sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Yök

Pää lyö ihan tyhjää. On epätodellinen olo. Oksettaa, tärisyttää, itkettää. Voiko tää olla totta? Voisinko herätä aamulla ja tajuta et tää on vaan vitun paha painajainen, eikä todellisuutta? Miks tän on pitäny tapahtua?
Ja miten tää voi olla edes mahdollista - ei kaiken järjen mukaan pitäis olla?! Mitä mun pitää tehdä?!!! Mitä Mikko tulee sanomaan? En halua tätä, EI EIEI EI EI EEEIIIII!!!!!!!!! MÄ HAJOAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oon raskaana. Hyi, mä kuolen. 

Mä en todellakaan halua tätä. Oksettaa ajatuskin siitä, et mun sisällä on ihmisenalku. :( Tää on kamalaaaa!

Oon ihan sekasin vieläkin, en jaksa/pysty kirjottamaan enempää. Pää lyö tyhjää ja samalla käy silti ihan ylikierroksilla. Onks tää totta, tapahtuks mulle oikeesti näin?

56 kommenttia:

 1. ETTÄ SILLÄ LAILLA. Kyllä oot tyttö semmosen sopan keittäny että... Onnea valitsemallesi tielle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo tätä valinnut itse, että kiitos vaan aiheettomasta moraalisaarnasta.

   Poista
  2. En kyllä puhunut pelkästä raskaudesta :)

   Poista
  3. Kyllä mä ainakin näkisin, että tilanne johtuu just ja nimenomaan sun omista valinnoista. Sua ei varmaan raiskattu kuitenkaan.

   Poista
 2. Onnea! Mahtava juttu...

  VastaaPoista
 3. Eihän tämä Candy ollut vitsi? Sun ei olis sitä kannattanut täällä kertoa... arvaa vaan mitä ihmiset tulevat siitä puhumaan:( sun on pakko saada joku ystävä, tai vaikka ihan vaan nettituttu jolta kysyä neuvoa! Ps. Itsekin abortin tehnyt 18-vuotiaana:) sulla elämä edessä! Ei lapsia nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut todellakaan vitsi, miks mä vitsailisin tälläsestä?
   Siinäpän puhuvat, en jaksa välittää. Ainahan rakit haukkuu.

   On mulla ystäviä, mut miten voin kertoo niille asiasta, kun ne ei edes tiedä Mikosta?? :(

   AAAaA, pää hajoaa! Ja joo, en aiokaan alkaa tässä iässä äidiks.

   Poista
 4. Onneks olkoon... Oonko pikku-Mikon kumi puhjennu vai onko pillerit pettäny tai muuta vastaavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiahan ei sinäänsä sulle kuulu.

   Poista
  2. Ja kaikki muut asiat sitten kuuluvat? :-D Raskautta ja seksielämää myöten

   Poista
  3. Omassa blogissaan saa puha valitsemistaan asioista. Se, että Candy kertoisi hyvinkin yksityiskohtaisesti seksielämästään, ei tarkoita että hänen käyttämänsä ehkäisy olisi julkista tietoa. Omassa blogissaan kun saa valita mistä asioista kertoo ja mistä ei. ;)

   Poista
 5. Nyt viimestää selvis että täyttä kusetusta koko blogi :DD

  VastaaPoista
 6. En tiedä tuliko mun eka kommentti, mutta sanoin vain sen, ettei sun olisi kannattanut tätä tänne kirjoittaa.. arvaa vain mitä ihmiset saavat päähänsä kaikesta! Tämä on kuin jotain kirjaa lukisi.. ihmiset tulevat vielä ilkeilemään, ja paljon.

  Sun pitää nyt saada jutella jonku ystävän tai vaikka tuntemattoman nettitutun kanssa tästä asiasta ja rauhottua! Ellei tämä ollut huono vitsi.

  VastaaPoista
 7. Niin ne vaan tulee vahingossa raskaaks eikä pidä lasta, toiset on yrittäneet lähemmäs vuoden - onnistumatta. + Nyt tää blogi on kyllä vielä vähemmän uskottava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran voin sanoa, että ehkäisy on ollut kunnossa, joten siitä, että olisin harrastanut suojaamatonta seksiä ja sen vastuuttomuuden takia tullut raskaaks, on ihan turha tulla aukoo päätänsä.

   Näin ei todellakaan olis pitäny päästä käymään, mut mikään ei näköjään oo 100% varmaa. En tajua miks tulin kirjottaa tästä asiasta tänne blogiin, oli vaan pakko päästä purkautuu. Kaduttaa jo nyt.

   Ja tiedätkö, mun elämästä ei oo yhtään mitenkään pois se, että joku pitää sitä epäuskottavana. Eli siitäkään on ihan turha jauhaa.

   Poista
  2. Katkera lapsenton kommentoija, kenties? Millä tapaa toisten vahinkoraskaudet on lapsettomilta pois?

   Poista
  3. Kuka muka ei nykyaikana tiedä, että mikään ehkäisy ei ole 100-prosenttisen varma? Vastuullinen ihminen olisi ottanut selvän ehkäisystään ja varautunut mahdollisiin epämukaviin seurauksiin...

   Poista
  4. Pillerit ei oo 100 % varmoja, mutta on todella hyvin pieni mahdollisuus tulla raskaaksi pillereistä huolimatta, ja varmaan aika moni käyttää pelkästään pillereitä, joka on ihan normaalia ja toivottua. Eiköhän kaikki ole sen tienneet ehkäisyä ottaessaan. En siis sano, ettäkö Candylla olisi pillerit käytössä, mutta esimerkkinä vaan.

   Poista
  5. Eipä ne ehkäisypillerit ole satavarmoja, niissä taitaa olla 0,02% mahdollisuus raskautua. Omalle kohdalle sattunut 0,02% on puolitoistavuotias ja tällä hetkellä päiväunilla. ;)

   Poista
 8. Et sitten parempaa keksinyt?
  Voi luooooojaaaaa miten noolooooooo......

  VastaaPoista
 9. No voi hemmetti :( Yritä selvitä <3

  VastaaPoista
 10. Tähän asti oon lukenu tätä innolla mutta nyt tajusin et tää on niiiin feikki ku vaan voi :D kivoja tarinoita oot keksiny, pointsit siitä! susta vois tulla hyväki kirjailija! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän kommentoijat on enemmän vienyt tarinaa eteenpäin....
   Ei tämä blogi olisi mitään ilman kommenttiosiota =D

   Poista
  2. nimpä! tää on varmaa blogiistorian paras (ehkä uskottavin)feikkiblogi

   Poista
 11. Mikset vaan myönnä että joo, ei tää ollutkaan totta?
  Luuletko että kukaan oikeasti enää uskoo tähän tarinaan?
  seuraavaksi menet sitten aborttiin, ja valitat sen jälkeen epämääräisistä kivuista, menet lääkäriin........ Etkä palaa enää koskaan kirjoittamaan blogia koska, ja toivot että ihmiset uskoo että kuolit komplikaatioihin.
  Problem solved.

  VastaaPoista
 12. Mutta ei sitten muuta, kuin kokoat ajatuksesi ja painelet terveyskeskukseen, selität asiasi ja pyydät aborttia. Se on alkuvaiheessa helpompi tehdä, eikä asiasta tarvitse kertoa kellekään. Tuskin, vaikka olisi 17-vuotias... itse juuri täytin 18 kun tein abortin. (Muistelin aluksi että 17v, mutta ehdin täyttää 18) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kiva mirella oot nyt ton jo 3 kertaa kertonu täällä

   Poista
 13. No NYT voit ruveta puhumaan karmasta, voi luoja että minua naurattaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos blogien kommenteista voisi tykätä!

   Poista
 14. Ei kai nyt kukaan enää usko että tää on totta?

  VastaaPoista
 15. nyt lopultakin tajusin tämän jutun olevan feikki:D

  VastaaPoista
 16. Oon seurannut tätä blogia tooosi pitkään ja voi saatana, nainen :D Eihän vahingoille mitään voi, mutta nyt oot kyllä pahassa kusessa. TÄÄ ON IHAN KU JOSTAIN LEFFASTA. Pakkohan sun on Mikolle kertoa, et sä voi tuollaista salailla, vaikka abortin tekisitkin D: On helpompi jakaa ahdistus jonkun kanssa.

  VastaaPoista
 17. minä uskon, että tämä on totta. voimia sulle! ja toivon että teet itselles oikean ratkaisun, älä kuuntele muita.

  VastaaPoista
 18. ei tätä nyt enää usko kukaan, hyvä kun nyt viimestään kaikki toivottavasti tajuaa että tää sun koko blogis on joku sun oma fantasiamaailma. nyt sä yrität sit epätoivosesti varmaan keksiä seuraavaan postaukseen jotain sellasta settiä että kaikki uskois tätä sun omaa pikkutarinaa todeks.. voivoi.. no mutta hyvä kirjailija susta tulee, sen voin taata!:)

  VastaaPoista
 19. Mä en tajua, et mikä tässä sun jutussa muka on niin epäuskottavaa, et niin moni sulle koko ajan aukoo päätään "paljastamaan asian todellisen laidan". Mulle on ihan sama, ootko keksinyt koko jutun vaiko et, mutta kyllä mä ainkain uskon siihen, mitä blogissasi kirjoitat.

  Salarakkaus ei kuitenkaan ole niin maata mullistava aihe sinällään, että sitä ei voisi uskoa. Ei myöskään yli kolmekymppisen ja 18v tytön suhde, tunnen pariskuntia, joilla on ikäeroa enemmänkin. Ja kyllä, suhde on näilläkin alkanut tytön ollessa alaikäinen, monet ovat tällä hetkellä olleet useita vuosia jo naimisissa.

  Samalla tavalla ei ehkäisyn pettäminen, raskaaksi vahingossa tuleminen ja aborttikaan ole niin isoja juttuja, ettei niitä voisi muka uskoa.

  Sun lukijoita tuntuu vain ärsyttävän se, että niiden oma elämä on niin loppuunkuluneen tylsää ja konservatiivista, kaavoihin kangistunutta, että niiden on vaikea hyväksyä erilaista elämäntyyliä.

  Tsemppiä sulle ja älä välitä typeristä kommenteista, Candy! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sun lukijoita tuntuu vain ärsyttävän se, että niiden oma elämä on niin loppuunkuluneen tylsää ja konservatiivista, kaavoihin kangistunutta, että niiden on vaikea hyväksyä erilaista elämäntyyliä."

   Pakko tulla sanomaan tähän, että itse olen alusta asti pitänyt tätä blogia feikkinä, en ol uskonut sanaakaan mitä kändi on tänne kirjotellu, ollaan mieheni kanssa luettu tätä blogia ja naurettu tälle just sen takia kun tää ei mitenkään voi olla totta :D Ei se liity siihen että oma elämä olis tylsää jos ei usko kaikkeen mitä netissä pyörii :)

   Poista
  2. No tuo oli kärjistys, kielellä leikittelyä, yleistämistä. :)

   Saanen kysyä, että miksi tätä on niin vaikea uskoa? Mua kiinnostaa. Ja oon kyllä joo lukenut aiempia kommenteja, mutta mun mielestä niiden perustelut on vaan lapsellisen typeriä. Haluaisin kunnon perusteluja, en intuitioon perustuvia. En minäkään usko läheskään kaikkea, mitä nettiin kirjoitellaan, mutta tämä blogi on mielestäni niistä "epäuskottavien uskottavimmasta" päästä kuitenkin.

   Poista
  3. Mun mielestä tää vaikuttaa feikiltä siks, että ennen tää postaili aika usein, nykyään ehkä kerran kuukaudessa = tarinat lopussa?

   Sitten aika huijaukselta kuulostaa myös suurinosa tän kirjottajan tarinoista, kuten "Mikon kaveri joka oli pokena baarissa päästi mut sisään vaikka tiesi et oon alaikäinen" = kuka vaarantaa työnsä teinitytön takia jota ei ees tunne?

   tai

   minkä ihmeen takia Mikon ja sen vaimon eroominen kestää vuosia? Jos ei oo tyytyväinen suhteeseensa, ei sellasta hullukaan jatkais oli syyt mitkä tahansa. Tai kuka jaksais kantaa omatunnollaan vuosien kolmiodraamaa ja miettiä joka ilta että "hehee petinpä taas vaimoani"... Kuulostaa just tän tarinan pitkittymisen takia uskomattomalta.

   Ja monet muut kirjottajan tarinat ei kuulosta mun korvaan mitenkään uskottavilta :) Nää oli vaan esimerkkejä, löytyishän noita lisääkin.


   Poista
  4. Oon ZEROgasmin kanssa samaa mieltä. Tällasia asioita mitä candylle tapahtuu, tapahtuu monelle muullekkin. Miksi Candyn tarina olisi jotenkin epäuskottavampi verrattuna niihin muihin? Teiniraskauksia on aika paljon ja tullaan vahingossa raskaaksi, ei siinä ole enää mitään epäuskottavaa.

   Poista
  5. Onkohan sulla heltsu kokemusta itse eromisesta pitkäaikaisesta suhteesta, jossa on avoliitto ja kaksi lasta? Se kun ei käy ihan noin vaan suit sukkelaan. Mukana on suuria tunteita ja ihminen, jota rakastaa vaikka se olisi muuttunutkin hirviöksi. Mun mielestä kaikki noi sun esimerkit ja perustelut ei mitenkään ole mitään syitä, että tää olisi feikki. Näitä tapahtuu paljon.

   Poista
  6. Komppaan heltsua ja voisin lisää vielä sen, että näitä tarinoita saa tilauksesta. Esim. kun Candy on muutaman postauksen kirjoittanut tunnelöpinää, eikä mitään tapahdu, niin monet on kommentoinut, että voisitko nyt saada jotain äksöniä tähän ja PAM,Candy on raskaana tai "pettänyt" Mikkoliiniaan, yms. Aika uskottavaa...

   Poista
  7. Kukin uskoo mitä haluaa, mä uskon siihen mitä nään enkä ole vielä nähnyt tässä tarinassa sellasta asiaa johon uskoisin :)

   Poista
 20. Totta tai ei, hauskaa luettavaahan tää on :D älkää jaksako valittaa.

  VastaaPoista
 21. Kun muistelee millanen ite oli teininä, nii tää blogi voi hyvinkin olla totta.
  En minä ainakaan tuollaisia olisi vääntäny päästäni.. olisin kirjottanu jollain toisellatapaa, jos ne ei henkilökohtaasesti mua koskettaasi.

  Että jos on feikkiä, ni Candy osaa kyllä hyvin heittäytyä tunteissaan mukaan tähän :D

  VastaaPoista
 22. Niin makaa, kuin petaa.

  VastaaPoista
 23. Voi eei tsemppiä kauheasti, koeta pärjätä ! <3

  VastaaPoista
 24. oon samaa mieltä Heltsun kanssa... vähän epäilyttää mutta hauskaa luettevaahan tää on.Päivän naurut saa ko lukee näitä postauksia xD

  VastaaPoista
 25. No eihän se nyt niin kamalaa ole? :) Mieti rauhassa vaihtoehtoja. Niitä miten voisit oman lapsesi kanssa leikkiä Mikon ja hänen lastensa kanssa. _Eihän se nyt kamalaa ole?_ Aborttikin on toki ratkaisu, mutta ... haluatko tuhota jonkun? Jonkun joka voisi näyttää juuri sinulta ja Mikolta? Mä niin toivon että päätät pitää sen lapsen, että selviäisit niistä kysymysvuorista ja paskoista haukuista ja eläisit ihan normaalisti mutta lapsen ja MIkon kanssa. :)

  hihiii :):) Onnea vain! Päätitpä mitä tahansa....ja vaikkanyt tuntuu ettet uskalla Mikolle kertoa, niin suosittelen sitä. Se helpottaa oloa ja on periaatteessa kaksi päättäjää, vaikka toisaalta, sinä teet pätöksen :)

  VastaaPoista
 26. Kommentoin tänne koska eka oli niin täynnä kommentteja: Voisit kirjoittaa useammin tätä blogiasi :) siinähän se asia lyhyesti ja ytimekkäästi

  VastaaPoista
 27. sitä saa mitä tilaa, kai tiesit, että seksiä harrastamalla raskaus saa alkunsa :D

  VastaaPoista
 28. oot kyllä kesiny kaiken...........

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3