sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

I love you like a fat kid loves cake

Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille! :)

Oon tänään pakahtunut onnesta, kun pihalla on ollu niin ihana ilma. Tekis mieli jo vetästä päälle biksut ja heittäytyä aurinkotuolille hankkimaan väriä pintaan. Noh, jos nyt ei ihan vielä.. ;D

Mulla on ollu kiva viikonloppu kun porukat on ollu sukuloimassa melkein eri puolella Suomea ja mä jättäydyin siltä reissulta talonvahdiks.
Äidin kanssa en oo saanu vielä puhuttua asioita selviks ja mä huomasin siitä, et sitä selvästi vaivas jättää mut yksin kotiin. Se yritti ensin mielistellen saada mut lähtemään mukaan ja sit ku se ei toiminu, ni se yritti kiristämällä saada mut taipumaan sen tahtoon.

Mulla on ollu aina luja oma tahto, sekä kipakka, tempperamenttinen ja tulinen luonne, joten äiti valitettavasti epäonnistu mun kiristämisyrityksissään ja jäi kakkoseks tossa pelissä.

Inhottavaa, kun sen kanssa välit on nyt mitä on, mut josko toi niiden reissu ja välimatka olis tehny tehtävänsä ja saisin puhuttua sen kanssa niinku järkevät ihmiset. Tässä just himassa odotan niitä, niiden pitäis olla kohta täällä.. Jännittää.

Käytin himan tyhjilläolon hyväkseni ja kutsuin Mikon kattomaan mun kanssa digiboksille tallentamaa Titanicia, joka tuli telkkarista öööö...muistaakseni alkuviikosta (?) mut halusin kattoo sen Mikon kainalossa.
Ollaan siis saatu meidän aikasemmin vähän kylmenneet ja kireet välit selvitettyä ja kaikki on taas meidän omassa pienessä valtakunnassa hyvin, kun Mikko tajus lepytellä kuningatartaan kunnolla ;D (eli mua, te senkin stupidoimmat yksilöt<3)

Höpö toi mukanaan tortillatarpeet ja me sit vedettiin tortilla-overdoset ja katottiin mukavasti mahat pömpöllä sohvalla sylikkäin makoillen yhtä maailman parhaista leffoista. (meinas pari kertaa vähän hymyilyttää se tilanne, kun Titanicista on ollu viime aikoina täällä mun blogissa puhetta...)
Tosin mua ärsyttää ehkä eniten, kun kaikki ulisee siitä, kuinka ne itkee kun Jack kuolee. Voi yhyyy ja viils viils, mua itkettää kyllä enemmän ne kaikki muut sadat kuolleet ihmiset, varsinkin pienet lapset, kun jonkun Jackin kuolema - joka on muuten täysin keksitty hahmo, tällein vinkvink vaan niille jotka kuvittelette että joillakin oli intohimoisen traaginen rakkaussuhde Titanicilla ennen sen uppoamista - mut ne kaikki sadat kuolleet ihmiset on olleet todellisia ja olemassa.
Oksettaa se ylilälly rakkaustarina siinä leffan ympärillä, kun tuntuu et porukka keskittyy vaan siihen, eikä tajua sitä todellista tragediaa. -__-

Mikon läskimätto tortilla :D<3
Huh, saimpas avautua! :D

Mikko ihmetteli, et onks musta tullu joku ruokafriikki ku olin kuvaamassa sen tortillaa. Vitsailin et joo, otan kuvan muistoks ja tuijotan sitä joka ilta kuola valuen ennen nukkumaanmenoa. :D

Se muuten toi tortillatarpeiden lisäks mulle jostain tuntemattomasta syystä (olikohan se jotain epäimartelemais-sävyistä mut hienotunteista vihjailua tai jotain...) myös kasvonaamion, jonka laitoin mun turpaan vasta tänään. Oon pitäny tänää kunnon itsensähemmottelupäivän, kävin ensin tuolla megaihanassa auringonpaisteessa kaverin kans juoksulenkillä, pistin lempimusiikkia soimaan taustalle täysille, hipsin suihkuun, jossa tein kokovartalokuorinnan, pistin ihanaa hiusnaamiota hiuksiin ja sit ton Mikolta saadun kasvonaamion kasvoille.

Edit/ Poistin kasvonaamiokuvat.

No ei tällä erää taas muuta. Aurinkoista tulevaa viikkoa kaikille! :)

96 kommenttia:

  1. Sulla on kivat huulet.

    VastaaPoista
  2. no iiih kirjotat ällösti ja toi sun tyhmä tortillas on ihan sun oma. onneks jäät pian kiinni. nolo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Älä hauku Mikon tortillaa, se on oikeesti tosi viisas :D

      Poista
    2. eiks se mikko oikeesti yhtää ajattele kuinka nolo oot kun kuvailet jotain sen tortilloja? hohhoijaa.

      Poista
    3. Kauheeta miten kaikki on olevinaan siis niinku niiiin noloooh!! Iiikk apua, kokoajanko pitäis olla miettimässä kuumeisesti tekemisiään, ettei vahingossakaan olis nolo!!1 :D

      Tortillan kuvaamisessa ei ole mitään noloa ja piste. :D

      Poista
    4. hah oon samaa mieltä ku tuo :DD

      Poista
    5. kyllä mä ainakin kuvaan aina ihan kaikkee ruokaa ja kaikkee enkä mä oo mun poikaystävän enkä kaverien mielestä nolo :D antakaa ihmisten elää omalla tavallaan ja tehä mitä tykkää, ja vähän huumoria peliin hei :) hyvää kesää kaikile!!

      Poista
  3. nii ja onks sulla laajentuneet ihohuokoset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tietääkseni :D Mut ehkä sun kannattaa zoomailla tota kuvaa ja tulla sit kertoo diagnoosis ;)

      Poista
  4. Voi kun itsekin osaisin täyttää yhtä maltillisesti tortillani, mullakun aina tursuaa tortilla niin paljon täytettä ettei meinaa saada kiinni sitä..

    Kiva nähdä "pala" sinuakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Se tuntuu olevan aika yleinen ongelma!

      Kiva kulla. :) Huulista tuskin kukaan osaa tunnistaa, joten uskalsin tuon kuvan laittaa.

      Poista
  5. no mistä tiedät vaik silloi kun titanic uppos, nii siel oli vaik joillaki kahdel ihmisel intohimoinen rakkaustarina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ehkäpä ton leffan ei kuulu ollakkaan mikään dokumenttielokuva :DDDD

      Poista
    2. Mitä vikaa dokumenteis, ne on just parhaita. Varsinkin luontodokumentit!

      Poista
  6. kiva punanen paita sulla päällä tänään! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootkohan sä värisokee, se on nimittäin kyl vihree eikä punanen? :O
      Eivaa, mistä ihmeestä sä ton oikein repäsit?

      Poista
    2. Se on punainen toppi..;)

      Poista
    3. Se on salaisuus!

      Poista
    4. No sit on meikä kans värisokee, koska punaiselta omaan silmäänki näyttää :D Mut älä huoli, ei siitä näy ku pala paidan reunusta.

      Poista
  7. mua ärsyttää kyl titanicis eniten se et nyt ku se tuli 3d:nä leffoihin ni teinit on ihan shokissa ku ne sai kuulla ettei se ookaan pelkkä elokuva vaan..
    muuten toi mikon tuominen teidän kotiinne oli varmaan just semmone syy, miks äitis pelkää sua yksin jättää.. en mäkään tykkäis jos mun tytär tois ihmisiä kotiimme kysymättä mitään.

    mut ihanat huulet sul kyl on, niinku joku oli jo maininnutki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -___- Oikeesti, voiko joku tosiaan olla niin tyhmä?

      Nii, en mä kyllä todellakaan sille mitään sanonu et aion pyytää Mikon meille, mutmut joo..

      Kiitos. :)

      Poista
    2. hah, ihanaa kun en oo ainoa joka itkee titanicille jonkun ihan muun kun rosen ja jackin takia.. mä itken aina siinä kohdassa, jossa se vanha pariskunta makaa sylikkäin sängyllä kun laivaan alkaa tulla vettä eivätkä ne pääse enää ulos. se on jotenkin paljon ''aidompaa'' ja todenmukaisempaa kun joku 24 tunnin intohimoinen rakkaus, ja tosiaan kun laivalla ei varmasti yhtään tollaista tarinaa ollut oikeasti, sen sijaan oikeita rakkaustarinoita ja perheitä oli varmasti yhtä paljon kuin matkustajia, ja se on se juttu mille mä itken. ja tekis mieli nauraa joka kerta kun joku hehkuttaa kuinka ihana tarina titanic on rosesta ja jackista ja vinkuu jackin kuolemaa, mä en kyllä ite niiden kahden tarinalle syty ollenkaan, mutta kukin tyylillään :)

      Poista
    3. no ei se kyl mikaan 24 tunnin ollu sentaan. pari paivaa lisaa hei ;) ja eikohan nyt jokainen saa itkea sille mika itkettaa, huhu

      Poista
    4. Mieki itken aina siinä kohassa missä ne vanhukset makaa ja ku se äiti nukuttaa niitä lapsia siihen sänkyyn :`( surullista.

      Poista
    5. Mä itken siinä kun vanhukset on siinä koska ne on niin pelokkaan näkösiä ja musta se äiti joka lukee lapsilleen sitä satua on ihana ;_; <3
      mut itken kyl myös jackille koska mietin et eiiii miks sen pitää kuolla nyt koska se vois saada rosen ja ne vois elää onnellisen elämän ja sit se vaa kuolee.
      mut must on ihanaa ku se rose sanoo sen sukunimen siellä. oww :3
      titanic on ihana elokuva. musta siinä kaikki on ihanaa niin se rakkaus kuin sekin että siinä kerrotaan titanicista ja että siihen elokuvaan ja kaikkii yksityiskohtiin on panauduttu niin paljon.

      Poista
    6. "ja tosiaan kun laivalla ei varmasti yhtään tollaista tarinaa ollut oikeasti"

      Oikeastaan oli, juuri tämä kohta, jossa se vanha pariskunta makaa sängyllä, on otettu todellisesta tapahtumasta titanicilla, vähän muunneltuna tosin:

      Isidor Strauss matkusti vaimonsa Idan kanssa ensimmäisessä luokassa, joten Ida olisi päässyt pelastusveneeseen ensimmäisten joukossa, mutta muutti mielensä viime sekunnilla ja sanoi miehelleen: ”Olemme eläneet yhdessä niin monta vuotta. Minne sinä menet, menen minäkin.”

      Isidor ei suostunut jättämään laivaa ennen muita miehiä, vaikka hänelle tarjottiin paikkaa pelastusveneessä, joten pariskunnan kohtaloksi jäi hukkua yhdessä. Viimeisenä heidät nähtiin istumassa yhdessä kansituoleilla.

      Lisää täällä ;) > http://www.kolumbus.fi/titanic/index.htm

      Poista
  8. Lollerolol miks mainostit blogias hevostalli.netis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LillerilolleriLOL, en harrasta. :D Hevostalli.net :DDDDDD

      Poista
  9. nää sun ite ottamat -kuvat on ihan sairaan kivoja! LISÄÄ NIITÄ!!(::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, voi olla et niitä tulee joskus vielä jatkossakin. :)

      Poista
  10. Mä luulin, eka että tuo kuva on Mikosta tai jostain miehestä :O ei ole vittuilua! Varmaan tuli partavaahto ekana mieleen tms :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, katoin ite kans sillei vilkasemalla niin kieltämättä tuli samat vibat tosta kuvasta :D

      Poista
  11. Jos oot vaan leikannut ton huulikuvan itestäs kokonaisesta kuvasta nii ootko hullu?Kohta porhottaa candymanin kokonaiskuva kaikkialla MUN internetis. en jaksas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollu hullu, vaan tyhmä.

      Poista
    2. Miksi poistit sen kasvonaamiokuvan?

      Poista
    3. ...miten se "kokonainen" kuva päätyis nettiin? ilman siis, että candy sitä itse tänne laitaa.

      Poista
  12. Kukaan mies ei laita tortillaan noin vähän täytettä, sorry vaan, ei kovinkaan uskottava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on nii totta !! :DD

      Poista
    2. Kyllä mun mieheni, isäni ja veljeni ainakin pistää, on helpompi saada näet kiinni. Muista miehistä en osaa tähän hätään sanoa. Katsohan, niitä tortilloja voi sitten syödä useamman tullakseen täyteen. :D

      Poista
    3. no kyl mun mies ainaki laittaa. tortilloi voi syödä sivistyneestikki, ja sillai hienot miehet tekee.

      Poista
    4. Minä laitan. Sorry vaan, mutta kaikki ei tykkää mätätä tortillaansa niin täyteen, ettei se mahdu kiinni. Sinä et oo uskottava :)

      Poista
    5. ja sinähän tiiätki ihan vitun hyvin että paljonko toi mikko syö?? lol.

      Poista
    6. Minun mieheni yleensä laittaa :) Hän ei halua sotata (lue: ei jaksa kuunnella mun märinää, jos ruokaa tippuu matolle tms..;)).
      Hän syö muutenkin useasti päivässä, mutta vähän kerrallaan. Toki annoskoot ovat suurempia yleensä kuin minulla.

      Poista
  13. oi kun romattista, kai te vihitti äiteen ja isukin makkarin nyt kans käyttöön

    VastaaPoista
  14. Jestas, määki laitan tortillaan enemmän täytettä ku Mikko :D Mutta tuo määrähän kertoo oikiasti vaan siitä, että on tarpeeksi monta kertaa laittanut liian paljo ja oppinut että vähempi on parempi! Ehkä minäki opin joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että elämä opettaa...täyttämään tortilloja? Voi että, olisinpa minäkin oppinut vain sen, enkä mitään muuta.

      Poista
    2. joo, elämässähän ei voi oppia mitään muuta :D

      Poista
  15. Voiiii ei . oon blogisi innokas lukija ja kiinnostaa seurata tätä tarinaasi,että mitä tapahtuu :) kirjoitat niin mukavan eläväisesti , että on kiva lukea. harmittaa vaan kun olisin kovastii halunnut nähdä sun huulikuvan !:D oot mulle kato vähän ku mystinen julkkis.. (:D !) toivon sulle kaikkea hyvää ja kivaa kevättä !!

    VastaaPoista
  16. siks ihmiset keskittyy siihen romanssiin, koska se on LEFFA, ei dokumentti.
    :---)

    VastaaPoista
  17. Luuletko et joku haluu ttaa ton sun tortillakuvan? :DD Ku piti oikee ceet ja kaikki laittaa. :DD Voi hyvää päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelin itse samaa, muija käyttää surutta ja tekijänoikeuksista piittaamatta kuvia netistä, mutta omaan kuvaan kehtaa laittaa copyrightmerkin :D Jösses!

      Poista
    2. :DD

      No hei niiden surutta, tekijänoikeuksista piittaamattomien varaltahan mä noi copyrightmerkit kuviini laitoin ;D

      Poista
  18. Tuolla röyhkeydelläsi ei taida olla rajaa. Äitisi luottamus sinuun on todellakin horjunut ja sinä olet ollut kiittämätön ja epäluotettava. Nyt sitten tuot Mikon hänen kotiinsa ilman, että hän tietää siitä? Kai vielä harrastitte seksiä äitin ja isin sängyssä? En yritä olla mikään saarnaava ja säälittävä vanhapiika (varsinkaan näin 23-vuotiaana), vaan yritän sinut saada näkemään oman röyhkeytesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietääkseni sama talo on myös Candyn koti :)

      Poista
  19. Mikko on Kuningas, vaimo kuningatar... ja sinä pieni tulitikku tyttö, jolle jää kaikesta salaiset armopalat.

    VastaaPoista
  20. Hmm... Jotenkin nää sun viimeaikaiset tekstit eivät oo vakuuttaneet mua laisinkaan siitä, miten "kypsäksi" sä itseäsi toisinaan sanot. Sä sanot aina toisinaan sitä ja tätä, mutta jotenkin tuntuu että sä sitten seuraavassa postauksessa kumoat sen kaiken. Mua säälittää Mikon vaimo niiden puheiden perusteella mitä sä hänestä tänne kirjoitat. Mua säälittää ne lapsetkin sun takiasi. En tarkoita näitä puheita nyt mitenkään loukkaavana, vaan mietin mitä lapsetkin mahtavat miettiä isästään joidenkin vuosien päästä kun tajuavat heidän isän pettäneen vaimoaan nuoren heitukan kanssa, vaikka oma avioliitto olisikin huonossa jamassa silloin. Ei se kovin hyvää kuvaa "Mikosta" lapsille voi antaa.

    VastaaPoista
  21. Miks poistit kuvat? :o

    VastaaPoista
  22. Pakko kommentoida yllä olevan kommenttiin että toi tortilla on melko täynnä, kato kuvaa tarkemmin..... Sori rupes vaan idioottien älynväläykset ärsyttää..

    VastaaPoista
  23. Vai onks sun nimi Niina Tikkanen?

    VastaaPoista
  24. Hei et kai vain ole rekannut tolla hotmail tilillä feisbuukkiin?

    VastaaPoista
  25. oletko kenties Niina tikkanen?

    VastaaPoista
  26. terve vaan mut sut on paljastettu ja ÖÖ noi sun huulikuvat mätsää AIKA pirun hyvin henkilön nimeltä Tiinan kanssa

    VastaaPoista
  27. sua yritetää bustata taas kerra fbn kautta (: laittamalla sähköpostiosote hakukenttään.. ihan tiedoksi

    VastaaPoista
  28. Missä sun huulet näkyy? Oonko nyt sokee vai oletko juuri sen kuvan poistanut missä näkyy "pala sinua" :D

    VastaaPoista
  29. Sulla on ihana blogi! Tätä on tosi kiva seurata ja oon tosi ilonen sun ja mikon onnesta. :)Oot mun idoli koska oot tosi rohkee ja siisti tyyppi!
    Katoks salkkareita? Tai kotikatua? Mun lemppari ohjelmat :D Tuli vaan mieleen :D

    Haluisin saaha jotain pikkuvinkkejä susta, hiusten väri? Tai edes silmien väri :D

    VastaaPoista
  30. Joo huomasin kans että KUKAAN mies ei laita noin vähän tota täytettä ja muuteenkin tää koko juttu on epäuskottava!:D

    VastaaPoista
  31. mites selität sen että kun facebookissa laittaa sun spostin hakuun, tulee sieltä eräs niina tikkanen??

    VastaaPoista
  32. Nyt Mikko voi tunnistaa sun blogis, kun kivasit sen tortillan, haha haha haa :)

    VastaaPoista
  33. Sano toki, että et ole kuvassa. :D Sehän on fakta että sun sähköpostiosoite täällä on: candy94@hotmail.fi ja tuolla samalla shköpostilla löytyy Niina Tikkanen niminen henkilö facebookista. Ja samaa sähköpostiosoitetta ei voi käyttää kuin se yksi ja ainoa henkilö joka sen on luonut. ;)
    Ei siin mitään, aika kuuma oot. En ihmettele, et miks Mikko suhun retkahti.

    VastaaPoista
  34. Jaa oot Niina Tikkanen vai?

    VastaaPoista
  35. Turha ol hyväksymät noit kommenttei sit mis lukee et oot Niina Tikkanen koska kaikki tietää jo :D

    VastaaPoista
  36. Hei!!!

    Oot Niina Tikkanen :)

    VastaaPoista
  37. candy94@hotmail.fi -> fb-haku -> Niina Tikkanen -> BUSTED

    VastaaPoista
  38. aika paha et poistit profiilis facest viel :D nyt kaikki tajuu ettei se ollu feikki proffa!

    VastaaPoista
  39. jos Candy olis Niina Tikkanen niin miksi hän sitten julkaisee kaikki teidän kommentit joissa lukee se?

    VastaaPoista
  40. Pakko sanoa Titanicista. Se on leffa, ihmiset keskittyy siihen. Se rakkaustarina on siinä se idea. Dokumentit on erikseen, niissä on ideana se laivan kohtalo.

    Kiva kun oon palannut. Internet olikin jo tylsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joojoo mut silti ärsyittää ihmisten ulinat Jackin kuolemasta. Entäs ne muut, vaikka kuinka rakkaustarinaelokuva onkin? :D

      Oliko kommenttis loppuosa itserakkautta vai kirjoitusvirhettä? ;D

      Poista
    2. Ohho. Kiva kun oot palannut.

      Lolololololo

      Poista
  41. just kattoessani titanicia ja sen mainoksia "TRAAGINEN TAPAHTUMA" plaaplaa... totesin että vittu kyllä ihmiset jaksaa jauhaa yhestä titanicin uppoamisesta kymmeniä vuosia jossa ei tosiaan menny ku murto-osa ihmisiä verrattuna muihin katastrofeihin. kuulostan ehkä kylmältä mut mua ei vois paskaakaan kiinnostaa jos tuhat rikasta tärkeilijää uppoo jollain laivalla kun tälläkin hetkellä tuhansia kuolee tuolla nälkään ja tauteihin ku me pyyhitään persettämme aloe veralla kyllästetyillä vessapapereilla. ja koko leffan pointti varmaan on just se että ku se jack on köyhä taiteilija jolla ei ois ollu ikinä varaa mennä niiden rikkaiden kanssa siihen laivaan jos ei ois tuurilla saanu niitä lippuja ja sit se kuoleeki ku pääs sinne. nyyh kyllä se mua ainaki sieppaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mut ei rikkaden tai köyhyyden pitäis vaikuttaa ihmishengen arvoon mitenkään.
      Btw, siellä kuoli kyllä enemmän niitä kolmannenluokan kansalaisia, kuin rikkaita...

      Poista
  42. pistää naurattaan noi kaikki BUSTED olet Niina Tikkanen :DD
    tosi kiva kun laitat välillä omiakin kuvia :) kaikkee hyvää sulle ja mikolle :) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kieltämättä. Toisaalta myös harmittaa niiden puolesta jotka on ollu ihan innoissaan, kun ovat luulleet bustanneensa mut. Vein sen ilon niiltä. :(

      Kiitos!

      Poista
  43. Mä huomasin sattumalta (ennen näitä kommentteja siis jo) että faboon on tehty Candyn mailiosoitteella tili. Ihmettelin kyllä, että onko Candy oikeesti noin tyhmä, mut sit mietin, että kyseessä on varmasti feikkitili.

    Mutta, miten joku on saanut Candyn mailiosoitteen käyttöönsä? En nyt kyllä muista yhtään miten tili faboon luodaan, mutta jotenkin kuvittelis että mailin oikeellisuus pitää tarksitaa jonkun mailiin tulevan linkin kautta...?

    VastaaPoista
  44. Hassu yhteensattuma muuten että luin tän postauksen otsikon lauantaina Tampereen pääkirjaston musiikkiosaston vieressä olevan vessan seinästä missä oli paljon seinäkirjoituksia. Sattumaahan tuo.

    VastaaPoista
  45. Se on hienoa että vuonna -94 syntynyt tyttö jauhaa Titanic-leffan juonesta niille, jotka olivat ihan oikeasti aikuisia nähdessään sen vuonna -97 kun se aikoinaan ensi-iltaan tuli. hahahhaha!
    Pikku Candyskä oli silloin 3-vuotias kun leffa tuli ulos, mutta hienoa että olet itse nyt 15 vuotta myöhemmin itse tajunnut rakkaustarinan siinä olevan fiktiivinen ja nyt tunnet itsesi tärkeäksi kun pääsit asiasta vähän näin jälkijunassa kommentoimaan.

    Voi luoja kuinka tässä elämässä huvittaa teinit jotka luulevat olevansa fiksumpia kuin itseään vanhemmat...
    Hyvät naurut sain, kiitos kun sivistit viisaudellasi minua!

    VastaaPoista
  46. Onpa pahan näköinen tortilla, mun oli paljon maukkaamman näköinen ja varmasti olikin maukkaampi kun tuo kun eilen tein. Kiitti silti ideasta tehdä tortillaa ruuaksi :)

    VastaaPoista
  47. Hmm, tulipa luettua koko blogi ja se oli vähintäänkin mielenkiintoinen ja jollain tavalla jännittävää luettavaa! Suht asiallista ja kypsää tekstiä ikäseltäsi mimmiltä! Itse olin saman ikänen kun sä kun ryhdyin suhteeseen yli 30 vuotiaan miehen kanssa, tosin hän oli sinkku ja suhde kestikin melkein 3 vuotta. Ei muutakun tsemppiä ja dropsit kärsivällisyydestä! Toivottavasti asiat menisi parhain päin! :)

    VastaaPoista
  48. Voisko sulle lähettää jotenkin jotain yksityisviestiä? En oo kovin kokenut näiden blogien "käyttäjä" :)

    VastaaPoista
  49. no voi hyvä jumala nyt :-D hirvee haloo yhestä elokuvasta? Onhan esimerkiksi USA:n kohdistuneista terrori-iskuistakin tehty elokuvia eikä kukaan valita niistä ''niissä meni vaan sata ja nykyään afrikassa kuollaan nälkään'' joo, kyllä tiedetään. Sitäpaitsi, ehkä se Titanic ei niin suosittu ois jos siihen ei ois kehitetty ympärille tollasta rakkaustarinaa, ja tietenkin siellä on myös ne muut ihmiset, eihän siitä elokuvasta tulisi yhtään mitään ilmaan niitä. Ja kuka sanoo ettei kukaan itkisi niitä oikeesti kuolleita ihmisiä? Itse elokuvassa vaan painotetaan Jackin kuolemaa, ja se on tahallaan tehty niin tunteelliseks ja siksi kaikki ulisee sen kuolemista. Angst vuodatus. Titanic on mahtava elokuva, älä pilkkaa sitä.

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3