sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

"Miks sä provosoidut niin kauheesti?"

Otsikossa tän postauksen aihe.

Niin, hyvä kysymys. Oon tätä miettinyt itsekin monesti, et miks annan tuntemattomien, kasvottomien ja mulle täysin merkityksettömien ihmisten kirjoitusten provosoida.

Jokainen voi miettiä tätä omalle kohdalleen; kirjoitat blogia omasta elämästäsi ja kerrot sinne itsellesi tärkeistä asioista ja/tai ihmisistä. Tyypit, jotka eivät tunne sua muuta kuin pelkkien kirjoitusten perusteella enempää, tulevat arvostelemaan ja kirjoittamaan ilkeään sävyyn.
Miksi provosoidut?

- Lyhyesti: KOSKA JOKU TULEE ARVOSTELEMAAN TODELLA ALA-ARVOISEEN SÄVYYN SUA, ELÄMÄÄS JA SULLE RAKKAITA/TÄRKEITÄ ASIOITA/IHMISIÄ!! Miks kukaan itseään kunnioittava ja rakkaitaan puolustava ihminen ei provosoituis sellasesta?

On eri asia, jos kirjoittaa täysin eri aiheesta, kun omasta elämästään, tekemisistään, tunteistaan, ajatuksistaan ja rakkaista ihmisistä. On  varmasti helpompaa suhtautua iisisti ja neutraalisti negatiiviseen kommenttiin, joka koskee jotain itselle merkityksettömämpään asiaa.

Mulla on ongelma: mä provosoidun mun blogissa helposti. Mä tiedän, että moni on sen huomannut ja yrittämällä yrittää keksiä kommenttia, joka sais mut provosoitumaan lisää, joka sais mun tunteet kuohahtamaan.

Oon aina ollut ihminen, joka ei  paljoa välitä muiden epätoivotuista mielipiteistä tai arvosteluista, jotka on kohdistunut itseensä. Oon selvinnyt niistä pelkällä olan kohauttamisella, antamalla takaisin ärsyttävän itseriittosen hymyn tai "pahimmassa tapauksessa" alentunut ulisijan tasolle ja näpäyttänyt takaisin. On monella tapaa helpompaa ottaa oikeassa elämässä ns. "paskaa niskaan" iisisti, kun se paskanjauhaja tuntee/tietää yleensä "uhrinsa" paremmin, kuin pelkkien kirjoitusten perusteella.
Lisäks se, että voi itse arvioida tän loanheittäjän ihmisenä. "Ton näkösellä ihmisellä ei paljon ole varaa aukoa turpaansa tästä asiasta:)" tai "Ehkä se pieni rusketus iholla tekis tollekin ihan hyvää, mitä se oikein louskuttaa leukojaan.."

Mutta anonyymit!

En osaa suhtautua kasvottomien tyyppien arvosteluihin. En tiedä, minkä näköinen ja missä elämäntilanteessa oleva ihminen mua ja mun rakkaita tulee arvostelemaan/moralisoimaan/haukkumaan. Se epätietoisuus on pahinta.
Oikeassa elämässä voi antaa joko takaisin samalla mitalla tai nousta tätä tyyppiä ylemmäks ja pienillä eleillä osoittaa haukkujan olevan idiootti. Se ei tarvii paljoa ja sitä olen monesti harrastanut, jos joku on kohdistanut turhaa negatiivista energiaa muhun tai mulle rakkaalle ihmiselle.

Mä ärsyynnyn eniten siitä, että ihmiset tulee haukkumaan mua sillä asenteella, et ihankuin ne tuntis mut paremminkin. Ihankuin niillä olis ns. "varaa" arvostella mua niin kokonaisvaltaisesti, et oltais jotain hyviäkin tuttuja ja et ne tietää, minkälainen mä kaikenkaikkiaan ihmisenä olen.
Totuus on nyt kuitenkin se, että te lukijat ette tunne mua. Ette ollenkaan. Ei ne teidän haukkumiset ja arvostelut tähän tietenkään lopu, - kyllä mä ne kestän -, mutta jotain rajaa niihinkin, pliis. :D


Tietäjät tietää tän appelssiinin kuvan tarkoituksen.. :D


Tän kirjotuksen pointti oli nyt vaan vastata näihin "miks sä provosoidut"-kyselyihin. No, miks mä en provosoituis kun MUA ja mun RAKKAITA haukutaan?! Propsit sille, joka voi hymy korvissa hihitellä rankoillekin haukkumiskommenteille (joita tänne en edes julkaise..) ja kirjoittaa takas asiallisia vastauksia.
Oikeasti, miettikää omalle kohdalle. Tai turhaa mietitte, se on aika mahdoton käsittää, kuinka paljon saan negatiivista palautetta vastaan, ei sitä voi edes kuvitella. Ei, enkä pidä sitä minään saavutuksena, se on oikeasti vaan tosi surullista.

Jos olisin yhtään heikomman itsetunnon omaava tyyppi, olisin tosi paskassa jamassa teidän kommenttien takia ja tää blogi olis loppunut jo heti alkuunsa.

Mutta etten nyt anna ihan sellaista käsitystä, että oon täällä otsan verisuonet räjähtämäisillään, silmät raivosta pullistuen päästä ja kämppä kiukkusena paskottuna teidän kommenttien takia, niin en mä nyt ihan niin paljon kommenteista provosoidu.
Kyllä mä epäuskosena tuhahtelen ja saatan hampaita vähän kiristellä, mut sen kummempia reaktioita ei pahimmatkaan kommentit mussa saa aikaan.

Kuten ootte huomannut, yleensä alennun niiden tasolle. Joskus jotkut on käsittäneet mun huumorilla heitettyihin vastauksiin niin, et olisin oikeasti ne kiukkusena kirjottanut, mut huumorilla asioihin suhtautumalla pääsee aika pitkälle ja välttää monet kiukkurypyt ja ennenaikaiset harmaat hiukset. Kannattaa kokeilla. :D

Ja nyt mä toivotan kaikille HYVÄÄ VAPPUA!! Itse aion vetää hulvattoman naamarin päälle ja nauttia hyvästä fiiliksestä kaupungilla. Ennen huomista kunnon koitosta, meen tässä parin tunnin sisään Mikon kanssa viettämään yhteistä vappua grillaamisen merkeissä. (pakko saada myös jätskii!) :) Ehkä saatte kuvia meidän herkuista, ennenkun ne livahtaa parempiin suihin, tai ehkä ette. Saa nähdä, kerkeenkö armottomalta nälältäni kaivamaan kameraa esiin, ennenkun ruoat on jo matkalla meidän suihin. ;)

PS: Suuttuukohan Mikko jos heitän sitä vesi-ilmapallolla? :D Oon jekuttamistuulella, varokaaaa!


99 kommenttia:

 1. Selvästi itse ainakin haluat varsin provosoida muita ja olet myös melko huomionhakuinen- koska pidät julkista blogia tällaisesta aihealueesta. Joten turha sitten ulista siitä, miten sun rakkaita haukutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän, tuleehan sitä itekin joskus tarkoituksella vähän provottua, eli en itekään oo sen suhteen ihan puhdas pulmunen. :) Mut en mä silti ketään hauku pahasti provosoidakseni.

   Hmmm, huomionhakuinen ja huomionhakuinen.. Osaankohan tohon vastata mitään järkevää.
   En mä tarkoituksella mikään huomiohuora oo, joka haluaa et kaikki huomiois mua ja olla jotenkin erikoisen paljon esillä, valokeilassa yms, mut.. Kai se jotain huomion haluamista on, että pidän blogia julkisena. Sitä ei varmaan sitten ole huomionhakuinen, jos nyhjöttää yksin himassa, ei ota mitään kontaktia keneenkään ja käy pihalla vaan pakon edestä jossain harmaissa huomaamattomissa kuteissa, ettei vahingossakaan saa keneltäkään huomiota.

   Kenenkään huomionhakuisuus ei kyllä tietääkseni kuitenkaan oikeuta ketään haukkumaan yhtään ketään. Mut sehän ei tietenkään oo kaikille itsestäänselvyys, kyllähän nyt julkisen blogin pitäjää saa ihan vapaasti riepotella - mitäs pitää julkista blogia, NIH! Takaisin siitä yksin nurkkaan nyhjöttään mykkänä!

   Poista
  2. Puhuit taas vaihteeksi itsesi pussiin. Olet mm. toivonut Mikon vaimon kuolemaa ja haukkunut häntä mitä mielikuvituksellisimmilla nimityksillä, vaikket häntä tunne. (Mikko voi olla kertonut hänestä, mutta se ei tarkoita, että oikeasti tuntisit hänet). Ilmeisesti sinua ja lukijoitasi koskevat eri moraalisäännöt.

   Poista
  3. "Kenenkään huomionhakuisuus ei kyllä tietääkseni kuitenkaan oikeuta ketään haukkumaan yhtään ketään."

   Et ole ikinä haukkunut Tuksua kavereiden kesken...?
   Tai ihmetellyt Martina Aitolehden touhuja?
   Tai naureskellut jutuille Nykäsen Matista?
   jne jne jne...

   Poista
  4. Yksityisessä tapaamisessa, jota kaverien baari-iltakin on, pätee vähän eri säännöt, kuin interweppiin julkaissuissa kirjoituksissa.

   Poista
 2. Hyvää Wappua sinullekin, Candy. Ja kiitos, että julkaisit edelliseen postaukseen kommenttini. Tottahan on, että tällaisen blogin pitäminen herättää monenlaisia tunteita. Koska siinä on niin monia asioita, joita ihmisten saattaa olla vaikea hyväksyä, tapahtuu eskaloituminen puolin ja toisin. Sitkeästi olet kuitenkin jaksanut, ja tietysti omassa blogissa voit kommentteihin vastata kuten olet tehnytkin. Vastannut, miten parhaaksi koet. Kaikkia ei voi miellyttää, silloin voi hukata itsensä kokonaan, jos sitä yrittää. Älä kuitenkaan koveta itseäsi liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistas, puhut asiaa. :)

   Poista
  2. Ja kuinkahan totta puoletkaan jutuista lienee...

   Poista
 3. ihan selvästi nautit saamastasi huomiostasi: blogipäivityksiin pitää erikseen kirjata jokainen kerta, kun joku mies on about puhunut sulle tai yrittänit iskee!! Kerro meille nurkassa kyhjöttäville nysville, miltä tuntuu olla miesten huomion keskipisteenä ja tollanen ihana blodi malli<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD No ei mulle sit vissiin kovin usein kukaan mies puhu tai yritä iskee, jos jokaisen kerran tänne oon kirjottanu.

   Ihan tiedokses: Ei, en mä jokaista kertaa tänne kirjaa. En ees jokatoista. Hassuimmat/oudoimmat/ällöimmät kerrat oon saattanut mainita, mutten kyllä muuten oo niillä lesoillu. Ja miks olisinkaan? :D

   Enkä mä ketään haukkunu nurkassa nyhjöttäväks nysväks, kysyin vaa et pitäiskö mun sit sellaseks muuttua, etten vahingossakaan ole kauhee huomiota hakeva blondi malli?<3<3

   Poista
  2. Sä jumalolento,miten karu kohtalo, kun koko ajan ällöt yli-ikäiset vanhukset sua yrittää iskee ja lirkuttaa! Ja sitten varmasti nuoremmatkin, joista et niin paljoa täällä avaudu. Voi sua. Varmasti olet yrittänyt rumentaa itseäsi pukeutumalla välillä verkkareihin, mutta ei auta ei. Oot vaan niin ihana. Sun täytyy vaan jaksaa hei. Voimahali.

   Poista
 4. Nyt varmaan joku tulee vinkumaan että "no tämähän on julkinen blogi, saa arvostella!!!" mutta ei se nyt ihan niinkään mene..

  Eri asia olisi, jos sä tyyliin mainostaisit tätä blogia joka paikassa, mutta nythän sä vaan täällä 'omissa oloissasi' kirjoittelet.

  Ihmiset osaa olla julmia,, varsinkin netissä.. Jaksamisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo tuli jo, tottakai. :)

   Totta turiset.. Kiitoksia!

   Poista
  2. Ihan totta. Jännä, miten sosiaalisessa mediassa tuntuu pätevän eri säännöt, kuin ihan tosielämässä. Täällä saa huudella mitä haluaa, kuinka rumasti tahansa jne. ja sitä tunnutaan pitävän ihan ok:na. Jos kadulla joku tulisi huutamaan että "Onks toi sun Mikkosi muka jotenkin hyväpalkkainen, kun selkeästi ostaa vaatteita H&M:stä" tai muuta vastaavaa, sitä tyyppiä pidettäisi aika outona (ja ihan syystä ;)).

   Poista
 5. Aika rajuja kommentteja sä välillä kyllä julkaiset, vaikka tuolla lukee että "turhaa roskapuhetta tai törkyä" et julkaise lainkaan. Jätä ne rohkeasti omaan arvoonsa ja julkaise vain oikeasti rakentavia tai positiivisia kommentteja. Negatiivisia vain, jos ne ovat asiallisesti esitettyjä. Turhaa kiusaat ittees ja yllytät muita kirjottamaan yhä vain lisää samanlaista bullshittiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno, mä oon jo niin tottunut/turtunut niihin kommentteihin, etten jaksa aina edes välittää tai jotenkaan tajua kuinka rajuja ne on.

   Kiitos neuvoistas. :)

   Poista
 6. Ei nyt herranen aika :D
  Sinua ei saa arvostella, mutta sinulla on oikeus haukkua Mikon vaimoa, joka ei ole sinulle tehnyt mitään!
  Miksi sinä olisit eriarvoisempi kuin hän? Häntä on oikeus herjata!

  Ja hän on syytön Mikon tekemisiin.

  Kasvoton anonyymi sinäkin olet, ihan siinä missä muutkin anot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa arvostella, enkai mä sitä kieltänytkään? :D Mä vaan perustelin, miksi mä saatan joskus provosoitua, kun niin moni sitä on ihmetellyt.

   En ole eriarvoinen, enkä halua puolustella ilkeitä kirjoituksiani hänestä (jotka ei kuitenkaan ole hänelle suoraan kohdistettu, joten ne eivät voi häntä satuttaa tai loukata) mutta ei nyt ihan voi kuitenkaan verrata sitä settiä mitä mä saan siihen, mitä oon siitä joskus kirjottanut.
   Ne painii ihan eri kategorioissa.

   Poista
  2. Eivätkä paini eri kategorioissa. Sama asia.
   Sinä panettelit ja haukuit häntä, kirjoitit todella ikävästi.

   Vaikka et suoraan hänelle sanonut sitä päin naamaa, sinä kirjoitit siitä täällä ja sait sillä ilkeitä kommentteja.
   Ja ne jatkuu, ensivaikutelman kun ovat sinusta saaneet, se on vaikea muuttaa.

   Kuten et sinä tulisi saamaan ilkeitä kommentteja päin naamaa, veikkaan ettei uppo-oudot nokan eteen tulisi vaikka sinut tietäisivät. Läheiset ja suku kyllä saattaisi sanoa.

   p.s Sinä kyllä loukkaat sitä vaimoa koko ajan, niin kauan kuin Mikon kanssa vehtaat. Totuus kuitenkin hänellekin vielä paljastuu, eriasia milloin ja miten.

   Poista
  3. Haluaisin lisäksi huomauttaa, että kukaan teistä ei ole varmuudella Mikon vaimo - saatteko te siis purkaa tunteenne Candyyn, jos siltä tuntuu? Haukkua, herjata, arvostella, ihan kuin tuntisitte tai teillä siihen olisi varaa?
   Candy ei kuitenkaan ole kaikkien "toisten naisten" ruumiillistuma, vaikka onkin odottamattoman paljon julkisuutta saanut blogillaan...

   Poista
  4. nii no netissä saatu anonyymi haukkumispalautehan on yhtä pahaa, kun se että vuosien avioliiton jälkeen mies tekee rikoksen harrastamalla alaikäiseen sekaantumista ja lähtemällä tämän matkaan jättäen ilmeisesti mielisairaan (jos kilahtelee hillitsemättömästi) yksin lasten kanssa.. ei, ei mitenkään voi verrata... kyllä sä candy kärsit varmasti niiiin paljon enemmän, ettei sun tuskaasi voi sanoin kuvailla!

   Poista
  5. Ooh, samat kommentit postauksesta toiseen. "Sinua ei saa arvostella, mutta sinulla on oikeus haukkua Mikon vaimoa, joka ei ole sinulle tehnyt mitään! Miksi sinä olisit eriarvoisempi kuin hän? Häntä on oikeus herjata! ". Miten sä jaksat Candy lukea näitä samoja kommentteja, samasta aiheesta, toinen toisensa jälkeen...? Ja kyllä, olen (ainakin ollut) itse täysin samaa mieltä, mutta jösses, ziljoonamiljoona kertaa samat asiat!

   Alan kohta kallistumaan "kiva blogi, kiitti että kirjoitat" linjalle! :D

   Poista
  6. Mistä sitä tietää? Entä jos joku onkin Mikon vaimo? Hän vain ei sitä tiedä?

   Ja ihan tosissaan, miksi Candylla on vara mollata toista ihmistä, mutta kukaan ei saisi häntä mollata?
   Mikon vaimo mukaan lukien. Ties kuinka montaa ihmistä hän onkaan mollannut. Kavereita ja heidän poikaystäviään yms.
   Millä tavalla se on erilaista? Siksi koska he eivät tiedä, että heitä mollataan?
   Ei, se ei ole hyvä syy.

   Se että kirjoittaa anonyymille blogin kirjoittajalle mielipiteensä hänestä ja hänen toiminnastaan, mukaanlukien toisten ihmisten haukkumiset, eivät eroa siitä, miten Candy haukkuu muita. Juuri nämä kaverit jotka seurustelevat finninaamaisten kakaroiden kanssa.

   Joten Candylta tämä julkaisu oli kyllä ihmeellinen. Syyttää muita siitä, mitä itsekin harrastaa.

   Poista
  7. Jos joku epäilee miehensä pettävän Candyn kanssa, voisin vaikka vetoa lyödä, ettei se oikea ongelma löydy tästä blogista vaan jostain ihan muualta. Se energia, joka kulutetaan täällä rähisemiseen, kannattaisi käyttää suhteen korjaamiseen.

   Kukaan ja kukaan, todella monethan täällä häntä pilkkaavat ja osa niistä kommenteista julkaistaan. Mielestäni tämä postaus oli aiheesta; häntä vastaan hyökätään teki hän mitä teki. Tässä hän selittää, että provosoituu (josta häntä myös haukutaan) koska hänen rakkaimpiaan haukutaan; äitiä, isää, miesystävää... Eiköhän meistä kaikki ole tällä alueella aika räjähdysherkkiä? Etenkin kun haukkujina toimivat ihmiset, jotka tosissaan tietävät tarinasta vain sen yhden puolen.
   Ja kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Se on vain siinä miten sen esittää. Anonyymina netissä jeesustelu/haukkuminen on typerää, eikä tee kenestäkään sen parempaa. Täällä arvostellaan ja haukutaan Candya arvostelusta ja haukkumisesta - kuka tässäkin väittelyssä sitten voittaa?
   Lisäksi se yleinen mielipide on jo sisäistetty, (samatkin) anot käyvät jokaisessa postauksessa haukkuamssa Candyn lyttyyn. Onkohan tämä tarpeellista, "haluan vain mielipiteeni julki" -kommentointia, vai nettikiusaamista?

   Kaikenkaikkiaan tämä ei ollut mielestäni mitenkään ihmeellinen julkaisu, vaan ihan ymmärrettävä. Vaikka tämä on julkinen blogi, ei se oikeuta toisen maanrakoon haukkumista.

   Poista
 7. En ymmärrä "julkinen blogi, saa arvostella" -aatetta. Kai julkisen blogin lukijoillakin tulee olla käytöstapoja? Kertoo aika paljon ihmisestä, jos lähtee haukkumaan täysin tuntematonta ihmistä jonkun kirjoituksen perusteella. Ehkä ihan hyvä vaan, että moiset kommentit tulee anonyymeilta, eivät varmaan haukkujatkaan kehtaa omalla nimellään haukkua, kun tiedostavat, kuinka pikkumaista on haukkua blogin pitäjää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten Candy herjaa Mikon vaimoa, vaikka ei edes tunne häntä. Vain Mikon puheiden perusteella.

   Sitä saa mitä tilaa? :)

   Poista
  2. Niinpä... Arvoitus on ihmisen mieli ja netti on kiusaajien leikkikenttä. :) Ihminen voi muuttua täällä ihan käsittämättömän sydämettömäks raakalaiseks. Enkä nyt tarkoita vain tätä mun blogia ja tän kommentteja, vaan yleisesti koko nettiä.

   Poista
 8. En oikein ymmärrä niitä, jotka eivät ymmärrä sun provosoitumista. Ite oon myös sellanen että kestän kyllä mulle osoitetut haukut ja negatiivisen palautteen mut siinä vaiheessa ku aletaan mun läheisiä arvostelemaan ja tuomitsemaan ilman syytä ja yhtään henkilöä tuntematta, en voi enää ajatella että toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Totta helvetissä sitä ennemmin provosoituu ja heittää samalla mitalla takaisin ku hymyillen toteaa että "voivoi, se nyt vaan on mun elämäni rakkain ihminen jonka juuri haukuit maanrakoon, no ei se mitään, on ihan jees että arvostelet ihmisiä tuntematta. Hyvää päivänjatkoa :))))))"

  Ja oon sun kanssa samaa mieltä myös siitä ettei varmaan monikaan näistä kommentoijista ole välttämättä edes koko elämänsä aikana ottanut yhtä paljon negatiivista ja todella asiatonta palautetta vastaan ku sinä. Uskaltaisin väittää että joukosta löytyy niitäkin jotka eivät todellakaan edes kestäisi olla sun asemassa ja joiden itsetunto murenis pirstaleiks tollasesta paskan määrästä. Sulla sentään on edelleen blogi pystyssä ja edelleen jaksat lukea niitä paskakommentteja ja jopa vastailla niihin.

  No mut eipä tässä kai sen ihmeempiä, hyvää vappua sinnekin ja mukavaa grillailuhetkeä "Mikon" kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You got the point! Amen! :)

   Kiitoksia, tässä edelleen odotan herraa.. Ja naisiako muka saa aina olla odottelemassa? Paskat! :D

   Poista
  2. Meillä myös niin että tota miestä saa olla AINA odottelemassa. Mihin ikinä ollaankin menossa, olen aina se joka on ensin valmis ja mulla sentään menee aikaa vaatteiden valitsemiseen, meikkaamiseen, hiustenlaittoon.. En voi käsittää miten se on aina niin että tota saa ootella vaikka sen tarvitsee lähtiessään pukea vaatteet päälle ja that's it :D

   Poista
  3. Tavallaan ymmärrän, että mitä tarkoitat tällä postauksella mutta toisaalta sinähän tätä blogia kirjoitat ja annat ihmisten arvostella. Tottakai ihmiset arvostelevat sinua kun sinun elämäntilanteesi on heidän mielestään väärin. Pakko kyllä sanoa että tuo salapoliisitoiminta on säälittävää ja en ymmärrä mikseivät vaan kaikki anna sinun olla. hmn.

   Poista
  4. Miksi pitää alentua haukkujan tasolle ja suoltaa yhtä turhaa sontaa? Miksei vaan voi olla lukematta haukkukommentteja ja antaa olla? Tai lukea ja laittaa samantien roskakoriin? Miksi käyttää aikaa "antamalla samalla mitalla takaisin"? Nehän on vaan turhia anoja. Kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä haukkuu toisiaan anonyymina. Miksi siihen pitää lähteä mukaan ollenkaan, en käsitä...

   Poista
 9. julkase joskus niitä "pahempiiki" kommentteja! :-D ja hauskaa vappua teille jejee! :)

  VastaaPoista
 10. Oho, en jaksanut lukea kuin pari ekaa kappaletta tästä postauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sama täällä. Eka kerta candyn jutut alkoi nukuttaa jo otsikos

   Poista
 11. Hei, itsekkin olen pitänyt blogia aiheesta, joka todellakin jakaa mielipiteitä ja tilanteeni liippasi silloin todella läheltä samaa tilannetta kuin sulla nyt. Lopulta laitoin, että vain he, joilla on tili voivat kommentoida ja kummasta roskapuhe katosi suurimmilta osin, mutta paljon asiallisia kommentteja ja muutamia, asiallisia, kritisoiviakin kommentteja tuli. Monilla on tili, mutta he eivät vain käytä sitä, sillä anolla on helpompi kirjoitella, kuten itä juurikin nyt :) Ps. Anna vesi-ilmapallon lentää =)
  -Aawa

  VastaaPoista
 12. Jos ne kommentit tuntuu pahalta niin miksi ihmeessä sä annat anonyymien edelleenkin kommentoida?:/

  Sit semmosta että monesti ihmiset on laittanu tänne että mieti jos isäsi pettäisi äitiäsi niin mitä mieltä olisit siitä. Olet usein vastannut kiteytettynä että olisin onnellinen että isä on löytänyt onnen tai jotakin vastaavaa. Mieti nyt kuitenkin omalle kohdallesi, olisit mennyt naimisiin unelmiesi miehen kanssa ja saanut lapsia. Joku kaunis päivä saisit tietää että miehesi on pettänyt jo muutaman vuoden SELKÄSI TAKANA. Mieti nyt miltä se tuntuisi ja kuinka loukatuksi ja tyhmäksi itsesi tuntisit. Omassa sydämmessäni vihlaa jo pelkkä ajatus tuollaisesta...

  Itseäsi arvostavana nuorena naisena luulisi sinun laittavan sinun ja mikon jutulle pienen paussin kunnes vaimon ja mikon liitto on "hoidettu pois alta". Jos mikko sen ylipäätään aikoo hoitaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiimpä! Ja siinähän sen näkis aikooko se sitä ylipäänsä hoitaa! Jota suuresti kyllä valitettavasti epäilen :(

   Poista
 13. http://www.youtube.com/watch?v=Bij-nQU8Wro

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hölmö!
   Riittää ihan et käy missä tahansa keskustelupalstalla avutumassa jostain asiasta niin sataa kyllä niin paljon paskaa niskaan et huhhu!
   Ei siihen tarvita mitään blogia!
   Koitappa kysellä asiallisesta mielenterveysongelmista, lääkityksestä ja raksaudesta ja haukutaan pystyyn miten hullujen ei pitäisi lisääntyä, koita kysellä neuvoja abortista javalmistaudu murhaaja-kommentteihin, kerro että sulla on 6kk vauva ja ajattelit lähteä laivalle niin johan olet maailman surekin äiti jne jne jne esimerkkejä on lukuisia.
   mutta joo, tottakai vain anonyymejä blooggaajia voi loukata =D

   Poista
  2. No kyllä sitä paskaa keskustelupalstoillakin saa niskaansa, kirjottaja ei varmaa tarkottanu et sitä ei voi saada mistää muualta, vaan et myös blogeista. Jos pitää blogia elämästään ja on blogannut monta vuotta, niin on se vähän eri asia kuin muutama viesti keskustelupalstalla. Silloin haukutaan sun koko elämä, ja keskustelupalstoil vaa yks viesti, mut ei sil et se ei pahalt tuntuis :D

   Poista
  3. Hei hölmö!
   Et vissiin edes lukenu blingnailssin viestiä, joten aika turhaa kommentoida, paitti jos olet blingnails joka tuli selittämään mitä muka oikeasti tarkoitti.

   Ja tämkinblogi on vain kuin pitkä keskustelupalsta viesti, tämähän kertoo vain pettämisestä, eikä Candysta, koska Candy on vain hahmo netissä.
   Candy on oikeasti joku Johanna-Liisa-Annikki-Maria joka kirjoittelee pienestä osasta elämästään.

   Poista
 15. Voi kun sä olet niin hirveän nuori vielä. Lähde pois aikuisten maailmasta, takaisin sinne nuorten maailmaan. Ja lukijat näköjään on sulle TOSI merkityksellisiä kun noin avauduit. Vaikka toisaalta luulen, että tämä oli tyylilajiltaan samanlainen kirjoitus kuin"Mikon isyys" eli ei mitään kirjoitetettavaa, mutta pakko blogia päivittää. No, ihan sama. Kunhan olisit onnellinen ja tasapainoinen nuori, ei tämä mua niin paljon kiinnosta, mutta loppui surffaamisen aiheet ja puoli tuntia lentoa jäljellä vielä. Moro taivaalta;)

  VastaaPoista
 16. Kuinka sä kestät itteäs? Kuinka sä voit elää ittes kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä mietin just samaa...

   Poista
  2. Helvetin hyvin, kun rakastaa vain ja ainoastaan sataa ja tuhatta itseään. On niin spessu ittelleen, että on tosi ylpee omista kirjoituksistaan ja ajatuksistaan, joita kaikki muut halveksii ja säälii. Ne muuthan on väärässä, ne tuhat muuta on helvetin väärässä ja Candy jauhaa kuin samanniminen pesukone uudestaan ja uudestaan samaa itserakasta virttään. Go girl go! Rakasta ittees lujempaa, lujempaa, lujempaa, ehkä sun maailma ei sit pirstoudu, kun Mikko vetää ison jormansa pois sun teinipillustasi ja vie sen sittenkin muualle kuksimaan ♥ Halaa ittees lujempaa, Cändi, sä oot oikeessa, sä oot enemmän oikeesa kuin koko muu maailma. Mikko ei voi jättää noin ihanaa pimua, noin nuorta, noin kaunista, noin upeeta, noin fiksua, noin suloista, kiinteää, nuorta. Ei se voi, se ei voi (EIPÄ!hahhahhaa!).

   Poista
 17. Mää oon ainakin ihan älyttömän huono kestämään arvostelua provosoitumatta. Viimeisen puolen vuoden aikana olen kiehunut ihan totaalisesti kaiken moralisoinnin pohjalta ettei mitään rajaa... Eikä ne arvostelijat ole edes tienneet kaikkea. Mun OMAT VANHEMMAT ei ymmärrä mun valintoja ja ne pitää mun miestä hyväksikäyttäjänä (ja mua jonain helvetin uhrina??!) sen pohjalta, että kyseinen herra on neljänkympin ylittänyt kahden lapsen isä. Tuntematta tapausta ollenkaan henkilökohtaisesti. Ja haluamatta tuntea, vaikka ne tietää että nyt seurustellaan jo lujaa ja ollaan kohta naimisissa (ai niin, mä en ole tarpeeksi kypsä menemään naimisiinkaan).

  Eikä ne tiedä että niiden viaton tyttökulta alkoi nykyistä kultaansa tapailemaan jo silloin, kun tällä vielä kiilteli sormus sormessa. Eikä nykyisen tuomitsemisen perusteella kyllä tuukaan tietämään.

  Niin että ei mulla muuta kuin että koita kestää kaikkea paskaa, sitä kyllä tulee riittämään :D Sehän nyt on ymmärryksen puutetta ja oman elämän tylsyyttä ja näkemyseroja ja kapeakatseisuutta mutta minkäs teet. Onhan täällä niitäkin (näitäkin? meitäkin?) jotka odottaa kieli pitkällä seuraavia juonenkäänteitä ja toivoo onnellista loppua. Täällä ainakin puhuu yksi pahasti koukkuuntunut!

  Hyvät vaput!!

  VastaaPoista
 18. Se on niin simppeliä; jos et kestä kommentteja, sulje blogi. Jos haluat kommentteja, pidä blogi auki. Jos ajatellaan mustavalkoisesti ; valehtelu, pettäminen, seläntakana toimiminen on aina moraalisesti väärin, niin eikö ole selvää, että suurin osa meistä suomalaisista kokee nämä teot väärinä. Suurin osa meistä on saanut toivon mukaan kasvatuksen, jossa on opetettu oikean ja väärän ero. Niin mitä muuta voit odottaa suurimmalta osalta lukijoilta, kuin näiden tapahtumassa olevien asioiden tuomitsemista. Toki on myös niitäkin ihmisiä, keiden mielestä on ihan jees käydä panemassa naapurin naista tai teiniä jne, ilman, että siinä olisi mitään outoa. Mutta puhunkin siis suurimmasta osasta ihmisiä, jotka kokee sinun ja Mikon toiminnan olevan väärin vaimoa ja lapsia kohtaan, koska mikään siinä ei ole reilua. Et varmasti antaisi Mikon tehdä tuota samaa kuviota sinulle, jos päädytte nyt yleensäkään yhteen. Vai voitko sanoa sydämmestäsi, että toivoisit Mikolle kaikkea ihanaa uuden ihastuksen kanssa, kun saisit tietää, että sinua on vedetty höplästä n.2vuotta?? Ja toteaisit vaan, että rakastumiselle ei vain voi mitään.

  VastaaPoista
 19. Voi vittu mitä turhanpäivästä paskaa täällä jauhetaa:DDd

  VastaaPoista
 20. Kehujako sä odotat saavasi?

  Sä olet ihan yhtä anonyymi kuin mäkin, sillä erotuksella että sä joudut olemaan se anonyymi myös läheisillesi, se on julmaa ja rumaa ja tulee ihan varmasti joskus kostautumaan sulle.

  Sä olet syöpäsolu "Mikon" perheessä, joskus se syöpä voitetaan, toisinaan hävitään, kukaan ei sitä kohdalleen toivo, mutta valitettava totuus on että tuollainen syöpä on osa joidenkin arkea ja eloa.

  Toivon vain ettet onnistu romuttamaan "Mikon" kanssa ihan totaalisesti hänen vaimoa ja lapsia.

  VastaaPoista
 21. Mua ei ärsytä sun provosointi, mut miks sä osoitit tos arvioivas ihmisii nii kauheesti ulkonäön perusteel se mua ärsyttää, eikö teot oo tärkeempii?

  VastaaPoista
 22. Minusta on järkyttävää että sinä Candy ajattelet noin. Eli että vain sinun ajatukset olisivat se ainoa oikea totuus, että kaikki jotka kritisoivat tätä sinun "suhdettasi" ovat väärässä.

  Ja vielä järkyttävämpää on se, että kuvittelet olevasi niin jumalaisen ihana että joka ikinen mies tämän maan päällä kuolaa sinun perääsi ja haluaisi "iskeä" sinut. Normaalisti vaan ne AIKUISET miehet ei syty kikattelevista teineistä jotka yrittävät huojua korkokengillä.

  Ja aika häiriintynyt sinun täytyy olla kun haaveilet nimenomaan noin paljon vanhemmista miehistä. Etkö ole saanut omalta isiltä huomiota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .....

   Osoitatko sen kohdan, jossa kirjoitan "Mun ajatukset on ainoita totuuksia. Te, jotka tuutte kritisoimaan niitä, ootte väärässä." ??

   Mä en ole missään vaiheessa sanonut, että mun tekemisiä ei sais kritisoida. Tän kirjotin vastauksena niihin kysymyksiin, jossa ihmetellään sitä, et miks saatan hermostua kritiikistä ja arvostelusta.

   Kerroin kantani ja perustelin, et miks. Ihan tunteva ihminen täälläkin kirjoittelee, moi vaan!

   Mut jos lähden ihan pilkkua viilaamaan, niin kyllähän mun ajatukset ovat oikeassa omalla kohdallani. Olenhan mä nyt herranjumala enemmän ajatuksineni oikeassa mun ja Mikon suhteen, kun te kaikki, - joille me Mikon kanssa ollaan täysin tuntemattomia - anonyymit yhteensä.

   Nöyristelemään mä en ketään ala, enkä alistumaan täysin paskoihin kritisointeihin. Mulla on oikeus puolustautua ja sanoa takas, eikä hyväksyä oikeasti täysin vääriä kommentteja kiltisti.

   :D Haha! Ja missäköhän oon sanonut, et jokainen haluaa iskeä mut.. Kivaa kun sanomisia taas laitetaan väkisin mun suuhun. "Sä sanoit sitä ja ajattelit tätä"
   PLAAAPLAAAPLAAA.

   Eiköhän jokainen voi haaveilla mistä tahansa. Keskity sä omiin haaveisiin, äläkä tuu arvostelemaan toisten haaveidenkohteita - jos mä nyt taas oon jossain kertonut haaveilevani vanhemmista miehistä (missä, en ite muista näin kirjoittaneeni?) - ja kaikki on iloisia. :) Isiltä oon saanonut ihan tarpeeks huomiota, kiitos vain kysymästä.

   PS: Mä en huoju korkkareilla, mä kävelen niillä nätisti. :)

   Poista
  2. No lueppa likka pieni blogisi läpi, ja kommentti osiot, niin ehkä muisti alkaa virkistymään!!

   Poista
  3. Kyllähän sä lapsi raukka luulet, että joka ikinen kaksilahkeinen haluaisi sut, mutta sä haluat vain Miksukan, buuaahhahhahaha! Oikeesti, oot nolo.

   Poista
 23. Ja sinähän oot niin monesti hehkuttanu ettei sua kiinnosta yhtään mitä jotku tyhmät anot sanoo :D Mut kuten sanoin jo aiemmin että kyllä aika vahvasti läpi paistaa että häritsee ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajoittain=all the time ;)
   Voi sua pientä. Itke ittes uneen, puuuuzzzz!

   Poista
 24. Hassua, olen lukenut koko blogin ja melkein kaikki kommentitkin, enkä ole nähnyt yhtäkään "haukkumiskommenttia", enkä edes yhtään törkeää moraalisaarnaa. Näin siis minun mielestäni, ihan tavanomaista keskustelua ja mielipiteiden kertomista tämmöisestä vaikeasta aiheesta, osa kommenteista on toki paremmin kirjoitettuja kuin toiset.

  Otatkohan, Candy, ehkä sen takia kommentit niin itseesi, kun sinunkin mielestäsi juttu menee hiukkasen väärinpäin? Vai meneekö se sinusta väärinpäin, näetkö omasta mielestäsi sinun ja Mikon suhteessa mitään väärää? Ihan mielenkiinnosta kysyn ja toivon, että mietit kysymystä ja vastausta hiukan tavanomaista pidempään. Itse en usko niin sokeaan rakkauteen, että aloittaisin suhteen varatun miehen kanssa. Olen ollut pariinkin kertaan syvästi rakastunut, mutta rakastan itseäni kuitenkin kaikista eniten ja en tahtoisi itselleni noin vaikeaa elämäntilannetta ja vuosikausia jatkuvaa piilottelua.

  Tämä ei ollut haukkumisviesti, eikä moraalisaarna, ihan vain sinulle tuntemattoman henkilön mielipide ja oikeastikin viaton ihmettely aiheesta. Vain erään ihmisen kommentti, jolla ei pitäisi olla mitään merkitystä sinulle tai muille blogin seuraajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä todella hassua, jos et niitä tosiaan ole nähnyt. :D Luitkohan sä nyt varmasti oikean blogin kommentteja?

   Tosin eihän kukaan teistä niitä pahimpia kommentteja näekään, kun niitä en julkaise tänne kaikkien katsottavaks, mut kyllä täällä tuhansien kommenttien joukossa silti on paljon paljon haukkumiskommentteja ja moraalisaarnoja vaikka muille jakaa.

   En mä sit tiedä et miten muut näkee kommentin "miten voit elää ittes kanssa, kuole pois saatanan teinilutka!!1" jos mä otan sen haukkumakommenttina ja saatan ottaa siitä itseeni.
   Vai tarkottaaks toi kommentti oikeasti jotain hyvää? Hyväntahtoinen kysymys, kuinka jaksan itseäni ja pahaatarkoittamaton kehotus itsemurhaan.. Mmm. :)

   Ja tottakai mä näen meidän suhteessa vääryyttä, mut mä en siltikään halua sitä lopettaa.
   Kaikella on kääntöpuolensa, ne nurjanpuolen ikävät jutut ja meillä on tää. Meidän suhde on silti sen arvoinen ja vaikka se niin väärin ihmisten silmissä onkin, niin se silti tuntuu meistä niin oikeelta.

   Eikä se salasuhde kaikille sopiskaan, en mä sitä "mainosta" tai erityisemmin hehkuta. Ei tää mitään herkkua ole, mut jos kemiat kolahtaa ja toinen vie jalat alta, niin.. Siinä sitä sit mennään.

   Poista
  2. No ei varmaan soville kaikille juu, se nyt on selvä. Yleensä ne sopiikin narsisteille, tai muille muuten vain toisista ihmisistä piittamattomille oman navan tuijottajille.

   Poista
  3. No jos joku mulle kommentoi netissä "kuole pois saatanan aikuislutka!!!", niin en todellakaan koe sitä minuun kohdistuvana haukkuna, siis netissä, anonyymi anonyymille. Eikä se saa edes minua pahoittamaan mieltäni. Ei heilauta tätä laivaa sitten millään lailla. "Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa".

   Niinhän se on, ettei mitään voi kokea itseensä kohdistuvaksi moraalisaarnaksi, jos ei itse näe tekevänsä mitään väärin, mutta tosiaan, eihän tämä teidän suhde kestä todellakaan päivänvaloa.

   Joo, ihan totta turiset, salasuhde ei todellakaan sovi kaikille, täytyy varmaan olla jotenkin heikko itsetunto, jos tuollaiseen pompotteluun suostuu. Ja heikko itsetuntohan sinun viesteistäsi kuultaa läpi, mutta hei, tämä oli taas minun mielipide, enhän tunne sitä henkilöä Candy-nimimerkin takana. Veikkaan vaan, että muutaman vuosikymmenen jälkeen naureskelet "teinirakkaudelle", joka vie jalat alta ;)

   Poista
  4. Salasuhde on hyvä sellaiselle, joka on valmis saamaan armonpalat, jämät, yli liikenevät. Ei saa vappuaattoa, mutta vappupäivästä pikkasen. Ei saa jouluaattoa, mutta jostain kohtaa joululomaa MELKEIN koko päivän. Ei saa tekstariin HETI viestiä, mutta jollain aikavälillä kyllä. Ei voi soittaa toiselle ja kertoa kuinka JUURI NYT kaipaisi häntä vierelleen eniten, vaan pitää odottaa että hän soittaa JOS soittaa.

   Salasuhteen kanssa ei voi mennä käsi kädessä huvipuistoon, mutta saa vilkuilla salaa ja leikkiä tuntematonta. Ei voi mennä yhdessä ystävien hääjuhlaan. Ei voi jakaa ystäviään. Ei arkeaan. Ei muuta kuin elämän varjohetket, varjoelämää pimeässä.

   Salasuhde sopii sitoutumiskammoiselle oikein hyvin. Ei tartte sitoutua, muttatoisaalta voi LEIKKIÄ että oikein kovasti haluaisi muka sitoutua.

   Poista
 25. Kun itse olin salasuhteessa, en suinkaan provosoitunut eniten vittuiluista, sillä ne oli tosiaan helppo ohittaa kateellisuutena, tietämättömyytenä, tms. ja omahyväisenä myhäillä, miten jotkut eivät ole ikinä eläneet eivätkä ymmärrä, mitä on todella suuri, KAIKEN muuttava rakkaus.

  Eniten pisti ne kommentit, jotka olivat kuin olivatkin sitten loppujen lopuksi ihan totta, ja jotka huumassanikin älysin todeksi. Ne asialliset, fiksujen ihmisten kokemuksistaan kertomiset. Ne vaan piti ohittaa ja keskittyä itsekin vittuiluihin, joille kohautella olkiaan.

  Jälkeenpäin sitä miettii tietysti, mihin olisi kannattanut keskittyä, mutta se on jälkeenpäin se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm, kuulostaa tutulta.. Niihin asiallisiin ei halua paneutua tai vastata, tuntuu et joutuu riisumaan suojahaarniskan ja muuttumaan haavoittuvaks, jos lähtee vastailemaan niihin kommentteihin, jotka ovat ihan asiaa ja jotka osoittavat yhtä sun toista asiaa, mitä ei itse haluaisi myöntää tai edes ajatella.

   Helpompi vaan lällättää tyhmiin vittuilukommentteihin takas ja just ajatella sitä, ettei niiden kirjottajat todellakaan tiedä, mistä ne puhuu.

   Poista
  2. Sieltähän se tuli, "ei haluaisi itse nyöntää tai edes ajatella". Eli tiedät todella todellisuuden, ja silti olet vieläkin valmis jatkamaan ja tuhota haluamallasi asialla paljon. Uskomatonta!!

   Poista
  3. siis kuvitteletteko te toisetnaiset että joku on oikeesti kateellinen jostain salasuhteesta??? tuo kateellisuuskortti on aina hyvä vetää esiin, huh huh. Kateellinen salasuhteesta, kaikkee kanssa :D

   Poista
 26. Mua naurattaa ku ihmiset tulee vetämää johtopäätöksiä susta sun kirjotusten perusteel ja on olevinaan niin hyviä psykologeja :D
  Ite oon saanu hyvät naurut ku oon välillä lueskellu kommentteja iha mielenkiinnosta :D

  VastaaPoista
 27. juuuuu mua ei ainakaa vois vähempää kiinnostaa itketkö vai nauratko näitä kommentteja lukiessas, voisit selittää enemmän sun ja mikon jutusta jota varten tän blogin teit, tietääkseni... ethän sä tätä valittamista varten tehny hei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs väliä sillä on et mitä varten tän alunperin tein, tää on silti mun blogi, joten mun säännöt (; Mä voin kirjottaa tänne mistä vaan, joten ainoa mitä voit tehdä jos ei miellytä, niin lopeta lukeminen, äläkä tuu marisemaan mun kirjotuksista.

   Poista
  2. "minä tein tän, mä oon tätä mieltä, kaikki on samaa mieltä mun kanssa tai voi painuu helvettiin. Kirjotan nettiin kaikkien näkyvil ittestäni ja odotan et kaikki rrrrrakastaa mua"

   Poista
  3. sulla on syvälliset ajatukset

   Poista
  4. Ei juma miten tökerö kakru.

   Poista
  5. no jos meinaat muuttaa tästä jonku teinitytön angstipäiväkirjan nii varota toki etukäteen.

   Poista
 28. Rehellisyyden nimissä, en jaksanut lukea vuodatustasi loppuun. Oli sen verran sekavaa ja huonosti kirjoitettua teinimäistä kakkaa. Laitappa kuule kommentointiin rajoituksia, niin ei tarvi "ulista" että sua haukutaan. Vai viekö uteliaisuus ja julkisuudenkipeys voiton? ;) Näähän on kaikki sun valintoja: mitä otat vastaan ja mitä et. Ja tuossa suhteessa samoin, itse olet osasi valinnut, alusta asti tieten tahtoen varattuun sekaantunut. Että eiköhän tuo teidän suhdekuvio jatku ihan samanlaisena seuraavatkin pari vuotta. Mikäs siinä jos se sulle riittää.

  VastaaPoista
 29. ehkä sun ei kannata sit kirjotella mitään nettiin jos et kestä sitä

  VastaaPoista
 30. miten tost vesi-ilmapallo jutust tulee mielee frendien jakso jossa Rossilla ja sillä opiskelija tytöllä Elisabethilla menee poikki ku Elisabeth leikkii vähä vesi-ilmapallo sotaa kavereidensa kans ja heittää sit Rossiaki päin semmosen, liian vanha semmosil leikeil, tai ehkä sen ei tehny mieli leikkii tyttöystävän kanssa isä-tytär leikkejä

  VastaaPoista
 31. heippa! ekaa kertaa tänne kirjottelen, mut haluun oikeesti sanoa et ihmiset voi tosiaanki kateuttaanki tulla tänne sepittämää!! jos miettii niitten sävyjä,miten ne sen sanoo.. mua pistäää kans nii raivostuttamaa ihmiset ketkä oikeesti ihan pokalla tulee haukkumaan sua anona.. ja nauran niille iteksee kuinka kellää ei ois munaa tulla sanoo sulle sitä f2f :D:D::D:D ja muutenki, mitä ihmiset tekee tääl blogis, jos ei jaksa tätä lukea? mikä ihmisiä vaivaaaa :D!!
  mutta nii! tää on just jees blogi, älä ees harkitse lopettamista! haluun tietää mitä täs loppujen lopuks tulee käymään! oot just sellane kehe ois jees tutustua:) vähä jännitystä elämäs on aina hyvä!! :DD ja älä lannistu noitten kommenteista! niinku sanoin, ei ikinä voi tietää ketkä oikeesti verhoutuu noitten anojen taakse. vaikka itekki oon anona, mut sentää hyvällä asialla! HYVÄÄÄ VAPPUA :D pitäkäää kivaa mikon kans;;) tsempppiä!!!<3

  VastaaPoista
 32. Alkaa mennä kyllä oikeasti mielenkiinto blogia kohtaan. MILLOIN tulee taas postausta sun salatusta elämästäs? Ei mua kiinnosta lukea, että provosoidut. Ehkä sitten tosiaan pitäisi jättää tämä blogi. Surullista se kyllä on, kun aina hyvät blogit lopulta muuttuvat tällaiseksi paskaksi.

  VastaaPoista
 33. Laitoin aikaisemmin viestin... Aikaisempaan postaukseen, ehkä? En tarkottanut mitään pahaa, mutta vastasit siihen "tökerösti". Luen blogiasi joo, mutta en vieläkään tiedä, että olenko sun "puolella vai mitä... Mielenkiinnolla luen edelleen... Jaksamista sulle ja lisää tekstejä meille. :)

  VastaaPoista
 34. No sikäli mikäli olen ymmärtänyt, niin blogit monesti tarvii ehkä vähän tälläisia provosoitumisia. Mut se, että sua stalkataan on jo aika sairasta ja pelottavaa. Tosi huonoon suuntaan on menny netissä kielenkäyttö.

  VastaaPoista
 35. Mä oon sun ikäne tyttö ja mun demi-keskustelu linkattii tänne mis sain selville et äiti pettää isää. Ja epäilen 99% varmuudella ettet avannus koko linkkiä.

  No kuitenkin, vaikka oonkii jo täysikää lähentelevä tyttöne, tää asia ei ollu mulle millää tavalla helppo. En todellakaa pidä itteeni täysin aikuisena. Ja pidä mua kuinka lapsellisena tahansa, tuon asian selviämisen jälkee oon itkeny sitä asiaa almost joka päivä.

  En pidä äidin tekoa ollenkaan hyväksyttävänä, vaikka hän olisi kuinka onnellinen miehen kanssa, koska hänen olis pitäny lähtee suhteest heti, eikä jäähä mein lasten takii tähä suhteesee ja arvaa mikä on lopputulos? Mä saan kattoo ku noiden 'parisuhde' on semmosta et ne riitelee tai ei puhu ollenkaa. Mä joudun ottaa vastuun äitini teoista. Mun vastuulla on niiden koko parisuhde tai mein perhe-elämä kokonaa. Saan miettii et kerronko mitä sain selville sil uhal et iskäst tulis alkoholisti (isä rakastaa äitii vielkii iha silmittömästi)

  Haluun vaa sanoo et tää on pelkkä pintaraapasu mun epäonnekkaasee elämää ja kerroin tän nyt vaa siks, et tajuat myös et kuinka tahansa aikuine yrität olla, oot silti viel aika kokematon elämässä, kuten varmaa tajuat mitö tarkotan (en viittaa mun pahoihi kokemuksii vaa yleisesti aikuisuutta ajatelle) tai todennäkösesti tuut haukkumaa mua kui lapsellisesti mä ajattelen tai kui aikuismaisesti sä ajattelet. OK, me ollaa kaks eri henkilöö samast ikäluokas mut hei se ei muuta totuutta; me ei tiedetä puolikaa elämästä mitää.

  Toivotan teille kumminkii hyvät onnet ja toivon sydämmeni pohjasta, et mikko lopettaa suhteen mahollisimman nopeesti ettei kuksa kärsi. Koska kyl traumat jää pienillekli lapsille

  VastaaPoista
 36. Hey Candy, miksi en voi liittyä lukijaksi? Lukee vain että "sivuston pitäjä on estänyt sinut" tms. :o

  VastaaPoista
 37. Sun kuvailut Mikosta verraten Maroon 5 laulajaan ja muihin esimerkiksi rahajuttuihin täsmää täydellisesti yhteen perhetuttuun. Sinäänsä aika pelottavaa, koska ukko on muuttunut täysin.
  Kenties Vantaa on se seutu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. annatsii vantaalta. candy ei julkaissut yht kommenttii mis kysyin kokonimee

   Poista
 38. Oot kyllä niin lapsellinen. Yrität aina kauheesti puolustella itseäsi, mutta annat itsestäsi aika typerän kuvan. Ymmärrän kyllä, olet niin nuori ja se todella näkyy teksteistäsi.

  VastaaPoista
 39. Ainoa kyllä, joka sulle rakkaita ihmisiä täällä haukkuu,on sinä itse

  VastaaPoista
 40. "Osoitatko sen kohdan, jossa kirjoitan "Mun ajatukset on ainoita totuuksia. Te, jotka tuutte kritisoimaan niitä, ootte väärässä." ??"
  Katoku kukapa noin nyt suoraan sanois (et edes sinä), ton voi sanoa aivan yhtälailla epäsuorasti ja sitä sä oot kyllä tehnyt! (; Uliuli <3

  VastaaPoista
 41. "Lyhyesti: KOSKA JOKU TULEE ARVOSTELEMAAN TODELLA ALA-ARVOISEEN SÄVYYN SUA, ELÄMÄÄS JA SULLE RAKKAITA/TÄRKEITÄ ASIOITA/IHMISIÄ!! Miks kukaan itseään kunnioittava ja rakkaitaan puolustava ihminen ei provosoituis sellasesta?"

  Rakkaita haukutaan täällä?
  Konikossa?
  Ei täällä haukuta vanhempiasi, ei veljeäsi, ei ystäviäsi....
  Vain Mikkoa (ja tietty sinua, mutta tuskin olet niin itserakas että puhuisit itsestäsi itsellesi rakkaana).
  Ja miksi teitä haukutaan?
  Koska olette moraalivajakkeja.
  Sehän ei ole edes haukkumista, vaan totuus.

  Joten miksi provosoidut?

  VastaaPoista
 42. hunger gameeeeeees

  VastaaPoista
 43. pienillä eleillä jonkun osoittaminen idiootiksi ei ole ylemmäs nousemista. oot sillon ihan yhtä alhaalla kuin hänkin, kun kerran haukut takaisin. eleillä tai suulla. ylemmäs nouseminen meinaa sitä että et reagoi toisen tyhmyyksiin millään lailla etkä vastaa niihin millään tavalla takaisin.

  VastaaPoista
 44. lukekaa hei kaikki (tarkotan tässä nyt kaikkia kommentoijia, mut myös sua candy niin ymmärrät ehkä motiiveja) tän kuun meidän perhe -lehti. ekaa kertaa luin lehteä ohi mennen ja sattu silmiin juttu siitä miten ihmiset on niin ilkeitä netissä. ja kyllä niiden ilkeiden kommenttien taustalla on ihan muut jutut kuin KATEUS :--D jos vaikka päästäs eroon siitä olettamasta että joka ikinen täällä on sulle ja mikolle kateellisia lol

  VastaaPoista
 45. herranjumala sentään. kauan olen jo seurannut blogiasi ja se käy vaan kokoajan etovammaksi. mies joka kajoaa alaikäisiin ei vaikuta kovin fiksulta eikä myöskään henkisesti terveeltä. tekisin tästä ilmoituksen lastensuojeluun ja poliisille mutta en tiedä oletko alle 16. kannattaisi vähän miettiä millaiseen leikkiin ryhtyy..

  VastaaPoista
 46. Nainen mies ja lapset. Perheonnea tai ei. Millä oikeudella menet rikkomaan perheen? Tuo "Mikko" on toki se narsistinen idiootti, joka tässä on syypää enemmän kuin sinä. Mutta että pitää vielä salaa selän takana pilata salakavalasti toisten perhe. Voiko kukaan ihmisolento tehdä SAATANALLISEMPAA tekoa? Ei voi.
  Tiedoksi, että jos paljastuisit minun mieheni viettelijäksi, niin henki ei sussa kauaan pihisisi. No. Se oli aika kovasti sanottu. Mutta kaunis ei tule olemaan tarinan loppu kun (siis ei jos) jäätte vielä kiinni.

  Pointti oli, että jos ny tosiaan säädät sen miehen kaa ni tee ny vittu sille naiselle selväks äläkä anna sen elätellä toivoa. Jos et sinä tai "Mikko" tähän pysty niin taidat itse olla vielä pikkunapero ja toinen taas jälkeenjäänyt kehityspsykologisesti kehittymätön rääpäle.
  Lisäksi sä saat mut raivon valtaan, mutta silti sulle pikku lapselle pitää sanoa, että ansaitset miehen joka on avoimesti kanssasi - salasuhteen -kolmantena-pyöränä- on surullisinta mitä voit itsellesi tehdä parisuhteissa. Siinä päivän läksy. Ajattele.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3