sunnuntai 13. toukokuuta 2012

I follow rivers

Kiva viikonloppu takana. :)

Tulin just himaan, oltiin Mikon kanssa koko iltapäivä yhdessä. Ette usko mitä tehtiin; HEITETTIIN TALVITURKIT! :D
Voin muuten kertoo et vesi oli vielä ihan helvetin kylmää, vaikka mentiinkin suoraan saunasta uimaan.

Oltiin siis Mikon kanssa niiden sukulaisten mökillä, kun Mikon vaimo lapsineen oli vaimon äidin luona, joka asuu kauempana. Mikon sukulaisten mökki oli tyhjillään, eikä sinne ollu älyttömän pitkä matka, niin Mikko sit sai idean et lähetään sinne pariks tunniks hengailemaan, saatiinpahan ainakin olla siellä ihan rauhassa. Paistettiin siellä makkaraa, lämmitettiin sauna ja käytiin pika alastonuimassa, kun vesi oli niin jäätävää ettei siellä hullukaan pystyny olee parii sekunttii kauempaa :D

Mut oon kyl ylpee meistä, aika harva tähän aikaan vuodesta heittää talviturkkia kun jäätkin on vasta lähteny!

Kotimatkalla pysähdyttiin yhelle huoltsikalle vähän possuilemaan kun kaikki kaupat oli kiinni äitienpäivän takia. Tein aamupäivällä omalle äidille kakun, joka ei onnistunu ihan odotusteni mukaan, mut kyl se sille silti kelpas. Iskälle varsinkin :D Mikko pisti vähän isommalle ja anto äidilleen kylpyläviikonlopun lahjaks....

Mut joo, meillä menee taas hyvin. :) Itseasias paremmin kun koskaan, tässä ollaan just jännän äärellä kun isommat pyörät lähtee ihan just pyörimään.. :3 Ei siitä tällä kertaa sen enempää, en haluu hehkuttaa mitään etukäteen.

Mut tää oli nyt tällänen pikapostaus pitkän hiljaiselon jälkeen. Aattelin tulla vaan ilmottelee vähän kuulumisia ja toi järvessä uiminen oli niin hardcoree, että se piti päästä kertoo :D Nyt Jersey Shoren pariin!



101 kommenttia:

 1. Mun kaveri heitti kyllä talviturkin jo viime kuussa ILMAN SAUNAA :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan, sillonhan oli vielä järvet jäässä :D

   Poista
  2. Kyllä munkin kaveri heitti, ja ei ollut järvi jäässä.

   Poista
  3. Ihan normaaliahan tuo on :)

   Harrastaahan ihmiset avantouintiakin :)

   Poista
  4. ei muuten varmana ole ainakaan täälläpäin :D Asut varmaan jossain lapissa............urpo

   Poista
  5. Viimekuussa ei kyllä ollu järvet jäässä, ainakaan täällä etelässä. Munki kaverit heitti talviturkkinsa jo pari viikkoa sitten, mä en kyllä uskaltanu. En viimekesänäkään uinut kertaakaan Suomessa järvessä. :)

   Poista
  6. Neva Höörd -> avantouinti?
   :DD

   Poista
  7. Itsellänihän meni talviturkki helmikuussa avannossa... Okei no sitä ei lasketa mutta 1,5 viikkoa sitten kävin jo pulikoimassa :)

   Poista
  8. Ei todellakaan ollu viimekuussa järvet jäässä ?

   Poista
  9. Mäkin menin viime kuun puolella jo uimaan, eikä kyllä todellakaan ollut järvi jäässä:D

   Poista
  10. Meillä oli viime kuussa meijän lähijärvi jääs ja kaukasempi sula jo että...
   Ja sitä paitsi vaikka toi ano vaan kerto ni kumminki VOISITTE PERKELE JOSKUS OLLA ONNELLISIA TOISTEN PUOLESTA, MUT OLLAAN KAIKKKI NIIN PERUS SUOMALAISIA ETTÄ PÄÄSSÄ PYÖRII VAAN OMANAPA JA JOS JOKU ON ONNELLINEN / ILOINEN OMASTA SUORITUKSESTAAN NI OLLAAN NIIN ÄKÄSIÄ ETTÄ.....

   Poista
  11. Miten voi olla onnellinen pettämisestä?
   Tässähän tehdään vääryyttä Mikon vaimoa ja lapsia kohtaan.

   Että kukahan tässä ajattelee vain omaa napaa ja omaa suoritustaan?
   Niinpä, Mikko ja Candy.

   Poista
  12. Veikö kissa kielen ;)

   Poista
 2. Ei kaikkialla järvet jäässä oo olleet vähään aikaan, ja vaikka jäätä vähän olisikin niin mitä se estää talviturkin heittoa. Itseltänikin lähti jo kolme viikkoa sitten turkki :)

  VastaaPoista
 3. Ei ne vedet kaikialla jäädy koskaan. Esim. miun vanhempien luona on uimaranta aina auki, virtaus pitää sen sulana. Molemmat myös ui koko vuoden ympäri, ei ehdi edes kasvaa talviturkkia. :D

  Mutta juu, jos ei avantouintia harrasta, niin onhan toi hieno tempaus!

  Kiva, että päätit jatkaa kirjoittamista vaikka olet livenäkin kuuntelijan löytänyt. Ensinnäkin itsellesi nämä kirjalliset merkinnät ovat varmaan joskus vuosien päästä kiva muisto ja toisaalta eipähän rasitu kaverikaan liikaa ainoana purkautumisväylänäsi. Ja kiva tätä tarinaa on seurata.

  Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa nii tosiaan :) Sun porukat on kyl hulluja! :D

   Niin, totta. Tosin tää kuuntelija ei oo maailman paras siinä hommassa, mut parempi sekin kun ei mitään. Onpahan ainakin luotettava tyyppi, joka ei tuomitse tai juoruile eteenpäin.

   Poista
 4. Voi kunpa te jo kertoisitte vaimolle ja lapsille, ne ansaitsisi totuuden jo! .. Ja te toisenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ole kertomassa mitään :)

   Poista
  2. Mut Mikko on..?

   Poista
  3. Höpö höpö :)
   Ei se vaimo ansaitse totuutta! Paska akka. Kamala hirviö! Eikä osaa edes lapsiaan hoitaa...
   Parempikin että saa paskaa niskaansa!

   Poista
  4. Toivotaan, että vaimo pääsee eroon suuresta pahanlaatuisesta "kasvaimesta", eli Mikosta, ja sinä saat hänet. Toivon myös, että vaimo saisi oikean miehen isolla M kirjaimella, ja sinä saat kokea Mikon kanssa piiiiiiitkän liiton, samanlaisen juuri kuin Mikolla ja hänen vaimolla oli/on.

   Poista
 5. Hihi mäpä heitin talviturkin jo maaliskuun lopulla koska kävin avannossa (kai se lasketaa?) :D mut ei sekään vesi mitään hirveen lämmintä ollu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lasketa, avantouinnit on asia ihan erikseen ;)

   Poista
  2. lasketaanpas? :DDDD

   Poista
 6. Täällä ei ainakaan neljä viikkoa sitten ollut järvet jäässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, täälläpä muistaakseni oli. :D Taino en oo ihan varma.

   Poista
 7. Hyi mä meen uima varma vasta heinäkuussa! :D lol ku kukaan ei kirjota omalla nimellä/accountilla mut mä oon hurja ja teen sen! Voimia teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo voi olla et itekin uin seuraavan kerran uimahallissa kuuma-altaassa :D

   Kiitos. :)

   Poista
 8. Mä en oikein tiedä, mitä ajatella tästä teidän suhteesta, mutta toisaalta... kun on rakastunut, ei asioita ajatella järjen kanssa vaan sydämellä... Tuttu tilanne. Kaikkea hyvää sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei rakkaus ole oikeutus kaikkeen. Rakastuneet, petturit, yleensä oikeuttavat petoksensa sillä perusteella että ovat rakastuneet. No, jos heille itselleen tulee siitä hyvä mieli niin sama se mitä muut ajattelee. Kaikille muille ihan sama kunhan vaan itsellä on hyvä olla ja on rakastunut. Huhhuh.

   Poista
  2. Hehe.. et kai kuvittele, että tämä Candy on tosissaan? Älä usko kaikkea, mitä luet.

   Poista
 9. oma ennätykseni on muutama vuosi sitten pääsiäisenä, joka oli sinä vuonna jo maaliskuussa. helvetin kylmää oli kyllä vesi ja järvi jopa auki vaikka p-karjalassa oltiin (tais olla se lämpimin maaliskuu johonki 300 vuoteen) :) on tänäkin vuonna ollu jo pitkään ainaki tääl eteläs järvet auki. ja voihan sitä vaikka joessaki heittää ja neki tainnu olla jo pari kk avoinna!

  VastaaPoista
 10. Juu, olen koko talven polskinut kylmässä altaassa, mutta talviturkin heitto on silti aika kova paikka.. Siis mulle. Mua jäi mietityttään, et miten Mikko vaimoaan joka siis myös on äiti, heidän lapsilleen, on muistannu.. Et varmaan tänne kertoisi. Siispä kysyn vain sen, mikä on sinua lähellä, että oletko koskaan näinä vuosina tuntenut mustasukkaisuutta tätä "vaimoa" kohtaan? Tai miten olet senkaltaiset tunteet saanut pidettyä kurissa? Mulle ainakin tuli, ehkä mä oon sitten herkempi, aikoinaan ahdistuksen tunteita, kun muutenkin elämä oli epävarmempaa, mieheni ja hänen exänsä suhteesta. Ex joi paljon ja soitti milloin sattui kertoakseen rakastavansa miestä ja haluavansa palata yhteen. Eihän he aikoneet palata, mutta myös lasten käyttö manipulointiyrityksiin, oli karmeaa. Toivottavasti teille käy paremmin.. Onpa Mikolla aikamoinen homma, kun hän alkaa ottaa pesäeroa vaimoonsa.. Kaikki tuttu muuttuu, ja siinä on kaikilla totutteleminen uuteen. Myös siihen, että ne jotka eivät ole aiemmin edes ajatelleet, millaista suoranaista vihaa voisivat joutua kohtaamaan, tulevat sitä yleensä kuitenkin kohtaamaan, ja sitä voi olla vaikea ymmärtää. Sinulla on tosi vahva kyky kyllä sietää paskaa, kun oot jo tähänkin asti päässyt. Teidänkin kuvio muuttuu todella radikaalisti. Ootko Candy miettinyt, miten kauan aiot elää ajattelematta itseäsi. Siis että olet ollut noin nuoresta kiinni Mikon perhe- elämässä kuuntelijana, kuin jokin terapeutti. Ei sillä, te ansaitsette yhteisen elämän Mikon kanssa. Niin ylä-, kuin alamäissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. elä uskokkaan, että candy vastaisi johonkin ASIALLISEEN kysymykseen. Meillä ainakin isä on muistanut meidän äitiä joka äitienpäivä kukilla, kuten myös monen muun perheessä on tapana. Mutta eihän candy sitä voi lukijoille kertoa, koska eihän "Mikolla" ja "Mikon" vaimolla voi olla mitään yhteistä !

   Poista
  2. ei meillä vaan koskaan iskä muista vaimoaan (eli mun äitiä) äitienpäivänä koska se ei oo HÄNEN äitinsä vaan nimenomaan vaimo, iskä menee sillon aina oman äitinsä luo kylään eli mun mummin, eli ei mikon oo tarvinnu vaimoaa lahjoa

   Poista
  3. "Ootko Candy miettinyt, miten kauan aiot elää ajattelematta itseäsi"

   Ahahaha hahahah ahaaa, loooooool. Ootko tosissas??

   Poista
 11. No ehkä siellä tosiaan avioerot käynnistymässä, jos jopa äitienpäivä pitää viettää erillään.

  Hienoa, että Mikko muisti omaa äitiään hienolla lahjalla. Mahtoikohan hänen omien lastensa äiti saada mitään?

  Toivottavasti tilanne ratkeaa pian.

  VastaaPoista
 12. pakko sanoa, että käy nyt kyllä sääliks Mikon vaimoa koska luulis että äitienpäivänä ois koko perhe yhessä, tai ainakin meillä on niin tapana.

  plusplus täällä Pohjanmaallakin on jo merestäkin lähteny jäät ajat sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos teillä on joku asia tapana, ei se tarkota sitä että muillakin pitäis olla. Tosin ne oli kyllä aamupäivän yhdessä, että ihan turhaa säälit.

   Poista
  2. No kuule Kärtsy, kyllähän äitienpäivänä on tapana viettää aikaa perheen kesken, ihan koko suomessa. On ollut jo ennen sinun syntymääkin ;)

   Poista
  3. säälin silti vaikka turhaa ois ;) ja kyllä mua tässä tilanteessa oikeesti eniten käy sääliks Mikon (vielä) nykyistä perhettä.

   Poista
 13. Löysin sun blogin noin kuukausi sitten, mutten aivan kaikkia postauksia ole ehtinyt lukemaan. Pääasiassa alusta ja lopusta.. keskeltä puuttuu vielä jotain ;)
  Alku reaktioni oli viha ja ärtymymys, että miten kehtaatkin. Sitten minua alkoi ärsyttää se Mikko, säälin sinua, ja olin jopa varma ettei se mitään eroa, että pitää sinua vain hupina. Nyt kun olen lukenut vähän pidemmälle, on ainakin sinun kertomuksesi perusteella tullutkin sellainen fiilis, ettei Mikolla ja sen vaimolla olekaan asiat kovin hyvin, ja ero saattaa ihan tosissaan tulla, ja te saisitte toisenne. Olen jopa alkanut uskomaan, että näin tulee käymään.
  Vähän se vaimon osuus mietityttää, tai siis Mikon ja vaimon suhde, kun ei meille lukijoille aivan kaikki tästä ilmene, että mikähän se tilanne on, ja miksi eroa ei ole jo tullut. Mutta vaimon ja Mikon näkökulmaa me ei valitettavasti saada tietää. Ainoastaan sinun.
  En sano että hyväksyisin tekonne, mutta ymmärrän miksi näin on käynyt. Itse arvostan rehellisyyttä, ja avoimuutta, joten en hyväksy pettämistä ja tälläistä salailutouhua, mutta teillä on syynne.

  Oletko täälä vielä kertonut kauanko olette tapailleet? Että kauanko olette joutuneet tässä tilanteessa olemaan? Vai haluatko paljastaa sitä?
  Ja jos kerroit sen jo jossain, niin pahoittelut, en muista kaikkea, ja minulla on myös oma elämäni, niin en jaksa alkaa penkomaan tuolta arkistosta :D ..saati syynäämään vanhoja kommentteja.

  T.terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistas. :)

   Olen kertonut, ihan ensimmäisissä postauksissa olen noi asiat paljastanut. :)

   Poista
 14. Iso pyörä juu pyörii. Tän "Mikon" vaimo pistänyt tuuleen ja laittanut eroprosessin käymään. Meinaan Candyn haukkuma pikku vaimo tietää kaiken ukkonsa ja tän teinihutsun hommista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tämä 'mene roskiin' joku uusi teinijuttu? Kuulostaa enkuista kömpelösti käännetyltä idiomilta...

   Vai pitäisikö ano 14.34:n mennä oikeasti roskiin?

   Poista
  2. Mitä siellä roskissa on ku sä sinne kaikkia käsket Kändi? Mee ite roskiin jos siellä on jotai niin hienoa!!

   Poista
 15. Sunnuntaina oli äitienpäivä ja rehti, ihana ja luotettava mikkonen vietti sen sitten sinun kanssa? Ei maistuntu lastensa äidin seura taikka ylipäätän äitienpäivävisiitti perhepiirissä omien tai vaimon vanhempien luokse onnittelemaan? Aika mautonta ja moukkamaista toimintaa minusta. Siis että edes äitienpäivänä ei voi olla vaimonsa ja lastensa kanssa yhtenä perheenä ja edes yrittää, vaikka jotain ongelmia olisi. Sen sijaan silloinkin pitää lähteä teinipanon kanssa pelehtimään. Mahtava äitienpäivälahja vaimolle, ei voi muuta sanoa. Eikö sua mietitytä sellainen, että pettäjä ei kovin helposti tavoistaan pääse eroon. Pukkaa menemään niin, että pettäjä on aina pettäjä. Kun sen kynnyksen yli on kerran näin radikaalisti mennyt, ei se ole juttu eikä mikään jatkossakaan. silloin vain se petetty osapuoli voit olla sinä. Miten voit koskaan luottaa mieheen, joka toimii nyt vaimonsa selän takana näin miehekkäästi ja rehellisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me nähtiin vasta iltapäivällä, aamupäivän se vietti lastensa ja vaimon kanssa ja ne lähti sit vaimon äidin luokse, jonne Mikko ei lähteny mukaan. :) Eli äläpä tuu räksyttää kun et kaikkea tiedä.

   Poista
  2. Oon tuon anon kanssa samaa mieltä.

   Ei kauheasti perheenä vietä aikaa muualla kuin kotona.
   Vaan humputtelee muualla.
   Joutaisihan sitä aikaa viettämään koko perheen voimin vaikka siellä anoppilassa.

   Aika paljon kertoo Mikosta se, ettei kykene kulkemaan vaimonsa ja lastensa kanssa.

   Poista
  3. No oli tunnin tai viis lasten ja vaimon kanssa, niin kyllä on dille ukko!! Lentää alastomana jonkun kakaran kanssa mökillä. Jos olis mun ukko, ni sais juosta vaikka loppuelämäsä ilman kuteita pentu kamujensa kanssa. Polttaisin äijän loputkin vaatteet takapihan grillissä, tai tekisin niistä juhannuskokon.

   Poista
  4. Tosi normia, vaimo AINA lasten kanssa kyläilemässä ja mikko käyttää ajan naimalla teinipillua. Todella kateeksi käy, mikä puoliso saatikka isä!! Ei helvetti. Normaali puoliso/isä viettää hela dagenin perheenssä seurassa.Mitä tekee ihgu mikko? Mutta eihän sinunlaisesi lapsonen ymmärrä oikeaa ja väärää eikä erota paskaa perunasta.

   Poista
  5. täs kohtaa oon kyl candyn puolel vaik en aina muuten ehkä ollu, miks mikon ois pitäny sinne mummolaan pitäny mennä mukaa? ei se hänen äitinsä oo, mikko vietti äitienpäivää lastensa kanssa ja vasta ilalla lähti pitämään muutamaks tunniks omaa aikaansa. Mun isäki on aina antanut vain omalle äidilleen lahjan, ei vaimolle joka ei ole hänen äitinsä, lapset antavat äidille lahjan, ei mies, koska se on äitienpäivä! ei vaimonpäivä

   Poista
  6. Minä saan mieheltäni aina hienon äitienpäivälahjan, koska olen hänen lapsiensa äiti. Loukkaantuisin, jos hän ei huomioisi minua ollenkaan äitienpäivänä, minusta se olisi huonotapaista... Mutta onneksi hän on ihana mies, joka huomioi ihan oma-aloitteisesti vaimoaan, äitiään ja anoppiaan tuona tärkeänä päivänä ja olen siitä kiitollinen.

   Poista
 16. Heh, voin lyödä pääni pantiksi, että sinä et sitä Mikkistä saa never :D Huulet heiluu tulee mukana sillä ukolla, puhuu vaan mitä haluat kuulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanko mä lyödä sun pään sit poikki ku saan Mikon? :)

   Poista
  2. Kyllä, ihan takuulla saat! Mutta sulle käy niinkuin tuolla jollekin loukaten totesit; Aina ei mee nalle karssulit tasan. Vaimo vetää lapsineen pitemmän korren. T:Mies 42v

   Poista
  3. Unissas ehkä saat, mut avaa jo silmät ja nää miten se vie sua ku pässiä narussa. Tai sokeeta lehmää teurastamolle

   Poista
  4. Toivottavasti Mikon vaimo ymmärtäis ottaa jo eron, ihan vaan itsensä vuoksi. Hän ei ansaitse tuollaista miestä. Candylle mikko sopii, kun vaikuttaa olevan parikymmentä vuotta nuoremman tasolla :) Tarkoitus ei ole vittuilla vaan olla realistinen...

   Poista
 17. Sun blogian on just kiva seurata ja lukee mitä hullua oote taas kerran tehy ( hyvällä tavalla siis :) ) ja btw. ite heitin talviturkin jo pääsiäisenä kun mummon mökkirannassa on virtaava kohta niin ei oo ollu jäitä sitten helmikuun .. :) (sori oli kiva tulla hehkuttamaan :) )

  VastaaPoista
 18. mitä te ihmiset räyhäätte jos mikko ei viettänyt äitienpäiväänsä perhneensä kanssa VAIKKA teillä on tapana? en ainakaan itse viettänyt isänpäivää isäni luona, en myöskään viettänyt äitienpäivää äitini kanssa, ystävänpäiväkin taisi mennä kavereiden, ei ystävien kanssa. ja hups, en myöskään lukenut yhtäkään aleksis kiven teosta miekkosen nimikkopäivänä. ja voi kamala, runebergin torttu jäi syömättä 5.2... sehän ei ole toki ollenkaan hieno asia jos jokaikinen päivä vuodessa on yhteyksissä äitiinsä, tai viettää aikaa yhdessä, jos se ei tapahdu silloin kun kalenteri niin julistaa! meillä päin äiti arvostaa yhteistä aikaa, tapahtuu se ihan milloin tahansa. ps. söin laskiaispullan muutama viikko ennen laskiaista, olisko rikosilmoituksen paikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä onkin kyse siitä epäkunnioituksen määrästä, kun mies sinä ainoana ÄIDEILLE merkittynä päivänä päättää loukata lastensa elämän tärkeintä henkilöä viettämällä sen jonkun muun kanssa. Vähän niinkuin ostaisin itselleni lahjan Sinun syntymäpäivänäsi.

   Poista
  2. Vaikka olin enimmäkseen samaa mieltä edellisten anojen kanssa myönnän, että repesin tälle kommentille.

   Poista
  3. No nyt meni vähän enemmän ku yli. Vietätkö joulua? Veikkaan, että kyllä. Entäpä juhannusta? Kännissä kuin käki. Entäs sitten uuttavuotta? jep. Äitienpäivä ei nyt ihan mahu noihin pienen pieniin "turhamaisuus"juhliin kuten just nimipäiviin tai runebergin juhlapäiviin ym.
   En tiiä ootko vajaavainen vai mitä, mutta kyllä suomalaisilla ja suomalaisessa kulttuurissa on tapana äitienpäivänä muistaa mammaa ja isänpäivänä isää.

   Poista
  4. Mun mutsi on mulle ihan yhtä tärkeä vuoden jokaisena päivänä, ja voin ostaa sille kukkia tai viedä syömään ihan mikä päivä tahansa vuodessa, se ei ole MEILLÄ PÄIN päivämäärästä kiinni milloin se on kaunis ele muistaa äitiä...

   Poista
  5. candy onkin puoliks kreikkalainen ja oikealta nimeltään claudia

   Poista
  6. Olen niin samaa mieltä "Anonyymi 15. toukokuuta 2012 7.49" kanssa. Itsestäni on vähän naurettavaa, että jos ei äitienpäivänä juhlista äitiään tai ystävänpäivänä ole ystäviensä kanssa, että se olisi jotenkin väärin. Itselleni ne ovat vain päiviä muiden joukossa. Oikea ystävä muistaa ystäväänsä päivästä riippumatta, samalla tavalla äitiään voi muistaa päivästä riippumatta. Se on paras tapa kuin juhlia asiaa x vain sen takia, että se on kalenteriin merkitty.

   - Minnapa

   Poista
 19. ahahhahahahahhaha eha mä kävin uimassa jo vappuna

  VastaaPoista
 20. No jos vaimo ja Mikko on asuneet jo erossa (en muista mika on nyt tilenne) niin ei ehka ole anoppilaan pain ihan parhaat valit. Ymmarran jos kaikkien mielesta on paras etta han ei lahde sinne mukaan teeskentelemaan etta kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
 21. Edellisen anonyymin kommentti mahtava!
  Olen hieman hämmentynyt sun tilanteesta ja kaikesta palautteesta mitä saat. Olen seurannut samankaltaista tilannetta todella läheltä, kun ystäväni jakoi kanssani kokemuksensa. Ja tiedän, että sun tilanne on paljon yksinäisempi kuin annat ymmärtää. Juuri se ettet voi soittaa, pyytää huomiota, saada halausta silloin kuin SINÄ haluat. Kaikki tapahtuu miehen ehdoilla, ja vaikka hän olisi rakastunut sinuun ja vannoisi yhteistä tulevaisuutta on tämän hetkinen tilanne varmasti rankka. Ystäväni koki yhden päivän aikana kaikki mahdolliset tunnepuuskat mitä sattuu kuvittelemaan, milloin haluasi erota, kertoa, tehdä itselleen jotain, kadota, tulla raskaaksi, huh se oli aikamoista aikaa minullekkin, mutta olen onnellinen että sain olla ystäväni tukena. Niimpä luulen, että sinunkin oloasi helpottaisi jos kertoisit miehelle tunteistasi, etkä aina vain keskittyisi miellyttämään häntä ja kuuntelemaan hänen murheitaan. Elämän en tarvitse olla yhtä juhlaa, vaan etenkin kun teidän tilanne on mitä on sun kannattaa pysyä rehellisenä itsellesi. En osaa sanoa hyväksynkö vaiko enkö, läheltä seuranneena osaan jättää omat tunteet, arvot ja ajatukset syrjään ja yrittää astua saappaisiisi. Enkä sano nyt että teidän suhde olisi valetta sanon vain että toivon sinun pitäväsi itsestäsi huolta! Aloita se jo nyt olemalla rehellinen, sullakin on oikeus näyttää tunteesi. Kannattaa elää elämää tässä ja nyt!

  VastaaPoista
 22. hahah, ihan mahtavaa, että täällä saadaan riita aikaan JOKA aiheesta...komenttiboksit on kyllä tän blogin paras anti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Claire nuolee Candyn persettä

   Poista
  2. Anonyymi vahvisti Clairen sanoman:D

   Poista
 23. http://www.youtube.com/watch?v=vE-HeC4jH2E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on Chisun yks huonoimmista biiseistä :S

   Poista
  2. Musiikillisesti parhaimmista.

   Poista
  3. Taitaa vihdoinkin jokin ottaa GÄNDIN neitsytpilluun ja sydämeen kun totuus biisin muodossa vituttaa

   Poista
 24. Mikko sitten vei sinut, toisen naisensa, sukulaisten mökille, kun suku ei ollut paikalla? Tuo veti veti pohjat uskottavuudessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luuletko et noi "jaa mikko osti sulle jätskin, onpa toosi uskottavaa!!1"-kommentit enää hetkauttaa missään?

   Mulle on oikeasti ihan se ja sama, mitä kukakin pitää uskottavana ja mitä ei.

   Poista
  2. Voi kuule. Monet pettäjät käyttävät sukulaisia ja muita hyväkseen. Ei tasan varmasti Mikko ole ensimmäinen eikä viimeinen mies joka vie jollekin mökille toisen naisensa muutamaksi tunniksi.
   Oli se sitten oma mökki tai sukulaisten mökki.
   Tai parhaimmassa tapauksessa minkä tiedän, mies huijasi omistavansa mökin, vaikka oli vuokrannut sen pariksi päiväksi vain :D
   Voi luoja ne miehet osaavat huijaamisen :) Oli tutulle kova paikka, kun ei miehen puheet pitäneetkään paikkaansa :)

   Poista
 25. Eikö Mikolla oo omaa mökkiä ku pitää sukulaisten mökillä loisia??

  VastaaPoista
 26. JERSEY SHORE ON BEST :DDDDDDD

  VastaaPoista
 27. No ainakin tosta et heititte talviturkit tien ettei oma isä kysees ;) olenpa nolo lol :DD

  VastaaPoista
 28. Mutta eihän Mikko ole ostanut sinulle minkäänlaista jäätelötötteröä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mistäs sä sen kuvittelet tietäväs? Luuletko, et raportoin tänne kaiken mitä ollaan tehty ja mitä se on mulle ostanu? :D

   Poista
 29. Ihanaa et jatkoit tätä blogia <3

  VastaaPoista
 30. Mielestäni et ole horo.

  VastaaPoista
 31. Voin sanoa, että mun mutsi ei edes halunnut viettää äitienpäivää lapsensa kanssa, vaan oleili sen miesystävällä koko päivän. :):):) kuulemma väkisin väännetty juhlapäivä. Jep, mun ostama ruusu sit kuoli ilman äidin näkemistä...

  Voi olla että se ei oo kaikille tärkeä. Edes äideille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Tyhmää.

   Mut näinhän se menee. Ei kaikki halua/koe tarpeelliseks mitenkään erityisemmin viettää joitakin juhlapäiviä.

   Poista
 32. Munkaan mielestä et oo.

  Mä aatelen, et oot tunteella elävä ihminen. Mut muista, et järki ei ole pahitteeks... Ja empatia Mikon vaimoo kohtaan.

  VastaaPoista
 33. Candy,

  Tää sun blogin nimi on aika kuvaava. Sä oot suhteessa, jossa on aina kolmas pyörä. Koska, sillon kun sä saat Mikon:
  -Lapset tulee AINA eka ( eli varaudu siihen, että suunnitelmat saataa muutuu ihan viime hetkillä)
  -Lapsilla tulee AINA olemaan se sama äiti (Se on niiden ykkös rakkaus). se nainen päättää myös sun lomat ja vapaat ( koska lapset on tärkeimmät).
  -Se sama nainen tulee todella olennainen osa sun loppu elämää KOSKA se on sun rakastaman miehen lasten äiti forever! Ja vaikka sä saisit vaik kuinka monta lasta Mikon kanssa ja olisit "happily ever after" niin silti se pysyy ja on myös Mikon lasten äiti! Se vast raakaa onki, ku se ei IKINÄ lähe. T- Kokemusta on.
  Ja tää on vaan mun elämä... Ja silti mun tilanteessa me ollaan hyvis väleis tän pojan äidin kaa. Käydään välil bissel yhes ja se käy uuden miehensä ( ja niiden vauvan) kaa meil syömäs. Ja silti tekis mieli toivottaa koko nainen jonnekin mis pippuri kasvaa. Aina välil... Sanonpahan vaan, että sä et tiedä mihin oot ryhtymässä. Tää on rankkaa kolmekymppisenä saati sit...

  Neuvo: älkää muuttako heti yhteen. Mikko omaan kämppään missä lapset on ja sulle oma. Kannattaa! Voitte leikkii perhettä välil, mut jos sul on menoo kavereitten kaa, ni no hätä! Ja se vois olla muutenkin parempi, et lapset tottuu vähitellen. Mut siis suosittelen sulle omaa kämppää ÄLÄKÄ IKINÄ jätä tekemättä juttui, jotka kuuluu sulle. Esim. vanhojentanssit, penkkarit, se ku pääset opiskelee ja oot pitkin stadii typerät haalarit päällä aika jurris joku tiistai-ilta.Sillon ku on nuori niin pitää aina olla pikku hönössä tiistaina... No, mut elä sun elämä ja jos te ootte Mikon kaa tarkotettu niin kyl se venaa... niinkun säkin oot venannu.
  Haluun vaan sanoo, et: -Rakasta täysii (kuka mä oon sitä kieltää)
  -Ajattele myös muita ihmisiä (voiku vois pullottaa empatian)
  -Ole rohkea (mul oli tähän joku raflaavsampiki juttu, mut unohdin... ) No, sellast se on

  VastaaPoista
 34. Kaikki on täydellistä, kävitte yhessä heittämässä talviturkin järvessä. Sitten Mikolle tuleekin ulkomaan matka perheensä kanssa, ja Candy jää taas kolmanneks pyöräksi pahemmin kun koskaan ennen. Elämä on ihanaa?

  VastaaPoista
 35. En tajua miksi ihmiset tulevat tänne ulisemaan joka asiasta sulle.. Mun mielestä ois parempi kun pysyis vaan pois haukkumasta ja huolehtis omasta elämästä. Vaikka kyllä muakin vähän mietityttää tuo teidän suhde mutta so what. Ei ole mun asia ja tykkään muutenkin lukee tätä blogia. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nimenomaan olen samaa mieltä. ja kaikki vielä jauhaa samaa shaibaa vuoron perään. -.- tottakai kommentointi on varmasti tervetullutta, niin negatiivinen kuin positiivinenki mutta ihan oikeasti " Taitaa vihdoinkin jokin ottaa GÄNDIN neitsytpilluun ja sydämeen kun totuus biisin muodossa vituttaa" ?!?!? kukas tässä nyt on tökerö ja teini? pikkusen asiallisuutta peliin ja miettikää omalle kohalle. tsemiä candy, seuraavaa päivitystä ootellessa <3

   Poista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3