torstai 5. tammikuuta 2012

Videopostaus suunnitteilla :)

Iltoja! Tylsä torstai-ilta enkä jaksa tehdä mitään järkevää tai lähteä mihinkään.. Mikonkaan kanssa ei pystytä tänään näkemään.

Mulla on jotenkin sellanen fiilis, etten jaksa vastailla kirjottaen teidän kysymyksiin, mutta mä haluan niihin kuitenkin vastata. Jostain tuli mieleen yhtäkkiä, et miksen mä kuvais teille videota ja vastais siinä samalla omin sanoin ja tunnelatauksineen kysymyksiinne? :)
En tietenkään kuvais videota missä näkyis mun naamaa tai mitään muutakaan tunnistettavaa, ja äänen sais muutettua nenästä kiinni pitämällä ja tahallisesti piipittämällä. Kuulostan sillon suht munamiesmäiseltä, mutta ei voi mitään. :D En siis osaa muokata millään videon ääniä jälkikäteen. Tietenkin jos joku osaa neuvoa miten sen äänen muokkaaminen onnistuis, niin ei tarvitsis itse piipittää. Samoin videon lisääminen tänne blogiin on mulle vielä täys mysteeri, siihenkin otan mielelläni neuvoja vastaan.

Onko tää täysin idioottimainen idea? Riskeeraanko mä nyt liian paljon oman henkilöllisyyteni anonyymiyden..?

123 kommenttia:

 1. Anonyymi, Hereillä ollaan! :)

  VastaaPoista
 2. ihan kiva idea mun mielestä, mä en vaan tiiä miten pystyisin pidättää naurua jos pitäisin nenästä kiinni ja piipittäisin et kuulostan munamieheltä :D:D

  VastaaPoista
 3. älä tee videoo D::::::::

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, Harjottelin tossa äsken tota puhumista tolla äänellä ja nauramisekshan se meni :D Mut uskon että harjottelemalla onnistuisin pitämään pokan :)

  VastaaPoista
 5. Hei, hyvä idea! saat kerrottua selkeästi mielipiteesi ja vastaukset kysymyksiin! Itse en ymmärrä noita jotka uhkailee et, "Mä tiedän Mikon ja soitan sille ja paljastan kaikki!...! yms. jutut. Siis omapahan on sun elämäs ja mitä vittua se muille kuuluu!
  Sulla on Candy asennetta kun jaksat kaiken paskan niskaas jota nyt täältä joiltain tulee...itse neuvoisin ettei kannata välittää niistä eikä vastata niiden kommentteihin mitään...se vaan yleensä yllyttää entisestään näitä paskan puhujia....
  Mutta tsemppiä sulle!:)

  VastaaPoista
 6. sinuna en lähtis tekemään videoita, vaikka monet lukijat tulevat sitä varmasti kannattamaan siinä toivossa että saavat sun henkilöllisyydestä lisämateriaalia. mutta tosiaan, jos et haluu lisätä vettä myllyyn näille pikku salapoliiseille niin älä julkase :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, Miksen? :o

  Anonyymi, Niinpä, juuri sillä ajattelin että videon kautta ääneen vastailu antais paremman kuvan mun mielipiteistä ja siitä miten asiat on, kun se että vaan kirjotan pelkästään.

  Kiitos tsempeistä! :)

  VastaaPoista
 8. Ainakin mahdollinen murre paljastuisi tod.näk. videolla. Jos et sitten puhu kirjakielellä. Ja tosiaan pokan pitäminen voisi olla vaikeaa, jos pitää nenästä kiinni puhuessaan. Mutta jos se sulle on luonnollista, niin siitä vaan.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, Niin no totta tuokin tietenkin.. :S Toisaalta haluaisin sen tehdä, toisaalta taas pelkään että joku mut siitä tunnistais. Tosin äsken kuvasin vähän, enkä olis ikimaailmassa tunnistanu omaa ääntäni siitä.

  VastaaPoista
 10. Tee video! :) Ei sua nyt semmosesta tunnisteta, eti netistä joku äänenmuokkaus ohjelma :)

  VastaaPoista
 11. tee vaan! eikös melki kaikilla koneillakin ole valmiiksi joku videon muokkaus ohjelma, niin luulis et siinä vois muuttaa ääntä helposti!

  äänenpainotkin vastauksissa on puhutusti niin eri kuin kirjoittaessa!

  VastaaPoista
 12. Joo, ois kiva kuulla miltä kuulostaa hyväksikäytetty, huijattu raukka pikkutyttö :(

  VastaaPoista
 13. huoh. sä itse et tunnista itseäsi videolta, mutta muut tunnistaa. sä kuulet oman äänesi päässä erilailla, mitä muut sen kuulevat.

  VastaaPoista
 14. Tee pliis video :) ja piipitä mieluummin, se on turvallisempaa kuin muokkaus koneella, sen muokatun äänen nimittäin saa muokkailtua normaaliksi...kannattaa varoa :D

  Milloin muuten lähtee eroprosessi liikkeelle, alle vuosi ilmeisesti sun täysi-ikäistymiseen, toivottavasti unelmistasi tulee totta, eikä Mikolle tule uusia esteitä eroon, eli toivottavasti lapsensa voivat hyvin :)

  VastaaPoista
 15. Hyvä idea muuten, mutta silti voit tulla tunnistetuksi. Jos olisin sinä en riskeeraisi, mutta ihan miten itse haluat :)

  VastaaPoista
 16. Kuulostaa älyttömältä mut ihan miten vaan.

  Eikö sua oikeesti pelota yhtään? Jos se vaimo mäiskii Mikkoa päin näköä niin voihan se tehdä jotain sullekki jos saa tietää? Tai Mikolle... Mä olen elänyt niin väkivaltaisen lapsuuden että uskon ihmisistä mitävain.
  Siks oonki aina ihmetelly et miten kukaan uskaltaa pettää kun se petetty voi oikeesti tehdä jotain pahaa kun on kovin vihoissaan. Jotkut ihmiset on kovin impulsiivisia ja väkivaltaan taipuvaisia.

  VastaaPoista
 17. Ei vieläkään mikään Koivuniemen Paula5. tammikuuta 2012 klo 18.46

  Öh, ei.

  Huvikseni etsin muuten muita petosblogeja, ja niitä löytyy kyllä jo pelkästään blogilistalta sopivilla hakusanoilla - monta. Useimmissa ei ole juuri kuin pari hassua kommenttia. Miksi sun blogiisi sitten on syntynyt niin hirveä trafiikki? Koska provosoidut niin helposti ja julkaiset kaikki nuo paskakommentit. Ihan oikeasti, kun lukee noita herjauskommentteja, se kirjoitustyyli tarttuu, vaikkei olisi mitenkään tarkoituskaan alunperin herjata. Ja sun vastaukset niihin - naurettavalla tavalla viihdyttäviä. Ja siis kaikki tää trafiikki on nimenomaan sitä, että ihmiset tulee katsomaan kuin sirkuspelleä: "lol mikä pentu". Ei sitä, että "ompa kamalaa, että joku voi pettää puolisoaan".

  Nyt ihan oikeasti rauhoitu ja vedä henkeä. Ihan niin kuin tosi moni muukin on sulle jo sanonut.

  VastaaPoista
 18. Vittu sä oot tyhmä jos oikeesti aijot videon tehdä XD Kui Mikko kestää olla noin typerän ihmisen kans?

  VastaaPoista
 19. "Siis omapahan on sun elämäs ja mitä vittua se muille kuuluu!"

  Asiahan kuuluu myös sille vaimolle, koska kaikki mitä Mikko ja Candy tekee, vaikuttaa myös hänen elämäänsä.

  VastaaPoista
 20. Mitä tekisit jos Mikon vaimo ottaisi sinuun joku päivä yhteyttä?

  VastaaPoista
 21. Ainoa mikä tulee enää mieleen, on se että joku aikuinen tekee gradua tms. Ja tekeytyy teiniksi ja tutkii siis ihmisten nettikäyttäytymistä ja "vihapuheita. " ei siis oikeesti kukaan, ei edes yksinäinen teini voi olla näin yksinäinen ja pihalla. Eihän? Mutta faktaa on edellä mainittu, että sua luetaan just kommenttien vuoksi. Eli siis sua, candya, ei lueta, vaan näitä meidän kommentteja. Sä olet tarpeeton. Anteeksi, oli kurjaa sanoa totuus. Mut voi lol ja haha, mikä meitä vaivaa kun me tänne näpytellään? Laiskuus, on niin kiva lojoo sängyllä ja surffata netissä, aina voi venyttää tenttiin lukemista. Sä oot semmone Lintsin pikkuhupi:)

  VastaaPoista
 22. ^ <3 Kiva että vaikutan gradun tekemisikäiseltä <3 Ja ihan tiedokseks, mä en ole yksinäinen enkä pihalla.

  Voisin kyllä tosiaan kysyä et mikä sua vaivaa? Onko huolia tai murheita kun pitää mulle tulla tollain kirjottelemaan? :(

  Mutta no, sun merkityksettömät mielipiteet on mulle täysin tarpeettomia ja turhia. Puss<3

  VastaaPoista
 23. En suosittele. älä ainakaan käytä videonmuokkaus ohjelmaa äänen muuntamiseen.. se on totta mitä joku jo sanoikin, että se on helppo siitä takaisin muokata normaaliksi, jolloin sulla sitten olisi se kiinni jäämisen riski. :) Kaikkea hyvää sulle kuitenkin!

  - Gothic

  VastaaPoista
 24. Repeen niin noille sun sydän ja "Puss" jutuille? Eihän kukaan oikeesti tollaisia käytä joka on päässyt jo ala-asteelta pois, eihän?

  Ei kyllä ainakaan tue sitä kuvaa, jollaisen olet halunnut antaa. Eli että a) olet kypsä, b) et ole mikään perusteinipelle.

  Mutta nähtävästi olet keskenkasvuinen lapsi vielä ja siitä teinimmästä päästä vielä. Ei pahalla, mutta kirjoitustyylisi näissä kommenteissa viittavat vahvasti tähän.

  Ja edellisen anon gradu-kommenttiakaan et tainnut ihan ymmärtää? ;)

  VastaaPoista
 25. kotka, Voi älä repee, se voi sattua. Mutta ootko koskaan kuullut sellasesta kun sarkasmi? ;)

  VastaaPoista
 26. Jännää, kirjotat ihan samanlailla kun yks tunnettu trolli. Argumentit ja kaikki on ihan samoja. ;)

  VastaaPoista
 27. Anonyymi, No on kyllä kieltämättä aika jännää :D Mutta minkäs mä sille voin.

  VastaaPoista
 28. Etkö voisi olla sarkastinen sillä aikuisella tavalla? ;)

  Tosiaan, mutta teinihän sinä vielä oletkin.

  VastaaPoista
 29. En ihmettelis yhtään jos oisit kyseinen tyyppi :D Outo yhteensattuma vaan, se tykkää pitää feikkiblogeja, tääkin vois helposti olla sen idea ja vielä muut yhtäläisyydet.

  VastaaPoista
 30. ^ En tiedä kenestä on kyse, mutta oon kuitenkin 101% varma etten oo tää kyseinen tyyppi ketä tarkoitat :D

  Ihan oma itseni oon ja tää on mun eka ja viimenen blogi mitä kirjottelen.

  VastaaPoista
 31. Okei, täytyy sanoa että olet harvinaisen naiivi ja lapsellinen 17-vuotias, tosin sillon kuuluukin olla. MUTTA, silti en ymmärrä miksi ihmiset hyökkää sun kimppuus. Mä näen pettämisjutut niin että syyllinen on tasan se joka pettää, ei kukaan muu. Jos seurustelee, on oma valinta lähteekö jonkun iskijän mukaan. Aika turhaa se on Candya syyttää kuitenkaan asiasta koska hän on vapaa ja sillon saa tehdä mitä haluaa. Olen sanottavani sanonut.

  VastaaPoista
 32. Oletpas hauska hehheh :D tee ihmeessä video, äläkä muuta ääntäsi ollenkaan. De kannattaa <3

  VastaaPoista
 33. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 34. Candy. Älä tee videota! Tää ei ole mikään viihdemaailma. Kyseessä on sun oma elämä, samoin ilmeisesti ainakin neljän muun ihmisen elämä. Älä tee videota! Käytä sun itsesuojeluvaistoa ja empatiakykyä noita muita kohtaan. Jos välität "Mikosta" oikeasti, älä tee tuota sille.

  Vai mikä sun motiivi olisi tehdä se video? Tiijän, että tuossa tilanteessa tarve purkaa ja käsitellä asioita on kova. Blogi on jo aika julkinen asia ja siksi minusta ei kovin turvallinen. Minusta sulla ei ole tarpeeksi hyvää motiivia tehä semmosta rajanylitystä kuin ittesi nettiin heittäminen videolla. Jos sie olet todellinen ihminen, niin sie et oikeasti tajua millasten asioitten keskellä olet. Älä revi itteäsi ja muita yhtään enempää kuin on jo nyt väistämätöntä.

  Ymmärrätkö?

  VastaaPoista
 35. Hei Candy
  Luin kirjoituksiasi ja halusin kertoa sinulle pätkän omasta elämästäni.
  Olen myös itse ollut aikoinani toinen nainen. rakastuin perheelliseen mieheen ja hän minuun. Tänä päivänä elämme yhdessä neljättä vuotta ja rakkaus roihuaa. Varoituksena voisin sanoa, että arki on tosi haasteellista exän suhteen, lapsien ym. Mutta aito rakkaus on se, mikä antaa voimaa. On ihana iltaisin käpertyä todellisen rakkauden viereen.
  Ja toivon, että saat onnea elämääsi. Sen verran pidä mielessä, että jos Mikko ei ala kohtapuoliin oikeasti tekemään eron eteen mitään etenemistä, ei se tule koskaan tapahtumaan.

  Halauksia, Mandi

  VastaaPoista
 36. Kaveri linkitti tän blogin tänää mulle ekaa kertaa, ja oon tässä muutaman tunnin lukenu, ja tullu siihen tulokseen että sulta ei jännitystä puutu elämästäs. (: En tietystikään pidä pettämisestä, koska olen joutunut kokemaan sen itsekin, mutta olen sitä mieltä että jokainen elää elämäänsä, ja sinulla ei ole mikään ns. normaali elämä. (: Keep going on ! Enkä myöskään tajua että miten tähän on takerruttu, vaikka saman tyylisiä blogeja löytyy kymmenittäin jos ei enemmänkin. :) mutta tsemppejä sinulle, ja ole varovainen ! ps. tähän videoon liittyen, tietokoneissa on yleensä äänenmuokkaus ohjelmia, ja jos teet videon niin suosittelen että piipität tai muutat ääntäsi ja myös muokkaat sitä jonkin verran. :)

  VastaaPoista
 37. "Mutta no, sun merkityksettömät mielipiteet on mulle täysin tarpeettomia ja turhia. Puss<3 "
  tässähän nimenomaan näytät, että muiden kommentit on sulle kaikkea muuta kuin tarpeettomia ja turhia, kun huomioit enimmäkseen nämä haukut ja vittuilut, kun tuolla on sulle ihan asiallisia kysymyksiäkin joihin oot jättänyt vastaamatta.

  VastaaPoista
 38. hassua on, et sä pidät anonyymisti blogia, jotta voisit kertoa avoimesti tuntemuksistas, mut nyt oot luonu itelles jo niin tehokkaan nettipersoonan, jota suojelet, että tämä on kaukana jo siitä linjasta, millä aloitit. Eikö se anonyymiteetti suojele sinua? Etkö voisi kertoa, miksei Mikko jo ole eronnut? Tai etkö voisi kertoa, mitä tunnet ja ajattelet rehellisesti?
  Sie tunnut käyttäytyvän jo niin, ku kaikki blogin lukijat siut tuntis, ja sit jankkaat kuitenkin, ettei kukaan tiedä, kuka sä oot. En mä ainakaan tiedä.

  Sä perustit tän blogin sitä varten, jotta olisit rehellinen, mut mihin tää on johtanu. Johonkin hyvään hupiin sulle ja muille. Pelkkää vittuilua. Happy now?

  -perhostus

  VastaaPoista
 39. Jos joskus aijotte mikon kanssa julkistaa suhteenne, aijotko kertoa oman henkilöllisyytesi myös sillon esim blogissa? onko mahdollista että pystyisit laittamaan mikosta tai itsestäsi kuvan tänne silloin. vai tuleeko suhteen osapuolet aina olemaan mysteeri?

  VastaaPoista
 40. Suosittelen ettet tee videota, jos et jotenkin saa tietokoneella ääntäsi muutettua.

  Liian iso riski oman henkilöllisyytesi paljastumiseen. Ääntä saa muutettua niin, että jos jotenkin saat ääniraitaa hidastettua niin ääni muuttuu matalammaksi.

  VastaaPoista
 41. Älä tee videopostausta, sut on liian helppo tunnistaa, jos esim. joku sun kaveri lukee tätä ja on kuullu kun muuntelet ite ääntäs.
  Mut kaikkea hyvää :)

  VastaaPoista
 42. kannatan! ois tosi mielenkiintosta :))

  VastaaPoista
 43. Video joka antaisi paremman kuvan mielipiteistäsi? No tarvitaanko siihen ääntä? Ens kerralla kun kameralle strippaat tai muuten esittelet tissejä tms niin tänne vaan videota. Vai löytyykö sulta muunkinlaisia mielipiteitä?

  VastaaPoista
 44. Unohda videon teko. Ei ole sen arvoista. Riskeeraat liikaa, silla vaikka kuinka keskittyisit kirjakieleen, voi vahingossa sekaan lipsahtaa pieni persoonallinen ominaisuus. Ja huonolla tuurilla joku lukijoistasi/sattumalta blogiin eskyjista on kaverisi tai tuttavasi, ja tunnistaa sinut.

  Eli jatka kirjoittamisen parissa!

  VastaaPoista
 45. älä tee videota jos haluat pysyä anona....

  VastaaPoista
 46. Sille joka kommentoi, että vain Candyn saamat kommentit ois syynä kävijämäärään - mistä niitä sitte alko alunperin sadella? Candyn poikkeuksellinen aktiivisuus tässä on taustalla.

  Joku jo aiemmin kysyi, ja toistan koska kiinnostuin: mitä tekisit, jos Mikon vaimo ottaisi yhteyttä?

  - Miu

  VastaaPoista
 47. Lukiessani tätä(kin) blogia minua kauhistuttaa, kuinka huonoa suomen kieltä nykyään kirjoitetaan. Enkä nyt viittaa kommentoijiin vaan blogisteihin. Jos kirjoitat tekstiä, jota monet lukee niin kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen. Antaisit silloin "fiksumman" ja kypsemmän kuvan itsestäsi.
  Toisaalta kommentin "ei kutita mun persettä" viljely antaa sinusta todella teinimäisen kuvan.

  Toinen asia on tuo ajantaju. Kirjoitit, että jos jotakin estettä ei olisi, niin M olisi ottanut eron jo aika päiviä sitten. Harkinta-aika on 6 kk, olette kirjoittamasi mukaan tapailleet noin 1 vuoden ajan. "Aika päiviä" olisi tällöin ehkä 3 kk sitten (+ 6 kk harkinta). Tällä matematiikalla: kuka ottaa eron 3 kk kuukauden salaseurustelun jälkeen? Toivotko sellaista miestä itsellesi?

  Teidän suhteessanne on kyse vasta ensihullantumisesta, ihastumisesta. Normaalia arkea ette ole vielä eläneet. Et voi puhua rakkaudesta.
  Kun M miettii eroa, on vaakakupissa seuraavat:
  Salasekstailu, pusuttelu, halailu, keskustelut.
  Ja toisessa vaakakupissa uuden asunnon hankinta, omaisuuden jako, ositus, tavaroiden jako, muuttotavaroiden kanto, ehkä uuden lainan otto, asianajajien tapaaminen, käräjäoikeudessa istuminen, lastenvalvojan tapaamiset, lasten itkut, suru, reagointi, vaimon ihmetys, suru, pettymys, viha. Oman ja vaimon suvun ihmetys, pettymys, suru. Yhteisten ystäväperheiden suhtautuminen.

  Nämä ovat suuria asioita? Onka kaikki sen arvoista? Oletko sinä sen arvoinen M:lle?

  VastaaPoista
 48. Hei ei kannata mitään videopostausta tehdä, mitäs jos sanot siinä jonkun ilmaisun, josta sun kaverit tunnistaa sut? Ite ainakin käytän tosi paljon tiettyjä ilmaisuja, kuten "älä uhoo, kun kummiski..." yms. Mitäs jos jäätkin kiinni tommosesta, mahtais harmittaa? Tai mitäs jos Mikko eksyykin blogiisi ja tunnistaa sinut puhetyylistäsi, sanonnoista, puheilmaisuista... Vaikka kuinka muokkaat ääntäsi, tää voi koitua sulle ainoastaan haitaksi. Älä leiki tulella, jos et halua kiinni jäädä!

  Katoin just tässä leffan jossa isänsä menettänyt nainen päätti kostaa miesporukan kanssa isänsä kuoleman eräälle miehelle, joka naisen isän ampui. Mies ei ensin tajunnut naisen aikeista mitään, kunnes nainen käytti samaa ilmaisua kun isänsä! Ja leffa on the Italian Job.

  VastaaPoista
 49. En tajua tätä videojuttua. Haluat vaan provosoida ja sekoittaa pakkaa entisestään heittelemättä tällaisia juttuja. :D Ihan kuin pointtisi tulisi paremmin selväksi videossa - haluat vaan lisää vettä myllyyn. Mut ei siinä mitään, tee se jos haluat, täällä päässä aletaan olla jo aika varmoja siitä, ettei tämä paska lopu kovinkaan kauniisti kenenkään osalta.

  Olettaen, ettet ole trolli, jota en ole sitäkään sulkenut pois.

  VastaaPoista
 50. moi mielenkiintoinen blogi ja mielipiteitä jakava varmasti. olen ihan puolueeton asian suhteen, että onko tuo peli nyt okei vai ei. oma asianne enkä siihen sen enempää puutu. ajattelin vain kysyä, että onko tässä perää?:

  http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=4818441&t=4818441

  VastaaPoista
 51. mitä jos erootte mikon kanssa myöhemmin? Ja jos erootte niin luuletko että kadut tätä suhdetta vanhana

  - ada

  VastaaPoista
 52. Siinähän teet jos oot niin idiootti

  VastaaPoista
 53. Oletteko jutelleet Mikkosen kanssa talousasioista? Onko Mikon tarkoitus jäädä vanhaan kotiinsa? Olisitko sinä muuttamassa sinne? Tiedätkö mitä ositus tarkoittaa? Entä elatusmaksut? Onko Mikolla avioehto?

  Nämä ihan tämmöisiä konkreettisia asioita, joita tulee erossa. Ei pelkästään lasten tapaamiset ja uuden parin uusi parisuhde.

  VastaaPoista
 54. Ootko koskaa miettiny miks kaikki sanoo "rumasti" tai haukkuu tai on muuten tätä juttua vastaan?
  Jos suurin osa on sitä mieltä ni kannattaa miettiä et miks!

  VastaaPoista
 55. Älä tee oikeasti sitä videota. Ne ketkä täällä puhuu että tee, haluavat vain että jäät kiinni. Riskeerat AIVAN liikaa. Kumminkin vaikka puhuisit eriäänellä, voi sut helposti silti tunnistaa. Tai jos esim koneella muokkaat, niin joku vähän taitavampi osaa sen muutta takaisin omalle äänellesi.. Eli on aika hiton suuri riski että jäät kiinni :/ Tietenkin jos luulet pystyväsi muuttumaan niin paljon, ettei esim kukaan kaverisi tunnista sinua, niin siinäpähän, sua on varoitettu :(

  VastaaPoista
 56. Wau mikä blogi!! Kirjoitat todella mielenkiintoisesta ja vaikeasta aiheesta, ei siis ihme että ihmisillä on näin paljon mielipiteitä. JÄIN KOUKKUUN!!
  Ihailen rohkeuttasi kirjoittaa näinkin avoimesti, parhaat postauksesi ovat olleet EHDOTTOMASTI ne joissa kerrot Mikon kanssa vietetystä ajasta. Niistä huomaa kuinka te olette luodut toisillenne ja oikeen harmittaa ettei voi nähdä teitä livenä yhdessä. Teistä nimittäin varmasti huomaa kuinka rakastuneita olette!!
  Pystyisitkö kertomaan Mikosta jotain lisää vielä kuitenkaan liikaa paljastamatta? Esimerkiksi minkälainen hän on kun olette yhdessä..?:)
  Kaiken kaikkiaan todella hyvä blogi, jätä postaukset joissa vastailet negatiivisiin kommentteihin sillä sellaiset kannattaa todellakin jättää omaan arvoonsa ja me joita kiinnostaa blogin todellinen aihe emme ole tulleet sellaisia tänne lukemaan.
  Valtavasti tsemppiä ja kirjoittele pian uutta tekstiä!!=)))

  VastaaPoista
 57. Älä missään nimessä tee videota, nykyään on tietsikkaneroja jotka pystyy selvittämään vaikka mitä sellaisen matskun avulla, pysy kirjoituksessa!!:)

  VastaaPoista
 58. Turhaa tehdä videota, kun ei saa itse näyttäytyä, eikä edes puhua omalla äänellään. Tee mielummin vaikka kysymys-vastaus -päivitys :)

  VastaaPoista
 59. Salli kommentointi, mutta älä julkaise niitä.

  Ihmiset provosoituvat toisistaan yllättävän paljon ja sitten saat lokaa niskaasi. Älä ota itseesi, ei ne ihmiset ruudun toisella puolella sinua tunne tai tiedä. Luulevat vaan.

  VastaaPoista
 60. Harjoittele ittekses joku ihan jäätävä murre ja vaihda sitte netin avul joku äänenmuokkausohjelma. Anna ihmisten uhota rauhassa, täydellä varmuudella sua ei pysty tunnistaa jos teet kaiken huolella.

  Hauskaa lukea ku kaikki sanoo tietävänsä sut. Kohta jokainen akka on varma et sen oma ukko, tai kaverin ukko on Mikko. Hirveet perheriidat kaikkialla ja perheväkivalta kasvaa, ku hysteeriset ja neuroottiset emännät pieksee miehiään :D

  t. Katsku

  VastaaPoista
 61. Ei ehkä kannata tehdä videota, kyseessä on kuitenkin sun henkilöllisyys ja riski on aika iso kuiteskin : / Edellisestä postista sen verran, et ei sen Mikon vaimokkeen tarvi mitään taustoja tietää koska se luultavasti vihoissaan saattais käyttää sitä kääntääkseen esim. mikon lapset sitä vastaan joka taas tekis varmasti mikon tosi onnettomaks. Periaatteessahan sen ansaitsis tietää, mut loukkaantunu nainen voi tehdä mitä vaan arvaamatonta joten ehkä se ansaitseminen on tässä tapauksessa toissijaista!

  VastaaPoista
 62. pliis lopeta jo tällänen ihmisille valehtelu, et ikimaailmassa tekis videta, jos tää suhde ois oikeesti olemassa. Oot niin läppä ihminen ja tää blogis on täyttä kuraa. Älä jatka enää oikeesti, oot vaan naurettava feikki.

  VastaaPoista
 63. Mitä jos Mikko saa selville tämän blogin ja suuttuu niin paljon, että lopettaa teidän suhteen? Kyllähän tämä aika lailla rikkoo teidän kahden välisen luottamuksen?

  VastaaPoista
 64. Hei, mä liitän tänne Väestöliiton sivuilta löytyvää asiallista tietoa uskottomuudesta, sekä petetyn puolison näkökulmasta, että uskottoman näkökulmasta.

  http://www.vaestoliitto.fi/parisuhde/tietoa_parisuhteesta/parisuhteen_kriisit/uskottomuus/

  Valitettavasti sitä kolmatta näkökulmaa ei ilmeisesti löydy muualta kuin ihmisten kokemuksista. Hyvä kirja on myös Revitty sydän- uskottomuuden tarina. Suosittelen Candy myös sua tutustumaan näihin matskuihin. Ne saattaa auttaa ymmärtämään joitain asioita.

  Mä neuvoisin sua myös kertomaan "Mikolle" tästä blogista. Jostain näkökulmasta hänellä on ehkä enemmän pelissä kuin sulla: lapset, rikkinäinenkin parisuhde, suhde suhun -sen syyt ja merkitykset. Toisaalta sulla on pelissä oma minuutesi, oma eheytesi. Sitten on vielä "Mikon" vaimon ja lasten perhe, elämä. Se on aika monta ihmistä, joitten pitäisi pystyä elämään itsensä ja osin toistensakin kanssa tämän jälkeenkin.

  Mä olen aivan hirvittävän huolissani teistä kaikista. Uskottomuus ei ole ratkasu rikkinäiseen parisuhteeseen, eikä missään tapauksessa oikea. Joskus asiat kuitenkin jostain syystä menee niin: elävä lämmin ihminen tuo odottamatta elämään sitä mitä puuttuu, antaa merkityksiä, lohtua, auttaa avautumaan. Siitä huolimatta se avautuminen, asioitten kohtaaminen tarvitaan ennen muuta ensimmäisessä parisuhteessa.

  Oli tilanne ja syyt mitä tahansa, kyseessä on useamman ihmisen, myös sinun, sydän, mieli ja elämä.

  VastaaPoista
 65. tee video. Muuta sitä just sillä tavalla miten sanoit, pidä nenästä kii JA sen lisäks muuta sitä videon muokkaus ohjelmalla !! :))

  VastaaPoista
 66. EI VITTU MÄ TIEDÄN KUKA SÄÄ OOT EI SAATANA!!!!!!!! SUN SUKUNIMI ALKAA n:LLÄ :D

  VastaaPoista
 67. Oivoi.
  Itseäni ainakin sinun tilanteessasi hivenen epäilyttäisi. Mitä kertoo miehestä se, että pelehtii vieraan naisen kanssa riskeeraten suhteensa vaimoonsa ja lapsiinsa? Mikko pettää vaimoaan, miksei myös aikoinaan (tai vaikka parhaillaan?) sinuakin? Muutenkin tuo järjestely kuulostaa melko lailla Mikolle edulliselta: saa paneskella vaimoaan, ottaa mieluiten yhteyttä silloin kun hänelle sopii...

  Muttaniin, oletettavasti olet saanut läjäpäin samantyylisiä kommentteja ennenkin, eivätkä sanani varmastikaan sinua mihinkään suuntaan hetkauta. Jotkut asiat on vain opittava kantapään kautta. Vinkiksi vastaisuuden varalle voisin kuitenkin todeta, että lopeta se kommenteista valittaminen ja kommentoijien haukkuminen, olethan sentään "ikäiseksesi kypsä".

  Joopajoo.

  VastaaPoista
 68. tee tee vaan video !!

  Anonyymi kirjoitti...
  Oletteko jutelleet Mikkosen kanssa talousasioista? Onko Mikon tarkoitus jäädä vanhaan kotiinsa? Olisitko sinä muuttamassa sinne? Tiedätkö mitä ositus tarkoittaa? Entä elatusmaksut? Onko Mikolla avioehto?

  Nämä ihan tämmöisiä konkreettisia asioita, joita tulee erossa. Ei pelkästään lasten tapaamiset ja uuden parin uusi parisuhde.
  ^ napakymppi. muista aina myös tollaset puolet. ;) edelleen jos olet "eriitäin kypsä ikäsekses"

  VastaaPoista
 69. Ehdottomasti video :)!

  VastaaPoista
 70. Älä tee videota. On ihan tutkittua, että vaikka kuinka sitä ääntä muokkaa niin puhetapa, puhetyyli, äänenpainot voivat paljastaa ihmisen. Ties vaikka joku nörtimpi sen tunnistaa...?

  VastaaPoista
 71. Ne jotka kieltää tekemästä,oiskohan kadeja sille et sun blogista alkas tykkää viel useempi ;):) go candy!

  VastaaPoista
 72. Ystävän neuvo. Miehiä on kahdenlaisia: herrasmiehiä ja muita. Herrasmiesten kanssa kannattaa itsensä panna likoon.
  Myös minä aloitin suhteen varatun miehen kanssa, joka erosikin sitten puolisostaan 2 kk:n jälkeen.
  Olemme olleet yhdessä 15 vuotta. Koskaan en ole mieheltäni kuullut, että ex-puoliso oli väkivaltainen, vaan sain kuulla tämän hänen ystäviltään myöhemmin.
  Muista, että herrasmies ei hauku entisiä naisiaan, koskaan.

  VastaaPoista
 73. Videon tekeminen voi ollakin ihan hyvä ajatus.

  Mutta. Kuten monet muutkin lukijat ovat kommentoineet, et ole yhtä vanha henkisesti kuin mitä joskus ekoissa posteissa väitit. Olet juuri normaali teini kuten muutkin ikäisesi. Et ole todellakaan ainut joka noin sanoo. Harmi vain, että sinä todistat asian tuhansien ihmisten edessä, kun muut vastaavat lähipiirinsä. Itselläni oli sama vaihe teinivuosina, ja muistelen sitä häpeävä hymy kasvoillani. Samalla ilmeellä luen tekstejäsi. Joissain asioissa olet niin naivi että sattuu, ja silloin toivoisin että olet trolli kuten monet ovat väittäneet. tämä on kyllä todella varteenotettava teoria. Se johtuu siitä, että joko et niistä kirjoita, tai sinun ja mikon elämässä ei tapahdu muuta kuin vaaleanpunaista hömppää. Toivottavasti ensimmäinen vaihtoehto on totta, koska muuten "Mikko" vain leikkii sinulla, ja mitä oletettavammin muutamalla muulla kaltaisellasi. Joten ota itseäsi niskasta ja vaihda asennettasi. Lopeta "puss" ja "omg" -tyyliset stereotypiateineilyt pois ja keskity olennaiseen. Kerro elämästäsi muutakin kuin sitä pinkkiä höpönpöppöä. Muuten sinä et todellakaan ole valmis äitipuoleksi kasvattamaan Mikon lapsia. Mieti myös tuota asiaa. Sinusta tulisi roolimalli, ja muokkaisit heidän minäkuvaansa. Miten voit kasvattaa heitä, kun oma kasvusi on kesken? 18 vuotta ei tarkoita sitä että kaikki edellämainittu tulee syntymäpäivälahjaksi. Siinä kestää paljon pidempään.

  No, toivon nyt sormet ristissä ettet vastaa kommenttiini kuten olet muille vastannut teineillen eli
  " et tiiä kuule mitään mun ja mikon elämästä joten oo hiljaa/haistappa paska/kaiva hiekka pois pillustas"

  järkyttävää tekstiä joka ei paljasta muuta kuin pienen tytön joka on ottanut aikuisten maailmasta asioita joihin ei ole vielä valmis.

  Videotasi odottaen.

  VastaaPoista
 74. Hah, toivottavasti et ole tosissasi :D

  VastaaPoista
 75. Oletko ajatellut Mikon kanssa, että miten teidän temppunne tulee heijastumaan lapsiin?

  VastaaPoista
 76. Hmm, niin, miksi sä kommentoit noita haukkumisia mutta et asiallisia kysymyksiä? Niitä täällä on ollu paljon...
  Vastaat vaan ikäisilles ja nuoremmille :D Siksikö kun et osaa vielä aikuisten kieltä?

  VastaaPoista
 77. sanoisin että älä tee videota:/

  VastaaPoista
 78. eikun hei sittenkin voisi olla hyvä idea tehdä video(ehkä) koska sitten voisit todistaa että et ole trolli!

  VastaaPoista
 79. Ei helvetti mä tiedän kuka sä olet! :D Oon seurannu mun kavereiden tekemisiä, koska tykkään olla salapoliisi ja ei helvetti kaikki täsmää! Kaikki sun menot. Ei hitto, noloa :DDD Täytyy kysyä muiltaki kavereilta paitsi sulta, että onko ne huomannu saman :DDD

  VastaaPoista
 80. En jaksa kaikkia kommentteja lukea, joten sori jos joku on jo neuvonut:
  Jos lataat koneelle Windows Movie Makerin, sillä saa hidastettua videota niin, että äänikin hidastuu. Tai nopeutettua, vois kuulostaa melko hilpeältä :D Noita Tehosteita (millä nimellä kulkevat tuossa ohjelmassa) saa lisättyä videoon useamman kerran, eli silloin video hidastuu/nopeutuu enemmän ja ääni on huonommin tunnistettavissa.
  Se on tosi helppo ja yksinkertanen ohjelma käyttää.

  VastaaPoista
 81. älä please tee sitä ja muutenkin sun olis hyvä poistaa tää blogi. mitä jos tää mikko surffailee netissä ja tunnistaa ittensä. sulla ei kyllä oo ihan hirveesti nyt järkeä tän asian kanssa.

  ymmärrän et haluat purkaa salattuja tuntoja mut miks et voi tehdä sitä yksityisesti kirjoittamalla omaa päiväkirjaa esimerkiksi. niin et voisi paljastaa ketään, tällä tavalla valitettavasti voit ja helposti. niin ja jos tää mikko löytää sun blogin ja näkee/kuulee videopostauksen niin todellakin voi tunnistaa sut äänenpainoista ym.

  mä olisin ite jo henkkoht poistunut kiltisti takavasemmalle, sen verran scary tilanne paljastuvuuden kannalta.

  VastaaPoista
 82. Tuli vaan tämmönen mieleen, et mitäs jos se lapseen/lapsiin liittyvä syy, miksi Mikko ja sen vaimo ei vielä eroa onkin se, että sen vaimo onkin raskaana? :O
  -Pimpula

  VastaaPoista
 83. Mä rupesin tässä pohtimaan sun kykyäsi keskustella meidän ei-teini-ikäisten kanssa. Kaikesta päätellen se on sinulle hankalaa. Sillä et vastaile muille kun niille teini-ikäisille, jotka huutelee asiattomuuksia tai kannustaa sinua. Järkevään keskusteluun meidän aikuisten kanssa et ilmeisesti pysty osallistumaan. Silloinkin kun jotain vastaat, vastaus huokuu teini-iän ylimielisyyttä ja kaikkivoipaisuutta.

  Mietinkin siis, että uskotko kykeneväsi keskustelemaan Mikon ystävien kanssa, jos teistä tulee virallisesti pari? Älä vertaa Mikon kanssa käytyjä keskusteluja siihen miten pysstyt keskustella Mikon ystävien kanssa. Oman kumppanin (tai tässä tapauksessa sala"kumppanin") käydyt keskustelut yleensä soljuu hyvin eteenpäin.. ohjaahan niitä tunne, että tuo toinen on oikeasti kiinnostunut siitä mitä minä sanon. Tuo toinen haluaa kuunnella minua. Tunne voi olla ihan toinen, jos joku päivä joudut Mikon ystävien arvioitavaksi. Kyllä he tulevat arvioimaan sinua tarkempaan kuin ketään muuta. Koska olet niin nuori. Sun täytyy kyetä järkevään keskusteluun, jossa sun täytyy osata kunnioittaa myös muiden mielipiteitä ja näkemyksiä.

  VastaaPoista
 84. IHAN OIKEESTI lopeta noihin negatiivisiin viesteihin vastailu kokonaan! älä huomioi ollenkaan ja lue vain ne missä on kysymyksiä, sillä nyt tää on menny sellaseks että vuorotellen anonyymit ja sinä haukutte toisianne ja se on niin kaukana tän blogin alkuperäisestä tarkotuksesta.

  VastaaPoista
 85. tee video ! siinä kuulis luontevammin sun pointit. :)

  VastaaPoista
 86. Älä tee sitä!! En halua että paljastut, sun ja Mikon rakkaustarina kuulostaa niin ihanalta :(( älä riskeeraa mitään.

  VastaaPoista
 87. En tiedä kannattaako sinun tehdä video. Itse en tekisi jos olisin sinun tilanteessasi. Ethän halua ottaa riskiä paljastumisesta? Ja mitä Mikkosi olisi mieltä videosta? Videohan leviäisi heti ympäri nettiä.

  Jos kuitenkin päätät tehdä videon, katson sen mielenkiinnolla :)

  T. Marilyn

  VastaaPoista
 88. Tietääkö MIkko siis tästä sun blogista?! :O Jos tietää niin mitä ajattelee? Jos ei tiedä, niin mikeset kerro sille?

  VastaaPoista
 89. Ei sulla kyllä taida olla oikeata elämää? Aikuistumista hyvä tyttö. Kukaan itseä ja toista ("mikkoa") kunnioittava ei repostele tällaisilla yksityisasioilla netissä, oikeasti. Olet nuori ja kaunis, elä elämääsi.

  VastaaPoista
 90. Älä tee videopostausta! Vaarannat vaan anonyymiytesi sillä. :) Tsemppiä sulle ja Mikolle! <3

  VastaaPoista
 91. hah onko kukaan muu huomannut, että jos joku sanoo kommentissaas että "et varmaan julkaise tätä koska herjaan jne" niin varmana Candy julkaisee sen!

  Nyt et Candy varmaan julkaise tätä kun huomasin tollaisen pikku asian. ;)

  VastaaPoista
 92. Sun tilanteessa mä jättäisin suosiolla sen videon tekemättä ja kutakuinkin myös julkasematta. Täältä kummiskin löytyy parihassuu tietsikkanöröö ketkä millä tahansa konsteilla yrittäis saada sun luonnolisen äänen selville. Ihan vaan sun omaks parhaaks ei videota. Tai ainaki mun mielestä video kuullostais kyllä aika isolta riskiltä!
  Jos porukka jo sun pelkän kirjotustyylin avulla yrittää selvittää oisitsä joku niitten tuttu, ni mites vaikka puhetyyli? Sitä on aika vaikee lähtee muokkaa tai vääntää jotain murretta, ettei jäis mitenkää kiinni.
  Mutta itehän sä sen sitte loppupeleissä päätät, aiotsä sitä videota tehä. Mä kuitenki oon 'ei videota'-kannalla, sillä musta tää blogi on hirmu kiinnostava jo pelkän tekstin perusteella. Video kuitenki lisäis vaa vettä lisää myllyy :)

  VastaaPoista
 93. Älä turhaan pistä suhdetta vaaraan :)

  VastaaPoista
 94. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 95. Ymmärrän onnesi ja sen että olet rakastunut etkä siitä hevillä luovu. En kuitenkaan ymmärrä miksi haukut Mikon vaimoa ja pidät häntä esteenä suhteellenne. Hoet koko ajan ettek Mikko olisi kanssasi jos ei rakastaisi sinua. Uskon kuitenkin että hän ei jätä vaimoaan sen vuoksi koska rakastaa häntä ja saa sinusta vain jännitystä elämäänsä, joka loppuisi jos eroaisi vaimostaan. Lapset eivät ole syy sille ettei eroa, varsinkin jos ovat vielä pieniä niin sen helpompi se heille olisi kun eivät vielä ymmärtäisi mitä kaikkea pahaa heidän ympärillään tapahtuu. Sinua he eivät koskaan tule sanomaan äitipuoleksi, eikä sinulla ole Mikon kuoltua vanhuuteen ketään hänen sinisessä ympärilläsi. Mikon itsekkyys tulee pilaamaan monta elämää, lasten,vaimon, suvun ja lopulta sinkunkin. Jättäisi jo vaimonsa niin voisin hänen sepityksiään uskoakkin.

  VastaaPoista
 96. En tiedä kuinka monet ovat jo tästä samasta asiasta kertoneet mutta mutta.. mietitääs vähän. On tosi söpöä saada teininä omanikäiseltä mieheltä nalleja yms pikkukivaa, mutta kolmekymppinen mies ostamassa niitä lapselle on jo perverssiä. Mikä asiasta tekee vielä huolestuttavampaa on se jotta voi kunpa saisit tuosta kunnon korvaukset edes sillä aikuisten oikealla rahalla kuin jollain halvalla pikkunallella, joka kuvastaa sitä kuinka halpana Mikko nuorta kroppaasi pitää. Panon hinta 3.99e? :( (tiedä vaikka olis lastensa lelukopasta otettu? )

  Välillä olen miettinyt tälläistä tilannetta omalle kohdalleni (naimisissa, kaksi pientä lasta) Tilanne olisi kaaottinen häveliäisyydessään. Ihan vain sinun ikäsi takiakin hävettäisi ja sen jotta oma 30v mies sekaantuisi lapsiin. Jos mieheni sekoilisi ikäisesi kanssa olisin todella iloinen jos asia paljastuisi, ihan siitä syystä jotta en missään nimessä haluaisi asua samankaton alla lapsen hyväksikäyttäjän kanssa.

  Tää blogin pito ja sen saama huomio sekä yltäpäältään koko likainen salasuhteenne tulee vielä tuhoamaan sisimpäsi. Tämä tarina ei tule koskaan päättymään hyvin.

  -Johanna.R-

  VastaaPoista
 97. Huhhuh, tuli vähän sellanen tunne että sä ihan haluaisit että joku tunnistais sut jos kerta videopostausta oot tekemässä. Vaikka äänen sais muutettua, mieti nyt hyvä tyttö kannattaako riskeerata niin paljon niin vähän takia... Ja vielä yks pikkuvinkki, susta on nyt saanu postauksien perusteella kohtuullisen ok: kuvan (sulkemalla pois ne parit suuret aivopierut välillä), mutta pilaat sen kuvan kun alennut kommentoijien tasolle, jotka lyttäävät sua. Älä kommentoi niille mitään, julkaise tai ole julkaisematta kommentit, mutta älä tee itestäs enempää pelleä alkamalla haastaa riitaa heidän kanssaan.

  VastaaPoista
 98. Älä MISSÄÄN NIMESSÄ tee sitä videota- riskeeraa ihan liikaa.

  VastaaPoista
 99. Ei Koivuniemen Paula6. tammikuuta 2012 klo 16.53

  Tuli vielä kysymys mieleen:
  Mitä, jos Mikko kertoisi vaimonsa olevan raskaana? Mitä, jos hän haluaisi pitää tämän uuden lapsen?

  Ja vielä. Videopostauksen sijaan tee ennemmin niin, että otat läjän _asiallisia_ kysymyksiä, joihin vastaat seuraavassa postauksessa kysymys-vastaus-metodilla mahdollisimman ajatuksenvirtaisesti. Älä siis ota niitä paskakommentteja huomioon tai varsinkaan pyri vastaamaan tyypeille, jotka selkeästi yrittävät vain provota susta ilmat pihalle. Aika moni lukija on koettanut kysyä sulta, mikset vastaa asiallisiin kysymyksiin, muttet ole vielä tähänkään kysymykseen vastannut. Niin, ja siis tosiaan, videolta sut ois ihan liian helppo tunnistaa - älä tee sitä.

  VastaaPoista
 100. Tää sun blogi on ihana <3 tee se videopostaus, koska niinku on sanottu niin siinä kuuluu ne äänenpainot ja voi paremmin ymmärtää mitä oikeesti tarkoitat. Lisäksi se olis hyvä keino osoittaa kaikille kateellisille ettet oo trolli;)

  VastaaPoista
 101. he eivät voi erota vielä, koska perheessä on vauva.. Tai siis tätä M käyttää syynä. Eroa tosin ei tule tapahtumaan.

  M käy Helsingin keskustassa töissä ja on johtavassa asemassa.

  Hiusten väri ei ole tumma.

  VastaaPoista
 102. Hei!
  täällä kirjoittelee oikean perheen oikea äiti. Olen sulle jo yhden kommentin laittanut, muttet sitä julkaissut, taisi osua liian arkaan paikkaan. Meidän perhe lukee tätä blogia ja me revetään niin että pitää yhtenään käydä sairaalan päivystyksessä. Sattuu niin kovasti:)
  Tee ihmeessä se videopostaus! Siitä tulee takuulla ihana, saat kerrankin äänesi kuuluville! Nää kommentit mitä sä mirjoittelet, ne on kyllä ihan parasta teiniviisautta, esim. " ...oon jo graduntekoiässä. kiva et tuntuu siltä.. tms." Graduja voi tehdä monen ikäisenä, esim. eräs kansanedustaja sai gradunsa valmiiksi vasta jotain kuusikymppisenä, sitten taas esim. filosofian laitoksella ei ole tavatonta, että väikkäri on valmis jo alle kakskymmpisenä. Niin, väikkäri on tietysti väitöskirja=) Meidän perheen teinit on tasapainoisia ja kauniita myös ulkonaisesti, ei niillä ole tarvetta tällaista suoltaa.
  Ai niin, laitoin sulle muuten yhden toisenkin kommentin johon regoit ihan kybällä, vähänkö naurettiin täällä kotona kun otit niin tosissasi. Mut sekin osui ja upposi. Jos et sä kommentoi, se on sulle itsellesi paras tie. Mutta sitten tää blogi kuivuu eikä kukaan enää käy täällä. Sitten tuli naru vetävän käteen, pikkuCandy. Mutta oikeesti, nyt tee se videopostaus, me odotetaan sitä koko perhe niin täysillä!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 103. Edellinen ano;

  Hei oikean perheen oikea äiti :) Oot varmasti hieno aikusen roolimalli lapsilles näyttämällä esimerkkiä miten oikeaoppisesti vittuillaan ja kiusataan ihmisiä netissä. Onnea siitä, mahdat olla tosi hieno ihminen perheines!

  Mä tiedän kyllä mikä gradu ja väitöskirja on, mutta mä tiedän sen, että harva 17-vuotias niitä tekee. Joten siihen verrattavissa kirjotin, että hienoa että jonkun mielestä vaikutan graduntekijän ikäiseltä, eli ikäistäni vanhemmalta ;)

  Ja sori, en tee sitä videopostausta. Teidän ihanan, pikku hyväsydämisen perheen on revittävä repeämiset jostain muualta. Onhan netti täynnä muitakin blogeja, jonne voitte koko perheen voimilla mennä kirjottamaan paskakommentteja ja törkeyksiä.

  GO OIKEAN PERHEEN OIKEA ÄITI!!! :D

  PS: En kyllä usko hetkeäkään että kukaan aikuinen äiti-ihminen kirjoittelee oikeesti tollasta, eihän?

  VastaaPoista
 104. "Oikean perheen oikean äidin" kommentti ei kyllä ollut mikään paskakommentti tai törkeys. Mutta provosoiduit silti. Voi kulta rakas pieni... <3

  VastaaPoista
 105. Älä tee videopostausta :( Oon seurannu jo jonkun aikaa tätä sun blogia, ja nyt kommentoin ekaa kertaan :D Mut niin, älä tee sitä. En halua että otat riskin paljastumisesta, jostaki syystä en halua että paljastut. Jännitän sun puolesta ihan sikana :D Ite eksyin lukemaan tätä Demin kautta.

  Mut hei, paljon tsemppiä! ja onnee tän jutun kanssa, mä todellaki toivon että kaikki menis hyvin :)

  VastaaPoista
 106. Anonyymi kirjoitti...
  "he eivät voi erota vielä, koska perheessä on vauva.. Tai siis tätä M käyttää syynä. Eroa tosin ei tule tapahtumaan.

  M käy Helsingin keskustassa töissä ja on johtavassa asemassa.

  Hiusten väri ei ole tumma."

  mikset vastannu tolle anonyymille?

  VastaaPoista
 107. Anonyymi kirjoitti...
  "he eivät voi erota vielä, koska perheessä on vauva.. Tai siis tätä M käyttää syynä. Eroa tosin ei tule tapahtumaan.

  M käy Helsingin keskustassa töissä ja on johtavassa asemassa.

  Hiusten väri ei ole tumma."

  mikset vastannu tolle anonyymille?

  ^^ niinpäää :DDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 108. hahah voin kertoo et ainoo mikä tässä naurut anto oli toi ''oikean perheen äidin'' kommentti! se että on mukavaa että luetutat koko perheellesi tälläsiä asioita :) siinä vasta malli mamma! tosiasissa sieltäkin ''oikeasta perheestä'' löytyy 15vuotiaana vahinkolapsen saanut, biologisen isän jättämä, muotonsa menettänyt katkeroitunut nainen :) toi että vertaat candya sun tosi nätteihin tyttöihin on jo naurettavaa, pinnallista paskaa, eikö kauneus olekkaan katsojan silmissä vai miten teijän ihanassa pikkukuplassa menee =) pinnallista panettelua, pelkästään jo se että kutsut omaa perhettäsi ''oikeaksi'' . Mut hei keep on going niitten ''täydellisten lapsies'' ja ''täydellisen'' ittes kans!

  VastaaPoista
 109. mun mielestä on hauska että jengi spekuloi ja väittää että ''tietää'' kuka mikko on tai kuka candy on vaikka ei tiedä vittuakaan :D se että luuletteko et se jotenkin tois ahistuksen tunteen kirjottajalle?

  VastaaPoista
 110. Kai sä tajuut jo? Oon laittanut tänne aika monta kommenttia jotka on ihan eri kantilta kirjotettuja. Joskus kannustan sua, joskus nollaan sua. Et kai sä luule, että kaikki on totta? Kaikki ei ole totta, candykulta. Ei nää kommentit eikä moni muukaan asia elämässä.mut en oikeesti enää kestä katsella ku sua käytetään hyväksi, siis tässä blogissa käytetään oikein härsisti hyväksi sun nuoruuttaan ja siihen kuuluvaa naiiviutta. Mua sattuu, kun sä kommentoit mun satuiluja, ihan kuin niiden mun juttujen takana ois ihminen jota kiinnostaa oikeesti. Ei oo. Ne kommentit on ollu iha vaa hupailua, kirjotustyyli tarttuu, niinku joku tääl sano. En mä enää haluu olla osallisena lapsen satuttamisessa. Täällä ei kaikki oo totta, usko se, candykulta!

  VastaaPoista
 111. itse olen tällä hetkellä 26-vuotias ja ajauduin samanlaiseen tilanteeseen 9-vuotta sitten. Tällä hetkellä olemme mieheni kanssa onnellisesti naimisissa ja meillä on 2 yhteistä lasta ja Tommin edellisestä avioliitosta yksi. Olemme hyvin toimiva uusioperhe.

  Mielestäni on suorastaan hupaisaa lukea ihmisten kommentteja ja ajatuksia sellaisesta asiasta mitä he eivät ole itse kokeneet. Minulle sanottiin samaa 9-vuotta sitten mutta kappas missä sitä ollaan.

  Jos löytää sen oikean niin esteitä on aina matkan varrella.

  Joten suosittelen sivuuttamaan tuollaiset suurimman osan näitten Anonyymien kommenteista kun ei edes nimellisenä uskalla laittaa.

  VastaaPoista
 112. Tän blogin aihe on tosi mielenkiintonen ja myös nykypäivää. Sen vuoksi olisi todella mukavaa oikeasti lukea tätä blogia niin, että tästä sais jotain muutakin irti kuin henkilöllisyyden arvuuttelua, vittuilua, väittelyä, provosoimista ymsyms. Minua ainakin kiinnostais lukea tästä blogista syvällisiä tämän kolmannen osapuolen ajatuksia, tunteita ja pohdintoja (mikäli bloggaaja siihen pystyy, vai onko kaikki pilvilinnassa eloa?) Ihan sama onko henkilö ja tarina aito vai ei, who cares?

  Ne jotka eivät halua uskoa tapahtumia todeksi, lukisivat blogia samalla asenteella kuin lukevat kirjaa. Monet kirjat kirjoitetaan niin että kerjota on Minä muodossa, vaikka ovat vain kirjailijan mielikuvitusta. Silti ne hätkähdyttävät ja niiden maailmaan heittäytyy mukaan. Tän blogin tarkotus on mennyt täysin hukkaan, joten olis mukavaa jos jokainen lopettais blogin aitouden arvuuttelun (joka vie koko hohdon blogista) ja bloggaajakin keskittyisi enemmän aikuismaisemmin kertomaan oikeasti tuntemuksistaan tänne samallatavalla kuin päiväkirjaan kirjoitettaisiin. Eikä pelkästään onnesta ja ilosta, vaan myös niistä vaikeista ajatuksista mitä tilanne varmasti herättää. Silloin blogi olisi OIKEASTI mielenkiintoinen, eikä sotakenttä tai fiktiivinen.. Omasta mielestäni siis bloggaajalla, sekä kommentoijalla olisi parannettavaa

  VastaaPoista
 113. älä tee videota!!!!! siitä voi tosiaan helposti tunnistaa sut ja toi nenästä kiinni pitäminen kuulostaa aika älyttömältä.... mut joo, en suosittele sen tekemistä.:(

  VastaaPoista
 114. Joku aikasemmin ihmetteli miks blogilla on tälläinen suosio. No.. blogia mainostettiin Cityssä jonka takia blogi lähti leviämään ja on näin suosittu. Ja joo, tee video!

  VastaaPoista
 115. Myönnän Olin skeptinen loitsuja, minulle se oli vain elokuva juttu vaikka olin valmis kokeilemaan kaikkea saada mieheni takaisin, jonka tein tämän loitsun Esango pappi ajaneet sillä me.I mielestäni ei olisi tehnyt, jos se ei ole tämä loitsu pyörän.Muut pyörät Otin yhteyttä näyttivät hoitaa vain rahan eikä mitään muuta, mutta olen arvosti sitä, että Esango pappi tuntui paljon huolenpitoa minun ongelmani kuin ne kaikki. magic vesi Olin loukkaantunut ja masentunut kun minun rakastaja viisi vuotta jätti minut toisen naisen. Yksi ystävä ehdotti ajatusta yhteyttä loitsun pyörän, jota en olisi koskaan ajatellut itseäni. Otin yhteyttä harvat mutta Esango pappi oli ihminen tunsin hyvä. hän ymmärtää, vastasi kaikki sähköpostit nopeasti ja kärsivällisesti. Sitten päätin sijoittaa jotta hänen oikeinkirjoituksen vaikka tuolloin olin vielä hieman skeptinen hänen kyky tuoda mieheni takaisin minulle. Vain 1 viikon kuluttua loitsu todella valettu, hän palasi luokseni ja jälkeen näyttää siltä, ​​että ei ole enää epäluottamusta ja enää on välillä meitä. Siksi olen mielelläni jättää suosittelun tällä sivulla, jonka uskon avulla henkilöitä valitsemaan Esango pappi asiansa hänen sähköpostiosoitteensa on esangopriest@hotmail.com

  VastaaPoista
 116. Myönnän Olin skeptinen loitsuja, minulle se oli vain elokuva juttu vaikka olin valmis kokeilemaan kaikkea saada mieheni takaisin, jonka tein tämän loitsun Esango pappi ajaneet sillä me.I mielestäni ei olisi tehnyt, jos se ei ole tämä loitsu pyörän.Muut pyörät Otin yhteyttä näyttivät hoitaa vain rahan eikä mitään muuta, mutta olen arvosti sitä, että Esango pappi tuntui paljon huolenpitoa minun ongelmani kuin ne kaikki. magic vesi Olin loukkaantunut ja masentunut kun minun rakastaja viisi vuotta jätti minut toisen naisen. Yksi ystävä ehdotti ajatusta yhteyttä loitsun pyörän, jota en olisi koskaan ajatellut itseäni. Otin yhteyttä harvat mutta Esango pappi oli ihminen tunsin hyvä. hän ymmärtää, vastasi kaikki sähköpostit nopeasti ja kärsivällisesti. Sitten päätin sijoittaa jotta hänen oikeinkirjoituksen vaikka tuolloin olin vielä hieman skeptinen hänen kyky tuoda mieheni takaisin minulle. Vain 1 viikon kuluttua loitsu todella valettu, hän palasi luokseni ja jälkeen näyttää siltä, ​​että ei ole enää epäluottamusta ja enää on välillä meitä. Siksi olen mielelläni jättää suosittelun tällä sivulla, jonka uskon avulla henkilöitä valitsemaan Esango pappi asiansa hänen sähköpostiosoitteensa on esangopriest@hotmail.com

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3