tiistai 11. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Tiedättekö sen tunteen, kun katsot itseäs peilistä, ja näet siellä surkean näköisen kuvajaisen, joka on epäonnistunut elämässään kaikin mahdollisin tavoin? Kun et keksi mitään hyvää itsestäs ja elämässäs tapahtuvista asioista.

Mä tiedän sen, liiankin hyvin.

Synttärit oli ja meni, mökki-idean pistin jäihin ja juhlin parin läheisimmän kaverin kanssa baarissa. Mikon olemassaolo on edelleen kaikille täysin pimennossa...kerroin kolmelle parhaalle ystävälleni raskaudestani ja yks oli mukana henkisenä tukena tekemässä aborttia. Kaverit on siinä uskossa, että oon pamahtanu paksuks jollekin randompanolle, josta en oo ees kertonu niille.
En saanu moraalisaarnaa "panosta" ja abortista, vaan siitä, etten ollut kertonut niille siitä, kaverien kuulemma pitää jakaa seksielämänsä salat toisilleen.. -_-

Kaikista pahinta tässä on se, etten oo pystynyt kertomaan Mikolle mun raskaudesta ja abortista, vaikka sillä on tietenkin ollut täysi oikeus saada tietää.. En oo vaan kyennyt, pelkään sen reaktiota niin paljon. Miten lapsirakkaalle ihmiselle voi kertoa, että odotin sulle kolmatta lasta, mutta tapoin sen?
Se ei oo ees tajunnut epäillä mitään...oon tosin vältellyt sitä tän abortin tekemisen ajan, koska mulla on ollu ihan kauheet kivut ja vuotoa, eikä seksiä sais harrastaa neljään viikkoon.

Mun verkkokalvoille on syöpyny kuva lääkärin ilmeestä, joka oli samaan aikaan säälivä ja tuomitseva..

Mua ahdistaa, koska kukaan ei oikeasti tunne mua. Kukaan ei tiedä edes puoliakaan siitä, mitä mun elämässä oikeasti on tapahtunut ja tulee tapahtumaan. Kukaan ei tunne todellista mua. Tää roolin vetäminen ja salailun naamion pitäminen alkaa käydä ihan ylivoimaisen vaikeaks ja raskaaks.

En oo kehdannu puhua ees vanhemmilleni raskaudesta ja abortista mitään, ja joutunu piilottelee lääkkeitä mun laukussa. :/

Mikon kotona on tällei kivasti just joulun alla kauhee perhehelvetti, sen vaimolla taas pyryttää pahasti päässä... Pelottaa tuleva ja se, mikä puolenvuosisadan sota pian tulee syttymään, ihan kaikella saralla kun on aika paljastaa pinnanalaisia asioita, jotka ei oo kestäny päivänvaloa.

Help.

230 kommenttia:

 1. Miten sä vielä jaksat keksiä näitä satuja?

  VastaaPoista
 2. Voi kamala, mitä sä olet joutunut kokemaan D: Sun pitää nyt vaan rohkaistua ja kertoa Mikolle. Se kyllä ymmärtää, sen on pakko. Ethän sä olisi millään voinut pitää tuossa tilanteessa sitä lasta. Todennäköisemmin Mikko on vihainen siitä, ettet kertonut sille, kuin siitä, että teit abortin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm :/ Pelkään vaan, ettei se ymmärrä sitä, että jätin kertomatta ja tein sen salaa.. Mutta tehty jo mikä tehty.

   Poista
  2. Mitä tuossa sun ja Mikon suhteessa sitten enää on, jos et noin isossa asiassa voi häneen luottaa?

   Poista
  3. Rakkautta. Lämpöä. Sielunkumppanuutta.

   Kuulostaa kauheelta kliseiseltä lässytykseltä, mutta se on totta.

   Luottamus on osa-alue, jossa on hankaluuksia mutta muut alueet sitten pelaakin aika täydellisesti.

   Poista
  4. Aika jännä, sillä suhdehan PERUSTUU luottamukselle. Jos luottamus on hatara, koko suhde on hatara. Luuletko ihan tosissasi että Mikko ei saa koskaan ikinä mistään tietää? Jos sinä salaat tuollaista asiaa Mikolta, mitähän kaikkea Mikko salaa sinulta?

   Niinpä.

   Poista
  5. Pyh ja pah.

   Jos luottamus ei pelaa puolin ja toisin, ei suhteella pahemmin ole tulevaisuutta.

   Poista
  6. Et sitten julkaissut mun kommenttia - taisi osua ja upota? Jos ei sielunkumppanilleen uskalla kertoa noin isoa asiaa, niin ei se mikään sielunkumppani ole....

   Poista
  7. Miten tällaista voi salata ihmiseltä, jota rakastaa ja jonka kokee sielunkumppanikseen? Vai onko niin, että vain toinen teistä kokee niin?

   Poista
  8. Parisuhde ilman luottamusta on kun auto ilman bensaa. Siinä voi olla niin kauan kun tahtoo mut se ei etene mihinkään...

   Poista
  9. mikko salaa vaimoltaan sua sä salaat mikolta aborttia, kaikki tollasii kieroi...(kyl siis ymmärrän et vaikee kertoo, mut kyl kai pitäis sen verra luottaa) :/ ja aika hyvä toi auto vertaus :D

   Poista
 3. Toi on paha ettet kertonut Mikolle raskaudesta ja abortista. Voin kuvitella että se raivostuu todella pahasti kun kuulee asiasta, enkä suosittele asian salaamista koska valheesta jää aina kiinni.

  Miehillä on oikeus tietää. Uskon, että sua on pelottanut, etkä oo tiennyt mitä tehdä mutta silti. Ymmärtäisin jos tää ois ollu seurausta nimenomaan yhdenillan jutusta mutta kun kyseessä on sun miesystävä ja "kunnollinen" suhde niin on paljon huonompi juttu että et kertonut.

  Tsemiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :( Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan.

   Poista
  2. Miten salasuhde on muka kunnollinen suhde? :D

   Poista
  3. Miten määritellään kunnollinen suhde?

   Poista
  4. No miten ois vaikka niin, että siinä ei salailla puolin eikä toisin ja kukaan ei petä ketään? Eihän sun ja Mikon suhteessa ole puhtaita jauhoja ainoassakaan pussissa. Ja miten kuvittelet voivas tulevaisuudessa luottaa mieheen joka on kerran jo pettänyt noin pahasti kuin hän nyt sinun kanssasi teke? Kerran pettää aina pettää.:)
   Kaiken lisäksi mua huvittaa se miten dramatisoit aborttia (ja kuitenkin pystyit siihen?!) ja romantisoit "sisälläsi kantamaa Mikon lasta" vaikka se pieni solumöykky ei ollut vielä lapsen asteellakaan. Että mitä jos jättäisit sen peilin edessä nyyhkimisen ja säälipisteiden kerjuun niille jotka ovat menettäneet ihan oikeasti oikean lapsen ja ihan oikeassa parisuhteessaan? :D

   - walencia667

   Poista
  5. Kunnon suhteessa ei tosiaankaan ole muita kuin ne kaksi ihmistä :D

   Ei oo kunnon suhde jos on avioliitossa oleva pari ja sitten toisella on panosuhde ;)

   Poista
  6. Ei aborttia tarvitse dramatisoida. Se oli mulle ainakin kauhea asia ja painaa vieläkin mun mieltä. Tollaset tuntemukset joista Candy kirjoitti on ihan normaaleja. Kuulostitpa katkeralta

   Poista
 4. Varmasti on raskasta :( Jaksamisia sinne!

  VastaaPoista
 5. Voi sua, varmasti ihan älyttömän vaikee päätös. Uskon, että Mikko ymmärtää sua jos kerrot sille. Oot vielä kuitenkin nuori enkä usko et se innostuis jos oottaisit sille lasta kun se vielä naimisissa onkin.
  Siitä tulee vaikeeta kertoo, mutta se helpottaa sun oloa. Sä oot tehny ihan varmasti sen mikä on tuossa tilanteessa sun kannalta parhain päätös. Vaikee mutta varmasti oikea.
  Käytittekö ehkäisyä vai hajosko kumi? Ihan vaan siksi kysyn, että kun Mikko ei ole epäillyt mitään.

  Tsemppiä kovasti, kaikki menee vielä hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaan niin pelkään, ettei se ymmärrä :( Miks oon näin tyhmä??

   Voi olla et olis pieni mahdollisuus ettei sekään olis halunnu pitää lasta vielä tässä tilanteessa, mut tiedän sen kannan aborttiin ja se rakastaa lapsiaan enemmän kuin mitään..

   Oon syöny pillereitä.

   Kiitoksia.

   Poista
 6. kändille oikein, mitä paneskelee kenen kanssa vaan

  VastaaPoista
 7. haha oivoi päätit sit palata tän sun blogis pariin.. eiköhän tää oo tullu kaikille selväks että oot pelkkä feikki jonka tarinasuoni siellä vaan sykkii XD tää on kyl menny niin epäuskottavaks ja oudoks koko blogi.. näkee sun pelkästä tekstistä että sä vaan keksit asioita:D mutta onhan tää ihan hyvää viihdettä niille jotka oikeesti uskoo tähän! ja en jotenkin ihmettelis jos et julkaisis tätä ja vastaan vänkääminen tuskin muuttaa kenenkään mielipidettä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on oikeus mielipiteesees, en jaksa alkaa vänkäämään vastaan. Kenenkään ei oo pakko uskoa todeks jos ei halua.

   Poista
  2. Täytyy vaan ihmetellä minkälainen ihminen kyttää ja kyttää ja odottaa että blogi tulee luettavaksi, sitten tulee kommentoimaan "OMGMGMGGZZZ oot niinQQ feiggi"... Jos blog on kovin epäuskottava ja noin kamala, miksi luet? En mäkään kyllä voi sanoa että tähän kaikkeen uskoisin, mutta en kuitenkaan koe että mun pitäis sitä kommenteissa julistaa. Antaa Candyn kirjottaa, oli se paskaa tai ei!

   Poista
 8. Tsemppiä ihan hirveesti vfaikka olis pitäny kertoa Mikolle heti raskaudesta... oon joka päivä käyny kattomassa blogias et laitatko takasin näkyville.. Toivon et saat asiat järjestykseen :)!

  VastaaPoista
 9. Mitä lääkkeitä laukussas kannat? Abortti lääkettäkö vedät päivittäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aborttipilleri ja kipulääkkeitä.

   Poista
  2. No tää kyllä paljasti monta asiaa. Minä olen typeryyttäni teininä tehnyt lääkkeellisen keskeytyksen ja sillon ainakin otin kaksi pilleriä sairaalalla,menin kotiin ja olikohan se seuraava vai sitä seuraava aamu kun menin takas sairaalaan ja kohdunsuulle(?) laitettiin ensin kaksi pilleriä ja muutaman tunnin kuluttua kaksi lisää. Illalla pääsin kotiin ja buranan voimalla mentiin. Sinä ja sun aborttipilleris.......

   Poista
  3. Hoitajana voin kertoa, että illalla n.klo 22 otetaan 2 tablettia, jos toimenpide on aamulla. Tablettien tuomaan kipuun( raskauden keskeytyminen) ei oteta muuta kuin panadolia. Muuta särkylääkettä ei saa ottaa. Ja jos olet keskeytyksen tehnyt, niin enäähän sinun ei pitäisi syödä kipulääkkeitä enempää, eli en käsitä mitä aborttipilleriä vielä kannat??? Ja yleensä perheellinen isä ei varmaankaan olisi iloinen uutisesta, että salarakas raskaana..sehän on niin helvetin helppo kertoa omalle vaimolle.

   Poista
  4. voisiko mitenkään olla mahdollista, että lääketiede olisi hieman muuttunut tässä välissä, ano 15.15? et varmaankaan ole enää teini, joten kyllä tiede kehittyy :-)

   Poista
  5. Nykyään ne kohdunsuulle laitettavat saa myös kotiin ja ne saa siellä kotona laittaa. Sinä ja sun "aborttipilleritietämykses".........

   Poista
  6. Voi dorkat! Ei me enää eletä 90 luvulla. Raskauden keskeytys operaatio tehdään lääkkeellisesti jos raskaus on alle 12 viikkoa. Sairaalassa otetaan yksi nappi naamariin ja sitten mennään tyytyväisin mielin himaan ja laitetaan itse 24-48 tunnin sisällä 2 tablettia emättimeen ja tadaa! Lapsesi vuotaa viemäriin. En tajua miks ihmiset tulee muka fiksuina pätemään! ja se että candy, sait varmaankin kipulääkkeet ja pahoinvointi lääkkeet ? niitä varmaan kannat mukanasi?

   Poista
 10. Haistan ruskeaa. Otappas selvää miten se pillereillä tehty abortti oikein tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti jouduin ottamaankin kun se mulle tehtiin.

   Poista
  2. lääkkeitä ei todellakaan kanneta laukussa, nimimerkillä kokenut...

   Poista
  3. Hahahahhaha candy oot nii trolli :DDD ottasit ees selvää asioista ekaXD

   Poista
  4. No itse asiassa minä kyllä yhden pillerin kannoin laukussa, juuri sen joka piti ottaa edellisenä päivänä ennen sairaalaan menoa.

   Poista
  5. Nimimerkille kokenut, miksei? Taskussako ne pitäisi kantaa?

   Poista
  6. Luuletteko idiootti anonyymit että jos sinulle on tehty tietyllä tavalla niin se on 100% varma että kaikille muille myös?

   Sairaalassa otetaan yksi pilleri.
   Toinen pilleri otetaan kotona kahden päivän päästä.
   Noin.

   Poista
  7. Ai ei vai? Minulle taas (aborttia tekiessäni)annettiin sairaalasta vaan mukaan pieni paperipussi missä luki "lääkkeet aborttiin/keskenmenoon" ja käskettiin kotiin "synnyttämään" . Tein abortin yksin kotona. Että kyllä niitä lääkkeitä voi joutua laukussa kantamaan.
   T. Kokemusta myös
   Tsemppiä Candy!

   Poista
  8. Systeemejä on näemmä erilaisia. Nimittäin pari vuotta sitten keskeytin raskauden rv 9 ja silloin kyllä annettiin kotiin otettavaksi (siis alapäähän tungettavaksi) cytotec-pilleri ja tietty kovat kipulääkkeet myös. Sairaalassa otettiin edellisenä päivänä joku lääke suun kautta ja ohjeena nimenomaan oli kotona hoitaa homma loppuun itse. Tämä siis muutamia vuosia sitten tyksin toimintamalli. Ja sitten jälkitarkastukseen vasta mentiin lääkärin vastaanotolle uudestaan. Hyvin oli tyhjentynyt kohtu, joskin varsin kipeää teki särkylääkkeistä huolimatta.

   Poista
  9. Hups, tuli virhe. Siis lääkkeellinen aborttini tehtiin jo rv 7 (jos sillä nyt on toimintamalleihin jotain eroa??). Ja ehkäisynä e-pillerit, joita oikeasti huolellisesti söin kun nimenomaan pelkäsin aina vahinkoraskautta. Mutta eivät sitten vain jostain syystä auttaneet. Sen jälkeen määrättiinkin tujumpia e-pillereitä ja hyvin on toimineet tähän asti. Mutta ottamatta sen enempää kantaa onko blogi ja "juonenkäänteet" totta vai tarua, haluaisin tuoda esille, että ihan oikeasti abortteja tehdään myös siitä syystä, että tunnollisesti käytetty ehkäisy vain pettää. Jollekin ne pienet prosentit ja promillet aina napsahtaa, kun kerran ehkäisyvälineiden teho harvemmin on ihan 100%.

   Poista
 11. Eeeeei ! Ei näin :D! Sun ois niin pitäny pitää teijän baby se ois ollu nii söpöä ja tollanen viel syvempi side teijän välille ja äääääää eeei oon nyt ihan pettynyt =D mut joo ymmärrän kyl ettet haluu mamaks 18- vuotiaana ja suhdekiekurat Mikon kaa ei nyt välttämättä oo ihan sellaset mihin toivoo lapsen laskeutuvan. Mut tsemppii ihan tosi paljon ja onnea jatkoon, täällä me sun jokaista postausta odotellaan innolla =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei musta olis ollu kovin söpöö pyöräyttää kakaraa tän hullunmyllyn keskelle ja pilata synnytyksen takia kroppaani tän ikäsenä...

   Poista
  2. Ei synnytys pilaa kroppaa. Se mitä syöt niin pilaa.

   Poista
  3. Voi sä oot niin muksu :D Ei susta ole mihinkään aikuisten juttuihin oikeesti. Sitäpaitsi jos teidän suhde olisi oikeasti hyvä ja syvä, sä olisit soittanut Mikolle heti kun testi näytti kahta viivaa...

   Poista
  4. Nuorena kroppa vielä palautuu, joskus nelikymppisenä ei enää läheskää yhtä hyvin. Eli jos se kroppa on jotenki tärkee ni kandee tosiaan vääntää ne lapset nuorena.

   Poista
  5. Kroppa ja kroppa, elämässä on niin paljon muutakin, kuin nämä pinnalliset asiat. Mutta jos kropasta olet huolissasi, kurkkaapa esim. Martina Aitolehden kuvia, naista joka synnyttänyt 2 lasta. Ei pitäisi olla mitään vinkumista.

   Poista
  6. Ei saataana! jos et viel tiennyt niin jokainen ihminen ja jokaisen ihmisen kroppa on erilainen. Esim. Sullakaan ei ole Martina Aitolehden vartaloa ja geenejä! Voi tsiisus näitä " tietäviä " ihmisiä!

   Poista
 12. Jos nämä sun kertomasi jutut ovat totta, niin millainen olet kaiken tämän jälkeen vaikka kolmekymppisenä? Ei ole helppoa, jos olet ilman Mikkoa. Mutta vielä vaikeampaa ja sietämättömämpää kaikki on, jos tulet olemaan Mikon kanssa. Harmi, että 18-vuotias on joutunut näkemään ja kokemaan jo noin paljon rumaa. Ja ethän sinä kyllä siihen itsekään ihan syytön ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan mikään puhdas pulmunen ole tämä neiti.
   Kykenee halutessaan vaikka mihin paskaan :D

   Poista
 13. asuuks "Mikko" hämeessä? :D

  VastaaPoista
 14. Mikolla on joo oikeus tietää, että olet raskaana ja suunnittelet aborttia. Mutta, sulla on myös oikeus olla kertomatta. Jos sä et halua sitä lasta, senkus teet abortin ja unohdat koko jutun. Mitä Mikko ei tiedä, ei sitä satuta. Eri asia on, voitko itse elää sen kanssa, ettet kertonut. Pointti oli kuitenkin se, että sinä olet kuitenkin loppupeleissä se, joka päättää omasta kehostaan. Ja mikään laki, edes karmanlaki, ei sua velvoita kertomaan Mikolle.

  VastaaPoista
 15. Voi ei... Heitän nyt tälleen anonyyminä että kannattais kertoo mahdollisimman pian Mikolle ennenkun sä räjähdät siitä kun salailet tätä asiaa siltä. Tsemppiä<3

  VastaaPoista
 16. Teit kyllä niin pahan virheen ku et kertonu mikolle ://
  Ite tulin 16 vuotiaana raskaaks jätkälle jonka tiesin ettei hän todellakaa halunnu lapsia, mutta kuitenki kerroin siitä heti en ois ikinä voinu jättää kertomatta noin isoo asiaa ! En usko että tosta sun ja mikon jutusta tulee enää mitään tän jälkeen noin suuren salaisuuden kaa ei pysty kauaa elämään.

  VastaaPoista
 17. Miksi googlemaps antaa osoitteen ja puhelinnumeron, kun kirjoittaa "kolmas pyörä" sen hakuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha asuuks kändi hämeenlinnas?

   Poista
  2. No huhhuh!! Ensinnäkin: kuka laittaa blogin nimeä mapsiin :DDDDDDDDD ja toiseksi, aika paljon on liikkeitäkin nimellä Kolmas Pyörä

   Poista
  3. Kokeiltu, ei anna mitään osoitteita tai numeroita. Taitaa ano haluta vaan huomiota, SÄÄLITTÄVÄÄ!

   Poista
  4. Kolmas pyörä on Hämeenlinnassa toimiva tapahtuma-alan yritys. Sitä en tiedä, miksi siihen on tökätty tämän blogin osoite.

   Poista

  5. kirjurintie 6, 13210 hämeenlinna
   046 6851650

   Poista
  6. tämän takia..

   http://kolmaspyora.websites.fi/1-fi.html

   Poista
  7. Haha, heti joku kädetön tuomitsee säälittäväksi tietämättä ees mistä puhutaan :D

   Eihän se candy tietenkään ole, mutta tosiaan kummastuttaa miten tämä blogi on päätyny yhteystietoihin.

   Poista
  8. jos kändi sä asut Hämeenlinnassa, mä tiedän kuka sä olet. mut jos et, niin okei

   Poista
 18. Millos se teidän suhteen julkistamispäivä on? Sehän oli jo aikaa sitten päätetty, mutta ei ole vielä kuulunut.

  VastaaPoista
 19. Mitä ihmettä? Et kerro miesystävälles, että oot raskaana tälle? Vaikee tollaselle pohjalle rakentaa yhteistä tulevaisuutta. Tuntuu toi teidän yhteinen polku olevan kovin kivikkoinen.. Täynnä valhetta ja salailua

  VastaaPoista
 20. Anteeks, mutta etkö huomannut mahdollista raskautta aikaisemmin? Mistä osasit huomata, että olet raskaana vaikka olit "vastuullinen" makuuhuoneen puolella eikä mitään syytä mahd. raskaudella ollut? :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska kortsut voi pettää

   Poista
  2. Jos oikeasti haluaa olla vastuullinen makkarin puolella, ei luota vain yhteen ehkäisyyn, vaan tuplavarmistaa ;)

   Mies hommaa kortsut, nainen hommaa pillerit!

   Poista
  3. Ei nuo kerkee mitään kortsuu käyttää, ku niiden kiihko on niin suurta, että pitää leikkimökeissä ja kylpylöissä paneskella :D Yritäppä siinä kerkee jotain kortsuu vääntää ylle :D

   Poista
 21. Itsepäs oot soppas keittäny. Kannattiko? XD

  VastaaPoista
 22. Googlemapsista löytyvä kolmas pyörä - josta linkki tähän blogiin - löytyy myös virallisesta yritysrekisteristä. Yritysrekisteri ei kerro toimialaa, y-tunnuksen kylläkin.

  VastaaPoista
 23. Voi ei. Mä niin tiedän tuon tunteen.
  Itse tulin 16 vuotiaana raskaaksi ja tein abortin. Tuota päätöstä kadun vieläkin. Mulla sentään oli poikaystävä (nykyinen mieheni) tukemassa. Söin pillereitä, mutta jostain syystä niistä ei ollut mulle mitään hyötyä. Uudestaan tulin raskaaksi 17 vuotiaana ja silloin päätimme pitää lapsen. Elämäni paras päätös. Lapsi on nyt 5 vuotias ja on saanut jo pikkuveljenkin.

  Varmasti todella rankkaa yrittää selviytyä tuosta yksin.
  En tiedä kuunteletko yhtään ulkopuolisten neuvoja, mutta neuvon silti :D.
  Yritä kertoa Mikolle abortista. Käyt nyt läpi henkisesti todella rankkoja aikoja ja se todella auttaa jos on joku jolle puhua ja joka on tukena.

  Voimia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot aika hedelmällinen, jos kerta pillereitä popsit ja silti vuoden välein tuut raskaaks :D Ootko miettiny tuplaehkäisyä=pillerit&kortsut? :D

   Poista
 24. Vastaukset
  1. alennuppa vielä vähän alemmas,
   oho, et voikkaan.

   Poista
  2. AHAHAHAHA! nykyään sitä ollaan huoriakin kun ollaan raskaana " rakastetulle" :o huh, mihin tää maailma on menossa. :D

   Poista
 25. Asutko Kirjurintiellä? :o

  VastaaPoista
 26. voi ei Candy, mitä oot joutunu kokemaan :/ ja noin nuorena vielä! valitettavasti joudut varmaan kyl kertoo Mikolle raskaudesta ja abortista sekä jättämään hänen päätettäväkseen, antaako anteeksi vai ei. olet kyl varmasti tehny parhaan mahdollisen ratkaisun, koska olet kuitenki nuori eikä Mikon tilanne ole vielä selvä. lapsella on oikeus molempiin vanhempiin ja olisi tosi väärin, että olisit mahdollisesti joutunut hoitamaan lapsesi yksin.

  VastaaPoista
 27. Kuulepas Kändi kun sellaisia 'aborttipillereitä' ei ole olemassakaan joita pitäisi kotona vielä vedellä raskauden keskeytettyään. :'D Yks pilleri sairaalassa suun kautta, kaks pilleriä toosaan sairaalassa. Ei niitä kuule kotiin mukaan saa. Nyt kyllä nolasit ittes ja pahasti. Ei mene läpi enää kenellekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kotiin annetaan mukaan seitsemän (7) Cytotec-tablettia, joiden ottaminen aloitetaan aamulla seuraavan ohjeen mukaisesti.

   Ennaltaehkäisevästi on hyvä ottaa kaksi lääkärin määräämää kipulääkettä (Burana 600 mg ja Panacod-tabletti) tunti ennen Cytotec-tablettien ottamista. Tunnin kuluttua kipulääkkeen ottamisesta laitetaan kolme poliklinikalta annettua Cytotec-tablettia syvälle emättimeen, siitä kolmen tunnin (3h) kuluttua kaksi tablettia suun kautta ja tästä vielä kolmen tunnin (3h) kuluttua kaksi tablettia lisää suun kautta. Yhteensä siis seitsemän Cytotec-tablettia. Jos verenvuoto on runsasta jo ennen ensimmäisten Cytotec-tablettien asettamista, tabletit otetaan suun kautta, koska muuten ne saattavat tulla sulamattomina verenvuodon mukana ulos. Lääkkeiden emättimeen asettamisen jälkeen kohtu alkaa supistella, ja raskausmateriaali poistuu runsaan verenvuodon ja hyytymien mukana. Keskeytyminen tapahtuu yleensä runsaan 6 tunnin kuluttua tablettien otosta."

   Että äläpä viisastele asiasta josta et tiedä mitään..:)

   Poista
  2. Kyllä saa 2 tbl, jotka otetaan samaan aikaan. Itse olen tämän kokenut 11v sitten. Yöllä järkyt kivut, ja siihen sai ottaa vain paratsetamolia. Kivut samat kuin synnytyksessä, jos ei kovemmat. Aamulla ylös noustessa sikiöpussi tippui verien mukana wc:hen, ja sitten sairaalaan kaavintaan. Eli näin raadollista elä valitettavasti on.

   Poista
  3. öö, onpas. Emättimen kautta annosteltavat lääkkeet saavat kohdun supistelemaan, ja sikiö abortoituu emättimen kautta ulos. Tämän jälkeen istukka ja kalvot tarkastetaan. Jos ne eivät ole täydelliset, tehdään tarvittaessa kohtuontelon kaavinta.

Menetelmää käytettäessä otetaan kahta eri lääkeainetta 1–3 päivän välein. Ensimmäinen lääkeaine, mifepristoni, estää raskauden jatkumiselle välttämättömän keltarauhashormonin vaikutuksen kohdussa. Toinen lääkeaine, prostaglandiini, käynnistää kohdun supistelun ja kohdun tyhjenemisen. Terveyskirjasto.fi

   Poista
  4. Kyllä mää ainaskin itte tungin toosaani kotona 4 (KYLLÄ NELJÄ) pilleriä ku abortin tein..

   -abortin myöskin tehnyt-

   Poista
  5. Kuulepas walencia667, itsehän sain kirurgisen keskeytyksen jälkeen "aborttipillereitä" kotiin vielä joita napsin varsinaisen abortin jälkeen muutaman päivän. Myös lääkkeellisen abortin toosapillerit saa kotiin jos näin toivoo. Toki ne siellä sairaalassa saa käydä laittamassa jos ei osaa toosaansa niitä tunkea itse. Että otahan itse ensin asioista selvää ennekun huutelet paskaa.

   Poista
  6. itse kyllä otin yhden pillerin vastaanotolla ja mukaani sain kaksi jotka otin seuraavana päivänä. ehtona kyllä oli että täytyy olla koko päivän joku seurana jos jotain sattuu

   Poista
  7. Voi kuuleppas kyllä niitä on. Terveisin Kätilö Pohjoisesta

   Poista
  8. KYLLÄ SAA.
   SÄ nolasit itses nyt :D HAHAHA. Ota itse selvää asioista.

   Poista
 28. Ymmärrän ja en ymmärrä ratkaisuasi. Suosittelisin kyllä Mikolle kertomaan asiasta vaikka nyt se abortti onkin jo tapahtunut. Jos hän on sinulle se rakkain ihminen niin silloin pitäisi myös vaikeat asiat saada jakaa. Ei varmasti ollut helppo päätös ja vei paljon voimia. Mutta jaksamisia sinne! Vaikka se niin kliseeltä kuulostaakin niin kyllä se elämä iloksin muuttuu! Ymmärrän jos et tässä tilanteessa halua vastata tähän kysymykseen mutta kuuluuko sinun tulevaisuuden haaveisiisi lapsia?

  VastaaPoista
 29. HAHA BUSTED!! Hämeenlinnassa asuu ;) Eiköhän tutut nyt tunnista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toki 3.pyörä Google Mapsissa on Candyn kotiosote eikä joku random yritys Hämeenlinnassa...

   Poista
 30. Kovin hyvin tässä ei käy, jos aiot aloittaa yhteiselonne valheen pohjalta.
  Oma oli ratkaisusi, mutta Mikolle olisi pitänyt kertoa.
  Ja aika halventavasti puhut raskaudesta, vartalon pilaamisesta ja lapsesta. Ajattele, kuinka moni on lapseton tahtomattaan.
  Halveksin käytöstäsi ja toki tiedän, ettei se liikuta sinua pätkääkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Jos aiotte aloittaa"..Tämä suhdehan on alkanut salailulla ja valehtelulla. Tämä kyseinen suhde perustuu edellämainituille asioille. Valehdellaan vaimolle, vanhemmille, kavereille,toisillensa. Tämä pari ei tiedä mitään, oikeasta ja väärästä. Kummallakin narsismia veressä, koska edelle ajetaan aina oma etu.

   Poista
 31. Huh, onneksi olet kunnossa! saitko hiljaiseksi sen sun miespuolisen kaverin joka uhkasi paljastaa sun jutun? Tämä on varmaan hyvä hetki muutenkin olla Mikon kanssa erossa kun välillä olet miettinyt onko järkeä koko hommassa. Mutta tietty jos kerrot abortista, näet miten se suhtautuu. Jos haukkuu sinut helvettiin, miettisin kahteen kertaan jatkaisinko juttua. Mutta eihän se hauku, koska pelkää varmaan itsekin että juttu voi paljastua sen vaimolle ja lähipiirille.

  VastaaPoista
 32. niin se vaan on että tyhmimmät ihmiset on kaikista hedelmällisintä porukkaa, valitettavasti.

  VastaaPoista
 33. Mikon kotona on tällei kivasti just joulun alla kauhee perhehelvetti, sen vaimolla taas pyryttää pahasti päässä... Pelottaa tuleva ja se, mikä puolenvuosisadan sota pian tulee syttymään, ihan kaikella saralla kun on aika paljastaa pinnanalaisia asioita, jotka ei oo kestäny päivänvaloa.

  Viiraako vaimolla päästä, vai onko hän alkanut epäillä rakastamansa miehen pettävän, valehtelevan, salailevan...? Onko hän huomannut olevansa perheen vastuullinen aikuinen, joka huolehtii lapsista ja kodista sillä välin, kun mies huitelee ties missä leikkimökeissä lempimässä? Pinnanalaisia asioita tosiaan tulee esille, ja se on kova paikka. Jotkut asiat vaan on sellaisia, että niistä saa suuttua, saa olla vihainen, jos on tullut pahasti kusetetuksi.

  VastaaPoista
 34. sä teit abortin so what? ja jos mikko siit raivostuu siin vaihees tokaisin, että ite köyrit vaimoas ja selittelet ihme paskoja ja tarinoita niin etkö sä saisi päättää sun vartalosta ja sä sitä kakaraa oisit elättänytki, mikko olis muistanu sua vaan elastusmaksuilla

  VastaaPoista
 35. Mä en kestä :D tähän asti uskoin tähän blogiin ja sen todellisuuteen mutta nyt tipahti usko kyllä ihan täysin ton aborttipillerijupakan jälkeen :D hahahahaha

  VastaaPoista
 36. Yksi asia hämmästyttää tässä kaikista eniten: miten "Vastuullinen Perheenisä" Miguel harrastaa suojaamatonta seksiä salapirkon kanssa?? Ei noin tyhmää ihmistä voi olla olemassa. Siis suojaamatontahan se on niin kauan, kun mies ei käytä kondomia. Ja kuka hullu nyt luottaa salapirkon sanaan jossain pillereiden syömisessä, huhhuh... Tollasessa suhdesekamelskassa on turha tulla puhumaan luottamuksesta mitään.

  Ettet vaan Candy olisi vähän vanhempi, kuin uskottelet? Erään vihjeen perusteella nää jutut sopisivat erääseen parikymppiseen naiseen, ja todellakin toivon että asia on niin, eikä Miguel ole sekaantunut 15-vuotiaaseen lapseen. Voimia joka tapauksessa, niitä sä tulet tarvitsemaan kun tää homma räjähtää käsiin :( Kukaan mies ei ole niin ihana ja korvaamaton, että hänen takia kannattaisi rikkoa itsensä. Olettaisin, että sä olet läpikäynyt nuorempana jotain traumaattista, mutta tämä sun kuvio ei ole ehkä paras keino paikata sitä.

  VastaaPoista
 37. Voimia sulle! jotkut asiat kannattaakin pitää vaan omana tietona ettei asiat entistä enemmän sotkeudu. Oot tehnyt oikein. Pian on abortti hoidettu alta, ei stressiä Candy:). Kannattaa ottaa käteen ehkäisyimplantaatti sata kertaa varmempi kuin pillerit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa todellakin ottaa ehkäisyimplantti käteen, itellä ei vuotanu kun puol vuotta päivittäin verta ennen kun toinen implantti otettiin pois, toinen on edelleen kädessä 4vuoden jälkeen.. Tyhmänä suostuin että se laitetaan keskeytyksen yhteydessä. Ei sillä, ehkä se sopii jollekin.. Pillereiden tms kanssa ei oo koskaan ollu kyl mitään ongelmia. -Pena

   Poista
 38. ET SÄ OLE KETÄÄN TAPPANUT, VALOJA PÄÄLLE. ABORTTI EI OLE TAPPO/MURHA. HUOH :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. riippuu ihan miten ajattelee. Mun mielestä se on, mutta en silti syyllistä ihmisiä, jotka ovat aiheesta sen tehneet.

   Poista
  2. huoh näkemyksiä on monia. itseni mielestä se on murha. viaton ihmisen alku ei saanut edes mahdollisuutta elää.

   Poista
  3. Jos abortti olis murha, niin siitä joutuis vankilaan. Kumma, ku vankilat ei oo täynnä naisia, jotka on tehny abortin.

   Poista
  4. Abortti jokaisen oma valinta ja yksityinen asia. Sen tekoon on varmasti jokaisella omat perusteet, jotka ei kuulu toisille ihmiselle. Jokaisen elämän tilanne on erilainen. Jos on ehkäisyä käytetty, silloinhan ei ole toivottu raskautta. Ja juuri sen takia suomessa on oikeus tehdä raskauden keskeyts. Jos se olisi murhaamista ja rikollista toimintaa, silloin täällä ei niitä tehtäisi.

   Poista
  5. Se, ettei Suomessa ole näin, ei tarkoita ettei muualla olis...

   Poista
 39. Rankka tilanne, voimia siihen. Olisikohan psykologin tms. riippumattoman ja vaitiolovelvollisen henkilön kanssa keskustelemisesta apua. Sulla on nyt paljon vaikeita asioita yksin kannettavana.

  VastaaPoista
 40. Ruusuiselta näyttää teidän yhteinen tulevaisuus. Kun et vois edes puhua totta "rakkaalle miehellesi". Valehtelet sille näinkin suuresta asiasta. Oot kyllä yhtä limanuljaska, kuin miehesi vaimolleen.

  No tilanteenhan voi korjata vielä avaamalla suunsa. Aborttihan oli tietenkin yksin oma päätöksesi, mutta salailu on silkkaa tyhmyyttä.

  VastaaPoista
 41. No huh huh. Kauniit ja Rohkeat on menettäneet kyllä lahjakkaan käsikirjottajan sussa. viihdyttävää tämä silti on, en kiellä.

  VastaaPoista
 42. kyllä sieltä sairaalasta saa sen supistukset-aloittavan lääkkeen mukaan,jonka voi ottaa itse kotona.

  VastaaPoista
 43. "Lääkkeellinen keskeytys tehdään kahden lääkkeen yhdistelmällä (mifepristoni ja prostaglandiini). Keskeytys aloitetaan poliklinikalla ottamalla suun kautta mifepristoni-tabletti ja kahden päivän kuluttua seuraavalla käynnillä annetaan prostaglandiinia. Vaihtoehtoisesti prostaglandiinin voi ottaa myös kotona, jolloin kyseessä on ns. kotikeskeytys."
  ottakaapa asioista itse selvää ennenkun alatte pätemään...

  VastaaPoista
 44. Ne jotka on tehny abortin tyyliin 2000-luvun alussa, niin kannattaa ottaa asioista selvää ennen kun alkaa täällä rutisemaan. Kyllä se nykyään vaan niin menee, että ekat pillerit käydään ottamassa sairaalassa samalla kun ultrataan onko lääkkeellinen keskeytys enää mahdollista ja ne pimppiin työnnettävät lääkkeet saa kotiin, missä ne kahden päivän päästä asettelet vaginaasi. Ja särkylääkkeeksi sieltä saa pore panacodia jota voi napsia kipuun.

  Sitä vain jäin miettimään, että kipu kestäny monta päivää? Ei se kyllä minun kokemuksen mukaan (ja sitä löytyy) kestä kuin sen päivän jolloin laitat pimppilääkkeen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. reaktiot aborttiin on yksilöllisiä.

   Poista
  2. Tietenkin on, mutta en oli silti koskaan kuullut kenenkään sanovan, että se kipu kestää monta päivää.
   Seuraavat päivät lääkkeen laitoin jälkee vuoto on periaatteessa kuukausivuotoa.

   Poista
  3. Eikös sen kivun luulis voivan kestää yhtä kauan ku keskenmenossa? Kun mä sain keskenmenon olin kyllä kipeenä useamman päivän..

   Poista
 45. Eikä Mikko ole mitään ihmetellyt kun sinulla yhtäkkiä kestääkin menkat 2-4viikkoa?
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä hittoa menkkojen kestäminen tähän liittyy?

   Poista
  2. Are you stupid or something...abortin jälkeinen vuoto voi kestää muutamia viikkoja.

   Poista
  3. Aborttiin kun liittyy katsos sitä jälkivuotoa, ei se ole niin että kohtu tyhjäksi ja menoksi, vaan vuoto tosiaan jatkuu jonkin aikaa, ihan niinkuin synnytyksen jälkeen.

   Poista
  4. No jos Candy on käyttänyt menkkoja tekosyynä välttää seksin harrastaminen niin kai Mikkoa saattaa vähän ihmetyttää kun jatkuvat monta viikkoa.

   Poista
  5. Sitä, että kun abortti tehdään, niin se jälkivuoto voi kestää 2-5 viikkoa. Mulla kesti 2 viikkoa ja sinä aikana ei saa harrastaa seksiä, koska kohtu on vaarana tulehduksille, kun siihen on suora yhteys bakteereilla abortin jälkeen. Ja ne eivät ole menkat, kuten tuo ylempi sanoi, vaan jälkivuoto.

   Poista
  6. jälkivuoto kestää 2-4,jopa 6vk.aboritin sekä myös keskenmenon jälkeen sekä synnytyksen jälkeen.jos et sitä tiennyt.

   Poista
 46. Candy, en tarkoita tätä pahalla. Mutta olen lukenut nämä kaikki sinun postaukset, ja kaikki kommentit. Minun mielestä, jos tämä kaikki on oikeasti totta, niin nyt olisi aika käydä vaikka lasten -ja nuorten psyk.polilla, ja pyytää lähetettä Sinulla on paljon piirteitä, joista toki osa sopii vielä murkkuikään ja teiniyteen. Sitten on sellaisia puolia, jotka huolestuttavat. Sinussa on tiettyä kylmyyttä, välinpitämättömyyttä ja vastuun tunnottomuutta. Olet henkisesti repaleinen, tuuliajolla,ulapalla. Tälläinen elämän tilanne, joka sinulla on päällä nyt, ei kuulu sinun ikäisellesi vielä. Se kokemattomuus satuttaa sinua, koska "järki" ei osaa vielä varoittaa sinua. Näistä voi myöhemmässä iässä kehittyä postraumaattisia kokemuksia ja oireita. Tämä blogi ei ole oikea paikka tällä hetkellä purkaa itseä. Suosittelen vaitiolo velvollista aikuista ammattilaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi herranjumala sentään. Ihan normaalista ihmisestä on varmast kyse...

   Poista
  2. Sinustako tämä on normaalia nuoren tytön elämää???? Ja aika rankkoja tuo likka parka joutunut kokemaan, niin eiköhän olis todellakin aika mennä johku keskustelee.-Toinenkin aikuinen-

   Poista
  3. Rankkoja?? :D Pikkujuttuja aikuisen ihmisen elämässä. Candyllä on vain huvittava tapa dramatisoida kaikkea ja tehdä kärpäsestä härkänen. Aivan kuten kuvittelee hyväksikäyttö-/panosuhteensakin olevan jokin aikuistenoikeestiparisuhde. Kunhan tyttö tuosta kasvaa aikuiseksi naiseksi niin ymmärtää miten noloja on kuvitellut ja sepittänyt täällä.

   Poista
  4. Aikuisten ihmisten elämässä ehkä kyllä " pikkujuttuja". Mutta lapsen, sitä Candy on melkein iällisesti ja ihan henkisesti. Ei ole vielä hänen ikäisen olla tälläisessa tilanteessa. Toinen osapuoli on iältään aikuinen psyykkisesti n. 16v tasolla. Ukko ei tajua, että tyttö aivan liian nuori tähän leikkiin. Ukko kuvittelee, että Candy selviytyy tästä ihan yhtä hyvin kuin itseki, kun ei jaksa enää pyörittää tätä kuviota. Mikollahan on perhe-elämä, joka jatkuu normaalisti. Candy jää nuolemaan näppejään, ja on vaikea hyväksyä "vuosisadan rakkaustarinan loppua". Joka miehelle oli vain hetken leikki. Aikuiset osaa olla jo asioissa aina pienellä varauksella, mutta pikulikka, jolle on jo syötetty satuja 15 vuotiaasta alkaen..

   Poista
 47. Voi hyvänenaika pieni ääliö. Mitä sä pidät pilkkaa tälläsistä vakavista asoista täälä blogissas. Lopeta nyt hyvänenaika tällänen pila ja laita tää blogi piiloon lopullisesti. Eikö sun aivoissa oo mitään muuta kun, että saat nauraa siellä kun toiset lukee sun lapsellisia pikku kakaran kirjottamia tekstejä. Haista vaikka kuule se kehuttu ja painu sinne mistä oot tullu. Mikä kakara sä oikeesti oot, joka kirjottelet näitä. 5 vuotiasko ? No siltä kyllä vaikuttaa. Lopeta pitämästä tätä läppäblogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon pahempaakin on internetissä nähty, kuin joku Candin pitämä blogi. Eikö ihmiset saa nykyään tehdä mitä haluaa? Nämä tarinat ei ole päästä keksittyjä, koska niitä tapahtuu kaiken aikaa ihan OIKEASSA MAAILMASSAKIN.

   Ps. Lopeta sinä kakara lukemasta tätä blogia, jos se niin sua haittaa ja elämääsi vaikuttaa?

   Poista
  2. "Lopeta pitämästä tätä läppäblogia."

   Mitä jos SÄ vaikka lopettaisit tän "läppäblogin" lukemisen?

   Poista
  3. Toi sun kirjotus oli niin läppä :D uhuhuhuuhhu!

   Poista
 48. Luin tänään koko blogisi läpi, vaikka olenkin tätä touhua seurannut jo ihan alusta lähtien. Vuodessa tyylisi on muuttunut paljon. Aluksi tyyli oli asiallinen ja selitteleväkin, sittemmin hypettävä ja ylimielinen, ja viime aikoina blogi on ollut ihme synkistelyä ja hiljaiseloa. Jos tämä kuvaa myös suhdettasi Mikkoon, niin ero on käsillä. Ja kannattaisi tosissaan harkita eroa. Puhuit jossain luottamuksesta, mutta mietippä suhdettanne; Mikko on ensinnäkin varattu, sinä olet pettänyt, ja myöhemmin ihastunut toiseen ja jopa suudellut tämän kanssa ja nyt salaat Mikolta raskauttasi ja aborttia? Muutenkin koko suhteenne perustuu salailulle ja valheille. Olet myös useasti kertonut nauttivasi siitä kun manipuloit Mikkoa ja kiristät ja vielä mitä. Sinun kannattaisi lopettaa nämä vatvomiset ja erota Mikosta, vaikka se satuttaisikin. Ei noilla aineksilla rakenneta koskaan luottavaista ja vaikeita asioita kestävää suhdetta. Ja teidänhän piti muuttaa heti yhteen kun täytät 18? Jos suhteenne sisällä ei olisi noin paljon petoksia, salailua ja manipulointia ymmärtäisin että haluat yrittää, mutta tuollainen suhde ei tule kestämään.

  VastaaPoista
 49. Lopeta jo se vaimon mollaaminen kun et 100% varmuudella totuutta tiedä!
  Mietippä vähän MIKSI Mikko itki takaisin vaimonsa luokse kun kerran sieltä lensi pihalle.
  Niinpä, sitä se rakkaus teettää.

  VastaaPoista
 50. Sanot, ettet löydä itsestäsi enää mitää hyvää..Tuossa ylhäällä vastasit jollekin, ettet halua pilata kroppaasi raskauden/lapsen takia. Joten senhän täytyy sitten olla yli veto ;) ja onhan sulla tämä "ihana,terve ja hyvin voiva suhde Mikkoon"

  VastaaPoista
 51. Voi hitsi, mä kun jo niin luulin että tää blogi loppu ton raskaana postauksen jälkeen jonka jälkeen totesit itekki että nyt meni liian käsikirjoitusmaisesti ja kaikki tajus että tää on niin feikki koko blogi :D Poistin jopa kirjanmerkeistä tän blogin ku luulin että näin se sitten loppui :D Mut sit luin eräältä keskutelupalstalta että yhä jatkuu ja nyt onki mukamas tehny abortin :'D Mäki aluksi uskoin tähän blogiin, mut viimeaikoina on tullu selväksi että tää on niin feikki ku olla ja voi ja ainoat jotka tähän enää uskoo on samanlaiset fantasiamaailmassa pyörivät teinit kuin candykin. Jos tähän joku alle 20 v uskoo nii se on jotenkin vähän jälkeenjäänyt henkiseltä kasvultaan kyllä...
  Mutta ei sillä, oikein viihdyttävää lukemistahan tämä on, hyvin kirjoitettu! Jatkan toki tämän fantasian lukua vaikkei tämä totta olekkaan :D

  VastaaPoista
 52. Kerropa Mikolle raskaudesta ja kato miten se reagoi. sano vaa et oot raskaana.. sit katot sen reagtion jos se rupee huutaa et ihanaa ni sit on hienoa:), mut jos se raivostuuu ja sanoo et teet abortin ni siitä voit päätellä, että teillä ei tuu olemaa yhteistä tulevaisuutta. Koska sehän on mikon lapsi ni kai sen haluu pitää sen ja jos sä oot sen rakas ni.. "Miehet rakastuu siitä mitä näkee. Naiset rakastuu siitä mitä kuulee." Sanoja on helppo sanoo, mut kannattaa miettii enemmän tekoja. Älä venytä, älä jousta. Ne eroaa tasan sillon ku sä haluat tai muuten ei oo ei tuu mitään tosta. Mikko on kiero se yrittää kaikella tavoin saada lisää aikaa pelattuu sun kanssa. Osaa itkeeki oikee tekoitkua mikä näyttää aidolta varmasti :) Jos oot valmis odottamaan loppuun asti ni onnea! Toivottavasti joskus heräät tosta, jos Mikko vieläkin itkee että kotona on niin vaikeaa :( eihän voi jättää vaimoa nyt. PASKAN MARJAT! Nuorena sitä on vaa sokee ja ei nää tota peliä mitä vanhempi kokeneempi pelaa. Tietää mitä nuorille tytöille sanotaa. nih.

  VastaaPoista
 53. Se on tiedätkö meillä ihmisillä vähän sillä viisii, että me ei kauaa pystytä pitämään synkkiä salaisuuksia sisällämme, eteenkään siis parisuhteessa kun on.
  Suosittelen, että kerrot Mikolle tämän tapauksen mahdollisimman nopeasti, jotta voitte asian käsitellä ja selvittää. Mikäli et kerro, se tulee jäytämään sun psyykkeen aivan rikki. Asutte tulevaisuudessa yhdessä, ja jokapäivä sä mietit tätä salaisuuttasi kun katsot miestäsi..se repii ja raastaa pala palalta ja vaarana on masennus tai ero, ja mitä pidemmälle salailussa menet, sen pahempi se on ottaa esille.

  Nyt asia on vielä selvitettävissä! Trust me, näitä tapauksia on todella paljon jossa jommankumman luuranko kaapissa painaa niin paljon, että se pilaa suhteen ja oman psyykkisen hyvinvoinnin.

  VastaaPoista
 54. Sä oot nuori ja reipas ja selviät varmasti!Jätä tää kurja kokemus taakses ja siirry eteenpäin uusiin haasteisiin.Elämä on kovaa ja tulee koettelee sua vielä monet kerrat.Kuten kaikkia muitakin.Tsemppiä!

  VastaaPoista
 55. Hmm.. että näin ihanaa ja mukavaa on kakkosnaisen elämä sitten. Eipä käy kateeksi. Nyt oikeesti ryhdistäydy ja jätä tuo kamala mies, joka pilaa sun elämäsi. Olet vielä nuori ja vaikka olet tehnyt vääriä valintoja, niin voit ottaa oppia niistä. Tsemppiä ja älä todellakaan anna kenenkään varatun miehen pompotella sua. Sä olet nuori ja elämä vielä edessä, älä anna kenenkään pilata sitä. Nimittäin, pahempaa voi olla vielä tulossa.

  VastaaPoista
 56. Pliiiiiiiis, jätä se viaton vieras ihminen rauhaan, Mikon vaimo. Sulla ei ole mitään varaa arvostella naista, jota et tunne. Sun tunteet ja puheet häntä kohtaan johtuu vain, ja ainoastaan MUSTASUKKAISUUDESTA. Uskon, että Mikkiksen vaimon pää on sata kertaa terveempi, kuin sinun ja Mikkiksen yhteensä!!! Vaimo sentää ei lennä ympäri kyliä, vaan hoitaa YHTEISET lapset, sen aikaa kun Pukki ulkoiluttaa teiniä.

  VastaaPoista
 57. Surullisinta tässä on se, että pahimmassa tapauksessa vielä nuori lapsi (niin) kuvittelee olevansa jotain velkaa miehelle, koska teki salaa abortin.

  Että tämäkin kääntyy naisen kannettavaksi, samalla kun kusipää vaan porskuttaa ja pelittää.

  VastaaPoista
 58. Mua hirvittää ja vituttaa tuo touhu, toisaalta ihan aidosti tuntuu pahalta Candyn puolesta.

  Vituttaa tuo yleinen paskanjauhanta ja dramatisointi - abortti oli lapsenmurha, mutta silti ihan hyvä asia siksi, kun ei huvittanut pilata kroppaa? Ja Mikko on sielunkumppani, mutta siihen ei voi luottaa?

  Ja toisaalta taas samat asiat hirvittää. Tuosta ristiriitaisuudesta ja dramatisoinnista näkyy, miten mukula Candy vielä on ja pelottaa hänen puolestaan. Kaikille tulee noita kasvun paikkoja ja todellisuuteen heräämisiä, mutta Candylle näyttäis tulevan oikein sarjatulena ja isolla kaliiperilla - ja liian aikaisin, jos tosiaan on niin lapsellinen kuin tekstinsä antaa ymmärtää.

  Aidosti pahalta tuntuu siksi, että noh, käy vaan nuorta ihmistä sääliksi. Miten joku voi olla noin yksinäinen ja vielä tietoisesti ylläpitää sitä salailemalla ja valehtelemalla. Menee itsetuhoisen käytöksen rajoilla.

  Osanottoni vahinkoraskauteen, onneksi abortti on nyt ohi. Voimia.

  VastaaPoista
 59. Kas, raskaus ja abortti, johan tätä draamaa oli odotettukin; keväämmällä taisi useampikin lukija ehdottaa näitä juonenkäänteitä kun alkoi selvästi kirjoittajalta ideat ehtyä.
  Parempi tosin tämä ajoitus; aiemmin olisi Tuksun vastaava huomiohuoraus ollut vielä liian lähellä ja vienyt kommenteissa huomion "väärään" suuntana.
  Nyt Tuksun seikkailut ovat jo unohtuneet ja lukijat keskittyvät siihen mihin kirjoittaja haluaa, eli salapoliisityöhön detailien parissa tai tarinaan uskovien osalta myötätuntoon ja omien kokemusten jakamiseen.

  Niin vasemmalla kädellä kuin tämä draaman kaari onkin kirjoitettu, pisteet kotiin ajoituksesta. Tarina on selvästi monille (kenties vähän kirjoittajalle itselleenkin) eräänlainen nigerialaiskirje; se kuulostaa niin hölmöltä, että ihmiset tahtovat uskoa sen olevan totta.

  VastaaPoista
 60. meinaatko kertoo mikolle jossain vaiheessa?

  VastaaPoista
 61. Koita jaksaa <3 Mukavaa joulunodotusta Candylle ja lukijoille :)

  VastaaPoista
 62. Sä kuvastat sitä kaikkea mikä on pilalla tässä maailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksin tältä istumalta ainakin noin kymmenen pahempaa asiaa mikä tän maailman on pilannut eikä salasuhde kuulu niihin.

   Poista
  2. Tää oli hyvin sanottu:D

   Poista
  3. Voisiko sitä enää paremmin sanoa? :D

   Poista
  4. Juu, taitaa olla aika elämää näkemötän ihminen jos on sitä mieltä, että salasuhde (varsinkaan kun itse ei ole varattu osapuoli) on maailman pahimpia asioita... Mustavalkoinen ajattelukin on toisinaan pahempaa.

   Poista
  5. Kyllä toi Candyn itsekkyys kuvastaa aikalailla sitä mikä tässä maailmassa on pielessä :D Itsekkyys on aika suurikin ongelma tässä maailmassa, eikä toi kommentti tarkottanut varmastikaan sitä että juuri se SALASUHDE olis se mikä tässä maailmassa olis pielessä :D Vaan tollanen itsekeskeisyys ja pelkkä oman edun tavoittelu hinnalla millä hyvänsä, mitä Candyssäkin huomaa, on se mikä tätä maailmaa osaltaan pilaa...

   Poista
 63. Elämä on joskus keksittyjä tarinoita ihmeellisempää.
  Täällä on paljon naisia, jotka on valmiita heittämään sen ensimmäisen kiven toista naista kohti. Hävetkää!
  Candylle halit ja joulurauhaa!

  VastaaPoista
 64. Jaksamista<3
  http://www.youtube.com/watch?v=1TZIkSy7tVk

  VastaaPoista
 65. Toivon että jatkat kirjoittamista ja kerrot mitä sinulle ja Mikolle kuuluu. Tsemiä <3

  VastaaPoista
 66. miks et vaan lopeta kaikkea?!!! täs vaihees sul olis jo sun elämäs mies ja olisit raskaana IKÄISELLES, USKOLLISELLE, PERHEETTÖMÄLLE jätkälle.

  älä jaksa säätää mikon kanssa, kun sulla on mahdollisuus olla kokemat tota paskaa mitä sun niskaas on satanu.

  joku päivä meet noita ystäviiski vastaan ja ne voi sanoo kulman takana
  "tos oli se muija joka pamaht paksuks jollekki randomille"

  ja tiiät et ne ei puhu kestään randomista.

  VastaaPoista
 67. ^niinpä! välillä masentaa niin pahasti, kun miettii kuinka saatanan itsekkäitä ihmisten on tässä minäminäminuntarpeetensin -maailmassa..

  VastaaPoista
 68. Voi sua, koita kestää älä luovuta ! :( en voi kuvitellakkaan miten raskasta toi on, mutta sun on pakko kertoa Mikolle. Sillä on oikeus tietää. Toivon sulle koko sydämestä kaikkea hyvää, kaikki järjestyy ihan varmasti vielä älä huoli<3

  VastaaPoista
 69. Just joo. Oot täällä lätissy ja yrittäny todistella että oot muka ikäistäs kypsempi, mutta vitut :D Teit noin vaan abortin etkä kertonu ''Mikolle'' ? Tottakai se oli enemmän sun päätos, mutta silti sun ois pitäny kertoa ja keskustella asiasta. Että joo, todella hyvin ja kypsästi hoidit tämän asian :--)

  Muutenki tämä koko blogi on täys feikki jota kirjottaa elämäänsä kyllästynyt teini tai joku ihkudaa porukka jotka sitte nauraa kippurassa niille raukoille jotka uskoo kaiken.

  VastaaPoista
 70. Ei liity aiheeseen, mut miks tossa gallup-vastauksessa on tuloksena Nainen 4407 (90 %), mies 472 (9 %), mihinkäs se yks prosentti hävis? Yhteensä on kuitenkin merkattu oikein 4879 (eli 4407 + 472). Oot sä ite tehny ton ja säätäny vastaukset mielivaltasesti? :D

  VastaaPoista
 71. Voimia ja jaksamisia sulle, tää on ihan kauheen vaikee tilanne, eikä kukaan voi sua sun ajatuksista tuomita.

  Mut tollanen tilanne on ihan helvetin vaikee. Sanotaanko, että Mikon tilanteessa oleva ihminen muuttuu helposti itsekkääksi - miksi valita jompikumpi, vaimo tai sinä, kun voi saada molemmat. Jos haluat, että toi tilanne toimii, sun pitää vaan ite ottaa ne langat käsiis. Sano sille, ettei teidän suhde jatku, ennen ku se jättää sen vaimon. Vasta sitten sä tiiät, että se on tosissaan sun kanssa, eikä vaan sano sulle asioita ns. "mielin kielin" pitääkseen sekä vaimonsa että sut.

  Mut hirveesti haleja sulle, en voi kuvitella edes kuinka vaikeeta tää kaikki on, koita kestää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nyt helppoa elämää kun on vaimo hoitamassa lapset ja kodin, ulkopuolella sitten panopuu jonka kanssa saa seikkailla :)

   Poista
 72. Blogin uudeksi nimeksi: Salatturaskaus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei näist voi tykätä?? :D

   Poista
  2. ::::::::::::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
 73. MIksi perheellinen ja lapsirakas ihminen hermostuisi kuullessaan raskaudesta? Luulisi olevan iloinen!
  Samalla olisi hyvä syy laittaa avioeroonkin vauhtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kai ne nyt eroa :) Miksi eroaisi?? Onhan veddättänyt Kärtsyä kolme vuotta, vielä toiset kolme menee kevyesti syyllä "Vaimo" Kilahtelee, niin ei voi erota :D

   Poista
 74. En oo koskaan kommentoinut, mutta nyt on pakko.
  Mulla on itselläni ollut hieman yli vuoden mittainen salasuhde naimisissa olevaan mieheen. Mulla on lapsia, hänellä ei.. Tosin oon hieman sua vanhempi, 25v., ja mies mua 11 vuotta vanhempi.
  Itse erosin omasta miehestäni tän toisen miehen takia, vaikka hän ei oo koskaan luvannut mulle eroavansa vaimostaan.

  Mutta joo, asiaan.
  Viime kesänä olin samassa tilanteessa kuin sä.
  Raskaus tuli täysin puskista (joo joo, vaikka tiesin sen olevan mahdollista!) ja tää mun toinen mies oli silloin vaimonsa kanssa ulkomaanmatkalla, kun tein testin.
  Mä en miettinyt sekuntiakaan, kerronko miehelle vai en, pakkohan mun oli! (tai siis oikeestaan molemmille miehille)
  Sinne lähti sitten ulkomaille tekstarilla viestiä, että meidän pitää puhua, mutta ei puhelimessa ja hän arvas heti mistä on kyse.
  Molemmat miehet painostivat aborttiin, johon sitten lopulta päädyinkin vaikka oon aina ollut sitä vastaan. Elämäni vaikein ja raskain päätös! Onhan mulla jo kaksi lasta ennestään, joten aina sitä miettii millainen lapsi olis yms..
  Siinä vaiheessa vaan ei ois voinut huonompi hetki olla lapselle! Ero tulossa ja olisin jäänyt täysin yksin lapsen kanssa.. Plus sitten vielä noi kaks jo täällä olevaa lasta.

  Mut voimia ja tsemppiä sulle! :)

  Ps. Kerro Mikolle, kyllä se ymmärtää ja tarvittaessa sua sitten tukeekin, jos oikeesti välittää ja rakastaa. :)

  VastaaPoista
 75. Vastaukset
  1. Mitäs luulisit ;D never! Niin kauan kuin Mikko on kuvioissa ja Candy on noin nuori. Sitten kun pahin buberteetti on ohittanut hänet, niin sitten osaa jo nauttia elämästä. Nyt menee uikuttamiseski ja marisemiseksi :D. Toki tyttöä siepaa kun mies kahden kanssa, tytön ja naisen.

   Poista
 76. Mä en tunne sua,Mikkoa enkä hänen vaimoa,mutta haluaisin kuitenkin kommentoida vaimon päässä pyryttämistä.Ootko koskaan tullu ajatelleeksi, että epäilys voi saada pään viiraamaan tai ainakin lisätä sitä?Ystäväni epäili että miehellään on suhde.Mies kiisti systemaattisesti ja sai ystäväni epäilemään oman päänsä kuntoa...mutta näin siinä kävi että lopulta selvisi miehellä olleen salarakas jo parin vuoden ajan.Mietippä niitä fiiliksiä ja raivoa mikä siitä seurasi.Ei kivaa.
  Ero tietty tuli, mutta valheen aiheuttamaa paskapyykkiä on nyt pesty pari vuotta lasten kustannuksella.
  En osaa sanoa mitä sun pitäis tehdä (tai oikeammin en halua, tiedät kyllä itse mitä teet), mutta Mikko eikä tilanne ole ainakaan täysin syytön vaimon ongelmiin.

  VastaaPoista
 77. Candy, tiedän, että on vaikeaa ehkä vielä 18- vuotiaana spekuloida ja ajatella asioita kuin aikuinen.. Mutta Mikko on aikuinen, siis oletettavasti. Aikuisuus ei ole numeroita, vaan enemmän henkinen tila. Älä pidä kiirettä "vanhentua", etenkään siksi, että sinulla on vanhempi mies. Kadut sitä sitten kun olet yli 30. Minulle kävi siten, että mies häpesi ikäeroamme, ja pompotteli minua seitsemän vuotta. Hän ei halunnut lapsia, joten sain kaksi keskenmenoa. Seitsemän vuotta on pitkä aika. Yritin olla muuta kuin olin. Erityisesti yritin olla "aikuinen", mutta en tajunnut, että mitä enemmän yritin, sitä enemmän minusta katosi minua itseäni. Aikuiset naiset naureskelivat ravintoloissa, ja tulivat iskemään miestäni, joka oli ulkonäöltään, kuin Robert Redfort nelikymppisenä. Hän vei minua kuin pässiä narussa, kävi työmatkoilla, ja sieltä palattuaan, ollessamme yhdessä, naiset soittelivat. Lopulta luin hänen tekstiviestinsä, vaikka pidinkin sitä alhaisena tekona.. Todellisuus paljastui. Mutta minä en antanut periksi. Olin sortunut riippuvaisuuteen.
  Ne kaksi keskenmenoa hankin rääkkäämällä itseni 45 kiloiseksi, eli pudotin 15 kiloa, sillä en voinut vain mennä tekemään aborttia.
  En kertonut miehelleni. Tiesin, ettei hän halunnut lapsia. Joskus kun hän hiveli vatsaani, minun teki mieli kertoa, mutten vain voinut.

  Nyt.. vuosia jälkikäteen tajuan, miten riippuvainen olinkaan. Tuli mieli kertoa tämä, vaikka sinä Candy et ehkä ole riippuvainen Mikosta, vai oletko? Ajatteletko aina ensin häntä, kuin itseäsi, vaikeissa tilanteissa? Kuten nyt, kun teit abortin?

  Nyt minä tajuan, että ensin on kyetttävä olemaan yksin, eikä vain aina mentävä suhteesta toiseen. Kun osaa olla, ja siis kykenee, elämään yksin, voi suhteen aloittaa terveemmin. Ja muistaa olla terveesti "itsekäs". Se ei tarkoita "mestarimanipulointeja".. Kun on terveellä tavoin itsekäs, voi romanttinen suhde olla tasavertainen toisen ihmisen kanssa. Voi puhua suoraan eikä tarvitse venkoilla.

  Olen pahoillani, että jouduit tekemään abortin. Minäkin vuosia mietin, miten kauniita ja älykkäitä ihmislapset tuon miehen kanssa olisivat olleetkaan.. Niinhän sitä ainakin kuvittelee, kun ei koskaan antanut sille mahdollisuutta.

  VastaaPoista
 78. Musta tää voi olla hyvinki jopa totta mitä kändi kirjoittelee. Mutta luen tätä blogia vähän sillein vitsinä, en haluu ajatella et tää kaikki ois totta. Mutta toisaalta taas voipa hyvinki ollakkin totta...

  VastaaPoista
 79. Anteeks, mutta on pakko sanoo !
  Sä oot pilannut mikon perhe-elämän.
  Lapset joutuvat kuuntelemaan mikon ja vaimonsa riitaa ja vielä isä lähtee.
  Uskon että mikko vielä palaa perheensä luo , sen verran on syitä : salattu abortti, oot nuori (kerrot mielummin asias kansan eteen blogissas entä ku rakastetulle) ... huoh.
  nyt järki päähän !
  eti samanikäinen, hoida ehkäisysi. ajattele päällä!

  VastaaPoista
 80. Moikka vain! :)

  En marise, en kehu, mutta pyytäisin.

  Kun postaat, laitatko joitain kuvia,ei nyt joka kerta tarvitse mutta tykkäisin jos myös kuvilla (ei omilla) kertoisit miltä tuntuu ja miten menee :) olisi mukavampi lukea:)

  Pärjäile <3

  VastaaPoista
 81. wouuuwouu vuuuuuuu satutäti is back!!!!!!!!!!

  :D ei naurata ees et candy keksii näit juttuja, koska mukava joskus lukea et miten ihmisellä riittää mielikuvitus, mut kuolen nauruun noille idiooteille jotka uskoo koko juttuun ja laittaa kymmenen kilometrin mittaisen kommentin rakkaudesta ja saarnasta ja bbsisjsj hahah

  VastaaPoista
 82. Voimia Candy ettäjaksat taas kirjoitella ja keksiä juttuja :D joku abortti nyt ei ketään paina ja Mikkoa ei kiinnosta

  VastaaPoista
 83. Miten sä jaksat elää tollasessa suhteessa? Luuletko tosiaan ettei se pane vaimonsa kanssa?

  VastaaPoista
 84. Oliko Mikko perheensä kanssa sukuloimassa Jouluna? Ja uusi vuosi vaihtuu jälleen kerran samoissa merkeissä, Mikko perheensä kanssa?? Olisiko nyt kuitenkin parempi ruveta ettimään sitä oman ikäistä poikaa, jonka kanssa samat jutut ja menot..

  VastaaPoista
 85. mies vaimo 2 lasta + kolmas pyörä.. iha perus.. :(

  VastaaPoista
 86. Satutäti, kyllä susta vielä kirjailija tulee :D

  VastaaPoista
 87. En tiedä kuinka tosi blogisi on, mutta tykkään jollain tapaa tästä! Ideana aivan mahtava vaikka kolmas pyörä on aina liikaa. Tsemppiä sulle Candy! :-)
  http://mylifewithpsycho.blogspot.fi

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3