maanantai 23. tammikuuta 2012

Love takes time

Hyviä iltoja kaikille.
 
Toivottavasti kaikilla oli kiva viikonloppu, että jaksaa taas ahertaa arjen parissa. Mulla oli ihan kiva, vietin tosiaan mukavaa tyttöjeniltaa kavereiden kanssa. Meidän piti Mikon kanssa nähdä, mutta menipä taas suunnitelmat mönkään..

Mikon vaimo päätti järjestää niillä kotona taas kauheen kohtauksen, joten Mikko ei uskaltanu ottaa riskiä ja lähtee viettämään aikaansa mun kanssa. Mua niin ärsyttää se tyranni ja miten se kohtelee miestään.
Ei mitään rakkautta tai kunnioitusta, pelkkää henkistä alistamista ja piikittelyä, syyttelyä ja komentelua.

Eikä Mikko oo mikään selkärangaton hiiri, joka ei uskalla sanoa takasin tai lähtemään lätkimään, mutta sillä on tavallaan kädet sidottuina, eikä se voi tehdä mitään. Enempää tästä että miksei voi, en tänne kerro.

Vaimo saa siis rauhassa riehua ja kuvitella olevansa kaikkien yläpuolella, oi mahtava kaikkivoipa ylijumalatar -__-

Tälläsinä hetkinä mun tekis vaan mieli pamahtaa paikalle, hymyillä voitokkaan ylimielisesti ja näyttää sille monsterille, että se on menettämässä kaiken ja että Mikolla on ihminen joka saa sen onnelliseksi ja joka oikeesti rakastaa sitä, samaan aikaan ku se akka ite käyttäytyy todella ala-arvoisesti. Vois vaimokkeen ilme olla näkemisen arvoinen, kun se tajuais menettävänsä oikeesti aivan ihanan miehen toiselle ihmiselle.

Mä en oikeesti meinaa malttaa odottaa sitä päivää, kun voidaan Mikon kanssa olla vapaasti yhdessä, eikä kukaan pilaa meidän yhteisiä suunnitelmia ja tekemisiä. Kukaan ei jyrää mun ohi vaatimuksineen ja komenteluineen. No, tekeepä vaimo kokoajan eroamisesta Mikon silmissä entistä helpompaa käyttäytymisellään.

Tyttöjenillassa oli taas vaihteeks suht tukalaa, kun puhe kääntyi miehiin (mun silmissä kylläkin enemmänkin keskenkasvuisiin pikkupoikiin). Multa udeltiin taas suhdekuvioista ja ihmeteltiin, miksei mulla oo mitään sutinaa kenenkään kanssa, vaikka halukkaita ilmeisesti olis. Joudun vetämään kylmäkiskosen, suunnilleen miestenvihaaja-ämmän roolia kavereilleni, vaikka mun tekiskin mieli hehkuttaa mun onnea miesrintamalla. :D
Tää on niin raastavaa, niiin rastavaa. Yks helvetin paska puoli tässä meidän kuviossa..

No, mä kestän tän. Oon tähänkin asti kestänyt, joten tuun loppuun asti kestämään. En anna pienintäkään mahdollisuutta riskeille tai sille, että joku menis pieleen ja meidän suunnitelmat ei tuliskaan toteutumaan niinku pitäis.Haluan muuten hehkuttaa presidentinvaaleja ja sitä, kuinka onnellinen ja iloinen oon kun Haavisto pääs toiselle kierrokselle :) Mä antaisin ehdottomasti tälle herralle ääneni jos äänestää voisin.

Mä tunnen aina suurta kuvotusta jos kuulen tai luen ihmisten juntteja mielipiteitä Haavistosta ja hänen seksuaalisuudestaan. Kerrotteko oikeesti mitä tekemistä ihmisen seksuaalisuudella on työn ja sen hoitamisen kanssa? Ootteko te "hyi yäk homo!"-ihmiset jumittuneet ajattelutapoinenne kauas menneeseen aikaan, jolloin homoutta pidettiin sairautena? Todella junttimaista ja vanhanaikaista ajattelua tuomita ihminen pelkän seksuaalisuuden, ihonvärin, uskonnon tai vaikka varallisuuden perusteella.

Herätys tähän päivään, vetäkää se pää pois perseestä ja yrittäkää nähdä asiat pikkuisen laajemmin, takertumatta ja tuomitsematta yhteen mitättömään seikkaan. En voi käsittää, miten Suomessa voi vielä 2000-luvulla olla niin paljon ahdasmielisiä ja tökeröitä ihmisiä nyrpistelemässä tällaiselle asialle nokkaansa.

Missä avoimmuus, avarakatseisuus ja ennakkoluulottomuus on?!Huh, saimpahan purkaa inhoa ja pientä vihanpoikastakin tänne, jotka johtuu taas tästä paskasta jota joudun kestämään... Rauhallista illanjatkoa vaan kaikille :D

209 kommenttia:

 1. Mikon vaimo muuttui tyranniksi vasta kun huomasit, ettei ihmiset pitäneet Mikkoa ihanana ihmisenä ymsyms.
  Tällä tavallako sinä yrität oikeuttaa teidän suhteenne?

  Ja taas kerran, voihan se olla että Mikolla ja vaimollaan oli romanttinen ilta :) Vai olitko kärpäsenä katossa katsomassa miten heidän iltansa meni? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksikään tänne jätetty kommentti ei ole eikä tule vaikuttamaan mun mielipiteisiin tai muutenkaan mitenkään tähän tilanteeseen.

   Tyranni se on mun mielestä ennenkin ollut, ei oo mun tarvinnu huomioida ihmisten mielipiteitä Mikosta millään tavalla tän asian tiimoilta.

   Ja ei, en yritä. Rakkaus ja yhteenkuuluvuus oikeuttaa meidän suhteen, ei se että vaimoke on hirviö.

   HAhahah romanttiset illat Mikon ja sen vaimon kanssa in my ass :D Not gonna happen, sen tiedän 100% varmuudella.

   Poista
  2. Miten tiedät 100% varmuudella? Oletko paikalla? Tai puhelimessa koko sen ajan Mikon kanssa?

   Poista
  3. Ja ei tuokaan ole hyvä syy pettämiselle.
   Kyllä se on niin että jos löytää toisen naisen, ei jatka enää edellisen kanssa.

   Poista
  4. Silloinhan sitä on altis oman parisuhteen ulkopuoliselle suhteelle, kun ei mene hyvin. Tuo, että vaimo "nalkuttaa" kertoo siitä, että heillä on esim. erimielisyyttä kotitöiden jakamisesta, miehen työssäolosta tai muusta. Intohimoa Mikon ja vaimon suhteessa selvästi on. Todennäköisyys on suurempi erolle silloin, kun mitään tunteita ei enää ole ja ollaan vaan kavereita. Candy ei siis ole mikään ainutlaatuinen rakkaus vaan tilaisuus, joka tuli kun parisuhteessa menee päin prinkkalaa. Been there, done that. Väsyneenä ja ruuhkavuosien stressaamana olisin syvin suonut, että miehelläni olisi ollut salarakas. Anteeksi olisin antanut. Itselläni oli nimittäin sen verran paha olla, että ymmärrän hyvin, jos mies ei olisi kestänyt.
   Veikkaan, että Mikko on yrittäjä ja että hänellä ei ole avioehtoa ja hänen täytyy pelata aikaa, jotta saa suojatuksi omaisuutensa. Jotain tällaista ainakin selittää C:lle.

   Mutta hyvä Haavisto, olen niin ONNELLINEN, että Suomessa on fiksuja ihmisiä!!!

   Poista
  5. noihin ''mistä tiiät!!!!111111'' kommentteihin, eiköhän suhteessa vaan täydy luottaa toiseen? mistä kukaan tietää ettei oma mies ''työaikana'' käy panemassa jotain toista? tai poikaystävä ookkin kuntosalin tilalta toisen kainalossa? ei 100% varmuudella tiedä kukaan, pitää luottaa. ja ilman sitähän suhteesta ei tuu mitään...

   Poista
  6. Tuleeko suhteesta muutenkaan mitään kunnollista jos pitää salassa pelehtiä? :)
   Varsinkin kun tiedossa muutenkin on, että toinen on hyvin etevä valehtelija :)

   Poista
 2. "Tälläsinä hetkinä mun tekis vaan mieli pamahtaa paikalle, hymyillä voitokkaan ylimielisesti ja näyttää sille monsterille, että se on menettämässä kaiken ja että Mikolla on ihminen joka saa sen onnelliseksi ja joka oikeesti rakastaa sitä, samaan aikaan ku se akka ite käyttäytyy todella ala-arvoisesti. Vois vaimokkeen ilme olla näkemisen arvoinen, kun se tajuais menettävänsä oikeesti aivan ihanan miehen toiselle ihmiselle."

  Miksi et mene? :) Pelkäätkö että Mikko käskeekin sinun painua helkkariin eikä vaimoansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pelkää. Pelkään että asiat monimutkaistuisivat, enkä edes halua sekaantua Mikon ja sen vaimon välisiin asioihin. Ne hoitaa eronsa kahdestaan, en mä ala siihen tunkemaan nokkaani väliin, vaikka vaimoa kovasti mieli tekiskin ajoittain näpäyttää :)

   Poista
  2. Sä oot kyllä yhdessä postauksessa sanonut että pelkäät Mikon valitsevan vaimonsa.

   Asia kuuluu muuten sinullekin. Ja sille vaimolle. Kyllä sillekin pitäisi kertoa.

   Poista
  3. Joskus saattaa olla sellasia fiiliksiä, jos on epävarma itestään, mutta tiedän kyllä kumman se valitsee.

   Ja joojoo, tiedän. Mutta te ette millanen se on ja voiko sellaiselle ihmiselle kertoa ilman maailmansodan puhkeamista.

   Poista
  4. Kaikista parhaiten Mikon tuntee aika varmasti hänen vaimonsa.

   Poista
  5. Mikko voi ihan yhtä hyvin valehdella sullekki niin kuin valhtelee vaimollensa. Ite en ikinä pystyis luottamaan tollaseen petturiin, mutta ehkä se on niin että kokemus opettaa ja kasvattaa. Jotkut asiat vaan täytyy oppia kantapään kautta ja nuorena olla tyhmä ja huoleton.

   Poista
  6. No eihän nyt Mikkoliini valehtele Candylle ;)
   Ku Candy näkee varmaan salakameran avulla mitä heillä tapahtuu kotona oikeasti.

   Poista
  7. Ja vain Candy on niin sokea että uskoo ettei mikko sille valehtele. Kukaan muu tuohon tuskin uskoo. Kukaan joka pettää puolisoaan tuskin kertoo tälle toiselle naiselle miten asiat kotona OIKEASTI on, tyhmähän se olisi.

   Poista
  8. "Voi toinen naiseni, kotonani on ihana olla. Vaimoni kanssa söimme romanttisesti kun saimme lapset nukkumaan, joimme pari lasia viiniä, lojuimme sylikkäin sohvalla. Kaiken kruunasi hyvä seksi, eikö ollutkin minulla ihana ilta?"

   Kuinka moni toinen nainen haluaisi edes kuulla tuollaista? :) Että miehen kotona menee hyvin. Siinähän he saisivat kuvan ettei mies välttämättä haluaisikaan erota.

   Mutta kun kertoo kaiken toisinpäin:

   "Voi toinen naiseni, vaimoni on taas kauhea ämmä, hän vain huutaa ja nalkuttaa, mitään en tee oikein. Saanhan sinulta lohdutusta? Minä en kestä kotona sen tyrannin luona".

   Toinen nainen avaa sylinsä ja puhaltaa pahan olon pois ja uskoo sokeasti, että mies tulee jättämään vaimonsa, eikä rakasta enää häntä. Kunhan vain saadaan syyt loppumaan mitä mies latelee.

   Poista
  9. Jos on pokkaa pelehtiä salasuhteessa, täytyy olla myös pokkaa kestää siitä seuraava maailmansota. Pelkurimaista käytöstä.

   Poista
  10. Mikko on taatusti mies, joka haluaa herkkupalat molemmilta naisilta. Miksi hän sinulle kertoisi vaimostaan hyviä asioita? Ei se palvele häntä. Hän haukkuu vaimoaan sinulle, sillä saa teinipimpsaa. Vaimolleen hän pahoittelee joutuvansa harmin paikka taas ylitöihin tai poikien peli-iltaan, sitten hän käy teinin luona ja kotiin tultuaan vaimokin saa maistaa uutta intohimoa...Nami nami, ja Mikkonen saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Tietysti siinä joutuu hankaliin tilanteisiin ja selittelemään. Joutuu valehtelemaan mukavasta vaimostaan, että tämä olisi kamala bitch, mutta eikö kaikki ole sen arvoista sentään! Kyllä Mikolla on asiat hyvin! Vaimollakin on asiat hyvin, hänen miehensä vain on niin paljon poissa, mutta muten hyvin tunnollinen ja ihana ja tietenkin aivan huippu isä lapsille. Tässä pelissä ei ole kuin yksi häviäjä...Ja koska se ei ole vaimo eikä Mikko, niin....;)

   Poista
 3. Ja kyllä, Mikko on hiiri.
  Ei mikään ole niin hyvä syy, etteikö voisi erota ja lähteä rakkaan ihmisen mukaan.
  Jos syy on perhe ja lapset, tukena voi olla etäisänäkin.
  Joten, se on hiiri niin kauan kuin toisin todistetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sä et selvästikään tiedä hyvistä syistä ja monimutkaisista tilanteista yhtään mitään :)

   Ja mun ei oikeastaan tarvii todistella täällä yhtään mitään. Voitte olla mitä mieltä tahansa, eikä se mun elämää haittaa.

   Poista
  2. Mikä muka on niin monimutkainen asia mikä ratkeaa sillä että täytät 18v? Olet kirjoittanut myös, että muutatte yhteen kun sinä täytät 18v.

   Poista
  3. Sellainen jota en aio täällä kertoa.
   Ja kyllä, niin olenkin. Mitä sitten? :D

   Poista
  4. Eiku se vain pistää miettimään mitä Mikkoliini tekee työkseen ;)

   Poista
  5. No siinä onkin sulle täksi illaksi pähkinä purtavaksi :)

   Poista
  6. Äääh, ei mua kiinnosti niin paljoa pettäjämiehen elämä :)

   Kyllä tämä tarina saa päätöksensä tavalla tai toisella. Toivon että Mikon vaimo heittää tuollaisen pihalle ja nopeasti :)

   Poista
  7. Jos Mikko rakastais sua, kuten sä väität, se olis jo tukka putkella lähteny! Mut se rakastaa vaan sun nuorta tussuasi ja se kun ei sitten loppupeleissä riitä. Kivahan sitä on tupsuttaa, mutta eihän kukaan halua tussun kanssa elää. Elämänumppani on sitte erikseen.

   T: Mies, joka tietää nää kuviot

   Ps. Kun Mikko kyllästyy sun tussuun, saat soittaa mulle. Lupaan kertoo noi samat tarinat tai vaikka eri tarinat, kunhan käyt kuumana hotellissa silloin kun mulle sopii ;)

   Poista
 4. vittu sä oot itserakas :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on vaan sun mielipide = i dont give a shit about it :)

   Poista
  2. kiinnostaa kumminkin:)

   Poista
  3. Eikö siellä lukiossa opeteta, että minä kirjoitetaan englannissa isolla?

   Poista
 5. ai että muo vituttaaa toi mikon vaimo <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan sua Candy-parka vituttaa se vaimo, kun se nytkin saa olla sen miehen kanssa, jota sinä palvot ja jumaloit. Ryydy siihen lapsonen.

   Poista
 6. Voi tyttö-pieni elä usko kaikkea niin sinisilmäisesti...
  Ja tuohon vaalijuttuun; Suomi on kuitenkin verrattuna moniin muihin maihin todella paljon edellä ja ns. "kehittyneempi" mitä tulee homojen hyväksymiseen. Josssain Yhdysvalloissa ei oltais voitu edes tyyliin keskustella ja käsite "homo presidenttinä" ois täysin absurdi ajatus. Ja ite ymmärrän että vanhemmille ihmisille voi olla vaikea hyväksyä ja käsitellä homoutta neutraalina asiana, ne on kuitenki eläny niin erilaista nuoruutta ja muutenki elämää ko me 90-luvun nuoret.
  Ite oon tyytyväinen että suomalaiset on näinki pitkällä tässä suvaitsevaisuus-asiassa. Ei kaikkea voi saada nyt ja heti, kyllä se homouskin ajan kanssa neutralisoituu. :) Hiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tiedän mihin uskoa ja mihin en. Kukaan ei mua pysty pissimään silmään :)

   Puhut totta tuossa vaalijutussa, mutta en siltikään pysty käsittämään miten aikuiset ihmiset voivat käyttäytyä niin junttimaisesti? Miten olis oman järjen käyttäminen ja homovihan sumentamien silmien aukaiseminen.. Ei siis sinulla, vaan näillä Haaviston vihaajilla.

   Poista
  2. Johtuu varmasti kasvatuksesta yms. Ja oon ite huomannu että täällä "maaseudulla" missä asun ihmiset on jotenki paljon epäsuvaitsevaisempia ko mitä vertaa joihinki isojen kaupunkien ihmisiin. Kai se on sitä ettei olla totutta homoihin, koska ainoa homo joka ollaan koskaan tavattu on se "koulun oma +100kg hinttipoju, joka pukeutuu tiukkaan pinkkiin verkkopaitaan ja sukkahousuihin". Eli ei oikeasti ole vain totuttu siihen että on olemassa erilaisia ihmisiä, koska asutaan tavallaan niin syrjässä kaikesta ja erilaisuus on vain niin tuntematon ja kaukainen käsite.
   Tällasta oon ite täälläpäin havainnu ja eipä sille periaatteessa mitään voi. Kivoja ihmisiä nuokin ovat, mutta heillä vain on sellanen ajatusmaailma. Voin sanoa että koulussa kuuluu paljon sitä hinttiläppää, "hyi vittu, homo pressaks" yms.
   Ite kuitenki äänestin Haavistoa.

   Poista
  3. Miten olisi se, että mummoni on kertonut, että vielä silloinkin kun hän oli 20 niin homoseksuaalisuutta pidettiin sairautena, mielenvikana, suurena häpeänä, vaikka näitä se ei tietenkään ole (tieteelliseltä kannalta kylläkin aivokemia aiheuttaa homoseksuallisuutta ainakin jossain määrin, mutta so what. :)) Siihen aikaan homoseksuallisuus oli lähes rikos, kovan häpeän paikka koko suvulle. Tietysti homoja oli, mutta eri asia onkin se, kerrottiinko siitä julkisesti. Se pieni paljastus kun saattoi tuhota koko elämän siihen aikaan. Valitettavasti.

   Eli itse ymmärrän hyvin, että vanhemmilla ihmisillä on ongelmia asian hyväksymisessä, sillä osa heidän kasvatustaan on ollut se, että homous ei ole normaalia. Onnekseni olen huomannut, että esim. mummoni kannattaa Haavistoa ja ei kärsi mistään homofobiasta. :D Mutta tiedän, että isolle osalle vanhempaa väestöä tämä muutos voi olla todella vaikea.

   Onneksi Haavisto nyt on näyttämässä tietä. Itse en ihan usko, että hänestä tulee vielä presidenttiä, mutta suvaitsevaisuus on parempaan päin kaiken aikaa. :)

   Poista
  4. Ai niin että kukaan ei pysty teinipissistä pissimään silmään? SALLI MUN NAURAA!!!!

   Suo vituttaa Mikon vaimo, koska se on nainen, joka saa Mikon kanssa elää ja jakaa, sinä saat ne varastetut hetket sieltä täältä, vaikka saisitkin kalliin lahjan tuon tunnin päätteeksi.

   Tulet lusikoimaan soppasi veilä itkuisin silmin ja ylimielinen hymysi hyytyy.

   Uskon vakaasti, että joko Mikko

   a) ei eroa, vaan valitsee pakon edessä vaimonsa
   b) eroaa, mutta teidän suhde ei kestä.

   Teidän suhteella ei ole tulevaisuutta, koska tollanen juttu ei vaan voi toimia. Olet liian empatiakyvytön, liian naivi, liian typerä, liian epäluotettava ja lisäksi Mikko on liian epäluotettava. Parisuhde ei menesty, kun se alkaa valheista ja salailusta. Se kaatuu siihen mistä se alkoikin.

   Poista
 7. Miksi sinä puhut itseäsi taas pussiin?

  Kun aikaisemmin jo sanoit että Mikko on jtn suunnitellut, mutta et viitti sille kertoa että aiotkin viettää tyttöjen iltaa koska sua kiukutti vielä edellisen viikonlopun riita, niin miksi nyt yhtäkkiä syy siihen että ette nähneet onkin Mikon vaimo?

  Siksi ettei sinun täydy keksiä miten kerroit Mikolle että lähdetkin viettämään tyttöjen iltaa, mutta et jaksanut siitä hänelle kertoa heti kun hän hehkutti ihanaa vkloppuylläriä?

  Oletko muuten miettinyt, että koska vaimo ei mukamas huomaisi mitään koska Mikko aikaisemminkin ollut paljon poissa harrastusten takia jne, että miltä sinusta sitten tuntuu kun asutte yhdessä, lapsi on syntynyt, ja sinä hoidat lasta ja kotia sillä aikaa kun Mikko käy harrastuksissaan?
  Vai luuletko että sinä olet silloinkin tarpeeksi harrastusta hänelle?

  VastaaPoista
 8. Ootko sä ihan varma, että Mikko puhui sulle totta. Mistä sä sitä voit tietää jos ne viettikin ihanan perheillan ja se vaan sano sulle et vaimo alotti taas kauheen kohtauksen.
  Ja saatko sä jotain kiksejä siitä että sä haukut Mikon vaimon maanrakoon vaikka et edes tunne häntä. Sä luulet tietäväs siitä paljon Mikon puheitten perusteella mut oikeesti sä et tiedä mitään mitä siel neljän seinän sisällä tapahtuu.
  Ja jos mikse sä et vaan mene sinne sen vaimon eteen et ja kerro sille. Ero ainakin tulis paljon nopeemmin ja saisit sen Mikkos kans sen ah niin ihana ja huolettoman elämäs.

  Jokaisella ihmisellä on omat mielipiteensä. Ihminen saa äänestää ketä haluaa olkoon ihminen homo tai ei. Itselläni ei ole mitään Homoja vastaan mutta en mä silti ääntäni anna Haavistolle.
  Eikä kaikki sitä varmaan ajattele kun äänestää, et en mä voi antaa ääntäni tolle kun se on homo. Ihmiset voi ajatella asiaa ihan eri tavalla. Et se et jos ihminen ei äänestä Haavistoa ei tarkot sitä et ne ei pitäis homoista!:D -PP-

  VastaaPoista
 9. Oon aivan samaa mieltä sun kanssa tosta Haaviston mahdollisesta presidenttiydestä!

  Ja hei, kaikkee hyvää sulle ja Mikolle! Toivoisin itekin et mun elämässä olis jotain ihanaa ja jännittävää... plääh

  VastaaPoista
 10. ärsyttävää tuo Haaviston hehkuttaminen vaan siksi että hän on homo. Loistavaa, että tälläinen ehdokas on päässyt näin pitkälle politiikassa mutta tiedätkö asioita joita hän ajaa takaa? Musta on niin väärin äänestää vaan seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Pitäisi vähän laajemmin ajatella noita vaaleja.

   Poista
  2. Luulen, että aika moni Haavistoa äänestäneistä pohjaa valintaansa enemmän seksuaaliseen suuntautumiseen, kuin poliittisiin vakaumuksiin. Kuinkakohan monet oikeasti tietävät, millaisia mielipiteitä Haavistolla on poliittisista asioista?

   Poista
  3. Arvostan kyllä aika paljon Haaviston rauhantyötä lähi-idässä. Toisaalta Niinistö voisi luoda hyvät suhteen Venäjään. Mutta sitähän tässä ei kysytty.

   Poista
  4. Olen samaa mieltä. Suvaitsemattomuutta ja ahdaskatseisuutta edustat näköjään sinäkin Candy kun luulet, että kaikki jotka eivät haavistoa äänestä eivät hyväksy homoja. Presidentin tärkein tehtävä ei ole homoavioliittojen salliminen vaan monet muut asiat joihin niin niinistöllä kuin haavistolla on yhtäläiset mahdollisuudet. Meillä on kaksi hyvää vaihtoehtoa, joten lopetetaan koko homoudesta puhuminen.

   Itse en haavistoa äänestä, syynä ei ole millään tavalla homous vaan muut meriitit jotka katson niinistöllä olevan paremmat.

   Eiköhän siis olla jokainen suvaitsevaisia ja hyväksytä muutkin mielipiteet, myös haaviston kannattajat

   Poista
 11. Jahansa, et voi julkaista kommenttia missä todetaan että puhuit itsesi pussiin? =DDD

  VastaaPoista
 12. Hei!Mä yhdyn tähän pressa kantaan!Kiva tietää et säkin oot tätä mieltä!Itekkään en voi käsittää just näitä ahdasmielisiä, vanhanaikaisia ihmisiä jotka suorastaan _vihaavat_ homoja. Herranen aika, nekin on IHMISIÄ! Ja todellakin mieluummin haavisto pressaks kun Niinistö...
  Miettikää nyt! Mieluummin sitten suomi saisi sen "homojen maineen" (mitä nyt olen kuullut että jotkut pelkäävät vain sen takia että ruotsalaisilla olisi aihetta homotella...itse en oikeastaan tätä usko) kuin suomi kuuluisi venäjälle...että siinä vaihtoehdot...itse mielelläni kantaisin homon mainetta(Vaikka nainen olenkin!:D) kuin menettäisin maamme itsenäisyyden...Mutta nämäkin ovat kyllä ihan vain jtn puhetta eikä tarkoita että totta olisi...mutta suuri mahdollisuus olisi siinä jos niinistö todella presidentiks valitaan, että ei aikaakaan kun tuolta idästä hyökkättäisiin...

  Joten, äänestäkää haavistoa tai sitten ei ollenkaan.;)

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/10400150

  ihan mielenkiintoinen...kukin voi tuostakin vetää omat johtopäätökset...kumpi parempi...

  Ja Candy!
  Tää sun blogis on todella koukuttava!Rakastumiselle ei mahda mitään kun se oikea tulee vastaan!
  Koita jaksaa näiden negatiivisten kommentoijien kanssa Ja kaikkea hyvää sulle ja Mikolle.:)
  Toivottavasti saatte joskus selvitettyä kokonaan tuon kuvion!

  -<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan sama vaikka Haavisto onkin homo :)
   En sitä siltikään aio äänestää. Painaa vaakakupissa vähän muutkin asiat :)
   Haavisto on vihreä. Se ei aja minun puoliani :)

   Poista
  2. Vittu ei kahta miestä tai kahta naista oo luotu toisillee, vaan nainen ja mies, siks se on sairasta. NIINISTÖ PRESSAKS <3 =))

   Poista
  3. Ei sillä seksuaalisella suuntautumisella ole niin väliä.
   Mä kyl jäin silti miettii tota Niinistö asiaa ja et me liityttäs NATO:on. Jos niin käy niin voin vaan kuvitella et mitä siitäkin sitten tulee.
   Venäjä siit on jo varotellu et ei kannata liittyä venäjään tai tuo itä-naapuri tuolta tulee.
   Mä olen jo kavereille sanonu et jos Suomi liittyy NATO:on niin mä muutan ruottiin.:D
   Mutta toisaalta minä en äänestä niin en voi vaikuttaa siihen et kummasta tulee pressa.:D Toivotaan et kansa valitsee oikein.

   Poista
  4. PRESIDENTIN VAALEISSA VALITAAN IHMINEN, EI PUOLUE! voi huhhu teitä...

   Poista
  5. Niinistö on lukuisissa vaalitenteissä todennut, ettei NATOon liittymiseen ole mitään aihetta. Kiitos=)

   Poista
  6. hahahhaahahhahhahahaha mikä tuo venäjäjuttu oli olevinaan :DDDD ihan kamalan lapsellinen ja ahdaskatseinen teksti. Emmekö voisi hyväksyä kaikkien mielipiteet ja mielellään lukea presidenttien muita saavutuksia kuin seksuualistasuuntautumista.

   NIINISTÖ EI AJA SITÄ ETTÄ LIITYTTÄISIIN NATOON.

   Lukekaa presidenttien vastauksia esimerkiksi vaalikoneeseen ennenkuin tulette johonkin natoon liittymisestä pätemään.
   Kiitos :)

   Poista
  7. Noh...tän kirjottajan mielipide...ehkä osa tottakin? Mitä venäjän puolelta jtn juttua tullut...
   Mutta saas nähä miten käy...
   ja jos natoon liityttäisiin..kyllä kai kansalaisiltakin kysyttäisiin? Presidentillä aika pieni valta siinä suhteessa...
   Kyllähän sen järkikin sanoo ettei kaikkea pidä uskoa mitä nuo ehdokkaat sanoo ettei ihan sinisilmäisenä kaikkea usko...mutta itse en aijo äänestää näistä kahdesta...minulle täysin sama kumpi valitaan, en haavistoa enkä niinistöä vastaan erityisemmin.
   -Sari

   Poista
 13. Heiii mulle tuli mieleen tällänen kysymys:

  Kuinka kauan Mikko ja sen vaimo on ollu yhessä? (siis niiku seurustellu jne, ei vaan naimisissa)

  Ei oo pakko vastata jos koet kysymyksen liian henkilökohtaseks tai jotain :)

  Niin ja sun blogin on loistava, oikeesti on! En ymmärrä ihmisii jotka tulee haukkuun sua tai sun valintoja. Itekki voin sanoo muutaman kerran pyöritelleeni silmiä joillekkin jutuille, mutta turha tulla huutelee kun ei tunne oikeesti :D

  Toivon kaikkee hyvää sulle ja Mikolle ja toivottavasti pian pääsette oikeesti oleen julkisesti yhessä!

  VastaaPoista
 14. Niin mitenkäs se olikaan...?? "Mä voin katsoa itseäni peilistä ja hyvällä omallatunnolla nähdä siellä fiksun??? luotettavan??? nuoren naisen" `?

  "Joudun vetämään kylmäkiskosen, suunnilleen miestenvihaaja-ämmän roolia kavereilleni"

  No words....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etkö itse koskaan tunne ristiriitaisuutta itsestäsi ja ajatuksistasi?

   Poista
 15. Mutta onko se oikein, ettei saisi sanoa omaa kantaa/mielipiteitä homoista? Lähinnä tarkoitan sitä negatiivista mielipidettä. Aina joku saa rapaa niskaan, sanoi sitten mitä tahansa. :D

  Minulle itselleni on ihan sama muiden seksuaalinen suuntautuminen. :)
  Se ei vaikuta minun äänestyspäätökseen vaaleissa. Äänestän Haavistoa, eikä se liity mitenkään hänen seksuaalisuuteensa.

  VastaaPoista
 16. Siis eka sä yritit uskotella Mikolle että näätte vklp, mutta teetki sitten loppuhetkellä paskan tempun ja ilmotat, että sulla on muuta menoa, mut nyt sitten harmittelet sitä, että ette nähnykää vklp?
  Ainii, sä odotit sitä ihanaa lahjaa Mikolta(::::

  VastaaPoista
 17. Miksi äänestäisit Haavistoa?
  siis ihan mielenkiinnosta kyselen.
  Toivon, ettei syynä todellakaan ole se, että kyseinen herra sattuu olemaan homo.

  En vain ymmärrä ihmisiä (erityisesti taitavat olla nuoria neitokaisia..), jotka ylistävät Haavistoa juurikin siksi, että se on HOMO! Sillon on kyllä tekopyhää moittia ketään, joka jättää homouden takia äänestämättä.

  Toki jos oikeasti äänestäisit oikeiden, todellisten mielipiteiden ja arvojen mukaan,tilanne on toinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos äänestäjällä on etsinnän alla edustaja, joka ajaisi kotiäitien asiaa, on aika loogista katsoa, keillä heistä on asiasta kokemusta.
   Jos tahtoo presidentiksi hyypän, joka pitäisi erityisen hyvää huolta ulkomaansuhteista, voi valita henkilön, jolla on esim. ulkomaalainen tausta tai juuret muualla.
   Jos äänestäjällä on tähtäimessään kansanedustaja, joka on homomyönteinen ja halukas toimimaan sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen hyväksi, on melko selkeää että jos edustaja itse on homo, hän täyttää nämä kriteerit.

   Poista
  2. Suurimmaksi osaksi on juuri todettu vaaleissa, että ne, jotka ovat jättäneet häntä äänestämättä ovat vierastaneet Haaviston vihreyttä. Homous ei ole ollut suurin kriteeri ;) Jos asetetaan tällainen kahden ihmisen eli Niinistön ja Haaviston vertailu niin kyllä molempien äänestäjiin mahtuu ihmisiä, jotka eivät ole painottaneet "oikeita" asioita äänestyspäätöstä tehdessään :)

   Poista
 18. Ootko miettinyt sitä, että kun lopulta saatte olla vapaasti ja kerrotte mikon vaimolle, niin te molemmat paljastatte itsenne? Joku sun kaveris voi lukea tätä blogia ja aika helposti siinä vaiheessa laskee yhteen 1+1 :D Eli teidän henkilöllisyys paljastuu lopulta kaikille.

  VastaaPoista
 19. sä olet kateellinen miksun vaimolle! miks, eiks miksun pitäny olka kokonaan sun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mahdollista. Aika suurella todennäköisyydellä Candy on jollain tasolla kateellinen. Saahan Mikon vaimo elää arkea Mikon kanssa, kun taas Candy saa hetkiä sieltä täältä.

   Poista
  2. itse en koskaan kykenis tohon! tulisin hulluks ja haistattaisin nopeesti paskat tollaselle tilanteelle. Hirveetä olla varpaillaan kokoajan ja kun ei voi todellisuudessa tutustua toiseen ihmiseen täysin, kun ei voi tutustua hänen ystäviinsä ym. Ihminen voi tällöin sanoa olevansa kuka tahansa.

   Poista
  3. Hyvä ano, ihminen voi sanoa olevansa kuka tahansa ja sanookin! Ja pönttöpäämimmi uskoo joka sanan! Hän on jopa testannut miehen luotettavsuutta kysymällä saako hän kertoa toiselle teinille heistä ja mies on todistanut olevansa luotettava kun vastasi, että saa, jos tää toinen misukkaon 100% luotettava, BUAAHHAAHHAAA! Ihan huutonaurua aiheuttava juttu! Ihan salettiin Mikko on nyt siis luotettava ja kaikki hänen kertomansa sadut onkin totta! Kuolen nauruun!

   Poista
 20. jes tää blogi on niin loistava! en tajua mite ihmiset puuttuu niin pikkku asioihin koska oot kuitenkin sanonu muuttavas osan tapahtumista mikä on ymmärrettävää:) ja sit niille ketkä sun blogias esittää feikiks ym nii voi olla että on feikki mutta hyvänä ja piän tätä silti siihe asti et joku todistaa että tää on feikki:D tsemppiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehehehehe lol:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
 21. kät sä koulupsykologilla?

  VastaaPoista
 22. Taitaa Mikon vaimo olla raskaana...Se selittäisi monta asiaa, mm. sen, mikset tahdo asiaa mainita täällä; se vähentäisi suhteenne uskottavuutta ja lisäisi vaan vettä anojen myllyyn. Sen lisäkse se tekisi Mikosta entistäkin kamalamman ihmisen muiden silmissä.

  Kolmanneksi, se selittäisi sen miksi stalkkaat nimenomaan vauva-foorumeiden äitejä. Taidat pelätä, että Mikon vaimo selailee niitä uutta vauvaa ajatellen?

  Ja totta ka se selittäisi myös vasta "vuoden sisään tapahtuvan eron". Olisihan ymmärrettävää, ettei Mikko kehtaa jättää vaimoaan tämän ollessa raskaana...

  Mikäli vaimo on raskaana (ja hänhän on ollut putkeen monta vuotta...) Mikon ja sinun pitäisi ymmärtää, että hänellä on hormoonit sekaisin, eikä tasapainoista ja kilttiä käytöstä pitäisi häneltä odottaakkaan. Surullista, mutta totta. Ja jos hän todellakin on raskaana, säälin häntä yli kaiken... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla logiikalla Mikko voi jäädä vaimonsa kanssa yhteen vielä senkin jälkeen, kun lapsi on syntynyt ("kuka nyt jättäisi vaimonsa huolehtimaan pikkuvauvasta yksin?") ja lisää tekosyitä tullaan keksimään aina siihen asti, että lapsi on aikuinen("vaimo tarvitsee apua, kun eihän tuo lapsi ole kuin vasta 3-vuotias", "viisivuotiaan kanssa sitä hommaa riittääkin, en voi jättää", "eihän sitä voi koulun kynnyksellä traumatisoida eroamalla, joutuu vielä koulukiusatuksi".. jne. Tajuatte pointin.) :)

   Poista
  2. Pointti on hyvin selvä :)

   Poista
  3. Aivan, olenkin samaa mieltä, etteivät selitykset välttämättä ikinä lopu.

   Mutta siis, silti veikkaan, että tuo raskausstoori voisi pitää paikkaansa.

   Poista
  4. En usko, että on raskaana, koska Candy sanoo, että heillä ei 100% mahdollisuudella ole seksiä (siis Candyn mielestä), joten tuskin tyttö noin uskoisi, jos vaimo olisi raskaana.

   Itse veikkaan, että heillä on erityslapsi tai vaimolla on joku sairaus.

   Itse en kuitenkaan usko, että mies jättää vaimoaan. Oman mieheni kanssa juteltiin tästä ja luin hänelle muutaman postauksen. Mies sanoi, ettei usko hetkeäkään, että mies jättäisi vaimonsa tai ettei heillä olisi seksiä, pusuja ja muita yheisiä hellyyden hetkiä.

   Sitten haluan vielä puuttua tuohon vaimon haukkumiseen. Candy, on ihan normaalia, että vaimo haluaa, että mies joskus viettää aikaa vaimonsa ja perheensä kanssa. Ei se tee vaimosta tyrannia, että hän loukkaantuu, kun mies on jälleen lähdössä jonnekin ja pyytää miestään jäämään kotiin.
   Ehkä vaimolla oli mielessä lauantaikiksautus ?;)

   Poista
 23. Siis mitä riskiä se Mikko ei uskaltanut ottaa, kun piti jäädä kotiin? Sitä riskiä, että olisi paljastunut että sillä on tyttöystävä? Tuleehan se asia ennemmin tai myöhemmin ilmi.

  Olen keski-ikäinen nainen ja en keksi mitään syytä, miksi avioeroa ei voida käynnistää nyt vaan vasta sitten kun sinä olet täysi-ikäinen. Ne asiat ei liity mitenkään toisiinsa, paitsi jos Mikon ei pitäisi olla suhteessa alaikäisen kanssa....

  Millä ihmeellä se vaimo sitä "kiristää"?

  VastaaPoista
 24. Kyllä maailma ja Suomi on pitkälle kulkeneet 12 vuodessa ja jokainen aikuinen ymmärtää, että näissä vaaleissa ei enää ole kyse sukupuolesta tai sukupuolisesta suuntautumisesta. Nyt jo 500 000 suomalaista oikeasti äänesti Pekka Haavistoa presidentiksi. Vaalikampanjat on tähän asti olleet todella siistejä tämän homoseksuaalisuuden suhteen, koska asia on nykyään Suomessa ihan ok ja suvaitsevaisuus on lisääntynyt.

  Sinä Candy et tietenkään muista niitä keskusteluja, kun Tarja Halonen oli ekalle kaudelleen presidenttiehdokkaana. Sinä olit silloin viisi vuotta. Mutta ehkä Mikko voisi sua valaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cndy, miten luulet että Haavisto voi olla armeijan ylipäällikkö jos on käynyt vain sivarin? sun kannattais ensin perhetyä paremmin näihin presidentti ehdokkaisiin ennen kuin alat hehkuttamaan kuinka mahtavaa on kun haavisto pääsi toiselle kierrokselle!

   Poista
  2. Täällä on taas näitä "vanhoja ja viisaita" kommentoimassa. Ensinnäkään presidentiksi pyrkivän ei ole tarvinnut käydä asepalvelusta, missä näin on sanottu? Onko Tarja Halonenkaan käynyt, ei.

   Poista
  3. Joo no kyllä haluaisin nähdä sen kun Tarja halonen olis ollu ylipäällikkönä sodan syntyessä! siitä ei ois tullu mitään!
   Ja kun vertaa niinistön ja haaviston cv.itä niin huomaa eron, kumpi on pätevämpi. Niinistö-!

   Poista
  4. Lista Suomen tasavallan presidenteistä, jotka eivät ole käyneet asepalvelusta:
   K. J. Ståhlberg
   Lauri Kristian Relander
   P. E. Svinhufvud
   Kyösti Kallio
   Risto Ryti
   J. K. Paasikivi
   Tarja Halonen

   ...ja silti ollaan edelleen itsenäinen hyvinvointivaltio.
   Kannattaa perehtyä (;

   Poista
 25. En mä ihan ymmärrä miksi sua vituttaa Mikon vaimo? Enemmänkin vitutuksen kohde voisi olla Mikko, joka ei hankkiudu vaimostaan eroon.

  Eihän se vaimo ole suoranaisesti _sinulle_ tehnyt yhtään mitään, vai onko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pitää Mikon itsellään. Siksi se on vittumainen akka.

   Poista
  2. Candy on itsekin monasti kirjoittanut, ettei kerro yksityiskohtia... Eikö se riitä? Että on jotakin, mitä et saa tietää. Emme elä globaalissa BB-talossa jossa jokainen näkisi kaiken mitä muut puuhaa alkaen suhteista ja loppuen vessareissuihin.

   Poista
  3. Hahhaa, Mikko ei eroa, koska ei halua erota ja selittelee Candy-teinille valheita, jotka C teinimäisellä innostuksella nielee aivan muitta mutkitta. Yksityiskohdista Candy ei voi kertoa, koska yksinkertaisesti ei tiedä niistä mitään! Hän tietää vain sen kaiken horinan, mitä Mikko on selitellyt että saisi pitää kakun jääkaapissa ja syödä sen. Eli Mikko saa kaksi naista, vaimo saa pitää miehensä ja Candy saa ne muruset mitä sattuu armosta tipahtamaan! Ei voi kuin nauraa!!!!

   Poista
  4. Minuakin mietityttää onko Candy tavannut Mikon vaimoa kun voi kertoa hänen olevan niin hirveä nalkuttava tyrannihirviö. Vai onko kaikki Mikon kertomaa.

   Tämän postauksen perustella pelkästään Mikko vois olla vaikka munkin mieheni, sillä järjestin pari kohtausta viikonloppuna , mutta toisaalta mieheni ei ollutkaan mihinkään menossa eikä perunut menojaan.

   Ehkäpä vaimo herneili siitä just että Mikko oli ollut jonnekin menossa ja nyt kun ei mennytkään niin vitutti kun suunnitelmat muuttuu ..

   Poista
 26. pikku höpsöliini, heräilepäs jo kun ei sitä mikkoa ole olemassa. eihän tuota usko kukaan. "vaimo on hirviö ja on syitä joiden takia ei voi .." lallalallal.....onhan tätä ihan kiva lueskella, ma-iltana ramasee sen verran ettei mihkää älylliseen jaksa tarttua. Puss!

  VastaaPoista
 27. Minun mielestä on aivan sama onko haavisto homo vai ei, mutta se rajoittaa hänen työtään, koska jos pitäisi matkustaa tai muuta, niin jotkin maat eivät hyväksy tätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät jotkut maat hyväksy naisjohtajaakaan. Ja ei se Haavisto ensitöikseen nuoleskele kumppaniaan ulkomaitten edustajien edessä. Jos asia on hankala, se voidaan hetkellisesti vain ohittaa.

   Eli ei rajoita millään tavalla.

   Poista
  2. Ei ole rajoittanut tähänkään mennessä :D Oletko muuten kuullut, että Saksan pääministeri on myös avoimesti homo?

   Ottaisitte selvää asioista. :)

   Poista
  3. tähänkään mennessä ei ole rajoittanut :)haavisto on ollut monessa jutussa mukana esim Kosovossa, Afganistanissa, Irakissa, Liberiassa, Palestiinassa, Sudanissa, Montenegrossa, Serbiassa, Bosnia-Hertzegovinassa ja Romaniassa sekä YK:n erityisasiantuntijana Darfurin rauhanprosessissa ja ulkoministerin erityisedustajana Afrikan kriiseissä :) ei ole vielä kivitetty ja on kunniamerkkejä saanut! lisää selvää ota asioista ;)

   Poista
  4. Haavisto on matkustellut paljon ja on todella hyvissä väleissä monien homo-vastaisten maiden kanssa, niissäkin kuitenki ymmärretään ammattitaidon arvo.
   Tää on vaan tää teinien perustelu ko ei muuta huonoa Haavistosta keksi. :D

   Poista
  5. Tää on tosi offtopic tästä blogista, mutta olet väärässä. Kenenkään maan ulkopoliittiset suhteet eivät perustu yksittäisten edustajien seksuaalisuuteen, vaan valtioiden politiikkaan. Kaikki maat ovat tietoisia kulttuurieroista, eikä kansainvälisten suhteiden luomisesta tulisi mitään jos niitä ei hyväksyttäisi. Saksan ulkoministeri on avoimesti homo, silti hänestä on monta kuvaa joissa hän kättelee eri muslimimaiden johtajia ja neuvottelee heidän kanssaan kaikessa sovussa. Haavistokin on toiminut rauhanneuvottelijana usean valtion kohdalla, silti kukaan ei ole häntä kivittänyt, kuten ei ole Saksan ulkoministeriäkään. Eikä Iran ole tähdännyt ohjuksia maihin joissa ollaan homomyönteisiä. Ota hyvä ihminen silmä käteen, ja ota tosiasioista selvää ennenkuin väität ilman perusteita jotakin. Kiitos:)

   Poista
 28. Olis kiva jos joku alkais kirjottaa blogia tän vaimon näkökulmasta:D. Mutjoo oot ällöttävä candy sandy.

  VastaaPoista
 29. En tiedä, onko tarpeeseen Mikon tapauksessa, mutta nettiturvakodin sivuilta löytyy tietoa miesten parisuhteessa kärsimästä henkisestä väkivallasta.

  VastaaPoista
 30. eiku nyt tajusin, Candy onki poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. parasta pitkiin aikoihin hahahahah

   Poista
  2. ...Mistä muka...?

   Poista
  3. Olen kans keski-ikäinen nainen ja mun isällä oli toinen nainen jostain siitä asti kun olin murrosikäinen. He eivät koskaan eronneet (siis mun vanhempani, vaikka äitini tiesi suhteesta). sitten äiti kuoli, ja nämä kaksi - siis isäni ja tämä toinen nainen ovat vielä yhdessä. Tosin nyt he ovat vanhoja ja aika vanhuuden äreitä vaivoineen kaikkineeen. Naimisiin tämä toinen nainen ei enää halua oltuaan kolmekymmentä vuotta ja rapiat toisena naisena. Onko se sitten ollut sen väärti. Minun mielestäni ei. Ja ymmärrän kyllä, miten teinin mielestä voi olla jännittävää elää "kiellettyä suhdetta". Muistan kun kuuntelin tämän toisen naisen hyräilevän laulua "Kielletyt leikit", silloin tajusin, miten totta, miten surullisen totta se oli hänen elämässään, siinä ei ollut mitään vaarallisen viehättävää. Se oli vain surullista. Niin, olimme siis kaikki me lapset tietoisia vanhempiemme kolmioelämästä (kolmiodraama-sanaa on turha käyttää, ei se ole niin kohtalokasta)ja siihen eroamattomuuteen oli tosiaan selkeä syy, miksi isä ei halunnut/voinut erota. Ja kyllä isäni on sanonut monesti, että se nainen, jonka kanssa lapset on tehty, se nainen on se kaikkein rakkain.

   Poista
 31. Itseäni häiritsee ihan yhtä paljon kuin rasistitkin myös ylisuvaitsevaiset ihmiset. Mitä varten pitää huudella ympäriinsä sitä kuinka suvaitsevainen on ja kuinka omasta mielestään homot on ok? Suvaitsevaisuutta olisi antaa asian olla. Jos saat tietää että jollain vastaantulevalla miehelle on vaimo, mitä vastaat? "ok, selvä." Entä mitä vastaat jos vastaantulevalla miehelle on mies? "hei, vähän hienoo, mulle se on tosi ok, mua ei todellakaan haittaa että se on homo, mä oon tosi suvaitsevainen!!" En nyt puhu yksinään candystä, mutta tällaisista ihmisistä ylipäätään.

  Ja tosiaan, niinkuin yllä on jo mainittu, ei Haavistoa saa äänestää sen takia että se on homo, vaan syytä olisi tietää millainen poliitikko hän on.

  Oli vaan pakko sanoa nämä asiat, itse blogiin en ota kantaa, sillä en usko tämän olevan totta, kunhan luen kun on niin viihdyttävää luettavaa, sekä uusien juonenkäänteiden ja kirjoittaja mielikuvituksen puutteen takia, mutta myös helposti provosoituvat lukijat + kirjoittaja saavat aina nauruhermot herkistymään :)

  -N

  VastaaPoista
 32. Et sitten julkaissut mun harvinaisen asiallista kirjoitusta. Et siten uskaltanut, et voi vaan itselles mitään.

  VastaaPoista
 33. Onko Mikko ollut ennen pedofiili, kun ei voi nyt aloittaa suhdetta alaikäisen kanssa?

  VastaaPoista
 34. Olen lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja aion mielenkiinnolla seurata sitä vastaisuudessakin. Tilanteesi tuntuu mielenkiintoiselta, ja mua oikeasti vähän kiinnostaa, mitä kaikkea tässä ajan varrella ehtii tapahtua.
  Olin myös ajatellut, etten koskaan kommentoisi blogiasi, en kannustavasti enkä tuomitsevasti, mutta nyt voin antaa oman kommenttini asiaan, joka ei tämän blogin "varsinaiseen sisältöön" kuulu millään tasolla.

  Eli Haavistosta.
  Mun mielestä Haavisto on hieno ihminen. Hänellä on hyviä mielipiteitä ja hienoja arvoja. Pidän myös siitä, että hän osaa olla avoimesti homo. On kuitenkin paljon syitä, jotka ei liity millään tavalla mainitsemiisi "hyi yök se on homo" tai "eletään 2000-luvulla" -argumentteihin.
  Ihan jo pelkästään se, ettei Haavistolla ole mitään korkeakoulututkintoa, on mielestäni hyvä syy olla äänestämättä: hän on vain valtiotieteen ylioppilas, eli käytännössä päässyt valtsikkaan sisään, muttei ole koskaan saanut itseään ulos sieltä. Vastustajilla taas puolestaan (esim. Niinistö oikeustieteen kandi sekä varatuomari) on hyvät koulutukset.
  Lisäksi se fakta, että Haavisto on käynyt siviilipalveluksen, tuntuu hieman ristiriitaiselta siihen nähden, että presidentti on armeijan ylipäällikkö. Toki Halonenkaan ei käynyt armeijaa, mutta häneltä naisena sitä on vähän vaikea olettakaan, kun taas miehiä pidetään Suomessa asevelvollisina.
  Myöskään se, ettei Haavisto ole toiminut ministerinä kuin kerran puhuu sen puolesta, ettei poliittista suuren vaikuttajan roolia ole kertynyt tarpeeksi - kokemusta siis uupuu.
  Ja mitä tulee homouteen. En ymmärtänyt aikaisemmin kommentoineen argumenttia "mieluummin homon maine kuin Venäjän alaisena" - miten nämä liittyvät toisiinsa?! Tai oikesti en ymmärrä myöskään sellaista "miksei hyväksytä homoutta" puhetta, koska se ei ole relevanttia. Asiaa arvostellaan näin hyvin lyhytkatseisesti. Presidentin virka Suomessa on nykyään vain edustusvirka. Minkäänlaista päätäntävaltaa presidentillä ei oikeastaan ole. Presidentti on Suomen kuvan edustaja ulkomailla. Sillä, annetaanko Suomesta homoystävällinen kuva ei ole mitään merkitystä. Merkitystä puolestaan mielestäni on sillä, että homous on esimerkiksi monissa valtioissa vielä laitonta. Kuinka presidenttimme voisi käydä esimerkiksi Lähi-idän valtiovierailuilla? Tai kuinka presidenttimme voisi käydä Kiinassa parantamassa Suomen talousmahtien kanssa Suomen taloudellista asemaa viennin osalta? Suomi on ehkä valmis homouteen. Maailma ei vielä ole.

  Jo tässä on muutama syy siihen, miksi Haavisto ei välttämättä olisi (ainakaan mielestäni) oikea tähän virkaan. En lainkaan halua vähätellä häntä ihmisenä - hän on loistava mies! Mutta argumentit jo poliittisesti puhuvat sen puolesta, ettei Haavisto ole paras vaihtoehto presidentiksi - ainakaan vielä näissä vaaleissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo kandin tutkinto juuri mitään merkkaa. Itse olen kandi (en valmistunut vielä maisteriksi), eikä noilla kandin papereilla ainakaan nykyaikana mitään tee.

   Poista
  2. Tismalleen samaa mieltä! Mutta pelottavaa sekin on, että Niinistö olisi presidentti. Candy varmaan tarkoitti tuolla Venäjä-kommentillaan Niinistön Nato-myönteisyyttä..? Ja loisihan Suomen liittyminen ykskaks Natoon merkittävän uhan Venäjästä. Muutenkaan en vähävaraisena yh-kotiäitinä kertakaikkiaan voi sisäistää Kokoomuksen arvoja missään tilanteessa! "Köyhät" köyhtyy entisestään Niinistön politiikalla. :( Olen samaa mieltä Haavistosta kuin sinä, arvot on hyvät, homous ei ole synti, mutta muualla maailmassa sitä ei vielä hyväksytä. Ja presidentin tehtävä on olla Suomen "mannekiini". Eli toisin sanoen todella huonot vaihtoehdot. Ekaa kertaa elämässäni mietin jätänkö vain äänestämättä. :(

   Poista
  3. Aikaisemmassa tekstissäni viittasin täydelliseen sanaan oikeustieteen kandidaatti joka vasta vuonna 05 vaihdettiin nimitykseen oikeustieteen maisteri! Voin siis sanoa että Niinistö maisterin tutkinnollaan ja varatuomarin pätevyydellä on varmasti pätevämpi :)

   Poista
  4. "Haavistolla ole mitään korkeakoulututkintoa"

   - Samalla logiikalla Niinistön surkeat ylioppilaspaperit tulisi huomioida äänestyksessä. Miksi ihmeessä ihmiset kaivelevat tällaisia asioita, kun niillä ei ole mitään merkitystä nykyisyyden osaamisen kannalta? Haavisto on elämänkoulunsa käynyt ja yleissivistystä löytyy vaikka muille jakaa.

   "Haavisto on käynyt siviilipalveluksen"

   - Kuten mainitsit, ei Tarja Halonen ole lusinut lainkaan. Naisena hänellä olisi ollut siihen mahdollisuus, kun taas Haavisto valitsi aseettoman palveluksen. Miksi asetat naispresidentille erilaiset vaatimukset kuin miespresidentille? Kaksinaismoralismi ei kaunista ;)

   "Kuinka presidenttimme voisi käydä esimerkiksi Lähi-idän valtiovierailuilla? Tai kuinka presidenttimme voisi käydä Kiinassa parantamassa Suomen talousmahtien kanssa Suomen taloudellista asemaa viennin osalta?"

   - Luulisi, että tämä homousasia olisi siinä tapauksessa haitannut aiemminkin. Jos vilkaisisit Haaviston CV:tä, voisit huomata, että hän on jo aiemmin toiminut islamistisissa maissa (mm. Sudan) ilman ongelmia. Kiinasta voisin sanoa sen verran, että esimerkiksi avoimesti homo Saksan ulkoministeri kutsuttiin sinne käymään - puolisoineen. :D Homoja ovat myös Islannin pääministeri (joka on myös nainen) ja Belgian pääministeri. Eipä ole heidänkään työtään haitannut.

   Aika perättömiltä vaikuttavat siis kaikki väitteesi. :) Saat toki äänestää, ketä haluat, mutta

   Poista
  5. (jatkoa, pätkäisi)

   .. mutta järjettömät perusteet ovat järjetön valinta.

   Poista
  6. ...tuota, silloin kun Halonen oli "intti-ikäinen" se ei todellakaan ollut naisille mahdollista. Täällä taitaa kirjoittaa aika nuorta porukkaa??
   Tosin en näe palvelusta tai palvelemattomuutta minkäänlaisena edellytyksenä presidenttiydelle, kunhan tulin maininneeksi. Haavistolle omakin ääneni meni ja menee toisellakin kierroksella.

   Poista
 35. Hei!

  Miksi et julkaissut mielestäni asiallista kommenttia jossa viittasin ensimmäisiin kirjoituksiisi jossa puhuit Mikon onnellisesta perheestä ja kysyin missä vaiheessa Mikon vaimo muuttui hirviöksi?

  Mielestäni kommenttini oli kirjoitettu hyvinkin asialliseen sävyyn, täällä valtavien vihanpurkausten joukossa.
  -Martta_

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahahhaa aivan! mikon perhe piti elää onnellista elämää ja Candy tulee sivussa vaimon tietämättä. Candy on pussiinpuhumisen mestari, se on huomattu.

   Poista
  2. Se sun tekstisi oli tuossa toiseksi viimeisen blogi tekstin kommenteissa :)

   Poista
 36. Todella junttimaista ja vanhanaikaista ajattelua tuomita ihminen pelkän seksuaalisuuden, ihonvärin, USKONNON tai vaikka varallisuuden perusteella, sanoo ah- niin kypsä Candy, joka juuri yhdessä postauksessaan tuomitsi kristittyjä "uskovaishihhuleiksi". Saiskos jotaikin selitystä tähän, kiitos?

  VastaaPoista
 37. sä haluut meistä kavereita. sä haluut jutskaa meidän kaa. iha mielellää me sulle ollaa näin anokamuja.jatketaa jutteluu, kohta linjoilla taas, ei sil oo välii ootko tyttö tai poika, tosi mielellää me autetaa

  VastaaPoista
 38. diibadabadabababab. ..onneks kommentointi ei maksa mitää. voi samalla harjoitella kymmensormijärjestelmää, mikä onki aikas vaikeaa. ja hidasta.

  VastaaPoista
 39. Asioilla on kaksi puolta! En ymmärrä miten voit haukkua mikon _VAIMOA_. Hän on kuitenkin vaimo, ja menee vielä tässä tilanteessa arvojärjestyksessä sinun yläpuolellesi. Hän on Mikon lasten äiti, sekä mikon VAIMO. Ei kannata todellakaan julkisesti mikon vaimoa haukkua. Se tekee sinusta vain säälittävän. Älä ota kantaa mikon ja hänen vaimonsa riitelyihin. Se on heidän elämäänsä, sinulla ja mikolla on omasi.

  VastaaPoista
 40. Pää pois perseestä ja ymmärrä se, ettei kaikki maat oo niinku Suomi. Joissain maissa homous on vielä nykyäänkin rikos, tiesitkös sitä? Entä jos tasavallan presidentti ei voi matkustaa näihin maihin? Eikö olisi kuitenkin hyvä olettaa että presidentti voi matkustaa muualle hoitamaan ulkomaansuhteita.

  Ja nyt ennen kuin tulet vikisemään, että olen homovastainen niin kerron että kyllä, itse äänestän Haavistoa ja otan sen riskin, että Suomen presidentti olisi homoseksuaalinen. Ymmärrän kuitenkin hyvin, että kaikki eivät tätä riskiä "kykene" ottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sitten tiennyt että Haavisto on matkustellut jo tähänkin mennessä sellaisissa maissa, jossa esim. homous on rikos? Ja on jopa arvostettu henkilö ko. maissa.

   Poista
  2. Presidentti on kuitenkin erilaisessa asemassa kun rauhanneuvottelija, presidentti saattaa joutua erilaisen myllytyksen ja julkisuuden kohteeksi. Presidentti EI ole rauhanneuvottelija ja rauhaneuvottelija EI ole presidentti, heillä on erilaiset tehtävät, he mm. työskentelevät eri ihmisten kanssa.

   Poista
 41. Tuli mieleen, että kuinka kehtaat arvostella kavereidesi/muiden ikäistesi samanikäisiä poikaystäviä ja haukkua heitä joksikin pikkupojiksi. Oletko mielestäsi heitä parempi, koska olet onnistunut vamppaamaan perheellisen, keski-ikää lähestyvän miehen? Jos kerran teidän vuosisadan rakkaustarinaanne ei saa kukaan kyseenalaistaa tai arvostella, eikö ystäväsi rakkaus amisviiksiseen teinipoikaan ole yhtä arvokas ja hieno asia?

  Haluaisin ihan oikeasti vastauksen näihin kysymyksiin. Olisi myös kiva saada pari perusteltuakin mielipidettä, eikä vain ylenkatsovaa ja asenteellista puolusteluasi sekä suoranaista vittuiluasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIMPÄ VTTU! Totally agree.

   Poista
  2. Samaa mietin itsekin!

   Poista
  3. Suurin osa ton ikäisistä pojista käyttäytyy kuin pikkupojat. Problems?

   Poista
  4. On jotenkin mielenkiintoista ajattelua, että omanikäiset pojat ovat "keskenkasvuisia", mutta Mikko on ihanan kypsä ja aikuinen seurustellessaan salaa 17-vuotiaan kanssa. Soiko kellään muulla hälytyskellot..?

   Poista
  5. Ilmeisesti en ole saamassa vastausta tähän kysymykseeni, jonka jo toista kertaa lähetin... Sääli, sillä teit itsestäsi juuri todella pellen, Candy. Myöskin jonkun esittämä pointti ristiriidasta "uskovaishihhuleiden" ja uskonnon perusteella tuomitsemin välillä saa sinut aika huonoon valoon... Mutta olethan tehnyt selväksi, ettei sinua meidän lukijoiden mielipiteet kiinnosta vähääkään ja kirjoitat tätä tarinaasi ihan vain päiväkirjana ja tunteiden purkamisen kanavana. Kysymys kuuluukin; miksi sitten tämän pystyy lukemaan koko Suomi (ja puolet varmaan lukeekin)?

   Poista
 42. Tyttö sie puhut ittes pussiin koko ajan...

  Olet hyvin naiivi nuori tyttö, joka tarvitsee vielä aikaa kasvaa. En missään tapauksessa tahdo moittia siuta, mutta en voi olla säälimättä.

  Mikon vaimo ei varmasti ole paha nainen. Miten itse käyttäytyisit, jos itselläsi olisi samanlainen perhetilanne? Kunhan vähän vanhemmaks muutut ni kyllä sullakin varmasti kilahtelee ja Mikko ei olekkaan enää unelma. Elelet pilvilinnassa parasta aikaa ja toivon, että olet ostanut kunnollisen laskuvarjon sen varalle, että linna romahtaa.

  Kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 43. "Mua niin ärsyttää se tyranni ja miten se kohtelee miestään.Ei mitään rakkautta tai kunnioitusta, pelkkää henkistä alistamista ja piikittelyä, syyttelyä ja komentelua."

  Ja Mikkohan on niin helvetin hieno mies, käy vaimoa sääliksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hieno mies... jatkuvasti viikonloppuja pois kun nainen hyysää pentuja kotona :( Itse perheellisenä ja kahden lapsen äitinä muuttuisin vähintäänkin tyranniksi jos joutuisin viikonloput kykkimään yksin kotona sillävälin kun mies juoksee omilla retkillään - oli ne miten hyvin tahansa perusteltu.

   Poista
 44. Tiiätkö Candy muuten yhtään että milloin Mikko ja sen vaimo mahdollisesti eroaa? :) Ihan mielenkiinnolla vaan kysyn että kuinka kauan menee ennenkuin saatte yhteiselonne kunnolla alkuun? =) kun luin jostain aiemmasta postauksesta että muuttaisit Mikon luo :)?

  VastaaPoista
 45. kuin jaksat trollata jo ....ööö joulukuussa alotit. hei,mieti miks oot jääny tähä valehtelemisee koukkuu. siis koukuttaks sua se, et sun haaveunia luetaan ja kommentoidaan? varmaa joo. no, annetaa mennä, kerranhan tääl va eletää. mut mutmut

  VastaaPoista
 46. Mä rupesin myös miettimään tuota mitä ensimmäinen kommentoija sanoi. Mitä jos aina kun heillä on riita (Mikon mukaan) ja hän joutuu perumaan tapaamisensa, oikeasti he viettävätkin yhteistä laatuaikaa? Sanoit tuolla vastaukseksi ettei ole mahdollista, tiedät 100% varmuudella. Mutta miten? Voit sen tietää ainoastaan jos olit paikalla. Mietin myös että onko sulla kenenkään muun sana siitä millanen tyranni ja bitch se vaimo on kuin Mikon? Hänhän voi väittää sulle mitä lystää. Sanot että hän ei sulle valehtelis, mutta siitäkin sulla on vain sen sana.

  Itse en pystyisi luottamaan mieheen joka pystyy tuollaista tekemään. Pelkäisin jatkuvasti sitä että se tekee samaa mulle. Mutta oot tosi rohkee ja itsevarma kun kestät selväjärkisenä tän jutun, pointsit sinne. Harvasta olis tollaseen.

  T. I

  VastaaPoista
 47. Pussiin puhumista taas voihan sua :) ja mikkokin on tajunnut vihdoin ettei tuhlaa viikonloppuja suhun jes!

  VastaaPoista
 48. Olet ällöttävä pettäjä ja kodinrikkoja. Tekisi mieli heittää läppäri ikkunasta ulos kun tätä lukee.

  VastaaPoista
 49. IHANAAAAAAAAA ku oot edes jossain asiassa fiksu, ja sen osoitit tuolla postaukses loppuosalla jossa puhuit haavistosta ja homojen syrjinnästä. i really agree! :)

  VastaaPoista
 50. "Missä avoimmuus, avarakatseisuus ja ennakkoluulottomuus on?!"

  Avoimuuteen mahtuu tasan yksi ämmä, ihan niin kuin parisuhteeseenkin.

  VastaaPoista
 51. Itsekästä itsekästä ja vielä kerran itsekästä. Musta oot vain Suomen häpeäpilkku ja muutenkin tosi vajaa että jälkeenjäänyt yksilö.
  Häpeäisit

  VastaaPoista
 52. Minullekin on ihan sama Haaviston seksuaalinen suuntautuminen, mutta sellaiset ihmiset ärsttävät, jotka äänestävät Haavistoa VAIN sen takia, että on siistiä kun se on homo, eivätkä ajattele yhtään arvoja tms...

  VastaaPoista
 53. Sua vaan kismittää se, että Mikko oli vaimonsa eikä sun luona. Miltä tuntuu olla kakkosvaihtoehto?

  Ja kertoisitko vielä tietämättömälle, miksei Mikko jätä vaimoaan saman tien? Miksette muuta heti yhteen? Siksikö, että oot alaikäinen? Miksette voi vain seurustella, vaikkette muuttaisikaan heti yhteen?

  VastaaPoista
 54. Sä alat oikeesti kuulostamaan jo sairaalta... Onko sulla oikeesti ihan kaikki murot kulhossa? Mikko voi syötellä sulle mitä vaan vaimostaan ja kuinka paska tilanne kotona mukamas on, ja uskot aivan kympillä. Tuntuu vähän siltä että siellä kotona ei todellakaan ole mitään tollasta, mikko voi hyvin esittää vaimolleen myös tota ihanaa, täydellistä miestä miten sinullekkin. Mut ethän sä mitään usko vaikka sulle kuinka sanoo mitään, sitten kun kaikki kääntyykin pahemmaks niin kyllä sitä niin sillon itketään. Ja muutenkin riskeeraat vanhempies + ystävies luottamuksen sen takia että saat viettää aikaas sellasen ihmisen kanssa kuka vaan käyttää sua hyväks. Voi olla että kun kaikki paljastuu, vanhemmiltas menee vuosiksi luottamus suhun, eihän sun sanoja voi kohta _KUKAAN_ uskoa!

  VastaaPoista
 55. mitäs muuta haavistosta tiiät ku sen että se on homo? :) mikä ois syy äänestää sitä, siis muu syy ku homous?

  VastaaPoista
 56. vaikka mikko sulle kuinka paljon rakkauttaan todistelee jne. nii kyllä se sen vaimoa enemmän rakastaa,usko pois

  VastaaPoista
 57. Sinuna painostaisin Mikkoa eroon, olisin skeptinen ja epäilisin aivan kaikkea. Antaisin selkeän aikarajan johon mennessä Mikon on pakko laittaa ero vireille ja jos mitään ei tapahdu lähtisin lätkimään. Olis selkeä merkki Mikolle ettet oo vaan hupina hänelle.

  VastaaPoista
 58. Järjestikö vaimo kohtauksen, kun ei halunnut että mies lähtee taas viikonloppuna hummailemaan (= mitä lie aina valehdellut tekevänsä= ja vaimo halusi hänen pysyvän kotona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin siinä on varmaan käynyt. Ei tykkää siitä että Mikko liehuaa koko ajan muualla, eikä auta kotona.

   Poista
 59. Kieltämättä alkaa jo naurattaan tämä pussiin puhuminen. Mutta tapansa kullakin.

  On totta, ettei meistä kukaan tiedä, millainen tuo teidän tilanne on, jos sitä nyt on edes olemassa. Mutta karu totuus on, ja monet jotka ovat itse pettäneet sanovat, että JOS PETTÄÄ KERRAN, PETTÄÄ TOISTEKIN. Myös se, että Mikko ei ole _vieläkään_ eronnut vaimonsa kanssa kertoo siitä, että tilanne ei todennäköisesti tule muuttumaan.

  Tottakai teidän suhteenne on nyt niin täydellistä ja ihanaa, kun ette näe joka päivä, ettekä asu saman katon alla ja kaikki on niin jännää, kun pitää koko ajan salailla, mutta jossain vaiheessa tässäkin hommassa tulee se arki vastaan. Mitäs sitten kun kaikki muuttuu? 'Kun' Mikko eroaa vaimostaan, muutatte yhteen, Mikon lapset tulevat kuvioihin? Kuinka voit olla äitipuolena lapsille, kun olet itsekin vielä sellainan, vaikka väitätkin olevasi kypsä ikäiseksesi. Kirjoituksesi kuitenkin puhuvat puolestaan ja minun on hieman vaikea uskoa tuota sinun kypsyyttäsi.

  Toivon teille kuitenkin onnea ja menestystä suhteeseenne. Toivottavasti jaksat olla vahva, kun pilvilinnasi särkyvät.

  VastaaPoista
 60. Heräsi väkisin kysymys, kun luin tuota uusinta blogitekstiä. Mistä vitusta sinä voit tietää minkälaista Mikon ja sen vaimon välillä on? Aina kaikille kommentoijille vikiset takaisin että ette voi tietää, mutta voitko sinä olla ihan sata varma minkälainen suhde Mikolla ja sen vaimolla on? Oletko ajatellut, että ehkä Mikko valehteli sulle, koska ei pystynyt näkee sua, koska viettää laatuaikaa OMAN perheensä kanssa? Se varmasti varmisteli että saa jatkossakin sulta pienen piristeen sen ikäkriisiin.
  Herää jo, ennen kuin itket täällä että Mikkoseni on kauhea, ilkeä valehtelija ja muuta blaa blaa blaa.

  VastaaPoista
 61. Luin blogisi alusta tähän päivään saakka melkein kerralla. Hieno homma sinulle että olet rakastunut, vaikuttaa ihanalta teidän hetkenne Mikon kanssa yhdessä. Ymmärrän sen aivan ihanan huumaavaan rakkauden. Mutta. Jos Mikko haluaisi olla 100% vain kanssasi, olisi hän jo eronnut. Oli lapsia tai avioliitto, ei ne pysäytä jos jotain todella varmaa onnea tulee eteen muualta. Avioliittoja ja perheitä on hajonnut kautta aikain, ei ne estä jos TODELLA haluaa olla toisen kansssa. Jostain syystä Mikko siis epäröi. Satutat 90% varmasti itsesi pahasti. Teillä tulee arki vastaan ja Mikon pitää perheessään se mikä nytkin, eli ilmeisesti lapset ja ainakin jonkinlainen rakkaus vaimoon, pysyvyys yms. Miksi se enää muuttuisi? Mitä Mikko odottaa? Sinuna pistäisin miehen miettimään, minä tai hän. En odottaisi vaikka kuinka rakastaisin, tai no mistä sen tietää...

  Oman lapseni isän menetin toiselle naiselle, joten osaan astua Mikon vaimon kenkiin. Mikään ei ole satuttanut niin paljon elämässäni kuin se tuska kun mies kertoi suhteestaan, rakastuneensa. Rakasti hän minuakin, meillä meni hyvin. Mutta vaaka kallistui kuitenkin toiseen suuntaan...Mikon vaimokin on ihminen, ja kaikki riitelee joskus yms. Sinä näet negatiivisen, miksio Mikko kertoisi hymyissäsuin hyvistä hetkistä jos kerran sinua(kin?) rakastaa? Jotain heidän välillään väkisin on, myönnät tai et.

  Oma on elämäsi, sydän useimmiten vie, sen olen oppinut. Tsemppiä kävi miten kävi, mutta mieti mm minun kommenttiani. Joku satuttaa itsensä joka tapauksessa...

  VastaaPoista
 62. Heh, Mikon vaimoko tässä se paha on kun ei anna miehensä juoksennella pikkytyttöjen pöksyissä joka ilta :DD ? En tiä pitäiskö itkee vao nauraa kun sun blogia lukee.... -.-

  VastaaPoista
 63. Ehkä Mikko onkin homo ja Candy onkin poika!

  VastaaPoista
 64. "Mua ei kukaan pysty pissimään silmään"

  Voi tyttö tyttö! Sulla on nyt jäänyt tajuamatta jotain ihan oleellista luottamuksesta ja ihmissuhteista. Luottamus on juuri sitä, että asettuu alttiiksi silmään pissimiselle - ottaa sen riskin :)

  VastaaPoista
 65. En nyt kiusata tai ilkeä halua olla, mutt joo ennyttie voiks se vaimo sit olla muka kauheempi ku isä/aviomies/pettäjä.. no jos vaimo epäilee ni kai se on osittain ymmärettävää. en laita kommenttia anonyyminä, sillä musta on vähän tyhmää , ettei ihmiset kehtaa laittaa tunnuksil, ku varmasti niitäkin löytyy. :D ja joo no seuraan ja odotan innolla jatkoa =) hyvää kevättä sull.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy tunnukset :) Mutta miksi pitäisi paljastaa itsensä toiselle anonyymille? :)

   Poista
 66. Mä en näkis raivopäistä tyrannivaimoa välttämättä mitenkään huonompana kuin pettyneenä kostoa juonivaa, pahaa selän takana puhuvaa nuorta salarakasta. Toinen ainakin on suora ja ilmaisee ne kielteisetkin tunteensa. Ehkä sitten on kivempi Mikolle joku pidättyvämpi ja selkärangattomampi tapaus, joka ei nyt ehkä niin kovasti pidä puoliaan. Ainakin helpompi.

  Muista kuitenkin Candy vaimoa vihatessasi ja nimitellessäsi, että hän on ihan samalla tavalla Mikon valitsema kuin sinäkin...

  VastaaPoista
 67. Ehkä Candy on niiden lapsenvahti :) Tässäpä mun yöllinen älynväläys

  VastaaPoista
 68. Olisi tosiaan kiva tietää että mikä se syy on ettei se mikkokulta nyt voi aloittaa elämää kanssasi. Jos olette yli vuoden olleet jo "yhdessä", hän keksii aina tekosyitä pitkittää sitä.. Aitoon rakkauteen ei olisi esteitä, ei edes avioliitto tai lapset. Tiedän tuttavia joilla on samankaltaisia tilanteita että mies on löytänyt toisen ja pitänyt salasuhdetta, se satuttaa paljon enemmän kaikkia osapuolia jos pitkitetään asioita ja salaillaan. Jos haluat olla kypsä ja itsevarma, sano sille mikollesi että tapaatte seuraavan kerran vasta sitten kun hän on päättänyt että kumpi se elämän nainen nyt on!!!!

  Ei kukaan kohta viitsi seuratakaan tätä blogia kun vaan haukut mikon vaimoa ( joka on muuten aivan syytön tähän, pettäjä on mikko, ei vaimo)

  VastaaPoista
 69. Tiedän melko tarkkaan miltä sinusta juuri nyt tuntuu. Olen itse aikoinani ollut rakastunut vanhempaan mieheen, joka oli naimisissa toisen naisen kanssa. Hän lupasi aina, uudestaan ja uudestaan jättävänsä vaimonsa, kun sopiva hetki tulee. Hän lupasi minulle, että kun minä olisin valmis "julkiseen" suhteeseen, hän eroaisi (eli kun olisin tarpeeksi vanha ja henkisesti kypsä). Tänä päivänäkään tuo mies ei ole eronnut vaimostaan, vaikka tiedän myös sen, ettei hänellä mene hyvin vaimonsa kanssa, pitkä menneisyys ja tuttu ihminen. Miksi hän luopuisi siitä turvallisuudesta. Omasta elämästään, jota on rakentanut monta vuotta. Miksi hän lähtisi rakentamaan uutta jonkun toisen kanssa.

  Toivon syvästi, ettei sinulle käy samoin, tiedän syvällä sisimmässäni miltä tuntuu, kun asiat eivät lopulta koskaan menekkään niin kuin yhdessä suunniteltiin, vaikka silloin olin varma, varmempi kuin koskaan, meidän yhteisestä tulevaisuudesta.

  En ole ennen lukenut blogiasi, muttä jään mielenkiinnolla seuraamaan salattua elämääsi. Kaikkea hyvää sinulle ja onnea Mikon kanssa!

  "Jos Mikko haluaisi olla 100% vain kanssasi, olisi hän jo eronnut. Oli lapsia tai avioliitto, ei ne pysäytä jos jotain todella varmaa onnea tulee eteen muualta. Avioliittoja ja perheitä on hajonnut kautta aikain, ei ne estä jos TODELLA haluaa olla toisen kansssa. Jostain syystä Mikko siis epäröi." - Minulle hoettiin tätä samaa aikoinaan. Kuulostaa niin tutulta. Ja niin vaan kävi, varaudu suureen pettymykseen ja vuosien tuskaan. Mutta todella, toivon että minä ja muut ollaan väärässä teidän suhteenne.

  VastaaPoista
 70. Haavistosta puheenollen, jos olet katsonut uutisvuodon lauantaina ja Jari Tervo heitti siellä "Haavisto on kiinni kakkospaikassa" niin tuon letkautuksen voi käsittää kahdella tavalla... heh heh heh... :DD
  Kaksimielisillä on aina hauskempaa ;)

  VastaaPoista
 71. Onks Mikon oikea nimi Jari?

  VastaaPoista
 72. Et todellakaan voi tietää mitä ne Mikon ja sen vaimon riidat koskee. Helppo kai Mikolla on sinulle sanoa että voivoi, vaimo on hirveä tyranni joka vaan alistaa ja nalkuttaa. Jokaiseen parisuhteeseen kuuluvat riidat, välillä isommat, välillä pienemmät. Et voi olla niin naiivi, että uskot kaiken mitä se mies sinulle sanoo. Eikä ole mikään ihme, jos tulee iso riita siitä että mies hummailee iltansa ja viikonloppunsa milloin missäkin nuorien tyttöjen jalkojen välissä. Ja jos niillä kahdella tosiaan menisi niin huonosti kuin tämä blogi antaa ymmärtää, ne tuskin olisivat enää yhdessä. Joku tässä nyt kusee ja pahasti. Ja hyvin todennäköisesti sinun silmääsi!

  VastaaPoista
 73. Ymmärrän kyllä vaimoa, ehkä hän halusi että se mieskin on viikonlopun kotona ja auttaa lasten ja kodinhoidossa eikä hiihdä ties missä.
  Varmaan siinä alkaa jo vetää uhkavaatimuksia että joko jäät kotiin tai ei tartte tulla takaisin.

  Koska vaimo pääsee viettämään omaa vapaa-aikaa jos ukolla menee vapaat pikku rakastajattarensa kanssa?
  Joku tasa-arvo sentään prkl :D

  En mä nyt haukkuisi naista tyranniksi jos hän ei päästä miestään pikku rakastajansa luokse (ja joo ei ehkä tiedä ehkä tästä suhteesta, mutta jos kaikki vapaa-aika menee luonasi humppaamassa millä nyt vaan tekosyyllä tahansa on pois lapsilta ja kodilta ja lisää vaimon taakkaa perheestä. Siinä on kuule hermo aika kireällä kantaa kaikkea yksin ja olla yksin parisuhteessa, ja ehkä myös kuunnella miehen vittuilua kun tämä ei pääse menemään silloin kun panet... huvittaa.)

  VastaaPoista
 74. Voi tyttörukka kuinka pihalla olet.
  Eiköhän tämä mies olisi jo vaimonsa jättänyt jos todella sinua rakastaisi ja sinun kanssasi haluaisi elää.
  Avioero on tänä päivänä niin helppo homma, että jos hän aidosti sinun kanssasi haluaisi elämäänsä jatkaa, olisi jo avioeropaperit vireillä.
  Jos hän olisi kanssasi tosissaan, hän ei vaatisi sinua salaamaan suhdettanne omilta ystäviltäsi.

  Toiseksi, aika pahaa tekee lukea, kun kommentoit hänen ja vaimonsa välistä suhdetta. Ensinnäkin, et tunne tätä vaimoa muuten kuin miehen puheiden perusteella. Ja ne puheet varmasti ovat mustamaalaavia, sillä täten hän saa sinut tuntemaan itsesi omaa vaimoaan paremmaksi.
  Kolmanneksi, jos vaimo epäilee miehensä pettävän, niin ei ihme jos kotona on vähän kireät tunnelmat.

  Asetupa tyttöhyvä vaimon saappaisiin ja lopeta tämä touhu ennen kuin loukkaat muita enempää.
  Mieti jos sinä olisit se vaimo, joka odottaa lapsen kanssa kotona epäillen, että mies pettää? Kokemusta on, ja voin kertoa, että se paha olo on asia, jota kukaan nainen ei ansaitse.
  Olet perheenrikkoja, avio-onnen särkijä etkä mitään muuta.

  Tee itsellesi ja muille palvelus ja etsi ikäistäsi seuraa ja ennen kaikkea VAPAA mies.
  Jätä varatut miehet rauhaan ja etsi itsellesi muuta seuraa.

  Tulet jossain vaiheessa itkemään täällä, kuinka mies ei ottanutkaan eroa vaimostaan ja jätti sinut kuin nallin kalliolle kaikista lupauksistaan huolimatta.

  VastaaPoista
 75. "Vaimo saa siis rauhassa riehua ja kuvitella olevansa kaikkien yläpuolella, oi mahtava kaikkivoipa ylijumalatar -__-"

  Niin, versioitahan asioista on aina niin monta kuin on asiaan osallisiakin...

  Sataprosenttista totuuttahan et voi heidän kotiasioistaan tietää millään, usein tuollaisissa tapauksissa sille viihdykkeelle/muillekin ihmisille kerrotaan vähän väritetty versio tapahtuneesta, vaikka se nyt on aivan selvää, että jos on riitoja ja vaikeuksia suhteessa, siihen tarvitaan aina kaksi ihmistä omine vikoineen ja virheineen. Sen toisen on aivan turhaa pillittää olevansa täysin syytön. Tai toki niin saa tehdä, mutta suurin osa ihmisistä ei sitä usko, jos vähänkin järkeä osaa käyttää.

  VastaaPoista
 76. Minusta tuntuu että Mikko valehtelee sinulle. Esimerkiksi, kun minulla oli salasuhde (seurustelin) ja halusin viettää aikaani oman mieheni kanssa, saatoin keksiä salarakkaalleni kaikenlaisia juttuja, mm. "mies vaan riehuu eikä anna mun mennä, en uskalla lähtee byhyy kui harmittaa,.."
  Tolla viestillä varmistin, että takuuvarmasti pääsen jatkossakin panemaan "salarakastani." Mutta halusin vain viettää mieheni kanssa aikaa, eikä mies oikeasti ollut mikään tyranni. Se oli vain tekosyy salarakkaalleni, joka halusi vakavampaa kuin minä. Sanoin etten pysty vielä eroamaan kun pistää hirveän shown pystyyn ja kaikki menee hanuriksi. Loppujen lopuksi kun sitten jäin kiinni miehelleni, en pitänyt enää yhteyttä "salarakkaaseen", vaan päätimme miehen kanssa jatkaa, kaikesta huolimatta. Kauaa meni että mies pystyi minuun luottamaan, tuskin pystyy kunnolla vielä tänä päivänäkään.. Vaikka aikaa on jo pari vuotta. Niin, ja olen vasta 23v.
  Ja monilla miespuolisilla ystävilläni on ollut salasuhteita, joista heidän tyttöystävät/vaimot eivät olleet tietoisia. Ja he toimivat juuri samalla tavalla. Eikä heillä ollut mitään aikomusta erota puolisoistaan.

  VastaaPoista
 77. Vaikuttaa todella samalta tilanteelta, jonka itse olen kokenut, tosin aikuisena sentään. Rakastuttiin ah ja voi ja sellaista ei ole kukaan nähnyt eikä voi ymmärtää ja erojakin siinä kelailtiin, mutta rakastajan vaimo tuli raskaaksi.

  Tahallaan ämmä tietysti minun mielestä sen teki, rakastaja tietysti oli ihan viaton, olihan hänen "pakko" vaimonkin kanssa joskua olla silleen.

  Samoin akka oli minusta aivan kauhea tyranni eikä rakastanut vaan ei arvostanut mitään eikä sitä eikä tätä.

  Kun sitten rakkauden huumastani selvisin, aloin vähän katsella asiaa tarkemmalla silmällä. Ymmärsin, että mies ei missään nimessä jätä lapsiaan, toista alle kouluikäistä ja vastasyntynyttä. Ymmärsin, että miehen varallisuus (jonka epäilen olevan ihan eri luokkaa kuin "Mikon") on sen verran suuri, että ei hän ala sitä jakamaan pienin perustein.

  Ymmärsin, että mies ei valehdellut suoraan, jätti vain kasan asioita kertomatta. Ymmärsin, että hän ei halunnut satuttaa minua eikä etenkään pilata niitä ihania hetkiä mitä meillä oli. Ymmärsin, että hän oikeasti tunsi tekevänsä jos ei nyt oikein niin kuitenkin elävänsä niin hyvin kuin pystyy.

  Ymmärsin, että hän todellakin rakasti kahta, mutta ymmärsin, että vaikka kahta naista voikin rakastaa, sellainen on poissa perheeltä eli siis lapsensa eivät saa puhdasta rakkautta, vaan joutuvat sietämään vanhempien riitelyä.

  Vihdoin ymmärsin senkin, että jos minä näkisin tämän ihanuuteni rakastuvan toiseen ja pelkäisin menetystä minustakin tulisi huutava tyranni joka ei yhtään ymmärrä tätä ihanaa miestä.

  Ymmärsin lopettaa koko jutun.

  VastaaPoista
 78. On pakko kertoa, että en ihan heti käsitä miksi jäin selailemaan tätä. Ajattelen kovin samalla tavalla kuin suurinosa kommentoijista: olet naivii ja kovin itsekäs. Mutta silti jäin lukemaan...Ehkä vain haluan saada vastauksen siihen, miksi ja miten ihmiset pettävät toisiaan, kun olisi kaikille helpompaa vain erota ensin. Mutta se on totta, että ihastus ei katso aikaa ja paikkaa, ei ikää, ei sukupuolta, eikä mitään muutakaan. Se miten sitä käsittelee merkitsee ja mielestäni ihastukselle ei voi mitään. Mutta se että sen antaa kehittyä ja muuttua rakkaudeksi on jo tietoinen valinta ja siinä kohtaa varatun ihmisen pitäisi tajuta mitä tekee! Mua on petetty niin monesti ja olen itsekin ollut muutaman kerran siinä mukana, joten luulisi sen "miksi" jo selvinneen, mutta ei. Jos totuus joskus paljastuu se sattuu, jos ei niin oma moraalini pitää siitä huolen, etten koskaan unohda tapahtunutta. Pahinta mitä olen kokenut on se että rakastuin varattuun ihmiseen uudelleen (olimme aiemmin vuosia yhdessä) ja hän aikoi jättää uuden rakkaansa vuokseni. Sanoi, että olen hänen elämänsä rakkaus(joka on totta, mutta joka vaatisi vähintään yhtäpitkän blogin tullakseen selitetyksi)... mutta kuinka emme koskaan päätyneetkään yhteen vaan hän jätti meidät molemmat ja eli aikansa yksin. Molemmilla on nykyään oma elämä (pidämme toki yhteyttä) ja uusi rakkaus. Tästä toipuminen on vienyt paljon aikaa ja mietin edelleen miksi niin väärin on niin oikein ja toisin päin.
  Hienoa, että pidät tätä blogia (en kyllä ens alkuun uskonut sanovani tätä). Itse en aio enää ikinä pettää tai olla siinä osallisena, mutta totuushan on, että koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Pahin pelkoni on edelleen tänä päivänä, että nykyinen rakkaani tekee kuten sinun Mikkosi, tai kuten itse olen aiemmin toiminut, vaikka tiedän, ettei siihen pitäisi olla syytä. Mutta kolikolla on aina kaksi puolta... ja se kolikko voi kääntyä milloin vain...

  VastaaPoista
 79. Kirjoittaja ei koskaan julkaise asiallisia ja hyvin ohjeistavia kommentteja, vaan haluaa pitää bloginsa pikkutyttöjen leikkipaikkana. Olkoon sitten nin. Ja se, että TÄSSÄ blogissa keskustellaan presidentinvaaleista, on tavallaan järkyttävää (tietojen taso kovin alhainen), toisaalta ihan ok, sillä kaikilla kansalaisilla on iän myötä yleinen ja yhtäläinen äänioikeus. Muutama huomio: Niinistöllä on korkeakoulututkinto, Haavistolla on opinnot kesken. Ei todellakaan pidä vertailla ehdokkaiden ylioppilastodistuksia, kas kun ei peruskoulun/oppikoulun päättötodistuksia! Eihän tässä edes vertailla opinäytetöiden arvosanoja. Eikä Tarja Halosella ollut mahdollisuutta "lusia", jos sillä inttiä tarkoitetaan. Naisille armeijaan meno tuli mahdolliseksi vasta aika lailla myöhään. Ja silloinkin armeijaan pääsivät aluksi vain todella kovakuntoiset naiset. Eivät lainkaan kaikki pyrkijät. Että siinä Haaviston siviilipalveluksesta ja Halosen armeijan käymättömyydestä. Tiedän, että moni köyhyysrajan alapuolella tai muuten vain keskituloinen miettii, mitä käy, jos Niinistö valitaan. Miettikääpä kolmekymmentä vuotta taaksepäin - sen verran on Suomessa ollut sosialistipresidentti. Onko asiat tulleet jotenkin paremmiksi? Minulla on ikää sen verran, että tiedän etteivät ole. Terveyskeskusjärjestelmäkin luotiin ennen sosialistipresidenttien aikaa. Ei se presidentistä kiinni ole, miten köyhimmillä menee. Niin, pysähtykääpä miettimään aikaa, jolloin ei ollut terveyskeskuksia, nyt kaikkialla valitetaan kuinka joutuu menemään arvaukeskukseen ja blaablaa. Ja vakuutetaan, että jos hoitoa haluaa, niin on pakko mennä yksityiselle puolelle. Haloo, jos täällä on yhtään yhteiskunnasta järjestelmän tajuavia ihmisiä, niin ei kannnata juosta ilmiöiden perässä. Ajatelkaa aivoillanne. Ei se pressa kesää tee, eikä talvea. Sen tekevät kuntapäättäjät joilla on tai ei ole suhteita ministeriöihin. No, tulipahan teiniblogiin tästäkin asiasta jotain kirjoitetttua.
  - Auli

  VastaaPoista
 80. Anonyymi 03:04 ja ms. Ihana lukea tämmöstä elämänkokemusta ja siitä nousevaa ajattelu, joka ei pidä asioita itsestäänselvyytenä mihinkään suuntaan. Tämmöstä keskustelua on kaivannut kommenttiosioon samojen lyhytnäköisten näkökulmien ja jaastamisen sijaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se elämä meitä kaikkia vain koettelee ja helppoja vastauksia on yllättävän vähän. Jokainen elää omansa tyylillään sanokoon muut mitä vain...
   Mukava kuulla, että omasta kirjoituksesta oli jotain iloa. Ehkäpä seuraan tätä tarinaa vielä jonkin aikaa...

   Poista
 81. Voi elämä kuinka lapsellinen ihminen voikaan olla. + feikki

  VastaaPoista
 82. Miten sä oikeen näet haavistossa vaan sen homopuolen? :o itel ei oo homoja vastaa mitää, paras kaveriki on homo mut mielipiteet poikkee haavistost pahast

  VastaaPoista
 83. Turhaa ihmiset täällä mussuttaa joka ikises postaukses siitä kuinka sun pitäis Mikko jättää ja kuinka Mikko ei sua oikeasti rakasta.... jos joku anonyymi koneen takana, jolla ei ole muuta tekemistä kun ärsyttää toista, tulisi sanomaan että mun pitäis jättää mun poikaystävä ja sanoo ettei se rakasta mua oikeasti, arvatkaa vaan jättäisinkö. Tsemppiä siulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai pitäisikö olla voi ihqupoqsuraqsu kommentteja jokaisen :)
   Ylistää miten hieno mies Mikko on ;) Ja yhdessä haukkua sitä petettyä, yhdessä Candyn kanssa? :)

   Poista
  2. :DDDDDDDD turhin kommentti ikinä.

   Poista
  3. siis viimesimmän anonyymin....

   Poista
 84. Tuo kirjoituksesi Haavistosta on kyllä niin totta!

  T: Haavisto presidentiksi

  VastaaPoista
 85. huhhuh kommenttien määrää. olen lukenut kaikenlaisia blogeja ja saat kunnian olla ensimmäinen johon kommentoin. onko se hyvä vai huono asia jääkööt sinulle päätettäväksi.
  mietityttää paljon että mistä oikeasti tiedät mikon ja hänen vaimonsa suhteen oikeasti olevan niin huono? uskotko kaiken mitä mikko sanoo? ihmiset kumminkin pystyvät sanomaan aivan mitä haluaa ja kaikki ei välttämättä ole totta... kun itse pystyt niin helposti esittämään kavereillesi toista kun olet niin miksi tämä mies ei pystyisi? entä jos mikolla on useampi sinun kaltainen likka? en ihmettelisi yhtään...
  en hauku, jokainen päättää omasta elämästään. jotenkin kumminkin vahvasti vaikuttaa, että olet nyt hankkimassa sikaa säkissä ja kuljet sokeana. otan osaa tulevaan suuruusi.

  VastaaPoista
 86. Oon ymmärtäny ettei Mikko tiiä tästä sun blogistas mitään, niin mitäs jos se päättää erota vaimostaan ja muuttaa erilleen lapsistaan vaan sun takia. Sitte myöhemmin kerrot tästä blogistas ja se suuttuu niin että teillä menee poikki, mitäs sen jälkeen meinasit? Ajattelin vaan ettei Mikko varmaan ihan kaikkea sulata tää blogi nimittäin ei enää oo mikää pikkujuttu...

  VastaaPoista
 87. Ihanaa että säkin kannatat Haavistoa :) Mäkin äänestäisin häntä, mutta ei toi ikä oikeen ihan vielä riitä.. Mutta tosiaan, en tajua miksi pitää kokoajan jauhaa että 'Ei mitään homopresidenttiä, Suomeltahan menis maine!!!' yms kaikkea. Suomen pitäisi olla tasa-arvoinen maa.

  VastaaPoista
 88. Moikka

  Mun ystävä linkitti tän blogin mulle, koska se tiesi kuinka oon ite lähes samanlaisessa tilanteessa kun sä. Aloin lukea, ja mun sydän tais jättää ainakin parikyt lyöntiä välistä - miten maailmasta voi oikeesti löytyä joku, joka tuntee ja kokee niin paljon samoja asioita?! Asioita joita kukaan muu ei voi tajuta (saatika moralisoida), jos ei oo itse käyny samaa läpi! Oon ite 18v ja mulla on salasuhde 45 vuotiaan perheellisen miehen kanssa (joten jos joku tulee haukkuun sua sun ja Mikon ikäeron takia, niin käskeppä vilkaseen tänne...) Ollaan jouduttu nyt kuitenkin ottamaan miehen kanssa etäisyyttä, koska mies jäi kiinni naiselleen pettämisestä ja kaatuneet kulissit pitää saada rakennettua uudelleen. Tässä kohtaa mun viimeistään pitäisi tajuta irroitautua, mutta se ei ole helppoa. Haluaisin jutella vähän henkilökohtaisemmin, joten onko ok, jos viestittelisimme sähköpostin kautta? onko osoitteesi candy93@hotmail.com? (postauksessasi luki nimittäin "hotmail.fi")

  -Amelier

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! "kiva" kuulla taas samanlaisessa tilanteessa olevasta ihmisestä :)

   Mun s.posti on candy94@hotmail.fi, eli siis tosiaan fi-loppuinen :) Odotan sinne sulta viestiä jos haluat jutella!

   Poista
  2. mahtavaa, alampas heti kirjoittamaan :D

   Poista
  3. ootko candy ihan hölmö? joku voi huvinvuoks keksii tollasen tarinan, että saa sut avautumaan?

   Poista
 89. Voisko joku vääntää mulle rautalangasta, minkätyyppisiä ovat ne syyt, jotka pakottavat jatkamaan sen huonon avioliiton kulissien ylläpitoa ja muuta senkin jälkeen, jos asiasta on jäänyt kiinni?

  VastaaPoista
 90. Onks Mikko Mikael INTE Granlund? :D

  VastaaPoista
 91. En yleensä harrasta tätä blogien kommentointia mutta menetänpä neitsyyteni nyt siinä suhteessa. Haluan minäkin kehottaa sinua miettimään uudestaan sen, mitä Mikon puheista hänen perhe-elämänsä suhteen uskot. Itselleni kävi ennen joulua niin, että tapailin ja ihastuin mieheen joka kertoi että on juuri eroamassa tyttöystävästään. Tapailimme, ihastuimme, silittelimme, puhuimme; rakensimme tunteita. Koko tämän ajan hän uskotteli minulle jättävänsä tyttöystävänsä "heti kun vain viitsii hänet nähdä", koska halusi vain "vältellä" kyseistä tyttöä. Noh, kuukauden kuluttua selvisi, että mies oli ollut aivan onnellisesti suhteessa tuon naisen kanssa koko ajan, elänyt ja seurustellut kuten aina ennenkin, eikä eroaikeita ollut missään vaiheessa edes ollut. Mies oli koko ajan uskotellut minulle muuta, haukkunut tyttöystäväänsä ja kertonut kauheita juttuja siitä miten tyttöystävä on häntä kohdellut. Tunsin itseni todella, todella typeräksi kun asia minulle selvisi ja hei, olen sinua 11 vuotta vanhempi! ;) Kuinka typerä ihminen voi rakkaudentoivossaan ollakaan.. Uskoo kaiken. Ja minun tapauksessani ei ollut kyse rakkaudesta eikä seksistä, vaan kuukauden kestäneestä ihastuksesta. Ihmettelen, kuinka nuorena tyttönä kestät sen, jos olet Mikon suhteen väärässä ja kaikki kuvitelmasi ja pilvilinnasi romahtavat. Toivotan kaikkea hyvää, vaikka toivonkin, että tekisitte touhujanne julkisesti loukkaamatta muita osapuolia pettämisellänne.

  VastaaPoista
 92. Haavisto on käynyt pelkän lukion... Siinä sulle hyvä presidentti

  VastaaPoista
 93. Haavistosta tulisi tosi hyvä presidentti. homot saisivat varmasti paljon lisää arvoa. he saisivat varmasti adobtoija lapsen ja jne.. Olen samaa mielta kanssasi ;/ ärsyttää ne ääliöt jotka ajattelee koska se on homo eikä se oo hyvä presidentti /:###

  VastaaPoista
 94. Jaaahas mistäkähän noita huoria sikiää?? on se säälittävää ku yritetään tuhota toisen perhe-elämä. kieltämättä tuntuu mikkokin aika hiiri olevan ku ei oo munaa kertoa vaimolleen toisesta suhteesta... Kasvasit teini jo aikuiseks!!! voi jumalauta...

  VastaaPoista
 95. Hei! Oon lukenut tätä sun blogia aika tiiviisti. Kirjoitat aika hyvin elämästäsi, mutta välillä huomaa että olet oikeasti todella epäkypsä ajatuksiltasi. " Vaimo ei kunnioita miestään....." Herää kysymys, Mikkoko sit kunnioittaa vaimoaan ja perhettään pettämällä heitä nuoren, valitettavasti näköjään aika kapeakatseisen teinin kanssa!? Huhhuh! Mietippäs tyttö vähän mitä kirjotat, meinaan aika ristiriitaista tekstiä suollat tulemaan!

  VastaaPoista
 96. Avoimuus kirjoitetaan yhdellä ämmällä.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3