sunnuntai 12. elokuuta 2012

Polskis!

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille. :) Se olis taas yks viikonloppu lusittu ja huomenna paluu arkeen. 
Onneks oon rentoutunu niin hyvin tän viikonlopun, et arkeenpaluu ei oo niin raskasta ja ylitsepääsemätöntä.

Mulla oli siis taas aika mahtava viikonloppu. Taisin viimeks mainita siitä, et Mikko sano antavansa mulle jonkun yllärin. 
Sen ylläri oli päiväreissu kylpylään! Sain viettää aikaani yhden lempijutun -uimisen-, parissa, yhden lempi-ihmiseni seurassa <3
Oli kyllä niin huikeeta, kylpylä oli mielettömän hieno ja rentouduttiin oikein kunnolla, yhtä pientä sykettä nostattavaa välikohtausta lukuunottamatta. 
Villiinnyttiin kun jäätiin kaksin sellaseen ns. luolastoon ja sit vähän sutinoitiin siellä. Oli hiukan jännää, kun piti olla varuillaan, ettei kukaan sattuis tulee paikalle, vaikkei me nyt mitään järjettömän tuhmia juttuja harrastetukaan :D. Me ollaan kyllä niin hulluja!

Mikko sit heittäyty David Hasselhoffiks ja pelasti jonkun muksun, joka meinas varmaan hukkua. Se tais vetää vettä henkeensä ja räpiköi hätääntyneenä, mut onneks Mikko kerkes hätiin.
Vähän katottiin ihmetellen, kun lapsen äiti riens paikalle, et mitä niin pieni lapsi teki ilman valvontaa niin syvällä.. En tiedä et oliks se muija joku alkkis yh (älkää repikö persuuksianne..), siltä se vähän näytti lähtiessään paikalta kolmen lapsen kanssa yksin suihkutiloihin. Olemuskin oli vähän sellanen, joka tuki meidän mietteitä. :/
Sääliks kävi, aina ei onnenlahjat mee tasan.

Huomasin, et jotkut muijat tsekkaili aika flirtin näkösenä Mikkoa kun se pelleili yhessä altaassa ja olin vähän matkan päässä siitä. Niiden ilme oli näkemisen arvonen, kun polskin kiinni Mikkoon ja hyppäsin sen reppuselkään ja pusutin pari kertaa sitä niskaan ja katoin niitä naisia oikein voitokkaana. :D 

Ainiin, ton kylpyläreissun lisäks Mikolla oli mulle toinenkin, pitkäkestoisempi yllätys :3 Se höpö oli menny teetättämään mulle omien sanojensa mukaan ns. "lupaussormuksen".
Kuvaa siitä en aio laittaa, ettei kukaan tunnistais, sen verran uniikki se on et en halua ottaa pienintäkään riskiä ja koska haluan päästä esittelemään sitä kavereille, niin nätti se on. 
Ajatusta sulosempaa oli vielä se, et siihen on kaiverrettu meidän yks insideläppä.
Mikko sano, et toi sormus on merkkinä sen rakkaudesta mua kohtaan. Oon mä vaan niin onnekas tyttö, kun mulla on mies joka hemmottelee ja rakastaa mua ja näyttää sen niin avoimesti ja ihanasti. <3 Huh, miten lässytuulella mä oon. :D Oon vaan niin onnellinen just nyt!

Vähän taas jänskättää ton ihanan kylpyläreissun jälkeen, et miten meidän yhteinen arki tulee sit rullaamaan ja miten viihdytään toistemme seurassa kun nähdäänkin joka päivä. Mut kyl mä ton ukkoseni kanssa niin hyvin viihdyn, et tylsää ei varmaan tuu olemaan. 
Kai se on joka suhteen jännityksen aihe, kun muutetaan yhteen ja jaetaan arki, eikä enää tapaillakaan ja vietetä aikaa yhdessä kaikkien ihanien ja erikoisten juttujen parissa.
Tosin oon sitä mieltä, että arkisista asioistakin saa oikealla asenteella muutettua ihania ja hienoja hetkiä oman rakkaan kanssa. :)

Hempeä Candy lopettaa tällä erää, kiittää, kuittaa ja kehottaa teitä rakastamaan toisianne! <3

278 kommenttia:

 1. tommosta paskaa ei kukaa usko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se multa ole mitenkään pois :)

   Poista
 2. joku sun kavereista voi aivan hyvin lukea tätä blogia, entä kun esittelet niille uutta sormustas (tai no jos muuttelit vähän faktoja niin kaulakorua tms.) ja joku katsookin sormuksen sisäpuolelle (/kaulakorun taakse) ja näkee siellä kaiverruksen, joka voisi olla se insideläppä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin voi, mut en mä sitä mun sormesta ota pois ;D

   Poista
 3. jaa siis hä ootte muuttany yhteen vai mitä hä ku näätte joka päivä ja arkee plaaplaaplaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luepas uudestaan ennenku tuut kyselee höpöjä :)

   Poista
  2. "Kai se on joka suhteen jännityksen aihe, kun muutetaan yhteen ja jaetaan arki, eikä enää tapaillakaan ja vietetä aikaa yhdessä kaikkien ihanien ja erikoisten juttujen parissa." eli ootte muuttanu?

   Poista
  3. Onhan se ihanaa ryhtyä äitipuoleksi :)

   Poista
  4. Ei vaan sitten kun ne tulee muuttamaan.

   Poista
 4. haha näin teijät kylpylässä!!! Mikko on kyl sulonen :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, näinköhän on? :O Mistäs tiiät et näit meidät, lukiks mun otsassa Candy ja Mikon otsassa Mikko? :D

   Mut joo, sulonen se kyllä on. <3

   Poista
  2. No jos se tosiaan on jonkun lapsen sieltä pelastanut niin arvaa vain kahdesti voiko joku tunnistaa ;)

   Poista
  3. No korkeintaan sen lapsen äiti. Siinä ei sillon ollu paikalla oikein muita.

   Poista
  4. Nii-in. Mistäs sä tiedät käykö se "alkkis yh-äiti" täällä?

   Poista
  5. En tiedäkään. Hän ei kyllä kysyny meidän nimiä tai tuntenu meitä, joten aikalailla se ja sama vaikka käviskin.

   Poista
  6. Mutta eihän tämäkään kirjoittaja sanonut, että tuntee teidät vaan että näki teidät :)

   Poista
 5. Onko suhde edennyt ja ootte muuttamassa yhteen vai ymmärsinkö väärin ton tekstin loppuosan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ymmärtäny väärin, yhteenmuutostahan me ollaan puhuttu jo kauan :)

   Poista
  2. Nimenomaan, puhuttu.....

   Poista
 6. Apua kun oot nolo :D Ihanaa tää myötähäpeä, samanlainen fiilis kun leffoissa.

  "Me ollaan kyllä niin hulluja!" Niin varmasti oottekin ainuita jotka siellä kuhertelee, jostain muusta syystä siellä on se valvontakamera :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa :)

   Ei varmasti olla, en mä niin oo väittänytkään.

   Poista
 7. Mä alan yhä enemmän uskoa siihen, että tätä kirjoittaa joku läpällä. Teksti menee koko ajan provosoivammaksi, tietyt jutut ärsyttää kommentoijia ja niitäpä juuri Karkkiliini käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäköhän tossa nyt oli muka provoavaa? Ehkei joidenkin pitäis lukee niin provomielellä mun tekstejä, niin huomais etten mä yritä ärsyttää yhtään ketään.

   Jos oikein etsimällä etsii kohtia, joihin tarttua ja raivota jostain, niin varmasti jokaisesta blogista niitä löytyy.

   Poista
  2. Just toi teinimäinen ihkutus, Mikkoliini pelastaa maailman ja Karkkiliini palvoo jalkojen juuressa. Ällöromanttisuuden ja hulluttelun ylikorostaminen (normaalissa parisuhteessa noi on ihan normaaleja juttuja mitä tässäkin oon kertonu). Ja sit noi omistusmuodot Mikosta puhuttaessa. Sehän EI OLE sun mies ;)

   Poista
  3. Hohhoijakkaa.. :) Mut joo, jokaisella on oikeus mielipiteenseen, sun on nyt tullu selväks.

   Poista
  4. Eiku toivottavasti on Mikko kohta ihan oikeasti Candyn mies ilman vaimoa!!
   Miettikää mitä mahdollisuuksia vaimolla on edessään kun pääsee pettäjästä eroon!

   Poista
  5. En olis niin varma ;)

   Poista
 8. omg muutattekste yhteen siis onks miekkonen nyt jättäny perheensä tollee vaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDDDD just

   Poista
  2. Ei vielä, eikä milloinkaan :D

   Poista
  3. Totahan sä oot cändi jankannu niin kauan ku tää plöki on ollu olemassa..

   Poista
 9. No lolled :D viime postaukses joku jo sano et keksi parempaa ku lukijat loppuu, nii nythän sä keksit. Hieno tarina hermanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, taas näitä... :D Mitä jos ottaisit foliohatun pois päästäs hetkeks? En mä lukijoiden toiveiden mukaan elä, sori vaan.

   Poista
  2. "Hieno tarina Hermanni" LOL :D

   Toi postaus oli kyllä jo niin epäuskottava, että mä varmaan jopa uskon sen!

   Ja oikeesti ihmiset, mitä väliä sillä on jos perheellinen mies säätää/seukkaa yms jonkun juuri ja juuri täysi-ikäisen mimmin kanssa? Niin kauan kun se ei ole teidän oma mies, niin ei ole teiltä pois :)

   Poista
  3. Ei sillä olekaan mitään väliä :)
   Pelkurimaista toimintaa vain leikkiä selän takana ;)

   Poista
 10. Muaki on alkanu epäilyttään tän koko blogin aitous. Nykyää enemmä ja enemmä tulee just noita provosoivia kirjotuksia ja sun muita niin noloja tekstinpätkiä... Esimerkkinä: "Huomasin, et jotkut muijat tsekkaili aika flirtin näkösenä Mikkoa kun se pelleili yhessä altaassa ja olin vähän matkan päässä siitä. Niiden ilme oli näkemisen arvonen, kun polskin kiinni Mikkoon ja hyppäsin sen reppuselkään ja pusutin pari kertaa sitä niskaan ja katoin niitä naisia oikein voitokkaana. :D" Siis toi on oikeesti niin lapsellista ja tollasta käyttäytymistä tosiaan voisi odottaa joltain 15 veeltä... Tosin Candy ei kyllä kaukana siitä ikänsä puolesta ole... Joteki nii idioottimaista ja lapsellista käyttäytymistä tollonen ja kaikilla lukijoilla tuli varmaan facepalm tuota kohtaa lukiessa jonka varmaan Candykin tietää ja juurikin siksi kirjottelee tollasia pitääkseen lukijoiden mielenkiinnon yllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi huoh :D Ainahan kaikki mun tekemiset ja sanomiset on hirveen noloja ja provosoivia, paitsi että se on ihan sama mitä teen tai sanon ni aina niistä jotkut löytää syyn ärsyyntyä yms.

   Olipa nyt kauheeta et menin kiehnäämään Mikkoon ku jotkut löllöt akat kyttäs sitä, olisko pitäny mennä raivoo niille? Omasta mielestä hoidin asian ihan kypsästi sekä selkeästi, ja sain siitä itekin hupia :)

   Poista
  2. No näinpä juuri, tuo facepalm on niin kuvaava! Jokainen joka väittää että ei tullut valehtelee!

   Poista
  3. Suurin nolo oli tuo "alkkis yh".

   Ei siinä kiehnäämisessä mitään vikaa ole ;)

   Poista
  4. Ei mitään vikaa todellakaan, mut noloa sen ihkuttaminen on :D

   Poista
  5. "Olisko pitäny mennä raivoo niille?" Mitä jos vain opettelisit käyttäytymään vähän kypsemmin kun kerta kypsemmän miehenkin olet valinnut? Kypsä itsevarma nainen olisi ohittanut tilanteen olematta reagoimatta tilanteeseen mitenkään. Uinut vaan vierelle ja yhdessä lähtenyt pulikoimaan kauemmas tilanteesta. E mitään 'räiskispompskis' hätäräpinköintiä oman kullan selkään ylidramaattisin elkein "MUNOMAKULTAAA" *pusipusihalihali* ettei keltään vain vahingossakaan jäisi huomaamatta että te olette pari ja tämä mies on "mun ikioma <3<3" Koita vähän miettiä joskus aivoillaki :D

   Poista
  6. Eniten ärsyttää toi Candyn tapa uskoa että kaikki paha on lähtöisin läskistä... "jotkut löllöt akat" -.- huoh.
   Ihan kun ihmisen pahin vika ois se, että hän on pyöreä.

   Poista
  7. No mitäpä muuta voi ajatella kun kyseessä on kuitenkin Kändi ;D Kändi on niiiiiin täydellinen, ainakin omasta mielestään, ettei nää muita ihmisiä ihmisenä.

   Poista
  8. mä oon 24v ja oisin varmasti toiminu tossa flirtti jutussa samoin! ;)

   Poista
 11. Vai joku alkkis yh :D :D Ei kuule olisi siinä vaiheessa varmastikaan kyennyt vääntäytymään lapsen kanssa uimaan jos olisi :D

  Ja tiedätkö Candy, jos tää blogi on totta (noista ihme provo pätkien takia en kyllä usko) niin MAHTAVAA jos muutatte yhteen!!!!

  VIHDOINKIN vaimo saa KUNNON ELÄMÄN!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäs sä sen tiedät, kuinka paljon alkoholistivanhemmat lastensa kanssa pystyy touhuamaan? Kaikki ei varmaan ole samasta muotista ja toimi samoin.

   Siltä se nainen nyt vaan vaikutti ulkoisesti.

   Poista
  2. Minä olen alkoholistiperheen lapsi :)
   Sen verran läheltä olen seurannut ja voin sanoa, ettei ne kuule kovin helposti kykene lasten kanssa lähtemään mihinkään :)

   Poista
  3. Mutta etkö sinäkin ole onnellinen vaimon puolesta?

   Poista
  4. Mä näen alkkiksia työni puolesta joka päivä ja ne ei kyllä todellakaan käy kylpylöissä :D Pienet sossun tuet mitä ne saa menee varmasti kaljaan ja tupakkaan eikä ihan riitä niihinkään.

   Ellette sitten ollu jossain "tosi hienossa" kuntoutuskylpylässä :D

   Poista
  5. On on. Mutta aika noloa ulkonäön perusteella luokitella ihmisiä ilman, että tiedät asioiden oikeaa laitaa :)

   Niin, oletko onnellinen vaimonkin puolesta? :)

   Poista
  6. Onhan niitä rikkaitakin alkoholisteja, mistäs kukaan teistä tietää mitä siellä snobinaapurustossa tapahtuu, vai kyttäättekö kiikarit silmillä joka päivä? Alkoholisteja on monenlaisia, kaikki eivät ole sossun tuilla.

   Poista
  7. Ootko sää candy sitten kauheasti perehtynyt alkoholistiperheiden elämään ja toimintatapoihin, jos voit noin kovasti laittaa muiden mielipiteisiin vastaan ? Ainakin mä voin seisoo omalla naamallani tän kysymyksen takana, joten toivon että et tuu tolla perus rageaseenteellas tähän vastaamaan.

   Poista
  8. Kyllä alkoholistitkin käyvät kylpylöissä, ovat lastensa kanssa ja kyllä alkoholistikin pystyy hoitamaan ja huolehtimaan lapsistaan. Ei alkoholisti tai alkoholismi mene aina siihen, että joka ikinen penni menee viinaan, menettää työnsä ja elää sossun tuilla, sekä asuu katuojassa. Oma isäni on alkoholisti, työssäkäyvä ja kykenevä maksamaan laskunsa. Silti viina maistuu joka ilta, ja ei ole kyse vaan yhdestä saunakaljasta vaan 1-2 pullosta leijonaa/muuta kirkasta viinaa. Ei tarvitse olla 24/7 kännissä ollakseen alkoholisti. Alkoholisti on, jos ei pysty elämään ilman alkoholia. Alkoholisti on, kun sun on pakko ottaa sitä alkoholia.

   Poista
  9. Voi että.. :D Huomaatko candy, että blogisi pääaiheeksi on noussut nykyään alkoholistiäidit kylpylässä :DD Pikkasen on aihe karannu käsistä täällä :D Minusta candyssä ei oo mitään noloo enää sen jälkeen kun lukee noita teidän juttuja.. Kiitos ja anteeksi, nyt oli pakkoa kommentoida vaikka yleensä tyydyn vain seuraamaan sivusta :D
   P.S. Olipa tämä blogi feikki tai totista totta, nii jatka Candy samaan malliin :)

   Poista
 12. Kypsästi :D Aikuiset, itsetunnon omaavat naiset ei välitä siitä jos joku kyttäilee niiden miestä, eihän ne katsomisesta mene riki hyvänen aika sentään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kyttääminen varmaan väkisinkin alkaa jossain vaiheessa häiritsemään -ainakin mua-, vaikka kyllähän Mikkoa kattoa saa, komea mies on ilo varmasti muidenkin silmille. :)

   Poista
  2. No sä ootkin viel niin kakru, että pelkäät kaiken katoavan...nii juu toisaalta, ehkä on syytäkin pelätä, eiks tää Mikkis ookki aika helposti "vieraisiin" menevä heheheh.

   Poista
  3. No hei, Kändiä vaan pelottaa että mikko huomaa jonkun toisenkin sutturan kändin lisäks ja antaa kändykälle kenkää. Pitäähän se äkkiä "omansa" merkata

   Poista
 13. No totta kai sua häiritsee kun olet itsetunnoton kihertelevä pikkutyttö. Tuollaiset voitokkaat katseet on jotain niin noloa :) Kertoo vaan siitä että tunnet itsesi epävarmaksi, ei mistään muusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai Candy tuntee itsensä epävarmaki niin kauan kun on kirjaimellisesti se 'toinen nainen'. Candyn itsetunto alkaa varmaan kasvamaan vasta sitten kun Mikon ja vaimon avioero on mustaa valkoisella paperilla ja Candy ja Mikko asuvat yhdessä eli ovat avopari. Sillon Candy ei enää ole se toinen nainen vaan on se ainoa ykkösnainen.

   Poista
  2. Komppaan. Tää on jotenki niin hullun surullista luettavaa ku postauksista paistaa läpi sellanen pikkune haavoittuvaine lapsukainen joka menis ihan sekasi onnesta jos kuka tahansa ''hulluttelis'' sen kanssa jossain kylpylässä. :D
   Useilla on tossa iässä seitinohut itsetunto ja kehitystehtävään kuuluu, että sille saa tukea. Candyn tapauksessa se vaan ikävä kyllä pönkittyy erittäin haavoittavalla tavalla.

   Poista
  3. no kai nyt tuntee epävarmaksi kun mikolla on jo nyt kaks muijaa :)

   Poista
  4. Samaa mieltä tosta, epävarmuutta tollanen on! Ja olen osan anojen kanssa samaa mieltä siitä, että turhaksi ihkutuksksi on koko homma mennyt ja koko tarina ei juurikaan etene mihinkään, jokainen postaus toistaa itseään "ihiiii olin taas mikon kanssa ja mentiin tonne ja tehtiin vähän sitä ;D ihihii olen niin onnellinen!".

   Olisi ihan kiva jos kertoisit nyt siitä Mikon tilanteesta vaimoonsa yms. ja milloin se aikoo sen sitten lopullisesti jättää?

   Poista
  5. Ei ikinä. :D Sehän siinä onkin, ku se vaan lahjoo kändiä kylpylälomilla, laivareissuilla ja kallilla lahjoilla, et se olis tyytyväinen ja pitäis turpansa kii. Välillä heittää jotain söpöö liirumlaarumia, niin et kändi on ihan sulaa vahaa. :D Tolla tavalla Mikko pitää kändin itsellään, niin et se ei rupee kyseleen, et noh koskas eroatte?!???!!!11 Tää blogi täyttää kohta vuoden ja Mikkoliini on taas vuoden lisää todistellu, et joojoo me erotaan kyllä. Silittelee samalla kändin päätä ja kändi sinisilmäsenä hölmönä uskoo kaiken. IhQ! ♥

   Poista
 14. miksi mikko ei kerro vaimolleen ja eroa. tyhmää vedättää vaimoa, eikö se olisi kaikkien kannalta paras ratkaisu. jos on lapsia kyllä lapset omalla tavallaan selviää.
  eikö olisi kiva että mikon vaimokin saisi jatkaa omaa elämää joka on parempaa? miksi et itse pyydä tuota mikolta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että se on kändi jota mikko tässä vedättää :D Mutta eihän se tietystikkään pidä paikkaansa ;D

   Poista
  2. Hirveesti kaikki jaksatte puollustaa vaimoa, vaikka kuka tietää IHAN OIKEASTI millainen "mikon" ja "vaimon" suhde on? kukaan ei meinaan ihan oikeasti voi tietää kaikkea toisten suhteesta. Mutta helppohan se on ajatella noin mustavalkosesti että vaimo on se uhri (en väitä-voi ollakkin että on) koska häntä petetään (olettaen ettei vaimolla ole mitään muita yms) ja koirat rakastaa luita ja kissat kalaa, ruoho on vihreää ja aurinko keltainen ja musta on musta ja valkoinen on valkoinen.

   Poista
  3. No miksi ei puolustaisi ihmistä, jonka selän takana pelleillään?
   Se on aivan sama millainen Mikon ja vaimon suhde on, PETTÄMINEN ON VÄÄRIN! Jos suhteessa menee huonosti, silloin haetaan eroa ja sitten otetaan se uusi.
   Joten kyllä, Mikon vaimo on tässä se jota kusetetaan. Ellei sitten Mikko taitavasti kuseta molempia akkoja (kuten vähän epäilenkin).

   Poista
 15. Jotenkin käsittämätöntä, miten valtavasti ihmiset provosoituu tästä blogista! Mä olen tätä nyt keväästä asti seurannut ja on kyllä aikamoista touhua. Miten ihmisiä voi kiinnostaa noin paljon, että yrittää saada selville kirjoittajan henkilöllisyyden yms? Miettikää vähän miten lapsellisia noi teidän omat kommentit ovat!

  Mun mielestä Candyn jutut on ikäänsä nähden aika normaaleja. Tuskin kukaan teini-iässä on maailman fiksuin ollut. Lähinnä mua harmittaa se, että Candy luultavasti tulee vielä satuttamaan itsensä tässä jutussa pahasti. Candya en pidä minään hirveänä kodinrikkojana, kyllä pettäjä aina sen salarakkaan löytää. Mikonhan se tässä perheellisenä kolmekymppisenä pitäisi vastuu kantaa, ei teini-ikäisen Candyn. Teini-ikäisenä ihastumisen/rakastumisen tunteet saattaa olla todella vahvoja, ja toinen osapuoli vielä ruokkii niitä koko ajan. Tokihan Mikollakin jotain tunteita Candya kohtaan on, mutta tuleeko tästä vuosisadan rakkaustarina, tuskin.

  Candylle haluan sanoa, että toivon ettet satuta itseäsi liian pahasti tässä jutussa. Muista myös se mahdollisuus, että Mikko ei ehkä ikinä jätä vaimoaan. Mikon vaimo ei ehkä olekaan niin kauhea, mitä hän sulle antaa ymmärtää. Mikko varmasti on rakastunut suhun, mutta varaudu siihen, että hän ei ehkä ikinä kuitenkaan lähde omasta suhteestaan.

  Mä palaan nyt taustalle seuraamaan tän tarinan etenemistä :)

  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon niiin 100% samaa mieltä !:)

   Poista
 16. Sokos Hotel Caribial on kylpylässään luolasto - onks muualla? Sen verta kierrelly noita kylpylöitä, että ei oo muissa tullu vastaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulun edenissä on kans.. Hoh lol

   Poista
  2. katinkullassa, imatran kylpylässä jne.

   Poista
  3. On muissakin esim HCR:n kylpylöissä, kuten Katinkullassa ja Kuusamossa. Ei varsinainen "luolasto" mutta sopisi kuvaukseen. Ja varmasti monessa monessa muussakin kylpylässä. Pienistä vihjeistä yritätte repiä jonkun paikan...

   Poista
  4. Voi kamaluus sentään... :D Nyt tuli mulle se myötähäpeä::D

   Poista
 17. Saipahan taas hyvät naurut tälle iltaa niin itse blogista kuin kommenteista! :D Voi tsiisus candy, eksä yhtään mieti mitä kirjotat vai heititkö vaan tän kylpylähomman oikean särkkiksen sijasta? :D Ja voi jee nää mikkoa kattelleet muijat! Oliko ne jo naisia vai tyttöjä? :D Lupaussormus ja kaikki! :D Kyllä mä kuule oikeesti sydämeni pohjasta toivon, että mikko "the superhero" lupauksensa pitää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki meinasin tikahtuu nauruun kohdassa "lupaus-sormus!. Miten mä muistelen, että Mikon vaimollakin on sellanen, ja ihan papin edessä annettu ;D Ja mikä helvetin vajakki mies 34vee antaa teinipimpille LUPAUS-SORMUKSEN...

   Poista
  2. Lupaussormus on yhteen, ei väliviivalla. Opettele kielioppia horo.

   Poista
 18. Joo'o. Sulla, eikä kenelläkään muulla ole varaa ruveta arvostelemaan ihmisiä pelkän ulkonäön perusteella. Voi sitä köyhempää porukkaa olla, jotka kulkee vähän rumemmissa vaatteissa kuin toiset, mutta se ei tarkoita automaattisesti että olisi jonkin sortin alkoholisti. Mieti vähän ennen kuin rupeat arvostelemaan. Aivan teinitouhua se, että menit Mikon kimppuun heti, kun huomasit joidenkin naisten katsovan häntä flirttikatseella kielii vain epävarmuudestasi. Jos et olisi epävarma, sinun ei tarvisi tehdä tuolla tavalla. Teksti on erittäin provosoivaa joissakin kohdissa. Onneksi vaimo pääsee eroon tuosta miehestä. Mistä tulikin mieleen, mistä tiedät ettei Mikko tee samaa sinulle kun uutuuden viehätys ja alkusutina lässähtänyt?

  VastaaPoista
 19. En nyt tajuu. Sanot että muutatte yhteen mut silti pelkäät paljastumista, aika ristiriitasta. :D lol

  VastaaPoista
 20. Ehkä se pitää paikkansa kun joku sanoi jossain näiden tyyppien oikeat nimet ja että asuvat tampereella ja ovat jääneet kiinni, vaimo tietää ja ero vireillä. Ainakin sen jälkeen oli hetken hiljaiselo jonka jälkeen ovat alkaneet liikkua vapaasti yhdessä. Ja nyt tämä yhteenmuutto. Minulla ei ole koskaan ollut varsinaisesti mitään suhdetta vastaan jos kerran ovat tosissaan, ihmiset rakastuu ja eroja sattuu mikäs siinä. Eikä se ikäerokaan nyt niin vakava asia ole, ainakaan vielä. Joten hyvä vaan jos tää juttu vihdoin tulee päätökseensä ja kaikki voi jatkaa elämäänsä. Candy sen sijaan persoonana on aivan todella puistattava pikkuämmä mutta se onkin asia erikseen.

  VastaaPoista
 21. hahhahhaa. Nyt mä tiedän kuka Mikko on. Nyt sulta lipshti jotain mitä ei olis pitäny!

  VastaaPoista
 22. Ihan vaan uteliaisuudesta, kuinka paljon lukijoita tällä blogilla on päivässä?

  VastaaPoista
 23. Se että äiti on alkkis ei tarkota että se pyöris kylpylöissä ympäri kännissä. ehkä candy tarkottaa että olemuksesta aistii et lapset ei ole mielenkiinnon kohde number one. oma äitini oli alkoholisti, ja hyvinkin usein sitten hyvitti tuota "vanhempana epäonnistumista" juuri kylpyläreissuilla ja huvipuistoissa.

  VastaaPoista
 24. En haluaisi olla taas yksi random anonyymi, mut näin mukavasti:
  Eikö yhteenmuuttaminen ole aika paljastavaa, jos yrität kavereilta peitellä? O-o?

  VastaaPoista
 25. Kauas oletkaan nyt odottanut että Mikko jättäis perheensä sun vuoksi? Itse odotin 5 vuotta, ja olin koko ajan varma että pian se tapahtuu. Niin se mies vaan pyöritteli mua, ja ihan yhtä romanttiselta kuulostaa teidänkin meininki. Lupauksia ja aina vaan lupauksia. Toivottavasti Mikko tekee päätöksensä pian, on selkärangatonta sekä vaimoa, perhettä että sua kohtaan tuo ettei mikään edisty. Anyway, älä tuhlaa vuosia odottaessa. Mulle sanottiin vuoden päästä että jos ei ole vuodessa jättänyt niin eipä tule jättämäänkään vaimoa, ai kun olisin uskonut silloin. Nyt oon katkeroitunu ämmä ilman lapsia unelmieni miehen kanssa.

  VastaaPoista
 26. Anonyymeillä taas parikiloa hiekkaa siellä kuuluisassa! Eikö teillä tosiaan ole muuta tekemistä ku tulla tänne vinkumaan joka asiasta? Vai ottaako niin koville, että oma elämä ei ookkaan yhtä ihanaa ku joillaki muilla? Katkeruutta ilmassa? Ottakaapa itteenne niskasta kiinni ja lopettakkaa toi lapsellinen kitinä. Voi hyväluoja.

  Itte henkilökohtasesti oon ilonen Candyn puolesta, hyvä että tollasiakin miehiä on vielä olemassa ! Joten onnea teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noista pettäjämiehistä ja valehtelijoista kyllä pulaa ole, että älä huoli, kyllä sullekin sellanen löytyy kun isoksi kasvat :) Tuohan on pahimman luokan selkärangattomuutta että syö kakkua mutta säästää sitä myös, eli pitää kahta naista samaan aikaan.

   Kokemuksieni mukaan muuten juuri nuo korujen, hajuvesien, lomareissujen ja muiden ylellisten lahjojen tyrkyttäjät saattaa olla niitä pelimiehiä, kuten tämän tarinan Mikko... Joskaan blogissa esitellyt Mikon tarjoamat jutut ei mitään superkalliita ja ylellisiä edes ole olleet.

   Mut siis joo, kyllä Mikko on upee mies ja suoraselkäinen ja rehellinen ja mahtava, voi että xD Ihan kateeks käy, kun ei tuo oma kihlattu kanniskele lahjoja ja keksi joka päivä jotain spesiaaleja yllätyksiä. Sehän ei tokikaan merkitse mitään, että se on mun OMA mies ja rakastaa vain mua. Pitäis kai sitten etsiä salarakas jostain varatusta miehestä...

   Poista
  2. Hei hei vaan kakru sullekin.. Sullahan se on ikää ja kokemusta tulla tänne antamaan neuvoja..ei ziizsu, mistä näitä urpoja sikiää??? Siis tuo susbema or what ever.

   Poista
  3. En mä tätä blogia nyt ajattele muulloin kun sillon kun luen tätä :D

   Poista
  4. Ai sinäkö et tässä kitise lapsellisesti? Kysyn vain.

   Poista
  5. Tää suppobema ei ole näyttänyt ymmärtävän että tämä "ihana mies" on pettävä, valehteleva, manipuloiva, NAIMISISSA oleva 2 lapsen ISÄ!.
   Voi herranjumala mitä teinejä täällä kitisee.

   Tätä blogia ja kommentteja kun lukee, niin en enää yhtään ihmettele näitä synkkiä tilastoja nykynuorista.
   On kyllä käsitykset moraalista ja elämästä ylipäätään täysin hukassa.

   Poista
  6. Kyllä on onni todellakin että tuommoisia miehiä on vielä olemassa... Vaimoaan pikkulikan kanssa pettäviä? On se onni todellakin! TIRSK!

   Poista
  7. "Vai ottaako niin koville, että oma elämä ei ookkaan yhtä ihanaa ku joillaki muilla? Katkeruutta ilmassa?"

   jep, MIKSI oi miksi mäki en oo salarakas!! :/ miksi oi miksi mäki en saa piilotella rakkauttanu jonku toisen aviomiehen kans!! miks mulla on vaan tommonen oma avokki, jolle oon ainut rakas?! :( oon niiiin katkera ja kateellinen!!

   ps. susbema hyvä mennä tommosta paskaa suoltaan naaman kans :-D saattaa miehet kirtää siut kaukaa jos saa kuulla mitä mieltä oot. ELLEI sitte jos löydät oman Mikkosi :))

   Poista
  8. Tää oli kyllä paras xD

   Hei likat, koittakaa ymmärtää, että tekin löydätte joskus vielä sen ihanan ja mahtavan miehen! Ja voin sanoa, etten usko Mikon kuuluvan siihen kastiin :)
   Jos teistä sitten on sellainen hyvä mies joka kykenee pettämään ja viettää aikansa salarakkaan kanssa :) Vaikka on isä! Vaikka on lapsia jotka tasan varmasti tarvitsevat isäänsä :)

   No mutta, se on vain hyvä jos ei ole kovia vaatimuksia miehen suhteen!!! :) Sitten niitä miehiä riittää pilvin pimein ;)

   Poista
 27. En ymmärrä minkä takia nää kaikki anonyymit käy kritisoimassa näitä tekstejä..Huomaa että jollain on puutetta omasta elämästä ja mitä siitä vaikka candy olisikin lapsellinen ja tää on vaan joku trolli ja kaikkea muuta se ei oo keneltäkään muulta pois. Joten katsokaa peiliin ja hommatkaa oma elämänne.

  VastaaPoista
 28. Oi että ootte mahtavia, ku oikeen peuhasitte siellä tunnelissa, hihi, vähäks ootte pahiksii ;DD

  JA KYLLÄ SAATANA SE NAINEN VARMAAN OLI YKSINHUOLTAJA ALKOHOLISTI, KOSKA SEN LAPSI OLI MENNY LIIAN SYVÄLLE. Se lapsi ei toki saattanu mennä omin päin kun sen äiti ei huomannu ku sillä oli kaks muuta pentua vahdittavana, eikä sillä varmaan ollu miestä, koska te ette nähny sitä.

  Vittu sä nainen oikeasti olet tyhmä :D

  VastaaPoista
 29. "Ukkoseni kanssa" voi kärtsy sä teit sen taas ja IHAN UNOHDIT.. MIkkis on VAIMONSA UKKO, ja sinä..sinä et ole se vaimo. Sinä olet teinilikka, joka roikkuu VARATUSSA miehessä. Koitappa muistaa FAKTAT :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awws mikkis :--D tää pelasti mun päivän.

   Poista
 30. Ja sitte ne likat katto ja mä hyppäsin voitokkaana Mikon..eiiiih mikä pissiliisi :D jos nyt olet jo noin omistushaluinen ja mustis, niin tässä sulle: mieti vaimoa Mikon vieressä joka yö ja heidän hempeitä hetkiä ja KÄRVISTELE SIINÄ!!

  VastaaPoista
 31. Dear god, taas tämmösiä kommentteja mitkä on vaan täynnä vihaa ja epäilyksiä. Ovat varmaan lukeneet tämänkin jutun jo 60 kertaa, että varmasti löytäisivät motkottamisen aihetta :)
  Kuulostaa hauskalta päivältä, kiva että mies on aina täynnä yllätyksiä ja se että sä huomaat ja osaat arvostaa niitä! Jotku voi olla että eipä oo iso juttu, mutta sehän niistä tylsiä tekeekin ;) Ja mitähän noloo tässäkin postauksessa muka oli? Voisin todellakin samaistua kyseiseen päivään ja ihkuttaisin sitä takuulla yhtä paljon. Ehkä se on sitten tooodella väärin... ihmiset muuttuu katkeriksi, kun kuulevat. :( :D
  - 19v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meeppä sä 19v vaikka lukee koulukirjojas jookosta :)Tottakai ihkuttaisit, koska olet PENTU.

   Poista
  2. Millä perusteella 19v on pentu?

   Poista
  3. ^Toihan onkin todella kypsää ;)

   Poista
  4. No aikuisten silmissä 19vee nyt vaan on pentu. Ymmärrät sitten aikuisena itsekin ;) Eipä siihen tarvita muita perusteluja kuin tuo sinun ikä.

   Poista
 32. " En tiedä et oliks se muija joku alkkis yh (älkää repikö persuuksianne..), siltä se vähän näytti lähtiessään paikalta kolmen lapsen kanssa yksin suihkutiloihin. Olemuskin oli vähän sellanen, joka tuki meidän mietteitä. :/
  Sääliks kävi, aina ei onnenlahjat mee tasan."

  Ootko ajatellu, että Mikon lähdettyä sen vaimosta voi tulla juurikin tollanen? Käykö sitä sääliks sitten?

  VastaaPoista
 33. Newsflash: Jos lapsi räpiköi, se ei ollut vielä hukkumassa. Hukkuva ihminen on useimmiten lamaantunut eikä kykene antamaan minkäänlaisia merkkejä hädästään.

  Vaan kyllähän tämä jo provo-kategoriaan menee, ei siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä puhu paskaa. Kyllä minä ainakin räpiköin kun meinasin pienenä kylpylässä hukkua. Toki siinä vaiheessa kun menee tajuttomaksi, niin räpiköintikin loppuu.

   Poista
  2. Mukavaa, että olit vielä räpiköintikunnossa. Olet kuitenkin ilmeisesti välttynyt kaikilta "Näin tunnistat hukkuvan" -artikkeleilta. Ei siihen lamaantumiseen tajuttomuutta vaadita.

   Poista
  3. Niin, ja sinä väitit että lapsi ei ollu VIELÄ hukkumassa, kun räpiköi. Kaikki hukkuvatko lamaantuu, eivätkä yritä räpiköidä ja pysyä pinnalla?

   Tässä tapauksessa lapsi ilmeisesti oli hädässä ja hyvä että apu tuli ajoissa.

   Poista
 34. Olikos Caribia hieno paikka?

  VastaaPoista
 35. Hei hei,

  antakaahan tytön nauttia suhteestaan. Ja niistä lukuisista olemattomista lupauksista. Niitähän nuo aviossa olevat miehet antavat kyllä, mutta mitään konkreettistahan ei tapahdu. Mutta saahan sitä haaveilla ja uskoa, että tämä "Mikko" on niin erilainen kuin kaikki muut ;)

  No nuorella tytöllä on onneksi aikaa vielä nauttia tasapainoisestakin suhteesta, jossa ei tarvitse salailla eikä peitellä. Jossa molemmat ovat samanikäisiä, eivätkä näytä isältä ja tyttäreltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SUHTEESSA ei ole kolmea ihmistä.

   Poista
  2. Kuinka sinisilmäistä, voi kyllä rakkaat ihmiset siellä saippuakuplissanne, KYLLÄ parisuhteissa voi olla kolmekin ihmistä ja ehkä koko parisuhde ei toimisi ilman sitä kolmatta, kumpikaan parisuhteista... joskus tarvii sitä kolmatta jotta voi olla se yksikin...

   Poista
  3. Niin siis kuka elää saippuakuplassa?

   Se vaimo vai? Vaimo elää ruuhkavuosielämää lasten ja tunne-elämältään lapseksi jääneen miehensä kanssa? Hänellä taitaa olla täysi työ pyorittää perhe-elämää, siinä ei ole mitään "kuplamaisuutta"

   Mieskö? En osaa sanoa tuollaisesta miehestä oikein mitään. Kuvottava nahjus, luovii naistensa välissä miten itselle parhaiten sopii.

   Tyttö? No, hän varmaankin. Hän odottaa prinssiurheaa sormus sormessaan ja haaveilee arjesta keski-ikäisen miehen kanssa. Mutta uskokaapa, hän vielä viisastuu! Kunhan nyt ensin rikkoo yhden avioliiton ja saa lapsista tehtyä yksinhuoltajan lapset. Ja on tyytyväinen itseensä.

   Poista
  4. Taidat olla itse se pettäjä ja nyt yrität hampaat irvessä moralisoida sitä? Tai sitten olet moniavioinen, vaikkei se vaikuta järin todennäköiseltä.. On väärin pyörittää toista kultaa toisen tietämättä. Mikään sinun 'suhde toimii jos on vararakas'-kura ei toimi.

   Anteeksi jos puhkaisin sinun kuplasi.

   Poista
  5. Anteeksi nyt vain, PARIsuhde on ihan suomen kielellä kyllä KAHDEN ihmisen välinen suhde.
   POLYamoria puolestaan tarkoittaa suomeksi sellaista henkilöä, jolla voi olla yhtäaikaisesti useampi seksuaalisia tai romanttisia piirteitä sisältävä ihmissuhde.

   PARI= kaksi
   POLY=usea

   Jos pitää pettää, eiköhän kannattaisi katsoa itseään peiliin ja miettiä, missä se suhde mättää. Jos tarvitsee kolmatta jotta voi olla se yksikin, mahtaakohan olla kovin hyvä suhde?

   Poista
 36. 'Nuori naisenalku, joka on korviaan myöten rakastunut vanhempaan, perheelliseen mieheen. Salatun elämäni asioiden purkamista anonyymina'

  -tää blogi on niin läppä,keksitty paska.

  VastaaPoista
 37. Kyllähän sitä miehen perään saattaa katsoa jos on hyvä kroppa ja komea kokonaisuus. Mutta harvassa ovat ne aikuiset naiset, joille tuollainen selkärangaton ja pettävä "mies" kelpaisi yhtään mihinkään muuhun, kaikkein viimeiseksi vakavaksi parisuhteeksi asti. Joten pidä ihan hyvänäsi ja haaveile pilvilinnoista kaikessa rauhassa, veikkaan, että kilpailijoita ei ole loppupeleissä juurikaan :D. Huono arviointikyky kyllä sulla kun et näe tuon Mikon vedättämisen läpi tai sitten toivottoman alhainen itsearvostus (mikä kyllä kuuluu useimpien teini-ikään) kun jaksat ottaa joka lässytyksen imarteluna. Olet helppo nakki ja ehkä joskus vielä tajuat miten vietävissä ja sokea olit. Nyt sitä on turha päähän takoa, koska olethan niiiiiiin aikuinen ja ja niiiin tiedät kaikesta kaiken. Niin kuin kaikki teinit :D

  VastaaPoista
 38. Jos nämä kaikki tekstit on totta niin vau! Sulla menee tosi ihanasti. Pääset kokemaan kaikkea kivaa ja läheisyyttä,sitähän ihmiset tarvii että ne jaksaa elää. Älä välitä muitten kommenteistä(ne on kateellisia ku ne ei ole eläny niinku on halunnu),elä omaa elämää niinku haluat ja ole onnellinen. Ainoa huono tässä on se Mikon vaimo/kohta exä,sillä ei varmaankaan ole kivaa jos tietäis teistä,pettäminen on paskin homma ikinä.

  Onnea teille kuitenki,toivottavasti teillä menee hyvin arki :D Jatkan sinun blogin lukemista.. T: Ronja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas yksi 15-vuotias teini jolla itsellään ei ole mitään käsitystä oikeista parisuhteista tai elämästä ylipäätään.. Voi jessus.

   Poista
  2. Oikesta elämästä / parisuhteesta..? pakko sanoa tähän että kyllä tämmöistä pettämistä, salaa näkemista, toiseen rakastumista/ihastumista, kaksoiselämää tapahtuu KYLLÄ ihan oikeassa elämässäkin- itse sen kokeneena voin kertoa. Itsekästähän se on, kyllä. Mutta en silti nää varaa arvostella tämmöistä koska mikään ei ole niin mustavalkoista..

   Poista
  3. ano 15.31,
   kyllä, niitä tapahtuu. Sen myös itse tiedän paremmin kuin hyvin.
   Kommenttini kyllä koski tuota ylläolevaa, jos satuit sitä lukemaan lainkaan?

   Kuten, että lukijat täällä olisivat kateellisia, tai että Mikon vaimo se tässä on se huono juttu? Tai että tosielämässä ne parisuhteet olisi jatkuvasti "kaikkea kivaa", tai että tässä suhteessa olisi mitään "arkea", kun sitä ei ole?

   Otin kantaa tämän teinin sinisilmäiseen kommentointiin miten hän kuvittelee että parisuhteet ja arki on, kun se tosiasiassa on nimenomaan kaukana siitä.
   En ottanut kantaa pettämiseen tai kaksoiselämään, sitä kun nimenomaan valitettavasti tapahtuu, itse nähneenä ja myös kokeneena.

   Poista
 39. On kyllä säälittävän surullista lukea, miten joku jaksaa viikosta toiseen kirjoitella tällaista paskaa. Kenellä tulee oikeasti mieleen leuhkia aviorikoksella?!

  http://jomz.freehostia.com/wordpress/wp-content/uploads/facepalm-cat.jpg

  VastaaPoista
 40. laadukkaassa kylpylässä.. :D tahtoisimpa nähä sen kylpylän. muistakaamme viimekertainen erittäin "laadukas" ravintola, erittäin "laadukkaine" ruokineen. tajusin et ne on ravinolaruokaa vasta ku luin kommentteja, luulin et olitte vaa tehny kotona jotai tortillaa :D anteeks kettuilu. mut millon ootte muuttamassa yhteen? vau..(: mutta pakko sanoa et toi kohta "Huomasin, et jotkut muijat tsekkaili aika flirtin näkösenä Mikkoa kun se pelleili yhessä altaassa ja olin vähän matkan päässä siitä. Niiden ilme oli näkemisen arvonen, kun polskin kiinni Mikkoon ja hyppäsin sen reppuselkään ja pusutin pari kertaa sitä niskaan ja katoin niitä naisia oikein voitokkaana.".... facepalm candy, facepalm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukas kylpylä lienee mikon puhaltama lasten allas

   Poista
 41. Mun mielestä tollaisessa pienessä huvissa ei ole mitään pahaa. Tarkoitan nyt tuota, että kattelee itse vähän matkan päästä, kun muut naiset (ei nyt ihan vikittele) selkeästi osoittaa kiinnostusta omaa miestä kohtaa ja sitten mennään ilmaisemaan, että hei, tää on mun. Aivan varmasti tuntuu henkisesti hyvältä, myös jokaisen "kypsänkin" naisen. Katsomisesta ei toki mene rikki, mutta saa sitä nyt herranen aika miestään katselevien edessä koskettaa ja olla vuorovaikutuksessa. Että mikähän ajattelutapa on sitten sitä kauniin kypsää? Minä en muutenkaan jaksa kyllä koskaan lakata ihmettelemästä ihmisten törkeyttä anonyymiuden avulla, kukaan meistä ei ole niin täydellinen, että voi rivosti ja töykeästi kommentoida toisen elämää ja olla niin tekopyhää ja marttyyria täällä. Mites sen kypsän kanssa oli? ;)

  Mutta Candy, tosi hienoa, jos (ja nyt kun) olette saaneet Mikon kanssa asiat omilta osiltanne kuntoon ja pääsette muuttamaan yhteen, onnea paljon, tuntuu varmaan hienolta. :) Miten sitten lievät asiat Mikolla ja hänen vaimollaan, mutta näin tämän vaimon kohtalotoverina pieni vinkki sulle, vaikka asia ei minulle sen enempää kuulu kuin muillekkaan, mutta mutta. Vaikka en tiedä Mikon ja vaimon tilanteesta, mutta pysy ihmeessä sen hetken tullen jäävinä (ja niin objektiivisena kuin tilanteessa on mahdollista), äläkä reagoi vaimoon mitenkään, jos siis jossain vaiheessa saa sinusta tietää. Mahdolliset loukkaukset varmasti sattuu, mutta älä sinä vajoa niin alas, että lähtisit mukaan siihen sanasolkkaukseen (jos sellainen tulisi). Vaimo vain tarvitsee jonkun, jota syyttää tilanteesta ja toisena naisena olet napakymppi.

  Toivon tosiaan, että teidän tarinanne on onnellinen ja yhteiselo sujuu hyvin. Kaikkea hyvää teille molemmille! :)

  -Gemma

  VastaaPoista
 42. Mahto joo nää naiset kattoa ihmeissään kun tyttö jota ne kenties luuli Mikon lapseksi, hyppääkin sen selkään pussailemaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haahaa niinpä, jos kundi on kohta 40v ja muija vasta 14 niin ihmettelivät varmaan mikosta, et:"hyi v*ttu, toi onki joku pedari"
   :DDDD

   Poista
  2. :DDDDDDdddddddd

   Poista
 43. Muutatteko yhteen samantien hänen eronssa jälkeen? Olen sitä mieltä, että hänen kannattaisi ensin opetella olemaan yksin, edes hetken, tuntemaan itsensä ilman jatkuvaa perheen ja naisen läsnäoloa. Siitä ei voi olla haittaa, pelkkää hyötyä vain. Ethän sinäkään kai halua, että edellisen suhteen ongelmat on koko ajan kamala kuorma. Tosin en tiedä, onko hänestä käsittelemään ongelmia, että tekeekö mikään aika mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä suurin syy siihen, että Mikon KANNATTAA asua yksin ensin, on ne lapset. Ei niiiden päätä tarvitse sekoittaa heti.
   Tai no tuskinpa nämä kaksi aikovat edes ajatella lapsia. Kuten eivät ole sitä tehneet tähänkään asti.

   Poista
 44. Mun on kyllä vaikea uskoa etteikö joku sinun tai Mikon tuttu olisi teitä jo bongannut yhdessä. Sen verran isolla riskillä treffailette kylpylöissä ja konserteissa ja ravintoloissa sun muissa julkisissa paikoissa. Jokainen vähänkään maailmaa kolunnut tietää, että niitä tuttuja putkahtelee vastaan aivan käsittämättömissä paikoissa, just siellä missä ei ikinä odottaisi - ja etenkin silloin, kun ei toivoisi. Ihme hyvä tuuri teillä on käynyt, enkä sitä kyllä enempää venyttäisi. Ellei sitten Mikolla (jonka tässä pitäisi tietää paremmin) olekin toiveena jäädä kiinni? Ei ole nimittäin harvinaista sekään, että eroa haluava ei pysty sitä toiselle sanomaan vaan yrittää saada tilanteen ratkaistua esim. käryämällä sivusuhteesta. On helpompaa vierittää vastuu eropäätöksestä toiselle jos oma kantti ei riitä.

  Kieltämättä on alkanut hieman tökkiä tämä blogi. Olet Candy saanut joiltain vilpittömiltä lukijoiltasi mielettömän hienoja ja syvällisiä pohdintoja ja kysymyksiä tilanteestanne, tulevaisuudesta jne., mutta järjestelmällisesti skippaat ne ja päädyt räksyttämään samalle tasolle kuin lapsellisimmat kommentoijasi. Ja mikä hiton järki julkaista postaus postauksen jälkeen klooneina toistuvat provosoinnit ja veetuilut ja vielä langeta itse niihin kommentoimaan... Ei ihme jos blogin viehätys alkaa himmetä, jotain kehitystä tässä soisi tapahtuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan!

   Kyllä niihin tuttuihin voi törmätä ihan missäpäin maailmaa vain.
   Itse törmäsin vanhaan kaveriini niinkin kaukana kotoa kuin New Yorkissa.
   Sattumalta asuttiin vielä samassa hotellissakin, kyse kun ei ollut edes mistään pakettimatkasta vaan reppureissaajina olimme kumpikin!
   Siinä 11 miljoonan ihmisen kaupungissa, mikä todennäköisyys!

   Poista
 45. MIKSI PYÖREÄT IHMISET ON SUSTA NIIIIN KUVOTTAVIA!!!?? Siis en ymmärrä, että miten lihavuus voi olla ihmisen suurin vika, aina kun joku sanoo sulle vähänkin vastaan, niin sieltä tulee heti, et: "oot varmaa joku läski kotiäitikukkahattutäti joka vaan mussuttaa ruokaa koneen ääressä, sillä aikaa kun sun KUUMA mies käy painamassa mun kaltasta ihanaa, hauskaa ennenkaikkea LAIHAA pikkulikkaa!!!!"
  Sori, en vaa tajuu miten voit olla 17-18v koska tosta sun ajatusmaailmast tulee mieleen vaa joku 11v luokan suosituin pikkulissu :D Tai sitten sä oot jostain HYVIN pienestä paikasta, jossa et oo pystyny ymmärtämään, että ihmisiä on erimuotoisia, ja vaikka jotkut olisi pyöreämpiä, kurvikkaampia tai - voi luoja! - lihavampia kuin sinä, kuuma kändi, he eivät välttämättä ole pahoja ihmisiä!!
  Vai onko Mikkosen vaimo kenties LIHAVA?? MIKÄ RIKOS!!!

  terv. 18 v normaalipainoinen ja kurvikas tyttö :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks? Millonkohan oon haukkunut ketään kommentoijaa läskiks tai sanonu et lihavuus on musta suuri vika?
   Ja mitä sitten vaikka se oliskin, pitäiskö ylipainoa ihannoida?

   Poista
  2. Viljelet sitä läskiä kyllä kovin usein jos jonkun huonoutta tai alemmuutta pitää jollain ilmaista.

   Poista
  3. Yhtä lailla sitä voi ihannoida kuin laihuuttakin

   Poista
  4. Minäkin "ihannoin" laihuutta, mutta siksi sitten katselenkin laihoja naisia. Tukevarakenteiset, tai liian lihaksikkaat jätän katsomatta. Mutta niin, muistatkos Candy, kun kirjoitit, että Miksun vaimon moottoripyöräpuku oli sulle karmean iso tms.? Kyllä sinä siis ihannoit laihuutta/ miehissä atleettisuutta. Miksi se moottoripyöräpuku oli sinulle niin iso, vai eikö istunut oikeista paikoista? Mikä on sun mielipide siitä, minkä kokoisiin vaatteisiin yleensä esim.Miksun pitää mahtua, että hän on just bueno ulkonäöllisesti? Entä nainen? Olisi kiva vähän tietää..

   Tai laittaisitko semmoisen ulkokohtaisen arvion? Että minkä kokoinen mies (vaatekoot) ja minkä kokoinen nainen?
   Tämä oli kiva postaus!

   Poista
  5. Candy yrittää vain peitellä omaa epävarmuuttaan viljelemällä tuota läskiä/löllöä/punkeroa joka väliin kun pitää jollain adjektiivilla kuvailla hänen silmissään huonompaa ihmistä.

   Aikuisten maailmassa useimmat miehet kyllä haluavat naisen jossa on "jotain mistä ottaa kiinni". Näin ainakin ovat kertoneet lähes jokaikinen miespuolinen ystäväni sekä oma avomieheni. Laihuutta ihannoi harva.
   Ja jotain mistä ottaa kiinni käsittää kyllä ihan Candy sen normaalipainon - lievän ylipainon.

   Itse en ainakaan pidä luuviuluja millään tavalla kauniina ihmisinä. Kyllä naisen pitää olla naisen eikä pikkupojan näköinen ja naisella pitää olla muotoja.

   Itse olen ihan normaalipainoinen, ehkä pienet vararenkaat on iän myötä tulleet, mutta olen hyvin tyytyväinen ulkomuotooni enkä missään nimessä haluaisi tästä laihemmaksi.

   Minäkin olin Candy 17-vuotiaana langanlaiha ilman grammaakaan ylimääräistä rasvaa kehossani.
   Se keho vaan muuttuu iän myötä, ja juuri eniten tuossa 17-20 ikävuoden välillä. Naisen kehohan kehittyy 20 ikävuoteen asti, jolloin esim. rinnat kasvavat "lopulliseen" kokoonsa (joita toki taas sitten esim. raskaus taas muuttaa)

   Mutta ymmärtäähän tämänkin Candylta kun 17-vuotiaan elämänkokemus on niin suppea ja mustavalkoinen vielä.

   Poista
 46. Toivottavasti tää on totta! JA varmaan onkin!
  Kuulostatte niin rakastuneilta<3 :)

  VastaaPoista
 47. mistäs tiedät, jos mikolla on jonkun muunkin pikkutytön kanssa samanlaista peliä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko siihen hetkeäkään, mutta sadan prosentin varmuudella en tietenkään voi tietää, kuten ei kukaan muukaan omista kumppaneistaan.

   Poista
  2. Kovasti on muuttunut ääni kellossa! Aiemmin tämä kommentti olisi saanut aikaan taattuun Candy-tyyliin sellaisen "no kun mä vaan TIEDÄN"-räksytyksen, että oksat pois.

   Hienoa, olet alkanut herätä tosiasioihin. Pysy varpaillasi, sen avulla voit säästyä monelta tuskalta. :)

   Poista
  3. Mikolla on pikkutytön kanssa peliä, Candyn. Ja sitten vähän aikuisten OIKEAA peliä OMAN VAIMON kanssa :)

   Poista
 48. "Niiden ilme oli näkemisen arvonen, kun polskin kiinni Mikkoon ja hyppäsin sen reppuselkään ja pusutin pari kertaa sitä niskaan ja katoin niitä naisia oikein voitokkaana. :D"

  Voin joo kuvitella sen naisten myötähäpeän määrän siinä tilanteessa, kun yhden täytyy ihan erikseen "voitokkaalla katseella" kertoa, että minullapa on mies lällällää. :DDDDDD

  Mutta eihän siinä, kivahan se toki on olla ylpeä, jos on joku säätö käsipuolessa mukana kulkemassa, en minä nyt mitenkään sillä toki. :DD

  VastaaPoista
 49. Mahtava suhde teillä! Just tollasta sen pitää olla. Mä en kans siedä yhtään normiarkea vaan mun miehen pitää nähdä eforttia meidän suhteen eteen.
  Tuo sormusjuttu vaan hieman jäi mietityttään, ja se "läppä" siinä. Tuskin se mies nyt itse sitä sormusta kaivertaa. Yleensähän niihin laitetaan vaan nimiä ja pvm.

  VastaaPoista
 50. Ää alko vituttaa, kun oon toivonu tän blogin olevan totta, mutta nyt alko tuntuu sellanen kusetuksen maku ettei mitään rajaa. Vähän tuntu kyllä perseestä revityltä. Jos valehtelee, tee se edes uskottavasti.

  VastaaPoista
 51. Te tunnutte olevan tosi onnellisia yhes, toivon ainaki että saatte ollakki:)

  VastaaPoista
 52. Voi, että tätä oli ihana lukee. Taas joutuu haikeena huokasta ku itellä ei oo ketää, joka yllättäs muuten vaan tai olis lähellä. Kumpa muaki joskus onnistas.. Oon ilonen sun puolesta ja itellä ei tuu ainakaan hetkeekää aateltua, etteikö tää muka olis totta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ET VOI OLLA TOSISSASI! Ei jumpe, ihmisten tyhmyydellä ja epätoivoisuudella ei oo kyllä mitään rajaa.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Poista
  2. Voi ano 22.24...oletko kenties 15vuotias tai alle sen?? Meinaan vaan kun noin pentumaisia ajatuksia.

   Poista
  3. Hahaha..minkäs sille mahtaa, ku toiset vaan on niin tosikoita.

   Poista
 53. Ihan tosissasiko sinä haluat äitipuoleksi? Leikkimään kotia jo tässä vaiheessa lasten kanssa jotka eivät ole sinun lapsiasi?

  Vai edelleenkö toivot, että lapset noin vain lakkaisivat olemasta siinä? Tiedä miten usein he ovat teidän kanssanne, ehkäpä joka toinen viikko. Onko sinusta mahdollisesti jopa valvomaan lasten takia? Pistämään omaa elämääsi melkeinpä jäähylle outojen lasten takia? Ei se uusperhe elämä herkkua ole aikuisillekaan, niin miten sitten sinulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, kait nyt voit vastata, millaiset tuntemukset sulla on äitipuoleksi tulosta?

   Poista
 54. Toivottavasti tämä miehesi, ei ole vain pienen pillun perässä, vaan ihan oikeasti haluaa kanssasi suhteeseen. Tosin raukkamaista pimittää asiaa vaimoltaan. Toivon että Mikko ottaisin eron vaimostaan, jotta vaimo voisi kuolettaa tunteensa Mikkoon ja unohtaa koko pikkulikkojen perässä juoksentelevan ikuisen teinin. Lapsillekin asia olisi helpompi että porukat eroaisivat, kuin se, että vaimo ja mies riitelisivät alinomaan, rasittaen muuta perhettä.onnittelut karkkisuu, perheonnen rikkomisesta omalta osaltasi.

  VastaaPoista
 55. "alkkis yh äiti", "katsoin niitä voitokkaalla ihmeellä" :DDDDDDDDDDDDDd hitto sä oot hyvä trollaa (((:

  VastaaPoista
 56. En vaan tajua miten jaksat roikkua perheellisessä miehessä. Munki mies oli varattu kun sen iskin, mutta jätti muijansa kuukauden jälkeen. En jaksais odottaa noin kauaa, ihan turhaa.

  VastaaPoista
 57. Toivon kans et olis totta!Ja uskonkin olevan, oon itse suhteessa paljon vanhemman miehen kanssa joka on naimisissa ja lapsia löytyy myös. Enkä olis omalle kohdalleni uskonut ikinä sattuvan mitään tälläistä...toivon vaan et sekä sä että mä saatais kumpikin onnellinen loppu :) :)

  VastaaPoista
 58. Tää on nyt sit toinen viikonloppu, kun Mikko on kotoa pois jollakin selityksellä. Ja yhä julkisemmaksi menee touhu. Kokemuksesta vain sanon, että jos se teidän määräämä päivä ei vielä ole lähellä, kantsis rajoittaa.

  Ihmiset on erilaisia, mutta minä olisin pitänyt loukkauksena "lupaussormusta" niin kauan, kun vaimon sormessa on vihkisormus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mikkohan kertoo tuolla ihan suoraan, että haluaa pitää molemmat.

   Poista
 59. En ole ennen kommentoinut mitään, vaikka kauan olen jo blogia seurannut. Nyt oli kuitenkin pakko: oletko Candy ajatellut, että myös Mikon vaimosta saattaa tulla yh-äiti? Hänkin voi tulevaisuudessa käydä lasten kanssa ihan yksinään kylpylässä eikä ehkä huomaa lastensa jokaista liikettä. Missä pelastava Mikko sillon on?

  VastaaPoista
 60. Lupaus sormus? Ei vittu.. :D Pitääköhän paremmin ku tää vaimon Lupaus sormus, eli kihla- ja vihkisormus? Niillä on vähän suurempi merkitys kun sun pikku rihkamakorullas!

  VastaaPoista
 61. Ihanaa Candy, että vielä jaksat unelmoida! Jos Mikko olisi todellinen hahmo, niin sinulla olisi palanut käämi jo aikoja sitten siihen, ettei miehellä ole munaa jättää vaimoaan.

  Mutta onhan tuo Mikko jokaisen meitin läskin kotiäidin unelma. Aah!

  VastaaPoista
 62. Taas Candyn on helppo bustata: uus sormus ilmestynyt sormeen...ei häntä siis kadulla kukaan random tunnista mut kaveri esim voi kun tajuaa kaverillaan uuden sormuksen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kellään muulla ei voi olla uutta sormusta :D:d:D: asdasdasd

   Poista
 63. Minä ainakin tykkäisin jos mun(aikuinen) vaimo tai rakastajatar pomppais mun selkään ja pusuttaisi. Minusta se ei ole mitenkään lapsellista tai epävarmaa vaan HAUSKAA (ymmärrän, että parin kersan jälkeen muijat täälä unohtaa, mistä mies tykkää). Ja mitä sitten vaikka oiskin teiniä? Nuori kokee tavallaan ja vanhempikin on rakastuneena kuin teini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees.. Otapa huomioon, että myös mies saattaa unohtaa mistä nainen tykkää...... Tämä nyt heittopallona sinulle peliaviomies. ;) Jos on ongelmia ja huomiopulaa, otapa se puheeksi siten, taitava kun vissiin olet, kun vaimosta ja rakastajattaresta puhut - siis taitava naisten kanssa - ota se siten puheeksi, ettei mahdollinen vastaus ole, että sinä se huseeraat vaikka missä ja minä joudun tekemään kaiken. Tuo saattaa olla vastaus jos on lapsia. Kyllä se vaimokin hellyyttä ja julkista kosketusta antaa, kunhan asioista puhutaan järkevästi ja aikuismaisesti. Tai sitten olet vain epätaitavasti iskenyt itsellesi naisen, joka ihmisenä jo on sellainen, ettei pidä julkisista hellyyden osoituksista, vaan karttaa jopa käsi kädessä kulkemista kanssasi. Se voi olla ujouttakin.

   Kaikki me ihmiset joskus jossain tilanteessa hullutelllaan.. ei ole sellaista (huom.)terveellä tavalla kontrollifriikkiä, tai muutoin ujoa tms., etteikö pienen rohkaisun jälkeen hieman hulluttelisi.

   Ja mitä sun rakastajattarelle on sit tapahtunu, jos sekään ei hulluttele sun kaa.. HÖH. Vähä hölmöö.. puhu sille, et nyt kuule mamma hyppäät satulaan ja luotat itsees. ;)

   Ai niin, ja Candy, te tosiaan tän blogin antaman kuvan mukaan ootte jo hyvinkin vapautuneesti lähipaikkakuntien mestoissa, että joku voi teiät bongata (OOOHH.. tolla on NE, CANDY JA MIKKO!!! Kiikarit ja kamerat tanaan!:). Ja päästäkäää nyt hyvänen aika se vaimo jo elään omaa elämäänsä, nii saatte omanne! Lupaussormukset sulle ja vaimo voi myydä omat lupauskultarinkulansa kullanostajalle ja lähtee pois Mikon hupsusta ja teiniällömäisestä hulluttelu- elämästä. Mieti: se vaimokin on ihminen, haluaisitko sinä Candy itsellesi tuota kohtaloa.. olla petetty ja lasten kanssa elää elämää siellä jossain, mitä pitäisi voida kodiksi kutsua, mutta se onkin vain Mikon väliaikaissijoitus. Hei haloo.. Mut en mä sua syytä, Candya on minun mielestä jo niin nuoresta manipuloitu tähän että en tiedä, mitä Candy edes voisi vastata.
   Ei meistä kukaan ole täydellinen, mutta auta Candy sitä Mikon vaimoa, jookos? Jos et voi (kuten uskon), etkä halua, pistää Miksua valitseen, niin käytä sitä sun lupaussormusta. Onhan se Mikko opettanut sinutkin manipuloimaan, tytöstä aikuiseksi naiseksi asti.

   Poista
 64. blogilla olisi hyvät mahdollisuudet olla mielenkiintoinen, mutta se auttamattomasti junnaa paikallaan samoja asioita toistellen.

  Viimeaikaiset postaukset ovat saaneet minut entistä vahvemmin kyseenalaistamaan tarinan totuuspohjan. ei taida luovuus ja mielikuvitus enää riittää. tai tietty sekin on mahdollista, että tarinalla on totuuspohja, ero on tullut, eikä pikku-kändi sitä tietenkään voi täällä myöntää, joten vähentää postailua, kirjoittaa niistä tylsistyttäviä ja toivoo että ihmiset unohtaisivat koko tarinan.

  VastaaPoista
 65. Onhan tätä ihan huvittavaa lukea.Seuraahan ne ihmiset salkkareitakin.Tässä blogissa ja siinä televisio sarjassa on jotain yhteistä.Kumpikin on täyttä fiktiota,tarkoitettu perusperteille ja pirkoille jotka kaipaavat elämäänsä vähän jotain "draamaa ja jännitystä" makaronilaatikoidensa seuraksi.

  VastaaPoista
 66. Höpöhöpöhöpötystä.

  VastaaPoista
 67. Minkä ihmeen takia candy jaksais vastailla kaikkiin kommentteihin jos tää blogi ei olis totta,koska kukaan ei tiiä kuka candy on joten hän vois vaa poistaa koko blogin ja kukaan ei ikinä sais tietää kuka hän on. Miettikkää nyt itekki jos tää ei olis totta miks kukaa vastailis joihinki turhiin kommentteihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä miten elämäänsä kyllästynyt tätä kirjoittelee :)

   Poista
  2. No tuo nyt ei todista vielä mitään. Jos tää olis totta, niin kändi olis poistanut kommentointimahdollisuuden aikoja sitten ja ehkä asettanut blogin salasanan taakse. Kändi on perustellu kommentointimahdollisuutta sillä, että "no kun tänne tulee jotain ihan asiallisiakin kommentteja kohtalosisarilta" ja haluaa niitä lukea, mutta todellisuudessa se ohittaa nämä viestit surutta, eikä kommentoi mitään saatika jaksa edes pitkiä viestejä lukea. Keskittyy vain haukkumaviesteihin ja vittuilee takas.

   Poista
  3. KOska jos ei vastailisi kommenteihin koko blogi kuivuisi kasaan ja vaikka anonyymi onkin niin nauttii silti siitä huomiosta kun ihmiset lukee HÄNEN blogiaan vaikka ei tiedäkään kuka hän on!
   Mieti nyt itekin!

   Poista
  4. No sen takiahan se vastailee, että tarina pysyis edes jotenkin kasassa. Tosin ontuu jo aika pahasti ja juttu kiertää samaa kehää..

   Poista
 68. Ootte ollu turun caribias. hahaa.

  VastaaPoista
 69. Kirjoitit joskus että mikko on jelppimässä suhteillaan sulle mallihommia. Onko ne toteutuneet jo?

  VastaaPoista
 70. Ei kai kukaan oikeesti enää luule et tää on totta. Mitä enemmän kändi kirjottaa, sen epäuskottavammaks juttu menee. Ei kändistä mitään kirjan kirjottajaa näillä taidoilla tule, vaikka aikamoinen tarinatäti/setä onkin. Kantsis nyt vähän yrittää skarpata, jos meinaa totena tätä tehdä, vaan ei taida toisella taidot riittää :D

  VastaaPoista
 71. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288485939626.html

  VastaaPoista
 72. Lupaus sormus :D:D:D:D: oikeesti mitä...
  Oot kyllä vielä niin kakara ja Mikkokin taitaa henkisesti olla nuorella tasolla. Mutta onneksi olet noin nuori, koska jos olisit vanhempi, myötähäpeän määrää ei voisi enää sanoin kuvailla, eli tämä naivius sinulle hyväksyttäköön.

  VastaaPoista
 73. Oletko kertonut jo vanhemmillesi mikosta? Jos siis olette jo muuttamassa yhteen. Miten vanhempasi ovat suhtautuneet? Miten sulle menee kotona, vieläkö äiti on epäileväinen?

  VastaaPoista
 74. Hahaha! Et julkassu mun kommenttia. Mahto vituttaa, ku ei näy täällä. LOLOL.

  VastaaPoista
 75. Vaikka moni täällä tyrmää tuon Candyn "voitokkaan katseen, kun naiset tajusi että mikko onkin hänen kanssaan", niin tuota harrastaa kyllä moni "kypsä", aikuinen nainenkin... Moni oikein kyttää kadulla että katsooko vastaantuleva nainen hänen miestään ja haukankatse takaisin mikäli niin käy :D

  Jensku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni nimenomaan "kypsä" nainen. Ikä ei ole sama asia kuin kypsyys, toim. huom. Naurettavaa se on joka tapauksessa. Hullua luulla omistavansa miehen niin, ettei kukaan muu saisi edes katosa häneen.

   Poista
 76. Ihana kirjoitus :) mua kyllä ärsyttää kun yhdessä kylpylässä missä tulee kesälomilla aina käytyä, on sellainen luolasto kans ja aina jotain teinejä kuhertelee sielä :D poikaystävän kans aina naureskellaa et voivooi, toivottavasti ei ainekaa mee pusutteluu piemmälle :)

  VastaaPoista
 77. HUOH IHMISET ANTAKAA JO OLLA! ketään ei todellakaan luulisi hetkauttavan jonkun anonyymin bloggaajan ihmissuhde sotkut oli hän suhteessa avioliitossa olevaan henkilöön tai ei ja puhumattakaan siitä että kirjoittaja jäisi kiinni julkisilla paikoilla. ja ootte itte bustailemassa muka häntä, oikeesti naurettavaa. eikö teillä ole mitään tähdellisempää tehtävää kun nuuskia ja olla jotain salapoliiseja täällä. ei oo teidänkään elämä hääppöstä. anteeks nyt vaan ihmiset, who cares? ihan oikeasti? ei ketään! ja ketään ei kiinnosta myöskään se onko kaikki tää fairytale täällä totta, ei tiedä, viihdettä se ainakin on!

  VastaaPoista
 78. Kertoisitko Candylainen mikä ero on Mikon antamalla "lupaus-sormuksella " ja Mikon vaimon vihkisormuksella?? Kerropa ihan omin pikku sanoin ihan omilla pikku aivotuksillasi ;D

  VastaaPoista
 79. Ööö oliskohan vilkasemisen arvoinen juttu? http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288485939626.html#comments-anchor

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3