keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Voi teitä höpönassukoita :)

Sain tälläisen kommentin, jonka ajattelin julkaista ikäänkuin vastauksena kaikille niille, jotka tulevat ilmoittamaan tehneensä juttuvinkkejä ympäri nettiä eri lehtiin mun blogista :) Te ihan oikeasti tuhlaatte vaan aikaanne juttuvinkkien tekojen kanssa.


"En muutenkaan usko, että kyseisetä blogista tulee mihinkään "oikeisiin" medioihin mitään juttua - JOS kirjoittaja on alaikäinen tyttö, joka on suhteessa naimisissa olevan miehen kanssa, ei aiheesta oikeasti vain voida kirjoittaa lehdissä tms. Tavallisen ihmisen yksityisyydensuoja (ja alaikäisyys) nyt kuitenkin painavat sen verran+tuon tarinan todenperäisyyttä on vaikea, ellei mahdoton todistaa. Keksittyjä juttuja ei kuitenkaan mikään itseään arvostava lehti mene julkaisemaan, taustat tulisi tutkia niin tarkkaan kuin mahdollista.

Journalistin ohjeista varsinkin kohdat 7, 8, 10, 11, 12, 21 ja nämä ovat mielestäni tässä keississä oleellisia:

"27. Yksityiselämään kuuluvia erityisen arkaluonteisia seikkoja voi julkaista vain asianomaisen suostumuksella tai jos niillä on poikkeuksellista yhteiskunnallista merkitystä. Yksityiselämän suoja on otettava huomioon myös kuvia käytettäessä.

--

30. Julkistakin aineistoa julkaistaessa pitää ottaa huomioon yksityiselämän suoja. Kaikki julkinen ei välttämättä ole julkaistavissa. Erityistä varovaisuutta on noudatettava, kun käsitellään alaikäisiä koskevia asioita."

> http://www.journalistiliitto.fi/pelisaannot/journalistinohjeet/"
 

I rest my case.
PS: Viikonloppuna meillä on koti tyhjillään porukoiden kaverin synttärijuhlien takia, joten sillon nähään Mikon kanssa seuraavan kerran. Kauhee ikävä, miten jaksan oottaa viikonloppuun asti? :(

64 kommenttia:

 1. Olen ahkera blogin lukijasi ja kiitan että olen saanut kurkata jonkun toisen elämään. :))
  Ikävän ymmärrän täysin. Itsellänikin on mies jota näen vain harvakseltaan kun on tuota välimatkaa tuossa välissä.
  Elä välitä muiden kommenteista. Pää asia että itse tietää mitä tekee ja se tuntuu hyvältä.
  Semppiä ja onnea kun olet löytänyt sielunkumppanin? itsellesi :))

  VastaaPoista
 2. Hyvinkin voi tulla juttua. Ei mihinkään oikeasti itseään arvostavaan mediaan, mutta iltapäivälehdet eivät sitä ole. Lehdet voivat kirjoittaa kaiken, mitä olet blogissasi kirjoittanut, netissä oleva tieto on julkista.

  Mutta saako media julkaista kuvia/nimiä/oikeita tietoja mitä et ole itse julkaissut? Varsinkin keltainen lehdistö on hyvinkin taitava kiertämään lainkohdat niin, ettei syytettä voida nostaa.

  Ja nuo journalistiliiton ohjeet.. Ne ovat pelkkiä suosituksia, joita ns. roskamedia ei noudata.

  -Riina

  VastaaPoista
 3. yhdessä tilassa lukee n. 12 ihmistä samaa blogia.. And we lolled hard.

  VastaaPoista
 4. Mua niin naurattaa toi ihmisten yritys kyttäillä sua tai sua ja Mikkoa yhdessä. Varsinkin tuo eilinen kun kirjoitit että olit kuullut parin tytön keskustelevan blogista ja seisoit siinä lähellä.
  Ei tullut kenellekkään mieleen että Candy saattaisi jopa olla niin fiksu että kirjoittaa tätä päivän, viikon, puolentoista viikon, tai kuukauden viiveellä? Että jos Candy sanoo lähtevänsä viikonloppuna Mikon kanssa baariin, saattaapi olla niin että ovat olleet kaksi viikkoa sitten yhdessä baarissa, mutta hän kirjoittaa siitä sitten pari viikkoa myöhemmin?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi1, Eipä mitään, kiva jos oot viihtyny blogin parissa :) Joskus on kyllä kiva kurkkailla toisten elämään.
  Oivoi, pitkä välimatka on varmasti inhottava :( Onneks meillä ei oo juurikaan välimatkaa, mutta kaikkea muuta pikku hidasteita välissä on kuitenkin.
  Sielunkumppani on kyllä löytynyt<3

  Anonyymi2, En mä vaan jaksa uskoa että tulis..Ja ei tietenkään media saa tälläsen asian tiimoilta julkasta kenenkään meidän omia nimiä tai kuvia, siinä vaiheessa kyllä nostaisin haloon ja sen lehden oikeuteen ja olisin sitten vaikka Suomen vihatuin ihminen mut helvetin rikas ainakin sen jälkeen ku saisin isot rahat siltä paskalehdeltä joka menis mitään tollasta julkasemaan :D
  Okei, ehkä vähän liiottelen. En todellakaan halua kenenkään meidän henkilöllisyyksiä julki vaikka saisin siitä satamiljoonaa euroa.

  Anonyymi3, Voi kun kiva <3 Kerro terkkuja niille lopuille yhdelletoista! PUSS!

  VastaaPoista
 6. oot anonyymi ja tällöin ikä jonka ilmotat ei ole paljo minkää arvonen, kukaan ei voi todistaa oletko 12 vai 20. kyllä mää ainaki lähetin ehotukseni vaan semmosiin roskalehtiin, joiden voin kuvitella kiinnostuvan tämmösistä netin ilmiöistä. oot ANONYYMI ILMIÖ. sulla on jo omissa käsissäs kaikki yksityisyys kun et oo julkassu henkilöllisyyttäsi.

  VastaaPoista
 7. Sinänsä tästä vois tehdä poliisijutun, koska tuo mies on tarjoillut alaikäiselle alkoholia ja näin ollen poliisi voisi selvittää ip-osoitteen perusteella blogin omistajan ja mies saisi sakot ja vaimo saisi tietää. Mielenkiintoista

  VastaaPoista
 8. Tietty kerron. Ja ei se silti sitä naurun aihetta muuta ;) U phail.

  VastaaPoista
 9. voi että tuo on niin totta ! :) ei susta mihinkää lehtee eikä sivuille kirjoteta. ja oot niin vahva ja järkevä naisenalku, että kateellisilla on sanottavaa vaa ;) Jaksat siinä toivossa viikonloppuun, että ajattelet vaa miten kiva teillä on sit nähä toisenne ku vihdoin näätte!! ja teillä on varmasti hauskaa ja ihanaa jälleen sit vklp :)

  VastaaPoista
 10. Adeletar, Kieltämättä naurattaa välillä itteenikin, kaiken sen kummastelun ja ihmettelyn lisäks :D No mut eihän siinä, saahan sitä vapaasti yrittää kyttäillä.

  Ei niillä tule tuota faktaa mieleen, mutta mun puolesta mua voi ihan rauhassa pitää tyhmänä, enpähän ainakaan paljastu :)

  VastaaPoista
 11. Mun mielestä joku Iltalehden tyyppinen lehti vois hyvin kirjoittaa tästä blogista jonkun jutun tyyliin "Nettiä kuohuttaa 17vuotiaan tytön pitämä blogi, jossa hän kertoo suhteestaan vanhempaan perheelliseen mieheen" jne.
  Eihän jutussa tietysti kerrottaisi mitään henkilökohtaista. Iltalehdethän ovat julkaisseet myös naapurin tyttöä naidaan- kirjoittajan blogista jutun sen jälkee kun ihmiset alkoivat kuohua netissä blogista (blogissa kertoo siitä miten myymällä itseään rahoittaa opiskeluaan).

  VastaaPoista
 12. Luen ekaa kertaa blogiasi, joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kirjoitat tosi hyvin ja johdonmukaisesti ja tekstiä on helppo lukea. Etkö ole mustasukkainen jos Mikko pussailee ja harrastaa seksiä vaimonsa kanssa?

  VastaaPoista
 13. Ai demität näemmä :--)

  VastaaPoista
 14. Voi candy, candy, candy...

  Kaikki tarvitsemme jonkun, johon purkaa pahaa oloa.
  Sinä olet tämän blogin myötä ryhtynyt sylkykupiksi.

  Minua henkilökohtaisesti inhottaa se, että sinulle sanotaan "go for it!!!", "tsemppiä!!!", "pääasia että SINÄ olet onnellinen" jne, koska minusta on totaalisen halveksittavaa ajatella VAIN ja ainoastaan ITSEÄÄN.

  Rakkaus joo...
  Mutta sen verran kyyninen olen kyllä että en usko rakkauteen ensi silmäyksellä.
  Sinulla oli VALINTA.

  Jokaisella teolla on seuraukset.
  Ihminen ei voi elää vain itseään varten.
  Ei ainakaan jos haluaa olla muiden ihmisten kanssa tekemisissiä.
  Ihminen ei voi elää välittämättä muista.

  Tuntuuko hyvältä kun Mikon lapset nukahtavat ilman isää?
  Viikonloppuna olisi perheelle aikaa, ja isi lähtee pois.
  Isi ei lue iltasatuja, vaan kertoilee niitä teinilleen.
  Äiti hoitaa iltasyötön, iltapesun, iltasadut, nukuttamiset, äiti jaa halit ja pusut, ja isi hiipii kotiin...
  Jos lapsi onkin hereillä, tulee antamaan halin, haluaa pusun, ja (anteeksi karkea kielenkäyttö) isi antaa omalle pienelle lapsen pusun samoilla huulilla joilla on äsken nuollut teinireikää.

  Miltä sinusta tuntuisi jos saisit tietää että isäsi pettää?
  Syyttäisitkö äitiäsi?
  Kun se on niin kiukkunen eikä anna enää isällesi?
  Oma vika kun antoi miehen lähteä?

  VastaaPoista
 15. Löysin eilen sun blogin ja oon nyt lukenut silmäillen lähes kaikki postaukset läpi.

  Oon kokenut blogien lukija ja bloggaaja ja nään todellakin miljoonien kilometrin päähän että tämä on pelkkää paskanjauhantaa ja trollia. Etkö tajuu että jos kaikki täällä ois totta, et ois koskaan kirjottanut esim. tätä postia: http://salatturakkaus.blogspot.com/2012/01/helvetin-outo-fiilis.html

  Kerroit siinä olleesi koulusi koneella seisten (luulisin, että harvassa koulussa on koneita joilla ollaan seisten) ja kuvailit KOLMEA toisella koneella ollutta tyttöä suht tarkasti. Todellakin jäät kiinni! Vai voisko monessa koulussa Suomessa samana päivänä lukea sun blogia kolme tyttöä, joista yksi keskittyy kännykkäänsä?? Ja mistä vitusta sä tiesit mitä se sillä tekee.

  Hyvä yritys!

  VastaaPoista
 16. Eiks sun pitäs olla koulussa?
  Taidat olla ite vähän liian koukussa tähän sun blogiin=)

  Tee nyt nätisti läksyjäsi, lue kokeisiin, hanki hyvät arvosanat niin sinusta voi tulla jotain muuta kuin varatun miehen lelu tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 17. Miksei mun kommenttia julkaista?

  Vastaa siihen, miten pystyit kirjoittamaan edellisen postisi ja luulet ettei sua tunnisteta! :D

  VastaaPoista
 18. "Mun mielestä joku Iltalehden tyyppinen lehti vois hyvin kirjoittaa tästä blogista jonkun jutun tyyliin "Nettiä kuohuttaa 17vuotiaan tytön pitämä blogi, jossa hän kertoo suhteestaan vanhempaan perheelliseen mieheen" jne.
  Eihän jutussa tietysti kerrottaisi mitään henkilökohtaista. Iltalehdethän ovat julkaisseet myös naapurin tyttöä naidaan- kirjoittajan blogista jutun sen jälkee kun ihmiset alkoivat kuohua netissä blogista (blogissa kertoo siitä miten myymällä itseään rahoittaa opiskeluaan)."

  - Niin tiedän kyllä tuon huorablogin leviämisestä mediassa, mutta en edelleenkään usko että media pelais niin likasta peliä että lähtis tähän noitavainoon mukaan ja tekis musta, ALAIKÄISESTÄ minkäänlaista juttua.

  "Luen ekaa kertaa blogiasi, joka vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kirjoitat tosi hyvin ja johdonmukaisesti ja tekstiä on helppo lukea. Etkö ole mustasukkainen jos Mikko pussailee ja harrastaa seksiä vaimonsa kanssa? "

  - Kiitos :)
  Välillä olen, välillä en. Suurimmaksi osaksi en, koska tiedän Mikon ja vaimon välien olevan hyvin kylmät ja tunteettomat.

  "Ai demität näemmä :--)"

  - En demitä, tuon kommentin ilmeisesti joku oli kirjoittanut demiin, mutta joku sen kopio ja kommentoi mulle ja ite kopsasin sen mulle tulleesta kommentista tähän :D

  "Tuntuuko hyvältä kun Mikon lapset nukahtavat ilman isää?"

  - Eihän se erityisen hyvältä tunnu, mutta en mä siitä mitään maailmaa kaatavia omantunnontuskiakaan pode. Eiköhän ne lapset pärjää, vaikkei isi kokoajan ole hyysäämässä :)

  "Miltä sinusta tuntuisi jos saisit tietää että isäsi pettää?"

  - Tähänkin oon vastannut ennenkin mutta vastataas taas. Ei varmasti alkuun hyvältä. Alkujärkytyksen jälkeen tajuaisin, että isä ei ole ollut onnellinen äipän kanssa, joten toivoisin että vanhempani eroaisivat siinä vaiheessa ja olisin onnellinen isäni puolesta että löysi ihmisen joka tekee hänet onnelliseksi ja samalla olisin äitini tukena jos se ottaisi eron kovin raskaasti.

  "Syyttäisitkö äitiäsi?"

  - En, mutta miettisin mitkä asiat vanhempieni suhteessa meni pieleen, että isä päätyi pettämään.

  "Kun se on niin kiukkunen eikä anna enää isällesi?
  Oma vika kun antoi miehen lähteä?"

  - En halua miettiä edes ajatusleikin kautta vanhempieni seksielämää :)
  Ja eiköhän molemmissa olisi vikaa tuossa vaiheessa omalla tavallaan.

  Onneks mun porukat on kuitenkin onnellisia yhdessä ja viettävät ensikuussa hääpäivää:)<3

  VastaaPoista
 19. Minä muuten luulen etä syy miksi ihmiset osaa olla niin inhottavia (huorittelut sun muut) johtuu siitä että ei oikeesti ota tätä tosissaan, eikä ajattele että ihan oikeatsi saattaa loukata sanoillaan oikeaa 17vuotiasta tyttöä, joka ei voi puhua KENELLEKÄÄN NÄISTÄ ASIOISTA!

  Ei voi avautua edes Mikolle, koska pelkää mitä ajattelee jos saa tietää blogista....

  Että jso oli vaikeaa olla kun ei voinut suhteesta puhua kenellekään, on varmasti vielä vaikeampaa kun ei voi puhua blogista kenellekän!

  VastaaPoista
 20. Voisitko tehdä postauksen missä kuvailet Mikon negatiivisia puoli. Kukaan ei ole aivan täydellinen ihminen. Onko hän esim. äkkipikainen? Pessimisti? Huono häviäjä/voittaja?

  Luulen, että tämä parantaisi uskottavuutta huomattavasti. Jos Mikko on mielikuvituksen tuotantoa niin hänellä tuskin on "oikeita" negatiivisia puolia.

  // Kikka

  VastaaPoista
 21. "Löysin eilen sun blogin ja oon nyt lukenut silmäillen lähes kaikki postaukset läpi.

  Oon kokenut blogien lukija ja bloggaaja ja nään todellakin miljoonien kilometrin päähän että tämä on pelkkää paskanjauhantaa ja trollia. Etkö tajuu että jos kaikki täällä ois totta, et ois koskaan kirjottanut esim. tätä postia: http://salatturakkaus.blogspot.com/2012/01/helvetin-outo-fiilis.html

  Kerroit siinä olleesi koulusi koneella seisten (luulisin, että harvassa koulussa on koneita joilla ollaan seisten) ja kuvailit KOLMEA toisella koneella ollutta tyttöä suht tarkasti. Todellakin jäät kiinni! Vai voisko monessa koulussa Suomessa samana päivänä lukea sun blogia kolme tyttöä, joista yksi keskittyy kännykkäänsä?? Ja mistä vitusta sä tiesit mitä se sillä tekee.

  Hyvä yritys!"

  - Jaaha, vai niin, TAAS :D
  Mitä jos lukisit kaikki paremmin kun silmäillen läpi, niin tietäisit/huomaisit, että muuttelen tapahtumia ja pikkuseikkoja vähän, mutta kuitenkin niin ettei kukaan voi mua tai Mikkoa tunnistaa? :)


  "Eiks sun pitäs olla koulussa?
  Taidat olla ite vähän liian koukussa tähän sun blogiin=)

  Tee nyt nätisti läksyjäsi, lue kokeisiin, hanki hyvät arvosanat niin sinusta voi tulla jotain muuta kuin varatun miehen lelu tulevaisuudessa!"

  - Olinhan mä tänään jo koulussa, pääsin ajoissa :) En mä liian koukussa ole, on mulla muutakin elämää.
  Kiitos huolenpidostas, osaan kyllä hoitaa ite omat asiani.
  Tuohon loppuun en vaivaudu edes vastaamaan :)


  "Miksei mun kommenttia julkaista?

  Vastaa siihen, miten pystyit kirjoittamaan edellisen postisi ja luulet ettei sua tunnisteta! :D "

  - Mitä kommenttia? Edelliseen postaukseen jos oot kommentoinu, siellä on niin paljon kommenttia että viimeisen kommentin lopussa oikeella on painike josta pääsee toiselle sivulle näkemään loputkin kommentit, joten eiköhän se siellä ole.

  Miksei mun kirjotuksia lueta? :D Jos olisit lukenut ajatuksen kanssa tähän mennessä, et tulis edes kysymään tota asiaa, koska oon sen miljoona kertaa jo kertonut. Lueppa vaikka tän postauksen vastauksiani läpi niin löydät kysymyksees vastauksen.

  VastaaPoista
 22. Minkä ikäsiä ne Mikon lapset on? Ok, jos et tohon vastaa, nii kui monta niitä on?

  VastaaPoista
 23. Niin, järkyttyisitkö jos saisit tietää että isälläsi on salasuhde teinitytön kanssa? Tai ootko aatellu että vaikka sun porukat ja kaverit ehkä hyväksyiski ton mikon niin ne voi todella suuttuu koska oot valehdellu niin paljon.. sit jos tää mikko joskus ottais ja lähtis, jäisit ihan yksin. Väität olevas niin aikuinen mutta siinäkin on monta puolta ja et vaikuta kyl siinä mielessä erityisen kypsältä :s

  VastaaPoista
 24. Kikka, Joo voin. Itseasiassa tossa tulikin jo pari Mikon huonoa puolta, esimerkiksi juurikin tuo huono häviäjä :D Se taitaa olla aika yleinen huono piirre miehissä?
  Jos pelataan jotain, se yrittää aina viimeiseen asti voittaa, vaikka sitten pienellä vilunkipelillä :D Sen ylpeydelle ja miehiisyydelle tulee liian iso kolaus jos se ei voita. Se on sellanen tomppeli :')

  VastaaPoista
 25. Hei, tosi mahtava blogi ja tykkään lukea ja elää kurjoituksiesi kautta salaista elämääsi! En halua mitenkään kritisoida sinua, mutta blogisi oli alussa huomattavasti parempi kun kerroit vain sinun ja Mikon suhteesta. Olet mielestäni takertunut kommentteihin liikaa ja lähtenyt kommentoijien leikkiin mukaan puolustelemalla itseäsi (joka on täysin ymmärrettävää). Mutta jos sinun ei tarvitse itsellesi todistella teidän suhdetta niin miksi muillekaan? Jos he eivät usko sinua ja teidän suhdettanne niin onko se sinulta pois? Kirjoittaisit sinusta ja Mikosta älä muiden mielipiteistä ja niiden kumoamisesta! :)

  -Pirjo

  VastaaPoista
 26. Candy, sanoit mulle että et usko että Iltalehti lähtis vainoon alaikäistä ja kirjoittaisi susta mitään juttua, no entäs sitte kun täytät 18v tänävuonna, eikös lehti silloin viimeistää voi kirjoittaa...

  VastaaPoista
 27. Tää on just sen tyyppinen "ilmiö" että iltapäivälehdet saattaa jonkun noston siitä tehdäkin. Siihen kannattaa varautua.

  Harmillisintahan se on sun kannalta, koska sen jälkeen mitä suurimmalla todennäköisyydellä Mikkosi saa tietää sun pitäneen tätä blogia teidän suhteestanne - asia, jonka olet halunnut häneltä salata.

  Mutta ehkä teidän suhde ei (vielä?) pohjaudu mihinkään luottamukseen, vaan rakastumisen ja ihastumiseen huumaan ja salailuun.

  VastaaPoista
 28. Onko pillukin menettänyt markkina-arvonsa, kun Suomi on täynnä teinejä, jotka myyvät itseään siiderihinnalla vanhoille pervoille?

  VastaaPoista
 29. Mun mielestä on naurettavaa lähetellä jotain juttuvinkkejä :D en ymmärrä mitä ne ihmiset siitä itelleen saa jos tää sun blogi joskus päätyis iltalehden otsikoihin, vaikka en kyllä itekkään jaksa tollaseen uskoa. Ei tää munkaan mielestä moraalisesti oikein oo, mutta en jaksa ymmärtää miten jotkut on tästä näin kiihkoissaan.

  Toivon, että joskus ymmärrät miten paljon teidän suhde varmasti tulee aiheuttaan surua, mutta turhaa ihmiset tänne sulle tulee saarnaamaan... niinku kirjotit, kuinkakohan moni ite kuuntelis vieraiden ihmisten neuvoja. Onhan se kilttiä, että sulle kirjotetaan pitkiä tarinoita omista kokemuksista, mutta niin se menee että asiat täytyy usein kokea itse ja sitä kautta katsoa kuinka käy. En ymmärrä miten ihmiset jaksaa käyttää niin paljon vaivaa tuntemattoman ihmisen elämän järjestelyyn ja pohtimiseen, luulis, että he itsekkin tajuais ettei ne moraalisaarnat ja ''säälin sua'' kirjotukset hetkauta sua mihinkään. Säälittävimpiä on nää ''tunnen sut !!!11'' kommentit...

  VastaaPoista
 30. Eikö vituta olla tommonen huora :D Ei se äijäkään sulta mitään muuta halua ku pesää ja sä varmasti häpeät koko juttua parin vuoden päästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kauheen kiva tietää, että onko Candy jossain vaiheessa blogissaan kertonut ottavansa "Mikolta" rahaa seksistä? Vai etkö sinä raukka tiennyt mitä kyseinen sana tarkoittaa? No tässä selvyys siihenkin, nyt viimeistään se sinullekin paljastukoot! ;

   "Huora on seksuaalisia palveluita palkkiota vastaan tarjoavaa naista tai miestä tarkoittava sana."

   Voi teitä keskenkasvuisia, typeriä ja sivistykseltä piilossa kasvaneita pikkusia possuja, jotka käytte Candylle huutelemassa milloin mitäkin!

   Rakkaudella,

   R0ntt!

   Poista
 31. Eikö sinua tosiaan koskaan pelota että joku päivä saat tietää Mikon valehdelleen sinulle. Että jonakin päivänä näet heidän perheensä onnellisesti yhdessä, Mikon halailemassa vaimoaan.. Kuinka uskallat luottaa siihen että hän todella nukkuu yönsä sohvalla eikä vaimo kainalossaan. Sanot että tilanteenne ei ole kovin epätavallinen ja se on totta, mutta sekään ei ole harvinaista että ihminen jota itse niin kovasti rakastaa valehtelisi ja satuttaisi.

  En väitä että olisit vain "varatun miehen lelu" uskon että teidän jutussa on jotain muutakin. En vain kykene ymmärtämään tuota luottavaista asennettasi. Jos tämä on "päiväkirjasi", paikka jonne voit avautua asioista joista et pysty puhumaan kenenkään kanssa, luulisi että haluaisit purkaa myös mahdollisia epäilyjä ja pelkojasi.

  VastaaPoista
 32. "Kikka, Joo voin. Itseasiassa tossa tulikin jo pari Mikon huonoa puolta, esimerkiksi juurikin tuo huono häviäjä :D Se taitaa olla aika yleinen huono piirre miehissä?
  Jos pelataan jotain, se yrittää aina viimeiseen asti voittaa, vaikka sitten pienellä vilunkipelillä :D Sen ylpeydelle ja miehiisyydelle tulee liian iso kolaus jos se ei voita. Se on sellanen tomppeli :')"

  Aikuisen ihmisen tulisi kyetä käsittelemään häviämistä terveellä tavalla, eikä yrittää voittaa kaikin keinoin. Voit toki googlettaa minkälaiseen persoonallisuuteen aikuinen huonona häviäjänä viittaa... Mutta siitähän on taidettu suoraan kertoa sinulle täällä ennenkin. Mutta koska tiedät jo kaiken, et usko
  ...vielä.

  VastaaPoista
 33. Mua oikeesti säälittää nää kaikki pikku salapoliisit täällä, ketkä yrittää saaha sua kiinni, ja niin "nokkelana" keksivät kaikkea miten sut sais kiinni :D Oikeesti huoh, te teette itestänne vaan pellen, aina saa hymy persiissä lueskella näitä kommentteja :D Candya on mahdoton saada kiinni, jos tämä juttu nyt edes totta on. Ja mikä tarve se on kiinni edes saada, menkääs pikku stalkkerit kyyläämään niitä oikean elämän pettäjiä kanssa, saatais nekin kuriin ;) niin, mutta eihän sille mitään voi, kun ressukat ei oikeesta elämästä mitään tajua, pullossa kasvaneita ja netissä kun lukee tälläistä niin vintti pimenee :/ Ikä oli?

  VastaaPoista
 34. Candy hei! Olipa tätä juttua oikeasti olemassa vai ei, siihen en ota kantaa, mutta haluaisin, että mietit ihan oikeasti muutamaa juttua.

  -Jos "Mikko" pettää vaimoaan vuoksesi, mikä estää "Mikkoa" aikanaan pettämästä sinua jonkun toisen naisen kanssa?

  -Miten voit luottaa "Mikkoon" omalla kohdallasi, kun hänen nykyinen vaimonsakaan ei voisi tällä hetkellä "Mikkoon" oikeasti luottaa.

  -Suhteen edetessä kroppa vanhenee, vitsit vähenee, huonoja päiviä tulee. Silloin ei suhdettanne kanna sinun tai "Mikon" vetovoima, vaan ainoastan luottamus toiseen. Jos "Mikko" ei ole luotettava aviomies nykyiselle vaimolleen, miksi hän olisi ikuisesti sinullekaan?

  Saat julkaista tai olla julkaisematta, ihan sama. Mutta mieti. Jos tämä on trolli, niin onnea! Olet onnistunut älyttömän hyvin. Jos tämä on totista totta, niin valitan. Suosittelen, vetäydy pelistä kun vielä pystyt. Et ehkä pysty "Mikon" avioliittoa enää pelastamaan, mutta älä ainakaan leimaudu perheenhajottajaksi...

  VastaaPoista
 35. nettivinkkasin poliisille :)

  VastaaPoista
 36. Ettet vaan olisi Helsingin Medialukiosta ? :)

  VastaaPoista
 37. Mun vanhemmat eros parivuotta sitte,se oli yhtä helvettiä yht'äkkii asuu äitin kans,ja _vihasin_ isäni kumppania jonka kanssa hän oli pettänyt äitiäni. Mutta jos nyt miettii kaikki on paremmin,äitini saa tehdä omia juttujansa joita ei pakosti parisuhteen aikana saanut tehdä,ja isälläni on uusiperhe ja 2vuotias tytär:)
  Toivon todella että Mikon lapset ottavat sinut hyvin vastaan koska minä en ottanut äitipuoltani hyvin vastaan...

  VastaaPoista
 38. Candy, jos sua ei oikeasti pelottais tuo "paljastus" juttu, ni et sä olis lukenu jotain www.journalistiliitto.fi/pelisaannot sivuja ja "pelisääntöjä".. Jos haluut oikeesti pysyä salassa, älä näytä pelkoasi, koska silloin paljastut paljon helpommin. Odotan innollani, lisää tietoo anonyymeiltä! Juoruja yms! :)

  VastaaPoista
 39. Julkisuudesta.

  Kirjoitata tätä blogia kaikille luettavaksi ja JULKAISET blogitektstit Internetin ihmeelliseen maailmaan. Nuo Julkisiensanan journalistin ohjeet, koskevat materiaali, jota EI vielä ole julkaistu.

  Se, että materiaali on jo kaiken kansan eteen kerran julkaistu, laskee toistavan julkaisun kynnystä mutta ei tietenkään oikeuta kunnianluokaukseen tai mautomuuteen.

  VastaaPoista
 40. Hei!
  Löysin myös blogis pari päivää sitten ja oon lukenu muutaman postauksen kommentteineen ja pakko oli tulla sanomaan,että ärsyttää tosi paljon kaikki halveksivat kommentit, joissa mussutetaan kuinka perseestä sinä tai Mikko ootte! Oli tämä blogi sitten huijausta tai ei, mutta ainakin kivaa luettavaa ja toivon,että blogisi kirjoittelu jatkuu vielä pitkään ;)

  Itse en pystyisi tuollaiseen suhteeseen vanhemman miehen kanssa ja olishan se aika hassua jos jollain omalla tutullani olis vastaavanlainen suhde. MUTTA tässä tapauksessa ei yhtään vituta se,että olet perheellisen isän salarakas. Just mielenkiintoista ja mehevää! Kyllä se vaimo ja lapset pärjää ja varsinki niin kauan, kun ne ei tiedä salarakkaasta! ;)

  Ei elämää pidä ottaa niin vakavasti ja jos sinä haluat nussia vanhempaa miestä ja vanhempi mies sinua niin miks ei?! Toivon sulle ja Mikolle kaikkee hyvää on tämä satua tai ei! :)

  VastaaPoista
 41. Mikä ihmisiä vaivaa !! Huomaa kuinka monella suomalaisella on päässään vikaa...
  Jatka vaan Candy,saan itse energiaa tästä blogista.
  T. toinen kolmaspyörä :)

  VastaaPoista
 42. Hymy on muuten sellainen roskalehti että se saattaa lämmetäkkin jutun tekoon, ihan vaan vinkkinä.

  VastaaPoista
 43. Mä en tiedä miten paljon sä muuntelet juttuja, mutta tavallaan se tekee tästä jo feikin. Tuntuu että eihän välttämättä mikään ole totta. Mahtaako olla koko suhdekaan. Voihan olla, että Mikko 34v onkin Pekka 14v ja sä olet Milla 13v.

  Joka tapauksessa on kuitenkin pieniä asioita, joista voi päätellä paljon. Jos et ole erittäin ovela valehtelija ja valinnut jopa murresanoja meitä lukijoita hämäämään. Itkemisestä ei käytetä sanaa poraaminen ainakaan pk-seudulla eikä henkkareista puhuta lappuina pk-seudulla.. eli se on suljettu pois. Ellet sä ole niiiin käsittämättömän ovela, että olet jostain noita sanoja opetellut meidän hämäämiseksi. Mitä en usko.

  Myös kirjoitit että teidän koulussa on koneita, joilla ollaan seisten.. oliko se vain hämäystä? Se vaikutti kovin vilpittömästi sanotulta. Mutta jotenkin lukijalle raskasta kun kaikki voi olla valhetta. Olisi miellyttävämpää lukijoille, jos vaikka jättäisit ne asiat kokonaan pois, joista joudut valehtelemaan. Koska on tavallaan turhaa valehtelemista väittää, että koulussa on koneita joilla ollaan seisten. Tuo asia on täysin epäolennainen tämän blogin pointtia ajatellen.

  VastaaPoista
 44. Mää en ymmärrä, miten nuo ihmiset yrittää niin saada sut bustattua johonki LEHTEEN. Oikeesti mikä hele näitä ihmisiä vaivaa?? Antakaa toisen elää elämää, tekee hän mitä tekee.

  Candy ja Mikko tulee olemaan yhdessä, halusi sitä muut tai ei. Joten miksei se suoda heille?

  VastaaPoista
 45. Keski-iän kriisissä oleva jannu panee kireetä teiniä ja kyllästyessään tulee hylkäämään tämän kuin roskan. Kuinka kaunis rakkaustarina <33
  Miten voit nukkua yösi tietäen, että hajotat perheen. Ette voi valehdella loputtomiin. Et taida tietää miten pienen lapsen elämään vaikuttaa kun vanhemmat eroavat ja kun myöhemmin he saavat tietää että isi pani jotain teiniä :D Voi herranlettas. Luulet vielä että teidän välillänne olisi jotain rakkautta? :D Ei todellaakaan ole, ainakaan "Mikon" puolelta. Noh, virheitä sattuu kaikille toivottavasti pystyt joskus elämään itsesi kanssa tajutessasi sen.

  Spudro börö.

  VastaaPoista
 46. Huora kun olet, elämä varmasti vituillaan :D
  Luulet olevas jo aikuinen, mut silti olet suhteessa perheelliseen mieheen, sairasta touhua ihan vinkkinä vain sanon ^^

  Jospa hankkisit vaikka oikean elämän etkä ajattelis pelkällä pillullas että kenen kalussa sä haluatkaan roikkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun te arvostelija ihmiset tiedätte huora sanan merkityksen :D

   Poista
 47. Tsiigaa sun blogias dissataan ihan avoimesti ylilaudalla :D
  http://ylilauta.fi/b/res/5714970.html

  Mahdat olla nyt ylpee huoruli mitä?

  VastaaPoista
 48. Surullista kaikessa tässä saamassasi kommentoinnissa ja ihmisten asenteessa on minusta juuri se, että lopulta suurin osa ihmisistä vaikuttaa olevan puhtaan pahantahtoisia.

  Henkilöllisyyttäsi esiin kaivelevia ihmisiä ei näytä pätkääkään kiinnosta moraali tai kenenkään tunteet, se, tekeekö sun ja Mikon suhteessa joku väärin ja kuka - he haluavat vain pahaa toiselle ihmiselle ja pilata tämän elämän, ihan vain omaksi ilokseen. Heillä ei ole mitään muuta perustetta ajojahdilleen, kuin puhdas ilkeily.

  Voi herranen tätä kateutta ja pahansuopuutta! Ei ole ihmisellä oma elämä ja itsetunto kunnossa, jos pitää työkseen koettaa tehdä muille pahaa oloa.

  VastaaPoista
 49. Nii-in. Virheen teit siinä kun myönsit Mikon ostaneen sinulle alkoholia. Alaikäiselle!
  Voi olla ettei poliisi tällaista pientä juttua ala tutkimaan. Mutta hei, ei ole laillista alaikäiselle ostaa mitään.

  + http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012011215067613_uu.shtml

  Sinä 17v, Mikko 34v. Teidän tapaamisesta yli vuosi aikaa. Jos jäisitte kiinni? No tässä tapauksessa tyttö oli valehdellut. Tämä meni oikeuteen, miksi teidän juttunne ei menisi? 16v ikäistä ei pidetä ilmeisesti aikuisena. Tässäkin tapausessa tyttö oli vain liioitellut tapahtumien kulkua, eli ilmeisesti olis mennyt ilman liioitteluakin oikeuteen.

  "Tyttö oli ylittänyt seksuaalisen suojaikärajan, mutta käräjäoikeuden mukaan mies käytti tämän kypsymättömyyttä hyväkseen."

  VastaaPoista
 50. "Henkilöllisyyttäsi esiin kaivelevia ihmisiä ei näytä pätkääkään kiinnosta moraali tai kenenkään tunteet, se, tekeekö sun ja Mikon suhteessa joku väärin ja kuka - he haluavat vain pahaa toiselle ihmiselle ja pilata tämän elämän, ihan vain omaksi ilokseen. Heillä ei ole mitään muuta perustetta ajojahdilleen, kuin puhdas ilkeily."

  Syy taitaa olla siinä että vaimonkin pitäisi tietää tällaisesta sivusuhteesta. Että hänkin saisi elää omaa elämäänsä ilman tuollaista riippakiveä kuten Mikko.

  VastaaPoista
 51. Huh huh, en ymmärrä, mitä ihmiset yrittää saavuttaa sillä, että sais tän blgoin (kirjoittajan) bustatuksi. Kaipa ne siitä jotain tyydytystä saa, mutta ite vaan voisin heittää kaikille semmoset terveiset, että hankkikaa elämä.

  Mutta Candy, niinku parit muutkin on vissiin sanonu, olis välillä kivempi lukee just näistä Mikon huonommista puolista ja vaikka teidän kahden välisistä riidoista/väittelyistä/pikku kinasteluista, jos sellasia edes on. :)

  VastaaPoista
 52. En lue tätä blogia eikä mulla ole minkäänlaista mielipidettä sua tai tätä blogia kohtaan, mutta pakko tietysti silti tulla kommentoimaan.

  En väitä, että mediat nyt välttämättä haluaisivat tehdä jutun tästä blogista, mutta ei kannata olla yhden kommentin perusteella noin varma siitä, etteikö tästä voitaisi kirjoittaa jossain mediassa.

  Opiskelen itse alaa ja juuri pari viikkoa sitten puhuttiin noista journalistin ohjeista. Ne on olemassa ja niitä käytännössä pitäisi noudattaa, mutta ei ne ole mitään ehdottomia lakeja. Ts. suurimmalle osalle lehdistä nuo säännöt on yks paskanhailee, eikä niiden noudattaminen kiinnosta juuri ketään. Tulin kertomaan tämän ihan vaan siksi, ettet järkyty, jos joku päivä törmäät jossain mediassa juttuun blogistasi.

  VastaaPoista
 53. Puolet kommentoijista on kyllä niin keskenkasvuisia että ihan hävettää. Kannattaa tarkistaa, mitä "huora" tarkottaa.

  Kukaan kommentoijista ei voi tietää, millaista elämää Candylla tai Mikolla on. Asiat eivät ole niin mustavalkoisia. Jos Mikko eroaisi vaimostaan, joka kaikesta päätellen on väkivaltainen, mitä vaimo voisikaan tehdä lapsille? Viime aikoina on ollut ihan liikaa perhesurmia. Koskaan ei voi tietää. Ja joo, voisihan vaimo tehdä jotain sitten myöhemminkin, kun Mikko ottaa eron.

  Pointtina kuitenkin, että liian usein ihmiset ovat jotain tiettyä mieltä, koska eivät tiedä tai osaa kuvitella toisten elämää. Vasta kun joku asia tulee omalle kohdalle niin ymmärtää. Elämä on vaikeaa.

  Jos ihmiset keskittäisivät edes puolet tästä tarmosta, minkä he suuntaavaat tämän blogin halveksivaan kommentointiin ja puimiseen, oikeisiin ongelmiin, maailma olisi paljon parempi paikka.

  VastaaPoista
 54. tuli vähän kilettyä demi.fi ssä ihmisille tosta salapoliisitoiminnasta :D oot ihana ku palautit tän blogin, ja oikeesti tuskin kukaan jolla on elämä oikeesti lähettelis tommosia juttuja lehtiin tai yrittäs ratkasta sun henkilöllisyyttä!

  VastaaPoista
 55. Olin jo päättänyt että en kommentoi, mutta pakko oli kun nyt satun olemaan sellainen ihminen etten pysty olemaan hiljaa. Oma mielipide on pakko aina kertoa...

  Pisti silmään muutama vastaus mitä annoit tuossa toisessa postauksessa, jossa käsiteltiin Mikon isyyttä.

  Jotkut kommentoijat epäilivät, että Mikon lapset rupeaisivat vihaamaan sinua totuuden paljastuttua, ja vastasit siihen näin:

  " Ne on niin pieniä vielä ettei varmaan kykene tässä vaiheessa vihaamaan kunnolla ketään :)
  Viha on turha tunne.. Mitä hyötyä oot siitä saanu, että vihaat ihmistä joka tekee isäs onnelliseks?
  En mä aio ketään pakottaa mihinkään, mutta en usko että ne tulee mua vihaamaan. "

  Mielestäni on aika ristiriitaista että ensin ilmoitat lasten olevan niin nuoria etteivät osaa vihata, mutta heti kohta uskot heidän kuitenkin olevan niin kypsiä että ymmärtävät pitää sinusta koska teet heidän isänsä onnelliseksi. Lapsi on yleensä aika vanha ennen kuin hän osaa katsoa asioita toisten näkökulmasta.

  Lasta ei välttämättä kiinnosta se että sinä teet heidän isänsä onnelliseksi, jos samalla viet heidän isänsä heiltä pois. Lapset yleensä ymmärtävät vain ja ainoastaan oman näkökulmansa. (tiedän, tiedän, luin vastaukset, et viekään kokonaan pois mutta silti.)

  Tarkotukseni ei ole hyökätä sinua vastaan, halusin vain huomauttaa että lapset voivat olla hyvinkin monimutkaisia pikku ihmisiä. :) Kyllä he osaavat tuntea vahvojakin tunteita.

  En väitä että olisin mikään lapsiasiantuntija tms. (Kuka muka olisi?) mutta aika paljon on kuitenkin lasten kanssa tullut aikaa vietettyä, mm. viimeisen vuoden kolmen lapsen kokopäiväisenä hoitajana, ja monen nuoremman sisaruksen kanssa. Menin nyt kyllä aivan ohi pointtini, anteeksi siitä. Toivottavasti löydät sen kuitenkin jostain tämän sekavuuden keskeltä.

  Toiseksi, kiinnitin huomiota tähän vastaukseesi:

  " Olen miettinyt, mutta en usko että niin tulis käymään. Ei Mikko halua lähteä muiden matkaan tai etsiä salasuhdetta, se rakastu muhun ollessaan naimisissa ja siinä se. Minkäs sille mahtaa?
  Se, että on kerran näin käynyt, ei tarkota sitä että tulis jatkossakin käymään. Mikko on löytänyt elämänsä rakkauden musta ja se riittää sille :)"

  Korjaa, jos olen väärässä, mutta itse sain sellaisen kuvan (kun luin postaustasi teidän tutustumisestanne), että tapasitte, ja Mikko rupesi tekstailemaan kanssanne? Ette siis voineet tuntea toisianne kovinkaan hyvin, todennäköisesti hän ihastui johonkin aika pintapuoliseen asiaan sinussa? Jotenkin sain sen kuvan että hän oikein haki lähempää tuttavuutta kanssasi. Miten voit siis olla varma, että näin ei käy jonkun muun kanssa? Tuskin hän sinut ensi kertaa nähdessään heti tajusi : tässä on elämäni rakkaus?

  Ja toisaalta, ihmiset muuttuvat niin paljon, samoin kuin heidän mielipiteensäkin. Joskus Mikko varmasti ajatteli että hänen vaimonsa on hänen elämänsä rakkaus, ja nyt hän ajattelee näin sinusta. Miksei sitten kuvioihin astuisi vielä joku kolmaskin?

  Uskon kyllä että suhteenne on erilainen. Mutta kun mainostit sen olevan hyyvin avoin, ja sanoit että voitte puhua keskenänne kaikesta, en voi olla kritisoimatta sitäkin. Eikö tämä blogi (josta Mikko varmasti joskus vielä saa tietää, valheella nimittäin on aika lyhyet jäljet) ole aika suuri asia, josta et Mikolle koskaan ole kertonut?

  En halua tuputtaa sinulle mielipiteitäni muka oikeina, haluan vain sanoa oman rehellisen mielipiteeni. :)

  VastaaPoista
 56. "Kukaan kommentoijista ei voi tietää, millaista elämää Candylla tai Mikolla on. Asiat eivät ole niin mustavalkoisia. Jos Mikko eroaisi vaimostaan, joka kaikesta päätellen on väkivaltainen, mitä vaimo voisikaan tehdä lapsille? "

  Näinpä! :) Candy on joka käänteessä toitottanut että hän muuttelee totuutta yms. Joten voi olla, ettei Mikon vaimo edes ole väkivaltainen. Tyhmähän hän on jos tällaisen tunnistettavan asian kirjoittaisi totuuden mukaisesti. Joten...
  Jep, taitaapi olla niin ettei vaimo ole väkivaltainen, vaan hän on tehnyt jotakin muuta minkä takia Mikko on mennyt pillittämään Candylle.

  VastaaPoista
 57. Olet jo julkaissut tämän itse suurelle yleisölle laittamalla nämä internettiin, joten tuolla ohjeistuksella ei ole enää merkitystä

  VastaaPoista
 58. Miksei mua kiinnosta yhtään kuka tekee mitä kenenkin kanssa?? miksei mua kiinnosta yhtään saada tietää kuka/millainen on oikea kirjoittaja? mutta se mua kiinnostaa,miksi niin monia tuntuu kiinnostavan?? miksi niin monet jaksaa tulla tänne riehumaan ja haukkumaan? en minäkään haluaisi tulla petetyksi/olla pettäjä,mutta ei mua silti vieraiden ihmisten tekemiset kiinnosta niin paljoa,että olisin valmis haukkumaan,riehumaan,tonkimaan ja penkomaan! Löysin tämän blogin vahingossa ja tajusin kuinka uskomattomia ihmiset osaavat olla! Onko oma elämä tosiaan noin tylsää?

  VastaaPoista
 59. 9.3.2012

  Hei vielä Candy-Girl, just seventeen!

  En ihan usko, että tämä artikkeli olisi jonkun 17-vuotiaan kirjoittama. Tämähän tuntuu siltä, kuin joku vanha kääkkä, käärme ja oikea bitch-witch, olisi tämän kirjoittanut. Ei tässä ole mitään omenankukkatuoksua, jota leijailee jonkun vielä 17-vuotiaan tytön ympärillä, jolloin tytön sanotaan olevan kauneimmillaan.

  En oikein nyt tiedä mitä ajattelisin, sillä kun rupesin lukemaan tätä blogiasi vähän enemmän sieltä sun täältä enkä vain noita googlen poimintoja, niin epä enää tiedä mitä oikein ajattelisin. Onneksi minun ei todellakaan tarvitse ajatella kerrassaan yhtään mitään eikä ottaa mitään kantaa.

  Tarttee vaan vähän tsekata, että tässä ei käy niin, että eräs Mikko tulee tekemään rikostutkintapyynnön luulleen, että tämä sinun blogisi olisi jotenkin minusta lähtöisin ja tämä olisi joku kosto. Minä en kosta kenellekään enkä kerrassaan yhtään mitään. Mutta en todellakaan halua, että minulle soitettaisiin jonkun tämmöisen asian tiimoilta.

  Kaikkea hyvää vain sulle blogiesi kanssa. Noista salarakkaista en ajattele muuta, kuin että ei kannata pitää - se on hölmöläisten touhua.

  Terveisin

  Aborttibloggari / Irmeli Grunau
  Blogit:
  abortti.blogspot.com
  irmeli-grunau.blogspot.com

  VastaaPoista
 60. Don't buy E-Cig but before studying the blog to comprehend more and discover how it'll gain youг life.


  Mу blоg - green smoke

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3