tiistai 1. toukokuuta 2012

Matkailu avartaa ;)

..vaikka pyörittiin ihan rakkaan kotimaamme sisällä, oli tän päivän reissu ihan mahtavan kiva!
Mikolla ei ollu tänää töitä ja sen vaimo ja lapset oli jossain omilla menoillaan, joten se kysy et lähdenks sen kanssa taas pienelle roadtripille, et käytäis jossain sen mielestä hienossa paikassa eväsretkellä.

Vaikka pieni krapulapeikko oli kylässä, niin tottakai mä pienestä huonosta olosta huolimatta lähdin ilomielin mun rakkaani mukaan, mä lähtisin sen kanssa vaikka maailman ääriin. :)

Keli ajelulle oli mitä parhain, käytiin tankkaa tankki täyteen, ostamassa vähän lisäeväitä mukaan ja niin me sit lähdettiin ajelulle ja huristeltiin yhteen suuntaan reilusti yli sata kilsaa. Radio pauhas ja takapenkin eväät (varsinkin äipän tekemät munkit, mmmm..*homer äänellä*) houkutteli! Mun kamera oli jääny laukkuun eilisen vappurientojen jäljiltä, joten otin muutamia kuvia teille ihasteltavaks. Löysin uuden kuvanmuokkausohjelman, koittakaa kestää mun superupeita kuvanmuokkaustaitojani. :D

Oltiin sillalla kävelemäs eväsretkipaikalle.
Munkkii ja limsaa <3

Kevään eka perhosbongaus! Pitihän meidän pelleillä munkin sokruilla :3

Hyi tuleeks muillekin tästä kuvasta ja muokkauksesta pahaolo? :S
Bongasin ihania joutsenia ja halusin niistä kuvan, mut sit kun Mikko kerto et ne voi olla vihasia ja hyökätä kimppuun, pakotin sen menee ottaa tän kuvan mulle :DD

xD Mikolla on häiriintyny mieli, se näkee tässä miehen sukupuolielimet :DDD
Ja tässä naisen... :D
Ihana roadtrip oli, menihän se päivä näinkin. Nyt on pylly ihan puuduksissa autossa istumisesta, mut oli tää reissu vaan sen arvosta.

PS: Se eväsretkipaikka oli mielettömän hieno! Mikko kerto sen historiaa, joka on kyllä aika pelottava ja se näytti mulle tän megapelottavan kummitusvideon kännykällään. Tää video ei liity tohon paikkaan mitenkään, mut hyi että oikeesti miten pelottava.. Mä oon ehkä liian taikauskonen tai jotain.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! :)

174 kommenttia:

 1. pienistä lapsista oli varmaan kiva taas viettää juhlaa ilman isukkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas? Ja kyllä ne vietti vappua yhdessä, Mikon vaimo lähti tänään lasten kanssa muualle kyläilemään, olisko Mikon pitäny jäädä yksin kotiin märehtimään? :O

   Poista
  2. tai mikko voisi olla mukana lastensa kanssa, kun eivät ne kauaa ole pieniä ja kun oli niin loistoisäkin kyseessä. kyllä lapset aistivat, että vanhemmat ovat jatkuvasti erillään ja se tekee pahaa, kun tietää ettei vanhemmilla ole kaikki ok.. nimim. kokemusta on

   Poista
  3. Niinno, vaimo halus lähteä lasten kanssa itsekseen, joten minkäs sille sit tekee.. Ei se nyt väkisinkään halunnu ängetä mukaan.

   Poista
  4. Juu ei olis pitäny jäädä yksin märehtimään. Silloin kun vaimo ja lapset lähtee johonkin reissuun, niin on toki päivän selvää, että perheen isällä pitää olla seuraa, ja mieluiten teini-ikäisistä likoista. Ziiiiisus, miten kehtaat!!! Oikeasti, jätä se perhe rauhaan ja eti oman ikäistäs seuraa.

   Poista
  5. Miks pitäis olla omanikäistä seuraa?

   Poista
  6. Todella hyvin vietti vappua perheensä kanssa :D
   Jos tosiaan teitte pitkän lenkin, ei sitä tehty ihan lyhyessä ajassa :)

   Ei siitä vain pääse yli eikä ympäri, että Mikkoliini on aika surkea isä :)

   Poista
  7. Juu siis ei todellakaan miehen tarvii jäädä yksin kotiin märehtimään jos vaimo lähtee kylään! Kuka mies nyt kotiin jäis,vieraisiin vaan!!

   Poista
  8. Koska olet lapsi.

   Poista
  9. Miks Mikko ei sais elää elämää, josta se tulee onnelliseks? Miks roikkua väkisin suhteessa, jossa on huono olla? Ei lasten takia sentään huonoa elämää tarvitse itse elää. Kyllä ne lapset aistii senkin, jos vanhemmilla on huonot välit. Ei se huonoa isää tee, jos ei oma vaimo kiinnosta.

   Poista
  10. Sama vaikka viettäsit aikaa jonkun 90-vuotiaan dementoituneen mummelin kanssa, mut tossa ano 10:41 on oikeessa et jätä se perhe rauhaan. Oot perheenrikkoja.

   Poista
  11. Samaa ikää oleva seura ei ole tarpeeksi tasokasta :) T: 17v

   Poista
  12. Candy on näyttänyt niin kaikella tavalla olevansa ehta 17vuotias, joten ei pelkoa, että oman ikäsen poitsun seura ei olis tasokasta :D jA JOS Miksulainen on niin hemmetin onnellinen Candyn kanssa, ja elämä perheen kanssa on kuin helvetin esikartano, niin miksei Mikkis sitten eroa???? Ai juu, ku aika ei ollukkaa viel kahden vuodenkaan jälkeen vaimolle sopiva..niinkö se meni..

   Poista
  13. "Miks Mikko ei sais elää elämää, josta se tulee onnelliseks? Miks roikkua väkisin suhteessa, jossa on huono olla? Ei lasten takia sentään huonoa elämää tarvitse itse elää. Kyllä ne lapset aistii senkin, jos vanhemmilla on huonot välit. Ei se huonoa isää tee, jos ei oma vaimo kiinnosta."

   Mikkohan se itse haluaa väkisin roikkua siinä, vaimo sen heitti jo pihalle ja nyt se on kaikesta päätellen puhunut itsensä takaisin kotiin.
   Koska on ihan ookoo aiheuttaa vielä paskempaa oloa vaimolle sitten kun ero sopii Mikolle ja Candylle.

   Poista
  14. Anolle 11.01 PM:
   Aivan, mutta jostain syystä Mikko vaan roikkuu ja roikkuu :(

   Poista
  15. "Miks Mikko ei sais elää elämää, josta se tulee onnelliseks? Miks roikkua väkisin suhteessa, jossa on huono olla? Ei lasten takia sentään huonoa elämää tarvitse itse elää. Kyllä ne lapset aistii senkin, jos vanhemmilla on huonot välit. Ei se huonoa isää tee, jos ei oma vaimo kiinnosta."

   Huonon isän siitä tekee se, ettei hän vietä aikaa lastensa kanssa edes vappuna kunnolla.
   Vaan taas kerran vaimo on se, joka kulkee lasten kanssa ympäri pitäjiä. Ei siis Mikko.
   Mikkohan voi lopettaa huonon elämän elämisen itseasiassa heti! Miksi viivyttää? Voisihan hän vaikka muuttaa yksin jonnekin ja jatkaa salasuhdetta siihen, että on sopivaa Candyn tulla esille.
   Mutta miksi hän ei tee niin?
   Onko sittenkään edes huono suhde vaimon kanssa? Miksi Mikko palasi takaisin vaimonsa helmoihin?

   Suurella todennäköisyydellä, Candy ei tiedä kaikkea siitä perhe elämästä mitä Mikko viettää.

   Poista
 2. Tätä on tosi inhottavaa lukea, koska enoni perhe käy läpi samanlaista tilannetta. Enolla toinen nainen jota se hyysää minkä kerkee, mutta aina vaimo ja lapsi muualla, ero alkaa olemaan vireillä. Pelottavan samanlaista tekstiä, mikä ikävä kyllä menee yks yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En haluaisi "vajota" näin alas ja kysyä miehen ekaa kirjainta, mutta kysyn kumminkin. Alkaako se V:llä? Ymmärrän täysin jos et aijo vastata tähän, ja kyllä myönnän olevani vainoharhainen.. Vaikka se tosin voi olla kuka vain, mutta kaikki vain tuntuu täsmäävän kyseiseen ihmiseen.:/

   Poista
  2. voihan Candy valehdella :o)

   Poista
  3. Niin no se on totta, kävi itselläkin se mielessä. Olipahan pakko kiitellä, kun viitsi "paljastaa".

   Poista
  4. Ei TIETENKÄÄN se ala V:llä, vaikka alkaisikin. Miksi ihmeessä Cändi puhuisi totta ja paljastaisi salarakkaastaan mitään?

   Poista
  5. Ei nii ku se alkaa J:llä. :P

   Poista
  6. Candy varmaa heti iloissaan ilmoittais että JOoooO kyllä alkaa, mistä arvasit? :D

   Poista
 3. Toi eka kuva on ihan niin ku yhdeltä sillalta Paraisilla ;) Joo varmaan samannäköisiä paikkoja on useitakin, mutta ekana tuli toi tuttu paikka mieleen. Poikaystävä on useasti vienyt sinne kuutamoa katsomaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se taas näyttää sillalta Oulussa. Että ei sen puoleen.

   Poista
  2. Joo ja mun mielestä nää kuvat on selvästi otettu IivanTiiranYpykässä! Hei mitä väliä sillä on, mistä nää on otettu? :D ihmiset on ihme stalkkereita..

   Poista
 4. En tiedä haluatko sisimmissäsi jäädä kiinni tai kiinnostaako sua kiinnijäämisen pelko, jos itselläni olisi sama tilanen niin en todellakaan uskaltaisi laittaa blogiini kuvia paikoista missä oltaisiin oltu. Jos tää blogi sattuisi joskus menemään Mikon silmien eteen niin sehän tajuaisi tän ihan samantien?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno..Eihän näistä kuvista voi tunnistaa tätä paikkaa mis oltiin.

   Enkä usko, et Mikko tähän törmäis. Kuka sille tätä muka suosittelis ja miks? Ei se lue mitään blogeja :D

   Poista
  2. Luonnossa enemmänkin liikkuvat varmasti noin erikoisista puista tunnistavat paikan. + joutsenet ei ihan kaikkialla kyllä liiku, varsinkaan näin keväisin... Harkintaa suosittelisin mukaan kuvajulkaisuihin... :-)

   Poista
  3. Eli pidät Mikkoa niin tyhmänä ettei se tajua munkeista ja sun huulikuvista (ja sen ottamasta joutsen kuvasta) että te ootte siellä ollut? Ja sitä ennen laitoit tortilla ja laivakuvat.

   Mielestäni se on vaan ajan kysymys millon se tän näkee, blogi on herättänyt niin paljon keskustelua että jossakin se voi varmasti asiasta kuulla tai jos blogi tulee vielä päätymään muuallekkin kun cityn sivulle.

   Poista
  4. Joo ja tunnet Mikon jo niiiiin hyvin, että tiedät mitä hän tekee ja mitä ei tee? :O

   Sitten voit sanoa tuntevasi hänet kunnolla, kun oikeasti asut hänen kanssaan etkä näe vain silloin tällöin.

   Poista
  5. Pakko kommentoida:
   "Blogi on herättänyt niin paljon keskustelua...."
   Jaa, mun kavereista ja tuttavista, eikä työpaikallakaan kukaan ole kuullutkaan tästä blogista. Eli ei se kovin paljoa keskustelua ole herättänyt, lähinnä jollain foorumeilla. Ja harvapa loppujen lopuksi foorumeilla käy, varsinkaan vauva-, kaksplus, hevostalli- jne. paikoissa.

   Niin sitä aina luulee, että on saanut julkisuutta suurinpiirtein ympäri maailman, vaikka tosiasiassa aika marginaaliryhmä tätä seuraa tai on edes kuullut tästä.

   Poista
  6. No 12:11...sinäpä se taidat tehdä jotain hiton tilastoja, kun osaat noin hyvi kaikkien puolesta sanoa miten asiat on. Kyllä vauvalehden ja kaksplussan sivuilla käy paljon naisia.

   Poista
  7. Kaksplussassa ja vauvvalehden sivuilla käy paljon naisia, mutta eipä ole tainnut muita naisia olla mukana Mikon ja Candyn reissuilla.

   Itse olen parikymppinen nainen, mutta ystäväpiirissäni tästä blogista ei ole kuultukaan, vaikka paljon blogit muuten herättävätkin keskustelua. Tuskin tämä blogi kiinnostaa siinä määrin, että normiäijät alkaisivat sivustolla vierailemaan.

   Poista
 5. millä muokkausohjelmalla oot muokannu noi kuvat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joku trolli tullu taas pätemään sun puolesta ^^ xDD
   vittu mua niin hävettää näitte muide anonyymien puolesta.. :"DDD
   mun mielest on ihan oikein toi teidän juttu, sähän et _periaattees_ liity mitenkää tuohon muuhun perheeseen, oot vaan löytäny niin upeen henkilön ku mikko ja ootte tutustunu ja siitähän se sitte aina lähtee ;)
   ihan saa mikon vaimo syyttää itteään niide ongelmista.. Ja joo, mun mielipide vaan :)

   Poista
  2. Kyllä riitoihin yleensä aina kaksi ihmistä tarvitaan. Jotenkin en jaksa uskoa, että Mikko on nyt puhdas pulmunen ja Mikon vaimosta on kaikki maailman paha lähtöisin. Candyn blogi on yksi, puolueellinen näkökulma asiaan.

   Poista
  3. Niin siis että jos parisuhteessa menee huonosti ja toinen pettää, se on vain ja ainoastaan sen petetyn vika? Ei pettäjän laisinkaan? Ohoh...

   Poista
  4. Oletko ano 04:56 yli 12v?? on vaan niin harvinaisen lapsellinen kommentti :) :)

   Poista
  5. Ano 04:56, Mikko susta upea henkilö vai? XD Mies joka pettää vaimoaan ja viettää mieluummin teinipillun kanssa aikaa kuin omien lastensa? Juu moro.. :D

   Ja periaatteessa Candy ei liity tähän? Joo se ihan tietoisesti omilla teoillaan mahdollistaa Mikon pettämisen. Mietippä tenu asioita uudemman kerran, ei kuule oo mikään positiivinen asia tämä.

   Poista
  6. "ihan saa mikon vaimo syyttää itteään niide ongelmista.."

   Juu, että jos Mikolla on paljon harrastuksia (ja näinhän sillä on jo kauan ollut, kun sen takia vaimo ei osais mitenkään epäillä että tapaileekin nuorta tyttöä) niin sehän kertoo sen että tämä ihana mies ei ole paljon viihtynyt perheen knassa kotona.
   Ihan Mikon vaimon oma vika varmaan juu jäädä kotiin hoitamaan lapsia kun miestä kiinnostaa enemmän omat harrastukset, voishan se vaimo viedä lapset hoitoon niin että jaksaa sitten palvoa Miksuliinia =D

   Ja minusta ei ole mitenkään ihanaa että 32v näkee 15veen ja ajattelee että "heeei, mähän voisin vähän tota käydä kuksimassa...."

   Poista
  7. Että nämä kommentit on ihanan naurettavia, niin kuin nyt tuo anonyymi yllä :D

   Poista
  8. Onneksi on vain sinun mielipiteesi!

   Tässä on vain yksi ja ainoa syyllinen ja se ei ole Mikon vaimo. Voit varmaan päätellä kuka se syyllinen siis on. Kun se ei ole Candykaan...

   Parisuhteessa on aina kaksi ihmistä. Vaikka ongelmia on, petetty ei ole syyllinen siihen, että pettäjä lähtee vieraille vesille.
   Koska parisuhteessa on kaksi ihmistä, ne pitäisi aikuisen ihmisen tavoin ratkaista.
   Koska Mikko ei niitä ala ratkomaan aikuisen ihmisen tavoin, vaan lähti sinne vieraille vesille, hän on se syyllinen.

   Poista
 6. ei oo oikeesti totta tämä. etsä muuten uskaltas laittaa näin tunnistettavasti juttuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä tässä kauheen paljon tunnistettavia juttuja ole. :)

   Poista
 7. En haluais olla ilkeä, mutta mikä pakkomielle sulla on ottaa kuvia naamastasi silloin, kun siinä on jotain töhnää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Hyvä kysymys, en tiiä! Hassuttelun takia varmaan.

   Tosin enpä mä viiti tänne ottaa kuvia naamastani ilman et siinä on jotain tunnistamisen estämistä päällä, vaikkapa just jotain "töhnää". :D

   Poista
  2. Onko pakko ylipäätään laittaa naamastasi kuvia, kun kerran haluat pysyä anonyyminä?

   Poista
  3. :D:D: joku taitaa olla peppukipee ^

   Poista
 8. ai et olitte sadan kilsan päässä reissussa ja olit jo kahden maissa päivällä himassa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollu kahen maissa himassa vielä, sillo oltii viel meidän retkellä :D Mistä sä ton oikein repäsit?

   Poista
  2. No mitä ihmettä? :D Eihän se sata kilsaa ole matka eikä mikään.. Mulla on juna-asemalle matkaa 130km.. Sinne tänäänkin lähdössä.

   Poista
 9. Nää kuvat on niin jostain sun kaveris ja sun eväsretkeltä XD lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ja Mikon eväsretkeltä kyllä :) Mun kaverit on nii hienohelmoi, ettei ne lähtis ees pakotettuina minnekään metsiin rymyämään. :D

   Poista
 10. Kerro Candy, miksi en voi liittyä sivusi lukijaksi? Tulee vaan kommenttia että minut on estetty tms? :D Mitä ihmettä

  VastaaPoista
 11. Tarkemmin sanottuna siihen tulee "Sivuston omistaja on valitettavasti estänyt liittymisesi tähän sivustoon." Mitä mä oon tehny :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, ei mitään hajua :o Käyn kohta vielä tarkistaa noi asetukset, mut en mä kyllä oo estänyt keneltäkään mitään.

   Poista
  2. Järjestelmä on voinut sekoilla, nyt nimittäin onnistui :)

   Poista
 12. http://www.youtube.com/watch?v=ngdu12jepsg Suosittelen kuuntelemaan ajatuksia naiselta, jonka isä lähti tytön lapsuudesta toisen naisen perään. Ja tässä kuluneesta on kymmenen vuotta, loppu onkin historiaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä kattoa toi joskus ajankanssa.

   Poista
  2. Onhan noi surullisia tarinoita, mutta MITÄ ihmettä tällaises tilanteessa sit pitäisi tehdä? Jos rakastuu toiseen niin rakastuu. Ja jos suhde ei toimi, niin se ei toimi? Totta kai täytyy yrittää korjata tilanne ennen kuin luovuttaa, mutta ei varmasti ole lastenkaan kannalta mikään ideaalitilanne, että vanhemmat riitelee kotona ja yrittää väkisin pysyä yhdessä? Ja toisekseen minusta kyllä jos jotain haluatte väkisin syyttää tästä tilanteesta, niin ennemmin Mikkoa. Hän on aikuinen ja hän pettää ja hän on rikkonut perheen.

   Poista
  3. Minä laitoin tuon biisin.. En mielestäny syytellyt ketään, pyysin vain miettimään. Ei tietenkään kuulu jäädä paskaan suhteeseen eikä se ollut pointti, jos satut ymmärtämään englantia. Kyse on siitä, kuinka isän (tai äidin) VALEHTELU ja SALAILU satuttaa pieniä lapsia, eivätkä he ymmärrä miksi vanhempi haluaa satuttaa (vaikkei olisikaan tahallista). Nimenomaan halusin tuolla saada ajattelemaan, että paljon parempi kuin salailu, olisi lasten kannalta se, ettei asiaa pitkitettäisi. Niin mielestni asiassa kuuluisi toimia.. Mitenkö tiedän? Omakohtaisia kokemuksia siitä, kun isä jättää meidät toisen naisen takia. En halua syyllistää, mutta on minusta reilua ottaa vakavasti toisenlaisetkin tuntemukset eikä heti lällätellä, kun sen sijaan tuntuu että täällä pään silittelyä saavat he, keille vanhemman uusi puoliso ole ollut ongelma.

   Poista
 13. okeii vois testaa :)hienoi kuvia muute noi!

  VastaaPoista
 14. Alentauden ekaa kertaa etsiväksi.. :D Mietin että josko tuo perhosen perusteella voisi päätellä sijaintia (jotkut hyvin paikkakohtaisia) mutta suruvaippaa (valitettavasti) löytyy koko Suomesta, tosin Lapissa harvinainen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Joo no Lapissa ei oltu, sen verran voin paljastaa.

   Poista
  2. No Lapiksihan lasketaan nykyään puoli Suomea. ;)

   Poista
  3. Lapiksi puoli Suomea laskee ainoastaan jotkut pk-seutulaiset, jotka ei ole koskaan käyneet lapissa. Siten kuulostaa kato Oulun reissut paljon eksoottisemmilta.

   Poista
 15. Teillä oli varmaan kiva retki :) Ja jännä! Olitte vissiin Bodom-järvellä? Itse en edes uskaltaisi mennä sinne sen kamalan historian vuoksi :/

  Menikö Mikko siis takaisin asumaan vaimonsa luokse asumuseron jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, aurinko paisto, linnut laulo ja eväät maistu. :D Mikäs sen parempaa!

   Ei oltu, sinne en kyl suostuis menee ees pakon eestä, ihan karmiva paikka varmaan :D

   Juu..

   Poista
 16. Kiva linkki... Tiesin tuon mut silti säikähdin, kiitos vaan kun veit mun vähäiset yöunet >:(

  VastaaPoista
 17. oonko ainoo jolle särähtää korvaan, ettei vaimo muka huomais autolla ajettuja "ylimääräsiä" reilua paria sataa kilometriä? ittellänikään ei oo vielä kortti hirveen kauaa ollut, mutta silti tulee kuitenkin aina katsottua täsmääkö mittarilukema edelliseen, enkä usko että vapaapäivänä tulee noin paljoa muuten vaan "pakollista" ajoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuskin huomaa kun se ajaa omalla autollaan ja Mikko omallaan. :)

   Poista
  2. Kuka hemmetti ny joka kerta kattoo mittarista auton parkkiin jättäessään että montako kilsaa siinä on??

   Poista
 18. AAAHAHAHAHHAHAHAA BUUUSTED! Tiedän ton ekan kuvan paikan ;) kiinni jäit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tiedätkin niin mites mä sen perusteella kiinni jäin? :D

   Poista
  2. Candyhan onkin ainoa joka kyseisessä paikassa voi käydä.

   Poista
 19. Jos olet taikauskoinen, niin eikö ollut kammottavaa nähdä Suruvaippa (siis toi perhonen). Toivottavasti ei ollut kevään eka perhoshavaintosi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäh? :O Jollain tapaa oon kyllä taikauskonen. Liittyyks tuohon perhoslajiin joku kammottava juttu? Tell me!

   Poista
  2. Suruvaippa tietää onnettomuutta, surua ja raskaita aikoja.

   T: Toinen anonyymi

   Poista
  3. En ole edellinen kirjoittaja, mutta tässä tietoa:

   http://yle.fi/vintti/yle.fi/luonnossa/page.php/kysymykset/20/index.html

   Poista
  4. Joku sellainen juttu, että kesä menee sen mukaan, millaisen perhosen ekaks näkee, lainattu mtv3N helmi-kuudes aisti -sivulta:
   Alkukesän ensimmäinen perhoshavainto kertoo, millainen kesästäsi tulee: keltainen perhonen ennustaa hyvän kesän, tumma kuten esimerkiksi suruvaippa puolestaan raskaita aikoja.

   Mutta onneks oli ulkona, suruvaippa sisällä talossa on pahempi :)

   Poista
  5. Tietää huonoa onnea jos näkee kevään perhosista
   suruvaipan ensimmäisenä.

   Poista
 20. Millon mikolla on synttärit:)

  VastaaPoista
 21. Miks noi munkit on tommosessa muovijutussa jos ne on sun äitin tekemiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska otin ne kotoa mukaan ja pakkasin ne siihen? :D Missäs ne olis pitäny kuljettaa, käsissäkö?

   Poista
  2. yleensä kotona tehdyt laitetaan johonki pussiin..ku kauheen monella ei varmaan oo kotona tommosia valmiita muovirasioita :)

   Poista
  3. Kaiken turhan (mm. helvetin pussien ja rasioiden) hamstraajilla, kuten mun äidilläni on :)

   Poista
  4. Itse asiassa aika ihmeellistä, jos kotoa ei löydy muovirasioita. :D

   Poista
  5. melkolailla kaikilla on nykyään muovirasioita kotona...?

   Poista
  6. "yleensä kotna tehdyt laitetaan johonki pussiin" :DDDD
   anteeks mitä...että ihmiset on tyhmiä :D

   Poista
 22. Äääeeeäää!! Candy!! Ihana blogi!! Luin juuri tämän koko homman läpi. Mulla samankaltainen tilanne, ikävä kyllä en ole saanut toista puoliskoani vielä näin vakavalle pohjalle kuin teillä on. Luovuttamassa en ole, koska meillä on niin ihanaa. Kerran tässä vaan eletään niin miksi ei laittaisi kaikkea peliin! Toivotan kaikkea hyvää sulle ja Mikolle, taistelu kannattaa oman rakkaimpansa puolesta ;) en malta odottaa seuraavaa postausta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Koskaan ei kannalta luovuttaa. Pysy lujana! Tsempit sinnepäin, toivottavasti teidän asiat etenee suuntaan tai toiseen.

   Poista
 23. Apua, mitä moralisointia täällä koko ajan. Antaa ihmisen elää omaa elämäänsä, ei siitä tarvii koko ajan huomauttaa kuinka väärin joku tekee. Ehkä sen tajuaa itsekin? Tai voi sitä pistää välillä jotain mukavaa sanottavaakin:) Mut anyway, ihania kuvia ja siististi muokattu. Mustakin noi kaks kuvaa kyllä näyttää vähän epämääräsiltä..repesin ääneen kun näin ne:--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moraalivartioita on ollut aina ja tulee aina olemaankin.. Se on vaan raju fakta, että jotkut ihmiset näkee joka tilanteessa asiakseen tulla moralisoimaan ja arvostelemaan.

   Mut kiitti kommentistas ja noissa puukuvissa epämääräisiä asioita näkevät; teillä on härski mieli! :D

   Poista
  2. Kuulostais periaatteessa kivalta ajatella, että mä saan tehdä mitä lystään, kerran me vaan eletään, antaa palaa! Mutta toisaalta, olisko maailma oikeasti kiva paikka, jos jokainen ajattelis niin? Oman edun tavoittelu toisten kustannuksellahan juuri on yksi syy maailman pahoinvointiin.

   Itelle on aina särähtäny korvaan kaksijakoisuus näissä asioissa. Moraali on ikävä ja turha asia silloin kun siitä ei ole itselle mitään hyötyä, tai jos itseä pitäisi jotenkin rajoittaa sen takia (niin kuin jättää se perheellinen mies rauhaan). Mut annas olla, sit ku mä itse hyödyn moraalista, niin se on hyvinkin kannatettavaa. Mikko rakastaa mua loppuikänsä ja vaimon täytyy ymmärtää olla häiritsemättä meidän välejä kauheasti. Ja kommentoijatkaan ei saa arvostella, ei se tunnu kivalta!

   Pettäminen ei ole väärin jos minä petän, mutta se on väärin jos minua petetään. Tästä päästäänkin taas ekaan kohtaan. Ei sillä, ei nää asiat oo mustavalkosia ja jokainen tekee joskus jotain väärää. Mut tällanen pitkäkestoinen ja tarkoituksellinen vehkeily ja toisaalta taas hiukankaan toimintaa epäilevien haukkuminen ikäviksi moraalinvartijoiksi ei anna hyvää kuvaa.

   Ei tää nyt varsinaisesti edes ollut candylle, vaan noille tsemppaaville faneille.

   Poista
 24. hmmm..mielenkiintoinen blogi :P Pakko alkaa seuraileen :)

  VastaaPoista
 25. ei vitsi katoin ton videon ja löin käteni pöytään:D ai että ku säikähin..:D ja kiva ku pistät ite ottamias kuvia:)

  VastaaPoista
 26. Pitkästä aikaa sivustolla.Toivotan mukavaa kevättä.Kesäkin sieltä tulee,kunhan jaksetaan vähän odottaa.Silti tärkeä elää tätä hetkeä.Ja eikä aina elää menneessä tai tulevassa.Siinäpä opettelua.Ja siinä että uskaltaa ja innostuu tekemään jotain arjesta poikkeavaa.Siitä sulle plussaa Candy.Sanoisin myös että sulta löytyy
  asennetta.Asennehan ratkaisee.Aina.Toivottavasti olet pysynyt tässä kaikessa ns.eheänä.Sitä välillä mietin.Muista sähkäri terveiset.Oikein tsemppaavaa kevättä.Taas luodaan uutta.

  VastaaPoista
 27. Mä vähänniinku nauroin noille anoille, jotka on tullu pätee, että hahah busted kiinni jäit, tiiän missä oot ollu käymässä!!!!! -tyylille, koska mitä ne saa sillä tietää ? Ensinnäkin ne ihan varmasti jo tietää, että asut suomessa, mutta ei ne nyt herranjestas yhen paikan perusteella saa sun koko elämänkertaas auki ! Ihme porukkaa juu...
  Vaikken itsekkään täysin ymmärrä toimintaasi ja ajattelen sen olevan väärin, tiedän kuitenkin että rakkaus on se vahvin kaikesta ja toivon sinulle ja Mikolle kaikkea hyvää ja pitkää, yhteistä elämää ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ku vähäx"ihquu, ku sä niin nauroit noille anoille, voi ku sää oot niin pissis et voi vitsi niinku sillee ja tällee ja tollee..luoja mikä ipana.

   Poista
 28. Mun on ihapakko kysyä, että eikö täää Mikko voi vaikka sitten jättää vaimoaan jos se on niin ääriään suhun rakastunut? Tai siis mieti nyt jos sulle tehtäis näin.. Mieti jos Mikolla on vielä kolmaskin tyttöystävä? Ja kysyn tätä vaan siksi, että haluan tietää onko Mikko jättämässä vaimoaan ja jos ei ole jättänyt niin mistä se on johtunut ?? Eikö se ole jättänyt sitä lapsien takia vai eikö se osaa päättää vai onko se vaan niii tyhmä? Mut en tuomitse teitä, ja hyvä että pidät tällästä blogia, saat sunki tunteita purettua! haleja!

  VastaaPoista
 29. Haha vai ei joutsenet oo missä tahansa tähä aikaa vuodesta, nimenomaa ne tähän aikaa vuodesta on vielä aika missä tahansa ennenkö pareinee menevät tekemään pesiä :DD Kivoja kuvia ja kiva kirjotus taas! :) Saa itekkii aina hyvät naurut ku lukee anojen kommentteja :)

  VastaaPoista
 30. Vaimon nimi on kenties Katja. Ja ukollas oli synttärit pari viikkoa sitten.

  VastaaPoista
 31. kaikkea hyvää sulle ja teille, mutta nyt tää haiskahtaa liian feikiltä. ei sillä että asialla ois sulle/kellekään muulle mitään merkitystä.

  suosittelen lopettamaan tämmösen pelleilyn ja mennä ulos oikeiden ihmisten kanssa. aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 32. "Aikoinaan toivottiin, ettei kevään ensimmäinen perhoshavainto olisi koivunrungolla mahlan kimpussa ahkeroiva suruvaippa. Uskottiin, että värikkäät nokkos- ja sitruunaperhoset ennustivat hyvää tulevaisuutta, tumma suruvaippa saattoi tietää onnettomuutta ja surua."

  http://yle.fi/vintti/yle.fi/luonnossa/page.php/kysymykset/indexe1ce.html?category=

  VastaaPoista
 33. kerrotko muuten nykyään sun äitille et lähet mikon kanssa? :) ku sehän tietäää jo periaattees tai silleen:D ni pääsisit paljon vapaammin;)vähä oli varmasti kiva reissu! en varmana uskalla kattoa tota ..:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, puhun aina kavereiden kanssa hengaamisesta. Jotenkin toivon sen vaan unohtavan koko asian, ettei siitä tarvis puhua, mut tuskin niin tulee käymään.. -__-

   Poista
  2. Siinäpä se kypsyytesi nähdään. Et uskalla puhua äidilles.

   Poista
  3. > Siinäpä se kypsyytesi nähdään. Et uskalla puhua äidilles.

   Loistavaa logiikkaa, itse olen 36v ja hyvin monesta asiasta omassa elämässäni en vanhuksilleni todellakaan puhuisi - joskus se vain on niin että ignorance is bliss.

   Poista
 34. Omistat Canon IXUS 115 HS -merkkisen kameran. Otit nuo kuvat myös siinä noin klo 14 aikoihin tiistaina. Hämmästyttävää miten voin tietää, eikö totta ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasias ei :D Toi on jo vanha juttu.

   Poista
 35. onko äiti kommentoinut tästä sun poikaystävä sotkusta jotain vai onko se pysynyt ihan hiljaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sanonu sille, etten halua puhua vielä asiasta. Kai se kunnioittaa mun toivetta ja oottaa et oon valmis puhumaan siitä ja hyvä niin.

   Poista
 36. Hauskoja kommentteja keräät blogillasi. Älä anna palautteen pysäyttää.

  Yksikään Anonyymi ei koskaan kuulu minun elämäni tarinaan ja suosittelen samaa kaikille.

  VastaaPoista
 37. Tapasin tänään vanhan salarakkaan.kun jaksoime aikanaan ymmärtää, että liikaa ei saa toisia satuttaa, voimme vielä aidosti olla ystäviä.

  Olii ihanaa nähdä rakas ihminen ja todeta, että hän on yhä rakas. Sitä ei kannata menettää pilaamalla rakasstamansa ihmisen elämä tunkemalla siihen elämään.

  Vaan ssihen voi kuulua aina huolta vailla jos aidosti rakastaa ja toivoo vain hyvää.

  VastaaPoista
 38. http://www.youtube.com/watch?v=vE-HeC4jH2E Kannattaa kuunnella, sopii hyvin tohon blogis nimeen (: Oli muuten tosi kivoi kuvia, mut kannattaa olla varovainen ku lisäilet niitä.. Mut onnee teille, ja toivottavasti ette jää kii!

  VastaaPoista
 39. Törmäsin tähän blogiisi tuossa jokunen aika sitten ja olen kahlaillut noita postauksiasi läpi. Joitakin kommentteja olen lukenut ja suurin osa niistä on oikeasti todella negativisen sävyisiä... Mutta toisaalta ymmärrettäväähän se on. Eihän sitä kukaan muu ole aikaisemmin 'julkisesti' kirjoittanut tälläistä blogia, varsinkaan sellaisen naisen näkökulmasta joka on itse se kolmas osapuoli. Jo tavallaan tämä blogin aihe herättää kiivasta keskustelua ja pätemisen tarvetta joillakin. Itse uskon, että pettäminen on eräänalinen tabu meidän yhteiskunnassamme...
  Mutta se ei tuskin sinustakaan kovin mukavalta tunnu, että itse kolmantena osapuolena saat kaiken paskan anonyymeiltä ihmisiltä niskaasi! :D Hyvähän niiden on sanoa, että joo olet typerä tytönheitukka, joka ei ymmärrä mistään mitään ja on kamala huora jnejne. Eiväthän he oikeasti edes tunne sinua. Ei ihmistä oikein voi oppia täysin tuntemaan pelkän kirjoittamisen perusteella :D
  Toisaalta ymmärtäähän sen, että rakkaus on sokeaa. Silloin ei näe ympärillä olevaa maailmaa samalla tavalla kuin muut. Itsessäni heräsi sellaisia ajatuksia, että joo omalla tavallaan tuo mitä teet on väärin, mutta taas toisaalta, mikä minä olen sekaantumaan toisten asioihin ja kyseenalaistamaan teidän arvojanne :D
  Mielenkiinnolla odottelen seuraavia postauksiasi ja on toisaalta aika ihailtavaa, että olet jaksanut kirjoittaa blogiisi vaikka saatkin paljon negatiivisia kommentteja!

  - Nettaliini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettaliinille: On näitä vastaavia blogeja ollut ennen tätäkin olemassa, itse osuin ekaa kertaa ehkä vuonna 2005 vastaavasta aiheesta kertovaa lukemaan.
   Mutta tämän blogin linkitys muutamalle vilkkaalle keskustelupalstalle on saanut tästä niin tunnetun.

   Poista
 40. ohi aiheen ois kiva jo joskus.tekisit jonku postauksen, jossa ois kysymyksii sinusta itsestäs ja sit vastaisit niihin.
  esim sun lempiväri, musa, eläin yms.
  Ei.sun tietenkää tarviis tarkasti vastata eikä kukaan varmaa tunnistais tms.
  Mutmut mistä eläimist tykkäät eniten ja onko sulla sisaruksii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villi veikkaus: ei ole sisaruksia. Karkkiliinihan on ihan tyypillinen ainut lapsi - minäminäminä ja kaikkimullehetinyt :)

   Poista
  2. On sillä kuulemma yks ongelma-isoveli ainakin, katsokaa edellisiä postauksia, missä tästä maininta. Mutta tällähän ei ole väliä, koska kyseessä on fiktiivinen tarina, opettajaansa tmv. ihastunut teinityttö kuvailee fantasiaansa.

   Mistäkö tämän huomaa: no, kaikki on niin ulkokohtaista ja ihanaa, ei mitään syvällisempää kuin höpöttelyä ja pusuttelua. Ihan tulee mieleen oma nuoruus ja yksi vähän yksinäinen ja reppana opiskelutoveri, jolla samanmoisia harhakuvitelmia vähän vanhempaa perhetuttavamiestä kohtaan. Jutut oli just samanlaisia, tosin nettiä ei silloin vielä ollut keksitty.

   Poista
  3. Sillä on isoveli :D

   Poista
  4. Ihan vilpittömästi voin sanoo et kun luin tän kommentin nii ensimmäistä kertaa IKINÄ mulla kävi mielessä et ainii, tollahan saattais olla jopa sisaruksia :D Tai ei varmastikkaa ole, mut mun mielessä ei jotenki ikinä oo edes käyny et sillä ois sisaruksia, oon ajatellu koko ajan alitajuisesti et se on ainot lapsi :D jos joku nyt tajus mitää tästä. Hämmentävä tunne :D

   Poista
 41. Eipä taida Mikko vaimostaan erota, ei kukaan joka ei toista rakasta ole sen kanssa yhdessä, sen tietää jokainen ja turha inistä vastaan ja lässyttää jotain tekosyitä :D Sua viedään kun pässiä narussa... Mut onneks tuut itekkin vielä sen huomaamaan, ettei Mikko halua elää sun kanssa vaan hakikin jännitystä elämäänsä :) Ikävä tuottaa pettymys mut niin se vaan menee, voin lyödä vaikka päästäni vetoa :) Ellei tää sit oo feikkiä koko juttu.

  Ja tais kyllä sun mielikuvitus laukata noissa puu kuvissa, ei Mikon, ja uskon että koko Mikko ei sun kanssa edes tuolla ollut vaan joku aivan muu kuten kaveri tai äiti ;)

  VastaaPoista
 42. Toivottavasti jäät kuin nalli kalliolle ! Olis se mukavaa olla salaa kuuntelemassa siellä Mikon perheessä.

  VastaaPoista
 43. Tuossa sun postauksessa Luottamus, siellä kommenteissa, joku nainen epäilee, että on hengannut ehkäpä myös sinun Mikkosi salarakkaana. Luetteli miten kaikki täsmää. Sitten kysyi lopuksi, että onko tämä Mikko lähdössä keväällä työmatkalle, vastasit että ei.. Miten mä, ja varmaan moni muukin muistaa ihan lähi postauksen, missä pohdit lähetkö Mikon mukaan työmatkalle, vai frentsujen kanssa. Niin...oisko nyt kuitenkin niin, että teillä "yhteinen " Mikko, ja oletkin neljäs pyörä ;)

  VastaaPoista
 44. kuinka kauan ooot ollut mikon kanssa yhdessä?:)

  VastaaPoista
 45. Mua alkaa "pikkuhiljaa" raivostuttamaan näiden nyymien kommentit.
  Osalta tulee ihan hyvääkin pointtia ja sellaista näkökulmaa asioihin jotka saavat varmasti Candynkin miettimään asioita tarkemmin, mutta mikä ihmeen tarve aikuisilla(?) ihmisillä on leikkiä täällä sherlockia ja kaiken lisäksi verbaalisesti polkea blogin pitäjä mahdollisimman huonoihin fiiliksiin.

  Jos näillä lukemattomilla nyymeillä ei ole muuta sanottavaa kuin suoranaista vittuilua - ja kun vielä blogiakin pitävät feikkinä, niin ihmettelen vain että mikä saa nämä ihmiset yhä uudestaan tänne tulemaan ja kritisoimaan nuoren naisen(/tytön) tekemisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun sua niin hitosti jurppii, niin etkö voisi säästää itseäsi, ja olla lukematta näitä!? Vai haluatko yksinoikeuden kommentointiin, vai odotatko, että vain kaikki fanittajat ja peesaajat saisivat kirjoittaa??

   Poista
  2. Yleisesti varmaan ihmiset ilman elämää seuraavat ja ovat niitä jotka haukkuvat. Itse pysyttelisin mieluummin sanomatta yhtään mitään:) seurailen vain:D Toki en sano, että koko homma olisi mielestäni ihan ok, mutta tietämättä sen enempää asioiden oikeasta laidasta on paha mennä sanomaan yhtään mitään. Ehkä joskus saadaan tietää miten kaikki päättyy:)

   Poista
 46. Tapa, jolla kirjoitat ja siitä, ettei millään muulla ole väliä kuin kahdella ihmisellä, jotka suhteessa elävät on mielestäni erikoinen, sillä todellinen rakkaus on kokemusteni mukaan aivan toisenlaista. Se ei tarkoita elämää, joka on täysin keskittynyt yhteen ihmiseen, johon romanttinen rakkaus kohdistuu, saati tämän tarpeiden huomioimiseen ylivertaisesti muihin verrattuna. Elämäntilanteen ei pitäisi kokonaisuudessaan kärsiä rakkaudesta, vaan rakkauden pitäisi muuttaa elämää positiivisesti kaikilta alueilta. Sen sijaan, että ainoastaan yksi ihminen toisi sinulle onnentunnetta ja jännitystä, tulisi rakkauden tuoda elämään tasapainoa ja mahdollistaa myös muut elämän tärkeät ihmissuhteet ja niiden toimivuuden. Todellinen rakkaus ei siis mielestäni nosta yhtä ihmistä kaikkia muita läheisiä korkeammalle, eikä muuta muiden läheisten ihmisten arvoa tai tarpeita toisarvoisiksi.

  Toinen tapa katsoa asiaa on, että kun rakastat, ajattelet myöskin aidosti rakastamasi ihmisen parasta. Kaikki tapaamani aikuiset ihmiset, joilla on lapsia ja jotka ovat kykeneviä rakastamaan seurustelukumppaniaan, rakastavat myös lapsiaan. He rakastavat lapsiaan, ja koska he haluavat lastensa parasta, he haluavat tarjota lapsilleen ehjän kohdin ja ehjän miehen tai naisen mallin, jotta lapset saisivat parhaat mahdolliset olosuhteet tulevaa elämää varten, sekä turvallisen ja onnellisen lapsuuden. Tällaiset ihmiset tekevät tietoisia valintoja, jotka vaikuttavat heidän lastensa elämään positiivisesti.

  Siksi minun on hyvin vaikea uskoa, että "Mikko" todella rakastaisi tai pystyisi rakastamaan sinua, tai ketään. Voit toki sanoa, ettei teidän välinen suhteenne pilaa kyseisen perheen elämää, mutta elämänkokemuksesi ja ilmeisesti myös hyvin huoleton kasvuympäristösi on antanut sinulle sellaisen kuvan, etteivät lapset vaistoa tämäntyyppistä tilannetta eikä se vaikutta heihin vahingollisesti. Olen kuitenkin aivan varma että olet väärässä.

  VastaaPoista
 47. Jos Mikko tähän blogiin eksyy niin se tunnistaa satavarmasti ittensä..

  VastaaPoista
 48. Mäki oon käyny tuol mist noi kuvat on otettu! Se on just siisti paikka :)

  VastaaPoista
 49. Päivität liian harvoin.

  VastaaPoista
 50. moi oon tämmönen 9 wee iha nätskä tytsy :)) :----D mä luen tätä bloggii iha innol mut en kyll jaksa lukee noit kaikkii tesktei eli enemmmän kuviii!!! tätä on just hauska lukee ku teilä on tommone rakkaus tarina <333 ;DD mulki on poika kaveri <33 tai oikeestaa mul on monta niit mut tykkään vaan yhest :D sillee vois kertoo nille muille et tykkään vaan siit yhst mut emt.. iha sama ;) OOt kyl mun esi kuva!! mäki haluun tommosen ihhqun sala suhteen ........ seois niiin söpöööö <3 =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivotaan että tämä oli provo, oikeasti.

   Poista
  2. oh god. liian läpinäkyvästi ET ole 9-vuotias.

   Poista
  3. Joo ja kuinkahan moni 9v oikeesti ajattelee näin. Huoh.

   Poista
 51. Mä voisin kyllä hyväksyä, että mies piristyttäisi elämäänsä jonkun tyttösen kans (suotavaa kylläkin, että olisi täysi-ikäinen, koska en usko alaikäisen olevan kypsä päättämään omasta elämästään.. en haluaisi että kukaan alaikäinen menettäisi nuoruuttaan kun mun mies pyörittelis sitä).. sehän varmaan piristäisi meidänkin parisuhdetta, kun miehellä pysyis vireystaso yllä.

  Mutta sekuntiakaan en usko, että mies tällaisen sivusuhteen johdosta jättäis tätä perhettä. Mutta mulla onkin perinteisiä arvoja kannattava mies.

  VastaaPoista
 52. Uusimmassa meidän perhe-lehdessä oli muuten artikkeli, jossa oli nainen jolla oli ollut myös ihana pettävä aviomies, jolta oli saanut HIV:n. Kannattaa lukea ja miettiä kuinka paljon pettäjään voi luottaa.

  VastaaPoista
 53. Oon lukenu sun blogia jo jonki aikaa ja, vaikka eka aattelinki että "mitä ihmettä, miten toi kehtaa?!" Nii nyt oon vaa jääny tähä blogiin koukkuun ja toivon vaan uusia käänteitä teidän suhteessa, kerrankin joku erilainen blogi mulla seurattavana :-) Tsemppiä teille!

  VastaaPoista
 54. Ensimmäisenä, en ole tullut "ulisemaan" niinkuin luulet hauraalla lapsenmielelläsi ihmisten tekevän. Olen tullut kysymään sinulta avoimesti ja selvästi sitä, aiotko todellakin olla tosissasi tämän suhteen kanssa?
  Itse seurustelen vakaasti, ja tiedän todellakin mitä olen tekemässä. Olemme kumpikin tasapuolisesti tunnustaneet suhteemme, koko suomen kansalle, eli emme salaile.
  Miten voit kuvitella, että ihminen, vaikka hän sinulle tällä hetkellä kuinka rakas olisikin, näin pitkän ajan jälkeen (kohta toista vuotta eikö totta) aikoisi joskus kertoa koko maailmalle olevansa sinulle oikea? Miten hän omille vanhemmilleen asian ilmaisisi, rikkoisi täydellisen perheidyllin, ja jättäisi luultavasti myös lapsensa entiselle vaimolleen ja lähtisi nuoren tytön mukaan? Olet todella naivi tosiaan. Mieti nyt hetki, oikeastikin. Tuo voi tuntua pahalta, ja halveksuttavalta, mutta tottahan se on. Kerta sinua ei vielä olla päästämässä sisään perheeseen, se ei tule koskaan tapahtumaan. Tulet aina pysymään kakkosena, lapsiparka. Etsi itsellesi omanikäinen, ja tule viettämään villi nuoruus, etsi itsellesi omanikäinen mies, ja nauti tulevaisuudesta. Tulet katumaan tätä joskus, menetit arvokkaan ajan lapsuudestasi kuvitellen, että elämästäsi tulee täydellistä tämän miehen kanssa. Voi kuulostaa pahalta henkilön suusta joka kertoo mielipiteensä anomyyminä, mutta uskon olevani tässä edes jotenkin oikeassa. Valitan.

  VastaaPoista
 55. En ihan oikeasti ymmärrä teitä jotka haukkuu tätä tyttöä, jos mies haluaa käydä vieraissa niin se käy sitten. Tyttöhän on vapaa tekemään omat valintansa, kun ainakin luulisin että on sinkku? Jos haluaa pettää niin pettäisi jonkun toisen kanssa jos tämä blogin kirjoittaja ei juttuun olisi lähtenyt.

  VastaaPoista
 56. Ei helvetti et näitä kommenteja on vaikee päästä lukeen puhelimella mut sä et taida voida tehä asialle mitään, näitä kommentteja on vaan niin paljon ja ehkä vika on mun liittymässä tai jotain..
  Harmi ettet enää kirjottele niin usein, käyn melkeinpä joka päivä tsiigaamassa et josko ois tullu uus postaus.. Sit kun ei oo ni pelkään et sun ja Mikon homma on kussu etkä viitti kirjottaa siitä tänne ja lopetat tän vaan vähin äänin. Mut toivottavasti jatkat tätä siltikin vaikka teiän homma kaatuis, siinähän oiskin sit paljon pohdittavaa.
  Toivoisin muutenkin sellasta vähän syvällisempää pohdintaa teiän suhteesta ja sun tunteista tällä hetkellä, viime aikoina tää on enemmän sellasta ihgutusta vaan, ei siinäkään kyl mitään :)

  Pakko kyl nostaa hattuu sulle.. Alussa tän blogin parasta antia oli sun lapselliset vastaukset ihan asiallisiinkin kommentteihin mut onneks oot oppinu ottaan vastaan asialliset jutut ja jättäny turhan paskan omaan arvoonsa.
  Kun ite alotin blogin niin pelkäsin et sinne tulee samanlaista moralisointiskeidaa kun tänne (ihme kyllä ei oo tullu oikeestaan ollenkaan vaikka kirjotan sentään hUUmeista, näköjään sun suhde Mikkoon on sit paljon pahempi asia, no jaa :D ) mut tajusin et mitä vitun väliä sillä on mitä joku tuntematon ties mikä ajattelee, oon ilonen et säkin oot ymmärtäny saman. Huomaa et oot kypsyny paljon tän blogin pitämisen aikana.

  Sulla on tossa toi sukupuoligallup mut ois kyl mielenkiintosta tietää minkä ikäsiä nää lukijat on, sen kyl melkeinpä voi arvata mut pistä harkintaan?

  Kaikkee hyvää ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 57. Ää. Kauheen harvoin päivität. Tä on miun ainut blogi mitä luen, niin ei oo oikein mitään lukemista koneella huonoina päivinä. Linkatkaa tähän jotain hyviä blogeja mitä luette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, mulla on muutakin elämää ja tekemistä kun tänne kirjoittelu..

   Poista
 58. Tuota tuota... Huomasin blogisi joku aika sitten ja täytyy kyllä sanoa että toimit musta aivan ehdottoman itsekkäästi ja väärin (kuten myös "Mikko") mutta se ei oikeastaan ollut pointtini, veikkaan että saat kuulla siitä muutenkin. Niin ja haluan sanoa että en tullut asiattomasti haukkumaan sinua tai mitään muutakaan alatyylistä joten toivon että kommenttini on julkaisukelpoinen.

  En ole varma olenko ymmärtänyt ihan oikein, mutta eikö "Mikko" tiedä tästä blogistasi? Sain joistakin kommentteihin vastauksistasi sellaisen käsityksen. Jos sinua ei jutussasi mikään muu häiritse, niin eikö edes se että pidät miehen selän takana blogia jossa kuitenkin käsittelet erittäin henkilökohtaista ja todella tulenarkaa asiaa, ja käyt läpi asioita joista minun vinkkelistäni voisi tunnistaa, jos sattuu tuntemaan ihmisen. Ja ainakin tämä toinen henkilö itse tunnistaisi itsensä varmasti. En sano että näin tulee käymään ja olen kyllä lukenut vakuuttelujasi siitä ettei kukaan sen tuttu tai se itse katsele nettiblogeja, mutta maailma on niin pieni paikka että varmasti on joku hänenkin tuttu joka saattaa vaikka "Mikon" vaimolle tälläkin hetkellä päivitellä blogisi sisältöä.

  Ihan sillä pohdiskelen vain, että jos minulla olisi tuollainen suhde (mitä ei kyllä koskaan tule tapahtumaan) niin suuttuisin aivan silmittömästi jos kävisi ilmi että toinen osapuoli on hölöttänyt nettiblogiin kaikkea yhdessä tehtyämme, ja että siellä on molemmat leimattu sitten pettäjästämpillä.

  Ei mulla sen kummemmin muuta, ja oletkin varmaan ajatellut tätä puolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Mikko ei tiedä tästä blogista eikä se varmaan ilahtuis jos sais tietää tästä.

   Oonkin miettinyt viimeaikoina tän lopettamista.

   Poista
  2. onko sulla tarkotus tolla lopettamislauseella saada tänne joku hirvee kommenttivyöry "ÄLÄ CANDYYY LOPETA PLIIIS"? lopeta jo toi huomionhakeminen.

   Poista
 59. http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1616225/mies_rakastaa_toista_mutta_jaa

  VastaaPoista
 60. oot kuiva käpykkä kun postailet niin harvoin :) mikset hanki blogiisi jotain mainosjuttuja, niin saisit esim fyrkkaa. NIIN CANDy <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo sattunut sopivia mainosjuttuja vastaan, vaikka tarjouksia on kyllä tullut. :)

   Ja mulla on muutakin elämää kun tää blogi.

   Poista
 61. Saanko mää kysyä, että eikö sinua epäilytä tuollanen? Kun kerran Mikko on valmis pettämään vaimoaan niin miksei sinua joskus?!
  Ja voi tyttörakas mietippä että; on 40-vuotta naimisissa ollu pariskunta, joista toinen kuoleee ja toinen löytää uuden onnen silti vaikka kuinka rakasti/rakastaa kuollutta puolisoaan, NII MIKS HELVETISSÄ SINÄ 17-VUOTIAS ET SITÄ TEKIS?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat kysyä.
   Ei epäilytä. Tunnen Mikon ja tiedän mitä se haluaa.

   Poista
 62. Älä vain lopeta! :) Kävi miten kävi, kukaan ei tiedä kuka sä oot, joten ihan hyvin voit kirjoittaa kuulumiset. Käy miten käy teidän suhteen, toivotaan et hyvin! :) Ja ainahan sä voit poistaa kommentointimahdollisuuden...

  VastaaPoista
 63. Neljä sanaa kiven kovaa, älä iske toisen omaa!

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3