keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kuka päättää ketkä saa onnistua?

Sanot, että joskus vuosien päästä
meillä on aikaa niin paljon
että voidaan heittäytyä siihen kellumaan


Odotanko turhaan sua sittenkin
Mitä jos vaan käy niin kuin muillekinTulin just Mikon kanssa ajelemasta. Päästiin lähtemään, kun sen vaimo oli lasten kanssa jonkun tuttavan synttäreillä.
 Mikko ajo tänään ensimmäistä kertaa tänä kesänä sen megasiistillä moottoripyörällä ja mä sain olla kyydissä. Ai että sitä vauhdin huumaa, mäkin haluun oman pyörän et päästäis ajaa Mikon kanssa kilpaa! :D Tosin mulla ei oo omia ajokamppeita ja kypärää yms, joten jouduin lainaamaan sen vaimon yli-isoja kamoja, mut oli nekin parempia ku ei mitään.. Mulla oli vaan niin cool olo siinä kyydissä ollessa kun alla oli älyttömän hieno pyörä ja kuskina komee mies.


Mikko kerto tänään, et ne on lähdössä koko perheensä voimin kesälomareissulle ulkomaille. Mua ärsyttää, kun meidän piti sen kans lähtee ulkomaille, ja tää voi nyt pahimmassa tapauksessa tarkottaa sitä, ettei me voida sen kans lähtee ku ihana vaimoke tyyliin pakottaa Mikon lähtemään sen ja lasten kanssa.. Tiedän, et Mikko mielellään viettää aikaa sen lasten kanssa, mut..
Ei se kuitenkaan kyl kovin innostuneelta niiden reissusta vaikuttanu olevan ja se sano, et tää on niiden viimenen yhteinen reissu, joten mun pitäis yrittää vaan ymmärtää. Yritän joo, mut silti en vaan pysty.

Tälläset niiden yhteiset ihqut perhereissut vaan horjuttaa mun mielestä meidän yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia. Tiedän, ettei Mikolle tuu olemaan helppoa erota vaimostaan ja alottaa uus elämä, mut eikai tälläset perhereissut paljoa helpota tulevaa tilannetta ajatellen?
Oon yrittäny vihjailla sille hienovarasesti, et yrittäis nyt ainakin vaimostaan mahdollisimman paljon erkaantua ja kyl se niin on tehnykki, mut ei kyl tarpeeks.. Tai siis just tulevaisuutta ajatellen, ei oo mun mielestä hyvä tollaset lomat niiden perheen kesken, joka kuitenkin kohta menee ihan uusiks kokoonpanoltaan.

Kai Mikko sit käy jotain henkistä eroprosessiä läpi kokoajan ja yrittää ehkä fiilistellä jotain niiden hyvien vanhojen aikojen kunniaks, ennenkun niiden yhteinen aika loppuu kokonaan. No, en tiiä. Vaikee sanoo, ku ei voi päästä toisen päänsisälle tutkii sen todellisia ajatuksia, mut näin mä luulen et tää asia menee.

Miksei mulla vois olla aikakonetta, jolla päästä nappia painamalla ajassa eteenpäin? Haluisin itsekkäästi sanottuna saada vaimon pois kuvioista pyörimästä ja vaatimasta Mikolta millon mitäkin. Tekis niin mieli avautua kaikista sen jutuista, mitä se on keksiny Mikon ostettavaks ja hankittavaks, mut ehkä parempi että pidän ne omana tietonani.

Vituttaa nää fiilikset, kun mustasukkailen ja ärsyynnyn Mikon vaimosta ja lapsista, vaikka tiedän sisimmässäni ettei ne ns. "haittaa". Tiesin kyllä alusta asti mihin lähden mukaan mut silti ajoittain en pysty olemaan välittämättä niistä. Tuntuu, et kokoajan tulee jotain ihme juttuja, jotka sotkee tätä..

Tekis vaan mieli pakottaa Mikkoo valitsemaan joko niiden reissun tai mut. Tiedän, et se jotenkin sais peruttua sen reissun, jos tosiaan niin vaatisin, mut siitä tulis taas niin kauheet riidat meidän välille, etten jaksais kyl sitäkään.
Parempi vaan purra hammasta ja antaa niille se ulkomaanmatka. -_-334 kommenttia:

 1. Ooksää noin vitun daiju ihan oikeesti :D luuleksää ihan tosissaa et toi *Mikko* ennemmin valitsee sut kun lapset ja vaimonsa. sä oot sille vaa pient piristystä ton kaiken keskellä. Ja miks ne lähtis johonkin reissuun jos se olis sen vaimokkeensa jättämässä..tossa kohtaa luulisin et herra jättäis matkat tekemättä jos niin olis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden "minä tiedän kaikesta kaiken"-kuvittelijatyyppien kommentit on niin hellyyttäviä :)

   Poista
  2. Koko maailman minä tiedän kaiken-tyypit oikea maailma VS. Candyn oma minä tiedän kaiken itse haavemaailma

   Poista
  3. Jos sä Kändi ite oikeasti yhtään mietit, oikeasti, niin kyllä jos yhtään olet fiksu, niin tajuat Mikko vetää sua ihan 6-0. Mutta toisaalata ymmärrän, sä halauaisit niin kovasti uskoa sitä, että uskotkin, koska totuus satuttaisi..

   Poista
  4. Sä oot oikeasti verrattavis Jonde Tuksu Tukiaiseen ;D Älykkyys teil on suht samaa luokkaa..

   Poista
  5. Pahoittelen mutta satun tietämään että Tukiainen kirjoitti L:n paperit lukiosta. En tiedä mikä sitten on älykkyyttä mielestäsi?

   Poista
  6. Se mitä on kirjoittanut lukiossa tai lukion vessassa, on yks hailee. Hänen julkinen esiintyminen puhukoon puolestaan.. Suosittelen vilkaisemaan hänen blogiaan Seiska lehdessä, niin voit sitten jatkaa taas hänen älykkyydestään.

   Poista
  7. Mikä on todisteena niistä ällistä? Edelleenhän odotetaan arvoisan ministeri Guzeninan yo-todistusta jonka rouva sanoi hukanneensa.....

   Poista
  8. Hah vai että Tuksuko kirjoittanut L:n paperit?! Luin samaisen jutun paikallisesta lehdestä, jossa tuo valhe esiintyi ja myöhemmin selvisi, että Tuksulandiassa elävä Johannahan se oli vedättänyt toimittajaa :D Että se niistä laudatureista!! Se on patologinen valehtelija se muija, ettekö jo ymmärrä?

   Poista
  9. "Pahoittelen mutta satun tietämään että Tukiainen kirjoitti L:n paperit lukiosta. En tiedä mikä sitten on älykkyyttä mielestäsi?" Miksi Tukiainen on sitten ITSE sanonut televisiossa, että ylioppilaslautakunta laski hänen alkuperäisiä (koulun antamia) arvosajaan L:stä (ja siis tätäkin epäilisin pahasti) tiesmihin? Onko Tukiaiselle ollut kenties joku oma aseikko, mikä on ulottunut L:n yläpuolelle?

   "Se mitä on kirjoittanut lukiossa tai lukion vessassa, on yks hailee. Hänen julkinen esiintyminen puhukoon puolestaan.. Suosittelen vilkaisemaan hänen blogiaan Seiska lehdessä, niin voit sitten jatkaa taas hänen älykkyydestään." Blogi on nykyisin oikoluettu, joten se ei kerro hänen kirjoitustaidostaan mitään. Olen lukenut hänen blogiaan jo kauan, ja jossain vaiheessa tapahtui selkeä muutos niin oikeinkirjoituksessa, tekstin rakenteessa kuin yleisesti ottaen järjellisyydessä. Samalla hävisi noin 90% blogin kiinnostavuudesta.

   Candyynhan tämä ei millään tavalla liity, muuta ärsyttää vaan niin pahasti, kun jengi oikeasti uskoo Tukiaisen horinoita omasta älykkyydestään. Candyn kirjoitustyyli/taito on ihan eri fääreissä kun Tukiaisen oma teksti. Hän saa tuskin kolmen sanan virkettä oikein, Candy sen sijaan osaa kirjoittaa oikein vaikeitakin lauserakenteita!

   Poista
 2. "Tekis vaan mieli pakottaa Mikkoo valitsemaan joko niiden reissun tai mut." Mitäpä luulet kuinka kävisi, jos noin tekisit? Taitaa olla tuollainen ultimatum lähinnä punainen vaate miehelle kuin miehelle...

  Ja siis, millaisena teidän mahd. tulevan elämän oikein kuvittelet, jos tosissasi luulet, että saat mikon vaimon sen/teidän elämästä kokonaan pois? Fantasioitko vieläkin hänen kuolemastaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se ole enää Mikon kanssa yhdessä ja roikkumassa sen kanssa, joten kyllähän se sit helpottaa ku Mikko on kokonaan vaan mun.

   Ei se tietenkään kokonaan häviä lasten takia, ja ei, en fantasioi enkä oo koskaan fantasioinutkaan.

   Poista
  2. "kokonaan muN"

   tiesiks että ketään ei voi omistaa

   kiva tietää että oot oikeesti jostai arabimaasta ja jääny toi kasvatus päälle että mies omistaa aina naisen/nais miehen

   Poista
  3. No miten mä olen ymmärtäny nyt ihan toisin päin tän roikkumisen....eikös se Mikko lähteny sieltä veke, rukoili itsensä takas vaimon helmoihin, ja nyt on onnellisesti kotona ;) Niin, ja nyt haluaa perheen kanssa lomalle, eikä ole mitään jättämässäkään, näkeehän tuon nyt sokee kepilläänkin. Vain sinä tyttörukka näät niiden vaaleanpunaisten kesälasien läpi jotain aivan muuta mitä me muut.

   Poista
  4. En nyt jaksa kaivella vanhoja postauksia, mutta kyllä olet mielestäni toivonut vaimon kuolemaa.

   Ja myös tämä omistushomma on käsitelty: Candyn mielestä kukaan ei voi omistaa ketään (lue vaimo mikkoa), mutta hän kyllä mikon.

   Poista
  5. Kyllä se yhdessä vaiheessa kirjoitti, että toivoo välillä niiden kuolevan jotenkin.

   Sekin kyllä, miten ihmeessä vaimo on saanut pakotettua Mikon? Nii-in. Ei mitenkään, aikuinen mies kyllä osaa sanoa jos ei halua reissuun.
   Eikä tosiaan kuulosta siltä, että vaimo on se joka roikkuu Mikossa vaan juurikin päinvastoin.

   Nyt hän lähtee perheensä kanssa reissuun.
   Perheen joka ei ilmeisestikään ole niin kamala kuin Candy on antanut ymmärtää. Tai siis vaimo ei taida olla niin paha.

   Ettekä te tule KOSKAAN pääsemään vaimosta eroon, ei vaikka Mikko eroaisi siitä. Se tulee pysymään aina teidän elämässänne.

   Poista
 3. Mieti kun Mikko riisui vaikka vuos sitte vaimosa päältä sitä takkia kiihkeästä ku jonnekki muualle oli kiire kun motorin päälle?.. Okei ehkä ilkeetä mut ootko sä oikeesti ajatellu ollenkaan millon tää niiden ero tapahtuu? ja mitkä syytteet voit saada tollasesta varattuun sekaantumisesta. Ei ainakaa Mikolle hirveesti omaisuutta jää, ehkä lainat maksettavaks :D mitä mieltä oot? Tykkään lueskella sun blogia ku kirjotat niin sujuvasti puhekieltä :) luv this !

  VastaaPoista
 4. Nyt sinä ajattelit samaa, mitä minäkin. Olin aikoinaan epävakaassa suhteessa. Jäin siihen seitsemäksi vuodeksi. Sinulla on tuota - erilaista toki - jatkunut vasta pari vuotta. Minun mieheni halusi olla "vapaa" aina välillä. Rakkauteni kasvoi siis rentunruusun lailla maantieojassa.

  VastaaPoista
 5. tiedän kuka oot näi sut ja kyseisen ''mikon'' ajelemassa tänää sattumalta. jätkä se mies rauhaa, ne lapset on muuteki ni herttasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mistäs sä tiedät kuka mä oon? :) Tänään ei varmaan ollu ketään muita pyörällä liikkees ku me, niinkö?

   Poista
  2. Ehei, nykyisin jokaikinen 17-vuotias tyttö itseään vanhemman miehen seurassa on automaattisesti Candy :) Sinut myöskin "on nähty" joka ikisen postauksen jälkeen. Huvittaa nää kommentit, melkein yhtää fantsuu luettavaa kun Vauva-lehden forumit "KENEN MIES SANOI LÄHTEVÄNSÄ TYÖMATKALLE?" / "CANDYLLA ON KUVA HUULISTAAN, OSAAKO KUKAAN HAKKEROIDA ALKUPERÄISEN KUVAN NÄKYVIIN" jep, kotiäitiyttä väitetään raskaaksi, mutta silti on aikaa kytätä 17-vuotiaiden tyttöjen blogeja ;) tsemppiä karkki!

   Poista
  3. Mulllakin tuli pieni hmmmmm.. kun olin tänään odottelemassa bussipysäkillä bussii, niin näin just moottoripyörällä ohiajavan ja sillä oli kans joku nuori likka kyydis joka piti tiukasti kiinni kuskista. Mahdoitkohan se olla sä? =D Tuli vaa mielee vasta ku luin että olitte ollu moottoripyöräilemässä. Ja puhuin sit oikeesti totta. :D Tosin tuskin mä sua tunnen.

   Poista
  4. Ehee, kait sinä tiedät, ettei vauva-lehden palstalla käy VAIN kotiäidit ;)
   On myös uraäitejä ja lapsettomia.
   Ja lapsettomillahan sitä aikaa on :)

   Poista
  5. mikähän siinä muuten on, että agressiivisimmat foorumit löytyy noilta vauvasivustoilta?

   Poista
 6. Kuules ipana, mä kerron nyt sulle näin meidän kesken pari faktaa ;) Mikko ei lähde mitään "fiilistelemään, vaan sepittää sinulle sen sinulle niin, jotta sinä pysyisit kuvioissa mukana. Ihan tavallinen perheen kesälomareissu. Eikä eroavat parit lähde enää minnekään ulkomaille kimpassa. Ja toiseksi, älä kutsu vaimokkeeksi, ihan virallinen aviovaimohan hän on.On myös ihan pakko sanoa, eikö törkeydelläsi ja omahyväisyydelläsi ole mitään rajaa??!!??Miten kehtaat pukea vaimon vaatteet päälle?? Käännäpä se asia niin päin että Mikko olisi sinun mies, ja hänen salapano pukisi sinun kledjut niskaan. Mitäs tykkäisit? Siis toi on todella jo törkeää. Ja älä hoe, että Mikko hyvä isä. Joka postauksessa kerrot, että Mikon vaimo on lasten kanssa jossakin. Mikko lentää teinibeiben kanssa kuin murkkuikänen. Sun härskiydellä ei ole mitään rajaa :( Mikon vaimo pakottaa Mikon ostamaan jotakin, kuules teini, perheissä yleensä tehdään hankintoja YHDESSÄ.Niin toivon todella, että saisit tuon nuhjake ukon, koska ansaitset hänenlaisensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeesti, TÖRKIMYKSEN huippu olet! Vaimon vaatteetki kehtaa pukea, Hävytön penikka.

   Poista
  2. lainasin eilen kaverini poikaystävän kahvikuppia, olen moraaliton paska

   Poista
  3. "Anonyymi16. toukokuuta 2012 23.52

   lainasin eilen kaverini poikaystävän kahvikuppia, olen moraaliton paska"

   Oletko tosissasi?
   Niin, sinulla on varmaan kaverisi kanssa suhde?
   Sinusta olisi ihan ookoo jos kumppanisi salapano lainaisi sinun vaatteitasi?
   Salli mun nauraa, LoL =D

   Poista
  4. joo ei todellakaan eron partaalle mihkää ulkomaille lähtä edes lasten takii... :DDDDD

   Poista
  5. No hyi, todella törkeää! Minusta vaatteet ovat henkilökohtaisia! Minulla on kaksi 700-1200€:n ajopukua ja ehkä siskolleni voisin pukua lainata, mutten ikinä antaisi miehelleni anteeksi, jos vaatteitani tai kypärääni käyttäisi joku ventovieras nainen, ilman minun lupaani! Jotain rajaa, Candy!

   Poista
  6. No tuota, mun ystävälle kävi niin, että oli vähän kränää vaimon kanssa, vaan silti päättivät lähteä kesälomareissuun. Ja se oli sit se viimonen, ko vaimo tiesi koko ajan eroavansa sen reissun jälkeen. Oli hällä oma nuorempi rakas oottelemassa . Että kyllä ne eroavat ihmisetki voi lähteä tosta noin vaan lomaileen lasten kaa vaikka ero häämöttää :)

   Poista
  7. Tässä on sulle Anonyymi 16.toukokuuta 2012 21.23
   Vähän apua kirjoittamiseen. :)

   http://koulut.tampere.fi/materiaalit/kieli/1_5_2_2.html

   Poista
  8. Meillä kyllä ainaki oli niin että vanhemmat vei meijät vielä ulkomaille vaikka ne oli päättäny jo erota ja koitti tehä siitä reissusta mahollisimman kivan meille :) ja muutamaviikko myöhemmin iskä muutti pois.

   Poista
  9. Sulle ano 18.05. käytkö joka palstat ja blogit läpi ihan vain tarkastelemassa oikeinkirjoitukset ;) Hanki elämä. Kokeilepa, niitä saattaa saada ihan postimyynnistäkin..

   Poista
  10. "Ihan tavallinen perheen kesälomareissu. Eikä eroavat parit lähde enää minnekään ulkomaille kimpassa."

   Mä tiedän ainakin yhden pariskunnan jotka lähtivät lomalle perheenä ja kertoivat erostaan vasta sen jälkeen lapsille. Ei kaikki ole aina niin mustavalkoista, on olemassa myös muita sävyjä...

   Poista
  11. Enpä oikeastaan. Välillä vaan ärsyttää lukea ihmisten tekstejä, jotka ovat täynnä paskaa ja kirjoitusvirheitä ;) Niin, se elämän hankkiminen voisi olla ihan hyvä juttu.. Ehkä sitten seuraavassa elämässä.

   Poista
  12. Niinno tässä on semmonen pikku jutska vaan, että vaimo ei vielä tiedä tulevasta erostaan, vaan on lähdössä perheensä kanssa lomalle, ei siis millekään "tehdään erosta helpompi lapsille"-reissulle :(

   Poista
 7. Jaa-aa, että pakko oli päästä muuttamaa takaisin kotiin, ja sit se inhottava vaimo jonka luokse oli pakko saada palata pakottaa lähtemään perhereissulle ja voi että nyyhkytinyyh sentään kun on niin vaikeaa =D
  Nii-iin, ehkä olisi kannattanut vaimolle ilmoittaa että ei muuten tule enää kotiin, sen sijaan että on ihan onneton ja murheissaan ja tekee kaikkeensa palatakseen kotiin =D
  Ja voi Candy, kun ei pääsekään ulkomaille Mikon kanssa ihan vielä =(
  Tyhmöt lapset, tyhmä vaimo, kun Candy on tärkeämpi kuin kukaan muu!

  VastaaPoista
 8. "antaa niille se ulkomaanmatka"
  Ihan kun se olis sun päätettävissä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Mikko itse haluaa mennä. :D

   Poista
  2. Mut Mikko ei varmaan menis jos mä pyytäisin sitä olemaan menemättä :)

   Poista
  3. kyl se silti menis :)

   Poista
  4. Ja hah hah, kyl sä oot niin lapsellinen, että voi luoja :D Ihan varmaan joo sanois ok, menköön vaimo taas lapsineen. Höpsis pirpana!

   Poista
  5. Todistappa tuo, ja pyydä :)

   Poista
  6. Jos Mikko jättäisi menemättä vain koska sä pyydät, se tarkoittaisi että sä olet sille tärkeämpi kuin lapset. Ja jos niin olisi, olisiko enää niiiiin hyvä isä? Eli kumpi valhetta? Hyvä isä vai lapset tulee rakastajattaren jälkeen tärkeysjärjestyksessä? Ja kyllä, TÄLLÄ HETKELLÄ olet rakastajatar, ehkä joskus muutakin, mutta nyt et. Vaikka tuntisi sua kohtaan mitä.

   Poista
  7. hei laskeudu nyt niistä sun pilvilinnoistas, kaikki ei meee niinkun sä just haluut? sä et oo mikää vitun kuningatar jonka eteen kaikki kumartuu? tää sun mikkos tuskin arvostaa sua niin paljon, että se tekis kaiken mitä sä haluisit..

   ja joo nyt sä sanot että et sä aattelekkaan niin ja ei mikko oo tossu ja blaablaa sä oot kypsin jne :) saat ihan vapaasti aatella, onneks sä kyllä tulevaisuudessa ehkä häpeet näitä sun kirjotuksias ja tajuut, että vittu oot lapsellinen

   laskeudu maan päälle.

   All I have to say, thanks :)

   Poista
 9. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 10. ;DDDDDDDD voi voi, ihan ase ohimollako se vaimo pakottaa Mikon lähtee reissuun?? :D ja siis tää postaus on niin keksittyä, ei tainnu tulla toho edelliseen tarpeeks kommentteja ja kiinnostusta, niin piti keksii tällanen oikee provosoiva juttu :DDD hahahah. uskoo ken tahtoo.. :DDD Lol

  VastaaPoista
 11. Jos tämän blogin teksit pitävät vähääkään paikkaansa niin en voi kuin ihmetellä sinisilmäisyyttäsi :(
  Ja joo, tiedän.. "Te ette tiedä mitään musta ja Mikosta".. Puhunkin nyt sen perusteella mitä olet tänne kirjoittanut ja käsittääkseni täällä on paljon sinun julkituomia ajatuksia (Myös Mikon)ja yhteisiä kokemuksianne.
  Jos et muuten usko, niin pidä nyt edes mielessä että Mikko on sanonut perheen yhteisen kesälomareissun olevan heidän viimeinen perhelomansa. Toivottavasti hälytyskellot soivat edes sitten vuoden päästä kesällä kun "Taas se vaimo pakottaa matkalle."
  En väitä ettetkö olisi Mikolle tullut jo rakkaaksi, varmasti on sinua kohtaan tunteita, kun niin kauan olette yhdessä pyörineet. Valitettavaa vain miten kaikki natsaa siihen että olet kuitenkin aina ikuinen kakkonen vaimolle ja suhteenne tuskin koskaan näkee päivänvaloa. Saat lahjoja, lupauksia, kivoja pikku irtiottoja arjesta, laivamatkoja, kauniita sanoja ja rakkaudentunnustuksia. Mikko on varmasti loistava näyttelijä, jos vaimollakaan ei ole teidän touhuistanne mitään käsitystä. Nämä "kauniit" asiat pitävät sinua Mikon luona ja varmistavat hänen osaltaan sen, että pysyt siinä niin kauan kuin tarvitsee. Sanon samaa mitä kaikki muutkin, luuletko oikeasti että Mikko ei olisi jättänyt vaimoaan jo ajat sitten jos tosiaan sinun kanssasi haluaisi loppuelämänsä viettää? Noh, turha tätä kai taas toistella.
  Muista että asioilla on AINA kaksi puolta. Se mitä kuulet Mikolta vaimosta, voi olla kaukana totuudesta. Miksi hän ylistäisikään vaimoaan sinulle? Jollain sairaalla tavallahan se antaisi Mikolle oikeuden salasuhteeseen kun vaimo on ihan kamala. Jos et ole vaimoa tavannut henkilökohtaisesti, et tiedä hänestä mitään. Ellet ole niitä ihmisiä jotka muodostavat mielipiteensä toisen kertoman perusteella. Mikko pystyy ylläpitämään salasuhdetta hänen selkänsä takana, pystyy varmasti myös vääristelemään vaimon profiilia sinulle.
  Toivotan kaikkea hyvää. Anteeksi että sanon, mutta kyyneleet tulevat silmiini säälin tunteesta sinua ja vaimoa kohtaan. Kunpa vain tajuaisit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin ajattelen minäkin, niin pahalle tuntuu, että tämä nuori hukkaa oikastaan niitä nuoruuden parhaimipia vuosiaan tähän mieheen. Toki mies pitää Candiä jollain tavalla osana elämäänsä kuten mm.työpaikkaa, salia jne.mutta mihinkään henkilökohtaiseen hän ei lähelle pääse. Ja kyllä se vaan on oikasti niin, että kuka erota haluaa, ei sitä kukaan eikä mikään estä. Jokainen meistä parisuhteessa elävistä tietää sen. Mikko on tyypillinen mies tällaisissa suhteissa: Lahjat, pienet pyrähdykset yhdessä jossain, lupaukset joilla saa toisen odottamaan ja taas odottamaan...

   Poista
  2. Samaa olin tulossa kirjoittelemaan kun ensimmäinen ano. Toivon candy ettet juodu pettymään, mutta mielestäni alkaa näyttämään tämä teidän juttu jo aika huonolta :( Tsemppiä!

   Poista
  3. Ensimmäinen vei sanat suustani!! Rakkautta on monenlaista ja uskon myös että "Mikko" sinusta välittää mutta jos ei hän kahteen vuoteen ole eronnut sinusta, tuskinpa tulee koskaan eroamaankaan. Tee kuten mikkokin, tapaile muita ja katso onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella. Pettämistähän se ei ole koska ette ole virallisesti yhdessä ja mikkokin on edelleen naimisissa ja todennäköisesti ( ja vaikka sinulle muuta väittäisikin) panee myös vaimoaan. Mikko pettää, sehän on sanomattakin selvää. Rikkoo lupauksiaan ja näyttelee...

   Poista
 12. Heh, vai ihan "pakotetaan" sitä Mikkoa perheen kanssa ja ihan ulkomaille asti lomailemaan. Ai jai sentään Candy, kyllä Mikko varmaan nukkuuhotellissa erihuoneessa ja ikävöi sinua..paskat, nai vaimoaan minkä kerkiää siellä etelän romanttisissa puitteissa ja kävelevät käsikädessä rantavedessä ja vaihtelevat suukkoja, niin kuin vaimo ja mies yleensä tekevät ;) Tosin sinulle kerrottava versio lienee tämä; Siis joo, mul oli niin kauhea ikävä sua ja laitan aina viestiä sulle, kun vaimo mua hakkaa siellä ja itken itseni uneen sua miettiessäni. Lasten kanssa vaan olen siellä uimassa jne ja tylsää on. Siis Mikkohan laitaa sulle viestejä sillä aikaa kun vaimo on rakastelun jälkeen suihkussa ;)

  VastaaPoista
 13. Kirveen kanssako se vaimo sen Mikon sinne reissuun pakottaa? Eiköhän mies voisi kieltäytyä, monellakin eri tavalla, jopa tekosyiden varjolla, jos se ei oikeasti sinne reissuun haluaisi. Kannattaa muistaa, että se oikeasti HALUAA sinne reissuun VAIMONSA JA LASTENSA kanssa, kyllä se muuten sen välttäisi. Ja jos tosiaan pyytäisit sitä olemaan menemättä, niin olisit suoraan sanottuna aika narttu. En tarkoita pahaa, mutta mietippä nyt ennen kaikkea niitä lapsia. Toiset innoissaan odottavat kesälomareissua, jonka isi sitten yhtäkkiä peruisikin. Mieti, miten lapset reagoisivat kun joskus tulevaisuudessa, sinun ja Mikon ollessa yhdessä, kuulisivat miksi? Ei ainakaan helpottaisi sopeutumista. Ei todellakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikko varmaan myös maksaa sen matkan, eikä se mikään halpa ole niin miksi se ei itse lähtisi sinne????

   Poista
 14. Kuka päättää.. Et sinä ainakaan ;)
  Sano sit Mikolle että vie sut reissuun tai ei näe sua ikinä enää jos kerran olet niin varma, sano et voi lähtee lasten kanssa mut vaimo jää kotiin, jos vaimo lähtee mukaan sinä lähdet lopullisesti.
  Et varmaan uskalla =D

  VastaaPoista
 15. Ei h*lvetti. Nyt yhtäkkiä tajusin, Mikko=M, vaimo=P !!!
  Sä niin jäät kiinni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon hoksannut tuon jo ajat sitten.

   Poista
 16. Kuinka ihmiset voi olla VARMOJA että Mikkoa kiinnostaa vaan pillu, eikä se oo jättämässä vaimoaan? Ei tää oo maailman ensimmäinen juttu, missä varattu mies rakastuu toiseen. Eikä mun mielestä sillä iällä ole väliä, pääpointtini on tuo RAKASTUU TOISEEN NAISEEN. Ettekö muka tiedä yhtäkään miestä joka olisi vaimonsa tälläisessä tilanteessa jättänyt? Minä ainakin tiedän. Ja tiedän monia jotka ovat hypänneet toisen naisen kyytiin, kun suhde ei toimi.

  Tsemppiä Candy, anna Mikon lähteä reissuun hyvillä mielin, tapaat sen sitten kun ne tulee takas, ja teillä on loppuelämä aikaa reissailla jos hyvin käy! :)
  Tähän ei ole pakko vastata, mutta miten äitis ja sun välit nykyään?
  _S_

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, muttta jos Mikko ja Käni on niin in löööööv, niin miksei AIKUINEN Mikko eroa, ei jösses ;D "Anna Mikon lähteä"... No eiköhän Mikko ole reissunsa varannut ja päättänyt lähteä.

   Poista
  2. Jes jes jes, olen niin ilonen kun pienet lapset pääsee vanhempiensa kanssa reissuun. Toivottavasti kiva maa ja hyvä hotelli heillä. Niin, ja ihanat rannat ja aurinkoiset kelit. Siellä saa perhe ladata akkuja ja vanhemmat verestää parisuhdettaan. Sitten jaksaa taas arkea. Kai se Mikko suakin muistaa ja tuo sieltä jonkun kosanderi pullon, että voit ottaa huikkaa kamujen kanssa jossain puiston penkillä tai koti hipoissa ;) Ei mut hei, toivota munkin puolesta Miksulle ja vaimolle hyvää ja romanttista reissuu.

   Poista
  3. Nii-i rakastuu toiseen NAISEEN, ei teiniin!! Ihan vissi ero vielä alaikäiseen sekaantuminen ja rakastuminen toiseen naiseen!! Älä sekoita puuroja ja vellejä. Aikuisen varatun miehen sekaantuminen tyttöön, jolle voisi olla isä!!

   Poista
  4. Eka ano: Kuten EHKÄ osasit lukea, niin lause ei loppunut tuohon "anna Mikon lähteä", vaan sanoin Candylle että antaa Mikon lähteä hyvillä mielin reissuun ELI TOISIN SANOEN Candyn ei kannata sitä surra ELI TOISIN SANOEN antaa Mikon lähteä reissuun, saa lapsetkin reissusta hyviä muistoja. Ei, en usko että lapset muistelee tosta reissusta sitä,et se oli perheen ehkä viimeinen, vaan kyllä muksut miettii jotain ihan muuta (kokemukset, ruoka, maisemat...)
   _S_

   Poista
  5. Niin tai sitte ne muistelee haikeana ja katkerana sitä reissua, kun kaikki oli vielä niin ihanaa...

   Poista
  6. Hyvi osasin lukea, lause alkaa " Anna Mikon lähteä..". Ja se lähteminen ei varmasti ole Candysta kiinni :) Juu toiseen naiseen..siis tarkoitit varmaan teinityttöön eikö??

   Poista
 17. Kouvolalainen äiti surmasi lapsensa kun sai selville että mies halusi erota. Miehellä oli pitkään ns toinen nainen. Tuska toisen epärehellisyydestä ja väsymys voi saada aikaan tuhoisia tekoja. Kun selviää lomareissun jälkeen että Mikko haluaa erota, millainen muisto jää perheen viimeisestä lomasta. Farssia, tragediaa! Voiko enemmän toista enää satuttaa, oli välit lämpimät tai viileämmät.
  Sinä olet syytön siihen miten Mikko kohtelee vaimoaan. Kaikki tulee esiin tavalla tai toisella. Todellisuutta ei voi paeta. Kun vain ihmiset voisivat olla toisilleen rehellisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä oo mitään tekemistä tuskan ja väsymyksen kanssa, myö kouvolalaiset vaa ollaa iha sekasi! :DD

   Noei, anteeksi. Mutta kuitenkin, ehkä se ensin tuntuu kamalalta ja viimeinen loma tulee olemaan sellainen kauhea muisto, suuri valhe. Mutta uskon että sitten kun lapset kasvaa ne kyllä ymmärtävät eikä ala vihaamaan Mikkoa tai Candya, kunhan asia selitetään kunnolla ja vaimo ei ala maalailemaan tarinoita ja manipuloimaan lapsia.

   Ja totta, Candy ei kyllä voi paljoa vaikuttaa millainen Mikko on vaimolleen, mutta silti mielestäni Mikon olisi jo pitänyt aikoja sitten kertoa vaimolle totuus. Ja jättää se. Tuo käytös vain pitkittää tuskaa, luo vaikutelman "koko suhde oli valhetta" jne.
   Jos nyt Mikko on edes aikonut vaimoaan jättää.

   Mutta kuitenkin, oli tilanne mikä tahansa ja tapahtui mitä tahansa, toivotan teille onnea ja toivon että...jutut selviävät mahdollisimman helposti ja hyvinä kaikille. Niin sinulle ja Mikolle kuin vaimollekkin. Sekä lapsille.

   Poista
  2. Usko mitä haluat, mutta ainakin minä, yli kolmekymppinen, olen edelleen hyvin vihainen ja katkera omalle isälleni ja hänen jalkavaimolleen tällaisesta hyvin vastaavasta teosta jonka he tekivät äidilleni yli kolmekymmentä vuotta sitten. Ei ne lapset ainakaan helpolla tule antamaan anteeksi noin törkeää ja moraalitonta tekoa!

   Poista
  3. Höpönlöpö, ei ole mikään viimeinen loma. Mutta mitä mies nyt Candylle selittäisi muuta. Ei varmaan sopisi Candylle tällainen totuus; Kai sulle sopii, että mä touhuan ja elän omaa arkea perheeni kanssa, ja sä nyt vaan olet ja odotat omaa vuoroasi, sitten kun mulla sattuu aikaa olemaan. Toki noin minäkin selittäisin Candylle asiat, jos minulla olisi vastaava tilanne ja olisin Mikko. Noin pitää kaikki osapuolet suht tyytyväisenä. -Jone-

   Poista
 18. hassu lukee miten susta tullu yht äkkiä tämmöne omistushalunen bimbotyttöystävä :DDD iha tuli mieleen joku 15 vee teini jonka yli vanha poikaystävä viettää kaveriporukalla (missä on tyttöjäki) iltaa ja sä jäät kotiin itkemään :DDD ja musta vika on enemmän mikossa ku sussa ku se menee sut houkuttelee suhteesee. miehellä vaa oo munaa erota reilusti vaimostaan jos ei tykkää. en sillee kovin kato tota miestä ylöspäin saati kunnioita missää määrin. kui noloo ja kamalaa lapsille jos ne ikinä saa kuulla tuosta.. aatteleppa nyt ite vähä miltä kuullostat kukaa muissakaa parisuihteissa pistä miestää valihtee sitä kavereiden ja sun välillä.. :DDDD ja sä vaadit naimisissa olevaa miestä olematta sen perheen kanssa. NAUROIN! :D

  VastaaPoista
 19. tietääks mikko et kirjotat blogii?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tiedä eikä tule ikinä tietämään kun ei se lue mitään blogeja, ja Candy keksii kaikkea niin ei se ikinä tunnistaisi itseään.
   Sitten jos ja kun Candy päättää voi näyttää tämän niin että voivat yhdessä nauraa vuosien päästä.

   Poista
  2. Nauravat varmaankin sitten eri osotteissa, Mikkis vaimonsa kanssa ja Candy alone...Pakko kommentoida, et aika sika ku vetää vaimonki kuteita niskaasa. Jos ite olisin tossa tilantees, jossa en never tule olemaan, kiitos moraalini, niin en IKINÄ suostuisi pukemaan "viholliseni" vaatteita päälle.

   Poista
  3. ...ja ratsastavat yhdessä auringonlaskuun ja elävät elämänsä onnellisina loppuun asti <3<3<3<3<33<3<3<3<3<3

   Poista
 20. Ai että iha yhtäkkiä vaimo on päättänyt että kesällä pitäisi lähteä reissuun..
  Juu-u.
  Varsinkin kun ei edes väliät Mikosta enää vaan antaa nukkua eri huoneessa ja hakkaa ja lähtee yksin kaikkialle lasten kanssa.
  Ei mutku etkö jossain sanonut että vaimo ei osaisi mitään edes aavistaa että Mikolla on toinen kun Mikko muutenkin aina ollut vähän "poissaoleva", työt ja harrastukset jne?
  Joten ei voi olla sitäkään että vaimo haluaisi lämmitellä välejä lomamatkalla...
  Ei mitenkään?
  Ja tottakai selvisi nyt vasta tällainen matka, ei ne ole todellakaan varannut matkaa jo aikoja sitten, ja Mikko sua kusettanut..
  Kun tottakai se voi vaimoaan, jota on tuntenut vuosia, kusettaa, mutta ei pientä Candyä joka on sentään kohta kaksi vuotta roikkunut Mikon perässä!
  Eihän se vaimo voisi ikinä tietää milloin Mikko valehtelee, mutta Candylle se ei ikinä valehtelisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu että tämä lomamatka on varattu jo aikoja sitten. Mikko sua vaan kusettanu ja nyt sanoo että yht'äkkiä vaimo haluaa vaan yksinään lomaa viettämään ulkomaille perheensä kanssa. JUUPA JUU..

   Tai sitten voihan se olla että ehkä vaimo haluaa vaan laatuaikaa miehensä kanssa ja saada taas pyörät pyörimään oikeen kunnolla ;) Eli siis romanttisella tavalla. He nauttivat siellä lomalla toisistaan sekä tietysti omista lapsistaan.

   Poista
 21. Aika jänniä lauseita tulla tekstissä.." ainakin yrittäisi vaimostaan erkaantua"...<- ketä muuta tarkoitat kuin vaimoa, lapsia??? Toinen outo "vituttaa mustasukkaiset ajatukset vaimosta ja LAPSISTA" Miten olet ajatellut tulevaa arkea Mikon kanssa, vai oletko ehdottanut, että erkaantuisi lapsistaankin pikkuhiljaa, ettei tulisi tavaksi tavata lapsia? Miten oikeasti kuvittelet tuon minkään toteutuvan tai onnistuvan, kun olet vielä niin lapsen kengissä kuin olla ja voi. Miten voit olla mustasukkainen lapsista??? Ne on ja pysyy, halusit tai et.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin on välillä mustasukkaisia ajatuksia mun miehen pojasta. Ja välillä huonona hetkenä toivoisin ettei hän olisi syntynytkään. Ja olen kuitenkin jo 32 vuotias. Silti rakastan sitä lasta ja teen mitä vain hänen puolestaan. Eli ihan normaaleja fiiliksiä mun mielestä. Olen myös puhunut tästä kahden hyvän ystäväni kanssa, jotka ovat samassa tilanteessa sekä oman äitipuoleni kanssa, jota rakastan kuin omaa äitiä. On se ihan tiedossa, että ne lapset on ja pysyy, mutta välillä sitä vaan ei mahda tunteilleen mitään. Kaikilla on oikeus omiin tunteisiin, mutta aikuiset empaattiset ihmiset pystyy kyllä peittämään ne negatiiviset lasten takia. Ja tunteistaanhan Candy tänne kirjoittaa. Eri asia on sitten se jos hän oikeasti tekee jotain rikkoakseen Mikon välit lapsiinsa.

   Poista
  2. Mä en kans käsitä, miten voit tuntea vihaa pientä viatonta ihmistä kohtaan? Se lapsi on kahden ihmisen rakkauden hedelmä, ja ei ole varmasti kenellekään mitään tehnyt.

   Poista
 22. "Haluisin itsekkäästi sanottuna saada vaimon pois kuvioista pyörimästä ja vaatimasta Mikolta millon mitäkin. Tekis niin mieli avautua kaikista sen jutuista, mitä se on keksiny Mikon ostettavaks"

  Eli sun mielestä on ihan ok että se sulle kyllä makselee laivamatkoja ja ostelee kalliita hajuvesiä yms. muttei vaimolle pitäisi ostaa mitään? Ei luoja että oot lapsellinen. Mun mielestä nyt on ylipäätään helvetin idioottimaista laittaa mies maksamaan kaiken, kun ei itsellä siihen ole varaa.

  VastaaPoista
 23. Voi tyttö pieni... Ei se Mikko mitään viimeistä lomaa perheenä mene viettämään vaan normaalia elämäänsä. Sinulle hän tietysti antaa olettaa muuta. Miksi kertoisi totuutta? Suosittelen että kuuntelet ajatuksella Zen Cafeen Älä tee biisin!

  VastaaPoista
 24. Ja Candy päivystää, montako hernettä meni nyt nenään ja keskittyykö kaikki nyt tohon miten hän "sallii" matkan, vai huomataanko ja huomautellaanko miten paljon tuosta että käyttää vaimon vaatteita...
  Ja tuntee tyydytystä kun taas jaksoi keksiä lisää tarinaansa, ja saada kommentteja =D
  Olet hassu <3

  VastaaPoista
 25. Olethan varovainen, ystävä? Ethän anna kenenkään muuttaa Sinua?

  Joskus blogisi ensihetkien aikoihin uskalsit olla herkkä. Uskalsit kyseenalaistaa. Sitten se alkoi, eikö alkanutkin: Anonyymi-maskiset katkerat kyynikot hyökkäsivät sankarillisina ja alkoivat paiskoa Sinua raivokkailla verbaalisilla kivimöykyillä. Sinä et nitistynyt, mutta huomaatko mitä he tekivät: he saivat Sinut vetäytymään ja piilottamaan herkkyytesi. Joskus yhden ääripään kommentit saavat meidät lihakset maitohapoista täristen tarttumaan toisen ääripään mielipiteisiin. Onko heidän epäuskonsa saanut Sinut uskomaan yhä vahvemmin?

  Uskalla yhä epäillä, ystävä. Uskalla olla epäilemättä. Uskalla purkaa kaikki pieniin osiin ja katsella niitä ja sitten rakentaa koko maailma uudestaan.
  Älä anna ilkeiden ja julmien - suurimmaksi osaksi aikuisten ihmisten toteuttamien - kommenttien pilata uskoasi ihmisistä. En osaa sanoa, miten itseään ilmeisen tasapainoisina pitävät ihmiset voivat olla niin sadistisen julmia internetissä. Ehkä tänne siivilöityy se osa kansasta, joka pitää 17-vuotiaan nuoren tytön ajojahtia jotenkin kohtuullisena ja oikeutettuna. Itse olen 20 ja pidän sitä lähinnä merkkinä siitä, että asioita ei olla osattu priorisoida omassa elämässä tarpeeksi hyvin.

  Älä anna sen miehen muuttaa Sinua niin paljon, että joskus unohtaisit olevasi isäsi ja äitisi tytär. Uskalla kysyä itseltäsi: "Olenko minä tuo ihminen?" Olenko minä toinen nainen? Olenko minä se nainen, joka pukee hänen vaimonsa vaatteet yllensä? Jos voit vastata kaikkeen "olen", niin sitten ei ole mitään hätää. Jos et voi, niin kerro se hänelle. Hänen täytyy ymmärtää, että tämän kaiken aikana Sinun on kuitenkin säilytettävä itsesi.

  Olet päättänyt valita sen, minkä uskot rakkaudeksi. Jos se on lopullinen valinta, pidä siitä kiinni. Maista kaikkia elämän makuja ja hengitä kaikkia elämän värejä. Ole rohkea. Jos jonain päivänä jostain syystä et hänen kanssaan yhdessä enää olisikaan, älä sure: et ole hävinnyt. Olet valinnut polkusi ja se sattui menemään niin. Tie jatkuu yhä, ja sitä voi kulkea suolaisinkin silmin.

  Olen ollut petetyn roolissa ja kivuliaassa toipumisessa on kestänyt kauan. En pidä pettämistä oikeana tai oikeutettuna missään tilanteessa, enkä myöskään olisi pukenut hänen vaimonsa vaatteita ylleni. Mutta sehän olenkin vain minä, Sinä teet omat valintasi ja olet oma, erillinen, arvokas itsesi.
  Huolimatta erilaisista näkemyksistämme kutsuin Sinua ystäväksi. Toivottavasti et pahastu. Jotenkin kaikki tuo vihaa pursuava kommenttivyöry saa minut tuntemaan syvää myötätuntoa Sinua kohtaan.

  En kutsunut Sinua Candyksi, koska Sinä et ole Candy. Sinä olet Sinä, ihminen, joka on jotain paljon syvempää ja moniuloitteisempaa kuin kukaan Anonyymi täällä voi nähdä. En kutsunut Mikkoakaan Mikoksi. Hän on mies, josta olen kuullut, mutta jota en tiedä nähneeni ja jonka ajatuksista ja tunteista en voi tietää mitään - hädin tuskin edes arvailla.


  Hyvät vihamieliset kommentoijat,
  mikäli Mikko vain kusettaa Kändiä ja Kändi on vaan sinisilmänen idiootti teini joka ei tajua mitään, miksi vihaatte tuota typerää pissistä niin kovasti? Jos häntä kusetetaan, miksi kaikki vihan liekit raivoaa hänen yllä?

  Eräs viisas mies kerran menneisyydessä totesi jotain kivien heittelemisestä. Vieläköhän se voisi päteä tänä päivänä...?

  Vielä ylipitkän kommenttini lopuksi video.
  http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8
  No wonder it's called 'Imagine'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko koskaan huomannut, miten blogisti kommentoi heitä, jotka kritisoivat hänen tekemisiään? Todella sairaita heittoja on häneltäkin tullut. Ei se ole kommentoijien vika, että joku teinityttö on päättänyt alkaa ruotimaan tätä sairasta kuviota netissä. Tottakai se herättää tunteita, ja netissä ihmiset tapaavat olla erittäin raadollisia. Jokainen, joka asettaa itsensä riepottelulle alttiiksi, riepottelua kyllä saa. En sano, että se olisi oikein, mutta näin se vaan menee. Ihmiset yrittävät saada teinitytön tajuamaan erinäisiä tosiasioista, mutta vaikeatahan se on, kun teinillä on vaaleanpunaiset lasit silmillä.

   Sitäpaitsi, helposti tulee blogistista sellainen kuva, että tämä on nuoruuden narsismiin vähän liiaksi uppoutunut, megalomaniasta kärsivä kuningatar-maailmanomistaja, jolle koko maailma on yhtä Candylandia!. Toivottavasti putous reaalimaailmaan ei tule olemaan liian kova, kun hän tajuaa, ettei koko maailma pyöri hänen suloisen napansa ympärillä.

   Poista
 26. Matkaa ei varmasti ole hankittu ihan yhtäkkiä, vaan se on suunniteltu ja maksettu jo ajat sitten. Nytkö vasta "Mikko" sinulle asiasta kertoi? Kokeileppa tyttö kepillä jäätä.. Mikko ei jätä reissua perheensä kanssa väliin, vaikka kuinka anelisit :(. Kokeile ;). Mikko saattaa sanoa sinulle mitä tahansa, mutta varmasti lähtee matkalle lopulta kuitenkin. Uskallatko kokeilla?

  Voivoivoivoi..

  VastaaPoista
 27. En haluaisi mitenkään lannistaa mutta silloin aikoinaan kun isälläni oli salasuhde, hän lakkasi lähtemästä perhelomille. En muista lapsuudestani kuin kaksi lomareissua, joilla isä on ollut mukana. En väitä, että kaikki tosissaan salasuhteessa olevat (isäni meni naimisiin sen naisen kanssa myöhemmin) näin tekisivät, mutta kyllä miehet keksivät keinot livistää asioista, joita he eivät ihan oikeasti halua tehdä.

  Miten ajattelit tulevaisuudessa olevan, eikö "Mikko" muka olisi missään tekemisissä (ex)vaimonsa kanssa ja hänkö ei liittyisi mitenkään teidän elämäänne eron jälkeen? Voi kuule, huoltajuus- ja tapaamisoikeuskiistat ovat vielä edessä. Vietätte monta rattoisaa hetkeä (ex)vaimon kanssa, kun lapset kulkevat kahden talon väliä äidiltä isälle.

  Ja vielä on pakko kysyä, että kuinka kauan jaksat odottaa "Mikkoa"? Isäni nykyinen vaimo odotti isääni kymmenen vuotta. Se on melko pitkä aika olla "se toinen nainen". Lopulta he kuitenkin saivat toisensa, mutta kovalla maksulla: isällä katkesi kaikki välit sukulaisiin ja kaikki hänen entiset tuttunsa katsovat "uutta" naista kieroon. Naiselle tuli lähestymiskieltoja äitini toimesta. Ei välttämättä ole kaunista elämää olla toinen nainen.

  ps. ei ole sinun törkeydelläsi rajaa... Puet päälle "Mikon" vaimon vaatteita! Sairasta, täydellisen sairasta... Sen vielä tajuan, että et itsekkyydessäsi ajattele vaimon tunteita, mutta itseäni kai oksettaisi käyttää edes mieheni exän vaatteita, en suostuisi siihen koskaan.

  VastaaPoista
 28. Hehee jatka samaa rataa! OLET EDELLEEN RAIVOSTUTTAVAN IHANA <3

  VastaaPoista
 29. Jos vaimoaan pettävä mies lähtee ulkomaanlomalle lastensa kanssa, se harvoin enteilee mitään "loppufiilistelyjä", vaan joko omantunnon puhdistamista, hyvittelyä tai sitä kadoneen kipinän etsimistä. Eroava mies ei tarjoa naiselle ulkomaanmatkoja, katuva mies tarjoaa.

  "et yrittäis nyt ainakin vaimostaan mahdollisimman paljon erkaantua ja kyl se niin on tehnykki, mut ei kyl tarpeeks."
  - Tyttörakas, ethän sinä voi asettaa toiselle ihmiselle rajoituksia kenestä hän erkaantuu ja kenen kanssa lähenee. Aivan kuin ei hänen vaimonsakkaan voi, mitä tulee teidän suhteeseenne. Eronahan näissä tilanteissa on ainoastaan se, että vaimolta kaikki pimitetään, sinä tiedät (ainakin luulet tietäväsi..) millä tolalla asiat ovat.

  " Haluisin itsekkäästi sanottuna saada vaimon pois kuvioista pyörimästä ja vaatimasta Mikolta millon mitäkin. "
  - Se nainen tulee aina olemaan heidän yhteisten lastensa äiti. Ja voit arvata, mihin mittasuhteisiin vaatimukset kasvavat kun tämä kuvio hänelle paljastuu. Petetty nainen, yksinjätetty äiti ei useinkaan "poistu kuvioista".

  VastaaPoista
 30. Jos avioero kolkuttelee, ei silloin lähdetä perheen kesken ulkomaille. Paitsi jos tarkoituksena on yrittää hieroa sopua. Jos ero on ns. hakua vaille selvä, tehdään ihan omia reissuja ja muutetaan asumuseroon. Sua vedätetään nyt aika sata-nolla.

  VastaaPoista
 31. On se kyllä Mikolla kauhea vaimo, ihan lomalle pakottaa, ei hellanlettas. Kyllä on Miksun elämä kurjaa :( On se niin väärin, että ihan oma aviovaimo haluaa lomalle kesällä ja pyytää vielä ostamaankin jotakin. Toivottavasti Mikko nyt selviää tästä kauhukokemuksesta jotenkin, ja tietenkin varmaan juuri sinun avulla ja tuella. Siihen nähden, että on niin hemmetin kauhea nainen, niin paljon sillä on kavereita/ystäviä/tuttuja kenen luona käydä, kun joka postauksessa kirjotat vaimon olevan liikenteessä. Toisin tuo sinun elämä...venaat varattua perheen isää illat pitkät, ja suputat tietokoneelle kuinka perheen elämä jurppii. Sinunkin kannattaisi hommata ikäses poikakaveri, ja riennät hänen kanssaan kesän niinkun ton ikäsen kakrun kuuluukin tehdä.

  VastaaPoista
 32. vaimon "yli-isot" vaatteet.. vaimo on siis kamala mutta myös isokokoinen ja aivan kammotus...
  mikko ei olisi vaimon kanssa naimisissa jos hän olisi kaikinpuolin kamala. HERÄÄ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitattiinko tässä siihen että vaimo on isokokoinen? vaatteet vaan ovat candylle liian isot? säälittävää vittuilun aiheen etsimistä

   Poista
 33. Veikö se *Mikko* kenties sun neitsyytes ku oot niin kiinni siin äijäs..
  kyl sä pian huomaat ja heräät siihen todellisuuteen et sä oot vaa ollu sille pient piristystä ja tää mikko jatkaa normaalii perhe elämää :)

  VastaaPoista
 34. Mä en olis kyllä uskaltanu lähteä moottoripyörän kyytiin tossa tilanteessa, varsinkaan jos kyseessä on erikoisempi prätkä mikä siis helppo tunnistaa/herättää huomiota...ainahan sitä toki voi keksiä jonkun tarinan, millä selittää että oli joku nuori nainen kyydissä, mutta kumminkin.
  Valitettavasti voin sanoa, ettei ne vaatimukset mihinkään katoa eron jälkeen. Jos on hankalampi ero ja ottaa vaimoon tosi kovasti, niin vaatimukset jopa lisääntyy. Ja sitten keksitään IHAN KAIKKEA, millä hankaloittaa toisen uutta elämää (kokemusta on).
  Toivottavasti et pakota Mikkoa valitsemaan, se ei nyt vaan ratkaise mitään.
  Kumpa saisitte pian asiat etenemään, toi pitkittäminen ei tee hyvää kenellekään eikä oo reilua myöskään yhdellekään osapuolelle.

  VastaaPoista
 35. En sano tätä pahalla, mutta alkuun verrattuna kirjoituksistasi tuntuu kuultavan läpi nykyään halu olla nuori vielä, viettää nuoruutta, nauttia siitä. Oletko aivan varma, että haluat hukata sen? Nuoruus on ihanaa ja ainutkertaista, kun saa olla ja tehdä ja käyttäytyä kuin nuori ja elämä ja maailma on vielä avoin. Haluatko aivan varmasti hypätä sen yli ja harpata aikuisten maailmaan ja elämään, joka suoraan sanoen on hirveän arkista, tylsää ja säädeltyä. Yhdenkään miehen takia ei nuoruusvuosiaan kannata "myydä". Ei ainakaan jos yhtään epäröi. Tietysti elämä on elämistä varten ja kaikki ratkaisut ja niiden joskus tyhmätkin seuraukset on vain osa elämää. Joskus hyvistäkin valinnoista voi seurata vain paskaa ja paskoista valinnoista voi muodostuakin lopulta jotain korvaamattoman hyvää. Mutta jos jatkat Mikon ja lasten kanssa, sinun täytyy muistaa, että joudut muuttumaan. Olet impulsiivinen ja tietyllä huolettomalla tavalla villi ja vapaa vielä. Se ei enää käy, kun joudut elämään esimerkkinä ja kasvattajana lasten kanssa. Oletko valmis antamaan sen pois? Tukahduttamaan sen järkevyyden ja vakauden alle? Entä miltä tuntuu, pitääkö Mikkokin sinussa ehkä juuri siitä puolesta ja pitääkö sinusta kun et voi enää olla sellainen? Tuossa suhteessasi sinäkin kannat suurta vastuuta, et vain itsestäsi ja tulevaisuudestasi, vaan myös Mikon ja lasten onnesta ja tulevaisuudesta. Sinun valintasi vaikuttaa kaikkien elämään. Niin, siis siinä tapauksessa että blogi on totta, muussa tapauksessa, hemmetin hyvää viihdettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli asiallinen teksti. Samaa olen miettinyt itsekin. Se aikuisuus kun tuo mukanaan tylsyttä, rutiineja ja harmaata arkea, etenkin jos on lapsia. Sinkkuna ja lapsettomanahan tuota impulsiivista, hauskaa elämä voi viettää, ja suosittelen "Candylle" juuri sitä. Vielä vuosiksi eteenpäinkin. Ei olisi pahitteeksi kasvaa aikuiseksi, ennenkuin sitoutuu toiseen ihmiseen, saati lapsiin. Ja todella, hiton hyvää viihdettä osaa blogin pitäjä tarjota ihmisille, jos päästään nuo asiat keksii!

   Todennäköisintä kuitenkin on se, että suhde arkipäiväistyy ennen pitkää, olipa lähtökohdat suhteelle minkälaiset tahansa. Kaikenlaiset huvimatkat, "roadtripit", ekstempore-risteilyt alkavat myös tuntua jossain vaiheessa tylsiltä ja arkipäiväisiltä, eivätkä poista sitä tosiseikkaa, että sama pälliäinen siinä mukana koko ajan on. Vaikuttaa siltä, että Mikko kaipaa siinä määrin vaihtelua elämäänsä, ettei yhtä naista jaksa koko ajan katsella. Sori vaan, mutta siltä se tekstiesi perusteella vaikuttaa.

   Poista
 36. Voi lapsiriepu sua. Toivon todella, ettei sinulle käy kuten minulle iässäsi... Olin tyhmä, naiivi ja vielä kerran tyhmä, suorastaan idiootti. Vanhempi, perheellinen mies, avioero muka tulossa jne. Tuhlasin parhaat nuoruuteni päivät haaveiluun siitä, mitä tulee kun vihdoin ero tulee voimaan. Kunnes eräänä päivänä heräsin, ettei näin voi jatkua. Aikaa oli kulunut neljä ja puoli vuotta.

  Nykyään tämä unelmieni uros on edelleen naimisissa vaimonsa kanssa, lisäksi tiedän hänellä olevan jo uuden nuoren ja tyhmän salarakkaan.

  Toivottavasti sinulle ei käy näin, mutta... Näinkin voi tapahtua. Olen itselleni, ja miehelle, katkera siitä, miten hukkasin noin pitkän ajan elämästäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikset kerro vaimolle sinusta ja tästä toisesta?

   Poista
 37. Toivon sulle pelkkää hyvää ja ettei tilanne päätyis siihen että saat siipees, mutta vaikuttaa kyllä aika pahaenteiseltä :/ Itsellä ei samassa tilanteessa riittäis enää kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Mut toivottavasti kaikki päättyy vielä hyvin :)

  VastaaPoista
 38. Voi pikkuteinipimppara raukka kun jätetään rannalle ruikuttamaan. :(

  Oot itsekäs kun kiukuttelet siitä, ettei Mikko sais lomailla oman perheensä kanssa. Itse hyvin tiedät ettet siihe perheeseen kuulu, et millään tavalla. Oot vain salarakas ja sellaseks tulet jäämään. Jos Mikko jotain eroa haluis niin ei se mihinkään perhelomalle lähtis.

  VastaaPoista
 39. Sä oot tuolla 20.12.2011 postauksessa kirjoittanut, että 99% varmuudella pääsette pian aloittaa yhteisen elämän. Miten musta tuntuu, että suunta on kyllä just toinen. Ei merkkiäkään yhteis elämästä, sinun kanssa. Sen postauksen jälkeen Mikko muuttanut takaisin vaimokultansa luokse ja nyt yhteinen rentouttava kesälomareissu tiedossa. Tosin voi olla, että meillä sinun kanssa erikäsitys ajan kulusta, mutta tuosta on jo nyt viisi kuukautta. Onko Mikko jo alkanut hakea asuntoa teille tms? Tuskin. 2vuotta mennyt, ja nothing happens...mietippä teini sitä.

  VastaaPoista
 40. Joo kyllä tämä niin absurdilta kuulostaa koko juttu..todella vaikea uskoa että voisi olla totta. Tämäkin kirjoitus..vaikka kuinka on vasta teinityttö niin tietäähän sen millaisen negatiivisten kommenttien vyöryn saa aikaiseksi kun postaa jotain tälläistä. Tuntuu todella huomionhakuiselle. Ehkä tämä onkin jonkun yksinäisen teinin satu.

  Jos taas ei eli tämä koko juttu on totta niin ihan turha tänne on mielipiteitään jättää kun tämä tsirpula on niin asiastaan varma. Muistan etten itsekään tuon ikäisenä uskonut koskaan vanhempiani ja voi kuinka väärässä olinkaan :) Joten antaa Candyn olla vaan, kyllä se elämä sitten opettaa.

  Itse päädyin lukemaan tätä blogia koska minulla on myös kokemusta salasuhteesta , tosin olen jo aikuinen nainen ja meillä ei miehen kanssa ollut ikäeroa. Meillä kävi hyvin ja päädyimme yhteen, olemme olleet naimisissa jo monta vuotta. Mutta voin kertoa että mieheni ei koskaan kohdellut minua kun tämä "Mikko" tätä tyttöä. Tässä hommassa ei todellakaan ole puhtaat jauhot pussissa. Tuo "Mikko" pitäisi hirttää palleistaan jos on edes todellinen henkilö. Ei 17v tyttö voi vielä mitään ymmärtää elämästä. Tämän miehen kyllä jo pitäisi.

  VastaaPoista
 41. Mistä tiedät ettet ole vain elämän lisähuvitusta mikolle ja vaihtoehto B jos vaimon kanssa ei mene hyvin? Actions matter.

  VastaaPoista
 42. "Päästiin lähtemään, kun sen vaimo oli lasten kanssa jonkun tuttavan synttäreillä."

  Taas kerran vaimo ja lapset lähtivät keskenään johonkin. Miksei Mikko ole ikinä niiden mukana missään, vaan Mikko on aina sun kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tullut näitä tekstejä lukiessa sellainen tunne (jos on ylipäätään todellista), että mitään lapsia ei ole olemassakaan, vaan ne ovat keksitty hankaloittamaan tunnistamista.

   Poista
  2. Tai ehkä lapsia on vain yksi?

   Poista
  3. Nii joo, lapsia ei varmaan oikeesti ees oo..

   Poista
  4. Eikä Mikkoa ja koko vaimoa..

   Poista
 43. Apua. Miten pitkään ne meinasi siellä reissulla olla :( Mä toivoisin, että ne ei sen jälkeen mene enää millekään reissulle (koska ei mitään järkeä). Vaan seuraava reissu on sun kanssa! Eikö sen Mikonki ois aika kertoo jo vaimolleen sitten sen viimeisen ulkomaanreissun jälkeen, että sillä on joku toinen ketä rakastaa... Katsotaan mitä tapahtuu.
  Ja kun sanoit, että ärsyynnyt lapsistakin, niin et kai sä sitä oikeasti tarkoita? Eikö ne lapset ollu sun mielestä tosi mukavan oloisia.
  Ja joka tapauksessa Mikosta ja sen vaimosta ei pitäs tulla enää mitään, koska oothan sinä jo pyöriny pitkään kuvioissa, niin mitä järkeä sen Mikon on enää elää vaimonsa kanssa onnettomassa suhteessa? Miettikää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei haloo oletettavasti teini (?). "Mikosta ja vaimosta ei pitäs enää tulla mitään...." Kuule eiköhän Mikko nyt kuitenkin ole"pyörinyt" vaimonsa kanssa himppusen kauemmin kun on muksut jne. Ja mistä sinä sen enempää tiedät kuinka onnellisia tai onnettomia Mikko ja Vaimo ovat, eihän Kändi ole vaimon versiota kuullut, etkä lienee sinäkään. Toi nyt on ihan vakio juttua kun haluaa toista naista,niin sepitellään että"meil menee niin huonosti, on menny jo kauan ja lässyti lässyti"

   Poista
  2. Joo, kyllä olen teini ;) Tuskin vaimo haluaisi Mikon kanssa enää yhdessä elää jos se tietäisi nuista jutuista, mitä Mikko tekee/on tehnyt Candyn kanssa. Vai voisiko vaimo siltikin olla onnellinen? :D Eli parempi vaan kaikille, että Mikko ja Candy saa toisensa. Ja vaimo voi etsiä jonkun toisen, plenty of fish in the sea.

   Poista
  3. Hei Mella!
   Yököttävintähän tässä on juurikin se että vaimo jo kertaalleen heittikin Mikon ulos, mutta eheih, ei se sopinut Mikon ja Candyn suunnitelmiin joten Mikon oli pakko palata kotiin vielä, jotta voi erota sitten kun hänelle sopii.

   Parasta vaimolle olisi jos saisi tietää miten häntä kusetetaan, eikä se että M ja C jatkavat kusettamista ties kuinka kauan.

   Poista
  4. Mella, mitä jos eläisit nyt muutaman vuoden, sanotaanko kymmenen, tätä elämää, ja sitten tulisit tänne kertomaan näitä aikuiselämän parisuhde vinkkejä, okei??? On huomattavasti helpompaa ja perusteltavampaa antaa vinkkejä, kun on itsellä muksuja ja puoliso. Ja muutenkin sitä koettua elämää.

   Poista
 44. Olette kovin erilaisista lähtökohdista. Itse olet vapaa ja perheetön ja tällä Mikolla vaimo, lapset, perhe. Sinun on lähes mahdotonta ymmärtää kuinka vaikeaa voi perheestä irrottautuminen olla.

  Joskus vaan on liikaa kaikkia asioita, jotka eroamisen ja suoraan uuteen suhteeseen siirtymisen tekee vaikeaksi, jopa mahdottomaksi. Perheellisellä on vaan erossa niin paljon pelissä.

  Ja eron mahdollisuus vaan saattaa tehdä sen, että arvot menevät uusiksi ja silmät aukeavat.

  Toivottavasti tässä tarinassa käy hyvin jokaiselle osapuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eli perhe jatkaa yhdessä ja Candy ottaa ikäisensä.

   Poista
 45. Täällä kaikki kommentoijat sanoo että Mikko vaan valehtelee Candylle ja että se on oikeesti tosi onnellinen vaimonsa kanssa jne..
  Ottakaa nyt se järki käteen ja miettikää: vaikka Mikko ei aikoisi erota vaimostaan (Candyn takia toivon että eroo), niin ei ne voi kovin onnellisia olla yhdessä, kun Mikko kerta on näin kauan jo "seurustellut" Candynkin kanssa! Ei kukaan onnellisessa suhteessa oleva aloita salasuhdetta.

  Toivon teille Candy kaikkea hyvää ja mä tajuan sun ajatukset, itelläkin tosi hankala suhde mihin kuuluu mun lisäksi toinen nainen (ei oo naimisissa tms, mutta kuitenkin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja edelleen.

   Onnellisessakin suhteessa voi toinen hakeutua salasuhteeseen.
   Se ei välttämättä tarkoita, etteikö olisi onnellinen puolisonsa kanssa, vaan se voi myös tarkoittaa sitä, ettei vakituisessa suhteessa ole enää sitä jännitystä.
   Elämä on muuttunut tavalliseksi perheen arjeksi.

   Ja silloin jotkut lähtevät hakemaan sitä jännitystä muualta.

   Kuten tässäkin tapauksessa on mahdollista.
   Mikko on hakenut jännittävää salasuhdetta puuduttavan arjen rinnalle.
   Ei välttämättä, mutta ei ole pois suljettu vaihtoehto.

   Poista
  2. Niin ja noin kauan Mikko ollut Candyn kanssa, eikä siltikään eronnut vaimostaan.. :DD Ei Mikko ja Candy voi kovin onnellisia olla yhdessä, kun Mikko kerta näin kauan pitänyt viel yhtä vaimon kanssa!!! Ei kukaan onnellisessa seurustelusuhteessa anna toisen ihmisen hidastaa.. :DDDDdDDD

   Poista
 46. En oikein ymmärrä sitä että miten voit pitää Mikkoa niin ihanana ihmisenä vaikka JOKA IKINEN KERTA NÄET KUINKA VÄÄRIN SE TEKEE SEN VAIMOA JA LAPSIA KOHTAAN? Mitäs sitten kun te olette yhdessä, kuluu vaikka viisitoista vuotta, te saatte lapsia ja muutatte yhteen ja Mikko löytää uuden leikkikalun niinkun sinut sillon aikoja sitten ? Itse en ainakaan voisi arvostaa sellasta ihmistä joka pitää yllä salasuhdetta, pettää aviopuolisoansa ja valehtelee jopa omille lapsilleen, miten sinä pystyt hyväksymään sen? Ootko ihan varma että pystyt luottamaan Mikkoon, nyt kun oon nähnyt kuinka kieroon peliin se suostuu mukaan?

  VastaaPoista
 47. Candy: "Haluisin itsekkäästi sanottuna saada vaimon pois kuvioista pyörimästä ja vaatimasta Mikolta millon mitäkin. Tekis niin mieli avautua kaikista sen jutuista, mitä se on keksiny Mikon ostettavaks"

  Candy: "Lisäks Mikko lupas ostaa mulle laivalta hajuveden (apua, joudun suostuttelemaan sen ostamaan kaks kun en osaa päättää kumman kahdesta must have tuoksusta haluan:D) ja helvetisti viiiinaaa. Taxfree, here I come! ;) Oon niin täpinöissäni, miten mä jaksan oottaa?!?"

  Eiku mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, totta turiset, mutta näihinhän Kändi tunnetusti ei vastaa :D

   Poista
  2. Luulen, että verottomat hajuvedet ja viinat on hieman eri kategoriassa kuin jotkut vaimon ostattamat romut. Yleensä ne on sellasta kuin auto, telkkari ja keittiöremontti.

   Poista
  3. "Luulen, että verottomat hajuvedet ja viinat on hieman eri kategoriassa kuin jotkut vaimon ostattamat romut. Yleensä ne on sellasta kuin auto, telkkari ja keittiöremontti."

   Jaa että vaimo ei ansaitse mitään?
   Ja Mikkohan ei hyödy mitenkään telkkarista, keittiöstä...?
   Aika surkeat nuo sinun esimerkit =D

   Poista
  4. Olisikohan se vaimo saanut ne autot, telkkarit ja keittiöremontit vain omaan käyttöönsä, vai onko niistä hyötynyt koko perhe? Noista Mikolta vaadituista kaksista hajuvesistä on Mikkokin varmaan hyötynyt todella paljon, joo.

   Poista
  5. Ja Candyhän ei tule mitään tuollaista vaatimaan, kun on hänen ja mikon perheen & talon perustamisen aika? Ei farmaria perheen kuljettamiseen? Ja samalla keittiöllä mennään hautaan saakka? Ei uusia kodinkoneita, lastentarvikkeita, ei mitään?

   Hajuvesi ja viina riittää Candylle, niinkö? :D

   Poista
  6. Meilläkin ostetaan perheessä noita "romuja", kuten telkkari, 2 autoa, jotta päästään sellaiseen paikkaan kuin työpaikka. Sitten meillä ostetaan muitakin romuja kuten sohvat, jotta olisi mukavampi katsoa sitä jo yhtä ostettua romua, telkkaria. Meidän oli ostettava myös ruokapöydän romu, jottei meidän viisi henkinen perhe joudu syömään lattialla. Niin, ja mukavuuden halusta ostimme myös sängynromut. T:Äiti/Vaimo

   Poista
  7. Katkerat kotiäidit.

   T. Nainen, joka kykenee ite maksamaan elämänsä ja jotain yhteistäkin miehensä kanssa.

   Poista
 48. Eli lapset eivät saisi lapsuudessaan viettää edes yhtä ulkomaanreissua biologisten ja rakastavien vanhempiensa kanssa ennen kuin ilkeä äitipuoli astuu kuvioihin?

  Suututtaa oikeen miten kamala ja kylmä ihminen olet! Fortunately kharma is a bitch!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea yleistys tuo "ilkeä äitipuoli", oma äitipuoleni on ainakin minulle korvaamattoman tärkeä ihminen, eikä ilkeä "äidin paikan varastaja"

   Poista
 49. Lomalla mitä todennäköisimmin Mikko ja vaimo lähentyvät, ei suinkaan erkaannu toisistaan.

  Niin ja jos mikkoSI haluaisi perheensä jättää, niin eiks se olis sen tehnyt jo? Ei se ainakaan mihkään perhelomalle lähtisi..

  VastaaPoista
 50. Etkö sä teinityttö tajua, että et sä koskaan tule pääsemaan vaimosta eroon, vaikka tuo mikko joskus sen jättäisikin. Vaimolle kun tää sotku selviää niin siinä vasta onkin soppa keitettynä. Kiristää (ja oikeutetusti kiristääkin) mikkoa lapsilla ja koko teidän arki pyörii edelleen mikon perheen ympärillä. Mikko on onneton kun ei saa nähdä lapsiaan ja tekee varmasti mitä vaan korjatakseen tilannetta. Vaimo niin tulee johtamaan tuota palettia :D. Ja entäs teidän lomat... lapset otetaan mukaan ja loma-ajat pyörivät 18 vuotta sen ympärillä, milloin vaimon sopii antaa lapset teille. Sinä olet aina kakkonen niissä karkeloissa. Lpaset on varmasti myös viikonloppuisin mukava kirkuva lisä teidän taloudessa. Mietis kuinka hyvin tulevat suhtautumaan sinuun teiniritsaan kun tajuavat, että hajotit heidän perheen. Voi olla leppoisat perhekuviot kaukainen ajatus silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kompaan, sillä tuota se juuri tulee olemaan.

   Poista
  2. Ei välttämättä... Mun mies (entinen) petti mua ja kun erottiin, muutti tämän naisen kanssa yhteen. Tosin, minä jätin miehen. Mutta lasten avulla en ole kiusaa tehnyt:) Enkä kiristänyt tms. Mutta mutta... Ex on pettänyt tätä uuttakin naista. Mm minun kanssani. Olen tästä täällä aiemminkin maininnut. Jos Mikon vaimo lapsiaan ajattelee, ei hän isän ja lasten väliin asetu. Ja mun lapsilla ihan ok välit tähän nykyiseen, vaikka mä en siedä, en lapsille hauku, mitähän ne siitä hyötyisi, häviäisi vain.

   Poista
  3. Koskaan ei ole oikeutettua kiristää lapsilla ja ei kaikki ex-vaimot todellakaan niin tee. :DD Mutta joo vaimo silti vetää pidemmän korren. haloo, kuka ukko oikeesti alkaa seurusteleen teinitytön kanssa vaikka ois sinkku ja vitun vapaa.. :DDD Ei kukaan, ellei ole vähän jälkeenjäänyt tai pedari.. :DDDD Sitä Mikko ilmeisesti on

   Poista
  4. Mikä oikeuttaa ihmishirviön kiristämään miestä lapsilla? Sukupuoli?

   Poista
  5. Ei varmaan mikään sinäänsä oikeuta, mutta eipä kai mikään tai kukaan anna oikeutta myöskään pettää vaimoa jonkun alaikäisen hempukan kanssa? Kyllä on ihan oikein, että mikko ajetaan ahtaalle eron jälkeen. Lapset eivät ole tähänkään asti kiinnostaneet, jos olisi ei mies veisi lapsilta perhettä ja tasapainoista lapsuutta sekoilemalla jonkun teinipimpin perässä pitkin maita ja mantuja. Täytyy kyllä sanoa, että jokin on miehen kehityksessä jäänyt kesken jos on tarvetta huidella vielä tuossa iässä illat ja yöt milloin missäkin kuin jokin amisviiksinen kiimainen kolli.

   Meinaatteko että vaimo ihan tyytyväisenä antaa lapset alaikäisen äitipuolen hoteisiin :D ? Enpä usko. Ja jos lapsilla on yhtään, siis korostan yhtään, järkeä päässä, he tajuavat kyllä tämän kuvion perheenhajoamisen suhteen ihan itsekin ja vetänevät siitä aikanaan omat johtopäätökset. Kyllä se on teiniäitipuoli, joka siitä saa maksaa. Sitä paitsi veikkanpa, että kun olisi aika aloittaa yhteinen arki mikon kanssa, ei se välttämättä maistukaan enää niin romanttiselta ja ihanalta kuin tähän asti. On se hienoa, että kaverit painaa viihteellä ja matkustelee miestensä kanssa, tapaa ystäväpariskuntia, istuu iltaa jne. Vaan tälläpä teinityttösellä on eteinen täynnä kurahousuja, lapset kiukuttelee äitipuolelleen,karjuvat korvatulehduksiaan, pitää siivota ja luututa toisen naisen lasten perässä jne. Mikko tietty on päävastuussa isänä, mutta kyllä se perheenpyöritys lankeaa myös äitipuolelle jos samassa taloudessa asutaan. Voisin veikata, että aika pian alkaa hohto ja jännitys suhteesta kadota.

   Sellaistakin meitin, että meinaatteko olla aina vain kahdestaan? Ei kovin tervettä pidemmän päälle. Mitenköhän mikko viihtyy kikattavassa teinibimbolaumassa (oletettavasti kyllä hyvin kun taitaa olla henkiseltä tasoltaan ihan samassa vaiheessa, ihme ikiteini joka kuvittelee olevansa vielä nuori??)? Vielä kiinnostavampaa olisi nähdä miten sinut candy esitellään mikon kaveripiireissä? On se hienoa, että muilla on urat, perheet, asuntolainat ja ihan eri elämäntilanne. On varmasti kiva istua iltaa kun on epäilemättä paljon yhteistä puhuttavaa... olette varmasti melkoisen naurun ja selän takana puhumisen kohde. Kannattaa varautua siihen, ettei mikko ehkä koskaan kehtaa tuoda sinua julkisuuteen eli esitellä perheelle, suvulle, työkavereille jne. Se olisi hänelle ehkä liian noloa.

   Poista
 51. tajuaksä että toi tulee vaikeemmaks toi teijjän yhes olo ku mikko eroo? se ottaa lapsia viikonlopuks yöks ja ku sä oot sie mitä ne lapset äidillensä sanoo, että isillä on joo uus tyttöystävä ja se on tosi nuori.. periaattees lapsi..? hei ajattele kaikkien kannalta tota asiaa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen ikäiset lapset eivät ymmärrä vielä Mikon ja Candyn ikäeroa?

   Taino tietty meneehän tossa aikaa jos ja kun Mikko eroaa vaimostaan...

   Poista
 52. Miten täällä jaksetaan vieläkin jauhaa sitä ettei Mikko muka voisi erota vaimostaan ja vedättää vain Candya?
  Ihan itse voin kertoa että olen ollut ns. toisena naisena joka päättyikin niin, että nyt olen onnellisesti yhdessä tämän miehen kanssa vaikka meillä onkin ikäeroa 10 vuotta ja eroamiseen meni vuosi.
  Itse valitsin mihin lähdin mukaan ja voin kertoa että hyvin valitsin ja ymmärrän todellakin Candyn tunteenpurkaukset ja ärsyyntymykset vaimoa kohtaan. Kukaan teistä ei voi tietää millaista vihaa sitä voikaan tuntea jotain tuntematonta ihmistä kohtaan, jos ei ole itse ollut samassa roolissa.
  Tässä maailmassa on niin paljon pahaa ja vääryyttä ja täällä te jaksatte vaan jauhaa suoraansanoen paskaa toisen elämästä.
  Ja ihan tiedoksi vaan että itse olen ainakin aivan älyttömän tyytyväinen ja iloinen että mieheni ex-nainen makaa nyt haudassa ja on todellakin IKUISESTI poissa kuvioista.
  Tsemppiä Candy, kyllä odottaminen aina palkitaan ja hyvää kannattaakin odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ja ihan tiedoksi vaan että itse olen ainakin aivan älyttömän tyytyväinen ja iloinen että mieheni ex-nainen makaa nyt haudassa ja on todellakin IKUISESTI poissa kuvioista."

   Vittu sä oot ihan sairas ämmä! Tosi pimeetä ja sekopäistä sanoa tuollaista kuolleesta ihmisestä. Mee hoitoon.

   Poista
  2. Ihan terve olen kyllä :D jokainen toivoo mitä toivoo ja itse ainakin sain mitä halusin ja toivoin.

   Poista
  3. Et oo terve munkaan mielestä tai KENENKÄÄN, oot lapsuudessa kaltoin kohdeltu ja nyt otat takas sen mistä jäit paitsi....

   Poista
  4. No et kyllä siltä vaikuta. Jos olisit normaali, niin pitäisit tollaset sairaat ajatukset pääsi sisällä, etkä toisi niitä julki.

   Poista
  5. Kannattasko alkaa sinun ettiä terapeuttia itsellesi..Vain tunnevammainen puhuu ja ajattelee noin, ja narsismi on yksi niistä vammoista.

   Poista
  6. Minä en ainakaan usko että sinä eka anonyymi olet mitenkään hullu :D Se on mun mielestä ihan normaalia, että exät ei oo niitä parhaita kaverita ja etenkin jos ne pyörii miehen elämässä esim lasten takia niin se vaan helpottaa elämää niin paljon jos sitä exää ei enää ole.

   Poista
  7. Inhimilliset tunteet on inhimillisiä? Kai jokainen on joskus millisekunnin ajan ajatellut että voi kunpa tuo kiusaaja/muu inhottava ihminen katoaisi. Jotkut äidithän saattavat ajatella ollessaan kolmatta yötä valveilla koliikkivauvan kanssa että kannattikohan tämä.

   En pidä pettämisestä edes ajatuksena mutta toisaalta veljeni nykyinen vaimo oli joskus se "toinen nainen" veljelleni joka oli onnettomassa avosuhteessa. Tämä uusi on aiheuttanut niin paljon positiivisia muutoksia ennen niin masentuneen veljeni elämään.

   Poista
  8. Mutta kyllä exätkin on ihmisiä, ja on ihan järjen vastaista iloita jonkun kuolemasta/haudassa olosta!

   Poista
  9. jep, ihanaa että yksi ihminen joka ei ole niin kapeakatseinen ! :)

   Poista
  10. "Ihan terve olen kyllä :D jokainen toivoo mitä toivoo ja itse ainakin sain mitä halusin ja toivoin."

   Ei todellakaan ole tervettä toivoa jonkun toisen kuolemaa, ihan sairasta että joku voi puhua noin. Ei exä kanssa tarvi olla paras kaveri tai edes tekemisissä, mutta toisen kuolemasta iloitseminen on jo liikaa. "Sain mitä halusin ja toivoin", siis ihan oikeesti, oksettavaa. Voisitko yhtään itsekkäämmältä kuulostaa?

   Muista, Karma is a bitch.

   Poista
  11. Käsittämätöntä miten nykyajan ihmiset voivat olla näin itsekeskeisiä. Aina pitäisi saada se mitä itse haluaa ja toivoo, viis toisten ihmisten tunteista ja tarpeista. Normaaleille aikuisille ja terveessä parisuhteessa eläville exien olemassaolon ei pitäisi olla mikään ongelma. Ehkä se on pelkoa exiä kohtaan, en tiedä.

   Anon 22:34 mielestä elämää vaan helpottaa, jos lasten takia kuvioissa pyörivää exää ei enää olisi. Toivottavasti osaat joskus ajatella tällaisia asioita muidenkin kuin oman napasi kannalta. Oksettavaa ajattelua.

   Poista
  12. No ei tietenkään exän kanssa kuulu olla mitään parhaita kavereita. Mutta itsepähän tämä uusi nainen on soppansa keittänyt, ja teoilla vaan on seurauksia, joita tulee sietää. Ja se, että on "todella tyytyväinen" jonkun kuolemasta -olkoonkin vaikka vihattu miehen ex- ON todella sairasta!

   Poista
  13. no on täällä itsekästä porukkaa... "etenkin jos ne pyörii miehen elämässä esim lasten takia niin se vaan helpottaa elämää niin paljon jos sitä exää ei enää ole." joo helpottaa varmaan teitä, mutta ette tulleet ajatelleeksi esim lapsia? niistä tuskin on hurjan kivaa että äiti tai isä on kuollut. kyllä tämmönen moraaliton paskablogi vetää selkeästi kaltaistaan roskaa paikalle.

   Poista
  14. En voi uskoa miten joku voi olla onnellinen toisen poismenosta,vain siksi että sai tän puolison itselleen.

   Poista
  15. Taas vetää ihan sanattomaksi, sairasta :( En ole koskaan toivonu mieheni exän kuolemaa, enkä ole edes koskaan vihannut häntä, miksi edes pitäisi? Mustasukkaisuudestako? Kaikillahan meillä on menneisyytemme. Ja tunnen aina suunnatonta surua, kun lapset menettävät äitinsä tai isänsä, huonokin vanhempi on lähes aina lapselle erittäin rakas.

   Poista
 53. Olen 20 muija.
  Ihan mielenkiinnosta kysyn, milloin Mikko eroaa vaimostaan? Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta en ole ihan perillä, milloin Mikko luopuu vaimostaan. Tai siis, olet maininnut vaimon mielenterveysongelmista ja se on ollut syy miksi erossa mm on kestänyt näin kauan. Itse kuitenkin kärsin vakavasta masennuksesta ja itseäni satuttaisi paljon enemmän se, että mieheni on ollut rinnallani väkisin ja kestänyt mua toisen naisen turvin, kuin että ero tulisi suoraan.

  En ymmärrä pettämistä, mutta en ymmärrä myöskään näitä "olet huora"-kommenteja.
  Mut mutta, jatka blogia ja kerro kuulumisista. Blogisi on herättänyt keskustelua aviomieheni kanssa runsaasti ja myös kavereiden kanssa on tullut juteltua tästä. Kaikki ollaan samalla linjalla siitä, että pettäminen on väärin, mutta ei olla tuomittu tai alettu haukkumaan, emmehän me tiedä =)

  Haukkujien kannattaisi miettiä, että mies on se, joka sen päätöksen tekee. Kukaan nainen/mies tuskin saisi toista väkisin jatkamaan seksi- tai parisuhteessa itsensä kanssa.

  Onneksi olet sitä mieltä että lapset ovat miehellesi tärkeimmät, sillä niin asia on, liioittelematta ja vähättelemättä. On myös hienoa, että arvostat Mikossa tätä piirrettä.

  Sulle toivon hyvää kevättä ja blogin kirjoittamisintoa! =)

  VastaaPoista
 54. Tämä tapaus sai mut taas epäilemään Mikon eroamisaikeita.. Ainakin ulkopuolisen korvaan kuulostaa todella omituiselta. Mä oon alkanu aivan jännityksellä odottelemaan, että miten teidän mahtaa käydä. Vaikka en edes tunne teitä x)
  Toivon että kerrot lopputuloksen täälä, oli se sinulle mieluisa tai ei. Ei siksi että anonyymit saisivat heittää "mitäs me sanottiin"-kommenttia, jos mikko ei jätäkään vaimoaa, vaan siksi, että voisit olla varoittavana esimerkkinä muille, jotka varattujen kanssa hengaavat. Etenkin kun tätä on jatkunut niinkin pitkään, kuin pari vuotta... niin pahoin pelkään, että sinun tässä käy huonosti :/
  Minusta sinun tunteilla pelleillään. Mikko ei missään nimessä ole toiminut SINUNKAAN kanssasi oikein! Uskon myös että Mikolla on tunteita sinua kohtaan, tuskin olisi kahta vuotta tälläistä jatkanut. Mutta silti! Tämä tilanne ei ole reilu sinulle, eikä vaimolle!

  -terhi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä onko Candyllä sisua tulla tänne kertomaa kaikille jos hänen ja Mikon suhde päättyy eroon. Juurikin nämä hyökkäykset "mitäs minä sanoin" "ihan oikein sulle lutka" jne kommentit todellakin varjostavat sitä tuleeko Candy tänne kertomaan miten loppupeleissä käy. Toivottavasti kerrot. Nimenomaan kuten ylempi kommentoija sanoi, voisit olla esimerkkinä muille, jotka ovat samassa tilanteessa. Ei sillä, että kaikki samaiset suhteet tulisivat eroon päättymään, vaan ajatuksena, että näinkin voi käydä, ja Candy kertoa vain oman kokemuksensa.
   Mutta hyvinkin voi käydä niin, että Mikko haluaa Candystä erota ja Candy ei tätä halua tänne tulla myöntämään ja sen sijaan alkaa sepittämään tänne todellista emävaletta siitä kuinka Mikko on vaimostaan ottanut avioeron ja nyt Mikolla ja Candyllä alkaa yhteinen elämä ja tekee tällekkin blogille lopun sanoilla "and they lived happily ever after" jne.. :)

   Saa nähdä. Tai sitten tämäkin blogi loppuu kuin seinään ja kukaan ei saa tietää miten kävi. Sehän vasta olisikin hauskaa, parit ekat viikot jengi vaahtoaa eri keskustelupalstoilla miten taru loppui ja sen jälkeen kaikki onkin jo unohtanut tämän koko blogin.

   Poista
  2. Mutta eihän Candyn tarvitsisi töykeitä kommentteja lukea, hän voisi estää kommentoinnin jos käy niin että ero tulee ja tulee tänne siitä kertomaan. Saisi Candy silloin sanoa "viimeisen sanan", ilman kenenkään typeriä kommentteja.

   Poista
 55. Ja Mikko palaa lomalta vaikeana, sanoo että se yhdessäolo irti arjesta muistutti häntä kaikesta mitä hänellä ja vaimolla ennen oli, ja että on tajunnut sen että pitäisi olla enemmän läsnä perheen elämässä kun näki miten lapset nauttivat ja nauroivat onnellisina siitä että isä ja äiti ovat moelmmat mukana.
  Rannalla kävellessä ottavat toisiaan pitkästä aikaa kädestä kiinni, katsovat toisiaan ja tajuavat että se rakkaus minkä tunsivat toisiaan kohtaan on olemassa vielä...
  Ja Mikko rukoilee Candyltä ettei kertoisi vaimolle mitään, koska Mikko on vihdoinkin tajunnut miten on mokannut, ja miten on ollut heittämässä pois tärkeimmän asian elämässään: perheen.
  Ja Candy itkee, kiroaa, suuttuu, ja lähtee ystävänsä luokse itkemään ja viettämään levottomia öitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mua on alkanut enten ärsyttämään toi Mikko. Tuntuu jotenkin narsistiselta henkilöltä. Minullekin sanonottiin aikoinaan, että "älä anna miehesi polkea sinua jalkoihinsa.." narsistin otteesta toki on vaikea irrottautua... En usko, että Candy ikinä kostoksi menisi kertomaan sille perheelle, tai vaimolle, Mikon perheelle. Toiv. vaimon nimi ei ala i:llä..

   Poista
  2. Aamen! Juurikin näin veikkaan itsekkin tapahtuvan ;)

   Poista
 56. Jos nyt joskus satut Mikon kanssa yhteisen tulevaisuuden saamaan, nii mieti oikeasti millainen se on.
  Vanhempani erosivat kun olin kolme-vuotias, koska isälläni oli toinen nainen. Okei, olin niin pieni silloin etten ymmärtänyt asiaa, mutta nyt kun olen vanhempi ja tiedän miten asiat menivät en voi sietää tätä isäni uutta vaimoa. Myös kaksi nuorempaa sisarustani halveksivat naista. Ehkä vähän isäänikin, mutta en minä hänelle kuitenkaan niin vihainen pystyisi olemaan. On tämä nainen välillä ihan mukava, mutta kun erehdyn miettimään mitä kaikkea olen hänen vuokseen menettänyt..
  Mielestäni tämä ei ole itsekästä ajattelua. Tulen aina kokemaan tämän niin, että tämä uusi nainen riisti meiltä kunnollisen perhe-elämän. En sano ettei lapsuuteni olisi ollut onnellinen, mutta onhan se vanhempien ero rankka ja iso asia, ja yksinhuoltajaperheissä arki on aina erilaista.
  Tiedän ettet siedä Mikon vaimoa, mutta minä ainakin mietin sitä tuskaa jonka isäni äidille aiheutti kertomalla tästä toisesta naisesta.
  Tiedän että näin tapahtuu aina välillä, nykyyän se on varmaan jo ihan normaalia. Muttei kuuluisi olla. Kokemuksesta tiedän että se on todella vaikeaa. Mieti nyt tosissasi haluatko kokea nämä uusperheen haasteet ja mahdollisesti lasten täyden halveksunnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL, hei ei ketään kiinnosta nää elämäntarinat mitä kaikki tänne tunkee, samat jutut ja saarnat Candy on kuullut sata kertaa joten antakaa olla ja märiskää terapeutille.

   Poista
  2. Ole teini hiljaa. Candyhan haluaa lukea ja kuulla muiden kokemuksia.

   Poista
 57. Entä jos vaimo päättää että Mikko saa päävastuun lasten kasvatuksesta a la She-devil leffa vuodelta 1989? Siinä vaimo kostaa miehelle jättämällä lapset miehen ja tämän uuden vaimon luo asumaan mikä rikkoo parin välit.

  VastaaPoista
 58. Kai sä kultapieni ymmärrät, että vaikka Mikko ja sen vaimo eroais, ne tulee AINA olemaan toistensa kanssa tekemisissä. Et tule pääsemään siitä ikinä "eroon"

  VastaaPoista
 59. puistattaa lukee näitä..paras oli se et käytät sen vaimon vaatteitaki huh huh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaimo voisi puolestaan ahtaa Candyn vaatteet päälleen niin katotaan mitä mieltä Candy olis siitä ;)

   Poista
 60. Sinä ansaitset parempaa. Juuri nyt tuhlaat elämäsi parhaita hetkiä odotteluun. Ei sen näin pitäisi mennä.

  VastaaPoista
 61. Oikeasti luulin että Mikko jättäisi vaimonsa ennen kuin luin tämän postauksen. Mikko lähteekin vaimonsa kanssa ulkomaille paikkaamaan avioliittoaa. Voimia sinulle, uskon että tunnet itsesi hyväksikäytetyksi, ja sinulla on oikeus siihen, Mikko on täysi sika!!

  VastaaPoista
 62. Ja mites se ero vaikuttaa siihen ettei ex-vaimolla olis vaatimuksia Mikkoa kohtaan? Ei sitten mitenkään vaan vaatimusten määrä saattaa vaan kasvaa. Jos Mikosta tulee viikonloppuisä niin luultavasti silti kuskailee lapsia kouluun ja harrastuksiin ja ostelee tavaroita. Ja jos taas huoltajuus jaetaan viikko ja viikko-systeemillä, on joka toinen viikko lapset Mikon luona ja silloin hän on täyspäiväinen isä. Ei ne lapset äidit mihinkään katoa vaikka parisuhde päättyy. Kannattaisi tarkkaan miettiä ennen kuin alkaa suhteeseen "lapsellisen" miehen kanssa, oli sitten teini tai ihan aikuinen nainen.

  VastaaPoista
 63. Tän postauksen myötä meni kyllä usko tämän blogin todenmukaisuuteen... Siis miten joku voi olla noin kylmä, itsekäs ja hirveä ihminen? Tästä postauksesta oikein huokuu, että "minäminäminä, mikko on mun ja minä määrään tämän perheen tekemisistä, jos mua ei mielytä niin nehän ei lähde". Vaikutat niin lellityltä, naiivilta kakaralta etten tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Sanot olevasi ikäistäsi kypsempi... ehkä sitten fyysisesti, mutta henkisestä puolesta en ois niinkään varma. 17-vuotias siskonikin luki näitä sun tekstejä, nauroi ja pyöritteli silmiään, että mikä ihmeen teini näitä tänne kirjottelee.

  "Tuntuu, et kokoajan tulee jotain ihme juttuja, jotka sotkee tätä.."

  Kukakohan tässä sotkee? Vaimo ja lapset onkin varmaan todella pahoillaan kun tulee sotkemaan teidän taivaallisen ja erittäin kypsän suhteenne.

  "antaa niille se ulkomaanmatka"

  Antaa? Ei voi muuta sanoa kuin yök.

  Toivon todella, ettei tää blogi oo edes totta. Käy todellakin lapsia sääliksi.

  VastaaPoista
 64. En pidä säälivästä "voi-voi teiniraukka" sävystä jolla suurin osa kommenteista on kirjoitettu. Myös kaikki nämä "tiedän paremmin kuin sinä" kommentit on aika turhia. Eikö ole vähän paksua väittää ettei Candyllä ole mitään käsitystä mistään kun itse kommentoi toisen ihmisen elämää josta (surprise, surprise!) ei tiedä mitään.
  Jokainen ihminen, ja ihmissuhde on erilainen ja vaikka kuinka maalaatte piruja seinille, niin ei se tarkoita että pahin tapahtuu. Omat vanhempani menivät kahdestaan pariisiin ja 3 kuukauden kuluttua siitä he ilmoittivat eroavansa, eli matkustelusta on turha päätellä mitään suuntaan tai toiseen. En henkilökohtaisesti hyväksy aviopuolison pettämistä, tai toisena naisena olemista, koska ne menevät oman moraalikäsitykseni ulkopuolelle. En kuitenkaan halua tuomita Candyä, joka on vasta nuori naisen. Itse sain kritiikkiä jokaisesta liikkestäni hänen iässään, ja se näkyy yhä itsetunnossani. Jokaiseen blogimerkintään on ilmestynyt tarpeeksi rumia kommentteja, ne on nähty jo. Vaikka kirjoittaisitte vielä 3000 rumaa kommenttia lisää, se tuskin saisi Candyä muuttamaan mieltään mitenkään, koska itsenäisenä ihmisenä hän tekee viimekädessä omat ratkaisunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se nyt ole jo tullut selväksi, että näiden kommenttejen takia Candy tätä blogia kirjoittaa. Jos kirjoittaisi vain itselleen, niin ei tänne anot pääsisi riehumaan ja haukkumaan häntä. Ja osa tekstistähän on ihan selvää provoa. Kai kypsä aikuinen nainen nyt tajuaa, että provosoiva teksti voi saada negatiivista palautetta? Eli ihan turhaan olet huolissasi siitä, että tämä saattaa aiheuttaa hänelle huonon itsetunnon. Se joko on jo (koska säätää varatun perheenisän kanssa) tai sitten hän ihan omatoimisesti "kaivaa sitä nenästään".

   Poista
  2. Syyllinenhän tässä muutenkin on tämä "Mikko"!
   Ei Candy.
   Mikko on se joka vedättää kaikkia, lapsiaan, vaimoaan ja Candya.
   Ihan oikeasti, jos se ei kunnolla valehtele Candylle, niin tasan varmasti pieniä valkoisia valheita ainakin tulee.
   Sen todistaa jo se, että vaimo on muka ailahteleva ja vähän pelottavakin vanhempi lapsille, mutta silti Mikko olisi jättämässä lapset vaimon hoiviin erottuaan.

   Eli joo, uhreja ovat vaimo, lapset ja Candy.
   Vaikkakin kyllä, Candy tietää Mikon vaimosta ja perheestä, joten tavallaan häntä voi pitää osasyyllisensä. Mutta hei, kukapa ei uskoisi vaaleanpunaisiin unelmiin ja menisi mukana?

   Poista
 65. Ollaan oman mieheni kanssa luettu tätä blogia, ja hyvin kirjoitat - tosi mukaansa tempaavasti. Tätä on ollut mielenkiintoista lukea :)

  Mieheni mielipide asiaan oli, että Mikolle olet vain lelu. Varmastikkin on olemassa Mikolla ystäviä, kenelle hän leijuu "omalla 17-v hoidollaan" kuka sinisilmäisesti uskoo kaiken mitä käskee.

  Tuosta en itse tiedä, Mutta minusta tuntuu kyllä että sinua vedetään nyt ihan 6-0.
  Perheellinen mies, jättäisit hänet perheineen rauhaan. Ole niin aikuinen, kun aina välillä yrität antaa meidän täällä itsestäsi ymmärtää. (huom, yrität. Olet 17-vuotias teini. niin se vaan on) - Jos ero on tulossa niin voit varmasti odottaa siihen asti kunnes se on voimassa.
  Vai oletko kuitenkin liian itsekäs, kun haluat jatkuvasti ja vielä tietoisesti tapailla miestä kuka on tuossa tilanteessa? Vai pelkäätkö sittenkin että eroa ei tule, jos sanot Mikolle, että nähdään vasta sitten kun ero on selvä? Siksi roikut hänessä. Pelkäät että jäät kakkoseksi? noh, epäilen että näin käy joka tapauksessa! Tai ei käy, vaan näin on. Niin kauan kuin Mikko on naimisissa.

  Mietippä asiaa, jos käy niin että Mikko eroaisi vaimostaan ja vaimo saa tietää sinusta ja suhteestanne. "Miehellä ollut suhde alaikäiseen tyttöön pari vuotta avioliiton aikana" - ei tule todellakaan olemaan mikään hyvä kortti vedettäväksi hatusta lasten huoltajuuskiistassa. Ja se tulee siellä kyllä ilmi, ihan varmasti. Siinä (sinusta huolimatta) jos huono tuuri käy, Mikkoa ruvetaan syyttämään alaikäiseen sekaantumisesta. Auts. -> Mikko menettää lapset.

  Yritä nyt miettiä järjellä (älä tunteella) Ole nuori, elä elämääsi ja ota tästä opiksesi ennen kun käy huonosti. Haluat niin kovasti aikuisten maailmaan, usko tai älä suosittelen että otat nuoruudestasi nyt kaiken irti koska se on niin niin lyhyt. Aikuisena voit sitten hyvillä mielin muistella nuoruuttasi.

  Kivaa viikonloppua sulle!

  VastaaPoista
 66. Vastaus otsikon kysymykseen on: sinä itse. Olet oman onnesi seppä, sitä ei todellakaan määrää Mikon vaimo tai lapset tai Mikkokaan. Melko pitkälti omilla elämänvalinnoillasi joko teet elämästäsi onnistunutta: onnellista tai onnetonta. Mieti kumpaa olet näillä valinnoilla siitä tekemässä...

  'Tekis vaan mieli pakottaa Mikkoo valitsemaan joko niiden reissun tai mut. Tiedän, et se jotenkin sais peruttua sen reissun, jos tosiaan niin vaatisin, mut siitä tulis taas niin kauheet riidat meidän välille, etten jaksais kyl sitäkään.
  Parempi vaan purra hammasta ja antaa niille se ulkomaanmatka. -_-'

  Tämä viimeinen kappale kertoo sinusta aika paljon: elät jossain kaikkivoipaisuusharhassa ja kuvittelet että temppuilullasi saisit Mikon tanssimaan pillisi mukaan ja muuttamaan kaikki suunnitelmat teidän yhteisen ajan hyväksi. Et uskalla kokeilla koska tietäisit epäonnistuvasi ja jäät mielummin roikkumaan tähän epäsuhtaiseen suhteeseen. Sinulla ei rohkeus näytä riittävän elää omaa elämää.

  Erittäiin naiivia on myös kommentti jossa kritisoit vaimon ostoksia ja hankintoja: katsos on yksikkö nimeltä perhe ja perheellä on erilaisia tarpeita, on puutarhakalusteita , pihan laittoa, sisustusta... Miksi vaimon pitäisi pidättäytyä hankkimasta perheelle tarvittavia asioita... sinun vuoksesi? haloo, eihän hän tiedä sinusta mitään!

  Jos joku aika tämän postauksen jälkeen tulee päivitys että vaadit Mikkoa tekemään valinnan lomamatkan tai sinun välillä ja hän niin tekee, niin sitten on helppo uskoa että koko blogi on mielikuvituksen tuotetta.

  VastaaPoista
 67. Viime vuonna erosin miehestäni ihastuttuani toiseen naiseen, ja halusin vielä tuntea, miltä tuntuu olla sinkku; pitää hauskaa, ottaa baarista mukaan kenet vain halusin- ja kun houkutukset kävivät liian koviksi, koska karismaattisena, kauniina naisena minulla oli - ja on edelleen - paljon kysyntää.

  Ja olin vain 19-vuotias, eivätkä tunteeni niin vahvat miestäni kohtaan, kuin tällä minua kohtaan. Tunsin syyllisyyttä. Minusta ero oli hyvä ratkaisu.

  Lisäksi mies on minua vanhempi, ja sen mukana tulikin suurempia vaatimuksia suhteesta. Mahdollisesti lapsia, ja niin edelleen. En ollut valmis siihen.
  Eron jälkeen exäni otti laastarin, ja kertoi minulle asiasta. Ilmeisesti halusi herättää minussa mustasukkaisuuden tunteita.
  Huomautan tässä välissä, ettei hän ollut koskaan edes harkinnut pettämistäni.

  Vaikka se vähän aluksi tuntuikin pahalta(lähinnä, koska tunsin sääliä molempia kohtaan, sillä kyseinen nainen sattui olemaan ilmeisen epätoivoinen ja ikäisekseen varsin naiivi, ja faktahan on, ettei kukaan tosissaan halua olla se "toinen vaihtoehto", ja on aina säälittävää käyttää toista sillä tavalla hyväksi) olen sittemmin hyväksynyt asian, sillä olimme eronneet, ja minäkin juoksin muissa, ja olipa lyhyt suhdekin naisen kanssa, johon kerroin aiemmin ihastuneeni.

  Miksi tein kyseiset johtopäätökset tästä naisesta johtuivat siitä, että hän tiesi olleensa laastari. Mies kertoi sen suoraan- kuin myös sen, että olisi halunnut jatkaa kanssani.

  Tiesin tämän miehen rakastaneen - ja rakastavan edelleen - minua enemmän, kuin ketään muuta koskaan, sillä esimerkiksi muutin tämän parempaan suuntaan tarjoamalla itseni- naisen jollaista hänellä ei ollut koskaan ollut. Ennen minua hän oli täysin eri ihminen, joka sikaili, ryyppäsi aina kun ehti- ja kohteli naisia törkeästi. Hänen ystävänsäkin kertoivat minulle suoraan, että tämä otti täysikäännöksen suhteemme aikana.
  Minun takiani.

  Enkä tietoisesti lähtenyt "koulutustoimenpiteisiin"- haen vain takaa sitä, että aito rakkaus muuttaa ihmistä, ja tällöin molemmat osapuolet tekevät kaikkensa toistensa eteen.
  Se ei tarkoita sanojen helinää; silloin todella _näkee_ toisen tekevän, mikäli ei ole antanut vaaleanpunaisten linssien sokaista.

  Palasimme tämän miehen kanssa yhteen vielä samana vuonna, kun laastarisuhde oli kestänyt vain muutaman kuukauden.
  Kuitenkin, hän oli ehtinyt antaa tyhjiä lupauksia tälle toiselle naiselle, kuosannut aina kun sille tuli mahdollisuus, viestitellyt minulle samaan aikaan- ja kun tilaisuus tuli heidän eronsa jälkeen(ja havainnut, etten itsekään enää ollut suhteessa) lähes juossut luokseni. Samalla pitäen tämän toisen naisen "varalla", jos en häntä ottaisikaan takaisin.
  En edes tiennyt, että minulla oli kuin olikin vielä piileviä tunteita tätä miestä kohtaan, ja annoin hänelle mahdollisuuden.
  Tällä hetkellä suhteemme voi paremmin, kuin koskaan.

  Osaan kuvitella, miltä se tästä naisesta tuntui, ja tunnen valtavaa sääliä edelleen tätä kohtaan, vaikka tapauksesta on jo jokunen tovi vierähtänytkin.

  Mitä ajan takaa on se, että toinen nainen tuppaa turhan usein jäämään toiseksi.
  Ota selvää asioista, testaa- mutta älä kuitenkaan omistushaluisesti ja itsekkäästi.
  Sinun on jo korkea aika ehdottaa oikeita toimenpiteitä, sillä näyttää pahasti siltä, että tätä menoa suhteenne on loppu hyvin äkkiä. Rohkaistu myös tarvittaessa jättämään "Mikko", sillä mielenterveyttäsikin ajatellen tämä touhu ei ole sinulle hyväksi.

  VastaaPoista
 68. Kaikki nyt murehtii niiden lapsien takia, että niiden lapsuus menisi pilalle jos Mikko eroaa vaimostaan ja valitsee Candyn. Mun omat vanhemmat erosi kun me lapset oltiin 9,7 ja 5 -vuotiaat ja äidillä olikin toinen mies ja meillä oli kaikilla ihana lapsuus ja nuoruus! Nykyään olen jo parikymppinen, kaikki lapset ollaan täysi-ikäsiä ja äitimme on edelleen yhdessä tän saman miehen kanssa joka on mun perheenjäsen ja rakastan häntä siinä missä vanhempianikin. Isällänikin on uusi vaimo joka myös mulle todella rakas.
  Eli ei se vanhempien ero välttämättä sitä tarkota, että lapset ei saisi onnellista lapsuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mut olisko nyt kuitenkin kohtuullista, että lasten äitikin saisi olla mukana "päättämässä" asioista, eikä ventovieraat täällä mieti jonkun perheen parasta, tai 17v Candy.

   Poista
  2. Ero taisi kuitenkin olla ns. "luonnollinen", ettekä joutuneet kokemaan sitä, että isä olisi ollut salasuhteessa? Mut turha tätä on huolehtia, pikkumikkonen ei ole vaimoaan jättämässä. Tai no perun sanani sitten kun hän on oikeasti jättänyt vaimonsa ja julkistanut suhteensa Candyyn julkisesti. Mut sitä päivää en minä, ei Candy eikä kukaan muukaan tule kokemaan. Tyttöparka suostuu oleen mikkosen leikkikaluna :( Mahtaa särkee sisintä aika pahasti, kun tilanne alkaa Candyllekkin pikkuhiljaa avautumaan. "Vaimoke" on selkeestikkin tärkeempi kun Mikko sitä vielä jaksaa, eikä olekaan rakkaihimpansa Candyn kanssa muutenkun salaa, vaikka sitä niiiiin paljon rakastaakin. Aika läppä oikeestaa :D Selvähän se on, että 17 vuotias menee 35 vuotiaan pauloihin jos 35 v niin haluaa. Ei 17 veellä ole tohon tunne/sanavaltaa.

   Poista
 69. Blogisi herättää ajatuksia, en kritisoi sinua enkä Mikkoa enkä hänen vaimoaan. Pohdin miten kauan tällainen kolmas pyörä-kuvio voi jatkua keneenkään sattumatta? Kenellä oikeastaan on valta suhteessanne: sinulla nuorella tytöllä vai aikuisella miehellä, jolla on kaksi naista? Uskoisin (huono juttu sinun kannaltasi), että Mikolla on kaikki valta ja valta voi siirtyä vain ja ainoastaan hänen vaimolleen, kun vaimo saa tietää teidän suhteestanne ja tekee päätöksensä haluaako jatkaa avioliittoa. Koet, että sinulla on valtaa päättää Mikon menemisistä ja Mikko on saattanut antaa sinun ymmärtää näin, mutta loppujen lopuksi sinulla ei ole keinoja vaikuttaa kahden ihmisen tekemään lupaukseen, avioliittoon. Olet rikkomassa kahden ihmisen avioliittoa, miltä se sinusta tuntuu? Voit ainoastaan satuttaa kahden ihmisen suhdetta ja tulla itse satutetuksi. Joku muukin on täällä jo näin kommentoinut, mutta miltä sinusta tuntuisi, jos sinun aviomiehelläsi olisi suhde toisen naisen kanssa?

  VastaaPoista
 70. Kumman hiljanen on Kärtsy, ei yhtään tavanomaist " Vittu turpa kiinni, ei kuulu sulle, ei kuulu teille, vedä vittus päähän, Mikko sano, Mikko lupasi, mä tiedä, te ette tiedä mitään, vaimo on pas*ka jne. Nyt annan yhen neuvon sulle Kärtsy: Lue nämä kaikki saamas kommentit, ja laske kaikki missä ihmiset on sitä mieltä, että Mikon puheet on pelkkää fulaa ja jättää sinut, ja lue ne teini komppaajat, jotka on sitä mieltä, että hän jättää vaimon, ja elää sun kanssa loppuelämän.Ja kun olet sen tehnyt, päättele jotakin..ei näin monta ihmistä ihan väärässä voi olla.

  VastaaPoista
 71. Nyt on aika toimia, Candy! Mikon vaimolle nimetön vihjaus jostain suunnasta ja Mikko on vapaa aloittamaan uuden elämän kanssasi. Vaihtoehto 2: tuhlaa paras nuoruutesi odottamalla. Mitään ei tapahdu, ellet itse vähän avita tapahtumien kulkua. Vaihtoehto 3: mustasukkaisuuskortti. Mene jonkun pojan kanssa sinne, missä varmasti törmäät Mikkoon. Pieni teatteriesitys ja jos Mikossa on miestä hän taistelee sinusta!

  VastaaPoista
 72. Candy rakas. Millon sä oikeen tajuat...? Ei se Mikko mitään vaimoaan ole jättämässä. Ja sun on enää turha yrittää vedota siihen että: "Te ootte vaan lukijoita, ette tunne mua ettekä Mikkoa ettekä sen vaimoa. Ette tiiä meidän suhteen tilannetta. Ette tiedä mitä todella on meneillään." Toi ei vaan mee enää läpi. Sä olet kertonut täällä jo paljon enemmän kun riittävästi. Jokainen tilanne-, tunne-, ja ylesälyä omaava ihminen pystyy aivan hyvin tajuamaan tilanteenne näitten 80 postauksen kautta. Ei siihen tarvita henkilökohtaista tuntemista. Äläkä myöskään vetoa siihen että olet kertonut välissä joitain asioita, jotka eivät ole totta, hämätäksesi mahdollisia tuttujasi. Ne ovat sivusiekkoja. Kokonaisuus on tullut täysin selväksi. Näytät olevan ainot, joka ei suostu katsomaan totuutta. Sä rikot ittees tossa suhteessa niin pahasti, että melkein saat mun sympatiat. Mikko ei tule jättään vaimoaan, sä olet karkeesti sanottuna se ylimääräinen niitten rakkaustarinassa. Vai onko Mikon vaimolla joku mielenhäiriö? Puhut siitä vähän siihen sävyyn... Tänään viimeksi yksi ihminen kertoi, että hänen tuttunsa oli pitänyt nuorta tyttöä vaimonsa rinnalla salaa. (Tää henkilö siis tunti sekä miehen, vaimon ja tytön.) Mies oli lupaillut tytölle vaikka mitä, ladellut rakkaudentunnustuksia, haukkunut vaimoaan tehden vaimonsa aivan näurettavan näköiseksi tytön silmissä, lupaillut eroa vaimostaan kunhan tietyt päivämäärät ja tapahtumat menevät ohi, ostellut matkoja ja lahjoja ja tehnyt kaikkea kivaa yhdessä tän kanssa ja tyttö oli ollut luonnollisesti täysin miehen narussa rakastuneena. No eihän sieltä mitään eroa tullut. Mies jätti tytön ja kertoi hänen olleen vain pieni hauska piristys oikeaan suhteeseensa. Voitko puhtaalla omalla tunnolla väittää, ettet ole useammin kuin kerran miettinyt ahdistuneena että mitä tästä tulee, millon mun ei tarvii olla kolmas pyörä?

  VastaaPoista
 73. Voi kun ymmärtäisit vielä tässä vaiheessa ettei Michael sinua oikeasti rakasta. Jätä hänet ja kävele ylpeänä pois tilanteesta. Löydät varmasti itsellesi arvoisesi ihmisen.

  VastaaPoista
 74. Katso Vuosaari-elokuva ja anna se Mikollekin katsottavaksi.

  VastaaPoista
 75. Eikö tää juttu oo vähän alkanu karata käsistä Candy?
  -Oot paljastanu vahingossa äidillesi
  -Tarkotuksella kaveripojalle
  -Oot pistäny kuvia yhteisistä reissuista kun tekee ihkutella suhdetta koska et ole päässy ihkuttelemaan

  Asiaa olla oikein loppuun asti mietitty, kun jossain vaiheessa varmaan asia paljastuu niin eiköhän blogiasi lukeneet kaverit osaa laskea yhteen 1+1 kun kerran blogista oli jo koulussasi puhetta. Tuskin ne tytöt tietokoneilla oli ainoita jotka siitä oli kuullu. Osaatko arvata minkälainen metakka siitä leviää sitten koulussa?

  Eikä äitiskään varmaan tuu tykkäämään asiasta etenkään jos kerran mies on jollain tapaa perhetuttunne. En saa mielessäni muodostettua skenaariota jolla juttu menisi hyvin. Tästä tulee sulle sanomista aina joltain taholta :(

  VastaaPoista
 76. Sitku tätä soutaa huopaa juttua on kestäny 10 vuotta, niin sit Candy vasta herää ja tajuaa: Ei vittu! Sehän on huijannu mua koko ajan!
  Siinä samalla se tajuaa oman typeryytensä ja sen mitä ei voi ikinä saada takas: Kaikki ne vuodet mitkä olis voinu käyttää järkevämmin. Lisäks ystävät on varmaan jo kaikonnu aika kauas eikä äiti varsinkaan luota enää ollenkaan omaan lapseensa.

  VastaaPoista
 77. Voitko vastata tähän kysymykseen, mua kiinnostaa kovasti? Eli luetko kaikki kommentit läpi? Kun tänne niin paljon tulee ja ne julkaistaankin, mut yleensä ei oo vastauksia, niin luetko sä ne ite kummiskin? (:

  VastaaPoista
 78. Oon alkanut kattoon asiaa myös toisesta näkökulmasta. Ennen oon ollut sitä mieltä Candy on moraaliton, paha otus yms (ja lenki vieläkin sitä mieltä, näin karkeasti ilmaistuna) mut oon myös alkanut tajuumaan et Mikkossakin on syytä ja paljon. Mikkohan ei oo oikeesti rakastunut suhun ainakaan tekstien perusteella eikä varmasti olekaan, joten onhan se nyt paskamaista vetää 17 v voimaton tyttö mukaan tollaseen: saada 17v tyttö pikkusormensa ympärille, pyöritellä sitä pikkusormea niinkun mieli tekee, saada tää tyttö tekemään mitä mieli tekee, odottamaan ja lupailla tälle asioita joita ei tule tapahtumaan, satuttaa tän tytön sydäntä ja kuitenkin samalla olla perheensä kanssa onnellisesti ulkomaan matkoja tehden. Candy, miks oot tollasessa suhteessa? Miks et etsi parempaa miestä ja miks suostut hyväksikäytön uhriksi? Arvostatko ittees tippaakaan, kun alistut kestämään tollasta? Tekisit palveluksen kaikille, eteenkin ittellesi, ja kattoisit totuutta silmiin..

  VastaaPoista
 79. Oon tavallaan aidosti pahoillani sun puolesta, vaikka oonkin täällä krititsoinut sua kovin sanakääntein, anteeksi se. Oot saanut kestää aikamoista paskaryöppyä tän blogin suunnalta. Ja on varmaan toisaalta myös raskasta elää tollein? Miten sä kestät kaiken ton?

  VastaaPoista

HUOM!!

Ennenkuin tulette ulisemaan, etten ole julkaissut kommenttiasi - paina tämän tekstin yläpuolella olevasta "Lataa lisää"-painikkeesta. Paina siitä niin monta kertaa, kunnes sitä ei tule enää näkyviin - ja TADAA! Kaikki kommentit ovat ladattu näkyviin. Yli kahdensadan kommentin ylittyessä, kaikki kommentit eivät näy automaattisesti kommenttiosiossa ilman niiden erillistä lataamista tuosta painikkeesta.

Jos taas teit edellämainitun, etkä vieläkään löydä kommenttiasi kommenttiosiosta - no, et tule sitä löytämäänkään, sillä turhaa roskapuhetta ja törkyä en julkaisekaan. :)

Uliuli <3