sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Mä haluan oman maailman

Rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille. :)

Mulla on ollut tosi kiva viikonloppu, pyhitin suurimman osan siitä kavereiden kanssa oleilulle. Oon huomannut, että viime aikoina oon alkanut vähentämään kavereiden kanssa hengailua ja ne onkin asiasta huomauttaneet.

Se on niin outoa, että vaikken mä Mikon kanssa 24/7 olekaan, niinkun jotkut siihen pystyvät rakastuneet ihmiset toisensa kanssa ovat, niin silti kiinnostus kavereihin on alkanut vähän hiipumaan. :/ Mun ystävät on maailman ihanimpia, eikä niissä todellakaan ole mitään vikaa, mutta joku siinä on.. Kai mä sit alitajuntaisesti yritän vältellä niiden kanssa olemista, pelkään että meen möläyttämään jotain ja ne jatkuvat miesasioista tenttaamiset tai parittamisyritykset on ahdistavia.
Ylipäätään se, että mä joudun jatkuvasti valehtelemaan niille..

No, tän viikonlopun kuitenkin vietin kavereiden kanssa. Siitä muistona vielä tähän aikaan illasta pienoinen hedari ja korkkareilla liukastelun tuloksena ruhjeet kehossa. En usko olevani ainoa, joka on telonut itsensä jäisillä teillä tänä viikonloppuna..
Enempää meidän illasta en aio kertoa, sen verran on tää blogi herättänyt huomiota, että joudun välttelemään yksityiskohtien kertomista, jotka vois paljastaa kuka olen.

Me saatiin Mikon kanssa yks päivä tällä viikolla sen vapaapäivän kunniaks ihan kreisi idea joka toteutettiin; lähdettiin päiväks roadtrippaamaan.
Mä oikeesti tunsin olevani kuin joku amerikkalainen elokuvatähti jostain romanttisesta runaway draamaleffasta, kun aurinko paisto kirkkaan siniseltä taivaalta, tiet oli sulaneet ja ihailin vaihtuvia maisemia raybanit silmillä, mun rakastama mies istu siinä mun vieressä ja auton kaiuttimista pauhas melkein täydellä volyymilla mun lempibiisejä muistitikun kautta.
Tosta puuttu enää voimakkaan punaiset huulet, rööki kädestä ja ase hanskalokerosta. :D
Ja joo, sen auto on taas kunnossa, mutta mulla ei ollut asiaa ratin taakse. ;D

Meillä oli niin ihana reissu, vaikka se monen tunnin istuminen puuduttikin mun kankut ja jumitti mun jalat.
Mä tunsin taas et mulla ja Mikolla on ihan oma maailma, jossa on vaan me kaks. Siinä me saatiin olla ihan rauhassa ja nauttia toistemme seurasta niinkin yksinkertaisesti kun istumalla autossa vierekkäin.

Pysähdyttiin syömään jollekin kuppaselle huoltsikalle rasvasia ranskalaisia, mut se oli vaan niiin... Ääää, en mä ees tiedä. Mulla oli vaan koko sen reissun ajan niin mukavaa. Mä olin niin onnellinen ja olo oli niin huoleton. Tuntu et sen reissun aikana mä pääsin kauas pois mun tutusta ja aika-ajoin ahdistavasta elämästä, eikä mun tarvis kohdata ketään, varsinkaan tuttuja ihmisiä.

Tää kuulostaa varmaan tosi oudolta ja skitsolta, mut niin se vaan on. Mulla olis niin paljon kerrottavaa tosta reissusta, mut ehkä mä jätän ne pelkästään mun ja Mikon välisiks asioiks.
Oli ehkä eniten perseestä tulla takas, jouduin taas siihen maailmaan missä en haluais olla. Miks mä en voi saada toista ulottuvuutta, jossa olla Mikon kanssa huoletta kahdestaan?

Onneks pian pääsee taas pakenemaan arkeaan. Sovittiin, että nähdään vasta sillon seuraavan kerran. Kuolen varmaan ikävään jo parin päivän päästä.
Kuuntelen tätä biisiä ikävääni, sen sanat on jotenkin...aika läheltä liippaavia.

I will love you till the end of time
I would wait a million years
Promise you'll remember that you're mine
Baby can you see through the tears?
Love you more
Than those bitches before
Say you'll remember, oh baby, say you'll remember
I will love you till the end of time
223 kommenttia:

 1. Niin ne vaan kaverit jää kun ollaan niin in lööv, sitten jättää Mikkonen kun ei teinipimpsa enää maistu ja vaimo käskee takas kotia! Äiskä ja isukki on pettyneitä kun Kändikkäinen on pettäjän heitukkana ollut ja hupsis! Katos kaverit, Mikko ja kotoakaan ei saa kuin halveksivia katseita! Onnea Candy valitsemalles tielle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin just. Sähän sen sanoit.

   Poista
  2. ..jos nyt tulis oikeeseen kohtaan.. stna.

   "Mä olin niin onnellinen ja olo oli niin huoleton. Tuntu et sen reissun aikana mä pääsin kauas pois mun tutusta ja aika-ajoin ahdistavasta elämästä, eikä mun tarvis kohdata ketään, varsinkaan tuttuja ihmisiä."

   Tuttu tunne :) ei se tarkoita ettei läheisistään välittäis, mutta välillä on pakko saada se ihana painottomuuden tunne kun ei ole vastuussa mistään eikä kukaan odota sulta mitään. saa vaan olla ja hengähtää :)

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. ihanaa että pistit blogisi näkyviin taas :) toivon niin paljon, että tää teidän juttu päättyy hyvin :) tsemiä!

   Poista
 2. Äh, mikä pakko on mollata, en tajua. Kaikkea hyvää elämääsi Candy, koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. (Ei koskaan, sen olen oppinut 35 vuoden aikana. Nyt kolmen lapsen äitinä, 10 v avioelämää takana ja toivottavasti vielä paljon vuosia edessä. Mutta siltikin, ikinä ei tiedä ja koskaan ei kannata sanoa ei koskaan!) Jos tai kun elämä jatkossa jollain tavalla murjoisikin, muista että päivä kerrallaan eteenpäin. Ja nyt, nauti rakkaudestasi!

  VastaaPoista
 3. Miten auto korjattiin noin nopeasti....
  ei näköjään tehty mitän vakuutusjuttuja tms koska korjaus ei olisi noin nopeasti hoitunut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kait nyt noin vaikutusvaltaisella miehellä on useampi auto ;)

   Poista
  2. Itseasiassa sillä on käytössään kaks autoa, mut mentiin tolla samalla autolla, jolla ajettiin jäätielläkin. :)

   Poista
  3. Ja mähän sanoin, et se auto-asia on hoidossa. Ei tarvitse olla kaikessa vaikutusvaltainen, riittää kunhan tuntee oikeita ihmisiä ;)

   Poista
  4. Ei helvetti, aika useilla on kaksi autoa. Tekeekö se ihmisestä paremman? Ja Oikeita Ihmisiä? Siis jonkun joka osaa korjata auton. No ei jösses, ne onkin jo aika harvassa täällä Suomessa... Oon kuullut että Lahdessa on yks sellanen tyyppi, ja varmaan Helsingissäkin luulis olevan joku.

   Poista
  5. Juu, aika useilla on kaksi autoa, kun taloudessakin on kaksi ihmistä joilla on ajokortti :)
   Taitaa toinen auto olla vaimon käytettävissä :)

   Poista
  6. Mäkin tunnen yhden autonkorjaajan.

   Poista
  7. Draamaa, vauhtia, vaaratilanteita.

   Alkaa olla nää jutut melkein Tuksun blogin tasoa, varsinkin uskottavuudeltaan.

   Kätevästi se jäärata muuttuikin nyt jäätieksi. Ei siitä sen enempää, ettei "tulisi paljastettua liikaa". Tuo on kätevä argumentti, koska liioista yksityiskohdista jää kiinni valheesta.

   Ei tosin siinä merkityksessä, kuin lukijoille pyritään uskottelemaan, vaan siitä että tässä jännitetään kolmiodraamaa jota ei ollutkaan.

   Aina asteen verran viihdyttävämpää ja aidompia tunteita ja reaktioita kommentoijissa herättävää, jos ihmiset luulevat tällä olevan jotain kosketuspohjaa tosielämän kanssa.

   Poista
  8. Meilläkin on kaksi autoa,minulla vaimolla oma,miehellä oma.Eikä me tunnetta sen kummemmin"oikeita ihmisiä".Mies osaa laittaa itsekin autoja,ja sittenhän on ihan näitä korjaamoja..voi Candy Candy,olet vielä niin syvällä pienissä lapsen tossuissasi..päiväkoti tossutko kenties vielä.

   Poista
 4. Jaksuja! :) Ja susta puhutaan tosi paljon joka puolella nettiä, pidä vähän aikaa matalampaa profiilia täällä... Olis miun neuvo! Seuraan blogiasi, mut ei jaksa nähdä vaivaa lähteä ruotimaan toisen elämää keskustelupalstoille, niinkuin osa niin tekeekin. :/ -onnellinen perheen äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia.

   Niin, tiedänkin tuosta eri puolella nettiä jauhamisista, mutta yritän vaan olla ottamasta niistä itteeni ja ajatella että niille kirjoittelijat on elämäänsä kyllästyneitä tyyppejä.

   Poista
  2. No mä en jaksa lähteä sinun elämästäsi, tai siis blogista kirjoitettuja juttuja katselemaan muualta; tämän blogin suhteen olen utelias, mutten mikään salapoliisi, vaan ihan ajattelen sinua ihmisenä, jolla on suuri rakkaus sydämessä, vaikkakin varattuun mieheen, mutta ehkäpä tässä kävisi hyvin. Kaikkien osalta, lopulta. Toivoisin, ettet laita blogiasi näkymättömiin. Älä siis ota kirjoituksista itseesi, vaan ajattele, että mielipiteen vapautta se on, kuten sinäkin sanot mielipiteitäsi heistä. Ne mielipiteethän eivät tule vaikuttamaan loppujen lopuksi sinun ikiomaan elämääsi yhtään, mitkä täällä netissä pyörivät. Ne vaikuttavat, ne läheisten mielipiteet ja rakkaiden. Eikös se niin ole? Sitten kun alat olla Mikon kanssa julkisesti. Heidän mielipiteensä ovat kaikista tärkeimpiä. Ja siellä jossain sinulla on ihan oma elämä ja rakkaus ja läheiset. <3

   Poista
  3. Ei tarvitse olla elämäänsä kyllästynyt tyyppi, jos ei hyväksy pettämistä.

   Poista
  4. "Ei tarvitse olla elämäänsä kyllästynyt tyyppi, jos ei hyväksy pettämistä."

   Niinpä! Itse olen täysin pettämistä vastaan, se on niin väärin kaikilla tavoin. Enkä ole elämääni kyllästynyt, ton enempää en aio silti asiaa perustella koska ei mun tarvi. Candy korjaa toi sun asennevammas ja sisäistä, että pettäminen on väärin ja kaikki ketkä ei silittele sun päätä, että "voivoi candy raukka kun sulla on rankkaa, kyllä te saatte toisenne ihQudaaa!!!1!1!1 <3" ei oo elämäänsä kyllästyneitä, eikä kateellisia sulle. Meillä on vaan moraali, empatiakyky (tässä tapauksessa vaimoa ja lapsia kohtaan, sä teet omalla hyökkäävällä asenteella sen mahdottomaks itseäs kohtaan) ja käsitetään, että pettäminen on väärin.

   Poista
 5. Jooo oonki ihmetelly missä se Markus luuraa........:DDDDDDDDDD eivaan kaikkea kivaa teille !

  VastaaPoista
 6. Ongelmahan onkin siinä että TE ETTE KOSKAAN VOI OLLA VAIN KAKSIN, KOSKA "MIKOLLA" ON LAPSET. Lapset tulevat aina olemaan etusijalla (tai ainakin pitäisivät olla..) hänen elämässään, ainakin tosimiesten elämässä prioriteetit pitäisivät mennä näin. Mausteena tulevaisuuden vaaleanpunaisessa "kaikensekestää" parisuhdekeitoksessanne on (ehkä) tuleva ex,joka heittää kapuloita rattaisiin minkä ehtii ja luultavimmin kasvattaa lapsensa vihaamaan sinua. Voi lapsi millaiseen soppaan olet itsesi laittanut, tuletkohan koskaan toipumaan tästä?

  VastaaPoista
 7. Vituttaa noi anonyymit sun muut elämäänsä kyllästyneet yh-mutsit jotka ei keksi mitää järkevää sanottavaa. :D

  Ei mulla muuta paitsi että sun tekstejä on kiva lukee,ja toivotan onnea sulle ja Mikolle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämäänsä kyllästyneet yh-mutsit? :D Yleistä vielä vähän lisää :)

   Poista
  2. Mua vtuttaa kaikkitietävät teinit, ketä luulee että maailma pyörii heidän napansa ympärillä :)

   Kyllä te joskus vielä tajuatte.

   Terkuin: Ei yh, ei edes mutsi, mut aikuinen

   Poista
  3. Ja sullahan oli itselläs niin hirveen tärkeetä asiaa. XD Jessus..

   Poista
  4. Ja nyt nää saatanan "muka aikuiset" tulee tänne sanomaan kuinka
   "Te ymmärrätte vielä joskus :)"

   Painukaa oikeesti helvettiin ja antakaa Candynki olla :D

   Poista
  5. Senkun painut emmi itse helvettiin. Sä tänne tuut "muka aikuisena" jeesustelemaan vaikka et mitään oikeeta asiaa edes keksi.

   Poista
  6. Noh, kyllä minä uskallan väittää olevani aikuinen ;)

   Poistaisi kommentoinnin, jos ei haluaisi negatiivista palautetta :)

   Poista
  7. kaikki on leimattava jotka on teidän kanssa eri mieltä? :D totta kai tä blogi herättää tunteita, vaikkei oliskaan yh mamma, elämäänsä kyllästynyt tms. ootte te lapset tyhmiä, ehkä joskus vanhempana ymmärrätte mitä moraali on :DD ja häpykarvoitus :D t. naisten (ei lasten) kaataja testohirmu pillumagneetti

   Poista
  8. Olen yh-mutsi ja en ole elämääni kyllästynyt :D päinvastoin. Luin nyt ekaa kertaa tätä blogia ja jäin todellakin koukkuun!!
   Mikko tuntuu aika ihanalta mieheltä, kun ottaa Candyn noin hyvin huomioon jne. Jättäisi vaimonsa ja jatkaisi elämäänsä vapaana Candyn kanssa... Tuollainen salailu on varmaan tosi raskasta teille molemmille..

   Poista
  9. Kuule pissaliisa,sulle suosittelisin tämän blogin lukemisen sijaan googlaamaan youtubesta Disneyn piirrettyjä,ei jessu mikä kakara :)

   Poista
  10. Ja tiedätkö mikä siinä on mahtavinta?! Me aikuiset OLLAAN OIKEASSA!

   Oikeasti, voitko väittää 15-17v neidon elämänkokemuksellasi, että tiedät elämästä yhtä paljon -tai jopa enemmän- kuin kaikki ne aikuiset, jotka ovat käyneet läpi lapsettomuutta, tuskaisia eroja, itsemurhia lähipiirissä, puolison pettämistä yms? Tai lapsen syntymää, ensi askeleita, onnellisia häitä jne?

   En nyt todellakaan väitä, etteikö nuoren ihmisen elämässä olisi voinut olla paljon kaikkea. Itselläni oli, joten tiedän. Enkä nyt tarkoita mitään "oon pannu kaikkia koulun pahiksia ja mun poikkis petti mua mun serkun kanssa pussailemalla, i'm gonna die" juttuja. Mutta tuo asenne. "Mä tiedän nää jutut ja kaikki aikuiset ei tiedä vttu mitään eikä ymmärrä". Millä perusteella? Sillä että vedit 14v ekat kännit ja panit lukioikäistä peraa?

   Ja edelleen vetoaisin tähän jo esitettyyn argumenttiin: niin kauan kun Candyn blogi on kaikille avoin ja kaikki saa kommentoida, saa tätä kuka tahansa halutessaan lukea ja kommentoida. Miksi ei C laita blogiaan vain kutsutuille? ;)

   Terkuin: Ei yh, ei edes mutsi, mut aikuinen

   Poista
  11. Mä en ymmärrä, miten näin monet vielä jopa puolustaa Candyn toimintaa! Miltä teistä itestä tuntuisi, jos oma mies teitä pettäisi? Ette te silloin varmastikaan ajattelisi että "Nojaa, meidän rakkaus loppu, no mut jos mun mies rakastaa jotain teiniä oikeasti, niin kyllä ne on oikeutettuja seurustelemaan, vaikka me ollaankin miehen kanssa vielä naimisissa ja noi lapsetkin on jäänyt mulle, kun mies ei siltä teiniltään kerkeä niitä kovin paljoa näkemään".

   Poista
  12. Ei, vaan että miten näin monet puolustaa Mikon toimintaa? Toimii väärin sekä vaimoaan että tyttöystäväänsä (tai mikä nimitys sitten paras olisikaan, pois lukien törkeydet) kohtaan. Valehtelee ainakin vaimolleen, luultavasti kyllä molemmille naisilleen, lapsilleenkin, ja pakottaa teini-ikäisen salailemaan asioita ystäviltään, vanhemmiltaan, kaikilta, ja valehtelemaan myös. Ja kyllä Candy, pakottaa, koska ei jätä vaimoaan, jolloin voisit kertoa, tai sinua, jolloin ei tarvitsisi enää valehdella enempää. Sinä tietysti oletkin niin rakastunut, koko nuorella sydämelläsi, ettet osaa vaatia ratkaisua nopeammin. Niin varmaan lähes kaikille on käynyt, ensirakkaus tekee sokeammaksi ja tahdottomammaksi kuin yksikään myöhempi:) Toisilla vain käy sen suhteen parempi onni kuin toisilla.

   Poista
 8. Suhun ei sit ole kukaan ottanut vielä yhteyttä - ei mistään lööppilehdestä?

  Mä taas olen vähän seuraillut yhtä Mikkosta ja olen vähän ihmeissäni sen kuvahausta Googlessa. Ei näytä enää olevan kuvia sen vaimosesta eikä musta. Kaikki haihtunut kuin tuhka tuuleen. Facebookiakaan ei ole eikä sen lapsia - jotain Mikkosesi ikäisiä.

  Tietääkös kukaan miten tämmöinen on mahdollista vai onkos tämä vain joku tilapäinen tapa millä Google näyttää kuvia?

  Tämä oli sitten vaan ihan tilannetiedustelu eikä mikään uhkaus. Koska Mikkonen on jo jonkin verran tunnettu (julkkis tai puolijulkkis ainakin) ja kait alkaa erityisesti olla sitä nuorison ja nuorten aikuisten keskuudessa, niin ihmettelen nyt vähän tässä yksikseni. En haluaisi, että minuun otetaan yhteyttä yhtään mistään.

  Miltä sinusta, Kolmas pyörä - vai onko se vaimo se kolmas pyörä teidän tapauksessanne - tuntuisi, jos Googlen kuvahaku eräänä päivänä näyttäisi teidät kaikki yhtäaikaa? Mä sain nähdä eilen vanhan pärstäni erään Kuseniinan pärstän vieressä. Sillä oli kamalasti meikkiä ja mulla ei ollenkaan. Mutta en todellakaan hävennyt kuvaani eikä se edes joutunut mihinkään "varjoon". Tänään kaikki oli poissa.

  Onks tää yhtään mielenkiintoista kenenkään mielestä?

  VastaaPoista
 9. Meinaatko Candy,että elämäsi tulee Mikon kanssa olemaan vaan autolla ajoa kahdestaan reiskat silmillä?Olen 39v nainen,ja kerron sen verran,että tuota fiilistä koin juuri sinun iässäsi,oman silloisen rakkauteni kanssa.Tosin hän oli vain 2vuotta vanhempi,ja ei salarakas,sitä ihanuutta kesti 6vuotta.Sitten tapasin nykyisen mieheni,ja olemme saaneet kolme ihanaa lasta.Mutta voin vannoa,että harvoin kolme-neljäkymppinen perheellinen enää ehtiä lentää reiskat päässä autoillen kokopäivän.Toki joskus.Arki vaan vie niin paljon aikaa.Mikolle nämä on varmaan mukavia pakohetkiä oman lapsiperheensä arjesta,sen takia soisin,että se joka pelkääjän paikalla istuisi,olisi hänen vaimonsa,ja että heillä olisi aikaa yhdessä.Nämä on sinulle Trippejä vaaleanpunaiseen rakkauteen.Sen takia toivoisin sinulle suht oman ikäistä poikakaveria,jonka kanssa nuoruus on vielä suht huoletonta.Nuoremman kanssa sinulla, ei salatussa suhteessa ,olisi mahdollisuus tälläiseen autoiluun vaikka joka päivä.Loppuisi salailu,saisitte kasvaa yhdessä saman jonka useimmat muut;eka yhteinen asunto,kihlat,häät,ensimmäinen lapsi jne.Kaikki olisi kummallekin yhtä ainutlaatuista,ja näistä kertyisi kultaisia muistoja.Samanlaisia kuin Mikolla ja vaimollansa nyt.Hekin ovat nämä kokeneet,ja ne ,yhteiset kokemukset ja muistot heitä tänä päivänä tiukasti kiinni pitävät.Mieti näitä,älä tuhlaa elämääsi.Olet VAIN kerran nuori.Kaikki onnen avaimet on sinulla.Elä elämääsi niin,että siitä jää hyviä muistoja tulevaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi Mikon pelkääjän paikalla pitäisi olla se oma väkivaltainen hakkaajavaimo? Kolme-nelikymppinen vaimo ei enää reiskat päässä keimaile. Se on totta!

   Mutta se nuori mies (sun sussus oli poikkeus), joka on koulutettu kunnolliseksi ja kiltiksi, ei sekään nuorena reiskat päässä saa kauniin nuoren naisen kanssa ajella lakeuksilla. Nyt, kun tämä samainen jussi (tai Mikko) saa menestystä, komeutta ja itsevarmuutta, niin pitäisikö hänen jättää tämä etuus käyttämättä, kun hänellä viimeinkin on varaa nauttia nuorista ihanista naisista, jotka eivät edes katsoneet häneen päin?

   Sä voit olla poikkeus tästä säännöstä ja olet ehkä toteuttanut tuota oman ikäisen kanssa seurustelun sääntöä, mutta yleensä se menee niin, että nuoret hyvännäköiset naiset ansaitsevat niitä menestyneitä miehiä ja poindexterit, kiltit miehet ansaitsevat naisia vasta kun ovat menestyneet.

   Sinun mielestäsi Mikkonkin pitäisi vain kiltisti nyt pysytellä sen hakkaajavaimonsa rinnalla.

   Poista
  2. Tässä oli erittäin hyviä pointteja! En sano, etteikö vanhemman miehen kanssa voisi olla hyvä suhde, mutta tuo teidän tilanteenne on oikeasti vakava asia ja siinä samalla tapahtuu niin paljon vääryyttä muita ihmisiä kohtaan.

   Toivottavasti tajuat, että me kaikki sinua varoittavat emme ole elämään kyllästyneitä yh-mammoja vaan joillain on oikeasti pointtikin.

   Poista
  3. Kuka sinulle on oikeasti todistanut,että Mikon vaimo on hakkaaja :D hei camoon,aikuisten oikeasti.Siis siksikö Mikko ei uskalla olla menemättä kotiinsa,ettei saa turpaansa???Hahahahahaha.Ja taitaa olla sekin juuri syy miksi ei uskalla erota,kun Kippari-kalle vaimo pinaateissaan huitasee kuonoon ,jos lähtee kävelemään.Älä nyt viitti.Ja Mikko varmaan osti talon ja teki lapsetkin nyrkin ja hellan välissä :)ei jumalauta,tukehdun nauruun näitä satuja lukiessa.Hakkaaja vaimon ei pidä istua etupenkillä,ei oo todellista,hahahaaa.Totta,kyllä teinipimppa siihen etupenkkiin kuuluu.Ps:pakottikohan Mikon vaimo myös Mikon aikoinaan nyrkkkiä heiluttaen aviomiehekseen.Jo on hiiri mieheksi.

   Poista
  4. Juu ja aivan varmasti Mikkoliini yrittäisi kotiin päästä takaisin jos vaimo hakkaa ;)

   Poista
 10. Ymmärrän sua jotenkin kokoajan vaan enemmän ja enemmän. :D

  Roadtripit oman kullan kanssa ovat kyllä jotain ihaninta. Tiedän niin ton tunteen, mikä sullakin oli. :D Hyvät biisit soivat juuri jonkun oman vempeleen kautta, pidät kultaasi kädestä kiinni sanomatta sanaakaan. Aurinkolasit silmillä ja tupakka huulessa. Ja mennään vaan, jonnekin. Kahdestaan. :) Ja koko muu maailma jää ulkopuolelle siitä tarinasta.

  By the way, sulla on aina todella ihania biisejä täällä! Oon tehnyt todella hyviä löytöjä. :) Olisi kiva jos voisit joskus linkittää enemmänkin kappaleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :)

   Ja niin oikeessa oot, paitsi ilman tupakkaa. :D

   Mukava tietää että oot löytäny uusia biisejä täältä kuunneltavaks, aion kyllä ehdottomasti jatkossakin linkittää mun lempibiisejä muiden kuunneltavaks. :)

   Poista
 11. Wau! Blogisi saa minut haaveilemaan, että minäkin voisin viehättää itselleni nuoren tyttöystävän. Olen nyt lukenut Mikosta ja ensitapaamisestanne, mutta voitko palata vielä tapaamishetkiinne? Mitä hän sanoi sellaista, että se viehätti sinua? Mikä ylipäätään on sellaista, joka saa nuoret tytöt ihastumaan vanhempaan mieheen muu kuin itsevarmuus? Sinun ei tarvitse kuvailla Mikon kehoa yksityiskohtien paljastamisen takia, mutta onko kehon malli kovin tärkeää jos ei nyt ylipainoinen kuitenkaan ole? Mistä se mainitsemasi elämänkokemus näkyy tai kuuluu ensijuttelulla jossain häissä?

  Tahtooo nuoren salarakkaan. Lähellä se on ollutkin, mutta koskaan en ole päässyt asiaan koska kokemukseni on, että aina kun paljastaa olevansa varattu, kaikki menee plörinäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi! Oot ällöttävä kurttumuna, ei sua kukaan halua!

   Poista
  2. Ainahan saa haaveilla.

   Lähes kaikki mitä se sanoi, viehätti mua. Se oli niin hauska ja rento ja osasi jutella niin mielenkiintoisesti ja vetävästi ettei sen juttujen kuuntelemista halunnut lopettaa.

   Se oli kujeileva ja salaperäinen ja kaikenkaikkiaan vaan niin...ihana.

   Ja en osaa muiden puolesta vastata, mutta mä ihastuin Mikossa..Mikkoon. Kaikkeen siinä, varmaan pieniltä osin myös siihen, että se on perheellinen mies.

   Eikä mulle kehon mallilla ole mitään merkitystä, vaan sillä miten kehonsa kantaa.

   No, miten nyt elämänkokemus näkyy verrattavissa kolmekymppisen miehen ja omanikästen jätkien kanssa jutteluun. Mietipä sitä. :D

   En mä tiedä, tästäkin aiheesta vois kirjoittaa pitkän tekstin, mutten just nyt kyllä jaksais.

   Poista
  3. "Kaikkeen siinä, varmaan pieniltä osin myös siihen, että se on perheellinen mies."

   Oot ihan hirveä ihminen....

   Poista
  4. Tarkotin lähinnä siihen, et se on isä-ihminen. Se on vetävää mun mielestä. :>

   Poista
  5. Kiitos vastauksestasi! Tuollaista vastausta oikeastaan odotinkin mutta vähän jäi harmittamaan, koska minä en voi tietää mitä tuo mainitsemasi "lähes kaikki, mitä se sanoi" oikeastaan sitten oli noin käytännössä.

   Erittelit kuitenkin joitakin ominaisuuksia joten erityisen suuri kiitos siitä! Preach it, girl! eihän se kummoista elämänkokemusta vaadi, että antaa itsestään kypsemmän kuvan. Yäytyy olla kuitenkin jotenkin rempseä ja rento ja vain mausteena kokenut ja kulmikas ;D.

   Hehheh... en halua enää haaveilla. Pettämiset ja säädöt ja fuckbuddyt oman ikäisten naisten kanssa ei vaan sytytä enää. Jännitys on niistä poissa ja sydän kaipaa ihastumista. Olen kai hullu. Mutta tuo kuvauksesi aurinkoisesta ajelusta on just sitä mistä olen haaveillut jo pitkään.

   Eihän ihminen sille mitään voi, että haluaa vastakappaletta. Mies kaipaa iloista, kaunista ja nuorta energistä naista. Nuori nainen kaipaa turvallista, kokenutta puunrunkomiestä, joka kuitenkin osaa vastata naisen nuoruuden ilojen tarpeisiin spontaanisti! Ja vanhempi nainen taas haluaa louskuttaa, valittaa ja haluaa aggressioilleen kohteen, syntipukin ja maksumiehen omille nautinnoilleen. Näin se luonnon laki menee! Tuomitsijat eivät ole tätä VIELÄ kokeneet.

   Tekstiesi perusteella koen itsessäni olevan todella paljon
   samaa kuin Mikossa aineellista menestystä lukuunottamatta.

   Mutta jätetään tämä pitkä sepustelu...

   Poista
  6. Peliaviomies, tyydy suosiolla siihen kämmenees vaan. Tai osta fleshlight jos vaihtelua kaipaat!

   Poista
  7. ...mikset jätä sitä nykyistä naistas/vaimoos ennenku alat ettii mitää uutta tyttöystävää? ois reilumpaa.

   Poista
  8. @AnonyymiMar 11, 2012 02:24 PM

   Yeah... voisi muuten tyytyä, mutta kun nuorempaa aitoa tavaraa saa baarista niin se on parempaa korviketta kuin oma käsi. Mutta sekin on tosiaan vaan korviketta sille jännitykselle mitä tuo Mikko saa. Harmi, etten ole yhtä YTM ja menestynyt kuin Mikko. Muuten kylpisin pimpsassa ja nauttisin aikaansaannoksistani. Mikko on mun idolini ;D

   Poista
  9. Etkö ole sitä kuullut, että nuoret miehet haluavat vanhempia, iloisia ja tyytyväisiä naisia. Et ole varmaan lukenut Iltalehteä. Siellä oli tuo artikkeli joskus kait viimeviikolla.

   Minulla on 20-vuotta itseäni nuorempi mies, monen teinipojan isä. Näyttää siltä, että hän ei minua vaihtaisi kehenkään. Paasasi juuri tuossa yhtenä päivänä, että noi nuoret naiset, jotka vetää pakkelia naamaansa ei ole mitään.

   Ja kuule, tämä mies on hyvännäköinen ja komea. Olisi ihan filmitähtiainesta. Ja mä en omasta mielestäni ole enää yhtään minkään muun kuin vanhan mummelin näköinen ja painokin on noussut jotain 7 kg. Mut kait sit jotain on. Ja tää juttu on jo kestänyt jotain 6 vuotta että ei se nyt huomenna lopu. Yhdessä ollaan asuttu jotain 3 vuotta. Tulevaisuutta ei vaan oikein voi yhdessä suunnitella ton korkean iän vuoksi - luultavasti se jättää mut jonain päivänä, mutta en halua sitä nyt ajatella. Eletään päivä kerrallaan. Moni muukin on siinä tilanteessa että niin joutuu tekemään.

   Poista
  10. Kävin lukemassa Peliaviomiehen blogia ja kyllähän se taisi aivan fantasiaa olla :D

   Poista
  11. No mutta sähän voit olla yhtä umpikiero,ja jättää kertomatta, että olet varattu.Se tuo lisää jännitystä tuohon järjettömyyteen.Kato voit sitten salata omalta vaimolta ,että sulla on joku,ja sille teinipimpille,ettei sulla ole ketään.Ni kato sitten kun kaikki kerran ryssii ja rysähtää,niin rysähtääkin sitten oikein kunnolla.Sitähän te lähdette hakemaan.

   Poista
  12. Peliaviomies, oot oksettava ja säälittävä! Toivon, että joku leikkaa ruman ja ruttusen kullis irti ja heittää tunkiolle. Taitaa kyllä olla niin pieni, että tarvii suurennuslasia, että sen löytää.

   Poista
 12. Miksi kiusaatte itseänne tuolla tavalla?
  Jos kaikki on ohi, kaputt, loppu slut Mikon ja sen vaimon välillä, ja vain lapset pitävät yhdessä, niin eikö nyt reiluinta vaimoa, lapsia ja itseänne kohtaan olisi jo salailun lopettaminen?
  Miksi ihmeessä jatkaa petosta, ja pahentaa eroa?

  Oikeasti minun tekisi mieli sanoa kolme asiaa:
  A) Juokse, unohda tuo mies, hanki joku joka voi aidosti oikeasti sinua rakastaa
  B) Mieti oikeasti mitä teet, mihin olet ryhtynyt
  C) Mieti mitä rehellisesti ajattelisit jos lukisit nämä tekstit.. Vaikuttaako mies kaiken arvoiselta?

  Keittiöpsykologi-minä väittää että olet puolustuskannalla koska tiedät että arvostelijat ovat oikeassa, mutta et halua myöntää sitä...
  Haluat vielä nauttia siitä tunteesta että koska Mikko on naimisissa, se tarkoittaa että hän rakastaa sinua vielä enemmän kuin naista jota aikoinaan rakasti niin paljon että meni naimisiin ja perusti perheen...
  Mutta voit vielä olla jollekin toisella vielä tärkeämpi, aidosti, rehellisesti, ilman valheita.

  VastaaPoista
 13. Mieleen tulee se aika, kun olin mukana kolmiodraamassa.En ollut salarakas, vaan mulla oli salarakas. Olin myös kahden pienen lapsen äiti ja avovaimo. Salarakkaani oli minua paljon nuorempi. Itse olin 32v, salaraksuni 21v. Tapasimme yökerhossa ja palo syttyi heti. Seuraavana päivänä menin jo häntä tapamaamaan. Hän sattui asumaan vielä kotona, kuten sinäkin Candy, joten tosi paljon yhteneväisyyksiä tarinaan on. Usein, kun tapasimme, hänen porukkansa olivat pois kotoa, mutta joskus olimme hänen huoneessaan ovi kiinni, vaikka vanhemmatkin oli kotona. Antoivat aikuisen ihmisen olla rauhassa. En nähnyt vanhempia kertaakaan.

  Tapailin raksuani aika paljon, usien monta kertaa viikossa. Kävimme myös ulkona yhdessä; syömässä, lojumassa auringossa, ravintolassa hänen kavereittensa kanssa. Hänen kamunsa olivat nuoria jäbiä ja tiesivät meidän kuvion, mutta hölkkäsen pöläystä siitä välittäneet. Lähinnä coolia se oli heistä, sillä olin todella treenattu, kun harrastn fitnesiä.

  Mieheni ei ihmetellyt eikä epäillyt, koska mulla oli paljon harrastus- ja muita menoja. Kerran mulla oli pieni fritsu kaulassa, jokaoli tullut epähuomiossa kiihkeällä hetkellä. Sain jopa sen selitettyä parhain päin, mutta siinä oli kyllä läheltä piti tilanne!

  Sanoisinpa, että todellakin oli samantyylinen tilanne. Paitsi että mä en kertaakaan puhunut raksulleni erosta. Eikä meillä ollut ero mielessä. Meillä oli tylsää ja arki oli tullut. Mieheni ei enää huomannut kuinka upea nainen hänellä oli. Halusin kehuja ja huomiota, kotoa en saanut. Kotona kyllä toimi seksi ihan koko ajan, mutta sekin oli niin tuikitylsää. Salarakkaastani saimmekin uusia paukkuja myös oman miehen kanssa, vaikkei hän tiennyt mistä uusi kiihkoni tuli.

  Kuinkas sitten kävikään? Sehän kaikkia kiinnostaa. No, kyllästyin lopulta siihen raksuunikin. Hänen juttunsa olivat liian pentumaisia ja kaverinsa aika kakaroita, vaikka olivat täysi-ikäisiä ihan reilusti jo. Seksi alkoi meilläkin olla jo nähty. Ei enää ollut niin hohdokasta. Lopulta jätin hänet ja jatkoin mieheni kanssa ihan kuin mitään ei koskaan olisi ollutkaan. Petin myöhemmin muidenkin kanssa, kunnes mieheni kanssa tuli ero ihan muista syistä. Hän ei tänäkään päivänä tiedä että olin ollut uskoton monta monituista vuotta suhteessamme.

  Tällainen tarina näin iltapuhteiksi. Herätti vain muistot henkiin tämä blogi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän se tarina yleensä onkin, vaikka ne salarakkaat ei sitä halua uskoakkaan.. vaaan uskovat olevansa sen ihmisen elämän suurimpia rakkauksia.

   Poista
  2. Anonyymi 02:15,

   Kiitos tarinasi jakamisesta.
   Sulla ja Mikolla erona on vaan se, että sä hait avioliittos ulkopuolisia suhteita, koska et saanut tarpeeks huomiota mieheltäs.

   Petit jatkuvasti, koska miehes ei riittänyt sulle, janosit vaan lisää.

   Mä olen ensimmäinen ja viimeinen, kenen kanssa Mikko vaimoaan pettää. Ei se ole missään vaiheessa hakenut tai kaivannut mitään säpinää avioliittonsa rinnalle muista, vaan se ihan oikeasti RAKASTUI muhun.

   Siinä on se huomattava ja merkittävä ero. Sä halusit viihdykettä ja jännitystä pettämällä, Mikko tekee sitä rakkaudesta.

   Poista
  3. Et sinä välttämättä ole ensimmäinen jonka kanssa pettää.
   Vähän viittaisi siihen tuo, että vaimo heitti Mikon pihalle. Onkin samat pettämisen oireet tullut ilmaan, eikä vaimo enää ole kestänyt tms.

   Mikko voi tehdä tuota myös jännityksen takia. Siihen viittaa se, että se hakeutuu takaisin kotiin asumaan vaimonsa luokse. Lapset tuskin on syynä, hyvinhän se vaimo taitaa pärjätä siellä ilman Mikkoa.
   Eikä se varmasti ole koskaan ollutkaan syynä.

   Poista
 14. Voi että...Mäkin haluisin lähtee oman rakkaani kanssa vaan johonkin ajeleen ja viettään aikaa vain kahestaan ilman mitään kiirettä tai huolen häivää...Olis tosi ihanaa...Oon aina haaveillu siit et kuinka ihanaa se olis istuu oman rakkaansa vieressä autossa aurinkolasit silmillä ja ajaa vaan johonkin vailla määränpäätä...Ja sit jos löytäis jonkun ihanan meren tai järven rannan niin istuis siin hiljaa oman kullan kainalossa ja ihailis auringonlaskua...Se olis niin ihanaa...Se ei vaan ole vielä toteutunu...Mutta kyllä tässä onneks on vielä vaikka kuinka paljon aikaa...Pitää varmaan alkaa ehdotteleen tolle rakkaalle miehelle et lähettäs vaan joku viikonloppu ajeleen ilman mitään sen kummosempaa määränpäätä...Ja sit voitas men vaik johonki hotelliin tai johki yöks, tai sit et jos ollaan josain mis asuu tuttui niin niille yöks jos vaan niille sopii...Ja sit seuraavan päivän jatkais...Olis niin ihanaa...Mä niin tulisin tykkään siitä...Ihan varmasti...
  Mutta kaikkea hyvää sinulle ja Mikolle.<3 Toivottavasti kaikki menee hienosti ja että te saatte kokonaan toisenne.<3
  -Piiperö-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ai ku ihkuu,joo mäki toivon ,että nämä kaksi kieroilijaa saa ja ansaitsee toisensa ,tähän varmaan kuuluu sitten näitä merkkejä <3 ;) :)oliko ne siinä vai unohdinko jonkun merkin...ai juu meinas ihan tää unohtua :D ;D joo nyt on ihquu ja Lovee...ei juma mitä pissaliisojen touhua.

   Poista
  2. -Piiperö-:

   Kesällähän teidän kannattais lähtee pienelle reissulle, pakkaatte autoon teltan, uimapuvut ja aurinkorasvaa ja reissaatte ympäri Suomea. :) Me meinattiin kesällä Mikon kanssa toteuttaa tollanen reissu, en malta oottaa..

   Mut kiitos kommentistas ja kaikkea hyvää myös sulle. :)

   Poista
 15. Kysyin tätä jo aiemmin, mutta et vastannut, ehken sitten esittänyt kysymystä tarpeeksi suoraan... Miten ihmeessä -jos on oikeasti olemassa "Mikko", eikä tämä ole vain iltasatu- et pelkää että näiden lehtijuttujen ym ym myötä "Mikko", tai vaimo, sen puoleen, saisi tietää blogista? Olet itsekin sanonut, että vaikka muuntelet faktoja, Mikko tunnistaisi teidät osasta tekstejä. Varmasti myös Rouva Mikko, koska tuskin kovin monen mies on ollut näihin aikoihin muualla asustelemassa jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllähän mä pelkäänkin. Siks pidänkin nyt matalempaa profiilia.

   Tosin olen mä tänne asioita, aikoja ja paikkoja muunnellut ja lisäillyt pieniä hämäysjuttuja siltä varalta, jos Mikko tai sen vaimo tän löytäis.

   Mutta joo, ei kai niiden ihan mahdotonta olis itseään täältä tunnistaa. Mä vaan luotan siihen, ettei ne edes päädy tänne.

   Poista
 16. Luin kerralla koko blogin läpi, kaveri linkitti fb:ssä.

  Ensin kun luin "kuka on kolmas pyörä" -kuvauksen, olin että ei helvetti mitä paskaa. 17 v ikäero? Ihmettelin samaa kun muut lukijat kun on kuitenkin niin eri elämäntilanne jne. Eteenpäin luettuani aloin kuitenkin tavallaan ymmärtää. Itse aloin 16-vuotiaana seurustelemaan 7 vuotta vanhemman pojan kanssa, ja jouduin salailemaan sitä vanhemmiltani, koska olin tutustunut häneen netissä, hän asui 500 km päässä ja vielä tuon iänkin takia tiesin, ettei äiti ja isä tykkäis kamalasti. Muutaman kuukauden jälkeen sain sitten kuitenkin suuni avattua, ja aikamoinen paskamyrsky siitä tuli. "Mitä tuon ikänen mies hakee noin pienestä tytöstä? Eikö se saa omanikäsiään?" sun muuta. Itteenikin alussa epäilytti miehen motiivit, mutta nyt ollaan seurusteltu 3 vuotta ja kivaa on. Ymmärrän täysin miten raskasta toi salailu on, koska mun kaverit ei arvostanu _YHTÄÄN_ kun kerroin poikaystävästäni. Musta tulis kuulemma hirvee rapajuoppo kun seurustelen täysi-ikäisen ihmisen kanssa ja olen hänen kanssaan koska hänellä on auto ja se voi ostaa kaljaa kaupasta, juupajuu. Juoruja kierti ja sain kuulla myös täällä paljon näkynyttä huorittelua <3 Paskaa sain kuulla myös poikaystävän kavereilta "Miten sä voit seurustella alaikäsen kanssa, en mä ainakaa ikinä vois." Nyt olen siis 19, että kuitenkin pari vuotta kerettiin olla yhdessä ennen kuin 18 täytin. Lisäks siinä salailussa oli sekin, että kun tosissaan asuttiin (ja asutaan vieläkin) eri paikkakunnilla, niin kun se tuli meille, oltiin hotellissa yötä ja mun piti kusettaa äitiä et meen keskellä viikkoo kaverin luona millon mistäki syystä, ja kun lähin sen luokse, niin menin sit jonnekin kaukasen kaverin luokse. Meilläpäin piti kans olla tosi varovainen ettei esimerkiks isä kävele vastaan kaupungilla. Ihania aikoja.

  Palatakseni teidän suhteeseen, mun mielestä se Mikko on tässä ehkä se sikamaisempi osapuoli. En mä tajua mitä nää täällä sua syyttelee ja huorittelee jos Mikko on kerran tehny sen alotteen. Kyllähän sä oot koko ajan tienny että Mikolla on perhe mutta välillä ei aivot ja sydän toimi ihan samassa tahissa. Perseestähän tuo salailu on siinäkin mielessä, kun mua ja varmaan montaa muutakin kiinnostaa aika paljon toi Mikon ja sen vaimon eroominen, inhottaa kun ei tiedetä.

  Sekavaa tekstiä, mutta tsemppiä tuohon tunnevuoristorataan.

  - http://vihaamisiin.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuula sun tarinas ja rankkaa on näköjään ollut sullakin, mut ilmeisesti nyt tilantees on normalisoitunut ja voit viettää suht huoletonta elämää ikäerosta huolimatta, ilman salailua..?

   Ja just totahan toi on, ihmiset vetää omia johtopäätöksiä ja saarnaa miten asiat muka on ja miten ne tulee menemään.
   Ärsyttävää, mutta onneks itse kuitenkin tietää oman tilanteensa, motiivinsa ja suhteensa tilan yms.

   Kiitos kommentistas ja tsempeistä. :)

   Poista
  2. Normalisoitunut? Jep. tosi normaalilta tuo blogin teksti vaikutttikin kun sinne vilkaisi..... Varo vaan kändi ettei sulle käy samoin jos sattuukin ero tulemaan. näyttää nimittäin vaaralliselta..

   Poista
 17. Noh, joko NYT on Mikkoliini päässyt takaisin vaimonsa luokse?

  VastaaPoista
 18. en mäkään mitään huomiota kaipaa Candy :)
  ite oon Lollipop, ja seurustelen 48v naimisissa olevan miehen kanssa joka on kohta isoisä. Ite oon siis 14v :) kirjotan siitä nettiin _Alleviivaten_ molempien iät. Jos siis hakisin huomiota tuskin kertoisin mitään ikiä vaan purkisin tunteet normaalisti, selittämättä vaimosta ja muusta. jaksamisia :)

  SARCASM SARCASM SARCASM SARCASM SARCASM SARCASM SARCASM

  VastaaPoista
 19. Aika normaalia, että kaverisuhteet jossain vaiheessa vähenee. Kun huomaa, että ei ole enää niin kovin paljoa yhteistä (he tuskin miettivät mitä poikaystävän lapset ajattelee jos nyt menette yhdessä puistoon tms.), helposti alkaa vetäytyä niistä ihan vahingossakin. Mulla ainakin kävi näin, vaikka ihania ihmisiä kaikki olivat ja ovat edelleenkin. Että älä huoli. Parin vuoden päästä saatat huomata, että ne samat ihmiset on sun elämässä entistä vähemmän, eikä sekään ole tavatonta. Ja vaikka tää on kuinka ärsyttävää tahansa - oot kuitenkin nuori. Elämässä ehtii sattua ja tapahtua vielä sata asiaa seuraavan 70 vuoden aikana!

  Mutta älä kuitenkaan kuuntele näitä katkeroituneita keski-ikäisiä. Jossain vaiheessa varmasti sunkin elämä on yhtä tylsää ja lasten perässä juoksemista kuin niiden, mutta miksipäs siitä pitäisi alkaa kärsiä jo nyt. Nauti vaan autolla ajelusta ja höpsöistä jutuista joita teette yhdessä. Siitähän nuoruudessa on kyse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tottahan tuo kai on.. En siltikään halua menettää ihania ystäviäni, mutta silti toimin miten toimin. :/
   Jospa tää tilanne tästä kuitenkin normalisoituis jossain vaiheessa.

   Kiitos ihanasta kommentistas. :)

   Poista
  2. Ei hemmetti, MISSÄ lukee, että keski-ikäiset on katkeria? Onko mulla jäänyt joku lehtijuttu, kirja tai nettisivu lukematta, missä tämä asia on ilmoitettu???

   Poista
 20. Vahinkoautojen kanssa töitä tekevänä voin kertoa sellaisen seikan että uusissa autoissa turvatyynyt laukeaa jo pienemmästäkin töyssystä. (Ei tarvita mitään 80 vauhtia niinkuin jotkut fiksut olivat täällä tietojaan kertoneet ;D )Tässä tapauksessa siis oletan että törmäys on ollut sen verran suuri jos kerran on tullut korjattavaakin. Nykyautot eivät todellakaan tarvitse kuin pienen peräänajon hiljaisessa vauhdissa kun turvatyynyt laukeavat.

  Jos tyynyt laukeaa ei yleensä niitä kyllä enää korjailla koska se on aivan järkyttävän hintavaa vaan silloin auto menee lunastukseen.

  Tämä viimeistään todisti että tämä on täyttä sontaa koko blogi, tosin kyllä täällä on niin paljon kaikkea muutakin mikä ei voi pitää paikkaansa että taitaa blogi olla juurikin sen tittelin omaavan "elämäänsä kyllästyneen yh-mamman" mielikuvituksen tuotos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taisin sanoa 80km/h. Mutta en sanonut, että ne laukeavat vasta siinä nopeudessa.
   Joku oli verrannut Candyn autoilua Hotakaisen kolariin; ei niitä mielestäni voi verrata sillä Hotakaisen kolari sattui valtatiellä jolloin vauhtia ollut ainakin 80km/h.. Candylla tuskin niin paljon.

   Laukeavathan ne nykyään hepposammin kuin ennen, mutta eivät nyt ihan jokaisesta sivuun tulevasta naarmusta tai iskusta.

   Poista
  2. Tietääkseni en sanonut, että turvatyynyt laukes.. :) Enkä myöskään, etteikö ne lauenneet.

   Ja ei, vauhtia ei todellakaan ollut kahdeksaakymppiä. :D Ei puoliakaan siitä.

   Poista
  3. niin ja sekin vielä :D

   Noista airbageista saa varmaan vielä lukea..

   Poista
  4. Miten ihmiset voivat verrata vakavaa, kaksi henkeä vaatinutta, onnettomuutta johonkin teinien penkkaanajamiseen?!

   Poista
  5. En tiedä. :( Kertokaapa se.

   Poista
 21. Olen itse 38-v mies ja asun yhdessä 20v. ihanan naisen kanssa.Olemme olleet 2 vuotta yhdessä.Se mitä eniten pelkään on se että naiseni kokee minut vanhaksi.Pelottaa mutta nautin tästä hetkestä NYT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tuskimpa. :) Eiköhän se sua rakasta iästäsi huolimatta tai jopa sen takia.

   Mutta hetkestä kannattaa aina ottaa kaikki irti ja nauttia täysillä.

   Kaikkea hyvää teille.

   Poista
 22. Eivätpähän kaikki tule elämään, kuten nyt ilmeisimmin Candykaan, ihan perinteisen, varsinaisen Elämänkaariteorian mukaisesti. (Lapsuus-, ja nuoruusvaiheet yleensä liippaa kylläkin kyseistä, mutta siitä eteenpäin.)

  Candy on siitä poikkeuksellinen, että purkaa tuntojaan netissä kanssaihmisten luettavaksi. Candy on saanut itselleen kumppanin, joka on häntä vanhempi, ja toivoisin, että se on kehityksellisesti eteenpäinvievä, ennemmin kuin taannuttava kokemus. Ja uskoisinkin siten. Ilmeisesti Mikko on älykäs, ja sekös vetoaa nuoreen neitoon. Lukemani perusteella Candylta ei jää myöskään pois mitään teini- ikää, tai muuta, sillä hän on elänyt jo varhaisessa vaiheessa sen.

  Ehkäpä hän on kypsempi, kuin arvaankaan. Kunhan ei jätä kaikkea omaa, ja ala elää tämän Mikon kautta elämäänsä. Yritin tiivistää viestiä ehkä liikaakin, mutta lopulta asia oli siis tuo, että Candy, muista omakin elämäsi, omat tuntemuksesi, siihen "liitteenä" Mikkosi, ja hänen elämänsä.

  VastaaPoista
 23. Mekin ajeltiin kullan kanssa paljon viime kesänä, kun tutustuttiin... Tänä kesänä toivottavasti taas :)

  Mä ymmärrän sua, on ihanaa kun on löytänyt rakkauden ja mä toivon, että asiat järjestyy tässä parhain päin kaikille osapuolille, niin sulle, Mikolle kuin Mikon vaimolle ja lapsillekin.

  Mutta mun on pakko kysyä. Oot sanonut, että Mikko ei tiedä blogista. Miltä susta tuntuisi, jos jonain päivänä se saisi tietää? Lukisi kaikki kirjoitukset, miten oot kirjoittanut siitä miltä susta tuntuu, Mikosta, sen vaimosta? Ymmärtäiskö se sua vai olisiko se vihainen ja järkyttynyt, kun sä olet kirjoittanut paljon myös sen ja sen perheen elämästä (vaikka yksityiskohtia muunnellen) kaiken kansan nähtäväksi? Ottanut riskin, että sen vaimo saattaa tunnistaa itsensä blogin teksteistä (oot joskus sanonut niin, että vaimo ehkä voisi tunnistaa itsensä)?

  Kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää "kaikkea hyvää" -liitteet kommenttien lopussa on vaan vittuilun piilottamista.

   Poista
  2. Joo, ajeleminen on mukavaa ja roadtrippailu vielä kivempaa.. :) Me aateltiin lähtee kesällä parin päivän roadtripille, ottaa teltta mukaan, nauttia Suomen kesästä ja toisistamme.

   Niin, ei se tästä vielä tiedäkään. Mä oon pistäny kyllä joitakin hämäysjuttuja tänne sekaan, ettei Mikko tai vaimo tunnistais itseään...
   Voi olla, että jossain vaiheessa kerron tästä blogista Mikolle, siistin varmaan joitakin kirjoituksia tai poistan kokonaan.
   Koska jos se tälläisenään tän näkis ja lukis, niin.. kyllä se varmasti järkyttyis ja pelästyis, mutta jos näkis tän siistittynä niin varmaan ymmärtäis jollain tapaa.

   Poista
  3. Mikko olisi varmaan todella mielissään kirjoituksestasi missä haluat että sen lapset ja vaimo ajais kolarin ja häipyis lopullisesti. Vaikka ne olisikin ollut vaan fiiliksiä niin uskon että jos Mikko yhtään välittää lapsistaan niin tommosen "kuuleminne" sinulta voisi olla viimeinen pisara.

   Poista
  4. Se varmaan myös osais lukea sen loppuun ja ymmärtää lukemansa perusteella, etten ollut tosissani.

   Tosin jos mä tästä blogista sille kertoisin, poistaisin kyllä kyseisen postauksen. :)

   Poista
  5. teidänhän piti olla täysin rehellisiä toisillenne ja luottamus pelaa? miksi täytyy sitten tunteita piilotella ja poistella postauksia?

   Poista
  6. :DDDD Sä oot niin tyhmä! Se mitä kerran nettiin kirjoittaa, ei poistu sieltä ikinä.

   Poista
  7. jep, siinä vaiheessa kun Mikko tästä blogista tietäisi niin se varmasti kaivaisi kaikki postaukset esille. googlella saa näkyviin kaikki vaikka kuinka poistelisit.

   Poista
  8. Siistisit jtai poistaisit??Niinpä.ymmärrän yskän,se olisikin suhteen loppu,jos Mikko näkisi nuo sinun koko kansalle jakamat PIKKUVAIMO,KORPPIKOTKA JA TOIVOTTAVASTI KUOLISIVAT KOLARISSA JNE.Se on kumma kun kokoajan korostat,että teillä on niin spesial hyvät välit,ettei sellaisia vastaavia suomesta löydy,mutta et siis pysty keromaan Mikolle,että oli sellanen fiilis ,että olis kiva ku muijas ja muksus kuolis kolarissa.Mikset pysty??Kummaa.. ;)

   Poista
  9. "Se varmaan myös osais lukea sen loppuun ja ymmärtää lukemansa perusteella, etten ollut tosissani."

   Kukaan lapsiaan rakastava ja hyvä vanhempi ei hyväksy puheita, joissa toivotaan lastensa kuolemaa, ei vaikka miten olisi vitsi! Ja itse aina oikein ylistät kuinka hyvä isä Mikko on joten kusessa oot!

   Poista
  10. Candy: muista että et saa pyyhittyä internettiä. Mikko löytää halutessaan nämä versiot, joita me nyt luemme. Jos siis epäilet, ettei hän ymmärtäisi näitä, kannattaa tekstit muokata jo ennen julkaisua.
   Vaikka oletkin muokannut jotain, niin mikäli jutun peruspalikat (sinä, mikko, mikon liitto, teidän ikäero) pitävät paikkansa (eli tämä juttu ei ole keksitty) niin mikko todennäköisesti myös tunnistaa sinut. Tyylisi on sellainen, että varmaan normistikin olet välillä ajattelevainen, fiksu ym. Miltä näissä kirjoituksissa vaikutat. Mitä useammista oikeista tapahtumista kerrot, vaikka joukossa olisi myös virheellisiä, sitä varmempi mikko voi olla siitä, että tämä blogi koskee teitä. Varsinkin kun täällä on tapahtumia, joita eivät kaikki tee.

   Poista
 24. Minä tässä mietin,että jos mieheni olisi,toisin sanoen paljastuisi,niin tyhmäksi,että jättäisi minut ja lapseni jonkun seitsemäntoistavuotiaan pennun takia.Niin nauraen pakkaisin mieheni tavarat ihan itse siitä ilosta,että saisin sellaisen idiootin huushollistani mahd.pian ulos :)sitten nauraisin ajatukselle siitä ,kun mies tarvii aika usein naisen apua tuossa alkavassa arjessa,ja mieheni olisi tuon 17vuotiaan heitukan varassa.Siinä sitä olisi ukkoni ihmeissään,kun hänen vuoroviikollaan alkaisi kolmella muksullamme vatsatauti,ja tytönhuiskaleen kanssa valvoisivat usean yön ja siivoisivat yrjöjä sängyistä,lattioilta,matoilta jne jne.Siinä on kuule seksi halut kaukana ;)ja sehän olisi selvä,että kun ukolla alkaisi koti-ikävä kalvamaan,kotiin ei olisi enää mitään asiaa,pyytäisin ukkoa menemään kysymään lapsityttöystävältään neuvoa, että mitä nyt tehtäisiin koska nämä 17vuotiaat tuntuvat olevan idearikkaita,heh heh.

  VastaaPoista
 25. Mulla tuli tästä kirjoituksesta mieleen Janitan biisi : "Oma planeetta". Silloin kun tuo julkaistiin, ei ollut yleisessä tiedossa, että 15v. Janitalla oli suhde tuottajansa 32v kanssa. Hehän sittemmin menivät naimisiinkin. (Erokin on tainnut tulla, mutta viitisentoista vuotta olivat yhdessä kuitenkin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, Janitan? En oo koskaan kuullutkaan. :D

   Poista
  2. No sinä ootkin tuommonen teini

   Poista
  3. Janita Ervi, os. Raukko, tekee musaa edelleen, mutta ei Suomessa.

   Poista
 26. En ymmärrä, miksei Mikko eroa? Jos vaimo kerran pahoinpiteleekin häntä? Ja eikös se olisi jo lastensuojeluilmoituksen paikkakin, kun perheessä on väkivaltaa?
  Mikkohan voi selittää jotain, kuinka taloudellisesti on parempi vielä jatkaa, "jotta vaimo pääsisi jaloilleen" tms. Mikä on täyttä puppua, kyllä vaimo pärjäisi, vaikka talo menisi myyntiin jne. Pärjäisi paremmin kuin valehtelevan miehen kanssa.
  Tai sitten vaimolla voi olla joku sairaus, ja ero olisi "liian järkyttävä". Mikä on myös täysin puppuselitys.

  Ja tiedätkös, jos nainen menee baariin, millä todennäköisyydellä sieltä löytyisi ties kuinka monta miestä, jotka alkavat selittää "Vaimoni ei ymmärrä minua, meillä on kulissiliitto, ero tulossa, ei seksielämää..." Yöks noille paskoille!

  Ja vielä siihen kommentti, että liitossa on jotain vikaa, jos toinen pettää. Pettäminen on aina pettäjän oma valinta, ja kertoo useimmiten tämän ihmisen omasta kriisistä. Kuulostaa vähän muuten siltä, että Mikko pakenee sun kanssa sitä tylsää arkea. Vaikka eihän sen arjen tarvitsisi olla sen oman vaimon kanssa tylsää, mutta sitä lähintähän on sitten helppo syyttää omasta pahasta olosta.

  VastaaPoista
 27. Onko Mikon vaimo alkoholisti?
  Siksi ei voi vielä erota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja ajatuksena on juoda koko elämä..

   Poista
  2. Miks mä sen täällä kertoisin?

   Poista
  3. Mietin vain että se olisi semmoinen syy mikä ehkä saisi Mikon pysymään vaimonsa rinnalla, halu jotenkin auttaa hänet kuiville?

   Poista
  4. Syy on aikavarmasti avioehto, jonka Mikko on tehnyt mutta ennen kuin se astuu voimaan täytyy olla tietyn aikaa yhdessä. Ei tässä kukaan halua vaimoa pelastaa onhan se jo nähty.

   Poista
  5. Se syy jääköön teille ikuiseksi arvoitukseksi. :)

   Poista
 28. moikka!
  oon lukenu tätä sun blogia jo jonku aikaa ja nyt oli pakko tulla kirjottaa.
  mun hyvin läheinen kaveri on ihan samassa tilanteessa kun sä, salasuhde vanhempaan mieheen jolla on lapsia ja vaimo, iätkin melkeen täsmää! :D mut tiiän et on eri tyyppi kun sinä!

  Oon jo pitkään koittanu auttaa ja tukee tätä mun kaverii tän asian kaa, sillä koen sen olevan tehtäväni kun ystävä kuitenkin uskaltautui minulle kertomaan asiasta! En koe tarvetta järjestää hirveitä moraalisaarnoja ystävälleni, koska tiedän että hän itsekkin tietää tekevänsä "väärin", joten miksi kääntää puukkoa haavassa!
  Tästä blogista olenkin saanut hurjasti apua itselleni ja myös ystävälleni, sillä olet auttanut minua ymmärtämään mitä ystäväni ajattelee ja mitä tunteita hän käy läpi, sillä uskon että kukaan muu ei voi ymmärtää mitä teidän ajatuksissanne liikkuu sillä emme ole samassa tilanteessa kuin te! :)

  Tsemppiä teidän suhteeseen! En hyväksy suhdettanne kuten en ystävänikään suhdetta, mutta olen sitä mieltä että jokainen tehköön elämällään mitä haluaa, se ei ole minulta pois! :)

  ps. suosittelen että kerrot asiasta jollekkin läheiselle ystävällesi, kuten minun ystäväni kertoi minulle! Hänen mukaansa ei olisi pärjännyt ilman tukeani ja uskon että sinunkin elämäsä helpottuisi jos saisit jakaa ajatuksia ihan livenä jonkun kanssa :)
  -Charlotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että mun blogista on ollut apua sulle ja ystävälles. :)

   Kiitos kivasta kommentistas ja hienoa, että oot ystäväs tukena vaikket sen suhdeta ymmärrä tai hyväksy.

   Hyvää jatkoa teille molemmille. :)

   Poista
 29. Haha, voin kuvitella kun ootte popittanu Robinia ja Bieberiä (vaiko kenties ihan Rihannaa :D) SIIS IHAN TÄYSII, jollain Vantaan loskasella pikkutiellä ja sä oot jo ihan Hollywoodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri samaa näkyä minäkin silmissäni näin :D Candy on päässyt Lahdesta Vantaalle..wau!Lahdessa pikkulikat puhuu"porukat"(vanhemmistaan),ja sitähän tämän plökin pikku kimulikin käyttää.Esim.porukat maksaisi mun matkan..siis kun on miksun kanssa haluamassa ulkomaan matkalle.

   Poista
  2. Haha, onneksi toiset ihmiset osaa nauttia pienistä asioista.

   Poista
  3. Jos oot yhtään seuraillu mun blogia ja availlu noita mun linkittämiä biisejä, niin tietäisit, etten mä kuuntele Robinia, Bieberia tai Rihannaakaan. :)

   Mut tää on tätä yleistämistä ja harhakuvitelmia, kyllähän noi teidän mielikuvat tiedetään. :)

   Poista
 30. Hei candy sulla on aivan mahtava blogi!Musta on ihan sairaan mielenkiintosta ja jännää lukee sun postauksia.Kirjotat todella hyvin siitä, mitä ajattelet ja mitä olet tehnyt päivän aikana ja miltä susta tuntuu, ja sulla on selkeitä mielipiteitä ja oot mun käsityksen mukaan melko kypsä ikäiseksesi.Toivon sulle ja Mikolle kaikkee hyvää ja koittakaa jaksaa!Olis mahtavaa, kun vielä joskus voisitte olla yhdessä salailematta :)

  VastaaPoista
 31. Tiesitkö että susta + blogistas on City-lehden verkkosivuilla artikkeli :D Päädyin tänne sieltä itse asiassa.

  VastaaPoista
 32. Moikka Candy!

  Sanotko sille "Niilolle" että olisi aika tehdä jo se valintansa?

  Vaimo nimittäin tietää varmasti totuuden ja tuo teidän leikki ei tule päättymään hyvin kenenkään kannalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei vaimo voi sanoa ihan itse "Niilolle" sanottavansa? ;)

   Poista
 33. Onko oikeesti näi vaivalloista näpytellä muutama lauseen vastaus?

  Hei Candy, mietin tässä yhtä juttua ja toivottavasti vastaat. Kerroit tossa aiemmin niistä koulus tytöistä, jotka lueskeli sun blogia ja arvosteli sua. Entä sitten kun sun ja Mikon suhde tulee julki, perhe ja ystävät saa tietää? Ei varmaankaan jää huomiotta koulussas ym. se että alotat suhteet reippaasti vanhemman, perheellisen miehen kanssa. Jutut kyllä leviää, ja vaikka just nää kyseiset koulus tytöt (ja ties ketkä sun tuttavat jotka tätä blogia lukee) yhdistää kyllä sut tähän blogiin jotakin kautta. Miten luulet ihmisten sitten suhtautuvan suhun, kun tietää sun puhuneen blogissas yhtä sun toista, mm. sitä että oot toivonu Mikon vaimon ja lasten kuolemaa? Vakuuttelet koko ajan tunnistamises olevan mahdotonta - mikä on tällä hetkellä totta, sillä teidän suhdehan on vielä salassa - mutta ootko miettiny et sut yhdistetään Candyksi sitten kun teidän suhteesta tulee julkinen? Oot ite sanonut ja tekstistäkin sen huomaa, ettet oikeasti muuttele asioita täälä blogissa kovin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan oikeesti vaikee tähän about nyt viidettä kertaa postattuun samaan kommenttiin vastata, kun JOKAISEEN tässä kommentissa mainittuun kysymykseen oon aikaisemmin vastannut, enkä ihan oikeasti jaksa olla jatkuvasti näihin samoihin vastailemassa.

   Tässä sulle muutaman lauseen vastaus, ole hyvä vain.

   Poista
  2. Oho, menikö Candylla hermot? :D

   Poista
  3. Ohhoh vituttaako XD Aloin epäillä osaatko edes lukea, sen takia pistin tän monta kertaa.. No näköjään sulla jonkinlainen alkukantainen kirjaintenymmärtämistaitokin on, omg!

   Kiitos vastauksesta, ajattelinkin seuraavaksi mennä selaamaan kaikki 345678 paskakommenttia täältä blogistasi että löydän viimein vastauksen!! :))

   Poista
  4. Ei menny hermot, eikä vituta.

   Ole hyvä vaan ja mene selailemaan, se on ihan yhtä perseestä kun olla vastailemassa aina samoihin kysymyksiin, päivästä toiseen, joihin on vastannut miljoona kertaa aikaisemmin.

   Poista
  5. Khihihi oot yhtä uskottava ku sillon ku jonkun päähän tippuu tiiliskivi ja voivoteltaessa se vastaa "Ei satu yhtään!!1"

   Rispektit muuten sun kieli poskessa kirjotetulle khuulinviileelle vastauskommentille!! Ihan sisuskaluja tässä kylmää

   Poista
 34. Ai pahoinpiteleekö Mikon vaimo Mikkoa? Wut...

  VastaaPoista
 35. Naurattaa kun luulet, että sulla on hyvinkin erikoinen musamaku muihin tenuihin verrattuna. Ihan vaa tiedokses, että totaki tässä postauksessa linkattua artistia kuuntelee tyyliin joka toinen tuttu.

  Ja kyllä, pakko myöntää että itse kuuntelen Justin Bieberiä. Ja ei ollut sarkasmia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä kohtaa oon luullut tai väittänyt, että mun musiikkimaku on erikoinen?

   Vastasin vaan, etten kuuntele Biebereitä sun muita, mitä joku kommentoija tuli väittämään..

   Ja hyvä että kuuntelee, Lana on ihana ja lahjakas artisti, sitä kaikkien sietääkin kuunnella. :)

   Mitä sitten vaikka kuunteletkin? Makunsa kullakin, mut mä korjasin väärän väitteen. En pidä Bieberiä välttämättä paskana, mutten mä kuuntele sitä.

   Poista
  2. "Mä oon varmaan vähän outo "teini" kun Lady Gagan, Justin Bieberin ynnä muun nykyajan teini-idolien kuramusiikin sijaan tykkään enemmän Red Hot Chili Pepperssistä."
   - Candy, "Scar tissue that I wish you saw, sarcastic mister know it all", 12.12.2011

   Tässä sä niin väität!

   Poista
  3. "Mä oon varmaan vähän outo "teini" kun Lady Gagan, Justin Bieberin ynnä muun nykyajan teini-idolien kuramusiikin sijaan tykkään enemmän Red Hot Chili Pepperssistä."
   Ei pahalla, mutta kyllä tästä esim saa sen kuvan että pidät itseäsi vähän erikoisena =)

   Poista
 36. Lopettakaa nuo "oot 17 vuotias, et tiiä elämästä mitään" kommentit! Tietää omasta elämästään, se riittää! "ei se elämä ole pelkkää autolla ajelua rakkaan kanssa" no kai sitä ihminen saa vittu käydä kultansa kanssa ajelulla ja kirjoittaa aiheesta? katkeruus taitaa painaa osaa kommentoijaa kun omat mukavat nuoruusvuodet on menty eikä autolla ajella enää kuin prisman parkkipaikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, moni on varmaan katkera tästä suuresta rakkaustarinasta, hoho :D

   Poista
  2. Mä oon ainakin katkera.

   Mistä löytys mulle varattu perheeinsä pantavaksi?

   Auttakaa joku.

   Poista
  3. Miksi lopetettais? Ootko itse 17-vuotias ja elämästä tietämätön? Ja kyllä sitä vanhemmatkin osaa nauttia elämästä, ne vaan ei tee sitä muiden kustannuksella (paitsi Mikon kaltaiset idiootit).

   Poista
 37. Oon seurannut sun blogias nyt jonkin aikaa ja toivon todella, että saatte vielä yhteisen tulevaisuuden Mikon kanssa. Ilman mitään salailuja ja piilotteluja. Itse ainakin olen varma, että Mikko on sun kanssas tosissaan. Toivottavasti saatte asianne kuntoon!

  Ja teille elämän syvällä rintaäänellä messuaville: osoittakaa nyt edes vähän aikuiselle kuuluvaa käytöstä. Naurettavaa lukea " niin kokeneilta ja viisailta" aikuisilta provosointia ja naljailua. Vaikka ei olisi samaa mieltä kaikkien kanssa, ei tuollainen lapsellinen käytös oikein nosta teitä ylemmäksi. Ai niin, anonyymin taksehan on helppo piiloutua.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan Candykin anonyymi :) Miksi edelleenkin muiden pitäisi sitten itsensä paljastaa? :)

   Aika paljon on Candy saanut fiksuja kirjoituksia.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Mielestäni en missään vaiheessa kommentiani vaatinut nimiä pöytään. Pointti oli se, että vaikka kirjoittaa anonyyminä, voi silti käyttäytyä asiallisesti. Kommeintoija, joka haukkuu, huorittelee ja panettelee muita estoitta, osoittavat jotain aivan muuta kuin aikuismaisuutta.

   Jos tuo loppu oli myös minulle, en ymmärrä miksi huomautat siitä? Sehän on vain hyvä, että Candy saa asiallisia kommentteja.

   Poista
  4. Ne kommentit Candy vain mieltää negatiivisiksi haukkuma viesteiksi, jos niissä ei nuoleskella varpaita :)

   Täällä on kyllä ihmeen vähän julkaistuna tuollaisia huorittelu viestejä :)

   Poista
 38. Hahaha tää homma on niin räjähtämäs käsiin, mutta pikku Candy se vaan jatkaa ja jatkaa :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenniin räjähtämässä käsiin? :)

   Poista
  2. Siinäpä sulle mietittävää:)

   Poista
  3. No kerro nyt hitto ku tulit tänne huutelemaanki jostaa hommasta joka on räjähtämässä käsii? Sitteku kysytää että mitä tarkoitat nii vastataan noin? Huoh.

   Poista
 39. En ymmärrä tätä joidenkin kommentoijien argumenttia loan heitolle, että jos blogi on julkinen, on pakko ottaa vastaa kritiikkiä, neuvoja ja ihan suoranaista p...aa. Jos menen julkisesti kauppaan, onko minun silloin kuunneltava tuntemattomien haukkuja ulkonäöstäni? Tai jos keskustelen kaverini kanssa vaikkapa kahvilassa, onko keskustelun kuulleella ohikulkijalla oikeus tulla kertomaan omat mielipiteensä, koska olihan keskustelu käyty julkisesti? Onhan tämä nettikäyttäytyminen vähän eri asia, mutta voisi jokainen miettiä, että MITÄ SE SINULLE kuuluu, vaikka jollain (tuntemattomalla) tytöllä onkin suhde varattuun mieheen.

  Toinen käsittämätön asia on se, että neuvoja jaellaan innokkaasti, vaikka niitä ei ole pyydetty. Tai en ainakaan itse ole huomannut Candyn kysyvän apua lukijoilta, kunhan on vain pohtinut omia fiiliksiään kirjoituksissaan. Toivottavasti ette ole samanlaisia omien mielipiteidenne tyrkyttäjiä tosielämässä. Ette kait te mene työkaverillenne sanomaan, että onpa muuten tosi rumat vaatteet sulla tänään päällä, vaikka niin ajattelisittekin. Eri asia lienee, jos mielipidettä tai neuvoa pyydetään. Sillloinkin moni varmasti osaa muotoilla sanansa hieman kohteliaammin, kuin mitä esim. täällä Candyn kommenttiboksissa on näkynyt.

  Joka tapauksessa, olen sitä mieltä, että enemmän nuo haukkumis-/ ylimieliset neuvomis- ja vähättelykommentit kertovat siitä kommentin kirjoittajasta, kuin bloggaajasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaista sontaa se Candykin viskaa :) Vaikka ei anojen päälle, niin muiden.

   Poistaisi blogin jos ei kiinnosta :)

   Jännä muuten, miten muut huolehtivat Candysta noin paljon :)

   Poista
  2. Oletko ymmärtänyt nyt ihan oikein???Tässä blogissa on KOMMENTTIOSIO,suomeksi=VOI KOMMENTOIDA.Täällä EI myös lue missään EI SAA JÄTTÄÄ NEUVOJA EIKÄ NEGATIIVISIA KOMMENTTEJA.Onko tämä ainut blogi tai keskustelupalsta, jossa olet käynyt?Käyppä muissakin katsomassa.Jos tätä blogia pitävä lapsi ei halua kommentteja,tämä kommentointi on helppo jättää pois.Jos taas hän haluaa vain kannustus kommentteja,sekin on helppo,julkaisee vain kaikki go Candy go-jutut.Ja jos sinä et kestä lukea tällaista,älä lue.Se on niin helvetin simppeliä.

   Poista
  3. Ihan pakko kysyä,pitääkö Mikko sinua seksikkäänä kun kiroilet noin paljon,ja olet kovasti muutenki rietas puheissa?Muistaakseni käytät paljon näitä"makunsa kullakin kun koira persettään nuolas"jne juttuja.Onko Mikko itse kova kiroilemaan?Oletko ajatellut esittää Mikon lapsille näitä verrannollisia kuvauksia,siis näitä "paskaa musaa ja makunsa kullakin kun koira.."?

   Poista
  4. Käväsin Fiina sinunkin blogissasi kurkkaamassa,ja sinä se vasta ällötys olet,ei jumalauta.Ystäväsi mihen kanssa vehtaat,ja panette heidän matollaan ja ruokapöydälle.Ei wattu,onko tää jotenkin muotia käydä panemassa varattuja.Onko teillä nuoret tapahtunut jotain lapsuudessanne,kun noin kieroutunutta seksi elämä.Veikkaan,että teidän idoli on Saana Parviainen.

   Poista
 40. Olipa kiva idis toi roadtrippi, kiitos vinkistä:)

  Mulla olisi myös yksi kysymys. Onko sulla ollu ikinä sellasta fiilistä, että joutuisit jättää sanomatta esim. jotain asioita (mitä saattaisit kavereillesi sanoa) Mikolle, koska susta ois tuntunu liian lapselliselta? Tai jos Mikko puhuu vaikka jostain työjutusta niin tuleeko ikinä semmosta oloa, että apua? Vai onko niin että rakastuneet ei tosiaan itse ajattele koskaan sitä ikäeroa? Kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, kokeile ihmeessä se toteuttaa, se voi olla superpiristävä kokemus. :)

   Ja mitä tuohon meidän ikäeroon tulee, niin joo, kyllä mulle on joskus ajoittain tullut tosi lapsellinen ja pentumainen olo ja oon jättänyt hehkuttamatta Mikolle joitakin asioita, joita kavereilleni voisin hehkuttaa.
   Mutta kai osittain joskus niissä painaa sekin, että Mikko on mies, eikä sitä varmaan kiinnostais kuulla joistakin mun naistenjutuista. :D

   Ja kyllä Mikko joskus puhuu sellasista asioista, joista en tajua tuon taivaallistakaan, mutta onneks se aina sit selittää ne mulle niin, että ymmärrän.

   Et kyllä mä tunnen joskus oloni ihan idiootiks ja pikkulapseks sen rinnalla ja oon epävarma iästäni, koen jotain naurettavia päänsisäisiä alemmuuskomplekseja meidän ikäeron takia, vaikkei Mikko ole niitä muhun varsinaisesti omilla teoillaan tai tahallisilla puheillaan istuttanut.


   Mut ne menee ohi, koska oon tajunnut, et se vaan on niin, kun kaksi ihmistä löytää toisensa ja näkevät toisissaan ihmisen, jonka kanssa haluaa olla, ei sillä ikäerolla ole mitään merkitystä.
   Kun kaksi ihmistä tekee toisensa onnelliseksi ja saa voimaan hyvin, ei sillä ikäerolla edes pitäisi olla merkitystä.

   Yleisestiottaenhan ajatellaan, että kumppanin pitäisi olla (ja varmaan suurimmaksi osaksi ympäristön takia onkin) suunnilleen samanikäinen. Että ollaan samassa elämäntilanteessa iän puolesta.
   Olishan se toisaalta tosi ihanteellista, mutta Mikossa se ikäkin on yksi asia, joka viehättää. Se on sekä tavallaan sekä haitta, mutta silti niin iso voima ja hyöty mullekin. Mä olen oppinut siltä niin paljon asioita, joita en ikätoverilta vois oppia. Okei, oppisinhan mä ne vuosien saatossa ehkä kuitenkin, mutta Mikko on tuonut iän mukana tulleella kokemuksellaan ja tiedoillaan mulle niin paljon kaikkea uutta ja mielenkiintoista.

   Että tosiaan, kyllä mä joskus ajattelen meidän ikäeroa, ja varmasti myös Mikkokin, mut me ei anneta sen määritellä tai vaikuttaa ainakaan negatiivisesti meidän suhteeseen, vaan mä ainakin yritän muuttaa sen vaan positiiviseks asiaks ja seikaks.. :)

   Poista
 41. Terve Candylle ja kaikille lukijoille!

  Tulin vain ilmoittamaan, että täällä on meneillään erittäin suuri kusetus. Todellisuudessa Candy on foreveralone -tyyppiä, jolla on aikaa kirjoitella näin pitkiä juttuja. Kuka 17-vuotias tyttö jaksaisi/osaisi kirjoittaa noin pitkiä ja mielenkiintoisia tekstejä, jos omistaisi muutakin elämää? Ei kukaan. Luulen, että Candy saa tämän kirjoittamisesta jonkinlaista mielihyvää ja hyvä niin, sillä muuten olisit luultavasti hajonnut tekemisen puutteeseen kauan aikaa sitten.

  Ihan hyvin keksitty tarina ja juoni ei siinä mitään. Suosittelisin kuitenkin Candylle kirjailijan uraa vai saatko jonkinlaisia tienestejä tämän blogin kirjoittamisesta? Kehoittaisin myös jatkamaan tätä tarinaa, sillä moni ottaa tämän ihan tosissaan.

  Toivottavasti tämä oli tarpeeksi asiallinen kommentti, jotta saamme tähän vastauksia :) Kiitos, ja lukijat, muistakaa käydä ulkoilemassa välillä vaikka ihanaa tarinaa luettekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. agree ! eipä oo oikeen lisättävää tohon tekstiin :D kirjailijan uraa oikeesti suosittelen syvästi !! ;)

   Poista
  2. Candylle: Ei, en ala salasuhteilijan kanssa suhteeseen, en edes salaiseen sellaiseen.

   Candyn faneille: Candyn suhtautuminen kommenttiini osoittaa myös tarinan olevan fiktiota.

   Edellisistä teksteistä löytyy paljon todisteita Candyn koulunkäyntiin liittyen, mutta ne voi huomata vain, jos omaa tarpeeksi älykkään pääkopan.

   Poista
  3. Anonyymi 09:42,

   Anteeksi, mutta on pakko pilata älykkyytesi huuma, sillä mä olen ihan kyllä avoimesti kertonut olevani opiskelija ja käyväni koulua, eli ei tarvitse omata erityisen älykästä pääkoppaa tämän tietääkseen, ainoastaan lukutaidon ja luetun ymmärtämistaidon. :D

   Poista
 42. Mulla oli tämmönen juttu kun olin 17-vee. Kaksi viikoa aikaisemmin naimisiin menneen miehen kanssa ihastuttiin. Se sano, että oli mennyt naimisiin, koska lapsi oli tulossa - heti ekalla kertaa tuli, sanoi. Ehkä se valehteli, en ole koskaan tsekannut tätä faktaa. (Tää oli 1960-luvun loppua ja meininki oli toinen.) En siis tiennyt vaimosta, mutta vaimo tiesi pian minusta. Mies käytti väärää nimeä. Mutta se ei koskenutkaan muhun ja mä kärsin ihan hirveästi enkä ymmärtä että mitä tää oikein on. Olin kyllä ihan kokematon, mutta kyllä mä silti osasin haluta näköjään heti kun tuli sopiva mies elämääni, kuten luulin siis.

  Mun setä oli ollut sen reksi ja mun serkut sen koulukavereita, joten homma meni todella vaikeaksi. Sitten se hankki jonkun ihmeellisen vakihuoran itselleen, joka nyt on eräässä lähetystössä duunissa jossain ulkomailla ja se oli jotain aivan karmeeta. Karmea suttura. Siitä näki heti, että se oli... Oltiin kaveriporukassa ja en mä tiedä mitä se mies - ja toi nainenkin oikein ajatteli - se oli niin omituista kaikki. Mahdollisesti se nainen sai hyvät maksut (mies ei näes ollut mikään tyhjätasku.) Juttu meni aivan sekaisin ja mies rupes ottamaan hirveitä kännejä ennen kun se tuli siihen paikkaan missä mäkin olin. Sit se vaimo rupes soittelemaan meille kotiin ja asia valkeni. Ekaksi mä en kyllä tajunnut mistään yhtään mitään. Joku nainen itki äijäänsä ja mä oikeasti ensin luulin, että se liittyi mun vanhempien rakkauselämään, koska ne oli silloin molemmat jotain 37-40:sii ja naiset juoksi aina mun faijan perässä, vaikka se ei ollut niistä ollenkaan kiinnostunut. Ei kait se ihme kun sen vakipaikka oli Kämppi ja Torni. Sellaset jotkut ihmenaiset oli aiheuttamassa meille sekasotkua perhe-elämässä eli mun vanhemmille avioeroja. Niitä sitten tulikin ja se oli kyllä maailmanlopun alkua.

  Faijan ideasta mä lähdin sitten pois Suomesta tämän jutun takia kun selvis, että mies olikin naimisissa ja siitä kenkä puristi. Silloin mies laittoi välittömästi avioeropaperit vetämään. Vanhempani tarkistuttivat asian asianajan kautta, koska ajattelivat, että äijä vaan pelleilee mun kanssa. Siihen aikaan piti olla jopa asumuserossa. Ulkomailla mulla oli kamala ikävä, mutta kun tulin tänne ja näin sen homman niin mä ymmärsin, että tämä äijähän on ihan tulossa alkkikseksi. Korttikin siltä joutu hyllylle. Mutta eronnut se oli! Mä olin todella surullinen ja multa katos menkatkin kait kaikesta kauheudesta kokonaan.

  Sitten mä elin mun omaa elämää jotain yli kymmenen vuotta ja sitten se ilmestyi taas mun kuvioihin. Ja kun mä asuin ulkomailla, niin se vaivautui jopa kirjoittaan mulle pitkiä kirjeitä. Sitten yhtäkkiä ei kuulunutkaan enää mitään. Sitten kuului taas ja sen exä oli kuollut. Ensin se sanoi, että se oli auto-onnettomuus, mutta sitten mä sain kuulla, että se olikin ollut itsari.

  Enempää mä en voi nyt kertoa, että mua ei tässä tunnisteta ja tästä on tulossa muuten niin pitkä. Ikäeroa meillä oli jotain 5 vuotta.

  Mulle tuli tästä kamalat traumat koko elämäksi. Sen olisi ollut paras kertoa totuus heti ja käyttää omaa nimeä. Eihän tommosesta valheesta alkaneesta mitään voi tulla.

  Koska sun Mikko muuten kertoi sulle, että se on naimisissa?

  VastaaPoista
 43. "Jos menen julkisesti kauppaan, onko minun silloin kuunneltava tuntemattomien haukkuja ulkonäöstäni? Tai jos keskustelen kaverini kanssa vaikkapa kahvilassa, onko keskustelun kuulleella ohikulkijalla oikeus tulla kertomaan omat mielipiteensä, koska olihan keskustelu käyty julkisesti?"

  Ei. Se olisi heiltä huonoa käytöstä.

  Mutta jos menet vaikka kadulle esiintymään jakaaksesi esityksesi kanssaihmisten kanssa ja liität vielä kommentointimahdollisuuden osaksi esitystäsi, niin silloin niitä mielipiteitä on luvassa.

  Julkisesti pidetty blogi perustuu vuorovaikutukseen. Karkki itsekin on sanonut, että kun näistä asioista ei voi oikein keskustella kenenkään läheisen kanssa mutta sisälläänkään ei näitä juttuja voi pitää, niin hän haluaa tulla jakamaan näitä asioita nettiin tuntemattomien ihmisten kanssa.

  Kauppaan ei mennä ulkonäköään esittelemään, samoin kadulle tuskin mennään ohikulkijoiden letkautusten toivossa. Mutta tätä blogia kirjoitetaan julkisen jakamisen, ihmistenvälisen vuorovaikutuksen ja kommenttien takia. Mitä muuta varten tämä kommenttiboksi mielestäsi yleensä on olemassa, ellei juuri kommentteja ja mielipiteidenvaihtoa varten?

  Mielestäni kritisoinnin tulisi kuitenkin aina olla asiallista, sellaista, jonka uskaltaisi sanoa ihan omallakin nimellä. Ulkonäön negatiivinen kommentointi tai ihmisen leimaaminen kokonaisuudessaan pahaksi nyt yleensäkin on aikalailla turhaa.

  "...voisi jokainen miettiä, että MITÄ SE SINULLE kuuluu, vaikka jollain (tuntemattomalla) tytöllä onkin suhde varattuun mieheen."

  No itsekin näytät viettäneen aikaasi Candyn elämää seuraten, joten...

  Yhden yksittäisen tytön ja varatun miehen tarina ei minuun vaikuta. Mutta yhteiskunta jossa elän ja kanssaihmisten arvot vaikuttavat myös minun elämääni. Varsinaista tarinaa enemmän minua kiinnostavat ihmisten käyttäytyminen ja varsinkin moraali ja sen objektiivisuus/subjektiivisuus.Vaikka tää tarina paljastuis täydeks feikiks, niin juuri kommenteissa(kin) esiintyvät mielipiteet ja arvot kertovat itselleni sitä kaikkein suurinta tarinaa.

  Tässäkin blogissa huomaa, että mitä enemmän bloggaaja kertoo itsestään, sitä inhimillisemmän kuvan hänestä saamme ja sitä helpompi häneen on samaistua. Ja sitä enemmän osoitamme myötätuntoa häntä kohtaan ja se tosiasia, että hänellä on suhde puolta vanhempaan perheelliseen mieheen alkaa häivyttyä. Onpahan alkanut esiintyä jonkinlaista "no se inhottava vaimo ansaitseekin tulla petetyksi" -ajattelua ja bloggaajan tsemppaamista jatkamaan toimintaansa. Samanlaista logiikkaa näkee usein esmes kouluampujien+muiden surmaajien (ei, Karkin toiminta ei todellakaan vastaa näitä hirmutekoja mutta arvostelun logiikka on sama) kohdalla, kun heidän taustojaan aletaan enemmän avata. Uhrit jäävät vähän sumun peittoon, ne on vaa jotai randomeja, ei sillä niin väliä.

  Mut eihän se niin mene, hekin ovat ihan samalla tavalla kokonaisia ihmisiä kuin kuka tahansa meistä. Tää ei oo pelkkä rakkaustarina, vaan pyörii aika vahvasti pettämisen, salailun, valehtelun ja kolmantena pyöränä olon ympärillä. Ja niin kauan kuin tähän toimintaan liittyy kolmannen osapuolen loukkaaminen (olkoon tuttu tai tuntematon), niin tulee myös negaa.

  Mitä se kertoisi ihmisistä, jos jokainen vaan määkisi laumassa hoosiannaa, kun yksi kertoo tällaista tarinaa? Mun mielestä on ihan mielenkiintoista (joskus vähän surullista) lukea ihmisten mielipiteitä siitä, että kuinka paljon saa jotakuta toista loukata oman onnensa nimissä.

  En pidä Candyä mitenkään pahana ihmisenä tai toivo hänelle mitään pahaa. Ei nää asiat niin mustavalkoisia ole ja tuskin meistä kukaan elää ilman että välillä loukkaa jotakuta. Mutta en vaan voi ymmärtää tsemppaamista esmes postauksessa, jossa teinityttö suunnittelee miten aikoo tyydyttää perheellistä miestä lauantai-iltana.

  Anteeksi ylipitkä romaanini, tulipa taas ajatuksenvirtaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää tekstiä sinulla.

   Itseäni täällä häiritsee eniten nuo tsemppaukset, huorittelut/nälvimiset sekä mitättömiin pikkuasioihin takertumiset. Itse asiaan en juuri enää ole jaksanut ottaa kantaa, sen olen tehnyt aiemmin.
   Vaikka olen "Mikon" ikäinen, en silti ajattele itseäni Candya parempana tai tunne tarvetta "ojentaa" tyttöä vanhemman ihmisen ominaisuudessa, lähinnä tekee mieli kuulla enemmän siitä, miksi ja miksi edelleen.. ja kannustaa häntä kertomaan tästä asiasta edes jollekin läheiselle. Pahaa tekee lukea välillä joitain kommentteja. Vaikkei Candy nyt ole tässä ihan puhdas pulmunen, on se mies (todellinen tai ei) kuitenkin se suurin paha koko tarinassa, ja hänen tulisi saada nuo kommentit.

   Tämä lause kiteyttää paljon: "Mutta en vaan voi ymmärtää tsemppaamista esmes postauksessa, jossa teinityttö suunnittelee miten aikoo tyydyttää perheellistä miestä lauantai-iltana"

   Poista
  2. Eipä nyt hirveän mukavalta itsestäni tuntunut lukea siitäkään, miten mikä lie pelimies täällä hehkutti saaneensa tästä blogista vahvistusta omalle innolleen saada nuori rakastajar.

   Huomionarvoista sekin, että samainen pelimies ei puhunut erosta mitään, vaan nimenomaisesti tahtoi oman pikkunamun sivuun.

   Poista
  3. Olen myös sitä mieltä, että kiinnostavinta tässä blogissa on juuri tämä kommenttiboksi ja se kuva, minkä se antaa blogin lukijoista. Olkoon tämä blogi tarua tai totta, tosiasia on se, että tämä voisi olla tositarina ja tästä maasta löytyy kyllä jokunen muukin "Candy", kuin tämän blogin kirjoittaja. Minusta on surullista ja tavallaan jopa pelottavaa, että ventovieraat ihmiset (useat heistä ainakin kommenttien perusteella aikuisia ja vanhempia) kokevat olevansa niin paljon blogin kirjoittajan yläpuolella, että ovat oikeutettuja kertomaan tälle kuinka hänen pitää elämäänsä elää. Mielestäni tähän ei ole oikeutta kellään muulla, kuin ehkä alaikäisen henkilön vanhemmilla ja lähipiirillä. Ja silloinkin kunnioittavaan sävyyn.

   Oli kommenttiboksi kuinka avoin ja kommentointi toivottua, en näe mitään syytä asettaa itseäni viisaamman ja paremmin tietävän henkilön asemaan blogin kirjoittajaan nähden. Vaikka itselleni ja kymmenelle kaverilleni olisi Candyn tilannetta vastaavassa suhteessa käynyt huonosti, ei se tarkoita, että niin tulee käymään myös Candylle ja Mikolle. Sitä, miten heidän suhteensa tulee päättymään ei tiedä kukaan. Toki Candyn suhde kuuluu minulle sen verran, mitä täältä blogista luen, mutta olen edelleen sitä mieltä, että minulle ei todellakaan kuulu (eikä se tässä maailmassa ole millään lailla minun tehtäväni) se, mitä hän elämällään tekee. Ensimmäisessä kommentissani olin perustellut sanomaani huonosti, myönnetään.

   Jokainen blogin lukija on varmasti kuullut termin "vihapuhe" viime aikoina. Itse pidän kohua suurelta osin liioiteltuna, mutta kyllä kun näitä blogien kommenttibokseja lukee, niin kyllä siitä aika agressiivinen kuva ihmisistä välittyy. Ihmettelen, mikä saa blogin lukijat kirjoittamaan varsinkin niitä kommentteja, joiden ainoa viesti on se, että Candy on tyhmä, kun on suhteessa Mikkoon ja hänen tulisi nyt jatkossa toimia niin kuin kommentin kirjoittaja viisaampana henkilönä ehdottaa, eli lopettaa suhde. Usein viesti on vielä kirjoitettu vähättelevään sävyyn ja korostaen kuinka lapsellinen Candy on.

   Vaikka harva näistä kommentoijista varmaankaan tosi elämässä on yhtä kärkäs jakelemaan ohjeita, minusta on silti (kuten sanottua) lähes pelottavaa, että niin moni ihminen kokee itsensä jotenkin muita ihmisiä paremmaksi ja viisaammaksi.

   Se on totta, että kommentoinnin voi estää, mutta silloin ei tule myöskään niitä kannustavia ja ymmärtäviä kommentteja, joiden uskoisin Candyn tilanteessa kelle tahansa olevan tärkeitä.

   Tiivistettynä: Se, että on mahdollisuus tuoda oma mielipiteensä julki ei oikeuta toisen ihmisen lyttäämistä tai oman ylivertaisuutensa korostamista. Eri mieltä saa olla, mutta se, että luulee tietävänsä toisen elämästä paremmin ei edistä kenenkään etuja tai hyvinvointia.

   Poista
 44. Noniin, näytti ylipitkä romaanini menneen väärään kohtaan, se oli osoitettu "fiinalle". :`D

  VastaaPoista
 45. Miltä tuntuisi, jos äitisi/isäsi alkaisi puhua tästä blogista sinulle päivitellen miten hirveä tämä tilanne on? Siis tietenkään tietämättä sinun pitävän tätä blogia. Mielenkiinnosta kysyn, toivottavasti vastaat :)

  VastaaPoista
 46. Mitäs sanoisit Candy siitä, että tänne alkaisi ilmestyy oikeita Mikkoja oikeasta elämästä ja heihin liittyviä asioita? Tässä tulisi nyt eräs pieni koepala.

  Mä haluaisin nyt kuulehan pikkuCandy, että rupeisit mulle salapoliisiksi ja asia koskee Mikko Mäenpäätä. Olet varmaan jo sen verran iso, että tiedät kuka tämä HERRA oikein on. Pyysin häneltä jonkinlaista sukuselvitystä meilillä tässä jokunen kuukausi sitten, koska oletan, että samannäköiset ihmiset, joilla on sama sukunimi, ovat jonkinlaisia sukulaisia. Ajattelin, että joko hän vastaa meiliin tai sitten EI. Ei vastannut. Mutta jos sinä nyt sitten aloittaisit tämän selvittämisen näihin Mikkoihin liittyvistä jutuista. Annan sulle yhden oikean Mikon joka päivä ja sitten käydään läpi, että voiskos sun stoorit liittyä siihen Mikkoon. Näes se sun Mikkosesi voisi olla ihan mitä vain ja kuka tahansa! Aloitetaan siis tästä Mikko Mäenpäästä! Olisi näes jotenkin ajankohtainen juuri nyt kun setvitään tätä ATK:ta? Vai ettekö ole samaa mieltä?

  Joskus 1999-2001 tienoilla kesällä törmäsin erääseen Mäenpää nimiseen mieheen joko PikkuParlamentissa (sitä ei taida enää olla) tai StoryVillessä. Siitä seurasi jonkinlainen "myräkkä" eli tämä Mäenpää soitteli minulle ja tuli sitten kyllä käymäänkin jopa useamman kerran. Ei kyllä ollut ihan selvin päin enkä sellaisesta ollenkaan tykännyt. Tykkään miehistä näes ihan selvin päin, vaikka kyllä ne kännitkin joskus voi ottaa.

  Pian kävi selväksi, että hän oli naimisissa ja kotiolot olivat jotenkin hyvin omituisesti järjestetty. Olikohan se siten, että kaikki rahat oli pantu vaimon nimiin ja sitten ei voinut oikein erota. Ja mies sai pientä "viikkorahaa" vaimoltaan tai mahdollisesti exältään. Jotakin semmoista!

  Tämä Mäenpää oli kuitenkin erikoistunut sellaisiin auroihin, jotka kiinnitettiin isompiin autoihin eikä mahdollisesti tarvinnut edes olla kuorma-auto, vaan ehkä joku iso maastoauto riitti. Tämä olisi ollut hänen keksintönsä ja hieno ja kehityskelpoinen idea, mutta muut eivät jostain syystä oikein uskoneet tuohon ideaan. Nyt olen ollut näkevinäni, että sellaisia aurojahan ne monet ovat, vai eivätkö ole? Onko tämä näiden tämmöisten ilmestyminen katukuvaan joku uusi ilmiö ehkä?

  Sitten kerran hän ilmestyi talooni (ei selvin päin) ja olikohan se niin, että olin joutunut odottamaan aika kauan eli monta, monta tuntia. Äijä oli ottanut kuppia jossakin muualla. En muista oikein mikä miehessä mättäsi, mutta jokin mättäs. HÄN OLI KOVIN ÄKÄINEN AINA eikä se voinut ainakaan minusta johtua. Muistan että hän olisi jopa karjunut puhelimessa jotenkin omituisesti ja ilman syytä ja joku pointti oli että se on hän kun soittaa ja juuri ja vain silloin kun se hänelle passaa. Moisen miehen kanssa en eläessäni ole ollut tekemisissä! Kuvottavaa suoraan sanoen!

  Kerran tämä mies ja joku hänen kaverinsa halusivat lähteä jonnekin maatalousmessuille. Olikohan se niin, että ne messut olivat jossain siellä Hämeenlinnassa (en oikein tunne näitä kaupunkeja enkä myöskään muista). Halusivat minut kuskiksi ja niin sitten lähdettiin. Ajoin Mäenpään autoa ja kaksi äijää dokas autossa ihan täysillä. Muistaakseni Mäenpää kävi yrjöömässäkin matkan varrella sinne jonnekin tienposkeen ja sitten jatkettiin taas matkaa. Ja minä tietysti ymmärsin olevani täysin väärässä paikassa ja täysin itselleni väärien ihmisten seurassa.

  JATKUU...

  VastaaPoista
 47. JATKUU:

  Kerran tämä mies ja joku hänen kaverinsa halusivat lähteä jonnekin maatalousmessuille. Olikohan se niin, että ne messut olivat jossain siellä Hämeenlinnassa (en oikein tunne näitä kaupunkeja enkä myöskään muista). Halusivat minut kuskiksi ja niin sitten lähdettiin. Ajoin Mäenpään autoa ja kaksi äijää dokas autossa ihan täysillä. Muistaakseni Mäenpää kävi yrjöömässäkin matkan varrella sinne jonnekin tienposkeen ja sitten jatkettiin taas matkaa. Ja minä tietysti ymmärsin olevani täysin väärässä paikassa ja täysin itselleni väärien ihmisten seurassa. Tämmöinen autonkuljettajako se Ahdekin on ollut? Niinhän ne lööpit kertoivat, että lastentarhanope oli ollut autonkuljettajanakin.

  Juu, ihmettelen kovasti, että mikä tämä stoori loppujen lopuksi oli ja mitä miehelle nyt kuuluu, jos kerran oli todellakin kyseessä joku konkurssin tapainen. Ja mikä juttu se oli oikein sen vaimon kanssa - oliko joku vaimo vai ei? Mistään lapsista minulla ei ole mitään muistikuvaa, mutta sen sijaan, että hän sanoi tulevansa tänne aina välillä ja majoittuvansa Hotelli Helsinkiin. Hotelli Helsingistä minulla on eräs toinen juttu, mikä kyllä kuuluu osastoon mitä kurjimmat ja hurjimmat jutut - Mikkojen kanssa!

  Luultavasti "kaikki" tuntevat tämän aura-Mäenpään, koska kyllä siellä maatalousmessuilla oli sen verran hänelle tuttua porukkaa, joten ei varmaan olisi vaikeaa saada selville kuka hän oli. Mikko Mäenpäätä ei kuitenkaan kiinnostanut ilmoittaa, että olisiko hänellä tällainen sukulainen. Ja taisi olla niin, että juuri jotain auraa sinne messuille mentiinkin katsomaan, ettei vaan olisi ollut joku hänen oma viritelmänsä esillä siellä.

  Selvitä minulle nyt tämän miehen etunimi - olisi kiva. Minulle on jäänyt sellainen mielikuva, että tämäkin tyyppi haihtui elämästäni jotenkin omituisella tavalla. Naista hän kohteli ala-arvoisesti, vaikka oli ihan sen verran tavisnäköinen tyyppi, että ei varmaan olisi ollut varmaan mitään syytä. Miksi naiset olisivat kohdelleet häntä niin huonosti, että hänen tarttis "antaa jotenkin takas"? Mutta sen muistan, että hän kakisti "suhteemme" lopuksi ulos - en tiedä oliko hänen sitä ihan helppo sanoa - että OLEN HÄNELLE AIVAN LIIAN TASOKAS NAINEN. No, tarttisko tuo ottaa sitten jonakin kohteliaisuutena vai ihan vaan helppona tapana päästä eroon minusta. No, ainakin se oli yksi selitys, jota moni ei lausu ääneen, vaikka tuo olisi se pointti mistä kenkä puristaa. Eli peliin vähän vähemmän tasokkaita naisia - tai ehkäpä jopa teinityttöjä!

  JATKUU:

  VastaaPoista
 48. JATKUU:

  Tämä juttu tämän Mäenpään kanssa oli kyllä AIVAN TURHA. Ja nyt tästä kertomuksesta lähtee meili johonkin lehteen, joka ei ole City.fi. En tiedä mitä hyötyä siitä on, mutta saavat mediat tietää minkälaisella naisasenteella ainakin eräs Mäenpää on ollut liikenteessä ja joku vaimo vielä taustalla, jota on ehkä kusetettu. Ehkä se omaisuudensiirto oli pelkkää paskanjauhantaa. Ja siis tästä on jotain noin 10 vuotta.

  En tiedä teenkö tällä nyt sitten jotain vahinkoa jollekin tai rikonko jotenkin lakia. Sanotaan nyt ainakin, että ON VARMAAN HYVÄ LUMIAURA, OSTAAKAA IHMISET IHMEESSÄ!!! Nyt tuli ainakin vähän mainosta! Ja voihan se olla, että siihen pystyi kiinnittämään jotain muutakin kun sen lumiauran, mutta mä en tiedä mitä se sitten voisi olla.

  Nyt alkoi vuotaan kaikki mitä Mikoista tiedetään ja seuraavaksi saattaakin sitten olla KYSEESSÄ VALTAVA VONKALE, kunhan kypsytellään asiaa. Joten kaikki Mikko-nimiset - nyt on paras tulla itse esille omien syntien kanssa, jotta ne eivät tule maailmalle tämän teinityttö Cindyn kautta ja siten kantaudu vaimokkeenne korviin.

  Toivon kuitenkin, että tästä ei tule mitään rikosjuttua, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Mutta sen verran on jäänyt vaivaan miehen äkäisyys, että olisi kiva tietää, että mites hänellä nyt menee ja mikä oli etunimi. Jotenkin tuo mies kyllä voi ainakin silloin huonosti. Nuo Mäenpäät tuntee jotenkin noista kasvoista, mutta en nyt keksi millä sanalla niitä kuvaisin, koska tuo mieleeni heti tuleva ei sovi tänne palstalle ollenkaan.

  Et sillviisiin... tämä pikkuneiti, joka tämän nyt kirjoitti, on kyllä ottanut pari lasillista ja täytyy sanoa, että kiva oli täyttää ja tyhjentää lasi pari kertaa...

  Hyvää yötä vaan kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pointtina oli, että..? hmm.

   Ota seuraavaksi muuta lasillinen vähemmän, tai jätä koko juominen niin josko tulisi ihan luettavaakin tekstiä.

   Poista
  2. ..... Siis mitä vittua tää nyt oikein on? :DDD
   Mistä näitä mielenterveyspotilaita tänne oikeasti tupsahtelee kommentoimaan?

   MUISTAKAA OTTAA LÄÄKKEEET! LÄÄKKEET!

   Poista
  3. Täällä käy kato kaltaisiasi..puhuu sekavia jostain Mikosta ja unohtaa otaa lääkkeensä.Ja onko tänne mielenterveyspotilailla joku käyntikielto??Ihmisiä hekin ovat.Minusta Mikonkin touhun voi laskea tuohon unohtuneisiin lääkkeisiin.Vai olisko kuitenki unohtuneeseen perheeseen.

   Poista
 49. Ujo obsessio muuten saisi olla plikalla, jos tuossa iässä ei mielessä olisi mitään muuta kuin naimisissa oleva pedofiili.

  Ei ajatustakaan omista tulevaisuuden suunnitelmista, ei vanhojentansseja, ei autokoulua, ei mitään. On vain ihkumiksuliini, kuumaa seksiä, draamaa, vauhtia ja vaaratilanteita. Niin ja sitten hirveä ikävä, yhyy.

  Tarinan uskottavuuden kannalta voisi olla hyvä hieman harhautua sivupoluille, tulla muitakin ajatuksia tälle hahmolle kuin mies, sen vaimo ja lapset. Ja miehen suhteen kehittyminen vaimonsa kanssa.
  Nythän tässä päähenkilö alkaa ajautua yhä enemmän kertojaksi, joka tarkkailee sivusta miehen kriisiytynyttä suhdetta, ja välillä pohtii omaa rooliaan siinä; "Jospa olisinkin osa tuota elämää, enkä vain tarkkailija joka saa siitä parhaita puolia maistaa".

  Candy -hahmoa voisi siis kehitellä, saisi blogi uusia ulottuvuuksia, eikä menisi lukijoiltakaan huomio pelkästään niistä yksityiskohdista vääntämiseen. Yksityiskohdista, joita nyt joudut kehittelemään lisää, ja joiden epätarkkuudet vievät lukijoilta mielenkiinnon, koska blogin ympärille kiedottu tositapahtumiin perustumisen verho alkaa rakoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka tässä on seksuaalisesti kehittymättömistä esimurrosikäisistä lapsista kiinnostunut? Sellaisiahan ne pedofiilit OIKEASTI on.

   Ottakaa ihmiset ihan oikeasti ensin selvää asioista, ennenku tuutte heittämään noita juttujanne. Tästä sun kommentistas meni uskottavuus ja vakavastiotettavuus just ton pedofiili sanan kohdalla.

   Enkä mä ala tänne mun muita asioitani kertomaan. Niistä mä voin puhua omassa elämässä kavereilleni ja läheisilleni.
   En mä ala tänne mun koko elämästä vuodattamaan, mietippä kuinka äkkiä joku mut tunnistais jos alkaisin kaikesta kertomaan?

   Ja ihan oikeasti, mikä vitun hahmo? HAHMO?!?! Mä en ole mikää hahmo, eikä mun elämä ole mitään vitun tarinaa.

   Mä olen oikea tunteva ihminen ja täällä blogissa kirjotetut jutut on mun oikeasta elämästä.

   Eli tungetko sä vaikka perseesees noi hahmot ja tarinat? :)

   Poista
  2. Erittäin hyvä kommentti Sähköjänikseltä! Kyllähän oot täällä netissä tommonen hahmo ja sulla on tommonen tarina. Ihan sama mitä itse sanot, mutta aika moni täällä yrittää saada näitä harhaanjohdettuja ihmisiä ymmärtämään totuuden.

   Poista
  3. Harhaanjohdettuja ihmisiä ymmärtämään totuuden. :D No, onneks mä itse tiedän parhaiten suhteeni ja sen totuudenmukaisuuden. Te ette.

   Ehkä joidenkin olis hyvä avata silmänsä ja hyväksyä se tosiasia, että tää ei ole tarinaa, enkä taatusti ole ainoa toinen nainen. Ja että jopa kaikkien näiden täydellisimpienkin moralisoija kotirouvien miehellä saattaa olla toinen nainen.
   Kulissit ne vaan pysyy hyvin pystyssä ja akka siinä harhaluulossa, ettei sellasta tapahdu ;)

   Se on valitettavaa, mutta totta. Herätys!

   Poista
 50. Kuinka kauan teillä meni että suhteeseenne tuli seksi mukaan? Olitteko puhuneet aiheesta aiemmin vai tapahtuiko tuo vain suunnittelematta? Kuinka usein pääsette harrastamaan seksiä nykyisillään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä ole pistänyt mitään aikoja ylös, mutta ei me ihan ensimmäisillä tapaamiskerroilla kyllä mitään fyysistä toimintaa kädestäpitämistä ja pieniä pusuja lukuunottamatta harrastettu.

   Et kyllä siihen seksin kuvioihin mukaan tulemiseen oma aikansa meni, monestakin eri syystä.

   Ja eka kerta meni aikalailla extempore fiiliksillä, ilman mitään erillistä etukäteen suunnittelua.

   Enkä mä edelleenkään pistä ylös, kuinka usein harrastetaan seksiä. Se vaihtelee tosi paljon, joten tohon on tosi vaikea vastata mitään. En osaa sanoa mitään keskimääräistä määrääkään. :P

   Sanotaanko vaikka vaan näin, että tarpeeksi usein. :)

   Poista
 51. Mua naurattaa lähinnä noi ihmiset, jotka tulee sua tuomitsemaan.

  Sulta kysytään, että miten jaksat kirjottaa noin pitkiä tekstejä ja ihan satua koko juttu. Mä en itse usko moiseen, mutta kysynki kommentoijat teiltä, että miten te jaksatte tulla tänne kertomaan sitä ? Miten se jaksatte puida toisen ihmisen asioita netissä ?
  Se kertoo musta jo jostakin.

  Ootteko te, jotka tuomitsette Candya, jotenki täydellisiä tai virheettömiä ?

  think about.

  Ja niin. kirjottaminen voi olla jollekulle ihan oikeasti tosi tärkeää ja varsinkin, jos ei voi jakaa asioita muiden ihmisten kanssa.

  Menkää itseenne, jos mahdutte itseenne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kans ihmetyttää noi "miten jaksat kirjoittaa noin pitkiä tekstejä?"-jutut. No miksen jaksais?
   On kyse mun elämästä, ja asioista joista en pääse puhumaan kenenkään kanssa oikeasti. Mä jaksaisin kirjoittaa vielä tuplasti pidempiäkin tekstejä ja jos kaiken tarkasti kertoisin, niin ne tekstit sillon miljoona kertaa pidempiä oliskin.

   Tänne kuitenkin kerron vaan ihan pintaraapasu-juttuja, en todellakaan läheskään kaikkea.

   Ja jotenkin toi "tää blogi on satua ja feikkiä" ja "miten jaksat kirjoitta noin pitkiä tekstejä" on vähän ristiriidassa.. Jos tää oikeesti olis pelkkää satua, niin miten jaksaisin kirjoittaa päästä keksittyjä ja heitettyjä juttuja tänne, kirjoittaa niistä pitkästi? Miten kukaan vois edes keksiä mitään tällästä?

   Joo kyllähän sitä kaikkea voi kuka vaan keksiä, mut eikai nyt kukaan oikeasti vois keksiä tällästä, ilman että se olis todella selkeästi keksittyä mielikuvituksen tuotetta koko juttu?

   Nojoo, edelleen oon sitä mieltä että kaikki uskokoon tai olkoon uskomatta mihin haluaa, mutta mä en kyllä jaksa uskoa, että kukaan jaksais/pystyis keksimään tälläsiä juttuja päästään.

   Tosin mä tiedän, etten mä näitä keksi ja se riittää mulle. :D

   Onhan se tietenkin jotenkin imartelevaakin, ettei jotkut voi uskoa, että tällästä elämää joku voi oikeasti elää ja kaikki mitä mä esim. Mikon kanssa teen, on hirveen epäuskottavaa ja mahdotonta yms.
   Kuinka tylsää ja tasaista elämää jotkut voi eläkään? :o

   Poista
 52. Tuli mieleen, että oletko koskaan ajatellut sanoa jollekkin kaverillesi jotenkin vaivihkaa että: "Oletko muuten koskaan lukenut sitä yhtä blogia mikä on netissä.. yms yms.." Sitten kaverisi tulisi katsomaan tätä blogia ja saisit sen mielipiteen asiaan ilman että se tietäisi sun kirjoittavan tätä?

  Itselläni ei ole pokkaa tehdä tuota koska tiedän saavani blogillani vaan paskaa niskaan mutta ehdotus nyt tämäkin! :)

  Love, Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tuo mielessä käynyt, mut en varmaan aio niin tehdä..

   Pelkään, että saan kaverilta täyslaidallisen paskaa niskaan, sen verran suorasaisia kaverini ovat, ja vieläkun eivät tiedä että tän takana oon mä.
   Eli en ainakaan vielä halua saada kavereiltani rehellistä mielipidettä musta, en oo siihen just nyt valmis.

   Mutta kiitos kuitenkin ehdotuksesta. :)

   Poista
  2. Pidätkö siis kavereitasikin elämäänsä kyllästyneitä kotirouvina, joiksi tunnut niputtavan lähes jokaisen, joka ei hurmaannu ihqusta, ah niin täydellisestä ja ainutlaatuisesta (ts. josta muut kateelliset eivät voi mitään ymmärtää...), love storystä?

   Blogia olisi mielekkäämpää lukea, jos argumenteissasi olisi johdonmukaisuutta. Toisena esimerkkinä se, kuinka sua ei sitten YYYYYHTÄÄN kiinnosta arvostelijat, mutta kuitenkin heille kiukkuisena toisinaan vastailet pontevien kirosanojen kera.

   Poista
  3. Ei, en.

   Tunnen kaverini, anonyymeinä kommentoijia en. Tiedän, etteivät kaverini ole elämäänsä kyllästyneitä kotirouvia, anonyymit kommentoijat hyvinkin saattavat olla. Ainakin monen kommentista edellämainitut ominaisuudet oikein huokuvat.

   Enkä mä ole väittänyt, että kukaan olisi kateellinen siitä, että Mikko on varattu, mutta monikin voi ihan oikeasti olla kateellinen siitä, että mä olen rakastunut ja mua rakastetaan. Ja kaikesta siitä, mitä me Mikon kanssa yhdessä tehdään. Kaikki eivät välttämättä pidä hauskaa laatuaikaa kumppaninsa kanssa erinäisistä syistä, tai sitten vaikka siksi, ettei miestä välttämättä edes kiinnosta.
   Kyllä mä olisin sellaisena kateellinen naiselle, jonka mies haluaa viettää naisensa kanssa laatuaikaa ja pitää hauskaa.

   Ja ei mua arvostelijat kiinnostakaan, mutta voin mä niille silti vastata ja oikoa niiden vääriä johtopäätöksiä tai syytöksiä. :)

   Poista
 53. Candy ja muut lukijat!Luin noita blogeja läpi,ja suosittelen lukemaan Candyn kirjoituksen Ihana Perjantai-kommentti osion.Siellä Candy jää puheissaan kiinni..useassa postauksessaan pauhaa suu vaahdossa,ettei Mikko häntä jätä ja varmasti eroaa vaimosta.Tuolla Ihana Perjantai kommentissaan vastaa, että hän pelkää,että on se joka siipeensä saa.Ja sanoo,että tekisi mieli käskeä Mikon valita joko hänet tai perhe,mutta ei halua, koska pelkää Mikon valitsevan perheen ;)En usko,että julkaiset tätä kommenttia.Koska se on aina noloa,kun jää höpöttämistään kiinni.Ja Mikon lapset todellakin pieniä,koska Candyläinen kertoo olevansa yhtä Mikon lasta yli kymmenen vuotta vanhempi.Näin itse pienten lasten äitinä,uskon todella siihen,että Candy on todella vain raikaste tässä avioliiton keskellä.Lapset pieniä,vaippasirkusta takana,pienten lasten sairastelua jne...Tottakai vanhemmat väsyvät,ja raukkamainen mies sitten alkaa viihdyttää itseään arjen keskellä.Noh,kunhan lapset kasvaa,niin eiköhän Mikolle ja vaimolle jää taas lisää omaa aikaa parannella avioliitto raiteilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohhoi...

   Jos oot yhtään mun blogia lukenut, niin tiedät että kirjoitan tänne mun fiiliksiäni. Ja joo, ne saattaa välillä heitellä. Oon tietääkseni myöntänyt useaankin otteeseen, et oon tuntenut paljonkin pelon ja epävarmuuden tunteita mun ja Mikon suhdetta kohtaan.
   Ootko kuullut myös siitä, että tilanteet saattaa myös muuttua?

   Tää mun blogi on vaan pelkkä pintaraapaisu mun ja Mikon suhteesta, on paljon asioita joita en voi tai halua tänne kirjoitella ja siks osa varmaan luulee että puhun itteeni pussiin tai kirjoittelen epäloogisuuksia (joo, niitäkin on välillä kirjoiteltava ihan tahalteen, etten paljasta liikaa, kävikö tuo fakta sulla arvon salapoliisi edes mielessä?) mut asia ei kyllä ihan niinkään ole.

   Mun juttuja ja tuntemuksia ymmärrettäis paremmin, jos kertoisin tänne KAIKEN suoraan just niinkun ne onkin, mut sitä en todellakaan tee. Joten, sitten mun puolesta porukka voi luulla mitä haluaa, riittää et ite tiedän miten asiat on.

   Ja tiedätkö, sä voit ihan rauhassa uskoa - se on ainoa, mitä voit tehdä, koska muuten sä et voi mun asioihini vaikuttaa.
   Joten ole hyvä vaan ja toivo/usko mitä haluat, mutta siihen se sitten jääkin. :)

   Poista
 54. Voi ei, en malta olla kommentoimatta - olkoonkin että tämä on varmaan jo sanottu miljardi kertaa tässäkin blogissa. Tämä Candy-Mikko juttu on pelkkää satuilua, surullista että joku joutuu tällaista keksimään. Mutta surullisempaa (aivan yltiömurheellista) on se, että kirjoittaja pitää "imartelevana" sitä, että tätä blogin aitoutta epäillään. Siis mitä???? Voi lapsi kulta, sinä joka kirjoitat - sinun elämäsikö on vauhdikasta? Ja siksi kukaan ei voi uskoa, että näin "vauhdikasta" elämää voi olla olemasa? Valitettavasti tunnen sekä miehiä että naisia jotka pitävät rinnakkaissuhteita. Se kertoo minulle kypsymättömyydestä ja pelosta. Ja on olemassa sellainen asia kuin kokemusikäero. Ja suurikaan ikäero ei haittaa siinä kun nuorempikin osapuoli on yli kolmenkympin. Alle kolmekymmpinen ei vaan ole kokenut tarpeeksi.
  Ja että "muut" elävät tasaista ja tylsää elämää? No, voisit olla lapseni ikäsi puolesta, muuten et. Kaipa täällä lähinnä kirjoittelevat yläaste- ja lukioikäiset. Että se siitä syvyysulottuvuudesta. Muuten, voisitko kertoa, mitä tuo "jäsenet" tarkoittaa täällä blogin alalaidassa? Ihan mielenkiinnosta vaan kysyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sä voit pitää tätä satuiluna - mä suon sen sulle, jos mun elämän pitäminen keksittynä tuo sulle paremman mielen. Joten ole hyvä vain ja pidä mua ja Mikkoa keksittynä. Voin kuitenkin kertoa, että ihan turhaa suret, ei sulla ole siihen mitään syytä.

   Muuhun lässytykseen en jaksa kommentoida, mutta jäsenet tuolla alalaidassa tarkoittaa ns. "rekisteröityjä" lukijoitani, jotka seuraa tätä blogia reaaliajassa.
   Tosin niitä on paljon paljon enemmän kuin tuo 700, tuo on vain ne, jotka lukevat omalla käyttäjätunnuksellaan bloggerin kautta.

   Sitä nuo jäsenet tarkoittavat.

   Poista
 55. http://www.youtube.com/watch?v=4ror6qPjgX8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahah, ihan kauheeta paskaa. :D Jaksoin kuunnella alle minuutin tota kuraa.

   Ja pointtis oli..?

   Poista
 56. Moikka Candy! :)
  Oon lukenuy sun blogia jo pidemmän ajan ja oikeesti ymmärrän sun fiiliksiä niin hyvin.
  mun mielestä vaikutat oikeesti tosi kypsältä 17-vuotiaalta, itse kun olin 17 niin olin täysi pentu vielä. :D
  Mutta ihanaa että kuitenkinn oot tollainen nuorekas ja juttujasi on kiva lukea!
  Mulla olisi yksi postaus-toive. Haluisin hirveesti kuulla sun ja Mikon seksielämästä (tiedän kuulostaa kauheen ällö-pervolta ;D) mutta kun itelläni on ollut muutama vanhempi mies ja haluaisin tietää että mitä oot mieltä seksistä Mikon (siis vanhemman miehen) kanssa! ;) Mitä se on verrattuna sun ikäisiin jätkiin?
  Oo kiltti ja tee siitä postaus, please!!
  ja hyvää viikon jatkua sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitoskiitos.

   Hmm, pitääpä pistää korvan taakse tuo postaustoive.. Vaikka nuo seksiasiat on kyllä todella henkilökohtaisia, enkä välttämättä halua sadoille tuhansille vieraille ihmisille halua niistä kertoa :P

   Mutta katsotaan. :)

   Poista
 57. Candyliini!

  Nyt alkaa tuntua, että olet suljetun osaston tarpeessa. Tulet päätymään sinne ennemmin tai myöhemmin oli se sitten suljettu psykiatrinen tai vankila tai rahallinen vankila eli suuret summat korvauksia jollekin blogisi lukijalle eli vastapuolellesi - päädyt velkavankeuteen.

  Sun nenästä yritetään jo repiä verta, koska todellakin olet vain HAHMO etkä yhtään mikään muu. Mahdollisesti olet mies, jonka nimi todellakin on Mikko, ja joka on kohta rikostutkinnan kohteena oli se sitten hän itse tämän blogin takana tai ei. Itse asiassa vinkki asiasta on jo käynnistetty. Hänen sukulaisensakin viestittävät kuinka sairas mies hän on. Eikä olekaan kysymys ihan kenestä tahansa Mikosta.

  Jos tämä Mikko on tämän blogin takana, niin hän on jämähtänyt nuoruutensa suhteeseen. Mikko on väkivaltainen ja joutunut kolmannen pyöränsä kanssa naimisiin, mikä ei suinkaan ollut tarkoitus - kolmannen pyörän jutun piti olla vain yhden illan huoriminen - jos edes sitä.

  Mutta Mikkopa lensikin pihalle ja elämästä kuoli kaikki ilo. Tilalle tuli ainoastaan viha ja viinanjuonti. Haluaisitko sinä jatkuvasti antaa aina vain räkäkänniselle miehelle, joka sinun kanssasi maatessaan ajattelee jotain menetettyä naista? Siis tämä Mikko oli se, josta ennen haaveilit. Ja kun sait hänen niin todellisuus olikin jotakin aivan muuta! Ja sait hänet vain siksi, että ensimmäinen nainen heitti hänet pihalle.

  Hänen elämänsä pysyy kasassa vain kiusaamalla sitä "ensimmäistä naista" kaikella mahdollisella ja melkein mahdottomalla tavalla, johon todellakin palaa valtavia summia rahaa - noilla rahoilla olisit saanut itsellesi aivan loistokkaan talon ja elämän, mutta Mikko käyttää rahansa miten haluaa ja rahat menevät "ensimmäisen naisen" kiusaamiseen ja sulle ei tule mitään. Ja Mikko on jo pystynyt vaikka mihin satumaisiin asioihin ja tekoihin, joten jatkossakin voi seurata aivan mitä vain.

  Ehkäpä tässä tarinassa tulee vielä ruumiitakin - joko ensimmäinen nainen tai se kolmas pyörä. Ehkäpä Mikko päätyy itsemurhaan. Jotakin todella karmeata voi tapahtua. Siksi tänne on pakko jotakin kirjoittaa siltä varalta, että sattuisit olemaan "tämä" Mikko.

  Jos siis tämän hahmon takana on kirjoittaja, joka edes jotenkin tunnistaa itsensä tästä, niin järjestä nyt jo se oikeudenkäynti taas jollakin tavalla, mutta lopeta tämän blogin pitäminen Mikko-nimellä.

  Tapahtui mitä tahansa, niin tämäkin teksti on todellakin kirjoitettu ja lähtenyt joltakin koneelta ja se ei ole satua tai joku feikki. Se on tositapahtuma. Hänen suhteestaan naiseen, joka on oikeasti se kolmas pyörä sanotaan ainoastaan, että paska pitää suhteen pystyssä. Revi siitä sitten kun sinulle jää vain luu käteen! Sinulle ei ole vielä tullut mieleen, että saatat todella sairastua pahasti - ja päätyä alkkikseksi tai tehdä itsemurhan?

  Vähän hankalaa kirjoitta tätä kommenttia tietämättä kuka oikeasti on tämän vastaanottaja. Toivottavasti hiffasitte tästä kommentista kuitenkin edes jonkun pointin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .... Mitä nyt taas? Ei, mä en ole mies, eikä kenenkään nimi ole oikeasti Mikko. Ei edes Mikon. :D Tuliko se yllätyksenä, ettei tässä jutussa ole mukana oikeasti yhtäkään Mikkoa?

   Että en tiedä mistä puhut, eikä mua edes suoraan sanottuna kiinnosta. Kiitos nam.

   Poista
 58. Hmm, pitääpä pistää korvan taakse tuo postaustoive.. Vaikka nuo seksiasiat on kyllä todella henkilökohtaisia, enkä välttämättä halua sadoille tuhansille vieraille ihmisille halua niistä kertoa :P

  ^ Jos meinaat, että teistä tulee vielä joskus ''julkinen'' pariskunta niin et laittaisi tätä toivetta todellakaan korvan taakse. Tai ehkä siinä tapauksessa että haluat huomiota, mutta sen on huomannut jo moni. Mutta jatka tätä satua/mielikuvitusmaailmassa elämistä, mukavaa iltalukemista!! Terv. JJ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka meistä julkinen pariskunta tuleekin, niin luuletko että aion sitten julistautua tämän blogin kirjoittajaksi?

   Ei, en aio. Tuskin koskaan.

   Eli en mä sillä epäröi noista seksiasioista kirjoittelua, että hävettäis myöhemmin jos kertoisin läheisilleni että mä tätä blogia pidän ja ne voi niistä täältä lukea, vaan siksi, koska musta ei tunnu kovin luontevalta puhua niinkin arkaluontoisista ja henkilökohtaisista asioista kun seksi ja sen harrastaminen, täällä blogissani, vaikken omalla naamallani kirjoittelekkaan.

   Ja ei, huomiotakaan en halua, ainakaan niin paljoa, että mun tarvis alkaa mun ja Mikon seksielämästä tänne jaarittelemaan.

   Joo, no mäpä jatkan. Kiva kun kerroit, että kaikki tää onkin vaan mielikuvitusta, eikä oo oikeesti tapahtunut. Ei hitto mä kyl tosiaan taidan olla aika skitso kun oon luullut kaiken oikeasti tapahtuvan, mut onneks sä tulit korjaamaan asian ja kertomaan ettei ne oo oikeesti totta.
   Kiitos siitä. :D

   Poista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3