keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Karma?

Alan uskoa siihen. Mun pahat teot, joilla en tosin ole halunnut satuttaa ketään, mutta silti olen niitä tietoisesti tehnyt...ne teot on viime aikoina lyöneet mua takaisin rautanyrkkihanskoilla päin näköä - yhä uudestaan ja uudestaan. En jaksais ottaa enää yhdenyhtä iskua takas. Paljonko yhden ihmisen pitää kestää? :/

En oo jaksanut kaiken muun hässäkän keskellä keskittyä tähän blogiin. Pari kertaa oon käynyt täällä kattomassa kommentteja ja paskojen tapahtumien jälkeen tunteiden puuskissa kirjottanut pitkiä, vihan, surun ja paskanolon makuisia postauksia, mutta pyyhkinyt ne pois- ei, en voi paljastaa kenellekään, kuinka pahasti asiat ovat. Pitää esittää, että kaikki on hyvin, antaa kaikkien olla siinä luulossa.

Voi olla, ettei tämäkään kirjotus tuu koskaan näkemään päivänvaloa....

Viime kirjotuksen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista. Oon ollu melkein kuukauden armottoman viruksen kynsissä. Ruoka ei pysy sisällä, kuume heittelee ja olo on heikko, väsyny ja voimaton kokoajan. Ainakun luulen tervehtyneeni, se iskee takas. Tämmöstä pitkittynyttä tautia on kuulemma liikkeellä tähän aikaan vuodesta, mut tuntuu et tää on vaan yks mulle langetetuista rangaistuksista ja tavoista joutua kärsimään.

Lähennyin tahtomattani lisää tän uuden "ystävän" kanssa. En voinut lopulta enää pistää tän taudin piikkiin sitä, etten jaksa nähdä, aloin pelätä et se luulee, et keksin kaiken ja esitän vaan kipeetä, etten haluis vaan nähdä sen kanssa. Ja se halus hoitaa mua, raikas ilma ja paras mahdollinen seura kuulemma parantaa. Heh heh.
Sen kanssa oli mukavaa, rentoa yhdessäoloa, teetä ja kurkkukarkkeja. Hymyilyä, viattomia kosketuksia. Kunnes yks kerta...tein virheen. Tai annoin sen tehdä sen. Kuulostaapas traagiselta. No, siltä tää tän hetkinen tilanne kyllä tuntuu.

Me suudeltiin :( Tai se suuteli mua. En tajunnut kunnolla koko tilannetta, en älynny kääntää päätä pois vaan suutelin jotenkin vaistomaisesti takas. Katoin sitä hölmistyneenä, sitä ja sen rakastuneen näköstä ilmettä.

En tajua, miksen tajunnut. Tai tajusin, kyllä mä sen kokoajan vaistosin ja tiesin. En vaan ymmärrä, miks ja miten annoin sille liian lämpimiä signaaleja, et se alko tosissaan kuvittelemaan, että me voitais olla pari. Ton pusun jälkeen se muuttu ihan mahdottomaks.
Yhden mulle täysin merkityksettömän pusun jälkeen se sai jostain päähänsä, et mä oon sille tilivelvollinen mun menoista ja tekemisistä ja et meidän pitäis olla joka päivä näkemässä toisiamme. Se pommittaa mua joka päivä viesteillä ja yrittää soittaa varmaan miljoona kertaa jos en vastaa. En yhtään ihmettelis, vaikka se joku ilta olis autonsa kanssa tossa pihassa kyttäämässä.

Valittaa mulle Mikosta, vaikka se hyvin tietää, et rakastan sitä, eikä sen sanomiset muuta sitä tosiasiaa. Heittelee muka vitsillä "pitäiskö mun selvittää kuka sen vaimo on ja kertoo sille teistä". Onpa hauskaa.
Se koko ihminen on saanu mut ahdistumaan tolla yli-innokkuudella, painostavalla tenttaamisella ja mustasukkaisuudella. Se on onnistunu kiristämään mun ja Mikon välejä sillä jatkuvalla soittelulla ja tekstaamisella, kun oon Mikon seurassa. 

Vaikka Mikko on aina yleensä niin kiltti ja väkivaltaa vastaan, se sano et hakkaa tän tyypin, jos se ei lopeta mun ahdistelua. Tosin Mikko ei tiiä, et se suuteli mua ja se laukas ton stalkkaamisen.. En uskalla ees kertoo sitä, pelkään et Mikko raivostuis siitä vielä enemmän ja oikeesti kävis tän "ystäväni" kimppuun.
Vaikka tän tyypin jatkuva pommittaminen ahdistaa mua, en mä halua sille mitään pahaa. Ei se oo ansainnut tulla satutetuks siks, että se rakastaa mua.
Mut jos mulla oli jossain vaiheessa jotain pieniä ihastumisen tunteita tätä ihmistä kohtaan..no, ei oo enää. Se tukahdutti ne tolla sairaalloisella omistuksenhalulla ja kyttäämisellä.

Ja ihankun tässä ei olis jo tarpeeks..Mun koti on muuttunu sotatantereeks. Porukat on olleet toisensa kimpussa viimeset pari viikkoa. Mä en jaksa. En jaksa. EN JAKSA KUUNNELLA!! En jaksais ees olla tai ajatella. Oon taas pitäny asioita sisälläni niin kauan, et räjähdän kohta. Kelannu omassa päässäni, miten voikaan asiat olla päin vittua. Ihanaa saada purkautua.

En jaksa enää kirjottaa. Mikko pyys mua just äsken lenkille sen kanssa "kumpi juoksee kovempaa kaatumatta?". :)
Pihalla on kylmä ja vettä sataa. Mä en jaksa välittää, haluun vaan nähä Mikon ja koittaa imeä siitä itseeni sen lämpöä ja positiivisuutta ja koittaa unohtaa hetkeks kaiken tän paskan.<3

Teiniangst kiittää ja kuittaa.

141 kommenttia:

 1. candy hyvä ! Musta alko tuntuu tosi pahalta ku luin tän.. Kerro mikolle siitä ystävästäs ja kerro ystävälles et sua tekee pahaa ja et voi rakastaa sitä koska rakastat mikkoa. Toivottavasti jaksat kirjottaa useammin, olen käyny lähes joka päivä katsomassa tätä blogia. Toivon että kaikki menee hyvin. ZEMPPIÄ<3

  VastaaPoista
 2. Oletko aivan varma, että vaimo on se väkivaltainen?
  Alahan laittaa pistettä sille perässä roikkujalle. Jämäkkä viesti, ettei siitä tuu yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen, kuinka niin?
   Yrittänyt kyllä oon, ei se tunnu ymmärtävän, enkä halua sanoo pahasti ja loukata..

   Poista
  2. Eipä vain vaikuta tuo Mikko mitenkään rauhalliselta, jos uhkaa hakata jonkun. Että että, mieti tarkkaan ja uudestaan, onko vaimo oikeasti se väkivaltainen osapuoli...
   Anteeksi nyt vain, mutta ei ole normaalia uhata hakata joku.

   Eikä sulla ole muuta vaihtoehtoa kuin heivata se kaveri pois sun elämästä, jos et halua Mikon alkavan väkivaltaiseksi.
   Ja jos et sen kanssa halua olla, eikö se ole yks ja sama millä tavalla heivaat.

   Poista
  3. Ei miehet tajuu yritystä/vihjausta, sanot suoraan että sulla on toinen?

   Poista
  4. Kyllä mun mielestä on normaalia sanoa että "mä hakkaan sen jos se satuttaa sua" tms. koska eihän se kuitenkaan ihan kirjaimellisesti sitä sitten tarkoita, enemmänkin että suuttuu ja osoittaa että tekisi mitä vain toisen puolesta. Koska näin mä tuota lausetta käytän kuten myös kaverini ja jopa poikaystäväni.

   Mutta joo. Jos se toinen mies ei vain suostu tajuamaan, kannattaa mieluummin käyttää loukkaavaa tekstiä kuin ei mitään, koska muuten jätkä ei tuu koskaan lopettamaan tuota.

   Poista
  5. No tämä "mikko" on jo sen ikäinen, ettei tuo "minä hakkaan sen" ole kamalan tervettä. Tuon ikäinen jo tajuaa mitä seurauksia hakkaamisella on. Ja turhat uhkailut? Joo, sehän on hyvin aikuista toimintaa. Katsokaas, kun on parempiakin tapoja ilmaista, että tekee toisen puolesta mitä tahansa.

   Ennemminkin tuo Mikon lausahdus tarkoittaa sairaalloista mustasukkaisuutta.

   Poista
 3. Voi ei.. pommittajat on huonojen suutelijoiden kanssa melkein samassa kategoriassa. Koita jaksaa ! Kaikella on tarkoitus. :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Koita jaksaa!

  VastaaPoista
 5. mun mielestä täs meni just niinku pitiki, kyl sun ja mikon pitää pysyy yhdessä:) kannattaa ainakin rehellisesti yrittää kertoo "ystävälles" mitä tunteita se sussa herätti mutta samalla tietty kertoa miten asiat on nyt.. lycka till! ;)
  äläkä välitä näistä tyhmistä kommenteista mitä täältä tulee, anna kateellisten valittaa mut pidä silti pääs pystys! <3

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Niinpä :) Kändillä lähtee ihan matto jalkojen alta kun on niiiiiiin rankkaa.

   Poista
  2. kohta tulee vielä jotain pahempaa, voi kändi sua

   Poista
 7. miten siinä viruksessa voit lähtee lenkille kylmään vesisateeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et näköjään oo ikinä rakastunut

   Poista
  2. Et näköjään ole ikinä sairastunut vakavasti. Lopulta terveys menee kaiken edelle.

   Terv. Pitkäaikaissairas JA rakastunut

   Poista
 8. Karma is a bitch only if you are

  VastaaPoista
 9. Nää on niin kivoja, missä nainen "vaistomaisesti" menee mukaan :). Candy sulla oli ihastumisen tunteet. Et sinä vain jättänyt kääntämättä päätäsi vahinvossa :)

  Mutta. Mukavaa kuulla, että Mikon kanssa periaatteessa menee kuitenkin hyvin! Keskity vaan häneen! Kuulostaa siltä, että tuo kaverisi on todella nuori, 17-18v ja ei ole aikaisemmin seurustellut ja tosiaan kuvittelee nyt kaikkea. Hyvä silti, että ymmärrät oman käytöksesi vaikuttaneen. Laita välit jäähylle hetkeks.

  Sitä kun antaa jotain kuvaa, niin toinen saa sen kuvan. Eikö olekin kummallista :) ?

  Älä kerro sille miesystävällesi tuosta suukosta. Se on aivan turhaa.

  VastaaPoista
 10. mites salainen karkki on voinu kaiffarille kertoa että sillä on perheellinen mies.. sehän voi vaikka kertoa kenelle???? oobs. Oot hyvä tarinoimaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin jos tommonen pommittaja on, niin varmana aukasee suunsa jossain vaiheessa kun ei saakkaan Karkkia itelleen. :D

   Poista
  2. Jos voisin tykätä, tykkäisin sun kommentista!

   Poista
 11. Ikävää, että tyyppi alkoi kuvitella liikaa vahinkopususta :/ varmaan sanoit hänelle, että kyseessä oli vahinko? kannattaa ehkä vielä kerran sanoa hänelle, ettei teidän välillä ole mitään ja uhata yhteydenpidon lopettamisella, jollei miehen sekoilu lopu. opin omina "teinivuosinani" sen, että innokkainkin yhteydenpito loppuu, kun lopettaa puhelimeen vastaamisen. ja jos mies alkaa ahdistavaksi, kerro vanhemmillesi asiasta, heidän tehtävä on kuitenkin suojella sinua.

  mä kaipasin sun blogitekstejä, vaikken välttämättä hyväksykään sitä, että pelaatte Mikon vaimon selän takana. mut sunhan toi sun elämä on, joten ei siitä sen enempää. oon kotona vajaan vuoden ikäisen vauvani kanssa ja blogiasi on ollut kiva lukea :) älä katoa enää kovin pitkäksi aikaa ja jos noi ikävät kommentit ahdistaa, muista et meitä asiallisiakin pyörii täällä :)

  VastaaPoista
 12. Ensimmäinen lauseesi teki vaikutuksen. Ymmärrät siis nyt, että olet tietoisesti tehnyt tekoja, jotka satuttavat muita ihmisiä (pahasti, ehkä peruuttamattomasti), vaikka toimintasi motiivi ei olekaan ollut satuttaa ketään. Teoillamme on seurauksia, joita emme itse voi valita...

  Olen pahoillani ennen kaikkea sairaudestasi ja myös tuosta ahdistavasta stalkkerista, älä ymmärrä väärin. Silti se, että pidät tuollaisia kokemuksia niin kauheina, että mietit "paljonko yhden ihmisen pitää kestää", osoittaa, että suhteellisuudentajusi on kyllä vähän kateissa. Olet kohdannut vastoinkäymisiä, mutta todellisesta kauheudesta ne ovat vielä kaukana. Kamaluutta on esimerkiksi perheen hajoaminen, systemaattinen pitkäaikainen petetyksi tuleminen ja elämän perustusten romahtaminen.

  Kiva, että myönnät, jos kaikki ei ole hyvin. Siinä, mitä kerroit Mikosta, oli silti edelleen nähtävissä vanhaa tuttua lällättelymeininkiä: Ähäkutti, meillä on kaikki niin ihanasti. Mielestäni sellainen on aika turhaa enää tässä vaiheessa, kun olet paljastanut sen piirteen itsessäsi, että olet huono myöntämään epäonnea ja ikäviä käänteitä. Pitkäaikaiset lukijasi ovat tuon huomanneet varmaan jo kauan ennen kuin sen myönsitkään.

  Jos et esittäisi elämääsi kiiltokuvana, olisit paljon aidompi, uskottavampi, sympaattisempi ja myös helpommin samastuttava. Tähän saatat vastata, että sinulle on sama, mitä lukijat sinusta ajattelevat. Tätä minun on kuitenkin vaikea uskoa, sillä blogisi ei ole enää pitkään aikaan ollut mikään "tunteidesi purkamispaikka", vaan pidät blogiasi nimenomaan lukijoita varten: yrität esim. voittaa heitä puolellesi perustellen motiivejasi, kirjoitat provosoivia leikkimökissänussimisjuttuja "näyttääksesi" lukijoille jne. Kauniista kommenteista leijailet pilvissä ja haukkuihin taas (yleensä) suhtaudut hyökkäävästi.

  VastaaPoista
 13. Heippa Candy! löysin blogisi vasta viimeviikolla tylsänä perjantai iltana. Lueskelin blogiasi monta postausta niin pitkään että melkein nukahdin tablet sylissäni. :D Sain luettua sitten seuraavien päivien aikana loputkin ja nyt huomasin että uusi postaus on tullut! JEE!
  Tosin, ei sitten ollutkaan "Jee", kun luki fiiliksiäsi. Kurjaa että olet saanut "riesaksi" yli-innokkaan ihastuneen.. :/ Toivottavasti tämä "ystävä" ei kamalasti nirhaa sinun ja Mikon välejä ja omia hermojasi. Koira jättää se omaan arvoonsa. Vaikkakin vaikeaahan se on. :o

  Toivottavasti synttärisi tulee pian ja suhteenne Mikon kanssa pääsee seuraavalle asteelle! Toivoisin ainakin. :) toivottavasti Mikko on tosissaan suhteesi ja aikoo irtautua suhteesta vaimoonsa, sillä ei tuo tee hyvää kenellekään. Ei sinulle, ei vaimolle, ei lapsille, eikä Mikolle itselleen.

  Hurjasti tsemppiä ja voimia!

  VastaaPoista
 14. Ihanku Mikko ei pussailisi vaimoaan.. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaan pussailee, ja tekevät toki myös sitä mitä avioparit yleensä aviovuoteessaan tekevät. Sitä mistä teineillä ei ole vielä käsitystä. Aikuisten oikeeta ;)

   Poista
  2. Älkää ny ilkeet anot hajottako Candyn rakentamaa pilvilinnaa,jossa tämä pikkuinen ja kokematon elää.:-) Antaa hänen elää unelmissaan ja uskoa Mikon olevan hänen ikioma ainiaan ja ettei Mikko panisi vaimoon iltahämärissä, kun mukulat nukahtavat. x)

   Poista
 15. Kurja tilanne :/ Voimia! Joo aluksi itekki suosittelin tutustumaan tähän uuteen tyyppiin, mutta jos todella on tollanen mitä kerroit nii laita kävelemään samantien! Tommonen ylimenevä mustasukkaisuus on ihan sairasta, varsinkin kun teidän "suhdetta" on ollut ns. yksi pusu :D Sano sille ihan suoraan että paljastuit aivan liian mustasukkaiseksi tyypiksi, kontrollifriiksiksi joten sulla ei ole enää mitää intressejä jatkaa teidän kaveruutta, näytit jo millanen olet. Iha ihme tyyppi! :/
  Ette vissii kuitenkaa oo vielä "julkistanu" suhdettanne Mikon kanssa tämän vaimolle ja muille? Annoit ymmärtää että se ei ole kaukana, ilmeisesti tämän vuoden puolella täytät 18 ja sen jälkeen tuotte suhteenne ilmi ja Mikko ottaa avioeron?

  VastaaPoista
 16. Olet viiittä vailla aikuinen. Vanhempiesi avioliitto ei sulle kuulu. Move on..

  Ja nyt on sellanen postaus että sinut voi tunnistaa. Kerrot sairaudesta ja kerro mitä teit sen toisen pojan kanssa. Nämä on helppo selvittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten ei.

   Poista
  2. No justiinsa. Itse olen ihan oikeasti aikuinen ja perheellinen, mutta silti minua kiinnostaa miten vanhemmillani menee ja välitän heistä ja heidän onnestaan. Katsos, kaikki eivät ole noin tunnekylmiä.

   Poista
  3. Miksen sais välittää mun vanhempien liitosta? Se, että sä et niin tee, ei tarkoita ettei muidenkaan pitäisi tai että välittäminen olis jotenkin paha asia.

   Aikamoinen salapoliisi saa kyllä olla jos noiden perusteella mun henkilöllisyys olis helppo selvittää. Good luck vaan.

   Poista
 17. Sähän seurustelet jo ton uuden miehes kanssa, oot seurustellut jo elokuusta lähtien. Mikset paljasta sitä täällä ? Sun henkilöllisyytesi on paljastunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä hittoo??:D^^

   Poista
  2. ??? Mitähän sä tääl mesoot jos joku ihminen on seurustellu siitä asti jonku kans ja ennen sitä ollu varatun miehen kans ei suoraa tarkoita et se on candy?? Hohhoijjaa...

   Poista
  3. Toi onki oikeestaan ainut mitä osaat sanoa öööööööööööööööööö.

   Poista
 18. Voi candy :( kyllä kaikki vielä kääntyy parhain.päin! toi on maailman ärsyttävintä ku joku luulee vähän liikoja ja sit stalkkaa ja kyttää ja kyselee ja vartin välein tulee viesti et mitä teet. sitten kun vastaat et katot leffaa ni pitää silti kysyä kohta uudestaan."no katon tätä leffaa edelleen.."

  VastaaPoista
 19. Valitse se tie mikä tekee sut onnelliseks.<3

  VastaaPoista
 20. karma slaps you right on the face. niin se vaan menee, karkkiseni. ei taida ihan oikein toi sun ja mikon suhde olla. vahingonilo paras ilo, ainakin meille anonyymeille nillittäjille. <3

  VastaaPoista
 21. Candy, sun teksti sai mut melkein itkemää. Oon ollu ite melkein samanlaisessa tilanteessa ja se on oikeesti todella raskasta. Mut ite sanoin tälle "ahdistelijalle" suoraa millaset mun tunteet oli häntä kohtaan ja suosittelen sulle samaa. Nyt onnellisessa parisuhteessa tämän toisen kanssa(: Mutta voimia sulle !(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, älä itke :) Kiitoksia.

   Poista
  2. Ei hyvää päivää pennut :) :) :D Oikeesti!!

   Poista
 22. Voi Kändi kändi..sä et tiedä karmasta vielä mitään..joku pikku kitinä pikkukollin kanssa ja syysflunssa. Voi elämän kevät! Odota kun Mikon avioliiton rikot, sitten tiedät mitä se karma on, kun sinut henkisesti jyrätään niin ahtaalle, että hengittäminenkin sattuu.Ja Mikon vaimo ei taida olla sen parisuhteen väkivaltainen henkilö vaan Mikko. Käymässä kiinni jo johonkin pikku jannuun :D Ja ne ns.Mikon tarinat hullusta vaimosta...jättäisin omaan arvoon. Mikko kesken kasvuinen nulikka, joka kuvittelee pyörittävänsä kaikkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ette tiedä kaikkea ettekä koskaan saa tietääkään :) Ja toisten vaikeuksia on turha tulla vähättelemään kun et niitä itse ole kokemassa.

   Eikä tää mun "ystävä" oo mikään pikkujannu ja Mikkokin sen tietää..

   Poista
  2. Kuules Candyläinen, sun ns.vaikeudet on kuule aika pientä siihen, mitä toiset ihmiset joutuu kokemaan, sanotaanko vaikka muutama esimerkki : lapsen kuolema, puolison kuolema, vaikea sairaus jne. Sinun syysviirus ja mies sekoilutko on nyt sitten elämää suurempi juttu. Ja tulet kyllä vielä kokemaan paljon rankempiakin juttuja kuin flunssa, miehet ja vanhempien riitelyt.

   Poista
 23. Aaaahhahahahaaaa, haaaaahahahahaaaaa, muaaaaahhhahahahahahaaaa!!!!!!

  Pelle.

  VastaaPoista
 24. Jos toi toinen mies olisi oikeasti puoliksikaan totta, niin olisi taatusti jo selvittänyt Mikon ja Vaimonsa henkilöllisyyden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenköhän kun se ei ees tunne Mikkoa? :)

   Poista
  2. Siten että vaikka "stalkkaisi" sinua niin kuin väität?

   Poista
 25. No ei mikää ihme jos oot kipee ku juoksentelet poikien perässä JA niiden kanssa juoksulenkeillä:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 26. http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/art-1288506911244.html

  VastaaPoista
 27. Mä en suoraan sanoen usko, että se suudelma meni ihan noin.. Valehtelet Mikolle, sen perheelle ja itelles vielä lisäksi. Kyllä sä oisit voinu sille jätkälle viestiä, ettei sua vaan yksinkertasesti kiinnosta, mutta et "kehtaa". Parisuhteessa oleva ihminen kehtaa sanoa ääneen toiselle, ettei ole kiinnostunut. Miksi mieltä kaivaa niin, ettet Mikolle uskalla suudelmasta kertoa? Meniköhän sittenkään noin.. hmm! Suutelit vaistomaisesti takas, lähetit "lämpimiä signaaleja", eikö se jo kerro jotain siitä, että sä halusit, mut ku sait nii et halunnutkaa? Käykö Mikon kans samoin, ku salailun lysti loppuu? Haluatko enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä usko, ei kenenkään uskomiset muuta mitään mitenkään.

   Poista
  2. Täytyy sanoa, että minullakin tuli sama mieleen. En ensinnäkään tajua miksi et voi sanoa pistettä kyseiselle jannulle..? Jos oikeasti haluaisit kertoa, että et halua mitään hänen kanssaan niin pystyisit kertomaan sen vaikka se satuttaisikin häntä. Voisiko olla mahdollista, että pidät häntä ns. Varalla et ehkä tietoisesti,mutta jos jokin sisälläsi ajattelee että sinulla täytyy olla varavaihtoehto. Kuka ties..
   Ja sitten toinen asia. Hyvä Candy, jos todella raskastat Mikkoa pystyisit kertomaan suudelmasta hänelle. Salaisuudet vain heikentävät suhdetta ja myöhemmin tuo pieni asia saattaa tulla esille entistä voimakkaampana. Kyllä Mikko ymmärtäisi (Mikäli hän on täysjärkinen) pettäähän hän itsekkin vaimoaan sinun kanssa ja sinua vaimonsa kanssa. Jokatapauksessa toivon sinulle onnea valitsemallesi tielle, vaikka minun moraalini eivät valintojasi kunnioitakkaan. Elä elämää jota haluat elää, onnea matkaan.

   Poista
 28. Pikkuisen minuakin hymyilytti tämä seitsemäntoistavuotiaan "Paljonko yhden ihmisen pitää kestää?" -lausahdus. Pikaista toipumista kuitenkin, Candy!

  VastaaPoista
 29. Ihanaa että teit uuden postauksen!!!!Tän avulla jaksan kun työpäivä piteni kuudella tunnilla :) :) :) :)
  Uskon ja toivon että sun ja Mikon suhde kestää.
  Tsemppiä!!! :)

  VastaaPoista
 30. Täytät siis ens kuussa 18v. :) Mikset ole sitä kertonut uteliaille, kun se selviää kuitenkin heti ensimmäisestä postauksesta;

  "Eli, olen viime kuussa 17-vuotta täyttänyt lukiolaistyttö"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja ihan varmasti se ei feikannu tota?:D

   Poista
 31. voi voi... 35-vuotias ukkomies uhkaa "hakata" jonkun.. ei hemmetti mitä teinipuheita :D:DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :D Miksu on jälkeen jäänyt pelle.

   Poista
 32. Ole rehellinen Mikolle, mikään ei satuta enempää kuin se että saa tietää asioista myöhään. Luottamus ja rehellisyys on suhteen avain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi pikku pusuhan täs on nyt kaiken rehellisyyden perikuva. Vaimosta ja muista viis, niin paljon paskaa touhuttu kaikkien selän takana, mutta tämä yksi onneton kielari, se on ihan pakko kertoa rehellisyyden nimissä..no huh huh pajari pajari, oletko sinäkin Candyn ikäinen tai kentie nuorempi???

   Poista
  2. Asiat jää aika varmasti painamaan omalletunnolle, ja jos ei, niin ihmettelempä kovin. En pidä tässä kenenkään puolia, mutta sanompahan sen, että kun kerta sen valssin Mikon kanssa aloitti, niin olisi edes nykyiselleen rehellinen.

   Mikä risoo?

   Poista
  3. Kumpaahan "nykyistä" tarkoitat :D :D Ei jösses! Tässä kokoonpanossa ei tunneta sanaa rehellisyys, ymmärrätkö teini?

   Poista
  4. Mikä risoo?
   Ompa pokkaa tulla sanomaan asioista anonyyminä. Sun tekstis ei kuulosta sen aikuisemmalta kuin itsenikään. Kaikilla on omat mielipiteet asioihin :)

   Poista
 33. Valitettavasti joitain asioita ei vaan voi sanoa toista loukkaamatta niin että ne menee perille. Etenkin ihmissuhdeasioissa voi ainoa tapa päästä eroon stalkkerista on se että loukkaat häntä niin pahasti ettei hän enää tahdo olla yhteyksissä. Helposti jokainen ystävällinen lause ja ele antaa ihastuneelle turhaa toivoa vaikka et olisi tarkoittanut niillä mitään. Hän saattaa etsiä pieniä vihjeitä siitä että kannattaa yrittää vaikka olisit hänelle sanonutkin ystävällisesti että et ole kiinnostunut. Usko tämmöisen puolet vanhemman tädin neuvoa, kerran se vain kirpaisee. Teet tälle miehelle erittäin suorasanaisesti selväksi että et siedä enää moista käytöstä etkä ole kiinnostunut hänestä tippaakaan. Jos soittelu ja tekstailu ei lopu niin laita hänen numeronsa estoon niin voit Mikon kanssa ollessasi keskittyä olennaiseen.

  VastaaPoista
 34. Ei ole tervettä "pelätä" että oma mies kävisi käsiksi naisensa ystävään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdit..Mikko ei ole Candyn mies. Candy on Mikon salarakas and nothing else.

   Poista
 35. Voi sua. Mä oon ollu samassa tilanteessa, saman ikäisenä ja vanhemman naimisissa olevan miehen kanssa. Olin niin rakastunu että sydämeen sattu kuin näin sen. Mikään ei sitten kuitenkaan mennyt kuin piti, kun mies (kolmen vuoden jälkeen) erosi vaimostaan, oma kiinnostukseni lopahti samalla. Kun toinen oli siinä koko ajan ja ei ollut enää yhteisiä salaisia hetkiä..Toivottavasti teille ei käy niin, itse olin niin pettynyt kaikkeen koko homman jälkeen että melkein en jaksanut enää edes olla. No, nyt siitä on jo muutama vuosi aikaa, joten kaikki hyvin ja miestä muistelen lämmöllä <3 Hyvää jatkoa sulle <3

  VastaaPoista
 36. Annatko mikolle kakkosta koskaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
  2. No daa. Tietenkin antaa koska muutenhan Miksuliini ei olis tyytyväinen ja vois etsiä paremman pikkupimun.

   Eiku sori, tietenkin siksi että karkki on avarakatseinen moderni Nainen :D

   Poista
  3. Joo, ja ikäistään vanhemman oloinen ;D

   Poista
 37. Miksi Mikko ei tee mitään? Ei ikäsi voi olla syy, koska voisittahan pitää suhteen salassa vielä eron jälkeenkin hetken. Ja syytäkin olisi ihan lastenkin takia. Olen itse seurannut läheltä tällaista salasuhdetta reilun vuoden ja mies kärähti vaimolleen elokuulla. Lopputulos oli odotettu. Siellä terapioidaan suhdetta kasaan ja toinen nainen lensi mäkeen kuin leppäkeihäs. Candy, koska tähän tilanteeseen tulee ratkaisu? Ette te voi jatkaa enää noin...

  VastaaPoista
 38. Huhhuh kun naurattaa... :D Mitä sitten uliset kun oot itse tiesi valinnut? Ja miten voit edes elää itsesi kanssa kun yrität tahallasi jatkuvasti tuhota Mikon lastenkin elämän... Liikkuuko sun päässäs mitään muuta kun silmät? Herää nyt tähän todellisuuteen ja astu alas sieltä pilvilinnoistasi. Ja luulenpa että Mikko ei tule jättämään vaimoaan vuoksesi kun ei ole sitä vielä tämän blogin olemassaolon aikana tehnyt, vaikka on jatkuvasti lupaillut. Avioliitto ja lapset on asia joihin suhtaudutaan ehkä pikkusen vakavemmin kuin salarakkaisiin. Ja mitä Mikkoon tulee, Mikko on raukkamainen mies.. Luuletko että Mikko, joka on näinkin pitkään valehdellut vaimollensa ja lapsillensa päin naamaa, ei tekisi tulevaisuudessa sinulle samaa... Olet Mikolle vain pikku seikkailu, suosittelisin etsimään jonkun omanikäisesi tyypin, JOKA EI OLE VARATTU.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä hyvin kiteytetty myös minun ajatukseni tästä Kändin soutamisesta ja huopaamisesta. Sitä minäkin mietin, että kuinka pystyy edes elää itsensä kanssa. Hylkiö!!

   Poista
 39. Ikävä kyllä, usein kun vakuuttelee toisille omasta suhteestaan "te muut ette tiedä meistä mitään". niin usein se on vaan itselleenkin vakuuttelua, että joo joo, kaikki on tässä hyvin. Vaikka samalla alitajunnassa tietää, että tämä ei tuu toimimaan. muutenhan sinun ei tarvisi pimitellä mitää, jos tässä suhteessa olisi kaikki kunnossa.

  Meinaan kun aikaisemmissa kommenteissasi olet kivahtanut, että me lukijat emme tiedä mitään, ja et ole täälä paljastanut kaikkea.
  Silti olen sitä mieltä, että tiedät itsekin, jotta ne "ongelmat" joista et täälä kerro, ovat vain tekosyitä Mikolta pitkittää piilottelua ja salailua. Ja lopulta hän ei jätäkään vaimoaa.

  Kaikki on nääs mahdollista, Et sinä itsekään voi tietää kaikkea. Ihmiset kykenee valehtelemaan rakkailleen. Ja joskus mieli voi muuttua. Mikko on saattanut ajatella ihan tosissaan, että eroaa vaimostaan, mutta saattaakin muuttaa vielä mielensä kun sen eroamisen aika olisi.
  Kannattaa ottaa tämä huomioon.

  Ihmiset ei aina käyttäydy niinkuin me haluttais!

  VastaaPoista
 40. Jos tää ois totta, niin tietenkään Candy ei uskaltaisi sanoa sille jätkälle, ettei oo kiinnostunut, koska pelkäisi tämän käräyttävän itsensä perheelle, kavereille, kenties jopa Mikon vaimolle...

  VastaaPoista
 41. Löysin tänne sun blogiin tänään, kun hain googlen avulla teiniäitien blogeja :DD Tää on kerrassaan aivan mahtava ja oli pakko lukea koko blogi lävitte! Olis kiva kun jaksaisit kirjoitella useammin. :-) Tsemppiä. :-)

  VastaaPoista
 42. Moi! koska mua muutenkin vituttaa, niin tässä pieni teksti, luit tai et:

  Voiko ihmisellä enää paskemmin mennä, kyselet. Joo, voi. Tietenkin syysflunssa ja ihastunut ihminen tuntuvat juuri tällä hetkellä maailman suurimmalta asialta mutta pliis, hae jotain perspektiiviä. Jos sä todella pohtisit sitä, voiko huonommin mennä, et tekis sitä mitä teet. Mikon vaimo on väkivaltainen, sanoo kuka? Mikko? Sittenhän sen on oltava totta. Eikö Mikko ole väkivaltainen henkisesti, jos tämä teidän suhteenne on todella olemassa? On olemassa henkistä ja fyysistä väkivaltaa; se mitä te harjoitatte, on henkistä. Et varmasti ymmärrä, että tämän suhteenne paljastuessa mukaan tulevat niin Mikon vaimo, lapset kuin muukin suku. Kuvitteletko, ettei puhetta synny, ettei paheksuvat katseet seuraa teitä minne ikinä menettekin? Jos "Mikko" ei ole kestänyt vaimonsa "väkivaltaa" tahi normaalia avioliittoa, kuin hän kestää sen sosiaalisen paineen jonka alla tulette jatkossa elämään?

  Palaan aloitukseeni. Sinä elät maailmassa, jossa jokainen on varmasti joskus teininä elänyt. Ongelmasi on, ettet tiedä mistään pahemmasta. Avaa silmäsi ja käytä internetiä hyväksesi: mitä ulkomailla tapahtuu, kuinka ihmisiä kidutetaan ja ihmisoikeuksia rikotaan räikeästi, kuinka lapset kulkevat kaduilla orpona nälissään. Ei, näiden asioiden takia ei tule lopettaa elämistä tai tuntea syyllisyyttä siitä, että on onnellinen. Onko sinua koskaan lyöty, pahoinpidelty? Onko sinua koskaan petetty? En usko. Sillä jos sinä tietäisit, miltä se tuntuu, et tekisi sitä kenellekään. Jos sulla olis edes jonkinlaista empaattisuutta, pystyisit ajattelemaan myös muita. Tee muille niinkuin haluaisit itsellesi tehtävän. Mulle on tarjoutunut sama mahdollisuus, ryhtyä suhteeseen avioliitossa olevan miehen kanssa. En ryhtynyt siihen, en edes ajatellut ryhtyväni. Miksi? Koska edes ohikiitävän sekunnin ajaksi ajattelin muita; ajattelin vaimoa, joka on rakastanut miestään aivan samalla tavoin kuin sinä rakastat tätä Mikkoa. Sitä, kuinka hän on joskus kävellyt käsikädessä tämän miehen kanssa, nauranut, rakentanut yhteistä kotia, kokenut lapsien kasvatuksen. Ajattelin lapsia; eivät he osaa ajtella rakkautta rakkautena, isäänsä miehenä. Heille isä on sankari, ja sinä rakas Candy, viet sen heiltä pois. Sinun vanhempasi riitelevät ja sinusta tuntuu kuin räjähtäisit. Kuvittele tämä sama tilanne Mikon kotona, kuvittele hänen lapsensa ja heille sinun tuntemuksesi vanhempiesi riidoista.

  Tässä siis tiivistettynä: sinä et välitä kenestäkään muusta kuin itsestäsi. Se johtuu siitä, ettet ole koskaan ollut tarpeeksi kiinnostunut ympäröivästä maailmastasi. Osaat päivitellä sitä, kuinka lähipiirissä on "käynyt käry", sitä kuinka vanhempasi riitelevät.. muttet osaa siirtää näitä tuntemuksiasi muun maailman tuntemuksiksi. Väität olevasi ikäistäsi vanhempi, muttet tosiasiassa sitä ole. Sinun kaltaistesi ihmisten takia tämä maailma, yhteiskunnan arvot ja normit ovat tuhoutumassa. Jos sinä, ja sinunkaltaisesi ihmiset osaisivat olla satuttamatta muita, maailma olisi parempi paikka. Sinä pistät oman etusi muiden edelle, sen että saat tuntea ns. onnellisuutta - mutta millä kustannuksella? Tuhoat Mikon vaimon ja Mikon lasten elämän. Harmi vaan, että sinun mielestäsi se on täysin ok, sillä sitä tapahtuu joka päivä; asenteesi ei koske pelkästään pettämistä, tuhoutuneita ydinperheitä tai rakkautta, ei; se heijastuu myös kaikkeen muuhun, niin raiskauksiin, sotiin, nälänhätään kuin tappamiseenkin. Kaiken voi hyväksyä ja elää omassa kuplassaan niin kauan, kuin ajattelee sen olevan ok, sillä sitä tapahtuu joka päivä.

  Sun kaltaiset ihmiset ovat tän maapallon syöpä, joka hitaasti jäytää ja tekee tuhoaan. Sillä ei ole väliä teetkö sä tätä pientä paskaa, vai menetkö ja tapatko ihmisiä. Te olette kaikki samasta puusta veistettyjä, olitte sitten diktaattoreita, koulukiusaajia, pahoinpitelettekö vanhuksia kadulla vai panetteko varattua miestä. Toivottavasti vanhempana katsot taaksesi ja ajattelet sitä, kuinka oksettava ja hirviömäinen itsekäs ihmisolento voi lajitoverilleen olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli järkevin kommentti mitä oon täällä lukenut. Lukekaa oikeasti ajatuksella! En voisi olla enempää samaa mieltä kanssasi. Onneksi meitä on muitakin joilla on vielä jotain moraalia ja oikeudentajua sydämessään.

   Poista
  2. Jos mies haluaa avioliiton ulkopuolisen suhteen, hän kyllä löytää sen jostain muualta, mikäli ensimmäinen ehdokas kieltäytyy "kunniasta".

   Poista
  3. Tää kyllä pisti hiljaseks, koska olen samaa mieltä jokasen sanomasi sanan kanssa!! Pistää vihaseks, kun lukee internetistä kun joku murrosikäinen teini väittää, että kaikki on huonoimillaan, vaikka maailmalla on paljon pahempia asioita meneillään. Tunnen myös suurta vihaa perheenrikkoojia kohtaan. Mieti ''Candy'' kun sun rakas isukkisi tapaisi jonkun nuoren sinun ikäisesi tytön ja joka ois sun äitieukkoos kauniimpi,laihempi jne. Ja sit ku sää ja sun äitieukkos saisitte tietää vaivihkaa että iskäs panee jotain teiniä ja vie sitä salaa treffeille ,ajeluille jne. Että mietippäs sitä.

   Poista
  4. Tässä Kändi sulle todellakin miettimistä. Haluatko ollaa oikeasti tuhoaja, vai jonkun hvän alun rakentaja. Tällä hyvän alun rakentamisella en nyt tarkoita Mikon ja sinun kyseenalaista yhteiseloa. Vaan aloita kunniottamaan ihmisä. Mieti ja kyseenalaista asioita. Ihan vaikka esimerkkinä voiko Mikon vaimo olla niin paha, ihmishirviö. Mikä erottaa sinut paremmaksi, kuin Mikon vaimo?? Se, että valehtelet, lainaat salaa hänen vaatteitaan, olet käynt hänen kotonaan, vietät aikaa salaa hänen aviomiehensä kanssa. Valehtelet ystävillesi ja vanhemmillesi. Mikko tekee tuota kaikkea samaa. Osaatko kertoa, miksi juuri sinä näinä edellä mainittuina kykyinesi olisit parempi ihminen ja puoliso Mikolle??

   Poista
  5. Täysin samaa mieltä!

   Poista
  6. Kunpa jokainen oikeasti lukisi tämän tekstin ajatuksella ja menisi edes hetkeksi itseensä, katsoisi kerrankin itseään peilistä. Ja pakko ihmetellä niitä ihmisiä, keiden asennetta tämä ei muuta.

   Poista
  7. Aamen, aamen, aa-aaamen!

   Poista
  8. "Jos mies haluaa avioliiton ulkopuolisen suhteen, hän kyllä löytää sen jostain muualta, mikäli ensimmäinen ehdokas kieltäytyy "kunniasta"."

   Ai oikeuttaako se Candyn toiminnan? Ei. Tiedän, ettet sanonutkaan sen oikeuttavan, mutta toi kommentti on niin vammanen ettei mitään rajaa ja aina joku tulee sen sanomaan. "No mitäs väliä sillä on, että Candy on salasuhteessa, kun jos Candy ei olisi niin joku toinen kuitenkin olisi siinä tilalla". Voi jumalauta, mitä idiotismia.

   Poista
  9. tosi "hieno" teksti, ilkeetä... Kyseessä kuitenkin pelkkä lapsi

   Poista
  10. Anonyymi15. lokakuuta 2012 2.31

   Tykkään! Mahtava teksti! Juuri tätä olen yrittänyt pukea sanoiksi, mutten ole osannut!

   -T

   Poista
  11. Wau.
   Asiallista tekstiä. Ja juurikin paikkaansa pitävää.
   Asiat voi tehdä fiksusti. Ehkä elämä opettaa. Itsekkäiden ihmisten kohdalla näin vain harvemmin tapahtuu.
   -Ninni

   Poista
  12. Ellei elämä opeta niin viimeistään kuolema. Pahat ihmiset saavat AINA jossakin vaiheessa ansionsa mukaan ja hyvä niin!

   Poista
  13. "Anonyymi18. lokakuuta 2012 17.55

   tosi "hieno" teksti, ilkeetä... Kyseessä kuitenkin pelkkä lapsi"

   Hyvä anonyymi. Totuus tekee kipeää!
   Candy itse on tunkenut aikuisten elämään, nimenomaan perhe-elämään, johon 17 vuotiaalla ei yleensä noin muuten ole vielä asiaa. Tämä on aikuisten elämä, joten kestäköön sen karuuden myös!
   Se joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön!

   Miten asia sitten pitäisi lapselle ilmaista? Ei se muuten mene perille. Ja luulen ettei mennyt edes tällä hienolla txtillä perille. Tuskin edes luki sitä, koska siinähän oli totuus lytättynä suoraan silmille.

   Poista
  14. Tämän ensimmäisen kommentin kirjoittaja ei ilmeisesti itse koskaan koe "maailman paskinta fiilistä", joka on tietenkin subjektiivinen kokemus, vaan vertaa aina tilannettaan johonkin kehitysmaan ihmisten tilanteeseen, ja on aina tyytyväinen, vaikka jalka murtuisi tms.
   Ymmärsin toki pointtisi, mutta itse et taida ymmärtää paljonkaan empatian päälle, saati subjektiivisuuden. Esimerkiksi suomalaiselle, pienelle lapselle euron hukkaaminen voi tuntua yhtä pahalta, kuin jollekin sota-alueella elävälle lapselle nähdä kuinka vanhemmat tapetaan. Subjektiivista.

   Poista
  15. Ensimmäinen kommentoija täällä! Tottakai on maailman paskin fiilis koettu, moneen otteeseen. Olettamuksesi on täysin naurettava, ottaen huomioon maailman jossa elämme.

   Tietenkin omat ongelmat tuntuvat juuri sillä hetkellä maailman suurimmilta, ja saakin tuntua, enkä kiellä ketään suremasta omia ongelmiaan; niitä saa ja pitääkin surra, vatvoa itsekseen tai ystäviensä kanssa. Silti itsesäälissä kiereskely ja silmiensä sulkeminen maailmalta on seuraus itsekkyydestä. Olen itkenyt moneen otteeseen omia ongelmiani, mutta myös muun maailman ongelmia, tuntenut omantunnontuskia asioista joihin minulla ei ole minkäänlaista vaikutusta.
   Kommentissasi väität, etten ymmärrä mitään empatian päälle; luitko todella alkuperäistä kommenttiani, tai ymmärsitkö sen konseptia? Sillä empatiaa sekä sympatiaa minä juuri peräänkuulutan Candylta, ihmetellen sitä kuinka HÄN ei osaa asettaa itseään toisen (tässä tapauksessa Mikon vaimon/lasten) tilalle. Jos näin olisi, jos ihmiset todella tuntisivat tai ymmärtäisivat empatian sekä sympatian, he eivät tekisi toisilleen niitä julmuuksia joista saamme lukea lehdistä päivä toisensa perään.

   Tässä tapauksessa väitänkin itsekkäästi "ymmärtäväni empatian päälle". Sillä oli sitten kyseessä ihminen taikka eläin, en koskaan pyrkisi tahallani tätä olentoa satuttamaan. Olen joskus noudattanut ohjesääntöä "silmä silmästä, hammas hampaasta" - ja tuntenut omantunnontuskia, pyytänyt anteeksi heiltä jotka luultavasti olisivat ansainneet kylmän kohteluni.

   Ehkä alkuperäinen kommenttini oli kärkkäästi kirjoitettu; ehkä se oli myös "ilkeä", kuten joku aiemmin jo huomautti, sillä "Candy on vain lapsi" - jos on valmis aiheuttamaan tuhoa ympärilleen, on oltava valmis myös seurauksiin. Kuinka vanha täytyy ihmisen olla, jolloin ikää ei enää käytetä puolustuksena moraalittomille teoille? Jos lapsi kiduttaa eläimen kuoliaaksi, onko se täysin ok sillä hän on lapsi? Jos lapsi tappaa ikätoverinsa, onko se täysin ok sillä hän ei tiedä mitä tekee? Ei. Kunnioitus iskostetaan lapseen jo pienestä pitäen, sitä ei myöhemmällä iällä enää opi. Voin täysin rehellisesti sanoa, etten ole koskaan satuttanut ikätovereitani, tuhonnut yleistä tai jonkun muun omaisuutta, satuttanut eläimiä tai ollut koulukiusaajana, pettänyt ketään tai ollut mukana tietoisesti pettäjänä. Ihmisen elämä on valintoja täynnä, ja jos ei oman itsekkyytensä takaa osaa valita niitä oikeita... voiko kunnioitusta vaatia jos ei sitä itse anna?

   Poista
  16. No nyt sinäkin alat mennä liian pitkälle sepityksinesi,pointti on mielestäni näihin kaikkiin kändin tekemisiin ; älä ota toisen omaa, älä valehtele, älä ole itsekäs, kohtele toisia niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan ja älä ihminen ole härski, ja lainaa vielä vaimon vaatteita. Thank you.

   Poista
  17. Ensimmäisen kommentin kirjoittaja, olisi mukavaa jos jatkaisit vielä kommunikointia.

   Löysin muutaman hieman hankalan kohdan tekstistäsi. Toivottavasti voit perustella sitä minulle lisää, odotan innokkaasti:)

   Ensimmäinen hankaluus on tekstisi perusluonne. Syytät Candya hänen murheidensa pienuudesta - siitä, kuinka monella ihmisellä on asiat vielä huonommin jossain muualla. Oletko Sinä Afrikan nälkäinen lapsi, joka tietää paremmin? Ovatko Sinun murheesi niin suuria, että olet oikeutettu määrittelemään toisen ihmisen murheiden koon?

   "Avaa silmäsi ja käytä internetiä hyväksesi: mitä ulkomailla tapahtuu, kuinka ihmisiä kidutetaan ja ihmisoikeuksia rikotaan räikeästi, kuinka lapset kulkevat kaduilla orpona nälissään."
   Toinen kysymykseni liittyy valistuneisuuteen. Koska mitä ilmeisimmin olet itse avannut silmäsi ja lukenut räikeistä ihmisoikeusrikkomuksista ja kiduttamisesta, miksi koet tärkeäksi tulla moralisoimaan mahdollisesti fiktiivistä suhdetta internettiin? Pettäminen on moraalisesti epäilyttävää ja omasta subjektiivisesta näkökulmastani väärin, mutta ei siltikään millään lailla rinnastettavissa mainitsemiisi karmeisiin asioihin. Eikö valistuneella ja silmänsä avanneella ihmisellä ole maailmantilan kannalta parempaakin tekemistä?

   Seuraavaksi siirryn tekstityypin ongelmaan. Blogitekstien tyylipiirteisiin kuuluu usein omasta elämästään kertominen. Teksti ei usein ole kovin huoliteltua, syvällistä ja yleismaailmallista, vaan pikemminkin juuri yksilöllisyyteen pyrkivää. Candy ei ole ensimmäinen, joka kirjoittaa tunteistaan: siitä, mikä surettaa, ärsyttää, ihastuttaa tai vituttaa - ei siltikään, vaikka koko blogien olemassaolon ajan nälkäisiä lapsia ympäri maailmaa on riittänyt. Miksi vaadit nimenomaan tältä blogilta syvällisempää otetta asioihin?

   Hienoa, että itse olet jättänyt aloittamatta suhdetta varattuun miehen ja koet sen oikeaksi valinnaksi. Se ei kuitenkaan ole millään lailla pätevä perustelemiskeino: on lukematon määrä ihmisiä, jotka ovat toimineet toisin. Voisivatko he perustella salasuhteen eettisyyttä omien kokemuksiensa perusteella?

   "Sun kaltaiset ihmiset ovat tän maapallon syöpä, joka hitaasti jäytää ja tekee tuhoaan. Sillä ei ole väliä teetkö sä tätä pientä paskaa, vai menetkö ja tapatko ihmisiä. Te olette kaikki samasta puusta veistettyjä, olitte sitten diktaattoreita, koulukiusaajia, pahoinpitelettekö vanhuksia kadulla vai panetteko varattua miestä. Toivottavasti vanhempana katsot taaksesi ja ajattelet sitä, kuinka oksettava ja hirviömäinen itsekäs ihmisolento voi lajitoverilleen olla."
   Viimeinen kysymykseni: kuka oikein olet? Jumala? Miksi koet oikeudeksesi määritellä blogin kirjoittajan samaan joukkoon diktaattorien ja vanhusten pahoinpitelijöiden kanssa?
   Onko Sinulla yhtään "Made in Taiwan"- tai "Made in China"-vaatetta? Käytätkö muovipusseja? Jätätkö koulussa/työssä yksinäisen ihmisen omaan yksinäisyyteensä? Jätätkö kadulla roskan nostamatta? Jos vastaus yhteenkin kysymykseen on kyllä, Sinä kuulut meihin: maapallon syöpään, joka hitaasti jäytää ja tekee tuhojaan.

   Kaikki ei ole mustavalkoista, sateenkaaresta sataa muitakin värejä. Eikö kaikissa ihmisissä ole jotain hyvää ja kaunista - ja jotain vastakohtaista? Voiko ympäristö tai perimä altistaa erilaisille päätöksille? Entä, jos aivoissa on toiminnallinen eroavuus, jonka takia ihminen - tässä tapauksessa Candy - tekee erilaisia valintoja?
   Saivartelua? Moraalisen pohdinnan lamauttamista? Vai sen myöntämistä, ettei kukaan meistä ole parempi toistaan, vaikkei olisi sitä salasuhdetta kokenutkaan?

   Katsotaanko ensiksi itse peiliin, ennen kuin aletaan arvostelemaan ja paheksumaan muita?

   Tekstisi todellinen olemisen syy taisi tulla esille jo alussa:
   "Moi! koska mua muutenkin vituttaa, niin tässä pieni teksti, luit tai et"
   Vitutusta voi purkaa monella muullakin tavalla, tiesithän?:)

   Poista
  18. Voi terve minkä pikkutekstin kirjotit...halusit oikee nähä vaivaa

   Poista
  19. Vaivannäössä on jotain vikaa?:)

   Poista
  20. Ensimmäinen kommentti joka on selvästi AIKUISEN kirjoittama. Tässä tiivistyi kaikki mitä halusin sanoa tälle syöpä-kirjoittajalle. :)

   Syöpä-kirjoiEthän KOSKAAN jätä ottamaasi ruokaa syömättä tai heitä sitä roskiin ? Niille afrikan nälkäsille lapsille kelpaisi meinaan sekin.

   Poista
 43. Toinen uhoaa mustasukkaisena kilpakosijan hakkaamisella ja toinen stalkkaa. Toivottavasti saat riuhtaistua itsesi irti molemmista ja jonkun tervejärkisen poika/miesystävän itsellesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mieestä siihen kuvaan, minkä olet antanut itsestäsi, niin sopisi kuin nenä naamaan, että jatkat seukkaamista kummankin kanssa..kun sullahan sitä moraalia ei ole niin so what jos sekotat elämääsi vielä himpun sekasemmaksi ;) sitten saattaa pikku syysviirus tuntua pieneltä Karmalta sen jälkeen..heh,, sulla ei ole edes tietoa mitä Karma oikeasti on. Se ei ole pikku nuha kostoksi perheen sössimisestä, vaan jotai ihan muuta..minkä löydät edestäsi kaikkine kurjuuksineen.

   Poista
 44. Toivottavasti Mikko on jo aloittanut oman osuutensa eron hankkimiseen ja suhteenne julkistamiseen..? Suunnitelmanne lienevät kuitenkin pidemmälle vietyjä kuin se, että Mikko pläjäyttää synttäripäivänäsi vaimonsa eteen eropaperit, esittele sinua uutena kumppaninaan ja pyytää vaimoa keräämään kimpsunsa että sinä pääset muuttamaan taloon? Mikon eron ja teidän suhteenne julkitulon välissä saa kyllä olla aika pirun pitkä siirtymävaihe, että normaaliälyiset eivät hoksaisi sinun olleen kuvioissa jo hyvän aikaa. Vaimokin todnäk tajuaa sinun mukaantulosi jälkeen laskea yksi + yksi, ja hoksaa syyn Mikon outoon käytökseen liiton loppuaikoina.

  En yhtään ihmettele jos h-hetken lähestyminen jännittää. Varaudu ihan oikeasti kunnon paskasateeseen, sitä lienee luvassa melko monelta suunnalta ja sen myötä tämänhetkiset elämänkatastrofisi ovat pelkkää leppeää alkulämmittelyä. (Ja tämän sanon ilman ilkeyttä.) Mikon helvetti alkanee siitä, kun vaimo - joka saamiemme tietojen mukaan on epätasapainoinen ja väkivaltainen - tajuaa tulleensa kusetetuksi törkeimmän päälle ja aloittaa armottoman koston käyttämällä todnäk lapsia aseenaan. Sinä et taatusti välty tältä katastrofilta, vaimo tuskin jättää pelkästään omaan tietoonsa ajatuksensa sinusta. Huoltajuusriitoja sivusta seuranneena voin hyvin kuvitella myös sen, että Mikon suhde alaikäiseen tullaan nostamaan esiin kun lasten huoltajuudesta ja tapaamisista aletaan vääntämään. Teini-ikäisen kanssa seurustellut isä ei välttämättä saa viranomaistahojen varauksetonta luottamusta ja suosiota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HÄÄHÄÄ SIINÄ SINULLE CANDY IHANA PERHE-ELÄMÄ! Eipä kannata elää missään pilvilinnoissa ja haaveilla ihanasta perheestä '' Mikon '' kanssa. idiootti:-)

   Poista
 45. Voi että, kyllä tuli tosiaan naurahdettua noille Mikon uhkauksille..

  VastaaPoista
 46. Ja jos oikeasti pitäisit tekojasi pahoina, niin silloinhan sinulla olisi MORAALI, ja lopettaisit tuon touhun. Mutta..sitä moraaliahan sinulla ei ole, eikä käsitystä mikä on oikea ja väärä jne. Niin jatkat päätä pahkaa valehtelemista, ihmisten pettämistä usealla eri tasolla. Sinun päässä pyörii ainoana ajatuksena MINÄ MINÄ JA MINÄ.

  VastaaPoista
 47. minun näkemys on se että varattu ihminen on aina itse vastuussa teoistaan. vapaa eli sinkku on oikeasti vapaa tekemään mitä haluaa toisin kuin se varattu osapuoli. toki on fiksua jos vapaa ei sotkeudu varattuihin mutta enpä lähtis candya syyttelee. eiköhän se ole ollu ihan mikon oma valinta alkaa rikkoa perhettä ja pettää vaimoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla logiikalla mä en syyllisty mihinkään, jos ojennan ampuma-aseen miehelle, joka kertoo haluavansa tappaa perheensä. Itsehän se on vastuussa teoistaan ja saa varmasti sen aseen muualtakin!

   Poista
  2. Niin että ihmisellä, joka tietää toisen seurustelevan/ olevan naimisissa, ei ole sinun logiikallasi millään tavalla osasyyllinen pettämiseen, perheen rikkomiseen ja valehteluun?
   Kyllä se toinen nainen/mies on yhtälailla vastuussa aiheuttamistaan teoista.
   Kyllä, pettävä osapuoli tekee valinnan pettääkö vaiko ei.
   Sinä kolmantena osapuolena sen mahdollistat ja mahdollistamisella sen myös täten hyväksyt. Sinä mahdollistamisella olet yhtä syyllinen osapuoli kuin toinenkin, tosin paljon pienemmällä vastuulla, koska itselläsi ei ole mitään menetettävää.

   Tuo kommenttisi on puhtaasti toisten naisten keksimä tekosyy itselleen hyväksyä olevansa toinen nainen ja täten oikeuttaa tekonsa.

   Tätä asiaa voi verrata karkeasti vaikka näin; Saat tietää, että mies jota jonkin aikaa olet tapaillut, on aikeissa ryöstää pankin. Hän pyytää sinua pakoauton kuskiksi. Vaihtoehtonasi on joko ilmiantaa hänet tai suostua kuskiksi.
   Suostut, ja miehen ryöstettyä pankin hän hyppää pakoautoon jota sinä ajat. Jäätte kiinni poliisille, ja saat syytteet avunannosta ryöstöön. Itket poliisille kuinka et ole tehnyt mitään ja ei ollut sinun ideasi. Vaikket tehnyt mitään, tekee se sinusta osasyyllinen tapahtuneeseen.

   Jos pettäminen olisi laitonta menisi se täysin saman logiikan mukaisesti. Tiedät toisen olevan varattu - suostut mukaan suhteeseen - tiedät seuraukset ja täten myös olet osasyyllinen tilanteeseen. Vai oletko eri mieltä?

   Olen rehellisesti sanottuna kyllästynyt tähän "minäminäminä"-asenteeseen. Minulla on oikeus tehdä kaikkea jos Minä niin haluan. Miten tämä maailma toimisi jos kaikki pyörisimme vain oman napamme ympärillä?

   Poista
  3. On sen vapaan osapuolen oma typeryyttä, ettei ole vaatinut varattua eroamaan. Sillä näinhän tämä kuvio saa jatkua vaikka hamaan loppunsa asti. Varatulla ei ole mihinkään kiire, koska saa pitää molemmat. Maun ja keveyden. Perheen ja salasuhteen.
   Fiksu vapaa osapuoli, sanoisi varatun kohdalla "Ei kiitos", ja jatkaisi matkaansa. Ja VASTA JOS varattu eroaa, ja onkin taas sinkkumarkkinoilla, niin VASTA silloin he voisivat kokeilla onneansa. Mutta tässäkin pitää ottaa huomioon, että jokainen ero vaatii tietyn toipumisajan. Eroajan pitää työstää eroprosessinsa ensin loppuun, ennenkä kykenee tasapainoiseen parisuhteeseen uuden kumppanin kanssa.

   Näinhän sanoo järki. Mutta kun ihmisillä on niin pirun kiire kokoajan jokapaikkaan, niin onhan se nyt mahdottomuus vaatia odottamaan. Ei, vaan täytyy laput silmillä juosta kohti onnea ja hätäillä, että varmasti päätyisi uudelleen umpikujaan.
   Miettikääs sitä.
   Rauhassa etenemällä ja odottamalla saa paljon paremman ja kestävämmän parisuhteen, kun hätiköimällä ja säätämällä väkisin.

   -T

   Poista
  4. Anonyymille 15.13.

   Aika rankasti vertasit keskenään asioita, jotka eivät välttämättä toisiinsa liity. Osoitan, miksi toimintasi on ongelmallista.

   "Sinä kolmantena osapuolena sen mahdollistat ja mahdollistamisella sen myös täten hyväksyt. Sinä mahdollistamisella olet yhtä syyllinen osapuoli kuin toinenkin, tosin paljon pienemmällä vastuulla, koska itselläsi ei ole mitään menetettävää."

   Upotetaan tekstinpätkäsi seuraavaan yhteyteen:
   Pienet, aliravitut lapset Kiinassa ja monessa muussa maassa valmistavat pienillä käsillään länsimaisille ihmisille vaatteita ja tavaroita. Vastuussa ilmiöstä ovat monet eri tahot, esimerkiksi tehtaiden omistajat ja tuotteiden jälleenmyyjät. Sinä kolmantena osapuolena sen mahdollistat ja mahdollistamisella sen myös täten hyväksyt. Sinä mahdollistamisella olet yhtä syyllinen osapuoli kuin toinenkin, tosin paljon pienemmällä vastuulla, koska itselläsi ei ole mitään menetettävää.

   Asiat eivät liity toisiinsa, vai? No, yhtä relevantti vertaus lienee käyttämäsi kuvaus pankin ryöstämisestä.
   "Jos pettäminen olisi laitonta menisi se täysin saman logiikan mukaisesti."
   Pettäminen kuitenkaan ei ole laitonta. Pankin ryöstäminen taas on lain vastaista, mutta sille löytyy mielestäni perusteltavat syyt.

   "Olen rehellisesti sanottuna kyllästynyt tähän 'minäminäminä'-asenteeseen. Minulla on oikeus tehdä kaikkea jos Minä niin haluan. Miten tämä maailma toimisi jos kaikki pyörisimme vain oman napamme ympärillä?"
   Minäkin olen kyllästynyt siihen. Kaivetaan kuitenkin ensin ne halot pois omista silmäkulmistamme, ennen kuin alamme raivoisasti osoittelemaan muita. Eikö sekin ole jonkinlaista MinäMinäMinää, että ajattelee itse olevansa kykenevä määrittelemään Parhaan Moraalin ja sen varjolla halveksimaan tai arvostelemaan muita?

   Tässä muuten aiheeseen hyvin sopiva kappale!
   http://www.youtube.com/watch?v=NvDHwVM-PJI

   Poista
 48. pettäminen ja tappaminen on vissiin yhtä pahoja asioita?? eivät kyllä minusta ollenkaan. ja ei, en ole kolmaspyörä eikä ole koskaan ollut suhdetta varattuun mieheen. olen itse useampaan kertaan petetty osapuoli niin on vaaleanpunaiset lasit tippunu silmiltä. jos kumppani ei aio pettää ei se sitä tee vaikka toinen olisi tyrkyllä. näin se vain menee.

  t:Anonyymi16. lokakuuta 2012 21.23

  VastaaPoista
 49. http://hopealanka.mailpv.net/a/s/23324670-872a2568db5341d54aab999eade3e143/258246

  Ota Candy se uus ihastus poikaystäväksi ja ala vihdoinkin rohkeasti elää äläkä pakene pilvilinnoihin. Tottakai se kaveri on mustasukkainen Mikosta, koska on ihastunut sinuun ja ei halua nähdä jonkun Mikon, käyttävän hyväkseen toivotonta rakkauttasi, joka ei saa kuin puolinaista vastakaikua (se toinen puoli Mikon tunteista on varattu perheelleen).

  Hanki Candy oma asunto, kun täytät 18 ja muuta omillesi asumaan. Äläkä ota ketään avosiipaksi, ennekuin opit elämään itsesi kanssa tyytyväisenä ilman miesten tarjoamaa "itsetunnonkohotusbuustia".

  VastaaPoista
 50. Candy, syys virus ei ole Karma ;D Se on todella jotai muuta, eikä vanhempien riitelykään ole sitä. En tiedä mistä sun olis sitä hyvä etsiä, muuten kuin tulevaisuus sen tuo. Kokeile vaikka Wikipedia, jos löytyis sieltä..

  VastaaPoista
 51. Mä en tajua miks ihmisten pitää lukea tätä blogia jos se kerran vaan vituttaa noin paljon? Kaikkiin asioihinko, jotka teitä noin vietävästi ketuttaa, lähdette argumentoimaan noin kärkkäästi? Mä luen tätä koska musta tää on erilainen ja mielenkiintonen blogi, ELÄMÄSTÄ. Ei mua kiinnostais tätä lukea jos tärisisin raivosta ja pääsisin vain pönkittämään omaa moraaliani? En lue ainuttakaan muotiblogiakaan, joka mua ei kiinnosta, saatika mene niille huutelemaan kuinka idiootti bloggaaja on. Alkakaa elää omaa elämää, ei nuo teidän jatkuvat "olet paska ihminen, perheenrikkoja yms" lätinät mitään auta. Vai tuleeko uni paremmin kun pääsette kaikki angstinne lataamaan tuntemattoman tytön blogiin?
  Jos jotkut asiat ei miellytä, niitä ei ole pakko lukea.

  VastaaPoista
 52. Trollaus? Alan uskoa siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä sitten ? Pikkusiskoni kirjoittaaa blogia the sims pelistään. Eli kirjoittaa tarinaa. Miksi sitten tämä "tarinana"" olisi väärin ? Ihmiset kirjoittaa blogeihinsa myös novelleja, ei nekään ole totta.

   Poista
 53. Hirveesti tää blogi aiheuttaa ihmisissä pakottavaa tarvetta kommentoida :D En tiiä onko tää totta vai ei, mutta melkeen parasta koko blogissa on lukea anonyymien spekulointia Candyn ja Mikon tilanteesta!

  -Rose
  http://no-blackouts.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 54. Susta tuntuu pahalta, kun vanhemmat riitelee? Totta kai tuntuu. Ymmärrän sen, koska olen kokenut samaa sotatilannetta omina teinivuosinani.

  Mutta eikö ihan oikeasti pieneen mieleesi juolahtanut, että Mikon lapset tulevat kokemaan saman sitten, kun suhteenne paljastuu? Tai eivät oikeastaan samaa, vaan pahemman, koska ovat vielä nuorempia eivätkä ymmärrä tai osaa järkeillä asioita kunnolla eivätkä pääse sieltä kotoa pakoon omiin juttuihinsa.

  Mä en ole nyt tuomitsemassa ketään tai mitään tällä perusteella, mutta mua oikeasti ÄLLISTYTTÄÄ, jos tuo ei tullut sun mieleesi. Suorastaan pelottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules Ginger. Vanhempani erosivat juuri viime kesänä. Äitini rakastui toiseen mieheen. En silti tuomitse äitiäni. Haluan että MOLEMMAT ovat onnellisia, ja onnellisia eivät ole jos eivät rakasta toisiaan. En minä ainakaan halua että vanhemmat ovat yhdessä vain siksi että ajattelevat sen olevan mun kannalta parempi.

   Poista
  2. Ja mun vanhempani erosivat kun olin pieni. Todellakin niiden on kaikkien kannalta parempi olla erossa, koska yhteiselo oli pelkkää sotaa. Se ei ollut nyt se pointti.

   Pointti oli se, että minua ällistytti Candyn empatiakyvyttömyys. Omien vanhempien riidat ahdistaa, mutta saman aikaan on valmis laittamaan Mikon (paljon nuoremmat) lapset samaan liemeen? Olettaen siis, että Mikko nyt olisi Candyn takia ja nimenomaan Candyn takia jättämässä vaimoaan.

   Eikä pienet lapset osaa ajatella sitä asiaa tuolla tavoin kuin sinä, ainakaan vielä. Niille se voi olla maailmanloppu.

   Poista
 55. Ei tiisus, miten työ vielä jaksate jauhaa Candylle noita samoja juttuja?! Nää kommentit toistaa itseää niiin pahasti... :D Jokainen asia on sanottu jo sata kertaa, mut silti joku idari päättää moralisoida Candya samoilla jo jauhetuilla argumenteilla.

  Antakaa tytön elää sen elämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näi, go kändi go, sekoita elämäsi nyt oikein juurta jaksain. Toivotan onnea että elät sotkuista elämääsi valheinesi kaikkinesi lopun elämään. Tsemppiä! Elä tyttö elämääsi.

   Poista
 56. Voi C.,
  Ihan oikeasti nyt. Sanot sille stalkkaajalle, kun jo olet ilmeisesti Mikon kaipuusssa häntä pussannut, että se oli vain just sitä että kaipasit Mikkoa siiheen. Sitten sanot, että ilmoitat poliisille jos jatkaa stalkkaamista ja sitten jos ei lopu, (puhut ihan mitä lystäät:), mutta niin, että hankit lähestymiskiellon, ellei lopeta, ja -- kyllä sä tiedät. :-)

  VastaaPoista
 57. No nythän tuo on tapahtunut. Iltasanomat siitä huutaa ja muutkin lehdet. Onnea vain yhteiselle elämällenne Raulin kanssa. Todennäköisesti onni tulee tarpeeseen!

  VastaaPoista
 58. Oi tuttu tunne tiedän kui kamalaa kertoa hälle joka on korvia myöten rakastunut :/ koita selvitä!

  VastaaPoista
 59. Hei en nyt tiedä onko tästä mitään apua ja tää on sanottu sulle varmaan miljoonatsiljoonaa kertaa, mutta eikö sun kannattais ensin antaa itelles aikaa kasvaa ja aikuistua? Ennenkun rupeet näille lapsille äitipuoleks siis. Kauhistuttaa ajatella, että mä ite olisin rupeemassa siihne hommaan ja oon kuitenkin sua pari vuotta vanhempi... Ehkä tää sun toinen "ihastus" onkin elämän tapa näyttää sulle että muutakin on tarjolla?

  Voin meinaan kokemuksesta kertoa, että se äitipuolen rooli ei todellakaan ole helppo. Mä olin ite 11v kun mun isä jätti äidin toisen naisen takia. Ja kun kuulin että ne oli tapaillut kaikkien selän takana useemman kuukauden en tosiaan ollut vihanen isälleni vaan sille naiselle ja purin kaiken vihani ja kiukkuni siihen monen vuoden ajan. Ja tää nainen siis nyt on mun "äitipuoli", eli naimisissa isäni kanssa. Ja tosiaan tästä on nyt yli kymmenen vuotta eikä me vieläkään olla väleissä. Nään isääni vaan sillon kun se nainen ei ole paikalla.

  En toki sano että näin käy kaikille, tiedän paljon ilosempiakin tarinoita, mutta ajattelin vaan kertoa että näinkin siinä voi käydä. Enkä usko että haluat tollasta tilannetta Mikolle ja sen lapsille...

  VastaaPoista
 60. Feikki koko blogi...

  VastaaPoista
 61. Ajatelkaapa jos blogissa kuitenkin kerrottaisiin todellisista asioista. Teillä saattaa olla nämä arjen pikkuongelmat ratkottavana, mutta tämä on vähän vaikeampi tilanne. Itsellänikään ei tuollaista tilannetta ole ollut, sillä olen huomattavasti alle 15-vuotias. Jotkut eivät voi ymmärtää tai käsittää noin huonoa tilannetta. Helppohan on tulla väittämään, että on vain kerrottava totuus tai blogi on vain feikki.En usko, että itsekkään kertoisitte totuutta.

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3