keskiviikko 22. elokuuta 2012

Ootte idioottei

Sekava fiilis.
Lähipiirissä on käyny käry. Yhtälönä rakas tuttu nainen, tuttu mies ja vieras nainen. Tuloksena vitun kitkerä, lähestulkoon verestä ja kyynelistä keitetty soppa, jonka seassa lilluu murtuneita ihmisraunioita.

Sain vissiin uutta perspektiiviä mun ja Mikon touhuihin, ja se sattuu. Tapahtumat pakotti mut ajattelemaan uudella tavalla, näkemään kaiken uudestaan, erilailla. Ei vaan enää omasta näkökulmasta ja omien haaveiden ja toiveiden ympärille rakennettuna.
Yritä nyt olla siinä pokkana pahimmalla tavalla loukatun läheisen tukena manaamassa ihmisiä helvettiin, kun itse olet toiminut manattujen lailla salassa jo kuinka pitkään.

Miten voikaan yksi asia olla samaan aikaan niin helvetin vaikea, sekava ja kaksipiippuinen? Miksei se vois vaan olla yksinkertainen ja selvä? Miks ihmisen pitää hakeutua ongelmiin, miksei terve järki oo kolkuttanut päässä ja käskenyt olla menemättä mukaan johonkin sellaiseen, josta on aina alitajunnassaan tiennyt seuraavan vaikeuksia? Niitä, joista on urheesti vaan kuvitellut pääsevänsä yli, muista viis.
Miksei tunteissa vois olla on/off-nappulaa, jota painaa ja päästä helpolla?

Ahdistaaa taas niiin paljon, ettei sanat riitä kuvaamaan tätä tunnetta. Miks jonkun liian tärkeeksi muodostuneen ihmisen pitää olla niin saatavilla, mutta kuitenkin omalla tavallaan..saavuttamattomissa? Ja se hinta, jonka joutuu maksamaan siitä saatavuudesta.. Onks se liian kallis?

Onko elämä liian lyhyt tälläseen? Pitäiskö vaan yrittää toimia niin, ettei kenenkään tulis koskaan sattumaan? Mutta jos toimii niin, joutuu väkisin satuttamaan itseään.

Keskiviikko-ilta, joka on täynnä paskanmakusia ajatuksia. Mikään ei tunnu hyvältä. Vittu. :(

Sun miehes soitti mulle taas perjantaina
Se tahtoo tulla tänne kun sä siivoot sen asuntoo
T-paidat sitä tympäsee, mut mä en vaihda
Sohvalta mua tuijottaa ja se nauraa kuinka söpö oon.

Ooh ooh, ooh ooh
Ja nyt se piirtää,
ooh ooh, ooh ooh
sydämmen selkään

Hei, ootte idioottei kaikki te naiset, luottavaiset
He-e-ei niin idioottei, liikaa paapotte niitä
siltikään ette riitä

E-e-ei..

Aaa-aaa

Voisin sun päivän pilata
mut en mä jaksa
Sä ootat saunavuoroa ja leivot sämpylöitä varastoon

Hei, ootte idioottei kaikki te naiset, luottavaiset
He-e-ei niin idioottei, liikaa paapotte niitä
siltikään ette riitä
E-e-ei..

Ooh ooh, sun pitäis tietää..

Hei, ootte idioottei kaikki te naiset luottavaiset
He-e-ei niin idioottei liikaa paapotte niitä
siltikään ette riitä
E-e-ei..


Erin - Ootte idioottei

87 kommenttia:

 1. Kyllä se omatunto kolkuttelisi minullakin, etenkin kun olet naureskellut täällä ihan avoimesti sille, miten se vika on myös aina petetyissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen ihminen ja tilanne on erilainen, mutten oo koskaan _naureskellut_ että vika on aina myös petetyissä.

   Poista
  2. No mutta vaimon piikkiin olet kyllä laittanut Mikon pettämisen. Se kun on kuulemma hirviö ja kamala. Joten Mikolla on "oikeus" toimia miten toimii ja satuttaa ihmisiä.

   Jos teilläkin käry käy, voin aika varmuudella sanoa, että teihin kaikkiin tulee sattumaan, ei sinua pidetä siinä vaiheessa viattomana sivullisena.
   Ja suurella todennäköisyydellä vaimo saa kaiken sympatian kun te saatte paskaa niskaan.

   Poista
  3. Kuuleppas Candyläinen, sä olet täällä kaikella tavalla tuonut esiin sun itsekkyyden ja tunteettomuuden! Olet käynyt makoilemassa miehen kotona, joka siis myös VAIMON. Yleensä normaali toisia ja itseään ajatteleva ihminen ei edes suostuisi tuohon. Toiseksi kutsut varattua perheen isää mieheksesi. Kolmanneksi olet härskisti pukenut vielä vaimon kuteetkin niskaan ( moottoripyörä ajoasun). Käyt sukulaisten mökeillä,ostatat safkat,parfyymit jne toisella. Ja toivoit jossain Mikon perheen " vain katoavan", kerrot valehtelevasi vanhemmillesi ja kavereillesi jne. Lue tämä, ja katso peiliin,voit funtsia siinä katellessa minkälainen ihminen olet. Tuleeko ehkä ekana mieleen sana MORAALITON???

   Poista
  4. Voi anteeksi Candy, kun käsitin puheesi Mikon vaimon typerääksi haukkumisesta ja siitä, että pettäminen on hänelle oikein petetyiksi tulleiden haukkumiseksi.

   Poista
 2. Voimia Candy! Voin sano että tiedän miltä sinusta tuntuu, vaikka et uskoisikaan.(Minulla on menossa samanlainen tilanne). Aivan mahtava blogi. Olet todella vahva, koska pystyt kannattelemaan suhdettanne, koska se voi tavallaan olla rankkaa. Mutta myös ihanaa! Älä kuuntele haukkuvia anonyymeja, he eivät tiedä mistä puhuvat!

  Voimia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi vahva vai vaan typerä? Tavallaan rankkaa? Ihan oikeesti, mietitkö koskaan sitä miehen puolisoa? Rankkaa sulle, HAH!! Kenelleköhän toi tilanne on oikeesti rankkaa, varsinkin kun siitä saa tietää? NO SILLE PUOLISOLLE! Hei nyt naiset se katse sieltä omasta navasta ylös!

   Poista
  2. Periaatteessa ymmärrän kyllä sen olevan molemmille rankkaa, sekä salarakkaalle että vaimolle, koska molemmat rakastavat samaa ihmistä tuntematta häntä ja tietämättä kaksoiselämästä kaikkea.

   Poista
  3. Typerä kakru toi teini on, eipä paljon muuta.

   Poista
  4. Anonyymi 20.13,
   Mietin kyllä, aika useinkin. Kyllä tää rankkaa on, usko pois. Tai oo vaikka uskomatta, sama se mulle on.

   Anonyymi 20.50,
   Mmm..

   Anonyymi 21.40,
   Kiitos samoin.

   Poista
 3. Olen lukenut blogiasi alusta asti ja olen aina ollut sun puolella :) ei siinä ole mitään väärää jos rakastaa ihmistä että tekis sen puolesta mitä tahansa, oli ihminen sitten vanhempi tai nuorempi ! Pettäminen on väärin oli tilanne sitten mikä tahansa ikinä joten sen suhteen Mikko tekee väärin ! Toivon teille kahdelle kaikkea hyvää, toivottavasti yhdessä julkisesti vielä joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "tekis sen puolesta mitä tahansa" mä antaisin toisen munuaisen, muuttaisin toiselle puolelle maailmaa rakkaan perässä, kävelisin vaikka kuuhun toisen puolesta jne.

   Mutta jos haluaa todellakin sanoa, että toisena naisena oleminen on sitä "kaiken antamista", niin way to go. Surullista.

   Poista
  2. Anonyymi 19.27,
   Kiitos. :)


   Anonyymi 11.30,
   No sitähän se nimenomaan on. Siis kaiken antamista ja jopa surullistakin. Katkeran suloista.

   Poista
  3. Ensin katkeran suloista ja sitten vain katkeraa, niin se valitettavan usein menee. Toivottavasti ei tälläkin kertaa.

   Koita nyt saada se Mikko laittamaan sut vähän korkeemmalle sen tärkeysjärjestyksessä, en mä ainakaan vois mun rakkaille (tässä tapauksessa kai lapset ja sä?) tehdä tollasta et pitäisin sua epävarmuudessa ja antasin lasten olla väkivaltasen eksän kanssa mielummin kun meidän yhteisessä rakastavassa kodissa!

   Poista
 4. No kyllä se pilkka osuu viel omaan nilkkaan. Kannattaako tollaseen veriseen taisteluun väkisin lähteä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tolla logiikalla kaikki vaikeudet pitäis vaan ohittaa luovuttamalla ja mennä aina sieltä, missä aita on matalin. Onks sekään sit loppujenlopuks järkevää?

   Poista
  2. Jos vaihtoehtona on veriset taistelut perheellisestä papparaisesta, joka heittää alapääläppää ja piereskelee, tai aidan ali meneminen matalimmalta ja normaalin 16-20-vuotiaan poikaystävän hankkiminen, niin kumpikohan on järkevää....?

   Poista
 5. HAHAHA KÄRSI CANDY en tunne myötätuntoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en kaipaa kenenkään nobodyjen myötätuntoja.

   Poista
  2. Nobody oot Kändi itse, jopa itse Mikolle koska ei eroa vaimostaan.

   Poista
 6. Tuli se vaimon näkökulma sullekin sitten tutuksi vihdoin.
  Juuri siitä lukijat täällä on yritäänt sulle puhua.
  Tavallaan hyvä, että jouduit noin konkreettisesti sen kohtaamaan, ennenkä se teidän todellisuus tulee päivän valoon.
  NYT osaat oikeasti ottaa vastaan (edes jotenkin) sen mikä on tuloillaan, kun sinulla on aavistus, miten häjysti siinä voi tulla käymään. Ja näet miten ihmiset reagoivat.
  Ja ennenkaikkea, huomaat miten itse reagoit tähän toisen puolen näkemiseen.

  -Terppa

  VastaaPoista
 7. Kuulin tässä vähän aikaa sitten että oma mies on pettänyt (ei ns. "pahasti", mutta kuitenki,) & puhunut selän takana kaikkea mahdollista meidän suhdetta vastaan.. Sain asian itse selville. Mies vakuuttaa, ettei kertonut tästä toisesta koska häpeää niin paljon tekoaan. Eikä kuulemma mikään niistä puheista ole totta, vaan miesten välistä läppää.

  Itseäni sattuu jo tällainen ns. pieni asia, joten voin vain kuvitella jos ja kun Mikon vaimo joskus kuulee teistä kahdesta niin miltä hänestä tuntuu.. Rakkaus ei ole koskaan väärin, mutta se on väärin kun jotakuta toista sattuu.

  -T

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. On rumaa kiroilla. Siivoa tyttö suusi.

   Poista
  2. Mikä sinä olet toisia neuvomaan, niin roisia tekstiä suollat itse..ja eipä paljon muutenkaa vara sulla antaa elämänohjeita muille, kun itekkin olet aivan ulapalla.

   Poista
  3. Candy sä kiroilet täällä joka päivä :DDDD

   Poista
 9. Mutta sinun itsekeskeisyys sen kuin vaan paistaa kuin Naantalin aurinko.."joutuis satuttaa itseään"..joo, se ei oo varmaan järkevää, pistä tyylis mukaan vaan muut kärsimään, hyi helvetti, häpeä penska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on ihan oikea moraalinen ongelma käsillä; elääkö sitä itselleen vai muille? Suojeletko muita (vieraita) oman onnesi kustannuksella?

   Useimmissa keskusteluissa ihmis(t)en on todettu ajavan häpeämättä omaa etuaan.

   Poista
  2. Kuuleppa ano 21.57. Ehkä tämän Kändin mielestä Mikko on hänelle se oikea, mutta Mikon käytöstä tulkiten Mikkopa ei ajattele Kändistä samaa. Ja voi veljet kuinka monta " oikeaa " Kändin elämään vielä ehtii mahtumaan. Ja jos olen oikein tulkinnut, eihän päätöksen teko avaimet ole Kändillä vaan Mikolla.. Jos Mikko haluaisi teinin, hän olisi jo ottanut.

   Poista
  3. Anonyymi 21.39,
   Nauti elämästäs, jota elät toimien kokoajan vain muita ja muiden hyvinvointia ajatellen, omasta hyvinvoinnista, toiveista, unelmista ja satuttamisesta viis.

   Toisten huomioonottaminen on tietenkin hyvä piirre ihmisessä, mutta rajansa kaikella.

   (En mä nyt oikeasti luule että olisit tuollainen, johan kommenttis sen todistaa.)

   Poista
  4. Kuule pentu, mun elämään kuuluu kyllä toisten ihmisten huomioon ottaminen, moorali, tieto siitä mikä on oikea ja väärä. Elämän asenteisiini kuuluu myös se, etten ota toisen omaa, toisin kuten sinä teet. Lainaat vaimon vaatteita, käyt heidän kotona, lainaat hänen miestään, maksatat vaimon aviomiehellä sun safkat ja parfyymit. Valehtelet vanhemmilesi ja ystävillesi. Näitä edellä mainittuja asioita joita SINÄ harrastat, en itse pystyisi tuohon, juuri moraalini takia. Kato peiliin ja mieti mikä olet naisiasi!!

   Poista
  5. Ja vielä; pystyn toteuttamaan haaveni, hyvinvointini, unelmat jne ilman sekottamatta tai satuttamatta toisia ihmisiä Siksi toiseksi niin unelmani ei tosin olekkaan tollanen helvetin sekasotku, minkä keskellä sinä soudat ja huopaat. Minulla on elämä, jota ei tarvi salassa elää ja valheilla maustaa.

   Poista
  6. Itsekeskeisyys ei voi tehdä onnelliseksi. Onnelliset ihmiset pystyvät ottamaan muutkin huomioon. Jos itsellä on paha olla, keskittyy vain itseensä, koska ei ole voimia välittää muista. Miksi onnellinen ihminen vaatimalla vaatisi itselleen lisää muiden kustannuksella? Hänhän on jo tyytyväinen. Oman kuplansa ulkopuolelle näkevät onnelliset ihmiset pystyvät helposti hyväksymään oikeat valintansa ja itsensä. Eihän maailma pyöri vain oman navan ympärillä, ellei tyystin erakoidu yhteiskunnasta. Siihen asti elämä on pelkkää vuorovaikutusta. Olemalla osa maailman kurjuutta vain levittää pahaa oloa paitsi ympärilleen myös itseensä. Luomalla jotakin positiivista ympärilleen saavuttaa harmonian itsensä ja ympäristönsä kanssa. Ovimatoksi kenenkään ei pidä ryhtyä, mutta oikeudenmukaisuus ei sitä vaadikaan.

   Poista
 10. Kaikki myötätuntoni. Tiedän tunteen. Mutta ajatellaan positiivisesti: "tämäkin asia menee ajallaan ohi"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eikai mikään ikuista oo. Kiitos myötätunnosta.

   Poista
 11. Olenko ainoa jonka mielestä tää kirjoitus on feikki, ja koko blogi saman tien? Kaikki on ihan liian järjestelmällistä, että nyt muka seuraa tarinan moraalinen lopetus ja opetus, kaiken sen jälkeen mitä candy on täällä iloinnut ja hehkuttanut, ollut varma siitä että on itse oikeassa. Noinkohan sattumalta candy on TAAS joutunut draaman keskelle, juuri kun Mikon kanssa on alkanut mennä jälleen hyvin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Mutta joo, ei, et varmasti ole ainoa.

   Poista
 12. Sitä niittää mitä kylvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edestäs löydät kändi.

   Poista
 13. Mä tiiän että oon monissa tilanteissa tosi sinisilmänen, mutta en mä voi sille mitään että mulla on taipumus uskoa ihmisistä hyvää. Samaa pätee tähän sun tarinaan, jota oon alusta asti seurannut. Ite en pystyis koskaan kirjoittamaan näin tällä tavalla intiimiä blogia, jossa et kerro mutta kerrot kuitenkin niin paljon asioita tunteistas ja muusta sellaisesta. Ehkä mun suhtautuminen oli aluksi vähän skeptisempi, mutta ajan myötä se on vaan muuttunu kokoajan enemmän ja enemmän eläytyvämmäks. Mä ihailen sun rohkeutta ilmaista itteäs, vaikka valtaosa kommentoijista suorastaan sylkee päin sun naamaa. Sulla on kadehdittava itsevarmuus ja omalla tavallaan vahva suhdekin, kun ottaa huomioon että se on salasuhteenakin kestänyt jo niin pitkään. Ehkä mä ymmärrän sua siksi, että oon saman ikäinen, ja voisin kuvitella, että jos olisin ite samassa tilanteessa, en olis vaikeuksista huolimatta valmis päästämään ihan helposti irti. Kakaraks ja teiniks voi haukkua, on totta et nuoret on usein impulsiivisempia kuin enemmän maailmaa ja toivottomia suhteita nähneet aikuiset. Ei voi väittää, ettetkö sä olis ajatellu sun suhdetta monelta kantilta, ihan varmasti oot, ei kukaan jatka noin henkisesti raskasta suhdetta ihan vaan koska nyt sattuu huvittamaan. Tai tokihan tunteettomaks paskaks voi tuomita, mutta ei sellasille väitteille ole oikein pohjaa, blogin kirjoittaja kirjoittaa tänne tasan sen mikä hyvältä ja sopivalta tuntuu vaikka draamannälkäiset fanaatikkolukijat kuinka himoitsisivat enemmän. Ei sun tarvitse mitään todistella, lukijoita on kumminki aina vain sitä neljää tyyppiä: niitä jotka toivoo et kaikki päättyis hyvin, niitä jotka toivoo et kaikki päättyis huonosti, niitä jotka ei usko sanaakaan ja niitä jotka ei osaa muodostaa mielipidettä. Kukin tyylillään, ite nyt vaan satun kuulumaan siihen porukkaan, joka ihmettelee kuinka sä kestät sitä paskan määrää mitä sun niskaan yritetään täällä kaataa, ja toivoo että kaikki järjestyy jollain tavalla hyvin päin. Mutkin vois tuomita siitä, että haaveilen näin muutaman vuoden suhteen jälkeen siitä miten vietän lopun elämääni saman ihmisen kanssa, perus sellasta nuoruuden sinisilmäsyyttä. Mut miksipä ei, ei kukaan parisuhteen ulkopuolinen henkilö voi vaan mielivaltasesti päättää, kenen suhde tulee onnistumaan ja kenen ei.
  Tästä tuli aika pitkä höpinäpätkä kun nyt kerran päätin avata suuni, mutta pääpointti oli, että toivon sulle (ja Mikolle) kaikkea hyvää, toivottavasti pääsette joskus siihen pisteeseen, että salasuhdevaihe on ohitettu, myrskyt on laantunu ja tärkeimmät ihmiset on hyväksyny teiän yhdessäolon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. W, en tiedä miks, mutta tää kommenttis sai mut itkemään. Kiitos kauniista ja viisaista sanoistas, mä todellakin toivon sulle elämääs kaikkea hyvää ja kaunista.

   Mulla on parhaimmat lukijat <3

   Poista
 14. Mä en ymmärrä että tässä on syyllinen jompi kumpi naisista, tai ainakin sain sen käsityksen vastauksista. Itse olen sitä mieltä että tämä mies on tässä se syntipukki. Antaa kahden naisen rakastua itseensä ja lupailee tyhjää, molemmat käytettävissä omiin tarpeisiinsa silloin kun se hänelle sopii. Varmasti nauttii omista "saavutuksistaan" ja naiset kärsii tilanteesta.
  Eksyin tänne blogiin sattumalta ja koko tarinaa en tunne mutta tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, näinhän se aina menee ja tulee varmaan menemäänkin; toista naista syytetään perheenrikkoja-huoraks yms..

   Kiitoksia.

   Poista
  2. Mikä muu säkää olet kuin perheenrikkoja?:dd

   Poista
 15. *facepalm* onneks kukaan ei oo aikasemmin sulle täällä maininnut, että näin siinä saattaa käydä... oi voi ja nyt suhun sitten sattuu, kyynel.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä sitä kohta tarvit ku Mikkis antaa sulle monoo hanuriin ;)

   Poista
 16. Voi sua, toiset ne vaan kärsii mut Kändillä on rankempaa kun kenelläkään muulla, koska on se vaan niin rankkaa olla Karkki =(

  Jep, sun kaverit arvostais sua varmaan ihan vitusti jos/kun heille selviää mikä valehteleva sontaläjä oot!

  Etkä muuten vieläkään välitä tekijänoikeuslaista?

  Hmm, poliisin nettivinkki-sivuille voi ilmoittaa tekijänoikeusrikkomuksista, tarttiskohan heille ilmoittaa että blogisti ei viitti (vieläkään) ilmoittaa kenen tekstejä lainaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä, jos sulle tulee siitä parempi mieli.

   Hyvää päivänjatkoa, puss!

   Poista
 17. Isäsi petti äitiäsi ja jäi kiinni?

  VastaaPoista
 18. No eikö sua sitten satu jo nyt? Sä oot sellasessa tilanteessa että mitä ikinä teetkin tai et tee, jotakuta sattuu, ja yleensä sua. Ootko kosaan ajatellut että jos pistäisit mikon kanssa poikki, niin jonkun ajan kuluttua, ehkä parin vuoden, saattaisit selvitä särkyneestä sydämestä ja löytää jonkun paremman, jonka kanssa voisit olla ihan oikeassa suhteessa? Vaikka se rakastuneena tuntuu mahdottomalta että löytysi parempi, niin kyllä se on mahdollista jos vähän järjellään miettii.

  VastaaPoista
 19. Moi. Ootko ajatellu asiaa sun ystävien kannalta? Varsinkin tän nyt petetyn.. Jos se/ne saa kuulla myöhemmin sun ja mikon suhteesta, voi niillä olla ymmärrys kaukana.. Toivon ettet sillon jää ihan yksin ilman ystäviä :/

  VastaaPoista
 20. olen lukenut blogiasi alusta asti mut nyt vasta ekan kerran kommentoin. musta pettäminen on AINA väärin, mutta ymmärrän että rakkautta tai sen kohdetta ei voi valita. en myöskään ymmärrä tätä kauheeta ikäkohua mikä tästä on noussut. ei päälle 30 nyt niin vanha ja kurppainen ole kun mitä jotkut antaa ymmärtää, vaan tiedän monta komeaa ja hyväkuntoista yli kolmekymppistä, jotka varmasti miellyttävät nuoremmankin silmää.

  ja jos esimerkiksi lapset kärsii mikon ja vaimon tulehtuneista väleistä, on mun mielestä ehdottomasti ero paras vaihtoehto. vaikka tää mitä teette, on musta tosi väärin, en silti ymmärrä miksi sua siitä höykytetään koska ethän sä ole tilivelvollinen vaimolle, vaan mikko. uskon että jos(kun) mikko ja vaimo joskus eroaa, niin sä saat kaikista eniten paskaa niskaan, vaikka sähän tässä oot melkeen viaton osapuoli.

  vaikutat kypsältä ikäisekseks ja uskon et jos mikko ei sun kanssa tosissaan olis niin olisit jo huomannut sen. tsemppiä ja jaksamista sulle tulevaisuuteen!

  VastaaPoista
 21. Toivottavasti Candy pidät edes sen linjasi, että korostat ystävällesi, että näitä sattuu ja miehestä pitää heti luopua, koska kyseessähän on varmaan rakkaus, jonka tielle ei pidä työntyä.

  Oikeasti, jos kyseessä on rakkaus, voisit nyt ottaa etäisyyttä ja odottaa, että Mikko hoitaa asiansa, eikä suhteenne paljastu kylpylässä polskimisen tai lasten hoplop-reissujen kautta. Siten voisit varmistaa, että mahdollisimman vähän ketään sattuu.

  Jos siis uskallat ottaa sen riskin Mikon kanssa, että hän todella hoitaa asiansa.

  VastaaPoista
 22. Kyllähän se on niin,että kun Candy teidän suhde paljastuu (joko jäätte kiinni tai paljastatte kaiken itse) niin sinä et todellakaan tule olemaan se jota katsotaan hyvällä. Kuten tuolla jo aiemiin joku kirjoitti,Mikon vaimo tulee olemaan se joka saa sympatiat omakseen,sinä olet se toinen nainen joka rikkoi heidän avioliittonsa ja perheensä. Ei ulkopuoliset siinä vaiheessa mieti mitä muita ongelmia Mikolla ja hänen vaimollaan on saattanut olla,kaikki kokevat vain,että Mikko on jättänyt vaimonsa ja perheensä toisen naisen takia. Ja vielä tuollaisen teinin takia,se tulee vielä todella paljon viemään sinulta pisteitä pois. Mutta hyvä,että olet vähän havahtunut huomaamaan tilannettasi. Mutta älä ole noin saatanan itsekäs! Kun te jäätte kiinni,kaikkiin sattuun. Ja kaikkein eniten sattuu Mikon lapsiin. Mietipä sitä.

  VastaaPoista
 23. Nyt mullaki alkaa mennä usko tähän blogiin. En oo pahemmin miettiny tän todenperäisyyttä, kunhan viihdytän itteäni tylsinä päivinä. Kuitenki, edellises postaukses oli paljon taas kommentteja, et blogi alkaa mennä typeräks ja tylsäks ku ensin oli kunnon tunnesäätöä joka vaihtuikin jatkuvaks ällösöpöilyks. Ei siinä mitään, mut nyt näiden kommenttien jälkeen tuleeki sit ympäripyöreää tekstiä tunnekuohusta josta ei taas ota selvää. Ei näin. Tää on niinku salkkarit, aikamoista scheissea, mut silti sitä vaan katsoo. Ja jos tää on täyttä totta niin toteanpa vaan, että ite oot leikkiin mukaan lähteny, kestä se. Pettäminen on perseestä.

  VastaaPoista
 24. Aina jos Candylle tapahtuu jotain ihanaa tms, kaikki väittää täällä, että tämä blogi on teinitytön omasta päästä keksittyä tarinaa, mut sitten jos jotain tällästä huonompaa on tapahtunu nii sit kaikki taas tyyliin toivottaa Candylle kärsimystä jne :D Ootte aika säälittäviä :D Ja kohta joku tulee sanomaan tänne, että minä oon säälittävä penska ku tämmöstä kirjotan, mut onneks ei hetkauta hirveemmin :DD

  Ja lopettakaa se uliseminen joka asiasta!!

  VastaaPoista
 25. Mikään ei tuu ilmaiseksi sanotaan
  tääkin hetki maksaa varmaankin liikaa
  Omistajan elkein tuut taas minun luo
  ja sanoillasi saat tahtoosi uskomaan

  Kiinni toisaalla oot kerro miksi piittaa en
  leikin että tän hetken oot vain mun
  Tahtois kaivata en mitä omaksi en saa
  milloin aamullakin vielä oot mun

  Mä luulen että väärin teen
  mutten oppinut oo koskaan luopumaan
  se on liian vaikeaa
  Ymmärrän jo niitä jotka tästä on itsensä löytäneet
  mitä säännöilleni teen?

  Kiinni toisaalla oot kerro miksi piittaa en
  leikin että tän hetken oot vain mun
  Tahtois kaivata en mitä omaksi en saa
  milloin aamullakin vielä oot mun

  Vaikka toisaalla kiinni oot auta silti mua
  leiki että tän hetken oot vain mun
  Ilman sua kaadun kaikki tää valheeks paljastuu
  milloin aamullakin vielä oot mun?

  Irina- Onni

  VastaaPoista
 26. Mikset voi nyt vaan lopettaa tota juttua siihen asti, kunnes Mikko tekee ratkaisuja? Sanoa Mikolle, että jos se oikeasti haluaa olla sun kanssa, niin sä odotat sitä TEIDÄN SOVITTUNA PÄIVÄNÄ. Olihan teillä sellainen... Voit vastata että "ei se ole niin helppoa", mut kyllä se on ku teet siitä helppoa: jos antaa toisen mennä, ja se palaa, sillon tietää et se on sun.

  VastaaPoista
 27. Candy, teidän juttu on loppumassa. Hyväksy se. Ennen eroa mietitään just näitä asioita. Turha venkslata ja palata ja on-offailla, kun lopullinen ero tulee kuitenkin. Pistä se ero tulee nyt, oot jo hyvässä alussa, jos nyt jatkat, elät koko loppuelämäs paskassa.

  VastaaPoista
 28. Miksi muuten pettämistilanteissa naiset kovin usein syyttelevät toisiaan? Aina istutaan haukkumassa se oman miehen vietellyt harpyija alimpaan helvettiin vaikka hyvin harvoin on tiedossa KUMPI SEN SUHTEEN ALOITTI. Voihan olla ettei mies ole tullut maininneeksi salapanollee että on sitä perhettäkin siunaantunut, ja suhteen jatkuessa jos asia tulee ilmi äijä kirkkain silmin selittää että en mä sitä vaimoa enää rakasta ja blaablaablaa...toinen nainen mielellään uskoisi asian olevan näin ja koittaa unohtaa perheen olemassa olon ja odottaa milloin mies jättää vaimonsa ja he voivat olla onnellisia yhdessä. Sitten kun käry käy niin mies väittää salapanon vikitelleen hänet ja vaimo on raivoissaan salapanolle eikä suinkaan sille äijälleen joka sopan keitti. Ja kuuntelisiko vaimo toisen naisen selittely-yrityksiä...?

  Jos Candy haluat helpottaa oloasi suhteesi kanssa niin laitat Mikon jäihin hetkeksi ja vaadit edes jonkun konkreettisen teon teidän suhteenne eteen. Ihan mitä tahansa mutta sen pitää olla peruuttamatonta ja sellaista ettei sitä voi tulkita muuksi kuin haluksi sitoutua sinuun. Jos vaimoa ei voi vielä jättää jostain syystä niin Mikko voisi ainakin ruveta jäähdyttelemään suhdetta kunnolla, vaikka avioissa oltaisiinkin voi eroamista ruveta pohjustamaan.

  Paska osuu tuulettimeen joka tapauksessa kun ero tulee joten miksi tuhlaisitte yhteisiä vuosianne piilossa ja salassa odottaen sitä paskamyrskyä. Antaa lentää vaan ja se on ohi sitten ja voitte keskittyä tulevaisuuteen. Jos Mikko oikeasti aikoo erota ja ruveta yksiin kanssasi ei kukaan hyödy tuosta nykyisestä järjestelystä jossa odotutetaan teitä ja pidetään vaimoa reunalla keikkumassa.

  VastaaPoista
 29. Enhsinnäkään en tiedä pitäskö tän todenperäsyyteen uskoa. Mut haluun nyt uskoa et tää ois totta. Siinä tapauksessa onnea sulle että oot jonku löytäny, mutta se ei tee pettämisestä ja valehtelusta oikeutettua. Teidänikaerostaki oot varmasti kuullu enemmän ku tarpeeksi, mutta ehkä siinäkin on perää.
  Toivottavasti selviitte tästä, mut miettikää jooko ketä kaikkia satutatte!

  VastaaPoista
 30. Candy hei. Musta sun olis aika löytää sisäinen aikuinen naisesi ja sanoo Mikolle ihan suoraan, että sä ansaitset paljon parempaa kuin olla jonkun perheellisen miehen salaisuus. Olet upea nuorinainen, joka ansaitsee olla jonkun ylpeydenaihe eikä häpeäpilkku! Tunteillesi et ehkä voi mitään, mutta valinnoillesi voit :) Kaikkea hyvää ja toivottavasti löydät jonkun, joka osaa olla sulle parempi kuin Mikko.

  VastaaPoista
 31. Mulle tulee mieleen se Enkeli-Elisa tästä,olihan seki blogi ihan mielettömän suosittu ja ihmiset ihan sokeesti luotti että se on totta.. No, feikiks paljastu se ja kirjottaja myönsi keksineensä kivan pikku tarinan..

  VastaaPoista
 32. kukakohan se suurin idiootti tässä on

  VastaaPoista
 33. Jos tää on ees totta koko juttu, niin kuka muka uskoo, että mies huolisi enää tuota tytönhupakkoa? =)
  Loppuunkaluttu juttu, eikun uutta putkeen hänelle, tai paluu vaimon rinnalle....

  VastaaPoista
 34. "Miks jonkun liian tärkeeksi muodostuneen ihmisen pitää olla niin saatavilla, mutta kuitenkin omalla tavallaan..saavuttamattomissa? Ja se hinta, jonka joutuu maksamaan siitä saatavuudesta.. Onks se liian kallis?

  Onko elämä liian lyhyt tälläseen? Pitäiskö vaan yrittää toimia niin, ettei kenenkään tulis koskaan sattumaan? Mutta jos toimii niin, joutuu väkisin satuttamaan itseään."

  1. Ei Mikko erityisen saatavilla olevalta vaikuta. Te tapaatte kun sille sopii ja muun ajan se on sen varsinaisen naisensa ja lastensa kanssa.

  2. On elämä liian lyhyt salasuhteessa keikkumiseen. Se muuttaa sua. Haluatko sä tulla sellaiseksi joksi olet tulossa. Kaikki se yksinäisyys ja salailu, epäily?

  3. On vaikeaa toimia aina niin että KETÄÄN ei satu. Kaikki ratkaisut yleensä sisältävät hyvät ja huonot puolensa. Kestäviä ja tavoiteltavia asioita ovat lähinnä totuus ja ihmissuhteessa turvallisuus ja luotettavuus. Totuushan tunnetusti voi myös tehdä kipeää, mutta se on rakentavaa kipua.

  VastaaPoista
 35. Siis haloo ihmiset.. mitä sitte on totta tai ei? mitä se liikutta kenenkää elämää, tuskin kenenkää elämä on siit kii.. :D tää on ainaki kiva lukee, ku ite ollu vastaavas tilanteessa.. Ite ollu aina pettämistä vastaan, mutta kun ekan kerran nähtiiin herra x:n kanssa ni se oli molemmin puolista rakkautta sillä ekalla katseella vaikka olin menossa tapaamaan hänen kaveriaan niin meille tuli sitten sellainen salasuhde..Tapailin hänen kaveria ja hän oli kotonaan ja kun tilaisuus tuli vietettiin yhdessä aikaa, kerran meinasimme baarist tulllessamme törmätä hänen vaimoon! Tosin ne ajat ovat olleet muutaman vuoden mennyttä jatkoimme kuitenkin eri suuntiin.. Haikeudella muistelen sitä jännitystä ja kutinaa mahan pohjassa kun tiesi että pian taas nähdään.

  Mut hei toi (olettaen et tää on totta)Mikko vaikuttaa iha yli mahtavalta, mutta älä tuhlaa oikeesti koko elämään siihen jos se ei ala pian tekkeen jotain konkreettista teiän suhteen eteeen!

  VastaaPoista
 36. ps. kaikki raivostuttavat rutisijat ei tätä varmasti pakko oo lukea jos noin häirittee! :D Ja kieltämättä olen osittain myös sitä mieltä että jos ei nainen pidä miestä tyytyväisenä niin miehen tarpeet täytyy jonkun tyydyttää, mutta onhan se myös toisinpäi voihan se nainenkin käydä vieraissa nimimerkillä kokemusta on, vaikka ennen olin niin pettämistä vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "... jos ei nainen pidä miestä tyytyväisenä niin miehen tarpeet täytyy jonkun tyydyttää ..." Ei kai me enää 2000-luvulla olla tuota mieltä, eihän? Ei ainakaan nuoret naiset, jotka tuntevat oman arvonsa?

   Kuten Kitkerät Neitsyet sen niin pistämättömästi sanovat - ja ironisesti, mikä pit'nee varmuuden vuoksi lisätä:

   Se pieni ero (säv. Heikki Huttunen, san. Vappu Rossi 1999)
   Todellisen menestyksen salaisuus, 2005

   Mies on metsästäjä luonteeltaan
   se tarvitsee niitä naisiaan
   minä tiedän, olenhan nainen
   Mies tarvitsee usean reviirin
   nainen sitkeänä kestää paremmin
   mies, hän on toisenlainen.

   Toki tiedän, etten pystyiskään
   miehen osaan niin raskaaseen eläytymään
   se on tuskallinen se taakka
   Kuin juna jota ei voi pysäyttää
   se raiteilta kaatuu ja rynnistää
   sitä puksuttaa kuolemaan saakka.

   Mieshän on vaan tavallaan eläin kuitenkin
   veri se vetää ja vaisto, vaisto ja sielukin
   mies tarvitsee naisia muitakin
   mies tarvitsee... sen reservin

   Eihän se ole sama jos mä pettäisin
   se olis pettämistä, koska, koska olen nainen.
   Miehellä on miehen halu
   outo miehinen tuo
   jota nainen ei voi ymmärtää

   Ja minut hän kihlasi kuitenkin
   sormus kädessä mies saa helpommin
   kuka panisi pahakseen pientä harrastusta?
   Ja kun mullakin sormus on kädessä
   muille naisille viesti on selkeä
   minun miehellä on kenttäkokemusta.

   Mieshän on vaan tavallaan...

   Eihän se ole sama... (x2)

   Poista
  2. Ano 13.02 suosittelisin sulle jotain lääkettä..mieluiten vähän pitempi aikaista kuuria..

   Poista
 37. "Ootte idioottei" huhhuh oot nolo :D Mulle on ihan sama kuka pettää ja ketäkin mut vaikutat sen verran typerältä vitunkannattimelta että ansaitset saada paskaa niskaasi<3<3<3 Ja toivottavasti kuvasi on kohta netissä saa ainakin nauraa

  VastaaPoista
 38. Pakko kommentoida noihin Erinin lyriikoihin. Salarakasta on helppo rakastaa verrattuna vakituiseen kumppaniin, mutta ei se silti tee vakikumppanista idioottia. Mitä parisuhteesta jää jäljelle jos ei kumppaniinsa lähtökohtaisesti luota?

  Vakituisessa suhteessa yhteisten pyykkien, lasten ja arkiaikataulujen keskellä on myös helpompi rakastaa toista arkisilla teoilla kynttiläillallisten tai korsettiyllätysten sijaan. Kesken unien heräävät lapset latistavat helposti tunnelman hyvinkin suunnitellusta yhteisestä romanttisesta illasta. Se että tenava keskeyttää yhteisen sämpyläiltapalan ei ole yhtään niin paha turnoffi, joten usein lapsiperheen vanhempien yhteiset hetket saattavat vaikuttaa lapsettomien silmiin aika ankeilta.

  Ja jos tälläinen läheisyys ei riitä jommalle kummalle niin pitäisi olla sitä intoa järjestää lapsille hoitajaa ja viedä se puoliso 'kunnolla ulos' välillä. Vaikka ajatus siitä että kyllä se romanttinen rakkaus kantaa on kaunis, niin ei se kanna jos sille ei koskaan järjestä aikaa. Salarakkaan hyvänäpitäminen on helpompaa ja voi täysillä keskittyä vain toisiinsa kun puoliso katsoo silläaikaa useimiten lapsia. Salarakkaalle myös riittävät helpommin kauniit sanat yhteisistä lomamatkoista ja sydämenpakahduttavasta rakkaudesta. Salarakas myös jaksaa rakastaa takaisin uuden suhteen innolla eikä hänen kanssaan tarvitse kränätä arjen pikkuasioista jotka suurina määrinä alkavat olla isoja asioita.

  Salasuhteessa on omat hankaluutensa ja jännityksen sekä pelonaiheensa, mutta kyllä silti parisuhdearjen hoitaminen on haastavampaa kuin salarakkaan pitäminen. Salarakkaan pitämisestä saa palkintonsa heti kun sen rakkaan taas näkee. Parisuhde on monelta osin arkista paahtamista ja niitä pieniä hyvä hetkiä ja hellyyttä silloin kun niille löytyy aikaa. Saattaa tuntua laimealta jos on tottunut salasuhteen dramaattisiin käänteisiin ja suuriin tunteisiin.

  Silti monet salasuhteelliset puhuvat haaveillen yhteisestä arjesta? Miksi ihmeessä jos se edellinenkin arki on maistunut puulta jo jonkun aikaa ja edellisestä puolisosta rakastumisen keijupöly karissut? Arvostan korkealle ihmisiä jotka pystyvät myöntämään että heistä ei ole parisuhteeseen ja he haluavat mielummin viettää villiä elämää. Vähemmän tuskaa he tuottavat kuin nämä jotka kulkevat suhteesta toiseen rakastuen aina seuraavaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä vahvasti. Käsittääkseni pettäminen kertoo tietynlaisesta heikkoudesta. Ei osata päästää irti, keksitään aina tekosyitä miksei voida lopettaa suhdetta. (lapset, talot, lainat, osakkeet, oman elämän ulkosivu..) Tai sitten asiaa pitkitetään, kunnes ollaan umpikujassa henkisesti, eikä pystytä olemaan enää loukkaamatta ketään.

   Sitten taas toisten naisten on helppo syyttää vaimoja/tyttöystäviä, pitää jopa naurunalaisena. On surullista, että näin vähän voi enää luottaa ihmisiin. Rakkauden pitää olla niin vahvaa, että on valmis tekemään vaikka mitä toisen vuoksi. Ei ole sen vaimon (miksei siis miehenkin, mikäli tilanne on toisinpäin) syy, että mies on päättänyt mennä naimisiin. Se on jokaisen oma päätös ja jokainen kantaa omasta puolestaan vastuun, myös toisesta.
   Jos menen naimisiin, haluan pystyä luottamaan toiseen, tekemään osuuteni, saamaan anteeksi tyhmistä sanoistani ja teoistani, naurattaa ja itkettää miestä onnesta, pitää lähellä, sekä olemaan itse luottamuksen arvoinen.

   Miksi toinen laulu siitä kuinka nainen on petturin kanssa ja toinen siitä, kun nainen haluaa hirttää itsensä, mikäli rakas jättäisi?
   Molemmat omissa silmissäni erittäin itsekkäitä tekoja.

   Mutta itse blogi on kyllä mielenkiintoinen, tämmönen herättää aina keskustelua. Haluaisin kyllä tietää miten kullekin osapuolelle käy.

   Poista
 39. Voi että, tsemppiä! Musta on ihana lukea tätä blogia, aina jännityksellä tuun kattomaan onko tapahtunut jotain uutta, eka kerta tosin kun kommentoin mitään :)

  Halusin vaan välittää että oon mukana hengessä, toivon kaikkea hyvää teille :) En oo pettämisen kannalla ikinä, mutta ihmisiähän me kaikki vaan ollaan..

  VastaaPoista
 40. Sehän voi olla että Mikon vaimo pistää vahingon eli Mikon kiertoon :) toivonmukaan tekeekin niin saa vaimo paremman elämän.

  VastaaPoista
 41. Anonyymit menkää ny vittuu ulisemaa siitä. Eikö teillä ole parempaa tekemistä ku haukkua ihmisiä. Toi se jos mikä on noloo!! Menkää ny jo vittuu!!!!! - Anonyymiss

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3