torstai 15. maaliskuuta 2012

Wihiiii :3
Mun on pakko tulla hehkuttamaan sitä, että meidän laivareissu ei peruuntunutkaan! :) En tiiä oonks mä maailman paras suostuttelija, vai onks Mikko vaan niin helppo antamaan periks. Oon niiin happy <3

Tässähän on nyt tilanne tavallaan Mikon ja sen vaimon välillä päällä, joten siks Mikko sano, että laivareissua pitäis siirtää myöhemmäks, mutta kyllähän te miehet tiedätte; vedät oikeista naruista ja ne tyyliin polvistuu sun eteen ja on valmiita tekemään mitä vaan. :D Nojoo, ei nyt sentään, mut tää tyttö on kuitenkin vielä tässä kuussa lähdössä nauttimaan mun oman höpönassun kanssa laivalle. <3

Lisäks Mikko lupas ostaa mulle laivalta hajuveden (apua, joudun suostuttelemaan sen ostamaan kaks kun en osaa päättää kumman kahdesta must have tuoksusta haluan:D) ja helvetisti viiiinaaa. Taxfree, here I come! ;) Oon niin täpinöissäni, miten mä jaksan oottaa?!?

Huomenna lähen kaupungille kaverin kans shoppailemaan ja aikomuksena olis ostaa jotain kivaa uutta vaatetta meidän reissuun mukaan. Se on mun joku rituaali, aina on pakko ostaa jotain uutta ku lähetään Mikon kanssa reissuun yhdessä.
Nyt varsinkin haluan näyttää sille, että sen todellakin kannatti lähtee mun kanssa risteilemään, et se oli sen paras päätös pitkiin aikoihin. Eiköhän uus pitsialusasu muistuta Mikkoa seuraavan kerran, ettei mulle voi tai kannata sanoa ei ;3
Tästä mulle tuleekin mieleen se, et miksei nykyajan naiset tunnu panostavan enää omaan ulkonäköönsä ja viehättyvyyteensä, kun ovat parisuhteessa? Mulla on pari tuttua, jotka lopetti salillakäymisen ja nätisti pukeutumisen, kun alkoivat seurustelemaan. Mua säälittää niiden poikaystävät, kun nään niitä jossain ja tyttöystävä on muuttunut sohvalla sipsiä mässäileväks pieruverkkareita käyttäväks liikuntaa ja ehostautumista kammoksuvaks...kammotukseks. :D Ne muuttuu seurustelun vakavoiduttua täysin erilaiseks ihmiseks, mihin mies on mennyt rakastumaan!

En tietenkään tarkoita, että pelkästään miehen takia pitäis näyttää hyvältä, mut en mä kyllä sitäkään ymmärrä et heti kun aletaan seurustelemaan, niin ajaudutaan itsensä huoltapitämisen laiminlyömiseen ja annetaan ittensä rupsahtaa kamalan näköseks.

No, anyway, kaikki on taas hyvin. Parin päivän takainen angstaaminen on nyt ohi ja voin keskittyä odottamaan meidän reissua. Haluutteko jotain kuvia laivalta, jossa olis vaikka mun kirjottama teksti "Candy was here" tai jotain? ;D Muita tuliaisia ette saa, hihih!

322 kommenttia:

 1. Ei parisuhteessa toisen ulkonäön tai laittautumisen halun takia olla.... Ainakaan vakavassa parisuhteessa. Ja ihan yhtä lailla mies voi päästää ulkonäkönsä repsahtamaan. Mutta jos se on toisen mielestä niin kauheaa, niin epäilisin siinä vaiheessa sitä todellisen rakkauden määrää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla ei, mutta mietippä jos seurustelet ja seurustelun alkaessa miehes oli hyvännäköinen ja piti huolta ulkonäöstään yms, mutta ajankuluessa alkaisi vaan makaamaan sohvalla ja mässäämään pizzaa, lihoisi +20kg... Tykkäisitkö?

   Eihän se ihmisen luonne varmaan mihinkään muuttuisi, mutta en mä siltikään ymmärrä sitä.

   Poista
  2. Jokainen meistä "repsahtaa" jossain vaiheessa, sinäkin. Joo, sitä voi hidastaa, mutta se tulee tapahtumaan kun vanhenee. Ja jos sulla on silloin kumppani joka todella rakastaa sua, niin se ei siitä välitä. Itse aion olla mieheni kanssa niin kauan kuin hän minua katselee, vaikka hän onkin mm. lihonut suhteemme aikana. En ole niin pinnallinen ja epäkypsä että perustaisin siihen mielipiteeni hänestä.

   Poista
  3. Pentu pentu...sä olet vasta 17v ja kerrot täällä,ettet ymmärrä miksi joku repsahtaa tai rupsahtaa.Kun olet vetänyt tuon rappiosuhteen läpi,käynyt useamman vuoden töissä,elämässä tapahtunut useitaki murheellisia asioita,pyöräyttänyt pari kolme muksua.Tule tänne sitten kuvan kera uudestaan antamaan neuvoja,okei?

   Poista
  4. Voi,meille on tullut miheni kanssa nuoruus vuosista kummallekin n.+30kg,ja rakkaus kukoistaa.Katos Käntsy,kun terve ja rehellinen suhde on kaiken a ja o.Siitähän sinä et pysty mitään kommentoimaan ;)toivottavasti tuo laiva vie teidät sinne omaan maahan,jota toivoit,eikä ole palaamassa takaisin.

   Poista
  5. Ei nyt pidä tuomita liikaa, teinit kuvittelevat tosiaan että nuoruuden aineenvaihdunta jatkuu iäti.

   Poista
  6. Toivon, että otat tekstisi eteen sitten kun olet 41v kuten minä. Käyn kyllä edelleen salilla ja meikkaan, mutta ryppyjä tulee ym. Kuus vuotta kroonista valvomista pienten lasten tulehduskierteissä ja koliikeissa tekee tehtävänsä. Siihen järjetön työelämän paine päälle ja illalla on aika vähän hepeneet mielessä. Jos mies siinä vaiheessa menee vieraisiin, niin nolo äijä on!

   Mutta sun ja Mikon "suhde" eli petos perustuu pelkkään valheeseen ja pettämisen verkon alla muhiviin epätodellisiin unelmiin, jotka kyllä jossain vaiheessa rapistuvat.

   Tämä ei ole "katkeran kukkahattutädin tilitys" lainkaan. Olen elänyt ihan samanlaisen suhteen itseäni 16v vanhempaan mieheen, kun olin 15v. Tapailimme 1,5v, lenkitimme Pekan koiraa, kähmimme auton takapenkillä, kuuntelimme "meidän biisejä" autoradiosta, kävimme American Car Showssa Hesassa niin että pienin lapsikin oli mukana, koska se ei osannut puhua, menimme kahdestaan kiihdytysajoihin Kauhajoelle, rakastelimme metsässä, peseydyimme purossa, kävimme yöuinnilla alsti. Ja Pekan vaimo hoiti lapsia ja kotia. Hän tiesikin minusta jotain, arvasi, mutta ei ottanut eroa. Heillä oli kriisi. Pekka oli kusipää, vaimo hänessä kiinni kuin säälittävä rätti. Mutta kaikki loppui, kun koskaan Pekka ei eronnut. Hän oli hullun rakastunut muhun, mutta jätin lopulta hänet ja otin itseni ikäisen miehen jossain vaiheessa tsekattuani pari muuta vanhempaa äijää, joista toinen oli kunnon nisti ja toisessa sitten muuta vikaa. Että tasan tiedän Cändi mistä tässä sun blogissa puhutaan. Ja tasan näen miten jumalattoman kakara olet ja olin silloin itsekin. Luulin olevani henkisesti kypsempi kuin muut ikäiseni (ja miehet tietysti myös niin suitsuttivat). Olen myöhemmin tajunnut, että hyväksikäyttösuhde se mun ja Pekankin suhde oli, vaikka oikeat tunteet siinä oli puolin ja toisin. Ihan ala-arvoista paskaa, mutta kokemuksena kasvattava.

   Poista
  7. Mun vanhemmat on ollut naimisissa kohta 22 vuotta.Isäni oli hyvässä kunnossa nuorena,mutta ajan mittaa kun oli raskas duuni ja kolme lasta niin kyllä siinä ulkomuoto muuttuu. Jos oikeasti rakastaa toista niin tommoisista asioista ei välitä niin paljon.
   Mieti välillä mitä sanot.

   Poista
  8. Hahhah, jopas tulikin puolusteluja. Olen C samaa mieltä tuon rupsahtamisen repsahtamisen kanssa. Aina niitä tekosyitä löytyy ihmisiltä... kumma kun niinkin moni jaksaa panostaa ainoastaan sillon kun ollaan sinkkuja. Suhteessa on lupa läskistyä tai muuta. Ja taas tulee tekosyyt miten aikaa menee muuhun ja plaaplaa. Itsestään huolta pitäminen on tärkeää, oli sit sinkku tai suhteessa, se oma hyvä olo on tärkeää silloinkin ja se olisi hyvä muistaa niin ei tarvi katkeroitua noin pahasti jos timmi ja sutjakka mimmi vie miehesi tai toisinpäin.
   Loppuun voisi sanoa vielä, että se fyysinen terve olemus heijastuu myös sisäiseenkin kauneuteen :)

   Poista
  9. joo ja mun vanhemmat on ollu naimisissa 25 vuotta ja molemmat hyvässä fyysisessä kunnossa ja hoikkia. Mikä tekosyy parisuhde on päästää itsensä löysäksi? Huh mitä paskaa

   Poista
 2. Tiedän ettet mielipiteestäni välitä, mutta sanonpahan kuitenkin että tähän taisi loppua blogisi seuraaminen.
  Jotenkin asenteesi tässä tekstissä "Kaikki hyvin kunhan minä saan mitä haluan ja milloin haluan" on niin kuvottava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä ihan noin oikeasti ajattele, mut kai mä saan olla siitä iloinen ja innoissani, että meidän _pitkäaikainen_ suunnitelma sittenkin toteutuu? :)

   Poista
  2. Sä oot kyllä just semmone vamppi jota kaikkien miehien ja naisien tulee välttää. seksillä saa ja mies vikisee vieressä. hyi saatanan helvetti.

   Poista
  3. Pitkäaikainen?
   "Ainiin, Mikko paljasti mulle eilen, että se on suunnitellut vievänsä mut enskuussa laivalle! En malta odottaa, risteilyissä on aina oma hohtonsa ja fiiliksensä <3 "
   Kirjoitettu 14.2,
   Todella pitkäaikainen suunnitelma =D

   Poista
  4. Missä mä olen mistään seksistä puhunut? Ja vaikka olisinkin, niin mitä sitten? Onko oman seurustelukumppanin kanssa seksin harrastaminen "hyi saatanan helvetti"?

   En mä ole muiden miesten tai naisten kanssa mitään tekemässä, ainoastaan yhden ja jo se on susta hyi, niin olkoon. Onneks mä tiedän ettei se sitä oikeesti oo ;P

   Poista
  5. Tämä minusta kiteyttää hyvin jotain 17-vuotiaan ajatusmaailmasta, kun _pitkäaikainen_ on kuukausi sitten päätetty asia :)

   Poista
  6. Oman seurustelukumppanin??Eheei,unohditko taas tuttuun tapaan vaimon;D Voi Narsku sua..Hän ei ole SINUN KUMPPANI,vaan hän on vaimonsa AVIOMIESja sinä olet tämän aviomiehen jalkavaimo,salarakas,piilotyttöystävä.Pysytään nyt herranjumala edes jonkun verran totuudessa,edes tälläkin blogilla,vaikka kaikki muuhan perustuukin valheelle.

   Poista
  7. Muistuta Mikkoa,että ostaa vaimollekin parfyymia ja lapsille karkkia.Niitä kuuluu aina viedä tuliaisiksi:)Sano että ostaa ihan reilusti silmien edessä,ettei sen reppanan tarvi salaa niitä ostaa kun sinä käyt suihkussa tai nukut ;)

   Poista
  8. "En mä ole muiden miesten tai naisten kanssa mitään tekemässä, ainoastaan yhden ja jo se on susta hyi, niin olkoon. Onneks mä tiedän ettei se sitä oikeesti oo ;P"

   Aijaa.. No mites tää jätkä kenen kanssa "petit" Mikkoa joskus Uudenvuoden paikkeilla?

   Poista
  9. On tainnut kokonaan unohtaa pikku panonsa :)

   Poista
 3. Kysyin tätä, osaatko vastata? Siis tiedätkö mitään tilanteesta? "Kerropas muuten Candy, vaikka se Mikon vaimo nyt onkin sitten tosi karsea akka jne, onko kuitenkin hyvä äiti lapsilleen? Rakastava, huolehtiva, tasapainoinen jne... Siis tietenkin sun tietojesi ja käsityksesi perusteella, ymmärrän että et toki asiaa 100% varmaksi voi tietää:) Ja ennen kuin kysyt mitä se mun persettä kutittaa, selitän asian, päästään helpommalla:) (Ei vittuilua, vaan siksi että usein kysyjien motiiveja epäilet) Koska mulla on omiakin lapsia, ja niiden myötä ihan tuntemattomienkin lasten hyvinvointi alkoi kovin paljon kiinnostaa:)" Vai etkö vain halua vastata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan ja tiedän kyllä, mutta en halua vastata. Otan nyt sen linjan, etten ota mitään turhia riskejä ja lörpöttele itsestäni, Mikosta tai sen vaimosta + lapsista tänne mitään ylimääräistä.

   Ymmärtänet varmaan miksi. :)

   Poista
  2. En ymmärrä, koska vastaus "on" tai "ei", ei oikeasti anna yksityiskohtaista tietoa heistä.

   Poista
  3. Tai korjaus, ainakaan myöntävä vastaus ei kertoisi.

   Poista
  4. Okei sitten.

   On, on, ei.

   Happy now? :)

   Poista
  5. Miten Mikko voi jättää lapset vaimonsa kanssa, jos se ei ole tasapainoinen :D
   Aijai, taitaa Mikko jättää lapset heitteille.

   Poista
 4. Täytyy sen verran kommentoida jotta monesti sen rupsahtamisen taustalla on se mies itse! Niin hassulta kun se tyttöseni kuulostaakin niin jos se mies olisi 3krt viikossa kotona niiden lasten kanssa, pääsisi ne rupsahtaneet naiset vaikka harrastamaan jotain!
  Ja jos ne miehet auttaisivat niitä naisia kotitöissä niin niillä rupsuilla olisi energiaa panostaa myös siihen ulkonäköönsäkkin. Kymmenen vuotta menee niin sinäkin kuulut meihin rupsuihin. Jollet muutoin niin ikävä kyllä luonnon vetovoima vetää alaspäin ja jossain vaiheessa väistämättä myös elämässä tulee tärkeämpiäkin asioita kuin oma ulkonäkö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihinkäs sitten lihoneet ja rupsahtaneet naiset vetoaa, jos ei olekaan lapsia? :) Ihan mielenkiinnosta kuulisin näitä syitä (lue: tekosyitä) jos kuviossa ei ole lapsia, joiden takia väistämättä mm. lihoo muodottomaks..

   Poista
  2. Tavallaan Candy on oikeassakin, parisuhteessa useat lihoavat, mutta myös siis kyllä miehet. Ehkä siksi että mieluummin, etenkin suhteen alkuvaiheessa, jää sinne sohvalle murun kaikkuliin leffan ja sipsienkin kanssa kuin lähtee salille..?

   Poista
  3. Joskus mies voi (kummaa kyllä!) olla sitä mieltä että nainen on kauniimpi ilman meikkejä.

   Kummasti molemmat saattavat "paisua" kun onkin yhtäkkiä mukavampaa röhnöttää yhdessä sohvalla, syödä jotain herkkuja, katsella leffoja...
   Luottaa siihen että seksi kuluttaa kalorit ;)

   Ja kun luottaa siihen että toinen rakastaa, ei tarvitse ulkonäöllään vaikuttaa kun toinen onkin kiinnostuneempi ihan muista asioista, rakastunut persoonaan eikä ulkonäköön....

   Poista
  4. Mihinkäs syyhyn alipainoiset varakkaat ihmiset vetoaa, kun rahaa sitä ruokaa kuitenkin on ostaa? On nääs olemassa myös esimerkiksi sairauksia, kulta pieni.

   Poista
  5. No pitääkö sinun saada tietää kaikkien maailman lihonneiden naisten motiivit? Niistä en tiedä mutta monesti (ikävä kyllä) se näin lapsiperheessä menee jotta nainen on se jolle ei jää aikaa huolehtia itsestään.
   Epäilen kypsyyttäsi aikuisen miehen seurustelukumppaniksi jos et osaa valita edes kahdesta haju vedestä o.O kuinka osaat valita Mikon lapsille vaatteita päälle sitten kun se teidän autuas ihana arkenne alkaa?
   Ai niin joo, ei se ala.
   Siunausta sinulle, sitä sä tuut vielä paljon tarttemaan!

   Poista
  6. Kelpaako diabetes,kilpirauhasen vajaatoiminta,perinnölliset sairaudet.Vai pitäisikö Neiti kaikkitietävän mielestä tällaiset ihmiset joko lopettaa,siis viedä piikille,ettei miehen tarvisi kärsiä?

   Poista
  7. Sä se vissiin olet mielestäsi kaikkea näitä tän blogin perusteella;Lasten-ja nuorten psykiatri,psygologi,terveydenhoitaja,sairaanhoitaja,psyk.sairaanhoitaja,edunvalvoja,tuomari,perheterapeutti,parisuhdeneuvoja,automekaanikko,aikuinen,real women,maailman parantaja-Kerro toki,jos unohtui jotain listasta.Mutta tiedätkö mitä?Näin sairaanhoitajan näkökulmasta sinä olet eksyksissä oleva pieni tyttö,jota vanhempi mies käyttää oman arjen pakoon,rentoutumiseen,viihdykkeenä,ja sinä uskot kaiken mitä tuo setä sinulle kertoo,uskot kuin Ukko Jumalaan.Mutta myös sinussa näkee nuoren narsistin alun.

   Poista
  8. Sairaanhoitajan "diagnoosi" oli aivan täydellinen kaikin puolin.
   T: Toinen sh

   Poista
  9. Yhdyn näihin kahteen edelliseen.T:Kouluterveydenhoitaja.

   Poista
 5. No tässä viimeistään tuli esille Candyn ylimielisyys, teineys, omahyväisyys ja itsekeskeisyys.

  Plus vähän nyt on ehkä satuilun makua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaha. Saisinko jotain perusteluja? Onks ylimielistä, omahyvästä ja itsekeskeistä (teini asian kanssa mun on ihan turha alkaa väittelee, en ees jaksa) jos ilakoi siitä, et pääsee reissuun?

   Poista
  2. Sen huomasi siitä, ettet voinut antaa Mikon laittaa lapsiaan ja perhettään sinun edelle. Juurihan ihkut kuinka olet saanut suostuteltua Mikon reissuun.
   -> eli, ei taida Mikko niin hyvä isä ollakaan, kun laittaa sinun lastensa edelle.

   Poista
 6. ''apua, joudun suostuttelemaan sen ostamaan kaks kun en osaa päättää kumman kahdesta must have tuoksusta haluan''

  Et ole tosissasi? Tästä tekstistä saa valehtelematta sellaisen kuvan että olet tuon 'Mikon' kanssa vain rahan takia!
  Jos olisin samassa tilanteessa, en menisi sotkemaan itseäni toisten perhe-elämään vain tuollaisen pienen teini-iän ihastumisen takia!
  Mutta se on vain minun mielipiteeni. Teidän elämännehän tässä on kyseessä. Toivottelen kovasti kaikesta huolimatta teille onnea ja toivon mukaan saatte asiat hoidettua kunnolla alusta loppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se jo aikoja sitten on huomattu, ettei Candy ole kuin rahan takia :D
   Kato se on helppo siirtyä kotoa maksavan miehen luokse :) Saa jatkaa samalla mallilla, ei tarvitse osallistua kuluihin :)

   Poista
  2. No en todellakaan ole. :D Mä oon sen kanssa, koska rakastan sitä, vaikka se olis köyhä ku kirkonrotta.
   Plussaahan sen varakkuus tietenkin on, muttei mikään syy sen kanssa olemiselle.

   Poista
  3. Tuollaisiahan ne teinit nykyään ovat :)
   Et kai voi luonnollesi mitään.

   Poista
  4. Anonyymi: Totta tuokin. Opiskelijana ajatus tuntuu varmasti entistä houkuttelevammalta!

   Poista
  5. Niinpä, helppoa elämäähän se tietää, kun ei tarvitse itse huolehtia mistään :)

   Poista
  6. -__- Mä nousen tällästen kommenttien yläpuolelle.

   Poista
  7. Juupasen juu :D
   Sä oot jo kauan sitten vajonnut alas haukkumisen ja muun takia :)

   Poista
  8. Osaatko sinä tytön heitukka edes erotta, kuka tai mikä on hyvin tienaava,vai ihan normipalkkalainen.Sinun iässä mikä vaan palkka on paljon rahaa:D

   Poista
  9. Ihan pikkasen taitaa Hattaranamiskukkelin persettä nyt kutittaa, muuten ei tarttis nousta mihinkään ;)

   Poista
  10. Anonyymi 02:08,
   Sellanen parintonnin kuukausitulot on käsittääkseni aika normipalkan tasoista, se kun vaikka reilusti tuplataan toi summa, niin voidaan puhua jo suht erityisen hyvintienaavasta. :)

   Poista
  11. Pari tonnia on matalapalkkainen, tosi surkea liksa.
   Kolme tonnia on Suomessa tällä hetkellä keskivertopalkka, tarkalleen ottaen miehen ka.palkka Suomessa on tilastojen mukaan 3194e. Mikko on keskipalkkainen. Sori.

   Poista
  12. Candy, ekonomin keskipalkka on liki 5500e, se on jo aika kiva palkka.

   Terkuin ekonomin vaimo, onnellinen sellainen ♥

   Poista
  13. Kolme ja puol tonnia voi saada vuorotyötä tekevä varastotyömies tai ravintolan yösiivooja. Buaahhahhaahha!

   Poista
  14. Missä kohtaa mä puhuin Mikon palkasta? :D Mun käsitystä palkoista kysyttiin ja mä kerroin ne, Mikon palkasta en puhunut yhtikäs mitään.

   Että sori vaan itselles. :D

   Ekonomin vaimon kelpaa ;)

   Poista
  15. Karkkinen, jos Mikko olis oikeesti hyvätuloinen, ei olisi puhettakaan räkäisestä laivasta, vaan menisitte Nykiin, Lontooseen tai Madridiin, ehkä Pekingiin...Laatupaikkoihin. Kukaan järkevä hyvätuloinen ei nykysiin käy missään junttilaivalla, etenkin kun teidät voi todellakin saada nalkkiin siellä.

   Poista
  16. Ai nytkö Mikko onkin köyhä? :D Okei, sovitaan sitten niin, kiva kun te taas tiedätte kaiken mua paremmin.

   Ja jos Mikolla ei olis vaimoa, niin arvaappa kuinka monta kertaa me oltais jo ulkomailla käyty lomailemassa? :)
   Kuka järkevä salasuhteessa oleva mies, joka ei halua paljastua, voi lähteä ulkomaille moneksi päiväksi lomailemaan, ilman että vaimo alkaa epäilemään mitään?

   Poista
  17. Hei nappula, Eurooppaan pääsee ihan yhtälailla pariksi päiväksi, kuten laivallekin. Esim. Pariisiin tai Hampuriin lentää tosta vaan! Lappikin olis tyylikkäämpi kuin räkälaiva. Kyllähän Miksuli sulla esittää rikasta ja sä uskot kaiken niin että kolahtaa. Luulet ohjailevasi Mikkoa sun pitseillä, mutta kylläse ihan tosin päin on. Onhan se ihanaa, kun pikkutyttö pitää komeena ja kivana ja rikkaana. Sama ilmiö, kun rupuköyhät menee Suomesta Thaimaaseen ja ne pikkupimut siellä pitää miehiä hyvätuloisina ja rakastuu ja antaa pilboa onneissaan, luulevat saaneen isonkin kalan haaviinsa. Hahhhaaa!

   Poista
  18. Kuka järkevä perheellinen mies rupeaa salasuhteeseen ja valehtelemaan? Katsos kun erotakin pystyy.

   Ja kuka järkevä perheellinen mies laittaa salasuhteen perheen edelle?

   Poista
  19. Voi kamala miten paljon teitä ahdistaa, et kaks tuntematonta menee yhdessä laivalle. :D Miten se teidän elämään vaikuttaa, ettei olla menossa Pariisiin vaan pystytään nauttimaan toisistamme iiikkk apua yök-laivallakin? :D

   Hassua verrata mua Thaimaan maksullisiin, jotka "tuntee" nää miehet pari viikkoa. Btw, eikä ne mitään rakastu, rahaahan ne vaan haluaa.

   Poista
  20. Ennemminkin ihmettelen millainen "mies" Mikko on. Kotona on tilanne päällä, joten hän jättää sen tilanteen kotiin ja vielä lapset naisen huostaan joka ei ole tasapainoinen :)

   (Vieläkö ihan oikeasti kuvittelet, että se vaimo ei olisi tasapainoinen? Jos nimittäin se olisi totta, Mikko olisi vastuuton, jos jättäisi lapset äidin huostaan.)->huono isä.

   Poista
  21. Ja taas kerran unohdit ne lapset ;)Eikö ookkin hassua,hih,kuinka ne aina tuppaa unohtumaan vaikka usein olen joutunu huomauttelemaan unohtuneesta vaimosta :D kuten niin moni muukin täällä.

   Poista
  22. Miksi ei halua paljastua??Vaikka ei rakasta vaimoa,mutta sinua.Mikä pointti on???

   Poista
  23. Thaimaan muidut on ihan samaa kamaa ku sä. Miehet palaa sinneuudestaan ja uudestaan, monet menee sinne monta kertaa vuodessa ja saman muijan luo. Maksaakin VÄHÄ enemmän kuin laivareissut. Äijät on peeaa ja muijat luulee et nyt on rikas ukko haavissa, hah! Sun ja Mikon juttu on samaa skeidaa.

   Poista
 7. No, hyvä että edes enimmäkseen:) Mietein tätä siksi, että alkoi säälittää nuo lapset, kun ajattelin, josko Mikko jättää heidät huonon äidin hoiviin. Lasten kuitenkin pitäisi -ideaalitilanteessa- jäädä aina vanhemmalle, joka selkeästi paremmin voi lasten tarpeet hoitaa ja heistä huolehtia. Siis mikäli tällainen oleellinen ero on olemassa:) Eli kyllä, happy now;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oli siis jatkoa mun vaimon äitiys-kyselyihin, taisi tulla väärään kohtaan, paras varmaan painua sänkyyn:P

   Poista
  2. No parempi että lapset menevät äidilleen, kun Candy ei heitä kokoaikaisesti heille halua.

   Poista
  3. Juu, tajusin kyllä. :) Hyvää yötä ja kauniita unia, oman kullan kuvia. :)

   Poista
  4. Candy haluaa lapset vain silloin tällöin huvipuistoon ja palapelejä kokoamaan. Ei jumakauta sotkemaan hänen ja Mikon seksileikkejä ja iltapaloja kynttilänvalossa! Tajuatko candy, kun Mikko painaa harrastuksisa ja reissuissa ja te olisitte yhessä, SINÄ olisit se joka hoitaisi lapsia etkä suinkaan kävisi missään salilla tai jumpassa- Saattaisit syödä suklaatakin liikaa illalla, kun olisit saanut kitisevät ja äitiä ja isiä kaipaavat kiukkunaamakakarat nukkumaan. Saattaisit lihoa vähän. Saattaisi olla että väsyttäisi, kun muksuille tulisikin yrjötauti, kun Mikko olisi reissussa. Saattaisi olla, ettet vittuakana välittäisi sen tuomasta hajuvedestä, kun se tulisi kotiin ja seisoisit oksennusta rinnuksella yöpuvussa ovella. Mitäs jos Mikkonen vielä tuoksahtelisi himppasen hajuvedelle, vieraalle hajuvedelle? Väittäisi että väsyneenä kuvittelet vaan, mutta sulla olisi se tunne...Että sulle jauhetaan paskaa. Ja tulisi mieleen kuinka tekin tapasitte.

   Jep.

   Poista
  5. Toi oli niiin hyvä.Aikuisten oikeasti.Niin makeat naurut sain kun ajattelin tuollaista teinipimua tuon kaiken keskellä :)Sulla on hyvä tyyli kirjoittaa.T:36v kolmen lapsen äippä.

   Poista
  6. Just. Äitipuolen toki on oltava valmis lapsia tarvittaessa muutama tunti vahtimaan, jos siis Mikon jo olemassa olemassa olevista lapsista puhutaan, mutta ei niin että mikäli lapset isällään vain joka toinen vkl tms, että muksut tulisi vain Candyn hoitoon. Kyllä isänkin paikalla on oltava, varmaan vaimonkin mielestä..? Omia Candy ei edes vielä halua. Mutta Candy, muista että uusperhekuviot on poikkeuksetta vaikeampia kuin sellaiset, joihin kuuluu alussa vain kaksi aikuista. Lisäksi se että olet kovin nuori äitipuolen rooliin ei ainakaan tilannetta helpota. Jos Mikko on niin osallistuva isä mitä olet väittänyt, ei ainakaan yhteen muuttoa kannata kauhean pian harkita. Sitten lapset nimittäin luultavasti näkyvät luonanne useamminkin. Jos siis Mikko edes eroaa. Et nimittäin vaikuta siltä että oikeasti olisit valmis (halukas) asettumaan siihen lapsiperheen arkeen muuten kuin leikittäjänä silloin tällöin. Ja vaikka päävastuu olisi Mikolla, lapset osaavat olla todella raskaita. Toisen lapset jopa raskaampia kuin omat, niitä kun ei jo lähtökohtaisesti rakasta yli kaiken.

   Poista
 8. Et sitten voinut antaa siirtää? Välitätkö oikeasti kenestäkään muusta kuin itsestäsi?
  Etkö sinä ymmärrä, että kun sinusta tulee äitipuoli, sinä et voi vaatia, että "Mikko" siirtää sinut aina ensimmäiseksi.

  Kun on lapsia asiassa mukana, kompromissejä pitää tehdä. Mutta et taida osata sitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en tällä kertaa. Mä oon tehny ihan helvetisti kompromissejä, teillä ei oo hajuakaan siitä, et kuinka paljon.

   Joskus täytyy olla itsekäs, ja kuten oon sanonu - mä en anna kenenkään pompottaa mua. :) Ei sillä et Mikko yrittäis, mut se itse ehdotti tota reissua ja mä elän sillä periaatteella, että sovituista asioista pidetään kiinni.

   En mä ole sitä mihinkään pakottanut, se vaan järjestää asiat niin, et voi lähtee.

   Poista
  2. Joo ei ole sinusta ainakaan äitipuoleksi.
   Ei enää silloin onnistu tuo "sovituista pidetään kiinni".
   Voi tulla eteen sellainen asia, minkä takia sovitut vain peruuntuu, eikä siinä auta itkeminen.

   Mutta ainakin Mikon "isyys" tuli selville.

   Jos hän nyt jo laittaa sinut lastensa edelle, hänestä ei ole isäksi.

   Saathan sinä tosiaan kyllä vaatia yms. ja se on Mikko joka päätöksen tekee. Ainakin todellinen luonne tulee esille.

   Poista
  3. Ja mitä ihmeen pompottamista se on, jos Mikko haluaisi LASTENSA takia siirtää yhtä reissua, minne omien sanojesi mukaan, ehtisi milloin vain.

   Poista
  4. Mistä helvetistä te päättelette et kyse on lapsista? :D Tajuatteko et Mikolla on muutakin elämää kun lapset? Tai normaaleille perheellisillä ihmisillä käsittääkseni pitäis olla.

   On ne sille rakkaimpia ja tärkeimpiä, mut ei _KAIKKI_ pyöri pelkästään niiden ympärillä. Joo, suurinosa, muttei ihan kaikki.

   Te taas vedätte omia johtopäätöksiänne, mä en ole puhunut syistä yhtään mitään kun ne eivät teille kuulu.

   Poista
  5. Sinä jo itse mainitsit, että on kotona tilanne päällä, että se reissu olisi pitänyt siirtää. Ja kun tilanne on kotona päällä, se tilanne vaikuttaa myös lapsiin.

   Mutta mitä Mikko tekee? Siirtää sen "tilanteen" ja lähtee reissuun, vaikka sen pitäisi olla muualla.

   Ja mitä sinä teet? Sanot, ettei sua pompotella ja se on pakko lähteä reissuun.

   Kyllä sitä on muutakin elämää, mutta normaali, aikuinen perheellinen ihminen laittaa aina omat lapsensa edelle.

   Joten-> Ei taida Mikosta olla isäksi.

   Poista
  6. Normaalille kunnon isälle LAPSET TULEE AINA IHAN HELVETIN EKANA! Siis normaalille, josta emme voi puhua Mikon tapauksessa.

   Poista
 9. Ajatella, jotkut pystyvät olemaan miestensä seurassa normaalisti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks normaalia rupsahtaa? Kyllä mäkin oon Mikon kanssa ilman meikkiä, hiuksen pystyssä ja rumat vaatteet päällä, mut pitäiskö mun alkaa lihoo ja rupsahtamaan, et olisin täysin normaalisti? :D

   Poista
  2. No ei nyt helkkari :D
   Oletko yhtään ajatellut, että taustalla voi olla muutakin :)
   Masennusta mistä ei ole kerrottu?

   Sä puhut tutuistasi kuin he olisivat hirveitä, rupsahtaneita luusereita. Oletko yhtään ajatellut, että he voisivat itse olla tyytyväisiä tilanteeseen? :)

   Poista
  3. Oikea rakastava mies kyllä rakastaa sinua läskeistäsi huolimatta ;)

   Poista
  4. Noniin, siihen masennukseen onkin näköjään hyvä vedota. :D Lapset ja masennut = syyt lihomiseen ja rupsahtamiseen.

   No ei vaan, jos ihan vakavasti puhutaan, niin mitäs jos kyseessä onkin ihan terve ihminen, jolla ei ole lapsia, masennusta, mutta yhtäkkiä alkaa oman saamattomuuden takia lihomaan ja rupsahtamaan.

   Ei sillä, että se mun elämään mitenkään vaikuttais tai mua haittais, mä vaan mietin ja ihmettelen sitä.. Niinkuin kaikki varmaan jotain asiaa miettiikin, mä sanoin sen vaan ääneen.

   Enkä mä pidä niitä tuttuja luusereina, vähän laiskoina vaan. :D Mut hyvä jos ne on onnellisia, sehän se pääasia on. :)

   Poista
  5. Mä en edes ihmettele enkä mieti niitä asioita :)
   En voi tietää, onko lasten jälkeen äidillä aikaa (mies joka ei voi olla lasten kanssa), onko taustalla masennusta tai kenties joku sairaus.
   Joten ei parane mennä edes ihmettelemään tai selän takana jauhamaa sontaa.

   Poista
  6. Mitä ihmettä sä tarkoitat rupsahtamisella? Jos sitä ei olekaan sitten se meikittä olo tukka pystyssä ja verkkareissa hilluminen? Jos poissuljetaan se lihominen? Jos ei lihoamista otea lukuun, niin mitä se rupsahtaminen oikein on? Ryppyjä tulee kaikille. Sun kannattaa valita seuraava isähahmo plastikkakirurgista. Esim. Nordqvist tykkää nuoremmista ;) Sitten sun ei tartte huolehtia rupsahtamisesta, kun aina kiristetään, kun alkaa roikkua ja rahaakin olis ylläpitää ilmaista lutkaelämää. Alapa laatimaan sotasuunnitelmaa, kyllä sä yhen kirurgin pokaat pitsihepeneillä. Tunkeat vaan kuokkavieraana ensi kesänä oikeisiin häihin ;)

   Poista
  7. "Noniin, siihen masennukseen onkin näköjään hyvä vedota. :D Lapset ja masennut = syyt lihomiseen ja rupsahtamiseen."

   Tiedätkö Candy, että masennus voi saada ihmisen esimerkiksi tappamaan itsensä! Siihen verrattuna rupsahtamisen voisi ajatella olevan sallittua, ja ehkä jopa toivottavaakin.

   Itse olen menettänyt kaksi läheistä masennuksen takia, mut hei, ei muuten ollut kumpikaan rupsahtanut! Nastaa Cändi, eikö!

   Poista
  8. Tosiaan hei duudsit kandee lopettaa elämä ennenku rupsahtaa hei kamoon!Ei läskeil oo mitään ihmisarvoo.

   Poista
  9. Vaikka maailmassa on monia vähän suurempiakin murheita, kuin toisten pariskuntien tilanne ja ihmisten rupsahtaminen.. Noh, kommentoin silti.
   Tämä rupsahtamisasia ei päde pelkästään naisiin. Ja tulee huomioida, että ihmisillä on erilainen aineenvaihdunta ja hormonit vaikuttavat erilailla.
   Ja sitten on vielä se, kun baarissa on näitä miehiä ja naisia, jotka valittavat, että elämä on hirveää, kun on kaamea ämmä/ukko kotona nalkuttamassa, ja yritetään vinkata, että joskos joku nuori neitonen tai pojankloppi vois vähän piristää päivää, kun elämässä on muuten niin kamala kohtalo käyny.
   Liittyen tähän, voisi huomioida pari faktaa, että
   a) Suomenmaassa saadaan valita itse omat puolisot. Kenenkään kanssa ei ole PAKKO olla, jos toinen kuvottaa jne.
   b) Jokainen saa näyttää miltä haluaa tai ainakin siltä mitä on. Jokainen määrää omasta kropastaan. Ikuisten laihduttajien valituksia en minäkään jaksa kuunnella, mutta onneksi minulla on myös vapaa valinta siitä kuuntelenko, vai menenkö toiseen seuraan.
   c) Me emme todellakaan tiedä toisten suhteista kuin pintakiillon. Entä, jos toinen osapuoli oikeasti sairastaa? Esimerkiksi minä en mainosta sairauttani ulkopuolisille, en halua. Masentuneisuuden ja psykoosin voi joskus myös peittää tuntemattomilta hyvin. Ja mies tai nainen voi kertoa suhteestaan pelkkää palturia siitä, että toinen on rupsahtanut, eikä itsellä ole mitään tekemistä sen kanssa, että puolisolla itsestään huolehtimisessa motivaation puute on häipynyt.
   Myötä- ja vastoinkäymisissä vai miten se nyt menikään..?!

   Poista
  10. Mä lihosin suhteen alussa parikymmentä kiloa ja syynä oli juuri masennus ja mielialalääkkeiden aiheuttama sivuoire. Ja kuten Ano 3:26 sanoikin, pahimpina aikoina halusin kuolla! Ei mun miestä haittaa ollenkaan nää mun kilot, on vaan onnellinen, että sain asiani kuntoon ja rakastaa mua ihan täysillä, luonteeseen se mussa rakastui. Seksikkääksikin kehuu joka päivä ja kauniiksi kiloista huolimatta.

   Sulla on Candy kamalan pinnallinen ajattelutapa, huomaa, että oot vasta 17-vuotias. Julmaa tuomita nää rupsahtaneet laiskoiksi, siinä takana voi olla vaikka millaista ongelmaa ja pahaa oloa, kiireitä, stressiä jnejne. Ja jos todella rakastaa niin pysyy toisen rinnalla vaikka kulkeminen sujuisi vain pyörien nykyään. Se on surullista jos Mikko ei sua enää halua sitten kun oot rupsahtanut. Tästä taas tullaan siihen, että onko Mikko kanssas vain siksi, että oot nuori ja tiukka. Kuulostaa teidän "suhde" yhtä julmalta kuin mallimaailma johon tavoittelet, vanhat ja rupsahtaneet eivät enää kelpaa vaan ne vaihdetaan nuorempiin.

   Poista
 10. Hahahhah, tämä viimeistään paljastaa ettet tiedä tosirakkaudesta mitään :) Oon ollut mieheni kanssa kauan - siis kauan. Olimme toistemme ensirakkaudet, ja yhä edelleen kipinä on tallella, ja rakkaus vain syvenee. Ja arvaa mitä? Olen lihonut ties kuinka paljon näiden vuosien aikana ja varmaan ulkopuolisen silmin ns. rupsahtanut, mutta mies kehuu yhä kuinka olen kaunein nainen hänen silmissään, ja hänen sielunkumppaninsa :) Tällaista rakkautta eivät kaikki edes löydä, ja tuolla asenteella ei ainakaan. Toivottavasti sinunkin silmät joskus aukeaa. Sanot itsekin että elämä on lyhyt. Niin se onkin, liian lyhyt ulkonäköasioita skitsoilemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teille ja hienoa, että miehes rakastaa sua. :) Enkä mä väitä, etteikö mies vois lihonutta naistaan rakastaa, ei en todellakaan. Ihmettelen vain sitä, MIKSI naiset lakkaavat välittämästä itsestään löytäessään miehen. Ei tässä kyse siitä ollutkaan, että mies lakkaisi rakastamasta jos nainen rupsahtaa.

   Enkä mä mitään skitsoile, ihmettelin vain. Pari kertaa viikossa salilla käyminen, lenkkeily, terveellisesti syöminen ja pieni ehostaminen ei mun mielestä ole skitsoilua, vaan PITÄISI olla normaaleja rutiineja kaikille, niin tän maan mielenterveys ja sairausongelmatkin vois olla toista luokkaa.. :)

   Poista
  2. Oi voi Candy pienoinen. :)

   Poista
  3. Kyllä huomaa ettei Candy ole kokenut elämässä yhtikäs mitään vakavampaa, jos kuvittelee terveellisesti syömisen ja salilla käymisen yhdistettynä pieneen meikkailuun parantavan kaiken maailman mielenterveysongelmat ;)

   17-vuotiaana on kai helppo kuvitella että elämä on noin yksinkertaista, mutta eihän se nyt herranjumala ole :D On asioita, elämän kehityskulkuja ja vaiheita joista noin nuori ei tiedä yhtään mitään. Tulivat ne minullekin yllätyksenä, ja varmaan yhtä hölmö olin nuorempana kuin Candy. Mutta enpä vaihtaisi osia ollakseni taas nuori nätti tyttönen, nyt on sen sijasta elämänkokemusta, ja lähipiiristä on karsiutuneet ne ns. mädät, ylimieliset ja pinnalliset yksilöt pois :) Ne, joilla on kiireinen ja henkisesti tyydyttävä perhe-elämä, eivät välttämättä ehdi ajatella laittautumista. Mutta mitäs siitä sitten, jos vaan on onnellinen.

   Poista
 11. Tunnen suurta myötätuntoa sinua kohtaan Candy! Tuntemattomat ihmiset tulevat arvostelemaan tilannettasi tietämättä siitä todellisuudessa mitään. Olen varma että saatte asiat hoidettua Mikon kanssa mallikkaasti joten en voi kuin toivotella teille onnellista jatkoa! (: Älä välitä katkerien ihmisten mielipiteistä! Keskittyköön itse omiin parisuhteisiinsa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa että on ihmisiä jotka ymmärtää ja tajuaa. :)

   Poista
  2. Miksi AINA sanotaan katkeriksi, jos ei silitä päätä :D :D

   Poista
  3. Olenko väärässä jos kehtaan väittää, että kaikit anonyymit ovat saaneet blogistasi saman verran infoa? Siis sen, mitä ovat merkinnöistäsi lukeneet.

   Jos ovat, niin miksi
   -Positiivise Anonyytmit "ymmärtää ja tajuaa"
   -Negatiiviset Anonyymit eivät ymmärrä tai tiedä sinusta, sinusta, teistä ja tilanteestasi yhtään mitään
   -Neutraalit Anonyymit saavat sanoa mitä ja kuinka fiksusti, niin et välitä

   Jännä juttu, jos kaikille infon määrä on sama. Vai olisiko esim anonyymien iällä ja elämänkokemuksella jotain tekemistä asian kanssa? Ja mistä tämä Tsemppaajien ymmärrys kumpuaa?

   Poista
  4. Koska pikkipimu TARVII ja HALUU.

   Poista
  5. Juuri näin, samaa itsekin olen pohdiskellut; tyypillistä teineilyä (ja muutenkin tunnehuuman aiheuttamaa) palautteen rajaamista - vain omaa linjaa tukevilla kommenteilla on arvoa, koska ne ovat TOTTA. Ja muut katkerot eivät ymmärrä mistään mitään...

   Hehehehehe. Todellista sirkusviihdettä.

   Ja tosiaan, kuten itsekin kyselet, niin mistä tsemppaajien ymmärrys kumpuaa - varmaan just tosta "tarvii ja haluu", ja muusta viis. Toisin sanoen, he eivät välttämättä edes toivo "Mikon" ja "Candyn" suhteelle hyvää - toivovat vain, että hurjastelu ja käänteet jatkuvat. Itse sanoisin, että kaikkein arvokkaimpina/häntä arvostavina "Candyn" kannattaisi pitää näitä neutraaleja/monesti omasta kokemuksestakin kirjoittavia anonyymejä. Jos siis oikeasti haluaisi pohdiskella tilannettaan myös muista näkökulmista.

   Poista
 12. Onnittelut, sinut on bustattu.
  Kännissä tulee paljasteltua hieman liikaa. Oot muuten aika söpö noin Mikkeliläiseksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut, ei ole. :) Mä osaan kyllä pitää kännissäkin suuni kiinni, vaikka sitä joskus pelkäänkin.

   Poista
 13. Sinua saa aina nauraa 'Candy'.
  Hyvin olet tarinasi keksinyt, tekisit siitä silti edes HIEMAN uskottavamman. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kai joidenkin mielestä laivalle lähteminen on tosi epäuskottavaa.. :D

   Poista
  2. En usko että vaatii suurta aivotyöskentelyä keksiä tuollainen juttu? (: Voi pientä.

   Poista
  3. No onneks mun ei tarvii keksiä mitään, Mikko tän reissun meille alunperin keksi. :)

   Poista
  4. Kertoo miehestä aika paljon, kun vie LAIVALLE naisen. Ei sinne voi viedä kuin jonkun riutsapillun, joka ei tajua elämästä mit'n. Kuka haluaa oikeesti laivalle???Ei kukaan.

   Poista
 14. "En tietenkään tarkoita, että pelkästään miehen takia pitäis näyttää hyvältä, mut en mä kyllä sitäkään ymmärrä et heti kun aletaan seurustelemaan, niin ajaudutaan itsensä huoltapitämisen laiminlyömiseen ja annetaan ittensä rupsahtaa kamalan näköseks."


  Toi on niin totta!! Oon seurustellut rakkaani kanssa kolmatta vuotta ja oon edelleen äärettömän rakastunut<3 Siksipä haluankin osoittaa sen poikaystävälleni, esim siten. että laittaudun häntä ja vain häntä varten vaikka ois vapaapäivä eli periaatteessa voisi olla verkkareissa koko päivän:D En tietenkään tarkoita, että aina oon meikkaamassa vain hänen vuokseen ja tottahan toki hän rakastaa mua yhtä lailla ilman meikkiä ja rievut päällä. Mutta on se omasta kehosta/ulkonäöstä huolen pitäminen myös osoitus siitä, että arvostaa toista. Ja tietenkin osoitus siitä, ett arvostaa itseään. Mulle tulee ainakin todella naisellinen ja haluttu olo ihan vaan yksinkin laittautuessa (ja tämä näkyy sitten parisuhteessa).

  Mutta raskauden/synnytyksen jälkeen rupsahtamisen ymmärrän. Ensiksikin se lapsi on vaan niin uusi ja ihmeellinen asia ja vie monen energian kokonaan. Toisekseen, ei voi koskaan tietää onko äidillä ollut raskaudenjälkeinen masennus tms. ja ne hormonit heittelee normaalistikin aika tavalla. Toki kun lapsi alkaa olla vanhempi, niin kuvittelisi että aikaa löytyy pari tuntia viikossa liikkumiseen ja sen verran saisi itseensä panostettua. (Tiedän kyllä naisia, jotka eivt oikeasti saa käydä salilla/jumpassa jne. kun koko aika pitää hoitaa lasta kun mies ei "osaa")

  Sori pitkä sepustus ja pitäkää ihana risteily :) (Virittäydyn itsekin lomatunnelmiin sun tulevan reissupostauksen myötä, meillä matka on vähän myöhemmin keväällä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä jos raskaudesta on jäänyt 20kg, ei se lähe parilla lankillä viikossa ja enempään ei tollanen Mikon kanssa elävä nainen kykene, kun ukko hummaa kaikki aikansa työreissuissa ja hutsuissa.

   Poista
  2. Luulisi että Mikon vaimolla olisi Mikon rahoista maksaa muutama kymppi esim. lastenvahdille. Säälin vaimoa, pitäisi hänenkin jotain saada, jos ei enää nauti miehestään, niin antaisi mies vaimon nauttia edes itsestään.

   Poista
 15. Candy hyvä,välillä voisit ajatella muutakin kuin omaa napaasi. Olet kuin lapsi joka kinuaa isää ostamaan uuden hajuveden koska viikkorahat eivät riitä. Ajatteletko sinä ollenkaan mitä pikku perheleikistäsi saattaa seurata? HUHHUH, ei voi muuta todeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko pois, mä ajattelen todella paljon muitakin ku itteeni. Et tiedäkkään kuinka paljon.

   Myös mä oon välillä oikeutettu saamaan tahtoni läpi, välillä on tervettä ajatella itseääkin, eikä vaan kokoajan muita. Mitä se sellanen elämä ja eläminen on, et ajattelee vaan kokoajan muita?

   Ei aina voi ajatella itteensä, mut ei se oo tervettä unohtaa itteensä, omia tarpeitaan ja hyvinvointiaan.

   Poista
  2. "Mitä se sellanen elämä ja eläminen on, et ajattelee vaan kokoajan muita?"


   Esim. vanhemmuutta

   Poista
  3. Itsekäs.
   -> Vain omat tarpeet etusijalla.
   Ei edes Mikon. Sähän se vonguit sen reissun suhteen. Vaikka Mikko halusi siirtää.

   Poista
  4. Candy pilaat vaa ittes ja ton perheen elämän. Tunkeudut noin vaan toisten elämään. HALOO, OOT VASTA TEINI. Et voi tajuta sen enempää ku mitä ala-asteella opit.

   Poista
  5. Olet kohta äitipuoli. Ja mikko on vanhempi, hänen tulisi laittaa lapset etusijalle AINA. Pakkoko niitä lapsia on siittää, jos ei voi asettaa niitä elämässään etusijalle.

   Poista
  6. Mihinkään en oo väkisin tunkeutunut, tiedoksenne vaan.

   Ja joo, tuun jonkin ajan päästä olemaan äitipuoli. Mut miten se tähän hetkeen liittyy? En sais nauttia elämästä, koska tulen tulevaisuudessa olemaan äitipuoli?
   Kyllä Mikko lapsensa etusijalle asettaa, älkää huoliko.
   Tän blogin perusteella ette tiedä mitään.

   Poista
  7. "En sais nauttia elämästä, koska tulen tulevaisuudessa olemaan äitipuoli?"


   Voisit osottaa kypsyttää tulevaan, koko elinikäsi kestävään rooliin. Mikko jättää lapset äidille, joka riehuu ja on mahdollisesti väkivaltainen ja epätasapainoinen? Miksi? Että saa mennä tekemään rikoksia: alaikäisen kanssa seksin harrastaminen ja tälle alkoholijuomien ostaminen.

   Poista
  8. Hahhaaaaa, todellakin, olet asian ytimessä!

   Poista
  9. Oikeesti, NAUTi nyt, kohta et enää kerkii! Käy jumpassa ja salilla sielusi kyllyydestä ja piirrä se kokemus aivoihisi, jotta voit palata siihen aina, kun Miksukka on työreissussa (tai ehkä nuorempaa pimatsua kutittelemassa laivalla, ei voi tietää) ja sinä hoidat lapsia kiltisti kotona.

   Poista
  10. Itsehän sä Candy haluut niin kovasti tota perhe-elämää mikon kanssa, että eikös sen elämästä nauttimisen pitäis tulla sitä kautta?:D Aika tuskaa tulee olemaan tulevaisuus, jos elämästä nauttiminen on vaan rilluttelua, mitä et todennäköisesti voi kovin paljon harrastaa kun Mikko saattaa saadaa (VOI EI TEIDÄN SUUNNITELMAT ON PILALLA) lasten huoltajuuden kokonaan itselleen. Onnea yöheräämisille, paskavaipoille, sotkujen siivoamisille, huutamiselle. Järjestäkää niitä arjen romanttisia hetkiä ja hymynaamaleipiä oikein urakalla:)

   Poista
 16. Oikeen laivalle pääset? Jes. Laatumies veisi kyllä ihan jonnekin muualle. Tuollaisena teinipissiksenä saatat toki viihtyä laivalla. Tulin juuri Ruotsista ja tällä kertaa lentojen ollessa täysi ikävä kyllä iltalaivalla, kyllä oli urpoa porukkaa. Mutta hei, toiset tykkää, ehkä olette Mikon kanssa samanhenkisiä sen junttiporukan kanssa. Viinaahan sieltä nimenomaan saa, jos se sitten on hyvän ja onnistuneen matkan merkki.

  Vaikutat kyllä NIIIIIN teiniltä. Ai niin, mutta niinhän sinä oletkin, vielä useamman vuoden. Mullakin oli vähän samat jutut viinoista, miehistä ja ihquista hajuvesistä 20 vuotta sitten. Sittemmin olen tullut järkiini ja tajunnut elämän realiteetit, vastuut ja velvollisuudet. Elämä ei ole ihan sitä mitä teininä kuvitteli, vaikka sitä vakaasti silloin uskoikin olevansa jo aikuinen järjenjuoksultaan ;-) Siperia opettaa aikanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatumies on vienyt mua toki muuallekin, laivalla en oo ollu pitkään aikaan. :)
   Kukakohan sä oikein kuvittelet olevas, jos pidät ittees muita niin parempina, et voit jonkun laivalla olemisen perusteella yleistää kaikki siellä olevat junteiks?

   Enkä mä ole menossa sinne näiden "junttien" kanssa olemaan, vaan Mikon. Laiva on siitä mainio paikka, et siellä saa olla suht rauhassa ja huolettomasti Mikon kanssa. :)

   No mut minkäslainen mun sit pitäis olla, jos en ikäiseni kaltainen sais olla? Onks toi oikeesti joku pätevä syy tulla vittuilemaan? :D Minkä mä iälleni mahdan? Esim. en mitään.
   Mä aion nauttia nuoruudestani täysillä, pidä sä vaan velvollisuuksistas ja vastuistas, mä nautin sillä aikaa <3

   Poista
  2. Et sinä itseasiassa voi siitä nauttia kovin kauaa, kun saat vastuuta pienistä lapsista.

   Poista
  3. Siihen asti voin ja aionkin. :)

   Poista
  4. Senkin kustannuksella, ettei Mikko edes olisi halunnut reissuun :)

   Poista
  5. Ei se ollu haluamisesta kiinni, en mä sitä vasten sen tahtoa pakota mihinkään. :) Se vaan joutuu nyt näkemään enemmän vaivaa ja tekemään järjestelyitä, et päästään tän kuun puolella reissuun.

   Poista
  6. Varakas ja asiallinen mies veisi sut Pariisiin tai Roomaan, jossa ei niin helposti myöskään törmää naapuriin tai duunikaveriin.

   Viinaa ja hajuvettä, ehkä jopa kaksikin pulloa, ou jeeee!En tiedä mitään noin kakaramaista! Omat teini-ikäiset lapseni, jotka ovat kierrelleet suurkaupunkeja ristiin rastin eivät todellakaan edes halua laivalle, kun siellä on niin kuppasta kaikki.

   Poista
  7. Joo tottakai, mutta mitenkäs selittäisit monen päivän poissaolon vaimolle? :)

   Ihanaahan se olis ja ulkomaanmatka meillä on myöhemmäks ajankohdaks suunnitteilla, mut se tosiaan tarvitsee paljon suunnittelua ja järjestelyä.

   Ei mun tarvitse hehkuttaa, hekumoida tai glamursoida tätä meidän reissua hienommaks kun se oikeesti tulee olemaan. Ei oo sellasta tarvetta yrittää pröystäillä tai hienostella. :)
   Mulle se kelpaa sellasenaan vallanmainiosti, pieni irtiotto se arjesta on kuitenkin, vaikkei ookkaan verrattavissa Pariisiin tai Roomaan.
   Mulle riittää, et saan olla Mikon kanssa hetken ihan rauhassa kahdestaan jossain muualla ku täällä ja laivareissu ajaa mainiosti sen asian. :)

   Poista
  8. Ei se mitään suunnittelua sen enempää tartte mennä äkkilennolla Brysseliin tai Köpenhaminaan tai Wieniin, nauttia siellä ihana ilta, majoittua kauniissa hotellissa ja lentää aamulla kotiin. Onhan teillä ollutkin yhteisiä öitä jo. Rahaa se tarttee, ei muuta.

   Poista
  9. Laivalla saakin olla kahestaan, buuaaahhhahhahhhaaahhaah! Jos Mikolla on tuttuja yhtä paljon kuin kuvailit, kyllä siellä niitä vastaan tulee. Lisöksi kaikki känniörveltäjät ja tupaten täydet discot ym. Mieluummin mensiin vaikka Hotelli Kämppiin kuhertelemaan sviittiin tai edes tavan huoneeseen kuin limaiseen kasarilaivaan, jossa kaikki on kaukana siitä mistä nyt puhut. Oletko ollut laivalla ja jos olet´, niin milloin viimeksi?

   Poista
  10. Lässyn lässyn Candi,ei siihen mitään paljon järjestelyjä tarvita.Ukko pelkuri vain kertomaan vaimolleen,että hei,mä olen löytäny yhen teinin,ja olen lähdössä sen kanssa vähä reissuun vaimo kulta,haittaaks se??

   Poista
  11. Anteeksi nyt vain, mutta mitä helvetin väliä jos Mikolla ei olisikaan varaa ulkomaanmatkoihin? Miten SE tekee kenestäkään huonomman ihmisen? Taitaa arvon anot olla tasan yhtä pinnallisia kuin Candy, ellei pahempia...

   Poista
 17. No niin. Isä-tytär-pariskunta lähtee lemmenlaivalle. Onko Mikko sun huoltajasi? Et kai sä lapsiressu muuten sinne taida päästä?

  Kuinka romanttista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot sairas ja varmaan katkerakin. Eiks kukaan halua viedä sua laivalle?

   Poista
  2. Mikko joutuu olemaan sun holhooja,kun ethän sä ole vielä 21 vuotta. :D

   Poista
  3. Laivalle on ikäraja viikonloppuna 20v ja Miksuliini on merkattava sun huoltajaksi. Jos jotain sattuis, vaikka tulipalo laivalla tai karille ajo, sinua kohdeltaisiin Mikon tyttärenä, voi nauru!

   Poista
  4. http://www.tallinksilja.com/fi/mainMenu/usefulInformation/ageregulations.htm
   Miten olet muka menossa laivalle Mikon kanssa,jos sä tarvitset huoltajan luvan siihen????

   Poista
  5. Ja vanhemmilta lupalappu.Olin juuri miehen siskon poikien kanssa laivalla.ja toki mieheniki,joka heille setä.Niin lapun tarvii,jos lähdet ilman omia vanhempia alaikäisenä.Jos matkalla tapahtuu jotai,ensin tieto vanhemmille,sitten otetaan vastuulle myös tämä holhooja.

   Poista
  6. Kato ku sinne laivalle me aikuiset päästään yksinkin,ei tarvi kenekään viedä,"lupalappujen"kanssa kandyliini :)

   Poista
  7. No onneks mäkin ikäännyn vuosi vuodelta. Mitäänhän en iälleni valitettavasti itse mahda. :)

   Poista
  8. Iiik, Kändi, saatat saada ryppyjä ja rupsahtaa ja sitten SUN käy huonosti! Meidän sisäiseti kauniiden ihmisetn ei oo niin väliä, koska mies rakastuu eniten luonteeseen ja ominaisuuksiin, esim. minussa lojaalisuuteen, uskollisuuteen, syvällisyyteen, monitasoisuuteen, herttaisuuteen, rehellisyyteen, vilpittömyyteen, sympaattisuuteen, aitouteen...

   Sulla taas...et oo rehellinen kellekään, et vilpitön, et lojaali, et monitasoinen (sun urpot puusilmäkommentit paljastaa sen), et todellakana herttainen, vaikak ehkä esität sitä.

   Olet jo 17-vuotiaana kova, laskelmoiva, ihmisillä pelaava narttu, joka ei kunnioita toisen omaa, joka ottaa mitä haluaa, toivoo vaimon ja lasten kuolemaa, ei ymmärrä elämästä juuri mitään, mutta ylimielisesti kuvittelee ymmärtävänsä kaiken.

   Sulle käy todella huonosti, kun kauneus katoaa ja rypyt ilmestyy...Kukaan ei halua tollasta jääkalikkaa paitsi toinen samanlainen ehkä. Kenties Mikko onkin ihan samaa maata ja ansaitsette toisenne. MUTTA tiedätkö mitä tapahtuu sitten kun alat rupsahtaa? Mikko menee ja ettii jonkun joka ei vielä ole rupsahtanut.

   Älä kändi toivo että vanhenet, jotta pääsiist öaivalle, vaan mene sinä Minkukan siivellä leikkien hänen tytärtään lähtöselvityksessä. Nauti nuoresta, rypyttömästä ihista ja piukoista paikoista ja anna miksukan nauttia myös. Pian sullaon kaikki ohi ja oot yksin yksin yksin.

   Poista
 18. Candy sä vaikutat aika penikalta aina noissa sun postauksissa (ei millään pahalla) :D Mutta sitten kun vastaat näihin kommentteihin, niin oot tosi nokkela ja asiallinen. Ja osaat katsoo miljoonasta eri näkökulmasta kaikkia asioita. Jos siis oikeesti olet 17, niin hatunnostot sulle :)
  Nimittäin itse sun ikäisenä tuijotin vain omaa napaani. Todennäköisesti olisin sinun tilanteessa mennyt jo vaimolle raivoamaan lapsista mitään välittämättä.
  Mutta siis, oikeesti moni 17-vuotias ei todellakaan jaksais olla noin kärsivällinen ja saatika olla kertomatta kavereilleen tuollaisesta suhteesta.

  Siis oikeesti, ootte kuitenkin vuoden vai oliks vähän yliki, Mikon kanssa seurustelleet. Eikö kukaan sun kavereista tiedä?

  Sori sekava teksti :) väsymys väsymys

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Joo, joku puoltoista vuotta ollaan oltu, ei ihan vielä kahta. Ja ei, ei kukaan mun kavereista tai muistakaan läheisistä tiedä.
   On tässä ollu aikamoinen homma, työ ja tuska pitää tää salaisuus vaan itellään..

   Mene nukkumaan, niin viikonloppu alkaa nopeammin! :D

   Poista
 19. Toivottavasti teille tulee oikein kiva laivareissu! :) Olis ihan kiva käydä joskus itsekin laivalla pelkästään poikaystäväni kanssa niin, ettei aina sen kaverit ole mukana kiljumassa tuhannen päissään! Pitääpäs ehdottaa tota samantien poikaystävälleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo voin vaan kuvitella miten hermoille känninen miesAPINAlauma voi käydä. :D

   Ehota vaan miehelles romanttista laivareissua vaan teille kahdelle. :) Siellä on niin paljon kaikkea erilaista tekemistä ja näkemistä.

   Poista
  2. Vankilaan sietäisit joutua! Herranjumala, nuori tyttönen raiskaajan rahojen perässä. Huhhuh mihin tämä nyky maailma on menossa! Kaiken laista sitä kuulee. Kehtoon sinä vielä kuulut.

   Poista
  3. Joo ehdotin, ja sieltä tuli kuin tulikin vastaus jota osasin oottaa. "Miks? Mennään sit ku ollaan vanhoja, turha vielä kuluttaa rahaa sellaseen ku voi kavereidenki kans mennä ja pitää hauskaa"
   Tosi kiva. :D No kyllä mä sen sinne vielä raahaan vaikka väkisin :)

   Poista
  4. Anonyymi 02:27,
   Anteeks kuinka? :D Mä joutuisin vankilaan..mistä? Ja ei tässä kukaan oo raiskannu ketään. Älä tuu pelleilee oikeesti raskailla asioilla, jumalauta sentään.

   Anonyymi 02_28,
   Hahah, voi ei. :D Aika tyypillinen mies siis! Nyt vaan painostus, kiristys ja suostuttelu päälle. Lupaa sille jotain mistä se ei voi kieltäytyä ;)

   Poista
  5. Niin se vissiin pitää ottaa järeämmät aseet käyttöön ;)

   Poista
  6. Miehet on onneks aika yksinkertaisia otuksia, niitä on joskus helppo ohjailla haluamaansa suuntaan.. :D

   Poista
  7. "Ehota vaan miehelles romanttista laivareissua vaan teille kahdelle. :) Siellä on niin paljon kaikkea erilaista tekemistä ja näkemistä."

   LAIAVALLA HIRVEESTI TEKEMISTÄ JA NÄKEMISTÄ? :D Antakaa mun kaikki kestää. Että kun sä et vain tiedä mitään elämästä tai maailmasta. Onneksi sulla on vielä koko elämä edessä ja aikaa oppia!

   Ps. Mikko ostaa alkoholijuomia alaikäiselle? Sehän on rikos? Juu Mikko hyvä isä jepjep.

   Käperrynkin tässä nyt poikaystäväni kainaloon nukkumaan.<3 Kauniita unia, Mikon kuvia!

   Poista
  8. Hyvää yötä ja kauniita unia :) <3

   Poista
 20. No minä en ainakaan ole rupsahtanut neljän vuoden seurustelun ja yhden lapsen jälkeen. Päinvastoin, panostan todella paljon ulkonäkööni ja käyn salilla että pysyn timmissä kunnossa.
  Itse asiassa panostan varattuna enemmän, mitä panostin sinkkuna :) Syynä ehkä se, että mulla on niin komee mies, että taso on pidettävä yllä, ja onhan se itsestäkin mukava, ettei laatta lennä kun peiliin katsoo :DD
  Eikä lapsen tarvitse hävetä äitiään.. Tai no, tuskinpa tuo 2-vuotias mitään, mutta kuitenki :D
  Mutta ymmärrän kyllä niitä, joilla ei ole varaa, eikä aikaa mennä salille, tai ostaa meikkejä/uusi vaatteita/käydä kauneuhoitoloissa.
  Esimerkiksi äidit voivat olla tosi väsyneitä (itsekin olin lapsen ensimmäisen vuoden niin väsynyt, että sitä ei voi sanoin kuvailla), eikä siinä paljon meikkaukset auta, jos ei saa nukuttua, ne vain sulaa pois.
  Ja sitten ne kuuluisat superisät, jotka valittavat vaimoistaan, mutteivät salli näille yhtään vapaa-aikaa, tekevät treenaamisesta vähän hankalaa.

  Ja jos on sairas. Tai masentunut.

  Mutta jos on pelkästään laiska niin silloin se on ihan oma moka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitten sinun elämää häiritsee jonkun ventovieraan laiskuus ja lihavuus?Saatko öitäsi nukuttua,kun mietit näitä toisten "mokia"?

   Poista
 21. CANDY MIKSET VASTAA :DD Tietääkös siis yksikään sun kavereista

  VastaaPoista
 22. Ah anteeks, vastasit jo :)

  VastaaPoista
 23. Jos sulla tyttö yhtään on kanttia,niin voisitko käydä vastaamaassa mulle tonne edellisen kirjoitusen kommenttiosioon?Teksti alkaa siellä Kuule namutäti...Huomaan,että välttelet juuri sellaisia kysymyksiä,missä joudut puhumaan itsesi pussiin.Koska voin vannoa 110%,ettet osaa siihen itsekkään järkevästi vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyse siitä, etteikö oo kanttia, vaan siitä ettei mua kiinnosta, enkä mä jaksa mennä vastailemaan tästä nyt yhtään mihinkään muualle ku tän kirjotuksen kommentteihin.

   Ja tollasiin namutäti-kommentteihin en todellakaan vastaa, vaikka sen sisältö muuten tuskin on sellasta, et voisin hyvinkin vastata, mut noi namutädittelyt yms herjaavat/alentavat haukkumasanat sinetöi kommentin vastauksen saamattomuuden. :)

   Poista
  2. OK,kirjotan saman sinulle tänne.Kirjoitit siellä" Me ollaan Mikon kanssa puhuttu ja sovittu"Eli vastasit kysymykseen,että tiedät, ettei mikko ole kellekään kertonut suhteestanne.Mikko on varmaan vaimoonsa tutustuessaan vannonut rakastavansa häntä maailman tappiin asti.Hän on myös vannonut vihkivalan papin ja puolen seurakunnan edessä,rakastavansa vaimoaan niin myötä kuin vastamäessä,kunnes kuolema heidät erottaa.Eli on luvattu ja puhuttu.Eli pointti tulee tässä:Jos Mikko on LUVANNUT sinulle ja vaimolle asioita,ja asioista on PUHUTTU,niin mikä erottaa sen,että pitäisi sinulle lupauksen,kun ei ole pystynyt pitämään vaimolleen,ei papille,ei seurakunnalle,eikä itselleen.Jos vastaat,että rakkaus vaan loppui..niin sittenhän se voi loppua sinunkin kanssa.Muista,silloin kun Mikko näitä vaimolleen lupaili,hän oli ihan yhtä äärettömän rakastunut häneen.Halusi vaimoksi ja lapsia vaimon kanssa.Eli,miksi pitäisi lupauksensa sinulle?????????Ja nyt toivon sitä 17vuotiaan elämän filosofiaa.

   Poista
 24. En vieläkään ymmärrä miksi nämä ihmiset tuomitsee sua ja haukkuu sut pikku teiniksi?

  Oothan säkin nyt jo pian täysi-ikäinen ja vaikutat käyttäytyvän kypsemmin mitä tuon ikäiseltä odottaisi.

  Ja eikö ihmiset ymmärrä, että joskus tälläista vaan sattuu että petetään vaikka ollaan avioliitossa, ei aina voi olla niin onnellinen ja kaikki hyvin. Elämä on mutkia täynnä ja sille ei vaan oikeesti voi mitään, voin kokemuksesta sanoa että elämä ei oo helppoa vaikka olen itsekin vasta sen 17vuotias.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ihan jokainen voi jonkin asian takia sanoa ymmärtävänsä että elämä ei ole aina helppoa. Nykyään jokainen on "kokenut elämässään kovia", se tuntuu olevan melkein muotia. Joten kyllä ihmiset sen ymmärtää, että avioliitot voi päättyä mm. siksi, että rakastutaan toiseen. Sen sijaan ihmiset ei ymmärrä asian peittelyä, vaimon elämän tietoista tuhoamista ja valehtelua. Jännä nähdä että löytyy ihmisiä, joiden mielestä se on oikeutettua. Toivottavasti en itse joudu sellaisia ihmisiä elämässäni kohtaamaan :)

   Poista
 25. Onko sulle muuten tullut mieleen, että voisit vähentää tollasten "miksi kaikki naiset päästää itsensä rupsahtamaan" -kommenttien viljelemistä? Ellet sitten oikeasti tarkoita provosoida. Sä meinaan kerjäät haukkuja tollasilla jutuilla. Oot nuori etkä tiedä ihmisten elämän kulusta, lapsiperheen elämästä ja sen sellaisista mitään, joten mitä järkeä ihmetellä täällä, että miten ne muut naiset kehtaa rupsahtaa. Itselläsi ei ole vielä mitään syytä, hyvää tai huonoa, rupsahtaa, mutta entäs jos jollain muulla on? Sullakin voi joskus olla, ja kyllä sitten hävettää kun muistat nämä naurettavat mielipiteesi.

  Samoin ne lausahdukset joissa haukut Mikon vaimoa. Luuletko oikeesti ettei ihmiset provosoidu niistä? Jos haluat asiallista keskustelua blogisi pohjalta, niin yrittäisit edes olla ärsyttämättä ihmisiä. Tämän postauksen pohjalta sanoisin kyllä että teet sen ihan tietoisesti ja tahallaan, et voi olla niin tyhmä ettet tiedä etukäteen miten tuollaiset pinnalliset ja lapselliset kommentit otetaan vastaan.

  Väität aiemmassa kommentissa ajattelevasi muita enemmän kuin kommentoijat tajuavatkaan - hyvä vitsi tuokin :) Et tuomitsisi muiden "rupsahtamista" jos näin olisi. Etkä muutenkaan käyttäytyisi muita kohtaan halveksivasti. Viittaan nyt mm. siihen, miten olet tuominnut erinäiset kommentoijat katkeriksi ja elämäänsä kyllästyneiksi. Jos olisit kypsä ja empaattinen kuten väität, et hyökkäilisi tuolla lailla ihmisten kimppuun, riippumatta siitä miten sulle kommentoidaan asioista, vaan pystyisit nousemaan niiden juttujen yläpuolelle. Mutta et pysty :)

  VastaaPoista
 26. Teille muut lukijat,suosittelen käymään kurkkaamassa yhtä Candyn sepustusta,jossa kirjoittaa maailman kauheimman ja tähän asti tyhmimmän vastauksensa.."Mikon ja vaimon ero ei olisi pätevää syy tehdä itsaria,siis Mikon vaimon" Pätevän syyn varmaan osaa Candy kertoa ;)Eli edellisen postauksen kommenttiosiolla selostus vääristä itsemurhan syistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Candy tietää, mitä vaimoke ajattelee ;)

   Poista
  2. Voi huoh.. Puutu vielä vähän enemmän kaikkiin mun sanomisiin ja irrota ne noin taidokkaasti asiayhteydestä ja muusta tekstistä?

   Hanki elämä, oikeesti. Toi kyttääminen on jo todella pelottavaa ja surullista.

   Poista
  3. Mikäs sinä olet sanomaan, mikä on pelottavaa ja normaalia? :O
   Eihän näitä sun juttuja tartte kuin käydä pari kertaa viikossa lukemassa.

   Aika paljon on aikaa kuule muuhunkin ;)

   Poista
  4. En ole sama anonyymi jolle äsken kommentoit, mutta siis kai tajuat, että on ihmisiä, jotka on tehneet Mikon vaimon asemassa itsemurhan? Julmaahan se on, jos ihmisellä on pieniä lapsia, mutta siitähän tulisi tajuta kuinka hirveästi se satuttaa kun selviää, että oma mies on pettänyt ja valehdellut jo vuosia. Jos vaimo tekisi itsemurhan, niin se olisi hänen oma päätöksensä. Syy sen sijaan olisi sinun ja Mikon. Toivottavasti ette saa vaimon verta käsiinne. Ja tätä en toivo teidän takianne vaan vaimon ja lapsien.

   Poista
 27. Aluksi olin puolellasi, enkä nytkään tätä teidän juttua vihaa, mutta tuo ihmeellinen rupsahtamiskommentointisi kyllä vei paljon pisteitä sinulta nyt....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä sitä pahalla tarkoittanut tai kohdistanut varsinaisesti keneenkään, ihmettelin vain tota asiaa. :D

   Mut en mä kyllä ketään tuntematonta puolelleni tarvii.

   Poista
  2. Ei sun puolella olekaan ketään muuta kuin jotain ihan tuntemattomia lapsiraukka. Olisi hyvä juttu, jos edes siitä olisit kiitollinen, mutta ei. Ei kun ei. Cändin persettä kutittaa vaan se, että hyi helvetti kun ämmät läskistyy parisuhteessa, mutta onneksi hän on vielä 17v koko uljaassa ominaiusuudessaan kelvollista lihaa Miksulle.

   Kändi, oot vitun yksin. Ihan säälittävän yksin noitten kusetusten, pelaamistes, manipulointies ja valheitten verkkojen kanssa. Olet jopa mikkoa vastaan, kun täällä levittelet tuhansille teidän juttua. Et pysty olemaan uskollinen edes itsellsi, oot kylmä kalikka, mutta onneksi et oo lihinu ja rupsahtanu.

   Poista
  3. Onks tää joku sun uus taktiikka leikkii välinpitämätöntä vastaamalla "ok" tai "okei"? :D

   Poista
 28. Älä anna turhien alistavien kommenttejen masentaa, mä oon ihan sitä mieltä että elä tätä päivää!! jos sitä ei elä 17-vuotiaana ni millonkas sitten. jurputtavat kotirouvat voivat mielestäni jättää törkeät kommentit kirjoittamatta. älkää olko katkeria jos toinen on onnellinen! ja mitä sitten jos suhde menee joskus puihin, pahalta se silloin tuntuu, mutta olet kokemuksen rikkaampi ja se kasvattaa sinua aivan varmasti. nauti laivareissusta!!! :)

  VastaaPoista
 29. Sä tarvitset huoltajan suostumuksen,että voit lähteä laivalle.Kuinkas sä sen hoidat???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ei tietääkseni ole sun ongelma. :D

   Poista
  2. No ei olekkaan,mutta kiinnostaisi tietää. :D

   Poista
  3. Asia tulee olemaan hoidossa, no problemo. :)

   Poista
 30. Tiiiäkkö kultaoieni kun mun peppulia kutittaa niiin kaameesti se huoltajuusasia. Tietenkin valehtelet jotain kätevää vanhemmillesi tai väärennät äidin nimmarin, kusettaminen on sun juttu. Harmi ettei ole sellaista ammattia kuin kusettaja, siinä olisit paras! No, myyntialalle, myymään jotain ihan kaameeta paskaa kalliilla! Saisit varmaan miljoonatulot, oot niin upea valehtelija ja manipuloija (tai sit et ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Harmi ettei ole sellaista ammattia kuin kusettaja, siinä olisit paras!"
   niitä kutsutaan poliitikoiks. ja pakko kyl sanoa et kändillä olis sinne puolelle tsäänssejä paljonkin. puhuu sontaa sen minkä kerkee, mutta yhteenkään sanaan ei voi luottaa koskaan.

   Poista
 31. Mun oli pakko tulla kertomaan omakin kokemukseni kun toi "parisuhteessa rupsahtaminen" herätti keskustelua.

  Kun tapasin mun mieheni olin mitoissa 160/42(kg) eli aikamoinen rimpula. Nyt reilun kahden vuoden jälkeen olen "rupsahtanut" 160/50+-1kg mittoihin, eli olen takaisin normaalipainossa ja tässä pysynyt jo hyvän aikaa. Ei ollut siis mitään pointtia tuossa, kunhan halusin jakaa kokemukseni.

  Mieleeni tuli myöskin sellainen seikka että rupsahtavatko (kamala sana btw) naiset ja miehet "parisuhteen takia" vai olisiko lihomista yms. tapahtunut vuosien myötä joka tapauksessa. Villi veikkaukseni on että ne jotka lihoavat, lihoavat olivat parisuhteessa tai ei ja päinvastoin. Ihmisten aineenvaihdunta kun on niin yksilöllistä ja vaihtelee vielä yksilölläkin eri elämänvaiheissa. Ainiin, olen myös kuullut juttua että jotkut tykkäisivät "vähän isommista tytöistä", jolloin lihominen on tarkoituksellista, ei rupsahtamista sanan varsinaisessa merkityksessä.

  VastaaPoista
 32. Helvetisti viinaa.. jospa et mee Ruotsin laivalle ku sielt saa tuua vaa pari litraa :P

  VastaaPoista
 33. Hei Candy,
  Ehkä tätä on jo kysytty, en vaan jaksa selata ihan kaikkia viestejä. Mietin vaan semmosta, sitten ku ootte yhessä Mikon kanssa ja se on eronnut sen vaimosta, miten osaat luottaa semmoseen, joka on pettänyt parisuhteessa. Mikkohan teidän suhteessa pettää vaimoaan. Mietitkö tätä ikinä?

  Tykkään lukee sun blogii. Voimia. <3

  VastaaPoista
 34. Huhhuh. Tässä kyllä todella joutuu pettymään ihmisiin kun lukee tätä kommenttiosiota, SUURI VIRHE!
  En tiedä miten jaksat vastata näille negatiivisille ihmisille. I feel for you!

  Sen verran voin sanoa, että olen ehdottomasti salasuhteita vastaan.
  Siltikään en ymmärrä, mit' hyötyä yhtään kenellekään olisi siitä, että tulisin kyseenalaistamaan jokaista asiaa, jota blogiis kirjotat. Ja nämä inisijät viel on jotain aikuisia ja lasten äitejä! Ette ymmärrä että tämä blogi ei ole koko "Candyn" ja "Mikon" suhteen totuus. Täällähän on vain hyvin pieni osa sitä, ja vielä muunneltuna. Ketkä tässä lopulta häviää, on nämä negatiiviset kommentoijat, jotka antavat tämän blogin vaikuttaa niin negatiivisesti elämäänsä. Ja uskokaa pois, se että haukutte jotakuta anonyymisti, vaikuttaa teihin negatiivisesti, ette saa siitä mitään hyvää itsellenne.

  Kaikkea ei pidä ottaa vakavasti. Hymyilkää ja olkaa kiitollisia omasta elämästänne ja perheestänne :) Candy toivon sulle kaikkee hyvää, vaikka monia sun lausahduksia en allekirjoittaiskaan. Toivon, et kaikki kääntyy hyvin päin lopussa, ihan kaikille. :)

  Sellane viel, et sä oot kyll tosi hyvä kirjottamaan. Just sen takii oon jääny lukee tätä blogii, niinku moni muuki! :)

  PEACE AND LOVE <3

  VastaaPoista
 35. Candy ihan totta, kehottaisin sinua estämään kommentoinnin anonyymeiltä. Täällä on niin ala-arvoista tekstiä, että pahaa tekee puolestasi. Anonyymikommenttien esto voisi tuoda ainakin jotain tasoa, koska harvat kehtaavat tulla omalla nimellään sentään huorittelemaan ja muuta.

  VastaaPoista
 36. Toi parisuhteessa 'rupsahtaminen' on aika mielenkiintonen juttu, mutta niin kun kaikki muukin, ei pelkkää mustaa ja valkoista. Mä olin hädissäni muutamasta tulleesta kilosta, kun oma poikaystävä sano, että saan lihoa vaikka muodottomaksi, hän rakastaa minua silti. Se oli ihana kuulla, että kelpaan varmasti vanhana ja kurttusenakin sitten. Mutta ennemminkin sain tuon sanomisesta draivin laihduttaa! :D Ihanalle miehelle haluaa olla ihana nainen.
  Satuttiin myös puhumaan laihduttamisesta yhden ystävän kanssa, joka sanoi, että ''mitä sä enää laihdutat, sulla on jo mies.'' Täh, miten se liittyy asiaan?! Mulle se on motivoiva tekijä.
  Mutta meitä ihmisiä on monenlaisia. Joillekin se parisuhde on saavutus, jota yritetään tavoitella ja sitten voidaan aina vedota siihen, että mies on idiootti, jos on niin pinnallinen, että vaatii enää panostusta.
  Toiset taas simppelisti masentuu parisuhteessa, saa vaativia lapsia jne. Tuolloin mun mielestä puolison tehtävä ei ole kritisoida vaan auttaa. Kyllä rakkaasta pitäisi huomata silloin kun asiat eivät ole hyvin, eikä vain katsoa, että ''onpas se ruma tänään, kun hiukset sojottaa ja on vähän lihonutkin''. Musta parisuhteessa molempia osapuolia pitää tukea, vaikka kyse olisi niin pienestä asiasta kuin rupsahtamisesta! Mun rakas huomaa ihan pienistäkin asioista, jos olen alakuloinen tai jokin asia vaivaa. Hyvinvoivassa parisuhteessa ei ole tuonkaltaisia ongelmia.
  Muutenkin tuo itsensä ehostaminen tmv. on niin pieniä murheita, että melkein naurattaa oikeastaan. Olen elänyt sen verran vaativissa parisuhteissa (yhdessä mukana alkoholi, toisessa sairaus), että olisin ollut onnellinen, jos olisin jostain 'repäissyt ylimääräistä aikaa' tuollaisten asioiden mietimiseen..

  VastaaPoista
 37. Hehe taas kaikki katkerat tädit täällä "pikku kullittelemassa" ja "pennuttelemassa". Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.. ;)

  Nämä täysin asiattomat kommentoijat tuskin ovat aikusia, ainakaan täysjärkisiä sellaisia. Toivon myös ettei heillä ole omia lapsia, kaikkien ei tosiaan pitäisi lisääntyä, ihan vain siksi etteivät vahingossakaan tartuta tapojaan jälkikasvuunsa. Jos Candy onkin oikeasti 17 vuotias tyttö, niin jokaisen äidin luulisi tietävän, ettei asiaton haukkuminen, nimittely, piikittely tai vähättely auta ketään asiassa. Jos tätä ei tiedosta niin sietää mennä itseensä.

  Lihomisasiaan:

  Vain aniharvoilla lihominen johtuu sairaudesta. Silloinkaan ylipainoa ei kerry mitään kymmeniä kiloja VAIN lääkityksen tai sairauden takia, kysykää lääkäriltä. Kyllä ne mainittavat ylimääräkilot on ihan syöty.

  Myöskään masentuneet eivät yksinkertaisesti liho, jolleivat syö liikaa. Kaikki eivät ole tunnesyöjiä.

  Kun kulutat enemmän kuin syöt niin laihdut, niin yksinkertaista. Kyllä minulla ja miehellä vaan on muita vaihtoehtoja nollata raskaat päivät kuin löhötä sohvalla tai syödä epäterveellistä ruokaa.

  Jos nyt oikein tarkkoja ollaan, niin kyllä jokainen "kunnon vanhempi" huolehtii lapselle vähintään sen tunnin reipasta liikuntaa päivässä. Lapset yksinkertaisesti tarvitsevat sitä, kasvun ja kehityksen kannalta. Miksei nämä marmattavat mammat käytä tätä tuntia hyväkseen ja liiku samalla itse?

  "raskaudesta jäi 20kg". Varmaan jäikin, mutta ei ne pysyvästi jää. Kun keho on toipunut hiljalleen ja imetys on ohi niin sen kuin vain syö vähemmän kuin kuluttaa, niin laihtuu ilman liikuntaakin. ;)
  (Moni myös haluaa unohtaa sen tosiasian, ettei kehittyvä vauvamaha tarvitse ruokaa kahden aikuisen aterian edestä. Sille riittää ihan normaali aikuisen ruoka-annos ja vähän terveellistä ekstraa päälle joka aterialla. Yhtään suklaata, pullaa, jäätelöä, karkkia, sipsiä tms ei raskauden aikana tarvitse syödä. Ne ovat kaikki mielitekoja joihin jokainen voi itse vaikuttaa.)

  Sitten nämä "jos rakkaus on aitoa, ei se siitä katoa vaikka toinen painaisi mitä". Ei rakkaus katoakaan, mutta intohimo voi mahdollisesti kadota kokonaan. Lisäksi ylipaino on huomattava terveyshaitta. Itse haluan jo lasteni takia pysyä hyvässä kunnossa mahdollisimman korkeaan ikään, joten kyllä minusta olisi kamalaa jos mieheni olisi täysin kropastaan ja fyysisestä kunnostaan huolehtimaton pullukka. Miksikö? Muunmuassa hän antaisi huonoa esimerkkiä lapsillemme, mitä terveellisiin elintapoihin tulee. (onneksi näin ei siis ole kuitenkaan.) Lisäksi se olisi minusta piittaamatonta minua kohtaan, joka haluan vaalia terveitä elintapoja voidakseni elää myös mieheni kanssa mahdollisimman pitkään ja terveenä ja toimintakykyisenä.:)

  Tottakai ihminen vanhemmiten ns. rupsahtaa, ei iho pysy enää yhtä kimmoisana kuin nuorena ja kroppa alkaa reistailla. Mutta lihominen on jokaisen ihan oma valinta. Ihmisillä, joiden aineenvaihdunta hidastuu merkittävästi on vain kovempi homma pysyä kunnossa, muttei mahdoton.

  Ei ihmisen tarvi tehdä ihmeitä pysyäkseen normaalipainossaan, tarvitsee vain ja ainoastaan elää terveellisesti. Sekös on helppoa lapsiperheessä: kyllä itse ainakin laitan lapsille terveellistä kotiruokaa, huolehdin että ulkoilevat ja liikkuvat, katson että karkkipäivä on vain sen kerran viikossa jne. Noudatan myös itse tätä ohjetta, joten jos oikein ketuttaa niin suklaan sijaan syön vaikka omenan. En edes osta herkkuja varastoon, eipähän sitten kiusaus yllätä harminkaan hetkellä ;)

  Mutta tekosyitähän riittää aina.

  VastaaPoista
 38. Onks sulla kenties hiukkasen huono itsetunto kun pitää hirveesti tuota muiden ulkonäköö päivitellä?Nuorihan sä oot niinku minäkin mutta hirveen naiivi ja itsekäs.Haluisin nähä sen päivän kun heräät aamulla, noin tunnin nukuttuasi syöttämään vauvaa,jaksatko ees aatella meikkaamista ja hyvältä näyttämistä tuolloin? Enpä usko. Veikkaan ettet ole edes mitenkään erityisen kaunis kun sun pitää tollasta päivitelle koko aja et kuinka hirveetä on ku muut ei panosta, et pitää oikee alleviivata sitä että sinä panostat ja näytät hyvälle! voi herranjumala. T:yhden lapsen,itsestään normaalisti huolehtiva nuori äiti!jonka miestä ei todnäk kiinnosta vittakaan lihonko vai laihdunko tässä vuosien varrella. god.

  VastaaPoista
 39. Oletko koskaan käynyt tutkiuttamassa mielenterveytesi?

  Tuolla eräässä aikaisemmassa kommentissa joku sairaanhoitaja oli maininnut että sussa on pientä narsistin vikaa. Olen täysin samaa mieltä. Teksteistäsi narsistiset piirteet oikein paistavat läpi. Ajattelet vain itseäsi, koet olevasi kaikkia muita ylempänä, haluat pitää ohjat käsissäsi. KAIKKI pyörii sun navan ympärillä.

  Narsistin pääpiirteitä:
  1. Suuret käsitykset itsestään eli liioittelee saavutuksiaan
  2. Keskittyy mielikuviin rajattomasta menestyksestä, voimasta, kauneudesta tai suuresta rakkaudesta
  3. Uskoo olevansa niin ainutlaatuinen, että häntä voivat ymmärtää vain muut huomattavat henkilöt tai instituutiot
  4. Vaatii korostunutta ihailua
  5. Oikeus erityiskohteluun
  6. Muiden hyväksikäyttö
  7. Empatian puute
  8. Kateus (tai uskoo muiden kadehtivan häntä)
  9. Ylimielisyys ja röyhkeys

  Tunnistatko itseäsi noista? Tuskin, narsistihan ei koskaan pidä itseään sairaana. Itse ainakin huomaan jokaisen kohdan osuvan kohdilleen ainakin joissain määrin, etenkin neljä viimeistä täyttyvät.

  VastaaPoista
 40. Candy halusi vain sanoa että Mikon vaimo on rupsahtanut ja siten pönkittää omaa itsetuntoaan. Candy tuntee olevansa kuolematon ja ikuisesti nuori. Siltähän toki tuon ikäisenä pitäisikin tuntua.

  Itse olen Mikon ikäluokkaa oleva nainen, jolla on juuri armeijasta vapautunut teini poikaystävä jo toista vuotta. Kiva kroppahan sillä on, mutta vanhempiensa kanssa asuva "mies" ei loppupeleissä ole minulle kuin huvia, vaikka kivaa yhdessä onkin ollut. Ajattelin nyt kuitenkin alkaa katselemaan omanikäistäni seuraa tai jopa vanhempaakin.
  Hupia aikansa tällaiset epämääräiset sekoilut, niinku tällä Candy-Mikko pariskunnallakin.

  Mikkoa pidän raukkamaisena junttina. Itsellänikin aikanaan ollut suhde varattuun mieheen, kunnes tajusin etten ikinä haluaisi itselleni miestä joka on valmis rinnakkaissuhteeseen ja pettämiseen. Kyseinen tyyppi itkee vieläkin välillä perääni, vaikka jutusta on pari vuotta aikaa. Ei ole vieläkään eronnut vaimostaan, vaikka silloin niin "lupailikin".

  Miehet haluavat kaiken ja yleensä myös saavat. Ei se ole tyhmä joka kehtaa yrittää kahta naista samaan aikaan ja vielä onnistuu.
  Candyn kannattaisi laittaa kova kovaa vastaan, mutta tuskin uskaltaa kun pelkää Mikon ottavan hatkat jos kiristys erovaatimuksilla alkaisi. Mikko taas pystyy helposti vitkuttelemaan parissa suhteessa vaikka seuraavat 20 vuotta ilman omantunnontuskia.

  VastaaPoista
 41. Löysin sinun blogisi hetki sitten ja jäin välittömästi koukkuun.

  Olen 35-vuotias nainen, joka on ollut samassa tilanteessa kuin sinä, kylläkin kolmikymppisenä eli ihan "aikuisena".

  Ymmärrän tekstejäsi tosi hyvin. Ymmärrän sen tunteen mitä Mikko sinussa aiheuttaa. Tiedän sen tunteen kuinka tunnet olevasi "kaiken yläpuolella" ja tavallaan etuoikeutettu toimimaan näin, välittämättä vaimosta tai lapsista.

  Tiedän kuinka tilanne ja tunne vie mukanaan ja kuinka sinne menee yhä syvemmälle ja tiukemmin. Irrottautuminen on aina vaan vaikeampaa.

  Mutta minun käy niin sääliksi sinua. Et tiedä VIELÄ minkä tunteiden kanssa joudut elämään vielä pitkään. Se häpeä tulee olemaan jotain niin suurta ettet sitä vielä tajua.

  En tajunnut minäkään silloin. Kumpa voisi kääntää kelloa taaksepäin muutaman vuoden!

  Lisäksi vielä ikäsi; olet vasta 17. Luulin itsekin olevani 17-vuotiaana niin kypsä ja aikuinen, mutta voin kertoa, etten edes pidä sitä 30-vuotiasta minää enää aikuisena!

  Voit puolestani jatkaa suhdetta, en sitä tuomitse. Mutta mieti haluatko oikeasti pilata tulevaisuutesi valehtelulla ja häpeällä??

  Kaikkea hyvää kaikesta huolimatta :)

  VastaaPoista
 42. "Siellä on niin paljon kaikkea erilaista tekemistä ja näkemistä"

  En kysy tätä oikeasti tarkoituksenani vittuilla, mutta haluaisin tietää mitä tekemistä ja näkemistä sinusta laivalla on? Itse pidän sitä ihan hauskana huvina silloin tällöin, mutta tulee mentyä harvoin koska siellä on niin tylsää. Juhlimista seuraavat krapulapäivät kuluvat ihan hukkaan, kun kaverit makaavat hyteissä nukkumassa jne. Ihan mielenkiinnosta oikeasti haluaisin tietää mitä tarkoitit tuolla. :) Ja tuo rupsahtamisasia on ihan totta, olen itse ihmetellyt samaa. Miten joku voi olettaa että fyysisen vetovoiman kadotessa/laimetessa rakkaus pysyy samana? Fakta on se että jos olet tietyntyyppiseen ihmiseen rakastunut ja häneen ulkoisesta olemuksestaan viehättynyt, niin pesemätön tukka, verkkarit, +30kg ja meikkaamattomuus eivät aja enää vuosien päästä samaa asiaa. Vielä kun arki on astunut kuvaan, niin ihmekös tuo että säpinää lähdetään hakemaan muualta. Raakaa sanoa tämä, mutta tätä mieltä olen. Jos joku muu pohtisi tätä asiaa kuin Candy, niin asia olisi saanut todennäköisesti vähän erilaisen vastaanoton, mutta nyt kun se tulee sinun suustasi niin se on verinen loukkaus. Ulkonäkö yhdistettynä kultaiseen luonteeseen on se mihin kumppanissa joskus muinoin on rakastunut. Kun luonteesta on vuosien mittaan paljastunut lisää uusia puolia ja ulkonäköseikka kärsii, niin eipä tuo ihme ole jos tuntee ettei tunne enää kumppaniaan. Minä pidän itsestäni huolta, näin vuosien parisuhteenkin jälkeen. Lapsille haluan näyttää mallin terveelliseen elämään, johon kuuluu tiiviinä osana myös urheilu. Ennen miestäni halusin näyttää hyvältä ja voida hyvin, lähinnä itseni vuoksi. Parisuhteen/avioliiton jälkeen olen halunnut näyttää hyvältä ja voida hyvin MYÖS mieheni vuoksi.

  VastaaPoista
 43. Hei Candy!
  Hyvä blogi, pakko myöntää. :)
  Täytyy kyl kysyä et kun kirjoitat tätä niin mietitkö koskaan et lukeekohan Mikon vaimo näitä kirjoituksia? Siis varmasti toivot toisaalta et ei lue, mut kirjoitatko koskaan sellasella asenteella et toivot kumminki pikkusen et se lukis näitä jossain? Jos itse olisin sun tilanteessa niin tavallaan ehkä salaa toivoisin sitä jotenki..Et se joskus tajuais et nää kaikki tekstit oli sen aviomiehestä..

  Ja tosta rupsahtamisesta, et tajuan sen kyl et synnytyksen jälkeen on ihan normaalia olla n.vuosi vähän huonommassa kunnossa tai "vauvakuplassa" mut sitku nuorin alkaa olee siinä 2v, ni ei se vauvavaihe munkaan mielestä oikein käy syystä enää, ettei oma ulkonäkö kiinnosta..

  VastaaPoista
 44. En kaikkia kommentteja jaksa lukea, enkä tiedä onko tästä jo kirjoitettu. Mutta omasta mielestäni blogisi on kiva ja tykkään lukea tätä ! (: itse en ns. tilanteesta pidä, mutta minunhan ei tarvitse pitää tätä että tämä on oikeaa elämää, vaikka niin onkin. Kuvittelen lähinnä että tämä on elokuvaa jota luen. Tsemppiä noihi anoihi, ei ne sua rauhaan jätä niin kauan kuin tätä bloggailua jatkat, tai et estä niiltä kommentteja (: Mutta nii, itse kysymykseen ! :D Tiedätkö, että harrastaako Mikko kumminkin vaimonsa kanssa seksiä? Ja jos harrastaa, niin eikö se sinua haittaa ? o.O

  VastaaPoista
 45. En kaikkia kommentteja jaksa lukea, enkä tiedä onko tästä jo kirjoitettu. Mutta omasta mielestäni blogisi on kiva ja tykkään lukea tätä ! (: itse en ns. tilanteesta pidä, mutta minunhan ei tarvitse pitää tätä että tämä on oikeaa elämää, vaikka niin onkin. Kuvittelen lähinnä että tämä on elokuvaa jota luen. Tsemppiä noihi anoihi, ei ne sua rauhaan jätä niin kauan kuin tätä bloggailua jatkat, tai et estä niiltä kommentteja (: Mutta nii, itse kysymykseen ! :D Tiedätkö, että harrastaako Mikko kumminkin vaimonsa kanssa seksiä? Ja jos harrastaa, niin eikö se sinua haittaa ? o.O

  Ja tuohon rupsahtamiseen. JOO voin myöntää, olen saman ikäinen kuin sinä, mutta kyllähän mulla kahden pitkäaikasen seurustelusuhteen aikana on lisää tullut n. 10kg. :DD toinen kesti n. puoltoista vuotta (puolenvuoden tauon kanssa) ja toinen tälläkin hetkellä pyörivä on kestänyt jo vuoden. Syy lihomiseeni oli se, tai siis laihuuteeni, olin laihimmillani 179cm/58kg johtui äkillisestä pituuskasvustani, silloin olin omasta mielestänikin vähän liian laiha, luiseva, muodoton tyttö. :D aloin lihomaan, koska en harrastanu muuta kuin ratsastusta jonkun kerran viikossa, ja olin tottunut että voin mätätä niin paljon kuin haluan, mutten vain liho. :D alkoihan siinä niitä kiloja kertymään. Nyt kumminkin aloitin ratsastuksen ohella potkunyrkkeilyn poikaystäväni kanssa, ja toivon että pääsen pömppiksestäni ja jenkkakahvoistani eroon ja pysyisin paremmassa kunnossa. Oma poikaystäväni on 187cm/95kg mutta tuokin paino tulee pelkästä lihaksesta, käy salilla nykyään 3-4 krt viikossa ja potkunyrkkeily treenit ovat 3 pvä viikossa. :D tulee vähän semmoinen olo että huhu, ei toi mua kauan jaksa kattella jos ite otan plussapallon ammatin ja hän tyyliin fitneskisaajaksi ryhtyy (sekin hänellä on suunnitelmissa). JOOOOOOOO pieni romaani. :D koita kestää (:

  VastaaPoista
 46. mä en kans ymmärrä sellasia jotka ei yhtään mieti ulkonäköään heti ku on ruvennu seurustelemaan, ja sit jos taas laittautuu niin joku kysyy 'miks laittaudut ku seurustelet' ..... -.- oikea asenne sulla!

  VastaaPoista
 47. Mietin kanssa tota, kun olet moneen otteeseenkin sanonut, että "lupaukset täytyy pitää". Eli kun Mikko on sulle luvannut sen risteilyn, niin sinne pitää päästä, oli tilanne sitten mikä tahansa (tekstiesi perusteella vaikuttaa siltä, että Mikko jättää pienet lapsensa epätasapainoisen ja väkivaltaisen vaimonsa hoiviin).

  Onko Mikko luvannut vaimollensa mitään?

  Naimisiin mennessä sanotaan "tahdon". Se on yksi lupaus. Ja kyllä minusta parisuhde tarkoittaa myös lupausta, että suhde on niiden kahden välinen, eikä "pari suhdetta". Jostain syystä Mikon ei sitten tarvitse pitää näitä lupauksia, jotka hän on vaimolleen tehnyt?

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3