos, jonka Mikko tekee, ei pienet sänkypuuhat.

   Poista
  10. Ja sinäkö olet Mikon vaimo, kun tunnut paremmin nämä asiat tietävän, Anonyymi 07:20?

   Ylemmälle anonyymille sanon, että olet osittain oikeassa. Tosin, se on kyllä myös minunkin asiani, koska mä olen Mikon tyttöystävä ja tulen olemaan Mikon kanssa, joten myös pakostikin osa lasten elämää.
   Joten myös mulla on sananvaltaa tässä tilanteessa, tottakai.

   Poista
  11. Itseasiassa, edes Mikko ei voi päättää yksin mikä on parasta heidän perheelleen. Candylla ei ole osaa eikä arpaa, vain Mikko ja hänen vaimonsa päättävät. Mutta Mikko ajattelee omaa napaansa, eikä anna vaimolleen sananvaltaa.

   Poista
  12. Öhöm, vain lasten vanhemmat päättävät perheensä tulevaisuudesta, sinä kuljet vain siinä sivussa...

   Poista
  13. Oletko sinä Mikon vaimo? :) Ja tiedät mikä on hänelle parasta? ;) Ei, et sinä tiedä.

   Poista
  14. Ja itseasiassa, lapset tulevat (ehkä) olemaan osa myös sinunkin elämääsi, mutta sinulla ei ole päätäntä valtaa heidän elämästään. Ei nyt, eikä tulevaisuudessa.
   Sinä voit kyllä sanoa, miten sinun kodissasi käyttäydytään, mutta, koska et ole heidän huoltajansa, sinulle ei ole päätäntävaltaa.

   Tällä hetkellä kun Mikko ja Mikon vaimo asuvat yhdessä, he myös päättävät yhdessä. Sinulla ei ole päätäntävaltaa. Ei tietenkään ole. Sama kuin joku outo ihminen tulisi päättämään minun perheeni asioita :D Ei onnistu, koska se outo ihminen ei ole mitenkään osallinen :)

   He myös päättävät yhdessä kun ovat eronneet. Edellyttää tietenkin yhteishuoltajuutta. Edelleen siinä vaiheessa kun asut Mikon kanssa ja lapset siellä käyvät, sinä voit määrätä miten siellä ollaan. Mutta muuten. Sinulla on todella heikot mahdollisuudet päättää toisen perheen elämästä :)

   Poista
  15. Ei Mikko yksin päätäkään, vaan mun kanssa :) En tietenkään vaimoa paremmin kaikkea heidän perhe-elämän asioita tiedä, mutta tiedän tarpeeksi voidakseni sanoa mielipiteeni meidän toimintapoihin ja siihen, mikä on kaikkien kannalta parasta.

   Ja asia on nyt kuitenkin niin, -halusitte tai ette-, että mulla on osaa ja arpaa. Mulla on siitä lähtien ollut kun oon suhteen Mikon kanssa aloittanut. En mä ole mikään ulkopuolinen ihminen tässä jutussa, te kommentoijat jotka luulette asiat paremmin tietävän, kylläkin olette.

   Poista
  16. No ei sulla ole :D :D Et sinä voi päättää Mikon vaimon puolesta mikä on parasta :D

   Kyllä mä itse ainakin nauraisin tuollaisen ihmisen pihalle jos yrittäisi tulla päättämään mikä on parasta meidän perheelle xD

   Sinä olet sivusuhde tällä hetkellä, sinä et päätä edes Mikon kanssa mikä on parasta heidän perheelleen :) Se on Mikon ja hänen vaimonsa asia :)

   Voitko oikeasti olla noin "tyhmä" ettet tajua, ettet sinä vielä kuulu kenenkään muun kuin Mikon elämään :) Et sinä vielä kuulu Mikon lasten tai hänen vaimonsa elämään. Joten ei sinulla ole minkäänlaista päätäntävaltaa oikeasti. Kun sinä et kuulu heidän perheeseensä. Et vielä, jos tulevaisuudessa liityt Mikon kautta äitipuoleksi, saat valtaa omassa kodissasi. Mutta nyt mitä tapahtuu Mikon ja hänen vaimonsa kodissa, siihen sinulla ei mitään valtaa :)

   Poista
  17. Ja 07:24 vielä jatkaa, vaikka Mikko sanoo, että sinulla on päätäntävaltaa, ei hänkään voi ilman vaimoaan sanoa mikä on parasta perheelleen. Ja koska vaimo ei edes tiedä näistä teidän suunnitelmistanne, ei hän pysty mielipidettään sanomaan. Ja se on väärin. Eikä ole parasta heidän perheelleen. Siis heidän, ei sinun. :)

   Poista
  18. Täytyy kyllä sanoa, että musta ei ois jakamaan miestä kenenkään vaimon kanssa. Mun kanssa ollaan kokonaan tai sitten ei ollenkaan.

   Olet kyllä siinä mielessä epäitsekäs, kun suostut tällaiseen kuvioon - ihan vain toisten hyvinvoinnin takia ja siksi, että näin on kokonaisuutta katsoen parasta.

   Poista
  19. Toisten hyvinvoinnin takia :O Ahaa. :D

   Poista
 30. "Aijaa? Teki mieli pamauttaa takaisin, että itseasiassa mulla on MIESystävä, ollut jo kauemmin kun sulla tuo rasvahiuksinen finninaamainen autoja 23/7 rassaava teinipoikaystävä."

  Mites kun mulla on just sellanen amispoikaystävä, joka ei oo vielä kolmenkymmenen päälle ja jolla ei oo vaimoa ja lapsia. Lisäks tää ei oo salasuhde ja tää on kestäny vähemmän aikaa kun teillä. Niin onks tää nyt sitte vähemmän arvokas suhde kun sulla ja Mikolla on? Näin oot antanu ymmärtää ja näin on useempikin lukenu rivien välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole teille vähemmän arvokas, onnea! :)

   Tosin mulle itselleni sen henk.koht olis vähemmän arvokas, kun en osaa kuvitella itteeni edellämainitun kaltaisen tyttöystävänä, enkä edes suoraan sanottuna haluaisikaan.

   En vähättele muiden suhteita, vaan vertasin tuossa ITSEENI tuota asiaa. Mulle finninaamainen amispoikaystävä olis painajainen :D Ei millään pahalla, enkä tarkoita loukkaavaksi tai pinnalliseksi lätinäksi, mutta..

   Nojoo, en osaa tänään ilmaista itteeni. Seuraavaa kommenttieni väärinkäsittämisestä johtuvaa hyökkäystä odotellessa.

   Poista
  2. No näytät nyt luulevan nää amiksen käyneet aina noiksi finninaamoiksi mut ei se mun tapauksessa ihan noin kyllä oo, eikä kyllä yleisestikään. Finninaamoja voi olla lukiossakin. :D Amiksen toi herra on käyny joo, 4 vuotta sitten, mut finneistä ei oo kyl tietoakaan. Ei rassaile autojakaan ja komeekskin mielletään. Et kyllä noita valioyksilöitäkin on, luonteenkin puolesta on täys kymppi, kiltti ja romanttinen. <3

   Poista
  3. En mä niin tosissani ajattele tai luule, mutta tarkoitin kuitenkin juuri nimenomaan niitä finninaamaisia mopoista ja autoista 24/7 jauhavia amisjuntteja :D

   Tiedän, että kaikki amikset eivät ole sellaisia, eikä tarvitse olla ammattikoululainen ollakseen edellämainitun kaltainen. Ja kyllä, myös lukiossa on tälläisiä.

   Ja onnea teille :)<3

   Poista
 31. JÄNNÄÄ, kuuntelin just täsmälleen samaa biisiä ja naureskelin muka et heheh mitä musiikkia edes kuuntelet ja sit sama biisi ja oon ihan fiiliksissä täällä : )) moikka vaan sinulle muutenki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, aijaa :D Aika hauska yhteensattuma!

   Ja moi vaan! :)

   Poista
  2. Candy kuuntelee mm. näitä:
   RHCP, Chisu, HIM, Ismo Alanko, Estelle, Flipsyde...

   Poista
 32. "Ylemmälle anonyymille sanon, että olet osittain oikeassa. Tosin, se on kyllä myös minunkin asiani, koska mä olen Mikon tyttöystävä ja tulen olemaan Mikon kanssa, joten myös pakostikin osa lasten elämää."

  Et välttämättä; vaimo voi estää sinua tapaamasta lapsia jos saa yksinhuoltajuuden (jos teidän juttu mitenkään selviä siinä vaiheessa, se on aika varma juttu koska Mikolla on suhde alaikäiseen).
  Toisaalta lapset voivat alkaa vihaamaan sinua. Vihaamaan niin paljon, ettet edes halua olla osa heidän elämäänsä.
  By the way kun sanot, että te Mikon kanssa tiedätte mikä hänen lapsilleen on parasta niin entäs jos jäättekin kiinni Mikon lapsille? Kokemuksesta voin sanoa, että se on yksi traumatisoivimmista asioista lapsen elämässä. Omaa isää alkaa vihata, ja sitä toista naista ei halua edes nähdä. Onhan näitäkin tapauksia, jotka eivät ole vuosiin tavanneet isänsä/äitinsä uutta kumppania. Tsemiä vaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että niin pienet lapset osaavat ketään vihata niin paljoa, ettenkö kestäis sitä - siitä puhumattakaan, että ne kovin kauaa edes vihoissaan jaksaisivat olla.

   Pienet lapset on siitä hyviä, kun niitä voi lahjoa ja olemalla niille todella mukava, ne aivan taatusti antavat anteeksi - jos edes ylipäätään koskaan yhdistävät mua niiden vanhempien eroon. Edelleenkin ne on vasta pieniä, eivätkä tajua näitä juttuja just niinkun ne on.

   Ja ei, en usko että Mikon lapsille jäädään kiinni. Se on aika mahdotonta. Sen tiedän 110% varmuudella, etteivät alkaisi omaa isäänsä vihaamaan, sen verran isin tyttöjä/poikia ovat :)
   Eikä niillä mitään syytä vihaamiseen ole.

   Poista
  2. Nojaa. Pienetkin lapset voivat vihata aika vahvasti. Serkkujeni äiti on mustamaalannut heidän isäänsä pienestä pitäen, ja nämä lapset todellakin vihaavat isäänsä. En itsekään kovin hyvällä katsonut isääni saatika sitä toista naista, kun sain hänen syrjähypystään kuulla. Mielestäni lapsen viha voi olla silmittömänpää kuin aikuisen, juurikin sen takia, koska he eivät ymmärrä, miksi isä pettää.

   Poista
  3. "Et välttämättä; vaimo voi estää sinua tapaamasta lapsia jos saa yksinhuoltajuuden"

   Yksinhuoltajuudella ei ole mitään merkitystä tapaamisoikeuksiin :D Tapaamisoikeudet sovitaan erikseen ja jos sovitun vastaisesti estää tapaamiset, niin siitä voidaan tuomita oikeudessa. Tähän vielä semmoinen pointti lisäksi, että miksi automaattisesti ajatellaan, että lapset jää äidille?

   Poista
  4. Nyt et ota huomioon Mikon vaimoa.Saattaa kyllä valitettavasti olla niin että lapset saavat häneltä kuulla miten ihana isä heillä ja miten mukava sen tyttöystävä on joka vei heiltä isän, ja kodin.
   Toivottavasti ette sentään ajattele että Mikko jää taloon asumaan sun kanssas ja vaimo ja lapset saavat lähteä muualle.

   Poista
  5. Voi pieni rakas tyttö, kuinka väärässä voit olla! (Tosin uskon, että tämä oli provokatorisesti kirjoitettu, et oikeasti voi olla noin...anteeksi kovasti, mutta ...vailla viisautta tässä asiassa.)

   Poista
  6. "Tähän vielä semmoinen pointti lisäksi, että miksi automaattisesti ajatellaan, että lapset jää äidille?"

   Hmm jos Mikko sitä eroa haluuaa ja haluaa muuttaa pois yhteen Candyn kanssa, on varmaan lapsille paljon helpompaa selvitä mahdollisimman vähillä muutoksilla. Ja teksteistä päätellen se äiti niitä lapsia enemmän hoitaa.
   Tapaamisoikeudet määritellään, mutta jos äiti on yksinhuoltaja kyllä hänellä on aika paljon sananvaltaa siihen missä lapset isäänsä tapaavat ja onko paikalla muita.

   Ja puhuin kokemuksesta tuon, että pienen jopa alle kouluikäisen lapsen viha voi olla silmitöntä. Tiedän tapauksia, kun isän pettäminen on käynyt ilmi ja lapset ovat vihanneet uutta naista vuosikymmenen. Ja myös näyttäneet sen.. Eikä auttanut pienten lasten lahjominen, puhumattakaan vanhempien lapsien lahjomisesta.

   Poista
  7. Eikös Candy ole sanonut, että Mikko ja Candy eivät halua lapsiaan asumaan heidän kanssaan, vaan jäävät äidin luokse. Muistelisin niin hänen kirjoittaneen. Ja suoraan sanottuna niin onkin parempi. Miten 17/18v voisi yhtäkkiä ruveta täyspäiväiseksi äidiksi? Varsinkin jonkun muun lapselle? Ja useampi heti kerralla. Ilmeisesti kuitenkin Mikko on töissä käyvä ihminen ja hänellä on harrastuksiakin.

   Poista
  8. ja kun tuossa erossa kestää ja kestää ja kestää, ne lapset kasvaa kokoajan, ja ymmärtää päivä päivältä enemmän asioita.

   Poista
 33. Salasuhde, hmh! Se nyt on vaan "kauniimpi" nimi huorintekemiselle tuo "salasuhde." Pettämiselle ei ole mitään oikeutusta. Ikinä. Ja niin todella makaa kuin petaa - eli jos petaat hyvin, makaat hyvin. Onneksi tämä kändin tarina on keksitty, mutta tällaisia tositarinoita on kyllä valitettavan paljon. Kertoo jotain asianomaisten ihmisten moraalikehityksen tasosta, että on suhteessa useamman kuin yhden ihmisen kanssa samanaikaisesti - salassa. Polyamorikot ovat asia erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää kuvaan värit, tämäkään asia ei ole noin mustavalkoinen kuin väität.

   Kaikki kommenttisi sisällöstä on kuitenkin vain sun mielipide ja näkemys asioista - niitä on niin monia kuin ihmisiä tällä planeetalla. Niitä mielipiteitä samasta asiasta siis.

   Mihinkään asiaan ei ole ehdotonta totuutta tai täysin oikeaa toimintatapaa.

   Poista
  2. Tähän kyllä kaikki tietävät mikä on oikea toimintatapa :)
   Eikä se btw ole toisen ihmisen pettäminen :)

   Poista
  3. On siinä pari. Toinen pettää vaimoaan itseään puolet nuoremman teinitytön kanssa ja toinen levittelee netissä julkisesti tätä heidän suhdettaan. Hihii. En voi muuta sanoa ku että ihmiset on hulluja!

   Ootko muuten miettinyt, että tämä sinun mikkosi ja hänen vaimonsa ja lapsensa ovat myös ihmisiä ja ansaitsevat ihmisarvoisen kohtelun? Ookoo.. myönnän, että et paljasta niitten nimiä ja henkilöllisyyttä tms.. mutta erittäin todennäköisesti jos tää sun blogisi paljastuu heille ja heidän lähipiirilleen pilaat siinä niitten elämän aika isolta osalta. jopa enemmän kuin mitä sillon tapahtuu, kun teidän suhde lopulta tulee julki joko niin että jäät mikon kanssa kiinni tai kerrotte ite.

   en haluaisi moralisoida, koska oon perjaatteessa sitä mieltä että jokainen valitkoon ite miten elämänsä elää kunhan ei pahemmin vahongoita toisia. mutta mä ainakin kokisin hyvin suurena loukkauksena, jos selviäisi että mun asioita joku mun tuttu/läheinen kirjoittelisi blogiinsa tai muualle nettiin noinkin yksityiskohtaisesti.

   Poista
  4. Höpö höpö :) Eivätkä ansaitse! Mitä väliä sitä nyt tulevalla ex-vaimolla ja sen lapsilla on!? Pääosassahan tässä on Candy ja Mikko :) Mikon entinen elämä on toisarvoista, johan sen näkee jo siitä miten tämä "pariskunta" päättää miten Mikon vaimon ja lasten elämä menee :) Eivätkä anna heille mahdollisuuksia elämässä. Joten miksi ihmeessä Candy heistä välittäisi?

   Poista
 34. Huomaatko; taas "juttelet" kommentoijien kanssa. Kirjoita sitä "tunnepäiväkirjaasi", koska se on sinulle "asioiden purkamista anonyymina." Minkä ihmeen takia kommentoit suunnilleen jokaista kommenttia? Ei tämä nyt mikään dialogi pidä olla. Vain blogi.
  Ja kenenkään blogi ei ole "mun oma blogi", se lakkaa olemasta oma sillä hetkellä kun jaat sitä muille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaatko, ettei sun tarvitse pyöriä mun blogissa jos sua noin kauheasti ahdistaa se, että vastailen kommentteihin?

   Tämä edelleenkin on mun blogi ja voin kirjoittaa tänne vaikka hevosten keinohedelmöityksestä, jos siltä tuntuu. Kukaan muu kun minä, ei päätä tän blogin sisällöstä ja se on alusta loppuun just sitä, mitä mä päätän sen olevan - ei kenenkään muun sanelemana.

   Jos sua ihan oikeasti blogini jutut ja sisältö noin paljon häiritsee, vaihda blogia.

   Voisitko perustella tuon viimeisen lauseesi? Jos tämä on lakannut olemasta mun, Candyn blogi, niin kerrotko kenen muun blogi tämä sitten on?

   Itseasiassa sun koko kommentti on todella ristiriitainen; ensin valitat kommentteihin vastaamisestani ja vaadit kirjoittamaan pelkästään tunnepäiväkirjaa ja sitten seuraavaksi uliset siitä, kuinka tämä blogi ei kuulemma ole enää mun oma kun jaan sen muille.

   Jos lopetan tän jakamisen muille, mitä se sua hyödyttäis? Sitten et pääsis enään kyttäämään tätä.

   Poista
 35. Olen seurannut joskus myös toisen teinin Tiuskin blogia ja teidän tyylissä on niin paljon yhtäläisyyksiä, että heräsi kysymys siitä että onko sinullakin mahdollisesti joku sairaus? Tiuskillahan on vissiinkin bibolaarinen häiriö ja aika voimakkaita mielialalääkkeitä. En yhtään ihmettelisi jos sullakin joskus todettaisiin sama? Tämä siis ei ole mitään piruilua, vaan yhtäläisyys on nähtävissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh huh :D Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mitkä seikat saa sut epäilemään mun olevan jotenkin sairas?

   Googletin tuon biPolaarisen häiriön ja lueskelin vähän siihen liittyviä juttuja ja ei, ei kuulosta yhtään multa :D
   Ja siis ei mulla ole koskaan todettu mitään, kun ei ole ollut syytä epäillä edes mitään.

   Eli ei, en syö mitään lääkkeitä tai ole millään tavalla sairas. Vaan ihan normaali ihminen :D Oot kyllä ensimmäinen joka ees epäilee mitään tollasta.

   Jotenkin tosi outoa ja hassua :D

   Poista
  2. Minäkin olen välillä käynyt lukemassa Tiuskin blogia, en kyllä näe mitään yhtäläisyyttä.
   Tiuskin blogia lukiessa kyllä huomaa välittömästi että
   kaikki ei taida olla ihan kohdallaan.. ja kirjoitustaito sekä se mitä hän kirjoittaa.

   Poista
  3. Candynä kyllä loukkaantuisin..

   Poista
  4. Ihan normaali ihminen.... Kröhöm

   Poista
 36. Valitettavasti lapset voivat vihata ja paljon.Varsinkin kun ymmärtävät jo nuorella iällä että tämä toinen nainen on tullut bäliin.Toisekseen Mikon äiti pitää varmasti huolen siitä, että lapset pysyvät kartalla sinun asemastasi vanhempien eroon. Uusperhe ei ole mikään helppojuttu edes aikuiselle saati keskenkasvuiselle nuorelle. Ja vaikka Mikko vakuuttaisi mitä Sinulle, lapset tulemaan olemaan aina etusijalla hänen elämässään.Toinen asia on se, että vaikka hän suunnittelisi mitä elämää Sinun kanssa,ympäröivä yhteiskunta työ,kaverit eivät tule hyväksymään sellaista suhdetta. Miten luulet, että omat vanhempasi ottavat asian:oma tytär seurustelee /rikkoo aikuisen miehen perhettä.?
  Sanat ja teot eivät mene aina yhteen,jos olette jo vuoden seurustelleet, olette edelleen samassa tilanteessa olisi Mikon ollut jo aika siirtyä kauniista sanoista tekoihin. Ainoa joka tässä tulee polttamaan siipensä olet sinä. Haluan kysyä sinulta asian; että miten tarina jatkuu jos mikko ei teekkään ratkaisuaan?Tilanne velloo ja alat ymmärtää että suhde jatkuu tälläisena?Hän ei jätä vaimoaan,menetettävää on liian paljon-omat biologiset lapset?Menetkö kertomaan vaimolle teidän suhteesta- olen aistivani jonkin verran mustasukkaisuutta kuitenkin mm.Mikko viettää enemmän aikaa perheen kanssa, sinä saat "jämä" ajat, jotka revitään jostain.
  Oletko valmis ottamaan vastaan sen mitä tämän paljastuminen tuo tullessaan-pahimmillaan edessä voi olla muutto muualle, ja onko Mikko siihen valmis että jättää lapset.Valitettava fakta on että biologinen sitoutuminen on elinikäistä, suhteet välttämättä eivät.
  Suosittelen elämää nuoren elämää, nauttien eikä toimien jonkun "lupausten ja toiveiden varassa". Tällä suhteella loukkaat et ainoastaan itseäsi vaan myös omaa perhettäsi, vanhempiasi ja Mikon perhettä. Jos Mikko ei ole niin aikuinen , että pystyy aikuisen vastuuseen, ole edes sinä. Anna Mikolle aikaa erota vaimostaan ja jos hän on sitoutunut sinuun hän tulee sinun luokse, eroamisen jälkeen.Rehellisesti ja avoimesti.

  VastaaPoista
 37. Miltä susta tuntuu ajatus siitä että ihan varmana joku sun tuttu lukee tätä blogia? Niin kun itse kirjotit joku aika sitten, että koulussa olit nähny joidenkin lukevan tätä. Mitä jos vaikka sun paras kaveris tai joku sukulainen lukee tätä? Vaikka eihän sillä nyt silleen merkitystä ole kun oot kuitenkin täysin anonyymi, mutta kuitenkin mielenkiinnosta kysyn. :)

  VastaaPoista
 38. No, alennun nyt "vastaamaan" kändille. Käytit teonsanoja "vaadit", "valitat", uliset", "kyttäät." Mikään noista teonsanoista ei vastaa kirjoitukseni sisällöllistä antia. Mutta nuo ilmaisut ovat monen 17-vuotiaan huulilla ja kuuluvat ilmeisesti ikäistesi kielenkäyttöön ja sanavarastoon.
  Luen monia blogeja, myös yllä mainittua Tiuskin blogia. Ja monia muita teinäitiblogeja, poliitikkojen blogeja, ja vaikka mitä. Se on minun oikeuteni kansalaisena. Ottamatta kantaa Tiuskin henkilöön, totean, että monia ikäviä varjoja on hänen(kin) elämässään. Mutta kaikkea hyvää hänelle, tietenkin.
  En "kyttää"kenenkään blogia. Käyn päivittäin katsomassa esim. poliitikkojen blogit, sillä vaalien alla ne päivittyvät erittäin hyvin. Tässä blogissa käyn silloin, kun minua huvittaa. Minua et voi estää käymästä. Jos huvittaa käydä, niin käyn. Jos ei huvita käydä, niin en käy. Tietenkin voit lopettaa blogisi tai rajata sen lukijakuntaa, mutta ei se minua häiritse. Sinua se varmasti häiritsisi. Tee mitä haluat, mutta rauhoitu, lapsi hyvä. Tämä on todellakin vain blogi. Tämä on kaikkien niiden blogi, jotka tämän ylläpitämiseen osallistuvat kommentoimalla tai lukemalla tai kirjoittamalla.
  Vielä puutun tuohon bipolaariseen häiriöön, mikä on siis hyvin vakava mielenterveyden häiriö. En lähtisi koskaan tekemään minkäänlaista diagnoosia blogikirjoitusten pohjalta kenestäkään ihmisestä. Jos nyt muistan oikein (en jaksa/viitsi etsiä sinun kirjoitustsi), niin googletit kaksisuuntaisen mielialahäiriön. Mitä? Olet kirjoitustesi mukaan lukiossa. Yleissivistykseen kuuluu tietää ilman googlettamista joitakin asioita. Maanis-depressiivinen mielialahäiriö tai oikeammin m-d psykoosi on mielestäni yksi yleissivistykseen kuuluva asia. Se kuuluu kategoriaan: Tekijät, jotka voivat häiritä yksilön kykyä sopeutua yhteisöön, tehdä työtä ja rakastaa. Tähän kategoriaan kuuluu paljon muutakin.

  Ja vielä, kerran tänne nyt tulin, niin totean, että lapset ovat todella lojaaleja molemmille vanhemmilleen. Kolmas pyörä - se, joka erotti isän ja äidin - ei ole lasten ihan se paras kaveri. Vaikka kolmas pyörä ei olisikaan erottanut lasten vanhempia, niin lasten maailma on erilainen kuin aikuisten. Ja lapsia ei todellakaan pidä yrittää lahjoa ja "olla kiva." Lapset eivät ole tyhmiä. Lapset ovat valtavan kyvykkäitä aistimaan asioita, joita aikuiset eivät aisti.Lapset myös näkevät asioiden läpi paljon paremmin kuin yksikään vanhempi koskaan uskoo, lapsilla on valtava tarve nähdä perhe, vaikka "huonokin" perhe yhdessä. Tämä on tietenkin yleistys, on paljon perheitä, joissa juuri lasten vuoksi on purettava parisuhde. Eiköhän tässä tullut tarpeeksi tekstiä, olen huomannut, että teini-ikäiset pitävät jo kolmen rivin kirjoitusta pitkänä.
  Ai niin, vielä yksi asia: Jos ja kun katselet, kuinka pitkään tässä blogissa ollaan, niin ei kansalainen x välttämättä ole täällä koko ajan lukemassa kirjoituksia/kommentteja, vaan blogi jää auki, kun käydään ulkoiluttamassa koira tai tyhjentämässä kissanhiekkalaatikko. Sitten blogille palataan ja jatketaan tai suljetaan blogi. Tämä ihan vain sen vuoksi, että et ihmettele, kuinka "kauan" täällä ollaan. Hyvää yötä, nuku rauhassa, hyvä lapsi. Olkoon elämäsi onnellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ja vielä, kerran tänne nyt tulin, niin totean, että lapset ovat todella lojaaleja molemmille vanhemmilleen. Kolmas pyörä - se, joka erotti isän ja äidin - ei ole lasten ihan se paras kaveri. Vaikka kolmas pyörä ei olisikaan erottanut lasten vanhempia, niin lasten maailma on erilainen kuin aikuisten. Ja lapsia ei todellakaan pidä yrittää lahjoa ja "olla kiva." Lapset eivät ole tyhmiä. Lapset ovat valtavan kyvykkäitä aistimaan asioita, joita aikuiset eivät aisti.Lapset myös näkevät asioiden läpi paljon paremmin kuin yksikään vanhempi koskaan uskoo, lapsilla on valtava tarve nähdä perhe, vaikka "huonokin" perhe yhdessä."

   Lapsista ei saa tyhmiä tekemälläkään :)

   Poista
 39. ""Se, ettei joku ymmärrä jotain asiaa, ei tee siitä pahaa tai epähyväksyttävää."

  Eli jos joku vaikkapa tappaa jonkun ja joku ei sitä ymmärrä niin se ei tee siitä pahaa tai epähyväksyttävää? Sun logiikalla menee näin.""

  Mikä hitto näitä ihmisiä vaivaa kun pitää tarttua jokaikiseen Candyn kommenttiin ja esimerkkiin näin?? :D

  Tsemppiä Candy tän blogin kanssa, mulla hajois pää näihin ihmisiin.

  Ja kaikkea hyvää sulle ja Mikolle! :) <3

  VastaaPoista
 40. Tiedätkö Candy, että epäileekö Mikon vaimo mitään? Siis eihän se välttämättä tiedä sinusta mitään, mutta tiedätkö onko niiden välit kireät siksi, että Mikko salailee jotain ja vaimo epäilee koko ajan, että jotain on meneillään.

  VastaaPoista
 41. Candilla nayttaa olevan harhaluuloja oikein roppakaupalla. Talla kertaa tuo lasten lahjominen kaveriksi jai mieleen. Lapset tosiaan ovat fiksumpia kuin Candy luulee. Vaikka suhde alkaisi pitkaan eron jalkeen, lapset elavat edelleen toivossa etta vanhemmat palaisivat yhteen, ja tytto- tai poikaystavaan voi kohdistua voimakkaita vihan tunteita. Saati silloin jos tuo kolmas pyora koetaan eron aiheuttajaksi. Mikon vaimo kylla pitaa huolen siita etta lapset sen saavat tietaa. Vaikka han ei saisikaan tietaa pettamisesta, han ei varmasti hyvaksy lasta lastensa aidiksi, ja syystakin! Eli ei tule tukemaan Mikon ja Candyn suhdetta, jota ehdottomasti tarvitaan siihen etta lapset hyvaksyvat sen.
  Kokemusta on.

  Candylla ei ole mitaan kasitysta siita millaista lasten kanssa elaminen on. Eika taida olla Mikollakaan, kun kuullostaa silta etta han on vain lasten osa-aikainen leikkikaveri. Mutta sitahan Candyn mielesta taitaa isyys ollakin...

  Huoh. Voi lapsi parkoja. Toivottavsti ero tulee pian. 5-vuotiaalle ero on rankin. Nuoremmat eivat ymmarra ja muista, vanhemmille voi selittaa miksi vanhemmat eivat voi/halua olla yhdessa. 5-vuotias ei kuulu kumpaankaan kategoriaan. Yllattavan usein kun kuulee vanhemmalla lapsella olevan emotionaalisia tai oppimisvaikeuksia, huomaa etta vanhemmat ovat eronneet juuri 5. ikavuoden kohdalla.

  VastaaPoista
 42. Mitä aineita Candy muuten ajattelit kirjoittaa ylppäreissä? :)

  VastaaPoista
 43. Itse olen - kokemuksesta jälleen - sitä mieltä, että jos ero aiotaan ottaa, se todella kannattaa ottaa silloin, kun lapset ovat pieniä, lasten kannalta. Pieni lapsi on sopeutuvaisempi kuin vähän isompi. Ja jos jos suhde kuitenkin jatkuu, se tarkoittaa sitä, että lapset kasvavat jatkuvan vihan ja kyräilyn ilmapiirissä.

  Tässä tullaan vaan käytännön muttaan. Kuka pystyy jättämään pienet, asiasta mitään ymmärtämättömät lapset taaksensa itkemään isä älä mene? Kuka pystyy jättämään vaimonsa, joka ei ole tehnyt mitään väärin, hoitamaan yksin koko talouden ja nämä pienet, tuskaiset lapset? Kuka pystyy viemään puolet taloudellisesta tuesta vaimoltaan - joka on edelleen omaan rakastumiseen viaton - ja pieniltä lapsiltaan? Parhaassa tapauksessa koko tuen?

  Ei kai ainakaan kukaan sellainen mies, jota me luonnehdimme ihanaksi, vastuulliseksi, hyväksi isäksi, jne?

  Näin ollen sitä ajatellaan, että me tiedämme, että perheelle on parhaaksi, että lapset vielä vähän kasvavat, että se ja tämä asia on ohi alkaen päiväkodin aloittamisesta oikomisrautoihin ja yliopppilaslakin kautta traumaattiseen yliopiston aloittamiseen asti. Noin niinkun suunnilleen. Ihmiselle ei tule aikaa, jolloin hänen on hyvä jättää lapsensa. Se johtuu siitä, että lapset tarvitsevat vanhempiaan aina.

  Samalla kun odotellaan näitä parempia aikoja miehen jättää lapsi, salasuhdekin arkipäiväistyy. Aletaan riidellä siitä, miksi aina pitää noudattaa toisen aikatauluja, toisen myöhässäolosta ja sitä paitsi - seksikin viimeksi maistui vähän puulta tehtiin samat temput kuin aiemminkin. Viehätys karisee.

  Ja se alkaakin sitten viimeistään, jos järjenhiven on päässä, olla soromnoo ja soittele.

  VastaaPoista
 44. Sulle on varmaan jo linkattu tästä, mutta kantsii lukee uusin Demi-lehti ja sieltä se Perhe palasina -juttu. Vois ehkä vähä koskettaa sua ''toisena naisena''.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua muuten naurattaa kun Candy jossain postauksessa sano, että" En kuulu siihen ikäluokkaan joka lukee demiä". Noh, satuinpa demi.fi lukea, että lehti on suunnattu 13-19 vuotiaille eli Candy kuuluu juurikin tuohon ikäluokkaan kun on 17-vuotias. Mut no kaipa tää Kändi on sit niin kypsä kun se sanoi! ;)

   Poista
 45. Tosiaan en tiedä,minkä ikäisiä Mikon lapset ovat, mutta vuosi on jo pitkä aika lapsen kehityksessä. Jos lapsilla on vaikeuksia, kroonista sairautta tms. se on vielä pidempi aika.

  Eli Mikon avioerolla, jos lapsia ajatellaan (hirviökauhioakkaa ei tarvitse kai ajatella), alkaa olla kiire.

  Ei kannattaisi pitkittää enää yhtään, jos Mikko oikeasti eron haluaa. Lasten vuoksi.

  VastaaPoista
 46. Koskas ajattelit suoriutua tekee uuden postauksen? Edellinen jäi kaivertamaan..että mitäs uusia puolia siellä nyt onkaan paljastunut? Uutta postausta odotellen :)

  VastaaPoista
 47. Luulin, että kirjoitat blogia avautuaksesi asiasta, josta et voi kellekään muulle puhua... mutta nyt et jaksa "kirjotella uteliaille ihmisille sun sekavasta elämästä, ja heittäytyä riepoteltavaks ja vainottavaks sun päätöksien takia". Melkoista lukijan ala-arviointia, onko ihmekään että he provosoituvat kaikesta mitä sanot?

  VastaaPoista
 48. Ootko koskaan Candy miettinny et miltä tuntuis jos tämä sinun mikkosi kirjoittaisi vastaavanlaista blogia teidän suhteesta kertomatta sulle? Sit jos saisit tietää siitä, ottaisitko sen vastaan hymyillen sillein et jaa jaa onpas kiva juttu ja jatkaisit suhdetta tuosta vaan???

  Epäilen hyvin suuresti.

  VastaaPoista
 49. Musta tuntuu et vihdoinkin tajuan sua! Siis sitä että miksi oot tossa tilanteessa ja niin päin pois. Tsemppiä sulle ja Mikolle ja toivottavasti voitte joskus olla julkisesti yhdessä ilman mitää salailuja <3

  VastaaPoista
 50. "The heart has its reasons of which reason knows nothing."
  - Blaise Pascal -

  VastaaPoista
 51. Tässä tulee sulle pienimuotoinen analyysi jota aloin pohtimaan.En tule puhumaan kokemuksen kautta, mutta logiikan ja ihmismielen perältä kyllä.

  Ja kuten tiedätkin nämä kolmiojutut on jo nähty. Harva toinen nainen ja pettäjämies saa yhteisen kauniin, ihanan ja tietenkin hyväksyttävän suhteen. Kyllä poikkeuksiakin löytyy en sitä sano, mutta kumminkin..
  Mies, joka näin esimerkiksi sun kohdalla hakee enemmän kuin toveruutta nuoresta tytöstä kertoo yleensä play with me nimisestä leikistä. Ei vakavemmasta. Mies jolla on lapsia, vaimo ja työllistetty arkielämä tuntuu jo tylsältä. Joten miksei saisi "hetkeksi" hairahtaa nuoren ja niin kauniin naisen matkaan? Hetki on vain ajallinen määritelmä. Leikitellä tulella ja elellä aina hetken verran teinielämää vaimon selän takana?
  Yhdessäolo on niin ihanaa, kuin vastarakastuneet. Miksikö? Mies käyttäytyy niin, kuin naista ei olisi. Sehän se vasta ihanaa tytön mielestä olisikin. Sinä, toinen nainen saat rakkaussuhteen ilman arkea ja huolia, parhaat puolet vielä miehestä: hyväntuulisen rakastajan ja herrasmiehen. Kukapa sitä ei nyt haluaisi?
  Kukapa haluaisikaan enään aloittaa suhteen miehen kanssa? Kun voisi saada varastettuja vai sanoisnko päivämäärällä varattuja rakkausaikoja? Panoaikoja. Vähän kuin hammaslääkäriin varaisi ajan suuhygienistille kerran puolessa vuodessa.
  Saisi miehen vain hyvine puolineen, hetkeksi, aina silloin tällöin.
  Ei arkielämä ole ruusuilla tanssimista Candy.

  Miehesi on onnistunu antamaan hullaannuttavan voimakkaan tunteen rakastumisesta, mikä pitää sua pitkään pelissä ja siedät pettymyksiä sekä peruutuksia. Etkö sä huijaa jo itseäsi tässä?
  Tietenkin toinen nainen aina uskoo, kun mies sanoo, että avioliitto on niin kuollut, niin kuollut.. Miksi? Tietenkin on helppo uskoa olevansa parempi kuin miehen tarinan mukaan se piskuinen ämmä kotipuolessa, joka ei ymmärrä ja tunteetkin on laimenneet.

  Tähän mä haluan vielä palata, rakkaus. Palava rakkaus kahden välillä ei ole väärin oli suhteessa tai ei. Kyse on vain päätöksistä.

  Kiitos jos jaksoit lukea.

  VastaaPoista
 52. vitut nää anonyymit ! sun blogi on kiinnostava, rakastan lukea,jännää! jatka samaa rataa.
  onnea teille :)

  VastaaPoista
 53. Luen blogiasi mielenkiinnolla ja odottaen uusia tekstejäsi. Mitä marttyyrejä suurin osa näistä ihmisistä on :O, Sananlaskukin sanoo kun toiselle kumarrat, toiselle pyllistät. Ei tässä elämässä voi miellyttää kaikkia, vaikka kuinka haluaisi, sitäpaitsi itseäsi vartenhan sinä tätä elämää elät! Ihailen sinua, olet rohkea ja itsepintainen nuori nainen, sillä pärjää elämässä eikä miellyttämällä muita. Ihailen luottamusta itseesi välittämättä muiden ihmisten mielipiteistä. Älä anna tylsistyneiden kotiäitien lannistaa itseäsi.

  Ja jos Mikko joskus tämän blogin löytää ja rakastaa sinua, kyllä hän ymmärtää. Tilanne on kuitenkin myös sinulle hankala, enkä itsekkään menisi luottamaan ystäviini kertomalla eläväni kaksoiselämää jota kovin moni ei edes tulisi ymmärtämään jos ja kun salaisuutesi leviäisi.

  VastaaPoista
 54. Pakko sanoa kommenttien kirjoittajista jotain... hyvin monessa tartutte Candyn johonkin lausahdukseen ja alatte haukkumaan tai nimittelemään keskenkasvuiseksi pennuksi tms., faktahan on se, että hänhän on vasta nuori lapsi!
  Tuossa iässä sitä kokeilee kaikkea ja oppi kantapään kautta asioita. Toiset asiat onnistuvat, toiset eivät ja elämä jatkuu.
  Ei hänellä mitenkään voi olla edes kaksikymppisen saatika kolmikymppisen elämänkuvaa.
  Taidatte itse olla niitä keskenkasvuisia tai muuten vain ei kaikki raksuttimet päässä toimi.
  Kukapa 17v, ei olisi ikinä väittänyt olevansa hirvittävän aikuismainen tai edes päässään miettinyt asiaa. Tuossa iässä se kuuluu monella kuvioon.

  VastaaPoista
 55. Tämän blogin nimi pitäisi olla "Mikon tyhmä pikku panopuu". Luuletko että olet ainoa jota Mikko-Setä pyörittää? Väittää olevansa lasten kanssa? voi ressukkaa.

  Toivottavasti vaimo heittää mokoman ulos eikä ota takaisin. Sitten voi mies ottaa panopuunsa elätettäväkseen ja kasvatettavakseen, jollei sittenkin ota jotain niistä muista.

  Ja eihän tota nyt voi kavereillekaan kertoa eikä perheelle. Tyhmä pikku tyttö. Noh, elämä toivottavasti opettaa ja jollei se niin sitten siperia.

  VastaaPoista
 56. Ja lisäyksenä vielä siperia opettaa- kommenttiin että jos olet ollut alle 16 v kun aloit tämän miehen panopuuna toimimisen niin se on lapsen törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö ja pitäisi häkki heilahtaa. Tollaset lasten hyväksikäyttäjät pitäisi saada pois liikenteestä. Itselläni on 2 nuorta, ihanaa tytärtä ja en missään tapauksessa hyväksyisi suhdetta mihinkään hyväksikäyttäjään! Etsi tyttö omanikäistä seuraa jonka kanssa on muutakin yhteistä kuin levittää jalat ja haaveilla asioista jotka ei koskaan voi toteutua. Vaimo ja lapset vihaavat sinua maailman loppuun saakka. En usko että mies olisi valmis uhraamaan perheensä jonkun teiniprinsessan takia. Mitä työkaveritkin sanoisivat. olet likainen pikku salaisuus, hyväksikäytetty tyttö rukka. kerro vanhemmillesi että saavat sinulle apua ajoissa ennen kuin ole "vahingossa " raskaana tai jotain muuta yhtä järjetöntä. Käy nyt edes testeissä ettet saa Mikko-Sedältä mitään tauteja, tyttö parka.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3