keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Keskiviikkoillan pohdintoja

Iltoja! :) Palasin Mikkoa näkemästä, olipas kivaa taas. Tajusin, että eihän mun tarvitse mitään matalaa profiilia pitää, kun ei meitä kertomieni juttujen perusteella voi tunnistaa. Kai mä jotenkin vaan säikähdin kun moni ihminen oli linkittänyt ympäri nettiä käytäviä keskusteluita, joissa mun blogiani ruodittiin.. En julkaissut niitä kommentteja, toivottavasti ne keskustelut kuivuvat kasaan, sillä en kaipaa blogilleni yhtään lisähuomiota.

Ja vielä kerran tiedoksi ihmisille; se kuva joka leviää mukamas mun kuvana, se on muokattu. En tunne kuvan tyttöä ja noihin mun nimispekulaatioihin en sano mitään. Voitte te ihan rauhassa arvuutella, monta eri nimeä on jo arvailtu, mutten sano niihin yhtikäs mitään. Sen verran sanon, että siinä kuvassa en tosiaankaan ole minä. Aamen.

Monia on kiinnostanut, mitä vanhempani, kaverini ja Mikon lähipiiri tulevat sanomaan kun kuulevat suhteestamme.
Olen sitä tietenkin moneen otteeseen sekä yksin, että Mikon kanssa pohtinut ja tiedämme että tullaan saamaan aikamoinen paskamyrsky niskaan kun meidän suhde tulee julki. Puhuttiin viimeks tänään siitä ja tultiin yhdessä siihen tulokseen, että Mikon ottaessa eron vaimostaan, ei hän vielä siinä vaiheessa kerro musta mitään.

Koska jo pelkkä ero tulee yllätyksenä ja shokkina vaimolle, ei siihen kannata heti lisätä, että Mikolla onkin jo pidemmän aikaa ollut suhde toiseen naiseen. Kaikki pääsee helpommalla, kun erosotkuihin ei heti mua vedetä mukaan. Annetaan vaimon päästä rauhassa erosta yli ja odotetaan että savu hälvenee ja mahdollisesti kuumentuneet loukkaantumisentunteet haihtuu ja tilanne pääsee kunnolla rauhoittumaan ja asettumaan.

Mun olis tarkoitus muuttaa Mikon kanssa yhteen heti kun oon täyttänyt 18. Ei mun ikä kenellekään kuulu, mutta kaikkien parhaaks on se, että Mikon kanssa asuu sitten täysi-ikäinen nainen :) Kyllä mä jo nyt vastuuni kannan, eikä se vuosi lisää ikää tuo varmaan mitään megasuuria muutoksia muhun ulkoisesti tai sisäisestikään, mutta sanotaanko että parempi sitten täysi-ikäisenä saman katon alla julkisesti kun alaikäisenä.

Vaikkei Mikkoa haittaa mun ikä, ei missään vaiheessa (alkujärkytystä lukuunottamatta) ole haitannutkaan. Ollaan molemmat sitä mieltä, että ikä on vain numeroita ja jos kahden ihmisen välillä on ennennäkemätön yhteys ja kemiat pelaa huumorintajua mukaanlukien yhteen, niin mitä merkitystä iällä on?
Ymmärrän kyllä, että tilanne olis täysin toinen, jos nuorempi osapuoli olis vasta ihan esimurrosikäinen/esiteini-ikäinen, eli 13-15v.

Ollaan mietitty Mikon kanssa, miten mun vanhemmat tulee meidän suhteeseen suhtautumaan. Mun isällä ja äidillä on noin kymmenisen vuotta ikäeroa, isä on vanhempi. Vaikka mun suhdetta ei voi iskän ja äipän suhteeseen verrata, uskon että ne voi vähän paremmin ymmärtää mua Mikon kanssa, kun niillä itselläänkin on ikäeroa. En ole vielä varma onko järkevää kertoa ainakaan heti ensialkuun, että Mikko petti mun kanssa vaimoaan, mutta Mikon lapsista on kyllä heti kerrottava.
Tiedän jo valmiiksi että iskä saa hepulin kuullessaan Mikon lapsista ja varmasti yrittää estää mua lähtemään niiden äitipuoleks, mutta mun vanhemmat on kasvattanu mut niin, että jokainen vastaa omasta elämästään ja tekee itse omat päätöksensä. Uskon, että isä ja äiti tajuaa sen jossain vaiheessa, ja ne tukee mua jokatapauksessa mitä ikinä teenkin.
Oma aikansa siinä varmasti menee, ennenkuin ne voi täysin hyväksyä ja ymmärtää meidän suhteen, mutta en jaksa uskoa että tää tulis vaikuttamaan kovin radikaalisti mun ja vanhempieni väliseen suhteeseen.

Vanhempieni reaktiosta en siis niinkään oo huolissani, mä tiedän että ne tulee järkyttymään mun valinnoista, mutta tiedän myös tosiaan sen, että ne tulee ymmärtämään ja hyväksymään ne ajallaan. Kunhan ne näkee kuinka onnelliseks Mikko mut tekee, ei ne voi olla enää sitä mieltä että sen kanssa oleminen olis millään tavalla huono juttu :) <3
Veljen sanomiset mua ei kiinnosta pätkääkään, sillä ei oo mitään varaa arvostella mun tekemisiäni :D

Sitten taas kaverien mielipiteet ja sanomiset hieman huolettaa.. Moni kaverini on tosi suorasanainen, ja pelkään että saan kuulla niiltä kauheet moraalisaarnat. Sitten toisaalta pelkään, kuinka moni lähtee levittelemään mun suhdeuutisia ja siitä lähtee kauheet juorut liikkeelle. Luulen, että kerron koko totuuden mun ja Mikon suhteesta pettämisineen vain yhdelle tai kahdelle maailman luotettavimmille ystävilleni.
Muut saavat vain kuulla, että oon tavannu maailman ihanimman vanhemman eronneen miehen jolla on lapsia :)

Toisaalta mietin, että vaimo olis Mikolta koko totuuden niiden eroon liittyen velkaa, mutta taas toisaalta..mitä se hyödyttäis? Tulis vaan lisää pahaa mieltä ja riitoja. Joskus tieto lisää tuskaa ja on vain parempi jättää joitakin asioita kertomatta. Niin on parempi kaikkien kannalta tässä tapauksessa.

134 kommenttia:

 1. Mikset halua että Mikko tietää tästä blogista? Tai siis jos olen oikein ymmärtänyt, niin hän ei tiedä?

  -L

  VastaaPoista
 2. L: Joo, ei Mikko tiedä. Se ei varmaan kauheesti ilahtuis tästä jos tietäis, mutta mun on pakko päästä purkamaan johonkin tuntojani.

  VastaaPoista
 3. No jos meinaatte muuttaa yhteen vasta kun olet 18v, niin miksi Mikko ei ota eroa jo nyt. Kun ette kerran aio edes julkistaa suhdetta heti.

  Lapsi on edelleen todella huono tekosyy.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1, Koska Mikko ei voi vielä erinäisten syiden takia ottaa eroa, muuten olisi ottanut jo aika päivää sitten.

  Syynä eroamattomuuteen ei ole mikään tekosyy, vaan vakava juttu.

  VastaaPoista
 5. Jos lapsi on syynä, tulee hän olemaan myöhemminkin syynä.

  VastaaPoista
 6. Ihan oikeasti, joko lapsella ei ole vakavaa sairautta tms. niin Mikko voisi ihan hyvin etäisänäkin auttaa lasten äitiä.
  Jos taas lapsella on pidempi aikainen sairaus, ei siitä niin nopeasti poistutakaan.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, Ei siinä ole pelkästään lapsi syynä pelkällä olemassaolollaan.

  VastaaPoista
 8. Ei, lapsi on aina oma lapsi, eikä olemassaolo varmastikaan häiritse.
  Mutta se voi rakkaan isipapan elämää häiritä jos lapsella ei ole kaikki kunnossa. Eihän hän pääse viettämään kolmenkympin kriisiä rauhassa :)
  Jos tosiaan lapsella on pidempi aikainen sairaus tms. on aivan sama eroaako Mikko nyt vai myöhemmin. Siltikin vaimo jää yksin niiden lasten kanssa. Eli ajallisesti aivan sama siinä tapauksessa milloin eroaa.

  Mutta jos on lyhyt aikainen sairaus (muutaman kk kestävä? :O ) niin sitten onkin hyvä odottaa ja auttaa sitä vaimoaan mahdollisimman paljon. Siis mahdollisimman PALJON. Nimittäin, jos se vaimo nytkin hoitaa yksinään kodin ja lapset, koska Mikko käy töissä ja huitelee muun ajan ties missä, niin mitä turhia se odottelee. Joka tapauksessa vaimo hoitelee hommat.

  VastaaPoista
 9. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=4818441&t=4818441

  VastaaPoista
 10. Ei lapset ole sairaita, eikä avioliitossa muutenkaan ole ongelmia. Se on ainoa ongelma, että mies on kiinnostunut myös muista naisista kuin vaimostaan. Tosin jos mies joutuu valitsemistilanteeseen niin valitsee vaimonsa.

  VastaaPoista
 11. Ano, missä vaiheessa olen sanonut mitään mistään sairauksista? Itse en muista sellaista kirjottaneeni.. :)

  Ano, no huoh mikä keskustelu, oon ton jo aikasemmin kattonu ja joku ihan selvästi pilailee tai sitten..no, voihan se tietenkin tosissaankin olla mutta en mä tosta mene huolestumaan :D

  VastaaPoista
 12. Kulti, tää blogi on jo niin tunnettu, että kun jonkun kaveri tapaa sen ihanan eronneen miehen jolla on lapsia, ni takuulla sut joku tunnistaa ja siitä lähtee armoton juorumylly

  VastaaPoista
 13. Anonyymi, Ihanaa kun sä tiedät miten asiat on ja miten ne tulee menemään <3 Ikävä tuottaa pettymys, mut sä et tiedä mistään mitään.

  Anonyymi, No enpä usko :) Onhan tää jonkin verran levinnyt joo, mutta mä tajusin et ei meillä oo mitään hätää siltikään tunnistamisen kanssa.

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Et sää itse ole mistään sairauksista kirjoittanutkaan, joku oli kommentoinut ja muka tietänyt että toisella lapsista on jokin sairaus jonka takia eivät voi erota. Eli tuo ei pidä paikkaansa.

  -MM-

  VastaaPoista
 16. Voi olla jo, että teidät on jo tunnistettu... Olet nimittäin kertonut hieman liikaa faktoja Mikosta, hänen vaimonsa on ilmeisesti käynyt fyysisestii hänen kimppuun, heillä on lapsi jolla on joku sairaus, tai kehitysvamma, tai vastaava. Ja täaikatynnyrissä saisi elää, ettei tästä olisikuullut. Varsinkaan jos missään keskustelupalstoilla liikkuu... Jos te ette ole vielä paljastuneet niin, miksi et ole kertonut Mikolle tästä blogista? Minusta hänellä on kaikki oikeus tietää, että hänen salarakkaansa kirjoittelee teidän suhteesta nettiin, jossa sitä sitten lukee noin kolme neljäsosaa suomen väestöstä. Ajatteleppa, joa Mikon vaimo näyttääkin Mikolle tämän blogin ja Mikko tunnistaa itsensä? Mites sinä sitten toimit? Minusta oisi kiva saada vastaukset näihin kysymyksiin, koska minä inhoan pettämistä ja salasuhteita. Jos kerta rakastaa toista, niin miksei voi tehdä sitä reilusti, eikä seläntakana pettäen? t. Wenddy

  VastaaPoista
 17. Mä en ymmärrä miks tästä sun blogin pitämisestä on tullu näin hirvee haloo! IHMISET, tätä tapahtuu kokoajan, joka päivä, NYTKIN! Mutta, kun kerrankin joku tästä aiheesta kirjottaa blogia, nii mielettömät spekulaatiot lähtee että kuka tää on ja onko minun mies ja HELVETTI. Anteeks nyt vaan mutta avatkaa silmänne. Oon lukenu blogias ihan alusta lähtien ja nyt tulen avautumaan! :D

  Ihmiset, TE joille tää on nii käsittämättömän hirveää ja kamalaa ja vittu mitä lie.. ottakaa tää vaikka satuna! Tai mistä ne voitte tietääkkään vaikka tää olis vaan satua? Oikeesti, tää ei ole kuoleman vakavaa! Antakaa nyt jo olla..

  Olen puhunut. :D vieläkin ois sanottavaa mut en vaa saa sanoiks, pistää vihaks tollaset ihmiset.

  VastaaPoista
 18. Tämä suhde vetelee nyt viimeisiään. Heti huomenissa otan yhteyttä tähän "mikkoon" ja jollei tunnusta ja luovu "suhteesta" otan yhteyttä vaimoon.

  -MM-

  VastaaPoista
 19. -MM- Voi helvetti sentään sun kanssas :D Jos kerran tunnet Mikon, niin kerroppa sen oikeen etunimen alkukirjain ja vaikka tässä samalla sitten sen vaimon nimen alkukirjain? ;)

  Niinpä, sulla ei ole hajuakaan ketä me ollaan.

  VastaaPoista
 20. Jos pitää blogin julkisena, niin se ymmärrettävästi tuottaa myös negatiivisiä kommentteja. Jos ei niitä kestä lukea, Candy voi vallan mainiosti jättää ne julkaisematta. Ja julkaista vain tsemppauskommentit.

  VastaaPoista
 21. Iskeekö hätä :D Ei mun tarvi lähtä tuohon, huomenna soi eräällä puhelin ja eräs voi kertoa totuuden tai epätotuuden. Katsotaan mitä sanoo kun luen täältä pätkiä :D
  Voinhan toki olla ihan väärässä. Sinusta ei tosiaan oo hajuakaan kuka oot.

  -MM-

  VastaaPoista
 22. Kyllä Candy sinun kannattaisi julkisuutta ja etenkin verkkomediaa terveellä tavalla pelätäkin. Tässähän on ikävää se, että mikä kerran on nettiin julkaistu, jää nettiin ikiajoiksi pyörimään.

  Tarkoittaa sitä, että kun Mikko tai joku muu lähipiiristäsi saa tietää tästä blogistasi, hän tulee löytämään nämä tekstit tavalla tai toisella vaikka olisit sulkenut/tuhonnut tämän blogin.

  Voit verrata tätä vaikka siihen, että joku ala-ikäinen laittaa itsestään sopimattomia kuvia irc-galleriaan, kuvia joita ei haluakkaan koko maailman näkevän tänään tai vaikka ensi viikolla, kun on tullutkin bänät sen yhden kundin kaa ja seuraava ei enää siedä nähdä niitä vanhoja pusukuvia.

  Tietenkin Candy, onhan tässä sulla varsinaisen oppimisen paikka: opit ensimmäisestä pidemmästä (pari)suhteesta jotain, opit julkisuudesta ja sen tuomasta vastuusta, opit verkkomedian petollisuudesta, opit salailun raskaudesta jne.

  Tähän loppuun vielä haluaisin huomauttaa, että teidän kannattaisi viettää Mikon kanssa pidemmän aikaa kuin puoli päivää yhdessä, ennen kuin muutatte yhteen. Lähdette vaikka yhdessä parin viikon lomalle tai jotain. On ihan erillaista viettää saman ihmisen kanssa aikaa kellon ympäri useampi päivä putkeen kuin nähdä silloin tällöin.

  Toisen seurassa on helppo olla kiva ja herttainen sen max. 8 h mutta mitäs pidemmän päälle?

  VastaaPoista
 23. Täysi-ikäinen nainen? Anna mun nauraa oot tyttö, lapsi, et vielä nainen.
  Yhessä yössä ei susta naista tule, ehkä täysi-ikäinen, mutta kypsymättömänä ja moraalittomana "kiellettynä hedelmänä" pysyt.
  Ei, emmehän me voi tietää teidän suhteesta mitään, mut lapsi pieni noi kuviot on jo nähty eikä siitä hyvää seuraa. Kyllä sä sen tiedät itsekin sen takia sulla on kova tarve puolustella ja vakuutella suhdettanne muille.

  Mitäpä jos riisuisit aseesi ja rauhoittuisit sotatantereella ja yrittäisit kuunnella muita.

  VastaaPoista
 24. Anonyymi, En mä odota tai välttämättä tahdo pelkästään tsemppauskommenttja, mutta en ymmärrä mikä ajaa ihmisen kirjoittelemaan törkeitä herjauskommentteja, ja ne ei oo mulle ok.

  -MM-, ei iske hätä, ei todellakaan :D Oot vaan yks niistä tylsistyneistä ihmisistä jotka yrittää saada mut paniikkiin keksimillään jutuilla. Sulla ei oikeesti oo hajuakaan kenenkään meidän henkilöllisyyksistä ja hyvä niin :)

  VastaaPoista
 25. No älä yksinkertaisesti julkaise niitä.
  Hittoako tuota sitten niiden takia "märisemään" jos et niistä tykkää. Lue eka lause, jos et tykkää, älä julkaise. Helppoa kuin heinänteko.

  VastaaPoista
 26. Candy: Kyllä mulla on, valitettavasti. En ois tätä edes halunnut nähdä. Yksi feissarikaveri tätä levitti ja ihan vitsillä tulin lukemaan.. mutta huppas tajusinkin kenestä on kyse. Eipä enää naurattanut. Eikä mulla oo tarkotus saada ketään paniikkiin.

  -MM-

  VastaaPoista
 27. -MM- Älä jaksa :D KUKAAN ei tiedä mun ja Mikon suhteesta, eikä kukaan (edes vaimo) tiedä tarkalleen Mikon menemisistä ja tekemisistä, joten sä ET VOI tajuta oikeesti keistä on kyse.

  Mutta ihan miten vaan, ite meet sekaantumaan mulle täysin tuntemattomien elämään. Sen tiedän, että Mikkoa ja sen vaimoa sä et oikeasti tunne.

  VastaaPoista
 28. että Mikkoa ja sen vaimoa sä et oikeasti tunne.

  koska niitä ei oo olemassakaan, huoh

  VastaaPoista
 29. Miksi ei voisi tuntea?
  Sä oot kuitenkin kirjoittanut sellaisiakin asioita mitä vain Mikon ja hänen vaimonsa kaverit tietävät. Tai ainakin voivat tietää.

  Jopa sen että Mikon vaimo pahoinpitelee tms.
  Ei ihmiset ole niin tyhmiä kuin sinä luulet.

  VastaaPoista
 30. Candy: Kyllä mää tunnen!

  -MM-

  VastaaPoista
 31. Hahah koputa Candy puuta ;) karma iskee! Turha alkaa puolustella, näistä on helpoo kyllä tunnistaa ihan vain kompaten -MM-:ää. Hahaa, ulkonäöllä menoilla sun muilla ;) eikä tartte tulla sanomaan et puhut myös "ympäri pyöreesti" Mikon ulkonäöstä.

  VastaaPoista
 32. Anonyymi, <3
  Toisaalta, kiitos hyvästä vinkistä! :D Voin jatkossa jos tilanne oikeesti käy tukalaks, yrittää uskotella kaikille ettei Mikkoa ja sen vaimoa ole edes olemassakaan. Voi kumpa sen vaimoa ei oikeesti oliskaan, vähän olisin happy ;D

  Anonyymi, En mä ole kirjottanut mitään sellasta mistä kukaan tunnistais, oon tän jo sata kertaa sanonut.
  Mikon vaimo tuskin kehtaa kenellekään väkivaltaisuudestaan puhua ja jos kehtaiskin, niin arvaappa kuinka moni muukin nainen on väkivaltainen? Niin, ei se ole ainoa.

  -MM- No sovitaan sitten niin <3

  VastaaPoista
 33. Sä et oo puhunu vaimokkeen kanssa mitään, ympäri pyöreesti se Mikkos kusettaa suakin :D. Et viittis olla noin typerä.. Ainiin tästä blogista on pistetty uutisvinkkiä kaikille roskalehtien sivuille, beware!

  VastaaPoista
 34. Valehteletko myös ajankohdat? Aivan sama vaikka sinä tarinaa muuttelet (mikä kyllä aika hyvin todistaa tämän pelkäksi tarinaksi jos teksteistä ei löydy yhtään mitään mikä viittaisi Mikon todelliseen elämään).
  Jos ajankohdat täsmää, silläkin saa selville.

  No nythän sinä sanot ettei ne täsmää. Kirjoitat nyt esim. viikon takaista menoa tms.

  VastaaPoista
 35. Marli, Niinhän sä luulet ja toivot <3 No, Mikko ei oo Knoxville eikä Adam, joten tosiaan aika ympäripyöreesti sen ulkonäöstä kirjotin :D

  Koutsi, No koutsi on aina näläs.
  Ahahahahahahah päivän paras juttu :D Oikeen roskalehtien sivuille, WAU! Miks helvetissä sä kuvittelet että niitä kiinnostais mun blogi? Hahahaha ihmisten tyhmyys kyllä jaksaa aina hämmästyttää ja huvittaa. Kiitos tästä.

  VastaaPoista
 36. Ei minulla mitään muuta asiaa kun se että älä puhu ittestäs naisena..tai varsinkaan äitipuolena! Et ole noita kumpaakaan. Ainakaan tässä tapauksessa ja aikuinen olet vasta vuosien päästä!

  VastaaPoista
 37. Anonyymi, Kerrotko minä mun pitäis itestäni puhua jos ei naisena? Mikään pikkyttö en oo ja housuissa on pillu, joten nainen mä väistämättä olen.
  Äitipuoli en ole vielä, mutta tulen olemaan :)

  Ja mikäköhän sä oot määrittelemään kenenkään aikuisuutta? Et mikään tai kukaan.

  VastaaPoista
 38. Haha ei olekkaan mutta "muistuttaa" niitä ulkonäöllään että leikkisällä luonteellaan.

  Asut kenties Puistolassa? Tai lähistöllä

  VastaaPoista
 39. Älä jageee :DDDDDDDDDD kuolen oikeesti sun kommenteille. "tulen olemaan:)" NO NÄIN ON. Oot kyl nii hauskis ämmä et huh!

  VastaaPoista
 40. Marli, No sitten saa olla kyllä aika hyvä jos Mikon noiden "tunnusmerkkien" perusteella tunnistaa :D Aika moni muukin suomalainen (ja mistäs tiedätte onko Mikko kokonaan suomalainen?) mies voi muistuttaa noita edellämainittuja.

  Missä on Puistola?:) Mutta en kommentoi mitään asumispaikkoihin, ei todellakaa kuulu teille.

  VastaaPoista
 41. Anonyymi, <3<3<3<3<3<3 Kyllä ämmä ämmän tunnistaa <3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 42. Huhhu, noinko yrität oikeesti kusta linssii? Joopa joo.

  VastaaPoista
 43. Anonyymi, En yritä mitään.

  Anonyymi.. Kyyrä..?? :D Mitä helvettiä, Kyyrä?!

  VastaaPoista
 44. Hmph. Aluksi pidin sun blogista ja susta, vaikka mun mielestä sä ja Mikko teette väärin.
  On varmaan hankalaa kuulla monelta sadalta ihmisiä negatiivisia kommentteja, ja alussa vastasit niihin ihan hyvin ja järjellä, mutta nyt vastaat vittumaisesti joka ikiseen vähänkään negatiiviseen kommenttiin.

  Sun ensimmäisten kirjotusten perusteella sain sellasen kuvan että oot sellanen mukava, rento ja toiset huomioiva persoona, mutta nyt pidän sua oikeesti ihan kusipäänä, mitä et välttämättä ole, sillä tunnenhan sut vain sun kirjoitusten kautta, mutta sun sävy on muuttunu sellaseksi inhottavaksi.

  T:S
  ps. sori sekava teksti :)

  VastaaPoista
 45. Mä toisaalta toivon että joku tietää Mikon ja sen vaimon. Jos te kerran aiotte pistää hynttyyt yhteen joka tapauksessa, olisi vaimollekin parempi saada asiasta tietää, jotta hänkin voi alkaa elämään vapaata elämää. Eikä menettää jopa vuosia elämästään pettävälle miehelle.

  VastaaPoista
 46. Anonyymi, Mä vaan oon niin väsyny paskakommentteihin ni vastaan sillä samalla paskalla takas.. Pahoittelen sitä.

  Oikeesti mä oon tosi mukava! :D

  Anonyymi, No mä en taas toivo yhtään. Mieti mikä järkytys vaimolle olis jos kuulis miehensä pettävän sen uuden tyttöystävän blogista? Kyllä ne vielä eroaa, ei sen tarvii menettää enää vuottakaan.

  VastaaPoista
 47. Järkytyshän se tulee kuitenkin olemaan pelkkä erokin. + se että tulevaisuudessa kuulee sinun iän kun olette julkistaneet suhteenne.

  Että jos yritätte varjella vaimon tunteita, niin ette te siinä onnistu vaikka odottaisittekin.

  VastaaPoista
 48. Etkä sinä ole vielä sen tyttöystävä. Oot vielä toistaiseksi pelkkä sivusuhde :)

  VastaaPoista
 49. Anonyymi, Tottakai tulee olemaan ero järkytys, mutta vielä suurempi järkytys se olis jos Mikko pamauttais että on salaa ollut toisen naisen mies noin vuoden verran?

  Mieti kumpi olis helpompaa, erota muuten vain vai kuulla tuollaista?

  Ja siinä vaiheessa kun me julkistetaan meidän suhde ja se kuulee mun iän, sillä ei oo enää mitään merkitystä. Sitten se voikin pistää shown pystyyn, mut sit se ei enää haittaa niin paljoa.

  Anonyymi, Olenhan mä Mikon tyttöystävä :) Halusitsä tai et, mä silti olen.

  VastaaPoista
 50. Ehkä tyttöystävä, mutta vielä kakkosnainen.

  No itse ainakin haluaisin tietää jos mies on ollut noin tökerö. Jotkut voivat jopa paremmin parantua koko erosta kun tietävät ettei se mies ollut edes arvokas kun kykeni pettämään.

  VastaaPoista
 51. Ja koska olen tullut siihen tulokseen ettei sinua ainakaan kiinnosta pätkääkään Mikon vaimon tunteet, niin eihän sen sinua pitäisi edes kutittaa vaikka vaimo järkyttyisikin.

  VastaaPoista
 52. Mä en tajuu miks jotkut on niin varmoja että on tunnistanu tän Mikon omaks tutukseen :-D Candyhan on voinut muuttaa suunnilleen _kaikki_ tiedot vähän erilaisiks jolloin tunnistaminen ois ihan oikeesti lähes mahdotonta. Tuntemuksistaanhan Candy kertoo jolloin tietojen tarkka paikkansapitävyys ei ole olennaista. Sitäpaitsi, jos koko Suomen miehiä aletaan miettimään ni varmaan löytyy todella monta Mikon kaltaista ja Mikon tilanteen kaltaisessa tilanteessa olevia.

  Candy, sulle pari kysymystä.
  - Oot nyt 17 vuotias ja muutat Mikon kanssa yhteen kun täytät 18 vuotta. Siinä välissä kuitenkin Mikko eroaa vaimostaan (joka ei ole ilmeisesti ihan vielä tapahtumassa?), annatte vaimolle aikaa päästä erosta yli, sitten vasta paljastatte suhteenne ja jos oikein ymmärsin niin mukamas tapaatte vasta sillon? Sitten ootteki jo heti muuttamassa yhteen. Miten voit kuvitella ettei kukaan epäile mitään ku kaikki tapahtuu noin nopeesti?

  -Sanoit että aijot jollekkin 1 tai 2 kaverilles JOSKUS kertoa tän ihan koko tarinan susta ja Mikosta. Silti kuvittelet ettei kukaan ikimaailmassa osaa yhdistää sua tähän blogiin. Tätä blogia kuitenki lukee todella moni, mitäs sitten jos kaveris lukee nyt tätä blogia ja osaa sitten yhdistää sut tähän blogiin?

  -Tosiaan tätä blogia ku lukee aika moni ja tästä puhutaan ympäri nettiä ja varmaan monissa kaveriporukoissa, ni ootko joltain kaveriltas/tutultas kuullu mainittavan tästä blogista?

  VastaaPoista
 53. sun tilantees tuo niiiin mun mieleen whitney houstonin saving all my love for you biisin:

  http://www.youtube.com/watch?v=ewxmv2tyeRs

  VastaaPoista
 54. Jep, saisivat seurustella ainakin puoli vuotta virallisesti. Monet osaavat laskea 1+1. Jopa vaimo.

  VastaaPoista
 55. Anonyymi, ei mua siinä Mikon vaimon tunteet kutitakaan persettä, vaan se ettei se sitten heittäytyis hankalaks ja alkais riitelee Mikon kanssa yhtään enempää. Siks on parempi ettei se tiedä heti koko totuutta ni koko ero sujuu paremmin ja lapsien tapaamisjutuissa ei tuu hankaluuksia yms...

  Anonyymi, Nojoo en tajuu mäkään mutta siinäpähän luulevat tunnistaneensa :D

  No ei tuo kuvio ihan noin tule menemään.. Vaimo saa kuulla meidän yhdessäolemisesta vasta sitten kun näyttää siltä että se on päässyt erosta yli. Siihen asti pidetään vielä ainakin vaimon edessä matalaa profiilia.

  En tiedä mitä aion tarkalleen ottaen kertoa, fiksuinta olis ehkä kuitenkin jättää koko totuus kertomatta, eikä kertoa sitä kenellekään. En usko kuitenkaan että mua kukaan osais tähän blogiin yhdistää, vaikka kertoisinkin että Mikko petti vaimoaan mun kanssa.

  En oo kuullut puhuttavan tästä blogista kaveripiireissäni tai facebookissa :o Se onkin vain hyvä ja sen takia en ite taidan oikein tajuta ja ymmärtää tän "suosittuvuutta".
  Siinä vaiheessa kyllä säikähtäisin jos huomaisin jollakin kaverillani mainintaa tästä..

  VastaaPoista
 56. Vaimo osaa laskea 1+1 vaikka sitten julkistaisittekin hänelle. Eiköhän se tajua että teillä on peliä ollut jo aiemmin.
  Pelkkä avioeron lopullinen saaminen kestää 6kk. Ja ei se nyt kuukaudessa parissa paranna haavojaan.

  VastaaPoista
 57. mun mielestä oot rohkee kun uskallat kirjottaa tälläst vaikka ite vihaanki ihmisiä, jotka pettää tai tekee tollasta ku toinen on varattu... mut mieti vähän aikaa, haluutko erottaa kaksi ihmistä toisistaan, kun niillä on lapsiakin? mieti lapsiakin, kyllä tottakai ne saattaa susta tykätäkkin mut kyllä se olis kivempaa että olis äiti ja isi yhdessä.. mieti tarkkaan mitä teet, ja varo ettet lipsauta liikaa! :) rysän päältä jääminen kiinni olisikin pahempi!

  VastaaPoista
 58. Hmm.. Oon jo pitkään miettinyt kirjottaisinko sulle vai en. Toivottavasti tajuat, että kun teidän suhde tulee julki (tahallaan tai tahattomasti), kuinka paljon se loukkaa 'Mikon' lapsia. Tässä maailmassa kun ei tuppaa mikään pysymään salassa.
  Itse olen avioeron lapsi, isällä oli toinen nainen. Sä et voi sitä edes ymmärtää, millasen tuskan ja millaset arvet se on muhun ja mun veljiin jättänyt. Mä en oo enää pystynyt kattomaan isääni silmiin, enkä luota siihen tippaakaan. Olin vielä hyvin pieni kun tää tapahtu, ja muistan vaan kuinka surullinen äiti oli. Minä ja mun veljet jouduttiin aina kattomaan sitä surua, ja vierailemaan pappalta toiselle, ettei nähty äidin ja isän riitoja. Tämän jälkeen sairastuin masennukseen ja jossain vaiheessa velikin uhkas itsensä tappaa. Elämä oli helvettiä. Kuitenkin nyt jo täysi-ikäisenä pystyn toki viettämään aikaa isäni kanssa, mutta en tee sitä mielelläni. Isäni on kertonut miten häntä hävettää ja harmittaa mitä aikoinaan teki. Ei olisi ikinä halunnut omia lapsia satuttaa.. No, masennuksesta selvitty ja ainut mikä tästä mulla on "jäljellä" on armoton mustasukkasuus ja se etten vaan millään pysty luottamaan yhteenkään mieheen, hyvästi suhteet.
  Kirjotin tän sulle vaan ja ainoastaan sen takia, että sun maailma avartuis myös niiden lapsien maailmaan, miten sä voit pahimmillas niitä satuttaa, ja aiheuttaa 'Mikolle' hänen lapsiensa menettämisen. En syytä, en pilkkaa, haluan vain, että ajattelet.

  VastaaPoista
 59. Mikon vaimo ansaitsee totuuden eikä pelkkiä valheita aina vain lisää.

  VastaaPoista
 60. Ootko varma että ne lapset haluavat kutsua sua äitipuoleksi? Voi jäädä lapsiin sellaiset arvet että kuljet huora-nimikkeellä hamaan hautaan asti. Just sayin'.

  VastaaPoista
 61. Muista sitten kun tajuat että Mikko ei tule koskaan jättämään vaimoaan niin monet sadat suomalaiset nauravat räkäsesti ja sanovat: "mitä mä sanoin".

  VastaaPoista
 62. anteeks mut jos oikeesti olisit 17v nii tuskin jaksaisit kirjotella tälläsii tekstei tänne joka päivä

  VastaaPoista
 63. Eihän sillä ole enää muuta elämää kuin tämä Mikko.
  Joten, miksipä ei jaksaisi kirjoitella.

  Ja toisaalta, aika moni päivittää tavallista blogiaankin joka päivä.

  VastaaPoista
 64. joo tota mieti tarkkaan. Yhen tutun vanhemmat eros kesällä ja se on sille niille kahelle lapselle ja äidille tosi rankkaa, sen käytös on muuttunut ja on tosi hajalla siitä. Sen mies oli pettäny sitä tosi kauan, tosin ei myönnä sitä vaikka todisteita on löytyny ja jääny rysänpäältä kii. Niillä lapsilla ja äidillä on tosi vaikeeta välillä kotona koska riitelee siitä miehestä..Se nuorempi,eikä kyllä vanhempikaa lapsi hetkeen puhunu niitten isälle, se oli vieny toisen naisen niitten autoo tai johki, samalla samalla millä se mies ja poika oli matkustanu, ne teki sitä aika usein kaksin tai niitten lastenkaa ja se mies on kyllä täys sekopää ku satutti sillee, ja se kyllä jättää elinikäiset arvet niihin, sillä äidillä on tosi vaikeeta, ja se kohdistuu joskus muihin ihmisii, huutaa ihan viattomalle ilman syytä ja kaikkee, meiti ny tarkkaa vielä sen vaan sanon... jos se nainen tietääkin jo että mies pettää, odottaa vaan oikeeta aikaa kertoa? Se nainen ei pakosti anna niitten lasten nähä "Mikkoa" enää, ainakaa nii lämminhenkisissä tunnelmissa. Mieti ku tulee niitten lasten ylioppilasjuhlia ja rippijuhlia ja muita... Kyllä lapset miettii pariin otteesee että oispä iskä ja äiti yhessä ja ois asiat hyvin eikä näi vaikeeta.

  VastaaPoista
 65. Blogin nimi on Kolmas pyörä, jolla varmaan tarkoitat itseäsi. Kolmas pyörä= ylimääräinen.
  Sä olet se ylimääräinen Mikon ja sen vaimon suhteessa. Ei vaimo. Sorry

  VastaaPoista
 66. "Ano, no huoh mikä keskustelu, oon ton jo aikasemmin kattonu ja joku ihan selvästi pilailee tai sitten..no, voihan se tietenkin tosissaankin olla mutta en mä tosta mene huolestumaan :D"

  Ainoo että huolestuit jo!! Kun panikoit ja aloit pitämään matalaa profiilia. No joo peruit sen kyllä mut taidat vaan tyttö pieni olla niin paniikissa ja sekaisin. ;)

  VastaaPoista
 67. oot oikeesti lapsi, ihan oikeasti. sulla ei oo hajuakaan miten aikuiset ajattelee ja miten ne toimii. tietyssä iässä oma perhe menee muiden aisoiden edelle. mikosta en tiedä, mutta useimmat vanhemmat eivät toisi lasta näytille lapselleen. mikon lapset ei koskaan tulis hyväksymään sua ja voi olla et mikon vaimo pitää lapset itellään ja sillähän on tähän ihan hyvä peruste tän pettämisen perusteella. ihan muiden ihmisten takia, mieti vähän muitakin kun itteäs. jos sulla on niitä seksisuhteita ollu niin paljon ja suhteitakin nii ihan varmasti löydät jonkun mukavan sinkun jätkän, jolla ei oo lapsia ja joka ei tarvii lohtua 17v lapselta. tää suhde on pieni osa sun elämää mut jos se tulee julki ja rikkoo mikon ja sen vaimon yhteiselämän niin siinä on monen ihmisen elämät riskissä. jos olisit vähän vanhempi / järkevämpi tajuaisit lopettaa. ei tarvii julkasta tätä en haluu lietsoo lisää vihaa sun niskaan. tää on vaan mun mielipide. koska haluutko elää koko loppuelämäs sen tuskan kaa, että viet lapsilta äidin ja isän, rikot niiden perheen?

  VastaaPoista
 68. Mua vähän pelottaa sun puolesta. Tunnut olevan niin varma kaikesta siitä, miten asiat tulee sujumaan nyt ja jatkossa. Ihan totta, mitä vaan voi tapahtua ja koska vaan voi tapahtua. Ihan mitä vaan.

  VastaaPoista
 69. Ootsä Porvoosta ?

  VastaaPoista
 70. Moi. Musta toi on aika kiva toi piirros joka on sun otsikon alla. Oletko itse piirtänyt?

  VastaaPoista
 71. Julkistatte sitten, kun vaimo on erosta yli? O.o Tyttö hyvä avioero voi olla erittäin raskas, eikä siitä välttättä kamalan nopeasti yli pääse. Sanoit meinaan, että ero tulee olemaan yllätys vaimolle.

  Musta on vaan niin surullista, miten ihmisten seläntakana puuhaillaan nykyään säälimättä. Tuntuuko susta, että et tee mitään väärää? Ehkä voisit kirjoittaa postauksen siitä, että mitä sä ajattelet tästä kaikesta objektiiviesti.

  VastaaPoista
 72. Kylläpä ihmiset jaksaa olla negatiivisia ja latistavia.. Mitä ne on tähän kommentoimaan sun kypsyydestä, kyselemään missä asut tms.
  En tietenkään kannusta ihmisiä salasuhteisiin tai pettämiseen mutta jos tää juttu on totta, sun ja Mikon välinen yhteys ja Mikon huono suhde vaimoonsa, haluan sanoa että TSEMPPIÄ!

  Ja niille jotka täällä tulee vaan haukkumaan ja kyrpä otsassa heiluen haluaa järjestää paskamyrskyä, onko teilläkään loppujen lopuksi niinkään paljon sanomista. Itse kukin voisi katsoa peiliin (en nyt sano että kaikki olisi salasuhteessa tms, vaan yleisesti) ja kuka itsensä jotenkin täydellisen virheettömäksi ja puhtoisen ihanaksi ihmiseksi kokee, olkoot hyvä ja heittäkööt ensimmäisen kiven.

  Hyviä pointteja tosin nuokin että mitä tahansa voi tapahtua ja oletko kaikkea siltä varalta miettinyt. Itse kuitenkin sanot miettineesi ja hyvä jos olet. Tällainen tilanne tietty ajaa ihmisen olemaan varuillaan ja varpaillaan koko ajan.. Toivon että ette jää epätoivotulla tavalla kiinni suhteestanne vaan saisitte asian, no niinkin siististi kuin voi, hoidettua.
  Samaa mieltä olen siinä, ettei päin vaimon naamaa ole tarpeellista kaikkea samalla kertaa täräyttää. Sehän toisi vaan aiheetonta pahaa mieltä, ottaen huomioon siis sen että siltä voi ehkä välttyä jossakin määrin.

  Tsemit vielä teille ja jaksamisia Mikolle kotipuoleen!

  -amppari-

  VastaaPoista
 73. Moi Candy, mä voin sanoa että mä en tunne mitään vihaa tai mitään sua kohtaan, mut mä kysyn yhden kysymyksen sulta, en kysy pahalla mutta eikö sua edes hävetä? Mun vanhemmat ne oli parikymmentä vuotta yhessä, ne eros kuukaus sitten.. koska äiti sai tietää että isällä on toinen.Mä oon vielä nuori, en edes 15 mut ymmärrän tilanteensilti. Nainen oli tosi nuori melkein jopa teini. Mä en tuu koskaan antamaan isälle anteeksi sitä mitä se teki mulle ja mun äitille. Se heitti meijät pihalle ja on luvannut mulle vaikka mitä mutta mikään ei pidä. Isä ei ole pyytänyt multa kuin tekstiviestillä anteeksi ja vaikka pyytäisi kasvotusten ei tuliisi koskaan anteeksi saaman. Voin sanoa että voin olla väleissä mutta aina mua tulee hiertämään se että se jätti mut ja äiti ja mun veljet toisen tytön takia. Mieti ittäs, sä oisit tossa tilanteessa. Itken monesti ja paljon vaan tän takia.. Mä silti toivotan sulle tsemppiä koska en halua kenellekkään pahaa.

  VastaaPoista
 74. Itse olen avioerolapsi jonka äiti ja isä erosivat ku olin 5vuotias. Syytä ei kerrottu mutta epäilen että jompikumpi petti.

  Molemmilla oli melkein heti uudet seuralaiset, mutta isällä oli nuori blondi joka oli todella paljon nuorempi verrattuna isään.

  Olin vasta 5v ja tuon suhteen takia oppisin jo sen ikäisenö käsitteen "huora"

  Eli oletko varma äitipuolen roolista?

  VastaaPoista
 75. Moi olen seurannut sun blogia jonkin aikaa. Minusta kannattaisi tehdä tästä yksityinen. Sinut voidaan tunnistaan ja anonyymit haukkuu sua...
  Vaikka ihmistä kuinka rakastaisi joskus oikea keino on luopua hänestä. Mieti Mikon vaimoa jos hän saisi tietää...

  VastaaPoista
 76. Moikka Candy! Sanon suoraan että en pystyisi toimimaan samanlaisesti kun sinä ja sinänsä halveksin toimintaasi, mutta koska samalla en tunne sua en voi tuomita sua ythään ja siksi annankin sulle tämän linkin:

  http://demi.fi/sfSimpleForum/topic/id/1107416/stripped_title/nyt-toi-candy-meni-kylla-liiallisuuksiin/page/2#post23981856

  VastaaPoista
 77. Mua on siitä asti kun tän lukemisen alotin, huvittanu se, miten paljon ragea tää blogi aiheuttaa tietyissä ihmisissä. :D Vaikka en ite ikimaailmassa lähtis tollaseen touhuun, en mä mitenkään tuomitse Candya. Se on ihan sen oma päätös, miten se haluaa elämänsä elää, vaikka se jotakin loukkaiskin ja aiheuttais mielipahaa. Tää blogi ja sen kommentit on hyvää viihdettä, eikä mua kiinnosta paskaakaan vaikka tää paljastuiski lopulta trolliksi.

  VastaaPoista
 78. Moikka Candy.

  Sanoisin vaan että kannattaisi olla pikkuisen enemmän varoivaisempi mitä kirjotat, jos pelkäät paljastumista vaimolle.

  Jos vaimo on oikein tarkka asiasta, hänen tulisi muistaa:

  -Olivatko he jossain tapahtumassa lasten kanssa,ennen häitä?
  -Jutteliko hänen miehensä häissä jonkun teinitytön kanssa melkein koko illan?
  -Onko Mikko useamminkin poissa kotoa?
  -Oliko Mikko juuri tuolloin työmatkalla , kun Candy on kirjoittanut?
  -Löikö hän miestään, ja sen jälkeen tämä mies katosi jonnekkin?
  -Onko hän eroamassa miehensä kanssa, vai onko avioliitto muuten kuralla?
  -Onko heillä alle kouluikäisiä lapsia?
  -Toinen lapsista on eron esteenä.

  En ole noista kaikista satavarma joten pyydän sulta anteeksi jos koet tän uhkailuna. Tottakai olet voinut muuttaa kaikki noi faktat eriksi eli oikeasti häät on voinut olla hautajaiset, ja ensinäkemistapahtuma saattoi olla vaikka rock-konsertti, mistä sen tietää? Siksi en ole asiasta varma

  Kannattaa olla jatkossa varovaisempi, en sano millään pahalla, koska tässä mä sua yritän auttaa. Tossa on jo silti todella paljon juttuja joista voisis saada miehensä kiinni pettämisestä 17-vuotiaan blogin pitäjän kanssa.

  Sitten mulla on sulle kysymyksiä:

  1. Mitä mieltä oot tosta HT.netin keskustelusta? Pelkäätkö että kyseinen aloittaja on Mikon vaimo?

  2.Tietääkö joku kaverisi teistä?

  3.Mitä luulet vanhempiesi reagoivan kun/jos kerrotte heille teistä?

  4.Oletko miettinyt että kertoisit jolllekkin suhteestanne (vanhemmat, kaveri, luotettava aikuinen..)

  5.Mitä luulisit käyvän jos jäisitte kiinni rysän päältä?

  6.Haluaisitko että kertoisitte Mikon vaimolle teistä?

  Haluan toivottaa onnea sulle ja Mikolle koska harvojen rakkaus on noin pysyvää kun teillä! Olette varmasti maailman ihanin pari , ja teillä VOI olla isokin tulevaisuus edessänne , ei tiedä vielä..
  Toivottavasti kaikki sujuu suunnitelmanne mukaan, ja muutatte yhteen. Toivon myös puolestasi että,Mikon lapset tulisivat rakastamaan sinua äitipuolena, kaverisi ja vanhempasi hyväksyisivät suhteenne, kuin myös Mikon sukulaiset ja ystävät.
  Haleja , voimia, ja menestystä sulle ja toivon oikeesti että vuosisadan rakkaustarina saisi vuosisadan onnellisen lopun!

  Lähde mistä löysin blogin: Demi.fi
  Sukupuoli: Tyttö

  -huolestunut_lukija

  VastaaPoista
 79. Arvostin sua tähän merkintään asti...

  VastaaPoista
 80. a) sä et ole nainen vaiks olisit kui koht 18v !
  b) se mies ei tuu ikin valittee suo
  c) herää tähän päivänää

  VastaaPoista
 81. http://rakastanmolempia.blogspot.com/ Hei, kiitos paljon, että olet kirjoittanut tätä blogia, tästä on ollut mulle niin paljon apua, siihen että olen uskaltanut perustaa ton omani, kun vähän niin kuin samassa jamassa ollaan, mut ei kuitenkaan. Niitä vieraita naisia nimittäin. Voimia sulle, minkäs sitä rakkaudelleen mahtaa!

  VastaaPoista
 82. Vauva-palstallakin joku mietti, että asuuko tämä Mikko naapurustossaan. Kuulemma Pk-seudulla ja ilm. oma talo löytyy. Kirjoittelija mainitsi naapurinmiehensä olevan vässykkä ja aina töissä, lapsia niillä on kaksi joista ainakin toisella on jotain sairautta. Että näin.

  Jos itse saan veikata, olet Turkulainen (tai jostain rannikolta, miksei nyt pk-seudultakin). Mikko työskentelee kaupallisella alalla ja on sellainen mukanuorekas_trendipelle. En oikein tiedä mistä olen sellaisen kuvan saanut. Todennäköisesti niillä on ihan kiva talo, mutta tuskin niin hieno kun kuvailet. Pari on kai ollut naimisissa muutamia vuosia, saivat kai toisen lapsen ennen avioliittoon menoa tms. Siinä mun paras spekulaatio :D. Jollakin tavoin aika ilmeinen!

  Jos olet yhtään fiksu olet kusettanut ihan kaiken, esim. vinkit Mikon ulkonäöstä, lapsilukumäärästä, tapaamisajankohdista jne. ...Heh, ehkä sulla on onkin suhde jonkun 25-vuotiaan kanssa, jolla on pelkkä avovaimo, who knows! Joka tapauksessa jonkun kanssa sulla on suhde, tai ainakin olet rakastunut... et sä muuten jaksais tällästä satua kirjoittaa.

  VastaaPoista
 83. NYT ANONYYMIT HERRAJUMALA!

  Lopettakaa tuo naurettava "tunnistan sut ja Mikon", eikö teidän aivoihin oikeasti mahdu että Suomessa on satavarmasti SATOJA muitakin vaimoaan pettäviä miehiä? Tämä Candyn ja Mikon suhde ei ole MILLÄÄN LAILLA poikkeava, väärin tietysti näin normaalimoraalista tarkasteltuna, mutta EI MISSÄÄN NIMESSÄ MITENKÄÄN AINUTLAATUINEN TILANNE. Eikös sitä aika usein vaimo vaihdeta "nuorempaan"? Ei sitä ihmiset tajua että se on ihan yleistä, ennen kuin omalle kohdalle sattuu. (Mun kohdalle sattui, mutta hyvä vaan että siitä kusipäästä pääsin eroon, näin btw.)

  Haloo!!

  VastaaPoista
 84. Mua pelottais "Mikon" salarakkaana se, että "Mikko" puhuiski mulle paskaa ja lupais kuut taivaalta, eikä todellakaan ole lähdössä suhteesta. Ja jos lähteekin suhteesta millaista tuhoa se saa aikaan "Mikon" vaimossa ja lapsissa. Ja eiköhän se "Mikko" sinuakin tule pettämään jos oikeasti aikoo kanssasi suhteeseen ryhtyä.

  VastaaPoista
 85. Miten nyt yhtäkkiä Mikkosen vaimolle vois tulla ero yllätyksenä sun puhumien tapahtumien perusteella? :D

  VastaaPoista
 86. Mä en oikeastaan enää usko tähän blogiin tipan tippaa.

  MUTTA jos tämä kuitenkin on totta, niin tosiaan toivon, että saat Mikkosi ja kunnon opetuksen, kun tajuat mitä lapsiperheen arki on. Etenkin kun ne lapset eivät ole omia. Sitten kun arki on astunut teidän suhteeseen ja sun elämäsi on kodin- ja lastenhoitamista.

  Mä olen uusperheen äiti. Ollut jo hyvän tovin. Joka kerta silti kuulen lapsipuolen suusta asioita, jotka herättää negatiivisia ajatuksia minussa. Mm. seuraavia: "muistatko iskä kun käytiin yhdessä sun ja äitin kanssa siellä ja täällä.." "sit kun sä muutat takas äitin luo.." "äiti tekee parempaa ruokaa kuin "Minna"(minä siis), "Minnan" ruoka on pahaa" "Noi (minä ja lapset) on pilannut mun elämän!" jne.jne.jne. listaa voisi jatkaa loputtomiin.

  Lisäksi on raastavaa kun joutuu kestämään miehen exän puheluita välillä varsin sietämättömiinkin aikoihin, koska täytyyhän heidän sopia lapsen asioista. Nämä asiat kuulostaa susta nyt ehkä helpoilta kestää. Mäkin luulin. Ja mä ajattelin, että mä pystyn rakastamaan mieheni lasta kuten omiani. Koska mähän tykkään lapsista niin paljon. Miten väärässä olinkaan. Tämä on niin pirun vaikeaa.

  VastaaPoista
 87. Sinä et ole nainen. Olet lapsi. Piste. Tottakai tää sun juttus on kuvitelmaa, mutta leikitään hetki että se ois totta. Jos Mikko olis olemassa, et olisi täällä kirjoittelemassa, vaan olisit rakastamassa häntä. Älä sano, ettet voi, kun MIKOLLA ON PERHE JA BLAABLAA. Rakastaa voi monella tapaa, mutta et sitä tajua, kun olet lapsi. Jos Mikko tietäis blogista, ja pyytäis sua lopettamaan tän kirjoittamisen, olen varma, ettet lopettaisi. Sä olet jäänyt niin pahasti koukkuun tähän omaan pikkublogiisi koska tämä on ainoa paikka, josta sinä saat huomiota, jossa sinua "kuunnellaan", jossa sinun merkityksettömät ajatuksesi saavat ihmiset vastailemaan sinulle ja esittämään omia näkemyksiään. Tämä blogi saa sinut tuntemaan itsesi tärkeäksi, lähes aikuiseksi. Tähän blogin pitoosi sinä olet rakastunut, et Mikkoon. Sääliksi käy, koska "Mikkoa" ei ole muuta kuin haaveissas. Ja btw, vasta äitiys tekee tytöstä naisen.

  VastaaPoista
 88. Mietin tässä tosiaan yks pv, että joku vielä sanoo joskus että joo netissä pyörii yksi blogi ja siellä niinku kerrotaan niitä ja näitä ja sitten tää blogi näytetään sille ja se tunnistaa itsensä tosta, mitä siinä sitten ajattelee kukaan. Mutta onnea sitten muuttoon kun se tulee! (:

  VastaaPoista
 89. Ja Mikon vaimo ei sitten ihmettele, että aijaa, Mikko on nyt sen saman pikkutytön kanssa joka oli kerran mukana niissä "häissä" (mikä tapahtuma se nyt oikeasti olikaan...)?

  VastaaPoista
 90. Ootko miettiny sitä, jos tollanen osuis omalle kohdallesi? Olet ollut monta vuotta naimisissa miehesi kanssa ja teillä on jo muutama lapsikin. Yhtäkkiä mies haluaakin erot, ilman mitään kunnollista syytä, mitä tekisit?
  Mikä on tämän Mikon syynä hakea eroa? On väärin, että vielä kaiken tämän salailun ja pettämisen jälkeen vaimolle ei kerrota koko totuutta, kun hän sen vähintään ansaitsisi. Jos Mikko todella on niin herrasmiesmäinen ja hyvä ihminen, olisi kaikkien kannalta parempi kertoa eron yhteydessä koko totuus, eikä vain puolittaista. Säästyttäisiin kaikelta siltä turhalta spekulaatiolta, mitä muuten varmasti syntyisi.

  VastaaPoista
 91. "Blogin nimi on Kolmas pyörä, jolla varmaan tarkoitat itseäsi. Kolmas pyörä= ylimääräinen.
  Sä olet se ylimääräinen Mikon ja sen vaimon suhteessa. Ei vaimo. Sorry "

  Totta, Kolmas pyörä olet, sinä, Candy, ei Mikon vaimo.

  VastaaPoista
 92. ei tarvii julkaista. mä en halua täällä kuulla moraalisaarnaa + et joku tunnistaisi minut täällä kirjoittamassa... mitä sä jo joudut kestämään.
  mä kun haluan pysyä tuntemattomana täällä netissä siinä missä sinä Mikon kanssa

  aattelin kirjoittaa "kaverimielessä" sulle.
  jos joku ehdotti sulle, et asutte kaupungin osassa nimeltä Puistola, niin ainakin Kajaanista löytyy sellainen.

  ja se ikäero on vain numeroita. oon parisuhteessa itseäni 27 vuotta vanhemman miehen kanssa meil on yhteinen lapsikin.
  (tiedetään, se mies voisi olla vaikka minun isäni!)

  kaverit oli aivan O__o kun kerroin suhteestani ja kaikkosivat hiljalleen yksi toisensa jälkeen, etenkin ku kuulivat meidän ikäerosta..
  yksi kaveri saarnasi mulle kännissä kerran "älä tuhlaa nuoruuttasi niin vanhaan mieheen"
  pikkuhiljaa oon kuitenkin kertonut nykyisestä elämäntilanteestani, mutta jättänyt ikäeron kertomatta, kun tietää, et ne loputkin hyvät ystävät(?) sitten kaikkoavat..

  mut, kun kemiat passaa, niin mikäs siinä ja yhteiselo toimii, vaikka välillä niitä erimielisyyksiäkin on.

  tästä suhteesta en ole porukoille kertonut, puhumattakaan lapsesta, saisivat sydärin ja moraalisaarna alkaisi toden teolla

  sit kun teidän suhde Mikon kanssa tulee julki, niin väistämättä joudut kuuntelemaan moraalisaarnaa puolelta jos toiseltakin, toiset hyväksyy tällaisen asian paremmin kuin toiset

  mä ymmärrän täysin, et sun pitää valehdella menemisistään ja tekemisistään lähipiirille, mä jouduin aina keksimään kaikenmaailman selitykset meidän suhteen alussa kun piti junalla suokaista Keski-Suomesta Kainuuseen 400 km päähän rakkaani luokse.
  asiaa helpotti se, että olin ollut yhdellä pienellä maatilalla harjoittelussa missä oli paljon eläimiä, niin sanoin, että kävin siellä lomailemassa ja eläimiä hoitelemassa ;)

  sitten kun muutin kotoa pois, niin ei tarvinnut salailla asioita, puhelimessa kun voi selittää ihmisille tuntematonta paskaa mitä kuuluu...
  ja jos porukat saisi tietää, että asun tämän itseäni reilusti vanhemman miehen luona, niin ne saisi sydänhalvauksen tosissaan....

  sori sekava teksti, mut katoin illalla myöhään kestäneen elokuvan ja lapsi valvotti jonkin verran aamuyöstä... väsyneenä ei oikein järki juokse kunnolla.. :D

  mut, ymmärsit vissiin pointin.. blaa, blaa, blaa... :D

  -viherpiiertäjä89-

  VastaaPoista
 93. ai sulla on housuissa p*****u, meillä naisilla p***u on haarojen välissä:)))))))))))))))))))))

  VastaaPoista
 94. Säälittää boi vauva foorumin naiset :DDD Ei oo todellista,kuinka tyhmiä ihmiset on :---D ei jumalauta suomalaiset keski-ikäset naiset on epätoivosia ja kaikenhuipuks uskoo et tää on totta ;--)

  VastaaPoista
 95. Candy!
  Oon tässä nyt lueskellut sun blogia pidemmän aikaa, ja aluksi olin aivan varma että koko juttu on satua, mutta nyt olen tullut siihen tulokseen että tottahan tämä on. Itseäni häiritsee todella paljon negatiiviset kommentoijat, jotka eivät välitä sinun tunteistasi mitään. Älä siis liian tarkkaan lue ja ota itseesi niitä vaan jatka elämääsi eteenpäin. Odotan innolla jokaista postaustasi, ja toivotan teille "Mikon" kanssa erittän paljon kaikkea hyvää, toivottavasti kaikki loppuu hyvin sen jälkeen kun olette julkistaneet suhteenne.
  Haluaisin kysyä että oletko koskaan nähnyt tai tavannut "Mikon" vaimoa tai lapsia?

  -Emily

  VastaaPoista
 96. musta tuntuu, että candy ei blogia aloittaessaan ajatellut sen kummemmin, että joku vois ruveta tarkkaileen tätä blogia tarkemmin eikä pelännyt jäävänsä kiinni jne, ja jotenki haiskahtaa siltä, että candy on keksinyt vasta jälkeen päin nämä "voihan se olla, että mikko oli anoppilassa tai vanhemmillaan, voihan se olla, että sain possun, nallen tai vaikka lehmän. miksen vaikka kaikkia, voihan se olla päläpälä..".

  toivottavasti tämä ratkeaa pian, ihan sama miten. mutta candylle voimia siinä mielessä, että miten kaikki läheisesi suhtautuvat. moni on menettänyt siteensä ystäviin, sisaruksiin ja ehkäpä jopa vanhempiin.

  erityisesti toivon mikon lapsille kaikkea hyvää tulevaisuuteen, jos se suinkin on mahdollista. heihin jää varmasti todella mittavat arvet.

  kokemus on meidän monien lukijoiden ja kommentoijien sydämessä, enkä minäkään mitään pahaa tarkoita, vaikka kärkkäästi tämän viestin aloitinkin. et vain ole mielestäni tarkastellut tätä soppaa kaikkien näkökulmasta, et varsinkaan lapsien.

  TSEMPPIÄ!

  @HR

  VastaaPoista
 97. Toivottavasti nyt ei vielä ole lapsia nähnyt! -.-

  Saanen kysyä miksi pitäisi Candyn tunteita ajatella :) Samaahan hänkin harrastaa ;)

  VastaaPoista
 98. Muakin surettaa se määrä, miten paljon sulle tulee törkykommenttia - joista et varmasti suurinta osaa edes julkaise. Eipä ihme että olet puolustuskannalla (et välillä osaa ottaa edes positiivist palautetta vastaan, vaan känänät senkin vittuiluksi. En tiedä oletko huomannut..)

  Olet kuitenkin niin nuori ja haavoittuvainen vielä, vaikka kasvatatkin tässä parhaillaan ympärilles paksua nahkaa. Koita ajatella, että on olemassa ihmisiä, jotka ajattelee susta paljon hyvääkin ja yritä ajatella heitä lämmöllä jottet katkeroidu. Eikä se tarkoita sitä, että minä tai joku muu joka antaa sulle positiivista palautetta, välttämättä hyväksyisi tämän suhteen tai ajattelisi että siinä käy parhain päin...mutta tiedä, että monella on sympatiat sun puolella, eikä sua pidetä hirviönä.

  Koita tyttö pitää pää kasassa :)

  VastaaPoista
 99. Voi raukkaa. Luuletko reppana tosiaan olevasi vahvoillakin. :)

  VastaaPoista
 100. Hahaha, ei luoja näitä ihmisten kommentteja! :D Oon kyl itekin aika ihmeissäni et kui sä oletki saanu näin valtaisan huomion netissä, vaan siks et sulla on suhde naimisissa olevaan mieheen. Salasuhteet nyt on arkipäivää kaikkialla maailmassa, enkä tajua miks just tästä teidän tapauksesta on tehty näin suuri juttu. No, ihmisillä on aina oltava jotain mistä porukassa vaahdota, juoruta ja lietsoa hysteriaa. ;)

  Mä oon sitä mieltä et jokaisella on oikeus elää elämänsä just niinku haluaa! "Mikon" vaimo ei selkeestikään oo "Mikolle" se oikea kerta heidän avioliittonsa on enää pelkkä kulissi. Lapsikorttiakin on melkosen turha vetää mukaan sillä ei lapset ole onnellisia perheessä jossa vanhemmat eivät rakasta toisiaan ja joissa äiti "antaa pataan" miehelleen aina silloin tällöin. Joskus se ero vaan on parempi vaihtoehto ku väkisin yhdessä pysyminen.

  Mut joo, mä toivon sulle ja "Mikolle" kaikkea hyvää ja toivon et te tuutte elämään elämänne onnellisina yhdessä! :)

  VastaaPoista
 101. En ymmärrä, minkä takia ihmisten pitää lukea tätä blogia jos ainoat sanottavat on ymmärrettävissä "pikkulutka" ja "mikolle pelkkä pillu".

  Mitä tämä teidän reikäänne repii ja miksi vaivautua lukemaan jos v-käyrä vaan nousee?

  Ja voi, kyllä kyllä on yleistäkin, että mies vaihtaa nuorempaan. Ja että salarakkaita on.

  Taitaa vaan pelottaa että oma ukko käy vieraissa ja siksi pitää mollata NUOREN NAISEN itsetuntoa ja blogia..

  Tsempit candylle.

  VastaaPoista
 102. Ihan uskomatonta millä tavalla tää blogi vaikuttaa joihinki ihmisiin :D Mun mielestä on vaan loistavaa että oot perustanu tän ja kirjoittelet tänne, enkä osaa kantaa kaunaa sua kohtaan tai muutenkaan vihata ihmistä, jota en tunne. Kuten joku tässä onkin jo maininnut, kukin elää elämäänsä omalla tavallaan ja tää on sun valinta! Pisteet sulle myös siitä että jaksat yhä kirjotella vaikka saat aivan kauheita kommentteja, osa niistä myös asiattomia. Eipä mulla kai mitään erityistä pointtia oo ku toivottaa jaksamista ja kaikkea hyvää, toivotaan että lopulta asiat järjestyy! :)

  VastaaPoista
 103. Meillä ei ole kuin Candyn versio. Mistä tiedämme mitä se mies on valehdellut :)

  Voi olla että oikeasti suhde vaimolla ja Mikolla on hyvä. Mutta miksi helkkarissa se sen Candylle kertoisi? Sopivasti valehtelemalla se saa pidettyä kaksi naista yms. Ja Candyn mieliksi voi puhua erosta.

  Siksi pistää miettimään josko olisi valhetta Mikko suoltanut, parhaintahan se nyt olisi erota, vielä kun Candy on alaikäinen. Sitten pitäisivät vielä salassa kuten olivat suunnitelleet, vaimo saisi rauhassa toipua. Kun Candy sitten on sen 18v, saa rauhassa julkistaa suhteen ja vaikka muuttaa Mikon luokse. Kun joka tapauksessa se sinne olisi muuttamassa kun täyttää 18v. Ja aikoivat pitää kuitenkin salassa.
  Vai luuleeko Candy että suhteen saa pidettyä vaimolta salassa silloinkin kun hän asuu Mikon luona :O

  Kun ei kerran lapsista ole kysymys, niin piruako sitä odottamaan?

  Eiku hetkinen, mitä jos Mikko vain lupailee ja lupailee, keksii tekosyitä ja Candy uskoo kaiken? Hmm, sekin on vaihtoehto.

  VastaaPoista
 104. Heiii! vitsi sä oot rohkee! :D mä oon ylpee susta (tää ei mitään sarkastii) keep going on! :))

  VastaaPoista
 105. Luuletteko että niitä lapsia on Mikolla juuri 2? Tai että Mikko on juuri sen ikäinen kun on kerrottu? Älkää langetko yksityiskohtiin..

  VastaaPoista
 106. Voi tyttöpieni tää blogi vois olla mun kirjoittama. Muistan noi ajatukset, niin helvetin sama tilanne kuin mulla aiemmin. Mut totuus oli kaikkea muuta kuin kaunis. Mies oli oikea hirviö ja joudun syömään psykoosilääkkeitä sekä käymään psykiatrin vastaanotolla kaksi kertaa viikossa, jotta saisin pääni kuntoon uudestaan.
  Sun vanhemmat tuskin hyväksyy ikinä. Mun isä kun kuuli niin sillä kesti monta viikkoa se vaihe kun se eli murhanhimossa. Sun kaverit ei tuu hyväksymään. Mun kaveri sai raivarin kun jossain vaiheessa uskaltauduin kertomaan. Tällähetkellä rikostutkinta käynnissä. Sitä hankaloittaa se että olin pitänyt hyvän huolen ettei jäätäisi kiinni. Kuitenkin mut yllätettiin monesti esim. tietokoneeseeni asennettiin tietämättäni hakkerointiohjelma joka tuntui uskomattomalta kun siitä kuulin ja se paljasti suhteemme. En tuomitse sua ja tiedän että tossa vaiheessa varoittelut menee sun toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Eihän me tietenkään tiedetä varmaksi että Mikko olisi hyväksikäyttäjä, mutta älä ikinä poista tätä blogia, koska elämä on täynnä yllätyksiä ja tästä voi olla suuri hyöty.
  Muista että hyväksikäyttö vaatii sen, että uhri luulee kokevansa jotakin ainutlaatuista. Se ei ole vain vanha "klisee" vaan pelottava totuus. Minäkin kuvittelin kokevani jotakin uskomatonta, ja että ikä todellakin olisi vain numeroita. Paskan vitut.
  Ajattele sitä että jos ja kun teidän suhteenne päättyy niin millä mielellä exääsi ajattelet esim. 20 vuoden päästä.

  VastaaPoista
 107. Hehe, jos nyt vaimot rupee miettii pettämistä tän blogin perusteella, niin eipä niissä suhteissa kovin hyvin mene. Jos he uskoo, että mies vois pettää jonkun 17-vuotiaan tyttösen kanssa, niin eipä ne kovin hyvin miestään tunne ja eihän sillä ole käytännön merkitystä sitten, että pettääkö ne Candyn kanssa, koska joka tapauksessa ne voi pettää _jonkun_ samanikäisen kanssa, vaikka tämä ei blogia pitäiskään.

  En usko, että terveessä parisuhteessa elävä, miettii tosissaan toisen henkilön kanssa yhteenmenoa. Silloin, jos näin on jo käynyt, ei mielestäni ole edes niinkään relevanttia (ajatuksen tasolla), tuleeko hän sitä tekemään vaan se, että nykyinen parisuhde on jo aika pitkälti tuhoontuomittu. Uskon, että jokaiselle tulee houkutuksia ja niihin voi sortua hetkellisesti, mutta kuinka moni jaksaisi tällaista salaelämää kovin pitkään, jos oman parisuhteen pelastamisella olisi ko. henkilölle mitään merkitystä?

  Paras sanonta minkä olen kuullut, menee jotenkin näin "henkilöt, joita petetään, tietävät sen usein itsekin, mutta usea ei vain halua myöntää sitä itselleen". Uskon, että usea parisuhteessa/avioliitossa oleva huomaa niitä merkkejä: poissaoloja, salailevaa käytöstä tms, mutta ei vaan välitä asiasta, koska asian sivuuttaminen ja toivominen, ettei se olekaan totta, on vaan niin paljon helpompaa, kun eron läpikäyminen.

  VastaaPoista
 108. "Ja voi, kyllä kyllä on yleistäkin, että mies vaihtaa nuorempaan. Ja että salarakkaita on."

  On aika harvinaista (ja helvetin sairasta), että aikuinen kypsä mies on tosissaan kiinnostunut alaikäisestä tytöstä. Nuorempaan voi vaihtaa juu. Tuskin kuitenkaan ajatuksena vain se, että pitää saada nuorempi. Ja uskon, että tällaisissa tilanteissa mies saattaa olla esim. 40-vuotias ja "nuorikko" vaikka 30-vuotias. Aikuinen siis.

  "Taitaa vaan pelottaa että oma ukko käy vieraissa ja siksi pitää mollata NUOREN NAISEN itsetuntoa ja blogia.."

  Itse en ole missään vaiheessa halunnut mollata ketään, vaan kertoa niistä elämän realiteeteista, jotka olen tähän ikään mennessa oppinut tietämään. Nimenomaan en halua, että Candy joutuu katkeroitumaan jo varhain, koska joku vanha käpy on pilannut hänen elämänsä. Mun mielestä Candy olisi ansainnut kokea ensirakkautensa jonkun sellaisen kanssa, jolle Candy on kaikki kaikessa. Ainoa.

  Ja ei, mua ei pelota että mun mies kävisi vieraissa. Mä olen ihan vetävän näkönen ja fiksukin aikuinen nainen. Olisi miehen oma häpeä, jos pettäisi mua. Eikä mun maailma siihen kaatuisi, koska jos mies tekisi niin, ei hän silloin olisi mun arvoinen. Löytäisin varmasti paremman. Mutta olisi toki kiva saada tietää mahd. pian pettämisen alkamisesta, ettei oma elämä valuis hukkaan pettäjän kanssa.

  VastaaPoista
 109. Miksi et vastaa enään? Oletteko jääneet kiinni?

  VastaaPoista
 110. Vanhat kunnon demittäjät pohtivat asioita susta, halusin vaan ilmoittaa ellet oo ennen nähnyt(En ole kommentoinut mitään kyseiseen keskusteluun, koska olen sun puolella tässä koko asiassa)

  http://demi.fi/keskustelut/1106447/onkohan-kolmas-pyora-candy-ja-mikko-jaaneet-vaimolle-kiinni

  VastaaPoista
 111. Ai ei voi tunnistaa Mikkoa? Voi ressua, kyllä voi. Satun tuntemaan kaikkiin tuntomerkkeihin täsmäävän miehen ja vaimonkin tunnen joten kuten. KAIKKI mitä sanot heistä, täsmää. KAIKKI. Jaa miten olen eksynyt tänne? Juorut, juorut, ne leviää naapurustossa nopeasti ku ''Mikko'' on nähty pari kertaa nuorikon kanssa.

  Kuten on aikasemminki sanottu, niin pettäjä voi pettää kaikkia naisiaan. Kuinka kypsä muka on, jos pettää vaimoaan reilusti nuoremman kanssa? Mieti niitä lapsiakin. Ei kyllä oo yhtään kadehdittava tilanne. Ei rakkaus saa pilata muiden elämää.

  VastaaPoista
 112. postauksien juupas eipäs kirjoituksien takia(esim. "täytyy pitää matalaa profiilia", sitten seuraavassa postauksessa "ei täydykään pitää matalaa profiilia" tää sun blogi alkaa tuntumaan keksityltä tarinalta...

  VastaaPoista
 113. Välillä vaikutat tosi filsulta ja taas toisinaan (kuten nyt) tunnen valtavaa myötähäpeää..

  VastaaPoista
 114. tämä on vaan jostain demistä kunnon trollikierteen saanut tyttö, jonka elämään ei nyt sen pahemmin kuulu muu, kuin nettitrollaaminen.

  Milloinkahan tästä blogista saadaan juttua IL:lään tai ihan niihin "oikeisiin" sanomalehtiin, kun Naapurintyttöä Naidaan-blogihan on päässyt sun vaikka mihin. On sen verran herättänyt huomiota netissä.

  VastaaPoista
 115. Ei mikään Koivuniemen Paula5. tammikuuta 2012 klo 18.26

  Anon kommentista:
  "vasta äitiys tekee tytöstä naisen."

  AHAHHHAHAHHHAHAHA vittu mitä paskaa!

  No mutta, et säkään kyllä todellakaan mikään nainen ole. Mäkin kuvittelin olevani 13-vuotiaana niin vitun aikuinen nainen. Kymmenen vuotta myöhemmin en vieläkään tiedä, koska kasvan aikuiseksi. Tai naiseksi. Ja hyvä niin (:

  VastaaPoista
 116. "Blogin nimi on Kolmas pyörä, jolla varmaan tarkoitat itseäsi. Kolmas pyörä= ylimääräinen.
  Sä olet se ylimääräinen Mikon ja sen vaimon suhteessa. Ei vaimo. Sorry "

  Totta, Kolmas pyörä olet, sinä, Candy, ei Mikon vaimo.


  ---> Eiköhän se ole kaikille ihan itsestään selvä asia. Mä tajusin ton heti, ku tänne blogiin eksyin lukemaan. Vain idiootti luulisi jotain muuta.

  VastaaPoista
 117. Candy alias tuleva Tuksu :D Susta tulee yhtä kuuluisa <3 Kelaa, Tuksukin pomppas julkkikseks kun se tekstaili silloisen ulkoministeri Ilkka Kanervan kanssa ja potkuthan Kanerva sitten saikin. Viuh vauh. Sä oot niiiin julkimo!

  VastaaPoista
 118. Aaaah nauran näille jotka nii kuvittelee tietävänsä kaiken.. Mitäpäs jos Mikon vaimo ei pahoinpitelekkää vaa tekee jotain muuta? Ette te voi tietää mitä kaikkee Candy on muutellu ja millaseks. Mitäpäs jos esim siellä joissai kuvissa oli niitä Mikon kaltasia ihmisiä, mitäs jos ne onki ihan päinvastasia? Ne mitä Mikko on ostanu Candylle voi olla jotain ihan muuta, vierailupäivät ja paikatki voi olla ihan muuta, ette te tiiä mitä Mikon ja Candyn valillä on. Plus mitäpäs jos Mikko ei ookkaa nii vanha mitä Candy on sanonu, mitäs jos se onki vasta tyylii 20v? Huoh teitä.
  Naurattaa kyl myös nää "Mä oon toi Mikon vaimo!11" :D Taitaa näitten naisten suhde olla aika heikolla pohjalla jos heti pitää pohtia tämmöstä? ;)
  Ihanaa ku ihmiset kuvittelee ties mitä

  VastaaPoista
 119. Hei!
  Olet niin nuori ettet tietysti osaa ajatella. Mutta teidänkin elämään tulee arki jos Mikko ja sinä muutatte joskus yhteen. Arki on sitä vähän tylsää ja ikävää, ollaan väsyneitä ja väsyneinä saatetaan kiukutella kumppanille. Sitten kun uuvut lasten hoitamisessa kotona ja töissä niin Mikkopa käy ahkerasti "töissä" ja "lenkillä" hyvinkin jonkun muun kanssa taas kun olet jo tuttu ja turvallinen ja hiukan tylsä.

  VastaaPoista
 120. pikku--neiti taitaa olla ihastunut Candyyn, voih tosi ihkuu..

  VastaaPoista
 121. Ei voi MISSÄÄN lehdessä olla niin lapsellista porukkaa duunissa, että tällaisesta tekisi lehtijutun.

  VastaaPoista
 122. Jos kaikki teidän suunnitelmanne onnistuvat, niin mitä ikinä teetkin, älä oleta/pakota Mikon lapsia kutsumaan sua äitipuoleksi. Sillä jos lapsilla on oma pää, he eivät ikinä hyväksyisi sua äitipuolekseen, ainoastaan isänsä, no, uudeksi...

  VastaaPoista
 123. En tarkoita tätä kommenttia millään pahalla, mutta mies joka pettää ( tällä hetkellä vaimoaan ) pettää kyllä varmasti jatkossakin...

  VastaaPoista
 124. "pidemmän aikaa suhde lapseen"

  hyi, mikko on lapsiinsekaantuja!

  VastaaPoista
 125. "Koska jo pelkkä ero tulee yllätyksenä ja shokkina vaimolle, ei siihen kannata heti lisätä, että Mikolla onkin jo pidemmän aikaa ollut suhde toiseen naiseen." <---- tarkoitit varmaan, lapseen.

  VastaaPoista
 126. Kuinka paljon teillä on sitten ikäeroa (suunnilleen) ?:o jos saa kysyä :D ja onko tällä mikolla vaan yksi lapsi vai enemmänkin :)

  VastaaPoista
 127. Lasten isä valehtelee lapsille, Mikko valehtelee vaimollensa, teeskentelee rakastunuttaa vaimoonsa ja valehtelee suvulleen, kavereilleen yms. Sinä otat miehen javomielin vastaan. Ikä on numero, mutta kaikilla on tunteet.

  VastaaPoista
 128. "Annetaan vaimon päästä rauhassa erosta yli ja odotetaan että savu hälvenee ja mahdollisesti kuumentuneet loukkaantumisentunteet haihtuu ja tilanne pääsee kunnolla rauhoittumaan ja asettumaan."

  En ole ajatellut sinusta tai blogistasi mitään negatiivistä olen ihan positiivisellä mielellä tätä lueskellut, joten tämä ei ole rage komentti. Sillä toivon, että sinä ja Mikko päädytte vielä yhdessä eloon. Elikkäs siis tulkinta tosta lainatusta -> annetaan vaimon toipua eka erosta, annetaan nousta kaivetusta kuopasta ja sitten kerrotaan suhteesta ja vedetään vaimo takaisin kuoppaan. Eikö olis helpompaa kertoa kaikki kerrallaan joutuisi tällöin vaimo toipumaan vain kerran. Vaikka toipuminen veisi varmasti kauemmin, muttei tarvisi tuottaa hänelle lisää murhetta heti ensimmäisestä yli päästyä.

  - Jill

  VastaaPoista
 129. hei oikeesti, luuletko et se mikko jättää sen vaimon =DDDDD niin ne kaikki sanoo =DDDDDD

  VastaaPoista
 130. Tervehdys!

  Aika pitkälti kommentoinnit näyttävät menevän kehää eli kaikki kirjoittavat samaa. Voi olla että on mennyt ohi omien silmien vastauksesi mutta itselle pomppasi silmille lähinnä tuo kun kirjoitit että antaisitte Mikon vaimolle aikaa päästä erosta yli ennenkuin julkistaisitte suhteenne? Mitä jos Mikon vaimo ei pääsekkään erosta yli? Tai siinä menee vuosia? Joskus jostain kuullut että erosta ylipääsemiseen menee puolet suhteen ajasta ja ainakin omassa lähipiirissä tuo yhtälö on aika pitkälti pitänyt paikkaansa, ei tietenkään nyt yksiselitteisesti jokaisen kohdalla... mutta enivei mitä pidempi ja vakavampi suhde niin sen kauemmin kestää päästä siitä yli, lapset ei välttämättä asiaan vaikuta mitenkään. Tuskin olettekaan Mikon kanssa miettineet mitään sen ihmeempiä aikamääreitä että "niin ja niin monen ajan päästä tehdään näin ja näin" mutta mitäpä jos tässä onkin edessä vuosien prosessi ennenkuin asiaa pystyisi julkistamaan? Asiat hyvin harvoin menevät täysin kuten toivoo ja suunnittelee..

  -Tuutikki-

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3