sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Mikon isyys

Äääähh, huomenna alkaa taas koulu. Toisaalta tosi mukava nähdä pitkästä aikaa koulukavereita, joiden kanssa ei vapaa-ajalla juurikaan ole ja saada elämään taas järkevämpi rytmi. Toisaalta taas vielä mielellään lomailisin ja nukkuisin hyvällä omallatunnolla pitkään :D
Tuo meidän pikku reissu Mikon kanssa kyllä päätti mun loman mahtavasti!

Moni on alkanu kovalla kädellä arvostelemaan Mikkoa isänä, yhtään blogitekstejä enempää asiasta tietämättä.
Ajattelin ensin, etten ota tähän asiaan enempää kantaa tai puolustele Mikkoa siinä, koska tiedän itse miten ihana isä se on. Sitten provosoiduin arvostelukommenteista ja ajattelin kirjottaa vähän enemmän Mikon isänä olemisesta.

Mä voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että Mikko on mahtava isä, eikä mulle tuu morkkiksia sen kanssa olemisesta lasten kannalta, koska se hoitaa isälliset velvollisuudet paremmin kun hyvin. Eri asia sitten tietenkin, jos meidän suhde menis lasten hyvinvoinnin edelle, mutta lapset on silti Mikolle tärkein asia maailmassa ja mä hyväksyn sen ja mun mielestä normaalin aikuisen arvojärjestyksessä ykkösenä kuuluukin olla lapset, oli elämäntilanne mikä hyvänsä.
Tottakai meidän yhdessäoloaika verottaa omalla tavallaan Mikon ja lasten yhteistä aikaa, mutta silti Mikko viettää paljon aikaa lastensa kanssa. Lapset on Mikolle koko elämä. Se hymy huulilla kertoo aina mitä ne on tehneet ja mitä lapset keksineet ja oppineet. Se elää omaa elämäänsä lastensa kautta. Ne on sille mielettömän rakkaita ja tärkeitä ja se on tehnyt aina kaikkensa lastensa hyvinvoinnin eteen.

Yksi piirre Mikossa jota rakastan, onkin sen  mahtava isänä oleminen lapsilleen. Mä nään siinä omille lapsilleni täydellisen ja rakastavan isän. Hupsun ja vitsikkään, hieman ehkä suostuttelulla helposti periksiantavan, mutta silti kohtuulliset ja järkevät rajat asettava. Sellasen, joka keksii aina hauskaa tekemistä, jonka kanssa ei koskaan tule tylsä. Joka tulee lukemaan iltasadun ja tekee aamupalaksi hymynaamavoileipiä. Käydä luistelemassa ja metsäpoluilla eväsretkellä. Se joka istuu kipeän lapsen vuoteen vierellä vaikka aamuun asti valvomassa. Se, joka tuo joka reissusta jotain kivoja tuliaisia.

Mä halveksin ihmisiä, jotka kylmästi jättää lapsensa. Meidän suhde olis jo ohi, jos Mikko olis vaan hypännyt mun matkaan ja jättänyt lapset oman onnensa nojaan, kasvamaan ilman isää. Mä en ikinä haluais sitä. Sen omien lapsien takia ja senkin takia, koska se ei olis enään täydellinen isä mun tuleville lapsilleni.
En mä haluais sellasta isää lapsilleni, joka hetken mielijohteesta jättäis lapsensa.

Ja niille jotka ehdottaa raskaaksi hankkiutumista nyt: Not gonna happen :D Vaikka mä kuinka lapsista tykkäänkin ja niitä ehdottomasti haluan, niin en siltikään nyt. Vaikka Mikko kykenis taloudellisesti mut ja lapsen elättämään, en mä haluais sitä. Oon ehdottomasti sitä mieltä, että ennen lapsia on molemmilla vanhemmilla oltava perusasiat kunnossa; koulut käyty, oma asunto, työpaikka ja raha-asiat hyvin hoidettuna. Mun arvomaailmassa lapsi ansaitsee vain parasta ja sitä voi tarjota vain, kun edellämainitut asiat on kunnossa.

Mun päässä onkin kauhukuva itestäni tän ikäisenä raskaana, lukittuna vauvaan 24/7, työttömänä ammatin puuttumisen takia.. Hyi. Mä haluan elää nuoruuttani vielä muutaman vuoden täysillä, matkustella ja viilettää miten haluan. Sitten voin rauhottua ja alkaa ajattelemaan perheenperustamista.
Kaikkea hyvää kuitenkin teiniäideille ja isille, teille toivotan vaan tsemppiä ja jaksamisia! :)

Tästä aiheesta ollaan Mikon kanssa keskusteltu ja Mikko ehdottomasti haluaa tehdä mun kanssa lapsia. Se haluaa jakaa vanhemmuuden ilon ja rakkauden mun kanssa. Se on kuulemma maailman kaunein asia kukoistaessaan :)
Ja mä uskon sen kyllä, mun mielikuva täydellisestä ja onnellisesta perheestä on me kaksi rakastavaa vanhempaa makoilemassa viikonloppuaamuna sängyllä lapsen ollessa keskellä ja katsoessa lastenohjelmia <3

169 kommenttia:

 1. ''Vaikka Mikko kykenis taloudellisesti mut ja lapsen elättämään''

  suunnitelmasi oli siis ''viilettää'' ja mennä vapaana kunnes oot valmis asettumaan MIKON ELÄTETTÄVÄKSI? Tulee kylmät väreet ajatuksesta, että joku 17v aikoo tuhlata elämänsä ja mahdollisuutensa asettumalla jonku äijänkäppänän ELÄTETTÄVÄKSI. plus sen lasten äitipuoleksi. muistappa harjotella sun pillulihaksia että pysyt piukeena eikä tää sun huorapilvilinna pääse ikävästi romahtamaan.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1, Ei helvetti, etkö sä osaa lukea? Luitko ton kohdan edes loppuun? Ilmeisesti et kun tuut tollasta paskaa tänne kirjoittamaan :D

  Huh tätä myötähäpeen määrää..

  VastaaPoista
 3. uusioperheen arki oliskin varmasti hymynaamavoikkareitten tekemistä ja sängyllä rauhassa makoilua <3 oon uusioperheen lapsi, kolme pienempää sisarusta, ja voin kertoa että toi sun unelmas on kaukana totuudesta

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2, Ja koska sä oot uusioperheen lapsi ja teillä ei asiat noin mene, automaattisesti ei tule kenenkään muunkaan perheessä menemään koska teilläkään ei niin mene? :)
  En tietenkään 100% varmuudella voi sanoa että meilläkään aina niin tulis menemään kun toivoisin ja kuvittelisin, mutta siihen pyritään ja tuollainen Mikko on isänä :)

  VastaaPoista
 5. Taitaa olla Candyn omassa isisuhteessa ollut aika häikkää ;) Voi sinua, kun olet jäänyt vaille hymynaamaleipiä...Ilmankos olet iskenyt varatun isähahmon.

  VastaaPoista
 6. olet 17, sulla ei oo minkään näköstä käsitystä lapsiperheen arjesta... tottakai on paljon hyviä hetkiä, mutta ei se elämä ole aina pelkkää hymyä. ota huomioon, että lapset kasvavat, ja kun he saavat tietää totuuden isänsä ja sinun suhteen alusta, he eivät välttämättä halua olla enää missään tekemisissä.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3, Ikävä tuottaa pettymys, mutta mulla on maailman paras isi. Aina ollut ja tulee aina olemaan, joten mitään häikkää ei oo ollut :D Hymynaamaleipiä se ei oo tajunnut mulle valmistaa vaan ihan normaaleja, mutta enköhän sen "häikän" voi sille antaa anteeks ;)

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä ois mielenkiintoista tietää muutakin sun elämästä kuin pelkkä tää Mikko-juttu.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4, Kyllä mulla aika paljon käsitystä lapsiperheen arjesta on, en oo mikään tynnyrissä kasvanut :) Tietenkään en oo ite vielä sellasta pyörittänyt, mutta tulen pyörittämään vielä.

  Siinä vaiheessa jos lapset vanhempina on sitä mieltä ettei halua olla mun kanssa missään tekemisissä, niin se on heidän päätös ja kunnioitan sitä.

  Anonyymi5, Kyllä mä aina sillontällön kirjottelen jotain pientä itestäni, mutta en voi kauheasti kertoa ettei kukaan tunnistais mua. Ymmärrät varmaan :)

  VastaaPoista
 10. No mitäs muutakaan Mikko on tekemässä kuin jättämässä lapset kun sun kanssa ryhtyy kimppaan?
  Näkeekö hän sitten heitä yhtä usein kuin nyt?
  No ei, vaan joka toinen vkl.
  Lapset ajattelevat jo niinkin lyhyestä ajasta että hei, miksi isi hylkäsi? Missä isi on? yms.

  No se on uudessa kodissa uuden naisensa kanssa. Ei niiden kanssa.

  VastaaPoista
 11. Candy paljastit juuri missä päin Suomea asut, tai ainakin pienensit vaihtoehtoja aika hurjasti... näet kovin monessa paikassa koulu ei ala vasta huomenna (minulla alkaa huomenna itsellä) D:

  VastaaPoista
 12. Oot vaa niin typerä. Mistä kaikesta tuut jäämäänkään paitsi tässä iässä kun haaveilet jo perheestä ja tuhlaat hyviä nuoruusvuosia perheelliseen ja varmasti hiukan jälkeenjääneeseen lupsakkaan isään. Harmittaa sun puolesta, vaikka oletkin onnellinen mut silti.

  VastaaPoista
 13. Ohho, onpas sulla ruusuinen kuva vanhemmuudesta ja uusioperheistä. Plus se, että Mikko ei ole enää kolmekymppinen jos teille tulis lapsia. Jos siis itse haluat elää villiä nuoruutta (keski-ikäisen varatun miehen kanssa, pieni ristiriita!). 50-vuotias isä tuskin jaksaa enää tehdä hauskoja aamupaloja, joten kyllä "Mikko" on taitaa käyttää parhaat isyysvuotensa jo näiden nykyisten lastensa kanssa.

  -V

  VastaaPoista
 14. mikolla on nyt lapset toisen naisen kanssa ja se on sun kanssa..
  mites sitten, jos sulla olis tulevaisuudessa lapset mikon kanssa ja mikko katois mystisesti kauppareissuille ja lenkille ja olis todellisuudessa nuoremman likan kanssa pettämässä sua?
  tosin saattaa asia olla niinkin, että sun ja mikon juttu kestäis. who knows.

  VastaaPoista
 15. Suoraan sanottuna. LAPSIRAUKAT!!

  Isä on tuulella käyvä, munaansa ajatteleva pösilö.
  Sä sanot että se laittaa lapset etusijalle? No mitä hemmettiä se sitten sinun kanssa tekee jos laittaisi lapset etusijalle :O

  VastaaPoista
 16. "Se, joka tuo joka reissusta jotain kivoja tuliaisia."

  ...satiaisia ja hyppykupan :D

  VastaaPoista
 17. Ohho, onpas sulla ruusuinen kuva vanhemmuudesta ja uusioperheistä. Plus se, että Mikko ei ole enää kolmekymppinen jos teille tulis lapsia. Jos siis itse haluat elää villiä nuoruutta (keski-ikäisen varatun miehen kanssa, pieni ristiriita!). 50-vuotias isä tuskin jaksaa enää tehdä hauskoja aamupaloja, joten kyllä "Mikko" on taitaa käyttää parhaat isyysvuotensa jo näiden nykyisten lastensa kanssa.

  -V

  << Mun isä täyttää viiden vuoden sisällä 50 ja ne on saamassa tän vuoden loppupuolella vauvan. Ei se ikä mitään vttu merkitse?? Mä tiedän, että mun oma isä on sen lapselle paras mahdollinen. Ei se ikä muuta tota miestä.. :)

  JA HEI.
  Ei Candy ja Mikko vietä JOKA VTUN PÄIVÄÄ yhdessä, Mikko ehtii ihan hyvin nähdä lapsiaan? Mä nään omaa isääni joka toinen viikonloppu ja se on ihan riittävä mulle..

  PAINUKAA VITTUUN VIHAAJAT :)

  PS. Candy, mä oon täysin sun puolella tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. puhuu joku vitun teinikakara.. sulle se on ehkä ihan helvetin ok et näät sun isääs joka toine viikonloppu mut jumakauta mietis noita PIENEMPIÄ lapsia ketä ei oo TEINIIKÄSIÄ et miltä se niistä tuntuu..just tommoset fucking teinipillut ei osaa ajatel yhtään mitään..ei ihan kannata verrata tommosii alle 10 v lapsii teineihin.. ne on kaks aivan eri asiaa ja te ton ikäset ette osaa muuta kun vaa angstata ja kiukutella. :) Päivänjatkot vaan !

   Poista
 18. Gimme some candy, candy ;)9. tammikuuta 2012 klo 0.14

  Niin ikävä tuottaa pettymys mut kirjotuksistas päätellen Mikko aattelee vaan peeniksellä eikä millään muulla :) Lörpöttelee sulle minkä ehtii ja on kyllä narsistisen olonen raukkamainen mies! Huhhuh.. Ja sinä joka kertoo et lapsil on parempi olla kun noi eroo. Mistä helvetistä sä sen tiedät? Sulla ei ole ollu samaa kohtaloa niin älä puhu toisten puolesta.

  VastaaPoista
 19. Ja ps. Mistä sinä tiedät millainen isä Mikko on? Sinä ET osallistu heidän arkeensa. Hän pystyy selittämään sinulle vaikka kuun taivaalta ilman että tietäisit onko se TOTTA! :D

  Se voi tosiaan kertoa että teinpä sitä ja tätä lasten kanssa, vaikka tosiasiassa se olisi maannut sohvalla ja tiuskinut lapsilleen.

  Ellet sitten ole käynyt leikkimässä jo kotia siellä kun vaimo ei ole paikalla. Mutta ette kait te niin tyhmiä ole? Lapset kun osaavat puhua, ei ne osaa valehdella :)

  Toisaalta, vaikka olisitkin käynyt, mistä voit tietää ettei se esittänyt :D Et oikeasti voi uskoa noin sinisilmäisesti kaikkea :)

  Jos et ole elänyt arkea hänen kanssaan, et voi tietää puhuuko se mies totta tai että millainen isä se mies on.

  VastaaPoista
 20. Tsemppiä tulevaisuuteen! :) Kun Mikko on eronnut nykyisestä vaimostaan, aiotko kertoa jossain vaiheessa (esim. tänä vuonna vai vasta vuosien päästä pölyn laskeuduttua) vanhemmillesi tai kavereillesi miesystävästäsi? :) Miten luulet heidän ottavan asian?

  Tv. Uusi lukija

  VastaaPoista
 21. Gimme some candy, candy ;)9. tammikuuta 2012 klo 0.23

  << Mun isä täyttää viiden vuoden sisällä 50 ja ne on saamassa tän vuoden loppupuolella vauvan. Ei se ikä mitään vttu merkitse?? Mä tiedän, että mun oma isä on sen lapselle paras mahdollinen. Ei se ikä muuta tota miestä.


  Viiden vuoden sisällä 50? Miten se on mahdollista ;) eli se on 45 eikä 50? Huoh. Ja kyllä ikä vaikuttaa lastensaantiin, katos ku tossa iässä siittiöt on vähä heikommassa hapessa toisinkuin parikyt vuotta sitten. Hahah opiskele nyt vittu enemmän

  VastaaPoista
 22. Nää blogitekstit ja kommentit on vaan niin hupia :D Naurettiin kaverini kanssa tänään näille jutuille ihan täysiä. Ei taida ihan lapsiperheen elämä olla kovin ruusuilla tanssimista, miks ees kirjoittaa noin haaveilevaan sävyyn? Ja lisäks pisti aika pahasti silmään, että haluat viilettää ja nauttii nuoruusvuosistasi mutta samalla aiot äitipuoleksi samaan taloon lapsien kanssa..? Pientä ristiriitaa ilmoilla. Sun on valittava, et voi saaha molempia. Joko otat Mikon ja samalla ryhdyt äitipuoleksi tai sitten otat oikeasti elämästäsi kaiken irti, etkä jää kypsän miehen jälkeläisiä elättämään. Sinuna nauttisin nuoruusvuosistasi vielä kun voit! Et ehkä tajua vielä kun elät salasuhteessa kuinka asiat tulevat paljon muuttumaan, olet itsekin vielä lapsi, kuinka voisit ottaa toisista lapsista vastuuta? Huomaa, aikuisuus ei ole sama asia, kuin 18v. Joten jäitä hattuun tyttö

  VastaaPoista
 23. Vähän ärsyttää nää jotkut kommentit täällä, miten lapset kuvittelee heti isin hylänneen ne, jos ei pariin päivään näe. Onhan se ikävää, mutta omat vanhempani erosivat kun olin ala-asteella, enkä ajatellut mitenkään menettäväni kumpaakaan, vaikka isää näen paljon harvemmin, päin vastoin tuli parempi olla kun kotona ei riidelty enää. En tosin tiedä olisinko suhtautunut erilailla jos jommalla kummalla vanhemmista olisi ollut joku toinen, mutta tuskin.

  Minäkin vaan mietin, että candy vaikutat elävän vähän pilvilinnoissa noiden arjen kuvitelmien kanssa.

  VastaaPoista
 24. No niin, tämä on niin selvä trolli kuin olla voi. Miksi olet laittanut tänne sivulle tuollaisen kävijänäkymän, jossa näkyy meidän kävijöiden kotipaikat? Huomion hakua, ei mitään muuta.

  Lopeta jo lapsellinen leikkisi. Tämä ei viihdytä oikeasti ketään.

  VastaaPoista
 25. Tälläkin hetkellä Mikko pitää VAIMOAAN kainalossa ja tuhisevat lähekkäin <3 Eikö ole ihana ajatus?

  VastaaPoista
 26. AHAHAHAH TAAS PALJASTIT OSVIITTAA SIITÄ MISSÄ ASUT KUN JOSSAIN ON KOULUT ALKANU JO VIIME VIIKOLLA ;)

  VastaaPoista
 27. Täällä taas eräs blogiasi jo muutamaan otteeseen lukenut sinua selvästi vanhempi ja maailmaa ja miehiä enemmän nähnyt.

  En halua missään nimessä ärsyttää sinua mielipiteilläni, mutta kuten monet aiemmin ovat jo todenneetkin, olet vain nuoren ikäsi ja kokemattomuutesi vuoksi niin kovin naiivi, ettet näe ihastuspuuskasi läpi tilannetta realistisesti.

  Mikko saattaa hyvinkin olla ihan hyvä isä lapsilleen, kuten hän on sinulle asian esittänyt. Salasuhteiden "lainalaisuudet" menevät kuitenkin sinun kannaltasi ikävästi. Jos esimerkiksi tulisit äkisti raskaaksi, olisi varsin todennäköistä, että Mikko jättäisi sinut kuin nallin kalliolle. Sinä et kuitenkaan ole laillinen vaimo vain pelkkä salasuhde: jos suhteenne ei olisikaan enää silkkaa hupia ja sitoutumista puheen asteella, voi miehellä tulla pupu pöksyyn. Vaikka hän nyt sinua miellyttääkseen väittää haluavansa lapsia kanssasi, on todellisuus luultavasti aivan jotain muuta.

  Tästä kielii jo se, ettei Mikko ole ollut valmis jättämään vaimoaan: hän on havainnut, että sinua on helppo hämätä puhumalla ummet ja lammet rakkaudesta ja lahjomalla sinua välillä. Miksei hän voisi siis miehille niin harmillisen tyypillisesti elää mukavaa kaksoiselämää ja loukata samalla molempia osapuolia. Tiedän mistä puhun, olen nähnyt näitä kuvioita niin omassa elämässäni kuin ystävieni kohdalla.

  Vaikka saatat kokea pedofiliaviittaukset loukkaavina, suosittelen sinulle lämpimästi uutta elokuvaa Trust. Saat ehkä uusia näkemyksiä suhteeseenne. Kaikkea hyvää sinulle joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 28. Oletko nähnyt Mikon lapset siis ja miten Mikko on heidän kanssaan vuorovaikutuksessa?

  VastaaPoista
 29. Lopettakaa nyt toi jossittelu! "JOS Mikko sitä JOS Mikko tätä!?!" Ja muutenkin, minusta itsestäni ei ainakaan tuntunut pienenä kun vanhemmat erosi että isä ois hylänny mut tai mitään, eikä varmasti suurimmasta osasta muistakaan lapsista. Ja kun isällä oli uusi nainen nii ei sitä pienenä voinu/osannu vihata?! Luulen että Mikon lapset nyt kuitenkin ovat melko pieniä vielä.

  Milloinkohan nämä vittumaiset anot lopettaa nää hullut juttunsa?

  VastaaPoista
 30. Anonyymi:

  Vitut antanut, eri kouluissa vaihtelee ja aikuislukiois myöhemmin esimerkiks ja sitä paitti eihän Candy välttis puhu tunnistettavasti kaikesta tosiaankaan? :DDD

  VastaaPoista
 31. Vai että pitää vanhemmilla olla koulut käyty ja oma asunto, että voi tarjota lapsilleen parasta. Vanhempani menivät töihin suoraan peruskoulusta, faijalla on oma asunto vasta nyt, kun olen 5 vuotta asunut omillani. Huhhuh. Itse et pystyisi elämään normaaliperheen arkea, kun selvästi olet syntynyt kultalusikka suussasi.

  VastaaPoista
 32. Isäskö sut opetti huoraamaan?
  Onko isi jättänyt perheensä ja ottanut nuoremman? Häneltäkö mallisi sait?

  Vai onko isä loistokas isä oikeesti eikä ole jättänyt perhettään? Onko hän ylpeä perheenrikkojatyttärestään, kun kuulee miten olet toiminut?

  Kirjoituksesi on täynnä rakastuneen ihmisen illusiota ja äärimmäisen ristiriitainen. Sitä sinä et halua nähdä, vaan uhmalla jänkäät vatsaan. Jos nimittäin vähääkään kykenisit kypsään ajatteluun, et olisi tuossa tilanteessa.

  Toivottavasti Mikko tulee järkiinsä. Toisaalta mitä se auttaa? Isket vaan seuraavannukkomiehen, koska et kykene tasavertaiseen seurusteluun. Haluat vain rusinat pullasta, varastetut hetket hotelliaamiaisineen ja lahjoineen.

  Toivottavasti saat lusikoida joskus samaa soppaa; kun lapsilla on kuume ja ripuli, kun mies istuu paskalla ja lähettelee tekstareita nuoremmalle muijalle ja jättää vaimonsa viikonlopuksi yksin kaiken kanssa päästäkseen nuoremman pillun päälle.

  Nimittäin on aika heitellä kiviä ja aika kerätä niitä. Karma onneksi hoitaa sen puolen, että saat mitä tilaat.

  Luultavasti Mikko on narsisi, joka aina uudelleen haluua nuoremaman ja jos joskus meneisitte yhteen ja tekisitte lapsia, sinä istuisit siellä himassa räkänokkein kanssa ja Mikko viilettäis "työmatkoilla". Miltä tuntuis? No tosi mahtavalta!

  VastaaPoista
 33. Tää blogi on kyllä parhainta viihdettä :)

  Jatka vain kirjoittelua, piristää päivää lukea muiden elämästä :D Varsinkin sen jälkeen taas muistaa miten hyvin itsellä menee :)

  Ei ole tuollaisia idiootteja ongelmia :)

  VastaaPoista
 34. "Siinä vaiheessa jos lapset vanhempina on sitä mieltä ettei halua olla mun kanssa missään tekemisissä, niin se on heidän päätös ja kunnioitan sitä."

  Miks vanhempina? Mitä jos ne ei nyt haluais olla sun kanssa tekemisissä? Mun faija lähti nuoremman muijan perään ja oon vihannut sitä muijaa aina, lapsesta asti. Et kai pakota lapsia tykkäämään susta kunnes ne muuttaa vittuun kotoaan?

  VastaaPoista
 35. Oletko miettinyt, että jos Mikko on sinun matkaasi lähtenyt vaikka hänellä on vaimo, voi hän sinun seläntakana lähteä jonkun toisen matkaan. Lähtihän hän sinunkin matkaasi.

  Varmasti on Mikko vaimolleenkin sanonut, kuinka "haluaa hänen kanssaan lapsia" ja silti pettää. Mikko on petturi, eikä se siitä mihinkään muutu.

  VastaaPoista
 36. Hei, ei kaikesta ole pakko väkisin keksiä kritisoitavaa. Ei joka postauksen jälkeen ole pakko yrittää lytätä kirjoittajaa.

  Mielestäni lähinnä hölmöä arvostella, että Candylla ei ole kokemusta uusperheen arjesta. Ehkä ei kovin monella muullakaan ennen kuin sitä arkea elää ;). Hyvinpä vaan monet uusperheet pärjää ja lapset ovat tasapainoisia - aikuiset myös.

  Eikä Candy ole lapsiakaan vielä tekemässä, vaikka ihan hyvin monet teiniäiditkin ovat pärjäilleet.

  VastaaPoista
 37. "No mitäs muutakaan Mikko on tekemässä kuin jättämässä lapset kun sun kanssa ryhtyy kimppaan?
  Näkeekö hän sitten heitä yhtä usein kuin nyt?
  No ei, vaan joka toinen vkl.
  Lapset ajattelevat jo niinkin lyhyestä ajasta että hei, miksi isi hylkäsi? Missä isi on? yms.

  No se on uudessa kodissa uuden naisensa kanssa. Ei niiden kanssa."

  Aika paksua. Entä jos äiti ja isä eroais muista syistä kun uudesta rakkaudesta? Ei lapset siltikään välttämättä näkis isäänsä sen useammin kuin joka toinen viikonloppu.

  Mun vanhemmat eros kun olin pieni, enkä nähny isääni kun joka toinen viikonloppu. En mä muista kärsineeni siitä mitenkään.

  VastaaPoista
 38. Candy asuu eteläsuomessa! Meilläpäin lapset meni kouluun jo viime viikolla;)

  VastaaPoista
 39. Keskipohjanmaalla siis

  VastaaPoista
 40. hah paljastit jotenkin taas asuinpaikkaasi, sillä jossakin koulut alkoivat jo viime viikolla ja jossakin vasta huomenna ;)))) hyvä karkki

  VastaaPoista
 41. Minusta tuo sinun käsityksesi arjesta lasten kanssa on hieman liian heppoista, niinkuin monet ovat sulle sanoneetkin. Sanotaanko niin että mitä sitten jos Mikon lapset eivät pidäkkään sinusta ja ovat enemmän äitiin kiintyneitä? Tiettyhän lapset voivat sinua aluksi vierastaa muutenkin, mutta entä sitten jos he oikeasti päättävät etteivät pidä sinusta?

  Ja niin, miten voit luotta siihen, että Mikko todella on sanojensa takana? Ja tekeekö tavarat, tulijaiset ja eväsretket sun muut isästä täydellisen? Eikö isän pitäisi olla läsnä?

  Mietin myös, mikset sinä Candy ota oikeaa ja järkevää kritiikkiä vastaan vaan tyrmäät heti kaiken?
  Mikset sinä löydä Mikosta yhtäkään negatiivista puolta ja puolustat häntä kaikessa? Et taida tunteakkaan koko miestä.
  Vaikka kuinka häntä sitten rakastaisitkaan, on tuon teidän systeeminne pakko joskus sinut pysäyttää, edes hetkeksi, ajattelemaan hieman.

  Oli totta tai ei, toivon että Mikko pysyisi lastensa kanssa, kuten varmasti pysyykin, mutta sinä taidat jokatapauksessa olla liian nuori sotkeutumaan siihen maailmaan, vielä.

  VastaaPoista
 42. pakko sanoo idiootit että voihan tää asuu jossain muualla mut on hämäykseks vaa kirjottanu ton??? :) ajatelkaa aivoilla

  VastaaPoista
 43. Viisasta puhetta, ensin opinnot ja sitten perhe. Pari vuotta taitaa vaan olla vähän liian lyhyt aika "viilettää" ennen perhettä. Hyvä duuni (= hyvät raha-asiat) voivat viedä vielä pitkään - yliopistossa normitahtiin opinnot kestävät reilu viisi vuotta. Ja jos haluaa esim. oikis, lääkis, kauppis, ns. paremmille palkoille, niin sisäänpääsemiseenkin voi kulua vuosi tai pari. Eli kannattaa suosiolla siirtää vauvaperheen arki kaaauas ja elää täysillä tätä hetkeä ja suunnitella korkeintaan lähitulevaisuutta.

  Tsemppiä:) Vaikutat ihan fiksulta nuorelta, vaikka välillä vastailetkin kommentteihin vähän kärkkäästi.

  VastaaPoista
 44. Aika monta kertaa mahtuu yhteen blogitekstiin sana "täydellinen".
  Ja enimmäkseen kerroit siitä, mitä haaveilit ja mitä tulevaisuudessa on, ja se on sun mielestä sama asia, kun sen kertominen, mitä Mikko tekee nyt.

  Sä olet rakastunut haaveisiisi etkä ihmiseen.

  VastaaPoista
 45. Miks te "valittavat anusmuumit" tuutte tänne lukemaan jos noin kovin ärsyttää? Pysykää poissa ja keskittykää omaan elämäänne!

  VastaaPoista
 46. Vaihdat ko vihdoin nuo KELLONAJAT BLOGIIN.

  ___Ohjeet_________:
  Kun sulla on blogger auki, siis tämä, missä blogia kirjoitat.:
  1. Avaa vaikka se näkymä, että sulla on auki se ruutu, mihin kirjoitat blogimerkinnän
  2. Sen yläpuolella on klikattavia vaihtoehtoja, mm Tekstit, Kommentit, Asetukset.. jne
  3. Klikkaa "asetukset"
  4. Klikkaa sen asetukset-sanan alla lukevaa "Muotoilu" -kohtaa. Ei tarvi mennä hiirellä ku sentti alaspäin.
  5. Siinä sivulla voit muuttaa päivämäärää ja kellonaikaa. Kohdasta "Aikavyöhykkeen", voit valikosta valita vaihtoehdon (GMT+02.00) Helsinki

  -kellotäti

  VastaaPoista
 47. kiva kun täällä porukka on kunnolla arvostelemassa isän ikää ja et miten jaksaa olla lapsen kanssa jne. jne... blaa, blaa, blaa....

  oon itse nuori äiti ja lapseni isä on 49- vuotias, repikää siitä huumoria ;)
  ja kummankin ensimmäinen lapsi kyseessä

  vaikka lapsi onkin ollut ja toivottavasti tulee olemaan maailman helpoin tapaus, niin kyllä tuo isä on jaksanut touhuta paljon tuon pienen ihmistaimen kanssa iästään huolimatta :)

  se on todella palkitsevaa kun neiti väläyttää aurinkoisen hymyn, kun on iloinen, sitä tietää et on onnistunut olemaan vanhempana tässä haastavassa tehtävässä, joka on vasta aluillaan, huomisesta kun ei koskaan tiedä ja hyvä niin :)

  olisihan tuota nuoruuttaan voinut vielä jokusen vuoden itekin elää, mut kun lapsi tuli, niin se tuli.. päivääkään en vaihtaisi pois, vaikka sitä välillä miettii, et olisihan se kivaa, jos voisi mennä mielensä mukaan...

  ja jos joku kerran niin kovasti tuntuu tietävän missä Candy asuu, niin voi avoimesti tulla kertomaan ;) Candy varmaan kertoo menikö arvaus harakoille
  ja vaikka arvaus olisikin oikein, niin tuskin Candy myöntää, et oikea paikkakunta kyseessä..

  Candy, älä välitä noista toisten asioista mukamas tietävistä puskahuutelijoista.
  olet varmaan itsekkin jo huomannut, et niitä on netti pullollaan
  niillä on vaan joku ihme pakkomielle tietää toisten asiat paremmin, hyvä kun edes itse tietävät omista asioistaan sen enempää ;)

  tsemppia sulle ja Mikolle :)

  VastaaPoista
 48. Kamala meteli Mikon isyystaidoista... kai miehellä saa nyt muutakin olla kuin vain ne lapset. En kyllä tajua miksi se pysyy vaimonsa kanssa jos kerta suhde ei muka toimi. Enemmän tuskaahan se vain tuottaa lapsille, jos äiti ja isi riitelevät koko ajan.

  Ihan selväjärkisiä niistä erolapsistakin usein tulee. Siinä et pysyy muksujen takia suhteessa joka ei ole enää onnellinen, ei ole mitään järkeä.
  T. Katsku

  VastaaPoista
 49. Tää menee kyllä ihan ohi aiheen, mutta ketä äänestäisit presidentiksi jos voisit? =)
  -Hanna

  VastaaPoista
 50. Tämän hetken arviosi "Mikosta" on siis se, että hän on erinomainen isä.
  Jos hän eroaa, omaisuuden (varat - velat) osituksen ja asunnon ja auton ja huonekalujen ja ym. ym. oston jälkeen hän on täysin erilaisessa asemassa.
  Hän on etävanhempi, tapaajaisä joka lapsiaan tod.näk kahdesti kuukaudessa. Siis noin neljä päivää kuukaudessa. Vuorovaikutus lapsiin huononee välittömästi, samaan aikaan kun etävanhempi maksaa elatusapua lähivanhemmalle.

  Jos katsantokantasi olisi kuten aikuisen, voisin kehottaa sinua katsomaan muutaman vuoden päähän, ei vain tuijottamaan tähän päivään ja peilikuvaasi.

  Edes kertomasi perusteella "Mikko" ei ole välttämättä huono isä, mutta isyys voi muuttua ja isä siinä mukana.

  Mietipä jos eroprosessi ei menekään sovussa? "Mikko" ja hänen ex- menevät ensin käräjäoikeuteen vääntämään asiasta ja sitten vielä hoviin. Ja sama uudelleen kolmen vuoden päästä...
  Etkö pelkää että "liihottelu-rahasi" menevät tunteettomien juristien taskuihin ;D ?!

  VastaaPoista
 51. << Mun isä täyttää viiden vuoden sisällä 50 ja ne on saamassa tän vuoden loppupuolella vauvan. Ei se ikä mitään vttu merkitse?? Mä tiedän, että mun oma isä on sen lapselle paras mahdollinen. Ei se ikä muuta tota miestä.. :)

  "JA HEI.
  Ei Candy ja Mikko vietä JOKA VTUN PÄIVÄÄ yhdessä, Mikko ehtii ihan hyvin nähdä lapsiaan? Mä nään omaa isääni joka toinen viikonloppu ja se on ihan riittävä mulle..

  PAINUKAA VITTUUN VIHAAJAT :)

  PS. Candy, mä oon täysin sun puolella tässä :)"

  UH, miten sympaattiista ja blogistista paljon kertovaa, että kaikki tämän kirjoittajan kannattajat ja fanit on varhais-teinejä :) .
  Jokainen kypsempi ihminen, joka on elänyt siis reilusti yli 20 vuotta ja tajuaa tästä elämästä edes JOTAKIN, antaa rakentavaa kritiikkiä, jota tämä teinikirjoittaja ei toki osaa ottaa vastaan missään määrin. "Ootte vaan paskoja haterseja jotka ei tiedä mistään mitään :)))) <3 " (huomaa kommenttien perässä aina hymiöt ja sydämet lapsellisesti maksimoiden vittuilevan viestin tehoa).

  Voi apua lapsi, miten sun silmät saa avattua? Todella turhauttavaa tajuta, että EI MITENKÄÄN!

  - L

  VastaaPoista
 52. Mistä tiiät minkälainen Mikko on isänä? Ootko kenties viettäny hänen ja lasten kanssa esim. viikonloppua yhdessä?
  Btw tää koko blogi on kyllä niin feikki mutta leikitäämpäs sitten mukana. :)

  VastaaPoista
 53. Mitäpä sitten kun Mikko alkaa rupsahtaa ihan kunnolla? Kuuden vuoden päästä olet itse 23 ja Mikko jo 40..:D (mikäli suhteenne kestää)Anyways, mielenkiintonen blogi kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 54. Viekö Mikko lapsilleen tuliaisia teidänkin yhteisiltä reissuilta? Mites jos Mikko on sanonut vanhemmuuden olevan maailman kaunein asia kukoistaessaan, niin eikös sitten Mikko jaa perheensä kanssa maailman kauneimman asian koska on niin hyvä isä?
  Ja tosiaan, sitten kun rupeatte Mikon kanssa lapsia tekemään niin Mikko on jo varmaan suhteellisen vanha mies, ja kuten jo joku aiempi anonyymi totesi, siittiöiden laatu heikkenee vanhetessaan, ja on suurempi riski saada ei-terveitä lapsia. (Esim. tuttavaperheessäni isä on yli 50 ja äiti alle 40, lapsella Apertin syndrooma, googlaappa se, ei oo nättiä.)

  nimim. Pohdiskelija
  (laitoin nimimerkin sillä toivon että vastaat)

  VastaaPoista
 55. Välillä kirjoitetaan tästä blogista että onko tämä totta.Itse pidän totena kunnes muuksi todetaan.Olet Candy sellaisessa elämässä mukana jossa sinun ikäisesi ei vielä tarvisi olla.Sun aiempi kirjoitus valehtelia valehtelia oli tosi hyvä.Tarkoitan sillä sitä että olet rakkauden täyttämänä ja sokaisemana sellaisessa tilanteessa että se vaatii psyykkeeltä tosi paljon että kestää tämän kaksois elämän.Tässä yhdessäkin on jo kyllin.Kuten laulussakin lauletaan.Elämäsi täyttä Mikko ja hänen kauttaan elämäsi aika pitkälle rakentuu.Miten kestät sen ettet voi esim.kavereille kertoa ja jakaa näitä asioita.Edes yhdelle.Vaikea ymmärtää.Mikon olisi hyvä nähdä sun voisin sanoa terveydenkin kannalta aikuisena miehenä mihin olet joutunut.Itse taidat ajatella mihin olet päässyt.Olen huomannut että vastailet ehkä useamminkin kritisoien ja haistattelioiden kysymyksiin,kuin positiivisiin ja tsemppaamista toivottavien.Olen ajatellut että joko tosiaan joudut puolustautumaan,tai sitten se voi olla niinkin että halut tähän blogiin äksöniä.Ja sitten ihmisten mielenkiinto säilyy.Tai molempia tai jotain muuta.Muistan että kerroit aloittaneesi tämän blogin,että voit purkaa ajatuksia ja tunteitasi.Itse odotan sitä.Toki blogi voi muuttaa ajan kuluessa muotoaankin.Ja muista ne suhteen plussat ja miinukset.En muista kuka mutta joku toinenkin sitä ehdotti.Ja tosi hyviä mielipiteitä tästä asiasta on noussut esille.Ja sitten toi toinen ääripää?Kaipa sekin asiaan kuuluu.Tällaista tänään.Tsemppiä sulle Candy.Toivottavasti voit jossain vaiheessa elää takaisin rehellisyydessä ja ns.vapaudessa.Kerrohan oletko nyt ns.vapaa,iloinen ja uteliaana nuorena naisena elämää ja sen eri vivahteita katseleva onnellinen nuori.Vai maksatko ison hinnan rakkaudesta jonka sisällä olet ja jota ei voi vapaasti elää todeksi ja näyttää.Sorry kun jäi välit pois ja teksti on yhtenäinen.Toivottavasti jaksoit koulu päivän jälkeen lukea.Ja muutkin.Candy.Mieti.Ja syvennä tätä blogia ja ajatteluasi jos sen näet hyvänä.Sen olen huomannut että pystyt siihen.Kirjoitat hyvin.Ja toivottavasti hyvä logi ei kääntyisi pintapuoliseen väittelyyn tai peräti haistatteluihin.Voimia.

  VastaaPoista
 56. Monet täällä ovat sanoneet, ettei Mikko jaksa hankkia lapsia enää sitten kun sä olet siihen sopivassa iässä. No, sanon siihen vain, että mun oma isäni aloitti lasten hankinnan kun oli 23 - ja nyt hän on 47 v ja 8 kk vanhan vauvan isä. Hyvin se edelleen jaksaa ja on iästään huolimatta loistava isä! :) Ei 47-vuotias ole mitenkään liian vanha isäksi.

  Lisäksi isälläni on lapsia kolmesta liitosta ja elän siis uusioperheessä. Hyvin meillä arki sujuu ja lapset ja vanhemmat tulevat oikein hyvin toimeen keskenään. :)
  Ei ole mitään syyttelyä, vihanpitoa yms sen vuoksi, ettei äitipuoleni ole oikea äitini tai isäni joidenkin sisarusteni oikea isä. Tietysti pientä kinastelua on silloin tällöin kuten missä tahansa perheessä, mutta sehän kuuluu asiaan. Parempaa perhettä en voisi toivoa. :)

  Sitä paitsi vaikka Candy ei olisikaan kuvioissa, Mikko ja hänen vaimonsa saattaisivat silti erota, koska heidän suhteessaan ei taida tosiaan mennä hyvin. Omat vanhempani erosivat kun olin 5 v enkä ole siitä koskaan ollut katkera. Parempi niin kuin joutua kuuntelemaan riitelyä päivät pitkät! Olen vain iloinen, että kumpikin vanhemmistani ovat löytäneet uuden puolison, jonka kanssa voivat olla onnellisia. :)

  -Marilyn

  VastaaPoista
 57. ''Oon ehdottomasti sitä mieltä, että ennen lapsia on molemmilla vanhemmilla oltava perusasiat kunnossa; koulut käyty, oma asunto, työpaikka ja raha-asiat hyvin hoidettuna.''

  Oletko tullut ajattelleeksi, että kun itse olet tuossa tilanteessa, siihen menee noin 5-7 vuotta. Siinä vaiheessa Mikko on jo päälle neljänkymmenen. Ja mistäs tiedät, haluaako Mikko enään silloin lisää lapsia? Vaikka hän nyt sanoisi niin, et sinä, Mikko tai kukaan muukaan voi tietää mikä tilanne silloin on.

  Mutta tsemppiä vaan sinnepäin.
  Terveisin äippä.

  VastaaPoista
 58. Hyvä isä laittaa perheensä edelle, eli tekee kaikkensa, että lasten vanhemmat olisivat parhaita mahdollisia aikuisia lapsilleen. Hyvä isä ei vietä viikonloppuja jossain 17v tyttöstävänsä kanssa ja valehtele vaimolleen ja lapsilleen. Hyvä isä on rehellinen siinä mitä tekee, vaikka joutuisikin eroamaan tms.

  VastaaPoista
 59. Äähh, mun mielestä sun kannattais ottaa tuo kommentointi mahdollisuus pois, eikö se onnistu? Ihan hirveitä kommentteja saat näihin sun postauksiin, mua pelottaa että ne saa sut lopettamaan koko blogin pitämisen :D Ihan kun olisit maailman ainoa ihminen samassa tilanteessa.

  Jokainen elää omaa elämäänsä niinkuin parhaaksi näkee eikä se muille kuulu. Älä välitä mitä me muut ylempiarvoiset prinsessat ajattelemme. Me mennään lääkikseen koska isi ja äiti haluaa eikä me kävellä päin punaisia. ;)
  En nyt kuitenkaan väitä että salasuhde olis jotenki oikein, mut anyway who cares, you go girl!

  VastaaPoista
 60. Maailman paraskin iskä ei jaksa aina olla tommonen. Ja ethän sä ole heidän perheen arkea eläny, mistä sä tiedät minkälainen isä Mikko OIKEASTI on?

  VastaaPoista
 61. Sanotteko tosissanne, että keski-ikäinen mies on kolmekymppinen? :D:D:D Käsityksensä kullakin

  VastaaPoista
 62. "No mitäs muutakaan Mikko on tekemässä kuin jättämässä lapset kun sun kanssa ryhtyy kimppaan? ..." -ano 13:47 (en voi kopsata koko kommenttia kun muuten menee liian pitkäksi)

  - Ei Mikko ole todellakaan lapsiaan jättämässä. Niitähän tässä kokoajan vain ajatellaan. Jos hän olis paska isä, olis hän jättänyt vaimon ja lapset heti kun tavattiin ja pistänyt tyyliin yhteydet poikki ja nauttinut vaan uudesta rakkaudesta ajattelematta ketään muita kun itseään.
  Tässä ei kukaan ole ketään hylkäämässä, eikä ne lapset nyt niin rikkimeneviä tai suorastaan tyhmiä ole, että luulisivat isänsä hyljänneen jos ei joka päivä näe.

  "Candy paljastit juuri missä päin Suomea asut, tai ainakin pienensit vaihtoehtoja aika hurjasti.." - ano 13:49

  - Jaa, mä en enää edes jaksa välittää ihmisten spekuloinneista :) Vaikka joku nyt jaksais nähdä vaivaa ja salapoliisitoiminnalla selvittää mistä päin Suomea mahdollisesti oon, se ei siltikään auta mun henkilöllisyyden selvittämisessä.

  "Oot vaa niin typerä. Mistä kaikesta tuut jäämäänkään paitsi tässä iässä kun haaveilet jo perheestä ja tuhlaat hyviä nuoruusvuosia.." - ano 13:50

  - Kerrotko mulle mistä kaikesta tuun jäämään paitsi? Osaatko lukea tuon tekstin, jossa kirjotan etten halua alkaa perustamaan perhettä vielä hetkeen vaan elää nuoruuttani ensin rauhassa?
  Mikko on kaikkea muuta kun jälkeenjäänyt, tietäisittepä vaan :) Ihan turhaan mun puolesta harmittelet, mä olen tosi onnellinen ja tiedän mitä oon tekemässä ja mitä elämältä haluan.

  "Ohho, onpas sulla ruusuinen kuva vanhemmuudesta ja uusioperheistä. Plus se, että Mikko ei ole enää kolmekymppinen jos teille tulis lapsia. Jos siis itse haluat elää villiä nuoruutta (keski-ikäisen varatun miehen kanssa, pieni ristiriita!). 50-vuotias isä tuskin jaksaa enää.." - ano 13:54

  - Minkälaisia viiskymppisiä ihmisiä sä oikein tunnet jos ne ei jaksa lapsilleen enää tehdä aamupalaa? :O Kaikki mun tuntemat viiskymppiset on vielä ihan normaaleja ja terveitä ihmisiä kaikki, eikä mitään vanhoja ja raihnaisia pyörätuolipotilaita vaan siks että ne on viiskymmentä.
  Sitä paitsi Mikko ei oo viiskymmentä vielä noin pariinkymmeneen vuoteen, joten.. :D
  Eiköhän sillä riitä rakkautta ihan jokaiselle lapselleen, iästä riippumatta :)

  "mikolla on nyt lapset toisen naisen kanssa ja se on sun kanssa..
  mites sitten, jos sulla olis tulevaisuudessa lapset mikon kanssa ja mikko katois mystisesti kauppareissuille ja lenkille ja olis todellisuudessa nuoremman likan kanssa pettämässä sua?" - ano 14:04

  - Siinä vaiheessa me varmaan erottais, jos Mikko ei olis enää mun kanssa onnellinen. Tosin meillä on niin avoimet välit, että voidaan puhua kaikesta suoraan, joten en usko että tilanne pääsis menemään siihen asti että se pettäis mua.

  "Suoraan sanottuna. LAPSIRAUKAT!!

  Isä on tuulella käyvä, munaansa ajatteleva pösilö.
  Sä sanot että se laittaa lapset etusijalle" - ano 14:05

  - Voi hyvänen aika sentään. Pitäiskö Mikon sitten jäädä paskaan avioliittoon naisen kanssa jota ei enää rakasta? Olisko lasten edunmukaista kasvaa kodissa, jossa vanhemmat ei rakasta toisiaan, jatkuvassa painostavassa ja riitaisessa ympäristössä?

  "Se, joka tuo joka reissusta jotain kivoja tuliaisia."

  ...satiaisia ja hyppykupan :D "

  - Hahahah, tykkään sun huumorintajusta :D En tiedä että tarkotitko tän loukkaavaks vai et, mut mua tää ainakin nauratti :D

  "Mun isä täyttää viiden vuoden sisällä 50 ja ne on saamassa tän vuoden loppupuolella vauvan. Ei se ikä mitään vttu merkitse?? Mä tiedän, että mun oma isä on sen lapselle paras mahdollinen. Ei se ikä muuta tota miestä.. :)

  JA HEI.
  Ei Candy ja Mikko vietä JOKA VTUN PÄIVÄÄ yhdessä, Mikko ehtii ihan hyvin nähdä lapsiaan? Mä nään omaa isääni joka toinen viikonloppu ja se on ihan riittävä mulle..

  PAINUKAA VITTUUN VIHAAJAT :)

  PS. Candy, mä oon täysin sun puolella tässä :) "

  - Kiitos omista kokemuksista :) Haters gonna hate, siitä ei pääse mihinkään.
  Mut kiva kuulla et oot mun puolella! <3

  VastaaPoista
 63. "Niin ikävä tuottaa pettymys mut kirjotuksistas päätellen Mikko aattelee vaan peeniksellä eikä millään muulla :) Lörpöttelee sulle minkä ehtii ja on kyllä narsistisen olonen raukkamainen mies! Huhhuh.. Ja sinä joka kertoo et lapsil on parempi olla kun noi eroo. Mistä helvetistä sä sen tiedät? Sulla ei ole ollu samaa kohtaloa niin älä puhu toisten puolesta."

  - Minkä pettymyksen sä nyt mulle tuotit? Luuletko että jos ihminen joka ei tunne Mikkoa millään lailla, tulee kirjottelemaan siitä omia analyysejaan, että mä petyn siitä jotenkin ja otan jonkun randomin yhdentevät ja mitättömät mielipiteet tosissani ja alan ajattelemaan itekin Mikosta niin? :D
  Ja mitä tulee lapsiin, lue mun vastaukset tästä ylempää :)


  "Ja ps. Mistä sinä tiedät millainen isä Mikko on? Sinä ET osallistu heidän arkeensa. Hän pystyy selittämään sinulle vaikka kuun taivaalta ilman että tietäisit onko se TOTTA! :D

  Se voi tosiaan kertoa että teinpä sitä ja tätä lasten kanssa, vaikka tosiasiassa se olisi maannut sohvalla ja tiuskinut lapsilleen.

  Ellet sitten ole käynyt leikkimässä jo kotia siellä kun vaimo ei ole paikalla. Mutta ette kait te niin tyhmiä ole? Lapset kun osaavat puhua, ei ne osaa valehdella :)

  Toisaalta, vaikka olisitkin käynyt, mistä voit tietää ettei se esittänyt :D Et oikeasti voi uskoa noin sinisilmäisesti kaikkea :)

  Jos et ole elänyt arkea hänen kanssaan, et voi tietää puhuuko se mies totta tai että millainen isä se mies on."

  - No voi huh huh minkälaista porukkaa tänne tulee kommentoimaan :D Se, että Mikko salailee asioita vaimoltaan, ei tarkota sitä että se tekis samaa mulle. Meidän suhde on pikkusen erilainen kun Mikon ja sen vaimon. Jos enää voi edes puhua suhteesta niiden välillä.

  Mikko näyttää usein kuvia ja videoita lapsistaan. Pitäiskö mun alkaa nyt miettimään kuumeisesti että jos se onkin muokannu ne kuvat ja videot?! Tai jos se on lavastanu ne tilanteet?!?!? :OO APUAAA!

  Ei vittu oikeesti, tälläseen shaisseen en enää edes vastaa :D

  "Tsemppiä tulevaisuuteen! :) Kun Mikko on eronnut nykyisestä vaimostaan, aiotko kertoa jossain vaiheessa (esim. tänä vuonna vai vasta vuosien päästä pölyn laskeuduttua) vanhemmillesi tai kavereillesi miesystävästäsi? :) Miten luulet heidän ottavan asian?

  Tv. Uusi lukija "

  - Kiitos tsempeistä :) Lue aikaisempi kirjotukseni, siinä oon pohtinut tuota läheisille kertomista ja niiden mahdollisia reaktioita. :)

  "<< Mun isä täyttää viiden vuoden sisällä 50 ja ne on saamassa tän vuoden loppupuolella vauvan. Ei se ikä mitään vttu merkitse?? Mä tiedän, että mun oma isä on sen lapselle paras mahdollinen. Ei se ikä muuta tota miestä.


  Viiden vuoden sisällä 50? Miten se on mahdollista ;) eli se on 45 eikä 50? Huoh. Ja kyllä ikä vaikuttaa lastensaantiin, katos ku tossa iässä siittiöt on vähä heikommassa hapessa toisinkuin parikyt vuotta sitten. Hahah opiskele nyt vittu enemmän"

  - No lastensaantiin nyt vaikuttaa aika monikin asia. En oo ite huolissani Mikon kohdalla iästä kun se elää niin terveellisesti muuten, että moni heikentävä asia ja tekijä ei oo Mikon elämässä läsnä :)
  Sitäpaitsi tässä taidettiin kinastella enemmänkin iän mukana tuomasta väsymyksestä ja sen mukana siis panostuksesta isyyteen, mistä itse oon ainakin sitä mieltä, että jos mies ei ole 80v ja vakavasti sairas, kyllä normaalimies hoitaa lapsensa normaalisti iästä riippumatta.

  VastaaPoista
 64. haluaisin tietää miten tapasitte Mikon kanssa ja miten päädyitte sitten suhteeseen? :)

  -pikkumyy

  VastaaPoista
 65. Anonyymi kirjoitti...
  Ohho, onpas sulla ruusuinen kuva vanhemmuudesta ja uusioperheistä. Plus se, että Mikko ei ole enää kolmekymppinen jos teille tulis lapsia. Jos siis itse haluat elää villiä nuoruutta (keski-ikäisen varatun miehen kanssa, pieni ristiriita!). 50-vuotias isä tuskin jaksaa enää tehdä hauskoja aamupaloja, joten kyllä "Mikko" on taitaa käyttää parhaat isyysvuotensa jo näiden nykyisten lastensa kanssa.

  -V

  <- kommenoitisin tähän sen verran että isäni on 53, täyttää 52, ahertaa metsätöissä, metsästää hirviä, kokkaa joka päivä, käy kuntosalilla ja on muutenkin pirteä ja jaksava. Joten en kyllä pelkäisi Mikon jaksamisen puolesta.

  VastaaPoista
 66. "Nää blogitekstit ja kommentit on vaan niin hupia :D Naurettiin kaverini kanssa tänään näille jutuille ihan täysiä. Ei taida ihan lapsiperheen elämä olla kovin ruusuilla tanssimista, miks ees kirjoittaa noin haaveilevaan sävyyn? Ja lisäks pisti aika pahasti silmään, että haluat viilettää ja nauttii nuoruusvuosistasi mutta samalla aiot äitipuoleksi samaan taloon lapsien kanssa..? Pientä ristiriitaa ilmoilla. Sun on valittava, et voi saaha molempia. Joko otat Mikon ja samalla ryhdyt äitipuoleksi tai sitten otat oikeasti elämästäsi kaiken irti, etkä jää kypsän miehen jälkeläisiä elättämään. Sinuna nauttisin nuoruusvuosistasi vielä kun voit! Et ehkä tajua vielä kun elät salasuhteessa kuinka asiat tulevat paljon muuttumaan, olet itsekin vielä lapsi, kuinka voisit ottaa toisista lapsista vastuuta? Huomaa, aikuisuus ei ole sama asia, kuin 18v. Joten jäitä hattuun tyttö"

  - Osalle kommenteista kyllä itekin nauran, vaikkei niitä olis hauskoiks tarkotettukaan :D Että joo, huvittavia juttja täältä kyllä löytyy ja paljon.
  Kyllä mä väittäisin, että äitipuolena ja kokopäivä äitinä olemisessa on paljonkin eroa.
  Mikko ottaa itse päävastuun lapsistaan, ja mä sitten äitipuolena toki myös oman osuuden vastuusta, mutta lapset ei tulis olemaan meillä 24/7, kuten oma lapsi tulis, joten siksi en halua vielä lähtee muksua tekemään itse tässä vaiheessa elämää.

  Jaa että 17-vuotias on lapsi. Nojoo, näkökantansa kullakin :D

  "Vähän ärsyttää nää jotkut kommentit täällä, miten lapset kuvittelee heti isin hylänneen ne, jos ei pariin päivään näe. Onhan se ikävää, mutta omat vanhempani erosivat kun olin ala-asteella, enkä ajatellut mitenkään menettäväni kumpaakaan, vaikka isää näen paljon harvemmin, päin vastoin tuli parempi olla kun kotona ei riidelty enää. En tosin tiedä olisinko suhtautunut erilailla jos jommalla kummalla vanhemmista olisi ollut joku toinen, mutta tuskin.

  Minäkin vaan mietin, että candy vaikutat elävän vähän pilvilinnoissa noiden arjen kuvitelmien kanssa. "

  - Kiitos omista kokemuksistas :) Tuota sun kuvailemaa tilannetta just tarkotinkin!

  Ja ei, enä mä elä pilvilinnoissa vaikka vähän ehkä saatan haaveilla ja toivoa miten tulevaisuuden haluaisin menevän, mutta ihan jalat maassa oon silti.

  "No niin, tämä on niin selvä trolli kuin olla voi. Miksi olet laittanut tänne sivulle tuollaisen kävijänäkymän, jossa näkyy meidän kävijöiden kotipaikat? Huomion hakua, ei mitään muuta.

  Lopeta jo lapsellinen leikkisi. Tämä ei viihdytä oikeasti ketään."

  - Vai niin, mielipiteensä kullakin :D Miksen olisi laittanut? Mitä se haittaa? Hauska nähdä mistä päin porukkaa tänne eksyy ja mitä kautta.

  Mä en mitään leiki ja kenenkään ei ole pakko tätä lukea jos noin ahdistaa. Vaikka pakko sanoa että mua tää blogin pitäminen aika-ajoin viihdyttää ja monenkin kommentoijan mukaan myös lukijoita :)

  VastaaPoista
 67. "Voi hyvänen aika sentään. Pitäiskö Mikon sitten jäädä paskaan avioliittoon naisen kanssa jota ei enää rakasta? Olisko lasten edunmukaista kasvaa kodissa, jossa vanhemmat ei rakasta toisiaan, jatkuvassa painostavassa ja riitaisessa ympäristössä?"

  Ei tietenkään pidä jäädä huonoon avioliittoon. Sitten erotaan eikä petetä puolison luottamusta. Koskaan ei ole hyvä hetki erota, joten miksi ihmeessä pitkittää väistämätöntä? Sen verran suoraselkäisyyttä pitäisi ihmisistä löytyä, ettei petetä puolisoa jos kerran avioliitto on huono. Ensiksi erotaan ja sitten voidaan tapailla muita.

  VastaaPoista
 68. Eli haluat tehdä lapsia vasta myöhemmin, tarkoitatko että esim. 25-vuotiaana? Mikko olisi silloin jo 40-vuotias! En kyllä tiedä yhtäkään 25-vuotiasta joka haluaisi tehdä lapsia keski-ikäisen, eronneen ja kahden lapsen isän kanssa.. Mutta onnea valitsemallesi tielle, jos juttunne siihen pisteeseen asti kestää! :D

  VastaaPoista
 69. Hei Candy! Oon seurannu sun blogia vähän aikaa ja oon ehdottomasti sun puolella, jos tässä nyt jotain puolia voi valita. Toivon sulle ja Mikolle kaikkea hyvää :) Harmi, että suurin osa kommenteista tulee ihmisiltä, jotka eivät osaa asettua sinun asemaasi ja yrittävät loukata sua ilkeyksillään. Muista, että itse tiedät kaikista parhaiten tilanteesi, sillä kukaan kommentoija ei tiedä kaikkea sitä, minkä sinä itse sinun ja Mikon suhteesta tiedät ja tunnet. Pysy vahvana, sillä helppoa ei tule olemaan, jos henkilöllisyytesi paljastuu tai (jos/kun) Mikko eroaa perheestään ja joudut mukaan soppaan (siis niin että esim. Mikon vaimo kuulee sinusta tms). Haluan myöskin varoittaa, että älä paljasta liikaa itsestäsi/Mikosta tässä blogissa. Mun mielestä blogin kirjoittaminen tästä aiheesta on sun tilanteessa loistava idea jo siksi, että tämä kiinnostaa lukijoita, mutta erityisesti siksi, että saat purkaa omia ajatuksiasi anonyymisti. Joku lukija taisikin jo ehdottaa, että syventäisit blogia niin, että se kertoisi ajatuksistasi ja tunteistasi enemmän. Minun mielestäni myös se olisi hyvä idea.

  VastaaPoista
 70. "Tälläkin hetkellä Mikko pitää VAIMOAAN kainalossa ja tuhisevat lähekkäin <3 Eikö ole ihana ajatus?"

  - Itseasiassa ne nukku taas eilen eri huoneissa, Mikko soitti mulle yöllä kuiskutuspuhelun vierashuoneesta :)

  "AHAHAHAH TAAS PALJASTIT OSVIITTAA SIITÄ MISSÄ ASUT KUN JOSSAIN ON KOULUT ALKANU JO VIIME VIIKOLLA ;)"

  - Jaa :)

  Anonyymille, joka kirjoitti pitkän kommentin 15:38, jota en tähän viitsi kopsata viemästä liikaa tilaa vastaan:

  - Kiitos huolenpidosta, mutta näen kyllä tilanteen aivan selvästi ja tiedän missä mennään ja miten asiat tulevat menemään. Edelleenkin tiedän mihin olen ryhtynyt ja haluan sitä, eikä rakastumiseni Mikkoon ole hämärtänyt arvostelukykyäni.

  Jos tulisin raskaaksi, ei Mikko mua jättäis, enkä mä ole sille pelkkä salasuhde. Me rakastetaan molemmat toisiamme ja ollaan tosissamme toistemme kanssa.

  Mikko on jättämässä vaimonsa, tässä ei ole kyse siitä todellakaan etteikö hän jättäisi.

  Ja todellakin koen pedofiili-viittaukset loukkaavina, koska ne sitä ovat ja kaikenlisäksi täyttä paskaa. Ihmiset voisi ottaa ensin selvää minkälainen ihminen pedofiili on, ennenkun tulee sellaista mulle kirjoittelemaan. Kiitos kuitenkin kommentistasi :)

  "Oletko nähnyt Mikon lapset siis ja miten Mikko on heidän kanssaan vuorovaikutuksessa?"

  - Tavallaan kyllä olen.

  "Lopettakaa nyt toi jossittelu! "JOS Mikko sitä JOS Mikko tätä!?!" Ja muutenkin, minusta itsestäni ei ainakaan tuntunut pienenä kun vanhemmat erosi että isä ois hylänny mut tai mitään, eikä varmasti suurimmasta osasta muistakaan lapsista. Ja kun isällä oli uusi nainen nii ei sitä pienenä voinu/osannu vihata?! Luulen että Mikon lapset nyt kuitenkin ovat melko pieniä vielä.

  Milloinkohan nämä vittumaiset anot lopettaa nää hullut juttunsa?"

  - Kiitos sullekin tästä kommentista! :) Hienoa kuulla että oikeassa elämässä ei kaikki mene niin kun jotkut väittävät menevän ja itsekin tiedän onnellisia uusioperheitä jossa lapset suorastaan rakastavat vanhemman uutta kumppania :)

  VastaaPoista
 71. Minkähän ikäinen Mikko mahtaa olla kun lapsi syntyy ? Tai on yläasteella ? Jos ajattelet kerran lasten etua, niin lapsesta tuntuu varmaan aika tyhmältä sanoa että isä on jo niin vanha :) Kun muilla on kolmekymppisiä isiä.

  Itselläni on kaveri, joka on uusioperheessä elävä. Hän huorittelee äitiään, ja tiuskii koko ajan esim "painu ny vittuun". En väitä, että kaikissa perheissä olisi näin, mutta useimmissa on ongelmia. Ja ilman mitään riitoja et tule säästymään. Niitähän on aina. Ei se ole aina ruusuilla tanssimista, niinkui näköjään sen näet :)

  VastaaPoista
 72. "Anonyymi:

  Vitut antanut, eri kouluissa vaihtelee ja aikuislukiois myöhemmin esimerkiks ja sitä paitti eihän Candy välttis puhu tunnistettavasti kaikesta tosiaankaan? :DDD"

  - Niinpä ;D

  "Vai että pitää vanhemmilla olla koulut käyty ja oma asunto, että voi tarjota lapsilleen parasta. Vanhempani menivät töihin suoraan peruskoulusta, faijalla on oma asunto vasta nyt, kun olen 5 vuotta asunut omillani. Huhhuh. Itse et pystyisi elämään normaaliperheen arkea, kun selvästi olet syntynyt kultalusikka suussasi."

  - Mun arvomaailmassa pitää :) Lapsen tulevaisuus on paremmin turvattu kun on perusasiat kunnolla hoidossa.
  Elän tälläkin hetkellä normaalia arkea, enkä ole syntynynyt suussani mitään muutakun ne normaalit asiat mitä sinne kuuluukin :)

  "Isäskö sut opetti huoraamaan?
  Onko isi jättänyt perheensä ja ottanut nuoremman? Häneltäkö mallisi sait?

  Vai onko isä loistokas isä oikeesti eikä ole jättänyt perhettään? Onko hän ylpeä perheenrikkojatyttärestään, kun kuulee miten olet toiminut?

  Kirjoituksesi on täynnä rakastuneen ihmisen illusiota ja äärimmäisen ristiriitainen. Sitä sinä et halua nähdä, vaan uhmalla jänkäät vatsaan. Jos nimittäin vähääkään kykenisit kypsään ajatteluun, et olisi tuossa tilanteessa.

  Toivottavasti Mikko tulee järkiinsä. Toisaalta mitä se auttaa? Isket vaan seuraavannukkomiehen, koska et kykene tasavertaiseen seurusteluun. Haluat vain rusinat pullasta, varastetut hetket hotelliaamiaisineen ja lahjoineen.

  Toivottavasti saat lusikoida joskus samaa soppaa; kun lapsilla on kuume ja ripuli, kun mies istuu paskalla ja lähettelee tekstareita nuoremmalle muijalle ja jättää vaimonsa viikonlopuksi yksin kaiken kanssa päästäkseen nuoremman pillun päälle.

  Nimittäin on aika heitellä kiviä ja aika kerätä niitä. Karma onneksi hoitaa sen puolen, että saat mitä tilaat.

  Luultavasti Mikko on narsisi, joka aina uudelleen haluua nuoremaman ja jos joskus meneisitte yhteen ja tekisitte lapsia, sinä istuisit siellä himassa räkänokkein kanssa ja Mikko viilettäis "työmatkoilla". Miltä tuntuis? No tosi mahtavalta!"

  - Hieno kommentti taas, osoittaa kyllä kirjoittajan älykkyydestä jotain :)
  Kukaan mua ei oo opettanut huoraamaan kun sitä en ole koskaan edes harrastanut ja isäni on edelleen äitini kanssa onnellisesti eikä ole jättänyt ketään.

  Mikko ei ole narsisti vaan normaali hyvässä työssä, lapsiaan rakastava mies :) Erikoisen komea ja hauska ikäisekseen kylläkin.

  VastaaPoista
 73. "- No voi huh huh minkälaista porukkaa tänne tulee kommentoimaan :D Se, että Mikko salailee asioita vaimoltaan, ei tarkota sitä että se tekis samaa mulle. Meidän suhde on pikkusen erilainen kun Mikon ja sen vaimon. Jos enää voi edes puhua suhteesta niiden välillä."

  No niin kauan kuin he asuavat samankaton alla ja jakavat perheen, heillä on suhde.
  Et sinäkään voi sanoa etteikö Mikko salaisi sinulta asioita. Edelleen, et näe mitä heillä kotonaan tapahtuu, ihan hyvin se on voinut vaikka olla vessassa kuiskuttelemassa sinulle puhelimessa :D Ja sitten kömpiä vaimonsa viereen. Tai sitten tosiaan oli vierashuoneessa. Ei sinulla ole todisteita siitä valehteeko hän. Ellet mystisesti pysty olemaan paikan päällä katsomassa :D

  Siinä olet oikeassa, teidän suhde on todellakin erilainen kuin Mikon ja vaimonsa. Te elätte salasuhteessa. Mikko ja vaimonsa ovat naimisissa.
  Ja tuskin on harkinta-aika alkanut. Joten sori, oot vielä muutaman kk sivujuoni. Ellet peräti vuoden. Tehän aikoitte kuitenkin pitää suhteen salassa siihen asti että Mikon vaimo rauhoittuu :)

  VastaaPoista
 74. Sellanen juttu vaan, että vaikka Mikko ei haluais lapsiaan jättää/satuttaa, niin se voi silti menettää ne teidän suhteen takia. Minun isäni ainakin menetti mut ja veljeni kun oli pettänyt äitiä, ei huvittanut nähdä sitä jätkää enää ikinä.

  VastaaPoista
 75. "Mikko ei ole narsisti vaan normaali hyvässä työssä, lapsiaan rakastava mies :) Erikoisen komea ja hauska ikäisekseen kylläkin."

  Narsistit osaavat olla myös hurmaavia yms.
  Eipä sellaisia asioita huomaa kuin vasta vuosien yhdessä olon jälkeen.
  En sano että Mikko olisi, tällainen ohis vain tähän.

  Nim. oma isäni oli narsisti. Ja sen kyllä oma perhe huomasi. Muut se ihminen osasi hurmata.

  VastaaPoista
 76. Mikko vaikutta hyvin "ihanalta" ja "täydelliseltä". Etkö voisi jossakin postauksessa kuvailla Mikon huonoja puolia? :) Saisi paljon todellisemman kuvan Mikosta.

  terv. Karkki

  VastaaPoista
 77. "Tää blogi on kyllä parhainta viihdettä :)

  Jatka vain kirjoittelua, piristää päivää lukea muiden elämästä :D Varsinkin sen jälkeen taas muistaa miten hyvin itsellä menee :)

  Ei ole tuollaisia idiootteja ongelmia :)"

  - No piristyksensä kullakin, mä voin sen sulle aivan hyvin suoda :D Ja mulla ei ole kyllä mitään ongelmia. Tietenkin joillekin vois olla, mut mä en näe mitään ongelmana mun elämässäni.

  "Siinä vaiheessa jos lapset vanhempina on sitä mieltä ettei halua olla mun kanssa missään tekemisissä, niin se on heidän päätös ja kunnioitan sitä."

  Miks vanhempina? Mitä jos ne ei nyt haluais olla sun kanssa tekemisissä? Mun faija lähti nuoremman muijan perään ja oon vihannut sitä muijaa aina, lapsesta asti. Et kai pakota lapsia tykkäämään susta kunnes ne muuttaa vittuun kotoaan?"

  - Ne on niin pieniä vielä ettei varmaan kykene tässä vaiheessa vihaamaan kunnolla ketään :)
  Viha on turha tunne.. Mitä hyötyä oot siitä saanu, että vihaat ihmistä joka tekee isäs onnelliseks?
  En mä aio ketään pakottaa mihinkään, mutta en usko että ne tulee mua vihaamaan.

  "Oletko miettinyt, että jos Mikko on sinun matkaasi lähtenyt vaikka hänellä on vaimo, voi hän sinun seläntakana lähteä jonkun toisen matkaan. Lähtihän hän sinunkin matkaasi.

  Varmasti on Mikko vaimolleenkin sanonut, kuinka "haluaa hänen kanssaan lapsia" ja silti pettää. Mikko on petturi, eikä se siitä mihinkään muutu."

  - Olen miettinyt, mutta en usko että niin tulis käymään. Ei Mikko halua lähteä muiden matkaan tai etsiä salasuhdetta, se rakastu muhun ollessaan naimisissa ja siinä se. Minkäs sille mahtaa?
  Se, että on kerran näin käynyt, ei tarkota sitä että tulis jatkossakin käymään. Mikko on löytänyt elämänsä rakkauden musta ja se riittää sille :)


  "Hei, ei kaikesta ole pakko väkisin keksiä kritisoitavaa. Ei joka postauksen jälkeen ole pakko yrittää lytätä kirjoittajaa.

  Mielestäni lähinnä hölmöä arvostella, että Candylla ei ole kokemusta uusperheen arjesta. Ehkä ei kovin monella muullakaan ennen kuin sitä arkea elää ;). Hyvinpä vaan monet uusperheet pärjää ja lapset ovat tasapainoisia - aikuiset myös.

  Eikä Candy ole lapsiakaan vielä tekemässä, vaikka ihan hyvin monet teiniäiditkin ovat pärjäilleet."

  - Kiitos kommentista, olen samaa mieltä sun kanssa! :)

  VastaaPoista
 78. "Mikko on jättämässä vaimonsa, tässä ei ole kyse siitä todellakaan etteikö hän jättäisi."

  Miksi ihmeessä sitten ei jätä heti? Yhtä paljon se ero sattuu jokaiseen osapuoleen teki se joko nyt tai myöhemmin. Miksi ihmeessä pitää pitkittää tuollaista asiaa?

  VastaaPoista
 79. "Toivottavasti saat lusikoida joskus samaa soppaa; kun lapsilla on kuume ja ripuli, kun mies istuu paskalla ja lähettelee tekstareita nuoremmalle muijalle ja jättää vaimonsa viikonlopuksi yksin kaiken kanssa päästäkseen nuoremman pillun päälle."

  Niin ja tämä. Tätä Mikko tekee juuri nykyiselle vaimolleen. Kerran se siihen pystyy, saattaa toteuttaa uudestaankin. Joten kannattaa pitää fiksuna kommenttina.

  Mikko yksinkertaisesti jättää vaimonsa yksin lasten kanssa useammin kuin tarvitsisi. Sinulle saattaa käydä samoin. Koskaan ei kannata liian sinisilmäisesti katsoa eteenpäin elämässään. Opettele vähän muutakin.

  VastaaPoista
 80. "No mitäs muutakaan Mikko on tekemässä kuin jättämässä lapset kun sun kanssa ryhtyy kimppaan?
  Näkeekö hän sitten heitä yhtä usein kuin nyt?
  No ei, vaan joka toinen vkl.
  Lapset ajattelevat jo niinkin lyhyestä ajasta että hei, miksi isi hylkäsi? Missä isi on? yms.

  No se on uudessa kodissa uuden naisensa kanssa. Ei niiden kanssa."

  Aika paksua. Entä jos äiti ja isä eroais muista syistä kun uudesta rakkaudesta? Ei lapset siltikään välttämättä näkis isäänsä sen useammin kuin joka toinen viikonloppu.

  Mun vanhemmat eros kun olin pieni, enkä nähny isääni kun joka toinen viikonloppu. En mä muista kärsineeni siitä mitenkään."

  - Mä kans mietin että mikä näitä kommentoijia riivaa kun eroaminen muista syistä on hyväksyttävää ja lapset on sillon ok, mutta sit jos eroaa että on löytänyt uuden, lapsien elämä menee automaattisesti pilalle yms paskaa.

  Hoihhoooi.. Mut kiitos kommentistas :)

  "Candy asuu eteläsuomessa! Meilläpäin lapset meni kouluun jo viime viikolla;)"

  - Sovitaan sitten niin :D Mitä iloa ihmiset oikeesti saa sillä että ne mahdollisesti tietää missä asun? Tai mitä te siitä tiedosta hyödytte? :D

  "Keskipohjanmaalla siis"

  - Pohajntähden alla.

  "hah paljastit jotenkin taas asuinpaikkaasi, sillä jossakin koulut alkoivat jo viime viikolla ja jossakin vasta huomenna ;)))) hyvä karkki"

  - OMG!!! <33

  VastaaPoista
 81. Olihan hän joskus rakastunut vaimoonsakin. Ja näin kävi :D Ihan oikeasti, ota nyt realistisempi ote teidän elämässänne. Voit sinä tulevaisuuteenne luottaa, mutta älä noin sinisilmäisesti :D

  VastaaPoista
 82. No mitäs muutakaan Mikko on tekemässä kuin jättämässä lapset kun sun kanssa ryhtyy kimppaan?
  Näkeekö hän sitten heitä yhtä usein kuin nyt?
  No ei, vaan joka toinen vkl.
  Lapset ajattelevat jo niinkin lyhyestä ajasta että hei, miksi isi hylkäsi? Missä isi on? yms.

  No se on uudessa kodissa uuden naisensa kanssa. Ei niiden kanssa."

  Aika paksua. Entä jos äiti ja isä eroais muista syistä kun uudesta rakkaudesta? Ei lapset siltikään välttämättä näkis isäänsä sen useammin kuin joka toinen viikonloppu.


  Niinpä! :) Silloinkin vaikka ei olisi eron syynä toinen nainen, lapset saattavat SILTIKIN ajatella että isi on HYLÄNNYT! Tässä teidän tapauksessa Mikko nyt vain on lähdössä toisen naisen perään ja sillä siisti :)

  VastaaPoista
 83. Miksiköhän mä edes kommentoin=)Mutta 17-vuotias on lapsi, niin lain kuin kaiken muunkin edessä. ja 17-vuotiaan kuuluukin olla naivi, sinisilmäinen, helposti johdateltavissa. juuri sellainen kuin sinä kaikkien kirjoitusten perusteella olet.

  Väität tuntevasi Mikon loistavasti. Montako tuntia olet hänen kanssaa viettänyt. Minä olen ollut naimisissa kymmenen vuotta, jutellut, viettänyt aikaa paljon miehen kanssa aj silti en uskalla väittää tuntevani häntä täysin. Ei kukaan ksokaan tunne toista ihmistä täysin aj tiedä miten hän mihinkin reagoi. Harva tuntee itseäänkään, pystyy sanomaan itsestään miten reagoi johonkin odottamattomaan.

  Mutta turhaan minä sinulle puhun, käyttäydytkin juuir niin kuin lapsi, olet aina oiekassa, et näe muuta kuin oman vaihtoehtosi, lyttäät kaikki jotka ajattelevat eri tavalla, siis aivan samalla tavalla kuin kuka tahansa 17-vuotias jolle maailma on hyvin mustavalkoinen. hyvät ihmiset ovat hyviä ja tyhmät tyhmiä=)

  Kyllä elämä opettaa, viiden vuoden päästä luet omia kirjoituksiasikin myötähäpeällä. Ja tuskin Mikon kanssa=)

  VastaaPoista
 84. tota yhtä anonyymmia kommentoin vhän että kun miettii että minkä mikänen mikko on kun lapsi ois ylä-asteella, nii ite oon ylä-asteella ja iskä täyttää 53, olen toinen lapsi, eli nuorin, ei se mitenkää oo haitannu, onpha isällä enemmän kokemusta! ei siitä mitää haittaa oo, että iskä onki vähä vanhempi, ja isosisko täyttää 20 tänä vuonna. Ei se ikinä esteenä oo ollu että isä on vähä vanhempi ku muiden, ja on niitä vanhempiakin vanhempia kun mun vanhemmat, meidän luokalla ja sillä pojalla on vielä pikkusiskoki.

  -sori sekava teksti-

  VastaaPoista
 85. en saanu vastausta mun kysymyksee :(

  -pikkumyy

  VastaaPoista
 86. Jotkut eivät taida ymmärtää sanan "huora" merkitystä. Candy ei niitä kriteereitä täytä.

  VastaaPoista
 87. "Oon ehdottomasti sitä mieltä, että ennen lapsia on molemmilla vanhemmilla oltava perusasiat kunnossa; koulut käyty, oma asunto, työpaikka ja raha-asiat hyvin hoidettuna. Mun arvomaailmassa lapsi ansaitsee vain parasta ja sitä voi tarjota vain, kun edellämainitut asiat on kunnossa."

  ei mitenkään ylitöykeesti mut eiköhän sillon kannattas hankkia joku EI aikasemmin lapsia hankkinnu ja jonku muijan kaa yhdessä oleva? koska siis miettii: miltä susta tuntuis jos olisit 30v ja onnellisesti yhdessä jonku jätkän kaa ja teillä ois pari ihanaa lapsia jota se isä rakastaa, sitte tsadaa saatki tietää että jotain pikkumuksua se sun ukkos tapailee? mulla kyllä lähtis varmaan taju.. mulla ittelläni on 8vuotta ikäeroo poikaystäväni kanssa, 3vuotta onnellista elämää takana ja nyt on vauva viimesillään tulossa, että en mä ikäeroo mitenkään tuomitte, olenhan mä itekin vasta 19..mutta hei, PERHEELLINEN mies on vähän eriasia..!!! että siis.. haluisitko sä joskus että joku tekis sulle noin? et varmaan, mutta ehkä susta ois jotenkin hienoo sitten joskus puhua että "ero tuli kun jätkä vaihto sen ja sen ikäseen muksuun" se oli ihan älyttÖmän noloo !!
  ja jos se oikeesti jollain tavalla tää hemmetin mikko välittäis susta, niin miksei se sitten jätä omaa perhettään? tai siis: ei tietenkään saa lapsia jättää, mutta kuka perkele elää jonku muijan kaa jos mukamas toisesta oikeesti syvästi välittää?
  mä en pysty ajatteleen, että tommonen töissäkäyvä ja perheenisä välittää sun ikäsestä nuoresta muutakun sen puolesta, että omalta muijalta on seksihalut hiipunu, ja sut nyt saa tekeen mitä vaan parilla ”rakastan rakastan”-kommentilla. ja jos sää nyt seuraavaks selität kuinka teidän suhde ei oo fyysinen ni vitut, jokanen suhde tai sen tyylinen tarttee rinnalleen sen seksisuhteen.. se on aikalailla perusedellytys mikon ikäselle, että suhde toimii. että mietippä, jätäppä vaikka sekstaaminen seuraavaks pariks kuukaudeks pois, saattais hyvinki se sun ”unelmien mies” kadota jälkiä jättämättä!!
  en mä taida enempää mielipidettäni tähän purkaa, mutta sanotaan näin, että mieti niitä lapsia. mitä jos sun isä ois lähteny sun ollessa pienempi jonkun perkele samaa ikää ku oma lapsensa ois mukaan? en kans tiiä, mikko on aika vastuuton ja paska isä jos se niin tekee. mutta, onnee teille ja turha sitä on varmaan sitte pillittää kun se tulee järkiinsä ja seksi ei enää maistu !

  VastaaPoista
 88. "Minusta tuo sinun käsityksesi arjesta lasten kanssa on hieman liian heppoista, niinkuin monet ovat sulle sanoneetkin. Sanotaanko niin että mitä sitten jos Mikon lapset eivät pidäkkään sinusta ja ovat enemmän äitiin kiintyneitä? Tiettyhän lapset voivat sinua aluksi vierastaa muutenkin, mutta entä sitten jos he oikeasti päättävät etteivät pidä sinusta?

  Ja niin, miten voit luotta siihen, että Mikko todella on sanojensa takana? Ja tekeekö tavarat, tulijaiset ja eväsretket sun muut isästä täydellisen? Eikö isän pitäisi olla läsnä?

  Mietin myös, mikset sinä Candy ota oikeaa ja järkevää kritiikkiä vastaan vaan tyrmäät heti kaiken?
  Mikset sinä löydä Mikosta yhtäkään negatiivista puolta ja puolustat häntä kaikessa? Et taida tunteakkaan koko miestä.
  Vaikka kuinka häntä sitten rakastaisitkaan, on tuon teidän systeeminne pakko joskus sinut pysäyttää, edes hetkeksi, ajattelemaan hieman.

  Oli totta tai ei, toivon että Mikko pysyisi lastensa kanssa, kuten varmasti pysyykin, mutta sinä taidat jokatapauksessa olla liian nuori sotkeutumaan siihen maailmaan, vielä."

  - Jos lapset eivät pidä musta, niin sitten eivät pidä. Äidilläänhän he jokatapauksessa tulevat enemmän olemaan ja asumaan, enkä mä niiden uudeksi äidiksi yritäkään ryhtyä tai syrjäyttää niiden äitiä.

  Mä luotan siihen että Mikko seisoo sanojensa takana ja niin se on tähän asti tehnytkin. Ja ei, tavarat ja tuliaiset ei tee isästä täydellistä, mutta Mikko on kyllä lastensa kanssa. Tälläkin hetkellä.

  Ja kyllähän mä otan kritiikkiä vastaan, tälläkin hetkellä :) Tyrmään kaiken mikä ei pidä paikkaansa, tietenkin. Mikossa on huonoja puolia toki myös, kenessäpä ei olisi. Vaikka hän suht täydellinen mun mielestä onkin, niin tottakai hänessä on myös vikansa. Niistä joskus ehkä avaudun tai sitten en. Saa nähdä.

  Tunnen kyllä Mikon todella hyvin, ja hän mut <3

  Ja tietenkin Mikko lastensa kanssa pysyy, vaimon kanssa ei. Lapsia ei ole kukaan hylkäämässä tai jättämässä, ei todellakaan.

  "pakko sanoo idiootit että voihan tää asuu jossain muualla mut on hämäykseks vaa kirjottanu ton??? :) ajatelkaa aivoilla"

  - Näinpä :D


  "Viisasta puhetta, ensin opinnot ja sitten perhe. Pari vuotta taitaa vaan olla vähän liian lyhyt aika "viilettää" ennen perhettä. Hyvä duuni (= hyvät raha-asiat) voivat viedä vielä pitkään - yliopistossa normitahtiin opinnot kestävät reilu viisi vuotta. Ja jos haluaa esim. oikis, lääkis, kauppis, ns. paremmille palkoille, niin sisäänpääsemiseenkin voi kulua vuosi tai pari. Eli kannattaa suosiolla siirtää vauvaperheen arki kaaauas ja elää täysillä tätä hetkeä ja suunnitella korkeintaan lähitulevaisuutta.
  Tsemppiä:) Vaikutat ihan fiksulta nuorelta, vaikka välillä vastailetkin kommentteihin vähän kärkkäästi."

  - No oikikseen tai lääkikseen tuskin olen menossa, mutta kiitos kuitenkin neuvoista :)
  Vauvaperheen arki ei tosiaan kuitenkaan ole vielä näillä näkymin tavotteissa lähitulevaisuudelle.

  Ja joo, joskus vastaan kärkkäästi kun on huono päivä ja menee hermot :D

  "Aika monta kertaa mahtuu yhteen blogitekstiin sana "täydellinen".
  Ja enimmäkseen kerroit siitä, mitä haaveilit ja mitä tulevaisuudessa on, ja se on sun mielestä sama asia, kun sen kertominen, mitä Mikko tekee nyt.

  Sä olet rakastunut haaveisiisi etkä ihmiseen."

  - Vai että tällänen keittiöpsykologin analyysi tällä kertaa, joo-o okei selvä homma :D


  "Miks te "valittavat anusmuumit" tuutte tänne lukemaan jos noin kovin ärsyttää? Pysykää poissa ja keskittykää omaan elämäänne!"

  - AAMEN! :D

  VastaaPoista
 89. Kellotäti, vaihdoin nyt tuon ajan tänne oikeaksi :D Kiitos ohjeista! :)

  "kiva kun täällä porukka on kunnolla arvostelemassa isän ikää ja et miten jaksaa olla lapsen kanssa jne. jne... blaa, blaa, blaa....

  oon itse nuori äiti ja lapseni isä on 49- vuotias, repikää siitä huumoria ;)
  ja kummankin ensimmäinen lapsi kyseessä

  vaikka lapsi onkin ollut ja toivottavasti tulee olemaan maailman helpoin tapaus, niin kyllä tuo isä on jaksanut touhuta paljon tuon pienen ihmistaimen kanssa iästään huolimatta :)

  se on todella palkitsevaa kun neiti väläyttää aurinkoisen hymyn, kun on iloinen, sitä tietää et on onnistunut olemaan vanhempana tässä haastavassa tehtävässä, joka on vasta aluillaan, huomisesta kun ei koskaan tiedä ja hyvä niin :)

  olisihan tuota nuoruuttaan voinut vielä jokusen vuoden itekin elää, mut kun lapsi tuli, niin se tuli.. päivääkään en vaihtaisi pois, vaikka sitä välillä miettii, et olisihan se kivaa, jos voisi mennä mielensä mukaan...

  ja jos joku kerran niin kovasti tuntuu tietävän missä Candy asuu, niin voi avoimesti tulla kertomaan ;) Candy varmaan kertoo menikö arvaus harakoille
  ja vaikka arvaus olisikin oikein, niin tuskin Candy myöntää, et oikea paikkakunta kyseessä..

  Candy, älä välitä noista toisten asioista mukamas tietävistä puskahuutelijoista.
  olet varmaan itsekkin jo huomannut, et niitä on netti pullollaan
  niillä on vaan joku ihme pakkomielle tietää toisten asiat paremmin, hyvä kun edes itse tietävät omista asioistaan sen enempää ;)

  tsemppia sulle ja Mikolle :)"

  - Voi että oot ihana, kiitos<3 Ja onnea ja kaikkea hyvää teidän koko perheelle, haleja ja pusuja!


  "Kamala meteli Mikon isyystaidoista... kai miehellä saa nyt muutakin olla kuin vain ne lapset. En kyllä tajua miksi se pysyy vaimonsa kanssa jos kerta suhde ei muka toimi. Enemmän tuskaahan se vain tuottaa lapsille, jos äiti ja isi riitelevät koko ajan.

  Ihan selväjärkisiä niistä erolapsistakin usein tulee. Siinä et pysyy muksujen takia suhteessa joka ei ole enää onnellinen, ei ole mitään järkeä.
  T. Katsku"

  - Mulla ei oo tähän enää mitään lisättävää, aamen! :D

  "Tää menee kyllä ihan ohi aiheen, mutta ketä äänestäisit presidentiksi jos voisit? =)
  -Hanna"

  - Nojoo kieltämättä ehkä hieman ohi aiheen, mutta ei se mitään, voihan multa kysellä mitä mieleen tulee :D
  Mutta siis en yhtään osaa sanoa! Onneks en voi vielä äänestää koska en tosiaan tiedä ketä äänestäisin. Ketäs itse ja millä perusteella? :)

  VastaaPoista
 90. Montako lasta haluat Candy? Tuohon Mikon ikä kysymykseen.

  2-3? Ehkä enemmän? Jos ajatellaan että saisitte viiden vuoden päästä ensimmäisen, kun olet 22v. Saattaa mennä useampikin vuosi. No Mikko olisi 39v. Siitä vaikka 2-3v eteenpäin=41-42v, ja taas muutama vuosi eteenpäin. Vaikka niin että Mikko olisi 46-47 viimeisen lapsen tultua.
  Hän tosiaan olisi vanha isä sitten kun nuorin isä olisi yläasteella. 59-60v. No ei paha.
  Mutta entä jos haluaisittekin enemmän kuin kolme lasta. Se ikä aina vain nousee.
  Kyllähän se mies voi siittää vielä 70v iässäkin naisen. Eikös niin ole käynytkin? :)

  VastaaPoista
 91. Ja sehän se!! Siksi niin monet ovat sitä mieltä ettei teistä tule mitään koska te vain VITKUTTELETTE!
  Tosiaan, ei lapset ole syy pysyä suhteessa, mutta jos Mikon suhde vaimoonsa on PASKA! Niin miksi hän vielä siellä kuppaa.
  Tämän asian takia ihmiset eivät usko teidän tulevaisuuteen yhdessä. Mikko edelleen yli vuoden salasuhteen jälkeen on naimisissa vaimonsa kanssa. Ja te edelleen salailette.
  Ei se kovin lupaavalta vaikuta.

  Monet miehet kun pyörittävät kahta naista ja saavat pidettyä jatkuvilla lupauksillaan toisenkin naisen luonaan. Ja ne suhteet loppuu siihen kun toinen nainen monien vuosien jälkeen tajuaa. Ja itkee menetettyjä vuosia. On tällaisia nähty. Lapsenkin näkökulmasta.

  Kyllä se olisi parhainta Mikon vuokrata kämppä itselleen heti, viedä eropaperit, odottaa harkinta-aika ja julkistaa suhde sinun kanssasi. Ei ole mitään JÄRKEÄ odottaa jos suhde kerran on paska, eikä ole mitään järkeä enää vaimon kanssa asua saman katon alla.

  VastaaPoista
 92. Niin ja klo. 17.20 ano sanoo nimimerkikseen vaikka T ja sitten vielä sekin, että tuossakin voi käydä (huom. voi) niin ettei Mikon siittiöt olekaan kunnossa vaikka toisen lapsen jälkeen. Sitten onkin joko lapsettomuushoidot tai se luku jää siihen.
  Niitä vaikeuksia voi tulla jopa ensimmäisen lapsen jälkeen yms. Aina voi sattua ja tapahtua.

  Perheitä on jäänyt yksilapsisiksi ihan vain siksi ettei luonto tuonutkaan toista.

  VastaaPoista
 93. Candy saisit puhua ystävällisemmin ihmisille! Ei kukaan voi ottaa tosissaan sua, sun "kypsyyttä" ja teidän "suhdetta" jos sun kommentit on tota luokkaa. Kauhea puolustelu kokoajan "ette te tunne meitä!!" jne jne. Vähän nyt kunnioitusta muita kohtaan tyttö, moni on antanut tosi fiksuja neuvoja omien kokemustensa ja elämänkokemuksensa pohjalta ja niitä et edes noteeraa.

  VastaaPoista
 94. Vau, tuli kyllä jostain syystä ihan tippa linssiin, ko luin miten ihana tuo Mikko on isänä. :D Kuullosti vain jotenki niin suloiselta!

  Niin ja ihan tosi joku jo tässä sanoikin, että olis kiva jossain postauksessa kuulla myös Mikon huonoista puolista. :)

  VastaaPoista
 95. Ihmiselle on luonnollista, että alkuun toiselle annetaan itsestään vähän ruusuisempaa kuvaa mitä todellisuus on. Munkin miehen koti oli aina tiptop-siisti kun vierailin hänen luonaan, vaan kas kun yhteen muutettiin, niin imurin varteen mies on tarttunut tämän puolen vuoden aikana varmaan 5 kertaa eikä juuri muitakaan kotitöitä ole tehnyt. Vitsailenkin hänelle usein, että hän kyllä vedätti mua ihan 6-0 alussa olemalla niin siisti ja kaikkea :D. Ainiin ja loistava isäkin hän lapselleen tuntui olevan, käytiin talvella tyhjässä muumimaailmassa kävelyllä varmaan tokatreffeillä lasten kans ja mä huokailin, että on niin ihanaa ja mies sanoi, että sellaista heillä on aina. Ja paskanmarjat! Nykyään mies ei halua että lähden lasteni kanssa sukuloimaan hänen poikansa meillä ollessa, koska jos mun lapset ei viihdytä hänen poikaa niin hän joutuu siihen hommaan itse :D.

  Ei se mitään. Sopiva mies hän on silti minulle ja mielestäni aivan riittävän hyvä isä ja isäpuolikin. Mutta halusin jakaa tämän kanssasi, jotta ymmärrät että sun mielikuvat Mikosta ja hänen isyydestään ja teidän tulevaisuudesta on tod.näk. aika ruusuiset. Ja arki astuu joka suhteeseen.

  Jos mies vaikuttaa liian täydelliseltä ollakseen totta, se hyvin usein myös on.

  VastaaPoista
 96. AAAAAAAAAAAAAA HAHAHAH KUOLEN.

  ja tähänkin vastaat " OHOI tarvitsetko AMBULANSSIA?" oikeesti lopeta jo tollanen teinipjaaska ja tää trollina oleminen ja tälläsen kirjottaminen JA KAIKKI. nolo

  VastaaPoista
 97. Kyllä erolapsista ihan täyspäisiä tulee, joskus on vaan parempi että vanhemmat eroo kun jää yhteen. Eikä lapsi välttämättä hylätyksi itseään tunne.

  Itse lähinnä kapinoin tässä blogissa sitä vastaan, että mun mitttapuulla teijän salasuhde on kestänyt liian pitkään. Mun mielestä toi on vaan asian pitkittämistä. Jos haluatte olla yhdessä, niin olkaa. Tosin karvat nousee pystyyn kun olet vielä alaikäinen, mutta ilmeisesti täytät tänä vuonna 18?

  Serkku ja hänen miehensä saivat juuri toisen lapsensa. Mies oli 40v kun ensimmäinen lapsi syntyi ja nyt 50v kun toinen syntyi

  VastaaPoista
 98. Nyt olet vastaillut jo (onneksi!) fiksummin kommentoijille, niin asiallisille anonyymeille kuin niille haukkujillekin. Kiitos siitä, kommentteja oli huomattavasti mukavampio lukea. :)

  Itseäni jäi häiritsemään se seikka, että pidät itsestään selvänä sitä, että äiti asuisi lasten kanssa ja Mikko olisi se etäisä. Onko homma siis jo sovittu vai miten olet niin varma asiasta?

  Tunnen parikin tapausta, joissa äiti halusi erotilanteessa etävanhemmaksi ja vaati, että isä ottaa lapset. No, isähän ottikin ne, mutta tuli tilanne hieman metsästä niin isälle kuin muille sukulaisille, kummeille jne. Äiti halusi päästä, jostain syystä, vapaaksi eikä halunnut viettää rankkaa yksinhuoltajan arkea. Ehti bilettämään taas. ;)

  Toisaalta olen kuullut myös äidistä, joka eron jälkeen sai työtarjouksen ulkomailta. Lapset asuivat äidillään, mutta ulkomaille muutosta tuli aikamoinen säätäminen huoltajuuksien, tapaamisten yms kanssa. Lopulta äiti+lapset muuttivat jenkkeihin ja isä tapaa lapsiaan n. 1-2 kertaa vuodessa. Ei mitään herkkua. Isälle kova paikka, mutta äitikin sai unelmatyöpaikan.

  Tässä nyt kaksi lähipiirissä tapahtunutta tapausta. Toivottavasti ymmärrät, etteivät huoltajuus asiat mene aina niin, että äiti asuu lasten kanssa ja isä tapailee heitä viikonloppuisin ja lomilla. :)

  Oletko siis miettinyt, mitä tekisit jos lapset muuttaisivat Mikon luo? Ja olisit itsekin lapsissa kiinni 24/7? Tietysti Mikko isänä kantaa suurimman vastuun, mutta kyllä se sinullekin päivittäin teettäisi paljon hommia. Pyykkäystä, ruuanlaittoa, kuskaamista, vahtimista... Ja jos Mikolle tuleekin työmatka? Olet pari päivää kaksin lasten kanssa? Oletko valmis siis tulemaan pahimmassa tapauksessa kokopäiväiseksi äidiksi 18 vuotiaana? Silloin jäisi "viilettely" vähemmälle... :)

  En tarkoita tätä pahalla. Haluan vain sinun miettivän oletko valmis täälläiseen arkeen nyt n. vuoden sisään. Sillä jos lapset muuttavat teidän luokse, niin niistä ei pääse eroon kuin kerran pari kuussa, niille ei voi etsiä uutta kotia kuin koiranpennulle. Niiden kanssa asutaan, eletään ja kärsitään/nautitaan ainakin seuraavat 10 vuotta. Oletko valmis hyppäämään mukaan tuollaiseen elämään mikäli huoltajuus meneekin Mikolle?

  Muista nyt kuitenkin miettiä realistisesti sitä lasten arkea. Ajoittain se on aivan ihanaa, niin palkitsevaa ja hauskaa, mutta kun lapsilla on oksennustautia, kuumetta yms niin mitä teet? Jäätkö koulusta pois hoitamaan lapsia jos Mikon on pakko mennä töihin ja tienata ruokarahat perheellenne?

  Kaikkea hyvää ja toivoisin, että jaksat lukea tämän pitkän sepustukseni. :) Ja toivoisin sinun vastaavankin tähän.

  terv. Kyselijä

  VastaaPoista
 99. nyt on pakko jättää kommentti :D
  nimittäin joku anonyymi kirjoitteli jotain sen tyylistä, ettei 40-50v mies enää jaksa hoitaa lapsia kunnolla tai leikkiä niiden kanssa?
  tätä ihmettelen suuresti... oma isäni lähestyy 50 vuotta ja nuorin siskoni on 5-vuotias ja aivan hyvin on isä jaksanut :D
  myös poikaystäväni isä oli jo vähän yli 50-vuotias kun olimme ala-asteella ihan ensimmäisillä luokilla, ja täysin normaali on pojasta kasvanut :D
  pointti oli siis että ei, 50-vuotias isä ei ole vielä vanha ja raihnainen tai kykenemätön leikkiin lasten kanssa, toisin kuin joku anonyymi kirjoitti, ei suoraan mutta rivien välistä näin päättelin :)

  toinen ihmetyksen asia näille kommentoijille on se kun monet sanovat ''ET OSAA EDES OTTAA OLLENKAAN KRITIIKKIÄ VASTAAN!!! KUUNTELISIT MUITA IHMISIÄ'' jne. kyllä, ymmärrän että blogi on julkinen ja tänne voi tosiaan kirjoittaa kommentin ja arvostella ja neuvoa ja kritisoida kirjoittajan valitsemaa elämäntapaa, mutta turha on minun mielestäni kuitenkaan valittaa kun kirjoittaja 'ei ota kritiikkiä vastaan'. harvemmin sitä ns. 'normaali elämässäkään' tullaan tuntemattomia ihmisiä neuvomaan että sinun kyllä kannattaisi tehdä näin niin kuin minä sanon, sinun tyylisi elää on väärä tms. aivan varmasti Candy ottaa asialliset neuvot/kritiikit vastaan ja hyödyntää niitä elämässään jos on tarpeen, mutta onko sillä nyt niin väliä jos joskus tulee vastattua kärkkäästi tai jopa ilkeästi, ei luulisi sen takia yhdenkään anonyymi kommentoijan päivän menevän pilalle. tai ainakaan toivottavasti.
  sekava kommentti mutta toivottavasti ymmärsit pointin! :)

  VastaaPoista
 100. luin paljon noita sun kirjotuksias, ja mun mielestä et tee (ainakaan ihan hirveesti) mitään väärin .. =) minkä sille voi että rakastaa :)

  ps aloin lukemaan tätä ! (:

  VastaaPoista
 101. Siina vaiheessa kun Candy olis valmis saamaan lapsia, Mikko on jo pikkulapsivaiheen ohi elanyt, on taas aikaa harrastuksille ja uralle ihan eri tavalla. Voi olla ettei enaa kiinnosta, varsinkin kun ekaa Candy ekaa kertaa aitina tartee paljon tukea ja apua.

  VastaaPoista
 102. "Jos mies vaikuttaa liian täydelliseltä ollakseen totta, se hyvin usein myös on."

  I couldn´t agree more!

  VastaaPoista
 103. Toi sun " Mikkosi" on ihan (___I___).
  Käyttää hyväkseen nuorta pimua. Itse sitä et huomaa, sillä olet in love.

  Kirjoitit jollekin anolle myötähäpeästä, niin sitä tosiaan tunnetaan myös sinua kohtaan.

  Oikeesti, se että luulet tietäväsi mitä lapsiperheen arki on ja mitä se oikeesti on ... siinä on todella iso ero. + vielä kun puhutaan eroperheen lapsista... aikamoiseen soppaan olet itsesi laittamassa.

  Kirjoitit myös, että mikko rakastaa lapsia... ilmeisen kieroutuneella tavalla kun haluaa sekstaillakin lapsen kanssa. Sillä se sinä olet. Nyt tuntuu isolta ja aikuiselta, mutta kyllä elämä opettaa.

  Ja jos tämä kultapoikasi haluaisi olla sun kanssa niin miksei se ole? seliseliseliseli, mutta oikeesti jos haluaa ja rakastaa niin silloin EI MIKÄÄN ole este. Noi selitykset vaan on niin pettäjäntietä...

  sääli on sairautta, mutta silti.... säälin sinua.

  VastaaPoista
 104. eihän rakkaudelle voi mitään. mutta säälin silti mikon lapsia ja vaimoa. eikö olis järkevämpää että mikko kertois vaimollensa ja ne eroisi. Sehän ei vaikuta siihen että luopuisi lapsistaan. toi on typerää, kaikkien kannalta. että salaatte suhteenne.

  VastaaPoista
 105. Kaveri linkitti tän blogin mulle vähän aikaa sitte ja myös sen missä mun oma kuva on. Joten olisi kiva tietää kuka sen laitto siihen ja oisko sulla ne tiedot niistä tekijöistä kuka sit varmaa muokkas mun kuvan siihen ?

  VastaaPoista
 106. Sanoit yhdessä kommentissasa lapsista näin "Äidilläänhän he jokatapauksessa tulevat enemmän olemaan ja asumaan". Miksi? Jos Mikko on oikeasti hyvä isä, niin eikö hän halua viikko-viikko systeemiä? Käsittääkseni eroa vitkutellaan, koska lapset ovat vielä pieniä ja isommilla tuo viikko-viikko systeemi jo toimiikin. Samoin voi olla, että Mikon vaimolle käy jotain, tai hän ei jostain syystä halua/pysty/jaksa lähihuoltajuutta, jolloin lapset ovatkin teillä (tai ainakin Mikolla) enemmän tai jopa kokonaan. Kun käsittääkseni toisella lapsella oli jotain terveydellistä ongelmaa, niin oletko valmis jaksamaan sen?
  Tietysti äitipuolen ei ole pakko ottaa vastuuta lapsipuolistaan, mutta yllättävän usein niin vain käy.

  Itselleni on elämä opettanut, että en ole sen kummempi nainen kuin muutkaan. Ei siis ole mitään "meillä kaikki on toisin" juttuja, koska minä olisin erilaisempi kuin edellinen. Mieti siis tarkkaan sitä, tai yritä keskustella Mikon kanssa asioista jotka ovat johtaneet hänen ja hänen nykyisen vaimonsa ongelmiin. Äläkä usko, että kaikki olisi vaimon vika - jos Mikko niin väittää, hän valehtelee, sillä suhteissa on aina kaksi osapuolta. Mieti sitten kuulemasi perusteella sitä, että onko sinulla ja Mikolla realistisesti paremmat mahdollisuudet onnistua. Teillä kuitenkin tulee suhteen ulkopuoleltakin paljon haasteita (Mikon lapset, ex, teidän eri elämäntilanteet, sinulla mahdollisesti halu viettää opiskelijaelämää ja jos ei muuta, niin ennemmin tai myöhemmin Mikkoa häiritsee se, että sinä olet vielä nuori ja hyväkuntoinen.. Tähän viimeiseen tosin menee reilusti aikaa :) ).

  VastaaPoista
 107. Jos tää loruilu on totta niin sun miehes on vitun säälittävä nössö ja kaikenlisäks valehtelija ! Miten vitussa sä luulet että se rakastaa sua oikeasti ja haluaa sun kanssa perheen, kun ei uskalla mitään sen asian eteen tehdä. Jos se oikeasti rakastais se kertois sen vaimolle tosta ja ottais eron ! halleluujaa...

  VastaaPoista
 108. Huh huh..mä en tohon ikäeroon ota kantaa koska oon ite asunu nyt 6vuotta yhdessä 16vuotta vanhemman miehen kanssa..
  7vuotta sit kun olin sun ikänen ni vittu et sitä piti itteensä fiksuna mut kyllä nyt tajuaa miten lapsellinen on ollu vielä muutama vuosi sitkin (vaikka muutinkin heti 16täytettyäni täysin omilleni kaaauas himasta yms..) varmaan taas muutaman vuoden päästä huomaa ettei sitä 24w:kään niin fiksu ollu :D
  Vanhempi mies on kyl just tän tajuamisessa auttanu paljon,tietämättään.
  Mä en tod sano tätä millään pahalla vaan ihan sun parasta ajatellen niinku moni muukin täällä mut tää mikon kuvio on ehkä maailman vanhin vedätys (vaimon haukkuminen,ero tulossa yms) ja enpä oo kuullu ikinä et näissä ois kenenkään kannalta käyny hyvin..korkeintaan sen miehen kannalta jos vaimo antaa anteeks ni mikäs siinä,ettii uuden tytön ja vaikkei antaiskaan..
  No sulle taitaa olla ihan turha sanoo mitään..ei näistä opi kun kantapään kautta näköjään ja kariseepahan turha sinisilmäsyys (jota sulla on paljon ton ikäseks!) siinä samalla..
  Ainakin yritin :) kaikkea hyvää,toivottavasti unelmas toteutuu!

  -maksalaatikko-

  VastaaPoista
 109. "luin paljon noita sun kirjotuksias, ja mun mielestä et tee (ainakaan ihan hirveesti) mitään väärin .. =) minkä sille voi että rakastaa :)"

  Eihän sille mitään voi jos toiseen ihastuu, mutta sille ettei anna sen mennä pidemmälle voi. Parisuhteessa eläville tulee hetkiä kun joku toinen saa sydämen sykkimään, mutta se on ihmisestä itsestään kiinni antautuuko tunteiden vietäviksi vai ei. Jotkut elävät tuosta tunteesta, eikä oma, arkiintunut parisuhde enää riitä ja tuloksena on pettäminen.
  Toiset taas pitävät tuon ihastumisentunteen sisällään ja nämä tunteet kohdistetaan kotona olevaan puolisoon, johon ollaan sitouduttu.

  Ehkä nämä asiat valkenevat vasta kun on ikää, kokemusta ja normaalia parisuhdetta takana, eikä pettämistä pidetä suurena rakkaustarinana, kuten tässä olen huomannut rakkaudennälkäisten teinityttöjen kohdalla.

  En tarkoita sitä, etteikö Candyn ja Mikon rakkaus voisi olla aitoa, tapa millä sitä toteutetaan on vain erittäin ikävä eikä sitä pidä liikaa romantisoida.

  VastaaPoista
 110. .. ja se vielä piti mainita, että nykyään kaikki on niin minä-keskeistä: minun elämä, minun tunteet, kerranhan täällä vain ollaan! Kyllä, ihmisellä on oikeus elää haluamallaan tavalla, mutta ihmisellä on myös vastuu. Vastuu omista teoistaan ja niiden vaikutuksista muihin. Välillä on kiellettävä itseltään asioita..ja loppujen lopuksi se tekee vain hyvää.

  Nämäkin asiat ovat niitä, miksi kaikki eivät lähde ihastumistaan viemään pidemmälle.

  VastaaPoista
 111. Haluaisin kertoa sulle mun kokemuksesta, mutta oon 100% varma, että mut tunnistettais. Oisko mitään mahdollisuutta lähettää sulle yksityisviestiä?

  VastaaPoista
 112. Niin ja oon tosiaan itse 169. tammikuuta 2012 klo 20.13

  Candy kirjoitit näin: "mutta lapset ei tulis olemaan meillä 24/7, kuten oma lapsi tulis, joten siksi en halua vielä lähtee muksua tekemään itse tässä vaiheessa elämää."

  Kuten oma lapsi? Lapsethan ovat Mikon omia lapsia.
  Aluksi tätä blogia lukiessani ajattelin että MIkko on suhun oikeasti rakastunut mutta joka kerta uutta päivitystäsi lukiessani en voi kun pyöritellä päätä. Ja nauraa.
  Tää on NIIN läpinäkyvää ja sä oot NIIN sinisilmäinen... :DDDD hahaha, sä naurat itelleski parin vuoden päästä kun tajuat miten naiivi oot ollut ja MIkko on edelleen vaimonsa kanssa... Voi luoja kun sä uskot joka sanan. Mä en ymmärrä eikä ihmiseltä löydy suoraselkäisyyttä että jättää puolisonsa ennen kuin alkaa vehtaamaan toisen kanssa.
  Ja sit vuoden verran (vai miten se oli?? ;)) on kertonut jo jättävänsä..
  Mikko tahtoo vain pitää hauskaa mutta en usko että aikoo erota vaimostansa, ainakaan sun takia.. :DD
  saatika sitte 36 vuotias muuttaa 17-vuotiaan kans asumaa... :DDD hahah hahah :D

  VastaaPoista
 113. Niin ja oon tosiaan itse 169. tammikuuta 2012 klo 20.15

  Mutta siis en yhtään osaa sanoa! Onneks en voi vielä äänestää koska en tosiaan tiedä ketä äänestäisin. Ketäs itse ja millä perusteella? :) "


  ..:D repesin. no et kai ku oot niin kakara vielä. Mikkoki nauraa sulle partaansa.. xDDD :DDD :DDD

  VastaaPoista
 114. Voi Candy Candy Candy. Oon seurannut blogias ekasta postauksesta asti ja vasta nyt vaivaudun kommentoimaan.

  Toi sun hevonpaskas alkaa tunkea jo korvistakin ulos. Huomaatko kuinka koko ajan oikein korostat omaa ja Mikkos täydellisyyttä ja maalailet tästä jotain vuosisadan rakkaustarinaa? "Mulla on ollut seksisuhde ainakin viidentoista eri jätkän kanssa" "vaikka mun seurusteluhistoria onkin täysin olematon" "uuh se nussi mua puhki katseellaan" "miljoona miestä hinkutti itseään mua vasten" Puheistasi saa juurikin sen kuvan että AAAH VITTU KU OON NIINKU NIIIIIIIIIIIIIIIIN SEKSIKÄS ILMESTYS. Korostat koko ajan kuinka olet joka asiassa tuhannesti parempi kuin Mikon vaimo. Mistä sinä sen tiedät? Oletko kenties seurustellut Mikon vaimonkin kanssa? Jos olet kerrassaan niin paljon parempi, vaimo aivan perseestä ja Mikkokin aivan täydellinen mies, miksi vitussa mikko olisi ikinä edes mennyt naimisiin kyseisen naisen kanssa?

  Puheesi ovat niin epäuskoisia että ihan naurattaa. En välttämättä edes halua kuulla "hienoja" perustelujasi tuohon kaikkeen, sillä olen varma että olet finninaamainen pullukka teinityttö joka haaveilee saavansa kerrankin miehistä huomiota osakseen.

  VastaaPoista
 115. " Se joka istuu kipeän lapsen vuoteen vierellä vaikka aamuun asti valvomassa. Se, joka tuo joka reissusta jotain kivoja tuliaisia."

  Aa.. :DDD mä oon käsittänyt että vaimo se hoitaa sairaan lapsen ja istuu vierellä valvomassa kun täydellinen isi viilettää teinipillun perässä.. Ja tuo tosiaan niitä tuliaisia :DD joo, mutta kenelle?? ei ainakaa lapsilleen ja vaimolleen vaan sulle... ettäpä niin. Siinä sulle täydellinen isä.
  Onko kiva kun hän tekee saman sitten sulle ja teidän yhteiselle lapselle/lapsille. Ei varmasti.

  VastaaPoista
 116. ___JOS___ tämä Mikko eroaisi vaimostaan ja menisi naimisiin kanssasi, hankkisitte lapsia jne, niin miten voisit enää edes luottaa tuollaiseen sontasäkkiin? Mistä voisit olla varma ettei tämä vikittelesisi selkäsi takana jotain toista teiniä?

  VastaaPoista
 117. Ootko ajatellut sitä, et jos päädyttä yhteen niin Mikko ei pettäisi sua? Samanlailla tunteet voi hiipua, ja sitten otetaan seuraava tyttö esiin.

  VastaaPoista
 118. Hianoo Candy,nyt oot taas ottanu asiallisen linjan ku vastailet kommentteihin!Kiitos siitä :) kunpa vaan kommentoijat ois yhtä asiallisia...saat kyllä uskomattoman paljo kuraa niskaas,tietysti ihan ymmärrettävää se on.Mut mua on silti alkanu vituttaan noi ainaiset mitä jos-kommentit!Jumalauta,kerran täällä vaan eletään ja ihan turhaa on pilata omaa hyvää fiilistä miettimällä liian pitkälle asioita...Toki on hyvä miettiä tulevaa monelta kantilta,mut turha vatvominen ei asiaa auta. Tsemppiä! ja hei,yks kysymys: jos kävis sillai niinku kaikki täällä toivoo,ja Mikko jättäiski sut ja jäis perheensä luo,niin kertoisitko siitä täällä?? :) i told you so-kommenttien määrä ois varmaan huikee...

  VastaaPoista
 119. Voi jestas. Ymmärrän sen kyllä että kun rakastunut on, niin ei halua ajatella/nähdä asioiden huonoja puolia (joita tässä tapauksessa on PALJON). Empä minäkään ole ikinä kuullut että näissä hommissa kävisi kenenkään kannalta hyvin. Mistä tiedät että Mikolla ei ole enemmänkin näitä salasuhteita, ja väittää kaikille miten paljon rakastaa, ja miten paljon haluaa saada lapsia heidän kanssaan? Odottaisit ensin, että Mikko jättää vaimonsa, ja jatkaisitte sitten, ja ottaisit selvää siitä että Mikko haluaa olla VAIN SINUN kanssa. Tosiaan tuo pitkittäminen eron tekemiseen on turhaa, ja mitä enemmän aikaa kuluu sitä enemmän muihinkin sattuu. Ei ole hyvä asia lapsille että talossa koko ajan riidellään ja huudetaan (jos asia näin nyt on..), mutta mitäs jos lapset ajattelevat että kaikki muuttuukin vielä hyväksi. Ehkä lapset ovat vielä pieniä, mutta ne kasvaa kyllä koko ajan niin pitkään kun Mikkokin tuota asiaa pitkittää.

  En halua sanoa tätä pahalla, mutta näin ne asiat ehkä on. Voi olla, että jos/kun Mikko jättää vaimonsa, elätte yhdessä ja saatte lapsia, tai sitten Mikko tekee saman sinulle kuin mitä tekee nykyiselle vaimolle. Olen aina vihannut pettäjiä, enkä voisi varmaan edes kuvitella olla miehen kanssa joka ei ole jättänyt ensin edellistä. Jokaisella on tähänkin tietysti eri mielipide enkä rupea niitä haukkumaan.
  Ja ikäerosta, jos ihmiset välittää toisistaan ja haluaa olla toistensa kanssa, ei se ikää niin katso!

  Toivottavasti kaikki menee hyvin mahdollisimman monen kannalta! :)

  VastaaPoista
 120. Hmm, pakko kommentoida.

  Kun sanoit että mikko haluaa tehdä kanssasi lapsia, mistä tiedät että sitten tulevaisuudessa se sitten jättää sinut samalla lailla kun vaimonsakkin ehkä?

  VastaaPoista
 121. Hesarissa oli juttu uusperheistä, kannattaa lukea ;)

  VastaaPoista
 122. "Jumalauta,kerran täällä vaan eletään ja ihan turhaa on pilata omaa hyvää fiilistä miettimällä liian pitkälle asioita"

  Myös Mikon vaimo ja lapsetkin elävät täällä vain kerran. Mksi pitkittää? Antaisivat heillekin mahdollisuuden onneen!!!!!!!

  VastaaPoista
 123. Sanoisin että tää on aika hyvä trolli

  VastaaPoista
 124. Mun mielestä sun kannattaa tehdä niinkuin sydän sanoo, mutta toivon vain että olet varpaillasi kuitenkin koko ajan. Mitä vaan voi tapahtua. Osasitko itse odottaa että tapaisit tuon ikäisen miehen, joka on naimisissa ja jolla on lapsia? Tapasit kuitenkin, mutta et voi tietää miltä tulevaisuus näyttää eikä koskaan kannata liikaa suunnitella.. toivon vain ettet satuta itseäsi :) ja olen samaa mieltä monen muun kanssa ja mihin haluaisin vastauksen. Mikko tosiaan on jo pidemmän aikaa ollut eroamassa vaimostaan, mutta koskaan ei ole hyvää aikaa. Se pitäisi tehdä mahdollisimman pian, koska lapset myöskin kasvavat koko ajan ja alkavat ymmärtämään asioita, vaimo voi alkaa epäillä jotain ja tämä blogi saattaa jollain tapaa paljastua. Kaikille parasta olisi siis, että mikko eroaisi heti vaimostaan jos niin aikoo. Tuskin haluat määräänsä enempää elää kakkosnaisena? Haluaisin siis tietää että milloin hän oikeasti aikoo tehdä sen? - pohdiskelija

  VastaaPoista
 125. Toi on vaikee tilanne, mut mun mielestä jos Mikko on mies, se kertoo sen vaimolle. Ei se voi loputtimiin jatkaa tota tahtia, vaikka se on iso pala purtavaksi, joskus sen on se kerrottava kuitenkin. Kirjotustes mukaan lapset on vielä aika nuoria? mitä nuorempana niitten vanhemmat eroaa, sitö helpompi niitten on elää sen kanssa, mun vanhemmat eros ku olin yks vuotias, eli en koskaan tottunu elämään niin että ne ois ollu yhessä, sen takia se on ollu mulle aina itsestäänselvyys.

  VastaaPoista
 126. Jos mikko oikeesti rakastaa sua, niin miksei se sit anna sulle sitä, mitä sä oikeesti ansaitsisit?
  Onhan ne hajuvedet ja vaatteet ja kaikki hienoja, joo, mut niillä on hintalappu. Onko sulla? Paljonko sä maksat?
  Etkö sä oliskin sitä läsnäoloa vaan vailla? Yksinkertaista onnea ja läheisyyttä ja rehellisyyttä?
  Taitaa olla huono omatunto sillä vaan.

  VastaaPoista
 127. Lue ajatuksella:

  http://iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2011031013334014_lz.shtml

  VastaaPoista
 128. "korostat koko ajan kuinka olet joka asiassa tuhannesti parempi kuin Mikon vaimo. Mistä sinä sen tiedät? Oletko kenties seurustellut Mikon vaimonkin kanssa? Jos olet kerrassaan niin paljon parempi, vaimo aivan perseestä ja Mikkokin aivan täydellinen mies, miksi vitussa mikko olisi ikinä edes mennyt naimisiin kyseisen naisen kanssa?"


  Tätäpä itsekin olent ihmetellyt. Jos vaimo on joku petolinnun perse, tuskin Candy koko ajan kohottaisi itseään hänen yläpuolelleen. Candy on mustasukkanen vaimosta. Tottakai, olisin itsekin Candyna. Vaimo saa jakaa Mikon kanssa kodin, nukkua hänen vieressään, heillä on yhtseisiä lapsia, heidän ei tarvitse salata suhdettaan ja sisimässään Candy haluaisi kaiken sen mitä vaimolla on. Eli elämän Mikon kanssa.
  Tuo on totuus, Candy voit vaikka kuin yrittää väittää muuta ja änkyttää miten tyhmä ja idiootti vaimo on ja heidän avioliittoaan ei voi sanoa edes suhteeksi.. :DD hahhaa.. miks ne sit ees on yhdessä?? lol

  VastaaPoista
 129. Postauksissasi hehkutat todella paljon Mikkoa mutta voisitko kertoa, tai tehdä vaikka oman postauksen, jossa laittaisit suhteenne plussa ja miinukset? Niin tämän hetkisin suhteen kuin tulevaisuuden jos muutatte yhteen, lapsia hyörii siinä jne. :D Se olisi omasta mielestäni oikein mielenkiintoinen, mutta tekis sullekin varmaan ihan hyvää. Ja saispa nä haukkujat ihan niitä negatiivisiakin puolia sekä näkisivät, että olet todella miettinyt asioita joka näkökulmasta. :)

  Tsemppii!

  VastaaPoista
 130. siinä vaiheessa, kun teidän suhde paljastuu, luulenpa että lasten äiti hakee yksinhuoltajuutta, ja mikko saa tapaamisoikeuden joka toiselle viikonlopulle. siinäkö on sitten lapset etusijalla?

  en voi muuta ku nauraa täällä, ja toivoa että kohta tulee joku "no tämä oli vain vitsiä" ilmoitus, koska ei voi kukaan olla noin idiootti.

  VastaaPoista
 131. :D Vai että keski-ikäsiä miehiä nusutteleva penska! Mihi tää maailma on menossa, linnaa tuollaset alaikästen hyväksikäyttäjät. Koittaa vaa mielistellä ei se susta oikeesti tykkää haluu vaa pimppaa. Et ehkä usko, mut niin siinä yleensä käy.

  VastaaPoista
 132. Miten sulla on aikaa istua vuorokauden läpeensä koneella hyväksymässä kommentteja ja vastata niihin...? Eikö sun vanhemmat rajoita sun nettiaikaa mitenkään...?
  ;)

  VastaaPoista
 133. Miten kuvittelet viilettäväsi vapaana ja rauhassa sinne tänne jos tosiaan sattuisikin käymään niin että Mikko jättäisi vaimonsa sinun takiasi? Mukana tulisi myös ne Mikon lapset, jotka eivät varmasti kovin helposti voisi uuteen tilanteeseen sopeutua. Ja miten pystyisit luottamaan tuollaiseen mieheen, joka nytkin jo pettää vaimoaan? Ei ole kovin realistista ajatella että olisitte onnellisina yhdessä aina ja ikuisesti. Luultavasti Mikolla olisi melko heti uusi "salarakas", ellei jo ole. Kannattaisi avata silmät ja miettiä vähän.

  VastaaPoista
 134. Minun isäni osteli tavaroita ja lahjoi aina kun sillä oli huono omatunto. Lahjoi vaimon ja lapset sen jälkeen kun pettämässä oli käynyt.

  Ei sillä, kuittien perusteella oli lahjonut myös ne naiset joiden kanssa petti.

  VastaaPoista
 135. Ootko sä oikeesti miettiny sitä et sitten kun muutat Mikon kanssa kimppaan niin susta tulee niiden muksujen äitipuoli?? Ootko sä miettiny et miten ne muksut suhtautuu suhun??? Ja entäs niiden lasten äiti??? Mitä se mahtaa asiasta tykätä??? En tarkota tätä mitenkään pahalla...Mut siis mä oon itte just sun ikänen ja seurustelen ihanan ihmisen kanssa sillä on entisestä suhteesta tosi pieni lapsi joka ei nyt vielä ymmärrä tätä juttua mutta siis olen kuitenkin hänen äitipuolensa ja se lapsi arastelee mua edelleen...Ja tämän lapsen äiti katsoo mua päästä varpaisiin aina että kuka sä kuvittelet olevasi...En tiedä minkä ikäisiä Mikon lapset on mutta se voi olla että ne eivät sinua ihan heti hyväksy...En halua maalata piruja seinille mutta niin voi oikeasti käydä...Itse olen myös tosi lapsirakas ihminen ja joskus itsekkin haluan ihan omia lapsia tämän oman mieheni kanssa mutta sitä tarvitsee oikeasti kunnolla harkita että milloin sen lapsen hankkii...Toivotan silti tsemppiä ja toivottavasti asiat menee hyvin...:)<3

  -JK-

  VastaaPoista
 136. Näin yli kolmikymppisenä täti-ihmisenä on kyllä pakko kaikella ystävyydellä yhtyä aiempaan kommentoijaan siitä maailman vanhimmasta vedätyksestä. Ymmärrän että naisten pitää tehdä omat virheensä ja oppia kantapään kautta, kuten todennäköisesti sinunkin, mutta tosiasia on se, että tietyt miehet puhuu ja tekee mitä vaan ylläpitääkseen salasuhteen jännitystä, mutta tositilanteessa (vaikka salasuhteen raskaus) sitten jänistävät isosti.

  Jos mies olisi eroamassa uuden naisen takia niin se laittaa paperit vetämään heti tai viimeistään aika pian, oli lapsia tai ei. Jos ei pariin kuukauteen tapahdu mitään selkeää siirtymää niin melkein sellainen mies kannattaa unohtaa parisuhteen kannalta. Todennäköisyys ettei jätä vaimoaan kasvaa huimasti.

  VastaaPoista
 137. Hei, täällä olisi ihminen kiinnostunut asuinpaikastasi n suurinpiirtein, tiedän ettet halua kertoa sitä mutta entä jos kuvittelet jakavasi n silmä määräisesti suomen kolmeen osaan; ylin keskimmäinen ja alin osa, niin voisitko sanoa MISSÄ _ ET _ AINAKAAN _ ASU, ihmisten on vaikea arvata siitä sillä suomi on iso paikka. eli yksi missä _et asu_ ? :) olisin todella iloinen ja helpottunut jos sieltä tulisi se tietty vastaus, haha ;D

  VastaaPoista
 138. Heei, TOIVON TODELLA ETTÄ LUET TÄMÄN! Eli oon todella ihastunu sun tapaan kirjottaa blogia. En todellakaan halveksi sua, koska mun periaate on että ELÄ HETKESSÄ! Tuleva on tulevaa eikä muulla oo väliä ku sillä et oot nyt onnellinen. (: Kirjoitan itsekkin blogia, jolla ei ole paljon lukioita tällähetkellä niin saisinko suositella sun blogia siellä? Aattelin eka kysyä lupaa. Kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
 139. Sun haavekuva susta, Mikosta ja TEIDÄN lapsestä makoilemassa. Nätisti jäi taas edellisen avioliiton muksut syrjään. oi vittu kun herttasta. Sulla varmaaaaaaaan riittää rakkautta ja hoivaa tasasesti kaikille lapsille, myös sun omille ja mikon. Tässä se taas nähtiin....

  VastaaPoista
 140. - Jos lapset eivät pidä musta, niin sitten eivät pidä. Äidilläänhän he jokatapauksessa tulevat enemmän olemaan ja asumaan, enkä mä niiden uudeksi äidiksi yritäkään ryhtyä tai syrjäyttää niiden äitiä.


  Entäs, jos Mikolle jostain syystä tulisi lasten yksinhuoltajuus? Siinä ei niin vain kahden alle kouluikäisen lapsen kanssa lähdetä romanttisille hotelliviikonlopuille... Lisäksi se, että lapset eivät tulisi pitämään sinusta tuossa vaiheessa ei olisi mikään so what -juttu. Tiedän tuttavapiiristäni kahdeksan nuorta/lasta, joiden vanhemmat ovat eronneet toisen salasuhteen vuoksi, eikä heistä _kukaan_ ole kymmenenkään vuoden jälkeen hyväksynyt tätä uutta kumppania, koska salasuhteen julkitulo on ollut niin traumatisoivaa. Enkä jaksa uskoa, että nämä lapset/nuoret olisivat jotenkin omaa luokkaansa.
  Ja vaikka lapset asuisivat pääosin äidillään, entäs kun Mikko joutuisi vaikka jouluna päättämään ollako lasten kanssa vai sinun, jos lapset eivät voisi sietää sinua silmissään. Tai se, ettet pääsisi mukaan lasten synttäreille, rippijuhlille, yo-juhlille, ja jossa Mikko ja hänen ex-vaimonsa ja koko entinen ydinprhe olisi yhdessä. Oletko valmis tällaiseen ulkopuolisuuteen?

  VastaaPoista
 141. Nyt on kyllä jo aivan pakko puuttua peliin. Olen seuraillut blogiasi jo pitkään, en ole kyllä kauheasti viitsinyt kommentoida. Mutta nyt.
  Itse olen 23 vuotta täyttävä perheenäiti. Minulla on 2½ vuotta vanha poika, ja pikkusisko saapuu maailmaan huhtikuussa. Avomieheni on minua 3 vuotta vanhempi. Käymme molemmat töissä ja poikani on hoidossa. Elatus tulee turvattua ja kaikki on OK. Kuitenkin. Vanhemmuus samanikäisenkin puolison kanssa on haastavaa. Vaikka poikani on parasta mitä minulle on tapahtunut, ja haluaisin pikakelata aikaa kunnes tytär syntyy, on hetkiä jolloin olen itkenyt lohduttomasti vain pienien kismojen yms. jälkeen.
  Puhut kuinka Mikko elättäisi sinut, ainakin tälläisen käsityksen sain. Itse minulla on lainaa pankista useampi tuhat euroa taloamme varten. Maksamme ukkoseni kanssa joka kuukausi sähkön, veden, hoitomaksut, auton ja talon lainaa. Samaan pitäisi saada ympättyä lasten vaatteet ja ruokaostokset. Maksamme kumpikin yhtä paljon osuuttamme. Aioitko sinä olla vain Mikon elatuksessa? Kun pääsen töistä, haen poikani hoidosta. Tulen kotiin, hengähdän noin sekunnin ja alan laittaa ruokaa. Kun irtoan siitä hetkeksi, siivoan. Et kuule uskokkaan miten paljon sotkua pieni voi aiheuttaa... :) Tässä vaiheessa 8 tunnin työpäivän jälkeen alkaa olla aika väsy. Mutta täytyy jaksaa, koska elämäni on nyt omistettu lapsilleni. TV:stä tulisi se lempisarja, mutta pikkukakkonen kääntyy jolloin muksun huomio kääntyy siihen ja saan pöydän katettua. Ruoka on valmista, lapsi syö. Avomies tulee kotiin. Hänelläkin on varmasti unentarvetta ja nälkä, mutta minun täytyy siivota, ja lasta ei voi jättää ilman vahtimista. No, känää tästäkin tulee. Ei toki aina, mutta usein. Tunteet ovat pinnassa muutenkin. Väsyttää. Haluaisin nähdä ystävääni, mutta ei minulla ole piru vie aikaa. Tai rahaa. Kun talo näyttää säälliseltä, voin hengähtää ja syödä jotain, yleensä lämmitettyä saman päivän safkaa. Tässä vaiheessa minulla on vähän vapaa-aikaa. Lapsi leikkii kunnes on väsynyt ja voin katsoa telkkaria hieman aikaa. Sitten onkin jo iltapesujen aika, muksu nukkumaan. Sitten täytyy laittaa pyykit koneeseen ja kuivumaan. Odottaa kunnes se hoituu. Sitten minulla on n. puoli tuntia yhteistä aikaa kullan kanssa. Molemmat ollaan väsyneitä, joten esim. seksi ei välttämättä ole heti päällä. Ja se oikeasti kaivertaa suhdetta. ;) Sitten nukkumaan, herätys klo 6 lapsi hoitoon ja töihin ja sama uudestaan. Tällä romaanilla yritin hahmottaa minkälaista elämä lapsiperheessä on. Tilanne minulla on helpompi kuin sinulla tulisi olemaan lapsipuolten kanssa. En liiotellut äsken yhtään, tuo oli helppo päivä kun lapsi ei kiukuttele tai ole esim. kuumeessa. Se on ihanaa, mutta vaatii paljon uhrauksia. Se ei ole vain köllittelyä. Muista Candy myös nämä puolet. Minullekkin se oli sokki, vaikka olin sinua vanhempi ammatin omaava nainen. ps. ota tuo teiniasenne sinne juuri pois. Ärsyttävää se on. älä nyt loukkaannu tuosta, se oli vain palautetta.

  VastaaPoista
 142. Miksi Mikko ei kannusta vaimoaan hakemaan apua väkivaltaiseen käytökseen. Eikö ole riski, että vaimo kohtelee lapsiaankin väkivaltaisesti?

  Johonkinhan Mikko rakastui vaimossaan. Ei ehkä ole fiksua jäädä onnettomaan liittoon, mutta lasten vuoksi ihmiset voisivat kyllä tehdä paljon enemmän omille liitoilleen. Vaimo terapiaan, Mikko vaimonsa kanssa pariterapiaan, vaimon kanssa hotellille rakastajattaren sijaan. Asiat voisi aina tehdä fiksummin ja paremmin. Eikä se todellakaan ole ainoa ratkaisu hankkia uutta vaimoa vanhan tilalle. Itse asiassa moni tekee samat virheet uudessakin liitossa, koska ei suostu oikeasti näkemään itsessä mitään vikaa avioliiton kariutumiselle.

  Kysymys kuuluukin: Onko Mikko tunnistanut ne syyt itsessään, jotka ovat johtaneet avioliiton karille? Voisitko eritellä ne tähän?

  VastaaPoista
 143. Hei Candy!

  Sanot että Mikko on hyvä isä, ja maalaat hänestä ruusunpunaisen kuvan...
  Olet kuitenkin aiemmin sanonut, että koska Mikolla on ennenkin ollut niin paljon harrastuksis, niin vaimo ei osaa epäillä mitään, että sali onkin vaihtunut seksiin kanssasi.
  Eipä ole Mikkonen sitten kovin paljon töitten jälkeen ollut lasten kanssa?
  Kyllähän se kuulostaa siltä että perhe-elämä ei ole Mikosta kovin jännä juttu, kun mieluummin on ennenkin ollut muualla (lenkkipolulla, salilla jne).

  Veikkaas että lapset ovat 1-5v.
  Oletko miettinyt sitä, että nämä lapset eivät ymmärrä mitä tapahtuu?
  He eivät ymmärrä miksi isi on heidät vaihtanut toiseen.
  Miltä luulet että heidän äidistä tuntuu kun pieni lapsi kysyy häneltä miksei isi tule enää kotiin?
  Miksi isi ei halua enää asua heidän kanssaan??
  Onko he tehnyt jotain väärin kun isi lähti?

  Olet vasta 17v.
  Voit kuvitella olevasi niin kypsä ja aikuinen, mutta todellisuudessa olet vasta lapsi.
  JOkainen 15-17v on omasta mielestään ikäisiään kypsempi.

  Jos mies on 34, ja nainen 17, niin 17v ei voi mitenkään olla samalla aaltopituudella.
  Nainen voi ehkä olla samalla tasolla kuin 20v, ja jotta kohtaisivat mies voisi olla 25v:n tasolla...
  Ja siinä kohtaa ei ole hurraamista.

  En ole kateellinen sulle, säälin sinua.
  Toivon että heräät, ja huomaat että tässä ei käy hyvin kenellekään.

  VastaaPoista
 144. Milloin Mikolla on aikomus esitellä sinut lapsilleen?

  Oletko miettinyt että mitä jos lapset eivät hyväksy sinua niin jättääkö Mikko sinut sitten?

  Kertomasi perusteella vaikuttaa kyllä siltä että Mikko vetää pleijerinä sinua ihan 5-0. Kerran pettää, niin aina pettää. Muista se.

  Oletko miettinyt miltä tuntuu kun Mikko sinua nyt pettää vaimonsa kanssa ja miltä tuntuu jos olisitte yhdessä ja pettäisi sinua jonkun muun kanssa. Sillä ei siellä kotona ole elämä seksitöntä vaikka Mikko niin saattaisikin väittää ja valittaa olojaan kotona.

  Tuollaiset eivät vain aikuistu. Esittävät vastuullista ja hyvää isää, todellisuudessa eron tullessa välttelevät elatusmaksuja, tekevät lapsille ohareita tapaamisissa jne.

  Ei tuollaisella miehellä ole moraalia ja vastuuntuntoa. Jos olisi niin olisi lopettanut edellisen suhteen ensin ja sitten vasta aloittanut uuden.

  VastaaPoista
 145. Eikö sua pentu yhtään hävetä ? Kuvittelepa kuinka paljon ne kakarat joutuu kärsimään _sun_ takias, jos tää "Mikko" joskus sattuu jättämään vaimonsa (jota en usko että tapahtuu)? Mikäs siinä, lapset menettää äitinsä tyhmän teinihoron takia, onnee ja menestystä. Mahtaa olla vanhemmat ylpeitä kun kuulee ;)

  VastaaPoista
 146. Jaa että suurin osa "negatiivisista" kommentoijista (eli niistä, jotka epäilee et tää ei nyt ihan mee niinkuin Candy luulee ja haaveilee) ei osaa asettua Candyn asemaan?

  Mä taas luulen että me "haukkujat" osataan asettua siihen vähän liiankin hyvin :D Been there, done that. Ja tässä kun on kaikki mahdolliset klassisen vedätyksen piirteet.

  VastaaPoista
 147. En tajua, kuinka kestät itseäsi... Eikö sinulla ole minkäänlaisia moraalikäsityksiä? Edes omanarvontuntoa? Itseään arvostava nainen ei ryhtyisi perheellisen miehen huoraksi. Olen sitä mieltä, että se sinä olet Mikolle.

  Sanot, että ihmiset eroavat ja pettävät toisiaan koko ajan ja näin vapautat itsesi (omasta mielestäsi) kaikesta vastuusta tässä tilanteessa. Toivottavasti osaat suhtautua pettämiseen yhtä kevyesti myös, jos joskus päädyt Mikon kanssa yhteen (mihin en usko hetkeäkään) ja kun odotat esikoistanne, hän juoksee helppojen teinipillujen perässä.

  VastaaPoista
 148. Mitä te ihmiset jaksatte haukkua? Veikkaan että kukaan teistä ei elä täydellistä elämää josta muut ihmiset eivät löytäisi moittimista. Varmasti on hankala tilanne myös tytölle, joka sen takia purkaa ajatuksiaan blogiin. Olen ehkä kliseinen, mutta minkä tekee jos oikeasti rakastaa. Mitä helvettiä se ikäero siihen taas vaikuttaa, tai se että miehellä on lapsia. Ehkei parisuhde edes toimi vaimon kanssa, ehkä vaimo tapailee myös toista? Mistä te tiedätte.

  Ja te kaikki niin aikuiset, jos epäilette ettei vanhempi mies voi kiinnostua nuoremmasta naisesta niin eikai jokaisen teidän omat vanhemmat ole saman ikäisiä? Mistä voitte ikinä tietää, jos vaikka juuri teidän äitinne on ollut samanlaisessa tilanteessa nykyisen isänne kanssa, kuin tämä tyttö nyt?

  Jos on niin paljon haukuttavaa ja niin vaikeaa toisen elämäntilanne teille itsellenne, niin lopettakaa lukeminen. Huhhu sanon minä. Ryhdistäytykää aikuiset ihmiset.

  VastaaPoista
 149. Onko teillä itsetunto ongelmia vanhemmat naiset kun pitäät tulla haukkumaan itseään nuorempaa?

  VastaaPoista
 150. panettekste kui kovaa?
  ja ihavaa tiedoks et hiemanko tän Mikon lapset murtuuu ja pettyy omaa isäänsä ku nussii tollasen teininkaa vaimonsa selän takana. EN USKO että Mikko on hyvä isä.

  VastaaPoista
 151. Oma isäni petti äitiä tältä salaa useamman kuukauden nuoremman naisen kanssa ja pisti tämän naisen paksuksi. Nuoremmalla naisella ei ollut lapsia kun omalla äidilläni on useampi lapsi ja vuorotyö eikä jaksa olla aina yhtä hehkeenä kuin tämä nuorempi naikkonen.
  En anna ikinä anteeksi isälleni että hän petti äitiäni niinkin törkeästi. Puhumattakaan äitipuolestani.

  Sinuakin tullaan vielä vihaamaan tuon salasuhteesi vuoksi. Jätä se mies kerralla ja etsi joku ikäisesi jätkä...

  VastaaPoista
 152. mutta sinäkin opit näköjään vain kantapään kautta. sydänsurut kuuluvat nuoruuteen ja niiden avulla kasvaa... veikkaukseni on että teidän suhde näkee lopun kolme kuukauden sisällä.

  VastaaPoista
 153. "Ja mä uskon sen kyllä, mun mielikuva täydellisestä ja onnellisesta perheestä on me kaksi rakastavaa vanhempaa makoilemassa viikonloppuaamuna sängyllä lapsen ollessa keskellä ja katsoessa lastenohjelmia <3 "

  Mikon lapsethan eivät tuota sitten koe, sinun takiasi.

  VastaaPoista
 154. "Ja mä uskon sen kyllä, mun mielikuva täydellisestä ja onnellisesta perheestä on me kaksi rakastavaa vanhempaa makoilemassa viikonloppuaamuna sängyllä lapsen ollessa keskellä ja katsoessa lastenohjelmia <3"

  Tai sitten sä makaat samalla kun Mikko viilettää nusuttelemassa 17-v. pikkupimuja :D:D Oikeasti, miten voi olla noin sinisilmäinen??

  Ja tuon näyn keskellä Mikon NYKYISET lapset on vaan kadonneet johonkin? Vai jääneet äidilleen? Entäs sama näky 10 v päästä, kun Mikko on taas tehnyt lapsia sen uuden 17-v pimun kanssa ja unohtanut sut ja lapsesi?

  VastaaPoista
 155. "Onko teillä itsetunto ongelmia vanhemmat naiset kun pitäät tulla haukkumaan itseään nuorempaa?"

  Tai sitten ongelma on vaan siinä, että blogin kirjoittaja on sinisilmäinen ja tyhmä. Itse olen samanikäinen, eli en voi kovin kateellinen olla...

  VastaaPoista
 156. Niin ja hei, tärkein kysymys. MIKSI Mikko on SINUN kanssasi, jos rakastaa sinua eniten? Miksei ota eroa vaimosta NYT?

  VastaaPoista
 157. ei huhhuh ootte tyhmiä. te molemmat. tajuutteko, että ku asia tulee julki, se repii yhden kokonaisen perheen hajalle? miltä uskot mikon vaimosta ja lapsesta tuntuvan, ku ne saa tietää? valoja!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 158. Anteeks pilkunviilaamiseni, mutta huomasin tuolla yhdessä vastauskommentoinnissas sanan "shaisse". Saksanopiskelijana pakko sanoa että oikeinkirjoitus on scheiße tai scheisse (jos siis paskaa tarkoitit). Jäi hirveesti vaivaamaan nii oli pakko kommentoida..

  Paljon paljon tsemppiä, ihana blogi! :)

  VastaaPoista
 159. Hei ihan oikeesti, tosta ei seuraa mitää hyvää. Oma faija on ollu samanlainen ku "Mikko", käyny hyysää pikkupilluja ja pitäny salasuhteita ku vaimo ja lapset oottanu kotona. Sä voit olla varma ettei Mikon lapset ota sua avosylin vastaa, koska ku tää paljastuu Mikon perheelle ni sä oot lasten silmissä pelkästää pikkuhuora joka on syy niitten vanhempien riitoihin. Lopeta nyt ennen ku rikot perheen. Kokemusta on. Ja Mikko ei varmasti oo isänä nii ruusunen ku kuvaillu. Lapsille jää pelkästää katkeruus ja viha faijaa ja sua kohtaa kätee.

  VastaaPoista
 160. ei vittu sä olet itsekäs. etsä oikeesti yhtään mieti tätä asiaa "Mikon" tämänhetkisen kumppanin kannalta? tietsä ku aina se rakkaus ei vaa riitä, Candy :)

  VastaaPoista
 161. En ees halua tietää miltä vaimosta ja lapsista tuntuu jos/kun? joskus saa selville tän tein jutun :(

  VastaaPoista
 162. "Yksi piirre Mikossa jota rakastan, onkin sen mahtava isänä oleminen lapsilleen. Mä nään siinä omille lapsilleni täydellisen ja rakastavan isän."

  Aijaa millanen rakastava faija kävis painaa jotain teiniä? Hyi helvetti.

  VastaaPoista
 163. Hienoa Mikon ikä 36v ( tai 34v) joten kun sinä synnyit äitisi alapäästä Mikkosi oli joko 15v tai 19v ehkäpä jo kimpassa vaimonsa kanssa mahdollisesti lukiot käytynä .. ja sinä imit tisua. Mieti.

  VastaaPoista
 164. HYVÄ isä EI ikinä tekisi tällä tavalla lapsilleen kuinka Mikko omilleen tekee.

  VastaaPoista
 165. Oon nyt lueskellu tätä sun blogia ja sairaan ristiriitaiset fiilikset.

  Välillä sä kirjotat tosi nätisti teidän yhteisestä ajanvietosta ja suhteesta muutenki. Musta tuntuu sillon että teillä molemmilla on ihan oikeita tunteita toisianne kohtaan, vaikka se vähän hassulta tuntuukin noin suuren ikäeron vuoksi. Voihan se olla tottakin. Toisaalta musta tuntuu usein että tää Mikko on vaan taas yks sellanen narsisti, helvetin taitava valehteleen ja manipuloimaan, pystyy kietomaan sut pikkurillinsä ympärille miten tahtoo sun huomaamatta siinä mitään muuta ku täydellisyyttä. Mä en kuitenkaan voi mitenkään sitä tietää, kun en teitä tunne enkä oo teitä koskaan nähnyt.

  Jos olisikin niin että Mikolla ei oo aikomustakaan jättää vaimoaan, ja että se vaan pitää hauskaa sun kustannuksella, suhun varmaan sattuis aika helvetisti, joten kannattaa yrittää pitää kuitenkin jalat maassa. En sano sitä absoluuttisena faktana että Mikko ei olis tosissaan sun kanssa koska en voi sitä mitenkään tietää, sanon vaan että se on mahdollista ja jos näin on niin sä et sitä varmaankaan huomaa. Ei siksi että olet vielä niin nuori ja ehkä vähän sinisilmäinenkin, vaan koska oot selvästikin rakastunut tosissaan.

  Jotkut sun kommentit sun blogissa on ärsyttäneet. Varsinkin se missä annoit sen kuvan että kaikki vakituisessa parisuhteessa elävät naiset ovat vaan typeryksiä ja sokeita sillä aikaa kun heidän miehensä vaan juoksevat tämän "vihreämmän ruohon perässä" johon sinäkin blogisi perusteella kuulut. Niinkuin pitäisit itseäsi jotenkin parempana ja mielenkiintoisempana kuin näitä "kotirouvia". Arvostelet myös ihmisiä, jotka sanovat pahoja sanoja sinusta vaikka eivät sinua tunnekaan, mutta itse olet nimitellyt "Mikon" vaimoa erilaisilla nimillä. Enkä usko että tunnet häntä henkilökohtaisesti. Blogissasi on lukemattomia kirjoituksia jotka eivät oikein viesti siitä että olisit ikäiseksesi "todella kypsä" niinkuin sanoit. Vaikutat ihan samantasoiselta kuin muutkin ikäisesi, eikä siinä ole mitään väärää. Olet monesti esittänyt halveksuntasi ikäisiäsi "teinejä/pikkupoikia" kohtaan, mutta nuoruus kuuluu elämään ja sitä ei kannata yrittää skipata siinä missä lapsuuttakaan, eikä ylenkatsoa sitä läpi käyviä ihmisiä etenkään kun on itse samassa tilanteessa. Se että seurustelet aikuisen miehen kanssa ei valitettavasti tee automaattisesti sinusta aikuista.

  En oikein tiedä pitäisikö mun olla sun puolesta onnellinen, huolissaan vai sääliä sua. Joka tapauksessa mitä ikinä sinulle tapahtuukin elämässäs, toivon pelkästään kaikkea hyvää. Jään mielenkiinnolla seuraamaan.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3