keskiviikko 4. tammikuuta 2012

...

Mun on pidettävä nyt matalempaa profiilia.

Ympäri nettiä hysteeriset paskassa avioliitossa elävät vaimokkeet on alkaneet epäillä Mikkoa miehekseen. Sanonpa vaan naikkoset, että Mikon tunnistaminen näistä teksteistä on mahdotonta. Täysin mahdotonta. Vaimon itsensä tunnistaminen on ehkä ihan mahdollistakin, mutta..

Nojoo, jokatapauksessa annan savun hieman hälventyä panikoivien vaimojen ympäriltä ja jatkan sitten. En kuitenkaan halua, että meillä on pienintäkään mahdollisuutta jäädä kiinni tän blogin kautta.

Nyt lähden Mikon kanssa .. enpäs kerrokaan minne ;)

56 kommenttia:

 1. oletkohan idiootti vai idiootti?

  VastaaPoista
 2. Ja miestähän ei tunnisteta jos vaimo tunnistetaan :D :D
  Mahtavaa Candy ;)

  ps. Jotkut muutkin varmasti osaavat provota :)

  VastaaPoista
 3. Älä huoli, kyllä te vielä kiinni jäätte!! ;)

  VastaaPoista
 4. HAHAHHAAHAHHAHAHA sulla tais mennä vaan paskat housuun!

  VastaaPoista
 5. Mutta eikö se olis vaan hyvä, että Mikon vaimolle vihdoin ja viimein paljastuisi totuus, niin voisitte olla Mikon kanssa sitten avoimesti yhdessä eikä tarvis enää salailla,tai sun pitää blogia siitä miten joudut elään salasuhteessa varatun miehen kanssa? :)

  VastaaPoista
 6. Tästä tulee kyllä sellanen fiilis, että tämä blogi on pelkkää provosointia. Oikeasti mitään suhdetta ei olekaan, mutta sä olet ehkä sairas mieleltäsi ja saat kiksejä siitä että ihmiset joutuvat kirjoitustesi perusteella epäillä omia suhteitaan. Sillä nyt blogin hiljentäminen tuntuu vähän sellaiselta jätetään-vaimoparat-epäilemään-omia-liittojaan vedolta.

  Monta kertaahan sä olet sanonut, ettei teitä mitenkään voi tunnistaa. Monet ovat kuitenkin voineet tunnistaa ettei kyseessä ole heidän oma miehensä ja niin myös vastaisuudessa, jos kirjottelisit. Nyt epäilevät joutuvat jäämään epäilemään, koska jos vielä ei ole paljastunut poissulkevia tekijöitä, jotka paljastaisi ettei kyseessä ole heidän mies niin ei niitä tule vastaisuudessakaan, jos lopetat kirjoittelun.

  VastaaPoista
 7. miks sun pitää pitää matalaa profiilia, jos kerran väität ettei sua voi tunnistaa tän blogin avulla??

  VastaaPoista
 8. Ihan mielenkiinnosta, mikset vaan jätä haukkujia sun muita vouhkaajia huomioimatta ja oikeasti vaan keskity kirjoituksissasi itseesi?

  Sen luulisi ruokkivan susilaumaa aika paljon kun lähdet mukaan niihin provoamisiin ja otat itseesi jonkun sanomisista.

  Paljon mukavampi lukea päivityksiäkin kun et ota kantaa johonkin turhaan vaan kerrot siitä mistä tämä blogi on tehtykin :)
  Pidä lippu korkealla!

  VastaaPoista
 9. Ihmettelen yhä että miksi helvetissä ette kerro Mikon vaimolle, salailette asiaa ja satutatte yhden ihmisen elämän lopullisesti paskaksi.

  Vituttaa vaimon puolesta. Vaimolle sympatiat, teille ei todellakaan.

  VastaaPoista
 10. ...Hullujenhuoneelle.:) hei, jääkää sinne!

  VastaaPoista
 11. Mä uskon sua ja suhun :-)<3

  VastaaPoista
 12. joku osui turhankin lähelle totuutta ja nyt alat olemaan varpaillasi?

  VastaaPoista
 13. onks sun nimi karoliina?

  VastaaPoista
 14. Mikään ei ole täysi mahdottomuus.

  VastaaPoista
 15. Tyttönen pelkää jäävänsä kiinni, ennenkuulumatonta! Minulla on vahvasti sellainen tunne, että nyt on joku päässyt jäljillesi, ja sen takia päätät pitää matalampaa profiilia. Varo vaan, nykyään tälläset salasuhteita harrastelevat on helpompi jäljittää kuin luuletkaan.

  VastaaPoista
 16. Monelta kirjoitit tän oikeasti? :)

  VastaaPoista
 17. Tai vaihtoehtoisesti ajastat postaukset tulemaan ennen (vaikka olet kirjoittanut menneessä muodossa) kuin oikeasti näette tai ajastat postaukset tulemaan muutamia päiviä myöhemmin kuin oikeasti on tapahtunut ;D

  vai onko blogisi sittenkin provo ja et enää keksi mitä kirjoittaisit?

  VastaaPoista
 18. Eikö se olisi sinulle ja Mikolle helpompaa että Mikko jäisi kiinni, ottaisi eron, ja sitten te voisitte olla salailematta yhdessä ?

  VastaaPoista
 19. Hiukan noloo...

  Koska kaikki on levinnyt käsiin =D

  Kiinni jäätte, ja Mikkosi tulee olemaan hiton tyytyväinen kun pikkulikan huomiohuoraus paljastanut kaiken, ja vie Mikolta kodinhoitajan ja lapset =DDDDD

  VastaaPoista
 20. mua naurattaa noi hysteeriset vaimot. :DDDD
  jatka vaa blogin pitämistä iha rauhassa. ite henkilökohtasesti en usko siihen et jäisitte tän blogin kautta kiinni.

  VastaaPoista
 21. Tulet jäämään vielä kiinni ja se on sinulle ihan oikein. Loukkaat jo nytkin "Mikon" yksityisyyttä lavertamalla hänestä hänen tietämättään juttuja netistä. Eikö yhtään hävetä? Luuletko, että se mies oikeesti edes rakastaa sinua? Jos se susta oikeasti välittäisi, se olisi jättänyt vaimonsa aikoja sitten. Ties kuinka monen naiivin teini-ikäisen kanssa se on seikkaillut aijemminkin. Herää todellisuuteen.

  VastaaPoista
 22. Mä en voi ku nauraa noille panikoiville naisille jotka on nyt ihan peloissaa et siä oot vieny niitten miehen:D Haha,mut joo ehkä ihan järkevää pitää pientä taukoo et rauhottuu taas tää keskustelu:)

  VastaaPoista
 23. Oot vaan niin vitun pelle, lopeta koko paska blogi ja Mikon kanssa deittailu. Toi on OKSETTAVAA toimintaa, tajuatko? Mieti pliis Mikon lapsia ja vaimoa, ne saattaa oikeesti olla ihan tietämättömiä kaikesta paskasta mitä te sen selän takana teette?? Vaikka olisit kuinka rakastunu, teet niin vitun väärin ettei mitään rajaa. Hanki oikeesti elämä, kunnon jätkä, tai no et kyllä ansaitse enää ketään vitun kodin rikkoja paska. Mieti muitaki ku ittees ja Mikkoos. Ja onnee teille, kyllä te jäätte tosta vielä kiinni. Oikeesti ihan vitusti onnea.

  VastaaPoista
 24. Epäilen tätä suurelti trolliksi, mutta what ever.

  Miten oi miten kukaan aikuinen ihminen on niin typerä, että alkaa säätämään itseään puolet nuoremman teinihuoran kanssa? Vielä kun on vaimo ja lapsiakin. Miten kukaan typerä teinihhuorakaan kehtaa tehdä noin ja vielä kirjoittaa tästä blogia.

  Tuskinpa tätä julkaisemassa olet, kun ei negatiivistä palautetta saa laittaa yhtään :)

  VastaaPoista
 25. Luuletko tosissaan, että tämä Mikko pettää vaimoaan sun kanssa vaan ja ainoastaan rakkaudesta :DDDD
  Ja paskat, nuoren pillun perässä.

  VastaaPoista
 26. No kyllä kai tuon Mikon tunnistaa helpommin kuin vaimonsa. Ethän ole kertonut siitä yhtään mitään. Olisko se nyt ihan kamala katastrofi jos jäisit kiinni vaikka tänään? Tuleehan se sitten joskus olemaan katastrofi joka tapauksessa.

  Olen jostain rivien välistä ymmärtänyt, että toisella lapsella on kenties joku sairaus, vamma, kehityshäiriö tms. joka "estää" Mikkoa eroamasta heti. Jotenkin nyt ymmärrän Mikkoa paremmin, ymmärrän myös vaimoa. Niiden parisuhde on kärsinyt ilm. osittain lapsen takia. Vaimo stressaa ja pelkää ja mies pakenee vastuutaan kotona. Sen pitäisi olla kotona paikkaamassa parisuhdetta, mutta sen sijaan käsittelee ahdistustaan sun avulla. Ihan inhimillistä, mutta tosi surullista.

  Jotenkin niin kamalan surullinen koko tarina :(. Ja sitten sinäkin siinä sopassa... Tästä ei seuraa muuta kuin liuta kipeitä sydämiä.

  VastaaPoista
 27. Toivottavasti et kuitenkaan hirveen pitkää taukoa pidä, koska oon koukussa blogiis:D

  VastaaPoista
 28. Ettet vaan itse ole käynyt ympäri nettiä perustamassa keskusteluja "epäilevänä vaimona"? :D Tämä siis jos blogisi on pelkkää provosoivaa mielikuvitusleikkiä...

  Jos on tosi juttu, te jäätte kiinni :D kerro toki sitten kuinka kävi

  VastaaPoista
 29. Totta kai "Mikon" tunnistaminen on mahdotonta, kun sitä EI OLE OLEMASSA. Olitpa vielä ressumpi kun luulin, kun et julkaissut kommenttiani. Kommenttini osui siis liiankin oikeaan kohteeseen - ymmmmm. ihan kiva tunne kun huomaa miten leikisti pätkii tuollaisen pikkulissun. No, menepäs nyt siitä "Mikon" kanssa katselemaan läppärin näppäimistöä ja mietti, miksi sinä et ole vieläkän saanut ketään, kun kaikki muut kaverisi seurustelevat....hahhahah

  VastaaPoista
 30. Sä oot aika höhlä (no kaiki sun ikäset lapset on pöjiä). Oon jo aikuinen nainen ja nyt vasta tajuan miten ihania nuoret teinipojat - ei liian nuoret - en ole sentään lainrikkoja - ovatkaan. En sitä silloin itse teininä tajunnut. Silloin mäkin haaveilin ja joskus eksyinkin justiinsa vanhemman ja varatun miehen matkaan, kun ne tuntu niin "kypsiltä." Nyt vasta tajuun nuoren miehen maun, kun niillä höpsöillä seisookin ihan koko ajan. Hassut! Kyllä se vaan on niin, että sä heität nuoren kroppasi hukkaan vanhemmalle miehelle, tosin se vanhempi mies sun kroppaas arvostaa kun se on jo nähnyt miten naisen kroppa luhistuu ajan myötä. Mutta sä et itse tajua kuinka sä heität hukkaan itsesi. Mä ihmettelen nyt, mitä näin vanhemmissa miehissä. Ne oli "erilaisia" kuin oman ikäiset pojat pitkine keskusteluineen ja lahjoineen. Mutta kyllä näin aikuisena naisena on ihana nauttia nuoren pojan jatkuvasta jöpöttämisestä, mitään muuta yhteistä meillä ei ole kuin ruumiillinen nautintomme. Eikä tarvitsekaan. Ja korostan, että kyse on siis täysi-ikäisistä pojista. Yäk, pedofiilit on sieltä jostakin! Ja puolisoni tulee kyllä olemaan samaa ikäluokkaa kuin minä, sitten kun alan etsiä vakavaa suhdetta!

  VastaaPoista
 31. Tota hm, saisinks käyttää tätä blogii "pohjana" mun uudel novellille c: ? siis tietenkä en kopiois mitää suoraa tms vaa muokkaisin siit erilaisen, mut aattelin et täst sais hyvän 'juonen' tms.. :D

  VastaaPoista
 32. Eikai se tunnistaminen ole aivan mahdotonta kun kerrot kaikki täällä millon vaimo on lapsineen anoppilassa, millon mies on sun kanssas jne.

  VastaaPoista
 33. Eeeeei, et saa lopettaa tätä blogia!

  VastaaPoista
 34. Jos vaimo tunnistetaan kyllä se mieskin tunnistetaan sitä kautta.

  Ootko oikeesti missään vaiheessa miettiny sitä mahdollista faktaa, että Mikko hakis susta vaan seksisuhdetta kun vaimolta ei irtoa tarpeeks? Ei mitenkään syyttävästi, ihan vain näin mielenkiinnosta ootko ajatellu tätä mahdollisuutta.

  VastaaPoista
 35. Miks pitäisit matalempaa profiilia jos tunnistaminen käytännösssä ja muka on mahdotonta?

  VastaaPoista
 36. tuntuu varmaan hyvältä, ku mikko panee sua heti sen jälkee ku on pannu sen omaa naista ;) onks kivaa ottaa sen kyrpä sisää ku se on pannu sillä muuta? onks kivaa nuolla sen naisen pillumehut sen kyrvästä?

  VastaaPoista
 37. Vaikka miten Mikko vaimonsa kanssa harrastaisi seksiä vain säälistä, niin eikö sua ällötä että vaimon pillumehut kalussaan se tulee paneen sua? :D yök hyi

  VastaaPoista
 38. "tuntuu varmaan hyvältä, ku mikko panee sua heti sen jälkee ku on pannu sen omaa naista ;) onks kivaa ottaa sen kyrpä sisää ku se on pannu sillä muuta? onks kivaa nuolla sen naisen pillumehut sen kyrvästä?"

  Hyi :D Ihan oikeasti, kyllä minua ainakin ottaisi päähän kuvitella että mies nai jotakin muutakin samaan aikaan. *kylmät väreet*

  T

  VastaaPoista
 39. Eii kamalaa tuo matala profiili! Luin niin innoissani tätä blogia :( Toivottavasti et kuitenkaan kokonaan lopeta... Tsemppiä sulle ja teille!♥

  VastaaPoista
 40. Onko Mikon vaimolla montakin miestä, jos kerran vaimon voi tunnistaa mutta miestä ei :DDDD haha. oot niin teini.
  Niin ja miks ihmeessä sun pitää pitää matalampaa profiilia jos kerran mikkoa ei voi mitenkää tunnistaa..
  Tää on joko keksitty jutu koko blogi, eli "mikkoa" ei ole olemassakaan tai sitte lapsellisuuttasi olet paljastanut liikaa asioita. Ja entäs sitte vaikka tämä juttu paljastuisi vaimolle? Senhän pitäisi olla sinulle vaan hyvä asia kun nainen heittäs Mikon ulos ja saisitte olla ihan vapaasti yhdessä.

  Ja kokemuksesta voin kertoa, oli se parisuhteessa yhdessäolon syy ihan mikä hyvänsä, niin jos oikeasti rakastuu ja haluaa olla tämän kanssa enemmän kuin kenenkään muun, niin silloin sitä vain jättäisi sen paskan vaimon ja ottaisi sen kenet haluaa.

  Tässä tapauksessa se vaimo ei taidakaan olla niin paska kuin Mikko sinulle sanoo.
  Miten oot noin naiivi? Kukaan ei edes lasten, VARSINKAAN lasten takia olisi yhdessä jos kumppaniaan vihaa tai ei enää rakasta.

  VastaaPoista
 41. Niin ja käsittämätöntä miksi ette kerro sille Mikon vaimolle koko juttua...?

  VastaaPoista
 42. Miksihän mun kommentit poistettiin? Oisko siksi että tiiän missä mennään.

  -MM-

  VastaaPoista
 43. Luulen, että kirjoittelija on joku keski-ikäinen nainen, joka saa kiksejä huomiosta.No outoutensa kullakin.

  VastaaPoista
 44. -MM- Mitkä kommentit? :D

  Anonyymi, Kiitos piristävästä analyysistä<3 Pari edellistä sano että oon oikeesti teinipoika, muutama veikannu 15-vuotiaaks tytöks joten nyt on kiva pitkästä aikaa kuulla olevansa oikeesti keski-ikäinen nainen :D Nojoo, eihän siinä.

  VastaaPoista
 45. Hei!
  Olen kerran aikaisemminkin kommentoinut tänne blogiisi ja olen edelleen sitä mieltä että olet hieman uhkarohkea kirjoittaessasi tänne.
  Kuten aijemminkin jo epäilin, tämä koko juttu on pelkkää feikkiä, olen edelleen samaa mieltä. Eräs ystäväni, juteltuamme tästä blogista ja sinusta, sanoi että entä jos kirjoittaja onkin joku 35-vuotis naimisissa oleva mies jolla on lapsia, kirjoittaa tällaisa esimerkiksi haaveillakseen tällaisesta elämästä? En vain ole saanut tätä sanomaa mielestäni pois ja olen enemmän kiinnittänyt huomiota siihen, että voisiko tämä olla sitä.
  Blogiasi on kuitenkin mielenkiintoista lukea, vaiken täysin itsekkään usko tähän. Itse seurustelen, omasta mielestäni maailman parmaan miehen kanssa (niinhän jokainen omasta miehestään ajattelee:D), enkä ikinä jaksaisi uskoa että hän tekisi minulle tuollaista kun Mikko omalle vaimolleen. Kuitenkin olet oikeassa siinä, ettei koskaan voi tietää.
  Olen myös kiinnittänyt huomiota käyttämiisi sanoihin ja murteeseen. Alkaa tuntumaan ettet ainakaan ole pääkaupunkiseudulta vaan jostain pohjoispohjanmaalta päin. En tietenkään osaa varmaksi sanoa, voihan sitä kirjoittaa erilailla kuin puhuu:)
  Toivottavasti ymmärrät sanomani, vähän epäselvää tekstiä ehkä.. Olisi kiva jos jotain osaisit vastata, omia mielipiteitäsi tai ajatuksiasi kommentistani, vaikkei tässä nyt mitään kysymystä ollutkaan :D

  VastaaPoista
 46. Candy, sä et koskaan kommentoi oikeasti fiksuihin vastauksiin, joita saat. Mutta jos joku kirjoittaa, että olet huora tai keski-ikäinen nainen tai jtn muuta ihan skeidaa, niin sä vastaat heti.

  Onko sulla vaikeuksia vastata järkipuheisiin?

  VastaaPoista
 47. Se, mihin kommentteihin vastaa, kertoo aika paljon henkilöstä.
  Varmasti omatunto kolkuttaa, ja siksi pitää puolustella paskakommentteihin.
  (Tai toivon ainakin joskus kolkuttavan, jonkinlaisen ihmisyyden nimissä).

  VastaaPoista
 48. Järkipuheisiin lienee niin vaikea vastata järkevästi... Loanheittäjien kanssa on helppo olla samalla tasolla.

  VastaaPoista
 49. HAHAHHA MÄ BUSTASIN SUT :DDDDD

  VastaaPoista
 50. Ymmärrän minkä takia kertominen voi olla vaikeaa, ei sitä itsekään osaisi pamauttaa puolisolleen että haluaa erota vaikka lapsiakin on hankittu. Teidän täytyy Mikon kanssa vaan tehdä selkeät suunnitelmat tulevaisuudesta ja pysyä vahvoina. KERTOKAA vaimo raukalle, niin pääsette te, niinkuin hänkin helpommalla. Salailu ei auta ketään ja vaikka kertominen tuntuu vaikealta, sen jälkeen tuntuu takuulla 1000000 kertaa helpommalta. Ette saavuta mitään salailulla, se vaan syö teitä lisää ja lisää ja pupu menee pöksyyn. Jos ette kerro vaimon takia, niin tehkää se edes lapsien vuoksi. Lapset eivät varmasti ole onnellisia kuullessaan äidin ja isä eroavan, mutta vielä enemmän se varmasti satuttaisi jos he tietäisivät isänsä pettävän äitiä jota he rakastavat. En tuomitse teitä, ihmisillä on oikeus tehdä mitä haluaa ja minä en todellakaan ole oikea henkilö teitä tuomitsemaan. Enhän voi vain tämän blogin perusteella tietää kaikkia faktoja. Sitä vain vielä painotan, että kertokaa mahdollisimman pian. Eipä minulla muuta. :)

  VastaaPoista
 51. Ymmärrän minkä takia kertominen voi olla vaikeaa, ei sitä itsekään osaisi pamauttaa puolisolleen että haluaa erota vaikka lapsiakin on hankittu. Teidän täytyy Mikon kanssa vaan tehdä selkeät suunnitelmat tulevaisuudesta ja pysyä vahvoina. KERTOKAA vaimo raukalle, niin pääsette te, niinkuin hänkin helpommalla. Salailu ei auta ketään ja vaikka kertominen tuntuu vaikealta, sen jälkeen tuntuu takuulla 1000000 kertaa helpommalta. Ette saavuta mitään salailulla, se vaan syö teitä lisää ja lisää ja pupu menee pöksyyn. Jos ette kerro vaimon takia, niin tehkää se edes lapsien vuoksi. Lapset eivät varmasti ole onnellisia kuullessaan äidin ja isä eroavan, mutta vielä enemmän se varmasti satuttaisi jos he tietäisivät isänsä pettävän äitiä jota he rakastavat. En tuomitse teitä, ihmisillä on oikeus tehdä mitä haluaa ja minä en todellakaan ole oikea henkilö teitä tuomitsemaan. Enhän voi vain tämän blogin perusteella tietää kaikkia faktoja. Sitä vain vielä painotan, että kertokaa mahdollisimman pian. Eipä minulla muuta. :)

  VastaaPoista
 52. Ymmärrän minkä takia kertominen voi olla vaikeaa, ei sitä itsekään osaisi pamauttaa puolisolleen että haluaa erota vaikka lapsiakin on hankittu. Teidän täytyy Mikon kanssa vaan tehdä selkeät suunnitelmat tulevaisuudesta ja pysyä vahvoina. KERTOKAA vaimo raukalle, niin pääsette te, niinkuin hänkin helpommalla. Salailu ei auta ketään ja vaikka kertominen tuntuu vaikealta, sen jälkeen tuntuu takuulla 1000000 kertaa helpommalta. Ette saavuta mitään salailulla, se vaan syö teitä lisää ja lisää ja pupu menee pöksyyn. Jos ette kerro vaimon takia, niin tehkää se edes lapsien vuoksi. Lapset eivät varmasti ole onnellisia kuullessaan äidin ja isä eroavan, mutta vielä enemmän se varmasti satuttaisi jos he tietäisivät isänsä pettävän äitiä jota he rakastavat. En tuomitse teitä, ihmisillä on oikeus tehdä mitä haluaa ja minä en todellakaan ole oikea henkilö teitä tuomitsemaan. Enhän voi vain tämän blogin perusteella tietää kaikkia faktoja. Sitä vain vielä painotan, että kertokaa mahdollisimman pian. Eipä minulla muuta. :)

  VastaaPoista
 53. Siis tietääkö tämän Mikon vaimo että hänellä on salasuhde ? Anteeks nyt vaan mutta jotenkin tosi röyhkeetä kirjottaa tänne siitä että kuinka teillä on ihanaa ja täydellistä, samaan aikaan kun tämän Mikon vaimo mahdollisesti on ihan sirpaleina sen takia että joku teini on vienyt sen aviomiehen.

  VastaaPoista
 54. Mahtavaa! Paljastuu sitten suoraan, ketkä naikkoset ovat pahoinpidelleet joulukuussa miestään. :D Nyt sitten paskat housuissa ympäri nettiä mietitään, kenen mies on löytänyt uuden.

  Suorastaan huvittavaa.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3