keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Rakas päiväkirja..

Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä. Kävin Mikon kanssa juoksulenkillä ja mua ärsyttää kun sillä on mua parempi kunto. Mietinkin yhdessä vaiheessa sen mahtaillessa mun edellä, et tönäsen sen ojaan. :D No en mä niin ilkee oo, mä sen sijaan ehdotin sille maratoni kisoihin osallistumista, kun herra tuntuu jaksavan juosta vaikka sata kilsaa putkeen ihan keposasti.

Mulla on pääsiäisajan-suunnitelmat ihan auki.. Oon saanut jo aikoja sitten kutsun yhden kaverin järjestämiin pari päivää kestäviin pippaloihin (joita varten hankin laivareissulta sen kossun, aattelin tehä sitä käyttäen kätevän puuhapullon ;D), ja sitten taas Mikko on tänään vähän puhunut siihen malliin, että voisin lähtee sen työmatkalle mukaan.

Inhottaa tää tilanne, kun joudun päättämään miehen ja kavereiden väliltä. :/ Pelkään, että kun tarpeeks perun menojani kavereiden kanssa, kasvan niistä liikaa erilleen, eikä kukaan enää pyydä mua mihinkään kun niin usein oon lähinnä Mikon takia kaikkea yhteistä tekemistä perumassa.
Kaveritkin vois paremmin ymmärtää, jos ne tietäis miks perun tulemisiani, mutta enhän mä voi Mikosta mitään mainita - tai ylipäätään siitä, että seurustelen. Ne ei jättäis asiaa sikseen, vaan pakottais mua kertomaan kaiken ja se tietäis vaan lisää armotonta valehtelua. :( Parempi siis vaan pitää turpansa kiinni ja keksiä tyhmiä valkoisia valheita ja selityksiä niille, miksen pääse paikalle.

Eli vähän kahden vaiheilla ollaan.. Toisaalta olis kiva lähtee kavereiden kanssa juhliin ja tyhjentää päätä taas vaihteeks oikein kunnolla tyttöporukassa, mut toisaalta olis niin ihana olla Mikon kanssa ihan kaksisteen rauhassa.
Kavereissa miinuksena on se pelko, että meen möläyttämään jotain tai et ne alkaa painostamaan mua miesasioissa. Se on helvetin ahistavaa. Oon niissä tilanteissa niin ahdistunut ja heikko, pelkään et joskus juon itkukännit ja alan avautumaan. Ei oo kivaa olla siinä pelossa koko iltaa, enkä mä nyt ainoo selväpäinenkä haluu olla..Mikon kanssa miinuksena taas olis se, et joutuisin viettää jonkin verran yksinään aikaa kun se on niissä sen työjutuissa. Just tällä hetkellä on vähän vaimon puolesta morkkikset, kun se ei tajua mitään.. Pitkäänhän Mikko on ollu sellasissa töissä ja sellasessa asemassa, et se reissaa paljon töidensä takia, mut silti vähän omatunto soimaa, kun aattelen et oon ollut Mikon kanssa, kun sen vaimo on luullut Mikon olevan työmatkalla ja nyt oon sit ehkä menossa sen mukaan oikeestikin työmatkalle..
Sain yks päivä sähköpostia yhdeltä vaimoihmiseltä, joka kirjotti koskettavan viestin. Vaikka mä olen ajatellut asioita sata ja yks kertaa Mikon vaimon kannalta, sen ihmisen viesti sai mut ajattelemaan erilailla ja näkemään asioita erilailla.
Välillä järki sanoo, että ota etäisyyttä, mut sydän ja tunteet taistelee vastaan ja voittaa.
No, ei siitä sen enempää..

Mulla on ihan kauhee Phil Collins hedari kun päässä liikkuu taas vaihteeks niin paljon asioita ja löin sen äsken pahasti. Ai saatana.


PS: Lisäsin tohon oikeelle kyselyn, olis hienoo jos viittisitte vastata siihen. Mulla on sellanen kutina, et 99% tän blogin lukijoista edustaa hameväkeä, mutta silti luulen että muutama mieskin on joukossa.
Klikatkaa ja kertokaa sukupuolenne. Katotaan kuinka voimakkaasti tää on akkavaltanen blogi.

124 kommenttia:

 1. Lähe sinne kavereide kans nii saat hetken "hermolomaa" mikosta ja kaikista ajatuksista ja syyllisyydentuskista jne :D Ja ehkä parempi ettet roiku Mikon mukana työmatkalla. Näi mä tekisin :)

  VastaaPoista
 2. Eikö se oo selvää: tyttöjen mukaan kun kerran niille lupasit ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan myös että lähdet tyttöjen mukaan. Loppupeleissä jos eroat mikosta (tai kuka vaan eroaa poikaystävästään) niin kaverit on ne jotka on kuitenkin vielä jäljellä.
   Mutta jos seurustelun aikana hylkää kaverit tai saa kaverit hylkäämään itsensä niin mitä jää tueksi jos seurustelu loppuu. :)

   Poista
  2. Periaatteessa oon kanssas samaa mieltä, mutta toisaalta taas en.
   Ei kaikki kaverit oo sellasia, jotka pysyy aina elämässä, tuli mitä tuli.

   Kyllä se seurustelukumppani voi olla luotettavampi ja pysyvämpi kuin kaveri. Toki on poikkeuksia, mutta en kyllä ymmärrä ainaista "miehiä tulee ja menee, mut kaverit pysyy"-väittämää.

   Ehkä sitten jos vaihtaa miehiä kun sukkia, mut jos on tosissaan vakavassa parisuhteessa niin en kyllä ihan ymmärrä tuota lausahdusta.

   Muistan joskus lukeneeni tästä aiheesta hyvän postauksen jostain blogista, jonka kirjoittajan kanssa olin niiin samaa mieltä asiasta. En nyt tähän hätään muista kyseistä blogia, mut heti kun muistan niin linkitän sen kirjoituksen tänne muidenkin luettavaks. :)

   Poista
  3. Mistä voit olla sitten varma, että Mikko pysyy elämässäsi ikuisesti? Sun ystävät olivat sun elämässäsi kuitenkin ensin. Jonain päivänä voi käydä niin, ettei sulla ole enää Mikkoa ja huomaat, että sulla ei ole myöskään enään niitä ystäviä. Teet epäreilusti, jos jätät menemättä miehen takia. Haluutko valehdella entistä enemmän ystävillesi?

   Poista
  4. Rakastuminen muuttuu jossain vaiheessa kuitenkin rakkaudeksi, eikä kaikki parisuhteet sitä kestä. Ystävyyssuhteet ovat sitä jo lähtiessään, joten tiedät sen kestävän.

   Poista
  5. No koska se väittämä on totta.
   Kaverit kulkevat mukana elämän tiimellyksessä, aivan sama kuka siinä puolisona on, mutta ne puolisot saattavat löytää uuden tms.
   Mikko on siitä hyvä esimerkki! Hän ei ole luotettava ollut, hän vannoi valat ja nyt sitten suunnittelee eroa. Joten kyllä, kaverit ovat niitä pysyvämpiä kuin seurustelukumppanit.

   Poista
  6. Vaikka kunnioitan ystäviäni ja he ovat minulle todella tärkeitä, olen asiasta täysin samaa mieltä kuin Candy. Ei Mikon kusipäisyys riitä todisteeksi yhtään mistään, sillä onhan noita kusipäisiä kavereitakin olemassa. :P

   Ystävät eivät muuta sun kanssa toiselle paikkakunnalle, osta sun kanssa taloa, hanki sun kanssa lapsia ja lupaa ikuista rakkautta alttarilla. Siinä se vissi ero.

   Poista
  7. Nimenomaan Ano 0149

   Väittämä pitää paikkaansa. Toki vakavassa suhteessa kumppani on tärkeysjärjestyksessä helposti kavereiden edellä ja yhteistä aikaa tulee vaalia, mutta silti tällaisissa sovituissa jutuissa kannattaa tehdä niinkuin on luvannut ETENKIN jos aiemmin on pitänyt tehdä ohareita ja keksiä tekosyitä olla näkemättä kavereita. Jos Mikon kanssa hommat kusee ja sydän särkyy, niin silloin hyvä ystävä on korvaamaton.

   Poista
  8. En ole perunut koskaan menoja kaveiden kanssa poikaystäväni takia. Ollaan sentään seurusteltu jo 3 vuotta, myöskään kaverini eivät ole tehneet minulle samaa. En ymmärrä tuollaista, että heti jätetään kaverit kun poikaystävä murahtaa :D

   Hmm sori, jos tuli hieman tunnelatautunutta tekstiä. Tykkään tosi paljon blogistasi, aina odotan innolla uutta kirjoitusta :) Tsemppiä!

   Poista
  9. "Ystävät eivät muuta sun kanssa toiselle paikkakunnalle, osta sun kanssa taloa, hanki sun kanssa lapsia ja lupaa ikuista rakkautta alttarilla. Siinä se vissi ero."

   Eivätkä petä alttarilla annettuja lupauksia aloittamalla sivusuhteen sen jälkeen kun olet muuttanut hänen takiaan toiselle paikkakunnalle ja muutenkin antanut kaikkesi.

   Poista
  10. "Eivätkä petä alttarilla annettuja lupauksia aloittamalla sivusuhteen sen jälkeen kun olet muuttanut hänen takiaan toiselle paikkakunnalle ja muutenkin antanut kaikkesi."

   Koskaan en ole kuullut sellaisesta tapauksesta, jossa joku olisi ollut parhaan ystävänsä miehen kanssa salasuhteessa, puhunut paskaa ystävästään tai muutenkaan pettänyt luottamusta. Best friends 4evah <3, eiku?

   Bitch please.

   Poista
  11. Mikon kusipäisyys juurikin todistaa sen, ettei siitä puolisostakaan ole takaamaan mitään tulevaisuutta.
   Hänkin pettää juuri tällä hetkelläkin vaimoaan!

   Tosi ystävä kulkee elämän mukana, puolisot taas eivät. He voivat pettää ja jättää, tosi ystävä taas pysyy rinnalla.

   Se talon osto, muutto toiselle paikkakunnalle ja muuta, eivät takaa mitään pysyvää. Ja taas on Mikko hyvä esimerkki siitä.

   Poista
 3. Pakko myöntää ikävä tilanne, mut ehkä tekis hyvää vaa nollata kaverien kans, vastaat vaa miesjuttuihi että viihyt sinkkuna ;) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Kavereiden seuraan vaan kannustan minäkin :) Miehiä tulee, miehiä menee mutta ystävät jäävät ja siksi niille ei piä liikaa ohareita miesten vuoksi tehdäkään :)

  VastaaPoista
 5. Lähde tyttöjen kanssa. Itse kun vielä seurustelin, laiminlöin kaverisuhteet ihan 100-0, mitä nyt sillon tällön kävin tyttöjen kanssa kaupungilla. Kun ero tuli, olin pari kk ihan tyhjän päällä. Hetki kesti kasata elämä taas kokoon. Onneksi kaverit oli ymmärtäväisiä ja nykyään ollaan taas kuin paidat ja peput. Ystävät on kuitenkin niitä elämän tärkeimpiä voimavaroja, pidä niistä kiinni! Ikävä totuus on se, että miehiä tulee ja menee, ja vaikka eroa ei tulisikaan niin kavereiden kanssa pääsee kuitenkin tuulettumaan arjesta.

  VastaaPoista
 6. Mä en oo ymmärtäny miksi sä et voi kertoa sun kavereille? Oon itekin tapaillu yli vuoden yhtä varattua, joka oli osittain samasta kaveriporukasta (sen avopuoliso ei) ja kyllä mun kaikki kaverit tiesi, että tapailen jotain varattua. En vaan ikinä kertonu mitään tarkempia yksityiskohtia, vaan vetosin siihen, että Helsinki on niin pieni, että joku jossain kuitenkin tuntis sen ja siksi en voi kertoa siitä mitään. Ja kyllä se niille riitti.

  VastaaPoista
 7. Paljo vetoa, ettet pysty menemään tyttöjen kanssa.

  VastaaPoista
 8. Älä kerro kavereille. Itse kerroin suhteestani 14-vuotta vanhempaan mieheen, kaikki katkasivat välit. Mut ei sitä tiedä onko sun kaverit noin idiootteja. Eikä ne vieläkään ole yhteyksissä, vaikka ollaan oltu yhdessä kaks vuotta. Syy siis oli ensin "se halua vaan pimpsakkaa, koita tajuta. Jaa et tajua? Aha."

  VastaaPoista
 9. Tähän asti olen antanut sulle aina negaa kommentteina. Nyt jos todella tarkoitat tuota mitä sanoit, että tunnet syyllisyyttä vaimon takia, uskon että sinussa on tuon uhon takana herkempi ja inhimillisempikin puoli. Toivoisin vain, että ajattelisit useammin häntä, ja omaa tulevaisuutta. Jokainen rakastuminen tuntuu aina sille, ettei parempaa ikinä tule vastaan. Mutta näin 41vuotiaana voin todeta, että kyllä tulee. Itsellä oli kaksi pitkää suhdetta, joista erotessa luulin, etten surulta jää henkiin edes.Nyt ihana mies, jonka kanssa kolme suloista lasta.

  VastaaPoista
 10. Mäki sanoisin että mee tyttöjen kanssa viettämään iltaa :)

  VastaaPoista
 11. Mee ystävien kanssa :) Itselläni tällä hetkellä myös kurja tilanne koska itse olen varattu mutta samaa aikaan sydän halajaa entisen perässä :/ en siis ole todella enään nuori ja tuntuu ettei omat tunteet saisi olla näin! No ehkä aika helpottaa mutta suosittelen todella niitä ystäviä joista minullakin on vaikeina hetkinä tukea!

  VastaaPoista
 12. Kopioit suurimmanosan tekemisistä yhestä toisesta blogista niinku hyvin tiedät. Tosi ärsyttävää lukee kumpaakin blogia kun toistat samat. Kumpikin feikkiblogeja muutenkin niin luulis että mielikuvitus toimisi vähän paremmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvänen aika sentään.. :D Kuinkakohan mones kerta tää on kun tää sama kommentti ilmestyy taas näytölle?

   Ja montako kertaa olen kysynyt, että mikä toinen blogi, enkä siihen ole saanut vastausta kertaakaan?
   En mä ny herranjumala elämääni ja tekemisiäni kopioi yhtään mistään tai keltään. Miks vaivauduin ees vastaamaan tähän..

   Mikä sun pointti tässä "kopioit suurimman osan tekemisistäs toisesta blogista"-spämmäilyssä, arvon anonyymi nyt oikein on? En ymmärrä.

   Poista
  2. Muakin kiinnostaisi tietää mikä tää "toinen" blogi on johon taas viitataan? Jos sellainen on, miksi sen linkkaaminen on niin vaikeaa :D? Olisi tääkin väite hieman uskottavampi, jos olisi jotain todisteita.

   Ps. Ehkä ilta kaverien seurassa voisi olla välillä hyvä ratkaisu, he ovat kuitenkin tukiverkkosi, JOS jotain kävisi. Elämästä kun ei ikinä tiiä. Älä ole ainoa absolutisti, mutta älä juo myöskään liikaa, niin ei tule puhuttua sivu suun. Ja oikein hyvää pääsiäistä :)!

   Poista
  3. Ahahaahahhahah Anonyymi 01:17
   Aivaaan vai että tuo mun blogista tehty fani/parodiablogi <3 Kuinka hurmaavaa.

   Tosin sä luultavasti olet itse sen kirjoittaja, tuota paskablogis osoitettahan sä olet yrittänyt spämmäillä mun blogiin julkaistavaks about kymmenen kommentin voimalla. Onneks olkoon, tää on ensimmäinen ja viimeinen kerta kun julkasen sen osoitteen täällä.
   Jokainen voi käydä itse katsomassa kuinka säälittävä ja tylsä elämä sulla on. :) Onnea!

   Poista
  4. Itseasiassa mä päätinkin poistaa sen blogin osoitteen täältä. En anna sen kirjoittajalle sitä tyydytystä että mahdollisimman moni käy kattomassa sen muhun kohdistuvia pilkkakirjoituksia.

   Mä en tiedä mikä ongelma sen kirjoittajalla on, mut ei kukaan tervejärkinen ryhdy tollaseen. Toi kyttääminen ja niihin kirjoituksiin käytetty aika ja vaiva on todella pelottavaa ja sairasta toimintaa. Suosittelen sen pitäjälle hankkimaan jotain vähän terveempää tekemistä.

   En aio enää tän kommentin jälkeen kommentoida koko paskablogia mitenkään ja kaikki siihen viittaavat kommentit lentää suorinta tietä roskakoriin. :)

   Poista
  5. Hiiiiukan pieleen meni Kändi-kulta =D
   Minä joka pistin sulle sen elämää salassa-blogin en ole se eka ano, vaan veikkaisn että siitä saattaisi olla kyse.
   En ole myöskään Gata.
   Ihan yhtälailla vaan tämäkin on paskablogi ;)

   Poista
  6. Samanlainenhan tämäkin blogi on!!
   Vaikka tuo Gata-blogi onkin vitsi, niin se on samallalailla kirjoitettu kuin tämä :)

   Tosiaan, samanlainen paskablogi kuin tämäkin! Juttua varatusta miehestä ja siitä ihQudaa meiningistä sen kanssa, välittämättä muista :)

   Poista
 13. "Pitkäänhän Mikko on ollu sellasissa töissä ja sellasessa asemassa, et se reissaa paljon töidensä takia, mut silti vähän omatunto soimaa, kun aattelen et oon ollut Mikon kanssa, kun sen vaimo on luullut Mikon olevan työmatkalla ja nyt oon sit ehkä menossa sen mukaan oikeestikin työmatkalle.."

  Kirjoituksesta saa sellaisen vaikutelman että olet ensimmäistä kertaa lähdössä mukaan työmatkalle...
  Koita nyt kulta muistaa mitä olet aikaisemmin keksinyt.
  Ei tainnutkaan tämä tarinan kertominen olla niin helppoa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai saa? No ensimmäinen kerta se ei kyllä olis. Enpä tajunnut että tuosta lauseesta sellasen vaikutelman saa, mutta väliäkös tuolla.

   Poista
  2. Lievä moka. Nyt kärähdit Cänni-Nänni :D

   Poista
  3. Toivottavasti olet taas vähän hämännyt, sillä pääsiäisviikonloppuun osuva työmatka, niitä on aika harvoilla. Jotkut true stalkkerit muuten jo melkein nimesivät mahdolliset "Mikot" yhdellä keskustelupalstalla.

   Poista
 14. Mene Mikon kanssa. Ystävät säilyvät kyllä, mutta tilanne Mikon kanssa ei ehkä kestä ikuisesti. Vaikka päätyisittekin loppujen lopuksi yhteen, on tässä kyseenalaisen suhteen alkuajassa silti oma magiansa. Luulen että saat ihania muistoja Mikon kanssa.

  Ihanaa, että osaat ajatella vaimonkin kannalta, mutta nyt kun kerta olet tiesi valinnut, mene sitä loppuun asti. :) Joko olet Mikon kanssa tai et, mutta älä nysväile! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, ihan järkeviä pointteja tässäkin.. :)
   Täytyy nyt sulatella asioita ja miettiä, miten sitä toimis.

   Haluun olla reilu kaikkia kohtaan, mut silti oman onnellisuuden itsekkyys nostaa päätään ja vetää Mikkoon päin.

   Saa nyt nähdä.

   Poista
  2. Sanon ihan suoraan kyllä nytten, että minä en olisi tollasen valehtelijan kanssa, joka jättää tulematta sovittuihin juttuihin.

   Poista
  3. Juuri kerkesin kirjoittaa ensimmäistä vähänkään positiivista Candylle, että kerrankin kiva huomata, että miettii vaimonkin tunteita ja löytyy uhon alta ajattelevainenkin puoli..hoh hoijaa..eipä mennyt kauan kun taas nousi eteen tämä "oman onnelisuuden ITSEKKYYS" lause, niin pyydän nöyrästi anteeksi edellistä hätäilyä, ja vedän ainakin osan tekstistäni takasin. Luulin että tyttö alkaa jo järkiintymään päin..

   Poista
  4. Älä pidä ystäviä pelkkinä selviönä,itsestäänselvyyksinä. Ei ne "ystävät" sun vierellä "säily" vaikka Mortianna niin sanoikin.

   Poista
  5. Sinä reilu?? Kaikkia kohtaan??!?? Miten olet osoittanut reiluutta Mikon vaimoa kohtaan?Lainailemalla hänen aviomiestään, toivonut jopa hänen kuolemaakin, wow..tosi reilua.

   Poista
 15. Todellakin ystävien kanssa rentoutumaan. Olet aivan oikeassa siinä, että jos koko ajan perut ja varsinkin jos myöhemmin saavat selville syyn, ovat kyllä loukkaantuneita eikä kutsuja enää tule.. Eikä välttämättä selitykset siinä enää auta.
  Ja mitä sitten jos vahingossa kerrotkin, saatpahan taakkaasi kevyemmäksi ja taidat palaa halusta avautua jollekin oikealle ihmiselle. Mikon on turha siitä ainakaan sinulle mitään sanoa.. Hän ei kuitenkaan ole se, joka joutuu odottelemaan onko toisella aikaa, hän on se, joka päättää tapaamiset ja muut.

  Pidin kyllä postauksesta, tässä tuli esiin empaattinen puolesi, jota liian harvoin esiintyy. Omahan on blogisi, että kirjoitat toki mitä haluat, mutta ehkä näitä mietteitä on oman mielesikin vuoksi hyvä purkaa tänne.

  VastaaPoista
 16. Päätät omista menoista tietenkin itse, mutta mun mielestä sun pitäis ehdottomasti mennä viettämään iltaa tyttöjen kanssa! Oot saanu viettää nyt mikon kanssa ihanan reissun laivalla ja ootte mun käsityksen mukaan nähnyt tilanteeseen nähden aika paljon! Varsinkin nyt kun olet luvannut ystävillesi tai ainakin puhunut että pääset sinne tulemaan, ni mene! Mä menetin itse parisuhteen takia monta ystävää juuri sen takia, että tanssin poikaystävän pillin mukaan ja peruin aina kaikki suunnitelmat, jotta voisin viettää aikaa hänen kanssa ja tehdä sitä mitä hän ehdottaa. Kieltäytyminen mikon tarjouksesta, vaikuttaisi aikuismaiselta ja kypsältä. Siltä, että kykenet pitämään sovitusta kiinni ja pystyt säilyttämään hyvät välit ystäviisi. Muista, että ystävät ovat kuitenkin loppujen lopuksi niitä ihmisä jotka ovat korvaamattomia, ne kuuntelee, on tukena huonoina ja hyvinä hetkinä. Mitä ikinä sun ja mikon suhteelle tapahtuukaan, ni jos päästät ystävät pois elämästä sillä, että et anna heille aikaa - niin tulet katumaan sitä!

  En usko, että tää mun lätinä saa sua muuttamaan päätöstäsi, mutta toivottavasti se sai sut edes miettimään :) Tsemppiä

  VastaaPoista
 17. Mene tyttöjen kanssa. Kyllä Mikko ymmärtää ja tajuaa,että haluat olla välillä kavereidenkin kanssa. Kyllä se Mikko sulla on vaikka viettäsit yhen tai pari iltaa kavereiden kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai se tajuaa ja ymmärtää, eikä todellakaan yritä kieltää mua menemästä tai mitään. Jotenkin vaan haluaisin mielummin käpertyä sen kainaloon kuin rellestää kännissä.
   Enkä mä tietenkään ajattele, et menettäisin Mikon, jos en nää sitä aina kun se ehdottaa.

   No, en tiiä. Just nyt tällä hetkellä on sellanen fiilis et haluisin olla vaan sen kanssa niin paljon kuin mahdollista eikä mikään muu kiinnosta, mut voihan se tietenkin muuttua.

   Poista
  2. Mulla on yksi ystävä, joka hylkää kaverinsa aina kun löytää uuden miehen, ja se on todella paskamaista. Vaikka sun kaverit ei tiedäkään Mikosta, niin kyllä ne silti huomaa kun aina perut menojasi joillakin typerillä tekosyillä.

   Poista
  3. Onko pakko vetää lärvit? Ettekö siis muuta tee kavereiden kanssa kuin ryyppäätte?

   Poista
 18. Mene ihmeessä kavereiden kanssa! :) Itsellä meni yhteen kaveriin välit, kun tyyppi ei irronnut poikaystävästään hetkeksikään. Ei siinä mitään draamaa ollut, kunhan vaan erkaannuttiin liikaa. Kumman pienistä asioista se lähtee.

  VastaaPoista
 19. apua tää on niin koukuttava blogi ! olin alkuun ehkä vähä sua vastaan, mut nyt oon periaatteessa oikeesti ymmärtäny miten paljon siitä välität ja mun mielest sinä ja mikko toimitte nii hyvin ja hyväksyn ton teiän suhteen entistäki paremmin ku luin että se vaimo on väkivaltanen! voimia sulle ja mikolle (:

  VastaaPoista
 20. Työmatka pääsiäisenä... Juupatijuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monella voi olla.. ihan esimerkkinä rekatki kulkee jopa pääsiäisenä! Vaikka tässä Mikon tapauksessa tuskin on kyse rekalla ajosta :D

   Poista
  2. Tai musajuttuja ;)

   Poista
 21. Jos sulla on sovittu meno ystäviesi kanssa niin mene ihmeessä. Itsehän olet sanonut että sovituista menoista täytyy pitää kiinni.

  ps. Hienoa jos olet edes hetkeksi pysähtynyt miettimään asioita Mikon vaimon kannalta.

  VastaaPoista
 22. Moi Candy
  Oon sitä vähemmistöä sinun lukijoistasi sitten; siis mies :) Joskus googlettelin jotain blogeista ja satuin törmään...

  Elämäntilanteeni on sama kuin Mikon. Oon kyllä reilusti vanhempi. Mutta elämäni vaan vähän sekasempi jopa :) Mutta kun osaan katsoa Mikon kannalta ja samaistua vähän sinuunkin niin: mene nyt ihmeessä kavereiden kanssa välillä. Vaikka ymmärrän todella hyvin, miksi voisit viettää kaiken mahdollisen ajan Mikon kainalossa <3 Niin silti...

  VastaaPoista
 23. No hitsi, onko Mikko sitten lähdössä kauas työmatkalle? Jos voisit mennä vaikka perässä sitten juhlien jälkeen tai tulla sieltä bileitä ennen jo etukäteen pois? :)

  VastaaPoista
 24. Et sä mihinkään kavereittes kans mene, kyllä tiedät sen itsekin. Menet aivan pää kolmantena jalkana Mikon mukaan, jos se sut ottaa. Turha sössöttää muuta. Siitä vaan Sprit Storen röhelökorkkarit taas jalkaan ja dildo käsveskaan ja menoksi.

  VastaaPoista
 25. Mitä väliä ystävillä on, kun olette kuitenkin mikon kanssa ikuisesti yhdessä 110% varmuudella?

  Komppaan jotain edellistä anoa: et pysty kieltäytymään mikon kutsusta vaikka mikä olisi ;)

  VastaaPoista
 26. Mene Mikon kanssa, jos sen seurassa haluat olla eniten.

  VastaaPoista
 27. "rellestä kännissä" vielä nyt kun oot ton ikäinen, että se "antaa" sulle jotain, paljon, kokemuksia. Sä kerkeet kyllä tulevaisuudessa käpertyä kainaloihin ja viettää rauhallista aikaa.
  Ja kerro "Mikolle" sun fiiliksistä, kysy sen mielipidettä. Jaa näitä ajatuksia ja "ongelmia" myös sen kanssa. Tehkää elämäänne yhdessä.

  VastaaPoista
 28. Minkälainen ihminen menee työmatkalle PÄÄSIÄISENÄ? Hei haloo, työmatkoille mennään työaikoina eikä loma-aikana. Ihmeellistä touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan vaan hölisee, ei se Mikko minnekään ole menossa,,Kändin kanssa, vaan menee oman perheensä kanssa:) Nyt on pääsiäispyhät ja kaikki työjutut pysähtyy. Suomessa kuitenkin ollaan ja uskonnollinen juhla..niin ellei Mikko ole pastori ;) Sitten saattaa töitä olla kirkonmeiningeissä :D

   Poista
  2. Paitsi rekkakuskit. Tai repsikat :D

   Poista
  3. Hei haloo, toiset käy töissä juhlapyhinäkin.

   Poista
  4. Hei haloo, monet tekee töitä myös juhlapyhinä.

   Poista
  5. Joo tekee tietenkin, mutta millonkas kaupan kassoilla, hoitohenkilökunnilla, bussikuskeilla, ravintolatyöntekijöillä yms on TYÖMATKOJA? Ne on bisnespuolen juttuja, ja tasan on jokainen Suomen insinööri lomalla pääsiäisenä :D

   Poista
  6. Bussikuskeilla voi olla useinkin työmatkoja. Pitkän matkan linjaa ajavilla kuskeilla, tai niillä jotka vievät jonkun porukan esim. toiselle puolelle Suomea (vaikka etelästä lappiin) jää kuski silloin myös itse kyseiseen paikkaan ja kuskailee asiakkaita nähtävyydeltä toiselle.

   Poista
  7. Meinaatteko oikeasti, että jos Mikko olis esim.Lähihoitaja, niin Candy menis osastolle mukaan :) Ja johtaja puolen ihmiset on vielä ehkä pidennetyillä pääsiäislomilla, ja eivät todellakaan pidä minkään sortin kokouksia. Veikkaan että Mikko on kirkonmiehiä ja lähtee saarnamatkalle toiselle paikkakunnalle :D :D

   Poista
  8. ^ REPS! Tarkoitat vaarmaan "kirkonmiehiä" ja "saarnamatkalle" :D :D

   Poista
 29. Kavereiden kanssa juhlimaan vain! Mikkokin varmaan arvostaa sitä että oot sosiaalinen ja sulla on omiakin menoja, joista pidät kiinni.

  Ps. Olet Candy loistotyyppi, älä välitä muista! Tytöissä on voimaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kun sinä ano 03:33 näin sanot, niin näihän se täytyy olla"älä välitä muista". Turha tänne on muiden mitään kommentoida sulla on viimenen sana ;)voe voe..

   Poista
 30. Mä menisin ennemmin mikon matkaan, koska kavereita kerkee näkemään koulussa jne, mutta jos et lähe mikon mukaan se voi ajatella ettei sua kiinnosta enää yhtä paljoo ku ennen ja rupee miettimään onko teidä jutussa järkeä // nimimerk. kokemusta asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei, ei, ei.
   Jos haluaa pitää miehen mielenkiinnon yllä, niin pitää olla omia menoja.
   Ei muuta kun tyttöjen kanssa - saapahan Mikko miettiä mitä houkuttelevaa hän keksisi että saat sut mukaan seuraavalla kerralla!
   Ja bonuksena; ystävyyssuhteet ei jää tuuliajolle

   Poista
  2. Joo niinpä. Jos toinen on oikeasti kiinnostunut, niin ei yksi ilta muussa seurassa voi suhdetta kaataa. Mutta jos suhde kaatuu siihen, että et kerran lähde matkaan mukaan, niin kyse on kyllä oikeasti sitten ihan jostain muusta kun kiinnostuksesta.

   Minua myös ihmetyttää tuo työmatka pääsiäisenä. Sellaisia ei pääsiäisenä vain yksinkertaisesti ole (vai onko mikko esim lentäjä, heh heh). Tuskimpa vaimokaan on niin tyhmä, että nielee työmatkaselityksen. Mutta miksi ihmeessa mikko on sinulle sanonut, että on menossa työreissuun?

   Poista
  3. Sillä on toinenkin varavosu ;)ja kiirettä pitää, kun kaikki täytyy hoidella jotenkin, nyt onneksi pitkät pyhät...

   Poista
 31. Musta tuntuu, että sä haluat valita mieluummin Mikon työmatkan niin valitse sitten Mikko :) Muistat vaan pysyä yhteydessä tyttöihinkin äläkä hylkää heitä, koska tunnen monia jotka ovat seurustelusuhteen myötä jättäneet kaverit syrjään ja sitten kun on ero tullut tai muuten vain yksinäisiä hetkiä, kaipaa ystävienkin seuraa tms., huomaa että ne kaverithan ovat poissa. Mutta valitse ihmeessä Mikko jos siltä tuntuu :) Menet sitten toisena iltana kavereidesi seuraan, kyllähän sulla riittää molemmille aikaa, eikö? :)

  Kaikkea hyvää sulle Candy ja Mikollekin. Oon suorastaan riippuvainen tähän blogiin, hyvin sä kirjoitat :D

  VastaaPoista
 32. Neuvoisin menemään kavereiden kanssa, ei ne ystävyyssuhteetkaan pysy kunnossa ellei niitä ylläpidä silloin tällöin. Ja täytyyhän elämässä muutakin olla kuin parisuhde :)

  VastaaPoista
 33. ootko koskaan miettinyt, että sun kaverit saattaa lukea tietämättöminä tätä blogia ja spekuloida keskenään sisällöstä? miten olisit jos sulle tultais kertomaan tästä (omasta) blogista?

  VastaaPoista
 34. Aika outoa kyllä,että Mikolla on työmatka pääsiäisenä...Mitähän työtä sitten tekeekään. Itse olen hoitoalalla joten olen kyllä koko pääsiäisen töissä,mutta olen saanut sellaisen kuvan että Mikko on "bisnesmies",eihän sellaisilla pyhien aikaan töitä ole. Puhuikohan Candy taas itsensä pussiin...? Ja minusta on jotenkin surullista,että Mikko on mielummin pääsiäisen "työmatkalla" mahdollisesti salarakkaansa kanssa entä viettää sen lastensa kanssa...Pääsiäinen on kuitenkin lapsille tärkeää aikaa. Mutta eihän Mikko ole teidän suhteen aikanan osannut laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Kenen kanssa Mikko muuten kertoi vaimolleen olleensa laivalla? Oliko sekin työreissu? Hänhän toi sieltä tuliaisia joten ei ole voinut asiaa salatakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candy on varmaan tapansa mukaan hieman muunnellut kertomuksiaan, ei voi tietää onko kyseessä työmatka tai jos on niin ajankohta ei välttämättä ole pääsiäinen.

   Poista
  2. "Pääsiäinen on kuitenkin lapsille tärkeää aikaa."

   Öö, millä lailla pääsiäinen on lapsille tärkeää aikaa? Jos on tosi uskovainen perhe, niin pääsiäisellä on merkityksensä. Itselleni pääsiäinen ei lapsena merkinnyt muuta, kuin enemmän vapaata koulusta. Ja jos Mikko on oikeasti työmatkalle menossa, niin miksei hän voisi ottaa Candya mukaansa? Ei se lapsilta pois ole.

   Poista
  3. "Öö, millä lailla pääsiäinen on lapsille tärkeää aikaa? Jos on tosi uskovainen perhe, niin pääsiäisellä on merkityksensä. Itselleni pääsiäinen ei lapsena merkinnyt muuta, kuin enemmän vapaata koulusta. Ja jos Mikko on oikeasti työmatkalle menossa, niin miksei hän voisi ottaa Candya mukaansa? Ei se lapsilta pois ole."
   Ehkä tarkoitti että pääsiäinen on tärkeä koska on pitkä viikonloppu, ja saa olla vanhempien kanssa?
   En tiedä sinusta, mutta minä ainakin pienenä tykkäsin paljon kun koko perhe oli yhdessä =)
   Ja pääsiäispuuhastelut, kananmunien maalaamiset, leipominen jne...
   Kyllä luulisi että perheellinen (jos on varaa valita) viettäisi aikaa mieluummin lasten kanssa kuin työmatkalla.
   Toisaalta, eihän Mikko tällä hetkellä asu edes kotona, joten eihän se ole lapsilta pois kun ei ne kuitenkaan tapaa isäänsä päivittäin..
   Sen sijaan koko Candy-tapailu on lapsilta pois.

   Poista
  4. Minulle ainakin muksuna pääsiäinen merkitsi ja paljon. Kaikilla on omat perinteensä eri juhlapyhien kanssa. Nykyään voisin mielelläni hypätä pääsiäisen ylitse ihan vain teini-iän tapahtumien vuoksi jolloin kahtena vuotena peräkkäin kiirastorstaina tapahtui minulle suuri menetys. Meillä on vanhemmat aina pääsiäsenä ostaneet pyhille pääsiäis munat ja tuoneet aamuisin tyynyn viereen ja se oli iso juttu. Nyt vanhempanakin, äitini osti minulle ja sulhaselleni pääsiäis munat, samoin muille sisaruksilleni. Ja perinteiden mukaisesti on syöty pitkänä perjantaina päivällinen vanhempien luona. Joten kyllä sillä voi olla paljonkin merkitystä lapsille. Jospa "Mikonkin" perheessä on jotain perinnteitä. Sitähän meist ei kukaan tiedä!

   Poista
  5. Pääsiäinen voi olla muutenkin lapsille tärkeää aikaa.
   On virpomiset ja kaikki siihen päälle.
   Sinä ja sinä, toivottavasti ymmärrät, ettei muu maailma mene sinun mukaasi.
   Ja kyllä, Mikon "työmatka" on aivan varmasti lapsilta pois. Töitä tai ei oikeasti, niin kukapa muukaan sitä ns. hintaa maksaa kuin lapset.

   Poista
  6. Onhan työssäkäynti aina lapsilta pois, mutta sellaista nykyelämä on, että kun töihin on mentävä niin silloin mennään. Ja niin on aina ollut. Mutta jos Mikko tapaa Candya silloin, kun ei ole mahdollisuus tavata lapsia, niin miten sekin on lapsilta pois? Kaikki ei ole niin mustavalkoista :)

   Kyllä tiedän, että se pääsiäinen voi olla joillekkin tärkeä, en sitä väittänytkään. Mutta yleistää, että pääsiäinen on lapsille tärkeä,on eri juttu. Meidän perhe ei ole pääsiäistä sen kummemmin viettänyt, meille on joulu aina ollut se juhla jolloin ollaan perheen ja sukulaisten kesken, syödään yhdessä ja vietetään aikaa. Arkena kuitenkin nähtiin paljon. Joten siksi tuo pääsiäinen oli itselle vain pitempi loma, hengähdystauko koulusta, jolloin sai luvan kanssa karkkia.

   Terkuin "Anonyymi Apr 6, 2012 06:19 AM"

   Poista
 35. minä menisin ystävieni kanssa ! juurihan olitte kaksin risteilyllä. :)

  VastaaPoista
 36. Oon 30+ nainen jonka mies on paljon poissa työnsä takia. Meillä on 2 pientä lasta myös ja arki välillä tosi rankkaa. Nimenomaan parisuhteen kannalta.

  Siksi olen iloinen, että blogistasi löysin nyt kirjoituksen, jossa mietit ekaa kertaa asioita myös vaiman kannalta.

  Kaikkea hyvää teille kaikille. Musta sä Candy fiksusti ja kypsästi kirjoittavana tyttönä vaan ansaitsisit niin paljon parempaa kuin mitä Mikko on.

  Mun neuvo on arvatenkin se, että kavereitten kanssa pitämään hauskaa :)

  VastaaPoista
 37. Asetu kerrankin jonkun muun kenkiin kuin omiisi, mene kavereiden kanssa pitämään hauskaa ja juomaan oikein olan takaa. Niin kuin sanoit, kyllä "Mikko" ymmärtää. ;)

  VastaaPoista
 38. Hei!

  Hiukan OT, mutta mikäs avuksi, kun minulla ei kerta kaikkiaan avaudu nuo yli 200 menevät kommentit??

  Siis vaikka painan 2500 kertaa tuota "lataa lisää" niin tulee teksti "ladataan...", mutta mitään ei tapahdu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asenna esim.Google Chrome..

   Poista
  2. Mikä selain käytössä?

   Mullakaan IE ei lataa mitään, mutta Firefoxilla toimii.

   Poista
  3. Ei lataa mullakaan! Käytössä Safari.

   Poista
  4. Joo Safarilla ei toimi, mutta en todellakaan ala latailemaan muita selaimia näiden kommenttien takia :D :D Riittää nämä mitkä tällä näkyvät...

   Poista
 39. sainoisin et menisit kavereiden kanssa viettämään pääsiäistä :) jos osaat juoda kohtuudella ja vältät itkujurrit ni ei tapahdu mitää vakavaa. sanoisin et kaverit rupee epäilemään enemmän sitä ku et enää pyöri niiden kanssa ja veikkaa et sulla on joku mies ja siinä vasta joutuisitki selittelemään miks et oo enää niiden kanssa paljoon. ehdit sä vielä tän "mikon" kanssa olemaan :)

  VastaaPoista
 40. Hei!

  Mitä mieltä olet tästä linkistä?

  http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2121558-parisuhdeasiaa-joskus-ahdistaa-olla-niin-riippuvainen-miehestani-ja-tuntuu-kuin-vastapalvelukseksi/

  VastaaPoista
 41. Terve itsekkyys on suotavaa. Aikuinen keskustelu myös. Puhukaa Mikon kanssa. Älä jää elämään tyhjäkäyntiä, kun Mikko on muualla, eli odottamaan seuraavaa yhteydenottoa. En kyllä tiedä teetkö edes sellaista.. Itse tein aikoinaan sen virheen. Muista oma itsesi, elämäsi, ja normaaleilla keskusteluilla saat tietää Mikostasi vielä aivan uusia asioita. Millaiseksi hän näkee teidän tulevan yhteisen elämän? Vastaako se sinun toiveitasi/ odotuksiasi. Siksi ehkä lähtisin mukaan työmatkalle. Jos hän toivoo sinua mukaansa, huomaat varmasti pian, mikäli hän ei esim. "työasioihinsa" vedoten jaksa alkaa ajatella erinäisiä "yhteisiä" asioita, niin se jo kertoo aika paljon. Tai ote millä hän sinulle vastaa. Ne ovat sellaisia nyansseja, rakkaus ei ole sokea. Pitkälle olette jo päässeet, mutta olisi mukava tietää just toi, miten Mikko suhtautuu ajatukseen yhteiselämästä, ku se on virallista. Onko hän ajatellut sinne asti, ja jos, kuinka pitkälle. Tunnet hänet. Näet varmaan myös jos välttelee esim.aluksi kiperiä juttuja, mutta vähän ajan päästä lirkuttelee sulle.

  VastaaPoista
 42. Ooks just hetki sitten täyttäny 18? Oot meinaan ottanu tosta kuvauksesta sen 17 vee ikäs pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En. Otin sen pois siks, ettei ihmiset turhaa riehaannu mun iästä.

   Poista
  2. Pieni tiedoitus tietämättömille :) -kohdassa kuitenkin on sun sähköpostiosoite, josta tulee ilmi sun ikäsi, eli kyllä niitä riehaantujia siitäkin voi tulla.

   Poista
 43. voivoi sua tyttörukka...oot todella naiivi ja lapsellinen jos luulet että tuo sun ja mikon juttu tulee pitemmän päälle kestämään. sä leijut jossain ihme pinkissä pilvilinnassa. kukaan reilu kolmekymppinen perheellinen mies ei jättäis vaimoansa ja lapsiansa tollasen pikkuhuoran takia, kai sä sen tajuut? ei se vaan mee niin. perhe menee aina tollasten kersojen eelle. okei oot 17, se on kersa aikuisten silmissä.

  VastaaPoista
 44. Sä teet pääsiäisenvieton kanssa niin kuin itse tutkit. Samankaltaisia tilanteita eläneenä sanoisin omasta puolestani, että mene välillä kavereitten kanssa, pidä kiinni myös niistä ihmisistä. Ja samalla pidä kiinni omasta itestäsi. Salattavaa suhdetta eläessä se elämä ja mieli alkaa helposti käpertyä mielikuvitusmaailmaan, kuvitelmiin, jatkuvaan soittojen, tekstareiden ja tapaamisten odottamiseen. Ne sinun ystävät on olemassa nyt, tässä, ja niiden kanssa vietetty aika on myös tärkeää. Se tuo asioihin tarpeellista perpektiiviä, toista näkökulmaa.

  VastaaPoista
 45. taitaa jotkut trollailla vähän tohon kyselyyn heh :D

  VastaaPoista
 46. luin tiistain himotuksia tekstisi.. eihän "mikko" :) ole yhtään noin nuoren näköinen. tukassa ehkä jotain samaa

  VastaaPoista
 47. No sen sanon, et jos et nyt pysty olemaan niiden kavereitten kanssa ja juhlia, niin millos sitten? Et ikinä. Kannattaisko nyt mennä sinne juhlimaan, Mikon kanssa voit olla muulloinkin. Eihän Mikkokaan koko ajan sun pillin mukaan mene, vai?

  VastaaPoista
 48. Onks se Mikko siitä yhdestä tanssiorkesterista, basisti?

  VastaaPoista
 49. "Mä voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että Mikko on mahtava isä, eikä mulle tuu morkkiksia sen kanssa olemisesta lasten kannalta, koska se hoitaa isälliset velvollisuudet paremmin kun hyvin"

  Mannerheimin Lastensuojeluliitto on listannut lapsen OIKEUDET:
  "Perhe on lapsen tärkein kasvuympäristö... Vanhempien toimiva parisuhde edistää lapsen hyvinvointia..."

  "Vanhempien hyvä parisuhde tukee lapsen tervettä kasvua ja kehitystä... Neuvoloissa tulee tuoda esille vanhempien parisuhteen merkitystä ja rohkaista avoimeen keskusteluun mahdollisista ongelmista sekä jakaa vanhemmuutta ja parisuhteen eheyttä tukevaa aineistoa. Perhevalmennuksessa on annettava välineitä parisuhteen hoitoon ja vanhemmuuteen ja kannustettava hakemaan ajoissa apua."

  Vakuuttelusi on tarkoitettu rauhoittamaan sisältä syövää huonoa omaatuntoa. Vanhempien suhde= ehjä perhe on lapsen elämän tärkein asia. He eivät tule sinua tästä syystä hyväksymään, vaikka päinvastaista toivotkin. Ei ole edes olemassa sellaista selitystä mikä oikeuttaisi niiden viattomien lasten elämän särkemisen.

  Tämän tiedon valossa lapset eivät voi olla "mikon" elämän tärkein asia. Ei läheskään niin tärkeä kuin itsekäs oman navan kaivelu.

  VastaaPoista
 50. ai niin ystäväsi äiti on tunnistanut sinut KAR..kki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mun kummisedän naapuri näki Candyn iltalenkillä keskiviikkona! Tiän kuka oot!!1

   t. Karoliina eli Karkki, ei kuitenkaan Candy

   Poista
 51. Sori oon menossa sun mikkos kaa duunimatkalle, et sori vandiibadaaaba candino olet myöhäs mikol on muitaki panoja ;) ja se sano et sul on iso pää

  VastaaPoista
 52. Mene Mikon kanssa :)
  Olet todistanut, ettei alkoholi sovi sinulle, joten ne bileet ei varmaan ois kovin hyvä veto, varsinkin kun ajatukset olis vaan Mikossa ja humalapäissäs saattaisit sepittää sun kavereille jotain siitä.

  VastaaPoista
 53. Luin tässä blogisi läpi. En tullut haukkumaan sinua, rupesin vain miettimään tuota teidän suhdetta. Mikko tosiaan vaikuttaa ihanalta romanttiselta mieheltä joka keksii yllätyksiä ja ostaa kaikkea kivaa. Mutta jatkuisiko teidän suhde oikeasti tuollaisena kun eläisitte saman katon alla. Muistan kun olin nuori ja seurustelin kaikki oli aina ihanaa ja plalala nyt vähän vanhempana kun on ollut avoliitossa viitisen vuotta, ei se ole ihana samanlaista kuin silloin nuorena kun ei asuttu saman katon alla ja nähty joka päivä. On toki ihanaa, että saa asua yhdessä ja nähdä toistai päivittäin, mutta kyllä suhde muuttuu paljon siinä samalla kun ollaan tuossa vaiheessa.. Riita tulee joskus tyhmistä jutuista.. Se huuma häviää yllättävän pian ja toisesta voi tulla helposti itsestäänselvyys ja välillä se ärsyttävä tyyppikin.
  Täydellistä olisi jos suhde pysyisi jännittävänä vaikka oltaisiin asuttu iät ajat yhdessä. Arki vaan lyö vasten kasvoja väistämättä jossain vaiheessa ja kaikki ei olekkaan ihan niin lällyä ja ihanaa kuin aikaisemmin kun nähtiin harvemmin.

  En nyt oleta ettet ole tätä asiaa tiedostanut, mutta halusin vain kommentoida :)

  VastaaPoista
 54. Mitäs työatkoja näin pääsiäisen yli on? Koko Suomi on kiinni, ruokakaupoista lähtien, joten vaikee kuvitella, että millään alalla mitään bisnestä pääsiäisenä tehdään tai et kukaan olis töissä. Ettei vaan olis Mikon keino houkutella sua perumaan menos kavereides kans, ihan vaan mustasukkaisuuttaan ja omistushaluaan. Sit ilmoittaaa ettei työreissukaan onnistu ja kappas vaan, sä vietät pääsiäistä yksin kotona turvassa vierailta miehiltä Mikkoa kaivaten ja Mikko kotonaan perheensä kans sua narussa jojotellen.
  Toivottavasti näin ei oo käyny tai käy, mutta pidä varas. Mä oon olu tossa tilanteesa kans ja mun tapauksessa ikävä kyllä kävi just tollasia juttuja. Mies halus etten mä kulje missään tai tee mitään hauskaa kavereiden kans, mutta ei sitten myöskään halunnu tai pystyny olemaan mun kans just juhlapyhiä jne. Eihän mies sitä ikinä suoraan sanonu tai mua mitään käskeny perumaan tms. mut aina vaan sitä itse oli niin typerä, et laitto sen vihjailutkin yhteisestä ajasta aina ystävien edelle.
  Toivotaan, et sulle ei käy näin ja Mikko on eri maata, mut pidä varas ja käytä omaa päätäs. Kaikkea hyvää! :)

  VastaaPoista
 55. Kuuntelin tätä biisiä (Christina Perrin A thousand years) ja mulle tuli mieleen sä ja Mikko :)

  http://www.youtube.com/watch?v=ZIdjEzZGdVI

  VastaaPoista
 56. Taidan olla kahden vaiheilla, pidänkö sua hyviksenä vai pahiksena. Taidan kallistua kuitenkin sinne hyviksen puolelle. Tunteeni ovat todella sekavat tekojasi kohtaan. Toisena päivänä olen yhtä mieltä ja taas toisena päivänä toista mieltä.

  Vaimo on sanojesi mukaan... noh, kyllä sä tiedät. Toisaalta eihän se oikeuta pettämistä toisen selän takana. "Mikolla" toivoisin olevan selkärankaa kohdata seurakset, jotka hän on aiheuttanut. Toisaalta sinäkin olet mukana tässä, mutta toisaalta se ei oo sun vika... Yritä nyt tässä sit päättää. Toisaalta käy sääliksi vaimoa, kun kaksi kieroa ihmistä juonittelee hänen selkänsä takana. Toisaalta se saattaa olla hyvästä.

  Toivottavasti tämmöistä ei satu omalle kohalle, mut se on sit sen ajan murhe. Ei sellaista kannata murehtia, mitä ei oo tapahtunu. Hyvin vahvasti uskon, ettei tulekaan tapahtumaan.

  En jaksa niin hirveästi kiinnostua jonkun tuntemattoman vaimon tunteista, kun eihän ne kehitysmaidenkaan lapset mua huoleta. Niinhän se on, oma napa on se paras napa. Tietysti toisenkin napa voi olla kiva ja mennä joskus edelle, mutta terve itsekkyys kaikessa.

  Miten vaimo ei osaa epäillä mitään? Hassua. Kaipa tää vois käydä kenelle tahansa. Sitä mitä ei halua nähdä, ei myöskään nää. Rakkaus on sokea jne. Kai se sitten rakastaa miestään, kai "Mikkokin" vaimoaan rakastaa, ainakin jollain tapaa.

  Lapset ovat kyllä täysin syyttömiä. Heitä käy aidosti sääliksi. He ovat viattomia veneessä, jossa aikuiset ovat sotkeneet asiansa. Toisaalta sinua ei voi vielä sanoa aikuiseksi... Ei pahalla, mutta niin se vain on.

  Tosin minua häiritsee todella paljon teidän ikäeronne, mutta "IKÄ ON VAAN NUMEROITA, DAAH!1!1" Toinen mikä häiritsee, kutsut "Mikkoa" mieheksesi. Ei, hän on vieläkin naimisissa. Tosin vaimo ei omista häntä, mutta et kyllä sinäkään.

  En haluaisi olla kengissäsi. Se olisi kamalaa, koska säälin myös sinua. Olet toinen nainen, kudot valheiden verkkoa ja samalla olet onnellinen. Olen ehkä vähän kengissäsi, olen täysin onnellinen.

  Ehkä opitte kaikki jotain, ehkä ette. Tämä on teidän tarinanne, kauniisti se ei alkanut. Nähtäväksi jää, kestääkö tarinanne vai jääkö se puolitiehen. Toivon kuitenkin, että kaikki päätyvät jaloilleen ja pystyvät aloittamaan uuden elämän ilman kaunoja tai pahaa mieltä.

  Et välttämättä edes lue tätä, mutta samapa tuo.

  Kuuntelin Nicki Minajia ja päätin tilittää. Helpotti. Kiitos! Hyvät jatkot nyt kuitenkin! :-)

  VastaaPoista
 57. No, olitko Mikon kanssa vai bilettämässä? :D

  VastaaPoista
 58. Hmm... Mulleki alkaa valjeta tää kuvio.. Candyhan muuntelee totuutta, joten se "Mikko" mikään bisnesmies ole.. Vaan muusikko! :D Keikat pyörii pääsiäisenä, laivoillakin heitetään keikkaa jne. Ero vaimosta sais aikaan liian suurta haloota varmastiki, muija on saanu kiinni pettämisestä ennenki, Mikko vannonu parantavansa tapansa ja on nyt "koeajalla" jne. jne. Hmm... ;)

  VastaaPoista
 59. Thats right ja siel häissäki mikko oli varnaaan esiintymäs missä candy sen tapasi eka kertaa kunnol ja sitä ennenhän ne tapasivat jossain tapahtumas.. Ja vaimo ei kiinnittänyt huomiota kun ajatteli et candy on innokas fani

  VastaaPoista
 60. Oon kans varma, että Mikko oli esiintymässä siellä häissä. Näin ollen vaimo ei olisi ollut mukana häissä, eikä olisi ihmetellyt, miksi miehensä juttelee ummet ja lammet 15-vuotiaan kanssa!

  VastaaPoista
 61. Tää Mikko on Reino Nordin ;) !

  VastaaPoista
 62. ^ Mun iski sama mieleen :D

  VastaaPoista
 63. Kuinka kauan ootte "seurustellu" Mikon kanssa?

  Jos Mikko nyt joskus saiskin jätettyä sen vaimonsa ja te alkaisitte "virallisesti" seurustella, niin miks luulet et Mikko ois sulle uskollinen, kerta se ei ollu vaimolleenkaan?
  Se petti vaimoaan, miksei se pettäis yhtä lailla sua?

  (Puhuahan voi aina toki mitä tahtoo, joten millekään "lupauksille" en paljon painoarvoa antaisi...)

  VastaaPoista
 64. Oon jonkin aikaa lukenut tätä sun blogia, ja ihmetellyt kuinka voit olla noin sinisilmäinen? Ikäsi kyllä selittää suurimman osan...siis annettakoon anteeksi.

  Puhut Mikon vaimosta kuin syöjättärestä joka vain huutaa ja haukkuu rakkaalle Mikollesi. Mutta kertooko Mikko koskaan mitään mitä ihanaa hänen vaimonsa on tehnyt, vai pitääkö hän sitä itsestään selvyytenä?

  Olet koko ikäsi asunut kotona. Äitisi on hoitanut pyykkisi, ruokasi, kodin siivoukset jne. En väitä ettet olisi ikinä näihin osallistunut, mutta päävastuu kodin ja arjen pyörittämisestä on ollut äidilläsi. Mietin vain että oletkohan maalaillut yhteisestä tulevaisuudestanne turhan ruusuisen kuvan? Mitä jos suhteenne kantava voima onkin sen salaisuus ilman "raskasta arkea"? Mitäs sitten kun ruoka palaa pohjaan, kallis paita menee pilalle pesussa tai kauppakassi hajoaa rappukäytävään? Mitä ajattelet, kun olet ollut (tulevien) lapsiesi kanssa koko päivän kotona, Mikko tulee töistä kotiin ja rojahtaa vain sohvalle katsomaan tv:tä...vaikka huomiota kaipaisivat sekä sinä että lapset, minkä lisäksi autosi talvirenkaat pitäisi vaihtaa. Uskallatko "nalkuttaa" ikinä siinä pelossa että Mikko vaihtaa toiseen naiseen?

  Mietinpä vain...

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3