maanantai 2. tammikuuta 2012

Kaikki ok.

Ei tää vuosi alkanutkaan nyt kuitenkaan ihan hirveen paskasti - Mikko järjesti asiat niin, että pystyttiin näkemään toisemme nopeesti ja puhumaan kasvotusten eilisen tapahtumista.

Kyllä, alkoholi on perseestä ja mä mokasin tosi pahasti. Menin entisen säätöni kanssa sänkyyn yhissä kotipippaloissa. Tää jätkä jonka kanssa Mikkoa petin, on jo pidemmän aikaa yrittäny lämmitellä välejään taas muhun ja nyt satuttiin sattumalta samaan paikkaan viettämään kosteaa iltaa.

Liikaa alkoholia ja mieletön hellyydenkipeys = huono yhdistelmä. -.-

Kaikki lähti niinkin tyhmästä jutusta liikkeelle, että tää jätkä pyys ihan viattoman oloisesti multa pientä uudenvuoden pusua kun oltiin pihalla porukalla kattomassa ilotulitusta (lue: pikkupoikien sekoilua raketeiden kanssa-onneks kenenkään ei sattunu vaikka ainekset onnettomuuksille oli aika hyvin kasassa..) ja mä annoin ihan pelkästään kaverina pikkupusun. Jokainen voi päätellä loput tapahtumista, tän tarkempaa en voi kertoa.

Kerroin sit Mikolle tänään mun sekoilusta kun se soitti mulle ja kysy miten mun ilta meni. Se oli tosi loukkaantunu ja vihoissaan, koska oon aikasemmin kertonu sille tästä jätkästä ja sen lämmittely-yrityksistä ja Mikko on ollu siitä vähän mustasukkanen aikasemmin (vaikka se ei oo sitä mulle suoraan myöntäny, mut kyllähän tollaset jutut näkee:D)

Ensin Mikko sano että eiköhän meidän juttu oo sit ohi, ettei se kestä sitä ajatusta että panen muiden kun sen kanssa. Ja kyllähän mä sen ymmärrän, ei parisuhteissa kuulu olla kun vaan yhden kanssa. Joojoo, Mikko on edelleen sen vaimonsa kanssa, mutta mä oon sen tienny alusta asti, oon tienny mihin oon lähteny mukaan ja mulle se on ihan ok.
Ei se silti tarkota että mä voisin olla muiden kun Mikon kanssa.. Enkä mä edes halua ollakaan! En ymmärrä mikä häiriö mun aivotoimintaan tuli kun annoin sen tapahtua :/

Mä itkee tihrustin puhelimessa ja kysyin että voitaisko nähdä ja puhua asioista kasvotusten. No, tosiaan äsken nähtiin yhen lenkkipolun varrella ja saatiin onneks asiat sovittua. Tajuttiin molemmat, ettei me voida elää ilman toisiamme eikä toi mun tekemä virhe tuu toistumaan _koskaan_ enään. Ei koskaan! Kuulostaa tosi kliseiseltä, mutta te jotka ootte rakastuneita, ymmärrätte varmasti mistä puhun.

Mikko kyllä sano et se kelaili näitä asioita mielessään ja kysy että oonko mä alkanu haluamaan muita miehiä ja että haluanko mä Mikon lisäks toisen poikaystävän/fuckbuddyn yms, ja et jos näin on, niin Mikko vois yrittää kestää sen että tapailisin muita, kunhan se vaan silti sais olla mun kanssa yhessä.

Hölmö mies, enhän mä ketään muita halua kun sitä, en mä edes tarvii muita. Mulla on niin hyvä olla Mikon kanssa, ei kukaan muu tekis mua yhtä onnelliseks kun se.

Huh, onneks sain avautua! Tiedättekö miten kamalaa on pitää isoja asioita sisällään, kun normaalisti niistä jauhais kavereiden kanssa? Tottakai mä jouduin eilisen tapahtumia spekuloimaan tyttökavereiden kanssa, ne uteliaat kanaseni suorastaan pakottivat mut kertomaan kaikkia pienimpiäkin yksityiskohtia myöten mitä tapahtu. Kyllähän te naiset tiedätte :D
Kivahan siinä oli sitten kelailla paskatapahtumia ja esittää että ei siinä mitään, normipäivähommia - heheheheh joo panin sen kanssa Pirjon (:D) porukoiden sängyssä ja meinasin oksentaa kun se jätkä hais niin voimakkaasti röökiltä -, kun ite tietää että petti rakastaan.

No, onneks saatiin Mikon kanssa asiat selvitettyä ja vielä näin nopeesti, tosirakkaus kestää näköjään tielle tulevat vaikeudet.

Mulla on naama ihan jäässä ja nenä tukossa, pihalla on mielettömän kylmä. Mun ripset on ihme kököt kun itkin vielä helpotuksesta kun saatiin Mikon kanssa asiat selvitettyä ja se halas mua. Niin iso kivi vierähti mun sydämeltä, en tosiaan tiedä mitä olisin tehny jos oltais oikeesti erottu.

Kiitos tuhannesti tsemppikommentoinneista ja te jotka "tiedätte" että kirjotan paskaa/trollaan/ihansejasama, niin ok - mun puolesta jokainen voi olla musta ja mun kirjotuksista ihan mitä mieltä tahansa. Ei mun persettä kutita vaikka joku on sitä mieltä että tää ei muka voi olla totta. Jokaisella on oma elämä, eikä kenenkään elämä oo samanlainen. Se, että mun elämä on erilaista mihin ite ootte tottunu, ei tarkoita sitä ettei sitä vois olla olemassa/tapahtua oikeasti. Sanompa vaan että avatkaa silmänne, ei tää ole mitenkään erikoista :)


Kuitenkin, hyvää uutta vuotta kaikille! Tehdään vuodesta 2012 vielä parempi kun edellisestä :)!

112 kommenttia:

 1. nyt luulet et kaikki uskoo taas ettet ookkaan trolli XD älä satuile

  VastaaPoista
 2. Hienoo, että saitte sovittua! :) Mutta hieman kyllä naurattaa/hämmästyttää/sekavia tunteita ja ajatuksia jos Mikko on noin mustasukkanen jne jos sä käyt vieraissa. Ymmärrän sen sinänsä koska on normaalia enkä itse ainakaan omassa suhteessa sietäisi mieheltä pettämistä eikä itsellekään tulisi pieneen mieleen. Mutta kun hän kuitenkin a) pettää sua jos on vaimonsa kanssa ja b) pettää vaimoa kun on sun kanssas. ;) Mutta hyvä että homma selvisi ja tsemppiä! Hienoo kun blogi jatkuu.

  VastaaPoista
 3. lol.

  ei lisättävää

  VastaaPoista
 4. takerruitko siihen "jos mikko sua oikeasti rakastais, oisitte edelleen yhdessä" -kommenttiin? mietin vaan, että milloinkahan tämä tarina oikeasti loppuu.

  - 007

  VastaaPoista
 5. Ano1, Mulle on ihan se ja sama uskooko kukaan mun kirjotuksiin vai ei, ajattelin vaan niille infota joita mun elämän tapahtumat kiinnostaa.

  Jos se, että ajattelet mun olevan trolli, helpottaa sun oloas, niin ole hyvä vain :D

  Tanya, Niin mustakin, en tosiaan tiedä mitä olis tapahtunu jos oltais erottu!
  Nojoo, onhan tää meidän "kuvio" aika erikoinen, mutta ihan ymmärrettäviä tunteitahan Mikolla on. Kukapa ei loukkaantuis jos selviäis että kumppani petti :/

  Ano2, Lol on maailman tyhmin sana koskaan. Mutta eihän siinä, lol vaan itelles kun et mitään muuta sitten keksiny kirjottaa :D Hieno suoritushan se tuokin, kieltämättä!

  VastaaPoista
 6. kyllä mä suhun sinänsä uskon, ja en näe syytä miksi tekisit tarinaa tästä aiheesta, mutta koskaan ei voi tietää ja välillä tää vaikuttaa niin keksityltä iltasadulta kuin olla ja voi.

  mutta kerro mulle - entäs jos/kun mikko harrastaa seksiä vaimonsa kanssa, onhan sekin tavallaan pettämistä sua kohtaan, eikö se sua häiritse?

  - 007

  VastaaPoista
 7. Ano3, En takertunu, itseasiassa edelliseen kirjotukseen tulleet kommentit lukasin hutasemalla läpi kun sillon ei paljon tehny mieli lukea mitään ajatuksen kanssa kun oli vähän isompia asioita mielessä.. En edes muista mitä kaikkea porukka on kirjotellu, olin niin sekasin mun ja Mikon vaikeesta tilanteesta.

  Jos sua ahistaa se fakta, että perheellisetkin miehet pettää ja salatyttöystäviä/poikaystävä on aina ollut ja tulee aina olemaankin, niin kannattaa lopettaa mun blogin lukeminen. Voihan se olla joillekin liikaa lukea muuta kun jotain muotihössötysblogeja yms.
  Toki sä voit päässäs mieltää tän tarinaks, jos se helpottaa sun oloas. Tai sitten ihan oikeesti vaan tosiaan lopetat tän lukemisen - ei sua varmaan kukaan pakota lukemaan tätä. :)

  Hyvät uudetvuodet sulle kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ompa vaikeeta! Oot epäkypsä ja kaipaat hyväksyntää kaikilta mieheiltä joten päätit antaa. Tämä on tosirakkautta ihmiset <3

   Poista
 8. en sano sitä vittuillakseni, halusin tietää miten asianlaita on kun sitä on niin useasti kysytty. ja ei ahista perheellisten miesten pettäminen, koska kaikilla oma elämänsä - eläköön miten tahtoo.

  ps. en lue muotiblogeja.

  - 007

  VastaaPoista
 9. eip noista kannata välittää... jotkut ei vaan ymmärrä että joskus se elämä kuulostaa "sadulta" Itse olen saman huomannut. :) Tosi kiva että saitte asiaks selviks, oon tässä nyt seuraillut sun blogias aika tiheeseen ja pakko myöntää että ihan koukussa olen. Harvoja blogeja luen.

  Hyvät uudetvuodet sullekkin ja toivottavasti kaikki menee hyvin :)!

  VastaaPoista
 10. Hmm.. Hassua. Kuten Tanya sanoikin niin Mikon mustasukkaisuus, mikä onkin ymmärrettävää, niin on hieman hassua. Eikö mies tajua edes pettävänsä tavallaan kahta naista vai onko se hänestä oikeutettua ja ok, mutta sinun hairahtamisesi ei ole? Omasta mielestäni tässä on sellainen kuvio, että Mikko hallitsee sinua (en osaa muotoilla oikein :D). Tarkoitan sitä, että ehkä hän on sellainen henkilö, jolla on "eri" säännöt kuin sinulla. Joka saattaa tavallaan nauttia siitä, että itket häntä takaisin.

  Mielestäni sinun kannattaisi tehdä jossain vaihessa (pian?) edes jollain tasolla selväksi Mikolle, että joko sinä tai vaimo. Tietysti tuo on hankala tilanne mutta kaiketi se tulee jossain vaihessa vastaan, eikö, ja mitä pienempiä lapset ovat niin sitä helpompi se itse prosessi on. Alkavat protestimaan ja kiukuttelemaan kunnolla vasta sitten kun ymmärtävät asian.

  En usko, että kaipaat neuvoja, mutta itse sinun tilanteessasi vaatisin Mikko korjaamaan tilanteen kotona. Joko paikkamalla välit vaimonsa kanssa tai sitten eroamalla. On se Mikon mielenterveydellekin parempi niin kun tasapainoilla ja stressata koko ajan. Ja ehkä myös elää huonossa suhteessa ja kokea väkivaltaa. Voi olla, että Mikko ei vain osaa toimia, ei tiedä mitä tehdä tai sanoa. Voisit tukea ja kannustamaan häntä ottamaan härkää sarvista ja selvittämään asian. :)

  Älä anna Mikon hallita sinua ja toivottavasti saatta "suhdesolmunne" selkiämään lähiaikoina. :)

  VastaaPoista
 11. Ano/007, Tää on mun tapa kirjoittaa, en tiedä mikä mun kirjotustavassa saa uskomaan että kirjottelisin vaan jotain keksittyä iltasatu bullshittiä, mutta ei voi mitään :) Tällästa se on aina ollu ja tulee varmaan aina olemaankin.

  Tänkin oon jo pariin otteeseen kertonu, mutta kerronpa taas. Mikon ja vaimokkeen välit on niin kylmenneet, et hyvä että ne enää nukkuu ees samassa sängyssä. Uskon että ne saattaa joskus harrastaa seksiä (mikon puolelta sääli/velvollisuus-seksiä), vaikka se sanookin ettei niillä oo enää seksielämää - uskon, ettei se vaan halua loukata mua, mutta mulle ei tuota ihan hirveitä ongelmia vaikka ne joskus jotain vähän hinkkaiskin. Ei Mikko siitä mee pilalle, ja tiedän että kovin kiihkeetä ja intohimosta seksiä niillä ei oo.

  VastaaPoista
 12. Onneks saitte sovittua!:)

  VastaaPoista
 13. EI HELVETTI SENTÄÄ!!! jopas on "Mikko" tekopyhä p*skiainen.. se pettää vaimoonsa sun kanssa mut suuttuu SULLE kun sä panet toisen pojun kanssa!!!??? :D :D

  Kannattais todellakin miettii nyt toi tein "suhde" hiukan paremmin.. eihän tuossa ole helvetinkään järkeä.. ihan oikeesti!!! Sun pitäis muka pysyä kuuliaisena kilttinä kotivaimona ku äijä luuhaa muualla uittamassa *tiedät-kyllä-mitä* *tiedät-kyllä-missä*
  Sehän pitää sua vallassaan ja sä hölmö uskot sitä joka asiassa mitä se sulle selittää??!!

  Ei hyvää päivää sentää!! Toivon todella että tajuaisit jättää tuollaisen miehen, ei teidän yhteisestä tulevaisuudestakaan kovin iloista tuu tommosella taustalla..

  VastaaPoista
 14. Blogiasi on mielenkiintoista lukea, mutta teksteistä pistää silmään kaksi asiaa:
  1) about joka postauksessa on vähintään kerran ''kylhän te tiiätte blaablaablaa'', eikö kerrankin voisi oikeasti vain selittää asiaa eikä turvautua toisten ihmisten subjektiivisuuteen?
  ja
  2) oikolue tekstisi, olisi paljon miellyttävämpää lukea tekstiä, joka on sujuvaa.

  VastaaPoista
 15. emmä halua sun muuttavan mun tai kenenkään muunkaan takia kirjoitustapaasi, ja en mä tätä lukis jos mua ei kiinnostais. joku tässä sun kirjoitustyylissä mua näyttää vaan viehättävän, ei voi mitään.

  - 007

  VastaaPoista
 16. hyvä että saitte sovittua <3

  VastaaPoista
 17. lol mikko on tekopyhä paska, pettää vaimoaan kanssasi ja suuttuu kun sulle käy moka? lol kertaa tuhat (olettaen että koko ihmistä on edes olemassa ja ettet trollaa)

  VastaaPoista
 18. 007, Ok, kiitos mielipiteistäs :)

  monnsteri, Aijaa enpäs ookkaan tuota ykköskohtaa koskaan tajunnut :D Mutta olis kiva jos muistaisit että tää on mun blogi, mun tapa elää ja mun tapa kirjoittaa. En mä kirjota mitään tarinaa tai romaania jonka tekstin kuuluis ja pitäis olla täydellistä kieliopillisesti tai muutenkaan.
  Kirjotan asiat suoraan mun mielestä just siinä järjestyksessä kun periaatteessa puhuisin jollekin kaverilleni asioista.

  Kiitos mielipiteistäs, mutta ärsyttää turha nipottaminen :D Eiköhän tuo mun kirjotus kuitenkin sen verran selkeää oo, että siitä tärkeimmät pointit ymmärtää.

  Iiduska, kiitos kivasta kommentistas <3

  Ullis, Kiitos neuvoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sua nyt ärsyttää jokainen vähänkin negatiivinen kommentti sheevetti.

   Poista
 19. Hmm, mä oon jo jonkun aikaa seuraillu tätä blogia ja tää on kyllä tosi viihdyttävää lukemista!

  Rupesin vaan miettimään, kun luin sitä sun aikasempaa postausta, jonka kirjotit aikasemmin tänään... Mietitkö ollenkaan tossa tapauksessa Mikon tekopyhyyttä? Hänhän itse hyvin mahdollisesti harrastaa seksiä oman vaimonsa kanssa, suutelee häntä jne. niin miksi hän niin kovasti hermostui, kun sinä teit samoja asioita, mitä hän 90 % varmuudella itse tekee?

  VastaaPoista
 20. http://demi.fi/keskustelut/1102503/mikko-ja-candy-on-taas-yhessa---

  VastaaPoista
 21. Pikkuiset lapsoset ei keksi enää mitään muuta sanottavaa kuin Lol ja esittää jotain -007 ;D No mutta hei, hyvä kun saitte selvitettyä välinne ja tsemppii sulle<3 ja yritä ens kerralla juoda vähän hillitymmin sitä alkoholia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itse olet varmaan joku 18-vuotias iso tyttö :D joopa joo

   Poista
 22. Kyllä tämä paska saisi jo loppua, oli trollia tai ei. Toivon todella Mikon ja hänen vaimonsa suhteen menevän vituiksi ihan oikeuden nimissä, mutta toivon myös todella sinun, ylimielinen kusipää, kuolevan. Tai oikeastaan kuolemalla pääsisit aivan liian helpolla. Toivottavasti sinusta tulee neliraajahalvautunut tai muuta vastaavaa, jolloin saisit miettiä tekojasi pienen pääsi sisällä loppu elämäsi pystymättä tekemään muuta.

  En voi väittää olevani itsekään täydellinen tehdessäni sivutyönä huumevelanperintää ja muita keikkoja, missä ihmisiä fyysisesti satutetaan ja uhkaillaan. Silti teen vain työtäni ja kohdehenkilöt ovat samanlaista alinta pohjasakkaa sinun kanssasi, että koen oikeastaan tekeväni maailmalle palveluksen aiheuttaessani lisää huolia sinunlaisillesi. Toivottavasti joskus vielä törmäämme ja saamme keskustella kasvokkain näistä moraalittomista teoistasi minun tavallani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ??????? mitä hittoa

   ps. tosi mielenkiintoinen tää sun blogi, lueskelen tässä tätä läpi :)

   Poista
 23. mietin itse kans tuota, että Mikko oli sulle vihanen kun vahingossa päädyit kännipäissäs vissinkin toisenjätkänkaa sänkyyn, niin ei Mikolla ollu kyllä oikeutta sulle siitä vihotella. Oon siinä kans samaamieltä aiksempien kirjottajan/kirjottajien, että sen pitäis kyllä kans valita, että sä tai vaimo, kyllä sillä varmasti silti lapsinsa suhde pysyy ja saa niitä itselleen vaikka eroaisikin, niin miksi kiduttaa omaa perhettään ja sua tolla että pompottelee perhettään valheessa ja sun pitää salailla, etkä saa iloita omasta suhteestas muille, ei se oo oikein :(

  VastaaPoista
 24. Hei, ihanaa että pääsitte takaisin yhteen! Alkoholi on pepusta, itsekin kännissä säädin vähän yhden pojan kanssa ollessani varattu, en ole poikaystävälle kehdannut kertoa, ei kyseessä kuitenkaan ollut kuin hipsuttelu ja flirttailu... Onnea teille tosi paljon hei tulevalle vuodelle! :)

  VastaaPoista
 25. Tätä blogia on aina yhtä hauska lukea, ja ainakin itse uskon että tämä ei ole mitään keksittyä iltasatua, MUTTA mitä enemmän oon tätä blogia seurannut niin sen enemmän alan vittuuntuun tohon Mikkoon.
  Mielestäni Mikko kohtelee sua epäreilusti. Aivan typerää mennä sulle nyt suuttumaan siittä että päädyit toisen kanssa sänkyyn, kun Mikko itse pettää myös. Ja jos sanot että niin sä tiedät Mikon vaimosta ja asia ok, niin pettää Mikko itsekin omaa vaimoaan, joten tuskimpa Mikko on mikään suutahtaan jos sä kerran panet toisen jätkän kanssa (koska sua se varmasti paljon enemmän jyystää) jolloin taas rike vaimoa kohtaan on suurempi.

  Eikä vittuakaan kiinnosta siis Mikon vaimo tai sen tunteet, mutta jos Mikko pettää vaimoaan, niin ei kai hän voi vetää kilareita sullekaan jos nyt kerran hairahdat jonkun toisen kans petiin.

  VastaaPoista
 26. Mitä vittua oikeest mun silmät vuotaa verta tälläsen takia. "Se on väärin että mä ""petän"" sitä ku sehä o sen vaimonkaa joka pv sängys" haloo jos se haluis olla sunkaa ni se varmaa jättäisen vaimon thats it! ooot sille vaa pelkkä pano huoh tälläst paskaa

  VastaaPoista
 27. Mä uskon kanssa että tää on ihan todellista, ja mitä pidemmälle luen sitä enemmän inhottaa tuo liero "mies" ja säälittää Candy.

  Candy, asenteesi on hieman ylimielinen ja luulet että se mitä nyt tapahtuu, on jotakin ainutlaatuista ja jännää, jotain mitä "vanhat kääkät" ei voi ymmärtää. Olen sinua reilut 10 vuotta vanhempi ja voin kertoa, että tuollaiset kuviot eivät ole mitään uutta. Luulen että jokainen meistä vähän vanhemmista, jotka yrittää sua neuvoa, puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä. Jos Mikko sut oikeasti haluisi, se olisi jo jättänyt vaimonsa. Niin se vaan on, vaikka nyt sanotkin että ei se niin mene. Olen nähnyt tämän kuvion niin monta kertaa, ja tässä on kaikki perinteiset merkit. Eikä vähiten se, että tuo Mikkosi on selkärangaton, munaton, keskenkasvuinen, epävarma pikkusielu, joka ei ansaitse yhtäkään naista vaikutuspiiriinsä. Kuulostaa niin white trashilta... Paljastat Mikostasi enemmän kuin luuletkaan, myös itsestäsi. Jo tuo, että menet toisen pojan kanssa sänkyyn noin vaan, humalan varjolla, kertoo ettet osaa suojella itseäsi ja tehdä rajojasi. Muistutan, puhun kokemuksesta. Mikko käyttää tätä nuoruuttasi, rajattomuuttasi ja konemattomuuttasi törkeästi hyväkseen. Ei teillä lapsirukka ole mitään parisuhdetta! Parisuhteessa on katsos kaksi.. Mikkosi on suhteessa vaimoonsa, sinuun ja en ihmettele vaikka olisi kolmanteenkin, niin kevyesti hän suhtautui sinun menettämiseesi eli sen huomaamiseen, ettet olekaan täysin hänen talutusnuorassaan. Hänen itsetuntonsa ja naurettavan pieni miehisyytensä siitä loukkaantui, välittämiseen liittyvien tunteiden kanssa sillä ei ollut mitään tekemistä. Olet toinen nainen, ja Mikko käyttää sinua hyväkseen. Enkä nyt tarkoita vain seksuaalisella tasolla, vaan ennen kaikkea sillä tasolla, joka koskee tasa-arvoista ihmissuhdetta kahden aikuisen välillä. Sellaista teillä ei ole, ja se mahdollistaa myös tuon seksuaalisen puolen. Kovan koulun olet valinnut, toivon sinulle vilpittömästi onnea haavojen nuolentaan, jota myös aikuistumiseksi kutsutaan :)

  VastaaPoista
 28. Menin entisen säätöni kanssa sänkyyn yhissä kotipippaloissa. Tää jätkä jonka kanssa Mikkoa petin, on jo pidemmän aikaa yrittäny lämmitellä välejään taas muhun ja nyt satuttiin sattumalta samaan paikkaan viettämään kosteaa iltaa.
  ------------
  Uskottavuus alkaa kyllä olla aika kaukana näistä juonenkäänteistä. Nuoremmille ja muutenkin koulutustasoltaan ohuemmalla pohjalla oleville lukijoille (niille joille tämä tarina on suunnattukin) tämä vielä menee läpi, siinä missä salkkaritkin menee todesta, mutta kyllähän nyt kuka tahansa älyllinen ihminen jo näkee tuollaisten juonenkäänteiden läpi.
  Niin ja tietenkin myös ne jotka on joskus olleet oikeasti rakastuneita. Siinä tunnetilassa ei tuollaisia vahinkoja satu.
  Tarinankerronnassa olisi hyvä pitää vähän otetta myös menneeseen tekstiin, aiempien jaksojen tapahtumiin. Ettei tule tällaisia klaffivirheitä (kuten myös tv-puolen halvoissa saippuaoopperoissa tulee); mitä vaan voi tapahtua ja kuolleet hahmot heräävät henkiin. Näin teki myös Candyn blogi.
  Eipä siinä, viihdearvo on kohdallaan, kiitos tästä!

  VastaaPoista
 29. Mä luulen, että Mikon omatunnon taakkaa helpottaa, että sä mokasit yllämainitulla tavalla. Ihmiset tuppaa hakemaan oikeutuksia teoillaan toisten virheistä. Nyt Mikko voi jatkaa kaksoiselämäänsä paremmilla mielin. Panna sekä sua että vaimoaan, panithan säkin toista.

  Ja tämä varmaan viimeistään todisti Mikolle juttunne haurauden. Hänelle kun uhkana on laaja kirjo eri-ikäisiä ihmisiä. Mä olen varma ettei hän voi olla miettimättä, että onko häntä nuoremmissa kundeissa jotain mitä hänessä ei ole. Hän varmaan päässään miettiin, että mitä jos sä löydätkin jonkun ikäisesi elämäniloisen tyypin hänen näivettyneen olemuksensa tilalle. Ulospäin hänkin varmaan on elämäniloinen, mutta näivettyneessä avioliitossa roikkuminen kertoo muusta. Ja kyllä päälle 30-vuotiaalla painaa vastuukin jo kovasti. Ei voi olla samalla tavalla iloinen ja huoleton kuin 17-vuotias.

  VastaaPoista
 30. hienoa, et saitte välit korjattua, vaikka "vahinko" pääsi tapahtumaan..

  jännityksellä oon lukenut tätä blogia alusta saakka ja toivon Sulle ja Mikolle kaikkea hyvää :)

  hyvää ja parempaa vuotta 2012 teille! :)
  toivottavasti vain tuo kohuttu maailmanloppu ei tule tänä vuonna, eikä koskaan, jotta saa tätä blogia seurata.... ;)

  VastaaPoista
 31. En ymmärrä ihmisiä, joiden mielestä tätä blogia on HAUSKA lukea. Tämä blogi tekee minut nimittäin niin tajuttoman vihaiseksi, etten ymmärrä miksi täällä oikein hengaan. Olen kai vain turhan utelias. Ja joo, huvittaa nuo trolliksi väittävät, selkeästikin elävät tylsää elämää. Olisin voinut aikoinaan kirjoittaa omasta teinisuhteestanikin blogin, eikä kukaan olisi uskonut. :D Se oli tätäkin 10x jännittävämpää. Yhtä tyhmä ja järjetön suhde kylläkin...

  Mutta joo...juuri kun aloin uskoa, että olit ihan fiksu niin ei. Kuules...Jos rakkautenne olisi oikeasti niin "aitoa ja suurta" niin sinä et pettäisi millään alkoholimäärällä ja Mikko olisi eronnut. Näin se vaan on.

  Tuo alkoholitörppöily vaan todisti, että olet juuri sellainen perusteini kuin vain olla ja voi...

  VastaaPoista
 32. Hävisi kyllä kaikki myötätunnot sun muut sinua kohtaan tuon pettämisepisodisi myötä. Harmi, että Mikko ei jättänyt sinua. Kenties sen takia, ettei pelkän fuckbuddyn petoksilla ole niin väliä...Eri asia, jos hän oikeasti välittäisi.

  VastaaPoista
 33. Oon lueskellu tätä sun blogias nyt jonku aikaa, mutta päätin vasta nyt kommentoida.

  Itse uskon, että kirjoittamasi asiat on totta, sillä elämässäni on monta tuttua, jotka ovat käyneet tämän saman läpi. Siksi siis aluksi ihmettelin, että miksei osa anonyymeista voi uskoa, että kirjoituksesi olisi totta. Tällainenhan on nykyään ihan arkipääiväistä.
  Tuttujen suhteet eroavat kuitenkin siinä, ettei miehillä ole ollut lapsia, tai jos on, niin naiset ovat olleet yli 30vuotiaita. Huomaatko eron? Itseäni suuttuttaa kamalasti, jos lapsilta rikotaan koti, kun he ovat pieniä, siksi toimintasi harmittaa minua. Tiedän kyllä että ajattelet sitä, miten rakastunut olet Mikkoon ja että tulet toimeen hänen lastensa kanssa. Mutta miten voisit toimia äitipuolena, kun olet itsekin vielä lapsi? Ja voin kuvitella miten mikon vaimo suhtautuu KUN kuulee asiasta, hän ei välttämättä anna isänsä enää tavata lapsiaan. Huoltajuuden pois ottamisessa hän käyttää esimerkkinä tätä; koska ex mieheni tekee rikoksen seurustellessaan alaikäisen kanssa. Ethän sinä sitä lapsille varmasti halua?

  Toivon kaikkea hyvää sinulle, candy! :)Toivottavasti tämä mies olisi erinlainen, kuin muut tuntemani miehet, jotka ovat olleet samassa tilanteessa minun ystävieni kanssa. Muista kuitenkin, että olet rikkomassa yhtä kotia toiminnallasi ja että liian monet rakastuneet tytöt ovat joutuneet huomaamaan, että olivat vain viihdyttäjiä tälle yli kolmekymppiselle kokeneelle miehelleen.
  Päätät kuitenkin itse mitä teet, haluaisin vain, ettei sydämesi särkyisi.

  Hyvää alkanutta vuotta 2012, candy, toivottavasti asia ratkeaa jollain järkevällä tavalla :)

  -E

  VastaaPoista
 34. Annan mun kaiken sympatian sulle. Mää ymmärrän sua täysin !! Kaikkea hyvää sulle ja salaiselle rakkaalles :) Toivottavasti voisitte vielä joku päivä olla julkisesti yhessä.

  VastaaPoista
 35. Oikein hyvää uutta vuotta sullekin!:) Mahtavaa, että saitte sovittua.

  VastaaPoista
 36. Ihanan lapsellista touhua ala-astetyyliin :) alaksä mua?

  Tosirakkautta ei tässä tarinassa ole nähtykään, ei Mikon puolelta, eikä sinun. Rakastunut ihminen ei nimittäin petä, nyt petãtte kumpikin :) ei tulisi mieleenikään lähteä säätämään vieraisiin sänkyihin koska olen edelleen 13 vuden jälkeenkin rakastunut mieheeni.

  Kommenttisi Mikon ja vaimon sääliseksistä on naiiviuden huippu. Jos tarinasion miltään osin totta, niin todenäköisin lopputulos on se että sinun ja Mikon suhde loppuu ja vaimo heittää Mikon pihalle ja Mikko etsii ihan uuden hoidon(ehkä aikuisemman).

  VastaaPoista
 37. Voi voi, teinihän sä vielä olet, niin kovin sinisilmäinen ja luottavainen. Totuus on se, että maailma ja ihmiset eivät ole sitä mitä luulet.
  Tiesitkö, että sinun ja Mikon suhde on enemmän kuin tuhoon tuomittu. Syrjähypyistä alkaneet suhteet eivät kestä. Mitä etsit Mikosta? Isähahmoa? Mitä Mikko oikeastaan susta haluaa? Tuskin vaimoa ainakaan :)
  Vielä tulee päivä, jolloin ette saa "kiksejä" tästä niin jännittävästä salasuhteestanne.
  Tulet vielä hajoamaan niin pahasti, toivon vain että se tapahtuisi mahdollisimman pian..mitä enemmän pitkittää suhdetta sen enemmän sen käsiin räjähtäminen tulee ottamaan päähän. Mieti ihan tosissasi, että mitä se mies susta oikeastaan haluaa.
  Kukaan järjissään oleva mies, ei hylkää perhettään 17 murkkuikäisen tasapainottoman teinin takia. Uskoisin, että Mikolle tuot vain sitä jännitystä tylsään perhe-elämään.
  Mikko ei tule heitä vaihtamaan sinuun koskaan..sano mun sanoneen :)

  VastaaPoista
 38. Mä ymmärrän hyvin Mikon mustasukkaisuuden. Vaikka olisi toisen naisen kanssa, voi suhteen ulkopuolinen ihastus ja hänen toimintansa laukaista mustasukkaisuuden. Aika normaalia lienee, että mustasukkaisuus ja välittäminen kuuluvat yhteen. Ei kai naimisissa olevalta voi kieltää, että hän ei saa olla mustasukkainen koska itsekin on "kahden naisen kanssa"?

  Kuten Candy kirjoittikin, niin tilanne on vähän eri. Hän tiesi suhteeseen ryhtyessään, että Mikko on varattu (eikä ole välttämättä ihan hetkeen eroamassa). Tilanne on siis eri.

  VastaaPoista
 39. :D.

  On hauska lukea tätä. Mikon puolelta sääliseksiä.. .:D kyllä miestä pitää panettaa että alkaa sekstailemaan. Et ole varmaan koskaan ollut NORMAALISSA pitkässä parisuhteessa? Vaikka kuinka ois tunteet viilentyneet ja pettämistä puolin ja toisin, niin kyllä sen toisen kanssa aina seksi maistuu, vaikka sitä olisi harvoin. Mikkokin on varmaan vaimonsa kanssa ollut yhdessä pitkään ja tuntevat toisensa hyvin, paremmin kun sinä ja Mikko toisenne. Ja he tietävät tasan tarkkaa mikä toisesta tuntuu hyvältä ja heillä on yhteinen historia. Että sinä pieni Candy petät itseäs.Tajuat sitten joskus kun kasvat isoksi.

  VastaaPoista
 40. luin puoleen väliin, ja haa haa, mähän sanoin jo eilen et tänään tulee postaus et kaikki onkin ok....

  VastaaPoista
 41. Kiva että saitte sovittua, tää sun blogis on niin koukuttavaa luettavaa!
  Mua jäi nyt mietityttämään sellainen asia, että kun on kerran pettänyt niin kynnys pettämiselle pienenee, eli kannattaa Candy olla tästä lähtien tosi tarkka mitä teet (nimim. kokemusta on).

  Hyvää vuotta 2012 sulle ja Mikolle!

  VastaaPoista
 42. voivittu vähän vielä lisää draamaa =D==D=D

  VastaaPoista
 43. Aluksi ajattelin, että voi Candy parka, kun Mikko-setä häntä vie, mutta nyt tämän postauksen jälkeen ei voi muuta todeta kuin, että vakka on kantensa löytänyt ja ansaitsette niin toisenne. Mikko vois nyt vaan vielä erota vaimostaan, niin pääsisi vaimo jatkamaan omaa elämäänsä.

  VastaaPoista
 44. Nooo just. En kyllä ihan heti uskoisi sitä että Mikko ja vaimonsa melkeinpä nukkuvat eri huoneissakin eivätkä harrastaisi muuta kuin sääliseksiä.
  Edelleen, tää Mikko vaikuttaa aikamoiselta valehtelijalta. Ei suostu eroamaan. Ilmeisesti lapset tekosyynä ja parisuhdekin noin huono muka :) Tai sitten parisuhde on huono, mutta katsos sen seksin ja läheisyyden saa Candylta, siivoojan ja ruoanlaittajan vaimostaan. Kätevää :) Lapsetkin on siellä siivoojan luona niin pysyy lapsetkin puhtaina :)

  VastaaPoista
 45. Ihan "vahingossa" päädyit sänkyyn toisen kanssa. Kannattaisi vähän miettiä omaa alkoholinkäyttöään jos noin pääsee käymään.
  "Ei ollu tarkotus, mä vaan olin niin KÄNNISSÄH" Perus tenu.

  VastaaPoista
 46. Oletko tullut ajatelleeksi, mitä tapahtuu jos joku kavereistasi törmää tähän blogiin? Tämä kun on pinnalla niin kovasti. He varmasti tunnistavat sinut viimeistään tässä postauksessa kertomasi perusteella.

  VastaaPoista
 47. olisko tipaton tammikuu mitään? :)

  tsemppiä!

  -H

  VastaaPoista
 48. "Ensin Mikko sano että eiköhän meidän juttu oo sit ohi, ettei se kestä sitä ajatusta että panen muiden kun sen kanssa. Ja kyllähän mä sen ymmärrän, ei parisuhteissa kuulu olla kun vaan yhden kanssa."

  Eli ihan sun omankin logiikkas mukaan teillä ei ees ole parisuhdetta kun parisuhteissa kuuluu olla vaan yhden kanssa. Ja Mikko on naimisissa! Että näin.. :D

  VastaaPoista
 49. Ei känni ole mikään tekosyy sille, että pettämisestä tulisikin sallittua! Lapsellista vedota känniin tollaisessa asiassa. Jos olet ollut niin tiedoton, että et ole asiaa tajunnut puhutaan jostain muusta kuin pettämisestä. Jos oikeasti olisit aikuinen ja rakastaisit Mikkoa, haluaisit olla hänelle uskollinen - jopa kännissä. Etkä siis pettäisi.

  Kuinka hyvin luulet miehien pystyvän sääliseksiin? Niillä kun pitää seistäkin, että kai sen vaimon aika haluttava täytyy olla.

  Mutta ei mitään, pettäjät sopivat hyvin toisilleen.

  VastaaPoista
 50. lolllllllllllllllllllllllll, arvasin niin tän. lopeta jo tää oikeesti xdd

  VastaaPoista
 51. JUUUU ja "KAIKKI OK" YHTÄKKIÄ VAI, älä viitti. oot tyhjän puhuja.

  VastaaPoista
 52. Nyt kun sinusta on olosuhteiden vuoksi muotoutunut loistava valehtelija, niin kiinnostaakin, että miksi edes kerroit Mikolle? Teillä ei oletettavasti ole sama kaveripiiri, joten eihän tuo olisi saanut koko asiasta tietää jos niin olisit päättänyt. Etkö osannut vai halunnut valehdella?

  Oliko tämä muuten ihan ensimmäinen kerta kun ero oli lähellä tai tuli puheeksi? Tai onko teillä mitään riitoja, erimielisyyksiä tms? Siis sitä semmoista joka jossakin määrin kuuluu jokaiseen parisuhteeseen. Mikä teitä toisissanne ärsyttää?

  Se on kyllä vinkeää, että sinun tulisi kuulua kokonaan Mikolle, vaikka hän ei voi ainakaan juuri nyt tarjota samaa omistautumista sinulle. Pidätkö tätä ihan reiluna vai onko niin, että et pidä, mutta olosuhteiden pakosta hyväksyt ja ymmärrät tämän? Mikkohan ei nyt jää oikeastaan mistään paitsi, ei luovu mistään, onhan se vähän epistä.

  Hyvää uutta vuotta sinulle!

  -Pähkinä-

  VastaaPoista
 53. Haha, eli oot vielä horokin :D Siis mikä selitys toi muka on "liikaa alkoholia ja hellyydenkipeys". Haloo, aika moni parisuhteessa oleva juo joskus liikaa eikä se oma kulta välttämättä ole siinä vieressä just sillon, kun kaipaisi hellyyttä kännipäissään. Ei läheskään kaikki mee silti pettään. Jos oot oikeasti noin heikko ja naiivi, niin miten ois se äidin helmoissa kasvaminen vielä parin vuoden verran?

  VastaaPoista
 54. Heips Candy! Mua naurattaa noi sun "äitipuoli"-puheet! Kuvitteletko ihan oikeasti, että jos Mikko eroaa vaimostaan ja julkistatte suhteenne, niin näette mikon lapsista enää vilaustakaan? Mies joka on syyllistynyt pedofiliaan, ei aivan herkästi saa huoltajuutta lapsiinsa erotilanteessa, ei edes tapaamisoikeutta :D :D että voit unohtaa äitipuolihaaveesi :D

  VastaaPoista
 55. Tuo ei ole parisuhde. Te ette siis ole parisuhteessa.

  VastaaPoista
 56. Heips Anonyymi! Mua naurattaa noi sun "pedofilia!-puheet! Mitä jos ottaisit ensin termeistä selvää ja tulisit vasta sitten kirjoittelemaan? :)

  Tietääkseni en ole seksuaalisesti kehittymätön esimurrosikäinen lapsi - joista pedofiilit ovat siis kiinnostuneet OIKEASTI.

  Että sä voit kuule itse unohtaa noi sun pedofiilisyyttelys ja hankkii oman elämän :D

  Lisey, Oi, taas yks katkera ulisemassa? <3 Mistä lähtien sä oot olettanu että voit tulla määrittelemään kahden ihmisen välisiä suhteita? Mitä jos vaan yrittäisit keskittyä omaan elämääs ja koittaa ettii rinnalles ihmistä jonka kanssa voit yrittää määrittelemääs suhdetta :D Haha!

  VastaaPoista
 57. Samaa mieltä Liseyn kanssa. Ei tuota voi parisuhteeksi sanoa. Oikeassa parisuhteessa ei tarvitse salailla ja peitellä tekemisiään.
  Oikeassa parisuhteessa voi olla yhdessä ihan milloin haluaa, saa soitella milloin haluaa yms.

  Tuossa teidän jutussa on kolme osapuolta, sinä, Mikko ja vaimo. Mikolla ja vaimolla on parisuhde, ainakin virallisesti. Mutta Mikolla ja sinulla on vain pienimuotoinen salasuhde. Ei parisuhde.

  VastaaPoista
 58. Ihan oikeasti, ei sossussa katsota miehelle hyväksi sitä että on on suhteessa alaikäiseen. Ja se vaikeuttaa lasten yhteishuoltajuuden saantia.
  Halusitte tai sitten ette.

  VastaaPoista
 59. Candy, sulla ei ole paljoa kokemusta seurustelusta eikä pitkistä suhteista. Mutta mä kerron sulle jotain niistä. Arki tulee vastaan jossain vaiheessa ja se hohto ja jännitys on mennyttä. Eikä siinä ole mitään kauheaa.. silloin mun mielestä vasta puhutan todellisesta rakkaudesta. Kun ollaan kasvettu yhteen ja tunnetaan toinen läpikotaisin. MUTTA suhteesta tulee monella tapaa tylsä. Mä olen aivan varma, että sulle se tulee olemaan shokki. Mistä sä saat voimaa pyörittää uusperheen arkea, hoivata toisen naisen varmaan välillä tosi ärsyttäviäkin (ja usko pois, vaikka lapset olis sun mielestä ihania niin miehen exän lapset muistuttavat aina äidistään ja se tulee viimeistään yhteisessä kodissa ärsyttämään sinua) kakaroita, kun suhteessa ei enää ole samanlaista hohtoa kuin nyt??

  Arjen astuminen suhteeseen tulisi olemaan huomattavasti helpompaa, jos sun poikaystävä olisi ikäsesi. Se ei ole helppoa kun kumppanilla on 34-vuotiaan perheellisen miehen taakka. Sitten kun sun arki on kodinhoitamista (kotitöitä on lapsiperheissä triplasti enemmän!) ja toisen muksujen hoivaamista!

  No mutta pidä hauskaa niin kauan kun sitä kestää!

  VastaaPoista
 60. Voi rakas lapsi, aukaise silmäsi! Ensinnäkin aidosti rakastunut ei petä. Tarkoitan tällä sinua, mitä tapahtui uv.nä! Jos olette tapailleet toisianne Mikon kanssa jo vuoden ajan, minkä takia Mikko ei ole vieläkään jättänyt vaimoaan jos haluaa tulevaisuuden kanssasi?

  Ymmärrän hyvin sen jos Mikolla ja vaimollaan menee huonosti(vaimo on väkivaltainen ym)niin hän haluaa olla toisen kanssa. Mutta sitä en ymmärrä miksi Mikko ei jätä vaimoaan? Mikko kohtelee sinua niin väärin! Miksi uskot häneen sokeasti? Mikko varmasti monesti vannoo sinulle "kyllä minä vaimoni jätän", mutta todellisuudessa sitä ei tapahdu. Miksi hän olisi odottanut vuoden?

  Toivon sinulle kaikkea hyvää, en tahdo moralisoida mitenkään, toivon vain että avaat silmäsi todellisuuteen. Jos saan antaa vinkin; Käske Mikon tehdä valinta: valitseeko hän sinut vai perheensä! Tämmöinen tilanne on väärin sinua kohtaan ja Mikon perhettä kohtaan!

  VastaaPoista
 61. Komppaan ehdottomasti edellistä anonyymia:
  "Jos saan antaa vinkin; Käske Mikon tehdä valinta: valitseeko hän sinut vai perheensä! Tämmöinen tilanne on väärin sinua kohtaan ja Mikon perhettä kohtaan!"

  Tilanne on kaikille epäreilu ja inhottava, kaikille paitsi Mikolle. Hänellähän on asiat aika hyvällä mallilla, perhe ja lapset mutta toisaalta sitä jännitystä ja intohimoa mitä ei välttämättä kiireisessä lapsiperheen arjessa oikein ole.

  Ja muistuttaisin myös, että jos/kun/mikäli Mikko eroaa vaimostaan niin teidän suhdettanne ei katsota hyvällä siinä kohdassa kun lasten huoltajuudesta aletaan keskustelemaan. Mikkon on sekaantunut aikoinaan "sakkolihaan" suhteenne alkuaikoina, olipa teillä seksiä tai ei niin pahalta se näyttää paperilla joka tapauksessa. Ja kyllä, turha väittää etteikö asia tulisi esille. Blogi on hyvin suosittu ja vaimo saa varmasti kuulla tästä jostain. Teidän suhteeseenne vedoton on varsin helppo vaimon saada yksinhuoltajuus. Luuletko, että Mikosta olisi mukava tavat lapsiaan 2x kuukaudessa?

  Mutta joka tapauksessa, pakota Mikko tekemään valintansa ja toimimaan. Ette voi (etkä sinäkään jaksa varmaan olla salarakas vielä 10 vuoden jälkeenkin?) jatkaa tätä loputtomiin näin. Joko vaimo saa tietää jossain vaiheessa tai sitten he eivät eroa, tällä menolla. Ja mikäli Mikko vetoaa siihen, että odotetaan vielä vuosi kun lapset ovat niin pieniä nii PAH! Siinä tapauksessa teidän tulisi odottaa siihen asti kun lapset lentävät pesästä eli melkein 20 vuotta? Enpä usko...

  VastaaPoista
 62. "Mikko kyllä sano et se kelaili näitä asioita mielessään ja kysy että oonko mä alkanu haluamaan muita miehiä ja että haluanko mä Mikon lisäks toisen poikaystävän/fuckbuddyn yms, ja et jos näin on, niin Mikko vois yrittää kestää sen että tapailisin muita, kunhan se vaan silti sais olla mun kanssa yhessä."

  HUOM. rakastunut mies ei ole koskaan valmis jakamaan naistansa muiden kanssa! Ymmärrän, että sunkin pitää kokea kaikki kantapään kautta mutta mun on pakko varoittaa jos vaikka siitä jotain jäisi tikittämään sun takaraivoon ja pystyisit jotenkin henkisesti valmistautumaan siihen, että mitä jos asiat eivät mene niin kuin haluaisit.

  Vaikka en tunne sinua niin en tosiaan toivo sun putoavan kovin korkealta. Itse olen myös nähnyt tämän kuvion muutamia kertoja. Toisessa mies on edelleen aviossa ja jatkaa syrjähyppyjään/sydämien särkemistä muiden kanssa, kun nuorempi tyttö kyllästyi viimein odottamiseen. Toisessa avioero tuli ja samoin päättyi myös suhde silloisen salarakkaansa kanssa. Näillä suhteilla on todella ikävä tapa päättyä äärimmäisen tuskallisesti. Ole varovainen ja pidä itsestäsi huoli!

  VastaaPoista
 63. Mun mielestä on hassunhauskaa, että Candy ei usko mitään järkipuhetta. Täällä lukuisat ihmiset ovat yrittäneet antaa ohjeita Candylle ja varoitella ja sitten on vastaavasti jotain "Go Candy Go"-kommentteja, jotka uskoisin lähes 100% varmuudella tulevan toisten kokemattomien ja vielä ah-niin-sinisilmäisten teinien näppäimistöiltä.

  VastaaPoista
 64. Heips, se sun rakas Mikkos RIKKOO LAKIA Kun sekstailee sun kanssa, ja lapsi pieni, semmoiset VAIKUTTAVAT lapsen huoltajuuden saantiin! :)

  VastaaPoista
 65. aika hauskaa että mikkosesi ragettaa sulle pettämisestä. mitähä se ite tässä kokoajan on tehny

  VastaaPoista
 66. Oiskohan "Mikossa" vähän narsistia? Tosin tän tekstin jälkeen alan itekin epäilemään koko suhteen olemassaoloa.

  VastaaPoista
 67. oot kirjottanu että mikon vaimo on ruma kotka, ei taida mikkokaan sitten itse olla mikään komistus, saatika sinä. jos mikko on niin komea mitä väität niin luulis hänen saaneen kauniin vaimonkin. miehillä nyt kun on tapana vähän miettiä minkänäköisen eukon kanssa niitä skidejä tehdään. katsos ne geenit...lol.

  VastaaPoista
 68. Kun Candy on 17 niin lakia ei kyllä enää rikota...

  VastaaPoista
 69. "Heips, se sun rakas Mikkos RIKKOO LAKIA Kun sekstailee sun kanssa, ja lapsi pieni, semmoiset VAIKUTTAVAT lapsen huoltajuuden saantiin! :) "

  Eipäs muuten riko. Ei kannata täräyttää asioita joista ei oikeaa totuutta tiedä.

  nimim. Olen kysynyt tämän asian ihan kuulusteluissa asti, ja lukenut lakipykälöitäkin jonkun verran. :)

  VastaaPoista
 70. Kiinnostaa kovasti tietää, että jos tässä nyt joku päivä käy niin, että Mikko tahtoo lopettaa tämän suhteenne, niin tuletko tänne rehellisesti kertomaan, että Mikko tuli järkiinsä ja jätti sinut? Vai alatko selittämään sydän murtuneena ja häpeissäsi jotain shaissea, että sinä mukamas päätit että et enää jaksa tätä suhdetta ja jätit Mikon? Veikkaan jälkimmäistä. Niin kovasti puolustelet suhdettasi ja rakkauttanne ja takuuvarmasti tulisi jättötilanne sinulle niin suurena yllätyksenä, että et pystyisi sulattelemaan etkä käsittämään sitä oikein, joten tulet tänne sepittämään omia kertomuksia kuinka sinä mukamas jätit Mikon. Kuten aika moneen muuhunkin tilanteeseen olet itse myöntänyt muutelleesi juttuja ettei henkilöllisyytenne paljastuisi...
  Toki eniten odotan sitä päivää, että tulet tänne kertomaan, että Mikko on jättänyt vaimonsa ja pääsette todella julkistamaan suhteenne :) Jos mikään tästä tarinasta nyt edes on totta.. Erioten tuo, että vaimo on väkivaltainen hullu. Tuntuu valheelta, että saisit enemmän hyväksyntää suhteellenne. Olisi kyllä todella alhaista väittää sellaista.. Ja jos henkilöllisyytenne paljastuisi ja tämä blogi vieläpä vaimolle voisit saada syytteen kunnianloukkasesta, tiesitkö sen? Todella toivon, että tämä väkivaltaisuus ja Mikon hakkaaminen ei ole totta. Pienempi paha saada syyte kunnianloukkauksesta kuin se, että toinen joutuu kärsimään perheväkivallasta :/

  Vähän skeptinen olo on osaan tän tarinan juttuihin... Mutta silti toivon, että päätyisi suhkot siedettävän hyvin..

  VastaaPoista
 71. Heips, se sun rakas Mikkos RIKKOO LAKIA Kun sekstailee sun kanssa, ja lapsi pieni, semmoiset VAIKUTTAVAT lapsen huoltajuuden saantiin! :)


  ---> Ei pidä paikkaansa. Candy on jo ylittänyt seksin suojaikärajan joka on 16. Candy on 17, joten tässä tapauksessa ei Mikon katsota hyväksikäyttävän alaikäistä.

  VastaaPoista
 72. On hän alaikäinen kuitenkin. 16v kun tapasivat. Ei riko lakia, mutta ei sitä hyvälläkään katsota.

  VastaaPoista
 73. olitko tänään mikkosi kanssa ?

  VastaaPoista
 74. Hyvä että saitte asiat sovittua...On se tietty outoa että on mustis siitä että jos sinä olet makaat jonkun toisen kanssa kun Mikkohan tekee sitä aina kun on sinun kanssa (pettää vaimoaan) tai kun hän on vaimonsa kanssa (pettää sinua) Mutta on se toisaalta myös ymmärrettävää ettei Mikko tykkää siitä että sinulla olis joku toinen samaan aikaan kun olet Mikon kanssa...Siitä sen oikeastaan huomaa että Mikko oikeesti välittää susta...Tsemppiä nyt teille sitten jatkossa...Ja toivottavasti nyt ei tapahdu mitään vastaavaa enää...Toivotan onnea teille.:)<3

  -JK-

  VastaaPoista
 75. Ihana kun täällä on näitä ihmisiä jotka tietävät kaiken tyylillä
  'rakastuneet ihmiset EIVÄT koskaan ikinä tee sitä ja tätä ja tuota'

  Ihmisaivot ei ole ihan noin yksinkertaiset, mutta pitäkää pilvilinna ihmeessä pystyssä.

  On sitten totta tämä blogi tai ei, hyvää viihdettä nämä kommentit on!

  VastaaPoista
 76. Mutta suhde alkoi yli vuosi sitten ja jos en väärin muista niin homma on ihan alkujaan alkanut kun Candy oli 15 vuotias?

  Eli mikäli tuo tieto on vaimolla tms huoltajuuskiistassa niin ei se ainakaan paranna Mikon tilannetta. :D Mutta totta, enään ei lakia rikota.

  VastaaPoista
 77. Ootko miettinyt minkälaista on yhteiselonne kun alkuhuuma menee ohi? Ja jos tämä mikko jättää perheensä ja valitsee sinut, tuskin tulee elämä olemaan sellaista kuin olet kuvitellut. Varsinkin kun sanoit että et ole aiemmin seurustellut vakavasti...

  Olet tämän varmasti miljoona kertaa kuullut, mutta teillä on iso ikäero ja olet vielä psyykkiseltä kehitykseltäsi kaukana yli kolmekymppisestä miehestä.

  Ja entä jos mies on pettänyt ennenkin vaimoaan ja jatkossa pettää sinua, tai pitää sinua vain seikkailuna ja latelee juttuja joita jokainen nainen haluaa kuulla (kehuja yms.)? Muista että kerran pettäjä on aina pettäjä.

  VastaaPoista
 78. Miksihän Mikko oli vihainen ja pettynyt, että menit panemaan toista? Tekeehän mies sitä itekkin omalle vaimolleen. Ootko miettinyt, että sun kaverit voi paljastaa sut varsinkin tän postauksen perusteella. Toivottavasti oot ajattelut totakin asiaa, ennen kuin kirjoitat, ellet todella halua paljastua.
  Mä en oo vieläkään ihan varma, uskonko tätä tarinaa, silti lueskelen mielenkiintoisesti kaikkia sun tekstejä ja odottelen, paljastutko pelkäksi feikiksi vai onko tää kaikki tosissaan totta.
  Vaikka olisittekin kuinka rakastuneita Mikon kanssa, toivon silti, että löydät jonkun, jonka kanssa voit olla se ainoa ja kuuluttaa sen koko maailmalle. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 79. http://etanatikku.blogspot.com/2011/12/bloggerin-blogin-ajan-ja-paivamaaran.html

  Laita nyt edes kellonaika oikein :)

  VastaaPoista
 80. Mari ja Eero ovat naimisissa, on lapset ja idyllinen talo Espoossa. MUTTA Eero tapailee samalla toista naista Lailaa. Seurusteleeko Eero ja Laila?

  VastaaPoista
 81. Jep. Nyt olen varma.

  "Candy" on mies.

  VastaaPoista
 82. Hyvä että kaikki kääntyi parhain päin, tämä jos mikä on todiste teidän rakkauden kestävyydestä! <3

  VastaaPoista
 83. Te jotka kommentoitte Mikon tulevia huoltajuuskiistoja. Minä äitinä ajattelen niin että vaikka mieheni pettäisi(ei tietääkseni petä tällä hetkellä ainakaan)niin en "veisi" lapsia. Onhan lapsille ja minulle tärkeää että suhde isään säilyy. Ja oikeastaan olisi ihanaa että saisi joskus vapaata lastenhoitovastuusta kun lapset olisivat isällään! Ihan kun pieni loma! Ainoat syyt estää miehen tapaamiset lasten kanssa olisivat väkivaltaisuus ja päihteiden käyttö.

  Mutta kyllä olisi parasta Mikon erota jos meinaa jatkaa Candy sun kanssa suhdetta. Reilu peli. Itse ainakin haluaisin tietää jos mies pettää. En mistään yhden yön suhteesta mutta jatkuvasta pettämisestä. Sitten mullakin olisi mahdollisuus löytää se "elämän rakkaus" jos ei kerran miestä kiinnostais olla mun kanssa.

  Nimim. yhden yön viiden vuoden aikana lapsistaan erossa ollut

  VastaaPoista
 84. NAURAN sulle niin paljon,kiva, kun joku jaksaa satuilla!

  VastaaPoista
 85. 1.MIKKOHAN PANEE VAIMOANSA :D
  2.MISTÄ VOIT TIETÄÄ ETTEIVÄT NUKU SAMASSA SÄNGYSSÄ? :D
  3.ET 99% VARMUUDELLA TULE IKINÄ ELÄMÄÄN MIKON KANSSA SUHTEESSA KUNNOLLA.
  4.SATUTAT ITSESI PAHASTI,MUTTA SE TEKEE VAIN HYVÄÄ SUN IKÄSELLE TYTÖLLE JA KASVATTAA TOIVOTTAVASTI SUA VÄHÄN.
  5.TOIVOTTAVASTI TÄÄ JUTTU PALJASTUIS MIKON VAIMOLLE.
  6.KUN KIRJOTIT KOTIROUVISTA ET EI MIEHET JAKSA RAKASTAA NIITÄ JA RUOHO VIHREÄMPÄÄ AIDAN TOISELLA PUOLEN,NIIN KUVITTELETKO ITSE OLEVASI IKUISESTI TEINI? KUKA SINUA SITTEN RAKASTAA KUN OLET AIKUINEN PERHEEN ÄITI?
  MILTÄ TUNTUISI JOS JOKU TULISI NYT SINUN JA MIKON VÄLIIN?
  7.HANKKIUDU RASKAAKS SILLE MIKOLLE!! :D

  VastaaPoista
 86. Tämä blogi pitäs laittaa jakoon facebookkin... löytyis hyvin äkkiä varmaan asianosaiset... :D

  VastaaPoista
 87. Herrajumala,nyt tyttö jäitä hattuun!en ymmärrä miks sun pitää vastata noin ylimielisesti näihin ihmisten lähettämiin viesteihin...ei kaikesta tarvi ottaa itseensä.osoittaa epäkypsyyttä,ettet osaa olla välittämättä hölmöistä kommenteista vaan vittuilet takas.koita välillä vastata niihin fiksuihin kommenteihin.

  VastaaPoista
 88. "Mun mielestä on hassunhauskaa, että Candy ei usko mitään järkipuhetta. Täällä lukuisat ihmiset ovat yrittäneet antaa ohjeita Candylle ja varoitella ja sitten on vastaavasti jotain "Go Candy Go"-kommentteja, jotka uskoisin lähes 100% varmuudella tulevan toisten kokemattomien ja vielä ah-niin-sinisilmäisten teinien näppäimistöiltä."

  ^ This!

  VastaaPoista
 89. Millä tavalla Candy paljaa itsensä kavereilleen kirjoittaessaan panneensa jotain jätkää uutena vuotena? Sitä kun tapahtuu kaikkina juhlapyhinä ympäri Suomen maata :) Mistä sitä tietää oliko tää se Jaana, Jenni vai Sari joka pani jotain randomia jossain bileissä :D

  VastaaPoista
 90. se on kyllä hauska kun et mihinkää kommentteihi vastaa :-----)

  VastaaPoista
 91. Mikolla osui pilkka omaan nilkkaan. Tuolta se hänen vaimostaankin tuntuu, kun saa tietää.

  VastaaPoista
 92. Pöh, ei sillä Mikolla taida omantunnontuskia olla minkäänlaisia :)

  VastaaPoista
 93. Jos tämä koko homma on ihan todellista, niin olet kyllä helvetin tyhmä, moraaliton ja säälittävä "nainen".

  Toivottavasti itse tulet joskus olemaan samassa tilanteessa kuin Mikon vaimo.

  VastaaPoista
 94. Candy !
  Oletko aivan varma, ettei sinulla ole mitään tunteita eksääsi kohtaan ?

  VastaaPoista
 95. Rakas monnsteri,

  tämän blogin kieliasu on 17-vuotiaan kirjoittamaksi aikamoisen hyvä. Turhaan nipotat oikoluvusta, olet väärässä.

  Toisekseen kielitiedettä opiskelleena ensisijaisesti hienoa on, että ihmiset kirjoittavat ja lukevat Internet-aikana niin paljon.

  T. Oikolukijana työskentelevä

  VastaaPoista
 96. Muistan itse, kun olin 17. Olin niin varma itsestäni, että kyllä MÄ tiedän mitä mä teen, mitä elämä on ja mikä mulle on hyväksi. Ylläripylläri asiat ei menneetkään niin. Ja en taatusti suostunut kuuntelemaan muiden ihmisen varoituksia ja voivotteluja, kun paikkasin 24-vuotiaana naimisiin miehen kanssa, joka paljastui hallitsevaksi ja väkivaltaiseksi narsistiksi. Erosin vasta muutaman lapsen ja 10 vuoden jälkeen, kun tajusin että ansaitsen paljon parempaa kuin tämän. Ja tiedän vieläkin, että vaikka joku olisi minulle kuinka selittänyt, ettei kannata tuota miestä ottaa, olisin sulkenut korvat ja silmät, koska olin niin rakastunut. Ja en uskonut, että parempaa miestä tulisi vastaan. Vuosien tuskaisan kasvun ja avioeron jälkeen tuli täydellinen ja VAPAA mies vastaan.

  Pointtini on: täällä tosi moni ihminen yrittää elämänkokemuksellaan nauvoa sinua Candy ja toivoo, ettei sinun tarvitsisi itseään satuttaa yhtä pahasti, kun ovat aikoinaan itse itsensä satuttaneet. Mutta et kuuntele, koska se kuuluu tuohon ikävaiheeseen. Jokaisen tulee valitettavasti elää itse oma elämänsä ja tehdä omat virheensä.

  Jos oikeasti haluat miettiä, mitä teillä voisi olla Mikon kanssa tulevaisuudessa edessä, niin lainaa kirjastosta kirjoja, jotka kertovat uusperheistä ja niiden haasteista esim. Opas uusperheille. Samoin kannattaa lukea muitakin parisuhdeoppaita esim. sellaisia, jossa kerrotaan raskauden vaikutuksesta seksielämään. Kaikki se on sinulla vielä edessä.

  Mikkokaan ei pääse loputtomasti arkea pakoon kanssasi, mikäli sinä itse haluat jonakin päivänä olla hänen elämässään muutakin kuin kiihkeä kohtaaminen silloin tällöin. Parisuhde, avoliitto tai avioliitto tuo omat haasteensa. Ja lapset vielä roppakaupalla lisää.

  Mielestäni Mikko on nynny, kun ei eroa exästään. Ja sinä niin kokematon nuori tyttö ettet tajua omaa arvoasi ja VAADI Mikkoa valitsemaan johonkin määrittelemääsi päivämäärään mennessä. Olet niin epävarma sisäisesti, että pelkäät sitä että Mikko valitsisikin vaimosi ja siksi et uskalla vaatia Mikkoa valitsemaan. Tyydyt mielummin olemaan "kakkosvaihtoehto" koska pelkäät olla yksin. Uskot, että olet ihmeellisen onnekas kun Mikko on sinuun ihastunut ja uskot, että ilman Mikkoa, et voisi löytää ketään muutakaan yhtä hyvää. Mikko osaa imarrella sinua ja vedellä juuri oikeista naruista. Ja et ymmärrä, että olet niin paljon arvokkaampi, että ansaitset parempaa. Ansaitset olla se ykkönen miehen elämässä. Toki Mikko on varmaan huomattavasti hurmaavampi ja huomaavaisempi kuin ne teinipojat, jotka eivät ymmärrä edes kukkia tuoda naiselle, saatikka kohdella muutenkaan romanttisesti. Mutta siinä se petollisuus piileekin. Mikko manipuloi sinua ja hivelee itsetuntoasi. Olet rakastunut rakkauteen. Et Mikkoon itseensä.

  -Sol

  VastaaPoista
 97. voin sanoa että olis ollut ihan oikein jos olisitte eronnut. Hyvä vaan kun "mikkokin" sai tietää miltä tuntuu kun saa kuulla tuollaisesta, sen vaimokin saa kuitenkin joskus tietää, en ymmärrä sitä miten ajattelet että elämä voi aina mikkosikanssa jatkua muka niiin täydellisenä, kuten aiempi kirjoittaja sanoi, arki tosiaankin tulee vastaan ja jos mikko kerran pettää vaimoaan, olen ihan varma että se jossain vaiheessa pettää sinuakin, eihän se sille mitenkään vaikeeta tunnu olevan. Toivon että tulet olemaan joskus siinä tilanteessa että mikko pettäis sua koska se ois sulle niiin oikein kun vain joku voi olla. ja toivottavasti se tapahtuis sun kannalta mahdollisimman tuskallisesti, että saisit oikeen kärsiä ja kunnolla asiasta. Oot rehellisesti sanottuna säälittävä pentu joka ei ymmärrä ihmisarvosta ja kunnioituksesta yhtään mitään. Toisten ihmisten rakkauden väliin meneminen on niiin törkeää että sun pitäs todellakin kokea itse niiin ymmärtäisit, mutta eikö se niiin menekin että paha saa aina palkkansa.. ja ei huolta, kyllä te vielä jäätte kiinni;) aina pettämisestä jää kiinni:)))

  VastaaPoista
 98. mietityttää kyl yks asia.. paneeks se mikko myös sen vaimonsa kans ? :D et sulle vihane pettämisest ja ite vetelee sekä sun et vaimon kans..

  VastaaPoista
 99. nää kommentit on parasta viihdettä mun iltaan. oot niin hauska :D oon vasta 14 ja mäkin tajuan tilanteesta enemmän kun sä.

  ja oikeesti suomi on todella pieni maa, suthan olis aivan helppo tunnistaa?

  VastaaPoista
 100. "Mikko kyllä sano et se kelaili näitä asioita mielessään ja kysy että oonko mä alkanu haluamaan muita miehiä ja että haluanko mä Mikon lisäks toisen poikaystävän/fuckbuddyn yms, ja et jos näin on, niin Mikko vois yrittää kestää sen että tapailisin muita, kunhan se vaan silti sais olla mun kanssa yhessä."

  Tämä lause todistaa, että Mikko haluaa sinulta seksiä ja itsetunnon hivelyä. Hän on valmis mihin vain, että ei vain menettäisi noita kahta sinulta saamaansa asiaa. Rakkaudesta ei ole kyse.

  Tekisi mieli lyödä kunnolla nenä vinoon Mikolta, sellainen limainen manipuloija. Ja sinut, Candy, tekisi mieli ottaa kainaloon ja lohduttaa, sitten kun todellisuus tulee joskus ilmi.

  Tosin uskon, että selviät voittajana haavoistasi. Kaikille meille käy elämässä välillä paskasti, niistä selvitään.

  VastaaPoista
 101. ystävällisesti suosittelisin sulle terapiaa. siel saisit pääs selväks ja huomaisit miten avioliitossa elävä mies käyttää sua vaan hyväkseen. sä oot ala-ikäinen! se tekee sun ihanasta "mikosta" PEDOFIILIN.

  no mut jos koet että pelkästään netti kirjottelu auttaa ongelmiis ni ehkä joskus ilman apua aikuistut ja tajuat et "mikko" ei oo sun elämäs mies ja sul on viel paljon elämää edessä ja maailmassa on varmasti monta miestä joka oikeesti haluaa olla sun kanssa, _vain_ sun kanssa.

  ja sun kannattaa laittaa puntariin et riittääkö toi sulle oikeesti? haluutko sä aina vain olla jonkun miehen toinen nainen? luuletko että "mikko" voisi jättää perheensä sun takia? luuletko että ne on oikeesti niin onnettomia mitä "mikko" sulle väittää? ja miettiä miltä susta tuntuis jos olisit naimisissa ja sun mies pettäis sua eikä kertois sulle mitään. salailis vaan ja jatkais suhdettaan. eikö se kerro jo miehestä aika paljon? on niin itsekeskeinen ja narsisti että pompottelee naisia oman mielensä mukaan, eikä ole mies ja lopeta suhdetta missä on onneton. haluisitko sellaisen miehen ittelles? nimittäin sellaisen kuvan annat sun "mikosta" tässä blogissas. en väitä etteikö teillä voisi olla ihanaa mutta mieti, miksi se ei jätä vaimoaan ja kerro sille ettei halua olla sen kanssa, että on onneton, vaan vaimon selän takan peuhaa sun kanssas? haluatko oikeesti sellaisen miehen ittelles? ja ihan vaan varoituksena, ei tiikeri raidoistaan pääse.
  with all love, leave him!

  VastaaPoista
 102. Hei,

  jokainen tekee elämällään mitä haluaa, en halua pahoittaa mieltäsi, enkä arvostele sinua. Mutta jotain voin kertoa, Mikko ei välitä sinusta sillä tavoin kuin sinä hänestä tai edes sillä tavoin kuin kuvittelet. Pettämistä ei noin yksinkertaisesti sovita, pidemmässä ja vakavammassa suhteessa pettäminen tuo suurempia vaikeuksia kuin pieni riita ja itkut. Olen pahoillani puolestasi, koska tulet satuttamaan itsesi tässä suhteessa. Olet vielä kovin nuori ja tiedän, että Mikko näkee asiat eri tavoin kuin sinä. Mutta jokaisen on tehtävä omat virheensä, jotta niistä oppii ja jokaisen on lyötävä päätään seinään niin kauan, että ymmärtää, ettei siinä ole mitään järkeä, koska se sattuu. Toivon sinulle kuitenkin kaikkea hyvää ja menestystä elämässäsi, tapahtuipa tämän suhteen kanssa mitä tahansa.

  VastaaPoista
 103. sun ja mikon rakkaus taitaa ollakki tosi vahvaa tekooo ku meet pettäää sitä? jos rakastaa jotain ihmistä oikeasti nii ei mitkään humalanpromilletkaan saa pettämään toista ihmistä.. nii että ku väität olevas tosi aikuinen nii ei siihen tarvittu ku alkoholii nii menee homma tosi kypsäksi

  VastaaPoista
 104. Voi rakas! Miksi sinun pitäisi olla Mikolle uskollinen, kun ei Mikkokaan varmasti ole sinulle? Aivan varmasti hänellä on edelleen seksielämä vaimonsa kanssa, sillä muutenhan vaimo tietäisi varmasti jonkin olevan vialla. Hän todennäköistesti halailee, suutelee vaimoaan, hieroo tämän jälkoja samalla kun sinä rutistat tyynyä ja itket itsesi uneen yksin huoneessasi iltaisin.

  Ikävä kuulostaa tältä, olen itsekin ollut vastaavassa tilanteessa, enkä silloin suostunut lainkaan kuuntelemaan tällaista, mitä itse nyt sanon. Mutta tilanne jossa olet, on voitto Mikolle. Hänellä on perhe, sekä rakastaja - miksi hän muuttaisi tilannetta? En neuvo sinua tekemään yhtään mitään, sillä tiedän, ettet kuuntele ulkopuolisia. Toivon vaan, ettet satuttaisi itseäsi liikaa. Jos eroatte - mikä valitettavasti on hyvin todennäköistä - tee siitä loppu samantien, äläkä sorru on-off-suhteeseen, sillä se raastaa enemmän kuin mikään.

  Kuinka kauan olet jo seurustellut Mikon kanssa?

  VastaaPoista
 105. Candy on Mikolle pelkästään se fuckbuddy

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3