tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tervehdys taas :)

You said I was the most exotic flower
Holding me tight in our final hour


Pikku tauko blogista on tehny hyvää, elossa edelleen ollaan.
Oon ottanu pientä taukoa myös Mikon kanssa näkemisestä, ollaan tän blogitauon aikana nähty erinäisistä syistä vaan pari kertaa. Toi tauko on tehny meidän suhteelle hyvää, on ollu ihan erilainen fiilis nähdä toista pitkästä aikaa. Tapaamisissa on ollu ihanan sähkönen ja jännittynyt tunnelma.

Ollaan kuitenkin nyt pidetty niin matalaa profiilia, et ollaan nähty aina jossain muualla kun meidän kotipaikkakunnalla. Nähtiin viimeks sunnuntaina, ku Mikko pyys mut mukaan ajelulle ja käytiin samalla jossain ihanassa, laadukkaassa ja kalliissa ravintolassa syömässä älyttömän hyvät ruoat. (harmi kun en tajunnu ottaa jällkiruoista kuvia!)
Oltiin niin kaukana kotikulmilta, että voitiin pitkästä aikaa nauttia ihan rauhassa toistemme seurasta, ilman pelkoa et joku tuttu bongais meidät yhdessä.

Samalla ajelureissulla käytiin yön pimeyden turvin nappaamassa jonkun pihasta parit mansikat, joilla saatiin suut makeiks ja hiippailtiin takapihalla olevaan leikkimökkiin harrastamaan vähän omaa kivaa. :D Ollaan kyllä niin hulluja ja jännityksenhalusia molemmat, tosi kiva jos oltais jääty kiinni!



Arvatkaa kumpi annos oli kumman. ;)


Mitäs teille lukijoille kuuluu? Muistakaapa et huomiseks on luvattu hellettä koko maahan, me aateltiin Mikon kanssa lähtee eväsretkelle jonnekin ottamaan vähän brunaa pintaan. Se haasto mut palvomaan aurinkoa alastomana, saa nähdä riittääkö mulla pokka ottamaan haaste vastaan ;D

343 kommenttia:

  1. Lukijoille tai lukijalle kuuluu ihan hyvää, kiitos vaaan kysymästä. Luulin jo, että tauko blogin pitämisestä olisi ollut sama asia kuin blogin lopettaminen, mutta näköjään jatkuu vielä.

    VastaaPoista
  2. näyttää tosi kalliilta annoksilta

    VastaaPoista
  3. Nää sun jutut menee jo niin yli.. :S älä pilaa tätä hyvää stooria tommosilla leikkimökkiseksinaurettavillaidioottijutuilla !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän mä kertonu mitä me siellä leikkimökissä tehtiin, sulla on vaan likanen mielikuvitus ;)

      Poista
    2. Tosi noloja nää tällaiset vihjailut... Toki penskana se on niin khuuul ja siistii, että harrastaa seksiä, mutta oikeasti aikuisten maailmassa se on ihan tavallinen juttu ja seksikokemuksilla hehkuttaminen on vaan tosi noloa ja teiniä.

      Poista
    3. Aika nipo aikuisuus sulla. Meitsi hehkuttaa ainakin, seksihän on ihanaa, eikä mikään "ihan tavallinen juttu".

      Terkuin ei sit vissiin niin aikuinen 27-vuotias

      Poista
    4. Taitaa jollain kateus kalvaa ku itellän ei oo spontaania seksielämää?

      Poista
  4. laadukas ja kallis ravintola? :O = kuivannäköistä tortillaa ja jotain lihamössöä...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sellanen se kyllä oli. Otettiin kiinalaiset ruoka-annokset, oli niiiin hyvää! ;P

      Poista
  5. Ei kyllä näytä tuo ruoka superhienon ravintolan eväälle :D

    VastaaPoista
  6. Pakaste porkkanoita:D huippuhieno!

    VastaaPoista
  7. Kuka siellä sairaalas makas?

    VastaaPoista
  8. aika sairasta harrastaa seksiä leikkimökissä jossa kuitenkin lapsetkin leikkii yms. ja turha sanoa ettei mitään tapahtunu, etköhän sä sitä tolla vihjannu... mulla ei oo ollu mitään sun juttuja vastaan sinänsä, jokaisen oma elämä mut mun mielestä toi meni jo aika lailla yli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli ikivanha laho leikkimökki jossa ei leiki enää varmaan kukaan, enkä edelleenkää oo puhunu seksin harrastamisesta mitään. Mistäs sä tiedät, mitä meidän omakiva on?
      Ollaanhan me voitu vaikka kertoa siellä kauhujuttuja mansikoita syöden ;D

      Poista
  9. Tykkään blogistasi älytömmästi ja toivon hyvää jatkoa teille. Mutta mulla olisi kysymys, tietääkö mikko että sulla on tälläinen blogi?

    VastaaPoista
  10. Haha se tuli ainakin todistettua että olette jostain böndeltä. Hieno ravintola jossa tarjotaan kämästä wrappia ja pakasteporkkanoita.. lol! Tää blogi on niin hauska. En malta odottaa että tää pikkuiita ja junttiurpo saavat toisensa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukakohan tässä oikein on juntti? Jos osaat lukea niin tietäisit ettei oltu lähelläkään meidän kotipaikkakuntaa. :)

      Makunsa tietty kullakin, jotkut hakee kiinalaise twräppinsä ravintolasta, toiset mäkkärin läskiluukulta ;D

      Poista
    2. Katoin kans ihan samaa :D Ei kyllä ole minkään huippuhienon ravintolan annos, voi tyttöparka :) Mutta kiva kun jatkat tätä höpsöblogia!

      Poista
    3. Kiinalainen wrap :D Tää blogi on kyllä parasta viihdettä Tuksun jälkeen.

      Poista
    4. Kiinalainen wrap? Ei kiinassa tehdä wrapeja.

      Poista
    5. Kiinalaine Twräppi XD

      Poista
    6. Puolasta saa Kiinalaisia pitsoja ;)

      Poista
  11. Jotku epäilee et oot Enkeli-Elisan kirjottaja. Nauran tolle, ei helvetti mitä salaliittoteorioita:--D Vois tollaset ihmiset ottaa sen foliohatun hetkeks pois päästä ja ajatella järjellä...

    Yks syy tohon epäilyyn demikeskustelussa oli se, että "minttua käytetään karkeissa (candy niiku) mausteena". Siis itekkö keksit!!!!!11 Huh huh mitä paskaa.

    En väitä etteikö tää blogi vois olla feikki, mutta silti herätkää ihmiset! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahahahahhhh oikeesti?! :D Haluun linkin siihen keskusteluun!

      Joo ja mä oon oikeesti myös Osama Bin Laden ja Elvis..Ja näin meidän kesken, oon myös Neitsyt Maria.

      Poista
    2. http://demi.fi/keskustelut/1347857/enkeli-elisan-ja-kolmas-pyora-candyn-takana-sama-henkilo

      Poista
    3. Ei hyvää päivää... Jos anonyymi osaisi lukea, tietäisit varmasti että koko keskustelu oli sarkasmia niitä kohtaan, jotka tuohon uskovat.

      Poista
    4. Se demin keskustelu oli trolli, vitun idiootti :D

      Poista
  12. Ei hitto, olin satavarma et olin tullu hulluks, nimittäin meijän vanhassa leikkimökissä oli joku käyny sekaduudesta päätellen ja meiltä löytyy se mansikkamaakin.. en halua tietää mitä ootte tehny meijän vanhalle pikku mökkerölle.. :D:D
    -Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä?! :D Saanko kysyy et missäpäin Suomee? Ei voi käydä niin tuuri et oltais eksytty mun blogin lukijan leikkimökkiin.. :DD

      Poista
    2. Niin eihän näitä lukijoita ole ku ihan muutama........

      Poista
  13. Ei helkkari, tää on kyllä aivan mahtava blogi! :D

    VastaaPoista
  14. sanotaan näin ettei sijaitse pohjois suomessa :) en ite haluu paljastaa olinpaikkaa, ettei sun fanit tuu valokuvaa sitä "kuuluisaa" mökkiä jossa pikku cindy sai alkunsa .. :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no sit on pieni mahdollisuus et saatettiin olla teidän mökissä. :D Pahoittelut jos siellä oli sotkusta, yritettiin kyllä jättää paikan samaan kuntoon kun mitä ne oli ennen meidän vierailua!

      Poista
    2. Mikkohan on nyt ulkomailla, eikös niin?!

      Poista
    3. Siis OMG!!.. Nyt sä paljastit, että oot kotoisin jostain päin pohjois-suomee!!1! Kohta tän blogin kotkat alkaa tekemään jotain tutkimustyötä sun aiemmista postauksista ja saa rajattua sun kotikaupungin tms.. Äkkiä pois nuo kommentit!! x)

      Poista
    4. Höpsis mä mitään paljastanut. :)
      Eikä Mikko oo ulkomailla, ihan kotoSuomessa on ja kohta lähen sen kanssa eväsretkelle!

      Poista
    5. Entistä enemmän vahvistuu epäilys, että olisitte Jyväskylästä tai Tampereelta...

      Bongasin blogin viime viikolla ja jäin koukkuun, tarinasi on kutkuttava, mutta kyllä minun käy oikeasti sääliksi Mikon vaimoa ja lapsia. Heillä on ollut juuri kriisi perheessä ja sinä matkustelet Mikon kanssa pitkin pitäjiä ja paneskelette iloisesti jossain leikkimökissä. Millainen mies tekee niin? Olen itsekin pettänyt, mutta tilanne purkautui hyvin nopeasti, enkä koskaan olisi pystynyt pitämään jotain salasuhdetta lähemmäksi kahta vuotta, miten kenenkään moraali tai mielenterveys antaisi sellaiseen periksi?

      Vaikka oma silloinen kumppanini olikin paskapää ja monen mielestä varmasti sai mitä ansaitsi, mutta silti.

      Tuli tuosta manipulointiviestistä oma teini-ikä mieleen, kun itsekin kuvittelin olevani niin aikuinen ja että suhteessa on jopa hauskaa manipuloida toista hieman. Nykyisen kumppanin kanssa manipulointi olisi mitä helpointa, mutta hyvällä itsetunnolla varustettu oikeustajuinen ihminen ei käytä hyväkseen itselle rakkaan ihmisen heikkoa hetkeä. Olin monia asioita kokenut 17-vuotias, niin kypsä ja niin aikuinen, että ihan naurattaa näin vuosien jälkeen ;). Että minua ärsytti vanhemmat, jotka sanoi pennuksi, koska se oli totta!

      Ehkä elämässäni sitten on ollut liikaakin jännitystä, kun en enää niitä kaipaa, enkä monimutkaisia suhdesotkuja? Emmekä ole avokin kanssa onnettomia, sohvalla makaavia valaita, vaan urheilullisia, hyvännäköisiä aikuisia ihmisiä, joille ikä on tuonut jo hieman muutakin perspektiiviä asioihin, kuin se ainainen oman nautinnon ja onnen hakeminen, viis muista. Kyllä se onni ja tasapainoisuus löytyy vielä sinunkin elämääsi ja opit sen lisäksi kunnioittamaan ja arvostamaan myös muita :). Kymmenen vuoden päästä naurat näille ajatuksillesi, usko pois!

      T. Katja

      Poista
  15. Ai kävitte naimassa leikkimökissä? Niin vissiin! :D

    VastaaPoista
  16. Taisitte olla Chez Dominiguessa vai Savoyssa? :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...jaa noitten annosten perusteella chez dominiquessa? :D

      Poista
  17. Vähän liian läpinäkyvää tuo oma kirjoituksesi "pohjoisessa olevasta leikkimökistä". Ei menny läpi, sori :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä oo mistään pohjoisesta olevasta leikkimökistä kirjottanut, joten ei minkään tarvii mennäkkään läpi :D

      Poista
  18. No tämä jo paljastaa Candyn olevan fiktiota xD
    Laadukasta ravintolaa ei nuo annokset kyllä ole nähneetkään xD Ja jossakin leikkimökissä omaa kivaa harrastamassa, hulvatonta xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sellanen se ravintola nyt vaan oli, pakkohan ei kenenkään oo uskoa. Pääasia et ite tiedän missä oltiin ja millanen paikka se oli. :)

      Poista
    2. Varmasti oli joo jonkinlainen ravintola :D
      Mutta nuo annokset ei kymppiä enempää ole maksaneet :D TASOKASTA! xD

      Poista
  19. No ihanaa C., että jatkat tätä blogia. Mulla on välillä aika nega olo juuri sen vaimon jne. takia sinusta.. tai siis tästä blogista. En mä kyl sano sitä pahaksi, että joku pitää omaa kivaa leikkimökissä. Kunhan silloin paikalla ei ole lapsia, ja heidän löydettäväkseen ei jätetä mitn aikuisten juttuja.
    Kirjoittele taas!
    - Aara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)

      Ei ollu paikalla lapsia, eikä jätetty sinne mitään aikuisten juttuja. Ei me tarvita sellasia! ;D

      Poista
  20. Ai niih, te todella nautitte jännityksestä. Miten aiotte (jos siis joskus aiotte lopettaa suurimman jännityksen aiheuttajan, eli meette yhteen) sitten yhdessä ollessa jatkaa samaa? Kertoisitko mulle, ootko "näätä"? Jos tiedät, mitä muuta tuo tarkoittaa, kuin pientä kaunista eläintä, niin ilmeisimmin saatat olla. :D
    - Aara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-a, ainahan sitä vauhtia ja vaaratilanteista jostain elämäänsä repii, sittenkin kun ollaan kunnolla yhdessä. :)

      No pakko kyl sanoo etten tiedä mitä muuta näätä meinaa ku sitä elukkaa, joten paha mennä sanomaan. :D

      Poista
  21. Itse myönnän olevani pelkä idiootti landepaukku, mutta toi ruoka ei näytä miltään kiinalaiselta. Näyttää ihan joltai pakastepaskalta... Ei juma, paljonkohan mahdoitte maksaa noista annoksista?..... ei oo todellista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinalaista se nyt kuitenkin oli :) En tiiä, Mikko maksoi.

      Poista
    2. Miten sitten tiedät, että ravintola oli kallis? :DD

      Poista
    3. toi ei oo kiinalaista ruokaa nähnytkään XDDD

      Poista
  22. Näyttää kyllä joltain huonolta kebab-ruualta. Vissiin siellä ei ole laadukkaampaa ravintolaa.

    VastaaPoista
  23. Taisi Mikko kyllä olla tämän sun taukosi ajan siellä etelässä vaimonsa ja perheensä kanssa viettämässä laatuaikaa, jonka vuoksi sulla ei ollut mitään kerrottavaa tänne blogiin!

    VastaaPoista
  24. Varmasti oli hyvää ruokaa, mutta käykääs joskus oikeesti hienossa ravintolassa. Tuolla nyt tuskin mitään michelin tähtiä oli..;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin oli, mut se oli hieno ja kiva ravintola kuitenkin. En ymmärrä miks lukijoiden pitää tosta jankata, kahden annoksen perusteella tuskin voi arvioida koko ravintolaa ja sen laadukkuutta. :D

      Poista
    2. Vähään tunnut tyytyvän :) Mun mies vie mua OIKEESTI hienoihin ravintoloihin (joskin ei usein, koska rahan tuhlaaminen tollaseen on turhaa ellei ole jotain juhlapäivää tms.) ja niissä paikoissa ei ole pakasteporkkanoita ikinä nähtykään. Että se siitä laadukkuudesta ja hintavuudesta :)

      Toisaalta tää postaus saattaa paljastaa teinitytön naiiviuden sijasta myös sen että keksittyä tää kaikki on. Ei ole helpompaa tapaa provosoida porukkaa kommentoimaan kuin hienon, laadukkaan ja kalliin ravintolan hehkuttaminen ja sitten todistusaineistoksi laitetaan kuvia annoksista jotka näyttäis olevan kulmakunnan ABC:ltä :D

      Poista
    3. No kyllä kahdesta annoksesta jo aika paljon näkee :) Huomaa kyllä ettet ole paljon syönyt ravintoloissa...

      Poista
    4. Me jankataan, koska tossa sun tekstissä aika paljon korostit sitä, että hieno ja KALLIS ravintola, ihan ku sun meille tarttis mitään todistella. Siis että "kyllä Mikko musta välittää, ku se vie mut KALLIISIIN ravintoloihin!"

      Poista
  25. Törmäsin blogiisi ja huhhuh. Olin itse nimittäin samanlaisessa tilanteessa sinun ikäisenäsi. Ikäero ei tosin ihan noin hurja, mutta suuri kuitenkin. En ole kylläkään pystynyt lukemaan kirjoituksiasi kuin parin jo ihan sen nolotustuksen myötä. Niin samanlaisia, huolettomia ja naiiveja ajatuksia kuin minullakin aikoinaan. Oli kyllä vaihe elämässä, jonka olisi voinut mielellään skipata ohi kokonaan. Voi sitä typeryyttä aikoinaan. Toisaalta myös nyt kun sen tajuaa, niin mietityttää että oliko se mies ainoastaan niin itsekeskeinen vai tyhmä, ettei tajunnut salasuhteilun tapahtuvan nuoren tytön sinisilmäisyyden ja typeryyden kustannuksella (joka perheellisellä miehellä aika persiistä). Veikkaan kumpaakin.

    En tiedä onko tarinat totta vai jonkun mukahassuttelua netissä (annoskuvathan eivät ole "kallista ravintolaa" nähnytkään. Mutta väliäkö hällä kai.

    VastaaPoista
  26. Laadukkaassa ja kalliissa paikassa.... Nyt meinas kyllä mennä kahvit pitkin näyttöä xD

    VastaaPoista
  27. Siis sä oot niin vitun piittaamaton pikkupentu...varastat toisten miehet,mansikat,PUET VAIMON MOTSKARIKUTEET, VIERAILET HEIDÄN KODISSA ja vielä röyhkeesti toisten leikkimökkiin. Talvella varastitte lasten pulkat. ihan helvetin helppo päätellä minkälainen ihminen ja millanen moraali sulla on,PENTU.

    VastaaPoista
  28. Jihuu oot takas! Tätä on ootettu! hyvä että teillä on kumminkin mennyt ainakin tekstistä päätellen hyvin ja on ollut hauskoja reissuja ;DD Saanko muuten kysyä, kun vihdoinkin (toivon mukaan ainakin) saatte toisenne ja voitte elää yhdessä ihan julkisestikkin, niin meinaatko blogissasi ilmottaa siitä, siis meinaan nyt ihan esim. laittaa kuvia tms? ja meinaatko kertoa vanhemmillesi ja kavereillesi vai odotatko vain että esim. näkevät teidät joskus yhdessä tms? :) Pietän teille peukkuja pystyssä<3

    VastaaPoista
  29. Tollaset annokset maksaa 7-8e kpl , et oot oikein huippukuppilassa ollut ....
    Sä oot niin pelle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  30. no nyt viimestään paljastui provoksi

    VastaaPoista
  31. Tuo on niin oksettavaa että pitää varastaa toiselta ja sitten mennään luvatta toisen leikkimökkiin. Jotain rajaa ihan oikeasti näihin touhuihin.

    P.S. Jotkut tekevät kiinalaisen wrappinsa kotona, ehkä vitusti parempaa ja terveellisempää ja halvempaa :D Säälittävää tilata "kalliista ravintolasta" jotain tuollaista.

    VastaaPoista
  32. kuka näitä juttuja enää uskoo?

    VastaaPoista
  33. Anonyymi25. heinäkuuta 2012 15.39
    kuka näitä juttuja enää uskoo?

    ^Älä muuta sano

    VastaaPoista
  34. Ensimmäinen kerta kun kommentoin, vaikka lähes alusta asti oon lukenut. En ole jaksanut päätä vaivata sillä onko tämä fiktioo vai ei, mutta nyt kyllä ensimmäisen kerran sain varmuuden ettei voi ainakaan 100% totta olla. Ravintola-alan ammattilaisena voin vannoa ettei nuo annokset ole "laadukasta" ja "kallista" nähneetkään. Eikä ainakaan tuo toinen edes "kiinalaista". En ole ikinä nähnyt kiinalaista ravintolaa jossa tarjoillaan tortilloja. Lukuunottamatta kebab-pizzeria-aasialainen-virityksiä joista saa melkein mitä vaan. Sellaisesta veikkaan noidenkin annoksien olevan peräisin, pakastekasviksineen jne. Huono yritys tämä, Candy. Tosin olethan kertonut että vääristelet totuutta jotta ette jää kiinni niin ehkä tämä oli sitten sitä.

    Mitään pahaa en silti halua teille tai kenellekään, kaikkea hyvää jatkoon ja jos tarina pääpiirteiltään on totta niin toivon että kaikki päättyy hyvin tavalla tai toisella. Kouraisi vaan food-loverin sydäntä ja oli pakko kommentoida.

    VastaaPoista
  35. Ei jumalauta ämmä olet säälittävä! Miten kehtaat kirjoittaa tälläistä! Voi miehen lapsi parkoja kun isä paneskelee tommoista teiniä! Kyllä tekisi mieli tulla pistämään nippuun tollanen ihminen! Mutta veikkaampa että olet miehelle pelkkä pano ja hän haluaa jotain hetkellistä jännitystä ja pian sanoo että ei halua olla kanssas missään tekemisissä :) Ties kuinka monta muutakin tyttöö käy moikkailemassa :D:D::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan hetkellinen panohan mä sille vaan oon ku ollaan oltu yhdessä jo reilusti yli kaks vuotta ;)

      Poista
    2. No ihan selkee pano, ja toi 2 vuotta nyt ei kerro mitään. Tiedän ihmisen joka pyöritti kahta naista 5vuotta.-Jone-

      Poista
    3. Entäs kun me ei panna läheskään joka näkemiskerralla? :O eiks panojen kans nähdessä nimenomaan vaan panna, eiks se idea oo just siinä?

      Ja sun tietämäs ihminen ei liity muhun tai Mikkoon yhtään mitenkään, ihan turhaan tuutte noita tarinoitanne tietämistänne ihmisistä kertomaan, ihankuin niiden ihmisten tekemiset sitoutuis meidän suhteen asioihin millään tavalla.

      Poista
    4. Minä sekoilin erään miehen kanssa 10 vuotta, molemmilla välillä vuosienkin pituisia parisuhteita ja kuitenkin aina kun nähtiin kaikki oli mahtavaa. Olin 16 kun ruvettiin ja 26-vuotiaana päätin että tän on pakko loppua tai muuten jää perheet perustamatta ja asunnot hankkimatta jos aina pidän jotain takaovea auki tälle miehelle.

      Ikäeroa meillä on hiukan alle 10 vuotta, vieläkin sydän vetää hänen puoleensa mutta järki sanoo ettei sen kanssa mitään tulevaisuutta ole...Aviomies ja muutama tenavakin auttaa pysymään erossa, ei ole samalla tavalla aikaa ja mahdollisuuksia lähteä extempore sekoilemaan kuin ennen vakiintumista.

      Ja kaikille jotka candya tai vastaavia moralisoi...voisitte itse katsoa peiliin ensin ja sitten miettiä onko jonkun vieraan teinin nuoruudenrakkaudet oikeasti sellainen asia joka teidän elämänne voi noin pahasti suistaa raiteiltaan? Candy voi sitten mahdollisesti myöhemmin vaikka parkua maailman pahuutta jos tästä suhteesta tulee näpeille, mutta TÄLLÄ HETKELLÄ tämä on se mitä hän haluaa ja NYT ELETÄÄN TÄTÄ HETKEÄ eikä huomista tai aikaa 10 vuoden päästä, se ikään kuin kuuluu nuoruuteen että ei kokoajan murehdi sitä että onko tämä koko elämäni paras päätös.

      Poista
    5. Ongelma onkin se ettei Mikon vaimo saa elää tätä hetkeä oikeasti! Hän elää elämää mikä on täyttä valhetta. Miksi hänen elämästä pitää viedä vuosia petturi ukon takia?

      Niin koska näillä ei ole pokkaa "suhdetta" julkaista.

      Poista
    6. Ja onhan Mikkokin nyt jo pyörittänyt kahta naista 2 vuotta, mikä estää pidentämään sitä? Ei niin mikään, kyllä Candy odottaa ;)

      Poista
    7. Panopuu sä olet , nothing else :D Kyllä sä kakura vielä jonain vähemmän kauniina päivänä sen hiffaat. Mä ole kans just ton sortin heeboja ku toi mikkis, te teinibeibet ootte vaan ja ainoastaan viihdykettä meille kun te ootte niin sinisilmäsii ja teille kelpaa viel tos iäs paljo vähemmä mitä kotona. Vähä auto kyytii ja liirumlaarumii sepittää, ni joha saa mitä ollaa hakemas.MIES -75

      Poista
  36. Mä jo toivoin että olisit oikeasti hautanut ittees.
    Oliko Mikolla hyvä loma vaimon kanssa?
    Olipa yhtä herkullisen näköisiä ruokia kuin laivaruokakin namnam, on teillä tasokas meininki.

    Toivon että sä ja pelles joku päivä vielä saattee kärsiä tyhmyydestänne rankemman kautta, olette kyllä niin sairaan ällöttäviä ja inhottavan ylimielisiä ettei tosikaan.

    Äitis varmaan ylpeä tytöstään, joka melkeen osaa muita ajatella ja kunnioittaa muita.

    Puspus Suomen ykkösinhokille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunkin äitis on varmaan tosi ylpee susta - lapsestaan joka aukoo päätään netissä anonyymina :D Ei huh huh!

      Kertoo kyllä paljon sun elämänlaadusta jos alkaa inhoamaan jotain sulle täysin tuntematonta bloggaajaa, joka ei oo tehny sulle mitään pahaa :D Ahahahahhah, kiitos tästä päivänpiristyksestä <3

      Poista
    2. Sulle voisi kyllä aukoa päätään ihan mielellään livenä jos myös itse paljastaisit kuka olet. Dumb ass

      Poista
    3. Et ehkä ole pahaa tehnyt edelliselle anolle, mutta vittu monelle muulle sun "real lifessä".

      Poista
    4. Kuinka pahasti pitää ihmisellä olla päässä vikaa et haluis tulla livenäkään aukomaan päätään jollekin randombloggaajalle? Mun tekemiset ei liity suhun mitenkään, miks sun pitäis päästä aukomaan päin naamaa mulle?

      Naurettava uhoaja :D

      Poista
    5. Koska normaali, ei-narsistinen ihminen tuntee empatiaa myös muita ihmisiä kohtaan. Jo olis maailma mallillaan, jos laskisin vääriksi teoiksi vain suoraan itseeni kohdistuvat vääryydet. Silloinhan muut saisivat rauhassa tehdä rikoksia, satuttaa, loukata ja kusettaa muita ihmisiä, mutta minua ei kiinnostaisi yhtään, koska eihän se kohdistu juuri MINUUN.

      Oletan, Candy, että itse olet pahoillasi esimerkiksi ystäväsi puolesta, jos hänelle tehdään jotain inhottavaa. Blogistasi välittyvästä itsekkyydestä huolimatta pidän myös mahdollisena, että joskus sympatiseeraat tuntemattomiakin ihmisiä, joita kohtaan on mielestäsi toimittu väärin. Siksi nuo "mitä sä valitat, enhän mä SULLE oo tehny mitään!" ovat aika köyhiä ja teinimäisiäkin argumentteja.

      Poista
    6. Hei Candy, ihan anonyymi sinäkin olet vaikka sulla nimimerkki onkin.
      Hiton idiootti.
      Haukut Mikon vaimoa, kavereittesi poikaystävät jne itekin ANONYYMINA täällä, puhumattaakn siitä miten haukut muita kirjoittajia, mutta itekin siis teet sen ANONYYMINA.
      Että paraskin puhuja.
      Että jos joku tekeekin niinkuin sinä ja anonyymina haukkuu vähän täällä, niin olette sit samalla viivalla.
      Puhumattakaan sitten siitä että sinä ällöttävä pentu et kunnioita vanhempieas kun tuot heidän kotiin pantavaks varattua miestä, käyt toisen naisen kotona panemassa sen miestä, lainaat sen vaimon vaatteita, lainaatte surutta toisten omaisuutta koske hei, tehän voitte tehä mitä vaan!

      Mikon kannalta on liian myöhäistä kun on jo lisääntynyt, mutta toivon todella et sä et ainakaan saa kusipäägeenejäsi siirrettyä eteenpäin, hitto sun ja Mikon lapsesta tulis kyl niin vajaa että pelottaa. Varmaan päästäis itteään kärsimyksistään ja tappais itteään heti kun tajuaa miten idiootit vanhemmat sil on, ja miten perseest elämä on ja tulee olemaan sellaisilla geeneillä.

      Poista
    7. Jos täällä on joku naurettava, niin se olet sinä KÄRTSYLÄINEN!Kuka muu kuin sinunlainen bimbo haaveilee rikkovansa jonkun perheen, ja pääsevän vaimon asemaan, ja jaarittaa sitä vielä täällä julkisesti?

      Poista
  37. Kommentoin sulle jo aiemmin vähän eri asiaa, mutta tärkein unohtui... Piti siis kertoa, että "alan ammattilaisena" voin taata sulle, että noi ei ole laadukkaita ja kalliita ravintola-annoksia :) Terveisin viiden tähden raflassa työskennellyt.

    Tietty teinistä on vähempikin hienoa, mutta ihan turha tulla uskottelemaan että "joojoo oli se hieno ravintola, ette voi noista kuvista päätellä ettei ollut" kun asiasta vähänkin enemmän tietävä näkee kyllä juurikin noista kuvista, että laadukas paikka ei ole ollut kyseessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, sovitaan sitten niin. Mä en jaksa enää aiheesta vääntää, voitte olla mitä mieltä haluutte ja se on mulle ok. :)

      Poista
    2. Toinen alan ammattilainen, kotikaupunkini tasokkaimmassa ravintolassa työskennelleenä ravintolakokkina, voin kans sanoa et nuo ei oo laadukasta nähnytkään.

      Poista
  38. Olen kierrellyt maita ja mantuja kunnon ravintoloissa ja nuo kuvien annokset eivät ole lähelläkään niitä. Joko sinua on Candy vedätetty tai olet niin umpi rakastunut, että kaikki näyttää olevan kalliista ravintolasta.

    Mulle on ihan sama, mitä puuhastelet tämän salarakkaan kanssa, mutta mieti nainen haluatko jatkaa tätä kuinka pitkälle? Missä on itsekunnioituksesi? Mikko saattaa olla nyt ihQ ja ah niin ihana! Mutta miksi tämä salailu, jos hän on niin umpirakastunut sinuun? Rakastuneen miehen kuuluu toitottaa rakkauttaan koko maailmalle! Nostaa rakastamansa nainen jalustalle, laittaa muun edelle. Mutta ei. Hän on edelleen vaimonsa kanssa, käyttää tekosyynä lapsiaan ettei tarvitsisi erota. Kyllä ne lapset vaistoaa kun asiat eivät ole hyvin. Oma isäni erosi aikoinaan äidistäni ja voin sanoa että toisaalta se oli helpotus, vaikkei sitä välttämättä halua että vanhemmat eroavat. Onneksi oma isäni oli sen verran fiksu, ettei hylännyt kuitenkaan meitä lapsia uuden rakkauden vuoksi.

    Koet olevasi kypsä ja aikuinen. Ei kypsä ja aikuinen nainen käyttäydy noin lapsellisesti. Lapsen mielinen saa olla, mutta aikuinen ihminen osaa ottaa vastuuta teoistaan.

    t. Sarisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekunnioitukseni on ihan tallella, kiitos vain kysymästä :)
      Olen sataan kertaan sanonut, ettei lukijoille kuulu syy(t), miksei Mikko ole vielä eronnut. Se on niin henk.koht asia, jota en ala netissä tuntemattomille kertomaan.

      Enkä tarvitse kenenkään teidän hyväksyntää, tämä on mun elämä, mun päätökset ja mun parisuhde ja mulla on hyvä olla näin.

      Mikko on kyllä nostanut mut jalustalle ja kohtelee mua varmasti paremmin kun monen muun naisen "kunnon" miehet, vaikka onkin edelleen naimisissa.

      Eikä mua tosiaan liikuta, mitä mieltä kasa tuntemattomia anonyymeja mun kertomista asioista on ja minkälaiseks te mua luulette, kun kunnolla mua tai koko totuutta ette tiedä. :)

      Poista
    2. Nostaa sut jalustalle esittelemällä sua kännissä nakkikioskilla jollekin känniselle äijälle? Niinku olisit joku kiertopalkinto. XD

      Poista
    3. On paljon asioita, joista ette tiedä. :) Riittää et mä tiedän ja mulla on hyvä olla Mikon kanssa. Lälläslää, vituttaako et oon onnellinen?

      Poista
    4. Hitsi, pitäisi varmaan itsekin olla oikein imarreltu kun känniset ääliöt alkavat ehdotella yms :D

      Poista
    5. Ei vituta kun sun onnellisuus on harhaa. :D

      Poista
    6. Woooot??? Olekot jotenkin jakautunut persoona..? Juuri noita viimosia postauksia lukiessa olet halunnut ottaa Mikosta etäisyyttä ja olet pohtinut mikä on paikkasi Mikon elämässä, tenttaillut ja painostanutkin häntä.. Niin en vain kässää,että miten voit sitten melkein samaan hengeen vetoon mesota, että sulla on hyvä olla sen kans!? Vai onko sulla käsitys onnellisuudesta se, ettei tiedä omaa paikkaansa aviovaimon ja aviomiehen ja heidän lasten elämässä..

      Poista
    7. Siis nää muuthan sun kertomat asiat Mikosta&companysta ei oo siis millään tavalla henkilökohtaisia vai??

      Poista
  39. Hienossa ja laadukkaassa ravintolassa, ja sieltä muka sai tuollaista paskaa :D Candy ei ole vissiin koskaan käynyt oikeasti laadukkaassa ravintolassa :D


    Njoo, mut meni hiukan provoiluksi Candylla nyt :D

    VastaaPoista
  40. http://www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/saslik/menu.html

    Käypäs Candy tuolla syömässä, maistuva paikka.

    Ja tule sitten vasta puhumaan laadukkaasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En jaksa ees avata tota linkkiä, mä käyn syömässä just siellä missä haluun, kiitos vaan :)

      Poista
    2. Eh.. laadukasta tai ei, mutta en löytänyt yhtäkään ruokalajia menusta mikä kuullostaisi oikeasti herkulliselta. Ihme snobeilua ja pätemisen tarvetta käydä jossain _oikeasti laadukkaassa_ ravintolassa ja tulla sitten arvostelemaan muiden ruokia ja ravintolakäyntejä. Puuttuu varmaan omasta elämästä jotain oleellista kun pitää tulla sitten korvaamaan tämä puute jollain ravintolapätemisellä. Minusta ainakin paras ravintola on sellainen, jossa on ruoka on oikeasti herkullista eikä sellainen joka on saanut eniten michelin tähtiä. Ja itse tosiaan olen aterioinut laidasta laitaan erilaisissa ravintoloissa ja olen käynyt tasan yhdessä hyvässä "oikeasti" laadukkaassa ravintolassa. Parhaimmat eväät saa tosiaan näistä 'normitallaajien' ravintoloista, joihin nämä snobeilijat eivät koske edes pitkällä tikullakaan.

      Poista
    3. Anonyymi 20.06, oot ihana, oikeesti! :D<3

      Poista
  41. en ymmärrä mitä nuo muut sulle täälä valittaa siitä että ruoka ei näytä laadukkaalta tai siitä mitä te Mikon kanssa teette leikkimökissä. Se myös ärsyttää mua että kaikki yrittää arvailla että kuka oot vaikka et halua sitä ihte kellekkään kertoa! Hyvää jatkoa sulle ja Mikolle toivottavasti saat sen vaimon pois tieltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, siinäpähän valittavat jos ei oo muutakaan tekemistä :D
      Kiitoksia, kyllä saan, siitä ei oo pelkoo ;D

      Poista
    2. No etpä ole vieläkään saanut, etkä muuten saa :)

      Poista
  42. Just ja just uppois chicosin tortilloiks =DDDDDDDd

    VastaaPoista
  43. näyttää kyllä vitun ällöttävältä toi ruoka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmasti yhtä ällöttävältä ku sun naamas :)

      Poista
    2. Ei juma mikä VAUVA sä olet. Mikkoa varmaan kiehtookin toi sun pentumaisuus, ni ei tarvi sekaantua vielä himpun nuorempiin...

      Poista
    3. :D Ette voi olla noin huumorintajuttomia!

      Poista
    4. Yhtä huumorintajuton kuin sinäkin pöliä! :D

      Poista
    5. "Anonyymi25. heinäkuuta 2012 20.19
      Törkeetä."
      ..Anonyymien on ihan turha ulista törkeydestä. Eiköhän anonyymien kommentit oo ollut VÄHINTÄÄN yhtä törkeitä.
      Ja sama myös lapsellisuuden kohdalla.

      Poista
    6. Missä kohtaa pitäis nauraa kun vehtaat varatun perheen isän kanssa, puet sen vaimon kuteita, luuhaat niiden huushollissa, nait leikkimökissä, varastelet mansikoita ja kutsut naimissa olevaa äijää mieheksesi?????

      Poista
  44. Tonnista vetoa että olitte ABC:llä tai Amarillossa :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hävisit just tonnin. Pistänkö tähän mun tilinumeron ni voit laittaa rahat sinne suoraan? :)

      Poista
    2. Joo laita! Saadaan sun nimi selville jos siirretään sinne rahaa. Vaikkapa euro. ;)

      Poista
    3. Ja mitähän kukaan oikeasti mun nimellä tekee? Keräätte vihaajajoukon yhteen ja tuutte soihtujen ja talikoiden kanssa riehuu meidän talon eteen? :DDD

      Poista
    4. Eih, eiköhän ennemminkin sen perusteella saa tietää tän Mikon ja sitä kautta tietoa vaimolle.

      Te raukat kun ette uskalla kertoa sille.

      Poista
    5. Hihhiih, hyvä Candy. Ihme uunoja täällä meuhkoomassa.

      - Peija

      Poista
  45. Heh, varmaan kiva palata tän blogikirjoittelun pariin kun suurinpiirtein jokainen kommentti tähän asti on ollut pelkkää vittuilua ja muuta paskaa :D Herkullisen näköinen oli ainakin tuo tortilla-annos :) Jatka kirjoittelua! Mukava lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitähän ne aina on, ihmisillä ei tunnu olevan muutakaan elämää tai tekemistä ku kommentoida anonyymina blogeihin paskaa, mut sellasta tää suositun bloggaajan arki on :D

      Aattelen aina et mulle kirjottelee vaan kateelliset ihmiset noita vittuilukommentteja. Onhan se tietenkin varmaan aika rankkaa, kun oma mies (jos sellasta ees on) ei vie koskaan syömään tai sitä ei kiinnosta viettää aikaa koneella istuvan akkansa kanssa...Joten mitäs muutakaan tekemistä siinä sit jää ku mennä aukoo päätään nettiin :D Hienoa toimintaa!

      Mut kiitos sulle, herkullisia noi ruoat olikin (sain maistaa Mikonkin annosta;D), sano täällä porukka mitä sano :) Namnam!

      Poista
    2. Siis kerro nyt jo että MIKSI lukijat olis sulle kateellisia :D Ne nuoret ja tietämättömät ehkä voi olla jotka kuvittelee salarakkaana olemisen olevan hohdokasta, mutta siis me aikuiset tiedetään kyllä paremmin :D Mä ainakin tunnen vain sääliä sua kohtaan, vaikka oon joskus jonkun vittuilukommentin saattanut kirjottaakin sulle. Tiedätkö miksi säälin sua? Koska mulla on OMA mies, ihan ikioma joka kyllä vie mua syömään, jonka kanssa hullutellaan arjen vastapainoksi jnejne.

      Ero suhun on vain se, että mun mies on myös teoilla osoittanut haluavansa minut kumppanikseen, ei vain sanoilla :) Koska sanoja Mikko on sulle vain tarjonnut, kun ei ole vieläkään eronnut. Munpa mies haluaa oikein huutaa maailmalle että on saanut juuri mut omakseen :) Eli kuka tässä mahtaakaan olla kateellinen... Sulla ainakin olisi syytä olla.

      Poista
    3. Muuten, eikös Candy sun vanhemmat ole vielä yhdessä? Muistaakseni olet joskus sanonut niin. Ovatko he onnellisia? Jos ovat, niin onko vanhempiesi liitto sattumoisin se maapallon ainut onnistunut liitto, kun kerran voit ajatella ihan rauhassa että kaikkien lukijoiden liitot on perseestä?

      Teoriassahan olisi mahdollista, että oma äitisi lukisi tätä blogia ja kommentoisi oman moraalikäsityksensä mukaan, että teette väärin. Tarkoittaisiko sekin, että äitisi haluaisi itselleen salasuhteen ja on kateudesta vihreä sinulle, kun isäsi kohtelee häntä välinpitämättömästi...? Vai olisiko kenties niin, että äitisi säälisi sinua, ja haluaisi varoittaa siitä, mihin sun ja Mikon suhde voi johtaa? Ja lisäksi ajattelisi, että onpa hän itse onnekas, kun hänellä on isäsi kaltainen mies.

      Sinähän et pidä mahdollisena, että "vittuilukommenttien" kirjoittajilla voisi olla kunnollinen ja hyvä parisuhde :) Eikä muuten ne sinkutkaan automaattisesti ole kateellisia. Itse en ole sinkku, mutta silloin kun olin, en haikaillut mitään ihmeen salasuhdehömpötyksiä :D Ja muuten, sanoit tuolla yhdessä kommentissa että teillä on Mikon kanssa pitkä parisuhde kun ootte olleet kaksi vuotta yhdessä... Mä sanoisin, että mitä pidempään salasuhde jatkuu, sitä huonommat mahdollisuudet sillä on muuttua julkiseksi :) Eihän tuo normaali parisuhde ole, joten normaalin parisuhteen säännötkään ei siihen päde.

      Poista
    4. Mikä "oma mies",, Eihän sullakaan reppanalla sellasta ole. Mikkishän on naimisis, unohditko AGAIN ;) Hän on aviovaimonsa aviomies, sinun salapano, okey?!

      Poista
    5. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää miksi olisimme kateellisia? :D
      Eipä sillä, tää "Mikkohan" se valehtelija ja kusettaja on. Kusettaa vaimoa ja teiniä, aika hyvin vieläpä!!! Vaimo kotona hoitaa lapset ja kodin, väsyneenä vieläpä ja toisaalla hän saa vähän elää uutta nuoruuttaan ;) Nusasta jossakin leikkimökissä ja elää villisti. Mutta se koti on aina koti :)

      Poista
    6. Ai kuinka ihanaa on kun on oma kihlattu jonka viereen käpertyä jokaikinen ilta yhteiseen sänkyyn, yhteinen remontoitu koti, yhteiset ulkomaan matkat, anoppilassa ja sukulaisilla käynnit, yhteiset pyhäjuhlat, ikimuistettavat illanvietot koko ystäväporukan kanssa, romanttiset ravintolaillalliset, lukuisat lapsenmieliset hetket, yhteiset harrastukset ja tulevien häiden suunnittelu!

      Niin ihanaa aikuisen elämää, jossa kunnioitus, arvostus ja rakkaus on molemminpuolista ilman tarvetta minkäänlaiseen salailuun, jossa kumpikin haluaa tulevaisuudeltaan samaa. Sitä on Candy oikea kahden aikuisen ihmisen parisuhde. Sinulla ei ole Candy mitään noista Mikon kanssa, eikä ole selkeästi tuon 2 vuoden vitkuttelun jälkeen tulossakaan.
      Noin nuoreksi naisen aluksi luulisi haluavan elämältään vähän enemmän, surullista sinänsä.

      Joten vastaus pohdiskeluihisi, en ole millään muotoa kateellinen sinulle, itselläni on kaikki se, mitä itse et koskaan Mikosta tule saamaan.

      Tekee aidon oikeasti vain pahaa ajatella kuinka joku varmasti paljon enemmän ja parempaa ansaitseva nuori kaunis nainen tuhlaa aikaansa ihmiseen, jolta ei koskaan saa kokonaan sitä mitä haluat. Jos olisin äiti, en koskaan toivoisi tyttärelleni samanlaista elämäntilannetta. Äitinä haluaisin tyttärelleni vain onnellisinta ja parasta elämänlaatua mitä on ikinä mahdollista saada.

      Poista
  46. MEGALOL!! Sitä on käyty "hienosti" ABC:llä vetämässä "kiinalaisia" wrappejä"! Kyllä te vaan olette tasokkaita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidat ite olla ABC:n vakioasiakas kun luulet kaiken ruoan olevan samanlaista ku siellä. Ikävä tuottaa pettymys, mut ei oltu kyl missään huoltsikalla käyty syömässä :D

      Poista
  47. Jostain vaippa-foorumilta tuli tää blogi löydettyä. Mun täytyy itse vaimona ja kahen lapsen äitinä sanoo,et saattaapi siinä mikon vaimossakin olla vähän vikaa,ei äidiksi tai vaimoksi tuleminen tarkota sitä et saa ruveta pihtamaan pilluaan. Tää pitäis jokaisen vaimon ymmärtää,et juuri näin käy miehet hakee sitä muualta,aina löytyy joku candy jostain nurkasta.. Nyt vaimot hohoi, muistakaa hoitaa miehiänne,jottei käy näin... Ukko hakee seksiä leikkimökistä "naapurin" kanssa.. En ymmärrä ollenkaan et miks AVIOLIITOSSA maailman luonnollisimmasta asiata tulee maailman luonnottomin??-seksistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan asiaa puhut, mutta ei tässä meidän jutussa oo kyse siitä et Mikko haluis vaan muualta seksiä kun ei vaimoltaan saa.. Joidenkin kohdalla asia varmaan meneekin niin, mut meillä on pelissä ihan oikeet tunteet, eikä pelkkä intohimo ja seksinsaanti :)

      Poista
    2. Varmaan puuttuu sit heiltä paljon muutakin jotta pääsee tunteetkin peliin.. Ymmärrän suakin hyvin,kyllä se oikeekin saattaa joskus olla jo varattuna.. En oo mikään marttyyri kenellekkään,tuli tuo oma mies napattua toiselta;) Heh,kai mä sit annoin jotain enemmän kun matkaan lähti ja kyydissä on pysynyt ;) Tsemppiä teille!

      Poista
    3. Mistä sitä tietää miten paljon harrastavat vaimon kanssa seksiä?
      Entä jos Mikko hakee vain nuoruutta? :D Jo tuo tempaus todistaa sen, haluaa olla taas nuori!

      Poista
    4. Hhahahahahaahahahaaaaaaaaaaaaam ihanko oikeat tunteet..joopa joo. Muista sinäkin sitten nostaa jalat kattoa kohti, kun sulla on 2-4lasta ja olet väsymyksestä kuolemaisillaan.

      Poista
    5. Ihan oikeat tunteet, joo luit oikein :)
      No älä nosta jalkoja kohti kattoa, eiköhän se mies löydä jonkun joka ne mielellään nostaakin ;)

      Poista
    6. Niinpä Candy, älä tee niitä lapsi Mikon kanssa, saattaa vielä heivata sinutkin sitten kun hoitelet lapsia kotona väsyneenä ;)

      Poista
    7. Niin ja parisuhteessahan on tietty vaan kyse seksistä. Jos mies ei sitä tajua että aina ei jaksa tai kiinnosta niin saa häipyäkkin. :) Kuulostaa vähän naista-alistavilta noi teiän puheet mutta mikäs siinä jatkakaa vaan.

      Poista
    8. Hoh hoijaa, katotaan mitä jupiset kun olet itse vaippasirkuksessa mukana,daiju.

      Poista
  48. Candyn paljastuminen käy helposti; joku vaan joka on käyny tuolla ravintolas tunnistaa noi annokset ja tietää ainain missä paikassa candy kävi syömässä:))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei jumalauta :D Ootko tosissas? Joo ei muutaku nyt sinne paikkaan suorinta tietä ja vaatimaan omistajaa näyttämään videovalvontaa sunnuntaista kun "mun pitäis tunnistaa kävijöistä yks blogia pitävä tyyppi"

      Hanki nyt oikeesti elämä.

      Poista
    2. Ei ano 18.49 sanonu menevänsä mistään nauhalta tunnistamaan keitä ootte. Sanoi, että noi annokset tunnistamalla voi rajata missä ravintolassa oot käyny syömässä. Ei noi ainakaan miltään ketjulafkan annoksilta näytä, ei oo myöskään kiinalaista ja pakastekasviksista päätellen on vielä halpa rafla kyseessä. Nyt jos joku vielä tunnistaa joskus syöneensä toisen kyseisistä annoksista joskus niin voidaan saada jopa selville mistä päin suomee sä kändi olet.

      Poista
    3. Voi vittu sä edellinen ano oot kyllä niiiin daiju :D Otatko nyt silmät käteen ja luet ihan ajatuksen kanssa kunnolla tän postauksen ni ei tarvis tulla kirjottelemaan noin tyhmiä?!

      Poista
    4. Voiii, nyt alkoi Kändin punttia tutisuttaan kun pitää pelko piilottaa tuollaisen hirveän raivon ja pätemisen alle. Tuitui pikkutyttö raukka!

      Poista
  49. Ei Kiinassa syödä wrapej:) ihan oikeesti aj kiinalaisessa annoksess porukat suikaloidan ei lämmitetä pakasteporkkanoita. Ihan oikeesti tän onko pakko olla provo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa :) ihan sama mulle, noi oli kuitenkin ihan älyttömän hyviä.

      Poista
  50. Anonyymi25. heinäkuuta 2012 13.10

    Laadukkaassa ja kalliissa paikassa.... Nyt meinas kyllä mennä kahvit pitkin näyttöä xD

    Komps

    VastaaPoista
  51. Kebab riisillä ja pari wrappia.. Kallista oli varmaan, teinille se 10 annoksesta on iso summa ravintolassa :/

    Mut joo, onha tää blogi ihan viihdyttävä, hävettää myöntää että oon seurannu tätä lähes alusta asti ja lähes joka päivä käyn katsomassa ootko päivittäny.. :D Mut hei, on mulla onneks oikeekin elämä!

    Mut joo. En nyt jaksa jeesustella enempää, mutta oon sitä mieltä, että salasuhde ei oo hyvä juttu. Pettämisen just ja just ymmärrän jos se tapahtuu kerran, mutta jos pitää jatkaa pettämistä ja ihan suhde alottaa, se on väärin. Ja sinuna en oikeesti luottais nii sokeesti siihen kun mikko angstaa vaimostaan, pitkässä parisuhteessa on aikoja, jolloin toinen ei ole niin kiehtova kuin suhteen alkuaikoina. Huomaat sen varmaan jos oot mikon kanssa pidempää :D Sitäkin oon kyl miettiny, että mahtaa olla teini mies tuo mikko, jos sillä ja 17/18 vuotiaalla on nii samanlaiset ajatusmaailmat..

    Ainakun luen näitä tekstejä nii mietin että ihan hyvi voisit asua tyyliin imatralla/joutsenossa ja käydä aina leprassa :D Tääl nimittäin on hoplop ja moni muukin juttu mistä oot kertonut vois ihan hyvin täsmää tän paikan tapahtumiin ja muihin. Mut joo, tääl on niin pienet piirit, että oisit jo paljastunu jos täällä asuisit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ano 19.57; 10e on minullekkin iso summa annoksesta, vaikken teini enää olekaan, ikää löytyy melkein 40vuotta! Ja minulle hieno ja laadukas ravintola tarkoittaa nimenomaan jotain kiinalaista tai Amarilloa, koska yleensä tulee vain pitsalla käytyä, niin harvoin oikeassa ravintolassa joten laadukasta ja hintavaa se minun mielestä on! Jättäisitte hyvät ihmiset jo Candyn rauhaan...
      Trv. Mammuli

      Poista
  52. Ylempi sun ja alempi Mikon? :) Oisin eka veikannu toisinpäin, mut tossa alemmassa annoksessa näyttäis olevan enemmän syötävää ja miehethän tunnetusti vetää aika kookkaita annoksia, ainaki mitä oon oman poikakaverini annoskokoja kattellu :D

    VastaaPoista
  53. Mitä sä täällä vingut siitä kun jengi vastaa kommentteihisi anonyyminä, itse kirjoitat anonyyminä julkista blogia ja auot päätäsi. Aika moni keskustelisi kanssasi ihan kasvotusten jos lakkaisit itse olemasta anonyymi. Usko pois.

    VastaaPoista
  54. Mulla itellä on kans semmonen ettei omanikäset kiinnosta, vaan vanhemmat herättää enemmän huomiota. Toivon ettei nuo tyhmät kommentit saa kuitenkaan lopettamaan sun bloggailua, koska tykkään lukee näitä tekstejä tosi paljon! Toivottavasti teille tulee Mikon kans ihana tulevaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, omanikäiset on vielä niin lapsellisia ja pentumaisia :D
      Ei mua idioottikommentit lannista, nou hätä sen suhteen.
      Kiitoksia, hyvää tulevaisuutta sulle myös ;D

      Poista
    2. "Joo, omanikäiset on vielä niin lapsellisia ja pentumaisia :D"

      Nyt on jo viimeistään pakko nauraa, varsinkin kun lukee näitä sinun lälläslää, en kuule en kuule- kommentteja. Lälläteletkö sinä Mikollekin samalla tavalla ja laitat musan pauhaamaan, kun se yrittää sanoa jotain mitä et halua kuulla? Entistä enemmän ihmettelen, miten ihmeessä kukaan 34 vuotias mies pystyy pettämään vaimoaan 17 vuotiaan kanssa, mikä sitä miestä vaivaa!

      Onhan se vähän huvittava tilanne, sinä asut edelleen kotona isukin ja äidin helmoissa, Mikko asunut omillaan jo ties miten pitkään. Eikö Mikkoa häiritse se, ettet sinä ole vielä edes itsenäistynyt, vaikka olet niin "aikuinen"? Se mies ei voi olla terve! Sinun käytöksen minä ymmärrän paremmin, olet ensimmäistä kertaa korviasi myöten rakastunut, naivi tyttönen, jolla elämä vielä edessä, et ole muuttanut vielä edes omillesi. Hieno ja kallis ravintola on mielestäsi kreikkalais, turkkilais kiinalainen ravintola ja lällättelet täällä, kuin 12 vuotias konsanaan. Minun käy sinua todella sääliksi, sillä et vaikuta miltään Tuksulta, vaan välkyltä, nuorelta naiselta, jolla on hyvin vähän elämän kokemusta.

      Poista
    3. No mikä sitten on ongelma? Sovitte ikästes kans yhteen ku nenä naamaan, nimäittäin lapsellinen olet sinäkin,kakru.

      Poista
  55. Päivät kuluu hukkaan - Kolmas Nainen, sopii hyvin tähän tarinaan. Mitä, jos Mikolla on joku kolmaskin ajelutettava, kun on ollut vähän hiljasempaa...

    VastaaPoista
  56. No johan on pikkupimulla jutut..tyhmä olet, kun et tajua, ettei miehellä ole aikomustakaan jättää perhettään sinun vuoksesi. Kasva aikuiseksi ja jätä tuollainen lapsiinsekaantuja. Lapsihan sinä olet, kommenttiesi perusteella..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyhmä olet, kun et tajua, ettei sulla ole hajuakaan siitä mitä aikomuksia Mikolla on. :D

      Poista
    2. Aikomuksia ja aikomuksia..niitähän sillä kusettajalla on ollu nää kaks viimestä vuotta :)

      Poista
  57. Sulla on taas muuttunut kirjoitustyyli muista postauksista, tää on taas jotenkin tosi teinimäinen ja naiivi. Verrattuna vaikka muutamaan edelliseen postaukseen. Outoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen vapaa extaasissa ilman kimaltavaa kemiaa... Olen vapaa extaasissa sinun kanssasi.. Olen kuullut rumia tarinoita, eläimistä ja ihmisitä.. Olen uittanut silmiäni rumuudessa tämän iltapäivän ja kun kaiken lasken yhteen, toistan ikivanhan lauseen.. USKON RAKKAUTEEEN <3

      EKSTAAASIIIIIIN!!! EKSTAAASIIIIIIIIIN!!! EKSTAAASIIIINN!!!!

      Ai sori, sanoitsä jotain? Kuuntelin hyvää biisiä :D Mutta joo, tosi outoa ja jännää. Jännä juttu tämä, hmmmm.

      Poista
    2. Miksi sinulla on edes kommentointi päällä kun ei selkeästi kiinnosta? :D

      Poista
    3. Koska tänne tulee niin hulvattomia ja hauskoja kommentteja :D

      Poista
  58. minusta ainakin nuo ruuat näyttää hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyviä ne olikin :) Tekis mieli suositella sitä raflaa, mut en taida uskaltaa neiti etsivien takia ;D

      Poista
  59. *Lähettäjä*: . 
    Päivämäärä:   25.7.12 23:19:28

    Teitä on kyllä niin hauska provota:) Satumpa tietämään blogin kirjoittajan ja hän kertoi nauraen kirjoittaneen uusimman postauksen.

    Tällä tyypillä on kyllä älyttömän hyvä mielikuvitus ja hauskat jutut oikeassakin elämässä!

    Hänestä tulis kyllä hyvä kirjailija tai käsikirjoittaja:) Jatka "Candy" vaan samaa rataa!;)



    Keskustelupalstalta poimittua. No kaikkihan tän tiesi jo provoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah, ja kun joku on kirjoittanut noin keskustelupalstalle, sen on pakko olla totta, niinkö? :D Entäs jos mä kirjotan keskustelupalstalle, että tiedän Niinistöllä ja Hakkaraisella olevan kuuma homosuhde, sen on pakko olla siis totta? :D:D

      Poista
  60. haluisin kysyy sulta että ootko ikinä miettiny sitä, että jos te mikon kanssa vaikka päätysittekin loppujen lopuks "oikeesti" yhteen, naimisiin ja ehkä omia lapsia, miten sä selittäsit sen lapsille teidän suhteen? voisitko sä elää sen asian kanssa jos sen lapset vihais sua vai jaksasitko olla vaan se paha "äitipuoli" (tekstin perusteella joo :D)? voisitko sä ikinä kattoo mikon lapsien äitiä silmiin kun kasvasit tosta aikuiseks (noin niiku 30-40 vuotiaaks), tai kuunnella ihmisten puheita siitä miten sä oot särkeny niiden avioliiton jne. (tuntuu että asut melko pienellä paikkakunnalla)? ootko ikinä miettiny tulevaisuutta ilman niitä ruusunpunaisia suukkoja, sitä oikeeta arkee? (: en sano tätä pahalla hyvä vaan kuulla että sulla menee hyvin ja oot onnellinen (: mä en vaa todella haluis että noi lapset joutus kärsii ja tulla esim. kiusatuks joskus vielä siitä, että niiden isä on tehny syrjähypyn klassisesti itteesä huomattavasti nuoremman tytön kanssa. ootko koskaan aattellu asiaa muiden ihmisten näkökulmasta? kysyn nyt siis ihan mielenkiinnosta en ilkeyttäni.

    VastaaPoista
  61. pakko sanoa että mun elämä on ollut jokseenkin merkityksetöntä ja turhaa kun pidit taukoa. kulutin kaikki harmaat, usvaiset päiväni yksinkertaisesti päivittelemällä tätä sivua ja toivoen uutta postausta. no ei nyt ehkä ihan, mutta guurrllll ive missed you ! oot best

    VastaaPoista
  62. Sut saa selville ip- osoittee kautta. Ihan varoitukseks vaa. En oo niin salapoliisi et jaksaisin vaivautuu..

    VastaaPoista
  63. Toi tauko tais tehä sulle hyvää sillä vaikutat just siltä et oot taas täysissä voimissa, ja hyvö niin ! (= Oon todellakin tykännyt seurata sun blogia ja et saa antaa anonyymien vaikuttaa millään tavalla sun elämään sillä se on helppoo huudella nimimerkin takaa(; kaikkee onnee sulle ja Mikolle !

    VastaaPoista
  64. Kiva, että sulla on lomat loppu! Pääsee taas lukemaan hyviä tekstejä. Enskesäksi hommatkaa lomasijainen pitämään blogia yllä, kun kesälomat osuu kohdalle.

    VastaaPoista
  65. Miusta on äärimmäisen kökköä, että ihmiset oikeesti viitsii tarttua tuohon "olipas tasokas ravintola" ja "että kehtasittekin käydä jossain leikkimökissä oma kivaa harrastamassa" :D Hauskinta tässä on se, että kun näin ruoka-annosten kuvat, aattelin että jaaha taas tässä mennään: monta kommenttia "eihän tuo näytä tasokkaalta"-tyyliin. Ja niinhän siinä sitten kävikin :D

    Candylle sen verran, että ihana kuulla että asiat sujuu ja äärettömän hieno homma että jatkat blogiasi! (viimeinen siksi että minussa on hieman tirkistelijän vikaa ;) Mutta ole huoleti minuu ei todellakaan kiinnosta että kuka sie oikeesti oot, mistä tai mikä on siun kengän koko) Tsemiä sinne ja paljon PALJON aurinkoisia päiviä ;)

    VastaaPoista
  66. mulla oli itsellä 18-vuotiaana jonkinsorttinen suhde itseeni vanhempaan mieheen, ikäeroa oli kuusi vuotta. alkuun luulin tavanneeni maailman ihanimman ja vain mulle tarkoitetun miehen, mutta sitten yhtenä iltana, kun oltiin taas yhdessä mies paljastikin asuvansa tyttöystävän kanssa. kyllä putosi multa leuka lattiaan, olinhan sentään luullut hänen olevan sinkku! jatkettiin vielä jonkin aikaa salasuhteilua eikä kyllä koskaan mun mielestä seurusteltu. miehellä ja tyttöystävällä meni jossain vaiheessa poikki ja minä kiinnostin häntä taas, kunnes palasivat takas yhteen ja menivät sittemmin naimisiin. aika pian naimisiinmenonsa jälkeen mies kerran ruikutti mulle humalassa et tykkää ja haluaa mua ja läpätiläpäti. mulla oli siinä kohtaa parisuhde menossa, joten muapa ei enää kiinnostanutkaan, sitä ennen oisin mennyt kiljuen hänen luokseen, jos oisi vain kutsunut. mies ja hänen vaimonsa saivat lapsiakin, ja mulla on itsellä pari lasta nykyisen mieheni kanssa. olen tavannut pari kertaa ko. miehen, mutta enää meidän välillä ei ole mitään, kavereita ollaan, jos sitäkään.

    tän tarinan pointti oli se, että sain kovin siipeeni tuolta mieheltä ja hänen pelleilystään ja mulla meni monta vuotta et opin luottamaan siihen, että miehet ei oo kaikki samanlaisia. toivon, että tämä sun ja Mikon juttu on ihan oikeasti sitä, mitä sanot sen olevan eikä hän esim. tee sulle samaa, mitä toi mainittu mies teki mulle.

    VastaaPoista
  67. Ei luoja noiden kanssa, jotka sanoo ettei hienoissa ravintoloissa ole tuollasia ruoka-annoksia. Oon itsekin käynyt ihan ulkomailla asti laadukkaissa, kalliissa ravintoloissa ja kyllä ihan niissäkin näkyy samannäköisiä ruoka-annoksia. Eiköhän tärkeintä ole kuitenkin se ruoan maku? :D Hyvältähän tuo näyttää. :)

    Ja mä todella toivon, ettet seksiä harrastanut siellä leikkimökissä. :D Kyllähän siellä voi joku vielä leikkiä. Munkin vanhempien talon pihalla on vielä se leikkimökki, missä mä leikin ihan pienenä ja nyt mun pikkusisko (7v) leikkii siellä, vaikka kyseinen leikkimökki on muakin vanhempi (ja olen jo yli täysi-ikäinen). Mutta itse kun luin tuosta, että omaa kivaa niin mun mieleen ei tullut seksi vaan jotain ihme pelleilyä. :D Seksin sain päähän vasta siitä, kun jotkut kommentit sanoivat siitä. Mutta ihan sama, kyllähän mä tuollaisen ''seikkailunhalun'' ymmärrän, kun olen itsekin samanlainen. Kaikkea hyvää sulle ja Mikolle. :)

    VastaaPoista
  68. No minulle riittää, että ruoka on hyvää ja vähäkalorista, ja paikka jossa ruokaillaan on rauhallinen. Toki makuun vaikuttaa juuri ne raaka- aineet, niiden on oltava tuoreita. Kyllä minulle - jos - ihan paikanpäällä tehty kaikki, maittaisi vaikka just vaan kympillä tuo wräppikin. Mutta suosittelen Candy Nepalilaista ravintolaa.. käykää joskus kokeilemassa.

    VastaaPoista
  69. Näyttääpä noi annokset herkullisille! (: mutta vähän jäi ällöttämään se, että (jos ;) ) te harrastitte seksiä toisten hökkeleissä, jos siellä leikkii lapset, mutta onhan se tottakai jännittävempää ja hauskempaa (: Mutta jos te helsingin keskustassa kävitte syömässä, niin siellähän nyt useimmat vähän "hienommat" ravintolat on kalliita, että sinänsä tuo osan haukkuminen on turhaa. Ja sä kyllä vaikutat musta tosi fiksulle ja aikuismaiselle nuorelle naiselle, joka tietää mitä haluaa! (:

    VastaaPoista
  70. Kommentit on kyllä niin mahtavia. Saa nauraa ittesä kyllä kipeeks. :D
    Kiva et taas päivittelit tänne kuulumisia.
    - Niin ja, kyllä laadukkaista ravintoloista niitä paskojaki ruokia saa, että ei sitä aivan kuvan perusteella välttämättä voi sanoa että syödääkö ABC;llä vai jossain ravintolassa.-
    Mutta kiitos blogista, on kyllä aivan huippu..! Ja varsinki noi ''vihaisten'' ihmisten kommentit. :DD
    Onnea sulle ja Mikolle ! :)
    Ja on toi teidän suhde kyllä aika pitkään jo kestäny että vaikuttaa siltä et on tunteet pelissä eikä Mikko ole vain pillun perässä.. Tai sit oot vaan helvetin hyvä pano! ;)

    VastaaPoista
  71. Hahahaha aina menee parempaan suuntaan nää postaukset :D :D jatka ihmeessä!

    VastaaPoista
  72. Moi Candii oot tullut takas! Kikattelin itsekseni tolle mansikkareissulle, ihan mukavalta kuulosti :) Ja noi tortillat näyttää ihan taivaallisilta, söisin kyllä iteki ja pakko vähän täsmentää, että ei ne näytä aina siltä miltä maistuu nimimerkillä kävin ite vasta ravintolassa ja sain pöytääni kaks kolmiovoileipää (oli muuten maukasta)... hintaakin oli nimittäin riittävästi, että ois kyllä tullu tippa linssiin jos ne ei ois maistunu. :D

    VastaaPoista
  73. Vähän keksityn kuuloinen tämä postaus. Tulee mieleen, että onko todellisuudessa tullut ero.

    VastaaPoista
  74. :D :D :D Tämä oli kyllä niin väkisin keksitty postaus. :D Ei tainnu luova blogitauko tuoda uutta kirjoitettavaa. Nyt kannattaisi varmaankin pikkuhiljaa keksiä uusia juonenkäänteitä, tämä käy muuten tylsäksi luettavaksi. Aina tätä samaa vaan. :) (ja juuei ei oo kenenkään pakko lukea, tiedän)

    VastaaPoista
  75. Oi oon niin ilonen sun puolesta, et menee paremmin :)) Ja oon aika varma, että toi tortilla-ateria on sun :DD toi toinen annos näyttää ihan hirveeltä :DD Mulle kuuluu ainaki ihan hyväää muutto tulossa ja synttäreitäki pääsin "viettämään" menneellä viikolla :)) ja on kyllä ihanaa ku on vaihteeks tälläset kesäiset ilmat eikä sada :)) Hyvää viikon jatkoo sulle !!! :))

    VastaaPoista
  76. Mä en ymmärrä mitä ihmiset louskuttaa! :D jos tää blogi nostattaa noin pahasti verenpainetta, nii lukemisen voi varmaan lopettaa? En sano että tää sun ja mikon suhde mun mielestä oikein on, mut huvittavaa lukea miten ihmiset ottaa niin henkilökohtaisesti teidän suhteen. Älä ikinä lopeta tän blogin kirjottamista! Mielenkiintoisin blogi johon oon ikinä törmänny. :)

    VastaaPoista
  77. eksyin jostain tänne blogiin.. ja ei helvettti! et voi olla oikeesti tosissas!? jos et oo feikki nii mitä vittua ? tapailen ihan onnes jotain vanhempaa perheellistä miestä ja puhut vielä tunteista ja rakkaudesta ??? herää jo urpo .. miks se mies ei jätä sitä sen vaimoa jos se tosissaan rakastais sua? ja mitenköhän sä ajattelen ton teidän jutun jatkuvan .. oot ikuisesti vaan se toinen nainen? etkö sä tosiaan haluais olla ihan julkisesti ja aidosti jollekkin rakas etkä vaan joku salahoito.. ? oot sairas ja niin on se mieskin!

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3