torstai 1. maaliskuuta 2012

Superihana päivä :)

Aaaapua, mun fiilis on nyt niin korkeella ettei se oo ollu tällänen pitkiin aikoihin! Mikko on vaan niin uskomaton, se järjesti tänään niin paljon ihanaa yhteistä aikaa että saan siitä kohta yliannostuksen. <3

Mikko meni käymään tänään kotonaan ja keksi ihan extempore viedä lapsensa Hoploppiin viettämään laatuaikaa. Meidän piti nähdä sillon Mikon kanssa, joten se keksi ensin todella pelottavalta kuulostavan idean. Se pyys mua niiden mukaan sinne!

Mä tietenkin ihmettelin kun sain siltä viestin jossa se pahotteli, ettei voitaiskaan nähdä just nyt, mutta haluaisinko mä tulla Hoploppiin sen ja sen lasten kanssa. Se pyys, että tulisin sinne ns. "taustatueksi" ja sivustaseuraajaksi, siinä olis kuulemma täydellinen tilaisuus nähdä sen lapsia ja tavallaan oppia tuntemaan niitä paremmin seuraamalla niiden touhuja. :)

Ensin toi idea kuulosti ihan älyttömältä, mutta sit mietin hetken asiaa ja aattelin, että se vois olla oikeesti ihan hyväkin juttu, joten niin mä sit suuntasin tänään elämäni ensimmäistä kertaa Hoploppiin. :D


Kuva googlesta.


Siellä mä sit seurasin sivussa, kun Mikko peuhas sen lasten kanssa. Se näky oli jotain niin söpöä ja mä osasin kuvitella itteni siihen mukaan. En voinu ku hymyillä sille, kuinka ihanasti Mikko sen lapsia kohtelee ja niiden lasten vilpittömälle ilolle.

En tiedä näytinkö mä jotenkin lasten leikkipaikasta toivotonta seuraa hakevalta yh-mammalta (ja selvennyksenä sanottakoon, ettei yksinhuoltajat ole musta säälittäviä tai toivottomia), kun joku mies tuli hyvin taktisesti ensin siihen mun ympärille pyörimään muka sattumalta ja alko sitten heittämään mulle juttua. Joo, ei siinä mitään, mutta oli kyllä hieman outoa, kun pienen jutustelun jälkeen mies vähän limaiseen ja yli-ystävälliseen sävyyn kysy, haluanko mä liittyä sen ja sen pojan seuraan sinne kahvilaan, et se vois tarjota mulle jotain siellä.

Mikko onneks huomas sen tilanteen ja huikkas mua menemään sen seuraan. Se iskijämies jäi sitten hölmönä kattelemaan kun menin Mikon kanssa pois.
Aika uskaliastahan meidän on näyttäytyä yhdessä julkisilla paikoilla, mut ulkopuolisen silmiin me näytettiin varmaan vaan ihan normaalisti lapsista puhuvilta ihmisiltä tai jotain :D Eli pidettiin matalaa profiilia siinä seisoskellessa ja muka niitä näitä viattomasti jutellessa, vaikka mun oikeesti teki ihan kauheesti mieli halia ja pusutella Mikkoa. Kun näin sen toimivan isänä lapsilleen, siinä oli jotain uutta vetovoimaa ja charmia. :D Se oli vaan niiin seksikäs!

Toi reissu Hoploppiin oli siis aivan mahtava, olisin voinu kattoa siellä vaikka koko päivän Mikon mielettömän sulosia lapsia touhuilemassa ja Mikkoa paimentamassa niitä. :')

No, mä lähdin ennen Mikkoa ja sen lapsia sieltä pois ja menin kotiin. Vajaan parin tunnin päästä Mikko sit soittaa mulle ja pyytää mua tulemaan sen kämpille hengailemaan kunnolla sen kanssa.
Ette uskokaan mitä kaikkee se oli mulle sinne yllärinä järkänny; se oli hakenu mun lemppari kiinalaisesta ruokaa, käyny ostamassa kynttilöitä ja hierontaöljyä. :'D

Kuva googlesta.


Oon siis tänään käyny Hoplopissa, joutunut siellä erittäin huonon iskuyrityksen kohteeksi, syöny lemppariruokaa ja saanu taivaallisen hieronnan. <3 Ihan täydellinen päivä, ja mulla on maailman paras mies.
Mitä mä oon tehny ansaitakseni näin ihanan miehen?

376 kommenttia:

 1. "Mitä mä oon tehny ansaitakseni näin ihanan miehen? "
  15vuotiaana ihastunut, ja sitten päättänyt että Mikon perheellä ei ole mitään väliä?
  Eikö Mikon lapset kyselly kuka oot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin sitä mieltä, ettei Mikon perheellä ole mitään väliä, ei me oltais tässä tilanteessa.

   Ja itseasiassa kyllä ne mun nimeä kysy kun juttelin niiden isän kanssa ja sen kerroinkin. Eikai siinä ole mitään ihmeellistä että ihmiset juttelee tuntemattomien kanssa jossain?
   Ei ne lapset nyt mitään todellakaan alkaneet epäilemään ja vaikka kotona äidilleen kertoisivat että isänsä jutteli Hoplopissa jonkun naisen kanssa, niin mitä sitten? Normaalia, eikös?

   Poista
 2. "Mikko onneks huomas sen tilanteen ja huikkas mua menemään sen seuraan. Se iskijämies jäi sitten hölmönä kattelemaan kun menin Mikon kanssa pois."

  Tohon siis viittasin.
  mihin pois menitte?
  Jättikö Mikko lapset siksi aikaa valvomatta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menin pois siitä paikalta missä seisoskelin ja menin Mikon seuraan. Ei, se ei jättänyt lapsiaan valvomatta missään vaiheessa.

   Poista
 3. Kertoo susta aika paljon että huono iskuyritys vanhalta ukolta tulee mainituksi osana täydellistä päivää.. Mieti ihan oikeasti, ovatko motiivisi suhteeseen (mihin tahansa) oikeat, tunnut olevan kovasti huomion perään.

  Tietenkin sanot taas, että saatoitte ollakin jossain muualla kuin HopLopissa, mutta hyvin taas rajaat tuon kertomisella kaupunkeja pois, jossa et ainakaan asu. Itseäni asia ei kiinnosta, mutta olet huomannut että useita kiinnostaa :) Muista olla varovainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ei se iskuyritys ollu osatekijänä mun täydellisessä päivässäni, mut mainitsin sen ihan muuten vain, vaikka sitten hassuna tapahtumana, mitä se ainakin mun mielestä oli. :D Mutta näköjään sen voi tulkita noinkin, että olen vain huomion perässä.

   Ja joo, olen kyllä varovainen, älä huoli.. :)

   Poista
 4. Se ois varmaan riittänyt et kerrot siitä alussa, tuo että mainitsee sen tuossa lopussa antaa tuon vaikutelman. Niuhotan, tiedän ;) Terveisin psykologiopiskelija.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaaha ja vai niin. Huomaa kyllä että olet vielä alan opiskelija, ei millään pahalla.. :)

   Poista
  2. Miks oot jokaseen kommenttiin niin näsäviisas ja ilkee, mitä ihmettä ?

   Poista
  3. Oot säälittävä ja itsekin varmasti VASTA OPISKELIJA

   Poista
  4. Paitsi ettei Karkki oo opiskelija, vaan koululainen ;)
   Siinä vissi ero.

   Poista
 5. Kuulosti tosiaan ihanalta päivältä :)
  Kaikkea hyvää sinulle ja Mikolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli, suosittelen kaikille samantyylisiä ajanviettotapoja. :)
   Kiitoksia, kaikkea hyvää myös sulle elämääsi.

   Poista
  2. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ajanviettoa HOPLOPISSA XDDD

   Poista
  3. jep ja vielä sivustaseuraajana :D todellakin kiinnostavaa ja ihanaa :D

   Poista
 6. Hei Candy. Löysin blogisi tänään ja oli pakko lukea se kokonaan. Muistahan olla varovainen postaustesi kanssa, toivon kaikkea hyvää suhteellenne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippahei! :)
   Muistan kyllä olla, ette tiedäkään miten varuillani..

   Kiitos, kaikkea hyvää myös sulle! <3

   Poista
 7. Voi kun kuulostaa ihanalta. Hymyilin lukiessani tuota. Tosi kivaa, ettet tunne itteäs ulkopuoliseksi toisen naisen lasten kanssa (vaikka nyt vasta seurasit sivusta). Kumpa saisit Mikon oikeasti mieheksesi pian. :)

  VastaaPoista
 8. 15 eri mestassa on hoplop, eli siitä vaa arvailee mistä Candy on ;)

  Ihanaa päivää Candy!

  VastaaPoista
 9. Mitä olet tenyt saadaksesi noin ihanan miehen A)unohditko että ei ole sinun mies ;)toisen naisen aviomies.B)Mitäkö olet tehnyt?Ihastunut nimenomaan varattuun mieheen,ei sinun mieheen ;)ja olisko ne suloiset lapset tullut äitiinsä?Ajattele,niin kaunista se kahden ihmisen rakkauden hedelmä on,lapsi.Mikään ei yhdistä kahta aikuista yhteiset lapset.Se hetki,kun synnytyksen jälkeen saa rakkaudesta syntyneen lapsen syliin,ja se tunne mikä miehen ja naisen välillä on,ei voi sanoin kuvata.Mukavaa koulupäivää ;)

  VastaaPoista
 10. Moni mun kaveri pitää tätä sun blogia keksittynä. Mä oon tietenkin aina sinisilmäisenä uskonut kaiken, mut nyt kyllä meni jo munkin mielestä legendan heittämisen puolelle :) Ja tähän sä sanot et mitä väliä sillä on, että mitä mä uskon. Kunhan ilmaisin mielipiteeni. Sallittakoon se, koska pidät avointa blogia.

  Ja huomattaisin tässä välissä vielä, että niin kauan kun mikko on toisen (sen ensimmäisen) naisen kanssa naimisissa, niin se tuskin on Sun mies ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tähän mä kyllä sanonkin että mitäs väliä sillä on, että mitä joku random uskoo. :D Siinä olet ihan oikeassa, ei sillä mitään väliä todellakaan ole, mutta oothan sä oikeutettu mielipitees ilmaisemaan. :)

   Ei naimisissaoleminen tarkoita sitä, että sut omistetaan ja sä olet jonkun omaisuutta. Se on silti mun mies, halusitte tai ette.

   Poista
  2. Ei se oo sun mies! :D Tajua jo.

   Poista
  3. "Ei naimisissaoleminen tarkoita sitä, että sut omistetaan ja sä olet jonkun omaisuutta. Se on silti mun mies, halusitte tai ette." Eiks tossa oo pieni ristiriita...? Sun mies jota naimisissa oleva nainen ei voi omistaa? SUN MIES?

   Ja kerrohan nyt ihmeessä että miksi pidät tällaista blogia, jos mikään ei kuulu muille kun sinulle (ja mikolle)? Mikä pointti on jauhaa näistä asioista avoimesti, kun kommentit kritiikkiin on "ei kuulu sulle" luokkaa. Jos "ei kuulu", niin miksi pidät näistä julkista blogia? Päiväkirjat on keksitty aikoja sitten, ja jos et oikeasti välittäisi mitä ihmiset sinulle kommentoi, pitäisit kirjottaisit sellaiseen.

   Poista
 11. Mitä olen tehnyt ansaitakseni näin ihanan miehen A)mieshän siis ei ole sinun,pääsikö unohtumaan,naimisissa=toisen naisen mies B)mitäkö olet tehnyt..siinä sinulla riittääkin miettimistä,paljon olet aikaan saanut.Oliko suloiset lapset äitinsä näköisiä?Ja totta,eikö ole kaunista katseltavaa,kun isä touhuaa omien lasten kanssa ja leikkii.Lapset,rakkauden suurin hedelmä.Se on kauneinta mitä kaksi ihmistä saa yhdessä aikaan.Onko Mikko kertonut miten upea hetki syntymä on?Se tunne,mikä silloin vallitsee kahden aikuisen välillä,on jotain niin kaunista,mitä ei vain osaa selittää,se yhteenkuuluvaisuuden tunne.Sitä ei ikinä pysty unohtamaan.Kaunein lahja minkä nainen voi miehelleen antaa,pieni suloinen ihmisen taimi.Hyvää koulupäivää;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A) Ai naimisissa oleva ihminen on toinen omaisuutta? Enpä tuota tiennytkään, että toisen ihmisen voi omistaa ja omia.
   B) Olen tehnyt paljonkin asioita, jotka on saaneet läheiseni tulemaan musta ylpeiksi, kiitos vaan kysymästä. :)
   Lapset olivat kylläkin enemmän Mikon näköisiä.

   Ja onhan meillä tietenkin Mikon kanssa ollut puhetta vanhemmuudesta ja jotain pätkiä se on synnytyksistäkin kertonut.

   Poista
  2. Tietenkin ne lapset oli enemmän mikon näköisiä ;) ethän sä muuta sanoiskaan, vaikkei näin oiskaan. Voi valepukki

   Poista
  3. A) Etkös sä kovin julistanut että mikko on SUN mies?! :D Sun, omistusmuoto, haloohaloo....
   Miten SÄ voit omistaa mikon jo sen vaimo EI voi?

   Poista
  4. a) Jos ei ihmistä vopi omia, ei Mikko voi olla myöskään sun, daiju (=on Helsingissä käytetty ilmaisu ja tarkoittaa Tampereella urpoa).
   b) Lapset tuntuu usein isän näköisiltä, jos on enemmän isän kanssa tekemisissä ja äidiltä, jos on äidin kanssa tekemisissä Karkki-suklaa-polkanami-njam-njam-bimbokkainen
   c) Eiks ole ihanaa, kun Mikolla on lapsia. Se merkitsee, että hän on rakastanut LUJAA. Se on sellaista rakkautta, johon voi huonolla hetkellä päästä pikkutytöt nakertamaan, mutta joka ei koskaan kuole, ei koskaan.

   T: Eronnut ihminen, joka erosi ihan omasta vapaasta tahdostaan, mutta joka silti rakastaa lastensa isää.

   Poista
  5. Etko dille Candy tajua??Tuo mitä ylös kirjoitin lapsesta ja vanhemmista on sarkasmia,sinulle!Se mitä tämä aviopari on kokenut synnytyksineen ja katsoessaan lastensa kasvamista,siihen kuvioon et sinä mahdu,ja niitä muistoja et mitenkään tuhottua saa.Heillä on jotain,jota sinulla ja tällä mikolla EI ole.

   Poista
  6. Mun vanhemmat erosivat kun olin pieni, 15 avioliittovuoden jälkeen. Voin kyllä erittäin suurella varmuudella sanoa, etteivät he todellakaan rakasta toisiansa. :D

   T. Veera

   Poista
  7. No kun tämä soppa leviää kaupungin kaduille, niin sitten siinä on sellainen teko, että sun läheiset voi olla susta ylpeitä?

   Mitä enemmän sä kerrot, sitä selvempää pässinlihaa tää koko kuvio on.

   Poista
 12. No nyt sitten hoplopissa lähiaikoina käyneet kärähtää :D. Voi miten tyhmä olet kun juoruat tänne näitä yksityiskohtia. Muka mitättömän kuuloisia, mutta jos epäilyt miestä kohtaan ovat jo alkaneet niin tämähän vain on viimeinen vramistava niitti. Ei muuta kun jokainen epäilevä kyselemään mussukoiltaan, että mites hoplopissa meni, juttelitteko jonkun vieraan tytön kanssa. Voi voi mitä järjen köyhyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tässä välttämättä se tyhmä ole.. :)

   Poista
  2. mistä te tiedätte olivatko he oikeesti ees hoplopissa vaan jossain ihan muualla? :D

   Poista
 13. Aika uskaliasta touhua, jos todellakin pyritte pitämään vaimolta salassa suhteenne ja sen, milloin se on alkanut.

  Kun aikanaan julkistatte suhteenne, niin lapset tulevat taatusti sanomaan että "toi on se täti sieltä hoplopista" ja siinä sitten ruvetaan laskemaan, että milloinkas lapset olikaan isän kanssa hoplopissa...

  Ja ennen kaikkea: lapset ovat Mikon ja hänen vaimonsa lapsia ja heidän tehtävänä on määritellä, milloin he voivat esitellä uusia kumppaneitaan lapsille. Nythän te teitte tämän(kin) asian vaimon selän takana. Vai varmisteleeko Mikko että jos hän jättää vaimonsa, sinä olet hyväksynyt hänen lapsensa ja siksi halusi näyttää ne sinulle?

  Käytännössä Mikko ja vaimo ovat siis asumuserossa vai? Ja vaimo tietää, että ero tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, enköhän mä ole siinä vaiheessa kun meidän suhde tulee julkiseks, muuttunut ulkonäöltäni ja vaikken oliskaan, eiköhän pienten lasten puheet voida painaa aika villaisella.. :) Jos sulla on lapsia, niin tiedät varmaan että ne voi ja puhuukin aika usein ihan höpöjä.
   Ja miks ne siinä vaiheessa enää edes muistais jotain sata vuotta sitten käytyä Hoplop-reissua ja jotain random tätiä joka jutteli niiden isän kanssa? Eiköhän niillä oo siitä reissusta ihan muut asiat päällimmäisenä mielessä.

   Ei Mikko mua lapsilleen esitellyt mitenkään, varsinkaan uutena kumppanina. :D Mä olen joskus puhunut, että haluaisin Mikon lapsia nähdä ja oppia jo tuntemaan niitä ja tässä oli siihen aivan täydellinen mahdollisuus.

   Viimeisiin kysymyksiis en kommentoi. Nämä asiat ei just nyt kuulu tänne.

   Poista
  2. Lapsen suusta kuulee usein totuuden, ei ne aina höpöä puhu. Ja kyllä oma äiti tietää koska lapsi puhuu höpöjä ja koska ei eli sinuna en laskisi tuon varaan. Mutta hyvä vaan, että oot noin tyhmä, ennenpitkää jäät kiinni!

   Poista
  3. Tuskin muistaa sua, totta, mutta siis JOS muistaisi, väittäisitte lapsia valehtelijoiksi? Ei kovin reilun kuuloista.

   Poista
  4. Voi sua piikuinen, kun et elämästä tiedä mitään. Huomaa tuosta sun kommentista.

   Puhut ihan höpöjä ja kaikki kansahan sen huomaa.

   Poista
  5. Mulla on omia lapsia ja sen takia ajattelenkin, että lapset hyvin hyvin harvoin puhuvat mitään höpöjä.

   HopLopissa sä toki olit lapsille "random-täti", mutta sitten kun sinä olet tullut kaapista ja olet heille se uusi "äitipuoli", saattaa se random-täti palata heidän mieleensä.

   t. Anonyymi 12:36

   Poista
 14. jos olisit vakituisesti mikon kanssa, niin se ei _todellakaan_ järjestäs sulle joka päivä jotain hierontaa yms. Teijän arki olis yhtä helvettiä, susta tulis joku teiniäitipuoli :DD harkitte edes....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmaan järjestäiskään. Enkä mä mitään hierontoja joka päivä kaipaiskaan, mulle riittää että saan olla Mikon kanssa, hieronnoilla tai ilman. :)

   Poista
  2. Jees jokaisen namisissa olevan parin, joilla on lapsia elämä on yhtä helvettiä :D

   Poista
 15. Sun sijainti tarkentu just... HopLop ei ihan joka nurkan takana ole... Hesa/Jyväskylä/Kerava/Kuopio/Lahti/Lappeenranta/Oulu/Porvoo
  /Riihimäki/Tampere/Turku/Vantaa/Espoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei muutaku siitä miettimään päänne puhki missä noissa oltiin. :D Eikä tuo nyt teille edes kerro mitään, mistä tiedätte asutaanko ylipäätään yhdessäkään noissa paikoissa?
   Vai onks tässä sama juttu ku risteilylle menossa, ei muutaku paikkakuntalaiset tai lähipaikkakuntalaiset voi käydä risteilyillä? :D

   Eli mistään kauempaa tai toisesta kunnasta ei voi mennä käymään Hoplopissa?

   Poista
  2. Sä olisit bussilla lähtenyt eri paikkakunnan hoploppiin?

   Poista
 16. Näin teidät, todellakin! Koska kuvasit tuon tilanteen, jota olin todistamassa, juhuu! Nyt mä tiedän kuka on Candy ja minkä näköinen on !MIkko". Kuulin myös sattumalta mikä on "Mikkosen" oikea nimi. Voi veljet!

  Ps. Oot ihan nätti, mutta ei susta minnekään mallimaailmaan ole tosiaankaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaaa... :) Sittenhän sä voit varmaan sanoa, minkä kaupungin Hoplopissa oltiin?

   Poista
  2. Ethän sä julkaise asuinpaikka arvailuja? ;) urpo..

   Poista
  3. Hei mäki haluun tietää kuka candy on jne. mee paljastaa CANDY jonnekki nettiin keskustelupalstoille! demi.fi ja kaikki tommoset, JOOKO <333

   Poista
  4. Todellakin voin, mutta kun et julkaise paikkakuntakommentteja, niin...No can do honey ;)

   Poista
  5. tampere lähti just pois laskuista koska candyhän ei julkaise paikkakuntatietoja. ja nyt julkas, eli siellä se ei siis asu. hohhoijaa.

   Poista
 17. Maksoitko itse itsesi sisään vai maksoiko Mikko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse maksoin, mentiin ja lähdettiin sinne ja pois sieltä eri aikaan.

   Poista
  2. Ei HopLop`iin sisäänpääsy maksa aikuisilta mitään, ainoastaan lapsilta. Ihan vaan tiedoksi ;)

   Poista
  3. HopLoppiin ei aikuisten tarvii maksaa?

   Poista
  4. Olipa ovelaa, buaahhaahhaahhahha!

   Poista
  5. Itseasiassa kolme euroa. :)

   Poista
  6. ei Candy olekaan aikuinen.

   Poista
  7. Hop Lopiin ei aikuiset maksa kolmeekaan euroo, pönttö.

   Poista
  8. Kaikkien leikkialueelle menevien alle 18-vuotiaiden tulee maksaa leikkimaksu, joka on 12e.

   Poista
 18. Toi oli mun mielestä kyllä aika kova riskin otto Mikolta. Mitä jos siellä oli jotain tuttuja, jotka tuntevat Mikon lapset ja sitä kautta Mikon vaimon? Tuommoiset jutut lähtevät nopeasti kiertoon mammojen keskuudessa...

  Mutta ihanalta kuulosti päivä kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lue alempia vastauksiani, en jaksa toistaa samoja juttuja moneen kertaan..

   Ihana päivä se olikin. :) Lähtisin kyllä mielelläni uudestaan Hoploppiin, vaikka siellä kauhea melu ja tungos olikin, ja illan aktiviteetit uusisin vaikka hetinyt ;)

   Poista
  2. Vähä sua väsyttää, ei jaksa ei jaksa. Noin nuorena noin loppu.

   Poista
 19. "...mulla on maailman paras mies.
  Mitä mä oon tehny ansaitakseni näin ihanan miehen?"

  Ei sulla ole. Se on sen vaimon mies yhä. Tässä on kyseessä lähinnä "luvaton käyttöönotto". Ja en minä nyt tiedä, voiko pettäjämiestä sanoa maailman ihanimmaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No valitan, ettet voi määritellä meidän välistä suhdetta ja muunnella faktoja, mutta mun mies Mikko kuitenkin on, halusit tai et. :)

   Ja eihän kenenkään muun tarvitse Mikkoa sanoa tai mieltää maailman ihanimmaksi, riittää että mä tiedän sen olevan sitä vaan mulle. <3

   Poista
  2. Mikko ei ole sun mies! Se on naimisissa jotenka on vaimonsa mies. Ja näin sanoo laki uliset sitten mitä tahansa vastaukseks.

   Poista
  3. Oikeesti kuinka hirvee sä oot ? mieti oikeesti, en kestä tätä blogia, koska oot niin omahyvänen. Huhhu, koskaan ennen noin OMAHYVÄSTÄ ihmistä nähnykkää tai kuullukkaa, onneks.

   Poista
  4. Ihmsitähän ei voinu sun mielestä omistaa, oot kyl säälitävä bimbo, ihan loistava nikki sulla, kuvaa sua parhaiten!

   Poista
 20. Iskuyritys vanhalta ukolta... Tosi houkuttelevan kuulosta joo, miks ylipäätään vaivaudut kertoon tollasesta täällä :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa ei se ollut kovin vanha mies, mutta kovin erikoinen tyyppi kyllä lähtiessään iskemään ihmisiä lasten leikkipuistosta. :D

   Ja kerroin, koska se oli musta huvittavaa. Ei sitä nyt kuvittelis tollaseen paikkaan mennessään, että joku tulis tollei iskemään.

   Poista
  2. Onko silla jotain vanhoja miehiä vastaan. Erikoista on myös iskeä teinejä häissä, joissa vaimonsa kanssa vieraana. Voi hyvää päivää :D
   Mutta jatka vaan tarinointia, ehkä jonain päivänä löydät oikean rakkaan, jonka kanssa alat suhteen. Ihan hyvä tapa tälleen kuivahrjoitella.

   Poista
 21. Tässä näkee hyvin että ei lapsien mielenterveys kärsi uudesta suhteesta. Tokihan teininä saattaa olla kapina kiukku vaihe milloin sanoo että vihaa Candya ja sanoo huoraks ja perheen rikkojaks yms. mutta se pitää vain kestää. Menee ohi. Pieninä lapsina on vaara kuten joku sanoikin että lapset möläyttää äidilleen jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta.

   Tosin ei meillä tässä mitään hätää möläyttämisten suhteen ole. Jos lapset jotain äidilleen mun ja Mikon jutteluista kertoo, niin eihän siinä nyt mitään ihmeellistä ole.
   Mikko voi sanoa jutelleensa jonkun randomin kanssa tai jotain.

   Poista
  2. Tässähän lapset eivät vielä tiedä uudesta suhteesta.

   Poista
  3. Oletko miettinyt Mikon ja sinun tulevaisuutta, kun seurustelette avoimesti? Esim. sulla on ilmeisesti vuoden päästä penkkarit ja Mikolla ne ovat olleet ohi jo 15v. sitten. Intoilet tänä vuonna sitä, että pääset ekaa kertaa laillisesti baariin/voit ostaa juomisia jne. mikä on Mikolle ollut arkipäivää jo kauan aikaa. Vuoden kuluttua ehkä pähkäilet pääsykokeissa, aloitat villin opiskelijaelämän jne. Miten tähän kuvioon sopii se, että joudut osaltasi ottamaan vastuuta lapsista. Ainakin siinä määrin, että olet kuitenkin Mikon ja lasten isän tyttöystävänä erittäin tärkeänä mallina hänen lapsilleen.
   Entäs pelottaako ystävien suhtautuminen? Ilmeisesti kaverisi ovat about samoja ikiä. Pystyttekö tulevaisuudessa viettämään aikaa sinun ja Mikon kaverit yhdessä? Mikon kaverit ovat kuitenkin luultavasti perheellisiä ja elämää nähneitä ja olleet työelämässä jo kauan. Pelottaako, että he pitävät sinua (ja ystäviäsi, mikäli vietätte aikaa yhdessä) liian lapsellisena? Tai pelkäätkö sitä, että itse tylsistyt heidän juttuihinsa esim. työstä ja perheestä (toki kärjistäen, tottakai perheellinenkin muusta toivottavasti puhuu:D)
   Viimeisenä, pelottaako sinua jos Mikon vanhemmat ovat edelleen lämpimissä väleissä (ex-)minänsä kanssa ja eivät osaa kuvitella sinua Mikon puoliskona, vaikka sinänsä hyväksyisivät teidät.

   Aurinkoista kevättä:)

   Poista
  4. Oletko Sara kokenut vanhempien avioeron, vai millä perusteella voit noin sanoa?

   Jos et, niin sinulla ei ole mitään varaa puhua aiheesta yhtään mitään!

   Poista
 22. Ootpas lapsellinen. Onneks valheella on lyhyet jäljet. Kunpa toi teidän juttu paljastus ja nopeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno miten kukin määrittelee lyhyen..

   Poista
  2. Minä voin sinulle jollain tavalla selventää lyhyen ja pikän rajaa.Olen ollut naimisissa 15vuotta,sinä olet pelehtinyt siitä murto-osan varatun miehen kanssa.

   Poista
  3. Mun lapsikin on vanhempi kuin sä, siinä sulle perspektiiviä kellä on elämänkokemusta ja kellä ei. Mua ei loukkaa, kun sanot kukkahattutädiksi tai miksi ikinä keksit, se kuuluu teinien itsenäistymiseen ja on silkkaa lapsellisuutta. Ymmärrät sen, kun kypsyt aika paljon lisää. Kyllä sua kymmenen vuoden kuluttua nolottaa tää blogi, kun et luultavasti ole enää aikoihin nähnytkään Mikkoa ja koko show on kalpea mutta kirvelevä muisto vain.

   Mutta et sinä osaa ajatella 10 vuoden päähän. Olevinas osaat. Leikit, että 10v päästä ootte naimisissa ja sulla omia lapsia Mikolle, mutta vanhempana tulet ymmärtämään, että se oli ihan höpönlöpöä, lapsen päiväuni. Oikeesti aikaperspektiivisi ei ole vielä kehittynyt, siitä on paljon olemassa olevaa tutkimusta.

   T: Kukkahattuhäti

   Poista
 23. Ootko ajatellut, että niitä Hoploppeja on vain muutamassa kaupungissa? Noin neljässätoista..

  + että 17-vuotias tyttö tuskin näyttää kenenkään mielestä yh-mammalta, älä huoli... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ootkos ajatellu, että niitä Hoploppeja on enemmän kun parissa kaupungissa? :D Mitä mä nyt tolla sitten paljastin, että oleilin jossain noin neljässätoista Hoplopin sisältävässä kaupungissa..?

   Onko mun pakko just asua yhdessä niistä? ;)

   Eli en mä tässä mitään paljastanut, sori vaan.

   Poista
  2. Kyllä asut :)Kerroit lähteväsi aikaisemmin kotiin,eli varmasti kävelymatka hoplopista himaan.Ja jos matka olis pitempi,niin aikaa olisi mennyt matkoihin,ja kai se toyboy olis vienyt sut kotiin.

   Poista
  3. Niinpä, nyt paljastit taas vähän lisää siitä missä asut. Vaikka kuinka totakin HopLopia mainostetaan telkkarissa niin mikään yleinen se ei ole. Esim, Porissa ei ole ja on Satakunnan pääkaupunki eli en usko sitä olevan missään pikkupaikoissakaan. Satakunta voidaan siis rajata pois. Tampereella taas on joten Pirkanmaa voidaan laskea mukaan, Helsinki myös koska sielläkin on. Ja vaikka nyt miten väittäisit ettei tällä voi selvittää mistä olet kotoisin niin kyllä voi, annat huomaamattasi pieniä vihjeitä joilla on mahdollista selvittää asuinkaupunkisi. Asioita joita et huomaa, että ovat vihjeitä, muualla asuvat taas huomaavat. Kyllä sä vielä kiinni jäät. ;)

   Poista
  4. Moni on jo arvannut, sori. Sulla on tului persuksissa, Namipallero ;)

   Poista
  5. Ja Porvoon Hoplop ei lähelläkään asutus aluetta,eli sinne on mentävä autolla,ja sullahan ei ole korttia..

   Poista
 24. Siis toivon kovasti, että Mikon lapset sanoisi jotain niiden äidille susta.Ehkä Mikko sais sitten kerrottua pettävänsä vaimoansa. Käy sääliksi Mikon vaimoa.
  Oot ihan vitun säälittävä, kun viet muiden miehet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, tuskin sanovat mitään ja jos sanovat, niin mitä sitten?
   Ehkei kuitenkaan olis ihanteellisin hetki kertoa vaimolle, että olin toisen tyttöystäväni ja lasten kanssa Hoplopissa, sori vaan vaimoseni.....

   Enkä mä oo vieny mitään, varsinkaan monikossa. Yhden kanssa olen, enkä sitä oo vieny. :)

   Poista
  2. Siis onko Mikolla kaksi tyttöystävää "toisen tyttöystävistäni". No ei siinä mitään, tv:stä tuli dokumentti miehestä, jolla on 9 vaimoa :) Kyllä hän heitä kaikkia rakasti.

   Poista
 25. Ensimmäistä kertaa blogia lukiessa tuli tunne,että tämä ei ole totta vaan täysin keksitty juttu. Tuo iskuyritys kuulostaa naurettavalta: aikuinen mies,isä,tulisi lasten leikkipaikassa iskemään teini-ikäistä (tuskin näytät kovinkaan paljon ikäistäsi vanhemmalta) ja pyytää tätä kahville muutaman sanan vaihdoksen jälkeen. Ja kertomastasi päätellen sinä et siinä edes juurikaan hänelle jutellut. En vaan usko että kukaan mies olisi NOIN epätoivoinen...Toki tällaisia voi ollakin. Samoten tuo koko Hoplop juttu. Tosiaan aikamoisen riskin otitte enkä oikein usko,että tuo on totta. paikan päällähän olisi hyvinkin voinut olla Mikon naapureita,työkavereita,tuttavia. Varmaan heistäkin olisi ollut outoa kun Mikko välillä juttelee teinin kanssa,jolla ei ilmiselvästikään ole omia lapsia leikkipaikassa mukana. Ja silloin kun ette jutelleet yhdessä,kyttäsit Mikkoa vähän matkan päästä. Varmaan on saattanutkin joitakin tuo kummastuttaa... Mutta toisaalta ihan hyvä, että otatte riskejä. Ehkä siten jäättekin nopeammin kiinni ja Mikon vaimo saa sen eronkin sitten nopeammin ja pääsee luusermiehestään eroon.
  Ja ihan vaan tiedoksi Candy; lapsen on tosi fiksuja ja ne kiinnittää aikuisten käyttäytymiseen paljon enemmän huomiota entä me aikuiset,vaikka sitä ei heti huomaisikaan. olen melko varma että Mikon lasten äiti tulee kuulemaan sinusta lapsilta. Mutta ainahan Mikko voi sanoa hänelle,että olit vaan joku nobody.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siks mä siitä kerroinkin kun se niin naurettavaa oli! :D Enhän mä nyt muuten siitä olis maininnut, mutta se oli musta niin uskomatonta ja epätoivoista meininkiä siltä mieheltä, että oli pakko kertoa siitä täällä.

   Enkä mä usko, että kukaan on siellä kiinnittänyt muihin ihmisiin kauheasti huomiota, sen verran vilinää siellä oli ja suurinosa ihmisistä tullut lastensa kanssa sinne -> niitä pitää pitää silmällä kokoajan.
   Ja jos joku Mikon tuttu siellä oliskin ollut ja nähnyt meidät juttelemassa, niin mitä sitten? Ei me toistemme kimpussa oltu, vaan _juteltiin_. Tuskin kukaan on niin vainoharhanen että menis juoruilemaan tuollaisesta eteenpäin.

   Ja kyllä, tiedän että lapset on fiksuja, mutta en millään jaksa uskoa että ne niin fiksuja olisi, että olisivat tajunneet, että mulla ja niiden isällä on jo pitkään kestänyt salasuhde kun siinä niitä näitä jutusteltiin.. :)

   Poista
  2. Huomaa, ettei sulla ole omia lapsia. Itsekin tietysti pidän silmällä lapsiani huvipuistossa, korkeasaaressa ja hop lopissa, mutta näen kuitenkin ympärilleni. Moni aikuinen niáinen rekisteröi kyllä heti tuollaiset ihme-tilanteet, joissa koitetaan naamioida tilanne ystävyydeksi, mutta salaa lirkutellaan ja hymyillään juuri sillain, kun vain kaksi ihastunutta voi onneissaan hymyillä.

   Varmaan "vanha ukko" (olisiko ollu jopa 40v!) alkoi iskeä sua, kun olit niin herutusfiiliksissä. Tiekkö ihmiset aistii sen?!

   Mitä sulla oli päällä siellä? Tietysti pillifarkut ja avokaulainen paita? ihme ku äijät yrittää iskee.

   Poista
  3. Vai niin.. kyllä mä osasinkin kuvitella että tuollaisia toisia kyttääviä kyyliä on olemassa, mutta en mä silti jaksa uskoa että kovinkaan moni omaan elämäänsä tyytyväinen lastensa kanssa liikkeellä oleva aikuinen nainen kyttäis muiden tekemisiä niin paljon, että tajuais tälläisistä tilanteista mitään.

   Eikä se mua iskemään tullut mies edes kovin vanha ollut, ehkä joku 28-35-vuotias. Limanen se kyllä oli.

   Luuletko että alan kertomaan itestäni jotain tuntomerkkejä? Sen verran voin sanoa, ettei ollu mitään itteeni tyrkyttäviä huorakuteita päällä, kuten varmaan asian ajattelit olevan.
   Ei mulla tarvii sellasia vaatteita olla päälläni, kyllä ne miehet tulee muutenkin juttelemaan ja iskemään, vaikka ihan normaaleissa ja siisteissä naisellisissa vaatteissa olenkin.

   Poista
  4. En pidä itseäni kyylänä, jos ulkona kummityttöjen keinuessa tms katselen ympärilleni ja tällöin huomatessani jotain mielenkiintoista, katson vielä toisen ja ehkä kolmannenkin kerran ;)

   Sen kyllä todella usein huomaa ihmisten katseista, eleistä ja ties mistä, jos heillä on jotain meneillään, vaikka kuinka yrittäisivät peittää :)

   Poista
  5. En pidä itseäni kyylänä, vaikka kummityttöjen esim keinuessa katseeni harhaillessa ympäriinsä ja nähdessäni jotain mielenkiintoista tahi poikkeavaa, katson melko varmasti toisen ja jopa kolmannenkin kerran.. ;)

   Ihastuneet ja rakastuneet ihmiset kyllä yleensä bongaa aika helposti, vaikka sitä yrittäisivät piilottaa. Katse ja elekieli paljastavat paljon :)

   Poista
  6. Sun normit naiselliset kuteet on just ne lunttukuteet, tajuat sen kun kasvat pikkasen (=lue aika paljon).

   Kyttääviä kyyliä on kuule maailma pullollaan. Sustakin tulee sellanen, jos siksi kutsut elämänkokemusta. Kun on pari-kolme lasta, osaa katsella ympärilleen, silmä harjaantuu ja kun on elänyt pari-kolme-neljä tollasta "Elämäni Suuri Rakkaus"-Reginalehti-fantasiaa ja heränny. Kyllä se sullakin simmut aukee tyttö-pieni. Olet kuin kissanpentu, joka ei näe vielä oikein mitään muuta kuin emon nisät ja oman häntänsä alusen (ja Mikon).

   Tottakai mies oli limanen. Kaikki muut paitsi sinä ja Mikko ja sun vanemmat on kyttääviä kyyliä, limasia, hulluja, kukkahatutätejä, vainoharhasia, vihamielisiä, ilkeitä, juorukelloja, pystyynkuivuneita ja mitä ihmeen adjektiiva ja ilmauksia sä nyt olet matkas varrella keksinyt! Kertoo tuo ajattelutapa siitä millanen lellikakara ja pikkulikka oot! Candy. Mikä ihana hattarapää.

   Poista
  7. Vanha ukko 28-35 vuotias,eikö tämä mikko ole yli 30;)joten onko hänkin vanha ja limainen...luoja :)

   Poista
  8. En mä ole sitä miestä vanhaksi sanonut, luepas tarkemmin.. :) Limainen se kyllä oli, mutta se ei liittynyt miehen ikään mitenkään.

   Poista
  9. Tampere tulee koko ajan vahvemmin esiin. Olit HopLpoissa keskellä päivää ja siellä oli paljon lapsia. Toisin sanoen oli hiihtolomaviikko :)

   Poista
  10. Limainen se mikkokin on, et vain ole tajunnut sitä vielä

   Poista
 26. Ihan hyvinhä he ovat voineet liikkua toiselta paikkakunnalta semmoseen missä on HopLop ? Mitä ihmeellistä siinä on? Ei Candy paljastanut mitään siis ;D

  VastaaPoista
 27. Tämä blogi on niin feikki kuin voi feikki voi olla. Se paistaa läpi kaikesta. Kuinka pitkään aiot jatkaa tätä harrastusta? Haluatko oikeasti kuluttaa aikaasi johonkin näin turhanpäiväiseen? Olet sitten oikeasti teini-ikäinen tai et, niin kyllä ihmisellä pitäisi aina olla jotain parempaa tekemistä kuin kaksoiselämän eläminen netissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas. Mielipiteensä kullakin. Jos jotkuta helpottaa uskotella itselleen, että tää on feikkiä, eikä mikään tapahtuma ole totta (lue: pettämistä ja salasuhteita ei ole olemassakaan), niin aivan vapaasti. :) Ei ole multa pois.

   Poista
  2. Kyllä pettämistä ja salasuhteita tapahtuu paljonkin. Näinhän se on. Maailma on raaka. Mutta tämä sinun juttusi on feikki. Ihmettelen vain miten kukaan jaksaa nähdä vaivaa tällaisen soopan eteen. Kuluttaa aikaansa tällaiseen.. surullista.

   Poista
  3. ^kuluttaa aikaansa tällaiseen....."

   niinpä ;)

   Liisa

   Poista
 28. Aina kun itse menen lasten kanssa Hop Lopiin siellä on useita tuttaviamme, vaikka siis asumme Helsingissä eli helvetin isossa kaupungissa! Mikko ja sinä olette nyt jäämässä kiinni ja se ilmeisesti kuitenkin sopii sulle ihan ok, vaikkei vielä olekaan The Time.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä ei Mikon kanssa ole yhteisiä tuttavia, eikä mikään sido tai yhdistä meitä toisiimme vaikka joku sen tai mun tuttu meidät olis nähnytkin. Me vaan juteltiin, herranjumala sentään.

   Poista
  2. Jos joku tuttusi olisi nähnyt sut, niin mitä olisit sanonut? Miksi olet siellä? Et viitsis.. tämä on niin läpinäkyvää valhetta tämä blogi.

   Poista
  3. NIIN MITÄ OLISIT SANONUT?
   "Tulin katselemaan tuntemattomia lapsia tänne"?

   LOL!

   Te ette oo missään Hop Lopiss aollu.

   Poista
 29. hei pliis.. voitteko alkaa leikkii sitä perhettä vasta sitten kun Mikko on eronnut vaimostaan? Erittäin sälittävää toimintaa leikkiä perhettä ja 'tutustua' lapsiin kun Mikko ja hänen vaimonsa ovat vielä yhdessä!!! Ja lapset tunnistavat sinut jo.. mitä sitten kun menette Mikon kanssa yhteen ja lapset tajuavat että sinä olit kuvoissa vielä kun Isi oli yhdessä Äidin kanssa... lapset tulevat vihaamaan sinua tuon takia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin, tuo on vain sun mielipide. Eiköhän me itse tiedetä paremmin mikä kannattaa ja mikä ei.

   Poista
  2. Näin kummemmin mitenkään mihinkään muuhun kantaa ottamatta täytyy todeta, että hieman yliarvioit lasten muistin. Omiin lapsuusmuistoihini nojaten täytyy kyllä sanoa, että en varmaan muistanut edes kaikkia kerran tavattuja vanhempien kavereita ulkonäöltä, saatika sitten joitakin, jotka näin juttelevan vanhempien kanssa hetken jossakin. Varsinkin, kun ollaan jossain kivassa paikassa, jossa keskittyy oikeasti johonkin vallan muuhun, kun siihen, että kuka sen vanhemman kanssa juttelee.

   Poista
 30. En voi sanoa hymyileväni tajutessa blogisi vakkarilukijana,että
  minun mieheni oli lastemme kanssa kyseisenä päivänä hoplopissa kun sinäkin olet ollut.

  Ja vaikkei tarinasi muuten voi muilta päiviltä aina täsmätä,joudun äitinä ja vaimona todella miettimään voisiko minun mieheni sittenkin olla "sinun" miehesi.

  Rintaa puristaa, kun en tiedä miten selvittäisin, liippaatko minun elämääni vai et.
  Tulipa paha olla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm.. Mä en kyllä millään jaksa uskoa, että olisit oikeasti Mikon vaimo. Mutta jos haluat asiaan varmuuden, kerro vaikka lastenne etunimien alkukirjaimet. Tai miehes nimen alkukirjain.

   Näin voidaan varmistaa, ettei ole samasta miehestä kyse.

   Tietenkin voit pistää mulle myös s.postia ja jutella siellä lisää josa haluat - et ole ensimmäinen etkä varmasti viimeinen joka ottaa muhun yhteyttä Mikon mahdollisena vaimona, eikä yksikään ole sitä tähän mennessä oikeasti ollut.

   Aika hyvin mä kuitenkin peittelen jälkiäni ja muuntelen totuuksia, aikoja ja paikkoja.. Mutta pistä s.postia lisää asiasta, en usko että kukaan oikeasti haluais julkisesti kommenttiboksissa tälläisiä asioita selvitellä. :P

   Poista
  2. Jos olet lähiaikoina heittänyt mieheti pihalle uskoisin sinun olevan mikon vaimo.

   Tsemppiä candyn henkilöllisyyden selvittämiseen ! :DDD

   Poista
  3. Ja candy aivan varmasti kertoisitkin jos nuo alkukirjaimet osuisivat oikeaan ! :DDDDD Ei toivoakaan. Näin saisit vain mahdollisesti ''Mikon'' vaimon epäilyt pois pelistä.

   Poista
  4. (En ole tuo ylemmän kommentin kirjoittaja).

   Jäi vain mietityttämään että mitä jos joku kyselijöistä olisikin ollut Mikon vaimo, olisitko kertonut hänelle että kyseessä on sama mies?

   -L

   Poista
  5. Ei Mikko oo mihinkään kotoo lentäny.

   Poista
 31. Mitä keski-ikäinen mies näkee nuoressa teinitytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kaikkea nyt toisessa ihmisessä voikaan näkeä. Sitä kaikkea, mihin se on mussa ihastunut ja rakastunut.

   Poista
  2. Mikä keski-ikäinen "Mikko" nyt muka on? Herätkää, ihmiset. Candy kans.

   Poista
 32. Mua kiinnostais tietää, ehkä "turha kysymys" mutta kuitenkin, että tietääkö Mikko sun kirjoittavan tätä blogia ja jos, niin lukeeko se tätä? :)

  VastaaPoista
 33. voi hyvää päivää. villi mielikuvitus sulla ainakin on. ja siis kuka nainen menee YKSIN hoploppiin istuskelemaan ja kattelemaan lapsia?! varmasti olette kiinnittäny huomiota. ja jos niitä muksuja on on myös toisia vanhempia ketä tuntee nää lapset ja miehen.
  toi on typerintä mitä voitte tehä.
  rehellinen mielipiteeni on että olet teini joka on kuvitellut kaiken, luulet olevasi aikuisempi ja elät blogin kautta jotain kuvitteellista elämää.
  tämä sun "mies" on niin absurdi kaikkinen kiinalaisine ruokineen ja hierontoineen että huhhuh. ei kukaan aikuinen perheellinen mies sielunkumppania 15v etsi ( jota olet ilmeisesti ollut alussa ) vaan jotain aivan muuta. sairasta tuo olisi jos olisi totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän tuollaista voi tapahtua, kun sinä arvon anonyymi niin sanot. :D No, sanonpahan vaan että avaa silmäs, muuta sanottavaa mulla ei tähän kommenttiin ole.

   Poista
 34. Mä en nyt näe tossa teidän touhussa hirveästi mitään järkeä, mutta asiahan ei mulle kuulu miten vietät elämääsi. Siispä toivotan sulle onnea ja menestystä suhteessasi.
  Sellaisen jutun kuitenkin kerron, että oma isäni on reilu 50 vuotias, hänen vaimonsa 30 vuotias ja heillä on kaksi lasta. Äitipuoleni voisi olla minulle kuin ystävä tai sisko, mutten pidä asiaa mitenkään erityisenä. Ystävälläni taas on reilu 50 vuotias isä ja vaimo on noin kolmekymppinen, mutta nainen tuli kuvioihin ennen kuin vanhemmat olivat eronneet. Ystäväni _vihaa_ naista, vaikka nainen on erittäin mukava tapaus. Ystäväni pitää vaimoa verenimijänä, joka haluaa vain miehen rahat, joita todellisuudessa ei edes ole kovin paljon. Kyse on vain rakkaudesta, mutta miehen lapset (ystäväni ja siskot) vihaavat naista ja pitävät häntä syynä vanhempien eroon.

  Kerroinkin tämän vain varoituksena, että vaikka tunteesi ovatkin palavat ja luulet ettei lapset muista sinua vanhempana, totuus saattaa olla toinen ja oletkin se vihattu perheenrikkoja.

  Toivon todella ettei näin käy! Tsemppia ja voimia kestämään varsinkin täällä kyynisten ihmisten mielipiteet, osa kannattaa pistää suoraan roskiin, mutta varmasti asiaakin täällä monet äidit ja vaimot puhuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ja tarinasi jakamisesta. :)

   Aiotaankin Mikon kanssa ottaa ihan rauhallisesti lasten takia, ettei ne alkais pitämään mua pahana äitipuolena tai jotain.

   Poista
  2. Sehän siinä tulee olemaan se vaikein paikka, saada ne pitämään susta :) Ja tosiaan toivon ettei lapset saa tietää että olet ollut kuvioissa jo pitkään! Tai toisaalta toivon ihan vaan koska totuus on yleensä oikein. Mutta anyway, tosi varovainen sun täytyy olla ja pitää mielessä, että ne lapset saatta vihata sua aina. Kaikki lapset ei sopeudu. Toivotaan että nämä sopeutuu.

   Jos saa kysyä, niin missä vaiheessa teidän touhu nyt on? Ja ootteko ajattelut esitellä sut uutena naisena kun ero tulee, vai kertoa että olet ollut kuvioissa jo jonkun aikaa? Ymmärrän jos et voi vastata. :)

   Poista
  3. Mikon lapset on tosi reippaita ja iloisia, ja uskon että ne tulee sopeutumaan hyvin. :)

   Mutta kyllä mut sit esitellään uutena naisena, eikä kerrota että oon pidemmän aikaa ollut kuvioissa. Se vaarantais mun ja lasten suhteet, vois myös Mikon ja lasten suhteita hankaloittaa, samoin Mikon vaimon suhtautumisen -> asiat hankaloituis aivan liikaa.

   Poista
  4. Selvä homma. Innolla odotan miten tämä homma päättyy.. Tietysti toivoen ettei kukaan satuta ketään.. Vaikka kaikkia onkin jo satutettu.

   Poista
  5. "Mikon lapset on tosi reippaita ja iloisia, ja uskon että ne tulee sopeutumaan hyvin. "

   Siis mihin sä perustat tuon ajatuksen, että he tulevat sopeutumaan hyvin?

   Ei se, että ne oli reippaita ja iloisia leikkiessään HopLopissa, tarkoita että ne olisi reippaita ja iloisia silloin kun niiden isä muuttaa pysyvästi pois kodista.

   Poista
 35. Mitäs kun mikko saa joskus tietää tästä blogista? joku varmasti mainitsee asiasta sille/kuulee jotakin kautta.. miten veikkaat suhtautuvan? itse olisin ainakin vihainen jos mun henkilökohtasista jutuista kerrottaisiin salaa koko suomelle

  VastaaPoista
 36. Ei se ole sun mies vaan parisuhteessa vaimonsa kanssa.

  VastaaPoista
 37. Et voi näyttää yksinhuoltajalta kun oot täys teini

  VastaaPoista
 38. Musta on niin hauska lukea, kun ihmiset aattelevat, että oot ollu "juuri tänään juuri hoplopissa".. Entä jos olitkin toissapäivänä luistelemassa? Väität vain olleesi muualla..

  Mutta vähemmän hauskaa on, kun mietin Mikon vaimoa. Toivoisin tähän nyt rehellistä vastausta; jos Mikon vaimo ottaisi sinuun sähköpostitse yhteyttä ja hän olisi kuin olisikin juuri se "ilkeä akka", jota olet tällä blogilla herjannut.. mitä tekisit?

  Olisiko sinulla OIKEASTI pokkaa myöntää, että juu, sun miehes on kyseessä?

  Koska näin voi hyvinkin vielä käydä. Ja mielestäni on epäreilua, että voit täällä julkisesti huudella salasuhteesta, mutta juonen paljastuttua vaimolle valehteletkin hänelle 'päin naamaa'. Pahoin silti pelkään, ettet ikimaailmassa kertoisi naiselle totuutta, ennen kuin Mikko sen joskus itse kertoisi. Jos kertoo...

  Mutta voimia sinulle, ei sinunkaan roolisi helppo ole. Harmittaa sinun ja Mikon vaimon puolesta tämä salailu, Mikko sen sijaan on yksi paskiainen kun pelaa tällaista peliä teidän välillänne. Ja tiedät sen itsekin, että puhdas pulmunen hän EI ole. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 39. Kun kirjoitit että voisit hyvin kuvitella itsesi peuhaamassa Mikon lapsien kanssa, kannattaa kuitenkin muistaa että lapset saattavat vierastaa sinua jopa kauankin aikaa.

  VastaaPoista
 40. Ihan mielenkiinnosta, jos haluat vastata. Onko Mikon vaimo niitä äitejä, jotka ovat totaalisen unohtaneet ulkonäkönsä ja antaneet itsensä repsahtaa? (tämä tuskin paljastaa mitään, koska niitä on PALJON) Mikä Mikon ja hänen vaimon suhteessa on mennyt vikaan? (vastaukseksi riittää jotain sinnepäin,mutta mieluusti suht rehellinen vastaus, niin hyvin kun pystyt kertomaan, sori jos menee liian henkilökohtaiseksi!) Tarkoitus ei ole udella,vaan tämä blogi on saanut miettimään omaa suhdettaan...En halua että näin käy meille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sanotaanko ettei se ihan totaalisen rupsahtanut ole, mutta ulkonäköön panostaminen on kuulemma parin viime vuoden aikana lopahtanut aikalailla.. Ei sillä, että se mikään syy Mikon pettämiselle olisi, mutta näin nyt kuitenkin on päässyt käymään.

   Jostain syystä hirveän moni vaimo-ihminen antaa itsensä mennä ihan rapakuntoon avioliiton ja lasten myötä. Synnyttäminen on surkea tekosyy ylipainolle ja paskaisille hiuksille, tiedän monia naisia, jotka ovat nopeasti karistaneet raskauskilot ja edelleen äiteinä ovat hehkeitä ja kauniita ilmestyksiä paskaisen pirttihirmun sijaan.

   Ja ei, en tarkoita nyt tuolla Mikon vaimoa, sanoin vaan yleisestiottaen.. :)

   Poista
  2. Niin kauan kun et ole ollut vaimo, raskaana, synnyttänyt, imettänyt ja valvonut öitä ... sovitaanko, että et ala antamaan ohjeita vaimoihmisille. On helvetin helppoa olla mieltä asiasta, josta ei ole mitään kokemusta. Raskaudenaikainen painonnousu on yksi niitä asioita, jotka on hyvin yksilöllisiä. Ja kun siihen lisää edellä mainitut kuormitustekijät, on aika ymmärrettävää ettei ole missimitoissa ihan heti synnytyksen jälkeen.

   Poista
  3. Enhän mä mitään ohjeita ole antanutkaan, vaan ihmettelin miksi niin moni äiti-ihminen lopettaa itsestään huolehtimisen lasten saatua tai joskus pelkästään jo parisuhteessakin, vaikkei lapsiakaan olis.

   Se on kuitenkin faktaa, eikä vaan mun mielipide. Faktaa, jota mä en vaan osaa ymmärtää. Tottakai aina voi keksiä vaikka niiden lasten varjolla tekosyitä liikakiloille ja sille, miksei niitä voi edes yrittää karistaa pois.

   Eikä heti synnytyksen jälkeen tarvitse missinmitoissa olla, mutta luulis että kun se penska on vaikka jo viis vuotias, että mamma olis siinä ajassa saanut "raskauskilot" karistettua. ;)

   Poista
  4. Kuinka monta vaimo-ihmistä tunnet? Vai mihin perustat tämän sun käsityksen?

   Kyllä se puhdas ikäkin tekee tehtävänsä ja kauneinkin meistä rupsahtaa vuosien myötä - kaikesta yrittämisestä huolimatta.

   "Äänensävysi" on välillä kyllä aika ilkeä. "Paskainen pirttihirmu"?

   Poista
  5. Ja sitten vielä valvottujen öiden ja korvatulehduskierteen päälle paskaa jauhava, pettävä, epäluotettava kusipää nurkissa leikkimässä isää. Voi jumalauta, ihme kun ei vaimoihminen seisoskele kaiken aikaa oven suusssa sukkanauhaliivit yllä hehkeenä.

   Poista
  6. Anonyymi 08:03,
   No aika montakin tunnen ja tiedän. Ja aiheesta olen käynyt muiden ihmisten kanssa keskustelua, enkä ole yksin tämän käsityksen (lue: faktan) kanssa.

   Tottakai iän myötä rupsahtaa, mutta suoranainen laiskuus oman ulkonäön ylläpitämiseen ei ole iästä kiinni. Sitten tietenkin jos olet lähes sata vuotias mummo, joka ei pääse omin avuin suihkuun ja ajelemaan karvoituksiaan yms, mutta ikä ei ole mikään muu kun tekosyy hien hajulle, turpoavalle olemukselle ja paskaisille hiuksille.

   Anonyymi 08:07,
   Enkös mä jo sanonut, etten puhunut Mikon vaimosta? :)
   Jaa, vai että sukkanauhaliivit yllä hehkeenä oleminen = normaalista hygieniasta ja ulkonästään huoltapitämistä.
   Vau. :D Mä tarkoitin lähinnä liikkumista, linjoistaan huoltapitämistä, terveellisesti syömistä ja yleistä panostamista ulkonäköönsä.

   Poista
  7. Entäs jos se mies juoksee omissa menoissaan (= vetämässä lasta pulkassa), eikä päästä sitä vaimoaan harrastamaan liikuntaa???

   Mietipä näitä puheitasi uudelleen sitten 15 vuoden päästä.

   Poista
  8. Enkä mä ole yksin sen käsityksen kanssa, että olet vasta 17-vuotias ja kovin, kovin ymmärtämätön...

   Poista
 41. Mua ärsyttää niin vitusti miten vastaat joihinkin kommentteihin. Lopeta puolustelemasta itteäs ja hyväksy, että kun pidät avointa blogia, saattaa tulla millaista kommenttia tahansa. Jätä omaan arvoonsa noi asiattomat. En jaksa miten puolustelet ja perustelet ja vänkäät kaikesta. "ei toista ihmistä voi omistaa, mun mies se on sanoitte mitä sanoitte, ei sen tarvi olla ihana kenenkään muun mielestä kun mun, ei ne lapset näytä äidiltään vaan mikolta blaablaablaa" kaikissa postauksissa sama juttu. Miten ees jaksat käyttää aikaas tommoseen. Ja hyväksy ettet ole ainoa oikeassa ja vain sun mielipide ja näkökulma on oikea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun tarvitse lopettaa itseni ja Mikon puolustamista. Mitä, sunko mielestä mun pitäis alkaa myötäilemään tuntemattomien, täysin ulkopuolisten ihmisten mielipiteitä ja olettamuksia?

   Enköhän mä itse paremmin tiedä missä mennään, minkälainen meidän suhde on ja minkälaisia me Mikon kanssa oikeasti ollaan.

   Ehkä sun kannattais hyväksyä se tosiasia, että mä olen ainoa oikeassa oleva tässä mun ja Mikon suhteessa ja siitä, minkälainen se on. Mun näkökulma on se oikein ja realistisin, ei teidän jotka ette tiedä meistä juuri mitään.

   Se on faktaa, hyväksy se tai ole hyväksymättä ja jatka vänkäämistä.

   Poista
  2. "Ehkä sun kannattais hyväksyä se tosiasia, että mä olen ainoa oikeassa oleva tässä mun ja Mikon suhteessa ja siitä, minkälainen se on. Mun näkökulma on se oikein ja realistisin, ei teidän jotka ette tiedä meistä juuri mitään."
   Kai ymmärrät ettei läheskään aina noin?

   Poista
  3. Niin että anonyymit jotka ei tunne mua tai Mikkoa, tietävät paremmin? Yea right.

   Poista
 42. "Kohtele muita, niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan" kuuluuko siihen salailu, valehtelu, pettäminen ym.?? Sinua en tässä syytä, olet liian nuori ja kokematon ymmärtämään, olet uhri, ymmärtämättä sitä itsekään. Syyllinen tässä on "ihana" "Mikko", säälittävä "peluri". Tällä tarinalla ei ole onnellista loppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sitten itse noudatat tuota "sääntöä". :)

   Poista
  2. Ihminen on erehtyväinen, eikä kukaan ole täydellinen. Mutta ihmisen pitää pyrkiä ja yrittää olla rehellinen itselle ja muille. Sitä "Mikko" ei ole kenellekään teistä, valitettavasti. Joskus anteeksiantokaan ei riitä, peli on jo menetetty.

   Poista
 43. Tarinasi ovat keksittyjä, Hoplopin sisäänpääsy on aikuisilta 0 euroa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä vaan maksoin kolme euroa, usko tai ole uskomatta sitä faktaa että kolmosen maksoin. :D

   Poista
  2. Candy ei ole vielä täysi-ikäinen, joten maksaa lasten maksun :D kai sä parit liukumäet vedit ettei ihan menny rahat hukkaan ;)

   Poista
  3. En mä lastenmaksua maksanut, vaan sellasen pelirannekkeen maksun. :)

   Poista
  4. Kävitkö tällä välin tarkistamassa lippuasiat Hoplopin nettisivuilta kun niin sujuvasti tuli tuo pääsymaksu alkuun? Ja tuliko pelattua kovastikin pelejä (muutakin kuin ihmissuhde-sellaisia)?

   Poista
 44. Kivaa...:) mä en oikeesti jaksa ymmärtää noita ihmisiä jotka vaan tuomitsee sut. Mitä väliä? Ei se niille kuulu, vaan sulle. :D
  Niin ja oon minäkin käyny Hoplopissa Oulussa, vaikka asuin sillon 200 km päästä Oulusta. Niin ei se välttämättä tarkota aina, että asuu just sillä paikkakunnalla! :D
  Mä vaan ootan, että te muutatte yhteen ja voitte olla kunnolla yhdessä! :) onnee vaan teille. Onko siihen vielä kauan aikaa, että muutatte yhteen? :D siis vuosia vai kuukausia? vai etkö tiiä itekkää? Tiiän että ainakin kun täytät 18v, niin ootte aatellu muuttaa, mutta en tiiä millon täytät 18 niin siks kysyn :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niinpä. :)

   Mä kans odotan sitä kovasti, kiitos onnitteluista. No, sanotaanko että plus miinus vuosi suunnilleen, ihan tarkkaa päivämäärää ei olla lyöty lukkoon, mutta sellaset suuntaa-antavat ajat ollaan..

   Poista
 45. Voi tätä myötähäpeän määrää. Olen todella pahoillani sinun puolesta, annat itsestäsi ihan tavanomaisen, naiivin, teinimäisen kuvan, mutta teinihän vielä oletkin. Mieheni sai tosin makeat naurut tätä blogiasi lukiessa, mutta hän ei otakaan tätä kovin vakavasti ja minäkin toivon, ettei tämä olisi totta...

  Kylläpä tämä "Mikko" onkin vain ymmärtäväinen, ihana ihminen, kun sen sijaan, että koittaisi korjata avioliittonsa ongelmia, ryntää salasuhteeseen teinitytön kanssa, kuinka noloa. Ja kuinka sellaista voi miestä kutsua ihanaksi isäksi, joka lähtee mieluummin retkelle teinitytön kanssa, kun voisi ottaa ne lapsukaisensa mukaan sinne makkaranpaistoon..?

  Ei muutakuin onnea vain teille, olette toisenne ansainneet. Teistä saa erittäin epämiellyttävän ja itsekkään kuvan. Ja toivottavasti Mikkosen vaimoparka kohtaa vielä kypsän miehen. Ja katsotaan kuinka se Mikkonen sinua vielä rakastaa, kun sinä maitotahraisena, vauvan vuoksi öitä valvoneena, koitat olla menettämättä järkeäsi Mikon kapinoivien lasten kanssa vai alkaakohan Mikkosta taas kyllästyttää rasittava perhearki korppikotkavaimokkeineen ja on aika etsiä uusi teini-ihastus palavan rakkauden kohteeksi. Mutta ei, eihän se Mikko voisi nyt niin sikamaisesti käyttäytyä.

  "Tälläsinä päivinä vaan ajattelee ihan kauheita ja toivoo, että Mikon vaimo ja lapset vaan katoais. Pois, kauas pois. Ihanteellisin olisi tietenkin, että kokonaan ja lopullisesti. Vaikka autokolarissa...?
  Kaikki olisi niin helpompaa. Voisimme lopettaa salailun ja jatkuvan vainoharhailun.

  Mutta kuka sanoo että elämän tulisi olla helppoa? Kyllähän tälläinen tilanne tuo ainaista jännitystä elämään. Enkä todellakaan haluaisi, että Mikon lapsille kävisi mitään pahaa, he ovat Mikolle todella rakkaita. Vaimoa kohtaan sensijaan en tuntisi sääliä :) "

  Ja sinä todellakin toivoit Mikon perheen vain katoavan, vaikka lisäsitkin perään, että "no hei, emmä nyt oikeesti sellasta toivo" ja olikin vain "sellainen päivä". Ihanan ihanteellista, no on vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, mä kommentoin tähän vaan, että mäkin toivon että sun kaltaiset kommentoijat pitäis tätä vaan keksittynä niin kaikki pääsis helpommalla.
   Muuta sanottavaa mulla ei sulle ole.

   Poista
 46. Voi vitsi kuulostaa ihanalta! :D Voin niin kuvitella ton tilanteen ku ootte siellä muka kiltisti vaikkei mitää semmosta tapahtunukkaa! :D

  VastaaPoista
 47. Tätä blogia lukiessani olen alkanut ihmetellä, miten ihmeessä niin monet epäilevät olisiko tämä "Mikko" juuri se oma mies. Ymmärrän epäilykset jos suhteessa menee huonosti tai on ongelmia, mutta muuten en. Millainen parisuhde on sellainen, jossa aletaan epäillä toisen uskollisuutta jonkin random-blogin perusteella? Kyllä luottamuksen pitäisi parisuhteessa pelata molempiin suuntiin niin ettei epäillä tarvitsisi. Eri asia tietenkin jos on ongelmia ja menee huonommin. En kertakaikkiaan ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin oon ihmetelly.. Miks nää naiset on miestensä kanssa, jos luottamus on tuota luokkaa? :O

   Poista
  2. Tuskin ne kaikki suhteet niin huonoja on, tällaisia lukiessa varmaan vain tulee mieleen kaikennäköistä "mitä jos sittenkin? ihan ku se olis eilen antanut sen hyvänyönpusun vähän huolimattomasti ja tänään tais tulla aika myöhään töistä.. ja eikös se ollut aika oudon kuulonen puhelimessakin eilen.. hmm" :D
   Pettäjien suhteet kun eivät aina ole niin huonoja kuin salarakkaalle kerrotaan.

   Poista
  3. Miksi Mikon vaimo on Mikon kanssa ollut?
   Miksi Mikon vaimo ei saa erota?

   Poista
 48. Vastaatko kaikkiin saamiisi sähköposteihin? Vai miten valikoit ne, joihin vastaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän vastata, siinä on vaan aikamoinen homma kun niitä posteja tulee useita päivässä.

   Valikoin vastaamisen sen perusteella, jos viestin lähettäjä selvästi toivoo vastausta tai jopa erikseen pyytää sitä.

   Saan myös paljon tsemppaus tai mielipidepostia, joissa sanotaan ettei tarvitse vastata.

   Poista
  2. Ai en tajunnut laittaa viestiin vastaamispyyntöä! Olisi kiva jos kuitenkin kuittaisit saaneesi viestin, joka oli ihan asiallinen ja ystävällinen eikä kovin anonyymi.

   Poista
 49. Uskotko todella, että "Mikko" joskus kosii sinua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Mikkoliini paistelee hymynaamapannareita arkiaamuisin. :) Joopa joo. Et vissiin oo viettäny paria päivää pidempiä aikoja yhdessä puppelin kanssa, niin miten voit tietää, ettei kummallakin pissi hermo suuntaan ja toiseen? :)

   Poista
  2. Mikä ongelma sulla Embe oikein on, kun päivästä toiseen tuut heittämään ala-arvoista kommenttia mulle? (ihan tiedoksi muille, etten ole julkaissut tämän hienon neidin törkykommentteja)

   Suoraan sanottuna.. painu helvettiin mun blogista näsäviisastelemasta ja ulisemasta ja keskity omaan elämääs.

   Kaikki voittaa! :)

   Poista
 50. Hämmentävää, miten moni ajattelee et "ei ne lapset huomaa, ei ne tajua, ei ne ymmärrä, ei ne todellakaan muista". Lapsen muisti on aivan käsittämättömän ihmeellinen ja lapset ovat usein hyvin tarkkaavaisia. Jos Mikon lapset ei ihan taaperoita ole (kuten eivät varmaan olekaan kun HopLopissa riekkuvat), niin he suurella todennäköisyydellä muistavat sinut.

  Todennäköistä on myös se, että joku tuttu tai tutuntuttu teidät / sinut siellä huomasi. Eipä sitä nyt siinä tilanteessa tulisi tultua kysymään että kukas sinä olet, mutta usein jutut lähtevät siitä liikkeelle.

  Sanoit, et teillä ei ole yhteisiä tuttuja. Olittehan te Mikon kanssa tavanneetkin ekan kerran jossain yhteisissä juhlissa?

  Ja näin käytännönläheisesti ajateltuna se, mitä pidit limaisena iskemisyrityksenä, on voinut olla esim. ao. henkilön aikomus pestat sinut au pairiksi / lastenhoitajaksi - siihen olet sopivan ikäinen.

  Joko lastenvalvojalle on aika varattuna, että pääsevät sumplimaan huoltajuusasioita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en mä siltikään aio ottaa stressiä Mikon lasten muistin tai muistamattomuuden takia. Edelleenkin voisin väittää, ettei nille jääny päällimäisenä tuosta reissusta mieleen vieras nainen joka ihan neutraalisti puhu niiden isän kanssa.

   Niinhän me tavattiin, mutta ne meidän yhteiset tutut eivät asu täällä päin. Muita yhteisiä meillä ei ole, eikä nekään yhteiset tutut ole edes kunnon tuttuja.
   En aio alkaa enempää tuosta kuviosta selittelemään.

   Ja jos jotain juttuja liikkeelle olisikin lähtenyt, niin mistä muka? "Mikko puhu Hoplopissa jonkun naisen kanssa. Ei ne yhdessä tulleet tai yhdessä lähteneet, mutta kyllä ne siellä toisilleen puhu. Voi kauheeta sentään, naimisissa oleva mies puhunut toisen naisen kanssa!!!:O"

   Limainen iskemisyritys se oli, vaikka kuinka voissa paistaisi ja kääntelisi ja vääntelisi miten. Sitä se alusta loppuun asti oli, ole uskomatta jos haluat, mutta sen verran mulla on tilannetajua ja kykyä nähdä, minkälaiset taka-ajatukset tällä tyypillä oli.

   Loppuun en kommentoi - en aio kommentoida Mikon ja sen vaimon asioista kysyttyjä kysymyksiä.

   Poista
  2. Ei ku ne jutut lähtee liikkeelle vasta sitten, kun Mikko vaihtaa vaimonsa sinuun. Eli kun suhteenne tulee julkiseksi, joka muistaa et hei mähän näin sen ohimennen siellä HopLopissa sellaisen tytön kanssa eikä ne silloin olleet vaimon kanssa eronneet...

   Eihän tällaisilla asioilla ole mitään väliä, mutta kun olet niin paljon kirjoittanut siitä, miten tämä salasuhde ja sen alkuvaiheet tullaan pitämään salaisina, niin käyminen ruuhka-aikaan HopLopissa ei ole ihan sieltä turvallisimmasta päästä asian suhteen....

   Poista
 51. Moi! Onko sun kanssa mahdollista puhua mesen välityksellä tmv.? :) Olisi kiva jutskaa, mutta suoraan sanottuna sähköpostailu ei innosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä käytä meseä, että eipä oikeastaan.. :/

   Poista
 52. oot niin ittees täynnä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän meistä jokainen on. Vai ootko sä naapurin penaa täynnä? :D

   Poista
  2. lopeta nyt tollanen lapsellinen näsäviisastelu

   Poista
  3. huomaa sun todellisen ikäs kyllä niin selkeesti

   Poista
  4. ...eli 10 v, ihan okei kyllä mennä hoploppiin joo ;)

   Poista
 53. mua naurattaa:D miten jotkut jaksaa päivitellä sun kirjotuksia ja tuhlata siihen aikaansa:D Mä olisin ihan raivona jos joku tulis mun blogiin jauhamaan tollasta shaissea!:D ja viel yks juttu.. ainaki meilläpäin saatetaan lapsia miellyttääksee lähteä kauemmakski leikkimään vaikka tunnin tai parinki matkan päähän :-)moips!

  VastaaPoista
 54. Miksi poistit sen kommentin, jossa joku kertoi nähneensä teidät?

  VastaaPoista
 55. Tämä kirjoitus oikeasti paljasti tämän feikiksi...
  Ensin taas pieni lipsuminen kirjoittamisessa.
  "jäi sitten hölmönä kattelemaan kun menin Mikon kanssa pois".
  Vaikka kuinka selität että tarkoitit että menit paikaltasi pois Mikon luo, niin ei mene läpi.
  Aivopieru taas kerran.

  Ja jos tämä olisi totta, niin turha toivo esitellä sut muksuille "uutena" kun suhde paljastuu, ja kuvitella ettei kukaan tietäis että olette tapaillut ennekin.
  Lapseilla on hyvä muisti, kyllä ne voi hyvinkin muistaa että sähän olet se joka siel Hoplopissa tuli juttelemaan.
  Ja varsinkin jos olet todella nätti, lapset oikeasti kiinnittävät sellaiseen huomiota, niin jos kotona sitten kertoo äidille että "siel tuli sellanen Johanna-tyttökin leikkimään meidän kaa" niin eihän ikinä kukaan saa mitään tietää...
  Jnejnejne.....
  En oikeasti ymmärrä mitä kuvittelet saavuttavasi tällä tarinalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi aivopieru sun ittes kanssa. :D Mä en jaksa enää vängätä näistä asioista, mulle on ihan sama mitä joku uskoo tai on uskomatta. Ihan oikeesti, se ei mua hetkauta suuntaan tai toiseen.

   Missä vaiheessa oon sanonut olevani todella nätti? :D

   En kuvittele saavuttavani tällä blogilla mitään, ajattelen vaan purkaa tapahtumia tänne ja saada keskustella asioista ihmisten kanssa.
   Ja niinhän mä teenkin.

   Poista
 56. "Tämä kirjoitus oikeasti paljasti tämän feikiksi...
  Ensin taas pieni lipsuminen kirjoittamisessa.
  "jäi sitten hölmönä kattelemaan kun menin Mikon kanssa pois".
  Vaikka kuinka selität että tarkoitit että menit paikaltasi pois Mikon luo, niin ei mene läpi.
  Aivopieru taas kerran."?? ..tai ihan vaan huolimattomuusvirhe kirjoituksessa.

  Kohta näitä tekstejä varmaan nauhoitetaan ja soitetaan väärinpäin piiloviestien varalta..

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3