tiistai 10. tammikuuta 2012

Helvetin outo fiilis.

Joku mun lukija kysyi jo aikaa sitten, että oonko kuullut missään netin ulkopuolella puhuttavan mun blogista, että tämän kommentoijan kaveriporukassa ainakin puhutaan tästä blogista. No, tähän mennessä en ollut kuullut, mutta tänäänpä kuulin. Oon vieläkin hieman hämmentynyt, peloissani ja ihmeissäni asiasta.

Olin siis koulussa tänään, käveltiin luokkakavereiden kanssa käytävällä ja kun mennään yleisten tietokoneiden ohi, mun silmissä vilahtaa blogini vaaleanpunainen pilkullinen sivupohja ja bannerin kuva. Tottakai mun mielenkiinto herää, nään ekaa kertaa mun blogini muualta kun oman koneen näytöltä.
Huikkaan kavereille että käyn tietokoneella tsekkaa nopeesti pari juttua ja että ne voi mennä edeltä.
Onneks viereinen tietokone oli vapaana, joten pääsin siihen "tsekkailemaan" mitä mun blogia tarkkailevat tytöt siitä puhuis. Siinä oli kolme tyttöä, joista yhden tiesin nimeltä.

Ei helvetti olin äsken tyhmä ja kirjotin niin tarkasti tyttöjen keskustelun kun muistin ja kuulin. Sitten tajusin, että ainiin nehän lukee mun blogia ja varmasti tunnistaa itsensä siitä keskustelusta ja sitten käy ilmi missä koulussa olen ja henkilöllisyyteni on vaarassa :D Huhuh, tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Tällein lyhyesti tiivistettynä tyttöjen mielipiteet blogista oli: yks niistä halveksi "huora-Candya", toinen taas vähän ehkä puolusteli ja kolmas keskitty kännykkänsä pelaamiseen tai tekstaamiseen sanomatta asiaan oikein yhtään mitään. Oli hieman vaikea olla siinä vieressä pokkana ja kuunnella mitä ihmiset musta puhuu. Miettikää, ihan vieressä seisoessa :D!
Mä yritin olla mahdollisimman luontevasti siinä koneella, etten paljastuis salakuuntelijaks ja muka selailla iltasanomia. Tyttöjen keskustelu ei kauaa kestäny, ne vähän selaili mun blogia ja sitten menikin jo toisille sivuille.

Olin ihan jännityksestä ja shokista jäykkänä siinä koneella ja sellanen pienoinen vainoharhaisuuden tunne alko puskee läpi. Mun koululaiset lukee mun blogia. Ne puhuu siitä. Tuntuu, että ihmiset on jo liian lähellä. Ahistaa ihan vitusti ja tuntuu että mun otsassa lukee isolla mustilla kirjaimilla CANDY tai SALARAKAS.

Tähän asti en oo kuullu missään netin ulkopuolella puhuttavan tästä. Tähän asti kaikki mielipiteet mun blogista on ollu pelkkiä kirjaimia ruudulla. Tänään ekaa kertaa kuulin niitä ihan oikeasti jonkun suusta. Jotenkin tää kaikki muuttu.. Pelottavammaks ja konkreettisemmaks. Mä alan ehkä vasta nyt pikkuhiljaa käsittämään, että tätä oikeasti luetaan, ihmiset halveksii mua ja mulla on joka kerralla kun kirjotan jotain, riski paljastaa itestäni tai Mikosta liikaa.

Yks koulukaveri pyys mua kahville koulun jälkeen. En mennyt, vaan keksin jonkun surkeen tekosyyn miksen voi tulla. Mua alko pelottamaan, jos sekin alkais puhumaan mun blogista ja sanomaan kamalia asioita musta ja mun elämästä. Mun pitäis vaan istua ja kuunnella ja yrittää neutraalisti kommentoida asiaa jotenkin. Esittää, ettei sen suusta tulevat mielipiteet oikeasti koskettais mua tai liittyis muhun mitenkään. Istua ja kuunnella tyynenä arvostelua ja huorittelua.
Ei helvetti miten pelottava mielikuva.

277 kommenttia:

 1. en ymmärrä tota huorittelua,kun huorahan on ihminen joka antaa seksiä rahasta.. mutta joo kuitenkin, itellä ei oo ollu samankaltasta tilannetta mutta voin kuvitella miltä susta tuntuu ja tekisin varmasti itse ihan samalla tavalla,vaikka nyt ikääkin löytyy 22 vuotta. mukavaa tammikuun jatkoa ja tsemppiä elämääsi!

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä naurattaa niin vitusti =))))))))))

  Pitäskö sun harjoitella valmiiks muutama lause?
  Mut hei mieti nyt ku siistii, periaatteessahan sä nyt VOIT puhua tästä suhteesta!

  Aina ku sul on paska maku suussa, niin soitat vaiks jollekin kaveril, silleen et
  "Luin just tota blogii, niin tiiet sen Candyn, ja rupesin miettimään et miten se oikeesti pystyy noin valehtelemaan kaikil?
  Oisko vähän ihanaa jos oikeesti rakastais toista niin paljon ettei ees välitä vaikka muut haukkuu lutkaks?
  Vähänks sil on varmaan vaikeet olla, tommonen jatkuva valehteleminen....
  miten edes muistaa mitä on kenellekin sanonu?"
  jne... =DDDD

  VastaaPoista
 3. eiköhän ne tytöt sinut tuostakin jo tunnista. Sama kun olisit koko keskustelun kirjoittanut. Vai onko tämä taas sellainen, kun ensin kirjoitat näin, mutta kun varmaan moni muukin sinulle tästä huomauttaa, muutat koko jutun "vai oliko se sittenkään niin ;) " jutuksi.

  Oli vaan pakko kommentoida kun provosoi sen verran tuo tekstin ristiriitaisuus.

  VastaaPoista
 4. http://i39.tinypic.com/55l47n.jpg Ootko sä tässä? Tää linkki leviää erinäisillä foorumeilla.

  VastaaPoista
 5. kyllähän ne tytöt varmaa nyt ittensä tästä tunnistaa ja keksii kuka oot:DDDD vaikka et kirjottanukkaa sitä keskustelua suoraan:D kerroit kuitenki et olit siin niide vieres ja selailit iltasanomii ja kerroit vielä et mimmosii ne tytöt oli ja mitä niist kukaki siin teki :D eihä niide tarvii ku miettii et kuka siin niide vieres istu ne luki sun blogii :D

  VastaaPoista
 6. älä jaksa hei. itse lähettelet tänne omia juttujas muka muiden kommentteina niin että blogi pysyis vilkkaana. tää on niin nähty. harmittaa ku ei oo muutakaa tekemistä ku surffailu netissä ku lento Dubaihi lähtee vast illal. huomaatsä muuten, että et kerro enää mitää jostaa mikosta ku et enää keksi mitää. ei ketää kiinnosta sun mietteet jänskäst koulupäivästä....tadaa kohta aurinkoon;)

  VastaaPoista
 7. Edellinen ano joka linkkasit tuon kuvan, Ei, en ole tuossa, oon sen jo miljoona kertaa sanonut. Joku on muokannut tuon kuvan, enkä tiedä kuka kuvan tyttö on, vaikka joku Johanna niminen tuli sanomaaan että tuossa olis hänen kuvansa.

  Mutta en siis todellakaan itse ole tuossa kuvassa.

  VastaaPoista
 8. Suna mä lopettaisin koko blogin tai kirjoittaisin jotain todella hämyä, joka veis koko jutun kauemmaksi susta. Ihme juttu, kun rakastat tuota Mikkoasi niin paljon, että otat paskaa niskaasi ja siitä näköjään riittäisi vaikka muillekin jakaa.

  VastaaPoista
 9. Ano, en usko että tunnistavat :) Luotan siihen, että aika moni jauhaa tästä blogista, joten en usko jääväni kiinni.

  Ano, mitä helvettiä? :D Miten blogi pysyis vilkkaana jos lähettelisin tänne itelleni jotain fucking kommentteja? Ootsä vähän sekasin, oikeesti? :D Teet varmaan ite oman blogis kohdalla kertomallas tavalla, mut mä en oo tänne kommentoinu kun tasan omalla tunnuksellani eikä mun edes tarvii alentua tollaseen paskaan mitä sä kuvittelet mun tekevät. Ihan uskomatonta :D
  Just edellisessä postauksessa kerroin Mikosta, tällei btw :)

  Hyvää matkaa, ite olisin onnellinen jos pääsisin Australiaan tai matkustamaan USA:han <3

  VastaaPoista
 10. Sanoit noitten tyttöjen lukevan blogias joten ne varmaan näkee tän sunkin postauksen ja ihan VARMASTI tunnistavat itsensä (jos tää postaus oli siis totta) ja eiköhän ne osaa laskee 1+1 ja tajuaa et tän blogin pitäjä on niitten koulussa, ja kerroit viel istuvas niitten vieressä :DDDddd

  VastaaPoista
 11. Jos sä oot viereisellä koneella, niin miten sä yhtä-äkkiä seisot? :D Vai ollaanko teidän koulussa seisten koneilla?

  '' Oli hieman vaikea olla siinä vieressä pokkana ja kuunnella mitä ihmiset musta puhuu. Miettikää, ihan vieressä seisoessa :D! ''

  En yleensä tämmösiä kommentoi, nyt oli pakko :)

  VastaaPoista
 12. Edellinen ano, joo totta tää on, mutta en siltikään usko että ne tunnistais.. :) Ja vaikka tunnistaiskin, ei ne vois mitenkään todistaa että oikeessa elämässä just mä oon "Candy" ja kirjotan tätä blogia.

  VastaaPoista
 13. Tohon seisomisjuttuun, kyllä, meidän koulussa on muutama kone joissa olessa seisotaan :) On myös istumapaikkakoneitakin, jotka on kirjastossa ja luokissa, mutta käytävillä on muutama seisomapaikkakonetta ja siellä ne tytöt ja mä oltiinkin.

  VastaaPoista
 14. Tuo "On myös istumapaikkakoneitakin, jotka on kirjastossa ja luokissa, mutta käytävillä on muutama seisomapaikkakonetta ja siellä ne tytöt ja mä oltiinkin." voi jälleen auttaa sun kiinnijäämiseen..

  VastaaPoista
 15. tota noin.. mä tiedän kuka sä oot, koska mä oon tänään jauhanu kavereitteni kanssa, ja sä kyllä taisit olla vieressä ja kyllä tiedän missä koulussa oot .. ups

  VastaaPoista
 16. Kyl tää alkaa pikku hiljaa tuntumaa silt et sun tarina alkaa lähenee loppua :) siis näin kiinni jäämisen suhteen. Jos ne tytöt viereisellä koneella on yhtää fiksuja niin ne kyllä tajuaa kuka oot...ja kun ne käy levittää tietoo sun henkilöllisyydestä niin ketää ei kiinnosta vaik sä kuin kieltäisit. Niinhän sä varmasti yrittäisit suojautuu :) Taidanpa odotella tässä loppuratkaisua miten sun ja Mikon käy kun kaikki paljastuu. Tsemi tsemii!

  VastaaPoista
 17. Ei helvetti, sä oot NIIN BUSTED :DDDD
  Kato ku ei äpärä tajua, ei tajua ei.

  VastaaPoista
 18. eikö sua nyt pelota, että joku niistä tytöistä tunnistaa sut? :O en ite uskaltais ottaa riskiä :D

  VastaaPoista
 19. Koht päätsää tän tarinan loppuhuipennukseen...nimittäin paljastumiseen! ja sit saadaankin tietää valitseeko Mikko sut vai luikkiiko takasin vaimon kainaloo ja lastensa pariin:)

  VastaaPoista
 20. Tyhmä pitää toisiakin ihmisiä tyhmänä :O Sähän oikein kiljut haluavasi paljastua :)

  VastaaPoista
 21. noni lopettakaaa toi "oot se! EIKU SE!!!" IHAN SAMA. Tää on hyvää viihdettä jota on kiva lukea, ihan_sama.

  me jotkut oikeesti tykätään lukea tätä blogia, älkää viekö sitä meiltä.

  VastaaPoista
 22. Tuskin olet niin typerä, että kerrot noinkin tarkasti mitä kukin tytöistä teki ja vielä sen, että kyseessä oli seisomapaikkakoneet, jos tarina oikeasti olisi totta. Jos kukaan ei tästä sinua tunnista, niin tarinan todenperäisyyttä voi alkaa todella epäillä.

  VastaaPoista
 23. Toivottavasti ne ei bustaa sua, mitäpä jännää sit meillä muillakaan enää olis jos sun henkilöllisyys paljastuis :---) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 24. Nyt kyllä meni pahaks, koska jos toi ed. kommentti on totta niiin you're BUSTED!Mutta toivottavasti ei oo koska mä haluun että sun blogis jatkuu:)

  VastaaPoista
 25. No sittenhän Candy saisi kertoa miten asiat ovat edenneet ja muun ajan jännitys kertomustaan :D Life goes on, tässäkin asiassa :)

  VastaaPoista
 26. En usko että sua voidaan tämänkään perusteella tunnistaa, sillä kaikissa kouluissa on tietokoneita nykyään ja kyllä mekin puhutaan kavereitten kans tästä blogista, niinkuin varmaan tosi moni muukin.
  Ja kuten olet itse monesti todennut, muuttelet totuutta sieltä täältä niin mistäs me tiedetään vaikka blogistas puhui vaikka viisi muijaa jotka kaikki puolusteli ;)

  VastaaPoista
 27. Ei tää ole mihinkään loppumassa, en mä ole kuolemassa tai mitään muutakaan minkä takia lopettaisin mun elämästä kertovan päiväkirja-blogini :D

  Sanotaanko näin, että pidin tätä kirjoittaessa huolen, ettei mua voida tunnistaa :) Joten ei tässä hätiä mitiä.

  Ne jotka tulee kirjoittamaan noita "BUSTED!!1"-kommentteja, vois samantien sitten tulla kirjoittamaan paikkakunnan/kaupungin nimiä mukaan jos kerran on mut niin bustannut. Mutta ainiin, paha mennä mitään oikeeta faktaa kirjoittamaan kun kukaan ei mua todellisuudessa ole bustannut ;)

  VastaaPoista
 28. Mä tiedän kuka sä oot!

  VastaaPoista
 29. voi ei oot tyhmä...tää postaus paljasti susta jo nyt vähän liikaa...varmasti ne tytöt huomas sun läsnäolon siinä ja huomaa tätä blogia lukiessaan...eih...candy ei...oot kusessa :( enää tarvitaan vaan keskustelu demi.fi:hin niin kaikki tulee ilmi

  VastaaPoista
 30. Mistä me tiedämme kertovatko he kaupunkia sinulle? Sinähän saat itse valkata mitä julkaiset ja mitä et :D

  VastaaPoista
 31. Sille anolle joka linkkas jonkun kuvat ihkugaltsusta; Ei, en ole sekään tyttö :D Poistin sen kommentin, ettei senkään tytön kuvia aleta levittelemään mun kuvina.

  Ja ei älkää hätäilkö höpöset, ei mua kukaan tunnista tästä kirjotuksesta vaikka asianosaiset sen lukiskin :) Mä oon jo niin tottunu tähän että muuttelen pikkujuttuja sen verran, ettei mua voida yhdistää mihinkään, että tein sen tässäkin.

  VastaaPoista
 32. ei tarvi olla mikään einstein,ku lukee sun tekstejä ja sit vähä muuntelee niitä...tsadaa,oikea totuus paljastuu.oot mun kans samassa koulussa tampereella.ja tää koulu ei oo lukio :)

  VastaaPoista
 33. Tälläsillä jutuilla on yleensä paskanen loppu. oo varovainen!

  VastaaPoista
 34. "ei tarvi olla mikään einstein,ku lukee sun tekstejä ja sit vähä muuntelee niitä...tsadaa,oikea totuus paljastuu.oot mun kans samassa koulussa tampereella.ja tää koulu ei oo lukio :)"

  Pyynikillä?

  VastaaPoista
 35. Sinuna poistaisin blogisi välittömästi jos aikomuksenasi ei ole paljastua.

  Voi olla että olet jo paljastunut, olet antanut todella paljon tietoa itsestäsi ja miesystävästäsi! Tästäkin blogikirjoituksestasi tytöt varmasti tunnistavat itsensä.

  VastaaPoista
 36. Minäpäs tiedän kuka oot :D Mitäpäs menit tänne kirjottelemaan tuon koulujutun. Terveisin se tyttö sieltä tietokoneilta ;)

  VastaaPoista
 37. no loistavaa, vierailijapalkissa luki A visitor from Brisbane, Queensland
  1 secs ago

  taitaa levii joo :DD

  VastaaPoista
 38. HAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA mikä mielihyvän tunne.

  VastaaPoista
 39. Älä huoli, ei kaikki sua mollaa (: ainakaa mä. (: mä luen aina iha ihastuksesta ja innosta ja en osaa selittää mistä sokeena tätä sun tekstiä :) Mun mielestä saisit olla älyttömän ylpee itsestäs ku uskallat olla ittes ja kirjottaaki siitä noin sairaan hyvin! Oikeesti, kirjotat iha älyttömän hyvää tekstiä (: Mä en toivo muuta ku vain ja ainoastaa kaikkee hyvää sulle ja Mikolle (: <3 äläkä lopeta kirjottamista!!!!

  VastaaPoista
 40. Candy, mitä tekisit jos läheisimmät ystäväsi alkaisivat puhua tästä blogista ja huorittelesiviat ja muuten haukkuisivat Candya (eli sinua). Pystyisitkö siltikin olemaan hiljaa tyynenä?

  VastaaPoista
 41. Oot oppinu valehtelee. Loistavaa. Suhteen pitäis antaa kaikkea muuta ku valehtelemisen taitoa!!!!

  VastaaPoista
 42. Suosittelen lukemaan Riitta Jalosen romaanin "Kuvittele itsellesi mies". Tämä on vain pieni vinkki kuinka helppoa on tuhota toisen ihmisen elämä.

  VastaaPoista
 43. Olen pahoillani tilanteesta, johon olet joutunut. Siis tämän blogin ansioista. Teit kuitenkin oman valintasi tekemällä tästä julkisen, ja otit siinä todella suuren riskin. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, ja uskon, että kommentit joita luet joka päivä, niin negatiiviset kuin positiivisetkin, vaikuttavat sinuun. On varmasti mielenkiintoista ja jännittävää, kun niin monet jaksavat kommentoida "edesottamuksiasi", mutta varmasti myös todella raskasta, varsinkin kun vastailet kommentteihin aika useinkin. Jos tämä ei olisi blogi, vaan "oikeassa elämässä" (facebook) tms tapahtuvaa kommentointia elämästäsi, tyhmäkin huomaisi sen täyttävän kiusaamisen mitat kirkkain värein.

  Aiemmin, ja edelleenkin, ajattelin, että olet itsekäs jatkaessasi suhdetta naimississa olevaan mieheen. Olen itse käynyt tuon kuvion läpi omassa elämässäni pettävän isän lapsena (6 vuoden salasuhde, taitaa vielä jatkuakin) ja sinä toisena naisena. Puolustukseni tuohon toisena naisena olemiseen lisään, että asia paljastui minulle vasta n. puolen vuoden seurustelun jälkeen, jolloinka sitten pistin poikki.

  Olen siis nähnyt kolikon molemmat puolet ainakin jossain määrin. Senkin ansiosta oikeastaan olen tajunnut, että jos Mikko ei olisi sinun kanssasi, olisi sinun osassasi joku muu. Ne jotka vaativat sinulta vastuullisuutta jättää Mikko, ja sanovat, ettei sinulla sitä ole nuoren ikäsi vuoksi, voisivat katsoa peiliin. Rakkaan ihmisen jättäminen missä tahansa skenaariossa on raastavaa, enkä tiedä olisiko itsellänikään siihen voimia, jos todella rakastuisin.

  Minua oikeastaan pelottaa puolestasi aika paljon. Joudut jo nyt kestämään koko Suomen laajuista parjaamista nettifoorumeilla ja kahvipöytäkeskusteluissa, ja kaikki arvuuttelevat kuka sinä olet, ja varmasti osa kuvittelee sen jo tietävänsäkin. Todennäköisesti todellisen minäsi arvaamiseen menee vielä hetki, mutta joka päivä kun kirjoitat tätä blogia, joku tulee lähemmäs. Tiedät varmasti itsekin, mitä tämäntyyppinen julkisuus tosielämässä tarkoittaisi. Ja millaiset seuraamukset sillä olisi.

  Pahoittelen tätä paatosta, olen hieman väsynyt. Toivon sydämeni pohjasta, ettei kukaan arvaa henkilöllisyyttäsi.

  VastaaPoista
 44. Mikäli oot vähän muutellut tekstiä, mm. ettet ollut käytävällä vaan atk-luokassa ja käyt kouluasi Tampereella niin busted. ;)

  Meinaan joo, olit ehkä vähän takaviistossa, mutta taaempana luokassa oli luokkalaisia, jotka ihmetteli mitä tulit siihen kyttään jne. Puhuttiin aika kovaan ääneen ja tosiaan, välkällä tapahtui.

  VastaaPoista
 45. Sinä blogin pitäjä, onhan tämä koko blogi sairasta pilaa, onhan? :)
  Suosittelisin lopettamaan tälläiset touhut ja tuossa ikävaiheessa keskittyä siihen omaan opiskeluun - eikä tälläiseen trolleihin. Tsemppiä, kyllä sä pystyt heräämään todellisuuteen! :):)

  VastaaPoista
 46. Mun mutsi on yhessä suomalaisessa naistenlehdessä duunissa ja sain tänään kuulla, et ne on antanu toimeksiannon yhdelle 54 -vuotiaalle työttömälle "Mirkulle", joka pitää tätä blogii !! Aivan, aika siistii !? "Mirkku" tosiaan vetää koko palettii ihan täpöllä ja näistä kirjotuksista tulee kuulemma joku artikkeli siihen lehteen myöhemmin.
  "Mikkoo" ei oo olemassakaan, se "Mirkku" on sinkku ja vähän luuseri muutenkin.
  Siel lehdessäki oltiin aika yllättyneitä, et tähän ees tuli lukijoita, mut tää nyt on niin tätä. Jengillä ei oo mitään järkevää tekemistä, ne lukee vaiks vanhoja Hesareita, jos joku kirjottaa ne netti-blogiin ;D Keep up the good work !

  VastaaPoista
 47. Monta Pirkanmaa arvausta.. Onko "Mikko" opettaja?

  VastaaPoista
 48. mä voin arvata kuka oot... oot salee yks anna.. mut mikää näist faktoist tääl ei pidä paikkaansa, oot kirjottanu kaiken väärin, jottei sua voida yhdistää mihinkää.. !!!

  VastaaPoista
 49. En ymmärrä näitä kommentteja :D En usko että tytöt tuon perusteella tunnistaisivat sua sen takia että olivat varmaan sen verran keskittyneitä siihen koneella oloon ja keskusteluunsa etteivät kiinnittäneet huomiota muihin. Ja vaikka lukisivatkin ton tekstin ja muistaisivat tilanteen tuskin muistavat kuka siinä vieressä koneella istui ja katsoi juuri iltasanomien sivua. Enkä ymmärrä miksi toista pitää arvioida ja tolleen haukkua toisen elämästä, aika lapsellista jos en sanoisi. :) Tsemppiä ja jatka ihmeessä blogiasi, oon aina ollu sitä mieltä että tosi rohkeaa kirjoittaa omasta elämästään nettiin, itse en siihen pystyisi! Äläkä välitä muiden mielipiteistä :)

  VastaaPoista
 50. Hahahaha nauroin perseeni irti tuolle "Mirkku"-heitolle :D Onko sulla ano jonka ton pikku tarinan keksit, vähän tylsä elämä?

  Kaikenlaista kommenttia ja älyttömiä juttuja tänne on kyllä tullu, mut toi oli jo ihan huipputasoa, pisteet siitä :D Huh.

  Ja se joka arvailee Mikkoa opettajaks; Se ei ole opettaja. Enempää en kerro.

  VastaaPoista
 51. haha me just tänää kavereiden kaa koulun koneel katottii tätä blogia :D tosin siin luokas ei ollu ketää muuuta

  VastaaPoista
 52. Joo ei toi Mirkku juttu ihan mee läpi. :D Candyn kirjoitukset on selvästi 17v ikäisen nuoren kirjoittamia vaikka teksti onkin laadukasta. Mut oon kyl sitä mieltä Candy että jos oikeesti rakastat Mikkoo niin et pitäis tätä blogii. Otat hirvittävän riskin.

  VastaaPoista
 53. Haahhhhahaaahhah, yhdyn edelliseen: "mikä mielihyvän tunne" Pelastit surkean päiväni :D
  Hihhhiii, toivon että paljastut.
  hiiiihoooohaaahahiaiiahhahahahhaoaaooa

  VastaaPoista
 54. Hei feikki!

  Oletko käynyt siivoamassa kommenttejasi jo ettei kaikki huomaa miten keksittyä tämä on? =)))))))))))))

  VastaaPoista
 55. Sä et ikinä pystyis sanoon ihmiselle kasvoista kasvoihin, että tää blogi on totta...ethän ?

  VastaaPoista
 56. Hei anonyymi!

  Olen kyllä, mutten siks ettei "kaikki huomaa miten keksittyä tämä on", vaan siks että siellä on ollu sellasia kommentteja mitä oon vahingossa julkaissut :)

  Edelleenkään kenenkään ei tarvitse uskoa mun kirjoittamiin asioihin. En vaan ymmärrä miks nähdä niin paljon vaivaa että pitää tulla kirjottelemaan noita "FEIKKI, TROLLI!!!" juttuja tänne?

  Ymmärrän että oma elämä voi olla tylsää ja toisen elämä joka on erilaista eikä koostu joidenkin h&m rättien esittelyyn, meikkien ihkutteluun ja omanikäisten paskahousujätkien tapailuun, ei voi olla totta ja mahdollista.

  VastaaPoista
 57. ...miksi ihmeessä sulla on KÄVIJÄPALKKI MISSÄ NÄKYY KAUPUNGIT????????????? oot kyl niin nolo, että...

  VastaaPoista
 58. "Kuka haluaa, panna Annaa.....?" - Ultra Bra :)

  VastaaPoista
 59. "Sä et ikinä pystyis sanoon ihmiselle kasvoista kasvoihin, että tää blogi on totta...ethän ?"

  - No en tietenkään. Miks mä haluaisin että kaikki alkais pitämään mua perheenrikkoja lutkana oikeassakin elämässä? Täällä netissä sen vielä kestän, mutta oikeassa elämässäni en todellakaan halua sellaista mainetta.

  Mä kieltäisin olevani tän blogin pitäjä viimeiseen asti ja sitten jos kävis ilmi että se todellisuudessa olenkin, sanoisin että keksin koko jutun päästäni ja pitäisin Mikon kanssa sitten kyllä TODELLA matalaa profiilia hyvän tovin.

  VastaaPoista
 60. ::::::D oot niin omahyvänen ja ittees aatteleva ihminen, että en oo toista tavannukkaa :-D "toisten elämä tylsää" ei kuule taida olla, ehkä toiset ei vaan tajua miten sairasta tällänen elämä on. ja "h&M" rättien esittelyyn, lopeta oikeesti...et käytä yhtään parempia vaatteita joten nyt suu tukkoon.

  VastaaPoista
 61. näiden kaikkien negakommenttien keskeltä voin sanoa että luen sun blogia mielenkiinnolla, en tiiä onks täää totta vai ei mut IHAN SAMA :D

  VastaaPoista
 62. Tampere, Anna, ei ainakaa lukio hmmmmmm.... ;)

  VastaaPoista
 63. No mä voin myöntää että nyt on vähän tylsä elämä. Pienen vauvan kanssa kotona ei ole mitään superjännittävää :D
  Nytkin yhdellä kädellä kirjoitan ja syötän muksua :)
  Mutta toisaalta, ei tää sunkaan blogi nyt maailman mielenkiintoisin ole enkä ole koskaan kuullut kenenkään tästä puhumassa :) Joten tää taitaa vain enemmän olla netin pieni "jännäri" tarina. Mikä ei ole niinkään ulottunut ulkomaailmaan.

  VastaaPoista
 64. CANDY ET VASTANNUT mun kysymykseen!


  Candy, mitä tekisit jos läheisimmät ystäväsi alkaisivat puhua tästä blogista ja huorittelesiviat ja muuten haukkuisivat Candya (eli sinua). Pystyisitkö siltikin olemaan hiljaa tyynenä?

  VastaaPoista
 65. ärsyttävä pikkulutka D:

  VastaaPoista
 66. Mikset Candy kysyisi kavereiltasi, ovatko he lukeneet tätä blogia ja mitä mieltä ovat siitä. Jos joku kavereistasi kertoo lukeneensa ja suhtautuu blogin kirjoittajaan ilman sen suurempaa halveksumista, voisit ehkä luottaa häneen ja kertoa olevasi tuo blogin pitäjä?
  Tämä varmasti toisi helpotusta elämääsi, kun olisi edes joku jolle voi puhua.

  Olehan jatkossakin varoainen, ettei henkilöllisyytesi pääse paljastumaan.
  Oletko ottanut selvää, ettei sinua voi blogin kautta jäljittää? (itse en paljoa näistä jutuista tiedä, mutta kävi mielessä) ihan oman turvallisuutesi kannalta.

  Hyvää jatkoa sinulle ja suhtaudu kriittisesti Mikon sanomisiin, täällä ei kukaan tunne toistansa läpikotaisin ja yllätyksiä voi tulla eteen myös ns."normaaleissakin" parisuhteissa, vaikka toisen luulee tuntevansa.

  T. (Laittaisin nimimerkin L, jolla kirjoittelin pari viestiä joskus kauan sitten, mutta nyt näyttää siltä että joku toinen anonyymi on ottanut nimimerkkini käyttöön parissa viime postauksessasi).
  Eli olkoon henkilöllisyyteni sitten vaikka Liisa

  VastaaPoista
 67. Oli pakko tulla kirjottaan. Kuulin tästä blogista tänää mun kolmekymppiseltä työkaverilta (hoito-alalla ollaan) Koko taukohuone joka oli täynnä 30-40v naisia puhui tästä blogista ja halveerasia blogin pitäjää tosi karmivasti....


  t. Jutta

  VastaaPoista
 68. http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/poikaystava-kidutti-16-vuotiasta-tyttoa-facebook-salasanan-takia/art-1288441149420.html

  Ikäero...karu totuus voi olla miehestä myös tällainen. Ei kaikki oo tyttö niin ruusuista.

  VastaaPoista
 69. toivottavast paljastut!

  VastaaPoista
 70. Anonyymi kirjoitti...
  Tampere, Anna, ei ainakaa lukio hmmmmmm.... ;)

  Tuskin Candy näitä kommentteja julkistaisi jos ne olisivat totta.
  Vaikka itsekkin kyllä toivon bustausta, mutta ihan vain siksi että olen draaman haluinen ihminen! =)

  VastaaPoista
 71. Candy eikö sua pelota ihmisten reaktiot, kun julkistat mikon kanssa suhteenne? moni tännekin sun blogiin on kirjoitellut kaikenlaisia vihapuheita ja ilkeyksiä.. en tä sitte kun henkilöllisyytes paljastuu...

  VastaaPoista
 72. Tämä selvä... Meiänkin koulussa luetaan tätä, viimeks tänää kielistudion koneilla ja läppä lähti lentää ku huomattiin että opettaja täyttää "mikon" ulkoiset tuntomerkit:D Nekin voi olla muunneltuja. Välillä on vähän tylsää.. ja oot varmaan näitäki "faktoja" muunnellu.

  VastaaPoista
 73. Onko nää ihmiset ny oikeesti paljastanu sut vai ei? :D

  VastaaPoista
 74. "Ymmärrän että oma elämä voi olla tylsää ja toisen elämä joka on erilaista eikä koostu joidenkin h&m rättien esittelyyn, meikkien ihkutteluun ja omanikäisten paskahousujätkien tapailuun, ei voi olla totta ja mahdollista. "
  Uuuuh, sä oot niin special!!! =))))

  Nojoo, arvasin että kävisit siivoamassa todisteet pois siitä miten ensin et haluakaan että julkaisette suhdettane ettei hänen perheensä kärsisi, sitten ootte julkaisemassa ehkä parin vuoden päästä, sit onkin kaikki jo sovittu tarkalleen ja sit ootte muuttamassa yhteen heti ku täytät 18v.

  Jos tämä olisi totta olisit ehkä tehnyt näistä tulevaisuudensuunnitelmien muutoksista blogimerkintöjä sen sijaan että selittäisit baarireissuista ja aamujumpasta autossa=)

  Motiivisi taisikin selvitä, paljon lukijoita ---> julkisuutta ----> mainostajia.... :)

  VastaaPoista
 75. voi vittu, ootko anna?:o

  VastaaPoista
 76. Kumpa sulle tapahtuis jotai tosi kamalaa....

  VastaaPoista
 77. MÄ LÄHETÄN VINKIN TÄSTÄ BLOGISTA ILTALEHTEE JA ILTASANOMIIN, KATTOTAA PEREHTYYKÖ NE JA PÄÄSET LEHTEE TAI AINAKIN NETTILEHTEE HEHEHEHEHEHEH =)

  VastaaPoista
 78. "Mä kieltäisin olevani tän blogin pitäjä viimeiseen asti ja sitten jos kävis ilmi että se todellisuudessa olenkin, sanoisin että keksin koko jutun päästäni ja pitäisin Mikon kanssa sitten kyllä TODELLA matalaa profiilia hyvän tovin."

  Luuletko, että "Mikko" haluaa enää olla kanssasi, jos paljastuisi, että olet pitänyt julkista blogia teidän "salaisesta" suhteesta? Tuskin.

  VastaaPoista
 79. Joku sanoi, ettei Candy julkaisisi kommentteja joissa on arvattu oikein Candyn nimi, kotikaupunki tms. Mutta totta kai hänen on julkaistava kaikki! Se, että jättää kommentin julkaisematta paljastaa hänet välittömästi ja kommentin kirjoittaja menee vaikka Demiin jakamaan tietonsa. :)

  Ajatelkas nyt vähän omilla aivoillanne, ihmiset.

  VastaaPoista
 80. Hei ihmiset! Laitetaan tästä blogista iltalehtee vinkkii ja nauretaa jos ne tekee tästä jutun D: candy narahtaaaaa

  VastaaPoista
 81. Niiin ja sitten vielä kysymys mikä kylläkin menee vähän ohi aiheen.
  Näyttääkö tuo kävijälaskuri vain ne jotka ovat kirjautuneina bloggeriin vai kaikki ivuille tulevat?

  -Liisa

  VastaaPoista
 82. Voi olla tällä Tampereen Annalla kiva päivä tulossa huomenna. :)) (Candy tuskin olisi kommentteja julkaissut jos itse olisi kyseessä..)

  VastaaPoista
 83. HEHEHEHEHEHH miä tiiiiiän sut :))))) hitto mää paljastan sut kaikille

  JA SINÄ ANONYYMI LÄHETÄ VAA ILTALEHTEE

  VastaaPoista
 84. "Candy, mitä tekisit jos läheisimmät ystäväsi alkaisivat puhua tästä blogista ja huorittelesiviat ja muuten haukkuisivat Candya (eli sinua). Pystyisitkö siltikin olemaan hiljaa tyynenä?"

  - En tiedä. Menisin varmaan poraamaan jonnekin vessaan itekseni.

  "Mikset Candy kysyisi kavereiltasi, ovatko he lukeneet tätä blogia ja mitä mieltä ovat siitä. Jos joku kavereistasi kertoo lukeneensa ja suhtautuu blogin kirjoittajaan ilman sen suurempaa halveksumista, voisit ehkä luottaa häneen ja kertoa olevasi tuo blogin pitäjä?"

  - On käynyt mielessä, mutta sitten jos kaveri olis sitä mieltä että Candy eli minä en tee kovin väärin tms, mutta jos paljastaisinkin henkilöllisyyteni, kaverini suhtautuminen muuttuisi.

  "Candy eikö sua pelota ihmisten reaktiot, kun julkistat mikon kanssa suhteenne?"

  - Ei. En mä ole meidän oikeita nimiä ja asuinpaikkaa kertomassa missään vaihessa.


  "Onko nää ihmiset ny oikeesti paljastanu sut vai ei? :D"

  - Ei :D

  "Nojoo, arvasin että kävisit siivoamassa todisteet pois siitä miten ensin et haluakaan että julkaisette suhdettane ettei hänen perheensä kärsisi, sitten ootte julkaisemassa ehkä parin vuoden päästä, sit onkin kaikki jo sovittu tarkalleen ja sit ootte muuttamassa yhteen heti ku täytät 18v.

  Jos tämä olisi totta olisit ehkä tehnyt näistä tulevaisuudensuunnitelmien muutoksista blogimerkintöjä sen sijaan että selittäisit baarireissuista ja aamujumpasta autossa=)

  Motiivisi taisikin selvitä, paljon lukijoita ---> julkisuutta ----> mainostajia.... :) "

  - Montakohan kertaa oon jo tämän sanonut? Mä muuntelen totuutta, sekotan pakkaa. Juuri sen takia ettei kukaan asianosainen osais yhdistää mua tähän. Tajuatko, että pelkään että myös Mikko päätyy jostain ihmeen kautta tätä lukemaan? En mä voi tänne tarkalleen kertoa meidän suunnitelmista sun muista, muutenhan se tunnistais itsensä. Siks muuttelen kaikkia pikkujuttuja vähän, joten kaikki menee hyvällä tavalla tarpeeks sekavaks, ettei meitä voi tunnistaa.

  Ja missä mulla on mainostajia täällä blogissa? Mainostajat ei kiinnosta paskaakaan :)

  "voi vittu, ootko anna?:o"

  - En, vaikka se aika yleinen suomalainen nimi onkin. Hyvä yritys teiltä, annattelijat ;)


  "Kumpa sulle tapahtuis jotai tosi kamalaa...."

  - Millä perusteella? Oot nyt itse ihan yhtä paska ihminen kun mä, kun toivot toiselle tollasta :) Onnea.

  "MÄ LÄHETÄN VINKIN TÄSTÄ BLOGISTA ILTALEHTEE JA ILTASANOMIIN, KATTOTAA PEREHTYYKÖ NE JA PÄÄSET LEHTEE TAI AINAKIN NETTILEHTEE HEHEHEHEHEHEH =)"

  - No et ole ensimmäinen joka tulee tollasta kirjottamaan :D Luuletko että niitä oikeesti kiinnostais yks blogi miljoonien joukossa? Enpä usko. Mutta senkus lähetät ihan huvikses.

  VastaaPoista
 85. Ei herranjumala. En tiiä onko tää blogi faktaa vai fiktiivinen, mutta lähestulkoo tunnistin itteni susta. Oon siis ite ollu samassa tilanteessa, vuoden sua nuorempi. Ja äärimmäisen rakastunu.

  - R

  VastaaPoista
 86. Uutisvinkki lähtetty, ja en ole toi 18.17 kirjoittanu ano :D

  VastaaPoista
 87. Anonyymi kirjoitti...
  Tampere, Anna, ei ainakaa lukio hmmmmmm.... ;)

  Tuskin Candy näitä kommentteja julkistaisi jos ne olisivat totta.
  Vaikka itsekkin kyllä toivon bustausta, mutta ihan vain siksi että olen draaman haluinen ihminen! =)

  Voi myös olla että Candy julkaisee noi kommentit vaikka ne osuisivatkin oikeaan hämätääkseen. Silloin ihmiset ajattelevatkin, että nämä tiedot ei ainakaan pidä paikkaansa vaikka todellisuudessa pitäisivät.

  VastaaPoista
 88. Ihan oikeesti ihmiset mitä teidän päässä oikein liikkuu :D?

  Miks yksikään lehti tekis minkäänlaista juttua tästä? Siitä, että mies pettää vaimoaan? Onks se muka uutiskynnyksen ylittävä juttu joka pitäis jakaa koko Suomelle? :D Miettikää nyt helkkari vähän, kuka oikeesti haluais lukee tollasesta jokapäiväisestä normijutusta? EI KUKAAN.

  Ja kaikki sympatiani tälle Annalle, mutta eiköhän se pystyne todistamaan jotenkin ettei oo minä :)

  VastaaPoista
 89. Mun mielestä on aika hassua, että puhut miten "sääli on sairautta", mutta kuitenkin olet monesti kertonut sääliväsi meitä kommentoijia, milloin mistäkin syystä. Hassua.

  VastaaPoista
 90. "Onko nää ihmiset ny oikeesti paljastanu sut vai ei? :D"

  - Ei :D <----- guud tää on hupaisaa ajanvietettä

  VastaaPoista
 91. Mitä ideaa edes sanoa että blogi on totta, kun varmasti yli puolet tekstistä on keksittyä/muunnettua (=periaatteessa fiktiota), että kukaan ei tunnistaisi.

  Ja tottakai Candy julkaisee nuo kommentit, jossa kerrotaan että olisi tunnistanut. Olisi paljon epäilyttävämpää jos ei julkistaisi.

  Ja tottakai Candy sanoo kaikille että joo, kukaan ei tunnistanut. Miksi Candy edes myöntäisi täällä että joku tunnisti nyt?

  VastaaPoista
 92. Tulihan siitä prostituoidun blogistakin lehtijuttu =)

  Onhan tämä nyt aikamoisen suosion saavuttanut, yli 300 000 käyntiä jo.

  Voishan tästä tehä juttua vaikka siitä miten vihastutat kanssa, siitä miten naiivi 17v voi olla, siitä miten yli 30v voi tuntea olevansa 17veen tasolla jne jne jne....

  Voi hyvinkin olla että roskalehdet kiinnostuisi tästä "ilmiöstä"=)

  VastaaPoista
 93. Toivottavasti saat Mikkosi ja sitten kun saatte lapsia tämä Mikkosi on sinulle yhtä mukava kuin nyt vaimolleen :) Melkeen kerjäät verta nenästäsi leikkien tuollaisen petturimiehen kanssa.

  VastaaPoista
 94. Kuuleppa Candy kun ihmiset on kiinnostunut nykyään näistä blogeista jotka on suosiossa. Radiossa ja lehdessä on ollut juttua esimerkiksi: naapurintyttöä naidaan- blogista. Siinä on kyse huorasta joka kijoittaa siitä elämästä ja sillä on törkeet kävijämäärät. Eli kyllä tästä varmasti jossain lehdessä tai radiossa kuuluu kun sinne korville menee :)

  Ps. Ootko vähän tyhmä, kerrot joka postauksessa että muuttelet asioita. Sen takia kukaan ei ota kaikkia juttuja tosissaan eli sut voi silti tunnistaa ihan yhtä helposti kun sun tekstiin ei uskota sanasta sanaan :)

  VastaaPoista
 95. Kirjotat jokseenkin samanlailla kun mungo-ANNA, mutta sehän ei tosiaan asu suomessa eikä sillä ois varmaan aikaakaan tällaseen.. just thinking =)

  VastaaPoista
 96. Moikka C!

  Aluks haluisin sanoa, että vaikka mä en periaatteessa hyväksy tollasta pettämistä, mutten voi millään tapaa sua tai Mikkoa tuomitakaan.
  Oon lukenut sun blogia alusta asti ja halusin vaan sanoa, että toivon sun olevan tositosi varovainen (mitä epäilemättä oletkin) antamiesi tietojen kanssa!
  Käyn lukemassa tekstejäsi useamman kerran päivässä, enkä todellakaan haluaisi, että paljastuisit.
  Ei sellaista arvostelun määrää, mitä joutuisit kokemaan, kestäisi kukaan!

  Voimia ja tsemppiä jatkoon. (:

  ps. Oisko kysymyspostauksen tekeminen mahollista (tietenkin vastaisit vain niihin kysymyksiin, joihin itse tahtoisit/pystyisit vastaamaan)?

  VastaaPoista
 97. "Miks yksikään lehti tekis minkäänlaista juttua tästä? Siitä, että mies pettää vaimoaan? Onks se muka uutiskynnyksen ylittävä juttu joka pitäis jakaa koko Suomelle? :D Miettikää nyt helkkari vähän, kuka oikeesti haluais lukee tollasesta jokapäiväisestä normijutusta? EI KUKAAN."

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012010415041244_uu.shtml
  Jos neljävuotiaan kakaran tavallinen piirustus ylittää uutiskynnyksen niin uskon että myös tämä blogikin.

  VastaaPoista
 98. Ei ne sinuu saa kiinni jos oot vaa varovainen, toivottavasti! Mut mitä tulee tohon muiden ihmiseten puheesee, niin tää on SUN elämä ja SUN blogi, eikä ne voi tasan tietää missä tilanteessa elät ja mitä ajatuksia sulla on! MYöskin Mikon elämä on SEN oma ja se on nyt päättäny että haluu elää tolla tavalla sun kaa, joten ei pitäis olla asiaan kuulumattomilla tyypeillä mitään asiaa (:

  VastaaPoista
 99. Sanoit etteivät ihmisten reaktiot suhteen julkistamisen jälkeen pelota koska et aio kertoa blogissa koskaan oikeita nimiä tai muita tarkkoja tietoja.
  Noh, ihan varmaan joku sun koulukaveri tai muu tuttu voi tulla nettiin kertomaan tiedon ja koko maa tietää KUKA SÄ OLET.

  VastaaPoista
 100. ei hitto nyt jäät varmasti kiinni! tuosta nyt tunnistaa ittensä, kolme tyttöä, mitä yks niistä sano, mitä yks teki :s

  VastaaPoista
 101. Uutisvihje lähetetty

  Kiitos vihjeestäsi!

  Ilta-Sanomat

  VastaaPoista
 102. "Anonyymi kirjoitti...
  Kirjotat jokseenkin samanlailla kun mungo-ANNA, mutta sehän ei tosiaan asu suomessa eikä sillä ois varmaan aikaakaan tällaseen.. just thinking =)"

  Ajattelin ite kans yks päivä ihan tota samaa! :D Mut ei mungo Anna tod alentuis tällasee lol. :D Oot vissiin Anna Pirkanmaalta? :)

  VastaaPoista
 103. sulla on muuten about 20 000 lukijaa päivässä tällä blogilla, huh huh!

  VastaaPoista
 104. Seiskaan voisi laittaa juttuvinkin, niillä kiinnostaa kaikki muukin paska joten miksei tämäkin? :-)

  VastaaPoista
 105. Eiks sut nyt ole bustattu, kun sä puhuit noista tytöistä täällä blogissa? :D Nehän voi muistaa sut sieltä tietokoneilta ja mistä tietää jos ne lukee tätä blogia aktiivisesti tai silloin tällöin.

  VastaaPoista
 106. Mistäs niin moni ano saa mieleensä, että Candy olisi Anna pirkanmaalta? :O Olisi ihan kiva tietää. :D

  VastaaPoista
 107. Anonyymi, Mistä tiedät että mulla on 20.000 lukijaa päivässä? :O

  Anonyymi, Voi hohhoi, vai että seiskaan :D Sori, en oo minkäänluokan julkkis, joten ihan turha vaiva laittaa mitään vinkkejä tästä.

  Anonyymi, ei ole bustattu :)

  VastaaPoista
 108. 'Mikon isyys' postauksessa vastasit jollekin kommentoijialle näin: "Aika paksua. Entä jos äiti ja isä eroais muista syistä kun uudesta rakkaudesta? Ei lapset siltikään välttämättä näkis isäänsä sen useammin kuin joka toinen viikonloppu."

  Tuossa kirjoitit, että Mikon tuleva ero 'johtuu' uudesta rakkaudesta, mutta silti koko ajan haukut hänen vaimoansa ja väität että Mikolla ja hänen vaimollansa menee huonosti, että se olisi syy eroon. Kumpi oon siis oikea syy siihen tulevaan eroon?

  VastaaPoista
 109. Kuule, seiska nyt kiinnostuu vaikka mistä. :D Rakastavat skandaaleja ja draamaa sekä kuohuntaa ja parhaimmassa tapauksessa tämä blogi täyttää nämä kaikki, etenkin jos jäisit jutun takia kiinni. Mutta toisaalta, luulen, että tälläisestä blogista on tylsä/turha tehdä juttua kun ei tiedetä edes missä päin suomea Candy asuu. Eli kiinnijäämisen riski on silti TODELLA pieni.

  Turhaa pelkäät tollasta. :D Lehdet pystyy kertoon vaan sen verran mitä saa sun jutuistas revitty eli kaikki lehden lukijat vois tulla tsekkaan tän blogis täältä muutenkin.

  VastaaPoista
 110. "Anonyymi kirjoitti...
  Kirjotat jokseenkin samanlailla kun mungo-ANNA, mutta sehän ei tosiaan asu suomessa eikä sillä ois varmaan aikaakaan tällaseen.. just thinking =)"

  HAHAHA onkohan tää ano koskaan avannu mungo-Annan blogia? :D Candy ei kyllä kirjoita yhtään samalla tavalla ... No saimpahan päivän naurut!

  Ja pliis lopettakaa toi "hahah tiedän kuka oot", jos tiiätte niin sanokaa sitten 'Candylle' suoraan päin naamaa eikä anonyyminä kommentoijana...

  VastaaPoista
 111. :D :D:D OOTSÄ TOSISSAS??????????? ei luojaaaaa

  VastaaPoista
 112. nythän ne tytöt sielä koneella ainaki tunnistaa sut ku ne lukee tätä blogii viel :D:D HYVÄ CANDY :D joo mut tosi mielenkiintone blogi, tykkään! :) ihan sama onko huijausta vai ei, pidän silti :)

  VastaaPoista
 113. Hei,

  Kiitos yhteydenotostasi. Viestisi on huomioitu ja välitetty eteenpäin.

  Mikäli asiasi vaatii jatkokäsittelyä, otamme sinuun yhteyttä.

  Ystävällisin terveisin,
  Iltalehti.fi -toimitus

  Päivän puheenaiheet suoraan sähköpostiisi!
  Tilaa uutiskirje: http://www.iltalehti.fi/uutiskirje/

  VastaaPoista
 114. älkää jaksako haukkuu!! en tiiä onks tä totta vai ei, mut en oikeestaan ees välitä. tätä on kiva lukee :))

  VastaaPoista
 115. Olis niin mukavaa sitten saada sanoa "Mitäs minä sanoin" kun kaikki paljastuu ja Candy jää yksin, mutta olenpa aika varma ettei koko blogia ole enää siinä vaiheessa, koska taitaisi olla liian kova paikka myöntää olleensa väärässä Mikon suhteen...

  VastaaPoista
 116. "Miks yksikään lehti tekis minkäänlaista juttua tästä? Siitä, että mies pettää vaimoaan? Onks se muka uutiskynnyksen ylittävä juttu joka pitäis jakaa koko Suomelle? :D "

  ooksä ikinä lukenu iltalehtee

  VastaaPoista
 117. Tuli vaa mieleen et mitä jos Candy opiskelet oppisopimuksella ja Mikko on "opettajasi"/töissä samassa paikassa?

  VastaaPoista
 118. Kun luin tätä blogia ekan kerran, ajattelin että olet säälittävä ja perheenrikkoja. Minusta tuntuu edelleen pahalta ajatella Mikon vaimon ja lasten kohtaloa kun juttu heille paljastuu, mutta mitä enemmän blogia ja kommentteja luen, sitä enemmän pidän sinusta (tai oikeammin siitä kuvasta jonka tekstin perusteella saan sinusta:D). En jaksa enää moralisoida onko tämä oikein vai väärin mutta blogi on hyvää viihdettä. Ja kommentoijat jotka tulevat tänne "BUSTED" kommentteinenne, miksette vain mene kertomaan Candylle suoraan?:D

  VastaaPoista
 119. melkei tuli kyyneleet silmiin ku luin näitä kirjotuksias. ei oo toi sun "mieheskään" kummonen tyyppi, luultavasti vaa joku pikku luuseri, koska seurustelee sun kanssas lapsiensa ja vaimonsa seläntakana. en tajuu mite voit ees ottaa tollasen tyypin..? sääliks käy teitä kaikkia!

  VastaaPoista
 120. "Candy kirjoitti...
  Anonyymi, Mistä tiedät että mulla on 20.000 lukijaa päivässä? :O"

  Blogis alhaalla on "sivun näyttöjä yhteensä" laskuri...

  VastaaPoista
 121. http://demi.fi/keskustelut/1114885/kolmas-pyora-candy-ihan-lahella-kiinnijaamista

  en ny tiiä miks ton linkitin, mut löysinpä vaan (:

  VastaaPoista
 122. ''en ymmärrä tota huorittelua,kun huorahan on ihminen joka antaa seksiä rahasta.. ''

  Candy antaa panna itteään ja vastineeksi saa nalleja ja suklaata yms.

  VastaaPoista
 123. 'Mikko' tai Mikon vaimo voisi kuitenkin tunnistaa itsensä blogista jos lehtijuttu tulisi (vihje iltalehdelle lähetetty).

  Tyttö leikit nyt kyllä tulen kanssa.

  VastaaPoista
 124. Ehkäpä lehti sitten kiinnostuu kun on tarpeeksi monta samanlaista vihjettä lähetetty.

  VastaaPoista
 125. Te, jotka kitisette siitä, etteivät nämä "bustailijat" käy sanomassa asiasta suoraan. Miten te oletatte heidän käyvän nyt sanomassa hänelle suoraan, kun koulupäivä on ohi, etenkin kun nämä henkilöt eivät ilmeisestikään ole Candyn kavereita. Kitiskää vasta sitten, kun oikeasti aihetta olisi.

  VastaaPoista
 126. Anonyymi, Joo tiedän kyllä tuon laskurin ja mä näen itse tilastoista kuinka monta kertaa tää sivu avataan päivässä, mutta mietinkin että mistä joku toinen kun minä voi sen tietää :) Ellei sitten tosiaan pistä muistiin tuolta alhaalta lukemia ja laske siitä.

  Anonyymi, Jaaha, demiläiset taas vauhdissa. Voi että miten ihanaa :) Terkut vaan sinne pikku salapoliiseille! <3

  VastaaPoista
 127. Voi kuule Candy ku jos oot koskaan lukenu iltalehteä tai seiskaa, ne kyllä kiinnostuu just tälläsistä hömppäjutuista ;)

  VastaaPoista
 128. - Jos lapset eivät pidä musta, niin sitten eivät pidä. Äidilläänhän he jokatapauksessa tulevat enemmän olemaan ja asumaan, enkä mä niiden uudeksi äidiksi yritäkään ryhtyä tai syrjäyttää niiden äitiä.


  Entäs, jos Mikolle jostain syystä tulisi lasten yksinhuoltajuus? Siinä ei niin vain kahden alle kouluikäisen lapsen kanssa lähdetä romanttisille hotelliviikonlopuille... Lisäksi se, että lapset eivät tulisi pitämään sinusta tuossa vaiheessa ei olisi mikään so what -juttu. Tiedän tuttavapiiristäni kahdeksan nuorta/lasta, joiden vanhemmat ovat eronneet toisen salasuhteen vuoksi, eikä heistä _kukaan_ ole kymmenenkään vuoden jälkeen hyväksynyt tätä uutta kumppania, koska salasuhteen julkitulo on ollut niin traumatisoivaa. Enkä jaksa uskoa, että nämä lapset/nuoret olisivat jotenkin omaa luokkaansa.
  Ja vaikka lapset asuisivat pääosin äidillään, entäs kun Mikko joutuisi vaikka jouluna päättämään ollako lasten kanssa vai sinun, jos lapset eivät voisi sietää sinua silmissään. Tai se, ettet pääsisi mukaan lasten synttäreille, rippijuhlille, yo-juhlille, ja jossa Mikko ja hänen ex-vaimonsa ja koko entinen ydinprhe olisi yhdessä. Oletko valmis tällaiseen ulkopuolisuuteen?

  VastaaPoista
 129. en yhtään ihmettele, et täällä käy jopa 20 000 ihmistä lukemassa sun bogia, kun 10 minuutin aikana sivunäyttöön oli tullut 500-1000 vierailijaa lisää :O

  oot suosittu ;)

  VastaaPoista
 130. vauva.fi ja demi.fi on kuumana.

  VastaaPoista
 131. Heh, en tiiä miten mutta aina seiska kaivaa tiedot kaikista tuntemattomista, esim julkkisten seurustelukumppaneista yms. Eli kyllä siellä on tietoa ja taitoa tonkia ihmisten asioita vaikka miten salataan.

  En sitten tiedä saavatko blogistasi mitään irti, mutta... En tiedä, onko esimerkiksi se salainen tieto, että mistä päin kirjoitat blogiasi? Ip osoitteesta se ei selviä, mutta voiko google antaa lehdistöllä tiedon tästä? Jaa-a, mutta ole silti varuillasi. Aika hankala se on silti, vaikka tietäisi kotikaupunkisi, henkilöllisyyttäsi selvittää..

  VastaaPoista
 132. En tarkoita että Iltalehti kirjottaisi juuri Candysta mutta voivat kirjoittaa kuitenkin tällaisista tapauksista ja ottaa sut esimerkiksi, kyllä sellaisia kirjoituksia netistä löytyy siitäkin huolimatta onko joku salarakas vanhemmalle miehelle normius. Esimerkiksi tästä sun jutusta saisi Iltalehti hyvän Gallupin aikaiseksi, onhan siellä ollut Galluppia turhemmistakin parisuhteisiin liittyvistä aiheista.

  VastaaPoista
 133. Ip-osoitteesta just selviää se, missä C asuu.. Ainaki itsellä omassa blogissa on sellanen visitor-hommeli, josta näkee, että mitä selainta käyttää, kuinka kauan viipyi sivulla, mistä tuli, mitä postauksia luki ja mistä päin se on

  VastaaPoista
 134. Saatan tietää mitä koulua käyt, mutta saatan olla väärässä..

  Jos se on helsingissä, kallahden peruskoulu?

  VastaaPoista
 135. Mikko vaikuttaa aivan kamalalta ihmiseltä! Miten voit luottaa häneen koskaan jos päädytte yhteen? Hyvällä todennäköisyydellä sulle käy samalla tavalla kuin Mikon vaimolle.

  VastaaPoista
 136. seiskaan lähtenyt vinkki myös ;)

  VastaaPoista
 137. Ei voi muuta sanoa kun, että nyt hävettää olla suomalainen... Kansa, joka ei saa suutansa auki kasvotusten kirjoittelee täällä mitä kamalempia kommentteja ! Millä oikeudella te haukuttele Candya huoraksi? "Huora on seksuaalisia palveluita palkkiota vastaan tarjoavaa naista tai miestä tarkoittava sana" Kröhöm... Ja minkä takia te väitätte Candyä PERHEENRIKKOJAKSI, ensinnäkin, jos "Mikko" olisi onnellisesti naimisissa ja kaikki olisi hyvin, hän EI OLISI IKINÄ, painotan EI IKINÄ ihastunu Candyyn, joten eiköhän tämä "Mikko" ole itse oman perheensä rikkoja. Hänhän tunteensa ensi tunnusti, Candy ei tyrkyttänyt itseään "Mikolle".

  Internetissähän on nyt tämä "pettämisfoorumi" missä naimisissa olevat miehet/naiset voivat tehdä tunnukset ja etsiä salaa seuraa, kun avioliitto kyllästyttää. Mitäs mieltä tästä olette? Olisiko asia hyväksyttävää, jos Candy olisi tehny tunnukset tuonne (ikärajaa tietenkin noudattaen, en tiedä onko se vain k18 vai vanhemmille, mutta ikäero olisi silti sama, vaikka Candy olisi 18-vuotias) ja tavannu "Mikon" siellä? Te kaikki hysteeriset keski-ikäiset naiset, varokaa ettei omalla miehellänne ole tunnuksia siellä. En tiedä onko tuo foorumi enään olemassa, luultavasti on, mutta miettikään asiaa myös tuolta kantilta.

  Ja tuo iltasanoma asia.. Kiitos päivän nauruista ! Luuletteko, että lehdet voivat tehdä tästä blogistä juttua ilman Candyn lupaa? Ja ennen kaikkea, miksi he tekisivät jutun, kun koko tarina ei ole edes varmasti totta? Lehdissä ei mielestäni ole erikseen palstaa tarinoille. Mutta minä en tiedä onko tämä totta vai ei, enkä tiedä saavatko lehdet julkaista tälläisiä asioita ilman lupaa.

  Miksikö puolustelen Candyä? Paras ystäväni, joka on samanikäinen Candyn kanssa, on samassa tilanteessa, hänellä on myös suhde vanhemman miehen kanssa, joka sai juuri lapsen vaimonsa kanssa. Tässäkin tapauksessa mies teki aloitteen ja he ovat kohta vuoden "tapailleet salaa". Olisiko mies ihastunut ystävääni, jos oma suhde olisi kunnossa? EI. En siis tuomitse ystävääni, vaan toivon hänelle parasta, on se sitten onnellinen loppu tämän miehen kanssa, taikka uuden, samanikäisen pojan löytäminen. Ikäerot ovat samat Candyn kanssa.

  Tämä oli vain minun mielipide asiasta. Toivotan silti onnea "Mikon" suhteen ja kärsivällisyyttä anonyymien kommenttien kanssa.

  Terveisin; Anne, 18-vuotta.

  VastaaPoista
 138. iltalehteen juttuvinkki lähetetty :) onnee sulle candy. kirjotin vielä mukavan mainostekstin, jotta tarttuisivat syöttiin.

  VastaaPoista
 139. mä en kyllä ymmärrä, että miten ihmisistä tämä teidän suhde on niin erikoinen ja maata mullistava. pelkästään se että miehet pettää vaimokkeitaan on arkipäivää, niin kyllähän nuo rinnakkaiset suhteetkin on. Minun oma isäni oli rinnakkais suhteessa 18-vuotiaan naisen kanssa, kun itse oli 8-vuotias, niin ja isäni oli silloin 33-vuotias. Tosin sitä en tuolloin tiennyt ja minun äitinikään ei mikään puhdas pulmunen ollut lainkaan. vasta kun vanhempani erosivat, tuli tämä isäni uusi nuori nainen kuvioihin about kuukausi erosta. kyllähän sen nyt isompana tajuaa, että ei ne olleet kuukausi sitten tavanneet ja päättäneet kuukauden tuntemisen jälkeen esitellä lapsille uuden naisen, joten rinnakkainhan siinä oli äitini ja uusi nainen olleet jo pidemmänkin aikaan. (kun nyt jälkikäteen olen asiaa udellut vanhemmiltani ja isäni vaimolta). ja hyvät välit on siis tähän isäni vaimoon, nyt ovat olleen 12-vuotta onnellisesti yhdessä. eli voi näissä olla onnellisiakin loppuja! eikä siinä mitään erikoista ole. pahoittelen sekavaa tekstiä :)

  VastaaPoista
 140. Sä oot hervannan amiksessa!!!!

  VastaaPoista
 141. Voi herranjumala.
  Oon nyt hetken sun blogias seurannu mutta jokasen postauksesi olen lukenut.

  Mä oon sua 2 vuotta nuorempi ja mä tajuan silti,
  että toi mitä sä teet on väärin. Sä et kai ite tajua?

  Jos sulla ja "Mikolla" on suhde, eikö olisi kannattanut kertoa siitä "Mikon" vaimolle jo heti alussa?
  Et varmaan ymmärrä kuinka paskalta se tuntuu jälkeenpäin kuulla sitten, että miehellä on ollut pidemmän aikaa suhde jonkun 17 vuotiaan kanssa.

  Ja kun yhdessä postauksessa kirjoitit jotain siihen suuntaan, että eron jälkeen annatte "Mikon" kanssa pölyn laskeutua ja sitten kerrotte vaimolle teidän suhteesta, niin eikö olisi järkevämpää vain pitää turpa kiinni?
  Järkevämpää olisi sanoa, että liiton purkautumisen jälkeen "Mikko" on löytänyt uuden?
  Paljon helpompaa, eikä satuta niin helvetin paljoa.

  Ja mistä muuten tiedät, ettei "Mikko" tee samoin sinulle?
  Tai siis, "mikon" ja tämän vaimon eron jälkeen kun alatte seurustelemaan niin, oletko miettinyt sitä, että jos "mikko" kyllästyy, muttei kerro sitä sinulle, vaan pettää?

  Kannattaisi miettiä itsesi "Mikon" vaimon tilanteeseen niin ehkäpä ymmärtäisit sitten, että mitä oikein teet!

  VastaaPoista
 142. "Te kaikki hysteeriset keski-ikäiset naiset, varokaa ettei omalla miehellänne ole tunnuksia siellä."

  Suurin osa kommentoijista lienee ihan Candyn ikäluokkaa.

  "Luuletteko, että lehdet voivat tehdä tästä blogistä juttua ilman Candyn lupaa?"

  Saavatko lehdet tehdä juttuja julkkisten kauneusleikkauksista, Tuksun ongelmista ja muusta irrelevantista ilman lupaa? Luulisin, koska tuskinpa kovin moni on innokkaana tarjoamassa juttua omasta romahduksestaan.

  En todellakaan hyväksy huorittelua, mutta jotain realismia kuitenkin :)

  VastaaPoista
 143. "Ei voi muuta sanoa kun, että nyt hävettää olla suomalainen... Kansa, joka ei saa suutansa auki kasvotusten kirjoittelee täällä mitä kamalempia kommentteja ! Millä oikeudella te haukuttele Candya huoraksi? "Huora on seksuaalisia palveluita palkkiota vastaan tarjoavaa naista tai miestä tarkoittava sana" Kröhöm... Ja minkä takia te väitätte Candyä PERHEENRIKKOJAKSI, ensinnäkin, jos "Mikko" olisi onnellisesti naimisissa ja kaikki olisi hyvin, hän EI OLISI IKINÄ, painotan EI IKINÄ ihastunu Candyyn, joten eiköhän tämä "Mikko" ole itse oman perheensä rikkoja. Hänhän tunteensa ensi tunnusti, Candy ei tyrkyttänyt itseään "Mikolle"."

  Tähän sen verran että olen muuten sinun kanssasi samaa mieltä. Mutta, mies tai nainen saattaa pitää yllä sivusuhdetta VAIKKA oma parisuhde olisikin kunnossa. Se on se JÄNNITYS mitä saa kun salailee. Katsokaas, joskus parisuhteeseen tulee arki vastaan.
  Silloin ei välttämättä halua menettää perhettään, mutta haluaa sitä jännitystä.

  Joten kyllä, ihmiset voivat pettää vaikka oma parisuhde olisikin kunnossa.

  Elämä on ja niin edelleen.

  VastaaPoista
 144. siis luen ensimmäistä kertaa itse vasta tätä ja ihmettelen muiden, siis niiden ketkä täällä salaisina anonyymeinä kommentoivat, mielipiteitä. Siis jokaisella on vahva oma mielipiteensä, mutta onko tätä halveksivien ja omaan elämäänsä kyllästyneiden pikkulikkojen, miksei vanhempienkin, pakko lukea?? käsitin, että olet seurustellut tai seurustelet vanhemman miehen kanssa... SO!? jumapliut sulla sentään on/oli mies ! :D Jokainenhan sieltä kotoa käsin liikuttelee itse sormiaan näppäimillä ja kättä hiirellä että siihen voi aika paljolti itse vaikuttaa millä sivuilla käy ;)) kirjoita ihmeessä lisää, kiinnostavaa tässä on se ETTÄ JOKU USKALTAA VAIKKA HENKENSÄ KAUPALLA kirjoittaa nettiin kaikennäköstä, ja huonommassa tapauksessa paljastua ! Good for juu :))

  VastaaPoista
 145. Tiedän, että trollin ruokkiminen on väärin, mutta teen sen silti. Sinun pitää keksiä mukaansatempaavia juonenkäänteitä, viimeiset kirjoitukset ovat olleet tylsiä. Ja kuten joku kommentoikin, että tämä kommenttien seuraaminen on aikamoisen hyvää sosiaalipornoa, niin olen samaa mieltä. Nettikirjoittelu todellakin on oma ei-niin-hyvä taiteenlaji.
  Monet katsovat tiettyjä viihdesarjoja tv:stä, tämä on hyvin samanlaista: katsotaanpa mitä nyt on tapahtunut. Ongelma tässä candysarjassa on se, että draaman kaari ei kanna enää. Nyt täytyy tulla joku odottamaton käänne, että blogiasi viitsii seurata. Viihteellinen kerronta ei ole aina helppoa.
  Sinuna olisin ottanut laadukkaamman nimimerkin, näitä kaimakodinkoneita ei voi kutsua ihan parhaiksi. Halpoja ne ovat, mutta eivät yllä siihen laatuun mihin kalliimmat kodinkonemerkit. Kirjoitin kodinkoneista sen tähden, että tulevana äitipuolena osaat sitten panostaa laatuun, ja se maksaa.
  Kirjoitapa nyt semmoista mukaansatempaavaa tekstiä, niin ei tarvitse etsiä muita kevyitä blogeja. Huvittavan etsiminen ei aina ole helppoa.
  Ja vielä, Suomessa on ehkä vain yksi todellinen muotiblogi ja kaikki tietävät kuka sitä pitää. Sitä nuorta naista ihailen, hän tuntuu todella tarmokkaalta ja tekevältä naiselta. Sinä voisit yrittää samanlaista läpimurtoa tällaisella viihtellisellä kerrontablogilla. Mutta nyt siis uusia käänteitä, draaman kaari on jo väljähtänyt. Tsemppiä kirjoittamiseen!

  VastaaPoista
 146. Terveisin; Anne, 18-vuotta.

  ^ Hmm "Anna 17-vuotta"

  VastaaPoista
 147. Candy, tahtoisin kiittää sinua monista hersyvistä nauruista - en siksi, että pitäisin sinua säälittävänä tai naurettavana tms. kuten useat anot, vaan koska mielestäni on kutkuttavaa ajatella, miten monen demittäjän, datiksn ja vauva.fi-vaimokkeen elämään tämä blogi vaikuttaa. Siinähän bustailevat!

  Jos on keksittyä, niin tietty vielä hauskempaa!

  - Anna Karoliina

  VastaaPoista
 148. Sä oot hervannan amiksessa!!!!

  --->
  Höpö, höpö. Se on oikeesti Kangasalan amiksessa tai Kaukajärven yläasteella. ;) Joku 15 vee tytteli siä kirjottelee tylsyyksissään.

  VastaaPoista
 149. Anonyymi kirjoitti...
  Poista heti blogisi

  ---- LOL, löysiköhän "Mikko" sun blgis

  VastaaPoista
 150. Uskon, että lehdet saattavat hyvinkin kiinnostua tästä, kun tarpeeksi moni on lähettänyt uutisvinkin!!
  Itse opiskelen amiksessa, jossa on tietokoneita ilman tuolia. Luokista löytyy myös tietokoneita. Samalla tavalla kuin Candyn koulussa.

  VastaaPoista
 151. kyllä muuten muistuttaa kovasti mungo-Annaa kirjotukseltaan. Tosin vieläkin enemmän sitä trollaavaa pentua jolla oli se ihme blogi ja seurusteli "ANDYN" kanssa.

  VastaaPoista
 152. siis aivan loistava blogi :D kuulin tästä vasta hetki sitten, kaksijakoisin mielipitein ja itse olen sitä mieltä että jatka ihmeessä. Sinulla siis on tai oli vanhempi mies, näin ymmärsin, en ihan pysy kärryillä? Mutta good for you, monia samanlaisia ihmisiä voi olla maailma pullolla, jotka ovat/olivat samassa tilanteessa ku sä.. aivan uskomatonta rohkeutta vaatii tälläinen ja pahemmassa tapauksessa voi jäädä kiinni eli siis henkilöllisyys voi paljastua ja elämä voi muuttua jollain tapaa.. mää ny ainaki rupeen lukemaan lisää tätä et jatkakaa te muut valittamista, kai jokainen osaa itse päättää millä sivuilla käy, ei täällä tarvitse olla jos tarvii sorsia toista : DDD good good !

  VastaaPoista
 153. Ei vitsit, mä varmaan tiiän kuka oot. :O Hurjaa..

  Eli käyt amista Tampereella, oot brunette ja luet aika paljon vapaa-ajallas jne. Etunimi ja sukunimi alkaa konsonantilla (jos nyt muistan sukunimes oikein, tiiän nimes vaa hämärästi...) Ja aika naisvaltaista alaa opiskelet.

  VastaaPoista
 154. Ja Candy voi päättää julkaiseeko noita tekstejä yms ;) Kyllä se haluaa että tästä jauhetaan kun sallii sen jauhamisen.

  VastaaPoista
 155. Kangasalan amis<3
  helgaaaaaaaaaaa :DDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 156. Huhhuh kuinka tästä onkaan tehty iso juttu. En ymmärrä, miksi Candyn henkilöllisyyttä halutaan niin kovasti selvittää. Tämän blogin piti olla Candyn tapa purkaa tuntemuksiaan ja nyt tämä on paisunut näin suureksi.

  Jos tarina todella on totta, uskonkin että se on (tietysti tiedostaen, että kaikki eivät paikkaansa pidä, jottei henkilöllisyys paljastuisi), toivon vain kaikkea hyvää Candylle ja että Mikko tekisi viimein valinnan ja tämäkin blogi pääsisi sitä kautta päätökseen ja nuorukaiset saisivat mielenrauhan.

  Kaikkea hyvää, tsemppiä ja muista pitää järki päässä täällä kirjottaessa, sekä Mikon kanssa.
  Muista, että asiat tapahtuu niin kuin ne on tarkoitettu tapahtuvan. :)

  VastaaPoista
 157. Huomaatko nyt miten lapsi olet? Et edes mieti mitä teet ja saat katua sitten sen jälkeen. Kannattiko kertoa yksityiskohtaisesti niistä tytöistä, jos lukevat yhtään enempää saattavat jopa tunnistaa sut. Olet alkanut lipsua entistä enemmän, kannattaisi pitää matalampaa profiilia, jos todella haluat pitää itsesi anonyyminä

  VastaaPoista
 158. Sanoit, että sääli on sairautta. Vastalause, sääli on alentuvaa, halveksivaa tai vaivautunutta suhtautumista ilmaisemassa. Esimerkiksi sun toiminta, suhteen puolustelu sekä vakuuttelu herättää ihmisissä vaivaantuneisuutta, halveksivaa tunnetta sua kohtaan, sääliä. Miten noin nuori ja kokematon tyttö on "ajautunutkaan" vai sanoisinkos "hakeutunut" tollaiseen tilanteeseen. Se herättää ihmisissä sääliä.
  (Yleistän älä ala töhöömään) -> Sun kuuluis vielä ikätovereittesi kanssa juosta clubeilla väärillä henkkareilla (suuri yleistys, anteeksi) tai no, tehdä jotain muuta kuin kärsiä ainakin nyt jonkin verran tossa suhteessa. Vaikka tulet sanomaan, että et kärsi.

  Ja jos joku/mikä on sairas niin tuo teidän "suhde". Ei ole todellakaan terveellä pohjalla ei. Se, että Mikko saa jakaa vaimonsa kanssa yhteishyvän tunnetta, mutta kun sinä menet kännipäissäsi jakamaan rakkautta "17vuotiaalle kohta autoa rassaavalle amikselle" niin hän vetää siitä herneenpalot nenään. Miksikö? Pieni narsistisuus paistaa läpi. Ainakin kirjoituksesi perusteella. Sääli.

  Se, että haluaisit Mikon kanssa vielä joskus lapsia ja toiste päin niin ootko aatellut mitä siitä tulee? Mikko on sen verran vanhempi, että tavaran laatu voi olla heikonlaista ja se voi johtaa pahimmiten vammaisen lapsen saantiin.

  Sun ei kuuluis vielä vähään aikaan tulla siihen "äitipuolen" asemaan, tai miettiä koko juttua. Sulla on koulut kesken, ammattia tuskin tiedät? Koko elämä edessä. Miksi "tuhlaat" aikaasi kohta ikäloppuun mieheen? Because of love. Hmm yup yup..

  Tämä postaus oli kerrassaan mainio, se sai sut ajattelemaan realistisesti asioita. Pystytkö kuuntelemaan, kun sinua huoritellaan ja haukutaan? Ihan jokeripokeri naamalla..?

  No mutta iloista kevättä sulle C! =)

  VastaaPoista
 159. Mäkään en oo saanu vielä muodostettua mielipidettä, pidänkö tätä totena vai en. Pidän ite molempia tapauksia mahollisina. Mutta TOIVON suuresti, että tää olis vaan pelkkää keksittyä satua. Seuraukset nimittäin voi olla vakavat, hyvin raskas taakkaa kantaa, mikäli jäät kiinni ja sun henkilöllisyytes paljastuu koko lukijakunnalle.
  JOS nää blogitekstit on totta... Toivon ettet ois koskaa alottanukaan kirjottamaan tätä. Mietin sitä mahollisuutta jos sut bustataan, ja tunne on ihan hirveä, sääli ja järkytys valtaa mun mielen. Mun mielestä on selvää, että naimisissa olevan miehen kanssa seurusteleminen on väärin, mutta niin on se kiusaaminen ja herjaaminenkin, jota luultavasti tuut kokemaan jos paljastut ja jota nyt netissä jo harrastetaan. Suurimmalla osalla tänne kommentoivista ihmisistä ei oo mitään empatiakykyä näköjään! Jokainen ihminen tekee virheitä elämässään, mutta julkinen häpeä ja tuntemattomien ihmisten viha on liian suuri hinta maksettavaksi yhdestä virheestä, jonka nuori ymmärtämätön ihminen on tehnyt.
  Ihmiset, jotka tuutte tänne haukkumaan Candyä, lukekaa tarkkaan: Jos teidät itsenne elämä johdattais tollaseen tilanteeseen, ja rakastaisitte tosissanne varattua miestä, haluaisitteko että ihmiset vihaisivat teitä ja kääntyisivät teitä vastaan? Tuskinpa kukaan myöntää.
  Mä olen itse ollut mukana ihmissuhdesotkussa, johon kuului draamaa,salailua ja lopulta (tavallaan) paljastuminen. Kuvio oli kuitenkin täysin erilainen. Mutta mä tiedän, millaista on olla syytettynä, vihattuna, halveksittuna ja syrjittynä vaan siksi että rakastan sydämestäni erästä miestä. Ainoastaan tunteet teki musta syntipukin.
  Joten pyydänkin, yritetään ymmärtää ja kunnioittaa toistemme tunteita. Ei loukata toisiamme ehdoin tahdoin. Pidetään keskustelu asiallisena ja lakataan etsimästä syyllisiä. Jokainen tekee virheitä, joista elämä rankaisee omalla tavallaan, joten tuntemattomien on turha puuttua tähän asiaan, toisen ihmisen elämään.
  Kiitos. Olen puhunut.

  VastaaPoista
 160. '' Anonyymi kirjoitti...

  kyllä muuten muistuttaa kovasti mungo-Annaa kirjotukseltaan. Tosin vieläkin enemmän sitä trollaavaa pentua jolla oli se ihme blogi ja seurusteli "ANDYN" kanssa. ''

  Sillä andy tyypillä on vieläkin blogi, tosin nyt jotenkin kummasti on jääny sen kirjottelu vähemmälle?:o

  tässä: http://myperrfectlife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 161. "Anonyymi kirjoitti...
  Terveisin; Anne, 18-vuotta.

  ^ Hmm "Anna 17-vuotta"
  10. tammikuuta 2012 20.43"

  Jos sinulla on jotain epäilyksiä henkilöllisyydestäni voi ottaa yhteyttä anne.huhtala091@gmail.com

  VastaaPoista
 162. Eiköhän tä näytä jo aika vahvasti siltä, et asut pirkanmaalla.

  Vai kommentoitko ihan itse tänne näitä hervanta, pyynikki, kangasala juttuja että saisi huomion pois esim Turusta? ;) Noo, eiköhän kohta joku ota ja selvitä ton ip-osoitteen.

  Ja ootko muuten miettinyt et kohta tän on nähnyt jo 400 000 ihmistä (tietysti samoja naamoja varmaan paljon). Se on kuitenkin n. 1/15 osa Suomen kansasta eli joka viidestoista suomalainen on nähnyt blogisi jos ajatellaan, että samoja ihmisiä ei käy paljoa. Mutta joka tapauksessa, millä todennäköisyydella koulukaverisi, parhaat ystäväsi ja ehkä jopa äitisi ja Mikon vaimo lukevat tätä? Todennäköisyys on about 1/20 eli ja kasvaa vaan kohinalla. :D

  VastaaPoista
 163. Helga Kangasalalta, Karoliina Helsingistä ja etenkin Anna Tampereelta ovat aika kusessa... Niiden puolesta vitsi ei nauratakaan :( Tyttöressut!

  - Anna Karoliina tarkemmin ajatelleena

  VastaaPoista
 164. Tottakai Candy julkasee kommenttinne vaikka osuisivatkin oikeeseen, sehän se busted oliskin jos se ei julkasis.

  VastaaPoista
 165. http://myperrfectlife.blogspot.com/

  siinähän se tuli. sun kirjotustyyli ja KAIKKI täsmää tän trollin kanssa. Kiellä vaan mutta se on ilmiselvää. :)

  VastaaPoista
 166. mä taidan olla ainoo jonka mielestä mikko tässä tekee väärin? ei luoja oikeesti näitä huora kommentteja. MIKKO SITÄ VAIMOAAN PETTÄÄ. on candy toki osasyyllinen mut mikko on tässä se "pahis"

  VastaaPoista
 167. "Anonyymi kirjoitti...

  Sä oot hervannan amiksessa!!!!"

  Herwoodin amiksen touhulta tää ainaki kuulostas koko blogi:D ps olitsä tänää hakan mäkil

  VastaaPoista
 168. http://myperrfectlife.blogspot.com/

  ei helvetti sä oot niin toi!!! noi kommentitkin miten toi on vastannu:

  "Jonna kirjoitti...
  Ano1: Kyllä tiedän. :) Täytyy viel miettii totaki tarkemmi. Kattoo nyt jos pääsen sinne kouluu sit edes ja sillai. :D

  Ano2: Sry en valehtele. :)

  Ano3: En mä sen takii oo sen nimee käyttämät! :D Ei meidä oo missää välis tarvinnu mtn salailla.

  Ano4: Se täyttää ens kuussa 20. :) No vois sanoo et asutaa aika kaukana toisistamme, et on useempi sata km välimatkaa... );

  Ano5: En mistää "vedä näit juttuja" ku nää nyt vaa o tosi juttui? ;)"

  ;))

  VastaaPoista
 169. joku kumminkin varmasti tietää kuka Candy oikeesti on ni eikö se vois bustata sitä tänne :D hah :D paitsi jos (ja kun) se on joko Helga Kangasalalta, Karoliina Helsingistä tai Anna Tampereelta...

  VastaaPoista
 170. Joo, mä olen tuon toisen blogin kirjoittaja, Anna Tampereelta, Karoliina Helsingistä, Helga Kangasalalta ja joku muikkeli Turusta :D

  Mitähän sitten vielä? Ainiin, se Mirkku mistä lie, joka kirjoittaa naistenlehteen jotain tutkimusta tai muuta vastaavaa ;D Niin ja joku Mungo-Annakin vielä kaiken lisäks :)

  HEI HALOOOO IHMISET! Mitä jos oikeesti rauhottuisitte pikkuhiljaa? :D

  VastaaPoista
 171. "Anonyymi kirjoitti...
  Tottakai Candy julkasee kommenttinne vaikka osuisivatkin oikeeseen, sehän se busted oliskin jos se ei julkasis. "

  Äläpä :D

  VastaaPoista
 172. Candy, mistäs sitä tietää jos oikeesti ootkin joku niistä?

  VastaaPoista
 173. Onpa jännä, että toimit miten toimit, et muka tunne siinä tekeväsi väärin ja silti häpeät tekemisiäsi niin paljon ettet kehtaa niitä kellekään tunnustaa. Kaksinaismoralismia.

  VastaaPoista
 174. Niin tai mistäs sitä tietää jos oonkin ne kaikki? :O Voi luoja tätä menoa. Mikä teitä vaivaa? :D

  VastaaPoista
 175. Älä välitä negatiivisista kommenteista ja huoritteluista, vain sä tiedät miten asiat oikeasti on. Äläkä ainakaan lopeta blogin kirjoittamista!

  VastaaPoista
 176. Candy, meitä vaivaa se että me halutaan palavasti tietää kellä on näin vilkas mielikuvitus että on aikaa suoltaa tällasta paskaa tänne nettiin :D

  VastaaPoista
 177. Pistää vituttamaan kun kaikki syyttävät "Candya". Oma isäni petti ja jätti, mutten missään vaiheessa ole syyllistänyt hänen salarakastaan. Juttu on sen vastuulla, joka on naimisissa ja se petturi.

  VastaaPoista
 178. yrität vaan ettet jäis kiinni...huoh

  VastaaPoista
 179. sä oot facessa koko ajan... Kangasalta olet...

  VastaaPoista
 180. Anonyymi kirjoitti...
  sä oot facessa koko ajan... Kangasalta olet...
  10. tammikuuta 2012 21.14

  voi luoja oikeesti. varmaan aika moni on facessa tällä hetkellä.......

  VastaaPoista
 181. - Jos lapset eivät pidä musta, niin sitten eivät pidä. Äidilläänhän he jokatapauksessa tulevat enemmän olemaan ja asumaan, enkä mä niiden uudeksi äidiksi yritäkään ryhtyä tai syrjäyttää niiden äitiä.


  Entäs, jos Mikolle jostain syystä tulisi lasten yksinhuoltajuus? Siinä ei niin vain kahden alle kouluikäisen lapsen kanssa lähdetä romanttisille hotelliviikonlopuille... Lisäksi se, että lapset eivät tulisi pitämään sinusta tuossa vaiheessa ei olisi mikään so what -juttu. Tiedän tuttavapiiristäni kahdeksan nuorta/lasta, joiden vanhemmat ovat eronneet toisen salasuhteen vuoksi, eikä heistä _kukaan_ ole kymmenenkään vuoden jälkeen hyväksynyt tätä uutta kumppania, koska salasuhteen julkitulo on ollut niin traumatisoivaa. Enkä jaksa uskoa, että nämä lapset/nuoret olisivat jotenkin omaa luokkaansa.
  Ja vaikka lapset asuisivat pääosin äidillään, entäs kun Mikko joutuisi vaikka jouluna päättämään ollako lasten kanssa vai sinun, jos lapset eivät voisi sietää sinua silmissään. Tai se, ettet pääsisi mukaan lasten synttäreille, rippijuhlille, yo-juhlille, ja jossa Mikko ja hänen ex-vaimonsa ja koko entinen ydinprhe olisi yhdessä. Oletko valmis tällaiseen ulkopuolisuuteen?
  Vastaa, please.

  VastaaPoista
 182. jos joku haluaa bustata sut ni miksei vaan sano nimeä? :DD esim toi joka sano et oot koko ajan facessa

  VastaaPoista
 183. oothan ottanu huomioon sne, että joku taitava tietokone ekspertti selvittää sun sähköpostis ja tietos alle kahteen tuntiin jos haluaa? ei muute, mut itteeni ainaki toi ajatus pelottais hulluna

  VastaaPoista
 184. Miettikää miten tukalat paikat Tampereen Annalle, Kangasalan Helgalle ja Karoliinalle Helsingistä tulee huomenna :( Sääliksi käy heitä. Samoin Candya jos sattuu paljastumaan.

  VastaaPoista
 185. jos candy ei anna julkaista nimeä :O

  VastaaPoista
 186. mua kiinnostaa vieläkin kun joku ano joskus kysyi sulta (mutta et vastannut) että ootko koskaan vahingossa meinannut sanoa "Mikkoa" Mikoksi? Siis lipsauttanut ääneen hänelle, tai ollut hyvin lähellä lipsauttamista?

  VastaaPoista
 187. Jos mun iskä pettäs äitiä jonkun muun kanssa tulisin niin vihaamaan sitä toista, samoin iskää.

  VastaaPoista
 188. Suosittelen poistamaan tämän blogin pikimmiten (olettaen siis että tämä on totta, ja että haluat pitää tämän blogin anonyyminä).
  Mietin jo alusta alkaen, että blogisi todella voi päätyä esimerkiksi Iltalehden uutisotsikoihin.
  Suurin osa ihmisistä on kiinnostunut juuri tämän kaltaisista ilmiöistä, oli niitä sitten ollut olemassa jo ties kuinka kauan. Ihan oikeasti, ihmiset janoavat kuulla tällaisesta!
  Jos välität yhtään kohtalostasi ja muista asianomaisten kohtaloista, niin poista blogi ja kiireellä!

  VastaaPoista
 189. Se mikä minua ärsyttää/inhottaa on se, että Candy TIESI että Mikolla on PERHE!
  Kyllä perheelliset/varatut miehet on minuakin yrittänyt, ihan hyvännäköisetkin, mutta on jokaisesta kiinni lähteekö leikkiin mukaan.

  Joskus Mikko on vaimoaan rakastanut, ja nyt Candy on kaikessa niin paljon parempi. (Omasta mielestään...)

  VastaaPoista
 190. Se mikä minua ärsyttää/inhottaa on se, että Candy TIESI että Mikolla on PERHE!
  Kyllä perheelliset/varatut miehet on minuakin yrittänyt, ihan hyvännäköisetkin, mutta on jokaisesta kiinni lähteekö leikkiin mukaan.

  Joskus Mikko on vaimoaan rakastanut, ja nyt Candy on kaikessa niin paljon parempi. (Omasta mielestään...)

  --- Se menee mun näkökulmasta niin että vapaa saa yrittää iskeä ketä tahansa, mutta se on varatun oma päätös lähteekö mukaan.

  VastaaPoista
 191. "Se menee mun näkökulmasta niin että vapaa saa yrittää iskeä ketä tahansa, mutta se on varatun oma päätös lähteekö mukaan. "

  Jos on täysin vailla moraalia, eikä välitä siitä rikkooko perhettä, niin toki.
  Saa sitä yrittää kaikkea mitä kahdella jalalla kulkee jos on pakko.

  Luulisi kuitenkin että itseään kunnioittava etsisi itselleen jotain omaa eikä toisten jämät.

  VastaaPoista
 192. "--- Se menee mun näkökulmasta niin että vapaa saa yrittää iskeä ketä tahansa, mutta se on varatun oma päätös lähteekö mukaan."

  Minusta se taas on niin, että jos tietää toisen seurustelevan/olevan naimisissa, on aivan törkeä kusipää ja moraaliton ääliö lähtiessään sellaiseen mukaan. Sitä kuitenkin järki sanoo, että johonkin sellaisessa kuviossa sattuu ja kovaa. Ja jos on valmis satuttamaan jotain niin kovaa, on paskiainen. Näinollen myös Candy on paskiainen. Mikko kyllä vielä isompi sellainen.

  En nyt tiedä näistä henkilöllisyyksistä sun muista, saattaa osua kohdalleen tai sitten ei. Uskon karmaan, ja siihen että tämä kostautuu sekä Candylle että Mikolle. Karma is a bitch.

  VastaaPoista
 193. Jos Mikko josain vaiheessa päätyy lukeen tätä blogia niin eikö se sitten vois muka iästä ja teen ikä erosta ja salasuhteesta päätelle niin epäillä että sä kirjotat tätä...kerrot kuitenkin sen verran teidän tekemisistä että Mikko voisi sen älytä että se olet sinä joka tätä kirjoittaa...Mutta ihan sama se minulle on...On vaan hauska lukea tätä blogia ja seurata mitä tapahtuu...On ainakin tekemistä iltasin...
  -EL

  VastaaPoista
 194. Yhtä asiaa en vaan ymmärrää..
  Miksi teille on niin tärkeää saada tietää, kuka blogitekstien takana on?
  Ok, tykkään itsekin seurata draamaa ja kuunnella juoruja - niin kauan kun ne eivät kohdistu minuun. Mutta tämä juttu menee yli jo minultakin.
  MIKSI HALUATTE PILATA NUOREN TYTÖN ELÄMÄN? Mitä te siitä kostutte?
  Joo, Candy tekee väärin ollessaan suhteessa varattuun mieheen, mutta ei hän silti julkista pilkkaa, häpeää ja nöyryytystä ansaitse yhden virheen takia!

  Te, jotka moralisoitte Candya hänen suhteestaan ja samalla yritätte paljastaa hänet, mikähän mahtaa teidän moraalinne olla?
  Joku älypää tähän varmaan vastaa että "candy ansaitsee tämän", mutta jokainen meistä tekee virheitä.

  -Liisa

  VastaaPoista
 195. Olen täysin puolellasi tässä jutussa. Minkä kaksi ihmistä rakastumiselleen mahtaa ? Jos niin vituttaa lukea tätä, ei tarvitse lukea. Mulle tämä on erinomaista viihdettä !

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3