sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Reissukuvia :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille. :) Mä olen virkeä ja onnellinen! Kovaa vauhtia lähenevä kesä saa mielen kirkkaaksi ja Mikon kanssa heitetty reissu vielä kirkkaammaksi ja onnelliseksi.
Meidän laivareissu siis oli ja meni, ja mukavaa oli, sain taas muistaa kuinka ihana, huomaavainen ja rakastava mies mulla onkaan. Yhtäkään tuttua ei näkynyt, ihmiset oli ihanan hyvätuulisia ja keskittyivät omiin tekemisiinsä.

Me pidettiin hauskaa koko reissu ja nautittiin toistemme seurasta syöden, juoden ja tanssien. :) Hyvä etten herkistynyt kyyneliin kun vanha pariskunta, ainakin + 80 vuotiaat mies ja nainen tanssivat aivan kahdestaan humppabaarin puolella, muuten aivan tyhjällä tanssilattialla humppabändin soittaessa.
Se oli vaan niin suloinen näky, siihen haluan itsekin pyrkiä - nauttimaan elämästä rakkaan kanssa vielä vanhoina ja kurttuisinakin! <3

Tässä muutama ihan kiva kuva meidän reissulta. Minnekään muualle en näitä voikaan laittaa kun ainoastaan vanhempani ovat tietoisia mun laivalla käynnistä. Kuvien laatu on mitä on, pitäis varmaan alkaa puhumaan järkkärin hommaamisesta..
Humppabaarin tunnelmaa.. :) Täällä ei ihmiset änkenyt iholle ahistelemaan yhtä paljon kun discon puolella, yöks! Kaikkien kuvassa olevien kasvot on sensuroitu.

Namm, pyysin Mikkoa tuomaan mulle jonkun hyvän ja makeen drinksun ja se toi tän. Oli niiin hyvää! :)

Ihana ilta-aurinkonäkymä.. :) Kuvitelkaa meidät tähän istumaan vierekkäin ja hymyilemään hölmöinä.






Poistin osan kuvista, loppuu se kyttääminen. True stalkkerithan ovat tietenkin tallentaneet noi kuvat koneelleen, mutta siihen mulla ei oo mitään muuta sanottavaa kuin että onnea valitsemallenne tielle. Ei käy kateeks. :)

 

370 kommenttia:

  1. Kiva että oli mukavaa :)

    Paha vain, ettette te Mikon kanssa yhtä aikaa ehdi olemaan kovin vanhoja ja kurttuisia :)
    Ellet aio vanheta ennätysnopeasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm, no ei meillä nyt niiin paljon oo ikäeroa .. :) Kyllä me keretään olemaan samaan aikaan vanhoja ja kurttusia. :D

      Poista
    2. Se oli vain pieni sivuhuomautus :)
      Toisaalta, kyllähän nyt 63v on jo aika ruttuinen, ei sen puoleen. Tuon ikäinenhän sinä olet, kun Mikko on 80v :)

      Poista
    3. Ikähaarukalla 20-60v 17v ikäero ei ole kovin paha.
      Kun toinen on 60v, ja toinen 77v... NO, siinä sen ikäeron taas huomaa samoin kun jos toinen on 15v ja toinen 32v.

      Ja kun suurinpiirtein samanikäisistäkin pareista se on yleensä nainen joka jää leskeksi, niin, nojoo....

      Poista
  2. Sä pelkäät hirveesti että paljastut. Nyt sun blogista on tullut tosi suosittu ja siitä keskustellaan JOKA puolella. Silti julkaiset kuvia mistä Mikko tietäisi samantien että sä kirjoitat tätä? Kyllä se varmasti omat boxerinsa tunnistaisi.

    Ps. Luulis että siellä laivalla olisi ollut niin mukavaa ettei sua hirveesti kiinnosta siellä ollessasi todistella blogin lukijoille että oot siellä ollut?

    Pps. Ekassa kuvassa näyttää siltä että Mikolla on pienempi jalka kuin sulla kenkien perusteella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko et se lukee mitään blogeja. :)

      PS: No mulla meni noin kolme minuuttia noiden "todistelukuvien" ottamisessa, joten eipä toi kauheasti aikaa ja vaivaa vienyt. Aattelin vaan et joistakin olis ollu kiva nähä noi "Candy was here"-kuvat.

      Pps: Niin muuten näyttääkin :D Hahahah!

      Poista
  3. Kiva että oli mukava reissu! Tuli ihan himo itsekin lähteä ton miehen kanssa pitkästä aikaa laivalle, itseasiassa oon täl hetkellä tallinkin sivuilla ja viittä vaille valmis varaamaan matkan ens viionlopulle.

    T. 20-vuotias neitonen joka kolmatta vuotta seurustelee 36-vuotiaan miehen kanssa :) Ja todellakin aion olla vanha ja ryppyinen vielä hänen kanssaan!

    VastaaPoista
  4. oon aikasemmin epäilly tätä koko juttua ja blogia,mutta tä postaus kyl pisti mut toisiin ajatuksiin! kiva että teillä oli kiva reissu=)

    VastaaPoista
  5. satuitko olemaan sellaisella risteilyllä missä oli myös abeja risteilemässä? jos olit nii taisin tunnistaa sut c;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaaha, minkäköhän perusteella kukaan on mua tunnistamassa kun kukaan ei tiedä minkä näkönen oon? :D Nojoo mut en sano näihin "olitko sillä ja sillä laivalla tai sinä ja tänä aikana" arvuutteluihin mitään. :)

      Poista
    2. Mäkin olin tässä abiristeilyllä ja näin miehen ja naisen yläkerran balissa. Nainen sellanen blondi just joku mun ikäsen näkönen ja mies 30-v näkönen, vähän eksoottisia piirteitä x))

      Tottakai mä huikkasin mun kavereille, että "hei tossa on kyllä Candy ja Mikko!" Naureskeltiin ajatukselle, mutta siihen se jäi. Jätän sen mielelläni arvoitukseksi oliko se te vai ei ;)

      Poista
    3. Heii sul Oli ihana se mekko ja sit noi mustat korkkarit. Ja sun pitkät blondit hiukset! Mikko on kyl niin komee ja se sen punanen ruutupaita oli niiin magee!! Ootte ihana pari <3

      Poista
    4. No varmaan ihan sillä, teini ja aikuinen kimpassa.

      Poista
    5. Jaa siis sen perusteella tunnistaa, kun teini ja aikuinen on kimpassa? Senkö takia mua ja mun miestä on alettu kyttäämään kaupungilla, luulevat että olen Candy? :O Hankkikaa elämä, oikeesti :D

      Poista
  6. Kiva että laitoit kuvia! :) Ja että oli mukava reissu. Itsekkin ollaan lähdössä laivalle oman rakkaan kanssa tässä keväällä :)

    Ja voin löydä vetoa että kaikki pikkuvaimot penkovat miestensä alusvaatteet tänään kovin huolella että löytyykö samanlaisia omalta mieheltä :D ja epäilyksiä riittää taas sekä spekulaatioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla et noi kuvat oli kiva juttu jonkun mielestä. :)
      Kannattaa tosiaan lähtee, siellä oli tosi ihanaa vaikka niin moni sano ettei ite lähtis känniläisten yms takia. Ei ne meitä paljoa häirinny, pääasia et saa olla oman rakkaansa kanssa, paikasta viis.

      Hahah, voi olla. :D

      Poista
  7. Tänään selviää et tää "suhde" on vaan aprillii! Syö sillii ja kuravettä päälle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii tänää on aprillipäivä! Oisko kellään hyviä pilailuvinkkejä? Pitäiskö huijata Mikkoo et oon raskaana? :D No ehkä en, se olis liian paha..

      Poista
    2. no huhhuh, et tuu koskaa oleekaa koska karma

      Poista
  8. cändyy taidettii törmätä risteilyllä :) 29.-30.3 helsinki-tukholma. taisin napata pari kuvaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot kans mun paris kuvas mikon kaa :) oot super nätti! Olitte tuol baariis siel nurkkapöydäs ja istuitte meijän vieres :)

      Poista
    2. sul oli musta yli polvien menevä mekko, mustat kengät ja vaaleet yli olkapäiden menevät hiukset? mikolla punertava ruutukauluspaita ja farkut :) nähtiin atlantikses

      Poista
    3. Joo siis määki näin sut!!! Sulla oli vaatteet ja Mikolla oli vaatteet!!! Olit laivalla!!! Oisitko uskonu?!?1+ Samalla ku minä, siis ihan varmasti!!1

      Poista
  9. Etkö pelkää että mikko tunnistaa sut näistä kuvista?..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eeen.. Varmaan aika monella muullakin miehellä saattaa olla tollaset boxerit yms. :)

      Poista
    2. Siis se nyt on ihan fakta, että JOS Mikko tänne blogiin eksyisi, niin hän kyllä tunnistaisi Candyn ja itsensä noista kuvista, ja muista jutuista täällä. Mutta se todennäköisyys, että tuon ikäinen mies eksyisi tätä blogia lueskelemaan, on aika olematon... Ja olisikohan sekään nyt niin suuri kriisi, kun kukaan muu tuskin pystyy jäljittämään?

      Poista
  10. haha mun miehellä on noi ihan samat boxerit :D

    VastaaPoista
  11. Heippa Candy! Pidän sun blogista todella paljon ja meinaan jatkaa lukemista :) Kirjotat superhyvin ja toivonkin että vaikka teille Mikon kanssa kävisikin jotain että joutuisitte suhteenne päättämään (vaikkakaan en sitä millään lailla toivo, pääasia että itse on onnellinen), jatkaisit silti kirjottamista ja blogin pitämistä :)
    Yhden asian kuitenkin annan neuvoksi: kannattaa miettiä voisiko olla mitään mahdollisuutta siihen että sinut tunnistettaisiin käsialasi perusteella? Joku ystävistäsi saattaa saada tietoonsa henkilöllisyytesi, jos tunnistaa tyylin jolla nuo kaksi lappua on kirjoitettu.
    Hauskaa sunnuntaita sinne ja muista olla varovainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla :)

      Ei mun käsiala normaalisti ole tuollaista kamalaa sotkua ja harakanvarpaita :D Eli ei, ei tuosta mua voi kukaan tuttu tunnistaa.

      Poista
    2. Hienoa kuulla että olet miettinyt tätä asiaa muidenkin asioiden lisäksi, joita sinulla varmasti riittää, ainakin olen sellaisen kuvan sinusta saanut että mietittävää asioiden hoitamiseen liittyen riittää :) tuli vain mieleen kun saattaa tosiaan olla että kaverit tunnistavat käsialan enkä toivo että asiat menevät pieleen tällaisen pienen asian takia :) Vaikutat viisaalta tytöltä, joka tietää mitä haluaa. Hyvää jatkoa sinulle ja tsemppiä elämään, tapahtui mitä tahansa! :)

      Poista
  12. Oi ihana lukea että teil oli kiva reissu! :) Oon ilonen sun puolesta :) äläkä välitä idiootti anonyymeistä :D

    VastaaPoista
  13. Yhdessä välissä häiritsi ihan tajuttomasti se, että Mikko reissaa ennemmin sinun kanssa, kuin oman perheensä.

    Mutta ei häiritse enää. Ehkäpä siksi, koska Mikko saattaa olla vieläkin jossakin evakossa kotoa :)

    Voit kait nyt sen verran valaista, että joko mies ja vaimo ovat toisensa taas löytäneet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)

      En viitsi kertoa heidän yksityiselämästä mitään.

      Poista
  14. "Yhtäkään tuttua ei näkynyt, ihmiset oli ihanan hyvätuulisia ja keskittyivät omiin tekemisiinsä."

    Taisit nuolaista ennenkuin tipahtaa, koska sut tunnistettiin tolla risteilyllä.
    Turha väittää ettei pitäis paikkansa, tiiät itekki et tää on lopun alkua :-----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohoho, joopajoo taas. Ihme ettei kukaan sitten tule kertomaan mun tuntomerkkejä yms. Turhaa pelottelua taas vaihteeks. :)

      Poista
    2. Pitkät vaaleet hiukset, tumma semipitkä mekko mikolla punainen ruutupaita, lyhyt tumma tukka, iso nenä. Oot mun kuvassaki :) onks tarpeeks tuntomerkkejä? :))

      Poista
    3. On siihen, et voin sanoo ettet sä ole nähnyt meitä. :)

      Poista
    4. OOT NII JÄÄNY KIINNI:D

      Poista
  15. Kivoja kuvia, vaikka tottakai tässä kaipaa niitä pusuhali- kuvia, mutta ymmärrän toki ettei se ole mahdollista :-) Ja ihanaa kun teillä oli ihana reissu! Kun löysin tän blogin niin en tiennyt oikeen mitä ajatella, mutta oon nyt tajunnu että te ootte onnellisia yhdessä eikä tässä nyt voi muuta kun olla kateellinen että oot tollasen kullan löytänyt :-D enkä tajua ketkä jaksaa selvittää sun henkilöllisyyttä, mua ei ainakaan edes kiinnosta, pääasia että saan lukee näitä äklösokerisia ihania postauksia ja unelmoida omasta samanlaisesta :-)) kaikkea hyvää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ihanasta kommentistas :3 Kyllähän niitä pusukuvia olis kiva julkaista vaikka ja missä, mut joudumpa tyytymään itse niitä ihailemaan. :(

      Poista
  16. Heha ihanan piristäviä nää kuvat, ja muutenkin kiva postaus :) tulee vaan mieleen omat laivareissut ja varsinki viimekertanen oli jotain niin mahtavaa! Hyvä että teillä meni kaikki hyvin, toivottavasti nää kuvat ei aiheuta tunnistamista vaikka kotisalapoliisit sitä varmasti yrittääkin. PS toi hiuslakka on parasta lakkaa ikinä :D

    VastaaPoista
  17. Kiva että oli kiva matka ! :D mitäs Mikko tykkäs sun seksikkäästä alusasusta ? ;))

    VastaaPoista
  18. hahhhaah....hyvin toimeen tulevalla yli 30 vuotiaalla sällillä H&M:n kalsarit...anna mun kaikki kestää...
    vai ostitko ne lahjaksi viikkorahoillasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäköhän vikaa siinä nyt on? Ja mitä sitten vaikka olisinkin ostanut? Viikkorahaa en oo saanu enää vuosiin, mä teen töitä rahojeni eteen tai sitten saan sitä muuten vaan. Mitään viikkorahasysteemiä mulla ei kyllä ole, vaikka kyllä se mulle kelpaisi. :D

      Poista
    2. Pitäskös sillä sitten olla jotain neljänkympin kalsareita? Hei haloo...

      Poista
    3. Anonyymiltä outo kommentti. Onko joku ikäraja hennesin kalsareille? Hinta-laatusuhde hyvä. Mun mies on keskimääräistä permmin toimeentuleva 33v mies ja sillä on hennesin kalsareita. Hui. MIelummin raha johki muuhun ku kalsareihin.

      Vaikka täytyy sanoa et aika erikoiset kalsarit, tunnistettavat ;) Tosin onhan noita suomi pullollaan varmasti. Mä kyl flippaisin jos mun mies olis ollu poissa pari päivää ja sil olis tommoset kalsarit :D

      Poista
  19. Siis jätitkö sä ton lapun jonnekin päin laivaa, vai heitit sen kuvan oton jälkeen roskiin?

    VastaaPoista
  20. Taitaapa olla nuo kuvat otettu sinun abiristeilyltäsi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eihän candy ole vielä abi?:D

      Poista
    2. Mistä sinä tiedät, onko hän abi vai ei, kun tyttö valehtelee minkä kerkeää? Ikänsäkin tietysti kusettanu.

      Poista
  21. Ja anteeksi pilkunnussimiseni, mutta se kuva "kivasta ravintolasta"...
    Tuon tarjotin, ja se sotku lautasellasi, (salaatti ja ranskikset sekaisin.....) kertoo enemmänkin että olet hakenu ruokaa kahvilasta, missä annokset punnitaan.
    Ravintolasa harvemmin tuodaan brikalla annokset, ja salaatti ja ranskalaiset samalla lautasella.. no ehkä lastenannokset =D
    Että eipä vakuuttanut tämäkään postaus mitenkään.

    Luulisi että varakkaalla Mikolla olisi varaa tarjota sinulle oikeasti hyvää ruokaa, kun laivoilta löytyy oikeasti ihan kivoja ravintoloita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeesti Petra mä alan pikkuhiljaa olemaan huolissani susta. Tuo sun pilkunnussimises menee jo aika yli: sä olet joka postauksessani näsäviisastelemassa.

      Jos nyt nussitaan sitten sun nussiamas pilkkuja lisää, niin mun lautasellani ei ollut yhtäkään ranskalaista. Ei ollut missään vaiheessa.
      Meidän annoksia ei myöskään punnittu, vaikka ne itse saatiin tehdä.
      Ravintola se kuitenkin oli, eikä mikään kahvila. Ja vaikka oliskin ollut kahvila, niin mitä sitten?

      Eikä sun tarvitse vakuuttua mun ja Mikon tekemisistä, riittää et me itse nautittiin. Se ruoka oikeasti oli hyvää ja mä itse halusin tonne paikkaan mennä. Se, että Mikko on varakas, ei tarkoita sitä, että kaikki mitä me tehdään, pitäis olla mahdollisimman kallista ja luksusta.

      Poista
    2. Oi että, pieni Candy on minusta huolissaan =)

      Kiitos, mutta ei tarvitse olla.

      Minusta on vain hauskaa seurata tätä tarinaa, ja huomauttaa sinulle asioista joita olisi kannattanut ajatella jotta tarina olisi uskottavampi.

      No, jos minä häiritsen sinua voin toki kirjoitella nimettömänää jatkossa, niin sinn ei tarvitse olla huolissas =D

      Poista
    3. Hei oliks silja linel to-la ku taidettii nähä teijät! Oli sen verran ikäeroa ja mikkoki näytti just siltä mitä oot kuvaillu ;) awws olitte söpöjä.

      Poista
    4. Minuakin alkoi naurattaa tuo kiva ravintola, kouluruoalta tuo minun silmääni näyttää :D Mut ei kai siinä, kukin taplaa tyylillään!

      Poista
    5. Minuakin alkoi naurattaa tuo kiva ravintola, kouluruoalta tuo minusta näyttää :D Mutta kukin taplaa tyylillään!

      Poista
    6. siis hä eks toi oo iha perus laiva buffet safkaa or what.. niin mä ainaki kelasin?? no mutta onko sillä edes MITÄÄN väliä mitä candy ja mikko söivät laivalla ei ole ei joten get a life petraa :)
      ja vaikka itselläni olisi varakas poikaystävä en todellakaan aina haluaisi hänen maksavan minun ruokiani, matkojani jne ja vaatisi luksusta eiköhän se miehen seura olisi se mitä haluaisin

      Poista
    7. Lol idiootti. Laivallaki on tommosii punnitusravintoloita. :D Esim. juuri tällä laivalla, jolla candy on kuvista päätellen ollut. Faktat taas jällee tiskii ihmiset. :D Mut ainaki vakuutti tää:D Nyt tä blogi vasta alko jännäks ahahhaha tosin ihmetyttää että miks olitte tommoses hytis ettekä sviitissä....

      Poista
    8. Siis eihän Mikko ole varakas, niinhän itse tuohon muutama postaus sitten kommentoit, kerroit hänen tulotasoaan. Aivan normi tulot jätkällä. Tosin teinin silmissä voi tuntua varakkaalle.

      Poista
    9. Ano 11:22,
      en mä sillon puhunut mitään Mikon varakkuudesta. Multa kysyttiin mun käsityksiä normipalkkatasosta ja suht hyvästä palkkatasosta, siitä miten mä ne keskimäärin käsitän.
      Mikon palkoista en ole missään vaiheessa puhunut, enkä aio puhuakaan.

      Poista
    10. Mul on elämä, tämä on viihdettä =)

      Ja tähän
      "ja vaikka itselläni olisi varakas poikaystävä en todellakaan aina haluaisi hänen maksavan minun ruokiani, matkojani jne ja vaatisi luksusta eiköhän se miehen seura olisi se mitä haluaisin"
      pakko muistuttaa siitä miten rakas C jo hekhutti että pitää suostutella Mikkoa ostamaan molemmat parfyymit mitkä C haluaa, kun ei osannut päättää mikä olisi parempi...

      "Lol idiootti. Laivallaki on tommosii punnitusravintoloita. :D "
      Ja jos tämä oli minulle niin lol itelles, en mä sanonu et C ei ois ollu laival, sanoin ettei vakuuta et olis M:n kaa.
      Kiva ravintola kun on yleensä muuta kuin buffet syödään-juodaan-ku-possut-meininki, tai punnituskahvila.

      Poista
    11. Petra, oletko koskaan kuullut sanontaa "makunsa kullakin?". ;)

      Poista
    12. Oikeesti Petra hanki elämä!! Selvästi sulla ei ole

      Poista
    13. Hanki elämä-kommentit on aika hauskoja.
      Minkä perusteella minulla ei olisi elämä?
      Ei kai sitten sinullakaan jos ei-elämälle riittää se että seuraa tätä blogia?
      Juu, ei tarkoita että luen päivittäin postaukset läpi vaikka muistaakin mitä on tullut missäkin kirjoitettua, luulen kyllä että jokainen joka harrastaa lukemista kiinnittää huomiota eri juttuihin kuin ihmiset joiden lukemiset rajoittuu blogeihin.

      Ja makunsa kullakin, tietty, mutta kun tosiaan laivalla on kivoja ravintoloita josta saisi oikeasti hyvää ruokaa, niin tuo höttömeininki kyllä ihmetyttää.

      Poista
    14. Olkaa nyt jo oikeesti hiljaa, jos ei oo mitään järkevää sanottavaa. Miksi helvetissä pitäis olla kaikki sviitit ja saatana 1000e illalliset vaikka palkkaa saiski vuodessa 200 000e? Mitä se teille kuuluu miten Mikko tienaa ja mihin käyttää rahansa. Sillon ei voi oikeesti rakastaa, jos ei käytä hervottomia summia rahaa tyttöystäväänsä? Voi jeesus xDDDDDDDDDDDDDDD

      Poista
  22. äää tuli laivakuume! iha just pakko soittaa omalle kullalle ja houkutella risteilylle! :D

    t.tyttö 17

    VastaaPoista
  23. SILJA EUROPA SILJA EUROPA SILJA EUROPA muahhaa:D

    VastaaPoista
  24. en ymmärrä miten vaimo ei voi tajuta mitään. toisaalta candyn tekemiset ei ehkä olekkaan niin paheksuttavia, koska suhde ei voi olla kunnossa vaimolla ja mikolla, jos vaimo ei huomaa mitään, tai ehkä hän jopa tietää kaiken mutta ei välitä lasten takia... surullista. toivottavasti tilanne jossain vaiheessa ratkeaa suuntaan tai toiseen :)

    VastaaPoista
  25. kuvailit että mikolla ois joku Adam levinin kroppa-........ noi bokserit on kokoo L ainaki HELVETIN ISOT........ hyi joku ällö kaljamaha!!!!! sillee haluut että me ajatellaa et uuuh mikko on ihana tatuoitu mies plaa plaa vaikka todellisuudessa se on joku iha normaali keski-ikänen suomalainen läskikasa! ja ennen ku saan kuvan en usko sanaakaa et se ois joku mega hottis. Voi tyttö parkaa with a daddy complex :D osaatko olla yhtään tyhmempi? mistä tiiät et mikolla on ongelmia vaimonsa kanssa? entä jos se valehtelee? ootko oikeesti noin tyhmä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pikkuveljellä, joka on candyn ikänen, on L kokoset kalsarit, koska hän on lihaksikas ja pitkä.. Käyttää myös L kokosia paitoja, ja mun eksä joka on 189 pitkä käyttää xxl kokosia paitoja, vaikka on aivan hoikka.. Et sä tosissas voi päätellä mitään ihmisen pyöreydestä tolla koolla. Idari.

      Poista
    2. Joo siis mähän sanoin et Mikko on just Adamin näkönen prikulleen :D Voi tsiisus taas tätäkin kommenttia, hahaha!

      Hauskaa et sun mielestä kokoa L käyttävä on automaattisesti läski kaljamaha. Et oo koskaan kuullut eri kroppien muodoista, kokojen eri kooista (joskus joissakin vaatteissa M voi olla kokoluokaltaan enemmän kokoa S, jne..) ja siitä, ettei kokoa L käyttävä ole automaattisesti lihava vaan se voi olla lihaksikaskin? ;)

      Loppuihin en vastaa mitään. Kasva aikuiseks, oikeesti. Sä todistit tällä kommentillas olevas mua paljon tyhmempi.

      Poista
    3. No ei kovin paljon..

      Poista
    4. juu, mun isällä on kanssa koko L ja se ei kyllä oo lihavaa nähnykkää! Pitkä, hoikka ja lihaksia löytyy!

      Vaikka tytöillä tuntuuki menevän koot vatsan mukaan, niin miehillä ei asia oo näin :)

      Poista
    5. L-kokoset bokserit tarkottaa vaan L-kokosta kikkeliä ;)

      Poista
    6. Hahahah, ihana kommentti Ano 03:15! :D Älyttömän mainio!
      Mut jos bokserien koko menis varustuksen mukaan ni sit Mikolla olis kyllä XL bokserit ;)

      Poista
    7. En nyt tiedä onko L-koko niin iso, yhteen aikaan ostin viikon sisällä muutamat alushousut Sepplästä, kokoja S-XL. Ei mun perse tona aikana varmaan kauheesti muutu. Ja mitä väliä?

      Poista
    8. Juu nyt se voi tuntua koolle XL oman ikäisten jälkeen. Ootappa muutama vuosi, kun olet elänyt ja kokenut, niin tuo XL voi muuttua XS muistoksi.

      Poista
    9. Täällä kans L-koon kalsareita käyttävä ja se perse on kyllä täyttä lihasta ;) Ei oo eka kommentoija tainnu nähdä lihaksikasta persettä, ei se mihkää S koon kalsareihin edes mahdu.

      Poista
  26. Sori, mut on pakko kysyä, että mitä oot sanonu vanhemmilles, että kenen kanssa meet laivalle?
    Koska alaikäisenä tarvitset laivalle huoltajan, joka Mikko on tässä tilanteessa kai ollut ja vanhemmiltahan tarvitaan kai suostumus eli allekirjoitus johonkin lupalappuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaverin ja sen perheen kanssa sanoin menneeni :)

      Poista
    2. Kai tiedät, että nyt on mustaa valkoisella matkustajarekisterissä, että olette olleet samassa hytissä (vai olitko virallisesti eri hytissä...)jos Mikon vaimo haluaa jossain vaiheessa todistusaineistoa. Hänelle luovutetaan miehensä tiedot, mikäli keksii kysyä.

      Poista
  27. Oon ollut itse myös kyseisellä laivalla, tunnistin tarjottimesta ja servetistä. Itse siis oon ollut Balticilla Turusta Tukholmaan ja siellä oli tuommoiset ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baltic Princess menee kyllä Helsingistä Tallinnaan. Se mikä menee Turusta Tukholmaan on Silja Europa. :)

      Poista
  28. Oon seurannut sun blogia pitkään. Elämä ei vaan aina oo yksinkertaista, joten nauti onnestasi! Juttujasi on kiva lukea. Älä välitä noista pilkunviilaajista, näyttää että teillä oli kiva reissu. Laivamatkat on kyllä ihan hauskoja :)

    T:M

    VastaaPoista
  29. Auts... tuo näyttää olevan B-luokan hytti. Myö oltiin miehen kanssa just samallaisessa eikä siinä ollu ikkunaa. Kauhea loukku, ja vielä kihlamatka oli :-D Kävikkö iskemä baarissa? :)

    Kaikkee hyvää sinulle ja Mikolle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei kyl tää oli A-luokan hytti kun seura oli ihan parhainta A-luokkaa ;)

      Juu käytiin. :)

      Kaikkee hyvää myös sulle!

      Poista
    2. Miksi ette menny sviittiin?

      Poista
  30. Laiva on ainakin 100% varmuudella Silja Europa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi ollakin, en kiellä enkä myönnä ;) Tosin mitäpä merkitystä sillä laivan tiedolla on kun kukaan ei tiedä meidän reissun ajankohtaa..

      Poista
    2. Juuri olitte, koska pari pvää selkeetä hiljaisuutta sun blogissa ;) Ja Mikko heittänyt vaimolle menevänsä kavereiden/työkavereiden kanssa risteilylle. Tämä Mikkohan on selkeesti kaheksasta neljään mies, eli päivätyössä. Ja ei voi lähteä keskellä viikkoa jos ei ole työtön ja vaimo polyamorinen :) Suosittelen sulle juttua Iltalehdestä Polyamoria ;)

      Poista
    3. VOI HUOH ! :D 27.3-1.4 eli viis päivää hiljasta.. Ja muutenkin ihmiset saa vapaata töistä esim. ylityötunneista. Miäti ny :D

      Poista
    4. Mikko tais olla abiristeilyllä valvojan ominaisuudessa;)

      Poista
    5. Viiden päivän hiljaisuuden aikana julkaistiin kuitenkin kommentteja, mutta sitä ennen oli parin päivän hiljaisuus, jonka aikana ei edes kommentteja julkaistu!!!

      Poista
  31. Voi ihme näitä kommentoijia:D näistä saa niin hyvät naurut. Mun mies on hyvin toimeentuleva, ja ei Se ikinä laittais rahaa kalliisiin kalsareihin:) on vähän ihmisestä kiinni, mihin tahtoo rahansa laittaa. Joo, me käydään myös laivalla rentoutumassa ilman lapsia ja joo, emme syö aina kalliissa ravintolassa. Jos matkan pointti on jotain muuta, niin Mäkkärillä saa myös vatsansa täyteen.
    Hei tsemppii teille! Toivottavasti pääsette lähitulevaisuudessa vapaasti toisistanne nauttimaan. Jokaisella on yksi elämä.
    Ja vielä, suhteet voi onnistua oli sitten ikäeroa tai ei. Yhtä hyvin myös epäonnistua. Mutta vaimon puolesta toivon vaan että pääsevät eroamaan pian. Hyvää kevättä!

    Nainen 35+

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vielä sanoa ettei mun mies lukisi myöskään mitään blogeja:D ei sitten ikinä!

      Poista
    2. No äläpä, kaikkeen ihmiset tunteekin tarvetta tarttua ja kommentoida.. Kommenttiosio on kyl täällä ihan omaa luokkaansa viihteen kannalta :D

      Ja aivan asiaa puhut tuosta, ettei varakkuus aina tarkoita älytöntä törsäilyä joka asiassa.

      Kiitos kommentista ja hyvää kevättä myös sinulle! :)

      Poista
    3. Ei ne suuret tulot vaan ne pienet menot! :) Nimenomaan vähän tuhlaavilla ihmisillä on enemmän rahaa. Varakkaat ihmiset myös harkitsevat pidempään ostoksiaan.

      Poista
  32. Ihanaa ihanaa! Aivan ihanaa että otit niitä kuvia, tätä odotinkin :) vaikka ei mitään henkilöitä näykään, kuvien laittaminen tekee kaikesta todenpaa ja jännittävämpää. tosi kivaa. varmasti oli mukava reissu.

    VastaaPoista
  33. ei kyllä todista mitään noi kuvat ! Okei, oot ollu laivalla mut miten noi todistaa että olit siellä nimenomaan tän kyseisen "mikon" kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ne todistakaan, ellen pistäis meistä yhteiskuvaa ja sitähän mä n tee. Ajattelin vain huvikseni ottaa noi lappukuvat ja muut otin ihan muuta kun blogia ajatellen :)

      Poista
  34. Nais ihmiseksi syöt tosi epäsiististi. Meillä kakrut jättää lautasensa tohon kuntoon, ja ympäristön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iiik :D Naisten toki kuuluu olla siisteyden perikuvia ;)

      Poista
    2. Kyllä, eikö sulle ole äippä opettannu? Ja kirjoitit "minun mies", unohdatko oikeasti, että on naimisissa ja ei ole sinun.

      Poista
    3. Eipä se sen vaimonkaan ole, ketään ei voi omistaa :)

      Poista
  35. Oon 100% varma että tunnistin sut ja mikon silja europalla.. en ala mitään tuntomerkkejä tähän kirjottamaan koska muuten et tätä julkaisis. :D mutta yllätyin siitä että oot oikeesti ihan nätti, luulin et oot joku ruma tenu.

    VastaaPoista
  36. Minulle on aivan sama, kuka siellä laivalla on ollut ja kenen kanssa ja blaablaa. Mutta tämä liityy tuohon edelliseen kirjoitukseen (vai postausko se sitten oikealta nimeltään on.)
    Siellä oli joku nuori Monica (en jaksa lukea postausta uudelleen) joka tsemitti sinua herttaisesti. SINÄ julkaisit tämän herttaisen tsemppauksen ja SINÄ julkaisit myös ne inhottauudet, mitä tälle hyvin nuorelle Monicalle kirjoiteltiin takaisin. Itsellesi voit tehdä ihan mitä haluat, mutta voisit edes vähän ajatella muitakin ihmisiä. Mieti vähän, mitä julkaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monica on itse sinne kirjoittanut, ja varmaan tiesi minne kirjoittaa, ja hänen, Monican, vanhemmat kuuluu varjella häntä. Ei 17v salarakas tajua vielä tälläisia babysitteri juttuja.

      Poista
  37. Mikset julkaissut mun kommenttia siitä että tunnistin teidän silja europalla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monta sellasta oon kyllä jo julkaissut.. :)

      Poista
  38. mihin tarvitset kolmea hiuslakkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tarviikkaan, yks on Mikon ja toinen noista oli jämäpullo jonka halusin käyttää ihan loppuun et pääsen käyttää tota toista :D

      Poista
    2. voi luoja, yli 30vuotias mies joka yrittää olla nuorekas fruittari :D kengistä ja lakasta päätellen ainakin :D

      Poista
    3. Mielikuva Mikosta fruittarina :DDD En kestä!! Aaaahahahah!! Lakka ja kengät (joista näköjään ihan hirveesti tosta kuvasta näkeekin..:DD) tekeekin siitä siis ihan hirveeen fruittarin.

      Poista
    4. Taitaa Mikko yrittää olla nuorekas sälli salasuhdepanonsa rinnalla ;)

      Poista
    5. No siellä oltiin tyttöjen kesken reissussa ja lavasteeks oli otettu noi bokserit mukaan :D

      Poista
    6. Joo niin mäki vähän luulen :D ei noi valkoset kengät jotka on miehiin verrattuna tosi pienet taida edes olla miesten :D kummallaki sukupuolella voi kuitenkin tollaset kengät ollu :D ja kuka oikeesti tuhlaa laivalla aikaansa räpsiessä kuvia todistamismielessä :D

      Poista
    7. Voi ei, mies joka käyttää hiuslakkaa!!! Pakko olla fruittari!!!

      Poista
  39. Hih:D...Katoin vaan et aika hienosti loistaa toi koskenkorva pullo tuolla taustalla vai näänkö väärin???:)(Turha huomio mut sanoin silti...:D)
    Ja mitä noihin boksereihin tulee niin en ny tiiä et näyttääkö ne L kokosilta...Mun oma rakkaani on sellanen "pakkasen raiskaama pulkannaru" eli oikeen sellanen lauta ja sillä on muistaakseni M kokosen bokserit...Että sillä mennään...Ei miehen tarvii olla läski että sillä on iso kokosii vaatteit...
    -Zassa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oikein kyllä näit :D
      Ja joo toi kokoasia on kyllä niin yksilöllinen.. Laiha luikku voi käyttää vaikka XL kokoa ja vähän tuhdimpi tyyppi ahtautua kaks kokoa liian pieniin kuteisin.

      Poista
    2. No hyvä että näin oikein...:) Voi että, pitäskö munkin vihjast tolle miehelle tossa et mitä jos meki lähettäs josain vaihees laivalle...Olis se kyl niin kiva päästä johki ja nauttii vaan toisen kanssa olemisesta kaukana kotoa...:D Ja muutenkin olis kiva taas päästä pitkäst aikaa laivalle...:D
      -Zassa-

      Poista
  40. hihii minäkin olin silja serenadella 29.-31.3 abiristeilyllä ja komppaan jo aiemmin mainittuja tuntomerkkejä vaaleista hiuksista ja ruutupaidasta :) Ja tyttösen ja miehen ikäero näytti just sopivalta. Mut en tosiaan oo mitenkään BUSTED-mielellä koska rakastan tätä blogia enkä missään nimes haluis et paljastut. oli vaan teinisti sanottuna "siistii" nähä teiät.
    hyvää jatkoo ja onnee teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, pakko paljastaa teille jotka luulette nähneenne meidät, et ette valitettavasti nähneet, tuntomerkit ei täsmää meihin :D

      Kiitos ja hyvää jatkoa myös sulle :)

      Poista
    2. Nii ja sinähän varmaan tunnustaisit vaikka täsmäiski ;D

      Poista
  41. Eikö sua huolestuta että sut voi tunnistaa nyt kynsistä? Vai onko monella sun ikäsellä joka kulkee jonkun ukon kanssa jotkut erityiskynnet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, koska mähän nimenomaan sensuroin mun kynnet ettei kukaan tuttu tunnistais. Laivalla taas tuskin kukaan kiinnitti mun kynsiin mitään erityishuomiota, aika monella tänäpäivänä on rakenne, geelikynnet tai muuten vaan näyttävät lakkaukset, iästä huolimatta.

      Poista
  42. Hjoo mikko nyt vähintään tunnistaa itsensä jos tänne eksyy.. Ainii, koko mikkoa ei ole.. Noi kengätki on just jonku 15v Es jonnen :D jahah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo Mikko onkin oikeesti 15vee :D Suprise!

      Poista
    2. piti just tulla sanoo samaa, ihan on varmaan oman ikäisensä poika kyseessä vaatteiden ja kenkien/kengän koon perusteella :D ja varsinkin kun tykkää vielä viedä tyttöystävänsä jonnekkin ankeeseen laivalle juomaan kossua :D (minkä varmaan isoveli ostanut ennen lähtöä) :D

      Poista
    3. nyt kyllä kusi anojen pääättely kyky! :DDD laivalle ilma aikuista valvojaa kun ei pääse kaksi alle 23 vuotiasta.. :D you fucking idiots.. :DD te tässä 10 vuotiaita ootte ku eettte ees tätä faktaa tienny, jonka tietää jokainen 15 vuotias :D

      Poista
    4. kuka on väittänyt että tää homma kusis sen takia että laivalle olleet olisi alaikäisiä? Aika monella 17vuotiaalla on vanhempia kavereita.

      Poista
  43. Mä kans katoin että teinitennarit ja kossua ankeessa hytissä... Ja noi kalsaritkin on sieltä teinien Divided-osastolta Henkkikseltä. Tai ehkä Mikko 34 v. tykkää vaan pukeutua kuin teinipissikset :D Vaimollaan on varmasti parempi tyylitaju...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei voi "teinitennareita" aikuinen mies käyttää?
      Oma avokki tykkää nimenomaan Niken tennareista ja ikää on 36v, entinen huippu-urheilija

      Ystävä käyttää vapaa-ajalla addun superstareja ja vanseja, ikää 37v ja urheilupsykologi

      Kengät ja bokserit kertoo mitä?
      Jokainen varmaan ostaa alusvaatteet sieltä missä eteen tulee, jos ei käytä jotain tiettyä merkkiä tai mallia..

      Poista
  44. Oi minkä näköne drinkki <3 Ja katos, suurin osa haukkujista pitää turpansa kiinni ku nyt on esittää todistusaineistoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaa kukaan ei pidä turpaansa kiinni täällä? :D

      Poista
  45. Tuo ihmiskuva on huono, koska kun sen kääntää ympäri, voi selvästi tunnistaa itsensä kuvasta. Eli jos joku lukija vahingossa löytää itsensä, saattaa myös tunnistaa teidät...

    VastaaPoista
  46. tää on enemmän ku hyvä blogi mutta tyttökulta kun susta on nyt videoo ja kuvia nii toivon että oot varovainen näiden julkaisujen kanssa.. sanot et tuntomerkit ei täsmää, tietenki sanot niin.. älä lopeta blogiis, ps. tykkäsin teijän torstai-illan samanvärisist vaaleist neuleista, hieno pari olitte.

    VastaaPoista
  47. Ee helevetin vittu.

    VastaaPoista
  48. Mielenkiinnosta: miten Mikko pukeutuu ja missä hän shoppailee?

    VastaaPoista
  49. hyi vittu mikä tausta

    VastaaPoista
  50. moi karoliina aka karkki aka candy ;))

    VastaaPoista
  51. Mikä noista on mikon lakka? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassuja kysymyksiä. :D Mitäs väliä sillä on?

      Poista
  52. Ei se järjestelmäkamera hyvää laatua takaa, enemmän on kiinni kuvaajasta ja putkista.. Mutta toihan on yleinen teinien järkkäri-ihkutus-luulo, että isi (tai Mikko) ostaa järkkärin niin sillä saadaan automaattisesti huippukuvia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toki, mutta kyllä niillä aikalailla automaattisesti saa parempia kuvia kuin perus digikameralla..

      Harjoittelemalla sitten voikin oppia käyttämään kameraa ja sen ominaisuuksia kunnolla ja saamaan tosi upeita kuvia. :)

      Poista
    2. Ei niillä automaattisesti saa parempia kuvia kuin perus digikameralla! Ei, vaikka järjestelmäkameraa osaisikin käyttää. Pointti onkin, että osaa käyttää sitä pokkaria. Ne ovat monesti paljon kätevämpiä ja näppärämpiä kuin järkkärit, ja niillä saa yhtälailla laadukkaita kuvia kuin järkkärilläkin. Itse olen hienoimpia kuvia nähnyt nimenomaan pokkarilla otettuna. Ei se ole siitä kamerasta kiinni, vaan kuvaajasta ja kuvattavasta...

      tv. vuosia, vuosia niin järjestelmäkameralla kuin pokkarillakin kuvausta harrastanut.

      Poista
  53. Kyllä nyt rikkaalla miehellä on varaa ne drinkit maksella ravintolassa, eikä tarttis ihan juopottelu juomaa huoneeseen ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka ois ihan vitusti rahaa, niin miks ne pitäis tuhlata kalliisiin drinkkeihin, kun halvemmallakin saa pään sekaisin?

      Poista
    2. Mä halusin juoda muutaman siinä samalla kun laittauduin. Baarista on vähän hankala raahata juomia hyttiin. :)

      Poista
    3. Jos ikä ei riitä kuin Shirley Temple -drinkkiin (kuvassa), niin vähän pakko hytissä naukkailla, jos alkoholia haluaa nauttia.

      Poista
  54. Miks ekas kuvas suihkun ovi on kii ja bokserikuvas se on auki?:D nyt viimein koko postaus paljasti että tä on teinipissisten pelleilyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööö, ehkä siksi koska ne on otettu aivan eri aikaan? :D

      Poista
  55. luen blogia ihan näiden aivopierujen takia jotka kirjoittaavat tänne kommenttiboksiin :D ps. olen itse keskivertoa varakkaampi, alusasut hm... hitonko väliä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Joo eiku varakkaampien ihmisten ehdottomasti kuuluu käyttää kalleimpia alusvaatteita mitä vaan löytyy. Jos et sellaisia käytä (ja yhdet bokserit/alushousut tietenkin määrittää koko kaapin sisällön, pakkohan muidenkin alusvaatteiden on olla samasta kaupasta) et ole oikeasti varakas. :D

      Ei näistä jutuista voi edes hermostua, nää on niiiiin hupaisia. :D Missä maailmassa jotkut oikein elää? Vai elääkö ne missään muualla kun netissä?

      Poista
  56. Mä en osaa sanoa muuta kuin voi voi tyttö rukka..

    VastaaPoista
  57. Moikka, mitä Mikko osti vaimolle ja lapsille tuliaiseksi? Karkkia ja parfyymia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan perustuliaiset, lapsille karkkia ja pehmoelukat..

      Poista
  58. Mihin sen viivan piirtää?
    Sen, jonka taakse ei saa kurkottaa?
    Miten sen reunan tuntee?
    Sen, jonka jälkeen alkaa heikot jäät?
    Mikä on sulle öiden kruunu, salaisuus viimeinen?
    Mitä sä jahtaat ja minne asti, että sä saisit sen?
    Mikä on sulle vaivanpalkka, joka jää kaiken jälkeen?
    Onko se niinkuin tuulenhenki, joka voi kantaa, vaan myös pudottaa?
    Mihin asti voi luottaa
    Ja uskaltaa seurata kaikkia vaistojaan?
    Huomaako itsestänsä,
    Milloin on luisunut liian pitkälle?
    Mikä sua kantaa?
    Mikä sut pudottaa?

    VastaaPoista
  59. Onko se kovinkin yleistä että miehet käyttää hiuslakkaa? Itse en ole sellaisiin (ainakaan seurustelumielessä) törmännyt, ja hyvä niin, en pidä sitä kovin miehekkäänä tapana :) Kenenkään ei sitten tarvitse vetää herneitä nenään tästä, jokaisella on omat mieltymyksensä, ja mun mielestä miehinen mies ei tukkaansa millään hiuslakalla laita. Onneksi oma mies ei lakkoihin koskisi tikullakaan :D Ja on tarpeeksi huoliteltu ja komea ilmankin ;)

    -Aurora89

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa, paha sanoa.. :) Mun iskä on vanha mies ja se käyttää hiusgeeliä :D Oon tosin joutunut opettamaan sitä käyttämään sitä kunnolla, ennen sen hiukset jäi ihan lismasiks sen "hiustenlaiton" jäljiltä..

      Miehinen mies mun iskä silti on, vaikka joskus (hyvin harvoi) hiuksiaan yrittää laittaa, eikä Mikonkaan satunnainen hiuslakan käyttö tee siitä kovin neitimäistä. :) Mutta mielipiteensä kullakin.. Mun henkilökohtainen ns. "raja" miehen siihen, milloin mies alkaa olemaan neitimäinen on se, että se viettää mua kauemmin aikaa peilin eessä laittaessa itteensä :D
      Kaikki muu menee, mun puolesta miehet saa ja voikin käyttää rasvoja, tuoksuja, hiustuotteita, ihan mitä vaan, eikä se tee kenestäkään automaattisesti neitimäistä.

      Eiköhän se miehekkyys ja miehisyys ole kiinni miehen olemuksesta, eikä hiuslakoista tai naamarasvoista... :)

      Poista
  60. Hah hah haa. Hieman jos laittaa huvittamaan noiden idioottien anojen kommentit. Joku aika takaperin suurimman osan mielestä oli todella junttia käydä laivalla ja nyt siellä onkin ollut suurin osa itse paikalla näkemässä teidät. :D Täällä huutelee reilu kolmekymppinen nainen, joka pari vuotta sitten oli naimisissa ja parin muksun äiti, mutta aloitin salasuhteen parikymppisen ihanuuden kanssa. Puoli vuotta salasuhdetta riitti ja siitä lähtien onnellisesti yhdessä ja yksi yhteinen lapsikin jo. Ja kaikille kauhistelijoille ja jeesustelijoille voin ihan rehellisesti näyttää persettä. Vittuako minun tai Candyn tai kenenkään muunkaan päätökset ja tapa elää muiden persettä kutittaa. Tsemppiä sulle, Candy tämän blogin kanssa, tätä on mukava seurata. :) Ja kaikkea hyvää sinulle ja Mikolle. *halaus* -Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo näitähän riittää :D Ensin vinguttiin kuvia "todisteeksi", sittenkun oon laittanut niitä niin sit ulistaan et kuka ottaa laivalla kuvia.. Nojoo, ihan sama mitä teen tai oon tekemättä niin ulisioita riittää, enkä mä ala ketään nöyristelemään.

      Sulla on Emmi oikee asenne, kaikkea hyvää teidän koko perheelle! :) Ihana kuulla että salasuhteenne muuttui normaaliksi parisuhteeksi.

      Poista
    2. Hohhoijaa ano.

      "Hieman jos laittaa huvittamaan noiden idioottien anojen kommentit. Joku aika takaperin suurimman osan mielestä oli todella junttia käydä laivalla ja nyt siellä onkin ollut suurin osa itse paikalla näkemässä teidät. :D "

      Candy ja Mikko lähtivät "arkea pakoon"-lomalle, romanttisessa mielessä. Nämä kommentoijat täällä ovat olleet abiristeilyillä ja ryyppäämässä kaveriporukalla, mihin laiva on parempi kuin hyvä vaihtoehto. Lemmenlomat voi sitten viettää, vaikkapa jossain Keski-Euroopan kaupungissa tai ihan vain jossain hyvä tasoisessa hotellissa.

      Poista
  61. Viron laivalla olette olleet, siitä kielii nuo kuvissa näkyvät lonkero tölkit, joita myydään ainoastaan viron vesillä purjetivilla paateilla :)

    Terveisin Rahtari-nainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallink-Silja, eikös se ole virolainen yhtiö?

      Poista
    2. Paitsi että nää kuvat on Silja Europalta?

      Terv. Europalla hyttejä siivonnut.

      Poista
  62. Oon seurannu tätä blogia ainaki jo syksystä asti, ja täytyy kyllä sanoa, että tämä on sinun kirjoituksista paras ikinä!!! :)

    Noi ite otetut kuvat oli ihan mahtava juttu. Lisää tämmösiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitoksia mutta mä aloitin kirjoittamaan tätä kyllä vasta tuossa joulukuun tienoilla. :D Mut kiva että tykkäsit kuvista. :)

      Poista
  63. Onpa hytti sen näköinen, että siellä on asustellut useampi kuin kaksi henkilöä ;)

    Sitä paitsi, jos olisit oikeasti ollut risteilyllä aikuisen, omien sanojesi mukaan fiksun miehen kanssa, olisi hän varmasti lähtenyt karkuun nähtyään tuon ruokalautasen!!! Jos ruokailun jälkeen lautanen on tuon näköinen, täytyy ruokailutavatkin olla todella brutaalit!!! YÖK.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa, olkoon sitten vaan mutta kaks henkilöä meitä siellä vain olli, näyttääpä hytti noissa kahdessa kuvassa miltä tahansa. :)

      Hahahah, minkälaisia miehiä sä oikein tunnet jos pikkusen sotkuinen lautanen saa ne juoksemaan karkuun? En mä mikään sikailija muuten ole, vaikka lautanen nyt tollaseks tolla kerralla sattuikin jäämään.

      Kaiken mukaan sitä aikuisuutta ja fiksuutta muka mitataankin.. :D Anna mun kaikki kestää.

      Poista
    2. mä oon candyn kanssa ihan samaa mieltä. miks ihmiset sekoaa kun ne näkee kuvan jossa on niin hirvittävän sotkuinen lautanen? hei haloo kansalaiset, mikä teitä vaivaa? onko sillä niin paljon merkitystä miltä se lautanen näytti kuvissa...

      Poista
  64. Ihanaa et teillä on ollu mukavaa!! :) Mulla ei edes kiinnosta, kuka oot tai mikko, sun blogia on vaa mukava lukea!! :) Harmi vaan kun joudut näin salaisesti tätä kirjottaan, mut kaikel on hintansa.. Tsemppii sulle ja jatka kirjottamista!! :) <3

    VastaaPoista
  65. Kuvat oli erittäin mielenkiintoinen lisä postaukseen, näitä lisää niin pysyy jännitys yllä :)

    VastaaPoista
  66. Joo samaa mieltä kuin Janita. Te jotka koitatte saada selville kuka candy todellisuudes on nii sanon teille: miettikää et tää on vaik joku kirja, ei tartte rupee miettii mitää sen kummempii. Sulle Candy toivon kaikkee hyvää ja vaikka teijän suhde ei loppuis hyvin tai jos se loppuu erittäinkin onnellisesti, (mitä toivonkin) nii jatka blogia kaikesta huolimatta! käyn aina päivittäin kattoo et onks tääl kirjotuksii (: kirjotusintoa ja kirjottele usein! <3

    VastaaPoista
  67. candy mitä mieltä oot nyt siitä ku niin moni sanoo tunnistaneensa teijät ja et on kuvii ja kaikkee? tai siis vaik nyt sanoisitki ettei kukaa oo teitä tunnistanu mut ku se nyt selkeesti on ollu aika todennäköstä, niin kiinnostaa vaan et mitä tästä ajattelet niinku rehellisesti?:) kaikkee hyvää. t. utelias vain.

    VastaaPoista
  68. Siis.. Onko porukka oikeesti tallentanut näitä kuvia omalle koneelle ja zoomaillut niistä kenkiä ja boksereiden kokoa? (Ei mun koneen näytöstä (perus läppäri) ainakaan erota mitään kokolappua tai kengänkokoa..) Kaikkeen sitä ihmiset tuhlaa aikaansa :--D

    VastaaPoista
  69. Voi moro, miten useita ihmisien persettä tuntuu kaivertavan nämä postaukset/koko blogi ja vielä pitää kommentoimalla ilmaista se. :D HUOH. Kai Candy nyt saa kirjoitella mitä lystää ja tehdä mitä lystää. Ei ketään kiinnosta, vaikka käytte kirjoittelemassa tänne, että tää on niiiiin feikkijuttu.

    Kiva postaus Candy. :)

    VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3