maanantai 23. huhtikuuta 2012

Voi ei.. :D

Hahah!

Mä en tiedä miks alan edes selittelemään tätä, mutta kai mä haluan puhdistaa kaikkien Niina Tikkasten maineen, ja varsinkin sen mun feikkiprofiilikuvan tytön (joka on kyllä ulkomaalainen) kun salapoliisit löys mun s.postilla tehdyn profiilin facebookista.

Fiksuimmat kyllä näytti tajunneen heti, että se on feikkiprofiili (ehkä niistä huimista kaverimääristä ja facebookkiin liittymispäivästä, jonka sillä profiililla tein tässä muutaman viikon sisällä..:D), mutta oikaistaampa nyt niiden loppujenkin väärät mielikuvat, jotka luulivat, että mun henkilöllisyys nyt paljastui - ei mitenkään lällätysmielellä, mutta en mä ollut sen profiilin kuvan tyttö, eikä mun nimi ole oikeasti Niina. (eiks tää mun mielikuvitus nimien keksimisessä oo ihan omaa luokkaansa?:)ensin Candy ja nyt Niina...)

Vähän tohelohan mä välillä saatan olla, mut en mä nyt niin tohelo olis, et tän blogin s.postilla rekkautuisin mihinkään omana itsenäni.
Se facebookin feikkiprofiili ei liity tähän mun blogiin mitenkään, se oli mun tyhmä stalkkausprofiili kun en omallani kehdannut pyytää yhtä tyyppiä kaveriks, jonka kautta oli tarkotus tutkia eräitä tyyppejä. :D Tää mun "sivuprojekti" on niin naurettava juttu kyl, etten viitsi edes tän enempää siitä kertoa, mutta joo myönnetään: MÄKIN HARRASTAN IHMISTEN STALKKAAMISTA JOSKUS! Utelias luonne kun satun olemaan... :D

Blogin pistin kiinni ihan muista syistä, toki toi "paljastuminen" oli osasyynä, mut elämä jatkuu.
Se kauhea vauhkoominen eri nettisivuilla (ihmiset hei, edelleen mä näen täältä blogiin tilastoseurannasta, mitä kautta porukka tänne tulee..) aiheutti ensin pienen punan poskille, mut sit järjettömän naurunremahduksen, kun tajusin minkä sotkun se mun nopeesti väsätty feikkiprofiili sai aikaan.
Olis ehkä sittenkin pitäny jaksaa luoda uus sähköpostitunnus sitä "projektia" varten, eikä käyttää tota samaa laiskuudessani...

Että ei helkkarin helkkari, pilasitte mun kyyläysoperaation. :D Nyt pitää luoda uus tunnus sinne, että saan ärsyttävän tiedonjanoni sammutettua - enkä muuten tee sitä enää tolla s.postiosoitteella.

Tiedän, että jotkut eivät suostu uskomaan edellä kerrottuja todeksi ja inttävät vastaan, mutta siinäpähän intätte. Onneks sen kuvan näköistä tyttöä nimeltä Niina Tikkanen ei ole olemassakaan, joten kukaan sivullinen tuskin tulee kärsimään. :D Pahoittelut silti vielä mun entisen feikkiprofiilin kaimoille, mä en tietoisesti halunnut aiheuttaa tälläistä hässäkkää.

Noni, nyt olen nöyrtynyt myöntämään mun salapoliisitoimet ja saatte ihan vapaasti nauraa mun tyhmyydelle. Voin kertoa, että sain nauraa sille itsekin.

Loppuun vielä eilinen ihan oikeasti oma kuvani mun kasvonaamiosessioista. :)

284 kommenttia:

 1. Candy muuten, tolla ei ole mitään merkitystä piilotatko blogis aina kun mokailet tai haluat rauhaa, sillä sitä pystyy edelleenkin lukemaan, kun kirjoittaa tietyt jutut tuonne osoitteen eteen ;) Myös niitä postauksia, mitä et ole aiemmin avannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sen tiedän. :)

   Mutta kommentoimaan ei pääse, eikä kyllä käsittääkseni näkemään uusia postauksia, jos niitä kirjoittaisin blogin ollessa suljettuna.
   Näin en oo kyllä koskaan tehnyt (paitsi tän postauksen kirjotin epähuomiossa sillon kun blogi oli vielä suljettuna).

   Poista
 2. Siis olet kopioinut jostakin luvatta jonkun ulkomaalaisen tytön kuvan naamakirjaan? Mitä järkeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näin olen tehnyt.
   No eikai siinä mitään järkeä ollutkaan. :D En mä nyt omaa tai tuttujenkaan kuvia siihen profiiliin viitsinyt laittaa, kai kaikista helpoin oli vaan ettiä jonkun random ulkomaalaisen kuva.

   Tiedän, tein väärin, mut tehty mikä tehty. En mä sillä mitään kenellekään kirjoitellut tai muuten ns. nolannut tän kuvan tytön mainetta.
   Se kuva ja koko profiili on poistettu, enkä aio sitä avata enää uusiks. Kai se on seuraavaan laitettava oma naama, jotenkin ylimuokatusti tai jotain, kun en tosiaan halunnut tän mun kyyläyskohteen tietävän et mä haluan sen kaveriks et pääsen kyyläämään.. :D

   Poista
  2. tosi, tosi säälittävää. jos nyt ajattelee että aika moni on kopioinu sen tytön (joka on täysin syytön kaikkeen tähän ainaki sun juttujen perusteella) kuvan konneelle ja parasta aikaa selvittää kuka on kyseessä... en ymmärrä. tästä vois kyllä tehdä jo jonkinlaisen rikosilmoituksen.

   Terv. Marja-Liisa

   Poista
  3. No mene tekemään rikosilmoitus. :D

   Poista
  4. Ei, en mä mene. Se ei sulle kuulu. XD

   Terv. Marja-Liisa

   Poista
  5. Ei sullekaan. XD

   Terv. Kerttu-Einari

   Poista
  6. Ei, sun nimi ei ole Kerttu-Einari, vaan Karkki-Chänti! Joten älä esiinny muiden nimellä. Esim. Niina Tikkanen tms. :):) ;) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3

   Poista
  7. Chänti olis kyllä aika uniikki nimi.. :D

   Poista
  8. Tiesitkö, että Facebookiin ei tarvitse laittaa kuvaa ollenkaan...

   Poista
  9. Juu kyllä, mut pitihän siihen laittaa kuuman misun kuva, et tää mun kyyläyksen kohde ei vois olla hyväksymättä sen kaveripyyntöä. :D

   Poista
  10. jaha eli muita miehiä stalkkaat, mitäs mieltä mikko olisi tästä ;) ;) ;) ;)

   Poista
  11. Mikkoako stalkkasit? :D

   Poista
  12. No itseasias en. Tää oli kyllä mies, jota olisin käyttänyt vaan ns. "pelinappulana", sen kautta oli tarkotus päästä kyyläämään yhtiä tyyppejä joita en muuten pääse mutmut..

   Vaikee selittää, mut ei tässä oo mistään kuumien miehien kyyläämisestä kyse. :D

   Poista
  13. Kuka ihme haluaa kyylätä Facebookin kautta ketään? Ainiin, 17-vuotias teini.

   T. 30-vee "vanha akka"

   Poista
  14. Aika katalalta vaikutat, mut sen kuvanhan oot itsestäs antanu jo aiemminkin....

   Poista
  15. Sä oot kova pitää toisia pelinappuloina!!Mikon vaimoa, lapsia, kavereitas, vanhempias jne. Todella toivon, että sulle valehdellaan jossain vaiheessa niin korvat ja silmät täyteen ja pidetään pelinappulana, niin ehkä jossain vaiheessa elämääsi koet romahduksen, ja sitä kautta tervehdyt saamaan empaattisuuden ja sympaattisuuden tunteita itseesi, ja siten kasvat aikuiseksi!

   Poista
  16. Itsekin olen kyylännyt entisiä koulukiusaajiani facebookissa salanimellä miten heillä menee....joten jollain tavalla ymmärrän Candya.

   Poista
  17. Candyn feikkiprofiilia enemmän mua mietityttää ne ihmiset, jotka tosissaan tallentelee kuvia itselleen ja koittaa saada profiilin kirjoittajaa selville. Itse ainakin luen puhtaasti viihteen vuoksi, saman syyn takia katson saippuasarjoja. Ihan sama, onko tarina totta tai ei, missä kaupungissa Candy asuu tai kenen kanssa on suhteessa. Ihan sama. Parempi kuin itse blogi alkaa olla tämä kommenttiosio, josta ilmenee, että oma elämäni on vissiin vielä siedettävän tylsää, kun vertaa niihin, joilla on aikaa/mielenkiintoa yrittää selvittää blogin kirjoittajan ja Mikon henkilöllisyydet.

   Loistava ilmiö, täytyy sanoa. Hyvin on saanut blogi moraalinvartijat liikkeelle.

   Poista
 3. oon koko tän blogin ajan ajatellu et oot trolli ja ajattelen edellee :) ei sulla oo mitää poikaystävää, eikä todellakaa aikuista perheellistä miestä. se on varma. risteily kuvat on otettu sun abiristeilyltä ja tortilla on iha sun oma, ja noi huuletki on sun, mut oot ostanu iha omilla rahoilla kasvonaamion. lopeta jo tää pelleily :D ja jos seurustelet perheellisen miehen kaa, nii kyllä se vielä selvii kaikille ja kyl viel joku saa tietää kuka oot. et kannattais lopettaa, jos et haluu joutuu bustatuks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis mitäs mieltä sä nyt ootkaan? :D Ensin ilmotat, että uskot mun olevan trolli mut sit kuitenkin lopussa muka uhittelet, että kannattaa lopettaa suhde Mikon kanssa, ellen halua tulla bustatuks.

   :DD

   Poista
  2. Hei, voisit opetella luemaan ennenkn tut ptemän tnne mitän. :DDDDDDdddddDDD narattaa! :SD

   Poista
  3. ja sä voisit opetella kirjottamaan.

   Poista
  4. siis candy, sanoin et JOS seurustelisit oikeesti mikon kaa ni kannattais lopettaa pelleily tai ainaki tän blogi pitämine, lopulta sut bustataa :) ja sunha elämä menee iha vitun pilalle jos sut tunnistetaa

   Poista
 4. sulla oli hieno punainen paita tossa kasvonaamiokuvassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se oli tosi khuul ja noloooh yms sellasta teiniii! omg. lol.

   Terv. Marja-Liisa

   Poista
  2. Noni nyt loppuu toi riehuminen, M.L! En enää julkase sun kommenttejas. :D

   Poista
  3. hahahah voi Marja-Liisaa :DDD sain päivän naurut

   Poista
  4. M.L on aika villi tapaus. :D Sitä pitää kyllä vähän olla rajottamassa.

   Poista
 5. vittu mitä draamaa sä vaan jaksat järjestää ja haluut ittestäs koko aja vaa isomman numeron :D ei helvetti
  siis oikeesti sä teet jotai feikkiprofiileita facebookkiin, suljet ja avaat itku silmäs koko aja tätä blogii ku joku sano jotai pahaa tai melkee paljastuis siis ei vittuuu XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä sitä draamaa järjestin? :D Se feikkiprofiili ei liittynyt tähän blogiin mitenkään, eikä sen kuulunut liittyäkään.
   Ei mulla käyny mielessäkään et joku sen onnistuu kaivamaan ja yhdistämään muhun.

   Ihme salaliittoteorioita ihmisillä. Teinpä kauheen numeron itestäni tosiaan :D Nojoo, nyt tein tästä asiasta numeron sen verran et kerroin mistä oli kyse ja korjasin väärät luulot, mut siinä se.

   Poista
  2. "Ei mulla käyny mielessäkään et joku sen onnistuu kaivamaan ja yhdistämään muhun."

   Ei käyny mielessä, et sellasia ihmisiä on olemassa, niinku minä joka sut sieltä bustasin. Minkäs sille voi, jos ihmisluonne on utelias?

   Poista
  3. No eihän sille tietenkään välttämättä mitään voi, tai tarvitse edes voidakaan, ellei se ylitä tiettyjä rajoja, jolloin kannattaa alkaa miettimään onko se enää viatonta uteliaisuutta vaiko sairaalloinen pakkomielle.. :)

   Poista
  4. Ei se kyllä oo mikään sairaalloinen pakkomielle jos ihan randomisti saa idean et "hei kokeilempas ettiä tolla emaililla facebookista, ihan huvin vuoks!". :D

   Poista
  5. No jos vaan kiltisti näyttäisit sen sun lärvis, ni ei tarttis penkoo. :)

   Poista
  6. nimenomaan sinähän feikki profiilin teit.et kannatas sunkin käntty alkaa miettii et onko se enää viatonta uteliaisuutta vaiko sairaalloinen pakkomielle? :D ahah.voiks tää olla tottakaan enään. :D

   Poista
  7. "No eihän sille tietenkään välttämättä mitään voi, tai tarvitse edes voidakaan, ellei se ylitä tiettyjä rajoja, jolloin kannattaa alkaa miettimään onko se enää viatonta uteliaisuutta vaiko sairaalloinen pakkomielle.. :)"

   Candy, paraskin puhumaan. Vai voitko kutsua sun feikkifb-tiliäsi ja sen kautta kaveria pelinappulana käyttäen ihmisten elämän stalkkaamista jotenkin terveen ihmisen käyttäytymisenä? Minä en.

   Poista
  8. Ei tollanen feikkiprofiilien tekeminenkään enää ole mitään viatonta uteliaisuutta :D

   Poista
  9. No kyl mä väittäisin et viattomampaa kun jonkun henkilöllisyyden selvittäminen ja "pilataan ton elämä"-tavoitteen asettaminen.

   Puhumattakaan esim. listoista, joita jotkut sekopäät on nettiin mun tuntomerkeistä, mahdollisista asuinpaikoista (mun kertomien asioiden perusteella), mun laittamien kuvien zoomailuista ja muokkaamisista, mun olinpaikoista ja ajoista spekulointi listanneet ja yhdessä niitä pohtineet. :) Kuulostaako viattomalta uteliaisuudelta vai sairaalloiselta pakkomielteeltä, josta voisin halutessani tehdä jopa vaikka rikosilmoistusta?

   Mun feikkiprofiilini kuule kalpenee aika pahasti noiden "viattomien uteliaisuuksien" rinnalla.

   Poista
 6. Hei. Löysin tämän sinun blogisi erään linkin kautta eilen, ja olen lueskellut hieman sieltä täältä, sekä blogia että kommentteja ja keskustelupalstoja. Ajatukseni koko sinun ja "Mikon" suhteesta on ristiriitaiset..olen itse ollut vähän ikäistäsi vanhempana toinen nainen, miehellä ei kyllä ollut lapsia ja nainen hänen elämässään oli pitkäaikainen avovaimo. Hän ei myöskään ollut kuin nelisen vuotta minua vanhempi. Nuo vuosien takaiset jutut tulivat mieleen...tunneside oli meidän välillä myös vahva, mutta juttu kaatui kun minun omatuntoni ei enää kestänyt valehtelemista. Helppo ihmisten on kyllä tällaiset suhteet tuomita, ja ihmisiä ja asioita tuntemattakin myös minä sympatiseeraan "Mikon" vaimoa....jotenkin...lähinnä sen pohjalta ehkä miten tunsin lopulta niin huonoksi ja syylliseksi oloni oman "salasuhteeni" vuoksi. Sinulle tahdon sanoa, että mieti tarkkaan kaikki puolet asiasta, ja niin varmastikin olet jo tehnyt...pidä omasta sielustasi ja hyvästä olostasi huolta, tarkoitan, että syyllisyys voi joskus tulevaisuudessakin vielä tuottaa pahaa mieltä, ja on vaikeaa katsoa itseään peilistä. Jos itse voisin vielä valita, olisi tuolloin menneisyydessä pitänyt harkita ja miettiä asioita paljon syvemmin, ehkä jättäisin joitain asioita tekemättä...tällainen pohdiskelu. :) Hyvää jatkoa. -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pohdiskelustasi, kirjoitit ihan asiaa.
   Hyvät jatkot myös sulle. :)

   Poista
 7. Seliseli Kändi taas vauhdissa. :D

  VastaaPoista
 8. Vaikken ihan sataprosenttisesti toimintaasi tue niin pakko sanoa että sun huulet on aika täydellisen malliset

  VastaaPoista
 9. Hohhoijaa ''Candy'', olisko nyt aika miettiä taas mitä tänne nettiin laittaa. Voi tyttöpieni, ymmärrätkö tilanteen vakavuuden? Jos nyt ihan oikeasti lopettaisit jo pikkuhiljaa. :) Hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootte kauheita tosikkoja. En mä nyt oo mitään tissi tai persekuviani täällä levitellyt, eli kyllä mä vähän oon miettinyt mitä nettiin laitan ja mitä en. :D

   Mutta hyvät jatkot vaan sinnekin!

   Poista
 10. Onhan se tuokin tapa saada huomiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks alasti torilla tanssiminen olis helpompi tapa saada huomiota?

   Poista
  2. No se on vielä parempi :)

   Mutta, nämä sinun blogin paussille laittamiset ja muut aiheuttavat kuhinaa keskustelupalstoilla -> sinä saat lisää lukijoita pienellä draamalla :)

   Sopivasti silloin, kun ei kirjoittelijoita ole paljoa :)
   Ja ei, en käy blogiasi lukemassa koko ajan. Mutta sen näkee kommenttien määrästä. Se nousee aina kun on joku draama kehitetty ja laskee sen jälkeen kuin lehmän häntä. Ja näitä tulee tasaisin väliajoin :)

   Poista
  3. Ja _muiden ihmisten_ (HUOM. eli ei minun, mä en kuhise missään palstoilla) on huomionhakemista itseeni?
   Eiköhän ne ihmiset jotka siellä vaivautuu kuhisemaan, ole niitä, jotka mulle sitä huomiota hakee kuule ihan mun puolestani?

   Ja mitä draamaa mä oon kehitellyt? :O Kai mä saan pistää blogini kiinni millon haluan ilman mitään sen kummempaa draamaa. Tai vaikka muuttaa tän kivien kuvaamisblogiks jos siltä tuntuu. :D

   Te jotkut vaan tunnutte OLETTAVAN että se tarkoittaa jotain kauheeta draamaa tai että mä siihen pyrin. Te ehkä niin teette omien blogienne kanssa, mut mä en osaa samaistua tohon ajatusmalliin.

   Eli edelleen te lukijat kehittelette omissa pienissä päissänne ja keskustelupalstoillanne sitä draamaa, en minä.
   Hyvä tulla sit mua moittimaan huomionhakemisesta kun ihan toiset ihmiset kun mä itse hoitaa sen hakemisen.

   Poista
 11. Entistä sekopäisemmän kuvan antaa susta: "sivuprojekti". Mikkoko on se pääprojekti? Ei siinä, tsemppiä sulle. Kaivat aika isoa kuoppaa itelles kokoajan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no voihan sen asian noinkin tietenkin ilmaista. :D
   Toisaalta aika söpön kuulosta, "sä oot mun pääprojekti<3"..Okei, no joissain tilanteissa se kyllä kieltämättä vois kuulostaa aika creepyltä. :D

   Poista
 12. tää mun asia ei liity mitenkää tähän postaukseen, vaan näihin kommentteihin :D oikeesti hajosin niiin totaalisesti karkki-chäntille ja kerttu-einarille :DD eivoi olla totta.. mistä toi tyyppi oikee repäs ton karkki-chäntin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Eii mitään hajua. Näistä mun lempinimille ja sekopääkommentoijien kommenteille kyllä saa vuoronperään nauraa hekottaa ja kattoo epäuskosella ilmeellä ihmisten päässä liikkuville jutuille, jotka ne kehtaa tulla vielä kirjottamaan muidenkin luettavaks.

   Poista
 13. Kyllä oli eilen kuhinaa!!En keskustelupalstoilla pyöri, mutta nyt oli pakko käydä katsomassa :D
  Saipahan hyvät naurut, jos ei muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ees viittiny paria keskustelua nopeeta vilkasua enempää niitä kattoa, sen verran häiriintynyttä porukkaa tuntuu niille kirjottelevan, et alkaa hirvittämään jos niitä jää ajatuksen kanssa lukemaan.

   Parempi olla vaan lukematta ja keskittyä tekemään jotain vähän fiksumpaa ja kehittävämpää tekemistä :D

   Poista
  2. Parempi ettet liikaa niitä luekaan, rupes osa hirvittämään ihan itseäkin.
   Pakko vielä sanoa, että en vain oikeasti ymmärrä miten hitossa sun paljastuminen on niin tärkeää? Suhun on varmaankin kiteytetty kaikki salarakkaat: tehdään susta nyt esimerkki muille tms.? En usko että on iso porukka edes kyseessä, mutta menee toi salapoliisien päätteleminen (ei logiikasta aina väliä..)ja asian vatvominen mun mielestä todellakin liian pitkälle.

   Toivottavasti hoitavat samalla tarmollaan myös omaa elämäänsä.. ;)

   (Ihmettelen kyllä syvästi, miten noilla palstoilla ihmiset viitsivät edes kysyä neuvoa elämäänsä)

   Poista
 14. Candy täällä blogissaan usein mollaa teinejä ja muistaa mainita kuinka hän on jo aikuismainen,onhan ikääkin pian 18v. Silti hän tekee feikki fb-profiilin,jotta voi stalkata jotain tyyppiä :D Hahaa,tosi aikuismaista,candy! Et onneksi oo yhtään teinimäinen!! Hah. (ja aina vaan enemmän ihmettelen että mitä hittoo se Mikko sussa näkee muuta kuin nuorta lihaa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kauheeta kun mun tekemiset ja sanomiset voikaan ihmistä nakertaa.. :D

   Ehkä Mikko näkee mussa nuoren, spontaanin hassuttelijan, eikä tylsää vanhaa "olen niin fiksu ja pidättäytyvä aikuinen, joka ei koskaan tee mitään tyhmää"-haaskan.

   Hups! Nyt taas teineilin sanomalla noin pahasti! :O Tuhma minä, mut voin pistää sanomiseni onneks iän piikkiin ;)

   Poista
 15. Kuulostaapa taas todella kaukaa haetulta... Miksi kyseinen jätkä fb:ssa hyväksyisi kaverikseen jonkun random-muijan? Ja miten sä pääsisit stalkkaamaan joitain muita tyyppejä sen kautta, ellet ole itse stalkattavien kaveri? Vai tiesitkö, että stalkattavilla näkyy tietoja myös kavereiden kavereille? Krhm. En vaan käsitä sun logiikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö, minkälaisia jätkiä sä tunnet, jos sun mielestä on jotenkin tosi kaukaa haetun kuulosta et nuori mies hyväksyis kuuman misun kaveripyynnön, vaikkei edes tuntis tätä? :DD

   Sanon tästä asiasta enää tän verran, et tän stalkattavan tyypin kavereissa on ihmisiä, joiden kokonimeä en tiedä, joten en pääse niitä itse etsimään facebookista, mutten näe tän tyypin kavereita ja voi etsiä näitä tyyppejä sen kaverilistalta, ellen ole itse sen kaverina.

   Poista
  2. "Ööö, minkälaisia jätkiä sä tunnet, jos sun mielestä on jotenkin tosi kaukaa haetun kuulosta et nuori mies hyväksyis kuuman misun kaveripyynnön, vaikkei edes tuntis tätä? :DD"

   Hmm... Aikuisia?

   Poista
  3. Hohhoijaa, sori nytvain anonyymi 04.22 mutta kyllä ne "aikusetkin" niitä mimmejä hyväksyy kavereikseen. Saavatpahan kuolata kuvia, vaikka tietäisivät profiilin olevan feikki. Ja nythän kyseessä oli Nuori mies niin mitä outoa tossa nyt on?? Rupee rasittamaan tollanen jeesustelu. Ja olen ite 29 kohta, että ei en ole candyn ikäluokkaa.

   Poista
  4. Hei mut aikuiset miehethän ovat niin järkeviä, ettei ne nyt herranjumala sentään koskaan hyväksyis edes uteliaisuudesta tuntemattoman kauniin naisen kaveripyyntöä!!

   Poista
 16. Ihanaa ettei toi henkilöllisyysjuttu ollu totta, koska oisit varmaan siinä tapauksessa poistanut tän blogin.. Musta tää on vaan niin hyvä blogi, vaikka jotkut anonyymien kommentit menee kyllä ihan naurettavuuden puolelle. :D Tosin saapahan nauraa!
  Musta toi sun jonkun tyypin stalkkaamis-juttu ei oo edes outoa, itsellänikin on aina välillä jotain tommoisia suunnitelmia saada selville joku asia jostain tyypistä :D. Tosin musta se on outoa että ihmiset yrittää selvittää sun henkilöllisyyden, mitä ne siitä hyötyy kun ei kuitenkaan sua tule luultavasti elämänsä aikana tapaamaan? Paitsi jos ne aikoo paljastaa Mikon vaimolle (niin, niitten pitäis ensin selvittää myös sen henkilöllisyys)teistä, mutta musta homma hoituu parhaiten niin että Mikko itse kertoo, jos tahtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva tietää, et muutkin hullut kyylämummot paljastaa järkyttävät kyyläysprojektinsa ja feikkiprofiilinsa! Mitä mä sanoin, en oo varmasti ainoo joka tätä on tehnyt! ;D (tosin ensimmäinen kertahan toi oli, en osaa kyl sanoa jääkö kuitenkaan viimeiseks kun parin tyypin kuvien näkeminen kiinnostaa niin paljon ;))

   Niin ja en tosiaan tiedä mikä hinku niillä on puuttua mun elämään. Milläköhän oikeudella ne kuvittelee voivansa niin tehdä? :D
   No, antaa hullujen leikkiä salapoliisia.

   Poista
  2. Siis on normaalia tehdä feikki profiili ja kytätä sen kautta ihmisiä? Mutta ei ole normaalia miettiä kuka Candy on? :D

   Sama asia!! Molemmissa tapauksissa kytätään xD

   Poista
  3. "Milläköhän oikeudella ne kuvittelee voivansa niin tehdä?"

   Samalla oikeudella, ku sä pelehdit varatun miehen kans ja haukut siinä ohessa muita hulluiks? Sitä saa mitä tilaa.

   Poista
  4. Juuri näin, Candy on narsku! vain hänellä on oikeus kaikkeen. Siis omasta mielestään.

   Poista
  5. Ja mun pelehteleminen kenen kanssa tahansa oikeuttaakin ihmisiä loukkaamaan mun yksityisyydensuojaa? Really?

   Joten... mä voin tällä logiikalla alkaa kaivelemaan teidän henkilöllisyyksiä, jos pelehditte ihmisen kanssa, jonka kanssa teidän ei mun mielestä kuuluis pelehtiä.

   Right.

   Poista
 17. Tiesitkö että toisten ihmisten kuvia ei saa ottaaa netistä ja käyttää niitä?? Ja on rikos käyttää jotain muuta nimeä facebookissa kuin omaansa..`???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä en oo kovin vakuuttunut siitä, et facebookissa väärän nimen antaminen ei oo mikään kovin vakava rikos? :D Sit tietenkin jos varastaa jonkun kuvat ja esiintyy sinä henkilönä kirjoitellen sen naamalla ja oikealla nimellä, mut näin niinkun muuten en oo koskaan kuullut et kukaan olis joutunut vaikeuksiin väärällä nimellä facebookissa surffatessaan :D

   Poista
  2. "Identiteettivarkautta ei itsessään ole Suomessa kriminalisoitu. Identiteettiä eli henkilöyttä ei voi Suomen oikeuden mukaan varastaa, koska varkaus voi kohdistua vain irtaimeen omaisuuteen (rikoslain 28. luku)." by Wikipedia.

   Poista
 18. Onpas sulla pienet huulet :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poor me :( Pitää varmaan mennä ottamaan täytettä et saisin muhkeet glamourhuulet niinku Tuksulla <3

   Poista
  2. Ehkä huulet onkin ainoat, jotka erottaa sut tuksusta. Jutut ainakin todella samaa tasoa ja ajatusmaailma+järjenjuoksu. Ehkä oletkin Tuksuttimen sukulainen..

   Poista
  3. Ahaha, Tuksuhan on just tosi symppis sekojuttuineen. Paitsi pikku shamppanjoissa se vissiin tuppaa olemaan joskus aika aggre, mutmut.. :D Olis kiva kyllä tuntee sen oikeesti, musta tuntuu et sen seurassa vois olla mielettömän hauskaa.

   Tuksun kiusaajat voitte pussata Tuksun muhkeaa glamourpyllyä ja haistaa sen söpön koiran paskan <3

   Poista
 19. Minua kiinnostaa tietää, että onko sulla Mikon jälkeen aikaa kunnolla itelles? Tai siis tajuan, että Mikolla on työnsä ja perheensä, ja että se viettää sielläkin aikaa, mut kun oot noin nuori niin ei kai sulla mee koko aika Mikon miettimiseen ja tuosta suhteesta stressaamiseen?

  Oot 17-vuotias (?) ja mielestäni liian nuori murehtimaan näin isoja asioita. Ehditkö harrastaa jotain? Nähdä kavereita? Keskittyä kouluun? Toivottavasti näin. :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on, mulla on kivoja harrastuksia ja ihania ystäviä, eli ei mun koko elämä ja vapaa-aika mene Mikon kanssa olemiseen tai meidän suhteen miettimiseen, vaikka on ne oman osansa mun ajasta ottaneen, mut en valita. :)

   Kiitos kommentistas ja tsemppauksesta!

   Poista
 20. ja säkö ihan tosissas väität olevas keskivertoa kypsempi..? voin kertoa että olen itse 17, eikä tulis kyllä mieleenkää enää tehdä mitään feikkiprofiileja, jotta pääsis kyttäämään jotain ihmisiä. oikeesti, sun ajatusmaailma ja kypsyys taitaa olla ihan lapsen kengissä, oot naurettava :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, pata kattilaa soimaa! Nää kaksinaismoralismikommentit on jotain niin omaa luokkaansa viihdyttävyyden kannalta :DD

   Poista
  2. Millä tavalla hän on kaksinaismoralisti?

   Tekikö hän tänne feikkiprofiilin, että pääsee kyttäämään sinun blogiasi, mikä on julkinen?

   Poista
  3. Etkö keksi parempaa sanottavaa? Menikö jauhot suuhun?

   Poista
  4. Eiku mielummin nenään, heii ;)

   Poista
 21. Moii, miksi halusit vakoilla tätä henkilöä? Valota edes vähän, niin sun tekes olis helpompo ymmörtää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun tekoa tarvii ymmärtääkään. :D Se on sellanen juttu, jota en ala selittelemään. Pitäkää mua sitten vaikka kyylänä, mut onneks en oo ainoo laatuaan sen toiminnan suhteen ;D

   Poista
 22. mua kiinnostaa miten kerkesit niin nopeasti poistaa facebookprofiilin ja piilottaa blogin, meni ehkä tunti sen jälkeen kun joku oli profiilin löytänyt? kommentoiko sulle joku siitä vai olitko vaan "sattumalta" kyseisellä keskustelupalstalla sillon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tultiin linkittämään niitä keskusteluja.

   Poista
 23. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD voi ei, kuolin nauruun. Juu jatka vaan tarinointias ja ihan ok, että oot jo paljastunu ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha vaan kun sen näköstä Niina..mikä se nyt olikaan? Ainii Tikkasta ei ole olemassakaan. :D

   Siinä vaiheessa mä säikähdän jos joku tulee koputtamaan mua olalle ja kertoo tietävänsä et oon Candy, mut koska en oo Niina, niin mulla ei pitäis olla mitään hätää!

   Tosin mitäpä se mua haittaakaan jos porukka kuvittelee mun olevan täysin tuulesta temmattu tyyppi jota ei oikeasti ole olemassa.
   :D Miksen mä tätä heti tajunnu? Voi paska!

   Poista
 24. no mepä salapoliisit saatii rajattuu sun asuinpaikkas alle kymmeneen paikkaaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onnea! :D Paljonkos näissä alle kymmenessä paikassa ihmisiä yhteensä asuu? Parisataatuhatta? Miljoona?
   Ei muutakun siitä ratkomaan kuka mä näistä sadoista tuhansista ihmisistä olen. :D

   Good luck!

   Poista
 25. Aijaijai Candy, senkin kyylämummobitch!! :D
  Pahoitteluni syvällisestä viestistä, joka ei suinkaan ollut turha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olet ihan samanlainen kun täällä käyt kyyläämässä ja yrität selvittää mun henkilöllisyyttä ;D

   Oikea Ulla Taalasmaiden kokoontuminen täällä mun blogissa.

   Poista
  2. Yritän selvittää sun henkilöllisyyttä? Heihei nainen, en ole missään välissä sun koittanut selvittää (: Ei sekä kiinnosta eikä jaksa. Olet näköjään sekoittanut mut johonkuhun toiseen.

   Tuon viestin piti olla hauska, mut ei pakosta (: Älä ole kireä. Jakselemisia!

   Poista
  3. Anteeksi väärinymmärtämisesi :(
   Viestis oli kyllä hauska mut en osannut suhtautua siihen eilen oikein.
   No hard feelings, okay? Ollaan yhdessä kyylämummobitchejä? :3

   Poista
 26. LOL oot nolo. Tiesiks et fbhen feikkiprofiilin luominen on laitonta. Aijaijai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!! Joudunkohan mä nyt vankilaan! :OO VOI ITKU!!

   Poista
  2. haha..minullakin feikkiprofiili! :D Joskus vaan pitää seurata joitain ihmisiä, omana ittenä en kehtais :D JESH..menen tästä suoraan vankilaan ->

   Kulkematta lähtö ruudun kautta!

   Poista
  3. itsekkin tässä vankilaan menossa, et heipparallaaa.

   Poista
  4. Miettikää jos vankilassa olis oma osasto facebookin feikkiprofiilien tekijöille. :D Ahahah!

   Poista
 27. Äh, kuka ikinä ootkin, se kiinnostaa mua ihan yhtä paljon kuin muitakin. Mutta en vaivaudu.

  Ja yhdessä postauksessa sanoit, että haluisit päästä puhumaan jonkun kanssa asiasta aivan ilman salailua, johon suosittelisin psykologia, terapeuttia, mitä näitä on. He eivät saa kertoa juttujas eteenpäin ja olisit 100% turvassa vaikka kertoisit mitä. Ja olo varmaan paranisi kun ei pitäisi pitää kaikkea sisällään.

  xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla.

   En ymmärrä näitä mun ja tän blogin vihaajia. Jos mä oon niin vastenmielinen, eikä mun jutut kiinnosta, niin mitä helvettiä ne täällä sit oikein käy kyyläämässä?

   Miks niiden pitäis yrittää paljastaa mut ja sen avulla lopettaisin tän blogin pitämisen kun ne pääsis niiin paljon helpommalla vaan lopettamalla itse tän lukemisen ja kaikki olis tyytyväisiä.

   Mut joo, kiitos kommentistas ja kyllähän tuota terapeutille yms puhumista vois miettiä. :)

   Poista
  2. En usko, että sinä olet syynä siihen paljastumisen haluun.
   Jos tämä blogi on totta, ensisijaisesti nämä "stalkkerit" haluavat, että vaimo saa tietää.

   Sinulle taitaa olla aivan sama.

   Ellei joku halua käräyttää tuttavansa.

   Poista
  3. No en tiedä millä logiikalla ykskään mun stalkkaaja kuvittelee voivansa mun henkilöllisyyden selvittämisen kautta paljastaa Mikon vaimolle yhtään mitään.

   Kertokaa? :D

   Poista
 28. TÄÄ `MIKON` VAIMO TIETÄÄ CANDY alias nina teistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopeta nyt. Hanki oikeesti elämä, samasta ip-osoitteesta tulee lähes päivittäin kommentteja.

   Mee vaikka lenkille tai lue jotain hyvää kirjaa.

   Poista
  2. No onko sulla vähän tylsä elämä jos pitää stalkkaa myös muiden ip osotteita? Et sä taida kyllä muuta tehäkään ku istua mehuissas koneella.

   Poista
  3. Alkoks sua pelottamaan kun osaan nykyään katsoa blogini kävijöiden ja kommentoijien ip-osoitteet? :)

   Poista
 29. En osaa muuta sanoa sinusta kuin että olet ikäiseksesikin äärettömän lapsellinen, todella, en pysty millään käsittämään mitä 34vuotias MIES tekee teinin kanssa, siis muuta kuin pitää yllä seksisuhdetta. Muuta järkevää yhteistä EI voi olla, ellei mies ole henkisesti jälkeen jäänyt! Vastaa mitä lystäät tapasi mukaan, mutta jos vertaan omaa 37vuotiasta miestä ja sinua, niin voi luoja..mieheni ei varmaan pystyisi jutella kuin max.10min sinun kanssa, kunnes sillä alkais jo tulla hemmetin vaivaantunut olo, ei sinun välkkyydestä, vaan noista hi hi hii jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks sun ei tarvitsekaan käsittää.

   Kiva kun osaat vastata miehes puolesta et mitä se ajattelis ja ennustaa, minkälainen ihminen mä oikeassa elämässä olen keskustelukumppanina ja ihmisenä ylipäätään.

   Mut jos tuolle linjalle lähdetään, niin mä en todellakaan haluaisi tai varmaan edes pystyisi keskustella sun kanssa kasvotusten kirjoittamasi kommentin perusteella.

   Tosin onhan mulla kaksikymmentä vuotta ikäeroa miehes kanssa, joten ei varmaan mikään kovin suuri ihme tai shokki ole, ettei meitä oikein voi vertailla toisiimme. :) Tai näköjään jotkut voi, kuten sä just teet, mutta siinäpähän teet. :D

   Poista
  2. LOL!
   Ja se kolme vuotta tekee niin paljon tossa kohtaa että 20v on niiin mahtava ikäero mutta 17v ei?
   Voi luoja =DDDDD

   Poista
  3. Voihan se tehdäkin, mistäs sitä tietää kun me ihmiset ollaan kaikki niin erilaisia.

   Tosin se on vähän outoa, et joku tulee puhumaan jonkun toisen puolesta - vieläpä ajatuksista, joita ihan oikeasti kukaan muu kun se ihminen itse ei voi tietää tai ennustaa. :D

   Mut hauskojahan nää "siis mun mies/serkku/kummi/naapurin koira ei vois todellakaan olla sun kanssa missään tekemisissä kahtakytä sekunttii kauempaa ja se ajattelis susta sitä, tätä ja vähintään tota!!1" - puhuisitte hitto omasta puolestanne! Sekin on uskottavampaa tässä tilanteessa kun kukaan teistä ei mua henkilökohtaisesti tunne tai tiedä minkälainen OIKEASTI olen, mut se et puhuu jonkun toisen puolesta. Luoja :D
   Aikuiset (??! epäilen...) ihmisetkö tollasta tulee kirjottelemaan? Sanokaa, että te pilailette, jooko? :D

   Poista
  4. Candy, sinä olet kirjoittanut tätä blogia jo muutaman kuukauden. Moni ihminen pystyy tekemään pienen analyysin jo pelkistä kirjoituksista. Ei täyttä totuutta tietenkään!! Mutta osa totuutta tulee esiin väistämättä.

   Lauseesi "Sekin on uskottavampaa tässä tilanteessa kun kukaan teistä ei mua henkilökohtaisesti tunne tai tiedä minkälainen OIKEASTI olen, mut se et puhuu jonkun toisen puolesta." on vähän sekava muuhun kirjoitukseen verrattuna.

   Mielestäni sinä et voi tuosta "saarnata". Olethan jo useaan otteeseen maininnut, että teette päätökset toisen ihmisen puolesta yms. Eli kuvittelette tietävänne mitä hän haluaa. Sinä ja tämä "Mikko" sanelette toisen ihmisen elämää ja tavallaan puhutte hänen puolestaan. Joten, uusi aihe, mistä sinun on oikeastaan turha vaahdota, teethän sitä samaa itsekin.

   Poista
  5. Tää oli kyllä paras... Siis 37-vuotias mies on sun mielestä jo liian vanha mutta 34-vuotias ei :D :D :D

   Poista
  6. Kuule Candy, monet meistä vaimoista oikeasti tuntevat sen oman miehensä.
   Ei ole asiaa mitä ei jaettaisi sen oman rakkaan kanssa, ja vuosien kokemuksella pystyy sanomaan myös mitä se mies tietyssä tilanteessa tekisi/sanoisi/olisi mieltä.
   Itse olen lukenut blogiasi mieheni kanssa ja hän oli juuri sitä mieltä mitä ajattelinkin. Koska TUNNEN ja TIEDÄN mieheni.
   Suhteita on tietysti erilaisia. Joku ei tunne omaa miestään vuosienkaan jälkeen.

   Poista
  7. Hah, veikkaan että teidän äijät vaan kuolais kändin perään :D

   Poista
  8. No sellasia ne miehet kyllä vähän tuppaa olemaan. Jos ne näkee jotain mielestään tosi kuumaa, niin väkisinkin alkavat kuolaamaan vaikka kuinka olis oma mamma kotona nyrkin ja hellan välissä. :DDD

   Ja ihan turha kenenkään tulla väittämään, ettei nuori itsestään kaikintavoin huoltapitävä hyvillä geeneillä siunattu nainen olis miesten mieleen. :) En välttämättä puhu just itestäni mut sori vaan naiset, se on faktaa että ne teidänkin ihanat miehenne jotka niin tunnette ja tiedätte, katsovat ja varmasti myös haaveilevat muita/muista. :) Eikä siinä ole edes mitään pahaa.

   Poista
  9. Vastaan sinulle, siis olen tuon alkuperäsen jutun kirjoittaja, johon vastasit. Kyllä, olen aikuinen, ja voin todella vastata tietäväni mitä mieheni sinusta ajattelisi, tai jo ihan tämän viimeisen postauksen lukiessa toteaisi loppuun. Meillä on kolme tytärtä, joista vanhin ihan himpun sinua nuorempi. Ja kyllä, ei ole ikinä osoittanut minkäänlaista epämääräistä kiinnostusta tyttäremme ystäviin, jotka häntä nuoerempia ja vanhempia. Eli elän ihan mieleltään terveen miehen kanssa, jolla normaalit elämän arvot, joka osaa elää elämää ihan tyytyväisenä arjen juttujen kanssa. Ei varmasti lähtisi pilaamaan omaa ja perheen elämää vikittelemällä jotain penskaa. Ja jos nyt todella niin vinksahtaa, että jännitystä olisi löydettävä, niin eiköhän se olisi sitten joku upea ilmestys esim.etelän maan kaunottarista kuin lukio pimusta. Ja enpä usko, että muutenkaan haluaisi olla kavereidensa, työkavereidensa ja sukulaistensa naurunaihe ja häpeäpillkku, taluttaen pillifarkkuista teiniä käsipuolessa. Ymmärrät varmaa Kandi ;)

   Poista
  10. Itsekehu haisee. Luuletko tosissas, että jokanen kolmekymppinen äijä sun mukaa lähtis?

   Poista
  11. Voih, Candy luulee taas itsestään vähän liikoja. Mikä on tämä ihmeellinen käsitys siitä, että lapsen saanut/vaimo ei voisi olla kuuma, itsestään huoltapitävä, nuori ja hyvillä geeneillä siunattu nainen? Itse ainakin kuulun tähän porukkaan. Jotenkin aina määrittelet vaimot joiksikin riipahtaneiksi pirttihirmuiksi. Kuinka moni todellisuudessa edes vastaa sitä?

   Poista
  12. Luuletko tosissas, että mä sitä tarkoitin? Onko ihaileminen ja kuumana/kauniina/viehättävänä mukaan lähtemistä? :O Mistä lähtien?

   Enkä mä välttämättä edelleenkään puhunut itsestäni, vaan yleisestiottaen. :)

   Se on aivan sama asia kun varatutkin miehet kyttää timmejä nuoria misuja kun se et myös varatut naiset ihailee ja kyttää komeita miehiä toosat kosteina. Ja mitä sitte?

   Ihmiset voi ja yleensä pitääkin muitakin kun kumppaniaan haluttavana, mutta ei kukaan järkevä mies kyllä sitä uskalla akalleen ääneen sanoa, joten "mä tiedän mitä mun mies ajattelee ku oon ollu sen kanssa yhessä sata vuotta ja meil on kolme ja puoli lasta yhdessä"-lässytykset voitte tunkea....taskuun. :D

   Mikä helkkari siinä on et yleensä naiset kuvittelee miestensä muuttuvan sokeiksi muita naisia kammoksuviksi ja yököttävinä pitäviks ameeboiks kun se on just mun kaa ja mä tiedän kaikki sen ajatukset, eikä niitä kiinnosta enää katsella muista naisia (edes meitä lukiopimuja:DD vaikken kyllä ymmärrä miksei aikuinen mies vois pitää lukiolaista viehättävän näköisenä - tai kyllä mä ymmärrän, kyllähän NE PITÄÄKIN, mutta niiden vaimot ei vaan tiedä sitä. Taas se kysymys, kuinka moni mies uskaltais ton asian akalleen myöntää? ;) Sanokaapa se arvon minä tunnen mieheni ja luen hänen ajatuksensa-leidit)

   Poista
  13. Miten se candy menikään, kukaan ei voi toisen puolesta kertoa toisen ihmisen ajatuksia? Älä siis tule väittämään ja yleistämään että kaikkien miehet kuolaa vaan tyttösiä kun oma muija on kotona. Jos sinulla on tämänkaltaisia kokemuksia niin peukut sille, mutta on myös meitä aidosti sen tosirakkauden löytäneitä, eikä muut naiset kiinnosta enää edes katsomisen ilosta. Turha yleistää, meitä on niin moneen junaan.

   Poista
  14. "Voih, Candy luulee taas itsestään vähän liikoja. Mikä on tämä ihmeellinen käsitys siitä, että lapsen saanut/vaimo ei voisi olla kuuma, itsestään huoltapitävä, nuori ja hyvillä geeneillä siunattu nainen? Itse ainakin kuulun tähän porukkaan. Jotenkin aina määrittelet vaimot joiksikin riipahtaneiksi pirttihirmuiksi. Kuinka moni todellisuudessa edes vastaa sitä?"

   - En mä tarkoita sitä, että miehen oma akka on välttämättä ruma ja kauhea korppi, mutta vaikka se oliskin Miss Universum niin silti - silti sen mies saattaa katsella huvikseen muita naisia - eikä siinä mun mielestä ole mitään pahaa.

   Enkä puhunut edelleenkään itsestäni vaan yleistäen.   "Miten se candy menikään, kukaan ei voi toisen puolesta kertoa toisen ihmisen ajatuksia? Älä siis tule väittämään ja yleistämään että kaikkien miehet kuolaa vaan tyttösiä kun oma muija on kotona. Jos sinulla on tämänkaltaisia kokemuksia niin peukut sille, mutta on myös meitä aidosti sen tosirakkauden löytäneitä, eikä muut naiset kiinnosta enää edes katsomisen ilosta. Turha yleistää, meitä on niin moneen junaan."

   - Sori, kyl mä vaan pysyn kannassani ja yleistän et jokainen mies katselee muitakin naisia ihaillen, kuin omaansa - vaikka se olis edelleen maailman kauneimmaksi kruunattu nainen.
   Eikä niiden tarvitse millään "uuhh yeahh ton kanssa mä aion panna"-meiningillä katsella, vaan uteliaisuudesta tai yleisestä ihailusta. Ja mitä pahaa siinä ajatuksessa on, et oma mies saattaa ajatella mielessään jonkun muunkin kun oman akan olevan viehättävä?
   Uskokaa pois, niin ne ajattelee vaikka kuinka sen saattaakin kieltää. Te voitte olla miestenne mielestä maailman kaunein ja ihanin nainen, mutta ette ainut ja ne aivan varmasti jossain tilanteissa kääntyy katsomaan uudestaan erikoisen kauniin naisen perään ja saattavat saada siitä pienen ja viattoman piristyksen päiväänsä.

   Kumppaniaan voi rakastaa enemmän kuin mitään, mut se ei tarkoita sitä, että silloin automaattisesti ummistetaan silmänsä, eikä enää katsota muihin päinkään.

   En edelleenkään tarkoita, että miehet kuolaa (vaikka toki tekee ne varattuinakin sitä) muiden naisten perään, mut kyllä ne katselee vaikka kuinka naistaan rakastais.
   En ymmärrä miten ison ja kauheen asian akat on tästä itselleen kehittäneet, vieläpä kun se on tekopyhyyttä pahimmillaan.

   Vai voitteko väittää käsi sydämellä, ettette oo koskaan kääntyneet vilkaisemaan erikoisen hyvännäköistä miestä toista kertaa kadulla vastaantullessa? ;)

   Aito tosirakkaus ei tarkoita sitä, että terve uteliaisuus ja kiinnostus vastakkaiseen sukupuoleen katoaa. Deal with it.

   Poista
  15. Hehe. Voin väittää, että en ole kääntynyt ikinä katsomaan kenenkään muun naisen perään suhteeni aikana. Ei me Candy olla mitään eläimiä. Oma nainen kun on kaunein, niin se riittää, ja rakkaus kaunistaa. Mikä niissä muissa naisissa viehättävää tai haluttavaa olisi?

   T. mies, naimisissa 8 vuotta

   Poista
 30. Hahhaa, ei hele että ihmiset jaksaa :DD Mie en ihan oikeesti jaksa välittää kuka sie oot, enkä jaksa vaivata itteeni sillä, että alkasin ettii ja kyylätä kaikkee mahollista mistä sut saattas löytää.
  Eiks ne ihmiset ihan oikeesti tajuu, että siekii oot ihminen siinä missä muutkin, ja että siulla on syynsä olla paljastamatta ittees. :D
  Joo, mut koitas jaksaa noista stalkkaajista välittämättä! :) Mie oon ainaki koko ajan 'sun puolella' :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, huvinsa kullakin. Onneks on teitä, jotka ette ymmärrä noita fanaattisia stalkkereita jotka yrittää selvittää mun henkilöllisyyden.

   Kiitos kommentistas ja kiva kuulla et mulla on "tukijoukkoja" :)

   Poista
 31. Kuinka idiootteja nää ihmiset täällä voikaan olla? :D Ketä ihan oikeesti kiinnostaa ootko Niina Tikkanen vai Orvokki Pellinen. Ihan ku oisit maailman ainoa ihminen jolla on salasuhde varattuun mieheen :D Mikä näitä ihmisiä vaivaa.. Tsemppiä Candy! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietäsitpä vaan miten sekopäisiä kommentteja jätän julkaisematta, ihmiset ON todella idiootteja :D

   Kiitos tsempeistä!

   Poista
  2. No onneks sinä se olet sentään fiksu,,,joo-o..

   Poista
 32. Miksi et vaan lopeta tätä blogia..? En ymmärrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi et vaan lopeta tän blogin lukemista..? En ymmärrä..

   Poista
 33. En jaksanu lukee näitä kaikkia kommentteja, koska suurin osa on ihan turhaa posken soittoo, mut mun on kanssa pakko sanoo: En ymmärrä mikä siinä on että on pakko linkitellä blogeja johonki paikkoihin, sieltä käy satoj ihmisii kattomassa ja sit joku Ano linkkaa sulle sen keskustelun johon joku muu Ano on linkannu sun blogin! Eihän siin oo mitään järkee! Jotkut Hevostalli.net ihmisetkin tekee tota niin paljon, et luulis niiden nyt ainakin pikku hiljaa tajuuvan et kirjottaja tosiaan näkee mistä ne ihmiset tulee :D

  Mut anyway sulla on ihana blogi ja tykkäilen lukee tosi kovasti. Tsemii mamin kanssa, kyl se varmasti ymmärtää/hyväksyy kun saa hetken sulatella!

  ps. oon niin ylpee ku finaly uskalsin kirjottaa kommenttii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistas (oot oikeessa!) ja onnea kun uskalsit! :D

   Poista
 34. lol et julkassu mun kommenttii missä sanoin et me demittäjät päästii sun asunpaikan jäljille vaik siin ei ollu asuinpaikkaa :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lol, julkasimpas. :) Mulla on katsos muutakin elämää kun istua koneella 24/7 julkaisemassa kommentteja.

   Poista
 35. asiahan ei mulle kuulu, ja luulen etttä et vastaa mutta toivon, että edes luet ja pohdit asiaa... mitä jos sun joku läheinen lukee tätä? ootko miettiny et näistä voi jo aika hyvin sut tunnistaa. semppiä sulle kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin höpsö, tottakai mä olen tuota asiaa miettinyt miljoonaan kertaan ja siks en tänne kovin helposti mun tunnistettavia seikkoja kirjoitakaan.

   Kirjoitan asioista, joita mun tai Mikon lisäks kukaan ei tiedä tai jos vaikka tietääkin, kirjoitan niistä niin ympäripyöreästi, ettei niiden perusteella kyllä kukaan voi tulla mua tosissaan syyttämään Candyks. :D

   Kiitos kuitenkin kommentistas ja sempeistä! :)

   Poista
  2. ootkos miettinyt sitä että ne jotka on ollut kaverina sillä niina feikkiprofiilissa voivat laskea 1+1? käsitin että jonkun kaverin kanssa sulla oli tää "sivuprojekti"?

   Poista
  3. No hei, toi oli sellanen kyssäri, että tuohon Kärtsy ei pysty taas vastata puhumatta itseään pussiin.

   Poista
 36. Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mut...Mä en oikeen tiiä et miten mä suhtautuisin tähän sun ja "Mikon" suhteeseen. Toisaalta en näe siinä mitään väärää että kaksi niin eri ikästä ja niin eri maailmoista olevat ihmiset rakastuvat toisiinsa. Mut sit taas toisaalta ajattelu siitä että 17v teini/naisenalku panee 34v miehen kaa...Jotenkin se vaan kuulostaa/tuntuu/on niin kuvottavaa. Mut jos joku tykkää niin siitä vaan. Ite oon saman ikänen ku sä, enkä ikinäkään vois kuitella et panisin mua 20vuot vanhempaa(korkeentan ehkä sen 10vuot jos sitäkää). Jotenkin etoo pelkkä ajatus. Mut ehkä se johtuu siitäki et multa ollaan yritetty joskus väkisin ku olin 14v ja se mies oli pääl kolkyt. Mut se kyl sai ansionsa mukaan.
  Mut siis kuitenkaan et tuomitse teitä kahta mistään. Mulle on ihan sama mitä teette ja missä. On vaan kiva lukee sun blogias. Hyvää jatkoo sulle.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, no eihän sitä tarvii aina ajatella vaan panemista, kun kaks rakastunutta ihmistä voi tehdä niin paljon kaikkea muutakin keskenään kun vaan jyystää toisiaan. :) ajattele sit vaikka mua ja Mikkoa tai ittees ja jotain ihanaa vanhempaa miestä kävelemässä käsikädessä tai kokkailemassa yhdessä tai jotain, jossei ne mielikuvat olis niin kuvottavia?

   Ja jos oikea ihminen osuu kohdalle, niin voin luvata, ettei se ikäero edo ollenkaan! En sit tiiä et oksettaaks sua vaan ajatus ja mielikuva vanhemmista miehistä, jotka on jotain vanhoja ja kurppania ukkoja...

   Mut ymmärrän kyllä suhtautumises kun oot joutunut kokee tollasta :/ Toivottavasti oot päässy sen tapahtuman yli ja hyvä et se limanuljasta joutu vastuuseen teoistaan.

   Hyvät jatkot sulle kans! :)

   Poista
  2. No ehkä jos sitä miettii tolta kantilta niin ei välttis olis niin kuvottavaa...Mut en mä silti jotenkaan osaa kuvitella sellasta...Mut joo oon aina sanonu itekki et ikä on vaan numeroit...Mut silti et jos mies on jotain 30-40vuot vanhempi niin HYI! Mut tässä ei nyt ollu kyse mistään vanhoist kurppasist ukoist...:D
   Ja siis just toi mitä tää yks tyyppi teki niin se oli oikeesti tosi ahdistavaa...Ja siihen meni oikeestaan pari vuot ennenku avasin suuni siitä...En oikeen oo vieläkään päässy siit kunnol yli ja mulla on vieläkin vähän epävarma olo miesten kanssa. Mut siis tottakai ihminen saa olla kenenkanssa tykkää ja minkä ikäsen kanssa tykkää mulle on ihan sama mitä toinen tekee...musta ei vaan olis siihen, enkä osaa oikeen kuvitella sellast...Ja toivon kyllä et löytäsin vielä joskus sen oman kullan jonka kanssa voisin yrittää elää...Mut luottamus miehiin on niin alhanen vieläkin et siihen menee aikaa...
   Toivon kaikkee hyvää sulle ja Mikolle edelleen...:D
   -Sama tyyppi ku toi toinen ano- :D

   Poista
 37. Tää on nyt tämmönen "luen sun blogia ja kommentoin ekaa kertaa" tyyppinen avautuminen mut pakko sanoo et kommenttipalsta on tän blogin parasta antia! Kuinka ihmiset jaksaakin valittaa :D Joo, itsehän olet tän blogin avannut ja yksityiselämästäs kerrot, mut se ei tarkota et sun pitäis avoimesti jokaselle vittupäälle vastailla. Ei oo oikeesti pakko lukee :D Joku kirjottaa sitä tuhannetta muotiblogia ja sä satut kertomaan tästä. On mullakin tätä lukiessa usein ristiriitanen olo, mut eiks se oo vaan hyvä? Totta tai ei, jos joku samankaltasessa tilanteessa oleva (omg, muitakin varmaan on :D) saa innoitusta ja apua sun blogis kautta niin mahtava juttu. Jos joku kans ottaa itteensä (!!) niin lukijakunnasta saa poistua :D Eipä muuta :)

  VastaaPoista
 38. No, mutta loithan sinäkin feissariin ilmeisesti feikkiprofiilin, päästäksesi stalkkaamaan jotakuta..? Vai miten se nyt meni.. tottahan se on ettet ole julkisuuspersoona, mutta yhtälailla ihmiset voivat olla kiinnostuneita sinun blogistasi ja sinusta, kuin sinä nyt vaikka jostain.. äsh.. en tiedä kenestä, kun feikkiprofiilin teit.. Voitko tätä kautta ymmärtää? Mulle on ihan sama kuka olet. No, olen käynyt lukemassa blogiasi siitä saakka kun joku linkitti sen erään julkisuuden henkilön blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon saanu ton mun feikkiprofiili-luomisjutun kuulostamaan skitsommalta ja isommalta jutulta mitä se oikeesti ees on, mut en mä ala sitä juttua enempää selittelemään. Ihmiset voi olla missä luulossa haluavatkaan, ei se mun elämään vaikuta mitenkään. :D

   Ahaaa, kenes julkkiksen blogiin tää on linkitetty?

   Poista
 39. Sellasta mä oon miettiny, et onks kukaan ikinä arvannu esim. sun asuinpaikkaa täällä blogissa? (julkaistuissa tai ei-julkaistuissa kommenteissa) Tajuun, jos et voi vastata tälläseen jos ihmiset alkaa heti tutkii kaikki asuinpaikka-arvauskommentit täältä, mut toisaalta sun on väitetty asuvan pk-seudulla ja pohjanmaalla sun muualla, et aika laaja toi alue on :D Sen takii mietin, ku ite en pystyis varmaankaan elää tollasen paineen alla ja jos joku arvais mun asuinpaikan tossa tilanteessa ni olisin varmaan ihan hullussa paniikissa! :D mut sun blogis on huippuhyvä, ei pelkästään tää aihe vaan kirjotat myös hyvin. Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on mut ei kovin tarkasti. :) Ja mitäpä siinä vaikka oikeasti arvaisivatkin, eihän se mun asuinpaikkatieto mitään hyödytä ketään.

   Kiitos! :)

   Poista
 40. Miks luulen, että Candy on tehnyt itselleen feikkiprofiilin hämätäkseen stalkkereitaan ihan tarkoituksella, eikä suinkaan stalkatakseen kaverin kaverin kaveria tai mitä lie? No, kuka tietää, mutta joka tapauksessa jotkut välkyt vielä sitten menevät uskomaan että feikkiprofiilin "Niina" olisi oikeasti Candy. Tuskin Candy niin urpo on, että tässä blogissa kertomallaan sähköpostiosoitteella tekisi facebook-tilin omalla nimellään.

  Sanottavaa mulla riittäis tästä blogista vaikka kuinka paljon, sekä hyvää että huonoa, mutta taidanpa jättää tällä kertaa tähän. Ehkä joskus toiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;)

   Antaa luulijoiden luulla mitä haluavat.

   Poista
 41. Wuuaaah olet raivostuttavan ihana!!! Tekisi mieli saada selville että kuka oikeasti olet, mutta toisaalta en halua koskaan tietää, jännitys häviäisi! Ihanaa elämää teille molemmille...!!

  Ja ps. Sherlockit... olette noloja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, raivostuttavan ihana. :D Kiitos kohteliaisuuksista!

   Poista
 42. Eikö tästä sun blogista ole keskusteltu radiossakin tjtn? Mitäs jos seuraavaksi tää on Iltalehden sivuilla?
  Ihan mielenkiinnosta vaan kysyn, että jos Mikko eksyisi tänne niin tunnistaisiko se itsensä vai onko näitä juttuja todella muunneltu niin paljon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. o___O Ai on?! Mitä...?! Siis millä kanavalla ja mitä? En oo tota tiennytkään.

   No mut joo, oonhan mä tätä "mitä jos joku roskalehti kirjottaa tästä blogista"-kysymystä spekuloinut ja tullut siihen tulokseen, että se on aika epätodennäköistä.

   Voishan se tunnistaakin, vaikka mä joitakin juttuja muuttelenkin.

   Poista
  2. Niin ja onhan se kyllä niinkin, että sinulla on oikeus pitää omasta elämästäsi blogia ilman Mikon lupaa.

   Se vaan noissa suhteiluissa helposti unohtuu, että kyse on "sen toisenkin" elämästä ja kaikki alkaa pyörimään varatun ympärillä, hänen aikataulujensa ja elämänsä suojaamisen kieppeille.

   Poista
  3. Muakin kiinnostaa tietää millon on puhuttu radossa ja mitä???

   Poista
 43. Ihan semmoinen vinkki että jos joku haluais tän jutun lehteen.. Se sais sen sinne ja aikasten nopeeta. Nimenomaan iltalehteen. Itse oon ollut iltalehden kannessa ihan pienestä asiasta mikä paisui aika suureksi, eli majoitun mun tennisvalmentajan kanssa samaan huoneeseen leirin ajaksi koska en halunnut omaa huonetta ja mukana oli vain poikia. Valkku oli 30 ja minä 16 ja siitä saatiin aikaan soppa vaikka en millään tavoin edes koskenut mieheen. Eli jos joku todellakin haluais tuhota tän blogin ja samalla vähän sun ja muidenkin elämää, ei tarvis antaa kun pieni tai iso tärppi lehdelle että tämmönen juttu on meneillään. Toisaalta ilman sun henkilöllisyyttä jutulla ei tee mitään :)
  Ihmettelen vain kovasti miksi ulkopuoliset haluaa sun henkilöllisyyden selville.. Toisaalta jos oma mieheni käyttäytyisi oudosti ja epäilisin sen pettävän mua, voipi olla että oisin yksi noista hulluista jotka sua koittaa etsiä..

  Tsemmpppiä sun joko keksitylle tai ihan oikealle tarinalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, aikamoinen stoori sulla :o

   Mut on porukka tullu sanoo et ovat lähettäneet juttuvinkkejä iltalehteet yms näihin keltasiin sanomiin, mut eipä oo vielä yhtäkään sitä cityn pikkujuttua enempää näkyny - eikä tarvii kyl näkyäkään.

   Poista
  2. Ööö... eikös susta pitänyt tulla joku lehtijuttu? Hä?

   Poista
  3. Kannattaa hankkia Nyt-liite tän viikon perjantaina, siis jos teille ei tuu hesaria ;)

   Poista
 44. Ei muuta kuin että huulesi eivät näytä 17-vuotiaan lapsen huulilta vaan paljon vanhemman (~ 3-kymppisen), ehkä se johtuu tuosta naamiomömmöstä ympärillä, tai sitten olet joku elämään kyllästynyt kotiäiti joka sepittää tätä tarinaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aijaa :D Johtuu juu varmaan tosta ylikuivuneesta kasvonaamiosta ympärillä jota pidin vahingos liian kauan naamassa.

   Mut ei, en oo kolmekymppinen enkä todellakaan perheenäiti. Elämääni saatan kyllästyä sillon tällön, - kukapä nyt välillä ei -, mut onneks harvemmin. :D

   Poista
 45. Heips! Hyvä blogi sinulla !!! :)
  Kerrankin joku jolla "samanlaiset" tunteet kuin itselläni!
  Itse olen kahteen yli 30vee mieheen aivan täysin rakastunut, vaikkakin kumpikaan ei tunne samoin ja toinen ei edes tiedä asiasta.
  Olen sinua parivuotta nuorempikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   No mutta älä välitä, ihastuksia tulee ja menee ja se vaan kuuluu elämään. Saahan sitä ihastella kauempaa ja haaveilla salaa, vaikkei saiskaan vastakaikua tai vaikka ihastuksen kohde ei tunteista edes tietäiskään.

   :)

   Poista
  2. Miten sä nyt tolleen neuvot, sun mielestähän on päivänselvää, että kun tavataan, sanotaan, luvataan ja vannotaan, niin pysytään together forever...eih, siis nii juu, täähän koski vain sua ja Mikkoa.

   Poista
 46. eiks sua pelota että joku tunnistaa sut noista huulista?:o en tiiä voiko siitä niin helposti tunnistaa,mut jokuhan vois välkkynä laskee viis plus viis ja arvata :&

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kun hyvin harva näkee mun huulia koskaan tollei nätisti paikallaan kun ne on aina liikkeellä joko mun puhumisen, syömisen tai muun ylimääräisen liikehdinnän takia. :D

   Oon levoton sielu........

   Poista
 47. mun on nyt pakko myöntää, että olin yksi niistä jotka levittivät sitä linkkiä Niina Tikkasen profiiliin demissä :D en mibä itsekkään ihan sitä tarinaa uskonut, mutta ärsytti vaan ku se Demin keskustelupalsta täytti niistä KUKA CANDY ON? keskusteluista. En tii'ä miks mä sitä tänne kerroin:)) mut sul on ihana blogi, oon innokas seuraaja :DD

  VastaaPoista
 48. Aluksi oikeesti säälin sua, koska luulin, että oikeesti ahdistuit ja pelästyit netin hullunmyllystä, mikä alko tosta paskasesta kasvonaamiokuvastasi.

  Nyt arvostuksesi silmissäni on pudonnu ihan nollaan: haukut täällä lukijoitasi ja esiinnyt jonkun toisen naamalla. Tajuatko, että jos toi kyseinen kuvan tyttö saisi tietää siitä mitä teit, sut voitas haastaa oikeuteen siitä? Ootko oikeasti vielä typerämpi, kun olet antanut ymmärtää?

  Ymmmärrä, että se shekshikäs alusasusetti ja keski-ikänen salarakas ei tee susta sen aikusempaa. Kasva isoksi, oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...mitä mä tekisinkään ilman täysin randomien arvostusta. Oikeesti.

   Poista
  2. Mitäpä tekisit myöskään sillä tiedolla, että käytöksesi on lapsellista ja ala-arvoista. Et edes tainnut lukea kunnolla edellisen käyttäjän kommenttia. Et koskaan mene itseesi, tai mieti, että voisit oikeasti toimia muita kohtaan paskasti. Esimerkiksi puheet äitistäsi ovat ihan ala-arvoisia.

   Ei, et ehkä tee mitään täysin randomien arvostuksella, mutta sitten kun pikku blogisi selviää lähipiirillesi voi olla, että sitä arvostusta alkaisit kaipaamaan ihan keneltä tahansa.

   Poista
 49. Mä olen jankannut kohta jokaisen postauksen kommenteissa, että miten se lehtihaastattelu/mikälie juttu etenee? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa enks mä oo muistanu puhuu siitä? :D Pahoittelut!

   Tosiaan se haastattelu on ilmestynyt Groteski nimiseen lehteen, josta lisätietoja lehdestä ja sen hankkimispaikoista saa tuolta:
   http://www.mediary.fi/groteski/

   Poista
 50. No en kyllä enää ihmettele yhtään tän postauksen jälkeen, miksei Mikko uskalla jättää vaimoansa ;D Niin lapsellinen kuin sinä olet, niin tekee Mikon vaimo sitten mitä tahansa, vaikka tyhmääkin, niin ei kyllä ole sinun voittanutta :) Onneksi asut vielä vanhempiesi kanssa, että joku todellakin katsoo perääsi ja tekemisiäsi. Todella holtitonta meininkiä noin ylpäätänsä toi sun tahkoaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, otappa ne hiekanjyvät alakerrastas ja relaa vähän. :D Tsiisus oikeesti mitä jäykkisporukkaa täällä käy moralisoimassa!
   Jos toi mun toiminta on niiiin kauheen noloa, lapsellista ja kamalaa - löysätkää vähän pipoa, uskaltautukaa nauttimaan elämästä ja hassuttelusta itsekin sillon tällön niin elämä alkaa maistumaan paremmalta, eikä tunne enää niin kauheita pistoja sydämessä ja moralisointitarvetta kun toiset pitää vähän hauskaa! ;)

   Poista
  2. Elämässä ei ole liikaa hassuttelua, mutta se mikä on lapsellista, niin se on vaan niin yksinkertasen lapsellista aikuisten silmiin. Siis ylipäätänsä nämä sinun postaukset,mutta ymmärrettävää koska olet lapsi.

   Poista
 51. hm...
  pisti miettimään:D
  mä oon lukenu aika paljo blogeja, ja tiedän ettei kellään 17v tytöllä voi olla niin paljo aikaa että keksis tällasta skeidaa monen kuukauden ajan.
  no sit toinen asia, tää blogi on järjetön!! siis positiivisella mielellä:D naureskelen aina näille ja kadulla kattelen et kukakohan nuistaki on "mikko" xDDD
  hyvää jatkoa:D ET VTITU LOPETA TÄTÄ TÄä oN MIELENKIINOSTA xdd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mut mähän oon hei oikeesti Pertti 56v ;)))

   Haha, kiva kuulla kuin moni on saanu hupia tästä mun blogista tai käsittääkseni pikemminkin tänne tulevista kommenteista.

   Kiitoskiitos. :D

   Poista
 52. huoh. oletko huomannut että joka ikiseen sun postaukseen sulle laitetaan ihan samat asiat ja moraalisaarnat ja ihmiset kertoo omakohtaisen kokemuksen. Kuivimpia on nuo: "hei, luin sun blogi kokonaan ekan kerran läpi ja kerronpa tässä saatanan pitkän stoorin blaablaa" Paljost vetoo ettet jaksa lukee noit elämäntarinoita oikeesti läpi, vaikka niihin vastaatki :) mä en kyl jaksas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannut. :D Ihmiset vois kyllä lopettaa samojen juttujen toistelun kun ne tulee jo korvista ulos!

   Kyllä mä yleensä luen ne pitkätkin kommentit, tietenkin joskus kun kirjoittajan kirjoitustaidoissa ja tekstin luettavuudessa on suuria puutteita, jätän ne pitkät kommentit kunnolla ajatuksen kanssa lukematta.

   Poista
 53. Hahah :D kyllä naurattaa ihmisten jatkuva valittaminen !ei ole mitäön ihmeellistä vähän stalkkailla..mä voisin niin kuvitella tekeväbi sellaisen, samantapaisen olenkin tehnyt aikanani kuvakkeeseen :D ja kerran oon selvittänyt yhden miehen rapun edessä olevan auton omistajankin tekstarilla finderista , halusin olla varma.. candylle ihanas kevättä ! :) kauniit huulet !


  ja hei ps. ei tarvii tätä osaa julkasta mut kohts joku saa jotku kilarit tosta sun "profiilikuvasta" täällä..kun oon ymmärtäny et se on netistä vaan joku henkilö ? haluisin vaan että et sais nii paljo paskaa niskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kunnon salapoliisityötä, mut saahan sitä harrastaa jos se on suht harmitonta ja viatonta, eikä kenenkään elämä mene pilalle sen takia. :D

   Kiitos kommentistas, kehuista ja huolenpidosta :)

   Poista
 54. hmm....... siistiä.

  VastaaPoista
 55. Pakko sanoa, sulla on kadehdittavat huulet! <3

  VastaaPoista
 56. Ihan tulee oma nuoruus mieleen, kun tätä blogia lueskelee :D! Ai että, arvaa vaan paljonko naurat näille facebook-stalkkauksilles muutaman vuoden päästä. En sanonut siis pahalla, pitäähän sitä olla jotain, mille nauraa sitten vanhana ja kurttuisena. Itsekin oon tehnyt ties mitä tyhmyyksiä ja stalkkauksia ja voi että, en kyllä kadu mitään, mikä mut saa tai on saanut nauramaan!

  Mikkoon en nyt tällä kommentilla jaksa ottaa kantaa, että kuuluuko se vain nuoruuteen tai varsinkaan että olisiko se virhe. Sen näkee sitten ajan kanssa. Oikeastaan toivon, että teidän tarinalla on onnellinen loppu. Nuoruus se on jännää aikaa, nauti siittä!

  Terveisin vanha mummeli (ikää jopa 23v ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nauran niille jo nyt. :D Tekis mieli kertoo koko jutun juju ja syyt sille mun toiminnalle, mut pidämpä suuni kiinni ja nauran niille ite.

   Kiitos kommentistas :)

   Poista
 57. haluaisin kysyä, että jos nyt oletetaan, että joku sanois täällä tietäväs sut ja sanois oikean nimen ja paikkakunnan, miten reagoisit? julkaisisitko sen kommentin ja miten vastaisit siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä kyllä yhtään :S Luultavasti säikähtäisin aivan älyttömästi ja toivoisin et jospa kyseessä olis vaan oikea etunimi ja paikkakunta, että se on vaan sattumaa ja et joku on heittänyt sen ihan randomilla päästänsä.

   Poista
 58. Miks poistit kommentin missä sanoin että helppohan se on laskea 1+1 niiden ihmisten ketkä on ollu sun facekaverina siinä feikissä. ettekö kaveris kanssa sivuprojektin tehnyt.. hahhaha.

  VastaaPoista
 59. viinapullojuttu ja viikon katoaminen täsmää mun tuttuun, samoin huulikuva tosin tekstis ei mutta nehän voi olla tekstinkäsittelyohjelmalla korjattuja, joten ootko Helsingistä kotosin ja kuuluisit olla yhdessä laitoksessa? koulusta ja isästäsi et mainitse täällä mitään, joten sekin täsmää

  VastaaPoista
 60. Et julkaissut yhtä aiempaa kommenttiani joten asia taitaa olla selvä :D eli "mikko" on ulkomaalainen mies joka reissaa mm. tallinnan ja suomen väliä, jo miesihanne kuviesi kautta täsmäsi samoin tuo ikä 34v

  VastaaPoista
 61. Aivan mahtava tää blogi! Kaveri vinkkasi tästä mulle pari viikkoa sitten ja nyt kyylään joka aamu uutta postausta. :D Luulin, että mulla on mielenkiintoinen elämä, mutta nähtävästi se kaipaa lisämaustetta tämän toisten elämän seuraamisen myötä. Eipähän tartte enää kyylätä naapureita verhon takana. :´D

  Lisää, kiitos!

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3