lauantai 4. elokuuta 2012

Close your eyes and I'll kiss you cause with the birds I'll share

Heissan kaikille. :)

Mulla on takana ihan mielettömän superihana viikko, eikä tää oo vielä edes ohi! En muista, oonko täällä blogin puolella kertonut, et meillä oli Mikon kanssa liput Red Hot Chili Pepperssin keikalle..? No anyway, siellähän me oltiin ja oli aivan mieletöntä! En voi kyllikseni ees hehkuttaaa ja niin mun tekis mieli tehdäkin kaikille kavereille, mut en voi, koska olin siellä Mikon kanssa, enkä jaksa alkaa keksimään valheita, joten parempi vaan pitää koko asia omana tietonani. (ja teidän lukijoiden..:D)
Oltiin Mikon  kanssa niin fiilareissa, laulettiin ja tanssittiin ihan hulluna, huh! Paikallaolleet tietää, kuinka upeen keikan jätkät veti!


Keikan jälkeen lähettiin käymään yhellä terdellä yhillä (yritin vaan kuumeisesti bongailla, josko Paprika-jätkät olis ollu jossain :D) ja sen jälkeen käytiin ajelulla. Mikko oli yllärinä varannu matkalle skumppaa, joka ei tosin kovin hyvää lämpimänä ollu, mut ajatushan se on tärkein tietenkin.. :D

Pysähyttiin yhteen tosi kauniiseen paikkaan vaan istuskelemaan ja nauttimaan. En tiiä mikä tohon mieheen on menny, kun se oli suoraan kun joku ällö-romanttisen leffan päätähti ja lateli mulle kaikenmaailman imelyyksiään suoraan silmiin katsoen ja kädestä kiinni pitäen. :DD
Olin toki imarreltu, mutta se tilanne oli vaan niin koominen, joten purskahdin nauruun. Mikko näytti niin söpöltä, kun se tajus itekin mille nauran ja siinä sit yön pimeydessä räkätettiin yhdessä Mister SuperRomanctikin lateiluille.
Aikuinen mies, jolle joskus puskee esiin teinipojan mieli. Joskus hyvä piirre, joskus noloihin tilanteisiin vievä.

Käytiimpä siinä samalla sit alastonuinnilla ja molemmat oltiin jo pulikoimassa, ennenku tajuttiin, ettei meillä oo pyyhkeitä mukana. Eipä siinä, autoon istumaan ja lämmöt täysille, kyllä siellä aika nopeesti tuli lämmin tunnelma ;)

Mikko sano, et se aikoo antaa mulle jonkun speciaalin yllätyksen. Ton miehen tuntien, mulla ei oo mitään hajua, mitä se mulle antaa. Sillä on niin kieroutunu mieli, et herran hommaama lahja voi olla mikä vaan.. Ja mä rakastan sitä piirrettä siinä.

Mitäs lukijoille kuuluu? PS: Ruokapostauksen oikea vastaus oli; wrapit oli Mikon ja currykana mun!

114 kommenttia:

 1. oli upea keikka ja varsinki californication lämmitti sydäntä :) tosin fruscianten puuttuminen pilas aika paljon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli, yks parhaista millä oon koskaan käyny :)

   Poista
 2. Varmaan oli kivaa :) Mutta pakko kysyä.. Miten kauan tätä teidän salasuhdettanne on vielä määrä jatkua? Tämä peli on ollut päällä jo vissiin 2 vuotta ja vieläkään asiaa ei ole tuotu julki. Olet sanonut jotain tyyliin 'sitten kun on sen aika' jostain myös muistan lukeneeni että suurinpiirtein päivämäärät ja kaikki on jo lyöty lukkoon millon asia kerrotaan vaimolle ja mikko hakee eroa? En tunne mikkoa enkä teidän suhdettanne, mutta jotenkin voisi kuvitella, että mikko on paljon tyytyväisempi tähän nykyiseen tilanteeseen kuin siihen tilanteeseen että asia tuodaan julki ja teidän salasuhteenne ei ole enää salainen vaan julkinen... Kyseessä on kuitenkin mikon lapsetkin tässä jutussa jotka painaa vaakakupissa aika paljon. Lapset on mikolle hyvin rakkaita ja vaimostaankin ja hänen hyvinvoinnistaan varmaan välittää yhä jonkin verran. Joten miksi tehdä pienille lapsille sellainen henkinen pahoinpitely kuin avioero? Lapset ottaa sen hyvin raskaasti, ilmeisesti myös vaimokin romahtaa tms mitä olet antanut ymmärtämään. Mikon suvussa kukaan tuskin tulee ikinä hyväksymään teitä, ei edes mikon oma suku. Joten mikon näkökulmasta katsottuna tilanne tuntuu varmasti paljon miellyttävämpänä kun vaimo on onnellisen tietämätön ja pysyy kontrollissa, lapset onnellisia yhteisestä turvallisesta perheestä. Mikäs sen muakavampaa kuin ottaa irtiottoja arjesta oman rakkaan salarakkaan kanssa ja lähtä tämän kanssa seikkailemaan festareille, laivamatkoille, metsäretkille jne... Jotenkin tuntuu että jos teillä nyt tämä joku päivämäärä tälle julkistukselle on niin mikko tulee hakemaan sille lykkäystä... Onko tämän julkistuksen kanssa kyse kuukausista vai vuosista millon tuotte asian julki jos tuotte? Aiotko tosiaan pysytellä salarakkaana vielä esim 30-vuotiaanakin, mahdollisesti lopun ikäsi? Tai lopun suhteenne ajan? Tuodaanko asiaa ikinä julki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne odottaa että candy on yli 18, ettei mikkoparasta tuu pedofiili

   Poista
  2. ensimmäisissä postauksissa luki (tarkkaan en muista, tämä kun ei ole koko elämäni sisältö..), että kun C on 18, he ovat kertoneet ja virallistaneet suhteensa. samaisessa postauksessa oli myös osviittaa, että C:n synttärit olisi marraskuussa, eli ainakaan virallista eroa ei kerkeä tulla ennen sitä. (siinä kun taisi olla puolen vuoden harkinta-aika, jota ei voitu nopeuttaa?)

   Poista
  3. Ei siitä silti pedofiilia saa, pedot saa kiksejä lapsista, ei teineistä.

   Poista
  4. 15v on kyllä vielä sakkolihaa ;)

   Poista
  5. Candy ei taida olla 15v. Ja mitä sitten, itse aloin 15-vuotiaana seurustelemaan 30-vuotiaan kanssa, vituttaako?

   Poista
  6. Anonyymi 12.44

   Ei vituta, aika surullista tosin. Näin aikuisen näkökulmasta 15-vuotias on lapsi. 30-vuotias elää jo ihan toisessa maailmassa.

   Poista
  7. Ano 12:05

   Näin aikuisen näkökulmasta, vuosia myöhemmin ja naimisissa, ihan sama :)

   Poista
  8. Mä en jaksa vastailla näihin enää, niin monta kertaa oon vastannut ja puolustautunu, etten enää oikeasti viitsi.

   Otetaan kuitenkin huomioon, että vaikka mä julkista blogia kirjoitankin, en siltikään oo velvollinen vastaamaan kaikkiin uteluihin ja kyselemisiin. Mulla on oikeus yksityisyyteeni ja olla vastaamatta kyselyihin. :)

   Poista
 3. Olettekohan päässeet kuvaan?
  Kuva täällä: http://is11.snstatic.fi/img/978/1288488430668.jpeg
  Kuvan oikeassa alanurkassa on tummahupparinen, tumma, nuori tyttö ja turkoosipaitanen tyttöä paljon vanhempi mies käsikädessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toi tyttö kyllä paljon vanhempi kuin 17-18v mitä Candy nyt on. Eikä eturivissä paljon tanssita. :)

   Poista
  2. eihän tua mies ole edes vanha! eikä tyttö näytä miltään 17vuotiaalta!...huhhuh.

   Poista
  3. Ei helvetti taas:-D Sehän on niin, että kaikki nuoret tytöt jotka on itteää vanhemman miehenkaa, ni se on automaattisesti candy ja mikko!! Kukaa muuhan se ei voi olla:)

   Poista
  4. Mun mielestä vois olla hyvinkin 17vuotias. Ei kyllä näytä vanhemmalta. :)

   Poista
  5. Voi tuo ihan hyvin olla 17-vuotias. Mutta älkää nyt jaksako, meitäkin on luultu "Candyksi ja Mikoksi", aika rasittavaa. T: 18 & 32

   Ps. Eturivissä just tanssitaan.

   Poista
  6. Samanikäiseltä näyttää alanurkan pariskunta toisiinsa nähden eikä mikään täsmää niihin vähiin tuntomerkkeihin mitä C on itsestään kertonut (mallihaaveet yms.) Mulla ei olisi tullut mieleenkään... mut ehkä innokkaimmat näkee candyja ja mikkoja kaikkialla.

   Poista
  7. Ei hemmetti ihmiset!!!
   Kesä on kauneimmillaan ja te yritätte bongata jotain täysin tuntematonta paria satunnaisista valokuvista jotka on otettu satunnaisesti tuhansien ihmisten joukosta!? Nyt oikeesti, keksi jotain parempaa tekemistä!!!!!!!!

   Terkut sairaalasta :(

   Poista
  8. Ei olla tuossa kuvassa. Eikä mulla ehkä ole syytä huoleen että kukaan meitä tunnistaa, kun ettehän te tiedä keitä oikeasti ollaan ja miltä näytetään. :)

   Poista
 4. löytyyks suo formist? ku kattelin tos yks päivä et joku jenni oli kertonu tän blogin yhtee kysymyksee ni oisiksä se vai?

  VastaaPoista
 5. asut siis tampereen seudulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kotipaikkakuntaa kauemmashan ei voi lähteä (ulkomaisen) bändin keikalle...

   Poista
  2. Asun ihan Suomessa ja olen käynyt kolme kertaa ULKOMAILLA bändien keikoilla. Pientä vainoharhaisuutta...........

   Poista
  3. Niin tosiaan, kaikki keikalla olleet oli tosiaan vaan tamperelaisia :D

   Poista
 6. Eikö pelota, että vaimo näkis jonkun keikalta napatun kuvan, jossa te ootte yhessä? Varmaan mahollisuus yks miljoonasta, että näin tapahtuisi, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei sitä kiinnosta mitkää musiikkijutut, mitä nyt jotain Johanna Kurkelan itkubiisejä kuulemma kuuntelee ja ne vituttaa Mikkoa. :D

   Eli tosiaan, ei pelota.

   Poista
 7. Mitäs sitten jos teidän tilanne päättyy hyvin, muutatte Mikon (ja mahdollisesti hänen lapsiensa kanssa) omaan asuntoon, niin tuollasia reissuja ei tule ihan tosta noin vaan? Eli odotatko jännityksellä, innolla, pelolla yhteistä arkea? :) Silloinhan teidän välillä ei ole tuollaista "jännitettä" mitä nyt teillä on, kun joudutte tekemään kaiken salaa ja ette näe päivittäin. :b

  Itse tässä odottelen yhteistä arkea oman miehen kanssa, saa nähdä miten menee. :) Kuukauden päästä on yhteinen asunto. Jännä nähdä tuleeko kova kolaus vasten kasvoja. :D Paljonhan se on itsestään kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittää toki, mut oon kyl myös innoissani. :) Ja kyllähän niitä reissuja voi sit edelleen tehdä kun vaan jaksaa järkätä. Ollaan molemmat niin meneväisiä ihmisiä, et yhdessä tullaan varmasti keksimään jatkossakin tekemistä ja menemistä.


   Ja jännitettäkin saa kyllä haluessaan aikaseks erilaisilla keinoilla ;) Vaikkei kyl tosiaan ihan samanlaista ku tähän asti ku sit ei tarvii enää salailla.

   Noniin, onnea teille! :)

   Poista
 8. Ihana taas kuulla että teillä menee hyvin! Toivon oikeasti että joku päivä te voitte olla yhdessä, koska edes ikäeronne ei ole kauhea.

  Onnea! ;)

  VastaaPoista
 9. kiitos ihan hyvää, lomaa kovasti odotellen joka olis syyskuussa :) kiva että oli kiva keikka ym. :) t. Lumina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, loma vain lähenee :) Kiva kun pääset lomailee kun kaikki muut on joutunu palaamaan arkeen.

   Poista
 10. Vai että olitte yhillä, joitte skumppaa ja AJELITTE. Tähän väliin voisi taas vetää esiin Mikon "vastuullisuuden". Mitä jos teille olisi käynyt jotain kun Mikko ajeli pienessä sievässä? Mitä olisitte sanoneet esim. vanhemmillesi (joille olisi tietenkin ilmoitettu, jos jotain olisi sattunut)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hohhoijaa.. missä luki että mikko joi sitä skumppaa myös. kyllä aikunen mies yhden oluen kestää juoda ja ajaa sen jälkeen. mistä näitä kukkahattutätejä sikiää näin perkeleen paljon.

   Poista
  2. Ano 15.49 kuka puhui yhdestä kaljasta? Mikko joi skumppaa, ilmeisesti pullon puoliksi Kändin kanssa. Ja skumpassa on prosentteja sellaset 9-15% yleensä, ei oo ihan kaljaan verrattavissa. Eli jos lopettaisit noi kukkahattutädiksi väittämiset, vastuullinen aikuinen EI aja skumppapäissään autoa.

   Poista
  3. Ei hätää, ei Mikko humalassa ajele. :) Mä sitä skumppaa lipitin, mulle se sen oli hommannu.

   Poista
 11. Käytiin terdellä, MIkolla oli skumppaa...
  Mutta varmaan joi vain koista terdellä ja skumpan joit sinä?
  Otitte sivistyneesti lasillisen ja kaadoitte loput pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terdellä joi yhden, siinä kaikki. Ei se mikään rattijuoppo oo. Skumpan join minä, se oli sellanen pikkupullo, josta ei tietenkään heitetty tippaakaan pois :D

   Poista
 12. heh tampereella siis ;) <3

  VastaaPoista
 13. voih =) Pirkammaan alueella on kyllä huimasti mahtavia uima paikkoja! varsinki Tampereella :) <3

  VastaaPoista
 14. Mitähän toho nyt sanois muuta ku teini-ipana ja keskenkasvunen pojankloppi.. mitäs jos noitten lässyn lässyn juttujen sijaan alkaisit kysellä tolta juipilta, että montako vuotta vielä pitää venttailla, jotta vaimo on valmis eroamaan :) ei hyvät hyssykät mikä kuvio..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa ei käsittääkseni ihminen voi erota avioliitosta, mikäli haluaa. Ei tarvitse toisen osapuolen hyväksyntää odotella...

   Poista
  2. No niinpä, mutta Cändin Mikkohan on sanonnut, ettei vaimo ole vielä valmis..ja sit ku kändille ja miksulle sopii.

   Poista
 15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 16. Voi että, oon kade kun peppersit pääsit näkemään. Mun rahatilanne on niin paska etten edes haaveillut tällä kertaa meneväni, mutta joku toinen kerta sitten :)
  Varmasti oli mukavaa ja kaipaan tota et pysty vaan lähtee jonnekkin ihan tosta vaan. Nyt kun on lapsi, niin ei onnistu ihan niin helposti, toki pyritään saamaan muksu hoitoon kerran kuussa että saadaan viettää miehen kanssa laatuaikaa, ja VAAN LÄHTEÄ tekemään jotain erikoista. :) Kaikkea hyvää teille, onneks oot tollanen ettei nämä (kateellisten) vittuilijoiden kirjoitukset sua haittaa. Itse toivon että teidän molempien elämä sujuu hyvin, yhdessä TAI erikseen.
  ~S~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanku täällä ois joskus aiemminkin keskusteltu siitä, onko lukijat kateellisia vai mitä. Suurin osa ei ainakaan kateellisia.

   Poista
  2. Ja edelleen, miksi he olisivat kateellisia tällaisesta tilanteesta? :)

   Poista
  3. En tarkoittanut kaikkia tuolla kateelliset-jutulla, mutta joidenkin kirjoituksista se katkeruus vaan paistaa aikalailla selkeästi. :)

   Eli äläpä siellä huutele, varsinkin kun itsekkin kirjoitit ettei KAIKKI ole katellisa.

   ~S~

   Poista
  4. Siis ei v.ittu oikeesti kersat, ootteko tosissanne, hehehee. Kuka hemmetin normaali on KATEELLINEN pikkulikalle, jota iällisesti aikuinen PERHEELLINEN ukko käy painamassa mm.leikkimökissä ja ruotsin laivalla.Hei haloo, aikuisten oikeesti:) Mielummin otetaan sinkkuna yhenillan juttuja +treffaillaan, tai parisuhteessa köyritään sen oman partnerin kanssa kotosalla tai missä lie. Mutta mitä HELVETIN KADEHDITTAVAA tossa Kändin "me erotaan sit ku vaimolle ja Mikolle, ja suvulle ja suomenkansalle sopii leikissä, voi ziisus!!!!

   Poista
  5. Joo, mä oon lukenut varmaan jokaisen postauksen ja jokaisen kommentin, ja täytyy sanoa, että en mä ainkaan mitään katkeruutta ole täältä niin kauheasti löytänyt.

   Lähinnä aikuisten ihmisten neuvoja, mitkä ilmeisesti Candy ja kannattajat ovat ymmärtäneet kateudeksi ja katkeruudeksi. Ja ne vittuiluviestitkin on vaan päänaukomista Candylle, vaikee kuvitella, et niistäkään nyt moni on katkera ja kateellinen...

   Mutta, jos Candylle ja hänen tukijoukoilleen tulee parempi mieli siitä, että jokainen neuvo ja kritiikki on kateellisten ininää, niin se suotakoon heille. Moraalikin on vähän hukassa heillä, joten ei sitä nyt voi liikaa vaatia...

   Poista
 17. Tää oli jotenki tosi kiva postaus :) Tulin itekki jotenki hyvälle mielelle ku teillä on ollu niin hauskaa! =D Meilläkin mun poikkiksen kans on ollut jotain ihmetempauksia pitkin viikkoa ja naurukohtauksia on tullun ihan tyhmistä jutuista, mm. ohikulkijoista missä ei ollut edes mitään hauskaa =DD

  VastaaPoista
 18. Oikeesti olitte kahtomas brucea

  VastaaPoista
 19. Yes joko nyt Mikko on eronnut ja voitte olla vapaasti yhdessä? Minusta olisi se vallan ihanaa! Olette toisenne ansainneet ja alkaa tylsistyttää lukea sitä samaa viikosta toiseen.

  VastaaPoista
 20. Oudolla tavalla ihana blogi. " rohkealle sydämelle mikään ei ole mahdotonta." :) Kato Antti Tuisku-en kiellä sanat, sopii sun tilanteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta! ja myös Heli Kajon - Barcelona kappaleessa on joitakin kohtia jotka sopivat tähän tilanteeseen, esi:

   'ja kuunteli kuinka rakkaansa käsi avas oven, avas oven ja lähti pois'

   'muuta odottaa ei voinut, nainen joka tiesi itsekkin, ettei ollut miehen ainut, oli vaimo oli lapsetkin'

   'ja nainen ymmärsi millaista oli olla rakastunut hölmö'

   Poista
 21. Keikan jälkeen ajelitte ympäri ? Tuskin asutte turhan kaukana Tampereesta jos autolla ihan ajelette sen jälkeen ja muutenkin olette tulleet autolla paikalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite ainakin olin keikalla ja asun 200km päästä tampereelta, ja kyllä autolla menimme :D

   Poista
  2. hyvä pointti ano 17.59!!

   Poista
  3. Joo kyllä autolla voi mennä, mut ano 17.59 kyl on oikees et kuka sit jää _ajelemaa_ jos on pitkäkin matka takasin...

   Poista
  4. Niin kun otettiin vielä alkoholia niin daa, ei voi asua kovin kaukana ;)

   Poista
 22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, mäki niiiiiin toivon, että mikkis js kärtsy saa toiseensa. Mestari kusettajat pääsevät kimppaan, ja sitä myöten kusettamaan toisiaan. Voiko epäluotettavampia ihmisiä kimppaan saada??!! Kärtsy ihan oikeasti ansaitsee Mikon!!! Ja vaimo kaipaa rehtiä ja kunnollista REAL MEN!!!!

   Poista
  2. Mä NIIN toivon että jonain päivänä sinä olet se jota pitää hoitaa pois!
   Ethän ole surullinen sitten kun miehesi jättää sut ja lapset kireemmän reijän takia?

   Poista
  3. Haha lol, olet sinä Emppu nolo :)
   Harmi ettei SUN tekstejä ole yhtä kiva lukee ku kändin ;(

   Poista
  4. Lol, candyn perseennuolija nro 2

   Poista
  5. tarkoitin siis just emppua perseennuolijaks

   Poista
  6. Ja sä emppu ooot niiiiiiiin pentu.

   Poista
  7. Voi Emppulipemppuli tuliko ruskeakieliselle paha mieli? Kommenttis poistit. Voi tuituitui kun ei se enää auta jälkeenpäin!

   Poista
  8. Voi lol. Edellisellä anonyymillä ei selkeesti taida olla elämää. Hankipa sinäkin itsellesi elämä, niinkuin cändi täällä kovasti toitottaa. Ei sitten pylskiä kutittais niin hirveesti tuon tytön jutut.

   Poista
  9. Anonyymi 20.53, kummasti sunkin pylskiä kutittaa ano 20.59 jutut. Hankipa sinä myös itselles elämä, kun sun idoli Kuppakändi sitä niin täällä toitottaa!

   Poista
 23. Muistan, kun joku ihmetteli että miten tää blogi on "levinny nii lajalle, lukijoita on ulkomaita myöten". Joo, nii mäkin ihmettelin et viitiiks joku ulkosuomalainen lukee tätä. Viime lomareissulla lähes tukehduin caipiroskaani kun huomasiettä visitor onkin tullut jostain hyvin kaukaa....eli mä. Hahah, kyl hymyilyttti. Mut anyway, tänne kirjottelee tosiaan teinit joten se siitä sittepaitsi etten tajua miten joku vielä viitsii uskoa candyn tarinoita - sanavarastokin on lainattu siitä suomen suosituinnasta muotiblogista. Siis siiloin kun ei oo teinisanastoa. En viitti korjata typoja, ei tää blogi nyt sen arvonen o. Mut kaikkee hyvää kirjoittajalle. Kunpa sulla menis elämä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuu niitä suomalaisia ulkomaillakin ;)

   Poista
  2. Et siis ymmärrä käsitettä "ulkosuomalainen"?

   Poista
  3. Ei ole montaa lukijaa ulkomailta. Suurin osa noista on proxyjen takaa tulevia suomalaisia, jotka ei haluu, että Candy tarkkailee niiden IP-osoitteita.

   Poista
 24. Minäkin toivon, että Mikko eroaisi jo vaimostaan :) Eihän 17v enää sakkolihaa ole, joten ei sekään enää este ole ;)

  Mutta mun syy vaan saattaa olla eri sille eron toivomiselle. Olisihan se jo aika vaimonkin päästä oikean elämän makuun :)

  VastaaPoista
 25. Ajoiko Mikko autoa vaikka kävitte TERDELLÄ ja joitte skumppaakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. soita poliisit? tai... hanki elämä?

   Poista
 26. http://www.youtube.com/watch?v=oxIHG0-ndYM&feature=related
  kuuntelin just tätä ja tuli tää sun blogi mieleen :)

  VastaaPoista
 27. Ei ollu vissii kovin provo kirjotus kun näin vähän kommenttei. Höh, kommentit on just parhaita

  VastaaPoista
 28. Jos tämä juttu ois totta, (mitä se ei ole) sanoisin, että jo on oiva pari kohdannut toisensa. Nyt tässä on liikaa sellaista Hertta-kirjamaista ihanuutta.

  Nämä kaksi aivan yhtä yksinkertaista ihmistä sopisivat vallan mainiosti toisillensa. Ja olisivat varmaan onnellisiakin jonkun aikaa. Mutta miksi mies oikeasti jättäisi vaimonsa ja perheensä teini-ikäisen tytön takia? Mieshän saa kaiken haluamansa tytöltä nyt jo ihan ilman eroakin.

  Ainut muuttuvaa ja kehittyvä perasoona tässä jutussa on tyttö. Sillä hän on ainoa, joka tässä vielä kehittyy. Toivottavasti. Siis älyllisesti iän myötä aikuistuessaan. Mies ainoastaan vanhenee.

  Ok, sitten jossain vaiheessa tyttö huomaisi millaista elämä olisi vanhemman miehen kanssa. Eikä ne vanhene niin kovin charmantisti. Niistä tulee oikeasti papparaisia.

  Ja sitten joka toinen viikonloppu ja keskiviikkoisin mukavaa elämää äitipuolena eläväisten vieraiden lasten kanssa. Sellaista herkkua olisi mukava odotella. Ja tiukkaa elämää miehen maksellessa elatusmaksuja.

  Tässä jutussa ainoa voittava osapuoli olisi se nykyinen vaimo. Pääsisi eroon miehestä ja saisi uuden elämän. Jee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin komppaan tätä! Lähetin itse kommentin (johon toivoisin sinulta Candy jotain vastausta...) joka on tämän postauksen heti toinen kommentti (4. elokuuta 2012 15.35) ja miettiin samaa, että miksi Mikko eroasi vaimostaan ja aiheuttasi kaiken sen pahan vaimolleen, josta varmasti vielä kuitenkin välittää, mutta ennenkaikkea miksi aiheuttaa kaikki se paha lapsilleen. Mikko saa nyt jo kaiken mahdollisen 'kivan ja mukavuuden' Candyltä ja vielä enemmänkin (kaikki ne yhteiset jännittävät seikkailuretket jne). Joten miksi ottaa avioero ja tuoda suhde julki kun Mikolle siitä tietää vain pelkkää paskaa? Ainoa joka olisi asiasta hyvillää on Candy, mutten jotenkin jaksa uskoa, että Mikko on ikinä valmis kohtaamaan sitä paskaryöppyä kun ei saa siitä itselleen mitään hyvää käteen.

   Poista
 29. Myönnän, että viittaukset Mikon silloin tällöin toistuviin "ällö-romanttisiin leffan päätähtimäisiin kaikenmaailman imelyyksiin suoraan silmiin katsoen ja kädestä kiinni pitäen" latelemisiin kummastuttavat minua.

  Eikö ole ihan normaalia suhteessa hieman hempeillä? No, pikkutyttöjä hihittää kun pussataan, mutta silti.

  VastaaPoista
 30. Et kai ole niin juntti, että oikeasti luulet, että Peppersit hengaisivat jossain Ohranjyvässä? Nehän nukkuivatkin Kämpissä, koska sun kämäsessä paskacityssäsi ei ole riittävän tasokasta hotellia heille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukas nyt on jotain Ohranjyvästä kirjoittanut? En ainakaan ole huomannut, että Candy olis paljastanut siellä käyneensä.... vai?

   Poista
 31. Ainoa syy miksi tätä blogia seuraan on se että kiinnostaa miten tämä päättyy. Päättyisi nyt jo, yhtään kiinnosta tämä iäti jatkuvat salaiset tapaamiset "oltiin siellä ja täällä hihihii vähän oli hauskaa". Who cares! Jos tämä on satu niin loppua kehiin jo, tämä novelli on jatkunut jo liian kauan. Puuduttaa.

  Joo, tiedän että voin lakata lukemasta jos ei kiinnosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän komppi. Tarina on junnannut paikallaan jo liian pitkään. Nyt jotain sutinaa Candy tai lukijamäärä laskee!

   Poista
  2. Noh, postauksesta muutama päivä aikaa ja kommentteja 73...
   Eipä jaksa hirveesti enää kiinnosta, kun keksitymmältä vaikuttaa koko ajan.
   Eikä Karkkiliinikaan ole kovin kiinnostunut enää omasta blogista =)

   Poista
  3. Haha juuri niin. Kaksi syytä miksi täällä haluaa käydä 1. Odottaa milloin shit hits the fan (jos tarina on totta) ja tää homma loppuu 2. Tän blogistin ylilapsellinen vastaaminen kommentoijille, yhtä viihdyttävää kun Tuksun blogi! Niitä lukiessa voi aina tuntea hölmömpikin itsensä fiksuksi.

   Poista
 32. No eihän tälle voi enää kuin nauraa =)

  VastaaPoista
 33. Heij! En yleensä kommentoi blogeihin mutta nyt oli valtava hinku päästä se tekemään. Luin blogisi tässä juuri läpi ja se oli erittäin mielenkiintoista luettavaa. Ihailen tapaasi suhtautua elämään, kuinka huoletonta se onkaan! Voih, kateellinen olen. Mutta se täytyy kyllä sanoa, että sinä nuori neiti olet erittäin Suo-ra-sa-nai-nen ja välillä jopa liian Ty-ly! Osaisitpa vain jättää rakkaasi taaksesi ja jatkaa elämää, mutta se ei varmastikkaan ole helppoa. Hyvä Candy! Ps. Kiva nimi sulla. T.Mikko

  VastaaPoista
 34. No kirjoitus loi positiivisen valon kajon tähän jatkuvaan herkulliseen blogiin. Minä ajattelen usein asioita, kuten tätä blogia vähän kuin väreissä.. Ja tämän blogin yllä on roikkunut semmoinen tumma verhous yleensä. Ehkä juuri siks, että harmittelen vaimo- juttua. Haluaisin hänen saavan itselleen kunnon Elämän. Ja Mikko on thenyt niin paljon, että ansaitsee Candyn. Kokeilin valehtelemista itsekin. Voin vain kuvitella (itse en osaa valehdella yhtään, se näkyy naamastani heti), millainen tuska ja masennus voi koitua pitkäaikaisesta valehtelusta. Jopa valkoiset valheet rasittavat ihmisen psyykeä. Pitää alati muistaa pysyä tarinassa, luoda ympäröiville ihmisille todellisuus, jolla ei ole pohjaa, vaan vain musta valheen kuilu..

  O.K. tämä saattaa kuuulostaa ihan kreisiltä kommentilta, mutta minusta valehtelu on sydäntä raastavan kauheaa. Kun kokeilin testimielessä puhelimitse valehdella miehelleni, että olen pettänyt häntä ja hänen poissaollessaan kantanut hänen tavaransa roskiin.. Hän ei nähnyt kasvojani, ja puhelun ylle tuli kauhea hiljaisuus. Rikoin sen kertomalla, että kokeilin valehdella.. jostain kumman syystä, kun siitä oli ystävän kanssa puhetta, miten valhe vaikuttaa ihmiseen.. siis, milloin tulet kotiin, olen pessyt sun vaatteet jne.jne.Blaablaa.. Hän nieleskeli vieläkin kertomaani valhetta. Kysyin, uskoikosiko hän todella minusta tuollaista, ja hän vastasi, ettei tiedä, että ajatus sattuu häneen, koska hänen edellinen vaimonsa teki juuri sanomani valheen todellisuudessa, siis oikeasti petti useiden kanssa, myi persettään jne.. ja peitteli sitä sitten lisävalhein ja varavaravaravalhein. Valhe on kuin huono lääke, jos sellaisella haluaa suojella jotain, minkä kokee tarvitsevan valehtelua suojaksi.

  En tiedä, osasinko kirjoittaa pointtiani.. se on kuitenkin se, että haluaisin tietää, oletko Candy, jos nyt itsetutkiskelua joskus harrastat, kokenut valheesi - jopa ihan pikkiriikkiset valheet, raskaiksi ylläpitää? oletko valehdellut Mikolle?

  VastaaPoista
 35. Aaa oisin halunnu tuonne keikalle mut mulla olikin sitte sen tilalle yks toinen hyvä keikka:) Bongasin kuitenki Chadinki Helsingissä!

  VastaaPoista
 36. "se oli suoraan kun joku ällö-romanttisen leffan päätähti "

  Kuinkahan monessa eri postauksessa toitotat tuota samaa?
  Aina jompi kumpi tai te molemmat olette kuin jostain ällö-romanttisesta leffasta :'D
  Satuahan tää koko juttu on, ei kukaan likka voi olla noin vajukki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon kiinnittäny just samaan huomiota :D Candy, sulla ei oo eää mitään uskottavuutta ja toi ällö-romanttisten leffojen päätähti juttu vaan todistaa epätoivosuutta todistella meille jotakin jota et näköjää voi tehdä ilman tota ilmaisua käyttämällä.

   Poista
 37. Eikö Mikko VIELÄKÄÄN oo eronnu vaimostaan..? Huhhuh tyttö, herää noista päiväunistas.

  VastaaPoista
 38. Alan jostain syystä aina himoita suolakurkkuja tätä blogia lukiessani. Ilmeneekö muilla samaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itsehän himoitsen tätä blogia lukiessani +30vee miehiä. muita kohtalontovereita?

   Poista
 39. Mitä pahaa on Candy, jos kirjoitan, ettei todellakaan vituta jos joku pylsii teininä yli 30v ikäisen kanssa :)

  No joo, taisin siihen kirjoittaa syynkin miksi ei vituta, sekö pänni? :O

  VastaaPoista
 40. Mä tykkään tästä blogin ulkoasusta, aika freesi tämmöne punanen :)

  Mikä mikä lahja? Muistathan mainita uuessa postauksessa!

  VastaaPoista
 41. Oiiii, parasta ollu varmasti! :) Kadekadekade...

  VastaaPoista
 42. Mielestäin jokanen elää sellast elämää ku haluu. Sormenheristäjät vois mennä itteesä.
  Nimim. jo 30v aviossa, yhtäpätkää saman kanssa.

  VastaaPoista
 43. Kyllä tuo suhde, jos se joskus päättyy miehen eroon vaimostaan, on niin loppuun jo kaluttu, ettei tule kestämään =)
  Ehkä siinä voi yhden kersan vääntää maailmaan ja jäädä sen jälkeen ihmettelemään missä se mies taas viipyy iltakaudet =)
  Pelkkää mielikuvitusta koko stoori.

  VastaaPoista
 44. Eikö oo vähän riskaabeliä lähtä nuinki suositulle keikalle yhessä?

  VastaaPoista
 45. Alan jo epäillä, että olen kyseinen ''Mikko'' jonka nimi olisi vain muutettu... nuori tyttö, vaimo, lapset, petturuus...
  MUTTA on vaikea uskoa, että sinä S kirjoittaisit tälläistä juttua nettiin meistä, salaisuus sullekkin tärkeä. Mutta ihan kuin meidän elämästä tämä tarina, hurjaa ja pelottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koskaan lakkaa nauramasta jos tää rakkaustarina päättyy niin että true-mikko bustaa karkkiliinin kirjottelemasta henkilökohtasuuksia nettiin. :D

   Poista
 46. Yhdyn kyllä edellisiin siinä, ettei mies tule eroamaan vaimostaan, hölmöhän hän olisi. Tämä suhde tytön kanssa ehditään kaluamaan loppuun, eihän siinä olisi sitten enää mitään uutta jos suhde oikein virallistettaisiin. Toisaalta, en kyllä oikein usko edes koko tarinaa =)

  VastaaPoista
 47. Luin sun ekan postauksen....
  Anteeks että sanon nyt näin suoraan mutta sun kieles on muuttunu ihan päinvastaseks. Näissä viimesimmissä kommenteissa paistaa teiniys niiiin pahasti.
  P.S Kun kerran kyt pidät blogia, niin olisi todella kiva jos postailisit vähän useammin :)

  -emily

  VastaaPoista
 48. Miettikääpä, jos Candy oliskin about 50v. pervo, joka fantasioi jostain tällaisesta ja muutenkin mieleltään täysin sairas. Haha :'D
  En voi enää näitä tekstejä lukea naama peruslukemilla tuon mielikuvan jälkeen.

  VastaaPoista
 49. Löysin blogisi sattumalta, luin ja tyrmistyin miten rumaa tekstiä kommenttisi suurimmaksi osaksi sisältävät! Emme tetenkään tiedä onko tämän blogin jutut tosielämästä, mutta jos ovat niin hienoa että olet löytänyt tavan purkaa ajatuksiasi! Vaikka teillä on kertomasi mukaan hurja ikäero ja Mikolla perhe niin mitä me muut olemme siihen sanomaan? Viesti muille kommentoijille: Miksi täytyy kiusata ja arvostella ihmisiä, jopa netissä? Tuskin haluatte että itseänne tai lapsiannekaan kiusataan? Okei, blogi on julkinen, mutta kukin päättää mitä juttuja netissä lukee. Selvästi tämä blogi kuitenkin on saanut runsaasti kiinnostusta. Miksi te arvon arvostelijat luette tätä blogia ja vaivaudutte tuhlaamaan aikaanne kommentoimiseen, jos pyritte vaan tieten tahtoen loukkaamaan? Kirjoittaisitte edes rakentavaa palautetta bogista ja jutuista. Ja tuskin kellään ihmisellä on oikeasti varaa arvostella toista tällä tavalla. Jokaisella on oma elämänsä elettävänä ja jokainen tekee ratkaisunsa itse. Jokainen tai voisi olla Candyn kanssa samassa tilanteessa tai mahdollinen lapsenne, koskaan ei voi sanoa ei koskaan ja loppupeleissä seuraamme tunteitamme ratkaisuissamme. Onko toisen ihmisen haukkuminen, kiusaaminen lopulta yhtään lievempi asia kuin tilanne Mikon vaimoa kohtaan? Oletteko ajatelleet mitä jatkuva samanlainen ala-arvoinen palaute voi aiheuttaa ihmisen psyykeelle? Eikä tilanne muutenkaan ole yksin Candyn vika.. Toisten nälviminen ja arvostelu kertoo ainoastaan omasta heikkoudesta. :)

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3