keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Jännittävää jännitystä

Aloin tänään taas pohtimaan mun ja Mikon suhdetta syvemmin.

Oon joskus ennenkin miettinyt tätä, nyt kirjoitan sen ylös. Onko yks meidän suhteen kantavista voimista ainainen jännityksen ja seikkailun tunne?

Mulla on tästä niin ristiriitaiset fiilikset. Toisaalta toivon sydämeni pohjasta, että tää salailuprosessi olis "käyty" jo loppuun ja voitais olla normaalisuhteessa, yhdessä julkisesti ilman salailua ja jatkuvaa pelkäämistä kiinnijäämisestä. Ei tarvis valehdella ja näkemisien järjestäminen ei olis niin hankalaa, se ei olis enää ongelma. Että kaikki sujuis ku rasvattu, ei tarvis nähdä niin paljoa vaivaa.
Pitää toista kädessä missä vaan, suudella julkisesti ilman pelkoa ihmisten katseista ja juttujen leviämisistä. Kailottaa vapaasti koko maailmalle meidän rakkautta.

Toisaalta taas mä omalla tapaa viihdyn näin. Mä oon jo tottunut tähän, kasvanu meidän suhteeseen sellaisena kun se on. Tätä on kestäny niin kauan, että oon jääny siihen koukkuun. Se ainainen jännityksen ja "vaaran" tunne on aika huumaava. Tää on erikoista, seikkailua. Kaks rakastavaista, jotka ei oo voineet saada kunnolla toisiaan. :D Kliseistä, mutta totta.
Mahan pohjalla on aina kutkuttava tunne, kun tietää leikkivänsä tulella. Hipaisut ja suudelmat salassa, niin ettei kukaan näkis.
Siinä on oikeesti oma viehätyksensä. Olla vielä omalla tavallaan saavuttamaton. Se, jonka vuoksi riskeerata kaikki, tehdä erikoisjärjestelyjä. Meillä ei oo yhdessä koskaan tylsää, pieni jännitys on aina ilmassa. Aina.


Nää tunteet ja fiilikset taistelee mussa keskenään. Suurimmaks osaks haluan kuitenkin asettua Mikon kanssa aloilleni, olla normaalissa parisuhteessa. Joskus tulee vaan tunne, että onko yks Mikon ja meidän suhteen ominaisuuksista joita rakastan ja jotka mua viehättää, ne että meillä on niin erikoinen ja jännittävä suhde, se että se ei oo normaali? Lässyttäen sanoen taas, rajoja ylittävä suhde. Rajojen ylittävä rakkaus. Sellanen, ettei voi olla erossa toisistaan.

Muuttuuko meidän suhde sitten ihan täysin, kun vihdoin saadaan toisemme? Helvetin pelottava ajatus sinänsä, vaikka tosiaan haluan myös normaalisoitua tän seurustelun suhteen.
Se ainainen valehtelu on kuluttavaa ja raskasta. Se syö ihmistä sisältäpäin. Vie voimia keksiä valheita, vaikka niillä suojelen itselleni tärkeää ihmistä, sekä itteeni. Ja uskokaa tai älkää, myös Mikon lapsia ja vaimoa.

Nyt tää teksti menee jo liian syvälliseks ja filosofikseks pohdinnaks mun makuun. :D Nää oli vaan näitä tän päivän fiiliksiä.
Päivittäin mä pohdin meidän tulevaa yhteistä elämää ja tälläset oli mietinnät tänään Mikon näkemisen jälkeen..

Mikko tuli siis hakemaan mut töittensä jälkeen. Käytiin taas ajelemassa ja kahvilla. Se oli tänään ihanan hymyileväinen ja hyväntuulinen. Se oli onnistunu hienosti yhessä isossa jutussa :) Tiesin alusta asti että se hoitaa sen homman kunnialla, ja niin se tekikin.
Me vaan hipsuteltiin varovasti toistemme käsiä ja katottiin varmaan tosi tyhmän näkösinä toisiimme ku istuttiin siinä pöydässä. Me ollaan sellasia ihme virnuilijoita, joilla on pari ruuvia turhan löysällä :D Elämä on sillon helpompaa, kun osaa välillä ottaa sen rennosti ja hymyillen.

Ulkopuolisen silmiin se on näyttäny varmaan vaan siltä että kaks toisensa tuntevaa ihmistä istuu kahvilla juttelemassa niitä näitä. Me saadaan se näyttämään siltä, vaikka todellisuus on ihan toista.

193 kommenttia:

 1. aikaisemmin puhuit blogissas että ette voi näyttäytyä missään julkisella paikalla vaan olette todella varovaisia. Miten te ootte nykyään voinut käydä kahvilla ja yks ilta olitte munkkikahvittelemassa. Pussiin puhumista jälleen kerran?
  ps. kopsaat edelleen sitä toista blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin me ollaankin, mutta käydään harkinnan mukaan eri paikoissa :) Ei ainakaan ihan tutuimmissa paikoissa, missä on tuttuja ihmisiä, eikä me missään kuolaa vaihdeta jos yhdessä jossain ollaan.

   Aika tarkasti mietitään paikat ja ajat missä uskaltaa käydä ja uskottavat selitykset jos joku tuttu sattuu paikalle :)

   Poista
 2. Missä te oikein käytte kahvilla? Tuskin missään ihan kotikulmilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enkai mä sitä täällä kerro, senkin hupsu :) Mutta joo, ei ihan kotikulmilla.

   Sanotaanko että aika turvallisessa paikassa.

   Poista
 3. Olen kysynyt tätä ennenkin saamatta vastausta.
  Mitä jos lapset teidän suhteenne selvittyä alkavat vihaaman sinua? Eivät vaan yksinkertaisesti voisi sietää sinua, ja Mikko ja hänen vaimonsa saisivat yhteishuoltajuuden ja lapset olisivat siellä vaikka vuoroviikoin. Miltä tuntuisi kun Mikko joutuisi valitsemaan ollako lasten kanssa vai sinun? Esim. joulut, matkat jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän oon vastannut pidemminkin, lue blogia ni löydät pitkän vastauksen :)

   Poista
  2. Yleensä ei tarvitse valita ja käsittääkseni lapset ovat niin pieniä että oppii luonnostaan että Candy on osa elämää ja piste. Toinen äiti. Ja eikä yleensä joulut ja matkat tehdä perheen kanssa? Silloinhan Candy on osa perhettä ja viettää lomat ja joulut yhdessä Mikon ja lasten kanssa. Ja lapset vuoroin juhlien Isällä ja vuoroin Äidillä. Lapset eivät ole mikään ongelma varsinkaan alle kouluikäiset. Vanhempani ovat eronneet joten tiedän kyllä asiasta jonkun verran.

   Poista
  3. Eikö yleensä Joulut, juhlat ja lomat vietetä perheenkanssa? Candy on silloin osa perhettä niin eikös Candy lähde silloin mukaan? Ja (taas vaihteeksi)lapset eivät ole mikään syy. lapset kyllä pärjää. Lapset eivät ole ongelma. Ymmärtääkseni alle kouluikäsiä joten he oppivat elämään tilanteen kanssa. Ja minun vanhempani ovat eronneet joten tiedän näistä jotain. En usko että lapset alkavat vihaamaan.

   Poista
  4. "Joulu" pienellä alkukirjaimella.

   Poista
  5. Sara:
   Ajattelet yhtä mustavalkoisesti kuin Candykin...
   Monen lapsen mielestä perhe on äiti ja isä, eivätkä ymmärrä miksi joku ulkopuolinen asuukin isän kanssa.
   Tiedän perheitä joissa on erottu kun lapsi ollut pieni, ja lapsi monta vuotta kysellyt milloin isä muuttaa takaisin heidän luo.

   Ja voiko olettaa että Mikon vaimo pystyy olemaan nätisti sen jälkeen kun häntä on kusetettu 6-0?
   Mitä jos lapset kotona äidin luona saavat kuulla miten kauhea ihminen Candy on?
   Väärinhän sekin olisi tehdä niin, mutta ihan ymmärrettävää tässä kohtaa..
   Ja lapset ovat yleensä äidilleen lojaaleja.
   Et ole ainut jolla on kokemusta erosta, ja tiedät asioista.

   Poista
  6. Ei taida pieni lapsi ymmärtää asioita niinkuin aikuinen ihminen, niin suurena yllätyksenä kuin se monelle tulee. Lapsetkin osaa piilottaa tunteitansa hemmetisti.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Lopeta toi kommenttipommitus ja tee jotain fiksumpaa :D

   Poista
  2. Miksi näitä pitää ylipäätänsä julkaista? Sama tuossa alapuollella olevasta kommentista.

   Poista
 5. ja seuraava otsikko on? hohhhhoijaaaa....unilukemista tää on parasta lajissaan. pitää herää 03.00. nyt unettaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, menisit nukkuu. Vaikutat TODELLA väsyneeltä.

   Poista
 6. millon luulet, et saat ensisuudelman? ootko treenannu peilin kans?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD

   Jos pussaan sammakkoa, muuttuuko se oikeesti prinssiks?

   Poista
  2. Varmaan Bart Simpsons- versio prinssiksi.

   Kait nyt kaikki on sen velho jakson katsonut? :)

   Poista
  3. En :O Telkkarista oiskin menossa just Simpsonit!

   Poista
  4. Se Bartin loihtima prinssi sammakosta, ei ollut oikein imarteleva. Hyh :D

   Poista
 7. Ja tämä oli tyypillistä teiniä. (meni muuten tosi nopeesti, jeeeee!!!!!!!!!! kymmensormijärjestelmä kohentuu tän schaissen ansiosta tosi hyvin!!!!!! Vielen danke, puss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KUKA on pelottava? Eihän täällä ole ketään, lapsi hyvä! Anonyymit kirjoittelee, älä anna mielenterveytes horjua tämän takia tai lopeta koko blogi.

   Poista
 8. luetko useinki rakkaustarinoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koskaan. Osaisitko suositella mitään hyvää?

   Poista
  2. Anna Karenina. Sopii muuten erittäin hyvin sun tilanteeseen. Suosittelen. Mies tarvitsee muutakin kuin.....luepas Karenina!

   Poista
  3. En suosittele Anna Kareninaa. Tuhat ja yksi sivua paskaa.

   Poista
  4. Anna Karenina on klassikko! Jokaisen kuuluis se lukea ;)

   Poista
 9. Heippa! Tää ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta haluaisin myös vastauksen siihen, mitä itse ajattelet pettämisestä? Jos sinua petettäisiin, miten suhtautuisit siihen? Kuvitteellinen tilanne: jos teillä menisi huonosti ja poikaystäväsi pettäisi sinua (esim joku ihan muu, ei Mikko), olisiko se pettäminen sinusta ok, koska teillä tosiaan meni huonosti? Tällä tavoinhan selität ja tavallaan oikeutat Mikon pettämisen vaimoaan kohtaan.

  Toinen asia mihin haluaisin saada vastauksen on se, että miksi Mikko ei jätä vaimoaan? Olette oleet jo reilun vuoden yhdessä, joka on tosi pitkä aika, mutta mitään eron suuntaan ei ole vielä tapahtunut tai et ole siitä ainakaan kertonut. Pelottaako sinua että hän ei eroakaan vaimostaan? Niinkuin aiemminkin sinulle on kommentoitu, tiedän myös monia pareja (itse myös pettämistä monipuolisesti kohdanneena), joissa rinnakkaissuhde on vain pakenemista ongelmista ja sitten kun salasuhde paljastuu ja eron aika koittaisi, ei ollakaan valmiita eroamaan avioliitosta vaan ollaan valmiita yrittämään uudestaan ja antamaan anteeksi.

  Kolmas asia mitä haluaisin sinulle sanoa on, että on hienoa, että purat ajatuksiasi tänne kun et muualle voi. Mutta silloin kehottaisin sinua olemaan rehellinen ja kertomaan turhautumisestasi, onnistumisista sekä peloistasi täällä avoimesti, jotta saat tästä kaiken hyödyn irti. Jos esimerkiksi pelkäät, ettei Mikko jätäkään koskaan vaimoaan, kerro se avoimesti. Älä pelkää negatiivisia kommentteja, voit saada siitä myös paljon itsellesi! Muista, että kirjoitat anonyyminä, sinun ei tarvitse esittää kenellekään mitään itsestäsi tai kehua esim Mikkoa tarpeettomasti. Voit aidosti kirjoittaa kaikki negatiivisetkin asiat Mikosta ja suhteestanne tänne. Se on terapeuttista!!

  Kommentoin ensimmäisestä kertaa ja toivoisin sinulta vastausta. En ota kantaa toimintaasi, minä olen myös pettänyt, joutunut petetyksi ja nähnyt perheessäni sekä ystäväpiirissäni pettämistä. Tiedän, että se vain on elämän karu totuus, mutta olen oppinut niistä paljon itsestäni sekä toisista ihmisista. Pettäminen satuttaa kuitenkin aina montaa osapuolta. Tätä blogia on jokatapauksessa mielenkiintoista lukea!

  Tsemppiä sinulle!
  Viivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräästä Candyn kommentista sai vähän sellaisen käsityksen, että vaikealle ihmiselle pitää olla vaikea ;) Eli-> vaimolta kaikki pois mitä vain irti saa.

   Poista
  2. Kiitos kommentistas! :)

   Ensimmäiseen kysymyksees löydät vastauksen mun kirjotuksia selailemalla ja toiseen en voi vastata, menee liian henkilökohtaseks..Mutta ei mua pelota etteikö erois, kyllä siinä niin tulee käymään.

   Kiitos neuvoista ja hyvää jatkoa sulle :)

   Poista
 10. Miks et hyväksy äskeistä kommenttia:DD Koska pelkäät sitä, että Mikko valitsee lapset eikä sua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväksyin kaikki kommentit, lopeta toi "mikset hyväksy sitä ja tätä kommenttia"-läpinät kun kaikki muut paitsi "kuole huoraa!!1"-kommentit hyväksyn ja tiedät sen itsekin, ettei oo mitään sun "nokkelia" tai "pelottavia" kommentteja joita en uskaltais hyväksyä :D

   Ja ei, en pelkää.

   Poista
  2. Et ole hyväksynyt asiallisia kommentteja.

   Kari

   Poista
  3. Kari, pistit edelliseen postaukseen kommentin, jonka hyväksyin, mutta koska tuossa kirjoituksessa on niin paljon kommentteja, on niitä selailtava alaspäin ensin painamalla "näytä lisää kommentteja" tjs. kohdasta, jolloin löydät oman kommenttis.

   Poista
 11. Kyllä se suhde arkistuu. Käydään koulussa/töissä, tehdään kotityöt yms. Ei suhde välttämättä innostuneen jännittävänä pysy aina. Ja aika suurella todennäköisyydellä arki tuleekin vastaan.

  Meinaako Mikko imeä vaimonsa kuiviin ennen eroa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm, niinhän se varmaan on.

   Ei sen tarvii :)

   Poista
  2. Sä vähän vihjasit siihen suuntaan ;)

   Poista
  3. Höpöhöpö, te teette vaan omia johtopäätöksiä ja päätelmiänne kaikesta :)

   Poista
  4. "Ja sanos muuta, ei kumpaakaan enää kuuluis liikuttaa. Jos asia näin meidän kohdalla olis, oltais saatu olla jo vuoden päivät normaalisti yhdessä. Mutta näin ei ole, joten siksi tässä tilanteessa ollaan. Ja ei, Mikko ei ole se osapuoli jota vielä liikuttais. Lapset toki, mutta vaimo ei enää.
   Jotkut ihmiset on vaan niin hankalia, ettei kaikki asiat hoidu rehdisti ja helposti. Sitten pitää "pelata" likaisesti kans likasta peliä."

   Pelata likaisesti likaista peliä ;)
   Joten, eiköhän se Mikko vain takaile itselleen siellä mukavaa tulevaisuutta. ;)

   Poista
  5. "Se oli onnistunu hienosti yhessä isossa jutussa :) Tiesin alusta asti että se hoitaa sen homman kunnialla, ja niin se tekikin."

   Ja tähän päälle ;) Oi että, ja sä vielä kehtaat sanoa, ettei tämä "Mikko" ole selkärangaton :) Nuo kaksi kirjoitusta aika varmasti liittyy toisiinsa. Et sinä sitä kyllä suostu myöntämään :) Mutta, Mikko tosiaan varmistaa, ettei vaimo saa hyvää alkua uudelle elämälleen :)

   Poista
 12. Karo, mitä se "lofiikka" on? :DDDD Kannattaisiko harjoittaa joko deduktiivista tai induktiivista päättelyä? Tai vaikka molempia, niin pääsisit logiikan jäljille. Et taida olla ryhmäsi terävin tyttö. Ja netissä vaan roikut. Kyllä sun ro:si on aika lailla huolissaan kun et saa lakkia kolmessa vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihmeen Karo? :D Oikeesti, huoh!

   Pahoittelut että g:n tilalle meni vahingossa viereinen kirjain, tää oli kyllä maailman pahin kirjoitusvirhe ikinä :D Kauheeta miten tollanen asia voi jonkun persettä kutittaa noin paljon.

   Mut hei oikeesti, oon susta huolissani. Tää sun kiinnostus mun blogia ja mun kirjotuksia kohtaan on jo todella sairaalloisella tasolla.

   Poista
  2. "....Tää sun kiinnostus mun blogia ....on jo todella sairaalloisella tasolla." Aha, tuota, mä en tiennytkään, että me tunnetaan? Tai että mä olen "joku", jonka sä tiedät? Olenko mä kenties joskus kommentoinut sulle jotain?

   Poista
  3. Mulla on sellanen kiva pikku ohjelma joka näyttää vierailijoiden ip-osotteet ("tunnistan" siis samaks anoks), kauan ne on täällä ja miten usein ne käy :)

   Se on aika kätevä se.

   Poista
  4. no miksi ihmeessä sitten jatkat tätä pelleilyä? kun kerran näet ja tiedät, että sinulle kirjoitetaan samasta osoitteesta aivan eri tyylisiä viestejä? Siis teidät itsekin joutuvasi k***tuksi, mutta silti jatkat julkaisemista. Olet jäänyt koukkuun, ja tosi pahasti. voimia irtipääsemiseen.
   P.S Tästä tuli mieleen ".....olen niin tumpelo blogiasioissa..." jooopa joopa joo

   Poista
  5. ''Kiva pikku ohjelma'' No vou?
   Onpas nokkelaa käyttää statcounteria? varmaan jokasella bloggerilla on se, joten turhaa leikit taas olevas niin viisas ja mitä vielä. Ja miksköhän et uskalla julkasta mun aikasempaa kommenttia? Nolo.

   Poista
  6. Mistä sellaisen ohjelman saisi?? Itsekin blogia kirjoittavana olen sellaista miettinyt!! :)

   Viivi

   Poista
  7. Hah, onneksi mulla on ip-osoitteen sekoittaja!

   Poista
  8. Ja onneks mulle heittää joka kerta mokkula kun sen avaa eri ip-osoitteen! Ei taida Kändi olla niin viisas enää ;)

   Poista
 13. "Mä tiedän olevani sen verran erilainen ihminen Mikolle, ettei se valehtelis mulle"

  Sä oot vasta sitten täysin korvaamaton kun pystyt painamaan veteen reiän.

  VastaaPoista
 14. Mä olen kans 17, ja mulla menee tosi hyvin koulussa. Kursseja kasassa jo vähimmäismäärä ku saan ylimääräsiä urheilusta. jes! Ja mulla on päämäärä, yliopistoon lukeen psykologiaa, sinne on vaikeea päästä, mut mä oon yks niistä jotka sinne menee! tsemiä sullekin, vaik sul onki pienemmät haaveet. mulla on ihana, vapaa opiskelijaelämä edessä, muutto pois kotoa, ihan yksin asumaan, ja ne ainejärjestöbileet ja osakuntaelämä - mä oon niiiiin riemuissani siis ettei rajaa! Tänä keväänä mä alotan jo kirjottamisen, sit syksyl ja viel keväällä loput. Mut nyt keväällä hissa ekaks. Ai kun kaikki olis yhtä onnellisia ku mä. Ja mun rakas Juho, samal luokal ollaa muttei olla kalittu toisiamme teinikihloilla eikä aijotakkaa. Me lähetää eri tiell valkolakkien jälkeen. tää on yks elämänvaihe, ihana nyt, mut koht se loppuu ja alkaa joku uus ihana tunematon! Älkää antakó minkään tain kenenkään kahlita teitä!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks olkoon :D Hienoa että oot onnellinen, mutta toisten päämääriä ja haaveita on ihan turha lytätä "pienempinä". Mistä sä edes tiedät mun haaveista?

   Mä en kuitenkaan aio pelkästään vain haaveilla, vaan elää.

   Poista
 15. Hienoa, että kirjoitit myös noita omia pohdintojasi suhteestanne,
  saa tämä blogi hieman syvyyttä mukaan.

  VastaaPoista
 16. Missähän tuolla blogissa on vastaus siihen, miten suhtautuisit jos Mikko joutuisi JATKUVASTI ristituleen sinun ja lasten välille? Olen lukenut kaikki postaukset, enkä kyllä löytäny vastausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olenko mä tilivelvollinen pohtimaan kaikkia mulle esitettyjä kysymyksiä ja kertomaan kaikkiin vastauksen?

   Ei, en ole.

   Poista
  2. Huomaa et pikkuneiti oppinut uuden hienon sanan, "tilivelvollinen" toistuu niin usein. Hyvä tyttö! :D

   Poista
  3. Jotakuta taitaa ärsyttää kun en ookkaan lukijoiden persettä nuoleva sätkynukke joka kiltisti vastailee jokaikiseen esitettyyn kysymykseen :)

   Mä kerron täällä mun elämästä, mutta en todellakaan kaikkea.

   Poista
  4. Voi ei, alkoko kutittaa persettä!!? ;D

   Poista
 17. HEI.En ole niin jaksanut kaikkia juttujasi edes lukea muiden kommenteista puhumattakaan joten kysynkin,miksi te vielä salailette?Odotatteko et sinä täytät 18v vai miksi Mikko ei kerro vaimolleen heti ja toisekseen onko sinulla mitään muita todisteita siitä millainen vaimo on kuin Mikon sana?Mulle ei ihan avaudu toi teidän kuvio.
  Ystävällisin terveisin=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huokaan syvään kun nää saman kysymykset kysytään miljoooona kertaa. Mitäpä jos lukisit mun juttuja ni tietäisit? :D

   En mä ala kaikille niille erikseen vastailemaan, jotka ei oo jaksanu lukee. Miks mä jaksaisin vastailla?

   Ei pahalla, mut ei jaksa :D

   Poista
  2. Ei pahalla, ei ketään jaksa kiinnostaa niin paljoa että selaisi joka postauksesta (tiedätkö mikä seon:DDDDDDDDD) 100+ kommenttia löytääkseen viestistä numero 567 vastauksen........Siksi sitä kysytään uudelleen, mutta ethän sä voi vastata kun oot keksiny vastaukset aikasemmi etkä muista niitä enää ja Mikonki täytyis eka hyväksyy ne kommentit;))

   Poista
 18. Et sattunu oleen tampereella koskikeskuksessa linkosuon kahvilassa tässä joku päivä? Kiinnitin huomiota vanhempaan mieheen ja teinityttön, jotka rupattelivat kahvilla kaksin ja mistään isä-tytär-suhteesta ei ollut kyse. Jollei mies oo joskus 14 vuotiaana tullu isäks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, ei voi tietää :)

   Ei me kuitenkaan Mikon kanssa ainoita tässä tilanteessa olevia olla, niistä puhumattakaan jotka normaalisti seurustelevat ikäerosta huolimatta :)

   Poista
  2. tuskin ne nyt ihan keskelle koskarii menis :DD

   Poista
 19. "No olenko mä tilivelvollinen pohtimaan kaikkia mulle esitettyjä kysymyksiä ja kertomaan kaikkiin vastauksen?

  Ei, en ole."


  Et, mutta voin, kuten monet muutkin, vetää jonkinlaisia johtopäätöksiä siitä, että jätät aina tiettyihin kysymyksiin vastaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no mitä sitten? :D Siinäpähän vedät, niinhän ne kaikki muutenkin tekee. Ja ihan rauhassa voivat vedelläkin, oottepahan entistä enemmän sekasin johtopäätöksinenne ;)

   Poista
 20. Miltä tuntuu kun mikko panee vaimoansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä puhe mistä puute, vai? Miten ketään voi kiinnostaa tollanen?

   Ja kyllä sä varmasti tiedät miltä, oon tohon ennenkin vastannu.

   Et onnistunu loukkaamaan, sori :D

   Poista
  2. Onnea, voisitte joskus kokeilla kimppaa :)

   Poista
  3. eivittu tipuin tuolilt XD

   Poista
 21. Mitäpä jos kokoisit jonkun postauksen tms johon kokoisit kaikki nää kysymykset jotka toistuu ja vastaukses niihin? Helpottais kummasti kun voisit vaan linkata sen kun taas kysellään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oon miettiny, mut siinä ois ihan järjetön homma näiden tuhansien kommenttien takia..

   Poista
  2. Niin ja sit muiden täytyy selata tuhat kommenttia ku sua ei kiinnosta ku ei oo isiltä(Mikolta)isiltä lupaa

   Poista
 22. Mä uskon että teijän suhde tulee onnistumaan hyvin sittenkun se normalisoituu. Uskon myös että se on hieman erilaista kun ei tarvitse enää salata kenenltäkään mitään, koska loppupeleissa yhdessäolon takiahan te yhdessä olette. Ette siksi että Mikolla oisi huono avioelämä jota se haluaisi vain piristää. Onnea teille paljon! :)

  VastaaPoista
 23. Niin, no mitä sitten? :D Siinäpähän vedät, niinhän ne kaikki muutenkin tekee. Ja ihan rauhassa voivat vedelläkin, oottepahan entistä enemmän sekasin johtopäätöksinenne ;)


  Sua vaan pelottaa, koska et ikinä tule olemaan niille lapsille äiti. Etkä mitään muutakaan. Voin sanoa kokemuksesta, että monet suhteet on kärsineet kun isän/äidin pitää valita puolison ja lasten välillä. Lapsia et millään "kauneudella ja kireydellä" voitakaan puolelles.

  Jos Mikko on niin hyvä isä, kuin väität, hän valitsee aina lapset..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tunnette yhtään erolapsia, niin aika usein siinä kylläkin käy niin päin, että lapset jäävät kannattelemaan vanhempia ja miettivät kumman he tänään valitsevat. Varsinkin, jos vanhemmat on liian löysiä rajojen suhteen ja antavat lasten vierailla kuten haluavat.

   Ero ei ratkaise koskaan ongelmia lasten kannalta. Sen takia riitaisten vanhempien osalta ei välttämättä edes poista lasten kärsimystä. Koska ne vanhemmat riitelevät usein eronkin jälkeen ja vielä pahempaa, vanhemmat usein puhuvat huomaamattaankin pahaa toisistaan lapsille. Sellaisia ikäviä pieniä piikkejä. Voisin kirjoittaa tähän muutaman esimerkin, mutta en viitsi, että eivät henkilöt itse tunnista itseään.

   Sinun "Mikkosi" tulee aina olemaan tietyllä tavalla naimisissa vaimonsa kanssa, vaikka eroaisikin. Heillä on aina tämä erityinen suhde, ellei sitten jompi kumpi hylkää lapsiaan. Joten periaatteessa sinun suhteesi Mikkoon voi hyvinkin säilyä osittain sellaisena kuin se on nyt. Ja se osa mikä säilyy on ehkä sinun kannalta se ikävin eli "Mikon" hankala suhde vaimoonsa.

   Tämä on asia, jota jokaisen kodinrikkojan kannattaisi miettiä. Niitä lapsia ei pitäisi tehdä, jos ei ola valmis kääntämään jokaista kiveä perheen takia. On vain hyvin harvoja vakavia ongelmia, joiden ratkaisemiseksi ero on aivan välttämätön, sitten on paljon erittäin isoja ongelmia, joihin ensisijaisesti pitäisi etsiä apua ulkopuolisilta auttavilta tahoita ja on paljon isoja ongelmia, jotka pariskunnat voisivat ratkoa keskenäänkin, jos osaisivat edes yrittää olla parisuhteessa.

   Sinä Candy et tiedä mitään siitä millaista on olla saman katon alla toisen ihmisen kanssa kuukausi tai vuosi. Ja tätä ei voi oppia vanhemmilta, vaikka heidän parisuhde olisi miten loistelias tahansa. Ensimmäiset karikot tulevat jokaiselle siinä vaiheessa, kun muutetaan yhteen. Sinulla tähän muuttoon liittyy myös muutto yhteen vieraiden lasten kanssa. Ainakin jos isällään on yhteishuoltajuus. Lapset ovat isälleen tärkeämpiä, joten sinä et määrittele huonejakoa. Sinun kannattaisi muuttaa ensin omaan asuntoon ja sitten aloittaa seurustelu Mikon kanssa, niin että sinä näyttäisit niiden lasten silmissä aikuiselta vastuuntuntoiselta ihmiseltä, etkä miltään nurkkaan hommatulta nallekarhulta. Lasten pitäisi saada tutustua sinuun siten, että he eivät heti muuta kanssasi asumaan. Sinun on pakko tajuta tämä. Sinä et vaan voi muuttaa Mikkosi kanssa heti yhteen. Se ei vaan ole oikein ja se ei ole hyvä lähtökohta äitipuoleudelle.

   Onnea matkaan! Sinusta voi tulla "Mikon" lapsien äitipuoli, mutta ennen sitä sinun pitää kasvaa itsenäiseksi aikuiseksi. Yhteenmuutto voi tulla vasta sen jälkeen kyseeseen. Siten sinut voidaan myös hyväksyä tuohon kuvioon mukaan.

   Poista
  2. Ei mua oikeastaan mikään pelota, enkä mä äidiks niille oo alkamassakaan. Äiti niillä jo on, musta tulee niiden isän tyttöystävä/äitipuoli :)

   Eikä tässä kukaan pistä ketään valitsemaan lasten ja puolison väliltä, mitä ihmettä oikeesti, miks pistäis?

   Ja toinen anonyymi, kiitos pitkästä viestistäs. JOissakin asioissa oon kanssas jonkin verran samaa mieltä, jossakin en ja jotkut on mun mielestä aikamoista yleistämistä ja olettamista.

   Kiitos kuitenkin kommentistas ja neuvoistas.

   Poista
  3. Yleistäminen on tärkeä käsite elämässä. Monesti on helpompi hahmottaa asioita, kun niitä tarkastelee asioita yleistetyn mallin mukaan. Ja itse asiassa tarkoitukseni ei ollut yleistää vaan ennemminkin soveltaa yleistä käsitystä siitä miten asiat tuppaa menemään. En ole esimerkiksi tehnyt päätelmää, missä yhden tapauksen perusteella kaikille kävisi jollain tietyllä tavalla.

   Aika usein ei myöskään tarkoita aina. Esimerkiksi aika usein lapset jäävät kannattelemaan vanhempiaan, jos vanhemmat eivät aseta rajoja (esimerkiksi tapaamisille). Tarkoitan tällä, että lapset ottavat liikaa aikuisten päätäntävastuuta ja miettivät mm. kumpi vanhempi tarvitsee minua nyt ja olenko ollut liian vähän aikaa tietyn vanhemman seurassa. Tätä tapahtuu vielä aikuisiässäkin erolapsilla.

   Se on myös aika tavallista, että vanhemmat riitelevät usein myös eron jälkeen lasten asioista tai muista asioista.

   Oletukseni oli se, että olisit muuttamassa Mikon luokse asumaan heti kättelyssä. Pahoittelut oletuksesta. Ilmeisesti et ole (luin vanhoja blogikirjoituksia) ja ymmärrät itsekin miksi se olisi väärin lapsia kohtaan. Tätäkin nimittäin tapahtuu erojen jälkeen, että mies muuttaa toisen naisen luo vanhan vaimonsa luota ja lapset joutuvat heti viikonloppuisin asumaan heille täysin vieraan ihmisen kanssa. Aikamoista sadismia vanhemmilta. Tästä on aika vaikea antaa lapselle viestiä, että kyllä olet isälle tärkein. Lasten kannalta todellakin on ensiarvoisen tärkeää, että ero tapahtuu ilman kolmansia osapuolia. Mutta teidän kyllä kannattaisi pitää ihan vuoden parin erilläasumisjakso lasten takia. Valitettavasti minun on pakko heittää kyllä tähän yleistys, että lapset ovat viisaita ja ymmärtävät hyvin paljon enemmän kuin antavat ymmärtää. Joten he saattavat hyvinkin varhaisessa vaiheessa arvata/tiedostaa, että isä jakaa aikaa jonkun muun kanssa tai että ero johtuu toisesta naisesta.

   Poista
 24. toivon ettet oikeesti olis trolli, mut uskon et asia on toisin

  VastaaPoista
 25. Olet Tampereelta, kyllä sut on muutkin nähny! Alkaa pikkuhiljaa paljastua nää sun salailut!

  VastaaPoista
 26. Miksi sä luulet, että kaikissa kysymyksissä yritetään loukata sua? Esim. "miltä tuntuu kun mikko panee vaimoaan"-kysymykset ei musta kuulosta lainkaan loukkaavilta :) Tsemii teille kuiteskin ihan hirmusesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä luule että kaikissa yritetään, mutta suurimmassa osassa kyllä.

   Kiitos :)

   Poista
 27. Mitä vittua, miksi venasit viikonloppua, näittekin yhtäkkiä tänään? BUSTEEEEEEEEED THEY SEE ME TROLLIN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mitä ihmeellistä tossa nyt oli? Mitä outoa viikonlopun odottamisessa nyt sitten on?

   Poista
 28. älämölö älämölö

  VastaaPoista
 29. http://demi.fi/keskustelut/1132987/joku-tainnut-bongata-candyn-ja-mikon-kahvilla

  demittäjät TAAS vauhdissa....

  VastaaPoista
 30. oon miettiny sitä kun sanoit että muutatte yhteen kun oot 18 :o siis tosi hyvä juttu ei siinä mitään! Munki mielestä ois ihanaa jo päästä muuttamaan yhteen mun poikaystävän kanssa (:
  mut siis riittää että toinen on täysikänen? Voisit muuttaa jo nyt Mikon kanssa yhteen vaikka et olekkaan 18. Ainakin yks mun kavereista (19v) ja sen tyttöystävä (17v) asuu yhes :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun kändi on vielä sakkolihaa ;D Siitä rapsahtaa syyte mikkeloiselle :P

   Poista
  2. paskat, suojaikä on 16. Tosin jos ennen 16 on punkassa käyneet, sitten voi rapsahtaakkin,

   Poista
  3. Ovat olleet yli vuoden "yhdessä".

   Poista
  4. Itse en ole näitä kommentteja todellakaan jaksanut lukea kaikkia, mutta jos yhteenmuuttamisen ongelma on C:n alaikäisyys...

   ....niin eipä ole ongelma :) 16 vuotiaat saa muuttaa pois kotoa ja ovat oikeutettuja opintotuen asumislisään. Esim. veljeni muutti yhteen tyttöystävän kanssa ja tyttis oli tuolloin 16v :)

   Eli sen puolesta voitte alkaa etsiä kämppää vaikka heti :)

   Poista
  5. ei taida candy uskaltaa vastata :D

   Poista
 31. Suosittelisin kans sellasta "kysymys-vastaus" postausta joissa voisit vastailla ASIALLISIIN kysymyksiin, ja sieltä sitten voisivat nämä laiskat ihmiset (jotka eivät jaksa lukea kommenttien vastauksia eikä vanhempia postauksia) mennä katsomaan vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin!

  Pakko tulla tämä taas tänne toteamaan: Huhhuh mitä porukkaa oikeesti!? :D

  Kaikkea hyvää sulle Candy =)

  VastaaPoista
 32. Moi! :-)

  Voisitko kysyä tämän kysymyksen Mikolta ens kerralla kun näätte: mitä 3 asiaa/tavaraa/ihmistä ottaisit mukaan autiolle saarelle vuodeksi?

  Olis kiva jos vaikka ens postauksessa olis vastaus tähän. :)

  - Laura -

  VastaaPoista
 33. Olen jotenkin iloinen, että tää oli näin tasapainoinen ja järkevä postaus.

  VastaaPoista
 34. Taidat asuu Tampereella... Mä taidan tietää Mikon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampere onkin tosi pieni paikka jossa kaikki tuntevat toisensa ja Koskikeskus (etenkin Linkosuon kahvila...) erinomaisen syrjäinen loukko treffata salassa ;) En usko Candyn olevan ihan noin tyhmä, ulkopaikkakunniltakin kun tullaan helposti käymään juuri noihin kauppakeskuksiin.

   Poista
  2. Mä taidan tietää Jeesuksen :) : )))))))))99999

   Poista
 35. mäki näin tampereella tänään jonkun tyttöseen nuorekkaan aikuisen miehen kanssa:o mut tuski te olitte ne, koska näillä oli todella etäinen kontakti, iloisesti vaan juttelivat, voi olla isä ja tytär

  VastaaPoista
 36. Kerrankin ikäsi tasoista pohdintaa. On sieltä "paskalaitoksesta" tainnut jotain sivistystäkin tarttua mukaan :)

  VastaaPoista
 37. Olen ollut sun tilanteessas, siinäkin olin itse melkein kaksi vuotta. Oltiin molemmat parisuhteessa. Tämä mies oli kuitenkin ollut jo pidempään. Pahempaa oli että tämä mies oli vanhan koulukaverini mies. Meilläkin oli ikäeroa jonkin verran. Ajatuksesi kuullostaa aivan samoilta mitä itse koin silloin. Minä jopa jätin silloisen mieheni, jotta voin olla salasuhteessa tähän mieheen. Mies lupasi moneen kertaan että kyllä me vielä oikea parisuhde saadaan. Minä hölmö uskoin, melkein kaksi vuotta. Tilanne söi itseäni niin paljon että jätin kyseisen miehen. Palasin yhteen entisen mieheni kanssa, kerrottuani hänelle koko totuuden. Mutta tämä salarakaspa ei sitten suostunut jättämään minua sen jälkeen rauhaan. Kaiken huipuksi tämän nainen sai selville kaiken ja heitti tämän ulos ja jopa antoi kyydin minun oven taakse. Tästäkö soppa syntyi. Tilanne on nyt onneksi rauhoittunut ja voin vain näin jälkikäteen miettiä että vaikka tyhmä olinkin niin on se minua ainakin ihmisenä kasvattanut. Kyllä olin sen verran keskenkasvuinen vielä.

  VastaaPoista
 38. http://www.demi.fi/keskustelut/1132987/joku-tainnut-bongata-candyn-ja-mikon-kahvilla

  En ymmärrä miten ihmiset ihan oikeasti jaksaa puida tuntemattomien ihmisten asioita jossain helvetin keskustelupalstalla. Joo, ei pettäminen ole täysin moraalisesti oikein, mutta käsittääkseni tämä on candyn blogi ja candy saa kirjoittaa blogiinsa vaikka apinoiden ja ihmisten välisestä seksistä jos haluaa, eikä kellään pitäisi olla mitään nokan koputtamista asian kanssa. Ellei tietysti satu olemaan Mikko tai hänen vaimonsa, mutta muilla asiaanKUULUMATTOMILLA ei ole oikeutta tulla haukkumaan. Käsittääkseni Candyllä on suhde mikon kanssa ei kenenkään täällä kirjoittelevien kanssa eikä kukaan muu kuin asianosaiset tiedä mitä ihan oikeasti on tapahtunut. Mä en ole ikinä ymmärtänyt minkä takia pitää dissata muita ihmisiä vaan sen takia että he on tehnyt eri valintoja mitä itse tekisi tai mitä pitää omasta mielestään väärinä.

  VastaaPoista
 39. Asut tampereella ja mikon oikee nimi on mikael...... kyllä kohta teistä saadaa kaikki selville :DD jos et julkase tätä niin sit oon oikeessa!

  VastaaPoista
 40. Niin, hienoa miettiä näitä juttuja. Olette nyt tavallaan yhdessä pahaa maailmaa vastaan. Salaisuus saa teidät samalle puolelle. Mutta miten sitten, kun olette julkinen pari? Jokin uusi liima parisuhteelle ois varmaan tärkeä.

  VastaaPoista
 41. Suosittelen lukemiseksi Francesco Alberonin kirjaa Rakastuminen (rakastumisen psykologiaa). Auttaa ymmärtämään omaa mieltä ja ehkä kumppaninkin ja on siitä apua eronkin sattuessa kohdalle...

  VastaaPoista
 42. voi idiootti........ miks kuvittelet, etä kun joku näkis teidät yhdessä jossain, niin automaattisesti kaikki ajattelee, että OMG salasuhde!!11 ? :D Siksikö, koska toinen on vanhempi? Vai miksi luulisivat ylipäänsä, että teillä on yhtään minkäänlainen suhde? Kahvilla ei voi käydä vanhempien miesten kanssa sitten ihan viattomasti vai? Mä ainakin käyn 10v vanhemman miespuolisen serkun kanssa useinkin syömässä ja kahvilla ja sillä on tyttöystävä. oivoi, nyt ulkopuoliset varmaan luulee, että meillä on salasuhde. :/

  ps. et sä sitä tiedä kuka sulle kirjoittaa milloinkin. samalla ip-osoitteella voi olla monta käyttäjää tai sitten yhdellä ihmisellä useampi kone. lol.

  VastaaPoista
 43. Niin selkeästi keksitty juttu :D Hyvä mielikuvitus sulla on, ryhdy pehmopornokirjailijaksi?

  VastaaPoista
 44. Ottamatta kantaa suhteeseenne sen kummemmin niin varoisin sinuna ainakaan minkään videoblogin aloittamista, jo täältä Bloggerista joku tarpeeksi nörtti tyyppi pystyy sun henkilöllisyyden suht helposti selvittämään. Ei edes ole iso homma, toivottavasti et sohaise "ampiaispesää"...

  VastaaPoista
 45. Mikko viihtyy kanssasi koska on itsekkin 17-vuotiaan tasolla. Sitten kun elätte onnellisina Mikko 50-vuotiaana kattelee toisia 17-vuotiaita koska ei ole enää sinun tasollasi, koska olet vanhempi.

  VastaaPoista
 46. Moi. Onko mikko ikinä lykänny sua kakkosee?

  VastaaPoista
 47. aaah ei jaksa enää lukea näitä juttujasi... siis kun ne on niin pitkiä ja tuntuvat samaa tarinaa vaan selittävän. En kritisoi sinun ja "Mikon" suhdetta, mutta jaarittelet niiin kauheasti ettei huvita lukea. sori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu kommentti, ihanku candy ois pyytänyt ja rukoillu sua lukemaan tätä :D

   Poista
 48. Oliko hyvät kahvit Mikaelin kanssa? ;)

  VastaaPoista
 49. En tiiä kuka sä oot mut tiiän kuka Mikko on.

  Mun työkaverin mies. Ja ei, kyseessä ei liene Tampere.

  VastaaPoista
 50. onks mikon oikea nimi jani?

  VastaaPoista
 51. Oon lukenu sun blogii melkeen heti ku se vaan tuli enkä oo koskaa kommentoinu joten päätinpä mäki nytte sitte kommentoida.
  Mun mielestä sun ei pitäis välittää noista negatiivisista kommenteista niiku just näistä "kuole huora kuole" koska et oo mun mielestä tehnyt mitään väärää, vaikka en todellakaan kannusta ihmisiä pettämään toista, mut ethän sä se pettäjä tässä ookkaan vaa mikko joten tsemppiä sulle ! :) ja anteeks jos tuli jotenki tosi sekavaa tekstiä :)

  VastaaPoista
 52. Hei Candy!

  Olen nyt lukenut hetken blogiasi ja myönnettäköön olen jäänyt koukkuun..
  Aluksi ajattelin että johan on kamala ja lyötävä ämmä, mutta nytten kun olen lukenut enemmän, alan ymmärtämään sinua hieman paremmin.

  Olen sinua vain vuoden vanhempi, ja en ymmärrä miten jaksat salailla ja valehdella ihmisille? luulisi se käyvän hieman jo mielenterveydenkin päälle.

  Mitä vanhempasi ajattelevat kun tuot kotiin lahjoja yms jotka ovat mikolta? miten selität ne?

  Ja sellaisen neuvon sinulle annan: Jos alatte seurustelemaan jonain kauniina päivänä, älä ikinä valehtele ikääsi Mikon vanhemmille. Koska itselle kävi sillain kun tapasin nykyisen avomieheni, niin hänen vanhempansa luulivat minua 2 vuotta vanhemmaksi kuin oikeasti olin. Olin silloin 15 ja avomieheni 18. Kun asia lopulta selvisi heille, he oikeasti suuttuivat siitä, eivät minulle vaan miehelleni. Tottakai sen nyt ymmärtää kun he koko ajan ajattelivat että olen töissä ja käyn ns. jatko-opintoja. Kun selvisi että käynkin ylä-astetta oli se aika kolaus heille vasten kasvoja...Siitähän se sitten soppa syntyi..
  No tänä päivänä olen jo täysi-ikäinen ja asun miehen kanssa yhdessä. Hänen vanhempansa hyväksyvät jo suhteemme, mutta kyllä siihen aikaa meni että niin kävi.
  Joten jos Mikon vanhemmat joskus kysyvät ikääsi, älä valehtele!

  Onnea sinulle ja Mikolle, teistä tulee varmasti hyvä pari jonain päivänä, mutta ikinä ei kannata odottaa liikoja, vaan liian vähän, niin ei pääse pettymään :)

  VastaaPoista
 53. "aaah ei jaksa enää lukea näitä juttujasi... siis kun ne on niin pitkiä ja tuntuvat samaa tarinaa vaan selittävän. En kritisoi sinun ja "Mikon" suhdetta, mutta jaarittelet niiin kauheasti ettei huvita lukea. sori." samaaa mieltä.............

  VastaaPoista
 54. Mulla on sellanen kiva pikku ohjelma joka näyttää vierailijoiden ip-osotteet ("tunnistan" siis samaks anoks), kauan ne on täällä ja miten usein ne käy :)

  Se on aika kätevä se.


  mikä "ase" :D:D:D statcouter, daa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka on puhunut jostain aseesta? :D

   Poista
 55. Sä et oo vielä kertonu yhessäkää merkinnässä tarkkaan, millanen Mikko on sängyssä. Se olis hauskaa kuulla ! :) Mielenkiintonen blogi, sopii hyvin mun elämään kun inttileskenä hengailen kotona ja aikaa lukea kaikenlaista netistä. :)

  VastaaPoista
 56. Mitäs oot meinannu Mikolle ystävänpäivälahjaksi? Teettekö jotain kivaa yhdessä?

  VastaaPoista
 57. Ei suhteen taarvii muuttuu miksikään vaikka siitä julkista tuliskin. Keksikää uusia tapoja tuoda jännitystä suhteeseen :) Ei en tarvitse olla vain salailu.

  VastaaPoista
 58. Ootko ajatellu että jos joskus julkistatte teidän suhteenne niin hyvin todennäköisesti jotkut kaverisi ovat saattaneet lukea tätä blogia ja tietävät että se olet sinä. Miltä tuntuu, jos he ovat juuri lähettäneet sinulle hirveitä kommentteja ja arvostelleet teidän suhdettanne ja nyt heidän pitäisikin esittää oikein hyvää ystävää?

  VastaaPoista
 59. Mun mielestä toi on jotain niin mahtavaa! Oon aina miettiny et iällä ei vaan voi olla merkitystä, mut kaikki aina jotenki sanoo et jos menee 5v yli ikäero, nii ei mitää mahdollisuutta.. En tajua noita ihmisiä jotka tulee sanoon sulle että oot perheenrikkoja. Toi on jotenkin niin ihanaa et melkee 20 vuotta ikäeroo ja voi rakastaa noin paljon! Oon miettiny et miten oikeesti pystyt oleen kertomatta kavereilles tai vanhemmilles Mikosta, jos ite oisin noi rakastunu enkä vois kertoo kellekkää nii sekoisin varmaa.. Toivon oikeesti et pääsette muuttaan yhteen ja voitte olla julkisesti yhdessä! Onnee sulle tositosi paljon!!:)

  VastaaPoista
 60. Yhtä asiaa haluaisin Candy kysyä: Harraastaako Mikko edelleen seksiä tämän vaimonsa kanssa? Vai onko hän puhunut siitä kanssasi? Olet paljon puhunut siitä että Mikko ei sua pettäisi, mutta eikö hän tavallaan tee sitä jo nyt jos on vaimonsa kanssa sängyssä?
  Minä ja oma mieheni olemme sitä mieltä, että jos toista oikeasti rakastaa niin ei pysty pettämään. Jos Mikko sua oikeasti rakastaa niin luulenpa ettei hän vaimoakaan enää edes suutelisi.
  Ja jos näin on, niin eikö vaimon hälytyskellot tosiaan ole alkaneet soimaan, että Mikolla saattaisikin olla joku toinen tai jotain on pahasti pielessä jos avioliittoelämä tosiaan on sitä eri sängyssä nukkumista?

  VastaaPoista
 61. Mun mielestä tää blogi on mukavaa luettavaa, ja toivon kaikkea hyvää Candylle ja Mikolle. Kiva, kun joku uskaltaa kertoa rehellisesti asiasta, jota ei välttämättä hyväksytä. Tsemppiä Candylle!

  VastaaPoista
 62. KEHARI POSTAA USEEMIN!!!!!!1 XDDDD

  VastaaPoista
 63. Tämä postaus oli parempi kuin edelliset, koska olit kriittisempi ja et täysin pää pilvissä. Alun vastauksetkaan kommentteihin eivät olleet rasittavan lapsellisia, vaan pidit pään kylmänä. Jess!

  VastaaPoista
 64. Löysin muuten sen käyttäjän profiilin yheltä sivulta, minkä aiemmin julkaistiin sinun kuvanasi :P ainakin oli ihan samnanäköinen... ja sori mut hänen juttunsa mitä oli kirjoittanut kuulostivat aivan samalta kuin tämä... mutta hei voiha se olla sattumaakin :)

  Hauskaa jatkoa!

  VastaaPoista
 65. Laitoin joskus aikaa sitten s-postia sulle, et ole vastannut? Tainnut muutama tulla? :)
  Mietin tuossa äsken, että miltä susta mahtaa tuntua olla 'kolmas pyörä'? Ja että voitko puhua 'Mikolla' niistä tuntemuksista vai puhutteko ylipäänsä juuri mistään suhteen salaisuuteen liittyvästä?

  Tsemppiä, koita jaksaa, äläkä anna arvoa noille 'huora!' yms kommenteille!

  VastaaPoista
 66. Mä tiedän kuka sä oot :)

  VastaaPoista
 67. http://irc-galleria.net/user/Sove/blog/53431996-ika-on-vain-numero

  :--)

  VastaaPoista
 68. Moikka!

  Ootko jo miettinyt, että mitä sitten kun ootte virallisesti yhessä. Mitkä asiat teitä yhdistää sitten, kun salailu on pois laskuista? Uskotko olevas valmistautunut kaikkeen siihen paskaan, mitä ihmiset, etenkin "mikon" nykyinen vaimo, sun/teidän niskaan syytää? Samoin kun ehkä monet, monet muutkin ihmiset, ehkä jopa jotkut sun läheisimmistä ystävistä?

  Oon lueskellut tätä aina sillointällöin, ihan kiva blogi, mutta kannatan kyllä enemmänkin pohtimaan tuota tulevaisuutta ja etsiä jo varmuuden vuoksi selviytymiskeinoja/maalailla vähän piruja seinille. Ei sitten tule yllätyksenä kun se paskasade alkaa. :)

  -Kirppu

  VastaaPoista
 69. LUE TÄMÄ! Voisitko Candy pliis lopettaa (: - hymiöiden käytön näissä vastauksissasi ?! Kaikki tietää ettei kahden merkin pistäminen viestin loppuun peitä sitä suunnatonta vitutuksen määrää, joka sun kommenteistasi säteilee 100 prosenttisesti. Miksi ihmeessä et vaan voi sanoa suoraan sanottavaasi ilman teinien merkkejä?

  Sitten, miksi sanoit edellisessä postauksessasi että "ihmisiä ei saisi tuomita ihonvärin, uskonnon tai muun perusteella", kun kuitenkin eräässä posatuksessasi käytit kristityistä nimeä "uskovaishihhulit"?

  Candy, puhuit itsesti pussiin pahemman kerran (:
  (Hymiö oli ironiaa, tuskin tajusit sitä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en voi lopettaa, eikä mua edes vituta :) :) :)

   Im feelig good! :D

   Poista
  2. Ehkä se käyttää "teinien merkkejä" koska ON teini. Olisin kenen tahansa läheisen puhuessa "alettumisesta aloilleen" melko huolestunut, jos ihminen on 17. Herran jumala, siinä on elämä vasta alussa. Eikä tämä ole nyt mitään saarnaa vanhempaan mieheen liittyen. Ihan yleisesti.

   Poista
  3. Joo on kyllä jännää, että ei sais tuomita, mutta samalla itse tuomitsee kaikki muut (paitsi just oman itsensä), mutta siihen ei sit saiskaan puuttua ulkopuoliset...

   Poista
  4. oikeen feeliG good vai? mitähän tuo edes tarkoittaa? :D

   Poista
  5. et vastannut mun vikaan kysymkseen tosta "uskovaishihhulijutusta". odotan vastausta/selitystä?

   Poista
  6. Candy yksi kysymys. Miten oikeastaan kuvittelet että suhteen julkistamisen jälkeen voitte rauhassa kulkea julkisesti "ihmisten edessä" etköhän tule saamaan aika paljon lokaa niskaasi ja mikkosi myös kun käy julki kenen kanssa mikko on vehdannut ja vaimonsa jättänyt. ei sitä hyväll katsota. ja ihmiset eivät ole tyhmiä. vaikka kuinka esittäisitte julkisesti että suhteenne on tuore eikä sillä ole pitkä historia ihmiset kyllä arvaavat. ja mikko ei vältämättä pitkään aikaa mahdollisen tulevan avioeronsa jälkeen halua mitään uutta suhdetta vahvalle pohjalle.

   Poista
  7. *I'm feeling good.

   Okei, anteeksi, menen nurkkaan häpeämään pilkunnussimistani. :c

   Poista
 70. En voi muuta kuin nauraa sinulle ja "Mikolle".. (Jotenkin toivon että tekstisi on huonoa tarinointia.) Hyvää loppuelämää sinulle moraalittomalle naisenalulle.

  VastaaPoista
 71. Cosmo listasi miestyypit, jotka vaikuttavat sinuun yhtä haitallisesti kuin 17 suklaakakkua vyötäröösi.

  1. Varattu pettäjämies

  Hänen hurmaavuudestaan humaltuu kuin karpalovodkasta, mutta ilottelun jälkeinen päänsärky on armoton. Tämä mies on varattu mutta antaa ymmärtää jotakin aivan muuta. Hän supisee korvaasi kohteliaisuuksia ja suutelee pyörryksiin. Ennen kuin huomaatkaan, hortoilet eteenpäin ihastuksen usvassa onnellisesti hyräillen. Muista: vaikka mies lupaisi mitä, hän tuskin on valmis jättämään kumppaniaan. Ennemmin hän jättää sinut uikuttamaan peräänsä ja narraa seuraavan uhrin ansaansa. Kuka tällaisen karmaisevan päänsäryn haluaisi? Et sinä ainakaan.

  Cosmopolitan, Helmikuu 2012 s, 14

  VastaaPoista
 72. Oletko sä koskaan tullut ajatelleeksi mitä sun äiti tai isä tai vaikka isovanhemmat ajattelisivat,jos saisivat tietää millaista kaksoiselämää vietät? Että seurustelet itseäsi todella reippaasti vanhemman miehen kanssa.Miehen kanssa jolla on lapsia,perhe,vaimo. Salasuhde. Tunnut kuitenkin arvostavan ja rakastavan paljon vanhempiasi. Miten pystyt olla niin julma,kylmä ja kova että pystyt toivoa noin pahaa ja sanoa noin pahasti ihmisestä jota et tunne? Ei tuon miehen vaimo ole sinulle mitään pahaa tehnyt. Sinä sitä pahaa teet tuolle naiselle, heidän lapsilleen, eniten kuitenkin itsellesi. Oletko koskaan miettinyt asiaa niin, että löydät miehen,rakastut,teette kodin,menette ehkä naimisiin,rakennatte ihanan perheen ja pum. miehelläsi on alaikäinen rakastajatar. Miltä se tuntuisi? Oletko miettinyt miten lasten käy jos teidän suhteenne paljastuu? Lasten perhe hajoaa, turvallinen koti vaihtuu taistelutantereeksi jo ilman mahdollisia huoltajuuskiistojakin. Millaisiksi muodostuu sitten muistot lapsuudesta. Ja vaikka heidän suhde olisikin loppusuoralla, älä ole se joka riistää isän lapsilta,miehen vaimolta,isännän kodilta. Se jos joku on iso virhe oman elämän kannalta. Onneksi olet vielä vasta 17 vuotias ja sen huomaa kirjoituksistasi ja kirjoitustyylistä. Rivien välistä huutaa kova halu tehdä itsenäisiä päätöksiä,kokeilla rajoja ja kasvaa niin kovaa vauhtia aikuiseksi kuin suinkin. Tunnetta enemmän kuin järkeä. Et kuitenkaan suoraan sanoen tiedä vielä elämästä mitään. Tämä on vasta alkusoittoa. En halua sinulle vittuilla tms. mutta kun kasvat ja aikuistut tajuat itsekkin kuinka itsekästä ja lapsellista paskaa tämä blogisi sisältö on. Viimeistään sitten kun sinä löydät ihanan oman puolison. Tuo mies se ei tule olemaan.

  Ajattele tuota asiaa.En tule tänne enää lukemaan kirjoituksiasi tämän ensimmäisen ja viimeisen kerran jälkeen. Olen aikuinen ihminen ja sinua melkolailla vanhempi enkä halua alkaa provosoimaan sinua, haluan vain antaa vähän ajattelemisen aihetta, vaikka uskon että se menee toisesta korvasta sisään,toisesta ulos tämän kaiken kommentti sateen mukana.

  tsemppiä sinulle elämään.

  VastaaPoista
 73. "Mikko oli tehnyt minuun suuren vaikutuksen, ja olin enemmän kuin otettu, että perheellinen mies haluaa olla yhteyksissä kokemattoman ja naiivin teinitytön kanssa."

  "Mä oon todella kypsä ikäisekseni, ja kuitenkin jo melkein täysi-ikäinenkin."

  Nii että mitenkä? Ooks sä ny kypsä vai naiivi? :D
  Sun ekoista postauksista kopioituja..

  VastaaPoista
 74. Hei tsemppiä sulle ja Mikolle tosi paljon!

  Mua ihan vituttaa sun puolestas nää kaikki ilkeet kommentit ja ivailut! Ärsyttävää sellaset ihmiset jotka tulee tuomitsemaan sut ilkeillä kommenteilla. Mä en tuomitse sua vaan ymmärrän sua vaikka en ite oo koskaan ollu vastaavassa tilanteessa! Toivon todellakin että Mikko jättää idiootti vaimonsa ja teidän rakkaus saa vihdoinkin näkyä muillekkin :)

  Onnea teille ja koittakaa jaksaa! :)

  VastaaPoista
 75. Y u no entertain us no more!!!???

  VastaaPoista
 76. Btw tuli mieleen, mitä mieltä olet tupakoivista/nuuskaavista miehistä? Käyttääkö Mikko kumpaakaan? Jos/kun käyttäis, yrittäisitkö saada häntä lopettamaan pahat tavat? :)

  VastaaPoista
 77. Vastaappa mulle rehellisesti näihin kysymyksiin jooko?

  Miks sää teet itsestäs uhrin vaikka ite oot viemässä tältä Mikolta sen lapsia ja vaimoa? Vaikka vaimo olis millanen tyranni se on mennyt naimisiin mikon kanssa ja antanut valan ikuisesta yhtesisestä elämästä, kuten mikkokin on tehnyt. Mitä jos lapset saa joskus kuulla mitä isi on tehnyt ja ei enää halua mihinkään tekemisiin sen kanssa? (Kokemusta on)

  Kerro mikä sussa on niin erikoista että yli 15 vuotta vanhempi mies "rakastaa" sua? Herranen aika oot päässy just peruskoulusta ja sitä rataa. Jos se oikeesti rakastaa sua, se ei aiheuttais sulle tollasii kipuja salailusta ja perutuista tapaamisista jne eikös? Haloo se on selvää että kun mies ei saa avioliitossa lapsien jälkeen vaimolta seksiä se hakeutuu seuraan jossa sitä saa.

  Eikö sua okseta se fakta että se vois olla periaatteessa sun isäs? Jos se valehtelee VAIMOLLEEN niin ihan varmasti valehtelee sullekkin. Lapset on ne elämän paras asia elikkäs jos se niitä satuttaa sen toiminnallaan sillä on päässä vikaa, vai?

  Ihan mielenkiinnolla luin pari päivitystä ja vaikee uskoo tätä Traagista nyyhkytarinaa todeks. Kerta vastailet ihan innoissas kaikkiin kommentteihin ja hyväksyt ne vielä julkaistavaks haiskahtaa aikas lailla keksityltä asialta.

  VastaaPoista
 78. Ootsä koskaan miettiny vieläks se panee sitä vaimoaan?

  VastaaPoista
 79. Oi että mä oon kyllä jääny ihan koukkuun tähän blogiin. Nytkin odottanu uutta päivitystä ja käyny vähintään kolme kertaa päivässä kyttäämässä että joko nyt :D

  VastaaPoista
 80. Aloitin noin viikko sitten blogisi lukemisen, ja luin kaikki tekstit yhdessä illassa!Sun blogi on tosi hyvä ! Oon jääny tähän ihan koukkuun ! Sinun elämässäsi on niin paljon jännitystä ja minun ei yhtään, siksi varmaan pidän blogisi lukemisesta. Et oo kyllä postannut vähään aikaan.... Odotan innolla seuraavaa postausta! (:

  ps. en usko että kukaan tiietää henkilöllisyyttäsi, ne vaan haluaa ärsyttää sua ! JATKAA KIRJOTTAMISTA <3 (:

  VastaaPoista
 81. Sun blogis on alkanut käydä tylsäksi, keksi jotain piristävää sivuillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jaksa enkä osaa. Ei voi mitään :D

   Poista
 82. Onks suhde kuivunu kasaan ku et ees kommentteja julkase? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole :) En vaan oo käyny täällä kun on ollut muuta tekemistä.

   Poista
 83. Vastaukset
  1. No voi hyvänen aika miten kauhean suuri virhe taas :D On kyllä ihmisillä elämä kun tollasesta jutusta saa revittyä kauheen haloon omassa päässään.

   Poista
 84. Voisitko postata useemmin, niinkun alussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaan sillon kun siltä tuntuu ja kun on aikaa.

   Poista
 85. miten sä luulet, et pettämisest alkanu suhde vois ikinä toimii? oon pahoillani, mut oon sitä mieltä et sellasest ei voi ikinä tulla mitää toimivaa, jos suhteen perustana on valheita.. rakastaakohan se mikko sua ees oikeesti, ku ei jätä vaimoaa ja lapsiaa ollaksee sun kaa? tietyst vaikee asia kertoo vaimolle, mut ei sillo niin paha jos tää on true love 4-ever, ni luulisin et se ois sut jo valinnu? eiks sua yhtää inhota olla vähä niinku "kakkosnainen"?

  ps. en tarkottanu näitä vittuilevaa sävyy, kuhan mietin vaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei vois toimia?
   Mä kyllä tiedän mihin oon lähteny mukaan, mutta tiedän ettei pettäminen oo Mikon tapaista ja tää meidän juttu vaan tapahtu.

   Eikä me toisillemme valehdella, vaikka ymmärrän mitä tarkoitat.

   Ja kyllä se mua ihan aikuisten oikeesti rakastaa, tässä on vaan kaikkia vaikeita juttuja, mitkä monimutkistaa asioita eikä eroaminen tosta noin vaan oo mahdollista.

   Ei inhota, kakkonenhan on ykkönen ;D Heheh, nojoo, mä oon kyllä oikeasti Mikolle se ykkönen jonka kanssa se haluaa olla.

   Poista
  2. Ykkönen? :O Vaikka se ei sinun kanssasi vielä edes ole oikeasti yhdessä, salailette suhdetta yms.
   Sano sitten että olet oikeasti ykkönen, kun hän ei enää jaa elämäänsä kahden naisen kanssa :)

   Poista
  3. Ai vaan tapahtui? :O Ei salasuhde vaan tapahdu, herranjestas sentään tyttö! Tunteet ja ihastumiset voi vaan tapahtua mut se on silkkaa tyhmyyttä tehdä asioiden eteen jotain jos on jo naimisissa. Onnea sun "miehes" on virallisesti säälittävä ja munaton (kyllä joku sen ennenpitkää viel kastroi, tollane naista kunnioittamaton sovinistisika)! ;)

   Poista
 86. Moi miksi kirjoitat tätä blogia ja miksi et tajua tosiasioita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, miksi itse tuut kirjoittamaan tänne blogiin ja mä kyllä tajuan kaikki omat tosiasiani oikein hyvin.

   Poista
 87. tää blogi on jotenki alkanu tylsistyttämään pahemman kerran eikä näitä postauksiakaan jaksa lukea loppuun asti... sääli, joskus mä olin tähän vielä ihan koukussa. mutta parempihan se on sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mutta miks tuut kertomaan ton mulle etkä vaan lopeta lukemista? :D

   Ja parempihan se tosiaan mulle onkin, jos ihmiset menettäisivät vähän sellasta liiallista ja sairaalloista uteliaisuuttaan mua ja Mikkoa kohtaan, niin uskaltais ite kirjottaa vähän paremmin, ilman jatkuvaa pelkoa perseessä.

   Poista
  2. Hahaa! Sä siis pelkäät! Vaikka väitit että et ;)

   Poista
 88. Aika lailla on blogis suosio kasvanu! Mutta hei postaile taas, tää on koukuttavaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 89. Milloin päivität blogiasi?:)

  t. Utelias

  VastaaPoista
 90. Voi että, onks kaikki kunnossa nyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on ihan kunnossa :) Kiitos kysymästä!

   Poista
 91. Hah! No nyt ainakin tiiän että oot lukenu mun kommentin kun et uskaltanu julkasta sitä/ keksiny vastausta :DD Salli mun nauraa. ps. puhut ittes pussiin aikalailla koko ajan. Onnea loppuelämääsi, sitä tuut tarviimaan sen jälkeen kun sun ja Mikon mikälie "suhde" tulee esille. Nää kommentit mitä tähän blogiin tulee, on vaa alkunäyttöä sille mitää tuut kuuleen ku tää juttu selviää koulussas ja muualla.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3